Bocskai István Gimnázium, Szakközépiskola, Egységes Pedagógiai Szakszolgálat és Szakmai Szolgáltató

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "Bocskai István Gimnázium, Szakközépiskola, Egységes Pedagógiai Szakszolgálat és Szakmai Szolgáltató"

Átírás

1 Bocskai István Gimnázium, Szakközépiskola, Egységes Pedagógiai Szakszolgálat és Szakmai Szolgáltató OM azonosító: Cím: 3900 Szerencs, Ondi út 1. Telefon: 47/ / / Fax: 47/ /102-es mellék Honlap: A 2012/2013-as tanévben induló képzések Tanulmányi terület kódja Évf. Tanulmányi terület Felvehető osztály Felvehető létszám évfolyamos gimnáziumi képzés általános tantervű 4 évfolyamos szakközépiskolai képzés 11. évfolyamtól kereskedelmi-marketing vagy ügyviteli alapismeretek választható 4 évfolyamos gimnázium rendészeti fakultáció emelt szintű angol nyelvi oktatás emelt szintű oktatás - matematika 0, ,5 17

2 07 4 emelt szintű oktatás német nyelv 0, emelt szintű oktatás - informatika 0, emelt szintű oktatás - biológia 0, emelt szintű oktatás művészet: néptánc, 0,25 9 modern tánc 0,25 8 Valamennyi tanulmányi területen igényelhető kollégium. A nyílt napokon adunk a kollégiumi jelentkezéssel kapcsolatos információkat. Nyílt napok időpontjai: december 12. (hétfő) január 10. (kedd) A felvételi rangsorolás elvei: A szerencsi Bocskai István Gimnázium és Szakközépiskolába való felvétel feltételeit az iskola pedagógiai programja tartalmazza. A részletes pontszámítás az érdeklődők számára elérhető a következő helyeken: - az iskola honlapján (www.big.szerencs.hu) - az iskola megrendezett nyílt napjain - szórólapokon A rangsorolás elvei: 1. Egyenlő pontszám esetén a halmozottan hátrányos helyzetű tanuló részesül előnyben. 2. További pontegyenlőség esetén a szerencsi állandó lakhelyű tanuló következik.

3 3. Ezek után a sajátos helyzetű tanuló részesül előnyben, vagy a szülő vagy a testvér iskolánk tanulója volt, vagy jelenleg is az. 4. Az előzőek azonossága esetén előnyt élvez az országos tanulmányi és sport eredmény. Felvételi vizsgák, jelentkezési határidők Közös írásbeli felvételi vizsgák: A Bocskai István Gimnázium és Szakközépiskolába jelentkezett tanulók az Oktatási Hivatal által szervezett közös írásbeli vizsgát tehetnek magyar nyelvből valamint matematikából. Az elért írásbeli eredményeket a 05-ös kóddal jelölt négy évfolyamos gimnázium, emelt szintű oktatás angol nyelven tagozatnál vesszük figyelembe. Jelentkezési határidő a közös írásbeli vizsgára a 8. évfolyamos tanulók számára december 10. A 8. osztályos tanulók közös írásbeli vizsgája: január 21. (szombat) 10 óra Pótló írásbeli vizsga: január 26. (csütörtök) 14 óra Általános felvételi eljárásra való jelentkezés határideje: február 17. Az általános iskola továbbítja a jelentkezési lapokat a középfokú iskolába, a tanulói adatlapok első példányát pedig a felvételi központnak. Az egyes képzési típusokról

4 Hat évfolyamos gimnázium Tagozatkód: 01 Ennek a képzésnek az utolsó két éve humán, illetve reál szakosodást biztosít. Idegen nyelvek oktatása kezdő, haladó és emelt szinten. Az itt töltött hat esztendő alatt diákjaink a megkülönböztetett figyelemnek és felkészítésnek köszönhetően közel 100%-ban felvételt nyernek valamely felsőoktatási intézménybe. Közös írásbeli vizsgát nem tartunk. A felvételi pontokat az általános iskolában elért eredmények alapján számítjuk. Elérhető pontszám: 100 pont Az érettségi tárgyak 6. félévi eredményeiből számított átlag: 50 pont A 6. félévkor elért eredményből számított félévi átlag: 50 pont Érettségi tárgyak: Az általános iskolában elért átlag eredmény x 10-el = 50 pont. A jelentkezés módja: a félévi értesítővel az iskolánk titkárságán kell megjelenni legkésőbb ig, és itt kell kitölteni a jelentkezési lapot, amelyet a tanulónak és a gondviselőjének is alá kell írnia. A személyi okmányokon és a félévi értesítőn kívül kérjük, hozzák magukkal az oktatási azonosítót. Négy évfolyamos gimnáziumi képzés, általános tantervű Tagozatkód: 02 Az általános tantervű képzést ajánljuk azon tanulóknak, akik az érettségi után valamely felsőfokú intézmény alapszakán vagy felsőfokú szakképzésben szeretnének továbbtanulni. Az iskola által adható többlet órákat az érettségi tárgyak oktatására fordítjuk.

5 Közös írásbeli vizsgaeredményt nem számítunk be a felvételi pontokba. A felvételi pontokat az általános iskolában elért eredmények alapján számítjuk. Az általános iskolában elért átlageredmény x 10-el = 50 pont. Négy évfolyamos szakközépiskolai képzés Tagozatkód: 03 4 évfolyamos közgazdasági szakközépiskolai képzés kereskedelmi, marketing, ügyviteli szakiránnyal. Erre épül a marketing- és reklámügyintéző szakképzés + 1 év időtartamban, amelynek zárásaként az itt tanulók OKJ-s vizsgát tesznek és szakképesítést szereznek. Közös írásbeli vizsgaeredményt nem számítunk be a felvételi pontokba. A felvételi pontokat az általános iskolában elért eredmények alapján számítjuk.

6 Az általános iskolában elért átlageredmény x 10-el = 50 pont. Négy évfolyamos gimnáziumi képzés, rendészeti fakultáció Tagozatkód: 04 4 évfolyamos képzés, amely gimnáziumi alapokon nyugszik, de célja a rendészeti pályára való orientáció. Felkészítjük a diákokat a Rendőrtiszti Főiskolára, és az Államigazgatási Főiskolára, valamint a rendőri pályához kapcsolódó társterületekbe történő belépéshez, mint a katasztrófavédelem, honvédség és más fegyveres testületek, tűzoltóság, vám- és pénzügyőrség. Közös írásbeli vizsga eredményeit nem számítjuk be a felvételi pontokba, a fizikai alkalmassági vizsgáét viszont igen. A felvételi pontokat az általános iskolában elért eredmények és a fizikai alkalmassági vizsga alapján számítjuk. Elérhető maximális pontszám: 100 pont Az érettségi tárgyakból 8.félévkor elért eredmények: 25 pont A 8.félévkor elért átlag eredmény: 50 pont A fizikai alkalmasságin elért eredmény: 25 pont Érettségi tárgyakból számított eredmény: idegen nyelv magyar nyelv magyar irodalom matematika 5 pont 5 pont 5 pont 5 pont

7 történelem 5 pont 25 pont Az általános iskolában elért átlageredmény x 10 = 50 pont A fizikai alkalmasságin elért eredmény 25 pont A fizikai alkalmassági tervezett időpontja: 2012.március 3. A felvételizők hozzanak magukkal sportöltözéket, a helyszínen át lehet öltözni. Továbbá egy orvosi igazolást arról, hogy semmilyen egészségügyi korlátozó tényezője nincs a fizikai igénybevételnek. Négy évfolyamos gimnáziumi emelt szintű angol nyelvi képzés Tagozatkód: 05 Emelt óraszámban tanulják az ide felvett diákok az angol és a második idegen nyelvként oktatott német nyelvet is. A magas szintű idegen nyelv ismeret mellett 10. osztály után lehetőség van humán illetve reál irányú szakosodásra. A közös írásbeli vizsga eredményeit beszámítjuk. Erre december 10-ig kell jelentkezni. A központi felvételivel kapcsolatos tájékoztatást a honlapon a közoktatás/középfokú beiskolázás/aktuális beiskolázási időszak (2011/2012. tanév) menüpont alatt lehet kapni. Az előző tanévek felvételi feladatlapjait és megoldásait szintén a honlapon az előző menüpont írásbeli felvételi feladatlapok és javítási útmutatói menüponton lehet megtalálni. A tanulók a központi írásbeli vizsgára személyazonosításra alkalma igazolványt diákigazolvány vagy személyi igazolványt hozzanak magukkal. A központi írásbeli vizsga során körzőn és vonalzón kívül semmiféle segédeszköz (pl. számológép) nem használható. A felvételi feladatlap - magyar nyelv és matematikából - kitöltése 2x45 percet vesz igénybe, a két feladatlap között 15 perc szünetet tartunk. a kitöltéshez kérjük, hozzanak tollat.

8 A közoktatási törvény 30 (9) bekezdésében meghatározott tanulók esetében a szakértői vélemények, valamint speciális körülmények, illetve eszközök igénylésére vonatkozó kérelem csatolását kérjük a jelentkezési laphoz. A kérelmet az igazgató bírálja el, döntését határozatba foglalja, amelyet az írásbeli vizsga előtt eljuttat a tanulóhoz. A központi felvételi vizsgára a tanulóknak kell jelentkezni. Jelentkezéssel kapcsolatos információ és jelentkezési lap a honlapon található. A felvételi pontokat a központi felvételin elért eredmények alapján: 50 pont és az általános iskola 8. félévi eredménye (50 pont) alapján számítunk. Felvételi pontok számítása: Közös írásbeli magyar nyelvből: 25 pont Közös írásbeli matematikából: 25 pont Általános iskolában 8. félévkor elért eredményekből: 25 pont Az általános iskolában elért átlageredmény x 5-el = 25 pont. Négy évfolyamos gimnáziumi képzés emelt szintű oktatás matematikából Tagozatkód: 06 Ide azokat a tanulókat várjuk, akik matematikával kapcsolatosan szeretnének továbbtanulni. Műszaki, mérnöki pályán illetve minden olyan helyen, ahol a matematika felvételi tárgyként szerepel. Az emelt óraszámon kívül fakultáción, illetve ábrázoló geometria foglalkozásokon való részvételre is van lehetőség. Közös írásbeli vizsgaeredményt nem számítunk be a felvételi pontokba.

9 A felvételi pontokat az általános iskolában elért eredmények alapján számítunk. Az általános iskolában elért átlageredmény x 10-el = 50 pont. Négy évfolyamos gimnáziumi képzés emelt szintű német nyelvi oktatás Tagozatkód: 07 Azoknak a tanulóknak a jelentkezését várjuk, akik kiemelten a német nyelvvel szeretnének foglalkozni. A 10. évfolyam után lehetőség van a humán és reál tárgyak emelt szintű tanulására is. Közös írásbeli vizsgaeredményt nem számítunk be a felvételi pontokba. A felvételi pontokat az általános iskolában elért eredmények alapján számítunk.

10 Az általános iskolában elért átlageredmény x 10-el = 50 pont. Négy évfolyamos képzés emelt szintű informatika ismeretekkel Tagozatkód: 08 Ennek a képzési formának az a célja, hogy a tanulók emelt szintű informatikai képzésben részesüljenek. Alapvető cél, hogy a felsőoktatási intézmények informatikai szakára felvételt nyerjenek. Közös írásbeli vizsgaeredményt nem számítunk be a felvételi pontokba. A felvételi pontokat az általános iskolában elért eredmények alapján számítunk.

11 Az általános iskolában elért átlageredmény x 10-el = 50 pont.

12 Négy évfolyamos gimnáziumi képzés emelt szintű biológia oktatás Tagozatkód: 09 A tagozatra jelentkezők 9. évfolyamtól emelt óraszámban tanulják a biológiát. Célként jelöltük meg, hogy 11. évfolyam végén biológiából tehetnek előrehozott középszintű érettségit. 12. évfolyamon az emelt szintű biológia érettségire készítjük fel a tanulókat. Az emelt szintű biológia érettségire szüksége lesz mindazoknak, akik orvosi, gyógyszerészi, erdőmérnöki szakra jelentkeznek. Az ismereteknek, melyeket itt nyújtunk, más szakokon is hasznát fogják venni azok, akik a biológia tárggyal szeretnének továbbtanulni. Közös írásbeli vizsgaeredményeket nem számítunk be a felvételi pontokba. A felvételi pontokat az általános iskolában elért eredmények alapján számítunk. Az általános iskolában elért átlageredmény x 10-el = 50 pont. Négy évfolyamos gimnáziumi képzés: művészeti tagozat néptánc illetve modern tánc irányultsággal Tagozatkód: 10

13 Ide várjuk mindazok jelentkezését, akik a kötelező középiskolai tantárgyakon túl szeretnének a művészeti ágon belül a néptánccal illetve modern tánccal foglalkozni. Előnyt jelent, ha már az általános iskolában a tanuló foglalkozott ezek valamelyikével. Közös írásbeli vizsgaeredményeket nem számítunk be a felvételi pontokba. A felvételi pontokat az általános iskolában elért eredmények alapján számítunk. Az általános iskolában elért átlageredmény x 10-el = 50 pont.

Tájékoztató a Budapest II. Kerületi Móricz Zsigmond Gimnázium bejövő osztályainak felvételi eljárásáról Iskolánk OM kódja: 037775

Tájékoztató a Budapest II. Kerületi Móricz Zsigmond Gimnázium bejövő osztályainak felvételi eljárásáról Iskolánk OM kódja: 037775 Tájékoztató a Budapest II. Kerületi Móricz Zsigmond Gimnázium bejövő osztályainak felvételi eljárásáról Iskolánk OM kódja: 037775 A Budapest II. Kerületi Móricz Zsigmond Gimnázium a 2014/2015-ös tanévben

Részletesebben

AVASI GIMNÁZIUM FELVÉTELI TÁJÉKOZTATÓ 2014/2015-ÖS TANÉV. Általános kerettantervű képzés, emelt szintű nyelvoktatással (Tagozatkód: 13)

AVASI GIMNÁZIUM FELVÉTELI TÁJÉKOZTATÓ 2014/2015-ÖS TANÉV. Általános kerettantervű képzés, emelt szintű nyelvoktatással (Tagozatkód: 13) AVASI GIMNÁZIUM FELVÉTELI TÁJÉKOZTATÓ 2014/2015-ÖS TANÉV Cím: 3524 Miskolc, Klapka Gy. u. 2. OM kód: 029264 Telefon: 46/562-289; 46/366-620 E-mail: titkarsag@avasi.hu Honlap: www.avasi.hu I. A 2014/2015.

Részletesebben

Felvételi tájékoztató 2013/2014-es tanév

Felvételi tájékoztató 2013/2014-es tanév Sipkay Barna Kereskedelmi, Vendéglátóipari, Idegenforgalmi Középiskola, Szakiskola és Kollégium 4400 Nyíregyháza, Krúdy Gy.u.32. Telefon: (42) 445-332 Fax: (42) 447-545 E-mail: sipkay@chello.hu http://www.sipkay.hu

Részletesebben

A Soproni Széchenyi István Gimnázium felvételi tájékoztatója. I. Hat évfolyamos képzés

A Soproni Széchenyi István Gimnázium felvételi tájékoztatója. I. Hat évfolyamos képzés A Soproni Széchenyi István Gimnázium felvételi tájékoztatója Az iskola OM azonosítója: 030694 Cím: 9400 Sopron, Templom utca 26. Tel: 99/505-390 E-mail cím: iroda@szig.sopron.hu Honlapunk címe: http://szig.sopron.hu

Részletesebben

Felvételi tájékoztató 2012/2013-es tanév

Felvételi tájékoztató 2012/2013-es tanév Sipkay Barna Kereskedelmi, Vendéglátóipari, Idegenforgalmi Középiskola, Szakiskola és Kollégium 4400 Nyíregyháza, Krúdy Gy.u.32. Telefon: (42) 445-332 Fax: (42) 447-545 E-mail: sipkay@chello.hu http://www.sipkay.hu

Részletesebben

FELVÉTELI TÁJÉKOZTATÓ

FELVÉTELI TÁJÉKOZTATÓ Bolyai János Gimnázium és Kereskedelmi Szakközépiskola 2364 ÓCSA, Falu Tamás u. 35. Telefon/Fax: 29/378-045 Honlap: www.bogim.hu E-mail: gimi@bogim.hu OM azonosító: 032552 FELVÉTELI TÁJÉKOZTATÓ Középiskolánk

Részletesebben

A HAJDÚBÖSZÖRMÉNYI BOCSKAI ISTVÁN GIMNÁZIUM KÖZÉPISKOLAI FELVÉTELI TÁJÉKOZTATÓJA

A HAJDÚBÖSZÖRMÉNYI BOCSKAI ISTVÁN GIMNÁZIUM KÖZÉPISKOLAI FELVÉTELI TÁJÉKOZTATÓJA A HAJDÚBÖSZÖRMÉNYI BOCSKAI ISTVÁN GIMNÁZIUM KÖZÉPISKOLAI FELVÉTELI TÁJÉKOZTATÓJA a tanév középfokú beiskolázásához 2/8 Hajdúböszörményi Jelen tájékoztató a nevelési-oktatási intézmények működéséről és

Részletesebben

9200 Mosonmagyaróvár, Gorkij u. 1. Telefon: 96/576-470, 96/576-627 Fax: 96/217-155 E-mail: titkarsag@kossuthmovar.hu Honlap: www.kossuthmovar.

9200 Mosonmagyaróvár, Gorkij u. 1. Telefon: 96/576-470, 96/576-627 Fax: 96/217-155 E-mail: titkarsag@kossuthmovar.hu Honlap: www.kossuthmovar. 9200 Mosonmagyaróvár, Gorkij u. 1. Telefon: 96/576-470, 96/576-627 Fax: 96/217-155 E-mail: titkarsag@kossuthmovar.hu Honlap: www.kossuthmovar.hu Igazgató: Horváth Éva Pályaválasztással kapcsolatos információk:

Részletesebben

2700 Cegléd, Rákóczi út 46. tel: (53)-310-934, (53)-500-525 fax:(53)-500-625 E-mail: cklg@cklg.hu www.cklg.hu

2700 Cegléd, Rákóczi út 46. tel: (53)-310-934, (53)-500-525 fax:(53)-500-625 E-mail: cklg@cklg.hu www.cklg.hu Beiskolázási tájékoztató a 2015/2016-os tanévre Ceglédi Kossuth Lajos Gimnázium OM azonosító: 032549 2700 Cegléd, Rákóczi út 46. tel: (53)-310-934, (53)-500-525 fax:(53)-500-625 E-mail: cklg@cklg.hu www.cklg.hu

Részletesebben

OM azonosítónk: 032609. Tagozatkódjaink:

OM azonosítónk: 032609. Tagozatkódjaink: FELVÉTELI TÁJÉKOZTATÓ A 2015/2016. TANÉVRE OM azonosítónk: 032609 Tagozatkódjaink: Gimnázium - nyelvi előkészítő évfolyammal induló gimnázium (1+4 év) 01-4 évfolyamos gimnázium (4 év) 02 Szakközépiskola

Részletesebben

FELVÉTELI TÁJÉKOZTATÓ a 2013/2014-es tanévre

FELVÉTELI TÁJÉKOZTATÓ a 2013/2014-es tanévre FELVÉTELI TÁJÉKOZTATÓ a 2013/2014-es tanévre Hunfalvy János Két Tanítási Nyelvű Közgazdasági és Kereskedelemi Szakközépiskola OM azonosító: 035424 www.hunfalvy-szki.hu 2012.10.30. TANULMÁNYI TERÜLETEK

Részletesebben

BÁLINT MÁRTON ÁLTALÁNOS ISKOLA ÉS KÖZÉPISKOLA FELVÉTELI TÁJÉKOZTATÓ. 2015-2016-os tanévre

BÁLINT MÁRTON ÁLTALÁNOS ISKOLA ÉS KÖZÉPISKOLA FELVÉTELI TÁJÉKOZTATÓ. 2015-2016-os tanévre BÁLINT MÁRTON ÁLTALÁNOS ISKOLA ÉS KÖZÉPISKOLA FELVÉTELI TÁJÉKOZTATÓ 2015-2016-os tanévre Kedves Leendő Tanulónk! Tisztelt Érdeklődő Szülők! Tájékoztatónk célja, hogy felvételi követelményeinket nyilvánosságra

Részletesebben

Bethlen Gábor Gimnázium, Általános Iskola, Óvoda és Alapfokú Művészeti Iskola

Bethlen Gábor Gimnázium, Általános Iskola, Óvoda és Alapfokú Művészeti Iskola Bethlen Gábor Gimnázium, Általános Iskola, Óvoda és Alapfokú Művészeti Iskola Levelezési cím: H - 4400 Nyíregyháza, Gomba utca 7. Telefon és Fax: +36(42)406-079/18; E-mail: info@bethleniskola.hu www.bethleniskola.hu

Részletesebben

A TERPLÁN ZÉNÓ FERENCES SZAKKÉPZŐ ISKOLA ÉS GIMNÁZIUM FELVÉTELI TÁJÉKOZTATÓJA A 2015/2016. TANÉVRE

A TERPLÁN ZÉNÓ FERENCES SZAKKÉPZŐ ISKOLA ÉS GIMNÁZIUM FELVÉTELI TÁJÉKOZTATÓJA A 2015/2016. TANÉVRE A TERPLÁN ZÉNÓ FERENCES SZAKKÉPZŐ ISKOLA ÉS GIMNÁZIUM FELVÉTELI TÁJÉKOZTATÓJA A 2015/2016. TANÉVRE OM azonosítónk: 102547 Kedves pályaválasztó diákok! 14 évesen egy olyan választás előtt álltok, amely

Részletesebben

Kedves Tanuló! A 2015/2016-os tanévre meghirdetett osztályok OM azonosító: 029280

Kedves Tanuló! A 2015/2016-os tanévre meghirdetett osztályok OM azonosító: 029280 Kedves Tanuló! Bizonyára nehéz feladat előtt állsz, hiszen döntened kell arról, hogy milyen iskolában akarsz tanulni az elkövetkezendő néhány évben. Tájékoztatónkkal szeretnénk számodra segítséget nyújtani,

Részletesebben

BÁLINT MÁRTON ÁLTALÁNOS ÉS KÖZÉPISKOLA FELVÉTELI TÁJÉKOZTATÓ. 2012-2013-as tanévre

BÁLINT MÁRTON ÁLTALÁNOS ÉS KÖZÉPISKOLA FELVÉTELI TÁJÉKOZTATÓ. 2012-2013-as tanévre BÁLINT MÁRTON ÁLTALÁNOS ÉS KÖZÉPISKOLA FELVÉTELI TÁJÉKOZTATÓ 2012-2013-as tanévre Kedves Leendő Tanulónk! Tisztelt Érdeklődő Szülők! Tájékoztatónk célja, hogy felvételi követelményeinket nyilvánosságra

Részletesebben

Szent István Közgazdasági Szakközépiskola és Kollégium 1095 Budapest, Mester u. 56-58. OM 035432 Tel: 215-4140; Fax: 215-6096

Szent István Közgazdasági Szakközépiskola és Kollégium 1095 Budapest, Mester u. 56-58. OM 035432 Tel: 215-4140; Fax: 215-6096 A Szent István Közgazdasági Szakközépiskola és Kollégium FELVÉTELI SZABÁLYZATA 2013/2014. tanévi beiskolázáshoz I. Nyolcadik osztályosok felvételi rendje a nappali tagozatra 1./ Iskolánk 2012. október

Részletesebben

JÓZSEF ATTILA GIMNÁZIUM ÉS KÖZGAZDASÁGI SZAKKÖZÉPISKOLA

JÓZSEF ATTILA GIMNÁZIUM ÉS KÖZGAZDASÁGI SZAKKÖZÉPISKOLA JÓZSEF ATTILA GIMNÁZIUM ÉS KÖZGAZDASÁGI SZAKKÖZÉPISKOLA A 2015/2016 - OS TANÉV BEISKOLÁZÁSI TÁJÉKOZTATÓJA AZ INTÉZMÉNY ADATAI Neve: József Attila Gimnázium és Közgazdasági Szakközépiskola Címe: 2200 Monor,

Részletesebben

Kedves Negyedik és Nyolcadik Osztályosok!

Kedves Negyedik és Nyolcadik Osztályosok! Az Esztergomi Dobó Katalin Gimnázium felvételi tájékoztatója Kedves Negyedik és Nyolcadik Osztályosok! Szeretnétek egy kiváló közösség tagjai lenni? Szeretnétek egy olyan gimnáziumba járni, ahol minden

Részletesebben

A Veres Péter Gimnázium felvételt hirdet 4 és 8 osztályos gimnáziumi osztályaiba a 2012/2013-as tanévre az alábbiak szerint

A Veres Péter Gimnázium felvételt hirdet 4 és 8 osztályos gimnáziumi osztályaiba a 2012/2013-as tanévre az alábbiak szerint A Veres Péter Gimnázium felvételt hirdet 4 és 8 osztályos gimnáziumi osztályaiba a 2012/2013-as tanévre az alábbiak szerint 1.) Négyosztályos gimnázium (általános tantervő) Kód: 01 a) Oktatott idegen nyelvek:

Részletesebben

FELVÉTELI TÁJÉKOZTATÓ

FELVÉTELI TÁJÉKOZTATÓ Z E N E M Ű V É S Z E T I S Z A K K Ö Z É P I S K O L A É S G I M N Á Z I U M a Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem Gyakorlóiskolája FELVÉTELI TÁJÉKOZTATÓ A 2013/14. TANÉVRE 1065 Budapest, VI. Nagymező

Részletesebben

FELVÉTELI TÁJÉKOZTATÓ

FELVÉTELI TÁJÉKOZTATÓ BUDAPEST XVIII. KERÜLETI VÖRÖSMARTY MIHÁLY ÉNEK-ZENEI NYELVI ÁLTALÁNOS ISKOLA ÉS GIMNÁZIUM 1181 Budapest, Vörösmarty utca 64. www.vm.zene.hu OM: 035322 FELVÉTELI TÁJÉKOZTATÓ 2015/2016. tanév 1 INTÉZMÉNYÜNK

Részletesebben

SZEKSZÁRDI I. BÉLA GIMNÁZIUM, KOLLÉGIUM ÉS ÁLTALÁNOS ISKOLA

SZEKSZÁRDI I. BÉLA GIMNÁZIUM, KOLLÉGIUM ÉS ÁLTALÁNOS ISKOLA SZEKSZÁRDI I. BÉLA GIMNÁZIUM, KOLLÉGIUM ÉS ÁLTALÁNOS ISKOLA Cím: 7100 Szekszárd, Kadarka u. 25-27. Telefon: 74/511-077 E-mail: ibelagimnazium@gmail.com Honlap: www.ibela.hu Igazgató: Hajós Éva Pályaválasztási

Részletesebben

Felvételi eljárás rendje a 2015/2016-os tanévre

Felvételi eljárás rendje a 2015/2016-os tanévre Felvételi eljárás rendje a 2015/2016-os tanévre Indítandó osztályok, kódok: Magyar-angol két tanítási nyelvű osztály Kód: 01 5 évfolyamos képzés. (nyelvi előkészítő év angol nyelvből + 4 év ) A helyi tanterv

Részletesebben

SZEKSZÁRDI I. BÉLA GIMNÁZIUM, KOLLÉGIUM ÉS ÁLTALÁNOS ISKOLA

SZEKSZÁRDI I. BÉLA GIMNÁZIUM, KOLLÉGIUM ÉS ÁLTALÁNOS ISKOLA SZEKSZÁRDI I. BÉLA GIMNÁZIUM, KOLLÉGIUM ÉS ÁLTALÁNOS ISKOLA Cím: 7100 Szekszárd, Kadarka u. 25-27. Telefon: 74/511-077 E-mail: ibelagimnazium@gmail.com Honlap: www.ibela.hu Igazgató: Hajós Éva Pályaválasztási

Részletesebben

Oktatási Hivatal. 1. A központi írásbeli felvételi vizsgákról

Oktatási Hivatal. 1. A központi írásbeli felvételi vizsgákról Oktatási Hivatal Iktatószám: KF/2570-3/2014. Mellékletek száma: 2 db Tájékoztató szülők és diákok számára a 6 és a 8 évfolyamos gimnáziumok, valamint a 9. évfolyamra történő beiskolázás 2014/2015. tanévi

Részletesebben

AZ INTÉZMÉNY FELVÉTELI SZABÁLYZATA

AZ INTÉZMÉNY FELVÉTELI SZABÁLYZATA Szemere Bertalan Szakközépiskola, Szakiskola és Kollégium 3529 Miskolc, Ifjúság u. 16-20. 40. számú szabályzat AZ INTÉZMÉNY FELVÉTELI SZABÁLYZATA Érvényes: 2011. december 12-től Összeállította: Nagy István

Részletesebben

A Tatabányai Árpád Gimnázium beiskolázási tájékoztatója a 2014/15-ös tanévre

A Tatabányai Árpád Gimnázium beiskolázási tájékoztatója a 2014/15-ös tanévre A Tatabányai Árpád Gimnázium beiskolázási tájékoztatója a 2014/15-ös tanévre OM azonosító: 031936 Székhely/telephely kódja: 001 Igazgató: Kovács Miklós Pályaválasztási felelős: Polyóka Tamás igazgatóhelyettes

Részletesebben

Osztályszám Tagozatkód Humán gimnázium (angol német) 4 év 32 fő 1 01 Humán gimnázium (angol olasz)

Osztályszám Tagozatkód Humán gimnázium (angol német) 4 év 32 fő 1 01 Humán gimnázium (angol olasz) GYŐRI KRÚDY GYULA GIMNÁZIUM, KÉT TANÍTÁSI NYELVŰ KÖZÉPISKOLA, IDEGENFORGALMI ÉS VENDÉGLÁTÓIPARI SZAKKÉPZŐ ISKOLA 9024 Győr, Örkény I. utca 8 10. Tel.: 96/510-670 E-mail: titkar@krudy.gyor.hu OM azonosító:

Részletesebben

Tartalom. KLIK Győri Tankerülete

Tartalom. KLIK Győri Tankerülete Tartalom BEVEZETŐ... 4 Csorna területén működő középfokú oktatási intézmények... 9 ARANY JÁNOS EGYSÉGES GYÓGYPEDAGÓGIAI MÓDSZERTANI INTÉZMÉNY, ÓVODA, ÁLTALÁNOS ISKOLA, SPECIÁLIS SZAKISKOLA... 9 CSORNAI

Részletesebben