ÁSZF. I. Rész - Bevezetés. II. Rész - WEBPROFIT és felhasználó meghatározása. (Webprofit Általános Szerződési Feltételek)

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "ÁSZF. I. Rész - Bevezetés. II. Rész - WEBPROFIT és felhasználó meghatározása. (Webprofit Általános Szerződési Feltételek)"

Átírás

1 ÁSZF (Webprofit Általános Szerződési Feltételek) I. Rész - Bevezetés A jelen Általános Szerződési Feltételek (ÁSZF) tartalmazza a Cservenák László EV (2699 Szügy Mikszáth út 55. Nyilvántartási szám: ) által üzemeltetett online marketing szolgáltatásként WEBPROFIT weboldal készítési program használatára vonatkozó feltételeket. Az Elfogadom a feltételeket" gombra való kattintással vagy a Megrendelő lap kitöltésével a Felhasználó a rendelés során szerződést köt a WEBPROFIT üzemeltetőjével, Cservenák László EV-val, elfogadva a jelen Általános Szerződési Feltételeket. Cservenák László EV (a továbbiakban: WEBPROFIT) fenntartja a jogot jelen szerződés egyoldalú módosítására. A módosításról az WEBPROFIT rövid felhívás formájában tájékoztatja az ezt elfogadott felhasználó ügyfeleket. A felhívást a rendelés során megadott címre küldött értesítés tartalmazhatja. II. Rész - WEBPROFIT és felhasználó meghatározása A WEBPROFIT szolgáltatást megrendelő Ügyfelek részére 'ingyen weboldal készítési szolgáltatást nyújt, amely esetén mindössze a tárhely megfizetése képzi a vételárat. Felhasználó bemutathatja és értékesítheti termékeit. A WEBPROFIT által készített későbbiekben (határozatlan ideig) működtetett online weboldalak azon jogi- és cselekvőképes személyek és gazdálkodó szervezetek számára érhetőek el, akik erre megrendelést adtak le a WEBPROFIT főoldalán lévő rendelési felületen, és kifizették az esedékes tárhely csomagra vonatkozó árat.

2 A rendeléssel elismeri: o 18. életévét betöltötte és cselekvőképes személy, vagy o gazdálkodó szervezet képviselője; o és minden esetben a saját, vagy az általa képviselt gazdálkodó szervezet nevében, valós személyes adatai, illetve elérhetőségei megadásával rendeli meg a WEBPROFIT szolgáltatását. A rendelési űrlap kitöltése folyamán a Felhasználó köteles a hozzá köthető, valós adatokat megadni. A WEBPROFIT, amennyiben tudomására jut, hogy a Felhasználó által megadott adatok köre nem valós elemeket (is) tartalmaz, jogosult hozzáférését részlegesen, vagy teljes egészében felmondani az ügyféli kapcsolatot, ami a frissítések és karbantartásának felmondását vonja maga után. III. Rész - Az együttműködési időtartam meghatározása A WEBPROFIT és az azzal szerződő vállalkozó ügyfelek az együttműködési szerződést, ami az oldal karbantartását, frissítését, bővítését foglalja magába határozatlan időre kötik. IV. Rész - WEBPROFIT által nyújtott szolgáltatás A WEBPROFIT a vele szerződő vállalkozásoknak nyújt weboldal készítési szolgáltatást, amiben a weboldal tartalmát maga az ügyfél állítja össze mindössze 5 perc leforgása alatt. Valamint a weboldal ingyen kerül elkészítésére, mindössze a tárhely árát kell a felhasználónak fizetnie. A weboldal a későbbiekben tovább bővíthető, ezen bővítmények árát a WEBPROFIT üzemeltetője (Cservenák László EV) határozza meg és számára kell az árat befizetni. Az elérhető bővítményeket az ügyfél az ügyfélkapun tudja megtekinteni és megrendelni.

3 IV/1 Szolgáltatás leírása WEBPROFIT egyedülálló módon segít a vállalkozásoknak, professzionális weboldalhoz jutni, mégpedig úgy, hogy magának a weboldalnak a struktúráját az ügyfél állítja össze, a megadott tartalmi építőelemek kiválasztásával. Ezt a megadott oldalon tudja eszközölni FELHASZNÁLÓ, és mindössze 5 percet igényel, hogy véglegesen kiválogassa és rögzítse a rendelési űrlapba azon tartalmi beállítást, ami közös munkánk során a weboldalát eredményezi majd. WEBPROFIT weboldalai 'onepage' azaz egyoldalas kialakítású weboldalak, amelyek 10 szegmensből állnak. Ezt a 10 szegmenset maga a FELHASZNÁLÓ választja ki magának, egyedi weboldalt létrehozva. 'Multipage' azaz többoldalas (klasszikus) weboldalra is lehetőség van, de erre csak a weboldal elkészülését követően, az ügyfélkapun leadott bővítmény rendeléssel van mód. WEBPROFIT a weboldal elkészítéséért nem számol fel munkadíjat, mindössze a tárhely árát kell megfizetnie, amit WEBPROFIT megrendel FELHASZNÁLÓ részére és ezt követően beállítja a megadott weboldal struktúrát. IV/2 - Tárhely szolgáltató A WEBPROFIT által készített weboldalakhoz használt tárhely és domain a külföldi SITEGROUND.COM szolgáltatótól kerül megrendelésre és kiegyenlítésre. Az előző pontban említett szolgáltatás leírásában említésre került, hogy FELHASZNÁLÓ részéről mindössze csupán a tárhely árának megfizetése szükséges a weboldal elkészüléséhez, amiben 1 éves domain és tárhely csomagot biztosít SITEGROUND.COM partnerünk FELHASZNÁLÓ számára. Más egyéb tárhely szolgáltatás igénybevétele a WEBPROFIT program keretein belül nem lehetséges. WEBPROFIT szolgáltatása során csakis kizárólag a SITEGROUND.COM szolgáltatásait felhasználva tudja a FELHASZNÁLÓ weboldalát biztosítani. WEBPROFIT kötelezését más tárhely szolgáltatók használatára nem lehetséges.

4 WEBPROFIT szolgáltatása során kiválasztható domain végződések a SITEGROUND.COM tárhely csomag részét képezik. Választható domain végződés:.com,.eu,.net,.org Ezen eltérő végződést külön kérvényezni kell a felhasználónak WEBPROFIT számára, tárhely beregisztrálást megelőzően. IV/3 - Fizetési tudnivalók Amennyiben Felhasználó a Megrendelő lap kitöltésével jelzi tárhely fizetési szándékát és ezzel megrendeli a szolgáltatást, úgy WEBPROFIT díjbekérőt küld ki a Felhasználó által megadott címre. Megrendelés esetén a csomag díját FELHASZNÁLÓ előre fizeti a WEBPROFIT számára. A befizetett összegből a WEBPROFIT megrendeli a felhasználó egyedi tárhely csomagját és eleget tesz weboldal készítési kötelezettségének, és biztosítja a weboldal elkészülését. A díjbekérő banki átutalással történő kiegyenlítését (jóváírását) követő 5 munkanapon belül a tárhely szolgáltatója (SITEGROUND.COM) az előfizetésről elektronikus számlát állít ki Felhasználó részére, melyet a SITEGROUND.COM által készített felhasználói fiókon keresztül érhet el a FELHASZNÁLÓ. Amennyiben WEBPROFIT az igényelt szolgáltatás létesítésére a banki jóváírást követő 15 napon belül technikai okok miatt nem képes, úgy erről Felhasználót írásban tájékoztatja. Az előfizetői csomagok, melyek a szolgáltatás időtartamát, díját, tartalmát határozzák meg, WEBPROFIT honlapján tekinthetők meg. WEBPROFIT fenntartja a jogot a szolgáltatás díjainak nem visszamenő jelleggel történő megváltoztatására. A SITEGROUND.COM által biztosított tárhely csomag amit WEBPROFIT weboldalai elkészítéséhez használ a STARTUP csomag (47EUR), és ennek ára FELHASZNÁLÓ számára 315 HUF áron kerül számításra, ami így adja a WEBPROFIT által nyújtott weboldal készítési szolgáltatás végösszegét, azaz HUF (tizennégyezer-nyolcszáz forint). Az első év lejártát követően pedig (95EUR).

5 Amennyiben FELHASZNÁLÓ saját vállalkozásának nevére kívánja kiállítani a tárhely számláját, és kívánja elszámolni, mint költség számviteli ügymenetében, akkor szükséges megadnia a rendelési űrlapon WEBPROFIT számára FELHASZNÁLÓ vállalkozásának 'KÖZÖSSÉGI ADÓSZÁMÁT' Ennek hiányában WEBPROFIT nem tudja FELHASZNÁLÓ vállalkozásának nevére kiállítani a számlát. V. Rész - Kötelezettségek V/1 - WEBPROFIT kötelezettségei WEBPROFIT Felhasználó számára biztosítja jelen Általános Szerződési Feltételekben meghatározott online marketing eszközt, ami ingyenes weboldal készítési szolgáltatást tesz elérhetővé. WEBPROFIT köteles a tárhely és domain szolgáltatások beregisztrálását követően 14 napon belül elkészíteni az oldal vázát, és tartalombekérésre bocsátani a weboldalt a felhasználó számára. (A váz elkészítése után a tartalombekérő fázisban készíti el a felhasználó a weboldalon kívánt adatokat/tartalmakat) Amennyiben WEBPROFIT Felhasználónak gondatlanul kárt okoz - figyelemmel jelen szolgáltatás jellegére - WEBPROFIT felelőssége, hogy amennyiben Felhasználó az elvárható gondossággal járt el (például az irányelveknek megfelelően kezelte a weboldal admin felületét, az ügyfélkapun elsajátított ismereteket figyelembe véve dolgozott weboldalával, stb), úgy WEBPROFIT köteles az eredeti állapot visszaállításához, továbbá a kárenyhítéshez szakmai támogatást adni, amelyért díjazást nem számíthat fel. Amennyiben Felhasználó késedelmes információszolgáltatása, vagy más okok miatt WEBPROFIT- saját befolyásán kívül eső körülmény következtében - az Általános

6 Szerződési Feltételekben vállalt rendelkezésre-állást, nem tudja tartani, WEBPROFIT köteles erről haladéktalanul tájékoztatni Felhasználót. WEBPROFIT köteles haladéktalanul értesíteni Felhasználót a tudomására jutott minden olyan körülményről, amely a szolgáltatás teljesítését megakadályozná, vagy hátráltatná. Az értesítési kötelezettség elmulasztásával összefüggésbe hozható szolgáltatási szint csökkenés miatti felelősség WEBPROFIT-ot terheli. WEBPROFIT minden felhasználója számára online ügyfélkaput biztosít, ahol a feltöltött anyagok segítik a felhasználót a weboldal dinamikus megismerésében és optimális használatában egyaránt. WEBPROFIT minden felhasználó részére egyéni felhasználónevet és jelszót biztosít az online tartalom eléréséhez. WEBPROFIT a program nem megfelelő felhasználásából eredő károkért felelősséget nem vállal. WEBPROFIT szintén nem felel az esetlegesen elmaradt haszonért. WEBPROFIT a felhasználó weboldalán található tartalmakért, azok hatályos jogszabálynak megfeleltethetősége miatt nem vállal felelősséget. V/2 - Felhasználó ügyfél kötelezettségei Felhasználó köteles WEBPROFIT szerződésszerű teljesítését elfogadni és a tárhely regisztrálásához szükséges díjat WEBPROFIT-nak megfizetni. Felhasználó köteles jelen szolgáltatás teljesítéséhez szükséges közreműködést WEBPROFIT részére biztosítani. Felhasználó kijelenti, hogy tisztában van az Internetes levélküldés szabályaival. WEBPROFIT nem felelős a szolgáltatás használata során előállított adatforgalom tartalmáért. WEBPROFIT jogosult a szolgáltatás teljes, vagy részleges korlátozására amennyiben Felhasználó a szoftver használatával harmadik fél érdekeit vagy a vonatkozó hatályos jogszabályokat sérti. A Felhasználó köteles a rendelési űrlap leadásával, és a fizetési információk biztosítását követő 8 napon belül megfizetni a tárhely szolgáltatás árát. A felhasználó köteles a weboldal váz elkészülését követően 45 napon belül biztosítani a weboldala tartalmait WEBPROFIT számára, hogy a felhasználó weboldala elkészülhessen és

7 átadásra kerülhessen a felhasználó részére. Ennek elmulasztása esetén a WEBPROFIT értesítést küld a 45. nap lejártát követően, és 7 nap próbaidő után felfüggeszti a felhasználó (vázlat szintű félkész) weboldalát. Reklamációra, és a tárhely szolgáltatás árának visszakövetelésére nincs lehetőség. A Felhasználó köteles weboldala tartalmát a jogszabályok figyelembevételével megtervezni és megalkotni. A felhasználó köteles betartani a weboldalra irányuló hatályos adatvédelmi szabályokat és nyilatkozni erről weboldalán. VI. rész Rendszerkövetelmények. WEBPROFIT által elkészített weboldalak eléréshez és az optimális munkavégzéshez a következő eszközök szükségesek: o Szélessávú Internet kapcsolat; o Számítógép telepített böngészővel o Felhasználó név és jelszó ismerete VII. Rész - Rendelkezésre állás és ügyfélszolgálat WEBPROFIT garantálja, az általa szolgáltatott szoftver a 0-24 órás szolgáltatási szintet évi 99%- os rendelkezésre állással teljesíti. Ez maximálisan évi 3,65 nap leállási lehetőséget biztosít a WEBPORIFT weboldal szolgáltatása számára, előre tervezett és bejelentett karbantartási időkkel és egyéb problémákkal együtt. Felhasználó és WEBPROFIT közötti kapcsolattartás módja írásban történik, az cím vagy a weboldalon elhelyezett kapcsolati űrlap kitöltésével.

8 Hibajelentésre a címen található kapcsolati űrlap használható. Hibabejelentés esetén a levél tartalmazza a hiba előfordulásának körülményeit, az azt megelőző tevékenységeket. WEBPROFIT vállalja, hogy a következő feltételekkel a válaszidőket mindenkor betartja. A válaszidő onnantól számítandó, hogy azt a WEBPROFIT iktatta, de legkésőbb a feladást követő első munkanapon 9:00-tól. A válaszidő azt az időt tartalmazza, míg a bejelentett hibára az ügyfélszolgálat visszajelzést ad, és megkezdi a hibaelhárítást. A hibaelhárítás ideje ezen válaszidőbe nem számít bele. VIII. Rész - Az együttműködési szerződés megszűnésének eseti Felhasználó jelen szerződést azonnali hatállyal felmondhatja külön indoklás nélkül. WEBPROFIT azonnali hatállyal felmondhatja a szerződést az alábbi esetekben: o Felhasználó az esedékes szolgáltatási-díjfizetési kötelezettségével 30 napot meghaladóan késedelembe esik; o 60 napot meghaladó fennálló hiba kijavítatlansága. Szerződés rendkívüli felmondása kizárólag írásban - a szerződésszegő félnek címzett ajánlott, tértivevényes levél útján vagy a regisztráció során megadott címre küldött ben - történhet. WEBPROFIT jogosult Felhasználó weboldalának működését előzetes jelzés nélkül, azonnal felfüggeszteni, majd a felfüggesztést kiváltó ok további fennállása esetén törölni a weboldalt: o Felhasználó a weboldala által nem etikusnak minősített tartalmat jelenít meg. o Számlatartozás fennállása esetén. o Erőszakos, fajgyűlölő vagy bármilyen egyén, gyülekezet, csoport vagy szervezet ellen uszító tartalom megjelenítése esetén. o Megtévesztő, manipulatív tartalom megjelenítése esetén.

9 o Bármilyen, a WEBPROFIT vagy a szolgáltatás jó hírnevét rontó tartalom megjelenítése esetén. Amennyiben WEBPROFIT a fenti okokból kifolyólag Felhasználó weboldalát törli, úgy Felhasználó kártérítésre, előfizetési díj visszatérítésre nem jogosult, weboldalát, és annak tartalmát WEBPROFIT-tól nem követelheti. Felhasználó rendkívüli felmondással élhet, o ha WEBPROFIT anélkül, hogy erre jogosult lenne, megszünteti vagy felfüggeszti a szolgáltatást vagy o indokolatlanul, a piaci és gazdasági körülményekkel nem magyarázható mértékben árat emel. Ebben az esetben Felhasználó az aktuális előfizetés időarányos díját WEBPROFIT-tól követelheti. IX. Rész - Nézeteltérések rendezése WEBPROFIT-nak és Felhasználónak meg kell tennie mindent annak érdekében, hogy közvetlen tárgyalások útján rendezzenek minden olyan nézeteltérést vagy vitát, mely közöttük jelen szerződés keretében vagy a szerződéssel kapcsolatban merült fel. Minden, a szerződés megkötése után felmerülő, a szerződés teljesítését akadályozó körülményről felek kölcsönösen kötelesek egymást a körülmény tudomásukra jutását követően haladéktalanul tájékoztatni.

10 Kelt: Budapest

Általános Szerződési Feltételek

Általános Szerződési Feltételek Általános Szerződési Feltételek A jelen Általános Szerződési Feltételek (ÁSZF) tartalmazza a Netlight Consulting Kft. (1148 Budapest, Bánki Donát u. 12/b.; Cg. 01-09-192123) által üzemeltetett online szolgáltatásként

Részletesebben

Általános Szerződési Feltételek

Általános Szerződési Feltételek Általános Szerződési Feltételek (Online szolgáltatásként bérelhető Webáruház Rendszerre vonatkozóan) 1. A szerződés tárgya Jelen Általános Szerződési Feltételek (továbbiakban ÁSZF) tartalmazza a Babják

Részletesebben

Általános szerződési feltételek

Általános szerződési feltételek 1. TESZT IGÉNYLÉS... 2 2. BÉRLETI DÍJ... 3 3. MINICRM KÖTELEZETTSÉGEI... 5 4. FELHASZNÁLÓ KÖTELEZETTSÉGEI... 7 5. MAGATARTÁSI KÓDEX... 7 6. TECHNIKAI FELTÉTELEK... 10 7. RENDELKEZÉSRE ÁLLÁS... 11 8. ADATMENTÉS...

Részletesebben

Általános Szerződési Feltételek

Általános Szerződési Feltételek Általános Szerződési Feltételek 1. Szerződés tárgya, általános rendelkezések Kósiné Borsós Csilla (magánvállalkozó, székhely: 8649 Balatonberény Hunyadi utca 20., adószám: 67106608-1-34) (továbbiakban:

Részletesebben

Általános szerződési feltételek

Általános szerződési feltételek Általános szerződési feltételek (érvényes: 2012.12.01 től) A jelen Általános Szerződési Feltételek (ÁSZF) tartalmazza az Ememese Kft. (székhely: 6000 Kecskemét, Jókai út 44.; céget nyilvántartó cégbíróság:

Részletesebben

Általános szerződési feltételek. (érvényes: 2014.01.01 től) Preambulum

Általános szerződési feltételek. (érvényes: 2014.01.01 től) Preambulum Általános szerződési feltételek (érvényes: 2014.01.01 től) A jelen Általános Szerződési Feltételek (ÁSZF) tartalmazza az Ememese Kft. (székhely: 6000 Kecskemét, Batthyány u. 10. fsz. 10.; céget nyilvántartó

Részletesebben

Általános szerződési feltételek!

Általános szerződési feltételek! Általános szerződési feltételek! 1. Szerződés tárgya A Szolgáltató által működtetett online szolgáltatásként bérelhető szoftver csomag (a továbbiakban: Szoftver), amelynek alapvető célja egy ügyfél-nyilvántartási

Részletesebben

Általános Szerződési Feltételek (Díjköteles szolgáltatás igénybevételére vonatkozóan)

Általános Szerződési Feltételek (Díjköteles szolgáltatás igénybevételére vonatkozóan) Általános Szerződési Feltételek (Díjköteles szolgáltatás igénybevételére vonatkozóan) Jelen Általános Szerződési Feltételek (továbbiakban: ÁSZF) tartalmazza a www.wezzpage.hu weboldalon (a továbbiakban:

Részletesebben

ONESOFT HUNGARY KFT. Általános Szerződési Feltételek

ONESOFT HUNGARY KFT. Általános Szerződési Feltételek ONESOFT HUNGARY KFT. Általános Szerződési Feltételek Az OneCRM rendszer használatára vonatkozóan Hatályos: Budapest, 2013. március 18. 1 Tartalomjegyzék 1. Szolgáltató adatai...4 1.1. A Szolgáltató neve

Részletesebben

Általános Szerződési Feltételek Web-Server Kft

Általános Szerződési Feltételek Web-Server Kft Általános Szerződési Feltételek Web-Server Kft Verzió: 2.2 Hatályos: 2014. március 3. napjától visszavonásig Legfrissebb verzió letölthető: http://web-server.hu/doc/aszf.pdf 2 ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉS FELTÉTELEK

Részletesebben

Általános Szerződési Feltételek (ÁSZF) Érvényes : 2010.11.08-tól

Általános Szerződési Feltételek (ÁSZF) Érvényes : 2010.11.08-tól Általános Szerződési Feltételek (ÁSZF) Érvényes : 2010.11.08-tól A Z3 Systems Kft a szolgáltatásait az előfizetők számára a jelen általános szerződési feltételek továbbiakban ÁSZF ) szerint nyújtja. 1

Részletesebben

Általános Szerződési Feltételek

Általános Szerződési Feltételek Általános Szerződési Feltételek Bevezető A DiMa.hu Kft. (továbbiakban: Szolgáltató, vagy Üzemeltető) alábbiakban közölt Általános Szerződési Feltételei (továbbiakban ÁSZF) a www.dima.hu honlapon ( a továbbiakban:

Részletesebben

Általános szerződési feltételek Érvényes: 2014. 06. 01-től

Általános szerződési feltételek Érvényes: 2014. 06. 01-től Általános szerződési feltételek Érvényes: 2014. 06. 01-től 1. A Szolgáltató adatai Cégnév: BC.HU Informatikai Korlátolt Felelősségű Társaság Cégjegyzék száma: 01-09-982675 Adószáma: 23882991-2-42 Székhelye:

Részletesebben

ONESOFT HUNGARY KFT. Általános Szerződési Feltételek. Internetes Szolgáltatások igénybevételére

ONESOFT HUNGARY KFT. Általános Szerződési Feltételek. Internetes Szolgáltatások igénybevételére ONESOFT HUNGARY KFT. Általános Szerződési Feltételek Internetes Szolgáltatások igénybevételére Hatályos: Budapest, 2015. január 10. 1 Tartalomjegyzék 1. SZOLGÁLTATÓ ADATAI...4 1.1. A SZOLGÁLTATÓ NEVE ÉS

Részletesebben

ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK A MEDISTANCE mobil egészségügyi adatátviteli SZOLGÁLTATÁSAIRA

ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK A MEDISTANCE mobil egészségügyi adatátviteli SZOLGÁLTATÁSAIRA PROMECOM Kft. 1037 Budapest, Kunigunda útja 60. ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK A MEDISTANCE mobil egészségügyi adatátviteli SZOLGÁLTATÁSAIRA Hatályos: 2012. május 17-től a következő módosításig. 1 Tartalomjegyzék

Részletesebben

Általános Szerződési és Felhasználási Feltételek 1. Szerződés tárgya 2. Felek megnevezése, definiálása

Általános Szerződési és Felhasználási Feltételek 1. Szerződés tárgya 2. Felek megnevezése, definiálása Általános Szerződési és Felhasználási Feltételek Jelen dokumentumban a startuzlet.hu webcímen elérhető online webáruház szolgáltatás általános szerződési és felhasználási feltételei, továbbá a szolgáltatást

Részletesebben

Általános Szerződési Feltételek

Általános Szerződési Feltételek Általános Szerződési Feltételek Webáruház készítéséhez Készült: 2012. július 14. Hatályos: 2012. augusztus 1-től Tartalomjegyzék 1. Értelmező rendelkezések... 2. Általános rendelkezések... A szerződés

Részletesebben

Mirmor.eu. Általános Szerződési Feltételek

Mirmor.eu. Általános Szerződési Feltételek 1 Mirmor.eu ÁSZF 2015. Mirmor.eu Általános Szerződési Feltételek Bevezetés A MIRMOR.EU ÁSZF szabályzata (a továbbiakban: Szabályzat) a NAIL SHOP Kereskedelmi és Szolgáltató Betéti Társaság (továbbiakban:

Részletesebben

Általános Szerződési Feltételek (a továbbiakban: ÁSZF)

Általános Szerződési Feltételek (a továbbiakban: ÁSZF) Általános Szerződési Feltételek (a továbbiakban: ÁSZF) 1. A szerződés tárgya A revolution Software Kft. [Székhely: H-1133 Budapest, Váci út 76., Adószám: 10770319-2-41] (továbbiakban: Szolgáltató) a szolgáltatásaira

Részletesebben

Általános Szerződési Feltételek a 3zeus CRM szolgáltatás igénybevételére

Általános Szerződési Feltételek a 3zeus CRM szolgáltatás igénybevételére TAYLOR DEVELOPMENTS S.R.L. Általános Szerződési Feltételek a 3zeus CRM szolgáltatás igénybevételére Hatályos: Budapest, 2014. október 1-től. Tartalomjegyzék 1. Szolgáltató adatai... 3 A Szolgáltató magyarországi

Részletesebben

Általános Szerződési Feltételek. v2015.01.01.

Általános Szerződési Feltételek. v2015.01.01. Általános Szerződési Feltételek v2015.01.01. 01 Általános információk... 2 01.1 Általános Információk... 2 01.2 Szolgáltatói adatok... 2 01.3 Ügyfélszolgálat elérhetőségei... 3 01.4 A szolgáltatási szerződés

Részletesebben

A Phantasy Bt, mint a Opencart Hosting.hu üzemeltetője. Általános Szerződési Feltételek (továbbiakban: ÁSZF) Hatályos: 2013.

A Phantasy Bt, mint a Opencart Hosting.hu üzemeltetője. Általános Szerződési Feltételek (továbbiakban: ÁSZF) Hatályos: 2013. A Phantasy Bt, mint a Opencart Hosting.hu üzemeltetője Általános Szerződési Feltételek (továbbiakban: ÁSZF) Hatályos: 2013. Január 1 től 1 1. Az Általános Szerződési feltételek 1.1. Az ÁSZF rendszere 1.1.1.

Részletesebben

Általános Szerződési Feltételek (a továbbiakban: ÁSZF)

Általános Szerződési Feltételek (a továbbiakban: ÁSZF) Általános Szerződési Feltételek (a továbbiakban: ÁSZF) 1. A szerződés tárgya A revolution Software Kft. [Székhely: H-1133 Budapest, Váci út 76., Adószám: 10770319-2-41] (továbbiakban: Szolgáltató) a szolgáltatásaira

Részletesebben

UFO-Tech Kft. Általános Szerződési Feltételek (ÁSZF) (Hatályos: 2006. január 1. napjától. Módosítva: 2014. október 1.)

UFO-Tech Kft. Általános Szerződési Feltételek (ÁSZF) (Hatályos: 2006. január 1. napjától. Módosítva: 2014. október 1.) Általános Szerződési Feltételek (ÁSZF) (Hatályos: 2006. január 1. napjától. Módosítva: 2014. október 1.) Az UFO-Tech Mérnöki, Tanácsadó és Szolgáltató Kft. Általános Szerződési Feltételei (továbbiakban:

Részletesebben

AZONNAL KFT. ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK (ÁSZF) (Hatályos: 2007. December 17-től)

AZONNAL KFT. ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK (ÁSZF) (Hatályos: 2007. December 17-től) AZONNAL KFT. ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK (ÁSZF) (Hatályos: 2007. December 17-től) Az Azonnal Kft. Általános Szerződési Feltételei (a továbbiakban: ÁSZF) internetes szolgáltatások (domain név regisztráció,

Részletesebben

Általános Szerződési Feltételek

Általános Szerződési Feltételek 1./ Szerződő felek, szerződés tárgya Általános Szerződési Feltételek A jelen általános szerződési feltételek (a továbbiakban ÁSZF) alapján a FULLCON Informatikai Szolgáltató Betéti Társaság (székhely:

Részletesebben

4. Tárgyidőszak, díjfizetés 4.1. Az Előfizető egy év tartamú tárgyidőszakokra veheti igénybe a Szolgáltató díjcsomagjait. Az Előfizető díjfizetési

4. Tárgyidőszak, díjfizetés 4.1. Az Előfizető egy év tartamú tárgyidőszakokra veheti igénybe a Szolgáltató díjcsomagjait. Az Előfizető díjfizetési Általános szerződési feltételek (ÁSZF) A Margit András Egyéni Vállalkozó Webparadicsom és Tárhely Olcsón üzletága által nyújtott internetes szolgáltatásokhoz 1. A Szolgáltató adatai A szolgáltató neve:

Részletesebben

SpyderNet A SPYDERNET INFORMATIKAI SZOLGÁLTATÓ KORLÁTOLT FELELŐSSÉGŰ TÁRSASÁG INTERNET HOZZÁFÉRÉSI SZOLGÁLTATÁSRA ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEI

SpyderNet A SPYDERNET INFORMATIKAI SZOLGÁLTATÓ KORLÁTOLT FELELŐSSÉGŰ TÁRSASÁG INTERNET HOZZÁFÉRÉSI SZOLGÁLTATÁSRA ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEI A SPYDERNET INFORMATIKAI SZOLGÁLTATÓ KORLÁTOLT FELELŐSSÉGŰ TÁRSASÁG INTERNET HOZZÁFÉRÉSI SZOLGÁLTATÁSRA VONATKOZÓ ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEI KÉSZÍTÉS DÁTUMA: 2009. SZEPTEMBER 1. HATÁLYOS: 2009. OKTÓBER

Részletesebben

Általános Szerződési Feltételek COMpose- IT Informatikai Kft.

Általános Szerződési Feltételek COMpose- IT Informatikai Kft. Általános Szerződési Feltételek COMpose- IT Informatikai Kft. A Társaság székhelye: 4400 Nyíregyháza, Szalag u. 4/9. Postázási cím: 4400 Nyíregyháza, Szalag u. 4/9. A Társaság cégjegyzékszáma: Cg.15-06-

Részletesebben

1. Szerződés hatálya. 2. Szerződés tárgya

1. Szerződés hatálya. 2. Szerződés tárgya 1. Szerződés hatálya 1.1. Jelen Általános Szerződési Feltételek kiterjed (a továbbiakban: "ÁSZF") az Enicon Hungary Korlátolt Felelősségű Társaság (székhelye: 1149 Budapest, Angol u. 38. cégjegyzékszáma:

Részletesebben