Bemutatkozik a. Start Up Guide. program

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "Bemutatkozik a. Start Up Guide. program"

Átírás

1 Bemutatkozik a Start Up Guide program

2 Start Up Guide program Üzleti, vállalkozás működtetési és fejlesztési tanácsok mikro- és kisvállalkozók számára Branded content felület a mikro- és kisvállalkozókat célzó vállalatok, intézmények részére

3 A Start Up Guide program koncepciója Magyarországon nem létezett ingyenes, átfogó, a mikro- és kisvállalkozók nyelvén szóló vállalkozás fejlesztési kézikönyv, miközben a magyar mikro- és kisvállalkozások számára jelentős probléma a gazdálkodással, üzletvitellel kapcsolatos naprakész, érthető, általános érvényű tudás megszerzése. Ezt a hiányt kívántuk pótolni a Start Up Guide könyvek megjelentetésével. A Start Up Guide koncepció két alapvető szempontnak kívánt megfelelni: Ingyenes, mindenki számára elérhető, gyakorlati hasznot nyújtó anyagokat kívántunk létrehozni, melyek a szakmai tartalmakat egységesen, a célcsoport számára könnyen érthető formában, médiafogyasztási és olvasási szokásaiknak megfelelő hosszúságban, szerkezetben és csatornán jelenítik meg. A célcsoportot célzó márkák számára megfelelő felületet, és márka tartalommá fejleszthető környezetet kívántunk biztosítani.

4 Mi történt eddig? Start Up Guide könyvek Először 2008-ben készítettük el a fejlődő hazai mikro- és kisvállalkozóknak szóló könyvünket. A Start Up Guide program keretében a visszajelzések alapján a könyvet folyamatosan fejlesztjük, évente jelentős bővítjük, átdolgozzuk, frissítjük. A könyv 2008 óta különböző mutációkban és márkákra szabva több mint 70 ezer példányban jelent meg. A Start Up Guide könyv idei első kiadását, májusában, 4000 példányban jelentettük meg. (A könyvet megtekintheti a címen.) A Start Up Guide 2012 második kiadása, szintén 4000 példányban november közepén jelenik meg.

5 Mi történt eddig? Branded content kiadványok 2007-ben a Szellemi Tulajdon Nemzeti Hivatala elődje, a Magyar Szabadalmi Hivatal Formatervezési Tanácsával együtt, a MOME Menedzserképző intézetének bevonásával készítettük el a végzős művészeti hallgatók részére szóló kiadványunkat. A kiadvány letölthető PDF formátumban - azóta is minden évben megjelenik, a évi kiadvány letölthető az alábbi címről: ben készítettük el a CIB Bank Zrt. felkérésére a Bank mikro-vállalkozókat célzó egyedi márka könyvét ben a TESCO-GLOBAL Áruházak Zrt. felkérésére az Üzleti Tanácsok kicsiknek, nagyoknak című, a társaság kisebb potenciális beszállítóinak fejlődését segítő könyvet; az NT Közhasznú Kft. számára a TÁMOP program mentorainak szóló kézikönyvet, és leafletet; a Magyar Nemzeti Vidéki Hálózattal együtt egy kistermelőknek szóló kézikönyvet készítettük el.

6 Mi történt eddig? 2007-es elindítása óta a Start Up Guide program a legnagyobb hazai független vállalkozásfejlesztési tartalomprojektté, és jelentős branded content projektté nőtte ki magát.

7 A Start Up Guide könyv által kínált kommunikációs előnyök A Start Up Guide program lehetőséget biztosít arra, hogy a mikro- és kisvállalkozói célcsoportot valóban érdeklő és foglalkoztató tartalom mellett, vagy ahhoz tematikusan is hozzákapcsolva jelenjenek meg a hirdetések, és a szponzorált tartalmak. Míg a hagyományos reklámoknál mára hatalmas méreteket ölt a tudatos reklámelkerülés, a branded content esetében e tartalmak valódi információt, tudást biztosítanak az olvasóknak. A Start Up Guide könyv tartalma alapján lehetőség nyílik kifejezetten egy márkára szabott kiadványok elkészítésére is. A könyvek közvetlenül jutnak el a célcsoport tagjaihoz, a megjelenések meddőszórása minimális. Ez fokozottan így van a szponzor saját rendezvényein, road-show-kon, vagy ügyfélszolgálatán terjesztett könyvek esetében. Az ingyenes könyvek átadásával a könyv támogatója mindemellett jót is tesz célcsoportjával: valóságos üzleti tudás átadásával segíti a hazai mikro- és kisvállalkozásokat üzletük felvirágoztatásában.

8 A Start Up Guide program partnerei A könyvek létrehozatalában támogatóként, hirdetőként, tartalmi partnerként az elmúlt években többek közt részt vett - a Nemzeti Külgazdasági Hivatal (HITA), és az enterprise europe network (EEN); -a Magyar Fejlesztési Bank Zrt.; - a Nemzeti Fejlesztési Ügynökség; - a Garantiqa Hitelgarancia Zrt.; - a Magyar Gazdaságfejlesztési Központ ( MAG ) Zrt.; - a Szellemi Tulajdon Nemzeti Hivatala; - a CIB Bank Zrt.; - a Magyar Telekom Csoport; - az MKB-Euroleasing Zrt.; - az Invitel Zrt.; - a TESCO-GLOBAL Áruházak Zrt.; - a VOSZ és a KA-VOSZ Zrt. A könyvek elosztásában több civil szervezet, és rendezvény mellett segítségünkre volt - a Budapesti Vállalkozásfejlesztési Közalapítvány; - a KA-VOSZ Zrt.; -az e-magyarország Pontok hálózata.

9 Referenciák a teljesség igénye nélkül

10 A Start Up Guide könyv terjesztése A kiadványt eddigi tapasztalataink alapján egyes szponzorok és támogatók saját mikro- és kisvállalkozásokat célzó rendezvényein, valamint a mikro- és kisvállalkozásokat tömörítő, segítő szakmai szervezetek, kamarák, intézmények rendezvényein, illetve e szervezetek tagjai körében terjesztjük. A kiadvány elérhető több ilyen szervezet ügyfélszolgálatán is. Igény esetén a kiadványt az OPTEN cégfigyelő rendszer adatbázisára támaszkodva címzett küldeményként, postai úton küldjük meg a támogató szempontjai által kiválasztott mikro- és kisvállalkozásoknak. A kiadványt ezáltal közvetlenül és ingyenesen eljuttatjuk: - a célcsoport kiválasztott szereplőihez, - a kiadványban szereplő hirdetőkhöz, az általuk igényelt példányszámban, - állami szabályozó szervekhez, - szakmai szervezetek tagjainak (alapítványok, kamarák, stb.), Az ingyenes terjesztés mellett a Start Up Guide ingyenesen olvasható a Start Up Guide portálon ( ) is.

11 A Start Up Guide portál 2012 november végén a Start Up Guide második kiadásához kapcsolódva - indul el a Start Up Guide portál, amelyen a könyv tartalmát a könyv struktúráját követve jelenítjük meg. A címen elérhető portál a könyvhöz hasonlóan ingyenes lesz. A SUG 2012 hirdetői, támogatói, tartalom partnerei a könyvben választott megjelenésükkel automatikusan a portálon is megjelennek.

12 A Start Up Guide könyvek kínálta megjelenési, branded content lehetőségek

13 Támogatott 1/1 keretes Elemei: 1/1 támogatott keretes, logózott, igény szerinti elhelyezéssel, tartalom elhelyezés a könyv igény szerinti fejezeteiben, 50 darab könyv saját terjesztésre, portál adott fejezetéhez a támogatott 1/1 tartalom megjelenítése

14 1/1 oldalas hirdetés Elemei: 1/1 oldalas hirdetés, igény szerinti elhelyezéssel, 100 darab könyv saját terjesztésre, portál adott fejezetéhez a hirdetés megjelenítése.

15 Könyvjelző behúzása Elemei: átadott layout alapján a könyvjelző nyomdai legyártása, a könyvjelző behúzása, 100 darab könyv saját terjesztésre,

16 Fejezet Támogató Elemei: támogatott fejezetoldalakon logó elhelyezése, 1/1 belső oldal hirdetés igény szerinti elhelyezéssel, tartalom elhelyezés a könyv igény szerinti fejezeteiben, 100 darab könyv saját terjesztésre, portál fejezetoldalain logó elhelyezése.

17 Könyv Támogató Elemei: B3 (hátsó belső borító) 1/1 oldal hirdetés elhelyezése, 1/1 belső oldal hirdetés igény szerinti elhelyezéssel, választott fejezetoldalakon logó elhelyezése, portál fejezet oldalain logó elhelyezése, tartalom elhelyezés a könyv igény szerinti fejezeteiben, impresszumban és tartalomjegyzéknél kiemelt logó, 200 darab könyv saját terjesztésre, portál belépő oldal hirdetés elhelyezése.

18 Tartalom elhelyezés A könyv támogatói számára egyedi megállapodások alapján lehetőséget biztosítunk a célcsoportot érintő, üzletvitelüket segítő tartalmak elhelyezésére. A szponzorált tartalmak a könyv olvasói számára releváns tartalommal, a szolgáltatást leíró magyarázó részekként jelennek meg keretes, vagy a főszövegbe illesztett, a Megrendelővel egyeztetett formában. Tartalmi megjelenési igények esetén kérjük forduljon hozzánk bizalommal!

19 A Start Up Guide portál 2012 november végén a Start Up Guide második kiadásához kapcsolódva - indul el a Start Up Guide portál, amelyen a könyv tartalmát a könyv struktúráját követve jelenítjük meg. A címen elérhető portál a könyvhöz hasonlóan ingyenes lesz. A SUG 2012 hirdetői, támogatói, tartalom partnerei a könyvben választott megjelenésükkel automatikusan a portálon is megjelennek folyamán a portál továbbfejlesztésével önálló online megjelenési lehetőségeket is biztosítani kívánunk.

20 A Start Up Guide programhoz kapcsolódó egyedi branded content lehetőségek

21 Egyedi márka könyv elkészítése A megjelenés célja, hogy egy kisvállalkozói célcsoporttal rendelkező márka, a célcsoport számára érdekes, valóságos tartalmat biztosíthasson. A könyv a SUG 2012 alapján a megrendelő tartalmi és formai igényeihez illeszkedve, közösen megfogalmazott tartalmi kiegészítésekkel, szükség szerint a tartalmi struktúra megváltoztatásával, a kiadvány méretének, címének és logójának megváltoztatásával, a címlap/hátlap teljes átformálásával jön létre.

22 Egyedi márkázott szórólap elkészítése A megjelenés célja, hogy egy kisvállalkozói célcsoporttal rendelkező márka, a célcsoport számára érdekes, valóságos tartalmat biztosíthasson. A könyv a SUG 2012, a megrendelő számára releváns tartalmakat hordozó fejezetei alapján a megrendelő tartalmi és formai igényeihez illeszkedve, közösen megfogalmazott tartalmi kiegészítésekkel, a kiadvány címének és logójának megváltoztatásával jön létre. (makett)

23 Tartalmi mutáció elkészítése A megjelenés célja, hogy egy adott foglalkozáshoz, iparághoz kapcsolódó kisvállalkozói célcsoporttal rendelkező márka, a célcsoport számára érdekes, valóságos tartalmat biztosíthasson. A könyv a SUG 2012 alapján a megrendelő tartalmi és formai igényeihez illeszkedve, közösen megfogalmazott tartalmi kiegészítésekkel, szükség szerint a tartalmi struktúra megváltoztatásával, a kiadvány méretének, címének és logójának megváltoztatásával, a címlap/hátlap teljes átformálásával jön létre.

24 A Start Up Guide program évi tervei tavaszán a Start Up Guide 2013 könyv megjelentetése. A könyv a jelenlegi kiadás, átdolgozásával, bővítésével jelenik meg. A Start Up Guide 2013 online megjelenítése a Start Up Guide portálon. Az online megjelenés fejlesztése, a meglévő tartalomra alapozott online közösségi megjelenés, illetve applikáció fejlesztése, publikálása, üzemben tartása. Újabb szakosított kiadvány (pl.: háziorvosok, borászok) elkészítése és publikálása, a meglévő szakosított kiadványok (végzős művészeti egyetemisták, kistermelők) frissítése A Start Up Guide tartalmára alapozott egyedi branded content kiadványok, és leafletek elkészítése.

25 Elérhetőségünk Bármilyen, a Start Up Guide programmal kapcsolatos kérdésük lenne, vagy egyedi megjelenéssel kapcsolatos ajánlatot igényelnének, úgy készséggel állok rendelkezésükre az alábbi elérhetőségeken: Szenes Gábor ügyvezető Pressonline Kommunikációs Tanácsadó Kft. Tel: (36) gabor.szenes@pressonline.hu

Üzleti tanácsok. részére

Üzleti tanácsok. részére Üzleti tanácsok fejlõdõ vállalkozások részére 2016 A Start Up Guide program A legnagyobb hazai, független vállalkozásfejlesztési tartalom projekt mikro- és kisvállalkozók számára l 8 év; l több mint 100

Részletesebben

Bemutatkozik a. Start Up Guide. program

Bemutatkozik a. Start Up Guide. program Bemutatkozik a Start Up Guide program Start Up Guide program Üzleti, vállalkozás működtetési és fejlesztési tanácsok mikro- és kisvállalkozók számára A megoldandó probléma A magyar mikro- és kisvállalkozások

Részletesebben

Start Up Guide program 2015

Start Up Guide program 2015 Start Up Guide program 2015 6 év, több mint 100.000 nyomtatott példány Programismertető Tartalom Miért fontosak a KKV-k? 3 Start Up Guide Program 6 Start Up Guide 2015 kiajánló 18 A Start Up Guide programhoz

Részletesebben

Üzleti tanácsok. részére. 2015 őszi megjelenés

Üzleti tanácsok. részére. 2015 őszi megjelenés Üzleti tanácsok fejlõdõ vállalkozások részére 2015 őszi megjelenés A Start Up Guide program A legnagyobb hazai, független vállalkozásfejlesztési tartalom projekt: 8 év; több mint 100 ezer nyomtatott példány;

Részletesebben

AVAGY: MIT ÉRDEMES ELTANULNUNK A MÉDIÁTÓL?

AVAGY: MIT ÉRDEMES ELTANULNUNK A MÉDIÁTÓL? VÁLLALKOZÁSFEJLESZTÉSRŐL KISVÁLLALKOZÁSOKNAK AVAGY: MIT ÉRDEMES ELTANULNUNK A MÉDIÁTÓL? SZENES GÁBOR PRESSONLINE KOMMUNIKÁCIÓS TANÁCSADÓ KFT. Budapest, 2014.09.19. KIK AZOK A KKV-K? Magyarországon mintegy

Részletesebben

A NONPROFIT INFORMÁCIÓS ÉS OKTATÓ KÖZPONT (NIOK) ALAPÍTVÁNY 2013. ÉVI BESZÁMOLÓJA A KAPOTT ADOMÁNYOK FELHASZNÁLÁSÁRÓL

A NONPROFIT INFORMÁCIÓS ÉS OKTATÓ KÖZPONT (NIOK) ALAPÍTVÁNY 2013. ÉVI BESZÁMOLÓJA A KAPOTT ADOMÁNYOK FELHASZNÁLÁSÁRÓL A NONPROFIT INFORMÁCIÓS ÉS OKTATÓ KÖZPONT (NIOK) ALAPÍTVÁNY 2013. ÉVI BESZÁMOLÓJA A KAPOTT ADOMÁNYOK FELHASZNÁLÁSÁRÓL Érkezett adományok áttekintés... 2 Könyvvizsgálat adomány... 2 Adhat Vonal támogatása...

Részletesebben

KISVÁLLALKOZÁSOK KOMMUNIKÁCIÓJA

KISVÁLLALKOZÁSOK KOMMUNIKÁCIÓJA KISVÁLLALKOZÁSOK KOMMUNIKÁCIÓJA A MARKETINGTŐL AZ ÜZLETI PROTOKOLLIG SZENES GÁBOR PRESSONLINE Kommunikációs Tanácsadó Kft. Székesfehérvár, 2014.10.27. MIRE VALÓ A MARKETING? Almaeszencia Termelői piac

Részletesebben

Széchenyi Programirodák létrehozása, működtetése VOP-2.1.4-11-2011-0001

Széchenyi Programirodák létrehozása, működtetése VOP-2.1.4-11-2011-0001 Széchenyi Programirodák létrehozása, működtetése VOP-2.1.4-11-2011-0001 A Magyar Vállalkozásfejlesztési Alapítvány (MVA) 1990- ben alakult azzal a céllal, hogy szakmai és pénzügyi támogatása révén elősegítse

Részletesebben

Médiaajánlat 2012. Rólunk írták. logisztikai és beszerzési döntéshozók, valamint beszállítóik elérésére

Médiaajánlat 2012. Rólunk írták. logisztikai és beszerzési döntéshozók, valamint beszállítóik elérésére Médiaajánlat 2012 logisztikai és beszerzési döntéshozók, valamint beszállítóik elérésére Rólunk írták» Szakmailag az ország leghitelesebb szervezete.» Nagyszerű szakmai rendezvények.» Gyors és rugalmas

Részletesebben

MAGYARORSZÁG INGYENES CSALÁDI UTAZÁSI MAGAZINJA MÉDIAAJÁNLAT

MAGYARORSZÁG INGYENES CSALÁDI UTAZÁSI MAGAZINJA MÉDIAAJÁNLAT MAGYARORSZÁG INGYENES CSALÁDI UTAZÁSI JA MÉDIAAJÁNLAT KIDSOASIS CSALÁDBARÁT UTAZÁSOK a KidsOasis tevékenységében A KidsOasis egyedülálló szereplő a magyar turizmus piacon és elkötelezett a magyar családok,

Részletesebben

A NONPROFIT INFORMÁCIÓS ÉS OKTATÓ KÖZPONT (NIOK) ALAPÍTVÁNY 2014. ÉVI BESZÁMOLÓJA A KAPOTT ADOMÁNYOK FELHASZNÁLÁSÁRÓL

A NONPROFIT INFORMÁCIÓS ÉS OKTATÓ KÖZPONT (NIOK) ALAPÍTVÁNY 2014. ÉVI BESZÁMOLÓJA A KAPOTT ADOMÁNYOK FELHASZNÁLÁSÁRÓL A NONPROFIT INFORMÁCIÓS ÉS OKTATÓ KÖZPONT (NIOK) ALAPÍTVÁNY 2014. ÉVI BESZÁMOLÓJA A KAPOTT ADOMÁNYOK FELHASZNÁLÁSÁRÓL Érkezett adományok áttekintés... 2 Könyvvizsgálat adomány... 2 Adhat Vonal támogatása...

Részletesebben

ENELFA - ENtrepreneurship by E-Learning For Adults. Az ENELFA projekt eredményeinek hasznosítása, értékesítése

ENELFA - ENtrepreneurship by E-Learning For Adults. Az ENELFA projekt eredményeinek hasznosítása, értékesítése Az ENELFA projekt eredményeinek hasznosítása, értékesítése A projekt jövőbeni hasznosíthatósága kétirányú: egyrészről a Továbbképzési és Szakképzési Központ segítségével külső körnek történő értékesítés,

Részletesebben

MÉDIAINFORMÁCIÓK. Piacfigyelő megnyitások megoszlása Növényterm. Állatteny. 2013. I. negyedév heti átlag 63 980 20 515 67 % 33 %

MÉDIAINFORMÁCIÓK. Piacfigyelő megnyitások megoszlása Növényterm. Állatteny. 2013. I. negyedév heti átlag 63 980 20 515 67 % 33 % MÉDIAINFORMÁCIÓK ALAPADATOK: Műfaj: ELEKTRONIKUS HÍRFIGYELŐ KIADVÁNY Gyakoriság: HETI MEGJELENÉS Terjedelem: kb. 2 x 70 oldal/hét Példányszám: 60 000 + Kiadó: Nemzeti Agrárgazdasági Kamara Felhasználói

Részletesebben

AZ AUTÓ. Médiaajánlat 2014. Az autóslap. Hirdetési tarifák: 2/1 1/1 1/2 1/2 1/2. 2x1/2. 1/3 átfutó 1/4. fekvô. junior átfutó. álló. junior.

AZ AUTÓ. Médiaajánlat 2014. Az autóslap. Hirdetési tarifák: 2/1 1/1 1/2 1/2 1/2. 2x1/2. 1/3 átfutó 1/4. fekvô. junior átfutó. álló. junior. AZ AUTÓ Az autóslap Az Autó címû havilap olvasói számára továbbra is elsôdleges és meghatározó hírforrást kínál az-autók és az autózás világának széles rétegeket érintô kérdéseiben. Hiteles, naprakész

Részletesebben

Rejtvényözön. Médiaajánló 300.000 2009. Unaloműző EGYEDISÉG PÉLDÁNY. 0% meddőszórás INTERAKTÍV ÉS KREATIVITÁS HIRDETÉSI LEHETŐSÉG

Rejtvényözön. Médiaajánló 300.000 2009. Unaloműző EGYEDISÉG PÉLDÁNY. 0% meddőszórás INTERAKTÍV ÉS KREATIVITÁS HIRDETÉSI LEHETŐSÉG Unaloműző Ingyenes reklám- és rejtvényújság Rejtvényözön EGYEDISÉG ÉS KREATIVITÁS 0% meddőszórás 300.000 PÉLDÁNY INTERAKTÍV HIRDETÉSI LEHETŐSÉG Médiaajánló 2009. REJTVÉNYEK HÍREK TIPPEK RECEPTEK HOROSZKÓP

Részletesebben

HVG Állásbörze 2011 ősz. Tájékoztató

HVG Állásbörze 2011 ősz. Tájékoztató HVG Állásbörze 2011 ősz Tájékoztató A HVG Állásbörze hazánk legnagyobb karriervására Évente két rendezvény 7.500-9.000 látogató a helyszínen Rendezvényenként 120-150 kiállító és több mint 1.500 állásajánlat

Részletesebben

Felület 2/1 392x x x Borító IV. 215x x Borító III. 215x x

Felület 2/1 392x x x Borító IV. 215x x Borító III. 215x x az Autó Az autóslap Az Autó címû havilap olvasói számára továbbra is elsôdleges és meghatározó hírforrást kínál az autók és az autózás világának széles rétegeket érintô kérdéseiben. Hiteles, naprakész

Részletesebben

HVG Állásbörze 2011 ősz. Tájékoztató KépzésTér

HVG Állásbörze 2011 ősz. Tájékoztató KépzésTér HVG Állásbörze 2011 ősz Tájékoztató KépzésTér A HVG Állásbörze hazánk legnagyobb állás és képzésvására Évente két rendezvény 7.500-9.000 látogató a helyszínen Rendezvényenként 120-150 kiállító és több

Részletesebben

Enterprise Europe Network. Best Practice Meeting Nyíregyháza, 2013.06.27.

Enterprise Europe Network. Best Practice Meeting Nyíregyháza, 2013.06.27. Enterprise Europe Network Best Practice Meeting Nyíregyháza, 2013.06.27. Enterprise Europe Network Best Practice Meeting Nyíregyháza, 2013.06.27. 2 http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=fqjmbzhweoa

Részletesebben

KISVÁLLALKOZÁSOK KOMMUNIKÁCIÓJA

KISVÁLLALKOZÁSOK KOMMUNIKÁCIÓJA KISVÁLLALKOZÁSOK KOMMUNIKÁCIÓJA A MARKETINGTŐL AZ ÜZLETI PROTOKOLLIG SZENES GÁBOR PRESSONLINE Kommunikációs Tanácsadó Kft. Vác, 2014.10.13. KIK VAGYUNK? Magyarországon mintegy 600 ezer vállalkozás működik.

Részletesebben

Akad még lehetőség Vállalkozói pályázatok uniós forrásból Gáspár Bence, főosztályvezető Debrecen, 2010. június 3.

Akad még lehetőség Vállalkozói pályázatok uniós forrásból Gáspár Bence, főosztályvezető Debrecen, 2010. június 3. Akad még lehetőség Vállalkozói pályázatok uniós forrásból Gáspár Bence, főosztályvezető Debrecen, 2010. június 3. Uniós gazdaságfejlesztés számokban 2007-2009 3-ból 2 sikeres pályázó 10 000 hazai vállalkozás

Részletesebben

Vállalkozásfejlesztési eszközök: esélyek és lehetőségek

Vállalkozásfejlesztési eszközök: esélyek és lehetőségek Dr. Nagy Miklós ügyvezető igazgató MÁV Beszállítói Roadshow Eger, 2012. május 8. Vállalkozásfejlesztési eszközök: esélyek és lehetőségek Tartalom 1. MÁV piactér fejlesztésének céljai és vállalkozásfejlesztési

Részletesebben

DiamondDeal Médiaajánlat

DiamondDeal Médiaajánlat DiamondDeal Médiaajánlat Tartalomjegyzék Miért hirdessen a DiamondDeal-en? 2 Általános banner méretek Leaderboard, Super Leaderboard Full banner, Medium rectangle Skyscraper Full banner, Medium rectangle

Részletesebben

AZ AUTÓ. Médiaajánlat 2013. Az autóslap. Hirdetési tarifák: 1/1 1/2 2/1 1/2 1/2 1/8. fekvô. junior átfutó. álló. junior. fekvô.

AZ AUTÓ. Médiaajánlat 2013. Az autóslap. Hirdetési tarifák: 1/1 1/2 2/1 1/2 1/2 1/8. fekvô. junior átfutó. álló. junior. fekvô. AZ AUTÓ Az autóslap Az Autó címû havilap olvasói számára továbbra is elsôdleges és meghatározó hírforrást kínál az autók és az autózás világának széles rétegeket érintô kérdéseiben. Hiteles, naprakész

Részletesebben

Uniós források a települési ifjúsági munka szolgálatában

Uniós források a települési ifjúsági munka szolgálatában Uniós források a települési ifjúsági munka szolgálatában Batta Zsófia Család- és Ifjúságpolitikai Stratégiai és Koordinációs Főosztály Budapest, 2017. március Fiatalokat érintő, közösségfejlesztést szolgáló

Részletesebben

Észak-Magyarország Kelet-Magyarország Hajdú-bihari Napló napilapok TARIFA Termékprofil. Hirdetői előnyök

Észak-Magyarország Kelet-Magyarország Hajdú-bihari Napló napilapok TARIFA Termékprofil. Hirdetői előnyök Termékprofil Az A/3-as alapú 16 oldalas napilap vasárnap kivételével a hét minden napján, kedden egy 16 oldalas színes rejtvény magazinnal, pénteken pedig egy 24 oldalas színes TV műsor melléklettel jelennek

Részletesebben

Print portfolió és médiaajánlat

Print portfolió és médiaajánlat 2014 Print portfolió és médiaajánlat Cégünkről A MIDMAR Nonprofit Közhasznú Kft 2012 szeptemberében jött létre. Miskolc helyi Turisztikai Desztináció Menedzsment szervezete, amely 2012 októberétől a Nemzetgazdasági

Részletesebben

Felület 2/1 392x248 430x280 440x290 1 870 000 Borító IV. 215x280 220x290 1 460 000 Borító III. 215x280 220x290 1 210 000

Felület 2/1 392x248 430x280 440x290 1 870 000 Borító IV. 215x280 220x290 1 460 000 Borító III. 215x280 220x290 1 210 000 az Autó Az autóslap Az Autó címû havilap olvasói számára továbbra is elsôdleges és meghatározó hírforrást kínál az autók és az autózás világának széles rétegeket érintô kérdéseiben. Hiteles, naprakész

Részletesebben

Adhouse megjelenési lehetőségek. Adó 1 % kampányok számára

Adhouse megjelenési lehetőségek. Adó 1 % kampányok számára Adhouse megjelenési lehetőségek Adó 1 % kampányok számára Adhouse Adó 1% Adó 1% A non-profit szervezetek bevételei között jelentős arányt képviselnek az adó 1%-ból befolyó összegek. A szervezetek számára

Részletesebben

Tisztelt Partnerünk! A Magyar Epilepszia Liga vezetősége nevében szeretettel várunk érdeklődésüket! Prof. Fogarasi András.

Tisztelt Partnerünk! A Magyar Epilepszia Liga vezetősége nevében szeretettel várunk érdeklődésüket! Prof. Fogarasi András. Tisztelt Partnerünk! 2018. tavaszán 14. alkalommal kerül megrendezésre a Magyar Epilepszia Liga országos kongresszusa. A korábbi évekhez hasonlóan most is az a célunk, hogy az epileptológiát és az epilepsziás

Részletesebben

PANNON EGYETEM KARRIER IRODA A NAGYBETŰS. - a Pannon Egyetem hivatalos Alumni Magazinja

PANNON EGYETEM KARRIER IRODA A NAGYBETŰS. - a Pannon Egyetem hivatalos Alumni Magazinja A NAGYBETŰS - a Pannon Egyetem hivatalos Alumni Magazinja Telefon: (+36 88) 624-813 Fax: (+36 88) 624-813 Internet:http://kairo.uni-pannon.hu Az A NAGYBETŰS c. magazin 2009. évi médiaajánlata A NAGYBETŰS

Részletesebben

IV/8. sz. melléklet: Internetes megjelenés (vállalati portál) funkcionális specifikáció

IV/8. sz. melléklet: Internetes megjelenés (vállalati portál) funkcionális specifikáció IV/8. sz. melléklet: Internetes megjelenés (vállalati portál) funkcionális specifikáció 1. A követelménylista céljáról Jelen követelménylista (mint a GOP 2.2.1 / KMOP 1.2.5 pályázati útmutató melléklete)

Részletesebben

A PÉNZÜGYMINISZTÉRIUM ÉS A DUE MÉDIAHÁLÓZAT FIATALOK PÉNZÜGYI TUDATOSSÁGÁNAK FEJLESZTÉSÉT CÉLZÓ EGYÜTTMŰKÖDÉSE

A PÉNZÜGYMINISZTÉRIUM ÉS A DUE MÉDIAHÁLÓZAT FIATALOK PÉNZÜGYI TUDATOSSÁGÁNAK FEJLESZTÉSÉT CÉLZÓ EGYÜTTMŰKÖDÉSE A PÉNZÜGYMINISZTÉRIUM ÉS A DUE MÉDIAHÁLÓZAT FIATALOK PÉNZÜGYI TUDATOSSÁGÁNAK FEJLESZTÉSÉT CÉLZÓ EGYÜTTMŰKÖDÉSE RÓLUNK o A DUE MÉDIAHÁLÓZAT TÖBB, MINT 20 ÉVE TEVÉKENYKEDIK AZ IFJÚSÁGI MÉDIAPIACON. o HÁLÓZATUNKBA

Részletesebben

- a kisvállalkozások feltőkésítésének szükségessége. dr. Csuhaj V. Imre Magyar Vállalkozásfejlesztési Alapítvány, elnök

- a kisvállalkozások feltőkésítésének szükségessége. dr. Csuhaj V. Imre Magyar Vállalkozásfejlesztési Alapítvány, elnök - a kisvállalkozások feltőkésítésének szükségessége dr. Csuhaj V. Imre Magyar Vállalkozásfejlesztési Alapítvány, elnök 1. Jövőkép és koncepció hiánya Hazánkban a Széchenyi Terv volt az első és utolsó gazdaságpolitika

Részletesebben

II. LIBRI.HU LÁTOGATOTTSÁG ÉS DEMOGRÁFIA

II. LIBRI.HU LÁTOGATOTTSÁG ÉS DEMOGRÁFIA MÉDIAAJÁNLAT 2019 I. BEMUTATKOZUNK A Libri-Bookline Zrt. a közép-európai régió legjelentősebb kulturális vállalata. A cégcsoportba tartozó Libri és Bookline márkák egyaránt meghatározó szereplői a hazai

Részletesebben

K E R E S Z T R E J T V É N Y S Z P O N Z O R Á C I Ó S L E H E T Ő S É G E K

K E R E S Z T R E J T V É N Y S Z P O N Z O R Á C I Ó S L E H E T Ő S É G E K Keresztrejtvény K E R E S Z T R E J T V É N Y S Z P O N Z O R Á C I Ó S L E H E T Ő S É G E K Egységes feltételek A feltüntetett árak minden esetben net értendők, és tartalmazzák a szerkesztőségi költségeket

Részletesebben

Általános média ajánlat

Általános média ajánlat Általános média ajánlat 2010 Bemutatkozás A Bookline Magyarország legnagyobb online áruháza, ahol a több százezer könyv mellett széles a választék CD-kből, DVD-kből, játékokból, műszaki cikkekből és drogériai

Részletesebben

MI A PS? STATISZTIKÁK HIRDETÉSI TARIFÁK PS CREATIVE AGENCY KAPCSOLAT

MI A PS? STATISZTIKÁK HIRDETÉSI TARIFÁK PS CREATIVE AGENCY KAPCSOLAT MÉDIAAJÁNLÓ MI A PS? STATISZTIKÁK HIRDETÉSI TARIFÁK PS CREATIVE AGENCY KAPCSOLAT MI A PS? A PS a kortárs divat, kultúra és a hamisítatlan budapesti életérzés esszenciájaként nem csupán tudósít, párbeszédre

Részletesebben

Stratégiai partnereink többek között: Magyar Turizmus Zrt., Turizmus Kft., MÜPA, BKK, Főtaxi, Mahart Passnave Személyhajózási Kft.

Stratégiai partnereink többek között: Magyar Turizmus Zrt., Turizmus Kft., MÜPA, BKK, Főtaxi, Mahart Passnave Személyhajózási Kft. MÉDIAAJÁNLAT 2016 1 BFTK Nonprofit Kft. A BFTK Budapesti Fesztivál- és Turisztikai Központ Nonprofit Korlátolt Felelősségű Társaság közhasznú tevékenységet végző nonprofit cég, melyet Budapest Főváros

Részletesebben

Kommunikációs és promóciós eszközök a beiskolázási marketingben. Készítette: Duga Zsófia PTE-KTK PhD hallgató PTE-ÁOK PR referens 2010. Október 22.

Kommunikációs és promóciós eszközök a beiskolázási marketingben. Készítette: Duga Zsófia PTE-KTK PhD hallgató PTE-ÁOK PR referens 2010. Október 22. Kommunikációs és promóciós eszközök a beiskolázási marketingben Készítette: Duga Zsófia PTE-KTK PhD hallgató PTE-ÁOK PR referens 2010. Október 22. 1.Mi is az a beiskolázási marketingtevékenység? A felsőoktatási

Részletesebben

II. LIBRI.HU LÁTOGATOTTSÁG ÉS DEMOGRÁFIA

II. LIBRI.HU LÁTOGATOTTSÁG ÉS DEMOGRÁFIA MÉDIAAJÁNLAT 2017 I. BEMUTATKOZUNK A Libri-Bookline Zrt. a közép-európai régió legjelentősebb kulturális vállalata. A cégcsoportba tartozó Libri és Bookline márkák egyaránt meghatározó szereplői a hazai

Részletesebben

Az 50 legbefolyásosabb személy a hazai ingatlanszektorban

Az 50 legbefolyásosabb személy a hazai ingatlanszektorban INGATLAN 2018 Az 50 legbefolyásosabb személy a hazai ingatlanszektorban A gazdasági médiában piacvezető Portfolio idén immár harmadik alkalommal állítja össze a magyar ingatlanszektor 50 legbefolyásosabb

Részletesebben

A PROJEKTRŐL. www.mind-rural.ro

A PROJEKTRŐL. www.mind-rural.ro A PROJEKTRŐL Integrált turisztikai humánerőforrás-fejlesztés a vidéki foglalkoztatás növelése érdekében című projektünk a Humánerőforrás-fejlesztési Szektoriális Operatív Program 2007-2013 keretében valósul

Részletesebben

Hirdetési lehetőségek: Szponzorációs csomagok:

Hirdetési lehetőségek: Szponzorációs csomagok: Hirdetési lehetőségek: A programfüzetben a megjelenés az alábbi árak szerint : Borító, hátsó külső oldal: 60 000,- HUF + ÁFA Borító, hátsó belső oldal: 45 000,- HUF + ÁFA Belső oldalak: 35 000,-HUF + ÁFA

Részletesebben

Általános médiaajánlat. Egyedi ajánlatkérés: sales@cemp.hu Érvényes 2009. okt. 1-től visszavonásig.

Általános médiaajánlat. Egyedi ajánlatkérés: sales@cemp.hu Érvényes 2009. okt. 1-től visszavonásig. Általános médiaajánlat Bemutatkozás A Bookline Magyarország legnagyobb online áruháza, ahol a több százezer könyv mellett széles a választék CD-kből, DVD-kből, játékokból, műszaki cikkekből és drogériai

Részletesebben

Inform Média Lapkiadó Kft. lokális piacvezető kiadóból multimédiás vállalat

Inform Média Lapkiadó Kft. lokális piacvezető kiadóból multimédiás vállalat MEGYEI NAPILAPOK / HÍRPORTÁLOK MÉDIAAJÁNLÓ 2019 Inform Média Lapkiadó Kft. lokális piacvezető kiadóból multimédiás vállalat Az Inform Média Lapkiadó Kft. 1991. óta Északkelet-Magyarország piacvezető médiavállalkozása

Részletesebben

Médiaajánlat logisztikai és beszerzési szakemberek elérésére

Médiaajánlat logisztikai és beszerzési szakemberek elérésére MLBKT hírlevél Logisztika.hu Médiaajánlat logisztikai és beszerzési szakemberek elérésére A Magyar Logisztikai, Beszerzési és Készletezési Társaság nonprofit szaklapján, a n, a heti hírlevélen és a logisztika.hu

Részletesebben

INGATLAN 2016 AZ 50 LEGBEFOLYÁSOSABB SZEMÉLY A HAZAI INGATLANSZEKTORBAN

INGATLAN 2016 AZ 50 LEGBEFOLYÁSOSABB SZEMÉLY A HAZAI INGATLANSZEKTORBAN INGATLAN 2016 AZ 50 LEGBEFOLYÁSOSABB SZEMÉLY A HAZAI INGATLANSZEKTORBAN A gazdasági médiában piacvezető Portfolio idén első alkalommal állítja össze a magyar ingatlanszektor 50 legbefolyásosabb személyét

Részletesebben

A RENDEZVÉNY FŐBB JELLEMZŐI

A RENDEZVÉNY FŐBB JELLEMZŐI A RENDEZVÉNY FŐBB JELLEMZŐI MÓRI BORNAPOK NÉPZENEI ÉS NÉPTÁNC FESZTIVÁL Megrendezés időpontja: 2015. október 14. Várható látogatószám az előző évek alapján: 50.000 fő Belépődíj a szabadtéri programokra:

Részletesebben

A MEGJELENÉSEK KOMMUNIKÁCIÓJA

A MEGJELENÉSEK KOMMUNIKÁCIÓJA A MEGJELENÉSEK KOMMUNIKÁCIÓJA Nemzetközi Kommunikáció és Nemzetközi Alumni Hálózat MAGYAR NOÉMI HATÉKONY NEMZETKÖZI MEGJELENÉSEK MŰHELY 2019. 06. 17. NEMZETKÖZI KOMMUNIKÁCIÓ: STUDENT LIFE CYCLE BEFORE

Részletesebben

rendezvények rendezvények Médiaajánlat

rendezvények rendezvények Médiaajánlat Médiaajánlat Bemutatkozás A magyar bor iránt elkötelezett szervezetként fontosnak tartjuk ráirányítani a figyelmet azokra a borfajtákra, amelyek mind belföldön, mind külföldön méltán képviselhetik hazánkat.

Részletesebben

A 14 21 éves, biztosan továbbtanuló fiatalok oktatási tematikus lapja A lap profilja: felkészülés a kétszintû érettségire felnõttképzés a felsõoktatás világa tanulási technikák és gyakorlás nyelvtanulás

Részletesebben

Médiaajánlat. KIDSOASIS KFT. 2120 Dunakeszi, Pallag u. 26. T: +36 27 200 873 Fax: +36 27 200 872 info@kidsoasis.hu. www.kidsoasis.

Médiaajánlat. KIDSOASIS KFT. 2120 Dunakeszi, Pallag u. 26. T: +36 27 200 873 Fax: +36 27 200 872 info@kidsoasis.hu. www.kidsoasis. Médiaajánlat 1. Bemutatkozás A KidsOasis egy családbarát minősítési rendszer, egy bejegyzett tanúsító védjegy, és az ahhoz kapcsolódó szállásfoglalási portál. A szálláshelyeket egy több mint 50 feltételből

Részletesebben

KONFERENCIA TÁMOGATÓI CSOMAGOK

KONFERENCIA TÁMOGATÓI CSOMAGOK KONFERENCIA TÁMOGATÓI CSOMAGOK XI. Roncsolásmentes Anyagvizsgáló Konferencia és Kiállítás 2019. március 20-22., Eger Hotel Eger & Park A KONFERENCIA ÉS A KIÁLLÍTÁS MOTTÓJA Az anyagvizsgálat a beruházások

Részletesebben

GS1 Hungary Service Provider Program

GS1 Hungary Service Provider Program GS1 Hungary Service Provider Program A GS1 Magyarország SZOlGÁlTATói PROGRAMjA 2011 A Szolgáltatói Programhoz kapcsolódó alapinformációk A Szolgáltatói program célja: a GS1 Magyarország 2006 óta működteti

Részletesebben

Az Educatio Társadalmi Szolgáltató Nonprofit Kft. infokommunikációs fejlesztései. Koplányi Emil Digitális Pedagógiai Osztály

Az Educatio Társadalmi Szolgáltató Nonprofit Kft. infokommunikációs fejlesztései. Koplányi Emil Digitális Pedagógiai Osztály Az Educatio Társadalmi Szolgáltató Nonprofit Kft. infokommunikációs fejlesztései Koplányi Emil Digitális Pedagógiai Osztály Tartalom A közoktatási rendszer fejlesztéséhez kapcsolódó céljaink Tevékenységeink

Részletesebben

Agrárszektor A hazai agrárium csúcsvezetői, az agrobiznisz topmenedzserei, a legsikeresebb magyar agrár-nagyvállalkozók

Agrárszektor A hazai agrárium csúcsvezetői, az agrobiznisz topmenedzserei, a legsikeresebb magyar agrár-nagyvállalkozók Agrárszektor 2016 A hazai agrárium csúcsvezetői, az agrobiznisz topmenedzserei, a legsikeresebb magyar agrár-nagyvállalkozók AZ 50 LEGBEFOLYÁSOSABB SZEMÉLY A MAGYAR AGRÁRIUMBAN A gazdasági médiában piacvezető

Részletesebben

Orvos Védelem. Hungary. Egészségügyi. Kommunikációs. Szaklap. Jogi. Szaklap

Orvos Védelem. Hungary. Egészségügyi. Kommunikációs. Szaklap. Jogi. Szaklap Egészségügyi Kommunikációs Szaklap Orvos Védelem Hungary Jogi Szaklap Hunga Coord Kiadói Kft. 2000. Szentendre Fiastyúk u. 2. Tel./Fax: 06-26 316-659 latlelet@dunakanyar.net Balla M. Anna újságíró, pszichológus

Részletesebben

Részvételi és szponzorációs ajánlat

Részvételi és szponzorációs ajánlat Részvételi és szponzorációs ajánlat Elsı Önkormányzati Projektbörze és Szakmai Konzultáció Budapest, 2010. március 31. Az európai uniós fejlesztési források elnyerése érdekében készült Integrált Városfejlesztési

Részletesebben

Médiaajánló 2014 LAPOK OLVASOTTSÁGA BUDAPESTEN. Családbarát szórakoztató hetilap. Budapest legolvasottabb. hetilapja

Médiaajánló 2014 LAPOK OLVASOTTSÁGA BUDAPESTEN. Családbarát szórakoztató hetilap. Budapest legolvasottabb. hetilapja Családbarát szórakoztató hetilap Az elmúlt év alatt a Helyi Téma Budapest legolvasottabb hetilapjává vált, és ezt a pozícióját mindmáig meg tudta őrizni. A lap indulásakor megfogalmazott filozófiánk szerint

Részletesebben

Társadalmi befogadás elősegítése a szociális és munkaügyi szolgáltatások együttműködési modelljének kidolgozásával

Társadalmi befogadás elősegítése a szociális és munkaügyi szolgáltatások együttműködési modelljének kidolgozásával Nemzeti Fejlesztési Ügynökség Humánerőforrás-fejlesztési Operatív Program és EQUAL Közösségi Kezdeményezés Irányító Hatóság Nemzeti Fejlesztési Ügynökség Humánerőforrás-fejlesztési Operatív Program és

Részletesebben

gazdasági, diplomáciai, kulturális és közélet prominens személyiségei. exkluzív közönséget

gazdasági, diplomáciai, kulturális és közélet prominens személyiségei. exkluzív közönséget m é d i a a j á n l a t Bemutatkozás A Magyar Borok Bálja a báli szezon meghatározó eseménye és egyben a magyar bor ünnepe, amelyen az Év Bortermelői, a borszakma jeles képviselői mellett jelen vannak

Részletesebben

Magyar Nemzeti Bank - Elektronikus Rendszer Hitelesített Adatok Fogadásához ERA. Elektronikus aláírás - felhasználói dokumentáció

Magyar Nemzeti Bank - Elektronikus Rendszer Hitelesített Adatok Fogadásához ERA. Elektronikus aláírás - felhasználói dokumentáció ERA Elektronikus aláírás - felhasználói dokumentáció Tartalomjegyzék 1. Bevezető... 3 1.1. Általános információk... 3 2. DesktopSign... 3 2.1. Általános információk... 3 2.2. Telepítés... 3 3. MNBSubscriber...

Részletesebben

A NONPROFIT INFORMÁCIÓS ÉS OKTATÓ KÖZPONT (NIOK) ALAPÍTVÁNY ÉVI BESZÁMOLÓJA A KAPOTT ADOMÁNYOK FELHASZNÁLÁSÁRÓL

A NONPROFIT INFORMÁCIÓS ÉS OKTATÓ KÖZPONT (NIOK) ALAPÍTVÁNY ÉVI BESZÁMOLÓJA A KAPOTT ADOMÁNYOK FELHASZNÁLÁSÁRÓL A NONPROFIT INFORMÁCIÓS ÉS OKTATÓ KÖZPONT (NIOK) ALAPÍTVÁNY 2015. ÉVI BESZÁMOLÓJA A KAPOTT ADOMÁNYOK FELHASZNÁLÁSÁRÓL Érkezett adományok áttekintés... 2 Könyvvizsgálat adomány... 2 Adhat Vonal támogatása...

Részletesebben

A Direkt Marketing Szövetség DM Szenzor kutatásának célja:

A Direkt Marketing Szövetség DM Szenzor kutatásának célja: A Direkt Marketing Szövetség DM Szenzor kutatásának célja: a hazai direkt marketing szektor méretének felmérése a direkt marketingben használt eszközök jelentőségének feltérképezése A kutatás során az

Részletesebben

FÓKUSZBAN A GENERÁCIÓVÁLTÓ CSALÁDI VÁLLALKOZÁSOK ORSZÁGOS VÁLLALKOZÓI MENTORPROGRAM A SZEMÉLYES VÁLLALKOZÓI MENTORÁLÁS ALPROJEKT

FÓKUSZBAN A GENERÁCIÓVÁLTÓ CSALÁDI VÁLLALKOZÁSOK ORSZÁGOS VÁLLALKOZÓI MENTORPROGRAM A SZEMÉLYES VÁLLALKOZÓI MENTORÁLÁS ALPROJEKT FÓKUSZBAN A GENERÁCIÓVÁLTÓ CSALÁDI VÁLLALKOZÁSOK ORSZÁGOS VÁLLALKOZÓI MENTORPROGRAM A SZEMÉLYES VÁLLALKOZÓI MENTORÁLÁS ALPROJEKT A SEED Alapítványt 1990-ben hozta létre kilenc szervezet, közöttük minisztériumok,

Részletesebben

A Gazdaságfejlesztési és Innovációs Operatív Program évre szóló éves fejlesztési kerete

A Gazdaságfejlesztési és Innovációs Operatív Program évre szóló éves fejlesztési kerete A Gazdaságfejlesztési és Innovációs Operatív Program 208. évre szóló éves fejlesztési kerete. A kis- és középvállalkozások versenyképességének javításáról szóló. prioritás azonosító jele neve keretösszege

Részletesebben

Hirdetési lehetőségek: Szponzorációs csomagok:

Hirdetési lehetőségek: Szponzorációs csomagok: Hirdetési lehetőségek: A programfüzetben a megjelenés az alábbi árak szerint : Borító, hátsó külső oldal: 60 000,- HUF + ÁFA Borító, hátsó belső oldal: 45 000,- HUF + ÁFA Belső oldalak: 35 000,-HUF + ÁFA

Részletesebben

A REMEKA célcsoportja:

A REMEKA célcsoportja: Mi a REMEKA? A remeka.hu szerkesztett tartalommal, hasznos funkciókkal a szakmai élet és annak velejáróiban nyújt információt és interaktív megmutatkozási lehetőséget. Egy olyan szépségiparra szakosodott

Részletesebben

Támogatott és PR cikkek megjelenések szabályrendszere

Támogatott és PR cikkek megjelenések szabályrendszere Támogatott és PR cikkek megjelenések szabályrendszere» Rovatszponzoráció» Különleges Hirdetési Összeállítás, S.A.S. ( Special Advertising Section)» PR cikk» Tématámogatás» Receptszponzorációk» Keresztrejtvény

Részletesebben

3 Filozófia A biológiai információ generációk közötti átadását az örökítőanyag biztosítja. A DNS szerkezete teremti meg az információ majdnem tökéletesen stabil tárolását, pontos megkettőződését és átadását.

Részletesebben

A 365 Solutions Kft. büszke a teljesítményére, az elért sikereire és a munkatársai képességeire. Kamatoztassa ön is a tapasztalatainkat és a

A 365 Solutions Kft. büszke a teljesítményére, az elért sikereire és a munkatársai képességeire. Kamatoztassa ön is a tapasztalatainkat és a 365 365 A 365 Solutions Kft. büszke a teljesítményére, az elért sikereire és a munkatársai képességeire. Kamatoztassa ön is a tapasztalatainkat és a tökéletesre való törekvésünket: Legyen a partnerünk,

Részletesebben

Médiaajánlat logisztikai és beszerzési szakemberek elérésére

Médiaajánlat logisztikai és beszerzési szakemberek elérésére MLBKT hírlevél Logisztika.hu Médiaajánlat logisztikai és beszerzési szakemberek elérésére A Magyar Logisztikai, Beszerzési és Készletezési Társaság nonprofit szaklapján, a n, a heti hírlevélen és a logisztika.hu

Részletesebben

ELŐLAP AZ ELŐTERJESZTÉSEKHEZ

ELŐLAP AZ ELŐTERJESZTÉSEKHEZ ELŐLAP AZ ELŐTERJESZTÉSEKHEZ ÜLÉS IDŐPONTJA: a Képviselő-testület 2014. július 29-i ülésére ELŐTERJESZTÉS TÁRGYA: Beszámoló a Vecsés Tájékoztatásáért Közalapítvány 2013. évi munkájáról Előterjesztő: Szlahó

Részletesebben

Elő- és utókommunikáció. Gazdasági évindító a Világgazdasággal

Elő- és utókommunikáció. Gazdasági évindító a Világgazdasággal Elő- és utókommunikáció Világgazdaság Gazdasági évindító a Világgazdasággal Minden, amit egy vállalkozónak, cégvezetőnek 2016 üzleti trendjeiről, kormányzati terveiről, hitel- és pályázati forrásokról

Részletesebben

Országos Vállalkozói Mentorprogram célja, várható hatása a vállalkozói szektorra

Országos Vállalkozói Mentorprogram célja, várható hatása a vállalkozói szektorra Országos Vállalkozói Mentorprogram célja, várható hatása a vállalkozói szektorra Dunai Péter MKIK, főtitkár Hotel Novotel Budapest Centrum Budapest, 2019. február 6. GINOP finanszírozású projektek kamarai

Részletesebben

CÉLCSOPORTUNK OLDALSTATISZTIKA*

CÉLCSOPORTUNK OLDALSTATISZTIKA* BITPORT Ön sem informatikus, de munkája során az információtechnológia is gyakran befolyásolja döntéseit? Ön is IT szakember, akinek pénzügyi és gazdasági szempontból kell igazolnia a projektek hasznosságát?

Részletesebben

VÁLLALKOZZ TUDATOSAN! ORSZÁGOS VÁLLALKOZÓI MENTORPROGRAM BEMUTATÁSA

VÁLLALKOZZ TUDATOSAN! ORSZÁGOS VÁLLALKOZÓI MENTORPROGRAM BEMUTATÁSA VÁLLALKOZZ TUDATOSAN! ORSZÁGOS VÁLLALKOZÓI MENTORPROGRAM BEMUTATÁSA Külgazdasági évnyitó konferencia 2019. 03. 06., Novotel Budapest Centrum A kkv-k nemzetköziesítésének jelentősége A magyar gazdaság fő

Részletesebben

Go&Learn projekt PROJEKTARCULATI KÉZIKÖNYV. G&L Európai Hálózatirányító Testület

Go&Learn projekt PROJEKTARCULATI KÉZIKÖNYV. G&L Európai Hálózatirányító Testület Go&Learn projekt PROJEKTARCULATI KÉZIKÖNYV G&L Európai Hálózatirányító Testület A Go&Learn kezdeményezés az EU LLP alapja által támogatott multilaterális hálózat. Célja egy európai szintű nemzetközi katalógus

Részletesebben

GAsztronómia a central médiacsoport portfóliójában

GAsztronómia a central médiacsoport portfóliójában GAsztronómia a central médiacsoport portfóliójában magazin 5 gasztromagazin közel 900 ezer eladott példánnyal * online Havonta 1,6 millió egyedi látogató elérése a gasztronómiai oldalainkon ** brand extension

Részletesebben

Elérhetőség: Telefon/Telefax: (1) Levélcím:1450 Budapest, 9. Pf.: 36. Cím: 1082 Budapest, Horváth Mihály tér 1

Elérhetőség: Telefon/Telefax: (1) Levélcím:1450 Budapest, 9. Pf.: 36. Cím: 1082 Budapest, Horváth Mihály tér 1 Elérhetőség: Telefon/Telefax: (1) 215-6061 Levélcím:1450 Budapest, 9. Pf.: 36. Cím: 1082 Budapest, Horváth Mihály tér 1 E-mail: titkarsag@quality-mmt.hu, Honlap: www.quality-mmt.hu A (röviden: MMT) a minőség

Részletesebben

kreatív MÉDIAAJÁNlat CÉLCSOPOrt

kreatív MÉDIAAJÁNlat CÉLCSOPOrt kreatív MÉDIAAJÁNlat SZAKLAP ÉS TARTALOM A Kreatív több, mint 25 éves múltjával, a kommunikációs szakma legismertebb, mérvadó szaklapja, amely havonta jelenik meg. Olvasói a reklámipar, a média és a marketingesek

Részletesebben

KONFERENCIA TÁMOGATÓI CSOMAGOK

KONFERENCIA TÁMOGATÓI CSOMAGOK KONFERENCIA TÁMOGATÓI CSOMAGOK X. Roncsolásmentes Anyagvizsgáló Konferencia és Kiállítás 2017. március 22-24., Eger Hotel Eger & Park A KONFERENCIA ÉS A KIÁLLÍTÁS MOTTÓJA Az anyagvizsgálat a katasztrófák

Részletesebben

Infokommunikációs eszközök szerepe a sikeres pályáztatás illetve megvalósítás érdekében

Infokommunikációs eszközök szerepe a sikeres pályáztatás illetve megvalósítás érdekében Infokommunikációs eszközök szerepe a sikeres pályáztatás illetve megvalósítás érdekében Önkormányzati döntéshozók az e-önkormányzatban Konferencia Miskolc - 2004. február 25. Laky Csaba Ügyvezetõ www.municipium.hu

Részletesebben

CIVIL MUNKAKÖZVETÍTŐ IRODA

CIVIL MUNKAKÖZVETÍTŐ IRODA CIVIL MUNKAKÖZVETÍTŐ IRODA KÖZÖSEN A MEGVÁLTOZOTT MUNKAKÉPESSÉGŰEKÉRT BEFOGADÓ MUNKAHELYEK, BEFOGADÓ ÖNKORMÁNYZATOK című, TÁMOP 2.4.2/B-09/2-2009-0002 sz. azonosító számú program BEMUTATÁSA A projekt az

Részletesebben

EGYENES ÚT AZ EGYETEMRE A 14 21 éves, biztosan továbbtanuló fiatalok oktatási tematikus lapja A lap profilja: felkészülés a kétszintû érettségire felnõttképzés a felsõoktatás világa tanulási technikák

Részletesebben

KREATÍV MÉDIAAJÁNLAT SZAKLAP ÉS TARTALOM CÉLCSOPORT OLVASÓI ÖSSZETÉTEL TERJESZTÉSI ADATOK VÁLLALATI DÖNTÉSHOZÓ AB STÁTUSZÚ KKV KONTAKT

KREATÍV MÉDIAAJÁNLAT SZAKLAP ÉS TARTALOM CÉLCSOPORT OLVASÓI ÖSSZETÉTEL TERJESZTÉSI ADATOK VÁLLALATI DÖNTÉSHOZÓ AB STÁTUSZÚ KKV KONTAKT KREATÍV MÉDIAAJÁNLAT SZAKLAP ÉS TARTALOM A Kreatív több, mint 25 éves múltjával, a kommunikációs szakma legismertebb, mérvadó szaklapja, amely havonta jelenik meg. Olvasói a reklámipar, a média és a marketingesek

Részletesebben

KREATÍV MÉDIAAJÁNLAT SZAKLAP ÉS TARTALOM CÉLCSOPORT OLVASÓI ÖSSZETÉTEL TERJESZTÉSI ADATOK VÁLLALATI DÖNTÉSHOZÓ AB STÁTUSZÚ KKV KONTAKT

KREATÍV MÉDIAAJÁNLAT SZAKLAP ÉS TARTALOM CÉLCSOPORT OLVASÓI ÖSSZETÉTEL TERJESZTÉSI ADATOK VÁLLALATI DÖNTÉSHOZÓ AB STÁTUSZÚ KKV KONTAKT KREATÍV MÉDIAAJÁNLAT SZAKLAP ÉS TARTALOM A több, mint 25 éves múltjával, a kommunikációs szakma legismertebb, mérvadó szaklapja, amely havonta jelenik meg. Olvasói a reklámipar, a média és a marketingesek

Részletesebben

Médiaajánlat logisztikai és beszerzési szakemberek elérésére

Médiaajánlat logisztikai és beszerzési szakemberek elérésére MLBKT hírlevél Logisztika.hu Médiaajánlat logisztikai és beszerzési szakemberek elérésére A Magyar Logisztikai, Beszerzési és Készletezési Társaság nonprofit szaklapján, a n, a heti hírlevélen és a logisztika.hu

Részletesebben

Napi Gazdaság Online médiumajánló

Napi Gazdaság Online médiumajánló Napi Gazdaság Online médiumajánló Érvényes: 2013. 03. 01-től www.napi.hu Online Kft. 1033 Budapest Flórián tér 1. Tel: +36-1-450-9600 Web: www.napi.hu E-mail: hirdetes@napi.hu A Napi Gazdaság Online-ról

Részletesebben

Szakképző Intézmények felkészülésének támogatása a rövidebb képzési idejű szakképzés bevezetésére

Szakképző Intézmények felkészülésének támogatása a rövidebb képzési idejű szakképzés bevezetésére Társadalmi Megújulás Operatív Program TÁMOP-2.2.5.B-12/1 számú pályázati felhívás a Szakképző Intézmények felkészülésének támogatása a rövidebb képzési idejű szakképzés bevezetésére A projekt az Európai

Részletesebben

TÁMOP-5.3.8-11/A1-2012-0001. Bernáth Ildikó elnök Szakmapolitikai Koordinációs Testület. 2015. szeptember 28.

TÁMOP-5.3.8-11/A1-2012-0001. Bernáth Ildikó elnök Szakmapolitikai Koordinációs Testület. 2015. szeptember 28. Rehabilitáció - Érték - Változás (RÉV): Megváltozott munkaképességű személyek munkaerő-piaci helyzetének elősegítése érdekében történő rendszerszintű képzési és szolgáltatásfejlesztési modellprogram Bernáth

Részletesebben

LEGYEN ÖN IS PARTNERÜNK!

LEGYEN ÖN IS PARTNERÜNK! MÉDIAAJÁNLAT 2015 Mert elvégre is minden eset és minden kórállapot a beteg testére szabott egyéni diétáját követeli meg. Hippokratész LEGYEN ÖN IS PARTNERÜNK! Az Új DIÉTA a táplálkozástudománnyal foglalkozó

Részletesebben

2011 Q4-2012 Q1 MÉDIAAJÁNLAT

2011 Q4-2012 Q1 MÉDIAAJÁNLAT A WikiTech közösségi technológiai és innovációs online magazin a szlogen köré csoportosítva ír olyan témákról, melyek az átlagember napi tech és kütyü információs igényét kielégítik. Nem tesztel hűtőventillátorokat,

Részletesebben

A mai problémákra mai megoldások kellenek.

A mai problémákra mai megoldások kellenek. Az Ön üzletében sem tolonganak a vevők? Hálót szőtt a pók a pénztárgépére? Szeretné, ha jobban menne az üzlet, de nincs ötlete? Van megoldás! A világ és a vevők megváltoztak. Önnek is változnia kell! Ezt

Részletesebben

Nyomdai igénybekérő. Excel táblázatból kiválasztott alaptermék sorszáma, paraméterei:

Nyomdai igénybekérő. Excel táblázatból kiválasztott alaptermék sorszáma, paraméterei: Nyomdai igénybekérő 1) Plakát, meghívó, leporelló Grafikai tervezés (kérjük aláhúzni): - Egyedi összetett (bonyolult diagrammok, ábrák, fotók) grafikai terv, vagy egyszerű (minimális szöveg, logók, kevés

Részletesebben

A RENDEZVÉNY FŐBB JELLEMZŐI

A RENDEZVÉNY FŐBB JELLEMZŐI A RENDEZVÉNY FŐBB JELLEMZŐI Móri Bornapok 2013 VII. Nemzetközi Néptánc FesztivÁL Megrendezés időpontja: 2013. október 3-6. Várható látogatószám az előző évek alapján: 50.000 fő Belépődíj a szabadtéri programokra:

Részletesebben

NETPUBLICA Alapítvány

NETPUBLICA Alapítvány NETPUBLICA Alapítvány Székhely: 1237 Budapest, Hrivnyák Pál u. 154/b www.netpublica.hu e-mail: p.csery@netpublica.hu Adószám: 18262809-1-43 Bankszámlaszám: 10409015-50485557-55501016 A bírósági végzés

Részletesebben

FIGYELEMFELKELTŐ HIRDETÉS BANNERES KAMPÁNY TÖBB REKLÁMHÁLÓZATBAN

FIGYELEMFELKELTŐ HIRDETÉS BANNERES KAMPÁNY TÖBB REKLÁMHÁLÓZATBAN FIGYELEMFELKELTŐ HIRDETÉS BANNERES KAMPÁNY TÖBB REKLÁMHÁLÓZATBAN A sikeres kampányok tervezésében az internet a médiamix mára már kihagyhatatlan elemévé vált. A jóváhagyott költésgvetések tervezéséhez

Részletesebben

Szuperinfó Országos Laphálózat

Szuperinfó Országos Laphálózat Otthon az egész országban! Szuperinfó Országos Laphálózat Amit a hatékonyság működtet Megújuló Média Konferencia Készítette: Koncz György Helyi médiák Magyarországon, lokálpatriotizmus, üzlet. Az Öreglaki

Részletesebben