ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK, ÜZLETSZABÁLYZAT

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK, ÜZLETSZABÁLYZAT"

Átírás

1 ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK, ÜZLETSZABÁLYZAT Jelen üzletszabályzat az Utilitas Jogvédelmi és Gazdasági Szövetkezet szolgáltatásainak használatára vonatkozó általános szerződési feltételeket tartalmazza. 1. Az Üzletszabályzatban használt jelentősebb fogalmak 1.1. Ügyfél: a Szövetkezet szolgáltatásai révén a Szövetkezet munkatársával vagy Partnerével jelen Üzletszabályzatban foglalt feltételekkel jogviszonyba lépő magánszemély, gazdasági társaság Közvetítő: Jelen Üzletszabályzat tekintetében az Utilitas Szövetkezet (továbbiakban Utilitas) közvetítői státusszal bír (MNB regisztrációs száma: ). Tevékenységére vonatkozik a évi LX. törvény (Bit.) és a1996. évi CXII. törvény (Hpt.) 1.3. Partner Pénzügyi Intézmény: a Közvetítővel kötött megbízási szerződés alapján közvetetten több pénzintézet, így különösen bankok, biztosítók, különböző típusú pénztárak és lakástakarék-pénztárak, amelyek megoldásait Közvetítő közvetíti az ügyfeleinek. Az Utilitas legfőbb Partnere a független biztosításközvetítés kapcsán az Agenta-Consulting Kft ( Budapest, Róbert Károly körút V. em., Cégjegyzékszám: ) Üzleti Partner: Jelen Üzletszabályzat tekintetében mindazon gazdasági társaság és/vagy személy, akivel az Utilitas együttműködési szerződés alapján kiszolgálja az ügyfelei igényeit. Idetartoznak különösen könyvelő és adótanácsadó cégek és szakjogászok Hírlevél: a regisztráltak részére, vagy zárt adatbázisokban lévő magánszemélyeknek körlevéli úton, a hatályos adatvédelmi szabályoknak megfelelően kiküldöttelektronikus levél, amelyben aktuális szakjogi, adózási, könyvelési és pénzügyi szolgáltatásokról, ajánlatokról, aktualitásokról küld az Utilitas információt. 2. Az Utilitas, mint Közvetítő jogállása 2.1. A Közvetítő a Hpt a szerinti független közvetítőként többes ügynöki tevékenységet végez, amely alapján a Közvetítő jogosult több pénzügyi intézmény egymással versengő pénzügyi szolgáltatásait közvetíteni. Ügyfél tudomásul veszi, hogy a jelen jogviszony

2 alapján a Közvetítő főként biztosítási termékekkel kapcsolatos információ-szolgáltatást, tájékoztató jellegű adatközlést végez, és ajánlatot ad az Ügyfél részére (a jelen Üzletszabályban foglaltak szerint) A Közvetítő tevékenységét a Magyar Nemzeti Bank engedélye alapján végzi (MNB regisztrációs száma: ), amelynek során a pénzügyi intézmény megbízásából, annak kockázatára jár el, de önállóan kötelezettséget nem vállal, szerződést nem köt A Közvetítő tevékenysége során felkészülten, legjobb szakmai tudása szerint köteles eljárni. A Közvetítő jelen pont szerinti kötelezettsége elmulasztásáért felelős. 3. Általános tudnivalók 3.1. Pénzügyi területen A jelen Üzletszabályzatot az Ügyfél a honlapon történő regisztrációval, illetve az Utiltitastól vagy annak Üzleti Partnerétől történő ajánlatkéréssel elfogadja (a jogviszony létrejöttéhez külön írásba foglalás nem szükséges), amely alapján a Közvetítő továbbítja ajánlatkérését a Partnerek felé Az Ügyféllel történő személyes igényfelmérés során, az általa megadott adatok alapján, az Utilitas képviselője miután megszűrte az ügyfél elképzelései, konkrét igényei alapján az adott biztosítási piacot - ajánl 2-3 Pénzintézetet és annak pénzügyi megoldását. Az Ügyfél döntése alapján pedig megköti vele a szerződést. Az Utilitas magára nézve kötelezőnek ismeri el a hatályos fogyasztóvédelmi jogszabályokat, és ennek fényében a tisztességes piaci magatartásnak megfelelően tájékoztatja az ügyfeleket a megkötendő pénzügyi termék előnyéről és esetleges hátrányáról (különös tekintettel a teljes költségmutatóra) Adózási és könyvelési területen Szövetkezet a honlapján regisztráltak, valamint a hozzáforduló személyek részére számviteli és adótanácsadói szolgáltatásokat (információkat és hírlevélszolgáltatást) foganatosít. Ezen tevékenységét kiemelt partnerei adz Abakusz Kft (6400 Kiskunhalas Eötvös utca 5., Adószám: , Képviseli: Zádori Jácint) és az Abakusz Next Kft (Adószám: , Képviseli: Zádori Ádám) végzik. Az Utilitas fenntartja magának a jogot, hogy adózási és könyvelési területeken új Partnerekkel vegye fel a kapcsolatot és egyesekkel megszüntesse az együttműködési szerződést. Az Utilitas ezen területen lévő Partnereivel együttműködési megállapodás mentén dolgozik. Az Utilitas nem végez könyvelési vagy számviteli tevékenységet, és nem vállal semmilyen felelősséget a Partnerei és az Ügyfelek közötti jogvitákért.

3 3.3. Munkajogi területeken A Szövetkezet a honlapján regisztráltak, valamint a hozzá forduló személyek részére munkajogi szolgáltatást nyújt. Ezen tevékenységét kiemelt partnere: Kolozsvári & Waldmann Ügyvédi Iroda(6720 Szeged, Horváth Mihály u. 8., Adószám: , Képviseli: Dr. Waldmann Gábor ügyvéd) végzi. Az Utilitas fenntartja magának a jogot, hogy szakjogi területeken új Partnerekkel vegye fel a kapcsolatot és egyesekkel megszüntesse az együttműködési szerződést. Az Utilitas ezen területen lévő Partnereivel együttműködési megállapodás mentén dolgozik. Az Utilitas nem végez munkajogi tevékenységet, és nem vállal semmilyen felelősséget a Partnerei és az Ügyfelek közötti jogvitákért Egészségügyi szakjogi és szakértői területeken A Szövetkezet a honlapján regisztráltak, valamint a hozzáforduló személyek részére egészségügyi szakjogi szolgáltatást nyújt. Ezen tevékenységét kiemelt partnere: Inspekció 99 Bt(8000 Székesfehérvár, Galántai u. 38., Adószám: , Képviseli: Dr. Hanti Péter) végzi. Az Utilitas fenntartja magának a jogot, hogy szakjogi és szakértői területeken új Partnerekkel vegye fel a kapcsolatot és egyesekkel megszüntesse az együttműködési szerződést. Az Utilitas ezen területen lévő Partnereivel együttműködési megállapodás mentén dolgozik. Az Utilitas nem végez munkajogi tevékenységet, és nem vállal semmilyen felelősséget a Partnerei és az Ügyfelek közötti jogvitákért. 4. Kommunikáció 4.1. Kapcsolattartás az Ügyfél és a Partner között A Közvetítő és az Ügyfél közötti kommunikáció ben, telefononés személyesen történik Közlési kötelezettség Az Ügyfél a honlapján kezdeményezett regisztrációkor és a személyes konzultációk során köteles a valóságnak megfelelően, hiánytalanul közölni a Szövetkezettel minden olyan körülményt, adatot, amelyeket ismert vagy ismernie kellett, és amelyekre a Közvetítő kérdést tett fel. Az Ügyfél által közölt adatok valóságtartalmáért az Ügyfél a felelős.

4 5. Az Üzletszabályzat tartalma: aközvetítő feladata különösen 5.1. Pénzügyi területen A Közvetítő az Ügyfél részére igényfelmérést végez, ajánlatot tesz és miután az ügyfelet tájékoztatta az általa ajánlott konstrukciókról, az ügyfél választása alapján megköti vele a szerződést A Közvetítő a jelen Üzletszabályzat alapján a jelen jogviszony körében kizárólag tájékoztatási, tanácsadási feladatokat lát el, ajánlatot az Ügyfél részére (a jelen Üzletszabályzatban foglaltak szerint) ad, valamint az Ügyfél ajánlatkérését továbbítja a Partner felé Az Ügyfél nem köteles a Partner által adott ajánlat alapján szerződést kötni Adózási és könyvelési területen A Közvetítő vállalja, hogy az Ügyfél által megadott adó és számviteli igényét továbbítja a Partneréhez, amely egyedi, személyre szabott ajánlatokat dolgoz ki az Ügyfél számára. Az ajánlatok alapján az Ügyfél kérésére a Partnercég személyes konzultációra biztosít lehetőséget. Az ügyfél döntése alapján pedig megköti a Partner céggel a szerződést. Az Ügyfél nem köteles a Partner által adott ajánlat alapján szerződést kötni Munkajogi területeken A Közvetítő vállalja, hogy az Ügyfél munkajogi igényét továbbítja a Partnereihez. Az Ügyfél kérésére a Partnercég személyes konzultációra biztosít lehetőséget. Az ügyfél döntése alapján megbízási szerződést köt a Partner céggel. Az Ügyfél nem köteles a Partner által adott ajánlat alapján szerződést kötni Egészségügyi szakjogi és szakértői területeken A Közvetítő vállalja, hogy az Ügyfél egészségügyi szakjogi szolgáltatás iránti igényét továbbítja a Partneréhez. Az Ügyfél kérésére a Partnercég személyes konzultációra biztosít lehetőséget. Az ügyfél döntése alapján megbízási szerződést köt a Partner céggel. Az Ügyfél nem köteles a Partner által adott ajánlat alapján szerződést kötni.

5 6. A Közvetítő díjazása 6.1. Pénzügyi területen Jelen Üzletszabályzat szerinti pénzügyi szolgáltatásért (biztosítási megoldás közvetítéséért) a Közvetítőt díjazás a Hpt. 69. (3) bek. alapján Ügyfél részéről nem illeti meg Adózási és könyvelési területen A Közvetítő a könyvelési és adótanácsadói munkáját díjazás fejében végzi, melynek mértéke mindig az adott ügy bonyolultsága, összetettsége határoz meg. A közvetítői díj vagy a Közvetítő által ajánlott Partner díjában benne van vagy a Közvetítő külön díjkalkulációt végez ügyfélnek. Ez utóbbit mindig az adott feladat valamennyi körülménye határozza meg.azonban az Ügyféllel történő első konzultáció díjmentes Munkajogi területen A Közvetítő munkajogi szakmai munkáját díjazás fejében végzi, melynek mértéke mindig az adott ügy bonyolultsága, összetettsége határoz meg Ez utóbbit mindig az adott eset valamennyi körülménye határozza meg.azonban az Ügyféllel történő első konzultáció díjmentes. (A Szövetkezet célja, hogy fejlődése során a szakjogi díjazás nagy részét vagy egészét az Ügyféltől átvállalja.) 6.4. Egészségügyi szakjogi és szakértői területen A Közvetítő a könyvelési, adótanácsadói és a szakjogi tanácsait díjazásért cserébe végzi, melynek mértéke mindig az adott ügy bonyolultsága, összetettsége határoz meg. A közvetítői díj vagy a Közvetítő által ajánlott Partner díjában benne van vagy a Közvetítő külön díjkalkulációt végez ügyfélnek. Ez utóbbit mindig az adott valamennyi körülménye határozza meg.(a Szövetkezet célja, hogy fejlődése során a szakjogi díjazás nagy részét vagy egészét az Ügyféltől átvállalja.) (Megbízási keretszerződés letölthető honlapunk Általános Szerződési Feltételek aloldaláról)

6 7. Jelen jogviszony megszűnése 7.1. Pénzügyi területen A szerződéses kapcsolat az Ügyfél által a Közvetítőnek a személyes konzultációk során tett ajánlat iránti igényének az adott gazdálkodó szervezet részére történő továbbítását követően az Ügyfél és a Partner pénzügyi intézmény szerződéskötésével automatikusan megszűnik, azzal, hogy a Felekre vonatkozó, a jogszabályból, illetőleg szerződéses előírásokból származó titoktartási, adatvédelmi kötelezettségek továbbra is fennmaradnak Adózási és könyvelési területen A szerződéses kapcsolat az Ügyfél által a Közvetítőnek a személyes konzultációk során tett adó és könyvviteli szolgáltatás iránti igényének a Partner gazdálkodó szervezet részére történő továbbítását követően az Ügyfél és a Partner tanácsadó cég szerződéskötésével automatikusan megszűnik, azzal, hogy a Felekre vonatkozó, a jogszabályból, illetőleg szerződéses előírásokból származó titoktartási, adatvédelmi kötelezettségek továbbra is fennmaradnak Munkajogi területeken A szerződéses kapcsolat az Ügyfél által a Közvetítőnek a személyes konzultációk során tett munkajogi szolgáltatás iránti igényének a Partner szakjogi cég részére történő továbbítását követően az Ügyfél és a Partner tanácsadó cég szerződéskötésével automatikusan megszűnik, azzal, hogy a Felekre vonatkozó, a jogszabályból, illetőleg szerződéses előírásokból származó titoktartási, adatvédelmi kötelezettségek továbbra is fennmaradnak Egészségügyi szakjogi és szakértői területeken A szerződéses kapcsolat az Ügyfél által a Közvetítőnek a személyes konzultációk során tett egészségügyi szakjogi, szakértői szolgáltatás iránti igényének a Partner szakjogi cég részére történő továbbítását követően az Ügyfél és a Partner tanácsadó cég szerződéskötésével automatikusan megszűnik, azzal, hogy a Felekre vonatkozó, a jogszabályból, illetőleg szerződéses előírásokból származó titoktartási, adatvédelmi kötelezettségek továbbra is fennmaradnak.

7 8. Adatkezelés, titoktartás, felelősség 8.1. Jelen Üzletszabályzat elfogadásával az Ügyfél tudomásul veszi, hogy az Utilitas Szövetkezet révén számára közvetített pénzügyi intézményt - a hitelintézetekről és a pénzügyi vállalkozásokról szóló évi CCXXXVII. törvény a alapján nem terheli titoktartási kötelezettsége a Közvetítő irányában Az Utilitas honlapján feltüntetett és a személyes konzultációk során bemutatott adatok, információk közlésekor, az ügyfelek (érdeklődők) által az adatok feltöltésekor a Közvetítő a tőle elvárható legnagyobb gondossággal jár el, azonban esetleges technikai, programozási hibák előfordulhatnak, amelyekért a Közvetítő a vonatkozó kötelező jogszabályi rendelkezéseken felül - felelősséget nem vállal. A Közvetítő a téves/helytelen adatszolgáltatásért, és az ebből fakadó ajánlatokért nem felelős A Közvetítő gondoskodik az adatok biztonságáról, így különösen a jogosulatlan hozzáférés, megváltoztatás és nyilvánosságra hozatal (kivéve a jelen Üzletszabályzatban foglalt esetet), törlés, továbbá sérülés vagy megsemmisülés elkerülésének biztosításáról. A személyes adatok kezelésére kizárólag a Közvetítő jogosult, azokat harmadik fél részére ide nem értve a Partnereket - nem adja át. A Közvetítő a tudomására jutott minden információt, adatot időbeli korlátozás nélkül banktitokként kezel és az Ügyfél előzetes írásbeli hozzájárulása nélkül azokat harmadik személynek ide nem értve a Partnereket - nem szolgáltatja ki. A Közvetítő a jelen Üzletszabályzatban meghatározott kivétellel - a jelen Üzletszabályzat alapján végzett tevékenysége során az Ügyfélről, valamint az ügyfelekről tudomására jutott valamennyi tényt, megoldást, adatot, információt sem saját maga, sem harmadik személy tevékenysége érdekében nem jogosult felhasználni, vagy azokat átadni, hozzáférhetővé tenni és annak vagy akár egy részének felhasználásával magának vagy harmadik személynek közvetlenül vagy közvetve előnyt szerezni, vagy ilyen módon közvetlen vagy közvetett kárt okozni, vagy ezt eredményezhető bármilyen kísérletet, vagy előkészületet tenni, erre vagy ezt eredményező magatartásra harmadik személynek megbízást, meghatalmazást vagy utasítást adni A személyes adatok nyilvántartásba vétele és kezelése az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról szóló évi CXII. Törvény, illetve a kutatás és a közvetlen üzletszerzés célját szolgáló név- és lakcímadatok kezeléséről szóló évi CXIX. törvény alapján történik Az Ügyfél külön nyilatkozatában felhatalmazhatja a Közvetítőt, hogy - a visszavonásra irányuló nyilatkozatáig - a nevére, címére (székhely), vezetékes és mobil telefonszámára, e- mail címére, tevékenységi körére vonatkozó adatait az Ügyfél által adott jóváhagyás keretei között - továbbítsa, vagy hozzáférhetővé tegye olyan kereskedelmi és szolgáltató ill. egyéb vállalkozásoknak, cégeknek, amelyek az Ügyfél számára szolgáltatásokat, kereskedelmi információkat, ajánlatokat, kedvezményeket kívánnak nyújtani, vagy a fenti

8 adatokat egyéb direkt marketing célra kívánják felhasználni. Az Ügyfélnek tudomása van arról, hogy a Közvetítő jogosult statisztikai/marketing célból korlátozásmentesen felhasználni a honlapján megadott anonim (személyhez nem köthető) információkat. Szeged, november 24.

AZ ADATKEZELÉS JOGALAPJA: A Dolce Travel Kft az Utas személyes adatait csak az Utas hozzájárulása (foglalása és/vagy regisztrációja), vagy jogszabály kötelező előírása alapján kezeli. AZ ADATKEZELÉS CÉLJA:

Részletesebben

A VÖRÖSKŐ KFT. ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEKET IS TARTALMAZÓ PÉNZÜGYI SZOLGÁLTATÁS KÖZVETÍTÉSÉRE VONATKOZÓ ÜZLETSZABÁLYZATA

A VÖRÖSKŐ KFT. ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEKET IS TARTALMAZÓ PÉNZÜGYI SZOLGÁLTATÁS KÖZVETÍTÉSÉRE VONATKOZÓ ÜZLETSZABÁLYZATA A VÖRÖSKŐ KFT. ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEKET IS TARTALMAZÓ PÉNZÜGYI SZOLGÁLTATÁS KÖZVETÍTÉSÉRE VONATKOZÓ ÜZLETSZABÁLYZATA KÖZVETÍTŐ: VÖRÖSKŐ Kereskedelmi és Szolgáltató Korlátolt Felelősségű Társaság

Részletesebben

ADATVÉDELMI TÁJÉKOZTATÓ FREDERIK TECHNOLOGIES PARTNEREI RÉSZÉRE

ADATVÉDELMI TÁJÉKOZTATÓ FREDERIK TECHNOLOGIES PARTNEREI RÉSZÉRE FREDERIK TECHNOLOGIES PARTNEREI RÉSZÉRE Hatályos: 1 TARTALOM 1. ADATKEZELŐ ADATAI... 3 2. A TÁJÉKOZTATÓ CÉLJA... 3 3. AZ ADATKEZELÉS ÁLTALÁNOS CÉLJA... 3 4. KEZELT ADATOK...4 4.1. SZERZŐDÉSES KAPCSOLATOK...

Részletesebben

BRANDSEC KFT ADATVÉDELMI SZABÁLYZATA

BRANDSEC KFT ADATVÉDELMI SZABÁLYZATA BRANDSEC KFT ADATVÉDELMI SZABÁLYZATA A jelen tájékoztatóban meghatározásra kerülnek azok a szabályok, amelyeknek megfelelően a BRAND SEC VAGYONVÉDELMI ÉS SZOLGÁLTATÓ KFT(Szolgáltató), mint adatkezelő az

Részletesebben

ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK - hatályos 2015. 03. 01. napjától -

ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK - hatályos 2015. 03. 01. napjától - ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK - hatályos 2015. 03. 01. napjától - A T&G Health Kft. (azonosító adatok: székhely: 1015 Budapest, Ostrom u 16. fszt. 1., cégjegyzékszám: 01-09-879970, adószám: 13280484-2-41,

Részletesebben

ADATFELDOLGOZÁSI MEGBÍZÁSI SZERZŐDÉS

ADATFELDOLGOZÁSI MEGBÍZÁSI SZERZŐDÉS ADATFELDOLGOZÁSI MEGBÍZÁSI SZERZŐDÉS amely létrejött egyrészről Név/Cégnév: MASA Könyvelő és Rendszefejlesztő Kft. Székhely: 1039 Budapest, Deák utca 5. Cégjegyzékszám: 01-09-712052 Adószám: 12959561-2-41

Részletesebben

A VÖRÖSKŐ KFT. ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEKET IS TARTALMAZÓ PÉNZÜGYI SZOLGÁLTATÁS KÖZVETÍTÉSÉRE VONATKOZÓ ÜZLETSZABÁLYZATA

A VÖRÖSKŐ KFT. ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEKET IS TARTALMAZÓ PÉNZÜGYI SZOLGÁLTATÁS KÖZVETÍTÉSÉRE VONATKOZÓ ÜZLETSZABÁLYZATA A VÖRÖSKŐ KFT. ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEKET IS TARTALMAZÓ PÉNZÜGYI SZOLGÁLTATÁS KÖZVETÍTÉSÉRE VONATKOZÓ ÜZLETSZABÁLYZATA KÖZVETÍTŐ: VÖRÖSKŐ Kereskedelmi és Szolgáltató Korlátolt Felelősségű Társaság

Részletesebben

AZ I.con Bt. ÁLTAL ÜZEMELTETETT WEBSHOP ADATKEZELÉSI SZABÁLYZATA

AZ I.con Bt. ÁLTAL ÜZEMELTETETT WEBSHOP ADATKEZELÉSI SZABÁLYZATA AZ I.con Bt. ÁLTAL ÜZEMELTETETT WEBSHOP ADATKEZELÉSI SZABÁLYZATA AZ I.con Bt. (székhely: 1016 Budapest Gellérthegy utca 33/C, Adószám: 21541344241, Cégjegyzékszám: ) elkötelezett ügyfelei és partnerei

Részletesebben

ADATKEZELSÉSI TÁJÉKOZTATÓ

ADATKEZELSÉSI TÁJÉKOZTATÓ Az Energiaklub adatkezelési tájékoztatója weboldalak felhasználói számára Energiaklub Szakpolitikai Intézet és Módszertani Központ; (1056 Budapest, Szerb utca 17-19.; adószám: 18076592-2-41; Adatvédelmi

Részletesebben

ÜZLETSZABÁLYZAT. pénzpiaci közvetítői (többes ügynöki) tevékenységére vonatkoznak. Budapest, augusztus 3.

ÜZLETSZABÁLYZAT. pénzpiaci közvetítői (többes ügynöki) tevékenységére vonatkoznak. Budapest, augusztus 3. netrisk.hu ÜZLETSZABÁLYZAT Jelen Üzletszabályzat azokat a rendelkezéseket tartalmazza, amelyek a Netrisk.hu Első Online Biztosítási Alkusz Zártkörűen Működő Részvénytársaság pénzpiaci közvetítői (többes

Részletesebben

ADATKEZELÉSI TÁJÉKOZTATÓ

ADATKEZELÉSI TÁJÉKOZTATÓ ADATKEZELÉSI TÁJÉKOZTATÓ Kérjük figyelmesen olvassa el a Tájékoztatót, annak érdekében, hogy megértse, hogy hogyan kezeljük a személyes adatait és megismerje az adatkezeléssel kapcsolatos jogait! A Tájékoztató

Részletesebben

ADATVÉDELMI NYILATKOZAT

ADATVÉDELMI NYILATKOZAT ADATVÉDELMI NYILATKOZAT 1) AZ ADATVÉDELMI NYILATKOZAT HATÁLYA Jelen internetes oldalt és a hozzá tartozó webes alkalmazásokat és adatbázisrendszert az Ecologic Consulting Kft. (székhely: 1132 Budapest

Részletesebben

Adatvédelmi nyilatkozat

Adatvédelmi nyilatkozat Adatvédelmi nyilatkozat A Tengerjáró Kft. csak azokat a személyes adatokat gyűjti össze és dolgozza fel, amelyeket Ön kifejezetten, önként szabad akaratából bocsát rendelkezésére. Tengerjáró kiemelten

Részletesebben

szükséges adatkezelés

szükséges adatkezelés 1. Az adatkezelő(k) megnevezése: ADATKEZELÉSI TÁJÉKOZTATÓ MEGBÍZÁSI SZERZŐDÉST KÖTŐ ÜGYFELEK SZÁMÁRA Az Otthon Hálózat, amely az alábbiakat foglalja magában: Franchising Kft. ( székhely: 1023 Budapest,

Részletesebben

ADATKEZELÉSI TÁJÉKOZTATÓ

ADATKEZELÉSI TÁJÉKOZTATÓ ADATKEZELÉSI TÁJÉKOZTATÓ Kérjük figyelmesen olvassa el a Tájékoztatót, annak érdekében, hogy megértse, hogy hogyan kezeljük a személyes adatait és megismerje az adatkezeléssel kapcsolatos jogait. A PresiDent

Részletesebben

ADATKEZELÉSI TÁJÉKOZTATÓ AZ ÉRINTETT TERMÉSZETES SZEMÉLY JOGAIRÓL SZEMÉLYES ADATAI KEZELÉSE VONATKOZÁSÁBAN TARTALOMJEGYZÉK

ADATKEZELÉSI TÁJÉKOZTATÓ AZ ÉRINTETT TERMÉSZETES SZEMÉLY JOGAIRÓL SZEMÉLYES ADATAI KEZELÉSE VONATKOZÁSÁBAN TARTALOMJEGYZÉK ADATKEZELÉSI TÁJÉKOZTATÓ AZ ÉRINTETT TERMÉSZETES SZEMÉLY JOGAIRÓL SZEMÉLYES ADATAI KEZELÉSE VONATKOZÁSÁBAN TARTALOMJEGYZÉK BEVEZETÉS I. FEJEZET - AZ ADATKEZELŐ MEGNEVEZÉSE II. FEJEZET - ADATFELDOLGOZÓK

Részletesebben

Gyulai Várfürdő Kft. Nyereményjáték adatkezelési szabályzat. Csobbanj egy autóért

Gyulai Várfürdő Kft. Nyereményjáték adatkezelési szabályzat. Csobbanj egy autóért Gyulai Várfürdő Kft. Nyereményjáték adatkezelési szabályzat Csobbanj egy autóért A Gyulai Várfürdő Kft. (5700. Gyula, Várkert u. 2. Cégjegyzékszám: 04-09-002830, Adószám: 11049755-2-04,a továbbiakban:

Részletesebben

AZ ADATFELDOLGOZÁSI TEVÉKENYSÉG ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEI

AZ ADATFELDOLGOZÁSI TEVÉKENYSÉG ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEI AZ ADATFELDOLGOZÁSI TEVÉKENYSÉG ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEI Az Adatfeldolgozó megnevezése: CÉGNÉV: NaxoNet Informatikai Bt. SZÉKHELY: 2400 Dunaújváros, Nap utca 2. CÉGJEGYZÉKSZÁM: 07-06-015006 ADÓSZÁM:

Részletesebben

ADATVÉDELMI TÁJÉKOZTATÓ (Az adatkezelési szabályzat 2. sz. melléklete)

ADATVÉDELMI TÁJÉKOZTATÓ (Az adatkezelési szabályzat 2. sz. melléklete) ADATVÉDELMI TÁJÉKOZTATÓ (Az adatkezelési szabályzat 2. sz. melléklete) Hatályos: 2018. 01. 10. 1 Tartalom 1. Adatkezelő adatai... 3 2. A tájékoztató célja... 3 3. Az adatkezelés általános célja... 3 4.

Részletesebben

ADATKEZELÉSI TÁJÉKOZTATÓ

ADATKEZELÉSI TÁJÉKOZTATÓ ADATKEZELÉSI TÁJÉKOZTATÓ Tisztelt Felhasználó! Személyes adatainak védelme kiemelkedő jelentőséggel bír számunkra. Kérjük, tekintse át az alábbi adatkezelési tájékoztatót annak érdekében, hogy rövid és

Részletesebben

ADATKEZELÉSI TÁJÉKOZTATÓ szerződéses partnerekről kezelt adatok vonatkozásában

ADATKEZELÉSI TÁJÉKOZTATÓ szerződéses partnerekről kezelt adatok vonatkozásában 1. Bevezető rendelkezések ADATKEZELÉSI TÁJÉKOZTATÓ szerződéses partnerekről kezelt adatok vonatkozásában 1.1 Tájékoztató célja, hogy tájékoztatást adjon Érintettekről kezelt adatok köréről, és a Érintett

Részletesebben

ADATKEZELÉSI TÁJÉKOZTATÓ

ADATKEZELÉSI TÁJÉKOZTATÓ 1 / 7 ADATKEZELÉSI TÁJÉKOZTATÓ Tisztelt Ügyfelünk! A természetes személyeknek a kezelése tekintetében történő védelméről és az ilyen adatok szabad áramlásáról, valamint a 95/46/EK rendelet hatályon kívül

Részletesebben

ÁLTALÁNOS ADATVÉDELMI TÁJÉKOZTATÓ ENO-PACK KFT.

ÁLTALÁNOS ADATVÉDELMI TÁJÉKOZTATÓ ENO-PACK KFT. ÁLTALÁNOS ADATVÉDELMI TÁJÉKOZTATÓ ENO-PACK KFT. 1. oldal Társaságunk adatkezelőként a személyes adatok kezelésének céljait és eszközeit önállóan vagy másokkal együtt meghatározza, adatfeldolgozóként pedig

Részletesebben

HC KÖZPONT PÉNZÜGYI KÖZVETÍTŐ KORLÁTOLT FELELŐSSÉGŰ TÁRSASÁG ÜZLETSZABÁLYZAT. Hatályos: 2015. február 1-től

HC KÖZPONT PÉNZÜGYI KÖZVETÍTŐ KORLÁTOLT FELELŐSSÉGŰ TÁRSASÁG ÜZLETSZABÁLYZAT. Hatályos: 2015. február 1-től HC KÖZPONT PÉNZÜGYI KÖZVETÍTŐ KORLÁTOLT FELELŐSSÉGŰ TÁRSASÁG ÜZLETSZABÁLYZAT Hatályos: 2015. február 1-től HC KÖZPONT KFT. Székhely: 1023 Budapest, Lajos u. 28-32. Cégjegyzékszáma: 01-09-716975 Adószám:

Részletesebben

NAIH-71997/ hírlevél küldés, direkt marketing, Az adatkezelő adatai, elérhetősége:

NAIH-71997/ hírlevél küldés, direkt marketing, Az adatkezelő adatai, elérhetősége: 1.1. Az adatkezelő az S-Process Kft. (székhely: 5700 Gyula, Erdélyi Sándor u. 12/A.; cégjegyzékszám: Cg. 04-09-012972; statisztikai számjel: 24806680-7022- 113-04; adószám: 24806680-1-04) (a továbbiakban:

Részletesebben

ADATKEZELÉSI TÁJÉKOZTATÓ

ADATKEZELÉSI TÁJÉKOZTATÓ ADATKEZELÉSI TÁJÉKOZTATÓ és ADATVÉDELMI SZABÁLYZAT www.egeszsegmagazin.hu Az adatkezelő a jelen Adatkezelési Tájékoztató és Adatvédelemi Szabályzat (Szabályzat) útján egyértelműen és részletesen tájékoztatja

Részletesebben

Hungarikum Biztosítási Alkusz Korlátolt Felelősségű Társaság

Hungarikum Biztosítási Alkusz Korlátolt Felelősségű Társaság Hungarikum Biztosítási Alkusz Korlátolt Felelősségű Társaság Panaszkezelési szabályzat Hatályba lépés napja: 2017.05.15. 1 Tartalomjegyzék 1. Bevezető rendelkezések... 3 2. Panasz bejelentése... 4 3. Panasz

Részletesebben

Adatkezelési tájékoztató

Adatkezelési tájékoztató 1. Bevezető rendelkezések Adatkezelési tájékoztató 1.1 A tájékoztató célja, hogy a természetes személyeknek a személyes adatok kezelése tekintetében történő védelméről és az ilyen adatok szabad áramlásáról,

Részletesebben

Fogyás.info ADATVÉDELMI ÉS ADATKEZELÉSI SZABÁLYZAT

Fogyás.info ADATVÉDELMI ÉS ADATKEZELÉSI SZABÁLYZAT Fogyás.info ADATVÉDELMI ÉS ADATKEZELÉSI SZABÁLYZAT BEVEZETÉS A fogyás.info weboldal üzemeltetője a Liberatus Bt. (a továbbiakban: Adatkezelő). Az Adatkezelő a tevékenysége során fokozottan ügyel a személyes

Részletesebben

II. 3. Szerződésminta befektetési tanácsadásra. Szerződés befektetési tanácsadásra

II. 3. Szerződésminta befektetési tanácsadásra. Szerződés befektetési tanácsadásra II. 3. Szerződésminta befektetési tanácsadásra Jelen melléklet azon a napon lép hatályba, amelyen a Pénzügyi Szervezetek Állami Felügyelete a befektetési tanácsadási tevékenység végzését az Alapkezelő

Részletesebben

ADATKEZELÉSI TÁJÉKOZTATÓ A VOLT ANYÁK NAPI FACEBOOK-OS JÁTÉKBAN VALÓ RÉSZVÉTELHEZ

ADATKEZELÉSI TÁJÉKOZTATÓ A VOLT ANYÁK NAPI FACEBOOK-OS JÁTÉKBAN VALÓ RÉSZVÉTELHEZ ADATKEZELÉSI TÁJÉKOZTATÓ A VOLT ANYÁK NAPI FACEBOOK-OS JÁTÉKBAN VALÓ RÉSZVÉTELHEZ A VOLT Fesztivál Official Facebook oldalon (https://www.facebook.com/pg/voltfesztival/) (a továbbiakban: Honlap) a Játékra

Részletesebben

Adatvédelmi tájékoztató

Adatvédelmi tájékoztató Adatvédelmi tájékoztató Jelen Adatvédelmi tájékoztatást a PontVelem Szolgáltató Nonprofit Korlátolt Felelősségű Társaság (rövidített név: PontVelem Nonprofit Kft., cégjegyzékszám: 13-09-145720, székhely:

Részletesebben

ADATKEZELÉSI TÁJÉKOZTATÓ

ADATKEZELÉSI TÁJÉKOZTATÓ ADATKEZELÉSI TÁJÉKOZTATÓ Kérjük figyelmesen olvassa el a Tájékoztatót, annak érdekében, hogy megértse, hogy hogyan kezeljük a személyes adatait és megismerje az adatkezeléssel kapcsolatos jogait. A Donner

Részletesebben

ETALON Pénzügyi Alkusz Korlátolt Felelősségű Társaság ÜZLETSZABÁLYZATA

ETALON Pénzügyi Alkusz Korlátolt Felelősségű Társaság ÜZLETSZABÁLYZATA Hatályos: 2011. január 1. ETALON Pénzügyi Alkusz Korlátolt Felelősségű Társaság ÜZLETSZABÁLYZATA I.Bevezető rendelkezések 1. A jelen Üzletszabályzat célja meghatározni azon rendelkezéseket, melyek az ETALON

Részletesebben

Adatvédelmi és adatkezelési szabályzat Hatályos: től visszavonásig

Adatvédelmi és adatkezelési szabályzat Hatályos: től visszavonásig Adatvédelmi és adatkezelési szabályzat Hatályos: 2018.05.25-től visszavonásig 1. Alapelvek, fogalmak, meghatározások 1.1.1. A Scherzer Marcell E.V. vállalkozói tevékenysége kapcsán felmerülő személyes

Részletesebben

A MAGYAR TURISZTIKAI ÜGYNÖKSÉG ZRT. (az MTÜ - PARTNER BÁZISRA vonatkozóan)

A MAGYAR TURISZTIKAI ÜGYNÖKSÉG ZRT. (az MTÜ - PARTNER BÁZISRA vonatkozóan) A MAGYAR TURISZTIKAI ÜGYNÖKSÉG ZRT. ADATKEZELÉSI TÁJÉKOZTATÓJA (az MTÜ - PARTNER BÁZISRA vonatkozóan) Bevezetés A Magyar Turisztikai Ügynökség Zrt. a magyarországi turizmus fellendítése és népszerűsítése

Részletesebben

Adatkezelési tájékoztató

Adatkezelési tájékoztató 1. Bevezető rendelkezések Adatkezelési tájékoztató 1.1 A tájékoztató célja, hogy a természetes személyeknek a személyes adatok kezelése tekintetében történő védelméről és az ilyen adatok szabad áramlásáról,

Részletesebben

SZERZŐDŐ MÓDOSÍTÓ NYILATKOZAT élet- vagy nyugdíjbiztosítási szerződésekhez

SZERZŐDŐ MÓDOSÍTÓ NYILATKOZAT élet- vagy nyugdíjbiztosítási szerződésekhez MÓDOSÍTÓ NYILATKOZAT élet- vagy nyugdíjbiztosítási szerződésekhez A szerződésazonosítójú, termék, rövid nevű biztosítási szerződés tekintetében közös megegyezéssel kérjük a szerződő módosítását. ADÓZÁSSAL

Részletesebben

Bridgestone Abroncs Kitartás Kihívás június június 17. JÁTÉK- ÉS ADATKEZELÉSI SZABÁLYZAT

Bridgestone Abroncs Kitartás Kihívás június június 17. JÁTÉK- ÉS ADATKEZELÉSI SZABÁLYZAT Bridgestone Abroncs Kitartás Kihívás 2018 2018. június 11. 2018. június 17. JÁTÉK- ÉS ADATKEZELÉSI SZABÁLYZAT Az Agora Nonprofit Kft. Tatabánya Pont (székhely: 2800 Tatabánya, Szent Borbála út 19.; cégjegyzékszám:

Részletesebben

ADATVÉDELMI SZABÁLYZAT

ADATVÉDELMI SZABÁLYZAT ADATVÉDELMI SZABÁLYZAT 1. BEVEZETÉS A (székhely: 7627 Pécs Vadvirág u. 37) (a továbbiakban szolgáltató, adatkezelő), mint adatkezelő, magára nézve kötelezőnek ismeri el a jelen jogi közlemény tartalmát.

Részletesebben

Felhasználási Feltételek és Adatvédelmi nyilatkozat

Felhasználási Feltételek és Adatvédelmi nyilatkozat Felhasználási Feltételek és Adatvédelmi nyilatkozat A biztositson.hu weboldal és az aloldal a biztositson.lorobox.com üzemeltetője: Orosné Dollenstein Ildikó Biztosítási Tanácsadó Iroda: 1119 Budapest,

Részletesebben

ADATKEZELÉSI TÁJÉKOZTATÓ. /Hatályos: szeptember 12. napjától/

ADATKEZELÉSI TÁJÉKOZTATÓ. /Hatályos: szeptember 12. napjától/ ADATKEZELÉSI TÁJÉKOZTATÓ /Hatályos: 2017. szeptember 12. napjától/ A) Bevezető Az Avanzamento Oktatási Szolgáltató Betéti Társaság (1112 Budapest, Brassó út 17., adószám: 25954449-1-43, bankszámlaszám:

Részletesebben

Adatkezelési Tájékoztató

Adatkezelési Tájékoztató Adatkezelési Tájékoztató A Basalt-Középkő Kőbányák Kft; Basaltker Építőanyag Kereskedelmi Kft. és; Lajta-Kavics Bányászati Kft dolgozói és partnerei számára 1. Adatkezelők nyilatkozata A Basalt-Középkő

Részletesebben

A honlapon végzett adatkezelések jogszabályi háttere, jogalapja, célja, a kezelt személyes adatok köre, valamint az adatkezelés időtartama

A honlapon végzett adatkezelések jogszabályi háttere, jogalapja, célja, a kezelt személyes adatok köre, valamint az adatkezelés időtartama Adatkezelő neve, elérhetőségei Az adatkezelő megnevezése: FULGIDUS KFT (a továbbiakban: Adatkezelő) Az adatkezelő levelezési címe: 2000 Szentendre, Malom utca 4. Az adatkezelő e-mail címe: info@tahititeak.hu

Részletesebben

ADATVÉDELEM 1. Az adatkezelő megnevezése: 2. A kezelt személyes adatok köre:

ADATVÉDELEM 1. Az adatkezelő megnevezése: 2. A kezelt személyes adatok köre: ADATVÉDELEM A Pécs-Baranyai Kereskedelmi és Iparkamara által működtetett Baranya Megyei Fejlesztési és Képzési Bizottság (BMFKB), tiszteletben tartja az internetes oldalt felkereső személyek személyes

Részletesebben

I. ÁLTALÁNOS RENDELKEZÉSEK II. FOGALMAK

I. ÁLTALÁNOS RENDELKEZÉSEK II. FOGALMAK Az Áron Ház Kft. (székhely: 1222 Budapest, Nagytétényi út 60. nyilvántartva a Fővárosi Törvényszék Cégbíróságán 01-09-936918 cégjegyzékszám alatt, statisztikai számjel: 22637877-4332-113-01, adószám: 22637877-2-43),

Részletesebben

Vízöntő Gyógyszertár 2085 Pilisvörösvár Fő u. 69/a Vízöntő Patika Kft. 2085 Pilisvörösvár Klapka u. 30. www.vizontogyogyszertar.

Vízöntő Gyógyszertár 2085 Pilisvörösvár Fő u. 69/a Vízöntő Patika Kft. 2085 Pilisvörösvár Klapka u. 30. www.vizontogyogyszertar. VÍZÖNTŐ GYÓGYSZERTÁR HŰSÉGPROGRAM MŰKÖDÉSI SZABÁLYZAT Tartalom 1. A működési szabályzat érvényessége... 2 2. Általános feltételek, belépés... 3 3. A Regisztráció igénylése, adattartalma... 3 4. A Törzsvásárló

Részletesebben

Adatvédelmi szabályzat SZABÁLYZAT

Adatvédelmi szabályzat SZABÁLYZAT Adatvédelmi szabályzat A hírlevél feliratkozás célja A HG Rekláminfó Kft. hírlevél feliratkozási kampányt szervez. A kampányban önkéntesen regisztráló személyek adataiból a HG Rekláminfó Kft. üzletszerzési

Részletesebben

FORS Faktor Zrt. PANASZKEZELÉSI SZABÁLYZAT

FORS Faktor Zrt. PANASZKEZELÉSI SZABÁLYZAT 1023 Budapest, Orgona utca 8. Cégjegyzékszám: 01-10-044014 PANASZKEZELÉSI SZABÁLYZAT 2019. március 01. 1 A pénzügyi intézmény (Pénzügyi intézmény vagy Szolgáltató) a hitelintézetekről és a pénzügyi vállalkozásokról

Részletesebben

Adatkezelési tájékoztató

Adatkezelési tájékoztató Adatkezelési tájékoztató 1. Adatkezelő megnevezése Halleluja Kiadó Kft. adatkezelő (a továbbiakban: mint Kiadó) Székhely/Levélcím: 4225 Debrecen, Függetlenség u. 99. Adószám: 13133296-2-09 Cégjegyzékszám:

Részletesebben

Adatvédelmi tájékoztató

Adatvédelmi tájékoztató Adatvédelmi tájékoztató 1. Adatkezelő Adatkezelő megnevezése: Bauer és Bauer Kereskedelmi és Szolgáltató Korlátolt Felelősségű Társaság Rövidített elnevezés: Bauer és Bauer Kft. Székhely: 7741 Nagykozár,

Részletesebben

ÁLTALÁNOS ADATVÉDELMI TÁJÉKOZTATÓ

ÁLTALÁNOS ADATVÉDELMI TÁJÉKOZTATÓ ÁLTALÁNOS ADATVÉDELMI TÁJÉKOZTATÓ Egyesületünk adatkezelőként a személyes adatok kezelésének céljait és eszközeit önállóan vagy másokkal együtt meghatározza, adatfeldolgozóként pedig az adatkezelő nevében

Részletesebben

Adatkezelési tájékoztató

Adatkezelési tájékoztató Adatkezelési tájékoztató Adatkezelő neve, elérhetőségei Az adatkezelő megnevezése: Hudson Szandra Judit egyéni vállalkozó (a továbbiakban: Adatkezelő) Az adatkezelő levelezési címe: 7624 Pécs, Báthory

Részletesebben

Tájékoztató adatkezelésről /Adatvédelmi Szabályzatunk alapján/

Tájékoztató adatkezelésről /Adatvédelmi Szabályzatunk alapján/ Tájékoztató adatkezelésről /Adatvédelmi Szabályzatunk alapján/ Név: Nagyboldogasszony Katolikus Általános Iskola Székhely: 6640 Csongrád, Kossuth tér 6. Adószám: 18221778-2-06 OM azonosító: 201608 Telefon

Részletesebben

JELENTKEZÉSI LAP. 1. sz. melléklet. Csapat neve: Csapat képviselője, kapcsolattartója: Telefonszám: Név: cím. Csapattagok Név.

JELENTKEZÉSI LAP. 1. sz. melléklet. Csapat neve: Csapat képviselője, kapcsolattartója: Telefonszám: Név:  cím. Csapattagok Név. 1. sz. melléklet JELENTKEZÉSI LAP Csapat neve: Csapat képviselője, kapcsolattartója: Név: E-mail cím: Telefonszám: Csapattagok Név Egyetem, kar, szak Évfolyam E-mail cím Telefonszám Pályamunka neve/címe:

Részletesebben

Adatvédelmi és Biztosításközvetítői tájékoztató

Adatvédelmi és Biztosításközvetítői tájékoztató Bevezető: Adatvédelmi és Biztosításközvetítői tájékoztató Adatvédelmi tájékoztató csoportos biztosítási szerződés megkötéséhez Tájékoztatjuk, hogy az AEGON Magyarország Általános Biztosító Zrt. a Biztosítási

Részletesebben

Adatvédelmi nyilatkozat

Adatvédelmi nyilatkozat Adatvédelmi nyilatkozat 1. Az adatkezelő megnevezése Név: Dudás Zoltánné EV. Székhely és levelezési cím: 5931. Nagyszénás, Fenyő köz 9. Nyilvántartási szám: 50215601 Bejegyző hatóság megnevezése: Orosházi

Részletesebben

Szerzôdésmódosítási adatlap

Szerzôdésmódosítási adatlap Szerzôdésmódosítási adatlap Kérjük nyomtatott betûkkel kitölteni, és minden példányt eredetiben aláírni! Szerzôdésszám Eredeti szerzôdéses összeg (Ft) FundamentaLakáskassza példánya Módosításibejelentés

Részletesebben

ÁLTALÁNOS ADATVÉDELMI TÁJÉKOZTATÓ

ÁLTALÁNOS ADATVÉDELMI TÁJÉKOZTATÓ ÁLTALÁNOS ADATVÉDELMI TÁJÉKOZTATÓ Érvényes: 2018. május 25. napjától. Barcsai Sándor egyéni vállalkozó adatkezelőként (a továbbiakban: Adatkezelő) a személyes adatok kezelésének céljait és eszközeit önállóan

Részletesebben

ÁLTALÁNOS ADATVÉDELMI TÁJÉKOZTATÓ

ÁLTALÁNOS ADATVÉDELMI TÁJÉKOZTATÓ ÁLTALÁNOS ADATVÉDELMI TÁJÉKOZTATÓ Egyesületként, mint adatkezelő a személyes adatok kezelésének céljait és eszközeit önállóan vagy másokkal együtt határozom meg a hatályos magyar és Európai Unió által

Részletesebben

Daganatos.hu Alapítvány (a továbbiakban: adatkezelő) Jelentkező adatvédelmi szabályzat és tájékoztató

Daganatos.hu Alapítvány (a továbbiakban: adatkezelő) Jelentkező adatvédelmi szabályzat és tájékoztató Daganatos.hu Alapítvány (a továbbiakban: adatkezelő) Jelentkező adatvédelmi szabályzat és tájékoztató Célja: A Jelentkezők (gyermek, törvényes képviselő, egyéb hozzátartozó) személyes adatainak a kezeléséről

Részletesebben

Üzletszabályzat és Általános megbízási feltételek

Üzletszabályzat és Általános megbízási feltételek Üzletszabályzat és Általános megbízási feltételek A jelen Üzletszabályzat azokat a rendelkezéseket tartalmazza, amelyeket az F.B.I. Független Biztosításközvetítő Iroda Korlátolt Felelősségű Társasággal

Részletesebben

Rövidített adatvédelmi tájékoztató

Rövidített adatvédelmi tájékoztató Rövidített adatvédelmi tájékoztató Hatályos: 2018. május 25-től visszavonásig Tartalomjegyzék BEVEZETŐ... 1 KIK AZ ÉRINTETTEK?... 1 MILYEN ADATKEZELÉSI TEVÉKENYSÉGEKET VÉGEZ AZ ADATKEZELŐ ÉS MILYEN CÉLBÓL,

Részletesebben

Rövidített adatvédelmi tájékoztató a weboldal működtetésével kapcsolatban

Rövidített adatvédelmi tájékoztató a weboldal működtetésével kapcsolatban Rövidített adatvédelmi tájékoztató a weboldal működtetésével kapcsolatban Duna Yacht Kft. (székhely: 1065 Budapest Podmaniczky utca 14., cégjegyzékszám: 01-09-986274, adószám: 23953387-2-42, e-mail: info@dunayachtevent.com,

Részletesebben

Aarenson Consulting Személyzeti Tanácsadó Kft. Megbízási keretszerződéshez kapcsolódó ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSES FELTÉTELEK

Aarenson Consulting Személyzeti Tanácsadó Kft. Megbízási keretszerződéshez kapcsolódó ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSES FELTÉTELEK Aarenson Consulting Személyzeti Tanácsadó Kft. Megbízási keretszerződéshez kapcsolódó ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSES FELTÉTELEK Hatályos: 2018.. hónap. napjától. 1 Tartalom 1. Az Általános Szerződéses Feltételek

Részletesebben

Adatkezelési Nyilatkozat

Adatkezelési Nyilatkozat Adatkezelési Nyilatkozat Ezennel hozzájárulok, hogy a regisztráció, illetve a megbízási szerződés során megadott személyes adataimat a TRIMEX TRADE Kft. a személyes adatok védelméről és a közérdekű adatok

Részletesebben

ADATVÉDELMI TÁJÉKOZTATÓ / ADATKEZELÉSI NYILATKOZAT

ADATVÉDELMI TÁJÉKOZTATÓ / ADATKEZELÉSI NYILATKOZAT 1. oldal / 5 ADATVÉDELMI TÁJÉKOZTATÓ / ADATKEZELÉSI NYILATKOZAT Adatok Jelen nyilatkozat és tájékoztató a twinsfashion.hu weboldal adatkezeléséről. Ezt a weboldalt használva Ön elfogadja ezen adatvédelmi

Részletesebben

Adatvédelmi és adatbiztonsági szabályzat

Adatvédelmi és adatbiztonsági szabályzat Adatvédelmi és adatbiztonsági szabályzat A TOP-5.1.1-15-NG1-2016-00001 kódszámú, a Nógrád megyei foglalkoztatási paktum című pályázat adatainak jogszabályszerű kezelése érdekében a Nógrád Megyei Önkormányzat

Részletesebben

Adatvédelmi tájékoztató

Adatvédelmi tájékoztató ADATVÉDELMI TÁJÉKOZTATÓ A Nett Front Kft. partnerei részére (Az adatkezelési szabályzat 2. sz. melléklete) Hatályos: 2018. 10.08. Nett Front Kft. 1 TARTALOM 1.Adatkezelő adatai...4 2.A tájékoztató célja...4

Részletesebben

Játék-, és Adatvédelmi Szabályzat

Játék-, és Adatvédelmi Szabályzat Játék-, és Adatvédelmi Szabályzat CEWE FOTÓKÖNYV Legyen az esküvő egy örök emlék nyereményjáték 1. Szervezés és lebonyolítás A nyereményjáték szervezője és adatkezelője a CEWE Magyarország Kft. (székhelye:

Részletesebben

Otthontérkép Lakásvadász Játékszabályzat

Otthontérkép Lakásvadász Játékszabályzat Otthontérkép Lakásvadász Játékszabályzat Játék, és adatkezelési szabályzat 1. A játék időtartama 2014. szeptember 29. 2014. december 31. 2. A játék szervezője Az INDEX.HU Zrt. székhely: 1033 Budapest,Flórián

Részletesebben

Üzletszabályzat és Általános szerződési feltételek

Üzletszabályzat és Általános szerződési feltételek Üzletszabályzat és Általános szerződési feltételek A jelen Üzletszabályzat tartalmazza az EurópaTender Kft-nek az interneten keresztül történő biztosítási alkuszi tevékenységére vonatkozó, a megbízási

Részletesebben

A DUNA HOUSE HITEL CENTRUM Szolgáltató Korlátolt Felelősségű Társaság ÜZLETSZABÁLYZATA

A DUNA HOUSE HITEL CENTRUM Szolgáltató Korlátolt Felelősségű Társaság ÜZLETSZABÁLYZATA A DUNA HOUSE HITEL CENTRUM Szolgáltató Korlátolt Felelősségű Társaság ÜZLETSZABÁLYZATA A jelen üzletszabályzat tartalmazza a DUNA HOUSE HITEL CENTRUM Szolgáltató Korlátolt Felelősségű Társaság (1016. Budapest,

Részletesebben

M E G B Í Z Á S I S Z E R Z Ő D É S É S C S A T L A K O Z Á S I N Y I L A T K O Z A T (KÜLFÖLDI MAGÁNSZEMÉLYEK RÉSZÉRE)

M E G B Í Z Á S I S Z E R Z Ő D É S É S C S A T L A K O Z Á S I N Y I L A T K O Z A T (KÜLFÖLDI MAGÁNSZEMÉLYEK RÉSZÉRE) M E G B Í Z Á S I S Z E R Z Ő D É S É S C S A T L A K O Z Á S I N Y I L A T K O Z A T (KÜLFÖLDI MAGÁNSZEMÉLYEK RÉSZÉRE) mely létrejött egyrészről DHANVANTARI Kereskedelmi és Szolgáltató Korlátolt Felelősségű

Részletesebben

ADATKEZELÉSI SZABÁLYZAT AZ EGYESÜLETI TAGOK NYILVÁNTARTÁSA VONATKOZÁSÁBAN. HATÁLYA: január 1.

ADATKEZELÉSI SZABÁLYZAT AZ EGYESÜLETI TAGOK NYILVÁNTARTÁSA VONATKOZÁSÁBAN. HATÁLYA: január 1. ADATKEZELÉSI SZABÁLYZAT AZ EGYESÜLETI TAGOK NYILVÁNTARTÁSA VONATKOZÁSÁBAN HATÁLYA: 2019. január 1. A jelen Adatkezelési Szabályzat az Esztergomi Vitézek Rögbi, Atlétikai és Futball Clubbal (székhelye:

Részletesebben

ÖTKERT KFT. ADATVÉDELMI SZABÁLYZATA. 1. Az adatkezelés elvei

ÖTKERT KFT. ADATVÉDELMI SZABÁLYZATA. 1. Az adatkezelés elvei ÖTKERT KFT. ADATVÉDELMI SZABÁLYZATA Az ÖTKERT Kft. (az Adatkezelő ) az általa nyújtott online jegyvásárlási szolgáltatáshoz (a Szolgáltatás ) kapcsolódóan az alábbi szabályoknak (a Szabályok ) megfelelően

Részletesebben

M E G B Í Z Á S I S Z E R Z Ő D É S É S C S A T L A K O Z Á S I N Y I L A T K O Z A T (KÜLFÖLDI TÁRSAS VÁLALKOZÁSOK ÉS EGYÉNI VÁLLALKOZÓK RÉSZÉRE)

M E G B Í Z Á S I S Z E R Z Ő D É S É S C S A T L A K O Z Á S I N Y I L A T K O Z A T (KÜLFÖLDI TÁRSAS VÁLALKOZÁSOK ÉS EGYÉNI VÁLLALKOZÓK RÉSZÉRE) M E G B Í Z Á S I S Z E R Z Ő D É S É S C S A T L A K O Z Á S I N Y I L A T K O Z A T (KÜLFÖLDI TÁRSAS VÁLALKOZÁSOK ÉS EGYÉNI VÁLLALKOZÓK RÉSZÉRE) mely létrejött egyrészről DHANVANTARI Kereskedelmi és

Részletesebben

XIV. Biztosításszakmai Konferencia és Kiállítás Siófok, 2017.

XIV. Biztosításszakmai Konferencia és Kiállítás Siófok, 2017. XIV. Biztosításszakmai Konferencia és Kiállítás Siófok, 2017. Magyar Jogász Egylet Biztosítási Jogi Szakosztálya AIDA Magyar Nemzeti Szekció Biztosításközvetítői Munkacsoport Gyenes-Kovács Zoltán: A KGFB

Részletesebben

PANASZKEZELÉSI SZABÁLYZAT

PANASZKEZELÉSI SZABÁLYZAT PANASZKEZELÉSI SZABÁLYZAT Az ügyfelek részére történő szolgáltatásnyújtás során a legfontosabb célunk, hogy mindig a legnagyobb fokú gondossággal és megbízhatósággal járjunk el, továbbá jogszerű és professzionális

Részletesebben

Galvanofém Kft. Adatvédelmi és adatkezelési szabályzata

Galvanofém Kft. Adatvédelmi és adatkezelési szabályzata Galvanofém Kft. Adatvédelmi és adatkezelési szabályzata 1. A szabályzat célja Jelen szabályzat célja a Galvanofém Kft. (Székhely: 6000 Kecskemét, Méntelek 252. Telefonszám: +36 76 506 263, Adószám: 11375230-2-03)

Részletesebben

BERCZIK SÁRI NÉNI MOZDULATMŰVÉSZETI ALAPÍTVÁNY ADATKEZELÉSI SZABÁLYZAT

BERCZIK SÁRI NÉNI MOZDULATMŰVÉSZETI ALAPÍTVÁNY ADATKEZELÉSI SZABÁLYZAT BERCZIK SÁRI NÉNI MOZDULATMŰVÉSZETI ALAPÍTVÁNY ADATKEZELÉSI SZABÁLYZAT Alapítványunk adatkezelőként a személyes adatok kezelésének céljait és eszközeit önállóan vagy másokkal együtt meghatározza, személyes

Részletesebben

Adatkezelési tájékoztató - 3C Kft. Domain Regisztráció

Adatkezelési tájékoztató - 3C Kft. Domain Regisztráció Adatkezelési tájékoztató - 3C Kft. Domain Regisztráció 1) Az adatkezelési tájékoztató célja A 3C Kft. Domain Regisztráció célkitűzése az, hogy tevékenységével kapcsolatos adatkezelés megfeleljen a hatályos

Részletesebben

Adatkezelési tájékoztató

Adatkezelési tájékoztató Adatkezelési tájékoztató 1.1. Az adatkezelő az S-Process Kft. (székhely: 5700 Gyula, Erdélyi Sándor u. 12/A.; cégjegyzékszám: Cg. 04-09-012972; statisztikai számjel: 24806680-7022- 113-04; adószám: 24806680-1-04)

Részletesebben

Az Osztrák Nemzeti Idegenforgalmi Képviselet (Österreich Werbung Marketing Kft.) adatvédelmi szabályzata

Az Osztrák Nemzeti Idegenforgalmi Képviselet (Österreich Werbung Marketing Kft.) adatvédelmi szabályzata Az Osztrák Nemzeti Idegenforgalmi Képviselet (Österreich Werbung Marketing Kft.) adatvédelmi szabályzata Az Österreich Werbung Marketing Kft., mint Osztrák Nemzeti Idegenforgalmi Képviselet feladatai ellátásához

Részletesebben

1036 Budapest, Perc utca 2. Tel: Honlap: Adatvédelmi tájékoztató

1036 Budapest, Perc utca 2. Tel: Honlap:   Adatvédelmi tájékoztató Adatvédelmi tájékoztató Készült: 2018.04.25. AZ ADATVÉDELMI TÁJÉKOZTATÓ CÉLJA A VIVEKA Világkerekítő Műhely, (a továbbiakban Adatkezelő) elkötelezett ügyfelei, partnerei, önkéntesei személyes adatainak

Részletesebben

Adatkezelési Szabályzat

Adatkezelési Szabályzat Adatkezelési Szabályzat adatkezelés nyilvántartási száma: NAIH 57822/2012 1. AZ ADATKEZELŐ SZEMÉLYE, A FELHASZNÁLÓ Jelen weboldalt a PRIME RATE Szolgáltató és Kereskedelmi Korlátolt Felelősségű Társaság

Részletesebben

Adatkezelési tájékoztató

Adatkezelési tájékoztató Adatkezelési tájékoztató 1. Adatkezelő neve, elérhetőségei: 1194 Budapest, Szegfű utca 30. info@milenia.hu +36 1 8000001 2. Az adatkezelés jogszabályi háttere, jogalapja és céla. A kezelt személyes adatok

Részletesebben

Általános szerződési feltételek

Általános szerződési feltételek Általános szerződési feltételek A Phantasy Bt. (székhely: 1158 Budapest, Késmárk u. 1., adószám: 20179063-2-42, EU-adószám: HU20179063) mint "Szolgáltató", a felhasználói (továbbiakban: "Felhasználó")

Részletesebben

M E G B Í Z Á S I S Z E R Z Ő D É S É S C S A T L A K O Z Á S I N Y I L A T K O Z A T (MAGÁNSZEMÉLYEK RÉSZÉRE)

M E G B Í Z Á S I S Z E R Z Ő D É S É S C S A T L A K O Z Á S I N Y I L A T K O Z A T (MAGÁNSZEMÉLYEK RÉSZÉRE) M E G B Í Z Á S I S Z E R Z Ő D É S É S C S A T L A K O Z Á S I N Y I L A T K O Z A T (MAGÁNSZEMÉLYEK RÉSZÉRE) mely létrejött egyrészről DHANVANTARI Kereskedelmi és Szolgáltató Korlátolt Felelősségű Társaság

Részletesebben

Adatvé délmi -adatkézélé si- ta jé koztato

Adatvé délmi -adatkézélé si- ta jé koztato Adatvé délmi Nyilatkozat A www.jadranapartman.com ( továbbiakban: Szolgáltató ) számára kiemelt cél, egyben elkötelezettség a látogatók által rendelkezésre bocsátott személyes adatok védelme. A Szolgáltató

Részletesebben

Adatkezelési Szabályzat

Adatkezelési Szabályzat Adatkezelési Szabályzat Laudis-B Bt. (Purissimo kárpittisztító) ADATKEZELÉSI SZABÁLYZAT 2018. 1. Bevezetés 2. Fogalmak 3. Az adatkezelés elvei 4. A személyes adatok köre, adatkezelés célja, jogcíme és

Részletesebben

Az Adatkezelő és milyen célból, hogyan, mennyi ideig kezeli az adataimat?

Az Adatkezelő és milyen célból, hogyan, mennyi ideig kezeli az adataimat? Adatvédelmi tájékoztató a weboldal működtetésével kapcsolatban A Legally Gasztro Vállalkozásfejlesztési Kft. (székhely:magyarország 1224 Budapest Diósdi utca 236104, cégjegyzékszám: 01-09-985769:,adószám:23942882-2-

Részletesebben

Adatkezelési tájékoztató

Adatkezelési tájékoztató Adatkezelési tájékoztató 1. Adatkezelő 1.1. Az adatkezelő a VPB Számvitel Kft. (székhely: 2351 Alsónémedi, Tulipán utca 24.; cégjegyzékszám: 13-09-167850; statisztikai számjel: 24812180-6920-113-13; adószám:

Részletesebben

Black Friday Akció Szabályzat

Black Friday Akció Szabályzat Black Friday Akció Szabályzat I. Szervező neve: Vác Városi Kábeltelevízió Kft. (a továbbiakban Szervező) székhelye: 2600 Vác, Zrínyi u. 9. cégjegyzékszáma: Cg. 13-09-060323 adószám:10242041-2-13 adatvédelmi

Részletesebben

ADATKEZELÉSI TÁJÉKOZTATÓ

ADATKEZELÉSI TÁJÉKOZTATÓ ADATKEZELÉSI TÁJÉKOZTATÓ Kérjük figyelmesen olvassa el a Tájékoztatót, annak érdekében, hogy megértse, hogy hogyan kezeljük a személyes adatait és megismerje az adatkezeléssel kapcsolatos jogait. A HUROM

Részletesebben

Mint a (továbbiakban: honlap) üzemeltetője, az

Mint a   (továbbiakban: honlap) üzemeltetője, az Adatkezelő megnevezése: Bekker Ádám Egyéni Vállalkozó Adatkezelő székhelye: 2310 Szigetszentmiklós, Tinódi utca 6. Adatkezelő e-elérhetősége: info@mobiltoktervezo.hu Adatkezelő képviselője: Bekker Ádám

Részletesebben

A Gál Péter Márk E.V. Webáruház Felkészítő Csomag rövidített adatvédelmi tájékoztatója

A Gál Péter Márk E.V. Webáruház Felkészítő Csomag rövidített adatvédelmi tájékoztatója A Gál Péter Márk E.V. Webáruház Felkészítő Csomag rövidített adatvédelmi tájékoztatója A Gál Péter Márk E.V. (székhely: 6000 Kecskemét, Magyar utca 27-31 2. em. 14., nyilvántartásiszám: 33259483, adószám:

Részletesebben

AZ IQ MEDIA KFT. KIADÓBAN TÖRTÉNŐ ADATKEZELÉSRŐL SZÓLÓ TÁJÉKOZTATÓ

AZ IQ MEDIA KFT. KIADÓBAN TÖRTÉNŐ ADATKEZELÉSRŐL SZÓLÓ TÁJÉKOZTATÓ AZ IQ MEDIA KFT. KIADÓBAN TÖRTÉNŐ ADATKEZELÉSRŐL SZÓLÓ TÁJÉKOZTATÓ I. Komolyan vesszük az Ön személyes adatainak védelmét. Nagyon fontos számunkra az Ön magánszférájának védelme személyes adatainak kezelése

Részletesebben

ADATVÉDELMI TÁJÉKOZTATÓ / ADATKEZELÉSI NYILATKOZAT

ADATVÉDELMI TÁJÉKOZTATÓ / ADATKEZELÉSI NYILATKOZAT 1. oldal / 5 ADATVÉDELMI TÁJÉKOZTATÓ / ADATKEZELÉSI NYILATKOZAT Adatok Jelen nyilatkozat és tájékoztató a hollywoodshop.hu weboldal adatkezeléséről. Ezt a weboldalt használva Ön elfogadja ezen adatvédelmi

Részletesebben

Adatkezelési tájékoztató

Adatkezelési tájékoztató Adatkezelési tájékoztató 1. Adatkezelő neve, elérhetőségei Az adatkezelő megnevezése: ÁGNES Bt. (a továbbiakban: Adatkezelő) Az adatkezelő levelezési címe: 2330 Dunaharaszti Fő út 43. Az adatkezelő e-mail

Részletesebben