J E G Y Z Ő K Ö N Y V

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "J E G Y Z Ő K Ö N Y V"

Átírás

1 KISKUNFÉLEGYHÁZA VÁROS ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐTESTÜLETE 36-9/2003. J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: július 24-én a Kiskunfélegyháza Város Önkormányzat Képviselőtestületének üléséről. Ülés helye: Városháza Nagyterme Jelen vannak: Bozó Lajos, Ernyes László, Ficsór József, Dr. Garai István, Dr. Horváth Alajos, Jászberényi László, Kapus Krisztián, Kiss Kálmán, Kissné Kovács Ilona, Nemes-Nagy Tibor, Pap István, Pataki István, Piroska Gábor, Seres Ferenc, Szabó László, Tancsa János, Ván Jenő képviselők (17 fő), továbbá: Dr. Molnár Mihályné aljegyző, Kiss Jenő városüz. oszt. vez., Dr. Nánási Éva népj. oszt. vez., Gácsi Lászlóné hatósági oszt. vez., Szabó Judit telep. Fejl. Oszt. vez., Kócsóné Kürti Mária közgazd. Oszt. tanácsadó, Szlávikné Kasza Margit közgazd. Oszt. vez. helyettes, Dr. Nyúzó Bálint Városi Kórház főigazgatója, Csenki Mihály Városi Kórház gazd. igazgatója, Tóth Gézáné civil képviselő, Bujdosó Imréné civil képviselő. Távolmaradt képviselők: Alács Tibor, Filszár Károly, Fricska József, Jankovszki Zoltán, Dr. Kardos András, Kormányos Imre, Vida Pál. Köszöntöm a mai képviselőtestületi ülésen megjelent képviselőtársaimat és meghívott vendégeinket. Megállapítom, hogy a Képviselőtestület ülése határozatképes, a megválasztott 24 képviselőből 17 fő van jelen. Önök írásban megkapták a mai ülés napirendi pontjait és azok sorrendiségét. Van-e kérdés, hozzászólás, javaslat a napirendi pontokkal kapcsolatban? Annyi kiegészítést szeretnék tenni, hogy az 1. és a 6. napirendi pontot zárt ülésen tárgyalja a Képviselőtestület. Amennyiben nincs kérdés, szavazásra teszem fel a mai ülés napirendi pontjait és azok sorrendiségét. A Képviselőtestület 16 igen (1 fő nem szavazott) szavazattal elfogadja a mai ülés napirendi pontjait az alábbiak szerint:

2 - 2-1./ Előterjesztés az Okmányiroda kivitelezésére érkezett pályázatok elbírálására Előadó: Ipacs László beruházási ügyintéző (ZÁRT ülés) 2./ Előterjesztés az Innovációs Központ kialakításához forrásszerző pályázat benyújtására Előadó: Szabó Judit településfejlesztési oszt. vez. 3./ Előterjesztés a Polgármesteri Hivatal alapító okiratának jóváhagyására Előadó: Dr. Fehérváriné Dr. Csölle Yvette jegyző 4./ Előterjesztés egészségügyi témájú pályázat benyújtása tárgyában Előadó: Dr. Nánási Éva népj. oszt. vez. 5./ Előterjesztés a Cegléd-Félegyháza vasútvonal megnyitásának 150. évfordulójára állítandó emléktábla elhelyezése tárgyában Előadó: Kiss Jenő városüzem. oszt. vez. 6./ Fellebbezések: - lakástámogatással kapcsolatos fellebbezés, - közgyógyellátással kapcsolatos fellebbezések, - ápolási díjjal kapcsolatos fellebbezések, - rendszeres gyermekvédelmi támogatással kapcsolatos fellebbezések Előadó: Ernyes László eü., szoc. és családvédelmi biz. elnöke 7./ Interpellációk 8./ Egyebek Napirend előtt A napirend előtti felszólalásom címe egy magyar népmese. Egy kicsit viccesen is szeretném kezdeni, de sajnos nem lesz olyan vicces a vége. Ez a mese a hoztam is ajándékot meg nem is. A jelenlegi kormány több pénzt az önkormányzatoknak, több pénzt az embereknek jelszava, úgy látom, hogy most a visszájára fordult és sajnos azt is érzem, hogy ígéretek hamuvá válnak. Még is találtam a Medgyesy csomagra megoldást, és hoztam is Polgármester úrnak egy kis ajándékot, ezeket szeretném átadni, azért, hogy az Önkormányzatban egy kis pénzt takarítsunk meg az idei évben, ill. azért, hogy a félegyházi polgárok zsebében is maradjon egy kis pénz.

3 - 3 - Az első javaslatom a pénzmegtakarításra, hoztam egy karácsonyi képeslapot és azt javaslom Polgármester úrnak, ill. a kiskunfélegyháziaknak, hogy augusztus 1-ig adják fel a karácsonyi képeslapokat, mert utána felemelik a posta díját. Ezzel egy kis pénzt megtakaríthatnánk még decemberben. A másik javaslatom szintén karácsonyra és a további időszakra szól. Hoztam egy kiflit, ugyanis, ha most megvennénk a kiflit, szeptember 1-je előtt, akkor 22 %-kal olcsóbban vehetnénk meg a pékárut és a száraz kifliből mákos gubát még lehetne csinálni a karácsonyi időszakban. A harmadik ajándékom egy gyertya lesz az önkormányzat részére, ill. a javaslatom a pénzmegtakarításra. Mivel 9 %-kal felemelik a villanyáram árát, szerintem vissza kellene térni a gyertyához, nem csak azért, mert világít is, olcsóbb is, hanem mert ha közelebb ülünk hozzá, meleget is fog adni és a 12 %-os gázáremelést is meg tudnánk vele spórolni. Arról külön nem is beszélek, hogy január 1-jétől az ÁFA-ja 25 %-ról 23 %-ra fog csökkenni. Tehát a gyertya ára csökkenni fog. Ezeket az ajándékokat hoztam és túl ezen az enyhén viccesre sikerült javaslaton, úgy gondolom, hogy reménytelennek látszik most a helyzet. A múlt héten kedden egészen odáig jutott az ország, hogy szinte pénz sem maradt az ország kasszájában, szinte a csőd szélére jutott az ország. Úgy gondolom és kérem is, amerre tudják vigyék tovább, hogy valamit csinálni kellene, mert az emberek zsebéből nagyon sok pénz kimegy. Az ajándékokat átadom és az önkormányzatnak megtakarításokat javaslok. Seres Ferenc képviselő: Én kicsit vidámabb témáról szeretnék szólni, ami közvetlenül a várost érinti. Augusztus 12-én van hivatalosan a Nemzetközi Ifjúsági Nap az ENSZ égisze alatt. Ennek tiszteletére augusztus 2-án a Béke téren lesz egy program délután amit a FIBISZ szervez, ide szeretnék meghívni mindenkit. Az írásos meghívók még mindenkihez nem érkeztek ki, de ezúton szóban is meghívom képviselőtársaimat, ill. a jelenlévőket is. A programokat tartalmazó szórólap, remélem a következő héten mindenkihez el fog jutni Félegyházán. Azt kérem, hogy mindenki jöjjön el, aki tud, mert ez egy olyan szintű megmozdulás lesz, ahol igyekszünk Félegyháza ifjúságát a Béke térre vonzani és egy rövid, de nagyon tartalmas programmal szórakoztatni a város lakóit.

4 - 4 - Tájékoztató a lejárt határidejű képviselőtestületi határozatok végrehajtásáról (Tájékoztató írásban mellékelve) Ficsór József polgármester Amennyiben nincs kérdés, szavazásra teszem fel a tájékoztatót. A Képviselőtestület 13 igen, 4 tartózkodással elfogadja a tájékoztatót és az alábbi határozatot hozza: 179/2003. kt. h. Lejárt határidejű képviselőtestületi határozatok végrehajtása H a t á r o z a t : Kiskunfélegyháza Város Önkormányzat Képviselőtestülete a 17/2003., 102/2003., 146/2003., 147/2003., 148/2003., 150/2003., 158/2003., 159/2003., 162-1/2003., 163/2003., 170/2003., 177/2003. számú képviselőtestületi határozatok végrehajtásáról szóló tájékoztatót elfogadja. Erről értesül: Polgármesteri Hivatal valamennyi osztálya, Képviselőtestület tagjai.

5 Előterjesztés Innovációs Központ kialakításához forrásszerző pályázat benyújtása tárgyában (Előterjesztés írásban mellékelve!) Előadó: Szabó Judit tepülésfejlesztési oszt. vez. Az anyagot a szakmai bizottságok tárgyalták és támogatták. Pataki István képviselő: Úgy gondolom, hogy egy számottevő hiba van az előterjesztésben. Itt arról beszélünk, hogy 60 millió forint Phare támogatásra jogosult az önkormányzat és ez 60 %-a a beruházás összegének. Én úgy gondolom, hogy ez csak 40 %. Ezzel kapcsolatban a többi része is hibás, mivel a további pályázaton nem 30 % támogatást kell igényelnünk, hanem 50 %-ot. Dr. Garai istván alpolgármester: Én is ezt néztem. Szerintem ez 90 millió és a 60 el van írva. Szabó Judit településfejlesztési oszt. vez.: Akartam kiegészítést tenni. Elírás történt az előterjesztés 1. bekezdésének utolsó előtti sorában. 90 millió az elnyert Phare támogatást. A többi adat rendben van. Amennyiben nincs további kérdés, szavazásra teszem fel a határozat-tervezetet. A Képviselőtestület 17 igen szavazattal elfogadja a határozat-tervezetet és az alábbi határozatot hozza:

6 /2003. kt. h. Innovációs Központ kialakításához pályázat H a t á r o z a t : 1./ Kiskunfélegyháza Város Önkormányzat Képviselő-testülete az Innovációs Központ kialakításához biztosítja az önkormányzati tulajdonban lévő Kiskunfélegyháza, Szt. János tér 2., 475 hrsz-ú ingatlant. 2./ Kiskunfélegyháza Város Önkormányzat Képviselő-testülete egyetért azzal, hogy az innovációs központ kialakítására Kiskunfélegyháza Város Önkormányzata pályázatot nyújtson be a Bács-Kiskun Megyei Területfejlesztési Tanácshoz a évi területfejlesztési célelőirányzat támogatásainak elnyerésére kiírt pályázatra, az ipari területek, innovációs központok és inkubátorházak kiépítése jogcímen igényelhető vissza nem térítendő támogatásra. 3./ Kiskunfélegyháza Város Önkormányzat Képviselő-testülete a pályázat beadásához szükséges 10% saját forrást, azaz 15 mft-ot továbbá a 225 eft pályázati díjat, és a 315 eft eljárási díjat évi költségvetési rendelet Felhalmozási kiadások, beruházások és felújítások II/32. sora (Innovációs Központ kialakítása) keret terhére biztosítja. 4./ Kiskunfélegyháza Város Önkormányzat Képviselő-testülete sikeres pályázat esetén hozzájárul a pályázati támogatás 150%-nak megfelelő mértékű, maximum 67,5 millió forint értékű, a pályázat biztosítékaként szolgáló jelzálog bejegyzéséhez 5 éves időtartamra az önkormányzati tulajdonban lévő Kiskunfélegyháza, 2173/12 hrsz-ú ingatlanra (vásártér területe). Felelős: Ficsór József polgármester Szabó Judit településfejlesztési osztályvezető Határidő: december 31. Erről értesül: Polgármesteri Hivatal Településfejlesztési Osztálya, Polgármesteri Hivatal Közgazdasági Osztálya, Polgármesteri Hivatal Gazdasági Osztálya, Képviselőtestület tagjai.

7 - 7 - Dr. Garai István alpolgármester: Úgy néz ki, nyertünk 90 millió Ft-ot. Javaslom, Kapus Krisztián úrnak a szatyorkájába tegyünk bele, és abból is lehet még kicsit gazdálkodni. Ennyivel most több van. Pataki István képviselő: Nem a Kormánytól nyertünk, hanem a PHARE-tól. Nem a Kormány jóindulatán múlott, hogy nyertünk 90 millió Ft-ot. Dr. Garai István alpolgármester: Mindannyian tudjuk, hogy a PHARE támogatásoknak és az uniós támogatásoknak bizonyos önerő szükséglete van, amelyet a kormányzatnak kell biztosítani. Bizonyos kellemetlen intézkedések meghozatalában ennek a forrásnak a biztosítása is közre játszott. Utalok a napirend előtti felszólalásra. Átvitt értelemben a kifogásolt lépések bizonyos átvitt formában összefüggésben vannak a 90 millió Ft elnyerésében is. Talán az aszály előidézésében a jelenlegi Kormánynak negatív hatása nem véleményezhető, de lehet, hogy Kapus Krisztián úr ezt is megtalálja napirend előtt.

8 Előterjesztés a Polgármesteri Hivatal alapító okiratának jóváhagyására (Előterjesztés írásban mellékelve!) Előadó: Dr. Fehérváriné Dr. Csölle Yvette jegyző Találtam egy újabb céget, az Agrimir Agrimpex Rt. Kecskemétnek nincs címe. Kérem, írjuk be, mielőtt véglegesítjük. Pótolni fogjuk. Szavazásra teszem fel az alapító okiratot a határozat-tervezettel együtt. Megállapítom, hogy a Képviselőtestület 12 igen szavazat és 5 tartózkodás mellett nem fogadta el a határozat-tervezetet.

9 Előterjesztés egészségügyi témájú pályázat benyújtása tárgyában (Előterjesztés írásban mellékelve!) Előadó: Dr. Nánási Éva népj. oszt. vezetője Dr. Nánási Éva népj. oszt. vezetője: Módosítani kívánom az előterjesztést, a július 30-ai határidő szeptember 15-ére módosult az igényfelmérés tekintetében. Így kérem a határozat-tervezetet támogatni. Szavazásra teszem fel a határozat-tervezetet. A Képviselőtestület 17 igen szavazattal elfogadja a határozat-tervezetet, és az alábbi határozatot hozza: 181/2003. kt. h. Kórház-Rendelőintézet diagnosztikai berendezések beszerzésére pályázat H a t á r o z a t : 1./ Kiskunfélegyháza Város Önkormányzat Képviselőtestülete mint fenntartó - támogatja a Városi Kórház- Rendelőintézet által, a korszerű képalkotó diagnosztikai berendezések, valamint an anaeszteziológiai és intenzív ellátás, a Perinatális Intenzív Centrumok (PIC) berendezések beszerzésének támogatására vonatkozó igényfelmérésben történő részvételét. 2./ Kiskunfélegyháza Város Önkormányzat Képviselőtestülete mint fenntartó támogatja a fenti témában történő pályázatok benyújtását, sikeres pályázat esetén a bruttó beszerzési érték 40 %-át önrészként biztosítja. Felelős: Dr. Nyúzó Bálint főigazgató-főorvos Városi Kórház- Rendelőintézet, Csenki Mihály gazdasági igazgató Városi Kórház- Rendelőintézet, Dr. Molnár Mihályné aljegyző Határidő: szeptember 15. (1. pont tekintetében) Erről értesül: Városi Kórház- Rendelőintézet, Kiskunfélegyháza, Polgármesteri Hivatal Népjóléti Osztálya, Képviselőtestület tagjai.

10 Előterjesztés a Cegléd-Félegyháza vasútvonal megnyitásának 150. évfordulójára állítandó emléktábla elhelyezése tárgyában (Előterjesztés írásban mellékelve!) Előadó: Kiss Jenő városüz. oszt. vezetője Pataki István képviselő: Úgy gondolom, támogatandó az előterjesztés. Kérem megjelölni a 100 eft forrását, amelyből finanszírozni fogjuk. Az előterjesztésből nem derült ki számomra a költség. A 4. bekezdés azt írja, hogy az emléktábla elkészíttetését a MÁV Rt. vállalta magára. Legalul a határozat-tervezet 3. sorában az áll, hogy az önkormányzat vállalja az emléktábla állítást. A 2. bekezdés utolsó sora arról szól, hogy Kiskunfélegyháza külön feladata az ünnepi állófogadás megszervezése. Lejjebb azt írja, hogy fős delegációt várnak a városból. A határozat-tervezetben az áll, hogy 16 fős delegáció ebédeltetési költsége. Természetesen a táblát támogatjuk. Szervezünk egy ünnepi állófogadást, amelyre meghívnak 16 embert Félegyházáról, utána pedig a kiskunfélegyházi delegáció ebédeltetési költségeit kell állnunk, úgy hogy a város külön feladata az ünnepi állófogadás megszervezése. Kiss Jenő településfejl. oszt. vezetője: A tábla állítás költségeit az osztály vállalta fel a városüzemeltetési keretből. Az ebédeltetés költségeit, amely kb. 50 eft, a reprezentációs keretből szeretnénk fedezni. 150 fős fogadás lesz. Bennünket arra kértek fel, hogy szervezzük meg a fogadást. Minden önkormányzat fizeti a saját delegációjának az ebédeltetését. A MÁV-tól is érkezik fős delegáció, melyet a város fizet. Ránk csak a 16 fő ebédeltetési költségei maradnak, ezt kell vállalnunk. Szavazásra teszem fel a határozat-tervezetet. A Képviselőtestület 16 igen szavazat és 1 tartózkodás mellett elfogadja a határozat-tervezetet, és az alábbi határozatot hozza:

11 /2003. kt. h. Cegléd-Félegyháza vasútvonal megnyitásának 150. évfordulójára emléktábla elhelyezése H a t á r o z a t : Kiskunfélegyháza Város Önkormányzat Képviselőtestülete támogatja a melléklet szerinti MÁV RT által kezdeményezett emléktábla elhelyezését és az elhelyezéssel kapcsolatos rendezvény lebonyolítását. Vállalja az emléktábla állítás és a 16 fős kiskunfélegyházi delegáció ebédeltetési költségeit. Felelős: Ficsór József polgármester Kiss Jenő városüzemeltetési oszt. vezető Simonné Retkes Edit sajtóreferens Határidő: szeptember 1. Erről értesül: MÁV RT Területi Igazgatósága, Szeged Polgármesteri Hivatal Városüzemeltetési Osztálya, Polgármesteri Hivatal Művelődési Osztálya, Képviselőtestület tagjai.

12 Interpellációk, kérdések Kapus Krisztián interpellált kiskunfélegyházi szülések és házasságok utáni támogatás tekintetében. Elfogadja-e a választ a képviselő úr? Köszönöm a választ, elfogadom. Azt írja az utolsó mondatban, hogy azonnali bevezetését az idei költségvetés befogadni nem tudja. Kérem, hogy a 2004-es költségvetési tervben szerepeltessük ezt. Novemberben szerepel a Képviselőtestület előtt a költségvetési koncepció, majd ezt követően a költségvetést. Kapus Krisztián interpellált Ki kicsoda Félegyházán címmel. Elfogadja-e a választ? A válasz egy kicsit kanyaros. Azt írja, hogy a megyei közgyűlés elnökének támogató ígérete volt, de sajnos elmaradt, és késleltette a megjelentetést. Nem tudom, melyik megyei közgyűlés elnökről van szó, valószínűleg a mostaniról, mert az előző erről nem tud. Ettől függetlenül elfogadom, hiszen szeptember 26-ára talán reményteljes lesz ez a dolog. Kapus Krisztián interpellált Constantinum címmel. Elfogadja-e a választ? Elfogadom, nagyon köszönöm. Kapus Krisztián interpellált Végső kegyelet címmel. Elfogadja-e a választ? Kérem, osztályvezető úr mondjon határidőt. Arról van szó, hogy az Alsó Temetőben lévő ravatalozón végzik el a szükséges fenntartási munkákat. Miután 2004-re van tervezve a teljes felújítás, várhatóan a mostani egyszerűbb átmeneti felújításnak mi a határideje?

13 Kiss Jenő városüz. oszt. vezetője: Úgy gondolom, szeptember 30-ával megvalósulhat. Elfogadom a választ. Seres Ferenc úr interpellált elkerülő út tekintetében. Elfogadja-e a választ? Seres Ferenc képviselő: Elfogadom a választ. Ernyes László úr interpellált szórakozóhelyek tárgyában. Elfogadja-e a választ? Ernyes László képviselő: Igen, de egy kérésem lenne. Egyeztető tárgyalásokat kezdeményezzünk a rendőrkapitánysággal és az érintett képviselőkkel. Ez a nyári szabadságolásunk után történjen meg. Kissné Kovács Ilona egy előző testületi ülésen interpellált Városalapítók napja címmel. Megállapítom, hogy elfogadja a választ. Új interpellációk: Létszámbővítés Olvastam felhívásban, hogy oktatási referenst keresnek a Művelődési osztályra. Kérdésem jegyző asszony felé, hogy volt erről határozat? Döntöttünk erről? Valószínűleg a feladatok megszaporodtak, és ezért szükséges. Félegyházi fiatalokért A Kormány elfogadta a múlt héten az Elsőbbséget a gyermekeknek programot, arról volt szó, hogy a Kormány ill. az Országgyűlés elé kerül szeptember-októberben. Kérem, október 30- áig készüljön egy tervezet, hogy Kiskunfélegyházán mit tudunk ebből megvalósítani, illetve mit tudunk hozzátenni, mint Félegyháza.

14 A megújult FIBISZ, és más ifjúsági szervezetek bevonásával, a GYIÖK-kel együttesen készüljön október 30-áig egy közös továbbgondolkodás. Ez egy jó gondolat lesz. Írásban fogok válaszolni. Nemes-Nagy Tibor képviselő: Ki fog válaszolni? Kezemben tartok két levelet, melynek a dátuma március 12-e. Tancsa János sport bizottság elnöke, valamint Ficsór József polgármester úr volt a címzett. A feladóvevény is nálam van, szintén március 12-ével. A levél tartalma a következő év a fogyatékosok éve. Azt kértem a bizottság elnökétől, hogy erre való tekintettel a bizottság tárgyalja a levelemet, hogy keressen forrást arra, 300 eft-ot biztosítson a Félegyházán élő fogyatékosok számára, az esélyegyenlőség jegyében. Ma július 24-én választ sem a bizottság elnökétől, sem pedig Öntől polgármester úr nem kaptam. Nem tudom, mi az oka, elképzelhető, hogy vannak VIP-s ügyfelek Félegyházán, akik ezt megkapják. Én ezt a mai napig nem kaptam meg, valószínűleg a listán nem vagyok rajta. Kérem polgármester úr, tegye meg a szükséges intézkedéseket ezzel kapcsolatosan. Repülőtér Örömmel vettük, hogy a város megkapta a Repülőteret. Ám, ahogyan repülőteret kaptunk, a problémák nem oldódtak meg, hiszen a repülőtér üzemeltetése és az arra fordítható összeg, amelyet a Képviselőtestület 1 millió Ft-ban határozott meg a évben, a mai napig nem került azokhoz, akik a repülőtér üzemeltetését felvállalva, hasznosítani tudják. Ma, június 24-én tudomásom szerint és az üzemeltetők tájékoztatása szerint nem kaptak pénzt, de a repülőtér üzemel. Kérdezem, milyen ütemezés szerint történik az összegek átutalása, és mikor fog megtörténni, ha eddig nem történt meg? Határidőket szeretnék kapni. Polgármester úrhoz van még egy kérdésem: a Gyermek- Ifjúsági és Sport Minisztérium pályázatot írt ki A pálya címmel, amely arra vonatkozik, hogy sportlétesítmény rendbetételéhez, új pályák építésére támogatást biztosít. Kérdésem, történt-e Kiskunfélegyházán ezen pályázattal kapcsolatban felmérés? Hogyan állnak intézményeinkben a sportpályák? Látunk-e lehetőséget arra, hogy felújításokat végezzünk? Ha igen, milyen önerővel kell, hogy megvalósuljon? Bízom abban, hogy jelenlegi helyzetben Félegyháza város ezzel élni fog. Azt tudni kell, hogy az elmúlt négy évben Kiskunfélegyházán két iskola is kapott villany világítást az ifjúsági minisztérium jóvoltából. Úgy gondolom, a pálya felújítás szükséges lenne a fiataljaink, gyermekeink érdekében is. Írásban fogok válaszolni.

15 E g y e b e k Jövő héten kedden 9,00 órára össze fogom hívni a Képviselőtestület ülését az Okmányiroda beruházási témával kapcsolatban. A következő testületi ülést augusztus 28-ára tervezem összehívni. Több képviselőtársam részt vett július 2-án azon a szent misén, amelyen a Sarlós Boldogasszony Egyházközség a város számára a Mária Szent képet ajándékozta. Ez a szent kép annak a képnek a másolata, amelyet a városalapító elődeink, Tinóczy János plébános hozott magával. Ez a szent kép, mind várostörténeti, mind vallástörténeti szempontból fontos a város számára. Kérem a Képviselőtestülettől, rövid határozatban köszönjük meg a Sarlós Boldogasszony Egyházközségnek és Talapka István esperes plébános úrnak az ajándékot. Több képviselő is részt vett a szent misén, és úgy döntöttünk, hogy a Díszteremben helyezzük el. Kérem, Kiskunfélegyháza város önkormányzata fejezze ki köszönetét a Sarlós Boldogasszony Egyházközségnek, illetve Talapka István esperes plébános úrnak. Szavazásra teszem fel a javaslatot. A Képviselőtestület 17 igen szavazattal (egyhangúlag) elfogadja a fenti javaslatot, és az alábbi határozatot hozza: 183/2003. kt. h. Sarlós Boldogasszony Egyházközség Mária Szentkép adományozása H a t á r o z a t : Kiskunfélegyháza Város Önkormányzat Képviselőtestülete köszönetét fejezi ki a Sarlós Boldogasszony Egyházközségnek, valamint Talapka István esperes plébános úrnak a Mária szentkép városunknak történő adományozásáért, - gyarapítva a város vallás- és várostörténeti értékeit. A szentkép a Városháza Dísztermében kerül elhelyezésre. Erről értesül: Sarlós Boldogasszony Egyházközség, Kiskunfélegyháza Képviselőtestület tagjai.

16 Nemes-Nagy Tibor képviselő: Mindannyian megkaptuk polgármester úr levelét, amelyben arról tájékoztat bennünket, hogy augusztus 9-én 10-én Korondon kerül megrendezésre az Árcsói Vásár. Kérte Önöket, hogy július 20-áig adjanak választ, részt kívánnak-e venni, vagy nem. Tájékoztatásul kívánom elmondani, a Szuperinfóban holnap meg fog jelenni egy felhívás, amely Félegyháza polgárainak szól, minél többen vegyenek részt az árcsói vásáron. Ehhez a nemzetközi kapcsolatok bizottsága is segítséget nyújt olyanképpen, hogy ha szükséges, akkor a szállásokat megszervezi az oda utazni vágyóknak, valamint ha szükséges, autóbuszt is biztosít. Megjelöltük a Hivatal munkatársait, akik erről bővebb tájékoztatást nyújtanak. Arra kérem a T. Képviselőtestületet, hogy ha szándékukban áll részt venni a vásáron és az azt követő kulturális programokon, akkor azt jelezzék minél előbb Varga Klára titkárnőnél, és jelentkezésüket természetesen nagyon szívesen vesszük. Azt kérem, aki részt kíván venni, legkésőbb holnap jelezzen, mert várják tőlünk név szerint az érkezőket. A mai ülés nyilvános napirendi pontjait megtárgyaltuk, zárt ülésen folytatjuk munkánkat. K. m. f. Ficsór József polgármester Dr. Fehérváriné Dr. Csölle Yvette j e g y z ő

Kiskunfélegyháza Város Önkormányzat Képviselőtestülete

Kiskunfélegyháza Város Önkormányzat Képviselőtestülete Kiskunfélegyháza Város Önkormányzat Képviselőtestülete 6100 Kiskunfélegyháza, Kossuth u. 1. Tel.: 562-015 26-21/2012. Kiskunfélegyháza Város Önkormányzat Képviselőtestület 2012. december 20-ai ülésének

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. Zirc Városi Önkormányzat Képviselő-testületének. 2007. május 14-én 16,15 órai kezdettel. tartott rendkívüli üléséről

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. Zirc Városi Önkormányzat Képviselő-testületének. 2007. május 14-én 16,15 órai kezdettel. tartott rendkívüli üléséről 14 / 2007. szám J E G Y Z Ő K Ö N Y V Zirc Városi Önkormányzat Képviselő-testületének 2007. május 14-én 16,15 órai kezdettel tartott rendkívüli üléséről A rendkívüli képviselő-testületi ülés helyszíne:

Részletesebben

KISKUNFÉLEGYHÁZA VÁROS ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐTESTÜLET

KISKUNFÉLEGYHÁZA VÁROS ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐTESTÜLET KISKUNFÉLEGYHÁZA VÁROS ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐTESTÜLET 2002. JÚLIUS 16-AI ÜLÉSÉNEK J E G Y Z Ő K Ö N Y V E Készült: 2002. július 16-án a Kiskunfélegyháza Város Önkormányzat Képviselőtestületének üléséről.

Részletesebben

a u g u s z t u s 15- é n. m e g t a r t o t t r e n d k í v ü l i n y i l v á n o s ü l é s é r ő l

a u g u s z t u s 15- é n. m e g t a r t o t t r e n d k í v ü l i n y i l v á n o s ü l é s é r ő l Nagydorog Nagyközség Önkormányzatának Képviselő-testülete 7044 Nagydorog Kossuth L. u. 81. Tel.: 75/ 532-019, Fax: 332-047 e-mail: nagydorogonk@axelero.net J E G Y Z Ő K Ö N Y V N A G Y D O R O G N A G

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V Balajt Község Önkormányzatának KÉPVISELŐ-TESTÜLETE e-mail cím: onkormányzat@balajt.hu 82-7/2014. J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Balajt Község Önkormányzat Képviselő-testületének 2014. május 28. napján

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV RENDKÍVÜLI NYÍLT KISZOMBOR május 2.

JEGYZŐKÖNYV RENDKÍVÜLI NYÍLT KISZOMBOR május 2. JEGYZŐKÖNYV RENDKÍVÜLI NYÍLT KISZOMBOR 2016. május 2. JEGYZŐKÖNYV Készült Kiszombor Nagyközség Önkormányzata Képviselő-testületének 2016. május 2. napján 14.30 órai kezdettel megtartott rendkívüli nyílt

Részletesebben

14/2015. (VII.23.) Önk. sz. JEGYZŐKÖNYV a Városi Önkormányzat Képviselő-testületének 2015. július 23-án megtartott rendkívüli üléséről

14/2015. (VII.23.) Önk. sz. JEGYZŐKÖNYV a Városi Önkormányzat Képviselő-testületének 2015. július 23-án megtartott rendkívüli üléséről Bátonyterenye Város Önkormányzata Képviselő-testülete 14/2015. (VII.23.) Önk. sz. JEGYZŐKÖNYV a Városi Önkormányzat Képviselő-testületének 2015. július 23-án megtartott rendkívüli üléséről 2 Bátonyterenye

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V KISKUNFÉLEGYHÁZA VÁROS ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐTESTÜLETE 1-18/2002. J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: 2002. december 19-én a Kiskunfélegyháza Város Önkormányzat Képviselőtestületének üléséről. Az ülés helye:

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. Kiss Lajos polgármester, Schumacher Mária képviselő b./ Tanácskozási joggal résztvevő:

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. Kiss Lajos polgármester, Schumacher Mária képviselő b./ Tanácskozási joggal résztvevő: Bakonyság Község Önkormányzata 8557 Bakonyság, Béke u. 14. Szám: 40-3/2016. J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Bakonyság Község Önkormányzati Képviselő-testülete 2016. május 19-én 9,00 órai kezdettel megtartott

Részletesebben

J e g y z ő k ö n y v

J e g y z ő k ö n y v Kiskunmajsa Város Önkormányzat Képviselő-testülete 9/2015. J e g y z ő k ö n y v Készült Kiskunmajsa Város Önkormányzat Képviselő-testületének 2015. május 7-én (csütörtök) de. 8,30 órai kezdettel Kiskunmajsai

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV a képviselő-testület 2014. május 8-án megtartott rendkívüli üléséről

JEGYZŐKÖNYV a képviselő-testület 2014. május 8-án megtartott rendkívüli üléséről SZANK KÖZSÉGI ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE 9/2014. JEGYZŐKÖNYV a képviselő-testület 2014. május 8-án megtartott rendkívüli üléséről Határozatok száma: 29-30. TARTALOMJEGYZÉK HATÁROZATOK: 29/2014.(V.08.)

Részletesebben

Mezőkovácsháza Város Román Nemzetiségi Önkormányzata 5801 Mezőkovácsháza, Árpád u : 68 / ; : 68 /

Mezőkovácsháza Város Román Nemzetiségi Önkormányzata 5801 Mezőkovácsháza, Árpád u : 68 / ; : 68 / Mezőkovácsháza Város Román Nemzetiségi Önkormányzata 5801 Mezőkovácsháza, Árpád u. 176. : 68 / 381-011; : 68 / 381-656 10/2015. sz. román önk. J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: 2015. november 24-én 15 órai

Részletesebben

Jegyzőkönyv. Győrfiné Papp Judit polgármester szavasára teszi az 1. napirendi pont levételét a testületi ülésről.

Jegyzőkönyv. Győrfiné Papp Judit polgármester szavasára teszi az 1. napirendi pont levételét a testületi ülésről. - 244 - Jegyzőkönyv Készült: Jármi Község Önkormányzata Képviselő-testületének 2014. október 2-án megtartott nyilvános üléséről. Az ülés helye: Jármi Község Önkormányzata képviselő-testületének hivatali

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV KISTELEK KÉPVISELŐTESTÜLETE 2013. október 03. NAPJÁN MEGTARTOTT 17. SZÁMÚ NYÍLT ÜLÉSÉRŐL

JEGYZŐKÖNYV KISTELEK KÉPVISELŐTESTÜLETE 2013. október 03. NAPJÁN MEGTARTOTT 17. SZÁMÚ NYÍLT ÜLÉSÉRŐL JEGYZŐKÖNYV KISTELEK KÉPVISELŐTESTÜLETE 2013. október 03. NAPJÁN MEGTARTOTT 17. SZÁMÚ NYÍLT ÜLÉSÉRŐL TARTALOMJEGYZÉK Kistelek Képviselő-testület 2013. október 03-án tartott nyílt ülésének határozatairól

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV RENDKÍVÜLI NYÍLT KISZOMBOR június 26.

JEGYZŐKÖNYV RENDKÍVÜLI NYÍLT KISZOMBOR június 26. JEGYZŐKÖNYV RENDKÍVÜLI NYÍLT KISZOMBOR 2015. június 26. JEGYZŐKÖNYV Készült Kiszombor Nagyközség Önkormányzata Képviselő-testületének 2015. június 26. napján 10 órai kezdettel megtartott rendkívüli nyílt

Részletesebben

1/ /2014./I.27./ HATÁROZATA: A két testületi ülés közötti eseményekről szóló tájékoztatóról.

1/ /2014./I.27./ HATÁROZATA: A két testületi ülés közötti eseményekről szóló tájékoztatóról. JÁSZSZENTANDRÁS KÖZSÉGI ÖNKORMÁNYZAT PÉNZÜGYI ÉS TELEPÜLÉSFEJLESZTÉSI BIZOTTSÁGA 1/2014. Jászszentandrás Községi Önkormányzat Pénzügyi és Településfejlesztési Bizottsága 2014. január 27-én megtartott ülésének

Részletesebben

Készült: a Marcali Városi Önkormányzat nagytermében 2015. május 6-án megtartott soron kívüli nyilvános képviselő-testületi ülésen.

Készült: a Marcali Városi Önkormányzat nagytermében 2015. május 6-án megtartott soron kívüli nyilvános képviselő-testületi ülésen. J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: a Marcali Városi Önkormányzat nagytermében 2015. május 6-án megtartott soron kívüli nyilvános képviselő-testületi ülésen. Helyszín: Marcali Közös Önkormányzati Hivatal (8700

Részletesebben

Jegyzőkönyv. A Képviselő-testület 10 igen szavazattal meghozta alábbi határozatát. Határozat

Jegyzőkönyv. A Képviselő-testület 10 igen szavazattal meghozta alábbi határozatát. Határozat Jegyzőkönyv Készült: Szegvár Nagyközségi Önkormányzat Képviselő-testületének 2009. július 14-én Szegvár Nagyközség Polgármesteri Hivatal tanácskozó termében tartott rendkívüli nyílt üléséről Jelen voltak:

Részletesebben

15/2017. (XI.14.) Önk. sz. JEGYZŐKÖNYV a Városi Önkormányzat Képviselő-testületének november 14-én megtartott rendkívüli üléséről

15/2017. (XI.14.) Önk. sz. JEGYZŐKÖNYV a Városi Önkormányzat Képviselő-testületének november 14-én megtartott rendkívüli üléséről Bátonyterenye Város Önkormányzata Képviselő-testülete 15/2017. (XI.14.) Önk. sz. JEGYZŐKÖNYV a Városi Önkormányzat Képviselő-testületének 2017. november 14-én megtartott rendkívüli üléséről 2 Bátonyterenye

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Kalocsa Város Önkormányzat Képviselő-testületének. november 9-i rendkívüli üléséről Ülés helye: Városháza Díszterme Jelen vannak: Juhász Gábor Rumi László Szabó Patrik Turi

Részletesebben

Mezőkovácsháza Város Roma Nemzetiségi Önkormányzata 5801 Mezőkovácsháza, Árpád u : 68 / ; : 68 /

Mezőkovácsháza Város Roma Nemzetiségi Önkormányzata 5801 Mezőkovácsháza, Árpád u : 68 / ; : 68 / Mezőkovácsháza Város Roma Nemzetiségi Önkormányzata 5801 Mezőkovácsháza, Árpád u. 176. : 68 / 381-011; : 68 / 381-656 2/2014. sz. roma önk. J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: 2014. november 18-án 13 órai kezdettel

Részletesebben

Kiskunfélegyháza Város Önkormányzat Képviselő-testület május 8-i nyílt ülésének J E G Y Z Ő K Ö N Y V E

Kiskunfélegyháza Város Önkormányzat Képviselő-testület május 8-i nyílt ülésének J E G Y Z Ő K Ö N Y V E Kiskunfélegyháza Város Önkormányzat Képviselő-testülete 6100 Kiskunfélegyháza, Kossuth u. 1. Tel.: 562-015 31-8/2014. Kiskunfélegyháza Város Önkormányzat Képviselő-testület 2014. május 8-i nyílt ülésének

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV. Készült Ráckeresztúr Község Önkormányzat Képviselő-testületének. 2015. 03. 23-án megtartott testületi üléséről.

JEGYZŐKÖNYV. Készült Ráckeresztúr Község Önkormányzat Képviselő-testületének. 2015. 03. 23-án megtartott testületi üléséről. Szám:600/4/2015. 4. JEGYZŐKÖNYV Készült 2015. 03. 23-án megtartott testületi üléséről. Az ülés helye: Polgármesteri Hivatal Nagyterme Az ülés kezdési időpontja: 16:00 óra Jelenlévők: Dr. Szentes-Mabda

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V 1 Mérges Község Önkormányzatának Képviselő-testülete Mérges Béke tér 14. 6-A/2015. J E G Y Z Ő K Ö N Y V Mérges Község Önkormányzat Képviselő-testületének 2015. április 29-én megtartott rendkívüli üléséről.

Részletesebben

A képviselő-testületi ülés helye: Önkormányzat Tanácskozóterme, Markotabödöge. A képviselő-testületi ülésen tanácskozási joggal meghívott jelenlévők:

A képviselő-testületi ülés helye: Önkormányzat Tanácskozóterme, Markotabödöge. A képviselő-testületi ülésen tanácskozási joggal meghívott jelenlévők: Markotabödöge Község Képviselő-testülete 128-2/2011./NY. J e g y z ő k ö n y v Készült: 2011. február 21-én tartott nyilvános üléséről. A képviselő-testületi ülés kezdete: 18 00 óra A képviselő-testületi

Részletesebben

(Hozzászólás nem hangzik el.)

(Hozzászólás nem hangzik el.) J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: 2016. augusztus 15-én megtartott soron kívüli nyílt ülésén, a Polgármesteri Hivatal dísztermében. Jelen vannak: Major Ferencné alpolgármester levezetése mellett Bagi Zsolt,

Részletesebben

J e g y z ő k ö n y v

J e g y z ő k ö n y v Szám: 106/2014. J e g y z ő k ö n y v Készült: Vinár Község Önkormányzata Képviselő-testületének 2014.február 11-én 17.00 órai kezdettel megtartott nyilvános képviselő-testületi üléséről. Az ülés helye:

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. Mérges Község Önkormányzat Képviselő-testületének május 26-án megtartott üléséről.

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. Mérges Község Önkormányzat Képviselő-testületének május 26-án megtartott üléséről. 1 Mérges Község Önkormányzatának Képviselő-testülete Mérges, Béke tér 14. 7-A/2014. J E G Y Z Ő K Ö N Y V Mérges Község Önkormányzat Képviselő-testületének 2014. május 26-án megtartott üléséről. 2 Mérges

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV. Ádánd Község Önkormányzati Képviselő-testületének 2015.május 27-én tartott rendkívüli, nyilvános üléséről

JEGYZŐKÖNYV. Ádánd Község Önkormányzati Képviselő-testületének 2015.május 27-én tartott rendkívüli, nyilvános üléséről JEGYZŐKÖNYV Ádánd Község Önkormányzati Képviselő-testületének 2015.május 27-én tartott rendkívüli, nyilvános üléséről JEGYZŐKÖNYV Készült: Ádánd Községi Önkormányzat Képviselő-testületének 2015.május 27-én

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. Készült: Csanádapáca Község Önkormányzat Képviselő-testületének 2015. március 30-án megtartott soron kívüli ülésén.

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. Készült: Csanádapáca Község Önkormányzat Képviselő-testületének 2015. március 30-án megtartott soron kívüli ülésén. 7/2015. J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Csanádapáca Község Önkormányzat Képviselő-testületének 2015. március 30-án megtartott soron kívüli ülésén. Az ülés helye: Csanádapáca Község Önkormányzat Házasságkötő

Részletesebben

a./ Tárgysorozata b./ Jegyzőkönyve c./ Határozata T Á R G Y S O R O Z A T 1./ évi járási startmunka Mezőgazdasági programelem jóváhagyásáról

a./ Tárgysorozata b./ Jegyzőkönyve c./ Határozata T Á R G Y S O R O Z A T 1./ évi járási startmunka Mezőgazdasági programelem jóváhagyásáról SZAKÁCSI KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK 2017. január 12. napján az Edelényi Közös Önkormányzati Hivatalban (3780 Edelény, István király útja 52.) megtartott rendkívüli nyílt ülésének a./ Tárgysorozata

Részletesebben

Készült: Maglóca Község Képviselő-testületének 2009. június 2-án tartott nyilvános üléséről.

Készült: Maglóca Község Képviselő-testületének 2009. június 2-án tartott nyilvános üléséről. Maglóca Község Képviselő-testülete 2-4/2009/Ny. J e g y z ő k ö n y v Készült: 2009. június 2-án tartott nyilvános üléséről. A képviselő-testületi ülés kezdete: 14 00 óra A képviselő-testületi ülés helye:

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. Pintér Imre polgármester, Gróf János, Kiss Ferenc, Nagy László, Weiszné Sós Éva képviselők. b./ Tanácskozási joggal résztvevők:

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. Pintér Imre polgármester, Gróf János, Kiss Ferenc, Nagy László, Weiszné Sós Éva képviselők. b./ Tanácskozási joggal résztvevők: Lovászpatona Község Önkormányzata Lovászpatona, Kossuth tér 2. Szám: L/96-8/2018. J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Lovászpatona Község Önkormányzati Képviselő-testülete 2018. július 4-én 17,00 órai kezdettel

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Nyáregyháza Nagyközség Önkormányzat Képviselő-testületének 2013. november 21. napján délután 17 00 órai kezdettel megtartott rendkívüli, nyilvános üléséről, Nyáregyháza,

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV. Készült: Kunhegyes Város Önkormányzatának Képviselőtestülete 2009. május 6-án megtartott nyilvános üléséről.

JEGYZŐKÖNYV. Készült: Kunhegyes Város Önkormányzatának Képviselőtestülete 2009. május 6-án megtartott nyilvános üléséről. JEGYZŐKÖNYV Készült: Kunhegyes Város Önkormányzatának Képviselőtestülete 2009. május 6-án megtartott nyilvános üléséről. Az ülés helye: Városháza nagy tanácskozó terme Jelen vannak: Szabó András polgármester

Részletesebben

6. sz. J E G Y Z Ő K Ö N Y V E

6. sz. J E G Y Z Ő K Ö N Y V E 1 Ikt. szám: 511-6/2013. MARTONVÁSÁR VÁROS ÖNKORMÁNYZATA KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK VÁROSFEJLESZTÉSI ÉS ÜZEMELTETÉSI BIZOTTSÁGA 2013. június 4-én megtartott ülésének 6. sz. J E G Y Z Ő K Ö N Y V E Készült:

Részletesebben

J e g y z ő k ö n y v. Készült a Képviselő-testület 2013. december 30-án 13.00 órai kezdettel tartott nyilvános üléséről.

J e g y z ő k ö n y v. Készült a Képviselő-testület 2013. december 30-án 13.00 órai kezdettel tartott nyilvános üléséről. Képviselő-testület Szigliget J e g y z ő k ö n y v Készült a Képviselő-testület 2013. december 30-án 13.00 órai kezdettel tartott nyilvános üléséről. Az ülés helye: Polgármesteri Hivatal Jelen vannak:

Részletesebben

Mátramindszent Községi Önkormányzat Képviselő-testületének december 13-i Mátramindszent Szuha Dorogháza Önkormányzatok Képviselő testületeinek

Mátramindszent Községi Önkormányzat Képviselő-testületének december 13-i Mátramindszent Szuha Dorogháza Önkormányzatok Képviselő testületeinek Mátramindszent Községi Önkormányzat Képviselő-testületének 2012. december 13-i Mátramindszent Szuha Dorogháza Önkormányzatok Képviselő testületeinek együttes üléséről készült 16/2012. számú Jegyzőkönyve

Részletesebben

KUNHEGYES VÁROS ÖNKORMÁNYZATA KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK január 05-én megtartott nyilvános ülésének J E G Y Z Ő K Ö N Y V E

KUNHEGYES VÁROS ÖNKORMÁNYZATA KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK január 05-én megtartott nyilvános ülésének J E G Y Z Ő K Ö N Y V E Iktatószám: 59-3/2017/KVÖ KUNHEGYES VÁROS ÖNKORMÁNYZATA KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK 2017. január 05-én megtartott nyilvános ülésének J E G Y Z Ő K Ö N Y V E Sorszám: 1. HATÁROZATOK MUTATÓJA Határozat száma

Részletesebben

Jegyzőkönyv. Kányavár Községi Önkormányzat Képviselő-testületének június 3 - án megtartott nyílt ülésről. 39/2015.(VI.3.) kt. határozat.

Jegyzőkönyv. Kányavár Községi Önkormányzat Képviselő-testületének június 3 - án megtartott nyílt ülésről. 39/2015.(VI.3.) kt. határozat. 264/6/2015. Zala Megye Kányavár Jegyzőkönyv Kányavár Községi Önkormányzat Képviselő-testületének 2015. június 3 - án megtartott nyílt ülésről. Határozatok: 36/2015.(VI.3.) kt. határozat. 37/2015.(VI.3.)

Részletesebben

Borsodnádasd Város Önkormányzat Képviselõ-testülete 6 igen szavazattal a javaslatot elfogadta.

Borsodnádasd Város Önkormányzat Képviselõ-testülete 6 igen szavazattal a javaslatot elfogadta. Készült: 2012. január 6-án, 14.00 15.00 óráig megtartott, Borsodnádasd Város Önkormányzat Képviselõ-testületének rövid úton összehívott, n y í l t ülésén, a Borsodnádasd Város Polgármesteri Hivatal dísztermében

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV a képviselő-testület április 6-án megtartott rendkívüli üléséről

JEGYZŐKÖNYV a képviselő-testület április 6-án megtartott rendkívüli üléséről SZANK KÖZSÉGI ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE 6/2016. JEGYZŐKÖNYV a képviselő-testület 2016. április 6-án megtartott rendkívüli üléséről Határozat száma: 46. 1 TARTALOMJEGYZÉK HATÁROZAT: 46/2016.(IV.6.)

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Balmazújvárosi Közös Önkormányzati Hivatal dísztermében (4060 Balmazújváros, Kossuth tér 4-5.) Balmazújváros Város Önkormányzat Képviselő-testületének 2015. június 18-i rendkívüli

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. Mérges Község Önkormányzat Képviselő-testületének

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. Mérges Község Önkormányzat Képviselő-testületének 1 Mérges Község Önkormányzatának Képviselő-testülete Mérges, Béke tér 14. 11-A/2013. J E G Y Z Ő K Ö N Y V Mérges Község Önkormányzat Képviselő-testületének 2013. július 30-án megtartott üléséről. 2 Mérges

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Balmazújváros Város Polgármesteri Hivatal dísztermében Balmazújváros Város Önkormányzat Képviselő-testületének 2011. június 16-i rendkívüli nyílt üléséről. Jelen vannak:

Részletesebben

Jelen vannak: Füzesséri József polgármester Takács Lászlóné és Laczkó Lászlóné alpolgármesterek Gál Péter és Sváb Antal Béla képviselők.

Jelen vannak: Füzesséri József polgármester Takács Lászlóné és Laczkó Lászlóné alpolgármesterek Gál Péter és Sváb Antal Béla képviselők. 1 SZIKSZÓ VÁROS ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE Szám: 2/28/2013. J e g y z ő k ö n y v Készült Szikszó Város Önkormányzat Képviselő-testületének 2013. szeptember 25. napján 16.00 órakor a Szikszói Közös

Részletesebben

Jegyzőkönyv. Kincsesbánya Községi Önkormányzat Képviselő-testületének nyilvános, rendkívüli üléséről.

Jegyzőkönyv. Kincsesbánya Községi Önkormányzat Képviselő-testületének nyilvános, rendkívüli üléséről. 1 Jegyzőkönyv Kincsesbánya Községi Önkormányzat Képviselő-testületének nyilvános, rendkívüli üléséről. Időpont: 2010. május 26. Helyszín: Községi Önkormányzat székhelye, 8044 Kincsesbánya, Kincsesi u.

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. Készült: Csanádapáca Község Önkormányzat Képviselő-ülésének február 17-én tartott soron kívüli ülésén.

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. Készült: Csanádapáca Község Önkormányzat Képviselő-ülésének február 17-én tartott soron kívüli ülésén. 3/2016. J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Csanádapáca Község Önkormányzat Képviselő-ülésének 2016. február 17-én tartott soron kívüli ülésén. Az ülés helye: Csanádapáca Község Önkormányzat Házasságkötő terme

Részletesebben

KARDOSKÚT KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATÁNAK JANUÁR 15. NAPJÁN TARTOTT RENDKÍVÜLI, NYÍLT KÉPVISELŐ- TESTÜLETI ÜLÉSÉNEK JEGYZŐKÖNYVE

KARDOSKÚT KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATÁNAK JANUÁR 15. NAPJÁN TARTOTT RENDKÍVÜLI, NYÍLT KÉPVISELŐ- TESTÜLETI ÜLÉSÉNEK JEGYZŐKÖNYVE KARDOSKÚT KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATÁNAK 2018. JANUÁR 15. NAPJÁN TARTOTT RENDKÍVÜLI, NYÍLT KÉPVISELŐ- TESTÜLETI ÜLÉSÉNEK JEGYZŐKÖNYVE 1/2018. ÖKÜ J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült Kardoskút Község Önkormányzata Képviselő-testületének

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV a képviselő-testület 2015. augusztus 7-én megtartott rendkívüli üléséről

JEGYZŐKÖNYV a képviselő-testület 2015. augusztus 7-én megtartott rendkívüli üléséről SZANK KÖZSÉGI ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE 12/1/2015. JEGYZŐKÖNYV a képviselő-testület 2015. augusztus 7-én megtartott rendkívüli üléséről Határozatok száma: 57-58. 1 TARTALOMJEGYZÉK HATÁROZATOK: 57/2015.(VIII.7.)

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V CSÁKÁNYDOROSZLÓ KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATA KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK. 2013. november 11 - i. RENDKÍVÜLI üléséről

J E G Y Z Ő K Ö N Y V CSÁKÁNYDOROSZLÓ KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATA KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK. 2013. november 11 - i. RENDKÍVÜLI üléséről J E G Y Z Ő K Ö N Y V CSÁKÁNYDOROSZLÓ KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATA KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK 2013. november 11 - i RENDKÍVÜLI üléséről Önkormányzati rendelet: - Határozat: 118-119 /2013. (11.11.) 2 J E G Y Z Ő K

Részletesebben

J e g y z ő k ö n y v

J e g y z ő k ö n y v J e g y z ő k ö n y v Készült: Kenderes Városi Önkormányzat Képviselő-testületének 2017. január 24-én 14 órakor tartott rendkívüli, nyílt ülésén. - Az ülés helye: Városháza tárgyaló terme Jelen vannak:

Részletesebben

PUSZTASZABOLCS VÁROS ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE DECEMBER 5-I RENDKÍVÜLI ÜLÉSÉNEK

PUSZTASZABOLCS VÁROS ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE DECEMBER 5-I RENDKÍVÜLI ÜLÉSÉNEK Ikt.szám: 32-25/2016. PUSZTASZABOLCS VÁROS ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE 2016. DECEMBER 5-I RENDKÍVÜLI ÜLÉSÉNEK JEGYZŐKÖNYVE HATÁROZATOK SZÁMA: 486, 487, 488, 489, 490/2016. (XII. 5.) RENDELET SZÁM:

Részletesebben

Tápióság Községi Önkormányzat Képviselő-testületének április 16-án, 18 órakor megtartott rendkívüli ülésének. j e g y z ő k ö n y v e

Tápióság Községi Önkormányzat Képviselő-testületének április 16-án, 18 órakor megtartott rendkívüli ülésének. j e g y z ő k ö n y v e Tápióság Községi Önkormányzat Képviselő-testületének 2009. április 16-án, 18 órakor megtartott rendkívüli ülésének j e g y z ő k ö n y v e 51/2009. sz. képviselő-testületi határozat: Jegyzőkönyv hitelesítők

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V Szám: D- 20-2/2014. Oroszi Község Önkormányzat Képviselő-testülete 8458 Oroszi, Szabadság u. 27. J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Oroszi Községi Önkormányzat Képviselőtestületének 2014. február 27 -én 16

Részletesebben

J e g y z ő k ö n y v (hangszalagos rögzítéssel)

J e g y z ő k ö n y v (hangszalagos rögzítéssel) J e g y z ő k ö n y v (hangszalagos rögzítéssel) Készült: Sárbogárd Város Önkormányzat Képviselőtestületének, Hantos Községi Önkormányzat Képviselőtestületének és Nagylók Községi Önkormányzat Képviselőtestületének

Részletesebben

T Á R G Y M U T A T Ó KENGYEL KÖZSÉGI ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE július 12-én megtartott rendkívüli NYÍLT ülés jegyzőkönyvéhez

T Á R G Y M U T A T Ó KENGYEL KÖZSÉGI ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE július 12-én megtartott rendkívüli NYÍLT ülés jegyzőkönyvéhez T Á R G Y M U T A T Ó KENGYEL KÖZSÉGI ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE 2016. július 12-én megtartott rendkívüli NYÍLT ülés jegyzőkönyvéhez 79/2016.(VII.12.) Kt. Hat. 80/2016.(VII.12.) Kt. Hat. 81/2016.(VII.12.)

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V ÁPA VÁROS ÖNKORMÁNYZATÁNAK GAZDASÁGI BIZOTTSÁGA J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Pápa Város Polgármesteri Hivatalban, a polgármesteri tárgyalóban, a Gazdasági Bizottság 2011. április 13-án 8 00 órai kezdettel

Részletesebben

Városi Polgármesteri Hivatal 5520 Szeghalom, Szabadság tér 4-8. Tel.: 66/371-611, Fax: 66/371-623 JEGYZŐKÖNYV

Városi Polgármesteri Hivatal 5520 Szeghalom, Szabadság tér 4-8. Tel.: 66/371-611, Fax: 66/371-623 JEGYZŐKÖNYV Városi Polgármesteri Hivatal 5520 Szeghalom, Szabadság tér 4-8. Tel.: 66/371-611, Fax: 66/371-623 Iktatószám: 685-7/2013. JEGYZŐKÖNYV Szeghalom Város Önkormányzat Képviselő - testületének 2013. június

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V 1 Mérges Község Önkormányzatának Képviselő-testülete Mérges Béke tér 14. 11-A/2014. J E G Y Z Ő K Ö N Y V Mérges Község Önkormányzat Képviselő-testületének 2014. szeptember 19-én megtartott üléséről. 2

Részletesebben

Nógrádmegyer Községi Önkormányzat. Képviselő-testületi ülésének

Nógrádmegyer Községi Önkormányzat. Képviselő-testületi ülésének Nógrádmegyer Községi Önkormányzat Képviselő-testületi ülésének J e g y z ő k ö n y v e ( 2015. március 30.) 1 Jegyzőkönyv Készült: Nógrádmegyer Községi Önkormányzat 2014. március 30-án 15.00 órakor megtartott

Részletesebben

Magyarcsanád Község Önkormányzat Képviselő-testületének április 26. napján délelőtt 14:00 órakor tartott rendkívüli nyílt ülésének

Magyarcsanád Község Önkormányzat Képviselő-testületének április 26. napján délelőtt 14:00 órakor tartott rendkívüli nyílt ülésének Iktatószám: 371/12/2016 Magyarcsanád Község Önkormányzat Képviselő-testületének 2016. április 26. napján délelőtt 14:00 órakor tartott rendkívüli nyílt ülésének J E G Y Z Ő K Ö N Y V E Határozatok: 77/2016.

Részletesebben

Lajosmizse Város Önkormányzat Ügyrendi Bizottságának üléséről készült jegyzőkönyv december 16.

Lajosmizse Város Önkormányzat Ügyrendi Bizottságának üléséről készült jegyzőkönyv december 16. Lajosmizse Város Önkormányzat Ügyrendi Bizottsága I/2-48/2009. Lajosmizse Város Önkormányzat Ügyrendi Bizottságának üléséről készült jegyzőkönyv 2009. december 16. Az ülésen hozott határozatok száma és

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV. Készült: Hort Nagyközségi Önkormányzat Képviselő-testületének augusztus 22-én megtartott rendkívüli üléséről.

JEGYZŐKÖNYV. Készült: Hort Nagyközségi Önkormányzat Képviselő-testületének augusztus 22-én megtartott rendkívüli üléséről. JEGYZŐKÖNYV Készült: Hort Nagyközségi Önkormányzat Képviselő-testületének 2017. augusztus 22-én megtartott rendkívüli üléséről. Határozat száma: 68/2017.(VIII.22.) 69/2017.(VIII.22.) 70/2017.(VIII.22.)

Részletesebben

Jármi Község Önkormányzata Képviselő-testülete július 29.-én tartott nyilvános ülésének. J e g y z ő k ö n y v e.

Jármi Község Önkormányzata Képviselő-testülete július 29.-én tartott nyilvános ülésének. J e g y z ő k ö n y v e. - 428 - Jármi Község Önkormányzata Képviselő-testülete 2013. július 29.-én tartott nyilvános ülésének J e g y z ő k ö n y v e Készült: 3 példányban Kapják: 2. példányt Sz-Sz-B Megyei Kormányhivatal, Nyíregyháza

Részletesebben

Csetény Község Önkormányzat Képviselőtestülete 8417 Csetény, Rákóczi u. 30. Ikt.sz.: /2014.

Csetény Község Önkormányzat Képviselőtestülete 8417 Csetény, Rákóczi u. 30. Ikt.sz.: /2014. Csetény Község Önkormányzat Képviselőtestülete 8417 Csetény, Rákóczi u. 30. Ikt.sz.: /2014. J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: 2014. február 5-én 19 órakor kezdődő Csetény Község Önkormányzat Képviselő-testületének

Részletesebben

BOJT KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE. 2014. FEBRUÁR 12 -i RENDKÍVÜLI NYILVÁNOS ÜLÉSÉNEK JEGYZŐKÖNYVE

BOJT KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE. 2014. FEBRUÁR 12 -i RENDKÍVÜLI NYILVÁNOS ÜLÉSÉNEK JEGYZŐKÖNYVE BOJT KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE 2014. FEBRUÁR 12 -i RENDKÍVÜLI NYILVÁNOS ÜLÉSÉNEK JEGYZŐKÖNYVE Határozatok: 6/2014. (II. 12.) számú BKt. határozat 7/2014. (II. 12.) számú Bkt. határozat a

Részletesebben

Jegyzőkönyv. Készült Cigánd Városi Önkormányzat Képviselő-testületének 2015. május 29-én 8 órai kezdettel megtartottrendkívüli üléséről.

Jegyzőkönyv. Készült Cigánd Városi Önkormányzat Képviselő-testületének 2015. május 29-én 8 órai kezdettel megtartottrendkívüli üléséről. Jegyzőkönyv Készült Cigánd Városi Önkormányzat Képviselő-testületének 2015. május 29-én 8 órai kezdettel megtartottrendkívüli üléséről. Az ülés helye: Jegyzői iroda Jelen vannak: Ablonczy Dániel alpolgármester,

Részletesebben

10. JEGYZŐKÖNYV. Készült Ráckeresztúr Község Önkormányzat Képviselő-testületének. 2015. 05. 28-án megtartott testületi üléséről.

10. JEGYZŐKÖNYV. Készült Ráckeresztúr Község Önkormányzat Képviselő-testületének. 2015. 05. 28-án megtartott testületi üléséről. Szám:600/10/2015. 10. JEGYZŐKÖNYV Készült 2015. 05. 28-án megtartott testületi üléséről. Az ülés helye: Polgármesteri Hivatal Nagyterme Az ülés kezdési időpontja: 17:00 óra Jelenlévők: Dr. Szentes-Mabda

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: 2014. január 16-án megtartott soron kívüli nyílt ülésén, a Polgármesteri Hivatal dísztermében Jelen vannak: Drávucz Katalin polgármester levezetése mellett, Bagi Zsolt, Dr.

Részletesebben

J e g y z ő k ö n y v

J e g y z ő k ö n y v Sárospatak Város Önkormányzat Képviselő-testülete 3950 Sárospatak, Kossuth u. 44. Tel.: 47/513-250 Fax: 47/311-404 E-mail: sarospatak@sarospatak.hu 10.416-3/2012. J e g y z ő k ö n y v Készült: Sárospatak

Részletesebben

BOJT KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE 2012. JÚLIUS 30-I RENDKÍVÜLI NYILVÁNOS ÜLÉSÉNEK JEGYZŐKÖNYVE

BOJT KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE 2012. JÚLIUS 30-I RENDKÍVÜLI NYILVÁNOS ÜLÉSÉNEK JEGYZŐKÖNYVE BOJT KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE 2012. JÚLIUS 30-I RENDKÍVÜLI NYILVÁNOS ÜLÉSÉNEK JEGYZŐKÖNYVE Határozatok: 56/2012. (VII.30.) számú BKt. határozat Pályázat benyújtásáról a Szociális földprogramok

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV a képviselő-testület 2015. március 25-én megtartott rendkívüli üléséről

JEGYZŐKÖNYV a képviselő-testület 2015. március 25-én megtartott rendkívüli üléséről SZANK KÖZSÉGI ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE 5/2015. JEGYZŐKÖNYV a képviselő-testület 2015. március 25-én megtartott rendkívüli üléséről Határozatok száma: 14-17. TARTALOMJEGYZÉK OK: 14/2015.(III.25.)

Részletesebben

Kisbágyon Község Önkormányzata Képviselő-testületének. 10. számú nyílt ülés J E G Y Z Ő K Ö N Y V E

Kisbágyon Község Önkormányzata Képviselő-testületének. 10. számú nyílt ülés J E G Y Z Ő K Ö N Y V E Kisbágyon Község Önkormányzata Képviselő-testületének 10. számú nyílt ülés J E G Y Z Ő K Ö N Y V E Készült: Kisbágyon Község Önkormányzata Képviselő-testületének 2018. augusztus 29-én megtartott nyilvános

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV. Győrig Zoltán alpolgármester Asbóth Nándor, Németh Dávid, Szabó László képviselők

JEGYZŐKÖNYV. Győrig Zoltán alpolgármester Asbóth Nándor, Németh Dávid, Szabó László képviselők Rábcakapi Község Önkormányzati Képviselő-testülete 9165 Rábcakapi, Fő utca 88. Szám: R.104-1/2016.NY. JEGYZŐKÖNYV Készült: Rábcakapi Község Önkormányzati Képviselő-testületének 2016. január 28-án 15,00

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. Decs Nagyközség Önkormányzata Képviselő-testületének február 12-én 17 órakor megtartott rendkívüli üléséről

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. Decs Nagyközség Önkormányzata Képviselő-testületének február 12-én 17 órakor megtartott rendkívüli üléséről Decs Nagyközség Önkormányzat Képviselő-testülete Decs, Fő utca 23. szám Tel: 74/595-911, Fax: 74/595-910... sz. példány Szám: 404-2/2014. J E G Y Z Ő K Ö N Y V 2014. február 12-én 17 órakor megtartott

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV Cece Nagyközség Önkormányzat Képviselő-testületének 2014. március 10-én 14,00 órai kezdettel tartott rendkívüli üléséről

JEGYZŐKÖNYV Cece Nagyközség Önkormányzat Képviselő-testületének 2014. március 10-én 14,00 órai kezdettel tartott rendkívüli üléséről Ikt.szám: 692-1/2014 JEGYZŐKÖNYV Cece Nagyközség Önkormányzat Képviselő-testületének 2014. március 10-én 14,00 órai kezdettel tartott rendkívüli üléséről A Képviselő-testülete által meghozott határozat

Részletesebben

Somogyzsitfa Község Önkormányzata Képviselő-testülete 8734 Somogyzsitfa, Május 1. u Tel/Fax:

Somogyzsitfa Község Önkormányzata Képviselő-testülete 8734 Somogyzsitfa, Május 1. u Tel/Fax: Somogyzsitfa Község Önkormányzata Képviselő-testülete 8734 Somogyzsitfa, Május 1. u. 64. Email: zsitfa@level.datanet.hu Tel/Fax: 85-310-323 J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Az ülés helye: Mártírok u. 64.)

Részletesebben

Szám: 302-4/2017. A D Á S Z T E V E L

Szám: 302-4/2017. A D Á S Z T E V E L Szám: 302-4/2017. A D Á S Z T E V E L Német Nemzetiségi Önkormányzat Képviselő-testületének 2017. május 26. napján 18 óra 30 perckor megtartott rendkívüli képviselő-testületi üléséről készült jegyzőkönyv

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V Gara Község Önkormányzata Képviselő-testülete Szám: 19/2014. (nyilvános ülés) J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Gara Község Önkormányzata Képviselő-testületének 2014. november 27-én 17.00 órai kezdettel tartott

Részletesebben

1/2006. ÖKÜ. JEGYZŐKÖNYV

1/2006. ÖKÜ. JEGYZŐKÖNYV 1/2006. ÖKÜ. JEGYZŐKÖNYV Készült Kardoskút Község Önkormányzata Képviselő-testületének 2006. február 2-án 14 órai kezdettel megtartott soron kívüli testületi üléséről. Jelen vannak: Ramasz Imre polgármester,

Részletesebben

T Á R G Y M U T A T Ó KENGYEL KÖZSÉGI ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE. 2014. február 20-án megtartott rendkívüli ülés jegyzőkönyvéhez

T Á R G Y M U T A T Ó KENGYEL KÖZSÉGI ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE. 2014. február 20-án megtartott rendkívüli ülés jegyzőkönyvéhez T Á R G Y M U T A T Ó KENGYEL KÖZSÉGI ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE 2014. február 20-án megtartott rendkívüli ülés jegyzőkönyvéhez 16/2014.(II.20.) Kt. Hat. A napirendi pontokra tett javaslatról 17/2014.(II.20.)

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. Készült: Pusztavám Község Önkormányzat Képviselő-testületének március 20-án megtartott rendkívüli nyilvános üléséről

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. Készült: Pusztavám Község Önkormányzat Képviselő-testületének március 20-án megtartott rendkívüli nyilvános üléséről Pusztavám Község Önkormányzat Képviselő-testülete 8066 Pusztavám, Kossuth Lajos u. 64-66. J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Pusztavám Község Önkormányzat Képviselő-testületének 2014. március 20-án megtartott

Részletesebben

Jegyzőkönyv. A jegyzőkönyvet vezeti: Szalontainé Lázár Krisztina bizottsági titkár

Jegyzőkönyv. A jegyzőkönyvet vezeti: Szalontainé Lázár Krisztina bizottsági titkár Jegyzőkönyv mely készült Budapest Főváros XXIII. kerület Soroksár Önkormányzata Jogi és Ügyrendi Bizottságának 2017. június 28-án 14.30 órakor a Polgármesteri Hivatal Grassalkovich út 162. sz. alatti üléstermében

Részletesebben

ÁRTÁND KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE. 2014. MÁRCIUS 17-i NYILVÁNOS ÜLÉSÉNEK JEGYZŐKÖNYVE

ÁRTÁND KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE. 2014. MÁRCIUS 17-i NYILVÁNOS ÜLÉSÉNEK JEGYZŐKÖNYVE ÁRTÁND KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE 2014. MÁRCIUS 17-i NYILVÁNOS ÜLÉSÉNEK JEGYZŐKÖNYVE Határozatok: 18/2014. (III.17.) 19/2014. (III. 17.) 20/2014. (III.17.) 21/2014. (III.17.) A lejárt határidejű

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V 75 J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Jászdózsa Községi Önkormányzat Pénzügyi Bizottságának 2015. július 2-án megtartott rendkívüli ülésén. Az ülés helye: Jelen vannak: A községháza nagyterme mellékelt jelenléti

Részletesebben

17/2015. (IX.15.) Önk. sz. JEGYZŐKÖNYV a Városi Önkormányzat Képviselő-testületének szeptember 15-én megtartott rendkívüli üléséről

17/2015. (IX.15.) Önk. sz. JEGYZŐKÖNYV a Városi Önkormányzat Képviselő-testületének szeptember 15-én megtartott rendkívüli üléséről Bátonyterenye Város Önkormányzata Képviselő-testülete 17/2015. (IX.15.) Önk. sz. JEGYZŐKÖNYV a Városi Önkormányzat Képviselő-testületének 2015. szeptember 15-én megtartott rendkívüli üléséről 2 Bátonyterenye

Részletesebben

Balatonvilágos Község Önkormányzat Képviselő-testületének 2015. június 8-ai rendkívüli testületi üléséről készült jegyzőkönyv

Balatonvilágos Község Önkormányzat Képviselő-testületének 2015. június 8-ai rendkívüli testületi üléséről készült jegyzőkönyv Balatonvilágos Község Önkormányzat Képviselő-testületének 2015. június 8-ai rendkívüli testületi üléséről készült jegyzőkönyv napirendjei: - Pályázat egészségügyi alapellátást szolgáló (háziorvosi, házi

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. Önkormányzat hivatali helyisége Halimba

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. Önkormányzat hivatali helyisége Halimba Ügyszám: 11/1-3/2013. J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Halimba község Önkormányzatának Képviselő-testülete 2013. április 11-én 16.00 órakor megtartott üléséről Ülés helye: Önkormányzat hivatali helyisége

Részletesebben

Ónod Község Önkormányzata 3551 Ónod, Rákóczi u. 64. * Tel.:

Ónod Község Önkormányzata 3551 Ónod, Rákóczi u. 64. * Tel.: Ónod Község Önkormányzata 3551 Ónod, Rákóczi u. 64. * Tel.: 46 466-101 Ónod Képviselő-testülete 2008. november 5-én megtartott rendkívüli nyilvános ülésén Meghozott határozatok: 93/2008. (XI. 5.) határozat:

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE 8477 TÜSKEVÁR Szám: 125-36/2013. J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Tüskevár Község Önkormányzata Képviselő-testületének 2013. október 15-én (kedden) 9,00 órai kezdettel megtartott

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V Csanádapáca Község Önkormányzat Képviselő-testülete 5662 Csanádapáca, Szent Gellért út 31. 28/2013. sz. J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Csanádapáca Község Önkormányzat Képviselő-testülete 2013. november

Részletesebben

Rimóc Községi Önkormányzat. Képviselő-testületi ülésének

Rimóc Községi Önkormányzat. Képviselő-testületi ülésének Rimóc Községi Önkormányzat Képviselő-testületi ülésének J e g y z ő k ö n y v e ( 2014. szeptember 25.) 1 Jegyzőkönyv Készült: Rimóc Községi Önkormányzat Képviselő-testületének 2014. szeptember 25-én 19.00

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V Iktatószám: P-498-3/2013. J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Aba Nagyközség Képviselő-testülete 2013. február 06. napján 15:00 órakor megtartott rendkívüli nyílt ülésén Jelen vannak: Kossa Lajos polgármester

Részletesebben

Fertőd Város Képviselő-testülete

Fertőd Város Képviselő-testülete Fertőd Város Képviselő-testülete 37/2012. SZÁMÚ J E G Y Z Ő K Ö N Y V 2012. november 30. napján megtartott R E N D K Í V Ü L I K É P V I S E L Ő T E S T Ü L E T I Ü L É S É R Ő L Készült: 3 példányban

Részletesebben

Jegyzőkönyv. Borsodnádasd Város Önkormányzata Képviselő-testülete 5 jelenlévő képviselőből 5 igen szavazattal az alábbi napirendi pontokat fogadta el:

Jegyzőkönyv. Borsodnádasd Város Önkormányzata Képviselő-testülete 5 jelenlévő képviselőből 5 igen szavazattal az alábbi napirendi pontokat fogadta el: Jegyzőkönyv A testületi ülés helye, időpontja: Borsodnádasdi Polgármesteri Hivatal díszterme (3671 Borsodnádasd, Köztársaság út 12.), 2015. május 28. 16.00 órától 17.00 óráig a Képviselőtestület ülésén

Részletesebben

Jászkisér Város Önkormányzata Képviselő-testülete Jászkisér, Fő út 7. Tel.: 57/ Fax: 57/

Jászkisér Város Önkormányzata Képviselő-testülete Jászkisér, Fő út 7.   Tel.: 57/ Fax: 57/ J á s z k isér V á r o s Ö n k o r mányzata K é p v iselő-testülete 5137 Jászkisér, Fő út 7. E-mail: jaszkiser@vnet.hu Tel.: 57/550-130 Fax: 57/550-120 Ikt.sz.: 403-31/2012. 19. Jegyzőkönyv Jászkisér Város

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV. Községi Önkormányzat Képviselőtestülete év május hó 30. napján. megtartott nyilvános üléséről. Határozatok: Sorszáma.

JEGYZŐKÖNYV. Községi Önkormányzat Képviselőtestülete év május hó 30. napján. megtartott nyilvános üléséről. Határozatok: Sorszáma. JEGYZŐKÖNYV Ki ssziget Községi Önkormányzat Képviselőtestülete 2016. év május hó 30. napján megtartott nyilvános üléséről Határozatok: Sorszáma Kódja 16/2016.(V.30.) 17/2016.(V:30.) 18/2016.(V.30.) 19/2016.(V.30.)

Részletesebben

Készült: Bősárkány Nagyközség Önkormányzata Képviselő-testületének 2014. március 6-án tartott nyilvános üléséről.

Készült: Bősárkány Nagyközség Önkormányzata Képviselő-testületének 2014. március 6-án tartott nyilvános üléséről. Bősárkány Nagyközség Képviselő-testülete 1-4/2014. J e g y z ő k ö n y v Készült: 2014. március 6-án tartott nyilvános üléséről. A képviselő-testületi ülés kezdete: 18 00 óra A képviselő-testületi ülés

Részletesebben

Készült: Bősárkány Nagyközség Önkormányzata Képviselő-testületének június 14-én tartott nyilvános üléséről.

Készült: Bősárkány Nagyközség Önkormányzata Képviselő-testületének június 14-én tartott nyilvános üléséről. 1-7/2017. J e g y z ő k ö n y v Készült: 2017. június 14-én tartott nyilvános üléséről. A képviselő-testületi ülés kezdete: 18 00 óra A képviselő-testületi ülés helye: Bősárkányi Közös Önkormányzati Hivatal

Részletesebben