J e g y z ő k ö n y v

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "J e g y z ő k ö n y v"

Átírás

1 J e g y z ő k ö n y v Készült: február 11-én a Polgármesteri Hivatal Tanácskozótermében Balmazújváros Város Önkormányzat Pénzügyi, Város- és Vállalkozásfejlesztési Bizottságának nyílt ülésén. Jelen vannak: Bizottság részéről: mellékelt jelenléti ív szerint. Polgármesteri Hivatal részéről: Leiter Katalin, Emõdi Sándor osztályvezetők. Városgazdálkodási Kht. részéről: Kalmár Zoltán ügyvezető. Balmazenergia Kft. részéről: Lajtos István ügyvezető BalmazInterCom Kft. részéről: Hegedűs Tibor ügyvezető Hegedűs János bizottsági elnök köszönti az ülésen megjelenteket, majd megállapítja, hogy a Bizottság 4 fővel határozatképes. Hegedűs János bizottsági elnök: A napirendekkel kapcsolatban kérdés, észrevétel van-e? Amennyiben nincs, javaslom vegyük fel a napirendek közzé: a Hajdú-Bihari Önkormányzatok Vízmű Zrt. által ajánlott évi víz- és szennyvízdíjának megállapítását, erre azért van szükség, mert kimentek árak, de még nincs lezárva. Saját hatáskörbe hozzájön még: az Agrárkamara bérleti díjának felülvizsgálata, Ferenczi Gábor Zoltán bérleti kérelme, BalmazInterCom Kft. iroda- és garázshelyiség bérleti kérelme. Ezeket a napirendi pontokat vennénk fel. Javaslom a 3. pontot levenni a napirendi pontról és a sorrendek változtatását. Van-e valakinek kérdése, hozzászólása? Amennyiben nincs, javaslom ezekkel a módosításokkal szavazásra bocsátani a napirendek tárgyalását. Balmazújváros Város Önkormányzat Pénzügyi, Város- és Vállalkozásfejlesztési Bizottsága 4 igen szavazattal elfogadta a napirendi pontok tárgyalását. 1. napirend: Az Önkormányzat többségi tulajdonában lévő gazdasági társaságok (Balmazenergia Kft., Városgazdálkodási Kht., BalmazInterCom Kft., VESZ Nonprofit Kft.) évi üzleti tervének elfogadása. Balmazenergia Kft. üzleti terve: Lajtos István ügyvezető: Tavaly november közepén adtam le ezt az üzleti tervet. Közvilágítási áramdíj 40 %-os emelkedés, karbantartási díj 5 %-os emelkedés, ennek függvényében került kiszámításra az ez évi költségvetés és kérném elfogadásra. Hegedűs János bizottsági elnök: Kérdés, hozzászólás van-e, amennyiben nincs, ki javasolja elfogadásra a határozati javaslatot? Bizottsága 4 igen szavazattal meghozta az alábbi határozatot:

2 12/2008. (II. 11.) PVVB határozat A Balmazenergia Kft évi üzleti tervének jóváhagyása. Bizottsága a Balmazenergia Kft évi üzleti tervének jóváhagyása határozati javaslatában leírtakat elfogadásra javasolja a Képviselő-testületnek. 2. napirend: Balmazújváros Város Önkormányzata évi költségvetési rendeletének elfogadásáról. Leiter Katalin osztályvezető: Év végén elfogadásra került a költségvetési törvény, ami tartalmaz a törvényjavaslathoz képest eltérő elemeket. A koncepció tervezésekor béremeléssel nem számoltunk, hiszen akkor még erre információ nem volt. A költségvetési törvénynek van egy új bértábla melléklete a közalkalmazottakra vonatkozóan, illetve nőtt a köztisztviselők illetmény alapja. Állami támogatást kizárólag olyan szinten kapunk meg, mintha nem lenne soros lépés és a béremelésnek, nem lennének különböző hatásai, mint a 13. havi fizetés, felmentési idő, stb. Tehát: összesen forint éves szinten, ebből forintot fedez le az állam,, Ft-os növekedést az Önkormányzatnak kell biztosítani. A normatívák csökkenést mutatnak a év eredeti előirányzathoz képest, összesen forinttal kevesebb normatív állami támogatást kapunk, mint az elmúlt évben, ebbe alapvetően a körzeti igazgatásnál az építésügyi feladatok támogatása csökken forinttal, a szociális ágazatban a lakáshoz jutás feladatai csökkentek forinttal, oktatási intézményeknél szintén csökkenés tapasztalható forint változás, ami a lakosságszám csökkenésére vezethető vissza. Ami pozitív, az SZJA és az SZJA átengedett része forinttal növekedett. A dologi kiadásnál 5 % emeléssel terveztünk, a villamos energiánál 25 %-kal, a várható évi teljesítéshez képest. A szociális ágazatnál azt a pénzt tervezzük be, amit állami támogatásként kapunk. Ezeket összevetve nagy hiány alakul ki: működési célú: eft, felhalmozási célú: eft, ezért nem javasoljuk elfogadásra a költségvetést. Hegedűs Tibor a BalmazInterCom Kft. ügyvezetője az ülésre megérkezett. Kálmán László bizottsági tag az ülésre megérkezett. Dr. Orcsik István bizottsági tag: Külön társaság lett felkérve az ÖNHIKI pályázat elkészítésére. Milyen kilátásaink vannak? Leiter Katalin osztályvezető: Reméljük, hogy lehetőség lesz arra, hogy az ÖNHIKI pályázatot beadjuk, egyébként más állami támogatás év közben, ami működési hiány fedezetére szolgál, olyan nincs. Villamos energia növekedésként az az Önkormányzat fog támogatást kapni, aki ÖNHIKI-re lesz jogosult. Hegedűs János bizottsági elnök: Egyéb kérdés, hozzászólás van-e? Amennyiben nincs, ki javasolja elfogadásra a határozati javaslat l. pontját? Bizottsága 4 igen szavazat és 1 tartózkodás mellett meghozta az alábbi határozatot:

3 13/2008. (II. 11.) PVVB határozat Balmazújváros Város Önkormányzata évi költségvetési rendeletének elfogadásáról. Bizottsága a Balmazújváros Város Önkormányzata évi költségvetési rendeletről szóló határozati javaslat 1. pontját elfogadásra javasolja a Képviselő-testületnek. Hegedűs János bizottsági elnök: Ki javasolja elfogadásra a határozati javaslat 2. pontját? Bizottsága 5 igen szavazattal meghozta az alábbi határozatot: 14/2008. (II. 11.) PVVB határozat Balmazújváros Város Önkormányzata évi költségvetési rendeletének elfogadásáról. Bizottsága a Balmazújváros Város Önkormányzata évi költségvetési rendeletről szóló határozati javaslat 2. pontját elfogadásra javasolja a Képviselő-testületnek.. Hegedűs János bizottsági elnök: Ki javasolja elfogadásra a határozati javaslat 3. pontját? Bizottsága 4 igen szavazat és 1 tartózkodás mellett meghozta az alábbi határozatot: 15/2008. (II. 11.) PVVB határozat Balmazújváros Város Önkormányzata évi költségvetési rendeletének elfogadásáról. Bizottsága a Balmazújváros Város Önkormányzata évi költségvetési rendeletről szóló határozati javaslat 3. pontját elfogadásra javasolja a Képviselő-testületnek. 3. napirend: Az Önkormányzat többségi tulajdonában lévő gazdasági társaságok (Balmazenergia Kft., Városgazdálkodási Kht., BalmazInterCom Kft., VESZ Nonprofit Kft.) évi üzleti tervének elfogadása. BalmazInterCom Kft. üzleti terve: Hegedűs Tibor ügyvezető: A tervezés során bruttó értékekkel számoltunk. 17 millió forint a kiadás a bekapcsolással kapcsolatban, a társaság emiatt veszteséges. 525 bekapcsolást finanszíroznak, a többit nekünk kell fizetni. Éves szinte a SIEMENS részére 5,1 Mft bérleti díjat terveztünk, erről nincs semmilyen adatunk. Az egyeztetés során majd igyekszünk ezt csökkenteni, de a 2008-ra tervezett díj nem idő arányos, egyenletes díjfizetés mellett 10 Mft körüli éves díjjal kellene számolnunk. A SIEMENS közlése alapján az egyeztetésre áprilisban kerülhet sor. Dr. Orcsik István bizottsági tag: Jelentős bekapcsolás várható-e?

4 Hegedűs Tibor ügyvezető: Kábel TV-re 450 igénylő van jelenleg, Internetre 1000, az Internet jelenleg már beállt. A műsor díjak konkrét számításon alapulnak, egyes műsorok esetén évközi változás lehetséges, reményeink szerint ezek kompenzálják egymást. Nem vagyunk Kábel Szövetségi tagok, ez baj, mert jelentős kedvezményben részesülnénk, de a jelentkezésünk már bent van. Bérvonatkozásban a jelenlegi 3 fő helyett 4 fővel tervezünk, valamint a dolgozók részére évközi béremeléssel. Hegedűs János bizottsági elnök: Egyéb kérdés, hozzászólás van-e? Amennyiben nincs, ki javasolja elfogadásra a határozati javaslatot? Bizottsága 5 igen szavazattal meghozta az alábbi határozatot: 16/2008. (II. 11.) PVVB határozat A BalmazInterCom Kft évi üzleti tervének jóváhagyása Bizottsága A BalmazInterCom Kft évi üzleti tervének jóváhagyását elfogadásra javasolja a Képviselő-testületnek. 4. napirend: Az Önkormányzat többségi tulajdonában lévő gazdasági társaságok (Balmazenergia Kft., Városgazdálkodási Kht., BalmazInterCom Kft., VESZ Nonprofit Kft.) évi üzleti tervének elfogadása. VESZ Nonprofit Kft. üzleti terve: Leiter Katalin osztályvezető: A várható bevételek nagyságát eft összegben, a kiadásokat eft összegben határozta meg. A VESZ Kft. legnagyobb összegű bevétele az OEP által folyósított finanszírozás. A teljes összeg tovább utalásra kerül a szakrendelések számlájára, teljesítményük alapján. A szakellátást és az egészségügyi alapellátást végző orvosok által fizetendő bérleti díj, valamint a szolgálati lakások díja együttesen teszi ki az összes bérleti díjat. A fizetendő díjak a évi szinthez képest 4 % emeléssel lettek beszámítva. A szakrendelések által befizetett vizitdíj szintén a működési bevétel részét képezi. A befizetett összeg 60 %-a a KFT. bevétele marad, míg a 40 % vállalkozóké a szerződés alapján. Hegedűs János bizottsági elnök: Egyéb kérdés, hozzászólás van-e? Amennyiben nincs, ki javasolja elfogadásra a határozati javaslatot? Bizottsága 5 igen szavazattal meghozta az alábbi határozatot:

5 17/2008. (II. 11.) PVVB határozat A Balmazújváros VESZ Városi Egészségügyi Szolgálat Nonprofit Kft évi üzleti tervének jóváhagyása Bizottsága a Balmazújváros VESZ Városi Egészségügyi Szolgálat Nonprofit Kft évi üzleti tervének jóváhagyását elfogadásra javasolja a Képviselő-testületnek. 5. napirend: Előterjesztés a helyben központosított közbeszerzésekről szóló rendelet elfogadása tárgyában. Leiter Katalin osztályvezető: A Lucsik és Társa Kft. elkészítette a helyben központosított közbeszerzésekről szóló rendelet-tervezetét. Az általa irányított szervezetek vonatkozásában a helyi önkormányzat jogosult a közbeszerzéseket összevontan, helyben központosítva lefolytatni. A helyben központosított közbeszerzési eljárásokra a törvény szabályait kell alkalmazni. A közbeszerzés helyben központosításáról az önkormányzat rendeletet alkot. A rendelet célja, hogy szabályozza Balmazújváros Város Önkormányzata és a költségvetési szerveinek helyben központosított közbeszerzések rendszerét, az eljárási szabályokat, illetve meghatározza a csatlakozással érintett szervek körét és a csatlakozás szabályait, továbbá a központosított közbeszerzés hatálya alá tartozó áruk és szolgáltatások körét. Hegedűs János bizottsági elnök: Egyéb kérdés, hozzászólás van-e? Amennyiben nincs, ki javasolja elfogadásra a rendelet tervezetet? Bizottsága 5 igen szavazattal meghozta az alábbi határozatot: 18/2008. (II. 11.) PVVB határozat A helyben központosított közbeszerzésekről szóló rendelet elfogadása tárgyában. Bizottsága a helyben központosított közbeszerzésekről szóló rendeletet elfogadásra javasolja a Képviselő-testületnek. 6. napirend: A Bizottság évi munkatervének jóváhagyása. Kálmán László bizottsági tag: Javaslom hétfőn 14 órakor legyenek a bizottsági ülések. Hegedűs János bizottsági elnök: Egyéb kérdés, hozzászólás van-e? Amennyiben nincs, ki fogadja el, hogy hétfőn 14 órakor legyenek a bizottsági ülések? Bizottsága 5 igen szavazattal meghozta az alábbi határozatot:

6 19/2008. (II. 11.) PVVB határozat A Pénzügyi, Város- és Vállalkozásfejlesztési Bizottság évi munkatervének jóváhagyása. Bizottsága a Bizottság évi munkatervét elfogadta, azzal a módosítással, hogy hétfői napokon 14 órai kezdettel legyenek tartva a bizottsági ülések. Kalmár Zoltán ügyvezető az ülésre megérkezett. 7. napirend: Előterjesztés a Debreceni u. 12. sz alatti terület bérleti díjának megállapítása tárgyában. Dr. Tiba István polgármester bejött az ülésre. Emődi Sándor osztályvezető: A menetrend szerinti feladatokat végző autóbuszok közterületen történő tárolásával kapcsolatban a Hajdú Volán Zrt-nek felajánlottuk a Debreceni u. 12. sz. alatti önkormányzati tulajdonú ingatlan területét az autóbuszok tárolására, ez a belső udvari rész a garázsok előtt megfelelő lenne. Tájékoztatásuk szerint jelenleg 2 db csuklós és 4 db szóló busz elhelyezése szükséges, melynek helyigénye 210 m2. Mivel ők későn végeznek, vállalnák a kapuk zárását. Kati István bizottsági tag az ülésre megérkezett. Dr. Orcsik István bizottsági tag: Ft között legyen havonta. Hegedűs János bizottsági elnök: Javaslat ÁFA, visszaosztva 571 Ft/m2. Egyéb kérdés, hozzászólás van-e? Amennyiben nincs, ki javasolja elfogadásra a bruttó 571.-Ft/m2 összeget? 20/2008. (II. 11.) PVVB határozat A Debreceni u. 12. sz alatti terület bérleti díjának megállapítása tárgyában. Bizottsága az Ötv. 80. (1) bekezdése, továbbá az önkormányzat vagyonáról és a vagyongazdálkodás szabályairól szóló 15/2007. (V.24.) B.újv. Ör. sz. rendelet alapján március 1. napjától határozatlan időre bérbe adja az önkormányzat tulajdonában levő, Balmazújváros, Debreceni u. 12. szám alatt található ingatlan udvarából 210 m2 területet a Hajdú-volán Zrt. részére autóbusz-tárolás céljából. Az autóbuszok megfelelő elhelyezéséhez szükséges feltételek megteremtésének költségei a Hajdú-Volán Zrt-t terhelik. A bérleti díjat a PVV Bizottság bruttó 571 Ft/m2/hóban állapítja meg. A Bizottság felkéri a Polgármesteri Hivatal Jegyzőjét, hogy a bérbeadással kapcsolatos intézkedéseket tegye meg.

7 A bizottság felhatalmazza a Polgármestert a bérleti szerződés megkötésére. Felelős: Szilágyi Jánosné dr. jegyző. Hegedűs János PVVB elnök. Határidő: február 29. és folyamatos. 8. napirend: Az Önkormányzat többségi tulajdonában lévő gazdasági társaságok (Balmazenergia Kft., Városgazdálkodási Kht., BalmazInterCom Kft., VESZ Nonprofit Kft.) évi üzleti tervének elfogadása. Városgazdálkodási Kht. üzleti terve: Kalmár Zoltán ügyvezető: A évi költségvetésből indultunk ki. A Társaság minden tagjának továbbra is az a célja, hogy az alapító és a város teljes megelégedésére végezzük tevékenységünket. Továbbra is alapvető feladatunk a városüzemeltetési tevékenység, melyet az Önkormányzattal kötött szerződés alapján végzünk. Kiemelt célunk, hogy minél több tartós munkanélküli, közhasznú, közcélú és AM-könyves munkaerőt alkalmazzunk. Létszámemelkedés nem lesz 2008-ban, de szakmai átszervezés lesz. Tervezzük bevezetni a mozgó béres rendszer kialakítását. Tevékenységünk igen szerteágazó, sokrétű, azonban a feladatok többségében átfedések vannak. A szokásosnál nagyobb mértékben lesz szükség a fürdőben is a kiadásokra. Meg kell oldanunk a tovább már nem halasztható karbantartási feladatokat, pótolni kell az elhasználódott, tönkrement eszközöket, meg kell felelni az ÁNTSZ és a Környezetvédelmi előírásoknak, követelményeknek. Dr. Orcsik István bizottsági tag: ÁFA visszaigénylés. Kalmár Zoltán ügyvezető: Súlyos helyzet állt elő, a 2008-tól megváltozott ÁFA törvénnyel, melynek kapcsán kedvezőtlenebb feltételek között leszünk kénytelenek működni, gazdálkodni. Lényegesen csökken a visszaigényelhető ÁFA köre és nagysága. A vissza nem igényelhető ÁFA összege jelentősen rontja gazdálkodásunk eredményességét. Bodó László bizottsági tag: 2008-ban lesz-e a fürdőben valamilyen tervezés, pavilon építés? Kalmár Zoltán ügyvezető: Kiadásaink leginkább e területen emelkednek a vártnál nagyobb mértékben. A szigorú előírások betartása nagyon költséges. Az üzemeltetéshez szükséges víz, szennyvíz és energiaköltség minden évben drasztikusan nő. A tisztítószerek, stb. ára folyamatosan emelkedik. Meg lesz pályáztatva egy nagyobb volumenű beruházás és annak keretében lesznek kialakítva majd egy központi épületbe azok a dolgok, amellyel most úgy tűnnek, hogy elmaradtak. Hegedűs János bizottsági elnök: Kérdés, hozzászólás van-e? Amennyiben nincs, ki javasolja elfogadásra a határozati javaslatot?

8 21/2008. (II. 11.) PVVB határozat A Balmazújvárosi Városgazdálkodási Kht évi üzleti tervének jóváhagyása. Bizottsága a Balmazújvárosi Városgazdálkodási Kht évi üzleti tervének jóváhagyását elfogadásra javasolja a Képviselő-testületnek. 9. napirend: Hajdú-Bihari Önkormányzatok Vízmű Zrt. által ajánlott évi víz- és szennyvízdíj díjának megállapítása tárgyában. Hegedűs János bizottsági elnök: Előterjesztést nem kaptam, 3 levél elküldése megtörtént a polgármester úr részéről, válasz még nem érkezett. Mivel semmiféle adat nincs, ezért nem javaslom e napirend testület elé terjesztését, kérném ezen napirend levételét. Kérdés, hozzászólás van-e? Amennyiben nincs, ki támogatja? 22/2008. (II. 11.) PVVB határozat Hajdú-Bihari Önkormányzatok Vízmű Zrt. által ajánlott évi víz- és szennyvízdíj díjának megállapítása tárgyában. Bizottsága a Hajdú-Bihari Önkormányzatok Vízmű Zrt. által ajánlott évi víz- és szennyvízdíj díjának megállapítása napirendet nem javasolja a Képviselő-testület elé terjeszteni. 10. napirend: A Hajdú-Bihar Megyei Területi Agrárkamara bérleti díj felülvizsgálata tárgyában. Emődi Sándor osztályvezető: A kamara az irodahelyiséget heti rendszerességgel 2 alkalommal igénybe veszi, továbbra is segíteni szeretné a gazdálkodókat. A konkrét mezőgazdasági termelők részére kamarai tanácsadó feladata lenne, minimálisan heti 16 órában az UMVP komplex tájékoztatási tevékenység, gazdálkodói információs szolgálat. A KAP-al kapcsolatos szabályozási ismereteket ad át, segíti az intézkedésben való részvételüket, kezeli a nyomtatványokat. Hegedűs János bizottsági elnök: Javaslom, ha a Mezőgazdasági Bizottság szakmailag támogatja, akkor támogassuk. Kérdés, hozzászólás van-e? Amennyiben nincs, ki javasolja elfogadásra a határozati javaslat a. alternatíváját?

9 23/2008. (II. 11.) PVVB határozat A Hajdú-Bihar Megyei Területi Agrárkamara bérleti díj felülvizsgálata tárgyában. Balmazújváros Város Önkormányzatának Pénzügyi Városi- és Vállalkozásfejlesztési Bizottsága a Balmazújváros Város Önkormányzatának a Hajdú-Bihar Megyei Területi Agrárkamara bérleti díj felülvizsgálata tárgyában figyelemmel az Ötv. 80. (1) bekezdése, továbbá az önkormányzat vagyonáról és a vagyongazdálkodás szabályairól szóló 15/2007. (V.24.) B.újv. Ör. sz. rendelet szerint biztosított hatáskörében eljárva Balmazújváros Város Önkormányzata a Pénzügyi, Város- és Vállalkozásfejlesztési Bizottság 192/2007. (XII.10.) számú határozatában meghatározott bérleti szerződések szerint köti meg az új bérleti szerződést március 01-től, mely szerint a bérleti díj mértéke az alábbiak szerint alakul: Bérleti díj: % ÁFA, bruttó: Ft, melynek mértékét a továbbiakban minden év január 01-től az infláció mértékével meg kell emelni. Balmazújváros Város Önkormányzatának Pénzügyi Városi- és Vállalkozásfejlesztési Bizottsága felkéri a Polgármesteri Hivatal jegyzőjét a szükséges bérleti szerződések elkészítésére, valamint felhatalmazza Dr. Tiba István polgármestert a szerződések aláírására. Felelős: Dr. Tiba István polgármester Szilágyi Jánosné dr. jegyző Határidő: február 29. és folyamatos 11. napirend: Ferenczi Gábor Zoltán bérleti kérelme tárgyában. Emődi Sándor osztályvezető: A Balmazújváros, Veres Péter u. 1. sz. előtt lévő könnyűszerkezetű pavilon tulajdonjogában változás történt. Ferenczi Gábor Zoltán kérné az említett területre vonatkozóan a bérleti díjat megállapítani. Hegedűs János bizottsági elnök: Kérdés, hozzászólás van-e? Amennyiben nincs, ki javasolja elfogadásra a határozati javaslatot? 24/2008. (II. 11.) PVVB határozat Ferenczi Gábor Zoltán bérleti kérelme tárgyában. Bizottsága a Ferenczi Gábor Zoltán bérleti kérelme tárgyában figyelemmel az Ötv. 80. (1) bekezdése, továbbá az önkormányzat vagyonáról és a vagyongazdálkodás szabályairól szóló 15/2007. (V.24.) B.újv. Ör.sz. rendelet szerint biztosított hatáskörében eljárva Balmazújváros Város Önkormányzata február 15-től határozatlan időre az alábbi bérleti díjjal adja bérbe a Balmazújváros Város Önkormányzatának tulajdonában lévő 4292 hrsz.-ú közterületből 10,4 m2-t: Ft + 20 % ÁFA/hó, bruttó: Ft/hó, melynek mértékét a továbbiakban minden év január 01-től az infláció mértékével meg kell emelni.

10 Balmazújváros Város Önkormányzatának Pénzügyi Városi- és Vállalkozásfejlesztési Bizottsága felkéri a Polgármesteri Hivatal jegyzőjét a szükséges bérleti szerződések elkészítésére, valamint felhatalmazza Dr. Tiba István polgármestert a szerződések aláírására. Felelős: Dr. Tiba István polgármester Szilágyi Jánosné dr. jegyző. Határidő: február 29. és folyamatos 12. napirend: A BalmazInterCom Kft. iroda- és garázshelyiség bérleti kérelme tárgyában. Emődi Sándor osztályvezető: A társaság fejlődése miatt további helyiségek igénybe vétele válik szükségessé. Hegedűs János bizottsági elnök: Marad a régi ár és kap hozzá 1 irodát és 1 garázst. Kérdés, hozzászólás van-e? Amennyiben nincs, ki javasolja elfogadásra a határozati javaslatot? 25/2008. (II. 11.) PVVB határozat A BalmazInterCom Kft. iroda- és garázshelyiség bérleti kérelme tárgyában. Bizottsága a Balmazújváros Város Önkormányzatának a BalmazInterCom Kft. iroda- és garázshelyiség bérleti kérelme tárgyában figyelemmel az Ötv. 80. (1) bekezdése, továbbá az önkormányzat vagyonáról és a vagyongazdálkodás szabályairól szóló 15/2007. (V.24.) B.újv. Ör.sz. rendelet szerint biztosított hatáskörében eljárva Balmazújváros Város Önkormányzata március 1-től határozatlan időre bérbe adja a BalmazInterCom Kft. által igényel Debreceni u. 12. sz. alatti lévő irodaház mögötti 1 db garázshelyiséget és a 7. számú, 20,4 m2 nagyságú irodahelyiséget. A március 01-től érvényes bérleti díjak alapján 50 %-os, Ft + ÁFA/m2/hó bérleti díjat kell alkalmazni. A korábban bérbeadott helyiség kiegészül az iroda és garázs alapterületével, s a korábbi bérleti díj a 3 helyiségre összességében módosul a 8 %-os inflációval. A bérleti díjak mértékét a továbbiakban minden év január 01-től az infláció mértékével meg kell emelni. Balmazújváros Város Önkormányzatának Pénzügyi Városi- és Vállalkozásfejlesztési Bizottsága felkéri a Polgármesteri Hivatal jegyzőjét a szükséges bérleti szerződések elkészítésére, valamint felhatalmazza Dr. Tiba István polgármestert a szerződések aláírására. Felelős: Dr. Tiba István polgármester Szilágyi Jánosné dr. jegyző Határidő: február 29. és folyamatos

11 Mivel több napirend nem volt és kérdés, hozzászólás nem merült fel, így a bizottság elnöke az ülést bezárta. Kmf. Hegedűs János bizottsági elnök

J e g y z ő k ö n y v

J e g y z ő k ö n y v J e g y z ő k ö n y v Készült: A Balmazújvárosi Közös Önkormányzati Hivatal Tanácskozótermében (4060 Balmazújváros, Kossuth tér 4-5.) Balmazújváros Város Önkormányzat Pénzügyi, Mezőgazdasági és Környezetvédelmi

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Balmazújváros Város Polgármesteri Hivatal dísztermében Balmazújváros Város Önkormányzat Képviselő-testületének 2008. november 6-i rendkívüli nyílt üléséről. Jelen vannak:

Részletesebben

Jegyzőkönyv. 1. napirend: Előterjesztés Balmazújváros Város Önkormányzata által zárt körben kibocsátott kötvény rájegyzés tárgyában.

Jegyzőkönyv. 1. napirend: Előterjesztés Balmazújváros Város Önkormányzata által zárt körben kibocsátott kötvény rájegyzés tárgyában. Jegyzőkönyv Készült: A Polgármesteri Hivatal Tanácskozótermében Balmazújváros Város Önkormányzat Pénzügyi, Város- és Vállalkozásfejlesztési Bizottságának 2008. október 01-i nyílt üléséről. Jelen vannak:

Részletesebben

J e g y z ő k ö n y v

J e g y z ő k ö n y v J e g y z ő k ö n y v Készült: A Polgármesteri Hivatal Tanácskozótermében Balmazújváros Város Önkormányzat Intézményfelügyeleti, Szociális és Közbiztonsági Bizottság 2012. január 26-i nyílt üléséről. Jelen

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Balmazújvárosi Közös Önkormányzati Hivatal dísztermében (4060 Balmazújváros, Kossuth tér 4-5.) Balmazújváros Város Önkormányzat Képviselő-testületének 2015. március 30-i

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Balmazújváros Város Polgármesteri Hivatal dísztermében Balmazújváros Város Önkormányzat Képviselő-testületének 2011. június 16-i rendkívüli nyílt üléséről. Jelen vannak:

Részletesebben

J e g y z ő k ö n y v

J e g y z ő k ö n y v PÁPA VÁROS ÖNKORMÁNYZATÁNAK PÉNZÜGYI BIZOTTSÁGA E L N Ö K É T Ő L Szám: 7/4-18/2011. J e g y z ő k ö n y v Készül: a Pénzügyi Bizottság 2011. november 23-án 10 óra 05 perckor kezdődő, a Polgármesteri Hivatal

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. Készült: Rakamaz Város Önkormányzata Városgazdálkodási Bizottságának szeptember 15. napján megtartott üléséről.

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. Készült: Rakamaz Város Önkormányzata Városgazdálkodási Bizottságának szeptember 15. napján megtartott üléséről. J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: a 2008. szeptember 15. napján megtartott üléséről. Jelen vannak: Héri Viktor a bizottság elnöke, Bodnár János, Tóth István bizottság tagok, Palsics János bizottsági tag a

Részletesebben

J e g y z ő k ö n y v

J e g y z ő k ö n y v J e g y z ő k ö n y v (hangszalagos rögzítéssel) Készült: Sárbogárd Város Önkormányzat Képviselőtestületének és Nagylók Községi Önkormányzat Képviselőtestületének 2011. május 10-én a Sárbogárdi Polgármesteri

Részletesebben

1. Napirendi pont: Tájékoztató a Balmazújvárosi Közös Önkormányzati Hivatal munkájáról, a megjelent fontosabb jogszabályokról

1. Napirendi pont: Tájékoztató a Balmazújvárosi Közös Önkormányzati Hivatal munkájáról, a megjelent fontosabb jogszabályokról J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: A Balmazújvárosi Közös Önkormányzati Hivatal Tanácskozótermében (4060 Balmazújváros, Kossuth tér 4-5.) Balmazújváros Város Önkormányzat Ügyrendi és Jogi Bizottságának 2014.

Részletesebben

a./ Tárgysorozata b./ Jegyzőkönyve c./ Határozata T Á R G Y S O R O Z A T

a./ Tárgysorozata b./ Jegyzőkönyve c./ Határozata T Á R G Y S O R O Z A T ABOD KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK 2016. október 17. napján az Edelényi Közös Önkormányzati Hivatal Abodi Kirendeltségén (3753 Abod, Magyar út 42.) megtartott rendkívüli nyílt ülésének a./

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Balmazújváros Város Polgármesteri Hivatal dísztermében Balmazújváros Város Önkormányzat Képviselő-testületének 2008. augusztus 19-i rendkívüli nyílt üléséről. Jelen vannak:

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. Ki az, aki egyetért a meghívóban szereplő napirendi pontokkal?

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. Ki az, aki egyetért a meghívóban szereplő napirendi pontokkal? J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: A Balmazújvárosi Közös Önkormányzati Hivatal Tanácskozótermében (4060 Balmazújváros, Kossuth tér 4-5.) Balmazújváros Város Önkormányzat Ügyrendi és Jogi Bizottságának 2015.

Részletesebben

Jegyzőkönyv. Hegedűs János bizottsági elnök köszönti az ülésen megjelenteket, majd megállapítja, hogy a Bizottság 4 fővel határozatképes.

Jegyzőkönyv. Hegedűs János bizottsági elnök köszönti az ülésen megjelenteket, majd megállapítja, hogy a Bizottság 4 fővel határozatképes. Jegyzőkönyv Készült: A Polgármesteri Hivatal Tanácskozótermében Balmazújváros Város Önkormányzat Pénzügyi, Város- és Vállalkozásfejlesztési Bizottságának 2009. november 24-i nyílt üléséről. Jelen vannak:

Részletesebben

J e g y z ő k ö n y v

J e g y z ő k ö n y v J e g y z ő k ö n y v Készült: A Polgármesteri Hivatal Tanácskozótermében Balmazújváros Város Önkormányzat Szociális, Ifjúságvédelmi és Lakásügyi Bizottságának 2010. február 15-i nyílt üléséről. Jelen

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V 15/2012. TERKA J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Egyek Nagyközség Polgármesteri Hivatalának tanácskozó termében 2012. december 10. napján 14:30 órai kezdettel az Ügyrendi Bizottság nyilvános ülésén. Jelen

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Balmazújvárosi Közös Önkormányzati Hivatal dísztermében (4060 Balmazújváros, Kossuth tér 4-5.) Balmazújváros Város Önkormányzat Képviselő-testületének 2015. június 18-i rendkívüli

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö NY V : Készült Ócsa Város Önkormányzat Képviselő-testületének 2014. szeptember 08. napján 18 órakor megtartott üléséről.

J E G Y Z Ő K Ö NY V : Készült Ócsa Város Önkormányzat Képviselő-testületének 2014. szeptember 08. napján 18 órakor megtartott üléséről. J E G Y Z Ő K Ö NY V : Készült Ócsa Város Önkormányzat Képviselő-testületének 2014. szeptember 08. napján 18 órakor megtartott üléséről. Ülés helye: Polgármesteri Hivatal, Tanácsterem A Képviselő-testület

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Balmazújvárosi Közös Önkormányzati Hivatal dísztermében (4060 Balmazújváros, Kossuth tér 4-5.) Balmazújváros Város Önkormányzat Képviselő-testületének 2014. április 23-i

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. Zirc Városi Önkormányzat, Lókút Község Önkormányzata és. Borzavár Községi Önkormányzat Képviselő-testületeinek

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. Zirc Városi Önkormányzat, Lókút Község Önkormányzata és. Borzavár Községi Önkormányzat Képviselő-testületeinek 1/ 2016. szám J E G Y Z Ő K Ö N Y V Zirc Városi Önkormányzat, Lókút Község Önkormányzata és Borzavár Községi Önkormányzat Képviselő-testületeinek 2016. január 28-án 18,00 órai kezdettel tartott együttes

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Balmazújváros Város Polgármesteri Hivatal dísztermében Balmazújváros Város Önkormányzat Képviselő-testületének 2011. március 30-i rendkívüli nyílt üléséről. Jelen vannak:

Részletesebben

Előterjesztés az önkormányzat 2009. évi költségvetési terve megtárgyalására és elfogadására

Előterjesztés az önkormányzat 2009. évi költségvetési terve megtárgyalására és elfogadására Előterjesztés az önkormányzat 2009. évi költségvetési terve megtárgyalására és elfogadására A hatásköri törvény 139. (1) bekezdés a) pontban foglalt kötelezettségemnek eleget téve a mellékelt költségvetési

Részletesebben

A polgármester köszönti a megjelenteket. Megállapítja, hogy az 5 fős testület minden tagja jelen van, az ülés határozatképes, azt megnyitja.

A polgármester köszönti a megjelenteket. Megállapítja, hogy az 5 fős testület minden tagja jelen van, az ülés határozatképes, azt megnyitja. J e g y z ő k ö n y v Készült: Ötvöskónyi Község Önkormányzata Képviselő-testületének 2018. december 19.-én, a Községházán 10 órai kezdettel megtartott, munkaterv szerinti soron következő nyilvános üléséről.

Részletesebben

H O M O K B Ö D Ö G E

H O M O K B Ö D Ö G E Szám: 327-7/2013. H O M O K B Ö D Ö G E Község Önkormányzat Képviselő-testületének 2013. július 22. napján 19 órakor megtartott képviselő-testületi üléséről készült jegyzőkönyv 2 Homokbödöge Község Önkormányzat

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V Balatonszőlős Község Önkormányzata B A L A T O N S Z Ő L Ő S Szám:101/21-34/2013. J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Balatonszőlős Község Önkormányzata Képviselő-testületének 2013. június 18-án, 18:00 órai

Részletesebben

14/2015. (VII.23.) Önk. sz. JEGYZŐKÖNYV a Városi Önkormányzat Képviselő-testületének 2015. július 23-án megtartott rendkívüli üléséről

14/2015. (VII.23.) Önk. sz. JEGYZŐKÖNYV a Városi Önkormányzat Képviselő-testületének 2015. július 23-án megtartott rendkívüli üléséről Bátonyterenye Város Önkormányzata Képviselő-testülete 14/2015. (VII.23.) Önk. sz. JEGYZŐKÖNYV a Városi Önkormányzat Képviselő-testületének 2015. július 23-án megtartott rendkívüli üléséről 2 Bátonyterenye

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Balmazújváros Város Polgármesteri Hivatal dísztermében Balmazújváros Város Önkormányzat Képviselő-testületének 2012. június 29-i rendkívüli nyílt üléséről. Jelen vannak:

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V PÁPA VÁROS ÖNKORMÁNYZATÁNAK GAZDASÁGI BIZOTTSÁGA J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Pápa Város Polgármesteri Hivatalban, a Városfejlesztési Osztály hivatali helyiségében, a Gazdasági Bizottság 2011. december

Részletesebben

Bekecs község Önkormányzatának Képviselő-testülete JEGYZŐKÖNYV

Bekecs község Önkormányzatának Képviselő-testülete JEGYZŐKÖNYV Bekecs község Önkormányzatának Képviselő-testülete JEGYZŐKÖNYV Bekecs község Önkormányzati Képviselő-testületének 2002. július 11-én megtartott rendkívüli üléséről 1 Bekecs község Önkormányzatának Képviselőtestülete

Részletesebben

J e g y z ő k ö n y v

J e g y z ő k ö n y v J e g y z ő k ö n y v Készült: A Polgármesteri Hivatal Tanácskozótermében Balmazújváros Város Önkormányzat Pénzügyi, Város- és Vállalkozásfejlesztési Bizottságának 2008. június 23-i nyílt üléséről. Jelen

Részletesebben

2015. f e b r u á r 1 6. Veresegyház Város Polgármesteri Hivatal 111. számú termében, án 16:00 órakor kezdődő Pénzügyi Bizottsági ülésén.

2015. f e b r u á r 1 6. Veresegyház Város Polgármesteri Hivatal 111. számú termében, án 16:00 órakor kezdődő Pénzügyi Bizottsági ülésén. Veresegyház Város Önkormányzata J E G Y Z Ő K Ö N Y V P é n z ü g y i B i z o t t s á g i ülés 2015. f e b r u á r 1 6. Készült: Veresegyház Város Polgármesteri Hivatal 111. számú termében, 2015.02.16-án

Részletesebben

Monostorpályi Község Önkormányzat Képviselő-testületének 2012. november 24-n megtartott rendkívüli nyílt ülésének

Monostorpályi Község Önkormányzat Képviselő-testületének 2012. november 24-n megtartott rendkívüli nyílt ülésének Monostorpályi Község Önkormányzat Képviselő-testületének 2012. november 24-n megtartott rendkívüli nyílt ülésének a. napirendje b. jegyzőkönyve c. határozatok: 97-99 /2012. (XI. 24.) számú határozatok.

Részletesebben

J e g y z ő k ö n y v

J e g y z ő k ö n y v 1 SZIKSZÓ VÁROS ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE Szám: SZ/17-27/2016. J e g y z ő k ö n y v Készült Szikszó Város Önkormányzat Képviselő-testületének 2016. december 13. napján 7.30 órakor a Szikszói Közös

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: A Balmazújvárosi Közös Önkormányzati Hivatal Tanácskozótermében (4060 Balmazújváros, Kossuth tér 4-5.) 2016. január 26-án 16 30 órakor Balmazújváros Város Önkormányzat Ügyrendi

Részletesebben

2/2014. Kishartyán Községi Önkormányzat február 19-én megtartott ülésének jegyzőkönyve

2/2014. Kishartyán Községi Önkormányzat február 19-én megtartott ülésének jegyzőkönyve 2/2014. Kishartyán Községi Önkormányzat 2014. február 19-én megtartott ülésének jegyzőkönyve 1 Jegyzőkönyv Készült: Kishartyán Községi Önkormányzat Képviselő-testületének 2014. február 19-én 15.00 órakor

Részletesebben

Keszthely Város Önkormányzata Képviselő-testülete 2013. október 4-én (péntek) 11.05 órai kezdettel megtartott rendkívüli nyílt üléséről.

Keszthely Város Önkormányzata Képviselő-testülete 2013. október 4-én (péntek) 11.05 órai kezdettel megtartott rendkívüli nyílt üléséről. Szám: 1/1-173/2013. J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Keszthely Város Önkormányzata Képviselő-testülete 2013. október 4-én (péntek) 11.05 órai kezdettel megtartott rendkívüli nyílt üléséről. Az ülés helye:

Részletesebben

Valente József képviselő távolmaradása okát előzetesen jelezte.

Valente József képviselő távolmaradása okát előzetesen jelezte. 1 Szám: 20-50/2011. TELEPÜLÉSI ÖNKORMÁNYZAT SÜMEGPRÁGA 8351 SÜMEGPRÁGA, RÁKÓCZI U. 17. T/F: 87/350-587 J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: 2011. október 6-án 17,45 órakor kezdődött nyilvános üléséről. Az ülés

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V 1 J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült 2011. december 13-án a ség tanácskozó helyiségében tartott soros nyilvános testületi ülésén. JELEN VANNAK: Sipos Balázs Fekete Csaba al Sipos László képviselők Nagy Gáborné

Részletesebben

Jegyzőkönyv. Pördefölde Községi Önkormányzat Képviselő-testületének 2015. április 29-én megtartott nyílt ülésről.

Jegyzőkönyv. Pördefölde Községi Önkormányzat Képviselő-testületének 2015. április 29-én megtartott nyílt ülésről. 215/5/2015 Zala Megye Pördefölde Jegyzőkönyv Pördefölde Községi Önkormányzat Képviselő-testületének 2015. április 29-én megtartott nyílt ülésről. Rendelet: 4/2015. (IV.30.) önkormányzati rendelet önkormányzat

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. Bodnár László polgármester, Dr. Kóder László jegyző, Kőpájer Istvánné jegyzőkönyvvezető.

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. Bodnár László polgármester, Dr. Kóder László jegyző, Kőpájer Istvánné jegyzőkönyvvezető. J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: 2015. május 15. napján 8 00 órától a Rakamazi Közös Önkormányzati Hivatal tanácstermében megtartott üléséről. Jelen vannak: Fotta Csaba a bizottság elnöke, Krausz Csaba,

Részletesebben

Dozmat Község Önkormányzata Képviselő-testülete február 5- i nyílt ülésének jegyzőkönyve

Dozmat Község Önkormányzata Képviselő-testülete február 5- i nyílt ülésének jegyzőkönyve 1/2014. Dozmat Község Önkormányzata Képviselő-testülete 2014. február 5- i nyílt ülésének jegyzőkönyve Tartalmazza: 1/2014. (II.10.) önkormányzati rendeletet az önkormányzat 2014. évi költségvetéséről

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. Készült: 2009.december 15-én du.14.00 órai kezdettel megtartott képviselőtestületi ülésről.

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. Készült: 2009.december 15-én du.14.00 órai kezdettel megtartott képviselőtestületi ülésről. J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: 2009.december 15-én du.i kezdettel megtartott képviselőtestületi ülésről. Jelen vannak: Morvai István polgármester, Meggyes Attiláné alpolgármester,barna Zoltán, Gál Tiborné,

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV. Készült: Pásztó Városi Önkormányzat Képviselő-testülete 2012. szeptember 10-én megtartott rendkívüli üléséről.

JEGYZŐKÖNYV. Készült: Pásztó Városi Önkormányzat Képviselő-testülete 2012. szeptember 10-én megtartott rendkívüli üléséről. JEGYZŐKÖNYV Készült: Pásztó Városi Önkormányzat Képviselő-testülete 2012. szeptember 10-én megtartott rendkívüli üléséről. Jelen vannak: Sisák Imre, Volek György, Barna Tibor Józsefné, dr. Becsó Károly,

Részletesebben

Püspökladány Város Önkormányzat Pénzügyi és Ügyrendi Bizottsága 2009. október 22-i ülésén hozott határozatai

Püspökladány Város Önkormányzat Pénzügyi és Ügyrendi Bizottsága 2009. október 22-i ülésén hozott határozatai Püspökladány Város Önkormányzat Pénzügyi és Ügyrendi Bizottsága 2009. október 22-i ülésén hozott határozatai 39/2009.(X.22.) Közbeszerzési Szabályzat módosítása 40/2009.(X.22.) Az önkormányzat 2009. évi

Részletesebben

Polgármesteri Hivatal 9082 Nyúl, Kossuth L. u. 46. Szám: 14-25/2008. J E G Y Z Ő K Ö N Y V

Polgármesteri Hivatal 9082 Nyúl, Kossuth L. u. 46. Szám: 14-25/2008. J E G Y Z Ő K Ö N Y V Polgármesteri Hivatal 9082 Nyúl, Kossuth L. u. 46. Szám: 14-25/2008. J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: 2008. december 12-én megtartott rendkívüli üléséről. Jelen vannak: polgármester Lengyel István alpolgármester

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Jelen vannak: J E G Y Z Ő K Ö N Y V Hatvan Város Önkormányzata Képviselő-testületének Szociális és Lakásügyi Bizottsága 2014. június 23-án (hétfő) 15:00 órai kezdettel a Polgármesteri Hivatal

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV. Készült a Galambok Község Önkormányzata Képviselőtestülete január 30-án 15,30 órai kezdettel megtartott rendkívüli nyílt üléséről.

JEGYZŐKÖNYV. Készült a Galambok Község Önkormányzata Képviselőtestülete január 30-án 15,30 órai kezdettel megtartott rendkívüli nyílt üléséről. JEGYZŐKÖNYV Készült a Galambok Község Önkormányzata Képviselőtestülete 2017. január 30-án 15,30 órai kezdettel megtartott rendkívüli nyílt üléséről. Jelen vannak: Bertók Ferenc polgármester, Borbás Sándor

Részletesebben

PALOZNAK KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATA PALOZNAK

PALOZNAK KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATA PALOZNAK PALOZNAK KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATA PALOZNAK Szám: 2/189-3/2013. JEGYZŐKÖNYV KÉSZÜLT: ÜLÉS HELYE: JELEN VANNAK: BEJELENTÉSSEL TÁVOL: TANÁCSKOZÁSI JOGGAL MEGHÍVOTT: Paloznak Község Önkormányzat Képviselő-testületének

Részletesebben

Szeghalom Roma Nemzetiségi Önkormányzat JEGYZŐ KÖNYV

Szeghalom Roma Nemzetiségi Önkormányzat JEGYZŐ KÖNYV Szeghalom Roma Nemzetiségi Önkormányzat 5520 Szeghalom, Szabadság tér 4-8. Tel.: 66/371-611, Fax: 66/371-623 Iktatószám: 383/2013. JEGYZŐ KÖNYV Készült: Szeghalom Roma Nemzetiségi Önkormányzatának 2013.

Részletesebben

KAPOSVÁR MEGYEI JOGÚ VÁROS KÖZGYŰLÉSÉNEK JOGI, ÜGYRENDI ÉS ÖSSZEFÉRHETETLENSÉGI BIZOTTSÁGA JEGYZŐKÖNYV

KAPOSVÁR MEGYEI JOGÚ VÁROS KÖZGYŰLÉSÉNEK JOGI, ÜGYRENDI ÉS ÖSSZEFÉRHETETLENSÉGI BIZOTTSÁGA JEGYZŐKÖNYV KAPOSVÁR MEGYEI JOGÚ VÁROS KÖZGYŰLÉSÉNEK JOGI, ÜGYRENDI ÉS ÖSSZEFÉRHETETLENSÉGI BIZOTTSÁGA JEGYZŐKÖNYV amely készült Kaposvár Megyei Jogú Város Közgyűlése Jogi, Ügyrendi és Összeférhetetlenségi Bizottsága

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V Abony Város Önkormányzat Képviselő-testületének 2013. január 09-i nyílt üléséről

J E G Y Z Ő K Ö N Y V Abony Város Önkormányzat Képviselő-testületének 2013. január 09-i nyílt üléséről Városi Önkormányzat Képviselő-testülete 2740 Abony, Kossuth tér 1. 1/2013/JT. 2/2013. sz. határozat J E G Y Z Ő K Ö N Y V Abony Város Önkormányzat Képviselő-testületének 2013. január 09-i nyílt üléséről

Részletesebben

Jegyzőkönyv. 1. napirend: Előterjesztés a Hajdú-Bihar Megyei Temetkezési Vállalat tulajdonosi közgyűlése tárgyában.

Jegyzőkönyv. 1. napirend: Előterjesztés a Hajdú-Bihar Megyei Temetkezési Vállalat tulajdonosi közgyűlése tárgyában. Jegyzőkönyv Készült: A Polgármesteri Hivatal Tanácskozótermében Balmazújváros Város Önkormányzat Pénzügyi, Mezőgazdasági és Környezetvédelmi Bizottságának 2011. május 13-i nyílt üléséről. Jelen vannak:

Részletesebben

IPOLYSZÖG KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATA KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK 1. számú J E G Y Z Ő K Ö N Y V E

IPOLYSZÖG KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATA KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK 1. számú J E G Y Z Ő K Ö N Y V E IPOLYSZÖG KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATA KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK 1. számú J E G Y Z Ő K Ö N Y V E Készült: Ipolyszög Község Önkormányzata Képviselő-testületének 2017. január 26. napján megtartott üléséről. Jelen

Részletesebben

Polgármester javasolja, hogy a testület a meghívóban 1. sz. melléklet szereplő, alábbi napirend szerint tartsa az ülését:

Polgármester javasolja, hogy a testület a meghívóban 1. sz. melléklet szereplő, alábbi napirend szerint tartsa az ülését: 1 SZIKSZÓ VÁROS ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE Szám: 002/9/2015. J e g y z ő k ö n y v Készült Szikszó Város Önkormányzat Képviselő-testületének 2015. június 12. napján 7.30 órakor a Szikszói Közös Önkormányzati

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Jelen vannak: J E G Y Z Ő K Ö N Y V Hatvan Város Önkormányzata Képviselő-testületének Szociális és Lakásügyi Bizottsága 2014. február 24-én (hétfő) 15:00 órai kezdettel a Polgármesteri Hivatal

Részletesebben

Készült: A Képviselő-testület október 24-én megtartott rendes üléséről. Kurucz Attila Deák Attila k é p v i s e l ő k

Készült: A Képviselő-testület október 24-én megtartott rendes üléséről. Kurucz Attila Deák Attila k é p v i s e l ő k Dörgicse Község Önkormányzata D Ö R G I C S E Szám:301/39-39/2013. J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: A Képviselő-testület 2013. október 24-én megtartott rendes üléséről. Jelen voltak: Kis-Pál Miklós polgármester

Részletesebben

A polgármester megállapítja, hogy az ülés határozatképes, mert 7 fő képviselő jelen van.

A polgármester megállapítja, hogy az ülés határozatképes, mert 7 fő képviselő jelen van. 51 J E G Y ZŐKÖNYV Készült: Rakamaz Város Képviselő-testületének 2012. február 29. napján megtartott rendkívüli üléséről. Jelen vannak: Farkas Ernő polgármester Cseh Béla Héri Viktor Nádasdi Frida Palsics

Részletesebben

J e g y z ő k ö n y v (hangszalagos rögzítéssel)

J e g y z ő k ö n y v (hangszalagos rögzítéssel) J e g y z ő k ö n y v (hangszalagos rögzítéssel) Készült: Sárbogárd Város Önkormányzat Képviselőtestületének, Hantos Községi Önkormányzat Képviselőtestületének és Nagylók Községi Önkormányzat Képviselőtestületének

Részletesebben

Jegyzőkönyv. Nyírlövő Község Önkormányzata Nyírlövő Kossuth Lajos utca 46. Telefon: 45/ , fax: 45/

Jegyzőkönyv. Nyírlövő Község Önkormányzata Nyírlövő Kossuth Lajos utca 46. Telefon: 45/ , fax: 45/ Nyírlövő Község Önkormányzata Nyírlövő Kossuth Lajos utca 46. Telefon: 45/704-002, fax: 45/704-060 email:nyirlovo@vodafone.hu Jegyzőkönyv Készült: Nyírlövő Község Önkormányzata Képviselőtestületének és

Részletesebben

a./ Tárgysorozata b./ Jegyzőkönyve c./ Határozata T Á R G Y S O R O Z A T 1./ évi járási startmunka Mezőgazdasági programelem jóváhagyásáról

a./ Tárgysorozata b./ Jegyzőkönyve c./ Határozata T Á R G Y S O R O Z A T 1./ évi járási startmunka Mezőgazdasági programelem jóváhagyásáról SZAKÁCSI KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK 2017. január 12. napján az Edelényi Közös Önkormányzati Hivatalban (3780 Edelény, István király útja 52.) megtartott rendkívüli nyílt ülésének a./ Tárgysorozata

Részletesebben

KÖZÖSSÉGI AUTÓBUSZ ÉRTÉKESÍTÉSÉHEZ TULAJDONOSI DÖNTÉSEK MEGHOZATALA

KÖZÖSSÉGI AUTÓBUSZ ÉRTÉKESÍTÉSÉHEZ TULAJDONOSI DÖNTÉSEK MEGHOZATALA RÉTSÁG VÁROS ÖNKORMÁNYZATÁNAK KÉPVISELŐ-TESTÜLETE 2651 Rétság, Rákóczi út 20. Telefon: 35/550-100 www.retsag.hu Email: hivatal@retsag.hu Előterjesztést készítette: Fodor Rita Előterjesztő: Hegedűs Ferenc

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V 11/2016. J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Egyek Nagyközség Polgármesteri Hivatalának tanácskozó termében 2016. november 21. napján 14:00 órai kezdettel az Ügyrendi Bizottság nyilvános ülésén. Jelen vannak:

Részletesebben

a./ Tárgysorozata b./ Jegyzőkönyve c./ Határozata T Á R G Y S O R O Z A T

a./ Tárgysorozata b./ Jegyzőkönyve c./ Határozata T Á R G Y S O R O Z A T EDELÉNY VÁROS ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE 2013. november 28-án az Edelényi Közös Önkormányzati Hivatalban (Edelény, István király útja 52.) megtartott rendkívüli nyílt ülésének a./ Tárgysorozata b./

Részletesebben

J e g y z ő k ö n y v

J e g y z ő k ö n y v J e g y z ő k ö n y v Készült: A Polgármesteri Hivatal Tanácskozótermében Balmazújváros Város Önkormányzat Ügyrendi és Jogi Bizottságának 2008. október 20-i nyílt üléséről. Jelen vannak: Bizottság részéről:

Részletesebben

Jegyző könyv. Készült Ásotthalom Község Önkormányzata Képviselő-testülete május 29- én órai kezdettel megtartott rendkívüli nyílt ülésén.

Jegyző könyv. Készült Ásotthalom Község Önkormányzata Képviselő-testülete május 29- én órai kezdettel megtartott rendkívüli nyílt ülésén. Jegyző könyv Készült Ásotthalom Község Önkormányzata Képviselő-testülete 2008. május 29- én 16 00 órai kezdettel megtartott rendkívüli nyílt ülésén. A Képviselőtestületi ülés helye: Polgármesteri Hivatal

Részletesebben

1. Tájékoztató az előző időszak óta eltelt eseményekről

1. Tájékoztató az előző időszak óta eltelt eseményekről Kóny Község Önkormányzata Képviselő-testülete 9144 Kóny, Rákóczi u. 30. Tel.: 96/280-140. Szám: 1-22/2011. J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült Kóny Község Önkormányzata Képviselő-testülete 2011. december 28-án,

Részletesebben

J e g y z ő k ö n y v. Készült a Képviselő-testület 2013. december 30-án 13.00 órai kezdettel tartott nyilvános üléséről.

J e g y z ő k ö n y v. Készült a Képviselő-testület 2013. december 30-án 13.00 órai kezdettel tartott nyilvános üléséről. Képviselő-testület Szigliget J e g y z ő k ö n y v Készült a Képviselő-testület 2013. december 30-án 13.00 órai kezdettel tartott nyilvános üléséről. Az ülés helye: Polgármesteri Hivatal Jelen vannak:

Részletesebben

NEMTI KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATÁNAK KÉPVISELŐ-TESTÜLETE. 3/2013. sz. jegyzőkönyve. a február 21-én megtartott üléséről

NEMTI KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATÁNAK KÉPVISELŐ-TESTÜLETE. 3/2013. sz. jegyzőkönyve. a február 21-én megtartott üléséről NEMTI KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATÁNAK KÉPVISELŐ-TESTÜLETE 3/2013. sz. jegyzőkönyve a 2013. február 21-én megtartott üléséről Jegyzőkönyv Készült: Nemti Község Önkormányzatának Képviselő-testülete 2013. február

Részletesebben

Felsőpáhok Község Önkormányzata Képviselő-testülete 8395 Felsőpáhok, Szent I. u. 67. J e g y z ő k ö n y v

Felsőpáhok Község Önkormányzata Képviselő-testülete 8395 Felsőpáhok, Szent I. u. 67. J e g y z ő k ö n y v Szám: 38-8/2010. Felsőpáhok Község Önkormányzata Képviselő-testülete 8395 Felsőpáhok, Szent I. u. 67. J e g y z ő k ö n y v Készült: Felsőpáhok Község Önkormányzatának Képviselő-testülete 2010. május 27-én

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Hajdúsámson Város Önkormányzata Képviselő-testületének 2012. április 16-án (hétfő) de.: 9.00 órára összehívott rendkívüli ülésén Jelen vannak: Hamza Gábor polgármester, Tóth

Részletesebben

Határozatok: - 41/2013. (IV. 4.) számú határozat: Simon János és Czibere József kérelme a művelődési ház bérlésére vonatkozóan

Határozatok: - 41/2013. (IV. 4.) számú határozat: Simon János és Czibere József kérelme a művelődési ház bérlésére vonatkozóan Monostorpályi Község Önkormányzat Képviselő-testületének 2013.április 4.-én megtartott rendkívüli nyílt ülésének a. napirendje b. könyve c. határozatok:41/2013. (IV. 4.) számú határozat d. rendeletek:

Részletesebben

11. Jegyzőkönyv. 2./ Javaslat Egyházasdengeleg Község Önkormányzata vagyonáról szóló rendelet megalkotására

11. Jegyzőkönyv. 2./ Javaslat Egyházasdengeleg Község Önkormányzata vagyonáról szóló rendelet megalkotására 11. Jegyzőkönyv Készült: Egyházasdengeleg Község Önkormányzata Képviselő- testületének 2013. július 2-án 13.00 órától megtartott üléséről. Jelen vannak:, Berkes Balázs polgármester, Jakus Árpádné, Kovácsné

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V J E G Y Z Ő K Ö N Y V Környezetvédelmi és Mezőgazdasági Bizottsága 2008. április 15-én tartott munkaterv szerinti nyilvános üléséről Jelen voltak: Dr. Ferenczi Attila bizottság elnöke Mezei Zsolt bizottsági

Részletesebben

MUTATÓ. Vezseny Községi Önkormányzat Képviselő-testületének február 24-én megtartott soron kívüli nyílt testületi üléséről. Hat. Rend.

MUTATÓ. Vezseny Községi Önkormányzat Képviselő-testületének február 24-én megtartott soron kívüli nyílt testületi üléséről. Hat. Rend. MUTATÓ Vezseny Községi Önkormányzat Képviselő-testületének 2014. február 24-én megtartott soron kívüli nyílt testületi üléséről Tárgy: Hat. Rend. száma: Vezseny Községi Önkormányzat Képviselő-testülete

Részletesebben

J e g y z ő k ö n y v

J e g y z ő k ö n y v J e g y z ő k ö n y v Készült: A Balmazújvárosi Közös Önkormányzati Hivatal Tanácskozótermében (4060 Balmazújváros, Kossuth tér 4-5.) Balmazújváros Város Önkormányzat Pénzügyi, Mezőgazdasági és Környezetvédelmi

Részletesebben

J e g y z ő k ö n y v. Készült Szigliget Község Önkormányzata Képviselő-testületének június 15-én 8.00 órakor tartott rendkívüli üléséről.

J e g y z ő k ö n y v. Készült Szigliget Község Önkormányzata Képviselő-testületének június 15-én 8.00 órakor tartott rendkívüli üléséről. Képviselő-testület Szigliget J e g y z ő k ö n y v Készült Szigliget Község Önkormányzata Képviselő-testületének 2017. június 15-én 8.00 órakor tartott rendkívüli üléséről. Az ülés helye: Polgármesteri

Részletesebben

Polgármester javasolja, hogy a testület a meghívóban 1. sz. melléklet szereplő, alábbi napirend szerint tartsa ülését:

Polgármester javasolja, hogy a testület a meghívóban 1. sz. melléklet szereplő, alábbi napirend szerint tartsa ülését: 1 SZIKSZÓ VÁROS ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE Szám: SZ/17-13/2016. J e g y z ő k ö n y v Készült Szikszó Város Önkormányzat Képviselő-testületének 2016. június 15. napján 7.30 órakor a Szikszói Közös

Részletesebben

Bizottsági ülések időpontjai:

Bizottsági ülések időpontjai: Bizottsági ülések időpontjai: Gazdasági, Idegenforgalmi és Környezetvédelmi Bizottság 2005. október 17. (hétfő) 17 óra Oktatási, Kulturális és Közművelődési Bizottság 2005. október 17. (hétfő) 16 óra Ifjúsági,

Részletesebben

EDELÉNY VÁROSI ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE 2011. március 31-én megtartott rendkívüli ülésének

EDELÉNY VÁROSI ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE 2011. március 31-én megtartott rendkívüli ülésének EDELÉNY VÁROSI ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE 2011. március 31-én megtartott rendkívüli ülésének a./ Tárgysorozata b./ Jegyzőkönyve c./ Határozata T Á R G Y S O R O Z A T 1./ Helyi Építési Szabályzat

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. Készült: Rakamaz Város Önkormányzata Városgazdálkodási Bizottságának november 15. napján megtartott üléséről.

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. Készült: Rakamaz Város Önkormányzata Városgazdálkodási Bizottságának november 15. napján megtartott üléséről. J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: 2010. november 15. napján megtartott üléséről. Jelen vannak: Héri Viktor a bizottság elnöke, Palsics János, Jakab Magdolna a bizottság tagjai, Farkas Ernő polgármester, Dr.

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV. Készült: Rakamaz Város Önkormányzata Városgazdálkodási Bizottságának május 28. napján megtartott üléséről.

JEGYZŐKÖNYV. Készült: Rakamaz Város Önkormányzata Városgazdálkodási Bizottságának május 28. napján megtartott üléséről. JEGYZŐKÖNYV Készült: a 2008. május 28. napján megtartott üléséről. Jelen vannak: Héri Viktor a bizottság elnöke, Jakab Magdolna Palsics János Tóth István bizottsági tagok, Távolmaradt: Farkas Ernő polgármester

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. Készült: Mende Községi Önkormányzat Képviselőtestületének 2014. március 31.-én 18 órakor megtartott üléséről.

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. Készült: Mende Községi Önkormányzat Képviselőtestületének 2014. március 31.-én 18 órakor megtartott üléséről. J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Mende Községi Önkormányzat Képviselőtestületének 2014. március 31.-én 18 órakor megtartott üléséről. Az ülés helye: Községháza tanácskozó terme, Fő utca 14. Jelen vannak:

Részletesebben

Készült: Domony Község Roma Nemzetiségi Önkormányzat Képviselő-testületének június 30.-án megtartott testületi ülésén.

Készült: Domony Község Roma Nemzetiségi Önkormányzat Képviselő-testületének június 30.-án megtartott testületi ülésén. J E G Y ZŐKÖNYV Készült: Domony Község Roma Nemzetiségi Önkormányzat Képviselő-testületének 2015. június 30.-án megtartott testületi ülésén. Helye: Polgármesteri Hivatal Domony, Fő út 98. Jelen vannak:

Részletesebben

J e g y z ő k ö n y v

J e g y z ő k ö n y v J e g y z ő k ö n y v (hangszalagos rögzítéssel) Készült: Sárbogárd Város Önkormányzat Képviselőtestületének és Nagylók Községi Önkormányzat Képviselőtestületének 2011. november 15-én a Sárbogárdi Polgármesteri

Részletesebben

H O M O K B Ö D Ö G E

H O M O K B Ö D Ö G E Szám: 327-2/2013. H O M O K B Ö D Ö G E Község Önkormányzat Képviselő-testületének 2013. február 13. napján 17 óra 30 perckor megtartott képviselő-testületi üléséről készült jegyzőkönyv 2 Homokbödöge Község

Részletesebben

FARKASGYEPŰ KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE

FARKASGYEPŰ KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE FARKASGYEPŰ KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE Cím: 8582 Farkasgyepű, Petőfi Sándor u. 42. Tel/fax: (89)584-200 e-mail: onkormanyzat@farkasgyepu.hu Szám: 20/2013. J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Farkasgyepű

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: 2014. január 16-án megtartott soron kívüli nyílt ülésén, a Polgármesteri Hivatal dísztermében Jelen vannak: Drávucz Katalin polgármester levezetése mellett, Bagi Zsolt, Dr.

Részletesebben

J e g y z ő k ö n y v

J e g y z ő k ö n y v Tarhos Község Önkormányzata Képviselő-testülete 5641 Tarhos, Petőfi u. 2. J e g y z ő k ö n y v Készült: Tarhos Község Önkormányzata Képviselő-testületének 2013. december 19-én megtartott soron következő,

Részletesebben

T Á R G Y S O R O Z A T

T Á R G Y S O R O Z A T Roma Nemzetiségi Önkormányzat Tiszaszentmárton Képviselőtestületének 2016. 05.30. napján 16:00-tól megtartott ülésének: a.) jegyzőkönyve b.) tárgysorozata c.) határozatai 8-11/2016. T Á R G Y S O R O Z

Részletesebben

Jegyzőkönyv. Zalamerenye Község Önkormányzata Képviselőtestülete január 14-én. megtartott rendkívüli nyílt üléséről

Jegyzőkönyv. Zalamerenye Község Önkormányzata Képviselőtestülete január 14-én. megtartott rendkívüli nyílt üléséről Határozat:1-3. Rendelet: 1-4. Jegyzőkönyv Zalamerenye Község Önkormányzata Képviselőtestülete 2015. január 14-én megtartott rendkívüli nyílt üléséről 1 Jegyzőkönyv Készült Zalamerenye Község Önkormányzata

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV. Abádszalók Város Képviselő-testületének szeptember 3-án tartott üléséről. Rendelet és Határozatok mutatója

JEGYZŐKÖNYV. Abádszalók Város Képviselő-testületének szeptember 3-án tartott üléséről. Rendelet és Határozatok mutatója JEGYZŐKÖNYV Abádszalók Város Képviselő-testületének 2013. szeptember 3-án tartott üléséről Rendelet és Határozatok mutatója 10/2013. (IX: 04.) önkormányzati rendelet Az Önkormányzat 2013. évi válságköltségvetéséről

Részletesebben

IPOLYSZÖG KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATA KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK 4. számú J E G Y Z Ő K Ö N Y V E

IPOLYSZÖG KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATA KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK 4. számú J E G Y Z Ő K Ö N Y V E IPOLYSZÖG KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATA KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK 4. számú J E G Y Z Ő K Ö N Y V E Készült: Ipolyszög Község Önkormányzata Képviselő-testületének 2018. március 27. napján megtartott üléséről. Jelen

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült Buzsák Község Önkormányzat Képviselő-testülete és Táska Község Önkormányzat Képviselő-testülete 2009. február 23-án megtartott együttes ülésén Jelen vannak: Buzsák Község

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V 4/2018. J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Egyek Nagyközség Polgármesteri Hivatalának tanácskozó termében 2018. március 26. napján 14:30 órai kezdettel az Ügyrendi Bizottság nyilvános ülésén. Jelen vannak:

Részletesebben

a./ Tárgysorozata b./ Jegyzőkönyve c./ Határozata T Á R G Y S O R O Z A T

a./ Tárgysorozata b./ Jegyzőkönyve c./ Határozata T Á R G Y S O R O Z A T EDELÉNY VÁROS ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE 2015. március 30-án a Városháza Dísztermében (Edelény, István király útja 52.) megtartott rendkívüli nyílt ülésének a./ Tárgysorozata b./ Jegyzőkönyve c./

Részletesebben

Jegyzőkönyv. Győrfiné Papp Judit polgármester szavasára teszi az 1. napirendi pont levételét a testületi ülésről.

Jegyzőkönyv. Győrfiné Papp Judit polgármester szavasára teszi az 1. napirendi pont levételét a testületi ülésről. - 244 - Jegyzőkönyv Készült: Jármi Község Önkormányzata Képviselő-testületének 2014. október 2-án megtartott nyilvános üléséről. Az ülés helye: Jármi Község Önkormányzata képviselő-testületének hivatali

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V Szeged Megyei Jogú Város Közgyűlése Pénzügyi Bizottsága szeptember 17-én tartott üléséről. Városüzemeltetési Iroda

J E G Y Z Ő K Ö N Y V Szeged Megyei Jogú Város Közgyűlése Pénzügyi Bizottsága szeptember 17-én tartott üléséről. Városüzemeltetési Iroda J E G Y Z Ő K Ö N Y V Szeged Megyei Jogú Város Közgyűlése Pénzügyi Bizottsága 2010. szeptember 17-én tartott üléséről Jelen vannak: Virág András a bizottság elnöke Póda Jenő a bizottság alelnöke Lauer

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. Borsosgyőri Városrész Önkormányzata Testületének február 11-i ülésén.

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. Borsosgyőri Városrész Önkormányzata Testületének február 11-i ülésén. BORSOSGYŐRI VÁROSRÉSZ ÖNKORMÁNYZATA Szám: 1/22-1/2015. J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Borsosgyőri Városrész Önkormányzata Testületének 2015. február 11-i ülésén. Jelen vannak:, Benkő Dezső, Simon Sándor,

Részletesebben

IPOLYSZÖG KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATA KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK 11. számú J E G Y Z Ő K Ö N Y V E

IPOLYSZÖG KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATA KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK 11. számú J E G Y Z Ő K Ö N Y V E IPOLYSZÖG KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATA KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK 11. számú J E G Y Z Ő K Ö N Y V E Készült: Ipolyszög Község Önkormányzata Képviselő-testületének 2016. október 27. napján megtartott üléséről. Jelen

Részletesebben

IPOLYSZÖG KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATA KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK 6. számú J E G Y Z Ő K Ö N Y V E

IPOLYSZÖG KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATA KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK 6. számú J E G Y Z Ő K Ö N Y V E IPOLYSZÖG KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATA KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK 6. számú J E G Y Z Ő K Ö N Y V E Készült: Ipolyszög Község Önkormányzata Képviselő-testületének 2017. június 27. napján megtartott üléséről. Jelen

Részletesebben