A Crafter. Haszonjárművek

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "A Crafter. Haszonjárművek"

Átírás

1 A Crafter Haszonjárművek

2 nagy feladatokra született: A Crafter. Ön úgy ismeri a Craftert, mint az egyik legnagyobb és legsokoldalúbb haszonjármûvet. Fedezze most fel az egyik legtakarékosabb, legerőteljesebb és legmegbízhatóbb haszonjármûként is! A Common-Rail motorokkal új mércét állít fel a teljesítményfogyasztás arány tekintetében is. A motorokat különleges igénybevételre fejlesztették ki. Még takarékosabb az extraként kapható BlueMotion technológiával mûködő Crafter, amely akár további 0,6 literrel fogyaszt kevesebbet 100 km-en. A Crafter három súlykategóriában, különböző teherbírású változatokban, három tengelytávval és ötféle kivitelben kapható: Dobozos, Kombi, Platós, Alváz és Busz változatokban. *Az üzemanyag-fogyasztással és a CO 2-kibocsátással kapcsolatos információk a oldalon találhatók.

3 02 A Crafter 38 Külső felszereltség és kerekek 40 Belső felszereltség 45 Motorok, futómű és sebességváltó 46 BlueMotion technológia 47 Biztonság 49 Komfort 51 Klimatizálás 53 Multimédia 54 Volkswagen Eredeti Tartozékok 56 Crafter Kombi ülésváltozatok 58 Fényezések és üléshuzatok 60 Modellprogram 62 Műszaki adatok 68 Garancia4 és Általános tudnivalók

4 Magyarországon egyedülálló teljes körű garancia 4 évre vagy km-ig

5 4 év / km A törvényben meghatározott garanciaidőn túl Ön teljes körû térítésmentes garanciameghosszabbítást kap a négy évre, vagy a kategóriában kiemelkedőnek számító km-es korláttal. Éljen a lehetőséggel, amit a garancia négy évében a Volkswagen Haszonjárművek hozzáértő márkaszervize nyújt Önnek! Természetesen 12 év átrozsdásodás elleni garancia is jár Önnek a Crafterhez. További információk a Garancia 4 szolgáltatásról a 68. oldalon.

6

7

8 Vezető pozícióban ott, ahol ez a leginkább számít: fogyasztás, forgatónyomaték, variálhatóság. A Crafter maximális teljesítményt produ kál minden téren. Akár 400 Nm-es for ga tónyomatékával (120 kw -os motor nál*), ugyanakkor rendkívül alacsony üzemanyag-fogyasztásával új mér cét állít fel kategóriájában. Ezen kívül rövid és hosszú utakon egyaránt modern asszisztens rendszerek segítik Önt, például az opcionálisan rendelhető sebes ség szabályozó berendezés (tempomat) és a szériafelszereltséghez tartozó sebességfokozat-ajánló funkció. A Crafter nagyfokú variálhatósága jóvoltából az Ön lehetőségei szinte korlátlanok: a Dobozos Crafter 17 m 3 -es rakterétől a Crafter Kombi kilenc szemé lyes változatáig számos variáció áll rendel kezésre. A szériafelszereltség részét képező mellékhajtás-előkészítés ideális alapjármûvé teszi a Craftert sokfajta felépítményhez. *Az üzemanyag-fogyasztással és a CO 2-kibocsátással kapcsolatos információk a oldalon találhatók.

9

10 Koncentrált összkerékhajtás úttalan utakra. A Crafter 4MOTION Achleitner összkerékhajtással.

11 Akár rendőrségi vagy tűzoltósági feladatokról, szerviz- vagy ellátási munkákról, akár építőipari cégek vagy speciális munkát végző szakemberek tevékenységéről legyen szó, a 4MOTION Crafter tökéletes megoldás azoknak, akiket munkájuk távoli helyekre szólít. Állandó heavy-duty összkerékhajtását kifejezetten extrém offroad-használatra fejlesztették ki. 120 kw* teljesítményű, rendkívül erős 2,0 literes BiTDI-motorja 400 Nm maximális forgatónyomaték leadására képes. Ez a 6 fokozatú sebességváltóval és a 1:2,5 lassító terepáttétellel kombinálva optimális haladást biztosít. A 4MOTION Crafter így nehéz terepen is biztonságosan és kényelmesen szállít munkatársakat, anyagokat és súlyos gépeket is. *Crafter 35 4MOTION Achleitner összkerékhajtással (Dobozos, Kombi, Platós), 2,0-l-BiTDI-Motor 120 kw, üzemanyag-fogyasztás l/100 km: városon belül 9,2, országúton 7,9, kombinált 8,4. CO 2-kibocsátás g/km: kombinált 221; hatékonysági besorolás E. Crafter (Dobozos, Kombi, Platós), üzemanyag-fogyasztás l/100 km: kombinált 9,4 6,3. CO 2-kibocsátás g/km: kombinált ; hatékonysági besorolás E - B.

12 A vezetőfülke méretét Ön azonnal értékelni fogja. Kiváló minőség több éves használat után is.

13 Nagyvonalúan méretezett, igen strapabíró és még kényelmes is: a Crafter vezetőfülkéje megfelel minden igénynek, amit Ön egy kishaszonjárművel szemben támaszt, beleértve az ergonómiát is. Átdolgozták a két körmûszeres mûszerfalat, a kapcsolókat és kezelőszerveket, melyek egy Volkswagen vezetőfül ké jéhez méltón egyaránt áttekinthetők és komfortosak. A Volkswagen-dizájnt követő váltókar kényelmesen elérhető a kormánykerék mellett. Az ergonómiai szempontok figyelembevételével kialakított ülések, valamint a hatékony motorzaj- és külső zajcsillapítás jóvoltából Ön kevésbé fáradtan érkezik meg úti céljához. A hosszú élettartam jegyében kizárólag igényesen kidolgozott és strapabíró, jó minőségû anyagokat alkalmaznak. Pontosan úgy, ahogy Ön egy Volkswagen haszonjármûtől elvárja.

14 Páratlan variálhatóság és terhelhetőség: akár 17 m 3 befogadóképességű raktér.

15 Aki a Crafter mellett dönt, egyedülálló szállítási lehetőségekre számíthat. A Dobozos változat esetében az akár 17 m 3 -es raktérbe gyorsan és egyszerûen berakodhat a nagyméretû szárnyas ajtók és a kategória legszélesebb tolóajtajának köszönhetően, és a rakomány súlya a korábbinál akár 83 kg-mal is nagyobb lehet. A jól átgondolt rögzítőrendszerhez tartozik például számos széria és opcionális rögzítési lehetőség, melyek biztosítják, hogy minden a helyén maradjon. Ezen kívül több válaszfal-, raktérburkolat és raktérpadló-változat, továbbá sok egyéb megoldás áll rendelkezésére, melyek pótolhatatlanná teszik a Craftert.

16 RENDKÍVÜL KÉNYELMES ülések a tágas belső térben.

17 Elégedett lesz az utastérrel, ahol a legnagyobb kényelem várja, és amelyet kívánsága szerint rendezhet be. A Crafter Kombi üléssorai egyenként kivehetők, így plusz raktér szabadítható fel, anyagok és szerszámok szállítására. A kényelmes kárpitozású üléseket új, klasszikus mintázatú, strapabíró anyagokkal vonták be, szériafelszereltségként a szennyeződésekre nem érzékeny Austin szövettel, kívánságra pedig Timo szövettel vagy könnyen tisztán tartható mûbőrrel. Nem csoda, ha itt mindig szívesen tartózkodik az ember: reggel munkába menet, ebédszünetben, és este, a munkából hazafelé.

18 Tökéletes minden felépítményhez: A Crafter, a korlátlan lehetőségek alapja. Elektronikus kezelőfelület külső használathoz. Mellékhajtásokhoz a szériafelszereltség részeként előkészítve. A kezelőfelület az egyes funkciók, például a mellékhajtás fordulatszámszabályozásának automatizálásáról gondoskodik. A kívánságra kapható kezelőfelületet a felépítmény gyártója egyedileg a kiegészítő funkciók vezérléséhez igazítja. Minden motort gyárilag mellékhajtáselőkészítéssel látnak el, így gond nélkül kombinálhatóak hûtőfolyadékkompresszorral, álló gépkocsinál is üzemelő 230 V-os generátorral vagy mozgás közben használható 14 és 28 V-os generátorral. Extraként a sebes ség váltóhoz is rendelhető mellék hajtás-előkészítés.

19 Csekély önsúly nehéz felépítményekhez. Nehéz felépítményekhez is ideális alap a Crafter. A csekély önsúly jóvoltából nehéz felépítménnyel is megfelelő lesz a teherbírása, a megengedett leg nagyobb össztömeg túllépése nélkül is. Speciális felépítmények a Kombi és a Dobozos változathoz. Mindegy, milyen raktérnagyság és súlykategória mellett dönt, a Crafter megfelelően igazodik hozzá. A Kombiból például teljesen felszerelt tûzoltóautó lehet, a Dobozosból pedig mobil szerelőmûhely. Válogatott felépítménygyártók és jármûátalakítók. További előkészítési lehetőségek felépítménygyártóknak és jármûátalakítóknak. Sokoldalú felépítmények az Alvázhoz és a Platós változathoz. A mentőautótól a hûtőkocsiig, az emelődarutól a vontatójármûig: professzionális partnereink sok testreszabott felépítményt és átalakítási megoldást kínálnak Önnek - természetesen a TÜV által ellenőrzött magas színvonalon. Kívánságra a Craftert már gyárilag sokféleképpen előkészíthetik: emelőhátfalhoz, retarderhez 3 oldalra billenő rakfelülethez, polcozáshoz vagy oldalsó méretjelző lámpákhoz. Raktér világítás, körben elhelyezett pozíció lámpák, süllyesztett plató, hátsó lámpák és további villogók is rendelhetők. Jó választás a Crafter akkor is, ha például aludobozos felépítményre vagy darus multifunkciós platóra van szüksége. A sík, nagy teherbírású alvázkonstrukció a felépítmények egyszerû rögzítését teszi lehetővé.

20 A Crafter. Rendkívül sokféle felépítménnyel és átalakítási lehetőséggel. A Crafter számos felépítménnyel kompatibilis. Neves felépítménygyártókkal és jármûátalakítókkal folytatott szoros együttmûködésünk eredményeként fontos előkészítési lehetőségeket kínálunk. Tehát minden alváz szabványos rögzítőpontokkal van ellátva, melyekhez gyorsan és biztonságosan rögzíthetők a felépítmények. Ezenkívül a futómûvet a mindenkori felépítményhez vagy átalakításhoz igazítjuk. A Crafterhez és a többi Volkswagen haszonjármûhöz csatlakoztatható felépítményekről és átalakítási lehetőségekről kérdezze haszonjármû-értékesítőinket! Hókotró Crafter Crafter Multicab Aludobozos felépítményű Crafter Rakományrögzítős Crafter Tűzoltó Crafter Emelőpódiumos Crafter 20 A Crafter

21 Crafter Busz Szemétszállító Crafter 3 oldali billenőplatósrakodódarus Crafter Erdőgazdasági Crafter Járműszállító Crafter 3 oldali billenőplatós Crafter Crafter (Dobozos, Kombi, Platós), üzemanyag-fogyasztás l/100 km: kombiniált 9,4 6,3. CO 2-kibocsátás g/km: kombinált ; Hatékonysági besorolás E - B. A Crafter 21

22 A Crafter DOBOZOS változatai. 22 A Crafter

23 A haszonjármû, amely igazán nagy tel jesít ményre képes. A három súlykategória (5,0 t megengedett össztömegig), válto zatos teherbíró képessége, három tengelytávja (4 325 mm-ig), valamint négyféle raktér hossza (4 700 mm-ig) jóvoltából Ön teljes mértékben egyéni igényeihez igazíthatja a Dobozos Craftert, és akár öt euro-raklapnyi áruval is megterhelheti. A normál, magas vagy szuper magas tetőváltozattól függően a raktér befogadóképessége akár 17 m 3 is lehet. Az extra változatban akár 270 fokos nyílásszögû hátsó szárnyasajtók, valamint a közepes vagy hosszú tengelytáv esetén mm szélességû tolóajtó megkönynyítik a be- és kirakodást. Az opcionális második tolóajtó még nagyobb kényelmet jelent. Miután felrakodta a csomagokat, a külön rendelhető rakománybiztosító hálóval és feszítőhevederekkel szak szerûen hozzáerősítheti őket a rögzítőszemekhez vagy a kívánságra kapható rögzítősínekhez. A raktér és a vezetőfülke közé szériatartozékként - kívánságra ablakkal vagy tolóablakkal ellátott - robusztus válaszfal rendelhető a vezető és a kísérő biztonsága érdekében. Ugyancsak a biztonság fokozása céljából a futómûvet egyedileg, a használat tervezett módja szerint állítjuk be, hogy a jármû a lehető legkevésbé billegjen. A Crafter 23

24 A Crafter BLUEMOTION. 24 A Crafter

25 A fenntarthatóság és a gazdaságosság közös nevezőre hozása a Volkswagen Haszonjárművek márka egyik legfon tosabb célja. A Crafter BlueMotion nagy lépést jelent ebbe az irányba. A Crafter Kombi a 100 km-en átlagosan min. 6,3 l-es fogyasztásával, illetve a Dobozos a maga min. 6,5 l-es fogyasztásával a kategó riájuk ban a külö nö sen takarékos modellek közé tartoznak de a BlueMotion technoló giájú Dobozos Crafter ennél is 0,4 1iterrel kevesebbet fogyaszt 100 kmen. 1) Ezt a hatékony, 80 vagy 100 kw 2) teljesít ményű 2,0 l TDI-motorral, optimalizált motor vezér léssel, valamint több BlueMotion megol dással sikerült elérni. Így többek között start-stoprendszer, sebességszabályozó berendezés, fékenergia-visszanyerő funkció és csökkentett gördülési ellenállású abroncsok járulnak hozzá a gazdaságos üzemeltetéshez és egyben a környezet kíméléséhez. A hűtőrácson és a hátsó részen elhelyezett speciális BlueMotion felirat jelzi, hogy ezt a járművet környezettudatos személy vezeti. Vezetési techni kájával azonban Ön is hozzájárulhat környeze tünk kíméléséhez. 1) Crafter BlueMotion (Dobozos) 80 kw-os 2,0-l-TDI-motor, üzemanyag-fogyasztás l/100 km: városban 7,6 7,1, országúton 6,3 6,2, kombinált 6,9 6,5. CO 2-kibocsátás g/km: kombinált ) Crafter BlueMotion (Dobozos, Kombi) 80 és 100 kw-os 2,0-l-TDI-motor, üzemanyag-fogyasztás l/100 km: városban 7,6 7,1, országúton 6,3 5,7, kombinált 6,9 6,3. CO 2-kibocsátás g/km: kombinált ; hatékonysági besorolás B. A Crafter 25

26 A Crafter KOMBI. 26 A Crafter

27 Használja ki saját céljainak megfelelően a Kombi utasterének variálhatóságát, akár kényelmes személyszállításról van szó a szállodaiparban, akár a munkatársaknak az építkezéshez szállításáról, vagy egyszerû jármûszállításról. Az igényes kidolgozású belső burkolatok gazdag választéka, az opcionális sötétített üvegezés és a modern üléshuzatok jóvoltából teljes mértékben saját elképzelései szerint alakíthatja a Kombi utasterét. Ezen kívül tizenegy különböző szellőztető-, fûtő- és hûtőrendszer garantálja ügyfeleink elégedettségét. A kellemes meleg hőmérséklet biztosításának érdekében a Kombit már szériafelszereltség ként elektromos kiegészítő fûtéssel láttuk el. Annak érdekében, hogy télen a meleg, nyáron pedig a frissítő hûvös levegő mindenhol érezhető legyen, az utas tér be alsó légbefúvókat építettünk be. Mind személyszállítás, mind pedig teherszállítás esetén a Crafter Kombi első sorban nagyvonalú térkínálatával tûnik ki. A magasabb utasok is kényelmesen utazhatnak: a magas tetejû és közepes tengely távú Kombi beszállási magassága például 1,82 m, magában a belső térben pedig még 1,94 m magas személyek is kényel mesen felállhatnak. Ülés közben kényelmes lábtér és optimális biztonság várja az utasokat a hárompontos biztonsági övek és a négyféleképpen állítható fejtámlák jóvoltából. Nemcsak az Ön számára van bőséges hely a Kombiban, hanem táskái és csomagjai számára is, vagy például: a munkaeszközöknek és a szükséges alap anyagoknak is. Ha szállítmánya elhelyezéséhez különösen sok helyre van szüksége, egyszerûen és gyorsan kiveheti az üléseket. A Crafter 27

28 A Crafter BUSZ. Akár osztálykirándulásról, városnézésről vagy csoportos utazásról van szó, a Crafter Busszal kényelmesen szállíthat 13, 16 vagy 19 utast, a csomagjaikkal együtt. Vegye ki a hátsó üléssort, így még kényelmesebben elhelyezhetők a táskák és csomagok. Már a beszállást megkönnyítő, automatikusan kihajló lépcső is előre jelzi azt a kényelmet, amelyet a Crafter Busszal megtett hosszú utaktól várhat. Az apróbb holmik számára praktikus hely az opcionális kalaptartó. A kellemes klímáról vizes kiegészítő fûtés és hő szi getelés gondoskodik. Extraként rendelhető a panorámaüvegezés és a beszédkihangosító berendezés. Friss levegőről is gondoskodunk: a tetőn nyitható ablak található, amely vész ki járat ként is funkcionál. Esetleges vész helyzet esetére ablaktörő kalapács és tûzoltókészülék található a fedélzeten. 28 A Crafter

29 A Crafter 29

30 A Crafter ALVÁZ. Építse munkáját biztos alapra! E célra a Crafter Alváz stabil keretszerkezete a legmegbízhatóbb. A zárt szimpla- vagy duplafülkés változatot és az integrált felépítmények kiindulási alapjául szol gáló alvázat magába foglaló széles választék az Ön igényeinek is megfelel. Önnek lehetősége van arra, hogy több különböző befogadóképesség és felépít ményhossz, valamint háromféle tengelytávváltozat közül válassza ki a felépítményének legjobban meg felelő kombinációt. Ezenkívül a 4,6 tonnás változathoz super-single gumiabroncs rendelhető. Kívánságra elektromos interfész építhető be a jármûelektronikába. Ez intelligens összeköttetést tesz lehetővé a jármû és a fel építmény között, és további funkciók mûködtetéséhez illeszthető. A szükséges energiát kívánságra mellékhajtások biztosítják. A motormellékhajtás-elő készítés minden teljesítmény változat hoz az alapfelszereltség része, a váltó-mellékhajtások extraként rendelhetők. A motormellékhajtás max. 28 kw tartós teljesítményt ad le as percenkénti fordulatszám nál, és max. 140 Nm forgató nyomatékot as percenkénti fordulat számnál. 30 A Crafter

31 A Crafter 31

32 A Crafter PLATÓS változata. 32 A Crafter

33 A szimpla- vagy duplafülkés Platós Crafter a kényelmet funkcionalitással kombinálja. A dupla kabinban hét személy számára is elegendő hely van, négynek közülük a hátsó üléssorban. A plusz hátsó ajtók különösen kényelmessé teszik a beszállást, kitá masztható ablakukon keresztül friss levegő áramlik a belső térbe. A hátsó üléssor felhajtásával megfelelő rakodóhelyet kapunk a szerszámok, munkaruhák számára, élelmiszerek és egyéb holmik pedig a vezetőfülke praktikus tároló rekeszeiben helyezhetők el. További rakodórekesz áll rendelkezésére, ha kettős kísérő oldali ülést választ, amely termé szetesen szimpla vezetőfülkéhez is kapható. Nem csak a vezetőfülkében kínál bőséges helyet a Platós Crafter. Két euro-raklap és még néhány zsák, vagy nagyobb munkagépek - minden elfér a robusztus platón, amire Önnek egy építkezéshez szüksége lehet. A könnyebb motornak köszönhető, hogy most már akár 90 kg-mal többet szállíthat, vagyis akár kg-ot. A szimplafülkés változatnál 2 850, 3 400, és mm platóhossz közül választhat, a duplafülkés változat esetében pedig 2 120, 2 700, és mm-es platóhossz áll rendelkezésére. A platóra történő feljutást és a kirakodást a hátsó részen található lehajtható fellépő könnyíti meg. A Crafter 33

34 34 A Crafter

35 A Crafter 35

36 Crafter 4MOTION Achleitner összkerékhajtással. Attól függetlenül, hogy Ön melyik Crafter modellt - a Dobozost, a Platóst, a Kombit vagy az Alvázat - választja alapjárműnek az Achleitner cégnél történő átalakításhoz, a Crafter 4MOTION 1) tekinthető az ideális előkészítésnek professzionális felépítmények hez és átalakításokhoz. A kb. 100 mm-rel 2) megemelt szériafutómű, a szériadifferenciálzárak az osztóműben és a hátsó futóműnél, valamint az opcionális differen ciálzár az első futóműnél alkalmassá teszik a hordozójárművet nehéz terepen történő használatra is. Így az építőipar, az erdőgazdaságok, az energiaellátók vagy a mentők a maguk speciális igényeikhez igazíthatják a járművet. Elektronikus stabilizáló program azonban, konstrukciós okokból, nem áll rendelkezésre. Az Achleitner össz ke rék hajtással szerelt Crafter 4MOTION és különféle példák a Volkswagen Haszonjárművek lehetséges felépítményeire és átalakításaira a címen érhetők el. Itt Ön áttekintheti a szállítási lehetőségeket, és azoknak a felépítménygyártóknak a listáját, amelyek partneri viszonyban vannak a Volkswagen Haszonjárművek márkával. Az első futómű. Kívánságra 100%-os differenciálzárral is felszerelhető. Az optimális fékerőelosztást vákuumos rásegítővel ellátott kétkörös hidraulikus fék biztosítja. Az elosztóhajtás. A 6 fokozatú kézi kapcsolású sebességváltó mellett külön 3 tengelyes osztóművet is beépítettek az állandó összkerékhajtáshoz. Ez a motorteljesítményt 50 50%-ban osztja fel az első és a hátsó futómű között. Az integrált 1:2,5 lassító áttétel és a 100%-os differenciálzár szükség esetén a vezetőfülkéből elektromosan aktiválható. Az osztómű az első futómű mögött helyezkedik el. Szériafelszereltség DO Dobozos BU Busz AL Alváz Extra felszereltség KO Kombi PL Platós 36 Crafter 4MOTION Achleitner összkerékhajtással A Crafter

37 Az első futómű rugózása. A laprugós széria-crafterrel szemben a Crafter 4MOTION független kerékfelfüggesztéssel, csavarrugókkal, integrált lengés csillapítókkal és megerősített stabilizátorral van felszerelve. Kezelőgombok a differenciálzárakhoz és az ellenőrzőlámpákhoz. A kezelőgombok közvetlenül a kormányoszlop mellett, balra, a műszerfalon helyezkednek el. Így nehéz terepen igény szerint gyorsan és kényelmesen be- és kikapcsolható az áttételi fokozat, valamint a differenciálzár. Az ABS a hátsó differenciálzár aktiválásakor automatikusan kikapcsol, a differenciálzár kikapcsolásakor pedig ismét bekapcsol. A lassító terepát tétel kiválasztása után kigyullad az ellenőrzőlámpa a műszerfalon. A hátsó futómű. A merev hátsó futómű megerősített parabola-laprugóval van ellátva. Ezen kívül a hídtest, az ABSérzékelők és a stabilizátor extrém offroad-használatra elő van készítve. A beépített 100%-os differenciálzár eredményeként elkerülhetők az útfelület változó tapadása miatti kerék fordulatszám-különbségek. Ezzel optimális erőátvitel érhető el. Mind álló helyzetben, mind kb. 10 km/h sebesség alatt bekapcsolható. A kapaszkodóképesség 3) : 45. Az Achleitner összkerékhajtású Crafter 4MOTION könnyedén halad felfelé és lefelé meredek terepen vagy építési területeken. Sőt, még a 100%-os emelkedők (45 ) sem okoznak gondot neki. A dőlésszög 3) : 43. A Crafter 4MOTION könnyűszerrel veszi a ferde utakat és töltéseket, valamint a homok- és kavics bányákat, 43 -os legnagyobb megengedett dőlés szögé nek köszönhetően. A rámpaszög 3) : 25. Hogy az utazás járhatatlan utakon se végződjön rosszul, a Crafter 4MOTION játszva legyűri az akár 25 -os rámpákat is. A terepszög és a gázlómélység 3). Az akár 28 -os terepszög és a kb. 600 mm gázlómélység ered mé nyeként a Crafter 4MOTION-nel Ön átkelhet például kisebb állóvizeken is. 1) Crafter 35 4MOTION Achleitner összkerékhajtással (Dobozos, Kombi, Platós), 2,0-l-BiTDI-Motor 120 kw üzemanyag-fogyasztás l/100 km: városon belül 9,2, országúton 7,9, kombinált 8,4. CO 2- kibocsátás g/km: kombinált 221; Hatékonysági besorolás E. 2) Felhívjuk figyelmét, hogy emiatt a belépő és az opcionális vonóhorog is 100 mm-rel magasabban helyezkedik el! 3) A szögek és dőlési értékek a felszereltség, a felépítmény, a tengelytáv és a rakomány függvényében változnak. Kérjük, vegye figyelembe, hogy statikusan kalkulált értékekről van szó! A Crafter Crafter 4MOTION Achleitner összkerékhajtással 37

38 Külső felszereltség és kerekek. A Crafter robusztus külseje funkcionális kialakítású, és a beszállás mellett a raktérbe vagy a platóra történő be- és kirakodást is megkönnyíti. A szakszerû felépítmények és a különféle vonóberendezések maximálisan megfelelnek a profi haszonjármûvekkel szemben támasztott követelményeknek. Az extraként kapható könnyûfém kerekek optikailag is igényes megjelenést kölcsönöznek a jármûnek. Lépcsős fellépő hátul. A beszállást és rakodást megkönnyíti. Az mm x 300 mm méretû galvanizált acél lépcsőfokot a külső sarkain gumi profilokkal látták el a tolatásnál elő for duló esetleges sérülések elkerülésére. Lépcsőfok hátul. A stabil lépcsőfok biztonságosabbá és kényelmesebbé teszi a beszállást a nyitott hátsó szárnyasajtón keresztül. Hátsó lökhárítóba épített lépcsőfok. A be- és kirakodást megkönnyítő elem mérete megegyezik a teljes hátsó fal széles ségével. Akár 2,0 t teher vonta tására alkalmas vonóhoroggal is kombinálható. Létratartók. Nagyméretû szállítmány biztonságos szállításához első és hátsó létratartók rendelhetők. Teherbíró képességük 100 kg. A hátsó tartó a plató aljára van rögzítve, és három fokozatban állítható. Tolóablakok. Egyetlen kézmozdulattal, kényelmesen és gyorsan friss levegőt engedhet a jármûbe a jobb és bal oldali tolóablakok jóvoltából. Szériafelszereltség DO Dobozos BU Busz AL Alváz Extra felszereltség KO Kombi PL Platós 38 Külső felszereltség és kerekek A Crafter

39 Tolóajtó közbenső reteszeléssel. Ha nincs szükség a teljes nyílásszélességre, 780 mm-nél reteszelhető a tolóajtó, ami megkönnyíti a beés kirakodást. Szerszámosláda. A jármû mindkét hosszanti oldalára egy-egy rako dó rekesz szerelhető. Minden tengelytávmérethez elérhető és külön zár ható. Két méret ben elérhető: 90 l-es és 150 l-es változatban. Maximális tárolókapaci tása: 40 kg. Hosszabb szállítási határidőt jelenthet. Rakodódoboz a platón. A rakodódoboz anyaga alumínium. A kb. 765 l befogadóképesség és a jól terhelhető műanyagfalak eredményeként a szállított anyagok megfelelően védettek a szél és az időjárás ellen. A gázrugókkal kitámasz tott, alumínium hullámlemezből készült fedél könnyen nyitható és zárható. A rakodódoboz fixen van rögzítve a platóhoz, és akár 370 kg anyag táro lásá ra alkalmas. Gömbfejes vonóberendezés. További szállítási lehetőség, amelynek segít ségével biztonságosan és megbízhatóan vontathatók akár kg tömegû utánfutók. Előkészítés vonóberendezéshez. A Crafterhez különféle előkészítések kaphatók 2,0 t 3,5 t teher vontatására alkalmas vonóberendezésekhez. Így egyedi feladatok is egyszerûen teljesíthetők. Hosszabb szállítási határidőt jelenthet. Csapos vonóberendezés. Max kg vontatható tömeg vontatására alkalmas. Minden vonóhoroggal rendelt jármûnél vontatmánystabilizáló funkcióval látják el az ESP rendszert. Sárfogók elöl és hátul. A sárvédő belső oldalára rögzített sárfogók a felverődő szennyeződéstől és kövektől védik a saját és az azt követő jármûvet. Acél keréktárcsák. Acél keréktárcsák 16"-os kerekekhez. Crafter (Dobozos, Kombi, Platós), üzemanyag-fogyasztás l/100 km: kombiniált 9,4 6,3. CO 2-kibocsátás g/km: kombinált ; Hatékonysági besorolás E - B. A Crafter Külső felszereltség és kerekek 39

40 Teljes dísztárcsák. Teljes dísztárcsák 16"-os acélkerekekhez. Altamont könnyûfém kerék. 6,5 J x 16 méretû, 235/65 R 16 C gumiabroncsokkal. Hedemora könnyûfém kerék. 6,5 J x 17 méretû, 235/60 R 17 C gumiabroncsokkal. Belső felszereltség. A Crafter belső felszereltsége optimálisan igazodik az iparosok és szolgáltatók sokrétû igényeihez. Strapabíró üléseken és robusztus padlóburkolatokon kívül szériatartozékként is különböző tárolási lehetőségek állnak rendelkezésre, köztük egy DIN-A4 rekesz a középkonzolban, három pohártartó és egy palacktartó 1,5 literes palackok tárolására az ajtóburkolatokban. Ezek elegendő helyet kínálnak üzleti papírok vagy élelmiszerek elhelyezésére is. Futárszolgálati ülés. Magasított ülőfelület és különösen alacsony oldalperemek könnyítik a be- és kiszállást a vezető számára. Kopásálló Runner szövet üléshuzat teszi teljessé a speciális futárfelszerelést. Csak vezetőülésként kapható. Kartámaszok. A kényelmes ülés érdekében minden Crafter modellben az ülések a középső átjárófolyosó oldalán is (az ülés jobb oldalán) kartámasszal vannak ellátva. Ezen kívül az ajtók belső oldalai kényelmesen párnázottak. Komfort oldalburkolat. Üléssoronként hamutartóval, nemes hatású betét tel, továbbá védőborítással ellátott ablakkerettel. Elsősorban a Kombi utasterében kelt még igényesebb hatást. Kísérőoldali kettős ülés. A kényelmes, robusztus ülés háttámlájában lehajtható rakodófelület található integrált ceruzatartóval és két pohártartóval. Szériafelszereltség DO Dobozos BU Busz AL Alváz Extra felszereltség KO Kombi PL Platós 40 Külső felszereltség és kerekek / Belső felszereltség A Crafter

41 Digitális tachográf. A menetíró digitálisan jelzi az út hosszát és a sebességadatokat két vezetőre vonatkozóan, és automatikusan figyelmeztet a vezetési idő túllépése előtt. A tárolt adatok a beépített nyomtatóval kinyomtathatók, vagy a download interfész segítségével letölthetők. Ipari használat esetén a 3820/85. EU-rendelkezés szerint 3,5 t megengedett szerelvényössztömeg felett tachográfot kell alkalmazni. Utólagos felszerelés minden jármûnél lehetséges. Válaszfal tolóablakkal. A DIN szabvány szerinti válaszfal kívánságra normál ablakkal vagy ablak nélküli, zárt kivitelben is rendelkezésre áll. Magastető esetén a vezetőfülke felett kialakított tetőrekesz is rendelhető. Védőrács a válaszfalablakon. A 25 mm osztatú, porszórt acél lemez ből készült rács védi az üveget, de a vezetőt és a kísérőt is, például hirtelen erős fékezés esetén. Hosszabb szállítási határidőt jelenthet. Válaszfal az utastér mögött. A C-oszlopok között elhelyezett stabil fal a raktér és az utastér elválasztására szolgál. Az eredmény egy olyan dobozos változat, amelyben Ön nagymennyiségû anyagon kívül akár hat személyt is szállíthat a dupla vezetőfül kében. Magyarországon ez esetben a jármûvet személyautóként kell forgalomba helyezni. Válaszfal tolóajtóval. A raktérnek a vezetőfülkéből történő gyorsabb megközelítése érdekében alumínium tolóajtóval ellátott válaszfal rendelhető. A praktikus, dönthető kísérőoldali ülés extraként kapható. Gépjármûveinket szériaként nyári gumikkal szereljük fel. Németországban törvény írja elő, hogy jeges, havas út esetén a gépjármûvet téli abroncsokkal vagy négyévszakos gumiabronccsal kell felszerelni. Az Ön Volkswagen haszonjármű-márkakereskedője ezzel kapcsolatban is szívesen áll rendelkezésére. A Crafter Belső felszereltség 41

42 Rakodási lehetőségek. A hosszú tengelytávú és nagy hátsó túlnyúlásos Dobozos Crafter rakterében akár öt euroraklap számára is van hely. A mm (4) hossz és a 17 m 3 -es raktér-befogadóképesség jóvoltából a raklapok mellett egyéb anyagok is elférnek. (1) Rövid tengelytáv: mm hossz. (2) Közepes tengelytáv: mm hossz. (3) Hosszú tengelytáv: mm hossz. Plus raktércsomag (ábra nélkül). Megnövelt nyílásszögű (max. 270 ) hátsó szárnyasajtót, rögzítősíneket, plusz belső világítást és oldalsó jelzőlámpákat tartalmaz. Az utóbbiak a rövid tengelytávú Crafterhez nem rendelhetők. A közepes tengelytávú Crafter rendelhető fapadlóval, tetőkeretig érő, furnér lemezből készült oldalburkolattal. Oldalburkolat mûanyagbevonatú kemény farostlemezből (félmagas). Az igényes kinézetû mûanyag felület különösen személyszállításhoz alkalmas. Szériafelszereltség DO Dobozos BU Busz AL Alváz Extra felszereltség KO Kombi PL Platós 42 Belső felszereltség A Crafter

43 Oldalburkolat furnérlemezből. 5 mm vastag furnérlapokból áll, melyek pontosan igazodnak a jármûhöz. Ütésálló és strapabíró, megbízhatóan védi a karosszéria belsejét. Oldalburkolat kemény farostlemezből (félmagas). Ez az oldalburkolat-változat mûanyag alapú, szürke fénye zésû, kemény farostlemezből készül. Jól védi a raktér oldalfalait a karcolásoktól és horpadásoktól, és könnyen tisztítható. Oldalburkolat mûanyagból. A polipropilénből készült, tetőmagasságig érő mûanyaglapok védik a raktér falait a horpadásoktól és egyéb sérülésektől. A mûanyag élelmiszer barát, mosható, kopásálló, nedvességre nem érzékeny. Műanyag mennyezetburkolat. A magastetős Dobozos változat bel se jét védi a sérülésektől. A 4 mm vastag műanyag lemez UV- és vegyszerálló. Hosszabb szállítási határidőt jelenthet. A Crafter Belső felszereltség 43

44 Üvegtető. A tetőbe épített ablakok több fényt engednek a raktérbe. A be- és kirakodás így kényelmesebb és biztonságosabb. A természetes fényforrás jóvoltából a munkák is egyszerûbben végezhetők a jármûben. Fapadló. A 8 mm vastag fapadló a rakodótérben optimális felületet képez rakománya számára. Gumi padlóborítás. A raktérben, illetve az utastérben mosható gumi padlóburkolat, praktikus rakodóélvédő és lépcsőmegvilágítás helyezhető el extraként. Szériafelszereltség DO Dobozos BU Busz AL Alváz Extra felszereltség KO Kombi PL Platós 44 Belső felszereltség A Crafter

45 Motorok, futómű és sebességváltó. Az új generációjú, innovatív és különösen megbízható Common-Rail motorok most még gazdaságosabban mûködnek és kevésbé szennyezik a környezetet (EURO VI és Euro 5). A 120 kw-os változat* biturbófeltöltéssel van ellátva, így alacsonyabb fordulatszám-tartományban is erőteljes gyorsulást produkál. Ezenkívül különböző igényeknek megfelelő futómûváltozatok állnak rendelkezésére, például rossz útviszonyokhoz vagy magasított súlypontú felépítményekhez. Előkészítés mellékhajtásokhoz (ábra nélkül). A motorok minden teljesítmény fokozata már szériatartozékként rendelkezik a plusz mellékhajtások utólagos beszere lé sé hez szükséges előkészítésekkel. Ezenkívül átalakítókészlet kapható kompresszorokhoz és 14 V-os, 28 V-os és 230 V-os generátorokhoz. Tengelyáttételek (ábra nélkül). A hátsótengely-áttétel kiválasztásától függ, hogy a Crafter optimálisan igazodik-e alkalmazási területéhez. Aki gyakran vezet autópályán és gyorsforgalmi utakon, az más körülmé nyekkel találkozik, mint az, aki hegyi terepen közlekedik. Ezért összesen ötféle hátsótengely-áttételt kínálunk a Crafterhez, 3,923:1-től 5,1:1-ig terjedő áttétel aránnyal. Minél nagyobb a számszerû arány, annál jobb a vonóerő hegyi terepen és vonóüzemben. Minél kisebb a számszerû arány, annál kisebb az utazósebességhez tartozó motorfordulatszám, és annál kedvezőbbek a fogyasztási értékek. Az egyes motorokhoz rendelhető hátsótengely-áttételeket a mûszaki adatok tartalmazzák. A széles választék révén Ön teljes mértékben a személyes igényeihez igazíthatja a Craftert. Common-Rail TDI-motorok. A 80 kw/109 LE*-s (300 Nm) 2,0 literes és 100 kw/136 LE*-s (340 Nm) 2,0 literes TDI monoturbó-változatok, valamint a 120 kw/163le*-s (400 Nm) 2,0 literes biturbókivitel erőteljes, kellemesen nyugodt járású motorok, amelyek az üzem anyagot nagy nyomáson fecskendezik be és hatékonyan égetik el. Valamennyi jármûnek szériatartozéka a dízelrészecske-szûrő és a 6 fokozatú kézi kapcsolású sebesség vál tó. A 84 kw/114 LE-s és a 120 kw/163 LE-s motorok teljesítik az EURO VI, a 80 kw/109 LE-s, 100 kw/136 LE-s és a 120 kw/163 LE-s motorok pedig az Euro 5 normát. *Az üzemanyag-fogyasztással és a CO 2-kibocsátással kapcsolatos információk a oldalon találhatók A Crafter Motorok, futómű és sebességváltó 45

46 BlueMotion technológia. BlueMotion technológiák címszó alatt mindazokat a szériagyártásra kész és ahhoz közel álló technológiákat és termékeket foglaljuk össze, melyek hozzájárulnak az üzemanyag-takarékossághoz és a káros anyagok, mint például a CO 2 és a nitrogénoxidok kibocsátásának csökkentéséhez. A legfontosabb fejlesztések közé tartozik például a start-stop-rendszer. Ez a rendszer melyet sok egyéb innováció, például az energiame nedzs ment és a sebességszabályozó berendezés egészít ki a BlueMotion technológiai megoldások alapját képezi. Autópályacsomag (ábra nélkül). Aki naponta vezet autópályán vagy gyakran tesz meg nagy távolságokat, az üzemanyagot takaríthat meg ezzel a csomaggal, amely optimalizált gördülési ellenállású gumiabroncsokat, gumi ab roncs nyomás-ellenőrző lámpát, sebes ségszabályozó berendezést és hosszú tengelyáttételt tartalmaz. Start-stop-rendszer. Amikor a vezető a jármûvet teljesen lefékezte, üresbe tette és felengedte a tengelykapcsolópedált, az aktivált rendszer automa tikusan kikapcsolja a motort. A mûszerfalon ekkor kigyullad az MSS-kijelző. Ha a vezető rálép a tengelykapcsolópedálra, a motor azonnal mûködni kezd. Az üzemanyag- és költség taka rékos start-stop-rendszert további innová ciókkal kombinálták. Az energiamenedzsment szükség esetén kikapcsolja a használaton kívüli fogyasztókat, hogy megakadályozza a jármû váratlan leállását. Az energiavisszatáplálás közvetlen üzemanyagmegtakarítást eredményez a speciális akkumulátor-utántöltéssel és a fékezés közbeni energia-visszanyeréssel. E megoldások segítségével a fogyasztás összességében akár 0,3 literrel is csökkenthető 100 km-en. A BlueMotion technológiával mûködő Crafter. A start-stop-rendszer ez esetben kiegészül energiamenedzsmenttel, energia-visszatáplálással és további üzemanyagmegtakarítást szolgáló technológiákkal, mint amilyen a hosszú főáttétel és a sebesség szabá lyozó berendezés (tempomat). Ezek a fogyasztást a motortól függően akár 0,6 l/100 km-rel is csökkenthetik. Így például a Crafter Combi BMT-vel és 120 kw/163 LE-s motorral átlagosan csak 6,9 7,1 l dízelolajat fogyaszt 100 km-en, és jelentősen kisebb a CO 2 -kibocsátása (180 g/km). Szériafelszereltség DO Dobozos BU Busz AL Alváz Extra felszereltség KO Kombi PL Platós 46 BlueMotion technológia A Crafter

47 Biztonság. Átfogó biztonsági rendszer gondoskodik arról, hogy Ön a Crafterben minden tekintetben biztonságban érezhesse magát. A vezetőfülke akár hat légzsákkal is felszerelhető, elöl, oldalt és a fejrésznél. Emellett a Crafter példás anyag- és kidolgozási minősége hozzájárul a kiváló karosszériaszilárdsághoz, a nagyobb nyomtáv pedig a fokozott kanyarstabilitáshoz. A vontatmánystabilizálóval ellátott adaptív elektronikus stabilizáló program jóvoltából pedig Ön vontatmánnyal és a legkülönbözőbb terhelési körülmények mellett is biztonságosan vezethet. Figyelmeztető fólia. A jármű optimális felismerhetősége érdekében piros-fehér fényvisszaverő figyelmeztető csíkokat helyeztünk el a front- és far ré szen, továbbá - modelltől függően - a jármű oldalain. Hosszabb szállítási határidőt jelenthet. Rögzítősínek. A rakomány optimális rögzítésére robusztus fémsínek rendelhetők a raktér padlójára (csak fa pad lóhoz), az oldalfalakra és a tetőkeretre. Csomagrögzítő háló. A rögzítőhálóval szakszerûen és biztonságosan szállíthatók nehéz és nagyméretû tárgyak. A háló gyors be- és kirakodást tesz lehetővé. Egy praktikus feszítési megoldásnak köszönhetően néhány kézmozdulattal fel- és leszerelhető. Közepes tengelytáv esetén mm x mm méretben, hosszú tengelytáv esetén mm x mm méretben rendelhető. Megfelel a DIN EN szabvány előírásainak. Rögzítőfülek. A szállított rakomány biztonságos feszítőhevederes rögzí tésére a Crafter raktérpadlója maximum 12 mozgatható rögzítőfüllel van fel szerelve, amelyek megfelelnek a DIN (Kombi) és a DIN (Dobozos) szabványoknak. *Az üzemanyag-fogyasztással és a CO 2-kibocsátással kapcsolatos információk a oldalon találhatók. A Crafter Biztonság 47

48 Hangjelzés tolatás esetén (ábra nélkül). Hátramenetbe kapcsoláskor hangjelzés figyelmezteti a gyalogosokat a hátrafelé haladó jármûre. Extra felszereltségként kézzel is kikapcsolható a funkció. Gumiabroncsnyomás-ellenőrző lámpa. Lehetővé teszi az abroncs nyomás kényelmes ellenőrzését a mûszerfalon. Ha valamelyik gumiabroncsnál nyomáseltérés mutatkozik, figyelmeztető jel utal arra, hogy az abroncsnyomás mielőbbi ellenőrzése szükséges. Kanyarmegvilágítás. Kanyarodáskor a belül lévő ködfényszóró meg világítja az útszegélyt, ha Ön leg fel jebb 40 km/h sebességgel halad. Így gyor sab ban felismerheti a lehet sé ges veszé lyeket és bizton sá gosabban eléri úti célját. Lopás elleni elektronikus riasztóberendezés. Illetéktelen behatolás esetén automatikusan bekapcsol a riasztó. A rendszerhez extraként belsőtérfigyelő rendszer kapható. Blokkolásgátló rendszer (ABS). Megakadályozza a kerekek teljes blokkolását, így vészfékezésnél lényegesen javítja a jármû kormányozhatóságát. Adaptív elektronikus stabilizáló program. Az elektronika automatikusan a jármû terhelési állapotához igazodik, így kritikus helyzetekben megakadályozza a jármû kitörését 1). Elektronikus differenciálzár funkció (EDS) (ábra nélkül). Egyenletes és kényelmes indulást tesz lehetővé különböző tapadású útfelületeken. Ha egy kerék kipörög, az elektronikus differenciálzár célirányosan lefékezi és a jobban tapadó kerékre irányítja az erőt. Kipörgésgátló (ASR) (ábra nélkül). Nagy forgatónyomatékú motoroknál biztonsági és kényelmi pluszt jelent, elsősorban különböző tapadású és csúszós útfelületeken. Az ASR harmonikus indulást és gyorsulást tesz lehetővé a teljes sebesség tar tomány ban, a kerekek kipörgése vagy oldalirányú elcsúszása nélkül. Hegymeneti elindulási asszisztens (ábra nélkül). Emelkedőn megakadályozza a Crafter visszagurulását, és kényelmes elindulást tesz lehetővé. Szériafelszereltség DO Dobozos BU Busz AL Alváz Extra felszereltség KO Kombi PL Platós 48 Biztonság A Crafter

49 Vészfékezés-jelző. 50 km/h-s, illetve afeletti sebességnél történő vész fé kezés esetén a féklámpa villogni kezd. Ha a jármû teljesen leáll, a vészvillogó bekap cso ló dik. Újraindítást követően 10 km/h sebesség felett automatikusan kikapcsol. Tetőn elhelyezett irányjelzők. A közleke désbiztonság fokozásához járulnak hozzá a tető hátsó részén elhelyezett villogók. Felhívjuk figyelmét, hogy ezáltal a jármû magassága 60 mm-rel megnő! Ködfényszóró. Rossz időjárási körülmények között is gondoskodik a megfelelő látásról és a biztonságos közleke désről. A ködfényszórókat a lökhárítóba építjük. Komfort. A Crafter vezetőfülkéje erős, igényes és hosszú élettartamú, jó minőségû anyagokból készül. Az ergonomikus, állítható magasságú és dőlésszögû vezetőülés, a személyautókéhoz hasonló kormánykerék-beállítási lehetőség és a mûszerfalon található joystickváltó jóvoltából Ön kipihentebben érkezik meg úti céljához. Szintén szériafelszereltség az elektromos ablakemelő és a rádió-távirányítású központi zár. Extraként rendelhető asszisztens rendszerek teszik teljessé a kényelmi felszereltséget. Multifunkciós kormánykerék. A kormányon elhelyezett kapcsolókkal kényelmesen kezelheti a multifunkciós kijelzőt, a kihangosítóval ellátott mobiltelefont, a rádió- és a navigációs rendszert. Sebességfokozat-ajánló funkció. Jelzi a sebességváltás optimális időpont ját. Segítségével gazdasá go sabban vezethet. Sebességszabályozó berendezés (tempomat). 30 km/h sebességtől tartja az Ön által kiválasztott tempót. A kezelő kar vagy a fékpedál rövid megnyo má sa elegendő a berendezés kikapcsolásához. Multifunkciós kijelző. A fedélzeti számítógép kijelzi az aktuális infor mációkat, például a megtett kilo méterek számát, a külső hőmérsékletet és az átlagfogyasztást. Csak multi funk ciós kormánykerékkel együtt rendelhető. 1) Az elektronikus stabilizáló program csak a fizikai határokon belül képes kifejteni hatását. A Crafter Biztonság/Komfort 49

50 Fényszórómosó berendezés. Bekapcsolt tompított vagy távolsági fény esetén az ablakmosó berendezés üzemeltetésével egyidejûleg a fény szóró mosó berendezés is mûködik. A mosófolyadék-tartály befogadóképessége kb. 7 l. Fény- és esőérzékelő. A szélvédőn elhelyezett fényérzékeny fotódióda az eső mennyiségétől függően szabályozza az ablaktörlő törlési sebességét, valamint az automatikus fényszórókapcsolást. Tolatókamera. Fokozott biztonságot jelent tolatáskor és segítséget nyújt a parkoláshoz. A kamera a hátsó szárnyasajtó fölött található, a kép a rendszer színes kijelzőjén vagy az extraként rendelhető monitoron jelenik meg. Tetőtároló olvasólámpákkal. A vezetőfülke mennyezetében középen helyezkedik el, praktikus szemüveg tartó rekesz és extraként két olvasólámpa tartozik hozzá. Parkolást segítő rendszer. Az első és hátsó lökhárítóba épített ultrahangos érzékelők, valamint a külső tükrökben és a mûszerfalon elhelyezett ellenőrző lámpák akusztikus és optikai jelzésekkel könnyítik a parkolást. Elektromosan állítható és fûthető külső tükrök. A kényelmesen állítható külső tükrök fagyos napokon gyorsan fagymentesíthetők az integrált fûtéssel. Ez télen is biztonságosabb vezetést garantál. Szériafelszereltség DO Dobozos BU Busz AL Alváz Extra felszereltség KO Kombi PL Platós 50 Komfort A Crafter

51 Automatikus fényszórókapcsolás. Sötétedéskor és alagútba hajtáskor automatikusan bekapcsolódik a tompított világítás, ami fokozott biztonságot jelent. Plus vezetőfülke-csomag (ábra nélkül). Ez a csomag érezhetően felér té keli a vezetőfülkét, hozzájárul a komfortosabb vezetéshez. A csomag tartalma: RSD 2000 rádió (hangszó rók kal), Climatic klímaberendezés, kiegé szítő vízfűtés (5 kw) progra mozható állóhelyzeti fűtéssel, külső hőmérs ék letkijelző, két olvasó lámpa és fedél a műszerfalon lévő, a széria fel sze reltségben nyitott rakodórekeszhez. Plus komfortcsomag (ábra nélkül). Tartalma: állítható multifunkciós kormánykerék szervokormánnyal, multifunkciós kijelző, RSD 2000 rádió hangszórókkal a vezetőfülkében, vezetőoldali lengőülés gerinc tá masszal és ülésfűtéssel, állítható magasságú és dőlésszögű fejtámlák elöl, ködfényszórók kanyarfénnyel és sebességszabályozó berendezés. Mind a Dobozos, mind a Kombi elektromosan állítható és fűthető külső tükrökkel és ParkPilot funkcióval van felszerelve. Klimatizálás. A Crafterhez számos fûtő- és klímarendszer áll rendelkezésre, melyek megfelelnek a vezető, az utasok és a rakomány által támasztott igényeknek. A klímaberendezések kiegészítő fûtőrendszerekkel kombinálhatók: kiegészítő vízfûtéssel, levegős álló helyzeti fûtéssel és kiegészítő elektromos levegős fûtéssel. A felmelegített levegőnek az utastérben való egyenletes eloszlását két további légcsatorna biztosítja. Második hőcserélő (ábra nélkül). A kiegészítő vízfûtésekkel együtt optimális légáramlást és hőelosztást biztosít járó motor mellett. A fúvókák a rak-, illetve az utastérben vannak elhelyezve. Kiegészítő vízfûtés (5 kw). E dízel hajtóanyaggal mûködő kiegészítő berendezés jóvoltából a fedélzeti fûtés járó motor mellett magasabb hőmérsékletet ér el rövid idő alatt. Az extraként kapható állóhelyzeti kiegészítő vízfûtéssel együtt a fûtő rendszer lehetővé teszi a jármû akár 60 percig tartó előmelegítését indulás előtt. A programozás a mûszerfalról, illetve a multifunkciós kormánykeréken keresztül történik. Kívánságra rádió-távirányítással is rendelhető. Kiegészítő vízfûtés (10 kw) (ábra nélkül). Egy második, dízel hajtó anyag gal üzemelő kiegészítő készü lék kel a fûtő tel jesítmény 10 kw-ra növelhető. Így a raktér, illetve az utastér igen alacsony külső hőmérséklet mellett is folyama tosan meleg marad. A rásegítő víz fû tés az extraként rendelhető padló-lég csa tornával és a második hőcseré lővel kom binálható. Szükség esetén a két fûtő készülék egyike kikapcsolt motor mellett álló hely zeti fûtésként is üze mel tethető (5 kw fûtő teljesít ménnyel). A maximális előfûtés 60 perc, amely a mûszerfalról, illetve a multi funk ciós kormánykeréken keresztül programozható. A Crafter Komfort / Klimatizálás 51

52 Levegős állóhelyzeti fûtés (2 kw/3,5 kw). Az időkapcsolóval és a rak-, illetve az utas tér ben fúvókákkal ellátott állóhely zeti fûtés teljesítménye Dobozos és Kombi Crafterben 3,5 kw, dupla fülkés Platós Crafterben 2 kw. A belső keringtetés és a külön álló befúvó jóvol tából a belső tér igen gyorsan felmelegszik. A levegős álló helyzeti fûtés olyan jármûvek ese tében ideális, amelyek sokáig egy helyben állnak, például építkezéseknél használt jár mûveknél vagy szállodai shuttle-jármûveknél. A fúvókák Dobozos és Kombi változat esetén a rak-, illetve az utastérben találhatók. Duplafülkés Platós Crafter esetében a hőelosztás a második üléssor láb te ré ben, az ülés alól történik. A hőmér sék let és a fûtési idő időkapcsolóval progra moz ható. A választható fûtésidő max. 120 perc. Csak a duplafülkés Platós változathoz kapható. Levegős állóhelyzeti fûtés kiegészítő vízfûtéssel (5 kw) (ábra nélkül). Az üzemanyaggal mûködő, időkapcsolóval ellátott állóhelyzeti fûtés közvetlenül melegíti fel a beáramló levegőt, és a fúvókákon keresztül igen gyorsan felfûti a rak-, illetve az utasteret. Az állóhelyzeti fûtés mellett járó motor esetén rásegítő vízfûtés egészíti ki a fûtést, amely menet közben kellemes hőmérsékletet biztosít a belső térben. A Dobozos és a Kombi változatnál a fûtőrendszerhez rádió-távirányítás is rendelhető. Lábtérfúvóka (ábra nélkül). A vezető és a kísérő oldali ülés között elhelyezett padlólégcsatornán keresztül jut a meleg levegő az utastérbe, ahonnan lábtér fúvó kán át áramlik az első üléssorba. Csak a duplafülkés Platós változathoz kapható. Levegős kiegészítő elektromos fûtés (ábra nélkül). Ez a kiegészítő fûtés az első utastér fûtésének optimali zálására szolgál. A hidegindítás fázisá ban gyors felfûtést biztosít, valamint hozzájárul az ablakok hatékonyabb jégtelenítéséhez. Climatic klímaberendezés. Mind a hőmérséklet, mind a légáramlás erőssége manuálisan szabályozható ennél a mechanikus megoldásnál. Az integrált por- és pollenszűrő tisztán tartja a levegőt a belső térben. Klímaberendezés az utastérhez. A professzionális személyszállítás érdekében a Crafter utastere is klimatizálható. A fúvókák a tetőkárpitban vannak. A második párologtató helytakarékossági okokból a tetőn található. Ülésfûtés. Az ülésbe és a támla felü letekbe integrált ülésfûtés külön rendelhető a vezető és az utas oldali ülésbe. Bekapcsolt gyújtásnál három fûtés fo kozat áll rendelkezésre. Szériafelszereltség DO Dobozos BU Busz AL Alváz Extra felszereltség KO Kombi PL Platós 52 Klimatizálás A Crafter

53 Multimédia. A Crafter rádió- és rádió-navigációs rendszereinek új generációja szinte minden igényt kielégít. A funkcionálisan felszerelt RSD 2002 rádiórendszertől kezdve az igényes RNS 6000 rádió-navigációs rendszerig - amelynek a Becker MAP PILOT is része - minden multimédia-rendszer kitűnő hangzású, és intuitív kezelőegységekkel működtethető. RSD 2000 rádió. A minőségi rádiótuner mellett a készülékhez SD-kártyaolvasó, USB- és AUX-IN csatlakozó is tartozik, valamint Bluetooth-csatlako zás audio- és mobiltelefon-kapcsolathoz. RSD 4000 rádió. Az RSD 2000 rádió összes funkciójával el van látva, továbbá nagyméretű színes kijelzővel és iphone és ipod USB-csatlakozással. Kívánságra kombinálható a ParkPilothoz tartozó tolatókamerával. RSD 4000 rádió navigáció-előkészítéssel (ábra nélkül). Az RSD 2000 rádió összes funkciójával, továbbá nagyméretű színes kijelzővel. Az USB-csatlakozóval iphone- vagy ipod-, vala mint rádiókap cso lat létesít hető. Ezen kívül a rend szer kívánságra tolató kame rá val és Becker MAP PILOT navi gá ciós modul előkészítéssel kombi nál ható. RNS 6000 navigációs rendszer. Ez az egység kombinálható tolatókamerával, és benne van az RSD 4000 összes funkciója. A hozzá tartozó Becker MAP PILOT navigációs rendszer a kesztyűtartóban található, egyesíti a mobil és a beépített konstrukció előnyeit. Megfelelő előkészítés esetén kényelmesen cserélhető több jármű között. Emellett 3D-kártya-navigációt, valamint hangvezérlést is tartalmaz. Frissíteni az interneten keresztül lehetséges. A Crafter Multimédia 53

54 Volkswagen Eredeti Tartozékok. A Crafter megbízható allrounder, amely nem hagy kívánnivalót maga után. Ha valami mégis hiányozna Önnek, a Volkswagen Eredeti Tartozékok között számtalan további érdekes és hasznos felszereltséget talál. Ezeket a legkiválóbb minőséget képviselő tartozékokat fejlesztési és dizájnrészlegünkkel együttmûködve gyártjuk, és a Volkswagen Haszonjármûvek márkakereskedőinknél kaphatók. Teleszkópos létra. A könnyû, de erős alumíniumlétra egyágú létrává nyitható. Használat után a hozzá tartozó rögzítőelemmel az oldalfalra akasztható és bizton sá go san rögzíthető. Napellenző teherautóhoz. Az akrilüvegből készült napellenző erős napfény ellen véd: enyhíti a vakító napfényt, így a bizton sá gos vezetést szolgálja, és optikailag nagyobb és markánsabb megjelenést kölcsönöz a Crafternek. A napellenző legfeljebb 130 km/h sebességig meg en gedett, és a tetőn elhelyezett villogók esetén nem rendelhető. Rakománybiztosító készlet. Az ezüstszürke, keményfedelû koffer racsnis és rögzítőhevedereket, élvédőtömlőket és csúszásgátló szőnyegeket tartalmaz. A rakománybiztonságról szóló, gyakorlati példákat felsora koztató brosúra is tartozik hozzá. A tehereloszlási terv segítségével Ön minden út előtt könnyen meghatározhatja a rakomány súlypontját, és teljesítheti a törvényes rakománybiztonsági előírásokat. Terelőlemez szél és eső ellen. Kissé nyitott ablakkal történő vezetésnél hatásosan csökkenti az eső per me tet és a zavaró szélzajt, oldalt beeső nap fény esetén napellenző funkciót is betölt. A terelőlemez pontosan illeszkedik a jármûhöz, fúrás vagy ragasztás nélkül könnyen felszerelhető. A kétrészes készlet egyik terelőeleme a jobb, a másik a bal oldali oldalablakhoz tartozik. Szériafelszereltség DO Dobozos BU Busz AL Alváz Extra felszereltség KO Kombi PL Platós 54 Volkswagen Eredeti Tartozékok A Crafter

Mûszaki adatok áttekintése.

Mûszaki adatok áttekintése. Mûszaki adatok áttekintése. Dízelmotorok 2,5 l TDI motor (65 kw) 1 2,5 l TDI motor (80 kw) 1 Keverékképzés/Befecskendezés Common-rail közvetlen befecskendezés Common-rail közvetlen befecskendezés Hengerek

Részletesebben

Haszonjárművek. 965.1191.07.16 Változtatások joga fenntartva. Kiadás: 2009. november. www.vwh.hu. Az Ön Volkswagen haszonjármű márkakereskedője:

Haszonjárművek. 965.1191.07.16 Változtatások joga fenntartva. Kiadás: 2009. november. www.vwh.hu. Az Ön Volkswagen haszonjármű márkakereskedője: Haszonjárművek A Transporter A Transporter 965.1191.07.16 Változtatások joga fenntartva. Kiadás: 2009. november www.vwh.hu Az Ön Volkswagen haszonjármű márkakereskedője: Ha minden esre van szüksége: A

Részletesebben

Műszaki leírás/adatlap. 1. rész

Műszaki leírás/adatlap. 1. rész Műszaki leírás/adatlap Adásvételi szerződés keretében személygépjármű beszerzés az Országos Vízügyi Főigazgatóság részére tárgyú közbeszerzési eljárás 1. rész 1 db szolgálati használatra szánt, önálló

Részletesebben

Műszaki adatok. Az új Crafter

Műszaki adatok. Az új Crafter Műszaki adatok Az új Crafter Az üzemanyag-fogyasztással és a CO 2-kibocsátással kapcsolatos információkat a Műszaki Adatlap tartalmazza. Nem minden motor-, váltó- és karosszériaforma-kombináció lehetséges.

Részletesebben

nagy feladatokra született:

nagy feladatokra született: Az új Crafter nagy feladatokra született: AZ ÚJ Crafter Ön úgy ismeri a Craftert, mint az egyik legnagyobb és legsokoldalúbb haszonjármûvet. Fedezze most fel az egyik legtakarékosabb, legerôteljesebb és

Részletesebben

KÜLÖNLEGES AJÁNLATUNK CÉGES ÜGYFELEINK RÉSZÉRE

KÜLÖNLEGES AJÁNLATUNK CÉGES ÜGYFELEINK RÉSZÉRE MÉGANE EXPRESSION KÜLÖNLEGES AJÁNLATUNK CÉGES ÜGYFELEINK RÉSZÉRE O OÚj Energy 1,2 TCe 115 LE motor Stop&Start rendszerrel OOFlottakedvezmény már egy autó vásárlásakor is O OGazdag felszereltség: Kétzónás

Részletesebben

Sebességváltás 5MT 5MT 4AT 5MT Modell JLX JLX JLX MODE3

Sebességváltás 5MT 5MT 4AT 5MT Modell JLX JLX JLX MODE3 BENZIN Sebességváltás 5 5 4 5 FUTÓMŰ Abroncsok és keréktárcsák Pótkerék és keréktárcsa Pótkerék fedő (lemez tipusú) 205/70R15 + acél keréktárcsa 205/70R15 + acél keréktárcsa (*1) (*1) (*1) (*1) 205/70R15

Részletesebben

Magyarország-Budapest: Gépjárművek 2015/S 159-291860. (Kiegészítés az Európai Unió Hivatalos Lapjához, 30.6.2015, 2015/S 123-224876)

Magyarország-Budapest: Gépjárművek 2015/S 159-291860. (Kiegészítés az Európai Unió Hivatalos Lapjához, 30.6.2015, 2015/S 123-224876) 1/13 Ez a hirdetmény a TED weboldalán: http://ted.europa.eu/udl?uri=ted:notice:291860-2015:text:hu:html Magyarország-Budapest: Gépjárművek 2015/S 159-291860 Országos Vízügyi Főigazgatóság, AK08474, Márvány

Részletesebben

TWINGO AKTUÁLIS AKCIÓ. FELSZERELTSÉG MOTOR LISTAÁR Dynamique 1,2 16V 55 kw / 75 LE 2 790 000 1,2 16V 55 kw / 75 LE Quickshift*** 3 040 000

TWINGO AKTUÁLIS AKCIÓ. FELSZERELTSÉG MOTOR LISTAÁR Dynamique 1,2 16V 55 kw / 75 LE 2 790 000 1,2 16V 55 kw / 75 LE Quickshift*** 3 040 000 TWINGO AKTUÁLIS AKCIÓ OOAlakítsd a stílusod szerint! Válassz az egyéniségedhez illő színt és akár felnit is! FELSZERELTSÉG MOTOR LISTAÁR 1,2 16V 55 kw / 75 LE 2 790 000 1,2 16V 55 kw / 75 LE Quickshift***

Részletesebben

Felszereltség Suzuki Swift

Felszereltség Suzuki Swift 1.2L 1.2L 1.L 5 5 Sebességváltó / / FUTÓMŰ Abroncsok és keréktárcsák 175/65R15 + acél keréktárcsa (teljes méretű dísztárcsával) 185/55R16 + könnyűfém keréktárcsa S S - S - S - Defektjavító készlet KÜLSŐ

Részletesebben

Új Hyundai H350 3 év kilométerkorlátozás nélküli garanciával!

Új Hyundai H350 3 év kilométerkorlátozás nélküli garanciával! Új Hyundai H350 3 év kilométerkorlátozás nélküli garanciával! Karosszéria Teljesítmény / Hajtás Listaár (nettó) Listaár (bruttó) ECO 2.5 CRDi LP 5,7m Alváz (CAB) 150 LE / Hátsókerék 6 299 000 7 999 730

Részletesebben

Motor/Felszereltség lista

Motor/Felszereltség lista Motor/Felszereltség lista 1 Benzin Motor 1.4 TWINPORT ECOTEC 66 kw/90 LE 1.4 TWINPORT ECOTEC 66 kw/90 LE 1.8 ECOTEC 92 kw/125 LE TwinTop Váltómű 5fokozatú kézi 4 657 000 4 877 000 5fokozatú Easytronic

Részletesebben

Ismerje meg az új Safari érzést

Ismerje meg az új Safari érzést Ismerje meg az új Safari érzést Üljön be egy új TATA SAFARI-ba, ahol otthonos világ fogadja. Ragadja meg a kormányt, indítson, tegyen meg több száz km-es távolságot. Autópályán, hegyen-völgyön, földutakon,

Részletesebben

EZ NEM CSAK EGY KISHASZONJÁRMŰ, EZ EGY MAN! Az új MAN TGE

EZ NEM CSAK EGY KISHASZONJÁRMŰ, EZ EGY MAN! Az új MAN TGE EZ NEM CSAK EGY KISHASZONJÁRMŰ, EZ EGY MAN! Az új MAN TGE A NAP VÉGÉRE CSAK EGY MERÜL KI: A MUNKAFELADAT Az új MAN TGE valószínűleg sokkal nagyobb haszongépjárműves tapasztalattal rendelkezik, mint bármely

Részletesebben

CITROËN JUMPER Tehergépkocsi

CITROËN JUMPER Tehergépkocsi CITROËN JUMPER Tehergépkocsi Műszaki jellemzők 2013. február Jumper általános műszaki jellemzők Motor HDi 110 HDi 130 HDi 150 HDi 180 hengerek száma 4 4 4 4 hengerűrtartalom (cm 3 ) 2198 2198 2198 2998

Részletesebben

Fiat Doblò Panoráma 3 740 000 Ft-tól*

Fiat Doblò Panoráma 3 740 000 Ft-tól* Fiat Doblò Panoráma 3 740 000 Ft-tól* Modell Teljesítmény (kw/le) Bruttó eladási ár Akciós ár Új Doblò Panoráma Active 1.4 70/95 4 200 000 3 740 000 Új Doblò Panoráma Active 66/90 5 150 000 4 590 000 Új

Részletesebben

ÚJ CITROËN JUMPER Tehergépkocsi

ÚJ CITROËN JUMPER Tehergépkocsi ÚJ CITROËN JUMPER Tehergépkocsi Műszaki jellemzők 2014 új Jumper általános műszaki jellemzők Motor HDi 110 HDi 130 HDi 150 HDi 180 hengerek száma 4 4 4 4 hengerűrtartalom (cm 3 ) 2198 2198 2198 2998 max.

Részletesebben

Műszaki adatok Érvényes a 2016-os modellévre vonatkozó modellekre. Az új Transporter. Haszonjárművek

Műszaki adatok Érvényes a 2016-os modellévre vonatkozó modellekre. Az új Transporter. Haszonjárművek Műszaki adatok Érvényes a 2016-os modellévre vonatkozó modellekre Az új Transporter Haszonjárművek Euro 5 plus motorok. 2,0 l TDI-motor (62 kw/84 LE) 2,0 l TDI-motor (75 kw/102 LE) Motortípus/Hengerek

Részletesebben

Fiat Doblò Cargo árlista

Fiat Doblò Cargo árlista Fiat Doblò Cargo árlista Modell Sincomkód Kivitel Nyomaték Üzemanyag Hengerûrtart. Teljesítmény Teherbírás Tengelytáv cm 3 kw/le Nm kg mm Nettó ár Bruttó ár Doblò Cargo 1.4 16V E6 263.11A.0 zárt furgon

Részletesebben

Árajánlat. Ajánlatkérő neve: Ajánlatkérő címe: Ajánlattevő neve: Ajánlattevő címe: Ajánlattevő adószáma: Mennyiség, mennyiségi egység:

Árajánlat. Ajánlatkérő neve: Ajánlatkérő címe: Ajánlattevő neve: Ajánlattevő címe: Ajánlattevő adószáma: Mennyiség, mennyiségi egység: Árajánlat minta Árajánlat Ajánlatkérő neve: Ajánlatkérő címe: Ajánlattevő neve: Ajánlattevő címe: Ajánlattevő adószáma: Ajánlat tárgya: Mennyiség, mennyiségi egység: Gépjármű pontos megnevezése: M1 mikrobusz

Részletesebben

Műszaki adatok Érvényes a 2013. modellévre. Haszonjárművek. Az Amarok

Műszaki adatok Érvényes a 2013. modellévre. Haszonjárművek. Az Amarok Műszaki adatok Érvényes a 2013. modellévre Haszonjárművek Az Amarok Az ebben a kiadványban feltüntetett műszaki adatok információkat tartalmaznak az üzemanyag-fogyasztásról és a CO 2 -kibocsátásról. Nem

Részletesebben

BOXER zárt furgon. Érvényes: 2011.07.04-től a következő árlista közléséig. Raktérméret. Hasznos teher* (kg) Bruttó ár (Ft) Tengelytáv (mm)

BOXER zárt furgon. Érvényes: 2011.07.04-től a következő árlista közléséig. Raktérméret. Hasznos teher* (kg) Bruttó ár (Ft) Tengelytáv (mm) BOXER zárt furgon Modell Motor (cm 3 ) Gyári típuskód Tengelytáv Össztömeg Raktérméret (m 3 ) Hasznos teher* Nettó ár Bruttó ár ZÁRT FURGON FT 300 L1H1 2.2 HDi 100 2197 2PU91DHDE504A070 3000 3000 8 1155

Részletesebben

Fiat Fiorino árlista

Fiat Fiorino árlista Fiat FIORINO 75 LE 75 LE E5 75 LE E5 SX Sincom-kód: Kivitel: Hengerûrtartalom (cm 3 ): Teljesítmény (kw/le): Nyomaték (Nm): Üzemanyag: Fogyasztás (l/100 km, városi/városon kívüli/vegyes)* CO 2 -kibocsátás

Részletesebben

MINDENFÉLE ÚTRA, MINDENFÉLE KÖRÜLMÉNYRE.

MINDENFÉLE ÚTRA, MINDENFÉLE KÖRÜLMÉNYRE. ÚJ MINDENFÉLE ÚTRA, MINDENFÉLE KÖRÜLMÉNYRE. BÁRHOVA ELJUTÓ JÁRMŰVEK TELJES KÖRŰ KÍNÁLATA PÁRATLAN SOKOLDALÚSÁG, RENDKÍVÜLI ROBUSZTUSSÁG ÉS KIMAGASLÓ VEZETÉSI KÉNYELEM MINDEN FUVARFELADATHOZ A Daily 4x4

Részletesebben

ÚJ Fiat Doblò Cargo árlista

ÚJ Fiat Doblò Cargo árlista ÚJ Fiat árlista Modell Sincomkód Kivitel Nyomaték Üzemanyag Hengerûrtart. Teljesítmény Teherbírás Tengelytáv cm 3 kw/le Nm kg mm Nettó ár Bruttó ár Új 1.4 16V 263.111.0 zárt furgon benzin 1368 70/95 127

Részletesebben

FORD KA. Petrányi - Autó Kft. Hivatalos Ford márkakereskedés

FORD KA. Petrányi - Autó Kft. Hivatalos Ford márkakereskedés Petrányi - Autó Kft. Hivatalos Ford márkakereskedés 1106 Budapest, Kerepesi út 105. Tel.: 260-5050/215, Fax: 262-4736 1195 Budapest, Üllői út 309. Tel.: 281-8000/215, Fax: 281-2981 1112 Budapest Budaörsi

Részletesebben

Fiat Doblò Panoráma 3 590 000 Ft-tól*

Fiat Doblò Panoráma 3 590 000 Ft-tól* 3 590 000 Ft-tól* Modell Teljesítmény (kw/le) Bruttó eladási ár Akciós ár Doblò Panoráma Active 1.4 70/95 4 220 000 3 590 000 Doblò Panoráma Active 66/90 5 140 000 4 480 000 Doblò Panoráma 1.4 70/95 4

Részletesebben

FURgon Már nettó 3 590 000 Ft-tól (bruttó 4 559 300 Ft)

FURgon Már nettó 3 590 000 Ft-tól (bruttó 4 559 300 Ft) FURgon Már nettó 3 590 000 Ft-tól (bruttó 4 559 300 Ft) AKTUÁLIS AKCIÓ OOFlottakedvezmény már egy autó vásárlása esetén OORenault Crédit Prémium finanszírozás esetén nettó 200 000 Ft plusz kedvezmény OOAz

Részletesebben

Ford Transit Courier. 2015.75-ös modellév Érvényes: 2015. június 1-jei gyártástól A változtatás jogát fenntartjuk! 2015/04.

Ford Transit Courier. 2015.75-ös modellév Érvényes: 2015. június 1-jei gyártástól A változtatás jogát fenntartjuk! 2015/04. Petrányi - Autó Kft. Hivatalos Ford márkakereskedés 1106 Budapest, Kerepesi út 105. Tel.: 260-5050/215, Fax: 262-4736 1195 Budapest, Üllői út 309. Tel.: 281-8000/215, Fax: 281-2981 1112 Budapest Budaörsi

Részletesebben

OPEL MOVANO Személyszállítók

OPEL MOVANO Személyszállítók OPEL MOVANO Személyszállítók Opel Movano Kombi és Busz. A legértékesebb rakomány szállítására. Kicsik és nagyok, öregek és fiatalok, sportcsapatok és szállodai vendégek, diákok és projektcsapatok bárkiről

Részletesebben

Petrányi - Autó Kft. Hivatalos Ford márkakereskedés

Petrányi - Autó Kft. Hivatalos Ford márkakereskedés Petrányi - Autó Kft. Hivatalos Ford márkakereskedés 1106 Budapest, Kerepesi út 105. Tel.: 260-5050/215, Fax: 262-4736 1195 Budapest, Üllői út 309. Tel.: 281-8000/215, Fax: 281-2981 1112 Budapest Budaörsi

Részletesebben

Petrányi - Autó Kft. Hivatalos Ford márkakereskedés

Petrányi - Autó Kft. Hivatalos Ford márkakereskedés Petrányi Autó Kft. Hivatalos Ford márkakereskedés 1106 Budapest, Kerepesi út 105. Tel.: 2605050/215, Fax: 2624736 1195 Budapest, Üllői út 309. Tel.: 2818000/215, Fax: 2812981 1112 Budapest Budaörsi út

Részletesebben

Suzuki Grand Vitara Felszereltség 5 ajtó

Suzuki Grand Vitara Felszereltség 5 ajtó Suzuki Grand Vitara Felszereltség 5 ajtó A gyártó bármikor megváltoztathatja a műszaki adatokat, a felszereltséget, az opciókat, az árakat és a színeket, ezért pontosabb felvilágosítás érdekében kérjük,

Részletesebben

Fiat Qubo 3 150 000 Ft-tól*

Fiat Qubo 3 150 000 Ft-tól* Fiat Qubo 3 150 000 Ft-tól* Modell Teljesítmény (kw/le) Bruttó eladási ár Akciós ár Qubo 1.4 8V Active 54/73 3 530 000 3 150 000 Qubo Active 4 250 000 3 770 000 Qubo 1.4 8V 54/73 3 800 000 3 390 000 Qubo

Részletesebben

Fiat Punto Van E5+ árlista

Fiat Punto Van E5+ árlista Fiat Punto Van E5+ árlista Fiat Punto Van Sincom-kód: Kivitel: Hengerûrtartalom (cm 3 ): Teljesítmény (kw/le): Nyomaték (Nm): Üzemanyag: Fogyasztás (l/100 km, városi/városon kívüli/vegyes)* CO 2 -kibocsátás

Részletesebben

Fiat Fiorino E5+ árlista A Készlet erejéig!

Fiat Fiorino E5+ árlista A Készlet erejéig! Fiat Fiorino E5+ árlista A Készlet erejéig! Sincom-kód: Kivitel: Hengerûrtartalom (cm 3 ): Teljesítmény (kw/le): Nyomaték (Nm): Üzemanyag: Fogyasztás (l/100 km, városi/városon kívüli/vegyes) CO 2 -kibocsátás

Részletesebben

Fiat Doblò Panoráma árlista

Fiat Doblò Panoráma árlista Sincom kód: 152.71A.1 152.71P.1 152.76A.1 152.76B.1 152.76P.1 Hengerûrtartalom (cm 3 ) 1368 1598 1368 1368 1598 Teljesítmény (kw/le) 70/95 70/95 70/95 88/120 70/95 Üzemanyag benzin dízel benzin benzin

Részletesebben

Trend. Titanium nettó bruttó nettó bruttó 1.0l 100 LE M5 FWD 3 769 843 Ft 4 832 700 Ft. - 1.5 TDCi 75 LE M5 FWD 4 048 268 Ft 5 206 300 Ft

Trend. Titanium nettó bruttó nettó bruttó 1.0l 100 LE M5 FWD 3 769 843 Ft 4 832 700 Ft. - 1.5 TDCi 75 LE M5 FWD 4 048 268 Ft 5 206 300 Ft Petrányi - Autó Kft. Hivatalos Ford márkakereskedés 1106 Budapest, Kerepesi út 105. Tel.: 260-5050/215, Fax: 262-4736 1195 Budapest, Üllői út 309. Tel.: 281-8000/215, Fax: 281-2981 1112 Budapest Budaörsi

Részletesebben

Fiat 500L Living árlista

Fiat 500L Living árlista 1.4 16V 1.4 T-Jet MTA Sincom kód: 351.24A.2 351.24J.2 351.24M.2 351.24T.2 351.24V.2 Hengerûrtartalom (ccm) 875 1368 1368 1248 1248 Teljesítmény (kw/le) 77/105 70/95 88/120 70/95 70/95 Üzemanyag benzin

Részletesebben

www.vwh.hu A Transporter Kombi Falubuszt a közösség most ingyen megkaphatja! Mikrobusz-beszerzés 100% támogatással Haszonjárművek

www.vwh.hu A Transporter Kombi Falubuszt a közösség most ingyen megkaphatja! Mikrobusz-beszerzés 100% támogatással Haszonjárművek www.vwh.hu ismét! n e b 5 0 kat a jánlatain Keresse a kben! skedésein re e k a rk á m A Transporter Kombi Falubuszt a közösség most ingyen megkaphatja! Mikrobusz-beszerzés 00% támogatással Haszonjárművek

Részletesebben

ÚJ Fiat Doblò Cargo árlista

ÚJ Fiat Doblò Cargo árlista ÚJ Fiat Doblò Cargo árlista Modell Sincomkód Kivitel Nyomaték Üzemanyag Hengerûrtart. Teljesítmény Teherbírás Tengelytáv cm 3 kw/le Nm kg mm Nettó ár Bruttó ár Új Doblò Cargo 1.4 16V E6 263.11A.1 zárt

Részletesebben

Petrányi - Autó Kft. Hivatalos Ford márkakereskedés

Petrányi - Autó Kft. Hivatalos Ford márkakereskedés Petrányi - Autó Kft. Hivatalos Ford márkakereskedés 1106 Budapest, Kerepesi út 105. Tel.: 260-5050/215, Fax: 262-4736 1195 Budapest, Üllői út 309. Tel.: 281-8000/215, Fax: 281-2981 1112 Budapest Budaörsi

Részletesebben

Motor A 200 CDI Limuzin

Motor A 200 CDI Limuzin Illusztráció Illusztráció Összefoglalás Motor A 200 CDI Limuzin Design-változat "Style" kivitel Egyedi modellek & csomagok Szín Déltengerkék metálfényezés Kerék Könnyűfém keréktárcsák (4x) 5-duplaküllős

Részletesebben

Fiat Qubo 2 760 000 Ft-tól*

Fiat Qubo 2 760 000 Ft-tól* Fiat Qubo 2 760 000 Ft-tól* Modell Teljesítmény (kw/le) Bruttó eladási ár Akciós ár Akciós ár Fiat Top finanszírozással** Qubo 1.4 8V Active 54/73 3 430 000 2 960 000 2 760 000 Qubo Active 4 180 000 3

Részletesebben

Fiat Doblò Panoráma 3 420 000 Ft-tól*

Fiat Doblò Panoráma 3 420 000 Ft-tól* Fiat Doblò Panoráma 3 420 000 Ft-tól* Modell Teljesítmény (kw/le) Bruttó eladási ár Akciós ár Akciós ár Fiat Top finanszírozással** Doblò Panoráma Active 1.4 70/95 4 100 000 3 620 000 3 420 000 Doblò Panoráma

Részletesebben

Fiat 500L Living árlista

Fiat 500L Living árlista 1.4 16V 1.4 T-Jet MTA Sincom kód: 351.24A.4 351.24J.4 351.24M.4 351.24T.4 351.24V.4 Hengerûrtartalom (ccm) 875 1368 1368 1248 1248 Teljesítmény (kw/le) 77/105 70/95 88/120 70/95 70/95 Üzemanyag benzin

Részletesebben

GD Dollies Műszaki leírás

GD Dollies Műszaki leírás GD Dollies Műszaki leírás A szállítóeszköz elektromos működtetésű, rádiós távvezérlésű két kocsiból álló egység, mely páros és szóló üzemmódban egyaránt használható. Elsősorban beltéri ill. üzemi területen

Részletesebben

Összefoglalás Gratulálunk az új Mazda CX-5 összeállításához! Íme, egy összefoglaló az alapjellemzőkről és az Ön által kiválasztott kiegészítőkről.

Összefoglalás Gratulálunk az új Mazda CX-5 összeállításához! Íme, egy összefoglaló az alapjellemzőkről és az Ön által kiválasztott kiegészítőkről. Összefoglalás Gratulálunk az új Mazda CX-5 összeállításához! Íme, egy összefoglaló az alapjellemzőkről és az Ön által kiválasztott kiegészítőkről. Mazda CX5 12,606,900.00HUF Külső tulajdonságok Dátum 2019.

Részletesebben

Tejes megújulás, még nagyobb szabadság

Tejes megújulás, még nagyobb szabadság Tejes megújulás, még nagyobb szabadság A Xenon az új TATA Pick Up, egyszerûen csodálatos! A kiváló minõségû, nagy teljesítményû, rendkívül takarékos turbódízel common rail 2.2 Dicor motor, lenyûgözõ egyedi,

Részletesebben

Fiat 500L klímával 3 990 000 Ft-tól*

Fiat 500L klímával 3 990 000 Ft-tól* Fiat 500L klímával 3 990 000 Ft-tól* Modell Teljesítmény (kw/le) Bruttó eladási ár 500L 1.4 16V Pop 70/95 4 400 000 500L 1.4 16V PopStar 70/95 4 850 000 500L PopStar 62/85 5 600 000 500L 0.9 TwinAir T

Részletesebben

Petrányi - Autó Kft. Hivatalos Ford márkakereskedés

Petrányi - Autó Kft. Hivatalos Ford márkakereskedés Petrányi - Autó Kft. Hivatalos Ford márkakereskedés 1106 Budapest, Kerepesi út 105. Tel.: 260-5050/215, Fax: 262-4736 1195 Budapest, Üllői út 309. Tel.: 281-8000/215, Fax: 281-2981 1112 Budapest Budaörsi

Részletesebben

Fiat Doblò Panoráma 3 340 000 Ft-tól*

Fiat Doblò Panoráma 3 340 000 Ft-tól* Fiat Doblò Panoráma 3 340 000 Ft-tól* Modell Teljesítmény (kw/le) Bruttó eladási ár Akciós ár Akciós ár Fiat Top finanszírozással** Doblò Panoráma Active 1.4 70/95 4 175 000 3 540 000 3 340 000 Doblò Panoráma

Részletesebben

Tejes megújulás, még nagyobb szabadság

Tejes megújulás, még nagyobb szabadság Tejes megújulás, még nagyobb szabadság A Xenon az új TATA Pick up, egyszerûen csodálatos! A kiváló minõségû, nagy teljesítményû, rendkívül takarékos turbódízel common rail 2.2 Dicor motor, lenyûgözõ egyedi,

Részletesebben

Felszereltség. Karosszéria változat Szimpla kabin Dupla kabin Dupla kabin Dupla kabin Dupla kabin Meghajtás. 2WD kapcsolható

Felszereltség. Karosszéria változat Szimpla kabin Dupla kabin Dupla kabin Dupla kabin Dupla kabin Meghajtás. 2WD kapcsolható Japán. Munka. Erô Felszereltség Karosszéria változat Szimpla kabin Meghajtás 2WD 4WD 100km/h-ig 4WD 100km/h-ig 4WD 100km/h-ig 4WD 100km/h-ig Motor 2.5 L Dízel 2.5 L Dízel 2.5 L Dízel 3.0 L Dízel 3.0 L

Részletesebben

Fiat Scudo E5+ árlista

Fiat Scudo E5+ árlista Scudo furgon Fiat Scudo E5+ árlista Verzió Kivitel Sincom Tengelytáv Nettó ár Bruttó ár -kód mm cm 3 kw/le Nm kg m 3 Ft Ft Scudo 1.6 Mjet. L1H1 E5+ furgon 272.1L6.0 3 000 1 560 66/90 180 1 000 5 4 231

Részletesebben

Fiat grande Punto Van árlista

Fiat grande Punto Van árlista Fiat grande Punto Van árlista Fiat grande Punto Van Sincom-kód: Kivitel: Hengerûrtartalom (cm 3 ): Teljesítmény (kw/le): Nyomaték (Nm): Üzemanyag: Fogyasztás (l/100 km, városi/városon kívüli/vegyes)* CO

Részletesebben

Felszereltség Suzuki Swift Sport

Felszereltség Suzuki Swift Sport uzuki wift port ebességváltó PORT FUTÓMŰ Abroncsok és keréktárcsák Defektjavító készlet 175/65R15 + acél keréktárcsa (teljes méretű dísztárcsával) 185/55R16 + könnyűfém keréktárcsa 195/45R17 + könnyűfém

Részletesebben

Fiat Doblò Cargo E5+ árlista

Fiat Doblò Cargo E5+ árlista E5+ árlista Sincomkód Kivitel Nyomaték Üzemanyag Hengerûrtart. Teljesítmény Teherbírás Tengelytáv cm 3 kw/le Nm kg mm Nettó ár Bruttó ár Doblò Cargo 1.3 Mjet E5+ 263.12D.1 zárt furgon dízel 1248 66/90

Részletesebben

CITROËN JUMPER Tehergépkocsi

CITROËN JUMPER Tehergépkocsi CITROËN JUMPER Tehergépkocsi Műszaki jellemzők 2016 Motor BlueHDi 110 BlueHDi 130 BlueHDi 160 hengerek száma 4 4 4 hengerűrtartalom (cm 3 ) 1997 1997 1997 max. teljesítmény KW / LE (ford./perc) 81 / 110

Részletesebben

1,33 literes Dual VVT-i 1NR-FE 6 M/T Stop & Start rendszerrel. Kombinált (liter/100 km) 5,5 4,5 4,9. Városi (liter/100 km) 6,6 5,3 5,8

1,33 literes Dual VVT-i 1NR-FE 6 M/T Stop & Start rendszerrel. Kombinált (liter/100 km) 5,5 4,5 4,9. Városi (liter/100 km) 6,6 5,3 5,8 Urban Cruiser Műszaki adatok KÖRNYEZETI TELJESÍTMÉNY 6 M/T Stop & Start rendszerrel Fogyasztás (utoljára a 2004/3 rendelettel módosított 80/1268 EU direktíva alapján) Kombinált (liter/100 km) 5,5 4,5 4,9

Részletesebben

Fiat 500L Living árlista

Fiat 500L Living árlista 1.4 16V MTA Sincom kód: 351.24A.0 351.24J.0 351.24M.0 351.24R.0 351.24S.0 Hengerûrtartalom (ccm) 875 1368 1368 1248 1248 Teljesítmény (kw/le) 77/105 70/95 88/120 62/85 62/85 Üzemanyag benzin benzin benzin

Részletesebben

CITROËN JUMPER Tehergépkocsi

CITROËN JUMPER Tehergépkocsi CITROËN JUMPER Tehergépkocsi Műszaki jellemzők 2017 Motor BlueHDi 110 BlueHDi 130 BlueHDi 160 hengerek száma 4 4 4 hengerűrtartalom (cm 3 ) 1997 1997 1997 max. teljesítmény KW / LE (ford./perc) 81 / 110

Részletesebben

Műszaki leírás/adatlap. 2. rész

Műszaki leírás/adatlap. 2. rész Műszaki leírás/adatlap Adásvételi szerződés keretében személygépjármű beszerzés az Országos Vízügyi Főigazgatóság részére tárgyú közbeszerzési eljárás 2. rész 2 db egyterű 1. kategóriába tartozó, 80-129

Részletesebben

Fiat Doblò Panoráma árlista

Fiat Doblò Panoráma árlista Sincom kód: 152.71A.1 152.71P.1 152.76A.1 152.76B.1 152.76P.1 Hengerûrtartalom (cm 3 ) 1368 1598 1368 1368 1598 Teljesítmény (kw/le) 70/95 70/95 70/95 88/120 70/95 Üzemanyag benzin dízel benzin benzin

Részletesebben

+ megtakarítás + technológia + teherbírás

+ megtakarítás + technológia + teherbírás ÚJ DOBLÒ CARGO MOST MÉG TÖBB LEHETőSÉG A VÁLLALKOZÁSÁBAN Nagyobb méret, fejlettebb technológia, gazdaságosabb üzemeltetés. Ez az Új Doblò Cargo. A maximális teljesítmény és funkcionalitás jegyében tervezték,

Részletesebben

Petrányi - Autó Kft. Hivatalos Ford márkakereskedés

Petrányi - Autó Kft. Hivatalos Ford márkakereskedés Petrányi Autó Kft. Hivatalos Ford márkakereskedés 1106 Budapest, Kerepesi út 105. Tel.: 2605050/215, Fax: 2624736 1195 Budapest, Üllői út 309. Tel.: 2818000/215, Fax: 2812981 1112 Budapest Budaörsi út

Részletesebben

Műszaki adatok. A Transporter

Műszaki adatok. A Transporter Műszaki adatok A Transporter A kiadványban feltüntetett műszaki adatok információkat tartalmaznak az üzemanyag-fogyasztásról és a CO 2-kibocsátásról. Nem minden motor, váltó és karosszéria kombinálható

Részletesebben

Petrányi - Autó Kft. Hivatalos Ford márkakereskedés

Petrányi - Autó Kft. Hivatalos Ford márkakereskedés Petrányi Autó Kft. Hivatalos Ford márkakereskedés 1106 Budapest, Kerepesi út 105. Tel.: 2605050/215, Fax: 2624736 1195 Budapest, Üllői út 309. Tel.: 2818000/215, Fax: 2812981 1112 Budapest Budaörsi út

Részletesebben

Fiat Doblò Panoráma árlista

Fiat Doblò Panoráma árlista Sincom kód: 152.71A.1 152.71P.1 152.76A.1 152.76B.1 152.76P.1 Hengerûrtartalom (cm 3 ) 1368 1598 1368 1368 1598 Teljesítmény (kw/le) 70/95 70/95 70/95 88/120 70/95 Üzemanyag benzin dízel benzin benzin

Részletesebben

VOLVO B9L ALFA CIVIS 12 típusú autóbusz részletes műszaki leírása: 12m-es városi, szóló, alacsonypadlós autóbusz [Alváz típusa: B9L]

VOLVO B9L ALFA CIVIS 12 típusú autóbusz részletes műszaki leírása: 12m-es városi, szóló, alacsonypadlós autóbusz [Alváz típusa: B9L] SAJTÓANYAG 2008. március 19-én írta ki a pályázatot a Debreceni Megyei Jogú Város az autóbusz helyi közösségi közlekedés menetrend szerinti személyszállításra. A pályázat kapcsán a DKV Zrt. és az INTER

Részletesebben

Automata világításvezérlés - - - -

Automata világításvezérlés - - - - Swift Motor Benzin Benzin Diesel 1.2L 1.2L 1.3L Ajtók száma 3 és 5 5 3 és 5 Hajtás 2WD 4WD 2WD Sebességváltó 5MT 5MT/4AT 5MT/4AT 5MT 5MT Felszereltség GC GLX GS GLX GLX Futómű Abroncsok és keréktárcsák

Részletesebben

Petrányi - Autó Kft. Hivatalos Ford márkakereskedés

Petrányi - Autó Kft. Hivatalos Ford márkakereskedés Petrányi - Autó Kft. Hivatalos Ford márkakereskedés 1106 Budapest, Kerepesi út 105. Tel.: 260-5050/215, Fax: 262-4736 1195 Budapest, Üllői út 309. Tel.: 281-8000/215, Fax: 281-2981 1112 Budapest Budaörsi

Részletesebben

Fiat 500L Living 4 590 000 Ft-tól*

Fiat 500L Living 4 590 000 Ft-tól* 4 590 000 Ft-tól* Modell Teljesítmény (kw/le) Bruttó eladási ár Akciós ár 500L Living 77/105 5 575 000 4 910 000 500L Living 1.4 16V 70/95 5 275 000 4 590 000 500L Living 88/120 5 775 000 5 090 000 500L

Részletesebben

Egyedi adásvételi szerződés keretében Közúti járművek szállítása -Mód2- Közbeszerzési Értesítő száma: 2015/94

Egyedi adásvételi szerződés keretében Közúti járművek szállítása -Mód2- Közbeszerzési Értesítő száma: 2015/94 Egyedi adásvételi szerződés keretében Közúti járművek szállítása -Mód2- Közbeszerzési Értesítő száma: 2015/94 1 Beszerzés tárgya: A szerődés tárgya: Egyedi adásvételi szerződés keretében Közúti járművek

Részletesebben

Petrányi - Autó Kft. Hivatalos Ford márkakereskedés

Petrányi - Autó Kft. Hivatalos Ford márkakereskedés Petrányi Autó Kft. Hivatalos Ford márkakereskedés 1106 Budapest, Kerepesi út 105. Tel.: 2605050/215, Fax: 2624736 1195 Budapest, Üllői út 309. Tel.: 2818000/215, Fax: 2812981 1112 Budapest Budaörsi út

Részletesebben

Terhelhetôség. Tengelytáv

Terhelhetôség. Tengelytáv Fiat Talento furgon Verzió Térfogat Sincomkód Terhelhetôség Tengelytáv Hengerûrtartalom Teljesítmény Nyomaték Nettó ár Bruttó ár m 3 kg mm cm 3 kw/le Nm Ft Ft Új Talento 2.7t 1.6Mjet 95LE L1H1 E6 296.11A.0

Részletesebben

0.9 TwinAir T PopStar. 1.4 16V PopStar

0.9 TwinAir T PopStar. 1.4 16V PopStar 1.4 Pop 0.9 TwinAir T 1.4 1.3 Mjet 1.3 Mjet Aut. 1.6 Mjet Sincom kód: 330.12J.2 330.14A.2 330.14J.2 330.14M.2 330.14T.2 330.14V.2 330.14Z.2 Hengerûrtartalom (ccm) 1368 875 1368 1368 1248 1248 1598 Teljesítmény

Részletesebben

Hyundai i20 akár már Forintért!

Hyundai i20 akár már Forintért! Hyundai i20 akár már 2 999 000 Forintért! Karosszéria Teljesítmény Listaár Kedvezmény Entry 1.25 LP 5 ajtós 75 LE 3 599 000 600 000 Kedvezményes ár 2 999 000 Life A/C 1.25 LP 5 ajtós 75 LE 3 949 000 500

Részletesebben

Fiat 500L Living 4 450 000 Ft-tól*

Fiat 500L Living 4 450 000 Ft-tól* 4 450 000 Ft-tól* Modell Teljesítmény (kw/le) Bruttó eladási ár Akciós ár Akciós ár Fiat Top finanszírozással** 500L Living 0.9 TwinAir T 77/105 5 490 000 5 000 000 4 800 000 500L Living 1.4 16V 70/95

Részletesebben

Zánka Község Önkormányzata 8251 Zánka, Fő utca 29. Filep Miklós Úr részére

Zánka Község Önkormányzata 8251 Zánka, Fő utca 29. Filep Miklós Úr részére Császár Autószerviz Kft. Központ: 8500 Pápa, Külső Veszprémi út 49. Fióktelepek: 8200 Veszprém, Mártírok út 7. 2800 Tatabánya, Bárdos L út 1 8900 Zalaegerszeg Sport út 1 Adószám:11331333-2-19 Zánka Község

Részletesebben

Fiat Doblò Panoráma árlista

Fiat Doblò Panoráma árlista Sincom kód: 152.71A.1 152.71P.1 152.76A.1 152.76B.1 152.76P.1 Hengerûrtartalom (cm 3 ) 1368 1598 1368 1368 1598 Teljesítmény (kw/le) 70/95 70/95 70/95 88/120 70/95 Üzemanyag benzin dízel benzin benzin

Részletesebben

0.9 TwinAir T PopStar V PopStar

0.9 TwinAir T PopStar V PopStar 1.4 Pop 1.4 Aut. Sincom kód: 330.12J.4 330.14A.4 330.14J.4 330.14M.4 330.14T.4 330.14V.4 330.14Z.4 Hengerûrtartalom (ccm) 1368 875 1368 1368 1248 1248 1598 Teljesítmény (kw/le) 70/95 77/105 70/95 88/120

Részletesebben

Astravan. Van. Astravan. Dízel. 1.7 CDTI ECOTEC 81 kw / 110 LE 1.7 CDTI ECOTEC 92 kw / 125 LE. 6-fokozatú kézi. 6-fokozatú kézi

Astravan. Van. Astravan. Dízel. 1.7 CDTI ECOTEC 81 kw / 110 LE 1.7 CDTI ECOTEC 92 kw / 125 LE. 6-fokozatú kézi. 6-fokozatú kézi Opel 1 81 kw / 11 LE 92 kw / 125 LE Motor Váltómű 6-fokozatú kézi 6-fokozatú kézi 5 19 5 27 Rendelhető felszerelések 2 Világítás Csomag Dupla első olvasólámpák Könnyített rossz út csomag Kilátás és Világítás

Részletesebben

G-osztály 350 d Professional szériafelszereltségei

G-osztály 350 d Professional szériafelszereltségei Széria Szerviz, garancia ISP Integrált szerviz csomag 4 év vagy 120 ezer km garancia és karbantartás 40,6 cm (16") Könnyűfém keréktárcsák 5 küllős design, fekete 265/70 R16; 7,5J x 16 H2 ET43 RP1 pótkerék

Részletesebben

RENAULT CRÉDIT ENERGY FINANSZÍROZÁSSAL AKÁR 2,99%-OS THM-MEL*

RENAULT CRÉDIT ENERGY FINANSZÍROZÁSSAL AKÁR 2,99%-OS THM-MEL* ÚJ TWINGO RENAULT CRÉDIT ENERGY FINANSZÍROZÁSSAL AKÁR 2,99%-OS THM-MEL* FELSZERELTSÉG MOTOR LISTAÁR Life 1,0 SCe 70 LE 2 590 000 Zen 1,0 SCe 70 LE 2 850 000 Intens 1,0 SCe 70 LE 3 200 000 Energy 0,9 TCe

Részletesebben

ADAM. Általános tulajdonságok Karosszéria. 3-ajtós / / 1464

ADAM. Általános tulajdonságok Karosszéria. 3-ajtós / / 1464 Opel műszaki adatok ADAM Magasság (mm) Hosszúság (mm) Tengelytáv (mm) Szélesség (külső tükrökkel/nélkül) (mm) Nyomtáv (elöl/hátul) (mm) Általános tulajdonságok Karosszéria -ajtós 1484 698 211 1966 / 1720

Részletesebben

Fiat Doblò Panoráma árlista

Fiat Doblò Panoráma árlista Pop CNG Maxi Sincom kód: 152.71X.1 152.76T.1 152.76U.1 152.76X.1 152.76Z.1 152.L6Z.1 Hengerûrtartalom (cm 3 ) 1598 1368 1368 1598 1598 1598 Teljesítmény (kw/le) 70/95 88/120 88/120 70/95 88/120 88/120

Részletesebben

Fiat Doblò Panoráma árlista

Fiat Doblò Panoráma árlista Pop CNG Maxi Sincom kód: 152.71X.1 152.76T.1 152.76U.1 152.76X.1 152.76Z.1 152.L6Z.1 Hengerûrtartalom (cm 3 ) 1598 1368 1368 1598 1598 1598 Teljesítmény (kw/le) 70/95 88/120 88/120 70/95 88/120 88/120

Részletesebben

Fiat Doblò Panoráma árlista

Fiat Doblò Panoráma árlista Pop CNG Maxi Sincom kód: 152.71X.1 152.76T.1 152.76U.1 152.76X.1 152.76Z.1 152.L6Z.1 Hengerûrtartalom (cm 3 ) 1598 1368 1368 1598 1598 1598 Teljesítmény (kw/le) 70/95 88/120 88/120 70/95 88/120 88/120

Részletesebben

Fiat Doblò Panoráma árlista

Fiat Doblò Panoráma árlista Pop CNG Maxi Sincom kód: 152.71X.1 152.76T.1 152.76U.1 152.76X.1 152.76Z.1 152.L6Z.1 Hengerûrtartalom (cm 3 ) 1598 1368 1368 1598 1598 1598 Teljesítmény (kw/le) 70/95 88/120 88/120 70/95 88/120 88/120

Részletesebben

Hyundai i10 akár már 2 599 000 forintért! Black Line limitált széria 255 000 forint árelőnnyel a készlet erejéig!

Hyundai i10 akár már 2 599 000 forintért! Black Line limitált széria 255 000 forint árelőnnyel a készlet erejéig! Hyundai i10 akár már 2 599 000 forintért! Black Line limitált széria 255 000 forint árelőnnyel a készlet erejéig! Karosszéria Teljesítmény Listaár Life 1.0i 5 ajtós 66 LE 2 599 000 1.25i 5 ajtós 87 LE

Részletesebben

FIAT TIPO 5 ajtós árlista

FIAT TIPO 5 ajtós árlista 1.4 16V Pop 1.3 Multijet 16V Pop 16V Pop Sincom kód: 357.020.0 357.025.0 357.027.0 Hengerűrtartalom (cm 3 ) 1 368 1 248 1 598 Teljesítmény (kw/le) 70/95 70/95 88/120 Üzemanyag benzin dízel dízel Fogyasztás

Részletesebben

ismerd meg az autód A megrendelés adatai: A megrendelés idöp.: Megrendelö: Lízingcsoport: Gazdacég: Ügyletazonosító: Költséget fizeti: Rendszám:

ismerd meg az autód A megrendelés adatai: A megrendelés idöp.: Megrendelö: Lízingcsoport: Gazdacég: Ügyletazonosító: Költséget fizeti: Rendszám: A megrendelés adatai: A megrendelés idöp.: Megrendelö: Lízingcsoport: Gazdacég: Ügyletazonosító: Költséget fizeti: Rendszám: Alvázszám: Eurotax: Márka: Típus: Gépjármü bruttó eladási ára: Eredetiségvizsgálat:

Részletesebben

Opel Corsavan. Van 3-ajtós. Váltómű. 1.0 TWINPORT ECOTEC 2 935 000 5-fokozatú kézi 48 kw/65 LE 2 311 024 1.2 TWINPORT ECOTEC 3 085 000

Opel Corsavan. Van 3-ajtós. Váltómű. 1.0 TWINPORT ECOTEC 2 935 000 5-fokozatú kézi 48 kw/65 LE 2 311 024 1.2 TWINPORT ECOTEC 3 085 000 Opel Corsavan Opel Corsavan 1 Benzin 3ajtós Váltómű 1. TWINPORT ECOTEC 2 935 48 kw/65 LE 2 311 24 1.2 TWINPORT ECOTEC 3 85 51 kw/7 LE 2 429 134 1.2 TWINPORT ECOTEC 3 315 5fokozatú Easytronic 63 kw/85 LE

Részletesebben

FIAT Tipo 4 ajtós árlista

FIAT Tipo 4 ajtós árlista 1.3 Multijet 16V 1.3 Multijet 16V Sincom kód: 356.03B.0 356.03C.0 356.M3B.0 356.M3C.0 Hengerűrtartalom (cm 3 ) 1 368 1 248 1 368 1 248 Teljesítmény (kw/le) 70/95 70/95 70/95 70/95 Üzemanyag benzin dízel

Részletesebben

FIAT Tipo 4 ajtós árlista

FIAT Tipo 4 ajtós árlista 1.3 Multijet 16V 1.3 Multijet 16V Sincom kód: 356.03B.0 356.03C.0 356.M3B.0 356.M3C.0 Hengerűrtartalom (cm 3 ) 1 368 1 248 1 368 1 248 Teljesítmény (kw/le) 70/95 70/95 70/95 70/95 Üzemanyag benzin dízel

Részletesebben

Fiat Fiorino E6D árlista

Fiat Fiorino E6D árlista Fiat Fiorino E6D árlista Sincom-kód: Kivitel: Hengerûrtartalom (cm 3 ): Teljesítmény (kw/le): Nyomaték (Nm): Üzemanyag: Fogyasztás (l/100 km, városi/városon kívüli/vegyes) CO 2 -kibocsátás (g/km, vegyes)

Részletesebben

ÚJ RENAULT TWINGO GYÁRI TARTOZÉKOK

ÚJ RENAULT TWINGO GYÁRI TARTOZÉKOK ÚJ RENAULT TWINGO GYÁRI TARTOZÉKOK TARTOZÉKOK I ÚJ RENAULT TWINGO DIZÁJN KÉNYELEM BIZTONSÁG RENAULT TARTOZÉKOK Bármilyen stílushoz és személyiséghez igazodik. Javítja a jármű praktikus kihasználhatóságát,

Részletesebben

Petrányi - Autó Kft. Hivatalos Ford márkakereskedés. FORD FIESTA Van Budapest, Kerepesi út 105. Tel.: /215, Fax:

Petrányi - Autó Kft. Hivatalos Ford márkakereskedés. FORD FIESTA Van Budapest, Kerepesi út 105. Tel.: /215, Fax: Petrányi Autó Kft. Hivatalos Ford márkakereskedés 1106 Budapest, Kerepesi út 105. Tel.: 2605050/215, Fax: 2624736 1195 Budapest, Üllői út 309. Tel.: 2818000/215, Fax: 2812981 1112 Budapest Budaörsi út

Részletesebben

TIPPMIX NYEREMÉNYJÁTÉK NYEREMÉNYEINEK RÉSZLETES LEÍRÁSA

TIPPMIX NYEREMÉNYJÁTÉK NYEREMÉNYEINEK RÉSZLETES LEÍRÁSA 0 1 TIPPMIX NYEREMÉNYJÁTÉK NYEREMÉNYEINEK RÉSZLETES LEÍRÁSA 3 1 MILLIÓ FORINT PÉNZNYEREMÉNY A nyereményjáték végén a teljes időszak alatt feltöltött, a feltételeknek megfelelő szelvényszámokból kerül kisorsolásra

Részletesebben