Kompakt. Könnyű. Erős. Akkus készülékek a Bosch-tól

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "Kompakt. Könnyű. Erős. Akkus készülékek a Bosch-tól"

Átírás

1 Profiknak profiktól Áttekintés Bosch lítium-ion akkus készülékek A Bosch az Ön megbízható partnere a kis- és nagyiparban. Mivel Ön fontos számunkra, ezért szeretnénk ismereteit 3,6 Volt 10,8 Volt series 14,4/18 Volt lightseries 14,4/18 Volt dynamicseries a jövőben is mindig a legújabb szinten tartani, és információkkal ellátni Önt a professzionális kék elektromos kéziszerszámok újdonságairól és különleges szervizszolgáltatásokról. Ehhez kérjük töltse ki ezt az adatlapot, és Cég Úr Vezetéknév, keresztnév Asszony Utca, sz. Ir.sz., helység Telefon Fax CR 05/10 HU Igen, a jövőben szeretnék ben is tájékoztatókat kapni a Boschtól. Beosztás Tulajdonos/ ügyvezető Az elektromos kéziszerszámok beszerzéséért felelős Egyéb beosztás > ,4/18 Volt robustseries Hány elektromos kéziszerszám van az Ön vállalatánál? Melyik szakterületen működik az Ön vállalata? Tetőfedő/ács Magasépítés Bútorasztalos/asztalos Mélyépítés Bútorgyártás/bútoripar Egyéb építési munkák Egyéb fafeldolgozás Gépjármű-kereskedés/-javítás Festő/fényező Gépjárműipar Burkoló, csempe Egyéb járműgyártás Burkoló, fa Gépgyártás Elektromos szerelés Lakatos Bádogos Acél-/fémmegmunkálás Fűtés-/szellőzéstechnika Egyéb 36 Volt series *Minden ipari kék elektronmos kéziszerszámra internetes regisztráció esetén ( a vásárlást követő 4 héten belül. 1619BL4037 Raff/K H Printed in Federal Republic of Germany Imprimé en République Fédérale d Allemagne Technikai változtatások joga fenntartva. A nyomtatási hibákért felősséget nem vállalunk. küldje el a megadott faxszámra. Kompakt. Könnyű. Erős. Akkus készülékek a Bosch-tól Igen, a jövőben szeretnék tájékoztatókat kapni a Boschtól. Egyetértek azzal, hogy az ebben az összefüggésben keletkezett adatokat a Robert Bosch Kft. és a terjesztésre szerződött partnerei Magyarországon tárolják és arra használják, hogy engem a termékekről és szolgáltatásokról tájékoztassanak. A Robert Bosch GmbH-tól, Power Tools, Backnang, Németország, felvilágosítást kaphatok a személyemről tárolt adatokról. Ez a hozzájárulás a fenti címen bármikor visszahívható. Igen, hozzájárulok ahhoz, hogy a kiválasztott helyi Bosch szakkereskedőktől is tájékoztatókat kapjak a termékekről és szolgáltatásokról, és adataim ebből a célból továbbadhatók. Robert Bosch Kft. Elektromos Kéziszerszámok Üzletág 1475 Budapest Pf Fax: (06-1) Programm 2010 Professzionális kék akkus készülékek Profiknak profiktól Dátum/aláírás Fax (díjmentes):

2 2 Bevezetés Bevezetés 3 Bosch akkurendszer 4 Profiknak terveztük, profik tesztelték A kisiparosoktól sokat várnak: gyors munkát, megbízhatóságot, szakértelmet, teljes erőbedobást. Azaz első osztályú munkát. Nem magától értetődő, ha az elektromos kéziszerszámaitól Ön is ugyanezt várja? Professzionális kék akkus készülékeink részei a Bosch egyedülálló akkus rendszerének - amely kompakt, nagy teljesítményű készülékekből, innovatív akkumulátor-technológiából, valamint egy intelligens szállító- és tárolórendszerből áll. Ez Önnek egyet jelent a nagyobb rugalmassággal és kényelemmel és ezáltal a kiváló, professzionális munkavégzés legjobb feltételeivel. A Bosch vezette be elsőként a professzionális akkus készülékeknél a lítium-ion technológiát és azóta is folyamatosan továbbfejleszti. Eközben, az új elektromos kéziszerszámok fejlesztése során a Bosch nagyon szorosan együttműködik a kisiparosokkal. Ők mindennapjaikon, valamint szélsőséges feltételek mellett tesztelik a készülékeket, mint például ipari épületek sorozatfuratainál és a sorozatban történő ablakszerelésnél. Ez a biztosíték Önnek - a profinak - arra, hogy mindig innovatív technikára hagyatkozhat. Professzionális kék akkus készülékek rendszerrel meggyőző megoldások a Boschtól, profiknak profiktól. 3,6 Volt 8 n Csavarozó 9 10,8 Volt series 10 n Fúrócsavarozó 12 n Csavarozó 12 n Ütvecsavarozó 13 n Sarokcsavarozó 13 n Multicutter vágószerszám 14 n Lemezvágó olló 15 n Lámpa 15 14,4/18 Volt lightseries 16 n Fúrócsavarozók 18 n Ütvefúró-csavarozók 19 14,4/18 Volt dynamicseries 20 n Fúrócsavarozók 22 14,4/18 Volt robustseries 24 n Fúrócsavarozók 26 n Ütvefúró-csavarozók 27 n Többfunkciós csavarozók 28 n Ütvecsavarozók 29 n Sarokcsiszoló 30 n Fúrókalapács 30 n Körfűrész 31 n Szablyafűrész Volt series 32 n Fúrókalapácsok 34 n Fúrócsavarozó 36 n Ütvefúró-csavarozó 36 n Körfűrész 37 n Szablyafűrész 37 Bosch L-BOXX 38 Ipari szerszámok 40 n PowerBox 42 A következő oldalakon található összes súlyadat megfelel az EPTA Procedure 01/2003-nak.

3 4 Bosch akkurendszer Bosch akkurendszer 6 Három előny egy rendszer Bosch Premium lítium-ion technológia. A Bosch egy komplex akkus rendszert kínál a professzionális felhasználóknak: nagy teljesítményű, kompakt készülékeket minden feszültségkategóriában, innovatív akkutechnikát, valamint egy intelligens szállítási és tárolási koncepciót. Bosch Flexible Power System Minden feladatra az optimális akkuegység ezt az egyedülálló, feszültségkategóriánként két nagy teljesítményű akku közötti választási lehetőség teszi lehetővé: Premium akku hosszabb akku-működési idővel, vagy a Compact akku kisebb súllyal a még kényelmesebb munkavégzéshez. Premium akkuegység Az erőteljes munkavégzésért és hosszabb működési időért Compact akkuegység Kisebb súly a tökéletes kezelhetőségért és kellemesebb munkavégzésért ÚJ! 3,0 Ah ÚJ! 3,0 Ah Premium Premium Premium Compact Compact 14,4 Volt 18 Volt 36 Volt Compact A Bosch Compact akkus termékajánlatait azoknál a kiválasztott akkus készülékeknél találja, amelyeknél különösen fontos a csekély súly.

4 7 Bosch akkurendszer 8 3,6 Volt 3,6 Volt 9 Kompakt, erőteljes akkus készülékek Minden feladathoz a megfelelő készülék 3,6-36 V-ig n Rendkívül kompakt felépítés és a legjobb ergonómia olyan innovatív megoldásokkal, mint például a rendkívül kicsi, szénkefe nélküli motor a GBH 18 V-LI ban n A teljesítmény és a súly optimális kombinációja a legjobb kezelhetőség érdekében, a gyors előrehaladás mellett «Hihetetlen, ez a kis 3,6 voltos csavarozó 110 csavart (3,5 x 30 mm) becsavaroz egyetlen akkutöltéssel. Most már végleg száműzhetjük a hagyományos csavarhúzókat a szerszámosládából.» Mathias Helmig, klímatechnikus Innovatív akkutechnológia Bosch prémium lítium-ion technológia: egyedülálló élettartam és teljesítmény. n Bosch elektronikus cellavédelem (ECP): védi az akkut túlterhelés, túlhevülés és mélykisülés ellen n Bosch nagy teljesítményű akkuegységek: rendkívül terhelhetők a nagy áramerősségre képes akkucellák következtében n Intelligens árammenedzsment a Bosch csúcstechnológiás elektronika tökéletes összehangolásához a motorral, hajtóművel és az akkuval n Bosch Flexible Power System: a működési idő és a súly összehangolásához (a további információkat lásd a 6. oldalon) 3,6 Volt A világ legkisebb professzionális akkus csavarozója Intelligens szállítási- és tárolókoncepció Bosch L-BOXX az intelligens rendszer elektromos kéziszerszámok, tartozékok és fogyóanyagok szállítására, tárolására n L-BOXX-ok felülmúlhatatlanul egyszerű összerakása és szétszedése lehetővé teszi több elektromos kéziszerszám kényelmes szállítását. n Széles Bosch és Sortimo tartozék program a tárolórendszer egyéni összehangolásához és bővítéséhez (a további információkat lásd a 6. oldalon) n Kizárólagos kompatibilitás a Sortimoval: Tökéletesen és adapter nélkül illeszkedik a TÜV által bevizsgált járműberendezési rendszerhez Kicsi, ügyes és minden kis csavarozási munkához a pont megfelelő elektromos kéziszerszám: a GSR ProDrive a Boschtól. Két cserélhető Premium lítium-ion akkuval felszerelve mindig használatra kész: Ez teszi a GSR ProDrive -t a bútor- és konyhabútorgyártók, valamint asztalosok ideális segítőjévé. GSR ProDrive A világ legkisebb professzionális akkus csavarozója + + n Rendkívül kicsi és ügyes bármely nadrágzsebben elfér n Nagy teljesítményű: 110 csavar (3,5 x 30 mm, puhafába) egyetlen akkutöltéssel n Folyamatos munkavégzés a cserélhető akku és a gyorstöltő által Kompakt készülékek Innovatív technika Intelligens szállítás GSR ProDrive Súly akkuval (kg) 0,5 Fordulatszám GSR ProDrive Akkukapacitás (Ah) 1,3 Rendelési szám A2 000 Csavarátmérő (mm) Max. 5 Forgatónyomaték (Nm) 7

5 10 10,8 Volt series 10,8 Volt series 11 «A dolgozóim teljesen el vannak ragadtatva ettől a készüléktől: ekkora teljesítmény ilyen kis méret és csekély súly mellett.» Gerd Junger, asztalosmester 10,8 Volt series A kompakt méretnek köszönhetően mindig kéznél van A Bosch 10,8 Volt series akkus készülékei legkompaktabb felépítésükkel és legcsekélyebb súlyukkal tűnnek ki. Ezáltal mindig kéznél vannak ideálisak gyors szerelési és illesztési munkákhoz. Ezenkívül átlagon felüli teljesítményük teszi őket a konyhabútor-, bútorszerelés és a vásárépítés tökéletes kísérőivé. 10,8 Volt series n Fúrócsavarozó n Csavarozó n Ütvecsavarozó n Sarokcsavarozó n Multicutter vágószerszám n Lemezvágó olló n Lámpa 12. old. 12. old 13. old. 13. old. 14. old. 15. old 15. old.

6 12 10,8 Volt series 10,8 Volt series 13 Kategóriájuk legrövidebb akkus csavarozói 10,8 voltos akkus készülékeinek új generációjával a Bosch új mércét állít fel a méret és teljesítőképesség terén. GWI 10,8 V-LI : sokoldalúan használható, elsősorban szűk és nehezen hozzáférhető helyeken, az öt beállítható fejhelyzetnek (0 /22,5 /45 /67,5 /90 ) köszönhetően. Akkus fúrócsavarozó ÚJ! GSR 10,8-2-LI Kategóriájában a legrövidebb és legerősebb n A legrövidebb felépítés (csak 169 mm) Auto-Lock fúrótokmánnyal a 10,8 voltos kategóriában n Professzionális teljesítmény: a két sebességfokozatú hajtómű erőteljes 30 Nm-ről gondoskodik fúráskor és csavarozáskor Akkus csavarozó ÚJ! GSR 10,8-LI Kategóriájában a legrövidebb és legerősebb n A legrövidebb felépítés (csak 143 mm) 1/4"-os univerzális bittartóval a 10,8 voltos kategóriában n Professzionális teljesítmény: a két sebességfokozatú hajtómű erőteljes 30 Nm-ről gondoskodik csavarozáskor ÚJ! Akkus ütvecsavarozó GDR 10,8-LI Kategóriájában a legrövidebb és leggyorsabb n A legjobb kezelhetőség érdekében 137 mm-rel a 10,8 V-os kategóriában a legrövidebb felépítésű szerszám, elsősorban fej feletti, szűk helyen végzett csavarozási munkákhoz n Erőteljes 105 Nm forgatónyomaték a szokásos akkus ütvefúró-csavarozó alkalmazások 80%-ához fémben és betonban Akkus sarokcsavarozó GWI 10,8 V-LI Kompakt, erőteljes, sokoldalú n Nagyon kompakt: 95 mm-rel a legrövidebb beállítható fej a piacon, öt beállítható fejhelyzet n Hétfokozatú elektronikus forgatónyomaték-beállítás és fúrófokozat ÚJ! GSR 10,8-2-LI ÚJ! GSR 10,8-LI Súly akkuval (kg) 0,95 0,8 Akkukapacitás (Ah) 1,3 1,3 Csavarátmérő (mm) 7 7 Szerszámbefogás 10 mm-ig, Auto-Lock 1/4"-os hatszög Furatátmérő, fában (mm) Fordulatszám, 1. fokozat/2. fokozat (ford/perc) 0 350/ / Forgatónyomaték, kemény csavarozási esetben (Nm) Rendelési szám (L-BOXX) ÚJ! GDR 10,8-LI GWI 10,8 V-LI Súly akkuval (kg) 0,96 1,1 Akkukapacitás (Ah) 1,3 1,3 Csavarátmérő (mm) 8 5 Szerszámbefogás 1/4"-Hex 1/4"-Hex Forgatónyomaték, kemény csavarozási esetben (Nm) Fordulatszám (ford/perc) Névleges ütésszám Rendelési szám (L-BOXX) A U06

7 14 10,8 Volt series 10,8 Volt series 15 A mindentudó A Bosch akkus Multicutter vágószerszám képes többek között merülővágásra, szintre vágásra és csiszolásra. Természetesen vezeték nélkül. «A GSC teljesítménye tényleg rendkívüli, és mindez ezzel a kis mérettel és csekély súllyal. Még a kész szellőzőrendszereknél is problémamentesen elkészíthetők a kivágások. Ráadásul sokkal gyorsabban tudok vele dolgozni, mint egy hagyományos kézi lemezvágó ollóval.» Steffen Schulze, fűtés-, szellőzés-, klímaszerelő GOP 10,8 V-LI akkus Multicutter vágószerszám Tökéletes beillesztés, igazítás, javítás n Sokoldalú felhasználási lehetőség, mint pl. merülővágás, színelő vágás és csiszolás a bőséges Bosch tartozékválasztékkal n Kitűnő kezelhetőség a kompakt kiviteli formának és a csupán 1,0 kg-os súlynak köszönhetően n Professzionális teljesítmény a percenkénti max rezgés következtében ÚJ! Akkus lemezvágó olló GSC 10,8 V-LI Négyszer gyorsabban vágja a fémet erőkifejtés nélkül n Akár négyszer gyorsabb egyenes és íves vágásnál, mint a hagyományos kézi lemezollók GLI 10,8 V-LI akkus lámpa Nagy fényerő a teljes munkanapra n Rendkívül világos fény az 1 wattos teljesítmény-led-del n Energiatakarékos világítási időtartam egy teljes munkanapra (nyolc órára) n Bármely 10,8 voltos akkuval használható Fűrészelés / vágás n Rendkívüli teljesítmény: könnyedén vágja a fémet akár 1,3 mm vastagságig n Hihetetlenül könnyű (csak 1,4 kg) és kompakt felépítésű a kényelmes és fáradságmentes munkavégzés érdekében Ráspolyozás Csiszolás Hántolás GOP 10,8 V-LI ÚJ! GSC 10,8 V-LI Súly akkuval (kg) 1,0 1,4 Akkukapacitás (Ah) 1,3 1,3 Rezgésszám (perc -1 ) Löketszám üresjáratban (löket/perc) Vágási kapacitás, acél, 400 N/mm²-ig 1,3 Vágási kapacitás, acél, 600 N/mm²-ig 0,8 Vágási kapacitás, acél, 800 N/mm²-ig 0,6 Vágási kapacitás, alumínium, 250 N/mm² 2,0 Minimális ívsugár (mm) 15 Rendelési szám (L-BOXX) B GLI 10,8 V-LI Súly akkuval (kg) 1,0 Akkukapacitás (Ah) 1,3 Üzemidő (h) 8 Fényforrás/teljesítmény-LED (W) 1 Rendelési szám U00 akku és töltőberendezés nélkül Az egyéb akkus készülékekhez bőséges tartozékkínálat található a honlapon

8 16 14,4/18 Volt lightseries 14,4/18 Volt lightseries 17 «Egy 14,4 voltos csavarozó ilyen csekély súllyal egyszerűen klassz. Ez elsősorban hosszabb fej fölött végzett munkánál mutatkozik meg. Ezenkívül a csavarozó a karcsú fogantyújával tökéletesen simul a kézbe.» Jürgen Lutz, fűtés- és vízvezetékszerelő 14,4/18 Volt lightseries Kategóriájuk legkönnyebb akkus készülékei A Bosch új 14,4/18 Volt lightseries készülékei elsősorban olyan alkalmazásoknál meggyőzőek, amelyek egy könnyű, csavarozásra, fúrásra és ütvefúrásra univerzálisan felhasználható készüléket (GSB változat) kívánnak meg. Az ideális alkalmazási területek a befejező és szerelési munkák kis és közepes fúró- és csavarátmérőkkel. Emellett a készülékek nem csak csekély súlyukkal és könnyebb kezelhetőségükkel meggyőzőek, hanem beszerzési áruk is kedvező. 14,4/18 Volt lightseries n Fúrócsavarozók n Ütvefúró-csavarozók 18. old. 19. old

9 18 14,4/18 Volt lightseries 14,4/18 Volt lightseries 19 A 14,4 és 18 voltos kategória legkönnyebb akkus készülékei A kényelem új definíciója: tökéletes kezelhetőség a kellemes munkavégzéshez, különösen szűk helyeken vagy fej fölött. Versenytárs nélkül könnyű Az új GSB 18-2-LI akkus ütvefúró-csavarozógép mindössze 1,5 kg-mal kategóriájának legkisebb súlyát biztosítja. A tökéletes kezelhetőséget mindehhez a rövid felépítéssel és a kicsi markolatkerülettel éri el. 1,5 kg Bosch GSB 18-2-LI 1,7 kg A legkönnyebb versenytárs GSR 14,4-2-LI és GSR 18-2-LI ÚJ! akkus fúrócsavarozók Kategóriájuk legkönnyebbjei n Csekély súly, csupán 1,3 kg (14,4 V) n Tökéletes kezelhetőség a nagyon rövid felépítés (csak 195 mm-es fejhosszúság) és a kicsi, ergonomikus markolatkerület miatt n Új fejlesztésű 2 sebességfokozatú, bolygóműves hajtás az erőteljes és sokoldalú csavarozási és fúrási felhasználási lehetőségekhez GSB 14,4-2-LI és GSB 18-2-LI ÚJ! akkus ütvefúró-csavarozógép Kategóriájuk legkönnyebbjei n Csekély súly, csupán 1,4 kg (14,4 V) n Tökéletes kezelhetőség a nagyon rövid felépítés (csak 210 mm-es fejhosszúság) és a kicsi, ergonomikus markolatkerület miatt n Kisebb és közepes csavarozási és fúrási munkákhoz fában és fémben, valamint fal ütvefúrásához 10 mm-ig ÚJ! GSR 14,4-2-LI ÚJ! GSR 18-2-LI Súly akkuval (kg) 1,3 1,4 Akkukapacitás (Ah) 1,3 (Compact) 1,3 (Compact) Csavarátmérő (mm) 7 8 Furatátmérő, fában (mm) Fordulatszám, 1. fokozat / 2. fokozat (ford/perc) 0 400/ /1.300 Forgatónyomaték, kemény csavarozási esetben (Nm) Rendelési szám (L-BOXX) A A4 306 ÚJ! GSB 14,4-2-LI ÚJ! GSB 18-2-LI Súly akkuval (kg) 1,4 1,5 Akkukapacitás (Ah) 1,3 (Compact) 1,3 (Compact) Csavarátmérő (mm) 7 8 Furatátmérő, fában/falazatban (mm) 25/10 29/10 Fordulatszám, 1. fokozat / 2. fokozat (ford/perc) 0 400/ /1.400 Forgatónyomaték, kemény csavarozási esetben (Nm) Rendelési szám (L-BOXX) A A5 300

10 20 14,4/18 Volt dynamicseries 14,4/18 Volt dynamicseries 21 «Régebben mindig félig feltöltött akkukat kellett utántölteni, mert alábbhagyott a teljesítmény. Az új 14,4 voltos lítium-ionos akkus csavarozókkal ez már a múlté. Egyetlen egy akkutöltéssel több mint egy 200-as csomag 6 x 60 mm-es csavart tudunk becsavarozni.» Andreas Wörlein, asztalosmester 14,4/18 Volt dynamicseries Verhetetlen akkuteljesítmény A Bosch 14,4/18 Volt dynamicseries akkus fúrócsavarozói a felülmúlhatatlan akkuteljesítmény jelképei. Független gyakorlati tesztek igazolják:több csavarbehajtásra akkutöltésenként ennek a kategóriának egyetlen készüléke sem képes. Ezzel különösen alkalmasak a vásár- és üzlethelyiség építés sorozatcsavarozásaira. Egyedülálló kitartásuk a nagy teljesítőképességgel és a kompakt felépítéssel kombinálva teszik a Bosch dynamicseries-kategóriát minden professzionális felhasználó univerzális megoldásává. 14,4/18 Volt dynamicseries n Fúrócsavarozók 22. old.

11 22 14,4/18 Volt dynamicseries 14,4/18 Volt dynamicseries 23 A 14,4 és 18 voltos akkus csavarozók örökmozgói Hosszan tartó felhasználásra méretezve, akár 410 csavarral akkutöltésenként (GSR 18 V-LI ) minden rekordot megdöntenek. Felülmúlhatatlan akkuteljesítmény Egy független szakértőcég, az SLG Prüf- und Zertifizierungs GmBH, (székhely: Hartmannsdorf, Szászország tartomány) megállapította: Ez a legnagyobb számú csavarbehajtás (6 x 60 mm puhafában) ebben az akkus fúrócsavarozó kategóriában. GSR 14,4 V-LI /GSR 18 V-LI akkus fúrócsavarozó Az örökmozgók n Kategóriájában a legnagyobb számú csavarkötés akkutöltésenként (14,4 V: 240 csavar, 6 x 60 mm puhafában, 18 V: 410 csavar, 6 x 60 mm, puhafában) az innovatív lítium-ion technológiával n Gyors előrehaladás az erőteljes motor által n A kompakt felépítés, a nagyfokú teljesítőképesség és a csekély súly optimális kombinációja (1,7 kg, 14,4 volt) GSR 14,4 V-LI és 18 V-LI akkus fúrócsavarozók Compact akkuval Az örökmozgó Compact akkuval n Akár 100 csavar (6 x 60 mm) puhafában egyetlen akkutöltéssel (14,4 volt) n Gyors előrehaladás az erőteljes motor által n Csekély súly (csak 1,5 kg, 14,4 volt) a Compact akkuval a még kényelmesebb munkavégzéshez ÚJ! Akku 3,0 Ah-val Rugalmas használat a Bosch Premium lítium-ion technológiával Minden 14,4 és 18 voltos akkus készülék választhatóan két különböző méretű akkuval - Premium és Compact (200 g-mal könnyebb) üzemeltethető, a mindenkori feladatkörnek megfelelő működési idő és súly kiválasztása érdekében. A Bosch Compact akkus termékajánlatait azoknál a kiválasztott akkus készülékeknél találja, amelyeknél különösen fontos a csekély súly (további információért lásd a 6. oldalt). GSR 14,4 V-LI GSR 18 V-LI GSR 14,4 V-LI Compact akkuval GSR 18 V-LI Compact akkuval Súly akkuval (kg) 1,7 1,8 1,5 1,6 Akkukapacitás (Ah) 3,0 (Premium) 3,0 (Premium) 1,3 (Compact) 1,3 (Compact) Csavarátmérő (mm) Max. 7 Max. 8 Max. 7 Max. 8 Furatátmérő, fában (mm) Fordulatszám, 1. fokozat / 2. fokozat (ford/perc) 0 450/ / / / Forgatónyomaték, kemény csavarozási esetben (Nm) Rendelési szám (L-BOXX)

12 24 14,4/18 Volt robustseries 14,4/18 Volt robustseries 25 «A GSR 18 VE-2-LI messze felülmúlta minden elvárásomat. Még akár a 200-as csavarokkal is könnyedén megy át bármelyik fán és a beépített védőelektronikával tönkretehetetlen.» Peter Schwarz, ács világbajnok (World Skills 2009) 14,4/18 Volt robustseries Rendkívül robusztus, majdnem elpusztíthatatlan akkus készülékek A Bosch 14,4/18 Volt robustseries akkus készülékeit a legnehezebb építkezési felhasználásra fejlesztettük ki. Itt a robusztusság és a nagyfokú teljesítőképesség különösen fontos. Az új és a piacon egyedülálló Bosch elektronikus motorvédelem (EMP) megvédi a motort túlterheléssel szemben és így gondoskodik a hosszú élettartamról. Kitűnő! A Bosch akkus fúró- és ütvefúró-csavarozói a szó legszorosabb értelmében kitűnőek: 2009-ben egy független zsűri a Plus-X-Award díjjal tüntette ki őket a legjobb minőségért és formatervezésért. 14,4/18 Volt robustseries n Fúrócsavarozók n Ütvefúró-csavarozók n Többfunkciós csavarozók n Ütvecsavarozók n Sarokcsiszoló n Fúrókalapács n Körfűrész n Szablyafűrész 26. old. 27. old 28. old. 29. old. 30. old. 30. old 31. old. 31. old.

13 26 14,4/18 Volt robustseries 14,4/18 Volt robustseries 27 Majdnem elpusztíthatatlanok a rendkívül robusztus akkus készülékek A legnehezebb építkezési felhasználásra kifejlesztve, ennek a kategóriának összes készüléke rendelkezik az innovatív Bosch Electronic Motor Protection (EMP) elektronikus motorvédelemmel a különösen hosszú élettartam érdekében. Az akkus fúró- és ütvefúró-csavarozók az ellenállóképes Dura-Shield háznak köszönhetően két méterről betonra esés után is működőképesek maradnak. Bosch elektronikus motorvédelem (EMP) Az innovatív EMP minden robustseries sorozatú akkus készüléknél a legkeményebb felhasználás közben elakadáskor leszabályozza a motort és így gondoskodik a hosszabb élettartamról. Ez megakadályozza a motor más gyártóknál megtörténő leégését. ÚJ! Akku 3,0 Ah-val ÚJ! Akku 3,0 Ah-val GSR 14,4 VE-2-LI és 18 VE-2-LI akkus fúrócsavarozók Rendkívül robusztusak majdnem elpusztíthatatlanok GSB 14,4 VE-2-LI és GSB 18 VE-2-LI akkus ütvefúró-csavarozók Rendkívül robusztusak majdnem elpusztíthatatlanok n Nagy forgatónyomatékkal a legnehezebb csavarozási és fúrási feladatokhoz fában és fémben n Hosszú élettartam és nagy teljesítmény az egyedülálló Bosch nagyteljesítményű motornak és a fém fogaskerekes, 2 sebességfokozatú, bolygóműves hajtásnak köszönhetően n A legnehezebb csavarozási és fúrási feladatokhoz nagy forgatónyomatékkal fában és fémben, valamint falazat ütvefúrásához 15 mm-ig (18 V) n Hosszú élettartam és nagy teljesítmény az egyedülálló Bosch nagyteljesítményű motornak és a fém fogaskerekes, 2 sebességfokozatú, bolygóműves hajtásnak köszönhetően 2 m Rendkívül robusztus külső A rugalmas Dura-Shield háznak köszönhetően minden robustseries akkus fúró- és ütvefúró-csavarozó két méterről betonra esés után is működőképes marad. GSR 14,4 VE-2-LI GSR 18 VE-2-LI GSB 14,4 VE-2-LI GSB 18 VE-2-LI Súly akkuval (kg) 2,3 2,4 2,4 2,5 Akkukapacitás (Ah) 3,0 (Premium) 3,0 (Premium) 3,0 (Premium) 3,0 (Premium) Csavarátmérő (mm) Furatátmérő, fában/falazatban (mm) 45/ 50/ 40/14 45/15 Fordulatszám, 1. fokozat/2. fokozat (ford/perc) 0 380/ / / /2.050 Forgatónyomaték, kemény csavarozási esetben (Nm) Rendelési szám (L-BOXX) T S T S05

14 28 14,4/18 Volt robustseries 14,4/18 Volt robustseries 29 Akkus multicsavarozók ÚJ! GDR 14,4 és 18 V-LI MF Kategóriájuk legerősebbjei Az új többfunkciós akkus csavarozók A GDR 14,4 V-LI és GDR 18 V-LI MF multifunkcionális akkus ütvecsavarozó használatakor a szakiparosok most az ütvecsavarozó funkcióhoz kiegészítőleg két fordulatszám-beállítás közül választhatnak. Ezáltal ezek az akkus ütvecsavarozók különféle csavarozási és fúrási munkákhoz használhatóak. GDR 14,4/18 V-LI és ÚJ! GDS 14,4/18 V-LI akkus ütvecsavarozók Az elsők flexibilis akkurendszerrel n A választás egyedülálló lehetősége a Premium (hosszabb akku működési idő) és a Compact (kisebb súly a még kellemesebb munkavégzéshez) akkuk között n Nagy forgatónyomaték és magas ütésszám (3.200 ford/perc) fém (M16-ig) és fa csavarozásakor a gyorsabb előrehaladást érdekében n Nagyon rövid felépítés (GDR változat csak 145 mm) a tökéletes kezelhetőséghez a legszűkebb helyeken és fej fölött is n Kategóriájuk legnagyobb ütőereje az ütvecsavarozáshoz fémben n Két fordulatszám-beállítás az optimális előrehaladáshoz úgy csavarozásnál, mint fúrásnál n A legrövidebb felépítés (csak 177 mm) a tökéletes kezelhetőséghez fej fölött és szűk helyeken végzett munkáknál ÚJ! GDR 14,4 V-LI MF ÚJ! GDR 18 V-LI MF Súly akkuval (kg) 1,8 1,9 Akkukapacitás (Ah) 3,0 (Premium) 3,0 (Premium) Szerszámbefogás 1/4"-os belső hatszög 1/4"-os belső hatszög Csavarátmérő (mm) M6 M14 M6 M14 Furatátmérő, fában (mm) Max. forgatónyomaték (Nm) Fordulatszám, 1. fokozat / 2. fokozat (ford/perc) 0 750/ / Névleges ütésszám Rendelési szám (L-BOXX) A A1 000 Súly akkuval (kg) Akkukapacitás (Ah) ÚJ! GDR 14,4 V-LI 1,6 (Premium) 1,4 (Compact) 3,0 (Premium) 1,3 (Compact) ÚJ! GDR 18 V-LI 1,7 (Premium) 1,5 (Compact) 3,0 (Premium) 1,3 (Compact) ÚJ! GDS 14,4 V-LI 1,6 (Premium) 1,4 (Compact) 3,0 (Premium) 1,3 (Compact) ÚJ! GDS 18 V-LI 1,7 (Premium) 1,5 (Compact) 3,0 (Premium) 1,3 (Compact) Szerszámbefogás 1/4"-os belső hatszög 1/4"-os belső hatszög 1/2"-os külső négyszög 1/2"-os külső négyszög Csavarátmérő (mm) M6 M14 M6 M14 M6 M16 M6 M16 Max. forgatónyomaték (Nm) Névleges ütésszám Rendelési szám (L-BOXX) A A A1 T A1 S04

15 30 14,4/18 Volt robustseries 14,4/18 Volt robustseries 31 Kicsi, könnyű, nagy teljesítményű: az innovatív Bosch EC-motor A Bosch egyedüli gyártóként kínál a GBH 18 V-LI és GBH 36 V-LI Compact (35. old.) kompakt akkus fúrókalapácsaiban szénkefe nélküli motort. A magas hatásfok nagyon kompakt és könnyű felépítést tesz lehetővé anélkül, hogy Önnek eközben teljesítményről kellene lemondania. További előnyök: karbantartásmentes (szénkefe nélküli), porzáró és ezáltal különösen hosszú élettartamú. Ház Állórész-tekercs Csatlakozóvezetékek Forgórész (állandó mágnes) «Szellőzőcsövek szerelésénél naponta sokszor kell élet lekerekíteni vagy csövet vágni. Ehhez ideális a Bosch akkus sarokcsiszoló: nagy a lemunkálási és a vágásteljesítménye és rendkívül könnyű. Vezeték nélkül meghagyja nekünk a szükséges szabadságot, elsősorban szűk helyeken és fej fölött.» Walter Dreyer, szellőzés- és klímatechnikai szerelő GWS 18 V-Li ÚJ! akkus sarokcsiszoló A nagy teljesítményű 18 voltos sarokcsiszoló n Kategóriája legmagasabb lemunkálási és vágásteljesítménye akkutöltésenként n Rendkívül robusztus és terhelhető, négypólusú, nagy teljesítményű motor a hosszú élettartamért n Kompakt felépítés és csekély súly (csak 2,3 kg) a gyors illesztési munkákra optimalizálva ÚJ! Akkus fúrókalapács GBH 18 V-LI A teljesítmény és a súly felülmúlhatatlan kombinációja n Kategóriájának legjobb teljesítmény-súly aránya (1,7 Joule 2,6 kg mellett) n Akár 115 furat betonban (6 x 40 mm) egyetlen akkutöltéssel a hatékony Bosch EC motor által n Pneumatikus kalapácsütőmű, 6 10 mm-es furatokra optimalizálva betonban (max. 18 mm) GKS 18 V-LI akkus körfűrész Kategóriájának legnagyobb vágásteljesítménye n Akár 50 db forgácslap (900 x 19 mm) leszabása egyetlen akkutöltésnel n Mobil szerszám: akár 51 mm mélységű vágásokat is teljesít GSA 18 V-LI akkus szablyafűrész Kategóriájának legnagyobb vágásteljesítménye n Akár 100 db fenyőgerenda (100 x 100 mm) leszabása egyetlen akkutöltéssel n Könnyű kezelhetőség: egyszerű és gyors fűrészlapcsere az új SDS-szerkezetnek köszönhetően Bosch EC motorral ÚJ! GWS 18 V-LI ÚJ! GBH 18 V-LI Súly akkuval (kg) 2,3 2,6 Akkukapacitás (Ah) 3,0 (Premium) 3,0 (Premium) Nagyoló-/darabolótárcsa, átmérő (mm) 115 Fordulatszám (ford/perc) Ütési energia (Joule) 0 1,7 Ütésszám névleges fordulatszámon Furatátmérő betonban SDS-plus csigafúróval (mm) 4 18 Rendelési szám (L-BOXX) A GKS 18 V-LI GSA 18 V-LI Súly akkuval (kg) 4,1 3,4 Akkukapacitás (Ah) 3,0 (Premium) 3,0 (Premium) Fordulatszám, 1. fokozat / 2. fokozat (ford/perc) / Vágási mélység, fa/fém (mm) 250/20 Lökethossz (mm) 28 Vágási mélység, 90 /45 (mm) 51/40 Fűrészlapátmérő (mm) 165 Rendelési szám (L-BOXX) H J 005

16 32 36 Volt series 36 Volt series 33 « furat megrendelésenként nem ritkaság. A GBH 36 V-LI a teljesítőképesség és az akku-üzemidő tekintetében teljes mértékben meggyőzte a munkatársakat.» Meinolf J. Döppeler, építési vállalkozó 36 Volt series Olyan erős, mint egy hálózati készülék A Bosch 36 Volt series akkus készülékei egy teljesen új teljesítménydimenziót biztosítanak, amely képességeiben a hálózati készülékektől semmiben nem marad el. Az előny a szakiparosok számára: mindig van egyenértékű alternatívájuk a hálózati készülékekre, és teljes mértékben megbízhatnak akkus készülékeik teljesítőképességében. 36 Volt series n Fúrókalapácsok n Fúrócsavarozó n Ütvefúró-csavarozó n Körfűrészek n Szablyafűrészek 34. old 36. old. 36. old. 37. old. 37. old.

17 34 36 Volt series 36 Volt series 35 A legnagyobb teljesítményű Bosch akkus fúrókalapácsok Ezek a 36 voltos akkus fúrókalapácsok optimális kombinációt nyújtanak: a vezeték nélkül végzett munka szabadságát összekötve egy hálózati készülék erejével. A GBH 36 V-LI (és ugyanígy az VF-változat) például olyan gyors, mint a legjobb 2 kilós hálózati fúrókalapács egyébként szintén egy Bosch kalapács. Bosch Vibration Control a kellemesebb munkavégzéshez A GBH 36 V-LI Compact ban megtalálható antivibrációs rendszer gondoskodik az erőkímélő és fáradságmentes munkavégzésről. A markolat rezgés-elnyelése az ütőműről és a hajtóműről, valamint a ház hátsó részében egy speciális nyomórugó érezhetően csökkentik a vibrációt. További információk a Bosch Vibration Control-ról a címen találhatók. Bosch EC motorral GBH 36 VF-LI akkus fúrókalapács Olyan erős, mint egy hálózati készülék n Nagy teljesítményű, mint egy hálózati készülék: akár 195 furat (6 x 40 mm, betonban) egyetlen akkutöltéssel, optimális szabadtéren n Pneumatikus kalapácsütőmű vésés funkcióval, 8 16 mm-es furatokra optimalizálva betonban (max. 26 mm) n A géppel szállított gyorsbefogó fúrótokmánnyal alkalmas a fúrásra hengeres szárú fúróval fában és fémben GBH 36 V-LI akkus fúrókalapács Olyan erős, mint egy hálózati készülék n Nagy teljesítményű, mint egy hálózati készülék: akár 195 furat (6 x 40 mm, betonban) egyetlen akkutöltéssel, optimális szabadtéren n Pneumatikus kalapácsütőmű vésés funkcióval, 8 16 mm-es furatokra optimalizálva betonban (max. 26 mm) GBH 36 V-LI Compact akkus fúrókalapács Felülmúlhatatlanul könnyű és kompakt n Nagy teljesítményű, mint egy hálózati készülék, csak 2,9 kg mellett: akár 100 furat (6 x 40 mm, betonban) egyetlen akkutöltéssel, optimális beltéren n Csekély, 12 m/s 2 -os rezgésgyorsulási érték a Bosch Vibration Control rendszerrel a fáradságmentes munkavégzés érdekében n Pneumatikus kalapácsütőmű, 6 10 mm-es furatokra optimalizálva betonban (max. 18 mm) A robusztus SDS-plus X5L fúró új mércét állít fel Az SDS-plus X5L tömör keményfém feje rendkívül robusztus és szokatlanul nagy teljesítőképességű ideális furatokhoz fémben és vasalt betonban. A speciálisan kiképzett vágóélek által a fúró különösen hosszú élettartamú és így biztosítja a méretpontosságot az utolsó furatig. GBH 36 VF-LI GBH 36 V-LI GBH 36 V-LI Compact Súly akkuval (kg) 4,5 4,3 2,9 Akkukapacitás (Ah) 2,6 (Premium) 2,6 (Premium) 1,3 (Compact) Ütési energia (joule) ,8 Furatátmérő betonban SDS-plus csigafúróval (mm) Ütésszám névleges fordulatszámon (min -1 ) Rendelési szám R0B R0G R02

18 36 36 Volt series 36 Volt series 37 A legnagyobb teljesítményű Bosch akkus készülékek A legmagasabb teljesítmény vezeték nélkül: kitartó, robusztus és mindenekelőtt erős a Bosch 36 voltos akkus készülékei mindazt biztosítják, ami egy építkezésen szükséges. A csavarozás, fúrás és fűrészelés ezekkel a 36 voltos akkus készülékekkel egy külön kategória. A rugalmas Bosch akkurendszer Minden 36 voltos akkus készülék választhatóan két különböző méretű akkuval Premium és Compact (500 g-mal könnyebb) üzemeltethető, a mindenkori feladatkörnek megfelelő működési idő és a súly kiválasztása érdekében (további információk a 6. oldalon). GSR 36 V-LI akkus fúrócsavarozó Erőteljes csavarozás hálózati erővel több mint 500-szor n Erős, mint egy hálózati készülék 535 (6 x 80 mmes) csavart hajt be puhafába egyetlen akkutöltéssel n Rendkívüli erő: akár 12 mm-es csavarokat is becsavar fordulatszám-csökkenés nélkül n Rendkívül masszív: teljesen működőképes a Dura- Shield burkolatnak köszönhetően még azután is, ha 2 m-ről betonra esik GSB 36 V-LI akkus ütvefúró-csavarozó Erőteljes multifunkciós készülék ütvefúráshoz, fúráshoz és csavarozáshoz n Erős, mint egy hálózati készülék: akár 115 furat (8 x 50 mm) falban egyetlen akkutöltéssel n Rendkívüli erő: akár 12 mm-es csavarokat is becsavar fordulatszám-csökkenés nélkül n Rendkívül masszív: teljesen működőképes a Dura- Shield burkolatnak köszönhetően még azután is, Akkus körfűrész GKS 36 V-LI Olyan áthúzóerejű, mint egy hálózati készülék n Nagy teljesítményű, mint egy hálózati készülék: akár 95 forgácslapot (900 x 19 mm) szab le egy akkutöltéssel n Mobil szerszám: akár 54 mm mélységű vágásokat is teljesít GSA 36 V-LI akkus szablyafűrész Olyan áthúzóerejű, mint egy hálózati készülék n Erős, mint egy hálózati készülék: akár 195 db fenyőgerenda (100 x 100 mm-es) leszabása egyetlen akkutöltéssel n Mobil szerszám: a 28 mm-es lökethossz lehetővé teszi a 250 mm-es maximális vágási mélységet n Könnyű kezelhetőség: egyszerű és gyors fűrészlapcsere az SDS-szerkezetnek köszönhetően ha 2 m-ről betonra esik n Praktikus: az innovatív felakasztásra szolgáló megoldás mindig kéznél tartja a körfűrészt GSR 36 V-LI GSR 36 V-LI Compact akkuval GSB 36 V-LI GSB 36 V-LI Compact akkuval Súly akkuval (kg) 3,0 2,5 3,2 2,7 Akkukapacitás (Ah) 2,6 (Premium) 1,3 (Compact) 2,6 (Premium) 1,3 (Compact) Csavarátmérő (mm) Furatátmérő, fában/falazatban (mm) 50/ 50/ 50/16 50/16 Fordulatszám, 1. fokozat / 2. fokozat (ford/perc) Forgatónyomaték, kemény csavarozási esetben (Nm) 0 400/ / / / Rendelési szám GKS 36 V-LI GKS 36 V-LI Compact akkuval GSA 36 V-LI GSA 36 V-LI Compact akkuval Súly akkuval (kg) 4,8 4,3 4,2 3,7 Akkukapacitás (Ah) 2,6 (Premium) 1,3 (Compact) 2,6 (Premium) 1,3 (Compact) Fordulatszám, 1. fokozat/2. fokozat (ford/perc) / / Vágási mélység, fa/fém (mm) 250/20 250/20 Lökethossz Vágási mélység, 90 /45 54/38 54/38 Fűrészlapátmérő (mm) Rendelési szám R R R R03 További információkat a professzionális kék elektromos kéziszerszámokról és tartozékokról a címen találhat.

19 38 Bosch L-BOXX Bosch L-BOXX 39 ÚJ! Bosch L-BOXX, az intelligens szállítási- és tárolórendszer. Döntő előnyei: rugalmasan használható, teljes mértékben freccsenő víz ellen védett, törésteszttel bevizsgált biztonság, problémamentes szállítás és a legegyszerűbb kezelhetőség egy forradalmi pattintózárnak köszönhetően. Különleges pozitívuma: teljes mértékben kompatibilis a TÜV által bevizsgált Sortimo járműberendezés-rendszerrel. «Bútorasztalosként gyakran kell a műhelyből az autóba, majd ezután a megrendelőhöz, és végül vissza a járműbe szerszámokat és apró alkatrészes dobozokat vinnünk. Az új L-BOXX-ok tökéletesek a gyors és hatékony munkavégzéshez.» Skender A., bútorasztalos Rendkívül robusztus n Rendkívül robusztus konstrukció n Rakománykapacitás L-BOXX-onként 25 kg-ig, a fedél 100 kg-ig terhelhető n Teljes mértékben védett freccsenővízzel szemben Kényelmes szállítás n Ergonómiailag kialakított hordozófogantyúk és oldalsó fogóöblök a kényelmes és biztonságos szállításhoz n Összepattintott L-BOXX-ok szállítása kötegben 40 kg-ig Rugalmas tárolás Egy kattanás és kész n A különböző L-BOXX-ok felülmúlhatatlanul egyszerűen összepattinthatók és szétválaszthatók n Több szerszám egyidejű szállítása így problémamentesen és kényelmesen lehetséges n Négy L-BOXX méret n Átfogó Sortimo betét-tartozékprogram n Ezáltal gyakorlatilag tetszés szerint konfigurálható az elektromos kéziszerszámok, tartozékok és fogyó anyagok tárolásához Az L-BOXX-okhoz bőségesen talál tartozékokat a címen

20 40 Bosch akkus készülékek ipari alkalmazásra Bosch akkus készülékek ipari alkalmazásra 41 PowerBox 42 Mobil munkavégzés a legnagyobb fokú precizitással A Bosch ipari szerszámok olyan speciális termelési folyamatokra vannak beállítva, amelyek szabványosított műveleteket követelnek meg. Az EXACT és az ANGLE EXACT gyártmánysorozatok az ipari akkus kikapcsoló csavarozók közül a forgatónyomaték legmagasabb fokú ismétlési pontosságával és precizitásával tűnnek ki, amit az egyedülálló EXACT-kuplung tesz lehetővé. Már most örülhet az építkezésen az egyedülálló hangzásélménynek a PowerBox 360 -kal Robusztus. Sokoldalú. Innovatív. Ami a Bosch akkus szerszámokra érvényes, az érvényes az új munkahelyi rádiókra is. Az egyetlen különbség: a rádió, az MP3-as csatlakozó, a töltőberendezés* cseles kombinációja, és az elosztóaljzatnak máris utcahosszal jobb a hangja. A négy hangszóró és a mélysugárzó gondoskodnak a verhetetlen 360 -os hangélményről az építkezésen. Így a munka a Boschsal kétszeres örömet okoz szeptembertől kapható. Ezek a szerszámok átlagon felüli élettartamukkal és optimális energiahatékonyságukkal meggyőzőek. Olyan szerelési helyzetekben, amelyekben a vezetékek vagy a sűrített levegő tömlők zavaróak, az EXACT gyártmánysorozat optimalizált folyamatokat, kiváló minőségű termékeket és csökkenő költségeket tesz lehetővé. További információk a Bosch EXACT akkus csavarozókról és a Bosch ipari szerszámokról a címen találhatók. PowerBox GML 20 és ÚJ! GML 50 Felülmúlhatatlan 360 -os hangzás az építkezésen n Az első munkahelyi rádió mélysugárzóval a legjobb hangzásért n Erős 20/50 watt a tökéletes 360 -os körkörös hangzásélményért n Beépített akkutöltő minden 14,4 és 18 voltos lítium-ionos akkuhoz (GML 50 ) *Csak a GML 50 -nál

A legerőteljesebb a kategóriájában Professzionális Bosch akkus szerszámok

A legerőteljesebb a kategóriájában Professzionális Bosch akkus szerszámok wwww. onl i neszer szam. hu Professzionális kék elektromos kéziszerszámok 9 A legerőteljesebb a kategóriájában Professzionális Bosch akkus szerszámok A Bosch akkus szerszámok erejükkel és könnyű, kompakt

Részletesebben

Bosch elektromos kéziszerszámok Új termékek és akciós ajánlatok

Bosch elektromos kéziszerszámok Új termékek és akciós ajánlatok Bosch elektromos kéziszerszámok Új termékek és akciós ajánlatok Érvényes: 2012. február 1. - április 30. vagy a készlet erejéig www.bosch-professional.hu Új generációs sarokcsiszolók a Boschtól! Universal

Részletesebben

L - Boxx kampány A kiváló szállító- és tárolórendszer

L - Boxx kampány A kiváló szállító- és tárolórendszer Bosch elektromos kéziszerszámok Új termékek és akciós ajánlatok Érvényes: vagy a készlet erejéig. Minden ipari kék elektromos kéziszerszámra, internetes regisztráció esetén (www.bosch-pt.com/warranty)

Részletesebben

Sokoldalúság kompromisszumok nélkül

Sokoldalúság kompromisszumok nélkül wwww. onl i neszer szam. hu Professzionális kék elektromos kéziszerszámok 57 Sokoldalúság kompromisszumok nélkül A professzionális ütvefúrógépek és csavarozók megfelelnek a teljesítményre, sokoldalúságra

Részletesebben

Program 2011/12 Professzionális kék akkus készülékek Bosch elektromos kéziszerszámok: a kis- és nagyipar számára is. www.bosch-professional.

Program 2011/12 Professzionális kék akkus készülékek Bosch elektromos kéziszerszámok: a kis- és nagyipar számára is. www.bosch-professional. Program 2011/12 Proesszionális kék akkus készülékek Bosch elektromos kéziszerszámok: a kis- és nagyipar számára is. www.bosch-proessional.hu Áttekintés Bosch lítium-ion akkus készülékek 14,4/18 volt 3,6

Részletesebben

BOSCH Ipari Mennyiségi Ajánlat 2015 Minimális rendelési mennyiség: 5 db termék tetszőleges kombinációban

BOSCH Ipari Mennyiségi Ajánlat 2015 Minimális rendelési mennyiség: 5 db termék tetszőleges kombinációban Minimális rendelési mennyiség: 5 db termék 0601918J20 0601918G2 0 0601868107 06019A840 5 06019A830 5 GSR 12 2 GSR 14.4 2 GSR 10,8 2 Li GSR 1440 Li GSR 1800 Li Akkufeszültség: 12 V / 2. sebességfokozat:

Részletesebben

Bosch Elektromos Kéziszerszámok Profi Felhasználásra Új termékek, akciós ajánlatok. 2009. február március

Bosch Elektromos Kéziszerszámok Profi Felhasználásra Új termékek, akciós ajánlatok. 2009. február március Bosch Elektromos Kéziszerszámok Profi Felhasználásra Új termékek, akciós ajánlatok 2009. február március *Minden ipari kék elektromos kéziszerszámra, internetes regisztráció esetén (www.bosch-pt.com/warranty)

Részletesebben

A több mint 10 éves lítium-ion technológiát meg kell ünnepelni:

A több mint 10 éves lítium-ion technológiát meg kell ünnepelni: A több mint 10 éves lítium-ion technológiát meg kell ünnepelni: A praktikus Pack&Go készlettel! Szerezze be most a praktikus, intelligens lítium-ion technológiával ellátott Bosch Pack&Go kezdőkészletet.

Részletesebben

És a megérdemelt dicséret. Egy kis káosz. Több mint egy akkus csavarozó fában, fémben és falazatban is fúr

És a megérdemelt dicséret. Egy kis káosz. Több mint egy akkus csavarozó fában, fémben és falazatban is fúr Egy kis káosz Több mint egy akkus csavarozó fában, fémben és falazatban is fúr És a megérdemelt dicséret Make it your home. Tegye lakását saját otthonává a PSB 10,8 LI-2 akkus ütvefúrócsavarozóval. Ez

Részletesebben

érti a dolgát Az Uneo Fúrás

érti a dolgát Az Uneo Fúrás Fúrás Csavarozás Kalapácsfúrás Az Uneo érti a dolgát Make it your home. Tegye lakhelyét otthonosabbá a Bosch Uneo és Uneo Maxx fúrókalapácsaival. A pneumatikus ütőszerkezettel ellátott, kompakt fúrókalapácsok

Részletesebben

BOSCH KÉK IPARI ELEKTROMOS KÉZISZERSZÁMOK 2015.08.01-től http://www.bosch-professional.com/hu/hu/kisipar-ipar-101271-ocs-c/

BOSCH KÉK IPARI ELEKTROMOS KÉZISZERSZÁMOK 2015.08.01-től http://www.bosch-professional.com/hu/hu/kisipar-ipar-101271-ocs-c/ Li-ion akkus gépek 06019A2100 06019A2101 GSR Mx2Drive akkus csavarozó GSR Mx2Drive akkus csavarozó Akkufeszültség: 3,6 V Akkukapacitás: 1,3 Ah Üresjárati fordulatszám: 0-580/150 Max. forgatónyomaték (kemény

Részletesebben

Hordozható teljesítmény.

Hordozható teljesítmény. ÉPÍTKEZÉS Hordozható teljesítmény. Az új univerzális FEIN akkus MultiMaster építkezéshez és felújításhoz. ÚJ 12 V és 18 V Bevált technika, új erősségek: FEIN akkus MultiMaster. Mindig is erős volt, de

Részletesebben

Ultra erős akkuegység

Ultra erős akkuegység AMI A SZAKEMBEREKNEK TÉNYLEG FONTOS 2012 II. SZÁM MÁRCIUS-AUGUSZTUS Ultra erős akkuegység 4.0 VILÁGÚJDONSÁG ULTRAhosszú ULTRAbiztos ULTRAkompakt Az Ön Metabo szakkereskedője: Metabo Ultra-M-technológia

Részletesebben

ÚJ! Professzionális Li-ion akkuk a Boschtól!

ÚJ! Professzionális Li-ion akkuk a Boschtól! Igazán Bosch! ÚJ! Professzionális Li-ion akkuk a Boschtól! Rendelési szám Feszültség Típus EAN-kód Ajánlott fogyasztói ár áfával 1600Z0002W 10,8 V 1 x 1,5 Ah 3165140730341 17272,- Ft 1600Z0003Z 10,8 V

Részletesebben

Minden másodperc számít, minden egyes szöggel rögzít

Minden másodperc számít, minden egyes szöggel rögzít Minden másodperc számít, minden egyes szöggel rögzít ÚJ! Professzionális kék sűrített levegős szegbelövők profiknak profiktól www.bosch-professional.hu 2 Bevezetés Profiknak terveztük, profik tesztelték

Részletesebben

jól. Csinálja próbálkozzon.

jól. Csinálja próbálkozzon. Ne próbálkozzon. Csinálja jól. ÚJ! Bosch PSR 14,4 LI-2 és PSR 18 LI-2 akkus fúrócsavarozó Bosch PowerControl funkcióval. A fúrás és csavarozás még sosem volt ilyen kényelmes és egyszerű. További információ:

Részletesebben

Minden másodperc számít, minden egyes szöggel rögzít. Profiknak terveztük, profik tesztelték. Tartozékok Bosch sűrített levegős szegbelövőkhöz

Minden másodperc számít, minden egyes szöggel rögzít. Profiknak terveztük, profik tesztelték. Tartozékok Bosch sűrített levegős szegbelövőkhöz 2 Bevezetés Profiknak terveztük, profik tesztelték Tartozékok Bosch sűrített levegős szegbelövőkhöz Tartozék Szár Hossz Átmérő Minőség Mennyiség/karton GSN 90-34 DK 34 -os D-fejű szalagszeg 2 608 200 001

Részletesebben

erő. Kézben tartott Compact Generation

erő. Kézben tartott Compact Generation Kézben tartott erő. Compact Generation Easy Universal Expert Make it your home. Tegye lakhelyét saját otthonává a Bosch sarokcsiszolóival. Erőteljesek, robusztusak és új, kompakt kialakításuknak köszönhetően

Részletesebben

ÉPÍTKEZÉS. A tető- és homlokzatépítés Profi rendszere. FEIN akkus fémipari csavarozó és akkus lemezcsipkedő készletben. Most célirányos készletben!

ÉPÍTKEZÉS. A tető- és homlokzatépítés Profi rendszere. FEIN akkus fémipari csavarozó és akkus lemezcsipkedő készletben. Most célirányos készletben! ÉPÍTKEZÉS A tető- és homlokzatépítés Profi rendszere. FEIN akkus fémipari csavarozó és akkus lemezcsipkedő készletben. Most célirányos készletben! Két gép, egy készlet: az új FEIN Profi rendszer a rugalmasabb

Részletesebben

Koncentrált erő kompakt formában.

Koncentrált erő kompakt formában. Koncentrált erő kompakt formában. Expert Universal Easy New Compact Generation Easy Universal Expert A Bosch új Compact Generation ütvefúrógépei. Az Easy, Universal vagy Expert változatok között mindenki

Részletesebben

Igazán Bosch! Bosch elektromos kéziszerszámok Új termékek és akciós ajánlatok. Érvényes: 2013. május 1. augusztus 31. vagy a készlet erejéig

Igazán Bosch! Bosch elektromos kéziszerszámok Új termékek és akciós ajánlatok. Érvényes: 2013. május 1. augusztus 31. vagy a készlet erejéig Igazán Bosch! Bosch elektromos kéziszerszámok Új termékek és akciós ajánlatok Érvényes: 2013. május 1. augusztus 31. vagy a készlet erejéig www.bosch-professional.com 78867,-Ft 1) Rendelési szám 0 601

Részletesebben

Építkezés. Az új FEIN akkus csavarozók rendkívül nagy teljesítmény. A FEIN több mint 115 éves tapasztalatával. FEIN Plus GARANCIA

Építkezés. Az új FEIN akkus csavarozók rendkívül nagy teljesítmény. A FEIN több mint 115 éves tapasztalatával. FEIN Plus GARANCIA Építkezés Az új FEIN akkus csavarozók rendkívül nagy teljesítmény. A FEIN több mint 115 éves tapasztalatával. ÉV FEIN Plus GARANCIA 3Li-ion akkukra is. A legnagyobb teljesítményű FEIN akkus csavarozók

Részletesebben

Igazán Bosch! Most igazán megéri!

Igazán Bosch! Most igazán megéri! Igazán Bosch! Most igazán megéri! Ipari gépcsere akció 25% Érvényes: 2014. szeptember 15. 2014. október 31. Bosch elektromos kéziszerszámok a kereskedelem és ipar számára. www.bosch-professional.hu Ipari

Részletesebben

műhelyből sem hiányozhat.

műhelyből sem hiányozhat. Egyetlen műhelyből sem hiányozhat. A Bosch PBD 40 asztali fúrógép. ÚJ! A Bosch PBD 40 asztali fúrógép a legnagyobb fokú pontossághoz és kezelési komforthoz. További információkat a www.bosch-do-it.hu honlapon

Részletesebben

BOSCH KÉK IPARI ELEKTROMOS KÉZISZERSZÁMOK 2015.04.01-től

BOSCH KÉK IPARI ELEKTROMOS KÉZISZERSZÁMOK 2015.04.01-től Li-ion akkus gépek 3,6 V-os lítium-ionos rendszer 06019A2100 06019A2101 10,8 V-os lítium-ionos rendszer 0601868107 0601868109 0601992906 GSR Mx2Drive akkus csavarozó GSR Mx2Drive akkus csavarozó GSR 10,8-2-Li

Részletesebben

METABO 3 ÉVES XXL GARANCIA gépekre és minden Li-Power akkuegységre, a töltési ciklusok korlátozása nélkül

METABO 3 ÉVES XXL GARANCIA gépekre és minden Li-Power akkuegységre, a töltési ciklusok korlátozása nélkül 10,8 voltos akkus fúrócsavarozó PowerMaxx BS Basic (2x2,0 Ah Li-Power) Könnyű, kompakt fúrócsavarozó Akku töltésszint ellenőrzését szolgáló kapacitásjelző Orsó belső hatszög kialakítással a csavarozó bitekhez

Részletesebben

a nagyteljesítményű kategóriában!

a nagyteljesítményű kategóriában! Üdvözöljük a nagyteljesítményű kategóriában! Mi nem elégszünk meg azzal, hogy az elhasználódott elektromos kéziszerszámokat egyszerűen kidobjuk. Az elhasználódott Bosch elektromos kéziszerszámokat, akkus

Részletesebben

Igazán Bosch! Cseréljen Most!

Igazán Bosch! Cseréljen Most! Igazán Bosch! Cseréljen Most! Ipari gépcsere akció 25% Érvényes: 2016. április 1. 2016. május 15. Bosch elektromos kéziszerszámok a kereskedelem és ipar számára. www.bosch-professional.hu Ipari gépek Akkus

Részletesebben

3 az 1-ben szerszámok!

3 az 1-ben szerszámok! 3 az 1-ben szerszámok! Univerzális szerszámok minden barkácsolónak: Uneo Maxx és Uneo kalapácsfúráshoz, fúráshoz és csavarozáshoz. A Bosch Uneo Maxx és Uneo. A világ legkisebb fúrókalapácsai pneumatikus

Részletesebben

FÚRÓKALAPÁCS, FÚRÓ-VÉSŐKALAPÁCSOK

FÚRÓKALAPÁCS, FÚRÓ-VÉSŐKALAPÁCSOK FÚRÓKALAPÁCS, FÚRÓ-VÉSŐKALAPÁCSOK D25112/ D25112K/ D25112C* D25113K/ D25113C* D25114K 24 mm-es, 2-üzemmódú fúrókalapács 26 mm-es, 3-üzemmódú fúró-vésőkalapács 26 mm-es, 3-üzemmódú fúró-vésőkalapács betonban

Részletesebben

FEIN 12 V. Egyformán erős és gyors.

FEIN 12 V. Egyformán erős és gyors. ÉPÍTKEZÉS /FÉMMUNKÁK Egyformán erős és gyors. Új 12 V-os akkus csavarozók: optimális forgatónyomaték és nagy fordulatszám a tökéletes fúrási és csavarozási eredményért. ÚJ FEIN 12 V Az új FEIN 12 V-os

Részletesebben

AKKUMULÁTOROS KÉSZÜLÉKEK

AKKUMULÁTOROS KÉSZÜLÉKEK AKKUMULÁTOROS KÉSZÜLÉKEK 12 36,0 V 28,0 V 24,0 V 18,0 V 14,4 V 12,0 V 9,6 V 7,2 V 3,6 V A 36,0 V-OS RENDSZER DC901KL/DC901KN ütvefúró-csavarozó DC800KL/DC800KN ütvecsavarozó fúrókalapács DC305KL / DC305KN

Részletesebben

BOSCH KÉK IPARI ELEKTROMOS KÉZISZERSZÁMOK 2014

BOSCH KÉK IPARI ELEKTROMOS KÉZISZERSZÁMOK 2014 Rendelési szám Kép Megnevezés Tulajdonságok EAN kód Li-ion akkus gépek BOSCH KÉK IPARI ELEKTROMOS KÉZISZERSZÁMOK 2014 Új Nettó Listaár Ft Bruttó Listaár Ft 3,6 V-os lítium-ionos rendszer 06019A2100 06019A2101

Részletesebben

Igazán Bosch! Bosch elektromos kéziszerszámok Új termékek és akciós ajánlatok. Érvényes: 2012. szeptember 1. december 31. vagy a készlet erejéig

Igazán Bosch! Bosch elektromos kéziszerszámok Új termékek és akciós ajánlatok. Érvényes: 2012. szeptember 1. december 31. vagy a készlet erejéig Igazán Bosch! Bosch elektromos kéziszerszámok Új termékek és akciós ajánlatok Érvényes: vagy a készlet erejéig www.bosch-professional.com ÚJ! Termékbevezetés: 2012. szeptember 1. GML 10,8 V-Li Professional

Részletesebben

Bosch Ip-GÉP és Tartozék árlista Érv.: tól, visszavonásig Készült: BOSCH KÉK IPARI ELEKTROMOS KÉZISZERSZÁMOK

Bosch Ip-GÉP és Tartozék árlista Érv.: tól, visszavonásig Készült: BOSCH KÉK IPARI ELEKTROMOS KÉZISZERSZÁMOK Li-ion gépek 3,6 V-os lítium-ionos rendszer 06019A2100 06019A2101 10,8 V-os lítium-ionos rendszer 06019F4020 06019E2000 0601868107 0601868109 GSR Mx2Drive csavarozó GSR Mx2Drive csavarozó GSR 1000 fúrócsavarozó

Részletesebben

Nincs ennél törésállóbb: Bosch Diamond Impact bit

Nincs ennél törésállóbb: Bosch Diamond Impact bit Nincs ennél törésállóbb: Bosch Diamond Impact bit ÚJ! A Standard Impact csavarbehajtó bitekkel összehasonlítva kilencszer hosszabb élettartam ütvecsavarozóval végzett munkánál. A kihívás: a radiális ütési

Részletesebben

BOSCH - Ipari Gépcsere Akció- Ipari kéziszerszámok Érvényes: szeptember november 15-ig vagy a készlet erejéig

BOSCH - Ipari Gépcsere Akció- Ipari kéziszerszámok Érvényes: szeptember november 15-ig vagy a készlet erejéig 0601868109 06019D4000 06019E4000 GSR 10,8-2-Li akkus fúrócsavarozó L-Boxx -ban GSR 10,8 V-EC akkus fúrócsavarozó L-Boxx -ban GSR 10,8 V-EC TE szárazépítési csavarbehajtó 2 x 2,5 Ah; L- Boxx -ban Akkufeszültség:

Részletesebben

Fém. Kombinálja az akkus fémmegmunkáló készülékeket egyedileg. Kombináljon és profitáljon

Fém. Kombinálja az akkus fémmegmunkáló készülékeket egyedileg. Kombináljon és profitáljon Fém Kombinálja az akkus fémmegmunkáló készülékeket egyedileg. ÚJ Kombináljon és profitáljon A FEIN Select + lehetőséget nyújt Önnek egy vagy több, profeszszionális 18 V-os akkus fémmegmunkáló készülék

Részletesebben

BOSCH KÉK IPARI ELEKTROMOS KÉZISZERSZÁMOK től

BOSCH KÉK IPARI ELEKTROMOS KÉZISZERSZÁMOK től Li-ion akkus gépek 3,6 V-os lítium-ionos rendszer 06019A2100 06019A2101 GSR Mx2Drive akkus csavarozó GSR Mx2Drive akkus csavarozó Akkufeszültség: 3,6 V Akkukapacitás: 1,3 Ah Üresjárati fordulatszám: 0-580/150

Részletesebben

Váltson most! Igazán Bosch! Bámulatos Bosch Akció 25%

Váltson most! Igazán Bosch! Bámulatos Bosch Akció 25% Igazán Bosch! Váltson most! Bámulatos Bosch Akció Érvényes: 2015. szeptember 15. 2015. október 31. Bosch elektromos kéziszerszámok a kereskedelem és ipar számára. www.bosch-professional.hu 25% Ipari gépek

Részletesebben

Szállítási terjedelem:

Szállítási terjedelem: Érvényes: 2015.08.25-2015.10.31-ig Cikkszám Kép Megnevezés Technikai Adatok Nettó listaár 0601868109 06019D4000 GSR 10,8-2-Li akkus fúrócsavarozó L-Boxx-ban GSR 10,8 V-EC akkus fúrócsavarozó L-Boxx-ban

Részletesebben

XR FLEXVOLT Május 1-től - Június 30-ig. Garantáltan megbízható.

XR FLEXVOLT Május 1-től - Június 30-ig.  Garantáltan megbízható. HÁLÓZATI KÉSZÜLÉKEK EREJE AKKUMULÁTOROS GÉPEK SZABADSÁGÁVAL XR FLEXVOLT csomagajánlatok 2017 Május 1-től - Június 30-ig www..hu Garantáltan megbízható. 299.990 Ft SZETT 1 DCG414NT-XJ 54V XR FLEXVOLT LI-ION

Részletesebben

kiadványban szereplő termékek listája.

kiadványban szereplő termékek listája. DeWalt Gép 2015 Q1 akciós lista Érvényes 2015 janu 2-től 2015 mcius 31-ig. DCL043-XJ LED Lámpa Akkus 18V-os XR LED lámpa-akkumulátor és töltő nélkül 31 490 Ft DCL060-XJ LED Lámpa Akkus 18V-os XR LED lámpa

Részletesebben

Bosch Home Exclusive Line

Bosch Home Exclusive Line Bosch Home Exclusive Line Make it your home. Tegye lakóhelyét otthonosabbá a Bosch Home Exclusive Line segítségével. A Bosch barkács elektromos kéziszerszámaival otthonában mindig kéznél van projektjéhez

Részletesebben

Precíz vágások a legkülönfélébb anyagokban

Precíz vágások a legkülönfélébb anyagokban Anyagmix Eredeti Precíz vágások a legkülönfélébb anyagokban Make it your home. Tegye lakhelyét otthonosabbá a PKS 16 Multi készülékkel. A sokoldalú mini kézi körfűrésszel csempében, fában és különböző

Részletesebben

Ipari, sűrített levegős ütvecsavarozók

Ipari, sűrített levegős ütvecsavarozók 90 Ipari, sűrített levegős ütvecsavarozók Az új ütvecsavarozók összehasonlítása TARTÓSAN ERŐS SZERSZÁM. EGY KÖNNYŰ VÁLASZTÁS! 120 éven keresztül, kizárólagos jelleggel a Cleco látta el a globális ipari

Részletesebben

Egyszerű mobil gazdaságos: Csiszolás FEIN emelt frekvenciás rendszerrel.

Egyszerű mobil gazdaságos: Csiszolás FEIN emelt frekvenciás rendszerrel. FÉM FEIN egyedi munkaállomáson használható emelt frekvenciás frekvenciaváltó HFS 17-30 HFS 27-30 Egyszerű mobil gazdaságos: Csiszolás FEIN emelt frekvenciás rendszerrel. Jobb csiszolási teljesítmény, hosszabb

Részletesebben

Heavy Metal csúcsteljesítmény a fémmegmunkálásban

Heavy Metal csúcsteljesítmény a fémmegmunkálásban Heavy Metal csúcsteljesítmény a fémmegmunkálásban Program 2009/2010: Professzionális kék elektromos kéziszerszámok fémmegmunkáláshoz. Profiknak profiktól. www.bosch-professional.hu Profiknak profiktól

Részletesebben

A FEIN akku bónusz. Minden FEIN akkus csavarozó mellé 2014. 9. 1. és 12. 31. között jár egy ingyenes harmadik akku. 3. Akkumulátor

A FEIN akku bónusz. Minden FEIN akkus csavarozó mellé 2014. 9. 1. és 12. 31. között jár egy ingyenes harmadik akku. 3. Akkumulátor A FEIN akku bónusz. Minden FEIN akkus csavarozó mellé 2014. 9. 1. és 12. 31. között jár egy ingyenes harmadik akku. 2014. 9. 1. - 12. 31. a FEIN legerősebb akkus csavarozója. QX kefe nélküli motorral.

Részletesebben

Megrövidíti a munkát és az ágakat is

Megrövidíti a munkát és az ágakat is Megrövidíti a munkát és az ágakat is Keo kerti fűrész www.bosch-garden.com Ergonomikus fogantyú Ergonomikus kialakítású gumimarkolat a jobb irányíthatóságért 10,8 V-os lítium-ion akku A nagy teljesítményért

Részletesebben

Célcsoportjaink. Vizszerelők. Villanyszerelők. Kőmüvesek

Célcsoportjaink. Vizszerelők. Villanyszerelők. Kőmüvesek Best of 2009/2010 Professzionális megoldás magasfokon Robosztus és intelligens technológia ami kézhez áll és rugalmas munkavégzést tesz lehetővé: A KRESS fejlesztést meggyőzővé teszi a nagy teljesítmény,

Részletesebben

Igazán Bosch! Bosch elektromos kéziszerszámok Új termékek és akciós ajánlatok. Érvényes: 2013. szeptember 1. december 31. vagy a készlet erejéig

Igazán Bosch! Bosch elektromos kéziszerszámok Új termékek és akciós ajánlatok. Érvényes: 2013. szeptember 1. december 31. vagy a készlet erejéig Igazán Bosch! Bosch elektromos kéziszerszámok Új termékek és akciós ajánlatok Érvényes: 2013. szeptember 1. december 31. vagy a készlet erejéig www.bosch-professional.hu Bosch EC motor technológia Hosszabb

Részletesebben

Váltson most! Igazán Bosch! 25% Bámulatos Bosch Akció

Váltson most! Igazán Bosch! 25% Bámulatos Bosch Akció Igazán Bosch! Váltson most! Bámulatos Bosch Akció 25% Érvényes: 2015. szeptember 15. 2015. október 31. Bosch elektromos kéziszerszámok a kereskedelem és ipar számára. www.bosch-professional.hu Ipari gépek

Részletesebben

Professzionális szerszámok kőzethez és betonhoz Csúcsteljesítmény minden alkalmazáshoz

Professzionális szerszámok kőzethez és betonhoz Csúcsteljesítmény minden alkalmazáshoz Professzionális szerszámok kőzethez és betonhoz Csúcsteljesítmény minden alkalmazáshoz 2010/2011-es program: Professzionális kék elektromos kéziszerszámok Kőzet- és betonmegmunkáláshoz Profiknak profiktól

Részletesebben

Egyszerűen mindent elvégezni.

Egyszerűen mindent elvégezni. Sok építési terület. Egy álomotthon. Egyszerűen mindent elvégezni. És mindent egészen egyszerűen. A PMF 350 CES, PMF 250 CES és PMF 220 CE multifunkcionális szerszámok. MagnetHold és AutoClic funkciókkal

Részletesebben

a megfelelő bit. Mindig kéznél fel! Make it your home. Tegye lakhelyét otthonosabbá az innovatív PSR Select-tel.

a megfelelő bit. Mindig kéznél fel! Make it your home. Tegye lakhelyét otthonosabbá az innovatív PSR Select-tel. Munkára fel! Rajt! Mindig kéznél a megfelelő bit. Make it your home. Tegye lakhelyét otthonosabbá az innovatív PSR Select-tel. Végre nem kell többé a megfelelő bitet keresgélnie. A Bosch EasySelect technológiájú

Részletesebben

Skil Barkács kéziszerszámok

Skil Barkács kéziszerszámok Magas fordulatszámú mikrogép szort F0151415AD 1415AD Felvett teljesítmény: 125W Üresjárati sebesség :15.000-35.000 fordulat / perc Felszereltség: 25 tartozék, állítható segédmarkolat, 2,4 mm és 3,2 mm

Részletesebben

A következő generáció: Új FEIN akkus csiszolók innovatív PowerDrive motorral.

A következő generáció: Új FEIN akkus csiszolók innovatív PowerDrive motorral. A következő generáció: Új FEIN akkus csiszolók innovatív PowerDrive motorral. ÚJ 1 Hosszú élettartamú, nagy teljesítményű és robusztus: Új FEIN akkus sarokcsiszolók innovatív PowerDrive motorral. Új FEIN

Részletesebben

Bosch Elektromos Kéziszerszámok Profi Felhasználásra Új termékek, akciós ajánlatok. Újdonságok! Érvényes: 2008. szeptember december

Bosch Elektromos Kéziszerszámok Profi Felhasználásra Új termékek, akciós ajánlatok. Újdonságok! Érvényes: 2008. szeptember december akciók, donságok! Bosch Elektromos Kéziszerszámok Profi Felhasználásra termékek, akciós ajánlatok Érvényes: 2008. szeptember december *Minden ipari kék elektromos kéziszerszámra, internetes regisztráció

Részletesebben

Heavy Metal csúcsteljesítmény a fémmegmunkálásban

Heavy Metal csúcsteljesítmény a fémmegmunkálásban Heavy Metal csúcsteljesítmény a fémmegmunkálásban Program 2009/2010: Professzionális kék elektromos kéziszerszámok fémmegmunkáláshoz. Profiknak profiktól. www.bosch-professional.hu 2 Bevezetés Profiknak

Részletesebben

Akkumulátoros orrfűrész 18,0 V RS

Akkumulátoros orrfűrész 18,0 V RS Bahnhofstraße 77 Steinheim Telefon +49 744 828-0 Fax +49 744 2899 Akkumulátoros orrfűrész 8,0 V RS 29 8.0 Rendelési szám 47.874 Üresjárati löketszám 0-300 /perc Löket 29 mm Akku feszültség 8 V Akkumulátor

Részletesebben

Se benzin, se kábel, csak erő. Akkus kerti gépek. www.bosch-garden.hu

Se benzin, se kábel, csak erő. Akkus kerti gépek. www.bosch-garden.hu Se benzin, se kábel, csak erő Akkus kerti gépek www.bosch-garden.hu 1619LA1337 Robert Bosch Kft. Elektromos Kéziszerszám Üzletág Gyömrői út 120. H 1103 Budapest HUNGARY www.bosch-garden.hu Bosch akkus

Részletesebben

új dimenziója Mindig éppen a legmegfelelőbb Bosch Compact generáció Az erő Az új Bosch PBH 2100 RE/SRE univerzális fúrókalapács

új dimenziója Mindig éppen a legmegfelelőbb Bosch Compact generáció Az erő Az új Bosch PBH 2100 RE/SRE univerzális fúrókalapács Mindig éppen a legmegfelelőbb Bosch Compact generáció Az erő új dimenziója Az új Bosch PBH 2100 RE/SRE univerzális fúrókalapács ÚJ! Bosch PBH 2100 RE/SRE fúrókalapács. Optimális ergonómia a kompakt kialakításnak

Részletesebben

vágás. Tökéletes Az igazi kertészkedés. Az igazi lazítás.

vágás. Tökéletes Az igazi kertészkedés. Az igazi lazítás. Az igazi kertészkedés. Az igazi lazítás. Tökéletes vágás. Make it your home. Tegye lakhelyét otthonosabbá az új Rotak fűnyírókkal. Törekedjen egy lépésben a tökéletességre a Bosch új Rotak fűnyíróival.

Részletesebben

Kimagasló teljesítményű

Kimagasló teljesítményű Kimagasló teljesítményű és kevesebbet helyet foglal Szecskázók www.bosch-garden.com AXT 25 TC halk szecskázók. Ideális minden kerti anyaghoz. Anélkül szeretné felaprítani a kerti hulladékot, hogy felébresztené

Részletesebben

AZ AKKUS ABLAKTISZTÍTÓK ÚJ GENERÁCIÓJA

AZ AKKUS ABLAKTISZTÍTÓK ÚJ GENERÁCIÓJA AZ AKKUS ABLAKTISZTÍTÓK ÚJ GENERÁCIÓJA AKKUMULÁTOROS ABLAKTISZTÍTÓ A praktikus elszívó funkciónak és az egyszerű kezelésnek köszönhetően a Kärcher ablaktisztítóival az ablaktisztítás jelentősen könnyebb

Részletesebben

GÉPKATALÓGUS 2012 SIMPLE SOLID POWER

GÉPKATALÓGUS 2012 SIMPLE SOLID POWER GÉPKATALÓGUS 2012 SIMPLE SOLID POWER 2. Maktec Maktec A Maktec egy második márkája a világ sok országában abszolút piacvezető Makitának. Ezeket a gépeket azoknak fejlesztettük ki, akiknek kedvező áron

Részletesebben

Erőteljes, rugalmas, intelligens: Egyetlen 18 V-os akku minden készülékhez!

Erőteljes, rugalmas, intelligens: Egyetlen 18 V-os akku minden készülékhez! Új! Hosszabb üzemidő Erőteljes, rugalmas, intelligens: Egyetlen 18 V-os akku minden készülékhez! Make it your home. Tegye lakhelyét saját otthonává a Bosch 18 V-os akkurendszerével. Mindegy, hogy a házban

Részletesebben

Őszi Vásár. Limitált darabszám! Az ajánlat a készlet erejéig érvényes. ŐÔSZI AKCIÓS VÁSÁRA. 2015. 09. 01-tôl

Őszi Vásár. Limitált darabszám! Az ajánlat a készlet erejéig érvényes. ŐÔSZI AKCIÓS VÁSÁRA. 2015. 09. 01-tôl 2015 ŐÔSZI AKCIÓS VÁSÁRA 2015. 09. 01-tôl Limitált darabszám! Az ajánlat a készlet erejéig érvényes. 12.900 6723 Csavarbehajtó Fordulatszám 220/p mulátor 4,8 V Max. nyomaték 4,5 Nm Súly 0,4 kg Méretek

Részletesebben

kalapácsfúrás, vésés.

kalapácsfúrás, vésés. Fúrás, kalapácsfúrás, vésés. Megfelelő termék minden alkalmazáshoz. A Bosch elektromos kéziszerszámokkal megvalósíthatja feladatait. A csavarozáshoz és fúráshoz válasszon a kompakt és kézreálló, tökéletes

Részletesebben

Megnevezés Műszaki adatok Szállítási terjedelem Kedvezmény Nettó akciós Áfá-s Alap Extra ár

Megnevezés Műszaki adatok Szállítási terjedelem Kedvezmény Nettó akciós Áfá-s Alap Extra ár 1 x harmonikaszűrő -28% -5% 22 914 29 100 résszívófej 06019E3000 D73852 GAS 12V Tartálytérfogat 0.35 l Hosszúság 273 mm Szélesség 77 mm Magasság 170 mm Szűrőfelület 408 cm² Max. térfogatam (turbina) 15

Részletesebben

EGYKEZES SAROKCSISZOLÓ EGYKEZES SAROKCSISZOLÓ. Típus: WS Típus: WS 6-125

EGYKEZES SAROKCSISZOLÓ EGYKEZES SAROKCSISZOLÓ. Típus: WS Típus: WS 6-125 FÉMMEGMUNKÁLÁS 47 Típus: WS 6-115 Erőteljes 670 wattos motor Irányított hűtőlevegő-elvezetés A hajtóműház 90 -onként elfordítható Lapos fém hajtóműház a munkadarab kiváló láthatóságáért és az optimális

Részletesebben

A bizalomért meg kell dolgozni. Mi ezt tesszük sikerrel már 1895 óta.

A bizalomért meg kell dolgozni. Mi ezt tesszük sikerrel már 1895 óta. FÉM A minőség nem jön létre máról holnapra. A FEIN 115 éves tapasztalattal rendelkezik, ami egyedülálló a maga nemében. FEIN BOP fúrógépek - teljesítmény és minőség kompromisszumok nélkül. A bizalomért

Részletesebben

2 év. Újdonságok! Akkus fúró-csavarozó. Akkus csavarozó POW3240. Akkus fúrócsavarbehajtó. Akkus fúró-csavarozó POW306502. garancia

2 év. Újdonságok! Akkus fúró-csavarozó. Akkus csavarozó POW3240. Akkus fúrócsavarbehajtó. Akkus fúró-csavarozó POW306502. garancia Újdonságok! A Powerplus kék termékcsaládot azoknak ajánljuk, akik alkalmi használatra keresik a legjobb megoldást rendkívül kedvező áron. A széles és korszerű Powerplus termékskála minden elektromos kisgép

Részletesebben

BOSCH - Ipari Mennyiségi Ajánlat 2016

BOSCH - Ipari Mennyiségi Ajánlat 2016 BOSCH - Ipari Mennyiségi Ajánlat 2016 Érvényes: 2016. december 31-ig vagy a készlet erejéig! Minimális rendelési mennyiség: 5 db termék tetszőleges kombinációban Cikkszám Megnevezés Kép Műszaki adatok

Részletesebben

Munka kábel nélkül. Back

Munka kábel nélkül. Back Munka kábel nélkül Back 774 Munka kábel nélkül Áttekintés Bosch tartozékok 11/12 Lenyűgöző technológia az új lítium-ion akkuk Nincs memória-effektus: fenntartás nélküli feltöltés függetlenül attól, hogy

Részletesebben

54.900 Ft 60.000 Ft. 24 mm. 13 mm. 0-1.000/p. 4,0 m

54.900 Ft 60.000 Ft. 24 mm. 13 mm. 0-1.000/p. 4,0 m AKCIÓS KATALÓGUS Üregkamrás polikarbonát lemez viztiszta, UV védett Lv 10 mm 2.890 Ft /m2 3.490 Ft /m2 Metabo fúrókalapács KHE 28 39.900 Ft 59.900 Ft Nyomaték 20 Nm Ütésstop Furatátmérı - Beton kalapácsfúróval

Részletesebben

www.klauke.com LS 50-L FLEX 360 fokban forgatható fejű akkuhidraulikus lyukasztó szerszám

www.klauke.com LS 50-L FLEX 360 fokban forgatható fejű akkuhidraulikus lyukasztó szerszám www.klauke.com LS 50-L FLEX 360 fokban forgatható fejű akkuhidraulikus lyukasztó szerszám LS 50-L FLEX Akkuhidraulikus lyukasztó szerszám Rugalmas és könnyű. Állítható alumínium fej 360 fokban forgatható

Részletesebben

Se benzin, se kábel, csak erő. AKE 30 LI láncfűrész. www.bosch-garden.com

Se benzin, se kábel, csak erő. AKE 30 LI láncfűrész. www.bosch-garden.com Se benzin, se kábel, csak erő AKE 30 LI láncfűrész www.bosch-garden.com Automatikus olajozás és olajszintjelző A láncfűrész szárazon futásának elkerülésére Ergonomikus fogantyú Ergonomikus kialakítású

Részletesebben

GÉPKATALÓGUS

GÉPKATALÓGUS GÉPKATALÓGUS 2012-2013 SIMPLE SOLID POWER 2. Maktec Maktec A Maktec egy második márkája a világ sok országában abszolút piacvezető Makitának. Ezeket a gépeket azoknak fejlesztettük ki, akiknek kedvező

Részletesebben

UHE 2250 MULTI UNIVERZÁLIS FÚRÓKALAPÁCS BHE 2243 FÚRÓKALAPÁCS KHE 2850 KOMBIKALAPÁCS KHE 2650 KOMBIKALAPÁCS KHE 2443 KOMBIKALAPÁCS

UHE 2250 MULTI UNIVERZÁLIS FÚRÓKALAPÁCS BHE 2243 FÚRÓKALAPÁCS KHE 2850 KOMBIKALAPÁCS KHE 2650 KOMBIKALAPÁCS KHE 2443 KOMBIKALAPÁCS A v i l á go n ÜLEGYEDÓ ÁLL 78 990 Nettó ár: 62 197 Ft Rend. sz.: HU_600 854 004 UHE 2250 MULTI UNIVERZÁLIS FÚRÓKALAPÁCS 39 999 Nettó ár: 31 495 Ft Rend. sz.: 604 480 000 BHE 2243 FÚRÓKALAPÁCS Teljesítmény:

Részletesebben

A mérési eredmények közvetlen digitális átvitele

A mérési eredmények közvetlen digitális átvitele Igazán Bosch! A mérési eredmények közvetlen digitális átvitele ÚJ! GLM 100 C Professional lézeres távolságmérő és alkalmazás Okos megoldás átviteli feladatokhoz és a mérési eredmények dokumentálásához.

Részletesebben

Két mechanikus sebességfokozat

Két mechanikus sebességfokozat Ami a szakembereknek tényleg fontos 2012 I. szám Január-február Két mechanikus sebességfokozat! UHE 2250 Multikalapács Teljesítmény 705 watt + Ajándék: 4 SDS Plus fúrókészlet Metabo Quick cseretokmány

Részletesebben

Takarítás erőfeszítés nélkül a ház körül, könnyedén.

Takarítás erőfeszítés nélkül a ház körül, könnyedén. A cselekvés ideje. A szórakozás ideje. Takarítás erőfeszítés nélkül a ház körül, könnyedén. Make it your home. Tegye lakhelyét otthonosabbá az AQT magasnyomású mosó termékcsaláddal. Könnyedén megbirkózik

Részletesebben

Hidraulikus cölöpverő gép

Hidraulikus cölöpverő gép Hidraulikus cölöpverő gép A teljesen hidraulikus HRE cölöpverő gép egy stabil forgóegységgel és gumi lánctalppal rendelkező járműre épülnek. A hajtást egy, már sok építőipari gép esetében bevált két- illetve

Részletesebben

14.4 V 12 V Ft Ft 710 W 4.8 V Ft Ft 650 W 550 W Ft. Akkus fúró-csavarbehajtó. Csavarbehajtó gipszkartonhoz

14.4 V 12 V Ft Ft 710 W 4.8 V Ft Ft 650 W 550 W Ft. Akkus fúró-csavarbehajtó. Csavarbehajtó gipszkartonhoz K i s g é p K a t a L Ó G U S Importőr: www.kiralyszerszam.hu Érvényesség: 2011. december 31-ig A feltüntetett árak bruttó fogyasztói árak, az áfát tartalmazzák! Az árváltoztatás jogát fenntartjuk! Nyomdai

Részletesebben

Maximális eredmény minimális ráfordítással.

Maximális eredmény minimális ráfordítással. Maximális eredmény minimális ráfordítással. Az új Bosch magasnyomású mosók. Az új Aquatak Go. Kicsi, mobil és mégis nagyon erős. Felejtse el a magasnyomású mosó húzogatását és rángatását. Az Aquatak Go

Részletesebben

RAUTOOL: MINDEN IGÉNYRE. Csőkötés egyszerűen és gyorsan. AZ ÉN BIZTON- SÁGOM

RAUTOOL: MINDEN IGÉNYRE. Csőkötés egyszerűen és gyorsan. AZ ÉN BIZTON- SÁGOM RAUTOOL: MINDEN IGÉNYRE. Csőkötés egyszerűen és gyorsan. AZ ÉN BIZTON- SÁGOM Tágítás, préselés: 1 szerszám GYORS SZERELÉS. És mindez biztonságos és nagyon egyszerű. A robusztus RAUTOOL szerszámok biztosítják

Részletesebben

Az új FEIN akkus csavarozók fémben verhetetlenek.

Az új FEIN akkus csavarozók fémben verhetetlenek. FÉM Az új FEIN akkus csavarozók fémben verhetetlenek. Érezhetően jobb fúrás, menetfúrás és csavarozás. 2 FEIN AKKUS CSAVAROZÓK FÉMHEZ Aki igazán ért a fémhez, érzi a különbséget Az új FEIN akkus csavarozókkal

Részletesebben

Fúrás és csavarozás. A termékek és alkalmazások áttekintése. Akkumulátoros ütvecsavarozó TI 15 IMPACT Akkus fúrókalapács BHC 18

Fúrás és csavarozás. A termékek és alkalmazások áttekintése. Akkumulátoros ütvecsavarozó TI 15 IMPACT Akkus fúrókalapács BHC 18 A termékek és alkalmazások áttekintése 198 Akkus fúró-csavarbehajtó CXS, C 12, C 15, T 12+3, T 15+3, T 18+3 Akkumulátoros ütvecsavarozó TI 15 IMPACT Akkus fúrókalapács BHC 18 201 204 207 Tartozékok és

Részletesebben

Akkus készülékek Lítium-ionos akkumulátorral. 3,6 V-os Lítium-ionos rendszer. 10,8 V-os Lítium-ionos rendszer

Akkus készülékek Lítium-ionos akkumulátorral. 3,6 V-os Lítium-ionos rendszer. 10,8 V-os Lítium-ionos rendszer 13:37 Page 1 2 B O S C H K E R E S K E D Ő I Á R L I S TA 2010 13:37 Page 2 13:37 Page 3 B O S C H K E R E S K E D Ő I Á R L I S TA 2010 3 13:37 Page 4 Akkus készülékek Lítium-ionos akkumulátorral LÍTIUM-ION

Részletesebben

Elektromos szerszámok Erőcsomagok jellemzően nagy hatásfokkal

Elektromos szerszámok Erőcsomagok jellemzően nagy hatásfokkal S Elektromos szerszámok Erőcsomagok jellemzően nagy hatásfokkal UPF 3-R UWF 10 UWF 8-R UPC 2-R Sarokcsiszoló és speciális szerszámok S-Elektromos szerszám garancia a nagy leadási teljesítményre, biztonságra

Részletesebben

OPTIMAL MIDI. Felhasználási terület Motorok és felépítmények Fémipari szerelvények Építőipar. Autószerelő műhelyek Gumis műhelyek

OPTIMAL MIDI. Felhasználási terület Motorok és felépítmények Fémipari szerelvények Építőipar. Autószerelő műhelyek Gumis műhelyek MII Mini OPTIMAL SGS 360 3/8 SGS 430 1/2 SGS 850 1/2 Felhasználási terület Motorok és felépítmények Fémipari szerelvények Építőipar Javító és összeszerelő műhelyek Karosszériák, felépítmények Fémipari

Részletesebben

Erő és egyszerűség tökéletes egyensúlyban: a legjobb segítség annak, aki szereti gondozni a természet gyümölcseit.

Erő és egyszerűség tökéletes egyensúlyban: a legjobb segítség annak, aki szereti gondozni a természet gyümölcseit. Erő és egyszerűség tökéletes egyensúlyban: a legjobb segítség annak, aki szereti gondozni a természet gyümölcseit. 155 Professzionális, nagy teljesítményű gépek, olíva és más gyümölcsök szedésére fejlesztve,

Részletesebben

Tengely bemenet M 14. Kartondoboz, gyorsállítású védőburkolat, AVS pótfogantyú, 4 m kábel, villáskulcs, FIXTEC szorítóanya. Tengely bemenet M 14

Tengely bemenet M 14. Kartondoboz, gyorsállítású védőburkolat, AVS pótfogantyú, 4 m kábel, villáskulcs, FIXTEC szorítóanya. Tengely bemenet M 14 AGVM 26-230 GEX Cikkszám 4933402365 2600 wattos -es sarokcsiszoló A Milwaukee B-guard védi a kezelőt és a gépet a veszélyes visszarúgás effektustól PROTECTOR motor műgyantával bevont állórész és és feszültség

Részletesebben

PRÉSGÉPEK. Modellek száma. Kapacitás mm. Típus. Oldal

PRÉSGÉPEK. Modellek száma. Kapacitás mm. Típus. Oldal Présszerszámok Mindig egyforma préserő jellemzi, ami mindig ugyanolyan megbízható, vízzáró illesztést biztosít. Kiváló konstrukció, mely a legjobb minőséget és tartósságot biztosítja - RIDGID élethosszig

Részletesebben

À+ 5FSNÎLCFWF[FUÎT (4) 7$ 1SPGFTTJPOBM " MFHFSŁUFMKFTFCC FMFLUSPNPT CPOU LBMBQÇDT 5FMKFTÒUNÎOZ 8 4ÝMZ LÇCFM OÎMLßM LH ÂUÎTJ FOFSHJB + ÂUÎTT[ÇN ßUÎT QFSD 4[FST[ÇNCFGPHÇT NN FT CFMTŁ IBUMBQÝ '! 3FOE T[ "

Részletesebben

Professzionális elõtétek nagyintenzitású kisülõlámpákhoz

Professzionális elõtétek nagyintenzitású kisülõlámpákhoz PCI beltéri alkalmazásokhoz Professzionális elõtétek nagyintenzitású kisülõlámpákhoz Spotlámpák Mélysugárzók Lineáris lámpatestek Térvilágítók Padló fali lámpák Szabadonsugárzók Dekor. lámpatestek PCI

Részletesebben

Bosch Elektromos kéziszerszámok barkácsolóknak

Bosch Elektromos kéziszerszámok barkácsolóknak www.bosch-do-it.hu Bosch Elektromos kéziszerszámok barkácsolóknak 2010-es katalógus Az új Compact generáció. Easy, Universal vagy Expert tökéletes ütvefúrógép minden felhasználó számára Egyszerűen mindenre

Részletesebben

Gépcsere akció -25%

Gépcsere akció -25% Gépcsere akció -25% www.bosch-professional.hu Érvényes: 2016.10.01 2016.11.15-ig Bosch elektromos kéziszerszámok, mérőműszerek és tartozékok a kereskedelem és ipar számára. Ipari gépek Akkus gépek 10,8

Részletesebben