KIEGÉSZÍTŐ IRATOK. A HEVES MEGYEI VÍZMŰ ZRT. ÁLTAL ÉVRE VILLAMOS ENERGIA SZÁLLÍTÁSÁRA meghirdetett közbeszerzési eljárás részvételi szakaszához

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "KIEGÉSZÍTŐ IRATOK. A HEVES MEGYEI VÍZMŰ ZRT. ÁLTAL ÉVRE VILLAMOS ENERGIA SZÁLLÍTÁSÁRA meghirdetett közbeszerzési eljárás részvételi szakaszához"

Átírás

1 A HEVES MEGYEI VÍZMŰ ZRT. ÁLTAL ÉVRE VILLAMOS ENERGIA SZÁLLÍTÁSÁRA meghirdetett közbeszerzési eljárás részvételi szakaszához KÉ-17780/2014 TED TARTALOMJEGYZÉK K ÉSZÜLT: SZEPTEMBER 3.

2 Tartalom I. A RÉSZVÉTELRE JELENTKEZŐK SZÁMÁRA A RÉSZVÉTELI JELENTKEZÉSEK FORMAI ÉS TARTALMI KÖVETELMÉNYEI A részvételi jelentkezések benyújtásának formai követelményei A részvételi jelentkezések összeállítási sorrendjére és tartalmára vonatkozó követelmények KÖZÖS JELENTKEZÉS ESETÉRE VONATKOZÓ FELTÉTELEK KIEGÉSZÍTŐ TÁJÉKOZTATÁS NYÚJTÁSA A RÉSZVÉTELI JELENTKEZÉSEK BONTÁSA A RÉSZVÉTELI JELENTKEZÉSEK ÉRTÉKELÉSE A részvételi jelentkezések érvényességének vizsgálata AZ ELJÁRÁS RÉSZVÉTELI SZAKASZÁNAK EREDMÉNYE TOVÁBBI INFORMÁCIÓK...10 II. MELLÉKLETEK számú melléklet információs adatlap...12 a részvételre jelentkezőre / közös részvételre jelentkezőre / 10 % feletti alvállalkozóra / az alkalmasság igazolásában részt vevő szervezetre vonatkozó általános adatokról sz. melléklet Felolvasólap* sz. melléklet Nyilatkozat kizáró okokról sz. melléklet Nyilatkozat...19 a Kbt. 55. (1) d) pontja és a 310/2011. (XII.23.) Korm. rendelet 14. (1) c) pontja szerint a pénzügyi-gazdasági alkalmasság igazolásához számú melléklet...20 a Kbt. 55. (1) b) pontja és a 310/2011. (XII.23.) Korm. rendelet 15. (1) a) pontja szerint a műszaki-szakmai alkalmasság igazolásához...20 Referenciaigazolás...20 vagy referencia nyilatkozat sz. melléklet...22 RÉSZVÉTELI JELENTKEZÉSI NYILATKOZAT számú melléklet...24 NYILATKOZAT Kbt. 55. (5)- (6) bek. szerint sz. melléklet NYILATKOZAT erőforrás rendelkezésre állásáról sz. melléklet NYILATKOZAT Kkvt. minősítésre vonatkozóan számú melléklet...28 NYILATKOZAT változásbejegyzési eljárásról sz. melléklet VISSZAIGAZOLÓ ADATLAP...29 LETÖLTÉSÉRŐL sz. melléklet Tájékoztató adatok a részvételi szakasszal kapcsolatos... határidőkről és helyszínekről /31.

3 I. Kiegészítő iratok a részvételre jelentkezők számára Az ajánlatkérő Heves Megyei Vízmű Zrt. közszolgáltatóként a közbeszerzésekről szóló évi CVIII. törvény (továbbiakban Kbt.) XIV. Fejezete, valamint a 289/2011. (XII.22.) Kormányrendelet figyelembevételével a Kbt. II. része alkalmazásával az uniós értékhatárt elérő értékű eljárásrendben hirdetmény közzétételével induló tárgyalásos közbeszerzési eljárást indított a Kbt (1) b) pontja alapján. A kétszakaszos eljárás első, részvételi szakaszára jelentkező cégeknek a közbeszerzési törvény, a TED-en szeptember 5. napján számon, majd a Közbeszerzési Értesítőben szeptember 8. napján KÉ-17780/2014 számon megjelent felhívás és jelen részvételi dokumentáció alapján kell összeállítaniuk jelentkezésüket. PREAMBULUM Az eljárás általános szabályai: A Jelentkezők részvételi jelentkezésük benyújtásával teljes egészében elfogadják a közbeszerzésekről szóló évi CVIII. törvény (Kbt.) előírásai szerint ezen eljáráshoz megjelent hirdetmény, valamint az ajánlatkérő által elkészített Kiegészítő iratok összes feltételét a jelentkezés kizárólagos alapjául. A Jelentkező kötelessége, hogy gondosan megvizsgálja és betartsa jelen hirdetményben és a Kiegészítő iratokban megadott összes utasítást, formai követelményt, kikötést és előírást. A Jelentkező kockázata és a jelentkezés érvénytelenné történő nyilvánítását vonja maga után: - ha hiánypótlási lehetőséget követően is elmulasztja az előírt információk és dokumentumok benyújtását a kitűzött határidőkre, vagy - ha olyan jelentkezést nyújt be, amely tartalmi szempontból nem felel meg jelen Kiegészítő iratokban meghatározott minden követelménynek. 1. A részvételi jelentkezések formai és tartalmi követelményei 1.1. A részvételi jelentkezések benyújtásának formai követelményei A részvételi jelentkezést zárt, sértetlen csomagolásban, tartalomjegyzékkel és oldalszámmal ellátva, egy papír alapú példányban és azzal mindenben megegyező elektronikus másolati példányban (CD vagy DVD) kell benyújtani. A borítékra jól látható módon rá kell írni VILLAMOS ENERGIA BESZERZÉS ÉVRE. NEM BONTHATÓ FEL A RÉSZVÉTELI JELENTKEZÉSI HATÁRIDŐ LEJÁRTÁIG Az oldalszámozásnál elegendő az információt tartalmazó oldalakat számozni, az üres oldalakat szükségtelen. 3/31.

4 A részvételi jelentkezésben benyújtott dokumentumokat a Kbt (3) bekezdésében foglaltaknak megfelelően elegendő egyszerű másolatban benyújtani A jelentkezés nem tartalmazhat betoldásokat, törléseket, felülírásokat, kivéve, ha a Jelentkező javítja ki saját hibáját. Ilyenkor a javításokat a Jelentkezőnek külön is alá kell írnia Tekintettel arra, hogy az eljárás magyar nyelven folyik, részvételre jelentkezőnek minden nyilatkozatot, hatósági igazolást magyar nyelven kell benyújtani. Amennyiben bármely, a jelentkezéshez csatolt okirat, igazolás, nyilatkozat, irat nem magyar nyelven kerül kiállításra, úgy azt a Jelentkező egyszerű magyar nyelvű fordításban is köteles becsatolni. A fordítás helyessége Jelentkező felelőssége. Ajánlatkérő kizárólag a fordítást vizsgálja A postán feladott jelentkezéseket az Ajánlatkérő csak akkor tekinti határidőn belül benyújtottnak, ha annak kézhezvételére a részvételre jelentkezési határidőig sor került. A jelentkezés, illetve az azzal kapcsolatos postai küldemények elvesztéséből vagy téves kézbesítéséből eredő kockázat a Részvételre Jelentkezőt terheli A részvételi jelentkezések összeállítási sorrendjére és tartalmára vonatkozó követelmények A részvételi jelentkezések felbontását, ismertetését, és az azt követő összehasonlítást, értékelést megkönnyítendő kérjük a jelentkezést a következő sorrendben lefűzve benyújtani: Tartalomjegyzék az összes beadott dokumentumról Információs adatlap (1. sz. melléklet szerint) a részvételi jelentkezőről, a közös részvételi jelentkezőkről, az alvállalkozókról és az alkalmasság igazolásában részt vevő szervezetről Felolvasólap (2. sz. melléklet szerint). A bontási eljáráson a megadott felolvasólapon szereplő adatok kerülnek ismertetésre A Részvételi Felhívás III.2.1. pontjában szereplő sorrendben a jogi kizáró okok hatálya alá tartozásról szóló dokumentumok (iratminták 3. sz. mellékletként csatolva), a részvételre jelentkező, adott esetben pedig az alvállalkozó és az alkalmasságot igazoló gazdasági szereplő részéről is. Külföldi részvételre jelentkező esetén a részvételre jelentkező köteles táblázatos formában nyilatkozni arra vonatkozóan, hogy a kizáró okok tekintetében mely, a részvételre jelentkező székhelye szerinti hatóságok adnak ki igazolást A Részvételi Felhívás III.2.2. pontjában szereplő sorrendben a gazdasági és pénzügyi alkalmassági feltételek teljesítéséről szóló dokumentumok (iratminta 4. sz. mellékletként csatolva). 4/31.

5 A Részvételi Felhívás III.2.3. pontjában szereplő sorrendben a műszaki és szakmai alkalmassági feltételek teljesítéséről szóló dokumentumok (iratminta 5. mellékletként csatolva) Alvállalkozó, alkalmasságot igazoló szervezet bevonása esetén: Amennyiben a Jelentkező a szerződés teljesítéséhez szükséges alkalmassági követelményeket más gazdasági szereplő kapacitására támaszkodva kívánja teljesíteni (Kbt. 55. (5) bek.), akkor a Jelentkezőnek csatolnia kell a Kbt. 55. (5)-(6) bekezdésének megfelelő módon az ott feltüntetett dokumentumokat is. (iratminta 7.sz. 8. sz. mellékletként csatolva) Az eljárást megindító felhívás VI.3. pontjaiban kért igazolások, dokumentumok A részvételi jelentkezésnek tartalmaznia kell a részvételi jelentkező (közös jelentkezés esetén a tagok): a) cégszerűen aláírt nyilatkozatát a Kbt. 60. (5) bekezdése szerint arról, hogy a kis- és középvállalkozásokról, fejlődésük támogatásáról szóló törvény szerint mikro-, kis- vagy középvállalkozásnak minősül-e (iratminta 9. sz. mellékletként csatolva); b) a Kbt. 40. (1) bekezdésére tekintettel tett cégszerűen aláírt nyilatkozatát (a nemleges nyilatkozatot is). A gazdasági szereplők vonatkozásában Jelentkező legyen figyelemmel a Kbt ban, valamint a 28. -ban foglaltakra (6. sz. melléklet). c) cég esetén a gazdasági szereplő cégszerűen aláírt nyilatkozata, amelyben megjelöli a cégjegyzékszámát, valamint amennyiben a cégügyben változásbejegyzési eljárás van folyamatban úgy a Cégbírósághoz benyújtott változásbejegyzési kérelem és annak érkezéséről a cégbíróság által megküldött igazolás egyszerű másolata; (iratminta 10. sz. mellékletként csatolva) - egyéni vállalkozó esetén a képviseletre jogosult személy által aláírt nyilatkozat, amelyben az egyéni vállalkozó megjelöli a nyilvántartási számát, vagy az igazolványszámát, vagy az adószámát. d) a jelentkezést aláíró személy(ek) cégaláírási nyilatkozatának vagy aláírás mintájának egyszerű másolata, vagy részükre a cégkivonat szerint a cég képviseletére feljogosított tisztségviselőktől kapott teljes bizonyító erejű magánokiratba foglalt meghatalmazás, vagy a letelepedése szerinti országban elfogadott más, a cégjegyzésre jogosultságot igazoló dokumentumot, azok vonatkozásában, akik a jelentkezést aláírják. e) Nyilatkozat a Magyar Energetikai és Közmű-szabályozási Hivatal által kiadott, villamos energia kereskedelmi tevékenység végzésére vonatkozó engedély számáról és keltéről.(részvételi felhívás VI.3.9.) 5/31.

6 f) Nyilatkozat a mérlegkör felelőséről, illetve a mérlegköri szerződés keltéről. (Részvételi felhívás VI.3.10.) Közös részvételi jelentkezés esetén a jelentkezők közös egyetemleges felelősségvállalásról szóló megállapodás (lásd még a Kiegészítő iratok 2. pontját) Érvénytelen a részvételre jelentkező jelentkezése, ha nem rendelkezik a Magyar Energetikai és Közmű-szabályozási Hivatal által kiállított, érvényes villamosenergiakereskedelmi engedéllyel Cégbemutató anyagok (benyújtása nem kötelező). Részvételre jelentkezőnek a 11. számú melléklet szerinti Visszaigazoló adatlap a Kiegészítő iratok letöltéséről megnevezésű dokumentumot meg kell küldeni a részvételi felhívás I.1. pontjában megjelölt fax, vagy címre. 2. Közös jelentkezés esetére vonatkozó feltételek Több gazdasági szereplő közösen nyújthat be részvételi jelentkezést. A közös részvételi jelentkezésre a Kbt ban foglalt rendelkezések irányadóak. A Kbt. 25. (7) bekezdése értelmében a közös részvételi jelentkezést benyújtó gazdasági szereplők személyében a részvételi határidő lejárta után változás nem következhet be. Ha egy Jelentkező önállóan nyújt be jelentkezést, azt követően közös jelentkezésre már nem kerülhet sor. Ha több Jelentkező közösen nyújt be jelentkezést, a közös jelentkezésben résztvevők köre és személye sem a közös jelentkezés, sem pedig a közös ajánlat benyújtását követően nem módosítható. Közös jelentkezés és ajánlattétel esetén a jelentkezéshez csatolni kell a közös Jelentkezők egyetemleges felelősségvállalásáról szóló nyilatkozatot. A képviseletre feljogosító cég megnevezését is tartalmazó, egymás közötti megállapodásnak egy példányát a jelentkezésnek tartalmaznia kell. A megállapodásnak tartalmaznia kell, hogy a közös részvételre jelentkezők a szerződésben vállalt valamennyi kötelezettség teljesítéséért egyetemleges felelősséget vállalnak. Közös jelentkezés esetén a Kbt. 74. (1) bekezdés e) pontja alapján érvénytelen a jelentkezés, ha ahhoz nem csatolták a közös jelentkezők által cégszerűen aláírt konzorciumi megállapodást, amely megfelel valamennyi alábbi követelménynek: a) tartalmazza a közös Jelentkezők közös fellépése formájának ismertetését, és b) tartalmazza a jelentkezés és ajánlat benyújtása esetén - az ajánlat aláírása módjának ismertetését, és 6/31.

7 c) tartalmazza a vezető konzorciumi tag (a képviselő) megjelölését azzal, hogy a képviselő korlátozás nélkül jogosult valamennyi konzorciumi tagot képviselni az Ajánlatkérővel szemben jelen közbeszerzési eljárásban, és az ahhoz kapcsolódó esetleges további Kbt. szerinti eljárásokban az Ajánlatkérő által a Jelentkező, illetve a Jelentkező által az Ajánlatkérő felé megteendő illetve megtehető jognyilatkozatok tekintetében, és egyebekben is kapcsolatot tart az Ajánlatkérővel, és d) tartalmazza valamennyi konzorciumi tag nyilatkozatát arról, hogy egyetemleges felelősséget vállalnak a közbeszerzési eljárás eredményeként megkötendő szerződés szerződésszerű teljesítéséhez szükséges munkák megvalósításáért, és e) a jelentkezés benyújtásának napján érvényes és hatályos, és hatálya, teljesítése, alkalmazhatósága vagy végrehajthatósága nem függ felfüggesztő (hatályba léptető) illetve bontó feltételtől, valamint f) nem függ harmadik személy, illetve hatóság jóváhagyásától. 3. Kiegészítő tájékoztatás nyújtása Bármely gazdasági szereplő, aki a közbeszerzési eljárásban részvételre jelentkező lehet, esetleges kérdéseit kizárólag írásban a részvételi jelentkezési határidő lejárta előtt ésszerű időben teheti fel. A határidőre beérkezett kérdésekre Ajánlatkérő minél előbb, de legkésőbb a részvételi jelentkezési határidő lejárta előtti 4. nappal (azaz legkésőbb szeptember 30. ) válaszol. Ettől az időponttól kezdve a válaszok a Kiegészítő iratok részét képezik. A kiegészítő tájékoztatások a kibocsátás sorrendjében kerülnek sorszámozásra. A kiegészítő tájékoztatásra a Kbt. 45. vonatkozó rendelkezései az irányadó. Az Ajánlatkérő kéri a Jelentkezőket, hogy a kiegészítő tájékoztatás kérése során egyértelműen és pontosan jelöljék meg azt, hogy a feltett kérdéseikre a válaszokat mely személynek címezve, milyen postai címre, vagy faxszámra és címre kívánják megkapni. Az ennek elmulasztásából valamint a téves, helytelen, vagy hiányos adatok (például nem működőképes cím vagy faxszám stb.) megadásából adódó bármilyen késedelem és felelősség az Jelentkezőt terheli. A Jelentkező kizárólagos felelőssége, hogy a tájékoztatási kérelme időben megérkezzen a megadott címre. A nem ésszerű határidőben benyújtott kérelmekre választ Ajánlatkérő nem köteles adni. A kiegészítő tájékoztatást a Jelentkezők azonos feltételek mellett kapják meg en és/vagy faxon. 7/31.

8 4. A részvételi jelentkezések bontása A részvételi jelentkezések bontási eljárásának időpontja: október 6. napján 10:00 óra, helye: Heves Megyei Vízmű Zrt. (3300 Eger, Hadnagy u. 2. szám, I. emeleti tárgyaló). A részvételi jelentkezések bontásán a Jelentkezők meghatalmazott képviselői, az Ajánlatkérő képviselői, az Ajánlatkérő nevében eljáró és az általuk meghívott személyek vehetnek részt. Az Ajánlatkérő felhívja a Jelentkezők figyelmét, hogy a jelentkezést a felhívás VI.3.) 5. pontban meghatározott időre és helyre történő érkezéséért a felelősség a Jelentkezőt terheli, akár személyesen, vagy más módon postai küldeményként érkeztetik a jelentkezést. Felhívjuk a Jelentkezők figyelmét, hogy a jelentkezést személyes vagy futárszolgálattal történő beadása esetén kizárólag munkaidőben áll módunkban azokat fogadni (munkanapokon 8:00 12:00 óra között, a jelentkezési határidő napján 8:00-10:00 óra között. 5. A részvételi jelentkezések értékelése 5.1. A részvételi jelentkezések érvényességének vizsgálata Kizáró okok hatálya alá tartozás, az alkalmassági feltételeknek való megfelelés vizsgálata Ajánlatkérő a benyújtott részvételi jelentkezések alapján vizsgálja a Jelentkezők kizáró okok hatálya alá tartozását, valamint a pénzügyi-gazdasági és műszaki-szakmai alkalmasságát annak érdekében, hogy az eljárás további szakaszában már csak az e szempontból érvényes Jelentkezők vehessenek részt az eljáráson. Ajánlatkérő ellenőrzi továbbá, hogy az eljárást megindító felhívásban és a dokumentációban kért további dokumentumokat hiánytalanul becsatolta-e a Jelentkező Hiánypótlás és felvilágosítás kérés: A részvételre jelentkezők számára az eljárást megindító felhívás VI.3) 9. pontja valamint a Kbt. 67. alapján teljes körű hiánypótlási lehetőséget biztosított. A hiánypótlás teljesítésére a Kbt ának szabályai az irányadóak. (A hiánypótlást kizárólag munkaidőben áll módunkban fogadni hétfőtől csütörtökig 9:00 15:00 óra között, pénteken 9:00 12:00 óra között.) Ajánlatkérő a Kbt. 67. (1) bekezdésében foglaltak szerint az összes részvételre jelentkező számára azonos feltételekkel biztosítja a hiánypótlás lehetőségét. 8/31.

9 A jelentkezések érvényessége Ajánlatkérő ezúton hívja fel Jelentkezők figyelmét, hogy a Kbt. 74. (1) és (3) bekezdése alapján a jelentkezés érvénytelen, ha: (1) a) azt az ajánlattételi, illetve részvételi határidő lejárta után nyújtották be; b) az ajánlattevő, részvételre jelentkező vagy alvállalkozója, vagy az ajánlatban, illetve részvételi jelentkezésben az alkalmasság igazolásában részt vevő szervezet nem felel meg az összeférhetetlenségi követelményeknek [24. ]; c) az ajánlattevőt, részvételre jelentkezőt vagy alvállalkozóját, vagy az alkalmasság igazolásában részt vevő szervezetet az eljárásból kizárták; d) az ajánlattevő vagy részvételre jelentkező nem felel meg a szerződés teljesítéséhez szükséges alkalmassági követelményeknek; e) egyéb módon nem felel meg az ajánlati, ajánlattételi vagy részvételi felhívásban és a dokumentációban, valamint a jogszabályokban meghatározott feltételeknek, ide nem értve a részvételi jelentkezések és az ajánlatok ajánlatkérő által előírt formai követelményeit; (3) Az (1) bekezdésben foglaltakon túl a részvételi jelentkezés érvénytelen, ha a részvételre jelentkező ajánlatot tesz. 6. Az eljárás részvételi szakaszának eredménye Ajánlatkérő az eljárás részvételi szakaszának eredményéről a Kbt. 77. (1) és (2) bekezdése alapján írásbeli összegezést készít, amelyet en juttat el a Jelentkezők részére, legkésőbb az eljárást megindító felhívás VI.3.) 4. pontjában meghatározott napon. Ajánlatkérő fenntartja a jogot, hogy indokolt esetben az ajánlattételi felhívás megküldésére a felhívásban megjelölt időpontot legfeljebb 30 nappal elhalaszthassa a Kbt. 65. (4) bekezdésének megfelelően, melyről a Jelentkezőket értesíteni fogja. Az ajánlatkérő az eljárás részvételi szakaszában érvényes jelentkezést benyújtó Jelentkezőket ajánlattételre kéri fel. Az eljárás további szakaszában való részvételt ajánlatkérő az ajánlatkérési dokumentáció (Útmutató és Műszaki Dokumentáció) átvételéhez köti, melynek feltételeit az ajánlattételi felhívás fogja tartalmazni. 7. További információk 7.1. A Jelentkezőnek az eljárást megindító Felhívásban és a Kiegészítő iratokban meghatározott tartalmi és formai követelményeknek megfelelően kell jelentkezését elkészítenie és benyújtania. Amennyiben a Jelentkező a Felhívásban és Kiegészítő iratokban meghatározott követelményeket hiánypótlást követően - sem teljesíti, az a jelentkezés érvénytelenné történő nyilvánítását vonja maga után. 9/31.

10 7.2. A jelentkezés elkészítésével és benyújtásával kapcsolatban felmerülő összes költséget a Jelentkezőnek kell viselnie, valamint az eljárás során meghatározott határidőre és helyszínre történő iratok eljuttatásának felelősségét a Jelentkezőnek kell viselnie. Ajánlatkérő semmilyen módon nem tehető felelőssé vagy kötelezetté ezekkel a költségekkel és kötelezettségekkel kapcsolatban, az eljárás lefolytatásának eredményétől függetlenül A Részvételi Felhívásban és a jelen dokumentációban nem szabályozott kérdések vonatkozásában a évi CVIII. törvény (Kbt.) és végrehajtási rendeleteinek előírásai szerint kell eljárni. Eger, szeptember 3. 10/31.

11 II. Mellékletek 11/31.

12 1. s z á m ú m e l l é k l e t INFORMÁCIÓS ADATLAP a részvételre jelentkezőre / közös részvételre jelentkezőre / 10 % feletti alvállalkozóra / az alkalmasság igazolásában részt vevő szervezetre vonatkozó általános adatokról Tárgy: évre villamos energia szállítása 12/31.

13 A részvételre jelentkező / közös részvételre jelentkező/10 % feletti alvállalkozó/ az alkalmasság 1 igazolásában részt vevő szervezetre 13/31.

14 Neve: Címe: Székhelye: Telefonszáma: Fax-száma: Cégjegyzék szám: Adószám: Számlavezető pénzintézet megnevezése és pénzforgalmi számla szám: Cégvezető neve: Címe: Telefonszáma: Fax-száma: Jelen közbeszerzési eljárásban kapcsolattartásra kijelölt személy: Neve: Címe: Telefonszáma: Fax-száma: Kelt:. cégszerű aláírás 1 Megfelelő aláhúzandó 14/31.

15 2. s z á m ú m e l l é k l e t F ELOLVASÓLAP* a évi villamos energia szállítására meghirdetett közbeszerzési eljáráshoz Részvételre jelentkező neve: Részvételre jelentkező székhelye: Kelt:., hó.nap P.H. cégszerű aláírás (olvasható név és aláírás) * Közös részvételre jelentkezés esetén a közös jelentkezők nevét és címét külön-külön is fel kell tüntetni a felolvasólapon, valamint együttesen kell aláírniuk a felolvasólapot. 15/31.

16 3. számú melléklet N YILATKOZAT KIZÁRÓ OKOKRÓL A Heves Megyei Vízmű Zrt., mint Ajánlatkérő által évre villamos energia szállítása elnevezésű TED számon és KÉ-17780/2014. számon megjelent, európai uniós eljárásrendben hirdetmény közzétételével indított tárgyalásos közbeszerzési eljárás részvételi szakaszában Alulírott (név), mint a(z).(részvételre jelentkező megnevezése),: székhelye) cégjegyzésre jogosult képviselője - részvételi jelentkezés céljából - ezúton nyilatkozom, hogy az általam képviselt társasággal, mint Részvételre jelentkezővel / Közös részvételre jelentkezővel * szemben, nem állnak fenn a évi CVIII. törvény (Kbt. ) 56. (1) bekezdésének a)-k) pontjaiban foglalt kizáró okok, illetve, hogy az általam képvselt társasággal, mint Részvételre jelentkezővel / Közös részvételre jelentkezővel szemben* nem állnak fenn a évi CVIII. törvény (Kbt. ) 56. (2) bekezdésében foglalt kizáró ok, mely(ek) szerint az eljárásban nem lehet részvételre jelentkező, alvállalkozó, és nem vehet részt az alkalmasság igazolásában olyan gazdasági szereplő, aki 56. (1) a) végelszámolás alatt áll, vagy vonatkozásában csődeljárás elrendeléséről szóló bírósági végzést közzétettek, vagy az ellene indított felszámolási eljárást jogerősen elrendelték, vagy ha a gazdasági szereplő személyes joga szerinti hasonló eljárás van folyamatban, vagy aki személyes joga szerint hasonló helyzetben van; b) tevékenységét felfüggesztette vagy akinek tevékenységét felfüggesztették; c) gazdasági, illetőleg szakmai tevékenységével kapcsolatban jogerős bírósági ítéletben megállapított bűncselekményt követett el, amíg a büntetett előélethez fűződő hátrányok alól nem mentesült; vagy akinek tevékenységét a jogi személlyel szemben alkalmazható büntetőjogi intézkedésekről szóló évi CIV. törvény 5. -a (2) bekezdés b), vagy g) pontja alapján a 16/31.

17 bíróság jogerős ítéletében korlátozta, az eltiltás ideje alatt, vagy ha az ajánlattevő tevékenységét más bíróság hasonló okból és módon jogerősen korlátozta; d) közbeszerzési eljárásokban való részvételtől jogerősen eltiltásra került, az eltiltás ideje alatt; e) egy évnél régebben lejárt adó-, vámfizetési vagy társadalombiztosítási járulékfizetési kötelezettségének - a letelepedése szerinti ország vagy az ajánlatkérő székhelye szerinti ország jogszabályai alapján - nem tett eleget, kivéve, ha megfizetésére halasztást kapott; f) korábbi - három évnél nem régebben lezárult - közbeszerzési eljárásban hamis adatot szolgáltatott és ezért az eljárásból kizárták, illetőleg a hamis adat szolgáltatását jogerősen megállapították, a jogerősen megállapított időtartam végéig; g) h) a június 30-ig hatályban volt, a Büntető Törvénykönyvről szóló évi IV. törvény szerinti bűnszervezetben részvétel - ideértve bűncselekmény bűnszervezetben történő elkövetését is -, vesztegetés, vesztegetés nemzetközi kapcsolatokban, hűtlen kezelés, hanyag kezelés, költségvetési csalás, az európai közösségek pénzügyi érdekeinek megsértése, illetve pénzmosás bűncselekményt, illetve a Büntető Törvénykönyvről szóló évi C. törvény XXVII. Fejezetében meghatározott korrupciós bűncselekmények, bűnszervezetben részvétel ideértve bűncselekmény bűnszervezetben történő elkövetését is -, hűtlen kezelés, hanyag kezelés költségvetési csalás vagy pénzmosás bűncselekményt, illetve személyes joga szerinti hasonló bűncselekményt követett el, feltéve, hogy a bűncselekmény elkövetése jogerős bírósági ítéletben megállapítást nyert, amíg a büntetett előélethez fűződő hátrányok alól nem mentesült; i ) korábbi közbeszerzési eljárás eredményeként szeptember 15-ét követően kötött szerződésével kapcsolatban az alvállalkozója felé fennálló (vég- vagy részszámlából fakadó) két éven belül született jogerős és végrehajtható közigazgatási, vagy bírósági határozat megállapított fizetési kötelezettsége 10 %-ot meghaladó részét, az ilyen határozatban megállapított fizetési határidőn belül nem teljesítette, annak ellenére, hogy az ajánlatkérőként szerződést kötő fél a részére határidőben fizetett. j) az adott eljárásban előírt adatszolgáltatási kötelezettség teljesítése során olyan hamis adatot szolgáltat, vagy hamis nyilatkozatot tesz, amely a verseny tisztaságát veszélyezteti; k) tekintetében a következő feltételek valamelyike megvalósul: ka) nem EU-, EGT- vagy OECD-tagállamban vagy olyan államban rendelkezik adóilletőséggel, mellyel Magyarországnak kettős adózás elkerüléséről szóló egyezménye van, vagy kb) a közbeszerzési szerződéssel kapcsolatban megszerzett jövedelme az adóilletősége szerinti országban kedvezményesebben adózna (a jövedelemre kifizetett végleges, adóvisszatérítések után kifizetett adót figyelembe véve), mint ahogy a gazdasági szereplő az adott országból származó belföldi forrású jövedelme után adózna. Ennek a feltételnek nem kell eleget tennie a gazdasági szereplőnek, ha Magyarországon bejegyzett fióktelepe útján fogja teljesíteni a közbeszerzési szerződést és a fióktelepnek betudható jövedelemnek minősülne a szerződés alapján kapott jövedelem, 17/31.

18 kc) olyan szabályozott tőzsdén nem jegyzett társaság, amelynek a pénzmosás és a terrorizmus finanszírozása megelőzéséről és megakadályozásáról szóló évi CXXXVI. törvény 3. r) pontja szerinti tényleges tulajdonosa nem megismerhető. A Kbt. 56. (1) kc) pont hatálya alá tartozás céljából nyilatkozatom, hogy az általam képviselt társaság, mint részvételre jelentkező / közös részvételre jelentkező*, olyan társaságnak minősül, melyet - nem jegyeznek szabályozott tőzsdén. VAGY*** - szabályozott tőzsdén jegyeznek. Amennyiben a társaságot nem jegyzik szabályozott tőzsdén, akkor a pénzmosás és a terrorizmus finanszírozása megelőzéséről és megakadályozásáról szóló évi CXXXVI. törvény 3. r) pontja szerint definiált valamennyi tényleges tulajdonos neve és állandó lakóhelye a következő ** Cégforma: Cégjegyzékszám:... Tulajdonosok adatai: 1.) Név.:. Cím: 2.) Név.:. Cím: 3.) Név.:. Cím: A Kbt. 56. (2) bekezdés tekintetében nyilatkozom, hogy az általam képviselt társaságban, mint részvételi jelentkezőben / közös részvételi jelentkezőben * - nincs olyan jogi személy vagy jogi személyiséggel nem rendelkező szervezet, amely közvetetten vagy közvetlenül több, mint 25 %-os tulajdoni résszel vagy szavazati joggal rendelkezik; VAGY*** - van olyan jogi személy vagy jogi személyiséggel nem rendelkező szervezet, amely közvetetten vagy közvetlenül több, mint 25 %-os tulajdoni résszel vagy szavazati joggal rendelkezik; melyek a következők: o o neve, címe, cégjegyzék száma: ** neve, címe, cégjegyzék száma: ** Továbbá nyilatkozom, hogy ezen cégek vonatkozásban a Kbt. 56. (2) bekezdésében hivatkozott kizáró feltételek nem állnak fenn. 18/31.

19 Kijelentjük továbbá, hogy alvállalkozóinkkal és az alkalmasság igazolásában részt vevő más szervezettel szemben nem állnak fenn a Kbt (1)-(2) bekezdéseiben meghatározott kizáró okok. Kelt: cégszerű aláírás * a megfelelő aláhúzandó ** kitöltendő *** a nem kívánt szövegrész törlendő Részvételre jelentkezőnek a 310/2011. (XII.23.) Kormányrendelet 2. e) pontjának megfelelően a Kbt. 56. (1) bekezdés f) és i) pontjában foglalt kizáró okokra vonatkozóan közjegyző, vagy gazdasági, illetve szakmai kamara által hitelesített nyilatkozatot kell csatolnia. 19/31.

20 4. számú melléklet N YILATKOZAT A KB T ( 1 ) D ) PONTJA É S A / ( X I I ) K ORM. RENDELET 1 4. ( 1 ) C ) PONTJA SZERINT A PÉNZÜGYI- GAZDASÁGI ALKALMASSÁG IGAZOLÁSÁHOZ Alulírott., mint a (cég neve) (székhely:. ) cégjegyzésre jogosult képviselője, a Heves Megyei Vízmű Zrt., mint Ajánlatkérő által évre villamos energia szállítása elnevezésű TED számon és KÉ-17780/2014. számon megjelent, közbeszerzési eljárás részvételi szakaszához részvételi jelentkezés céljából, ezúton nyilatkozom, hogy az általam képviselt társaság, mint részvételre jelentkező / közös részvételre jelentkező / alvállalkozó / alkalmassági feltétel igazolásához kapacitást nyújtó szervezet a Felhívás III.2.2. G1.) alkalmassági feltétel teljesítéséhez az eljárást megindító hirdetmény feladását megelőző utolsó három üzleti évben ( ) elért teljes értékesítés nettó árbevétele a következő volt: Év Nettó árbevétel (ezer Ft) év ezer Ft év ezer Ft év ezer Ft Kelt: cégszerű aláírás 20/31.

21 5.S Z Á M Ú melléklet A KB T ( 1 ) B ) PONTJA É S A / ( X I I ) K ORM. RENDELET 1 5. ( 1 ) A ) PONTJA SZERINT A MŰSZAKI- SZAKMAI ALKALMASSÁG IGAZOLÁSÁHOZ R EFERENCIAIGAZOLÁS VA G Y REFERENCIA NYILATKOZAT Alulírott., mint a (cég neve) (székhely:. ) cégjegyzésre jogosult képviselője, a Heves Megyei Vízmű Zrt., mint Ajánlatkérő által évre villamos energia szállítása elnevezésű TED számon és KÉ-17780/2014. számon megjelent közbeszerzési eljárásban a részvételi felhívás III:2.3. M/1. pontja alapján az alábbi referenciákat kívánjuk bemutatni. Kijelentem, hogy az alábbi szállítások teljesítése az előírásoknak és a szerződésnek megfelelően történt. Résvételre jelentkező neve, címe:.. Teljesítés ideje: A szerződést kötő másik fél megnevezése, címe, elérhetősége: Név:.. Cím:.. Elérhetősége:.. A felvilágosítást adó személy neve, beosztása: Név:.. Beosztás: A szállítás mennyisége: Ellenszolgáltatás nettó összege: Fogyasztási helyek száma:... Kelt: cégszerű aláírás 21/31.

22 Ajánlatkérő felhívja részvételre jelentkező figyelmét, hogy a 310/2011. (XII.23.) Kormányrendelet 16. (1) bekezdés a) pontja szerinti esetben azaz amennyiben a szerződést kötő másik fél a Kbt. 6. (1) bekezdés a)-c) pontja szerinti szervezet, illetve nem magyarországi szervezetek esetében olyan szervezet, amely a 2004/18/EK európai parlamenti és tanácsi irányelv alapján ajánlatérőnek minősül az ajánlattevőnek (jelen nyilatkozat helyett) refencia-igazolást kell csatolnia, melyben a fenti adatoknak szintén szerepelnie kell. Amennyiben a szerződést kötő másik fél a 16. (1) bekezdés a) pontban foglalthoz képest egyéb szervezet, a fenti alkalmassági követelmény ajánlattevő választása szerint igazolható a szerződést kötő fél által kiadott igazolással, vagy az ajánlattevő/alkalmasság igazolásában részt vevő más szervezet nyilatkozatával (azaz jelen minta szerinti nyilatkozattal) 22/31.

23 6. s z. m e l l é k l e t RÉSZVÉTELI JELENTKEZÉSI NYILATKOZAT (Kbt. 40. (1) bekezdés a)-b) pontjai szerint) Alulírott., mint a.. (székhely: sz.) cégjegyzésre jogosult képviselője - a Heves Megyei Vízmű Zrt., mint Ajánlatkérő által évre villamos energia szállítása elnevezésű TED számon és KÉ-17780/2014. számon megjelent közbeszerzési eljárás részvételi szakaszához, mint részvételre jelentkező / közös részvételre jelentkező * részvételi jelentkezés céljából az alábbi nyilatkozatot teszem: 1. Megvizsgáltuk és fenntartás vagy korlátozás nélkül elfogadjuk a fent hivatkozott közbeszerzési eljárást megindító felhívás és az Ajánlatkérő által rendelkezésre bocsátott Kiegészítő iratok feltételeit. 2. Elfogadjuk, hogy amennyiben olyan kitételt tettünk részvételi jelentkezésünkben, ami ellentétben van az eljárást megindító felhívás vagy Kiegészítő iratok bármely feltételével, akkor a jelentkezésünk érvénytelen. 3. Tudatában vagyunk annak, hogy közös jelentkezés esetén a közösen jelentkezők személye nem változhat sem a közbeszerzési eljárás, sem az annak alapján megkötött szerződés teljesítése során. Annak is tudatában vagyunk, hogy a közös jelentkezők/ajánlattevők egyetemlegesen felelősek mind a közbeszerzési eljárás, mind az annak eredményeként megkötött szerződés teljesítése során. 4. Nyilatkozunk a Kbt. 40. (1) bekezdés a) pontja alapján, hogy a közbeszerzés tárgyának alábbiakban meghatározott részeivel összefüggésben alvállalkozót kívánunk igénybe venni: A közbeszerzésnek az a része (részei), amelynek teljesítéséhez alvállalkozót kívánunk igénybe venni: 5. Nyilatkozunk a Kbt. 40. (1) bekezdés b) pontja alapján, hogy a szerződés teljesítéséhez a közbeszerzés értékének 10 %-át meghaladó mértékben az alábbi alvállalkozókat kívánjuk igénybe venni, feltüntetve az alvállalkozók mellett a közbeszerzés tárgyának azon részét és százalékos arányát, amelynek teljesítésében a megjelölt alvállalkozó közreműködik: 23/31.

24 A közbeszerzés értékének 10%-át meghaladó mértékben igénybe venni kívánt alvállalkozó Alvállalkozó neve Alvállalkozó címe A közbeszerzés azon része, amellyel összefüggésben a közbeszerzés értékének 10%-át meghaladó mértékben szerződést fog kötni A teljesítés aránya (%) VAGY Alulírott (név), mint a(z) (részvételre jelentkező megnevezése)..(székhelye) részvételre jelentkező képviselője n y i l a t k o z o m hogy részvételre jelentkező a közbeszerzés teljesítésével összefüggésben nem vesz igénybe alvállalkozót. Kelt: cégszerű aláírás 24/31.

25 7. SZÁMÚ MELLÉKLET NYILATKOZAT (KBT. 55. (5)-(6) BEKEZDÉS SZERINT) A) Alulírott., mint a.. (székhely: sz.) cégjegyzésre jogosult képviselője - a Heves Megyei Vízmű Zrt., mint Ajánlatkérő által évre villamos energia szállítása elnevezésű TED számon és KÉ-17780/2014. számon megjelent közbeszerzési eljárás részvételi szakaszához, mint részvételre jelentkező / közös részvételre jelentkező * részvételi jelentkezés céljából az alábbi nyilatkozatot teszem: Részvételre jelentkező a szerződés teljesítéséhez szükséges alkalmasság igazolása érdekében más szervezet (személy) kapacitásaira támaszkodik az alábbiak szerint: Kapacitást rendelkezésre bocsátó szervezet neve: Kapacitást rendelkezésre bocsátó szervezet címe:... A részvételi jelentkező a részvételi felhívás alábbi pontjaiban hivatkozott alkalmassági minimumkövetelmények igazolása érdekében támaszkodik a fent megnevezett kapacitást rendelkezésre bocsátó szervezetre. P/1. III.2.2. M/1. III.2.3. Részvételre jelentkező a kbt. 55. (6) bekezdés szerint kijelenti, hogy más szervezet kapacitására az alábbi módon támaszkodik:.. VAGY B) Alulírott., mint a.. (székhely: sz.) cégjegyzésre jogosult képviselője - a Heves Megyei Vízmű Zrt., mint Ajánlatkérő által évre villamos energia szállítása elnevezésű TED 25/31.

26 számon és KÉ17780/2014. számon megjelent közbeszerzési eljárás részvételi szakaszában nyilatkozom hogy Részvételre jelentkező a szerződés teljesítéséhez szükséges alkalmasság igazolása érdekében más szervezet (személy) kapacitásaira nem támaszkodik. Kelt, részvételre jelentkező cégszerű aláírása Részvételre jelentkezőnek vagy az A), vagy a B) jelzésű nyilatkozatot kell kitölteni és a részvételi jelentkezéshez csatolni. A nem kívánt rész törlendő. 26/31.

27 8. számú melléklet NYILATKOZAT ERŐFORRÁS RENDELKEZÉSRE ÁLLÁSÁRÓL (KBT. 55. (5) BEKEZDÉS) Alulírott., mint a.. (székhely:.) kapacitást rendelkezésre bocsátó szervezet megnevezése, székhelye, a kapacitást rendelkezésre bocsátó szervezet képviselője - a Heves Megyei Vízmű Zrt., mint Ajánlatkérő által évre villamos energia szállítása elnevezésű TED számon és KÉ-17780/2014. számon megjelent közbeszerzési eljárás részvételi szakaszában nyilatkozom hogy a szerződés teljesítéséhez szükséges erőforrások rendelkezésre állnak majd a szerződés teljesítésének időtartama alatt. A részvételi felhívás alábbi pontjaiban hivatkozott alkalmassági minimumkövetelmények igazolása érdekében biztosítunk erőforrást részvételre jelentkezőnek: P/1 III.2.2. M/1. III.2.3. Kelt: kapacitást rendelkezésre bocsátó szervezet cégszerű aláírása 27/31.

28 9. SZÁMÚ MELLÉKLET NYILATKOZAT A KKVT. SZERINTI MINŐSÍTÉSRE VONATKOZÓAN A) Alulírott., mint a.. (székhely: ) cégjegyzésre jogosult képviselője - a Heves Megyei Vízmű Zrt., mint Ajánlatkérő által évre villamos energia szállítása elnevezésű TED számon és KÉ-17780/2014. számon megjelent közbeszerzési eljárás részvételi szakaszában nyilatkozom hogy részvételre jelentkező a kis- és középvállalkozásokról, fejlődésük támogatásáról szóló évi XXXIV. törvény értelmében minősül. mikrovállalkozásnak / kisvállalkozásnak / középvállalkozásnak B) Alulírott., mint a.. (székhely: ) cégjegyzésre jogosult képviselője - a Heves Megyei Vízmű Zrt., mint Ajánlatkérő által évre villamos energia szállítása elnevezésű TED számon és KÉ-17780/2014. számon megjelent közbeszerzési eljárás részvételi szakaszában nyilatkozom részvételre jelentkező nem tartozik a kis- és középvállalkozásokról, fejlődésük támogatásáról szóló évi XXXIV. törvény hatálya alá. Kelt: részvételre jelentkező cégszerű aláírása 28/31.

29 1 0. s z á m ú m e l l é k l e t NYILATKOZAT változásbejegyzési eljárásról A l u l í r o t t.. m i n t a.. cégjegyzésre jogosult képviselője a Heves Megyei Vízmű Zrt. ajánlatkérő által évre villamos energia szállítása elnevezésű TED és KÉ-17780/2014. számon megjelent közbeszerzési eljárás részvételi szakaszában ezúton nyilatkozzuk, hogy Részvételre jelentkező cégjegyzékszáma: : Cégünkkel kapcsolatban nincs folyamatban változásbejegyzési eljárás. Kelt,, cégszerű aláírás 29/31.

30 11. s z á m ú m e l l é k l e t VISSZAIGAZOLÓ ADATLAP LETÖLTÉSÉRŐL Alulírott, mint a.. (székhely:..) cégjegyzésre jogosult képviselője a Heves Megyei Vízmű Zrt. ajánlatkérő által évre villamos energia szállítása elnevezésű TED számon és KÉ-17780/2014. számon megjelent közbeszerzési eljárás részvételi szakaszában n y i l a t k o z o m hogy a Heves Megyei Vízmű Zrt. honlapjáról letöltöttük a Részvételi felhívás - egyes ágazatokban megnevezésű dokumentumát. Részvételre jelentkező kapcsolattartásra alkalmas adatai: cégnév: Kapcsolattartó: Levelezési cím: Telefon: cím:... Kelt, cégszerű aláírás 30/31.

31 1 2. s z á m ú m e l l é k l e t T ÁJÉKOZTATÓ ADATOK A RÉSZVÉTELI SZAKASSZAL KAPCSOLATOS HATÁRIDŐKRŐL É S HELYSZÍNEKRŐL AZ AJÁNLATKÉRŐ AZ ALÁBBIAKBAN HÍVJA FEL A TISZTELT RÉSZVÉTELRE JELENTKEZŐK FIGYELMÉT A VILLAMOS ENERGIA SZÁLLÍTÁSI ÉVRE KIÍRT KÖZBESZERZÉSI ELJÁRÁS RÉSZVÉTELI SZAKASZÁVAL KAPCSOLATOS HATÁRIDŐKRE ÉS HELYSZÍNEKRE: Közbeszerzési eljárás eseményei Kiegészítő tájékoztatás nyújtásának határideje: Részvételi jelentkezési határidő: Időpont Cím/Helyszín Megjegyzés szeptember 30. Heves Megyei Vízmű Zrt. dr. Fülöp Erzsébet 3300 Eger, Hadnagy u. 2. fulope@hmvizmurt.hu /195; október óra Heves Megyei Vízmű Zrt. dr. Fülöp Erzsébet 3300 Eger, Hadnagy u. 2. fulope@hmvizmurt.hu ; A j e l e n t k e z é s e k e t munkanapokon óra között, a részvételi jelentkezési határidő napján óra között lehet benyújtani. Részvételi jelentkezések bontási eljárása : Ajánlattételi felhívás tervezett megküldése: 2014.október óra október 10. Heves Megyei Vízmű Zrt. dr. Fülöp Erzsébet 3300 Eger, Hadnagy u. 2. fulope@hmvizmurt.hu ;

TARTALOMJEGYZÉK minta az Ajánlathoz

TARTALOMJEGYZÉK minta az Ajánlathoz IRATMINTÁK TARTALOMJEGYZÉK minta az Ajánlathoz FELOLVASÓLAP (1. számú iratminta) a Kbt. 56. (1) bekezdésben és a Kbt. 56. (2) bekezdésben felsorolt foglalt kizáró okokra vonatkozóan (2. számú iratminta)

Részletesebben

ÚTMUTATÓ KÜLTERÜLETI ÚT FELÚJÍTÁSA ZSADÁNYBAN TÁRGYÚ KÖZBESZERZÉSI ELJÁRÁSHOZ

ÚTMUTATÓ KÜLTERÜLETI ÚT FELÚJÍTÁSA ZSADÁNYBAN TÁRGYÚ KÖZBESZERZÉSI ELJÁRÁSHOZ ÚTMUTATÓ KÜLTERÜLETI ÚT FELÚJÍTÁSA ZSADÁNYBAN TÁRGYÚ KÖZBESZERZÉSI ELJÁRÁSHOZ Felhívjuk minden Ajánlattevő szíves figyelmét, hogy jelen dokumentációt alaposan és gondosan tanulmányozza át, és ajánlatát

Részletesebben

VERSENYEZTETÉSI ELJÁRÁSBAN AJÁNLATTEVŐI NYILATKOZAT 1 (kizáró okok nyilatkozata)

VERSENYEZTETÉSI ELJÁRÁSBAN AJÁNLATTEVŐI NYILATKOZAT 1 (kizáró okok nyilatkozata) 3 / A. S Z Á M Ú M E L L É K L E T VERSENYEZTETÉSI ELJÁRÁSBAN AJÁNLATTEVŐI NYILATKOZAT 1 (kizáró okok nyilatkozata) Az eljárás tárgya: : Fogaskerekű kerékpár alkatrészek beszerzése Az eljárás száma: V-207/17

Részletesebben

5. A szerződés időtartama vagy a teljesítés határideje A teljesítés végső határideje: 2008. október 10. 12:00 óra

5. A szerződés időtartama vagy a teljesítés határideje A teljesítés végső határideje: 2008. október 10. 12:00 óra 1. Ajánlatkérő neve, címe: 1087 Budapest, Kerepesi út 1-5. Kapcsolattartási cím: 1087 Budapest, Kerepesi út 3., II. emelet 210. szoba Címzett: Támis Norbert Telefon: + 36 (1) 511-1922 Fax: + 36 (1) 511-1982

Részletesebben

KIZÁRÓ OKOK ELLENŐRZÉSÉRE VONATKOZÓ JEGYZŐKÖNYV MINTA 1 / 11

KIZÁRÓ OKOK ELLENŐRZÉSÉRE VONATKOZÓ JEGYZŐKÖNYV MINTA 1 / 11 KIZÁRÓ OKOK ELLENŐRZÉSÉRE VONATKOZÓ JEGYZŐKÖNYV MINTA 1 / 11 TÁJÉKOZTATÓ A MINTA HASZNÁLATÁVAL KAPCSOLATOSAN A jelen minta azzal a céllal készült, hogy segítséget nyújtson az európai uniós forrásból támogatott

Részletesebben

2. Ajánlattétel tárgya: Hitel nyújtása a Józsefvárosi Önkormányzat számára váltó átalakítására 3. Ajánlat:

2. Ajánlattétel tárgya: Hitel nyújtása a Józsefvárosi Önkormányzat számára váltó átalakítására 3. Ajánlat: 2.1. számú melléklet FELOLVASÓLAP (önálló ajánlattétel esetén) 1. Ajánlattevő: Név: Székhely: Telefon: Fax: E-mail: 2. Ajánlattétel tárgya: Hitel nyújtása a Józsefvárosi Önkormányzat számára váltó átalakítására

Részletesebben

NYILATKOZAT. a Kbt. 70. (2) bekezdésében foglaltakra

NYILATKOZAT. a Kbt. 70. (2) bekezdésében foglaltakra NYILATKOZAT a Kbt. 70. (2) bekezdésében foglaltakra Alulírott a (továbbiakban Ajánlattevő) nevében eljáró képviselő nyilatkozom, hogy elfogadom az Ajánlati Felhívás és Dokumentáció feltételeit. Ajánlatunk

Részletesebben

AJÁNLATTÉTELI FELHÍVÁS

AJÁNLATTÉTELI FELHÍVÁS ügyiratszám.: K/12/2018. ügyintéző: Takácsné tel: 87/437-029 e-mail: kapolcs.hivatal@gmail.com tárgy: ajánlattételi felkérés AJÁNLATTÉTELI FELHÍVÁS Kapolcs Község Önkormányzata ezúton kéri fel árajánlattételre

Részletesebben

Nyilatkozatminták. Tisztelt Gazdasági szereplő! Ajánlatkérő üdvözli a Tisztelt Gazdasági szereplőt! Kérjük, hogy a

Nyilatkozatminták. Tisztelt Gazdasági szereplő! Ajánlatkérő üdvözli a Tisztelt Gazdasági szereplőt! Kérjük, hogy a Nyilatkozatminták Tisztelt Gazdasági szereplő! Ajánlatkérő üdvözli a Tisztelt Gazdasági szereplőt! Kérjük, hogy a jelen dokumentumot, közbeszerzési eljárást megindító felhívást és valamennyi kapcsolódó

Részletesebben

MELLÉKLETEK, NYILATKOZATMINTÁK

MELLÉKLETEK, NYILATKOZATMINTÁK MELLÉKLETEK, NYILATKOZATMINTÁK a Szolgáltatási szerződés az esztergomi Vaszary Kolos Kórház kórházban meglévő és működő Enterprise Multi Medikai Alkalmazás használati jogának és informatikai tárgyú közbeszerzési

Részletesebben

AZ AJÁNLAT RÉSZEKÉNT BENYÚJTANDÓ IGAZOLÁSOK, NYILATKOZATOK JEGYZÉKE

AZ AJÁNLAT RÉSZEKÉNT BENYÚJTANDÓ IGAZOLÁSOK, NYILATKOZATOK JEGYZÉKE AZ AJÁNLAT RÉSZEKÉNT BENYÚJTANDÓ IGAZOLÁSOK, NYILATKOZATOK JEGYZÉKE Igazolás, nyilatkozat Felolvasólap (1. sz. melléklet) Tartalomjegyzék Kizáró okokra tett ajánlattevői nyilatkozat (2. sz. melléklet)

Részletesebben

Nyilatkozatok, nyomtatványok

Nyilatkozatok, nyomtatványok Nyilatkozatok, nyomtatványok Nyilatkozatok Ajánlattevők a nyilatkozatmintákat nem kötelesek alkalmazni ajánlatuk elkészítésekor. 1. 1 példány (papír alapú) + elektronikus adathordozó (nem bontható kötésben)

Részletesebben

MELLÉKLET MINTA DOKUMENTÁCIÓ

MELLÉKLET MINTA DOKUMENTÁCIÓ MELLÉKLET MINTA DOKUMENTÁCIÓ A Segítő Kéz 2003 Szociális Egyesület, Társadalmi megújulás operatív program elitéltek visszavezetése a társadalomba képzési és foglalkoztatási, valamint egyéb reintegrációs

Részletesebben

TARTALOMJEGYZÉK. VCSM ZRt. üzemeltetési tevékenységgel összefüggő laborvizsgálatok 12 hónap időtartamra. tárgyú beszerzési eljárás vonatkozásában

TARTALOMJEGYZÉK. VCSM ZRt. üzemeltetési tevékenységgel összefüggő laborvizsgálatok 12 hónap időtartamra. tárgyú beszerzési eljárás vonatkozásában TARTALOMJEGYZÉK VCSM ZRt. üzemeltetési tevékenységgel összefüggő laborvizsgálatok 12 hónap időtartamra tárgyú beszerzési eljárás vonatkozásában Az ajánlatban csatolandó dokumentumok, nyilatkozatok Kitöltött,

Részletesebben

Szállítás:2008. december 3-án az 5. pontban megjelölt budapesti címre

Szállítás:2008. december 3-án az 5. pontban megjelölt budapesti címre 1. Ajánlatkérő neve, címe: 1087 Budapest, Kerepesi út 1-5. Kapcsolattartási cím: 1087 Budapest, Kerepesi út 3., II. emelet 210. szoba Címzett: Támis Norbert Telefon: + 36 (1) 511-1922 Fax: + 36 (1) 511-1982

Részletesebben

A BENYÚJTANDÓ IGAZOLÁSOK, NYILATKOZATOK JEGYZÉKE

A BENYÚJTANDÓ IGAZOLÁSOK, NYILATKOZATOK JEGYZÉKE A BENYÚJTANDÓ IGAZOLÁSOK, NYILATKOZATOK JEGYZÉKE Megnevezés Tartalomjegyzék Felolvasólap (1. számú melléklet) TARTALOMJEGYZÉK (az ajánlathoz) Oldalszám az ajánlatban Nyilatkozat a szerződéses feltételekre

Részletesebben

Dr. Varga Ágnes. 2012. március 27.

Dr. Varga Ágnes. 2012. március 27. 310/2011. (XII. 23.) Korm. rendelet A közbeszerzési eljárásokban az alkalmasság és a kizáró okok igazolásának, valamint a közbeszerzési műszaki leírás meghatározásának módjáról Dr. Varga Ágnes j o g i

Részletesebben

2. A beszerzés tárgya 21 db digitális fényképezőgép és tartozékaik (21-21 db töltőszett, memóriakártya, tok) leszállítása

2. A beszerzés tárgya 21 db digitális fényképezőgép és tartozékaik (21-21 db töltőszett, memóriakártya, tok) leszállítása 1. Ajánlatkérő neve, címe: 1087 Budapest, Kerepesi út 1-5. Kapcsolattartási cím: 1087 Budapest, Kerepesi út 3., II. emelet 210. szoba Címzett: Nosza Lajos Telefon: + 36 (1) 511-2191 Fax: + 36 (1) 511-1982

Részletesebben

NYILATKOZATMINTÁK. Piactér felújítás Zsadányban TOP BS azonosító számú projekt keretében

NYILATKOZATMINTÁK. Piactér felújítás Zsadányban TOP BS azonosító számú projekt keretében ZSADÁNY KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATA (5537 Zsadány, Béke utca 82.) NYILATKOZATMINTÁK a Piactér felújítás Zsadányban TOP-1.1.3-15-BS1-2016-00027 azonosító számú projekt tárgyú közbeszerzési eljáráshoz 2018. TARTALOMJEGYZÉK

Részletesebben

tárgyú közbeszerzési eljárásban Fedlap, amin fel kell tüntetni legalább az ajánlattevő(k) nevét, székhelyét és az eljárás tárgyát

tárgyú közbeszerzési eljárásban Fedlap, amin fel kell tüntetni legalább az ajánlattevő(k) nevét, székhelyét és az eljárás tárgyát A BENYÚJTANDÓ IGAZOLÁSOK, NYILATKOZATOK JEGYZÉKE Megnevezés TARTALOMJEGYZÉK (az ajánlathoz) Oldalszám az ajánlatban Fedlap, amin fel kell tüntetni legalább az ajánlattevő(k) nevét, székhelyét és az eljárás

Részletesebben

IV. fejezet Ajánlott igazolás- és nyilatkozatminták

IV. fejezet Ajánlott igazolás- és nyilatkozatminták IV. fejezet Ajánlott igazolás- és nyilatkozatminták Az eljáráshoz rendelt elnevezés: A Budapest XVIII. kerület, Ady Endre utca és A pályázat azonosító száma: 351124 ebr42 (forrás: Belügyminisztérium, 2018.

Részletesebben

IV. fejezet Ajánlott igazolás- és nyilatkozatminták a módosítással egységes szerkezetben

IV. fejezet Ajánlott igazolás- és nyilatkozatminták a módosítással egységes szerkezetben IV. fejezet Ajánlott igazolás- és nyilatkozatminták a módosítással egységes szerkezetben Az eljáráshoz rendelt elnevezés: A Budapest XVIII. kerület, Ady Endre utca és A pályázat azonosító száma: 351124

Részletesebben

6. A teljesítés helye A MÁV-START Zrt. szervezete (Magyarország teljes területén)

6. A teljesítés helye A MÁV-START Zrt. szervezete (Magyarország teljes területén) 1. Ajánlatkérő neve, címe: 1087 Budapest, Kerepesi út 1-5. Kapcsolattartási cím: 1087 Budapest, Kerepesi út 3., II. emelet 209. szoba Címzett: Támis Norbert Telefon: + 36 (1) 511-1922 Fax: + 36 (1) 511-1982

Részletesebben

Nyilatkozatminták Napelemek elhelyezése Gyenesdiás Nagyközség középületein tárgyú, a Kbt (1) bekezdés szerinti nyílt közbeszerzési eljáráshoz

Nyilatkozatminták Napelemek elhelyezése Gyenesdiás Nagyközség középületein tárgyú, a Kbt (1) bekezdés szerinti nyílt közbeszerzési eljáráshoz Nyilatkozatminták tárgyú, a Kbt. 115. (1) bekezdés szerinti nyílt közbeszerzési eljáráshoz Ajánlatkérő: Gyenesdiás Nagyközség Önkormányzata I. Az ajánlat részeként benyújtandó dokumentumok 2 TARTALOMJEGYZÉK

Részletesebben

AJÁNLATTÉTELI NYILATKOZAT

AJÁNLATTÉTELI NYILATKOZAT MELLÉKLETEK 1. sz. melléklet: FELOLVASÓLAP 2. sz. melléklet: AJÁNLATTÉTELI NYILATKOZAT (KIZÁRÓ OKOK FENN NEM ÁLLÁSÁNAK ÉS AZ ALKALMASSÁGI FELTÉTELNEK VALÓ MEGFELELŐSÉGRŐL, EGYÉB NYILATKOZATOK) 3. sz. melléklet:

Részletesebben

MELLÉKLETEK. 4. számú melléklet: NYILATKOZAT A JÓLTELJESÍTÉSI BIZTOSÍTÉK RENDELKEZÉSRE BOCSÁTÁSÁRÓL

MELLÉKLETEK. 4. számú melléklet: NYILATKOZAT A JÓLTELJESÍTÉSI BIZTOSÍTÉK RENDELKEZÉSRE BOCSÁTÁSÁRÓL Közbeszerzési útmutató BKV Zrt. TB-235/15. MELLÉKLETEK 1. sz. melléklet: FELOLVASÓLAP 2. számú melléklet: NYILATKOZAT A KIZÁRÓ OKOK FENN NEM ÁLLÁSÁRÓL 3. számú melléklet: ÁRAZANDÓ KÖLTSÉGVETÉS: főösszesítő,

Részletesebben

1087 Budapest, Könyves Kálmán krt I. emelet 137. szoba

1087 Budapest, Könyves Kálmán krt I. emelet 137. szoba Pályázati Felhívás COGNOS Planning és BI szoftverek bevezetésének szakmai minőségbiztosítási támogatása tárgyú nyílt pályázathoz 1. Ajánlatkérő neve, címe, telefon- és telefaxszáma (e-mail) 1087 Budapest,

Részletesebben

AZ AJÁNLATBAN BENYÚJTANDÓ IGAZOLÁSOK, NYILATKOZATOK JEGYZÉKE

AZ AJÁNLATBAN BENYÚJTANDÓ IGAZOLÁSOK, NYILATKOZATOK JEGYZÉKE AZ AJÁNLATBAN BENYÚJTANDÓ IGAZOLÁSOK, NYILATKOZATOK JEGYZÉKE Megnevezés Felolvasólap (1. számú melléklet ) TARTALOMJEGYZÉK (az ajánlathoz) Oldalszám az ajánlatban Nyilatkozat a kizáró okok fenn nem állásáról

Részletesebben

Pályázati Felhívás A MÁV-START Zrt részére RANKOR savas kémhatású vasúti személykocsi külső mosószer szállítása tárgyú nyílt pályázathoz

Pályázati Felhívás A MÁV-START Zrt részére RANKOR savas kémhatású vasúti személykocsi külső mosószer szállítása tárgyú nyílt pályázathoz Pályázati Felhívás A MÁV-START Zrt részére RANKOR savas kémhatású vasúti személykocsi külső mosószer szállítása tárgyú nyílt pályázathoz 1. Ajánlatkérő neve, címe: 1087 Budapest, Könyves Kálmán krt. 54-60.

Részletesebben

AZ AJÁNLATBAN BENYÚJTANDÓ IGAZOLÁSOK, NYILATKOZATOK JEGYZÉKE

AZ AJÁNLATBAN BENYÚJTANDÓ IGAZOLÁSOK, NYILATKOZATOK JEGYZÉKE AZ AJÁNLATBAN BENYÚJTANDÓ IGAZOLÁSOK, NYILATKOZATOK JEGYZÉKE Megnevezés Felolvasólap (1. számú melléklet ) TARTALOMJEGYZÉK (az ajánlathoz) Oldalszám az ajánlatban Nyilatkozat a kizáró okok fenn nem állásáról

Részletesebben

Telefon: 36 (1) / + 36 (30) /

Telefon: 36 (1) / + 36 (30) / Pályázati Felhívás Almex (Hoeft&Wessel) gyártmányú, Station típusú jegyértékesítő automatához szükséges pénztároló tartalék egységek beszerzése tárgyú nyílt pályázathoz 1. Ajánlatkérő neve, címe, telefon-

Részletesebben

TARTALOMJEGYZÉK (az ajánlathoz) Oldalszám

TARTALOMJEGYZÉK (az ajánlathoz) Oldalszám AZ AJÁNLATBAN BENYÚJTANDÓ IGAZOLÁSOK, NYILATKOZATOK JEGYZÉKE Megnevezés Felolvasólap (1. számú melléklet ) TARTALOMJEGYZÉK (az ajánlathoz) Oldalszám az ajánlatban Nyilatkozat a kizáró okok fenn nem állásáról

Részletesebben

Szállítás:2009. december 3-án az 5. pontban megjelölt budapesti címre

Szállítás:2009. december 3-án az 5. pontban megjelölt budapesti címre Pályázati Felhívás MÁV START Zrt. Asztali naptár nyomdai előkészítése és kivitelezése tárgyú nyílt pályázathoz 1. Ajánlatkérő neve, címe: 1087 Budapest, Könyves Kálmán krt. 54-60. Kapcsolattartási cím:

Részletesebben

1087 Budapest, Könyves Kálmán krt I. emelet 137. szoba. A részletes feladatokat és mennyiségeket a dokumentáció tartalmazza.

1087 Budapest, Könyves Kálmán krt I. emelet 137. szoba. A részletes feladatokat és mennyiségeket a dokumentáció tartalmazza. Pályázati Felhívás A MÁV-START Zrt. üzleti folyamatainak átvilágítása 1. Ajánlatkérő neve, címe: 1087 Budapest, Könyves Kálmán krt. 54-60. Kapcsolattartási cím: 1087 Budapest, Könyves Kálmán krt. 54-60.I.

Részletesebben

Szakértői támogatás az MSZ EN ISO 9001:2001 tanúsítvánnyal igazolt minőségirányítási rendszer kiépítéséhez a MÁV-START Zrt. területén.

Szakértői támogatás az MSZ EN ISO 9001:2001 tanúsítvánnyal igazolt minőségirányítási rendszer kiépítéséhez a MÁV-START Zrt. területén. 1. Ajánlatkérő neve, címe: 1087 Budapest, Kerepesi út 1-5. Kapcsolattartási cím: 1087 Budapest, Kerepesi út 3., II. emelet 209. szoba Címzett: Támis Norbert Telefon: + 36 (1) 511-1922 Fax: + 36 (1) 511-1982

Részletesebben

1087 Budapest, Kerepesi út 6. (Bagolyvár) II. emelet 2. szoba

1087 Budapest, Kerepesi út 6. (Bagolyvár) II. emelet 2. szoba 1. Ajánlatkérő neve, címe: 1087 Budapest, Kerepesi út 1-5. Kapcsolattartási cím: 1087 Budapest, Kerepesi út 6. (Bagolyvár) II. emelet 2. szoba Címzett: Molnár Tamás Telefon: + 36 (1) 511-1493 Fax: + 36

Részletesebben

Pályázati Felhívás Zárható PIN-PAD tároló doboz szállítása és szerelése tárgyú nyílt pályázathoz

Pályázati Felhívás Zárható PIN-PAD tároló doboz szállítása és szerelése tárgyú nyílt pályázathoz Pályázati Felhívás Zárható PIN-PAD tároló doboz szállítása és szerelése tárgyú nyílt pályázathoz 1. Ajánlatkérő neve, címe, telefon- és telefaxszáma (e-mail) 1087 Budapest, Kerepesi út 1-5. Kapcsolattartási

Részletesebben

Az ajánlatot alkotó dokumentumok. Tartalmi követelmény. cégszerűen aláírva, 2. számú melléklet az Iratminta szerint szerinti ajánlati nyilatkozat

Az ajánlatot alkotó dokumentumok. Tartalmi követelmény. cégszerűen aláírva, 2. számú melléklet az Iratminta szerint szerinti ajánlati nyilatkozat Az ajánlatot alkotó dokumentumok Dokumentum megnevezése Melléklet száma Tartalmi követelmény Formai követelmény Felolvasólap 1. számú melléklet az Iratminta szerint cégszerűen aláírva A Kbt. 66. (2) bekezdése

Részletesebben

KIZÁRÓ OKOK IGAZOLÁSA

KIZÁRÓ OKOK IGAZOLÁSA NYILATKOZATMINTÁK FELOLVASÓLAP TARTALOMJEGYZÉK TARTALOMJEGYZÉK Oldalszám KIZÁRÓ OKOK IGAZOLÁSA Nyilatkozat a kizáró okok fenn nem állásáról Nyilatkozat változásbejegyzési eljárásról Változásbejegyzési

Részletesebben

IRÁNYÍTÁSI SZOLGÁLTATÁSÁHOZ" tárgyú, nemzeti értékhatárt meghaladó, összefoglaló tájékoztatás közzétételével

IRÁNYÍTÁSI SZOLGÁLTATÁSÁHOZ tárgyú, nemzeti értékhatárt meghaladó, összefoglaló tájékoztatás közzétételével HUNGAROCONTROL ZRT. 1185 BUDAPEST, IGLÓ U. 33-35. KÖZBESZERZÉSI DOKUMENTUM Részeként a Kbt. 114. (2) bekezdés alapján, a Kbt. 69. (4) bekezdés szerinti, ajánlatkérői felhívásra csatolandó nyilatkozatok

Részletesebben

CSABASZABADI SZLOVÁK ÖNKORMÁNYZAT BESZERZÉSI ADATLAP

CSABASZABADI SZLOVÁK ÖNKORMÁNYZAT BESZERZÉSI ADATLAP CSABASZABADI SZLOVÁK ÖNKORMÁNYZAT BESZERZÉSI ADATLAP Csabaszabadi Mező utca 22 szám alatt megvalósuló Szlovák közösségi ház részleges felújítása, környezetének átalakítására BESZERZÉSI ADATLAP 1./ Az ajánlatkérő

Részletesebben

Pályázati Felhívás Közszolgáltatási szerződésben meghatározott mérésekhez szükséges szoftver fejlesztése tárgyú nyílt pályázathoz

Pályázati Felhívás Közszolgáltatási szerződésben meghatározott mérésekhez szükséges szoftver fejlesztése tárgyú nyílt pályázathoz Pályázati Felhívás Közszolgáltatási szerződésben meghatározott mérésekhez szükséges szoftver fejlesztése tárgyú nyílt pályázathoz 1. Ajánlatkérő neve, címe: 1087 Budapest, Könyves Kálmán krt. 54-60. Kapcsolattartási

Részletesebben

Néprajzi Múzeum ajánlattételi felhívása

Néprajzi Múzeum ajánlattételi felhívása Néprajzi Múzeum ajánlattételi felhívása a.) Az ajánlatkérő neve és címe, telefon és faxszáma (email címe): Néprajzi Múzeum 1055 Budapest, Kossuth Lajos tér 12. Telefon: 473-2430 Fax: 473-2431 E-mail: hudakm@neprajz.hu

Részletesebben

FELOLVASÓLAP. a. Neve:... b. Székhelye:...

FELOLVASÓLAP. a. Neve:... b. Székhelye:... 1. sz. melléklet I. Ajánlattevő adatai: FELOLVASÓLAP a. Neve:... b. Székhelye:... c. Cégjegyzékszáma:.. d. Adószáma:.. e. Cégjegyzésre jogosult személy neve:... f. Jelen eljárásban kapcsolattartásra kijelölt

Részletesebben

Használt alacsonypadlós, csuklós autóbusz beszerzése

Használt alacsonypadlós, csuklós autóbusz beszerzése Használt alacsonypadlós, csuklós autóbusz beszerzése (Eljárás száma: TB-355/13) KIEGÉSZÍTŐ IRATOK 2014. A. ÁLTALÁNOS TUDNIVALÓK 1. Az eljárás 1.1. A Budapesti Közlekedési Zártkörűen Működő Részvénytársaság

Részletesebben

Ajánlattételi felhívás

Ajánlattételi felhívás Ajánlattételi felhívás 1. Az ajánlatkérő neve, címe, távirati címe, telefon-, és telefaxszámai (e-mail): Tapolca Város Önkormányzata Cím Hősök tere 15. Város Tapolca Telefon 87/510-125 E-mail polgarmester@tapolca.hu

Részletesebben

10. Több változatú (alternatív) ajánlat lehetősége: ajánlatkérő az eljárásban több változatú ajánlat benyújtását nem engedélyezi. 11.

10. Több változatú (alternatív) ajánlat lehetősége: ajánlatkérő az eljárásban több változatú ajánlat benyújtását nem engedélyezi. 11. 2 10. Több változatú (alternatív) ajánlat lehetősége: ajánlatkérő az eljárásban több változatú ajánlat benyújtását nem engedélyezi. 11. Rész ajánlattétel lehetősége: Ajánlatkérő nem biztosítja a részekre

Részletesebben

Pályázati Felhívás Hőségriadó esetén a Budapestről vonattal utazó utasok ivóvízzel történő ellátása tárgyú nyílt pályázathoz

Pályázati Felhívás Hőségriadó esetén a Budapestről vonattal utazó utasok ivóvízzel történő ellátása tárgyú nyílt pályázathoz Pályázati Felhívás Hőségriadó esetén a Budapestről vonattal utazó utasok ivóvízzel történő ellátása tárgyú nyílt pályázathoz 1. Ajánlatkérő neve, címe, telefon- és telefaxszáma (e-mail) 1087 Budapest,

Részletesebben

TARTALOMJEGYZÉK (az ajánlathoz) Fedlap, amin fel kell tüntetni legalább az ajánlattevő(k) nevét, székhelyét és az eljárás tárgyát

TARTALOMJEGYZÉK (az ajánlathoz) Fedlap, amin fel kell tüntetni legalább az ajánlattevő(k) nevét, székhelyét és az eljárás tárgyát A BENYÚJTANDÓ IGAZOLÁSOK, NYILATKOZATOK JEGYZÉKE " A Hortobágyi Nemzeti Park Igazgatóság vagyonkezelésében lévő Hortobágy Öregtavak nevű tóegységbe történő telepítéshez szükséges ponty tenyészhal beszerzése

Részletesebben

Nyilatkozat kizáró okok fenn nem állásáról

Nyilatkozat kizáró okok fenn nem állásáról Nyilatkozat kizáró okok fenn nem állásáról Alulírott a. (székhelye:.) ajánlattevő képviseletében eljárva Oroszlány Város Önkormányzata mint ajánlatkérő által indított Központi orvosi (felnőtt- és gyermekorvosi)

Részletesebben

Országos Vízügyi Főigazgatóság (1012 Budapest, Márvány utca 1/D.) AJÁNLATTÉTELI DOKUMENTÁCIÓ. Nyilatkozatminták, formanyomtatványok

Országos Vízügyi Főigazgatóság (1012 Budapest, Márvány utca 1/D.) AJÁNLATTÉTELI DOKUMENTÁCIÓ. Nyilatkozatminták, formanyomtatványok Országos Vízügyi Főigazgatóság (1012 Budapest, Márvány utca 1/D.) AJÁNLATTÉTELI DOKUMENTÁCIÓ Nyilatkozatminták, formanyomtatványok a(z) Vállalkozási szerződés a Váli-völgy vízrendezési feladatai című projekt

Részletesebben

1087 Budapest, Könyves Kálmán krt II. emelet 208. szoba

1087 Budapest, Könyves Kálmán krt II. emelet 208. szoba Pályázati Felhívás Vezetői középkategóriájú személygépkocsik bérlése tárgyú nyílt pályázathoz 1. Ajánlatkérő neve, címe, telefon- és telefaxszáma (e-mail) MÁV-START Vasúti Személyszállító Zrt. 1087 Budapest,

Részletesebben

1. Ajánlatkérő neve, címe: MÁV-START Vasúti Személyszállító Zrt. 1087 Budapest, Kerepesi út 1-5.

1. Ajánlatkérő neve, címe: MÁV-START Vasúti Személyszállító Zrt. 1087 Budapest, Kerepesi út 1-5. Pályázati Felhívás Budapest-Déli pályaudvar Ügyeletes tiszti irodájába vizuális utastájékoztató tábla visszajelzésének kivitelezésére tárgyú nyílt pályázathoz 1. Ajánlatkérő neve, címe: 1087 Budapest,

Részletesebben

1087 Budapest, Könyves Kálmán körút , I. emelet 137. szoba

1087 Budapest, Könyves Kálmán körút , I. emelet 137. szoba Pályázati Felhívás A MÁV-START Zrt. MSZ EN ISO 9001:2009 szabvány szerinti minőségirányítási rendszerének nemzetközileg elfogadott tanúsítása tárgyú nyílt pályázathoz 1. Ajánlatkérő neve, címe: 1087 Budapest,

Részletesebben

AJÁNLATTEVŐI NYILATKOZATOK

AJÁNLATTEVŐI NYILATKOZATOK 5. sz. melléklet a 30700/19944 /2017. számú anyag dokumentációjába AJÁNLATTEVŐI NYILATKOZATOK 1. sz. nyilatkozatminta N Y I L A T K O Z A T a Kbt. 66. (2) bekezdése alapján 1. rész (valamennyi ajánlattal

Részletesebben

KIEGÉSZÍTŐ IRATOK AZ ELTE ÁLTAL KIÍRT, BÜFÉ ÜZEMELTETÉSI SZOLGÁLTATÁSI K ONCESSZIÓ, 2 HE L Y SZÍNE N MEGNEVEZÉSŰ KÖZBESZERZÉSI ELJÁRÁSBAN

KIEGÉSZÍTŐ IRATOK AZ ELTE ÁLTAL KIÍRT, BÜFÉ ÜZEMELTETÉSI SZOLGÁLTATÁSI K ONCESSZIÓ, 2 HE L Y SZÍNE N MEGNEVEZÉSŰ KÖZBESZERZÉSI ELJÁRÁSBAN EÖTVÖS LORÁND TUDOMÁNYEGYETEM KIEGÉSZÍTŐ IRATOK AZ ELTE ÁLTAL KIÍRT, BÜFÉ ÜZEMELTETÉSI SZOLGÁLTATÁSI K ONCESSZIÓ, 2 HE L Y SZÍNE N MEGNEVEZÉSŰ KÖZBESZERZÉSI ELJÁRÁSBAN 1 ÚTMUTATÓ Ajánlatkérő a részvételi

Részletesebben

IV. FELOLVASÓLAP ÉS NYILATKOZATMINTÁK

IV. FELOLVASÓLAP ÉS NYILATKOZATMINTÁK IV. FELOLVASÓLAP ÉS NYILATKOZATMINTÁK Az ajánlatkérő a jelen Dokumentációban irat-, és nyilatkozatmintákat bocsát az ajánlattevők rendelkezésére az érvényes ajánlattétel megkönnyítése érdekében. Az ajánlatkérő

Részletesebben

AJÁNLATTÉTELI NYILATKOZAT FELOLVASÓLAP

AJÁNLATTÉTELI NYILATKOZAT FELOLVASÓLAP AJÁNLATTÉTELI NYILATKOZAT FELOLVASÓLAP 1. számú minta Ajánlattevő neve: Ajánlattevő székhelye: Kapcsolattartó személy neve: Kapcsolattartó személy telefonszáma: Kapcsolattartó személy faxszáma: Kapcsolattartó

Részletesebben

KÖZBESZERZÉSI DOKUMENTUMOK

KÖZBESZERZÉSI DOKUMENTUMOK KÖZBESZERZÉSI DOKUMENTUMOK 1/T/2018/SZTE Eszközbeszerzés a Szegedi Tudományegyetem részére a GINOP- 2.3.2-15-2016-00032 sz. projekt keretében tárgyú, nemzeti eljárásrendben folytatott hirdetmény nélküli

Részletesebben

AJÁNLATTÉTELI NYILATKOZAT FELOLVASÓLAP

AJÁNLATTÉTELI NYILATKOZAT FELOLVASÓLAP 1.sz. melléklet AJÁNLATTÉTELI NYILATKOZAT FELOLVASÓLAP Ajánlattevő neve: Ajánlattevő székhelye: Kapcsolattartó személy neve: Kapcsolattartó személy telefonszáma: Kapcsolattartó személy fax száma: Kapcsolattartó

Részletesebben

AJÁNLATTÉTELI FELHÍVÁS

AJÁNLATTÉTELI FELHÍVÁS AJÁNLATTÉTELI FELHÍVÁS emeletén teakonyha kialakítása tárgyú versenyeztetési eljárásban 2019. 1 I. AJÁNLATTÉTELI FELHÍVÁS Tisztelt Ajánlattevők! A jelen Ajánlattételi felhívás alapján ezúton kérjük fel

Részletesebben

Szín: Címoldal: 3 szín (sárga, kék, fekete) Belívek: színnyomás (fekete, kék);

Szín: Címoldal: 3 szín (sárga, kék, fekete) Belívek: színnyomás (fekete, kék); 1. Ajánlatkérő neve, címe: 1087 Budapest, Kerepesi út 1-5. Kapcsolattartási cím: 1087 Budapest, Kerepesi út 3., II. emelet 210. Címzett: Támis Norbert Telefon: + 36 (1) 511-1922 Fax: + 36 (1) 511-1982

Részletesebben

AJÁNLATTÉTELI FELHÍVÁS

AJÁNLATTÉTELI FELHÍVÁS AJÁNLATTÉTELI FELHÍVÁS l. Ajánlatkérő neve, címe, telefon-, telefax számai, e-mail címe: Neve: Budapest Főváros X. kerület Kőbányai Önkormányzat Címe: ll 02 Budapest Szent László tér 29. Címzettje: dr.

Részletesebben

Befektetési egységekhez kötött élethosszig tartó életbiztosítás

Befektetési egységekhez kötött élethosszig tartó életbiztosítás Befektetési egységekhez kötött élethosszig tartó életbiztosítás RÉSZVÉTELI DOKUMENTÁCIÓ 2010. A. ÁLTALÁNOS TUDNIVALÓK 1. Az eljárás 1.1. A Budapesti Közlekedési Zártkörűen Működő Részvénytársaság (BKV

Részletesebben

Közbeszerzési Dokumentumok

Közbeszerzési Dokumentumok oldal 1 V. FEJEZET IRATMINTÁK Az iratmintákat nem kötelező alkalmazni, azok kitöltése javasolt. A benyújtott igazolásoknak és nyilatkozatoknak alkalmasnak kell lennie az adott érvényességi követelményeknek

Részletesebben

AJÁNLATTÉTELI FELHÍVÁS PÉCS MEGYEI JOGÚ VÁROS POLGÁRMESTERI HIVATALA RÉSZÉRE MIKROVOKS DÖNTÉSTÁMOGATÓ RENDSZER ÜZEMELTETÉSE

AJÁNLATTÉTELI FELHÍVÁS PÉCS MEGYEI JOGÚ VÁROS POLGÁRMESTERI HIVATALA RÉSZÉRE MIKROVOKS DÖNTÉSTÁMOGATÓ RENDSZER ÜZEMELTETÉSE AJÁNLATTÉTELI FELHÍVÁS PÉCS MEGYEI JOGÚ VÁROS POLGÁRMESTERI HIVATALA RÉSZÉRE MIKROVOKS DÖNTÉSTÁMOGATÓ RENDSZER ÜZEMELTETÉSE AZ AJÁNLATTÉTELI FELHÍVÁS JOG(SZABÁLY)I ALAPJA: Jelen Ajánlattételi Felhívást

Részletesebben

Szállítási szerződés összesen 30 db új szóló autóbusz beszerzésére tárgyú, hirdetmény közzétételével induló tárgyalásos közbeszerzési eljárásban.

Szállítási szerződés összesen 30 db új szóló autóbusz beszerzésére tárgyú, hirdetmény közzétételével induló tárgyalásos közbeszerzési eljárásban. R É S Z V É T E L I D O K U M E N T Á C I Ó Szállítási szerződés összesen 30 db új szóló autóbusz beszerzésére tárgyú, hirdetmény közzétételével induló tárgyalásos közbeszerzési eljárásban. 2013. 1 A.

Részletesebben

(1027 Budapest, Csalogány u. 9-11.) Ajánlattételi dokumentáció

(1027 Budapest, Csalogány u. 9-11.) Ajánlattételi dokumentáció DIÁKHITEL KÖZPONT ZRT. (1027 Budapest, Csalogány u. 9-11.) Ajánlattételi dokumentáció A hallgatói hitelrendszer működését támogató integrált informatikai rendszer (BOSS) továbbfejlesztése az 1/2012 (I.

Részletesebben

Harmonika közép és nagyjavítása

Harmonika közép és nagyjavítása Harmonika közép és nagyjavítása (BKV Zrt. T-429/16) KÖZBESZERZÉSI DOKUMENTUMOK II. KÖTET KÖZBESZERZÉSI ÚTMUTATÓ 2017. 1. Az ajánlat csomagolása 1.1. Ajánlattevőnek az ajánlatot borítékba vagy csomagolásba

Részletesebben

Ajánlattételi felhívás

Ajánlattételi felhívás Ajánlattételi felhívás egyszerű eljárás lefolytatására a Kbt. 299 (1) bekezdés b) pontja alapján tárgyalás tartásával I. Az ajánlatkérő neve, címe, telefon- és telefaxszáma (e-mail): Tel: 458-4500/4924

Részletesebben

AJÁNLATTÉTELI FELHÍVÁS. Pécs Megyei Jogú Város Önkormányzata által bonyolított Startmunka Programhoz kapcsolódó nagyértékű gépek beszerzése

AJÁNLATTÉTELI FELHÍVÁS. Pécs Megyei Jogú Város Önkormányzata által bonyolított Startmunka Programhoz kapcsolódó nagyértékű gépek beszerzése 4. számú melléklet AJÁNLATTÉTELI FELHÍVÁS Pécs Megyei Jogú Város Önkormányzata által bonyolított Startmunka Programhoz kapcsolódó nagyértékű gépek beszerzése AZ AJÁNLATTÉTELI FELHÍVÁS JOG(SZABÁLY)I ALAPJA:

Részletesebben

AJÁNLATTÉTELI FELHÍVÁS a Kbt (2) alkalmazásával

AJÁNLATTÉTELI FELHÍVÁS a Kbt (2) alkalmazásával AJÁNLATTÉTELI FELHÍVÁS a Kbt. 251. (2) alkalmazásával 1) Ajánlatkérő neve, címe, telefon- és telefaxszáma és elektronikus levelezési címe: Szent Margit Rendelőintézet Nonprofit Korlátolt Felelősségű Társaság

Részletesebben

I. AJÁNLATTÉTELI FELHÍVÁS

I. AJÁNLATTÉTELI FELHÍVÁS I. AJÁNLATTÉTELI FELHÍVÁS a) Ajánlatkérő neve, címe, telefon- és telefaxszám, elektronikus levelezési címe: Veresegyház Város Önkormányzata Címe: 2112 Veresegyház, Fő út 35. Tel: +36 28 588-629 E-mail:

Részletesebben

Mobil csatornákra fejlesztett, operátor semleges információs szolgáltatás kifejlesztése és üzemeltetése nyílt pályázat

Mobil csatornákra fejlesztett, operátor semleges információs szolgáltatás kifejlesztése és üzemeltetése nyílt pályázat Mobil csatornákra fejlesztett, operátor semleges információs szolgáltatás kifejlesztése és üzemeltetése nyílt pályázat 1. Ajánlatkérő neve, címe: 1087 Könyves Kálmán krt. 54-60. Kapcsolattartási cím: 1087

Részletesebben

AJÁNLATTÉTELI FELHÍVÁS. 1. Az ajánlatkérő neve, címe, telefon- és telefaxszáma ( );

AJÁNLATTÉTELI FELHÍVÁS. 1. Az ajánlatkérő neve, címe, telefon- és telefaxszáma ( ); Melléklet a 280/2014. (IX. 17.) számú önkormányzati határozathoz AJÁNLATTÉTELI FELHÍVÁS 1. Az ajánlatkérő neve, címe, telefon- és telefaxszáma (e-mail); Kisújszállás Város Önkormányzata 5310 Kisújszállás,

Részletesebben

1087 Budapest, Könyves Kálmán krt. 54-60. II. emelet 137. szoba

1087 Budapest, Könyves Kálmán krt. 54-60. II. emelet 137. szoba Pályázati Felhívás Egysoros sorbanállás kialakítása tárgyú nyílt pályázathoz 1. Ajánlatkérő neve, címe, telefon- és telefaxszáma (e-mail) 1087 Budapest, Könyves Kálmán krt. 54-60. Kapcsolattartási cím:

Részletesebben

Villamos energia beszerzése (Eljárás száma: BKV Zrt. T-103/16)

Villamos energia beszerzése (Eljárás száma: BKV Zrt. T-103/16) Villamos energia beszerzése (Eljárás száma: BKV Zrt. T-103/16) KÖZBESZERZÉSI DOKUMENTUMOK I. KÖTET AJÁNLATTÉTELI FELHÍVÁS ajánlattételi szakasz 2016. AJÁNLATTÉTELI FELHÍVÁS Villamos energia beszerzése

Részletesebben

Felsővezeték szerelvények beszerzése

Felsővezeték szerelvények beszerzése Felsővezeték szerelvények beszerzése (Eljárás száma: 15/T-31/12) KIEGÉSZÍTŐ IRATOK 2013. A. ÁLTALÁNOS TUDNIVALÓK Felsővezeték szerelvények beszerzése Kiegészítő iratok 1. Az eljárás 1.1. A Budapesti Közlekedési

Részletesebben

1087 Budapest, Könyves Kálmán krt. 54-60.I. emelet 137. szoba

1087 Budapest, Könyves Kálmán krt. 54-60.I. emelet 137. szoba Pályázati Felhívás A MÁV-START Zrt részére RANKOR savas kémhatású vasúti személykocsi külső mosószer szállítása tárgyú nyílt pályázathoz 1. Ajánlatkérő neve, címe: 1087 Budapest, Könyves Kálmán krt. 54-60.

Részletesebben

Az ajánlatkérő a célszerű joggyakorlás elvéből kiindulva pontosan megadottnak tekinti pl., ha a

Az ajánlatkérő a célszerű joggyakorlás elvéből kiindulva pontosan megadottnak tekinti pl., ha a Az egységes európai közbeszerzési dokumentum A gazdasági szereplő ajánlatában köteles a kizáró okok fenn nem állása, az alkalmassági követelményeknek való megfelelés tekintetében az egységes európai közbeszerzési

Részletesebben

RÉSZVÉTELI FELHÍVÁS. 1. Az ajánlatkérő neve, címe: Bűnügyi Szakértői és Kutatóintézet, 1087 Budapest, Mosonyi utca 9.

RÉSZVÉTELI FELHÍVÁS. 1. Az ajánlatkérő neve, címe: Bűnügyi Szakértői és Kutatóintézet, 1087 Budapest, Mosonyi utca 9. RÉSZVÉTELI FELHÍVÁS 1. Az ajánlatkérő neve, címe: Bűnügyi Szakértői és Kutatóintézet, 1087 Budapest, Mosonyi utca 9. Kapcsolattartó neve, címe, telefon- és telefax száma, e-mail címe: Nagyné Juhász Klára

Részletesebben

Vállalkozási szerződés az Olimpia megvalósíthatóságához kapcsolódó rendezvények megszervezésére és lebonyolítására.

Vállalkozási szerződés az Olimpia megvalósíthatóságához kapcsolódó rendezvények megszervezésére és lebonyolítására. K I E G É S Z Í T Ő I R A T O K Vállalkozási szerződés az Olimpia megvalósíthatóságához kapcsolódó rendezvények megszervezésére és lebonyolítására. tárgyú, a Kbt. Harmadik Része szerinti, 122. (4) bekezdése

Részletesebben

Nyílt PÁLYÁZATI FELHÍVÁS. Budakalász Város Képviselő-testületének 44/2008 (XII.1) rendelete alapján

Nyílt PÁLYÁZATI FELHÍVÁS. Budakalász Város Képviselő-testületének 44/2008 (XII.1) rendelete alapján Nyílt PÁLYÁZATI FELHÍVÁS Budakalász Város Képviselő-testületének 44/2008 (XII.1) rendelete alapján A Budakalász, 0184/4 hrsz kivett agyagbánya önkormányzati tulajdonban lévő tó felület értékesítésére KIÍRÓ:

Részletesebben

A szerződés időtartama: a munkaterület átadásától (várhatóan július 1.) február 28-ig terjedő időtartamra.

A szerződés időtartama: a munkaterület átadásától (várhatóan július 1.) február 28-ig terjedő időtartamra. Szám: M/314/2018 Ügyintéző: Takács Péter Tárgy: MONOSTORAPÁTI 471 hrsz-ú (Monostorapáti, Petőfi u. 123. sz. alatti) orvosi rendelő bővítése, felújítása, akadálymentesítése árajánlat kérése műszaki ellenőri,

Részletesebben

VÉGSŐ AJÁNLATTÉTELI FELHÍVÁS

VÉGSŐ AJÁNLATTÉTELI FELHÍVÁS VÉGSŐ AJÁNLATTÉTELI FELHÍVÁS On-line bankkártyás fizetéshez (VPOS) szükséges I. A Nemzeti Útdíjfizetési Szolgáltató Zártkörűen Működő Részvénytársaság (H-1134 Budapest, Váci út 45/B.) a továbbiakban ajánlatkérő

Részletesebben

Kapcsolattartási cím: MÁV-START Vasúti Személyszállító Zrt., Üzleti Szervezet, Ügyfélszolgálati Szervezet

Kapcsolattartási cím: MÁV-START Vasúti Személyszállító Zrt., Üzleti Szervezet, Ügyfélszolgálati Szervezet Pályázati felhívás MÁV-START Zrt. Ügyfélszolgálati Iroda kialakítása (Miskolc-Tiszai pályaudvar) tárgyú nyílt pályázathoz 1. Ajánlatkérő neve, címe: MÁV-START Vasúti Személyszállító Zrt. 1087 Budapest,

Részletesebben

MELLÉKLETEK. Az eljárás későbbi szakaszában, Ajánlatkérő külön felhívására benyújtandó dokumentumok

MELLÉKLETEK. Az eljárás későbbi szakaszában, Ajánlatkérő külön felhívására benyújtandó dokumentumok MELLÉKLETEK 1. sz. melléklet: FELOLVASÓLAP 2. sz. melléklet: AJÁNLATI ÁRAK TÁBLÁZATA 3. sz. melléklet: AJÁNLATTÉTELI NYILATKOZAT (KIZÁRÓ OKOK FENN NEM ÁLLÁSÁNAK ÉS ALKALMASSÁGI FELTÉTELNEK VALÓ MEGFELELŐSÉGRŐL,

Részletesebben

1. oldal, összesen: 9

1. oldal, összesen: 9 Ajánlatkérő 69. (4) bekezdés szerinti felhívása esetén az erre felhívott ajánlattevők által benyújtandó nyilatkozatok jegyzéke a kizáró okok és az alkalmassági követelmények igazolása kapcsán Kbt. 69.

Részletesebben

Magyarország-Eger: Villamos energia 2013/S 169-293944. Ajánlati/részvételi felhívás Egyes ágazatokban. Árubeszerzés

Magyarország-Eger: Villamos energia 2013/S 169-293944. Ajánlati/részvételi felhívás Egyes ágazatokban. Árubeszerzés 1/6 Ez a hirdetmény a TED weboldalán: http://ted.europa.eu/udl?uri=ted:notice:293944-2013:text:hu:html Magyarország-Eger: Villamos energia 2013/S 169-293944 Ajánlati/részvételi felhívás Egyes ágazatokban

Részletesebben

TARTALOMJEGYZÉK (az ajánlathoz)

TARTALOMJEGYZÉK (az ajánlathoz) A BENYÚJTANDÓ IGAZOLÁSOK, NYILATKOZATOK JEGYZÉKE Megnevezés Tartalomjegyzék Felolvasólap (1. számú melléklet) TARTALOMJEGYZÉK (az ajánlathoz) Oldalszám az ajánlatban A felelős műszaki vezetői pozícióra

Részletesebben

MÁV-START Zrt. központi informatikai eszközrendszerének bővítése. 1087 Budapest, Könyves Kálmán krt. 54-60.I. emelet 137. szoba

MÁV-START Zrt. központi informatikai eszközrendszerének bővítése. 1087 Budapest, Könyves Kálmán krt. 54-60.I. emelet 137. szoba Pályázati Felhívás MÁV-START Zrt. központi informatikai eszközrendszerének bővítése IBM szerverek és mentő archiváló eszközök bővítése tárgyú nyílt pályázathoz 1. Ajánlatkérő neve, címe: 1087 Budapest,

Részletesebben

AJÁNLATTÉTELI NYILATKOZAT FELOLVASÓLAP

AJÁNLATTÉTELI NYILATKOZAT FELOLVASÓLAP 1.sz. melléklet AJÁNLATTÉTELI NYILATKOZAT FELOLVASÓLAP Ajánlattevő neve: Ajánlattevő székhelye: Kapcsolattartó személy neve: Kapcsolattartó személy telefonszáma: Kapcsolattartó személy fax száma: Kapcsolattartó

Részletesebben

tárgyú, nemzeti értékhatárt meghaladó, összefoglaló tájékoztatás közzétételével induló kétszakaszos tárgyalásos közbeszerzési eljáráshoz

tárgyú, nemzeti értékhatárt meghaladó, összefoglaló tájékoztatás közzétételével induló kétszakaszos tárgyalásos közbeszerzési eljáráshoz HUNGAROCONTROL ZRT. 1185 BUDAPEST, IGLÓ U. 33-35. KÖZBESZERZÉSI DOKUMENTUM Részeként a Kbt. 114. (2) bekezdés alapján, a Kbt. 69. (4) bekezdés szerinti, ajánlatkérői felhívásra csatolandó nyilatkozatok

Részletesebben

RÉSZVÉTELI FELHÍVÁS. A részvételi határidő: 2015. február 6. 10:00 óra

RÉSZVÉTELI FELHÍVÁS. A részvételi határidő: 2015. február 6. 10:00 óra RÉSZVÉTELI FELHÍVÁS Nyomkutató, nyomrögzítő anyagok, eszközök beszerzése BSZKI részére tárgyú, a védelem terén alapvető biztonsági érdeket érintő, kifejezetten katonai, rendvédelmi, rendészeti célokra

Részletesebben

26715/2017/START. NYILATKOZATMINTÁK Vasúti kocsimosó és tisztító ponkok tervezése Szolnok állomáson tárgyú beszerzéshez. Budapest, 2017.

26715/2017/START. NYILATKOZATMINTÁK Vasúti kocsimosó és tisztító ponkok tervezése Szolnok állomáson tárgyú beszerzéshez. Budapest, 2017. 26715/2017/START NYILATKOZATMINTÁK Vasúti kocsimosó és tisztító ponkok tervezése Szolnok állomáson tárgyú beszerzéshez Budapest, 2017. - 1 - Tartalomjegyzék FELOLVASÓLAP... 3 1. sz. melléklet... 5 NYILATKOZAT

Részletesebben

06/05/2015 S87 Tagállamok - Árubeszerzésre irányuló szerződés - További információ - Nyílt eljárás Magyarország-Budapest: Útkarbantartási berendezések

06/05/2015 S87 Tagállamok - Árubeszerzésre irányuló szerződés - További információ - Nyílt eljárás Magyarország-Budapest: Útkarbantartási berendezések 06/05/2015 S87 Tagállamok - Árubeszerzésre irányuló szerződés - További információ - Nyílt eljárás Magyarország-Budapest: Útkarbantartási berendezések 2015/S 087-156943 Magyar Közút Nonprofit Zrt., AK15427,

Részletesebben

1. számú módosításokkal egységes szerkezetbe foglalt Felhívást kiegészítő közbeszerzési dokumentumok S Z O L G Á L T A T Á S M E G R E N D E L É S E

1. számú módosításokkal egységes szerkezetbe foglalt Felhívást kiegészítő közbeszerzési dokumentumok S Z O L G Á L T A T Á S M E G R E N D E L É S E Nemzeti Útdíjfizetési Szolgáltató Zrt. H-1134 Budapest, Váci út 45/B. 1. számú módosításokkal egységes szerkezetbe foglalt Felhívást kiegészítő közbeszerzési dokumentumok S Z O L G Á L T A T Á S M E G

Részletesebben

Nemzeti, Kbt Nyílt eljárás - EKR

Nemzeti, Kbt Nyílt eljárás - EKR ELJÁRÁS AZONOSÍTÓ ADATAI Nemzeti, Kbt. 115. Nyílt eljárás - E40 - Ajánlatkérő neve: Közbeszerzés tárgya: Pillér Pénzügyi és Számítástechnikai Kft. Vállalkozási szerződés a Pillér Kft. székhelyén levő irodaépület

Részletesebben

KÖZBESZERZÉSI ELJÁRÁS AJÁNLATTÉTELI FELHÍVÁSA AJÁNLATKÉRŐ: Zalahaláp Község Önkormányzata

KÖZBESZERZÉSI ELJÁRÁS AJÁNLATTÉTELI FELHÍVÁSA AJÁNLATKÉRŐ: Zalahaláp Község Önkormányzata KÖZBESZERZÉSI ELJÁRÁS AJÁNLATTÉTELI FELHÍVÁSA AJÁNLATKÉRŐ: Zalahaláp Község Önkormányzata 2014 Tisztelt Ajánlattevő! 1 Ajánlatkérő a Közbeszerzésekről szóló 2011. évi CVIII. törvény (a továbbiakban: Kbt.)

Részletesebben

1087 Budapest, Könyves Kálmán krt.54-60. I. emelet 137. szoba

1087 Budapest, Könyves Kálmán krt.54-60. I. emelet 137. szoba Pályázati Felhívás Hordár szolgáltatás nyújtása Budapest-Keleti pályaudvaron tárgyú nyílt pályázathoz 1. Ajánlatkérő neve, címe, telefon- és telefaxszáma (e-mail): MÁV-START Vasúti Személyszállító Zrt.

Részletesebben