Árjegyzék. Ezen rövid időtartalmú jegyek csak a FUNPARKBAN érvényesek, minden 3 és több napos PARK SNOW Donovaly

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "Árjegyzék. Ezen rövid időtartalmú jegyek csak a FUNPARKBAN érvényesek, minden 3 és több napos PARK SNOW Donovaly"

Átírás

1 Sajtóközlemény szezon 2012/2013 PARK SNOW Donovaly Közép Európa legnagyobb gyermek FUN PARKJA Szlovákia legnagyobb gyermek funparkja Az újonnan épített FUNPARK a már létező Patty Ski Funpark Donovaly bővítése során alakult át a Mistriky környéke a legideálisabb helye a síoktatásra. Egyenesen a Nová Hoľa és Zahradište pályarendszerek között található. A meglévő m2 terület még m2 el nő. A már meglévő 2 varázsszőnyeg még 7 szalaggal bővült. A gyerekek a síoviban már 3 éves kortól tanulnak síelni, és főleg nekik nyújt jelentős segítséget a varázsszőnyeg és a carousel. Minden nap kor mindenkit szeretettel várunk az egyedi Show on Snow előadásra! A maszkotjaink Dodo, Lulu, Brumik és Parksnow egér szórakoztatják a gyerekeket, majd egy felejthetetlen motoros szán vonatozással zárjuk a programot. Mindenki aki részt vesz a Brumik (Dörmi) síovi tanfolyamon ajándékot kap! Foglalás és rendelés egyenesen a szállodák recepcióján! A kibővített FUNPARKnak köszönhetően új jegypénztár nyílt egyenesen a PATTY SKI épületében. Az idei szezonban kibővített parkoló áll a vendégek rendelkezésére. Árjegyzék Jegy típusa / Időszak és óra. 2 óra. 1 nap 1 óra. 2 óra. 1 nap Belépés síoktatóval 3,00 5,00 7,00 4,00 6,00 8,00 Belépés síoktató nélkül 4,50 8,00 10,00 5,00 9,00 11,00 Ezen rövid időtartalmú jegyek csak a FUNPARKBAN érvényesek, minden 3 és több napos PARK SNOW Donovaly jegyek automatikusan érvényesek a FUNPARKBAN is. 2 központban való síelésre egy síbérlet is elég! A Donovalytól nem messze található Ružomberok Malinô Brdo síközponttal közös síelési lehetőséggel készültünk, melyben nem csak a Donovaly lesiklópályákat próbálhatják, ki hanem a Rózsahegyit (Ružomberok) is. A 2011/2012 szezontól kezdődően a 2 napnál hosszabb időre vásárolt síbérleteket, már a 12km hosszú, különböző erősségű lesiklópályákon is használhatják a Donovalytól 28 km re található síközpontban. Tehát Donovalyn lévő 14 sífelvonón és 2 ülőliften kívül a Ružomberoki 7 sífelvonóra és 2 ülőliftre is felhasználhatják ugyanazt a síbérletet. Ezt az ajánlatot a szezon síbérletek tulajdonosai is kihasználhatják, mivel mind a két központban is érvényes lesz a szezon síbérlet, mely a SLOVAKIA SUPER SKIPAS szezon síbérlettől eltérően esti síelésre is érvényes a PARK SNOW Donovaly központunkban. Sífutás Donovalyn A sífutás kedvelői biztosan megtalálják a nekik megfelelőt Donovalyn is. 2 futópálya áll rendelkezésre: Polianky Močiarov és Donovály Šachtička. A folyamatosan karbantartott pályák teljes hossza 18,4 km. Hétvége előtt a pályák mindig korcsolyázó stílusra vannak előkészítve.

2 A legjobb snowpark Donovalyn Riders Park Záhradište A PARK SNOW Donovalyban üzemel a legjobb* snowpark Szlovákiában (* a és weboldalak felmérései alapján). A mi és a crew (csapat) célja, hogy a központot mihamarabb megnyissa, és naponta karbantartsa. Az utóbbi két szezonban a RIDERS PARK Donovaly mindig az elsőként megnyíló Szlovák park volt. A parkban 3 ugrató és 12 akadály található, melyek a szezon ideje alatt változnak. Minden szezonban új akadályokkal készülünk, mint pl. Az előző szezonban a zenés CHILLOUT ZÓNA. A Riders Park Záhradište a 2012/2013 síszezonban is felkészülési központja lesz az akrobatikus síelés és a snowboard szlovák képviselőinek. A Riders Park új szponzorával együtt a jövőbeli bővítések, és a minőségi színvonal megtartása a terv, és ezen kívül továbbra is Szlovákia legmodernebb és legjobb snowparkja cím megtartása is. További információkat a snowparkról találnak. Információs rendszerek A tavalyi szezonban történő Deskline vizuális információs rendszerében való változások után, melyet az internetes oldalunkon a szálláskínálatoknál és a turisztikai kínálatoknál használunk, úgy döntöttunk, hogy a következő szezonban újabb lehetőségeket használunk ki, melyeket egy osztrák forgalmazó ajánlott és melyeket a konkurens alpesi központok is használnak. Újdonságunk a szállást adó helységek által kínált szolgáltatások gyors vizualizálása. A 6 legfontosabb szolgáltatásokról szól Donovaly környékén, melyek a szállást adó helységek bevezetőjében találhatóak a fő fénykép alatt. Ha a szállást adó helység kínálatában megtalálható ezek szolgáltatások közül valamelyik, azt a piktogram automatikusan kiemeli. A fő előnye ennek a szolgáltatásnak a gyors információhoz jutás, szállást adó helységek által kínált szolgáltatásokról, melyek alapján a szálláskereső kiválaszthatja a neki megfelelőt. A rendszer további újdonsága a látogatók elégedettségének felmérése. Ebben a rendszerbe azok a vendégek léphetnek be, akik a mi internetes rendszerünk segítségével foglaltak szállást. Itt egy kérdőívet kell kitölteniük, melyben saját tapasztalataik alapján értékelhetik a szállást adó helységet. Ez értékelés megjelenik az internetes oldalon, és információt nyújt nem csak további szállást keresőknek, hanem a szállást adó helység üzemeltetőjének is, mely ezek alapján javíthat az ajánlatokon. Az üzemeltetőnek lehetősége van írásban kommunikálnia a vendéggel az eredményekről. A rendszer igazán él a szolgáltató folyamatosan dolgozik az újabb fejlesztéseken, melyek még ebben a szezonban hozzáférhetőek lesznek az internetes oldal látogatói számára. Minőségbiztosítási rendszerek 2010 decemberében a PARK SNOW központot üzemeltető cég a QSCert s.r.o. szervezet által tanúsítva volt a ISO 9001 (minőségbiztosítási rendszer), ISO (környezeti minőségbiztosítási szabvány ) és BS OHSAS (Munkahelyi egészségvédelem és biztonságirányítási szabvány ) szabványokra. Első és egyetlen síközpont vagyunk, mely tulajdonosa eme tanúsítványoknak.

3 Minél tovább maradnak nálunk annál olcsóbban, síelhetnek egész napos síelés főszezonban felnőtteknek már akár 18,20 ér! PARK SNOW Card Vegyék kézbe üdülésüket! Mi az a PARK SNOW Card? A PARK SNOW card az Ön "Gästekarte ja ". A szószerinti német fordításban is, vendég kártyáról van szó, melyet akkor szerezhet, ha szállást foglal bármelyik partner szállást adó egységünkben Donovalyn és környékén. Kulcsa nem csak a Donovalyn, hanem sok más partnerünknél Szlovákia szerte eltöltött tökéletes üdülésnek. A kártyával szerezhetnek: kedvezményeket 3 napos és 6 napos síbérletre a PARK SNOW Donovalyn kedvezményeket : síkölcsönzőkben, síiskolákban, termál parkokban, további kedvezményeket a n találhat.. Hogyan szerezhet PARK SNOW Cardot? A kártyát a vendég automatikusan kapja a partner szállásadótól. A kártyára és azzal járó kedvezményekre, automatikusan jogosult bármely síközpontunkban, minimum 2 éjszakás szállásfoglalás esetén. Természetesen a család minden tagja kap saját kártyát, így a kedvezményeket igazán mindenki élvezheti! A szezonjegyet vásárlók is automatikusan, ingyenesen megkapják ezt a kártyát. Az infó központokban is megvásárolhatóak (ebben az esetben nincs kedvezmény a síbérletekre) A kedvezmények mértékéről a kártya átvételekor kapnak információkat, valamint megtekinthetőek a weboldalon. Hogyan működik a PARK SNOW Card vendégkártya? Egyszerűen. Csak vigyék maguknál kártyájukat és igazolják magukat vele partnereinknél és a kedvezményt nyújtó helyeken. Minden kártyaelfogadó partnerünk figyelemfelhívó tájékoztatást tesz közzé (elfogadóhelyi matrica), valamint az elfogadóhelyek listája szintén megtekinthető a oldalon. Jöjjenek és élvezzék üdülésüket Szlovákia TOP síközpontjaiban!

4 Tényleg megéri síelni Slovákiában! A LEGNAGYOBB SZLOVÁK SIKÖZPONTOK MOST KÖZÖS SÍBÉRLETEKKEL HIHETETLEN ÁRON. Élvezzék egyetlen egy kiváló síbérlettel a Chopok mindkét oldalán található lesiklópályákat, és freeride zónákat,a legnagyobb síközpontban Jasnán, az Alacsony Tátrában,az extra szórakozást Donovalyn, a tökéletes családi kényelmet Veľká Račán, freeridot,és a legmeredekebb lesiklópályákat Vrátnán, az ideális síelést a Nagy Fátrában a Malina Brdan, vagy részesítsék előnyben a Magas Tátrát, és álmodozzanak, a Csorba tónál, vagy próbálják ki a 6 km hosszú lesiklópályát Tátralomnicon. A síelés mellett még tökéletes pihenés és szórakozás vár Önökre az TATRALANDIA aquaparkban! Az elmúlt évvel ellentétben a SLOVAKIA SUPER SKIPASt egy újabb központtal gazdagítottuk Vrátna Free Time Zone! Ne habozzanak és vásároljanak elővételben síbérlet nagyon kedvező áron, mellyel Szlovákia 7 TOP síközpontjában síelhetnek. Mi az a SLOVAKIA SUPER SKIPAS? A síbérletek 3 típusa: SLOVAKIA SUPER SKIPAS 10 napos * SLOVAKIA SUPER SKIPAS 15 napos * SLOVAKIA SUPER SKIPAS egész napos 10 és 15 napot használhat fel az egész szezon alatt nem szükséges egymást követői napokon felhasználni a síbérletet. Hogyan vásárolhat SLOVAKIA SUPER SKIPASt? Mindenki aki eme nagyon jó ajánlat elfogadásán gondolkodik az a SLOVAKIA SUPER SKIPAShoz a következő módon juthat hozzá: től online a weboldalon elővételben től ig Ticketportal és az Eventim SK jegyeladó központokban novembertől egyenesen JASNÁ Nízke Tatry, VYSOKÉ TATRY Tatranská Lomnica és Štrbské Pleso, PARK SNOW Donovaly, Snowparadise Veľká Rača és Ružomberok Malinô Brdo központokban. SLOVAKIA SUPER SKIPAS Árjegyzék: Síbérlet típusa Érvényes ár ig Érvényes ár től Felnőtt Junior Gyermek Felnőtt Junior Gyermek SLOVAKIA SUPER SKIPAS 10 nap 260,00 208,00 182,00 320,00 256,00 224,00 SLOVAKIA SUPER SKIPAS 15 nap 310,00 248,00 217,00 350,00 280,00 245,00 SLOVAKIA SUPER SKIPAS szezon 350,00 280,00 250,00 390,00 315,00 275,00 SLOVAKIA SUPER SKIPAS a következő központokban érvényes AQUAPARK TATRALANDIA A síbérlet lehetővé teszi az aquaparkba való belépést a síbérlet érvényessége alatt a téli szezonban. Az AQUA PACKET termékre érvényes egész napos belépés (nyitva tartás : 10:00 22:00/21:00) A síbérletet 1 nap alatt csak 1x lehetséges felhasználni, vagy a síelésre vagy az aquaparkba. Információk az :

5 Mobil applikáció iphone és Android számára Két évvel ezelőtt a szlovák központok közül az elsők voltunk, akik az ios smartphone és Android telefonok tulajdonosainak lehetővé tettük az applikáció ingyenes letöltését, mely átlátható alap információkat nyújt a PARK SNOW Donovaly központról. Az applikáción jelenleg aktualizáció folyik, mely az ios AppStorban és az Android Google Playba 2012 novemberében kerül be. További attrakciók PARK SNOW Donovaly Ingyenes korcsolyapálya Riders park snowpark, Gyerek PATTY SKI Funpark gyermek programokkal snowparagliding, kutyaszánhúzás 18,4 km sífutópálya tobogános bob pálya (csak a nyári szezon ideje alatt üzemel) Elérhetőségek PARK SNOW Donovaly Telefon: E mail: info@parksnow.sk Infocentrum Donovaly Szállásfoglalás: info@infodonovaly.sk

Családi sítúra síisi és síovi Ausztriában

Családi sítúra síisi és síovi Ausztriában Családi sítúra síisi és síovi Ausztriában Biztonság a gyerekeknek Szabadság a szülőknek Élmény az egész családnak A gyerekek a sísuliban és síoviban képzett oktatók vezetésével egész napos felügyelet mellett,

Részletesebben

INGYENES SÍOKTATÁS INGYENES SÍFELSZERELÉS PÁLYASZÁLLÁS. nassfeld. & gitschtal 2018/19 AUSZTRIA

INGYENES SÍOKTATÁS INGYENES SÍFELSZERELÉS PÁLYASZÁLLÁS. nassfeld. & gitschtal 2018/19 AUSZTRIA PÁLYASZÁLLÁS INGYENES SÍOKTATÁS INGYENES SÍFELSZERELÉS nassfeld & gitschtal 2018/19 AUSZTRIA terep nassfeld 110 km tökéletesen karbantartott sípálya minden nehézségi szinten, garantált hóbiztosság 26 modern

Részletesebben

NASSFELD SÍ AKCIÓ! SZÁLLÁS + SÍBÉRLET MÁR 50 EURO/Fİ/ÉJ! AKCIÓS APARTMANOK, PANZIÓK SÍBÉRLETTEL!

NASSFELD SÍ AKCIÓ! SZÁLLÁS + SÍBÉRLET MÁR 50 EURO/Fİ/ÉJ! AKCIÓS APARTMANOK, PANZIÓK SÍBÉRLETTEL! NASSFELD SÍ AKCIÓ! SZÁLLÁS + SÍBÉRLET MÁR 50 EURO/Fİ/ÉJ! AKCIÓS APARTMANOK, PANZIÓK SÍBÉRLETTEL! Akció ideje: 2010.12.04-2010.12.18. Az árak euróban értendık /fı /csomag 3* Hotel/Panzió 4* plus Hotel SZÁLLÁS

Részletesebben

ÁLTALÁNOS ÜZLETI FELTÉTELEK

ÁLTALÁNOS ÜZLETI FELTÉTELEK ÁLTALÁNOS ÜZLETI FELTÉTELEK TÉLI SÍSZEZON 2013/2014 1. Ezek a Tatry mountain resort a.s. Demänovská Dolina 72, 030 01 Liptovský Mikuláš, IČO: 31 560 636, üzleti nyilvántartásban bejegyezve és vezetve az

Részletesebben

MÉDIAAJÁNLAT 1. sz. melléklet. Érvényes: december 6-tól, a Médiaajánlat mellékleteként, azzal együtt értelmezve

MÉDIAAJÁNLAT 1. sz. melléklet. Érvényes: december 6-tól, a Médiaajánlat mellékleteként, azzal együtt értelmezve MÉDIAAJÁNLAT 1. sz. melléklet Érvényes: 2016. december 6-tól, a Médiaajánlat mellékleteként, azzal együtt értelmezve Tartalomjegyzék: 1. Gyulai óriásplakát... 2 2. Gyulai hengeroszlop... 3 3. Gyulai hirdetőtábla...

Részletesebben

Innovatív eszközök, kártyarendszerek, megoldások

Innovatív eszközök, kártyarendszerek, megoldások Innovatív eszközök, kártyarendszerek, megoldások Bevezetés A Metacom Holding tulajdonában lévő Metapay Kft. által fejlesztett Metapay fizetési megoldás használatával komplett turisztikai kártyarendszert

Részletesebben

Családi sítúra programok síisi, síovival

Családi sítúra programok síisi, síovival Családi sítúra programok síisi, síovival Helyszín: Ausztria, Murau - Kreischberg Időpont: 2014. március 12-16. (5 nap/4 éjszaka) Szállás: Ferienpark Kreischberg A gyermekes családok egyik legfontosabb

Részletesebben

Miért érdemes csatlakozni? Az Internetes Vásárlás Napja szervezője bemutatja:

Miért érdemes csatlakozni? Az Internetes Vásárlás Napja szervezője bemutatja: Miért érdemes csatlakozni? Az Internetes Vásárlás Napja szervezője bemutatja: Kontakt Répási Erna Neo Interactive Telefon: +36 1 789 5000 Mobil: +36 70 369 0729 E-mail: repasi.erna@neo-interactive.hu www.szabadpentek.hu

Részletesebben

TURISZTIKAI EGYESÜLET SZOLGÁLTATÁSAI 2014.

TURISZTIKAI EGYESÜLET SZOLGÁLTATÁSAI 2014. TURISZTIKAI EGYESÜLET AI 2014. Gyenesdiási Turisztikai Egyesület H-8315 Gyenesdiás, Hunyadi u. 2. Tel.: +36 83/511-790 gyenesdias@tourinform.hu www.gyenesdias.info.hu Tisztelt Partnerünk! Gyenesdiás mára

Részletesebben

SZILVESZTERI SÍELÉS TARVISIO-BAN

SZILVESZTERI SÍELÉS TARVISIO-BAN SZILVESZTERI SÍELÉS TARVISIO-BAN Fakultatív programlehetőségek: síoktatás, síszafari, casino látogatás, korcsolyázás Búcsúztassa az óévet és köszöntse az újat úgy, mint még soha! Élménydús síelés, kicsit

Részletesebben

Szezonzáró sízés Ausztriában

Szezonzáró sízés Ausztriában Szezonzáró sízés Ausztriában Síkalandok Ischgl-ben Május elejéig! Búcsúztasd a 2013/14-es síszezont egy fergeteges bulival. ISCHGL, Tirol - Szezonzáró 2014. ápr. 27-máj. 4. Május 3.-án élő Robbie Williams

Részletesebben

KARINTIA Gerlitzen Alpe

KARINTIA Gerlitzen Alpe KARINTIA Gerlitzen Alpe FÉLPÉNZES AJÁNLAT Foglalj szállást félpanziós ellátással 5 éjszakára az akcióban megadott időpontokban és a SÍBÉRLETET FÉLÁRON kapod! Elhelyezés: HolidaySport Hotel & Ski Resort

Részletesebben

Családi sítúra síisi és síovi Ausztriában

Családi sítúra síisi és síovi Ausztriában Családi sítúra síisi és síovi Ausztriában Biztonság a gyerekeknek Szabadság a szülőknek Élmény az egész családnak A gyerekek a sísuliban és síoviban képzett oktatók vezetésével egész napos felügyelet mellett,

Részletesebben

Szilveszteri sítúra ajánlat Szlovéniába fakultatív síoktatással

Szilveszteri sítúra ajánlat Szlovéniába fakultatív síoktatással Szilveszteri sítúra ajánlat Szlovéniába fakultatív síoktatással Helyszín: Szlovénia Cerkno Szlovénia legjobb sícentruma címmel az elmúlt években többször is kitüntetett pályarendszer Időpont: 2016. dec.

Részletesebben

Családi sítúra programok síisi, síovival

Családi sítúra programok síisi, síovival Családi sítúra programok síisi, síovival Helyszín: Olaszország-Folgaria-Lavarone Időpontok: 2014.02.16-23. (8 nap/7 éjszaka) Szállás: Residence Hotel Stella*** Golf Hotel Folgaria**** A gyermekes családok

Részletesebben

Miért érdemes csatlakozni? Az Internetes Vásárlás Napja szervezője bemutatja:

Miért érdemes csatlakozni? Az Internetes Vásárlás Napja szervezője bemutatja: Miért érdemes csatlakozni? Az Internetes Vásárlás Napja szervezője bemutatja: Koncepció Az őszi Internetes Vásárlás Napja az e-kereskedők és az online vásárlók közös mozgalma, immár 7. éve. Most közösen

Részletesebben

A SZLOVÁKIAI S ÍKÖZPONTOK

A SZLOVÁKIAI S ÍKÖZPONTOK A SZLOVÁKIAI S ÍKÖZPONTOK Kiváló síelési feltételek Lesiklásra, sífutásra, snowboardingra és skialpinizmusra alkalmas remek pályák és terepek Adrenalinszint-emelő havas élmények Vonzó családi programok

Részletesebben

Mindezt kedvezményes áron, ami csak a MERCADO CARD ügyfelei számára elérhetőek!

Mindezt kedvezményes áron, ami csak a MERCADO CARD ügyfelei számára elérhetőek! BEMUTATKOZUNK A Mercado Card egy saját klubkártya rendszeren alapuló kedvezményes szolgáltatás csomagot biztosít ügyfelei számára. Mostantól elég egy kártyát megvásárolnia ahhoz, hogy egyszerre többféle

Részletesebben

Vízcenter. Mobil alkalmazás

Vízcenter. Mobil alkalmazás Vízcenter Mobil alkalmazás A Vízcenter a DRV Zrt., DMRV Zrt., ÉDV Zrt., ÉRV Zrt.,TRV Zrt. vízi közmű társaságok közös alkalmazása, ahol ügyfeleik bárhol, bármikor tájékozódhatnak szolgáltatóik ügyfélszolgálatairól,

Részletesebben

Áraink magyar forintban

Áraink magyar forintban Áraink magyar forintban Felhívjuk figyelmeteket, hogy az itt található árak tájékoztató jelleggel, 330 Forint / 1 Euró árfolyamon lettek számolva. Az aktuális árfolyamnak megfelelően a sítúrák díja ettől

Részletesebben

Gerlitzen (1000-1911 m)

Gerlitzen (1000-1911 m) Gerlitzen Gerlitzen (1000-1911 m) A gerlitzeni sícentrumot a legjobb családi síterületként tartják számon. Karintiában ez az egyetlen olyan síközpont, amely bizonyítvánnyal rendelkezik arról, hogy kifejezetten

Részletesebben

Családi sítúra programok síisi, síovival

Családi sítúra programok síisi, síovival Családi sítúra programok síisi, síovival Helyszín: Olaszország-Val di Fiemme Időpont: 2014.02.15-22. (8 nap/7 éjszaka) Szállás: Centro Vacanze Veronza*** A gyermekes családok egyik legfontosabb szempontja

Részletesebben

Ó B U D A I E G Y E T E M K O L L É G I U M KISS ÁRPÁD KOLLÉGIUM

Ó B U D A I E G Y E T E M K O L L É G I U M KISS ÁRPÁD KOLLÉGIUM Ó B U D A I E G Y E T E M K O L L É G I U M KISS ÁRPÁD KOLLÉGIUM OLCSÓ TÚRISTASZÁLLÁS IGÉNYESEKNEK Budapesten Óbudán, 2012 nyarán a főszezonban (július augusztus) Tisztelt Leendő Partnerünk, Vendégünk!

Részletesebben

Smart Destination. Szentgotthárd,

Smart Destination. Szentgotthárd, Smart Destination Szentgotthárd, 2017.05.22 Ami ma nem smart, az nem igazán sexy Smart City koncepció A helyi lakosság életminőségének javítását szolgálja egy-egy település innovatív, jórészt digitális

Részletesebben

Oktatásszervezési ajánlat és együttműködési feltételek

Oktatásszervezési ajánlat és együttműködési feltételek Oktatásszervezési ajánlat és együttműködési feltételek Oktatási intézmények részére 2011. február 7. Mi az a melyiksuli.hu? az első online oktatásszervező és -közvetítő rendszer Iskolarendszeren kívüli

Részletesebben

Kedvezmények a Debreceni Egyetem és a Debreceni Gyógyfürdő között létrejött Szerződés alapján

Kedvezmények a Debreceni Egyetem és a Debreceni Gyógyfürdő között létrejött Szerződés alapján Kedvezmények a Debreceni Egyetem és a Debreceni Gyógyfürdő között létrejött Szerződés alapján A kedvezmények mértéke kiterjed: - Hotel Lycium **** - Aquaticum Termál és Wellness Hotel **** - Aquaticum

Részletesebben

A Síelők.hu hirdetési ajánlata síoktatók számára

A Síelők.hu hirdetési ajánlata síoktatók számára A Síelők.hu hirdetési ajánlata síoktatók számára Bemutatkozás A sielok.hu 2000 decemberében született meg. A cél egy olyan webhely létrehozása volt, ahol a téli sportok szerelmesei minden hasznos információt

Részletesebben

TaxiLike használati bemutató Taxitársaságok és Taxisofőrök részére

TaxiLike használati bemutató Taxitársaságok és Taxisofőrök részére TaxiLike használati bemutató Taxitársaságok és Taxisofőrök részére 2012 09 03 Tartalom I. TaxiLike rövid bemutatás II. Első lépések Taxitársaság és Taxisofőrök részére III. TaxiLike Driver használata munka

Részletesebben

OLCSÓ TÚRISTASZÁLLÁS IGÉNYESEKNEK

OLCSÓ TÚRISTASZÁLLÁS IGÉNYESEKNEK BUDAPESTI MŰSZAKI FŐISKOLA KOLLÉGIUM KISS ÁRPÁD KOLLÉGIUM OLCSÓ TÚRISTASZÁLLÁS IGÉNYESEKNEK Budapesten Óbudán, 2008 nyarán a főszezonban ( július augusztus ) Tisztelt Leendő Partnerünk, Vendégünk! Engedje

Részletesebben

EURO DISCOUNT CLUB MAGYARORSZÁG LEGNAGYOBB KEDVEZMÉNYKÁRTYA RENDSZERE

EURO DISCOUNT CLUB MAGYARORSZÁG LEGNAGYOBB KEDVEZMÉNYKÁRTYA RENDSZERE EURO DISCOUNT CLUB MAGYARORSZÁG LEGNAGYOBB KEDVEZMÉNYKÁRTYA RENDSZERE 2016 ELFOGADÓHELYKÉNT AZ ELFOGADÓHELYEK SZÁMOS ÚJ VÁSÁRLÓHOZ JUTHATNAK, HISZEN AZ ÁLLANDÓ, ÁTLAGOSAN 11,4 SZÁZALÉKOS KEDVEZMÉNYT MINDEN

Részletesebben

Tisztelt Kereskedelmi Alkalmazottak Szakszervezete!

Tisztelt Kereskedelmi Alkalmazottak Szakszervezete! Tisztelt Kereskedelmi Alkalmazottak Szakszervezete! Kérem, engedje meg, hogy figyelmébe ajánljam szállodánk a Két Korona Wellness Hotel ajánlatait. Szállodánk Balatonszárszón az egyik legkedveltebb üdülőövezetben

Részletesebben

Mokos Borklubtagsági Program Szabályzat

Mokos Borklubtagsági Program Szabályzat tagsági Program Szabályzat (Érvényes: 2019.03.25-től) Kedves leendő Tag! Töltse ki alábbi regisztrációs lapunkat, hogy Ön is csatlakozhasson a hoz. Minden kedves vásárlónk, aki legalább 25.000,- forint

Részletesebben

ÁLTALÁNOS ÜZLETI FELTÉTELEK NYÁRI SZEZON 2014

ÁLTALÁNOS ÜZLETI FELTÉTELEK NYÁRI SZEZON 2014 ÁLTALÁNOS ÜZLETI FELTÉTELEK NYÁRI SZEZON 2014 1. Ezek a Tatry mountain resort a.s. Demänovská Dolina 72, 030 01 Liptovský Mikuláš, IČO: 31 560 636, üzleti nyilvántartásban bejegyezve és vezetve az OS Žilina,

Részletesebben

Szobaárak 2015. Kiemelt idôszak: 2015. 04. 02-07.; 05. 01-03.; 05. 22-25.; 10. 23-11. 01.; 12. 24-2016. 01. 03.

Szobaárak 2015. Kiemelt idôszak: 2015. 04. 02-07.; 05. 01-03.; 05. 22-25.; 10. 23-11. 01.; 12. 24-2016. 01. 03. Árlista 2015 Szobaárak 2015 Ft/szoba/éj Elô-/Utószezon Hétközben Hétvégén * Kétágyas szoba 31 620 34 720 39 060 Egyágyas szoba 23 250 24 800 27 900 Lakosztály 42 470 45 570 49 910 Felnôtt pótágy 9 300

Részletesebben

Családi sítúra programok síisi, síovival, animációs programokkal

Családi sítúra programok síisi, síovival, animációs programokkal Családi sítúra programok síisi, síovival, animációs programokkal Helyszín: Olaszország Val di Fassa - Carezza Időpont: 2017. jan. 21-28. (8 nap/7 éjszaka) Szállás ajánlatok: Gasthof Albergo Meierei** +

Részletesebben

Nekünk úgy diktálhat, ahogy Önnek tetszik!

Nekünk úgy diktálhat, ahogy Önnek tetszik! Nekünk úgy diktálhat, ahogy Önnek tetszik! INFORMÁCIÓ CSEPPEK Diktálás a tényleges fogyasztás szerinti elszámolásért Részszámlázási rendszerben lévô felhasználóink számára a számlán feltüntetett diktálási

Részletesebben

ÓBUDAI EGYETEM EGYETEMI KOLLÉGIUM

ÓBUDAI EGYETEM EGYETEMI KOLLÉGIUM ÓBUDAI EGYETEM EGYETEMI KOLLÉGIUM KISS ÁRPÁD KOLLÉGIUM OLCSÓ TÚRISTASZÁLLÁS IGÉNYESEKNEK Budapesten, Óbudán, 2015 nyarán a főszezonban (július augusztus) Tisztelt Leendő Partnerünk, Vendégünk! Engedje

Részletesebben

Paganella Brenta Dolomiti Tre Valli Dolomiti. Téli síutak. sieljunk.com Olaszországban

Paganella Brenta Dolomiti Tre Valli Dolomiti. Téli síutak. sieljunk.com Olaszországban Paganella Brenta Dolomiti Tre Valli Dolomiti Téli síutak sieljunk.com Olaszországban Paganella sí centrum 1040-2125 m Paganella sícentrum Trentino és egyben a Dolomitok egyik legmodernebb pályarendszere.

Részletesebben

Kedvezményes Üdülés Keszthelyen, Szakszervezeti Tagok és Családtagjaik részére

Kedvezményes Üdülés Keszthelyen, Szakszervezeti Tagok és Családtagjaik részére Kedvezményes Üdülés Keszthelyen, Szakszervezeti Tagok és Családtagjaik részére Örömünkre szolgált, hogy az elmúlt évek során sok szakszervezeti tag és családja részére biztosítottuk szálláshelyünkön a

Részletesebben

Miért érdemes csatlakozni?

Miért érdemes csatlakozni? Miért érdemes csatlakozni? Az Internetes Vásárlás Napja szervezője bemutatja: A karácsonyi vásárlás nem gyerekjáték. De mi azzá tesszük, hogy több időt tölthess szeretteiddel! Koncepció Tavalyi évben először

Részletesebben

Paganella Brenta Dolomiti Tre Valli Dolomiti Téli síutak. sieljunk.com Olaszországban

Paganella Brenta Dolomiti Tre Valli Dolomiti Téli síutak. sieljunk.com Olaszországban Paganella Brenta Dolomiti Tre Valli Dolomiti 2018 Téli síutak 2019 sieljunk.com Olaszországban Paganella sí centrum 1040-2125 m Paganella sícentrum Trentino és egyben a Dolomitok egyik legmodernebb pályarendszere.

Részletesebben

Családi sítúra programok síisi, síovival, animációs programokkal

Családi sítúra programok síisi, síovival, animációs programokkal Családi sítúra programok síisi, síovival, animációs programokkal Helyszín: Ausztria, St.Oswald / Bad Kleinkirchheim Időpont: 2015. jan. 11-15. (5 nap/4 éjszaka) Szállás: Feriendorf Kirchleitn Grosswild

Részletesebben

A CSALÁDBARÁT PÁLYASZÁLLÁS MONARCHIA PARK

A CSALÁDBARÁT PÁLYASZÁLLÁS MONARCHIA PARK A CSALÁDBARÁT PÁLYASZÁLLÁS MONARCHIA PARK LACHTALBAN A TÉL EGYSZERŰEN VARÁZSLATOS Stájerország egyik legnagyobb és leghóbiztosabb síterepe 150 ha-os területen a legmodernebb sípályarendszer 35 km kék-piros-fekete

Részletesebben

Kedvező ajánlat a béren kívüli juttatások között: HUNGARY CARD. Kedvezmények belföldi üdüléshez egy éven át!

Kedvező ajánlat a béren kívüli juttatások között: HUNGARY CARD. Kedvezmények belföldi üdüléshez egy éven át! Kedvező ajánlat a béren kívüli juttatások között: HUNGARY CARD Kedvezmények belföldi üdüléshez egy éven át! Hungary Card 2011 1 x ingyenes 4 napos autópálya-matrica 2012. január 31-ig korlátlan alkalommal

Részletesebben

MOBILTRENDEK A SZÁLLÁSFOGLALÁSBAN

MOBILTRENDEK A SZÁLLÁSFOGLALÁSBAN MOBILTRENDEK A SZÁLLÁSFOGLALÁSBAN AZ MSZÉSZ XXXVIII. KÖZGYŰLÉSE HOTEL EGER PARK 2012.11.21. Gál Péter Tanácsadó BDO Magyarország Hotel és Ingatlan Szolgáltató Kft. TÉMÁK NEMZETKÖZI ÉS MAGYAR MOBILPENETRÁCIÓ,

Részletesebben

,,Képzés turisztikai operátorok számára. Parajd-2015.november.27

,,Képzés turisztikai operátorok számára. Parajd-2015.november.27 ,,Képzés turisztikai operátorok számára Parajd-2015.november.27 Sóvidék-Hegyalja Turisztikai Egyesülete 2007-2015 Együtt vagy egyedül!? MIÉRT Sóvidék - Hegyalja turisztikai potenciál elősegítése közös

Részletesebben

WEBSHOP Útmutató síbérlet megvásárlásához Seite 1

WEBSHOP Útmutató síbérlet megvásárlásához Seite 1 WEBSHOP Útmutató síbérlet megvásárlásához Seite 1 Vásárolja meg síbérletét az interneten keresztül! Már regisztrált felhasználója Webshop-unknakvagy szeretnémagát regisztráltatni? Ebben az esetben kattintson

Részletesebben

A 365 Solutions Kft. büszke a teljesítményére, az elért sikereire és a munkatársai képességeire. Kamatoztassa ön is a tapasztalatainkat és a

A 365 Solutions Kft. büszke a teljesítményére, az elért sikereire és a munkatársai képességeire. Kamatoztassa ön is a tapasztalatainkat és a 365 365 A 365 Solutions Kft. büszke a teljesítményére, az elért sikereire és a munkatársai képességeire. Kamatoztassa ön is a tapasztalatainkat és a tökéletesre való törekvésünket: Legyen a partnerünk,

Részletesebben

E-JobGuide CrossCarpathia Kézikönyv

E-JobGuide CrossCarpathia Kézikönyv E-JobGuide CrossCarpathia Kézikönyv Tartalom: 1) A szolgáltatások áttekintése 2) Információk azok számára akik képesítést keresnek/mobil diplomások 3) Információk azok számára akik munkahelyet keresnek/mobil

Részletesebben

Családi sítúra programok síisi, síovival, animációs programokkal

Családi sítúra programok síisi, síovival, animációs programokkal Családi sítúra programok síisi, síovival, animációs programokkal Helyszín: Olaszország-Tre Valli-Falcade Időpont: 2017. jan. 14-21. (8 nap/7 éjszaka) Szállás: Residence Sussy*** / Pályaszállás A gyermekes

Részletesebben

Mindig tiéd az irányítás!

Mindig tiéd az irányítás! Mindig tiéd az irányítás! Legyél bárhol, legyen az bármikor az irányítás mindig a tiéd! Bárhonnan elérheted otthonod. Ellenőrizheted a hőmérsékelet, bepillanthatsz a nappaliba, vagy éppen lekapcsolhatod

Részletesebben

Júliusi promóciónkban több új terméket is kínálunk, amelyeket érdemes kipróbálni!

Júliusi promóciónkban több új terméket is kínálunk, amelyeket érdemes kipróbálni! Kedves Tanácsadóink! Júliusi promóciónkban több új terméket is kínálunk, amelyeket érdemes kipróbálni! Bízunk abban, hogy az új Kardi junior és a megújult DiCHO termékcsalád is hozzájárulnak a TIENS termékimádók

Részletesebben

HOTEL@BMF DIÁKOTTHON **

HOTEL@BMF DIÁKOTTHON ** BUDAPESTI MŰSZAKI FŐISKOLA KOLLÉGIUM HOTEL@BMF DIÁKOTTHON ** 1084 Budapest, Tavaszmező utca 7-13. OLCSÓ SZÁLLÁSLEHETŐSÉG IGÉNYESEKNEK Budapest belvárosában, 2008 nyarán a főszezonban ( július augusztus

Részletesebben

Médiaajánlat A HelloMiskolc online felületein való megjelenés biztosítására

Médiaajánlat A HelloMiskolc online felületein való megjelenés biztosítására Médiaajánlat A HelloMiskolc online felületein való megjelenés biztosítására (érvényes 2015. 01. 02-től visszavonásig) A MIDMAR 2012 szeptemberében jött létre. Miskolc helyi Turisztikai Desztináció Menedzsment

Részletesebben

A Scolvo DIRECT teljeskörű direkt marketing megoldást biztosít vállalata számára minden mobil eszközön alkalmazásként valamint weben és mobil weben.

A Scolvo DIRECT teljeskörű direkt marketing megoldást biztosít vállalata számára minden mobil eszközön alkalmazásként valamint weben és mobil weben. Scolvo DIRECT Scolvo termékeinkkel olyan mobil megoldásokat biztosítsunk ügyfeleink számára, melyek komoly értéket képviselnek a vállalati belső és külső folyamatok, valamint marketing és direkt kommunikáció

Részletesebben

LifeBOX. Médiaajánlat

LifeBOX. Médiaajánlat LifeBOX Médiaajánlat li e B O X Az élet kép O RENGETEG DOLOG JÓ, DE A LifeBOX, MIÉRT JOBB? A LifeBOX, egy egyedi, internetes tartalomszolgáltató komplex és sokrétű rendszer, amely egyszerre foglalkozik

Részletesebben

Médiaajánlat 2012 február - március

Médiaajánlat 2012 február - március Médiaajánlat 2012 február - március Utazás & CEMP-csoport A CEMP csoport utazási portfóliója Idegenforgalmi gyűjtőoldal, mely az utazási irodák és belföldi hotelajánlatok gyűjtőportáljaként egy nyaralás

Részletesebben

Remek szemléltetőeszköz a turisztikai szolgáltatások bemutatására: elsődleges információforrásként szolgál a turisták számára a helyi kínálatról

Remek szemléltetőeszköz a turisztikai szolgáltatások bemutatására: elsődleges információforrásként szolgál a turisták számára a helyi kínálatról térképek BUSINESSMAPS by a TURIZMUSBAN A látványos és pontos térképek alapvető kellékei a turisztikai szolgáltatásoknak. Tartalmazzák a látogatók számára elengedhetetlen információkat: látnivalókat, fontos

Részletesebben

Ó B U D A I E G Y E T E M K O L L É G I U M HOTEL@BMF DIÁKOTTHON **

Ó B U D A I E G Y E T E M K O L L É G I U M HOTEL@BMF DIÁKOTTHON ** Ó B U D A I E G Y E T E M K O L L É G I U M HOTEL@BMF DIÁKOTTHON ** 1084 Budapest, Tavaszmező utca 7-13. OLCSÓ SZÁLLÁSLEHETŐSÉG IGÉNYESEKNEK Budapest belvárosában, 2013 nyarán a főszezonban ( július augusztus

Részletesebben

Családi sítúra programok síisi, síovival, animációs programokkal

Családi sítúra programok síisi, síovival, animációs programokkal Családi sítúra programok síisi, síovival, animációs programokkal Helyszín: Ausztria Ainet Időpont: 2019. március 13 17., 5 nap/ 4 éjszaka Szállás: Aineterhof A gyermekes családok egyik legfontosabb szempontja

Részletesebben

Miért érdemes csatlakozni?

Miért érdemes csatlakozni? Miért érdemes csatlakozni? Az Internetes Vásárlás Napja szervezője bemutatja: A karácsonyi vásárlás nem gyerekjáték. De mi azzá tesszük, hogy több időt tölthess szeretteiddel! Koncepció Az Internetes Vásárlás

Részletesebben

TISZTASZOFTVER PROGRAM www.tisztaszoftver.hu ONLINE IGÉNYLÉSI ÚTMUTATÓ

TISZTASZOFTVER PROGRAM www.tisztaszoftver.hu ONLINE IGÉNYLÉSI ÚTMUTATÓ TISZTASZOFTVER PROGRAM www.tisztaszoftver.hu ONLINE IGÉNYLÉSI ÚTMUTATÓ Kedves Látogató! Jelen tájékoztatóban összefoglaljuk a Tisztaszoftver Program keretén belül az arra jogosultak számára ingyenesen

Részletesebben

Téli ajánlataink :. Információ: Szaradics Balázs +36-70/247-53-57. www.sportkor.hu

Téli ajánlataink :. Információ: Szaradics Balázs +36-70/247-53-57. www.sportkor.hu Téli ajánlataink :. Ha még csak most szeretnéd megízlelni a síelés vagy snowboardozás felülmúlhatatlan érzését, vagy profiként szeretnél visszatérni a lejtőkre, itt a helyed. A közös pont kezdő és haladó

Részletesebben

Tisza Corner Hotel, Szeged - 2=3 Akció. Csomagárak:

Tisza Corner Hotel, Szeged - 2=3 Akció. Csomagárak: Tisza Corner Hotel, Szeged - 2=3 Akció szállás 3 éjre fürdőszobás szobában Svédasztalos reggeli Wifi internet parkolás hotel zárt parkolójában a 3. éjszakát grátisz biztosítjuk! Csomagárak: 6.500.-Ft helyett

Részletesebben

Készenléti Mentők Kft. H-2120 Dunakeszi, Frangepán utca 15. Tel/Fax.: +36-27/392-212 www.keszenletimentok.hu keszenletimento@invitel.

Készenléti Mentők Kft. H-2120 Dunakeszi, Frangepán utca 15. Tel/Fax.: +36-27/392-212 www.keszenletimentok.hu keszenletimento@invitel. Szeretteink védelmét életünk egyik legfontosabb feladatának érezzük. A folytonos aggodalmon nem segíthetünk, hiszen az soha nem múlik el, azonban ezzel az Életkártyával biztosíthatjuk azt, hogy bármilyen

Részletesebben

KARINTIA Gerlitzen Alpe

KARINTIA Gerlitzen Alpe KARINTIA Gerlitzen Alpe CSALÁDI SÍHÉT 2017.február 15-20. (6 nap 5 éjszaka) INGYEN OKTATÁS, FELSZERELÉS ÉS PROGRAMOK AZ EGÉSZ CSALÁDNAK! Családi síhét kis- és nagygyermekes családoknak, tudásszintnek és

Részletesebben

IX. SBE BorÁsz Síkupa

IX. SBE BorÁsz Síkupa IX. SBE BorÁsz Síkupa 2016. január 28. január 31. Ausztria, Nassfeld Ízelítő: Nem tud síelni vagy nem elég rutinos? Sebaj, ingyenes síoktatás minden szinten, több csoportban! Hosszabbítsa meg síelését!

Részletesebben

érvényességi határidő: 2014. 12. 31. www.holidayplus-unlimited.net/lg www.lg.com/hu

érvényességi határidő: 2014. 12. 31. www.holidayplus-unlimited.net/lg www.lg.com/hu érvényességi határidő: 2014. 12. 31. www.holidayplus-unlimited.net/lg www.lg.com/hu Tisztelt Vásárló! Köszönjük, hogy bizalmával megtisztelt bennünket és az LG Electronics klímáját választotta. Jó pihenést,

Részletesebben

A négynapos hosszú hétvégét wellnesszel töltjük

A négynapos hosszú hétvégét wellnesszel töltjük A négynapos hosszú hétvégét wellnesszel töltjük Budapest, 2019. 04. 16. Megtelnek a wellness-szállodák a négynapos húsvéti hosszú hétvégén a Szallas.hu foglalási adatai szerint. Egy átlagos áprilisi hétvégéhez

Részletesebben

VOSZ-BESZ Vodafone partneri együttműködés

VOSZ-BESZ Vodafone partneri együttműködés VOSZ-BESZ Vodafone partneri együttműködés Tudatos döntések a telekommunikációs költségek menedzselésében Zsivola Gabriella Mikro- és Kisvállalati értékesítési vezető Bimbó Ferenc Mikro- és Kisvállalati

Részletesebben

Alföldi. Legendás Túracsomag KISÚJSZÁLLÁS. Ahol magad is legendára találsz

Alföldi. Legendás Túracsomag KISÚJSZÁLLÁS. Ahol magad is legendára találsz Alföldi %egendárium Legendás Túracsomag KISÚJSZÁLLÁS Ahol magad is legendára találsz Kisújszállás, mint Legendás Helyszín bemutatása: Kisújszállás az Alföld szívében Jász-Nagykun-Szolnok megye egyik leghagyománytisztelőbb

Részletesebben

fogadalom kampány offline kampány Előkészítő kampányok Felvezető Karácsonyi kampány kampány

fogadalom kampány offline kampány Előkészítő kampányok Felvezető Karácsonyi kampány kampány offline kampány fogadalom kampány Előkészítő kampányok Felvezető kampány Karácsonyi kampány 18 nap karácsonyig 17 / 18 nap az offline vásárlásig 13 nap az online szállítási határidőig Karácsony 2017 Közösségi

Részletesebben

Kik vagyunk? Helyszín. Joggal felmerülhet a kérdés, hogy miért pont Szerbia?

Kik vagyunk? Helyszín. Joggal felmerülhet a kérdés, hogy miért pont Szerbia? Kik vagyunk? Németh Bence és Leel- Őssy Attila vagyunk, budapesti egyetemi hallgatók. A szervezést bonyolítja és az infrasturktúrát biztosítja, az Online Travel Services budapesti utazási iroda. Az iroda

Részletesebben

www.family-business.hu VÁSÁRLÓI KLUB FAMILY BUSINESS Ahol a család és az üzlet találkozik!

www.family-business.hu VÁSÁRLÓI KLUB FAMILY BUSINESS Ahol a család és az üzlet találkozik! www.family-business.hu VÁSÁRLÓI KLUB FAMILY BUSINESS Ahol a család és az üzlet találkozik! A Family Business egy 100%-os magyar tulajdonban lévő hálózatos értékesítési rendszer, amely 2001 elején alakult.

Részletesebben

Minőségbiztosítás az internetes áruházaknál

Minőségbiztosítás az internetes áruházaknál Minőségbiztosítás az internetes áruházaknál Mecséri Ildikó kereskedelmi és minőségirányítási vezető ebolt Kft Minőségirányítás Kinek hasznos a minőségirányítás? Egy bizonyos méret felett fontos A nagy

Részletesebben

BÓKAY (PARK) USZODA ÉS STRANDFÜRDŐ

BÓKAY (PARK) USZODA ÉS STRANDFÜRDŐ BÓKAY (PARK) USZODA ÉS STRANDFÜRDŐ NYITVA TARTÁS Az Uszoda nyitva tartása: Hétköznap: 6:00 21:00 A teljes nyitva tartási idő alatt legalább egy szabad sáv a lakosság számára rendelkezésre áll. Hétvégén

Részletesebben

Hogyan kívánja a Főváros elősegíteni Budapest turizmusának fejlődését? Budapesti Turisztikai Szolgáltató Központ

Hogyan kívánja a Főváros elősegíteni Budapest turizmusának fejlődését? Budapesti Turisztikai Szolgáltató Központ Hogyan kívánja a Főváros elősegíteni Budapest turizmusának fejlődését? Budapesti Turisztikai Szolgáltató Központ Agenda 1. A múlt elemzése 2. A turizmuspolitikai irányítás megteremtése 3. Új típusú stratégiai

Részletesebben

Tölts el egy élményekkel teli, aktív hetet a Lite Wellness Club csapatával! A helyszín

Tölts el egy élményekkel teli, aktív hetet a Lite Wellness Club csapatával! A helyszín Tölts el egy élményekkel teli, aktív hetet a Lite Wellness Club csapatával! Akár ismeretlen terep még számodra a mesés, havas hegyoldal, akár régóta rajongsz a téli sportok iránt itt biztosan remekül érzed

Részletesebben

A SatAlarm AVA alkalmazás használata

A SatAlarm AVA alkalmazás használata A SatAlarm AVA alkalmazás használata A SatAlarm alkalmazása célja, hogy lehetővé tegye az iqalarm rendszerek központi egységeinek mobil telefonról történő távoli elérését és vezérlését. A riasztórendszer

Részletesebben

ÁLTALÁNOS MÉDIAAJÁNLAT. Érvényes: 2016. január 7-től

ÁLTALÁNOS MÉDIAAJÁNLAT. Érvényes: 2016. január 7-től ÁLTALÁNOS MÉDIAAJÁNLAT Érvényes: 2016. január 7-től 1996 óta A PORT.hu a leglátogatottabb hazai kulturális programajánló portál Az oldal célja a hazai szabadidős és kulturális programlehetőségek teljes

Részletesebben

1 / 3 2013.11.25. 21:51

1 / 3 2013.11.25. 21:51 Útvonalterv.hu - Magyarország térkép, útvonaltervezés és menetrend http://utvonalterv.hu/print.ashx?sessionid=98533_2365702_5134837 1 / 3 2013.11.25. 21:51 Útvonal adatok Indulás Arpad-hid metro Indulási

Részletesebben

kopaonik Pályarendszer Néhány adat a jelenlegi helyzetről Árszínvonal a pályán (Közelítő árak forintban)

kopaonik Pályarendszer Néhány adat a jelenlegi helyzetről Árszínvonal a pályán (Közelítő árak forintban) Kopaonik az elmúlt 5-8 évben fantasztikus fejlődésen esett át, abszolút nyugat-európai színvonalú síközponttá vált napjainkra. Csúcsa 2000m felett található, leghosszabb pályái a 3000m-t is meghaladják.

Részletesebben

Érvényes április május 26. Résztvevők: A TIENS Európai régiójában regisztrált Tanácsadók

Érvényes április május 26. Résztvevők: A TIENS Európai régiójában regisztrált Tanácsadók 2017. ZINC and május its influence - Termékpromóció on human body Érvényes 2017. április 27 2017. május 26 Résztvevők: A TIENS Európai régiójában regisztrált Tanácsadók Új Tanácsadók Csatlakozása Új ZINC

Részletesebben

Üzleti Lehetőség: Üdülési Franchise Üzemeltetők Részére

Üzleti Lehetőség: Üdülési Franchise Üzemeltetők Részére Üzleti Lehetőség: Üdülési Franchise Üzemeltetők Részére Egy befektetési lehetőség, amelyben befektetése egy év alatt nem csak megtérül, hanem évről évre megsokszorozódik! A Holiday Magyar Country Club

Részletesebben

MSZÉSZ XLII Közgyűlés. Aktuális online sales- és marketing témák 2015/11/18

MSZÉSZ XLII Közgyűlés. Aktuális online sales- és marketing témák 2015/11/18 MSZÉSZ XLII Közgyűlés Aktuális online sales- és marketing témák 2015/11/18 Aktuális online sales és marketing témák TÉMÁK: - DIREKT ÉRTÉKESÍTÉSI LEHETŐSÉGEK - VERSENYJOGI TÖRVÉNYEK VÁLTOZÁSA MIATT -A GLOBÁLIS

Részletesebben

8380 Hévíz, Rákóczi u Tel.: Fax: Hévíz.hu médiaajánlat

8380 Hévíz, Rákóczi u Tel.: Fax: Hévíz.hu médiaajánlat Hévíz.hu médiaajánlat 2017 Miért hirdessen a Hévíz.hu-n? A Hévíz.hu weboldal Hévíz városának turisztikai weboldalaként az első weboldal, amellyel a látogató találkozik, ha Hévízre keres az interneten A

Részletesebben

Print portfolió és médiaajánlat

Print portfolió és médiaajánlat 2014 Print portfolió és médiaajánlat Cégünkről A MIDMAR Nonprofit Közhasznú Kft 2012 szeptemberében jött létre. Miskolc helyi Turisztikai Desztináció Menedzsment szervezete, amely 2012 októberétől a Nemzetgazdasági

Részletesebben

A SÍTÁBOROK ANOD SÍT

A SÍTÁBOROK ANOD SÍT SÍTANODA SÍTÁBOROK ATLASZ UTASBIZTOSÍTÁSOK BIZTONSÁGBAN A VILÁGBAN Segítségnyújtási szolgáltatásokkal bővített betegség-, baleset- és poggyászbiztosítás külföldre utazóknak ATLASZ ASSISTANCE CARD OLYAN

Részletesebben

GERLITZEN ALPE. Tempo Jugendhotel*** Drobollach am Faaker See. Szabad időpontok:

GERLITZEN ALPE. Tempo Jugendhotel*** Drobollach am Faaker See. Szabad időpontok: GERLITZEN ALPE Budapest: 572 km Magasság: 1 000-1 911 méter Sípályák hossza: 60 km, ebből 3,3 km fekete, 45,4 km piros és 11,3 km kék pálya. Liftek: 15 db, ebből 7 húzó-, 7 ülő- és 1 kabinos lift. Szolgáltatások:

Részletesebben

Szenvedély van február

Szenvedély van február Szenvedély van. 2018. február 22 25. BUDAPEST BOAT SHOW 2017 30.000* LÁTOGATÓ * A Budapest Motor Fesztivállal együtt 100 HAJÓ 90 KIÁLLÍTÓ 2MRD FT ÖSSZÉRTÉKŰ HAJÓK LÁTOGATÓI ELÉGEDETTSÉG VÁSÁRLÁS A KIÁLLÍTÁSON

Részletesebben

SKINET AJÁNLATOK CSOPORTOKNAK 2014/2015 TÉL

SKINET AJÁNLATOK CSOPORTOKNAK 2014/2015 TÉL SKINET AJÁNLATOK CSOPORTOKNAK 2014/2015 TÉL Kedves Szervezők! Csoportoknak szóló ajánlatainkat gyűjtöttük össze a következőkben. Az árainkból szervezési díjat és ingyenességet tudunk adni, érdeklődjetek

Részletesebben

Termékismertető. TT TravelOffice

Termékismertető. TT TravelOffice Termékismertető TT TravelOffice Index 1 Bevezetés... 3 2 Találja meg mindig a legjobb ajánlatot!... 4 3 Az Ön elektronikus útikönyve... 5 4 A TT TravelOffice szolgáltatásai, ajánlat keresése, foglalás

Részletesebben

Tisztelt Szakszervezeti Tag!

Tisztelt Szakszervezeti Tag! Tisztelt Szakszervezeti Tag! Kérem, engedje meg, hogy figyelmébe ajánljam szállodánk a Két Korona Wellness Hotel ajánlatait. A családias hangulat, munkatársaink vendégszeretete, a kellemes környezet és

Részletesebben

Az internet hatása a turizmusra (e-turizmus)

Az internet hatása a turizmusra (e-turizmus) Az internet hatása a turizmusra (e-turizmus) 2018. 11. 08. A IKT általános szerepe 2001-ben már több, mint 400 millióan rendelkeztek internet hozzáféréssel világszerte Az internet hatással van a vállalatok

Részletesebben

Hétköznapi álom! 2 éj (1 éjszakai hosszabbítás lehetséges u.a. áron) A csomag kizárólag vasárnapi, hétfői, keddi és szerdai érkezéssel foglalható.

Hétköznapi álom! 2 éj (1 éjszakai hosszabbítás lehetséges u.a. áron) A csomag kizárólag vasárnapi, hétfői, keddi és szerdai érkezéssel foglalható. Napi ár: Kétágyas standard szoba: 10.900 Ft / fő / éj Egyágyas standard szoba: 11.900 Ft / fő / éj Családi szoba (két kétágyas összenyitható standard szoba): 8.950 Ft / fő / éj Kétágyas standard szoba:

Részletesebben

gyógyszer-információs alkalmazás

gyógyszer-információs alkalmazás gyógyszer-információs alkalmazás Mi a PHARMINDEX Mobil alkalmazás? 2 Regisztráció a PHARMINDEX Online weboldalra 2 Alkalmazás telepítése 3 1. Keresés 4 2. Telepítés 4 3. Megnyitás 4 4. Aktiválás 5 Adatbázis

Részletesebben

2011 Q4-2012 Q1 MÉDIAAJÁNLAT

2011 Q4-2012 Q1 MÉDIAAJÁNLAT A WikiTech közösségi technológiai és innovációs online magazin a szlogen köré csoportosítva ír olyan témákról, melyek az átlagember napi tech és kütyü információs igényét kielégítik. Nem tesztel hűtőventillátorokat,

Részletesebben

Tamási Város Önkormányzat képviselő-testületének 8/2012. (III. 1.) önkormányzati rendelete a Tamási Kártyáról. módosításokkal egységes szerkezetben

Tamási Város Önkormányzat képviselő-testületének 8/2012. (III. 1.) önkormányzati rendelete a Tamási Kártyáról. módosításokkal egységes szerkezetben Tamási Város Önkormányzat képviselő-testületének 8/2012. (III. 1.) önkormányzati rendelete a Tamási Kártyáról módosításokkal egységes szerkezetben Tamási Város Önkormányzat Képviselő-testülete a helyi

Részletesebben

PIKNIK WELLNESS ÉS KONFERENCIA HOTEL *** & PIKNIK APARTMANOK

PIKNIK WELLNESS ÉS KONFERENCIA HOTEL *** & PIKNIK APARTMANOK PIKNIK WELLNESS ÉS KONFERENCIA HOTEL *** & PIKNIK APARTMANOK Szobaáraink 2013: áraink Forintban egy főre, egy éjszakára értendőek Normál kétágyas szobában (2 fő +1 pótágy): 9720 Ft/fő/éj, -10% kedvezmény

Részletesebben