Tájékoztató. A Képviselő-testület augusztusi 27-i ülésére a 2009.évi közfoglalkoztatásról és a közfoglalkoztatottak által elvégzett munkákról

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "Tájékoztató. A Képviselő-testület 2009. augusztusi 27-i ülésére a 2009.évi közfoglalkoztatásról és a közfoglalkoztatottak által elvégzett munkákról"

Átírás

1 Abony Városi Önkormányzat P o l g á r m e s t e r é t ő l H-2740 Abony, Kossuth tér /4980-3/2009. Az előterjesztést készítette: Fábián Márton és Gáspár Róbert közfoglalkoztatás szervezők Az előterjesztést megtárgyalta: Szociális és Egészségügyi bizottság. Tájékoztató A Képviselő-testület augusztusi 27-i ülésére a 2009.évi közfoglalkoztatásról és a közfoglalkoztatottak által elvégzett munkákról Tisztelt Képviselő-testület! Az Út a munkához program keretén belül valósulhatott meg ez a közcélú program, amelynek lényege, hogy azokat az embereket akik tartósan képtelenek az elhelyezkedésre, lehetőséget biztosítsunk számukra, hogy visszakerülhessenek a munkába. Ezen emberek igen eltérően viszonyulnak a munkához, éppen ezért igen nagy odafigyelést, koordinációt és ellenőrzést igényelnek. A közcélú foglalkoztatottak ellenőrzése folyamatosan történik, illetve a szondáztatásuk, és az elszámoltatásuk is az elvégzett munkákról. Aug 14.-ig négy férfi munkaviszonya került megszüntetésre, az alábbi okok miatt. - Több lehetőséget kaptak, hogy a munkahelyüket megtudják tartani, számos figyelmeztetésben részesültek, de sajnos aki minden reggel ittasan jelenik meg a munkahelyen, illetve napokig kimarad a munkából, azzal rövidtávon sem lehet eredményes munkát végeztetni, főként amiatt, hogy a munkatársaik között igen nagy feszültséget keltenek. - Ezek az emberek sajnos nem a munka hősei nagyon nehéz olyan munkára bírni őket, hogy az minőségi és kifogásolhatatlan legyen. Ekkora létszámú közcélú állomány még eddig nem állt az Önkormányzat rendelkezésére, ebből kifolyólag sok olyan probléma illetve megoldásra váró esemény alakult, amivel még eddig nem szembesülhettünk.

2 2 Nagyon fontos és nehezen kezelhető probléma, hogy a szelektív hulladékgyűjtőt, bizonyos személyek háztartási hulladékok, elhullott állatok, veszélyes orvosi eszközök gyűjtőhelyeként használják. A hulladékgyűjtők területének karbantartását napi szinten végezzük, és sajnos, amire beérkezik az összegyűjtött szemét a gazdasági udvar tárolóiba, akkorra már az újabb zsákok is odakerülnek a gyűjtőhelyek mellé Hetente egyszer egy teherautót veszünk igénybe, amely az egyik közcélú munkás tulajdonát képezi. Sajnos az a megdöbbentő tapasztalat, hogy még ez esetben is rengeteg szemét halmozódik fel. Ezen súlyos probléma megoldása érekében lépéseket tettünk, illetve folyik az egyeztetés a rendőrséggel és a polgárőrséggel, azzal kapcsolatban, hogy megfékezzük ezeket a szabálytalan és a város összképét romboló szemeteléseket. Érkeznek telefonos bejelentések, azzal kapcsolatban, hogy a lerakókhoz autóval visznek szemetet. Ekkor felhívom a figyelmét a bejelentőnek arra, ha látnak rendszámot, vagy esetleg felismerik azokat, akik odahordják a szemetet, akkor írják fel a rendszámot, és jelezzék azt részünkre. Parkgondozás, illetve a város tisztántartása. A közcélú munkásaink minden reggel 06:00-órai kezdettel veszik fel a munkát, körbejárják azokat a területeket, amelyek ki vannak a részükre jelölve. A kiültetett virágokat, és fákat öntözik, de sajnos egyre kevesebbet tudnak, mert az iskolák mellett illetve a közterületeken egyesek kedvtelésből kiszakítanak, vagy ellopnak. A gazdasági udvaron 7 darab 1100 literes hulladéktároló van elhelyezve Ezeket hetente kétszer ürítik, sajnos azonban előfordul, hogy az összeszedett szemetet zsákokba kell szedni, mert a nagy tárolók megtelnek. Az önkormányzat alkalmazásában jelen pillanatban 101 Közcélú-munkás tevékenykedik. Elhelyezésük váltózó, a tagintézményektől a parkgondozásig bezárólag. A pontos részletezést, illetve a besorolásokat az alábbiakban csatolt táblázat tartalmazza a pontos létszámokat, illetve részarányosan az egyes hónapokban felvételre került emberek adatait illetve pontos létszámát. Az önkormányzat által tervezett közfoglalkoztatási terv adatai teljesítve lettek. A parkban jelenleg 30 közcélú személy dolgozik, a területek személyenként felosztásra kerültek, és így hatékonyabban és látványosabban tudják az adott feladatokat elvégezni. Szelektív hulladékgyűjtők ellenőrzése, illetve összetakarítása a környezetének. Rendszeres fűnyírás Abony egész területén, illetve permetezés. Parkgondozás: locsolás, gyomlálás, virágültetés, hulladék összeszedés, gallyazás. A Grund területén kiszedett parlagfüvek elszállítása az Abokom gyűjtőhelyére.

3 3 A Sportpályán történő munkálatokban 3 kőműves és egy festő vesz részt, kiegészítve 2 segédmunkással. Fűkaszálásban 3 fő vesz részt gépi kaszákkal. Csapadék elvezetésben, illetve nádvágási munkálatokban 4 ember vesz részt. Katolikus Temetőben 2 személy dolgozik. A strandfürdőben:13 személy dolgozik, műszakban történő munkarendben Gyulai Miklós Általános Iskolában 1 fő. Somogyi Imre Általános Iskolában 1 fő Montágh Imre Speciális oktatási Intézményben 1 fő Könyvtárban 2 fő Zeneiskolában 2 fő Klapka György úti intézetben 1 fő Sportcsarnokban 3 fő Önkormányzatnál adminisztrációs munkakörben 5 fő Gimnáziumban 1 fő Sportpályán 3 fő Rendőrőrsön 3 fő Pingvines Óvodában 2 fő Tószegi úti óvodában 2 fő Köztársaság úti óvodában 2 fő Szelei úti óvodában 1 fő További 7 személy vezénylés alapján az egyes intézményeknél történő munkálatokat látják el. Polgármesteri Hivatalban 4 fő lát el kézbesítési feladatokat. A közcélú-munkások által elvégzett munkák Iskolák illetve tagintézményeknél történő munkálatok :

4 4 Gyulai Gaál Miklós Ált Iskola járdabetonozási munkálatok elvégzése. Gallyazás Fűnyírás, lengőkaszával illetve fűnyíróval Csatornatisztítás Vízelvezető kitakarítása Veszélyes fák kivétele, azok elszállítása Gyomlálás Öntözés Padok áthelyezése Ajtók, ablakok illesztése, zsanérok felszerelése Festés, mázolási munkálatok elvégzése Gallyazásból származó hulladékok elégetése, illetve komposztálása. Fűtéscsövek átalakítása, radiátorok fel és leszerelése. Somogyi Imre Általános Iskola Betonozás Somogyi Imre Általános Iskolánál történő járdabetonozási munkálatok végrehajtása. Fűnyírás Virágültetés Kapálás Gyomlálás Öntözés Padok kihelyezése ajtók ablakok beállítása festés mázolási munkálatok elvégzése. Festés, mázolási munkálatok elvégzése.

5 5 Montágh Imre Általános Iskola Közcélú munkás, folyamatos biztosítása az iskola részére. Asztalosmunkák, ajtó és ablak beállítás. Az iskola körül történő rendszeres fűnyírások elvégzése. Festés-mázolási munkák elvégzése közcélú festő által. Városi könyvtár Csatornatisztítás, fűnyírás, könyvselejtezésnél a könyvek elszállítása saját gépjárművel illetve kiselejtezett székek elszállítása és tárolása. Óvodák illetve egyéb tagintézményeknél elvégzett munkálatok Betonozás Játszótér felállítás, összerakás Vízvezeték-szerelési munkálatok elvégzése. Szennyvízcsatorna törött darabjának kicserélése Önkormányzati bérlakásnál történő pinceajtó készítés, a közvetlen balesetveszély elhárítása. Gimnázium felújítása előtti kipakolás. Hivatalon belüli víz és villanyszerelési, egyes karbantartási feladatok ellátása. Városi Strandfürdő részére közcélúak biztosítása. Óvodák külső karbantartása, a karbantartó távolléte alatt. Ügyelet kerítésének bontása, a téglák rendezése. Sportpályára öntözőcsövek, és állványzat elkészítése Önkormányzati fűnyírók javítása. Együttműködve a rendőrséggel és a hatósági irodával, a Tószegi úton a lovak őrzése, és dokumentálásában. Az önkormányzaton belül, padok, asztalok mozgatása testületi-űlés alkalmával. Közfoglalkoztatottakkal kapcsolatos adatszolgáltatási feladatok ellátása.

6 6 Újonnan felvett közcélúak dokumentálása, szerződéseik rendezése. Lakossági bejelentések, illetve a hatósági iroda kéréseinek kezelése. Ceglédi Munkaügyi-központba történő ingázás a dokumentumokkal. Fűkasza vásárlás, Szolnokon és hazaszállítása Anyagok beszerzése: építkezési anyagok, illetve üzemanyag beszerzés. Építési anyagok megvásárlása. Közcélúak vezénylése egyik munkaterületről a másikra. Betonkeverő kiszállítása saját járművel és utánfutóval. Veszélyes játszótér elbontása, a faanyag elszállítása. Piac területének karbantartása. Egészségháznál, nyílászárók javítása. Kossuth tér 3./2 vízvezetékek javítása. Tábla kihelyezése a Szabadság útra, fényképes dokumentációval kiegészítve. Rendőrőrs: flexibilis-cső cseréje. Táblák hirdetők elhelyezése a pincében. Parkoló kialakítása az önkormányzat részére. Egyéb feladatok A sportcsarnok előtt lévő kerítés elbontása, illetve a bontás utáni tereprendezési feladatok elvégzése, kiegészítve, vízelvezető árkok kiásásával, kaviccsal történő feltöltése és a fedett árkok füvesítése és locsolása. A Kostyán-háznál történő kutatóárkok ásása, és a födémszerkezet vizsgálatával kapcsolatos bontások és helyreállítások elvégzése. Lomtalanítás az Ungár-házban és a Kostyán-házban Hivatalban lomtalanítás, bútorok hordása Lovasnapok, Pünkösdölő rendezvényen: szemétszedés, szinpadállítás, pályarendezés Wc, vízcsapok javítása Ereszcsatorna kitakarítása a Báthory út 2 szám alatt.

7 7 Művház kiürítése, zongora átszállításához emberek biztosítása. A parkból felszedett szemetesek felszedése, illetve raktárba történő szállítása. Parkból felszedett sövény átültetése a sportpálya új részlegéhez. Járólap leragasztás, illetve ablaküveg csere a hivatal kis-termében. Pünkösdölőre, emberek biztosítása, sátrak székek kipakolása és felállítása, majd visszapakolása a Sportcsarnokba. Lovasnapok alkalmával emberek vezénylése, növények szállítása saját autóval, pálya építése, szétbontása, illetve a székek összepakolása, szétrakása. Lépcsőház festése Adminisztrációs feladatok elvégzése. Sportpálya Sportpályánál folyamatban lévő vízvezeték szerelés, szennyvízelvezető csövek lerakása. Villanyszerelési munkák elvégzése. Buszmegállók felvétele, és a sportpályára történő kiszállítása felállítás céljából. Labdafogó javítása, hegesztése. Sövény kiültetése és gondozása az új pálya szélére. Kapuk festése, megjavítása Gyeptéglák felvétele illetve a pályán történő cseréje Lelátók lecsiszolása és lekezelése lenolajjal, majd alapozása Tájékoztatom a tisztelt képviselő-testületet, hogy évben 42 főnek szűnt meg a segély folyósítása tekintettel arra, hogy vagy nem fogadta el a felajánlott munkát, vagy nem is jelent meg a megjelölt időpontban, együttműködési kötelezettségének nem tett eleget. Célkitűzéseink: - a közcélú munkásainkat továbbra is úgy alkalmazni hogy a tőlük elvárható legjobb munkát tudják elvégezni, illetve a tagintézményeknek továbbra is segíteni. - A szakképzettséggel rendelkező személyeket úgy koordinálni, hogy azokat a feladatokat végezzék, amilyen képzettséggel rendelkeznek, ezáltal jelentős megtakarítást eszközölnek a város, és az önkormányzat részére.

8 8 - Az általunk végzett munkát a lehető legjobban elvégezni, ezért kérem a Képviselőtestület segítségét, hogy amennyiben tudnak a munkával kapcsolatos építő jellegű kritikával illetve tanáccsal szolgálni, azt szíveskedjen megosztani. Tisztelt Képviselő-testület! A fentiek ismeretében kérem az előterjesztés megtárgyalását és az alábbi határozati javaslat elfogadását: /2009.(VIII.27.) sz. Képviselő-testületi h a t á r o z a t a közfoglalkoztatás helyzetéről és a közfoglalkoztatottak által elvégzett munkákról Abony Város Önkormányzat Képviselő-testülete a helyi önkormányzatokról szóló évi LXV. törvényben biztosított jogkörében eljárva tekintettel az évi III. tv-ben foglaltak alapján az alábbi határozatot hozza: Abony Város Önkormányzat Képviselő-testülete a Közfoglalkoztatásról és a közcélúmunkások által elvégzett feladatok ellátásáról szóló beszámolót megtárgyalta és elfogadja. A b o n y, Romhányiné Dr. Balogh Edit polgármester

Előterjesztés. Beszámoló a Bicskei Gazdasági Szervezet által június és július hónapokban elvégzett munkálatokról

Előterjesztés. Beszámoló a Bicskei Gazdasági Szervezet által június és július hónapokban elvégzett munkálatokról Előterjesztés Beszámoló a Bicskei Gazdasági Szervezet által 2016. június és július hónapokban elvégzett munkálatokról 1. előterjesztés száma: 255/2016 2. Előterjesztést készítő személy neve: Kollár-Vincze

Részletesebben

Előterjesztés. Beszámoló a Bicskei Gazdasági Szervezet által november, december hónapban elvégzett munkálatokról

Előterjesztés. Beszámoló a Bicskei Gazdasági Szervezet által november, december hónapban elvégzett munkálatokról Előterjesztés Beszámoló a Bicskei Gazdasági Szervezet által 2017. november, december hónapban elvégzett munkálatokról 1. előterjesztés száma: 13/2018 2. előterjesztést készítő személy neve: Kollár-Vincze

Részletesebben

Előterjesztés. Beszámoló a Bicskei Gazdasági Szervezet által május hónapban elvégzett munkálatokról

Előterjesztés. Beszámoló a Bicskei Gazdasági Szervezet által május hónapban elvégzett munkálatokról Előterjesztés Beszámoló a Bicskei Gazdasági Szervezet által 2016. május hónapban elvégzett munkálatokról 1. előterjesztés száma: 204/2016 2. Előterjesztést készítő személy neve: Kollár-Vincze Viktória

Részletesebben

Város Polgármesteri Hivatal

Város Polgármesteri Hivatal Város Polgármesteri Hivatal V á r o s g o n d no k s ág 2051 Biatorbágy, Baross Gábor utca 2/a. Telefon: 06 23 310-174/150 Fax: 06 23 310-135 E-mail:jmolnar@pmh.biatorbagy.hu www.biatorbagy.hu Tájékoztató

Részletesebben

Város Önkormányzata. Városgondnokság

Város Önkormányzata. Városgondnokság Város Önkormányzata Városgondnokság 2051 Biatorbágy, Baross Gábor utca 2/a Telefon: 06 30 269-8654 Fax: 06 23 310-135 E-mail: molnar.janos@biatorbagy.hu www.biatorbagy.hu Iktatószám: Ügyintéző: Dankó-Gara

Részletesebben

KISTARCSA VÁROS ÖNKORMÁNYZAT POLGÁRMESTERE

KISTARCSA VÁROS ÖNKORMÁNYZAT POLGÁRMESTERE KISTARCSA VÁROS ÖNKORMÁNYZAT POLGÁRMESTERE 2143 Kistarcsa, Szabadság út 48. Telefon: (28)- 507-133 Fax: (28)-470-357 E L Ő T E R J E S Z T É S A Képviselő-testület 2013. február 20-i ülésére Nyílt ülésen

Részletesebben

Városi Önkormányzat : (53) : (53) Polgármesterétől Abony Kossuth tér 1. Előterjesztés készítésében közreműködött: Gazdasági Osztály

Városi Önkormányzat : (53) : (53) Polgármesterétől Abony Kossuth tér 1. Előterjesztés készítésében közreműködött: Gazdasági Osztály Városi Önkormányzat Polgármesterétől Abony Kossuth tér 1. : (53) 360-010 : (53) 361-571 Előterjesztés készítésében közreműködött: Gazdasági Osztály Az előterjesztést megtárgyalta: Pénzügyi Bizottság Ügyrendi

Részletesebben

Előterjesztés. Beszámoló a Bicskei Gazdasági Szervezet által november és december hónapokban elvégzett munkálatokról

Előterjesztés. Beszámoló a Bicskei Gazdasági Szervezet által november és december hónapokban elvégzett munkálatokról Előterjesztés Beszámoló a Bicskei Gazdasági Szervezet által 2015. november és december hónapokban elvégzett munkálatokról 1. előterjesztés száma: 17/2016 2. Előterjesztést készítő személy neve: Kollár-Vincze

Részletesebben

: (53) Abony

: (53) Abony Városi Önkormányzat Oktatási, Sport és Kulturális Bizottságától : (53) 360-017 Abony : (53) 360-010 Kossuth tér 1. Iktatószám: Előterjesztés készítésében közreműködött: Gazdasági Osztály Az előterjesztést

Részletesebben

Abony Város Önkormányzat Képviselő-testülete 2740 Abony, Kossuth tér 1. 1000-17/2008. Tárgy: jkv-i kivonat

Abony Város Önkormányzat Képviselő-testülete 2740 Abony, Kossuth tér 1. 1000-17/2008. Tárgy: jkv-i kivonat Abony Város Önkormányzat Képviselő-testülete 2740 Abony, Kossuth tér 1. 1000-17/2008. Tárgy: jkv-i kivonat Készült: Abony Város Önkormányzat Képviselő-testületének 2008. április 24-i üléséről. Napirend:

Részletesebben

BALATONBOGLÁR VÁROS ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE

BALATONBOGLÁR VÁROS ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE BALATONBOGLÁR VÁROS ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE Ügyiratszám: 1-4 / 2016. Sorszám: ELŐTERJESZTÉS Balatonboglár Város Önkormányzat Képviselő-testülete 2016. április 28. napján tartandó ülésére Tárgy:

Részletesebben

Abony Város Önkormányzat Képviselő-testülete 2740 Abony, Kossuth tér 1. 1000-2/2008. Tárgy: jkv-i kivonat

Abony Város Önkormányzat Képviselő-testülete 2740 Abony, Kossuth tér 1. 1000-2/2008. Tárgy: jkv-i kivonat Abony Város Önkormányzat Képviselő-testülete 2740 Abony, Kossuth tér 1. 1000-2/2008. Tárgy: jkv-i kivonat Készült: Abony Város Önkormányzat Képviselő-testületének 2008. január 31-i üléséről. Napirend:

Részletesebben

Gondnok-Házfelügyelő munkanapló június

Gondnok-Házfelügyelő munkanapló június Gondnok-Házfelügyelő munkanapló 2017. június 2017.06.05 Hétfő Szemétszállítás 2017.06.06 Kedd Mozgásérzékelős fényvetők cseréje 2017.06.07 Szerda 22; 24 Lépcsőházi lámpatestek cseréje, 18; 20; 22 lépcsőház

Részletesebben

Pilisi Városüzemeltető Kft. III. negyedévi jelentés részletek a társaság munkáiból

Pilisi Városüzemeltető Kft. III. negyedévi jelentés részletek a társaság munkáiból Pilisi Városüzemeltető Kft. III. negyedévi jelentés részletek a társaság munkáiból A Pilis Városüzemeltető Kft. tevékenységi köreiből összegyűjtött 2017 III. negyedévében kivitelezett jelentősebb munkáiról

Részletesebben

Sződ Község Önkormányzat. Közfoglalkoztatási Terve. 19/2009.(III.26.)sz. Kt határozattal elfogadva

Sződ Község Önkormányzat. Közfoglalkoztatási Terve. 19/2009.(III.26.)sz. Kt határozattal elfogadva Sződ Község Önkormányzat Közfoglalkoztatási Terve 19/.(III.26.)sz. Kt határozattal elfogadva 1 Sződ Község Önkormányzata a szociális igazgatásról és szociális ellátásokról szóló 1993 évi III. törvény 37/A.

Részletesebben

Nagymaros Város Önkormányzata

Nagymaros Város Önkormányzata Nagymaros Város Önkormányzata 2014. évben javasolt beruházások, felújítások, karbantartások FEJLESZTÉS Tervezés 8 600 000 Forgalomlassítók, forgalmi csomópontok 1 200 000 EÜ ház felújítás tervezése 900

Részletesebben

E L Ő T E R J E S Z T É S a Képviselő-testület szeptember 27-i ülésére a lejárt határidejű határozatokról

E L Ő T E R J E S Z T É S a Képviselő-testület szeptember 27-i ülésére a lejárt határidejű határozatokról Városi Önkormányzat Polgármesterétől, Jegyzőjétől H-2740 Abony Kossuth tér 1. Telefon/fax: (53) 360-010 Előterjesztés készítésében részt vett: Jegyzői Titkárság Településfejlesztési Osztály Gazdasági Osztály

Részletesebben

Vilonya Község Polgármestere 8194 Vilonya, Kossuth u. 18., Tel./Fax: 88/ 490-162; e-mail: vilonya@invitel.hu

Vilonya Község Polgármestere 8194 Vilonya, Kossuth u. 18., Tel./Fax: 88/ 490-162; e-mail: vilonya@invitel.hu Vilonya Község Polgármestere 8194 Vilonya, Kossuth u. 18., Tel./Fax: 88/ 490-162; e-mail: vilonya@invitel.hu Beszámoló A közfoglalkoztatás tapasztalatairól Tisztelt Képviselő-testület! A közfoglalkoztatás

Részletesebben

Abony Városi Önkormányzat Polgármesterétől H-2740 Abony Tel.,fax: (53) 360-010 Kossuth tér 1.

Abony Városi Önkormányzat Polgármesterétől H-2740 Abony Tel.,fax: (53) 360-010 Kossuth tér 1. Abony Városi Önkormányzat Polgármesterétől H-2740 Abony Tel.,fax: (53) 360-010 Kossuth tér 1. Az előterjesztés készítésében közreműködött: Településfejlesztési Osztály Az előterjesztést megtárgyalta: Gazdasági

Részletesebben

E L Ő T E R J E S Z T É S. Kerekegyháza Város Képviselő-testületének 2009. április 29-i ülésére. Az előterjesztést készítette: műszaki irodavezető

E L Ő T E R J E S Z T É S. Kerekegyháza Város Képviselő-testületének 2009. április 29-i ülésére. Az előterjesztést készítette: műszaki irodavezető E L Ő T E R J E S Z T É S Kerekegyháza Város Képviselő-testületének 2009. április 29-i ülésére Tárgy: Külterületi hulladékgyűjtő áthelyezése Az előterjesztést készítette: Strobl Alajos műszaki irodavezető

Részletesebben

J a v a s l a t. határozott idejű bérleti szerződés megkötésére a Római Katolikus Egyházzal a Sajóvárkonyi Könyvtár kialakítása céljából

J a v a s l a t. határozott idejű bérleti szerződés megkötésére a Római Katolikus Egyházzal a Sajóvárkonyi Könyvtár kialakítása céljából J a v a s l a t határozott idejű bérleti szerződés megkötésére a Római Katolikus Egyházzal a Sajóvárkonyi Könyvtár kialakítása céljából Előterjesztő: Polgármester Előkészítő: PH. Településfejlesztési és

Részletesebben

Az intézmények vezetői írásban közölték, hogy nem kívánnak díjtételemelést végrehajtani az intézményük tekintetében a 2011. évre vonatkozóan.

Az intézmények vezetői írásban közölték, hogy nem kívánnak díjtételemelést végrehajtani az intézményük tekintetében a 2011. évre vonatkozóan. Városi Önkormányzat Pénzügyi Bizottságától Abony Kossuth tér 1. : (53) 360-010 : (53) 361-571 Előterjesztés készítésében közreműködött: Gazdasági Osztály Az előterjesztést megtárgyalta: Pénzügyi Bizottság

Részletesebben

RÉTSÁG VÁROS ÖNKORMÁNYZATÁNAK KÉPVISELŐ-TESTÜLETE 2651 Rétság, Rákóczi út 20. Telefon: 35/550-100 www.retsag.hu Email: hivatal@retsag.

RÉTSÁG VÁROS ÖNKORMÁNYZATÁNAK KÉPVISELŐ-TESTÜLETE 2651 Rétság, Rákóczi út 20. Telefon: 35/550-100 www.retsag.hu Email: hivatal@retsag. RÉTSÁG VÁROS ÖNKORMÁNYZATÁNAK KÉPVISELŐ-TESTÜLETE 2651 Rétság, Rákóczi út 20. Telefon: 35/550-100 www.retsag.hu Email: hivatal@retsag.hu Előterjesztést készítette és előterjeszti : Salgai György városgondnok

Részletesebben

ELŐTERJESZTÉS. Kerekegyháza Város Képviselő-testületének, 2008. május 29-i ülésére. Az előterjesztést készítette: VG Kft ügyvezetője

ELŐTERJESZTÉS. Kerekegyháza Város Képviselő-testületének, 2008. május 29-i ülésére. Az előterjesztést készítette: VG Kft ügyvezetője ELŐTERJESZTÉS Kerekegyháza Város Képviselő-testületének, 2008. május 29-i ülésére Az előterjesztést készítette: Előterjesztő: Ferencz Péter VG Kft ügyvezetője dr.kelemen Márk polgármester Véleményezésre

Részletesebben

Abony Város Önkormányzat a következő témakörben tud pályázni:

Abony Város Önkormányzat a következő témakörben tud pályázni: Abony Városi Önkormányzat Polgármesterétől H-2740 Abony Tel.,fax: (53) 360-010 Kossuth tér 1. Az előterjesztés készítésében közreműködött: Településfejlesztési osztály Az előterjesztést megtárgyalta: Valamennyi

Részletesebben

ELŐTERJESZTÉS. a Képviselő-testület 2010. június 24.-i ülésére

ELŐTERJESZTÉS. a Képviselő-testület 2010. június 24.-i ülésére Városi Önkormányzat Polgármesterétől H-2740 Abony Kossuth tér 1. Iktatószám: 38-24/2010/JT. Telefon/Fax: (53) 360-010 Telefon: (53) 361-571 Az előterjesztés készítésében közreműködött: Az előterjesztést

Részletesebben

ELŐTERJESZTÉS. A Közösségi ház tetőterének beépítési lehetőségeiről

ELŐTERJESZTÉS. A Közösségi ház tetőterének beépítési lehetőségeiről ELŐTERJESZTÉS A Közösségi ház tetőterének beépítési lehetőségeiről Biatorbágy Város Önkormányzata Képviselő-testületének Oktatási Bizottsága 2013. március 18-án tartott ülésén, a 2013. évi intézmény-felújítás

Részletesebben

Előterjesztés. Lajosmizse Város Önkormányzata Képviselő-testületének 2015. június 25-i ülésére

Előterjesztés. Lajosmizse Város Önkormányzata Képviselő-testületének 2015. június 25-i ülésére Előterjesztés 9. Lajosmizse Város Önkormányzata Képviselő-testületének 2015. június 25-i ülésére Tárgy: Utca névtáblák beszerzése Az előterjesztést készítette: Kovács Gábor főépítész Önkormányzati Iroda

Részletesebben

Elıterjesztés amely készült a Képviselı-testület augusztus 31.-i ülésére. Tisztelt Képviselı-testület!

Elıterjesztés amely készült a Képviselı-testület augusztus 31.-i ülésére. Tisztelt Képviselı-testület! Elıterjesztés amely készült a Képviselı-testület 2010. augusztus 31.-i ülésére Tisztelt Képviselı-testület! A Képviselı-testület a 2010. évi közfoglalkoztatási tervet 2010. januári ülésén elfogadta. A

Részletesebben

ELŐTERJESZTÉS. 12./ Napirendi pont. S-Palace Kft (Hotel Viktória) vendéglátó ipari előkert létesítése Sárvár Posta téren iránti kérelem

ELŐTERJESZTÉS. 12./ Napirendi pont. S-Palace Kft (Hotel Viktória) vendéglátó ipari előkert létesítése Sárvár Posta téren iránti kérelem 12./ Napirendi pont ELŐTERJESZTÉS S-Palace Kft (Hotel Viktória) vendéglátó ipari előkert létesítése Sárvár Posta téren iránti kérelem Tisztelt Gazdasági, Városfejlesztési és Közbeszerzési Bizottság! Az

Részletesebben

Melléklet a Budapest Főváros XII. kerület Hegyvidéki Önkormányzat Képviselő-testületének../2016. (XII.14.) határozatához

Melléklet a Budapest Főváros XII. kerület Hegyvidéki Önkormányzat Képviselő-testületének../2016. (XII.14.) határozatához Melléklet a Budapest Főváros XII. kerület Hegyvidéki Önkormányzat Képviselő-testületének../2016. (XII.14.) határozatához 2017. évre tervezett kiadások Nettó [eft] Bruttó(eFt) Dologi kiadások Fekete István

Részletesebben

JAVASLAT a évi városrehabilitációs feladatokra biztosított keret részbeni felhasználására

JAVASLAT a évi városrehabilitációs feladatokra biztosított keret részbeni felhasználására JAVASLAT a 2016. évi városrehabilitációs feladatokra biztosított keret részbeni felhasználására Előterjesztő: Polgármester Előkészítő: Pénzügyi és Gazdasági Osztály Ózd, 2016. július 21. A Képviselő-testület

Részletesebben

ELŐTERJESZTÉS. Dombóvár Város Önkormányzata Képviselő-testületének 2013. április 25-i rendes ülésére

ELŐTERJESZTÉS. Dombóvár Város Önkormányzata Képviselő-testületének 2013. április 25-i rendes ülésére 18. számú előterjesztés Egyszerű többség ELŐTERJESZTÉS Dombóvár Város Önkormányzata Képviselő-testületének 2013. április 25-i rendes ülésére Tárgy: Orvosi rendelőkkel kapcsolatos sürgős javítási intézkedések

Részletesebben

Az intézmények vezetői továbbra sem kívánnak díjtételemelést végrehajtani az intézményük tekintetében a évre vonatkozóan.

Az intézmények vezetői továbbra sem kívánnak díjtételemelést végrehajtani az intézményük tekintetében a évre vonatkozóan. Városi Önkormányzat Polgármesterétől Abony Kossuth tér 1. : (53) 360-010 : (53) 361-571 Előterjesztés készítésében közreműködött: Gazdasági Osztály Az előterjesztést megtárgyalta: Pénzügyi Bizottság E

Részletesebben

E L Ő T E R J E S Z T É S a Képviselő-testület február 28-i ülésére felvételi körzethatárok módosítására vonatkozó vélemény kialakítására

E L Ő T E R J E S Z T É S a Képviselő-testület február 28-i ülésére felvételi körzethatárok módosítására vonatkozó vélemény kialakítására Városi Önkormányzat Polgármesterétől, Jegyzőjétől H-2740 Abony Kossuth tér 1. Telefon/fax: (53) 360-010 Előterjesztés készítésében részt vett: Titkárság Az előterjesztést megtárgyalta: Oktatási, Sport

Részletesebben

Vecsés Város Önkormányzata Képviselő-testületének 20/2013. (IX.19.) önkormányzati rendelete a hulladékgazdálkodási közszolgáltatásról

Vecsés Város Önkormányzata Képviselő-testületének 20/2013. (IX.19.) önkormányzati rendelete a hulladékgazdálkodási közszolgáltatásról Vecsés Város Önkormányzata Képviselő-testületének 20/2013. (IX.19.) önkormányzati rendelete a hulladékgazdálkodási közszolgáltatásról Vecsés Város Önkormányzatának Képviselő-testülete a hulladékról szóló

Részletesebben

SÜRGŐSSÉGI ELŐTERJESZTÉS

SÜRGŐSSÉGI ELŐTERJESZTÉS S02. KAGYEMO szerződésmódosítási kérelme II 2018. augusztus 16. SÜRGŐSSÉGI ELŐTERJESZTÉS Maglód Város Önkormányzat Képviselő-testületének 2018. augusztus 16-ai ülésére S02. napirend Tárgya: Előadó: KAGYEMO

Részletesebben

Abony Város Önkormányzat Karbantartási keret terhére végzett felújítási, felhalmozási kiadásai 2014

Abony Város Önkormányzat Karbantartási keret terhére végzett felújítási, felhalmozási kiadásai 2014 BEVÉTELEK Abony Város Önkormányzat Karbantartási keret terhére végzett felújítási, felhalmozási kiadásai 2014 18. sz. melléklet MEGNEVEZÉS Értékbecslés Hrsz Értékesítésre kijelölt ingatlanok: 2253/2 Lovassy

Részletesebben

Mezőberény Város Önkormányzata évi költségvetés felújítási kiadásainak részletezése intézményenként

Mezőberény Város Önkormányzata évi költségvetés felújítási kiadásainak részletezése intézményenként Kiadás Felhalmozási költségvetés Mezőberény Város Önkormányzata 013350-0 Önkormányzati vagyonnal való gazdálkodással kapcsolatos feladatok 941. hrsz. Ingatlan felújítása 4 000 000 0 4 000 000 0 4 000 000

Részletesebben

Tárgyalja: Pénzügyi és Településfejlesztési Bizottság Szociális, Egészségügyi és Foglalkoztatási Bizottság BESZÁMOLÓ

Tárgyalja: Pénzügyi és Településfejlesztési Bizottság Szociális, Egészségügyi és Foglalkoztatási Bizottság BESZÁMOLÓ Tisztelt Képviselő-testület! Ú J S Z Á S Z V Á R O S P O L G Á R M E S T E R E 5052 ÚJSZÁSZ, SZABADSÁG TÉR 1. TEL: 56/552-022; FAX: 56/552-102 E-mail: ujszasz@pr.hu; Web: http://www.ujszasz.hu Tárgyalja:

Részletesebben

E L Ő T E R J E S Z T É S. A Kerekegyháza Város Önkormányzat Képviselő-testületének 2014. május 28 - i ülésére

E L Ő T E R J E S Z T É S. A Kerekegyháza Város Önkormányzat Képviselő-testületének 2014. május 28 - i ülésére 2067-2/2014 E L Ő T E R J E S Z T É S A Kerekegyháza Város Önkormányzat Képviselő-testületének 2014. május 28 - i ülésére Az előterjesztést készítette: Ferencz Péter ügyvezető Előterjesztő: Dr. Kelemen

Részletesebben

ELŐTERJESZTÉS. 2010. szeptember 14-i rendkívüli ülésére

ELŐTERJESZTÉS. 2010. szeptember 14-i rendkívüli ülésére ELŐTERJESZTÉS Új napirend Egyszerű többség Dombóvári Város Önkormányzata Képviselő-testületének 2010. szeptember 14-i rendkívüli ülésére Tárgy: Az Apáczai Oktatási Központ felújítása során keletkezett

Részletesebben

Készült: Abony Város Önkormányzat Képviselő-testületének december 15-i rendkívüli nyílt üléséről

Készült: Abony Város Önkormányzat Képviselő-testületének december 15-i rendkívüli nyílt üléséről Abony Város Önkormányzat Képviselő-testülete 2740 Abony, Kossuth tér 1. 18-24/2014/JT Tárgy: jkv-i kivonat Készült: Abony Város Önkormányzat Képviselő-testületének 2014. december 15-i rendkívüli nyílt

Részletesebben

ALPOLGÁRMESTER J A V A S L A T. a szociális ellátás feltételrendszerének javítására

ALPOLGÁRMESTER J A V A S L A T. a szociális ellátás feltételrendszerének javítására BUDAPEST XXI. KERÜLET CSEPEL ÖNKORMÁNYZATA ALPOLGÁRMESTER J A V A S L A T a szociális ellátás feltételrendszerének javítására Készítette: Lombos Antal ágazatvezető Előterjesztő: Horváth Gyula alpolgármester

Részletesebben

Iskolánk környezete. Az iskola előtt található sövények lassan elfogynak, mert valakik kitapossák.

Iskolánk környezete. Az iskola előtt található sövények lassan elfogynak, mert valakik kitapossák. Iskolánk környezete Az iskola által gondozott, füvesített területen illetve a főbejárat előtti fák tövében rendszerint kutyaürülék található (de szedtem már emberi ürüléket is), amit a lakótelepi kutyasétáltatók

Részletesebben

Kelebia Községi Önkormányzat Képviselő-testületének. 8/2014.(VI.13.) önkormányzati rendelete. a hulladékgazdálkodási közszolgáltatás ellátásáról

Kelebia Községi Önkormányzat Képviselő-testületének. 8/2014.(VI.13.) önkormányzati rendelete. a hulladékgazdálkodási közszolgáltatás ellátásáról Kelebia Községi Önkormányzat Képviselő-testületének 8/2014.(VI.13.) önkormányzati rendelete a hulladékgazdálkodási közszolgáltatás ellátásáról Kelebia Községi Önkormányzat Képviselő-testülete a hulladékról

Részletesebben

Abony Városi Önkormányzat Polgármesterétől H-2740 Abony Tel.,fax: (53) 360-010 Kossuth tér 1. ELŐTERJESZTÉS

Abony Városi Önkormányzat Polgármesterétől H-2740 Abony Tel.,fax: (53) 360-010 Kossuth tér 1. ELŐTERJESZTÉS Abony Városi Önkormányzat Polgármesterétől H-2740 Abony Tel.,fax: (53) 360-010 Kossuth tér 1. Az előterjesztés készítésében közreműködött: Településfejlesztési Osztály Az előterjesztést megtárgyalja: Pénzügyi

Részletesebben

Abony Városi Önkormányzat Polgármesterétől H-2740 Abony Tel.,fax: (53) 360-010 Kossuth tér 1.

Abony Városi Önkormányzat Polgármesterétől H-2740 Abony Tel.,fax: (53) 360-010 Kossuth tér 1. Abony Városi Önkormányzat Polgármesterétől H-2740 Abony Tel.,fax: (53) 360-010 Kossuth tér 1. Az előterjesztés készítésében közreműködött: Az előterjesztést megtárgyalja: Gazdasági Bizottság Pénzügyi Bizottság

Részletesebben

J A V A S L A T. az önkormányzati tulajdonú ingatlanok felújítására jóváhagyott keret felosztására

J A V A S L A T. az önkormányzati tulajdonú ingatlanok felújítására jóváhagyott keret felosztására J A V A S L A T az önkormányzati tulajdonú ingatlanok felújítására jóváhagyott keret felosztására Előterjesztő: ÓZDINVEST Kft. ügyvezetője Ó z d, 2016. november 24. Ózd Város Önkormányzatának Képviselő-testülete

Részletesebben

Kommunális Szolgáltató és Közfoglalkoztatási Intézmény elnevezéssel

Kommunális Szolgáltató és Közfoglalkoztatási Intézmény elnevezéssel Cibakháza Nagyközség Önkormányzata 119/2011.(XI.23.) KT határozata Kommunális Szolgáltató és Közfoglalkoztatási Intézmény 102/2011.(X.26.) KT határozattal elfogadott alapító okirat módosításáról és egységes

Részletesebben

E L Ő T E R J E S Z T É S

E L Ő T E R J E S Z T É S E L Ő T E R J E S Z T É S mely készült Ordacsehi Község Önkormányzat Képviselő-testületének 2014. február 12 - i nyilvános testületi ülésére a 3.sz. napirendi ponthoz. Tárgy: A helyi hulladékkezelési közszolgáltatás

Részletesebben

Előterjesztés. Lajosmizse Város Önkormányzata Képviselő-testületének augusztus 14-i ülésére

Előterjesztés. Lajosmizse Város Önkormányzata Képviselő-testületének augusztus 14-i ülésére Előterjesztés 6. Lajosmizse Város Önkormányzata Képviselő-testületének 2014. augusztus 14-i ülésére Tárgy: Volt Tűzoltószertár (Lajosmizse Attila u.2.) épületének megszüntetése Az előterjesztést készítette:

Részletesebben

ELŐ TERJESZTÉS ZIRC VÁROS ÖNKORMÁNYZATI KÉPVISELŐ-TESTÜLETE. 2006 február 13-i ülésére

ELŐ TERJESZTÉS ZIRC VÁROS ÖNKORMÁNYZATI KÉPVISELŐ-TESTÜLETE. 2006 február 13-i ülésére ELŐ TERJESZTÉS ZIRC VÁROS ÖNKORMÁNYZATI KÉPVISELŐ-TESTÜLETE 2006 február 13-i ülésére Tárgy: A Benedek Elek Napköziotthonos Óvoda és Bölcsőde udvari játékainak átalakítása, pótlása Előadó: Igmándyné Hebling

Részletesebben

Kerekegyháza Város Önkormányzat Képviselő-testületének december 20-i ülésére

Kerekegyháza Város Önkormányzat Képviselő-testületének december 20-i ülésére 9851-1/2016. E L Ő T E R J E S Z T É S Kerekegyháza Város Önkormányzat Képviselő-testületének 2016. december 20-i ülésére Tárgy Kerekegyházi Városgazdasági Nonprofit Kft Vállalkozási szerződésének módosítása

Részletesebben

DEHUSZ KHT évi üzleti terve. Császár Ferenc Dehusz Kht. Ügyv.ig. Határozati javaslat 2. számú melléklete

DEHUSZ KHT évi üzleti terve. Császár Ferenc Dehusz Kht. Ügyv.ig. Határozati javaslat 2. számú melléklete Határozati javaslat 2. számú melléklete DEHUSZ KHT. 2008. évi üzleti terve Császár Ferenc Dehusz Kht. Ügyv.ig. (mellékelve a FEB határozatáról szóló jegyzőkönyv) A Dehusz Kht-t a Debrecen Megyei Jogú Város

Részletesebben

E L Ő T E R J E S Z T É S a Képviselő-testület április 25-i ülésére a lejárt határidejű határozatokról

E L Ő T E R J E S Z T É S a Képviselő-testület április 25-i ülésére a lejárt határidejű határozatokról Városi Önkormányzat Polgármesterétől, Jegyzőjétől H-2740 Abony Kossuth tér 1. Telefon/fax: (53) 360-010 Előterjesztés készítésében részt vett: Titkárság Településfejlesztési Osztály Gazdasági Osztály Hatósági

Részletesebben

Előterjesztés Bogyiszló Község Önkormányzata Képviselő-testületének 2013. február 13. napján tartandó ülésére 1. számú napirendi pont

Előterjesztés Bogyiszló Község Önkormányzata Képviselő-testületének 2013. február 13. napján tartandó ülésére 1. számú napirendi pont Előterjesztés Bogyiszló Község Önkormányzata Képviselő-testületének 2013. február 13. napján tartandó ülésére 1. számú napirendi pont Tárgy: Beszámoló a 2012. évi közfoglalkoztatásról, 2013. évi közfoglalkoztatási

Részletesebben

Közutakon elvégzendő munkálatok

Közutakon elvégzendő munkálatok Közutakon elvégzendő munkálatok gyakoriság mennyiség munkaóra anyag anyagár szállítási ktsg. és alapanyag) kátyúzás évente 2 négyzetméter 1 óra/nm 0,1 köbméter,hideg aszfalt, mart aszfalt 2500 padka javítás

Részletesebben

ÖSSZESÍTŐ. A./ Intézmények tervszerű karbantartása: E Ft E Ft E Ft

ÖSSZESÍTŐ. A./ Intézmények tervszerű karbantartása: E Ft E Ft E Ft F.T. jelű melléklet ÖSSZESÍTŐ Teljesítés 2003.12.31. A./ Intézmények tervszerű karbantartása: 350.000 E Ft 338.178 E Ft 286.896 E Ft B./ Út-, közterület, felszíni vízelvezető rendszerek fenntartási kiadásai:

Részletesebben

ELŐTERJESZTÉS. A támogatás formája: működési támogatásnak nem minősülő vissza nem térítendő támogatás.

ELŐTERJESZTÉS. A támogatás formája: működési támogatásnak nem minősülő vissza nem térítendő támogatás. Abony Városi Önkormányzat Polgármesterétől H-2740 Abony Tel.,fax: (53) 360-010 Kossuth tér 1. Az előterjesztés készítésében közreműködött: Településfejlesztési osztály Az előterjesztést megtárgyalta: Pénzügyi

Részletesebben

Csabdi Község Önkormányzat Képviselő-testületének 2013. szeptember 24-ei soros ülésére

Csabdi Község Önkormányzat Képviselő-testületének 2013. szeptember 24-ei soros ülésére E LŐTERJESZTÉS Csabdi Község Önkormányzat Képviselő-testületének 2013. szeptember 24-ei soros ülésére 2.napirend: Előterjesztés címe és tárgya: Csabdi Község Önkormányzat 2013. évi költségvetési rendeletének

Részletesebben

BTG Budaörsi Településgazdálkodási Nonprofit Korlátolt Felelősségű Társaság

BTG Budaörsi Településgazdálkodási Nonprofit Korlátolt Felelősségű Társaság 1. A közfeladatot ellátó szerv hivatalos neve, székhelye, postai címe, telefon- és telefaxszáma, elektronikus levélcíme, honlapja, ügyfélszolgálatának elérhetőségei Társaság elvevezése: BTG Budaörsi Településgazdálkodási

Részletesebben

BUDAPEST XXI. KERÜLET CSEPEL ÖNKORMÁNYZATA JAVASLAT. Polgármester. Testületi ülés időpontja: 2010. május 18.

BUDAPEST XXI. KERÜLET CSEPEL ÖNKORMÁNYZATA JAVASLAT. Polgármester. Testületi ülés időpontja: 2010. május 18. BUDAPEST XXI. KERÜLET CSEPEL ÖNKORMÁNYZATA Polgármester JAVASLAT A 493/2009.(VI.23.) Kt. számú határozat módosítására Készítette: Kiss István OSZI igazgató Előterjesztő: Tóth Mihály polgármester Az előterjesztés

Részletesebben

BUDAPEST XXI. KERÜLET CSEPEL ÖNKORMÁNYZATA JAVASLAT. Polgármester. Testületi ülés időpontja: 2009. június 18.

BUDAPEST XXI. KERÜLET CSEPEL ÖNKORMÁNYZATA JAVASLAT. Polgármester. Testületi ülés időpontja: 2009. június 18. BUDAPEST XXI. KERÜLET CSEPEL ÖNKORMÁNYZATA Polgármester JAVASLAT A 173/2009.(III.19) Kt. számú határozat módosítására Készítette: Kiss István OSZI igazgató Előterjesztő: Tóth Mihály polgármester Az előterjesztés

Részletesebben

Kedves Olvasó! Megvalósult fejlesztések, beruházások: ami a fényképes beszámolóból kimaradt

Kedves Olvasó! Megvalósult fejlesztések, beruházások: ami a fényképes beszámolóból kimaradt Kedves Olvasó! Évek óta rendszeressé vált, hogy a Hajdúhegyi Hírekben ismertettem Önnel a városrész önkormányzati képviselõjeként végzett munkámat. Beszámoltam az elkészült fejlesztésekrõl és a megvalósításra

Részletesebben

Város Polgármestere ELŐTERJESZTÉS

Város Polgármestere ELŐTERJESZTÉS Város Polgármestere 2051 Biatorbágy, Baross Gábor utca 2/a Telefon: 06 23 310-174/213 mellék Fax: 06 23 310-135 E-mail: polgarmester@biatorbagy.hu www.biatorbagy.hu ELŐTERJESZTÉS a kötelező eszköz és felszerelésjegyzékhez

Részletesebben

MÓDOSÍTOTT ELŐTERJESZTÉS. Városi Önkormányzat : (53) : (53) Polgármesterétől Abony Kossuth tér 1.

MÓDOSÍTOTT ELŐTERJESZTÉS. Városi Önkormányzat : (53) : (53) Polgármesterétől Abony Kossuth tér 1. MÓDOSÍTOTT ELŐTERJESZTÉS Városi Önkormányzat Polgármesterétől Abony Kossuth tér 1. : (53) 360-010 : (53) 361-571 Előterjesztés készítésében közreműködött: Gazdasági Osztály Az előterjesztést megtárgyalta:

Részletesebben

Tájékoztató a nagyközségi köztemető fenntartásáról, díjmértékek felülvizsgálata

Tájékoztató a nagyközségi köztemető fenntartásáról, díjmértékek felülvizsgálata Az előterjesztés száma: 171/2013. A határozati javaslat elfogadásához egyszerű többség szükséges! A rendelet tervezet elfogadásához minősített többség szükséges! Decs nagyközség képviselő-testületének

Részletesebben

~8. szám ú előterjesztés

~8. szám ú előterjesztés ~8. szám ú előterjesztés Budapest Főváros X. kerület Kőbányai Önkormányzat Alpolgármestere Előterjesztés a Budapest Főváros X. kerület Kőbányai Önkormányzat Képviselő-testülete részére a Budapest X. kerület,

Részletesebben

MEZŐCSÁT VÁROS ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE ÉVI MUNKATERVE

MEZŐCSÁT VÁROS ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE ÉVI MUNKATERVE MEZŐCSÁT VÁROS ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE 2017. ÉVI MUNKATERVE Záradék: Mezőcsát Város Önkormányzat Képviselő-testülete a Munkatervet a 211/2016. (XII. 19.) határozatával fogadta el. 2017. január

Részletesebben

E L Ő T E R J E S Z T É S. A Képviselő-testület 2010. december 16-i ülésére A Dr. Kostyán Andor Rendelőintézet alapító okiratának jóváhagyása

E L Ő T E R J E S Z T É S. A Képviselő-testület 2010. december 16-i ülésére A Dr. Kostyán Andor Rendelőintézet alapító okiratának jóváhagyása 1 Városi Önkormányzat Polgármesterétől Abony Kossuth tér 1. 1918/2010/HUM. : (53) 360-017 : (53) 360-010 Az előterjesztést készítette: Humán Közszolgáltatások és Munkaügyi Osztály Az előterjesztést megtárgyalta:

Részletesebben

E L Ő T E R J E S Z T É S a Képviselő-testület 2014. június 26-i ülésére

E L Ő T E R J E S Z T É S a Képviselő-testület 2014. június 26-i ülésére E L Ő T E R J E S Z T É S a Képviselő-testület 2014. június 26-i ülésére Tárgy: Beszámoló a II. negyedévi falubejáráson tapasztaltakról Előterjesztő: Lehota Vilmos polgármester Előkészítő: Czeglédi János

Részletesebben

ELŐTERJESZTÉS A 8/2013. (III. 29.) BM rendelet egyes önkormányzati feladatokhoz kapcsolódó fejlesztési támogatásra kiírt pályázatról

ELŐTERJESZTÉS A 8/2013. (III. 29.) BM rendelet egyes önkormányzati feladatokhoz kapcsolódó fejlesztési támogatásra kiírt pályázatról Város Polgármestere 2051 Biatorbágy, Baross Gábor utca 2/a. Telefon: 06 23 310-174/112, 113, 142 Fax: 06 23 310-135 E-mail: polgarmester@biatorbagy.hu www.biatorbagy.hu ELŐTERJESZTÉS A 8/2013. (III. 29.)

Részletesebben

Sulczné Lipcsei Zsuzsanna pénzügyi vezető E L Ő T E R J E S Z T É S

Sulczné Lipcsei Zsuzsanna pénzügyi vezető E L Ő T E R J E S Z T É S II-4 Készítette: Mitykó Mihály ügyvezető Sulczné Lipcsei Zsuzsanna pénzügyi vezető E L Ő T E R J E S Z T É S Medgyesegyháza Városi Önkormányzat Képviselő-testületének 2018. március 27. napi ülésére Tárgy:

Részletesebben

A hulladékkezelési közszolgáltatásról

A hulladékkezelési közszolgáltatásról Diósviszló község Önkormányzatának 6/2002. (XII. 04.) számú rendelete A hulladékkezelési közszolgáltatásról Diósviszló Községi Önkormányzat Képviselőtestülete az önkormányzatokról szóló 1990. évi LXV.

Részletesebben

E L Ő T E R J E S Z T É S a Képviselő-testület június 25-i ülésére a lejárt határidejű határozatokról

E L Ő T E R J E S Z T É S a Képviselő-testület június 25-i ülésére a lejárt határidejű határozatokról Városi Önkormányzat Polgármesterétől, Jegyzőjétől Telefon/fax: (53) 360-010 H-2740 Abony Kossuth tér 1. Előterjesztés készítésében részt vett: Jegyzői Titkárság 001/349-41/2009. Településfejlesztési Osztály

Részletesebben

Tárgy: Javaslat a Kazincbarcikai Szociális Szolgáltató Központ engedélyezett létszámának 190 főről 269 főre történő növelésére

Tárgy: Javaslat a Kazincbarcikai Szociális Szolgáltató Központ engedélyezett létszámának 190 főről 269 főre történő növelésére Előterjesztő: Szitka Péter polgármester Készítette: István Zsolt igazgató Tárgy: Javaslat a Szociális Szolgáltató Központ engedélyezett létszámának 190 főről 269 főre történő növelésére Tisztelt Képviselő

Részletesebben

B E S Z Á M O L Ó J A

B E S Z Á M O L Ó J A Szécsényi Városüzemeltetési Nonprofit Kft. B E S Z Á M O L Ó J A a 2008. évi gazdálkodásáról 3170 Szécsény, Rákóczi út 41. 2 T A R T A L O M I. Jelentés a társaság 2008. évi üzleti tevékenységéről II.

Részletesebben

ÖSSZESÍTŐ. A./ Intézmények tervszerű karbantartása: E Ft E Ft

ÖSSZESÍTŐ. A./ Intézmények tervszerű karbantartása: E Ft E Ft F.3. jelű melléklet ÖSSZESÍTŐ Módosítás A./ Intézmények tervszerű karbantartása: 319.247 E Ft 319.247 E Ft B./ Út-, közterület, felszíni vízelvezető rendszerek fenntartási kiadásai: 230.000 E Ft -39.219

Részletesebben

Előterjesztést készítette és előterjesztő: Hegedűs Ferenc polgármester PÁLYÁZATI LEHETŐSÉGGEL KAPCSOLATOS ELŐZETES DÖNTÉS KÉRÉSE

Előterjesztést készítette és előterjesztő: Hegedűs Ferenc polgármester PÁLYÁZATI LEHETŐSÉGGEL KAPCSOLATOS ELŐZETES DÖNTÉS KÉRÉSE RÉTSÁG VÁROS ÖNKORMÁNYZATÁNAK KÉPVISELŐ-TESTÜLETE 2651 Rétság, Rákóczi út 20. Telefon: 35/550-100 www.retsag.hu Email: hivatal@retsag.hu Előterjesztést készítette és előterjesztő: Hegedűs Ferenc polgármester

Részletesebben

1. A tárgyalandó témakör tárgyilagos és tényszerű bemutatása

1. A tárgyalandó témakör tárgyilagos és tényszerű bemutatása RÉTSÁG VÁROS ÖNKORMÁNYZATÁNAK KÉPVISELŐ-TESTÜLETE 2651 Rétság, Rákóczi út 20. Telefon: 35/550-100 www.retsag.hu Email: hivatal@retsag.hu Előterjesztést készítette: Fodor Rita Előterjeszti: Hegedűs Ferenc

Részletesebben

BERHIDA VÁROS ÖNKORMÁNYZATA KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK. /2009.(III.30.) rendelet-tervezete

BERHIDA VÁROS ÖNKORMÁNYZATA KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK. /2009.(III.30.) rendelet-tervezete BERHIDA VÁROS ÖNKORMÁNYZATA KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK /2009.(III.30.) rendelet-tervezete a szociális ellátások szabályozásáról szóló 8/2007.(III.30.) rendelet módosításáról Berhida Város Önkormányzata Képviselő-testülete

Részletesebben

E L Ő T E R J E S Z T É S

E L Ő T E R J E S Z T É S Abony Városi Önkormányzat P o l g á r m e s t e r é t ő l H-2740 Abony, Kossuth tér 1. Az előterjesztést készítette: Humán Közszolgáltatások és Munkaügyi Osztály Az előterjesztést megtárgyalta: Szociális

Részletesebben

TÁJÉKOZTATÓ a Képviselő-testület 2013. április 25-i ülésére Salgóbányai Ifjúsági tábor 2012. évi működéséről

TÁJÉKOZTATÓ a Képviselő-testület 2013. április 25-i ülésére Salgóbányai Ifjúsági tábor 2012. évi működéséről Székhely: H-2740 Abony, Kossuth tér 1. Telephely: H-2740 Abony, Vasút út 15. Tel./Fax: (53) 562-070 Adószám: 20244075-2-13 E-mail: abokom@pr.hu Pest Megyei Cégbíróság Cg.: 13-09-118514 Az előterjesztés

Részletesebben

JAVASLAT. a közterületi autóbuszvárók felújítására, karbantartására vonatkozó ajánlat elbírálására. Előterjesztő: Polgármester

JAVASLAT. a közterületi autóbuszvárók felújítására, karbantartására vonatkozó ajánlat elbírálására. Előterjesztő: Polgármester JAVASLAT a közterületi autóbuszvárók felújítására, karbantartására vonatkozó ajánlat elbírálására Előterjesztő: Polgármester Előkészítő: PH Településfejlesztési és Vagyongazdálkodási Osztály Ózd, 2015.

Részletesebben

ÖSSZESÍTŐ. A./ Intézmények tervszerű karbantartása: E Ft E Ft E Ft

ÖSSZESÍTŐ. A./ Intézmények tervszerű karbantartása: E Ft E Ft E Ft F.T. jelű melléklet ÖSSZESÍTŐ teljesítés A./ Intézmények tervszerű karbantartása: 336.000 E Ft 330.109 E Ft 215.300 E Ft B./ Út-, közterület, felszíni vízelvezető rendszerek fenntartási kiadásai: 220.800

Részletesebben

Előterjesztés Lajosmizse Város Önkormányzata Képviselő-testületének 2015. október 22-i ülésére

Előterjesztés Lajosmizse Város Önkormányzata Képviselő-testületének 2015. október 22-i ülésére 10. Előterjesztés Lajosmizse Város Önkormányzata Képviselő-testületének 2015. október 22-i ülésére Tárgy: Lajosmizse és Felsőlajos Köznevelési, Egészségügyi és Szociális Közszolgáltató Társulás Társulási

Részletesebben

E L Ő T E R J E S Z T É S

E L Ő T E R J E S Z T É S E L Ő T E R J E S Z T É S Zirc Városi Önkormányzat Képviselő-testülete 2007. év november 26.-i ülésére Tárgy: A közterületek tisztántartásáról és a települési szilárd hulladékkal kapcsolatos közszolgáltatásról

Részletesebben

1. Szolgáltató önkormányzás biztosítása

1. Szolgáltató önkormányzás biztosítása 1. Szolgáltató önkormányzás biztosítása 2. Biztonságos szociális ellátás fenntartása Helyi házi szociális gondozás munkakörülményeinek javítása - gépjármű csere 3. Infrastruktúra állapotának javítása Polgármesteri

Részletesebben

E L Ő T E R J E S Z T É S. Kerekegyháza Város Képviselő-testületének 2010. március 31-i ülésére

E L Ő T E R J E S Z T É S. Kerekegyháza Város Képviselő-testületének 2010. március 31-i ülésére 2670-3/2010. E L Ő T E R J E S Z T É S Kerekegyháza Város Képviselő-testületének 2010. március 31-i ülésére Tárgy: Közegészségügyi hiányosságok megszüntetése érdekében kiadási előirányzat növelése Előterjesztő:

Részletesebben

Abony Város Önkormányzat Képviselő-testülete 2740 Abony, Kossuth tér 1. 1000-47/2008. Tárgy: jkv-i kivonat

Abony Város Önkormányzat Képviselő-testülete 2740 Abony, Kossuth tér 1. 1000-47/2008. Tárgy: jkv-i kivonat Abony Város Képviselőtestülete 2740 Abony, 1. 100047/2008. Tárgy: jkvi kivonat Készült: Abony Város Képviselőtestületének 2008. november 27i üléséről. Napirend: A 2009. évi rendezvényterv elfogadása 409/2008.

Részletesebben

Abony Városi Önkormányzat Polgármesterétől H-2740 Abony Tel.,fax: (53) 360-010 Kossuth tér 1.

Abony Városi Önkormányzat Polgármesterétől H-2740 Abony Tel.,fax: (53) 360-010 Kossuth tér 1. Abony Városi Önkormányzat Polgármesterétől H-2740 Abony Tel.,fax: (53) 360-010 Kossuth tér 1. Az előterjesztés készítésében közreműködött: Településfejlesztési Osztály ELŐTERJESZTÉS a Pénzügyi Bizottság

Részletesebben

BUDAPEST XXI. KERÜLET CSEPEL ÖNKORMÁNYZATA JAVASLAT. Polgármester. Testületi ülés időpontja: 2010. szeptember 23.

BUDAPEST XXI. KERÜLET CSEPEL ÖNKORMÁNYZATA JAVASLAT. Polgármester. Testületi ülés időpontja: 2010. szeptember 23. BUDAPEST XXI. KERÜLET CSEPEL ÖNKORMÁNYZATA Polgármester JAVASLAT Forrás biztosítására a Lajtha László Általános Iskola csőtörés utáni helyreállítási munkálatainak fedezetére Készítette: Kiss István OSZI

Részletesebben

ELŐTERJESZTÉS a KÉPVISELŐTESTÜLET 2012. december 6-i ülésére

ELŐTERJESZTÉS a KÉPVISELŐTESTÜLET 2012. december 6-i ülésére Budapest Főváros IX. Kerület Ferencváros Önkormányzata Iktató szám: 297/2/2012 ELŐTERJESZTÉS a KÉPVISELŐTESTÜLET 2012. december 6-i ülésére Tárgy: Tájékoztató a 2012. III. negyedévi felújítási és fejlesztési

Részletesebben

Bürüs község Önkormányzat Képviselő-testületének. 712001.(V/Il.24.) Önk. számú rendelete

Bürüs község Önkormányzat Képviselő-testületének. 712001.(V/Il.24.) Önk. számú rendelete Bürüs község Önkormányzat Képviselő-testületének 712001.(V/Il.24.) Önk. számú rendelete a települési szilárd hulladék kezelési közszolgáltatás igénybevételéről Bürüs község Önkormányzat Képviselő-testülete

Részletesebben

Hajdúsámson Város Önkormányzata Polgármesterétől ELŐTERJESZTÉS. az Egészségügyi Központ fűtésével kapcsolatban

Hajdúsámson Város Önkormányzata Polgármesterétől ELŐTERJESZTÉS. az Egészségügyi Központ fűtésével kapcsolatban Tisztelt Képviselő-testület! Hajdúsámson Város Önkormányzata Polgármesterétől ELŐTERJESZTÉS az Egészségügyi Központ fűtésével kapcsolatban A Hajdúsámson, Hársfa utca 3-5. szám alatti Egészségügyi Központ

Részletesebben

JELENTÉS. A lejárt határidejű határozatok végrehajtásáról

JELENTÉS. A lejárt határidejű határozatok végrehajtásáról Előterjesztés száma:162/2013. A határozati javaslat elfogadásához egyszerű többség szükséges! Decs nagyközség képviselő-testületének 2013. augusztus 28-án, 18-órakor megtartandó ülésére Jelentés a lejárt

Részletesebben

E L Ő T E R J E S Z T É S

E L Ő T E R J E S Z T É S E L Ő T E R J E S Z T É S Zirc Városi Önkormányzat Képviselő-testületének 2014. november 27-i ülésére Tárgy: Zirc, Köztársaság u. 7/D. III. em. 9. szám alatti önkormányzati tulajdonú lakás felújítása,

Részletesebben

Előterjesztés a képviselő-testület 2015. július 9. -i ülésre

Előterjesztés a képviselő-testület 2015. július 9. -i ülésre Segesd Község Önkormányzata Polgármesterétől Segesd, Szabadság tér 1. Előterjesztés a képviselő-testület 2015. július 9. -i ülésre Tárgy: Segesd Községi Önkormányzat 2015 évi költségvetését megállapító

Részletesebben