Támadás- és betörésjelzés technika

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "Támadás- és betörésjelzés technika"

Átírás

1 Támadás- és betörésjelzés technika A TELENOT Electronic GmbH. vezető szerepet tölt be az elektronikus biztonságtechnikai rendszerek fejlesztésében és gyártásában. Teljes körű termék kínálattal és szisztematikus felosztott szállítási programmal állunk az Önök rendelkezésére. 1. Riasztóközpont 2. Héjvédelem, nyitásérzékelő 3. Héjvédelem, áttörésérzékelő 4. Felületvédelem 5. Térfelügyelet 6. Tárgyvédelem 7. Támadásjelző 8. Kültéri felügyelet 9. Külső élesítő eszköz 10. Belső élesítő eszköz 11. Zártság felügyelet 12. Távjelző készülék 13. Akusztikus külső jelzésadó 14. Akusztikus belső jelzésadó 15. Optikai jelzésadó Támadás-/Betörés- és füstérzékelés - Mozgásérzékelők - Támadás- és kézi jelzésadók - Pénzjegycsapdák - Testhang-érzékelők - Üvegtörés érzékelők - Nyitásérzékelők / Zártságérzékelők - Tűz- és füstérzékelők - Kézi Tűzjelzésadók

2 Támadás- és betörésjelző központok - Vezetékes kis- és nagyközpontok - Rádiós riasztórendszerek - Hibrid vezetékes + rádiós központok Beléptető rendszerek- és élesítő eszközök - Elektromechanikus élesítő eszközök - Kódtasztatúrák - Kulcsos kapcsolók - Belső kezelőegységek - Mobil kezelőegységek Riasztóberendezések - optikai jelzésadók - akusztikus jelzésadók - néma riasztásátvitel Minőség és megbízhatóság: - 24h szállítási rendszer - Oktatási rendszer saját oktatóközpontban - Ajánlati összesítők a kiírásokhoz - Teljes prospektus rendszer - Teljes dokumentációs- és információs anyag - Garanciális csere- és szerviz rendszer - Eladási tréning programok - Elérhetőség enot.de - Ingyenes szoftverletöltés az Internetről - Szervízhálózat - Széleskörű viszonteladói hálózat - Tűzvédelmi és életvédelmi rendszerek folyamatos akciója - Technikai hotline DIN EN ISO 9001 szerinti minősítési rendszer Termékeink és rendszereink mindegyike rendelkezik a német (VdS), osztrák (VSÖ), svájc, magyar (MABISZ) biztosítók ajánlásával.

3 Támadás / Betörés és füstérzékelés A támadás-/ betörés-/ és füstérzékelők az objektumok biztonsági területeit felügyelik. Az érzékelők felfedik a védett objektum megtámadását, detektálják a betörőt ill. a keletkező tűzet és riasztást küldenek a támadás- és betörésjelző központok felé. A TELENOT termék kínálatban valamennyi felügyeleti módhoz megtalálható a megfelelő érzékelő típus. Objektumfelügyelet Egyedi tárgyak mint például trezor, kép stb. felügyeletét szolgáló testhangérzékelők, rezgésérzékelők, leszakításérzékelők, infravörös-fényfüggönyök. Támadásjelzők A támadásjelzők csendes riasztás kézi kioldására szolgálnak, amely átjelzésre kerülhet egy intézkedésre jogosult biztonsági szolgálat felé. Támadásjelzést kiválthat helyileg telepített támadásjelző, kasszában telepített pénzjegycsapda vagy mobil rádiós támadásjelző egyaránt. Kültéri felügyelet A kültéri felügyelet eszközei a biztonsági területen kívüli pl. teraszok, balkonok, utak, udvarok ellenőrzést teszik lehetővé. Kültéri mozgásérzékelőkkel előriasztás generálható továbbá kültéri lámpatestek kapcsolhatók. Függöny- vagy térkarakterisztikával ideálisan hozzá illeszthető a kültéri környezethez. Zártságfelügyelet Minden bejárati ajtó és ablak zártságát felügyelik. A zártságérzékelés speciális nyitásérzékelőkkel és zártságérzékelőkkel realizálható. A nyílászárók zártsága a betörésjelző rendszer élesítésének kényszerfeltétele. Felületvédelem A felületvédő eszközök a biztonsági terület azon gyenge pontjait védik (pl. ajtók, ablakok, tetőablakok), amelyek kívülről könnyen támadhatók. Ezek nyitás és áttörés esetén váltanak ki riasztást. A TELENOT termék kínálatban megtalálhatóak nyitásérzékelők / tolókapú érzékelők / idegen mágneses tér ellen védett nyitásérzékelők / passzív- és aktív üvegtörésérzékelők / infravörös- fényfüggöny / Identloc rendszer / testhangérzékelő.

4 Térvédelem A biztonsági terület térvédelmét mozgásérzékelők alkalmazásával realizálható. Ezek az eszközök a passzív infra mozgásérzékelők (kitakarásvédett), mikrohullámú-, ultrahang- vagy dualérzékelők. A biztonsági terület környezeti viszonyainak megfelelően ideálisan kiválasztható a TELENOT termék palettáról az ideális mozgásérzékelő típus. Füstérzékelők / kézi tűzjelzésadók Az automatikus füstérzékelők a nyílt tüzeknél vagy parázsló tüzeknél keletkező füstöt detektálják. A TELENOT ipari és privát területen alkalmazható füstérzékelőket egyaránt kínál, önállóan alkalmazható beépített hangjelzővel rendelkező füstérzékelő, rádiós füstérzékelő mint a DSS700 rendszer kiegészítője, betörésjelző központra csatlakoztatható füstérzékelő hagyományos vagy BUS-os kialakításban.

5 Támadás / Betörésjelző központok A támadás- és betörésjelző központok a biztonsági rendszerek agyát alkotják. Az érzékelők által kiváltott jelzéseket a riasztóközpont feldolgozza, élesített állapot esetén riasztást generál, külső jelzésadót vezérli továbbá távjelző készülék segítségével jelzéseket küld segítséget nyújtó távfelügyelt felé. A TELENOT támadás- és betörésjelző központok valamennyi előírt minősítési kritériumnak megfelel, így DIN VDE 0100, 0800 és DIN VDE 0833, továbbá VdS irányelveknek A/B/C osztályú besorolás szerint, magyarországi MABISZ minősítéseknek. A TELENOT támadás-és betörésjelző központok hagyományos vezetékes kialakításban különböző zóna és partíció kiosztásban, rádiós és hibrid változatban állnak felhasználók rendelkezésre. Valamennyi területen privát, üzleti, ipari alkalmazásoknál is optimális kialakíthatóak a biztonsági rendszerek. Rádiós riasztórendszer DSS7700 A betörésjelző központ és a rendszerkomponensek között az információátvitel kétirányú többcsatornás rádiófrekvenciás úton megy végbe. A rádiós útvonal nagyfokú rendelkezésre állását és idegen rádiós behatás elleni biztonságát a TELENOT különleges frekvenciakezelő megoldása mcts (multi-chaneneltranceiver-system) biztosítja Hibrid vezetékes+ rádiós riasztóközpont A complex216h támadás- és betörésjelző központ hibrid rádiós +vezetékes kialakítású. Alkalmazásának előnye, hogy a hagyományos vezetékes zónabemeneteken felöl mcts - technológiával kialakított rádiós perifériák alkalmazására is lehetőség nyílik. Hagyományos betörésjelző központok A vezetékes támadás-és betörésjelző központok különböző méretben, modulárisan bővíthető kialakításban lehetővé teszik, hogy ideális hozzá lehessen illeszteni a különböző alkalmazási területekhez. Kialakítástól függően különböző VdS biztonsági osztályú besorolásba tartozik.

6 Élesítő eszközök / beléptető rendszerek A riasztóközpontokhoz különféle kapcsolóeszközök és kezelőegységek tartozhatnak. Lehetővé teszik a riasztórendszerek otthoni és távozó élesítését, továbbá különböző kezelési funkciók kezelését. Kezelőegységek A kezelőegységek lehetővé teszik a teljes biztonsági rendszer felülvizsgálatát, ellenőrzését és kezelését, különféle állapotjelzések kontrollellenőrzését továbbá egyes jelzőzónák ki- és bekapcsolását. A kezelőegységek lehetnek fix, helyhez kötött szerelésű illetve mobil kivitelű. Kijelzés szempontjából megkülönböztethető az LCD illetve LED kijelzővel rendelkező kezelőegységeket. Kulcsos kapcsolók / motoros zárak A kulcsos kapcsolók lehetővé teszik a betörésjelző berendezés élesítését-/ kikapcsolását impulzus kontaktussal. A riasztó rendszerre kapcsolt elektromechanikus záróelemmel vagy impulzus ajtónyitóval az élesített rendszernél kényszerfeltétel alakítható ki, amely biztosítja hogy a védett területre a rendszer kikapcsolása előtt ne lehessen tévedésből belépni pl. (teraszajtók, hátsó bejáratokon) keresztül. Blokkzárak (elektromechanikus élesítő eszközök) A blokkzárak lehetővé teszik a betörésjelző rendszer távozó módban történő élesítését. A blokkzár az ajtóba kerül beépítésre, a normál mechanikus záron felül és csak akkor működtethető, ha a riasztórendszerben nincs az élesítést akadályozó tényező. Intelligens élesítő eszközök / beléptető rendszer A TELENOT termékpalettán megtalálható comlock intelligens élesítő- és beléptető rendszer lehetővé teszi betörésjelző rendszerek élesítését- és kikapcsolását továbbá bővítő modulok alkalmazásával a nagyfokú biztonsági követelmény szinteknek is megfelelő intelligens beléptető rendszer is kialakítható. Számos olvasótípus mint például proximity, infra, dallas -chip, kódtasztatúra és ezek kombinációja, alkalmazható a comlock rendszerhez.

7 Riasztó és távfelügyeleti rendszerek A riasztórendszerek eseménykor a telefonhálózaton keresztül (vezetékes és / vagy GSM) távjelző alkalmazásával jelzéseket küldenek felügyeleti szolgálat fel. Közvetlenül az objektumban helyi jelzésadókon (optikai / akusztikus) jelzést szolgáltatnak. A riasztórendszerek programozásakor a helyi riasztás és a távjelzés módja tetszőlegesen beállítható. Távjelző készülékek A távjelző eszközök biztosítják néma riasztások átvitelét, melyek betöréskor észrevétlen lehet aktiválni. Telefonvonalon és/vagy GSM kiegészítő útvonalon keresztül kerülhet a vészjelzés a programozott résztvevőhöz. A jelzések a digitális formában kerülnek továbbításra a távfelügyeletre, ezen túl szöveges üzenetként, mail vagy SMS formában is továbbításra kerülhetnek egy előre felprogramozott telefonszámra. A vészjelzéseken, riasztásokon túl technikai jelzések (hűtőházak, gépházak, stb ) is átvitelre kerülhetnek. A távjelző készülékek hagyományos analóg vagy ISDN telefonhálózaton egyaránt üzemelhetnek. Akusztikus belső jelzésadók A belső jelzésadók a felhasználók igényei szerint különféle ház kialakításban, állítható hangerővel rendelkeznek. A belső jelzésadók piezo hangjelzőt tartalmaznak Helyi jelzésadók A helyi jelzésadók lehetővé teszi az objektum pontos beazonosítását a felügyeleti biztonsági szolgálatok számára. Az akusztikus jelzésadó időzítetten leállhat, vagy csendes riasztáskor a jelzés a távjelzőn keresztül jut el a felügyeleti szolgálathoz, így szükség van optikai jelzésekre amely a riasztórendszer nyugtázásáig beazonosíthatóvá teszik a helyszínt.

8 Optikai- / akusztikus kültéri szirénák A riasztáshoz helyszínen alkalmazott akusztikus-, optikaiilletev akusztikus/optikai jelzésadók korrózióvédett,szabotázs és leszakítás ellen szintén védett kialakításban állnak a felhasználók rendelkezésére. Jegyzetek

COMPLEX 400 BETÖRÉSJELZŐ KÖZPONT CSALÁD

COMPLEX 400 BETÖRÉSJELZŐ KÖZPONT CSALÁD COMPLEX 400 BETÖRÉSJELZŐ KÖZPONT CSALÁD TELENOT Elektronika Kft. Tel:06-26-360-170 Fax:06-26-361-550 e-mail:telenot@axelero.hu 1..oldal Az új központgeneráció -- complex400 Busz-orientált rendszer com2

Részletesebben

Complex216H (rádiós és vezetékes) riasztórendszer

Complex216H (rádiós és vezetékes) riasztórendszer Complex216H (rádiós és vezetékes) riasztórendszer Előnyei: - A complex 216 Hibrid riasztóközpont előnye, hogy ötvözi a hagyományos vezetékes és rádiós riasztórendszerek jellemzőit. - A complex 216 riasztóközpontot

Részletesebben

Általunk forgalmazott és telepített eszközök:

Általunk forgalmazott és telepített eszközök: Általunk forgalmazott és telepített eszközök: Az általunk forgalmazott és telepített eszközök MABISZ és BM OKF engedéllyel rendelkeznek, valamint megfelelnek a hatályos jogszabályok által előírt feltételeknek.

Részletesebben

Épületinformatikai irányítási rendszer

Épületinformatikai irányítási rendszer Épületinformatikai irányítási Irányított : Irányító (irányító berendezés): A. Villamosenergia ellátó B. Épületgépészeti C. Vagyonvédelmi és betörésvédelmi D. Tz- és gázvédelmi E. Beléptet F. Zártláncú

Részletesebben

MABISZ TERMÉK-MEGFELELŐ SÉGI AJÁNLÁS

MABISZ TERMÉK-MEGFELELŐ SÉGI AJÁNLÁS Nytsz: 4360-10-4/20081218 MABISZ TERMÉK-MEGFELELŐ SÉGI AJÁNLÁS Bizottsági ülés ideje Ajánlás lejárta 2008. december 18. 2013. december 31. vizsgálat helye: gyártó: forgalmazó: MABISZ VAGYONVÉDELMI ÉS KÁRMEGELŐZÉSI

Részletesebben

MABISZ TERMÉK-MEGFELELŐ SÉGI AJÁNLÁS

MABISZ TERMÉK-MEGFELELŐ SÉGI AJÁNLÁS Nytsz: 4144-10-4/20080522 MABISZ TERMÉK-MEGFELELŐ SÉGI AJÁNLÁS Bizottsági ülés ideje Ajánlás lejárta 2008. május 22. 2013. május 31. vizsgálat helye: gyártó: MABISZ VAGYONVÉDELMI ÉS KÁRMEGELŐZÉSI BIZOTTSÁG

Részletesebben

Advisor Master. GE Interlogix Magyarország Kft.

Advisor Master. GE Interlogix Magyarország Kft. Aritech A megoldás bármilyen biztonságtechnikai alkalmazásra mérettől és komplexitástól függetlenül az ATS Advisor Master Integrált Biztonságtechnikai rendszer. Néhány alkalmazási példa: Kisebb üzletek

Részletesebben

M A B I S Z T E R M É K - M E G F E L E L Ő S É G I A J Á N L Á S

M A B I S Z T E R M É K - M E G F E L E L Ő S É G I A J Á N L Á S N y t s z : 4 3 3 5-1 0-4 / 2 0 0 8 1 1 2 0 M A B I S Z T E R M É K - M E G F E L E L Ő S É G I A J Á N L Á S Bizottsági ülés ideje Ajánlás lejárta 2008. november 20. 2013. november 30. Termék vizsgálat

Részletesebben

Premier 412, 816, 816+ és 832 felhasználói útmutató. Kezelési útmutató. PREMIER 412, 816, 816+ és 832. központokhoz

Premier 412, 816, 816+ és 832 felhasználói útmutató. Kezelési útmutató. PREMIER 412, 816, 816+ és 832. központokhoz Kezelési útmutató PREMIER 412, 816, 816+ és 832 központokhoz RKPLCD, LCDL kezelőegység használatával A kezelőegység felépítése Az Ön vagyonvédelmi rendszeréhez egy vagy több kezelőegység csatlakozik. Ezekkel

Részletesebben

Vezetéknélküli biztonsági rendszer

Vezetéknélküli biztonsági rendszer Vezetéknélküli biztonsági rendszer A Cooper Security Homelink 75 Rádiós rendszer bemutatása 2006 Előadó: Barotai Csaba Kustor András 868 Radio Spectrum Scantronic Class VI Radio 868.6625 Rádiós kapcsolat

Részletesebben

Premier 412, 816, 816+ és 832 felhasználói útmutató. Kezelési útmutató. PREMIER 412, 816, 816+ és 832 központokhoz

Premier 412, 816, 816+ és 832 felhasználói útmutató. Kezelési útmutató. PREMIER 412, 816, 816+ és 832 központokhoz Kezelési útmutató PREMIER 412, 816, 816+ és 832 központokhoz RKP4, 8 és 16 kezelőegység használatával A kezelőegység felépítése Az Ön vagyonvédelmi rendszeréhez egy vagy több kezelőegység csatlakozik.

Részletesebben

TÁJÉKOZTATÁS CÉLJÁRA

TÁJÉKOZTATÁS CÉLJÁRA N y t s z : 5 4 0 9-1 0-4 / 2 0 1 5 0 5 2 1 M A B I S Z T E R M É K - M E G F E L E L Ő S É G I A J Á N L Á S Termék vizsgálat helye: Bizottsági ülés ideje Ajánlás lejárta 2015. május 21. 2020. május 31.

Részletesebben

Otthonunk védelme. 40 Épületgépészet. vagy egy új építésű lakóparkban

Otthonunk védelme. 40 Épületgépészet. vagy egy új építésű lakóparkban ÉPÜLETGÉPÉSZET 40 Épületgépészet Otthonunk védelme A lakásriasztó, mint önálló biztonságtechnikai eszköz nem létezik, a különböző objektumok, épületek, ingatlanok védelmére behatolásjelző rendszerek alkalmazhatóak.

Részletesebben

Távfelügyeleti szolgáltatások (2011. április 1.-től)

Távfelügyeleti szolgáltatások (2011. április 1.-től) www.zoom.co.hu Távfelügyeleti szolgáltatások (2011. április 1.-től) Díjak: Az alábbiakban közzétett díjszabásunk, az új bekötésekre, Budapestre és vonzáskörzetére érvényes, az ország más területein a díjak

Részletesebben

M A B I S Z T E R M É K - M E G F E L E L Ő S É G I A J Á N L Á S

M A B I S Z T E R M É K - M E G F E L E L Ő S É G I A J Á N L Á S N y t s z : 5 0 7 3-1 0-4 / 2 0 1 2 0 6 2 1 M A B I S Z T E R M É K - M E G F E L E L Ő S É G I A J Á N L Á S Bizottsági ülés ideje Ajánlás lejárta 2012. június 21. 2017. június 30. Termék vizsgálat helye:

Részletesebben

TÁJÉKOZTATÁS CÉLJÁRA

TÁJÉKOZTATÁS CÉLJÁRA N y t s z : 5 3 8 7-1 0-4 / 2 0 1 5 0 2 1 9 M A B I S Z T E R M É K - M E G F E L E L Ő S É G I A J Á N L Á S Bizottsági ülés ideje Ajánlás lejárta 2015. február 19. 2020. február 28. Termék vizsgálat

Részletesebben

Premier 412, 816, 816+ és 832 felhasználói útmutató. Kezelési útmutató. PREMIER 412, 816, 816+ és 832 központokhoz. RKP16+ kezelőegység használatával

Premier 412, 816, 816+ és 832 felhasználói útmutató. Kezelési útmutató. PREMIER 412, 816, 816+ és 832 központokhoz. RKP16+ kezelőegység használatával Kezelési útmutató PREMIER 412, 816, 816+ és 832 központokhoz RKP16+ kezelőegység használatával A kezelőegység felépítése Az Ön vagyonvédelmi rendszeréhez egy vagy több kezelőegység csatlakozik. Ezekkel

Részletesebben

TÁJÉKOZTATÁS CÉLJÁRA

TÁJÉKOZTATÁS CÉLJÁRA N y t s z : 5 5 2 0-1 0-4 / 2 0 1 6 0 4 2 1 M A B I S Z T E R M É K - M E G F E L E L Ő S É G I A J Á N L Á S Bizottsági ülés ideje Ajánlás lejárta 2016. április 21. 2021. április 30. Termék vizsgálat

Részletesebben

M A B I S Z T E R M É K - M E G F E L E L Ő S É G I A J Á N L Á S

M A B I S Z T E R M É K - M E G F E L E L Ő S É G I A J Á N L Á S N y t s z : 5 0 8 1-1 0-4 / 2 0 1 2 0 8 2 3 M A B I S Z T E R M É K - M E G F E L E L Ő S É G I A J Á N L Á S Bizottsági ülés ideje Ajánlás lejárta 2012. augusztus 23. 2017. augusztus 31. Termék vizsgálat

Részletesebben

1. BEVEZETŐ 2. FŐ TULAJDONSÁGOK

1. BEVEZETŐ 2. FŐ TULAJDONSÁGOK 1. BEVEZETŐ Az IB aktív infravörös mozgásérzékelő szenzorok különböző magasságban és szélességben védik az átjárókat, beltéri és kültéri ablakokat. Az eszközök két darabos, adó és vevő kiszerelésben készülnek,

Részletesebben

Satel Integra riasztóközpont leírása

Satel Integra riasztóközpont leírása Satel Integra riasztóközpont leírása Bekapcsolás: A készülék egy négyjegyű kóddal élesíthető ( gyári kód: 1234 vagy 1111 ), a kód után #-et kell nyomni. Pl.: 1 2 3 4 # Opcionálisan a különböző élesítési

Részletesebben

PRÉMIUM KATEGÓRIÁS VEZETÉK NÉLKÜLI RIASZTÓRENDSZER

PRÉMIUM KATEGÓRIÁS VEZETÉK NÉLKÜLI RIASZTÓRENDSZER PRÉMIUM KATEGÓRIÁS VEZETÉK NÉLKÜLI RIASZTÓRENDSZER Az G4S eyesecure egy korszerű kétirányú vezeték nélküli behatolás jelző rendszer, melyet lakossági és a kisüzleti felhasználásra terveztek. A felhő alapú

Részletesebben

TÁJÉKOZTATÁS CÉLJÁRA

TÁJÉKOZTATÁS CÉLJÁRA N y t s z : 5 4 6 3-1 0-4 / 2 0 1 5 1 2 1 7 M A B I S Z T E R M É K - M E G F E L E L Ő S É G I A J Á N L Á S Termék vizsgálat helye: Bizottsági ülés ideje Ajánlás lejárta 2015. december 17. 2020. december

Részletesebben

Integrált biztonsági rendszer. A biztonság széles spektruma A teljeskörű épület biztonság rendszerei

Integrált biztonsági rendszer. A biztonság széles spektruma A teljeskörű épület biztonság rendszerei Integrált biztonsági rendszer A biztonság széles spektruma A teljeskörű épület biztonság rendszerei Integrált biztonsági rendszer iztonság a negyedik hatványon Tartalom 04 M24 integrált biztonsági központ

Részletesebben

Bosch 1200-as sorozatú tűzjelző központ Ha fontos a biztonság

Bosch 1200-as sorozatú tűzjelző központ Ha fontos a biztonság Bosch 1200-as sorozatú tűzjelző központ Ha fontos a biztonság 2 1200-as sorozatú tűzjelző központ A biztonság nyugalma Tökéletes védelem az Ön igényihez szabva Az 1200-as sorozatú tűzjelző központ rugalmas,

Részletesebben

M A B I S Z T E R M É K - M E G F E L E L Ő S É G I A J Á N L Á S

M A B I S Z T E R M É K - M E G F E L E L Ő S É G I A J Á N L Á S N y t s z : 4 8 4 7-1 0-4 / 2 0 1 1 0 5 1 9 M A B I S Z T E R M É K - M E G F E L E L Ő S É G I A J Á N L Á S Bizottsági ülés ideje Ajánlás lejárta 2011. május 19. 2016. május 31. Termék vizsgálat helye:

Részletesebben

Intelligens biztonsági megoldások. Érzékelők

Intelligens biztonsági megoldások. Érzékelők Intelligens biztonsági megoldások A behatolásjező érzékelők fontos része a SATEL termék vonalának. Mozgásérzékelők széles választéka, akusztikus üvegtörés érzékelő, mágneses kontaktusok és gázérzékelők

Részletesebben

M A B I S Z T E R M É K - M E G F E L E L Ő S É G I A J Á N L Á S

M A B I S Z T E R M É K - M E G F E L E L Ő S É G I A J Á N L Á S N y t s z : 4 7 6 1-1 0-4 / 2 0 1 0 1 2 1 6 M A B I S Z T E R M É K - M E G F E L E L Ő S É G I A J Á N L Á S Bizottsági ülés ideje Ajánlás lejárta 2010. december 16. 2015. december 31. Termék vizsgálat

Részletesebben

M A B I S Z T E R M É K - M E G F E L E L Ő S É G I A J Á N L Á S

M A B I S Z T E R M É K - M E G F E L E L Ő S É G I A J Á N L Á S N y t s z : 4 6 6 9-4 1-4 / 2 0 1 0 0 5 2 0 M A B I S Z T E R M É K - M E G F E L E L Ő S É G I A J Á N L Á S Bizottsági ülés ideje Adatmódosítás Ajánlás lejárta 2007. május 24. 2010. május 20. 2012. május

Részletesebben

Akciós ajánlatunk Biztonságtechnikai Partnereinknek

Akciós ajánlatunk Biztonságtechnikai Partnereinknek Akciós ajánlatunk Biztonságtechnikai Partnereinknek Az akciós ajánlatban szereplő árak nem tartalmazzák a 27%-os Áfa-t! Az akció a készlet erejéig tart! Az akcióban kizárólag a mai nap 2015. November 27.

Részletesebben

4-32-zónás vagyonvédelmi rendszer

4-32-zónás vagyonvédelmi rendszer 2 Termék katalógus 4-32-zónás vagyonvédelmi rendszer Az új Esprit E55 központok megbízható, kis költségű, az ügyfél igényeit kielégítő biztonságot nyújtanak. Számos szolgáltatásuk közül kiemelkedik a StayD,

Részletesebben

M A B I S Z T E R M É K - M E G F E L E L Ő S É G I A J Á N L Á S

M A B I S Z T E R M É K - M E G F E L E L Ő S É G I A J Á N L Á S N y t s z : 5 1 3 8-4 1-4 / 2 0 1 2 1 2 1 3 M A B I S Z T E R M É K - M E G F E L E L Ő S É G I A J Á N L Á S Bizottsági ülés ideje Adatmódosítás ideje Ajánlás lejárta 2012. november 22. 2012. december

Részletesebben

Intelligens biztonsági megoldások. Távfelügyelet

Intelligens biztonsági megoldások. Távfelügyelet Intelligens biztonsági megoldások A riasztást fogadó távfelügyeleti központok felelősek a felügyelt helyszínekről érkező információ hatékony feldolgozásáért, és a bejövő eseményekhez tartozó azonnali intézkedésekért.

Részletesebben

Satalarm SA816. riasztó központ. Szatori Tamás. Villamosmérnök LDSZ Vagyonvédelmi Kft. Előadó:

Satalarm SA816. riasztó központ. Szatori Tamás. Villamosmérnök LDSZ Vagyonvédelmi Kft. Előadó: Satalarm SA816 riasztó központ Előadó: Szatori Tamás Villamosmérnök LDSZ Vagyonvédelmi Kft. Satalarm SA816P Behatolás jelző panel, mely ideális lakások, házak, irodák védelmére LED és LCD kezelő állapot

Részletesebben

MABISZ TERMÉK-MEGFELELŐ SÉGI AJÁNLÁS

MABISZ TERMÉK-MEGFELELŐ SÉGI AJÁNLÁS Nytsz: 3878-10-4/20070920 MABISZ TERMÉK-MEGFELELŐ SÉGI AJÁNLÁS Bizottsági ülés ideje Ajánlás lejárta 2007. szeptember 20. 2012. szeptember 30. vizsgálat helye: gyártó: MABISZ VAGYONVÉDELMI ÉS KÁRMEGELŐZÉSI

Részletesebben

M A B I S Z T E R M É K - M E G F E L E L Ő S É G I A J Á N L Á S

M A B I S Z T E R M É K - M E G F E L E L Ő S É G I A J Á N L Á S N y t s z : 4 7 2 2-1 0-4 / 2 0 1 0 0 9 1 6 M A B I S Z T E R M É K - M E G F E L E L Ő S É G I A J Á N L Á S Bizottsági ülés ideje Ajánlás lejárta 2010. szeptember 16. 2015. szeptember 30. Termék vizsgálat

Részletesebben

Kezelési útmutató. Kétirányú rendszerrádió RF-811. RF Elektronikai Kft.

Kezelési útmutató. Kétirányú rendszerrádió RF-811. RF Elektronikai Kft. Kezelési útmutató RF-811 Kétirányú rendszerrádió RF Elektronikai Kft. Rendszertechnikai leírás 2 Az RF 811 készülék a felhasználónál van elhelyezve. Telepítés után a hálózatot keresi, majd a kapcsolódás

Részletesebben

alarm MICROALARM KFT Budapest, Kende u. 1. Tel.: ,

alarm MICROALARM KFT Budapest, Kende u. 1. Tel.: , TP 5 MIKROPROCESSZOROS KÖZPONT Felhasználói Leírás VERZIÓ 1.0-11/00 Az Ön telepítõje: Tecn alarm MICROALARM KFT. 1111 Budapest, Kende u. 1. Tel.: 385-33-37, 385-33-39 TP5 FELHASZNÁLÓI LEIRÁS - +! Gyorsan

Részletesebben

M A B I S Z T E R M É K - M E G F E L E L Ő S É G I A J Á N L Á S június június 30. PlutO Mérnöki Iroda Kft.

M A B I S Z T E R M É K - M E G F E L E L Ő S É G I A J Á N L Á S június június 30. PlutO Mérnöki Iroda Kft. N y t s z : 5 5 3 8-1 0-4 / 2 0 1 6 0 6 1 6 M A B I S Z T E R M É K - M E G F E L E L Ő S É G I A J Á N L Á S Bizottsági ülés ideje Ajánlás lejárta 2016. június 16. 2021. június 30. Termék vizsgálat helye:

Részletesebben

Rövidített használati útmutató fisotech GSM Gold

Rövidített használati útmutató fisotech GSM Gold Rövidített használati útmutató fisotech GSM Gold Kérem olvassa el figyelmesen a tájékoztatót a hatékony és gyors beüzemelés érdekében! Első lépések: Helyezze feszültség alá a riasztóközpontot, az egység

Részletesebben

ÚJGENERÁCIÓS KÖNNYEN TELEPÍTHETŐ VEZETÉK NÉLKÜLI RIASZTÓRENDSZEREK INTELLIGENS MEGOLDÁSOK OTTHONA VÉDELMÉRE

ÚJGENERÁCIÓS KÖNNYEN TELEPÍTHETŐ VEZETÉK NÉLKÜLI RIASZTÓRENDSZEREK INTELLIGENS MEGOLDÁSOK OTTHONA VÉDELMÉRE ÚJGENERÁCIÓS KÖNNYEN TELEPÍTHETŐ VEZETÉK NÉLKÜLI RIASZTÓRENDSZEREK INTELLIGENS MEGOLDÁSOK OTTHONA VÉDELMÉRE 2019 Litvániában működő műszaki vállalatként több mint 12 éve fejlesztünk professzionális lakásbiztonsági

Részletesebben

Hagyományos 500-as sorozatú tűzjelző központ Egyszerű, akár az 1x1

Hagyományos 500-as sorozatú tűzjelző központ Egyszerű, akár az 1x1 Hagyományos 500-as sorozatú tűzjelző központ Egyszerű, akár az 1x1 2 Egyszerűen telepíthető, beállítható, karbantartható és használható tűzjelző központ. LCD- kijelző az összes érzékelőzónára vonatkozó

Részletesebben

INTEGRA FELHASZNÁLÓI LEÍRÁS

INTEGRA FELHASZNÁLÓI LEÍRÁS INTEGRA FELHASZNÁLÓI LEÍRÁS Köszönjük, hogy megvásárolta az INTEGRA típusú riasztót, melyet vezető lengyel biztonságtechnikai cég, a Satel fejlesztett ki, szem előtt tartva az egyszerű kezelhetőség és

Részletesebben

MABISZ TERMÉK-MEGFELELŐ SÉGI AJÁNLÁS

MABISZ TERMÉK-MEGFELELŐ SÉGI AJÁNLÁS Nytsz: 3686-10-4/20070419 MABISZ TERMÉK-MEGFELELŐ SÉGI AJÁNLÁS Bizottsági ülés ideje Ajánlás lejárta 2007. április19. 2012. április 30. Termék vizsgálat helye: Termék gyártó: MABISZ VAGYONVÉDELMI ÉS KÁRMEGELŐZÉSI

Részletesebben

BEHATOLÁSJELZŐ RENDSZER BIZTONSÁGI SZINTJÉT BEFOLYÁSOLÓ TÉNYEZŐK

BEHATOLÁSJELZŐ RENDSZER BIZTONSÁGI SZINTJÉT BEFOLYÁSOLÓ TÉNYEZŐK IX. Évfolyam 2. szám - 2014. június KISS István Csaba csikiss@gmail.com BEHATOLÁSJELZŐ RENDSZER BIZTONSÁGI SZINTJÉT BEFOLYÁSOLÓ TÉNYEZŐK Absztrakt Korunk beruházásai e kivétel nélkül tartalmaznak vagyonvédelmi

Részletesebben

Modern, IP alapú tűzátjelzés elvárásai és gyakorlati megvalósítása

Modern, IP alapú tűzátjelzés elvárásai és gyakorlati megvalósítása Modern, IP alapú tűzátjelzés elvárásai és gyakorlati megvalósítása Innovációk és megoldások az aktív tűzvédelemben Az OKF Tudományos Tanácsa és a Védelem Katasztrófavédelmi Szemle konferenciája 2017. május

Részletesebben

M A B I S Z T E R M É K - M E G F E L E L Ő S É G I A J Á N L Á S

M A B I S Z T E R M É K - M E G F E L E L Ő S É G I A J Á N L Á S N y t s z : 4 5 0 5-1 0-4 / 2 0 0 9 0 5 2 1 M A B I S Z T E R M É K - M E G F E L E L Ő S É G I A J Á N L Á S Bizottsági ülés ideje Ajánlás lejárta 2009. május 21. 2014. május 31. Termék vizsgálat helye:

Részletesebben

Ablak- és ajtótechnológia. Roto Patio Alversa. Univerzális vasalat kis ráfordítású párhuzamosan toló és bukó-toló rendszerekhez.

Ablak- és ajtótechnológia. Roto Patio Alversa. Univerzális vasalat kis ráfordítású párhuzamosan toló és bukó-toló rendszerekhez. Ablak- és ajtótechnológia Roto Patio Alversa Univerzális vasalat kis ráfordítású párhuzamosan toló és bukó-toló rendszerekhez Prospektus Roto Patio Alversa Univerzális vasalat kis ráfordítású párhuzamosan

Részletesebben

BETA RENDSZER ÁLTALÁNOS LEÍRÁS

BETA RENDSZER ÁLTALÁNOS LEÍRÁS Ki és bekapcsolás A távirányító használata: BETA RENDSZER ÁLTALÁNOS LEÍRÁS Élesítés (bekapcsolás): a piros gomb 1 másodperc nyomva tartásával érhető el. Ilyenkor a központ 3 rövid sípszóval jelzi, hogy

Részletesebben

Ablak- és ajtótechnológia. Roto Patio Alversa. Univerzális vasalat kis ráfordítású párhuzamosan toló és bukó-toló rendszerekhez.

Ablak- és ajtótechnológia. Roto Patio Alversa. Univerzális vasalat kis ráfordítású párhuzamosan toló és bukó-toló rendszerekhez. Ablak- és ajtótechnológia Roto Patio Alversa Univerzális vasalat kis ráfordítású párhuzamosan toló és bukó-toló rendszerekhez Prospektus Roto Patio Alversa Univerzális vasalat kis ráfordítású párhuzamosan

Részletesebben

MABISZ TERMÉK-MEGFELELŐ SÉGI AJÁNLÁS

MABISZ TERMÉK-MEGFELELŐ SÉGI AJÁNLÁS Nytsz: 3978-10-4/20071213 MABISZ TERMÉK-MEGFELELŐ SÉGI AJÁNLÁS Bizottsági ülés ideje Ajánlás lejárta 2007. december 13. 2012. december 31. vizsgálat helye: gyártó: MABISZ VAGYONVÉDELMI ÉS KÁRMEGELŐZÉSI

Részletesebben

TELE - Referenciák. A TELE Vásárlói

TELE - Referenciák. A TELE Vásárlói TELE - Referenciák A TELE Vásárlói Az ipar valamennyi területén elégedett vásárlói kapcsolatok Ipari automatizálás Ermvek Vízkezelés Berendezésgyártók Bányászat Termelipar Élelmiszeripar Htkocsik Ftés,

Részletesebben

Kezelés FC72x Tűzjelző központ FT7224 Tűzjelző kezelő egység. RIASZTÁS-kezelés. 3. Olvassa el a tűz helyét a Kijelzőn. 4.

Kezelés FC72x Tűzjelző központ FT7224 Tűzjelző kezelő egység. RIASZTÁS-kezelés. 3. Olvassa el a tűz helyét a Kijelzőn. 4. Kezelés FC72x Tűzjelző központ FT7224 Tűzjelző kezelő egység RIASZTÁS-kezelés 1. oldal Érzékelő zónák/érzékelők kikapcsolása 2. oldal Érzékelő zónák /Érzékelők bekapcsolása 3. oldal Hiba-kezelés 4. oldal

Részletesebben

Szóbeli kérdések vázlata

Szóbeli kérdések vázlata Szóbeli kérdések vázlata 1. Ismertesse a biztonságtechnikai rendszerek vezetékezésére vonatkozó szabályokat! - Vezetékek kiválasztása - behatolásjelzı rendszer - videó figyelırendszer - A vezetékek hosszából

Részletesebben

PROGRAMOZÓI MÓD SZERVIZ MÓD ÁLTALÁNOS BEÁLLÍTÁSOK

PROGRAMOZÓI MÓD SZERVIZ MÓD ÁLTALÁNOS BEÁLLÍTÁSOK Kijelzés ARMED piros LED indikátor villog SYSTEM sárga LED indikátor villog Leírás Programozói mód aktiválva Érvényes paraméter bevitel és további érvényes értékekre várás 2. oldal PROGRAMOZÓI MÓD Programozói

Részletesebben

Beta rendszer általános leírás

Beta rendszer általános leírás Beta rendszer általános leírás Ki és bekapcsolás A távirányító használata: Élesítés (bekapcsolás) : a piros gomb 1 mp. nyomva tartásával érhet el. Ilyenkor a központ 3 rövid sípszóval jelzi, hogy az élesedési

Részletesebben

FIRELESS. Vezeték nélküli tűzjelző rendszer

FIRELESS. Vezeték nélküli tűzjelző rendszer FIRELESS Vezeték nélküli tűzjelző rendszer Kollektív mód EOL EOL Infinity, M Plus, NPSX, Elite HAGYOMÁNYOS RENDSZER Hagyományos kialakítás esetén egy meglévő tetszőleges gyártmányú rendszerhez kerül illesztésre

Részletesebben

SYS700-PLM Power Line Monitor modul DDC rendszerelemek, DIALOG-III család

SYS700-PLM Power Line Monitor modul DDC rendszerelemek, DIALOG-III család DDC rendszerelemek, DIALOG-III család KIVITEL ALKALMAZÁS A az energiaellátás minőségi jellemzőinek mérésére szolgáló szabadon programozható készülék. Épületfelügyeleti rendszerben (BMS), valamint önállóan

Részletesebben

REBEL TARTALOMJEGYZÉK

REBEL TARTALOMJEGYZÉK TARTALOMJEGYZÉK Általános információk... 2 KÓDOK:... 2 TÁPEGYSÉG... 2 Zóna típusok... 2 FX Utolsó zóna... 2 Exit Kijárat... 2 Night Azonnali... 2 Ex/Fx... 2 PA Pánik... 2 FIRE Tűz... 3 RÉSZÉLESÍTÉS PART

Részletesebben

8. melléklet a 2/2006. (I.13.) IM rendelethez KÖZBESZERZÉSI ÉRTESÍTŐ A Közbeszerzések Tanácsának Hivatalos Lapja1024 Budapest, Margit krt. 85.

8. melléklet a 2/2006. (I.13.) IM rendelethez KÖZBESZERZÉSI ÉRTESÍTŐ A Közbeszerzések Tanácsának Hivatalos Lapja1024 Budapest, Margit krt. 85. 8. melléklet a 2/2006. (I.13.) IM rendelethez KÖZBESZERZÉSI ÉRTESÍTŐ A Közbeszerzések Tanácsának Hivatalos Lapja1024 Budapest, Margit krt. 85. Fax: 06 1 336 7751, 06 1 336 7757 Email: hirdetmeny@kozbeszerzesektanacsa.hu

Részletesebben

Elektronikus Lakossági Bűnmegelőzési Információs Rendszer ELBIR LAKOSSÁGI HÍRLEVÉL szeptember BUDAPEST

Elektronikus Lakossági Bűnmegelőzési Információs Rendszer ELBIR LAKOSSÁGI HÍRLEVÉL szeptember BUDAPEST Tisztelt Olvasóink! Ahogy előző számainkban már olvashattak róla, 2018. áprilisától hírlevelünk hasábjain elindítottuk havonta jelentkező, tízrészes, a betöréses lopások megelőzését célzó sorozatunkat.

Részletesebben

VÉDELEM ABC AKCIÓS TERMÉKEK 2015.03.09-TŐL. Szaküzlet: 8200 Veszprém, Cserepes u. 5. Tel: +36-88/328-750, +36-70/411-4942

VÉDELEM ABC AKCIÓS TERMÉKEK 2015.03.09-TŐL. Szaküzlet: 8200 Veszprém, Cserepes u. 5. Tel: +36-88/328-750, +36-70/411-4942 VÉDELEM ABC AKCIÓS TERMÉKEK 2015.03.09-TŐL Szaküzlet: 8200 Veszprém, Cserepes u. 5. Tel: +36-88/328-750, +36-70/411-4942 AKCIÓNK KIZÁRÓLAG REGISZTRÁLT TELEPÍTŐINKNEK SZÓL, ÉS A KÉSZLET EREJÉIG ÉRVÉNYES!

Részletesebben

MATRIX 6 ICON LCD kezelővel TELEPÍTŐI ÉS PROGRAMOZÓI LEÍRÁS

MATRIX 6 ICON LCD kezelővel TELEPÍTŐI ÉS PROGRAMOZÓI LEÍRÁS MATRIX 6 ICON LCD kezelővel TELEPÍTŐI ÉS PROGRAMOZÓI LEÍRÁS Programozási munkalap 1 Belépés programozói módba [mérnöki kód] Kilépés: [0] Mérnöki kód [125] [ ] (új kód) : 9999 [ ] (új kód mégegyszer) Ha

Részletesebben

TÁJÉKOZTATÁS CÉLJÁRA

TÁJÉKOZTATÁS CÉLJÁRA N y t s z : 5 6 4 9-1 0-4 / 2 0 1 7 0 6 1 5 M A B I S Z T E R M É K - M E G F E L E L Ő S É G I A J Á N L Á S Termék vizsgálat helye: Bizottsági ülés ideje Ajánlás lejárta 2017. június 15. 2022. június

Részletesebben

GSM ALAPÚ SMS KOMMUNIKÁTOR HŐMÉRSÉKLET FELÜGYELETHEZ, VEZÉRLÉSHEZ 8 HŐMÉRŐ BEMENETTEL

GSM ALAPÚ SMS KOMMUNIKÁTOR HŐMÉRSÉKLET FELÜGYELETHEZ, VEZÉRLÉSHEZ 8 HŐMÉRŐ BEMENETTEL 8 GSM ALAPÚ SMS KOMMUNIKÁTOR HŐMÉRSÉKLET FELÜGYELETHEZ, VEZÉRLÉSHEZ 8 HŐMÉRŐ BEMENETTEL RESORT Biztonságtechnikai Kft. H-1137 Budapest, Szent István park 2. Telefon: (1) 450-1583 Fax: (1) 450-1585 E-mail:

Részletesebben

Paradox márkanevû riasztóberendezések

Paradox márkanevû riasztóberendezések Paradox márkanevû riasztóberendezések A Paradox Security Systems termékeket Az EVO48 és EVO192 új központok forgalomba hozatalával az EVO széria egységes Magyarországon a Cadillac Zrt. forgalmazza. A cég

Részletesebben

PÁLYÁZATI FELHÍVÁS RIASZTÓRENDSZER PROGRAMHOZ

PÁLYÁZATI FELHÍVÁS RIASZTÓRENDSZER PROGRAMHOZ PÁLYÁZATI FELHÍVÁS A RIASZTÓRENDSZER PROGRAMHOZ 1 Tartalom A. Általános információk... 3 A.1. A pályázat kiírója... 3 A.2. A pályázati kiírás célja... 3 A.3. A rendelkezésre álló forrás... 3 A.4. A pályázat

Részletesebben

CS-150 központ Felhasználói útmutató

CS-150 központ Felhasználói útmutató CS-0 központ Felhasználói útmutató Kiadva: 00 március Sofware verzió :. Aritech is a division of SLC Technologies BV. COPYRIGHT 000 SLC Technologies BV. All rights reserved. No part of this publication

Részletesebben

M A B I S Z T E R M É K - M E G F E L E L Ő S É G I A J Á N L Á S

M A B I S Z T E R M É K - M E G F E L E L Ő S É G I A J Á N L Á S N y t s z : 4 6 6 7-4 1-4 / 2 0 1 0 0 5 2 0 M A B I S Z T E R M É K - M E G F E L E L Ő S É G I A J Á N L Á S Bizottsági ülés ideje Adatmódosítás Ajánlás lejárta 2007. október 18. 2010. május 20. 2012.

Részletesebben

MAGIC.SENS tűzérzékelő sorozat Háromszoros tűzvédelem, maximális védettség a téves riasztásokkal szemben

MAGIC.SENS tűzérzékelő sorozat Háromszoros tűzvédelem, maximális védettség a téves riasztásokkal szemben MAGIC.SENS tűzérzékelő sorozat Háromszoros tűzvédelem, maximális védettség a téves riasztásokkal szemben 2 Példaértékű kutatás A mérőhelyeken minden egyes MAGIC.SENS valamennyi funkciója ellenőrzésre kerül.

Részletesebben

Hibrid moduláris rendszer AMC

Hibrid moduláris rendszer AMC UPDATE 12-2016 Hibrid moduláris rendszer AMC www.alarmautomatika.com AMC hybrid rendszer összetevők Riasztó központ panel AMC K4 KW AMC K4 W AMC K8PLUS/P AMC K8/P AMC K4/P Billentyűzetek, távirányítók

Részletesebben

MATRIX 424 / 832 TELEPÍTŐI ÉS PROGRAMOZÓI LEÍRÁS

MATRIX 424 / 832 TELEPÍTŐI ÉS PROGRAMOZÓI LEÍRÁS Matrix 424/832 programozási munkalap 1 MATRIX 424 / 832 TELEPÍTŐI ÉS PROGRAMOZÓI LEÍRÁS Programozási munkalap Matrix 424/832 programozási munkalap 2 Belépés programozói módba: 23. old. [ ] Alap: 999999

Részletesebben

GSM ALAPÚ SMS KOMMUNIKÁTOR HŐMÉRSÉKLET FELÜGYELETHEZ, VEZÉRLÉSHEZ

GSM ALAPÚ SMS KOMMUNIKÁTOR HŐMÉRSÉKLET FELÜGYELETHEZ, VEZÉRLÉSHEZ GSM ALAPÚ SMS KOMMUNIKÁTOR HŐMÉRSÉKLET FELÜGYELETHEZ, VEZÉRLÉSHEZ RESORT Biztonságtechnikai Kft. H-1137 Budapest, Szent István park 2. Telefon: +36 1 450-1583 Fax: +36 1 450-1585 E-mail: info@resort.hu

Részletesebben

AMC Hybrid rendszerek

AMC Hybrid rendszerek UPDATE 072015 AMC Hybrid rendszerek www.jpmtech.hu AMC Hybrid rendszerek AMC Hybrid rendszer összetevők Riasztó központ panel AMC K4 LCD AMC K4 LCD WLS AMC K8 LCD AMC K8PLUS LCD Billentyűzetek, távirányítók

Részletesebben

Használati útmutató M-SHEV hő és füstelvezető központhoz

Használati útmutató M-SHEV hő és füstelvezető központhoz Használati útmutató M-SHEV hő és füstelvezető központhoz felépítése A hő és füstelvezető központ alap alkotóeleme az energia ellátás, ami magába foglalja a hálózati tápegységet, a töltőelektronikát és

Részletesebben

Pager4 PRO - 3G.IN6.R1

Pager4 PRO - 3G.IN6.R1 Pager4 PRO - 3G.IN6.R1 Ismertető Kontaktusvezérelt kommunikátor, mely alkalmazható kiegészítő átjelzőként riasztóközpontok mellé, önálló GSM átjelzőként, 6 zónás önálló riasztóközpontként élesítés és hatástalanítás

Részletesebben

ÉPÜLET AUTOMATIZÁLÁS. Porempovics József

ÉPÜLET AUTOMATIZÁLÁS. Porempovics József ÉPÜLET AUTOMATIZÁLÁS Porempovics József AZ ÉN OTTHONOM A családi összetartozás szimbóluma Az otthon melege (és hidege - nyáron) A pihenés és nyugalom szigete Magunk és gyermekeink személyiségformálója

Részletesebben

ES-S6A Beltéri sziréna. www.etiger.com

ES-S6A Beltéri sziréna. www.etiger.com ES-S6A Beltéri sziréna www.etiger.com HU Jellemzők Az ES-S6A használható kiegészítő szirénaként a riasztó rendszerhez csatlakoztatva, vagy önálló szirénaként távirányítóhoz és / vagy vezeték nélküli érzékelőkhöz

Részletesebben

Az Ön Somfy megoldása. Függönymozgatás egyszerűen. Kényelemre. tervezve

Az Ön Somfy megoldása. Függönymozgatás egyszerűen. Kényelemre. tervezve Az Ön Somfy megoldása Függönymozgatás egyszerűen Kényelemre tervezve Függöny akasztó Normál és nagy igénybevételű kocsikhoz Glydea TM 35 húzókocsi SOMFY INNOVÁCIÓ Kocsi hullámos függönyhöz Nagy igénybevételű

Részletesebben

Szerelési és üzemeltetési kézikönyv

Szerelési és üzemeltetési kézikönyv Szerelési és üzemeltetési kézikönyv Sistem riasztás nélküli PNI 2700A Pagina 1 Mielőtt csatlakoztatná vagy a termék, kérjük, olvassa el figyelmesen ezeket az utasításokat, és tartsa ezt a használati útmutatót

Részletesebben

M A B I S Z T E R M É K - M E G F E L E L Ő S É G I A J Á N L Á S

M A B I S Z T E R M É K - M E G F E L E L Ő S É G I A J Á N L Á S N y t s z : 5 0 6 6-1 0-4 / 2 0 1 2 0 6 2 1 M A B I S Z T E R M É K - M E G F E L E L Ő S É G I A J Á N L Á S Bizottsági ülés ideje Ajánlás lejárta 2012. június 21. 2017. június 30. Termék vizsgálat helye:

Részletesebben

HAMAROSAN: XXI. század - iqalarm riasztó központ a SatAlarmtól

HAMAROSAN: XXI. század - iqalarm riasztó központ a SatAlarmtól HAMAROSAN: XXI. század - iqalarm riasztó központ a SatAlarmtól SatAlarm iqalarm Hibrid riasztóközpont beépített GPRS adóval Satalarm termékcsalád új tagja. Okostelefon alkalmazással vagy távirányítóval

Részletesebben

SATEL TERMÉKKATALÓGUS. telepítő partnereknek BEHATOLÁSJELZÉS 2016/1

SATEL TERMÉKKATALÓGUS. telepítő partnereknek BEHATOLÁSJELZÉS 2016/1 SATEL TERMÉKKATALÓGUS telepítő partnereknek BEHATOLÁSJELZÉS 2016/1 RIASZTÓKÖZPONTOK VERSA központok VERSA központok rendszer szabotázs bemenet 4-12 programozható kimenet 2 tápfeszültség kimenet 2 partíció

Részletesebben

Komplett programot kínálunk!

Komplett programot kínálunk! Komplett programot kínálunk! Mechanikus végállású motorok Redõnyök és napellenzõk számára Mechanikus végállású motorok Egyszerûen meggyõzõek Biztonságot adunk Védelem betörés ellen - teljesen automatikusan

Részletesebben

JA-63 PROFI Riasztóközpont. JA-63 Profi Felhasználói kézikönyv

JA-63 PROFI Riasztóközpont. JA-63 Profi Felhasználói kézikönyv JA-63 Profi Felhasználói kézikönyv Tartalom: 1 Kijelzés...3 2 A rendszer kezelése...4 2.1 Élesítés...4 2.2 Kikapcsolás...4 2.3 Pánik riasztás...4 2.4 Riasztás leállítása...5 2.5 Otthon élesítés...5 2.6

Részletesebben

A SatAlarm AVA alkalmazás használata

A SatAlarm AVA alkalmazás használata A SatAlarm AVA alkalmazás használata A SatAlarm alkalmazása célja, hogy lehetővé tegye az iqalarm rendszerek központi egységeinek mobil telefonról történő távoli elérését és vezérlését. A riasztórendszer

Részletesebben

Köszönjük, hogy a TEXECOM-ot választotta. Felhasználói útmutató PREMIER. 88, 168 és 640 központokhoz. 3. kiadás 1 INS167

Köszönjük, hogy a TEXECOM-ot választotta. Felhasználói útmutató PREMIER. 88, 168 és 640 központokhoz. 3. kiadás 1 INS167 Veritas User Guide Quick Reference Guide Köszönjük, hogy a TEXECOM-ot választotta Felhasználói útmutató PREMIER 88, 168 és 640 központokhoz 3. kiadás 1 INS167 1. Bevezetés Bevezető A riasztórendszer felhasználói

Részletesebben

Behatolás jelző rendszer

Behatolás jelző rendszer Behatolás jelző rendszer SI410 Behatolás jelző központ kommunikátorral (opció) Egyszerű programozhatóság Egyszerű, és megbízható működés Rugalmasság Kiterjesztett kommunikáció Egyszerű telepíthetőség SI410

Részletesebben

Akciós ajánlatunk Ipari Partnereinknek

Akciós ajánlatunk Ipari Partnereinknek Akciós ajánlatunk Ipari Partnereinknek Az akciós ajánlatban szereplő árak nem tartalmazzák a 27%-os Áfa-t! Az akció a készlet erejéig tart! Az akcióban kizárólag a mai nap 2015. November 27. - 24 óráig

Részletesebben

Windsor 300 Kezelési útmutató

Windsor 300 Kezelési útmutató Vagyonvédelmi és Kereskedelmi Bt. Budapest, H-1015 Ostrom u. 10. Tel./Fax: 212-7326, Tel.: 06-20-9428-007 Windsor 300 Kezelési útmutató TARTALOMJEGYZÉK 1. TELJES BEKAPCSOLÁS... 3 2. 1.SZ. RÉSZLEGES BEKAPCSOLÁS

Részletesebben

TÁJÉKOZTATÁS CÉLJÁRA

TÁJÉKOZTATÁS CÉLJÁRA N y t s z : 5 4 4 7-1 0-4 / 2 0 1 5 1 0 1 5 M A B I S Z T E R M É K - M E G F E L E L Ő S É G I A J Á N L Á S Bizottsági ülés ideje Ajánlás lejárta 2015. október 15. 2020. október 31. Termék vizsgálat

Részletesebben

VAGYONVÉDELEMI SZAKSZÓTÁR

VAGYONVÉDELEMI SZAKSZÓTÁR VAGYONVÉDELEMI SZAKSZÓTÁR akkumulátor: Olyan eszköz, mely az elektromos energiát kémiai úton fel tudja venni, azt hosszú ideig tudja tárolni, le tudja azt adni valamint ezt a folyamatot képes sokszor megismételni.a

Részletesebben

RIASZTÓRENDSZER FOGALOMTÁR

RIASZTÓRENDSZER FOGALOMTÁR Állapotjelzés: Behatolásjelző rendszer: Csendes élesítés: Élesítés: Érzékelési tartomány: Érzékelők: A távfelügyeletre kötött behatolásjelző rendszer jelzése a hálózati feszültség kimaradásáról, és adott

Részletesebben

DSC kezelési kézikönyv

DSC kezelési kézikönyv Figyelmeztetés! Ez a kézikönyv egy rövidített, egyszerűsített leírás. Csak a kezeléshez alapvetően szükséges információkat tartalmazza érthető és felhasználóbarát módon. Ez a leírás egy saját készítésű

Részletesebben

S Í K M Á G N E S E K

S Í K M Á G N E S E K S Í K M Á G N E S E K YM-60 YM-70S 60 kg. tartóerejű rátét szerelhető síktapadó mágnes 12 vagy (rendelésre) 24V tápfeszültség áramfelvétel: 12V/300mA 24V/150mA 70 kg. tartóerejű rátét szerelhető síktapadó

Részletesebben

11. rész. Metró tűzvédelem. Metrók, metró biztonsága Oktatási vázlat

11. rész. Metró tűzvédelem. Metrók, metró biztonsága Oktatási vázlat BME Közlekedésautomatikai Tanszék Metrók, metró biztonsága Oktatási vázlat 11. rész Metró tűzvédelem Tervezés Tűzjelző rendszer Oltóberendezések Szellőző berendezések Tűzi-víz hálózat Jármű tűzvédelem

Részletesebben

ÚJ GENERÁCIÓS VEZETÉK NÉLKÜLI RIASZTÓRENDSZEREK

ÚJ GENERÁCIÓS VEZETÉK NÉLKÜLI RIASZTÓRENDSZEREK GENERÁCIÓS VEZETÉK NÉLKÜLI RIASZTÓRENDSZEREK INTELLIGENS MEGOLDÁSOK OTTHONA VÉDELMÉRE 2017 BIZTONSÁGTECHNIKAI NAGYKERESKEDÉS Budapest Kecskemét Szeged www.novosec.hu Tisztelt Partnerünk! Örömömre szolgál

Részletesebben

riasztórendszer VERSA Plus

riasztórendszer VERSA Plus MADE TO PROTECT riasztórendszer biztonság, funkcionalitás, kényelem BIZTONSÁG ÉS EGYSZERŰ HASZNÁLAT TÁVOLI VEZÉRLÉS Költséghatékony megoldás és egyszerű felszerelés vezérlőpanel beépített Ethernet, GSM

Részletesebben

POWER WAVE PW4 8 Zónás Riasztóközpont FELHASZNÁLÓI KÉZIKÖNYV Az Ön riasztórendszerérõl: Köszönjük, hogy a Power Wave 4-at választotta riasztórendszerének. Power Wave 4 programozási lehetõségeinek alaposabb

Részletesebben

2-VEZETÉKES KAPUTELEFON RENDSZER Telefonos illesztő / Telefonhívó modul. VDT-TPC Felhasználói és telepítői kézikönyv VDT-TPC. VDT-TPC Leírás v1.0.

2-VEZETÉKES KAPUTELEFON RENDSZER Telefonos illesztő / Telefonhívó modul. VDT-TPC Felhasználói és telepítői kézikönyv VDT-TPC. VDT-TPC Leírás v1.0. 2-VEZETÉKES KAPUTELEFON RENDSZER Telefonos illesztő / Telefonhívó modul VDT-TPC Felhasználói és telepítői kézikönyv VDT-TPC VDT-TPC Leírás v1.0.pdf Bevezető Leírás: A VDT-TPC egy telefonos illesztő modul

Részletesebben