Budapesti Műszaki Főiskola

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "Budapesti Műszaki Főiskola"

Átírás

1 Budapesti Műszaki Főiskola KOLLÉGIUM KISS ÁRPÁD KOLLÉGIUMA H-1034 Budapest, Doberdó u. 6./A. Tel.: (36-1) Tel./Fax.: (36-1) Web: Web: A kollégium vezetői Kollégiumvezető: Szabóné Csik Erzsébet csik.erzsebet@koll.bmf.hu Nevelőtanár: Balogh Mária Diákvezető: Bernáth Adrienn Gondnok: Pál Róbert Ügyintéző: Tősér Magdolna A kollégium irányítása A Főiskola Kollégiumának tagkollégiumaként, mint önálló szervezeti egység működik. A működés a kollégiumigazgató irányításával, az oktatási rektorhelyettes felügyelete mellett, diákönkormányzati vezetéssel valósul meg. A kollégium adatai Férőhelyek száma: 156 fő. Szobák férőhelyei, megoszlása: 2 ágyas: 2 db. 4 ágyas: 38 db. Emeletenként megfelelő számú zuhanyzó, mosdó, WC, teakonyha, mikrohullámú sütő, automata mosógép és vasalási lehetőség biztosított a hallgatók részére. A lakószobákban Internet csatlakozás, Kábel Tv, melegvizes mosdó, hűtőszekrény és egyéb eszközök szolgálják a kényelmesebb és hangulatosabb lakhatást. A közösségi élet színtere, a TOPOGÓ Klubhelyiség, továbbá a társalgó és a tornaterem. A Kollégium megközelíthetősége A Margit-híd Budai hídfőjétől, a 17-es villamossal 5 megálló, majd sétálva 5 perc. A felvételi rendszer Felvételi Kérelem Lap alapján, a Kollégiumi Kari Felvételi Bizottság dönt a felvételekről. /Tanulmányi adatok, szociális helyzet és közéleti szempontok alapján/ Hagyományos rendezvények. I. éves kollégisták Gólya tábora Fecskeavatás perces FOCI Mikulásbál, Farsangi bál Nőnap Bolondballagás a végzősöknek REKON, Kollégiumi Napok Szálláslehetőségek /vendégszoba/ Szálláslehetőség évközben, ,-Ft/fő /éj áron lehetséges a vendégszobában. A jelzett ár egy évre állandó. Nyáron az épület nagyobbik része a diákturizmust szolgálja. Felvilágosítás és előjegyzés, a fent jelzett telefonon az ügyintézőnél lehetséges. A kollégiumban működő körök Kézműves kör Fotó kör Színjátszó kör Teaház, filmklub, alkalmi rendezvények Stúdiós kör Számítástechnika kör A kollégium kapcsolatai A kollégium nyitott minden külső és belső együttműködésre.

2 Történelmi múlt és jelen A Kiss Árpád Kollégium jogelőd intézménye a Könnyűipari Műszaki Főiskola Diákotthona, mely 1972-ben épült fel Óbuda zöldövezetében, a Kecskehegy oldalában. Az épület a kor építészetére jellemzően panelből készült és a tanulmányi épülettel egy-egységet alkot. A csendes városi környezet és a kis létszám nyugodt családias légkört teremt az ország egész területéről ide sereglett hallgatók számára. A szobákból szép kilátás nyílik a hegyoldalra, illetve a városra. A szerény berendezés ellenére kellemes lakóhelyet biztosít a hallgatók számára a viszonylag tágas szoba, melynek esztétikáját a benne lakók igen változatos díszítésekkel emelik. A diákotthont 1977-ben avatták Kollégiummá, mely a sokszínű színvonalas kulturális, szakmai és közösségi munka, illetve rendezvényeknek volt köszönhető, mely ma is kötelez bennünket. A Kollégiumi cím elnyerése alkalmából Kiss Árpád volt könnyűipari miniszter nevét vette fel a kollégium. Munkássága példa lehet a felnövekvő könnyűipari mérnökök előtt. Sokat tett a mérnöki munka elismertetésért, a tudományos kapcsolatokért az ipar és a felsőoktatás között. A kollégium a vidéki hallgatók esélyegyenlőségét segíti a főiskolán. A szociális funkción túl szellemi, kulturális és szakmai központot is jelentet a diákévek együtt töltésén túl. Így kollégistának lenni egyet jelent a barátsággal, a közös gondolkodás, szórakozás, munka és tanulás valóságával. A kollégium fennállásának 30 éve alatt a váltózó gazdasági társadalmi viszonyok jelentős visszaesés mutattak mind a tárgyi felszereltségben, mind a diákélet szerveződésében. Ma már újra indult a kollégiumi élet, de a tárgyi feltételek javulása csak lassan, a források bővülésével válik valóra. A pályázatok egyre több lehetőséget jelentenek mind a feltételrendszer, mind a tartalmai munka megteremtéséhez.

3 A kollégium egy kollégista szemével A Kiss Árpád Kollégiumban elsősorban a Rejtő Sándor Könnyűipari Mérnöki Főiskolai Kar hallgatói vannak elhelyezve. Az országos beiskolázású Kar hallgatói közül ebben az épületben 156 fő helyezhető el a közel 400 pályázó közül. A kollégiumot és a főiskolát egy folyosó köti össze, így ha csak a kényelmi szempontokat nézzük, miszerint papucsban is át lehet csattogni az előadásokra, vagy ha arra gondolunk, hogy hóban-sárban kell későn este haza menni valamelyik drága albérletbe, vagy külső kollégiumba, akkor már megéri minden félévben beadni a kollégiumi igénylést. Hátha sikerül. Ha igen, akkor HAWAI! Ha nem, akkor legalább a lakhatási támogatásra lesz esélyem. Amennyiben KISS kollégista lettem /a Kollégiumi Kari Felvételi Bizottság kegyelméből, vagy magamnak köszönhetően a jó tanulmányi eredményem miatt, de az is előfordulhat, hogy szeretek részt venni a kollégium közéletének sűrűjében, szervezni, rendezni, stb./ beköltözhetek a kollégiumba. A kollégisták mindennapi életüket a 4 fős szobaközösségében töltik. Enni, aludni, vendéget fogadni, főzni, tanulni, a másik rigolyáit elviselni, takarítani, egyszóval élni, amikor szinte mindent tudnak rólam. Nem könnyű. Szerencsés dolog, ha kölcsönös a szimpátia és így életre szóló barátságok szövődhetnek. A világot megváltó beszélgetésék, viták a társunk személyisége, műveltsége, szakmai ismeretei mind-mind észrevétlenül hatást gyakorolnak rám, de a közös bulik, vagy az éjszakai sport derbik is sok barátot jelentenek. Jó ez az egy KISS élet mondhatjuk! A kollégium működésének lényege, hogy a kollégisták saját sorsukat érintő lényeges kérdésekről, elhelyezési körülményeikről, a szakmai és közösségi munkáról a küldöttgyűlésen delegálóikat képviselve és véleményüket tolmácsolva, illetve az önmaguk által választott önkormányzat közreműködésével- dönthetnek. Amennyiben a tárgyi, személyi és az anyagi feltételek megteremthetők, a hallgatók kezdeményezhetik öntevékeny önképző kör működését. A kollégiumban évek óta különböző létszám és érdeklődés mellett- több öntevékeny kör és klub működik, ezen kívül a Diákbizottság anyagi lehetőségeihez mérten színház és uszodabérleteket, kollégiumi hagyományokhoz fűződő rendezvényeket szervez, rendez.

4 Jelentősebb körök: Filmklub: heti egy alkalommal a filmtörténelem klasszikusaiból mutat be alkotásokat ismertetési céllal. Fotókör: célja a kollégiumi életről és a természetről készített fényképek megőrzése. A fotókörben lehetőség van a készített fekete-fehér felvételek előhívására. A jól sikerült képekből kiállítás is készül. Kézműves kör: a 2-3 hetente meghívott iparművész irányításával működő kör változatos, kreatív, alkotó elfoglaltságot ígér az érdeklődőknek. A választható témák időszakonként adottak (pl. Adventi koszorúkészítés, húsvéti tojásfestés). Könyvtár: szépirodalmi és történelmi művek a nap bármely szakában ingyenesen kölcsönözhetők a kollégisták számára. Sportkör: fakultatív, egyéni vagy csoportos elhatározás alapján történő tornatermi vagy szabadtéri elfoglaltságot takar. Topogó: ez a helyiség kollégiumunk klubja. Lehetőséget ad tévénézésre, beszélgetésre, társasjátékra, kártyázásra és nem utolsó sorban melegszendvics, édességek és üdítő fogyasztására. Hetente egy alkalommal, mint teaház is üzemel. A Topogó ad helyet a minden héten megrendezésre kerülő táncos összejövetelünknek, a TOPI-BULI-nak. Színjátszó kör: vidám, önképző csoport. Célja a saját és a bent élő kollégisták szórakoztatása. Stúdió: hetente egy alkalommal Rádióaktív néven működik a kollégiumi rádió. Kívánságműsor, hírek, riportok a szegényes technikai lehetőségeknek megfelelő színvonalon. Minden tanévben hagyományosan több nagyszabású mulatságot szervezünk, ezek a következők: Fecske-bál (az elsős kollégisták bálja) Mikulás-bál (Mikulás napi rendezvény) Felező-bál (tanulmányaik idejének felénél járó hallgatók bálja) Farsangi-bál (álarcos mulatság) Bolond-ballagás Nagyobb sportrendezvény, a Tagkollégiumok közti foci (időtartama mindig az adott év számaival egyezik meg percben) Mindezeken kívül, a napi programok között szerepelnek még a házon belül meghirdetett sport bajnokságok (röplabda, tollaslabda stb.) Kellemes időtöltés a teaház, melynek keretein belül ismerkedési est, különböző előadások és játékok kerülnek megrendezésre.

5 Kollégisták szakmai, közösségi tevékenységének bemutatása A főiskolán minden évben megrendezett Tudományos Diákköri Konferencián (TDK), kollégiumunk hallgatói is nagy számban vesznek részt. Az évente hagyományosan megrendezett Rejtő Kari és Kollégiumi Napokon (REKON) Alkotó Ifjúság Pályázatot írunk ki. Hallgatóink itt bemutathatják az általuk saját kezűleg készített munkáikat. A legjobb munkák díjazásra kerülnek. A Diákbizottság jutalmazza azokat a kollégistákat, akik a közösségi munkákból kiveszik a részüket. Reméljük kíváncsivá tettünk! Gyere, látogasd meg a Kiss Árpád Kollégiumot és ismerj meg minket! Ha az olvasó érdeklődését felkeltettük és további részletekre kíváncsi, akkor kérjük, keresse fel a kollégium belső honlapját a címen.

6

OLCSÓ TÚRISTASZÁLLÁS IGÉNYESEKNEK

OLCSÓ TÚRISTASZÁLLÁS IGÉNYESEKNEK BUDAPESTI MŰSZAKI FŐISKOLA KOLLÉGIUM KISS ÁRPÁD KOLLÉGIUM OLCSÓ TÚRISTASZÁLLÁS IGÉNYESEKNEK Budapesten Óbudán, 2008 nyarán a főszezonban ( július augusztus ) Tisztelt Leendő Partnerünk, Vendégünk! Engedje

Részletesebben

ÓBUDAI EGYETEM EGYETEMI KOLLÉGIUM

ÓBUDAI EGYETEM EGYETEMI KOLLÉGIUM ÓBUDAI EGYETEM EGYETEMI KOLLÉGIUM KISS ÁRPÁD KOLLÉGIUM OLCSÓ TÚRISTASZÁLLÁS IGÉNYESEKNEK Budapesten, Óbudán, 2015 nyarán a főszezonban (július augusztus) Tisztelt Leendő Partnerünk, Vendégünk! Engedje

Részletesebben

Ó B U D A I E G Y E T E M K O L L É G I U M KISS ÁRPÁD KOLLÉGIUM

Ó B U D A I E G Y E T E M K O L L É G I U M KISS ÁRPÁD KOLLÉGIUM Ó B U D A I E G Y E T E M K O L L É G I U M KISS ÁRPÁD KOLLÉGIUM OLCSÓ TÚRISTASZÁLLÁS IGÉNYESEKNEK Budapesten Óbudán, 2012 nyarán a főszezonban (július augusztus) Tisztelt Leendő Partnerünk, Vendégünk!

Részletesebben

HALLGATÓI ELÉGEDETTSÉG VIZSGÁLATA A

HALLGATÓI ELÉGEDETTSÉG VIZSGÁLATA A Budapesti Műszaki Főiskola Rejtő Sándor Könnyűipari Főiskolai Kar Minőségirányítási Tanszék TUDOMÁNYOS DIÁKKÖRI DOLGOZAT HALLGATÓI ELÉGEDETTSÉG VIZSGÁLATA A KOLLÉGIUMI BERUHÁZÁSOK EREDMÉNYESSÉGÉNEK VISSZAMÉRÉSE

Részletesebben

E MÓRA FERENC SZT SZAKKOLLÉGIUM

E MÓRA FERENC SZT SZAKKOLLÉGIUM SZTE MÓRA FERENC SZAKKOLLÉGIUM BEMUTATKOZÁS Az SZTE Móra Ferenc Szakkollégiuma Szeged egyik legszebb részén, zöldövezetben található. Kollégiumunk több mint 50 éve egyszerre biztosítja a hallgatók számára

Részletesebben

Hallgatói közvélemény kutatás, elégedettség/fontosság mérés a Terminus Kollégiumban

Hallgatói közvélemény kutatás, elégedettség/fontosság mérés a Terminus Kollégiumban Hallgatói közvélemény kutatás, elégedettség/fontosság mérés a Terminus Kollégiumban 00. december Terminus TKollHÖK Tartalom: oldal.. A közvélemény kutatás célja.. A kérdőív.. A kérdőívre adott válaszok

Részletesebben

ÓBUDAI EGYETEM ÜDÜLÉSI TÁJÉKOZTATÓ

ÓBUDAI EGYETEM ÜDÜLÉSI TÁJÉKOZTATÓ ÓBUDAI EGYETEM ÜDÜLÉSI TÁJÉKOZTATÓ Budapest, 2013. Tisztelt Kolléganők / Kollégák! Az Óbudai Egyetem meghirdeti 2012. nyári üdülésre Balatonszepezd és Zamárdi üdülőket. Az üdültetésben valamennyi dolgozónk

Részletesebben

Bemutatkozik a Szent István Egyetem Gépészmérnöki Kar

Bemutatkozik a Szent István Egyetem Gépészmérnöki Kar Bemutatkozik a Szent István Egyetem Gépészmérnöki Kar Gondolkodás nélkül tanulni: kárba veszett munka. De tanulás nélkül gondolkodni veszélyes. Konfucius Több, mint 60 éve a műszaki felsőoktatás élvonalában

Részletesebben

Ó B U D A I E G Y E T E M K O L L É G I U M HOTEL@BMF DIÁKOTTHON **

Ó B U D A I E G Y E T E M K O L L É G I U M HOTEL@BMF DIÁKOTTHON ** Ó B U D A I E G Y E T E M K O L L É G I U M HOTEL@BMF DIÁKOTTHON ** 1084 Budapest, Tavaszmező utca 7-13. OLCSÓ SZÁLLÁSLEHETŐSÉG IGÉNYESEKNEK Budapest belvárosában, 2013 nyarán a főszezonban ( július augusztus

Részletesebben

HOTEL@BMF DIÁKOTTHON **

HOTEL@BMF DIÁKOTTHON ** BUDAPESTI MŰSZAKI FŐISKOLA KOLLÉGIUM HOTEL@BMF DIÁKOTTHON ** 1084 Budapest, Tavaszmező utca 7-13. OLCSÓ SZÁLLÁSLEHETŐSÉG IGÉNYESEKNEK Budapest belvárosában, 2008 nyarán a főszezonban ( július augusztus

Részletesebben

Esztergomi Kőrösy László Középiskolai Kollégium OM Munkaterv

Esztergomi Kőrösy László Középiskolai Kollégium OM Munkaterv Esztergomi Kőrösy László Középiskolai Kollégium OM 040512 Munkaterv 2017 / 2018. tanév A kollégium éves munkaterve A nemzeti köznevelésről szóló 2011. évi CXC. törvény a 20/2012. (VIII. 31.) EMMI rendelet

Részletesebben

A Veszprémi Érseki Hittudományi Főiskola Kollégiumának Házirendje

A Veszprémi Érseki Hittudományi Főiskola Kollégiumának Házirendje A Veszprémi Érseki Hittudományi Főiskola Kollégiumának Házirendje Veszprém 2018 KOLLÉGIUMI HÁZIREND I. Rendtartás a kollégium hallgatói részére A házirend minden bentlakó kollégista részére kötelező. Ennek

Részletesebben

Elégedettség mérés Márton Áron Szakkollégium (MA_2013) Válaszadók száma = 48. Felmérés eredmények. Válaszok relatív gyakorisága Átl. elt.

Elégedettség mérés Márton Áron Szakkollégium (MA_2013) Válaszadók száma = 48. Felmérés eredmények. Válaszok relatív gyakorisága Átl. elt. ség mérés Márton Áron Szakkollégium (MA_2013) Válaszadók száma = 48 Felmérés eredmények Jelmagyarázat Válaszok relatív gyakorisága Átl. elt. Átlag Medián Kérdésszöveg Bal pólus 25% 0% 50% 0% 25% Jobb pólus

Részletesebben

ÓBUDAI EGYETEM ÜDÜLÉSI TÁJÉKOZTATÓ

ÓBUDAI EGYETEM ÜDÜLÉSI TÁJÉKOZTATÓ ÓBUDAI EGYETEM ÜDÜLÉSI TÁJÉKOZTATÓ Budapest, 2015. Tisztelt Kolléganők / Kollégák! Az Óbudai Egyetem meghirdeti 2015. nyári üdülésre Balatonszepezd és Zamárdi üdülőket. Az üdültetésben valamennyi dolgozónk

Részletesebben

A Veszprémi Érseki Hittudományi Főiskola Kollégiumának Házirendje

A Veszprémi Érseki Hittudományi Főiskola Kollégiumának Házirendje A Veszprémi Érseki Hittudományi Főiskola Kollégiumának Házirendje Veszprém 2018 KOLLÉGIUMI HÁZIREND I. Rendtartás a kollégium hallgatói részére: A házirend minden bentlakó kollégista részére kötelező.

Részletesebben

Emlékeztető. Az Óbudai Egyetem Kollégium Kollégiumi Tanács június 05-i üléséről

Emlékeztető. Az Óbudai Egyetem Kollégium Kollégiumi Tanács június 05-i üléséről Emlékeztető OE-KOLL, 557, 2010. Tervezett napirendi pontok: Az Óbudai Egyetem Kollégium Kollégiumi Tanács 2010. június 05-i üléséről 1./ Tájékoztató az Egyetem Szenátusának üléseiről, és a Kandó Kálmán

Részletesebben

Az ELTE Kollégiumi Szolgáltató Központ Házirendjének Ajtósi Dürer sori Tagkollégiumára vonatkozó különös rendelkezések. Preambulum

Az ELTE Kollégiumi Szolgáltató Központ Házirendjének Ajtósi Dürer sori Tagkollégiumára vonatkozó különös rendelkezések. Preambulum Az ELTE Kollégiumi Szolgáltató Központ Házirendjének Ajtósi Dürer sori Tagkollégiumára vonatkozó különös rendelkezések Preambulum Az Eötvös Loránd Tudományegyetem (a továbbiakban: Egyetem) Kollégiumi Szolgáltató

Részletesebben

Helyiségbérleti díjak a Szegedi Tudományegyetem Mezőgazdasági Karán

Helyiségbérleti díjak a Szegedi Tudományegyetem Mezőgazdasági Karán Helyiségbérleti díjak a Szegedi Tudományegyetem Mezőgazdasági Karán Hódmezővásárhely 2015 1 A Szegedi Tudományegyetem (a továbbiakban: SZTE) Mezőgazdasági Karának (a továbbiakban: Kar) Tanácsa a Szegedi

Részletesebben

Esztergomi Kőrösy László Középiskolai Kollégium Munkaterv

Esztergomi Kőrösy László Középiskolai Kollégium Munkaterv Esztergomi Kőrösy László Középiskolai Kollégium Munkaterv 2015 / 2016. tanév A kollégium éves munkaterve A nemzeti köznevelésről szóló 2011. évi CXC. törvény a 20/2012. (VIII. 31.) EMMI rendelet a nevelési-oktatási

Részletesebben

Budapest, XVIII. Alacskai út 22. Tel: ,

Budapest, XVIII. Alacskai út 22. Tel: , Budapest, XVIII. Alacskai út 22. Tel: 2655-056, 2655-106 Megközelíthető: A 3-as Metró Kőbánya-Kispesti megállójától a 182, 282 E jelű, a Népliget metrómegállótól a 254 E jelű autóbuszokkal, Ferihegy Vasútállomástól

Részletesebben

MUNKÁSSZÁLLÓ ADATLAP. 1. A munkásszálló: 2. A munkásszállón lakó személyek száma: 3. A munkásszálló jellege: 4. A munkásszálló: 5.

MUNKÁSSZÁLLÓ ADATLAP. 1. A munkásszálló: 2. A munkásszállón lakó személyek száma: 3. A munkásszálló jellege: 4. A munkásszálló: 5. MUNKÁSSZÁLLÓ ADATLAP Település Munkásszállás Listára kerültek Az adatlapot a minta összeállítója tölti ki, munkásszállóként egyszer kell kitölteni! Mintába kerültek A munkásszálló adatai: 1. A munkásszálló:

Részletesebben

BUDAPESTI MŰSZAKI FŐISKOLA SZERVEZETI ÉS MŰKÖDÉSI REND KIEGÉSZÍTÉSE KOLLÉGIUM

BUDAPESTI MŰSZAKI FŐISKOLA SZERVEZETI ÉS MŰKÖDÉSI REND KIEGÉSZÍTÉSE KOLLÉGIUM 4. 3. verzió BUDAPESTI MŰSZAKI FŐISKOLA SZERVEZETI ÉS MŰKÖDÉSI REND KIEGÉSZÍTÉSE KOLLÉGIUM Budapest, 2007. április május A Budapesti Műszaki Főiskola Szervezeti és Működési Szabályzat 1. számú mellékletének,

Részletesebben

Rendezvényközpont. Zánkai Sport-és

Rendezvényközpont. Zánkai Sport-és Rendezvényközpont Zánkai Sport-és Központi szállodaépület Az üdülőközpont 2012-ben felújított központi épületében több szinten helyezkednek el a szálláshelyek, melyek 1, 2 és 3 ágyasak. Ezek a szobák nem

Részletesebben

ÓE Kollégium, Kollégiumi Tanács Vezetőképző Tábor Zamárdi 2014.

ÓE Kollégium, Kollégiumi Tanács Vezetőképző Tábor Zamárdi 2014. ÓE, i Tanács Vezetőképző Tábor Zamárdi 2014. I./ ÓE, Vezetőképző Tábor Helyszín: Időpont: Résztvevők: Óbudai Egyetem Bánki Donát Üdülője, Zamárdi 2014. június 13-15. hétvége (péntek-vasárnap) max. 40 fő

Részletesebben

ELNÖKI PROGRAM. Hajmási Bálint Elnökjelölt Juhász Máté Alelnökjelölt

ELNÖKI PROGRAM. Hajmási Bálint Elnökjelölt Juhász Máté Alelnökjelölt ELNÖKI PROGRAM Hajmási Bálint Elnökjelölt Juhász Máté Alelnökjelölt Pável Ágoston Kollégium 2018/2019 Tartalom: TARTALOM:... 1 HAJMÁSI BÁLINT ELNÖKJELÖLT BEMUTATKOZÁS ÉS MOTIVÁCIÓ... 2 BEMUTATKOZÁS...

Részletesebben

Vezetői Beszámoló az Egyetemi Kollégium évi tevékenységéről

Vezetői Beszámoló az Egyetemi Kollégium évi tevékenységéről Vezetői Beszámoló az Egyetemi 2016. évi tevékenységéről Szervezeti keretek, személyi feltételek, vezetés és irányítás A az Egyetem oktatási és nevelési céljainak megvalósításában többrétű feladatot lát

Részletesebben

Országos Nyílt A és B Kategóriás Mazsorett Verseny MÓR - 2015. március 21. SZÁLLÁSLEHETŐSÉGEK. Kedves Csoportvezetők!

Országos Nyílt A és B Kategóriás Mazsorett Verseny MÓR - 2015. március 21. SZÁLLÁSLEHETŐSÉGEK. Kedves Csoportvezetők! SZÁLLÁSLEHETŐSÉGEK Kedves Csoportvezetők! Az alábbiakban szálláslehetőségeket kínálunk Móron, Bodajkon, Székesfehérváron. A szállásokon tudnak a versenyről, várják a jelentkezéseket. A szállásnál szereplő

Részletesebben

Szállást a Pécsi Tudományegyetem Egészségtudományi Kar Laterum Kollégiumába tud foglalni.

Szállást a Pécsi Tudományegyetem Egészségtudományi Kar Laterum Kollégiumába tud foglalni. SZÁLLÁSFOGLALÁS A szervezőiroda vállalja a szállodai szobafoglalások lebonyolítását. Kérjük, pontos igényüket egyértelműen jelöljék be a regisztrációkor. A szállást csak a 2015. július 30-ig beérkezett

Részletesebben

Erzsébet Üdülőközpont és Tábor Zánka

Erzsébet Üdülőközpont és Tábor Zánka Központi szállodaépület (nyitva: június 15 - augusztus 29.) Az üdülőközpont 2012-ben felújított központi épületében több szinten helyezkednek el a szálláshelyek, melyek 1, 2 és 3 ágyasak. Ezek a szobák

Részletesebben

Rendezvényközpont. Zánkai Sport-és

Rendezvényközpont. Zánkai Sport-és Rendezvényközpont Zánkai Sport-és Téliesített üdülőházak A 2009-ben felújított szálláshelyeken 2, 3, 4, 6 és 8 ágyas, saját fürdőszobás szobák találhatók. A két légterű családi szobák miatt a szálláshelyek

Részletesebben

BUDAPESTI MŰSZAKI FŐISKOLA SZERVEZETI ÉS MŰKÖDÉSI REND KIEGÉSZÍTÉSE KOLLÉGIUM

BUDAPESTI MŰSZAKI FŐISKOLA SZERVEZETI ÉS MŰKÖDÉSI REND KIEGÉSZÍTÉSE KOLLÉGIUM 5. 4. verzió BUDAPESTI MŰSZAKI FŐISKOLA SZERVEZETI ÉS MŰKÖDÉSI REND KIEGÉSZÍTÉSE KOLLÉGIUM Budapest, 2007. május szeptember A Budapesti Műszaki Főiskola Szervezeti és Működési Szabályzat 1. számú mellékletének,

Részletesebben

Rendezvényközpont. Zánkai Sport-és

Rendezvényközpont. Zánkai Sport-és Rendezvényközpont Zánkai Sport-és Központi szállodaépület Az üdülőközpont 2012-ben felújított központi épületében több szinten helyezkednek el a szálláshelyek, melyek 1, 2 és 3 ágyasak. Ezek a szobák nem

Részletesebben

A Veszprémi Érseki Hittudományi Főiskola Kollégiumának Házirendje

A Veszprémi Érseki Hittudományi Főiskola Kollégiumának Házirendje A Veszprémi Érseki Hittudományi Főiskola Kollégiumának Házirendje Veszprém 2017 KOLLÉGIUMI HÁZIREND I. Rendtartás a kollégium hallgatói részére A házirend minden bentlakó kollégista részére kötelező. Ennek

Részletesebben

Székely Mihály Szakképzo Iskola, Kollégium, Általános Iskola. 5540 Szarvas, Vajda Péter u. 20. www.szvki.hu

Székely Mihály Szakképzo Iskola, Kollégium, Általános Iskola. 5540 Szarvas, Vajda Péter u. 20. www.szvki.hu Székely Mihály Szakképzo Iskola, Kollégium, Általános Iskola 5540 Szarvas, Vajda Péter u. 20. www.szvki.hu Középiskolai beiskolázási és pályaválasztási tájékoztató Nyílt nap: 2013. november 15. 8.00-tól

Részletesebben

A Kossuth Zsuzsa Leánykollégium Petz Lajos Kollégiumi Egysége ( kizárólag önkormányzati tulajdonban és kezelésben maradó terület )

A Kossuth Zsuzsa Leánykollégium Petz Lajos Kollégiumi Egysége ( kizárólag önkormányzati tulajdonban és kezelésben maradó terület ) 1. számú melléklet 1. oldal A Kossuth Zsuzsa Leánykollégium Petz Lajos Kollégiumi Egysége Konyha - Étterem 1. 80 férőhelyes étterem 165,0 m2 1 db 165 m2 2. Edénymosó-tároló 9,8 m2 1 db 9,8 m2 3. Iroda

Részletesebben

Hotel Makár Sport & Wellness***/**** 7635 Pécs, Középmakár dűlő 4.

Hotel Makár Sport & Wellness***/**** 7635 Pécs, Középmakár dűlő 4. SZÁLLÁSFOGLALÁS A szervezőiroda vállalja a szállodai szobafoglalások lebonyolítását. Kérjük, pontos igényüket egyértelműen jelöljék be a regisztrációkor. A szállást csak a 2015. július 30-ig beérkezett

Részletesebben

Györköny szálláshelyek

Györköny szálláshelyek Györköny szálláshelyek Gellérthegyi Lak Györköny-Pincefalu központjában helyezkedik el egy új építésű présház, mely külsőségeiben hagyományos présház jellegű, viszont belső kialakítása lehetővé teszi vendégek

Részletesebben

Üdülési lehetőségek felsőoktatási dolgozók részére a Szegedi Tudományegyetemen 2014

Üdülési lehetőségek felsőoktatási dolgozók részére a Szegedi Tudományegyetemen 2014 SZEGEDI TUDOMÁNYEGYETEM 6720 Szeged, Dugonics tér 13. SZTE Közalkalmazotti és FDSZ Egyetemi Iroda 6725 Szeged, Tisza Lajos krt. 103. E-mail: eszoke@eco.u-szeged.hu Tel: 62-544-424 Üdülési lehetőségek felsőoktatási

Részletesebben

http://sao.bbi.hu/login

http://sao.bbi.hu/login PÁLYÁZATI FELHÍVÁS A Balassi Intézet Márton Áron Szakkollégium pályázatot hirdet nyári kollégiumi férőhely igénybevételére (1037. Kunigunda útja 35) 2012.05.21 2012.05.31 1. Online jelentkezés A gyorsabb

Részletesebben

PÁLYÁZATI KIÍRÁS. Pankotai Ferenc kuratóriumi elnök

PÁLYÁZATI KIÍRÁS. Pankotai Ferenc kuratóriumi elnök Gépészeti Szakközépiskola tanulói számára a Zöld nap támogatására. A pályázaton elérhető maximális támogatás 100.000 Ft A pályázat beadásának határideje: 2014. április 16. A pályázat tartalmazza a Zöld

Részletesebben

A BUDAPESTI MŰSZAKI FŐISKOLA KOLLÉGIUMI HALLGATÓI KÖVETELMÉNYRENDSZERE

A BUDAPESTI MŰSZAKI FŐISKOLA KOLLÉGIUMI HALLGATÓI KÖVETELMÉNYRENDSZERE 1. verzió A Budapesti Műszaki Főiskola Szervezeti és Működési Szabályzata 1. melléklet Szervezeti és Működési Rend 10. függelék 3. melléklet A BUDAPESTI MŰSZAKI FŐISKOLA KOLLÉGIUMI HALLGATÓI KÖVETELMÉNYRENDSZERE

Részletesebben

Az elhelyezési kérelemhez szükséges adatlapokat, a Felvételt Előkészítő Csoportnál lehet

Az elhelyezési kérelemhez szükséges adatlapokat, a Felvételt Előkészítő Csoportnál lehet Fővárosi Önkormányzat Vázsonyi Vilmos Idősek Otthona 1064 Budapest, Rózsa utca 67. : 311 4850, 311 4851, 331 2359 Fax: 473 1159 E-mail: rozsa@vazsonyiidosotthon.hu A szolgáltatások igénybevételének feltételei:

Részletesebben

Kollégium, avagy az egyetemi élet központja

Kollégium, avagy az egyetemi élet központja Kollégium, avagy az egyetemi élet központja Az elején néhány szót a címről: amióta bevezették az Egyetemen a kreditrendszert, az egyetemi hallgatói csoportok jellegzetes közösségi élete elkezdett szétesni.

Részletesebben

Emlékeztető. A BMF Kollégium Kollégiumi Tanács 2009. október 07-i üléséről

Emlékeztető. A BMF Kollégium Kollégiumi Tanács 2009. október 07-i üléséről Emlékeztető BMF-KOLL, 1042, 2009. A BMF Kollégium Kollégiumi Tanács 2009. október 07-i üléséről Napirendi pontok: 1./ A Kollégiumi Tanács 2009/2010-es tanév I. félév munkaterve, a Kollégium vezető testületeinek

Részletesebben

Elégedettség mérés ELTE Nagytétényi úti Kollégiuma (EK_2013) Válaszadók száma = 57. Felmérés eredmények

Elégedettség mérés ELTE Nagytétényi úti Kollégiuma (EK_2013) Válaszadók száma = 57. Felmérés eredmények ség mérés, ELTE Nagytétényi úti Kollégiuma ség mérés ELTE Nagytétényi úti Kollégiuma (EK_2013) Válaszadók száma = 57 Felmérés eredmények Jelmagyarázat Válaszok relatív gyakorisága Átl. elt. Átlag Medián

Részletesebben

BÁNKI DONÁT KOLLÉGIUM Öntevékeny Hallgatói Körök, Klubok, Tevékenységek

BÁNKI DONÁT KOLLÉGIUM Öntevékeny Hallgatói Körök, Klubok, Tevékenységek BÁNKI DONÁT KOLLÉGIUM Öntevékeny Hallgatói Körök, Klubok, Tevékenységek Szakmai Tudományos Műhely Balogh József kollégiumigazgató I. em. 102. szoba balogh.jozsef@koll.uni-obuda.hu Az egyetem és külsős

Részletesebben

Emlékeztető. a Kollégium, Kollégiumi Tanácsának Zamárdi Vezetőképző Táborába kihelyezett Üléséről. (Zamárdi, június 8-10.)

Emlékeztető. a Kollégium, Kollégiumi Tanácsának Zamárdi Vezetőképző Táborába kihelyezett Üléséről. (Zamárdi, június 8-10.) Emlékeztető a Kollégium, Kollégiumi Tanácsának Zamárdi Vezetőképző Táborába kihelyezett Üléséről (Zamárdi, 2012. június 8-10.) ÓE-KOLL, 610, 2012. 2012. 06. 08. (péntek) 15.30 óra Napirendi pontok: 1./

Részletesebben

ÚJBUDA ÖNKORMÁNYZAT SOLTVADKERTI CSALÁDOS ÜDÜLŐJE

ÚJBUDA ÖNKORMÁNYZAT SOLTVADKERTI CSALÁDOS ÜDÜLŐJE ÚJBUDA ÖNKORMÁNYZAT SOLTVADKERTI CSALÁDOS ÜDÜLŐJE A várostól 4 km-re, a Vadkerti tó üdülőövezetének központjában a strand főbejáratától 200 m-re található a BUDA-HOLD Kft. által üzemeltetett 3 szintes

Részletesebben

Szakkörök igénybevételének lehetősége, mindennapos testedzés lehetősége 2012/2013

Szakkörök igénybevételének lehetősége, mindennapos testedzés lehetősége 2012/2013 Szakkörök igénybevételének lehetősége, mindennapos testedzés lehetősége 2012/2013 A tevékenységi formák kialakításakor, megválasztásakor meghatározó a tanulók érdeklődése. A foglalkozások szervezését igényelheti

Részletesebben

KÜLÖNÖS KÖZZÉTÉTELI LISTA

KÜLÖNÖS KÖZZÉTÉTELI LISTA KÜLÖNÖS KÖZZÉTÉTELI LISTA Terney Béla Kollégium Szentes 2014/2015 Készült a 229/2012. (VIII. 28.) nemzeti köznevelésről szóló törvény végrehajtásáról szóló Kormányrendelet 23.. alapján. 1. A kollégiumban

Részletesebben

Kökönyösi Gimnázium 7300 Komló, Alkotmány u. 2/B 2016-2017. TANÉVBEN INDULÓ OSZTÁLYOK

Kökönyösi Gimnázium 7300 Komló, Alkotmány u. 2/B 2016-2017. TANÉVBEN INDULÓ OSZTÁLYOK Kökönyösi Gimnázium 7300 Komló, Alkotmány u. 2/B OM azonosító: 201286 Telephely kód: 001 Igazgató: Vámos Ágnes Pályaválasztási felelős: Varga Margit Telefon: 72/482-367 E-mail: gimnazium@nagylaszlo-komlo.sulinet.hu

Részletesebben

A BARTÓK BÉLA KOLLÉGIUM SZERVEZETI ÉS MŰKÖDÉSI SZABÁLYZATA

A BARTÓK BÉLA KOLLÉGIUM SZERVEZETI ÉS MŰKÖDÉSI SZABÁLYZATA A BARTÓK BÉLA KOLLÉGIUM SZERVEZETI ÉS MŰKÖDÉSI SZABÁLYZATA TARTALOMJEGYZÉK I. ÁLTALÁNOS RENDELKEZÉSEK... 3 1.... 3 II. A KOLLÉGIUM VEZETÉSE ÉS IRÁNYÍTÁSA... 3 2.... 3 A Kollégiumi Közgyűlés... 3 3....

Részletesebben

Magyar Universitas Program

Magyar Universitas Program Magyar Universitas Program Infrastruktúra-fejlesztési programok a felsőoktatásban 2002-2008 Magyar Bálint oktatási miniszter 2006. február 20. Felsőoktatási Fejlesztési Program A magyar felsőoktatás legnagyobb

Részletesebben

Emlékeztető. A BMF Kollégium Kollégiumi Tanács június 06-i üléséről

Emlékeztető. A BMF Kollégium Kollégiumi Tanács június 06-i üléséről Emlékeztető BMF-KOLL, 623, 2009. A BMF Kollégium Kollégiumi Tanács 2009. június 06-i üléséről Tervezett napirendi pontok: 1./ Tájékoztató, a Kandó Kálmán Kollégium PPP beruházás keretében történő felújításának

Részletesebben

KOLLÉGIUMI SZERVEZETI ÉS MŰKÖDÉSI SZABÁLYZAT

KOLLÉGIUMI SZERVEZETI ÉS MŰKÖDÉSI SZABÁLYZAT W E S L E Y J Á N O S L E L K É S Z K É P Z Ő F Ő I S K O L A JOHN WESLEY THEOLOGICAL COLLEGE Kollégiumigazgató A Wesley János Lelkészképző Főiskola KOLLÉGIUMI SZERVEZETI ÉS MŰKÖDÉSI SZABÁLYZAT Budapest,

Részletesebben

2014-2015. TANÉVBEN INDULÓ OSZTÁLYOK

2014-2015. TANÉVBEN INDULÓ OSZTÁLYOK Kökönyösi Szakközépiskola Nagy László Gimnáziuma 7300 Komló, Alkotmány u. 2. OM azonosító: 201286 Telephely kódja: 013 Igazgató: Vámos Ágnes Pályaválasztási felelős: Varga Margit Telefon: 72/482367 E-mail:

Részletesebben

KÖZGYŰLÉS ÓBUDAI EGYETEM. Diákotthon. Köszöntő és levezető elnök választása:

KÖZGYŰLÉS ÓBUDAI EGYETEM. Diákotthon. Köszöntő és levezető elnök választása: KÖZGYŰLÉS Köszöntő és levezető elnök választása: Félegyházi Zoltán DHÖK elnök köszönti a küldötteket és felkéri Pálmai Tündét a jegyzőkönyv vezetésére, Zámolyi Adriennt a jegyzőkönyv hitelesítésére és

Részletesebben

KÜLÖNÖS KÖZZÉTÉTELI LISTA 2012/2013. tanév

KÜLÖNÖS KÖZZÉTÉTELI LISTA 2012/2013. tanév KÜLÖNÖS KÖZZÉTÉTELI LISTA 2012/2013. tanév 1. A KOLLÉGIUMBAN DOLGOZÓ PEDAGÓGUSOK VÉGZETTSÉGE ÉS SZAKKÉPZETTSÉGE Név Igazgató Igazgatóhelyettes végzettség Szakképesítés (kompetencia terület) matematika-

Részletesebben

Esslingeni élménybeszámoló 2016/2. félév

Esslingeni élménybeszámoló 2016/2. félév Esslingeni élménybeszámoló 2016/2. félév Azért esett a választásom Esslingenre, mert több éve tanulom a német nyelvet és úgy éreztem, hogy csak német nyelvi környezetben tudok tovább fejlődni. Mielőtt

Részletesebben

Campus Hotel Debrecen

Campus Hotel Debrecen Campus Hotel Debrecen Kedvezményes ajánlatunk hallgatók és felsőoktatási intézményekben dolgozók részére: Szállás 2 ágyas szobában 4.500 Ft/fő/éj Az ár tartalma: 1 éjszaka szállás, a parkoló használata,

Részletesebben

Emlékeztető. Az Óbudai Egyetem Kollégium, Kollégiumi Tanács október 10-i üléséről

Emlékeztető. Az Óbudai Egyetem Kollégium, Kollégiumi Tanács október 10-i üléséről Emlékeztető ÓE-KOLL, 1045, 2012. Az Óbudai Egyetem Kollégium, Kollégiumi Tanács 2012. október 10-i üléséről Napirendi pontok: 1./ A Kollégiumi Tanács 2012/2013-as tanév I. félév munkaterve, a Kollégium

Részletesebben

H E L Y Z E T E L E M Z É S

H E L Y Z E T E L E M Z É S KOLLÉGIUMI MUNKATERV 2016/2017 2 2016/2017-ES TANÉV A munkaterv elkészítésénél figyelembe vettük: 2011. évi CXC. törvény a nemzeti köznevelésről 20/2012 (VIII.31.) EMMI rendelet a kollégiumi nevelés országos

Részletesebben

Az Alba Regia Egyetemi Központ bemutatkozása. www.arek.uni-obuda.hu

Az Alba Regia Egyetemi Központ bemutatkozása. www.arek.uni-obuda.hu ÓBUDAI EGYETEM Az Alba Regia Egyetemi Központ bemutatkozása Alba Regia Egyetemi Központ Székesfehérvár Akkor.. és Most KANDÓ 1971 Óbudai Egyetem Alba Regia Egyetemi Központ 2013 Alba Regia Egyetemi Központ

Részletesebben

Youth Volleyball Festival

Youth Volleyball Festival 2016 Youth Volleyball Festival 17 23 July 2016 Kaposvár, Hungary Youth Volleyball Festival HUNGARY KAPOSVÁR 2016 17-23 JULY www.youthvolleyballfestival.org 2016 ÜDVÖZLÜNK minden sportbarátot az INTERSPORT

Részletesebben

Vezetői Beszámoló a Kollégium 2010. évi tevékenységéről

Vezetői Beszámoló a Kollégium 2010. évi tevékenységéről Vezetői Beszámoló a 2010. évi tevékenységéről A az Egyetem oktatási-nevelési céljainak megvalósításában speciális feladatot lát el. Szociális funkciója révén lakhatást biztosít a vidéki hallgatók részére,

Részletesebben

C1J N Y. lit p---- Dr. Kovács Ferenc. rr ~\ ~ REGYHÁZA. NYíREGYHÁZA 4401 NYíREGYHÁZA, KOSSUTH TÉR 1. PF.: 83. MEGYEI JOGÚ VÁROS POLGÁRMESTERE

C1J N Y. lit p---- Dr. Kovács Ferenc. rr ~\ ~ REGYHÁZA. NYíREGYHÁZA 4401 NYíREGYHÁZA, KOSSUTH TÉR 1. PF.: 83. MEGYEI JOGÚ VÁROS POLGÁRMESTERE Ügyiratszám: KULT-50-1 /2015. Ügyintéző : Doka Diána ELŐTERJESZTÉS - a Közgyűléshez Képzőművészeti Ösztöndíjak meghirdetésére lit p---- Dr. Kovács Ferenc polgármester alpolgármester /" 2 ---:>~~_"L.~ ----~.>--

Részletesebben

ÓBUDAI EGYETEM ÜDÜLÉSI TÁJÉKOZTATÓ. Budapest, 2017.

ÓBUDAI EGYETEM ÜDÜLÉSI TÁJÉKOZTATÓ. Budapest, 2017. ÓBUDAI EGYETEM ÜDÜLÉSI TÁJÉKOZTATÓ Budapest, 2017. Tisztelt Munkatársak! Az Óbudai Egyetem meghirdeti kedvezményes 2017. évi nyári üdülésre a Zamárdi Üdülőt. Az üdültetésben valamennyi dolgozónk, hallgatónk

Részletesebben

Közlekedésmérnök szakra vonatkozó hallgatói elégedettségmérési eredmények (18 fő, 13,53%) szeptember

Közlekedésmérnök szakra vonatkozó hallgatói elégedettségmérési eredmények (18 fő, 13,53%) szeptember Közlekedésmérnök szakra vonatkozó hallgatói elégedettségmérési eredmények (18 fő, 13,53%) 2015. szeptember 1. Válaszadók száma és aránya az aktív státuszú hallgatói létszámhoz képest. 13,53% 86,47% Felmérésben

Részletesebben

Elégedettség-mérés. Famulus Kollégium Győr, 2011. január

Elégedettség-mérés. Famulus Kollégium Győr, 2011. január Elégedettség-mérés Famulus Kollégium Győr, 2011. január A kitöltők statisztikai adatai: A kérdőívet kitöltő személyek száma: 50 fő Férfi: 8 fő Nő: 42 fő Életkori átlag: 21,1 év A kérdőívet 200 kollégista

Részletesebben

Lajosmizse Város évi kulturális rendezvénynaptára

Lajosmizse Város évi kulturális rendezvénynaptára Lajosmizse Város 2019. évi kulturális rendezvénynaptára Rendezvény megnevezése Időpontja Helyszíne Szervezője Csincsik Zoltán festőművész kiállítása 2019. január 09-26. Jobb agyféltekés rajztanfolyam 2019.

Részletesebben

ESEMÉNYNAPTÁR A ES TANÉVRE

ESEMÉNYNAPTÁR A ES TANÉVRE / Székesfehérvári Nemes Nagy Ágnes Kollégium 8000 Székesfehérvár Gyümölcs u. 13. Tel: 22-500-231 Fax: 22-500-290 ESEMÉNYNAPTÁR A 2016-2017-ES TANÉVRE Készítette: Nyikusné Tatai Szilvia igazgatóhelyettes

Részletesebben

Móricz Zsigmond Református Kollégium, Gimnázium, Szakgimnázium és Általános Iskola Kollégiumi Tagintézménye 2016/2017 tanév munkarendje

Móricz Zsigmond Református Kollégium, Gimnázium, Szakgimnázium és Általános Iskola Kollégiumi Tagintézménye 2016/2017 tanév munkarendje Móricz Zsigmond Református Kollégium, Gimnázium, Szakgimnázium és Általános Iskola Kollégiumi Tagintézménye 2016/2017 tanév munkarendje Időpont Nap Események megnevezése 2016. aug.31. sze Beköltözés a

Részletesebben

AS TANÉV KOLLÉGIUMI MUNKATERVE

AS TANÉV KOLLÉGIUMI MUNKATERVE KOLLÉGIUMI MUNKATERV 2017/18. 1. 2017-2018-AS TANÉV KOLLÉGIUMI MUNKATERVE A kötelező tanítási napok száma szakgimnáziumban: 178 nap, a gimnáziumban 179 nap. A tanítási év első tanítási napja 2017. szeptember

Részletesebben

34 év után újra a Comenius Karon az OTDK

34 év után újra a Comenius Karon az OTDK 1. nap (2015. 04. 08.) 34 év után újra a Comenius Karon az OTDK 2015. április 8-án megkezdődött a XXXII. Országos Tudományos Diákköri Konferencia 14. szekciójának háromnapos ülése. Az esemény főszereplői

Részletesebben

Szent István Egyetem Gödöllő

Szent István Egyetem Gödöllő Szent István Egyetem Gödöllő A SZENT ISTVÁN EGYETEM ÁLLATORVOS-TUDOMÁNYI KARON ÉRVÉNYES SZERVEZETI ÉSMŰKÖDÉSI SZABÁLYZATA 5/F melléklet A KOLLÉGIUMI JELENTKEZÉSEK ELBÍRÁLÁSÁNAK ELJÁRÁSI ÉS SZERVEZETI RENDJE

Részletesebben

IKSZT Szolgáltatási és Programterv

IKSZT Szolgáltatási és Programterv Helyszín és feltételek biztosítása a Magyar Nemzeti Vidéki Hálózat tájékoztatási pont működtetéséhez 1 1 Falugazdász fogadóóra fogadóóra 2013.01.08 8 Falugazdász fogadóóra fogadóóra 2013.02.05 8 Falugazdász

Részletesebben

Mezőgazdasági és élelmiszeripari gépészmérnöki felsőoktatási szakképzési szakra vonatkozó hallgatói elégedettségmérési eredmények.

Mezőgazdasági és élelmiszeripari gépészmérnöki felsőoktatási szakképzési szakra vonatkozó hallgatói elégedettségmérési eredmények. Mezőgazdasági és élelmiszeripari gépészmérnöki felsőoktatási szakképzési szakra vonatkozó hallgatói elégedettségmérési eredmények (7 fő 31,81%) 2015. október 1. Válaszadók száma és aránya az aktív státuszú

Részletesebben

A KOLLÉGIUM SZABAD FÉRŐHELYEINEK HASZNOSÍTÁSI SZABÁLYZATA

A KOLLÉGIUM SZABAD FÉRŐHELYEINEK HASZNOSÍTÁSI SZABÁLYZATA 1. verzió Az Óbudai Egyetem Szervezeti és Működési Szabályzata 1. melléklet Szervezeti és Működési Rend 9/B. függelék 2. melléklet A KOLLÉGIUM SZABAD FÉRŐHELYEINEK HASZNOSÍTÁSI SZABÁLYZATA BUDAPEST, 2014.

Részletesebben

KOLLÉGIUMI MUNKATERV 2013 2014.

KOLLÉGIUMI MUNKATERV 2013 2014. Wigner Jenő Műszaki, Informatikai Középiskola és Kollégium Eger, II. Rákóczi Ferenc utca 2. KOLLÉGIUMI MUNKATERV 2013 2014. Készítette: Kiss Ferenc kollégiumvezető Jóváhagyta: a kollégium nevelőtestülete

Részletesebben

Hónap Események Felelős. Szeptember - kollégiumi tanévnyitó megbeszélés kollvez, tanárok

Hónap Események Felelős. Szeptember - kollégiumi tanévnyitó megbeszélés kollvez, tanárok A 2017-2018. tanév helyi rendje Eseménynaptár Hónap Események Felelős Szeptember - kollégiumi tanévnyitó megbeszélés - kollégisták fogadása, elhelyezése, szülői értekezlet - új tanulók beilleszkedésének

Részletesebben

Szülői elégedettségmérés eredményeinek összegzése

Szülői elégedettségmérés eredményeinek összegzése Szülői elégedettségmérés eredményeinek összegzése Kisfaludy Károly Középiskolai Kollégium 2015. május 5. Intézményünkben bevett gyakorlat, hogy a tanév végéhez közeledve elégedettségméréseket végzünk legfontosabb

Részletesebben

A Hajnóczy József Kollégium Kodály Zoltán Úti Tagintézményében működő diákönkormányzat ös tanév munkaterve

A Hajnóczy József Kollégium Kodály Zoltán Úti Tagintézményében működő diákönkormányzat ös tanév munkaterve A Hajnóczy József Kollégium Kodály Zoltán Úti Tagintézményében működő diákönkormányzat 2014-2015-ös tanév munkaterve A Diákönkormányzat a Köznevelésről szóló 2011. évi CXC. törvény 48., 58 (9), 69 (2)h;

Részletesebben

STÚDIUM TÉRI KOLLÉGIUM SZERVEZETI ÉS MŰKÖDÉSI SZABÁLYZAT. 2014. augusztus 29.

STÚDIUM TÉRI KOLLÉGIUM SZERVEZETI ÉS MŰKÖDÉSI SZABÁLYZAT. 2014. augusztus 29. STÚDIUM TÉRI KOLLÉGIUM SZERVEZETI ÉS MŰKÖDÉSI SZABÁLYZAT 2014. augusztus 29. I. A kollégium célja (1) A kollégium célja, hogy elhelyezést nyújtson az Edutus Főiskolán tanulmányokat folytató hallgatók számára,

Részletesebben

TEREMBÉRLÉS. Az Esernyős rendezvényhelyszínei Óbuda KIOSZK

TEREMBÉRLÉS. Az Esernyős rendezvényhelyszínei Óbuda KIOSZK TEREMBÉRLÉS Az Esernyős rendezvényhelyszínei Óbuda KIOSZK Mi az Esernyős? Bérelhető tereink KÁVÉZÓ, KÖZÖSSÉGI TÉR, ahol a minőségi kávé, a hagyományos és reform sütemények mellett hetente változó déli

Részletesebben

SZÁLLÁS AJÁNLATOK (saját ügyintézésben!) a 2015. évi Országos Molnárnapokhoz VESZPRÉM

SZÁLLÁS AJÁNLATOK (saját ügyintézésben!) a 2015. évi Országos Molnárnapokhoz VESZPRÉM 1 Péter Pál Panzió Veszprém, Dózsa Gy. út 3. Tel/Fax: 88/328-091 www.peterpal.hu E-mail: info@peterpal.hu SZÁLLÁS AJÁNLATOK (saját ügyintézésben!) a 2015. évi Országos Molnárnapokhoz VESZPRÉM Szobák száma:

Részletesebben

Lajosmizse Város évi kulturális rendezvénynaptár

Lajosmizse Város évi kulturális rendezvénynaptár Lajosmizse Város 2018. évi kulturális rendezvénynaptár Rendezvény megnevezése Időpontja Helyszíne Szervezője Ceglédi Alkotók Egyesületének 2018. január 09-27. képzőművészeti kiállítása Magyar Kultúra Napja

Részletesebben

KOLLÉGIUMI MUNKATERV 2014 2015.

KOLLÉGIUMI MUNKATERV 2014 2015. Wigner Jenő Műszaki, Informatikai Középiskola és Kollégium Eger, II. Rákóczi Ferenc utca 2. KOLLÉGIUMI MUNKATERV 2014 2015. Készítette: Kiss Ferenc kollégiumvezető Jóváhagyta: a kollégium nevelőtestülete

Részletesebben

Kollégium, avagy az egyetemi élet központja

Kollégium, avagy az egyetemi élet központja Kollégium, avagy az egyetemi élet központja Az elején néhány szót a címről: amióta bevezették az egyetemen a kreditrendszert, az egyetemi hallgatói csoportok jellegzetes közösségi élete elkezdett szétesni.

Részletesebben

Youth Handball Festival

Youth Handball Festival 2013 14 20 July 2013 Kaposvár, Hungary HUNGARY 2 0 1 3 14 20 JULY www.youthhandballfestival.org 2013 Üdvözlünk minden sportbarátot az INTERSPORT (YHF) Nemzetközi Gyermek és Ifjúsági Kézilabda Fesztivál

Részletesebben

Halmos Alajosné. A DIÁKÖNKORMÁNYZAT M U N K A T E R V E 2012/2013-es tanév

Halmos Alajosné. A DIÁKÖNKORMÁNYZAT M U N K A T E R V E 2012/2013-es tanév Halmos Alajosné A DIÁKÖNKORMÁNYZAT M U N K A T E R V E 2012/2013-es tanév A kollégium diákönkormányzatának legfontosabb feladata, hogy felkészítsen a különböző társadalmi szerepekre, legyen ezek gyakorlóterepe.

Részletesebben

Lajosmizse Város évi kulturális rendezvénynaptár

Lajosmizse Város évi kulturális rendezvénynaptár Lajosmizse Város 2018. évi kulturális rendezvénynaptár Rendezvény megnevezése Időpontja Helyszíne Szervezője Ceglédi Alkotók Egyesületének 2018. január 09-27. képzőművészeti kiállítása Magyar Kultúra Napja

Részletesebben

1. A kollégiumi felvétel rendje, a felvétel intézményi sajátosságai

1. A kollégiumi felvétel rendje, a felvétel intézményi sajátosságai A BMSZC Bolyai János Szakgimnázium és Kollégium különös közzétételi listája BOLYAI KOLLÉGIUM 2017/2018 1. A kollégiumi felvétel rendje, a felvétel intézményi sajátosságai Felvétel általános tájékoztató

Részletesebben

2011.08.18. Fotográfia szak

2011.08.18. Fotográfia szak Budapesti Kommunikációs és Üzleti Főiskola 2011.08.18. Fotográfia szak Kérjük, a levelet figyelmesen olvassa el, mivel az alábbi feltételek maradéktalan teljesítése esetén vehet részt felvételi eljárásunkban!

Részletesebben

február 19. (péntek) 18:00 Derekegyház Község Önkormányzata pályázatot hirdet

február 19. (péntek) 18:00 Derekegyház Község Önkormányzata pályázatot hirdet XVII. évfolyam - 2. szám 2016. Február A Magyar Kultúra Napjára kisiskolásoknak és óvodásoknak kiírt rajzpályázatra több, mint 40 rajz érkezett. Ennek eredményhirdetése következett, az eredmények a következők

Részletesebben

NAPKÖZIS MUNKAKÖZÖSSÉGI MUNKATERV 2012/2013.

NAPKÖZIS MUNKAKÖZÖSSÉGI MUNKATERV 2012/2013. NAPKÖZIS MUNKAKÖZÖSSÉGI MUNKATERV 2012/2013. Munkaközösségünk helyzete: 6 napközis csoport működik délutános műszakban. A napközis nevelők munkájába több osztálytanító is bekapcsolódik. Minden napközis

Részletesebben

"Út a felsőoktatásba" Esélyteremtő Ösztöndíj- és Önköltség-támogatási alprogram UTR-UF-12

Út a felsőoktatásba Esélyteremtő Ösztöndíj- és Önköltség-támogatási alprogram UTR-UF-12 "Út a felsőoktatásba" Esélyteremtő Ösztöndíj- és alprogram -A-0001 -A -A-0002 Tanulmányok finanszírozása -A-0003 "Út a felsőoktatásba" esélyteremtő öszröndíj- és önköltségtámogatási program -A-0004 Ösztöndíj

Részletesebben

Kollégisták SZTE 2011. Szeged 2012

Kollégisták SZTE 2011. Szeged 2012 Kollégisták SZTE 2011 Szeged 2012 Kollégisták SZTE 2011 Kutatásunkban azt kívántuk feltárni, hogy mi jellemzi a kollégista egyetemi hallgatók életvilágát, szabadidő eltöltési szokásait, kortársi szocializációját,

Részletesebben

BUDAPESTI MŰSZAKI FŐISKOLA REJTŐ SÁNDOR KÖNNYŰIPARI MÉRNÖKI FŐISKOLAI KAR SZERVEZETI ÉS MŰKÖDÉSI SZABÁLYZATA

BUDAPESTI MŰSZAKI FŐISKOLA REJTŐ SÁNDOR KÖNNYŰIPARI MÉRNÖKI FŐISKOLAI KAR SZERVEZETI ÉS MŰKÖDÉSI SZABÁLYZATA 3. verzió BUDAPESTI MŰSZAKI FŐISKOLA REJTŐ SÁNDOR KÖNNYŰIPARI MÉRNÖKI FŐISKOLAI KAR SZERVEZETI ÉS MŰKÖDÉSI SZABÁLYZATA A BMF Szervezeti és Működési Szabályzata Kari kiegészítése Budapest, 2004. december

Részletesebben