nagy feladatokra született:

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "nagy feladatokra született:"

Átírás

1 Az új Crafter

2 nagy feladatokra született: AZ ÚJ Crafter Ön úgy ismeri a Craftert, mint az egyik legnagyobb és legsokoldalúbb haszonjármûvet. Fedezze most fel az egyik legtakarékosabb, legerôteljesebb és legmegbízhatóbb haszonjármûként is. Az új Common-Rail motorokkal mércét állít a teljesítményfogyasztás arány tekintetében is. A motorokat különleges igénybevételre fejlesztették ki. Még takarékosabb az extraként kapható BlueMotion technológiával mûködô új Crafter, amely akár további 0,8 literrel fogyaszt kevesebbet 100 km-en. Az új Crafter három súlykategóriában, különbözô teherbírású változatokban, három tengelytávval és ötféle kivitelben kapható: Dobozos, Kombi, Platós, Alváz és Busz-változatokban. *Az üzemanyag-fogyasztással és a CO 2-kibocsátással kapcsolatos információk az oldalon találhatók.

3 02 Az új Crafter 36 Külső felszereltség és kerekek 39 Belső felszereltség 41 Motorok, futómű és sebességváltó 42 BlueMotion technológia 43 Biztonság 45 Komfort 47 Klimatizálás 49 Multimédia 50 Volkswagen Eredeti Tartozékok 52 Crafter Kombi ülésváltozatok 54 Modellprogram 56 Műszaki adatok 65 Garancia 4 és Általános tudnivalók 66 Fényezések és üléshuzatok 68 CarePort

4 Magyarországon egyedülállóan teljeskörű garancia 4 évre vagy km-ig

5 A törvényben meghatározott garanciaidôn túl Ön teljeskörû térítésmentes garancia-meghosszabbítást kap a négy évre vagy kategóriájában kiemelkedô km korláttal. Éljen a lehetôséggel, amit a garancia négy évében a Volkswagen Haszonjárművek hozzáértő márkaszervize nyújt Önnek! Természetesen 12 év átrozsdásodás elleni garancia is jár Önnek a Crafterhez. Ezen kívül rendelkezésére áll a CarePort* szolgáltatások széles választéka is a finanszírozástól kezdve az egyedi mobilitás ajánlatokig. *A CarePort a Volkswagen Haszonjármûvek márkaszolgáltatásokkal bôvített operatív lízing ajánlata. A CarePort szolgáltatáscsomagban mindent egy kézbôl kap, legyen szó finanszírozásról, biztosításról és karbantartásról. További információk a Garancia 4 és a Care Port szolgáltatásokról a 65. és a oldalon állnak rendelkezésre.

6

7

8 Vezető pozícióban ott, ahol leginkább számít: fogyasztás, forgatónyomaték, variálhatóság Az új Crafter maximális teljesítményt produkál minden téren. Akár 400 Nm forgatónyomatékával (120 kw -os motornál*), ugyanakkor rendkívül alacsony üzemanyag-fogyasztásával mércét állít kategóriájában. Ezen kívül rövid és hosszú utakon egyaránt modern asszisztensrendszerek segítik Önt, mint például az opcionális sebességszabályozó berendezés (tempomat) és a szériafelszereltséghez tartozó sebesség fokozat-ajánló funkció. A Crafter nagyfokú variálhatósága jóvoltából az Ön lehetôségei szinte korlátlanok: a Dobozos Crafter 17 m 3 - es rakterétôl a Crafter Kombi kilenc személyes változatáig számos variáció áll rendelkezésre. A szériafelszereltség részét képező mellékhajtás-előkészítés optimális alapjármûvé teszi az új Craftert sokfajta felépítményhez. *Az üzemanyag-fogyasztással és a CO 2-kibocsátással kapcsolatos információk az oldalon találhatók.

9

10 Rendkívül hatékony, erősebb, mint valaha: az új common-rail TDI-motorok A korszerû motoroknak a legmagasabb igényeknek kell megfelelniük: erôteljesen, nagy vonóerôvel és minimális karbantartással kell évekig üzemelniük. Ezt a kihívást elfogadva három kivételesen korszerű 2,0 l TDI motort fejlesztettünk ki. Csekély lökettérfogatuk és hatékonyan mûködô Common-Rail technológiájuk révén különösen takarékosak. A BlueMotion technológiával mûködô 120 kw-os motor* például csak 7,2 litert fogyaszt 100 km-en, és mindössze 189 g/km CO 2 a károsanyagkibocsátási értéke. A Crafter megfelel a legszigorúbb EEV (Enhanced Environmentally Friendly Vehicle) és Euro 5 károsanyagkibocsátási elôírásoknak. További plusz: mostantól minden motorváltozat szériaként mellékhajtás-elôkészítéssel rendelkezik, így könnyen felszerelhetô például hûtôkompresszorokkal és generátorokkal. *Az üzemanyag-fogyasztással és a CO 2-kibocsátással kapcsolatos információk az oldalon találhatók.

11 csökkentett fogyasztás. 100 km-en akár 2,6 literrel Hatékony, Common-Rail technológiával mûködô, 4 hengeres motorok és számos BlueMotion technológián alapuló megoldás alkalmazása eredményeként az üzemanyag-fogyasztást 1,7-2,6 literrel ( kw*) sikerült csökkenteni 100 km-en. CSÖKKENTETT LÖKETTÉRFOGAT cm 3 -rôl cm 3 -re Az új motorok kedvezôbb fogyasztásában döntô tényezô a csökkentett lökettérfogat - mert ahova kevesebb üzemanyag kerül, ott kevesebb is ég el, mindez pedig azonos teljesítmény mellett. A 2,0 literes TDI motor 80 kw*, 100 kw* vagy 120 kw* teljesítménnyel kapható. *Az üzemanyag-fogyasztással és a CO 2-kibocsátással kapcsolatos információk az oldalon találhatók. megnövelt forgatónyomaték 360 Nm-rôl 400 Nm-re A mindennapi vezetés során különösen fontos a magas forgatónyomaték, pl. az alacsonyabb fokozatokban is az erôteljes gyorsulás érdekében. A 120 kw*-s Crafter forgatónyomatékát ezért tovább növelték: 400 Nm-re. A BlueMotion technológiával elért 7,2 l/100 km üzemanyag-fogyasztás ebben a kategóriában optimális érték. MEGNÖVELT HASZNOS TEHER- BÍRÁS Modelltôl függôen akár 90 kg-mal Minél könnyebb a jármû, annál nagyobb a teherbírás: ez a megfontolás további ösztönzést adott ahhoz, hogy az új Common-Rail aggregátokat a még könnyebbé tegyék, hogy Ön még többet szállíthasson. CSÖKKENTETT ÜZEMANYAG- ÉS KARBANTARTÁSI KÖLTSÉGEK Évente akár 25%-kal Az alacsonyabb üzemanyag-fogyasztás, a megbízható motorok és a most még alacsonyabb karbantartási és átvizsgálási igény révén a költségek kb. 25%-kal csökkennek.

12

13 További, akár 0,8 l megtakarítás 100 km-en: Az új Crafter BlueMotion technológiával További üzemanyag-fogasztás csökkentés és alacsonyabb károsanyag-kibocsátás teljesítménynövelés mellett: ezt a célt sikerült elérni, a BlueMotion technológia alapján mûködô, 120 kw -os motorral szerelt Crafterrel. 400 Nm forgatónyomatékot képes elérni, és átlagban csak 7,2 litert fogyaszt 100 km-en, ez 0,5 literrel kevesebb a nem BlueMotion technológiával mûködô, azonos teljesítményû Crafterhez képest. A 80 kw*-os Crafter esetében a megtakarítás akár 0,8 liter is lehet 100 kmen. Ez egy sor különbözô ötletes, energiatakarékos megoldásnak köszönhetô. Ide tartozik a start-stop rendszer, az akkumulátort kímélô, intelligens energiamenedzsment, valamint az energia-visszatápláló rendszer, amely révén a fékezéskor felszabaduló energia hatékonyan hasznosítható. A gazdaságosabb vezetést segíti továbbá a sebességszabályozó berendezés (tempomat) a hosszú tengelyáttétel, valamint a sebesség fokozat-ajánló funkció. Az utóbbi ráadásul minden Crafterben az alapfelszereltség része. *Az üzemanyag-fogyasztással és a CO 2-kibocsátással kapcsolatos információk az oldalon találhatók.

14 A vezetőfülke méretét Ön azonnal értékelni fogja Kiváló minőség több év múltán is

15 Nagyvonalúan méretezett, igen strapabíró és még kényelmes is: a Crafter vezetôfülkéje megfelel minden igénynek, amit Ön egy kishaszonjárművel szemben támaszt, beleértve az ergonómiát is. Átdolgozták a két körmûszeres mûszerfalat, a kapcsolókat és kezelôszerveket, melyek egy Volkswagen vezetôfülkéhez méltóan egyaránt áttekinthetôk és komfortosak. Az új Volkswagen dizájnt követô váltókar kényelmesen elérhetô a kormánykerék mellett. Az ergonómiai szempontok figyelembevételével kialakított ülések, valamint a hatékony motorzaj- és külsô zaj-csillapítás jóvoltából, Ön kevésbé fáradtan érkezik meg úti céljához. A hosszú élettartam jegyében kizárólag igényesen kidolgozott és strapabíró, jó minôségû anyagokat alkalmaznak. Pontosan úgy, ahogy Ön azt egy Volkswagen haszonjármûtôl elvárja.

16 Páratlan variálhatóság és terhelhetőség akár 17 m 3 befogadóképességű raktér

17 Aki a Crafter mellett dönt, egyedülálló szállítási lehetôségekre számíthat. A Dobozos változat esetében például az akár 17 m 3 -es raktérbe gyorsan és egyszerûen berakodhat a nagyméretû szárnyas ajtók és a kategória legszélesebb tolóajtója révén, és a rakomány súlya a korábbiakhoz képest akár 83 kg-mal is nagyobb lehet. Az átgondolt rögzítôrendszerhez tartozik például számos széria és opcionális rögzítési lehetôség, melyek biztosítják, hogy minden a helyén maradjon. Ezen kívül több válaszfal, raktérburkolat és -padló, továbbá sok egyéb megoldás áll rendelkezésére, melyek pótolhatatlanná teszik az új Craftert.

18 RENDKÍVÜL KÉNYELMES: ülések a tágas belső térben

19 Elégedett lesz az utastérrel, ahol a legnagyobb kényelem várja, és amelyet kívánsága szerint rendezhet be. A Crafter Kombi üléssorai egyenként kivehetôk, így plusz raktér szabadul fel, például anyagok és szerszámok szállítására. A kényelmes kárpitozású üléseket új, klasszikus mintázatú, strapabíró anyagokkal vonták be szériaként a szennyezôdésre nem érzékeny Timo szövettel, kívánságra pedig Tasamo szövettel vagy könnyen tisztán tartható mûbôrrel. Nem csoda, ha itt mindig szívesen tartózkodik az ember: reggel munkába menet, ebédszünetben, és este munkából hazafelé.

20 Tökéletes minden felépítményhez: Az új Crafter, a korlátlan lehetőségek alapja Elektronikus kezelőfelület külsô használathoz. A kezelőfelület az egyes funkciók, például a mellékhajtás fordulatszámszabályozásának automatizálásról gondoskodik. A kívánságra kapható kezelőfelületet a felépítmény gyártója egyedileg a kiegészítô funkciók vezérléséhez igazítja. Mellékhajtásokhoz szériaként elôkészítve. Minden motort szériaként mellékhajtás-elôkészítéssel látnak el, így gond nélkül kombinálható hûtôfolyadék-kompresszorral, álló gépkocsinál üzemelô 230 V-os generátorral vagy mozgás közben használható 14 és 28 V-os generátorral. A sebességváltóhoz is rendelhetô extraként mellékhajtás-elôkészítés.

21 Csekély önsúly nehéz felépítményekhez. Nehéz felépítményekhez is ideális alap az új Crafter. A csekély önsúly jóvoltából nehéz felépítménnyel is elegendô a teherbírása, a megengedett össztömeg túllépése nélkül is. Speciális felépítmények a Kombi és a Dobozos változathoz. Mindegy, milyen raktérnagyság és súlykategória mellett dönt: a Crafter megfelelôen igazodik hozzá. A Kombiból például teljesen felszerelt tûzoltóautó lesz, a Dobozosból pedig mobil fûtésszerelô mûhely. Válogatott felépítménygyártók és jármûátalakítók. A mentôautótól a hûtôkocsiig, az emelôdarutól a vontatójármûig: régi professzionális partnereink sok testre szabott felépítményt és átalakítási megoldást kínálnak Önnek - természetesen TÜV által ellenôrzött, magas minôségi színvonalon. További előkészítések felépítménygyártóknak és jármûátalakítóknak. Kívánságra a Craftert már gyárilag számos elôkészítéssel felszerelik: emelôhátfalhoz, retarderhez 3 oldalra billenô rakfelülethez, polcozáshoz vagy oldalsó méretjelzô lámpákhoz. Raktérvilágítás, körben elhelyezett jelzôlámpák, süllyesztett plató, hátsó lámpák és további villogók is rendelhetôk. Sokoldalú felépítmények az Alvázhoz és a Platós változathoz. Ha koffer felépítményre vagy darus multifunkciós platóra van szüksége, jó választás a Crafter. A sík, nagy teherbírású alvázkonstrukció a felépítmények egyszerû rögzítését teszi lehetôvé.

22 AZ új Crafter. Rendkívül sok felépítménnyel és átalakítási lehetőséggel A Crafter számos felépítménnyel kompatibilis. Neves felépítménygyártókkal és jármûátalakítókkal fennálló szoros együttmûködésünk eredményeként, fontos elôkészítésekkel látjuk el. Így minden alváz szabvány rögzítôpontokkal van ellátva, melyekhez gyorsan és biztonságosan rögzíthetôk a felépítmények. Kívánságra kapocsléc biztosítja a rendszerkomponensek szükséges energiaellátását. Ezenkívül hozzáigazítjuk a futómûvet a mindenkori felépítményhez vagy átalakításhoz. A Crafterhez és a többi Volkswagen haszonjármûhöz csatlakoztatható felépítmények és átalakítási lehetôségrôl kérdezze haszonjármû értékesítôinket.

23

24 Az új Crafter DOBOZOS változatai

25 A haszonjármû, amely igazán nagy teljesítményre képes. Három súlykategóriája (5,0 t megengedett össztömegig), különbözô teherbíróképessége, három tengelytávja (4.325 mm-ig), valamint négy raktérhossza (4.700 mm-ig) jóvoltából Ön teljes mértékben egyéni igényeihez igazíthatja a Dobozos Craftert és akár öt euro-raklapnyi áruval is megterhelheti. A normál, magas és szupermagas tetômagasságtól függôen a raktér befogadóképessége akár 17 m 3 is lehet. Az extraként akár 270 fokos nyílásszögû hátsó szárnyasajtók, valamint az mm szélességû tolóajtó - közepes és hosszú tengelytáv esetén - megkönnyítik a be- és kirakodást. Az opcionális második tolóajtó még nagyobb kényelmet jelent. Miután felpakolta a csomagokat, a külön rendelhetô rakománybiztosító hálóval és feszítôhevederekkel szakszerûen hozzáerôsítheti azokat a rögzítôszemekhez vagy a kívánságra kapható rögzítôsínekhez. A raktér és a vezetôfülke közé szériaként - kívánságra ablakkal vagy tolóablakkal ellátott - robusztus válaszfal rendelhetô a vezetô és a kísérô biztonsága érdekében. Ugyancsak a fokozott biztonság céljából a futómûvet az egyedi használat szerint állítjuk be, hogy a jármû még kevésbé billegjen. A több személyt is foglalkoztató vállalkozások számára hasznos a duplafülkés Crafter. Akár hat személy szállítására is alkalmas, és még elegendô raktér is rendelkezésre áll.

26 Az új Crafter KOMBI

27 Használja ki saját céljainak megfelelôen a Kombi utasterének variálhatóságát, akár kényelmes személyszállításról van szó a szállodaiparban, akár a munkatársaknak az építkezéshez szállításáról, vagy egyszerû jármûszállításról. Az igényes kidolgozású belsô burkolatok gazdag választéka, az opcionális Privacy üvegezés és a modern üléshuzatok jóvoltából teljes mértékben saját elképzelései szerint alakíthatja a Kombi utasterét. Ezen kívül tizenegy különbözô szellôztetô, fûtô és hûtôrendszer garantálja ügyfeleink elégedettségét. A kellemes meleg hômérséklet biztosításának érdekében, a Kombit szériaként elektromos kiegészítô fûtéssel láttuk el. Annak érdekében, hogy télen a meleg, nyáron pedig a frissítô hûvös levegô mindenhol érezhetô legyen, az utastérben alul levegôfúvókákat építettünk be. Mind személyszállítás, mind pedig teherszállítás esetén a Crafter Kombi elsôsorban nagyvonalú térkínálatával tûnik ki. A magasabb utasok is kényelmesen utazhatnak: a magas tetejû és közepes tengelytávú Kombi beszállási magassága például 1,82 m, magában a belsô térben pedig 1,94 m magas személyek is kényelmesen felállhatnak. Ülés közben kényelmes lábtér és optimális biztonság várja az utasokat a hárompontos biztonsági övek és a négyféleképpen állítható fejtámlák jóvoltából. Nemcsak az Ön számára van bôséges hely a Kombiban, hanem táskái és csomagjai számára is. Vagy például: a munkaeszközök és a szükséges alapanyagok számára is. Amennyiben szállítmánya elhelyezéséhez különösen sok helyre van szüksége, egyszerûen és gyorsan kiveheti az üléseket.

28 Az új Crafter BUSZ Akár osztálykirándulásról, városnézésrôl vagy csoportos utazásról van szó: a Crafter Busszal kényelmesen szállíthat 13, 16 vagy 19 utast csomagjaikkal együtt. Vegye ki a hátsó üléssort, így még kényelmesebben elhelyezhetôk a táskák és csomagok. Már az automatikusan kihajló lépcsô segítségével történô könnyû beszállás is azt a kényelmet jelzi, amely a hosszú utakat is rendkívül kényelmessé teszi. Apróbb holmik számára praktikus hely az opcionális kalaptartó. A kellemes klímáról vizes kiegészítô fûtés és hôszigetelés gondoskodik. Extraként rendelhetô a panoráma üvegezés és a beszédkihangosító berendezés. Friss levegôrôl is gondoskodunk: a tetôn nyitható ablak található, amely vészkijáratként is funkcionál. Esetleges vészhelyzet esetére ablaktörô kalapács és tûzoltókészülék található a fedélzeten.

29

30 Az új Crafter PLATÓS változata

31 A szimpla- vagy duplafülkés új Platós Crafter a kényelmet funkcionalitással kombinálja. A duplakabinban hét személy számára is elegendô hely van, négynek közülük a hátsó üléssorban. A plusz hátsó ajtók különösen kényelmessé teszik a beszállást, kitámasztható ablakukon keresztül friss levegô áramlik a belsô térbe. A hátsó üléssor felhajtásával megfelelô rakodóhelyet kapunk a szerszámok, munkaruhák számára. Élelmiszerek és egyéb holmik pedig a vezetôfülke praktikus tárolórekeszeiben helyezhetôk el. További rakodórekesz áll rendelkezésére, ha kísérôoldali kettôs ülést választ, amely természetesen szimpla vezetôfülkéhez is kapható. Nemcsak a vezetôfülkében kínál bôséges helyet a Platós Crafter. Két euro-raklap és még néhány zsák vagy nagyobb munkagépek - minden elfér a robusztus platón, amire Önnek az építkezéshez szüksége van. A könnyebb motornak köszönhetô, hogy most már akár 90 kg-mal többet szállíthat, vagyis akár kg-ot. A szimplafülkés változatnál 2.850, 3.400, és mm platóhossz közül választhat, a duplafülkés változat esetében pedig 2.700, és mm-es platóhossz áll rendelkezésére. A platóra történô feljutást és a kirakodást a hátsó részen található lehajtható fellépô könnyíti meg.

32 Az új Crafter ALVÁZ Építse munkáját biztos alapra. E célból a legmegbízhatóbb a Crafter Alváz stabil keretszerkezete. A zárt szimpla- vagy duplafülkés változatot, és az integrált felépítmények kiindulási alapjául szolgáló alvázat magába foglaló, széles választék az Ön igényeinek is megfelel. Önnek lehetôsége van arra, hogy több különbözô befogadóképesség és felépítményhossz, valamint háromféle tengelytáv-változat közül kiválassza a felépítményének megfelelô kombinációt. Ezenkívül a 4,6 tonnás változathoz supersingle gumiabroncs rendelhetô. Kívánságra elektromos interfész építhetô be a jármûelektronikába. Ez intelligens összeköttetést biztosít a jármû és a felépítmény között, és további funkciók mûködtetéséhez illeszthetô. A szükséges energiát kívánságra mellékhajtások biztosítják. A motormellékhajtás-előkészítés minden teljesítményváltozathoz az alapfelszereltség része, a váltó-mellékhajtások extraként rendelhetôk. A motor-mellékhajtás max. 28 kw tartós teljesítményt ad percenkénti fordulatszámnál, és max. 140 Nm forgatónyomatékot percenkénti fordulatszámnál.

33

34

35

36 Külső felszereltség és kerekek A Crafter robusztus külseje funkcionális kialakítású, és a beszállás mellett a raktérbe vagy a platóra történô be- és kirakodást is megkönnyíti. A szakszerû felépítmények, és különféle vonóberendezések maximálisan megfelelnek a profi haszonjármûvekkel szemben támasztott követelményeknek. Az extraként kapható könnyûfém kerekek optikailag is igényes megjelenést kölcsönöznek a jármûnek. Létratartók. Nagyméretû szállítmány biztonságos szállításához elsô és hátsó létratartók rendelhetôk. Teherbíróképességük 100 kg. A hátsó tartó a plató aljára van rögzítve, és három fokozatban állítható. Vízhatlan ponyva és tartóváz. A platóhoz rögzíthetô ponyvatartó és minôségi ponyva különbözû méretben és tisztafehér, mélynarancs, ultramarinkék, opálzöld és fehéralumínium színekben rendelhetô. Egy beépített fénycsík megfelelôen megvilágítja a platót, így Ön jól tájékozódhat a jármûvön. Öntôl függ, hogy az alkatrészeket a jármûvel együtt különállóan vagy a jármûre felszerelve szállítják. Rendelhetô magasságok (a rakodófelülettôl számítva): mm, mm, mm, mm és mm. Hosszabb szállítási határidôt jelenthet. Szériafelszereltség Dobozos Busz Alváz Extrafelszereltség Kombi Platós 36 Külső felszereltség és kerekek Az új Crafter

37 Elektromos lépcsô. Tûzihorganyzott acéllemezbôl készült, a tolóajtô nyitásakor és a záródáskor automatikusan mûködik. Mérete: mm x 280 mm x 40 mm. Automatikusan kihajló fellépô elöl. A horganyzott acéllemezbôl készült, elektronikusan irányítható lépcsôfok a kísérôoldali ajtó alatt helyezkedik el, Méretei: 630 mm x 310 mm x 50 mm. Az ajtó nyitásakor a lépcsôfok automatikusan kihajlik, így megkönnyíti a beszállást. Hosszabb szállítási határidôt jelenthet. Hosszabb szállítási határidôt jelenthet. Lépcsôs fellépô hátul. A beszállást és rakodást megkönnyíti, az mm x 300 mm méretû galvanizált acél lépcsôfokot a külsô sarkain gumiprofilokkal látták el tolatásnál elôforduló esetleges sérülések elkerülésére. Lépcsôfok hátul. A stabil lépcsôfok biztonságosabbá és kényelmesebbé teszi a beszállást a nyitott hátsó szárnyasajtón keresztül. Hátsó lökhárítóba épített lépcsôfok. A be- és kirakodást megkönnyítô elem mérete azonos a teljes hátsófal szélességével. Akár 2,0 t teher vontatására alkalmas vonóhoroggal is kombinálható. Tolóajtó közbensô reteszeléssel. Ha nincs szükség a teljes nyílásszélességre, 780 mm-nél reteszelhetô a tolóajtó, ami megkönnyíti a be- és kirakodást. Sárfogók elöl és hátul. A sárvédô belsô oldalára rögzített sárfogók a felverôdô szennyezôdéstôl és kövektôl védik a saját és a követő jármûvet. Szerszámosláda. A jármû mindkét hosszanti oldalára egy-egy rakodórekesz szerelhetô. Minden tengelytávmérethez elérhető és külön zárható. Két méretben elérhetô: 90 l-es és 150 l-es változatban. Maximális tárolókapacitása: 40 kg. Az új Crafter Külső felszereltség és kerekek 37

38 Tolóablakok. Egyetlen kézmozdulattal, kényelmesen és gyorsan friss levegôt engedhet a jármûbe a jobb és bal oldali tolóablakok jóvoltából. Elektromosan kitámasztható ablakok. Az utastér hátsó oldalablakai elektromosan akár 40 mm-ig is kitámaszthatók. A nyitás és zárás a vezetôfülkében lévô kapcsolóval történik. Elôkészítés vonóberendezéshez. A Crafterhez különféle elôkészítések kaphatók 2,0 t - 3,5 t teher vontatására alkalmas vonóberendezésekhez. Így egyedi feladatok is egyszerûen teljesíthetôk. Gömbfejes vonóberendezés. További szállítási lehetôség: segítségével biztonságosan és megbízhatóan vontathatók akár kg tömegû utánfutók. Csapos vonóberendezés. Max kg vontatható tömeg vontatására alkalmas. Minden vonóhoroggal rendelt jármûhöz az ESP rendszert vontatmány stabilizáló funkcióval látják el. Acél keréktárcsák. Acél keréktárcsák 16 -os kerekekhez. Teljes dísztárcsák. Teljes dísztárcsák 16 -os acélkerekekhez. Altamont könnyûfém kerék. 6,5 J x 16 méretû, 235/65 R 16 C gumiabroncsokkal. Hedemora könnyûfém kerék. 6,5 J x 17 méretû, 235/60 R 17 C gumiabroncsokkal. Szériafelszereltség Extrafelszereltség 38 Külső felszereltség és kerekek Az új Crafter Dobozos Kombi Busz Alváz Platós

39 Belső felszereltség A Crafter belsô felszereltsége optimálisan igazodik az iparosok és szolgáltatók sokrétû igényeihez. Strapabíró üléseken és robusztus padlóburkolatokon kívül szériaként különbözô tároló lehetôségek állnak rendelkezésre, köztük egy DIN-A4 rekesz a középkonzolban, három pohártartó és egy palacktartó 1,5 literes palackok tárolására az ajtóburkolatokban. Ezek elegendô helyet kínálnak üzleti papírok vagy élelmiszerek elhelyezésére is. Válaszfal tolóablakkal. A DIN szabvány szerinti válaszfal kívánságra normál ablakkal vagy ablak nélküli, zárt kivitelben is rendelkezésre áll. Magastetô esetén a vezetôfülke felett kialakított tetôrekesz is rendelhetô. Kísérôoldali kettôsülés. A kényelmes, robusztus ülés háttámlájában lehajtható rakodófelület található integrált ceruzatartóval és két pohártartóval. Komfort oldalburkolat. Üléssoronként hamutartóval, nemes hatású betéttel, továbbá védőborítással ellátott ablakkerettel. Elsôsorban a Kombi utasterében kelt még igényesebb hatást. Válaszfal tolóajtóval. A raktérnek a vezetôfülkébôl történô gyorsabb megközelítése érdekében alumínium tolóajtóval ellátott válaszfal rendelhetô. A praktikus, dönthetô kísérôoldali ülés extraként kapható. Kartámaszok. Az ajtók belsô oldalán lévô kárpitozott rész második kartámaszként szolgál, így még kényelmesebbé teszi a Craftert. Ez komfortosabb vezetést tesz lehetôvé, és hozzájárul az utasok kényelmes testtartásához utazás közben. Válaszfal az utastér mögött. A C-oszlopok között elhelyezett stabil fal a raktér és az utastér elválasztására szolgál. Az eredmény olyan dobozos változat, amelyben Ön nagymennyiségû anyagon kívül akár hat személyt is szállíthat a dupla vezetôfülkében. Magyarországon ez esetben a jármûvet személyautóként kell forgalomba helyezni. Gépjármûveinket szériaként nyári gumikkal szereljük fel. Németországban törvény írja elô, hogy jeges, havas út esetén a gépjármûvet téli abroncsokkal vagy négyévszakos gumiabronccsal kell felszerelni. Az Ön Volkswagen haszonjármű-márkakereskedôje szívesen áll ezzel kapcsolatban is rendelkezésére. Az új Crafter Belső felszereltség 39

40 Oldalburkolat kemény farostlemezbôl (félmagas). Ez az oldalburkolat-változat mûanyag alapú, szürke fényezésû kemény farostlemezbôl készül. Jól védi a raktér oldalfalait a karcolásoktól és horpadásoktól, és könnyen tisztítható. Oldalburkolat mûanyagbevonatú kemény farostlemezbôl (félmagas). Az igényes kinézetû mûanyag felület különösen személyszállításhoz alkalmas. Oldalburkolat furnérlemezbôl. 5 mm vastag furnérlapokból áll, melyek pontosan igazodnak a jármûhöz. Ütésálló és strapabíró, megbízhatóan védi a belsô karosszériát. Oldalburkolat mûanyagból. A polipropilénbôl készült, tetômagasságig érô mûanyaglapok védik a raktér falait a horpadásoktól és egyéb sérülésektôl. A mûanyag élelmiszerbarát, mosható, kopásálló, nedvességre nem érzékeny. Üvegtetô. A tetôbe épített ablakok több fényt engednek a raktérbe. A be- és kirakodás így kényelmesebb és biztonságosabb. A természetes fényforrás jóvoltából a munkák is egyszerûbben végezhetôk a jármûben. Digitális tachográf. A menetíró digitálisan jelzi az út hosszát és a sebességadatokat két vezetôre vonatkozóan, és automatikusan figyelmeztet a vezetési idô túllépése elôtt. A tárolt adatok a beépített nyomtatóval kinyomtathatók, vagy a download interfész segítségével letölthetôk. Ipari használat esetén a 3820/85. EU-rendelkezés szerint 3,5 t megengedett szerelvényössztömeg felett tachográfot kell alkalmazni. Utólagos felszerelés minden jármûnél lehetséges. Fapadló. A 8 mm vastag fapadló a rakodótérben optimális felületet képez rakománya számára. Gumi padlóborítás. A raktérben, ill. az utastérben mosható gumi padlóburkolat, praktikus rakodóélvédô és lépcsô-megvilágítás helyezhetô el extraként. Szériafelszereltség Extrafelszereltség 40 Belső felszereltség Az új Crafter Dobozos Kombi Busz Alváz Platós

41 Motorok, futómű és sebességváltó Az új generációjú, innovatív és különösen megbízható common-rail motorok most még gazdaságosabban mûködnek, és kevésbé szennyezik a környezetet. A 120 kw-os változat* biturbó feltöltéssel van ellátva, így alacsonyabb fordulatszám-tartományban is erôteljes gyorsulást produkál. Ezenkívül különbözô igényeknek megfelelô futómûváltozatok állnak rendelkezésére, például rossz útviszonyokhoz vagy magasított súlypontú felépítményekhez. Elôkészítés mellékhajtásokhoz (ábra nélkül). A motorok minden teljesítményfokozatban már szériaként plusz mellékhajtások utólagos beszereléséhez szükséges elôkészítéssel rendelkeznek. Ezenkívül átalakító készlet kapható kompresszorokhoz és 14 V-os, 28 V-os és 230 V-os generátorokhoz. Tengelyáttételek (ábra nélkül). A hátsótengely-áttétel kiválasztásától függ, hogy a Crafter optimálisan igazodik-e alkalmazási területéhez. Aki gyakran vezet autópályán és gyorsforgalmi utakon, az más feltételekkel találkozik, mint az, aki hegyi terepen közlekedik. Ezért összesen öt hátsótengely-áttételt kínálunk a Crafterhez: 3,923:1-tôl 5,1:1-ig terjedô áttételaránnyal. Minél nagyobb a számszerû arány, annál jobb a vonóerô hegyi terepen és vonóüzemben. Minél kisebb a számszerû arány, annál kisebb az utazósebességhez tartozó motorfordulatszám, és annál kedvezôbbek a fogyasztási értékek. Az egyes motorokhoz rendelhetô hátsótengely-áttételeket a mûszaki adatok tartalmazzák. A széles választék révén Ön teljes mértékben személyes igényeihez igazíthatja a Craftert. Common-Rail TDI-motorok. A 80 kw/109 LE*-s (300 Nm) 2,0 literes és 100 kw/136 LE*-s (340 Nm) 2,0 literes TDI monoturbó-változatok, valamint a 120 kw/163le*-s (400 Nm) 2,0 literes biturbó-kivitel erôteljes, kellemesen nyugodt járású motorok, amelyek az üzemanyagot nagy nyomáson fecskendezik be és hatékonyan égetik el. Valamennyi jármû szériaként dízelrészecske-szûrôvel és 6-fokozatú kézi kapcsolású sebességváltóval rendelkezik. *Az üzemanyag-fogyasztással és a CO 2-kibocsátással kapcsolatos információk az oldalon találhatók Az új Crafter Motorok, futómű és sebességváltó 4 1

42 BlueMotion technológia BlueMotion technológiák alatt mindazokat a szériagyártásra kész és ahhoz közel álló technológiákat és termékeket foglaljuk össze, melyek hozzájárulnak az üzemanyag-takarékossághoz és a károsanyagok, mint pl. a CO 2 és a nitrogénoxidok csökkentéséhez. A legfontosabb fejlesztések közé tartozik például a start-stop rendszer. Ez a rendszer, melyet sok egyéb innováció, pl. az energiamenedzsment és a sebességszabályozó berendezés egészít ki, a BlueMotion technológiai megoldások alapját képezi. Autópálya csomag (ábra nélkül). Aki naponta vezet autópályán, vagy gyakran hosszú távolságokat tesz meg, az üzemanyagot takaríthat meg ezzel a csomaggal. Optimalizált gördülési ellenállású gumiabroncsokat, gumiabroncsnyomás-ellenôrzô lámpát, sebességszabályozó berendezést és hosszú tengelyáttételt tartalmaz. Start-stop rendszer. Amikor a vezetô a jármûvet teljesen lefékezte, üresbe tette, és felengedte a tengelykapcsolópedált, az aktivált rendszer automatikusan kikapcsolja a motort. A mûszerfalon ekkor kigyullad az MSSkijelzô. Ha a vezetô rálép a tengelykapcsoló-pedálra, a motor azonnal mûködni kezd. Az üzemanyag- és költségtakarékos start-stop rendszert további innovációkkal kombinálták. Az energiamenedzsment szükség esetén kikapcsolja a használaton kívüli fogyasztókat, hogy megakadályozza a jármû váratlan leállását. Az energiavisszatáplálás közvetlen üzemanyagmegtakarítást eredményez speciális akkumulátor-utántöltéssel és a fékezés közbeni energia-visszanyeréssel. E megoldások segítségével a fogyasztás összességében akár 0,3 literrel is csökkenthetô 100 km-en. A BlueMotion technológiával mûködô Crafter. A start-stop rendszer ez esetben kiegészül energiamenedzsmenttel, energia-visszatáplálással és további üzemanyagmegtakarítást szolgáló technológiákkal, mint a hosszú fôáttétel és a sebességszabályozó berendezés (tempomat). Ezek a fogyasztást a motortól függôen akár 0,8 l/100 km-rel is csökkenthetik. Így például a Crafter BMT-vel és 120 kw/163 LE-s motorral átlagosan csak 7,2 l dízelolajat fogyaszt 100 km-en, és jelentôsen kevesebb a CO 2 - kibocsátása (180 g/km). Szériafelszereltség Extrafelszereltség 42 BlueMotion Technológia Az új Crafter Dobozos KO Kombi BU Busz Alváz Platós

Műszaki adatok. Az új Crafter

Műszaki adatok. Az új Crafter Műszaki adatok Az új Crafter Az üzemanyag-fogyasztással és a CO 2-kibocsátással kapcsolatos információkat a Műszaki Adatlap tartalmazza. Nem minden motor-, váltó- és karosszériaforma-kombináció lehetséges.

Részletesebben

Mûszaki adatok áttekintése.

Mûszaki adatok áttekintése. Mûszaki adatok áttekintése. Dízelmotorok 2,5 l TDI motor (65 kw) 1 2,5 l TDI motor (80 kw) 1 Keverékképzés/Befecskendezés Common-rail közvetlen befecskendezés Common-rail közvetlen befecskendezés Hengerek

Részletesebben

Haszonjárművek. 965.1191.07.16 Változtatások joga fenntartva. Kiadás: 2009. november. www.vwh.hu. Az Ön Volkswagen haszonjármű márkakereskedője:

Haszonjárművek. 965.1191.07.16 Változtatások joga fenntartva. Kiadás: 2009. november. www.vwh.hu. Az Ön Volkswagen haszonjármű márkakereskedője: Haszonjárművek A Transporter A Transporter 965.1191.07.16 Változtatások joga fenntartva. Kiadás: 2009. november www.vwh.hu Az Ön Volkswagen haszonjármű márkakereskedője: Ha minden esre van szüksége: A

Részletesebben

Műszaki adatok Érvényes a 2013. modellévre. Haszonjárművek. Az Amarok

Műszaki adatok Érvényes a 2013. modellévre. Haszonjárművek. Az Amarok Műszaki adatok Érvényes a 2013. modellévre Haszonjárművek Az Amarok Az ebben a kiadványban feltüntetett műszaki adatok információkat tartalmaznak az üzemanyag-fogyasztásról és a CO 2 -kibocsátásról. Nem

Részletesebben

Műszaki leírás/adatlap. 1. rész

Műszaki leírás/adatlap. 1. rész Műszaki leírás/adatlap Adásvételi szerződés keretében személygépjármű beszerzés az Országos Vízügyi Főigazgatóság részére tárgyú közbeszerzési eljárás 1. rész 1 db szolgálati használatra szánt, önálló

Részletesebben

KÜLÖNLEGES AJÁNLATUNK CÉGES ÜGYFELEINK RÉSZÉRE

KÜLÖNLEGES AJÁNLATUNK CÉGES ÜGYFELEINK RÉSZÉRE MÉGANE EXPRESSION KÜLÖNLEGES AJÁNLATUNK CÉGES ÜGYFELEINK RÉSZÉRE O OÚj Energy 1,2 TCe 115 LE motor Stop&Start rendszerrel OOFlottakedvezmény már egy autó vásárlásakor is O OGazdag felszereltség: Kétzónás

Részletesebben

TWINGO AKTUÁLIS AKCIÓ. FELSZERELTSÉG MOTOR LISTAÁR Dynamique 1,2 16V 55 kw / 75 LE 2 790 000 1,2 16V 55 kw / 75 LE Quickshift*** 3 040 000

TWINGO AKTUÁLIS AKCIÓ. FELSZERELTSÉG MOTOR LISTAÁR Dynamique 1,2 16V 55 kw / 75 LE 2 790 000 1,2 16V 55 kw / 75 LE Quickshift*** 3 040 000 TWINGO AKTUÁLIS AKCIÓ OOAlakítsd a stílusod szerint! Válassz az egyéniségedhez illő színt és akár felnit is! FELSZERELTSÉG MOTOR LISTAÁR 1,2 16V 55 kw / 75 LE 2 790 000 1,2 16V 55 kw / 75 LE Quickshift***

Részletesebben

A Crafter. Haszonjárművek

A Crafter. Haszonjárművek A Crafter Haszonjárművek nagy feladatokra született: A Crafter. Ön úgy ismeri a Craftert, mint az egyik legnagyobb és legsokoldalúbb haszonjármûvet. Fedezze most fel az egyik legtakarékosabb, legerőteljesebb

Részletesebben

Műszaki adatok. A Transporter

Műszaki adatok. A Transporter Műszaki adatok A Transporter A kiadványban feltüntetett műszaki adatok információkat tartalmaznak az üzemanyag-fogyasztásról és a CO 2-kibocsátásról. Nem minden motor, váltó és karosszéria kombinálható

Részletesebben

Motor/Felszereltség lista

Motor/Felszereltség lista Motor/Felszereltség lista 1 Benzin Motor 1.4 TWINPORT ECOTEC 66 kw/90 LE 1.4 TWINPORT ECOTEC 66 kw/90 LE 1.8 ECOTEC 92 kw/125 LE TwinTop Váltómű 5fokozatú kézi 4 657 000 4 877 000 5fokozatú Easytronic

Részletesebben

Új Hyundai H350 3 év kilométerkorlátozás nélküli garanciával!

Új Hyundai H350 3 év kilométerkorlátozás nélküli garanciával! Új Hyundai H350 3 év kilométerkorlátozás nélküli garanciával! Karosszéria Teljesítmény / Hajtás Listaár (nettó) Listaár (bruttó) ECO 2.5 CRDi LP 5,7m Alváz (CAB) 150 LE / Hátsókerék 6 299 000 7 999 730

Részletesebben

Felszereltség Suzuki Swift

Felszereltség Suzuki Swift 1.2L 1.2L 1.L 5 5 Sebességváltó / / FUTÓMŰ Abroncsok és keréktárcsák 175/65R15 + acél keréktárcsa (teljes méretű dísztárcsával) 185/55R16 + könnyűfém keréktárcsa S S - S - S - Defektjavító készlet KÜLSŐ

Részletesebben

FURgon Már nettó 3 590 000 Ft-tól (bruttó 4 559 300 Ft)

FURgon Már nettó 3 590 000 Ft-tól (bruttó 4 559 300 Ft) FURgon Már nettó 3 590 000 Ft-tól (bruttó 4 559 300 Ft) AKTUÁLIS AKCIÓ OOFlottakedvezmény már egy autó vásárlása esetén OORenault Crédit Prémium finanszírozás esetén nettó 200 000 Ft plusz kedvezmény OOAz

Részletesebben

1,33 literes Dual VVT-i 1NR-FE 6 M/T Stop & Start rendszerrel. Kombinált (liter/100 km) 5,5 4,5 4,9. Városi (liter/100 km) 6,6 5,3 5,8

1,33 literes Dual VVT-i 1NR-FE 6 M/T Stop & Start rendszerrel. Kombinált (liter/100 km) 5,5 4,5 4,9. Városi (liter/100 km) 6,6 5,3 5,8 Urban Cruiser Műszaki adatok KÖRNYEZETI TELJESÍTMÉNY 6 M/T Stop & Start rendszerrel Fogyasztás (utoljára a 2004/3 rendelettel módosított 80/1268 EU direktíva alapján) Kombinált (liter/100 km) 5,5 4,5 4,9

Részletesebben

Magyarország-Budapest: Gépjárművek 2015/S 159-291860. (Kiegészítés az Európai Unió Hivatalos Lapjához, 30.6.2015, 2015/S 123-224876)

Magyarország-Budapest: Gépjárművek 2015/S 159-291860. (Kiegészítés az Európai Unió Hivatalos Lapjához, 30.6.2015, 2015/S 123-224876) 1/13 Ez a hirdetmény a TED weboldalán: http://ted.europa.eu/udl?uri=ted:notice:291860-2015:text:hu:html Magyarország-Budapest: Gépjárművek 2015/S 159-291860 Országos Vízügyi Főigazgatóság, AK08474, Márvány

Részletesebben

OPEL MOVANO Személyszállítók

OPEL MOVANO Személyszállítók OPEL MOVANO Személyszállítók Opel Movano Kombi és Busz. A legértékesebb rakomány szállítására. Kicsik és nagyok, öregek és fiatalok, sportcsapatok és szállodai vendégek, diákok és projektcsapatok bárkiről

Részletesebben

Műszaki adatok Érvényes a 2016-os modellévre vonatkozó modellekre. Az új Transporter. Haszonjárművek

Műszaki adatok Érvényes a 2016-os modellévre vonatkozó modellekre. Az új Transporter. Haszonjárművek Műszaki adatok Érvényes a 2016-os modellévre vonatkozó modellekre Az új Transporter Haszonjárművek Euro 5 plus motorok. 2,0 l TDI-motor (62 kw/84 LE) 2,0 l TDI-motor (75 kw/102 LE) Motortípus/Hengerek

Részletesebben

FORD KA. Petrányi - Autó Kft. Hivatalos Ford márkakereskedés

FORD KA. Petrányi - Autó Kft. Hivatalos Ford márkakereskedés Petrányi - Autó Kft. Hivatalos Ford márkakereskedés 1106 Budapest, Kerepesi út 105. Tel.: 260-5050/215, Fax: 262-4736 1195 Budapest, Üllői út 309. Tel.: 281-8000/215, Fax: 281-2981 1112 Budapest Budaörsi

Részletesebben

Összefoglalás Gratulálunk az új Mazda CX-5 összeállításához! Íme, egy összefoglaló az alapjellemzőkről és az Ön által kiválasztott kiegészítőkről.

Összefoglalás Gratulálunk az új Mazda CX-5 összeállításához! Íme, egy összefoglaló az alapjellemzőkről és az Ön által kiválasztott kiegészítőkről. Összefoglalás Gratulálunk az új Mazda CX-5 összeállításához! Íme, egy összefoglaló az alapjellemzőkről és az Ön által kiválasztott kiegészítőkről. Mazda CX5 12,606,900.00HUF Külső tulajdonságok Dátum 2019.

Részletesebben

Sebességváltás 5MT 5MT 4AT 5MT Modell JLX JLX JLX MODE3

Sebességváltás 5MT 5MT 4AT 5MT Modell JLX JLX JLX MODE3 BENZIN Sebességváltás 5 5 4 5 FUTÓMŰ Abroncsok és keréktárcsák Pótkerék és keréktárcsa Pótkerék fedő (lemez tipusú) 205/70R15 + acél keréktárcsa 205/70R15 + acél keréktárcsa (*1) (*1) (*1) (*1) 205/70R15

Részletesebben

Petrányi - Autó Kft. Hivatalos Ford márkakereskedés

Petrányi - Autó Kft. Hivatalos Ford márkakereskedés Petrányi - Autó Kft. Hivatalos Ford márkakereskedés 1106 Budapest, Kerepesi út 105. Tel.: 260-5050/215, Fax: 262-4736 1195 Budapest, Üllői út 309. Tel.: 281-8000/215, Fax: 281-2981 1112 Budapest Budaörsi

Részletesebben

Árajánlat. Ajánlatkérő neve: Ajánlatkérő címe: Ajánlattevő neve: Ajánlattevő címe: Ajánlattevő adószáma: Mennyiség, mennyiségi egység:

Árajánlat. Ajánlatkérő neve: Ajánlatkérő címe: Ajánlattevő neve: Ajánlattevő címe: Ajánlattevő adószáma: Mennyiség, mennyiségi egység: Árajánlat minta Árajánlat Ajánlatkérő neve: Ajánlatkérő címe: Ajánlattevő neve: Ajánlattevő címe: Ajánlattevő adószáma: Ajánlat tárgya: Mennyiség, mennyiségi egység: Gépjármű pontos megnevezése: M1 mikrobusz

Részletesebben

Ismerje meg az új Safari érzést

Ismerje meg az új Safari érzést Ismerje meg az új Safari érzést Üljön be egy új TATA SAFARI-ba, ahol otthonos világ fogadja. Ragadja meg a kormányt, indítson, tegyen meg több száz km-es távolságot. Autópályán, hegyen-völgyön, földutakon,

Részletesebben

Fiat Doblò Cargo árlista

Fiat Doblò Cargo árlista Fiat Doblò Cargo árlista Modell Sincomkód Kivitel Nyomaték Üzemanyag Hengerûrtart. Teljesítmény Teherbírás Tengelytáv cm 3 kw/le Nm kg mm Nettó ár Bruttó ár Doblò Cargo 1.4 16V E6 263.11A.0 zárt furgon

Részletesebben

EZ NEM CSAK EGY KISHASZONJÁRMŰ, EZ EGY MAN! Az új MAN TGE

EZ NEM CSAK EGY KISHASZONJÁRMŰ, EZ EGY MAN! Az új MAN TGE EZ NEM CSAK EGY KISHASZONJÁRMŰ, EZ EGY MAN! Az új MAN TGE A NAP VÉGÉRE CSAK EGY MERÜL KI: A MUNKAFELADAT Az új MAN TGE valószínűleg sokkal nagyobb haszongépjárműves tapasztalattal rendelkezik, mint bármely

Részletesebben

BOXER zárt furgon. Érvényes: 2011.07.04-től a következő árlista közléséig. Raktérméret. Hasznos teher* (kg) Bruttó ár (Ft) Tengelytáv (mm)

BOXER zárt furgon. Érvényes: 2011.07.04-től a következő árlista közléséig. Raktérméret. Hasznos teher* (kg) Bruttó ár (Ft) Tengelytáv (mm) BOXER zárt furgon Modell Motor (cm 3 ) Gyári típuskód Tengelytáv Össztömeg Raktérméret (m 3 ) Hasznos teher* Nettó ár Bruttó ár ZÁRT FURGON FT 300 L1H1 2.2 HDi 100 2197 2PU91DHDE504A070 3000 3000 8 1155

Részletesebben

ÚJ CITROËN JUMPER Tehergépkocsi

ÚJ CITROËN JUMPER Tehergépkocsi ÚJ CITROËN JUMPER Tehergépkocsi Műszaki jellemzők 2014 új Jumper általános műszaki jellemzők Motor HDi 110 HDi 130 HDi 150 HDi 180 hengerek száma 4 4 4 4 hengerűrtartalom (cm 3 ) 2198 2198 2198 2998 max.

Részletesebben

CITROËN JUMPER Tehergépkocsi

CITROËN JUMPER Tehergépkocsi CITROËN JUMPER Tehergépkocsi Műszaki jellemzők 2013. február Jumper általános műszaki jellemzők Motor HDi 110 HDi 130 HDi 150 HDi 180 hengerek száma 4 4 4 4 hengerűrtartalom (cm 3 ) 2198 2198 2198 2998

Részletesebben

Fiat Fiorino E5+ árlista A Készlet erejéig!

Fiat Fiorino E5+ árlista A Készlet erejéig! Fiat Fiorino E5+ árlista A Készlet erejéig! Sincom-kód: Kivitel: Hengerûrtartalom (cm 3 ): Teljesítmény (kw/le): Nyomaték (Nm): Üzemanyag: Fogyasztás (l/100 km, városi/városon kívüli/vegyes) CO 2 -kibocsátás

Részletesebben

1,8 literes VVT-i. e-cvt 15" kerekek. Javasolt üzemanyag 95-ös ólommentes benzin vagy < 95-ös ólommentes benzin vagy <

1,8 literes VVT-i. e-cvt 15 kerekek. Javasolt üzemanyag 95-ös ólommentes benzin vagy < 95-ös ólommentes benzin vagy < Új Prius Műszaki adatok Környezeti teljesítmény 1,8 literes VVT-i 2ZR-FXE e-cvt 15" kerekek 1,8 literes VVT-i 2ZR-FXE e-cvt 17" kerekek Fogyasztás (utoljára az EC 692/2008 rendelettel módosított EC 715/2007

Részletesebben

Fiat Fiorino árlista

Fiat Fiorino árlista Fiat FIORINO 75 LE 75 LE E5 75 LE E5 SX Sincom-kód: Kivitel: Hengerûrtartalom (cm 3 ): Teljesítmény (kw/le): Nyomaték (Nm): Üzemanyag: Fogyasztás (l/100 km, városi/városon kívüli/vegyes)* CO 2 -kibocsátás

Részletesebben

CITROËN JUMPER Tehergépkocsi

CITROËN JUMPER Tehergépkocsi CITROËN JUMPER Tehergépkocsi Műszaki jellemzők 2016 Motor BlueHDi 110 BlueHDi 130 BlueHDi 160 hengerek száma 4 4 4 hengerűrtartalom (cm 3 ) 1997 1997 1997 max. teljesítmény KW / LE (ford./perc) 81 / 110

Részletesebben

Petrányi - Autó Kft. Hivatalos Ford márkakereskedés

Petrányi - Autó Kft. Hivatalos Ford márkakereskedés Petrányi Autó Kft. Hivatalos Ford márkakereskedés 1106 Budapest, Kerepesi út 105. Tel.: 2605050/215, Fax: 2624736 1195 Budapest, Üllői út 309. Tel.: 2818000/215, Fax: 2812981 1112 Budapest Budaörsi út

Részletesebben

ÚJ Fiat Doblò Cargo árlista

ÚJ Fiat Doblò Cargo árlista ÚJ Fiat árlista Modell Sincomkód Kivitel Nyomaték Üzemanyag Hengerûrtart. Teljesítmény Teherbírás Tengelytáv cm 3 kw/le Nm kg mm Nettó ár Bruttó ár Új 1.4 16V 263.111.0 zárt furgon benzin 1368 70/95 127

Részletesebben

Suzuki Grand Vitara Felszereltség 5 ajtó

Suzuki Grand Vitara Felszereltség 5 ajtó Suzuki Grand Vitara Felszereltség 5 ajtó A gyártó bármikor megváltoztathatja a műszaki adatokat, a felszereltséget, az opciókat, az árakat és a színeket, ezért pontosabb felvilágosítás érdekében kérjük,

Részletesebben

ÚJ Fiat Doblò Cargo árlista

ÚJ Fiat Doblò Cargo árlista ÚJ Fiat Doblò Cargo árlista Modell Sincomkód Kivitel Nyomaték Üzemanyag Hengerûrtart. Teljesítmény Teherbírás Tengelytáv cm 3 kw/le Nm kg mm Nettó ár Bruttó ár Új Doblò Cargo 1.4 16V E6 263.11A.1 zárt

Részletesebben

Négy modellsorral az élen.

Négy modellsorral az élen. A modellpaletta Négy modellsorral az élen. A Volkswagen Haszonjárműveket ugyanolyan sokféleség jellemzi, mint a munkanapok kihívásait. Ami valamennyi modellre egyaránt érvényes: kitűnő segítőtársak üzleti

Részletesebben

Astravan. Van. Astravan. Dízel. 1.7 CDTI ECOTEC 81 kw / 110 LE 1.7 CDTI ECOTEC 92 kw / 125 LE. 6-fokozatú kézi. 6-fokozatú kézi

Astravan. Van. Astravan. Dízel. 1.7 CDTI ECOTEC 81 kw / 110 LE 1.7 CDTI ECOTEC 92 kw / 125 LE. 6-fokozatú kézi. 6-fokozatú kézi Opel 1 81 kw / 11 LE 92 kw / 125 LE Motor Váltómű 6-fokozatú kézi 6-fokozatú kézi 5 19 5 27 Rendelhető felszerelések 2 Világítás Csomag Dupla első olvasólámpák Könnyített rossz út csomag Kilátás és Világítás

Részletesebben

Pakoljon fel mindent, amire szüksége van

Pakoljon fel mindent, amire szüksége van Fiat Ducato Pakoljon fel mindent, amire szüksége van Csomagtartó alumíniumból Ducato rövid változathoz. Magasság: közepes és alacsony. Teherbírás: 100 kg. Cikkszám: 50901488 Csomagtartó alumíniumból* Ducato

Részletesebben

Fiat Punto Van E5+ árlista

Fiat Punto Van E5+ árlista Fiat Punto Van E5+ árlista Fiat Punto Van Sincom-kód: Kivitel: Hengerûrtartalom (cm 3 ): Teljesítmény (kw/le): Nyomaték (Nm): Üzemanyag: Fogyasztás (l/100 km, városi/városon kívüli/vegyes)* CO 2 -kibocsátás

Részletesebben

Fiat Doblò Cargo E5+ árlista

Fiat Doblò Cargo E5+ árlista E5+ árlista Sincomkód Kivitel Nyomaték Üzemanyag Hengerûrtart. Teljesítmény Teherbírás Tengelytáv cm 3 kw/le Nm kg mm Nettó ár Bruttó ár Doblò Cargo 1.3 Mjet E5+ 263.12D.1 zárt furgon dízel 1248 66/90

Részletesebben

Trend. Titanium nettó bruttó nettó bruttó 1.0l 100 LE M5 FWD 3 769 843 Ft 4 832 700 Ft. - 1.5 TDCi 75 LE M5 FWD 4 048 268 Ft 5 206 300 Ft

Trend. Titanium nettó bruttó nettó bruttó 1.0l 100 LE M5 FWD 3 769 843 Ft 4 832 700 Ft. - 1.5 TDCi 75 LE M5 FWD 4 048 268 Ft 5 206 300 Ft Petrányi - Autó Kft. Hivatalos Ford márkakereskedés 1106 Budapest, Kerepesi út 105. Tel.: 260-5050/215, Fax: 262-4736 1195 Budapest, Üllői út 309. Tel.: 281-8000/215, Fax: 281-2981 1112 Budapest Budaörsi

Részletesebben

Műszaki adatok Érvényes a 2017-es gyártási évre. Golf Alltrack

Műszaki adatok Érvényes a 2017-es gyártási évre. Golf Alltrack Műszaki adatok Érvényes a 2017-es gyártási évre Golf Alltrack Motorok 150 LE (110 kw) TDI 4MOTION BlueMotion Technology 184 LE (135 kw) TDI 4MOTION BlueMotion Technology Motor, sebességváltó Motortípus/szelepek

Részletesebben

Ford Transit Courier. 2015.75-ös modellév Érvényes: 2015. június 1-jei gyártástól A változtatás jogát fenntartjuk! 2015/04.

Ford Transit Courier. 2015.75-ös modellév Érvényes: 2015. június 1-jei gyártástól A változtatás jogát fenntartjuk! 2015/04. Petrányi - Autó Kft. Hivatalos Ford márkakereskedés 1106 Budapest, Kerepesi út 105. Tel.: 260-5050/215, Fax: 262-4736 1195 Budapest, Üllői út 309. Tel.: 281-8000/215, Fax: 281-2981 1112 Budapest Budaörsi

Részletesebben

Felszereltség Suzuki Swift Sport

Felszereltség Suzuki Swift Sport uzuki wift port ebességváltó PORT FUTÓMŰ Abroncsok és keréktárcsák Defektjavító készlet 175/65R15 + acél keréktárcsa (teljes méretű dísztárcsával) 185/55R16 + könnyűfém keréktárcsa 195/45R17 + könnyűfém

Részletesebben

ADAM. Általános tulajdonságok Karosszéria. 3-ajtós / / 1464

ADAM. Általános tulajdonságok Karosszéria. 3-ajtós / / 1464 Opel műszaki adatok ADAM Magasság (mm) Hosszúság (mm) Tengelytáv (mm) Szélesség (külső tükrökkel/nélkül) (mm) Nyomtáv (elöl/hátul) (mm) Általános tulajdonságok Karosszéria -ajtós 1484 698 211 1966 / 1720

Részletesebben

ADAM ADAM ROCKS

ADAM ADAM ROCKS Opel műszaki adatok ADAM Általános tulajdonságok Általános tulajdonságok Karosszéria ADAM ADAM ROCKS Csomagtartó méretek (ECIE/GM)(mm) ADAM Magasság (mm) 1484 149 Hossz előrehajtott hátsó üléssel 1041

Részletesebben

Fiat Doblò Panoráma 3 740 000 Ft-tól*

Fiat Doblò Panoráma 3 740 000 Ft-tól* Fiat Doblò Panoráma 3 740 000 Ft-tól* Modell Teljesítmény (kw/le) Bruttó eladási ár Akciós ár Új Doblò Panoráma Active 1.4 70/95 4 200 000 3 740 000 Új Doblò Panoráma Active 66/90 5 150 000 4 590 000 Új

Részletesebben

Fiat Qubo 2 760 000 Ft-tól*

Fiat Qubo 2 760 000 Ft-tól* Fiat Qubo 2 760 000 Ft-tól* Modell Teljesítmény (kw/le) Bruttó eladási ár Akciós ár Akciós ár Fiat Top finanszírozással** Qubo 1.4 8V Active 54/73 3 430 000 2 960 000 2 760 000 Qubo Active 4 180 000 3

Részletesebben

Műszaki adatok Érvényes a 2016-os gyártási évre. up!

Műszaki adatok Érvényes a 2016-os gyártási évre. up! Műszaki adatok Érvényes a 2016-os gyártási évre up! Motorok BlueMotion Technology 75 LE (55 kw) BlueMotion Technology 90 LE (66 kw) TSI Motor, sebességváltó Motortípus/szelepek hengerenként 3 hengeres

Részletesebben

CITROËN JUMPER Tehergépkocsi

CITROËN JUMPER Tehergépkocsi CITROËN JUMPER Tehergépkocsi Műszaki jellemzők 2017 Motor BlueHDi 110 BlueHDi 130 BlueHDi 160 hengerek száma 4 4 4 hengerűrtartalom (cm 3 ) 1997 1997 1997 max. teljesítmény KW / LE (ford./perc) 81 / 110

Részletesebben

Műszaki leírás/adatlap. 2. rész

Műszaki leírás/adatlap. 2. rész Műszaki leírás/adatlap Adásvételi szerződés keretében személygépjármű beszerzés az Országos Vízügyi Főigazgatóság részére tárgyú közbeszerzési eljárás 2. rész 2 db egyterű 1. kategóriába tartozó, 80-129

Részletesebben

Személyre szabott megoldások

Személyre szabott megoldások Voyager Személyre szabott megoldások KÖNNYŰFÉM KERÉKTÁRCSA SZETT 17 Gumiabroncsa: 225/65 - R17. Szett elemei: 4 db felni cikkszám: K82212937 4 db felniközép cikkszám: K1XH44SZ7AA. Eredeti kerékrögzítő

Részletesebben

OPEL MOVANO Fülkés alvázak és egyedi gépjárművek

OPEL MOVANO Fülkés alvázak és egyedi gépjárművek OPEL MOVANO Fülkés alvázak és egyedi gépjárművek Opel Movano. Nem ismer lehetetlent. A logisztikai feladatok sikere az átgondolt irányítás és a megbízható munkaerő mellett függ a az adott célra használt

Részletesebben

Fiat Qubo 3 150 000 Ft-tól*

Fiat Qubo 3 150 000 Ft-tól* Fiat Qubo 3 150 000 Ft-tól* Modell Teljesítmény (kw/le) Bruttó eladási ár Akciós ár Qubo 1.4 8V Active 54/73 3 530 000 3 150 000 Qubo Active 4 250 000 3 770 000 Qubo 1.4 8V 54/73 3 800 000 3 390 000 Qubo

Részletesebben

A bemutatott típus egy Jazz 1.3 i-vtec Elegance Sunset Orange színváltozatban, 16" könnyűfém kerekekkel és választható Honda CONNECT rendszerrel,

A bemutatott típus egy Jazz 1.3 i-vtec Elegance Sunset Orange színváltozatban, 16 könnyűfém kerekekkel és választható Honda CONNECT rendszerrel, ÚJ JAZZ A bemutatott típus egy Jazz 1.3 i-vtec Elegance Sunset Orange színváltozatban, 16" könnyűfém kerekekkel és választható Honda CONNECT rendszerrel, Garmin Navigation szolgáltatással kiegészítve.

Részletesebben

+ megtakarítás + technológia + teherbírás

+ megtakarítás + technológia + teherbírás ÚJ DOBLÒ CARGO MOST MÉG TÖBB LEHETőSÉG A VÁLLALKOZÁSÁBAN Nagyobb méret, fejlettebb technológia, gazdaságosabb üzemeltetés. Ez az Új Doblò Cargo. A maximális teljesítmény és funkcionalitás jegyében tervezték,

Részletesebben

Fiat Doblò Panoráma árlista

Fiat Doblò Panoráma árlista Sincom kód: 152.71A.1 152.71P.1 152.76A.1 152.76B.1 152.76P.1 Hengerûrtartalom (cm 3 ) 1368 1598 1368 1368 1598 Teljesítmény (kw/le) 70/95 70/95 70/95 88/120 70/95 Üzemanyag benzin dízel benzin benzin

Részletesebben

Petrányi - Autó Kft. Hivatalos Ford márkakereskedés

Petrányi - Autó Kft. Hivatalos Ford márkakereskedés Petrányi Autó Kft. Hivatalos Ford márkakereskedés 1106 Budapest, Kerepesi út 105. Tel.: 2605050/215, Fax: 2624736 1195 Budapest, Üllői út 309. Tel.: 2818000/215, Fax: 2812981 1112 Budapest Budaörsi út

Részletesebben

Fiat Fiorino E6D árlista

Fiat Fiorino E6D árlista Fiat Fiorino E6D árlista Sincom-kód: Kivitel: Hengerûrtartalom (cm 3 ): Teljesítmény (kw/le): Nyomaték (Nm): Üzemanyag: Fogyasztás (l/100 km, városi/városon kívüli/vegyes) CO 2 -kibocsátás (g/km, vegyes)

Részletesebben

Műszaki adatok Érvényes a 2015. gyártási évre. Az új Jetta. Das Auto.

Műszaki adatok Érvényes a 2015. gyártási évre. Az új Jetta. Das Auto. Műszaki adatok Érvényes a 2015. gyártási évre Az új Jetta Das Auto. Motorok 105 LE (77 kw) TSI Motor, sebességváltó Motortípus/szelepek hengerenként 4 hengeres benzinmotor/2 Befecskendezés/feltöltés Közvetlen

Részletesebben

RENAULT CAPTUR GYÁRI TARTOZÉKOK

RENAULT CAPTUR GYÁRI TARTOZÉKOK RENAULT CAPTUR GYÁR TARTOZÉKOK TARTOZÉKOK RENAULT CAPTUR DZÁJN KÉNYELEM BZTONSÁG RENAULT TARTOZÉKOK Bármilyen stílushoz igazodik. Javítja a jármű kihasználhatóságát és növeli annak értékét. A szabványokat

Részletesebben

Műszaki adatok Érvényes a 2016-os gyártási évre. Az új Polo. Das Auto.

Műszaki adatok Érvényes a 2016-os gyártási évre. Az új Polo. Das Auto. Műszaki adatok Érvényes a 2016-os gyártási évre Az új Polo Das Auto. Motorok BlueMotion Technology 90 LE (66 kw BlueMotion Technology 110 LE (81 kw) TSI Motor, sebességváltó Motortípus/szelepek hengerenként

Részletesebben

GD Dollies Műszaki leírás

GD Dollies Műszaki leírás GD Dollies Műszaki leírás A szállítóeszköz elektromos működtetésű, rádiós távvezérlésű két kocsiból álló egység, mely páros és szóló üzemmódban egyaránt használható. Elsősorban beltéri ill. üzemi területen

Részletesebben

Térképezze fel a város határait.

Térképezze fel a város határait. Opel Antara Térképezze fel a város határait. Az Opel Antarában a kemény és tökéletes külső kényelmes és változatos belsővel párosul. Mindegy hová megy, magabiztosan és stílusosan fog érkezni. Fedezze

Részletesebben

Zánka Község Önkormányzata 8251 Zánka, Fő utca 29. Filep Miklós Úr részére

Zánka Község Önkormányzata 8251 Zánka, Fő utca 29. Filep Miklós Úr részére Császár Autószerviz Kft. Központ: 8500 Pápa, Külső Veszprémi út 49. Fióktelepek: 8200 Veszprém, Mártírok út 7. 2800 Tatabánya, Bárdos L út 1 8900 Zalaegerszeg Sport út 1 Adószám:11331333-2-19 Zánka Község

Részletesebben

ÚJ RENAULT TWINGO GYÁRI TARTOZÉKOK

ÚJ RENAULT TWINGO GYÁRI TARTOZÉKOK ÚJ RENAULT TWINGO GYÁRI TARTOZÉKOK TARTOZÉKOK I ÚJ RENAULT TWINGO DIZÁJN KÉNYELEM BIZTONSÁG RENAULT TARTOZÉKOK Bármilyen stílushoz és személyiséghez igazodik. Javítja a jármű praktikus kihasználhatóságát,

Részletesebben

Opel Corsavan. Van 3-ajtós. Váltómű. 1.0 TWINPORT ECOTEC 2 935 000 5-fokozatú kézi 48 kw/65 LE 2 311 024 1.2 TWINPORT ECOTEC 3 085 000

Opel Corsavan. Van 3-ajtós. Váltómű. 1.0 TWINPORT ECOTEC 2 935 000 5-fokozatú kézi 48 kw/65 LE 2 311 024 1.2 TWINPORT ECOTEC 3 085 000 Opel Corsavan Opel Corsavan 1 Benzin 3ajtós Váltómű 1. TWINPORT ECOTEC 2 935 48 kw/65 LE 2 311 24 1.2 TWINPORT ECOTEC 3 85 51 kw/7 LE 2 429 134 1.2 TWINPORT ECOTEC 3 315 5fokozatú Easytronic 63 kw/85 LE

Részletesebben

ismerd meg az autód A megrendelés adatai: A megrendelés idöp.: Megrendelö: Lízingcsoport: Gazdacég: Ügyletazonosító: Költséget fizeti: Rendszám:

ismerd meg az autód A megrendelés adatai: A megrendelés idöp.: Megrendelö: Lízingcsoport: Gazdacég: Ügyletazonosító: Költséget fizeti: Rendszám: A megrendelés adatai: A megrendelés idöp.: Megrendelö: Lízingcsoport: Gazdacég: Ügyletazonosító: Költséget fizeti: Rendszám: Alvázszám: Eurotax: Márka: Típus: Gépjármü bruttó eladási ára: Eredetiségvizsgálat:

Részletesebben

Motor A 200 CDI Limuzin

Motor A 200 CDI Limuzin Illusztráció Illusztráció Összefoglalás Motor A 200 CDI Limuzin Design-változat "Style" kivitel Egyedi modellek & csomagok Szín Déltengerkék metálfényezés Kerék Könnyűfém keréktárcsák (4x) 5-duplaküllős

Részletesebben

Fiat Doblò Panoráma 3 590 000 Ft-tól*

Fiat Doblò Panoráma 3 590 000 Ft-tól* 3 590 000 Ft-tól* Modell Teljesítmény (kw/le) Bruttó eladási ár Akciós ár Doblò Panoráma Active 1.4 70/95 4 220 000 3 590 000 Doblò Panoráma Active 66/90 5 140 000 4 480 000 Doblò Panoráma 1.4 70/95 4

Részletesebben

Automata világításvezérlés - - - -

Automata világításvezérlés - - - - Swift Motor Benzin Benzin Diesel 1.2L 1.2L 1.3L Ajtók száma 3 és 5 5 3 és 5 Hajtás 2WD 4WD 2WD Sebességváltó 5MT 5MT/4AT 5MT/4AT 5MT 5MT Felszereltség GC GLX GS GLX GLX Futómű Abroncsok és keréktárcsák

Részletesebben

Ford Transit Áruszállítók (N1) és Kombik (M1)

Ford Transit Áruszállítók (N1) és Kombik (M1) Ford Transit Áruszállítók (N1) és k (M1) 2015ös modellév Érvényes: 2014. szeptember 18ai gyártástól Áruszállítók (N1) Tengelytáv 1.0/290 1.1/310 1.3 /330 1.4/350 1.1/310 1.3/330 1.4/350 Motor nettó bruttó

Részletesebben

EGY SZEMÉLYAUTÓ MOZGÉKONYSÁGA, EGY TEHERAUTÓ MUNKABÍRÁSA.

EGY SZEMÉLYAUTÓ MOZGÉKONYSÁGA, EGY TEHERAUTÓ MUNKABÍRÁSA. ÚJ OPEL CORSAVAN EGY SZEMÉLYAUTÓ MOZGÉKONYSÁGA, EGY TEHERAUTÓ MUNKABÍRÁSA. TELE PRAKTIKUS RÉSZLETEKKEL Az új Opel Corsavan leteszi üzletének névjegyét! Sportos formájával és tágas utasterével ideális

Részletesebben

RENAULT MEGANE GYÁRI TARTOZÉKOK

RENAULT MEGANE GYÁRI TARTOZÉKOK RENAULT MEGANE GYÁRI TARTOZÉKOK TARTOZÉKOK I ÚJ RENAULT MEGANE DIZÁJN KÉNYELEM BIZTONSÁG RENAULT TARTOZÉKOK Bármilyen stílushoz igazodik. Javítja a jármű kihasználhatóságát és növeli annak értékét. A szabványokat

Részletesebben

Fiat Doblò Cargo E6 árlista

Fiat Doblò Cargo E6 árlista E6 árlista Sincomkód Kivitel Üzemanyag Hengerûrtart. Teljesítmény Nyomaték Teherbírás Tengelytáv cm 3 kw/le Nm kg mm Nettó ár Bruttó ár Doblò Cargo 1.4 16V E6 263.11A.1 zárt furgon benzin 1368 70/95 127

Részletesebben

Fiat Doblò Panoráma 3 420 000 Ft-tól*

Fiat Doblò Panoráma 3 420 000 Ft-tól* Fiat Doblò Panoráma 3 420 000 Ft-tól* Modell Teljesítmény (kw/le) Bruttó eladási ár Akciós ár Akciós ár Fiat Top finanszírozással** Doblò Panoráma Active 1.4 70/95 4 100 000 3 620 000 3 420 000 Doblò Panoráma

Részletesebben

Fiat Doblò Cargo E6 árlista

Fiat Doblò Cargo E6 árlista Fiat Doblò Cargo E6 árlista Fiat Doblò Cargo Sincomkód Kivitel Üzemanyag Hengerûrtart. Teljesítmény Nyomaték Teherbírás Tengelytáv cm 3 kw/le Nm kg mm Nettó ár Bruttó ár Doblò Cargo 1.4 16V E6 263.11A.1

Részletesebben

Fiat 500L Living árlista

Fiat 500L Living árlista 1.4 16V 1.4 T-Jet MTA Sincom kód: 351.24A.2 351.24J.2 351.24M.2 351.24T.2 351.24V.2 Hengerûrtartalom (ccm) 875 1368 1368 1248 1248 Teljesítmény (kw/le) 77/105 70/95 88/120 70/95 70/95 Üzemanyag benzin

Részletesebben

Petrányi - Autó Kft. Hivatalos Ford márkakereskedés

Petrányi - Autó Kft. Hivatalos Ford márkakereskedés Petrányi - Autó Kft. Hivatalos Ford márkakereskedés 1106 Budapest, Kerepesi út 105. Tel.: 260-5050/215, Fax: 262-4736 1195 Budapest, Üllői út 309. Tel.: 281-8000/215, Fax: 281-2981 1112 Budapest Budaörsi

Részletesebben

Fiat Doblò Cargo E6 árlista

Fiat Doblò Cargo E6 árlista Fiat Doblò Cargo E6 árlista Fiat Doblò Cargo Sincomkód Kivitel Üzemanyag Hengerûrtart. Teljesítmény Nyomaték Teherbírás Tengelytáv cm 3 kw/le Nm kg mm Nettó ár Bruttó ár Doblò Cargo 1.4 16V E6 263.11A.1

Részletesebben

TARTOZÉKOK I AZ ÚJ DACIA SANDERO ÉS SANDERO STEPWAY

TARTOZÉKOK I AZ ÚJ DACIA SANDERO ÉS SANDERO STEPWAY Dacia Sandero és Sandero Stepway Gyári tartozékok TARTOZÉKOK I AZ ÚJ DACIA SANDERO ÉS SANDERO STEPWAY Minden, amire szüksége lehet a hosszan tartó védelemhez és a maximális kényelemhez. Egyszerűen nagyszerű

Részletesebben

A Suzuki Környezeti Koncepciója

A Suzuki Környezeti Koncepciója A Suzuki Környezeti Koncepciója Környezeti filozófiánknak megfelelően azon dolgozunk, hogy csökkentsük termékeink környezetünket terhelő hatását, valamint kutatási és fejlesztési tevékenységet végzünk

Részletesebben

Terhelhetôség. Tengelytáv

Terhelhetôség. Tengelytáv Fiat Talento furgon Verzió Térfogat Sincomkód Terhelhetôség Tengelytáv Hengerûrtartalom Teljesítmény Nyomaték Nettó ár Bruttó ár m 3 kg mm cm 3 kw/le Nm Ft Ft Új Talento 2.7t 1.6Mjet 95LE L1H1 E6 296.11A.0

Részletesebben

Fiat 500L klímával 3 990 000 Ft-tól*

Fiat 500L klímával 3 990 000 Ft-tól* Fiat 500L klímával 3 990 000 Ft-tól* Modell Teljesítmény (kw/le) Bruttó eladási ár 500L 1.4 16V Pop 70/95 4 400 000 500L 1.4 16V PopStar 70/95 4 850 000 500L PopStar 62/85 5 600 000 500L 0.9 TwinAir T

Részletesebben

Fiat Doblò Panoráma árlista

Fiat Doblò Panoráma árlista Sincom kód: 152.71A.1 152.71P.1 152.76A.1 152.76B.1 152.76P.1 Hengerûrtartalom (cm 3 ) 1368 1598 1368 1368 1598 Teljesítmény (kw/le) 70/95 70/95 70/95 88/120 70/95 Üzemanyag benzin dízel benzin benzin

Részletesebben

Petrányi - Autó Kft. Hivatalos Ford márkakereskedés

Petrányi - Autó Kft. Hivatalos Ford márkakereskedés Petrányi - Autó Kft. Hivatalos Ford márkakereskedés 1106 Budapest, Kerepesi út 105. Tel.: 260-5050/215, Fax: 262-4736 1195 Budapest, Üllői út 309. Tel.: 281-8000/215, Fax: 281-2981 1112 Budapest Budaörsi

Részletesebben

Fiat 500L Living árlista

Fiat 500L Living árlista 1.4 16V MTA Sincom kód: 351.24A.0 351.24J.0 351.24M.0 351.24R.0 351.24S.0 Hengerûrtartalom (ccm) 875 1368 1368 1248 1248 Teljesítmény (kw/le) 77/105 70/95 88/120 62/85 62/85 Üzemanyag benzin benzin benzin

Részletesebben

Fiat 500L Living árlista

Fiat 500L Living árlista 1.4 16V 1.4 T-Jet MTA Sincom kód: 351.24A.4 351.24J.4 351.24M.4 351.24T.4 351.24V.4 Hengerûrtartalom (ccm) 875 1368 1368 1248 1248 Teljesítmény (kw/le) 77/105 70/95 88/120 70/95 70/95 Üzemanyag benzin

Részletesebben

Opel Astra Classic III

Opel Astra Classic III Opel Astra Classic III Akár 3 449 Ft-ért Jelenlegi ajánlat: Opel Astra Classic III karosszériával, 1.6 (115 LE) benzinmotorral, klímával és CD lejátszós rádióval akár 3 449 Ft-ért. Opel Astra Classic III

Részletesebben

Fiat grande Punto Van árlista

Fiat grande Punto Van árlista Fiat grande Punto Van árlista Fiat grande Punto Van Sincom-kód: Kivitel: Hengerûrtartalom (cm 3 ): Teljesítmény (kw/le): Nyomaték (Nm): Üzemanyag: Fogyasztás (l/100 km, városi/városon kívüli/vegyes)* CO

Részletesebben

ABLOY AJTÓCSUKÓK- KIVÁLÓ TELJESÍTMÉNY ÉS MEGBÍZHATÓSÁG

ABLOY AJTÓCSUKÓK- KIVÁLÓ TELJESÍTMÉNY ÉS MEGBÍZHATÓSÁG ABLOY AJTÓCSUKÓK- KIVÁLÓ TELJESÍTMÉNY ÉS MEGBÍZHATÓSÁG Az ABLOY magas biztonsági termékeit az egész világon ismerik és elismerik. Széles termékskálánk minden tagja csúcsminôséget képvisel és kiváló teljesítményt

Részletesebben

Műszaki adatok Érvényes a 2018-as modellévre. Transporter. Haszonjárművek

Műszaki adatok Érvényes a 2018-as modellévre. Transporter. Haszonjárművek Műszaki adatok Érvényes a 2018-as modellévre Transporter Haszonjárművek Motorok. 2,0 l TSI motor (110 kw/1 LE) 2,0 l TSI motor (1 kw/204 LE) Motortípus/szelepek hengerenkénti száma 4 hengeres benzinmotor/4

Részletesebben

Fiat 500L Living 4 590 000 Ft-tól*

Fiat 500L Living 4 590 000 Ft-tól* 4 590 000 Ft-tól* Modell Teljesítmény (kw/le) Bruttó eladási ár Akciós ár 500L Living 77/105 5 575 000 4 910 000 500L Living 1.4 16V 70/95 5 275 000 4 590 000 500L Living 88/120 5 775 000 5 090 000 500L

Részletesebben

Renault FLUENCE A valódi limuzin Limited már 3 490 000 Ft-tól*

Renault FLUENCE A valódi limuzin Limited már 3 490 000 Ft-tól* Renault FLUENCE A valódi limuzin Limited már 3 490 000 Ft-tól* Renault FLUENCE A valódi limuzin LISTAÁR Motor Business Limited Intens 1,6 16V 115 4 120 000 4 220 000 4 590 000 dci 95 4 670 000 dci 110

Részletesebben

RENAULT CRÉDIT ENERGY FINANSZÍROZÁSSAL AKÁR 2,99%-OS THM-MEL*

RENAULT CRÉDIT ENERGY FINANSZÍROZÁSSAL AKÁR 2,99%-OS THM-MEL* ÚJ TWINGO RENAULT CRÉDIT ENERGY FINANSZÍROZÁSSAL AKÁR 2,99%-OS THM-MEL* FELSZERELTSÉG MOTOR LISTAÁR Life 1,0 SCe 70 LE 2 590 000 Zen 1,0 SCe 70 LE 2 850 000 Intens 1,0 SCe 70 LE 3 200 000 Energy 0,9 TCe

Részletesebben

Műszaki adatok Érvényes a 2017-es gyártási évre. Golf Sportsvan

Műszaki adatok Érvényes a 2017-es gyártási évre. Golf Sportsvan Műszaki adatok Érvényes a 2017-es gyártási évre Golf Sportsvan Motorok 85 LE (63 kw) TSI 110 LE (81 kw) TSI Motor, sebességváltó Motortípus/szelepek hengerenként 4 hengeres benzinmotor/4 4 hengeres benzinmotor/4

Részletesebben

Fiat Doblò Panoráma árlista

Fiat Doblò Panoráma árlista Sincom kód: 152.71A.1 152.71P.1 152.76A.1 152.76B.1 152.76P.1 Hengerûrtartalom (cm 3 ) 1368 1598 1368 1368 1598 Teljesítmény (kw/le) 70/95 70/95 70/95 88/120 70/95 Üzemanyag benzin dízel benzin benzin

Részletesebben

VOLVO B9L ALFA CIVIS 12 típusú autóbusz részletes műszaki leírása: 12m-es városi, szóló, alacsonypadlós autóbusz [Alváz típusa: B9L]

VOLVO B9L ALFA CIVIS 12 típusú autóbusz részletes műszaki leírása: 12m-es városi, szóló, alacsonypadlós autóbusz [Alváz típusa: B9L] SAJTÓANYAG 2008. március 19-én írta ki a pályázatot a Debreceni Megyei Jogú Város az autóbusz helyi közösségi közlekedés menetrend szerinti személyszállításra. A pályázat kapcsán a DKV Zrt. és az INTER

Részletesebben

PROACE VAN. Toyota Proace Extra garancia km / 5 év ÁR ÉS FELSZERELTSÉGI LISTA 3+2 ÉV GARANCIA A TOYOTA PROACE MODELLEKRE

PROACE VAN. Toyota Proace Extra garancia km / 5 év ÁR ÉS FELSZERELTSÉGI LISTA 3+2 ÉV GARANCIA A TOYOTA PROACE MODELLEKRE PROACE VAN ÁR ÉS FELSZERELTSÉGI LISTA Toyota Proace Extra garancia 1 000 000 km / 5 év 3+2 ÉV GARANCIA A TOYOTA PROACE MODELLEKRE További információ: toyota.hu PROACE VAN PANEL AJTÓ (Ft). Az árlista 2018.

Részletesebben