weinberg acélszerkezet-gyártás

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "weinberg acélszerkezet-gyártás"

Átírás

1 weinberg acélszerkezet-gyártás Weinberg just right.

2 Tisztelt Partnerünk! Kiadványunk célja a Weinberg bemutatása, munkafolyamataink, hitvallásunk és eddig elért eredményeink szemléltetése annak érdekében, hogy Ön egy átfogó képet kapjon tevékenységünkről. A Weinberg 1993-ban alakult magyar magántulajdonú vállalat. Gyártóüzemünk és központi irodánk Sárospatakon található. Fő profilunk a könnyűszerkezetes acél- és vasbetonvázas csarnoképítés és az acélszerkezet-gyártás. Célkitűzésünk, hogy a Weinberg név hazánkban és Európa-szerte egyet jelentsen a stabilitással és a minőséggel. Törődünk a részletekkel és megmaradunk a hétköznapok talaján, ezáltal képesek vagyunk fenntarthatóan fejlődni és nagyobbá válni. Kiemelt figyelmet fordítunk partnereink rövid határidejű, rugalmasan testreszabott kiszolgálására, a tervezéstől egészen az átadásig. Éves megrendeléseink bázisát a visszatérő vevők garantálják. Ezért, ha a Weinberggel dolgozik, projektje biztos kezekben van, hiszen minden feladatunkat megkülönböztetett figyelemben részesítünk. Szeretjük a kihívásokat, és örömmel nézünk a jövőbeli feladatok elé.

3

4 Környezettudatosság tudásközpont Környezetünk megóvása értékrendünk természetes alappillére. Kiemelt fontossággal bír cégünk ökológiai lábnyomának és CO 2 kibocsátásának csökkentése, a fenntartható fejlődés biztosítása. Irodaházunk klimatizálása tisztán alternatív energiával működik, gyártócsarnokunk szellőztetését és fűtését intelligens épületautomatika szabályozza. A gyárépületünk körüli terület parkosítása nemcsak a szemet gyönyörködteti, de környezetünk megóvásához is hozzájárul. A folyamatos fejlődés biztosítása érdekében elengedhetetlen a szakemberek megtartása a régióban, valamint a képesség az állandó megújulásra. Ezért gondoskodunk a magasan kvalifikált mérnökök hosszú távú utánpótlásáról. Együttműködünk térségbeli szakközépiskolákkal és a Miskolci Egyetemmel is. Az egyetemmel közösen alapított Weinberg-ösztöndíj életpályát biztosít az ösztöndíjas mérnökhallgatók számára. zempléniség Fontos számunkra a minket körülvevő környezet, a zempléni térség szociális és gazdasági felemelkedésének elősegítése. Amellett, hogy folyamatos fejlődésünkkel munkahelyeket teremtünk, ami a térség életszínvonalának fellendüléséhez vezet, a társadalmi felelősségvállalás is természetes számunkra. Az emberek és a környezet, mely körülvesz bennünket, ösztönöz minket arra, hogy mindig többet nyújtsunk megrendelőink és dolgozóink számára, hogy megóvjuk a természetet és megőrizzük hagyományainkat. családbarát-szemlélet A fenntartható fejlődés mellett az emberi oldallal is törődünk. Családtagként tekintünk dolgozóinkra, motiváljuk őket, hiszen a lojális helyi szakembergárda a fejlődés motorja. Nemcsak a munkában, azon kívül is partnerek vagyunk, biztos pont, akire számíthat környezetünk. Minden évben megtartjuk a Weinberg napot munkatársaink számára, ahol családias légkörben minden korosztály megtalálhatja a neki megfelelő programot.

5 szakmai bemutatkozás Cégünk fő tevékenysége kezdetben a könnyűszerkezetes csarnoképületek építése volt. Üzemünket ennek a funkciónak a kiszolgálása hívta életre, de az évek során az épület és technológiai acélszerkezet-gyártás önálló üzletággá fejlődött. Acélszerkezeteinket üzemünkben készítjük el, így egy kézben van a gyártás, a szállítás és a kivitelezés. Nincsenek garanciális kérdések, nincsenek kompromisszumok. Magasan képzett szakembereink világszínvonalon és határidőre teljesítik a megrendelői igényeket.

6 gyár tóüzemün k 2013-tól 8500 m2-esre bővült acélszer- Az innovációnk nagyszerűsége abban rej- kezet-gyártó rendelkezünk, lik, hogy rendkívül látványos, mindamellett melyhez 9200 m -es raktárterület is tar- költséghatékony. Alapanyaga egy sorozat- tozik. Üzemünk gyártókapacitása, egyenes gyártásban készülő lemezburkolat, ame- vonalú CNC vezérlésű felületkezelő- és lyet a Weinberg megbízásából kifejlesztett megmunkáló gépsorunkon, 8000 tonna szabadalmi védelem alatt álló homlok- acélszerkezet/év. A legnagyobb gyártható zatburkolási és elhelyezési rendszer tesz elemünk 32x6 méter, 50 tonna elemsúlyig. egyedivé. Az elért vizuális élmény egyedül- A munkafolyamatot előre meghatározott álló ben saját fejlesztésű fémburko- minőségbiztosítási terv alapján ellenőriz- lati rendszerünket Építőipari Mesterdíjban zük. részesítették. üzemmel 2 Működésünket átfogó vállalatirányítási rendszer segítségével koordináljuk. Cégünk minősítését a TÜV Rheinland Holding AG leányvállalata, a TÜV Rheinland InterCert Kft. végzi. A minőségirányítási rendszer biztosítja a cégen belüli folyamatok áttekinthetőségét és a tevékenységek dokumentálhatóságát, valamint lehetővé teszi a folyamatok napi irányíthatóságát. wei nberg i nnovác i ó A Weinberg acélszerkezet-gyártó csarnokának bővítésénél egyedi fényreflexiós homlokzatburkolati rendszert fejlesztettünk ki. A fejlesztés célja az volt, hogy bebizonyítsuk, egy ipari épület megjelenése is lehet izgalmas és egyedi.

7 épület acélszerkezet Az elmúlt közel 25 évben több mint száz épület acélszerkezetét készítettük el, amelyeket szakembereink szereltek össze. Nálunk egy kézben van a tervezés, a gyártás, a szállítás és a kivitelezés. Nagy alapterületű térlefedéseket valósítunk meg, megrendelőink elvárásainak megfelelően. A kiegészítőket CNC vezérelt élhajlító üzemünkben készítjük el. Munkánkat integrált vállalatirányítási rendszer segíti. Fennállásunk óta több mint 100 épület acélszerkezetét gyártottuk, melynek jelentős részét szakembereink szerelték össze. Felismertük, hogy az épület acélszerkezet gyártása mellett technológiai acélszerkezetek gyártására is növekvő igény mutatkozik. Működésünk során hidak, daruk, darupályák, konvejor statikai tartószerkezetek, csővezetékrendszerek, csőkötegek tartószerkezetei, valamint vízépítési és erőművi szerkezetek kerültek ki üzemünkből. Media City - Bergen 2014 őszétől kezdődtek meg a tárgyalások és 2015 tavaszán sikerült megállapodnunk norvég ügyfelünkkel. Két ütemben folyik a gyártás és a kivitelezés. Szerződésünk 750 tonna acél gyártására, szállítására és szerelésére vonatkozott. A generálstatikát a megbízó készítette el, a többi statikai feladat és a tervezés a mi feladatunk és felelősségünk. A három toronyból álló épületegyüttes acélos munkái mellett a betonpanelezést és a szigetelési munkákat is mi végezzük.

8 gyártás Acélszerkezet-gyártósorunk teljes egészében CNC vezérlésű. A megrendelést követően elemszintre lebontva kalkulálja ki az optimális anyagfelhasználást, ami a gyakorlatban azt jelenti, hogy tábla tervet vagy szabási tervet készít. Az acélszerkezeti gyártósor a technológusok által elkészített NC fájlokat automatikusan feldolgozza elemekre, ezáltal az emberi hiba kizárásával készülnek a gyártmányok. Az elemszámokat az alkatrészekbe gravírozva kizárjuk az összeszerelési hibákat. Az elemszámok alapján nyomon követhető, hogy melyik elem melyik alapanyagból készült, és hol tart a gyártás folyamatában. A munkafolyamat több szinten minőségellenőrzött, dokumentált, nagy pontosságú, világszínvonalú. Audi Aréna Győr 2014-ben felkérést kaptunk a Győri Audi Kézilabda Aréna acélszerkezeti munkáinak gyártására és kivitelezésére. Az alátámasztás nélküli, 62 méter fesztávú, egyedi megoldásokat tartalmazó, méreteit tekintve sem mindennapos, elemenként 25 tonnás tetőszerkezet gyártási és szerelési munkái során összehangolt, pontos és szigorúan ellenőrzött folyamatokra volt szükség a megvalósításhoz. A multifunkcionális Audi Aréna valódi büszkeségünk, minőségi munkánk figyelemreméltó megnyilvánulása. korszerű fémmegmunkálás Gépeink: FICEP megmunkáló központok: DFP 1001 fúró-vágómű, jelölő Rösler felületkezelő berendezés: RRB görgőpályás szemcseszóró Microstep finom plazmavágó Messer plazma- és lángvágó COMETI EXPANDER II. kombinált üzemű festő, fényező-szárító kabin

9 Generálkivitelezés Fém al k A munkálatok 2013 tavasza és 2014 ősze között folytak. Eddigi legösszetettebb munkánk volt a Fémalk Zrt. Dunavarsányban kivitelezett, új, m2 területű gyártelepe. Sikeres megmérettetésként éltük meg a belsőépítészet - kivitelezés megkezdése utáni - újragondolását is. Az G eneral El ec t ric épület egy 20 nyomásos öntőcellát, azok kiszolgáló berendezéseit, az öntvények to novembere és 2015 augusztusa kö- vábbi feldolgozását végző megmunkáló-, zött került sor a GE veresegyházi üzemé- szerelési- és felületkikészítési részlegeket, nek kibővítésére. A munkálatokat több logisztikai területet, valamint egy később mint 5500 m2 alapterületen végeztük, a megépítendő, szintén 20 nyomásos öntő- technológiai acélszerkezetek össztömege cella befogadására alkalmas második ütem 90 tonna. Az üzem kibővítése során kihí- szociális és irodai blokkjait foglalja magába. vást jelentett, hogy a fűtési-, elektromosés gyengeáramú hálózatok illesztését úgy Du venbec k kellett megoldanunk, hogy a meglévő üzem- és irodaépület életét ne zavarja. A munkálatok esetenként a központi rend- A kivitelezés 2015-ben valósult meg. A szerek leállítását igényelték, így gyakran projektünk során zöldmezős beruházás hétvégén is folyt a munkavégzés, órára keretében a Duvenbeck Immo Kft. részé- lebontott, részletes ütemezés szerint. Ah- re m alapterületen raktárcsarno- hoz, hogy feladatainkat a nem megszokott kot, hozzá tartozó irodaépületet, kami- időbeosztás mellett optimalizálni tudjuk, onszervizt és üzemanyag-töltőállomást szükség volt a GE munkatársaival való fo- építettünk Hegyeshalomban. Komplex, a lyamatos kapcsolattartásra. 2 társaság optimális és költséghatékony működését biztosító logisztikai központ jött létre, mely a partnerek magas szintű elvárásaihoz maximálisan igazodik.

10

11 tanúsítványaink

12 Weinberg just right.

13 Weinberg just right weinberg.hu H-3950 Sárospatak, Malomkőgyár u. 7.

weinberg generálkivitelezés Weinberg just right

weinberg generálkivitelezés Weinberg just right weinberg generálkivitelezés Weinberg just right Tisztelt Partnerünk! Kiadványunk célja a Weinberg bemutatása, munkafolyamataink, hitvallásunk és eddig elért eredményeink szemléltetése annak érdekében,

Részletesebben

weinberg acélszerkezet-gyártás

weinberg acélszerkezet-gyártás weinberg acélszerkezet-gyártás Weinberg just right. Tisztelt Partnerünk! A Weinberg 1993-ban alakult magyar magántulajdonú vállalat. Kiadványunk célja, hogy Ön egy átfogó képet kapjon megoldásainkról,

Részletesebben

weinberg az acélszerkezet-gyártó Weinberg just right.

weinberg az acélszerkezet-gyártó Weinberg just right. weinberg az acélszerkezet-gyártó Weinberg just right. Tisztelt Partnerünk! Az 1993-as alapítású sárospataki vállalatunk, a Weinberg kizárólag hazai magántulajdonú cég, amely szakalvállalkozói közreműködésével

Részletesebben

Egyedi megoldások az élet bármely területére az ön igényei szerint!

Egyedi megoldások az élet bármely területére az ön igényei szerint! Egyedi megoldások az élet bármely területére az ön igényei szerint! Tevékenységünk A célgépgyártás fejlődésében jelentkező igények időbeni felismerése alapozta meg azt a döntést, hogy cégünk 2002- ben

Részletesebben

Bemutatkozik a P.Max Technológia Kft.

Bemutatkozik a P.Max Technológia Kft. Bemutatkozik a P.Max Technológia Kft. Cégünk, a 2001. évben alakult, 100 százalékban magyar tulajdonú vállalatként. Központi telephelyünk, üzemünk, raktárunk Balatonfűzfőn, az Ipari Park területén található.

Részletesebben

A K T U Á L B A U I N G A T L A N F O R G A L M A Z Ó K F T. I N G A T L A N P A R K 4 4 0 0 N Y Í R E G Y H Á Z A D E B R E C E N I Ú T

A K T U Á L B A U I N G A T L A N F O R G A L M A Z Ó K F T. I N G A T L A N P A R K 4 4 0 0 N Y Í R E G Y H Á Z A D E B R E C E N I Ú T I N G A T L A N P A R K 4 4 0 0 N Y Í R E G Y H Á Z A D E B R E C E N I Ú T 2 0 1 0. J A N U Á R 26. A K T U Á L I N G A T L A N P A R K K I A D Ó R A K T Á R I G É N Y S Z E R I N T E L H E L Y E Z K

Részletesebben

A MEGÉPÉSZER Kft. Fenntarthatósági terve évekre

A MEGÉPÉSZER Kft. Fenntarthatósági terve évekre A MEGÉPÉSZER Kft. Fenntarthatósági terve 2013-2017. évekre Preambulum A Megépszer Kft. Miskolcon a régi kohászat területén található. A cég előzőleg N- Gép betéti társaság néven 1994-ben alakult, elsősorban

Részletesebben

BERGER ÉPÍTÉSI RENDSZER

BERGER ÉPÍTÉSI RENDSZER BERGER ÉPÍTÉSI RENDSZER Tisztelt Kolléga, Mint arról a szakmai hírekből értesülhetett, a Beregszászi Gerendaházak az elmúlt évben jelentős változáson ment keresztül: 2017-ben egy nagy technológiai beruházással

Részletesebben

VIV CSOPORT BEMUTATÁSA 2019.

VIV CSOPORT BEMUTATÁSA 2019. VIV CSOPORT BEMUTATÁSA 2019. VIV CSOPORT BEMUTATÁSA o Alapítva: 1963/1996 o Törzstőke: o Létszám: 87 600 000 Ft 381 fő / VIVBER Kft. gyártócsarnok / VIV CSOPORT BEMUTATÁSA VIV CSOPORT TEVÉKENYSÉGEI o Fővállalkozás

Részletesebben

Életre keltjük épületét

Életre keltjük épületét Tégy bele csövet, szerelvényt! Hol kazán ontja melegét, a ház életre kél Közel 40 fő munkatársi létszám, közel 100 főt foglalkoztató alvállalkozói kör. 300 m2, XXI. századi technológiával épült iroda,

Részletesebben

DURMA HRB-3, HRB-4 típusú hidraulikus hengerítő

DURMA HRB-3, HRB-4 típusú hidraulikus hengerítő DURMA HRB-3, HRB-4 típusú hidraulikus hengerítő A DURMAZLAR CÉG BEMUTATÁSA A Durmazlar Machine Törökország vezető gépgyártó vállalata, mely éves termelését tekintve világelső a fémmegmunkáló gépek gyártásában.

Részletesebben

LAKATOSÜZEM SILÓK, BETONTELEPI BERENDEZÉSEK, TARTÁLYOK

LAKATOSÜZEM SILÓK, BETONTELEPI BERENDEZÉSEK, TARTÁLYOK LAKATOSÜZEM SILÓK, BETONTELEPI BERENDEZÉSEK, TARTÁLYOK NAGYMÉRETÛ ACÉLSZERKEZETEK, HENGERES TESTEK, KONTÉNEREK GYÁRTÁSA www.lakatosuzemmohacs.hu BEMUTATKOZÁS A Steel-Metál Kft. Lakatosüzem nagyméretû acélszerkezetek,

Részletesebben

Gyártó -Szolgáltató és Forgalmazó Kft.

Gyártó -Szolgáltató és Forgalmazó Kft. Gyártó -Szolgáltató és Forgalmazó Kft. A GMV Kft. Cégünk fő profilja a gépgyártás, gépipari beszállító tevékenység, amihez rendelkezünk a szükséges technológiák jelentős részével. Egyes lemezmegmunkálások

Részletesebben

CÉGISMERTETŐ AUTÓIPARI BESZÁLLÍTÓK RÉSZÉRE BI-KA LOGISZTIKA KFT. Szállítmányozás, Raktározás Komplex logisztikai szolgáltatások

CÉGISMERTETŐ AUTÓIPARI BESZÁLLÍTÓK RÉSZÉRE BI-KA LOGISZTIKA KFT. Szállítmányozás, Raktározás Komplex logisztikai szolgáltatások CÉGISMERTETŐ AUTÓIPARI BESZÁLLÍTÓK RÉSZÉRE BI-KA LOGISZTIKA KFT. Szállítmányozás, Raktározás Komplex logisztikai szolgáltatások RÖVID CÉGISMERTETŐ SZÁMOKBAN - 20 éve vagyunk jelen szállítmányozás, raktározás,

Részletesebben

...ÉS AZ ÖTLET MŰKÖDIK.

...ÉS AZ ÖTLET MŰKÖDIK. AMIBEN HISZÜNK KREATIVITÁS Az új megoldások szüntelen keresése teszi számunkra igazán élvezetessé a munkánkat. FENNTARTHATÓSÁG Környezetbarát, energiatakarékos, csökkentett hő- és zajkibocsátású gépek

Részletesebben

Szerszám- és Formakészítő Kft. V2.50P

Szerszám- és Formakészítő Kft. V2.50P Szerszám- és Formakészítő Kft. V2.50P A RIGO Kft 1990-ben alakult 25 millió forintos törzstőkével. 100 %-ban magyar tulajdonú cég, családi vállalkozás. A Kft. székhelye Budapest, Orsovai út 3., két telephelyen,

Részletesebben

Ügyfelünk a Grundfos. Központi raktár, egy helyre összpontosított erőforrások

Ügyfelünk a Grundfos. Központi raktár, egy helyre összpontosított erőforrások Ügyfelünk a Grundfos Központi raktár, egy helyre összpontosított erőforrások Összefoglalás A Grundfos globális viszonylatban vezető szerepet tölt be a szivattyúágazatban. A dán vállalat jelenléte Magyarországon

Részletesebben

FÉMFELDOLGOZÓ KFT. LENDÜLET ÉS TÖRETLEN FEJLŐDÉS 1995 ÓTA

FÉMFELDOLGOZÓ KFT. LENDÜLET ÉS TÖRETLEN FEJLŐDÉS 1995 ÓTA " " FÉMFELDOLGOZÓ KFT. LENDÜLET ÉS TÖRETLEN FEJLŐDÉS 1995 ÓTA ÜZLETÁGAINK Acélszerkezet-gyártás és -szerelés Cégcsoportunk évi 2000 tonna feletti acélszerkezetet gyárt. A kisebb mezőgazdasági takarmánytárolóktól

Részletesebben

AZ ÖN ELEKTRONIKAI FEJLESZTŐ ÉS GYÁRTÓ VÁLLALATA

AZ ÖN ELEKTRONIKAI FEJLESZTŐ ÉS GYÁRTÓ VÁLLALATA Z Elektronika Kft. AZ ÖN ELEKTRONIKAI FEJLESZTŐ ÉS GYÁRTÓ VÁLLALATA www.zelektronika.eu TISZTELT LEENDŐ PARTNERÜNK! FEJLŐDÉSÜNK ZÁLOGA AZ ÖN SIKERE ELEKTRONIKAI TERMÉKFEJLESZTÉS ÉS GYÁRTÁS Z Elektronika

Részletesebben

BEMUTATKOZÓ. Technológiai gépészeti üzletágunk fő tevékenységei:

BEMUTATKOZÓ. Technológiai gépészeti üzletágunk fő tevékenységei: BEMUTATKOZÓ Cégünk a Clasman Kft. 2011ben alapított, kizárólag magyar tulajdonú társaság, amely megalakulása óta folyamatosan részt vesz ipari létesítmények, technológiai csőhálózat és acélszerkezet szerelési

Részletesebben

A Sokoró Kft. felajánlja szakmai tapasztalatát, és felszabaduló kapacitásait

A Sokoró Kft. felajánlja szakmai tapasztalatát, és felszabaduló kapacitásait A Sokoró Kft. felajánlja szakmai tapasztalatát, és felszabaduló kapacitásait 1. Kihelyezett bérmunka végzésére 2. Raktárterület bérbeadására raktározási terület anyagmozgatási lehetőséggel irodákkal szociális

Részletesebben

Üdvözöljük! Ing. Franz Jöbstl & Andreas Liska

Üdvözöljük! Ing. Franz Jöbstl & Andreas Liska Mechanikai CNC preciziós és hegesztett alkatrészek gyártójaként több, mint 23 éve vagyunk megbízható szállítója igényes mechanikai alkatrészeknek, emellett elektromos kapcsolószekrények előállításával

Részletesebben

AZ ÖN ELEKTRONIKAI BÉRGYÁRTÓJA

AZ ÖN ELEKTRONIKAI BÉRGYÁRTÓJA Z Elektronika Kft. AZ ÖN ELEKTRONIKAI BÉRGYÁRTÓJA www.zelektronika.eu TISZTELT LEENDŐ PARTNERÜNK! FEJLŐDÉSÜNK ZÁLOGA AZ ÖN SIKERE Z ELEKTRONIKA KFT. SZÉLES KÖRŰ SZOLGÁLTATÁST NYÚJT AZ ELEKTRONIKAI BÉRGYÁRTÁS

Részletesebben

Tisztelt Olvasó! Nagy örömömre szolgál, hogy átnyújthatom Önnek ezt a színvonalas kiadványt melyet cégem fennállásának 20. évfordulójára készítettünk.

Tisztelt Olvasó! Nagy örömömre szolgál, hogy átnyújthatom Önnek ezt a színvonalas kiadványt melyet cégem fennállásának 20. évfordulójára készítettünk. Tisztelt Olvasó! Nagy örömömre szolgál, hogy átnyújthatom Önnek ezt a színvonalas kiadványt melyet cégem fennállásának 20. évfordulójára készítettünk. A célom az volt, hogy az eddig elért eredményeinket

Részletesebben

DURMA VS CNC típusú állítható vágószögű hidraulikus lemezolló

DURMA VS CNC típusú állítható vágószögű hidraulikus lemezolló DURMA VS CNC típusú állítható vágószögű hidraulikus lemezolló A DURMAZLAR CÉG BEMUTATÁSA A Durmazlar Machine Törökország vezető gépgyártó vállalata, mely éves termelését tekintve világelső a fémmegmunkáló

Részletesebben

DURMA RP típusú stancoló gépek

DURMA RP típusú stancoló gépek DURMA RP típusú stancoló gépek A DURMAZLAR CÉG BEMUTATÁSA A Durmazlar Machine Törökország vezető gépgyártó vállalata, mely éves termelését tekintve világelső a fémmegmunkáló gépek gyártásában. Napjainkban,

Részletesebben

DURMA SBT típusú billenőgerendás hidraulikus lemezolló

DURMA SBT típusú billenőgerendás hidraulikus lemezolló DURMA SBT típusú billenőgerendás hidraulikus lemezolló A DURMAZLAR CÉG BEMUTATÁSA A Durmazlar Machine Törökország vezető gépgyártó vállalata, mely éves termelését tekintve világelső a fémmegmunkáló gépek

Részletesebben

DURMA PBF típusú hidraulikus CNC élhajlító

DURMA PBF típusú hidraulikus CNC élhajlító DURMA PBF típusú hidraulikus CNC élhajlító A DURMAZLAR CÉG BEMUTATÁSA A Durmazlar Machine Törökország vezető gépgyártó vállalata, mely éves termelését tekintve világelső a fémmegmunkáló gépek gyártásában.

Részletesebben

DURMA AD-S típusú hidraulikus CNC élhajlító

DURMA AD-S típusú hidraulikus CNC élhajlító DURMA AD-S típusú hidraulikus CNC élhajlító A DURMA CÉG BEMUTATÁSA A Durmazlar Machine Törökország vezető gépgyártó vállalata, mely éves termelését tekintve világelső a fémmegmunkáló gépek gyártásában.

Részletesebben

Üdvözöljük! Ing. Franz Jöbstl & Andreas Liska

Üdvözöljük! Ing. Franz Jöbstl & Andreas Liska Mechanikai CNC preciziós és hegesztett alkatrészek gyártójaként több, mint 20 éve vagyunk megbízható szállítója igényes mechanikai alkatrészeknek, emellett elektromos kapcsolószekrények előállításával

Részletesebben

Az IQ Kecskemét Ipari Innovációs Központ széleskörű szolgáltatásokat biztosít a vállalkozások számára az alábbi területeken:

Az IQ Kecskemét Ipari Innovációs Központ széleskörű szolgáltatásokat biztosít a vállalkozások számára az alábbi területeken: MEGVALÓSÍTÁS Az IQ Kecskemét Ipari Kutató Kft-t 2011-ben alapították azzal a céllal, hogy Kecskeméten létrejöjjön egy innovációs műhely, ahol lehetőség van a kutatásra, ipari fejlesztések kidolgozására

Részletesebben

XIX. Kárpát-medencei Kisvasúti Találkozó

XIX. Kárpát-medencei Kisvasúti Találkozó XIX. Kárpát-medencei Kisvasúti Találkozó 2013.02.06. Budapest-Keleti pu. MÁV Vasjármű Járműjavító és Gyártó Kft. (9700 Szombathely, Szövő u.85.) info@mvj.hu www.mvj.hu MVJ telephelyei Tulajdonosi struktúra

Részletesebben

BROADINVEST ÉPÍTŐIPARI SZOLGÁLTATÓ ÉS KERESKEDELMI KFT. Gépbeszerzés a Broadinvest Kft-nél

BROADINVEST ÉPÍTŐIPARI SZOLGÁLTATÓ ÉS KERESKEDELMI KFT. Gépbeszerzés a Broadinvest Kft-nél BROADINVEST ÉPÍTŐIPARI SZOLGÁLTATÓ ÉS KERESKEDELMI KFT. Gépbeszerzés a Broadinvest Kft-nél Szakmai anyag a Mezőföldi Híd Térségfejlesztő Egyesület Helyi Vidékfejlesztési Stratégiájából a Térségi és helyi

Részletesebben

Projektek minőségbiztosítása: Hogyan előzhetők meg / fedezhetők fel időben a garanciális problémák? Nyiri Szabolcs Szakértői Iroda vezető

Projektek minőségbiztosítása: Hogyan előzhetők meg / fedezhetők fel időben a garanciális problémák? Nyiri Szabolcs Szakértői Iroda vezető Projektek minőségbiztosítása: Hogyan előzhetők meg / fedezhetők fel időben a garanciális problémák? Nyiri Szabolcs Szakértői Iroda vezető 2013.11.13. Tartalomjegyzék: Kivitelezési hibák, projekt végrehajtási

Részletesebben

BEMUTATKOZÓ. Technológiai gépészeti üzletágunk fő tevékenységei:

BEMUTATKOZÓ. Technológiai gépészeti üzletágunk fő tevékenységei: BEMUTATKOZÓ Cégünk a Clasman Kft. 2011-ben alapított, kizárólag magyar tulajdonú társaság, mely megalakulása óta folyamatosan részt vesz ipari létesítmények, technológiai csőhálózat és acélszerkezet szerelési

Részletesebben

DURMA AD-R típusú hidraulikus CNC élhajlító

DURMA AD-R típusú hidraulikus CNC élhajlító DURMA AD-R típusú hidraulikus CNC élhajlító A DURMA CÉG BEMUTATÁSA A Durmazlar Machine Törökország vezető gépgyártó vállalata, mely éves termelését tekintve világelső a fémmegmunkáló gépek gyártásában.

Részletesebben

EGYEDI, ADAPTÁLHATÓ UNIVERZÁLIS KARTÁMASZ KIFEJLESZTÉSE AZ ARMSTER TERMÉKCSALÁD BŐVÍTÉSÉVEL GINOP

EGYEDI, ADAPTÁLHATÓ UNIVERZÁLIS KARTÁMASZ KIFEJLESZTÉSE AZ ARMSTER TERMÉKCSALÁD BŐVÍTÉSÉVEL GINOP 2017I08I07 EGYEDI, ADAPTÁLHATÓ UNIVERZÁLIS KARTÁMASZ KIFEJLESZTÉSE AZ ARMSTER TERMÉKCSALÁD BŐVÍTÉSÉVEL GINOP-2.1.7-15-2016-00128 TÁJÉKOZTATÓ A RATI Autófelszerelési Cikkeket Fejlesztő, Gyártó és Forgalmazó

Részletesebben

NYITOTTSÁG TAPASZTALAT TERVEZÉS, KUTATÁS, FEJLESZTÉS MEGOLDÁS KAPACITÁS, DINAMIKA PARTNERSÉG KÖZELSÉG

NYITOTTSÁG TAPASZTALAT TERVEZÉS, KUTATÁS, FEJLESZTÉS MEGOLDÁS KAPACITÁS, DINAMIKA PARTNERSÉG KÖZELSÉG NYITOTTSÁG Engedjék meg, hogy néhány szóban bemutassuk a KORAX Gépgyárat és tevékenységünket. A gépgyártás során megszerzett tapasztalataink és technikai (technológiai) lehetőségeink felhasználásával kívánunk

Részletesebben

Dercés és granulált takarmány Gyermelyről

Dercés és granulált takarmány Gyermelyről A Gyermelyi Vállalatcsoport Magyarország egyik meghatározó élelmiszeripari vállalkozása. Fő termékei, a tészta, a liszt és a tojás, széles körben ismertek és kedveltek. A cégcsoport egy teljesen zárt vertikumot

Részletesebben

Tisztelt Érdeklődő, Látogató!

Tisztelt Érdeklődő, Látogató! Tisztelt Érdeklődő, Látogató! Mi a Carmechanix Team előnye a piacon jelen lévő, hasonló tevékenységű vállalatokkal szemben? Ön miért minket válasszon járműve javítására? Hasonlítsa össze szolgáltatásainkat

Részletesebben

Képfeldolgozó rendszerek a méréstechnikában

Képfeldolgozó rendszerek a méréstechnikában Képfeldolgozó rendszerek a méréstechnikában www.falcon-vision.com GYÁRTÓSORI ELLENÔRZÉS MINÔSÉGBIZTOSÍTÁS FOLYAMATDIAGNOSZTIKA www.falcon-vision.com Termékeink felhasználási köre Képfeldolgozó mérôrendszerek

Részletesebben

2018. évi energiafogyasztási riport thyssenkrupp Components Technology Hungary Kft.

2018. évi energiafogyasztási riport thyssenkrupp Components Technology Hungary Kft. 2018. évi energiafogyasztási riport thyssenkrupp Components Technology Hungary Kft. I. Tartalomjegyzék I. Tartalomjegyzék...2 II. Vezetői összefoglaló...3 II.1. Az éves riport célja...3 II.2. A szakreferens

Részletesebben

Tevékenységeink. A tudásra építünk építőipari szolgáltatások. Szervezeti felépítés. G NKGO Ingatlanfejlesztés, -hasznosítás, üzemeltetés

Tevékenységeink. A tudásra építünk építőipari szolgáltatások. Szervezeti felépítés. G NKGO Ingatlanfejlesztés, -hasznosítás, üzemeltetés A tudásra építünk építőipari szolgáltatások Szervezeti felépítés A KÉSZ Csoport az építőipar, az építőelem-gyártás, az ingatlanfejlesztés és a vállalkozásfejlesztés területén jelentős gazdasági erőt képvisel.

Részletesebben

2018. évi energiafogyasztási riport Veritas Dunakiliti Kft.

2018. évi energiafogyasztási riport Veritas Dunakiliti Kft. 2018. évi energiafogyasztási riport Veritas Dunakiliti Kft. I. Tartalomjegyzék I. Tartalomjegyzék... 2 II. Vezetői összefoglaló... 3 II.1. Az éves riport célja... 3 II.2. A szakreferens szervezet bemutatása...

Részletesebben

XELLA Pórusbeton építés jövõje

XELLA Pórusbeton építés jövõje XELLA Pórusbeton építés jövõje Hagyomány és fejlõdés A növekedésorientált vállalati stratégiát a technikai és minõségi elõrelépés indokolja. Franz Haniel und Cie. Haniel Bau-Industrie (Führungsgesellschaft)

Részletesebben

A ZÖLD GAZDASÁG ERŐSÍTÉSE A HOSSZÚTÁVON FENNTARTHATÓ FEJLŐDÉS BIZTOSÍTÁSA ÉRDEKÉBEN

A ZÖLD GAZDASÁG ERŐSÍTÉSE A HOSSZÚTÁVON FENNTARTHATÓ FEJLŐDÉS BIZTOSÍTÁSA ÉRDEKÉBEN A ZÖLD GAZDASÁG ERŐSÍTÉSE A HOSSZÚTÁVON FENNTARTHATÓ FEJLŐDÉS BIZTOSÍTÁSA ÉRDEKÉBEN Balassagyarmat, 2013.május 09. Mizik András erdőmérnök Ipoly Erdő Zrt. Miért Zöldgazdaság? A Zöldgazdaság alapelvei:

Részletesebben

Alsipercha Lezuhanásgátló rendszer

Alsipercha Lezuhanásgátló rendszer Alsipercha Lezuhanásgátló rendszer Ipari alkalmazás ALSINA Az Alsina csoport célkitűzése Megoldások nyújtása betonszerkezetekhez, melyek segítségével ügyfeleink növelhetik projektjeik hatékonyságát és

Részletesebben

CÉGISMERTETŐ ANGOL INVEST INGATLANFEJLESZTŐ, FORGALMAZÓ ÉS ÉPÍTŐIPARI KFT. e-mail:info@angolinvest.hu www.angolinvest.hu

CÉGISMERTETŐ ANGOL INVEST INGATLANFEJLESZTŐ, FORGALMAZÓ ÉS ÉPÍTŐIPARI KFT. e-mail:info@angolinvest.hu www.angolinvest.hu CÉGISMERTETŐ ANGOL INVEST INGATLANFEJLESZTŐ, FORGALMAZÓ ÉS e-mail:info@angolinvest.hu. HIVATALOS CÉGADATOK: 1. ÁLTALÁNOS ADATOK: CÉGJEGYZÉKSZÁM: 01-09-868377 CÉGFORMA: KORLÁTOLT FELELŐSSÉGŰ TÁRSASÁG BEJEGYEZVE:

Részletesebben

ÁTI DEPO Zrt. A Logisztika Napja Miskolc Miskolc régió vezető logisztikai cége mára már több, mint logisztika.

ÁTI DEPO Zrt. A Logisztika Napja Miskolc Miskolc régió vezető logisztikai cége mára már több, mint logisztika. ÁTI DEPO Zrt. A Logisztika Napja Miskolc 2017.04.27. Miskolc régió vezető logisztikai cége mára már több, mint logisztika Vojdyla Judit Bevezetés Cégnév: ÁTI DEPO Zrt. Cím: 1131 Budapest Pannónia út 11.

Részletesebben

ANEMOSZTÁTOK. Termékek, rendszerek és megoldások

ANEMOSZTÁTOK. Termékek, rendszerek és megoldások ANEMOSZTÁTOK Termékek, rendszerek és megoldások AZ SIG AIR HANDLING BEMUTATÁSA Az SIG Air Handling az egyik vezető beszállító a termékek és rendszerek a légtechnikai piacon. Teljeskörű légtechnikai megoldásokat

Részletesebben

Lindab integrált rendszerek Előszerelt SBS kisépület-rendszer

Lindab integrált rendszerek Előszerelt SBS kisépület-rendszer Lindab integrált rendszerek Előszerelt SBS kisépület-rendszer Ideális megoldás a beruházásához Az előszerelt Lindab kisépület-rendszer (előszerelt SBS) nyújtja kategóriájában az ideális költséghatékony

Részletesebben

CÉGTÖRTÉNET. A Cső-Montage Kft. 1990 decemberében alakult és 1991 március óta működő Társaság. Társaságunk 100%-ban magyar tulajdonban

CÉGTÖRTÉNET. A Cső-Montage Kft. 1990 decemberében alakult és 1991 március óta működő Társaság. Társaságunk 100%-ban magyar tulajdonban BEMUTATKOZÁS 1103, Gyömrői út 33. Tel.: 260-4681, 261-6740, 431-5336, 431-4595 Fax: 431-7391 e-mail: csomontage@csomontage.hu web: www.csomontage.hu CÉGTÖRTÉNET A Cső-Montage Kft. 1990 decemberében alakult

Részletesebben

Folyamat ésszerűsítés. Hidak a jövőbe. Szerszámok / Méréstechnika / Automatizáció

Folyamat ésszerűsítés. Hidak a jövőbe. Szerszámok / Méréstechnika / Automatizáció Folyamat ésszerűsítés Hidak a jövőbe Szerszámok / Méréstechnika / Automatizáció Küldetésünk Ön műszakilag igényes termékeket vagy alkatrészeket készít. Mi a gyártás hatékonyságáról és megbízhatóságáról,

Részletesebben

ÜDVÖZÖLJÜK A CSALÁDBAN!

ÜDVÖZÖLJÜK A CSALÁDBAN! ÜDVÖZÖLJÜK A CSALÁDBAN! ITT MINDEN A CSALÁDIAS TÖRŐDÉS -RŐL SZÓL! A Kiánál családtagként szeretjük az autóinkat... és amit szeretünk, azzal törődni kell. Kia-tulajdonosként Ön is családunk tagjává vált.

Részletesebben

ENERGETIKAI SZAKREFERENSI ÉVES JELENTÉS

ENERGETIKAI SZAKREFERENSI ÉVES JELENTÉS ENERGETIKAI SZAKREFERENSI ÉVES JELENTÉS a MEY Hungária Kft. vonatkozásában a 217-es naptári év energiafogyasztási és energiahatékonysági tevékenységgel kapcsolatosan készítette CleanTech Energy Solutions

Részletesebben

Konzultáció és szakmai, műszaki tanácsadás

Konzultáció és szakmai, műszaki tanácsadás Konzultáció és szakmai, műszaki tanácsadás Tevékenységünk A C2C Kft. az elmúlt években számos jelentős beruházás megvalósításában vett részt, mint a projekt lebonyolítója, irányítója, műszaki ellenőre.

Részletesebben

A MÉRETRE GYÁRTOTT VASBETON FELÜLETSZERKEZETEK ESETE

A MÉRETRE GYÁRTOTT VASBETON FELÜLETSZERKEZETEK ESETE KONFERENCIASOROZAT 2015 LEIER HUNGÁRIA KFT Magyar Gábor vezető statikus. A MÉRETRE GYÁRTOTT VASBETON FELÜLETSZERKEZETEK ESETE A CPR-EL KONFERENCIASOROZAT 2015 LEIER HUNGÁRIA Kft. www.leier.eu +36 (96)512550

Részletesebben

innovációra és nemzetközi együttműködések

innovációra és nemzetközi együttműködések Tények és adatok Alapítás 1993 Tulajdonosok 100%-ban magyar tulajdonosi kör Éves forgalom 300 millió Forint C é g p r o fi l A 1993-ban alapított vállalkozás, fő profilja üzleti informatikai megoldások

Részletesebben

Lorem ipsum dolor sit amet. Szép napot kívánok!

Lorem ipsum dolor sit amet. Szép napot kívánok! Lorem ipsum dolor sit amet Szép napot kívánok! 1 Energetikai korszerűsítések önkormányzati és vállalati környezetben Előadó: Arányi István UFS Group Divízióvezető - Leginnovatívabb partner - Arányi István

Részletesebben

Bán Manufacturing Support Kft

Bán Manufacturing Support Kft Bán László 2007-ben egy kínálkozó új lehetőséget megragadva megalapította a szombathelyi székhelyű Bán Manufacturing Support Kft-t. A családi vállalkozás tevékenysége kezdetben javarészt a nagy multinacionális

Részletesebben

Hamburger/Mosburger/Dunapack Csoport. Prinzhorn Holding. Mosonpack Kft.

Hamburger/Mosburger/Dunapack Csoport. Prinzhorn Holding. Mosonpack Kft. Hamburger/Mosburger/Dunapack Csoport Prinzhorn Holding Mosonpack Kft. Prinzhorn HoldingHamburger/Mosburger/Dunapack Csoport Trade Hullámalappapír Csomagolás Címke és Flexpack W.Hamburger Trade W.Hamburger

Részletesebben

Klíma - Szellőzés - Légtechnika Tisztaterek építése. radel&hahn zrt. Alapítva 1951-ben

Klíma - Szellőzés - Légtechnika Tisztaterek építése. radel&hahn zrt. Alapítva 1951-ben 1 Klíma - Szellőzés - Légtechnika Tisztaterek építése radel&hahn zrt Alapítva 1951-ben radel&hahn zrt 2 Klíma- és szellőző berendezések Komplett megoldásokat kínálunk Szállított légmennyiség: 1000 m 3

Részletesebben

Üdvözöljük! Tánci Kft. Minden ami elektromosság!

Üdvözöljük! Tánci Kft. Minden ami elektromosság! Üdvözöljük! Ön a Tánci Kft. Bemutatkozó anyagát tartja a kezében. Reméljük sikerül társaságunkról olyan reális képet alkotni, amely egy sikeres üzleti kapcsolat alapját képezheti. Tánci Kft. 6727 Szeged

Részletesebben

BEMUTATKOZÓ KATALÓGUS

BEMUTATKOZÓ KATALÓGUS PARTNER A SIKERHEZ BEMUTATKOZÓ KATALÓGUS WWW.WHC.HU BEMUTATKOZÁS 1990 alapítás 8 iroda 28 év szakmai tapasztalat 11.000 munkavállaló bérszámfejtése Díjak Legjobb női munkahely 200+ ügyfél 250+ elérhető

Részletesebben

3100-Salgótarján, Fülemüle út 9. Tel.: (32) 440 855; Fax: (32) 441 369; email: pirazol@pirazol.hu www.pirazol.hu

3100-Salgótarján, Fülemüle út 9. Tel.: (32) 440 855; Fax: (32) 441 369; email: pirazol@pirazol.hu www.pirazol.hu 3100-Salgótarján, Fülemüle út 9. Tel.: (32) 440 855; Fax: (32) 441 369; email: pirazol@pirazol.hu www.pirazol.hu Bemutatkozás A PIRAZOL KFT. 1993-ban alakult, salgótarjáni telephellyel. Jelenleg is itt

Részletesebben

PTE PMMIK, SzKK Smart City Technologies, BimSolutions.hu 1

PTE PMMIK, SzKK Smart City Technologies, BimSolutions.hu 1 BEMUTATKOZÁS Diploma (2009) Építészirodai munka, tervezési gyakorlat VICO vcs, (vce), pl, trainer (2010) PhD tanulmányok + oktatás Kutatócsoport + saját projektek (2014) BimSolutions.hu 1 BIM FELHASZNÁLÁSI

Részletesebben

Egy országos jelentőségű beruházási projekt beszállítójává válásához szükséges stratégiai döntések

Egy országos jelentőségű beruházási projekt beszállítójává válásához szükséges stratégiai döntések Egy országos jelentőségű beruházási projekt beszállítójává válásához szükséges stratégiai döntések Dr. Boda György Boda & Partners Kft partnere Budapesti Corvinus egyetem, egyetemi docens.. XXIII. Magyar

Részletesebben

A mobil térrendszerek szakértője

A mobil térrendszerek szakértője A mobil térrendszerek szakértője Az Ön mobil térrendszereinek szakértője CONTAINEX a WALTER GROUP tagja Értékeink A CONTAINEX a konténerek és mobil térrendszerek vezető értékesítője egész Európában több

Részletesebben

Az ásványgyapot új generációja

Az ásványgyapot új generációja Az ásványgyapot új generációja Egy selymes tapintású, kristálytiszta, nem éghető hő- és hangszigetelő ásványgyapot az URSA-tól PureOne az ásványgyapot új generációja URSA az Ön partnere elkötelezett a

Részletesebben

2015-re várható hazai pályázati lehetőségek Tájékoztatás új pályázati lehetőségekről 2015. Június 16. Kövy Katalin

2015-re várható hazai pályázati lehetőségek Tájékoztatás új pályázati lehetőségekről 2015. Június 16. Kövy Katalin 2015.06.17. 2015-re várható hazai pályázati lehetőségek Tájékoztatás új pályázati lehetőségekről 2015. Június 16. Kövy Katalin NORRIA Észak-magyarországi Regionális Innovációs Ügynökség Nonprofit Kft.

Részletesebben

EPS hulladékból építési termék. Szerelvénybolt Kft. Előadó: Pető István

EPS hulladékból építési termék. Szerelvénybolt Kft. Előadó: Pető István EPS hulladékból építési termék Szerelvénybolt Kft. Előadó: Pető István email: peto.istvan@wywblock.hu Alapvető információk Magyarországon keletkező összes hulladék: 16,7M tonna/év, melynek 38%-a építési,

Részletesebben

Cégbemutató DIMEL BÚTOR KFT.

Cégbemutató DIMEL BÚTOR KFT. Cégbemutató Egyedi bútorgyártással 1997-ben kezdtem el foglalkozni. Ügyfélkörünk lakossági és közületi megrendelőkből áll. Referenciánkban kisbútoroktól kezdve, családi házak teljes bebútorozásán át, irodaházak

Részletesebben

Solingen 19. március 2013. Sikertörténet. Felhasználói jelentés. Üzemi eszközöket gyártó vállalkozás Acélról Alumíniumra vált

Solingen 19. március 2013. Sikertörténet. Felhasználói jelentés. Üzemi eszközöket gyártó vállalkozás Acélról Alumíniumra vált Solingen 19. március 2013 Sikertörténet Felhasználói jelentés Üzemi eszközöket gyártó vállalkozás Acélról Alumíniumra vált Görgősoros FiFo állvány a szereldében Üzemi eszközöket gyártó vállalkozás Acélról

Részletesebben

ÉPÍTÉSZETI TERMÉKGYÁRTÓ KÖZPONT

ÉPÍTÉSZETI TERMÉKGYÁRTÓ KÖZPONT ÉPÍTÉSZETI TERMÉKGYÁRTÓ KÖZPONT ÉPÍTÉSZETI TERMÉKGYÁRTÓ KÖZPONT A magyar építőipari piacon több, mint 20 éve jelenlévő MATECH Magyar Technológiai Kft. Építészeti Termékgyártó Központ a KÉSZ csoport tagjaként

Részletesebben

C é g t ö r t é n e t

C é g t ö r t é n e t C é g t ö r t é n e t t a l a p a s p o r t k f t. z ö l d s é g - g y ü m ö l c s n a g y k e r e s k e d é s A Talapa Sport Kft. 1994. április 11- ével alakult, határozatlan idôre. A cég alapítója és

Részletesebben

Iparágak. Integrált vállalatirányítás. Ügyfélkapcsolat-kezelés. Jelentéskészítés. Üzleti intelligencia. Döntéstámogatás. Üzleti folyamatmenedzsment

Iparágak. Integrált vállalatirányítás. Ügyfélkapcsolat-kezelés. Jelentéskészítés. Üzleti intelligencia. Döntéstámogatás. Üzleti folyamatmenedzsment Ügyfélkapcsolat-kezelés Integrált vállalatirányítás Iparágak Üzleti intelligencia Üzleti folyamatmenedzsment Rendszerfejlesztés Logisztika és disztribúció Rendszerintegráció Üzleti tanácsadás, oktatás

Részletesebben

Fejlesztési projektjeink eredményei

Fejlesztési projektjeink eredményei Fejlesztési projektjeink eredményei 1 www.bosch.hu Fejlesztési projektjeink eredményei 2 Miskolc Robert Bosch Energy and Body Systems Kft. A Robert Bosch Energy and Body Systems Kft. 2003 nyarán alakult,

Részletesebben

TÜV NORD Hungary Kft. A minőségbiztosítás kiemelt szerepe a jelenlegi gazdasági válságban Egy ISO minősítés akár a vevők megtartását is jelentheti

TÜV NORD Hungary Kft. A minőségbiztosítás kiemelt szerepe a jelenlegi gazdasági válságban Egy ISO minősítés akár a vevők megtartását is jelentheti TÜV NORD Hungary Kft A minőségbiztosítás kiemelt szerepe a jelenlegi gazdasági válságban Egy ISO minősítés akár a vevők megtartását is jelentheti Stricca Lilla, ügyvezető igazgató, TÜV NORD Hungary Magyarországi

Részletesebben

ENERGETIKAI SZAKREFERENSI ÉVES JELENTÉS

ENERGETIKAI SZAKREFERENSI ÉVES JELENTÉS ENERGETIKAI SZAKREFERENSI ÉVES JELENTÉS az ISD Kokszoló Kft. vonatkozásában a 2017-es naptári év energiafogyasztási és energiahatékonysági tevékenységgel kapcsolatosan készítette CleanTech Energy Solutions

Részletesebben

Elmer Kft. Cégbemutató

Elmer Kft. Cégbemutató Elmer Kft. Cégbemutató 2012 Elmer Kft. Cím: 1145 Budapest, Amerikai út 98. Tel: +36-1-445-1951 Fax: +36-1-445-1968 E-mail: elmer@ciklo-group.com Web: www.elmer.hu Küldetésünk: Magyarország egyik vezető

Részletesebben

CSR IRÁNYELV Tettek a fenntartható fejlõdés érdekében

CSR IRÁNYELV Tettek a fenntartható fejlõdés érdekében CSR IRÁNYELV Tettek a fenntartható fejlõdés érdekében A Toyota alapítása óta folyamatosan arra törekszünk, hogy kiváló minõségû és úttörõ jelentõségû termékek elõállításával, valamint magas szintû szolgáltatásainkkal

Részletesebben

MUNKAHELYEK ÉS TECHNOLÓGIÁK ÉPÍTÉSZETE MAI IPARI ÉPÜLETEGYÜTTESEK KOMPLEX MUNKAKÖRNYEZET -TERVEZÉSE

MUNKAHELYEK ÉS TECHNOLÓGIÁK ÉPÍTÉSZETE MAI IPARI ÉPÜLETEGYÜTTESEK KOMPLEX MUNKAKÖRNYEZET -TERVEZÉSE MUNKAHELYEK ÉS TECHNOLÓGIÁK ÉPÍTÉSZETE MAI IPARI ÉPÜLETEGYÜTTESEK KOMPLEX MUNKAKÖRNYEZET -TERVEZÉSE TÉZISFÜZET FODRÓCZY JÓZSEF ÉPÍTÉSZ PTE PMMK BREUER MARCELL DOKTORI ISKOLA - 2012 1 BEVEZETÉS Mint minden

Részletesebben

~ Teljeskörű otthon modernizáció ~ Egys z e r ű ség. Kén ye l e m. Biztonság. Cégbemutató InfoEconomic Informatikai és Szolgáltató Kft.

~ Teljeskörű otthon modernizáció ~ Egys z e r ű ség. Kén ye l e m. Biztonság. Cégbemutató InfoEconomic Informatikai és Szolgáltató Kft. ~ Teljeskörű otthon modernizáció ~ Egys z e r ű ség. Kén ye l e m. Biztonság. Cégbemutató 2018. InfoEconomic Informatikai és Szolgáltató Kft. Rólunk: A tulajdonos 2013-ban alapította a vállalkozást. Az

Részletesebben

ENERGETIKAI SZAKREFERENSI ÉVES JELENTÉS

ENERGETIKAI SZAKREFERENSI ÉVES JELENTÉS ENERGETIKAI SZAKREFERENSI ÉVES JELENTÉS a EuropTec Kft. vonatkozásában a 2017-es naptári év energiafogyasztási és energiahatékonysági tevékenységgel kapcsolatosan készítette TARTALOMJEGYZÉK 1 Bevezetés...

Részletesebben

VILLAMOS IPARI KIVITELEZÉS

VILLAMOS IPARI KIVITELEZÉS VILLAMOS IPARI KIVITELEZÉS Lámpaeladásaink jelentős része, több mint 50%-a projektben történt, vagyis kivitelezéssel együtt vásároltak tőlünk az ügyfeleink. 2017. év elejétől az Elecon Kft-vel karöltve

Részletesebben

2018. évi energiafogyasztási riport MAM-Hungária Kft.

2018. évi energiafogyasztási riport MAM-Hungária Kft. 2018. évi energiafogyasztási riport MAM-Hungária Kft. I. Tartalomjegyzék I. Tartalomjegyzék... 2 II. Vezetői összefoglaló... 3 II.1. Az éves riport célja... 3 II.2. A szakreferens szervezet bemutatása...

Részletesebben

A METALLUX ZRT. RÖVID ISMERTETÉSE

A METALLUX ZRT. RÖVID ISMERTETÉSE A METALLUX ZRT. RÖVID ISMERTETÉSE A Metallux Zrt. fő tevékenysége egyedi felületkezelő, szennyvízkezelő berendezések tervezése és kivitelezése. Foglalkozunk továbbá különböző műanyagos, lakatos munkákkal

Részletesebben

FF-STATIKA Építőmérnöki és Művészeti Bt.

FF-STATIKA Építőmérnöki és Művészeti Bt. ÉPÜLETEK x ALAPOZÁSOK x FELMÉRÉSEK x KIVITELEZÉS FF-STATIKA Építőmérnöki és Művészeti Bt. Tartószerkezetek tervezése Építészeti tervezés Mérnöki létesítmények, földművek tervezése Mobil távközlő állomások

Részletesebben

Hegesztő üzemi technológus

Hegesztő üzemi technológus pedig Békéscsabán (PPM) található. Az OROS Divízió tevékenysége mezőgazdasági és építőipari gépgyártásra terjed ki. Elsősorban hazai, nyugat és kelet-európai, valamint észak-amerikai piacokat szolgál ki.

Részletesebben

A történet elindult. A Pannon Papír megalakulása.

A történet elindult. A Pannon Papír megalakulása. IRODAI MEGOLDÁSOK Történetünk A Pannon Papírt 2005-ben magyarországi magánszemélyek alapították győri székhellyel, többéves papír-írószer kereskedelmi tapasztalattal. A régi kereskedők szakmai elkötelezettsége

Részletesebben

A FORTIS ALAPÍTVÁNY TÁRSADALMI VÁLLALKOZÁSA Üzleti, vállalkozási tevékenység

A FORTIS ALAPÍTVÁNY TÁRSADALMI VÁLLALKOZÁSA Üzleti, vállalkozási tevékenység FORTIS ALAPÍTVÁNY TÁJÉKOZTATÓ KIADVÁNY GINOP-5.1.3-16-2017-00014 A Fortis Alapítvány társadalmi célú vállalkozási tevékenységének kialakítása A FORTIS ALAPÍTVÁNY TÁRSADALMI VÁLLALKOZÁSA Üzleti, vállalkozási

Részletesebben

CÉGISMERTETŐ ANGOL INVEST INGATLANFEJLESZTŐ, FORGALMAZÓ ÉS ÉPÍTŐIPARI KFT. e-mail:info@angolinvest.hu www.angolinvest.hu

CÉGISMERTETŐ ANGOL INVEST INGATLANFEJLESZTŐ, FORGALMAZÓ ÉS ÉPÍTŐIPARI KFT. e-mail:info@angolinvest.hu www.angolinvest.hu CÉGISMERTETŐ ANGOL INVEST INGATLANFEJLESZTŐ, FORGALMAZÓ ÉS e-mail:info@angolinvest.hu. HIVATALOS CÉGADATOK: 1. ÁLTALÁNOS ADATOK: CÉGJEGYZÉKSZÁM: CÉGFORMA: BEJEGYEZVE: 01-09-868377 KORLÁTOLT FELELŐSSÉGŰ

Részletesebben

Ipari szerszámgép kereskedelem, műszaki és beruházási tanácsadás

Ipari szerszámgép kereskedelem, műszaki és beruházási tanácsadás Ipari szerszámgép kereskedelem, műszaki és beruházási tanácsadás CÉGBEMUTATÓ TARTALMA: Célkitűzéseink Miért éppen az SM Tech Kft Földrajzi elhelyezkedés Kereskedelmi ágazataink Beszállító partnereink Egyéb

Részletesebben

LEAN BESZÁLLÍTÓ FEJLESZTÉSI PROGRAM

LEAN BESZÁLLÍTÓ FEJLESZTÉSI PROGRAM LEAN BESZÁLLÍTÓ FEJLESZTÉSI PROGRAM Beszállítókkal kapcsolatos kompetenciafejlesztési igények azonosítása és értékelése (vezetés, technológia, minőség, kommunikáció, logisztika) Dr. Németh Balázs 2013.

Részletesebben

Az ISO 9001:2015 Szabvány sikeres bevezetése A Berg System Kft-nél

Az ISO 9001:2015 Szabvány sikeres bevezetése A Berg System Kft-nél Az ISO 9001:2015 Szabvány sikeres bevezetése A Berg System Kft-nél I. előadás Budapest - 2016.11.08 Berg System Kft minőségpolitikája: Berg System Kft sokat tesz a környezet védelemért, hogy csökkentsük

Részletesebben

Előadó: Kiss Ernő Rinoker Solar Kft ügyvezető NAP NAPJA ORSZÁGOS KONFERENCIA ÉS SZOLÁRVERSENY 2014.09.20 Salgótarján

Előadó: Kiss Ernő Rinoker Solar Kft ügyvezető NAP NAPJA ORSZÁGOS KONFERENCIA ÉS SZOLÁRVERSENY 2014.09.20 Salgótarján Köszöntjük a Nap Napja konferencia résztvevőit Előadó: Kiss Ernő Rinoker Solar Kft ügyvezető RS Komplex szolgáltatás Piaci igény RS Komplex szolgáltatás A szolgáltatás háttere Részvételi feltételek 1.

Részletesebben

Miért szükséges a beszállító fejlesztés? Ászity Sándor EJJT laborvezető

Miért szükséges a beszállító fejlesztés? Ászity Sándor EJJT laborvezető Miért szükséges a beszállító fejlesztés? Ászity Sándor EJJT laborvezető 1 LEANLAB Projekt BME EJJT Tudásközpont 2011-ben kezdte el az Autóipari Termelési Rendszerek Laboratórium létrehozását. Európai Uniós

Részletesebben

Digitalizációs Kutatás Madar Norbert. A kutatást a megbízásából a készítette

Digitalizációs Kutatás Madar Norbert. A kutatást a megbízásából a készítette Digitalizációs Kutatás 2018 Madar Norbert A kutatást a megbízásából a készítette HAGYOMÁNYOS / DIGITÁLIS A digitalizáció a hétköznapokban: milyen téren van jelen? HAGYOMÁNYOS DIGITÁLIS TÉRKÉP GPS ÚJSÁG,

Részletesebben

Így készül egy ultramodern teherautó

Így készül egy ultramodern teherautó Sajtóinformáció Így készül egy ultramodern teherautó Idén tavasszal kigurultak az első sorozatgyártású új Volvo FH teherautók a gyárkapun, hogy átadják őket megrendelőiknek Európa-szerte. De hogyan is

Részletesebben

LEDERMODE KFT. 2459 RÁCALMÁS MIKSZÁTH K. U.1. Szakmai anyag. Gazdaságfejlesztés intézkedés A1. Mezőföldi Híd Térségfejlesztő Egyesület. 2014.

LEDERMODE KFT. 2459 RÁCALMÁS MIKSZÁTH K. U.1. Szakmai anyag. Gazdaságfejlesztés intézkedés A1. Mezőföldi Híd Térségfejlesztő Egyesület. 2014. LEDERMODE KFT. 2459 RÁCALMÁS MIKSZÁTH K. U.1. Szakmai anyag Gazdaságfejlesztés intézkedés A1 Mezőföldi Híd Térségfejlesztő Egyesület 2014. december Cég bemutatása A pályázati intézkedésben meghatározott

Részletesebben