ÁSZF. I. Rész - Bevezetés. II. Rész - WEBPROFIT és felhasználó meghatározása. (Webprofit Általános Szerződési Feltételek)

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "ÁSZF. I. Rész - Bevezetés. II. Rész - WEBPROFIT és felhasználó meghatározása. (Webprofit Általános Szerződési Feltételek)"

Átírás

1 ÁSZF (Webprofit Általános Szerződési Feltételek) I. Rész - Bevezetés A jelen Általános Szerződési Feltételek (ÁSZF) tartalmazza a Cservenák László EV (2699 Szügy Mikszáth út 55. Nyilvántartási szám: ) által üzemeltetett online marketing szolgáltatásként WEBPROFIT weboldal készítési program használatára vonatkozó feltételeket. Az Elfogadom a feltételeket" gombra való kattintással vagy a Megrendelő lap kitöltésével a Felhasználó a rendelés során szerződést köt a WEBPROFIT üzemeltetőjével, Cservenák László EV-val, elfogadva a jelen Általános Szerződési Feltételeket. Cservenák László EV (a továbbiakban: WEBPROFIT) fenntartja a jogot jelen szerződés egyoldalú módosítására. A módosításról az WEBPROFIT rövid felhívás formájában tájékoztatja az ezt elfogadott felhasználó ügyfeleket. A felhívást a rendelés során megadott címre küldött értesítés tartalmazhatja. II. Rész - WEBPROFIT és felhasználó meghatározása A WEBPROFIT szolgáltatást megrendelő Ügyfelek részére 'ingyen weboldal készítési szolgáltatást nyújt, amely esetén mindössze a tárhely megfizetése képzi a vételárat. Felhasználó bemutathatja és értékesítheti termékeit. A WEBPROFIT által készített későbbiekben (határozatlan ideig) működtetett online weboldalak azon jogi- és cselekvőképes személyek és gazdálkodó szervezetek számára érhetőek el, akik erre megrendelést adtak le a WEBPROFIT főoldalán lévő rendelési felületen, és kifizették az esedékes tárhely csomagra vonatkozó árat.

2 A rendeléssel elismeri: o 18. életévét betöltötte és cselekvőképes személy, vagy o gazdálkodó szervezet képviselője; o és minden esetben a saját, vagy az általa képviselt gazdálkodó szervezet nevében, valós személyes adatai, illetve elérhetőségei megadásával rendeli meg a WEBPROFIT szolgáltatását. A rendelési űrlap kitöltése folyamán a Felhasználó köteles a hozzá köthető, valós adatokat megadni. A WEBPROFIT, amennyiben tudomására jut, hogy a Felhasználó által megadott adatok köre nem valós elemeket (is) tartalmaz, jogosult hozzáférését részlegesen, vagy teljes egészében felmondani az ügyféli kapcsolatot, ami a frissítések és karbantartásának felmondását vonja maga után. III. Rész - Az együttműködési időtartam meghatározása A WEBPROFIT és az azzal szerződő vállalkozó ügyfelek az együttműködési szerződést, ami az oldal karbantartását, frissítését, bővítését foglalja magába határozatlan időre kötik. IV. Rész - WEBPROFIT által nyújtott szolgáltatás A WEBPROFIT a vele szerződő vállalkozásoknak nyújt weboldal készítési szolgáltatást, amiben a weboldal tartalmát maga az ügyfél állítja össze mindössze 5 perc leforgása alatt. Valamint a weboldal ingyen kerül elkészítésére, mindössze a tárhely árát kell a felhasználónak fizetnie. A weboldal a későbbiekben tovább bővíthető, ezen bővítmények árát a WEBPROFIT üzemeltetője (Cservenák László EV) határozza meg és számára kell az árat befizetni. Az elérhető bővítményeket az ügyfél az ügyfélkapun tudja megtekinteni és megrendelni.

3 IV/1 Szolgáltatás leírása WEBPROFIT egyedülálló módon segít a vállalkozásoknak, professzionális weboldalhoz jutni, mégpedig úgy, hogy magának a weboldalnak a struktúráját az ügyfél állítja össze, a megadott tartalmi építőelemek kiválasztásával. Ezt a megadott oldalon tudja eszközölni FELHASZNÁLÓ, és mindössze 5 percet igényel, hogy véglegesen kiválogassa és rögzítse a rendelési űrlapba azon tartalmi beállítást, ami közös munkánk során a weboldalát eredményezi majd. WEBPROFIT weboldalai 'onepage' azaz egyoldalas kialakítású weboldalak, amelyek 10 szegmensből állnak. Ezt a 10 szegmenset maga a FELHASZNÁLÓ választja ki magának, egyedi weboldalt létrehozva. 'Multipage' azaz többoldalas (klasszikus) weboldalra is lehetőség van, de erre csak a weboldal elkészülését követően, az ügyfélkapun leadott bővítmény rendeléssel van mód. WEBPROFIT a weboldal elkészítéséért nem számol fel munkadíjat, mindössze a tárhely árát kell megfizetnie, amit WEBPROFIT megrendel FELHASZNÁLÓ részére és ezt követően beállítja a megadott weboldal struktúrát. IV/2 - Tárhely szolgáltató A WEBPROFIT által készített weboldalakhoz használt tárhely és domain a külföldi SITEGROUND.COM szolgáltatótól kerül megrendelésre és kiegyenlítésre. Az előző pontban említett szolgáltatás leírásában említésre került, hogy FELHASZNÁLÓ részéről mindössze csupán a tárhely árának megfizetése szükséges a weboldal elkészüléséhez, amiben 1 éves domain és tárhely csomagot biztosít SITEGROUND.COM partnerünk FELHASZNÁLÓ számára. Más egyéb tárhely szolgáltatás igénybevétele a WEBPROFIT program keretein belül nem lehetséges. WEBPROFIT szolgáltatása során csakis kizárólag a SITEGROUND.COM szolgáltatásait felhasználva tudja a FELHASZNÁLÓ weboldalát biztosítani. WEBPROFIT kötelezését más tárhely szolgáltatók használatára nem lehetséges.

4 WEBPROFIT szolgáltatása során kiválasztható domain végződések a SITEGROUND.COM tárhely csomag részét képezik. Választható domain végződés:.com,.eu,.net,.org Ezen eltérő végződést külön kérvényezni kell a felhasználónak WEBPROFIT számára, tárhely beregisztrálást megelőzően. IV/3 - Fizetési tudnivalók Amennyiben Felhasználó a Megrendelő lap kitöltésével jelzi tárhely fizetési szándékát és ezzel megrendeli a szolgáltatást, úgy WEBPROFIT díjbekérőt küld ki a Felhasználó által megadott címre. Megrendelés esetén a csomag díját FELHASZNÁLÓ előre fizeti a WEBPROFIT számára. A befizetett összegből a WEBPROFIT megrendeli a felhasználó egyedi tárhely csomagját és eleget tesz weboldal készítési kötelezettségének, és biztosítja a weboldal elkészülését. A díjbekérő banki átutalással történő kiegyenlítését (jóváírását) követő 5 munkanapon belül a tárhely szolgáltatója (SITEGROUND.COM) az előfizetésről elektronikus számlát állít ki Felhasználó részére, melyet a SITEGROUND.COM által készített felhasználói fiókon keresztül érhet el a FELHASZNÁLÓ. Amennyiben WEBPROFIT az igényelt szolgáltatás létesítésére a banki jóváírást követő 15 napon belül technikai okok miatt nem képes, úgy erről Felhasználót írásban tájékoztatja. Az előfizetői csomagok, melyek a szolgáltatás időtartamát, díját, tartalmát határozzák meg, WEBPROFIT honlapján tekinthetők meg. WEBPROFIT fenntartja a jogot a szolgáltatás díjainak nem visszamenő jelleggel történő megváltoztatására. A SITEGROUND.COM által biztosított tárhely csomag amit WEBPROFIT weboldalai elkészítéséhez használ a STARTUP csomag (47EUR), és ennek ára FELHASZNÁLÓ számára 315 HUF áron kerül számításra, ami így adja a WEBPROFIT által nyújtott weboldal készítési szolgáltatás végösszegét, azaz HUF (tizennégyezer-nyolcszáz forint). Az első év lejártát követően pedig (95EUR).

5 Amennyiben FELHASZNÁLÓ saját vállalkozásának nevére kívánja kiállítani a tárhely számláját, és kívánja elszámolni, mint költség számviteli ügymenetében, akkor szükséges megadnia a rendelési űrlapon WEBPROFIT számára FELHASZNÁLÓ vállalkozásának 'KÖZÖSSÉGI ADÓSZÁMÁT' Ennek hiányában WEBPROFIT nem tudja FELHASZNÁLÓ vállalkozásának nevére kiállítani a számlát. V. Rész - Kötelezettségek V/1 - WEBPROFIT kötelezettségei WEBPROFIT Felhasználó számára biztosítja jelen Általános Szerződési Feltételekben meghatározott online marketing eszközt, ami ingyenes weboldal készítési szolgáltatást tesz elérhetővé. WEBPROFIT köteles a tárhely és domain szolgáltatások beregisztrálását követően 14 napon belül elkészíteni az oldal vázát, és tartalombekérésre bocsátani a weboldalt a felhasználó számára. (A váz elkészítése után a tartalombekérő fázisban készíti el a felhasználó a weboldalon kívánt adatokat/tartalmakat) Amennyiben WEBPROFIT Felhasználónak gondatlanul kárt okoz - figyelemmel jelen szolgáltatás jellegére - WEBPROFIT felelőssége, hogy amennyiben Felhasználó az elvárható gondossággal járt el (például az irányelveknek megfelelően kezelte a weboldal admin felületét, az ügyfélkapun elsajátított ismereteket figyelembe véve dolgozott weboldalával, stb), úgy WEBPROFIT köteles az eredeti állapot visszaállításához, továbbá a kárenyhítéshez szakmai támogatást adni, amelyért díjazást nem számíthat fel. Amennyiben Felhasználó késedelmes információszolgáltatása, vagy más okok miatt WEBPROFIT- saját befolyásán kívül eső körülmény következtében - az Általános

6 Szerződési Feltételekben vállalt rendelkezésre-állást, nem tudja tartani, WEBPROFIT köteles erről haladéktalanul tájékoztatni Felhasználót. WEBPROFIT köteles haladéktalanul értesíteni Felhasználót a tudomására jutott minden olyan körülményről, amely a szolgáltatás teljesítését megakadályozná, vagy hátráltatná. Az értesítési kötelezettség elmulasztásával összefüggésbe hozható szolgáltatási szint csökkenés miatti felelősség WEBPROFIT-ot terheli. WEBPROFIT minden felhasználója számára online ügyfélkaput biztosít, ahol a feltöltött anyagok segítik a felhasználót a weboldal dinamikus megismerésében és optimális használatában egyaránt. WEBPROFIT minden felhasználó részére egyéni felhasználónevet és jelszót biztosít az online tartalom eléréséhez. WEBPROFIT a program nem megfelelő felhasználásából eredő károkért felelősséget nem vállal. WEBPROFIT szintén nem felel az esetlegesen elmaradt haszonért. WEBPROFIT a felhasználó weboldalán található tartalmakért, azok hatályos jogszabálynak megfeleltethetősége miatt nem vállal felelősséget. V/2 - Felhasználó ügyfél kötelezettségei Felhasználó köteles WEBPROFIT szerződésszerű teljesítését elfogadni és a tárhely regisztrálásához szükséges díjat WEBPROFIT-nak megfizetni. Felhasználó köteles jelen szolgáltatás teljesítéséhez szükséges közreműködést WEBPROFIT részére biztosítani. Felhasználó kijelenti, hogy tisztában van az Internetes levélküldés szabályaival. WEBPROFIT nem felelős a szolgáltatás használata során előállított adatforgalom tartalmáért. WEBPROFIT jogosult a szolgáltatás teljes, vagy részleges korlátozására amennyiben Felhasználó a szoftver használatával harmadik fél érdekeit vagy a vonatkozó hatályos jogszabályokat sérti. A Felhasználó köteles a rendelési űrlap leadásával, és a fizetési információk biztosítását követő 8 napon belül megfizetni a tárhely szolgáltatás árát. A felhasználó köteles a weboldal váz elkészülését követően 45 napon belül biztosítani a weboldala tartalmait WEBPROFIT számára, hogy a felhasználó weboldala elkészülhessen és

7 átadásra kerülhessen a felhasználó részére. Ennek elmulasztása esetén a WEBPROFIT értesítést küld a 45. nap lejártát követően, és 7 nap próbaidő után felfüggeszti a felhasználó (vázlat szintű félkész) weboldalát. Reklamációra, és a tárhely szolgáltatás árának visszakövetelésére nincs lehetőség. A Felhasználó köteles weboldala tartalmát a jogszabályok figyelembevételével megtervezni és megalkotni. A felhasználó köteles betartani a weboldalra irányuló hatályos adatvédelmi szabályokat és nyilatkozni erről weboldalán. VI. rész Rendszerkövetelmények. WEBPROFIT által elkészített weboldalak eléréshez és az optimális munkavégzéshez a következő eszközök szükségesek: o Szélessávú Internet kapcsolat; o Számítógép telepített böngészővel o Felhasználó név és jelszó ismerete VII. Rész - Rendelkezésre állás és ügyfélszolgálat WEBPROFIT garantálja, az általa szolgáltatott szoftver a 0-24 órás szolgáltatási szintet évi 99%- os rendelkezésre állással teljesíti. Ez maximálisan évi 3,65 nap leállási lehetőséget biztosít a WEBPORIFT weboldal szolgáltatása számára, előre tervezett és bejelentett karbantartási időkkel és egyéb problémákkal együtt. Felhasználó és WEBPROFIT közötti kapcsolattartás módja írásban történik, az info@webprofit.org cím vagy a weboldalon elhelyezett kapcsolati űrlap kitöltésével.

8 Hibajelentésre a címen található kapcsolati űrlap használható. Hibabejelentés esetén a levél tartalmazza a hiba előfordulásának körülményeit, az azt megelőző tevékenységeket. WEBPROFIT vállalja, hogy a következő feltételekkel a válaszidőket mindenkor betartja. A válaszidő onnantól számítandó, hogy azt a WEBPROFIT iktatta, de legkésőbb a feladást követő első munkanapon 9:00-tól. A válaszidő azt az időt tartalmazza, míg a bejelentett hibára az ügyfélszolgálat visszajelzést ad, és megkezdi a hibaelhárítást. A hibaelhárítás ideje ezen válaszidőbe nem számít bele. VIII. Rész - Az együttműködési szerződés megszűnésének eseti Felhasználó jelen szerződést azonnali hatállyal felmondhatja külön indoklás nélkül. WEBPROFIT azonnali hatállyal felmondhatja a szerződést az alábbi esetekben: o Felhasználó az esedékes szolgáltatási-díjfizetési kötelezettségével 30 napot meghaladóan késedelembe esik; o 60 napot meghaladó fennálló hiba kijavítatlansága. Szerződés rendkívüli felmondása kizárólag írásban - a szerződésszegő félnek címzett ajánlott, tértivevényes levél útján vagy a regisztráció során megadott címre küldött ben - történhet. WEBPROFIT jogosult Felhasználó weboldalának működését előzetes jelzés nélkül, azonnal felfüggeszteni, majd a felfüggesztést kiváltó ok további fennállása esetén törölni a weboldalt: o Felhasználó a weboldala által nem etikusnak minősített tartalmat jelenít meg. o Számlatartozás fennállása esetén. o Erőszakos, fajgyűlölő vagy bármilyen egyén, gyülekezet, csoport vagy szervezet ellen uszító tartalom megjelenítése esetén. o Megtévesztő, manipulatív tartalom megjelenítése esetén.

9 o Bármilyen, a WEBPROFIT vagy a szolgáltatás jó hírnevét rontó tartalom megjelenítése esetén. Amennyiben WEBPROFIT a fenti okokból kifolyólag Felhasználó weboldalát törli, úgy Felhasználó kártérítésre, előfizetési díj visszatérítésre nem jogosult, weboldalát, és annak tartalmát WEBPROFIT-tól nem követelheti. Felhasználó rendkívüli felmondással élhet, o ha WEBPROFIT anélkül, hogy erre jogosult lenne, megszünteti vagy felfüggeszti a szolgáltatást vagy o indokolatlanul, a piaci és gazdasági körülményekkel nem magyarázható mértékben árat emel. Ebben az esetben Felhasználó az aktuális előfizetés időarányos díját WEBPROFIT-tól követelheti. IX. Rész - Nézeteltérések rendezése WEBPROFIT-nak és Felhasználónak meg kell tennie mindent annak érdekében, hogy közvetlen tárgyalások útján rendezzenek minden olyan nézeteltérést vagy vitát, mely közöttük jelen szerződés keretében vagy a szerződéssel kapcsolatban merült fel. Minden, a szerződés megkötése után felmerülő, a szerződés teljesítését akadályozó körülményről felek kölcsönösen kötelesek egymást a körülmény tudomásukra jutását követően haladéktalanul tájékoztatni.

10 Kelt: Budapest

Általános Szerződési Feltételek

Általános Szerződési Feltételek Általános Szerződési Feltételek A jelen Általános Szerződési Feltételek (ÁSZF) tartalmazza a Netlight Consulting Kft. (1148 Budapest, Bánki Donát u. 12/b.; Cg. 01-09-192123) által üzemeltetett online szolgáltatásként

Részletesebben

Általános Szerződési Feltételek

Általános Szerződési Feltételek Általános Szerződési Feltételek A jelen Általános Szerződési Feltételek (ÁSZF) tartalmazza a Webshop Marketing Kft. (4028 Debrecen, Kassai út 129.; Cg. 09-09-024017) által üzemeltetett online szolgáltatásként

Részletesebben

Általános szerződési feltételek

Általános szerződési feltételek Általános szerződési feltételek A jelen Általános Szerződési Feltételek (ÁSZF) tartalmazza az Audit and Account Szolgáltatások Kft. (1184 Budapest, Építő utca 2. 1/1.; Cg. 01-09-994922) által üzemeltetett

Részletesebben

Általános Szerződési Feltételek

Általános Szerződési Feltételek Általános Szerződési Feltételek A jelen Általános Szerződési Feltételek (ÁSZF) tartalmazza a ShopRenter.hu Kft. (4028 Debrecen, Kassai út 129.; Cg. 09-09-020636) által üzemeltetett online szolgáltatásként

Részletesebben

Általános Szerződési Feltételek

Általános Szerződési Feltételek Általános Szerződési Feltételek A jelen Általános Szerződési Feltételek (ÁSZF) tartalmazza a Webshop Marketing Kft. (4028 Debrecen, Kassai út 129.; Cg. 09-09-024017) által üzemeltetett online szolgáltatásként

Részletesebben

Általános Szerződési Feltételek

Általános Szerződési Feltételek Általános Szerződési Feltételek A jelen Általános Szerződési Feltételek (ÁSZF) tartalmazza a ShopRenter.hu Kft. (4028 Debrecen, Kassai út 129.; Cg. 09-09-020636) által üzemeltetett online szolgáltatásként

Részletesebben

Általános Szerződési Feltételek

Általános Szerződési Feltételek Általános Szerződési Feltételek A jelen Általános Szerződési Feltételek (ÁSZF) tartalmazza a ShopRenter.hu Kft. (4028 Debrecen, Kassai út 129.; Cg. 09-09-020636) által üzemeltetett online szolgáltatásként

Részletesebben

Általános Szerződési Feltételek

Általános Szerződési Feltételek Általános Szerződési Feltételek A jelen Általános Szerződési Feltételek (ÁSZF) tartalmazza a ShopRenter.hu Kft. (4028 Debrecen, Kassai út 129.; Cg. 09-09-020636) által üzemeltetett online szolgáltatásként

Részletesebben

Általános Szerződési Feltételek

Általános Szerződési Feltételek Általános Szerződési Feltételek A jelen Általános Szerződési Feltételek (ÁSZF) tartalmazza a ShopRenter.hu Kft. (4028 Debrecen, Kassai út 129.; Cg. 09-09-020636) által üzemeltetett online szolgáltatásként

Részletesebben

Általános Szerződési Feltételek

Általános Szerződési Feltételek Általános Szerződési Feltételek A jelen Általános Szerződési Feltételek (ÁSZF) tartalmazza a ShopRenter.hu Kft. (4028 Debrecen, Kassai út 129.; Cg. 09-09-020636) által üzemeltetett online szolgáltatásként

Részletesebben

Általános szerződési feltételek

Általános szerződési feltételek Általános szerződési feltételek A jelen általános szerződési feltételek a továbbiakban: ÁSZF a Taylorsoft Magyarország Kft. (székhely: 1134 Budapest, Angyalföldi út 5/B.; cégjegyzékszám: 01-09-192965;

Részletesebben

Általános szerződési feltételek

Általános szerződési feltételek Általános szerződési feltételek A Phantasy Bt. (székhely: 1158 Budapest, Késmárk u. 1., adószám: 20179063-2-42, EU-adószám: HU20179063) mint "Szolgáltató", a felhasználói (továbbiakban: "Felhasználó")

Részletesebben

Általános Szerződési Feltételek

Általános Szerződési Feltételek Általános Szerződési Feltételek (Online szolgáltatásként bérelhető Webáruház Rendszerre vonatkozóan) 1. A szerződés tárgya Jelen Általános Szerződési Feltételek (továbbiakban ÁSZF) tartalmazza a Babják

Részletesebben

HOSZTING SZOLGÁLTATÁS ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEI

HOSZTING SZOLGÁLTATÁS ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEI HOSZTING SZOLGÁLTATÁS ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEI 1 A SZERZŐDÉS LÉTREJÖTTE Jelen szerződés létrejött egyrészről a Hrenkó Kft. (Székhely: 4461 Nyírtelek, Petőfi Sándor u. 4. adószám: 116959851-2-15,

Részletesebben

Általános Szerződési Feltételek

Általános Szerződési Feltételek Általános Szerződési Feltételek A jelen Általános Szerződési Feltételek (ÁSZF) tartalmazza a WebShop-Experts Kft. (4028 Debrecen, Kassai út 129. III. em. 301-308.; Cg. 09-09-012282) által üzemeltetett

Részletesebben

Általános Szerződési Feltételek (ÁSZF) A MAILEON KKV előre kifizetett csomagajánlati szerződéshez

Általános Szerződési Feltételek (ÁSZF) A MAILEON KKV előre kifizetett csomagajánlati szerződéshez Általános Szerződési Feltételek (ÁSZF) A MAILEON KKV előre kifizetett csomagajánlati szerződéshez Érvényes: 2016. március 22-től A jelen Általános Szerződési Feltételek (ÁSZF) tartalmazza a Wanadis Kereskedelmi

Részletesebben

Általános Szerződési Feltételek

Általános Szerződési Feltételek Általános Szerződési Feltételek PixelHosting.eu (Berkeczi Imre E.V., ) mint Szolgáltató vagy Bérbeadó az alábbiak szerint határozza meg az általa nyújtott szolgáltatások igénybevételét: 1. A szerződés

Részletesebben

Általános Szerződési Feltételek

Általános Szerződési Feltételek Készült: 2011. szeptember 19. Utolsó módosítás dátuma: 2011. szeptember 19. Utolsó módosítás hatályos: 2011. szeptember 19. Általános Szerződési Feltételek (1) A ToolSiTE Informatikai és Szolgáltató Kft.

Részletesebben

Általános Szerződési Feltételek

Általános Szerződési Feltételek Általános Szerződési Feltételek A FIT SOLUTIONS KFT mint Szolgáltató és az általa üzemeltetett Szolgáltatást igénybe vevő Felhasználó között a Szolgáltatás igénybevételére vonatkozó feltételeket, a felek

Részletesebben

I. ÁLTALÁNOS ELŐFIZETÉSI FELTÉTELEK HATÁLYA II. KIADÓ ADATAI

I. ÁLTALÁNOS ELŐFIZETÉSI FELTÉTELEK HATÁLYA II. KIADÓ ADATAI ÁLTALÁNOS ELŐFIZETÉSI FELTÉTELEK (továbbiakban Előfizetési Feltételek ) a Silver Kiadó Kft által kiadott La Femme magazin (továbbiakban Kiadvány ) előfizetésére I. ÁLTALÁNOS ELŐFIZETÉSI FELTÉTELEK HATÁLYA

Részletesebben

Általános Szerződési Feltételek

Általános Szerződési Feltételek Általános Szerződési Feltételek QuickCRM Projektkezelő rendszer használatához Érvényes 2016. december 01-től Szolgáltató Név: Virtualcom Szoftverház Kft. Székhely: Ügyvezető: Madarász Endre Cégjegyzékszám:

Részletesebben

ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK A DATACAST RENDSZERHÁZ INTERNETES SZOLGÁLTATÁSAIHOZ

ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK A DATACAST RENDSZERHÁZ INTERNETES SZOLGÁLTATÁSAIHOZ ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK A DATACAST RENDSZERHÁZ INTERNETES SZOLGÁLTATÁSAIHOZ Hatályos: 2014. május 15-től 1. A Szolgáltató 1.1. A Szolgáltató adatai Név: Datacast Rendszerház Kft Székhely és számlázási

Részletesebben

Ár: 3.735 Ft+Áfa/év. Ár: 7.485 Ft+Áfa/év

Ár: 3.735 Ft+Áfa/év. Ár: 7.485 Ft+Áfa/év HOSZT ITYU-125 125MB web tárterület, 125Mb e-mail tárterület, Ár: 3.735 Ft+Áfa/év ITYU-250 250MB web tárterület, 250Mb e-mail tárterület, Ár: 7.485 Ft+Áfa/év ITYU-500 500MB web tárterület, 500Mb e-mail

Részletesebben

SIGNAL ÜGYFÉLPORTÁL. Általános szerződési feltételek

SIGNAL ÜGYFÉLPORTÁL. Általános szerződési feltételek SIGNAL ÜGYFÉLPORTÁL Általános szerződési feltételek A SIGNAL Biztosító Zrt. (Biztosító vagy Szolgáltató) internet alapú ügyfélszolgálatot biztosít ügyfelei számára SIGNAL Ügyfélportál (továbbiakban SÜP)

Részletesebben

KARBANTARTÁSI SZERZŐDÉS

KARBANTARTÁSI SZERZŐDÉS amely létrejött egyrészről KARBANTARTÁSI SZERZŐDÉS Cégnév/Név: [..] Székhely: [..] Adószám: [..] képviseli: [..] mint megrendelő, (a továbbiakban: "Megrendelő") másrészről: KZiTERRA Kft. Székhely: 2051

Részletesebben

Általános szerződési feltételek

Általános szerződési feltételek Általános szerződési feltételek 1. A Szolgáltató megnevezése, telephelyei: Név: Ferrum Royal Kft (Képviselője: Katona Balázs, ügyvezető) Levelezési cím: 2800 Tatabánya, Mártírok útja 110. Adószám: 24161769-2-11

Részletesebben

Domainregisztrációs Szolgáltatás Általános Szerződési Feltételei Darkware Bt.

Domainregisztrációs Szolgáltatás Általános Szerződési Feltételei Darkware Bt. Domainregisztrációs Szolgáltatás Általános Szerződési Feltételei Darkware Bt. Érvényes 2012. szeptember 1-jétől. 1. Értelmező rendelkezések ÁSZF-ek: a Számlafizető Általános Szerződési Feltételei, a Domain-kezelő

Részletesebben

ELÕFIZETÕI SZOLGÁLTATÁSI SZERZÕDÉS

ELÕFIZETÕI SZOLGÁLTATÁSI SZERZÕDÉS ELÕFIZETÕI SZOLGÁLTATÁSI SZERZÕDÉS Helyi wireless hálózaton történõ Internet szolgáltatás igénybevételére 1. Szerzõdõ felek: Szerzõdés száma: A szolgáltató adatai A szolgáltató neve: SYSCON-INFORMATIKA

Részletesebben

Általános Szerződési Feltételek. a ügyfelei részére. Általános Szerződési Feltételek oldal 1

Általános Szerződési Feltételek. a   ügyfelei részére. Általános Szerződési Feltételek oldal 1 Általános Szerződési Feltételek a www.ryckposter.hu ügyfelei részére Általános Szerződési Feltételek oldal 1 Általános Szerződési Feltételek Kérjük, amennyiben igénybe veszi szoláltatásunkat, figyelmesen

Részletesebben

Recobin Kereskedelmi és Szolgáltató Kft. (továbbiakban: Recobin Kft.) Általános Szerződési Feltételei (továbbiakban: ÁSZF)

Recobin Kereskedelmi és Szolgáltató Kft. (továbbiakban: Recobin Kft.) Általános Szerződési Feltételei (továbbiakban: ÁSZF) Recobin Kereskedelmi és Szolgáltató Kft. (továbbiakban: Recobin Kft.) Általános Szerződési Feltételei (továbbiakban: ÁSZF) 1. Az ÁSZF alkalmazása 1.1. A Recobin Kft. szállításai és szolgáltatásai ha a

Részletesebben

ADÁSVÉTELI SZERZŐDÉS Fajta és mennyiség szerint meghatározott dolog határidős adásvételére

ADÁSVÉTELI SZERZŐDÉS Fajta és mennyiség szerint meghatározott dolog határidős adásvételére Amely létrejött egyrészről ADÁSVÉTELI SZERZŐDÉS Fajta és mennyiség szerint meghatározott dolog határidős adásvételére Név Székhely Képviseli Adószám Cégjegyzékszám Bankszámlaszám Szolgáltató nevében eljáró

Részletesebben

Szállításra vonatkozó információk - Üzletszabályzat

Szállításra vonatkozó információk - Üzletszabályzat Szállításra vonatkozó információk - Üzletszabályzat Általános tudnivalók: Kérjük, amennyiben vásárlója, illetve aktív felhasználója kíván lenni webáruházunknak, figyelmesen olvassa el az Általános Szerződési

Részletesebben

Internet szolgáltatás ÁSZF módosulás

Internet szolgáltatás ÁSZF módosulás Internet szolgáltatás ÁSZF módosulás Tisztelt Előfizető! Tájékoztatjuk, hogy amennyiben a jelen módosításokat nem kívánják elfogadni, úgy az elektronikus hírközlésről szóló 2003. évi C. törvény 132. (5)

Részletesebben

Általános Szerződési Feltételek

Általános Szerződési Feltételek Általános Szerződési Feltételek Jelen Általános Szerződési Feltételek (a továbbiakban: ÁSZF) a HKP MEDIA SERVICES Kft. (továbbiakban: Szolgáltató) által üzemeltetett, működtetett, www.hire.hu domain címen

Részletesebben

NETKEY S.r.o. Szolgáltatási szerződés

NETKEY S.r.o. Szolgáltatási szerződés Szolgáltatási szerződés 2013. január 1. Ezen szolgáltatási szerződés az ÁSZF (alapszerződés) a szolgáltatásokra vonatkozó szabályzata is egyben, melyet az ügyfél a szolgáltatás igénybevétele előtt megismer

Részletesebben

KARBANTARTÁSI SZERZŐDÉS

KARBANTARTÁSI SZERZŐDÉS amely létrejött egyrészről Cégnév/Név: Székhely: Adószám: képviseli: mint megrendelő, (a továbbiakban: "Megrendelő") másrészről: IDM Hőszivattyú Kft. Székhely: 2051 Biatorbágy, Ritsman Pál u. 39. Adószám:

Részletesebben

2015 Ecostudio Informatika Kft.

2015 Ecostudio Informatika Kft. ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK AZ ECOSTUDIO INFORMATIKA KFT. ÁLTAL NYÚJTOTT ECOSITE HONLAPCSOMAG ÉS KAPCSOLÓDÓ SZOLGÁLTATÁSOKHOZ (továbbiakban ÁSZF ) 1. Bevezető 1.1 Az ECOSTUDIO INFORMATIKA KFT. (székhely:

Részletesebben

H o r n e t I T P r e m i u m

H o r n e t I T P r e m i u m H o r n e t I T P r e m i u m r e n d s z e r f e l ü g y e l e t i S z e r z ő d é s mely létrejött HRN-S12- azonosítószámmal a(z) (továbbiakban Megrendelő) Cím: Adószám: Bankszámlaszám: valamint a Hornet

Részletesebben

ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK A BAR-NABBA KFT INTERNETES SZOLGÁLTATÁSAIHOZ ÉRVÉNYES: 2015. szeptember 1-től

ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK A BAR-NABBA KFT INTERNETES SZOLGÁLTATÁSAIHOZ ÉRVÉNYES: 2015. szeptember 1-től ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK A BAR-NABBA KFT INTERNETES SZOLGÁLTATÁSAIHOZ ÉRVÉNYES: 2015 szeptember 1-től 1 A szolgáltatás tárgya, szerződés tartalma 11 A Bar-Nabba Kft(6400 Kiskunhalas, Jókai u 45,

Részletesebben

Gépjármű távfelügyeleti szolgáltatási szerződés

Gépjármű távfelügyeleti szolgáltatási szerződés Az (Székhely H-2251 Tápiószecső, Deák Ferenc utca 32. Adószám: 11680235-2-13, bankszámla szám: Unicredit bank 10918001-00000107-91020006, bejegyezte: Fővárosi bíróság mint Cégbíróság: Cg.: 13-09-133542)

Részletesebben

Általános Szerződési Feltételek

Általános Szerződési Feltételek Általános Szerződési Feltételek Molnár Ferenc egyéni vállalkozó mint Szolgáltató és az általa üzemeltetett Szolgáltatást igénybe vevő Felhasználó között a Szolgáltatás igénybevételére vonatkozó feltételeket,

Részletesebben

ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK

ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK 1.A szerződési feltételek alapfogalmai 1.1 A szolgáltató adatai Szolgáltató: Atkári János E.V. (továbbiakban: Szolgáltató) Székhelye: H-2220 Vecsés, Róder Imre utca 24.

Részletesebben

ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK

ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK A jelen ÁSZF tartalmazza a Weboldal megrendelési felülete használatának feltételeit az alábbiak szerint: 1. A Weboldal címe http://www.hajnalpirkiado.hu 2. A weboldal üzemeltetőjének

Részletesebben

A TECHNOLÓGIAIPARTNER-KERESŐ SZOLGÁLTATÁS ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEI. Bevezető

A TECHNOLÓGIAIPARTNER-KERESŐ SZOLGÁLTATÁS ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEI. Bevezető A TECHNOLÓGIAIPARTNER-KERESŐ SZOLGÁLTATÁS ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEI Bevezető A Hipavilon Magyar Szellemi Tulajdon Ügynökség Nonprofit Kft. (a továbbiakban: Szolgáltató) értékesítő tevékenységként

Részletesebben

ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK (ÁSZF)

ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK (ÁSZF) WEBfield-Design Kft. ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK (ÁSZF) Hatályos: 2005. január 01-től TARTALOM 1 A Szolgáltató neve, adatai 2. oldal 2 Az ügyfélszolgálat elérhetősége 2. oldal 3 Az ÁSZF alanyai 2.

Részletesebben

Általános Szerződési Feltételek

Általános Szerződési Feltételek Általános Szerződési Feltételek ÁSZF (moonwell.hu) A moonwell.hu (Rácz Mihály Zsolt e.v., adószám: 60282183-1-26) mint Szolgáltató/Bérbeadó, továbbiakban Szolgáltató, az alábbiak szerint határozza meg

Részletesebben

Általános Szerződési Feltételek

Általános Szerződési Feltételek A jelen Általános Szerződési Feltételek (a továbbiakban ÁSZF) alapján a Boltinfo.eu (a továbbiakban Szolgáltató) és a tőle hirdetések megjelenítését megrendelő természetes vagy jogi személy (a továbbiakban

Részletesebben

Általános szerződési feltételek

Általános szerződési feltételek Általános szerződési feltételek A jelen Általános szerződési feltételek ( ÁSZF ) tartalmazzák az ILST-Hungary Kft. ( szolgáltató ) és az által üzemeltetett ilst.hu internetes címen található webáruház

Részletesebben

ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK

ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK A jelen Általános Szerződési Feltételek (a továbbiakban: ÁSZF) a Moresimp Kft. (továbbiakban: Szolgáltató) által a https://passman.co/ Honlapján (továbbiakban: Honlap) keresztül

Részletesebben

Megbízási szerződés. ( név) (születési hely,idő) (lakcím) (igazolvány szám) (telefonszám) (e-mail)

Megbízási szerződés. ( név) (születési hely,idő) (lakcím) (igazolvány szám) (telefonszám) (e-mail) Megbízási szerződés Mely létrejött egyrészről ( név) (születési hely,idő) (lakcím) (igazolvány szám) (telefonszám) (e-mail) továbbiakban Megbízó, másrészről a Creative Soul Kft. Székhely: H-8230 Balatonfüred

Részletesebben

Szilágyi Zita egyéni vállalkozó VIRTUÁLIS TÁMOGATÓ Szolgáltatásai Igénybevételére Vonatkozó Általános Szerződési Feltételek

Szilágyi Zita egyéni vállalkozó VIRTUÁLIS TÁMOGATÓ Szolgáltatásai Igénybevételére Vonatkozó Általános Szerződési Feltételek Szilágyi Zita egyéni vállalkozó VIRTUÁLIS TÁMOGATÓ Szolgáltatásai Igénybevételére Vonatkozó Általános Szerződési Feltételek I. Általános rendelkezések 1.1. Szilágyi Zita egyéni vállalkozó (székhely: 2000

Részletesebben

ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK

ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK az Edenred utalványok megrendelésére, szállítására és elszámolására (továbbiakban: ÁSZF ) Hatályos: 2019.07.15. I. Fogalommeghatározások 1. Szolgáltató: az Edenred Magyarország

Részletesebben

Az eladó minden termék és szolgáltatás esetében a Gabriano Pizzéria Kft.

Az eladó minden termék és szolgáltatás esetében a Gabriano Pizzéria Kft. A jelen Általános Szerződési Feltételek (a továbbiakban: a "ÁSZF") határozzák meg a Gabriano Pizzéria Kft. (Adósz:23823981-2-17 Cg.:17-09-009177) kizárólagos tulajdonában álló és a Gabriano Pizzéria Kft.

Részletesebben

VÁLLALKOZÁSI SZERZŐDÉS

VÁLLALKOZÁSI SZERZŐDÉS VÁLLALKOZÁSI SZERZŐDÉS amely létrejött egyrészről: az Országgyűlés Hivatala 1055 Budapest, Kossuth Lajos tér 1-3. Adószám: 15300014-2-41 Bankszámlaszám: MÁK 10032000-01400805-00000000. Képviseletében eljáró

Részletesebben

Symbiont.hu Általános Szerződési Féltetlek (ÁSzF)

Symbiont.hu Általános Szerződési Féltetlek (ÁSzF) Symbiont.hu Általános Szerződési Féltetlek (ÁSzF) 1. Definíciók 1.1. Szolgáltató Szolgáltató neve: Gemstone Media Kft. Székhelye: 3561 Felsőzsolca, Rétföld u. 39. Cégjegyzékszám: 05-09-022994 Adószáma:

Részletesebben

K I V O N A T. A változások törvény módosítás miatt váltak szükségessé, egyéb, az Előfizetőkre hátrányos változtatás nem történt

K I V O N A T. A változások törvény módosítás miatt váltak szükségessé, egyéb, az Előfizetőkre hátrányos változtatás nem történt K I V O N A T a NetKábel Kft hírközlési szolgáltató 2017.10.24. napjától hatályos, internet elérési szolgáltatásra vonatkozó Általános Szerződési Feltételeiből A jelen kivonat a fent megjelölt hírközlési

Részletesebben

Általános Szerződési Feltételek. továbbiakban ÁSZF

Általános Szerződési Feltételek. továbbiakban ÁSZF Általános Szerződési Feltételek továbbiakban ÁSZF Az ÁSZF célja, hogy Cziffra Csaba Zsolt egyéni vállalkozó későbbiekben SZOLGÁLTATÓ és az ÜGYFÉL /FELHASZNÁLÓ közötti jogviszonyt szabályozza illetve a

Részletesebben

Általános szerződési feltételek

Általános szerződési feltételek Általános szerződési feltételek A jelen Általános Szerződési Feltételek (ÁSZF) tartalmazza az IT5 Software Technologies Kft. (továbbiakban: IT5) A cég rövidített elnevezése: IT5 Software Technologies Kft.

Részletesebben

Általános Szerződési Feltételek

Általános Szerződési Feltételek Általános Szerződési Feltételek A Bíbor Kiadó Bt. (3516 Miskolc, Ginzery S. u. 19.) mint szolgáltató (továbbiakban: Szolgáltató), a miskolcfoto.hu honlapon található képfeltöltő rendszert használó ügyfelei

Részletesebben

Közbeszerzési Döntvénytár Általános szerződési feltételek. I. Az adatbázis használata

Közbeszerzési Döntvénytár Általános szerződési feltételek. I. Az adatbázis használata Közbeszerzési Döntvénytár Általános szerződési feltételek I. Az adatbázis használata 1. A Szolgáltató az előfizetés időtartama alatt, napi 24 órában biztosítja a Felhasználóknak és a Kapcsolattartónak

Részletesebben

Szoftver karbantartás és üzemeltetés ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK. v 2

Szoftver karbantartás és üzemeltetés ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK. v 2 Szoftver karbantartás és üzemeltetés ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK v 2 1. A Szolgáltató neve, székhelye, postacíme, cégbírósági bejegyzési száma A szolgáltató neve: Smartsector Kft. Székhely: 1087 Budapest

Részletesebben

REKLÁM SZERZŐDÉS A www.hetiprogramok.hu Internetes portálon lévő egyedi reklámfelület bérbeadásáról

REKLÁM SZERZŐDÉS A www.hetiprogramok.hu Internetes portálon lévő egyedi reklámfelület bérbeadásáról REKLÁM SZERZŐDÉS A www.hetiprogramok.hu Internetes portálon lévő egyedi reklámfelület bérbeadásáról Amely létrejött egyrészről (Cégnév),..(Cím), (Adószám), (Telefon) Képviselő neve: Másrészről Sági Zoltán

Részletesebben

Általános Szerződési Feltételek

Általános Szerződési Feltételek Általános Szerződési Feltételek UTOLSÓ FRISSÍTÉS: 2016.05.30. A szerződés a távollevők között kötött szerződésekről szóló 1999. (II.5.) Kormányrendelet hatálya alá tartozik. Előfizető a Megrendelés leadásával

Részletesebben

Előfizetői Szerződés

Előfizetői Szerződés Előfizetői Szerződés Mely létrejött egyrészről: Szerződő fél neve (cég esetén cégszerű elnevezés): Értesítési / Számlázási címe: Értesítési telefonszám: E-mail cím: Felhasználói név: Jelszó: Szolgáltatás

Részletesebben

H o r n e t I T B u s i n e s s

H o r n e t I T B u s i n e s s H o r n e t I T B u s i n e s s r e n d s z e r f e l ü g y e l e t i S z e r z ő d é s mely létrejött HRN-S12- azonosítószámmal a(z) (továbbiakban Megrendelő) Cím: Adószám: Bankszámlaszám: valamint a

Részletesebben

Általános Szerződési Feltételek

Általános Szerződési Feltételek Általános Szerződési Feltételek Hatály: 2018. november 1. A jelen Általános Szerződési Feltételek (a továbbiakban: ÁSZF ) szabályozza a BETO Kft. (a továbbiakban: Megbízott ) és a vele szerződő partner

Részletesebben

1. A szolgáltatás tárgya, szerződés tartalma

1. A szolgáltatás tárgya, szerződés tartalma ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK A 799.HU WEBTÁRHELY SZOLGÁLTATÁSAIHOZ Szolgáltató adatai Név: Intellisys Kft Cím: 2112 Veresegyház, Cserje u. 9 Cégjegyzékszám: 01-09-279985 Adószám: 25524010-2-13 Ügyfélszolgálat:

Részletesebben

Általános Szerződési Feltételek Elektronikus levélküldő szolgáltatásra SMTP.hu Hatályos: 2011. február 7. napjától Készítés dátuma: 2011. február 3.

Általános Szerződési Feltételek Elektronikus levélküldő szolgáltatásra SMTP.hu Hatályos: 2011. február 7. napjától Készítés dátuma: 2011. február 3. Általános Szerződési Feltételek Elektronikus levélküldő szolgáltatásra SMTP.hu Hatályos: 2011. február 7. napjától Készítés dátuma: 2011. február 3. ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK ELEKTRONIKUS LEVÉLKÜLDŐ

Részletesebben

Internet Szolgáltatási Szerződés V2.2

Internet Szolgáltatási Szerződés V2.2 Internet Szolgáltatási Szerződés V2.2 amely létrejött a Azonosító 0006 Cégnév/Név Székhely Számlaküldés címe Levelezési cím Adószám/Szig.szám. Kapcsolattartó Telefonszám FAX E-MAIL cím A továbbiakban mint

Részletesebben

UNION24 portál felhasználási útmutató

UNION24 portál felhasználási útmutató UNION24 portál felhasználási útmutató 1. Az union24 portál bemutatása Az union24 portál az UNION Vienna Insurance Group Biztosító Zrt. által létrehozott és üzemeltetésében álló honlap, amelyen keresztül

Részletesebben

Főnix Hosting Általános Szerződési Feltételek

Főnix Hosting Általános Szerződési Feltételek Főnix Hosting Általános Szerződési Feltételek 1. A Szolgáltató adatai: Név: Web Art Design Stúdió Számítástechnikai Kereskedelmi és Szolgáltató Betéti Társaság Rövid név: Web Art Design Stúdió BT Székhely:

Részletesebben

Általános Szerződési Feltételek Hatályos augusztus 18. napjától

Általános Szerződési Feltételek Hatályos augusztus 18. napjától Általános Szerződési Feltételek Hatályos 2016. augusztus 18. napjától 1. Bevezető A jelen Általános Szerződési Feltételek ( ÁSZF ) határozzák meg Ócsvári Áron E.V. (székhely: 2310 Szigetszentmiklós, Csermely

Részletesebben

K I V O N A T ÁSZF: ...

K I V O N A T ÁSZF: ... K I V O N A T a NetKábel Kft hírközlési szolgáltató 2017.01.01. napjától hatályos, internet elérési szolgáltatásra vonatkozó Általános Szerződési Feltételeiből A jelen kivonat a fent megjelölt hírközlési

Részletesebben

Tárhely Szerződés. Csomagok: Bruttó Havi díj Bruttó féléves díj Bruttó éves díj. Webhoszting Kezdő - 7,064,- HUF

Tárhely Szerződés. Csomagok: Bruttó Havi díj Bruttó féléves díj Bruttó éves díj. Webhoszting Kezdő - 7,064,- HUF Tárhely Szerződés Cégnév: Dynaber Global Kft. Cím: HU-4025 Debrecen, Simonffy utca 4-6. fszt.: 41. Adószám: 24801128-2-09 Cégjegyzékszám: 09-09-025490 Tel: E-mail: webinfo@vizioglobal.hu Valamint Név,

Részletesebben

Skin.hu Általános Szerződési Feltételek

Skin.hu Általános Szerződési Feltételek Skin.hu Általános Szerződési Feltételek 1. Bevezető: Jelen Általános Szerződési Feltételek (továbbiakban: ÁSZF) tartalmazzák, a Humán Labor Munkaerőszolgáltató Kft. (székhely: 1123 Budapest, Alkotás utca

Részletesebben

Kardiola Kft. Általános Szerződési Feltételei a Fetaphon Home Monitor készülék értékesítéséhez és üzemeltetéséhez

Kardiola Kft. Általános Szerződési Feltételei a Fetaphon Home Monitor készülék értékesítéséhez és üzemeltetéséhez Kardiola Kft. Általános Szerződési Feltételei a Fetaphon Home Monitor készülék értékesítéséhez és üzemeltetéséhez Hatályos 2009. 05.16-tól, visszavonásig Definíciók Az alábbi meghatározások az ÁSZF értelmezésére

Részletesebben

Általános szerződési feltételek

Általános szerződési feltételek Általános szerződési feltételek I. Általános tudnivalók I.1. Az N.D.- KER Kft. által üzemeltetett webáruházban és honlapon történő rendeléssel a vásárló kijelenti, hogy megértette és elfogadja jelen szerződési

Részletesebben

Általános szerződési feltételek

Általános szerződési feltételek Általános szerződési feltételek Tájékoztatjuk, hogy Ön mint vásárló (fogyasztó) a www.trendinspiracio.hu címen elérhető honlap használatával kinyilvánítja, hogy ismeri és elfogadja, az alábbi, a Ptk. (2013.

Részletesebben

SZŰCS IMRE EGYÉNI VÁLLALKOZÓ,

SZŰCS IMRE EGYÉNI VÁLLALKOZÓ, K I V O N A T a SZŰCS IMRE EGYÉNI VÁLLALKOZÓ, 2015. december 1. napjától hatályos, internet elérési szolgáltatásra vonatkozó Általános Szerződési Feltételeiből. A jelen kivonat a fent megjelölt hírközlési

Részletesebben

A VÉDJEGYSZOLGÁLTATÁSOK ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEI. Bevezető

A VÉDJEGYSZOLGÁLTATÁSOK ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEI. Bevezető A VÉDJEGYSZOLGÁLTATÁSOK ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEI Bevezető A Hipavilon Magyar Szellemi Tulajdon Ügynökség Nonprofit Kft. (a továbbiakban: Szolgáltató) értékesítő tevékenységeként az azt igénybe vevő

Részletesebben

Általános Szerződési Feltételek a NETKEY Virtuális Szerver szolgáltatáshoz. Érvényes: 2013. január 1-től

Általános Szerződési Feltételek a NETKEY Virtuális Szerver szolgáltatáshoz. Érvényes: 2013. január 1-től Általános Szerződési Feltételek a NETKEY Virtuális Szerver szolgáltatáshoz Érvényes: 2013. január 1-től A szolgáltatás tárgya, szerződés tartalma Jelen ÁSZF az NETKEY SRO. Virtuális szerver szolgáltatás

Részletesebben

Egyedi Előfizetői Szerződés (EESZ)

Egyedi Előfizetői Szerződés (EESZ) 6. sz. melléklet Varázsoldal.hu Szolgáltató és Tanácsadó Korlátolt Felelősségű Társaság, 2760 Nagykáta, Kossuth Lajos utca 163/23., Telefonszám.: (+36 29) 440-189, Ügyfélszolgálat: (+36 70) 393-0192, Hibabejelentés:

Részletesebben

Általános Szerződési Feltételek

Általános Szerződési Feltételek Általános Szerződési Feltételek (a továbbiakban: ÁSZF) amely létrejött elektronikus úton egyrészről Cég neve: Számlaközpont Zrt. Székhelye: 7623 Pécs, Nagyvárad utca 15. Adószám: 24091271-2-02 Képviselő:

Részletesebben

Segédlet kártya rendeléséhez

Segédlet kártya rendeléséhez Gyors áttekintés oldal oldal I. Belépés az Online Megrendelői Felületre Nyissa meg a www.erzsebetutalvany.hu honlapot. Kattintson a Rendelek/ Kártyát rendelek/rendelek menüpontra. Adja meg a felhasználónevét

Részletesebben

H. MELLÉKLET A DIGI Online szolgáltatásra vonatkozó speciális szabályok TARTALOMJEGYZÉK

H. MELLÉKLET A DIGI Online szolgáltatásra vonatkozó speciális szabályok TARTALOMJEGYZÉK H. MELLÉKLET A DIGI Online szolgáltatásra vonatkozó speciális szabályok TARTALOMJEGYZÉK I. A DIGI Online szolgáltatás meghatározása... 2 II. A technikai feltételek... 2 1. A DIGI Online eléréséhez használható

Részletesebben

ÁLTALÁNOS SZOLGÁLTATÁSI FELTÉTELEK (ÁSZF)

ÁLTALÁNOS SZOLGÁLTATÁSI FELTÉTELEK (ÁSZF) ÁLTALÁNOS SZOLGÁLTATÁSI FELTÉTELEK (ÁSZF) A szolgáltatás tárgya, szerződés tartalma Jelen ÁSZF az ECOSOL Kft. Virtuális szerver szolgáltatás (VPS) havidíjas bérelhető szolgáltatására vonatkozik. A szolgáltatóról

Részletesebben

ÁNYK űrlap benyújtás támogatási szolgáltatás

ÁNYK űrlap benyújtás támogatási szolgáltatás ÁNYK űrlap benyújtás támogatási szolgáltatás SZOLGÁLTATÁS LEÍRÓ LAP 2017. július 1. v2.1 EREDETI 2 Tartalom 1. A SZOLGÁLTATÁS LEÍRÁSA... 3 2. A SZOLGÁLTATÁS IGÉNYBEVÉTELE... 5 3. A SZOLGÁLTATÁS FELHASZNÁLÁSI

Részletesebben

Vidékháló Telekommunikációs Kft Kecskemét, Katona József utca 10.

Vidékháló Telekommunikációs Kft Kecskemét, Katona József utca 10. A Vidékháló Kft. adathálózati és internet-hozzáférési szolgáltatásokra vonatkozó Általános Szerződési Feltételeinek 2018. január 1-jétől hatályos változásai 9.2. A határozott időtartamú előfizetői szerződés

Részletesebben

amely létrejött egyrészről Hajdúnánási Református Egyházközség Székhely: Postacím. Képviseli: mint megbízó (a továbbiakban: Megbízó), másrészről

amely létrejött egyrészről Hajdúnánási Református Egyházközség Székhely: Postacím. Képviseli: mint megbízó (a továbbiakban: Megbízó), másrészről MEGBÍZÁSI SZERZŐDÉS-tervezet Önkormányzati, állami, egyházi, nonprofit fenntartású bentlakásos intézmények korszerűsítése című pályázati felhíváshoz Pályázatírás tárgyában amely létrejött egyrészről Hajdúnánási

Részletesebben

Az On Line System Kft Általános Szerződési Feltételeinek (ÁSZF) változásairól

Az On Line System Kft Általános Szerződési Feltételeinek (ÁSZF) változásairól Közlemény Az On Line System Kft Általános Szerződési Feltételeinek (ÁSZF) változásairól Az On Line System Kft 2014. december 15-i hatállyal módosítja általános szerződési feltételeit az alábbiak szerint:

Részletesebben

Közlemény. 2. Az Előfizető Szerződés Előfizető általi felmondásával kapcsolatos pont az alábbiak szerint változik

Közlemény. 2. Az Előfizető Szerződés Előfizető általi felmondásával kapcsolatos pont az alábbiak szerint változik Közlemény I. A Vodafone Magyarország zrt. értesíti Tisztelt Előfizetőit, hogy 2010. március 12-i hatállyal a Vodafone Általános Szerződési Feltételek az alábbiak szerint nak: 1. A törzsrész 2.2.2. pontja

Részletesebben

Közlemény szeptember 22. Bejelentés jogszabály változás miatti ÁSZF módosításról. A módosításokat tartalmazó ÁSZF- kivonat:

Közlemény szeptember 22. Bejelentés jogszabály változás miatti ÁSZF módosításról. A módosításokat tartalmazó ÁSZF- kivonat: Közlemény 2017. szeptember 22. Bejelentés jogszabály változás miatti ÁSZF módosításról A Szolgáltató tájékoztatja Tisztelt Előfizetőit, hogy Általános Szerződési Feltételei 2017. október 24- től az ÁSZF

Részletesebben

Általános Szerződési Feltétek a gotrafik.hu szoftver használatához

Általános Szerződési Feltétek a gotrafik.hu szoftver használatához Általános Szerződési Feltétek a gotrafik.hu szoftver használatához 1. Általános használati feltételek A gotrafik.hu online készletnyilvántartó program (továbbiakban, mint Szoftver) üzemeltetője a HK System

Részletesebben

union24 portál felhasználási útmutató

union24 portál felhasználási útmutató union24 portál felhasználási útmutató 1. Az union24 portál bemutatása Az union24 portál az UNION Vienna Insurance Group Biztosító Zrt. által létrehozott és üzemeltetésében álló honlap, amelyen keresztül

Részletesebben

INTERNET SZOLGÁLTATÁSI SZERZŐDÉS

INTERNET SZOLGÁLTATÁSI SZERZŐDÉS Amely létrejött Az Előfizető neve: INTERNET SZOLGÁLTATÁSI SZERZŐDÉS Az Előfizető számlázási címe: Telepítési címe, ha eltér a fentitől Az Előfizető adószáma / Sz.ig. Száma 1 : Az Előfizető bankszámlaszáma:

Részletesebben

Webhosting szerződés

Webhosting szerződés Webhosting szerződés Szolgáltató (továbbiakban Szolgáltató) adatai: Cégnév: SOFTLOG Informatika Kft. Székhely: 2112 Veresegyház, Levendula u. 9. Levelezési cím: 2112 Veresegyház, Levendula u. 9. Adószám:

Részletesebben

Általános Szerződési Feltételek

Általános Szerződési Feltételek Általános Szerződési Feltételek I. Általános tudnivalók I.1. Az Olimpia Szolgáltató Betéti Társaság befektetési aranytermékek forgalmazásával foglalkozó gazdasági társaság. I.2. A jelen Általános Szerződési

Részletesebben

VPS Megrendelői Szerződés

VPS Megrendelői Szerződés VPS Megrendelői Szerződés Cégnév: Dynaber Global Kft. Cím: HU-4025 Debrecen, Simonffy utca 4-6. fszt.: 41. Adószám: 24801128-2-09 Cégjegyzékszám: 09-09-025490 Tel: E-mail: továbbiakban Szolgáltató, Valamint

Részletesebben

SZERZŐDÉS. cég:. Székhely: (a továbbiakban: Társaság )

SZERZŐDÉS. cég:. Székhely: (a továbbiakban: Társaság ) SZERZŐDÉS amely létrejött a és cég:. Cg:. Székhely: (a továbbiakban: Társaság ) Ungváriné Fenyves Beáta ( szül: Heves, 1961.03.22,an: Vona Veronika) 3360 Heves, Brassói út 36. (a továbbiakban: Könyvvizsgáló

Részletesebben

Utolsó módosítás: 2013. június 18.

Utolsó módosítás: 2013. június 18. Utolsó módosítás: 2013. június 18. 2. oldal Tartalomjegyzék Szerződő felek...3 Szolgáltató...3 Felhasználó... 3 Szerződés tárgya...3 Szolgáltatás igénybevételének módja, díjai...3 Előfizetői csomagok...5

Részletesebben