2012. ÉVI KÖLTSÉGVETÉSI BESZÁMOLÓ Szöveges kidolgozása

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "2012. ÉVI KÖLTSÉGVETÉSI BESZÁMOLÓ Szöveges kidolgozása"

Átírás

1 - 1 - Balassagyarmati Törvényszék Balassagyarmat ÉVI KÖLTSÉGVETÉSI BESZÁMOLÓ Szöveges kidolgozása Fejezet megnevezése: VI. Bíróságok Felügyeleti PIRtörzsszám Szektor Cím/Alcím Szakágazat szerv: OBH Balassagyarmat, május 09.

2 - 2 - Beszámoló a évi költségvetés teljesítéséről. 1. A Balassagyarmati Törvényszék a rendelkezésére bocsátott költségvetési pénzkeretét igyekezett takarékosan úgy felhasználni, hogy a ráruházott feladatait, az ítélkezés folyamatosságát, a dolgozók munkakörülményeinek javítását megoldja. A dolgozók jövedelmi helyzete nem javult, az átlagos keresetet figyelembe véve, ami 2%-os csökkenést mutat ugyan, az átlagos infláció 5% körüli volt, így a csökkenés mintegy 6%-os, ez a csökkenés még nagyobb a bírákon kívüli dolgozók esetében, mert elmaradt a 13. havi különjuttatás. 2. A tárgyévi évi költségvetési előirányzat alakulása. A tárgyévi előirányzat, módosítását és változását az előző évhez viszonyítva a 1. számú mellékleten részleteztem. Az előző évhez képest az eredeti előirányzat 350 millió forinttal növekedett. A személyi juttatások 72 millió forintos növekedése, a bírói alapilletmény 10%-os emelkedéséből, és a velejáró munkaadókat terhelő járulékok 19 millió forint változásából, valamint a felhalmozási kiadások 260 millió forintos növekedéséből tevődik össze. A felhalmozási kiadásokra kapott 260 millió forint intézményi felhalmozási keretet a Salgótarjáni Járásbíróság épületének felújítására irányoztuk elő. A dologi kiadások eredeti előirányzata az előző évhez viszonyítva 1 millió forinttal csökkent. A módosított előirányzat az előző évhez képest 151 millió forinttal növekedett. Személyi juttatások változása millió forintban: Megnevezés Növekedés Csökkenés Bérkompenzáció 6,1 Bankszámla költségtérítés 10,9 Átcsoportosítás dologiba 19,4 Előbbresorolás 5,2 Új állás létesítés (3 fő) 5,6 Összesen egyenleg: 2,0 A munkaadókat terhelő járulékok módosított előirányzata az előző évhez képest 4,7 millió forinttal növekedett. Ez a növekedés a bankszámla költségtérítése, és a három új állás létrehozásának személyi juttatás adójának vonzata. Munkaadókat terhelő járulékok változása millió forintban: Megnevezés Növekedés Csökkenés Bérkompenzáció 1,6 Bankszámla költségtérítés 2,9 Előbbresorolás 1,4 Új állás létesítés (3 fő) 1,5

3 - 3 - Összesen egyenleg: 4,6 A dologi kiadások módosított előirányzata az előző évhez képest 8,7 millió forinttal növekedett. Dologi kiadások módosított előirányzatának változása millió forintban: Megnevezés Növekedés Csökkenés Maradvány 5,3 Pótelőirányzat 6,0 Többlet bevétel 9,0 Átcsoportosítás személyiből 19,4 Új állás létesítés (3 fő) 0,7 Átcsoportosítás beruházásból 1,1 Fővárosi kirendelés 0,6 Összesen egyenleg: 8,7 A dologi kiadások alulfinanszírozása miatt történt előirányzat átcsoportosítás, illetve pótelőirányzat a személyi juttatásokból. A felhalmozási kiadások módosított előirányzata 139,8 millió forinttal növekedett az előző évhez képest. Ezt az előirányzatot a Salgótarjáni Járásbíróság épületének felújítására kaptuk. A bevételek módosított előirányzata tükrözi a kiadások módosított előirányzatát, az egyetlen eltérés, évben a támogatási beruházási érték átvétele, 19,8 millió forint, valójában az EU-s pályázaton megnyert bírósági épületek komplex akadálymentesítése projekt befejezése volt. A évi eredeti előirányzatot viszonyítjuk a évi módosított előirányzathoz, akkor rendszerbeli eltéréseket is látunk. Növekedett a személyi juttatás előirányzata 8,8 millió forinttal, a rendszeres személyi juttatás is növekedett, de a nem rendszeres juttatás és a külső személyi juttatás csökkent, tehát a rendszeres juttatás megtakarításából kell kigazdálkodni a nem rendszeres, illetve a külső személyi juttatásokat. A munkaadókat terhelő járulékok előirányzatát továbbra is szűken osztották. A dologi kiadások előirányzata évben 26 millió forinttal növekedett az előző évi módosított előirányzathoz viszonyítva, de ebben az összegben szerepel a Közigazgatási és Munkaügyi Bíróság épületének tetőtéri beépítése, ez az összeg 67,8 millió forint. Továbbra is számítani kell a dologi kiadásoknál a személyi juttatások megtakarítására. A felhalmozási kiadások eredeti előirányzatán szerepeltetett 100 millió forint a Salgótarjáni Járásbíróság épületének felújítására szánt összeg. 3. A kiadások: 3.1 A személyi juttatások: 3.11 Rendszeres személyi juttatások: A rendszeres személyi juttatások kiadásait foglalkoztatási csoportonként a 3.1. számú mellékleten, az összetétel változást a 3. számú mellékleten részleteztem. Az engedélyezett létszám az előző évhez viszonyítva 3 fővel bővült. Az OBH által engedélyezett 3 fő felsőfokú végzettségű tisztviselőt lehetett felvenni, a kapott létszámhelyeket betöltöttük. Az átlagos statisztikai létszám összességében 0,38 fővel növekedet, ez nem számottevő.

4 - 4 - A rendszeres személyi juttatás előző évhez képest 62,2 millió forinttal növekedett, ezt a kötelező illetmények előbbre sorolásai valamint a bírói alapilletmény 10%-os ( Ft) növekedése okozta Nem rendszeres személyi juttatások: A nem rendszeres személyi juttatások kiadásait a számú mellékleten részleteztem. A mellékletben részleteztem a foglalkozási csoportok szerinti egyes jogcímekhez tartozó kifizetéseket, valamint a juttatásban részesült dolgozók számát. Az előző évhez képest a kifizetett összeg 11,5 millió forinttal növekedett. A növekedés az illetmény kompenzációból 5,9 millió forint, a bankköltség térítéséből 9,5 millió forint, valamint a nettó cafetéria juttatás 3,6 millió forint csökkenéséből tevődik össze. A nem rendszeres juttatások között szerepelt jutalom kifizetés 3,0 millió forint, ebből 17 dolgozó részesült átlagban 181 ezer forintban. Ez az összeg az előző évhez képest 1,1 millió forinttal kevesebb. A nem rendszeres juttatások kifizetését jogszabályok, valamint a bíróság belső szabályzatai szabályozzák. A nem rendszeres juttatás előirányzatának alakulása millió forintban: Megnevezés Növekedés Csökkenés Átcsop. rendszeres illetményből 18,1 Kapott bérkompenzáció 12,3 Cafetéria adója dologi kiadásra 10,0 Bankköltség térítésre OBH-tól 10,9 Összes változás: 31, Külső személyi juttatások: A külső személyi juttatások eredeti és módosított előirányzatát valamint a kiadások teljesítését a számú mellékletben részleteztem. A módosított előirányzat az előző évhez képest 3,6 millió forinttal csökkent. A külső személyi juttatások teljesítésének jogcímei közül az előző évhez képest az ítélkezéssel kapcsolatos költségek 1,8 millió forinttal nőttek, ugyanakkor a dolgozók felmentési költségei 4,5 millió forinttal, és a megbízási díjak 1 millió forinttal csökkentek. 3.2 Munkaadókat terhelő járulékok: A munkaadókat terhelő járulékok eredeti és módosított előirányzatát, valamint a kiadások teljesítését a számú mellékleten részleteztem. Az előző évhez viszonyítva a járulékok költsége 24,5 millió forinttal nőtt. A költség növekedés oka, hogy a dolgozók bírói alapilletménye növekedett 10%-al ebből következik a munkaadói járulékok növekedése is. 3.3 Dologi kiadások: A dologi kiadások tárgy év illetve az előző év eredeti, módosított előirányzatát valamint a kiadások teljesítését a 3.3. számú mellékletben részleteztem. Az eredeti előirányzat az előző évhez képest 1,3 millió forinttal csökkent, ami nem számottevő, ahhoz képest, hogy előző évben 91,1 millió forint volt, így a évben 99,8 millió forint előirányzat módosítást kellett végrehajtani. Dologi kiadások módosított előirányzatának alakulása millió forintban:

5 - 5 - Megnevezés év év Maradvány 6,9 12,1 Pótelőirányzat 31,7 25,8 Többletbevétel 12,0 3,0 Átcsoportosítás személyiből 38,8 58,2 Új állás létesítés (3 fő) 0,7 Átcsoportosítás beruházásból 1,1 Fővárosi kirendelés 0,6 Összesen: 91,1 99,8 A dologi kiadások teljesítésének változása az előző évhez képest 0,3%-os csökkenést mutat ez 0,6 millió forintot jelent, nem számottevő. A dologi kiadások teljesítésének főbb csoportjait nézve a szolgáltatások (mellékletben részletezve) 6,11%-al növekedtek az előző évhez viszonyítva ez 5,4 millió forintot jelent. A szolgáltatáson belül a bérleti díjak emelkedtek 6% ez 5,9 millió forint, ezt a Salgótarjáni Járásbíróság épületének felújításával összefüggésben fizetjük, a bíróság a BGF épületében működik a felújítás befejezéséig. Az előző évhez képest nagyobb csökkenés az intézeti szakértői költségek 5,3% ez 5,2 millió forint, itt nem tartós csökkenésről van szó csak az évek közötti számlázás eltolódásáról, ezek a költségek a évi teljesítésekben meg fognak jelenni. A szolgáltatások között költségnövekedést okozott a postai díjak 3%-kal 2,6 millió forinttal ez egyértelműen az árváltozásnak tudható be. A vásárolt közszolgáltatások (mellékletben részletezve) az előző évben 7,8%-os csökkenést mutatnak, ez 3,7 millió forintot jelent. A vásárolt közszolgáltatások közül az önálló bírósági végrehajtók költsége csökkent 4,6%-kal, mit egy 2,2 millió forinttal, ez nem tartós csökkenés. Az ügygondnoki költségek csökkentek 3,4%-kal, ennek költség kihatása 1,6 millió forint. A vásárolt közszolgáltatások költségeinek nagyságát a bíróság nem tudja befolyásolni, jogszabályok határozzák meg a fizetési feltételeket is. A mellékletben grafikonon szemléltetjük, hogy a dologi kiadások összetevő költségeit mi módon tudja, befolyásolni az intézmény vezetése. Megállapítható, hogy nem nagymértékben tudjuk befolyásolni a költségek alakulását. 3.4 Felhalmozási kiadások: A felhalmozási kiadások eredeti, módosított előirányzatát, valamint a kiadások teljesítést az előző év összehasonlító adatait a 3.4. számú mellékleten részleteztem fő csoportonként. Az előző évben a módosított előirányzatot teljes mértékben maradvány nélkül felhasználtuk. A Törvényszék épületének részlegesen felújítottuk a tetőszerkezetét 27,9 millió forintban, ez volt a második szakasz. Még két szakaszra bontottuk a felújítást, de ezek egyenlőre pénzszűke miatt halasztódnak. A tervezett felújítás 25 és 35 millió forint. Ingatlan intézményi beruházásként szerepel a TIOP EU-s pályázattal a Pásztói Járásbíróság, valamint a Törvényszék B épületének komplex akadálymentesítése, mely befejeződött 20,7 millió forint értékben. Az előző évben a Salgótarjáni Járásbíróság épület teljes felújításának kiviteli tervei készültek el,központi beruházási forrásból 20,9 millió forint értékben.

6 - 6 - A tárgyévben a módosított előirányzat 470,7 millió forint volt, ebből a teljesítés 103,5 millió forint a maradvány érték 367,2 millió forint, amit szerződéses kötelezettségekre lekötöttünk. A Salgótarjáni Járásbíróság felújítására 360,2 millió forintot valamint a megrendelt gépjárműre 7 millió forintot. Az épület felújításon kívül beruháztunk informatikára (NOTEBOOK), biztonsági rendszerbe videót, 3 darab fali LCD monitorokat tárgyaló termekben összesen 0,9 millió forint értékben. 3.5 Központi pályázati fejlesztésekből vagy saját pályázati forrásból megvalósuló eszközbővülés évben Központi pályázati fejlesztésekből vagy saját pályázati forrásból nem megvalósuló eszközbővülés. 4. A bevételek: A költségvetési bevételeket a 4. számú mellékleten részleteztem az eredeti, módosított, és a teljesült előirányzatokat, összehasonlítva az előző év adataival. 4.1 Működési bevételek: A működési bevételek összetételét, forgalmát összehasonlítva az előző évvel a 4.1. mellékleten táblázat és grafikon formában is szemléltetem. Az előző évhez képest a pénzbüntetéseket havonta az államháztartás részére be kellet fizetni. A pénzbüntetések tiszta befizetése az előző évhez képest 10,8 millió forinttal növekedtek, az igazgatási bevételek, ami a törvényszék költségvetését növeli 0,9 millió forinttal, csökkentek. Az egyéb intézményi bevételek (kiszámlázott bevételek) az előző évhez képest 0,2 millió forinttal növekedtek, ez nem számottevő. A behajtási arányok az előző évhez képest csökkentek évben a pénzbüntetések behajtási aránya 96%, addig évben ez az arány 80%-os. A bűnügyi költségek esetében szintén csökkent a behajtási aránymutató, az előző évben 12,4%-ról 11,2-ra változott. A behajtások változásának oka, hogy nőttek a részletfizetési kedvezmények illetve az időtartamok hossza. A végrehajtási eljárások száma nőtt, ezzel párhuzamosan a behajthatatlan összegek száma is. 4.2 A követelés állomány: A követelés állomány nyitó és záró értékeit, megoszlását részletezve a 4.2. számú mellékleten mutattam be táblázatban, és grafikonon szemléltetve. A követelés állományunk csak az adósok, mivel a kiszámlázott vevők tartozásait 100%-ban be tudjuk hajtani. Az adósokat két nagy csoportra osztottuk az egyik a pénzbüntetések (Pb.) ezeket a befolyt összegeket évtől havonta az Államkincstárnak befizetjük, a másik csoport az igazgatási bevételek ezek a bűnügyi költségek. A pénzbüntetések követelési állománya az előző évhez viszonyítva 23%-al nőtt, ennek oka, hogy az előző évhez képest nőtt az előírás közel 140 millió forinttal, valamint nőttek a részletfizetési kedvezmények, és azok fizetési időtartama, amire a jogszabály lehetőséget biztosít. A bírósági bevételeket érintő bűnügyi költségek követelés állománya valamelyest csökkent, az előző évhez képest 4,6%-kal. Ennek oka, hogy az előző évhez képest a tiszta előírás növekedett a bevételek arányszáma csökkent. A mérlegben kimutatott követelés állomány, már tartalmazza a számított értékvesztést is, ami a kintlévőség szempontjából teljesen közömbös, évben 133,6 millió forint ez évben 82,3 millió forint.

7 - 7 - A követelés állomány csökkentése érdekében, a bevételi csoport folyamatosan intézkedik a bírósági végrehajtó felé. A végrehajtások száma évről évre nő sajnos egyre több a behajthatatlan követelés, ezt leírni nem lehet a jelenlegi jogszabályok nem egyértelműek. A követelés állomány valójában egyre halmozódó fals értékeket tartalmaz. 4.3 Költségvetési támogatás: A költségvetési támogatás az előző évhez képest 576,5 millió forinttal lett magasabb, ebből beruházási támogatás előző évben 49,6 millió forint, míg évben 470,7 millió forint volt a támogatás változása 421,5 millió forint, az intézményi működési támogatás 155 millió forinttal növekedett. Költségvetési működési támogatás változása millió forintban: Megnevezés Változás Bevételi elmaradás miatt 58,5 Eredeti előirányzat 90,4 Maradvány változás - 5,3 Előirányzat módosítások 11,4 Összesen: 155,0 4.4 Felhalmozási bevételek: Felhalmozási bevételek évben ezer forint volt, amit az EU-s pályázaton nyertünk a bírósági épületek komplex akadálymentesítésére, ezzel az összeggel el is számoltunk a NFÜ felé évben nem volt felhalmozási bevételünk. 4.5 Előirányzat-maradvány: Előirányzat-maradvány az előző évben ezer forint volt, ebből dologi kiadásokra 6446 ezer forintot (szállítói számlákra), ezer forintot intézményi beruházásokra használtuk fel évben az előirányzat-maradvány ezer forint volt, ezt az összeget dologi kiadásokra szállítói számlák kifizetésére használtuk fel. 5. A takarékossági intézkedések: A költségvetésünk kiemelt jogcímeiből valójában, csak a dologi kiadások között találunk olyan költségtényezőket, amiben tényleges takarékossági lehetőséget látunk, és meg is tudjuk valósítani, egy bizonyos mértéken belül. A dologi kiadások teljesítése az elmúlt években szinte azonos szinten mozgott, nem követte az átlagos inflációt sem. Amennyiben a évi dologi kiadások teljesítését 100%-nak vesszük, akkor láthatjuk a mellékelt grafikonos kimutatásból is, hogy minden költségcsoportnál alacsonyabb értéket mutatnak az átlagos inflációnál. Az alulfinanszírozás is egy komoly takarékossági intézkedés, hisz már év előtt is alulfinanszírozás volt szemléltetve az 5. számú mellékleten. Takarékossági intézkedéseket tettünk a magántelefon beszélgetések kiszámlázása terén, minden bíróságon ezt figyeljük és befizettetjük a dolgozókkal ez évben 0,2 millió forint ilyen jellegű befizetés volt. A postaköltségek csökkentése érdekében Balassagyarmaton és Salgótarjánban a helyi küldemények kézbesítését saját alkalmazottal végeztetjük, ennek a tiszta költség

8 - 8 - megtakarítása Salgótarjánban ezer forint, Balassagyarmaton ezer forint összesen ezer forint. Költségmegtakarítás keletkezik, hogy a számítógépes munkahelyek helyi nyomtatóit megszüntettük, és hálózati nyomtatókat alkalmaztunk, továbbá a nyomtatókra, fénymásolókra úgynevezett lapfordítókat szereltettünk. A nagyobb takarékossági intézkedéseket, csak beruházási kiadásokkal lehetne megoldani, például a hagyományos fénymásolókat, nyomtatókat lecserélni digitálisra. Az épületek folyamatos karbantartását szükséges lenne elvégezni, és nem csak akkor mikor már nagy a probléma. Energiatakarékos megvilágításokat alkalmazni az épületekben, ehhez világító testeket is le kellene cserélni, amit elkezdtünk az előző években a Pásztói Járásbíróságon, valamint a Törvényszék B épületében. 6. Tényleges átlaglétszám változása: Az engedélyezett nyitó létszám 229 fő, záró létszám 232 fő volt, az átlagos statisztikai állományi létszám 220 fő. A létszám nyitó értéke 223 fő a záró érték 224 fő. Munkajogi záró létszám 224 fő. A bíróságon 4 fő fogalmazó, ami meghirdetés alatt van. A bérmegtakarítás terhére megbízási jogviszonyban 2 főt foglalkoztattunk, valamint 2,0 fő részmunkaidőst, ebből 2 fő fizikait, 2 fő tisztviselőt. Átlagosan 4 fő tartósan távol levő dolgozó volt, és helyettük többnyire meghatározott idejű szerződéssel alkalmaztunk dolgozókat. Éves viszonylatban a dolgozói kilépők 11 fő, míg belépők 16 fő volt. Négy hónapot meghaladó betöltetlen üres álláshely, bíró és fogalmazó kivételével nem volt. Összességében megállapíthatjuk, hogy a módosított költségvetés elősegítette bíróságunk takarékos gazdálkodását. Egész évben folyamatosan pénzügyi problémáink adódtak, a kifizetetlen számlákat év végére az előirányzatok átcsoportosítása, valamint többletbevétel keletkezése miatt ki tudtuk fizetni. Balassagyarmat, május 09. Magyar Árpád BGH vezető

2012. ÉVI KÖLTSÉGVETÉSI BESZÁMOLÓ Szöveges kidolgozása

2012. ÉVI KÖLTSÉGVETÉSI BESZÁMOLÓ Szöveges kidolgozása - 1 - Balassagyarmat 2012. ÉVI KÖLTSÉGVETÉSI BESZÁMOLÓ Szöveges kidolgozása Fejezet megnevezése: VI. Bíróságok Felügyeleti PIRtörzsszám Szektor Cím/Alcím Szakágazat szerv: OBH 311410 1051 100 842320 Balassagyarmat,

Részletesebben

Mellékletek jegyzéke:

Mellékletek jegyzéke: - 1 - Balassagyarmati Törvényszék Balassagyarmat 2013. ÉVI KÖLTSÉGVETÉSI BESZÁMOLÓ Szöveges kidolgozása Fejezet megnevezése: VI. Bíróságok Felügyeleti PIRtörzsszám Szektor Cím/Alcím Szakágazat szerv: OBH

Részletesebben

Mellékletek jegyzéke:

Mellékletek jegyzéke: - 1 - Balassagyarmat 2014. ÉVI KÖLTSÉGVETÉSI BESZÁMOLÓ Szöveges kidolgozása Fejezet megnevezése: VI. Bíróságok Felügyeleti PIRtörzsszám Szektor Cím/Alcím Szakágazat szerv: OBH 311410 1051 100 842320 Balassagyarmat,

Részletesebben

2015. ÉVI KÖLTSÉGVETÉSI BESZÁMOLÓ Szöveges kidolgozása

2015. ÉVI KÖLTSÉGVETÉSI BESZÁMOLÓ Szöveges kidolgozása - 1 - Balassagyarmati Törvényszék Balassagyarmat 2015. ÉVI KÖLTSÉGVETÉSI BESZÁMOLÓ Szöveges kidolgozása Fejezet megnevezése: VI. Bíróságok Felügyeleti PIRtörzsszám Szektor Cím/Alcím Szakágazat szerv: OBH

Részletesebben

2016. ÉVI KÖLTSÉGVETÉSI BESZÁMOLÓ Szöveges kidolgozása

2016. ÉVI KÖLTSÉGVETÉSI BESZÁMOLÓ Szöveges kidolgozása Balassagyarmat 2016. ÉVI KÖLTSÉGVETÉSI BESZÁMOLÓ Szöveges kidolgozása Balassagyarmat, 2017. junius 07. Beszámoló a 2016. évi költségvetés teljesítéséről. 1. A (törzskönyvi azonosító: 311410) a rendelkezésére

Részletesebben

A) ELEMI KÖLTSÉGVETÉS

A) ELEMI KÖLTSÉGVETÉS A fejezet megnevezése, székhelye: Az irányító szerv:.................. számjel 3 1 1 5 4 2 1 0 5 1 0 6 0 1 0 0 8 4 2 3 2 0 PIR-törzsszám szektor fejezet cím/alcím szakágazat Önkormányzat/ költségvetési

Részletesebben

A) ELEMI KÖLTSÉGVETÉS

A) ELEMI KÖLTSÉGVETÉS A fejezet megnevezése, székhelye: Az irányító szerv:.................. számjel 3 1 1 4 3 2 1 0 5 1 0 6 0 1 0 0 8 4 2 3 2 0 PIR-törzsszám szektor fejezet cím/alcím szakágazat Önkormányzat/ költségvetési

Részletesebben

A Felsőoktatási Regisztrációs Központ 2006. ÉVI KÖLTSÉGVETÉSI BESZÁMOLÓJÁNAK SZÖVEGES INDOKLÁSA

A Felsőoktatási Regisztrációs Központ 2006. ÉVI KÖLTSÉGVETÉSI BESZÁMOLÓJÁNAK SZÖVEGES INDOKLÁSA A Felsőoktatási Regisztrációs Központ 2006. ÉVI KÖLTSÉGVETÉSI BESZÁMOLÓJÁNAK SZÖVEGES INDOKLÁSA 1. Feladatkör, tevékenység 1.1. Az intézmény adatai Név: Felsőoktatási Regisztrációs Központ Törzskönyvi

Részletesebben

Balassagyarmati Törvényszék évi Szöveges beszámoló melléklete. 1. számú melléklet: Költségvetési előirányzatok változása.

Balassagyarmati Törvényszék évi Szöveges beszámoló melléklete. 1. számú melléklet: Költségvetési előirányzatok változása. 1. számú melléklet: Költségvetési előirányzatok változása. Megnevezés Kiadások Előirányzat eft-ban 2015. év 2016. év Változás 2016-2015.év Eredeti Módositott Módosítás Eredeti Módositott Módosítás Eredeti

Részletesebben

A) ELEMI KÖLTSÉGVETÉS

A) ELEMI KÖLTSÉGVETÉS Fejezeti jellemző adatok Önkormányzati jellemző adatok A fejezet megnevezése, székhelye: Az irányító szerv: 06 0100...... fejezet cím/alcím megye pénzügyi körzet településtípus............ A fejezet megnevezése,

Részletesebben

A) ELEMI KÖLTSÉGVETÉS

A) ELEMI KÖLTSÉGVETÉS Fejezeti jellemző adatok Önkormányzati jellemző adatok A fejezet megnevezése, székhelye: Az irányító szerv: 06 0100...... fejezet cím/alcím megye pénzügyi körzet településtípus............ A fejezet megnevezése,

Részletesebben

A) ELEMI KÖLTSÉGVETÉS

A) ELEMI KÖLTSÉGVETÉS A fejezet megnevezése, székhelye: Az irányító szerv:.................. számjel 7 9 5 9 6 6 1 0 5 1 0 6 0 1 0 0 8 4 2 3 1 0 PIR-törzsszám szektor fejezet cím/alcím szakágazat Önkormányzat/ költségvetési

Részletesebben

${pukorzet} fejezet cím/alcím megye pénzügyi körzet... Szerv számjele

${pukorzet} fejezet cím/alcím megye pénzügyi körzet... Szerv számjele Fejezeti jellemző adatok Önkormányzati jellemző adatok 06 0100 ${pukorzet} fejezet cím/alcím megye pénzügyi körzet településtípus A fejezet megnevezése, székhelye: A megye megnevezése, önkormányzat székhelye..................

Részletesebben

Magyar Tudományos Akadémia Rényi Alfréd Matematikai Kutatóintézet. Szöveges Indoklás. 2004. évi Beszámolóhoz

Magyar Tudományos Akadémia Rényi Alfréd Matematikai Kutatóintézet. Szöveges Indoklás. 2004. évi Beszámolóhoz Magyar Tudományos Akadémia Rényi Alfréd Matematikai Kutatóintézet Szöveges Indoklás 2004. évi Beszámolóhoz 1. Szervezeti változások bemutatása Az Intézet 10 tudományos-, és 6 nem tudományos feladatokat

Részletesebben

${pukorzet} fejezet cím/alcím megye pénzügyi körzet... Szerv számjele

${pukorzet} fejezet cím/alcím megye pénzügyi körzet... Szerv számjele Fejezeti jellemző adatok Önkormányzati jellemző adatok 06 0100 ${pukorzet} fejezet cím/alcím megye pénzügyi körzet településtípus A fejezet megnevezése, székhelye: A megye megnevezése, önkormányzat székhelye..................

Részletesebben

${pukorzet} fejezet cím/alcím megye pénzügyi körzet ... Szerv számjele. Irányító (fejezetet irányító) szerv:... Elemi költségvetés

${pukorzet} fejezet cím/alcím megye pénzügyi körzet ... Szerv számjele. Irányító (fejezetet irányító) szerv:... Elemi költségvetés Adatellenőrző kód: -6c-7c-7957-3b443e-27-5fd406a-2b5f1d7b-678-515b Fejezeti jellemző adatok Önkormányzati jellemző adatok 06 0100 ${pukorzet} fejezet cím/alcím megye pénzügyi körzet településtípus A fejezet

Részletesebben

ÉVES KÖLTSÉGVETÉSI BESZÁMOLÓ

ÉVES KÖLTSÉGVETÉSI BESZÁMOLÓ Fejezeti jellemző adatok Önkormányzati jellemző adatok 06 0100 ${pukorzet} fejezet cím/alcím megye pénzügyi körzet településtípus A fejezet megnevezése, székhelye: A megye megnevezése, önkormányzat székhelye..................

Részletesebben

Ádánd Községi Önkormányzat Képviselő-testületének 2/2015. (II.27.) önkormányzati rendelete. az önkormányzat 2015. évi költségvetéséről

Ádánd Községi Önkormányzat Képviselő-testületének 2/2015. (II.27.) önkormányzati rendelete. az önkormányzat 2015. évi költségvetéséről Ádánd Községi Önkormányzat Képviselő-testületének 2/2015. (II.27.) önkormányzati rendelete az önkormányzat 2015. évi költségvetéséről Ádánd Község Képviselő-testülete az államháztartásról szóló 2011. évi

Részletesebben

ÉVES KÖLTSÉGVETÉSI BESZÁMOLÓ

ÉVES KÖLTSÉGVETÉSI BESZÁMOLÓ Fejezeti jellemző adatok Önkormányzati jellemző adatok 06 0100 ${pukorzet} fejezet cím/alcím megye pénzügyi körzet településtípus A fejezet megnevezése, székhelye: A megye megnevezése, önkormányzat székhelye..................

Részletesebben

${pukorzet} fejezet cím/alcím megye pénzügyi körzet ... Szerv számjele. Irányító (fejezetet irányító) szerv:... Elemi költségvetés

${pukorzet} fejezet cím/alcím megye pénzügyi körzet ... Szerv számjele. Irányító (fejezetet irányító) szerv:... Elemi költségvetés Adatellenőrző kód: -80-3c32-3c4d1-6824a-9789-1b-5c6776-2240-3a3 Fejezeti jellemző adatok Önkormányzati jellemző adatok 06 0100 ${pukorzet} fejezet cím/alcím megye pénzügyi körzet településtípus A fejezet

Részletesebben

Szöveges beszámoló. Gazdálkodáshoz kapcsolódó rész év

Szöveges beszámoló. Gazdálkodáshoz kapcsolódó rész év Szöveges beszámoló Gazdálkodáshoz kapcsolódó rész 2014. év 1 1. A 2014. évi költségvetési támogatás A MTA Közgazdaság- és Regionális Tudományi Kutatóközpont 2014. évre elfogadott költségvetési támogatása

Részletesebben

Készült: :51

Készült: :51 Tartalomjegyzék Szám Űrlap megnevezés 01 K1-K8. Költségvetési kiadások 02 B1-B7. Költségvetési bevételek 04 B8. Finanszírozási bevételek 08 Adatszolgáltatás a személyi juttatások és a foglalkoztatottak,

Részletesebben

Éves költségvetési beszámoló

Éves költségvetési beszámoló Adatellenőrző kód: -58-51-17-1c-36596553-d25-6f33-20-4e-6d36-583f-19-16 Fejezeti jellemző adatok Önkormányzati jellemző adatok 06 0100 ${pukorzet} fejezet cím/alcím megye pénzügyi körzet településtípus

Részletesebben

A) ELEMI KÖLTSÉGVETÉS

A) ELEMI KÖLTSÉGVETÉS Fejezeti jellemző adatok Önkormányzati jellemző adatok A fejezet megnevezése, székhelye: Az irányító szerv: 06 0100...... fejezet cím/alcím megye pénzügyi körzet településtípus............ A fejezet megnevezése,

Részletesebben

A) ELEMI KÖLTSÉGVETÉS

A) ELEMI KÖLTSÉGVETÉS Fejezeti jellemző adatok Önkormányzati jellemző adatok A fejezet megnevezése, székhelye: Az irányító szerv: 12 1400...... fejezet cím/alcím megye pénzügyi körzet településtípus............ A fejezet megnevezése,

Részletesebben

Balatonfenyves Község Önkormányzatának. 7/2009. (II.13.) számú rendelete Balatonfenyves Község Önkormányzat évi költségvetéséről

Balatonfenyves Község Önkormányzatának. 7/2009. (II.13.) számú rendelete Balatonfenyves Község Önkormányzat évi költségvetéséről Balatonfenyves Község Önkormányzatának 7/2009. (II.13.) számú rendelete Balatonfenyves Község Önkormányzat 2009. évi költségvetéséről Balatonfenyves Község Önkormányzatának Képviselő-testülete az államháztartásról

Részletesebben

IV. ALAPVETŐ JOGOK BIZTOSÁNAK HIVATALA

IV. ALAPVETŐ JOGOK BIZTOSÁNAK HIVATALA IV. ALAPVETŐ JOGOK BIZTOSÁNAK HIVATALA A IV. Alapvető Jogok Biztosának Hivatala fejezet az alapvető jogok biztosa és két helyettese, valamint a Hivatal tevékenységét és gazdálkodását foglalja össze. A

Részletesebben

ÉVES KÖLTSÉGVETÉSI BESZÁMOLÓ

ÉVES KÖLTSÉGVETÉSI BESZÁMOLÓ Fejezeti jellemző adatok Önkormányzati jellemző adatok 20 1600 ${pukorzet} fejezet cím/alcím megye pénzügyi körzet településtípus A fejezet megnevezése, székhelye: A megye megnevezése, önkormányzat székhelye..................

Részletesebben

${pukorzet} fejezet cím/alcím megye pénzügyi körzet... Szerv számjele

${pukorzet} fejezet cím/alcím megye pénzügyi körzet... Szerv számjele Fejezeti jellemző adatok Önkormányzati jellemző adatok 06 0100 ${pukorzet} fejezet cím/alcím megye pénzügyi körzet településtípus A fejezet megnevezése, székhelye: A megye megnevezése, önkormányzat székhelye..................

Részletesebben

KÖLTSÉGVETÉSI BESZÁMOLÓ

KÖLTSÉGVETÉSI BESZÁMOLÓ Fejezeti jellemző adatok Fejezeti jellemző adatok Önkormányzati jellemző adatok Önkormányzati jellemző adatok 06 0100 fejezet cím/alcím megye megye pénzügyi pénzügyi körzet körzet településtípus település-

Részletesebben

A) ELEMI KÖLTSÉGVETÉS

A) ELEMI KÖLTSÉGVETÉS Fejezeti jellemző adatok Önkormányzati jellemző adatok A fejezet megnevezése, székhelye: Az irányító szerv: 20 1002...... fejezet cím/alcím megye pénzügyi körzet településtípus............ A fejezet megnevezése,

Részletesebben

A) ELEMI KÖLTSÉGVETÉS

A) ELEMI KÖLTSÉGVETÉS A fejezet megnevezése, székhelye: Az irányító szerv:.................. számjel 7 8 9 2 5 7 1 0 5 1 1 0 0 8 0 0 8 4 1 1 0 4 PIR-törzsszám szektor fejezet cím/alcím szakágazat Önkormányzat/ költségvetési

Részletesebben

ÉVES KÖLTSÉGVETÉSI BESZÁMOLÓ

ÉVES KÖLTSÉGVETÉSI BESZÁMOLÓ Fejezeti jellemző adatok Önkormányzati jellemző adatok 06 0100 fejezet cím/alcím megye pénzügyi körzet településtípus A fejezet megnevezése, székhelye: A megye megnevezése, önkormányzat székhelye..................

Részletesebben

A) ELEMI KÖLTSÉGVETÉS

A) ELEMI KÖLTSÉGVETÉS A fejezet megnevezése, székhelye: Az irányító szerv:.................. számjel 4 1 5 1 9 0 1 0 5 1 2 0 1 0 0 2 8 6 1 0 0 0 PIR-törzsszám szektor fejezet cím/alcím szakágazat Önkormányzat/ költségvetési

Részletesebben

3501 Miskolc, Zsolcai kapu 32. Pf.:161 Telefon: (46) /20-52, fax: ÉVI KÖLTSÉGVETÉSI BESZÁMOLÓ SZ Ö V E G E S É R T É K E L É S E

3501 Miskolc, Zsolcai kapu 32. Pf.:161 Telefon: (46) /20-52, fax: ÉVI KÖLTSÉGVETÉSI BESZÁMOLÓ SZ Ö V E G E S É R T É K E L É S E BORSOD-ABAÚJ-ZEMPLÉN MEGYEI RENDŐR-FŐKAPITÁNYSÁG GAZDASÁGI SZERVEK 3501 Miskolc, Zsolcai kapu 32. Pf.:161 Telefon: (46) 514-500/20-52, fax: 20-02 2005. ÉVI KÖLTSÉGVETÉSI BESZÁMOLÓ SZ Ö V E G E S É R T

Részletesebben

${pukorzet} fejezet cím/alcím megye pénzügyi körzet... Szerv számjele

${pukorzet} fejezet cím/alcím megye pénzügyi körzet... Szerv számjele Fejezeti jellemző adatok Önkormányzati jellemző adatok 06 0100 ${pukorzet} fejezet cím/alcím megye pénzügyi körzet településtípus A fejezet megnevezése, székhelye: A megye megnevezése, önkormányzat székhelye..................

Részletesebben

fejezet cím/alcím megye pénzügyi körzet településtípus ... Szerv számjele Irányító (fejezetet irányító) szerv:... típus év hónap naptól hónap napig -

fejezet cím/alcím megye pénzügyi körzet településtípus ... Szerv számjele Irányító (fejezetet irányító) szerv:... típus év hónap naptól hónap napig - Fejezeti jellemző adatok Önkormányzati jellemző adatok 01 ${pukorzet} 9100 10 fejezet cím/alcím megye pénzügyi körzet településtípus A fejezet megnevezése, székhelye: A megye megnevezése, önkormányzat

Részletesebben

2011 Elemi költségvetés

2011 Elemi költségvetés A fejezet megnevezése, székhelye: Irányító szerv:.................. számjel 311432 1051 06 0100 35576 PIR-törzsszám Szektor Fejezet Címrend ÁHT A költségvetési szerv megnevezése, székhelye: 3301 2011......

Részletesebben

A) ELEMI KÖLTSÉGVETÉS

A) ELEMI KÖLTSÉGVETÉS A fejezet megnevezése, székhelye: Az irányító szerv:.................. számjel 3 5 0 8 5 5 1 2 5 1 0 5 0 2 0 0 9 1 0 2 0 0 PIR-törzsszám szektor fejezet cím/alcím szakágazat Önkormányzat/ költségvetési

Részletesebben

${pukorzet} fejezet cím/alcím megye pénzügyi körzet... Szerv számjele

${pukorzet} fejezet cím/alcím megye pénzügyi körzet... Szerv számjele Fejezeti jellemző adatok Önkormányzati jellemző adatok 20 1002 ${pukorzet} fejezet cím/alcím megye pénzügyi körzet településtípus A fejezet megnevezése, székhelye: A megye megnevezése, önkormányzat székhelye..................

Részletesebben

Készült: :36

Készült: :36 Tartalomjegyzék Szám Űrlap megnevezés 01 K1-K8. Költségvetési kiadások 02 Beszámoló a B1. - B7. költségvetési bevételek előirányzatának teljesítéséről 04 B8. Finanszírozási bevételek 05/A Teljesített kiadások

Részletesebben

A FŐVÁROSI ÍTÉLŐTÁBLA ÉVI KÖLTSÉGVETÉSI BESZÁMOLÓJA

A FŐVÁROSI ÍTÉLŐTÁBLA ÉVI KÖLTSÉGVETÉSI BESZÁMOLÓJA A FŐVÁROSI ÍTÉLŐTÁBLA 2015. ÉVI KÖLTSÉGVETÉSI BESZÁMOLÓJA Az államháztartásról szóló törvény végrehajtásáról szóló 368/2011. (XII.31.) Kormányrendelet 161. -ában foglaltak alapján a Fővárosi Ítélőtábla

Részletesebben

Szöveges értékelés a 2004. évi intézményi beszámolóhoz

Szöveges értékelés a 2004. évi intézményi beszámolóhoz Szöveges értékelés a 2004. évi intézményi beszámolóhoz Az intézet 2004. évi gazdálkodásának értékelésénél megállapitható, hogy az előző évekhez hasonlóan a kényszerü takarékoskodás jellemezte az intézetet.

Részletesebben

ÉVES KÖLTSÉGVETÉSI BESZÁMOLÓ

ÉVES KÖLTSÉGVETÉSI BESZÁMOLÓ Fejezeti jellemző adatok Önkormányzati jellemző adatok 01 ${pukorzet} 0012 27 fejezet cím/alcím megye pénzügyi körzet településtípus A fejezet megnevezése, székhelye: A megye megnevezése, önkormányzat

Részletesebben

fejezet cím/alcím megye pénzügyi körzet településtípus ... Szerv számjele Irányító (fejezetet irányító) szerv:... Elemi költségvetés

fejezet cím/alcím megye pénzügyi körzet településtípus ... Szerv számjele Irányító (fejezetet irányító) szerv:... Elemi költségvetés Adatellenőrző kód: -2b452-2043-1b-5d28-4916-3de-2b15-6a78-285c71-6e Fejezeti jellemző adatok Önkormányzati jellemző adatok 88 ${pukorzet} 0004 00 fejezet cím/alcím megye pénzügyi körzet településtípus

Részletesebben

KÖZLEKEDÉSI MÚZEUM KÖLTSÉGVETÉSI BESZÁMOLÓ SZÖVEGES INDOKLÁSA

KÖZLEKEDÉSI MÚZEUM KÖLTSÉGVETÉSI BESZÁMOLÓ SZÖVEGES INDOKLÁSA KÖZLEKEDÉSI MÚZEUM KÖLTSÉGVETÉSI BESZÁMOLÓ SZÖVEGES INDOKLÁSA 2007. 1 A Közlekedési Múzeum 2007. évi költségvetési beszámolója kiegészítő mellékleteinek szöveges értékelése, amely az Áhsz. 40. (1) bekezdése

Részletesebben

${pukorzet} fejezet cím/alcím megye pénzügyi körzet... Szerv számjele

${pukorzet} fejezet cím/alcím megye pénzügyi körzet... Szerv számjele Fejezeti jellemző adatok Önkormányzati jellemző adatok 20 1002 ${pukorzet} fejezet cím/alcím megye pénzügyi körzet településtípus A fejezet megnevezése, székhelye: A megye megnevezése, önkormányzat székhelye..................

Részletesebben

A) ELEMI KÖLTSÉGVETÉS

A) ELEMI KÖLTSÉGVETÉS Fejezeti jellemző adatok Önkormányzati jellemző adatok A fejezet megnevezése, székhelye: Az irányító szerv: 01 9100 10...... fejezet cím/alcím megye pénzügyi körzet településtípus............ A fejezet

Részletesebben

2016 Elemi költségvetés

2016 Elemi költségvetés A fejezet megnevezése, székhelye: Irányító szerv:.................. számjel 490353 1051 20 1002 750673 PIR-törzsszám Szektor Fejezet Címrend ÁHT A költségvetési szerv megnevezése, székhelye: 1125 Budapest

Részletesebben

A FŐVÁROSI ÍTÉLŐTÁBLA ÉVI KÖLTSÉGVETÉSI BESZÁMOLÓJA

A FŐVÁROSI ÍTÉLŐTÁBLA ÉVI KÖLTSÉGVETÉSI BESZÁMOLÓJA A FŐVÁROSI ÍTÉLŐTÁBLA 2016. ÉVI KÖLTSÉGVETÉSI BESZÁMOLÓJA Az államháztartásról szóló törvény végrehajtásáról szóló 368/2011. (XII.31.) Kormányrendelet 161. -ában foglaltak alapján a Fővárosi Ítélőtábla

Részletesebben

fejezet cím/alcím megye pénzügyi körzet településtípus ... Szerv számjele Irányító (fejezetet irányító) szerv:... típus év hónap naptól hónap napig -

fejezet cím/alcím megye pénzügyi körzet településtípus ... Szerv számjele Irányító (fejezetet irányító) szerv:... típus év hónap naptól hónap napig - Fejezeti jellemző adatok Önkormányzati jellemző adatok 03 ${pukorzet} 3200 48 fejezet cím/alcím megye pénzügyi körzet településtípus A fejezet megnevezése, székhelye: A megye megnevezése, önkormányzat

Részletesebben

Összesítő riport. Riportoló intézmény: BUDAPEST FŐVÁROS XXIII. KERÜLET SOROKSÁR ÖNKORMÁNYZAT. Szűrési feltételek - 1 -

Összesítő riport. Riportoló intézmény: BUDAPEST FŐVÁROS XXIII. KERÜLET SOROKSÁR ÖNKORMÁNYZAT. Szűrési feltételek - 1 - Összesítő riport Riportoló intézmény: BUDAPEST FŐVÁROS XXIII. KERÜLET SOROKSÁR ÖNKORMÁNYZAT Szűrés Szűrési feltételek Érték - 1 - Tartalomjegyzék Szám Űrlap megnevezés 01 K1-K8. Költségvetési kiadások

Részletesebben

A) ELEMI KÖLTSÉGVETÉS

A) ELEMI KÖLTSÉGVETÉS Fejezeti jellemző adatok Önkormányzati jellemző adatok A fejezet megnevezése, székhelye: Az irányító szerv: 14 3100 47...... fejezet cím/alcím megye pénzügyi körzet településtípus............ A fejezet

Részletesebben

A) ELEMI KÖLTSÉGVETÉS

A) ELEMI KÖLTSÉGVETÉS A fejezet megnevezése, székhelye: Az irányító szerv:.................. számjel 3 9 7 0 2 1 1 0 5 1 2 0 1 0 0 2 8 6 1 0 0 0 PIR-törzsszám szektor fejezet cím/alcím szakágazat Önkormányzat/ költségvetési

Részletesebben

Vezetõi összefoglaló

Vezetõi összefoglaló OSAP 1626 Bér- és létszámstatisztika ágazat Vezetõi összefoglaló 2014 ENKK Nyilvántartási és Képzési Központ EGÉSZSÉGÜGYI ÁGAZAT LÉTSZÁM ÉS BÉRSTATISZTIKA, 2014. ÉV VEZETŐI ÖSSZEFOGLALÓ Adatszolgáltatói

Részletesebben

A) ELEMI KÖLTSÉGVETÉS

A) ELEMI KÖLTSÉGVETÉS A fejezet megnevezése, székhelye: Az irányító szerv:.................. számjel 3 0 9 1 2 7 1 0 5 1 2 0 1 1 0 0 9 1 0 1 0 0 PIR-törzsszám szektor fejezet cím/alcím szakágazat Önkormányzat/ költségvetési

Részletesebben

${pukorzet} fejezet cím/alcím megye pénzügyi körzet... Szerv számjele

${pukorzet} fejezet cím/alcím megye pénzügyi körzet... Szerv számjele Fejezeti jellemző adatok Önkormányzati jellemző adatok 20 1600 ${pukorzet} fejezet cím/alcím megye pénzügyi körzet településtípus A fejezet megnevezése, székhelye: A megye megnevezése, önkormányzat székhelye..................

Részletesebben

VEZETŐI ÖSSZEFOGLALÓ. Vezetői összefoglaló

VEZETŐI ÖSSZEFOGLALÓ. Vezetői összefoglaló VEZETŐI ÖSSZEFOGLALÓ AZ EGÉSZSÉGÜGYI MINISZTÉRIUM OSAP 1626/06 NYILVÁNTARTÁSI SZÁMÚ ADATGYŰJTÉSE, EGÉSZSÉGÜGYI ÁGAZAT LÉTSZÁM ÉS BÉRSTATISZTIKA, 2009. ÉV Adatszolgáltatói kör: Az egészségügyi ágazat létszám-

Részletesebben

fejezet cím/alcím megye pénzügyi körzet településtípus ... Szerv számjele Irányító (fejezetet irányító) szerv:... Elemi költségvetés

fejezet cím/alcím megye pénzügyi körzet településtípus ... Szerv számjele Irányító (fejezetet irányító) szerv:... Elemi költségvetés Adatellenőrző kód: 43-75-250-4b26-5e-49-125-121f-315-7d-19-3622-16-7b Fejezeti jellemző adatok Önkormányzati jellemző adatok 14 ${pukorzet} 3100 47 fejezet cím/alcím megye pénzügyi körzet településtípus

Részletesebben

Készült: :35

Készült: :35 Tartalomjegyzék Szám Űrlap megnevezés 01 K1-K8. Költségvetési kiadások 02 B1-B7. Költségvetési bevételek 04 B8. Finanszírozási bevételek 08 Adatszolgáltatás a személyi juttatások és a foglalkoztatottak,

Részletesebben

fejezet cím/alcím megye pénzügyi körzet településtípus ... Szerv számjele Irányító (fejezetet irányító) szerv:... Elemi költségvetés

fejezet cím/alcím megye pénzügyi körzet településtípus ... Szerv számjele Irányító (fejezetet irányító) szerv:... Elemi költségvetés Adatellenőrző kód: 12-5d1c6f-493e3d-5a31078128-3-16d5c791a-80 Fejezeti jellemző adatok Önkormányzati jellemző adatok 01 ${pukorzet} 9100 10 fejezet cím/alcím megye pénzügyi körzet településtípus A fejezet

Részletesebben

Készült: :55

Készült: :55 Tartalomjegyzék Szám Űrlap megnevezés 01 K1-K8. Költségvetési kiadások 02 B1-B7. Költségvetési bevételek 04 B8. Finanszírozási bevételek 08 Adatszolgáltatás a személyi juttatások és a foglalkoztatottak,

Részletesebben

Az Idegennyelvi Továbbképző Központ 2003. évi szöveges. A szöveges szakmai beszámoló megfelel az OM által előírt főbb szempontoknak.

Az Idegennyelvi Továbbképző Központ 2003. évi szöveges. A szöveges szakmai beszámoló megfelel az OM által előírt főbb szempontoknak. Az Idegennyelvi Továbbképző Központ 2003. évi szöveges beszámolójának felülvizsgálata A szöveges szakmai beszámoló megfelel az OM által előírt főbb szempontoknak. Az Idegennyelvi Továbbképző Központ önálló,

Részletesebben

E l ő t e r j e s z t é s A Képviselő-testület június 27-én tartandó ülésére. Tárgy: Tájékoztató az Önkormányzat évi gazdálkodásáról.

E l ő t e r j e s z t é s A Képviselő-testület június 27-én tartandó ülésére. Tárgy: Tájékoztató az Önkormányzat évi gazdálkodásáról. Izsák Város Polgármesterétől. E l ő t e r j e s z t é s A Képviselő-testület 2017. június 27-én tartandó ülésére. Tárgy: Tájékoztató az Önkormányzat 2017. évi gazdálkodásáról. Tisztelt Képviselő-testület!

Részletesebben

fejezet cím/alcím megye pénzügyi körzet településtípus ... Szerv számjele Irányító (fejezetet irányító) szerv:... Elemi költségvetés

fejezet cím/alcím megye pénzügyi körzet településtípus ... Szerv számjele Irányító (fejezetet irányító) szerv:... Elemi költségvetés Adatellenőrző kód: -74-50-4f-1c-606ea-3711-39-4c5056-342c36-2b3c-53-3d Fejezeti jellemző adatok Önkormányzati jellemző adatok 01 ${pukorzet} 0008 27 fejezet cím/alcím megye pénzügyi körzet településtípus

Részletesebben

A) ELEMI KÖLTSÉGVETÉS

A) ELEMI KÖLTSÉGVETÉS A fejezet megnevezése, székhelye: Az irányító szerv:.................. számjel 7 6 0 1 6 0 1 2 5 1 0 3 3 2 0 0 8 4 1 1 1 5 PIR-törzsszám szektor fejezet cím/alcím szakágazat Önkormányzat/ költségvetési

Részletesebben

OSAP 1626 Bér- és létszámstatisztika. Vezetõi összefoglaló

OSAP 1626 Bér- és létszámstatisztika. Vezetõi összefoglaló OSAP 1626 Bér- és létszámstatisztika Egészségügyi ágazat Vezetõi összefoglaló 2010 GYEMSZI Gyógyszerészeti és Egészségügyi Minõség- és Szervezetfejlesztési Intézet Informatikai és Rendszerelemzési Fõigazgatóság

Részletesebben

fejezet cím/alcím megye pénzügyi körzet településtípus ... Szerv számjele Irányító (fejezetet irányító) szerv:... Elemi költségvetés

fejezet cím/alcím megye pénzügyi körzet településtípus ... Szerv számjele Irányító (fejezetet irányító) szerv:... Elemi költségvetés Adatellenőrző kód: -2960-3c6a17-5f-68-33-63-41-4156-1b321-334358764f Fejezeti jellemző adatok Önkormányzati jellemző adatok 01 ${pukorzet} 9100 10 fejezet cím/alcím megye pénzügyi körzet településtípus

Részletesebben

${pukorzet} fejezet cím/alcím megye pénzügyi körzet ... Szerv számjele. Irányító (fejezetet irányító) szerv:... Elemi költségvetés

${pukorzet} fejezet cím/alcím megye pénzügyi körzet ... Szerv számjele. Irányító (fejezetet irányító) szerv:... Elemi költségvetés Adatellenőrző kód: -b-2d41-21aa4122-76549-2f18-1d-20-26417-63-7f Fejezeti jellemző adatok Önkormányzati jellemző adatok 06 0100 ${pukorzet} fejezet cím/alcím megye pénzügyi körzet településtípus A fejezet

Részletesebben

A) ELEMI KÖLTSÉGVETÉS

A) ELEMI KÖLTSÉGVETÉS Fejezeti jellemző adatok Önkormányzati jellemző adatok A fejezet megnevezése, székhelye: Az irányító szerv: 20 1100...... fejezet cím/alcím megye pénzügyi körzet településtípus............ A fejezet megnevezése,

Részletesebben

A) ELEMI KÖLTSÉGVETÉS

A) ELEMI KÖLTSÉGVETÉS Fejezeti jellemző adatok Önkormányzati jellemző adatok A fejezet megnevezése, székhelye: Az irányító szerv: 20 1002...... fejezet cím/alcím megye pénzügyi körzet településtípus............ A fejezet megnevezése,

Részletesebben

${pukorzet} fejezet cím/alcím megye pénzügyi körzet... Szerv számjele

${pukorzet} fejezet cím/alcím megye pénzügyi körzet... Szerv számjele Fejezeti jellemző adatok Önkormányzati jellemző adatok 20 1100 ${pukorzet} fejezet cím/alcím megye pénzügyi körzet településtípus A fejezet megnevezése, székhelye: A megye megnevezése, önkormányzat székhelye..................

Részletesebben

34 - Költségvetési szerveknél teljes és részmunkaidőben foglalkoztatottak létszáma és keresetbe tartozó személyi juttatásai

34 - Költségvetési szerveknél teljes és részmunkaidőben foglalkoztatottak létszáma és keresetbe tartozó személyi juttatásai 34 - Költségvetési szerveknél teljes és részmunkaidőben foglalkoztatottak létszáma és keresetbe tartozó személyi juttatásai Alapilletmények Illetménykiegészítések Nyelvpótlék Egyéb kötelező illetménypótlékok

Részletesebben

${pukorzet} fejezet cím/alcím megye pénzügyi körzet... Szerv számjele

${pukorzet} fejezet cím/alcím megye pénzügyi körzet... Szerv számjele Fejezeti jellemző adatok Önkormányzati jellemző adatok 20 1600 ${pukorzet} fejezet cím/alcím megye pénzügyi körzet településtípus A fejezet megnevezése, székhelye: A megye megnevezése, önkormányzat székhelye..................

Részletesebben

fejezet cím/alcím megye pénzügyi körzet településtípus ... Szerv számjele Irányító (fejezetet irányító) szerv:... típus év hónap naptól hónap napig -

fejezet cím/alcím megye pénzügyi körzet településtípus ... Szerv számjele Irányító (fejezetet irányító) szerv:... típus év hónap naptól hónap napig - Fejezeti jellemző adatok Önkormányzati jellemző adatok 14 ${pukorzet} 3100 47 fejezet cím/alcím megye pénzügyi körzet településtípus A fejezet megnevezése, székhelye: A megye megnevezése, önkormányzat

Részletesebben

Összesítő riport. Riportoló intézmény: Központi Statisztikai Hivatal irányító szerv. Szűrési feltételek. PIR (Teljes egyezés)

Összesítő riport. Riportoló intézmény: Központi Statisztikai Hivatal irányító szerv. Szűrési feltételek. PIR (Teljes egyezés) Összesítő riport Riportoló intézmény: Központi Statisztikai Hivatal irányító szerv Szűrési feltételek Szűrés Érték - 1 - Tartalomjegyzék Szám Űrlap megnevezés 01 K1-K8. Költségvetési kiadások 02 B1-B7.

Részletesebben

Összesítő riport. Riportoló intézmény: Központi Statisztikai Hivatal irányító szerv. Szűrési feltételek. PIR (Teljes egyezés)

Összesítő riport. Riportoló intézmény: Központi Statisztikai Hivatal irányító szerv. Szűrési feltételek. PIR (Teljes egyezés) Összesítő riport Riportoló intézmény: Központi Statisztikai Hivatal irányító szerv Szűrési feltételek Szűrés Érték - 1 - Tartalomjegyzék Szám Űrlap megnevezés 01 K1-K8. Költségvetési kiadások 02 B1-B7.

Részletesebben

ÉVES KÖLTSÉGVETÉSI BESZÁMOLÓ

ÉVES KÖLTSÉGVETÉSI BESZÁMOLÓ Fejezeti jellemző adatok Önkormányzati jellemző adatok 08 9202 00 fejezet cím/alcím megye pénzügyi körzet településtípus A fejezet megnevezése, székhelye: A megye megnevezése, önkormányzat székhelye..................

Részletesebben

KÖLTSÉGVETÉSI BESZÁMOLÓ

KÖLTSÉGVETÉSI BESZÁMOLÓ Fejezeti jellemző adatok Fejezeti jellemző adatok Önkormányzati jellemző adatok Önkormányzati jellemző adatok 20 1002 fejezet cím/alcím megye megye pénzügyi pénzügyi körzet körzet településtípus település-

Részletesebben

2010 Elemi költségvetés tervezés

2010 Elemi költségvetés tervezés A fejezet megnevezése, székhelye: Irányító szerv:.................. számjel 311432 1051 06 0100 PIR-törzsszám Szektor Fejezet Címrend ÁHT A költségvetési szerv megnevezése, székhelye: 3301 Eger Barkóczy

Részletesebben

A) ELEMI KÖLTSÉGVETÉS

A) ELEMI KÖLTSÉGVETÉS Fejezeti jellemző adatok Önkormányzati jellemző adatok A fejezet megnevezése, székhelye: Az irányító szerv: 20 0203...... fejezet cím/alcím megye pénzügyi körzet településtípus............ A fejezet megnevezése,

Részletesebben

fejezet cím/alcím megye pénzügyi körzet településtípus ... Szerv számjele Irányító (fejezetet irányító) szerv:... Elemi költségvetés

fejezet cím/alcím megye pénzügyi körzet településtípus ... Szerv számjele Irányító (fejezetet irányító) szerv:... Elemi költségvetés Adatellenőrző kód: -54-4c41811-73175e-543342575b40-69-64-32-53b-5a Fejezeti jellemző adatok Önkormányzati jellemző adatok 01 ${pukorzet} 9100 10 fejezet cím/alcím megye pénzügyi körzet településtípus A

Részletesebben

ÉVES KÖLTSÉGVETÉSI BESZÁMOLÓ

ÉVES KÖLTSÉGVETÉSI BESZÁMOLÓ Fejezeti jellemző adatok Önkormányzati jellemző adatok 06 0100 fejezet cím/alcím megye pénzügyi körzet településtípus A fejezet megnevezése, székhelye: A megye megnevezése, önkormányzat székhelye..................

Részletesebben

${pukorzet} fejezet cím/alcím megye pénzügyi körzet ... Szerv számjele. Irányító (fejezetet irányító) szerv:... Elemi költségvetés

${pukorzet} fejezet cím/alcím megye pénzügyi körzet ... Szerv számjele. Irányító (fejezetet irányító) szerv:... Elemi költségvetés Adatellenőrző kód: 6146f-32-33-1c2b-7d-3-42207d35-d-5665-75-6b-1929 Fejezeti jellemző adatok Önkormányzati jellemző adatok 11 1200 ${pukorzet} fejezet cím/alcím megye pénzügyi körzet településtípus A fejezet

Részletesebben

KÖLTSÉGVETÉSI BESZÁMOLÓ

KÖLTSÉGVETÉSI BESZÁMOLÓ Fejezeti jellemző adatok Fejezeti jellemző adatok Önkormányzati jellemző adatok Önkormányzati jellemző adatok 06 0100 fejezet cím/alcím megye megye pénzügyi pénzügyi körzet körzet településtípus település-

Részletesebben

1. A Fővárosi Bíróság személyi feltételeinek alakulása 2010-ben 2.1. A bíróság személyi feltételeit bemutató adatok

1. A Fővárosi Bíróság személyi feltételeinek alakulása 2010-ben 2.1. A bíróság személyi feltételeit bemutató adatok 1. A Fővárosi Bíróság személyi feltételeinek alakulása 2010-ben 2.1. A bíróság személyi feltételeit bemutató adatok Az FB létszámhelyzetét 2010. évben az alábbi adatok reprezentálják: Bírák Titkárok Fogalmazók

Részletesebben

Adatellenőrző kód: a-505c d-6b c-4166d d - 2 -

Adatellenőrző kód: a-505c d-6b c-4166d d - 2 - Tartalomjegyzék Szám Űrlap megnevezés 01 K1-K8. Költségvetési kiadások 02 B1-B7. Költségvetési bevételek 04 B8. Finanszírozási bevételek 08 Adatszolgáltatás a személyi juttatások és a foglalkoztatottak,

Részletesebben

ÉVES KÖLTSÉGVETÉSI BESZÁMOLÓ

ÉVES KÖLTSÉGVETÉSI BESZÁMOLÓ Fejezeti jellemző adatok Önkormányzati jellemző adatok 19 ${pukorzet} 3400 76 fejezet cím/alcím megye pénzügyi körzet településtípus A fejezet megnevezése, székhelye: A megye megnevezése, önkormányzat

Részletesebben

Összesítő riport. Riportoló intézmény: Központi Statisztikai Hivatal irányító szerv. Szűrési feltételek. PIR (Teljes egyezés)

Összesítő riport. Riportoló intézmény: Központi Statisztikai Hivatal irányító szerv. Szűrési feltételek. PIR (Teljes egyezés) Összesítő riport Riportoló intézmény: Központi Statisztikai Hivatal irányító szerv Szűrési feltételek Szűrés Érték - 1 - Tartalomjegyzék Szám Űrlap megnevezés 01 K1-K8. Költségvetési kiadások 02 B1-B7.

Részletesebben

${pukorzet} fejezet cím/alcím megye pénzügyi körzet ... Szerv számjele. Irányító (fejezetet irányító) szerv:... Elemi költségvetés

${pukorzet} fejezet cím/alcím megye pénzügyi körzet ... Szerv számjele. Irányító (fejezetet irányító) szerv:... Elemi költségvetés Adatellenőrző kód: -5614332e6e545f-68-60-56-4a-51-56-7317-19-4a3b-6529 Fejezeti jellemző adatok Önkormányzati jellemző adatok 20 0500 ${pukorzet} fejezet cím/alcím megye pénzügyi körzet településtípus

Részletesebben

fejezet cím/alcím megye pénzügyi körzet településtípus ... Szerv számjele Irányító (fejezetet irányító) szerv:... Elemi költségvetés

fejezet cím/alcím megye pénzügyi körzet településtípus ... Szerv számjele Irányító (fejezetet irányító) szerv:... Elemi költségvetés Adatellenőrző kód: 11-12-51542d302f7a40-6c-3a-5c-2664-45-4134-151 Fejezeti jellemző adatok Önkormányzati jellemző adatok 01 ${pukorzet} 9100 10 fejezet cím/alcím megye pénzügyi körzet településtípus A

Részletesebben

Kiadások összesen 3 197 655 3 298 782

Kiadások összesen 3 197 655 3 298 782 14. A bíróság pénzügyi helyzete és költségvetési gazdálkodása A Debreceni Törvényszék a számvitelről szóló 2000. évi C. törvény, az államháztartás szervezetei beszámolási és könyvvezetési kötelezettségének

Részletesebben

${pukorzet} fejezet cím/alcím megye pénzügyi körzet... Szerv számjele

${pukorzet} fejezet cím/alcím megye pénzügyi körzet... Szerv számjele Fejezeti jellemző adatok Önkormányzati jellemző adatok 20 0203 ${pukorzet} fejezet cím/alcím megye pénzügyi körzet településtípus A fejezet megnevezése, székhelye: A megye megnevezése, önkormányzat székhelye..................

Részletesebben

fejezet cím/alcím megye pénzügyi körzet településtípus ... Szerv számjele Irányító (fejezetet irányító) szerv:... Elemi költségvetés

fejezet cím/alcím megye pénzügyi körzet településtípus ... Szerv számjele Irányító (fejezetet irányító) szerv:... Elemi költségvetés Adatellenőrző kód: -31-35191522-51-43-7b39-80-791927-46-727b-2916-4154 Fejezeti jellemző adatok Önkormányzati jellemző adatok 14 ${pukorzet} 3100 47 fejezet cím/alcím megye pénzügyi körzet településtípus

Részletesebben

${pukorzet} fejezet cím/alcím megye pénzügyi körzet... Szerv számjele

${pukorzet} fejezet cím/alcím megye pénzügyi körzet... Szerv számjele Fejezeti jellemző adatok Önkormányzati jellemző adatok 20 0500 ${pukorzet} fejezet cím/alcím megye pénzügyi körzet településtípus A fejezet megnevezése, székhelye: A megye megnevezése, önkormányzat székhelye..................

Részletesebben

A) ELEMI KÖLTSÉGVETÉS

A) ELEMI KÖLTSÉGVETÉS Fejezeti jellemző adatok Önkormányzati jellemző adatok A fejezet megnevezése, székhelye: Az irányító szerv: 20 1002...... fejezet cím/alcím megye pénzügyi körzet településtípus............ A fejezet megnevezése,

Részletesebben

27. számú melléklet. Szöveges indokolás Óbarok Község Önkormányzata évi költségvetésének teljesítéséről

27. számú melléklet. Szöveges indokolás Óbarok Község Önkormányzata évi költségvetésének teljesítéséről 27. számú melléklet Szöveges indokolás Óbarok Község Önkormányzata 2008. évi költségvetésének teljesítéséről I. TELEPÜLÉSI ÖNKORMÁNYZAT BEVÉTELEK: Az önkormányzat bevételei közül három jogcímen történő

Részletesebben

IV. Alapvető Jogok Biztosának Hivatala

IV. Alapvető Jogok Biztosának Hivatala IV. Alapvető Jogok Biztosának Hivatala A IV. Alapvető Jogok Biztosának Hivatala fejezet az alapvető jogok biztosa és két helyettese, valamint a Hivatal tevékenységét és gazdálkodását foglalja össze. A

Részletesebben

${pukorzet} fejezet cím/alcím megye pénzügyi körzet ... Szerv számjele. Irányító (fejezetet irányító) szerv:... Elemi költségvetés

${pukorzet} fejezet cím/alcím megye pénzügyi körzet ... Szerv számjele. Irányító (fejezetet irányító) szerv:... Elemi költségvetés Adatellenőrző kód: 7955-75-28-2c4393a-5164-3e3-4c-44-6413-5f633b7a Fejezeti jellemző adatok Önkormányzati jellemző adatok 20 1002 ${pukorzet} fejezet cím/alcím megye pénzügyi körzet településtípus A fejezet

Részletesebben

A) ELEMI KÖLTSÉGVETÉS

A) ELEMI KÖLTSÉGVETÉS A fejezet megnevezése, székhelye: Az irányító szerv:.................. számjel 4 9 3 9 5 8 1 2 5 1 0 1 9 1 0 0 8 7 9 0 6 0 PIR-törzsszám szektor fejezet cím/alcím szakágazat Önkormányzat/ költségvetési

Részletesebben