Üzenjünk Brüsszelnek, hogy ők is megértsék!

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "Üzenjünk Brüsszelnek, hogy ők is megértsék!"

Átírás

1 Üzenjünk Brüsszelnek, hogy ők is megértsék!

2 JOGUNK VAN ELDÖNTENI, KIKKEL AKARUNK EGYÜTT ÉLNI Európa válságos időket él ben egy országnyi, több mint másfél millió illegális bevándorló érkezett Európába. BRÜSSZEL AHELYETT, HOGY MEGÁLLÍTOTTA VOLNA A NÉPVÁNDORLÁST, TOVÁBBRA IS MIGRÁNSOK TÍZEZREINEK BETELEPÍTÉSÉT TERVEZI. Jogtalanul arra készül, hogy a tagországokba így Magyarországra is bevándorlókat telepítsen. MTI fotó, Máthé Zoltán NEM ENGEDHETJÜK, HOGY AZ ORSZÁG JÖVŐJÉRŐL MÁSOK DÖNTSENEK. Csak mi, magyarok dönthetünk arról, hogy kikkel szeretnénk együtt élni. A kormány ennek érdekében népszavazást kezdeményezett a kényszerbetelepítés ellen. A NÉPSZAVAZÁSI KÉRDÉS: Akarja-e, hogy az Európai Unió az Országgyűlés hozzájárulása nélkül is előírhassa nem magyar állampolgárok Magyarországra történő kötelező betelepítését?

3 A NÉPVÁNDORLÁS VESZÉLYEZTETI A brüsszeli elit azzal érvel, hogy kell az új munkaerő Európának, ezzel szemben az a helyzet, hogy Európában már most is 21,4 millió álláskereső van, ebből 12,4 millió tartósan munkanélküli. EURÓPA JÖVŐJÉT Európában évről évre növekszik az illegális bevándorlók száma. Az európai elit tagadja a problémát. EURÓPA NEM VÉDI MEG A HATÁRAIT. Brüsszel úgy gondolja, hogy a bevándorlás jó lehetőség a népességcsökkenés és a munkaerőhiány kezelésére. Magyarország elutasítja ezt az álláspontot. MTI fotó, Sóki Tamás AZ EURÓPÁBA ÉRKEZETT ILLEGÁLIS BEVÁNDORLÓK SZÁMA 336 ezer 432 ezer 627 ezer 1,5 millió

4 MAGYARORSZÁG MEGVÉDI HATÁRAIT A déli biztonsági határzár mérsékli az illegális bevándorlást. Ugyanakkor a veszély még továbbra is fennáll, ezért minden eszközzel meg kell védeni a határokat. Ennek érdekében a magyar kormány Schengen 2.0 néven egy tízpontos akciótervet juttatott el az uniós vezetőknek. Ebben a kormány a határvédelmi rendszer megerősítésére tett javaslatot. A magyar kormány Európa és Magyarország védelmében határzárat épített, amiért az európai politika és sajtó hadjáratot indított ellene. Mindezek ellenére egyre többen a magyar megoldást támogatják. KÉNYSZERBETELEPÍTÉS HELYETT A KÜLSŐ HATÁROK VÉDELMÉRE VAN SZÜKSÉG, HOGY AZ UNIÓN BELÜL TOVÁBBRA IS AKADÁLYTALANUL LEHESSEN KÖZLEKEDNI. A forrás: kormany.hu Sokan meg fogják ezt még köszönni Orbánnak, a magyar kormányfőnek, amit a határain csinál. Horst Seehofer, Bajorország miniszterelnöke, N24 német hírtelevízió MAGYARORSZÁGRA ÉRKEZETT BEVÁNDORLÓK SZÁMA 2015 HATÁRZÁR- ÉPÍTÉS ELŐTT HATÁRZÁR- ÉPÍTÉS UTÁN

5 AZ ILLEGÁLIS BEVÁNDORLÁS NÖVELI A TERRORVESZÉLYT ELUTASÍTJUK A KÉNYSZERBETELEPÍTÉST, MERT AZ NÖVELNÉ A TERRORVESZÉLYT. A bevándorlók nagyrészt olyan területekről jönnek, ahol az európai államok éppen katonai akciókat hajtanak végre. Ez jelentősen növeli a biztonsági kockázatot. A terroristák tudatosan és jól szervezetten arra használják fel az ellenőrzés hiányát, hogy elvegyüljenek a bevándorlók tömegében. Senki sem tudja megmondani, hogy hány terrorista érkezett a migránsok között eddig. MTI /EPA Orbán Viktor hangosan kimondta azt, amit sok vezető gondol, de a politikai korrektség miatt nem beszélnek róla Beata Szydlo, lengyel kormányfő, TVN24 lengyel hírtelevízió A párizsi és a brüsszeli merényletek is bebizonyították, hogy A BEVÁNDORLÁS ÉS A TERRORIZMUS KÖZÖTT SZOROS ÖSSZEFÜGGÉS VAN január PÁRIZS 17 HALOTT november PÁRIZS 130 HALOTT március BRÜSSZEL 32 HALOTT július NIZZA 86 HALOTT 22 sérült 368 sérült 340 sérült 303 sérült

6 A KÉNYSZER- BETELEPÍTÉS VESZÉLYEZTETI KULTÚRÁNKAT ÉS SZOKÁSAINKAT TÖBB SZÁZ NO-GO ZÓNA EURÓPA NAGYVÁROSAIBAN A kötelező betelepítéssel megváltozna Európa, így Magyarország etnikai, kulturális és vallási összetétele. Az illegális bevándorlók nem tartják tiszteletben a törvényeinket, és nem akarnak osztozni közös kulturális értékeinkben. HA NEM CSELEKSZÜNK, PÁR ÉVTIZED MÚLVA NEM FOGUNK RÁISMERNI EURÓPÁRA. Egyetértek abban Orbán Viktorral, hogy Európának erős külső határokra van szüksége David Cameron, volt brit kormányfő, Orbán Viktorral tartott közös sajtótájékoztatón Az illegális bevándorlók nem tartják tiszteletben az európai normákat, többek között a nők jogait. A bevándorlási válság kezdete óta ugrásszerűen megnőtt a nők elleni zaklatások száma. A no-go zónáknak nevezett területek olyan városrészek, amelyeket a hatóságok nem képesek ellenőrzésük alatt tartani. Ezekben a befogadó társadalom írott vagy íratlan normái nem érvényesülnek. Azokban az európai városokban, ahol nagy számban élnek bevándorlók, több száz ilyen no-go zóna létezik.

7 BRÜSSZEL VESZÉLYES TERVEI MTI /EPA BRÜSSZEL KILÁTÁSBA HELYEZETT BÜNTETÉSE AKKORA ÖSSZEG BEVÁNDORLÓNKÉNT, AMELYÉRT EGY MAGYAR EMBER ÁTLAGOSAN 39 ÉVET DOLGOZIK. Az Európai Bizottság javaslata alapján pénzbüntetéssel sújtanák azokat a tagállamokat, amelyek nem szeretnének migránsokat betelepíteni. A PÉNZBÜNTETÉS MÉRTÉKE 78 MILLIÓ FORINT LENNE BEVÁNDORLÓNKÉNT. Ezzel szemben egy magyar emberre fejenként mindössze 1 millió forint uniós támogatás jut hét év alatt. Brüsszel bevándorlónként 78 MILLIÓ Egy magyar emberre 1 MILLIÓ forintos pénzbüntetéssel sújtana minden olyan tagállamot, amely nemet mond a kényszerbetelepítésre. forint támogatás jut hét év alatt.

8 ÜZENJÜNK BRÜSSZELNEK! A MAGYAR KORMÁNY NÉPSZAVAZÁST KEZDEMÉNYEZETT A KÉNYSZERBETELEPÍTÉS ELLEN. A referendumra azért van szükség, mert Brüsszel arra tett javaslatot, hogy az Európai Unióba érkező bevándorlókat egy előre meghatározott kvóta alapján ossza szét a tagállamok között, kötelező jelleggel. A forrás: kormany.hu A bevándorlás jelenlegi ütemét és a családegyesítéseket is figyelembe véve mindez öt év leforgása alatt egy városnyi ember Magyarországra telepítését is jelentheti. BRÜSSZELT MEG KELL ÁLLÍTANI! A népszavazáson világos és egyértelmű üzenetet küldhetünk Brüsszelnek. El kell érnünk, hogy vonja vissza a veszélyes javaslatot. EHHEZ NEMMEL KELL SZAVAZNUNK.

9 TUDNIVALÓK A NÉPSZAVAZÁSRÓL A Magyarországon élő (magyarországi lakcímmel rendelkező) választópolgárok szavazása: OKTÓBER 2. A magyarországi lakcímmel rendelkező választópolgárok automatikusan felkerülnek a központi névjegyzékbe, nem kell regisztrálniuk. A szavazóhelyiségben a választópolgárnak igazolnia kell személyazonosságát (érvényes személyazonosító igazolvánnyal, útlevéllel vagy vezetői engedéllyel), valamint a lakcímét vagy személyi azonosítóját lakcímkártyával. A választópolgár a fentiek után megkapja a lebélyegzett szavazólapot és a borítékot, az átvételt aláírással igazolja. Szavazni az Igen vagy a Nem feletti körbe írt, két egymás metsző vonallal (pl. X vagy +) lehet. Aki a szavazás napján Magyarországon, de a magyarországi lakóhelyétől eltérő helyen kíván szavazni, átjelentkezési kérelmet nyújthat be legkésőbb szeptember 30-án óráig. A helyi választási iroda vezetője (vagyis a jegyző) felveszi a választópolgárt az érintett település kijelölt szavazókörének névjegyzékébe. Aki a szavazás napján külföldön szeretne élni a választójogával, annak a választás kitűzése után, legkésőbb szeptember 24-én óráig kell kérnie felvételét a külképviseleti névjegyzékbe. A külföldön szavazó, magyarországi lakcímmel rendelkező választópolgárok kizárólag Magyarország külképviseletein szavazhatnak, levélben nem. A külképviseleti szavazáshoz elegendő a magyar útlevél, magyar személyazonosító igazolvány vagy magyar jogosítvány bemutatása, lakcímkártyára nincs szükség. A fenti kérelmek benyújthatók személyesen vagy levélben (a választópolgár lakcíme szerint illetékes helyi választási iroda részére), illetve a honlapon.

10 MARADJUNK KAPCSOLATBAN! Maradjon velünk kapcsolatban, és ismerje meg a legfontosabb kormányzati intézkedéseket. Töltse ki, tegye borítékba, és küldje el részünkre az alábbi űrlapot. Postacím: MINISZTERELNÖKI KABINETIRODA 1896 Név Cím Irányítószám Település Út, utca, tér Házsz., ép., lépcsőház, em., ajtó Mobiltelefon Vonalas telefon Életkor Aláírás A küldemény feladásának díja a hatályos postai díjszabásban meghatározott díj, amelyet megtalálhat a Magyar Posta Zrt. honlapján ( Tájékoztató: Személyes adatai (név, életkor, cím, cím, telefonszám) megadásával és aláírásával hozzájárul, hogy a közölt személyes adatait Magyarország Kormánya, az információs önrendelkezési jogról és információszabadságról szóló évi CXII. törvény (Infotv.) 5. (1) bekezdése a) pontja alapján, további kapcsolattartás, tájékoztatás és véleménykérés céljából, az adatkezeléshez tett hozzájáruló nyilatkozat visszavonásáig kezelje. Magyarország Kormánya nevében az adatkezelői feladatokat a Miniszterelnöki Kabinetiroda (1055 Budapest, Kossuth tér 1-3.) látja el. A személyes adatok feldolgozását a Közigazgatási és Elektronikus Közszolgáltatások Központi Hivatala (1095 Budapest, Balázs Béla utca 35.) végzi. Személyes adatai kezelésével összefüggésben tájékoztatást kérhet az adatkezelőtől. A személyes adatok helyesbítését, törlését, zárolását az adatkezelőhöz eljuttatott nyilatkozatával (leiratkozas.kormanytajekoztato@mk.gov.hu, Miniszterelnöki Kabinetiroda, 1055 Budapest, Kossuth tér 1-3.) bármikor kezdeményezheti. A személyes adatok törlése, zárolása, helyesbítése a kérelem beérkezésétől számított 30 napon belül történik meg. Amennyiben az adatkezelés jogszerűségét kifogásolja, tiltakozhat személyes adatai kezelése ellen, valamint a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatósághoz, illetve a bírósághoz fordulhat. A közölt személyes adatokat az adatkezelő nyilvánosságra nem hozza, külföldre nem továbbítja. Az adatkezelést a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóság adatvédelmi nyilvántartásba bejegyezte. (Az adatkezelés nyilvántartási száma: NAIH-78061/2014.) A kiadásért és szerkesztésért felel: Miniszterelnöki Kabinetiroda, Dömötör Csaba (1055 Budapest, Kossuth tér 1-3.), fotó: MTI, kormany.hu, Miniszterelnöki Kabinetiroda.

11 SZAVAZZUNK NEMMEL!

GYÓGYSZERÉSZ TÁJÉKOZTATÓ KIADVÁNY

GYÓGYSZERÉSZ TÁJÉKOZTATÓ KIADVÁNY GYÓGYSZERÉSZ TÁJÉKOZTATÓ KIADVÁNY 2017.kormany.hu 1 VISSZAÁLLÍTJUK 2010-ben a Kormány elkötelezte magát amellett, hogy visszaállítja a gyógyszerészek szakmai megbecsültségét, és megszünteti a hivatásra

Részletesebben

K Ö Z L E M É N Y. Választójogosultság

K Ö Z L E M É N Y. Választójogosultság K Ö Z L E M É N Y Az Európai Parlament tagjainak 2019. évi választásán a választási irodák hatáskörébe tartozó feladatok végrehajtásának részletes szabályairól, a választási eredmény országosan összesített

Részletesebben

BIRKÓZÓ TÁJÉKOZTATÓ KIADVÁNY

BIRKÓZÓ TÁJÉKOZTATÓ KIADVÁNY BIRKÓZÓ TÁJÉKOZTATÓ KIADVÁNY 2017.kormany.hu 1 2 3 A birkózás a világ egyik legősibb sportága, mintegy négyezer éves múltra tekint vissza, először Krisztus előtt 708-ban szerepelt az ókori olimpiák műsorán.

Részletesebben

POLGÁRŐR TÁJÉKOZTATÓ KIADVÁNY

POLGÁRŐR TÁJÉKOZTATÓ KIADVÁNY POLGÁRŐR TÁJÉKOZTATÓ KIADVÁNY 2017.kormany.hu 1 2 3 TISZTELT POLGÁRŐRÖK! Köszöntöm az elmúlt évben alapításának negyedszázados évfordulóját ünneplő polgárőr mozgalom valamennyi tagját. A Polgárőrség megalakításának

Részletesebben

Országgyűlési Választás 2014

Országgyűlési Választás 2014 HELYI VÁLASZTÁSI IRODA VEZETŐJE 5400 Mezőtúr, Kossuth tér 1. (56) 551 900, (56) 350-971 E-mail: jegyzo@mezotur.hu Országgyűlési Választás 2014 TISZTELT MEZŐTÚRI VÁLASZTÓPOLGÁROK! A köztársasági elnök 16/2014.

Részletesebben

Adatkezelési tájékoztató, és nyilatkozat

Adatkezelési tájékoztató, és nyilatkozat Adatkezelési tájékoztató, és nyilatkozat Rászoruló Hallgatókért Közalapítvány, mint adatkezelő a hátrányos helyzetű, nyíregyházi állandó lakcímmel rendelkező a felsőoktatási alapképzésben résztvevő hallgatók

Részletesebben

Tájékoztató az Európai Parlament tagjainak választásához kapcsolódó tudnivalókról Ezúton tájékoztatom a Tisztelt Lakosságot, hogy Magyarország

Tájékoztató az Európai Parlament tagjainak választásához kapcsolódó tudnivalókról Ezúton tájékoztatom a Tisztelt Lakosságot, hogy Magyarország Tájékoztató az Európai Parlament tagjainak választásához kapcsolódó tudnivalókról 2019. Ezúton tájékoztatom a Tisztelt Lakosságot, hogy Magyarország Köztársasági Elnöke az Európai Parlament tagjainak 2019.

Részletesebben

Önkormányzati választás gyakran ismételt kérdések

Önkormányzati választás gyakran ismételt kérdések Önkormányzati választás gyakran ismételt kérdések Hány évre választjuk a helyi önkormányzati képviselőket és polgármestereket? A helyi önkormányzati képviselőket és polgármestereket az idei évtől kezdve

Részletesebben

HORGÁSZ TÁJÉKOZTATÓ KIADVÁNY

HORGÁSZ TÁJÉKOZTATÓ KIADVÁNY HORGÁSZ TÁJÉKOZTATÓ KIADVÁNY 2017.kormany.hu 1 2 3 A HORGÁSZOKÉ AZ ORSZÁG LEGNAGYOBB CIVIL SZERVEZETE 2017 elejére a nyilvántartott horgászlétszám közel 80 000 fős bővüléssel már 400 000 fő felé emelkedett,

Részletesebben

VÁLASZTÁSI REGISZTRÁCIÓ GYAKRAN ISMÉTELT KÉRDÉSEK

VÁLASZTÁSI REGISZTRÁCIÓ GYAKRAN ISMÉTELT KÉRDÉSEK VÁLASZTÁSI REGISZTRÁCIÓ GYAKRAN ISMÉTELT KÉRDÉSEK Magyarországon bejelentett lakóhellyel NEM rendelkezőkre vonatkozó szabályok (A kérdésre kattintva a válasz megtalálható) 1. Kinek kell regisztrálnia?

Részletesebben

Országgyűlési választások - 2014

Országgyűlési választások - 2014 Országgyűlési választások - 2014 ORSZÁGGYŰLÉSI KÉPVISELŐK VÁLASZTÁSA 2014 Tisztelt Választópolgárok! A Magyar Köztársaság Elnöke a 16/2014. (I. 18.) KE határozatával az országgyűlési képviselők 2014. évi

Részletesebben

Magyarországon bejelentett lakóhellyel NEM rendelkezőkre vonatkozó szabályok

Magyarországon bejelentett lakóhellyel NEM rendelkezőkre vonatkozó szabályok Magyarországon bejelentett lakóhellyel NEM rendelkezőkre vonatkozó szabályok (Kérjük, kattintson a kérdésre a rá vonatkozó válasz eléréséhez) 1. Kinek kell regisztrálnia? 2. Hogyan tudok regisztrálni?

Részletesebben

Népszavazás Gyakran ismétlődő kérdések és válaszok ELŐKÉSZÜLETEK: Meddig érkezik meg az értesítő a névjegyzékbevételről?

Népszavazás Gyakran ismétlődő kérdések és válaszok ELŐKÉSZÜLETEK: Meddig érkezik meg az értesítő a névjegyzékbevételről? Népszavazás 2016. Gyakran ismétlődő kérdések és válaszok ELŐKÉSZÜLETEK: Meddig érkezik meg az értesítő a névjegyzékbevételről? Azt a választópolgárt, aki legkésőbb a szavazás napját megelőző ötvennyolcadik

Részletesebben

KOMÁROM ESZTERGOM MEGYEI TERÜLETI VÁLASZTÁSI IRODA Tatabánya, Fő tér 4. sz. EP választás HVI vezetők oktatása Előadó: dr.

KOMÁROM ESZTERGOM MEGYEI TERÜLETI VÁLASZTÁSI IRODA Tatabánya, Fő tér 4. sz. EP választás HVI vezetők oktatása Előadó: dr. KOMÁROM ESZTERGOM MEGYEI TERÜLETI VÁLASZTÁSI IRODA Tatabánya, Fő tér 4. sz. EP választás 2014. HVI vezetők oktatása Előadó: dr. Péntek Péter KEM TVI vezető 1 Még meg sem született az OGY választás eredménye,

Részletesebben

Tájékoztató a helyi önkormányzati képviselők és polgármesterek évi választásáról

Tájékoztató a helyi önkormányzati képviselők és polgármesterek évi választásáról Tájékoztató a helyi önkormányzati képviselők és polgármesterek 2014. évi választásáról Tisztelt Választópolgárok! A helyi önkormányzati képviselők és polgármesterek 2014. évi általános választására 2014.

Részletesebben

Tájékoztató a október 12-i önkormányzati választással kapcsolatos általános tudnivalókról

Tájékoztató a október 12-i önkormányzati választással kapcsolatos általános tudnivalókról Tájékoztató a 2014. október 12-i önkormányzati választással kapcsolatos általános tudnivalókról Tisztelt Választópolgárok! Magyarország köztársasági elnöke kitűzte a 2014. évi helyi önkormányzati képviselő

Részletesebben

Adatvédelmi tájékoztató

Adatvédelmi tájékoztató Adatvédelmi tájékoztató a Komplex Alapprogram Országos Pedagógusképző és -továbbképző Központ Szakmai Támogatórendszere által működtetett Komplex Alapprogram Tudástár használatához kapcsolódó adatkezelésről

Részletesebben

Külföldön élő (magyarországi lakcím nélküli) magyar állampolgár szavazhat-e az önkormányzati választáson? Nem, mivel nincs magyarországi lakcíme.

Külföldön élő (magyarországi lakcím nélküli) magyar állampolgár szavazhat-e az önkormányzati választáson? Nem, mivel nincs magyarországi lakcíme. 1 Forrás: www.valasztas.hu Gyakran ismételt kérdések Hány évre választjuk a helyi önkormányzati képviselőket és polgármestereket? A helyi önkormányzati képviselőket és polgármestereket az idei évtől kezdve

Részletesebben

Személyes adatok kezelésére vonatkozó információk. A Rendelet 13. cikke szerinti információk és kiegészítő információk

Személyes adatok kezelésére vonatkozó információk. A Rendelet 13. cikke szerinti információk és kiegészítő információk Személyes adatok kezelésére vonatkozó információk Jelen tájékoztató az Artisjus Irodalmi Alapítványhoz (a továbbiakban: Alapítvány) benyújtott pályázatával összefüggő adatkezelésre vonatkozó információkat

Részletesebben

A Belügyminisztérium, mint adatkezelő (a továbbiakban: Adatkezelő) az Ön által a regisztráció során megadott adatokat, azaz az Ön

A Belügyminisztérium, mint adatkezelő (a továbbiakban: Adatkezelő) az Ön által a regisztráció során megadott adatokat, azaz az Ön Adatkezelési tájékoztató A biztonság sokszínű arca című nemzetközi tudományos-szakmai konferencia regisztrált előadóinak és résztvevőinek nyilvántartásához 1. Előzetes tájékoztatás az adatkezelés megkezdése

Részletesebben

Adatkezelési tájékoztató. A Stúdió Liszt Zeneművészeti Kft. adatkezelési tájékoztatója

Adatkezelési tájékoztató. A Stúdió Liszt Zeneművészeti Kft. adatkezelési tájékoztatója Adatkezelési tájékoztató A Stúdió Liszt Zeneművészeti Kft. adatkezelési tájékoztatója A Stúdió Liszt Kft. a személyes adatok védelmét kiemelten fontos feladatának tekinti, ezért mindent megteszünk annak

Részletesebben

TUDNIVALÓK A HELYI ÖNKORMÁNYZATI KÉPVISELŐK ÉS POLGÁRMESTEREK, VALAMINT A NEMZETISÉGI ÖNKORMÁNYZATI KÉPVISELŐK VÁLASZTÁSÁRÓL

TUDNIVALÓK A HELYI ÖNKORMÁNYZATI KÉPVISELŐK ÉS POLGÁRMESTEREK, VALAMINT A NEMZETISÉGI ÖNKORMÁNYZATI KÉPVISELŐK VÁLASZTÁSÁRÓL TUDNIVALÓK A HELYI ÖNKORMÁNYZATI KÉPVISELŐK ÉS POLGÁRMESTEREK, VALAMINT A NEMZETISÉGI ÖNKORMÁNYZATI KÉPVISELŐK VÁLASZTÁSÁRÓL Hány évre választjuk a helyi önkormányzati képviselőket és polgármestereket?

Részletesebben

Adatkezelési tájékoztató a DE Kancellária VIR Központ által végzett adatkezelésekről

Adatkezelési tájékoztató a DE Kancellária VIR Központ által végzett adatkezelésekről Adatkezelési tájékoztató a DE Kancellária VIR Központ által végzett adatkezelésekről 1. Az adatkezelő megnevezése és elérhetőségei DE Kancellária VIR Központ Székhely: 4028 Debrecen, Kassai út 26. Posta

Részletesebben

v é g z é s t: I n d o k o l á s

v é g z é s t: I n d o k o l á s Bajai Járásbíróság A Bajai Járásbíróság a... (... szám alatti lakos) kérelmezőnek a BAJAI HELYI VÁLASZTÁSI IRODA (6500 Baja, Szentháromság tér 1. szám alatti székhelyű) kérelmezett ellen indított választási

Részletesebben

(személyi azonosító) (személyi azonosító) (személyi azonosító) (személyi azonosító) (személyi azonosító) (személyi azonosító) (személyi azonosító)

(személyi azonosító) (személyi azonosító) (személyi azonosító) (személyi azonosító) (személyi azonosító) (személyi azonosító) (személyi azonosító) 5528 M A G Y A R K Ö Z L Ö N Y 2019. évi 134. szám 1. melléklet a 20/2019. (VII. 30.) IM rendelethez Névjegyzék a helyi önkormányzati képviselők és polgármesterek választásán NÉVJEGYZÉK ÖNKORMÁNYZATI VÁLASZTÁS

Részletesebben

A MAGYAR KÖZTÁRSASÁG LOS ANGELES-I FŐKONZULÁTUSA KÖZLEMÉNY A MAGYAR KÖZTÁRSASÁG ELNÖKE KITŰZTE AZ ORSZÁGGYŰLÉSI KÉPVISELŐK 2010. ÉVI VÁLASZTÁSÁT.

A MAGYAR KÖZTÁRSASÁG LOS ANGELES-I FŐKONZULÁTUSA KÖZLEMÉNY A MAGYAR KÖZTÁRSASÁG ELNÖKE KITŰZTE AZ ORSZÁGGYŰLÉSI KÉPVISELŐK 2010. ÉVI VÁLASZTÁSÁT. A MAGYAR KÖZTÁRSASÁG LOS ANGELES-I FŐKONZULÁTUSA KÖZLEMÉNY A MAGYAR KÖZTÁRSASÁG ELNÖKE KITŰZTE AZ ORSZÁGGYŰLÉSI KÉPVISELŐK 2010. ÉVI VÁLASZTÁSÁT. MAGYARORSZÁGON AZ ELSŐ FORDULÓ NAPJA: 2010. ÁPRILIS 11.

Részletesebben

2004. évi XCII. törvény. a választási eljárásról szóló évi C. törvény módosításáról1

2004. évi XCII. törvény. a választási eljárásról szóló évi C. törvény módosításáról1 http://www.complex.hu/kzldat/t0400092.htm/t0400092.htm 2004. évi XCII. törvény a választási eljárásról szóló 1997. évi C. törvény módosításáról1 1. A választási eljárásról szóló 1997. évi C. törvény (a

Részletesebben

HELYI VÁLASZTÁSI IRODA KÖZLEMÉNYE

HELYI VÁLASZTÁSI IRODA KÖZLEMÉNYE HELYI VÁLASZTÁSI IRODA KÖZLEMÉNYE A Köztársasági Elnök a 308/2019. (VII.26.) számú határozatában a helyi önkormányzati képviselők és polgármesterek választásának időpontját 2019. október 13. napjára tűzte

Részletesebben

Az önkormányzati választással kapcsolatban felmerülő gyakori kérdések

Az önkormányzati választással kapcsolatban felmerülő gyakori kérdések Az önkormányzati választással kapcsolatban felmerülő gyakori kérdések Hány évre választjuk a helyi önkormányzati képviselőket és polgármestereket? A helyi önkormányzati képviselőket és polgármestereket

Részletesebben

ADATVÉDELMI TÁJÉKOZTATÓ

ADATVÉDELMI TÁJÉKOZTATÓ ADATVÉDELMI TÁJÉKOZTATÓ 1. Jelen Adatvédelmi Tájékoztató célja: A jelen Adatvédelmi Tájékoztató célja, hogy a jelen tájékoztató 2. pontjában felsorolt adatkezelő társaságok (a továbbiakban: Adatkezelők)

Részletesebben

Adatkezelési tájékoztató

Adatkezelési tájékoztató Adatkezelési tájékoztató Adatkezelő neve, elérhetőségei Az adatkezelő megnevezése: Hudson Szandra Judit egyéni vállalkozó (a továbbiakban: Adatkezelő) Az adatkezelő levelezési címe: 7624 Pécs, Báthory

Részletesebben

ADATKEZELÉSI TÁJÉKOZTATÓ. Személy- és vagyonőrök 40 órás képzése

ADATKEZELÉSI TÁJÉKOZTATÓ. Személy- és vagyonőrök 40 órás képzése ADATKEZELÉSI TÁJÉKOZTATÓ Személy- és vagyonőrök 40 órás képzése www.kabinetedu.hu TÁJÉKOZTATÁS AZ ADATKEZELÉS MEGKEZDÉSE ELŐTT: Az adatkezelés célja: A személy- és vagyonőrök képzésének, a képzésszervezési

Részletesebben

2007. évi CLXXII. törvény

2007. évi CLXXII. törvény http://www.complex.hu/kzldat/t0700172.htm/t0700172.htm 2007. évi CLXXII. törvény a választási eljárásról szóló 1997. évi C. törvény, valamint az országos népszavazásról és népi kezdeményezésről szóló 1998.

Részletesebben

Tisztelt Választópolgárok! A évi országgyűlési képviselők választásával kapcsolatban ( április 8. ) az alábbi tájékoztatást adom:

Tisztelt Választópolgárok! A évi országgyűlési képviselők választásával kapcsolatban ( április 8. ) az alábbi tájékoztatást adom: Tisztelt Választópolgárok! A 2018. évi országgyűlési képviselők választásával kapcsolatban ( 2018. április 8. ) az alábbi tájékoztatást adom: Az országgyűlési képviselők választásáról szóló 2011. évi CCIII.

Részletesebben

ADATVÉDELMI SZABÁLYZAT

ADATVÉDELMI SZABÁLYZAT ADATVÉDELMI SZABÁLYZAT A "Tippeld meg a hét kérdését és nyerj!" NYEREMÉNYJÁTÉK Adatvédelmi szabályzata I. Bevezetés A 2015. 11. 23. 12:00 perctől 2015. 12. 13. 23:59 percig tartó "Tippeld meg a hét kérdését

Részletesebben

ADATKÉRŐ LAP SZEMÉLYES ADATOK HOZZÁJÁRULÁSON ALAPULÓ KEZELÉSÉHEZ INFORMÁCIÓK:

ADATKÉRŐ LAP SZEMÉLYES ADATOK HOZZÁJÁRULÁSON ALAPULÓ KEZELÉSÉHEZ INFORMÁCIÓK: 1. sz. függelék ADATKÉRŐ LAP SZEMÉLYES ADATOK HOZZÁJÁRULÁSON ALAPULÓ KEZELÉSÉHEZ AZ ÉRINTETT NEVE: SZÜLETÉSI HELY, IDŐ: ANYJA NEVE: LAKCÍME: TELEFONSZÁMA: E-MAIL CÍME: TOVÁBBI SZEMÉLYES ADATOK: ADATKEZELŐ

Részletesebben

Névjegyzék az országgyűlési képviselők választására NÉVJEGYZÉK

Névjegyzék az országgyűlési képviselők választására NÉVJEGYZÉK M A G Y A R K Ö Z L Ö N Y 2013. évi 189. szám 82015 2. melléklet a 28/2013. (XI. 15.) KIM rendelethez Névjegyzék az országgyűlési képviselők választására NÉVJEGYZÉK ORSZÁGGYŰLÉSI KÉPVISELŐK VÁLASZTÁSA

Részletesebben

2. melléklet a 28/2013. (XI. 15.) KIM rendelethez. 1. oldal. A szavazólap átvételének igazolása egyéni és nemzetiségi listás szavazólap (b)

2. melléklet a 28/2013. (XI. 15.) KIM rendelethez. 1. oldal. A szavazólap átvételének igazolása egyéni és nemzetiségi listás szavazólap (b) 2. melléklet a 28/2013. (XI. 15.) KIM rendelethez A szavazókörben lakcímmel rendelkező választópolgárok adatai Névjegyzék az országgyűlési képviselők választására NÉVJEGYZÉK ORSZÁGGYŰLÉSI KÉPVISELŐK VÁLASZTÁSA

Részletesebben

Magyarországon bejelentett lakóhellyel NEM rendelkezőkre vonatkozó szabályok

Magyarországon bejelentett lakóhellyel NEM rendelkezőkre vonatkozó szabályok Magyarországon bejelentett lakóhellyel NEM rendelkezőkre vonatkozó szabályok (A kérdésre kattintva a válasz megtalálható) 1. Kinek kell regisztrálnia? 2. Hogyan tudok regisztrálni? 3. Meddig regisztrálhatok,

Részletesebben

Adatvédelmi tájékoztató

Adatvédelmi tájékoztató Adatvédelmi tájékoztató iskolaelhagyás csökkentése céljából- megnevezésű (azonosítószám: EFOP-3.1.2.-16-2016-0001) programmal kapcsolatos adatkezelésről Adatkezelő és Adatfeldolgozó megnevezése Adatkezelő:

Részletesebben

ADATKEZELÉSI TÁJÉKOZTATÓ

ADATKEZELÉSI TÁJÉKOZTATÓ ADATKEZELÉSI TÁJÉKOZTATÓ Kérjük figyelmesen olvassa el a Tájékoztatót, annak érdekében, hogy megértse, hogy hogyan kezeljük a személyes adatait és megismerje az adatkezeléssel kapcsolatos jogait. A Union

Részletesebben

A) A FELHASZNÁLÓ TÖLTI KI. ... A víziközmű-szolgáltató által kiállított számlán felhasználóként megjelölt személy. a) családi és utóneve:...

A) A FELHASZNÁLÓ TÖLTI KI. ... A víziközmű-szolgáltató által kiállított számlán felhasználóként megjelölt személy. a) családi és utóneve:... E.R.Ö.V. EGYESÜLT REGIONÁLIS ÖNKORMÁNYZATI VÍZIKÖZMŰ ZRT. E.R.Ö.V. EGYESÜLT REGIONÁLIS ÖNKORMÁNYZATI H-7100 Szekszárd, Epreskert u. 9. Tel.: (74) 999-150 fax: (74) 529-262 honlap: www.erovzrt.hu e-mail:

Részletesebben

Tájékoztató Tisztelt Választópolgárok!

Tájékoztató Tisztelt Választópolgárok! Tájékoztató Tisztelt Választópolgárok! Magyarország Köztársasági Elnöke a 2/2018. (I. 11.) KE határozatában az Országgyűlési képviselők választását 2018. április 8.-ra tűzte ki. A választási eljárási törvény

Részletesebben

PÁLYÁZATI ADATLAP 2018.

PÁLYÁZATI ADATLAP 2018. Pályázó az alábbi programra/programokra jelentkezik: Kőrösi Csoma Sándor Program Mindkét program Petőfi Sándor Program PÁLYÁZATI ADATLAP 2018. Kérjük olvashatóan, értelemszerűen, saját igényességéhez mérten

Részletesebben

Adatkezelési tájékoztató

Adatkezelési tájékoztató Adatkezelési tájékoztató A Honvédelmi Sportszövetség által kiírt támogatási felhívásokkal és pályázati, támogatási kérelmek benyújtásával összefüggésben történő személyes adatok kezeléséről Bevezetés A

Részletesebben

ADATVÉDELMI NYILATKOZAT

ADATVÉDELMI NYILATKOZAT ADATVÉDELMI NYILATKOZAT A felhasználó (a továbbiakban: Felhasználó ) a Szomatodrama.hu weboldal (a továbbiakban: Weboldal ) felületén történő regisztrációjával és adatainak megadásával, illetve a Weboldal

Részletesebben

ADATKEZELÉSI SZABÁLYZAT AZ EGYESÜLETI TAGOK NYILVÁNTARTÁSA VONATKOZÁSÁBAN. HATÁLYA: január 1.

ADATKEZELÉSI SZABÁLYZAT AZ EGYESÜLETI TAGOK NYILVÁNTARTÁSA VONATKOZÁSÁBAN. HATÁLYA: január 1. ADATKEZELÉSI SZABÁLYZAT AZ EGYESÜLETI TAGOK NYILVÁNTARTÁSA VONATKOZÁSÁBAN HATÁLYA: 2019. január 1. A jelen Adatkezelési Szabályzat az Esztergomi Vitézek Rögbi, Atlétikai és Futball Clubbal (székhelye:

Részletesebben

Adatvédelmi tájékoztató

Adatvédelmi tájékoztató Adatvédelmi tájékoztató megnevezésű (azonosítószám: EFOP-3.1.2.-16-2016-0001) kiemelt projekttel kapcsolatos adatkezelésről Adatkezelő és Adatfeldolgozó megnevezése Adatkezelő: Emberi Erőforrások Minisztériuma

Részletesebben

ADATKEZELÉSI TÁJÉKOZTATÓ A VOLT ANYÁK NAPI FACEBOOK-OS JÁTÉKBAN VALÓ RÉSZVÉTELHEZ

ADATKEZELÉSI TÁJÉKOZTATÓ A VOLT ANYÁK NAPI FACEBOOK-OS JÁTÉKBAN VALÓ RÉSZVÉTELHEZ ADATKEZELÉSI TÁJÉKOZTATÓ A VOLT ANYÁK NAPI FACEBOOK-OS JÁTÉKBAN VALÓ RÉSZVÉTELHEZ A VOLT Fesztivál Official Facebook oldalon (https://www.facebook.com/pg/voltfesztival/) (a továbbiakban: Honlap) a Játékra

Részletesebben

ADATKEZELÉSI SZABÁLYZAT A VARGA+SONS WEBOLDALALÁN KAPCSOLATFELVÉTEL SORÁN MEGADOTT ADATOK VONATKOZÁSÁBAN HATÁLYA: MÁJUS 25.

ADATKEZELÉSI SZABÁLYZAT A VARGA+SONS WEBOLDALALÁN KAPCSOLATFELVÉTEL SORÁN MEGADOTT ADATOK VONATKOZÁSÁBAN HATÁLYA: MÁJUS 25. ADATKEZELÉSI SZABÁLYZAT A VARGA+SONS WEBOLDALALÁN KAPCSOLATFELVÉTEL SORÁN MEGADOTT ADATOK VONATKOZÁSÁBAN HATÁLYA: 2018. MÁJUS 25. A jelen Adatkezelési Szabályzat a VARGA+SONS Korlátolt Felelősségű Társasággal

Részletesebben

ADATVÉDELMI TÁJÉKOZTATÓ AZ UNIKLINIK.HU WEBOLDALON VÉGZETT ADATKEZELÉSHEZ

ADATVÉDELMI TÁJÉKOZTATÓ AZ UNIKLINIK.HU WEBOLDALON VÉGZETT ADATKEZELÉSHEZ ADATVÉDELMI TÁJÉKOZTATÓ AZ UNIKLINIK.HU WEBOLDALON VÉGZETT ADATKEZELÉSHEZ 1. Általános jogi közlemény Mi az Uniklinik Fogászati Központ Kft. (továbbiakban: Adatkezelő) az uniklinik.hu internetes weboldalt

Részletesebben

Tájékoztató Tisztelt Választópolgárok!

Tájékoztató Tisztelt Választópolgárok! Tájékoztató Tisztelt Választópolgárok! Magyarország Köztársasági Elnöke a 2/2018. (I. 11.) KE határozatában az Országgyűlési képviselők választását 2018. április 8.-ra tűzte ki. A választási eljárási törvény

Részletesebben

ADATVÉDELMI TÁJÉKOZTATÓ

ADATVÉDELMI TÁJÉKOZTATÓ ADATVÉDELMI TÁJÉKOZTATÓ A személyes adatok védelmére komoly hangsúlyt helyezünk. Ez természetesen abban az esetben is érvényes, ha on-line foglalási rendszerünket használja, vagy feliratkozik hírlevelünkre.

Részletesebben

Adatvédelmi tájékoztató

Adatvédelmi tájékoztató Adatvédelmi tájékoztató Az Applixation Kft. (továbbiakban mint adatkezelő) a weboldalai (applixation.hu, medicort.hu, salecort.hu, shopcort.hu) felhasználóinak személyes adatait értékesítési tevékenységével

Részletesebben

ADATVÉDELMI SZABÁLYZAT

ADATVÉDELMI SZABÁLYZAT ADATVÉDELMI SZABÁLYZAT A "Találd meg az elveszett EFOTT jegyeket!" NYEREMÉNYJÁTÉK Adatvédelmi szabályzata I. Bevezetés A 2015. 07. 08. 00:01 perctől 2015. 07. 13. 23:59 percig tartó "Találd meg az elveszett

Részletesebben

BEVEZETÉS, ELŐZMÉNYEK

BEVEZETÉS, ELŐZMÉNYEK Az ELMŰ Hálózati Kft. adatkezelési tájékoztatója - Üzletfejlesztési célú alkalmazás fejlesztési igények gyűjtésére szolgáló - rendezvény regisztrációjához kapcsolódóan a természetes személyeknek a személyes

Részletesebben

Tisztelt Gánti Választópolgár!

Tisztelt Gánti Választópolgár! Tisztelt Gánti Választópolgár! Magyarország köztársasági elnöke országos népszavazást tűzött ki 2016. október 2-ára. A népszavazásra feltett kérdés: Akarja-e, hogy az Európai Unió az Országgyűlés hozzájárulása

Részletesebben

Adatkezelési tájékoztató. az állatok védelméről és kíméletéről szóló évi XXVIII. törvény szerinti ebösszeíró adatlaphoz. Adatkezelői információk

Adatkezelési tájékoztató. az állatok védelméről és kíméletéről szóló évi XXVIII. törvény szerinti ebösszeíró adatlaphoz. Adatkezelői információk Adatkezelési tájékoztató az állatok védelméről és kíméletéről szóló 1998. évi XXVIII. törvény szerinti ebösszeíró adatlaphoz Az adatkezelő megnevezése: Dabas Város Önkormányzata Székhelye: 2370 Dabas,

Részletesebben

ADATVÉDELMI TÁJÉKOZTATÓ. Adatkezelési tájékoztató. a névre szóló belépőjegy kiállításához, valamint a beléptetéshez kapcsolódó adatkezelésről

ADATVÉDELMI TÁJÉKOZTATÓ. Adatkezelési tájékoztató. a névre szóló belépőjegy kiállításához, valamint a beléptetéshez kapcsolódó adatkezelésről ADATVÉDELMI TÁJÉKOZTATÓ Adatkezelési tájékoztató a névre szóló belépőjegy kiállításához, valamint a beléptetéshez kapcsolódó adatkezelésről 1. Adatkezelő neve, elérhetőségei Az adatkezelő megnevezése:

Részletesebben

ADATVÉDELMI ÉS ADATKEZELÉSI SZABÁLYZAT

ADATVÉDELMI ÉS ADATKEZELÉSI SZABÁLYZAT C S Ó K A B O S C H C A R S E R V I C E 7781, LIPPÓ Ifjúság u. 21. Telefon: +3669/377-091 Csóka István: +3630/594-8550 Munkafelvétel: +3630/629-5711 E-mail: csoka.auto@gmail.com ADATVÉDELMI ÉS ADATKEZELÉSI

Részletesebben

ADATKEZELÉSI TÁJÉKOZTATÓ. a Debreceni Egyetem Klinikai Központja által végzett egészségügyi és a kapcsolódó személyazonosító adatok kezeléséről

ADATKEZELÉSI TÁJÉKOZTATÓ. a Debreceni Egyetem Klinikai Központja által végzett egészségügyi és a kapcsolódó személyazonosító adatok kezeléséről ADATKEZELÉSI TÁJÉKOZTATÓ a Debreceni Egyetem Klinikai Központja által végzett egészségügyi és a kapcsolódó személyazonosító adatok kezeléséről Tisztelt Betegünk! Kérjük, figyelmesen olvassa el az alábbi

Részletesebben

A választójogosultak bejelentett lakóhelyükön, lakóhely hiányában bejelentett érvényes tartózkodási helyükön szerepelnek a névjegyzékben.

A választójogosultak bejelentett lakóhelyükön, lakóhely hiányában bejelentett érvényes tartózkodási helyükön szerepelnek a névjegyzékben. Tisztelt Választópolgárok! A 2010. október 3-ra kitűzött helyi önkormányzati képviselők és polgármesterek választásán választójoggal rendelkezik a Magyar Köztársaság területén lakóhellyel vagy bejelentett

Részletesebben

Adatkezelési tájékoztató - Hírlevél - A jelen adatkezelési tájékoztató Bődy Alexandra E.V. (mint Adatkezelő)

Adatkezelési tájékoztató - Hírlevél - A jelen adatkezelési tájékoztató Bődy Alexandra E.V. (mint Adatkezelő) Adatkezelési tájékoztató - Hírlevél - 1. Általános jogi közlemény A jelen adatkezelési tájékoztató Bődy Alexandra E.V. (mint Adatkezelő) által szolgáltatott www.thefuncup.hu (továbbiakban: weboldal) által

Részletesebben

Szám: 182/2016. BÉB. Önkormányzat Képviselő-testületének január 26. napján 19 órakor megtartott nyílt üléséről készült jegyzőkönyve

Szám: 182/2016. BÉB. Önkormányzat Képviselő-testületének január 26. napján 19 órakor megtartott nyílt üléséről készült jegyzőkönyve Szám: 182/2016. BÉB Önkormányzat Képviselő-testületének 2016. január 26. napján 19 órakor megtartott nyílt üléséről készült jegyzőkönyve 2 Önkormányzat Képviselő-testülete 8565 Béb, Kossuth u. 14. Szám:

Részletesebben

A4 HELYI ÖNKORMÁNYZATI VÁLASZTÁS 1

A4 HELYI ÖNKORMÁNYZATI VÁLASZTÁS 1 12. melléklet a 4/2014. (VII. 24.)IM rendelethez Ajánlóív igénylése jelölt ajánlásához a helyi önkormányzati képviselők és polgármesterek választásán A4 HELYI ÖNKORMÁNYZATI VÁLASZTÁS 1 AJÁNLÓÍV IGÉNYLÉSE

Részletesebben

Tájékoztatás a személyes adatoknak az Európa Parlament és a Tanács (EU) 2016/679-es rendeletével összhangban történő kezeléséről és védelméről

Tájékoztatás a személyes adatoknak az Európa Parlament és a Tanács (EU) 2016/679-es rendeletével összhangban történő kezeléséről és védelméről Tájékoztatás a személyes adatoknak az Európa Parlament és a Tanács (EU) 2016/679-es rendeletével összhangban történő kezeléséről és védelméről A kollégiumi, diákotthoni felvételi és/vagy rendszeres szociális

Részletesebben

PETŐFIBÁNYAI POLGÁRMESTERI HIVATAL. ADATKEZELÉSI TÁJÉKOZTATÓ személyes adatok kezeléséről

PETŐFIBÁNYAI POLGÁRMESTERI HIVATAL. ADATKEZELÉSI TÁJÉKOZTATÓ személyes adatok kezeléséről PETŐFIBÁNYAI POLGÁRMESTERI HIVATAL ADATKEZELÉSI TÁJÉKOZTATÓ Tisztelt Ügyfelünk! Az Európai Unió Általános Adatvédelmi Rendelete (GDPR), valamint az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról

Részletesebben

OTTHONFELÚJÍTÁSI TÁMOGATÁS PÁLYÁZATI ŰRLAP. a évre vonatkozóan.

OTTHONFELÚJÍTÁSI TÁMOGATÁS PÁLYÁZATI ŰRLAP. a évre vonatkozóan. OTTHONFELÚJÍTÁSI TÁMOGATÁS PÁLYÁZATI ŰRLAP a 2018-2019. évre vonatkozóan info@vvfa.hu PÁLYÁZATI ŰRLAP Nyomtatott nagybetűvel a pályázó tölti ki a személyazonosító igazolványában, lakcímkártyáján és adóigazolványán

Részletesebben

PÁLYÁZATI ŰRLAP ÖSZTÖNDÍJ RENDSZERŰ TÁMOGATÁS KIEMELKEDŐ TANULMÁNYI EREDMÉNYŰ FELSŐ TAGOZATOS TANULÓK SZÁMÁRA. a tanévre vonatkozóan

PÁLYÁZATI ŰRLAP ÖSZTÖNDÍJ RENDSZERŰ TÁMOGATÁS KIEMELKEDŐ TANULMÁNYI EREDMÉNYŰ FELSŐ TAGOZATOS TANULÓK SZÁMÁRA. a tanévre vonatkozóan ÖSZTÖNDÍJ RENDSZERŰ TÁMOGATÁS KIEMELKEDŐ TANULMÁNYI EREDMÉNYŰ FELSŐ TAGOZATOS TANULÓK SZÁMÁRA PÁLYÁZATI ŰRLAP a 2018-2019. tanévre vonatkozóan info@vvfa.hu PÁLYÁZATI ŰRLAP FELSŐ TAGOZATOS TANULÓK SZÁMÁRA

Részletesebben

Adatkezelési nyilatkozat kitöltésével együtt érvényes!!! Név:... Születési/leánykori neve:... Lakcím:. Anyja neve:. Név:... Adószám:... Székhely:...

Adatkezelési nyilatkozat kitöltésével együtt érvényes!!! Név:... Születési/leánykori neve:... Lakcím:. Anyja neve:. Név:... Adószám:... Székhely:... 1. Meghatalmazó adatai Természetes személy esetén MEGHATALMAZÁS Adatkezelési nyilatkozat kitöltésével együtt érvényes!!! Név:.... Születési/leánykori neve:...... Születési hely, idő: Lakcím:... Anyja neve:.

Részletesebben

Adatkezelés szabályai

Adatkezelés szabályai Adatkezelés szabályai Adatkezelő megnevezése: CreditLure Korlátolt Felelősségű Társaság Adatkezelő székhelye: 6100 Kiskunfélegyháza, Bercsényi utca 41. Adatkezelő e-elérhetősége: creditlure@creditlure.hu

Részletesebben

Adatvédelmi tájékoztató

Adatvédelmi tájékoztató Alumíniumárugyár Zrt. 1142 Budapest, Erzsébet királyné útja 57-61. I. Bevezetés Adatvédelmi tájékoztató Az Alumíniumárugyár Zrt. kiemelt figyelmet fordít arra, hogy hogy az adatkezelés során az Ön mint

Részletesebben

ADATKEZELÉSI TÁJÉKOZTATÓ

ADATKEZELÉSI TÁJÉKOZTATÓ ADATKEZELÉSI TÁJÉKOZTATÓ Kérjük, figyelmesen olvassa el a Tájékoztatót, hogy megismerje, hogyan kezeljük személyes adatait és az adatkezeléssel kapcsolatosan milyen jogokkal rendelkezik Az Európai Unió

Részletesebben

Frog Media Kft. Adatkezelési tájékoztató

Frog Media Kft. Adatkezelési tájékoztató Frog Media Kft. Adatkezelési tájékoztató Készült: 2015. március 2. Preambulum A Frog Media Kft. (a továbbiakban: Adatkezelő) célja, hogy a személyes adatok védelme érdekében megtegyen minden olyan szükséges

Részletesebben

Adatvédelmi nyilatkozat

Adatvédelmi nyilatkozat Adatvédelmi nyilatkozat 1. Az adatkezelő megnevezése Név: Dudás Zoltánné EV. Székhely és levelezési cím: 5931. Nagyszénás, Fenyő köz 9. Nyilvántartási szám: 50215601 Bejegyző hatóság megnevezése: Orosházi

Részletesebben

HOZZÁJÁRULÓ NYILATKOZAT

HOZZÁJÁRULÓ NYILATKOZAT HOZZÁJÁRULÓ NYILATKOZAT Alulírott Név:... Anyja neve:... Lakcím:... Mobil telefonszám:... E-mail cím:... Taj szám:... Adóazonosító jel:... Bankszámlaszám:... hozzájárulok, hogy a Veszprém Főegyházmegyei

Részletesebben

Adatkezelési tájékoztató. a honlap adatkezeléséről

Adatkezelési tájékoztató. a  honlap adatkezeléséről Adatkezelési tájékoztató a www.marcziskate.hu honlap adatkezeléséről 1. Adatkezelő neve, elérhetőségei Az adatkezelő megnevezése: Marczi Skate Kft. (a továbbiakban: Adatkezelő) Az adatkezelő levelezési

Részletesebben

Adatkezelési tájékoztató

Adatkezelési tájékoztató Adatkezelési tájékoztató 1. Adatkezelő neve, elérhetőségei Az adatkezelő megnevezése: ÁGNES Bt. (a továbbiakban: Adatkezelő) Az adatkezelő levelezési címe: 2330 Dunaharaszti Fő út 43. Az adatkezelő e-mail

Részletesebben

Adatkezelési nyilatkozat

Adatkezelési nyilatkozat Adatkezelési nyilatkozat Az adatkezelési információk elolvasásával és elfogadásával (az elektronikus űrlap erre vonatkozó mezőjének bejelölésével) Ön önkéntesen hozzájárul ahhoz, hogy a megadott személyes

Részletesebben

2. melléklet a 28/2013. (XI. 15.) KIM rendelethez Névjegyzék az országgyűlési képviselők választására NÉVJEGYZÉK

2. melléklet a 28/2013. (XI. 15.) KIM rendelethez Névjegyzék az országgyűlési képviselők választására NÉVJEGYZÉK 1. melléklet a 2/2014. (I. 16.) KIM rendelethez 2. melléklet a 28/2013. (XI. 15.) KIM rendelethez 2. melléklet a 28/2013. (XI. 15.) KIM rendelethez Névjegyzék az országgyűlési képviselők választására NÉVJEGYZÉK

Részletesebben

Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Kormányhivatal

Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Kormányhivatal Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Kormányhivatal TÁJÉKOZTATÓ SZEMÉLYES ADATOK KEZELÉSÉRŐL A Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Kormányhivatal (a továbbiakban: Kormányhivatal) működése során, az előtte folyamatban lévő

Részletesebben

ADATVÉDELMI NYILATKOZAT

ADATVÉDELMI NYILATKOZAT ADATVÉDELMI NYILATKOZAT Tartalom 1. A nyilatkozat célja... 2 2. Adatkezelő megnevezése... 2 3. A kezelt személyes adatok köre:... 2 4. Az adatkezelés jogalapja, módja és célja... 2 5. Az adatkezelés időtartama...

Részletesebben

Észak-magyarországi Közlekedési Központ Zrt.

Észak-magyarországi Közlekedési Központ Zrt. Észak-magyarországi Közlekedési Központ Zrt. Adatkezelési tájékoztató Készítette: Belső adatvédelmi felelős Az (Székhely: 3527 Miskolc, József Attila utca 70., Cégjegyzékszám: 05-10-000500, Adószám: 24198440-2-05)

Részletesebben

Adatkezelési tájékoztató az Alkotmánybíróság honlapján található ügyfélkapun megadott adatok kezeléséhez május 25.

Adatkezelési tájékoztató az Alkotmánybíróság honlapján található ügyfélkapun megadott adatok kezeléséhez május 25. Adatkezelési tájékoztató az Alkotmánybíróság honlapján található ügyfélkapun megadott adatok kezeléséhez 2018. május 25. 1. Az adatkezelő Név: Alkotmánybíróság Hivatala Székhely: 1015 Budapest, Donáti

Részletesebben

Adatvédelmi tájékoztató

Adatvédelmi tájékoztató Adatvédelmi tájékoztató Az FT-Mobil Autósiskola a személyes adatokat bizalmasan kezeli, és megtesz minden olyan biztonsági, technikai és szervezési intézkedést, mely az adatok biztonságát garantálja. Az

Részletesebben

Adatvédelmi nyilatkozat

Adatvédelmi nyilatkozat Adatvédelmi nyilatkozat A Tengerjáró Kft. csak azokat a személyes adatokat gyűjti össze és dolgozza fel, amelyeket Ön kifejezetten, önként szabad akaratából bocsát rendelkezésére. Tengerjáró kiemelten

Részletesebben

Adatkezelési tájékoztató. 1. Adatkezelő neve, elérhetőségei. Az adatkezelő megnevezése: Radek Kilevnik egyéni vállalkozó. (a továbbiakban: Adatkezelő)

Adatkezelési tájékoztató. 1. Adatkezelő neve, elérhetőségei. Az adatkezelő megnevezése: Radek Kilevnik egyéni vállalkozó. (a továbbiakban: Adatkezelő) Adatkezelési tájékoztató 1. Adatkezelő neve, elérhetőségei Az adatkezelő megnevezése: Radek Kilevnik egyéni vállalkozó. (a továbbiakban: Adatkezelő) Az adatkezelő levelezési címe: Husovo náměstí 86, Vamberk,

Részletesebben

1036 Budapest, Perc utca 2. Tel: Honlap: Adatvédelmi tájékoztató

1036 Budapest, Perc utca 2. Tel: Honlap:   Adatvédelmi tájékoztató Adatvédelmi tájékoztató Készült: 2018.04.25. AZ ADATVÉDELMI TÁJÉKOZTATÓ CÉLJA A VIVEKA Világkerekítő Műhely, (a továbbiakban Adatkezelő) elkötelezett ügyfelei, partnerei, önkéntesei személyes adatainak

Részletesebben

AZ I.con Bt. ÁLTAL ÜZEMELTETETT WEBSHOP ADATKEZELÉSI SZABÁLYZATA

AZ I.con Bt. ÁLTAL ÜZEMELTETETT WEBSHOP ADATKEZELÉSI SZABÁLYZATA AZ I.con Bt. ÁLTAL ÜZEMELTETETT WEBSHOP ADATKEZELÉSI SZABÁLYZATA AZ I.con Bt. (székhely: 1016 Budapest Gellérthegy utca 33/C, Adószám: 21541344241, Cégjegyzékszám: ) elkötelezett ügyfelei és partnerei

Részletesebben

1. Az adatkezelő megnevezése (Társaságunk adatai, elérhetőségei)

1. Az adatkezelő megnevezése (Társaságunk adatai, elérhetőségei) ADATKEZELÉSI TÁJÉKOZTATÓ a XIII. Kerületi Közszolgáltató Zrt. telefonos ügyfélszolgálatain hangfelvétel készítésének alkalmazásáról (ingatlanokkal és parkolással kapcsolatos ügyintézés) A XIII. Kerületi

Részletesebben

TÁJÉKOZTATÓ SZEMÉLYES ADATOK KEZELÉSÉRŐL

TÁJÉKOZTATÓ SZEMÉLYES ADATOK KEZELÉSÉRŐL A Csornai Polgármesteri Hivatal (továbbiakban: Hivatal) működése során, az előtte folyamatban lévő üggyel kapcsolatban, jellemzően a jogszabályban meghatározott feladat-és hatásköreinek gyakorlásával összefüggésben

Részletesebben

ADATKEZELÉSI TÁJÉKOZTATÓ. rövidített megnevezés: Hunnia Kuvasz Egyesület

ADATKEZELÉSI TÁJÉKOZTATÓ. rövidített megnevezés: Hunnia Kuvasz Egyesület ADATKEZELÉSI TÁJÉKOZTATÓ a rendes tagok és a felvételt kérők személyes adatainak kezeléséhez 1. Adatkezelő megnevezése megnevezés: Hunnia Kuvasz Tenyésztői és Kulturális Egyesület rövidített megnevezés:

Részletesebben

[A központi névjegyzékkel kapcsolatos kérelemnek tartalmaznia kell]

[A központi névjegyzékkel kapcsolatos kérelemnek tartalmaznia kell] vrszaggyures rnvatai a irományszám : &kezek 2016 AUG 0 $ Á t 6 c:s A külföldön tartózkodó, magyarországi állandó lakóhellyel rendelkez ő állampolgáro k szavazati joga gyakorlásának megkönnyítése érdekében

Részletesebben

A Holmikölcsönző Online Webáruház (www.holmikolcsonzo.hu) Adatvédelmi Szabályzata

A Holmikölcsönző Online Webáruház (www.holmikolcsonzo.hu) Adatvédelmi Szabályzata A Holmikölcsönző Online Webáruház (www.holmikolcsonzo.hu) Adatvédelmi Szabályzata Általános tájékoztató adatok: A Spirit & Wine Hungary Korlátolt Felelősségű Társaság (Szolgáltató) a Holmikölcsönző Online

Részletesebben

A POLYTER-MIX KFT. ÁLLÁSPÁLYÁZÓK KIVÁLASZTÁSI ELJÁRÁSÁHOZ KAPCSOLÓDÓ ADATKEZELÉSI TÁJÉKOZTATÓJA

A POLYTER-MIX KFT. ÁLLÁSPÁLYÁZÓK KIVÁLASZTÁSI ELJÁRÁSÁHOZ KAPCSOLÓDÓ ADATKEZELÉSI TÁJÉKOZTATÓJA A POLYTER-MIX KFT. ÁLLÁSPÁLYÁZÓK KIVÁLASZTÁSI ELJÁRÁSÁHOZ KAPCSOLÓDÓ Miért készítettük ezt a tájékoztatót? ADATKEZELÉSI TÁJÉKOZTATÓJA A POLYTER-MIX Kft., mint Adatkezelő, több célból kezel személyes adatokat

Részletesebben

A honlapon végzett adatkezelések jogszabályi háttere, jogalapja, célja, a kezelt személyes adatok köre, valamint az adatkezelés időtartama

A honlapon végzett adatkezelések jogszabályi háttere, jogalapja, célja, a kezelt személyes adatok köre, valamint az adatkezelés időtartama Adatkezelő neve, elérhetőségei Az adatkezelő megnevezése: FULGIDUS KFT (a továbbiakban: Adatkezelő) Az adatkezelő levelezési címe: 2000 Szentendre, Malom utca 4. Az adatkezelő e-mail címe: info@tahititeak.hu

Részletesebben

VÍZIKÖZMŰ ZRT. BEJELENTŐLAP. Bejelentő neve: Bejelentő címe: Bejelentő telefonszáma: Bejelentő címe: Bejelentés tárgya: Bejelentés leírása:

VÍZIKÖZMŰ ZRT. BEJELENTŐLAP. Bejelentő neve: Bejelentő címe: Bejelentő telefonszáma: Bejelentő  címe: Bejelentés tárgya: Bejelentés leírása: E.R.Ö.V. EGYESÜLT REGIONÁLIS ÖNKORMÁNYZATI VÍZIKÖZMŰ ZRT. E.R.Ö.V. EGYESÜLT REGIONÁLIS ÖNKORMÁNYZATI VÍZIKÖZMŰ ZRT. H-7100 Szekszárd, Epreskert u. 9. Tel.: (74) 999-150 fax: (74) 529-262 honlap: www.erovzrt.hu

Részletesebben

Adatkezelési tájékoztató

Adatkezelési tájékoztató Adatkezelési tájékoztató 1. Bevezetés A dm Kft. (a továbbiakban "dm", "Adatkezelő" vagy "mi"), mint adatkezelő magára nézve kötelezőnek ismeri el jelen dokumentum tartalmát. Kötelezettséget vállal arra,

Részletesebben

Adatkezelési tájékoztató

Adatkezelési tájékoztató Adatkezelési tájékoztató Baranyai Gergő e.v. (a továbbiakban Vállalkozó) adatkezelési folyamatai jogszerűségének és az érintettek jogainak biztosítása, valamint az érintettek tájékoztatása céljából az

Részletesebben

Adatkezelési tájékoztató telefonos kapcsolatfelvétel során felmerülő adatkezeléshez

Adatkezelési tájékoztató telefonos kapcsolatfelvétel során felmerülő adatkezeléshez Adatkezelési tájékoztató telefonos kapcsolatfelvétel során felmerülő adatkezeléshez I. Adatkezelő megnevezése Cégnév: Dr. Tápai Mária EV Székhely: 6723 Szeged, József Attila Sugárút 71. A Lcsh. Fs Em.

Részletesebben