Réthy István író távozott az ülésről. A testület 4 szavazattal - ellenszavazat és tartózkodás nélkül- egyhangúlag a javasolt napirendet elfogadta.

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "Réthy István író távozott az ülésről. A testület 4 szavazattal - ellenszavazat és tartózkodás nélkül- egyhangúlag a javasolt napirendet elfogadta."

Átírás

1 NEMESHANY TELEPÜLÉSI ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE Szám:.../ J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült Nemeshany Települési Önkormányzat Képviselő-testületének 2011.február 14-én 10 órai kezdettel megtartott nyilvános üléséről Az ülés helye: Faluház Nemeshany Jelen vannak: Kiss József Attila polgármester Csordás Anna Tünde, Nagy Géza, Vesztróczi Attila képviselők Nagyné Soós Erzsébet körjegyző Joó Lászlóné jegyzőkönyvvezető Távolmaradását bejelentette: Paálné Nagy Irén alpolgármester Kiss József Attila polgármester: Köszöntötte testületi ülésen megjelent képviselőket, körjegyző asszonyt, jegyzőkönyvvezetőt. Megállapította, hogy a testületi ülésen a 4 fő képviselőből 3 fő megjelent, így az ülés határozatképes, azt megnyitotta. Külön köszöntötte a testületi ülésen megjelent Réthy István írót, akinek át is adta a szót. Réthy István író: Megköszönte a tisztelt polgármester úrnak, képviselő uraknak és hölgyeknek, valamint a körjegyzőasszonynak, hogy a novelláskötetének kiadásához szükséges pénzösszeget biztosították. Örömmel újságolta, hogy a kötet már megjelent, ezért ebből az alkalomból minden képviselő részére egy-egy dedikált példányt átadott. A községi könyvtár részére is átnyújtott két darab tiszteletpéldányt. Kiss József Attila polgármester: Megköszönte Réthy István úrnak, hogy a novellásköteteket mind a képviselők, mind a községi könyvtár részére átadta. Munkájához további sok sikert, és jó egészséget kívánt. Réthy István író távozott az ülésről Kiss József Attila polgármester: Javasolta képviselő-testületnek, hogy kiküldött meghívóban szereplő napirendek kerüljenek megtárgyalásra. A testület 4 szavazattal - ellenszavazat és tartózkodás nélkül- egyhangúlag a javasolt napirendet elfogadta. N A P I R E N D 1./ Jelentés az önkormányzat lejárt határidejű határozatainak végrehajtásáról, az átruházott hatáskörben hozott döntésekről és a két ülés közötti fontosabb eseményekről 2./ Az önkormányzat évi költségvetési rendeletének megtárgyalása és elfogadása Előadó. Kiss József Attila polgármester

2 3./ Közös Fenntartású Családsegítő és Gyermekjóléti Szolgálat Csabrendek évi költségvetésnek megtárgyalása és elfogadása Előadó. Nagyné Soós Erzsébet körjegyző 4./ Sümegi Napfény szociális Segítő Központ évi költségvetésének megtárgyalása és elfogadása Előadó: Nagyné Soós Erzsébet körjegyző 5./Családsegítő és Gyermekjóléti Feladatokat Ellátó Intézményi Társulás Társulási Megállapodásának módosítása Előadó: Nagyné Soós Erzsébet körjegyző 6.//Egyéb, vegyes ügyek 6.1./ Nemeshany Petőfi u szám alatti lakóingatlan megvásárlása 6.2./ Bardonné Tobak Marianna nemeshanyi lakás szolgálati lakás bérleti díj ügye 6.3./ Réthy István író részére nyújtott támogatás elszámolása 6.4./ Veszprém Megyei Falugondnokok Egyesületének támogatása Előadó Kiss József Attila polgármester 6.5./ Ajkai Polgári Védelmi Kirendeltség támogatása 6.6./ Költségátalány megállapítása a polgármester részére 2 N A P I R E N D TÁRGYALÁSA 1./ Jelentés az önkormányzat lejárt határidejű határozatainak végrehajtásáról, az átruházott hatáskörben hozott döntésekről és a két ülés közötti fontosabb eseményekről A jelentés jegyzőkönyv mellékletét képezi. Kiss József Attila polgármester szóbeli előterjesztése: Ismertette a testülettel, hogy az előző testületi ülésen döntést hoztak arról, hogy az önkormányzati tulajdonban lévő utánfutót mennyiért biztosítják a lakosság részére. Nagy felháborodást keltett a két ezer forintos összeg, mert valakinek csak egy félórára kellene, valakinek egy délelőttre, és nagyon sokan soknak tartják ezt a díjat. Javasolta, hogy két órás időtartamra Ft-ot, 2 órán felüli időtartamra Ft-ot kérjenek az utánfutót igénybevevőktől. Kérte a képviselők véleményét az elhangzottakkal kapcsolatban. Kérdés nem hangzott el. Hozzászólás:

3 3 Vesztróczi Attila képviselő: Egyetért a polgármester úr javaslatával, hiszen a lakosság sokallta a két ezer forintos összeget. 14/2011. ÖKT. N. sz. HATÁROZAT Nemeshany Települési Önkormányzat Képviselő-testülete 124/2010. ÖKT. N. (XI.18.) sz. határozatát módosítja, miszerint az önkormányzat tulajdonában lévő Suller gyártmányú HWH 791 rendszámú utánfutóját igény esetén bérbe adja a falu lakóinak -legfeljebb 2 órára szóló igénybevétel esetén Ft/alkalom, -két órát meghaladó igénybevétel esetén Ft/alkalom összegért. A testület felkéri a polgármestert, hogy gondoskodjon arról, hogy igény esetén a bérleti szerződés megkötésre, és a bérleti díj pedig az igénybevétel előtt befizetésre kerüljön az önkormányzat számára. Határidő: folyamatos 2./ Az önkormányzat évi költségvetési rendeletének megtárgyalása és elfogadása Előadó. Kiss József Attila polgármester A rendelet a jegyzőkönyv mellékletét képezi. Kiss József Attila polgármester: Ismertette a testülettel, hogy évre vonatkozó költségvetést a képviselők megkapták. A bevételi és kiadási főösszeget e ft-ban állapították meg. Az önkormányzati képviselők tiszteletdíját évben a bruttó havi Ft helyett javasolta Ft-ban megállapítani, amelyet havonta utólag kerül kifizetésre. Szeretné ha a község iparűzési adóját valamilyen formában eltörölnék, és ez az összeg úgy kerülne befizetésre, hogy a vállalkozók a Nemeshanyért Egyesületet támogatnák. Fejlesztésként szeretné, ha a község óvodájában a világítótesteket korszerűbbre, valamint a kazánt kicserélnék. Az önkormányzati hivatalába szeretne egy új fénymásoló berendezést, valamint egy új laptopot vásárolni, ha azok már teljesen elromlanak. Árajánlatot kapott ezekre a műszaki cikkekre a fénymásolót 60 e Ft-ért, a számítógépet 181 e Ft-ért kínálják. Igény lenne egy kistraktor vásárlására is, amelynek ára Ft, amelyet a költségvetésben biztosítani kell ebben az évben a város és községgazdálkodási szakfeladaton. Ezzel a géppel biztosítanák télen a hóeltakarítást, valamint tavasztól őszig a fűnyírást. Kérte, hogy az említett javaslatokat a képviselők fogadják el. Hozzászólás nem hangzott el. Kérdés: Nagy Géza képviselő: A szemétszállítási díj nagyon magas lesz az idei évtől, nem tudja, hogy a polgármester úr az ajkai Avar Kft-vel milyen álláspontra jutott az ügyben, hogy 60, 80, 120 literes edényzetet biztosítanak e község lakóinak?

4 Kiss József Attila polgármester válasza: Egyeztető tárgyalások voltak, de sajnos az árakon változtatni nem tudnak. Annyit tudnak, hogy júliusig indul a próbaüzem, és addig a hulladékot már az új szeméttároló telepre kell szállítani, amelynek költségei magasak. Összefoglalva a kiküldött javaslathoz képest 3 helyen javasol módosítást: 1. A képviselői tiszteletdíj Ft/hó összegről Ft/ hó összegre emelése forint betervezése kistraktor vásárlásra forint betervezése ingatlanvásárlásra. A feladatok fedezetét az önkormányzat 2010.évi pénzmaradványa adja. Kérte a költségvetés elfogadását. 4 következő rendeletét: 2/2011. ÖNKORMÁNYZATI Rendelet Nemeshany Települési Önkormányzat Képviselő-testülete az önkormányzat évi költségvetéséről szóló rendelet-tervezetet az ülésen elhangzott módosító javaslatokkal elfogadta, és a rendeletet 2/2011. szám alatt rendeletei közé iktatta. Képviselő-testület felkéri a körjegyzőt, hogy a rendelet kihirdetéséről gondoskodjon. Felelős: Nagyné Soós Erzsébet körjegyző Határidő: február / Közös Fenntartású Családsegítő és Gyermekjóléti Szolgálat Csabrendek évi költségvetésnek megtárgyalása és elfogadása Előadó. Nagyné Soós Erzsébet körjegyző Jóváhagyott költségvetés a jegyzőkönyv mellékletét képezi. Kiss József Attila polgármester: A település gyermekjóléti feladatai a Közös Fenntartású Családsegítő és Gyermekjóléti Szolgálat látja el, és mivel társulásban működnek, a szolgálat teljes költségvetését el kell fogadni. Ismertette a költségvetési számokat, egyúttal elmondta, hogy a költségvetésben szereplő 220 e Ft-os hiányt kell bepótolni a szolgáltatást igénybe vevő önkormányzatoknak. Ennek értelmében az önkormányzat erre a feladatra 37 e Ft-os összeget tervezetek a évi költségvetésében. Hozzászólás: Nagyné Soós Erzsébet körjegyző: A szolgálat működésére vonatkozó társulási megállapodásban a 0-17 éves korú gyermekek számának megfelelő Ft/fő összegű támogatási összeg szerepel /ez a 2009-ben meghatározott összeg!/ A megállapodás infláció-követő tendenciát határozott meg, azonban a normatív támogatás nagyságrendje ezt nem követi meg, így jelenleg is az előbbiek szerint meghatározott összeggel járulnak hozzá az önkormányzatok a költségvetéshez, ez évben 96 gyermek vonatkozásában. Kiss József Attila polgármester: Javasolta elfogadásra a Közös Fenntartású Családsegítő és Gyermekjóléti Szolgálat költségvetését.

5 5 15/2011. ÖKT. N. sz. HATÁROZAT Nemeshany Település Önkormányzata a Közös Fenntartású Családsegítő és Gyermekjóléti Szolgálat 2011.évi költségvetését eft kiadással, eft bevétellel 220 eft hiánnyal elfogadta. A községi önkormányzat a Társulási Megállapodásban foglaltak szerint, a gyermekjóléti feladatok ellátásához évben is, a normatív hozzájáruláson felül, a gesztor önkormányzat kimutatása alapján hozzájárulást fizet. A 2011.évi hozzájárulás összege a naptári év első napján fennálló 0-17 éves korú gyermekek lélekszáma alapján, 96 fő figyelembevételével összesen Ft/év, mely összeget június 30-ig egy összegben utal gesztor Csabrendek Önkormányzat számlájára. A képviselő-testület felkéri a körjegyzőt, hogy döntéséről Csabrendek Település Önkormányzatát tájékoztassa, és gondoskodjon a támogatás határidőben történő átutalásáról. Felelős: Nagyné Soós Erzsébet körjegyző Határidő: március 10. illetve június / Sümegi Napfény szociális Segítő Központ évi költségvetésének megtárgyalása és elfogadása Előadó: Nagyné Soós Erzsébet körjegyző A napirendi ponttal kapcsolatos költségvetés a jegyzőkönyv mellékletét képezi. Nagyné Soós Erzsébet körjegyző: Tájékoztatta a testületet, hogy a megküldött tervezet alapján egyedül a Támogató Szolgálat fenntartásához kell támogatást nyújtani 2011.évben. Ez az összeg a kiküldött anyaghoz képest változott, mivel a mai napon tartott egyeztető tárgyaláson más javaslat alakult ki a résztvevők véleménye alapján, erről polgármester úr ad majd tájékoztatást. Sem a gyermekjóléti szolgálatot, sem a házi segítségnyújtást nem vesszük igénybe az intézménytől, a családsegítés pedig a polgármesteri hivatal tájékoztatása alapján - kijön az állami normatívából. Kérdés nem hangzott el. Hozzászólás: Kiss József Attila polgármester: A mai napon Sümeg város kezdeményezésére költségvetéssel kapcsolatos egyeztetés volt a polgármesteri hivatalban. A jelenlévő polgármesterek véleménye alapján nem igazságos az, hogy a támogató szolgáltatást lakosságszám alapján finanszírozzák, hiszen van jó néhány olyan önkormányzat, amelyik igénybe sem veszi. Ezért olyan a jelenlévők számára elfogadható javaslatot fogadtak el, hogy a különbözet 50 %-át lakosságszám arányosan, míg a másik 50 %-át igénybevétel arányosan finanszírozzák. Javasolta a Képviselő-testületnek, hogy a Sümegi Napfény Szociális Segítő Központ évi

6 6 költségvetését ennek megfelelően fogadják el. Nemeshany Települési Önkormányzat Képviselő-testülete 4 szavazattal - ellenszavazat és tartózkodás nélkül - egyhangúlag meghozta a 16/2011. ÖKT. N. sz. HATÁROZAT Nemeshany Települési Önkormányzat Képviselő-testülete Sümegi Napfény Szociális Segítő Központ évi költségvetését az előterjesztésnek, illetőleg a Támogató Szolgálat vonatkozásában az ülésen elhangzott módosításnak megfelelően elfogadta. Képviselő-testület felkéri polgármestert, hogy a Képviselő-testület döntéséről Sümeg Város Önkormányzatát tájékoztassa és gondoskodjon a támogatás határidőben történő átutalásáról. Határidő: február 28, illetve 2011.december /Családsegítő és Gyermekjóléti Feladatokat Ellátó Intézményi Társulás Társulási Megállapodás módosítása Előadó: Nagyné Soós Erzsébet körjegyző Nagyné Soós Erzsébet körjegyző: Ismertette az előterjesztést, mely a társulásban ellátott feladatokkal kapcsolatos jogszabályi változások tükrében elemzi a Családsegítő és Gyermekjóléti Feladatokat Ellátó Intézményi Társulásról szóló megállapodás módosításának szükségességét. A módosítás lényege röviden, hogy a Közös Fenntartású Családsegítő és Gyermekjóléti Szolgálat által biztosított személyes gondoskodást nyújtó ellátások /melyek közül a Körjegyzőség településeit csak a gyermekjóléti szolgáltatás érinti/ igénybevételét, a térítési díjak megállapítását a gesztor Csabrendek települési önkormányzat képviselő-testülete rendeletében szabályozza. A fenntartással kapcsolatos feladat- és hatásköröket Csabrendek Települési Önkormányzat Képviselő-testülete gyakorolja, a működéssel kapcsolatos adminisztratív feladatokat a csabrendeki Körjegyzőség látja el. Ez a módosítás kerül beépítésre - a társult önkormányzatok képviselő-testületeinek jóváhagyását követően a társulási megállapodásba. Amennyiben a fenti feladatokra a társulás valamennyi tagja felhatalmazza a gesztort, akkor ez így a jövőben végre egyértelműen működhet, de ennek ezidáig jogszabályi akadálya volt. Kiss József Attila polgármester: Javasolta a társulási megállapodás fentiek szerinti módosításának képviselő-testület általi jóváhagyását. Nemeshany Települési Önkormányzat Képviselő-testülete tartózkodás nélkül egyhangúlag az alábbi határozatot hozta: 4 szavazattal, ellenszavazat és

7 7 17/2011. ÖKT. N számú H a t á r o z a t Nemeshany Települési Önkormányzat Képviselő-testülete a Családsegítő és Gyermekjóléti Feladatokat Ellátó Intézményi Társulásról szóló megállapodás 5/A.2. Pontjának az alábbiak szerint történő módosításáról határozott: 5/A.2. Az intézmény közös fenntartásával kapcsolatos feladat- és hatásköröket Csabrendek Települési Önkormányzat Képviselőtestülete gyakorolja. Az intézmény által biztosított személyes gondoskodást nyújtó ellátások /gyermekjóléti szolgálat, házi segítségnyújtás, nappali szociális ellátás, családsegítés, szociális étkeztetés/ igénybevételét, a fizetendő térítési díjak megállapítását Csabrendek Települési Önkormányzat Képviselő-testülete rendeletében szabályozza. A társulás működésével kapcsolatos adminisztratív koordináló feladatokat Csabrendek, Hosztót, Szentimrefalva, Veszprémgalsa, Zalaszegvár Települési Önkormányzatok Körjegyzősége látja el.. Képviselő-testület felhatalmazza a polgármestert és a körjegyzőt az egységes szerkezetbe foglalt Családsegítő és Gyermekjóléti Feladatokat Ellátó Intézményi Társulás Társulási megállapodásának aláírására. A képviselő-testület felkéri a körjegyzőt, hogy a döntéséről Csabrendek Település Önkormányzatát tájékoztassa. Nagyné Soós Erzsébet körjegyző Határidő: március //Egyéb, vegyes ügyek 6.1./ Nemeshany Petőfi u szám alatti lakóingatlan megvásárlása Kiss József Attila polgármester: Ismertette a testülettel, hogy Pék Róbert Endre 8330 Sümeg, Kossuth L. u. 23. szám alatti lakos a tulajdonát képező 8471 Nemeshany, Petőfi u hrsz szám alatti ingatlanát felajánlotta az Önkormányzat részére Ft-os vételáron. Mivel annak idején a szolgálati lakások eladása után úgy határoztak, hogy minél előbb szeretnék a két szolgálati lakást pótolni, melyből egy lakást már megvásároltak községen belül, ezért most jó vételnek tűnik második szolgálati lakásként a felajánlott ingatlan. Javasolta a polgármester úr, hogy mivel az ingatlan a faluházzal szemben található, nézzék meg és utána határozzanak a vételajánlatról. A képviselő-testület megtekintette a Nemeshany, Petőfi u hrsz-ú ingatlant. Kérdés nem hangzott el. Hozzászólás:

8 8 Csordás Anna Tünde képviselő: Elfogadhatónak tartotta az ingatlan állapotát, némi felújítással lakhatóvá lehet tenni az épületet. A felajánlott árat is jónak tartotta, ezért javasolta megvételre az ingatlant. Így a Csizmadia Zoltán által fizetett vételárból mindkét önkormányzati ingatan pótlása meglesz, és még a felújításra is lesz szabad pénzeszköz. Kiss József Attila polgármester: Ismertette a testülettel, hogy kizárólag tehermentes állapotban, a szükséges közművekkel ellátott (tartozás mentes) ingatlant kíván az önkormányzat részére megvásárolni. A tulajdonos a vételár megfizetése esetén felajánlott még forint összegű anyagot, amely a lakóház felújítására fordítható. Kérte a testületet értsenek egyet a fenti feltételekkel rendelkező ingatlan megvásárlásával. Nemeshany Települési Önkormányzat Képviselő-testülete tartózkodás nélkül egyhangúlag az alábbi határozatot hozta: 4 szavazattal, ellenszavazat és 18/2011. ÖKT. N. sz. HATÁROZAT Nemeshany Települési Önkormányzat Képviselő-testülete a Nemeshany, Petőfi u.150. szám alatt található 100 hrsz-ú, kivett lakóház, udvar, gazdasági épület elnevezésű 723 m2 nagyságú belterületi ingatlant megvásárolja tulajdonosától Pék Róbert Endre, Tapolca, Barackvirág u.9. szám alatti lakostól Ft-os vételáron. A képviselő-testület csak tehermentes, a meglévő közművekkel működő, tartozás mentes ingatlant vesz birtokba. A testület felkérte a polgármestert, hogy a fenti feltételeknek megfelelő ingatlan adásvételi szerződésének elkészíttetéséről gondoskodjon. Határidő: február / Bardonné Tobak Marianna nemeshanyi lakás szolgálati lakás bérleti díj ügye Kiss József Attila polgármester: Bardonné Tobak Marianna nemeshanyi óvónő azzal a kéréssel fordult az önkormányzathoz, hogy szolgálati bérleti szerződését szeretné meghosszabbítani.. A bérlő kérésére javasolta, hogy január 1. napjától egy éves időtartamra december 31. napjáig szerződése meghosszabbításra kerüljön. Kérte a képviselők véleményét az üggyel kapcsolatban. Kérdés, hozzászólás nem hangzott el. 19/2011. ÖKT. N. sz. HATÁROZAT Nemeshany Település Önkormányzati Képviselő-testülete az

9 9 önkormányzat tulajdonában álló Nemeshany, Petőfi u szám alatti önkormányzati bérlakás bérlőjeként Bardonné Tobak Marianna kérelmezőt a 38/2010.(IV.19.) határozatával kijelölte. A Képviselő-testület a bérleti jogviszonyt változatlan feltételekkel, a bérlő kérelmére január 1. napjától kezdődően egy év időtartamra, december 31. napjáig meghosszabbítja. A testület felkéri a polgármestert, hogy a bérleti szerződés meghosszabbításáról gondoskodjon. Felelős: Kiss József Attila Határidő: február / Réthy István író részére nyújtott támogatás elszámolása Kiss József Attila polgármester: Ismertette a testülettel, hogy Réthy István író elküldte az önkormányzat részére az "Úton, hulló csillagok alatt" című novelláskötetének számláját, amelynek nyomdai költségei Ft-ba került, ebből az önkormányzat 50 e Ft-os támogatást biztosított. Kérte a képviselő-testületet, hogy az elszámolást fogadják el. 20/2011. ÖKT. N. sz. HATÁROZAT Nemeshany Települési Önkormányzat Képviselő-testülete az Önkormányzat 122/2010. (XI.18.) sz. határozata alapján forint összegű támogatást nyújtott a Réthy István községi író "Úton, hulló csillagok alatt" című novelláskötetének megjelentetéséhez. A támogatás felhasználásáról a Réthy István Nemeshany, Petőfi u sz. alatti lakos, író által készített és benyújtott részletes elszámolást a képviselő-testület elfogadta. 6.4./ Veszprém Megyei Falugondnokok Egyesületének támogatása Előadó Kiss József Attila polgármester Kiss József Attila polgármester: Ismertette, hogy a Veszprém Megyei Falugondnokok Egyesülete elnöke támogatási kérelemmel fordul az önkormányzathoz, hogy a helyi költségvetés összeállítása időszakában az egyesületet támogassák, hiszen minden évben szakmai tapasztalatcsere látogatásokat tesznek megyék szolgálatainak megismerése céljából, valamint külföldi tapasztalatcseréken is részt vesznek. Elmondta, hogy az önkormányzatok évről évre nehezebb anyagi helyzetbe kerülnek, és az idei évben nagy beruházás előtt állnak, hiszen a községek szennyvízcsatorna beruházása már folyamatban van, amelynek költségei megterhelőek lesznek mind a lakosságnak, mind a négy község önkormányzatának. Kérte a képviselők véleményét az elhangzottakkal kapcsolatban. Kérdés, hozzászólás nem hangzott el.

10 10 21/2011. ÖKT. N. sz. HATÁROZAT Nemeshany Település Önkormányzati Képviselő-testülete a Veszprém Megyei Falugondnokok Egyesületének támogatási kérelmét évi költségvetéséből támogatni nem tudja. Képviselő-testület felkéri a polgármestert, hogy a testület döntéséről tájékoztassa az Egyesületet. Határidő: 2011.március / Ajkai Polgári Védelmi Kirendeltség támogatása Kiss József Attila polgármester: Elmondta, hogy az ajkai Polgári Védelmi Kirendeltség támogatást kér az önkormányzattól, hiszen a természeti katasztrófák egy része ugyan előre jelezhető, ám annak bekövetkezéséhez hátralévő idő gyakran nem elégséges a védekezés megszervezéséhez. A civilizációs veszélyforrások területén az ipari és technikai fejlődés következtében kialakult eseménykövető jelző rendszerek, azonban az emberi hiba, a mulasztás, legrosszabb esetben a szándékosság bármikor előfordulhat. A évben jelentkezett ár- és belvíz helyzetek kezelése (védekezéshez homokzsákot tudtunk biztosítani), valamint a vörös iszap katasztrófa során tett intézkedések is bizonyították, hogy környezetünkben egyre több olyan kihívás jelenik meg, amikor a településen meglévő erők, eszközök nem elégségesek a megfelelő beavatkozásokhoz. Nem javasolta támogatni a polgári védelmi kirendeltséget az előző napirendnél ismertetett indokok alapján. Kérte a képviselők véleményét az elhangzottakkal kapcsolatban. Kérdés, hozzászólás nem hangzott el. 22/2011. ÖKT. N. sz. HATÁROZAT Nemeshany Település Önkormányzati Képviselő-testülete a Veszprém Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság Polgári Védelmi Kirendeltség Ajka támogatási kérelmét évi költségvetéséből támogatni nem tudja. Képviselő-testület felkéri a polgármestert, hogy a testület döntéséről tájékoztassa a Katasztrófavédelmi Igazgatóságot. Határidő: március 1.

11 / Költségátalány megállapítása a polgármester részére Kiss József Attila polgármester: Ismertette a testülettel, hogy az idei költségvetésben január 1-től szeretné, ha költségátalányként mindenkori illetménye 20 %-ának megfelelő összegben, jelenleg Ft/hó összeget állapítanának meg részére. Eddig útiszámlával számolta el a saját gépkocsijával történő hivatalos ügyben történő kilométer futtatást. Kérte a képviselők véleményét az elhangzottakkal kapcsolatban. Kérdés, hozzászólás nem hangzott el. 23/2011. ÖKT. N. sz. HATÁROZAT Nemeshany Település Önkormányzati Képviselő-testülete az évi LXIV. törvény 18.. (2) -(3) bekezdése alapján január 1-ei hatállyal Kiss József Attila polgármester költségátalányának mértékét mindenkori illetménye 20 %-ának megfelelő - jelenleg Ft/hó - összegben állapítja meg. A Képviselő-testület felkéri a Körjegyzőt, hogy a polgármester költségátalányának folyósítása ügyében intézkedjen. Felelős: Nagyné Soós Erzsébet körjegyző Határidő: február 28. Mivel a nyilvános ülésnek több napirendje nem volt, a testület zárt ülésen folytatta tovább munkáját. k.m.f. Nagyné Soós Erzsébet Kiss József Attila körjegyző polgármester

JEGYZŐKÖNYV. Bodorfa Települési Önkormányzat Képviselő-testületének február 15-én 17 órai kezdettel tartott nyilvános testületi üléséről

JEGYZŐKÖNYV. Bodorfa Települési Önkormányzat Képviselő-testületének február 15-én 17 órai kezdettel tartott nyilvános testületi üléséről BODORFA TELEPÜLÉSI ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐTESTÜLETE Szám: 379-8/2011. 1 JEGYZŐKÖNYV Bodorfa Települési Önkormányzat Képviselő-testületének 2011. február 15-én 17 órai kezdettel tartott nyilvános testületi

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. Készült a Nemeshany Település Önkormányzati Képviselő-testületének december 8-án 17 órai kezdettel

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. Készült a Nemeshany Település Önkormányzati Képviselő-testületének december 8-án 17 órai kezdettel NEMESHANY KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATA 8471 Nemeshany, Petőfi u. 85. Szám: 584-.../2009. 1 J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült a Nemeshany Település Önkormányzati Képviselő-testületének Az ülés helye: Faluház Nemeshany

Részletesebben

2./ Gyepükaján Települési Önkormányzat évi költségvetési rendeletének Megtárgyalása és elfogadása Előadó: Lovasi Attila polgármester

2./ Gyepükaján Települési Önkormányzat évi költségvetési rendeletének Megtárgyalása és elfogadása Előadó: Lovasi Attila polgármester GYEPÜKAJÁN TELEPÜLÉSI ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE 8473. Gyepükaján, Kossuth u. 8. Szám:.../2011. 1 J E G Y Z Ő K Ö N Y V Gyepükaján Települési Önkormányzat Képviselő-testületének 2011. február 10-én

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V GYEPÜKAJÁN TELEPÜLÉSI ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE Szám:.../2011. 1 J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült Gyepükaján Települési Önkormányzat Képviselő-testületének 2011. június 2-án 9.00 órai kezdettel megtartott

Részletesebben

Ortaháza Község Önkormányzata. J e g y z ő k ö n y v

Ortaháza Község Önkormányzata. J e g y z ő k ö n y v 32/13/2013 Zala Megye Ortaháza Község Önkormányzata J e g y z ő k ö n y v Ortaháza Községi Önkormányzat Képviselő-testületének 2013. október 31.- én megtartott nyílt ülésről. Határozatok: 96/2013.(X.31.)

Részletesebben

/Németh Rita képviselő távolmaradása okát előre jelezte./

/Németh Rita képviselő távolmaradása okát előre jelezte./ BAZSI KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATA KÉPVISELŐ-TESTÜLETE 8352 BAZSI, FŐ U. 91. T/F: 87/352-201. Szám: 120-11/2011. J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: 2011. február 15-én 17,00 órakor kezdődött nyilvános üléséről. Az

Részletesebben

A testület 4 szavazattal - ellenszavazat és tartózkodás nélkül- egyhangúlag a javasolt napirendet elfogadta. N A P I R E N D

A testület 4 szavazattal - ellenszavazat és tartózkodás nélkül- egyhangúlag a javasolt napirendet elfogadta. N A P I R E N D NEMESHANY TELEPÜLÉSI ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE Szám:.../2011. 1 J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült Nemeshany Települési Önkormányzat Képviselő-testületének 2011. július 14-én 17 órai kezdettel megtartott

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V BODORFA TELEPÜLÉS ÖNKORMÁNYZATÁNAK KÉPVISELŐ-TESTÜLETE Szám: 379-22/2011. 1 J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült Bodorfa Település Önkormányzati Képviselő-testületének 2011. május 4-én 17 órakor megtartott nyilvános

Részletesebben

/Németh Rita képviselő távolmaradása okát előre jelezte./

/Németh Rita képviselő távolmaradása okát előre jelezte./ 1 BAZSI KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATA 8352 BAZSI, FŐ U. 91. T/F: 87/352-201. Szám: 120-34/2011. J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: 2011. május 19-én 19.05 órakor kezdődött nyilvános üléséről. Az ülés helye: Bazsi Község

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV a képviselő-testület 2015. március 25-én megtartott rendkívüli üléséről

JEGYZŐKÖNYV a képviselő-testület 2015. március 25-én megtartott rendkívüli üléséről SZANK KÖZSÉGI ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE 5/2015. JEGYZŐKÖNYV a képviselő-testület 2015. március 25-én megtartott rendkívüli üléséről Határozatok száma: 14-17. TARTALOMJEGYZÉK OK: 14/2015.(III.25.)

Részletesebben

Készült a Bodorfa Település Önkormányzati Képviselő-testületének november 29-én 17 órakor megtartott nyilvános üléséről.

Készült a Bodorfa Település Önkormányzati Képviselő-testületének november 29-én 17 órakor megtartott nyilvános üléséről. BODORFA TELEPÜLÉS ÖNKORMÁNYZATÁNAK KÉPVISELŐ-TESTÜLETE Szám: 395-59/2012. J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült a Bodorfa Település Önkormányzati Képviselő-testületének 2012. november 29-én 17 órakor megtartott

Részletesebben

Csikós Csaba alpolgármester távolmaradása okát előre jelezte.

Csikós Csaba alpolgármester távolmaradása okát előre jelezte. 1 BAZSI KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATA 8352 BAZSI, FŐ U. 91. T/F: 87/352-201. Szám: 290-61/2012. J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: 2012. december 20-án 18,30 órakor kezdődött rendkívüli nyilvános üléséről. Az ülés

Részletesebben

Bazsi Község Önkormányzata Képviselő-testülete 8352 Bazsi, Fő u. 91. Tel/Fax: 87/ J E G Y Z Ő K Ö N Y V

Bazsi Község Önkormányzata Képviselő-testülete 8352 Bazsi, Fő u. 91. Tel/Fax: 87/ J E G Y Z Ő K Ö N Y V Szám: 40-32/2010. 1. Bazsi Község Önkormányzata Képviselő-testülete 8352 Bazsi, Fő u. 91. Tel/Fax: 87/352-201 J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: 2010. április 21-én 18,05 órakor megtartott nyilvános üléséről.

Részletesebben

T Á R G Y S O R O Z A T A. 1./ A közétkeztetés és az önkormányzat által üzemeltetésre átadott konyha helyzetének áttekintése.

T Á R G Y S O R O Z A T A. 1./ A közétkeztetés és az önkormányzat által üzemeltetésre átadott konyha helyzetének áttekintése. NYÍRGELSE KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ- TESTÜLET 2013.február 13.-án megtartott Képviselő-testületi ülésének a.) jegyzőkönyve b.) határozata c.) előterjesztése d.) tárgysorozata T Á R G Y S O R O Z A

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV a képviselő-testület 2015. augusztus 7-én megtartott rendkívüli üléséről

JEGYZŐKÖNYV a képviselő-testület 2015. augusztus 7-én megtartott rendkívüli üléséről SZANK KÖZSÉGI ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE 12/1/2015. JEGYZŐKÖNYV a képviselő-testület 2015. augusztus 7-én megtartott rendkívüli üléséről Határozatok száma: 57-58. 1 TARTALOMJEGYZÉK HATÁROZATOK: 57/2015.(VIII.7.)

Részletesebben

J e g y z ő k ö n y v

J e g y z ő k ö n y v Balatonmagyaród Község Önkormányzat Képviselő-testület Szám: B/16-18/2015. J e g y z ő k ö n y v Készült: Balatonmagyaród Község Önkormányzat Képviselő-testületének 2015. december 3. napján 18,20 órakor

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV a képviselő-testület 2014. május 8-án megtartott rendkívüli üléséről

JEGYZŐKÖNYV a képviselő-testület 2014. május 8-án megtartott rendkívüli üléséről SZANK KÖZSÉGI ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE 9/2014. JEGYZŐKÖNYV a képviselő-testület 2014. május 8-án megtartott rendkívüli üléséről Határozatok száma: 29-30. TARTALOMJEGYZÉK HATÁROZATOK: 29/2014.(V.08.)

Részletesebben

J e g y z ő k ö n y v. Készült Vanyola község Önkormányzati Képviselő-testülete 2012. november 29-én 08,00 órakor megtartott nyilvános üléséről.

J e g y z ő k ö n y v. Készült Vanyola község Önkormányzati Képviselő-testülete 2012. november 29-én 08,00 órakor megtartott nyilvános üléséről. Önkormányzati Képviselő-testület V A N Y O L A Szám: 12/2012. J e g y z ő k ö n y v Készült Vanyola község Önkormányzati Képviselő-testülete 2012. november 29-én 08,00 órakor megtartott nyilvános üléséről.

Részletesebben

Jegyzőkönyv. Jelen vannak: A./ Balatonszőlős Önkormányzatának Képviselő-testület tagjai részéről: Kósáné Szakonyi Zsuzsanna képviselő

Jegyzőkönyv. Jelen vannak: A./ Balatonszőlős Önkormányzatának Képviselő-testület tagjai részéről: Kósáné Szakonyi Zsuzsanna képviselő Jegyzőkönyv Készült: Pécsely Község Önkormányzat Képviselő-testületének 2011. február 7-én, 17:00 órai kezdettel Balatonszőlős Község Önkormányzatának Képviselő-testületével közösen - megtartott Képviselő-testületi

Részletesebben

Jegyzőkönyv. A Képviselő-testület a rendes ülés napirendjét 4 igen szavazattal egyhangúlag az alábbiak szerint elfogadta: Napirendi pont:

Jegyzőkönyv. A Képviselő-testület a rendes ülés napirendjét 4 igen szavazattal egyhangúlag az alábbiak szerint elfogadta: Napirendi pont: Jegyzőkönyv Készült: a Balatonudvari Község Önkormányzata Képviselő-testületének 2015. július 23. napján du. 18.00 órakor megkezdett rendes nyílt üléséről az önkormányzati kirendeltség helyiségében. Jelen

Részletesebben

2./ Az Önkormányzat 2009. évi költségvetés tervezetének megtárgyalása

2./ Az Önkormányzat 2009. évi költségvetés tervezetének megtárgyalása NEMESHANY TELEPÜLÉS ÖNKORMÁNYZATÁNAK KÉPVISELŐ-TESTÜLETE Szám: 584-2/2009. J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült a Nemeshany Település Önkormányzati Képviselő-testületének 2009. február 11-én 17 órai kezdettel

Részletesebben

J e g y z ő k ö n y v. Készült Vanyola Község Önkormányzata Képviselő-testülete április 18-án 15 órakor megtartott nyilvános üléséről.

J e g y z ő k ö n y v. Készült Vanyola Község Önkormányzata Képviselő-testülete április 18-án 15 órakor megtartott nyilvános üléséről. Önkormányzati Képviselő-testület V A N Y O L A Szám: 6/2016. J e g y z ő k ö n y v Készült Vanyola Község Önkormányzata Képviselő-testülete 2016. április 18-án 15 órakor megtartott nyilvános üléséről.

Részletesebben

Pápateszér Község Önkormányzati Képviselő-testülete JEGYZŐKÖNYV

Pápateszér Község Önkormányzati Képviselő-testülete JEGYZŐKÖNYV JEGYZŐKÖNYV Szám: 7/2012. Készült Pápateszér Község Önkormányzati Képviselő-testülete 2012. április 25-én 19 órai kezdettel megtartott nyilvános üléséről. Az ülés helye: Pápateszér, Petőfi u. 17. Jelen

Részletesebben

PÁPAKOVÁCSI KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE 8596 Pápakovácsi, Fő u. 19. Szám:7-6/2011. JEGYZŐKÖNYV

PÁPAKOVÁCSI KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE 8596 Pápakovácsi, Fő u. 19. Szám:7-6/2011. JEGYZŐKÖNYV PÁPAKOVÁCSI KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE 8596 Pápakovácsi, Fő u. 19. Szám:7-6/2011. JEGYZŐKÖNYV Készült: Pápakovácsi, Ganna, Döbrönte Kup, Nóráp Község Önkormányzat Képviselő-testületeinek 2011.

Részletesebben

1./ Költségvetési szervek jogállásának meghatározása, törvényi változás miatt alapító okiratok módosítása Előadó: Nagyné Soós Erzsébet körjegyző

1./ Költségvetési szervek jogállásának meghatározása, törvényi változás miatt alapító okiratok módosítása Előadó: Nagyné Soós Erzsébet körjegyző NEMESHANY TELEPÜLÉS ÖNKORMÁNYZATÁNAK KÉPVISELŐ-TESTÜLETE Szám: 584-.../2009. J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült a Nemeshany Település Önkormányzati Képviselő-testületének 2009. május 18-án (hétfőn) 18,00 órai

Részletesebben

NEMESHANY TELEPÜLÉS ÖNKORMÁNYZATÁNAK KÉPVISELŐ-TESTÜLETE. Szám: 584-.../2009.

NEMESHANY TELEPÜLÉS ÖNKORMÁNYZATÁNAK KÉPVISELŐ-TESTÜLETE. Szám: 584-.../2009. NEMESHANY TELEPÜLÉS ÖNKORMÁNYZATÁNAK KÉPVISELŐ-TESTÜLETE Szám: 584-.../2009. 1 J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült a Nemeshany Település Önkormányzati Képviselő-testületének 2009. július 20-án 17 órai kezdettel

Részletesebben

J e g y z ő k ö n y v. Az ülés helye: Önkormányzati hivatal helyisége ( 8782 Ligetfalva, Petőfi u. 1.)

J e g y z ő k ö n y v. Az ülés helye: Önkormányzati hivatal helyisége ( 8782 Ligetfalva, Petőfi u. 1.) J e g y z ő k ö n y v Készült: Ligetfalva Községi Önkormányzat Képviselő-testületének 2012. november 27- án 18 óra kezdettel megtartott üléséről. Az ülés helye: Önkormányzati hivatal helyisége ( 8782 Ligetfalva,

Részletesebben

PÁPAKOVÁCSI KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE 8596 Pápakovácsi, Fő u. 19. Szám7-1/2012. JEGYZŐKÖNYV

PÁPAKOVÁCSI KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE 8596 Pápakovácsi, Fő u. 19. Szám7-1/2012. JEGYZŐKÖNYV PÁPAKOVÁCSI KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE 8596 Pápakovácsi, Fő u. 19. Szám7-1/2012. JEGYZŐKÖNYV Készült: Pápakovácsi, Ganna, Döbrönte Kup, Nóráp Község Önkormányzat Képviselő-testületeinek 2012.

Részletesebben

J e g y z ő k ö n y v

J e g y z ő k ö n y v Monostorapáti község Önkormányzata Képviselő-testülete 8296 Monostorapáti, Petőfi u.123. Tel: 87/435-055. Száma: 1092-5/2016. J e g y z ő k ö n y v Készült: Monostorapáti község Önkormányzata Képviselő-testülete

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV. Bodorfa Települési Önkormányzat Képviselő-testületének június 18-án 17 órai kezdettel tartott nyilvános üléséről

JEGYZŐKÖNYV. Bodorfa Települési Önkormányzat Képviselő-testületének június 18-án 17 órai kezdettel tartott nyilvános üléséről BODORFA TELEPÜLÉSI ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐTESTÜLETE Szám: 395-15/2012. JEGYZŐKÖNYV Bodorfa Települési Önkormányzat Képviselő-testületének 2012. június 18-án 17 órai kezdettel tartott nyilvános üléséről

Részletesebben

J e g y z ő k ö n y v

J e g y z ő k ö n y v Önkormányzati Képviselőtestület 8293 Vigántpetend Száma: 270-4/2012. J e g y z ő k ö n y v Készült: Vigántpetend község Önkormányzata Képviselőtestületének 2012. március 29-én (csütörtökön) 17.00 órai

Részletesebben

A javaslatot a képviselő-testület 5 igen szavazattal ellenszavazat és tartózkodás nélkül elfogadta.

A javaslatot a képviselő-testület 5 igen szavazattal ellenszavazat és tartózkodás nélkül elfogadta. 1 Szám: 39-49/2010. TELEPÜLÉSI ÖNKORMÁNYZAT SÜMEGPRÁGA 8351 SÜMEGPRÁGA, RÁKÓCZI U. 17. T: 87/350-587 J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: 2010. október 28-án 18,00 órakor kezdődött nyilvános üléséről. Az ülés

Részletesebben

Jegyzőkönyv. Kányavár Községi Önkormányzat Képviselő-testületének 2015. április 29 - én megtartott nyílt ülésről.

Jegyzőkönyv. Kányavár Községi Önkormányzat Képviselő-testületének 2015. április 29 - én megtartott nyílt ülésről. 264/4/2015. Zala Megye Kányavár Jegyzőkönyv Kányavár Községi Önkormányzat Képviselő-testületének 2015. április 29 - én megtartott nyílt ülésről. Rendelet: 4/2015. (IV.30.) önkormányzati rendelet önkormányzat

Részletesebben

Kislőd Község Önkormányzat Képviselő-testülete

Kislőd Község Önkormányzat Képviselő-testülete Kislőd Község Önkormányzat Képviselő-testülete 8446 Kislőd, Hősök tere 1. Tel/Fax: 88/246-001 Email: kislod@invitel.hu Szám: K.108-12/2011. J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Kislőd Község Önkormányzat Képviselő-testületének

Részletesebben

ARNÓT KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATI KÉPVISELŐ-TESTÜLETE Arnót, Petőfi S.u.l20. Tel: 46/ fax: 46/

ARNÓT KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATI KÉPVISELŐ-TESTÜLETE Arnót, Petőfi S.u.l20. Tel: 46/ fax: 46/ ARNÓT KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATI KÉPVISELŐ-TESTÜLETE Arnót, Petőfi S.u.l20. Tel: 46/ 500-740 fax: 46/500-749 e-mail : arnot@arnot.hu Szám: 26/2014 J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Arnót község Önkormányzati Képviselő-testületének

Részletesebben

FARKASGYEPŰ KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE

FARKASGYEPŰ KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE FARKASGYEPŰ KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE Cím: 8582 Farkasgyepű, Petőfi Sándor u. 42. Tel/fax: (89)584-200 e-mail: onkormanyzat@farkasgyepu.hu Szám:2/2015. J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Farkasgyepű

Részletesebben

J e g y z ő k ö n y v

J e g y z ő k ö n y v Balatonmagyaród Község Önkormányzat Képviselő-testület Szám: B/132-8/2018. J e g y z ő k ö n y v Készült: Balatonmagyaród Község Önkormányzat Képviselő-testületének 2018. november 29. napján 14,00 órakor

Részletesebben

Polgármesteri Hivatal 9082 Nyúl, Kossuth L. u. 46. Szám: 14-25/2008. J E G Y Z Ő K Ö N Y V

Polgármesteri Hivatal 9082 Nyúl, Kossuth L. u. 46. Szám: 14-25/2008. J E G Y Z Ő K Ö N Y V Polgármesteri Hivatal 9082 Nyúl, Kossuth L. u. 46. Szám: 14-25/2008. J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: 2008. december 12-én megtartott rendkívüli üléséről. Jelen vannak: polgármester Lengyel István alpolgármester

Részletesebben

8296 Monostorapáti 8296 H e g y e s d. J e g y z ő k ö n y v. Monostorapáti község Önkormányzat Képviselő-testülete

8296 Monostorapáti 8296 H e g y e s d. J e g y z ő k ö n y v. Monostorapáti község Önkormányzat Képviselő-testülete Önkormányzati Képviselő-testület Önkormányzati Képviselő-testület 8296 Monostorapáti 8296 H e g y e s d Száma: 182-4/2009. J e g y z ő k ö n y v Készült: Monostorapáti község Önkormányzata Képviselő-testülete,

Részletesebben

H O M O K B Ö D Ö G E

H O M O K B Ö D Ö G E Szám: 327-2/2013. H O M O K B Ö D Ö G E Község Önkormányzat Képviselő-testületének 2013. február 13. napján 17 óra 30 perckor megtartott képviselő-testületi üléséről készült jegyzőkönyv 2 Homokbödöge Község

Részletesebben

A testület 5 szavazattal - ellenszavazat és tartózkodás nélkül- egyhangúlag a javasolt napirendet elfogadta. N A P I R E N D

A testület 5 szavazattal - ellenszavazat és tartózkodás nélkül- egyhangúlag a javasolt napirendet elfogadta. N A P I R E N D NEMESHANY TELEPÜLÉSI ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE Szám:.../2011. J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült Nemeshany Települési Önkormányzat Képviselő-testületének 2011. március 30-án 8 órai kezdettel megtartott

Részletesebben

SZAKONYFALU. Község Önkormányzata Képviselő-testületének november 9-én megtartott. nyílt. üléséről készült. j e g y z ő k ö n y v

SZAKONYFALU. Község Önkormányzata Képviselő-testületének november 9-én megtartott. nyílt. üléséről készült. j e g y z ő k ö n y v SZAKONYFALU Község Önkormányzata Képviselő-testületének 2011. november 9-én megtartott nyílt üléséről készült j e g y z ő k ö n y v J e g y z ő k ö n y v Készült: Szakonyfalu Község Önkormányzata Képviselő-testületének

Részletesebben

ALSÓSZÖLNÖK. Község Önkormányzata június 14-én megtartott. nyílt. üléséről készült. j e g y z ő k ö n y v

ALSÓSZÖLNÖK. Község Önkormányzata június 14-én megtartott. nyílt. üléséről készült. j e g y z ő k ö n y v ALSÓSZÖLNÖK Község Önkormányzata Képviselő-testületének 2011. június 14-én megtartott nyílt üléséről készült j e g y z ő k ö n y v J e g y z ő k ö n y v Készült: Alsószölnök Község Önkormányzata Képviselő-testületének

Részletesebben

J e g y z ő k ö n y v

J e g y z ő k ö n y v Önkormányzati Képviselő-testület 8293 Vigántpetend Száma: 270-6 /2012. J e g y z ő k ö n y v Készült: Vigántpetend község Önkormányzata Képviselő-testületének 2012. április 19-én (csütörtökön ) 18 órai

Részletesebben

J e g y z ő k ö n y v. Tanácskozási joggal meghívott: Takács-Győri Marianna körjegyző

J e g y z ő k ö n y v. Tanácskozási joggal meghívott: Takács-Győri Marianna körjegyző 1 Noszlop-Oroszi-Doba Községek Körjegyzősége 8456.Noszlop, Dózsa Gy. u. 45. Tel./Fax: 88/505-820, 505-821 Mobil: 06/20-524-2323 E-mail: noszlop@ajkanet.hu Telephely: 8482 Doba, Kossuth u. 10. Tel: 88/502-920,

Részletesebben

FARKASGYEPŰ KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE

FARKASGYEPŰ KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE FARKASGYEPŰ KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE Cím: 8582 Farkasgyepű, Petőfi Sándor u. 42. Tel/fax: (89)584-200 e-mail: onkormanyzat@farkasgyepu.hu Szám:20/2016. J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Farkasgyepű

Részletesebben

J e g y z ő k ö n y v

J e g y z ő k ö n y v Balatonmagyaród Község Önkormányzat Képviselő-testület Szám: B/16-9/2015. J e g y z ő k ö n y v Készült: Balatonmagyaród Község Önkormányzat Képviselő-testületének 2015. június 23. napján 17,00 órakor

Részletesebben

FARKASGYEPŰ KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE

FARKASGYEPŰ KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE FARKASGYEPŰ KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE Cím: 8582 Farkasgyepű, Petőfi Sándor u. 42. Tel/fax: (89)584-200 e-mail: onkormanyzat@farkasgyepu.hu Szám:23/2016. J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Farkasgyepű

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült Uraiújfalu Község Önkormányzata Képviselő-testületének 2015. február 12-én 18 órakor az Uraiújfalui Közös Önkormányzati Hivatal tanácskozó termében megtartott képviselőtestületi

Részletesebben

FARKASGYEPŰ KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE

FARKASGYEPŰ KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE FARKASGYEPŰ KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE Cím: 8582 Farkasgyepű, Petőfi Sándor u. 42. Tel/fax: (89)584-200 e-mail: onkormanyzat@farkasgyepu.hu Szám:29/2013. J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Farkasgyepű

Részletesebben

á p r i l i s én. m e g t a r t o t t r e n d k í v ü l i ü l é s é r ő l

á p r i l i s én. m e g t a r t o t t r e n d k í v ü l i ü l é s é r ő l Nagydorog Nagyközség Önkormányzatának Képviselő-testülete 7044 Nagydorog Kossuth L. u. 81. Tel.: 75/ 532-019, Fax: 332-047 e-mail: nagydorogonk@axelero.net J E G Y Z Ő K Ö N Y V N A G Y D O R O G N A G

Részletesebben

MEGTARTOTT TESTÜLETI ÜLÉSÉRŐL

MEGTARTOTT TESTÜLETI ÜLÉSÉRŐL 1-21/2010. J E G Y Z Ő K Ö N Y V PETRIVENTE KÖZSÉGI ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐTESTÜLETÉNEK 2010. december 28. napján MEGTARTOTT TESTÜLETI ÜLÉSÉRŐL Határozatok: Sorszáma: Kódja 98/2010. (XII.28.) Z1 99/2010.

Részletesebben

Jegyzőkönyv. A Képviselő-testület a rendes ülés napirendjét 4 igen szavazattal egyhangúlag az alábbiak szerint elfogadta: Napirendi pont:

Jegyzőkönyv. A Képviselő-testület a rendes ülés napirendjét 4 igen szavazattal egyhangúlag az alábbiak szerint elfogadta: Napirendi pont: Jegyzőkönyv Készült: a Balatonudvari Község Önkormányzata Képviselő-testületének 2017. október 26. napján de. 8.00 órakor megkezdett rendes nyílt üléséről az önkormányzat hivatali kirendeltségének helyiségében.

Részletesebben

A képviselő-testületi ülés helye: Önkormányzat Tanácskozóterme, Markotabödöge. A képviselő-testületi ülésen tanácskozási joggal meghívott jelenlévők:

A képviselő-testületi ülés helye: Önkormányzat Tanácskozóterme, Markotabödöge. A képviselő-testületi ülésen tanácskozási joggal meghívott jelenlévők: Markotabödöge Község Képviselő-testülete 128-2/2011./NY. J e g y z ő k ö n y v Készült: 2011. február 21-én tartott nyilvános üléséről. A képviselő-testületi ülés kezdete: 18 00 óra A képviselő-testületi

Részletesebben

J e g y z ő k ö n y v

J e g y z ő k ö n y v Intézményfenntartó Társulása 8296 Monostorapáti, Petőfi u. 123. Száma: 3117-4/2013. J e g y z ő k ö n y v Készült: Intézményfenntartó Társulása 2013. október 30-án /szerdán/ 18.05 órai kezdettel megtartott

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV. Készült: Pápakovácsi Község Önkormányzat képviselő-testülete február 8-án órakor megtartott nyilvános testületi üléséről.

JEGYZŐKÖNYV. Készült: Pápakovácsi Község Önkormányzat képviselő-testülete február 8-án órakor megtartott nyilvános testületi üléséről. PÁPAKOVÁCSI KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE 8596 Pápakovácsi Fő utca 19. Szám:7-2 /2012. JEGYZŐKÖNYV Készült: Pápakovácsi Község Önkormányzat képviselő-testülete 2012. február 8-án 18.00 órakor

Részletesebben

Pápateszér Község Önkormányzati Képviselő-testülete JEGYZŐKÖNYV

Pápateszér Község Önkormányzati Képviselő-testülete JEGYZŐKÖNYV JEGYZŐKÖNYV Szám: 14/2012. Készült Pápateszér Község Önkormányzati Képviselő-testülete 2012. november 28-án 19 órai kezdettel megtartott nyilvános üléséről. Az ülés helye: Pápateszér, Petőfi u. 17. Jelen

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V KORONCÓ KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATÁNAK KÉPVISELŐTESTÜLETE 9113 KORONCÓ, RÁKÓCZI U. 48. 1-8/2014 J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült Koroncó Község Önkormányzat Képviselő-testületének a Polgármesteri Hivatal nagytermében

Részletesebben

Jegyzőkönyv. Készült: Szakáld Község Önkormányzata Képviselő-testülete 2015.április 29. napján megtartott ülésén.

Jegyzőkönyv. Készült: Szakáld Község Önkormányzata Képviselő-testülete 2015.április 29. napján megtartott ülésén. Szakáld Község Önkormányzata Képviselő-testülete 3596 Szakáld, Aradi út. 4. Jegyzőkönyv Készült: Szakáld Község Önkormányzata Képviselő-testülete 2015.április 29. napján megtartott ülésén. Jelen vannak:

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV KIRÁLYSZENTISTVÁN KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATA KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK 2011. FEBRUÁR 23. NAPJÁN MEGTARTOTT NYÍLT ÜLÉSÉRŐL

JEGYZŐKÖNYV KIRÁLYSZENTISTVÁN KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATA KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK 2011. FEBRUÁR 23. NAPJÁN MEGTARTOTT NYÍLT ÜLÉSÉRŐL JEGYZŐKÖNYV KIRÁLYSZENTISTVÁN KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATA KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK 2011. FEBRUÁR 23. NAPJÁN MEGTARTOTT NYÍLT ÜLÉSÉRŐL JEGYZŐKÖNYV Készült: Királyszentistván Közösségi Ház tárgyalótermében 2011.

Részletesebben

2012. március 5-én MEGTARTOTT ÜLÉSÉRŐL

2012. március 5-én MEGTARTOTT ÜLÉSÉRŐL 3-6/2012. J E G Y Z Ő K Ö N Y V PETRIVENTE KÖZSÉGI ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐTESTÜLETÉNEK 2012. március 5-én Határozatok: Sorszáma: Kódja 26/2012. (III.05.) Z1 MEGTARTOTT ÜLÉSÉRŐL Rendeletek: Sorszáma (kihirdetés

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV. Községi Önkormányzat Képviselőtestülete év május hó 30. napján. megtartott nyilvános üléséről. Határozatok: Sorszáma.

JEGYZŐKÖNYV. Községi Önkormányzat Képviselőtestülete év május hó 30. napján. megtartott nyilvános üléséről. Határozatok: Sorszáma. JEGYZŐKÖNYV Ki ssziget Községi Önkormányzat Képviselőtestülete 2016. év május hó 30. napján megtartott nyilvános üléséről Határozatok: Sorszáma Kódja 16/2016.(V.30.) 17/2016.(V:30.) 18/2016.(V.30.) 19/2016.(V.30.)

Részletesebben

Készült a kerecsenyi Képviselő-testület október 13-án 18 órakor megtartott üléséről.

Készült a kerecsenyi Képviselő-testület október 13-án 18 órakor megtartott üléséről. Készült a kerecsenyi Képviselő-testület 2010. október 13-án 18 órakor megtartott üléséről. Az ülés helye: Önkormányzat hivatali helyisége Kerecseny, Deák F. u. 52. Jelen vannak: polgármester, Bonyai József,

Részletesebben

Bazsi Község Önkormányzata 8352 Bazsi, Fő u. 91. Tel/Fax: 87/ J E G Y Z Ő K Ö N Y V

Bazsi Község Önkormányzata 8352 Bazsi, Fő u. 91. Tel/Fax: 87/ J E G Y Z Ő K Ö N Y V Szám: 120-27/2011. Bazsi Község Önkormányzata 8352 Bazsi, Fő u. 91. Tel/Fax: 87/352-201 J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: 2011. április 5-én 18,00 órakor megtartott nyilvános üléséről. Az ülés helye: Önkormányzati

Részletesebben

8296 Monostorapáti, Petőfi u Hegyesd, Zrínyi u Taliándörögd, Kossuth u Kapolcs, Kossuth u. 62.

8296 Monostorapáti, Petőfi u Hegyesd, Zrínyi u Taliándörögd, Kossuth u Kapolcs, Kossuth u. 62. 8296 Monostorapáti, Petőfi u. 123. 8296 Hegyesd, Zrínyi u. 1. 8295 Taliándörögd, Kossuth u. 39. 8294 Kapolcs, Kossuth u. 62. 8293 Vigántpetend, Kossuth u. 32. 8308 Sáska, Rákóczi u. 4. Száma: 302-1/2013.

Részletesebben

J e g y z ő k ö n y v

J e g y z ő k ö n y v Balatonmagyaród Község Önkormányzat Képviselő-testület Szám: B/16-3/2015. J e g y z ő k ö n y v Készült: Balatonmagyaród Község Önkormányzat Képviselő-testületének 2015. február 26. napján 15,00 órakor

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV. Készült Pápateszér Község Önkormányzata Képviselő-testülete október 30-án 08 órai kezdettel megtartott nyilvános üléséről.

JEGYZŐKÖNYV. Készült Pápateszér Község Önkormányzata Képviselő-testülete október 30-án 08 órai kezdettel megtartott nyilvános üléséről. JEGYZŐKÖNYV Szám: 15/2013. Készült Pápateszér Község Önkormányzata Képviselő-testülete 2013. október 30-án 08 órai kezdettel megtartott nyilvános üléséről. Az ülés helye: Pápateszér, Petőfi u. 17. Jelen

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV. Kissziget. Községi Önkormányzat Képviselőtestülete. 2015. év június hó 5. napján. Határozatok: Sorszáma. Kódja

JEGYZŐKÖNYV. Kissziget. Községi Önkormányzat Képviselőtestülete. 2015. év június hó 5. napján. Határozatok: Sorszáma. Kódja JEGYZŐKÖNYV Kissziget Községi Önkormányzat Képviselőtestülete 2015. év június hó 5. napján megtartott nyilvános üléséről Határozatok: Sorszáma Kódja 19/2015.(VI.05.) 20/2015.(VI.05.) Rendeletek: Sorszáma

Részletesebben

N A P I R E N D E T 1./Beszámoló az önkormányzat 2013. I. félévi gazdálkodásáról. Előadó: Márvány Gyuláné polgármester. 2./ Vegyes, aktuális ügyek

N A P I R E N D E T 1./Beszámoló az önkormányzat 2013. I. félévi gazdálkodásáról. Előadó: Márvány Gyuláné polgármester. 2./ Vegyes, aktuális ügyek Kapolcs község Önkormányzata Képviselő-testülete 8294. Kapolcs, Kossuth u. 62. Szám: 118-13/2013. J e g y z ő k ö n y v Készült: Kapolcs község Önkormányzata Képviselő-testülete 2013. szeptember 13-án

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV. Községi Önkormányzat Képviselőtestülete év június hó 17. napján. megtartott nyilvános üléséről. Határozatok: Sorszama.

JEGYZŐKÖNYV. Községi Önkormányzat Képviselőtestülete év június hó 17. napján. megtartott nyilvános üléséről. Határozatok: Sorszama. JEGYZŐKÖNYV Bari a h i d a Községi Önkormányzat Képviselőtestülete 2016. év június hó 17. napján megtartott nyilvános üléséről Határozatok: Sorszama Kódja 23/201 ő.fvi. 17.) Rendeletek: Sorszáma (kihirdetés

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. Decs Nagyközség Önkormányzata Képviselő-testületének február 12-én 17 órakor megtartott rendkívüli üléséről

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. Decs Nagyközség Önkormányzata Képviselő-testületének február 12-én 17 órakor megtartott rendkívüli üléséről Decs Nagyközség Önkormányzat Képviselő-testülete Decs, Fő utca 23. szám Tel: 74/595-911, Fax: 74/595-910... sz. példány Szám: 404-2/2014. J E G Y Z Ő K Ö N Y V 2014. február 12-én 17 órakor megtartott

Részletesebben

Jegyzőkönyv. A képviselő testület 4 igen szavazattal - nem szavazat nélkül - a tárgyalás menetét elfogadta.

Jegyzőkönyv. A képviselő testület 4 igen szavazattal - nem szavazat nélkül - a tárgyalás menetét elfogadta. Jegyzőkönyv Szatymaz Község Képviselő-testületének 2011. november 05. napján a Polgármesteri Hivatal tárgyaló termében megtartott rendkívüli nyílt testületi üléséről. Jelen vannak: Dr. Kormányos László

Részletesebben

FARKASGYEPŰ KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE

FARKASGYEPŰ KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE FARKASGYEPŰ KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE Cím: 8582 Farkasgyepű, Petőfi Sándor u. 42. Tel/fax: (89)584-200 e-mail: onkormanyzat@farkasgyepu.hu Szám: 2/2013. J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Farkasgyepű

Részletesebben

Szám: 36-10/2017 Község Önkormányzat Képviselő-testületének november 23-án 17 óra 30 perckor kezdődött Nyilvános üléséről

Szám: 36-10/2017 Község Önkormányzat Képviselő-testületének november 23-án 17 óra 30 perckor kezdődött Nyilvános üléséről Szám: 36-10/2017 Község Önkormányzat Képviselő-testületének 2017. november 23-án 17 óra 30 perckor kezdődött Nyilvános üléséről Az ülés helye: Gyarmat, Tanácskozóterem Jelen vannak: Szabados Péter polgármester,

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV. A Képviselő-testület 3 igen, 0 nem, 0 tartózkodással az alábbi határozatot hozta meg: 1/2015. (I. 22.) Kt. határozat

JEGYZŐKÖNYV. A Képviselő-testület 3 igen, 0 nem, 0 tartózkodással az alábbi határozatot hozta meg: 1/2015. (I. 22.) Kt. határozat JEGYZŐKÖNYV Készült: Gamás Község Önkormányzata Képviselő-testületének 2015. január 22-én, 13:00 órai kezdettel megtartott, Képviselő-testületi üléséről a Gamási Önkormányzat tanácstermében. Jelen vannak:

Részletesebben

PÁPAKOVÁCSI KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE 8596 Pápakovácsi, Fő u. 19. Szám:7-5/2011. JEGYZŐKÖNYV

PÁPAKOVÁCSI KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE 8596 Pápakovácsi, Fő u. 19. Szám:7-5/2011. JEGYZŐKÖNYV PÁPAKOVÁCSI KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE 8596 Pápakovácsi, Fő u. 19. Szám:7-5/2011. JEGYZŐKÖNYV Készült: Pápakovácsi, Ganna, Döbrönte Kup, Nóráp Község Önkormányzat Képviselő-testületeinek 2011.

Részletesebben

Monostorapáti és Hegyesd községek Óvodai Intézményfenntartó Társulása 8296 Monostorapáti, Petőfi u Szám: 45-1/2017. J e g y z ő k ö n y v

Monostorapáti és Hegyesd községek Óvodai Intézményfenntartó Társulása 8296 Monostorapáti, Petőfi u Szám: 45-1/2017. J e g y z ő k ö n y v Intézményfenntartó Társulása 8296 Monostorapáti, Petőfi u. 123. Szám: 45-1/2017. J e g y z ő k ö n y v Készült: Intézményfenntartó Társulásának 2017. február 1-én /szerdán/ 19.00 órai kezdettel megtartott

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült 2016. június 20-án a Balatonújlaki Községi Önkormányzat tanácskozó helyiségében tartott soros nyilvános üléséről. Jelen vannak: Virág László alpolgármester Muszti Csaba képviselő

Részletesebben

J e g y z ő k ö n y v

J e g y z ő k ö n y v Hegyesd község Önkormányzata Képviselő-testülete 8296. Hegyesd, Zrínyi u.1. Tel: 87/435-038. Száma: 120-14/2013. J e g y z ő k ö n y v Készült: Hegyesd község Önkormányzata Képviselő-testülete által 2013.

Részletesebben

Készült a kerecsenyi Képviselő-testület február 10-én 18 órakor megtartott üléséről.

Készült a kerecsenyi Képviselő-testület február 10-én 18 órakor megtartott üléséről. Készült a kerecsenyi Képviselő-testület 2010. február 10-én 18 órakor megtartott üléséről. Az ülés helye: Önkormányzat hivatali helyisége Kerecseny, Deák F. u. 52. Jelen vannak: Réti Alfréd polgármester,

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V NEMESHANY TELEPÜLÉSI ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE Szám:.../2010. 1 J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült Nemeshany Települési Önkormányzat Képviselő-testületének 2010. november 18-án 17 órai kezdettel megtartott

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. Decs nagyközség Önkormányzata Képviselő-testületének 2011. július 28-án 18,00 órakor megtartott rendkívüli üléséről

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. Decs nagyközség Önkormányzata Képviselő-testületének 2011. július 28-án 18,00 órakor megtartott rendkívüli üléséről Decs Nagyközség Önkormányzat Képviselő-testülete Decs, Fő utca 23. szám Tel: 74/595-911, Fax: 74/595-910... sz. példány Szám: 152-22/2011. J E G Y Z Ő K Ö N Y V Decs nagyközség Önkormányzata Képviselő-testületének

Részletesebben

8294 Kapolcs 8293 Vigántpetend JEGYZŐKÖNYV

8294 Kapolcs 8293 Vigántpetend JEGYZŐKÖNYV Önkormányzati Képviselő-testület Önkormányzati Képviselő-testület 8294 Kapolcs 8293 Vigántpetend Száma: 332-16/2012. JEGYZŐKÖNYV Készült: Kapolcs község Önkormányzata Képviselőtestülete és Vigántpetend

Részletesebben

FARKASGYEPŰ KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE

FARKASGYEPŰ KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE FARKASGYEPŰ KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE Cím: 8582 Farkasgyepű, Petőfi Sándor u. 42. Tel/fax: (89)584-200 e-mail: onkormanyzat@farkasgyepu.hu Szám:8/2015. J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Farkasgyepű

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Jelen vannak: J E G Y Z Ő K Ö N Y V Hatvan Város Önkormányzata Képviselő-testületének Szociális és Lakásügyi Bizottsága 2014. augusztus 19-én (kedd) 8:30 órai kezdettel a Polgármesteri Hivatal

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV. Bodorfa Települési Önkormányzat Képviselő-testületének december 15-én 17 órai kezdettel tartott közmeghallgatásáról

JEGYZŐKÖNYV. Bodorfa Települési Önkormányzat Képviselő-testületének december 15-én 17 órai kezdettel tartott közmeghallgatásáról BODORFA TELEPÜLÉSI ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE Szám: 379-63/2011 JEGYZŐKÖNYV Bodorfa Települési Önkormányzat Képviselő-testületének 2010. december 15-én 17 órai kezdettel tartott közmeghallgatásáról

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV. Mikekarácsonyfa. Községi Önkormányzat Képviselőtestülete év április hó 18. napján. megtartott nyilvános üléséről

JEGYZŐKÖNYV. Mikekarácsonyfa. Községi Önkormányzat Képviselőtestülete év április hó 18. napján. megtartott nyilvános üléséről JEGYZŐKÖNYV Mikekarácsonyfa Községi Önkormányzat Képviselőtestülete 2016. év április hó 18. napján megtartott nyilvános üléséről Határozatok: Sorszáma Kódja 11/2016.(IV.18.) Rendeletek: Sorszáma (kihirdetés

Részletesebben

Legénd Községi Önkormányzat Képviselő-testületének 2012. évi 9. számú Jegyzőkönyve

Legénd Községi Önkormányzat Képviselő-testületének 2012. évi 9. számú Jegyzőkönyve Legénd Községi Önkormányzat 2012. évi 9. számú Jegyzőkönyve Készült: 2012. március 22-én a legéndi önkormányzat hivatalában megtartott rendkívüli -testületi ülésről 2 Jelen vannak: Szavlik Zoltán Bíró

Részletesebben

Dozmat Község Önkormányzata Képviselő-testülete február 5- i nyílt ülésének jegyzőkönyve

Dozmat Község Önkormányzata Képviselő-testülete február 5- i nyílt ülésének jegyzőkönyve 1/2014. Dozmat Község Önkormányzata Képviselő-testülete 2014. február 5- i nyílt ülésének jegyzőkönyve Tartalmazza: 1/2014. (II.10.) önkormányzati rendeletet az önkormányzat 2014. évi költségvetéséről

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV. Készült: Pápakovácsi Község Önkormányzat képviselő-testülete 2012. február 15- én 18.00 órakor megtartott nyilvános testületi üléséről.

JEGYZŐKÖNYV. Készült: Pápakovácsi Község Önkormányzat képviselő-testülete 2012. február 15- én 18.00 órakor megtartott nyilvános testületi üléséről. PÁPAKOVÁCSI KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE 8596 Pápakovácsi Fő utca 19. Szám:7-4 /2012. JEGYZŐKÖNYV Készült: Pápakovácsi Község Önkormányzat képviselő-testülete 2012. február 15- én 18.00 órakor

Részletesebben

Készült: Maglóca Község Képviselő-testületének 2009. június 2-án tartott nyilvános üléséről.

Készült: Maglóca Község Képviselő-testületének 2009. június 2-án tartott nyilvános üléséről. Maglóca Község Képviselő-testülete 2-4/2009/Ny. J e g y z ő k ö n y v Készült: 2009. június 2-án tartott nyilvános üléséről. A képviselő-testületi ülés kezdete: 14 00 óra A képviselő-testületi ülés helye:

Részletesebben

Cím: 8445 Városlőd, Templom tér 4., Tel/fax: (88) 240-003 E-mail: varoslod@invitel.hu

Cím: 8445 Városlőd, Templom tér 4., Tel/fax: (88) 240-003 E-mail: varoslod@invitel.hu V Á R O S L Ő D K Ö Z S É G Ö N K O R M Á N Y Z A T K É P V I S E L Ő - T E S T Ü L E T E Cím: 8445 Városlőd, Templom tér 4., Tel/fax: (88) 240-003 E-mail: varoslod@invitel.hu Szám: 19/2013. J E G Y Z

Részletesebben

Jegyzőkönyv. A Képviselő-testület a rendes ülés módosított napirendjét 5 igen szavazattal egyhangúlag az alábbiak szerint elfogadta: Napirendi pont:

Jegyzőkönyv. A Képviselő-testület a rendes ülés módosított napirendjét 5 igen szavazattal egyhangúlag az alábbiak szerint elfogadta: Napirendi pont: Jegyzőkönyv Készült: a Balatonudvari Község Önkormányzata Képviselő-testületének 2015. június 18. napján du. 17.00 órakor megkezdett rendes nyílt üléséről az önkormányzati kirendeltség helyiségében. Jelen

Részletesebben

Jegyzőkönyv. Készült: Szakáld Község Önkormányzata képviselő testülete 2013.július 03. napján megtartott rendkívüli ülésén.

Jegyzőkönyv. Készült: Szakáld Község Önkormányzata képviselő testülete 2013.július 03. napján megtartott rendkívüli ülésén. Szakáld Közésg Önkormányzata Képviselő testülete 3596 Szakáld, Aradi u. 4 Jegyzőkönyv Készült: Szakáld Község Önkormányzata képviselő testülete 2013.július 03. napján megtartott rendkívüli ülésén. Jelen

Részletesebben

Bodorfa Települési Önkormányzat Képviselő-testületének 2009. december 8-án 17 órai kezdettel tartott nyilvános üléséről

Bodorfa Települési Önkormányzat Képviselő-testületének 2009. december 8-án 17 órai kezdettel tartott nyilvános üléséről BODORFA TELEPÜLÉSI ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐTESTÜLETE Szám: 584-57/2009. 1 JEGYZŐKÖNYV Bodorfa Települési Önkormányzat Képviselő-testületének 2009. december 8-án 17 órai kezdettel tartott nyilvános üléséről

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV. Szőc Község Önkormányzata Képviselő-testületének. nyilvános üléséről. 2015. február 23.

JEGYZŐKÖNYV. Szőc Község Önkormányzata Képviselő-testületének. nyilvános üléséről. 2015. február 23. Ügyszám: 16-22/2015. JEGYZŐKÖNYV nyilvános üléséről 2015. február 23. Szőc 2015 1 Jegyzőkönyv Készült: Az ülés helye: nyilvános üléséről Szőci Művelődési Ház Szőc, Kossuth L. u. 41. Az ülés időpontja:

Részletesebben

Javasolta a képviselőknek a napirendet a meghívóban szereplő szerint fogadják el, a képviselők a javaslattal egyhangúan egyetértettek

Javasolta a képviselőknek a napirendet a meghívóban szereplő szerint fogadják el, a képviselők a javaslattal egyhangúan egyetértettek NÓRÁP KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE 8591 Nóráp Kossuth u 48. Szám: 9-3/2012. JEGYZŐKÖNYV Készült: Nóráp Község Önkormányzat képviselő-testülete 2012. május 2-án 18.30 órakor megtartott képviselő-testületi

Részletesebben

Jegyzőkönyv. 61/2014. (VI. 19.) Kt. határozat

Jegyzőkönyv. 61/2014. (VI. 19.) Kt. határozat Jegyzőkönyv Készült: Gamás Község Önkormányzata Képviselő-testületének 2014. június 19-én, 13:30 órai kezdettel, a gamási Önkormányzat tanácstermében megtartott soron következő Képviselő-testületi üléséről.

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V Somlóvásárhely Községi Önkormányzat Képviselőtestülete 8481. Somlóvásárhely, Szabadság tér 1. Szám: 386-4/2012. J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Somlóvásárhely Községi Önkormányzat Képviselőtestületének

Részletesebben

Jegyzőkönyv. A Képviselő-testület a rendes ülés napirendjét 5 igen szavazattal egyhangúlag az alábbiak szerint elfogadta: Napirendi pont:

Jegyzőkönyv. A Képviselő-testület a rendes ülés napirendjét 5 igen szavazattal egyhangúlag az alábbiak szerint elfogadta: Napirendi pont: Jegyzőkönyv Készült: a Balatonudvari Község Önkormányzata Képviselő-testületének 2016. december 15. napján de. 8.30 órakor megkezdett rendes nyílt üléséről az önkormányzat hivatali kirendeltségének helyiségében.

Részletesebben