Önállóan gazdálkodó, önálló munkáltatói és szakmai jogkörű. Gazdálkodási feladatait elkülönült szervezeti egység végzi.

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "Önállóan gazdálkodó, önálló munkáltatói és szakmai jogkörű. Gazdálkodási feladatait elkülönült szervezeti egység végzi."

Átírás

1 Önállóan gazdálkodó, önálló munkáltatói és szakmai jogkörű. Gazdálkodási feladatait elkülönült szervezeti egység végzi. Az intézmény feladat-ellátását szolgáló vagyon: Az intézmény feladatainak ellátásához rendelkezésre áll a Várpalota Város Önkormányzati Vagyonkataszterében nyilvántartott alapterületű ingatlan, a rajta álló épület(ek), ill. az intézményleltárban szereplő és a vagyonmérleg szerinti tágyi eszközök - gépek, berendezések, felszerelések, szemléltető eszközök ezen kívül egyéb inmateriális javak (szellemi termékek). A rendelkezésre álló vagyont az 51/1992.(XII.29.) sz.önkormányzati rendelet - Várpalota Város Önkormányzata vagyonáról - előírásainak megfelelően, különösen a rendelet 8. paragrafusában szabályozottak szerint használhatja. 9. Az intézmény alaptevékenysége Közművelődési tevékenységek és szolgáltatások szervezése Ifjúsági nevelés-oktatás szervezése Gyermeküdültetés 10. Az intézmény kiegészítő tevékenysége: Az intézmény kiegészítő tevékenységet nem folytat. 11. Az intézmény vállalkozói tevékenysége Az intézmény vállalkozási tevékenységként részt vehet az intézményrendszeren kívüli nevelésben-oktatásban, s alaptevékenysége zavarása nélkül lakossági szolgáltatást vállalhat. A vállalkozásból származó bevételét - amely nem haladhatja meg éves költségvetése 25%-át - alaptevékenysége ellátásához használhatja fel. Az engedélyezett szolgáltatást az alapító okiratra a fenntartó határozatával felvezeti. 12. Az intézmény vezetőiét pályázat útján Várpalota Város Önkormányzatának Képviselő-testülete határozott időre nevezi ki. A tagozatvezetőt határozatlan időre az iskola igazgatója nevezi ki. 13. Az intézmény hosszú- és körbélyegzőiének hivatalos szövege: Winkler Márton Szakiskola és Ifjúsági Ház 8100 Várpalota, Honvéd u. 3. Winkler Márton Szakiskola és Ifjúsági Ház Várpalota Tel:

2 - 53- Jelen okirat a 16/1987. (VIII.22.) MM. sz. rendelet értelmében nem selejtezhető, az intézmény alapdokumentációjának részét képezi." A Képviselő-testület felkéri a polgármestert és a jegyzőt, hogy az alapító okirat kiadásáról a költségvetési és gazdálkodó szervekre vonatkozó szabályok szerint gondoskodjanak. Határidő: a képviselő-testületi ülést követően haladéktalanul Felelős: Leszkovszki Tibor polgármester Dr.Czeidli István jegyző b.) A Képviselő-testület. felhívja az intézmény igazgatóját, hogy szervezeti és működési szabályzatát e döntésnek megfelelően módosítsa. Határidő: július 1. Felelős: Csőszné Rabóczky Ágnes igazgató 7.4.) Határidő-módosítási javaslat a megyei adott intézmények fenntartási felülvizsgálatára fenntartásba viszonyainak Kérném az Oktatási Bizottság véleményét. S u r á n v i Pál: Az Oktatási, Kulturális és Sport Bizottság vita nélkül, 7 igen szavazattal elfogadásra javasolja a határozattervezetet. L e s z k o v s z k i Tibor: Aki a határidő-módosítási javaslattal egyetért, kérem szavazzon: A Képviselő-testület 22 igen szavazattal a következő határozatot hozta: 94/1995.(IV.27.) számú Képviselő-testületi határozat: A Képviselő-testület a "Megyei fenntartásba adott intézmények fenntartási viszonyainak felülvizsgálata" tárgyú előterjesztést májusi ülésére halasztja. Felelős: az előterjesztés elkészítéséért: Törzsök Károly alpolgármester

3 Határidő: májusi testületi ülés 7.5.) Javaslat új fogászati körzethatárok megállapítására (85) Kérném a bizottságok véleményét. Dr. S z a b ó Gyula: Az Egészségügyi, Szociális és Lakásügyi Bizottság 10 igen szavazattal az előterjesztést elfogadásra javasolja. Á n g y a 1 Péterné: Pétfürdő Városrész Önkormányzó Testülete az előterjesztésről 4 igen szavazattal, 3 nem szavazattal, 2 tartózkodás mellett nem döntött. Dr. B a k o n y i Csilla: Inota Városrész Önkormányzó Testülete 9 igen szavazattal javasolja a határozat-tervezet elfogadását. Úgy tudom, hogy az Egészségügyi Bizottság bizonyos hiányosságot talált az utcanevek felsorolásánál. Egyetértünk azzal, hogy ezek pótlása történjen meg. Dr. S z a b ó Gyula: Valóban így van. A Faller, Bokányi és Gagarin utca kimaradt a felsorolásból. Van-e kérdése valakinek az előterjesztéssel kapcsolatban? J á m b o r Attila: Jó lenne, ha valós számok ismeretében tudhatnánk az arányt, ugyanis az itt szereplő adatok nem helytállóak, így a körzethatárok sem egyenlő nagyságúak. Pétfürdőn is az volt a probléma, hogy nem egyenlően vannak a körzetek elosztva. Számarányosítás nem történt. Azért készült ez az előterjesztés, mivel Fülöp Nándor fogorvos más helyen - a Két Bagolyban - fog rendelni. Ha a körzethatár ki van jelölve, akkor ott az adott orvosnak a beteg ellátása kötelező. Az egyedüli probléma az' anyagnál valóban az, hogy vannak utcák, melyek nem kerültek bele ebbe a nyilvántartásba. Dr. N a g y László: Ma már a beteg választja meg orvosát. Ez az előterjesztés a felnőtt háziorvosi körzeteket település szerint rögzíti. Azt

4 kérjük, hogy mielőtt ez közhírré lesz téve, a 3 hiányzó utca neve kerüljön be az anyagba. Dr. B a k o n y i Csilla: A helyettesítő orvosnak is kötelessége ellátnia a beteget. Van-e még valakinek észrevétele az anyaggal kapcsolatban? ígérem, hogy nyilvánosságra hozatal előtt pontosítjuk az anyagot. T r á n s z k y László: Jó lenne, ha tudnánk, hogy melyik fogorvost kinek kell helyettesítenie. Pétfürdőn Rácz Zsuzsanna a fogorvos, de sajnos gyermekei betegsége miatt nagyon sokat hiányzik. Most is hónapok óta nem rendel. Dr. C z e i d l i István: Az alapellátás biztosítása az igazgató feladata. Neki kell a helyettesítésről is gondoskodnia, ő jelöli ki a helyetteseket. Munkáltatói rendelkezés körébe tartozik, hogy akadályoztatás esetén a helyettesítésről gondoskodjanak. T r á n s z k y László: Pétfürdőn sajnos az aszisztens sem tudja, hogy hova mehet a beteg, ki helyettesíti Rácz Zsuzsát. F a 1 u s s y Sándor: Ki kellene alakítani a kettős rendelést, mint ahogy az régen is volt, és akkor nem lenne probléma a helyettesítés. Dr. N a g y László: Megoldható ez a javaslat az orvosi létszámbővítéssel, de ennek komoly bérvonzata van. F a 1 u s s y Sándor: Amíg kettő volt, ki fizette, s miért csökkentették 1 főre? Dr. N a g y László: Az a pénz, mely két fogorvost biztosított egy körzetben, át lett csoportosítva az iskolafogászatra. A péti lakosság köréből mikor érkezett a fogászati ellátottság miatt bejelentés? A szolgáltatást a lakossági igények alapján kell biztosítani. M o l n á r László: Nem tudom, miért kell mindenhez aláírásgyűjtés? Szerintem a képviselő képviseli a lakosság érdekeit, ezért mi elmondhatjuk a lakosság problémáját.

5 Azt kérdezném, hogy hol van ennek a kérésnek a megalapozott igénye? M o l n á r László: Jelenleg a pétiek inkább családi fogorvosi rendelésre mennek, mivel tudják, hogy a péti fogászaton nem találnak senkit- Ehhez eddig - sajnos - már hozzászoktak. Amennyiben azonban ennek javításához aláírás-gyűjtésre van szükség, én ezt is vállalom. A n g y a l Péterné: Lehet, hogy valóban egy fogorvos el tudná látni Pétfürdő lakosságát, de valóban mióta Rácz Zsuzsanna dolgozik itt, azóta nagyon sok panaszt hallottam a lakosság részéről. Ez a kérdés nem az előterjesztés ügye. Kérem, térjünk vissza erre. S a j t o s János: Mindenhol pénzhiányra hivatkoznak, pedig néha az orvosok a lelketlenek. Mivel több kérdés, észrevétel nincs, szavazásra teszem fel az előterjesztést. Aki pontosítás után a határozat-tervezetet elfogadja, kérem szavazzon: A Képviselő-testület 13 igen szavazattal, 5 nem szavazattal, 4 tartózkodás mellett a következő határozatot hozta: 95/1995.(IV.27.) számú Képviselő-testületi határozat: A Képviselő-testület május 1-jei hatállyal módosítja a fogászati körzethatárokat a következők szerint: 1. sz. körzet: Péti út 2. Dr. Fülöp Nándor Szent Imre u., Zichy u., Magyari u., Dankó u, Vasút u., Veszprémi u., Fehérvári u., Gyöngyvirág u., Csokonai u., Régibánya u., Berzsenyi u., Bajcsy Zs.u., Balassi u., Dobó K.u., Bartók B.u., Forrás u., Kisköz u., Pacsirta u., Loncsosi u., Semmelweis u., Május l.u., Bezerédi u., Bimbó u., Pipacs u., Hordó utca, Gagarin u., Bokányi D.u., Faller J.u., Muskotály u., Veres P.u., Március 15.u., Hóvirág u., Hársfa u., Mészáros L. u., Szélhelyi út, Vasútállomás, Kossuth u., Béke u., Marx u., Zrínyi u., Winkler M.u., Péti u., Beszálló, Tés 2. sz. körzet: Felsőinkám u.1.

6 Dr.Körmendi Margit Szent István u., Gárdonyi G.u., Csernyei u., Rózsakút u., Keszi B.u., Árpád u., Jókai u., Batsányi u., Kodály Z.u., Resán M.u., Viola u., Krúdy Gy.u., Vörösmarty u., Honvéd u., Erkel F.u., Budai N.A.u., Szegfű u., Kismező u., Bán A.u., Ney Dávid u., Hermann O.u., Fáy A.u. 3. sz. körzet: Felsőinkám u. 1. Dr. Nagy László Szabadság tér, Korompay u., Fekete Gy.u., Ady Itp, Toldi u., Inotai u., Alkotmány u., Posta u., Felsőinkám, Sörház u., Hegyalja u., Búzavirág u., Nagy Gy.u., Czóbel u., Róbert K.u.,Puskin u., Tési u., Szabolcska u., Kálvária u., Munkácsy u., Hunor u., Vasvári Pál u., Váci M.u., Nagy László u. 4.sz. körzet: Felsőinkám u. 1. Dr.Abkarovits József Erdődy P.T.u.Bakony u.,tábormező u.,körmöcbánya u., Mandulás ltp. 5. sz. körzet: Felsőinkám u. 1. Dr.Dergovics Zsuzsa Bátorkő u., Kastélydomb u., Felsőmajor u, Waldstein u., Újlaky u., Rákóczi u., Liliom u., Rutsek P.u., Mátyás k.u., Táncsics u. 6. sz. körzet: Alukohó KFt rendelő Dr. Juhász Béla Inota falu, Készenléti lakótelep 7. sz. körzet: Nitrogénművek Rt rendelő Dr.Rácz Zsuzsa Pétfürdő Felkéri dr. Opsitos Istvánt az Egészségügyi Alapellátási Intézet igazgatóját, hogy a fenti határozatot a lakosság körében tegye közzé. Határidő: azonnal Felelős: dr.opsitos István orvosig órától óráig szünet. Elment: D r. Bakonyi Csilla, D r. Dancsó Éva képviselő. Létszám: 2 0 fő. Megállapítom, hogy a szünet után létszámunk 20 fő.

7 Folytassuk a 81. számú anyaggal. 7.6.) Veszprém megyei Vízmű Vállalat együttműködési tervezete (81) Kérném a bizottságok véleményét. T r á n s z k y László: A Városrendezési és Kommunális Bizottság 7 igen szavazattal támogatja a határozat-tervezet elfogadását azzal a módosítással, hogy a határidőt a testület egy későbbi időpontra változtassa meg, mivel ezt a bizottság túl rövidnek találja. Dr. S z i l á g y i Tibor: A Környezetvédelmi Bizottság 8 igen szavazattal támogatja a határozat-tervezet elfogadását. Az együttműködési megállapodás 2. oldal 2.5 pontjának végéről hiányzik a "rekonstrukcióról" szó. Ezt bele kellene még írni. D o m o k o s István: A Beruházási Bizottság Győrffy József módosító javaslatát, mely szerint az Együttműködési Megállapodás 3.0 pont 4. bekezdése az alábbiak szerint egészüljön ki: "... szennyvíztelep építést, illetve a készülő szakértői vélemény és az Önkormányzat döntése alapján a pétfürdői kommunális szennyvíztisztító telep intenzifikálását és bővítését, üzembehelyezéssel..." 7 igen szavazat, 2 tartózkodás mellett elfogadásra javasolja. A Beruházási Bizottság 9 igen szavazattal az Együttműködési Megállapodás 3.0 pont 17. bekezdésében szereplő kipontozott részeket az alábbiak szerint javasolja kitölteni: "... az ÖNKORMÁNYZAT részéről a Polgármester és a Jegyző... hitelesít." "A VÍZMŰ évenként 4 alkalommal részletesen tájékoztatja a Képviselő-testületet..." A Beruházási Bizottság a fent említett kiegészítésekkel 9 igen szavazattal az előterjesztést elfogadásra javasolja. B e b e s i István: A Pénzügyi, Ellenőrző,.Vagyongazdálkodási és Ellátásszervezési Bizottság az anyagban 6 igen szavazattal a következő módosításokat-, kiegészítéseket javasolja a Képviselő-testületnek: - Az anyag 2. oldalán az 1.4. pontot az alábbiak szerint javasoljuk kiegészíteni: "A kivitelezői munkához kapcsolódó költségeket, a szakértői, szabadalmi díjakat, tervezői művezetés, esetlegesen felmerülő illetékeket azok felmerülésekor,

8 annak felülvizsgálata után a VÍZMŰ egyszámlájára átutalja. A várpalotai hálózat bővítésére,... - A 2.3. pontban az "egyeztetett fejlesztésekre" kifejezés helyett "egyeztetett célokra" szót javasoljuk beírni. - A 2.5. pontot az alábbiak szerint javasoljuk kiegészíteni: "Sikeres műszaki átadás... gondoskodik a folyamatos szolgáltatásról, hibaelhárításról és rekonstrukcióról. - A 2.6 pont negyedik sorában a "megfelelően" szó helyesen: megfelelő vagyonrészesedést... A Pénzügyi Ellenőrző, Vagyongazdálkodási és Ellátásszervezési Bizottság az előterjesztést - a módosítások figyelembe vételével - 6 igen szavazattal elfogadásra javasolja a Képviselő-testületnek. Megérkezett D r. Bakonyi Csilla és D r. Dancsó Éva képviselőnő. Létszám: 22 fő F a 1 u s s v Sándor: A Jogi és Ügyrendi Bizottság 8 igen szavazattal támogatja az előterjesztés elfogadását. Mivel a Szervezeti és Működési Szabályzat a polgármester részére is negyedéves tájékoztatást ír elő, ezért kérnénk, hogy a Veszprém megyei Vízmű Vállalat is negyedévenként számoljon be a Képviselő-testületnek. A Megállapodás 3.0 pont 17. bekezdésében szereplő kipontozott részre az alábbiakat javasolja: "... az ÖNKORMÁNYZAT részéről a Jegyző... hitelesít." Dr. B a k o n y i Csilla: Inota Városrész Önkormányzó Testülete 8 igen szavazattal javasolja az együttműködési megállapodás elfogadását. A n g y a l Péterné: Pétfürdő Városrész Önkormányzó Testülete 6 igen szavazattal, 2 tartózkodás mellett a megállapodás elfogadását javasolja. Kinek van kérdése, észrevétele? Deák Istvánné képviselőnő elment. Lé tszám: 21 fő M o l n á r László: A 2.6 pontot hogyan kell érteni? Nem eldöntött tény, hogy Várpalota város a Részvénytársaság keretén belül fog működni. A jogutód biztos, hogy részvénytársaság lesz? Ha ezt a mondatot belevesszük, akkor ez jogi elkötelezettséget jelent. Szeretném, ha megnyugtatna valaki, hogy ez nem így van.

9 Előző ülésünkön hoztunk egy olyan határozatot, hogy határozatlan idejű megyei részvénytársaságot hozunk létre. Itt nevesítve lesz a működtető vagyona. M o 1 n á r László: Pontosabb megfogalmazás kellene a 2.6. pontban: "Az ÖNKORMÁNYZAT-nak az önkormányzati tulajdonrész befektetése arányában aktiválja és vagyonnyilvántartásba veszi az elkészült és felújított létesítményeket és ennek megfelelő vagyonrészesedést biztosít a jelenlegi, illetve a jogutód részvénytársaság keretén belül." Tudtommal nincs határozat arról, hogy a Várpalota térségében működő Vízmű RT formájában működjön. L e s z k o v s z k i De van. Tibor: M o l n á r László: Elfogadom, hogy van, de ezt jó lenne, ha megismerhetnénk. Dr. C z e i d 1 i István: után vállalatot nem alakíthat az önkormányzat. Ha különválik, akkor is vagy részvénytársaságban, vagy Kft-ben célszerű tovább működtetni a vízmüvet. A vagyonrészek ilyen értelemben értendők. Vitára bocsátom az anyagot. F a 1 u s s y Sándor: Nagyra értékelem a Beruházási Bizottság javaslatát, de nem javaslom annak elfogadását, hogy a gyári csatornára való csatlakozást fogadjuk el. Az előrevivő megoldás nem lehet, hogy ide kössük a szennyvizet. A jövő útja nem lehet a közös üzemeltetés. Ettől óvva inteném a Tisztelt Képviselőtestületet. D o m o k o s István: Én is emellett érveltem, de megnyugtatott bennünket Láng Géza, hogy külön tisztítják a szennyvizet. Ez a javaslat semmi mást nem mond, mint hogy szakértői vélemény és testületi döntés alapján dönthessünk erről. Az én véleményem is az volt, hogy előtte önkormányzati tulajdonba kellene venni a szennyvíztelepet órakor megérkezett Deák Istvánné. Létszám: 22 fő. A Városrendezési Bizottság a határidő módosítását kérte május 15-re.

10 - 61- A Beruházási Bizottság a megállapodás-tervezet 3. pont /4/ bekezdésének módosítását javasolja: "... szennyvíztelep építést, illetve a készülő szakértői vélemény és az Önkormányzat döntése alapján a pétfürdői kommunális szennyvíztisztító telep intenzifikálását és bővítését, üzembehelyezéssel..." Aki e két módosító-javaslatot elfogadja, kérem szavazzon: A Képviselő-testület 13 igen szavazattal, 3 nem szavazattal, 6 tartózkodás mellett javasolja a határidőt május 15- re változtatni, s a 3. pont /4/ bekezdésének módosítását a következőképpen: "... szennyvíztelep építést, illetve a készülő szakértői vélemény és az Önkormányzat döntése alapján a pétfürdői kommunális szennyvíztisztító telep intenzifikálását és bővítését, üzembehelyezéssel..." A 4. oldal kipontozott részeire az alábbi javaslatok hangzottak el: "az ÖNKORMÁNYZAT részéről: Polgármester és a Jegyző...hitelesít" és: "A VÍZMŰ évenként 4 alkalommal részletesen tájékoztatja a Képviselő-testületet..." Aki a két javaslatot elfogadja, kérem szavazzon: A Képviselő-testület 22 igen szavazattal_a 4. oldal kipontozott részét az alábbiak szerint egészíti ki: "az ÖNKORMÁNYZAT részéről: Polgármester és a Jegyző...hitelesít" "A VÍZMŰ évenként 4 alkalommal részletesen tájékoztatja a Képviselő-testületet..." A Pénzügyi Bizottság javaslata: - Az anyag 2. oldalán az 1.4. pontját az alábbiak szerint kéri kiegészíteni: "A kivitelezői munkához kapcsolódó költségeket, a szakértői, szabadalmi díjakat, tervezői művezetés, esetlegesen felmerülő illetékeket azok felmerülésekor, annak felülvizsgálata után a VÍZMŰ egyszámlájára átutalja. A várpalotai hálózat bővítésére,... ". Aki javaslatukkal egyetért, kérem szavazzon: A Képviselő-testület 21 igen szavazattal, 1 tartózkodás mellett az együttműködési megállapodás 2. oldal 1.4. pontját az alábbiak szerint módosítja: "A kivitelezői munkához kapcsolódó költségeket, a szakértői, szabadalmi díj akat, tervezői művezetés, esetlegesen felmerülő illetékeket azok felmerülésekor, annak felülvizsgálata után a VÍZMŰ egyszámlájára átutalj a. A várpalotai hálózat bővítésére, A 2.3. pontban az "egyeztetett fejlesztésekre" kifejezés helyett "egyeztetett célokra" szót javasolja beírni. Aki ezzel egyetért, kérem szavazzon:

11 - 62- A Képviselő-testület 22 igen szavazattal az együttműködési megállapodás 2.3. pontjába az "egyeztetett fejlesztésekre" szavak helyett "egyeztetett célokra" megfogalmazást kéri beírni. - A 2.5. pontban a következő szövegmódosítást javaslom: "Sikeres műszaki átadás... gondoskodik a folyamatos szolgáltatásról, hibaelhárításról és rekonstrukcióról. - A 2.6 pont negyedik sorában a "megfelelően" szó helyesen: "... megfelelő vagyonrészesedést... Aki ezt elfogadja, kérem szavazzon: A Képviselő-testület 22 igen szavazattal, 2 tartózkodás mellett az együttműködési megállapodás 2.6. pontjába a következő szót javasolja beírni: "... megfelelő vagyonrészesedést... Aki az elhangzott módosításokkal a Veszprém megyei Vízmű Vállalat együttműködési megállapodás-tervezetét elfogadja, kérem szavazzon: A Képviselő-testület 21 igen szavazattal, 1 tartózkodás mellett a következő határozatot hozta: 96/1995.(IV.27.) számú Képviselő-testületi határozat: Várpalota város Önkormányzati Képviselő-testülete jóváhagyja a Várpalota város Önkormányzata és a Veszprém megyei Vízmű Vállalat (átalakulás utáni meghatározott idejű Veszprém megyei Vízmű Rt) közötti megállapodást. Felhatalmazza Leszkovszki Tibor polgármestert, hogy Várpalota város Önkormányzata nevében - jegyzői ellenjegyzéssel - a megállapodást aláírja. Határidő a megállapodás módosítására: május 31. Felelős: Leszkovszki Tibor polgármester 7.7.) Javaslat a Várpalota, Waldstein u. 13. szám alatti nem lakás célú bérlemények hasznosítási módozataihoz (76) Megkérdezem Tóth Kálmán urat, kíván-e hozzászólni? T ó t h Kálmán: Köszönöm nem.

8.1. Település teljes közigazgatási területére vonatkozó felvételi körzetek. 037125 - Ősi Általános Iskola 8161 Ősi, Ságvári Endre u. 10.

8.1. Település teljes közigazgatási területére vonatkozó felvételi körzetek. 037125 - Ősi Általános Iskola 8161 Ősi, Ságvári Endre u. 10. Járás/Tankerület székhelye: Várpalota 8.1. Település teljes közigazgatási területére vonatkozó felvételi körzetek Település Ősi Kötelező felvételt biztosító iskola 037125 - Ősi Általános Iskola 8161 Ősi,

Részletesebben

A kötelező felvételt biztosító általános iskolák - a felvételi körzethatárok meghatározása

A kötelező felvételt biztosító általános iskolák - a felvételi körzethatárok meghatározása A kötelező felvételt biztosító általános iskolák - a felvételi körzethatárok meghatározása Veszprém megye - Várpalotai járás Tervezet a települési önkormányzatok 2012. novemberi véleménynyilvánításához

Részletesebben

Leszkovszki Tibor: A másik határozati javaslat, ami mögötte van az iskolafogászati körzeteket tartalmazza. Aki elfogadja, kérem szavazzon!

Leszkovszki Tibor: A másik határozati javaslat, ami mögötte van az iskolafogászati körzeteket tartalmazza. Aki elfogadja, kérem szavazzon! 39 2. sz. fogorvosi körzet Fogorvos: Dr. Abkarovits József Ellátandó terület: Bakony u. - Budai N. A. u. - Bán A. u. - Erdődy P. T. u. - Erkel F. u. - Fáy A. u. - Hermann O. u. - Honvéd u. - Keszi B. u.

Részletesebben

Várpalota Várpalota Várpalota Várpalota. Badacsony zártkert Badacsony zártkert. Várpalota. Széphegy zártkert Baglyas zártkert.

Várpalota Várpalota Várpalota Várpalota. Badacsony zártkert Badacsony zártkert. Várpalota. Széphegy zártkert Baglyas zártkert. - Helyrajzi szám 10244/ 10246/ 4 10287/ 2 10291/ 10304/ 10312/ 10325/ 10326/ 10 10329/ 10371/ 10398/ 10399/ 10414/ 10424/ 10430/ 10439/ 10445/ 10448/ 10450/ 10451/ 10469/ 10504/ 10505/ 3 10505/ 5 10505/

Részletesebben

8.) Az intézmény alaptevékenysége: Nappali rendszerű általános műveltséget megalapozó iskolai oktatás

8.) Az intézmény alaptevékenysége: Nappali rendszerű általános műveltséget megalapozó iskolai oktatás 71 6.) Az intézmény működési területe: Szent István u. páratlan oldal - Mártírok u. - Korompay L. u. - Gárdonyi G u. - Zichy I. u. - Forrás u. - Mandulás ltp. - Kis köz u. - Kastélydomb u. a Waldstein

Részletesebben

Megkérem Madaras Annamária irodavezetőt, hogy szóljon pár szót az Ifjúsági Házzal kapcsolatban.

Megkérem Madaras Annamária irodavezetőt, hogy szóljon pár szót az Ifjúsági Házzal kapcsolatban. 35 D o m o k o s István: Megkérem Madaras Annamária irodavezetőt, hogy szóljon pár szót az Ifjúsági Házzal kapcsolatban. M a d a r a s Annamária: én azzal a javaslattal álltam elü, hogy az Alapitó okiratában

Részletesebben

Várpalota Város Önkormányzati Képviselő-testülete 2014. március 14-i rendkívüli ülésén a következő határozatot hozta:

Várpalota Város Önkormányzati Képviselő-testülete 2014. március 14-i rendkívüli ülésén a következő határozatot hozta: Várpalota Város Önkormányzati Képviselő-testülete 8100 Várpalota, Gárdonyi G. u. 39. Tel.: (88) 592 660 Fax: (88) 592-676 e-mail: varpalota@varpalota.hu Várpalota Város Önkormányzati Képviselő-testülete

Részletesebben

Dr. S z a b ó Gyula: Akkor annak hogy lesz kártyája, ha most sem tudunk kártyát biztosítani?

Dr. S z a b ó Gyula: Akkor annak hogy lesz kártyája, ha most sem tudunk kártyát biztosítani? - 82 - Akkor annak hogy lesz kártyája, ha most sem tudunk kártyát biztosítani? Dr. D a n c s ó Mária Éva: Pontosan ezért nem lett meghirdetve. A körzethatár módosításokkal kapcsolatos előterjesztések gyakorisága

Részletesebben

Ercsi Város Önkormányzat Képviselőtestületének. 11/2002. (IX.24.) Kt. számú rendelete Ercsi Város háziorvosi körzeteiről

Ercsi Város Önkormányzat Képviselőtestületének. 11/2002. (IX.24.) Kt. számú rendelete Ercsi Város háziorvosi körzeteiről Ercsi Város Önkormányzat Képviselőtestületének 11/2002. (IX.24.) Kt. számú rendelete Ercsi Város háziorvosi körzeteiről Ercsi Város Önkormányzatának Képviselő-testülete a helyi önkormányzatokról szóló

Részletesebben

MARCALI VÁROS ÖNKORMÁNYZATA KÉPVISELŐTESTÜLETÉNEK. 32/2009. (XI. 13.) számú R E N D E L E T E

MARCALI VÁROS ÖNKORMÁNYZATA KÉPVISELŐTESTÜLETÉNEK. 32/2009. (XI. 13.) számú R E N D E L E T E Marcali Város Önkormányzatának Képviselőtestülete 8700 Marcali, Rákóczi u. 11. Tel.: 85/501-000 MARCALI VÁROS ÖNKORMÁNYZATA KÉPVISELŐTESTÜLETÉNEK 32/2009. (XI. 13.) számú R E N D E L E T E az egészségügyi

Részletesebben

K I V O N A T. Ercsi Város Önkormányzat Képviselő-testületének december 13-án megtartott nyílt ülésének jegyzőkönyvéből

K I V O N A T. Ercsi Város Önkormányzat Képviselő-testületének december 13-án megtartott nyílt ülésének jegyzőkönyvéből 1 K I V O N A T Ercsi Város Önkormányzat Képviselő-testületének 2016. december 13-án megtartott nyílt ülésének jegyzőkönyvéből Ercsi Város Önkormányzat Képviselő-testülete az egészségügyi alapellátások

Részletesebben

ELŐTERJESZTÉS A képviselő-testület december 14-én tartandó ülésére

ELŐTERJESZTÉS A képviselő-testület december 14-én tartandó ülésére ELŐTERJESZTÉS A képviselő-testület 2017. december 14-én tartandó ülésére Tárgy: Javaslat a 090066175. sz. fogorvosi körzetre (működtető Dr. Yousif Egészségügyi, Szakorvosi és Kereskedelmi KFT.) vonatkozó

Részletesebben

Fehérgyarmat Város Önkormányzata Képviselő- testületének. 15/2004.(VI.10.) Önk. rendelete. az egészségügyi alapellátási körzetek meghatározásáról

Fehérgyarmat Város Önkormányzata Képviselő- testületének. 15/2004.(VI.10.) Önk. rendelete. az egészségügyi alapellátási körzetek meghatározásáról Fehérgyarmat Város Önkormányzata Képviselő- testületének 15/2004.(VI.10.) Önk. rendelete az egészségügyi alapellátási körzetek meghatározásáról Fehérgyarmat Város Önkormányzat Képviselő- testülete a helyi

Részletesebben

Városüzemeltetési Szerződés II. sz. Fejezet 1. Melléklet

Városüzemeltetési Szerződés II. sz. Fejezet 1. Melléklet Városüzemeltetési Szerződés II. sz. Fejezet 1. Melléklet A 2.1. közterületek tisztán-tartása során elvégzendő feladatok és díjtételei A kézi úttisztítás feladat-meghatározása A köztisztasági feladatok

Részletesebben

Polgár Város Önkormányzata Képviselő-testületének

Polgár Város Önkormányzata Képviselő-testületének Polgár Város Önkormányzata Képviselő-testületének 16/2016. (VI. 17.) önkormányzati rendelete az egészségügyi alapellátási körzetek kialakításáról (egységes szerkezetben az 1/2017. (I. 20.) és a 32/2017.

Részletesebben

SÁRBOGÁRD VÁROS ÖNKORMÁNYZATA KÉPVISELŐTESTÜLETÉNEK. 21/2002. (VII. 18.) önkormányzati 1 rendelete. a helyi egészségügyi közszolgáltatásokról

SÁRBOGÁRD VÁROS ÖNKORMÁNYZATA KÉPVISELŐTESTÜLETÉNEK. 21/2002. (VII. 18.) önkormányzati 1 rendelete. a helyi egészségügyi közszolgáltatásokról 1. oldal SÁRBOGÁRD VÁROS ÖNKORMÁNYZATA KÉPVISELŐTESTÜLETÉNEK 21/2002. (VII. 18.) önkormányzati 1 rendelete a helyi egészségügyi közszolgáltatásokról Sárbogárd Város Önkormányzata az egészségügyről szóló

Részletesebben

ürítési nap hétfő és csütörtök

ürítési nap hétfő és csütörtök Utca Ady Endre utca Akácos utca Alinka utca Alkotmány utca Arany János utca Árpád utca Árvácska utca Avar utca Babits Mihály utca Bajcsy Zsilinszky utca Bakony utca Bányász utca Barátság utca Bartók Béla

Részletesebben

SÁRBOGÁRD VÁROS ÖNKORMÁNYZATA KÉPVISELŐTESTÜLETÉNEK. 21/2002. (VII. 18.) K t r. s z. rendelete. a helyi egészségügyi közszolgáltatásokról

SÁRBOGÁRD VÁROS ÖNKORMÁNYZATA KÉPVISELŐTESTÜLETÉNEK. 21/2002. (VII. 18.) K t r. s z. rendelete. a helyi egészségügyi közszolgáltatásokról 1. oldal SÁRBOGÁRD VÁROS ÖNKORMÁNYZATA KÉPVISELŐTESTÜLETÉNEK 21/2002. (VII. 18.) K t r. s z. rendelete a helyi egészségügyi közszolgáltatásokról Sárbogárd Város Önkormányzata az egészségügyről szóló 1997.

Részletesebben

IZSÁK VÁROS ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK 13/2011.(VI.29.) önkormányzati rendelete

IZSÁK VÁROS ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK 13/2011.(VI.29.) önkormányzati rendelete IZSÁK VÁROS ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK 13/2011.(VI.29.) önkormányzati rendelete A háziorvosi, gyermekorvosi és fogorvosi körzetek meghatározásáról Izsák Város Önkormányzat Képviselő-testülete

Részletesebben

Lőrinci Város Önkormányzata Képviselő-testülete 28/2016.(X.27.) önkormányzati RENDELETE EGÉSZSÉGÜGYI ALAPELLÁTÁSOK KÖRZETEIRŐL

Lőrinci Város Önkormányzata Képviselő-testülete 28/2016.(X.27.) önkormányzati RENDELETE EGÉSZSÉGÜGYI ALAPELLÁTÁSOK KÖRZETEIRŐL Lőrinci Város Önkormányzata Képviselő-testülete 28/2016.(X.27.) önkormányzati RENDELETE EGÉSZSÉGÜGYI ALAPELLÁTÁSOK KÖRZETEIRŐL Lőrinci Város Önkormányzat Képviselő-testülete Magyarország Alaptörvénye 32.

Részletesebben

SÁRBOGÁRD VÁROS ÖNKORMÁNYZATA KÉPVISELŐTESTÜLETÉNEK. 21/2002. (VII. 18.) K t r. s z. rendelete. a helyi egészségügyi közszolgáltatásokról

SÁRBOGÁRD VÁROS ÖNKORMÁNYZATA KÉPVISELŐTESTÜLETÉNEK. 21/2002. (VII. 18.) K t r. s z. rendelete. a helyi egészségügyi közszolgáltatásokról SÁRBOGÁRD VÁROS ÖNKORMÁNYZATA KÉPVISELŐTESTÜLETÉNEK 21/2002. (VII. 18.) K t r. s z. rendelete a helyi egészségügyi közszolgáltatásokról Sárbogárd Város Önkormányzata az egészségügyi közszolgáltatások nyújtásáról,

Részletesebben

MÁTÉSZALKA VÁROS ÖNKORMÁNYZATÁNAK. 6/2003.(III.14.) Ök. számú RENDELETE. Mátészalka város háziorvosi, házi gyermekorvosi és fogorvosi körzeteiről

MÁTÉSZALKA VÁROS ÖNKORMÁNYZATÁNAK. 6/2003.(III.14.) Ök. számú RENDELETE. Mátészalka város háziorvosi, házi gyermekorvosi és fogorvosi körzeteiről 1 MÁTÉSZALKA VÁROS ÖNKORMÁNYZATÁNAK 6/2003.(III.14.) Ök. számú RENDELETE Mátészalka város háziorvosi, házi gyermekorvosi és fogorvosi körzeteiről (egységes szerkezetben a módosításáról rendelkező 39/2005.(XI.5.),

Részletesebben

MÁTÉSZALKA VÁROS ÖNKORMÁNYZATÁNAK. 6/2003.(III.14.) Ök. számú RENDELETE. Mátészalka város háziorvosi, házi gyermekorvosi és fogorvosi körzeteiről

MÁTÉSZALKA VÁROS ÖNKORMÁNYZATÁNAK. 6/2003.(III.14.) Ök. számú RENDELETE. Mátészalka város háziorvosi, házi gyermekorvosi és fogorvosi körzeteiről MÁTÉSZALKA VÁROS ÖNKORMÁNYZATÁNAK 6/2003.(III.14.) Ök. számú RENDELETE Mátészalka város háziorvosi, házi gyermekorvosi és fogorvosi körzeteiről (egységes szerkezetben a módosításáról rendelkező 39/2005.(XI.5.),

Részletesebben

Forrásmegjelölést kérek i 20.CCO,-Ft/hó többletköltséghez!

Forrásmegjelölést kérek i 20.CCO,-Ft/hó többletköltséghez! Dr. S z a b ó Gyula: Az Egészségügyi, Szociális és Lakásügyi Bizottság 6 igen szavazattal javasolja a fogászati rendelés áthelyezését a Két Bagoly Panzióba. Egyben kérik, hogy a fogászati elhelyezés kérdését

Részletesebben

ENYING VÁROS ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELİ-TESTÜLETÉNEK 13/2005. (IX. 22.) számú rendelete. az egészségügyi alapellátások körzeteirıl

ENYING VÁROS ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELİ-TESTÜLETÉNEK 13/2005. (IX. 22.) számú rendelete. az egészségügyi alapellátások körzeteirıl ENYING VÁROS ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELİ-TESTÜLETÉNEK 13/2005. (IX. 22.) számú rendelete az egészségügyi alapellátások körzeteirıl Enying Város Önkormányzatának Képviselı-testülete az egészségügyrıl szóló 1997.

Részletesebben

Szentlőrinc Városi Önkormányzat 14/2002.(VI.27.) KT Rendelete az egészségügyi alapellátási szolgálatok körzeteiről1 1. 2. Záró rendelkezések 3.

Szentlőrinc Városi Önkormányzat 14/2002.(VI.27.) KT Rendelete az egészségügyi alapellátási szolgálatok körzeteiről1 1. 2. Záró rendelkezések 3. Szentlőrinc Városi Önkormányzat 14/2002.(VI.27.) KT Rendelete az egészségügyi alapellátási szolgálatok körzeteiről 1 (A 21/2009.(XI.25.), a 7/2006.(III.10.), a 23/2004.(X.29.) KT. Rendelettel egységes

Részletesebben

1. A rendelet hatálya Felnőtt háziorvosi körzetek Házi gyermekorvosi körzetek 3.

1. A rendelet hatálya Felnőtt háziorvosi körzetek Házi gyermekorvosi körzetek 3. Bátonyterenye Város Önkormányzata Képviselő-testületének 16/2016. (XII.01.) ÖNKORMÁNYZATI RENDELETE az egészségügyi alapellátási körzetek megállapításáról Bátonyterenye Város Önkormányzata Képviselő-testülete

Részletesebben

A tervezettel kapcsolatban bővebb felvilágosítás a Titkárságon a 06/ /122 es, és 127 es mellék telefonszámon kérhető.

A tervezettel kapcsolatban bővebb felvilágosítás a Titkárságon a 06/ /122 es, és 127 es mellék telefonszámon kérhető. Társadalmi egyeztetés A tervezettel kapcsolatban bővebb felvilágosítás a Titkárságon a 06/29-330-011 /122 es, és 127 es mellék telefonszámon kérhető. Gyömrő Város Önkormányzat Képviselő-testületének a

Részletesebben

Harkány Város Önkormányzata Képviselő-testületének. 24/2016. (XI.30.) számú rendelete. a háziorvosi körzetek megállapításáról. A rendelet hatálya

Harkány Város Önkormányzata Képviselő-testületének. 24/2016. (XI.30.) számú rendelete. a háziorvosi körzetek megállapításáról. A rendelet hatálya Harkány Város Önkormányzata Képviselő-testületének 24/2016. (XI.30.) számú rendelete a háziorvosi körzetek megállapításáról Harkány Város Önkormányzatának Képviselő-testülete az egészségügyi alapellátásról

Részletesebben

ELŐTERJESZTÉS a képviselő-testület január 19-én tartandó ülésére

ELŐTERJESZTÉS a képviselő-testület január 19-én tartandó ülésére Tárgy: ELŐTERJESZTÉS a képviselő-testület 2017. január 19-én tartandó ülésére Javaslat az egészségügyi alapellátási körzetekről szóló 16/2016.(VI.17.) önkormányzati rendelet felülvizsgálatára Előterjesztő:

Részletesebben

A tervezettel kapcsolatban bővebb felvilágosítás a Titkárságon a 06/ /122 es, és 127 es mellék telefonszámon kérhető.

A tervezettel kapcsolatban bővebb felvilágosítás a Titkárságon a 06/ /122 es, és 127 es mellék telefonszámon kérhető. Társadalmi egyeztetés A tervezettel kapcsolatban bővebb felvilágosítás a Titkárságon a 06/29-330-011 /122 es, és 127 es mellék telefonszámon kérhető. Gyömrő Város Önkormányzat Képviselő-testületének a

Részletesebben

Háziorvosi körzetek. Dr. Balla Ferenc általános orvostan, sebész, Traumatológia szakorvos, háziorvostan

Háziorvosi körzetek. Dr. Balla Ferenc általános orvostan, sebész, Traumatológia szakorvos, háziorvostan Háziorvosi körzetek Körzet megnevezése/ Rendelés helye/ Háziorvos neve/ képesítési adatai I. számú felnőtt Kálvin tér 7. Dr. Király Tímea II. számú felnőtt Petőfi u. 14. Dr. Ungvári Zsigmond általános

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. Készült: 2009.december 15-én du.14.00 órai kezdettel megtartott képviselőtestületi ülésről.

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. Készült: 2009.december 15-én du.14.00 órai kezdettel megtartott képviselőtestületi ülésről. J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: 2009.december 15-én du.i kezdettel megtartott képviselőtestületi ülésről. Jelen vannak: Morvai István polgármester, Meggyes Attiláné alpolgármester,barna Zoltán, Gál Tiborné,

Részletesebben

ÖSSZESEN: Utcanevek. Állandó lakosok száma (fő) 1. melléklet a 26/2015. (XI.30.) önkormányzati rendelethez

ÖSSZESEN: Utcanevek. Állandó lakosok száma (fő) 1. melléklet a 26/2015. (XI.30.) önkormányzati rendelethez I. számú háziorvosi körzet körzethatára (utcajegyzék) 1. melléklet a 26/2015. (XI.30.) önkormányzati rendelethez Utcanevek Öreghegy pincesor 25 Ságvári utca 47 Szabadság tér 143 Templom utca 33 Török Bálint

Részletesebben

Pusztaszabolcs Város Önkormányzat Képviselő-testületének 17/2017. (VIII. 31.) önkormányzati rendelete

Pusztaszabolcs Város Önkormányzat Képviselő-testületének 17/2017. (VIII. 31.) önkormányzati rendelete Pusztaszabolcs Város Önkormányzat Képviselő-testületének 17/2017. (VIII. 31.) önkormányzati rendelete z egészségügyi alapellátási körzetek meghatározásáról Pusztaszabolcs Város Önkormányzat Képviselő-testülete

Részletesebben

A rendelet 1. sz. melléklete e rendelet 1. sz. melléklete szerint módosul. A rendelet 3. sz. melléklete e rendelet 2. sz. melléklete szerint módosul.

A rendelet 1. sz. melléklete e rendelet 1. sz. melléklete szerint módosul. A rendelet 3. sz. melléklete e rendelet 2. sz. melléklete szerint módosul. Hajdúsámson Város Önkormányzata Képviselő-testületének 33/2011. (XII. 28.) önkormányzati rendelete a háziorvosi, házi gyermekorvosi, fogorvosi körzetek és védőnői szolgálatok területének megállapításáról

Részletesebben

Rendelet. Önkormányzati Rendeletek Tára. Dokumentumazonosító információk

Rendelet. Önkormányzati Rendeletek Tára. Dokumentumazonosító információk Rendelet Önkormányzati Rendeletek Tára Dokumentumazonosító információk Rendelet száma: 13/2012.(IX.11.) Rendelet típusa: Módosító Rendelet címe: A háziorvosi, gyermekorvosi és fogorvosi körzetek meghatározásáról

Részletesebben

Gyömrő Város Önkormányzatának 12/2002. (VI. 13.) sz. rendelete a háziorvosi, gyermekorvosi és fogorvosi körzetbeosztásról

Gyömrő Város Önkormányzatának 12/2002. (VI. 13.) sz. rendelete a háziorvosi, gyermekorvosi és fogorvosi körzetbeosztásról Gyömrő Város Önkormányzatának 12/2002. (VI. 13.) sz. rendelete a háziorvosi, gyermekorvosi és fogorvosi körzetbeosztásról a 11/2005. (III.24.) sz. a 14/2010. (IX.20.) sz. a 22/2011. (IX. 05.) sz. a 25/2011.(X.17.)

Részletesebben

(Egységes szerkezetben a 2/2009. (I.30.), a 6/2010. (III.26.), valamint a 10/2010. (V.28.) önkormányzati rendelettel)

(Egységes szerkezetben a 2/2009. (I.30.), a 6/2010. (III.26.), valamint a 10/2010. (V.28.) önkormányzati rendelettel) Dorog Önkormányzat Képvisel -testületének 13/2004. (V.03.) önkormányzati rendelete Dorog Város Közigazgatási területén kialakított háziorvosi házi gyermekorvosi fogorvosi, valamint véd n i körzetekr l

Részletesebben

Bizottsági ülések időpontjai:

Bizottsági ülések időpontjai: Bizottsági ülések időpontjai: Gazdasági, Idegenforgalmi és Környezetvédelmi Bizottság 2004. december 13. (hétfő) 17 óra Oktatási, Kulturális és Közművelődési Bizottság 2004. december 14. (kedd) 15,30 óra

Részletesebben

Tolna Város Önkormányzatának 25/2008. (VI.27.) rendelete a háziorvosi körzetek meghatározásáról

Tolna Város Önkormányzatának 25/2008. (VI.27.) rendelete a háziorvosi körzetek meghatározásáról Tolna Város Önkormányzatának 25/2008. (VI.27.) rendelete a háziorvosi körzetek meghatározásáról Tolna Város Önkormányzatának Képviselő-testülete a helyi önkormányzatokról szóló 1990. évi LXV. törvény 16.

Részletesebben

KOMLÓ VÁROS ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉT. 12/2006. (III.30.) sz. r e n d e l e t e

KOMLÓ VÁROS ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉT. 12/2006. (III.30.) sz. r e n d e l e t e KOMLÓ VÁROS ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉT 12/2006. (III.30.) sz. r e n d e l e t e A HÁZIORVOSI, HÁZI GYERMEKORVOSI ÉS A FOGORVOSI KÖRZETEK MEGÁLLAPÍTÁSÁRÓL Komló Város Önkormányzat Képviselő-testülete

Részletesebben

A R. 1. melléklete helyében jelen rendelet 1. melléklete lép. A R. 2. melléklete helyében jelen rendelet 2. melléklete lép.

A R. 1. melléklete helyében jelen rendelet 1. melléklete lép. A R. 2. melléklete helyében jelen rendelet 2. melléklete lép. Sajószentpéter Városi Önkormányzat Képviselő-testületének /2014. (XI...) önkormányzati rendelete az egészségügyi alapellátások körzeteiről, valamint székhelyéről szóló 16/2002.(IX.11.) önkormányzati rendelet

Részletesebben

Gyömrő Város Önkormányzata hat háziorvosi, három gyermekorvosi és két fogorvosi körzetben határozza meg Gyömrő város alapellátásának körzeteit.

Gyömrő Város Önkormányzata hat háziorvosi, három gyermekorvosi és két fogorvosi körzetben határozza meg Gyömrő város alapellátásának körzeteit. Gyömrő Város Önkormányzatának 12/2002. (VI. 13.) sz. rendelete a háziorvosi, gyermekorvosi és fogorvosi körzetbeosztásról a 11/2005. (III.24.) sz. a 14/2010. (IX.20.) sz. és a 22/2011. (IX. 05.) sz. rendelettel

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV. Készült: Hort Nagyközségi Önkormányzat Képviselő-testületének augusztus 22-én megtartott rendkívüli üléséről.

JEGYZŐKÖNYV. Készült: Hort Nagyközségi Önkormányzat Képviselő-testületének augusztus 22-én megtartott rendkívüli üléséről. JEGYZŐKÖNYV Készült: Hort Nagyközségi Önkormányzat Képviselő-testületének 2017. augusztus 22-én megtartott rendkívüli üléséről. Határozat száma: 68/2017.(VIII.22.) 69/2017.(VIII.22.) 70/2017.(VIII.22.)

Részletesebben

Tisztelt Képviselő-testület!

Tisztelt Képviselő-testület! TÁPIÓGYÖRGYE KÖZSÉG POLGÁRMESETRÉTŐL E l ő t e r j e s z t é s Tápiógyörgye Községi Önkormányzat Képviselő-Testület 2013. április 29-én tartandó nyílt ülésére 16. Napirendi pont: Tárgy: Az orvosi körzet

Részletesebben

E l ő t e r j e s z t é s

E l ő t e r j e s z t é s E l ő t e r j e s z t é s Nyúl Községi Önkormányzat Képviselő-testületének 2016. november hó 29. nap ülésére Tisztelt Képviselő-testület! A képviselő-testület az egészségügyi alapellátások körzeteinek

Részletesebben

szavazzon. A Képviselő-testület 10 igen szavazat, 5 ellenszavazat, 8 tartózkodás mellett a javaslatot nem fogadta el.

szavazzon. A Képviselő-testület 10 igen szavazat, 5 ellenszavazat, 8 tartózkodás mellett a javaslatot nem fogadta el. Elsőként szavazásra teszem fel a Beruházási Bizottság módosító indítványát, mely szerint a Képviselő-testület februári ülése előtti bizottsági ülésre a Közüzemi Vállalat készítsen beszámolót az 1996. évre

Részletesebben

Várpalota Város Önkormányzati Képviselő-testülete 13 igen, 4 nem szavazattal és 5 tartózkodás mellett az eredeti határozati javaslatot fogadta el.

Várpalota Város Önkormányzati Képviselő-testülete 13 igen, 4 nem szavazattal és 5 tartózkodás mellett az eredeti határozati javaslatot fogadta el. - 78 Dr. Szilágyi Tibor Tóth István Törzsök Károly Tránszky László Vámosi Tibor Völgyi Árpád Várpalota Város Önkormányzati Képviselő-testülete 13, 4 szavazattal és 5 tartózkodás mellett az eredeti határozati

Részletesebben

13. Az intézmény hosszú- és körbélvegzőiének hivatalos szövege:

13. Az intézmény hosszú- és körbélvegzőiének hivatalos szövege: - 63-13. Az intézmény hosszú- és körbélvegzőiének hivatalos szövege: Várkerti Általános Iskola és Szakiskola 8100 Várpalota, Thuri György tér 3. (88) 372-768 372-778 Várkerti Általános Iskola és Szakiskola

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Balmazújvárosi Közös Önkormányzati Hivatal dísztermében (4060 Balmazújváros, Kossuth tér 4-5.) Balmazújváros Város Önkormányzat Képviselő-testületének 2014. április 23-i

Részletesebben

Tolna Város Önkormányzata Képviselő-testületének 16/2016. (XI.25.) önkormányzati rendelete az egészségügyi alapellátások körzeteiről

Tolna Város Önkormányzata Képviselő-testületének 16/2016. (XI.25.) önkormányzati rendelete az egészségügyi alapellátások körzeteiről Tolna Város Önkormányzata Képviselő-testületének 16/2016. (XI.25.) önkormányzati rendelete az egészségügyi alapellátások körzeteiről Tolna Város Önkormányzatának Képviselő-testülete az önálló orvosi tevékenységről

Részletesebben

E L Ő T E R J E S Z T É S - a Képviselő-testülethez -

E L Ő T E R J E S Z T É S - a Képviselő-testülethez - 4 MÁTÉSZALKA V Á R O S POLGÁRMESTERÉTŐ L 4701. Mátészalka, Hősök-tere 9. Tel.: (44) 501-358, Fax: (44) 501-360 e-mail:polgarmester@mateszalka.hu Száma: 60/2008. E L Ő T E R J E S Z T É S - a Képviselő-testülethez

Részletesebben

AZ ÁLTALÁNOS ISKOLA FELVÉTELI KÖRZETE A 2016/2017. TANÉVBEN GYÁL

AZ ÁLTALÁNOS ISKOLA FELVÉTELI KÖRZETE A 2016/2017. TANÉVBEN GYÁL AZ ÁLTALÁNOS ISKOLA FELVÉTELI KÖRZETE A 2016/2017. TANÉVBEN GYÁL Köznevelési intézmény: Gyáli Ady Endre Általános Iskola 2360 Gyál, Ady Endre utca 20. Felvételi körzet: Ady Endre utca páros oldal, páratlan

Részletesebben

11/2002. (VI. 7.) Hev. Ör. rendelete. a háziorvosi, házi-gyermekorvosi és fogorvosi körzetekrıl. Felhatalmazás

11/2002. (VI. 7.) Hev. Ör. rendelete. a háziorvosi, házi-gyermekorvosi és fogorvosi körzetekrıl. Felhatalmazás 11/2002. (VI. 7.) Hev. Ör. rendelete a háziorvosi, házi-gyermekorvosi és fogorvosi körzetekrıl Felhatalmazás Heves Város Képviselı-testülete a helyi önkormányzatokról szóló 1990. évi LXV. törvény 16. (1)

Részletesebben

(Egységes szerkezetben a 2/2009. (I.30.), a 6/2010. (III.26.), a 10/2010. (V.28.),valamint a 13/2013.(XI.29.) önkormányzati rendelettel)

(Egységes szerkezetben a 2/2009. (I.30.), a 6/2010. (III.26.), a 10/2010. (V.28.),valamint a 13/2013.(XI.29.) önkormányzati rendelettel) Dorog Önkormányzat Képviselő-testületének 13/2004. (V.03.) önkormányzati rendelete Dorog Város Közigazgatási területén kialakított háziorvosi házi gyermekorvosi fogorvosi, valamint védőnői körzetekről

Részletesebben

fr fuszámú előterjesztés

fr fuszámú előterjesztés Budapest Főváros X. kerület Kőbányai Önkormányzat Alpolgármestere fr fuszámú előterjesztés Előterjesztés a Képviselő-testület részére a Kőbányai Egészségügyi Szolgálat alapító okiratának módosításáról

Részletesebben

Tapolca Város Önkormányzata Képviselő-testülete 20/2016. (XI.28.) önkormányzati rendelete. az orvosi körzetek kialakításáról

Tapolca Város Önkormányzata Képviselő-testülete 20/2016. (XI.28.) önkormányzati rendelete. az orvosi körzetek kialakításáról Tapolca Város Önkormányzata Képviselő-testülete 20/2016. (XI.28.) önkormányzati rendelete az orvosi körzetek kialakításáról Tapolca Város Önkormányzata Képviselő-testülete az Alaptörvény 32. cikk (2) bekezdésében

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. Készült: Újszász Város Képviselő-testület május 14-én tartott soron kívüli ülésén. M U T A T Ó

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. Készült: Újszász Város Képviselő-testület május 14-én tartott soron kívüli ülésén. M U T A T Ó J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Újszász Város Képviselő-testület 2013. május 14-én tartott soron kívüli ülésén. M U T A T Ó Napirendi pont: Határozat szám: Újszász Város Képviselő-testület 2013. május 14-i

Részletesebben

Nagyacsád Község Önkormányzata 8521 Nagyacsád, Deák Ferenc u J E G Y Z Ő K Ö N Y V

Nagyacsád Község Önkormányzata 8521 Nagyacsád, Deák Ferenc u J E G Y Z Ő K Ö N Y V Nagyacsád Község Önkormányzata 8521 Nagyacsád, Deák Ferenc u. 1-3. ikt.szám:../2014. J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Nagyacsád község Önkormányzata Képviselő-testületének 2014. április 16.-án 17 óra 30

Részletesebben

ALPOLGÁRMESTER. a Szociális és Egészségügyi Ágazathoz tartozó intézmények alapító okiratainak módosítására. Lombos Antal ágazatvezető

ALPOLGÁRMESTER. a Szociális és Egészségügyi Ágazathoz tartozó intézmények alapító okiratainak módosítására. Lombos Antal ágazatvezető BUDAPEST-CSEPEL ÖNKORMÁNYZATA ALPOLGÁRMESTER J A V A S L A T a Szociális és Egészségügyi Ágazathoz tartozó intézmények alapító okiratainak módosítására Készítette: Lombos Antal ágazatvezető Előterjesztő:

Részletesebben

EGYSÉGES SZERKEZETBEN a 10/2004. (III. 30.), valamint a 17/2012. (VII. 27.) rendeletekkel

EGYSÉGES SZERKEZETBEN a 10/2004. (III. 30.), valamint a 17/2012. (VII. 27.) rendeletekkel SZERENCS VÁROS ÖNKORMÁNYZATA 9/2002. (VI. 12.) számú R E N D E L E T E a háziorvosi körzetek kialakításáról EGYSÉGES SZERKEZETBEN a 10/2004. (III. 30.), valamint a 17/2012. (VII. 27.) rendeletekkel Szerencs

Részletesebben

E L Ő T E R J E S Z T É S

E L Ő T E R J E S Z T É S E L Ő T E R J E S Z T É S Zirc Városi Önkormányzat Képviselő-testülete 2013. november 25-i ülésére Tárgy: A felnőtt és gyermek háziorvosi ellátás körzeteiről szóló 18/2005. (VII.12.) önkormányzati rendelet

Részletesebben

napirendi pont E L Ő T E R J E S Z T É S Alcsútdoboz Település Önkormányzata Képviselő-testületének 2015. március 26 -i ülésére

napirendi pont E L Ő T E R J E S Z T É S Alcsútdoboz Település Önkormányzata Képviselő-testületének 2015. március 26 -i ülésére napirendi pont E L Ő T E R J E S Z T É S Alcsútdoboz Település Önkormányzata Képviselő-testületének 2015. március 26 -i ülésére Előterjesztés címe és tárgya: Közép-Duna Vidéke Hulladékgazdálkodási Önkormányzati

Részletesebben

MEDGYESEGYHÁZA VÁROSI ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK 1/2011.(I.12.) önkormányzati rendelete a háziorvosi körzetekről

MEDGYESEGYHÁZA VÁROSI ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK 1/2011.(I.12.) önkormányzati rendelete a háziorvosi körzetekről MEDGYESEGYHÁZA VÁROSI ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK 1/2011.(I.12.) önkormányzati rendelete a háziorvosi körzetekről Medgyesegyháza Város Képviselő-testülete az Alkotmány 44/A. (2) bekezdésében megállapított

Részletesebben

AZ ÁLTALÁNOS ISKOLA FELVÉTELI KÖRZETE A 2017/2018. TANÉVBEN GYÁL

AZ ÁLTALÁNOS ISKOLA FELVÉTELI KÖRZETE A 2017/2018. TANÉVBEN GYÁL AZ ÁLTALÁNOS ISKOLA FELVÉTELI KÖRZETE A 2017/2018. TANÉVBEN GYÁL Gyáli Ady Endre Általános Iskola 2360 Gyál, Ady Endre utca 20. Ady Endre utca Arany János utca Balassa János utca Balogh Ádám utca Barackos

Részletesebben

Készült: a Marcali Városi Önkormányzat nagytermében 2015. július 7-én megtartott soron kívüli nyilvános képviselő-testületi ülésen.

Készült: a Marcali Városi Önkormányzat nagytermében 2015. július 7-én megtartott soron kívüli nyilvános képviselő-testületi ülésen. J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: a Marcali Városi Önkormányzat nagytermében 2015. július 7-én megtartott soron kívüli nyilvános képviselő-testületi ülésen. Helyszín: Marcali Közös Önkormányzati Hivatal (8700

Részletesebben

AZ ÁLTALÁNOS ISKOLA FELVÉTELI KÖRZETE A 2019/2020. TANÉVBEN GYÁL

AZ ÁLTALÁNOS ISKOLA FELVÉTELI KÖRZETE A 2019/2020. TANÉVBEN GYÁL AZ ÁLTALÁNOS ISKOLA FELVÉTELI KÖRZETE A 2019/2020. TANÉVBEN GYÁL Gyáli Ady Endre Általános Iskola 2360 Gyál, Ady Endre utca 20. Ady Endre utca páros oldal, páratlan oldal 1-87-ig Balassa János utca Balogh

Részletesebben

BICSKE VÁROS ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK./2015. (..) ÖNKORMÁNYZATI RENDELETE A VÉDŐNŐI KÖRZETEK MEGÁLLAPÍTÁSÁRÓL

BICSKE VÁROS ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK./2015. (..) ÖNKORMÁNYZATI RENDELETE A VÉDŐNŐI KÖRZETEK MEGÁLLAPÍTÁSÁRÓL BICSKE VÁROS ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK./2015. (..) ÖNKORMÁNYZATI RENDELETE A VÉDŐNŐI KÖRZETEK MEGÁLLAPÍTÁSÁRÓL Bicske Város Önkormányzat Képviselő-testülete Magyarország Alaptörvénye 32. cikk

Részletesebben

FÖLDES NAGYKÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATA 4177 FÖLDES, KarácsonySándortér 5. (54) ; Fax: (54)

FÖLDES NAGYKÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATA 4177 FÖLDES, KarácsonySándortér 5. (54) ; Fax: (54) 1 FÖLDES NAGYKÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATA 4177 FÖLDES, KarácsonySándortér 5. (54) 531 000; Fax: (54) 531 001 E-mail: foldes.ph@gmail.com Iktatószám:.-3/2016. 10. E LŐTERJESZTÉS a Képviselő-testülethez a Földes

Részletesebben

Tolna Város Önkormányzatának 25/2008. (VI.27.) rendelete a háziorvosi körzetek meghatározásáról

Tolna Város Önkormányzatának 25/2008. (VI.27.) rendelete a háziorvosi körzetek meghatározásáról Tolna Város Önkormányzatának 25/2008. (VI.27.) rendelete a háziorvosi körzetek meghatározásáról Tolna Város Önkormányzatának Képviselő-testülete a helyi önkormányzatokról szóló 1990. évi LXV. törvény 16.

Részletesebben

Tapolca Város Önkormányzata Képviselő-testülete 9/2015. (III. 30.) önkormányzati rendelete. az orvosi körzetek kialakításáról

Tapolca Város Önkormányzata Képviselő-testülete 9/2015. (III. 30.) önkormányzati rendelete. az orvosi körzetek kialakításáról Tapolca Város Önkormányzata Képviselő-testülete 9/2015. (III. 30.) önkormányzati rendelete az orvosi körzetek kialakításáról Tapolca Város Önkormányzatának Képviselő-testülete az Alaptörvény 32. cikk (2)

Részletesebben

Szajol Községi Önkormányzat Képviselő-testületének../2013. (XI. 12.) önkormányzati rendelet tervezete

Szajol Községi Önkormányzat Képviselő-testületének../2013. (XI. 12.) önkormányzati rendelet tervezete Szajol Községi Önkormányzat Képviselő-testületének./2013. (XI. 12.) önkormányzati rendelet tervezete Az egészségügyi alapellátásról és körzeteinek kialakításáról Szajol Községi Önkormányzat Képviselő-testülete

Részletesebben

Várpalota Várpalota. Vajda J. u. Inota patak. Várpalota. Tompa H. u. Baglyasi u. Inota falu. Mátrai Gy. u. Timföld u. Várpalota.

Várpalota Várpalota. Vajda J. u. Inota patak. Várpalota. Tompa H. u. Baglyasi u. Inota falu. Mátrai Gy. u. Timföld u. Várpalota. Helyrajzi szá 3716 1 3716 4 3732 4 3747 376 3766 3785 3786 389 383 3845 3846 3847 3888 3928 23 3928 43 3928 5 3928 51 3928 72 3928 74 3928 95 3929 394 3949 3954 7 3963 3975 3979 3987 48 415 424 44 461

Részletesebben

1 sz. vonal INOTA, ERŐMŰ LAKÓTELEP - JÓKAI MÓR UTCA (SKÁLA ÁRUHÁZ)

1 sz. vonal INOTA, ERŐMŰ LAKÓTELEP - JÓKAI MÓR UTCA (SKÁLA ÁRUHÁZ) Érvényes: 2019. február 1-től 1 sz. vonal INOTA, ERŐMŰ LAKÓTELEP - JÓKAI MÓR UTCA (SKÁLA ÁRUHÁZ) 0 Inota, Erőmű lakótelep 13 1 Erőmű 12 5 Inota, Polyán utca 8 6 Inota, Radnóti Miklós utca 7 7 Inota, Búcsú

Részletesebben

25/2002. (VII. 4.) Szentgotthárd Város Önkormányzata Képvisel - testületének rendelete

25/2002. (VII. 4.) Szentgotthárd Város Önkormányzata Képvisel - testületének rendelete 25/2002. (VII. 4.) Szentgotthárd Város Önkormányzata Képvisel - testületének rendelete Szentgotthárd Város közigazgatási területén a háziorvosi, házi gyermekorvosi, fogorvosi, 1 gyermekfogászati, 2 véd

Részletesebben

KOMLÓ VÁROS ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉT. 12/2006. (III.30.) sz. r e n d e l e t e

KOMLÓ VÁROS ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉT. 12/2006. (III.30.) sz. r e n d e l e t e KOMLÓ VÁROS ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉT 12/2006. (III.30.) sz. r e n d e l e t e A HÁZIORVOSI, HÁZI GYERMEKORVOSI ÉS A FOGORVOSI KÖRZETEK MEGÁLLAPÍTÁSÁRÓL Komló Város Önkormányzat Képviselő-testülete

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV. Nyirád és Szőc Községek Önkormányzatai Képviselő-testületeinek. együttes, nyilvános üléséről november 24.

JEGYZŐKÖNYV. Nyirád és Szőc Községek Önkormányzatai Képviselő-testületeinek. együttes, nyilvános üléséről november 24. Ügyszám: 24-161/2016. JEGYZŐKÖNYV Nyirád és Szőc Községek Önkormányzatai Képviselő-testületeinek együttes, nyilvános üléséről 2016. november 24. Nyirád 2016 1 Jegyzőkönyv Készült: Az ülés helye: Nyirád

Részletesebben

Kinek van további véleménye?

Kinek van további véleménye? - 99- került be, hogy az egyház közül választottunk valakit. Vártuk, hogy Inota is jelöljön valakit, ezért támogatni tudom. Pétfürdő városrésznek nem hagytunk itt helyet, hogy javasoljanak, mert a jelöltek

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. Jelen vannak Mester Árpád polgármester, Bencsik János alpolgármester, Horváth Árpád képviselő / 3 fő /

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. Jelen vannak Mester Árpád polgármester, Bencsik János alpolgármester, Horváth Árpád képviselő / 3 fő / 1 Tormásliget Község Önkormányzat 8/2014. J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült Tormásliget Község Önkormányzat Képviselő-testületének 2014. május 28-án 17.30 órakor megtartott nyílt üléséről. Az ülés helye: Kastélyépület

Részletesebben

Füzesabony Város Önkormányzat Képviselő-testületének 20/2016. (XII.01.) önkormányzati rendelete az egészségügyi alapellátási körzetekről

Füzesabony Város Önkormányzat Képviselő-testületének 20/2016. (XII.01.) önkormányzati rendelete az egészségügyi alapellátási körzetekről Füzesabony Város Önkormányzat Képviselő-testületének 20/2016. (XII.01.) önkormányzati rendelete az egészségügyi alapellátási körzetekről Füzesabony Város Önkormányzat Képviselő-testülete az egészségügyi

Részletesebben

EDELÉNY VÁROS ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK 17/2016.(V.26.) ÖNKORMÁNYZATI RENDELETE

EDELÉNY VÁROS ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK 17/2016.(V.26.) ÖNKORMÁNYZATI RENDELETE EDELÉNY VÁROS ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK 17/2016.(V.26.) ÖNKORMÁNYZATI RENDELETE Edelény város területén működő egészségügyi alapellátást nyújtó szolgálatok körzethatárairól Edelény Város Önkormányzatának

Részletesebben

Tisztelt Képviselő-testület!

Tisztelt Képviselő-testület! Közművelődési, Oktatási, Sport, Ifjúságpolitikai és Egészségügyi Bizottság Tárgy: Mézeskalács Óvoda alapító okirat módosítása Melléklet: Mézeskalács Óvoda módosító okirat és egységes szerkezetű alapító

Részletesebben

1. A Rendelet 1. számú melléklete helyébe jelen rendelet 1. számú melléklete lép.

1. A Rendelet 1. számú melléklete helyébe jelen rendelet 1. számú melléklete lép. Cece Nagyközség Önkormányzat Képviselő-testületének 8/2014.(III.12.)önkormányzati rendelete az önkormányzat vagyonnal való gazdálkodás rendjéről szóló 12/2013. (VI.27.) önkormányzati rendelet módosításáról

Részletesebben

(Egységes szerkezeten a 2/2009.(I.30.) sz. rendelettel)

(Egységes szerkezeten a 2/2009.(I.30.) sz. rendelettel) Dorog Város Képviselı-testületének 13/2004.(V.03.) számú rendelete a Dorog Város Közigazgatási területén kialakított háziorvosi házi gyermekorvosi fogorvosi, valamint védınıi körzetekrıl (Egységes szerkezeten

Részletesebben

J e g y z ő k ö n y v

J e g y z ő k ö n y v J e g y z ő k ö n y v Készült: Nagyecseden, a Polgármesteri Hivatal tanácstermében, 2017. október 9-én az önkormányzati képviselő-testület r e n d k í v ü l i nyilvános üléséről Jelen voltak: Kovács Lajos,

Részletesebben

A Képviselő-testület felkéri a polgármestert, hogy e döntést hozza az érintettek tudomására.

A Képviselő-testület felkéri a polgármestert, hogy e döntést hozza az érintettek tudomására. 3 1 A Képviselő-testület felkéri a polgármestert, hogy e döntést hozza az érintettek tudomására. Határidő: a tájékoztatásra: 1999. május 15. Várpalota város óvodái nevelési programjainak jóváhagyása (97-)

Részletesebben

Választási Közlemény

Választási Közlemény Választási Közlemény Tájékoztatjuk a Tisztelt választópolgárokat, hogy a helyi önkormányzati képviselők és polgármesterek választásáról szóló 2010. évi L. törvény 5. (2) bekezdése értelmében Ajka város

Részletesebben

Ercsi Város Önkormányzat Képviselő-testületének

Ercsi Város Önkormányzat Képviselő-testületének 1 / 17 2012.05.10. 13:27 Ercsi Város Önkormányzat Képviselő-testületének 9/2012.(III.29.) önkormányzati rendelete az Önkormányzat vagyonáról és a vagyongazdálkodás szabályairól szóló 24/2004.(VI.30.) önkormányzati

Részletesebben

Budapest Főváros X. kerület Kőbányai Önkormányzat Képviselő-testület ülése. 7009 OKr "\ l <- Budapest,

Budapest Főváros X. kerület Kőbányai Önkormányzat Képviselő-testület ülése. 7009 OKr \ l <- Budapest, Budapest Főváros X. kerület Kőbányai Önkormányzat Képviselő-testület ülése Budapest Főváros X. Kerület Kőbányai Önkormányzat Polgármesteri Hivatal Szociális és Egészségügyi Főosztály Budapest, 7009 OKr

Részletesebben

Kerekegyháza Városi Önkormányzat Képviselő-testületének /2015. (X...) önkormányzati rendelete. A háziorvosi és fogorvosi körzetekről

Kerekegyháza Városi Önkormányzat Képviselő-testületének /2015. (X...) önkormányzati rendelete. A háziorvosi és fogorvosi körzetekről Kerekegyháza Városi Önkormányzat Képviselő-testületének /2015. (X....) önkormányzati rendelete A háziorvosi és fogorvosi körzetekről Kerekegyháza Városi Önkormányzat Képviselő-testületének../2015. (X..)

Részletesebben

Szeghalom Város Önkormányzat Képviselő-testületének 2/2017.(II.21.) számú önkormányzati rendelete

Szeghalom Város Önkormányzat Képviselő-testületének 2/2017.(II.21.) számú önkormányzati rendelete Város Önkormányzat Képviselő-testületének 2/2017.(II.21.) számú önkormányzati rendelete Város egészségügyi alapellátásainak körzeteiről Város Önkormányzatának Képviselő-testülete az egészségügyi alapellátásról

Részletesebben

MARCALI VÁROS ÖNKORMÁNYZATA KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK /2015. (VI...) önkormányzati rendelete

MARCALI VÁROS ÖNKORMÁNYZATA KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK /2015. (VI...) önkormányzati rendelete Marcali Város Önkormányzatának Képviselő-testülete 8700 Marcali, Rákóczi u. 11. Tel.: 85/501-000 MARCALI VÁROS ÖNKORMÁNYZATA KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK 7.sz. előterjesztés /2015. (VI....) önkormányzati rendelete

Részletesebben

Közigazgatási és Elektronikus Közszolgáltatások Központi Hivatala Lekérdezõ: PKCBD Gyál Dátum: :46:13 Barka Ferenc Lapszám: 1

Közigazgatási és Elektronikus Közszolgáltatások Központi Hivatala Lekérdezõ: PKCBD Gyál Dátum: :46:13 Barka Ferenc Lapszám: 1 Barka Ferenc Lapszám: 1 001. szavazókör Azonosító: 14-048-001-2, Cím: Ady E. Ált. Isk. Ady E. u. 20., OEVK: 07 Arany János utca teljes közterület 27 Csontos József utca 000001 000061 páratlan házszámok

Részletesebben

1. melléklet a 37/2012. (VIII. 29.) önkormányzati rendelethez. 1. számú melléklet a 34/2005. (IX. 2.) önkormányzati rendelethez HÁZIORVOSI KÖRZETEK

1. melléklet a 37/2012. (VIII. 29.) önkormányzati rendelethez. 1. számú melléklet a 34/2005. (IX. 2.) önkormányzati rendelethez HÁZIORVOSI KÖRZETEK ĺ á á á Ö á é ő ü é Ż Ż ö á é é ü á á ö á í á áó ó ó Ż ö á ó ĺ á áó ú á á á Ö á á é ő ü ę é é ő ó ó é ö é á é é á á ö é ĺ Ż é é á öé á ú á á á Ö á é ő ü é é ű öđé á á ő ő ő Ż Ż ö á é á í é é é ö é á ó

Részletesebben

r;jj számú előterjesztés

r;jj számú előterjesztés Budapest Főváros X. kerület Kőbányai Önkormányzat Alpolgármestere r;jj számú előterjesztés Előterjesztés a Képviselő-testület részére a alapító okiratának módosításáról I. Tartalmi összefoglaló A egységes

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V J E G Y Z Ő K Ö N Y V amely készült 2011. augusztus 16. napján 18 00 órakor, Sződ Község Faluházában megtartott Sződ Község Képviselő-testületének, Keszeg Község Képviselő-testületének és Csörög Község

Részletesebben

Jászfényszaru Város Önkormányzata Képviselő-testületének 21/2013. (X.04.) önkormányzati rendelete

Jászfényszaru Város Önkormányzata Képviselő-testületének 21/2013. (X.04.) önkormányzati rendelete Jászfényszaru Város Önkormányzata Képviselő-testületének 21/2013. (X.04.) önkormányzati rendelete Az egészségügyi alapellátási körzetek meghatározásáról Jászfényszaru Város Önkormányzatának Képviselő-testülete

Részletesebben

Polgármesteri Hivatal ÁOl^h $ IJH / io<vf Oktatási és Közművelődési Főosztálv f t == + -^3 >

Polgármesteri Hivatal ÁOl^h $ IJH / io<vf Oktatási és Közművelődési Főosztálv f t == + -^3 > Budapest Főváros X. kerület Kőbányai Önkormányzat Budapest Főváros X. kerület Kőbányai Önkormányzat Képviselő-testület ülése Polgármesteri Hivatal ÁOl^h $ IJH / io

Részletesebben

Szécsény Város Önkormányzata 3170 Szécsény, Rákóczi út 84.

Szécsény Város Önkormányzata 3170 Szécsény, Rákóczi út 84. Szécsény Város Önkormányzata 3170 Szécsény, Rákóczi út 84. Szécsény Város Önkormányzata Képviselő-testületének 3/2017.(II.15.) önkormányzati rendelete az egészségügyi alapellátási körzetekről (a módosításokkal

Részletesebben