Közbeszerzési Döntvénytár Általános szerződési feltételek. I. Az adatbázis használata

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "Közbeszerzési Döntvénytár Általános szerződési feltételek. I. Az adatbázis használata"

Átírás

1 Közbeszerzési Döntvénytár Általános szerződési feltételek I. Az adatbázis használata 1. A Szolgáltató az előfizetés időtartama alatt, napi 24 órában biztosítja a Felhasználóknak és a Kapcsolattartónak az adatbázis hozzáférési és használati jogát. A használati jog az adatbázisban történő keresést, majd a találati listán feltüntetett határozat-kivonatok képernyőn történő megjelenítését foglalja magában. 2. Az adatbázis használatához az Előfizető részéről internetes kapcsolat és grafikus web böngésző program (web browser) szükséges. 3. A használat kizárólag az Előfizetői Szerződésben foglalt jogosultság alapján történhet. Jogszerűtlen a használat, ha az Előfizetői Szerződésben rögzített jogosultságon túlterjeszkedik, vagy azt megszegi. 4. Az adatbázis használatával kapcsolatos jogosultságok nem ruházhatóak át. Egy felhasználói névvel és jelszóval egyidejűleg egy számítógépről lehetséges az adatbázis használata, azaz ugyanazon felhasználói névvel és jelszóval egyidejűleg csak egy Felhasználó képes az adatbázis használatára. Egy Előfizetőhöz tartozó több Előfizetői Szerződés esetén, több Előfizetői Szerződéshez nem tartozhat ugyanazon felhasználónév. 5. A Szolgáltató fenntartja a jogot az adatbázis tartalmának, struktúrájának, az azt kezelő és megjelenítő szoftvereknek és a felhasználói felületnek bárminemű módosítására. A Szolgáltató tájékoztatja Felhasználót a módosításról, a módosítást megelőzően legalább 30 nappal. 6. Tilos az adatbázist vagy az azt kezelő és megjelenítő szoftvereket és a felhasználói felületet - módosítani, átalakítani, vagy ezekre előkészületet tenni, - a rendeltetésszerű használatot meghaladó, belső felépítését feltáró elemzésnek alávetni, visszafordítani, visszafejteni, belőle forráskódot előállítani vagy - oly módon használni, mely mások szellemi tulajdonát vagy jogait sérti. 7. Tilos a határozat-kivonatokat és a találati listát, valamint az egyéb segédanyagokat letölteni, így különösen, de nem kizárólagosan saját gépre vagy bármilyen más adatrögzítőre másolni, nyomtatni, közzétenni, nyomtatott vagy elektronikus formában továbbhasznosítani valamint ezeket harmadik személy részére átadni. Kivétel ez alól a rendeltetésszerű használat körében a Felhasználók saját céljára történő letöltése, másolása, nyomtatása, felhasználása. 8. Az adatbázis és az azt kezelő és megjelenítő szoftverek és a felhasználói felület a szerzői jog és a nemzetközi jogvédelmi megállapodások, illetve egyéb, a szellemi tulajdonra vonatkozó jogszabályok és szerződések védelme alatt áll.

2 2 9. Amennyiben az Előfizető az adatbázist jogosulatlanul használja, részben vagy egészben harmadik személynek átengedi, továbbhasznosítja vagy azt bármely jelen általános szerződési feltételektől eltérő módon használja, kártérítési kötelezettséggel tartozik. 10. A Szolgáltató kizárja a felelősségét minden olyan kárért, mely az adatbázis nem szakszerű vagy nem jogszerű felhasználásából ered. 11. A Szolgáltató fenntartja jogát arra, hogy - ha az Előfizető a jelen szerződésben vagy a vonatkozó jogszabályokban foglaltakat megsérti -, a szolgáltatást felfüggessze, illetve leállítsa a szerződésszegés illetve a jogsértés megszűnéséig. Ez esetben az Előfizető kártérítésre nem jogosult. II. Megrendelés 12. Az Előfizető a megrendelőlap Szolgáltató részére történő elküldésével, átadásával a jelen általános szerződési feltételeket elfogadja. 13. Az adatbázis használatára az Előfizető akkor jogosult, ha a megrendelőlapot a Szolgáltatónak megküldte valamint az előfizetési díjat a Szolgáltató bankszámlájára hiánytalanul átutalta és az a Szolgáltató bankszámlájára beérkezett. 14. A Szolgáltató az adatbázis használatához a hozzáférési jogosultságot az előfizetési díjnak a Szolgáltató bankszámlájára történő beérkezését követően biztosítja (a továbbiakban: a szolgáltatás aktiválása). A szolgáltatás aktiválásáról a Szolgáltató az Előfizetőnek külön értesítést küld. III. A szerződés hatálya 15. Az Előfizetői Szerződés határozott időtartamra, az Előfizetői Szerződésben megjelölt előfizetési időszakra jön létre. IV. A szolgáltatás díja 16. A féléves előfizetés díja ,-Ft+ÁFA összeg. 17. Az előfizetési díj megfizetésére az Előfizető az adatbázis tényleges Felhasználójától függetlenül köteles. 18. A szolgáltatás aktiválása után az előfizetési díj nem követelhető vissza.

3 3 V. Az Előfizetői Szerződés megszűnésének esetei 19. Az Előfizetői Szerződés megszűnik: - az előfizetés időtartamának lejártával; - a Szolgáltató jogutód nélküli megszűnésével; - az üzleti/intézményi Előfizető jogutód nélküli megszűnésével; - a természetes személy Előfizető halálával; - a felek közös megegyezésével. Az Előfizetői Szerződés megszűnésére irányuló nyilatkozatok (kivéve az előfizetési időtartam lejártának esetét) kizárólag írásban érvényesek. 20. A Szolgáltató azonnali hatállyal egyoldalúan felmondhatja az Előfizetői Szerződést, ha jelen általános szerződési feltételekben foglalt rendelkezéseket az Előfizető vagy a hozzá tartozó Kapcsolattartó vagy a Felhasználó súlyosan megszegi és azt a Szolgáltató erre vonatkozó írásbeli felszólítása ellenére sem orvosolja. 21. Az Előfizetői Szerződés megszűnését követően az Előfizető újabb megrendelését csak új Előfizetői Szerződésre vonatkozó feltételekkel érvényesítheti. 22. Az Előfizető illetve a Szolgáltató az adataiban bekövetkezett változást köteles haladéktalanul írásban bejelenteni a Szolgáltatónak illetve az Előfizetőnek. A bejelentés elmaradásából eredő, a Szolgáltatónál illetve az Előfizetőnél felmerülő kárt az Előfizető illetve a Szolgáltató köteles megtéríteni, valamint a saját kárát viselni. VI. Ügyfélszolgálat 23. A megfelelő tájékoztatás érdekében a Szolgáltató Ügyfélszolgálatot működtet az általa megadott telefonszámon. Az Ügyfélszolgálat a számlázással kapcsolatos esetekben, valamint az adatbázist érintő kérdésekben általános információkkal ad tájékoztatást és felvilágosítást. 24. Az Előfizető az adatbázis, a Szolgáltató, valamint a szerződést érintő kérdésekről, változásokról továbbá az aktuális előfizetési díjakról a Szolgáltató internetes weboldalán ( tájékozódhat. 25. A Szolgáltató az Előfizető által bejelentett adat- és programhibákat a hiba bejelentését követő 10 munkanapon belül kivizsgálja 20 munkanapon belül kijavítja. 26. Az Előfizetőnek illetve a Szolgáltatónak a szolgáltatás megrendelésével és/vagy az Előfizetői Szerződéssel kapcsolatos jognyilatkozata akkor minősül jogszerűnek, ha azt írásban juttatja el a Szolgáltatóhoz illetve az Előfizetőhöz.

4 4 VII. Egyéb rendelkezések 27. Jelen általános szerződési feltételek visszavonásig hatályosak. A Szolgáltató az esetleges módosításokról az internetes weboldalán ( értesíti az Előfizetőt. 28. A jelen általános szerződési feltételekben nem szabályozott kérdésekre a Polgári Törvénykönyvről szóló évi V. törvény, valamint a szerzői jogról szóló évi LXXVI. törvény rendelkezései az irányadóak. VIII. Adatvédelmi rendelkezések Az Előfizető kifejezetten hozzájárul ahhoz, hogy az Előfizető Kapcsolattartójának (Kapcsolattartóinak) az Előfizetői Szerződés megkötésével és teljesítésével összefüggésben az Előfizető által megadott nevét és címét a Szolgáltató a Európai Parlament és a Tanács 2016/679 rendelete (2016. április 27.) a természetes személyeknek a személyes adatok kezelése tekintetében történő védelméről és az ilyen adatok szabad áramlásáról, valamint a 95/46/EK rendelet hatályon kívül helyezéséről (GDPR) és az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról szóló évi CXII. törvényben (Infotv.) meghatározott módon, az Előfizetői Szerződés teljesítéséhez szükséges, mértékben és ideig kezelje, a szükséges adatfeldolgozás érdekében más szolgáltatót igénybe vegyen. Az Előfizető által megadott nevek és címek kezelésének jogalapja a GDPR 6. cikk (1) b) és f) pontjai: b) az adatkezelés olyan szerződés teljesítéséhez szükséges, amelyben az érintett az egyik fél, vagy az a szerződés megkötését megelőzően az érintett kérésére történő lépések megtételéhez szükséges ; f) az adatkezelés az adatkezelő vagy egy harmadik fél jogos érdekeinek érvényesítéséhez szükséges. Az Előfizető a Szolgáltató kezelésében lévő személyes adatok törlését bármikor kérheti az info@pataysystem.hu címre küldött üzenettel, azonban a törölni kért adatok helyett másik, az Előfizetői Szerződés teljesítéséhez szükséges személyes adatok megadásának hiányában a Szolgáltató nem biztosítja az adatbázishoz való hozzáférést. IX. Értelmező rendelkezések Szolgáltató: Patay System Kft. (1026 Budapest, Volkmann u. 13. I.3.). Előfizető: az a természetes vagy jogi személy, illetve jogi személyiséggel nem rendelkező egyéb szervezet, akit Előfizetői Szerződés alapján a Szolgáltató nyilvántart.

5 5 Az Előfizető a megrendelőlapon egy Kapcsolattartót jelöl meg, aki egyedi felhasználói névvel és jelszóval rendelkezik és jogosult az adatbázis használatára. Egy megrendelőlapon több Kapcsolattartót megjelölni nem lehet. Egy Előfizető több előfizetést is vásárolhat (több Előfizetői Szerződést is köthet), mely esetben előfizetésenként eltérő Kapcsolattartót is megjelölhet. Ha a megrendelőlapon az Előfizető által megjelölt felhasználói szám 1 (azaz egy), akkor a Kapcsolattartó lesz egyben az egyetlen felhasználója az adatbázisnak. Ha a megrendelőlapon az Előfizető által megjelölt felhasználói szám egynél több, akkor a megjelölt számba a Kapcsolattartó is beleértendő. Kapcsolattartó: Az Előfizető által a megrendelőlapon megjelölt azon természetes személy, aki jogosult az adatbázis használatára és rendelkezik egyedi felhasználói névvel és jelszóval, továbbá rendelkezik a megrendelőlapon megjelölt számnak megfelelő számú felhasználók adatainak (azaz felhasználónevének és jelszavának) módosítási jogával. Felhasználó: Az adatbázis azon végső, természetes személy használója, aki rendelkezik egyedi felhasználói névvel és jelszóval, és akit a Kapcsolattartó nyilvántart. Adatbázis: a Szolgáltató által a Közbeszerzési Döntvénytár név alatt hozzáférhetővé tett térítésköteles gyűjteményes mű. Kapcsolattartó felhasználóneve: az adatbázisba történő regisztráláskor, az Előfizető által a megrendelőlapon megjelölt, az Előfizető címét is tartalmazó, a Kapcsolattartó azonosítására szolgáló egyedi karaktersor, amely az előfizetést követően, a pataysystem.hu weboldalon megjelenő regisztrációs felületen, a bejelentkezéshez szükséges. Felhasználó felhasználóneve: a Kapcsolattartó által megjelölt, az Előfizető címét is tartalmazó, a Felhasználó azonosítására szolgáló egyedi karaktersor, amely az előfizetést követően, a weboldalon megjelenő regisztrációs felületen, a bejelentkezéshez szükséges. Kapcsolattartó jelszava: az adatbázisba történő regisztráláskor, az Előfizető által a megrendelőlapon megjelölt, a Kapcsolattartó felhasználónevéhez kapcsolódó egyedi karaktersor, amely az előfizetést követően a Kapcsolattartó által módosítható és amely a weboldalon megjelenő regisztrációs felületen, a bejelentkezéshez szükséges. Felhasználó jelszava: az előfizetést követően a Kapcsolattartó által és a Felhasználó által is módosítható, a Felhasználó felhasználónevéhez kapcsolódó egyedi karaktersor, amely a weboldalon megjelenő regisztrációs felületen, a bejelentkezéshez szükséges. Előfizetői Szerződés: Előfizetői Szerződésnek minősül az alábbi akaratnyilatkozatok összessége:

6 6 - a Szolgáltató által a megrendelőlapon részletezett tartalommal elkészített és az Előfizető által kitöltött majd a Szolgáltatónak elektronikusan, postai úton vagy fax útján megküldött vagy átadott megrendelőlap, és - a Szolgáltató visszaigazolásának (pro forma számlának) (a továbbiakban: visszaigazolás) elektronikus megküldése az Előfizető címére, illetve - az előfizetési időszakra vonatkozó számla postai úton vagy fax útján történő elküldése az Előfizető részére. Előfizetési időszak: az Előfizetői Szerződés azon időszaka, amelyre a díjfizetés előre megtörtént. Az előfizetés időtartama fél év, mely az előfizetési díjnak a Szolgáltatóhoz való megérkezésétől és a szolgáltatás aktiválásától indul. Előfizetési díj: a Szolgáltató bankszámlájára, banki átutalás útján előre befizetett pénzösszeg, amely az adatbázis használatához való jog ellenértékét tartalmazza az előfizetési időszakon belül. Budapest, július 11. Patay Éna ügyvezető Patay System Kft.

A COMPLEX ADÓPARADICSOM ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEI

A COMPLEX ADÓPARADICSOM ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEI A COMPLEX ADÓPARADICSOM ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEI I. Értelmező rendelkezések Szolgáltató: a CompLex Kiadó Jogi és Üzleti Tartalomszolgáltató Kft. (1117 Budapest, Prielle Kornélia u. 21 35.). Előfizető:

Részletesebben

COMPLEX JOGI ADATBANK ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEI

COMPLEX JOGI ADATBANK ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEI COMPLEX JOGI ADATBANK ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEI I. Értelmező rendelkezések Szolgáltató: a CompLex Kiadó Jogi és Üzleti Tartalomszolgáltató Kft. (1117 Budapest, Prielle Kornélia u. 21 35.). Előfizető:

Részletesebben

CÉGINFO KIEGÉSZÍTÉS TELEFONSZÁMOK ÉS -CÍMEK SZERZŐDÉSI FELTÉTELEI

CÉGINFO KIEGÉSZÍTÉS TELEFONSZÁMOK ÉS  -CÍMEK SZERZŐDÉSI FELTÉTELEI CÉGINFO KIEGÉSZÍTÉS TELEFONSZÁMOK ÉS E-MAIL-CÍMEK SZERZŐDÉSI FELTÉTELEI I. A szerződés tárgya 1. Jelen Szerződési Feltételek vonatkozásában Szolgáltató a CompLex Kiadó Kft (1117 Budapest, Prielle Kornélia

Részletesebben

Általános Szerződési Feltételek

Általános Szerződési Feltételek Általános Szerződési Feltételek A FIT SOLUTIONS KFT mint Szolgáltató és az általa üzemeltetett Szolgáltatást igénybe vevő Felhasználó között a Szolgáltatás igénybevételére vonatkozó feltételeket, a felek

Részletesebben

CompLex Bankinfó, Complex Biztosítási információk, CompLex Pénztári információk. Általános Szerződési Feltételek

CompLex Bankinfó, Complex Biztosítási információk, CompLex Pénztári információk. Általános Szerződési Feltételek CompLex Bankinfó, Complex Biztosítási információk, CompLex Pénztári információk Általános Szerződési Feltételek I. Értelmező rendelkezések Szolgáltató: a Fővárosi Bíróságnál mint Cégbíróságnál 01-09-696382

Részletesebben

ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSKÖTÉSI FELTÉTELEK TRACKATEAM ONLINE SPORTMENEDZSMENT SZOFTVER HASZNÁLATÁRA

ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSKÖTÉSI FELTÉTELEK TRACKATEAM ONLINE SPORTMENEDZSMENT SZOFTVER HASZNÁLATÁRA ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSKÖTÉSI FELTÉTELEK TRACKATEAM ONLINE SPORTMENEDZSMENT SZOFTVER HASZNÁLATÁRA A jelen Általános Szerződéskötési Feltételek (továbbiakban: ÁSZF) tartalmazza a Trackateam online sportmenedzsment

Részletesebben

Általános Szerződési Feltételek

Általános Szerződési Feltételek Általános Szerződési Feltételek Molnár Ferenc egyéni vállalkozó mint Szolgáltató és az általa üzemeltetett Szolgáltatást igénybe vevő Felhasználó között a Szolgáltatás igénybevételére vonatkozó feltételeket,

Részletesebben

2. A CompLex Cégadatbázis használatához szükséges hardver és szoftver konfigurációt az Előfizető biztosítja. A szükséges konfiguráció leírását az adat

2. A CompLex Cégadatbázis használatához szükséges hardver és szoftver konfigurációt az Előfizető biztosítja. A szükséges konfiguráció leírását az adat COMPLEX CÉGADATBÁZISOK ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEI I. Értelmező rendelkezések Szolgáltató : a CompLex Kiadó Jogi és Üzleti Tartalomszolgáltató Kft. (1117 Budapest, Prielle Kornélia u. 21-35.). Előfizető

Részletesebben

COMPLEX CÉGADATBÁZISOK ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEI

COMPLEX CÉGADATBÁZISOK ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEI COMPLEX CÉGADATBÁZISOK ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEI I. Értelmező rendelkezések Szolgáltató: a CompLex Kiadó Jogi és Üzleti Tartalomszolgáltató Kft. (1117 Budapest, Prielle Kornélia u. 21 35.). Előfizető:

Részletesebben

I. ÁLTALÁNOS ELŐFIZETÉSI FELTÉTELEK HATÁLYA II. KIADÓ ADATAI

I. ÁLTALÁNOS ELŐFIZETÉSI FELTÉTELEK HATÁLYA II. KIADÓ ADATAI ÁLTALÁNOS ELŐFIZETÉSI FELTÉTELEK (továbbiakban Előfizetési Feltételek ) a Silver Kiadó Kft által kiadott La Femme magazin (továbbiakban Kiadvány ) előfizetésére I. ÁLTALÁNOS ELŐFIZETÉSI FELTÉTELEK HATÁLYA

Részletesebben

Vízöntő Gyógyszertár 2085 Pilisvörösvár Fő u. 69/a Vízöntő Patika Kft. 2085 Pilisvörösvár Klapka u. 30. www.vizontogyogyszertar.

Vízöntő Gyógyszertár 2085 Pilisvörösvár Fő u. 69/a Vízöntő Patika Kft. 2085 Pilisvörösvár Klapka u. 30. www.vizontogyogyszertar. VÍZÖNTŐ GYÓGYSZERTÁR HŰSÉGPROGRAM MŰKÖDÉSI SZABÁLYZAT Tartalom 1. A működési szabályzat érvényessége... 2 2. Általános feltételek, belépés... 3 3. A Regisztráció igénylése, adattartalma... 3 4. A Törzsvásárló

Részletesebben

Általános szerződési feltételek

Általános szerződési feltételek Általános szerződési feltételek A jelen általános szerződési feltételek a továbbiakban: ÁSZF a Taylorsoft Magyarország Kft. (székhely: 1134 Budapest, Angyalföldi út 5/B.; cégjegyzékszám: 01-09-192965;

Részletesebben

Előfizetői és Felhasználói szerződés Általános szerződési feltételek

Előfizetői és Felhasználói szerződés Általános szerződési feltételek I. Értelmező rendelkezések Előfizetői és Felhasználói szerződés Általános szerződési feltételek Szolgáltató: Procure-Line Közbeszerzési és Gazdasági Tanácsadó Korlátolt Felelősségű Társaság Székhely: 1035

Részletesebben

union24 portál felhasználási útmutató

union24 portál felhasználási útmutató union24 portál felhasználási útmutató 1. Az union24 portál bemutatása Az union24 portál az UNION Vienna Insurance Group Biztosító Zrt. által létrehozott és üzemeltetésében álló honlap, amelyen keresztül

Részletesebben

Adatkezelési tájékoztató. A Stúdió Liszt Zeneművészeti Kft. adatkezelési tájékoztatója

Adatkezelési tájékoztató. A Stúdió Liszt Zeneművészeti Kft. adatkezelési tájékoztatója Adatkezelési tájékoztató A Stúdió Liszt Zeneművészeti Kft. adatkezelési tájékoztatója A Stúdió Liszt Kft. a személyes adatok védelmét kiemelten fontos feladatának tekinti, ezért mindent megteszünk annak

Részletesebben

Doktoranduszok Országos Szövetsége adatkezelő képviselője: Szabó Péter. kapcsolatfelvétel, tájékoztatás

Doktoranduszok Országos Szövetsége adatkezelő képviselője: Szabó Péter. kapcsolatfelvétel, tájékoztatás ADATKEZELÉSI TÁJÉKOZTATÓ a Rendészet- Tudomány- Aktualitások A rendészettudomány a fiatal kutatók szemével című rendezvényre történő regisztráció keretében végzett adatkezeléshez 1. Adatkezelő megnevezése

Részletesebben

UNION24 portál felhasználási útmutató

UNION24 portál felhasználási útmutató UNION24 portál felhasználási útmutató 1. Az union24 portál bemutatása Az union24 portál az UNION Vienna Insurance Group Biztosító Zrt. által létrehozott és üzemeltetésében álló honlap, amelyen keresztül

Részletesebben

Általános szerződési feltételek

Általános szerződési feltételek Általános szerződési feltételek A Phantasy Bt. (székhely: 1158 Budapest, Késmárk u. 1., adószám: 20179063-2-42, EU-adószám: HU20179063) mint "Szolgáltató", a felhasználói (továbbiakban: "Felhasználó")

Részletesebben

Általános Szerződési Feltételek

Általános Szerződési Feltételek Készült: 2011. szeptember 19. Utolsó módosítás dátuma: 2011. szeptember 19. Utolsó módosítás hatályos: 2011. szeptember 19. Általános Szerződési Feltételek (1) A ToolSiTE Informatikai és Szolgáltató Kft.

Részletesebben

ADATKEZELÉSI TÁJÉKOZTATÓ a Vezetőképző rendezvényre történő regisztráció keretében végzett adatkezeléshez

ADATKEZELÉSI TÁJÉKOZTATÓ a Vezetőképző rendezvényre történő regisztráció keretében végzett adatkezeléshez ADATKEZELÉSI TÁJÉKOZTATÓ a Vezetőképző rendezvényre történő regisztráció keretében végzett adatkezeléshez 1. Adatkezelő megnevezése megnevezés: Doktoranduszok Országos Szövetsége adatkezelő képviselője:

Részletesebben

ADATKEZELÉSI TÁJÉKOZTATÓ a Rurális térségek a 21. században tudományos konferencia rendezvényre történő regisztráció keretében végzett adatkezeléshez

ADATKEZELÉSI TÁJÉKOZTATÓ a Rurális térségek a 21. században tudományos konferencia rendezvényre történő regisztráció keretében végzett adatkezeléshez ADATKEZELÉSI TÁJÉKOZTATÓ a Rurális térségek a 21. században tudományos konferencia rendezvényre történő regisztráció keretében végzett adatkezeléshez 1. Adatkezelő megnevezése megnevezés: Doktoranduszok

Részletesebben

ADATKEZELÉSI TÁJÉKOZTATÓ határon túli kihelyezett képzés pótfelvételi adatlapjához kapcsolódó adatkezeléshez

ADATKEZELÉSI TÁJÉKOZTATÓ határon túli kihelyezett képzés pótfelvételi adatlapjához kapcsolódó adatkezeléshez ADATKEZELÉSI TÁJÉKOZTATÓ határon túli kihelyezett képzés pótfelvételi adatlapjához kapcsolódó adatkezeléshez 1. Adatkezelő megnevezése Teljes név: Adatkezelő képviselői: Pozíció: E-mail címe: Szent István

Részletesebben

1. Szerződő felek A D.A.S. Jogvédelmi Biztosító Zrt. (1082 Budapest, Futó utca VI. em., Cg ), mint Szolgáltató, valamint

1. Szerződő felek A D.A.S. Jogvédelmi Biztosító Zrt. (1082 Budapest, Futó utca VI. em., Cg ), mint Szolgáltató, valamint ONLINE ÜGYFÉLSZOLGÁLAT SZOLGÁLTATÁSI SZERZŐDÉS MERT JOGÁBAN ÁLL A D.A.S. Jogvédelmi Biztosító Zrt. (a továbbiakban: Biztosító és/vagy Szolgáltató) ügyfeleinek gyors és szakszerű kiszolgálása érdekében

Részletesebben

Adatvédelmi tájékoztató

Adatvédelmi tájékoztató Adatvédelmi tájékoztató Dvorszky Éva egyéni vállalkozó, reflexológus és masszőr egyéni vállalkozó (a továbbiakban Dvorszky Éva), mint adatkezelő az üzleti tevékenysége során vele kapcsolatba kerülő természetes

Részletesebben

ADATKEZELÉSI TÁJÉKOZTATÓ. rövidített megnevezés: Hunnia Kuvasz Egyesület

ADATKEZELÉSI TÁJÉKOZTATÓ. rövidített megnevezés: Hunnia Kuvasz Egyesület ADATKEZELÉSI TÁJÉKOZTATÓ a rendes tagok és a felvételt kérők személyes adatainak kezeléséhez 1. Adatkezelő megnevezése megnevezés: Hunnia Kuvasz Tenyésztői és Kulturális Egyesület rövidített megnevezés:

Részletesebben

BEVEZETÉS, ELŐZMÉNYEK

BEVEZETÉS, ELŐZMÉNYEK Az ELMŰ Hálózati Kft. adatkezelési tájékoztatója - Üzletfejlesztési célú alkalmazás fejlesztési igények gyűjtésére szolgáló - rendezvény regisztrációjához kapcsolódóan a természetes személyeknek a személyes

Részletesebben

ADATKEZELÉSI TÁJÉKOZTATÓ a Nyári Tábor rendezvényre történő regisztráció keretében végzett adatkezeléshez

ADATKEZELÉSI TÁJÉKOZTATÓ a Nyári Tábor rendezvényre történő regisztráció keretében végzett adatkezeléshez ADATKEZELÉSI TÁJÉKOZTATÓ a Nyári Tábor rendezvényre történő regisztráció keretében végzett adatkezeléshez 1. Adatkezelő megnevezése megnevezés: Doktoranduszok Országos Szövetsége adatkezelő képviselője:

Részletesebben

ADATKEZELÉSI TÁJÉKOZTATÓ a Tavaszi Szél 2019 Konferencia rendezvényre történő regisztráció keretében végzett adatkezeléshez

ADATKEZELÉSI TÁJÉKOZTATÓ a Tavaszi Szél 2019 Konferencia rendezvényre történő regisztráció keretében végzett adatkezeléshez ADATKEZELÉSI TÁJÉKOZTATÓ a Tavaszi Szél 2019 Konferencia rendezvényre történő regisztráció keretében végzett adatkezeléshez 1. Adatkezelő megnevezése megnevezés: Doktoranduszok Országos Szövetsége adatkezelő

Részletesebben

Általános Szerződési Feltételek

Általános Szerződési Feltételek Általános Szerződési Feltételek A Bíbor Kiadó Bt. (3516 Miskolc, Ginzery S. u. 19.) mint szolgáltató (továbbiakban: Szolgáltató), a miskolcfoto.hu honlapon található képfeltöltő rendszert használó ügyfelei

Részletesebben

Adatkezelési tájékoztató telefonos kapcsolatfelvétel során felmerülő adatkezeléshez

Adatkezelési tájékoztató telefonos kapcsolatfelvétel során felmerülő adatkezeléshez Adatkezelési tájékoztató telefonos kapcsolatfelvétel során felmerülő adatkezeléshez I. Adatkezelő megnevezése Cégnév: Dr. Tápai Mária EV Székhely: 6723 Szeged, József Attila Sugárút 71. A Lcsh. Fs Em.

Részletesebben

ADATVÉDELMI TÁJÉKOZTATÓ. A fóti Élhető Jövő Park látogatásának szervezéséhez és megvalósulásához kapcsolódó adatkezelésről

ADATVÉDELMI TÁJÉKOZTATÓ. A fóti Élhető Jövő Park látogatásának szervezéséhez és megvalósulásához kapcsolódó adatkezelésről ADATVÉDELMI TÁJÉKOZTATÓ a természetes személyeknek a személyes adatok kezelése tekintetében történő védelméről és az ilyen adatok szabad áramlásáról, valamint a 95/46/EK irányelv hatályon kívül helyezéséről

Részletesebben

BRANDSEC KFT ADATVÉDELMI SZABÁLYZATA

BRANDSEC KFT ADATVÉDELMI SZABÁLYZATA BRANDSEC KFT ADATVÉDELMI SZABÁLYZATA A jelen tájékoztatóban meghatározásra kerülnek azok a szabályok, amelyeknek megfelelően a BRAND SEC VAGYONVÉDELMI ÉS SZOLGÁLTATÓ KFT(Szolgáltató), mint adatkezelő az

Részletesebben

ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK - hatályos 2015. 03. 01. napjától -

ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK - hatályos 2015. 03. 01. napjától - ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK - hatályos 2015. 03. 01. napjától - A T&G Health Kft. (azonosító adatok: székhely: 1015 Budapest, Ostrom u 16. fszt. 1., cégjegyzékszám: 01-09-879970, adószám: 13280484-2-41,

Részletesebben

Általános szerződési feltételek

Általános szerződési feltételek Általános szerződési feltételek A jelen Általános szerződési feltételek ( ÁSZF ) tartalmazzák az ILST-Hungary Kft. ( szolgáltató ) és az által üzemeltetett ilst.hu internetes címen található webáruház

Részletesebben

ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK

ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK A jelen Általános Szerződési Feltételek (a továbbiakban: ÁSZF) a Moresimp Kft. (továbbiakban: Szolgáltató) által a https://passman.co/ Honlapján (továbbiakban: Honlap) keresztül

Részletesebben

ADATVÉDELEM 1. Az adatkezelő megnevezése: 2. A kezelt személyes adatok köre:

ADATVÉDELEM 1. Az adatkezelő megnevezése: 2. A kezelt személyes adatok köre: ADATVÉDELEM A Pécs-Baranyai Kereskedelmi és Iparkamara által működtetett Baranya Megyei Fejlesztési és Képzési Bizottság (BMFKB), tiszteletben tartja az internetes oldalt felkereső személyek személyes

Részletesebben

VAKÁCIÓ AKCIÓ! Sávszélesség prómóció szabályzat

VAKÁCIÓ AKCIÓ! Sávszélesség prómóció szabályzat 1 VAKÁCIÓ AKCIÓ! Sávszélesség prómóció szabályzat I. A promóció szervező neve: (a továbbiakban Szervező) székhelye: 2600 Vác, Zrínyi u. 9. cégjegyzékszáma: Cg. 13-09-060323 adószám:10242041-2-13 adatvédelmi

Részletesebben

ADATKEZELÉSI TÁJÉKOZTATÓ A VOLT ANYÁK NAPI FACEBOOK-OS JÁTÉKBAN VALÓ RÉSZVÉTELHEZ

ADATKEZELÉSI TÁJÉKOZTATÓ A VOLT ANYÁK NAPI FACEBOOK-OS JÁTÉKBAN VALÓ RÉSZVÉTELHEZ ADATKEZELÉSI TÁJÉKOZTATÓ A VOLT ANYÁK NAPI FACEBOOK-OS JÁTÉKBAN VALÓ RÉSZVÉTELHEZ A VOLT Fesztivál Official Facebook oldalon (https://www.facebook.com/pg/voltfesztival/) (a továbbiakban: Honlap) a Játékra

Részletesebben

ADATKEZELSÉSI TÁJÉKOZTATÓ

ADATKEZELSÉSI TÁJÉKOZTATÓ Az Energiaklub adatkezelési tájékoztatója weboldalak felhasználói számára Energiaklub Szakpolitikai Intézet és Módszertani Központ; (1056 Budapest, Szerb utca 17-19.; adószám: 18076592-2-41; Adatvédelmi

Részletesebben

ADATVÉDELMI NYILATKOZAT

ADATVÉDELMI NYILATKOZAT ADATVÉDELMI NYILATKOZAT A CSEPREGI ÉS TÁRSA Kft, tiszteletben tartja az internetes oldalt felkereső személyek személyes adatokhoz fűződő jogait. A hatályos magyar jogszabályok vonatkozó rendelkezései alapján

Részletesebben

Adatvédelmi tájékoztató

Adatvédelmi tájékoztató Adatvédelmi tájékoztató a Komplex Alapprogram Országos Pedagógusképző és -továbbképző Központ Szakmai Támogatórendszere által működtetett Komplex Alapprogram Tudástár használatához kapcsolódó adatkezelésről

Részletesebben

ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK

ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK A jelen Általános Szerződési Feltételek (a továbbiakban: ÁSZF) a HumanoiT Informatikai Kft. (továbbiakban: Szolgáltató) által a https://gdpr-okosan.hu Honlapján (továbbiakban:

Részletesebben

VAKÁCIÓ AKCIÓ! Sávszélesség prómóció szabályzat

VAKÁCIÓ AKCIÓ! Sávszélesség prómóció szabályzat VAKÁCIÓ AKCIÓ! Sávszélesség prómóció szabályzat I. A promóció szervező neve: Kábelfix Kft. (a továbbiakban Szervező) székhelye: 2612 Kosd, Kossuth utca 41. cégjegyzékszáma: Cg: 13-09-066609 adószám: 10825529-3-13

Részletesebben

SIGNAL ÜGYFÉLPORTÁL. Általános szerződési feltételek

SIGNAL ÜGYFÉLPORTÁL. Általános szerződési feltételek SIGNAL ÜGYFÉLPORTÁL Általános szerződési feltételek A SIGNAL Biztosító Zrt. (Biztosító vagy Szolgáltató) internet alapú ügyfélszolgálatot biztosít ügyfelei számára SIGNAL Ügyfélportál (továbbiakban SÜP)

Részletesebben

Adatkezelés szabályai

Adatkezelés szabályai Adatkezelés szabályai Adatkezelő megnevezése: CreditLure Korlátolt Felelősségű Társaság Adatkezelő székhelye: 6100 Kiskunfélegyháza, Bercsényi utca 41. Adatkezelő e-elérhetősége: creditlure@creditlure.hu

Részletesebben

ADATKEZELÉSI TÁJÉKOZTATÓ

ADATKEZELÉSI TÁJÉKOZTATÓ 1 / 7 ADATKEZELÉSI TÁJÉKOZTATÓ Tisztelt Ügyfelünk! A természetes személyeknek a kezelése tekintetében történő védelméről és az ilyen adatok szabad áramlásáról, valamint a 95/46/EK rendelet hatályon kívül

Részletesebben

A nyereményjátékban a következő nyeremények kerülnek kisorsolásra: Összesen 5 nyertest sorsolunk a játékban regisztrálók között havonta.

A nyereményjátékban a következő nyeremények kerülnek kisorsolásra: Összesen 5 nyertest sorsolunk a játékban regisztrálók között havonta. Részvételi feltételek Keresd a párját applikáció A nyereményjáték szervezője a Mercur Rent a Car Kft. (Cím: 2220 Vecsés, Hertz u 2. Adószám: 12027222-2- 13. nyilvántartási szám NAIH-86525/2015. továbbiakban,

Részletesebben

ADATFELDOLGOZÁSI MEGBÍZÁSI SZERZŐDÉS

ADATFELDOLGOZÁSI MEGBÍZÁSI SZERZŐDÉS ADATFELDOLGOZÁSI MEGBÍZÁSI SZERZŐDÉS amely létrejött egyrészről Név/Cégnév: MASA Könyvelő és Rendszefejlesztő Kft. Székhely: 1039 Budapest, Deák utca 5. Cégjegyzékszám: 01-09-712052 Adószám: 12959561-2-41

Részletesebben

Adatkezelési tájékoztató

Adatkezelési tájékoztató Adatkezelési tájékoztató A Honvédelmi Sportszövetség által kiírt támogatási felhívásokkal és pályázati, támogatási kérelmek benyújtásával összefüggésben történő személyes adatok kezeléséről Bevezetés A

Részletesebben

Adatkezelési tájékoztató

Adatkezelési tájékoztató Adatkezelési tájékoztató Jelen dokumentum tartalmazza a ERŐS Kft. mint szolgáltató (a továbbiakban: "Adatkezelő") tájékoztatását a www.eros.hu internetes oldalon (a továbbiakban: Holnap) elérhető webáruház

Részletesebben

Adatvédelmi Tájékoztató

Adatvédelmi Tájékoztató Oldalszám:1/7 Adatvédelmi Tájékoztató A, mint adatkezelő az adatkezelésre vonatkozó hatályos jogszabályok és a kialakult adatvédelmi gyakorlat szem előtt tartásával az alábbiak szerint határozza meg adatvédelmi

Részletesebben

vannet nyereményjáték részvételi feltételei

vannet nyereményjáték részvételi feltételei vannet nyereményjáték részvételi feltételei Kérjük, az INFINITE csomag megrendelése előtt figyelmesen olvassa el a vannet nyereményjáték részvételi feltételeit! A vannet nyereményjáték szervezője az RG

Részletesebben

Adatvédelmi és adatkezelési nyilatkozat a Jótékonysági futás a Kristinus Borbirtok lankáin elnevezésű eseményhez

Adatvédelmi és adatkezelési nyilatkozat a Jótékonysági futás a Kristinus Borbirtok lankáin elnevezésű eseményhez Adatvédelmi és adatkezelési nyilatkozat a Jótékonysági futás a Kristinus Borbirtok lankáin elnevezésű eseményhez Jelen nyilatkozattal a KRISTINUS BORBIRTOK Korlátolt Felelősségű Társaság (székhelye: H-

Részletesebben

Csorba Zsolt EV. Adatvédelmi Szabályzata

Csorba Zsolt EV. Adatvédelmi Szabályzata Csorba Zsolt EV. Adatvédelmi Szabályzata A Csorba Zsolt EV. által üzemeltetett www.penzugyikozpont.hu weboldal lehetőséget kínál az érdeklődők számára, hogy adataik megadásával visszahívást kérjenek, illetve

Részletesebben

Adatkezelési tájékoztató a DE Kancellária VIR Központ által végzett adatkezelésekről

Adatkezelési tájékoztató a DE Kancellária VIR Központ által végzett adatkezelésekről Adatkezelési tájékoztató a DE Kancellária VIR Központ által végzett adatkezelésekről 1. Az adatkezelő megnevezése és elérhetőségei DE Kancellária VIR Központ Székhely: 4028 Debrecen, Kassai út 26. Posta

Részletesebben

ADATKEZELÉSI NYILATKOZAT. www.intuitashop.com

ADATKEZELÉSI NYILATKOZAT. www.intuitashop.com ADATKEZELÉSI NYILATKOZAT www.intuitashop.com A Paleandra Kft. (székhely: 1102 Budapest, Liget u 12/B. 1. em. 1.; cégjegyzékszám: 01-09- 707729; nyilvántartó hatóság: Fővárosi Törvényszék Cégbírósága; adószám:

Részletesebben

Adatvédelmi tájékoztató

Adatvédelmi tájékoztató Adatvédelmi tájékoztató 1. Adatkezelő Adatkezelő megnevezése: Bauer és Bauer Kereskedelmi és Szolgáltató Korlátolt Felelősségű Társaság Rövidített elnevezés: Bauer és Bauer Kft. Székhely: 7741 Nagykozár,

Részletesebben

3. Az Ösztöndíj pályázat benyújtásához kapcsolódó adatkezelés

3. Az Ösztöndíj pályázat benyújtásához kapcsolódó adatkezelés ADATKEZELÉSI TÁJÉKOZTATÓ Dimény Imre Hallgatói Ösztöndíj pályázathoz kapcsolódó adatkezeléshez 1. Adatkezelő megnevezése Teljes név: Adatkezelő képviselői: Pozíció: E-mail címe: Szent István Egyetem Dr.

Részletesebben

1. Adatkezelés célja. 2. Adatkezelés jogalapja. Adatkezelési Tájékoztató

1. Adatkezelés célja. 2. Adatkezelés jogalapja. Adatkezelési Tájékoztató Adatkezelési Tájékoztató A Lipócia Kft. (a továbbiakban: Szolgáltató) mint adatkezelő, magára nézve kötelezőnek ismeri el jelen jogi közlemény tartalmát. Kötelezettséget vállal arra, hogy tevékenységével

Részletesebben

Általános Szerződési Feltételek

Általános Szerződési Feltételek Általános Szerződési Feltételek I. A Szolgáltató Weboldal: www.leancenter.hu, (a továbbiakban: honlap vagy honlapok ) Üzemeltető: AURUM Oktatási Központ Szolgáltató Kft. (8400 Ajka, Avar utca 23.) cégjegyzékszáma:

Részletesebben

Adatvédelmi nyilatkozat

Adatvédelmi nyilatkozat Adatvédelmi nyilatkozat A Tengerjáró Kft. csak azokat a személyes adatokat gyűjti össze és dolgozza fel, amelyeket Ön kifejezetten, önként szabad akaratából bocsát rendelkezésére. Tengerjáró kiemelten

Részletesebben

PLATINUM TRAVEL SOLUTIONS KFT. ADATVÉDELMI INCIDENS BEJELENTÉSÉRE VONATKOZÓ ELJÁRÁSI REND. Érvényes: napjától

PLATINUM TRAVEL SOLUTIONS KFT. ADATVÉDELMI INCIDENS BEJELENTÉSÉRE VONATKOZÓ ELJÁRÁSI REND. Érvényes: napjától PLATINUM TRAVEL SOLUTIONS KFT. ADATVÉDELMI INCIDENS BEJELENTÉSÉRE VONATKOZÓ ELJÁRÁSI REND Érvényes: 2018.05.25. napjától 1 Tartalom BEVEZETÉS... 3 1. AZ ADATVÉDELMI INCIDENS FOGALMA ÉS BELSŐ JELENTÉSE...

Részletesebben

1.3 adatkezelő : aki a személyes adatok kezelésének céljait és eszközeit önállóan vagy másokkal együtt meghatározza;

1.3 adatkezelő : aki a személyes adatok kezelésének céljait és eszközeit önállóan vagy másokkal együtt meghatározza; Adatvédelem Adatkezelési tájékoztató Érvényes: 2019.02.20-tól A jelen tájékoztató célja, hogy rögzítse a God Corp Kft. (továbbiakban: Adatkezelő ) adatkezelési tevékenységeire vonatkozó elveket, és az

Részletesebben

ADATKEZELÉSI TÁJÉKOZTATÓ a VI. Mérföldkő Konferencia rendezvényre történő regisztráció keretében végzett adatkezeléshez

ADATKEZELÉSI TÁJÉKOZTATÓ a VI. Mérföldkő Konferencia rendezvényre történő regisztráció keretében végzett adatkezeléshez ADATKEZELÉSI TÁJÉKOZTATÓ a VI. Mérföldkő Konferencia rendezvényre történő regisztráció keretében végzett adatkezeléshez 1. Adatkezelő megnevezése megnevezés: Doktoranduszok Országos Szövetsége adatkezelő

Részletesebben

Adatkezelési tájékoztató

Adatkezelési tájékoztató Adatkezelési tájékoztató 1. Bevezetés A dm Kft. (a továbbiakban "dm", "Adatkezelő" vagy "mi"), mint adatkezelő magára nézve kötelezőnek ismeri el jelen dokumentum tartalmát. Kötelezettséget vállal arra,

Részletesebben

ADATKEZELÉSI TÁJÉKOZTATÓ. Személy- és vagyonőrök 40 órás képzése

ADATKEZELÉSI TÁJÉKOZTATÓ. Személy- és vagyonőrök 40 órás képzése ADATKEZELÉSI TÁJÉKOZTATÓ Személy- és vagyonőrök 40 órás képzése www.kabinetedu.hu TÁJÉKOZTATÁS AZ ADATKEZELÉS MEGKEZDÉSE ELŐTT: Az adatkezelés célja: A személy- és vagyonőrök képzésének, a képzésszervezési

Részletesebben

Adatkezelési tájékoztató webáruházban történő adatkezeléshez

Adatkezelési tájékoztató webáruházban történő adatkezeléshez Adatkezelési tájékoztató webáruházban történő adatkezeléshez I. Adatkezelő megnevezése Cégnév: MARSO Ipari Kereskedelmi Szolgáltató Korlátolt Felelősségű Társaság Székhely: 4400 Nyíregyháza-Rozsrét Cégjegyzékszám:

Részletesebben

ADATVÉDELMI TÁJÉKOZTATÓ

ADATVÉDELMI TÁJÉKOZTATÓ ADATVÉDELMI TÁJÉKOZTATÓ 1. Jelen Adatvédelmi Tájékoztató célja: A jelen Adatvédelmi Tájékoztató célja, hogy a jelen tájékoztató 2. pontjában felsorolt adatkezelő társaságok (a továbbiakban: Adatkezelők)

Részletesebben

Játék időszaka: június :00 óra :00 óra

Játék időszaka: június :00 óra :00 óra A Nagy sérülés-kvíz Játékleírás Játékszervező: UNION Vienna Insurance Group Biztosító Zrt. (a továbbiakban: Biztosító, Szervező) 1082 Budapest, Baross u. 1. cégjegyzékszám: 01 10 041566 www.union.hu Játék

Részletesebben

REKLÁM SZERZŐDÉS A www.hetiprogramok.hu Internetes portálon lévő egyedi reklámfelület bérbeadásáról

REKLÁM SZERZŐDÉS A www.hetiprogramok.hu Internetes portálon lévő egyedi reklámfelület bérbeadásáról REKLÁM SZERZŐDÉS A www.hetiprogramok.hu Internetes portálon lévő egyedi reklámfelület bérbeadásáról Amely létrejött egyrészről (Cégnév),..(Cím), (Adószám), (Telefon) Képviselő neve: Másrészről Sági Zoltán

Részletesebben

Mint a (továbbiakban: honlap) üzemeltetője, az

Mint a   (továbbiakban: honlap) üzemeltetője, az Adatkezelő megnevezése: Bekker Ádám Egyéni Vállalkozó Adatkezelő székhelye: 2310 Szigetszentmiklós, Tinódi utca 6. Adatkezelő e-elérhetősége: info@mobiltoktervezo.hu Adatkezelő képviselője: Bekker Ádám

Részletesebben

Adatkezelési tájékoztató

Adatkezelési tájékoztató Adatkezelési tájékoztató 1. Adatkezelő megnevezése BVH Budapesti Városüzemeltetési Holding Zártkörűen Működő Részvénytársaság (továbbiakban: BVH Zrt.) Székhely: 1052 Budapest, Városház u. 9-11. Telefon:

Részletesebben

Adatkezelési tájékoztató, és nyilatkozat

Adatkezelési tájékoztató, és nyilatkozat Adatkezelési tájékoztató, és nyilatkozat Rászoruló Hallgatókért Közalapítvány, mint adatkezelő a hátrányos helyzetű, nyíregyházi állandó lakcímmel rendelkező a felsőoktatási alapképzésben résztvevő hallgatók

Részletesebben

Bács Zöldenergia Kft Kecskemét, Forrás u. 2/a. Jelen adatkezelési tájékoztató időbeli hatálya től visszavonásig tart.

Bács Zöldenergia Kft Kecskemét, Forrás u. 2/a. Jelen adatkezelési tájékoztató időbeli hatálya től visszavonásig tart. Adat kezelő megnevezése: Bács Zöldenergia Kft. Adat kezelő székhelye: 6000 Kecskemét, Forrás u. 2/a Adat kezelő e-elérheto sége: janos.varnagy@bze.hu Adat kezelő képviselője: Várnagy János (ügyvezető )

Részletesebben

Adatvédelmi Nyilatkozat

Adatvédelmi Nyilatkozat Hatályba lép: 2018.05.23 Oldalszám:1/5 Adatvédelmi Nyilatkozat A (továbbiakban: Adatkezelő), mint adatkezelő az adatkezelésre vonatkozó hatályos jogszabályok és a kialakult adatvédelmi gyakorlat szem előtt

Részletesebben

ADATVÉDELMI TÁJÉKOZTATÓ

ADATVÉDELMI TÁJÉKOZTATÓ ADATVÉDELMI TÁJÉKOZTATÓ ADATKEZELŐ NEVE: ADATKEZELÉSI TISZTSÉGVISELŐ: HONLAPJA: Molishop Kft. Molnár Áron - ügyvezető www.hungaroringkartcenter.hu AZ ADATKEZELŐ CÍME: 1062 Budapest, Andrássy út 97. ELÉRHETŐSÉGE:

Részletesebben

A MAGYAR TURISZTIKAI ÜGYNÖKSÉG ZRT. (az MTÜ - PARTNER BÁZISRA vonatkozóan)

A MAGYAR TURISZTIKAI ÜGYNÖKSÉG ZRT. (az MTÜ - PARTNER BÁZISRA vonatkozóan) A MAGYAR TURISZTIKAI ÜGYNÖKSÉG ZRT. ADATKEZELÉSI TÁJÉKOZTATÓJA (az MTÜ - PARTNER BÁZISRA vonatkozóan) Bevezetés A Magyar Turisztikai Ügynökség Zrt. a magyarországi turizmus fellendítése és népszerűsítése

Részletesebben

UNICEF fotópályázat Adatkezelési Tájékoztató

UNICEF fotópályázat Adatkezelési Tájékoztató UNICEF fotópályázat Adatkezelési Tájékoztató Jelen Adatkezelési Tájékoztatót az UNICEF Magyar Bizottság Alapítvány (székhely: 1077 Budapest, Wesselényi u. 16., a továbbiakban: "UNICEF Magyarország", vagy

Részletesebben

H. MELLÉKLET A DIGI Online szolgáltatásra vonatkozó speciális szabályok TARTALOMJEGYZÉK

H. MELLÉKLET A DIGI Online szolgáltatásra vonatkozó speciális szabályok TARTALOMJEGYZÉK H. MELLÉKLET A DIGI Online szolgáltatásra vonatkozó speciális szabályok TARTALOMJEGYZÉK I. A DIGI Online szolgáltatás meghatározása... 2 II. A technikai feltételek... 2 1. A DIGI Online eléréséhez használható

Részletesebben

ADATVÉDELMI TÁJÉKOZTATÓ AZ UNIKLINIK.HU WEBOLDALON VÉGZETT ADATKEZELÉSHEZ

ADATVÉDELMI TÁJÉKOZTATÓ AZ UNIKLINIK.HU WEBOLDALON VÉGZETT ADATKEZELÉSHEZ ADATVÉDELMI TÁJÉKOZTATÓ AZ UNIKLINIK.HU WEBOLDALON VÉGZETT ADATKEZELÉSHEZ 1. Általános jogi közlemény Mi az Uniklinik Fogászati Központ Kft. (továbbiakban: Adatkezelő) az uniklinik.hu internetes weboldalt

Részletesebben

A Budapest Elektromos Művek Nyrt. 1000Mester és ELMŰ 1000Mester+ szolgáltatását igénylők és igénybevevők adatkezelési tájékoztatója

A Budapest Elektromos Művek Nyrt. 1000Mester és ELMŰ 1000Mester+ szolgáltatását igénylők és igénybevevők adatkezelési tájékoztatója A Budapest Elektromos Művek Nyrt. 1000Mester és ELMŰ 1000Mester+ szolgáltatását igénylők és igénybevevők adatkezelési tájékoztatója (a személyes adatok érintettől való gyűjtése esetén alkalmazandó) a természetes

Részletesebben

ADATVÉDELMI NYILATKOZAT

ADATVÉDELMI NYILATKOZAT ADATVÉDELMI NYILATKOZAT A felhasználó (a továbbiakban: Felhasználó ) a Szomatodrama.hu weboldal (a továbbiakban: Weboldal ) felületén történő regisztrációjával és adatainak megadásával, illetve a Weboldal

Részletesebben

K I V O N A T. A változások törvény módosítás miatt váltak szükségessé, egyéb, az Előfizetőkre hátrányos változtatás nem történt

K I V O N A T. A változások törvény módosítás miatt váltak szükségessé, egyéb, az Előfizetőkre hátrányos változtatás nem történt K I V O N A T a NetKábel Kft hírközlési szolgáltató 2017.10.24. napjától hatályos, internet elérési szolgáltatásra vonatkozó Általános Szerződési Feltételeiből A jelen kivonat a fent megjelölt hírközlési

Részletesebben

Adatkezelési tájékoztató. A Budapest Közút Zrt. Teherforgalmi Online Behajtási Információs Rendszerén (TOBI) keresztül végzett adatkezeléséhez

Adatkezelési tájékoztató. A Budapest Közút Zrt. Teherforgalmi Online Behajtási Információs Rendszerén (TOBI) keresztül végzett adatkezeléséhez Adatkezelési tájékoztató A Budapest Közút Zrt. Teherforgalmi Online Behajtási Információs Rendszerén (TOBI) keresztül végzett adatkezeléséhez Bevezetés Jelen tájékoztató a Budapest Közút Zrt. Teherforgalmi

Részletesebben

A TECHNOLÓGIAIPARTNER-KERESŐ SZOLGÁLTATÁS ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEI

A TECHNOLÓGIAIPARTNER-KERESŐ SZOLGÁLTATÁS ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEI A TECHNOLÓGIAIPARTNER-KERESŐ SZOLGÁLTATÁS ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEI Bevezető A Hipavilon Magyar Szellemi Tulajdon Ügynökség Nonprofit Kft.(a továbbiakban: Szolgáltató) értékesítő tevékenységként

Részletesebben

Szilágyi Zita egyéni vállalkozó VIRTUÁLIS TÁMOGATÓ Szolgáltatásai Igénybevételére Vonatkozó Általános Szerződési Feltételek

Szilágyi Zita egyéni vállalkozó VIRTUÁLIS TÁMOGATÓ Szolgáltatásai Igénybevételére Vonatkozó Általános Szerződési Feltételek Szilágyi Zita egyéni vállalkozó VIRTUÁLIS TÁMOGATÓ Szolgáltatásai Igénybevételére Vonatkozó Általános Szerződési Feltételek I. Általános rendelkezések 1.1. Szilágyi Zita egyéni vállalkozó (székhely: 2000

Részletesebben

Adatvédelmi tájékoztató

Adatvédelmi tájékoztató Adatvédelmi tájékoztató megnevezésű (azonosítószám: EFOP-3.1.2.-16-2016-0001) kiemelt projekttel kapcsolatos adatkezelésről Adatkezelő és Adatfeldolgozó megnevezése Adatkezelő: Emberi Erőforrások Minisztériuma

Részletesebben

Szolgáltatási szerződés természetes személy felhasználónak próbaidőszakra

Szolgáltatási szerződés természetes személy felhasználónak próbaidőszakra Szolgáltatási szerződés természetes személy felhasználónak próbaidőszakra mely létrejött egyrészről az alább megjelölt Szolgáltató: Elnevezése: Siketek és Nagyothallók Országos Szövetsége Székhelye: 1068

Részletesebben

ADATKEZELÉSI TÁJÉKOZTATÓ

ADATKEZELÉSI TÁJÉKOZTATÓ ADATKEZELÉSI TÁJÉKOZTATÓ Jelen Adatkezelési Tájékoztató a Balogh Tamás EV (Székhely: HU- 1124 Budapest, Hertelendy u. 4/a, Adószám: 68894726-1-43) és Temesvári Zsuzsanna EV (Székhely: HU- 1121 Budapest,

Részletesebben

Adatvédelmi tájékoztató

Adatvédelmi tájékoztató Adatvédelmi tájékoztató Az FT-Mobil Autósiskola a személyes adatokat bizalmasan kezeli, és megtesz minden olyan biztonsági, technikai és szervezési intézkedést, mely az adatok biztonságát garantálja. Az

Részletesebben

A Magyar Posta Zrt. és a Díjnet Zrt. közös Általános Szerződési Feltételei a CSEKKOLÓ-szolgáltatás icsekk rendszerben történő igénybevételéhez

A Magyar Posta Zrt. és a Díjnet Zrt. közös Általános Szerződési Feltételei a CSEKKOLÓ-szolgáltatás icsekk rendszerben történő igénybevételéhez A Magyar Posta Zrt. és a Díjnet Zrt. közös Általános Szerződési Feltételei a CSEKKOLÓ-szolgáltatás icsekk rendszerben történő igénybevételéhez 1. AZ ÁSZF CÉLJA A CSEKKOLÓ Szolgáltatás icsekk elnevezésű

Részletesebben

Főnix Hosting Általános Szerződési Feltételek

Főnix Hosting Általános Szerződési Feltételek Főnix Hosting Általános Szerződési Feltételek 1. A Szolgáltató adatai: Név: Web Art Design Stúdió Számítástechnikai Kereskedelmi és Szolgáltató Betéti Társaság Rövid név: Web Art Design Stúdió BT Székhely:

Részletesebben

ADATKEZELÉSI TÁJÉKOZTATÓ

ADATKEZELÉSI TÁJÉKOZTATÓ ADATKEZELÉSI TÁJÉKOZTATÓ Kerekes Zoltán e.v., ezúton tájékoztatom ügyfeleimet, az általam kezelt személyes adatokról, a személyes adatok kezelésével kapcsolatos gyakorlatomról, a személyes adatok védelme

Részletesebben

Általános Szerződési Feltételek

Általános Szerződési Feltételek Általános Szerződési Feltételek A jelen Általános Szerződési Feltételek (a továbbiakban: ÁSZF ) a Krecons Művészeti és Kulturális Szolgáltató Korlátolt Felelősségű Társaság (a továbbiakban: Szervező )

Részletesebben

Személyes adatok kezelésére vonatkozó információk. A Rendelet 13. cikke szerinti információk és kiegészítő információk

Személyes adatok kezelésére vonatkozó információk. A Rendelet 13. cikke szerinti információk és kiegészítő információk Személyes adatok kezelésére vonatkozó információk Jelen tájékoztató az Artisjus Irodalmi Alapítványhoz (a továbbiakban: Alapítvány) benyújtott pályázatával összefüggő adatkezelésre vonatkozó információkat

Részletesebben

Ballantine s Angels Nights Játékszabályzat

Ballantine s Angels Nights Játékszabályzat Ballantine s Angels Nights Játékszabályzat A Pernod Ricard Hungary Kft. (székhely: 1027 Budapest, Kapás utca 6-12., Cg.: 01-09- 466108; továbbiakban: Pernod Kft.), mint szervező és adatkezelő a jelen játékszabályzatban

Részletesebben

Kardiola Kft. Általános Szerződési Feltételei a Fetaphon Home Monitor készülék értékesítéséhez és üzemeltetéséhez

Kardiola Kft. Általános Szerződési Feltételei a Fetaphon Home Monitor készülék értékesítéséhez és üzemeltetéséhez Kardiola Kft. Általános Szerződési Feltételei a Fetaphon Home Monitor készülék értékesítéséhez és üzemeltetéséhez Hatályos 2009. 05.16-tól, visszavonásig Definíciók Az alábbi meghatározások az ÁSZF értelmezésére

Részletesebben

ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTLEK

ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTLEK ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTLEK A jelen Általános Szerződési Feltételek (a továbbiakban: ÁSZF) a AB Home Network Korlátolt Felelősségű Társaság (továbbiakban: Szolgáltató), és a Szolgáltató által a www.kamerahome.hu

Részletesebben

A jelen tájékoztató fogalmai megegyeznek az Infotv. 3. -ában meghatározott értelmező fogalommagyarázatokkal.

A jelen tájékoztató fogalmai megegyeznek az Infotv. 3. -ában meghatározott értelmező fogalommagyarázatokkal. Adatkezelő megnevezése: Három Ász Média Kft Adatkezelő székhelye: 2336 Dunavarsány, Pozsonyi utca 8. Adatkezelő e-elérhetősége: info@honorshop.hu Adatkezelő képviselője: Bekker Zsolt Ádám, Szilágyi Attila

Részletesebben

Galvanofém Kft. Adatvédelmi és adatkezelési szabályzata

Galvanofém Kft. Adatvédelmi és adatkezelési szabályzata Galvanofém Kft. Adatvédelmi és adatkezelési szabályzata 1. A szabályzat célja Jelen szabályzat célja a Galvanofém Kft. (Székhely: 6000 Kecskemét, Méntelek 252. Telefonszám: +36 76 506 263, Adószám: 11375230-2-03)

Részletesebben