Feladatkörök a Bozsik programban

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "Feladatkörök a Bozsik programban"

Átírás

1 Feladatkörök a Bozsik programban

2 A megyei szakmai igazgatóval szembeni elvárások: Megyei Szakmai Igazgató min. érvényes UEFA A licence jó kapcsolattartó és együttműködési képesség (sportszervezetek és igazgatóságok) szakmai önéletrajz leadása ig II. A megyei szakmai igazgatók feladatai: a Programokhoz kapcsolódó egyesületek és intézmények (iskolák ill. óvodák) közötti együttműködések kiszélesítését elősegíti, kapcsolatot tart az MLSZ utánpótlás programokban érintett szervezetekkel és intézményekkel, valamint az ott dolgozó szakemberekkel, kapcsolatot tart az MLSZ utánpótlás programok területi szinten koordináló szakembereivel, kapcsolatot tart az MLSZ utánpótlás programokban érintett megyei önkormányzatok és megyei jogú városok önkormányzatának képviselőivel, továbbá a települések önkormányzatainak képviselőivel elősegíti és ellenőrzi a programokban érintett sportszervezetekben, intézményekben a foglalkozások (intézmény egyesület együttműködési megállapodás szerint) összehangolt, előírt szakmai paramétereknek megfelelő megtartását, melyekről félévente jelentést készít, és elektronikusan továbbít az MLSZ felé, ellenőrzi a programokban a rendezvények központi és helyi kiírások mentén való megtartását, az azokon való részvételt, melyekről féléves összegző beszámolót készít, és továbbít elektronikusan az MLSZ felé, tevékenységét a programokban az eljárási rend és szakmai követelmények megismerése alapján végzi, a versenykiírások figyelembevételével, segíti a programok belső szakmai információ áramlását a programokban résztvevő szervezetektől a programokat koordináló MLSZ irányába, elősegíti, megszervezi és ellenőrzi a megyei és regionális kiválasztó eseményeket, ellenőrzi, felügyeli és irányítja a megye körzetvezetőinek, alközpontvezetőinek munkáját, feladatait, majd értékelést készít róluk félévente, a felügyelete alatt lévő körzetek, alközpontok területén segíti a program helyi médiumokban való megjelenését, valamint a megyei médiumokkal kapcsolatot alakít ki, tart fenn. A Bozsik-kibontakozatási program szintjén: Az MLSZ útmutatásai szerint megszervezi és megrendezi az U13-as korosztály, alközponti tehetségeiből álló csapatok és a megye kiemelt csapatának kiválasztó tornáit.(november és május hónapban) Az U14-es fiú megyei válogatott keret kialakítása, nyilvántartása (az előírt formában). Az MLSZ útmutatásai szerint megszervezi és megrendezi az U14-es fiú korosztályban a kiválasztott Tehetségek Kiemelt foglalkoztatását, előírt edzésterv szerint. (szeptember október november hónapok során) Biztosítja a megyében kiválasztott tehetséges U14 es játékosok szereplését a régiós, területi és országos kiválasztás alkalmával. Biztosítja a megyében kiválasztott tehetséges U15-ös játékosok szereplését a régiós, területi és országos válogatottak foglalkozásain, mérkőzésein.

3 Megyei Koordinátor A megyei koordinátorral szembeni elvárások: min. érvényes UEFA B licence jó kapcsolattartó és együttműködési képesség (sportszervezetekkel és szövetségekkel) szakmai önéletrajz leadása ig II. A megyei koordinátorok feladatai: ellenőrzi a programokban érintett szervezetekben, intézményekben a játékosok, gyermekek személyét, létszámát, melyeket elektronikus úton nyomon követ az MLSZ regisztrációs- és adatbázisában, gondoskodik arról, hogy a játékosok, szervezetek, intézmények nyilvántartása határidőre elkészüljön az MLSZ által meghatározott ütemezés szerint és ezek az információk bekerüljenek az MLSZ központi adatbázisába, gondoskodik arról, hogy a programok adminisztratív irányításával, finanszírozásával, valamint ellenőrzésével kapcsolatos információk időben eljussanak az MLSZ-hez, valamint az MLSZ irányából az érintett szervezetekhez, intézményekhez, kiadja az egyesületi programmal összefüggő szervezeti és személyi jellegű kifizetésekhez szükséges teljesítésigazolásokat, a megyei szakmai vezető jóváhagyásával tevékenységét a programokban az eljárási rend és szakmai követelmények megismerése alapján végzi, a versenykiírások figyelembevételével, a gazdasági jellegű információ áramlását a Területi Igazgatóság, valamint az MLSZ felé és mindkét szervezettől eredő információk eljuttatását a kapcsolódó szervezetekhez, intézményekhez,

4 Alközpontvezető edző I. Alközpontvezetőkkel szembeni elvárások: min. érvényes UEFA B licence jó kapcsolattartó és együttműködési képesség (sportszervezetekkel és szövetségekkel) szakmai önéletrajz leadása ig II. Alközpontvezetők feladatai: A Bozsik-kibontakozatási program szintjén: Az MLSZ útmutatásai szerint megszervezi és megrendezi az U12-es korosztály, alközponthoz tartozó körzeteinek tehetségeiből álló csapatok valamint az alközpont kiemelt csapatának kiválasztó tornáit. (ősszel 2 alkalommal és tavasszal 2 alkalommal) Az U13-as fiú alközponti válogatott keret (20 fő) kialakítása, nyilvántartása (az előírt formában). Az MLSZ útmutatásai szerint alközpontjában megszervezi és megrendezi az U13-as korosztályban a kiválasztott Tehetségek Kiemelt foglalkoztatását. (szeptember október november- március április május hónapok során) Biztosítja az alközpontjában kiválasztott tehetséges játékosok szereplését a megyei kiválasztás és foglalkoztatás alkalmával. A Sportszervezetek szintjén: Az alközpontjához tartozó körzetekben ellátja el a Bozsik program szakmai felügyeletét. Rendszeres szakmai kapcsolatot tart fenn az alközpontjához tartozó körzetek és sportszervezetek szakmai vezetőivel. A helyi sajátosságok figyelembe vételével elősegíti az utánpótlás labdarúgás fejlődését. Az alközpont körzeteiben zajló szakmai munkát ellenőrzi, dokumentálja munkanaplóban Felelős az MLSZ útmutatások szerinti elektronikus adatszolgáltatásért! Feladata az adatok változása esetén az illetékesek értesítése az adatváltozás követően két napon belül. (pl. végzettségben való változás, stb.) Feladata a Bozsik Versenykiírás és eljárási rend pontos ismerete és betartatása, valamint az alközpontok területén történő betartatása.

5 Körzetvezető edző I. Körzetvezetőkkel szembeni elvárások: min. érvényes UEFA B licence jó kapcsolattartó, együttműködési képesség (sportszervezetek, intézmények, szövetségek) szakmai önéletrajz leadása ig II. Körzetvezetők feladatai: Körzetében minél több település sportszervezetét, iskoláját, óvodáját vonja be a programba. A helyi sajátosságok figyelembe vételével segítse elő az utánpótlás labdarúgás fejlődését. Körzetében felelős a Bozsik-programok teljes-körű szervezéséért és működtetéséért. A körzet intézményeivel és sportszervezeteivel folyamatos kapcsolattartás. A körzet intézményeiben és sportszervezeteiben zajló szakmai munka ellenőrzése, dokumentálása munkanaplóban. A Bozsik-kibontakozatási program szintjén: Biztosítja a körzetében tehetséges játékosok szereplését az alközponti kiválasztás és foglalkoztatás alkalmával. Az U12-es körzeti válogatott keret (20 fő) kialakítása, nyilvántartása (az előírt formában). Biztosítja havi 1 alkalommal (maximum a 6-8 játék-aktív hóban) a keretek foglalkoztatását, amelyet előírt edzésterv alapján köteles teljesíteni. Biztosítja a körzeti válogatott szereplését ősszel 2 alkalommal és tavasszal 2 alkalommal az alközponti tornán! A Sportszervezetek szintjén: Feladata a Bozsik - Gyermek Egyesületi Program U6-7, U8-9 és U10-11-es körzeti tornáinak magas szintű szervezése és megrendezése. Felelős az MLSZ útmutatások szerinti elektronikus adatszolgáltatásért! Adatok változása esetén az illetékesek értesítése az adatváltozás követően két napon belül. Versenykiírás és eljárási rend pontos ismerete és betartatása. Az Intézmények szintjén: A körzet intézményeiben félévente megszervezendő gyermeklabdarúgó fesztiválokat előkészíti és lebonyolítja. A Sulibajnokság látogatása a körzethez tartozó iskolákban. III. A körzet kialakításának legfőbb szempontjai: Sportszervezetek: Egy labdarúgó körzet minimálisan 4 különböző sportszervezetből áll. A körzeti tornákon egy sportszervezet több csapata is szerepelhet, feltéve, ha egy játékosa az év során folyamatosan és kizárólag abban a csapatban szerepelt ahova az előzetes regisztráció során nevezték! A 2012/13-es Egyesületi Versenykiírás és Eljárási Rend ismerete és maradéktalan betartása. Intézmények: Egy Intézményi körzet minimálisan 4 különböző intézmény legalább 16 labdarúgó csoportjából áll. A 2012/13- es Intézményi Versenykiírás és Eljárási Rend ismerete és maradéktalan betartása.

6 Felkészítő edző I. A Sportszervezet felkészítő edzővel szembeni elvárások: min. érvényes MLSZ D végzettség jó kapcsolattartó és együttműködési képesség (sportszervezetekkel, intézményekkel és szövetségekkel) szakmai önéletrajz leadása ig II. A Sportszervezet felkészítő edző feladatai: Sportszervezetében ellátja el a Bozsik program szakmai felügyeletét. Rendszeres szakmai kapcsolatot tart fenn a körzethez tartozó sportszervezetek szakmai vezetőivel. A helyi sajátosságok figyelembe vételével elősegíti az utánpótlás labdarúgás fejlődését. A sportszervezetében zajló szakmai munkát ellenőrzi, dokumentálja munkanaplóban Felelős az MLSZ útmutatások szerinti elektronikus adatszolgáltatásért! Feladata az adatok változása esetén az illetékesek értesítése az adatváltozás követően két napon belül. (pl. végzettségben való változás, stb.) Feladata a Bozsik Versenykiírás és eljárási rend pontos ismerete és betartatása, valamint a szakmai ajánlások betartatása. Feladata: biztosítani a sportszervezet korosztályos csapatainak felkészítését és részvételét a Bozsik - Gyermek Egyesületi Program U6-7, U8-9 és U10-11-es körzeti tornáira.

Megyei Szakmai Igazgató

Megyei Szakmai Igazgató Megyei Szakmai Igazgató A megyei szakmai igazgatóval szembeni elvárások: min. érvényes UEFA A licence jó kapcsolattartó és együttműködési képesség (sportszervezetek és szövetségek) szakmai önéletrajz leadása

Részletesebben

Feladatkörök az OTP Bank Bozsik - programban

Feladatkörök az OTP Bank Bozsik - programban Feladatkörök az OTP Bank Bozsik - programban A megyei szakmai igazgatóval szembeni elvárások: Megyei Szakmai Igazgató min. érvényes UEFA A licence jó kapcsolattartó és együttműködési képesség (sportszervezetek

Részletesebben

Feladatkörök az OTP Bank Bozsik - programban

Feladatkörök az OTP Bank Bozsik - programban Feladatkörök az OTP Bank Bozsik - programban A megyei szakmai igazgatóval szembeni elvárások: Megyei Szakmai Igazgató min. érvényes UEFA A licence B kategóriás jogosítvány jó kapcsolattartó és együttműködési

Részletesebben

Út Európa Élvonalába. Tehetségkutató és Foglalkoztató Program

Út Európa Élvonalába. Tehetségkutató és Foglalkoztató Program Út Európa Élvonalába Tehetségkutató és Foglalkoztató Program 2 A Tehetség Útja a Labdarúgás Élvonalába: Feladatkörök és Feladatok: 3 A Program fő célkitűzései: A Magyar Tehetség Útja Európa Élvonalába:

Részletesebben

Út Európa Élvonalába. Tehetségkutató és Foglalkoztató Program

Út Európa Élvonalába. Tehetségkutató és Foglalkoztató Program Út Európa Élvonalába Tehetségkutató és Foglalkoztató Program 2 A Tehetség Útja a Labdarúgás Élvonalába: Feladatkörök és Feladatok: 3 A Program fő célkitűzései: A Magyar Tehetség Útja Európa Élvonalába:

Részletesebben

Tájékoztató. az Intézményi Labdarúgó Utánpótlás-nevelési Programról (2014. szeptember 1. - 2015. június 30.)

Tájékoztató. az Intézményi Labdarúgó Utánpótlás-nevelési Programról (2014. szeptember 1. - 2015. június 30.) Tájékoztató az Intézményi Labdarúgó Utánpótlás-nevelési Programról (2014. szeptember 1. - 2015. június 30.) (az előző évhez képest a változások pirossal jelölve) Készítette: Majoros Attila Bozsik-program

Részletesebben

- Egyesületi Program - U10/11 és U12/13 tornák. Eljárási Rend, Szakmai Követelmények

- Egyesületi Program - U10/11 és U12/13 tornák. Eljárási Rend, Szakmai Követelmények - Egyesületi Program - U10/11 és U12/13 tornák Eljárási Rend, Szakmai Követelmények A torna előkészítése 1. Általános követelmények A kiemelt régiós U11 és U13 tornákon a régió kiemelt sportszervezeteinek

Részletesebben

- Egyesületi Program - U10/11 és U12/13 tornák. Eljárási Rend, Szakmai Követelmények

- Egyesületi Program - U10/11 és U12/13 tornák. Eljárási Rend, Szakmai Követelmények - Egyesületi Program - U10/11 és U12/13 tornák Eljárási Rend, Szakmai Követelmények A torna előkészítése 1. Általános követelmények A kiemelt labdarúgó régiós U11 és U13 tornákon a régió kiemelt Utánpótlás

Részletesebben

Egyesületi Program. U10/11 és U12/13 tornák. Eljárási Rend, Szakmai Követelmények

Egyesületi Program. U10/11 és U12/13 tornák. Eljárási Rend, Szakmai Követelmények Egyesületi Program U10/11 és U12/13 tornák Eljárási Rend, Szakmai Követelmények A torna előkészítése 1. Általános követelmények A Bozsik Központok alá tartozó csoport tornákon a sportszervezetek U10/11

Részletesebben

II. Az együttműködő felek az alábbiak szerint fejtik ki közös tevékenységüket:

II. Az együttműködő felek az alábbiak szerint fejtik ki közös tevékenységüket: EGYÜTTMŰKÖDÉSI MEGÁLLAPODÁS TERVEZET amely létrejött egyrészről a Magyar Labdarúgó Szövetség (székhely: 1112 Budapest, Kánai u. 2.D., Fővárosi Bíróság által 25. sz. alatt nyilvántartott társadalmi szervezet,

Részletesebben

Egyesületi Program. U6/7, U8/9 fesztivál. Eljárási Rend, Szakmai Követelmények, Támogatások

Egyesületi Program. U6/7, U8/9 fesztivál. Eljárási Rend, Szakmai Követelmények, Támogatások Egyesületi Program U6/7, U8/9 fesztivál Eljárási Rend, Szakmai Követelmények, Támogatások 1 A fesztivál előkészítése 1. Általános követelmények Gyermeklabdarúgó fesztivált, ott lehet rendezni, ahol a csoportban

Részletesebben

Egyesületi Program. U10/11 és U12/13 tornák. Eljárási Rend, Szakmai Követelmények

Egyesületi Program. U10/11 és U12/13 tornák. Eljárási Rend, Szakmai Követelmények Egyesületi Program U10/11 és U12/13 tornák Eljárási Rend, Szakmai Követelmények A torna előkészítése 1. Általános követelmények Az alközponti B tornákon az alközpontokhoz tartozó U P n e v e l ő sportszervezetek

Részletesebben

Bozsik. - Gyermek Egyesületi Program - Eljárási Rend, Szakmai Követelmények

Bozsik. - Gyermek Egyesületi Program - Eljárási Rend, Szakmai Követelmények Bozsik - Gyermek Egyesületi Program - Eljárási Rend, Szakmai Követelmények A torna előkészítése 1. Általános követelmények Körzeti tornát ott lehet rendezni, ahol minimálisan 4 önálló sportszervezet szerepel.

Részletesebben

Bozsik - Gyermek Egyesületi Program Eljárási Rend, Szakmai Követelmények 2011 ősz

Bozsik - Gyermek Egyesületi Program Eljárási Rend, Szakmai Követelmények 2011 ősz Bozsik - Gyermek Egyesületi Program Eljárási Rend, Szakmai Követelmények 2011 ősz A torna előkészítése 1. Általános követelmények Körzeti tornát ott lehet rendezni, ahol minimálisan 4-5 sportszervezet

Részletesebben

Kiss Baranyi Sándor Egyesületi program vezető BOZSIK PROGRAM. ÚT Európa Élvonalába. Tehetségkutató és Foglalkoztató program

Kiss Baranyi Sándor Egyesületi program vezető BOZSIK PROGRAM. ÚT Európa Élvonalába. Tehetségkutató és Foglalkoztató program Kiss Baranyi Sándor Egyesületi program vezető BOZSIK PROGRAM ÚT Európa Élvonalába Tehetségkutató és Foglalkoztató program Középpontban az Utánpótlás nevelés Szervezett, egységes utánpótlás program Magyarországon

Részletesebben

Egyesületi Program. U6/7, U8/9 fesztivál. Eljárási Rend, Szakmai Követelmények

Egyesületi Program. U6/7, U8/9 fesztivál. Eljárási Rend, Szakmai Követelmények Egyesületi Program U6/7, U8/9 fesztivál Eljárási Rend, Szakmai Követelmények 1 A fesztivál előkészítése 1. Általános követelmények Gyermeklabdarúgó fesztivált, ott lehet rendezni, ahol minimum két csoportból

Részletesebben

Magyar Labdarúgó Szövetség

Magyar Labdarúgó Szövetség Magyar Labdarúgó Szövetség I LICENCEK Edzői Licencek 2007-2008. ÉV Az MLSZ elnöksége 122/2007. (2007.05.17.) számú határozataival fogadta el. 1. Általános rendelkezések 2007. július 1-től az MLSZ versenyrendszerében

Részletesebben

Magyar Labdarúgó Szövetség NB III-AS AMATŐR VÁLOGATOTTAK TORNÁJA VERSENYKIÍRÁSA

Magyar Labdarúgó Szövetség NB III-AS AMATŐR VÁLOGATOTTAK TORNÁJA VERSENYKIÍRÁSA Magyar Labdarúgó Szövetség NB III-AS AMATŐR VÁLOGATOTTAK TORNÁJA VERSENYKIÍRÁSA 2011 2012 1/2011 Tartalom 1. A torna célja... 2 2. A torna rendezője... 2 3. A torna helye és ideje... 2 4. A torna résztvevői,

Részletesebben

- Egyesületi Program. U6/7, U8/9 fesztivál. Eljárási Rend, Szakmai Követelmények

- Egyesületi Program. U6/7, U8/9 fesztivál. Eljárási Rend, Szakmai Követelmények - Egyesületi Program U6/7, U8/9 fesztivál Eljárási Rend, Szakmai Követelmények A fesztivál előkészítése 1. Általános követelmények Gyermeklabdarúgó fesztivált, ott lehet rendezni, ahol a csoportban minimálisan

Részletesebben

Oktatási anyag az MLSZ-IFA rendszerhez

Oktatási anyag az MLSZ-IFA rendszerhez Oktatási anyag az MLSZ-IFA rendszerhez Nyilvántartási szám: ISO 9001: 503/1256(2)-1177(2) BIZALMAS INFORMÁCIÓ JET-SOL JET-SOL TARTALOMJEGYZÉK 1 Sportszervezeti adminisztráció... 3 1.1 Sportszervezeti adatok

Részletesebben

- Gyermek Egyesületi Program. U6/7 fesztivál, U8/9 és U10/11 tornák. Eljárási Rend, Szakmai Követelmények

- Gyermek Egyesületi Program. U6/7 fesztivál, U8/9 és U10/11 tornák. Eljárási Rend, Szakmai Követelmények - Gyermek Egyesületi Program U6/7 fesztivál, U8/9 és U10/11 tornák Eljárási Rend, Szakmai Követelmények A fesztivál, torna előkészítése 1. Általános követelmények Körzeti fesztivált, tornát ott lehet rendezni,

Részletesebben

- Egyesületi Program. U6/7, U8/9 fesztivál. Eljárási Rend, Szakmai Követelmények

- Egyesületi Program. U6/7, U8/9 fesztivál. Eljárási Rend, Szakmai Követelmények - Egyesületi Program U6/7, U8/9 fesztivál Eljárási Rend, Szakmai Követelmények A fesztivál előkészítése 1. Általános követelmények Gyermeklabdarúgó fesztivált, ott lehet rendezni, ahol a csoportban minimálisan

Részletesebben

Rétság Városi Sport Egyesület

Rétság Városi Sport Egyesület - Rétság Városi Sport Egyesület - Részlet az alapszabályból: A Rétság Városi Sport Egyesület az egyesülési jogról szóló 1989. évi II. törvény alapján önállóan m köd társadalmi szervezet. Az egyesület a

Részletesebben

OTP Bank Bozsik Egyesületi Program

OTP Bank Bozsik Egyesületi Program OTP Bank Bozsik Egyesületi Program A Magyar Labdarúgó Szövetség Utánpótlás képző és tehetséggondozó programja 5-14 éves korosztályok számára. Fő célja: Az egyesületi tömegbázis kialakítása, a sportághoz

Részletesebben

Egyesületi Program. U6/7, U8/9 fesztivál. Eljárási Rend, Szakmai Követelmények

Egyesületi Program. U6/7, U8/9 fesztivál. Eljárási Rend, Szakmai Követelmények Egyesületi Program U6/7, U8/9 fesztivál Eljárási Rend, Szakmai Követelmények A fesztivál előkészítése 1. Általános követelmények Gyermeklabdarúgó fesztivált, ott lehet rendezni, ahol a csoportban minimálisan

Részletesebben

Egyesületi Program 2019/2020 évad

Egyesületi Program 2019/2020 évad Magyar Labdarúgó Szövetség Levélcím: 1386 Budapest 62. Pf. 906/1 Tel.: +36 1 577 9500 Fax. +36 1 577 9503 Egyesületi Program 2019/2020 évad U10/11, U12/13 tornák Eljárási Rend, Szakmai Követelmények -

Részletesebben

Magyar Labdarúgó Szövetség

Magyar Labdarúgó Szövetség Magyar Labdarúgó Szövetség 19/2015 (07.02.) számú Hivatalos Értesítő 2015.07.02. Tartalom Elnökségi határozatok 3. oldal 90/2015 (06.01.) Edzőképzést érintő kérdések 91/2015 (06.01.) Szuper Kupa versenykiírás

Részletesebben

KENGURU ÉS S GYERMEK KUPA VERSENYKIÍRÁS 2012/2013

KENGURU ÉS S GYERMEK KUPA VERSENYKIÍRÁS 2012/2013 KENGURU ÉS GYERMEK KUPA VERSENYKIÍRÁS 2012/2013 MAGYAR KOSÁRLABDÁZÓK ORSZÁGOS SZÖVETSÉGE HUNGARIAN BASKETBALL FEDERATION SZÉKHELY: 1146 BUDAPEST, ISTVÁNMEZEI ÚT 1-3. POSTACÍM: 1146 BUDAPEST, ISTVÁNMEZEI

Részletesebben

MAGYARORSZÁG VERSENYKIÍRÁSA

MAGYARORSZÁG VERSENYKIÍRÁSA MAGYARORSZÁG KOSÁRPALÁNTA BAJNOKSÁGÁNAK VERSENYKIÍRÁSA 2018/2019. MAGYAR KOSÁRLABDÁZÓK ORSZÁGOS SZÖVETSÉGE HUNGARIAN BASKETBALL FEDERATION SZÉKHELY: 1146 BUDAPEST, ISTVÁNMEZEI ÚT 1-3. POSTACÍM: 1146 BUDAPEST,

Részletesebben

A mennyiségből a minőségbe az MKOSZ stratégiai terve ELŐADÓ SZALAY FERENC MKOSZ-ELNÖK

A mennyiségből a minőségbe az MKOSZ stratégiai terve ELŐADÓ SZALAY FERENC MKOSZ-ELNÖK A mennyiségből a minőségbe az MKOSZ stratégiai terve ELŐADÓ SZALAY FERENC MKOSZ-ELNÖK A sok munka és a türelem megtalálja a tehetséget A kiválasztás fejlesztése, tehetséggondozás A kiválasztás mentális,

Részletesebben

MAGYARORSZÁG VERSENYKIÍRÁSA

MAGYARORSZÁG VERSENYKIÍRÁSA MAGYARORSZÁG KOSÁRPALÁNTA BAJNOKSÁGÁNAK VERSENYKIÍRÁSA 2017/2018. MAGYAR KOSÁRLABDÁZÓK ORSZÁGOS SZÖVETSÉGE HUNGARIAN BASKETBALL FEDERATION SZÉKHELY: 1146 BUDAPEST, ISTVÁNMEZEI ÚT 1-3. POSTACÍM: 1146 BUDAPEST,

Részletesebben

A látvány-csapatsportok támogatásának hatása az utánpótlás-nevelésre Géczi Marianna, Lukács Zsuzsanna

A látvány-csapatsportok támogatásának hatása az utánpótlás-nevelésre Géczi Marianna, Lukács Zsuzsanna A látvány-csapatsportok támogatásának hatása az utánpótlás-nevelésre Géczi Marianna, Lukács Zsuzsanna Előzmények, célok Adótörvények 2010-ben elfogadott módosítása. Látvány-csapatsport (labdarúgás, kézilabda,

Részletesebben

TAO PROGRAMOK ÉRTÉKELÉSÉNEK ALAPELVEI 2016/17

TAO PROGRAMOK ÉRTÉKELÉSÉNEK ALAPELVEI 2016/17 TAO PROGRAMOK ÉRTÉKELÉSÉNEK ALAPELVEI 2016/17 Az MLSZ Főtitkára a látvány-csapatsportágak támogatási rendszerében az MLSZ-hez benyújtott, 2016/17-es bajnoki szezonra vonatkozó sportfejlesztési programok

Részletesebben

Kenguru és Gyermek Kupa. Versenykiírás 2010/2011.

Kenguru és Gyermek Kupa. Versenykiírás 2010/2011. MAGYAR KOSÁRLABDÁZÓK ORSZÁGOS SZÖVETSÉGE Kenguru és Gyermek Kupa Versenykiírás 2010/2011. MEGTÁRGYALTA ÉS ELFOGADTA AZ MKOSZ ELNÖKSÉGE 2010. szeptember 20. 2010/2011. KENGURU ÉS GYERMEK KUPA 2. 1. A verseny

Részletesebben

Regisztrációs Kártya Szabályzat

Regisztrációs Kártya Szabályzat Regisztrációs Kártya Szabályzat Szabályzat kódja RKSZ Utolsó módosítás 2016.12.13. Hatályosság 2017.07.01. Verziószám 1/2017 Nagypályás és csökkentett pályaméretű labdarúgás Szabályzat által érintett szakágak

Részletesebben

Regisztrációs Kártya Szabályzat

Regisztrációs Kártya Szabályzat Regisztrációs Kártya Szabályzat Szabályzat kódja RKSZ Utolsó módosítás 2017. 03.02. Hatályosság 2017.07.01. Verziószám 1/2017 Nagypályás és csökkentett pályaméretű labdarúgás Szabályzat által érintett

Részletesebben

Sportszervezet neve:, bajnoki osztálya:

Sportszervezet neve:, bajnoki osztálya: Sportszervezet neve:, bajnoki osztálya: Az MLSZ Pest Megyei Igazgatóság által szervezett férfi felnőtt és fiú utánpótlás-bajnokságokba való digitálisan kitöltött nevezési nyomtatvány mellékletei (2014/2015.)

Részletesebben

GIR A program 4 fő pontja az ISKOLA, a RENDEZVÉNYEK, az EGYESÜLET és a KOMMUNIKÁCIÓ! ISKOLA

GIR A program 4 fő pontja az ISKOLA, a RENDEZVÉNYEK, az EGYESÜLET és a KOMMUNIKÁCIÓ! ISKOLA GIR 2015 A 2015. évi GIR program célja továbbra is a korábban felvázoltak szerint a rögbi sportág megismertetése minél több emberrel, valamint minél több igazolt játékos rögbibe való integrálása. A program

Részletesebben

Dabasi. helyzet. Dabason az U-11, U-13 megyeválogatott. A tradíció kötelez, a jelen felhatalmaz, a jövő lehető séget kínál.

Dabasi. helyzet. Dabason az U-11, U-13 megyeválogatott. A tradíció kötelez, a jelen felhatalmaz, a jövő lehető séget kínál. Dabasi - helyzet Az FC Dabas rendszeresen megjelenő kiadványa I. évfolyam. 16. szám Dabason az U-11, U-13 megyeválogatott A tradíció kötelez, a jelen felhatalmaz, a jövő lehető séget kínál. Csapataink,

Részletesebben

Youth Volleyball Festival

Youth Volleyball Festival 2016 Youth Volleyball Festival 17 23 July 2016 Kaposvár, Hungary Youth Volleyball Festival HUNGARY KAPOSVÁR 2016 17-23 JULY www.youthvolleyballfestival.org 2016 ÜDVÖZLÜNK minden sportbarátot az INTERSPORT

Részletesebben

42/2017. (12.06.) sz. Megyei Hivatalos Értesítő

42/2017. (12.06.) sz. Megyei Hivatalos Értesítő MLSZ FEJÉR MEGYEI IGAZGATÓSÁG Cím: 8000 Székesfehérvár, Honvéd u. 3/a. Fszt. Tel.: 06 (22) 312-282, Fax: 06 (22) 506-126 E-mail: fejer@mlsz.hu Web: fejer.mlsz.hu Adószám: 19020848-2-44 Bank: 11707024-20480772

Részletesebben

Egyesületi Program 2019/2020 évad

Egyesületi Program 2019/2020 évad Magyar Labdarúgó Szövetség Levélcím: 1386 Budapest 62. Pf. 906/1 Tel.: +36 1 577 9500 Fax. +36 1 577 9503 Egyesületi Program 2019/2020 évad U6/7, U8/9 fesztivál Eljárási Rend, Szakmai Követelmények - 1

Részletesebben

Komplett nevezési dokumentáció az MLSZ Pest Megyei Igazgatóság által szervezett fiú utánpótlás-bajnokságokba történő nevezéshez (2013/2014.

Komplett nevezési dokumentáció az MLSZ Pest Megyei Igazgatóság által szervezett fiú utánpótlás-bajnokságokba történő nevezéshez (2013/2014. Sportszervezet neve:, bajnoki osztálya: Komplett nevezési dokumentáció az MLSZ Pest Megyei Igazgatóság által szervezett fiú utánpótlás-bajnokságokba történő nevezéshez (2013/2014.) Utánpótlás csapat nevezéséhez

Részletesebben

MINDEN, A BAJNOKSÁGRA NEVEZNI KÍVÁNÓ SPORTSZERVEZET RÉSZÉRE KÖTELEZŐ A KITÖLTÉS ÉS ADATSZOLGÁLTATÁS. MINDEN PONTOT KÖTELEZŐ KITÖLTENI!

MINDEN, A BAJNOKSÁGRA NEVEZNI KÍVÁNÓ SPORTSZERVEZET RÉSZÉRE KÖTELEZŐ A KITÖLTÉS ÉS ADATSZOLGÁLTATÁS. MINDEN PONTOT KÖTELEZŐ KITÖLTENI! Kitöltési útmutató Sz-Sz-B. Megyei Igazgatóság Bajnokságaira való nevezés feltételeinek teljesítéséhez (Hivatkozási szám a versenykiírásban szereplővel azonos) MINDEN, A BAJNOKSÁGRA NEVEZNI KÍVÁNÓ SPORTSZERVEZET

Részletesebben

NEVEZÉSI LAP A ÉVI ZALA MEGYEI SERDÜLŐ FUTSAL BAJNOKSÁGOK RÉSZTVEVŐINEK

NEVEZÉSI LAP A ÉVI ZALA MEGYEI SERDÜLŐ FUTSAL BAJNOKSÁGOK RÉSZTVEVŐINEK NEVEZÉSI LAP A 2017-2018. ÉVI ZALA MEGYEI SERDÜLŐ FUTSAL BAJNOKSÁGOK RÉSZTVEVŐINEK A SPORTSZERVEZET A 2017-2018. BAJNOKI ÉVBEN AZ U-15, U-13 ÉS AZ U-11 FUTSAL BAJNOKSÁGBAN KÍVÁN INDULNI. (A MEGFELELŐ NÉGYZETET

Részletesebben

A Grassroots fogalma, területei. Őze Tibor Grassroots Menedzser

A Grassroots fogalma, területei. Őze Tibor Grassroots Menedzser A Grassroots fogalma, területei Őze Tibor Grassroots Menedzser A Grassroots fogalma Minden olyan labdarúgó tevékenység, amely nem hivatásszerű és nem válogatott. 1996- FUN FOOTBALL COMMITEE. Vezetője:

Részletesebben

MOKSZ SPORT XXI évi program pályázata

MOKSZ SPORT XXI évi program pályázata MOKSZ SPORT XXI 2018-2019. évi program pályázata I. A SPORT XXI PROGRAM PÁLYÁZATI KIÍRÁSA Pályázat célja Tehetségkutatás a MOKSZ sportágai részére. Pályázat formai követelménye A leadott pályázat max.

Részletesebben

ELŐTERJESZTÉS A Humán Ügyek Bizottsága május 30-i ülésére

ELŐTERJESZTÉS A Humán Ügyek Bizottsága május 30-i ülésére Iktató szám: Sz-249/2014. Budapest Főváros IX. Kerület Ferencváros Önkormányzata Humán Ügyek Bizottsága ELŐTERJESZTÉS A Humán Ügyek Bizottsága 2014. május 30-i ülésére Tárgy: Előterjesztő: Készítette:

Részletesebben

TAKSONY SE szakmai beszámolója

TAKSONY SE szakmai beszámolója Nemzeti Sport Intézet részére 1146 Budapest, Istvánmezei út 1-3. Tárgy: Szakmai beszámoló 2012/2013 IDŐSZAK TAKSONY SE szakmai beszámolója Egyesületünk sportfejlesztési programját a MAGYAR LABDARÚGÓ Szövetség

Részletesebben

Regisztrációs kártya kiadásával kapcsolatos szabályzat

Regisztrációs kártya kiadásával kapcsolatos szabályzat Regisztrációs kártya kiadásával kapcsolatos szabályzat Szabályzat kódja RKSZ Utolsó módosítás 2016.06.06. Hatályosság 2016.07.01. Verziószám 2/2016 Nagypályás és csökkentett pályaméretű labdarúgás Szabályzat

Részletesebben

Dunaújváros PASE Házirend

Dunaújváros PASE Házirend Dunaújváros PASE Házirend Általános alapelvek Ez a Házirend a Dunaújváros PASE szakmai működésének szabályozó dokumentuma. Megsértése fegyelmi felelősséget von maga után, melynek mértékét az egyesület

Részletesebben

PÁLYÁZAT. A Magyar Evezős Szövetség pályázatot hirdet Felnőtt Szövetségi Kapitány pozíció betöltésére a következő olimpiai ciklusra:

PÁLYÁZAT. A Magyar Evezős Szövetség pályázatot hirdet Felnőtt Szövetségi Kapitány pozíció betöltésére a következő olimpiai ciklusra: PÁLYÁZAT A Magyar Evezős Szövetség pályázatot hirdet Felnőtt Szövetségi Kapitány pozíció betöltésére a következő olimpiai ciklusra: Pályázati feltételek és elvárások: Pályázatot nyújthat be minden büntetlen

Részletesebben

TAO PROGRAMOK ÉRTÉKELÉSÉNEK ALAPELVEI 2015/16

TAO PROGRAMOK ÉRTÉKELÉSÉNEK ALAPELVEI 2015/16 TAO PROGRAMOK ÉRTÉKELÉSÉNEK ALAPELVEI 2015/16 Az MLSZ Főtitkára a látvány-csapatsportágak támogatási rendszerében az MLSZ-hez benyújtott, 2015/16-os bajnoki szezonra vonatkozó sportfejlesztési programok

Részletesebben

NYILATKOZAT a szabályzatok elfogadásáról. NYILATKOZAT felszámolási eljárás nemlétéről

NYILATKOZAT a szabályzatok elfogadásáról. NYILATKOZAT felszámolási eljárás nemlétéről 2. számú melléklet NYILATKOZAT a szabályzatok elfogadásáról A(z) _ (sportszervezet neve) hivatalos képviselőjeként nyilatkozom arról, hogy a Magyar Labdarúgó Szövetség Elnöksége és Versenybizottsága által

Részletesebben

Magyar Labdarúgó Szövetség

Magyar Labdarúgó Szövetség Magyar Labdarúgó Szövetség Tehetségközponti Válogatottak Regionális Tornái 2017 tavasz Versenykiírás 1) A torna célja 1. a megyei Tehetségközpontokban (rövidítés: TK) rendszeresen foglalkoztatott U12,

Részletesebben

TÁJÉKOZTATÓ. az Ózd Városi Sportegyesület évi tevékenységéről. Ó z d, május 31. Előterjesztő: Ózd Városi Sportegyesület elnöke

TÁJÉKOZTATÓ. az Ózd Városi Sportegyesület évi tevékenységéről. Ó z d, május 31. Előterjesztő: Ózd Városi Sportegyesület elnöke TÁJÉKOZTATÓ az Ózd Városi Sportegyesület 2017. évi tevékenységéről Ó z d, 2018. május 31. Előterjesztő: Ózd Városi Sportegyesület elnöke Asztalitenisz Szakosztály: Bajnokságban az Ózdi SzC Gábor Áron

Részletesebben

Dabasi. helyzet. A tradíció kötelez, a jelen felhatalmaz, 9 korosztály, 70 csapat, 950 játékos a DABASI FOCITORNÁKON. a jövő lehető séget kínál.

Dabasi. helyzet. A tradíció kötelez, a jelen felhatalmaz, 9 korosztály, 70 csapat, 950 játékos a DABASI FOCITORNÁKON. a jövő lehető séget kínál. Dabasi - helyzet Az FC Dabas rendszeresen megjelenő kiadványa III. évfolyam. 2. szám A tradíció kötelez, a jelen felhatalmaz, a jövő lehető séget kínál. 9 korosztály, 70 csapat, 950 játékos a DABASI FOCITORNÁKON

Részletesebben

NYILATKOZAT a szabályzatok elfogadásáról

NYILATKOZAT a szabályzatok elfogadásáról 2. számú melléklet NYILATKOZAT a szabályzatok elfogadásáról A(z) _ (sportszervezet neve) hivatalos képviselőjeként nyilatkozom arról, hogy a Magyar Labdarúgó Szövetség Elnöksége és Versenybizottsága által

Részletesebben

Együttműködési megállapodás Középiskolai közösségi szolgálat lebonyolításáról

Együttműködési megállapodás Középiskolai közösségi szolgálat lebonyolításáról Iktatószám: Együttműködési megállapodás Középiskolai közösségi szolgálat lebonyolításáról amely létrejött egyrészről másrészről iskola: Kossuth Lajos Evangélikus Óvoda, Általános Iskola, Gimnázium és Pedagógiai

Részletesebben

Magyar joganyagok - 3/2013. (II. 28.) MeG államtitkári utasítás - a Széchenyi Progra 2. oldal c) ellátja a Korm. rendeletben, a Társaság alapító okira

Magyar joganyagok - 3/2013. (II. 28.) MeG államtitkári utasítás - a Széchenyi Progra 2. oldal c) ellátja a Korm. rendeletben, a Társaság alapító okira Magyar joganyagok - 3/2013. (II. 28.) MeG államtitkári utasítás - a Széchenyi Progra 1. oldal 3/2013. (II. 28.) MeG államtitkári utasítás a Széchenyi Programiroda Nonprofit Korlátolt Felelősségű Társaság

Részletesebben

LABDARÚGÓ EDZŐ KÉPESÍTÉSI KÖVETELMÉNYEK

LABDARÚGÓ EDZŐ KÉPESÍTÉSI KÖVETELMÉNYEK 242/2008. számú határozat Az Elnöksége az 2008. évi tanfolyamairól szóló beszámolót a tanfolyami díjak kivételével - elfogadta, az versenyrendszerében szereplő sportszervezetek edzőinek licenc feltételeiről

Részletesebben

Szakmai összefoglaló (2011)

Szakmai összefoglaló (2011) Szakmai összefoglaló (2011) A) Akadémiai program (továbbadott támogatás): A nyertes pályázók a támogatási szerződés aláírását követően 25% előlegben részesültek (481,5 millió Ft), mellyel a fejlesztési

Részletesebben

Regisztrációs Kártya Szabályzat

Regisztrációs Kártya Szabályzat Regisztrációs Kártya Szabályzat Szabályzat kódja RKSZ Utolsó módosítás 2018.06.04. Hatályosság 2018.07.01. Verziószám 1/2018 Nagypályás és csökkentett pályaméretű labdarúgás Szabályzat által érintett szakágak

Részletesebben

Magyar Labdarúgó Szövetség

Magyar Labdarúgó Szövetség Magyar Labdarúgó Szövetség REGISZTRÁCIÓS KÁRTYA KIADÁSÁVAL KAPCSOLATOS SZABÁLYZAT SPORTSZAKEMBEREK ELŐÍRT VÉGZETTSÉGEINEK KÖVETELMÉNYEI BAJNOKSÁGONKÉNT Az Elnöksége 83/2015 (06.01.) számú határozatával

Részletesebben

A Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem Gépészmérnöki Kar Hallgatói Önkormányzatának Szervezeti és Működési Szabályzata

A Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem Gépészmérnöki Kar Hallgatói Önkormányzatának Szervezeti és Működési Szabályzata A Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem Gépészmérnöki Kar Hallgatói Önkormányzatának Szervezeti és Működési Szabályzata 3. számú melléklet A Gépészkari Hallgatói Képviselet bizottságaihoz, tisztségeihez

Részletesebben

Kőbányai Kenguru Kupa. Versenykiírás 2016/2017.

Kőbányai Kenguru Kupa. Versenykiírás 2016/2017. ZSÍROS TIBOR KOSÁRLABDA AKADÉMIA KŐBÁNYAI DIÁKOK SPORTEGYESÜLETE Kőbányai Kenguru Kupa Versenykiírás 2016/2017. 2016/2017. KŐBÁNYAI KENGURU KUPA 2. 1. A verseny célja: Versenyzési lehetőség biztosítása

Részletesebben

Utánpótlás-nevelési programok

Utánpótlás-nevelési programok Utánpótlás-nevelési programok Héraklész Bajnok program A sportolók kiválasztása, képzése. A felnőtt kor küszöbére a korosztályos nemzetközi színvonalat elérő versenyzők felnevelése Héraklész Csillag Program

Részletesebben

ELŐTERJESZTÉS Az Egészségügyi, Szociális és Sport Bizottság április 25-i ülésére

ELŐTERJESZTÉS Az Egészségügyi, Szociális és Sport Bizottság április 25-i ülésére Budapest Főváros IX. Kerület Ferencváros Önkormányzata Iktató szám: Sz-132/2018. ELŐTERJESZTÉS Az Egészségügyi, Szociális és Sport Bizottság 2018. április 25-i ülésére Tárgy: Javaslat a 2018-2021 évre

Részletesebben

Magyar Kézilabda Szövetség Budapest Istvánmezei út 1-3.

Magyar Kézilabda Szövetség Budapest Istvánmezei út 1-3. Magyar Kézilabda Szövetség 1146. Budapest Istvánmezei út 1-3. Nemcsik Balázs főtitkár úr részére Tárgy: hiánypótlás a Csepel DSE sportszervezet 15. sorszámú pályázatához hivatkozási szám: SPT 15/211/1

Részletesebben

Labdarúgás budapesti döntő

Labdarúgás budapesti döntő Labdarúgás budapesti döntő Később kijelölt helyszíne Később kijelölt időpontban www.bpdiaksport.hu Labdarúgás I., II., III. korcsoport fiú kispályás III IV. és V VI. korcsoportos leány kispályás bajnokság

Részletesebben

Somogy Megyei Labdarúgó Szövetség

Somogy Megyei Labdarúgó Szövetség Somogy Megyei Labdarúgó Szövetség IFJÚSÁGI KOROSZTÁLYOS BAJNOKSÁG Férfi ifjúsági I. osztályú nagypályás U 19 korosztályú bajnokság versenykiírása a 2010-2011-es bajnoki szezonra A SLASZ elnökségének 18/2010.

Részletesebben

EGYÜTTMŰKÖDÉSI MEGÁLLAPODÁS AZ ISKOLAI KÖZÖSSÉGI SZOLGÁLAT KÖZÖS LEBONYOLÍTÁSÁRÓL

EGYÜTTMŰKÖDÉSI MEGÁLLAPODÁS AZ ISKOLAI KÖZÖSSÉGI SZOLGÁLAT KÖZÖS LEBONYOLÍTÁSÁRÓL EGYÜTTMŰKÖDÉSI MEGÁLLAPODÁS AZ ISKOLAI KÖZÖSSÉGI SZOLGÁLAT KÖZÖS LEBONYOLÍTÁSÁRÓL Iktatási szám:../2015. amelyet egyrészről az iskola: Budapesti Komplex Szakképzési Centrum Pogány Frigyes Szakközépiskola

Részletesebben

V. RÁBAKÖZ KUPA LÁNY KÉZILABDA TORNA

V. RÁBAKÖZ KUPA LÁNY KÉZILABDA TORNA 2016. évi versenykiírás 1. A Kupa célja A kézilabdázás megismertetése, megszerettetése és széles körben történő elterjesztése. Rábaköz és környéke lány kézilabda utánpótlás sportélet felpezsdítése. A Kupa

Részletesebben

2016/2017 Gyermeklabdarúgó ligabajnokság

2016/2017 Gyermeklabdarúgó ligabajnokság MMS 2016/2017 Gyermeklabdarúgó ligabajnokság MMS Ligabajnokságot azzal a céllal hoztuk létre,hogy a Keleti régió csapatait magas színvonalon versenyeztessük! Tavalyi évben 8 csapat vesz részt a versenyeken.

Részletesebben

A KÉPZÉS ÉS VERSENYEZTETÉS EGYSÉGE ÉS ARÁNYAI AZ EGYES KOROSZTÁLYOKBAN. CÉLOK, FELADATOK

A KÉPZÉS ÉS VERSENYEZTETÉS EGYSÉGE ÉS ARÁNYAI AZ EGYES KOROSZTÁLYOKBAN. CÉLOK, FELADATOK A KÉPZÉS ÉS VERSENYEZTETÉS EGYSÉGE ÉS ARÁNYAI AZ EGYES KOROSZTÁLYOKBAN. CÉLOK, FELADATOK Az MKOSZ képzési és versenyeztetési céljai az utánpótlás-nevelésben 2011 - Új pályán szakmai stratégiai program

Részletesebben

TAO PROGRAMOK ÉRTÉKELÉSÉNEK ALAPELVEI

TAO PROGRAMOK ÉRTÉKELÉSÉNEK ALAPELVEI TAO PROGRAMOK ÉRTÉKELÉSÉNEK ALAPELVEI Az MLSZ Főtitkára a látvány-csapatsportágak támogatási rendszerében az MLSZ-hez benyújtott, 2012/13-as bajnoki szezonra vonatkozó sportfejlesztési programok értékelése

Részletesebben

Tisztelt Közgyűlés! I. Tartalmi összefoglaló: Miskolc város az 1900-as évektől komoly labdarúgó múltra tekinthet vissza. A futball ma is szerves része

Tisztelt Közgyűlés! I. Tartalmi összefoglaló: Miskolc város az 1900-as évektől komoly labdarúgó múltra tekinthet vissza. A futball ma is szerves része MISKOLC MEGYEI JOGÚ VÁROS ALPOLGÁRMESTERE KO.: 41.271-2/2008. Javaslat Diósgyőri Labdarúgó Akadémia létrehozására Összeállította: Dr. Kormos Vilmos főosztályvezető Oktatási, Kulturális és Civil Kapcsolatok

Részletesebben

KÉZILABDÁZÁS AZ ISKOLÁBAN. Juhász István MKSZ szakmai igazgató európai mesteredző, főiskolai docens

KÉZILABDÁZÁS AZ ISKOLÁBAN. Juhász István MKSZ szakmai igazgató európai mesteredző, főiskolai docens KÉZILABDÁZÁS AZ ISKOLÁBAN Juhász István MKSZ szakmai igazgató európai mesteredző, főiskolai docens A program beindításának indoklása Egy gyermek élete olyan, mint egy papírlap. Minden arra járó nyomot

Részletesebben

TARTALOMJEGYZÉK A Tudományos Diákkör A Tudományos Diákköri munka Az Egyetemi Tudományos Diákköri Tanács A kari Tudományos Diák

TARTALOMJEGYZÉK A Tudományos Diákkör A Tudományos Diákköri munka Az Egyetemi Tudományos Diákköri Tanács A kari Tudományos Diák 1. verzió Az Óbudai Egyetem Szervezeti és Működési Szabályzata 3. melléklet Hallgatói követelményrendszer 12. függelék Az ÓBUDAI EGYETEM TUDOMÁNYOS DIÁKKÖRI SZABÁLYZATA BUDAPEST, 2010. január TARTALOMJEGYZÉK

Részletesebben

XXIII. FERENCZY-BUDAPEST KUPA VERSENYKIÍRÁSA

XXIII. FERENCZY-BUDAPEST KUPA VERSENYKIÍRÁSA XXIII. FERENCZY-BUDAPEST KUPA VERSENYKIÍRÁSA I. Az Angyalföldi Sportiskola és DSE, valamint a Budapesti Kézilabda Szövetség által a kézilabda sportág népszerűsítése és az utánpótlás korosztályok felkészülési

Részletesebben

Youth Handball Festival

Youth Handball Festival 2013 14 20 July 2013 Kaposvár, Hungary HUNGARY 2 0 1 3 14 20 JULY www.youthhandballfestival.org 2013 Üdvözlünk minden sportbarátot az INTERSPORT (YHF) Nemzetközi Gyermek és Ifjúsági Kézilabda Fesztivál

Részletesebben

MAGYAR LABDARÚGÓ SZÖVETSÉG HAJDÚ-BIHAR MEGYEI IGAZGATÓSÁG

MAGYAR LABDARÚGÓ SZÖVETSÉG HAJDÚ-BIHAR MEGYEI IGAZGATÓSÁG MAGYAR LABDARÚGÓ SZÖVETSÉG HAJDÚ-BIHAR MEGYEI IGAZGATÓSÁG H-4025 Debrecen, Piac u. 71. Telefon/fax: (52) 413-179, 534-538 Web: adatbank.mlsz.hu E-mail: hajdu@mlsz.hu H I V A T A L O S L A P 37. szám FEGYELMI

Részletesebben

Versenyszabályzat. 1. Hatálya. 2. Kizárólagosság. 3. Versenynaptár. 4. Versenyek fajtái

Versenyszabályzat. 1. Hatálya. 2. Kizárólagosság. 3. Versenynaptár. 4. Versenyek fajtái Versenyszabályzat 1. Hatálya 1.1. Jelen versenyszabályzat (továbbiakban: VSZ) vonatkozik valamennyi Magyarországon, a Magyar Tamburello Szövetség (továbbiakban: MATAMSZ) szervezésében vagy jóváhagyásában

Részletesebben

Magyar Labdarúgó Szövetség

Magyar Labdarúgó Szövetség Magyar Labdarúgó Szövetség NEMZETI BAJNOKSÁG III. OSZTÁLY NB III. férfi felnőtt nagypályás labdarúgó bajnokság versenykiírása 2015 2016. Tartalom 1. A bajnokság szervezője és rendezője, a bajnokság típusa...

Részletesebben

TAO PROGRAMOK ÉRTÉKELÉSÉNEK ALAPELVEI 2017/18

TAO PROGRAMOK ÉRTÉKELÉSÉNEK ALAPELVEI 2017/18 TAO PROGRAMOK ÉRTÉKELÉSÉNEK ALAPELVEI 2017/18 Az MLSZ Főtitkára a látvány-csapatsportágak támogatási rendszerében az MLSZ-hez benyújtott, 2017/18-as bajnoki szezonra vonatkozó sportfejlesztési programok

Részletesebben

Youth Basketball Festival

Youth Basketball Festival 2014 20 26 July 2014 Kaposvár, Hungary HUNGARY 2 0 1 4 20 26 JULY www.youthbasketballfestival.org 2014 Üdvözlünk minden sportbarátot az INTERSPORT (YBF) Nemzetközi Gyermek- és Ifjúsági Kosárlabda Fesztivál

Részletesebben

II. Kerület. Utánpótlás. Futball. Club UFC.

II. Kerület. Utánpótlás. Futball. Club UFC. II. Kerület Utánpótlás Futball Club UFC BEMUTATKOZÁS Egyesületünk, a II. Kerület Utánpótlás Futball Club (UFC) 1994 ben alakult meg Budán. Önálló gyermeklabdarúgó egyesületként széles alapú tömegsportra

Részletesebben

SPORTBIZOTTSÁG MŰKÖDÉSI SZABÁLYZATA

SPORTBIZOTTSÁG MŰKÖDÉSI SZABÁLYZATA SPORTBIZOTTSÁG MŰKÖDÉSI SZABÁLYZATA MAGYAR BÚVÁR SZAKSZÖVETSÉG 1146 Budapest, Istvánmezei út 1-3. tel.,fax: (36-1) 270 0117 E-mail: buvar@buvar.hu Web: www.buvar.hu Érvényes: 2014. 10.10-től Sportbizottság

Részletesebben

A foglalkozás feladatai:

A foglalkozás feladatai: Adminisztráció A foglalkozás feladatai: a játék érthetővé tétele a technikai kivitelezés és pontosságának tanítása figyelem és koncentráció fejlesztés csapat, csapatrészek feladatainak oktatása a játék

Részletesebben

HIVATALOS ÉRTESÍTŐ. Az MLSZ Elnökségének szeptember 25.-i határozatai

HIVATALOS ÉRTESÍTŐ. Az MLSZ Elnökségének szeptember 25.-i határozatai Budapest, 2008. szeptember 30. Iktatószám: 5733/2008 17. szám HIVATALOS ÉRTESÍTŐ Az MLSZ Elnökségének 2008. szeptember 25.-i határozatai 202/2008. számú határozat Az Elnökség Várhidi Péter olimpiai válogatott

Részletesebben

JUDO. SPORTÁGI VEZETŐ: Dr. Hetényi Antal. Előadó: Preiszler Gábor Junior válogatott edző. Magyar Edzőt Társasága 2011. június 9.

JUDO. SPORTÁGI VEZETŐ: Dr. Hetényi Antal. Előadó: Preiszler Gábor Junior válogatott edző. Magyar Edzőt Társasága 2011. június 9. JUDO SPORTÁGI VEZETŐ: Dr. Hetényi Antal Előadó: Preiszler Gábor Junior válogatott edző Magyar Edzőt Társasága 2011. június 9. BEVEZETŐ Mi a judo: egy sajátos etikai, nevelési, testnevelési és harcművészeti

Részletesebben

Youth Volleyball Festival

Youth Volleyball Festival 2018 Youth Volleyball Festival 7 13 July 2018 Kaposvár, Hungary Youth Volleyball Festival HUNGARY KAPOSVÁR 2 0 1 8 7 13 JULY www.youthvolleyballfestival.org 2018 Üdvözlünk minden sportbarátot az INTERSPORT

Részletesebben

MAGYAR LABDARÚGÓ SZÖVETSÉG SOMOGY MEGYEI IGAZGATÓSÁGA

MAGYAR LABDARÚGÓ SZÖVETSÉG SOMOGY MEGYEI IGAZGATÓSÁGA MAGYAR LABDARÚGÓ SZÖVETSÉG SOMOGY MEGYEI IGAZGATÓSÁGA 16/2018 (03.14.) számú Hivatalos Értesítő 2018.03.14. Tel:82/510-767 Fax: 82/510-652 7400 Kaposvár, Fő u. 10. E-mail: somogy@mlsz.hu Tartalomjegyzék

Részletesebben

VI. Rábaköz MKSZ Kupa Lány Kézilabda Torna

VI. Rábaköz MKSZ Kupa Lány Kézilabda Torna 2017. évi versenykiírás 1. A Kupa célja A kézilabdázás megismertetése, megszerettetése és széles körben történő elterjesztése. Rábaköz és környéke lány kézilabda utánpótlás sportélet felpezsdítése. A Kupa

Részletesebben

Magyar Labdarúgó Szövetség

Magyar Labdarúgó Szövetség Magyar Labdarúgó Szövetség Tolna Megyei Igazgatóság / Tolna1 Megyei Labdarúgó Szövetség / U-14 KOROSZTÁLYÚ BAJNOKSÁG Megyei U-14 korosztályú fiú serdülő csökkentett pályaméretű labdarúgó bajnokság versenykiírása

Részletesebben

A 2018/2019. évi látvány-csapatsport támogatás Értékelési Elvei

A 2018/2019. évi látvány-csapatsport támogatás Értékelési Elvei 1 A 2018/2019. évi látvány-csapatsport támogatás Értékelési Elvei MLSZ Támogatás-kezelési Osztály adotamogatas@mlsz.hu 2 Az előadás célja Általánosságban nyújt segítséget a 2018/19. évi sportfejlesztési

Részletesebben

A TAO BIZTOSÍTOTTA LEHETŐSÉGEK TUDATOSABB ÉS HATÉKONYABB FELHASZNÁLÁSA A KORSZERŰBB EDZÉSMUNKA ÉRDEKÉBEN

A TAO BIZTOSÍTOTTA LEHETŐSÉGEK TUDATOSABB ÉS HATÉKONYABB FELHASZNÁLÁSA A KORSZERŰBB EDZÉSMUNKA ÉRDEKÉBEN A TAO BIZTOSÍTOTTA LEHETŐSÉGEK TUDATOSABB ÉS HATÉKONYABB FELHASZNÁLÁSA A KORSZERŰBB EDZÉSMUNKA ÉRDEKÉBEN Változások a látvány-csapatsport támogatási rendszer 2017/2018-as támogatási időszakára vonatkozó

Részletesebben

Új Szöveges dokumentum Helyi Védelmi Bizottság Miskolc

Új Szöveges dokumentum Helyi Védelmi Bizottság Miskolc Helyi Védelmi Bizottság Miskolc Katasztrófavédelem Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Katasztrófa Igazgatóság Polgári Védelemi Kirendeltség Miskolc Miskolc Térségi Katasztrófa és Polgári Védelmi Szövetség Helyi

Részletesebben

1/2018. (01.05.) számú Megyei Hivatalos Értesítő

1/2018. (01.05.) számú Megyei Hivatalos Értesítő Sorszám: Verseny bizottsági ülés időpontja: 540. 2017.12.13 határozat száma: 541/2017 1/2018. (01.05.) számú Megyei Hivatalos Értesítő Egyesület neve: Őriszentpéter SE VERSENYBIZOTTSÁG HATÁROZATAI Őriszentpéter

Részletesebben

Az ÓBUDAI EGYETEM SZERVEZETI és MŰKÖDÉSI REND KIEGÉSZÍTÉSE KANCELLÁRIA GAZDASÁGI ÉS MŰSZAKI IGAZGATÓSÁG

Az ÓBUDAI EGYETEM SZERVEZETI és MŰKÖDÉSI REND KIEGÉSZÍTÉSE KANCELLÁRIA GAZDASÁGI ÉS MŰSZAKI IGAZGATÓSÁG 1. verzió Az Óbudai Egyetem Szervezeti és Működési Szabályzata 1. melléklet Szervezeti és Működési Rend 9/A. függelék Az ÓBUDAI EGYETEM SZERVEZETI és MŰKÖDÉSI REND KIEGÉSZÍTÉSE KANCELLÁRIA GAZDASÁGI ÉS

Részletesebben