weinberg acélszerkezet-gyártás

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "weinberg acélszerkezet-gyártás"

Átírás

1 weinberg acélszerkezet-gyártás Weinberg just right.

2 Tisztelt Partnerünk! A Weinberg 1993-ban alakult magyar magántulajdonú vállalat. Kiadványunk célja, hogy Ön egy átfogó képet kapjon megoldásainkról, hitvallásunkról és eddig elért eredményeinkről. Gyártóüzemünk és központi irodánk Sárospatakon, projektirodánk Budapesten található. Ezen belül főként csarnoképítéssel és az ahhoz kapcsolódó acélszerkezetek gyártásával foglalkozunk. Célkitűzésünk, hogy a Weinberg név hazánkban és Európa-szerte egyet jelentsen a stabilitással és a minőséggel. Törődünk a részletekkel és megmaradunk a hétköznapok talaján, ezáltal képesek vagyunk fenntarthatóan fejlődni és nagyobbá válni. Kiemelt figyelmet fordítunk partnereink igényeire és testreszabott kiszolgálására, a tervezéstől egészen az átadásig. Éves megrendeléseink bázisát a visszatérő megrendelők garantálják.

3 Magyarországon kívül eddig 19 országban végeztünk munkálatokat. Svédország, Norvégia, Dánia, Finnország, Németország, Svájc, Franciaország, Ausztria, Szlovákia, Ukrajna, Románia, Szerbia, Lengyelország, Hollandia, Oroszország, Bahama-szigetek, Mauritius, Kajmán-szigetek, Nigéria. A 2010-ben m 2 -es gyártófelületünket a folyamatosan növekvő igények érdekében egy újabb, m 2 -es csarnokkal gyarapítottuk, így jelenleg m 2 -en állítjuk elő acélszerkezeteinket. Terveink szerint üzemünket 2016-ban m 2 -esre bővítjük tonna. Ennyi acélszerkezetet gyártottunk 2015 év végéig sárospataki üzemünkben. Pénzügyi stabilitásunkat és megbízhatóságunkat a svéd Bisnode pénzügyi minősítő vállalat legmagasabb szintű, AAA minősítésű tanúsítványa is igazolja.

4 Környezettudatosság Környezetünk megóvása értékrendünk egyik alappillére. Kiemelt fontossággal bír cégünk ökológiai lábnyomának és CO 2 -kibocsátásának csökkentése, a fenntartható fejlődés biztosítása mellett. Irodaházunk klimatizálása és villamosenergia-szükségletének ellátása tisztán alternatív energiák - geotermikus és napelem - felhasználásával történik. Gyártócsarnokainkat intelligens épületautomatika szabályozza. A gyárépületünk körüli terület parkosítása nemcsak szemet gyönyörködtető, de környezetünk megóvásához is hozzájárul. tudásközpont Felismertük, hogy a folyamatos fejlődés biztosítása érdekében elengedhetetlen egy olyan ösztönzőprogram kidolgozása, amely segíti a helyi szakemberek megtartását a régióban. Évek óta szoros együttműködésben vagyunk a térségbeli szakközépiskolákkal ben megállapodást írtunk alá a Miskolci Egyetemmel annak érdekében, hogy a Weinberg-ösztöndíj keretein belül támogatást nyújtsunk a helyi kötődésű, tehetséges mérnök hallgatók számára. A diákokat anyagilag és szakmailag is segítjük, gyakornoki lehetőséget, valamint tanulmányaik végén állást is kínálunk nekik vállalatunknál, ezáltal is gondoskodva a magasan kvalifikált szakemberek hosszú távú utánpótlásáról. zempléniség Büszkék vagyunk zempléni gyökereinkre, fontos számunkra a társadalmi felelősségvállalás. A zempléni régió fejlesztése és a helyi értékek megőrzése egyaránt szívügyünk, ezért számos módon támogatunk helyi iskolákat, egyházakat, kulturális és sportszervezeteket. A régióban nagy a munkanélküliség, amit stabil munkahelyek biztosításával szeretnénk mérsékelni. A tömeges elvándorlás a fiatalokat is érinti, éppen ezért a Miskolci Egyetemmel együttműködve kidolgoztunk egy ösztöndíjprogramot. A stabilitást és az egyensúlyt képviselve a régióban, bízunk benne, hogy többeket maradásra ösztönzünk azok közül, akik hozzánk hasonlóan szeretik és otthonuknak tekintik a zempléni térséget. családbarát szemlélet Dolgozóinkra családtagként tekintünk. Meggyőződéssel állítjuk, hogy a pozitív munkahelyi légkör biztosítása, a színvonalas és hatékony munkavégzés alapvető támogatója. Kollégáink és családjaik számára minden évben megszervezzük a Weinberg-napot, ahol az érdekes és szórakoztató programok során jobbban megismerhetik egymást. Mindig örömmel értesülünk a gyermekvállalásról, kismamáinkat szeretettel visszavárjuk. Őszinte büszkeséggel tölt el bennünket, hogy 2015-ben a Weinbergnél dolgozó munkatársak családjaiban tizenegy kisbaba jött a világra.

5 szakmai bemutatkozás Kezdetben cégünk fő tevékenysége a könnyűszerkezetes csarnoképületek kivitelezése volt. Üzemünket ennek a tevékenységnek a kiszolgálása hívta életre. Az évek alatt a generálkivitelezés mellett az épület és technológiai acélszerkezet-gyártás önálló üzletággá fejlődött a cégen belül. Projektjeinket komplexen kezeljük, partnereinkkel a tervezéstől az átadásig együtt dolgozunk azon, hogy a legoptimálisabb megoldásokat alkalmazzuk a munkálatok során. Mérnökeink száma meghaladja a 40 főt. Az elmúlt években folyamatosan fejlődtünk megvalósult projektjeink révén, ennek köszönhetően rengeteg tapasztalat áll tanácsaink mögött. Munkafolyamataink végrehajtásához minden esetben biztosított a korszerű technológiai, műszaki és technikai háttér. Szakembereink képzettsége és nemzetközi színvonalú gépparkunk a gyártás és kivitelezés szinte teljes spektrumát lefedi. A Weinberg tulajdonosa és menedzsmentje nyitott a megrendelők irányából érkező változatos megkeresésekre. A különböző iparágak képviselőinek beruházásai ösztönzőleg hatnak szervezetünkre, mert az ott alkalmazott innovatív megoldások jelentik fejlődésünk mozgatórugóit. Az említett tapasztalatainknak köszönhetően ma már a Weinberg a magyar építőipar és acélszerkezet-gyártás egyik meghatározó szereplője, mely jelentős potenciállal rendelkezik a gyárépítés területén is.

6 gyártóüzemünk A minőségi gyártás fenntartásához elengedhetetlen a géppark állandó fejlesztése. Büszkék vagyunk rá, hogy mind minőségben, mind hatékonyságban felvesszük a versenyt a legkorszerűbb európai gyártói gyakorlattal. Kulcsfontosságú, hogy vállalatunknál megvalósul a megmunkált elemek teljes körű nyomon követése. Az alkalmazott gyártásirányítási rendszer a komplex vállalatriányítási rendszerünk része. A lemez alapanyagok és a hengerelt profilok átalakítása is CNC vezérlésű berendezéseken történik. A 2013-ban m 2 -esre bővített acélszerkezet-gyártó üzemünkhöz egy m 2 -es raktárterület is tartozik. Üzemünk gyártókapacitása az egyenes vonalú CNC vezérlésű felületkezelő- és megmunkáló gépsoron tonna acélszerkezet/év. A legnagyobb gyártható elemünk 32x6 méter, 50 tonna elemsúlyig. weinberg innováció Csarnokunk bővítése folytán egy olyan egyedi fényreflexiós homlokzatburkolati rendszert fejlesztettünk ki, amivel bebizonyítottuk, hogy egy ipari épület megjelenése is lehet izgalmas és egyedi. Innovációnk nagyszerűsége abban rejlik, hogy rendkívül látványos, ugyanakkor költséghatékony. Az alapanyag egy sorozatgyártásban készülő lemezburkolat, amit a Weinberg megbízásából kifejlesztett szabadalmi védelem alatt álló homlokzatburkolási és elhelyezési rendszer tesz egyedivé. Az elért vizuális élmény egyedülálló ben saját fejlesztésű fémburkolati rendszerünket Építőipari Mesterdíjban részesítették. (lásd borítók) Az acélszerkezet-gyártó üzem technológiai folyamata a gyártásirányítástól a késztermék csomagolásig ISO minőségbiztosítási rendszer által felügyelt. Cégünk minősítését a TÜV Rheinland Holding AG leányvállalata, a TÜV Rheinland InterCert Kft. végzi. A minőségirányítási rendszer biztosítja a cégen belüli folyamatok áttekinthetőségét, a tevékenységek dokumentálhatóságát, valamint lehetővé teszi a folyamatok napi irányíthatóságát és nyomonkövethetőségét.

7 gyártás Acélszerkezet-gyártósorunk teljes egészében CNC vezérlésű. A megrendelést követően elemszintre lebontva kalkuláljuk ki az optimális anyagfelhasználást. A fémmegmunkáló gépek a technológusaink által elkészített NC fájlokat automatikusan dolgozzák fel, ebből adódóan a gyártmányok emberi hiba kizárásával készülnek. Az elemszámok alkatrészekbe történő gravírozásával az összeszerelési hibákat teljes mértékben kiiktatjuk. A számok alapján nyomon követhető, hogy az adott elem melyik alapanyagból készült és melyik gyártási fázisban van. A munkafolyamat minden szinten minőségellenőrzött, dokumentált, nagy pontosságú. Audi Aréna Győr 2014-ben felkérést kaptunk a Győri Audi Kézilabda Aréna acélszerkezeti munkáinak gyártására és kivitelezésére. Az alátámasztás nélküli, 62 méter fesztávú, egyedi megoldásokat tartalmazó, elemenként 25 tonnás tetőszerkezet gyártási és szerelési munkálatai során összehangolt, pontos és szigorúan ellenőrzött folyamatokra volt szükség a megvalósításhoz. A multifunkcionális Audi Aréna átadása nagy büszkeséggel töltötte el csapatunk minden tagját. korszerű fémmegmunkálás Főbb gépeink: FICEP megmunkáló központok: DFP 1001 fúró-vágómű, jelölő Rösler felületkezelő berendezés: RRB görgőpályás szemcseszóró Microstep finom plazmavágó Messer plazma- és lángvágó COMETI EXPANDER II. kombinált üzemű festő, fényező-szárító kabin

8 gyártás

9 épület acélszerkezet Az elmúlt közel 25 évben több mint 100 épülethez gyártottunk különböző típusú acélszerkezeteket. Az ezekhez kapcsolódó összeszerelések jelentős részét szakembereink végezték. Nálunk egy kézben van a tervezés, a gyártás, a szállítás és a kivitelezés. Nagy alapterületű térlefedéseket valósítunk meg a szakmai szempontok és a megrendelői igények maximális figyelembe vétele mellett. Munkánkat integrált vállalatirányítási rendszer segíti. Felismertük, hogy az épület acélszerkezet-gyártás mellett a technológiai acélszerkezetek gyártására is növekvő igény mutatkozik. Működésünk során hidak, daruk, darupályák, konvejor statikai tartószerkezetek, csővezetékrendszerek, csőkötegek tartószerkezetei, valamint vízépítési és erőművi szerkezetek kerültek ki üzemünkből. hozzá az eredményes megvalósításhoz. A kivitelezés várhatóan 2016 első felében fejeződik be. Media City - Bergen Az eredményes tárgyalásoknak köszönhetően norvég ügyfelünkkel 2015 tavaszán írtuk alá a megállapodást. Szerződésünk 750 tonna acél gyártására, szállítására és szerelésére vonatkozik. A gyártás és a kivitelezés két ütemben zajlik. A generálstatikát a megbízó készítette el, a többi statikai feladat és a tervezés a mi kötelezettségünk és felelősségünk. A három toronyból álló épületegyüttes acélos munkái mellett a betonpanelezést és a szigetelési munkákat is vállalatunk végzi. interspan A svájci Kronospan tulajdonában lévő Interspan Faipari Kft. meghatározó faforgácslap és laminált bútorlap gyártó Közép-Európában. A beruházás célja, egy modern OSB lap gyártó üzem létesítése. A vásárosnaményi üzem egy 26 hektáros területen helyezkedik el, a várható éves termelési mennyisége m³ lesz. A teljes körű kivitelezési munkák mellett vállalatunk közel 2000 tonna acélszerkezet előállításával és megépítésével járul

10 Generálkivitelezés Fémalk ( ) A Fémalk Zrt. új, m 2 -es gyártócsarnokát Dunavarsányban, zöldmezős beruházásként építettük meg. Sikeres megmérettetésként éltük meg a belsőépítészet kivitelezés megkezdése utáni - újragondolását is. A projekt magába foglalta a szerelési és felület-kikészítési részlegek, a logisztikai terület, valamint a második ütem szociális és irodai blokkjainak kivitelezését, illetve egy speciális légkezelő berendezés beépítését, mely a dolgozók biztonsága érdekében a csarnok teljes légcseréjét kezeli. Megrendelőink számára a legfőbb szempont a Weinberg dolgozóinak megbízhatósága volt. Munkánk eredményeképpen egy esztétikailag és szerkezetileg is egyedülálló gyár épült fel. Duvenbeck ( ) Ezen projektünk során - zöldmezős beruházás keretében, m² alapterületen - egy raktárcsarnokot, hozzá tartozó irodaépületet, kamionszervizt és üzemanyag-töltőállomást építettünk Hegyeshalomban. General Electric (2015) A több mint m 2 -en megvalósított beruházás igazi büszkeség számunkra. Az üzem bővítése annak ellenére is zökkenőmentesen haladt, hogy a fűtési-, elektromos- és gyengeáramú hálózatok illesztését a meglévő üzem- és irodaépület életének megzavarása nélkül kellett megoldanunk, ezért gyakran hétvégén és három műszakban folyt a munkavégzés. Ahhoz, hogy munkálatainkat a nem megszokott időbeosztás mellett optimalizálni tudjuk, szükség volt a General Electric munkatársaival való folyamatos kapcsolattartásra. A projekt végeredményeként egy komplex, a társaság számára optimális és költséghatékony működést lehetővé tevő logisztikai központ jött létre, mely a partnerek magas szintű elvárásaihoz maximálisan igazodik, hiszen a Duvenbeck a Mercedes kizárólagos logisztikai partnere.

11 weinberg üzemcsarnok

12 referenciáink Apollo Tyres Hungary Kft., Gyöngyöshalász Interspan Faipari Kft., Vásárosnamény Media City, Bergen (Norvégia) Szegedi Zöldség és Gyümölcs Nagybani Piac, Szeged Nemzeti Kézilabda Akadémia, Balatonboglár Budafoki Piac, Budapest Audi Aréna, Győr Tekoma BV (Hollandia) Donauchem Kft., Kazincbarcika Nagév Kft., Ócsa Valeo, Kassa (Szlovákia) tanúsítványaink

13 Weinberg just right. weinberg.hu H-3950 Sárospatak, Malomkőgyár u. 7.

weinberg acélszerkezet-gyártás

weinberg acélszerkezet-gyártás weinberg acélszerkezet-gyártás Weinberg just right. Tisztelt Partnerünk! Kiadványunk célja a Weinberg bemutatása, munkafolyamataink, hitvallásunk és eddig elért eredményeink szemléltetése annak érdekében,

Részletesebben

weinberg generálkivitelezés Weinberg just right

weinberg generálkivitelezés Weinberg just right weinberg generálkivitelezés Weinberg just right Tisztelt Partnerünk! Kiadványunk célja a Weinberg bemutatása, munkafolyamataink, hitvallásunk és eddig elért eredményeink szemléltetése annak érdekében,

Részletesebben

weinberg az acélszerkezet-gyártó Weinberg just right.

weinberg az acélszerkezet-gyártó Weinberg just right. weinberg az acélszerkezet-gyártó Weinberg just right. Tisztelt Partnerünk! Az 1993-as alapítású sárospataki vállalatunk, a Weinberg kizárólag hazai magántulajdonú cég, amely szakalvállalkozói közreműködésével

Részletesebben

Egyedi megoldások az élet bármely területére az ön igényei szerint!

Egyedi megoldások az élet bármely területére az ön igényei szerint! Egyedi megoldások az élet bármely területére az ön igényei szerint! Tevékenységünk A célgépgyártás fejlődésében jelentkező igények időbeni felismerése alapozta meg azt a döntést, hogy cégünk 2002- ben

Részletesebben

AZ ÖN ELEKTRONIKAI FEJLESZTŐ ÉS GYÁRTÓ VÁLLALATA

AZ ÖN ELEKTRONIKAI FEJLESZTŐ ÉS GYÁRTÓ VÁLLALATA Z Elektronika Kft. AZ ÖN ELEKTRONIKAI FEJLESZTŐ ÉS GYÁRTÓ VÁLLALATA www.zelektronika.eu TISZTELT LEENDŐ PARTNERÜNK! FEJLŐDÉSÜNK ZÁLOGA AZ ÖN SIKERE ELEKTRONIKAI TERMÉKFEJLESZTÉS ÉS GYÁRTÁS Z Elektronika

Részletesebben

AZ ÖN ELEKTRONIKAI BÉRGYÁRTÓJA

AZ ÖN ELEKTRONIKAI BÉRGYÁRTÓJA Z Elektronika Kft. AZ ÖN ELEKTRONIKAI BÉRGYÁRTÓJA www.zelektronika.eu TISZTELT LEENDŐ PARTNERÜNK! FEJLŐDÉSÜNK ZÁLOGA AZ ÖN SIKERE Z ELEKTRONIKA KFT. SZÉLES KÖRŰ SZOLGÁLTATÁST NYÚJT AZ ELEKTRONIKAI BÉRGYÁRTÁS

Részletesebben

Életre keltjük épületét

Életre keltjük épületét Tégy bele csövet, szerelvényt! Hol kazán ontja melegét, a ház életre kél Közel 40 fő munkatársi létszám, közel 100 főt foglalkoztató alvállalkozói kör. 300 m2, XXI. századi technológiával épült iroda,

Részletesebben

...ÉS AZ ÖTLET MŰKÖDIK.

...ÉS AZ ÖTLET MŰKÖDIK. AMIBEN HISZÜNK KREATIVITÁS Az új megoldások szüntelen keresése teszi számunkra igazán élvezetessé a munkánkat. FENNTARTHATÓSÁG Környezetbarát, energiatakarékos, csökkentett hő- és zajkibocsátású gépek

Részletesebben

A K T U Á L B A U I N G A T L A N F O R G A L M A Z Ó K F T. I N G A T L A N P A R K 4 4 0 0 N Y Í R E G Y H Á Z A D E B R E C E N I Ú T

A K T U Á L B A U I N G A T L A N F O R G A L M A Z Ó K F T. I N G A T L A N P A R K 4 4 0 0 N Y Í R E G Y H Á Z A D E B R E C E N I Ú T I N G A T L A N P A R K 4 4 0 0 N Y Í R E G Y H Á Z A D E B R E C E N I Ú T 2 0 1 0. J A N U Á R 26. A K T U Á L I N G A T L A N P A R K K I A D Ó R A K T Á R I G É N Y S Z E R I N T E L H E L Y E Z K

Részletesebben

Klíma - Szellőzés - Légtechnika Tisztaterek építése. radel&hahn zrt. Alapítva 1951-ben

Klíma - Szellőzés - Légtechnika Tisztaterek építése. radel&hahn zrt. Alapítva 1951-ben 1 Klíma - Szellőzés - Légtechnika Tisztaterek építése radel&hahn zrt Alapítva 1951-ben radel&hahn zrt 2 Klíma- és szellőző berendezések Komplett megoldásokat kínálunk Szállított légmennyiség: 1000 m 3

Részletesebben

Bemutatkozik a P.Max Technológia Kft.

Bemutatkozik a P.Max Technológia Kft. Bemutatkozik a P.Max Technológia Kft. Cégünk, a 2001. évben alakult, 100 százalékban magyar tulajdonú vállalatként. Központi telephelyünk, üzemünk, raktárunk Balatonfűzfőn, az Ipari Park területén található.

Részletesebben

WEISS Műanyagfeldolgozó Illertissenből (D): Terjeszkedik az egyedi műanyag megoldások specialistája

WEISS Műanyagfeldolgozó Illertissenből (D): Terjeszkedik az egyedi műanyag megoldások specialistája Sajtószöveg WEISS cégportré MK/RG_02.11.2010 3.130 Zeichen WEISS Műanyagfeldolgozó Illertissenből (D): Terjeszkedik az egyedi műanyag megoldások specialistája Az Illertisseni (D) székhelyű WEISS Kunststoffverarbeitung

Részletesebben

Hivatásunk a szakértelem Profigram Kft.

Hivatásunk a szakértelem Profigram Kft. Hivatásunk a szakértelem Profigram Kft. Cégünk 1998 óta kínál teljes körű megoldásokat az ipari irányítástechnika, automatizálás széles spektrumában. Megalakulásunk óta az erőművektől, a gyógyszergyártáson

Részletesebben

Ügyfelünk a Grundfos. Központi raktár, egy helyre összpontosított erőforrások

Ügyfelünk a Grundfos. Központi raktár, egy helyre összpontosított erőforrások Ügyfelünk a Grundfos Központi raktár, egy helyre összpontosított erőforrások Összefoglalás A Grundfos globális viszonylatban vezető szerepet tölt be a szivattyúágazatban. A dán vállalat jelenléte Magyarországon

Részletesebben

A Csepel III beruházás augusztus 9.

A Csepel III beruházás augusztus 9. A Csepel III beruházás 2010. augusztus 9. Áttekintés 1. Anyavállalatunk, az Alpiq 2. Miért van szükség gáztüzelésű erőművekre? 3. Csepel III beruházás 4. Tervezés és engedélyeztetés 5. Ütemterv 6. Csepel

Részletesebben

Bondex Kft-t 1991-ben alapította Hellenpárt István okleveles vegyészmérnök vezetésével 4 fő 100 % magyar tulajdonosi körrel.

Bondex Kft-t 1991-ben alapította Hellenpárt István okleveles vegyészmérnök vezetésével 4 fő 100 % magyar tulajdonosi körrel. Rólunk szilikonok.hu /szilikon/rolunk/ Együtt a jövő kihívásaival szemben Bondex Kft-t 1991-ben alapította Hellenpárt István okleveles vegyészmérnök vezetésével 4 fő 100 % magyar tulajdonosi körrel. Hellenpárt

Részletesebben

Tevékenységeink. A tudásra építünk építőipari szolgáltatások. Szervezeti felépítés. G NKGO Ingatlanfejlesztés, -hasznosítás, üzemeltetés

Tevékenységeink. A tudásra építünk építőipari szolgáltatások. Szervezeti felépítés. G NKGO Ingatlanfejlesztés, -hasznosítás, üzemeltetés A tudásra építünk építőipari szolgáltatások Szervezeti felépítés A KÉSZ Csoport az építőipar, az építőelem-gyártás, az ingatlanfejlesztés és a vállalkozásfejlesztés területén jelentős gazdasági erőt képvisel.

Részletesebben

DURMA HRB-3, HRB-4 típusú hidraulikus hengerítő

DURMA HRB-3, HRB-4 típusú hidraulikus hengerítő DURMA HRB-3, HRB-4 típusú hidraulikus hengerítő A DURMAZLAR CÉG BEMUTATÁSA A Durmazlar Machine Törökország vezető gépgyártó vállalata, mely éves termelését tekintve világelső a fémmegmunkáló gépek gyártásában.

Részletesebben

EGYEDI, ADAPTÁLHATÓ UNIVERZÁLIS KARTÁMASZ KIFEJLESZTÉSE AZ ARMSTER TERMÉKCSALÁD BŐVÍTÉSÉVEL GINOP

EGYEDI, ADAPTÁLHATÓ UNIVERZÁLIS KARTÁMASZ KIFEJLESZTÉSE AZ ARMSTER TERMÉKCSALÁD BŐVÍTÉSÉVEL GINOP 2017I08I07 EGYEDI, ADAPTÁLHATÓ UNIVERZÁLIS KARTÁMASZ KIFEJLESZTÉSE AZ ARMSTER TERMÉKCSALÁD BŐVÍTÉSÉVEL GINOP-2.1.7-15-2016-00128 TÁJÉKOZTATÓ A RATI Autófelszerelési Cikkeket Fejlesztő, Gyártó és Forgalmazó

Részletesebben

2018. évi energiafogyasztási riport MAM-Hungária Kft.

2018. évi energiafogyasztási riport MAM-Hungária Kft. 2018. évi energiafogyasztási riport MAM-Hungária Kft. I. Tartalomjegyzék I. Tartalomjegyzék... 2 II. Vezetői összefoglaló... 3 II.1. Az éves riport célja... 3 II.2. A szakreferens szervezet bemutatása...

Részletesebben

Az ásványgyapot új generációja

Az ásványgyapot új generációja Az ásványgyapot új generációja Egy selymes tapintású, kristálytiszta, nem éghető hő- és hangszigetelő ásványgyapot az URSA-tól PureOne az ásványgyapot új generációja URSA az Ön partnere elkötelezett a

Részletesebben

Alsipercha Lezuhanásgátló rendszer

Alsipercha Lezuhanásgátló rendszer Alsipercha Lezuhanásgátló rendszer Ipari alkalmazás ALSINA Az Alsina csoport célkitűzése Megoldások nyújtása betonszerkezetekhez, melyek segítségével ügyfeleink növelhetik projektjeik hatékonyságát és

Részletesebben

2018. évi energiafogyasztási riport thyssenkrupp Components Technology Hungary Kft.

2018. évi energiafogyasztási riport thyssenkrupp Components Technology Hungary Kft. 2018. évi energiafogyasztási riport thyssenkrupp Components Technology Hungary Kft. I. Tartalomjegyzék I. Tartalomjegyzék...2 II. Vezetői összefoglaló...3 II.1. Az éves riport célja...3 II.2. A szakreferens

Részletesebben

MEGOLDÁSOK EGY KÉZBŐL A TELJES FEJLESZTÉSI FOLYAMATRA

MEGOLDÁSOK EGY KÉZBŐL A TELJES FEJLESZTÉSI FOLYAMATRA MEGOLDÁSOK EGY KÉZBŐL A TELJES FEJLESZTÉSI FOLYAMATRA MÉRNÖKI SZOLGÁLTATÁSOK SZIMULÁCIÓS MEGOLDÁSOK EL E KTRONIKAI TERVEZÉS SZIMULÁCIÓ TECHNOLÓGIA MEGMUNKÁLÁS GYÁRTÁS- TÁMOGATÁS GYÁRTÁS A CAD-Terv Cégcsoport

Részletesebben

Fejlesztési projektjeink eredményei

Fejlesztési projektjeink eredményei Fejlesztési projektjeink eredményei 1 www.bosch.hu Fejlesztési projektjeink eredményei 2 Miskolc Robert Bosch Energy and Body Systems Kft. A Robert Bosch Energy and Body Systems Kft. 2003 nyarán alakult,

Részletesebben

Üdvözöljük! Ing. Franz Jöbstl & Andreas Liska

Üdvözöljük! Ing. Franz Jöbstl & Andreas Liska Mechanikai CNC preciziós és hegesztett alkatrészek gyártójaként több, mint 23 éve vagyunk megbízható szállítója igényes mechanikai alkatrészeknek, emellett elektromos kapcsolószekrények előállításával

Részletesebben

Üdvözöljük! Tánci Kft. Minden ami elektromosság!

Üdvözöljük! Tánci Kft. Minden ami elektromosság! Üdvözöljük! Ön a Tánci Kft. Bemutatkozó anyagát tartja a kezében. Reméljük sikerül társaságunkról olyan reális képet alkotni, amely egy sikeres üzleti kapcsolat alapját képezheti. Tánci Kft. 6727 Szeged

Részletesebben

VIV CSOPORT BEMUTATÁSA 2019.

VIV CSOPORT BEMUTATÁSA 2019. VIV CSOPORT BEMUTATÁSA 2019. VIV CSOPORT BEMUTATÁSA o Alapítva: 1963/1996 o Törzstőke: o Létszám: 87 600 000 Ft 381 fő / VIVBER Kft. gyártócsarnok / VIV CSOPORT BEMUTATÁSA VIV CSOPORT TEVÉKENYSÉGEI o Fővállalkozás

Részletesebben

BROADINVEST ÉPÍTŐIPARI SZOLGÁLTATÓ ÉS KERESKEDELMI KFT. Gépbeszerzés a Broadinvest Kft-nél

BROADINVEST ÉPÍTŐIPARI SZOLGÁLTATÓ ÉS KERESKEDELMI KFT. Gépbeszerzés a Broadinvest Kft-nél BROADINVEST ÉPÍTŐIPARI SZOLGÁLTATÓ ÉS KERESKEDELMI KFT. Gépbeszerzés a Broadinvest Kft-nél Szakmai anyag a Mezőföldi Híd Térségfejlesztő Egyesület Helyi Vidékfejlesztési Stratégiájából a Térségi és helyi

Részletesebben

BERGER ÉPÍTÉSI RENDSZER

BERGER ÉPÍTÉSI RENDSZER BERGER ÉPÍTÉSI RENDSZER Tisztelt Kolléga, Mint arról a szakmai hírekből értesülhetett, a Beregszászi Gerendaházak az elmúlt évben jelentős változáson ment keresztül: 2017-ben egy nagy technológiai beruházással

Részletesebben

Konzultáció és szakmai, műszaki tanácsadás

Konzultáció és szakmai, műszaki tanácsadás Konzultáció és szakmai, műszaki tanácsadás Tevékenységünk A C2C Kft. az elmúlt években számos jelentős beruházás megvalósításában vett részt, mint a projekt lebonyolítója, irányítója, műszaki ellenőre.

Részletesebben

Az IQ Kecskemét Ipari Innovációs Központ széleskörű szolgáltatásokat biztosít a vállalkozások számára az alábbi területeken:

Az IQ Kecskemét Ipari Innovációs Központ széleskörű szolgáltatásokat biztosít a vállalkozások számára az alábbi területeken: MEGVALÓSÍTÁS Az IQ Kecskemét Ipari Kutató Kft-t 2011-ben alapították azzal a céllal, hogy Kecskeméten létrejöjjön egy innovációs műhely, ahol lehetőség van a kutatásra, ipari fejlesztések kidolgozására

Részletesebben

Tisztelt Olvasó! Nagy örömömre szolgál, hogy átnyújthatom Önnek ezt a színvonalas kiadványt melyet cégem fennállásának 20. évfordulójára készítettünk.

Tisztelt Olvasó! Nagy örömömre szolgál, hogy átnyújthatom Önnek ezt a színvonalas kiadványt melyet cégem fennállásának 20. évfordulójára készítettünk. Tisztelt Olvasó! Nagy örömömre szolgál, hogy átnyújthatom Önnek ezt a színvonalas kiadványt melyet cégem fennállásának 20. évfordulójára készítettünk. A célom az volt, hogy az eddig elért eredményeinket

Részletesebben

A MEGÉPÉSZER Kft. Fenntarthatósági terve évekre

A MEGÉPÉSZER Kft. Fenntarthatósági terve évekre A MEGÉPÉSZER Kft. Fenntarthatósági terve 2013-2017. évekre Preambulum A Megépszer Kft. Miskolcon a régi kohászat területén található. A cég előzőleg N- Gép betéti társaság néven 1994-ben alakult, elsősorban

Részletesebben

XELLA Pórusbeton építés jövõje

XELLA Pórusbeton építés jövõje XELLA Pórusbeton építés jövõje Hagyomány és fejlõdés A növekedésorientált vállalati stratégiát a technikai és minõségi elõrelépés indokolja. Franz Haniel und Cie. Haniel Bau-Industrie (Führungsgesellschaft)

Részletesebben

DURMA RP típusú stancoló gépek

DURMA RP típusú stancoló gépek DURMA RP típusú stancoló gépek A DURMAZLAR CÉG BEMUTATÁSA A Durmazlar Machine Törökország vezető gépgyártó vállalata, mely éves termelését tekintve világelső a fémmegmunkáló gépek gyártásában. Napjainkban,

Részletesebben

BÚTOR- VASALATOK SZERELVÉNYEK LAP-LEMEZ TERMÉKEK

BÚTOR- VASALATOK SZERELVÉNYEK LAP-LEMEZ TERMÉKEK VÁLLALATI BROSSÚRA HOMOKI-ZÁR KFT. BÚTOR- VASALATOK SZERELVÉNYEK LAP-LEMEZ TERMÉKEK 2018 / 2019 HOMOKIZAR.HU HOMOKI-ZÁR BROCHURE 2016 KFT. COMPANY NAME 2 VÁLLALATI BETEKINTŐ RÓLUNK Cégünk, a HOMOKI-ZÁR

Részletesebben

Újrahasznosítási. Fenntartható bigbag zsákjaink csomagolási megoldásai.

Újrahasznosítási. Fenntartható bigbag zsákjaink csomagolási megoldásai. Újrahasznosítási ipar Fenntartható bigbag zsákjaink csomagolási megoldásai www.lcpackaging.com Kiváló minőség, 100%- os újrahasznosíthatóság 02 A bigbag zsákok vezető szakértője az újrahasznosítási iparágban

Részletesebben

Gyártó -Szolgáltató és Forgalmazó Kft.

Gyártó -Szolgáltató és Forgalmazó Kft. Gyártó -Szolgáltató és Forgalmazó Kft. A GMV Kft. Cégünk fő profilja a gépgyártás, gépipari beszállító tevékenység, amihez rendelkezünk a szükséges technológiák jelentős részével. Egyes lemezmegmunkálások

Részletesebben

Kecskemét & Mercedes-Benz: Sikertörténet, nem csak a Mercedes-Benz számára

Kecskemét & Mercedes-Benz: Sikertörténet, nem csak a Mercedes-Benz számára Kecskemét & Mercedes-Benz: Sikertörténet, nem csak a Mercedes-Benz számára Manfred Schulz 2014. május 27. Kezdetben pusztán egy vízió volt 2 A Mercedes-Benz kecskeméti gyárának bemutatása és mára, íme

Részletesebben

Hegesztő üzemi technológus

Hegesztő üzemi technológus pedig Békéscsabán (PPM) található. Az OROS Divízió tevékenysége mezőgazdasági és építőipari gépgyártásra terjed ki. Elsősorban hazai, nyugat és kelet-európai, valamint észak-amerikai piacokat szolgál ki.

Részletesebben

Hamburger/Mosburger/Dunapack Csoport. Prinzhorn Holding. Mosonpack Kft.

Hamburger/Mosburger/Dunapack Csoport. Prinzhorn Holding. Mosonpack Kft. Hamburger/Mosburger/Dunapack Csoport Prinzhorn Holding Mosonpack Kft. Prinzhorn HoldingHamburger/Mosburger/Dunapack Csoport Trade Hullámalappapír Csomagolás Címke és Flexpack W.Hamburger Trade W.Hamburger

Részletesebben

NYITOTTSÁG TAPASZTALAT TERVEZÉS, KUTATÁS, FEJLESZTÉS MEGOLDÁS KAPACITÁS, DINAMIKA PARTNERSÉG KÖZELSÉG

NYITOTTSÁG TAPASZTALAT TERVEZÉS, KUTATÁS, FEJLESZTÉS MEGOLDÁS KAPACITÁS, DINAMIKA PARTNERSÉG KÖZELSÉG NYITOTTSÁG Engedjék meg, hogy néhány szóban bemutassuk a KORAX Gépgyárat és tevékenységünket. A gépgyártás során megszerzett tapasztalataink és technikai (technológiai) lehetőségeink felhasználásával kívánunk

Részletesebben

Dercés és granulált takarmány Gyermelyről

Dercés és granulált takarmány Gyermelyről A Gyermelyi Vállalatcsoport Magyarország egyik meghatározó élelmiszeripari vállalkozása. Fő termékei, a tészta, a liszt és a tojás, széles körben ismertek és kedveltek. A cégcsoport egy teljesen zárt vertikumot

Részletesebben

IPARI ÉPÜLETEK. Quality-Pack Zrt. Apollo Tyres Hungary. SMP Lökhárítógyár. Nissin Foods

IPARI ÉPÜLETEK. Quality-Pack Zrt. Apollo Tyres Hungary. SMP Lökhárítógyár. Nissin Foods Quality-Pack Zrt. Apollo Tyres Hungary Presto-UPS Kft. Szikszó Főelosztó rendszer gyártás és telepítés Welltech Zrt. Gyöngyöshalászi Épületautomatika rendszer helyszíni villamos kivitelezési munkái 17

Részletesebben

DURMA PBF típusú hidraulikus CNC élhajlító

DURMA PBF típusú hidraulikus CNC élhajlító DURMA PBF típusú hidraulikus CNC élhajlító A DURMAZLAR CÉG BEMUTATÁSA A Durmazlar Machine Törökország vezető gépgyártó vállalata, mely éves termelését tekintve világelső a fémmegmunkáló gépek gyártásában.

Részletesebben

Fémszerelvény és Nemesacélértékesítõ KFT

Fémszerelvény és Nemesacélértékesítõ KFT Fémszerelvény és Nemesacélértékesítõ KFT Bemutatkozás Társaságunk 1991-ben alakult, azzal a céllal, hogy a Magyarországon nem gyártható, ötvözött és ötvözetlen, félkész és kész kohászati termékek területén,

Részletesebben

Azon ügyfelek számára vonatkozó adatok, akik részére a Hivatal hatósági bizonyítványt állított ki

Azon ügyfelek számára vonatkozó adatok, akik részére a Hivatal hatósági bizonyítványt állított ki Amerikai Egyesült Államok Ausztrália Ausztria Belgium Brunei Ciprus Dánia Egyesült Arab Emírségek Egyesült Királyság Finnország Franciaország Görögország Hollandia Horvátország Irán Írország Izland Izrael

Részletesebben

Zöldenergia szerepe a gazdaságban

Zöldenergia szerepe a gazdaságban Zöldenergia szerepe a gazdaságban Zöldakadémia Nádudvar 2009 május 8 dr.tóth József Összefüggések Zöld energiák Alternatív Energia Alternatív energia - a természeti jelenségek kölcsönhatásából kinyerhető

Részletesebben

Bondex Kft-t 1991-ben alapította Hellenpárt István okleveles vegyészmérnök vezetésével 4 fő 100 % magyar tulajdonosi körrel.

Bondex Kft-t 1991-ben alapította Hellenpárt István okleveles vegyészmérnök vezetésével 4 fő 100 % magyar tulajdonosi körrel. Rólunk szilikongumi.com /rolunk/ Együtt a jövő kihívásaival szemben Bondex Kft-t 1991-ben alapította Hellenpárt István okleveles vegyészmérnök vezetésével 4 fő 100 % magyar tulajdonosi körrel. Hellenpárt

Részletesebben

BEMUTATKOZÓ. Technológiai gépészeti üzletágunk fő tevékenységei:

BEMUTATKOZÓ. Technológiai gépészeti üzletágunk fő tevékenységei: BEMUTATKOZÓ Cégünk a Clasman Kft. 2011ben alapított, kizárólag magyar tulajdonú társaság, amely megalakulása óta folyamatosan részt vesz ipari létesítmények, technológiai csőhálózat és acélszerkezet szerelési

Részletesebben

LAKATOSÜZEM SILÓK, BETONTELEPI BERENDEZÉSEK, TARTÁLYOK

LAKATOSÜZEM SILÓK, BETONTELEPI BERENDEZÉSEK, TARTÁLYOK LAKATOSÜZEM SILÓK, BETONTELEPI BERENDEZÉSEK, TARTÁLYOK NAGYMÉRETÛ ACÉLSZERKEZETEK, HENGERES TESTEK, KONTÉNEREK GYÁRTÁSA www.lakatosuzemmohacs.hu BEMUTATKOZÁS A Steel-Metál Kft. Lakatosüzem nagyméretû acélszerkezetek,

Részletesebben

Magyarország 2008. Egészség g és kényelem

Magyarország 2008. Egészség g és kényelem Magyarország 2008 Egészség g és kényelem A SISTEM-AIR CSOPORT A SISTEM-AIR az európai központi porszívó gyártás és kereskedelem kiemelkedö képviselöje mind a lakossági, mind az ipari szektor területén.

Részletesebben

ANEMOSZTÁTOK. Termékek, rendszerek és megoldások

ANEMOSZTÁTOK. Termékek, rendszerek és megoldások ANEMOSZTÁTOK Termékek, rendszerek és megoldások AZ SIG AIR HANDLING BEMUTATÁSA Az SIG Air Handling az egyik vezető beszállító a termékek és rendszerek a légtechnikai piacon. Teljeskörű légtechnikai megoldásokat

Részletesebben

BERALMAR TECNOLOGIC S.A.

BERALMAR TECNOLOGIC S.A. BERALMAR TECNOLOGIC S.A. A PETROL-KOKSZ HASZNÁLTÁNAK ELTERJEDÉSE FŐ ÜZEMANYAGKÉNT KÖZÉP-EURÓPÁBAN ÉS A BALKÁN TÉRSÉGBEN Balatonvilágos, 2013. október 10. A VÁLLALAT A BERALMAR berendezéseket tervez, gyárt

Részletesebben

Debreceni Egyetem. Jánosy Orsolya irodavezető Nemzetközi Iroda, Rektori-Kancellári Kabinet

Debreceni Egyetem. Jánosy Orsolya irodavezető Nemzetközi Iroda, Rektori-Kancellári Kabinet Debreceni Egyetem Jánosy Orsolya irodavezető Nemzetközi Iroda, Rektori-Kancellári Kabinet Nemzetköziesítési audit a Debreceni Egyetemen 2016. november 09. Nemzetköziesítés a Debreceni Egyetemen - a Debreceni

Részletesebben

ESETTANULMÁNY. ERP integrált online vonalkódos raktár-irányítási rendszer bevezetési tapasztalatai

ESETTANULMÁNY. ERP integrált online vonalkódos raktár-irányítási rendszer bevezetési tapasztalatai ESETTANULMÁNY NY ERP integrált online vonalkódos raktár-irányítási rendszer bevezetési tapasztalatai Szaniszló Zsolt ICO Hungary Zrt. Sasfi Imre XAPT Hungary Kft. Várható erőforrás allokációs igények /

Részletesebben

Informatikai és telekommunikációs szolgáltatások

Informatikai és telekommunikációs szolgáltatások Informatikai és telekommunikációs szolgáltatások Az ITSource Kft. célja ügyfelei költséghatékony és rugalmas kiszolgálása. Cégünk olyan hosszú távú együttműködés megvalósítására törekszik, melynek során

Részletesebben

ÖNKORMÁNYZATOK SZÁMÁRA RELEVÁNS PÁLYÁZATI LEHETŐSÉGEK

ÖNKORMÁNYZATOK SZÁMÁRA RELEVÁNS PÁLYÁZATI LEHETŐSÉGEK ÖNKORMÁNYZATOK SZÁMÁRA RELEVÁNS PÁLYÁZATI LEHETŐSÉGEK Miben különböznek a nemzetközi programok? 1. Használt nyelv 2. Konzorciumépítés 3. Elérni kívánt hatás 4. Szemlélet A programok áttekintése 1. Közép-Európa

Részletesebben

CG ELECTRIC SYSTEMS HUNGARY ZRT. A JÖVŐ CG MÉRNÖKEI PROGRAM 2015-16

CG ELECTRIC SYSTEMS HUNGARY ZRT. A JÖVŐ CG MÉRNÖKEI PROGRAM 2015-16 CG ELECTRIC SYSTEMS HUNGARY ZRT. A JÖVŐ CG MÉRNÖKEI PROGRAM 2015-16 1. A Vállalat bemutatása A CG Electric Systems Hungary Zrt. (röv. CG) korábban Ganz Villamossági Művek több mint 140 éve szereplője a

Részletesebben

DURMA AD-S típusú hidraulikus CNC élhajlító

DURMA AD-S típusú hidraulikus CNC élhajlító DURMA AD-S típusú hidraulikus CNC élhajlító A DURMA CÉG BEMUTATÁSA A Durmazlar Machine Törökország vezető gépgyártó vállalata, mely éves termelését tekintve világelső a fémmegmunkáló gépek gyártásában.

Részletesebben

A Sokoró Kft. felajánlja szakmai tapasztalatát, és felszabaduló kapacitásait

A Sokoró Kft. felajánlja szakmai tapasztalatát, és felszabaduló kapacitásait A Sokoró Kft. felajánlja szakmai tapasztalatát, és felszabaduló kapacitásait 1. Kihelyezett bérmunka végzésére 2. Raktárterület bérbeadására raktározási terület anyagmozgatási lehetőséggel irodákkal szociális

Részletesebben

A Regio Compass Kft tevékenységeinek és referenciáinak bemutatása 2016

A Regio Compass Kft tevékenységeinek és referenciáinak bemutatása 2016 A Regio Compass Kft tevékenységeinek és referenciáinak bemutatása 2016 2016.02.18. A Regio Compass Kft. referenciáinak bemutatása A Regio Compass Kft. tevékenysége: A Regio Compass Kft. a támogatott ket

Részletesebben

DURMA SBT típusú billenőgerendás hidraulikus lemezolló

DURMA SBT típusú billenőgerendás hidraulikus lemezolló DURMA SBT típusú billenőgerendás hidraulikus lemezolló A DURMAZLAR CÉG BEMUTATÁSA A Durmazlar Machine Törökország vezető gépgyártó vállalata, mely éves termelését tekintve világelső a fémmegmunkáló gépek

Részletesebben

Üdvözöljük! Ing. Franz Jöbstl & Andreas Liska

Üdvözöljük! Ing. Franz Jöbstl & Andreas Liska Mechanikai CNC preciziós és hegesztett alkatrészek gyártójaként több, mint 20 éve vagyunk megbízható szállítója igényes mechanikai alkatrészeknek, emellett elektromos kapcsolószekrények előállításával

Részletesebben

FUX. Minőségi iparmunkával, egyetemi együttműködéssel elért nemzetközi siker. A FUX Zrt története és kilátásai

FUX. Minőségi iparmunkával, egyetemi együttműködéssel elért nemzetközi siker. A FUX Zrt története és kilátásai FUX Minőségi iparmunkával, egyetemi együttműködéssel elért nemzetközi siker A FUX Zrt története és kilátásai Az indulás 1991 A FUX Kft. megalakulása a December 4 Drótművek egyik üzletágából 1992.02.25.

Részletesebben

FÉMFELDOLGOZÓ KFT. LENDÜLET ÉS TÖRETLEN FEJLŐDÉS 1995 ÓTA

FÉMFELDOLGOZÓ KFT. LENDÜLET ÉS TÖRETLEN FEJLŐDÉS 1995 ÓTA " " FÉMFELDOLGOZÓ KFT. LENDÜLET ÉS TÖRETLEN FEJLŐDÉS 1995 ÓTA ÜZLETÁGAINK Acélszerkezet-gyártás és -szerelés Cégcsoportunk évi 2000 tonna feletti acélszerkezetet gyárt. A kisebb mezőgazdasági takarmánytárolóktól

Részletesebben

BEMUTATKOZÓ. Technológiai gépészeti üzletágunk fő tevékenységei:

BEMUTATKOZÓ. Technológiai gépészeti üzletágunk fő tevékenységei: BEMUTATKOZÓ Cégünk a Clasman Kft. 2011-ben alapított, kizárólag magyar tulajdonú társaság, mely megalakulása óta folyamatosan részt vesz ipari létesítmények, technológiai csőhálózat és acélszerkezet szerelési

Részletesebben

PROF. DR. FÖLDESI PÉTER

PROF. DR. FÖLDESI PÉTER A Széchenyi István Egyetem szerepe a járműiparhoz kapcsolódó oktatásban, valamint kutatás és fejlesztésben PROF. DR. FÖLDESI PÉTER MAGYAR TUDOMÁNYOS AKADÉMIA 2014. JANUÁR 31. Nemzetközi kitekintés Globalizáció

Részletesebben

Országos Ipari Park Koncepció: az állami megoldás

Országos Ipari Park Koncepció: az állami megoldás Nemzeti Ipari Park Üzemeltető és Fejlesztő Zrt. Inpark Országos Ipari Park Koncepció: az állami megoldás Dr. Szarka Gábor vezérigazgató-helyettes, stratégia igazgató NavigátorVilág Konferencia - 2017.

Részletesebben

MUNKAHELYEK ÉS TECHNOLÓGIÁK ÉPÍTÉSZETE MAI IPARI ÉPÜLETEGYÜTTESEK KOMPLEX MUNKAKÖRNYEZET -TERVEZÉSE

MUNKAHELYEK ÉS TECHNOLÓGIÁK ÉPÍTÉSZETE MAI IPARI ÉPÜLETEGYÜTTESEK KOMPLEX MUNKAKÖRNYEZET -TERVEZÉSE MUNKAHELYEK ÉS TECHNOLÓGIÁK ÉPÍTÉSZETE MAI IPARI ÉPÜLETEGYÜTTESEK KOMPLEX MUNKAKÖRNYEZET -TERVEZÉSE TÉZISFÜZET FODRÓCZY JÓZSEF ÉPÍTÉSZ PTE PMMK BREUER MARCELL DOKTORI ISKOLA - 2012 1 BEVEZETÉS Mint minden

Részletesebben

1. melléklet JELENTKEZÉSI ŰRLAPOK. 1. kategória: Online értékesített termékek biztonságossága. A részvételi feltételekhez fűződő kérdések

1. melléklet JELENTKEZÉSI ŰRLAPOK. 1. kategória: Online értékesített termékek biztonságossága. A részvételi feltételekhez fűződő kérdések 1. melléklet JELENTKEZÉSI ŰRLAPOK 1. kategória: Online értékesített termékek biztonságossága A részvételi feltételekhez fűződő kérdések 1. Megerősítem, hogy vállalkozásom ipari vagy kereskedelmi jellegű

Részletesebben

simplified construction Lindab Systemline csarnokreferenciák

simplified construction Lindab Systemline csarnokreferenciák lindab simplified construction Lindab Systemline csarnokreferenciák 1 lindab simplified construction lindab simplified construction Lindab Systemline csarnokrendszer Lindab Systemline felhasználási területei

Részletesebben

IRODASZER, ISKOLASZER ÉS KREATÍV HOBBI KIS- ÉS NAGYKERESKEDÉS. www.printker.hu

IRODASZER, ISKOLASZER ÉS KREATÍV HOBBI KIS- ÉS NAGYKERESKEDÉS. www.printker.hu IRODASZER, ISKOLASZER ÉS KREATÍV HOBBI KIS- ÉS NAGYKERESKEDÉS IRODÁBA, ISKOL ÁBA MINDENT EGY HELYEN! www.printker.hu A szegedi raktárunkban több mint 2.000 négyzetméteren tároljuk import és belföldi termékeinket,

Részletesebben

Bán Manufacturing Support Kft

Bán Manufacturing Support Kft Bán László 2007-ben egy kínálkozó új lehetőséget megragadva megalapította a szombathelyi székhelyű Bán Manufacturing Support Kft-t. A családi vállalkozás tevékenysége kezdetben javarészt a nagy multinacionális

Részletesebben

DUÁLIS KÉPZÉSI LEHETŐSÉG A FLEXNÉL! SZEREZZ SZAKMAI TAPASZTALATOT MÉG A DIPLOMA MEGSZERZÉSE ELŐTT!

DUÁLIS KÉPZÉSI LEHETŐSÉG A FLEXNÉL! SZEREZZ SZAKMAI TAPASZTALATOT MÉG A DIPLOMA MEGSZERZÉSE ELŐTT! DUÁLIS KÉPZÉSI LEHETŐSÉG A FLEXNÉL! SZEREZZ SZAKMAI TAPASZTALATOT MÉG A DIPLOMA MEGSZERZÉSE ELŐTT! A FLEX MAGYARORSZÁGON Kik vagyunk? A Flexnél az embereket és a tudományos, technikai fejlesztéseket összekapcsoló

Részletesebben

Így készül egy ultramodern teherautó

Így készül egy ultramodern teherautó Sajtóinformáció Így készül egy ultramodern teherautó Idén tavasszal kigurultak az első sorozatgyártású új Volvo FH teherautók a gyárkapun, hogy átadják őket megrendelőiknek Európa-szerte. De hogyan is

Részletesebben

AZ ÓBUDAI EGYETEM SZERVEZETI ÉS MŰKÖDÉSI REND KIEGÉSZÍTÉSE TÜV RHEINLAND EGYETEMI TUDÁSKÖZPONT

AZ ÓBUDAI EGYETEM SZERVEZETI ÉS MŰKÖDÉSI REND KIEGÉSZÍTÉSE TÜV RHEINLAND EGYETEMI TUDÁSKÖZPONT 1. verzió Az Óbudai Egyetem Szervezeti és Működési Szabályzata 1. melléklet Szervezeti és Működési Rend 11. függelék AZ ÓBUDAI EGYETEM SZERVEZETI ÉS MŰKÖDÉSI REND KIEGÉSZÍTÉSE TÜV RHEINLAND EGYETEMI TUDÁSKÖZPONT

Részletesebben

Visszaélés és korrupció A növekedés egyszerűbb módja?

Visszaélés és korrupció A növekedés egyszerűbb módja? Visszaélés és korrupció A növekedés egyszerűbb módja? EY Visszaélési Felmérés az EMEIA (Európa, Közel- Kelet, India és Afrika) régióban ra vonatkozó megállapítások Információk a felmérésről és a résztvevőkről

Részletesebben

Az EUREKA és a EUROSTARS program

Az EUREKA és a EUROSTARS program Az EUREKA és a EUROSTARS program Mészáros Gergely vezető-tanácsos 2014.03.13. Az EUREKA program 1985-ben létrehozott kormányközi együttműködés, Cél: Az európai ipar termelékenységének és világpiaci versenyképességének

Részletesebben

RAKTÁRSÁTRAK KISVÁLLALKOZÁSTÓL A NAGYVÁLLALATIG

RAKTÁRSÁTRAK KISVÁLLALKOZÁSTÓL A NAGYVÁLLALATIG RAKTÁRSÁTRAK KISVÁLLALKOZÁSTÓL A NAGYVÁLLALATIG RAKTÁROZÁSA NINCS MEGOLDVA, ESETLEG IDEIGLENESEN TÁROLNA? MEGLÉVŐ RAKTÁRÉPÜLETÉT SZERETNÉ BŐVÍTENI? MEGOLDÁS: A RAKTÁRSÁTOR! HELYETTESÍTHET EGY CSARNOKOT

Részletesebben

IRODASZER, ISKOL ASZER ÉS KREATÍV HOBBI KIS- ÉS NAGYKERESKEDÉS N I M OL ÁBA S I

IRODASZER, ISKOL ASZER ÉS KREATÍV HOBBI KIS- ÉS NAGYKERESKEDÉS N I M OL ÁBA S I IRODASZER, ISKOL ASZER ÉS KREATÍV HOBBI KIS- ÉS NAGYKERESKEDÉS IRO K S I, A B Á D E N Y L! E H Y G E T N E D N I M OL ÁBA w w w. p r i n t k e r. h u A szegedi raktárunkban több mint 2.000 négyzetméteren

Részletesebben

Kitekintés az EU földgáztárolási szokásaira

Kitekintés az EU földgáztárolási szokásaira Dr. Tihanyi László, professor emeritus Galyas Anna Bella, PhD hallgató Kitekintés az EU földgáztárolási szokásaira 2 16 15 4 2 MISKOLCI EGYETEM Műszaki Földtudományi Kar Kőolaj és Földgáz Intézet Gázmérnöki

Részletesebben

A vállalkozás vezérelvei

A vállalkozás vezérelvei A vállalkozás vezérelvei Developing the future. Magunkról: Raiffeisen evolution project development Cégünk egy Ausztriában, Közép- és Kelet-Európában működő, bécsi székhelyű ingatlanvállalkozás. Sikerünk

Részletesebben

Tisztelt Érdeklődő, Látogató!

Tisztelt Érdeklődő, Látogató! Tisztelt Érdeklődő, Látogató! Mi a Carmechanix Team előnye a piacon jelen lévő, hasonló tevékenységű vállalatokkal szemben? Ön miért minket válasszon járműve javítására? Hasonlítsa össze szolgáltatásainkat

Részletesebben

DURMA VS CNC típusú állítható vágószögű hidraulikus lemezolló

DURMA VS CNC típusú állítható vágószögű hidraulikus lemezolló DURMA VS CNC típusú állítható vágószögű hidraulikus lemezolló A DURMAZLAR CÉG BEMUTATÁSA A Durmazlar Machine Törökország vezető gépgyártó vállalata, mely éves termelését tekintve világelső a fémmegmunkáló

Részletesebben

Egy kimagasló szakmai példa a Monicom büszkesége

Egy kimagasló szakmai példa a Monicom büszkesége Egy kimagasló szakmai példa a Monicom büszkesége Múlt héten egy szerb-magyar üzleti fórum eseményeit és eredményeit összegeztük, a folytatásban egy példásan üzemelő bázisra tett látogatásunk élményei következnek

Részletesebben

Portfolio.

Portfolio. Portfolio www.gadorkft.hu Gádor Kft. 9028 Győr, Fehérvári út 75. 2870 Kisbér, Széchenyi u. 36. www.gadorkft.hu Tartalom 5 BEMUTATKOZÁS KÖSZÖNTŐ 7 KÖZÖSSÉGI TEREK 15 IPAR ÉS KERESKEDELEM 20 OTTHON- TEREMTÉS

Részletesebben

C é g t ö r t é n e t

C é g t ö r t é n e t C é g t ö r t é n e t t a l a p a s p o r t k f t. z ö l d s é g - g y ü m ö l c s n a g y k e r e s k e d é s A Talapa Sport Kft. 1994. április 11- ével alakult, határozatlan idôre. A cég alapítója és

Részletesebben

DURMA AD-R típusú hidraulikus CNC élhajlító

DURMA AD-R típusú hidraulikus CNC élhajlító DURMA AD-R típusú hidraulikus CNC élhajlító A DURMA CÉG BEMUTATÁSA A Durmazlar Machine Törökország vezető gépgyártó vállalata, mely éves termelését tekintve világelső a fémmegmunkáló gépek gyártásában.

Részletesebben

ÖNKORMÁNYZATOK ÉS KKV-K SZÁMÁRA RELEVÁNS PÁLYÁZATI LEHETŐSÉGEK ÁTTEKINTÉSE A TRANSZNACIONÁLIS ÉS INTERREGIONÁLIS PROGRAMOKBAN

ÖNKORMÁNYZATOK ÉS KKV-K SZÁMÁRA RELEVÁNS PÁLYÁZATI LEHETŐSÉGEK ÁTTEKINTÉSE A TRANSZNACIONÁLIS ÉS INTERREGIONÁLIS PROGRAMOKBAN ÖNKORMÁNYZATOK ÉS KKV-K SZÁMÁRA RELEVÁNS PÁLYÁZATI LEHETŐSÉGEK ÁTTEKINTÉSE A TRANSZNACIONÁLIS ÉS INTERREGIONÁLIS PROGRAMOKBAN Miben különböznek a nemzetközi programok? 1. Idegen nyelv használata 2. Konzorciumépítés

Részletesebben

CÉGTÖRTÉNET. A Cső-Montage Kft. 1990 decemberében alakult és 1991 március óta működő Társaság. Társaságunk 100%-ban magyar tulajdonban

CÉGTÖRTÉNET. A Cső-Montage Kft. 1990 decemberében alakult és 1991 március óta működő Társaság. Társaságunk 100%-ban magyar tulajdonban BEMUTATKOZÁS 1103, Gyömrői út 33. Tel.: 260-4681, 261-6740, 431-5336, 431-4595 Fax: 431-7391 e-mail: csomontage@csomontage.hu web: www.csomontage.hu CÉGTÖRTÉNET A Cső-Montage Kft. 1990 decemberében alakult

Részletesebben

Projektek minőségbiztosítása: Hogyan előzhetők meg / fedezhetők fel időben a garanciális problémák? Nyiri Szabolcs Szakértői Iroda vezető

Projektek minőségbiztosítása: Hogyan előzhetők meg / fedezhetők fel időben a garanciális problémák? Nyiri Szabolcs Szakértői Iroda vezető Projektek minőségbiztosítása: Hogyan előzhetők meg / fedezhetők fel időben a garanciális problémák? Nyiri Szabolcs Szakértői Iroda vezető 2013.11.13. Tartalomjegyzék: Kivitelezési hibák, projekt végrehajtási

Részletesebben

2018. évi energiafogyasztási riport Veritas Dunakiliti Kft.

2018. évi energiafogyasztási riport Veritas Dunakiliti Kft. 2018. évi energiafogyasztási riport Veritas Dunakiliti Kft. I. Tartalomjegyzék I. Tartalomjegyzék... 2 II. Vezetői összefoglaló... 3 II.1. Az éves riport célja... 3 II.2. A szakreferens szervezet bemutatása...

Részletesebben

A kohéziós politika és az energiaügy kihívásai: az Európai Unió régiói eredményeinek ösztönzése

A kohéziós politika és az energiaügy kihívásai: az Európai Unió régiói eredményeinek ösztönzése IP/08/267 Brüsszel, 2008. február 20. A kohéziós politika és az energiaügy kihívásai: az Európai Unió régiói eredményeinek ösztönzése Danuta Hübner, a regionális politikáért felelős európai biztos ma bemutatta,

Részletesebben

Steel Riders Kft. Ve r p e l é t, K o s s u t h L a j o s u t c a 6 4.

Steel Riders Kft. Ve r p e l é t, K o s s u t h L a j o s u t c a 6 4. Steel Riders Kft. Ve r p e l é t, K o s s u t h L a j o s u t c a 6 4. Rövid bemutatkozó Cégünk 1997 márciusában alakult, mint családi vállalkozás, egy 200 m2-es verpeléti üzemben. Fő tevékenységünk a

Részletesebben

CÉG BEMUTATÓ CÉG BEMUTATÓ

CÉG BEMUTATÓ CÉG BEMUTATÓ CÉGBEMUTATÓ CÉGBEMUTATÓ CÉGBEMUTATÓ A Daniella Ipari Park Kft, magyar tulajdonú cég. 2000 óta foglalkozik ipari ingatlanok bérbeadásával. Bérlőink között mind a multinacionális vállalatok, mind a magyar

Részletesebben

A történet elindult. A Pannon Papír megalakulása.

A történet elindult. A Pannon Papír megalakulása. IRODAI MEGOLDÁSOK Történetünk A Pannon Papírt 2005-ben magyarországi magánszemélyek alapították győri székhellyel, többéves papír-írószer kereskedelmi tapasztalattal. A régi kereskedők szakmai elkötelezettsége

Részletesebben

CÉGISMERTETŐ ANGOL INVEST INGATLANFEJLESZTŐ, FORGALMAZÓ ÉS ÉPÍTŐIPARI KFT. e-mail:info@angolinvest.hu www.angolinvest.hu

CÉGISMERTETŐ ANGOL INVEST INGATLANFEJLESZTŐ, FORGALMAZÓ ÉS ÉPÍTŐIPARI KFT. e-mail:info@angolinvest.hu www.angolinvest.hu CÉGISMERTETŐ ANGOL INVEST INGATLANFEJLESZTŐ, FORGALMAZÓ ÉS e-mail:info@angolinvest.hu. HIVATALOS CÉGADATOK: 1. ÁLTALÁNOS ADATOK: CÉGJEGYZÉKSZÁM: 01-09-868377 CÉGFORMA: KORLÁTOLT FELELŐSSÉGŰ TÁRSASÁG BEJEGYEZVE:

Részletesebben

Tartalom. A Vállalatról Üzem bemutatása Géppark Termelési példáink Referenciák Kapcsolat

Tartalom. A Vállalatról Üzem bemutatása Géppark Termelési példáink Referenciák Kapcsolat 2018/19 Tartalom A Vállalatról Üzem bemutatása Géppark Termelési példáink Referenciák Kapcsolat A Vállalatról A szakmunkaerő-hiánnyal küszködő időkben, partnereink kedvező termelési alternatívára és megbízható

Részletesebben