TERMÉSZETES BABAÁPOLÁS

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "TERMÉSZETES BABAÁPOLÁS"

Átírás

1 TERMÉSZETES BABAÁPOLÁS Biró Anett naturmami.hu Szükséges-e naponta fürdetni a babát? Újszülött babád még nem igazán koszolja össze magát, de már csak a pelus alatti bőr miatt is ajánlott a mosdatás. Hogy csak áttörlöd az arcát, a hajlatokat és a popsiját, vagy naponta megfürdeted "rendesen", az rajtad múlik. Mindkét megoldás jó, mindkettőnek megvannak az előnyei: Ha csak naponta áttörlöd és hetente kétszer fürdeted, akkor valóban kíméled a baba bőrét, nem ázik ki feleslegesen. (Fürdésnél is max. 3-5 percig legyen a vízben egy újszülött!) A napi fürdetés mellett pedig az szól, hogy könnyebben kialakul a napirend, a baba megtanulja, hogy fürdés után jön az éjszaka, és fürdés közben ellazul, így jó eséllyel este nyugodtabban alszik. Reggeli vagy esti fürdetés? Ez is rajtad áll. A legtöbb családban azért fürdetnek este, mert ez egy közös családi esemény, amelyben apa is részt vehet.

2 Mennyi víz legyen a kádban? Miben fürdesd a babát? A babakád lehet előre formázott, vagy állványos, de használhatsz fürdetővödört is. Kaphatóak beépíteett hőmérővel, csúszásgátlóval ellátott darabok is, de a teljesen egyszerű alaptípus is tökéletes! Ilyenkor a kiskád aljára tégy egy textilpelust, így nem fog csúszni és a bőrének is kellemesebb érzés, mint a "rideg" műanyaggal érintkezni. Fontos, hogy a fürdőkádban ne legyen sok víz, elegendő kb. 1-2 ujjnyi magasságú vízmennyiség, hogy tudj vigyázni a köldökcsonkra! Míg le nem szárad, addig ezt ne érje víz. Ez kb. a 10. napon megtörténik. (Van, akinél hamarabb, van, akinél később. Nálunk a 11. napon esett le a köldökcsonk :) ) Amint leesett a köldökcsonk, bátran lubickolhat a baba nagyobb vízben! :) Milyen hőmérsékletű legyen a víz? A víz hőmérséklete legyen testmeleg, azaz 37 fokos. Ha a te babád más hőmérsékletet szeret, majd úgyis észreveszed, de ez legyen a kiindulópont. A szoba hőmérséklete is csak a szokásosnál 2-3 fokkal legyen több, tehát ha általában 22 fok van a lakásban, fürdéshez elegendő a fokot tartani, így elkerülheted, hogy túl melege legyen felöltözés után majd leizzadva, nehezen aludjon, esetleg megfázzon. Mivel fürdetsd a babát? Több lehetőséged van. Én azt gondolom, hogy a legjobb mosakodószer az újszülött számára a tiszta víz! Fürdéshez érdemes felforralni és visszahűteni vizet a megfelelő hőmérsékletre. A forralás megöli a vízben lévő baktériumokat. Ha mindenképp szeretnél használni fürdetéshez valamit, vagy igényli a pici bőre -száraznak érzed például, vagy irritált, ekcémára hajlamos, akkor támogasd a védőrendszerét: használj valamilyen tejszármazékot, pl. kecsketej, tehéntej, tejföl, joghurt... Ezekből -mindegy melyikből- egy-két kanállal tégy a fürdővízébe. Azontúl, hogy tisztítanak és ápolják, táplálják a bőrt, antibakteriális hatással is rendelkeznek, még az ekcémás bőrt is nyugtatják, gyógyítják. Ha ettől idegenkedsz, akkor ehelyett tehetsz a fürdővízébe egy kiskanálnyi kakaóvajat, kókuszolajat, ez az olajos lemosás tökéletes a babád érzékeny bőrének. A gyógyszertári fürdetőt (Unguentum hydrophilicum nonionicum) semmiképpen sem ajánlom Miért? A gyógyszertári fürdető paraffin alapú (összetevők közt lásd: paraffinum liquidium). Ez azt jelenti, hogy kőolajból van!! Rettentő káros, mert egy vékony réteget képezve a bőrön elzárja az utat, a bőr nem tud normálisan lélegezni, így az oxigén sem juthat át a sejtfalon. Kincsed bőre még érzékeny és mindent könnyen magába szív, viszont védekezni még nem igazán tud, ne tedd tönkre a bőrét!

3 Mikor kell hintőporozni a babát? A babát csak akkor kell hintőporozni, ha a hajlatok dörzsölik egymást, pl. nagyon husis a baba, vagy nagyon izzad. Nyáron mindenképp szükséges hintőporral megelőzni a bőr irritációját. A hexaklorofenes hintőport azonban (Sparsorium hexachloropheni pro infante FoNo VII.) nem ajánlom! 0,5 % hexaklorofént tartalmaz talkumban eloszlatva. Egyrészt eltömíti a bőr pórusait, másrészt, ha újszülött babád belélegzi, súlyos következményekkel (irritáció, tüdőfibrózis) járhat. Egyszerűen készíthetsz otthon hintőport, íme a recept: 80g kukoricakeményítő 20g ZnO (gyógyszertárban kapható Cink-oxid) 10-15g porított gyógynövény (pl. Gyógynövényboltban kapható körömvirág vagy levendula ledarálva)*elhagyható 3 csepp rózsa vagy levendula illóolaj -az illóolaj szintén elhagyható A hozzávalókat csak össze kell keverni és egy jól zárható kis flakonba tenni. Kész! A cink-oxidtól ne ijedj meg: Savmegkötő, antibakteriális és gyulladáscsökkentő hatással rendelkezik, hámsejtek szempontjából legfontosabb ásványi anyag, teljesen ártalmatlan. :)

4 Köldökcsonk kezelése A köldökcsonk kezeléséhez nem szükséges semmi, csak tiszta víz! Forralt, tehát fertőtlenített, majd langyosra hűtött tiszta vízzel és steril vattakoronggal/gézlappal törölgesd át a környékét és hagyd száradni! Ha mindenképp fertőtleníteni szeretnéd, akkor töröld át alkohollal vagy Betadinnal, de hintőport semmiképp sem szórj rá!! Pelenkázás után fültisztító pálcikára kell tenni a Betadin oldatból és azzal bekenni a köldökcsonkot. Ha lehet, akkor ne nagyon érje víz a fürdetésnél. A baba fürdetésének menete I. Ha a mosdatást választod 1. Előkészületek: - szükséges eszközök előkészítése: forralt, langyosra visszahűtott víz, vattakorong, törülköző, pelenka, tiszta ruha. 2. A mosdatás menete: - tiszta vízbe mártott vattával/steril gézlappal töröld ki mindkét szemét (külön vattát használj mindkét szemnél) - töröld meg a fülét, és a fül mögötti részt - tisztítsd meg az arcát is - alaposan tisztítsd a nyakát - karját, kezét,ujjai közt - a hónalját

5 - majd a hasát - a köldökcsonk környékét is elegendő langyos vízzel (forralt, hűtött!) óvatosan áttörölni, szárazra törölni és hagyni száradni - végül a popsit is tisztítsd alaposan 3. Pelenkázás, öltöztetés: - Ha a baba bőre egészséges, akkor felesleges bekenni bármilyen krémmel. II.Ha a fürdetést választod 1. Előkészületek: Fontos mindent előkészíteni, mielőtt elkezded a fürdetést, mert a babát egy pillanatra sem lehet magára hagyni a fürdőkádban. - optimális hőmérséklet a fürdető helyiségben (24-25 fok, 2-3 fokkal több, mint általában) - pelenkázón a tiszta olajok, vattakorong/pamut anyag a hajlatok áttörléséhez - fürdető eszközök a kiskád mellett (textilpelus amit az aljára teszel, fürdető, törülköző) - pelenkázáshoz szükséges dolgok (pelenka, ha szükséges popsikrém) - ruha, amibe fürdés után öltözteted - ellenőrizd a fürdővíz hőmérsékletét (37 C-ra visszahűtött forralt víz) 2. A fürdetés menete: - tiszta vízbe mártott vattával/steril gézlappal töröld meg az arcát és mindkét szemét (külön vattát használj mindkét szemnél) - ezután olajos vattával áttöröljük a hajlatokat. Újszülötteknek a legjobb az extra szűz olívaolaj, ill.a hidegen sajtolt mandulaolaj. Az áttörlés sorrendje: - fül és a fül mögötti rész (pálcikával soha nem nyúlunk bele!) - nyak - keze, ujjacskái közti rész - hónalj - has - lágyékhajlat és popsi A kádba helyezés: egyik alkaroddal tartsd a baba tarkóját, vállát, másik kezeddel a popsiját Óvatosan locsolgasd, simogatsd a vízzel, így ellazul. Ha nyugodt, lágy hangon beszélsz hozzá, a fürdés nagyon kellemes élmény lesz számára.

6 Vigyázz, hogy a köldökcsonkot ne érje víz. Miután leesett a köldökcsonk, nyugodtan pancsolhattok nagyobb vízben, a víz melegen is tartja a baba mellkasát, nem fog fázni, tehát tovább is tarthat a fürdetés. Ha néhány héten belül mégsem szereti meg a fürdést, ne aggódj. Egy kis időre térjetek át a mosdatásra, majd később újra próbáljátok meg a fürdést. 3. Amikor végeztünk a fürdetéssel, emeljük ki a babát a kádból és tegyük egy meleg frottír törölközőbe, ami alatt egy tetra fürdőlepedő van. A tetra anyag hamar felszívja a baba bőréről a nedvességet, és azt kivéve alóla még mindig ott van a száraz frottír törülköző, amivel betakargatjuk, míg a tisztálkodási műveleteket be nem fejezzük. 4. Köldökcsonk kezelés: a köldökcsonk környékét elegendő langyos vízzel (forralt, hűtött!) óvatosan áttörölni, szárazra törölni és hagyni száradni 5. Pelenkázás, öltöztetés: - Ha a baba bőre egészséges, akkor felesleges bekenni bármilyen krémmel. Babamasszázs Minden picikének jólesik a szülői simogatás, kényeztetés. Ezzel is közelebb kerülhetünk kisbabánkhoz, éreztethetjük vele szeretetünket. Tanfolyam, előképzettség ehhez nem szükséges, a simogató mozdulatokkal biztosan nem ártasz neki. Használj babáknak való olajakat, úgymint mandula olaj, jojoba olaj, olíva olaj. Ezeket használhatod önmagában, de keverheted is őket bármilyen arányban. Minimális mennyiség elég egy kisbaba bőrére, igazából az olajoknak akkor van nagyobb szerepe, ha bőrprobléma, pl. ekcéma áll fenn. Ekcémás baba olajai, vajai masszázshoz és testápoláshoz: shea vaj, olívaolaj, avokádóolaj, kakaóvaj, kókuszolaj. Mindig hidegen sajtolt, szűz olajat, vajat használj testápolás alapanyagaként!

7 Mossam-e naponta a baba haját? A baba haját elegendő hetente kétszer megmosni tiszta vízzel. Ha nagyon hajas a baba, vagy szükségét érzed, mert izzadt pl., akkor használj babasampont. Lehetőleg SLS, SLES és parabénmenteset! Mi az a koszmó? Mit kell tennem vele? Ha száraz, pikkelyes foltokat veszel észre a baba fejbőrén, ne ijedj meg. Ez a hámpikkely ártalmatlan formája, más néven koszmó. Fürdés előtt egy órával dörzsöld be egy kevés olajjal, olíva vagy mandula olajjal, és hagyd a baba fejbőrén. Fürdéskor mosd meg a haját, majd nagyon finoman fésüld ki belőle a koszmót. Ezt néhány napig meg kell ismételni, amíg el nem tűnik. Koszmóra van még egy nagyon hatásos megoldás: natúr szappannal mosd meg a fejbőrt, majd enyhén ecetes vízzel öblítsd. Nyilván ez inkább nagyobb babáknál lehet kivitelezni... Ha piros a popsi: Gyakori pelenkacserével (2 óránként) elkerülhető, hogy a pelus alatt a bőr irritálódjon, azonban ha ennek ellenére kipirosodott -ez előfordulhat fogzás idején is-, kend be a popsit egy kis shea vajjal. Popsikrém egyszerűen! Ha a shea vajat nehezen kenhetőnek találod, gőz fölött vagy forró vizes tálkába helyezve a shea vajat egy tégelyben olvaszd fel, majd keverd össze egy kis kókuszolajjal, fele-fele arányban (50g finomítatlan shea vaj + 50 g finomítatlan kókuszolaj). Ha még 1-2csepp tiszta levendula illóolajat is cseppentesz bele, akkor máris van egy antiszeptikus popsikrémed, mely megnyugtatja és regenerálja a bőrt. Ráadásul jó illatú.:) Eldobható vagy mosható pelenka? Mostanában nagyon divatos a mosható pelus. Az eldobható pelus sem ördögtől való, első gyermekemnél én is azt használtam, de azért érdemes tudni, miért döntenek mégis a tudatos anyukák legtöbbször a mosható mellett. Egy rövid táblázatban foglaltam össze neked a pelusok közti különbséget.

8 Eldobható pelenka Légmentesen zár A baba bőre nem lélegzik Mű anyagokból készül: polipropilén, poliészter, cellulózvatta, polietilén fólia, nátrium-poliakrilát, gumi, ragasztó... Irritatív bőrproblémák jelentkezhetnek. Nagyon nehezen, 100 év alatt bomlik le Havi rendszeres kiadás a családnak. Eldobható, következő gyereknél ismét rendszeres kiadás éveken keresztül. Mosható pelenka Légáteresztő A baba bőre lélegzik Természetes anyagokból készül: Pamut, kender, bambusz, gyapjú vagy mikroszálas anyag... Bőrproblémák ritkábbak. Környezetbarát, lebomló Egyszeri nagyobb kiadás. Mosható, fertőtleníthető. Következő gyermek is nyugodtan hasznáhatja. Köztes megoldásként lehet használni környezetbarát, könnyebben lebomló anyagokból készült, eldobható ökopelust! Jó tudni: A pelenkában az ammónia 3 óra alatt elkezd erjedni. Tehát bármelyiket is válaszd, a pelenkát így is-úgy is 2-3 óránként cserélni kell. Remélem hasznosítani tudod az itt leírtakat. Jó babázást kívánok! Ha úgy gondolod, ez másnak is hasznos lehet, ajánld neki a Naturmami.hu oldalt! Köszönöm: Biró Anett naturmami.hu

Szülői útmutató az első 10 napra

Szülői útmutató az első 10 napra Szülői útmutató az első 10 napra 1. Hogyan tartsuk a babát? Bármennyire is törékenynek és sebezhetőnek érezzük újszülöttünket, ne féljünk hozzáérni! Kutatások bizonyítják, hogy azok a babák, akiket naponta

Részletesebben

Ha a kiválasztott illóolaj részletes tájékoztatója más alkalmazási mennyiséget tartalmaz, akkor az abban szereplő mennyiséget vegye figyelembe!

Ha a kiválasztott illóolaj részletes tájékoztatója más alkalmazási mennyiséget tartalmaz, akkor az abban szereplő mennyiséget vegye figyelembe! A NATURLAND illóolajok 100 %-os tisztaságú, természetes eredetű, koncentrált hatóanyagok, ezért alkalmazásuk során pontosan tartsa be a felhasználási módokhoz javasolt cseppmennyiségeket! Általános felhasználási

Részletesebben

Háztartási praktikák, receptek

Háztartási praktikák, receptek Háztartási praktikák, receptek 1. Fertőtlenítő felülettisztító spray 100 ml desztilláltvíz 100 ml alcohol vagy vodka 50 ml ecet 30 csepp illóolaj (levendula, citrom, narancs, oregano, fenyő, rozmaring)

Részletesebben

A tanfolyamokon a 2-3 hónapos korban történő kezdés a legoptimálisabb, de természetesen fiatalabb és idősebb babákat is szeretettel látunk.

A tanfolyamokon a 2-3 hónapos korban történő kezdés a legoptimálisabb, de természetesen fiatalabb és idősebb babákat is szeretettel látunk. Mikortól lehet alkalmazni a babamasszázst? A babamasszázst elkezdheti akár a baba születését követő első napokban is. Egy anya ha nem is tudatosan végtelen gyengédséggel masszírozza a kisbabáját szinte

Részletesebben

Teljeskörű gondoskodás a babának!

Teljeskörű gondoskodás a babának! trnd Projektmenetrend Teljeskörű gondoskodás a babának! Tökéletes anyák nem léteznek, csak igaziak. Projektblog: www.trnd.hu/baby-dove trnd kapcsolattartód: daenerys@trnd.hu Baby Dove trnd-projekt Legújabb

Részletesebben

7 recept az egészségért

7 recept az egészségért 7 recept az egészségért Készítette: Martincsevicsné Jenei Gizella Rólad Szeretettel üdvözöllek! Martincsevicsné Jenei Gizella vagyok, egészségőr, hidegen sajtolt olajok szakértője, egy 3 éves és egy 6

Részletesebben

Jasmin Arckezelések. 8900 Ft 10900 Ft 11900 Ft. 14900 Ft 15900 Ft. 12900 Ft. 13900 Ft 16900 Ft. EMZSÉ Institut Árjegyzék

Jasmin Arckezelések. 8900 Ft 10900 Ft 11900 Ft. 14900 Ft 15900 Ft. 12900 Ft. 13900 Ft 16900 Ft. EMZSÉ Institut Árjegyzék Arckezelések Jasmin Alapkezelés (50 ) Jasmin Tápláló alapkezelés (60 ) Jasmin Vitalizáló alapkezelés (60 ) Jasmin Tisztító kezelés (80 ) Jasmin Vitalizáló tisztító kezelés (120 ) Jasmin Ránctalanító kezelés

Részletesebben

DERMOBALANCE ALAPKEZELÉS VEGYES BŐRRE

DERMOBALANCE ALAPKEZELÉS VEGYES BŐRRE A kezelési idő: 90 perc DERMOBALANCE ALAPKEZELÉS VEGYES BŐRRE Lépések: 1 Make-up eltávolítása 2 Letisztítás 3 Tonizálás 4 Peeling 5 Tonizálás 6 Vérbőség fokozás 7 Tonizálás 8 Iontoforézis v. ultrahang

Részletesebben

DERMOBALANCE ALAPKEZELÉS ROSANA SZÁRAZ, ÉRZÉKENY BŐRRE

DERMOBALANCE ALAPKEZELÉS ROSANA SZÁRAZ, ÉRZÉKENY BŐRRE A kezelési idő: 90 perc DERMOBALANCE ALAPKEZELÉS ROSANA SZÁRAZ, ÉRZÉKENY BŐRRE Lépések: 1 Make-up Eltávolítása 2 Letisztítás 3 Tonizálás 4 Peeling 5 Tonizálás 6 Iontoforézis v. Ultrahang v. Elektroporációs

Részletesebben

DERMOBALANCE ALAPKEZELÉS NAGYON SZÁRAZ, DEHIDRATÁLT BŐRRE

DERMOBALANCE ALAPKEZELÉS NAGYON SZÁRAZ, DEHIDRATÁLT BŐRRE DERMOBALANCE ALAPKEZELÉS NAGYON SZÁRAZ, DEHIDRATÁLT BŐRRE A kezelési idő: 90 perc Lépések: 1 Make-up eltávolítása 2 Letisztítás 3 Tonizálás 4 Peeling 5 Tonizálás 6 Vérbőség fokozás 7 Tonizálás 8 Iontoforézis

Részletesebben

A DIKSON mindig követi a legújabb trendeket, így bővítette a férfi arcszőrzet ápoláshoz és szőrtelenítéshez kapcsolódó termékeinek kínálatát.

A DIKSON mindig követi a legújabb trendeket, így bővítette a férfi arcszőrzet ápoláshoz és szőrtelenítéshez kapcsolódó termékeinek kínálatát. A DIKSON mindig követi a legújabb trendeket, így bővítette a férfi arcszőrzet ápoláshoz és szőrtelenítéshez kapcsolódó termékeinek kínálatát. A kellemesen illatosított speciális hatóanyagokat tartalmazó

Részletesebben

dog vital 200 ml sampon fehér és világos szőrű kutyáknak DOG VITAL KUTYASAMPON FEHÉR ÉS VILÁGOS SZŐRŰ KUTYÁK SZÁMÁRA

dog vital 200 ml sampon fehér és világos szőrű kutyáknak DOG VITAL KUTYASAMPON FEHÉR ÉS VILÁGOS SZŐRŰ KUTYÁK SZÁMÁRA DOG VITAL KUTYASAMPON FEHÉR ÉS VILÁGOS SZŐRŰ KUTYÁK SZÁMÁRA Összetétel: Aqua, Benzyl alcohol, Citric Acid, Cocamide DEA, Cocamidopropyl betain, Glycol Stearate, Methylchloroisothiazolinone, Methylisothiazolinone,

Részletesebben

60 PERCES TISZTÍTÓ PREMIUM KEZELÉS LES PURIFIANTES

60 PERCES TISZTÍTÓ PREMIUM KEZELÉS LES PURIFIANTES 60 PERCES TISZTÍTÓ PREMIUM KEZELÉS LES PURIFIANTES A kezelési idő: 60 perc A kezelés célja: a tiszta, ápolt bőr Mélytisztítás, a bőr a tökéletes hygiéniai állapotának elérése és további kezelésekre való

Részletesebben

DERMOBALANCE ALAPKEZELÉS ÉRETT, IGÉNYES, IDŐSÖDŐ BŐRRE

DERMOBALANCE ALAPKEZELÉS ÉRETT, IGÉNYES, IDŐSÖDŐ BŐRRE DERMOBALANCE ALAPKEZELÉS ÉRETT, IGÉNYES, IDŐSÖDŐ BŐRRE A kezelési idő: 90 perc Lépések: 1 Make-up eltávolítása 2 Letisztítás 3 Tonizálás 4 Peeling 5 Tonizálás 6 Vérbőség fokozás 7 Tonizálás 8 Iontoforézis

Részletesebben

90 PERCES SOS BŐRNYUGTATÓ EXCELLENCE KEZELÉS LES SENSITIVES DOUCEUR

90 PERCES SOS BŐRNYUGTATÓ EXCELLENCE KEZELÉS LES SENSITIVES DOUCEUR A kezelési idő: 90 perc 90 PERCES SOS BŐRNYUGTATÓ EXCELLENCE KEZELÉS LES SENSITIVES DOUCEUR A kezelés célja : bőrnyugtatás, irritáció csökkentés. Intenzív kezelés az érzékeny, irritációra hajlamos bőr

Részletesebben

9 tipp fejfájás ellen

9 tipp fejfájás ellen 9 tipp fejfájás ellen Lüktet a halántékod, és úgy érzed, pillanatokon belül szétrobban a fejed. Azonnal kell val Ki gondolná, hogy az emberek 80%-a szenved időről időre fejfájástól, ráadásul a nők jóval

Részletesebben

MS 33-E Babaápolási baba (F)

MS 33-E Babaápolási baba (F) MS 33-E Babaápolási baba (F) SOMSO-műanyagból. A fej, a kezek, a lábak, könnyen mozgathatóak a gömbcsuklós szerkezet miatt. Nyitott végbélnyílás. Tökéletes oktatómodell fürdetéshez, öltöztetéshez, és gondozási

Részletesebben

Hogyan lehet megőrizni a nyári barnaságot?

Hogyan lehet megőrizni a nyári barnaságot? Őszi-téli bőrápolás Hogyan lehet megőrizni a nyári barnaságot? Évszakváltás idején mindig jobban oda kell figyelnünk bőrünkre, szépségápolási szokásainkra. A nyári barnaság megőrzésének több módja van:

Részletesebben

Nino, Franco és Paolo Pellegrini

Nino, Franco és Paolo Pellegrini 1949 ÓTA OLASZ TERMÉK A Luxina termékcsalád 1949-ben jött létre, és vált Olaszország egyik ismert és kedvelt márkájává. Kezdetben kizárólag hajfénykrémet gyártottak, ami nagy sikert és hírnevet hozott

Részletesebben

Dermokozmetikumok babáknak és gyermekeknek ARCÁPOLÁS TESTÁPOLÁS HAJÁPOLÁS FÉNYVÉDELEM

Dermokozmetikumok babáknak és gyermekeknek ARCÁPOLÁS TESTÁPOLÁS HAJÁPOLÁS FÉNYVÉDELEM Dermokozmetikumok babáknak és gyermekeknek ARCÁPOLÁS TESTÁPOLÁS HAJÁPOLÁS FÉNYVÉDELEM A GYERMEKEK BŐRE A BABÁK ÉS KISGYERMEKEK BŐRE A babák és kisgyermekek bőre fokozottan érzékenyebb és sérülékenyebb

Részletesebben

TELJES KÖRŰ FÉNYVÉDELEM AZ EGÉSZ CSALÁDNAK

TELJES KÖRŰ FÉNYVÉDELEM AZ EGÉSZ CSALÁDNAK TELJES KÖRŰ FÉNYVÉDELEM AZ EGÉSZ CSALÁDNAK Napozás utáni készítmény hidratálás Önbarnító készítmény bronzosítás SOL az egész családnak & SOL továbbfejlesztett készítmények védelem A Sol napozószerekkel

Részletesebben

HYALURONSAVAS SIMÍTÓ, FESZESÍTŐ, ÚJRAÉPÍTŐ KEZELÉS, MINDEN BŐRTÍPUSRA, DE KÜLÖNÖSEN SZÁRAZ, VÍZHÁNYOS ÉS IGÉNYES BŐRRE

HYALURONSAVAS SIMÍTÓ, FESZESÍTŐ, ÚJRAÉPÍTŐ KEZELÉS, MINDEN BŐRTÍPUSRA, DE KÜLÖNÖSEN SZÁRAZ, VÍZHÁNYOS ÉS IGÉNYES BŐRRE HYALURONSAVAS SIMÍTÓ, FESZESÍTŐ, ÚJRAÉPÍTŐ KEZELÉS, MINDEN BŐRTÍPUSRA, DE KÜLÖNÖSEN SZÁRAZ, VÍZHÁNYOS ÉS IGÉNYES BŐRRE A kezelési idő: 90 perc Lépések: 1 Make-up Eltávolítása 2 Letisztítás 3 Tonizálás

Részletesebben

Gyermek testápolás a születéstől az iskoláig

Gyermek testápolás a születéstől az iskoláig Gyermek testápolás a születéstől az iskoláig Első rész Miért "végzik ki" a babák bőrének immunrendszerét már rögtön a szülés után? És miért veszélyes azonnal megfürdetni az újszülöttet? Képzeld el, amikor

Részletesebben

TANÁCSOK NAGY MELEG ESETÉRE

TANÁCSOK NAGY MELEG ESETÉRE TANÁCSOK NAGY MELEG ESETÉRE Általános tudnivalók Kánikulai napokon a különösen meleg dél körüli, kora délutáni órákat töltse otthon, viszonylag hűvösben, besötétített szobában! Nagy melegben zuhanyozzon

Részletesebben

Családi utazás előtt mindig nyugodt vagyok! :-) A gyerekeknek bepakolnivalók listája Az utazáshoz:

Családi utazás előtt mindig nyugodt vagyok! :-) A gyerekeknek bepakolnivalók listája Az utazáshoz: Családi utazás előtt mindig nyugodt vagyok! :-) Hova utazunk? Mikor? Hány napra? Az hány éjszakát jelent? :-) A gyerekeknek bepakolnivalók listája Az utazáshoz: Kényelmes ruha az utazáshoz Zokni vagy cipő/szandál

Részletesebben

Mosogatógép öblítő. Újdonságok FM GROUP FOR HOME 2013 ősz KÉRDÉSEK ÉS VÁLASZOK

Mosogatógép öblítő. Újdonságok FM GROUP FOR HOME 2013 ősz KÉRDÉSEK ÉS VÁLASZOK Mosogatógép öblítő Mi a mosogatógép öblítő használatának módja? Az öblítőt csak mosogatógéppel használjuk. Mire használjuk az öblítőt? Az öblítő többrétűen dolgozik. A tisztított felület csíkmentesen szárad,

Részletesebben

Egészségügyi, Szociális és Családügyi Minisztérium M E G O L D Ó L A P. szakmai írásbeli vizsga. Reflexológus szak. 2004. február 19.

Egészségügyi, Szociális és Családügyi Minisztérium M E G O L D Ó L A P. szakmai írásbeli vizsga. Reflexológus szak. 2004. február 19. Egészségügyi, Szociális és Családügyi Minisztérium M E G O L D Ó L A P szakmai írásbeli vizsga Reflexológus szak 2004. február 19. 2 T Á J É K O Z T A T Ó az értékelő tanár részére A vizsgázó csak a kiosztott

Részletesebben

Ultrallergic Szérum TRAINING CENTER

Ultrallergic Szérum TRAINING CENTER Ultrallergic Szérum A nök több, mint 60 %-a gyakorta tapasztalja, hogy diszkomfort érzése van, böre érzékeny MIT MOND A VENDÉGÜNK? A bőröm érzékeny és mindenre reagál Bőröm gyulladt és feszül Folyamatosan

Részletesebben

PLUM KÉZVÉDELEM PLUM PLUTECT MUNKAVÉGZÉS ELŐTTI VÉDŐKRÉMEK GANPL2231, GANPL2204, GANPL2331, GANPL2304, GANPL2541, GANPL2503, GANPL2811

PLUM KÉZVÉDELEM PLUM PLUTECT MUNKAVÉGZÉS ELŐTTI VÉDŐKRÉMEK GANPL2231, GANPL2204, GANPL2331, GANPL2304, GANPL2541, GANPL2503, GANPL2811 PLUM PLUTECT MUNKAVÉGZÉS ELŐTTI VÉDŐKRÉMEK GANPL2231, GANPL2204, GANPL2331, GANPL2304, GANPL2541, GANPL2503, GANPL2811 megelőzik a bőr kiszáradását és a bőrkárosító anyagok beszívódását PLUTECT 22 AQUA

Részletesebben

gondolkozz zölden! Háztartási termékkatalógus

gondolkozz zölden! Háztartási termékkatalógus 2017 Háztartási termékkatalógus ÁLTALÁNOS TISZTÍTÓSZER 33 felmosáshoz narancs olajjal Termékeink 2016-tól új hipoallergén illattal készülnek! www.cleaneco.hu facebook.com/cleanecohungary Általános tisztítószer

Részletesebben

Kedves Olvasó! Az utóbbi években többször figyelhető meg hazánkban is rendkívüli, gyakran hosszantartó meleg időjárás.

Kedves Olvasó! Az utóbbi években többször figyelhető meg hazánkban is rendkívüli, gyakran hosszantartó meleg időjárás. HASZNOS TANÁCSOK KÁNIKULA IDEJÉRE Kedves Olvasó! Az utóbbi években többször figyelhető meg hazánkban is rendkívüli, gyakran hosszantartó meleg időjárás. A kánikula bárkinek okozhat egészségügyi panaszokat,

Részletesebben

Miért fontos a babahigiénia?

Miért fontos a babahigiénia? Miért fontos a babahigiénia? Egy kisbaba érkezése során számtalan kérdés merül fel a szülőkben, többek között a megfelelő otthoni higiéniával kapcsolatban is: mit fertőtlenítsünk, milyen mértékben, mindezt

Részletesebben

Kézhigiéniában is profik vagyunk több, mint 150 éve a piacon!

Kézhigiéniában is profik vagyunk több, mint 150 éve a piacon! Termékkatalógus Kézhigiéniában is profik vagyunk több, mint 150 éve a piacon! Munkavégzés elõtti védõ krémek Munkavégzés elõtt vidd fel a kézbõrödre, így hatékony védelmet biztosíthatsz akár több órára

Részletesebben

Betegtájékoztató: Információk a felhasználó számára. Dermovate kenőcs klobetazol-propionát

Betegtájékoztató: Információk a felhasználó számára. Dermovate kenőcs klobetazol-propionát Betegtájékoztató: Információk a felhasználó számára Dermovate kenőcs klobetazol-propionát Mielőtt elkezdené alkalmazni ezt a gyógyszert, olvassa el figyelmesen az alábbi betegtájékoztatót, amely az Ön

Részletesebben

A BABA ELSŐ FÜRDETÉSE

A BABA ELSŐ FÜRDETÉSE AZ ÉN SZÜLÉSZETEM DUNASZERDAHELY A BABA ELSŐ FÜRDETÉSE Oktatási útmutató anyukáknak 2 Kedves anyukák, Egy pár nappal ezelőtt friss anyukák váltak Önökből. Családjuk egy új emberkével bővült. Ahhoz, hogy

Részletesebben

és bőrápolási termékcsalád 2012

és bőrápolási termékcsalád 2012 Új wellness és bőrápolási termékcsalád 2012 Bemutatjuk a Nuby új wellness és bőrápolási kozmetikai termékcsaládját a speciális, szabadalommal védett Citroganix TM összetevő-együttessel! Mi a? A Citroganix

Részletesebben

Gondoskodjunk közösen kisbabánk selymes bőréről!

Gondoskodjunk közösen kisbabánk selymes bőréről! trnd Projektmenetrend Gabi popsiápolás: Gondoskodjunk közösen kisbabánk selymes bőréről! trnd Projekt Projektblog: www.trnd.hu/gabi trnd kapcsolattartód: lunna@trnd.hu Tegyük közösen még ismertebbé a Gabi

Részletesebben

Bőrápolás. Papíráru. Rögzítőnadrágok Kesztyűk. Hulladék kezelés. Inkontinencia Katéterek. Védőruhák. Sebkezelés Bőrápolás.

Bőrápolás. Papíráru. Rögzítőnadrágok Kesztyűk. Hulladék kezelés. Inkontinencia Katéterek. Védőruhák. Sebkezelés Bőrápolás. Bőrápolás Rögzítőnadrágok Kesztyűk Inkontinencia Katéterek Bőrtisztítás Ágyvédelem Papíráru Hulladék kezelés Egyéb termékek Védőruhák Sebkezelés Bőrápolás Krémek és testápolók. Kenőcsök/különleges krémek.

Részletesebben

Készíthetek előre vajkrémet, vagy csak frissen jó?

Készíthetek előre vajkrémet, vagy csak frissen jó? A vajkrém az alapja a tortadíszítésnek. Megannyi felhasználási módja van, illetve jó pár alap recept amik könnyedén ízesíthetőek, variálhatóak. Kell hogy legyen a háztartásban egy kedvenc alap vajkrém

Részletesebben

BLUE LINE HIDRATÁLÓ, REGENERÁLÓ EXKLUZÍV KEZELÉS IGÉNYES BŐRRE - 25 ÉV FELETT A kezelési idő: 120 perc

BLUE LINE HIDRATÁLÓ, REGENERÁLÓ EXKLUZÍV KEZELÉS IGÉNYES BŐRRE - 25 ÉV FELETT A kezelési idő: 120 perc BLUE LINE HIDRATÁLÓ, REGENERÁLÓ EXKLUZÍV KEZELÉS IGÉNYES BŐRRE - 25 ÉV FELETT A kezelési idő: 120 perc Lépések: 1 Make-up Eltávolítása 2 Letisztítás 3 Tonizálás 4 Peeling 5 Tonizálás 6 Vérbőség Fokozás

Részletesebben

Herbal Collection. Szépség és egészség a természetből

Herbal Collection. Szépség és egészség a természetből Herbal Collection Szépség és egészség a természetből Herbal Collection Szépség és egészség a természetből Kedves ügyfeleink, nagy örömünkre szolgál, hogy kifejezték az érdeklődésüket a társágunk iránt,

Részletesebben

www.philips.com/welcome

www.philips.com/welcome Register your product and get support at www.philips.com/welcome HP6522 1 HP6522 Magyar 57 Magyar 57 Bevezetés Köszönjük, hogy Philips terméket vásárolt! A Philips által biztosított teljes körű támogatáshoz

Részletesebben

HASZNOS TANÁCSOK KÁNIKULA IDEJÉRE. Klímaváltozás különös tekintettel a hőhullámokra okozta káros egészségi hatások és megelőzésének lehetőségei

HASZNOS TANÁCSOK KÁNIKULA IDEJÉRE. Klímaváltozás különös tekintettel a hőhullámokra okozta káros egészségi hatások és megelőzésének lehetőségei HASZNOS TANÁCSOK KÁNIKULA IDEJÉRE Klímaváltozás különös tekintettel a hőhullámokra okozta káros egészségi hatások és megelőzésének lehetőségei A 90-es évek elején még kevéssé volt a figyelem előterében

Részletesebben

MARKETING PREZENTÁCIÓ GOMMAGE ECLAT PARFAIT

MARKETING PREZENTÁCIÓ GOMMAGE ECLAT PARFAIT KRÉMES BŐRRADÍR MARKETING PREZENTÁCIÓ GOMMAGE ECLAT PARFAIT Elérhető: 2014 július Miért radírozzunk? 30 naponta minden hámsejt megújul. Ezt a sejtmegújulást azonban számos tényező hátráltatja, mint pl.

Részletesebben

I. EXPOZÍCIÓS PROGRAMOK FÉLAUTOMATA PROGRAMOK...

I. EXPOZÍCIÓS PROGRAMOK FÉLAUTOMATA PROGRAMOK... Haladó Tanfolyam Tartalomjegyzék I. EXPOZÍCIÓS PROGRAMOK FÉLAUTOMATA PROGRAMOK... 3 1. BEVEZETŐ AZ EXPOZÍCIÓS PROGRAMOKBA... 3 1. ISO érzékenység... 5 2. WB Fehér egyensúly beállítása... 9 3. Fénymérési

Részletesebben

KÉZMŰVES NATÚR HÁZISZAPPANOK

KÉZMŰVES NATÚR HÁZISZAPPANOK KÉZMŰVES NATÚR HÁZISZAPPANOK Kizárólag természetes összetevőket tartalmazó szappanok. Színezék, tartósítószer, parabén és kőolaj származékmentesek, kézzel készült termékek. KECSKETEJES és GYÓGYNÖVÉNYES

Részletesebben

Rendelés, elérhetőség, információ: Szívliliom Kft. Kovács Zsófia

Rendelés, elérhetőség, információ: Szívliliom Kft. Kovács Zsófia Minőségi, magyar kézműves termékekből álló Ünnepi Ajándékcsomagok Cégek számára az év végi ajándékozáshoz mikrovállakozásoktól a különlegességet igénylőknek Rendelés, elérhetőség, információ: Szívliliom

Részletesebben

Parts of my Pop-in... 7 8a

Parts of my Pop-in... 7 8a A C 5 B Parts of my Pop-in... 5 6 0 D 9 7 8a 8b HU FONTOS! KÉREM, TARTSA MEG KÉSŐBBI FELHASZNÁLÁSRA Hogyan használjuk a Pop-in pelenkákat Special precautions Ne használjon öblítőt vagy szárító lapokat

Részletesebben

Hasonlóképp fontos, a bútorok éles széleit egy műanyag védővel ellátni, hogy ne okozzanak kárt a padlóban.

Hasonlóképp fontos, a bútorok éles széleit egy műanyag védővel ellátni, hogy ne okozzanak kárt a padlóban. TISZTÍTÁS ÉS ÁPOLÁS Nem csak a helyes használatról, hanem a megfelelő tisztításról és karbantartásról tájékozathatjuk önt, a lehető leghosszabb élettartam eléréséhez. Az egész FITNICE kollekcióra garanciát

Részletesebben

Bioactive Skincare. dr.organic 2009. Természet ihlette díjnyertes testápolás

Bioactive Skincare. dr.organic 2009. Természet ihlette díjnyertes testápolás Bioactive Skincare Természet ihlette díjnyertes testápolás Filozófia Ép testben ép lélek. Az egészség és a jó közérzet holisztikus megközelítése garantálja, hogy ami a testünkre kerül az ugyanolyan tiszta,

Részletesebben

betegnapló A Minden nap mozgásban program elérhetőségei Információs vonal: +36 30 694 31 21 Pearl Hungary Kft.

betegnapló A Minden nap mozgásban program elérhetőségei Információs vonal: +36 30 694 31 21 Pearl Hungary Kft. betegnapló A Minden nap mozgásban program elérhetőségei Információs vonal: + 0 9 Pearl Hungary Kft. Budapest, Erzsébet királyné útja. A Minden nap mozgásban program elérhetőségei: Információs vonal: +

Részletesebben

THALASSO TERÁPIA. Kezelések

THALASSO TERÁPIA. Kezelések THALASSO TERÁPIA Kezelések A THALASSO A Thalasso szó görög eredetû jelentése: Jó közérzet tengeri növények és ásványi anyagok által. A tengerbôl származó természetesen gazdag összetételû anyagok kiválóan

Részletesebben

Szilikon zacskók. Termékismertető

Szilikon zacskók. Termékismertető Szilikon zacskók hu Termékismertető Kedves Vásárlónk! Új szilikon zacskói nemcsak élelmiszerek frissen tartására, lefagyasztására vagy pácolására alkalmasak, hanem akár melegítéshez és ételkészítéshez

Részletesebben

Mit érdemes tudni a mai modern mosható pelenkákról?

Mit érdemes tudni a mai modern mosható pelenkákról? Mit érdemes tudni a mai modern mosható pelenkákról? A legfontosabb talán az, hogy modern és hatalmas változáson ment keresztül az elmúlt években, évtizedekben. Azért fontos ezt kiemelni, mert aki meghallja,

Részletesebben

Hatékony Háztartás Termékkatalógus

Hatékony Háztartás Termékkatalógus Zafir3 in1 univerzális mosópor 1,5 kg-os: 470Ft 3 kg-os: 820Ft 10 kg-os: 2170 Ft AntiCalc mosógép védelem a rozsda és a vízkő ellen. Univerzális enzim tartalmú, csökkentett foszfáttartalmú mosópor minden

Részletesebben

Hogyan kezdhetsz natúr életmódot 1 héten belül?

Hogyan kezdhetsz natúr életmódot 1 héten belül? Hogyan kezdhetsz natúr életmódot 1 héten belül? 13+1 natúr tipp Budaházy Tündétôl, hogy egészségesebb légy Natúr? Környezetbarát? Egészséges? Természetközeli? Ha ezek a fogalmak eddig elérhetetlen célok

Részletesebben

Érvényes: 2016.január 1.-től

Érvényes: 2016.január 1.-től Érvényes: 2016.január 1.-től http://www.spaworks.hu Ha szauna, akkor Spaworks Magyarországon elsőként gyártunk sorozatgyártású infra szaunákat, Szikszón. Magyar gyárunkban, prémium minőségű anyagokkal

Részletesebben

KLARSTEIN CREAMBERRY

KLARSTEIN CREAMBERRY KLARSTEIN CREAMBERRY MŰSZAKI ADATOK Termékszám 10028924, 10028925 Tápcsatlakozás 220-240 V ~ 50-60 Hz Teljesítmény 7,3-9,5 W A KÉSZÜLÉK ÁTTEKINTÉSE 1 Töltőegység 2 Fedél 3 Keverőlapát 4 Belső tál 5 Külső

Részletesebben

SPAWORKS MALE 1 személyes beltéri infraszauna 4 db Kerámiacsöves infrasugárzó 1,45 kw / 230 V - 2 db elülső fűtőtest (350 W/db) - 2 db hátsó fűtőtest (350 W/db) méret: 104 *102 *213 cm Súly: 100 kg ára:

Részletesebben

LB 88 H Levegőpárásító Használati útmutató

LB 88 H Levegőpárásító Használati útmutató LB 88 H H Levegőpárásító Használati útmutató Beurer GmbH Söflinger Str. 218 89077 Ulm, Germany www.beurer.com MAGYAR Tisztelt Vásárlónk! Köszönjük, hogy a kínálatunkban szereplő termékek egyikét választotta.

Részletesebben

Kedves Olvasónk! Üdvözlettel, Lafferton Annamária Üzletvezető Fodrász. Web:

Kedves Olvasónk! Üdvözlettel, Lafferton Annamária Üzletvezető Fodrász.   Web: Kedves Olvasónk! Köszönjük, hogy letöltötte Hajápolási tippek és tanácsok című tanulmányunkat! Reméljük, hogy sok hasznos ötletet tudunk adni ahhoz, hogy frizurája garantáltan szép maradjon! Táplálkozásunk

Részletesebben

Használati útmutató Kiadás dátuma: 2012/06. Sika teakfa fedélzeti burkolatápoló rendszer. Industry

Használati útmutató Kiadás dátuma: 2012/06. Sika teakfa fedélzeti burkolatápoló rendszer. Industry Használati útmutató Kiadás dátuma: 2012/06 Sika teakfa fedélzeti burkolatápoló rendszer 1 Sika teakfa burkolat használati útmutató A teakfa burkolat tisztítása és ápolása A kezeletlen teakfa idővel természetes

Részletesebben

TERMÉKEK MAGICO BASICO SAMPON MAGICO MAGICO HAJREKONSTRUKCIÓS OTTHONI MASZK MAGICO ÚJJÁÉPÍTŐ KÉSZLET HAJREKONSTRUKCIÓS OTTHONI SAMPON

TERMÉKEK MAGICO BASICO SAMPON MAGICO MAGICO HAJREKONSTRUKCIÓS OTTHONI MASZK MAGICO ÚJJÁÉPÍTŐ KÉSZLET HAJREKONSTRUKCIÓS OTTHONI SAMPON TERMÉKEK MAGICO BASICO SAMPON Különleges ph semleges sampon, mely megtisztítja és felkészíti a hajat a regeneráló, újjáépítő kezelésre: kinyitja a haj rostjait, keratint, növényi proteint és betaint juttat

Részletesebben

Fejezetek a Szabadon játékosan örömmel című kiadványunkból (7. rész)

Fejezetek a Szabadon játékosan örömmel című kiadványunkból (7. rész) Fejezetek a Szabadon játékosan örömmel című kiadványunkból (7. rész) NYÁRI lehetőségek az Óvodában 1. rész Fogjuk fel az óvoda nyári életét úgy, mintha táboroznánk! A legsivárabb lakótelepi óvodában is

Részletesebben

Copyright Arcjóga Arctorna Method, Minden jog fenntartva. Koós Viktória

Copyright Arcjóga Arctorna Method, Minden jog fenntartva. Koós Viktória A Szép Arc Titka Hogyan ápold helyesen a bőröd? Első rész Miért fontos a bőrápolás? A szépségápolással kapcsolatos problémák, általában az arcbőrrel kapcsolatosak, ezért fontos néhány anatómiai ténnyel

Részletesebben

Ayurveda kozmetikumok

Ayurveda kozmetikumok Ayurveda kozmetikumok 2011. november 26. szombat Indiai Kulturális Központ Előadó: Riesz István Dr.(Ayu)Hon. Kuratóriumi Elnök Magyar Ayurveda Gyógyászati Alapítvány Kht. Ügyvezető Igazgató Garuda Trade

Részletesebben

Kéz tis z títás. Kéztisztítás MAYA DERM WHITESOFT. DALENA kézbalzsam BLUESOFT. CARESOFT habszappan BRADONETT. K é z t i s z t ít á s

Kéz tis z títás. Kéztisztítás MAYA DERM WHITESOFT. DALENA kézbalzsam BLUESOFT. CARESOFT habszappan BRADONETT. K é z t i s z t ít á s Kéz tis z títás WHITESOFT MAYA DERM Hatékonyan tisztít, miközben a kezet bársonyossá teszi. Bőrbarát ph jellemzi. Alkalmazás: Hígítatlan állapotban a kezeken 1-2 ml mennyiséget egyenletesen szétoszlatunk,

Részletesebben

POLIÉSZTER ALAPÚ ABLONCZY MŰGYANTA

POLIÉSZTER ALAPÚ ABLONCZY MŰGYANTA POLIÉSZTER ALAPÚ ABLONCZY MŰGYANTA ÁLTALÁNOS TUDNIVALÓK Kötési mechanizmus: A műgyanta a hagyományos ragasztókkal, illetve kötőanyagokkal szemben nem az oldószer elpárologtatásával köt meg, hanem a B komponens

Részletesebben

AROMA ARCÁPOLÁS. A NÖVÉNYEK természetes erejével

AROMA ARCÁPOLÁS. A NÖVÉNYEK természetes erejével AROMA ARCÁPOLÁS A NÖVÉNYEK természetes erejével Növényi alapú 100% természetes AROMA kezelés TARTALOM A kozmetika és a növények...3 Aroma kezelés...4 Esszencia olajok...5 Növényi kivonatok...6 Személyre

Részletesebben

52 815 01 0000 00 00 Kozmetikus Kozmetikus

52 815 01 0000 00 00 Kozmetikus Kozmetikus A 10/07 (II. 27.) SzMM rendelettel módosított 1/06 (II. 17.) OM rendelet Országos Képzési Jegyzékről és az Országos Képzési Jegyzékbe történő felvétel és törlés eljárási rendjéről alapján. Szakképesítés,

Részletesebben

FIGYELEM!!! Az alábbi dokumentum csak tájékoztató jellegű, minden esetben olvassa el a termék dobozában található tájékoztatót!

FIGYELEM!!! Az alábbi dokumentum csak tájékoztató jellegű, minden esetben olvassa el a termék dobozában található tájékoztatót! FIGYELEM!!! Az alábbi dokumentum csak tájékoztató jellegű, minden esetben olvassa el a termék dobozában található tájékoztatót! BETEGTÁJÉKOZTATÓ: INFORMÁCIÓK A FELHASZNÁLÓ SZÁMÁRA BETEGTÁJÉKOZTATÓ: INFORMÁCIÓK

Részletesebben

FIGYELEM!!! Az alábbi dokumentum csak tájékoztató jellegű, minden esetben olvassa el a termék dobozában található tájékoztatót!

FIGYELEM!!! Az alábbi dokumentum csak tájékoztató jellegű, minden esetben olvassa el a termék dobozában található tájékoztatót! FIGYELEM!!! Az alábbi dokumentum csak tájékoztató jellegű, minden esetben olvassa el a termék dobozában található tájékoztatót! Címkeszöveg tervezet Külső (doboz) csomagoláson: Novascabin emulzió 70 g

Részletesebben

Gyakran Ismételt Kérdések (GYIK) SPAKARE Szépségápolás kender olajjal

Gyakran Ismételt Kérdések (GYIK) SPAKARE Szépségápolás kender olajjal Gyakran Ismételt Kérdések (GYIK) SPAKARE Szépségápolás kender olajjal 1. Mi a kender olaj? A kender olajat a Cannabis sativa nevű növény magjából nyerik ki. 2. Mitől jobb a kender olaj a többi, a kozmetikai

Részletesebben

BOTOX ránctalanító arcmasszázs. Botox ránctalanító dekoltázsmasszázs. Levendula relax dekoltázsmasszázs Q10 regeneráló hidratáló masszázs

BOTOX ránctalanító arcmasszázs. Botox ránctalanító dekoltázsmasszázs. Levendula relax dekoltázsmasszázs Q10 regeneráló hidratáló masszázs MASSZÁZSOK BOTOX ránctalanító arcmasszázs Botox ránctalanító dekoltázsmasszázs 5500 Ft LEVENDULA relax masszázs Levendula relax dekoltázsmasszázs 6000 Ft Q10 regeneráló hidratáló masszázs Q10 regeneráló

Részletesebben

SZÉPSÉGÁPOLÁSI CÉL: NYUGTATÁS/PUHÍTÁS

SZÉPSÉGÁPOLÁSI CÉL: NYUGTATÁS/PUHÍTÁS MARKETING ANYAG MARKETING FILE ÚJ! Börnyugtató Maszk, 50ml SZÉPSÉGÁPOLÁSI CÉL: NYUGTATÁS/PUHÍTÁS Elérhető: 2011 július 1 Nyugtató és Védő kezelés az Érzékeny bőr számára 2 Az érzékeny bőr jellemzői Az

Részletesebben

3 kg/kb. 40 adag. 1970 Ft. 370 Ft 500 ml. Árjegyzék és termékismertetők TERMÉKCIKK TERMÉK LEÍRÁSA NETTÓ ÁR KISZERELÉS

3 kg/kb. 40 adag. 1970 Ft. 370 Ft 500 ml. Árjegyzék és termékismertetők TERMÉKCIKK TERMÉK LEÍRÁSA NETTÓ ÁR KISZERELÉS Használható 30-40-60oC-os gépi mosáshoz, színes- és fehér ruhákhoz egyaránt. Alkalmazás: 5kg közepesen szennyezett ruhához 1 adagolópohár mosóport rakjon a gép adagolórekeszébe. Adagolópohár a dobozban.

Részletesebben

FIGYELEM!!! Az alábbi dokumentum csak tájékoztató jellegű, minden esetben olvassa el a termék dobozában található tájékoztatót!

FIGYELEM!!! Az alábbi dokumentum csak tájékoztató jellegű, minden esetben olvassa el a termék dobozában található tájékoztatót! FIGYELEM!!! Az alábbi dokumentum csak tájékoztató jellegű, minden esetben olvassa el a termék dobozában található tájékoztatót! Tabletta Magnesii Citrici 500 mg Fono VII. Parma Mielőtt elkezdené gyógyszerét

Részletesebben

SZAKMAI SEGÉDANYAG az FFsuli program elméleti anyagaiba.

SZAKMAI SEGÉDANYAG az FFsuli program elméleti anyagaiba. 3. Foglalkozás SZAKMAI SEGÉDANYAG az FFsuli program elméleti anyagaiba. Élelmiszerek vásárlása Az élelmiszerek vásárlása alapvetően két szempont alapján történhet: a kiválasztást befolyásolják egyrészt

Részletesebben

COLOR CARE SZALONSZOLGÁLTATÁSOK

COLOR CARE SZALONSZOLGÁLTATÁSOK COLOR CARE SZALONSZOLGÁLTATÁSOK A szín, ami kopik: mit lehet tenni? Az egész világon a nők 75%-a festeti a haját. Élénk, ragyogó és hosszantartó hajszínt szeretne minden vendég. Megfelelő termékek nélkül

Részletesebben

Nap UVA UVB. Hogyan hat a napsugár? A bőr megfelelő védelméhez jó tudni, hogy hogyan hatnak a napsugarak.

Nap UVA UVB. Hogyan hat a napsugár? A bőr megfelelő védelméhez jó tudni, hogy hogyan hatnak a napsugarak. Nap - jótékony vagy káros A nap nélkülözhetetlen az élethez! Jobb a hangulatunk a napsütéses napokon. Ennek az az oka, hogy a napsugarak hatására a szerotonin szintje megemelkedik - ez a hormon felelős

Részletesebben

HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ. Tisztelt Vásárló!

HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ. Tisztelt Vásárló! HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ Tisztelt Vásárló! Sok éve már, hogy először használtam munkámhoz műgyantát, mely sokoldalúságával azonnal lenyűgözött. A felhasználási felsorolás csak az én fantáziám korlátait, és

Részletesebben

PAUL MITCHELL TEAFA TEA TREE SPA Kezelések

PAUL MITCHELL TEAFA TEA TREE SPA Kezelések PAUL MITCHELL TEAFA TEA TREE SPA Kezelések T3 EXPERIENCE FÉRFIAKNAK Kezelési idő: 5 perc Termékek: (1) Teafa termékcsalád esszenciális olajai; Levendulás Mentás és Citromos, Zsályás illatok (2) Frissítő

Részletesebben

Karácsonyi italok. Hozzávalók: Elkészítés: Mézes tojás flip

Karácsonyi italok. Hozzávalók: Elkészítés: Mézes tojás flip Karácsonyi italok Likőrös-kávés forró csoki 1 dl tej (60 kcal) 3 kocka meggylikőrrel töltött csokoládé (kb. 2 dkg = 100 kcal) 1 csomag csokis cappucinopor (4 g = kb. 20 kcal) tejszínhab (1 evőkanál = kb.

Részletesebben

Hogyan használjuk a TIENS TS Arcmaszkokat?

Hogyan használjuk a TIENS TS Arcmaszkokat? SZÉPSÉG WORKSHOP Hogyan használjuk a TIENS TS Arcmaszkokat? Aprotie Organics Fedezzük fel a természetes bőrápolás élményét! Aprotie Organics Az Aprotie Organics bőrápoló termékcsalád megalkotásakor kifejezetten

Részletesebben

Kis pralinéismeret. is pralinéismeret

Kis pralinéismeret. is pralinéismeret Kis pralinéismeret is pralinéismeret Ínyenc receptek édes finomságokhoz Saját készítésű ízletes pralinék. Jó alapanyagokkal, megfelelő kellékekkel és egy kis gyakorlattal Ön is varázsolhat kicsi, édes

Részletesebben

St. Barth. A St. Barth elixírjei és Spa-kezelései a karibi élvezetek világába vezetik Önt.

St. Barth. A St. Barth elixírjei és Spa-kezelései a karibi élvezetek világába vezetik Önt. St. Barth A St. Barth elixírjei és Spa-kezelései a karibi élvezetek világába vezetik Önt. A karibi Tiaré virág egzotikus olaja és illata, a finom liliom illetve a tiszta bourbon vanília simogatja a lelket

Részletesebben

Kedves Vásárló! Megköszönjük az Ön bizalmát, amit a mi termékünk megvásárlása iránt tanúsított. Sok örömet kívánunk Önnek a használat során.

Kedves Vásárló! Megköszönjük az Ön bizalmát, amit a mi termékünk megvásárlása iránt tanúsított. Sok örömet kívánunk Önnek a használat során. Fagyasztószekrény Kedves Vásárló! Megköszönjük az Ön bizalmát, amit a mi termékünk megvásárlása iránt tanúsított. Sok örömet kívánunk Önnek a használat során. A fagyasztószekrény háztartási célokra készült.

Részletesebben

Kicsi piteformák. Az útmutatóhoz egy receptet is mellékeltünk, így új piteformáit azonnal kipróbálhatja.

Kicsi piteformák. Az útmutatóhoz egy receptet is mellékeltünk, így új piteformáit azonnal kipróbálhatja. Kicsi piteformák Termékismertető és recept Kedves Vásárlónk! A sütőforma levehető aljának köszönhetően a pite különösen könnyen vehető ki a formából. Így a sütemény még jobban sikerül, és egy szép tányéron

Részletesebben

FIGYELEM!!! Az alábbi dokumentum csak tájékoztató jellegű, minden esetben olvassa el a termék dobozában található tájékoztatót!

FIGYELEM!!! Az alábbi dokumentum csak tájékoztató jellegű, minden esetben olvassa el a termék dobozában található tájékoztatót! FIGYELEM!!! z alábbi dokumentum csak tájékoztató jellegű, minden esetben olvassa el a termék dobozában található tájékoztatót! Skinoren krém Skinoren krém Mielőtt elkezdené alkalmazni ezt a gyógyszert,

Részletesebben

Gyakorlatilag minden cukor ill. keményítőtartalmú gyümölcs, gabona, gumó alkalmas szeszfőzésre, valamint az alkoholos folyadékok is.

Gyakorlatilag minden cukor ill. keményítőtartalmú gyümölcs, gabona, gumó alkalmas szeszfőzésre, valamint az alkoholos folyadékok is. Pálinkafőzés Bárka segédlet Gyakorlatilag minden cukor ill. keményítőtartalmú gyümölcs, gabona, gumó alkalmas szeszfőzésre, valamint az alkoholos folyadékok is. JÓ MINŐSÉGŰ, a gyümölcs jellegét magán hordozó

Részletesebben

Használati utasítás MOBICOOL D03, D05, D15 típusú italhűtőkhöz

Használati utasítás MOBICOOL D03, D05, D15 típusú italhűtőkhöz Használati utasítás MOBICOOL D03, D05, D15 típusú italhűtőkhöz 2 1. A KEZELÉSI UTASÍTÁS HASZNÁLATA Kérjük olvassa el a kezelési utasítást mielőtt használni kezdi a készüléket. Tartsa biztos helyen a későbbi

Részletesebben

A lencsehasználat és ápolás megtanítása

A lencsehasználat és ápolás megtanítása A lencsehasználat és ápolás megtanítása Bevezetés A páciensnek adott utasítások és tanácsok minősége hatással van a lencseviselet sikerességére Még a gyakorlott lencseviselőket is pontos, naprakész utasításokkal

Részletesebben

3 in 1 Mikrodermabráziós készülék

3 in 1 Mikrodermabráziós készülék AB-203 3 in 1 Mikrodermabráziós készülék (Ultrahang, gyémántfejes csiszoló, hideg-meleg vasaló) Fontos megjegyzés: 1) Kérjük olvassa el a használati utasítást mielőtt használni kezdi a készüléket. 2) Ne

Részletesebben

V. NEM FÉMES ELEMEK.

V. NEM FÉMES ELEMEK. V. NEM FÉMES ELEMEK. 34. A szén adszorbeáló képessége. Egy csepp piros tintával megfestett 10 cm 3 vizet rázzunk össze 1 percig gyógyszerszén (karbowander) tablettával. Rázás után leszűrjük a folyadékot:

Részletesebben

Párolótál mikrohullámú sütőhöz

Párolótál mikrohullámú sütőhöz Párolótál mikrohullámú sütőhöz hu Használati útmutató és receptek 94497AB1X1IX 2018-07 Kedves Vásárlónk! A párolótálban gyorsan, egészséges és zsírszegény módon készítheti el az ételeket a mikrohullámú

Részletesebben

Égési sérülések ellátása Égési sérülést okozhat minden olyan tárgy, gőz, gáz, levegő, folyadék, aminek a hőmérséklete magasabb a testhőmérsékletnél, vagy egyéb külső tényezők, mint az elektromos áram savak,

Részletesebben

BETEGTÁJÉKOZTATÓ: INFORMÁCIÓK A BETEG SZÁMÁRA AZ EASY LEG ÍZÜLETI KRÉMRŐL (250 ml)

BETEGTÁJÉKOZTATÓ: INFORMÁCIÓK A BETEG SZÁMÁRA AZ EASY LEG ÍZÜLETI KRÉMRŐL (250 ml) BETEGTÁJÉKOZTATÓ: INFORMÁCIÓK A BETEG SZÁMÁRA AZ EASY LEG ÍZÜLETI KRÉMRŐL (250 ml) Kalendula (körömvirág), rozmaring, mentol, kámfor, aloe vera, kurkuma, csalán, angelika (angyalgyökér), boróka, kakukkfű,

Részletesebben

LES SENSITIVES. Bőrnyugtató, irritáció csökkentő sorozat, érzékeny bőrre

LES SENSITIVES. Bőrnyugtató, irritáció csökkentő sorozat, érzékeny bőrre LES SENSITIVES Bőrnyugtató, irritáció csökkentő sorozat, érzékeny bőrre A TERMÉKCSALÁD CÉLJA: - A bőr túlérzékenységének csökkentése. - Azonnali nyugtatás. - Védelem a környezeti hatásokkal szemben. -

Részletesebben