Maverick Ion használati útmutató

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "Maverick Ion használati útmutató"

Átírás

1 Maverick Ion használati útmutató Kérjük használat előtt olvassa el! Jó szórakozást kívánunk új modellautójához! Hazsnálat előtt olvassa el ezt a leírást! Tartalomjegyzék Page Garancia Jellemzők Javasolt szerszámok Biztonsági figyelmeztetés A használathoz szükséges kiegészítők Az akku töltése A távirányító Az akku elhelyezése a modellben 4 Bekapcsolás 4 Kikapcsolás 4 Trim finombeállítás 4 Sebességszabályzó beállítás 4 A modell irányítása 5 Hibaelhárítás 5 Használat utáni karbantartás 5 Alkatrész lista 6 90 nap alkatrész garancia Szerenénk, hogy Ön a legjobban élvezze modelljét, ezért kérjük alaposan olvassa el azt a leírást! A gyártó 90 nap alkatrész garanciát vállal a termék alkatrészeire. Amennyiben ezen időzsak alatt a modell valamely alkatrésze gyártási hibából fakadóan meghíbásodna, akkor a hibás részt díjmentesen cserélik Önnek. Ez a 90 nap a vásárlás dátumától érvényes. Felhívjuk figyelmét, hogy ez a modellautó nem játék! 4 év alatti gyermek cask felnőtt felügyelete mellet használja! Amennyiben valamilyen problémát tapasztal a modell használata közben, akkor ne használja tovább, hanem haladéktalanul szüntesse meg a problémát. Amennyiben így használja tovább, akkor a modell károsodhat és elveszíti a garanciát. Amire nem vonatkozik a garancia A Maverick Ion egy kifinomult modellautó, ami megfelelő figyelmet és gondoskodást igényel. A gyártó mindent megtett azért, hogy a modell erős és tartós legyen, de jellege miatt előfordulhat, hogy egy ütközés, ugratás vagy borulás közben megsérül. Az ilyen sérülésekből adódó károkra sajnos nem vonatkozik a garancia. Mit tegyen, ha problémát tapasztal Probléma esetén forduljon a modell kereskedőjéhez, akinél a járművet vásárolta.

2 Jellemzők IonMT IonSC IonXB IonXT Hosszúság 55mm 58mm 49mm 55mm Szélesség 85mm 8mm 74mm 8mm Magasság 05mm 00mm 95mm 97mm Kerék bázis 65mm 65mm 65mm 65mm Meghajtás Fogaskerék áttétel Ground Clearance 4wd kardán tengelyes 4wd kardán tengelyes 4wd kardán tengelyes 4wd kardán tengelyes 8.75: 8.75: 8.75: 8.75: mm mm mm mm Kerékátmérő 47mm 47mm 47mm 47mm Kerékszélesség 7mm 7mm 7mm 7mm Motor MM-8 70 MM-8 70 MM-8 70 MM-8 70 Szervo Maverick MS-8 Maverick MS-8 Maverick MS-8 Maverick MS-8 az egyben elektronika Akku MBP-8 800mAh Ni-MH MBP-8 800mAh Ni-MH MBP-8 800mAh Ni-MH MBP-8 800mAh Ni-MH Javasolt szerszámok A csomag nem tartalmazza a felsorolt szerszámokat, de a modellautó üzemeltetéséhez javasoltak. Lapos és keresztfejű csavarhúzók. Htszögletű imbuszkulcsok.5mm,.0mm,.5mm,.0mm, Fogó. Biztonsági figyelmeztetés Ez a termék egy rádiótávirányítású modellautó. Nem játék! Olvassa el és értelmezze ezt a leírást a modell használata előtt! Ha nem ismerit a távirányítású modelleket, akkor kérje tapasztalt modellező segítségét! Soha ne csatlakoztassa a modellt autó akkumlátorhoz. A meghajtó akkut nem szabad szétszedni és mindig figyeljen a helyes csatlakoztatására. Amennyiben a meghajtó akkut nem megfelelően használja, akkor az nagyon veszélyes lehet. Soha ne használja a modellt emberek vagy állatok közelében, mert súlyos sérüléseket okozhat! Szükséges kiegészítők 4 * AA elem a távirányítóba. Az akku töltése A csomagban mellékelt akkutöltőt használja a modell akkujának feltöltésére. A teljesen lemerült akku töltési ideje kb. óra. Ne töltse az akkut óránál hosszabb ideig, mert felmelegedhet és károsodhat. Figyelem Ez az akkutöltő cask a csomagban található akku töltésére használható! Ne töltse az akkut óránál hosszabb ideig, mert túlmelegszik és károsodhat! A töltőt csak felnőtt felügyelete mellett és száraz helyen szabad használni! Ne használja a töltőt, ha annak vezetéke sérült vagy kopott. A sérült vezeték rövidzárlatot és tüzet okozhat! Ha nem biztos az akku töltési szintjében, akkor merítse le a modellben használva.ezután várja meg míg kihül és utána feltöltheti.. Mindig az Ön országában használatos megfelelő hálózati csatlakozót használja!. Csatlakoztassa az akkut a töltő csatlakozójához. Figyeljen a helyes csatlakozásra! Ne erőltesse! Ellenőrizze, hogy helyesen illeszkedjen a csatlakozó! A töltő a csatlakoztatás után elkezdi tölteni az akkut. Soha ne töltse az akkut óránál hosszabb ideig! Használat után mindig húzza szét az akku csatlakozót!

3 A távirányító A távirányító egy igen modern, könnyen kezelhető rendszer. Kérjük kövesse az alábbi leírást, hogy távirányítóját megfelelően tudja használni. A távirányító üzembe helyezése A távirányító gombjainak funkciói Gázkar Nyissa ki az elemtartó fedelet a távirányító alsó részén.. Gázkar Trim 9. Kormány. Kormány Trim 0. Gázkar. Főkapcsoló. Francia mód kapcsoló 4. Kormány kitérés. Töltő csatlakozó (bal/jobb). Gáz középállás 5. Gázkar kitérés pozició kapcsoló 6. Kormány fordító kapcsoló 7. Gázkar fordító kapcsoló 8. Bekapcsolás jelző LED Helyezze el a 4 AA elemet a számukra kialakított helyen. Figyeljen az elemek helyes polaritására! Dual Rates Szervo kitérések Rosszul behelyezett elemekkel a távirányító meghibásodhat! A.4Ghz technológiának köszönhetően nem kell hosszú antennát használni a távirányítóban. Az antenna be van építve a távirányítóba.... A gázkart előre tolva a modell hátrafelé megy. A házkart húzva a modell előre felé megy. Itt állíthatók a csatornák kitérései. A kormányszervo kitérése és az elére-hátra menet maximum. 0 a tejes kitérést. 0 (Zero) A legkisebb kitérés. Kormánykerék A kormánykereket jobbra fordítva a modell jobbra fordul, balra fordítva pedig balra.,<> Kormány trim.az auto egyenesfutása állítható be ezzel a gombbal. Gázkar trim A gázkar közép állását állíthatjuk be itt A távirányító és a vevő egység összekapcsolása (Bindelés) Előfordulhat, hogy az adó és a vevő egység elveszíti egymás között a kapcsolatot. Ellenőrizze, hogy a Francia mód kapcsoló FR állásban legyen. Az adó és a vevő cask ebben az állásban programozható össze. Kapcsolja be a vevőegységet. Nyomja le az SW gombot a vevőegységen. A vevőegységen lévő LED elkezd villogni.. Kapcsolja be a távirányítót. Amikor a vevőegységen lévő LED folyamatos világításra vált, kész a programozás.. Bekapcsolás Először a távirányítót kell bekapcsolni és csak ezután kapcsolja be a modell vevőegységét. Kapcsolja be a távirányítót, a rajta lévő LED világítani kezd. Kapcsolja be a vevőegységet. A modell automatikusan beállítja magát a távirányítójoz.

4 Az akku elhelyezése Nyissa ki az akkutartó rész fedelét. Helyezze be az akkut és a fedéllel rögzítse. Az akku rögzítése után csatlakoztassa a kábelt az autó elektronikájához. Figyeljen a helyes polaritásra! Kikapcsolás Kikapcsolásnál először mindig a modell elektronikáját kell kikapcsolni és csak ezután a távirányítót. Ha először a távirányítót kapcsolja ki és cask ezután a vevőegységet, akkor a modell irányítás nélkül maradt és valami hibás jelet érzékelve elindulhat és károkat okozhat. Trim beállítás Ha a modellautó a távirányító kormányának középállásánál nem fut egyenesen, akkor az ST Trim beállítóval tudja az egyenes futást beállítani. Ha a modell balra húz, akkor tekerje az ST trim gombot jobbra, ha a modell jobbra húz, akkor tekerje az ST trim gombot balra egészen addig míg a modell egyenesen nem megy. Használat után mindig húzza szét az akku csatlakozóját! Elektronikus sebesség szabályzó MSRS-8 - az ben vevőegység és szabályzó.4ghz. Csatlakoztassa az akkut a modell vevőegységéhez miközben a vevőegysége legyen kikapcsolva.. Kapcsolja be a távirányítót, a gázkar trim-et állítsa középállásba és kapcsolja be a vevőegységet.. A vevőegységen lévő LED világít és -at sípol. 4. Ha szükséges ilyenkor még állíthat a gázkar trim beállításán, 5. A fordulatszám szabályzás készen áll a használatra. Technikai információk 0A előrement & 5A hátramenet Méretek:: 70mm*mm*4mm Szilikon kábelezés Tömeg: 5g BEC 6.0V Jellemzők Üzemi feszültség: 6.0V-8.4V Mérsékelten vízálló Nagyfrekvenciás rendszer előre és hátramenet Automatikus beállító rendszer. Alacsony feszültség védelem.

5 Hibaelhárítás Kérjük olvassa el az alábbi részt, ha valami problémát tapasztal a modell üzemeltetése közben. Probléma A probléma oka Megoldása A modell nem megy A távirányító vagy a vevőegység nincs bekapcsolva. Az elemek nem jól lettek behelyezve a távirányítóba. A fedélzeti akku nincs rendesen feltültve. Kapcsolja be a távirányítót és a vevőegységet. Helyezze be rendesen az elemeket. Töltse fel az akkut A modell nem követi a távirányító jeleit Az első és a hátsó kerekek ellentétes irányban forognak. A távirányító vagy a vevőegység nincs bekapcsolva. A távirányító reverse kacsolói nem jó állásban vannak. A távirányító végállás EPA kapcsolói el vannak állítva Gyengék az elemek a távirányítóban vagy az akku a modellben. Rosszul lett beépítve a diferenciálmű. Kapcsolja be a távirányítót és a vevőegységet Ellenőrizze a reverse kapcsolókat és állítsa be ha szükséges. Ellenőrizze és állítsa be helyesen az EPA kapcsolókat. Cseréljen elemeket a modellben és töltse fel az akkut a modellben. Építse be helyesen a diferenciálművet. Amennyiben egyéb rendellenességet tapasztal, akkor forduljon a modell forgalmazójához. Francia mód A távirányító hátsó részén van egy FR-EU jezésű kapcsoló. A távirányító és a vevőegység cask akkor programozhatóak össze, ha ez a kapcsoló FR állásba van állítva. A modell vezetése Egy távirányítású auto vezetését nem könnyű megtanulni. Néhány jótanács, hogy könnyebben menjen a modell irányítása. Eleinte nagyobb nyilt területen használja a modell, amíg megtanulja a biztos irányítást. Ne használja közutakon, mert balesetet, sérüléseket vagy anyagi károkat okozhat.. Ne használja vízben vagy homokban.. Ha teljes gázadással használja a járművet, akkor az nagyon gyorsan megy és így nehezen irányítható. Használja finom gázadással a modellt, amíg el nem sajátítja teljesen az irányítását. A modellel menet közben jobbra és balra kanyarodhat. Ha szembe jön önnel a jármű, akkor a kormányzás értelem szerűen megfordul. Ilyenkor ha jobbra fordítja a kormányt, akkor a modell balra fordul és fordítva. Ennek elsajátítására az a legjobb, ha nem a kormánykerékre figyel, hanem beleképzeli magát a modellbe, mintha benne ülne. Az irányítás gyakorlásához érdemes néhány akadályt elhelyezni a pályán és ezeket kerülgetve gyakorolni a helyes kormányzást. Ha már magabiztosan irányítja a modellt az akadályok között, akkor próbálja meg nagyobb sebességgel is. Hazsnálat utáni karbantartás. Egy modellautó üzemeltetésénél nagyon fontos a megfelelő karbantartás. Hazsnálat után mindig tisztítsa meg a modellt és ellenőrizze át a csavarokat. Távolítsa el a beakadt szennyeződéseket a futóműből és húzza meg az esetlegesen kilazult csavarokat. Amennyiben valami rendellenességet tapasztal, akkor azt ki kell javítani, mert ha tovább használja így a modellt, akkor más részek is károsodhatnak. Ellenőrizze az elektronika kábeleit, ha valamelyik megsérült, akkor ne használja így tovább a modellt. 5

Könnyű építésű repülőmodell. 3 csatornás távirányító. Proporcionális szervo mozgatás. 2 db akkuval. 8-10 perc repülési idő egy feltöltéssel.

Könnyű építésű repülőmodell. 3 csatornás távirányító. Proporcionális szervo mozgatás. 2 db akkuval. 8-10 perc repülési idő egy feltöltéssel. Könnyű építésű repülőmodell. 3 csatornás távirányító. Proporcionális szervo mozgatás. 2 db akkuval. 8-10 perc repülési idő egy feltöltéssel. Figyelem: Nagy teljesítményű repülőmodell, nem játék. Nem ajánlott

Részletesebben

RC-autók 1:16 cikk. M492

RC-autók 1:16 cikk. M492 HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ RC-autók 1:16 cikk. M492 Tartalomjegyzék Szállítmány tartalma 1 Autó előkészítése és elem behelyezése 2 Jármű kezelése 4 Jármű vezérlése távvezérléssel 5 Műszaki adatok 6 Biztonsági

Részletesebben

Négykerékmeghajtású elektromos Buggy, Speed Machine 540 típusú villanymotorral Rend. sz..:23 16 71

Négykerékmeghajtású elektromos Buggy, Speed Machine 540 típusú villanymotorral Rend. sz..:23 16 71 Conrad Szaküzlet 1067 Budapest, Teréz krt. 23. Tel: (061) 302-3588 Conrad Vevőszolgálat 1124 Budapest, Jagelló út 30. Tel: (061) 319-0250 Négykerékmeghajtású elektromos Buggy, Speed Machine 540 típusú

Részletesebben

HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ BERKO JO-20 Elektromos meghajtású moped

HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ BERKO JO-20 Elektromos meghajtású moped HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ BERKO JO-20 Elektromos meghajtású moped REHAB-TRADE Kft. 2000 Szentendre, Kalászi út 3. Telefon: 06-26/88-62-88 Fax: 06-1/239-4330 A csoport tagja. Figyelem: Kérjük, az eszköz átvétele

Részletesebben

HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ EL-GO ELEKTROMOS MEGHAJTÁSÚ 3 KEREKŰ MOPED

HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ EL-GO ELEKTROMOS MEGHAJTÁSÚ 3 KEREKŰ MOPED HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ EL-GO ELEKTROMOS MEGHAJTÁSÚ 3 KEREKŰ MOPED REHAB-TRADE Kft. 2000 Szentendre, Kalászi út 3. Telefon: 06-26/88-62-88 Fax: 06-1/239-4330 A csoport tagja Figyelem: Kérjük, az eszköz átvétele

Részletesebben

HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ BERKO JO 30

HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ BERKO JO 30 HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ BERKO JO 30 ÁLLÍTATÓ BEÜLŐ SZÉLESSÉGŰ, VILLAMOS HAJTÁSÚ KEREKESSZÉK REHAB-TRADE Kft. 2000 Szentendre, Kalászi út 3. Telefon: 06-26/88-62-88 Fax: 06-1/239-4330 A csoport tagja. Figyelem:

Részletesebben

HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ BERKO JO 30

HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ BERKO JO 30 HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ BERKO JO 30 ÁLLÍTATÓ BEÜLŐ SZÉLESSÉGŰ, VILLAMOS HAJTÁSÚ KEREKESSZÉK REHAB-TRADE Kft. 2000 Szentendre, Kalászi út 3. Telefon: 06-26/88-62-88 Fax: 06-1/239-4330 A csoport tagja. Figyelem:

Részletesebben

Multifunkciós Automata Robotporszívó

Multifunkciós Automata Robotporszívó Multifunkciós Automata Robotporszívó R800 1 / 24 Köszönjük, hogy termékünket, az új ROBOTX R800 típusú robotvezérlésű porszívót választotta! Kérjük, használat előtt figyelmesen olvassa el a kezelési útmutatót!

Részletesebben

Conrad Vevőszolgálat, 1124 Budapest, Jagelló út 30. Tel: 319 0250

Conrad Vevőszolgálat, 1124 Budapest, Jagelló út 30. Tel: 319 0250 Conrad Vevőszolgálat, 1124 Budapest, Jagelló út 30. Tel: 319 0250 PREDATOR Pro RtR 4kerékmeghajtású monster autó Megrend. szám: 23 31 87 Kezelési utasítás TARTALOMJEGYZÉK 1 BIZTONSÁGI TUDNIVALÓK 1 2 A

Részletesebben

HASZNÁLATI UTASÍTÁS. Bosch Performance Line elektromos kerékpár rendszerekhez Nyon kijelzővel. 1 O l d a l

HASZNÁLATI UTASÍTÁS. Bosch Performance Line elektromos kerékpár rendszerekhez Nyon kijelzővel. 1 O l d a l HASZNÁLATI UTASÍTÁS Bosch Performance Line elektromos kerékpár rendszerekhez Nyon kijelzővel 1 O l d a l 1. Általános magyarázat az elektromos kerékpárokhoz Gratulálunk! Köszönjük, hogy a KTM elektromos

Részletesebben

Használati útmutató (2711 Briciola robotporszívó)

Használati útmutató (2711 Briciola robotporszívó) Használati útmutató (2711 Briciola robotporszívó) Kedves Vásárló! Köszönjük, hogy az Ariete Briciola termékét választotta, az új intelligens robot padlótisztítót, ami önállóan dolgozik, hogy megtisztítsa

Részletesebben

Használati útmutató HU. IN 4754 Futópad insportline Nimbus

Használati útmutató HU. IN 4754 Futópad insportline Nimbus Használati útmutató HU IN 4754 Futópad insportline Nimbus Fontos biztonsági figyelmeztetés FIGYELMEZTETÉS: Első használat előtt figyelmesen olvassa el az egész használati útmutatót. Veszély: Tisztításkor,

Részletesebben

1. A repülés előtt Elemek behelyezése Akkumulátor feltöltése

1. A repülés előtt Elemek behelyezése Akkumulátor feltöltése Igen tisztelt Vásárló! Köszönjük, hogy ezen LRP terméket választotta. Ön a H4 Gravit Nano modell vásárlásával egy kiváló repülőgépes termék mellett döntött. Kérem, olvassa el a következő dokumentációt,

Részletesebben

Set 50 TV. Set 55 TV. Használati útmutató

Set 50 TV. Set 55 TV. Használati útmutató Set 50 TV Set 55 TV Használati útmutató A B C A B C Tartalom Biztonsági intézkedések 2 A Set 50 TV/Set 55 TV stethoset infrás rendszer 3 Set 50 TV Csomag tartalma 3 A Set 55 TV tartozékai 4 Kezelőszervek

Részletesebben

Használati útmutató. VMX 100 3in1 VMX 100

Használati útmutató. VMX 100 3in1 VMX 100 Használati útmutató VMX 100 3in1 VMX 100 Tartalom Tartalom... 1 Fontos biztonsági információk... 2 A VMX 100 jellemzői... 5 Csomag tartalma... 5 Az eszköz részei... 6 Kezelőszervek... 6 Gyors üzembehelyezési

Részletesebben

EMT 17538 RDF FŰNYÍRÓ TRAKTOR

EMT 17538 RDF FŰNYÍRÓ TRAKTOR EMT 17538 RDF FŰNYÍRÓ TRAKTOR Horoszcoop Kft. H-2220 Vecsés, Széchenyi út 90. Tel. +36 29 550 742 TARTALOM Ilusztrációk...2 Kezelő biztonsága......6 Jellegzetességek és irányítás...11 Üzemeltetés......14

Részletesebben

A CSALÁD NYUGALMÁÉRT FELHASZNÁLÓI KÉZIKÖNYV. LÉGZÉSFIGYELŐ KÉSZÜLÉK BABAŐRZŐVEL AC601 típus

A CSALÁD NYUGALMÁÉRT FELHASZNÁLÓI KÉZIKÖNYV. LÉGZÉSFIGYELŐ KÉSZÜLÉK BABAŐRZŐVEL AC601 típus A CSALÁD NYUGALMÁÉRT FELASZNÁLÓI KÉZIKÖNYV LÉGZÉSFIGYELŐ KÉSZÜLÉK BABAŐRZŐVEL AC601 típus U 87 PL 111 02mf4_ManuelAC601_multi6_12008.indd 87 TARTALOMJEGYZÉK VIGYÁZAT...89 A KÉSZÜLÉK TELEPÍTÉSE AC601...

Részletesebben

ÜZEMELTETÉSI KÉZIKÖNYV

ÜZEMELTETÉSI KÉZIKÖNYV DAIKIN ROOM AIR CONDITIONER ÜZEMELTETÉSI KÉZIKÖNYV R32 MODELEK FTXM35K3V1B FTXM42K3V1B FTXM50K3V1B Kiemelt funkciók A kényelem és energiatakarékosság érdekében INTELLIGENS SZEM Az INTELLIGENS SZEM érzékelője

Részletesebben

Derby 1.433 / Acces 2.433 / Clou 9.500 elektromos meghajtású kerekesszék

Derby 1.433 / Acces 2.433 / Clou 9.500 elektromos meghajtású kerekesszék Derby 1.433 / Acces 2.433 / Clou 9.500 elektromos meghajtású kerekesszék Használati útmutató Meyra-Ortopedia Kft. 1121 Budapest, Szanatórium u. 19. 1528 Budapest, Pf. 3. Szerviz: 1044 Budapest, Megyeri

Részletesebben

www.helikoptervilag.hu

www.helikoptervilag.hu Köszönjük, hogy megvásárolta ezt a terméket. Reméljük, sok örömét szerzi benne! Kérjük, figyelmesen olvassa el az alábbi dokumentumot és tartsa meg a használata során! Ahelikoptertechnikaiadatai Bevezetés

Részletesebben

Nyugalom a babának, nyugalom Önnek. Használati útmutató www.legzesfigyelo.hu

Nyugalom a babának, nyugalom Önnek. Használati útmutató www.legzesfigyelo.hu Csecsemő hang- és légzésfigyelő készülék Nyugalom a babának, nyugalom Önnek. Használati útmutató www.legzesfigyelo.hu Csecsemő hang- és légzésfigyelő készülék Nyugalom a babának, nyugalom Önnek. TARTALOMJEGYZÉK

Részletesebben

Használati utasítás. domina PLUS B. B osztályos autokláv

Használati utasítás. domina PLUS B. B osztályos autokláv Használati utasítás domina PLUS B B osztályos autokláv Tartalomjegyzék 1 Általánosságok... 3 1.2 Előszó... 3 1.2 Az Európai szabvánnyal való megfelelés... 3 2. A készülék jellemzői... 3 2.1 Csomagolás

Részletesebben

Az eredeti használati utasítás fordítása

Az eredeti használati utasítás fordítása Az eredeti használati utasítás fordítása Szimbólumok FIGYELEM! Mielőtt üzembe helyezné a gépet, olvassa el figyelmesen a használati és biztonsági utasításokat! A használati utasítást mindig a gépnél vagy

Részletesebben

ÜZEMELTETÉSI KÉZIKÖNYV

ÜZEMELTETÉSI KÉZIKÖNYV DAIKIN ROOM AIR CONDITIONER ÜZEMELTETÉSI KÉZIKÖNYV R32 MODELEK FTXM20K3V1B FTXM25K3V1B Kiemelt funkciók A kényelem és energiatakarékosság érdekében INTELLIGENS SZEM Az INTELLIGENS SZEM érzékelője észleli

Részletesebben

Vaku automatikus élességállítás SB-700. Használati útmutató

Vaku automatikus élességállítás SB-700. Használati útmutató Vaku automatikus élességállítás SB-700 Használati útmutató Hu A Az SB-700 és a Használati útmutató Köszönjük, hogy megvásárolta a Nikon SB-700 vakut. A vaku lehető legeredményesebb használata érdekében

Részletesebben

FONTOS BIZTONSÁGI TUDNIVALÓK FIGYELMEZTETÉS VESZÉLY

FONTOS BIZTONSÁGI TUDNIVALÓK FIGYELMEZTETÉS VESZÉLY MAGYAR Üzembe helyezés 2. oldal Használati útmutató oldal FONTOS BIZTONSÁGI TUDNIVALÓK AZ ÖN ÉS MÁSOK BIZTONSÁGA RENDKÍVÜL FONTOS Ez a kézikönyv és maga a készülék fontos biztonsági figyelmeztetéseket

Részletesebben

IC-F3002 VHF adó-vevő készülék IC-F4002 UHF adó-vevő készülék

IC-F3002 VHF adó-vevő készülék IC-F4002 UHF adó-vevő készülék ICOM IC-F3002 VHF adó-vevő készülék IC-F4002 UHF adó-vevő készülék 0 ELŐSZÓ Az adó-vevő készülék használata előtt kérjük OLVASSA EL a TELJES KEZELÉSI UTASÍTÁST. ŐRIZZE MEG A KEZELÉSI UTASÍTÁST ez a kezelési

Részletesebben

Tisztelt Vásárlónk! Köszönjük, hogy termékünket választotta, reméljük sok örömet fog majd Önnek nyújtani a mindennapokban!

Tisztelt Vásárlónk! Köszönjük, hogy termékünket választotta, reméljük sok örömet fog majd Önnek nyújtani a mindennapokban! Tisztelt Vásárlónk! Köszönjük, hogy termékünket választotta, reméljük sok örömet fog majd Önnek nyújtani a mindennapokban! Az elmúlt évtizedben rohamosan fejlődött az elektromos kerékpárok technológiája,

Részletesebben

Travel. Csend avagy az akusztikai élmény záloga PXC 310. Használati útmutató

Travel. Csend avagy az akusztikai élmény záloga PXC 310. Használati útmutató Travel Csend avagy az akusztikai élmény záloga PXC 310 Használati útmutató Tartalom Tartalom Fontos biztonsági intézkedések 2 PXC 310 4 Csomag tartalma 5 Termék áttekintése 7 A PXC 310 üzembehelyezése

Részletesebben

ET2 HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ

ET2 HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ ET2 HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ TARTALOMJEGYZÉK 1 VESPA...3 1.1 MŰSZERFAL...3 1.2 KEZELŐSZERVEK ÉS DIGITÁLIS ÓRA...3 1.3 A NYEREG FELNYITÁSA...4 1.4 AZONOSÍTÁS...4 2 HASZNÁLAT...4 2.1 ELLENŐRZÉSEK ÉS FELTÖLTÉSEK...4

Részletesebben