1. Előszó. Katalizátor szerep, Nemzetközi tapasztalatszerzés biztosítása. A szervezők, szervezés. Támogatás, Társadalmi szerepvállalás

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "1. Előszó. Katalizátor szerep, Nemzetközi tapasztalatszerzés biztosítása. A szervezők, szervezés. Támogatás, Társadalmi szerepvállalás"

Átírás

1

2 1. Előszó Katalizátor szerep, Nemzetközi tapasztalatszerzés biztosítása A FUTURE TALENTS CUP (FTCup) azzal a céllal került életre hívásra, hogy elősegítse az utánpótlás korú sportolók és klubjaik nemzetközi tapasztalatszerzését, Nagypályás labdarúgás, Futsal, Kézilabda, Kosárlabda, Vízilabda, Jégkorong látványsportágakban, barátságos mérkőzések formájában rendezett, évente ismétlődő tornákkal (fokozatos megvalósítás, hosszú távú fenntarthatósággal). Először a labdarúgó torna kerül megrendezésre, 2014/15-ben. A szervezők, szervezés Az FTCup szervezője a Future Talents Cup Non profit Kft., a sportszakmai szervezője a Ferencvárosi Torna Club. Támogatás, Társadalmi szerepvállalás Az FTCup jó képességű, tehetséges sportolók részvételével valósul meg, akik erős akaratereje, edzettsége példát mutathat a fiatalabb korosztályok, és mindenki más számára is. A FTCup segítséget kíván nyújtani, ezen játékosok részére, a hazai, nemzetközi sportkarrier elindításában is. Tudjuk, hogy vannak kevésbé szerencsés fiatalok is, ezért gyermekvédő szervezeteknek adományozzuk a szponzori bevételeink 10%-át. Kitörési lehetőség, Sportdiplomáciai, Új dimenziók Nemzetközi rendezvényen való részvétel biztosítása azoknak, akiknek jelenleg nincs, vagy alig van erre lehetősége (pl. nem mindenki születik megfelelő földrajzi helyre, eltérő növekedési és fejlődési ütem, nem lehet mindenki nemzeti korosztályos válogatott, gazdasági lehetőségek, stb.). Vállalt küldetésünk, az aránytalanságok kiegyenlítse, semlegesítése, és az előre determinált helyzet, és esetleges kirekesztés ellensúlyozása. Európában több ezer futball klub létezik, akiknek csak töredéke jut nemzetközi játéklehetőséghez (bár tapasztalataink szerint hatalmas igény lenne rá). Az FTCup kiegészítője és partnere kíván lenni a jelenleg zajló nemzetközi, nemzeti rendezvényeknek, összehozva a kölcsönösen érdeklődőket (a több ezer potenciális résztvevő biztosítja a kezdeményezés hosszú távú fenntarthatóságát, és/vagy a kezdeményezés nemzetközi rendezvénysorozati integrációját)

3 Know-how Az FTCup teljes kép és videó anyagát, állandó nemzetközi partnere (InStat Football Ltd.) segítségével folyamatosan feldolgozza, analizálja, archiválja. Az elkészített statisztikákat, kimutatásokat, adatbázisokat online felületen (weboldalán) keresztül elérhetővé teszi. Ezzel is támogatva a klubok, szakemberek, sportmenedzserek munkáját, és a fiatal tehetségek karrier lehetőségeit. Finanszírozás és fenntarthatóság, turisztikai hatás Szeretnénk segítséget nyújtani mindenkinek, a rendelkezésükre álló anyagi és egyéb lehetőségeink szerint. A tornarendszer elindításában, fenntartásában elengedhetetlen a sportszövetségi, szponzori, és az esetleges állami támogatás, szerepvállalás. A források kizárólag rendezésre, jótékonyságra fordíthatók. A lebonyolítás a sportszakmai szempontokon túl, idegenforgalmi lehetőségeket és bevételeket is generál. (Pl., a tervezett 4 napos döntők (~768 fő)). Amit a szervezők állami, szponzori támogatással kívánnak megvalósítani (díjkiosztók, szakmai ismerkedés, turisztika, stb.). A meghívottak tartózkodási költéseiből keletkező adóbevételek egyenértékűek, a meghívásra fordított összeg közel felével (a meghívottak számával azonos további külföldi érdeklődő költéséből származó adóbevételekkel, a döntő megrendezésére fordított támogatás maradéktalanul megtérül, stb.). További fontos hatás a médiákon keresztül elérhető ország reklám. Ebből az látszik, hogy a döntő megrendezése fontos eleme lehet a fenntarthatóságnak.

4 2. Célok és Értékek (ahol a részvétel tényleg fontosabb, mint a győzelem) Az UEFA Grassroots programjának, filozófiájának adaptálása, kiterjesztése a klubszinten folytatott amatőr utánpótlás nevelés világára. Katalizátor szerep a fiatal tehetséggondozásban, és az azonos érdeklődésű klubok kapcsolatában. Nemzetközi tapasztalatszerzés-, sportkapcsolatok fejlesztése, és a versenykörnyezet megismerése (bírók, csapatok, stb.). Hozzájárulás az utánpótlás korosztályok professzionális szinten történő fejlődéséhez. Kiegészíti a klubok utánpótlás edzésprogramját. Csökkenteni a szakadékot az azonos korú, de eltérő fejlettségű gyerekek között. Költséghatékonyság. A résztvevő klubok száma, és egységes fellépésük, lehetőséget teremt a részvételi költségeik csökkentésére, a jelenleg elaprózottan bonyolított barátságos mérkőzéseikhez viszonyítva (pl. kollektív utazási-, szállás-, ellátási kedvezmények, támogatások elérése). Mérkőzések videó rögzítése, archiválása, és az adatok továbbhasznosítása, hozzájárulhat a ráfordítások, költségek megtérüléséhez (non profit működés!), hiszen a szervezés fontos része a marketing és a kommunikációs tevékenység is. Videofelvétellel alátámasztott, mélyreható, objektív elemzés segíti, a résztvevők képességeinek felmérését, értékelését (ez jobb megtérülést eredményezhet). Elősegíteni a klubok-, játékosok nemzetközi ismertségét, fejlődését, a befektetett munka hasznosulását, karrier építést. A meglévő sportinfrastruktúra jobb kihasználása, ami bevétel többletet generálhat a kluboknak (a szurkolóknak is új élményt jelent). A hazai, nemzetközi labdarúgásban eddig szerepet nem vállaló szponzorok bevonása, hagyományos, és TAO kedvezmény konstrukción keresztül. A Non profit működés és a transzparens gazdálkodás elismert könyvvizsgáló felügyeletével. Az mérkőzés időpontjainak megfelelő megválasztása, lehetőséget biztosíthat arra, hogy az utánpótlás mérkőzések, a hazai felnőtt bajnoki meccsek előmérkőzései lehessenek (stadionok, nézők, atmoszféra megismerése). A résztvevő gyerekek a helyszíneken megtekinthetnék, a felnőtt csapatok játékát is.

5 3. Rendezési szabályzat Tartalomjegyzék 1. Előszó Általános rendelkezések A szervező A sportszakmai döntőbizottság Résztvevők, Korosztályok, Részvételi Szabályok, Kötelességek, Felelősség Lebonyolítás, Játékszabályok, Pontozás, Cserék Helyszínek és időpontok Stadionok, pályák kritériumai Sportruházat Játékvezetők Mérkőzés előtti teendők Mérkőzés utáni teendők A játék megtagadása, Mérkőzés elmaradása, Mérkőzés idő előtti befejezése, folytatása, stb Fegyelmi ügyek, Tiltakozások, Panaszok Érmek, díjak Biztosítás Költségek Bevételek Média, Marketing, Kereskedelmi jogok Szerzői jogok, Szellemi tulajdon Befejező rendelkezések Mellékletek

6 4. Alkalmazkodás A mérkőzések időpontjai alkalmazkodnak a nemzetközi, nemzeti versenynaptárakhoz, a sportolók programjaihoz, feladataihoz, iskolai kötelezettségeihez. Valamint, a résztvevő klubok földrajzi fekvéséből következő éghajlati viszonyokhoz, és a Stadionok, pályák elérhetőségéhez, kihasználtságához (ezeket a klubok maguk szabadon határozhatják meg, előre egyeztetett 2 hetes időintervallumon belül). Kiegészíti, és jól illeszkedik a meglévő nemzetközi-, nemzeti bajnokságokhoz, tornákhoz, hiszen a korosztályok kiválasztásában is kerüli pl. az UEFA Youth League-gel (U19) való ütközést (annak ellenére, hogy triviális okok miatt eleve eltérő a résztvevők, érdeklődök köre) Ha a jövőben lenne is hasonló más nemzetközi klub torna, azonos korosztályokkal, az Európai bajnokságok első és alsóbb osztályaiban résztvevő több ezer klub léte, és ezek érdeklődése szavatolja, hogy az FTCup, nem jelent majd konkurenciát ezekre, illetve ezekkel párhuzamosan működhet (ez egy hiánypótló kezdeményezés azoknak, akik igénylik a részvételt, más lehetőség híján). Az első osztályú bajnokságban szereplő klubcsapatok ~20-30 fős korosztályos kereteiben, átlagosan 1-2 nemzeti válogatott játékos található. Így a gyerekek 5-7%-nak biztosított a rendszeres nemzetközi szereplés. A klubok FTCupon történő szereplése nem gátolja a klubokat és ezeket a sportolókat más irányú elkötelezettségük teljesítésében, hiszen belátható, hogy a játékos keret elégséges (pl. az U17 tornára nevezhetőek U16, U15 korú játékosok is, azaz minden klubnak játékos áll rendelkezésre). Mivel az FTCup célja az új lehetőség és az egyenlő esélyek biztosítása, és a felzárkóztatás, így a válogatott játékosok más irányú elfoglaltsága, esetleges hiánya, esélyt ad a többieknek a fejlődésre (hangsúlyozzuk nem az FTCup megnyerése a nagy lehetőség, hanem a nemzetközi szereplés és a részvétel). Az őszi, tavaszi (átlagosan 4-4 hónap) nemzeti bajnoki időszakban, az FTCup csoportköreiben lejátszandó 3-3 (a szereplés függvényében) mérkőzés nem jelent elviselhetetlen extra terhelést.

7 5. Lebonyolítás, Résztvevők, Helyszínek és Időpontok Future Talents Cup - Under 17 Tournament Qualifying groups Final groups Location: Budapest (Ferencváros training center) Location: Budapest (Ferencváros training center) Group Round Dates Time Teams Pitch Group Round Dates Time Teams Pitch 10:00 PSV Eindhoven - Ferencvárosi TC (U17) I. 10:00 A group 5. - B group 6. I. 1 9/9/2014 Tuesday 12:00 FK Senica - Club Brugge KV II :00 NK Maribor - FK Sarajevo I. 10:00 B group 5. - A group 6. II. 10:00 FK Sarajevo - FK Senica I. A 2 9/10/2014 Wednesday 12:00 Club Brugge KV - PSV Eindhoven II. 12:00 A group 3. - B group 4. III. 14:00 Ferencvárosi TC (U17) - NK Maribor II /14/2014 9:00 PSV Eindhoven - FK Sarajevo I. 12:00 B group 3. - A group 4. I. 3 9/12/2014 Friday 12:00 FK Senica - NK Maribor II. 14:00 Ferencvárosi TC (U17) - Club Brugge KV I. 14:00 A group 1. - B group 2. II. 10:00 Galatasaray SK - Ferencvárosi TC (U16) I /16/2014 Tuesday 12:00 Wisla Krakow SA - SK Sturm Graz II. 14:00 B group 1. - A group 2. III. 14:00 FK Partizan Belgrade - FC Dinamo Bucuresti II. 10:00 FC Dinamo Bucuresti - Wisla Krakow SA I. B 2 9/17/2014 Wednesday 12:00 SK Sturm Graz - Galatasaray SK II :00 Loser A5-B6 - Loser B5-A6 I. 14:00 Ferencvárosi TC (U16) - FK Partizan Belgrade I. 10:00 Galatasaray SK - FC Dinamo Bucuresti I. 3 9/19/2014 Friday 12:00 Wisla Krakow SA - FK Partizan Belgrade II :00 Winner A5-B6 - Winner B5-A6 II. 14:00 Ferencvárosi TC (U16) - SK Sturm Graz II. 10:00 FK Senica - Ferencvárosi TC (U17) I. 4 10/14/2014 Tuesday 12:00 NK Maribor - PSV Eindhoven II :00 Loser A3-B4 - Loser B3-A4 I. A 14:00 FK Sarajevo - Club Brugge KV I. 9:00 PSV Eindhoven - FK Senica I. 7 4/16/ /15/2014 Wednesday 12:00 Club Brugge KV - NK Maribor II :00 Winner A3-B4 - Winner B3-A4 II. 14:00 Ferencvárosi TC (U17) - FK Sarajevo II. 10:00 Wisla Krakow SA - Ferencvárosi TC (U16) I. 4 10/28/2014 Tuesday 12:00 FK Partizan Belgrade - Galatasaray SK II :00 Loser A1-B2 - Loser B1-A2 III. B 14:00 FC Dinamo Bucuresti - SK Sturm Graz I. 10:00 Galatasaray SK - Wisla Krakow SA I. 5 10/29/2014 Wednesday 12:00 SK Sturm Graz - FK Partizan Belgrade II :00 Winner A1-B2 - Winner B1-A2 III. 14:00 Ferencvárosi TC (U16) - FC Dinamo Bucuresti II. Implementation single leg (no return matches) - Elimination Point system Win=3, Draw=1, Lose=0 points Ranking more points > better goal difference > more goals scored > result of match against each other Progressing according to ranking (3/3+ penalties decide draw) >> according to match results (5/5+ penalties decide draw, no extra time) Matches/teams 7= Rules apply IFAB, FIFA, UEFA, National federations for friendly games, and Fair play. Game time 2x minutes half-time Line up 20 players (11 players + 9 substitutes) + 4 staff Substitutes: Up to 5 players, with maximum 3 game stop. Participation Registered U17 (born in 1998, 1999, 2000) players of the clubs, with valid medical license. Banning Immediate Red card results next 2 match ban. Red card (after 2 Yellow) results next 1 match ban. 3 Yellow cards on different matches result next 1 match ban. Prizes Medals and trophies for top for teams, best goalkeeper, best player, and top goal scorer. Tuesday Thursday

8 INTERNATIONAL MATCH DATES MATCH DATES 2014/2015 June Q1 Q1 Q1 Q1 Q1 Q1 Q2 Q2 Q2 Q2 Q2 Q2 Q3 Q3 Q3 July Q3 Q3 Q3 PO PO PO PO PO PO August MD1 MD1 MD1 MD2 September MD2 MD2 MD3 MD3 MD3 October November MD4 MD4 MD4 MD5 MD5 MD MD6 MD6 MD6 December January /8 1/8 1/16 1/8 1/8 1/16 February /8 1/8 1/8 1/8 1/8 1/8 March /4 1/4 1/4 1/4 1/4 1/4 April /2 1/2 1/2 1/2 1/2 1/2 F May F June xy z START OF WEEK: SAT SUN MON Q = UEFA Champions League / qualifying rounds Q = UEFA Europa League / qualifying rounds PO = UEFA Champions League Play-Offs PO = UEFA Europa League Play-Offs FIFA WORLD CUP BRAZIL INTERNATIONAL MATCHES OF NATIONAL TEAMS UEFA CHAMPIONS LEAGUE MATCHES UEFA EUROPA LEAGUE MATCHES FIFA CLUB WORLD CUP (FROM 10 TO 20 DEC - DATES STILL NOT CONFIRMED) UEFA SUPER CUP (AUG 12) UEFA EUROPEAN UNDER-21 CHAMPIONSHIP FTCUP PLANNED DATES

9 Weblap aloldalak A vizuális tartalom fikció, és nem tükröz semmiféle kötelezettség vállalását.

10 Arculati eszközök

11 Kapcsolat dr. Szpirulisz Alexandrosz 1146 Budapest, Hermina út 63. phone.:

FUTURE TALENTS CUP NAGYPÁLYÁS LABDARÚGÓTORNA RENDEZÉSI SZABÁLYZATA

FUTURE TALENTS CUP NAGYPÁLYÁS LABDARÚGÓTORNA RENDEZÉSI SZABÁLYZATA FUTURE TALENTS CUP NAGYPÁLYÁS LABDARÚGÓTORNA RENDEZÉSI SZABÁLYZATA Tartalomjegyzék 1. Előszó... 2 2. Általános rendelkezések... 3 3. A szervező... 3 4. A sportszakmai döntőbizottság... 3 5. Résztvevők,

Részletesebben

Csoportbeosztás Groups

Csoportbeosztás Groups 5. Nemzetközi Dalnoki Jenı Emléktorna lebonyolítás 2010.08.21-22. (szombat, vasárnap) 5. International Dalnoki Memorial Tournament 21-22.08.2010 (Saturday, Sunday) Csoportbeosztás Groups A csoport / Group

Részletesebben

A1: CFR Cluj (RO) B1: F.C. Copenhagen (DK) C1: NK Varteks (HR) D1: SK Rapid Wien (AT)

A1: CFR Cluj (RO) B1: F.C. Copenhagen (DK) C1: NK Varteks (HR) D1: SK Rapid Wien (AT) A általános tudnivalói: Rendezők: Dalnoki Akadémia és a SZAC 1908 sportegyesület Időpont: 2009. augusztus 22-23. (szombat, vasárnap) Korosztály: 1999. január 1. után születettek Mérkőzések: szombaton 11.30-18.00-ig,

Részletesebben

TEAMS / CSAPATOK. 1. Salgótarjáni Strandépítők Girls HUN 1. Palóc Pumák KSE HUN. 2. LadyBugs HUN 2. Team Norway NOR

TEAMS / CSAPATOK. 1. Salgótarjáni Strandépítők Girls HUN 1. Palóc Pumák KSE HUN. 2. LadyBugs HUN 2. Team Norway NOR TEAMS / CSAPATOK Women / Nők Nemzet / Nation Men / Férfiak Nemzet / Nation 1. Salgótarjáni Strandépítők Girls HUN 1. Palóc Pumák KSE HUN 2. LadyBugs HUN 2. Team Norway NOR 3. Agenta Girls HUN 3. Team Oman

Részletesebben

FUTURE TALENTS CUP TÁMOGATÓI TÁJÉKOZTATÓ

FUTURE TALENTS CUP TÁMOGATÓI TÁJÉKOZTATÓ FUTURE TALENTS CUP TÁMOGATÓI TÁJÉKOZTATÓ SZPONZORÁCIÓS, REKLÁM LEHETŐSÉGEK Előszó A FUTURE TALENTS CUP (FTCup) azzal a céllal került életre hívásra, hogy elősegítse az utánpótlás korú sportolók nemzetközi

Részletesebben

2017. június 30.'

2017. június 30.' 2017. június 30.' 10.00 18.00 10 csapat részvételével:» BVSC» Csepel Utánpótlás SE» Dinamo Star» FC Budapest I.» FC Budapest II.» FC Budapest III.» Kiskunfélegyháza» Kisnémedi» RAFC» Soroksár» U12 (2005)»

Részletesebben

Magyar Labdarúgó Szövetség

Magyar Labdarúgó Szövetség Magyar Labdarúgó Szövetség FUTSAL SZUPERKUPA Férfi felnőtt Futsal Szuperkupa versenykiírása 2015. Tartalom 1. A kupa szervezője és rendezője, a kupa típusa... 3 2. A kupa célja... 3 3. A kupa résztvevői...

Részletesebben

Magyar Labdarúgó Szövetség

Magyar Labdarúgó Szövetség Magyar Labdarúgó Szövetség SZUPER KUPA Férfi felnőtt nagypályás labdarúgó Szuper Kupa versenykiírása 2015. Tartalom 1. A Szuper Kupa szervezője és rendezője, a kupa típusa... 2 2. A Kupa célja... 2 3.

Részletesebben

Bolla László egyesületi elnök Mobil: 20-318-20-41

Bolla László egyesületi elnök Mobil: 20-318-20-41 8000 Székesfehérvár - Fecskepart, ombócleső utca Hrsz 4054/1 Tel: 22/501-515, Fax:22/501-516 Mobil: 06-20-318-20-41 E-mail:info@fonixgoldfchu Végleges program 2009 november 28-ra Tisztelt Szakvezetők/Sporttársak!

Részletesebben

A Grassroots fogalma, területei. Őze Tibor Grassroots Menedzser

A Grassroots fogalma, területei. Őze Tibor Grassroots Menedzser A Grassroots fogalma, területei Őze Tibor Grassroots Menedzser A Grassroots fogalma Minden olyan labdarúgó tevékenység, amely nem hivatásszerű és nem válogatott. 1996- FUN FOOTBALL COMMITEE. Vezetője:

Részletesebben

International Open TABLE TENNIS. Competition to the Memory of János Molnár RESULTS

International Open TABLE TENNIS. Competition to the Memory of János Molnár RESULTS International Open RESULTS SCHEDULE Thursday, 6 th February, 2014 Mini cadet single, age group No. 2. (born between 01.01.2002. and 31.12.2002.) and age group No. 3. (born after 01.01.2003.) 15.30 round

Részletesebben

Magyar Jégkorong Szövetség ARCULATI MEGÚJÍTÁS 2014.

Magyar Jégkorong Szövetség ARCULATI MEGÚJÍTÁS 2014. Magyar Jégkorong Szövetség ARCULATI MEGÚJÍTÁS 2014. 1. Háttér A Magyar Jégkorong Szövetség életében egyre nagyobb szerepet kap a marketingkommunikációs eszközök hatékony használata, a bennük rejlő lehetőségek

Részletesebben

Így lehet a futballból üzlet

Így lehet a futballból üzlet Így lehet a futballból üzlet labdarúgás fóruma 2011. február 28. Jelentősen növelhetők! n Ajándéktárgy értékesítés n Jegy- és bérletértékesítés n Jogdíjak n Település hozzájárulása n Szponzori támogatás

Részletesebben

A mennyiségből a minőségbe az MKOSZ stratégiai terve ELŐADÓ SZALAY FERENC MKOSZ-ELNÖK

A mennyiségből a minőségbe az MKOSZ stratégiai terve ELŐADÓ SZALAY FERENC MKOSZ-ELNÖK A mennyiségből a minőségbe az MKOSZ stratégiai terve ELŐADÓ SZALAY FERENC MKOSZ-ELNÖK A sok munka és a türelem megtalálja a tehetséget A kiválasztás fejlesztése, tehetséggondozás A kiválasztás mentális,

Részletesebben

Magyar Labdarúgó Szövetség NB III-AS AMATŐR VÁLOGATOTTAK TORNÁJA VERSENYKIÍRÁSA

Magyar Labdarúgó Szövetség NB III-AS AMATŐR VÁLOGATOTTAK TORNÁJA VERSENYKIÍRÁSA Magyar Labdarúgó Szövetség NB III-AS AMATŐR VÁLOGATOTTAK TORNÁJA VERSENYKIÍRÁSA 2011 2012 1/2011 Tartalom 1. A torna célja... 2 2. A torna rendezője... 2 3. A torna helye és ideje... 2 4. A torna résztvevői,

Részletesebben

Feladatkörök az OTP Bank Bozsik - programban

Feladatkörök az OTP Bank Bozsik - programban Feladatkörök az OTP Bank Bozsik - programban A megyei szakmai igazgatóval szembeni elvárások: Megyei Szakmai Igazgató min. érvényes UEFA A licence B kategóriás jogosítvány jó kapcsolattartó és együttműködési

Részletesebben

Magyar Labdarúgó Szövetség

Magyar Labdarúgó Szövetség Magyar Labdarúgó Szövetség 19/2015 (07.02.) számú Hivatalos Értesítő 2015.07.02. Tartalom Elnökségi határozatok 3. oldal 90/2015 (06.01.) Edzőképzést érintő kérdések 91/2015 (06.01.) Szuper Kupa versenykiírás

Részletesebben

Feladatkörök az OTP Bank Bozsik - programban

Feladatkörök az OTP Bank Bozsik - programban Feladatkörök az OTP Bank Bozsik - programban A megyei szakmai igazgatóval szembeni elvárások: Megyei Szakmai Igazgató min. érvényes UEFA A licence jó kapcsolattartó és együttműködési képesség (sportszervezetek

Részletesebben

Vezérlés: Alapszintű támadás... 3

Vezérlés: Alapszintű támadás... 3 Tartalom Vezérlés: Alapszintű támadás Vezérlés: Alapszintű támadás... 3 Vezérlés: Alapszintű védekezés... 4 Street Ball vezérlők...5 Alap kunsztok...6 Spéci kunsztok...8 Irány az utca (Hit the Streets)...12

Részletesebben

SPORTPONT - KRE TAVASZI SPORTNAP FÉRFI LABDARÚGÓ TORNA. 2014. április 09.

SPORTPONT - KRE TAVASZI SPORTNAP FÉRFI LABDARÚGÓ TORNA. 2014. április 09. 2014. április 09. 1. A verseny célja: A résztvevő csapatok játéklehetőségeinek bővítése. Az elért eredmények alapján a torna győztesének és helyezettjeinek megállapítása. A mérkőzés nézőinek kulturált

Részletesebben

KÖSZÖNTŐ. Czuk Henrik FC Budapest elnök / president, FC BUdapest TEAMS Galatasaray SK (Törökország) FK Bate Boriszov (Fehéroroszország)

KÖSZÖNTŐ. Czuk Henrik FC Budapest elnök / president, FC BUdapest TEAMS Galatasaray SK (Törökország) FK Bate Boriszov (Fehéroroszország) RÉSZTVEVŐ CSAPATOK: GALATASARAY SK (TÖRÖKORSZÁG) FK BATE BORISZOV (FEHÉROROSZORSZÁG) ACSF JUNIORUL CLUJ (ROMÁNIA) STURM GRAZ (AUSZTRIA) UTE (MAGYARORSZÁG) CFR CLUJ (ROMÁNIA) MSE 08 MAROSVÁSÁRHELY (ERDÉLY)

Részletesebben

Nevezési határidő/ dateline of entry: július 17. (péntek) 14:00-ig / 14:00, (Friday) 17th July 2015!

Nevezési határidő/ dateline of entry: július 17. (péntek) 14:00-ig / 14:00, (Friday) 17th July 2015! There are no translations available. Meghívó / Invitation a HÖDLMAYR GOLF CUP 2015 versenyre / to the HÖDLMAYR GOLF 2015 Tournament Nevezési határidő/ dateline of entry: 2015. július 17. (péntek) 14:00-ig

Részletesebben

Megyei Szakmai Igazgató

Megyei Szakmai Igazgató Megyei Szakmai Igazgató A megyei szakmai igazgatóval szembeni elvárások: min. érvényes UEFA A licence jó kapcsolattartó és együttműködési képesség (sportszervezetek és szövetségek) szakmai önéletrajz leadása

Részletesebben

SPORTPONT - KRE TAVASZI SPORTNAP LABDARÚGÓ HÁZI KUPA április 09.

SPORTPONT - KRE TAVASZI SPORTNAP LABDARÚGÓ HÁZI KUPA április 09. 2014. április 09. 1. A verseny célja: Az egyetemi hallgatók játéklehetőségeinek bővítése. Az elért eredmények alapján a torna győztesének és helyezettjeinek megállapítása. A mérkőzés nézőinek kulturált

Részletesebben

Feladatkörök a Bozsik programban

Feladatkörök a Bozsik programban Feladatkörök a Bozsik programban A megyei szakmai igazgatóval szembeni elvárások: Megyei Szakmai Igazgató min. érvényes UEFA A licence jó kapcsolattartó és együttműködési képesség (sportszervezetek és

Részletesebben

ELŐTERJESZTÉS Az Egészségügyi Szociális és Sport Bizottság október 14-i ülésére

ELŐTERJESZTÉS Az Egészségügyi Szociális és Sport Bizottság október 14-i ülésére Budapest Főváros IX. Kerület Ferencváros Önkormányzata Iktató szám: Sz-496/2015. ELŐTERJESZTÉS Az Egészségügyi Szociális és Sport Bizottság 2015. október 14-i ülésére Tárgy: Előterjesztő: Készítette: Sport

Részletesebben

Magyar Turizmus Zrt. - Kutatási Csoport / Hungarian National Tourist Office - Department for Market Research Statisztikai táblák / Statistical data

Magyar Turizmus Zrt. - Kutatási Csoport / Hungarian National Tourist Office - Department for Market Research Statisztikai táblák / Statistical data A turizmus forgalma a határátkelőkön / Passanger traffic data of frontier relations 1. tábla / Table 1. Külföldi látogató (ezer fő) / arrivals azonos időszakához képest (%)/Change over the same period

Részletesebben

NOI KOSÁRLABDA CSAPAT

NOI KOSÁRLABDA CSAPAT NOI KOSÁRLABDA CSAPAT TARTALOM KÖSZÖNTŐ 4 OTTHONUNK A LUDOVIKA ARÉNA 6 EGYÜTTMŰKÖDÉSI LEHETŐSÉGEK 8 CÉLKÖZÖNSÉG 10 NKE-Csata Basketball 2018 Fotó: Labancz Viktória Grafika: Albert Máté Tibor KÖSZÖNTŐ Kedves

Részletesebben

Magyar Labdarúgó Szövetség

Magyar Labdarúgó Szövetség Magyar Labdarúgó Szövetség LIGA KUPA Férfi felnőtt nagypályás labdarúgó Liga Kupa versenykiírása 2014 2015. Tartalom 1. A Liga Kupa szervezője és rendezője, a kupa típusa... 2 2. A Kupa célja... 2 3. A

Részletesebben

15. 08. 22 2. CSAPATO Fullham F. Videoton CFR Cluj. Znicz Klo MSK Zilin. FCZ Brno DVSC. Sturm Gr. Dinamo S Sparta Br BVSC FC Budap

15. 08. 22 2. CSAPATO Fullham F. Videoton CFR Cluj. Znicz Klo MSK Zilin. FCZ Brno DVSC. Sturm Gr. Dinamo S Sparta Br BVSC FC Budap 0 1 08. FUTURE C UP BUDA PEST 01 BORN RN RN 0 0 0 BO 0 0 116 Bud apest, Bá tony utca 1 3 INTERNA TIONAL Y OUTH FOOTBAL L TOURN AMENT 0 BO CSAPATO K: Fullham F C AC Sparta Pr Bate Boris aha zov Videoton

Részletesebben

9 STARS SPORTS/USA SOFTBALL AZ

9 STARS SPORTS/USA SOFTBALL AZ 2019 NEW YEARS BASH January 12-13, 2019 Coaches Packet 12U, 16U, and 18U play at: Rose Mofford Park, 9833 N 25 th Ave., Phoenix, AZ 85021 14U plays at: Desert West, 6602 W. Encanto Blvd., Phoenix, AZ 85035

Részletesebben

MEGHÍVÓ. IV. Nemzetközi Rövidpályás Hód Kupa október Gyarmati Dezső Sportuszoda Hódmezővásárhely INVITATION

MEGHÍVÓ. IV. Nemzetközi Rövidpályás Hód Kupa október Gyarmati Dezső Sportuszoda Hódmezővásárhely INVITATION MEGHÍVÓ IV. Nemzetközi Rövidpályás Hód Kupa 2019. október 12-13. Gyarmati Dezső Sportuszoda Hódmezővásárhely INVITATION IV. International Short Course HÓD CUP 12 nd -13 rd October 2019. Gyarmati Dezső

Részletesebben

RTL Klub Weekly Audience Report

RTL Klub Weekly Audience Report RTL Klub Weekly Audience Report Week Source: Nielsen/M-RTL, Consolidated TSV figures, except last week 18.5. Top of the Week (18-9 Live+AsLive) Week No. Description Start End Channel Dates Date AMR AMR%

Részletesebben

2013. év 1.félévi beszámoló

2013. év 1.félévi beszámoló ÉRDI SPORT KFT 2030 Érd, Ercsi út 34. Telefon:06-20-914-4037 Honlap: www.handballerd.hu E-mail: iroda.kezilabda@gmail.com ÉRDI SPORT KFT 2030 ÉRD ERCSI ÚT 34. 2013. év 1.félévi beszámoló 1 A Társaság bemutatása:

Részletesebben

Dunaújváros PASE Házirend

Dunaújváros PASE Házirend Dunaújváros PASE Házirend Általános alapelvek Ez a Házirend a Dunaújváros PASE szakmai működésének szabályozó dokumentuma. Megsértése fegyelmi felelősséget von maga után, melynek mértékét az egyesület

Részletesebben

Magyar Labdarúgó Szövetség

Magyar Labdarúgó Szövetség Magyar Labdarúgó Szövetség 30/2014 (08.29.) számú Hivatalos Értesítő 2014.08.29. Tartalom Elnökségi határozatok 3. oldal 2 Elnökségi határozatok ELN-153/2014 (08.26.) számú határozat A Magyar Labdarúgó

Részletesebben

Magyar Labdarúgó Szövetség

Magyar Labdarúgó Szövetség Magyar Labdarúgó Szövetség Zala Megyei Igazgatóság / Zala Megyei Labdarúgó Szövetség / ZALA MEGYEI TÉLI BAJNOKSÁG Zala Megyei Téli férfi felnőtt nagypályás (műfüves) labdarúgó bajnokság versenykiírása

Részletesebben

TÁJÉKOZTATÓ. az Ózd Városi Sportegyesület évi tevékenységéről. Ó z d, május 31. Előterjesztő: Ózd Városi Sportegyesület elnöke

TÁJÉKOZTATÓ. az Ózd Városi Sportegyesület évi tevékenységéről. Ó z d, május 31. Előterjesztő: Ózd Városi Sportegyesület elnöke TÁJÉKOZTATÓ az Ózd Városi Sportegyesület 2017. évi tevékenységéről Ó z d, 2018. május 31. Előterjesztő: Ózd Városi Sportegyesület elnöke Asztalitenisz Szakosztály: Bajnokságban az Ózdi SzC Gábor Áron

Részletesebben

MAGYARORSZÁG KEREKESSZÉKES KOSÁRLABDA NEMZETI BAJNOKSÁGÁNAK VERSENYKIÍRÁSA 2017/2018

MAGYARORSZÁG KEREKESSZÉKES KOSÁRLABDA NEMZETI BAJNOKSÁGÁNAK VERSENYKIÍRÁSA 2017/2018 MAGYARORSZÁG KEREKESSZÉKES KOSÁRLABDA NEMZETI BAJNOKSÁGÁNAK VERSENYKIÍRÁSA 2017/2018 A BAJNOKSÁG CÉLJA a. A kerekesszékes kosárlabda meghonosítása és fejlesztése, sportszakmai feladatok megvalósítása.

Részletesebben

Nemzetközi mérkőzés, torna rendezésének, illetve azon való részvétel engedélyeztetés 2013.

Nemzetközi mérkőzés, torna rendezésének, illetve azon való részvétel engedélyeztetés 2013. Nemzetközi mérkőzés, torna rendezésének, illetve azon való részvétel engedélyeztetés 2013. Tartalom jegyzék Bevezető....~3~ Általános ismertető...~4~ Belföldi nemzetközi mérkőzés vagy torna engedélyeztetésének

Részletesebben

MKOSZ Streetball Budapest 3x3 Kupa. Versenykiírása

MKOSZ Streetball Budapest 3x3 Kupa. Versenykiírása MAGYAR KOSÁRLABDÁZÓK ORSZÁGOS SZÖVETSÉGE MKOSZ Streetball Budapest 3x3 Kupa Versenykiírása 2013 1 MKOSZ Streetball 3x3 Budapest Kupa MAGYAR KOSÁRLABDÁZÓK ORSZÁGOS SZÖVETSÉGE. Magyar Kosárlabdázók Országos

Részletesebben

Versenykiírás. Általános rendelkezések

Versenykiírás. Általános rendelkezések Versenykiírás Általános rendelkezések 1. A Campus Olimpia bemutatása A Campus Olimpia 2010. július 20-22 között megrendezendő sportrendezvény a magyarországi és a határon túli felsőoktatási intézmények

Részletesebben

Magyar Labdarúgó Szövetség

Magyar Labdarúgó Szövetség Magyar Labdarúgó Szövetség Hajdú-Bihar Megyei-Budapesti Igazgatóság Hajdú-Bihar megyei III. OSZTÁLY Északi és Déli csoport Hajdú-Bihar megyei III. Osztályú férfi felnőtt, nagypályás, labdarúgó bajnokságok

Részletesebben

Magyar Labdarúgó Szövetség

Magyar Labdarúgó Szövetség Magyar Labdarúgó Szövetség 24/2011 (10.21.) számú Hivatalos Értesítő 2011.10.21. Tartalom Elnökségi határozatok... 3 Versenybizottsági határozatok... 8 2 Elnökségi határozatok 310/2011 (10.18.) számú határozat

Részletesebben

BARANYA MEGYEI IGAZGATÓSÁG

BARANYA MEGYEI IGAZGATÓSÁG MAGYAR LABDARÚGÓ SZÖVETSÉG BARANYA MEGYEI IGAZGATÓSÁG 4/2018 (02.09.) számú Hivatalos Értesítő 2018.02.09. Tel.: +36-72-212-705 Fax.: +36-72-212-715 E-mail: baranya@mlsz.hu Web: baranya.mlsz.hu Bankszámla

Részletesebben

Iskolai sport. Budapest II. kerület Diáksport A II. kerületi diákolimpia versenyrendszer jellemzői

Iskolai sport. Budapest II. kerület Diáksport A II. kerületi diákolimpia versenyrendszer jellemzői Iskolai sport Budapest II. kerület Diáksport A II. kerületi diákolimpia versenyrendszer jellemzői A II. kerületi diákolimpiai versenyrendszer a tanulók rendszeres, szervezett, egész éven át tartó versenyzési

Részletesebben

Magyar Labdarúgó Szövetség. Leány U-17 korosztályú nagypályás labdarúgó bajnokság versenykiírása 2015-2016. év

Magyar Labdarúgó Szövetség. Leány U-17 korosztályú nagypályás labdarúgó bajnokság versenykiírása 2015-2016. év Magyar Labdarúgó Szövetség Leány U-17 korosztályú nagypályás labdarúgó bajnokság versenykiírása 2015-2016. év Tartalom 1. A bajnokság szervezője és rendezője, a bajnokság típusa... 2 2. A bajnokság célja...

Részletesebben

TÁJÉKOZTATÓ az Ózdi Kézilabda Club tevékenységéről

TÁJÉKOZTATÓ az Ózdi Kézilabda Club tevékenységéről TÁJÉKOZTATÓ az Ózdi Kézilabda Club tevékenységéről Ó z d, 2014. június 26. Előterjesztő: Ózdi Kézilabda Club Elnöke Az Ózdi Kézilabda Club nevében szeretnénk Önöket tájékoztatni egyesületünk működéséről.

Részletesebben

9 STARS SPORTS/USA SOFTBALL AZ

9 STARS SPORTS/USA SOFTBALL AZ 2019 THE WHOLE ENCHILADA October 26-27, 2019 Coaches Packet 12U plays at: (Saturday) Papago Park, 6201 E Oak St, Phoenix, AZ 85008, (Sunday) Rose Mofford, 9833 N 25 th Ave, Phoenix, AZ 85021 14U plays

Részletesebben

Magyar Labdarúgó Szövetség NEMZETI BAJNOKSÁG III. OSZTÁLY. NB III. Férfi Felnőtt nagypályás labdarúgó bajnokság versenykiírása 2016 2017.

Magyar Labdarúgó Szövetség NEMZETI BAJNOKSÁG III. OSZTÁLY. NB III. Férfi Felnőtt nagypályás labdarúgó bajnokság versenykiírása 2016 2017. Magyar Labdarúgó Szövetség NEMZETI BAJNOKSÁG III. OSZTÁLY NB III. Férfi Felnőtt nagypályás labdarúgó bajnokság versenykiírása 2016 2017. Határozat szám ELN-174/2015 (12.08.) Jóváhagyás 2015.12.08. Hatálybalépés

Részletesebben

UEFA EUROPA LEAGUE /16 SEASON MATCH PRESS KITS

UEFA EUROPA LEAGUE /16 SEASON MATCH PRESS KITS UEFA EUROPA LEAGUE - 2015/16 SEASON MATCH PRESS KITS Sevilla FC Last updated 08/04/2016 18:39CET (First leg: 2-1) Estadio Ramón Sánchez Pizjuán - Seville Thursday 14 April 2016 21.05CET (21.05 local time)

Részletesebben

Korrupciós kockázatok a magyar sportfinanszírozásban

Korrupciós kockázatok a magyar sportfinanszírozásban Korrupciós kockázatok a magyar sportfinanszírozásban 2015. október 22. Mucsi Gyula Transparency International Magyarország gyula.mucsi@transparency.hu Tartalom 1. A Tao. támogatási rendszer 2. A Tao. támogatási

Részletesebben

Forever Cup Dunaújvárosban

Forever Cup Dunaújvárosban Dunaújváros volt az egyik állomása a Forever Cupa selejtezőjének, melyet a Dunaújváros stadionban rendezett meg a Dunaújvárosi Labdarúgó Szövetség. A kupára 16 csapat nevezett be, hogy megnyerje a dunaújvárosi

Részletesebben

II. PSE Futball Fesztivál versenykiírása

II. PSE Futball Fesztivál versenykiírása II. PSE Futball Fesztivál versenykiírása 1. A torna rendezője: A PAKSI SE Labdarúgó Szakosztálya Levelezési cím: 7030 Paks, Fehérvári u. 29. 2. A torna helye: Paksi SE Sporttelepe Paks, Fehérvári u. 29.

Részletesebben

Magyar Labdarúgó Szövetség

Magyar Labdarúgó Szövetség Magyar Labdarúgó Szövetség NŐI MAGYAR KUPA Női felnőtt nagypályás labdarúgó Magyar Kupa versenykiírása 2014-2015. Tartalom 1. A Női Magyar Kupa szervezője és rendezője, a kupa típusa... 3 2. A Kupa célja...

Részletesebben

A Modern Játék. Üdvözlettel, Alf Galustian Co-Founder COERVER Coaching

A Modern Játék. Üdvözlettel, Alf Galustian Co-Founder COERVER Coaching A Modern Játék Sok fiatal játékos érkezik a felnőtt futball világába és küzdenek a rájuk nehezedő óriási nyomással, idővel, a térrel, és a fizikai kihívásokkal. Sokan közülük egyszerűen nem rendelkeznek

Részletesebben

Pest Megyei Kosárlabda Szövetség B33-as BAJNOKSÁGAINAK VERSENYKIÍRÁSA 2017/2018

Pest Megyei Kosárlabda Szövetség B33-as BAJNOKSÁGAINAK VERSENYKIÍRÁSA 2017/2018 Pest Megyei Kosárlabda Szövetség B33-as BAJNOKSÁGAINAK VERSENYKIÍRÁSA 2017/2018 2016/2017. Pest Megye Versenykiírás PEST MEGYEI KOSÁRLABDA SZÖVETSÉG SZÉKHELY: 1146 Budapest, Istvánmezei u. 1-3 POSTACÍM:

Részletesebben

RTL Klub Weekly Audience Report

RTL Klub Weekly Audience Report RTL Klub Weekly Audience Report Week 1 Source: Nielsen/M-RTL, Consolidated TSV figures, except last week 17.3.6 Top of the Week (18-9 Live+AsLive) Week 1 No. Description Start End Channel Dates Date AMR

Részletesebben

Magyar Labdarúgó Szövetség MAGYAR KUPA. Férfi Felnőtt nagypályás labdarúgó Magyar Kupa ás Amatőr Kupa versenykiírása

Magyar Labdarúgó Szövetség MAGYAR KUPA. Férfi Felnőtt nagypályás labdarúgó Magyar Kupa ás Amatőr Kupa versenykiírása Magyar Labdarúgó Szövetség MAGYAR KUPA Férfi Felnőtt nagypályás labdarúgó Magyar Kupa ás Amatőr Kupa versenykiírása 2017 2018. Határozat szám ELN-24/2017 (03.02.) Jóváhagyás 2017.03.02. Hatálybalépés 2017.03.17.

Részletesebben

LÉTESÍTMÉNYEK. 1112 Budapest, Menyecske utca 1. +36309229897 info@mafcbasket.hu. Basket MHG Kft. A MAFC NB. I-es, U23-as és U18-as csapat működtetője

LÉTESÍTMÉNYEK. 1112 Budapest, Menyecske utca 1. +36309229897 info@mafcbasket.hu. Basket MHG Kft. A MAFC NB. I-es, U23-as és U18-as csapat működtetője S P O R T F E J L E S Z T É S I T E R V A BASKET MHG KFT. JELENLEGI HELYZETÉNEK BEMUTATÁSA A Basket MHG Kft. a MAFC kosárlabda csapatának üzemeltetője, amely az évtizedek óta sikeres utánpótlásbázis csúcsán

Részletesebben

Kérelem sportfejlesztési program jóváhagyása tárgyában hiánypótolt

Kérelem sportfejlesztési program jóváhagyása tárgyában hiánypótolt Oldalszám: 1 Kérelem sportfejlesztési program jóváhagyása tárgyában hiánypótolt Kérelem száma: KE02875/2014/MLSZ Érkezett: Ügyiratszám: KE02875/2014/MLSZ-3 Oldalszám: 2 A kérelmező adatai Általános A kérelmező

Részletesebben

Hivatalos Értesítő Tartalom

Hivatalos Értesítő Tartalom Budapest, 2011.06.30. Iktatószám: Ki-2619/2011 14/2011. szám Hivatalos Értesítő Tartalom Elnökségi határozatok...2 Versenybizottsági határozatok... 4 Elnökségi határozatok 98/2011 (06.15.) határozat Az

Részletesebben

Lizards Floorball Team 2014. szeptember 13-14. www.trampolin.hu MEGHÍVÓ

Lizards Floorball Team 2014. szeptember 13-14. www.trampolin.hu MEGHÍVÓ MEGHÍVÓ A Trampolin Sportegyesület Floorball Szakosztálya és a Magyar Floorball Szakszövetség újra életre hívja a Veszprém Open Floorball Cupot. A nyílt nevezésű kettő napos kupára várjuk a hazai utánpótlás,

Részletesebben

HIVATALOS ÉRTESÍTŐ. Az MLSZ Elnökségének szeptember 25.-i határozatai

HIVATALOS ÉRTESÍTŐ. Az MLSZ Elnökségének szeptember 25.-i határozatai Budapest, 2008. szeptember 30. Iktatószám: 5733/2008 17. szám HIVATALOS ÉRTESÍTŐ Az MLSZ Elnökségének 2008. szeptember 25.-i határozatai 202/2008. számú határozat Az Elnökség Várhidi Péter olimpiai válogatott

Részletesebben

9 STARS SPORTS/USA SOFTBALL AZ

9 STARS SPORTS/USA SOFTBALL AZ 2019 MARCH MADNESS March 9-10, 2019 Coaches Packet 12U & 14U play at: Rose Mofford Park, 9833 N 25 th Ave., Phoenix, AZ 85021 Coaches Packet is the Copyrighted material of 9 STARS SPORTS Arizona Fast Pitch

Részletesebben

Magyar Labdarúgó Szövetség

Magyar Labdarúgó Szövetség Magyar Labdarúgó Szövetség 5/2019 (04.16.) számú Hivatalos Értesítő 2019.04.16. Tartalom Elnökségi határozatok ELN-31-32/2019 (04.09.) ELN-33/2019 (04.09.) ELN-34/2019 (04.09.) ELN-35/2019 (04.09.) ELN-36/2019

Részletesebben

Magyar Labdarúgó Szövetség

Magyar Labdarúgó Szövetség Magyar Labdarúgó Szövetség 04/2014 (02.04.) számú Hivatalos Értesítő 2014.02.04. Tartalom Elnökségi határozatok 3. oldal 1/2014. (01.21.) Sportigazgató felmentése 2/2014. (01.21.) U21 Utánpótlás kapitány

Részletesebben

NyrREGYHÁlA MEGYEI JOGÚ VÁROS KÖZGYŰLÉSE. Köznevelési, Kulturális és Sport Bizottsága. 33/2013.{1I. 25.) számú. határozata

NyrREGYHÁlA MEGYEI JOGÚ VÁROS KÖZGYŰLÉSE. Köznevelési, Kulturális és Sport Bizottsága. 33/2013.{1I. 25.) számú. határozata NyrREGYHÁlA MEGYEI JOGÚ VÁROS KÖZGYŰLÉSE Köznevelési, Kulturális és Sport Bizottsága 33/2013.{1I. 25.) számú határozata a 2013. évi Kiemeit csapatsportágak keretre beérkezett kérelmekkel kapcsolatos döntésről

Részletesebben

Bemutatkozás. dksi.hu. A KONTENT-DKSI Cycling Team

Bemutatkozás. dksi.hu. A KONTENT-DKSI Cycling Team Bemutatkozás A KONTENT-DKSI Cycling Team Az országúti kerékpársport Debrecenben sikeres múltra tekinthet vissza. Számos válogatott szereplés, OB győzelmek, rangos külföldi versenyeken való eredményes részvételek

Részletesebben

be/sfp-9342/2015/mlsz

be/sfp-9342/2015/mlsz A kérelmező adatai A kérelmező szervezet teljes neve Berényi Gyermek Futball Club Utánpótlás Nevelő Egyesület A kérelmező szervezet rövidített neve Berényi Gyermek FC Gazdálkodási formakód 521 Tagsági

Részletesebben

Magyar Labdarúgó Szövetség

Magyar Labdarúgó Szövetség Magyar Labdarúgó Szövetség 3/2017 (02.09.) számú Hivatalos Értesítő 2017.02.09. Tartalom Elnökségi határozatok ELN-1/2017 (02.02.) ELN-2/2017 (02.02.) ELN-3/2017 (02.02.) ELN-4/2017 (02.02.) Labdarúgópálya

Részletesebben

Szentes Város Önkormányzata Képviselő-testületének 22/2008. (XI.17.) rendelete. a sportról

Szentes Város Önkormányzata Képviselő-testületének 22/2008. (XI.17.) rendelete. a sportról Szentes Város Önkormányzata Képviselő-testületének 22/2008. (XI.17.) rendelete a sportról Szentes Város Önkormányzata Képviselő-testülete a helyi önkormányzatokról szóló 1990. évi LXV. törvény 16. (1)

Részletesebben

Tárgy: Fegyelmi határozat Dion Mario Williams (Miskolci Amerikai Futball és Szabadidő Sport Egyesület; #8) versenyző ügyében.

Tárgy: Fegyelmi határozat Dion Mario Williams (Miskolci Amerikai Futball és Szabadidő Sport Egyesület; #8) versenyző ügyében. Iktatószám: 004-FEB/2016 Tárgy: Fegyelmi határozat Dion Mario Williams (Miskolci Amerikai Futball és Szabadidő Sport Egyesület; #8) versenyző ügyében. Az eljáró sportfegyelmi bizottság megnevezése: A Magyar

Részletesebben

SPORTPONT - KRE TAVASZI SPORTNAP MIX STRANDRÖPLABDA TORNA április 09.

SPORTPONT - KRE TAVASZI SPORTNAP MIX STRANDRÖPLABDA TORNA április 09. 2014. április 09. 1. A verseny célja: A résztvevő csapatok játéklehetőségeinek bővítése. Az elért eredmények alapján a torna győztesének és helyezettjeinek megállapítása. A mérkőzés nézőinek kulturált

Részletesebben

Magyar Labdarúgó Szövetség Edzőképző Központ. Tervezés az utánpótlásban, amatőr csapatnál

Magyar Labdarúgó Szövetség Edzőképző Központ. Tervezés az utánpótlásban, amatőr csapatnál Magyar Labdarúgó Szövetség Edzőképző Központ Tervezés az utánpótlásban, amatőr csapatnál Tervezés U9 U15 Nyár ősz Téli szünet Megismerkedés, képességek felmérés os keret kiválasztása Célkitűzések Feladatok

Részletesebben

SZPONZORI KIAJÁNLÓ 2017

SZPONZORI KIAJÁNLÓ 2017 SZPONZORI KIAJÁNLÓ 2017 AZ AMERIKAI FUTBALL AZ EGYIK LEGDINAMIKUSABBAN FEJLŐDŐ SPORTÁG EURÓPÁBAN. A PROFI FUTBALL KÖZVETÍTÉSEK NÉPSZERŰSÉGÉNEK ROBBANÁSSZERŰ NÖVEKEDÉSÉVEL PÁRHUZAMOSAN MA MÁR A HAZAI CSAPATOK

Részletesebben

2. Tavasz Kupa. Uszonyos és Búvárúszó Verseny Kiírása

2. Tavasz Kupa. Uszonyos és Búvárúszó Verseny Kiírása 2. Tavasz Kupa Uszonyos és Búvárúszó Verseny Kiírása 1,/ A verseny célja: Az uszonyos-, és búvárúszás népszerűsítése, versenyzők részére versenyzési lehetőség biztosítása. 2,/ A verseny rendezője: HÓD

Részletesebben

Coerver Magyarország

Coerver Magyarország Coerver Magyarország A Modern Játék Sok fiatal játékos érkezik a felnőtt futball világába és küzdenek a rájuk nehezedő óriási nyomással, idővel, a térrel, és a fizikai kihívásokkal. Sokan közülük egyszerűen

Részletesebben

Magyar Labdarúgó Szövetség

Magyar Labdarúgó Szövetség Magyar Labdarúgó Szövetség 3/2016 (02.15.) számú Hivatalos Értesítő 2016.02.15. Tartalom Versenybizottsági határozatok Fegyelmi Bizottsági határozatok 3. oldal 5. oldal 2 Versenybizottsági határozatok

Részletesebben

U23 Egyetemi-Főiskolai 3x3 Kosárlabda Bajnokság. Versenykiírása

U23 Egyetemi-Főiskolai 3x3 Kosárlabda Bajnokság. Versenykiírása MAGYAR KOSÁRLABDÁZÓK ORSZÁGOS SZÖVETSÉGE. U23 Egyetemi-Főiskolai 3x3 Kosárlabda Bajnokság Versenykiírása 2012. március 30. 2012 1 EF3x3 Kosárlabda Bajnokság MAGYAR KOSÁRLABDÁZÓK ORSZÁGOS SZÖVETSÉGE. Magyar

Részletesebben

Magyar Labdarúgó Szövetség

Magyar Labdarúgó Szövetség Magyar Labdarúgó Szövetség Zala Megyei Igazgatóság / Zala Megyei Labdarúgó Szövetség / ZALA MEGYEI III. OSZTÁLY Zala Megyei III. Osztályú férfi felnőtt nagypályás labdarúgó bajnokság versenykiírása 2019

Részletesebben

b a j n o k s á g s o r s o l á s a 2 0 1 1-2 0 1 2. 1-1 8. f o r d u l ó k

b a j n o k s á g s o r s o l á s a 2 0 1 1-2 0 1 2. 1-1 8. f o r d u l ó k N B I. F é r f i F e l n ő t t N a g y p á l y á s L a b d a r ú g ó b a j n o k s á g s o r s o l á s a 2 0 1 1-2 0 1 2. 1-1 8. f o r d u l ó k 2011. június 28-29. UEFA Bajnokok Ligája 1. forduló 1. mérkőzés

Részletesebben

Út Európa Élvonalába. Tehetségkutató és Foglalkoztató Program

Út Európa Élvonalába. Tehetségkutató és Foglalkoztató Program Út Európa Élvonalába Tehetségkutató és Foglalkoztató Program 2 A Tehetség Útja a Labdarúgás Élvonalába: Feladatkörök és Feladatok: 3 A Program fő célkitűzései: A Magyar Tehetség Útja Európa Élvonalába:

Részletesebben

U23 Streetball 3x3 Kosárlabda Bajnokság

U23 Streetball 3x3 Kosárlabda Bajnokság MAGYAR KOSÁRLABDÁZÓK ORSZÁGOS SZÖVETSÉGE U23 Streetball 3x3 Kosárlabda Bajnokság Versenykiírása 2013. április 2. 2013 1 Streetball 3x3 Kosárlabda Bajnokság MAGYAR KOSÁRLABDÁZÓK ORSZÁGOS SZÖVETSÉGE. Magyar

Részletesebben

Szponzori ajánlat. Céljaink

Szponzori ajánlat. Céljaink Szponzori ajánlat Céljaink A klubunk háttér munkálatait végző szakmai csapatunk gólja, hogy egy transzparens klub felépítéssel és operációval, haladó gondolkodású szakemberekkel és vállalkozásokkal együtt

Részletesebben

PÁLYÁZATI TUDNIVALÓK. A rendezéssel kapcsolatos részletes forgatókönyvet az Általános Versenykiírás mellékletében találhatják.

PÁLYÁZATI TUDNIVALÓK. A rendezéssel kapcsolatos részletes forgatókönyvet az Általános Versenykiírás mellékletében találhatják. PÁLYÁZATI FELHÍVÁS 2009/2010. TANÉVI ORSZÁGOS BAJNOKSÁGOK RENDEZÉSÉRE A Magyar Egyetemi Főiskolai Sportszövetség (MEFS) pályázatot hirdet a 2009-2010. tanévi országos egyetemi főiskolai bajnokságok döntőinek

Részletesebben

Magyar Labdarúgó Szövetség

Magyar Labdarúgó Szövetség Magyar Labdarúgó Szövetség 08/2012 (04.23.) számú Hivatalos Értesítő 2012.04.23. Tartalom Elnökségi határozatok... 3 Versenybizottsági határozatok... 6 2 Elnökségi határozatok 56/2012 (03.27) számú határozat

Részletesebben

RTL Klub Weekly Audience Report

RTL Klub Weekly Audience Report RTL Klub Weekly Audience Report Week Source: Nielsen/M-RTL, Consolidated TSV figures, except last week 17.1. Top of the Week (18-9 Live+AsLive) Week No. Description Start End Channel Dates Date AMR AMR%

Részletesebben

TÁRGY: Beszámoló a szekszárdi 3802 hrsz-ú, sporttelep ingatlan hasznosításáról

TÁRGY: Beszámoló a szekszárdi 3802 hrsz-ú, sporttelep ingatlan hasznosításáról AZ ELŐTERJESZTÉS SORSZÁMA: 321. MELLÉKLET:1 TÁRGY: Beszámoló a szekszárdi 3802 hrsz-ú, sporttelep ingatlan hasznosításáról E L Ő T E R J E S Z T É S SZEKSZÁRD MEGYEI JOGÚ VÁROS ÖNKORMÁNYZATA KÖZGYŰLÉSÉNEK

Részletesebben

IV. RÁBAKÖZ KUPA LÁNY KÉZILABDA TORNA

IV. RÁBAKÖZ KUPA LÁNY KÉZILABDA TORNA 2015. évi versenykiírás 1. A Kupa célja A kézilabdázás megismertetése, megszerettetése és széles körben történő elterjesztése. Rábaköz és környéke lány kézilabda utánpótlás sportélet felpezsdítése. A Kupa

Részletesebben

Magyar Labdarúgó Szövetség

Magyar Labdarúgó Szövetség Magyar Labdarúgó Szövetség 29/2015 (10.29.) számú Hivatalos Értesítő 2015.10.29. Tartalom Küldöttközgyűlési határozatok Elnökségi határozatok 3. oldal 4. oldal 2 Küldöttközgyűlési határozatok KÖZ-25/2015

Részletesebben

MLSZ MLS Nyerges emlékkonferencia 2016 KASSAY LILI

MLSZ MLS Nyerges emlékkonferencia 2016 KASSAY LILI MLSZ MLS Nyerges emlékkonferencia 2016 KASSAY LILI Kutatási téma: hivatásos klublabdarúgás üzleti versenyképessége és fenntartható működtetése Többszintű, komplex, globális rendszer Értelmezési tér - adott

Részletesebben

Magyar Labdarúgó Szövetség. Leány U-15 Nagypályás Bajnokság. Versenykiírás

Magyar Labdarúgó Szövetség. Leány U-15 Nagypályás Bajnokság. Versenykiírás Magyar Labdarúgó Szövetség Leány U-15 Nagypályás Bajnokság Versenykiírás 2016-2017 Határozat szám ELN-181/2015 (12.08.) Jóváhagyás 2015.12.08. Hatálybalépés 2016.01.08. Érvényesség 2017.06.30. Utolsó módosítás

Részletesebben

9 STARS SPORTS/USA SOFTBALL AZ

9 STARS SPORTS/USA SOFTBALL AZ 2019 MARCH MADNESS March 9-10, 2019 Coaches Packet 12U & 14U play at: Rose Mofford Park, 9833 N 25 th Ave., Phoenix, AZ 85021 Coaches Packet is the Copyrighted material of 9 STARS SPORTS Arizona Fast Pitch

Részletesebben

utánpótláskorúak felkészítése, versenyeztetése 200 Szeged

utánpótláskorúak felkészítése, versenyeztetése 200 Szeged A 20 évi sportcélú támogatási keret kiosztása 1 / 5 1. Kedvezményezett neve Lelkesedés SZEAC Súlyemelı Szakosztály Utánpótlás-nevelés támogatása célja összege i utánpótlás versenyeztetési, mőködési hátterének

Részletesebben

A TAO támogatási rendszer hatása a magyar labdarúgásra

A TAO támogatási rendszer hatása a magyar labdarúgásra A TAO támogatási rendszer hatása a magyar labdarúgásra Készítette Balogh Renátó Fiatal Sporttudósok IV. Országos Konfereciája Budapest, 2016.12.03. Előadásom célja, hogy bemutassa a TAO támogatási rendszer,

Részletesebben

Tájékoztató. a Kerekegyházi Sportegyesület évi működéséről. Készítette:

Tájékoztató. a Kerekegyházi Sportegyesület évi működéséről. Készítette: Kerekegyházi Sportegyesület 6041 Kerekegyháza, Dózsa Gy. u. 145. Tájékoztató a Kerekegyházi Sportegyesület 2011. évi működéséről Készítette: Bognárné Kormos Erika a Kerekegyházi Sportegyesület elnökhelyettese

Részletesebben

Magyar Labdarúgó Szövetség

Magyar Labdarúgó Szövetség Magyar Labdarúgó Szövetség Veszprém Megyei Igazgatóság Férfi felnőtt, nagypályás labdarúgó Veszprém Megyei versenykiírása 2016 2017. Jóváhagyás 2015.12.08. Utolsó módosítás 2015.12.08. Hatálybalépés 2016.01.08.

Részletesebben

Magyar Labdarúgó Szövetség

Magyar Labdarúgó Szövetség Magyar Labdarúgó Szövetség Zala Megyei Igazgatóság / Zala Megyei Labdarúgó Szövetség / I. OSZTÁLYÚ U-19 KOROSZTÁLYÚ BAJNOKSÁG Zala Megyei I. osztályú U-19 korosztályú férfi ifjúsági nagypályás labdarúgó

Részletesebben

Az MLSZ Elnökségének augusztus 27-i határozatai

Az MLSZ Elnökségének augusztus 27-i határozatai 20. szám HIVATALOS ÉRTESÍTŐ Budapest, 2009. szeptember 10. Iktatószám: /2009 Az MLSZ Elnökségének 2009. augusztus 27-i határozatai 149/2009. számú határozat Az MLSZ Elnöksége úgy határozott, hogy a Fegyelmi

Részletesebben