Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "http://sao.bbi.hu/login"

Átírás

1 PÁLYÁZATI FELHÍVÁS A Balassi Intézet Márton Áron Szakkollégium pályázatot hirdet nyári kollégiumi férőhely igénybevételére (1037. Kunigunda útja 35) Online jelentkezés A gyorsabb és könnyebb ügyintézés érdekében a kollégiumi jelentkezéseket (nyári, évközi) on-line módon lehet lebonyolítani. A oldalon van lehetőség a bejelentkezésre. A Balassi Intézetben használt Neptun kóddal és jelszóval lehet bejelentkezni. Amennyiben a pályázó nem rendelkezik Neptun kóddal, úgy először egy regisztráció szükséges. Fontos szem előtt tartani, hogy a regisztráció után a következő munkanapon tudjuk ben megküldeni a Neptun kódot. Előfordulhat, hogy van olyan pályázó, aki nem biztos, abban, hogy rendelkezik-e nálunk egyedi azonosítóval (Neptun kóddal), illetve nem ismeri vagy elfelejtette a kódját, jelszavát. Ebben az esetben kérem, használja az Elveszett adatok linket, melyen kettő paraméter megadása alapján kerül beazonosításra, majd elküldjük az címére a kért információt. A megküldött ben lévő információval lehetőség van bejelentkezni az on-line felületre. Sikeres bejelentkezés után az oldal bal oldalán található Pályázatok linkre kell kattintani.

2 Ezután a Kollégiumi jelentkezés / Dormitory Application, majd a Kunigunda útja linkre kattintva tekintheti meg az aktuális kollégiumi pályázatainkat. A nyári jelentkezés kérdőív pontjainál a jelekre húzva az egeret, kaphatnak segítséget. Lehetőség van re a kitöltés bármely fázisában. Ebben az esetben a jelentkezés nem történik meg, de bármikor visszatérhet a kitöltéshez a pályázati idő alatt. A pályázatot abban az esetben tudjuk érvényesnek tekinteni, ha a kitöltés után a linkre kattint és a rendszer a következő üzenetet adja vissza: Pályázatát sikeresen beküldte, jelenleg elbírálás alatt van. Amint eredmény születik, ben értesítjük. 2. Pályázati időszak és határidő: A nyári kollégiumi ciklus a es tanévben a közötti időszak. Pályázni a nyári időszakra től ig lehet. Pályáznia minden kollégistának (beleértve a doktorandusz hallgatókat is) kell, aki igényt tart a nyári bentlakásra. Legrövidebb megpályázható időszak: 30 nap (július vagy augusztus) Leghosszabb megpályázható időszak 60 nap (július-augusztus), töredékhónapokra a nyári elhelyezés nem vehető igénybe től lesz lehetőség pályázni arra, hogy július 10-ig maradjanak azon kollégistáink, akik a júliusi hónapban is vizsgáznak. Bővebb információ a lenti elérhetőségen illetve a pályázat meghirdetésekor. Kiköltözéskor nincs mód töredék kollégiumi díj visszatérítésére. Nyári kollégiumi elhelyezésre csak a /2 félévben érvényesített diákigazolvánnyal rendelkezők jogosultak - kivéve a MÁSZ kollégistáit, ők függetlenül a hallgatói jogviszonyuk állapotától pályázhatnak - mindenki más a kollégiumban vendégszobai áron lakhat, hosszabb tartózkodás esetén is.

3 Az elbírálásnál előnyben részesülnek a jelenleg Balassi Intézet kollégiumában lakó hallgatók, ezen belül pedig további előnyben részesülnek a határon túli magyar nemzetiségű hallgatók. Kizárólag a nyári elhelyezés időtartamára a szobák két,- illetve egyágyassá minősíttethetők. Egyágyas elhelyezés: ,-Ft/fő/hó Kétágyas elhelyezés: ,-Ft/fő/hó Háromágyas elhelyezés: ,-Ft/fő/hó Szobafenntartás: ,-Ft/szoba/hó Doktorandusz elhelyezés: évközi díj/fő/hó (amennyiben az ágyszám nem változik) Szükséges mellékletek, igazolások (jelenleg nem BI MÁSZ-os pályázó számára): Személyes adatokat igazoló okirat feltöltése az ügyfélkapun keresztül (Feltöltési név: Saját név_szemely) 1 db igazolványkép feltöltése (Feltöltési név: Saját név_igkép) A /2 félévre érvényesített diákigazolvány (helyettesítheti egy iskolalátogatási igazolás) feltöltése. (Feltöltési név: Saját név_jviszony) 3. Fizetési feltételek: A kollégiumi díjat a nyári időszakban a tárgyhót megelőző hónap utolsó napjáig kell a Neptun rendszerben jóváírni a gyűjtőszámlára befizetést követően, azaz a júliusi kollégiumi díjat JÚNIUS 30- ig, az augusztusi kollégiumi díjat JÚLIUS 31-ig (a gyűjtőszámlára utalás határideje: június 20 (júliusi kollégiumi díj), július 20 (augusztusi kollégiumi díj). Amennyiben a nyári bentlakó a határnapig nem teljesítette a kollégiumi díját, azonnali hatállyal kiköltöztethető a kollégiumból, a férőhelyét azonnal elveszíti, a fennálló tartozása arányában a Kollégiumot a Ptk 429. (1) zálogjogra irányadó szabályozása érvényes. Segítség a gyűjtőszámlára utaláshoz és a jóváíráshoz: Hogyan utaljon be a gyűjtőszámlára» Hogyan írjon jóvá díjakat a gyűjtőszámlájáról»

4 4. Jelenlegi MÁSZ kollégisták esetében a nyári itt lakás feltételei: a Júliusi kollégiumi díj jóváírása a fent említett határnapig A jelentkezési űrlapot PDF formátumban nyomtassa ki, írja alá (minden oldalt), majd az át vagy beköltözéskor hozza magával legkésőbb én 10:00 óráig. Ennek a menete a következő: bejelentkezés után a jobb oldalon található Nyomtatványok linkre kattintva megtekintheti az eddig leadott pályázatait. A nyári pályázatunkkal egy sorban eső - re kattintva megjelenik a pályázata, a felső részben pedig a. 5. Külsős, illetve nem MÁSZ kollégisták esetében a beköltözés feltételei: 60 napos július-augusztus - tartózkodás esetén a nyári időszakra 1.000,-Ft kárátalány megfizetése szükséges, amit szintén utalással kell teljesíteni. A korábban elektronikusan csatolt igazolványkép leadása az ügyintézőnek. A jelentkezési űrlapot PDF formátumban nyomtassa ki, írják alá (minden oldalt), majd a beköltözéskor hozza magával. Ennek a menete a következő: bejelentkezés után a jobb oldalon található Nyomtatványok linkre kattintva megtekintheti az eddig leadott pályázatait. A nyári pályázatunkkal egy sorban eső - re kattintva megjelenik a pályázata, a felső részben pedig a. A kizárólag a nyári időszakra felvételt nyert kollégista számára: a beköltözés első napja :00-12:00 óra között (előbb nem lehet a kollégiumba beköltözni) az utolsó kollégiumban eltölthető éjszaka A kollégiumot én 10:00 óráig el kell hagyni. A kollégista, amennyiben nem tartotta be a fizetési határidőt, felszólítás nélkül kiköltöztethető.

5 6. Szobafenntartás feltételei, menete: Szobafenntartást korábban ott lakó és a következő kollégiumi ciklusra felvételiző kollégisták igényelhetnek. Szobafenntartás módozatai: Egy igénylő esetében: a kollégistának igényelni kell a szobafenntartást a nyári pályázati űrlap ével, illetve az 1 és/vagy 2 szobatársának lemondó nyilatkozatban kell kötelezettséget vállalni(a), hogy nem kívánja/ják fenntartani nyáron a férőhelyüket és kiköltözik/nek a kollégiumból, vagy átköltöznek a kollégium által kijelölt másik szobába. Két igénylő esetében: a két kollégistának igényelni kell a szobafenntartást a nyári pályázati űrlap ével. Amennyiben hárman laknak a szobában, úgy a harmadik szobatársnak lemondó nyilatkozatban kell kötelezettséget vállalnia, hogy nem kívánja fenntartani nyáron a férőhelyét és kiköltözik a kollégiumból, vagy átköltözik a kollégium által kijelölt másik szobába. Három igénylő esetében: mindhárom kollégistának igényelni kell a szobafenntartást a nyári pályázati űrlap ével. A Szobafenntartást igénylők pont alatt, a szoba fenntartását igénylők számára vagyunk kíváncsiak. A fenntartott szobákban, a nyári időszakban senki nem tartózkodhat, azokat a gondnokság lezárja. Doktorandusz hallgatók évközi kollégiumi díjuk megfizetése mellett vehetik igénybe a kollégiumot (ágyszámtól és létszámtól függően). Az igénybevétel feltétele a jelen pályázati regisztráció. 7. A pályázásból kizáró általános feltételek: 18 év alatti életkor A /2 félévben érvényesített diákigazolvány hiánya (külsős hallgatók esetében) Az elbírálás időszakában való bármilyen jogcímen fennálló tartozás a kollégium felé Kizárást követően a nyári időszakban sem lakhat benn a hallgató

6 A pályázat elbírálásakor hátrányban részesül az a hallgató, akinek az elmúlt tanévben bárminemű fegyelmi tárgyalása volt. 8. A pályázó a pályázaton való részvétellel elfogadja a következőket: A fizetési határidőket betartja A be nem költözés nem jelent lemondó nyilatkozatot. Amennyiben nem kívánja igénybe venni a nyárra megpályázott/elnyert férőhelyet, úgy azt lekésőbb ig írásban lemondja személyesen vagy a lenti elérhetőségek egyikén. A C negyedik emeleti szobákra nem lehet pályázni a nyári felújítások miatt. A férőhelyek kihasználtságára való tekintettel az igényelt szoba nem feltétlenül egyezik meg az elnyert szobával. Ebben az esetben a kollégista köteles átköltözni a kollégium által kijelölt másik szobába. Elérhetőségünk: Balassi Intézet Márton Áron Szakkollégium 1037 Budapest Kunigunda útja 35. Tel: /129 martoneniko@mad.hu Az érdeklődők a fenti címeken, a honlapon és a megadott telefonszámon kaphatnak további részletes felvilágosítást a pályázatról. A pályázat eredményéről szóló írásos értesítés legkésőbb ig elektronikus úton kerül feladásra.

Jelentkezési időszak: (23 óra 59 perc)

Jelentkezési időszak: (23 óra 59 perc) PÁLYÁZATI FELHÍVÁS A Balassi Intézet Márton Áron Szakkollégium pályázatot hirdet NYÁRI kollégiumi férőhely igénybevételére (1037 Kunigunda útja 35.) Jelentkezési időszak: 2016.06.06.-2016.06.26. (23 óra

Részletesebben

KOLLÉGIUMI FELVÉTELI SZABÁLYZAT

KOLLÉGIUMI FELVÉTELI SZABÁLYZAT KOLLÉGIUMI FELVÉTELI SZABÁLYZAT a 2018/2019. tanév tavaszi félévére I. ÁLTALÁNOS RENDELKEZÉSEK (1) Jelen szabályzat hatálya a BME án hallgatói és doktorandusz jogviszonnyal rendelkező hallgatókra terjed

Részletesebben

KOLLÉGIUMI FELVÉTELI SZABÁLYZAT

KOLLÉGIUMI FELVÉTELI SZABÁLYZAT KOLLÉGIUMI FELVÉTELI SZABÁLYZAT a 2018/2019. tanév őszi félévére I. ÁLTALÁNOS RENDELKEZÉSEK (1) Jelen szabályzat hatálya a BME án hallgatói és doktorandusz jogviszonnyal rendelkező hallgatókra terjed ki.

Részletesebben

Szülőföldi Soós Kálmán ösztöndíj 2015/2016

Szülőföldi Soós Kálmán ösztöndíj 2015/2016 LÉPÉSRŐL LÉPÉSRE Technikai segítség a pályázati elektronikus adatlaphoz és a pályázat beadásához Itt kívánunk foglalkozni minden olyannal, amire a pályázati kiírás nem tért ki, illetve azzal, hogy mire

Részletesebben

KOLLÉGIUMI FELVÉTELI SZABÁLYZAT

KOLLÉGIUMI FELVÉTELI SZABÁLYZAT KOLLÉGIUMI FELVÉTELI SZABÁLYZAT a 2017/2018. tanév őszi félévére I. ÁLTALÁNOS RENDELKEZÉSEK (1) Jelen szabályzat a BME án hallgatói és doktorandusz jogviszonnyal rendelkező hallgatókra vonatkozik. (2)

Részletesebben

Kollégiumi jelentkezés és Lakhatási támogatás tájékoztató!

Kollégiumi jelentkezés és Lakhatási támogatás tájékoztató! Kollégiumi jelentkezés és Lakhatási támogatás tájékoztató! Tisztelt Hallgatók! 2014/2015 első félévétől a kollégiumi jelentkezés és lakhatási támogatás rendszere megváltozott! A kizárólag lakhatási támogatásra

Részletesebben

KOLLÉGIUMI FELVÉTELI SZABÁLYZAT

KOLLÉGIUMI FELVÉTELI SZABÁLYZAT KOLLÉGIUMI FELVÉTELI SZABÁLYZAT a 2016/2017. tanév őszi félévére I. ÁLTALÁNOS RENDELKEZÉSEK (1) Jelen szabályzat a BME án hallgatói és doktorandusz jogviszonnyal rendelkező hallgatókra vonatkozik. (2)

Részletesebben

TOLDI MIKLÓS ÉLELMISZERIPARI SZAKKÉPZŐ ISKOLA, ÉS KOLLÉGIUM KOLLÉGIUMI FELVÉTELI ELJÁRÁS REND - 1 -

TOLDI MIKLÓS ÉLELMISZERIPARI SZAKKÉPZŐ ISKOLA, ÉS KOLLÉGIUM KOLLÉGIUMI FELVÉTELI ELJÁRÁS REND - 1 - TOLDI MIKLÓS ÉLELMISZERIPARI SZAKKÉPZŐ ISKOLA, ÉS KOLLÉGIUM KOLLÉGIUMI FELVÉTELI ELJÁRÁS REND - 1 - Tartalomjegyzék 1. Általános rendelkezések... 3. 2. A felvételi eljárás menete... 3. 3.A kollégiumi elhelyezés...

Részletesebben

EFOP NYE-DUÁL- Új utakon a duális felsőoktatással a Nyíregyházi Egyetemen, az Északkelet-Magyarországi térség felemelkedéséért

EFOP NYE-DUÁL- Új utakon a duális felsőoktatással a Nyíregyházi Egyetemen, az Északkelet-Magyarországi térség felemelkedéséért című projekt keretében a hátrányos helyzetű célcsoportok támogatására, a hallgatók duális képzésben való részvételének támogatására PÁLYÁZATI FELHÍVÁS A Nyíregyházi Egyetem pályázatot hirdet a 2018/2019.

Részletesebben

KOLLÉGIUMI FELVÉTELI SZABÁLYZAT

KOLLÉGIUMI FELVÉTELI SZABÁLYZAT KOLLÉGIUMI FELVÉTELI SZABÁLYZAT a 2017/2018. tanév tavaszi félévére I. ÁLTALÁNOS RENDELKEZÉSEK (1) Jelen szabályzat a BME án hallgatói és doktorandusz jogviszonnyal rendelkező hallgatókra vonatkozik. (2)

Részletesebben

Erasmus+ Erasmus tanulmányi mobilitás 2017/2018

Erasmus+ Erasmus tanulmányi mobilitás 2017/2018 Erasmus+ Erasmus tanulmányi mobilitás 2017/2018 PÁLYÁZATI FELHÍVÁS A Pázmány Péter Katolikus Egyetem pályázatot hirdet hallgatói részére a 2017/2018-as tanév őszi és tavaszi félévére egyaránt. I. Általános

Részletesebben

Kollégiumi férőhely pályázat 2017/18. tanév őszi félév

Kollégiumi férőhely pályázat 2017/18. tanév őszi félév A Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem (továbbiakban: Egyetem) Építészmérnöki Kar (továbbiakban: Kar) Hallgatói Képviselet (továbbiakban: HK) pályázatot hirdet a 2017/18 tanév őszi félévére a

Részletesebben

Elsőéves kollégiumi férőhely pályázat 2018/19. tanév őszi félév

Elsőéves kollégiumi férőhely pályázat 2018/19. tanév őszi félév A Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem Építészmérnöki Kar (továbbiakban: Kar) Hallgatói Képviselet (továbbiakban: HK) pályázatot hirdet a 2018/19 tanév őszi félévére a hallgatók számára rendelkezésre

Részletesebben

ÚTMUTATÓ. a Fulbright MTA Mobilitási Ösztöndíj pályázat beadásához

ÚTMUTATÓ. a Fulbright MTA Mobilitási Ösztöndíj pályázat beadásához ÚTMUTATÓ a Fulbright MTA Mobilitási Ösztöndíj pályázat beadásához A Fulbright MTA Mobilitási Ösztöndíj pályázat weboldalára az Akadémiai Adattárban (AAT) való regisztráció birtokában lehet belépni. Amennyiben

Részletesebben

Pályázati felhívás - Református Ösztöndíj 2019/2020. tanév Református hallgatók számára

Pályázati felhívás - Református Ösztöndíj 2019/2020. tanév Református hallgatók számára Pályázati felhívás - Református Ösztöndíj 2019/2020. tanév Református hallgatók számára I. Tájékoztató a 2019/2020. tanévben meghirdetett Református Ösztöndíj pályázati felhívásához Az Egyetem a Magyarországi

Részletesebben

Online adatnyilvántartó rendszer 12-ES MENÜ, AZ EDZŐK FELÜLETE

Online adatnyilvántartó rendszer 12-ES MENÜ, AZ EDZŐK FELÜLETE IV. 12-ES MENÜ, AZ EDZŐK FELÜLETE Segédlet az edzők részére az edzői felület használatához, az edzőtovábbképzésre történő jelentkezéshez Online adatnyilvántartó rendszer 1 Tartalomjegyzék 1. Belépés www.hunvolley.info...3

Részletesebben

Neptun rendszer jelentkezési segéd Multifunkciós épület Hegedűs Gyula Kollégium Mészáros Lőrinc úti Kollégium Famulus Kollégium

Neptun rendszer jelentkezési segéd Multifunkciós épület Hegedűs Gyula Kollégium Mészáros Lőrinc úti Kollégium Famulus Kollégium Neptun rendszer jelentkezési segéd Multifunkciós épület Hegedűs Gyula Kollégium Mészáros Lőrinc úti Kollégium Famulus Kollégium 1. Neptun rendszer A böngésző címsávjába gépeld be a Neptun rendszer címét:

Részletesebben

Kollégiumi Felvételi Szabályzat

Kollégiumi Felvételi Szabályzat BUDAPESTI MŰSZAKI ÉS GAZDASÁGTUDOMÁNYI EGYETEM KÖZLEKEDÉSMÉRNÖKI ÉS JÁRMŰMÉRNÖKI KAR HALLGATÓI ÖNKORMÁNYZAT Kollégiumi Felvételi Szabályzat A elfogadta 2015. december 7-én. Hatályos 2015. december 11-től.

Részletesebben

Könyvtárellátó Nonprofit Kft. Szülői Ügyfélkapu Felület

Könyvtárellátó Nonprofit Kft. Szülői Ügyfélkapu Felület Felhasználói Kézikönyv Könyvtárellátó Nonprofit Kft. Szülői Ügyfélkapu Felület 1. Bejelentkezés A szuloifelulet.kello.hu címen lehet bejelentkezni a rendszerbe. A rendszer kétféle bejelentkezést tesz lehetővé:

Részletesebben

Erasmus+ Erasmus tanulmányi mobilitás 2017/2018

Erasmus+ Erasmus tanulmányi mobilitás 2017/2018 Erasmus+ Erasmus tanulmányi mobilitás 2017/2018 PÁLYÁZATI FELHÍVÁS A Pázmány Péter Katolikus Egyetem pályázatot hirdet hallgatói részére a 2017/2018-as tanév őszi és tavaszi félévére egyaránt. I. Általános

Részletesebben

Rendszeres szociális ösztöndíj, rendkívüli szociális ösztöndíj, helyi közlekedési bérlet, kollégiumi elhelyezés

Rendszeres szociális ösztöndíj, rendkívüli szociális ösztöndíj, helyi közlekedési bérlet, kollégiumi elhelyezés Rendszeres szociális ösztöndíj, rendkívüli szociális ösztöndíj, helyi közlekedési bérlet, kollégiumi elhelyezés Szociális alapú juttatásoknak nevezzük azon támogatásokat, melyeket egy adott hallgató szociális

Részletesebben

Kollégiumi Felvételi Szabályzat

Kollégiumi Felvételi Szabályzat BUDAPESTI MŰSZAKI ÉS GAZDASÁGTUDOMÁNYI EGYETEM KÖZLEKEDÉSMÉRNÖKI ÉS JÁRMŰMÉRNÖKI KAR HALLGATÓI ÖNKORMÁNYZAT Kollégiumi Felvételi Szabályzat A elfogadta 2018. május 18-án. Hatályos 2018. május 18-tól. A

Részletesebben

Neptun rendszer jelentkezési segéd

Neptun rendszer jelentkezési segéd Neptun rendszer jelentkezési segéd Hegedűs Gyula Kollégium Mészáros Lőrinc úti Kollégium Famulus Kollégium 1. Neptun rendszer A böngésző címsávjába gépeld be a Neptun rendszer címét: NEPTUN.SZE.HU 2. Hallgatói

Részletesebben

Egységes Kollégiumi Felvételi Rend

Egységes Kollégiumi Felvételi Rend Egységes Kollégiumi Felvételi Rend 1. Általános rendelkezések 1) A Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem (továbbiakban: BME) saját és bérelt kollégiumaiban férőhelyre jogosult minden teljes idejű

Részletesebben

PÁLYÁZATI FELHÍVÁS. Pécs Város Polgármestere pályázatot hirdet

PÁLYÁZATI FELHÍVÁS. Pécs Város Polgármestere pályázatot hirdet I. PÁLYÁZATI FELHÍVÁS Pécs Város Polgármestere pályázatot hirdet Polgármesteri ösztöndíjra a 2011/2012. tanévben felsőoktatási intézményekbe teljes idejű, nappali tagozatos képzésre beiratkozott pécsi

Részletesebben

1. Számú melléklet. Általános rendelkezések

1. Számú melléklet. Általános rendelkezések 1. Számú melléklet A Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem Hallgatói Önkormányzata Egységes Kollégiumi Felvételi Rend A Hallgatói Önkormányzat Alapszabálya és a Hallgatói Jogviszonyból Származó

Részletesebben

PÁLYÁZATI FELHÍVÁS. - pályázni leghamarabb az első tanév két félévének teljesítésével lehet.

PÁLYÁZATI FELHÍVÁS. - pályázni leghamarabb az első tanév két félévének teljesítésével lehet. PÁLYÁZATI FELHÍVÁS Budapest Főváros XXIII. kerület Soroksár Önkormányzata, a Budapest Főváros XXIII. kerület Soroksár Önkormányzat Képviselő-testületének Soroksári Tanulmányi Ösztöndíj alapításáról és

Részletesebben

BGE Biztos jövő ösztöndíj pályázati felhívás a 2016/2017. tanév 1. félévére

BGE Biztos jövő ösztöndíj pályázati felhívás a 2016/2017. tanév 1. félévére BGE Biztos jövő ösztöndíj pályázati felhívás a 2016/2017. tanév 1. félévére A pályázat célja A Biztos jövő ösztöndíj támogatás célja, hogy az Egyetem kiemelkedő tanulmányi eredményt elért tehetséges, szakmailag

Részletesebben

Rendszeres szociális támogatás 2015/16/2 Kitöltési útmutató

Rendszeres szociális támogatás 2015/16/2 Kitöltési útmutató Rendszeres szociális támogatás 2015/16/2 Kitöltési útmutató A rendszeres szociális támogatásra félévente, a Neptun rendszerén belül elektronikus formában, digitalizált és feltöltött dokumentumokkal lehet

Részletesebben

ÚTMUTATÓ A KÉTOLDALÚ EGYEZMÉNYEK ALAPJÁN KÖZÖS PROJEKTEKHEZ NYÚJTOTT MOBILITÁSI TÁMOGATÁS MEGPÁLYÁZÁSÁHOZ

ÚTMUTATÓ A KÉTOLDALÚ EGYEZMÉNYEK ALAPJÁN KÖZÖS PROJEKTEKHEZ NYÚJTOTT MOBILITÁSI TÁMOGATÁS MEGPÁLYÁZÁSÁHOZ ÚTMUTATÓ A KÉTOLDALÚ EGYEZMÉNYEK ALAPJÁN KÖZÖS PROJEKTEKHEZ NYÚJTOTT MOBILITÁSI TÁMOGATÁS MEGPÁLYÁZÁSÁHOZ Az MTA kétoldalú együttműködési megállapodásai keretében megpályázható mobilitási támogatásokra

Részletesebben

Kollégiumi Felvételi Szabályzat

Kollégiumi Felvételi Szabályzat BUDAPESTI MŰSZAKI ÉS GAZDASÁGTUDOMÁNYI EGYETEM KÖZLEKEDÉSMÉRNÖKI ÉS JÁRMŰMÉRNÖKI KAR HALLGATÓI ÖNKORMÁNYZAT Kollégiumi Felvételi Szabályzat A elfogadta 2017. május 15-én. Hatályos 2017. május 15-től. A

Részletesebben

PÁLYÁZATI NYOMTATÁNY Kelemen Éva Alapítvány Pályázati felhívás 2016/2017-es tanév 2. félév

PÁLYÁZATI NYOMTATÁNY Kelemen Éva Alapítvány Pályázati felhívás 2016/2017-es tanév 2. félév PÁLYÁZATI NYOMTATÁNY Kelemen Éva Alapítvány Pályázati felhívás 2016/2017-es tanév 2. félév A pályázatban csak a megfelelő igazolásokkal ellátott, pontosan és olvashatóan kitöltött űrlapok vehetnek részt.

Részletesebben

5/2016. (IX.26.) számú REKTORI ÉS KANCELLÁRI EGYÜTTES UTASÍTÁS A hallgatók külföldi tanulmányi útjainak támogatásáról. 1. Általános rendelkezések

5/2016. (IX.26.) számú REKTORI ÉS KANCELLÁRI EGYÜTTES UTASÍTÁS A hallgatók külföldi tanulmányi útjainak támogatásáról. 1. Általános rendelkezések Iktatószám: KA/106/2016. 5/2016. (IX.26.) számú REKTORI ÉS KANCELLÁRI EGYÜTTES UTASÍTÁS A hallgatók külföldi tanulmányi útjainak támogatásáról 1. Általános rendelkezések (1) A Külföldi Tanulmányi Út Támogatás

Részletesebben

Pályázati Útmutató A Miskolci Egyetem Demján Sándor Alapítvány Külföldi Kiegészítő Ösztöndíjához

Pályázati Útmutató A Miskolci Egyetem Demján Sándor Alapítvány Külföldi Kiegészítő Ösztöndíjához Pályázati Útmutató A Miskolci Egyetem Demján Sándor Alapítvány Külföldi Kiegészítő Ösztöndíjához A Pályázati útmutató elválaszthatatlan része a Pályázati felhívás, a Pályázati adatlap kitöltése, és a szükséges

Részletesebben

ÚTMUTATÓ A KÉTOLDALÚ EGYEZMÉNYEK ALAPJÁN KÖZÖS PROJEKTEKHEZ NYÚJTOTT MOBILITÁSI TÁMOGATÁS MEGPÁLYÁZÁSÁHOZ

ÚTMUTATÓ A KÉTOLDALÚ EGYEZMÉNYEK ALAPJÁN KÖZÖS PROJEKTEKHEZ NYÚJTOTT MOBILITÁSI TÁMOGATÁS MEGPÁLYÁZÁSÁHOZ ÚTMUTATÓ A KÉTOLDALÚ EGYEZMÉNYEK ALAPJÁN KÖZÖS PROJEKTEKHEZ NYÚJTOTT MOBILITÁSI TÁMOGATÁS MEGPÁLYÁZÁSÁHOZ Az MTA kétoldalú együttműködési megállapodásai keretében megpályázható mobilitási támogatásokra

Részletesebben

MAGYAR TUDOMÁNYOS AKADÉMIA TITKÁRSÁGA

MAGYAR TUDOMÁNYOS AKADÉMIA TITKÁRSÁGA MAGYAR TUDOMÁNYOS AKADÉMIA TITKÁRSÁGA K U TATÓ I NTÉ Z E TI F Ő O SZ T ÁL Y ÚTMUTATÓ az Ifjúsági Nemzetközi Konferencia Pályázat (INKP) beadásához Az INKP pályázat weboldalára az Akadémiai Adattárban (AAT)

Részletesebben

ÚTMUTATÓ A NEMZETKÖZI TUDOMÁNYOS RENDEZVÉNYEK SZERVEZÉSÉHEZ NYÚJTOTT TÁMOGATÁS MEGPÁLYÁZÁSÁHOZ

ÚTMUTATÓ A NEMZETKÖZI TUDOMÁNYOS RENDEZVÉNYEK SZERVEZÉSÉHEZ NYÚJTOTT TÁMOGATÁS MEGPÁLYÁZÁSÁHOZ ÚTMUTATÓ A NEMZETKÖZI TUDOMÁNYOS RENDEZVÉNYEK SZERVEZÉSÉHEZ NYÚJTOTT TÁMOGATÁS MEGPÁLYÁZÁSÁHOZ Az akadémiai kutatóhelyek által szervezett nemzetközi tudományos rendezvényekhez nyújtott akadémiai támogatásokra

Részletesebben

KOLLÉGIUMI FELVÉTELI KIÍRÁS ÉS ÜGYREND A BME VILLAMOSMÉRNÖKI ÉS INFORMATIKAI KARÁN

KOLLÉGIUMI FELVÉTELI KIÍRÁS ÉS ÜGYREND A BME VILLAMOSMÉRNÖKI ÉS INFORMATIKAI KARÁN KOLLÉGIUMI FELVÉTELI KIÍRÁS ÉS ÜGYREND A BME VILLAMOSMÉRNÖKI ÉS INFORMATIKAI KARÁN 2018 / 2019. tanév őszi félév 1. ÁLTALÁNOS RENDELKEZÉSEK Jelen Kollégiumi Felvételi Kiírás és Ügyrend (továbbiakban: KFK)

Részletesebben

Aranykor Önkéntes Nyugdíjpénztár Partner Portál

Aranykor Önkéntes Nyugdíjpénztár Partner Portál Aranykor Önkéntes Nyugdíjpénztár Partner Portál Felhasználói leírás Tartalomjegyzék 1Regisztráció... 2 1.1Regisztráció megerősítése... 3 2Bejelentkezés... 4 3Elfelejtett jelszó... 4 4A Partner Portál felépítése...

Részletesebben

EÖTVÖS LORÁND TUDOMÁNYEGYETEM HALLGATÓI ÖNKORMÁNYZAT

EÖTVÖS LORÁND TUDOMÁNYEGYETEM HALLGATÓI ÖNKORMÁNYZAT PÁLYÁZATI KIÍRÁS Rektori Sporttámogatásra Az ELTE hallgatói rektori ügyek biztosa és a Hallgatói Önkormányzat elnöke pályázatot ír ki a hallgatók sport tevékenységének támogatására. Sporttámogatásra pályázni

Részletesebben

PÁLYÁZATI FELHÍVÁS Az Emberi Erőforrások Minisztériuma és a Balassi Intézet Általános tudnivalók:

PÁLYÁZATI FELHÍVÁS Az Emberi Erőforrások Minisztériuma és a Balassi Intézet  Általános tudnivalók: PÁLYÁZATI FELHÍVÁS Az Emberi Erőforrások Minisztériuma és a közösen pályázatot hirdet a 2011/2012-es tanévben a magyarországi felsőoktatási intézményekben tanulmányokat folytatott határon túli magyar hallgatók

Részletesebben

PÁLYÁZATI KIÍRÁS Rektori Kulturális Támogatásra

PÁLYÁZATI KIÍRÁS Rektori Kulturális Támogatásra PÁLYÁZATI KIÍRÁS Rektori Kulturális Támogatásra Az ELTE rektora és az Egyetemi Hallgatói Önkormányzat elnöke pályázatot ír ki a hallgatók kulturális tevékenységének támogatására. Kulturális támogatásra

Részletesebben

ÚTMUTATÓ A NEMZETKÖZI KONFERENCIASZERVEZÉSHEZ NYÚJTOTT TÁMOGATÁS MEGPÁLYÁZÁSÁHOZ

ÚTMUTATÓ A NEMZETKÖZI KONFERENCIASZERVEZÉSHEZ NYÚJTOTT TÁMOGATÁS MEGPÁLYÁZÁSÁHOZ ÚTMUTATÓ A NEMZETKÖZI KONFERENCIASZERVEZÉSHEZ NYÚJTOTT TÁMOGATÁS MEGPÁLYÁZÁSÁHOZ Az akadémiai kutatóhelyek által szervezett nemzetközi tudományos rendezvényekhez nyújtott akadémiai támogatásokra 2015-től

Részletesebben

Tisztelt Szülő/Gondviselő!

Tisztelt Szülő/Gondviselő! Tisztelt Szülő/Gondviselő! Tisztelettel tájékoztatom Önt, hogy az étkezési díj beszedése a 2015/16 tanévtől a szolgáltatást megelőzően, előzetes befizetéssel valósul meg. A szeptember havi díjat 2015.

Részletesebben

EÖTVÖS LORÁND TUDOMÁNYEGYETEM HALLGATÓI ÖNKORMÁNYZAT REKTORI KULTURÁLIS TÁMOGATÁS. PÁLYÁZATI KIÍRÁS Rektori Kulturális Támogatásra

EÖTVÖS LORÁND TUDOMÁNYEGYETEM HALLGATÓI ÖNKORMÁNYZAT REKTORI KULTURÁLIS TÁMOGATÁS. PÁLYÁZATI KIÍRÁS Rektori Kulturális Támogatásra PÁLYÁZATI KIÍRÁS Rektori Kulturális Támogatásra Az ELTE rektora és az Egyetemi Hallgatói Önkormányzat elnöke pályázatot ír ki a hallgatók kulturális tevékenységének támogatására. Kulturális támogatásra

Részletesebben

Félévkezdési KisOkos õszi szemeszter

Félévkezdési KisOkos õszi szemeszter Félévkezdési KisOkos 2012. õszi szemeszter Tisztelt Hallgatók! Az alábbiakban hasznos tanácsokkal kívánjuk Önöket ellátni, illetve felhívni figyelmüket legfontosabb teendõikre. Beiratkozás Az új, 2012/2013.

Részletesebben

Pályázati felhívás - Károli Gáspár Tanulmányi Ösztöndíj 2015/2016. tanév őszi félév

Pályázati felhívás - Károli Gáspár Tanulmányi Ösztöndíj 2015/2016. tanév őszi félév Pályázati felhívás - Károli Gáspár Tanulmányi Ösztöndíj 2015/2016. tanév őszi félév Elsőéves, másodéves és harmadéves önköltséges hallgatók számára 1.) Kik pályázhatnak: Károli Gáspár Ösztöndíjban a 2015/2016.

Részletesebben

Regisztráció... 2. Önéletrajzi adatok... 2. Továbblépés új és régi felhasználók esetében egyaránt... 3. Pályázat elkészítése... 4. A részképzés...

Regisztráció... 2. Önéletrajzi adatok... 2. Továbblépés új és régi felhasználók esetében egyaránt... 3. Pályázat elkészítése... 4. A részképzés... Online pályázás lépésről lépésre Tartalom Regisztráció... 2 Önéletrajzi adatok... 2 Továbblépés új és régi felhasználók esetében egyaránt... 3 Pályázat elkészítése... 4 A részképzés... 4 B posztgraduális

Részletesebben

Az Emberi Erőforrások Minisztériuma nevében a Fogyatékos Személyek Esélyegyenlőségéért Közhasznú Nonprofit Kft. pályázatot hirdet

Az Emberi Erőforrások Minisztériuma nevében a Fogyatékos Személyek Esélyegyenlőségéért Közhasznú Nonprofit Kft. pályázatot hirdet PÁLYÁZATI FELHÍVÁS Az Emberi Erőforrások Minisztériuma nevében a pályázatot hirdet Jegyzetelő szolgáltatás támogatása felsőoktatásban tanuló fogyatékos hallgatók érdekében (kód: 21221) címmel 1. A PÁLYÁZAT

Részletesebben

Segédlet. Általános tudnivalók. Regisztráció

Segédlet. Általános tudnivalók. Regisztráció Az Erzsébet-program 2017/2018-ban felhasználható szociális üdülési pályázatainak benyújtási folyamata fogyatékossággal élők, nyugdíjasok és nagycsaládosok számára Általános tudnivalók Az Erzsébet-program

Részletesebben

Behajtási engedély nyilvántartó rendszer

Behajtási engedély nyilvántartó rendszer GFWorkflow Behajtási engedély nyilvántartó rendszer Az igénylés folyamata SAP Központ Tartalom 1. BEVEZETŐ... 2 2. A RENDSZER ELÉRÉSE... 2 3. A BEHAJTÁSI ENGEDÉLY IGÉNYLÉS FOLYAMATA... 3 3.1. IGÉNYLŐ ADATAINAK

Részletesebben

KOLLÉGIUMI FELVÉTELI KIÍRÁS ÉS ÜGYREND A BME VILLAMOSMÉRNÖKI ÉS INFORMATIKAI KARÁN

KOLLÉGIUMI FELVÉTELI KIÍRÁS ÉS ÜGYREND A BME VILLAMOSMÉRNÖKI ÉS INFORMATIKAI KARÁN KOLLÉGIUMI FELVÉTELI KIÍRÁS ÉS ÜGYREND A BME VILLAMOSMÉRNÖKI ÉS INFORMATIKAI KARÁN 2016 / 2017. tanév tavaszi félév 1. ÁLTALÁNOS RENDELKEZÉSEK Jelen ügyrend a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem

Részletesebben

A Soproni Egyetem Neptun hallgatói kézikönyv első éves hallgatók számára

A Soproni Egyetem Neptun hallgatói kézikönyv első éves hallgatók számára A Soproni Egyetem Neptun hallgatói kézikönyv első éves hallgatók számára 2019. Tartalomjegyzék A SOPRONI EGYETEM NEPTUN HALLGATÓI KÉZIKÖNYV ELSŐ ÉVES HALLGATÓK SZÁMÁRA... 1 KÖSZÖNTÉS... 2 A NEPTUNRÓL...

Részletesebben

PÁLYÁZATI KIÍRÁS. Doktorandusz hallgatók pályázati kutatását támogató ösztöndíj az EFOP pályázati forrás terhére HTJSZ 16/E

PÁLYÁZATI KIÍRÁS. Doktorandusz hallgatók pályázati kutatását támogató ösztöndíj az EFOP pályázati forrás terhére HTJSZ 16/E PÁLYÁZATI KIÍRÁS Doktorandusz hallgatók pályázati kutatását támogató ösztöndíj az EFOP-3.6.2-16-2017-00007 pályázati forrás terhére HTJSZ 16/E 2018/2019. tanév PÁLYÁZATI KIÍRÁS a BCE Pályázat Doktori Kiválósági

Részletesebben

Erasmus+ Erasmus tanulmányi mobilitás 2018/2019

Erasmus+ Erasmus tanulmányi mobilitás 2018/2019 Erasmus+ Erasmus tanulmányi mobilitás 2018/2019 PÓTPÁLYÁZATI FELHÍVÁS A Pázmány Péter Katolikus Egyetem pótpályázatot hirdet hallgatói részére a 2018/2019-es tanév tavaszi félévére. I. Általános tudnivalók

Részletesebben

Kollégiumi jelentkezés és Lakhatási támogatás tájékoztató!

Kollégiumi jelentkezés és Lakhatási támogatás tájékoztató! Kollégiumi jelentkezés és Lakhatási támogatás tájékoztató! Tisztelt Hallgatók! A 2014/2015 tanév első félévétől a kollégiumi jelentkezés és lakhatási támogatás rendszere megváltozik! Az eddig megszokottakhoz

Részletesebben

Körös Campus Alapítvány Ösztöndíj működési és lebonyolítási szabályairól, PÁLYÁZATI KIÍRÁS 2015-2016 tanévre

Körös Campus Alapítvány Ösztöndíj működési és lebonyolítási szabályairól, PÁLYÁZATI KIÍRÁS 2015-2016 tanévre Körös Campus Alapítvány Ösztöndíj működési és lebonyolítási szabályairól, PÁLYÁZATI KIÍRÁS 2015-2016 tanévre Az ösztöndíj célja és tartalma A 2014-15 évi ösztöndíjhoz hasonlóan a 2015-16 tanévre kiírt

Részletesebben

PÁLYÁZATI FELHÍVÁS. Pécs Város Polgármestere pályázatot hirdet

PÁLYÁZATI FELHÍVÁS. Pécs Város Polgármestere pályázatot hirdet I. 1.számú melléklet PÁLYÁZATI FELHÍVÁS Pécs Város Polgármestere pályázatot hirdet Polgármesteri ösztöndíjra a. tanévben felsőoktatási intézményekbe teljes idejű, nappali tagozatos képzésre beiratkozott

Részletesebben

A pályázatok leadásának határideje:

A pályázatok leadásának határideje: Általános rendelkezések: Nyugat magyarországi Egyetem Savaria Egyetemi Központ TUDOMÁNYOS ÖSZTÖNDÍJ PÁLYÁZATI KIÍRÁSA. FÉLÉV 1. Pályázat célja támogatni azon kiemelkedő szakmai és tudományos tevékenységet

Részletesebben

Hol találom a Továbbképzés titkárságát és kit keressek kérdésem esetén?

Hol találom a Továbbképzés titkárságát és kit keressek kérdésem esetén? GY.I.K. Általános tudnivalók Hol találom a Továbbképzés titkárságát és kit keressek kérdésem esetén? Szent István Egyetem Állatorvos-tudományi Kar, Továbbképzési és Kutatásszervezési Központ Budapest,

Részletesebben

7/2016. (V.12.) számú Kancellári Utasítás a Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem Bartók Béla Kollégium Felvételi Rendjéről

7/2016. (V.12.) számú Kancellári Utasítás a Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem Bartók Béla Kollégium Felvételi Rendjéről 7/2016. (V.12.) számú Kancellári Utasítás a Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem Bartók Béla Kollégium Felvételi Rendjéről A nemzeti felsőoktatásról szóló 2011. évi CCIV. törvény 13/A. (1) bekezdése alapján

Részletesebben

GYAKRAN ISMÉTELT KÉRDÉSEK

GYAKRAN ISMÉTELT KÉRDÉSEK GYAKRAN ISMÉTELT KÉRDÉSEK a Vastagbélszűrés kiterjesztésének támogatása az EFOP 1.8.1 kiemelt projekt keretében című e-learning továbbképzéssel kapcsolatban I. Regisztrációval kapcsolatos kérdések 1. A

Részletesebben

A Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem Rendszeres Szociális Ösztöndíj Eljárásrendje és Pontrendszere

A Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem Rendszeres Szociális Ösztöndíj Eljárásrendje és Pontrendszere 2. sz. melléklet A Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem Rendszeres Szociális Ösztöndíj Eljárásrendje és Pontrendszere 1. Rendszeres Szociális Ösztöndíj Pontrendszere (1) A háztartás egy főre

Részletesebben

KOLLÉGIUMI FELVÉTELI KIÍRÁS ÉS ÜGYREND A BME VILLAMOSMÉRNÖKI ÉS INFORMATIKAI KARÁN

KOLLÉGIUMI FELVÉTELI KIÍRÁS ÉS ÜGYREND A BME VILLAMOSMÉRNÖKI ÉS INFORMATIKAI KARÁN KOLLÉGIUMI FELVÉTELI KIÍRÁS ÉS ÜGYREND A BME VILLAMOSMÉRNÖKI ÉS INFORMATIKAI KARÁN 2018 / 2019. tanév tavaszi félév 1. ÁLTALÁNOS RENDELKEZÉSEK Jelen Kollégiumi Felvételi Kiírás és Ügyrend (továbbiakban:

Részletesebben

PÁLYÁZATI FELHÍVÁS Az Emberi Erőforrások Minisztériuma és a Balassi Intézet TÁMASZ ösztöndíjra

PÁLYÁZATI FELHÍVÁS Az Emberi Erőforrások Minisztériuma és a Balassi Intézet TÁMASZ ösztöndíjra PÁLYÁZATI FELHÍVÁS Az Emberi Erőforrások Minisztériuma és a Balassi Intézet közösen pályázatot hirdet a TÁMASZ ösztöndíjra (tanulmányi támogatásra) a 2013/2014-es tanévben a magyarországi felsőoktatási

Részletesebben

KOLLÉGIUMI FELVÉTELI KIÍRÁS ÉS ÜGYREND A BME VILLAMOSMÉRNÖKI ÉS INFORMATIKAI KARÁN

KOLLÉGIUMI FELVÉTELI KIÍRÁS ÉS ÜGYREND A BME VILLAMOSMÉRNÖKI ÉS INFORMATIKAI KARÁN KOLLÉGIUMI FELVÉTELI KIÍRÁS ÉS ÜGYREND A BME VILLAMOSMÉRNÖKI ÉS INFORMATIKAI KARÁN 2017 / 2018. tanév őszi félév 1. ÁLTALÁNOS RENDELKEZÉSEK Jelen Kollégiumi Felvételi Kiírás és Ügyrend (továbbiakban: KFK)

Részletesebben

2017/2018. tanévre szóló Nemzeti felsőoktatási ösztöndíj felhívás

2017/2018. tanévre szóló Nemzeti felsőoktatási ösztöndíj felhívás 2017/2018. tanévre szóló Nemzeti felsőoktatási ösztöndíj felhívás Pályázók köre A nemzeti felsőoktatásról szóló 2011. évi CCIV. törvény 2016. július 1-jétől hatályos módosítása szerint, a 114/D. (1) bekezdés

Részletesebben

A BARTÓK BÉLA KOLLÉGIUM SZERVEZETI ÉS MŰKÖDÉSI SZABÁLYZATA

A BARTÓK BÉLA KOLLÉGIUM SZERVEZETI ÉS MŰKÖDÉSI SZABÁLYZATA A BARTÓK BÉLA KOLLÉGIUM SZERVEZETI ÉS MŰKÖDÉSI SZABÁLYZATA TARTALOMJEGYZÉK I. ÁLTALÁNOS RENDELKEZÉSEK... 3 1.... 3 II. A KOLLÉGIUM VEZETÉSE ÉS IRÁNYÍTÁSA... 3 2.... 3 A Kollégiumi Közgyűlés... 3 3....

Részletesebben

KOLLÉGIUMI BENTLAKÁSI MEGÁLLAPODÁS

KOLLÉGIUMI BENTLAKÁSI MEGÁLLAPODÁS KOLLÉGIUMI BENTLAKÁSI MEGÁLLAPODÁS Mely létrejött egyfelől a Szent István Egyetem (továbbiakban: Egyetem) Kollégiuma (...) mint használatba adó továbbiakban Kollégium ; másfelől Név: Születési név: Anyja

Részletesebben

Citibank Online Internet Banking Használati útmutató

Citibank Online Internet Banking Használati útmutató Citibank Online Internet Banking Használati útmutató Bevezető A Citibank Online Internet Banking segítségével a nap 24 órájában, biztonságosan intézheti pénzügyeit, hiszen számos banki szolgáltatás elérhető

Részletesebben

1. A kollégiumi felvétel rendje, a felvétel intézményi sajátosságai

1. A kollégiumi felvétel rendje, a felvétel intézményi sajátosságai A BMSZC Bolyai János Szakgimnázium és Kollégium különös közzétételi listája BOLYAI KOLLÉGIUM 2017/2018 1. A kollégiumi felvétel rendje, a felvétel intézményi sajátosságai Felvétel általános tájékoztató

Részletesebben

PÁLYÁZATI KIÍRÁS Az Emberi Erőforrások Minisztériuma és a Balassi Intézet TÁMASZ ösztöndíjra

PÁLYÁZATI KIÍRÁS Az Emberi Erőforrások Minisztériuma és a Balassi Intézet TÁMASZ ösztöndíjra PÁLYÁZATI KIÍRÁS Az Emberi Erőforrások Minisztériuma és a Balassi Intézet közösen pályázatot hirdet a TÁMASZ ösztöndíjra (tanulmányi támogatásra) a 2014/2015-ös tanévben a magyarországi felsőoktatási intézményekben

Részletesebben

Nyírbátor Város Önkormányzata Képviselő-testületének 25/2015.(III.25) önkormányzati határozata

Nyírbátor Város Önkormányzata Képviselő-testületének 25/2015.(III.25) önkormányzati határozata Nyírbátor Város Önkormányzata Képviselő-testületének 25/2015.(III.25) önkormányzati határozata a 2015. évi lakossági internet-hozzáférés és használat támogatása pályázat kiírásáról A KÉPVISELŐ-TESTÜLET

Részletesebben

Tisztelt Hallgatónk! Az alábbiakban tájékoztatást olvashat a Kreditátviteli kérvények kezeléséről. HASZNOS INFORMÁCIÓK

Tisztelt Hallgatónk! Az alábbiakban tájékoztatást olvashat a Kreditátviteli kérvények kezeléséről. HASZNOS INFORMÁCIÓK Tisztelt Hallgatónk! Az alábbiakban tájékoztatást olvashat a Kreditátviteli kérvények kezeléséről. HASZNOS INFORMÁCIÓK Más felsőoktatási intézményben teljesített tantárgy elismerése - más felsőoktatási

Részletesebben

BGE Biztos jövő ösztöndíj pályázati felhívás 2018/2019. tanév 1. félévére

BGE Biztos jövő ösztöndíj pályázati felhívás 2018/2019. tanév 1. félévére BGE Biztos jövő ösztöndíj pályázati felhívás 2018/2019. tanév 1. félévére A pályázat célja A Biztos jövő ösztöndíj támogatás célja, hogy az Egyetem kiemelkedő tanulmányi eredményt elért tehetséges, szakmailag

Részletesebben

ÓBUDAI EGYETEM ÖSZTÖNDÍJ PÁLYÁZATI FELHÍVÁS ÉS ELJÁRÁSI REND 2017/2018. tanév 2. (tavaszi) félév

ÓBUDAI EGYETEM ÖSZTÖNDÍJ PÁLYÁZATI FELHÍVÁS ÉS ELJÁRÁSI REND 2017/2018. tanév 2. (tavaszi) félév ÓBUDAI EGYETEM ÖSZTÖNDÍJ PÁLYÁZATI FELHÍVÁS ÉS ELJÁRÁSI REND 2017/2018. tanév 2. (tavaszi) félév 1. A pályázat célja Az Óbudai Egyetem Rektora az Egyetemi tal egyetértésben az Óbudai Egyetem Hallgatói

Részletesebben

Technikai segédlet a Domus elektronikus pályázati rendszer felhasználói részére

Technikai segédlet a Domus elektronikus pályázati rendszer felhasználói részére Technikai segédlet a Domus elektronikus pályázati rendszer felhasználói részére A Domus nemzetközi konferencia-részvétel pályázat benyújtása a https://palyazat.mta.hu/domus_konferenciareszvetel_2018/ weboldalon

Részletesebben

Kari BME ösztöndíj 2017/18. tanév őszi félév

Kari BME ösztöndíj 2017/18. tanév őszi félév A Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem (Egyetem) Építészmérnöki Kar (Kar) Hallgatói Képviselet (Építész HK) ösztöndíj pályázatot hirdet az Egyetem Térítési és Juttatási Szabályzat (TJSZ) 11.

Részletesebben

ELEKTRONIKUS DOKUMENTUMOK AZ ONILNE FELÜLETEN LAKOSSáGI ÉS ÜZLETI ÜGYFELEK SZáMáRA

ELEKTRONIKUS DOKUMENTUMOK AZ ONILNE FELÜLETEN LAKOSSáGI ÉS ÜZLETI ÜGYFELEK SZáMáRA ELEKTRONIKUS DOKUMENTUMOK AZ ONILNE FELÜLETEN LAKOSSáGI ÉS ÜZLETI ÜGYFELEK SZáMáRA Üzleti ügyfelek számára A Magyar Telekom által elektronikus formában tárolt, mobil szolgáltatásra vonatkozó előfizetői

Részletesebben

SZOBÉRT-SZOBIAKÉRT KÖZALAPÍTVÁNY pályázati felhívása

SZOBÉRT-SZOBIAKÉRT KÖZALAPÍTVÁNY pályázati felhívása SZOBÉRT-SZOBIAKÉRT KÖZALAPÍTVÁNY pályázati felhívása A Szobért-Szobiakért Közalapítvány Kuratóriuma az Alapító Okiratban foglalt célok elérése érdekében pályázatot hirdet Szob település lakói életkörülményeinek

Részletesebben

MODULO KOLLÉGIUMI JELENTKEZÉS ÜGYLEÍRÁS V SZTE HSZI július 17.

MODULO KOLLÉGIUMI JELENTKEZÉS ÜGYLEÍRÁS V SZTE HSZI július 17. MODULO 2 KOLLÉGIUMI JELENTKEZÉS ÜGYLEÍRÁS SZTE HSZI 2014. július 17. Tartalomjegyzék Bevezetés 3 Kitöltés megkezdése 3 Személyes adatok 4 Tanulmányi adatok 4 Jelentkezés 5 További igények, információk

Részletesebben

FELSŐOKTATÁSI FELVÉTELI TÁJÉKOZTATÓ

FELSŐOKTATÁSI FELVÉTELI TÁJÉKOZTATÓ 1 FELSŐOKTATÁSI FELVÉTELI TÁJÉKOZTATÓ 2015.02.02. 2015. A felvételi eljárásról Határidők I. Hivatalos kiegészítés: 2015. január 31. Jelentkezési határidő: 2015. február 15. E-felvételi hitelesítés: 2015.

Részletesebben

ZRÍNYI MIKLÓS NEMZETVÉDELMI EGYETEM. PÁLYÁZATI FELHÍVÁS köztársasági ösztöndíjra

ZRÍNYI MIKLÓS NEMZETVÉDELMI EGYETEM. PÁLYÁZATI FELHÍVÁS köztársasági ösztöndíjra ZRÍNYI MIKLÓS sz. példány NEMZETVÉDELMI EGYETEM Nyt.sz.: ZRÍNYI MIKLÓS NEMZETVÉDELMI EGYETEM PÁLYÁZATI FELHÍVÁS köztársasági ösztöndíjra A Zrínyi Miklós Nemzetvédelmi Egyetem rektora pályázatot hirdet

Részletesebben

Stipendium Hungaricum

Stipendium Hungaricum Stipendium Hungaricum Pályázatíró szeminárium 2015. április 13. Dobos Gábor, csoportvezető Témák Jogszabályváltozás A program tervezett menetrendje Pályázati feltételek Pályázati űrlap Bírálati szempontrendszer

Részletesebben

Kollégiumi felvételi kérelem kitöltési segédlet

Kollégiumi felvételi kérelem kitöltési segédlet Kollégiumi felvételi kérelem kitöltési segédlet Modulo rendszer 2016. 07. 07. 1. A MODULO weblapjának megnyitása 2. Belépés a BGEEDU tartományt kiválasztva, Neptun kód és a hozzá tartozó jelszó segítségével.

Részletesebben

Tartalom. Bejelentkezés...2 Feltöltés...3 Dokumentumok...4 Jelszómódosítás...7 Jelszókérés...7 Kijelentkezés...8

Tartalom. Bejelentkezés...2 Feltöltés...3 Dokumentumok...4 Jelszómódosítás...7 Jelszókérés...7 Kijelentkezés...8 Tartalom Bejelentkezés...2 Feltöltés...3 Dokumentumok...4 Jelszómódosítás...7 Jelszókérés...7 Kijelentkezés...8 Bö ngé szö s Pérkapu haszna lata Bejelentkezés Jelentkezzen be az Ügyfélkapura felhasználói

Részletesebben

MOL Gyermekgyógyító Program 2014 Tájékoztató az ONLINE pályázatkezelő adatbázis (OPA) használatához

MOL Gyermekgyógyító Program 2014 Tájékoztató az ONLINE pályázatkezelő adatbázis (OPA) használatához MOL Gyermekgyógyító Program 2014 Tájékoztató az ONLINE pályázatkezelő adatbázis (OPA) használatához A MOL Gyermekgyógyító Program 2014-ben is online módon lehet a pályázatokat benyújtani. Kérjük, olvassák

Részletesebben

MAGYAR TUDOMÁNYOS AKADÉMIA TITKÁRSÁGA

MAGYAR TUDOMÁNYOS AKADÉMIA TITKÁRSÁGA MAGYAR TUDOMÁNYOS AKADÉMIA TITKÁRSÁGA K U TATÓ I NTÉ Z E TI F Ő O SZ T ÁL Y ÚTMUTATÓ az Ifjúsági Nemzetközi Konferencia Pályázat (INKP) beadásához Az INKP pályázat weboldalára az Akadémiai Adattárban (AAT)

Részletesebben

Regisztráció menete a GNSSnet.hu weboldalra

Regisztráció menete a GNSSnet.hu weboldalra Regisztráció menete a GNSSnet.hu weboldalra A GNSSnet.hu szolgáltatásainak igénybevételéhez regisztráció, majd szerződéskötés szükséges, továbbá a SAJÁT FIÓK, Irattár menüponton keresztül fel kell töltenie

Részletesebben

Sportpályázat. Pályázat leadás határideje: október 11. ( kedd ) 15 óra Hely: ÓE KANDÓ Kar, HTI 1084 Budapest, Tavaszmező u. 17. C ép. 501.

Sportpályázat. Pályázat leadás határideje: október 11. ( kedd ) 15 óra Hely: ÓE KANDÓ Kar, HTI 1084 Budapest, Tavaszmező u. 17. C ép. 501. Sportpályázat Az Óbudai Egyetem a pályázatot hirdet, amivel az egyetem segítséget nyújtana a hallgatói sporttevékenységekhez, valamint támogatná a sportrendezvények, versenyek rendezését, különös tekintettel

Részletesebben

Kedves távoktatásos végzős Hallgatók!

Kedves távoktatásos végzős Hallgatók! Kedves távoktatásos végzős Hallgatók! Akik a novemberi államvizsgára készülnek, azoknak a SZAKDOLGOZAT LEADÁSI HATÁRIDŐ 2016. OKTÓBER 5. (-ig ingyenes)! Záróvizsgára jelentkezés határideje 2016. SZEPTEMBER

Részletesebben

NAPPALI ÉS LEVELEZŐ TAGOZATOS HALLGATÓK TÁJÉKOZTATÓJA 2019/2020. tanév I. félév

NAPPALI ÉS LEVELEZŐ TAGOZATOS HALLGATÓK TÁJÉKOZTATÓJA 2019/2020. tanév I. félév Ikt. sz.: X-121-7-TO/2019. NAPPALI ÉS LEVELEZŐ TAGOZATOS HALLGATÓK TÁJÉKOZTATÓJA 1. számú tájékoztató Jelen dokumentum a következő tájékoztatókat tartalmazza: A) Általános információk minden hallgatónak

Részletesebben

KOLLÉGIUMI FELVÉTELI ELJÁRÁSREND KAPOSVÁRI SZC EÖTVÖS LORÁND MŰSZAKI SZAKGIMNÁZIUMA, SZAKKÖZÉPISKOLÁJA ÉS KOLLÉGIUMA

KOLLÉGIUMI FELVÉTELI ELJÁRÁSREND KAPOSVÁRI SZC EÖTVÖS LORÁND MŰSZAKI SZAKGIMNÁZIUMA, SZAKKÖZÉPISKOLÁJA ÉS KOLLÉGIUMA KOLLÉGIUMI FELVÉTELI ELJÁRÁSREND KAPOSVÁRI SZC EÖTVÖS LORÁND MŰSZAKI SZAKGIMNÁZIUMA, SZAKKÖZÉPISKOLÁJA ÉS KOLLÉGIUMA 1. A kollégiumi felvétel Kérelem: Kollégiumi, externátusi elhelyezést minden tanuló

Részletesebben

Segédlet kártya rendeléséhez

Segédlet kártya rendeléséhez Gyors áttekintés oldal oldal I. Belépés az Online Megrendelői Felületre Nyissa meg a www.erzsebetutalvany.hu honlapot. Kattintson a Rendelek/ Kártyát rendelek/rendelek menüpontra. Adja meg a felhasználónevét

Részletesebben

NAPPALI ÉS LEVELEZŐ TAGOZATOS HALLGATÓK TÁJÉKOZTATÓJA 2018/2019. tanév I. félév

NAPPALI ÉS LEVELEZŐ TAGOZATOS HALLGATÓK TÁJÉKOZTATÓJA 2018/2019. tanév I. félév Ikt. sz.: X-121-7-TO/2018. NAPPALI ÉS LEVELEZŐ TAGOZATOS HALLGATÓK TÁJÉKOZTATÓJA 1. számú tájékoztató Jelen dokumentum a következő tájékoztatókat tartalmazza: A) Általános információk minden hallgatónak

Részletesebben

KOLLÉGIUMI FELVÉTELI KIÍRÁS ÉS ÜGYREND A BME VILLAMOSMÉRNÖKI ÉS INFORMATIKAI KARÁN

KOLLÉGIUMI FELVÉTELI KIÍRÁS ÉS ÜGYREND A BME VILLAMOSMÉRNÖKI ÉS INFORMATIKAI KARÁN KOLLÉGIUMI FELVÉTELI KIÍRÁS ÉS ÜGYREND A BME VILLAMOSMÉRNÖKI ÉS INFORMATIKAI KARÁN 2012 / 2013. tanév tavaszi félév 1. ÁLTALÁNOS RENDELKEZÉSEK Jelen ügyrend a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem

Részletesebben

A Neptun hallgatói webes felülete (HWEB) Az első lépések

A Neptun hallgatói webes felülete (HWEB) Az első lépések A Neptun hallgatói webes felülete (HWEB) Az első lépések Tartalomjegyzék A Neptun Egységes Tanulmányi Rendszer... 3 A Neptunról... 3 Belépés a Neptunba... 3 Mi a jelszó?... 3 Képzés kiválasztása... 4 Adatok

Részletesebben

Hirdetési Kézikönyv Munkaadóknak

Hirdetési Kézikönyv Munkaadóknak Hirdetési Kézikönyv Munkaadóknak 1. fejezet: Regisztráció 2. fejezet: Profil szerkesztése 3. fejezet: Hirdetésfeladás menete 4. fejezet: Hirdetések kezelése 5. fejezet: Hallgatói Pályázatok böngészése

Részletesebben