6,0 megapixel. 3x-os zoom. 6,35 centiméteres LCD-monitor. 6,0 megapixel. 3x-os zoom. 7,6 centiméteres LCD-monitor

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "6,0 megapixel. 3x-os zoom. 6,35 centiméteres LCD-monitor. 6,0 megapixel. 3x-os zoom. 7,6 centiméteres LCD-monitor"

Átírás

1 6,0 megapixel 3x-os zoom 6,35 centiméteres LCD-monitor 6,0 megapixel 3x-os zoom 7,6 centiméteres LCD-monitor

2 Portré gomb Egyedülállóan kényelmes fényképezés és képmegosztás A COOLPIX S5 és S6 fényképezőgép használatával még élvezetesebb a fényképezés. Csodálatos színekkel és részletességgel ragadhatja meg a pillanatokat. Zenével és effektusokkal kibővített diavetítéseket készíthet a fényképezőgépben, és azokat bárkinek, bárhol visszajátszhatja a COOLPIX S5 vagy S6 használatával. A D-Lighting használata nélkül A D-Lighting használatával D-Lighting Az alulexponált vagy a túl erős ellenfényben készült képek javíthatók. A Nikon egyedülálló D-Lighting funkciója automatikusan másolatot készít a felvételről, melyen a szükséges helyeken megnöveli a megvilágítást és a részletgazdagságot, de a megfelelően exponált területeket változatlanul hagyja. Arc-prioritásos AF* A fotóalany képen való elhelyezkedésétől függetlenül mindig éles portrék készíthetők. Az Arc-prioritásos AF technológia automatikusan megkeresi az emberek arcát, és ahhoz igazítja az élességet, így minden esetben éles, tiszta felvétel az eredmény. * Az arcfelismerő funkció működése bizonyos felvételi körülmények esetén korlátozott lehet. Beépített vörösszemhatás-korrekció A vaku által néha okozott, bosszantó vörösszem-hatás elkerülhető. A beépített vörösszemhatás-korrekció funkció felismeri a képen a vörös szemeket, és azokat intelligens módon, még a fényképezőgépben kiküszöböli. Megjegyzés: A fent látható ábrák csak a példák bemutatására szolgálnak.

3 Határtalan élmény... COOLPIX S6 6,0 megapixel 3x-os zoom 7,6 centiméteres LCD-monitor Szürke Fekete Ezüst Megjegyzés: Az elérhető színek országonként vagy régiónként különbözhetnek. Vezeték nélkül a számítógépre Vezeték nélkül a nyomtatóra PD-10 vezeték nélküli nyomtatóadapter Vezeték nélküli szabadság* A COOLPIX S6 vezeték nélküli technológiája teljes szabadságot ad. A fényképeket elkészítésük után azonnal a számítógépre küldheti, vagy közvetlenül kinyomtathatja egy PictBridge-kompatibilis nyomtatóval, kábeles csatlakozás nélkül. * Vezeték nélküli támogatás (IEEE b/g). A vezeték nélküli nyomtatáshoz a külön megvásárolható PD-10 vezeték nélküli nyomtatóadapter szükséges.

4 COOLPIX S5 6,0 megapixel 3x-os zoom 6,35 centiméteres LCD-monitor Ezüst Megjegyzés: Az elérhető színek országonként vagy régiónként különbözhetnek. stílusos egyszerűség. Nagyobb élvezet 170º A nagy méretű LCD-monitorral rendelkező COOLPIX S5 és S6 készülékekkel bárhol remekül megtekinthetők a képek, a széles megtekintési szögnek köszönhetően pedig egyszerre többen is láthatják és élvezhetik a felvételeket.

5 Élesebb képek nagyobb siker Az új portré gombbal gyorsan és egyszerűen elérhetők a Nikon egyedülálló újításai. Az Arc-prioritásos AF technológia és a beépített vörösszemhatás-korrekció használatával optimális felvételeket készíthet, amelyek elkészítésük után még tovább javíthatók a D-Lighting funkcióval. Gyors, egyszerű, kényelmes: egységes megoldás a kiváló eredmény érdekében.

6 Portré gomb D-Lighting A D-Lighting használa- Az alulexponált vagy a túl erős ellenfényben készült képek javíthatók. A Nikon egyedülálló D-Lighting funkciója automatikusan másolatot készít a felvételről, melyen a szükséges helyeken megnöveli a megvilágítást és a részletgazdagságot, de a megfelelően exponált A D-Lighting használa- Magával ragadó stílus, Arc-prioritásos AF* A fotóalany képen való elhelyezkedésétől függetlenül mindig éles portrék készíthetők. Az Arc-prioritásos AF technológia automatikusan megkeresi az emberek arcát, és ahhoz igazítja az élességet, egyszerű így minden esetben éles, tiszta felvétel az kezelhetőség * Az arcfelismerő funkció működése bizonyos felvételi körülmények esetén korlátozott lehet. A COOLPIX S5 és S6 fényképezőgép a vonzó külsőt optimális kezelhetőséggel párosítja. Ízléses, Beépített hullámosan vörösszemhatás-kor- ívelt formájuk nem csupán szemgyönyörködtető, A vaku által de a néha kézbe okozott, is könnyebben bosszantó vörösszem-hatás elkerülhető. simul. A külső eleganciához A illeszkedő, beépített kényelmesen vörösszemhatás-korrekció elhelyezett funkció felismeri a képen a vörös szemeket, gombokkal könnyen elérhetők a készülék szolgáltatásai. és azokat intelligens módon, A formaelemek a képernyőn beállítható funkciókra is kiterjednek, így a stílus a készülék egész működtetését áthatja. Megjegyzés: A fent látható ábrák csak a példák bemutatására

7 Forgatható válasz- Automatikus képel- Az automatikus képelforgatás funkció felismeri, ha a kép készítésekor a fényképezőgépet függőlegesen tartották, és a monitoron való megtekin- További funkciók a a még nagyobb élményhez COOL-STATION MV-14/MV-15 A készülékhez tartozó COOL-STATION MV-MV- 14/15 dokkoló jóvoltából a feltöltéshez nem kell kivenni a fényképezőgépből az akkumulátorokat. A dokkolóegység USB-porttal is rendelkezik, így a fényképezőgép közvetlenül csatlakoztatható számítógéphez vagy televízióhoz. PV-10/PV-11 nyomtató dokk adapter A PV-10/PV-11 nyomtató dokk adapter (mellékelt tartozék) használatával a COOLPIX S5 és S6 fényképezőgép közvetlenül csatlakoztatható ImageLink-kompatibilis nyomtatókhoz, így Ön számítógép közbeiktatása nélkül is nyomtathat.

8 Hatékony sokoldalúság Az új forgatható választógomb egyszerűvé teszi a fényképezőgép kezelését. A gyors körkörös forgatással akár 10 kép/másodperc sebességgel lapozhat a képek között, de számos egyéb kezelőszerv is elősegíti a készülék intuitív működését. Mindezen túlmenően a képernyőn megjelenő, és a forgatható választógomb mozgását követő kurzor segíti a különböző szolgáltatások, például a képeket dátum szerint automatikusan elrendező, kényelmes naptárfunkció elérését. FJ-CP1 vízálló tok (3 m) Fedezzen fel izgalmas, új területeket. A COOLPIX fényképezőgépet biztonságban és szárazon tartja az FJ-CP1 vízálló tok*, amellyel 3 méter mélységig készíthet víz alatti felvételeket. * Az FJ-CP1 vízálló tok (3 m) csak a COOLPIX S5 készülékhez használható. PictureProject A Nikon új, különleges Wi-Fi funkcióval* ellátott, exkluzív szoftvere, amelyet tartozékként mellékelünk a fényképezőgéphez, tovább gazdagítja a fotózás élvezetét. Felhasználóbarát kezelhetőségével a PictureProject megkönnyíti a képek szerkesztését, rendszerezését és megosztását, szolgáltatásai pedig számos beépülő modullal fejleszthetők tovább. * A vezeték nélküli funkciók csak a COOLPIX S6 fényképezőgéppel használhatók.

9 Forgatható választógomb Automatikus képelforgatás Az automatikus képelforgatás funkció felismeri, ha a kép készítésekor a fényképezőgépet függőlegesen tartották, és a monitoron való megtekintéskor az ilyen képeket automatikusan elforgatja. További funkciók a még nagyobb élményhez Pictmotion a technológiát a muvee biztosítja Beépített kreatív diavetítés-funkció A Pictmotion sokkal több, mint egyszerű diavetítés: használatával Nézze meg működés közben a Pictmotion funkciót: A kedvenc képei A kedvenc zenéje Stílus COOL-STATION MV-14/MV-15 kreatívabb és szórakoztatóbb módon oszthatja meg fényképeit. A készülékhez tartozó COOL-STATION MV-MV- 14/15 dokkoló jóvoltából a feltöltéshez nem kell kivenni a fényképezőgépből az akkumulátorokat. A dokkolóegység USB-porttal is rendelkezik, így a fényképezőgép közvetlenül csatlakoztatható számítógéphez vagy televízióhoz. Elég, ha kiválaszt egy sor képet, megadja a stílust, és az 5 előre telepített zenei fájlból kiválasztja, vagy igény szerint más zeneanyag feltöltésével* beállítja a kísérőzenét. A Pictmotion diavetítés ezt követően automatikusan elkészül, Pictmotion PV-10/PV-11 nyomtató dokk adapter ütemét és az áttűnéseket a zene és a stílus határozza meg. A PV-10/PV-11 nyomtató dokk adapter (mellékelt tartozék) használatával a COOLPIX S5 és S6 fényképezőgép közvetlenül csatlakoztatható ImageLink-kompatibilis nyomtatókhoz, így Ön számítógép közbeiktatása nélkül is nyomtathat. A bemutató ettől kezdve bárhol megtekinthető a nagy méretű LCD-monitoron. * Csak a Windows alapú PictureProject szoftver használatával.

10 A Nikon COOLPIX S5/S6 digitális fényképezőgép műszaki adatai Típus: Kompakt digitális fényképezőgép Tényleges pixelszám: 6,0 millió CCD: 1/2,5-hüvelykes (összes képpont száma: 6,18 millió) Képmódok: High (2816*), Normal (2816), Normal (2048), PC (1024), TV (640) Objektív: 3x Zoom-Nikkor ED; 5,8-17,4 mm (35 mm-es [135] formátumban mm); f/3,0-5,4; 12 elem 10 csoportban; digitális zoom: max. 4x-es Élességtartomány (körülbelül): 30 cm-től a végtelenig ( ), 4 cm-től a végtelenig ( ) makró módban LCD-monitor: S5: 6,35 cm-es, képpontos TFT LCD-monitor fényerősség-beállítással (170 fokos megtekintési szöggel) / S6: 7,6 cm-es, képpontos TFT LCD-monitor fényerősség-beállítással (170 fokos megtekintési szöggel) Adattároló: SD-memóriakártya, S5: Belső memória (kb. 21 MB) / S6: Belső memória (kb. 20 MB) Felvételi módok: Automatikus; 4 kompozíciós segédlet mód (Portré, Tájkép, Sport, Éjszakai portré); 11 motívumprogram (Összejövetel/beltéri, Tengerpart/hó, Naplemente, Alkonyat/hajnal, Éjszakai tájkép, Közeli (makró), Múzeum, Tűzijáték, Másolat, Ellenfény, Panoráma segédlet), Hangfelvétel, BSS (Legjobb kép kiválasztása), Expozíció BSS, Színbeállítások, Elmosódottságra figyelmeztető jelzés, Dátumozás, Önkioldó (3, 10 mp) Videofelvétel: Hanggal: TV-méretű videofelvétel (640) 30 kép/mp, kisméretű videó (320) 30 vagy15 kép/mp, még kisebb méretű videó (160) 15 kép/mp sebességgel, Pictmotion (320) 15 kép/mp sebességgel; Hangrögzítés nélkül: Időzített videó 30 kép/mp, elektronikus rázkódáscsökkentés (VR) opcióval Pictmotion: 5 stílus választható videók vagy legfeljebb 30 állókép visszajátszásához, 5 előtelepített zenei fájl, legfeljebb 3 zenei fájl betölthető* Rögzítési módok: 1) Egy kép, 2) Sorozat (kb. 2,2 kép/mp), 3) 16 képes sorozat (kb. 2 kép/mp, csak a 6M), 4) Időzített felvételkészítés Beépített vaku: Hatótávolság: kb. 0,3-2,6 m (nagy látószög), kb. 0,3-1,4 m (tele); Vakumódok: automatikus, automatikus vörösszemhatás-csökkentéssel (beépített vörösszemhatás-korrekció), vaku letiltása,, állandó vakuzás, és hosszú záridős szinkron. Csatlakozó: S5: USB, audio-/videokimenet (a COOL-STATION MV-14 dokkolóegység használatával) / S6: IEEE b/g, USB, audio-/videokimenet (a COOL-STATION MV-15 dokkolóegység használatával) Vezeték nélküli technológia: S6: IEEE b/g, vezeték nélküli hatótávolság max. 20 m (a körülményektől függően) Nyelvek: Összesen 20 nyelv: német/angol/spanyol/francia/olasz/holland/orosz/svéd/japán/ egyszerűsített kínai/hagyományos kínai/koreai/thai/portugál/lengyel/indonéz/finn/dán/ norvég/cseh választható a menüben Tápellátás: 1 db újratölthető EN-EL8 lítium-ion akkumulátor (mellékelve), EH-64 hálózati tápegység (mellékelve) Akkumulátor kapacitása (megközelítőleg): S5: 210 kép EN-EL8 újratölthető akkumulátorral / S6: 200 felvétel az EN-EL5 akkumulátorral, (a CIPA szabvány alapján) Méretek (Sz x Ma x Mé): S5: Megközelítőleg 93 x 59 x 20 mm / S6: Kb. 100,5 x 60 x 21 mm a kiálló részektől eltekintve Tömeg (kb.): S5: 135 g akkumulátor és SD-memóriakártya nélkül / S6: 140 g akkumulátor és SD-memóriakártya nélkül Mellékelt tartozékok**: EN-EL8 újratölthető lítium-ion akkumulátor, EH-64 hálózati tápegység, COOL-STATION MV- 14/MV-15, UC-E10 USB-kábel, EG-E5000 audio-/videokábel, szíj, PV-10/PV-11 nyomtató dokk adapter, PictureProject CD-ROM Külön megvásárolható tartozékok: EH-64 hálózati tápegység, EN-EL8 újratölthető lítium-ion akkumulátor, MH-62 akkumulátortöltő, FJ-CP1 vízálló tok (3 m, csak az S5 esetén), COOL-STATION MV-14, COOL-STATION MV-15, PV-10, PV-11 nyomtató dokk adapter, PD-10 vezeték nélküli nyomtatóadapter (csak az S6 esetén) * Csak a Windows alapú PictureProject szoftver használatával. ** A mellékelt tartozékok országonként vagy régiónként különbözhetnek. A PictureProject rendszerkövetelményei Operációs rendszer Macintosh: Mac OS X vagy újabb verzió (a CD-írás funkció használatához vagy újabb verzió szükséges) / Windows: Windows XP Home Edition/Professional, Windows 2000 Professional, Windows Me vagy Windows 98SE operációs rendszerekkel előtelepített modell RAM Macintosh: legalább 64MB ajánlott / Windows: legalább 64 MB ajánlott (a Pictmotion opció használatához 128 MB) Merevlemez A telepítéshez 60 MB szükséges Kijelző 800 x 600 képpont vagy nagyobb, 16 bites színmélységgel (full color ajánlott) Egyebek A telepítéshez CD-ROM meghajtó szükséges Csak beépített USB-portokat támogat A Microsoft és a Windows a Microsoft Corporation védjegyei vagy bejegyzett védjegyei az Egyesült Államokban és/vagy más országokban. A Macintosh és a QuickTime az Apple Computer Inc. védjegyei vagy bejegyzett védjegyei az Egyesült Államokban és/vagy más országokban. A FotoNation logó védjegy. Az SD logó védjegy. A PictBridge védjegy. A D-Lighting technológiát az Apical Limited biztosítja. Az Arc-prioritásos AF technológiát az Identix biztosítja. A Pictmotion a muvee Technologies Pte. Ltd. által levédett technológiát alkalmaz. Az ImageLink és az ImageLink nyomtatási rendszerek logói az Eastman Kodak Company védjegyei. A termékek és a márkanevek a gyártók védjegyei vagy bejegyzett védjegyei. Az ebben a tájékoztatóban az LCD-monitorokon, illetve képernyőkön látható képek szimulációk. A műszaki adatok és a készülékek a gyártó előzetes bejelentése vagy kötelezettsége nélkül változhatnak február 2006 NIKON CORPORATION

8,1 megapixel. 3,5x zoom. Rázkódáscsökkentés. 6,35 centiméteres LCD-monitor

8,1 megapixel. 3,5x zoom. Rázkódáscsökkentés. 6,35 centiméteres LCD-monitor 8,1 megapixel 3,5x zoom Rázkódáscsökkentés 6,35 centiméteres LCD-monitor Ahol a kivételes minőség izgalmas lehetőségekkel párosul A COOLPIX P3 és P4 elegáns, kisméretű váza tökéletesített képalkotási teljesítményt

Részletesebben

A vonzalom kölcsönös.

A vonzalom kölcsönös. A vonzalom kölcsönös. Láttassa új oldaláról a szenvedélyt. Az EXPEED koncepció a Nikon sokéves fejlesztőmunkájának gyümölcse, amely áttörést hoz a digitális képfeldolgozásban. A legújabb hardverek és szoftverek

Részletesebben

DIGITÁLIS FÉNYKÉPEZŐGÉP

DIGITÁLIS FÉNYKÉPEZŐGÉP DIGITÁLIS FÉNYKÉPEZŐGÉP 3,2 millió tényleges pixel 3x Zoom-Nikkor objektív Éles, folyamatos, TV méretű mozgófelvételek www.europe-nikon.com Csinos külső Okos belső A Nikon elegáns újdonsága Új értelmet

Részletesebben

Digitális fényképezőgépek 2008. tavasz

Digitális fényképezőgépek 2008. tavasz Digitális fényképezőgépek 2008. tavasz az intelligens csábító 2 A Nikon hatalmas tapasztalattal rendelkezik a csúcsminőségű fényképezőgépek és objektívek gyártásában. A COOLPIX termékcsalád kiváló, rendkívül

Részletesebben

Kompakt digitális fényképezőgépek. 2008. ősz-tél

Kompakt digitális fényképezőgépek. 2008. ősz-tél Kompakt digitális fényképezőgépek 2008. ősztél Kiváló ötletek a nagyszerű képek mögött. Az Ön Nikon COOLPIX kompakt digitális fényképezőgépével készített valamennyi fényképben a Nikon több mint 60 év alatt

Részletesebben

Digitális fényképezőgép Szoftver útmutató

Digitális fényképezőgép Szoftver útmutató EPSON Digitális fényképezőgép / Digitális fényképezőgép Szoftver útmutató Minden jog fenntartva. Jelen kézikönyv a SEIKO EPSON CORPORATION előzetes írásbeli engedélye nélkül sem részben sem egészben nem

Részletesebben

Az Ön kézikönyve NIKON COOLPIX P80 http://hu.yourpdfguides.com/dref/3239537

Az Ön kézikönyve NIKON COOLPIX P80 http://hu.yourpdfguides.com/dref/3239537 Elolvashatja az ajánlásokat a felhasználói kézikönyv, a műszaki vezető, illetve a telepítési útmutató. Megtalálja a választ minden kérdésre az a felhasználói kézikönyv (információk, leírások, biztonsági

Részletesebben

Digitális fényképezőgépek 2008. tavasz

Digitális fényképezőgépek 2008. tavasz Digitális fényképezőgépek 2008. tavasz az intelligens csábító 2 A Nikon 90 éves tapasztalattal rendelkezik a csúcsminőségű fényképezőgépek és objektívek gyártásában. A COOLPIX termékcsalád kiváló, rendkívül

Részletesebben

Az Ön kézikönyve NIKON COOLPIX P90 http://hu.yourpdfguides.com/dref/3239544

Az Ön kézikönyve NIKON COOLPIX P90 http://hu.yourpdfguides.com/dref/3239544 Elolvashatja az ajánlásokat a felhasználói kézikönyv, a műszaki vezető, illetve a telepítési útmutató. Megtalálja a választ minden kérdésre az a felhasználói kézikönyv (információk, leírások, biztonsági

Részletesebben

Kompakt digitális fényképezőgépek 2009. ősz

Kompakt digitális fényképezőgépek 2009. ősz Kompakt digitális fényképezőgépek 2009. ősz A COOLPIX ÖRÖME Az élet leggyönyörűbb pillanatait egy rendkívüli kompakt digitális fényképezőgéppel tudja a legjobban megosztani. COOLPIX a fényképezés tiszta

Részletesebben

Az Ön kézikönyve NIKON COOLPIX L18 http://hu.yourpdfguides.com/dref/2441604

Az Ön kézikönyve NIKON COOLPIX L18 http://hu.yourpdfguides.com/dref/2441604 Elolvashatja az ajánlásokat a felhasználói kézikönyv, a műszaki vezető, illetve a telepítési útmutató. Megtalálja a választ minden kérdésre az a felhasználói kézikönyv (információk, leírások, biztonsági

Részletesebben

Kompakt digitális fényképezőgépek 2009. tavasz

Kompakt digitális fényképezőgépek 2009. tavasz Innováció a kiváló képalkotásért A NIKKOR objektívek hosszú ideje szolgálják a magas elvárásokkal rendelkező, professzionális fotósokat. A jelen és a jövő digitális fotózásának világában is jól mutatják

Részletesebben

Az Ön kézikönyve NIKON COOLPIX P6000 http://hu.yourpdfguides.com/dref/3239530

Az Ön kézikönyve NIKON COOLPIX P6000 http://hu.yourpdfguides.com/dref/3239530 Elolvashatja az ajánlásokat a felhasználói kézikönyv, a műszaki vezető, illetve a telepítési útmutató. Megtalálja a választ minden kérdésre az a felhasználói kézikönyv (információk, leírások, biztonsági

Részletesebben

Az Ön kézikönyve NIKON COOLPIX S1000PJ http://hu.yourpdfguides.com/dref/3239556

Az Ön kézikönyve NIKON COOLPIX S1000PJ http://hu.yourpdfguides.com/dref/3239556 Elolvashatja az ajánlásokat a felhasználói kézikönyv, a műszaki vezető, illetve a telepítési útmutató. Megtalálja a választ minden kérdésre az a felhasználói kézikönyv (információk, leírások, biztonsági

Részletesebben

PROMOPACK. Kombináljon kedvére! Vezetékösszekötő, installációs és sorkapocs csomagok. 2012. április 16 - június 1.

PROMOPACK. Kombináljon kedvére! Vezetékösszekötő, installációs és sorkapocs csomagok. 2012. április 16 - június 1. PROMOPACK 2012. április 16 - június 1. Vezetékösszekötő, installációs és sorkapocs csomagok Kombináljon kedvére! Weidmüller Kereskedelmi Kft. 1097 Budapest, Gubacsi út 6. Tel.: +36 1 382 7700 Fax: +36

Részletesebben

Processzorsebesség: 800 MHz Nyomtatónyelvek: HP PCL 5e, HP PCL 6, HP Postscript Level 3 emuláció, közvetlen PDF (v 1.7) nyomtatás Képernyő:

Processzorsebesség: 800 MHz Nyomtatónyelvek: HP PCL 5e, HP PCL 6, HP Postscript Level 3 emuláció, közvetlen PDF (v 1.7) nyomtatás Képernyő: Műszaki adatok Nyomtatási sebesség (fekete): Normál:Akár 33 oldal percenként (A mérés az ISO/IEC 24734 használata alapján, a tesztdokumentumok első sorozatának kihagyásával történt. További információ:

Részletesebben

Külső eszközök Felhasználói útmutató

Külső eszközök Felhasználói útmutató Külső eszközök Felhasználói útmutató Copyright 2007 Hewlett-Packard Development Company, L.P. A Windows a Microsoft Corporation Amerikai Egyesült Államokban bejegyzett védjegye. Az itt szereplő információ

Részletesebben

Külső eszközök. Felhasználói útmutató

Külső eszközök. Felhasználói útmutató Külső eszközök Felhasználói útmutató Copyright 2006 Hewlett-Packard Development Company, L.P. A Microsoft és a Windows elnevezés a Microsoft Corporation Amerikai Egyesült Államokban bejegyzett kereskedelmi

Részletesebben

Küls eszközök. Dokumentum cikkszáma: Ez az útmutató a külön beszerezhető külső eszközök használatát ismerteti

Küls eszközök. Dokumentum cikkszáma: Ez az útmutató a külön beszerezhető külső eszközök használatát ismerteti Küls eszközök Dokumentum cikkszáma: 396847-211 2006. március Ez az útmutató a külön beszerezhető külső eszközök használatát ismerteti. Tartalomjegyzék 1 Az USB-eszközök használata USB-eszköz csatlakoztatása.......................

Részletesebben

A CA-42 adatkommunikációs kábel gyors telepítési útmutatója

A CA-42 adatkommunikációs kábel gyors telepítési útmutatója A CA-42 adatkommunikációs kábel gyors telepítési útmutatója 9234594 2. kiadás A Nokia, a Nokia Connecting People és a Pop-Port a Nokia Corporation bejegyzett védjegyei. Copyright 2005 Nokia. Minden jog

Részletesebben

Hogyan tudhatja meg, hogy az Ön terméke érintett-e? (verzióellenőrzés) Amennyiben a Firmware 2-es verziójú, nincs szükség a frissítésre.

Hogyan tudhatja meg, hogy az Ön terméke érintett-e? (verzióellenőrzés) Amennyiben a Firmware 2-es verziójú, nincs szükség a frissítésre. Letöltés - Firmware-frissítés - Hogyan tudhatja meg, hogy az Ön terméke érintett-e? (verzióellenőrzés) Amennyiben a Firmware 2-es verziójú, nincs szükség a frissítésre. A fényképezőgép Firmwareverziójának

Részletesebben

Az Ön kézikönyve NIKON COOLPIX L120 http://hu.yourpdfguides.com/dref/3668240

Az Ön kézikönyve NIKON COOLPIX L120 http://hu.yourpdfguides.com/dref/3668240 Elolvashatja az ajánlásokat a felhasználói kézikönyv, a műszaki vezető, illetve a telepítési útmutató. Megtalálja a választ minden kérdésre az a felhasználói kézikönyv (információk, leírások, biztonsági

Részletesebben

h Számítógép h Akkumulátor

h Számítógép h Akkumulátor Köszönjük, hogy IBM ThinkPad G40 sorozatú számítógépet vásárolt. Hasonlítsa összes azt itt felsorolt elemeket a dobozban lévőkkel. Ha valamilyen tétel hiányzik vagy sérült, vegye fel a kapcsolatot a vásárlás

Részletesebben

EGY NIKON COOLPIX VAGYOK. A NIKON COOLPIX KOMPAKT DIGITÁLIS FÉNYKÉPEZŐGÉP-CSALÁD VAGYOK 2012. ősz

EGY NIKON COOLPIX VAGYOK. A NIKON COOLPIX KOMPAKT DIGITÁLIS FÉNYKÉPEZŐGÉP-CSALÁD VAGYOK 2012. ősz EGY NIKON COOLPIX VAGYOK A NIKON COOLPIX KOMPAKT DIGITÁLIS FÉNYKÉPEZŐGÉP-CSALÁD VAGYOK 2012. ősz iamnikon.com SZÜLETETT VADSÁG VAGYOK Egy tartós benyomás ezernyi kifejezése. Új Új Briliáns mestermű nagy

Részletesebben

Küls eszközök. Dokumentum cikkszáma: Ez az útmutató a külön beszerezhető külső eszközök használatát ismerteti

Küls eszközök. Dokumentum cikkszáma: Ez az útmutató a külön beszerezhető külső eszközök használatát ismerteti Küls eszközök Dokumentum cikkszáma: 409917-211 2006. május Ez az útmutató a külön beszerezhető külső eszközök használatát ismerteti. Tartalomjegyzék 1 Az USB-eszközök használata USB-eszköz csatlakoztatása.......................

Részletesebben

SZERKESSZE ÉS OSSZA MEG KALANDJAIT PERCEK ALATT! (NEM ÓRÁK ALATT) BANDIT ACTION CAM

SZERKESSZE ÉS OSSZA MEG KALANDJAIT PERCEK ALATT! (NEM ÓRÁK ALATT) BANDIT ACTION CAM SZERKESSZE ÉS OSSZA MEG KALANDJAIT PERCEK ALATT! (NEM ÓRÁK ALATT) BANDIT ACTION CAM ÚJRAGONDOLT AKCIÓKAMERA A KAMERA Rögzítse az élet legjobb pillanatait 4K Ultra HD minőségben, a TomTom Bandit akciókamera

Részletesebben

Nyomtatás, másolás, lapolvasás, faxolás, web

Nyomtatás, másolás, lapolvasás, faxolás, web Funkciók Szolgáltatások: Nyomtatás, másolás, lapolvasás, faxolás, web Párhuzamos feladat-végrehajtás támogatott: Igen A nyomtatás műszaki adatai Nyomtatási sebesség (fekete): ISO, lézernyomtatóval összehasonlítható:akár

Részletesebben

Dell Inspiron 560s: Részletes muszaki adatok

Dell Inspiron 560s: Részletes muszaki adatok Dell Inspiron 560s: Részletes muszaki adatok Ez a dokumentum alapvető információkat tartalmaz a számítógép beállításáról és frissítéséről, valamint az illesztőprogramok frissítéséről. MEGJEGYZÉS: A kínált

Részletesebben

SJ4000 Felhasználói útmutató

SJ4000 Felhasználói útmutató SJ4000 Felhasználói útmutató Oldal 1 Figyelmeztetés 1. Ez egy érzékeny termék, ne ejtse el. 2. Ne tegye a terméket erősen mágneses tárgyak közelébe, mint például mágnes és elektromos motor. Kerülje az

Részletesebben

Toshiba Satellite L50-C-15E (PSKWTE-00N008HU)

Toshiba Satellite L50-C-15E (PSKWTE-00N008HU) Toshiba Satellite L50-C-15E (PSKWTE-00N008HU) Bruttó ár: 0 Ft Termékvonal: Termékvonal2: Processzor: Processzor jellemző: Memória mérete: Memória bővíthetőség: Memória típusa: Háttértár mérete: Háttértár

Részletesebben

EGY NIKON COOLPIX VAGYOK

EGY NIKON COOLPIX VAGYOK EGY NIKON COOLPIX VAGYOK A NIKON COOLPIX KOMPAKT DIGITÁLIS FÉNYKÉPEZŐGÉPEK CSALÁDJA VAGYOK 2013. ŐSZ LÁTVÁNYOS ZOOM VAGYOK 2 A NIKON COOLPIX S9500 VAGYOK. Kapcsolatban lévő vagyok*. Még nagy távolságból

Részletesebben

Camera foto digital. PNI Explorer M1. Digital camera Digitális fényképezőgép. Manual de utilizare User manual Használati útmutató

Camera foto digital. PNI Explorer M1. Digital camera Digitális fényképezőgép. Manual de utilizare User manual Használati útmutató Camera foto digital Digital camera Digitális fényképezőgép PNI Explorer M1 Manual de utilizare User manual Használati útmutató Főbb jellemzők: Ÿ Videó felbontás: 1280x720 HD, 640x480 VGA, 320x240 QVGA,

Részletesebben

Felhasználói útmutató. kitvision.co.uk. JB. 3544 / Made in China. Kitvision 2014. Christchurch, Dorset. BH23 4FL. Li-ion

Felhasználói útmutató. kitvision.co.uk. JB. 3544 / Made in China. Kitvision 2014. Christchurch, Dorset. BH23 4FL. Li-ion Felhasználói útmutató kitvision.co.uk A k c i ó k a m e r a Li-ion Do not dispose of Lithium-ion batteries with general waste. Please return it to battery recycling collection point. JB. 3544 / Made in

Részletesebben

Médiatár. Rövid felhasználói kézikönyv

Médiatár. Rövid felhasználói kézikönyv Médiatár Rövid felhasználói kézikönyv Tartalomjegyzék Bevezetés Tartalomjegyzék Bevezetés Bevezetés... 3 Kezdô gondolatok... 4 Hálózati követelmények... 4 Támogatott operációs rendszerek a számítógépeken...

Részletesebben

Felhasználói útmutató

Felhasználói útmutató Felhasználói útmutató E l e c t r o p o i n t K f t., 1 1 5 3, B u d a p e s t B o c s k a i u. 8 Oldal 1 Figyelmeztetés 1. Ez egy érzékeny termék, ne ejtse el. 2. Ne tegye a terméket erősen mágneses tárgyak

Részletesebben

SJM10 Felhasználói útmutató

SJM10 Felhasználói útmutató SJM10 Felhasználói útmutató E l e c t r o p o i n t K f t., 1 0 4 4 B u d a p e s t, M e g y e r i ú t 1 1 6. F s z. 1. Oldal 1 Figyelmeztetés 1. Ez egy érzékeny termék, ne ejtse el. 2. Ne tegye a terméket

Részletesebben

Tintasugaras Fotónyomtatás Nyomtatási sebesség Mono max 33 ppm (oldal per perc)

Tintasugaras Fotónyomtatás Nyomtatási sebesség Mono max 33 ppm (oldal per perc) MFC-295CN Hálózatos színes tintasugaras multifunkciós készülék fax funkcióval Tulajdonságok: Kompakt méret - ideális asztali eszköz Gyors, 27 lpp színes és 33 lpp mono nyomtatási sebesség Keret nélküli

Részletesebben

SJ5000 Felhasználói útmutató

SJ5000 Felhasználói útmutató SJ5000 Felhasználói útmutató E l e c t r o p o i n t K f t., 1 0 4 4, B u d a p e s t M e g y e r i ú t 1 1 6. F s z. 1. Oldal 1 Figyelmeztetés 1. Ez egy érzékeny termék, ne ejtse el. 2. Ne tegye a terméket

Részletesebben

Technológiai jellemzők

Technológiai jellemzők True 1.3 Mega Pixel Auto-Focus Webcam Genius büszkén mutatja be a Slim 1322Af-et, az új, innovative webkamerát. Plusz autofókusz lencsével rendelkezik, éles, tiszta minőségű és valósidejű képeket biztosít.

Részletesebben

Külső eszközök. Felhasználói útmutató

Külső eszközök. Felhasználói útmutató Külső eszközök Felhasználói útmutató Copyright 2006 Hewlett-Packard Development Company, L.P. A Microsoft és a Windows elnevezés a Microsoft Corporation bejegyzett kereskedelmi védjegye. Az itt szereplő

Részletesebben

Bluetooth párosítás. Felhasználói útmutató

Bluetooth párosítás. Felhasználói útmutató Bluetooth párosítás Felhasználói útmutató Copyright 2012, 2016 HP Development Company, L.P. A Microsoft, a Windows és a Windows Vista a Microsoft Corporation az Egyesült Államokban bejegyzett védjegyei.

Részletesebben

EGY NIKON COOLPIX VAGYOK A NIKON COOLPIX KOMPAKT DIGITÁLIS FÉNYKÉPEZŐGÉP-CSALÁD VAGYOK 2011. TAVASZ

EGY NIKON COOLPIX VAGYOK A NIKON COOLPIX KOMPAKT DIGITÁLIS FÉNYKÉPEZŐGÉP-CSALÁD VAGYOK 2011. TAVASZ EGY NIKON COOLPIX VAGYOK A NIKON COOLPIX KOMPAKT DIGITÁLIS FÉNYKÉPEZŐGÉP-CSALÁD VAGYOK 2011. TAVASZ Iamnikon.com SZÉPSÉGKIRÁLYNŐ VAGYOK Készüljön fel egy nem mindennapi világra. 18x, stílusos előadásban.

Részletesebben

EGY NIKON COOLPIX VAGYOK A NIKON COOLPIX KOMPAKT DIGITÁLIS FÉNYKÉPEZŐGÉP-CSALÁD VAGYOK. 2013. TAVASZ

EGY NIKON COOLPIX VAGYOK A NIKON COOLPIX KOMPAKT DIGITÁLIS FÉNYKÉPEZŐGÉP-CSALÁD VAGYOK. 2013. TAVASZ EGY NIKON COOLPIX VAGYOK A COOLPIX A fényképezőgépen látható kereső külön vásárolható meg A NIKON COOLPIX KOMPAKT DIGITÁLIS FÉNYKÉPEZŐGÉP-CSALÁD VAGYOK. 2013. TAVASZ Örökítse meg a mindennapok varázslatos

Részletesebben

AirPrint útmutató. 0 verzió HUN

AirPrint útmutató. 0 verzió HUN AirPrint útmutató 0 verzió HUN Megjegyzések meghatározása Ebben a használati útmutatóban végig az alábbi ikont használjuk: Megjegyzés A Megjegyzések útmutatással szolgálnak a különböző helyzetek kezelésére,

Részletesebben

DELL Vostro MONET14SKL1605_011_UBU-11

DELL Vostro MONET14SKL1605_011_UBU-11 DELL Vostro 5459 - MONET14SKL1605_011_UBU-11 (MONET14SKL1605_011_UBU-11) Bruttó ár: 204.990 Ft Termékcsalád: Vostro Termékvonal: Dell Notebook / Dell Laptop Termékvonal2: Notebook / Laptop Processzor:

Részletesebben

Dell Inspiron 580s: Részletes műszaki adatok

Dell Inspiron 580s: Részletes műszaki adatok Dell Inspiron 580s: Részletes műszaki adatok Ez a dokumentum alapvető információkat tartalmaz a számítógép beállításáról és frissítéséről, valamint az illesztőprogramok frissítéséről. MEGJEGYZÉS: A kínált

Részletesebben

D: A digitális fényképezőgép objektíve E: "Beállítás" gomb (exponálás) F: USB-csatlakozó

D: A digitális fényképezőgép objektíve E: Beállítás gomb (exponálás) F: USB-csatlakozó Termékinformáció A: Objektívgyűrű B: A távcső lencséi C: LCD-kijelző A távcső használata D: A digitális fényképezőgép objektíve E: "Beállítás" gomb (exponálás) F: USB-csatlakozó G: Üzemmód gomb H: Fókuszbeállító

Részletesebben

AirPrint útmutató. 0 verzió HUN

AirPrint útmutató. 0 verzió HUN irprint útmutató 0 verzió HUN Megjegyzések meghatározása Ebben a használati útmutatóban végig az alábbi ikont használjuk: Megjegyzés Megjegyzések útmutatással szolgálnak a különböző helyzetek kezelésére,

Részletesebben

Wi-Fi beállítási útmutató

Wi-Fi beállítási útmutató Wi-Fi beállítási útmutató Wi-Fi- Csatlakoztatás a nyomtatóhoz Csatlakoztatás számítógéphez Wi-Fi útválasztón keresztül A számítógép közvetlen csatlakoztatása Csatlakoztatás intelligens eszközhöz Wi-Fi

Részletesebben

SVE1111M1E. a legnépszerűbb VAIO. Műszaki adatok SVE1111M1E. Termékek Áruházak Támogatás Közösség My Sony. Képek. Operációs rendszer.

SVE1111M1E. a legnépszerűbb VAIO. Műszaki adatok SVE1111M1E. Termékek Áruházak Támogatás Közösség My Sony. Képek. Operációs rendszer. Magyarország Professzionális termékek Termékek Áruházak Támogatás Közösség My Sony KEZDŐLAP > Minden Sony termék > VAIO és számítástechnika> VAIO hordozható számítógépek> VAIO E sorozat > SVE1111M1E A

Részletesebben

Nikon. Előadó Horváth Máté mate_com@msn.com. Tartalom Történet DSLR fényképezőgépek Tartozékok. 2009.12.02. Horváth Máté

Nikon. Előadó Horváth Máté mate_com@msn.com. Tartalom Történet DSLR fényképezőgépek Tartozékok. 2009.12.02. Horváth Máté Nikon Előadó Horváth Máté mate_com@msn.com Tartalom Történet DSLR fényképezőgépek Tartozékok Történeti áttekintés 1917 Három vezető Japán optikai cég egyesüléséből létrejött Nippon Kogaku K. K. társaság.

Részletesebben

Külső memóriakártyák. Felhasználói útmutató

Külső memóriakártyák. Felhasználói útmutató Külső memóriakártyák Felhasználói útmutató Copyright 2007 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Az SD logó a tulajdonosának védjegye. A Java a Sun Microsystems, Inc. Amerikai Egyesült Államokban bejegyzett

Részletesebben

1/2.3 típusú nagyérzékenységű MOS érzékelő/18,9 összes megapixel/ elsődleges színszűrő

1/2.3 típusú nagyérzékenységű MOS érzékelő/18,9 összes megapixel/ elsődleges színszűrő DMC-TZ40 Digitális fényképezőgép LEICA objektív 20-szoros optikai zoommal, 24 mm-es ultraszéles látószöggel Új 18,1 megapixeles nagy érzékenységű MOS érzékelő és Venus Engine Wi-Fi kapcsolat és NFC (kis

Részletesebben

Windows Vista /Windows 7 Telepítési útmutató

Windows Vista /Windows 7 Telepítési útmutató Lézeres nyomtató sorozat Windows Vista / 7 Telepítési útmutató A nyomtató használata előtt állítsa be a nyomtató hardverét és telepítse az illesztőprogramot. A megfelelő telepítési és beállítási útmutatásért

Részletesebben

Stílusos és helytakarékos megoldás az Ön otthonába.

Stílusos és helytakarékos megoldás az Ön otthonába. Canon ip2700 Canon ip7250 Canon MP230 A megfizethető otthoni fotónyomtatót kereső felhasználók számára ideális megoldás a PIXMA ip2700 készülék, amely egyszerűen használható és 2 pikoliteres tintacseppekkel

Részletesebben

Dell Inspiron 560/570: Részletes muszaki adatok

Dell Inspiron 560/570: Részletes muszaki adatok Dell Inspiron 560/570: Részletes muszaki adatok Ez a dokumentum alapvető információkat tartalmaz a számítógép beállításáról és frissítéséről, valamint az illesztőprogramok frissítéséről. MEGJEGYZÉS: A

Részletesebben

hp photosmart 850 digitális fényképezôgép kezelési útmutató

hp photosmart 850 digitális fényképezôgép kezelési útmutató hp photosmart 850 digitális fényképezôgép kezelési útmutató Védjegy és szerzôi jogvédelem információ Minden jog fenntartva 2002., Hewlett-Packard Company Minden jog fenntartva. A dokumentum részleteinek

Részletesebben

SJ4000 WIFI Felhaszna lo i u tmutato

SJ4000 WIFI Felhaszna lo i u tmutato SJ4000 WIFI Felhaszna lo i u tmutato Oldal 1 Figyelmeztetés 1. Ez egy érzékeny termék, ne ejtse el. 2. Ne tegye a terméket erősen mágneses tárgyak közelébe, mint például mágnes és elektromos motor. Kerülje

Részletesebben

NEX-3/NEX-5/NEX-5C A-DRH-100-72(1) 2010 Sony Corporation

NEX-3/NEX-5/NEX-5C A-DRH-100-72(1) 2010 Sony Corporation NEX-3/NEX-5/NEX-5C Ez az ismertető a jelen firmware frissítés által kínált 3D funkciókról tájékoztat. Kérjük tekintse át a Használati útmutatót és a mellékelt CD-ROM-on található α kézikönyvet. 2010 Sony

Részletesebben

OpenOffice.org irodai programcsomag

OpenOffice.org irodai programcsomag OpenOffice.org irodai programcsomag Daczi László Miről lesz szó? Bevezetés Történeti háttér Átfogó bemutatás Rendszerkövetelmények Writer - szövegszerkesztő Calc - táblázatkezelő Impress

Részletesebben

A KÉP SZÍVÉBEN VAGYOK

A KÉP SZÍVÉBEN VAGYOK A KÉP SZÍVÉBEN VAGYOK www.nikon.hu A Microsoft, a Windows, a Windows Vista és a Windows 7 a Microsoft Corporation bejegyzett védjegyei vagy védjegyei az Amerikai Egyesült Államokban és/vagy más országokban.

Részletesebben

Dell Vostro 1014/1015 Üzembe helyezésre és funkciókra vonatkozó műszaki információs adatlap

Dell Vostro 1014/1015 Üzembe helyezésre és funkciókra vonatkozó műszaki információs adatlap A figyelmeztetésekről VIGYÁZAT! A VIGYÁZAT jelzések esetleges tárgyi és személyi sérülésekre, illetve életveszélyre hívják fel a figyelmet. Dell Vostro 1014/1015 Üzembe helyezésre és funkciókra vonatkozó

Részletesebben

Lenovo Ideapad YOGA M1001BHV (80M1001BHV)

Lenovo Ideapad YOGA M1001BHV (80M1001BHV) Lenovo Ideapad YOGA 300 80M1001BHV (80M1001BHV) Bruttó ár: 0 Ft Termékcsalád: YOGA Termékvonal: Lenovo 2 az 1-ben Hibrid Notebook Termékvonal2: 2 az 1-ben Hibrid Notebook Processzor: Intel Celeron Processzor

Részletesebben

D: A digitális fényképezőgép objektíve E: "Beállítás" gomb (exponálás) F: USB-csatlakozó

D: A digitális fényképezőgép objektíve E: Beállítás gomb (exponálás) F: USB-csatlakozó Termékinformáció A: Objektívgyűrű B: A távcső lencséi C: LCD-kijelző A távcső használata D: A digitális fényképezőgép objektíve E: "Beállítás" gomb (exponálás) F: USB-csatlakozó G: Üzemmód gomb H: Fókuszbeállító

Részletesebben

MP3 Manager Software for Sony Network Walkman

MP3 Manager Software for Sony Network Walkman MP3 Manager Software for Sony Network Walkman Használati útmutató A WALKMAN a Sony Corporation sztereó fejhallgatós termékcsaládot (Headphone Stereo) fémjelző bejegyzett védjegye. A a Sony Corporation

Részletesebben

Bluetooth párosítás. Felhasználói útmutató

Bluetooth párosítás. Felhasználói útmutató Bluetooth párosítás Felhasználói útmutató Copyright 2012 Hewlett-Packard Development Company, L.P. A Microsoft, a Windows és a Windows Vista a Microsoft Corporation az Egyesült Államokban bejegyzett védjegyei.

Részletesebben

NIKON COOLPIX VAGYOK A KÉP SZÍVÉBEN VAGYOK. iamnikon.com. MI VAGYUNK A NIKON COOLPIX KOMPAKT DIGITÁLIS FÉNYKÉPEZŐGÉPEK 2010. ősz. www.nikon.

NIKON COOLPIX VAGYOK A KÉP SZÍVÉBEN VAGYOK. iamnikon.com. MI VAGYUNK A NIKON COOLPIX KOMPAKT DIGITÁLIS FÉNYKÉPEZŐGÉPEK 2010. ősz. www.nikon. A KÉP SZÍVÉBEN VAGYOK NIKON COOLPIX VAGYOK www.nikon.hu A Microsoft, a Windows, a Windows Vista TM és a Windows 7 a Microsoft Corporation bejegyzett védjegyei vagy védjegyei az Amerikai Egyesült Államokban

Részletesebben

Lenovo Ideapad Z K601DCHV

Lenovo Ideapad Z K601DCHV Lenovo Ideapad Z51-70 - 80K601DCHV (80K601DCHV) Bruttó ár: 158.990 Ft Termékvonal: Lenovo Notebook / Lenovo Laptop Termékvonal2: Notebook / Laptop Processzor: Intel Core i3 Processzor jellemző: i3-5005u

Részletesebben

GH200/205 sorozatú Digitális fényképezőgép Használati utasítás

GH200/205 sorozatú Digitális fényképezőgép Használati utasítás GH200/205 sorozatú Digitális fényképezőgép Használati utasítás A fényképezőgép felépítése Elölnézet 1. Zoomvezérlő 2. Exponáló gomb 3. Vaku 4. Főkapcsoló BE/KI 5. Előlapi visszajelző lámpa 6. Objektív

Részletesebben

CSATLAKOZTATÁS SZÁMÍTÁSTECHNIKA. Operációs rendszer RAM Belső tárhely Processzor. Grafikus processzor Vezeték nélküli frissítések HANG

CSATLAKOZTATÁS SZÁMÍTÁSTECHNIKA. Operációs rendszer RAM Belső tárhely Processzor. Grafikus processzor Vezeték nélküli frissítések HANG KIJELZŐ CSATLAKOZTATÁS Átlós méret Képernyő típusa Képarány Képernyőterület Képernyő színei Felbontás Válaszidő Frissítési frekvencia LCD-képernyő betekintési szöge Fényerősség Kontrasztarány Háttérfény-érzékelő

Részletesebben

Általános célra, kis és közepes forgalmú műhelyek számára (4-fejes mérés, 6 CCD kamerás mérés, kábeles adatátvitel)

Általános célra, kis és közepes forgalmú műhelyek számára (4-fejes mérés, 6 CCD kamerás mérés, kábeles adatátvitel) Általános célra, kis és közepes forgalmú műhelyek számára (4-fejes mérés, 6 CCD kamerás mérés, kábeles adatátvitel) A mikroprocesszoros futómű-diagnosztizáló berendezés valamennyi személy és könnyű tehergépkocsi

Részletesebben

Általános nyomtató meghajtó útmutató

Általános nyomtató meghajtó útmutató Általános nyomtató meghajtó útmutató Brother Universal Printer Driver (BR-Script3) Brother Mono Universal Printer Driver (PCL) Brother Universal Printer Driver (Inkjet) B verzió HUN 1 Áttekintés 1 A Brother

Részletesebben

Funkciók Szolgáltatások: Nyomtatás, másolás, beolvasás, digitális küldés, opcionális fax Párhuzamos feladat-végrehajtás támogatott: Igen

Funkciók Szolgáltatások: Nyomtatás, másolás, beolvasás, digitális küldés, opcionális fax Párhuzamos feladat-végrehajtás támogatott: Igen Funkciók Szolgáltatások: Nyomtatás, másolás, beolvasás, digitális küldés, opcionális fax Párhuzamos feladat-végrehajtás támogatott: Igen A nyomtatás műszaki adatai Nyomtatási sebesség (fekete): Normál:

Részletesebben

Qmini Series Kézikönyv. Qmini series Felhasználói Útmutató

Qmini Series Kézikönyv. Qmini series Felhasználói Útmutató Qmini series Felhasználói Útmutató 1 Bevezető Bemutatkozás Köszönjük, hogy Hi-Target Qmini series GPS termékeit választotta partnerül! Ebben a kézikönyvben minden olyan információt megtalál amire szüksége

Részletesebben

1. fejezet: Bevezetés. 2. fejezet: Első lépések

1. fejezet: Bevezetés. 2. fejezet: Első lépések 1. fejezet: Bevezetés A Media Player 100 olyan digitális médialejátszó, amely USB memóriához és kártyaolvasókhoz egyaránt csatlakoztatható. Az otthoni szórakoztatóközpontra csatlakozik, és lehetővé teszi

Részletesebben

Ez a felhasználói útmutató a következő modellekre vonatkozik:

Ez a felhasználói útmutató a következő modellekre vonatkozik: AirPrint útmutató Ez a felhasználói útmutató a következő modellekre vonatkozik: HL-L850CDN/L8350CDW/L8350CDWT/L900CDW/L900CDWT DCP-L8400CDN/L8450CDW MFC-L8600CDW/L8650CDW/L8850CDW/L9550CDW A verzió HUN

Részletesebben

AirPrint útmutató. Ez a dokumentáció a tintasugaras modellekre vonatkozik. 0 verzió HUN

AirPrint útmutató. Ez a dokumentáció a tintasugaras modellekre vonatkozik. 0 verzió HUN AirPrint útmutató Ez a dokumentáció a tintasugaras modellekre vonatkozik. 0 verzió HUN Vonatkozó modellek Ez a Használati útmutató a következő modellekre vonatkozik. MFC-J450DW Megjegyzések meghatározása

Részletesebben

EGY NIKON COOLPIX VAGYOK A NIKON COOLPIX KOMPAKT DIGITÁLIS FÉNYKÉPEZŐGÉP CSALÁD VAGYOK 2011. ŐSZ

EGY NIKON COOLPIX VAGYOK A NIKON COOLPIX KOMPAKT DIGITÁLIS FÉNYKÉPEZŐGÉP CSALÁD VAGYOK 2011. ŐSZ EGY NIKON COOLPIX VAGYOK A NIKON COOLPIX KOMPAKT DIGITÁLIS FÉNYKÉPEZŐGÉP CSALÁD VAGYOK 011. ŐSZ iamnikon.com BAJBAN VAGYOK Új Új Új Kiváló 16,1 MP CMOS-érzékelő. Stílusos, kompakt 10x. A határok nélküli

Részletesebben

Kezdeti lépések MAGYAR CEL-SV3JA2F0

Kezdeti lépések MAGYAR CEL-SV3JA2F0 Kezdeti lépések MAGYAR CEL-SV3JA2F0 A csomag tartalma Használat előtt ellenőrizze, hogy a fényképezőgép doboza tartalmazza-e a következő elemeket. Ha valamelyik hiányzik, vegye fel a kapcsolatot a fényképezőgépkereskedővel.

Részletesebben

HASZNÁLATI UTASÍTÁS HU IN Sportkamera insportline ActionCam III

HASZNÁLATI UTASÍTÁS HU IN Sportkamera insportline ActionCam III HASZNÁLATI UTASÍTÁS HU IN 15255 Sportkamera insportline ActionCam III *A kép csak illusztráció. A szín a modelltervezéstől függően változhat. TARTALOM BEVEZETŐ INFORMÁCIÓK... 3 BIZTONSÁGI UTASÍTÁSOK...

Részletesebben

Örökíts és ossz meg minden kalandot az 50-szeres zoom révén

Örökíts és ossz meg minden kalandot az 50-szeres zoom révén Örökíts és ossz meg minden kalandot az 50-szeres zoom révén Rögzíts minden pillanatot lenyűgöző részletgazdagsággal az egyszerű felvételkészítést és megosztást lehetővé tevő 50-szeres zoommal rendelkező

Részletesebben

Di1611/Di2011. KEZELÉSI ÚTMUTATÓ: Twain

Di1611/Di2011. KEZELÉSI ÚTMUTATÓ: Twain Di1611/Di2011 KEZELÉSI ÚTMUTATÓ: Twain Driver Tartalomjegyzék Tartalomjegyzék 1 A PC szkennelés beállítása 2 Csatlakozás az USB portra 3 A TWAIN meghajtó telepítése 3.1 A TWAIN meghajtó telepítése Plug

Részletesebben

KÉRJÜK, HOGY GONDOLJA ÁT, MIELŐTT NYOMTAT. VGA - DVI-D / kompozit választható (mechanikus kapcsoló)

KÉRJÜK, HOGY GONDOLJA ÁT, MIELŐTT NYOMTAT. VGA - DVI-D / kompozit választható (mechanikus kapcsoló) KÉRJÜK, HOGY GONDOLJA ÁT, MIELŐTT NYOMTAT. Műszaki jellemzők SMART Document Camera Modell SDC-330 Fizikai jellemzők Méret Felállított 28,9 cm széles 41,7 cm magas 37 cm mély (11 3/8" 16 3/8" 14 5/8") Összehajtott

Részletesebben

FULL HD 1080P AUTÓS KAMERARENDSZER HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ

FULL HD 1080P AUTÓS KAMERARENDSZER HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ FULL HD 1080P AUTÓS KAMERARENDSZER HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ Ez a nagy felbontású digitális HD minőségű kamerarendszer a legújabb fejlsztésekkel készült. Hagyományos HD kamera és autós kamerarendszernénk is

Részletesebben

AirPrint útmutató. A Használati útmutató a következő modellekre vonatkozik: MFC-J6520DW/J6720DW/J6920DW. 0 verzió HUN

AirPrint útmutató. A Használati útmutató a következő modellekre vonatkozik: MFC-J6520DW/J6720DW/J6920DW. 0 verzió HUN AirPrint útmutató A Használati útmutató a következő modellekre vonatkozik: MFC-J650DW/J670DW/J690DW 0 verzió HUN Megjegyzések meghatározása A használati útmutatóban a megjegyzéseket végig az alábbi stílusban

Részletesebben

Ez a Használati útmutató a következő modellekre vonatkozik:

Ez a Használati útmutató a következő modellekre vonatkozik: AirPrint útmutató Ez a Használati útmutató a következő modellekre vonatkozik: DCP-J05/J3W/J5W/J7W/J55DW/J75DW, MFC-J00/ J85DW/J450DW/J470DW/J475DW/J650DW/J870DW/J875DW A verzió HUN Megjegyzések meghatározása

Részletesebben

Színes kültéri. Reklámtábla installáció

Színes kültéri. Reklámtábla installáció Színes kültéri LED Reklámtábla installáció JU-JO Engineering Bt LED Specialista www.illur.hu Email: illur@illur.hu Tartalom Áttekintés Technikai leírás Tulajdonságok Rendszer csatlakozások Szerkezeti rajz

Részletesebben

PolyVision illesztőprogram Kibocsátási megjegyzések 2.2. változat

PolyVision illesztőprogram Kibocsátási megjegyzések 2.2. változat PolyVision illesztőprogram Kibocsátási megjegyzések 2.2. változat C. átdolgozás 2011. február 3. Áttekintés Ez a dokumentum a PolyVision illesztőprogram 2.2. változatára vonatkozó kibocsátási megjegyzéseket

Részletesebben

Megnevezés Leírás Megjegyzés Irodai PC

Megnevezés Leírás Megjegyzés Irodai PC 1 Irodai PC Közepes PC 1 Közepes PC 2 Processzor: Intel Core i5; memória: 4 GB; merevlemez: 500GB HDD; optikai meghajtó: DVD-ROM; USB 3.0; billentyűzet; HUN; MS SMS client; SAMI client. Processzor: Intel

Részletesebben

Küls memóriakártyák. Dokumentum cikkszáma: Ez az útmutató a külső memóriakártyák használatát ismerteti január

Küls memóriakártyák. Dokumentum cikkszáma: Ez az útmutató a külső memóriakártyák használatát ismerteti január Küls memóriakártyák Dokumentum cikkszáma: 419463-211 2007. január Ez az útmutató a külső memóriakártyák használatát ismerteti. Tartalomjegyzék 1 Digitális memóriakártyák Digitális memóriakártyák behelyezése..............

Részletesebben

Képzelje el a digitális fényképezőgépek új generációját. Olyan készülékeket, amelyek gyors és

Képzelje el a digitális fényképezőgépek új generációját. Olyan készülékeket, amelyek gyors és Képzelje el a digitális fényképezőgépek új generációját. Olyan készülékeket, amelyek gyors és hatékony választ adnak a fotográfiai kihívásokra, miközben részletgazdag, élethű, gyönyörű képeket készítenek.

Részletesebben

A zárszerkezetekkel a megvilágítás hosszát idejét szabályozzuk, két típust különböztetünk meg: a központi zárat a redőny zárat.

A zárszerkezetekkel a megvilágítás hosszát idejét szabályozzuk, két típust különböztetünk meg: a központi zárat a redőny zárat. Jegyzeteim 1. lap Fotó Elmélet 2015. november 30. 17:00 Zárszerkezetek. A zárszerkezetekkel a megvilágítás hosszát idejét szabályozzuk, két típust különböztetünk meg: a központi zárat a redőny zárat. A

Részletesebben

TG 835. Túlélésre tervezett kalandor. Műszaki adatok. Digitális zoom. Szenzor. Objektív. Kijelző. 5x nagylátószögű optikai zoom (28-140mm*)

TG 835. Túlélésre tervezett kalandor. Műszaki adatok. Digitális zoom. Szenzor. Objektív. Kijelző. 5x nagylátószögű optikai zoom (28-140mm*) TG 835 10 méteres mélységig vízálló**, 2.1 méteres magasságból történő leejtés esetén is ütésálló***, 100 kg terhelésig törésálló**** és -10 C-ig fagyálló 10x Szuper felbontású zoommal 16 megapixeles,

Részletesebben

HP Sprocket 200 nyomtató

HP Sprocket 200 nyomtató Adatlap Azonnal nyomtathatsz 5 7,6 cm ( x 3 hüvelyk) méretű fényképeket az okostelefonodról. Indulhat a nyomtatás. Oszd meg a pillanatot okostelefonodról az 5 7,6 cm ( x 3 hüvelyk) méretű azonnal nyomtatható

Részletesebben

Canon EOS 60Da Specifikációs lap

Canon EOS 60Da Specifikációs lap Canon EOS 60Da Specifikációs lap KÉPÉRZÉKELŐ KÉPFELDOLGOZÓ OBJEKTÍV ÉLESSÉGÁLLÍTÁS Hasznos képpontok Teljes képpontszám Képméretarány 3:2 Aluláteresztő szűrő Érzékelőtisztítás Színszűrő típusa DIGIC 4

Részletesebben

Ez a Használati útmutató az alábbi modellekre vonatkozik:

Ez a Használati útmutató az alábbi modellekre vonatkozik: AirPrint útmutató Ez a Használati útmutató az alábbi modellekre vonatkozik: HL-340CW/350CDN/350CDW/370CDW/380CDW DCP-905CDW/900CDN/900CDW MFC-930CW/940CDN/9330CDW/9340CDW A verzió HUN Megjegyzések meghatározása

Részletesebben

Rendelési szám: 92P1704

Rendelési szám: 92P1704 Rendelési szám: 92P1704 Köszönjük, hogy IBMThinkPad T sorozatú számítógépet vásárolt. Hasonlítsa összes azt itt felsorolt elemeket a dobozban lévőkkel. Ha valamilyen tétel hiányzik vagy sérült, vegye fel

Részletesebben

HP LASERJET ENTERPRISE M 506 DN

HP LASERJET ENTERPRISE M 506 DN HP LASERJET ENTERPRISE M 506 DN Műszaki adatok Fekete nyomtatási sebesség: Normál: Akár 43 oldal percenként Első lap kinyomtatása (üzemkész) Fekete: Akár 5,9 mp alatt Fekete nyomtatási minőség (legjobb)

Részletesebben

KISOKOS Windows TARTALOM. Vista rendszerhez

KISOKOS Windows TARTALOM. Vista rendszerhez KISOKOS Windows Vista rendszerhez TARTALOM 1. fejezet: RENDSZERKöVETELMéNYEK...1 2. fejezet: NYOMTATóSZOFTVER TELEPíTéSE WINDOWS HASZNáLATA ESETéN...2 Szoftver telepítése helyi nyomtatáshoz... 2 Szoftver

Részletesebben

MAGYAR. Fényképezőgép használati útmutató. Kezdeti lépések. 9. oldal

MAGYAR. Fényképezőgép használati útmutató. Kezdeti lépések. 9. oldal MAGYAR Fényképezőgép használati útmutató Kezdeti lépések 9. oldal Mindenképpen olvassa el a Biztonsági óvintézkedések című részt (oldalak: 179 188). A csomag tartalmának ellenőrzése A csomagban az alábbiak

Részletesebben