Print portfolió és médiaajánlat

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "Print portfolió és médiaajánlat"

Átírás

1 2014 Print portfolió és médiaajánlat

2 Cégünkről A MIDMAR Nonprofit Közhasznú Kft 2012 szeptemberében jött létre. Miskolc helyi Turisztikai Desztináció Menedzsment szervezete, amely 2012 októberétől a Nemzetgazdasági Minisztérium által regisztrált és monitorozott szervezetként működik. Feladata megegyezik Európa többi nagyvárosának Tourist Board -jával, célja, hogy a vendégek számára ismertté és vonzóvá tegye a térséget, a vendégek kellemes és hasznos élményekhez jussanak és tartózkodásukkal elégedettek legyenek, a desztináció gazdasága fejlődjön, a helyi közösség és kultúrája gazdagodjon. A MIDMAR Nonprofit Kft 2013-ban kialakította kommunikációs eszközeit, amelyek célja elsődlegesen Miskolc és környéke, mint turisztikai fogadóterület népszerűsítése. Kommunikációs eszközeinkkel egyfelől a potenciálisan Miskolc iránt érdeklődő turistákat, másfelől a már a városba megérkezett vendégeket célozzuk meg. A miskolci TDM 2014-ben komplex kiadvány-portfóliót kínál a vendégek számára. A kiadványcsomagban minden korosztály, minden célcsoport megtalálhatja a saját maga számára legmegfelelőbbet mind magyar, mind angol, német, lengyel, orosz, és szlovák nyelven. A kiadványok elérhetőek lesznek PDF letölthető és lapozható formátumban is a oldalon.

3 Print portfolió (magyar) Miskolc imázs Célcsoport orientált kiadványok Imázskiadvány Eseménynaptár Miskolc Magazin Matricás album + Családi ajánlatok leporello Osztálykirándulások Miskolcon leporello Senior ajánlatok leporello Szolgáltatói katalógusok Szálláskatalógus Gor-gasztro-kerékpár térkép

4 Idegen nyelvű kiadványaink 1. Szálláskatalógus Magyar angol-német Lengyelszlovák 3. Miskolc Magazin angol 4. Eseménynaptár Angol-német, lengyelszlovák 5. Imázskiadvány Angol Német Szlovák Lengyel 4. Bor-gasztrokerékpáros térkép Angol Német Szlovák lengyel + Tervezett: orosz nyelvű imázskiadvány

5 Miskolc imázs

6 Hello Miskolc Imázskiadvány Példányszám: Nyelvenként 1500 példány (összesen 7500 példány) + PDF-ben letölthető a oldalról Megjelenik: 2014 február vége Cél: Miskolc turisztikai kínálatának általános bemutatása az egyediségekre fókuszálva 24 oldal, A4-es Terjesztés: rendezvényeken, kiállításokon, promóciós eseményeken (pl. study tour). Hirdetést nem tartalmaz. A kiadvány az ÉMOP számú projektből jelenik meg.

7 Eseménynaptár 2014 A5-ös méretű, 24 oldalas db magyar, 1000 db angol-német, 1000 db lengyel-szlovák Időszak: 2014 március-2015 március Elv: kizárólag a nagyrendezvényeket tartalmazza Imázscélokat szolgál Terjesztés: részben a TDM tag turisztikai szolgáltatóknál, részben kiállításokon, vásárokon. Hirdetéseket nem tartalmaz. Utánnyomás az igényektől függően várható. A kiadvány az ÉMOP számú projektből kerül megjelentetésre.

8 Miskolc Magazin Ingyenes turisztikai magazin Példányszám: 2000 példány / év Megjelenik: 2014 május Max. értékesíthető hirdetési felület: 17 oldal Méret: A4-es, 36 oldalas, 2 nyelvű (magyar-angol) Célközönség: a már Miskolcra megérkezett vendégek Terjesztés: szálláshelyeken, éttermekben, attrakcióknál. A oldalról PDF és lapozgatható formában is elérhető. Témák: érdekes történetek, élménybeszámolók Miskolc turisztikai értékeivel kapcsolatban. Hangsúlyozottan élményalapú magazin! Hirdetési felületek: egész, fél, negyed, harmad és nyolcad oldal, keretes hirdetésként A kiadvány PDF-ben is elérhető lesz, illetve lapozgatható formátumban is megtekinthető a oldalról A kiadvány az ÉMOP számú projektből kerül megjelentetésre, ezért a Miskolc és Térsége Turisztikai Egyesület tagjai számára kedvezményes hirdetési lehetőséget tudunk biztosítani.

9 Célcsoport orientált kiadványok

10 Példányszám, megjelenés Hello Miskolc! - matricás album Látnivalókat bemutató interaktív kiadvány A4-es méretű, példány, magyar nyelven. Előkészítés: 2014 január-február. Megjelenik: március. Az elv: családi kínálat a gyerekekre fókuszálva A családi kirándulások úticéljait elsősorban a nők döntik el tartja a szakma. Nekünk az a tapasztalatunk, számos családdal beszélgetve a 2013-as kitelepüléseinken és a Tourinformban, hogy a nők döntéseit viszont a gyerekeik befolyásolják. Éppen ezért egy olyan termék kidolgozásán dolgozunk, amely első körben a gyerekeket szólítja meg, s rajtuk keresztül motiválja a szülőket is arra, hogy minél több attrakciót fedezzenek fel Miskolcon és környékén. Hello Miskolc! matricás album 2014-ben a fentiek alapján egy matricás album megjelentetését tűzzük ki célul. Az A4-es méretű, terveink szerint 24 oldalas színes album a TDM tag szállásokon, éttermekben, valamint a Tourinformban és a többi turisztikai információs irodánkban ingyenesen lesz elérhető a vendégek számára.

11 Hello Miskolc! - matricás album Látnivalókat bemutató interaktív kiadvány Tartalom Az albumban a kapcsolódó attrakciókat mutatjuk be játékos, vidám stílusban, átlagosan látnivalónként 5 db matricával. A matricák a kapcsolódó attrakcióknál lesznek elhelyezve, s csak azok juthatnak hozzá, akik a belépőjegyet megvásárolják. Ezáltal mind a szállásadók, éttermek, mind az attrakciók hozzájárulnak ahhoz, hogy egy közös családi kínálat alakuljon ki. Matricák A matricák önálló képes reklámhordozók, egyik oldalukon az attrakció képe látható, a másik oldalon pedig az attrakció elérhetőségei és egy QR kód, amely az adott attrakció bemutatására mutat a Miskolc mobil applikációban. - Névjegykártya méret - Típusonként attrakciók számára példány, szolgáltatók számára példány - Egyik oldalán kép (ami az albumba kerül), másik oldalán egy színnel nyomva klasszikus névjegykártya adatok és a mobil applikáció kapcsolódó QR kódja

12 Hello Miskolc! - matricás album Látnivalókat bemutató interaktív kiadvány Terjesztés TDM tag szállások, éttermek számára a kiadványt ingyen biztosítjuk, hogy családi kínálatukat színesebbé tehessék (évente max db / szolgáltató) Tourinform iroda és szezonális TDM infopontok (Miskolctapolca, Lillafüred) Csatlakozó nem TDM tag turisztikai szolgáltatók A matricák kizárólag az attrakcióknál lesznek elérhetőek, s a belépőjegy váltáskor ingyenesen kapja meg a vendég. A kiadványhoz szórólap készül, amelyben azt tüntetjük fel, hogy hol juthat matricás albumhoz az érdeklődő Szolgáltatói felületek A.) egész oldal 3000 db matricával B.) Fél oldal 3000 db matricával C.) Harmad oldal 3000 db matricával 1000 db matrica hirdetési felület nélkül

13 Senior ajánlatok Egészségturisztikai leporello Példányszám: 1000 db, csak magyar Méret: LA4 (francia) formátum, oldalszám: 8 oldal Megjelenés: 2014 március vége Célközönség: magyar idősebb korosztály Terjesztés: a magyarországi Tourinform irodákban, utazási irodákban, a Tourinformban és a TDM szezonális irodáiban PDF és lapozható formában letölthető a oldalról Szükség esetén utánnyomás várható A kiadványban megjelenő ajánlatokat a TDM munkatársai állítják össze a TDM-hez beérkező célcsoport orientált ajánlatokból. A terjedelmi korlátok miatt kizárólag a TDM tagok ajánlataiból válogatunk. A kiadvány az ÉMOP számú projektből kerül megjelentetésre.

14 Osztálykirándulások Miskolcon Kirándulási tippek, ajánlatok Példányszám: 1000 db, csak magyar Méret: LA4 (francia) formátum, oldalszám: 8 oldal Megjelenés: 2014 március vége Célközönség: iskolák, osztályfőnökök Terjesztés: a kiadványok 2/3-át célzottan juttatjuk el az osztálykirándulásokat szervező pedagógusok számára, 1/3-át a Tourinform irodákban terjesztjük PDF és lapozható formában letölthető a oldalról Szükség esetén utánnyomás várható A kiadványban megjelenő ajánlatokat a TDM munkatársai állítják össze a TDM-hez beérkező célcsoport orientált ajánlatokból. A terjedelmi korlátok miatt kizárólag a TDM tagok ajánlataiból válogatunk. A kiadvány az ÉMOP számú projektből kerül megjelentetésre.

15 Szolgáltatói katalógusok

16 Szálláskatalógus Hotelek, panziók, vendégházak Miskolcon és környékén Példányszám: 1250 magyar, 1250 angol német, 1250 lengyel-szlovák. A5 méretű, könnyen összehajtható, 24 oldalas. Megjelenés: 2014 február vége Max. értékesíthető felület: 15 oldal Célközönség: mindazok, akik hosszabb időt szeretnének Miskolcon eltölteni Terjesztés: Magyarország Tourinform irodáiban, study tourokon és kitelepüléseken, valamint a miskolci Tourinformban és a szezonális TDM irodákban Szükség esetén utánnyomás várható (a hirdetőknek plusz költség nélkül) A kiadvány a oldalról PDF-ben letölthető, illetve lapozgatható formátumban is elérhető lesz. A kiadvány az ÉMOP számú projektből kerül megjelentetésre, ezért a Miskolc és Térsége Turisztikai Egyesület tagjai számára kedvezményes hirdetési lehetőséget tudunk biztosítani.

17 Bor-gasztro-kerékpáros térkép Térkép Példányszám: 1500 magyar, 1500 angol, 1250 német, 1250 szlovák és 1250 lengyel összesen 6750 db Méret: LA4 (francia) formátum, oldalszám: 24 oldal Megjelenés: 2014 március vége Max. értékesíthető felület: 10 oldal Célközönség: a már Miskolcon lévő vendégek Terjesztés: szállásoknál, éttermekben, attrakcióknál, a Tourinformban és a többi TDM irodában A térkép PDF formátumban letölthető lesz a oldalról A kiadvány az ÉMOP számú projektből kerül megjelentetésre, ezért a Miskolc és Térsége Turisztikai Egyesület tagjai számára kedvezményes hirdetési lehetőséget tudunk biztosítani.

18 MIDMAR Miskolci Idegenforgalmi Marketing Nonprofit Közhasznú Kft Miskolc, Széchenyi u. 16. Tel.: Kapcsolattartó: Nagy Júlia TDM menedzser

Beszámoló a miskolci TDM 2014-es munkájáról és 2015-ös terveiről Készítette: Nagy Júlia MIDMAR Nonprofit Kft

Beszámoló a miskolci TDM 2014-es munkájáról és 2015-ös terveiről Készítette: Nagy Júlia MIDMAR Nonprofit Kft MIDMAR Miskolci Idegenforgalmi Marketing Nonprofit kft. Miskolc helyi TDM szervezete 3530 Miskolc, Széchenyi u. 16. Tel.: +36 46 350 425 info@hellomiskolc.hu www.hellomiskolc.hu Beszámoló a miskolci TDM

Részletesebben

Miskolc turizmusa 2010-2014 között Készítette: Nagy Júlia MIDMAR Nonprofit Kft

Miskolc turizmusa 2010-2014 között Készítette: Nagy Júlia MIDMAR Nonprofit Kft MIDMAR Miskolci Idegenforgalmi Marketing Nonprofit kft. Miskolc helyi TDM szervezete 3530 Miskolc, Széchenyi u. 16. Tel.: +36 46 350 425 info@hellomiskolc.hu www.hellomiskolc.hu Miskolc turizmusa 2010-2014

Részletesebben

Szakmai beszámoló a miskolci TDM, a MIDMAR Nonprofit Kft 2013-as munkájáról és a szervezet 2014-es munkaterve

Szakmai beszámoló a miskolci TDM, a MIDMAR Nonprofit Kft 2013-as munkájáról és a szervezet 2014-es munkaterve MIDMAR Miskolci Idegenforgalmi Marketing Nonprofit kft. Miskolc helyi TDM szervezete 3525 Miskolc, Széchenyi u. 16. Tel.: +36 46 350 425 info@hellomiskolc.hu www.hellomiskolc.hu Szakmai beszámoló a miskolci

Részletesebben

Beszámoló a TTHE 2012-es munkájáról

Beszámoló a TTHE 2012-es munkájáról Beszámoló a TTHE 2012-es munkájáról A 2012-es esztendő a szolgáltatásfejlesztési munkáról szólt a TDM szervezet életében. Mivel a szervezet minden oldalról alulfinanszírozott (önkormányzati és szolgáltatói

Részletesebben

8. Promóció, reklám, kommunikáció

8. Promóció, reklám, kommunikáció 8. Promóció, reklám, kommunikáció Az intézkedés célja és indokoltsága: Egy tematikus út esetében a fejezet címében szereplő tevékenységek a Palóc Út üzenetének eljuttatása a célközönséghez a legfontosabb

Részletesebben

EDUCATIO MÉDIA 2014 A f i a t a l o k f i g y e l n e k r á n k! 1

EDUCATIO MÉDIA 2014 A f i a t a l o k f i g y e l n e k r á n k! 1 EDUCATIO MÉDIA 2014 A f i a t a l o k f i g y e l n e k r á n k! 1 Az Educatio Társadalmi Szolgáltató Nonprofit Kft.... 3 Educatio Online... 4 Online hirdetési nettó tarifáink...4 További hirdetési lehetőségek...5

Részletesebben

E L Ő T E R J E S Z T É S

E L Ő T E R J E S Z T É S SIÓFOKI FÜRDŐEGYLET TURISZTIKAI EGYESÜLET E L Ő T E R J E S Z T É S Siófok Város Önkormányzata Képviselő-testületének 2013. november 14-ei ülésére Tárgy: A 2013. évi turisztikai szezon értékelése és a

Részletesebben

E L Ő T E R J E S Z T É S. Siófok Város Képviselő-testülete 2014. novemberi rendes ülésére

E L Ő T E R J E S Z T É S. Siófok Város Képviselő-testülete 2014. novemberi rendes ülésére SIÓFOKI FÜRDŐEGYLET TURISZTIKAI EGYESÜLET E L Ő T E R J E S Z T É S Siófok Város Képviselő-testülete 2014. novemberi rendes ülésére Tárgy: A 2014. évi turisztikai szezon értékelése és a Siófoki Fürdőegylet

Részletesebben

TARTALOMJEGYZÉK 1. Vezetői összefoglaló... 3 2. A Nyíregyházi Turisztikai Nonprofit Kft. bemutatása... 6 3. A Turisztikai Desztináció Menedzsment Szervezet tevékenységei... 9 4. Marketingterv... 11 5.

Részletesebben

Tartalom I. Összefoglaló II. III. Turisztikai helyzetkép A non-profit turisztikai marketing tevékenység feladatai 1. A város ismertségének növelése; turisztikai értékeinek, szolgáltatásainak versenysemleges

Részletesebben

Tokaj-Hegyalja és környéke Turisztikai célkitűzések 2010

Tokaj-Hegyalja és környéke Turisztikai célkitűzések 2010 Tokaj-Hegyalja és környéke Turisztikai célkitűzések 2010 A sajtóanyagot összeállította: Tokaj Marketing Nonprofit kft. Nagy Júlia ügyvezető 3910 Tokaj, Serház u. 1. Tel. / Fax: 552070; e-mail: tokaj@tourinform.hu

Részletesebben

E L Ő T E R J E S Z T É S ZIRC VÁROSI ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK. 2015. június 25-i ülésére

E L Ő T E R J E S Z T É S ZIRC VÁROSI ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK. 2015. június 25-i ülésére E L Ő T E R J E S Z T É S ZIRC VÁROSI ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK 2015. június 25-i ülésére Tárgy: A Magas-Bakony Turisztikai Desztinációs Menedzsment Nonprofit Kft. 2015. évi munkaterve és a 2015-2020-as

Részletesebben

Balatoni RMI 2012. évi marketing terve. Magyar Turizmus Zrt. Balatoni Regionális Marketing Igazgatóság Benkő Krisztina mb.

Balatoni RMI 2012. évi marketing terve. Magyar Turizmus Zrt. Balatoni Regionális Marketing Igazgatóság Benkő Krisztina mb. Balatoni RMI 2012. évi marketing terve Magyar Turizmus Zrt. Balatoni Regionális Marketing Igazgatóság Benkő Krisztina mb. igazgató Helyzetelemzés Balaton régió erősségei: A Balaton régió hazánk legjelentősebb

Részletesebben

ITTHON.HU / GOTOHUNGARY.COM

ITTHON.HU / GOTOHUNGARY.COM Kedves Munkatársak! Tourinform Iroda munkatársaként nap mint nap dolgoztok a NETÁ-val. Sokszor talán nem is tudjátok, hogy mi az a pontos ok vagy cél, ami miatt a Magyar Turizmus Zrt. számára olyan fontos

Részletesebben

Városkalauz, Szálláskatalógus Infocard Térkép Banner TV Spot Mobil applikáció. Miért éri meg Önnek nálunk hirdetni?

Városkalauz, Szálláskatalógus Infocard Térkép Banner TV Spot Mobil applikáció. Miért éri meg Önnek nálunk hirdetni? S i ó f o k i médiaajánlat 2015. Városkalauz, Szálláskatalógus Infocard Térkép Banner TV Spot Mobil applikáció Miért éri meg Önnek nálunk hirdetni? Széles körben terjesztett kiadványok Költséghatékony

Részletesebben

E L Ő T E R J E S Z T É S

E L Ő T E R J E S Z T É S 19. NAPIREND Ügyiratszám: 1/374/2012. E L Ő T E R J E S Z T É S a Képviselő-testület 2012. április 27-i nyilvános ülésére Tárgy: Előterjesztő: Előkészítette: Megtárgyalja: Meghívandó: Tourinform Iroda

Részletesebben

MEZŐKÖVESD VÁROS IDEGENFORGALMI KONCEPCIÓJA

MEZŐKÖVESD VÁROS IDEGENFORGALMI KONCEPCIÓJA MEZŐKÖVESD VÁROS IDEGENFORGALMI KONCEPCIÓJA Készült: 2015. március TARTALOM: I. BEVEZETÉS II. HELYZETELEMZÉS 2.1 ÁLTALÁNOS JELLEMZŐK 2.1.1. Földrajzi fekvés 2.1.2. Infrastruktúra 2.1.3. Gazdaság 2.1.4.

Részletesebben

HÍRLEVÉL. 2012. november II. évfolyam 3.szám. Turisztikai marketing 2013-ban. A TATA TE a Facebook-on!

HÍRLEVÉL. 2012. november II. évfolyam 3.szám. Turisztikai marketing 2013-ban. A TATA TE a Facebook-on! HÍRLEVÉL 2012. november II. évfolyam 3.szám Turisztikai marketing 2013-ban Szeptember 13-án Maráczi Gábor, a Magyar Turizmus Zrt. marketing és stratégiai igazgatója, tartott szakmai prezentációt Székesfehérváron

Részletesebben

EGYSZERŰSÍTETT ÉVES BESZÁMOLÓ

EGYSZERŰSÍTETT ÉVES BESZÁMOLÓ Tel./Fax E-mail Hajdúszoboszlói Turisztikai Nonprofit Kft +36 52 558 928 turizmus@hajduszoboszlo.hu H-4201 Hajdúszoboszló, Pf.: 178 www.hajduszoboszlo.hu Társaság megnevezése: Hajdúszoboszlói Turisztikai

Részletesebben

E L Ő T E R J E S Z T É S

E L Ő T E R J E S Z T É S SIÓFOKI FÜRDŐEGYLET TURISZTIKAI EGYESÜLET E L Ő T E R J E S Z T É S Siófok Város Önkormányzata Képviselő-testületének 2014. április 10-ei ülésére Tárgy: A 2014. évi turisztikai szezonra való felkészülés

Részletesebben

Szolgáltatásfejlesztési cselekvési terv. A Tokaj-hegyalja, Taktaköz, Hernád-völgye Idegenforgalmi és Kulturális Egyesület részére

Szolgáltatásfejlesztési cselekvési terv. A Tokaj-hegyalja, Taktaköz, Hernád-völgye Idegenforgalmi és Kulturális Egyesület részére Szolgáltatásfejlesztési cselekvési terv A Tokaj-hegyalja, Taktaköz, Hernád-völgye Idegenforgalmi és Kulturális Egyesület részére 2010 2 Megbízó: Tokaj-Hegyalja, Taktaköz, Hernád-völgye Idegenforgalmi és

Részletesebben

E L Ő T E R J E S Z T É S

E L Ő T E R J E S Z T É S SIÓFOKI FÜRDŐEGYLET TURISZTIKAI EGYESÜLET E L Ő T E R J E S Z T É S Siófok Város Képviselő-testületének 2013. áprilisi ülésére Tárgy: A 2013. évi idegenforgalmi szezonra való felkészülés feladatai Előterjesztő:

Részletesebben

KAPOSVÁR MEGYEI JOGÚ VÁROS TURIZMUSFEJLESZTÉSI KONCEPCIÓJA

KAPOSVÁR MEGYEI JOGÚ VÁROS TURIZMUSFEJLESZTÉSI KONCEPCIÓJA MEGYEI JOGÚ VÁROS TURIZMUSFEJLESZTÉSI KONCEPCIÓJA 2014-2020. MEGBÍZÓ: Kaposvár Megyei Jogú Város Önkormányzata KÉSZÍTETTE: ECORYS MAGYARORSZÁG Kft. Kaposvár és a Zselic vidéke Turisztikai Desztináció Menedzsment

Részletesebben

Tisztelt Partnerünk! Miben rejlik az ELTE Plusz program különlegessége?

Tisztelt Partnerünk! Miben rejlik az ELTE Plusz program különlegessége? Tisztelt Partnerünk! Az utóbbi években egyre több cég ismerte fel, hogy az egyetemi hallgatók ma már szinte minden vállalkozás esetében fontos célcsoportnak számítanak. A 18-26 éves korcsoport meghatározó

Részletesebben

Keszthely város és térsége operatív turisztikai marketing terve - kivonat

Keszthely város és térsége operatív turisztikai marketing terve - kivonat Keszthely város és térsége operatív turisztikai marketing terve - kivonat Operatív marketingterv A következőkben részletesen összefoglaljuk, hogy mik azok a feladatok, amelyek megtétele elősegítheti a

Részletesebben

Start Up Guide program 2015

Start Up Guide program 2015 Start Up Guide program 2015 6 év, több mint 100.000 nyomtatott példány Programismertető Tartalom Miért fontosak a KKV-k? 3 Start Up Guide Program 6 Start Up Guide 2015 kiajánló 18 A Start Up Guide programhoz

Részletesebben

MÉDIAKIT 2013. Mindenhol ott vagyunk! BOR & PÁRLAT MAGAZIN BORUTAZO.HU BOROK PEZSGŐK PÁLINKÁK GASZTRONÓMIA ÉLETMÓD TURIZMUS

MÉDIAKIT 2013. Mindenhol ott vagyunk! BOR & PÁRLAT MAGAZIN BORUTAZO.HU BOROK PEZSGŐK PÁLINKÁK GASZTRONÓMIA ÉLETMÓD TURIZMUS MÉDIAKIT 2013 BOR & PÁRLAT MAGAZIN BORUTAZO.HU Mindenhol ott vagyunk! A Szent Teréz-kápolna a tarcali Henye-domb tetején épült barokk stílusú katolikus kápolna Tokaj-Hegyalja egyik jellegzetes épülete..

Részletesebben

Tokaj-Hegyalja, Taktaköz, Hernád-völgye helyi Turisztikai desztinációmenedzsment Szervezet

Tokaj-Hegyalja, Taktaköz, Hernád-völgye helyi Turisztikai desztinációmenedzsment Szervezet Tokaj-Hegyalja, Taktaköz, Hernád-völgye helyi Turisztikai desztinációmenedzsment Szervezet TDM Szervezet Fejlesztési és Fenntarthatósági Program (TDMSZ FFP) Budapest, 2009. március 31. 1 Tartalomjegyzék

Részletesebben

SZAKMAI BESZÁMOLÓ. A Duna-Gerecse Turisztikai Közhasznú Nonprofit Kft., mint térségi TDM szervezet szakmai tevékenységének megalapozása

SZAKMAI BESZÁMOLÓ. A Duna-Gerecse Turisztikai Közhasznú Nonprofit Kft., mint térségi TDM szervezet szakmai tevékenységének megalapozása SZAKMAI BESZÁMOLÓ 2013 A Duna-Gerecse Turisztikai Közhasznú Nonprofit Kft., mint térségi TDM szervezet szakmai tevékenységének megalapozása KDOP-2.2.1/A-12-2012-0012 A Duna-Gerecse Turisztikai Közhasznú

Részletesebben