TÁJÉKOZTATÓ. Biatorbágy Város Önkormányzat Képviselő-testülete lejárt határidejű határozatainak végrehajtásáról. Tisztelt Képviselő-testület!

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "TÁJÉKOZTATÓ. Biatorbágy Város Önkormányzat Képviselő-testülete lejárt határidejű határozatainak végrehajtásáról. Tisztelt Képviselő-testület!"

Átírás

1 Váro s Jegyző je 2051 Biatorbágy, Baross Gábor utca 2/a. Telefon: /112, 113, 142 Fax: jegyzo@pmh.biatorbagy.hu TÁJÉKOZTATÓ Biatorbágy Város Önkormányzat Képviselő-testülete lejárt határidejű inak végrehajtásáról. Tisztelt Képviselő-testület! A következőkben tájékoztatom Önöket a Képviselő-testület lejárt határidejű inak végrehajtása érdekében tett intézkedésekről: /2010 (11.04.) Öh. sz. Biatorbágy, Fő u. 92. sz. alatti ingatlan megvásárlásáról. A Képviselő-testület döntött a Fő 92. szám alatti ingatlant megvásárlásáról helytörténeti gyűjtemény céljára. Az ingatlan adásvételére vonatkozó szerződés megkötésre került /2010 (11.04.) Öh. sz. Új bölcsőde létrehozásáról (Biatorbágy, Szent István u 2. szám alatti Bölcsőde építési, valamint ezzel összefüggő parkoló és kert építési munkáira közbeszerzési eljárás kiírásáról ) Biatorbágy Város Önkormányzat Képviselő-testülete, az Új Magyarország Fejlesztési Terv Közép- Magyarországi Operatív Program támogatási rendszer keretében benyújtott Bölcsőde építése Biatorbágyon című KMOP jelű pályázatát a regionális Operatív Program Irányító hatóság vezetője Ft összegű támogatásra érdemesnek ítélte. A bölcsőde építésére kiírt közbeszerzési pályázat győztesével, a Gordiusz 95 Zrt.-vel a polgármester a generál kivitelezési vállalkozási szerződést megkötötte /2010. (11.11.) Harmati Rita és Molnár Tibor kérelméről Biatorbágy Város Képviselő-testülete döntött a Harmati Rita és Molnár Tibor útáthelyezési kérelméről A Képviselő-testület a területrendezés közérdekű céljait szem előtt tartva a Budaörsi Városi Bíróság előtt 22. P /2010 ügyszám alatt folyó per mielőbbi lezárása érdekében a polgármestert az egyezséget aláírta /2010 (12.09.) A Duna-Vértes Köze Regionális Hulladékgazdálkodási Társulás Társulási megállapodásának módosításáról Biatorbágy Város Képviselő-testülete döntött a Duna-Vértes Köze Regionális Hulladékgazdálkodási Társulás Társulási megállapodás módosításáról. A megállapodás aláírásra került.

2 5. 173/2010. (12.09.) Öh. sz. A Magyar Telekom Nyrt. Biatorbágy 6. bázisállomásának telepítésével összefüggő kérdésekről Biatorbágy Város Önkormányzat Képviselő-testülete döntött 6. bázisállomás telepítéséről. A polgármester a vonatkozó bérleti szerződést aláírta /2010 (12.09.) A Hosszúréti-patak vízgyűjtő területének komplex rendezését megvalósító együttműködésről A Képviselő-testület döntött a Hosszúréti-patak teljes vízgyűjtő területének és medrének komplex rendezéséről. A polgármester Budafok-Tétény XXII. kerület Önkormányzatával az együttműködési /2010 (12.09.) Együttműködési megállapodás Biatorbágy Város Görög Kisebbségi Önkormányzatával megkötéséről Biatorbágy Város Görög Kisebbségi Önkormányzatával. A polgármester a /2010 (12.09.) Együttműködési megállapodás Biatorbágy Város Német Nemzetiségi Önkormányzatával megkötéséről Biatorbágy Város Német Nemzetiségi Önkormányzatával. A polgármester a /2010 (12.09.) Együttműködési megállapodás Biatorbágy Város Ruszin Kisebbségi Önkormányzatával megkötéséről Biatorbágy Város Ruszin Kisebbségi Önkormányzatával. A polgármester a /2010 (12.09.) Együttműködési megállapodás Biatorbágy Város Lengyel Kisebbségi Önkormányzatával megkötéséről Biatorbágy Város Lengyel Kisebbségi Önkormányzatával. A polgármester a /2010 (12.09.) Öh. sz. Gubi Ibolya és Gubi Róbert kérelme a Biatorbágy, 3608 hrsz-ú ingatlan belterületbe csatolásáról Biatorbágy Város Képviselő-testület döntött, a biatorbágyi Iharos u. 20. szám alatti, 3608 hrsz-ú ingatlan belterületbe csatolásáról. A polgármester a vonatkozó szerződéseket aláírta.

3 /2010 (12.09) Kosztán Sándorné kérelme a Biatorbágy, 6716/1 hrsz-ú ingatlan szabályozási terv szerinti szabályozásáról és belterületbe csatolásáról A Képviselő-testület döntött a Biatorbágy, 6716/1 hrsz-ú ingatlan szabályozási terv szerinti szabályozásáról és belterületbe csatolásáról. A polgármestert a vonatkozó csereszerződést megkötötte /2010 (12.09.) Biatorbágy Város közbiztonságának javításáról. A Budaörsi Rendőrkapitányság kérelméről Biatorbágy Város Képviselő-testülete döntött a Budaörsi Rendőrkapitányság és a Biatorbágyi körzeti megbízottak közötti információ-technikai megoldás kialakításhoz szükséges pénzügyi forrás biztosításáról /2010 (12.09.) Biatorbágy Város közbiztonságának javításáról. Biatorbágy Nagyközség Közbiztonságáért Alapítvány kérelméről A Képviselő-testület rendkívüli támogatásról döntött a Biatorbágy Nagyközség Közbiztonságáért Alapítvány részére. A polgármester a támogatási szerződést aláírta /2010 (12.09.) Biatorbágyi Diákokért Közalapítvány Alapító Okiratának módosítása Biatorbágy Város képviselő-testület döntött a Biatorbágyi Diákokért Közalapítvány Felügyelő bizottsága és kuratóriumának javaslatára az alapítvány Alapító Okiratának módosításáról. A módosított alapító okirat aláírásra került /2010 (12.09.) Biatorbágyi Város Polgármesteri Hivatal informatikai rendszerének felülvizsgálatáról Biatorbágy Város Képviselő-testülete döntött a Biatorbágyi Város Polgármesteri Hivatal informatikai rendszerének felülvizsgálatáról. Az informatikai auditra szerződést kötött Filep László István okl. gépészmérnök, okl. matematikus igazságügyi informatikai szakértővel. A szerződést a polgármester aláírta /2010 (12.09.) Biatorbágy Város Önkormányzata és intézményei pénzügyi-gazdálkodási helyzetének felülvizsgálatáról Biatorbágy Város Képviselő-testülete döntött Biatorbágy Város Önkormányzata és intézményei pénzügyi-gazdálkodási helyzetének felülvizsgálatáról. A pénzügyi-gazdálkodási helyzetének felülvizsgálatára szerződést kötött a C.C Audit Könyvvizsgáló Kft-vel. A polgármester a vonatkozó szerződést aláírta.

4 /2010 (12.09.) A Zsámbéki-medence Regionális Területfejlesztési Társulásban való részvételről A képviselő-testület döntött a Zsámbéki-medence Regionális Területfejlesztési Társuláshoz való újbóli csatlakozásáról. A polgármester a vonatkozó szerződést aláírta /2010 (12.09.) A Biai-halastavon való korcsolyázási lehetőségekről A Képviselő-testület döntött a Biai-halastó III. sz. taván való korcsolyázási lehetőségekkel összefüggésben együttműködési megállapodás megkötéséről a BIA-TEHAG Termelő és Kereskedelmi Korlátolt Felelősségű Társasággal. Az együttműködési megállapodást a polgármester aláírta /2010 (12.09.) Iskolatej-programmal összefüggő kérdésekről A Képviselő-testület döntött a Bicske Mg Zrt-vel a Biatorbágyi Általános Iskola és a Benedek Elek Óvoda tejszállítására vonatkozólag. A szerződést a polgármester aláírta /2011 (01.27.) A hulladékkezelési közszolgáltatási szerződés módosításáról Biatorbágy Város Képviselő-testülete döntött a hulladékkezelési közszolgáltatási szerződés módosításáról. A polgármester a vonatkozó szerződést aláírta /2011 (01.27.) Biatorbágy Város Önkormányzata oktatásfejlesztési koncepciójának felülvizsgálatával összefüggő kérdésekről A Sándor-Metternich kastély és a Szily-Fáy kastély építészettörténeti kutatásairól A képviselő-testület döntött a Sándor-Metternich kastély és a Szily-Fáy kastély az építészettörténeti dokumentációjának elkészítésről. A polgármester a vonatkozó szerződéseket aláírta /2011 (01.27.) A Közép-magyarországi Operatív Program keretében Damjanich Boldog Gizella Híd utcák fejlesztésének támogatására, forgalmi hálózat fejlesztésére kiírt KMOP /b pályázattal összefüggő kérdésekről A képviselő-testület döntött a Közép-magyarországi Operatív Program keretében Damjanich Boldog Gizella Híd utcák fejlesztésének támogatására, forgalmi hálózat fejlesztésére kiírt KMOP /b pályázattal összefüggő kérdésekről. A polgármester a vonatkozó /2011(02.24.) Biatorbágy Város Önkormányzata likvidhitelkeretének megújításáról Biatorbágy Város Képviselő-testülete döntött Biatorbágy és Vidéke Takarékszövetkezet folyószámla-hitelkeret megújításáról. A Képviselő-testület a évi költségvetése végrehajtásához szükséges likviditás biztosítása érdekében megújította a folyószámlahitelszerződést. A polgármester a vonatkozó szerződésmódosítást aláírta.

5 25. 31/2011 (02.24.) Bárd Iván vételi szándéka a Biatorbágy, 2011/19 hrsz.-ú ingatlanra Biatorbágy Város Képviselő-testülete döntött az önkormányzat tulajdonában levő Biatorbágy, 2011/19 hrsz-ú ingatlan Bárd Iván biatorbágyi lakosnak történő eladásáról. Az adásvételi szerződés aláírásra került /2011 (02.24.) A biatorbágyi sportlétesítmények használati rendjének átalakításáról Biatorbágy Város Képviselő-testülete döntött a biatorbágyi sportlétesítmények használati rendjének átalakításáról. A testület az önkormányzat tulajdonában lévő Kolozsvári utcai sportpálya fenntartási, teljes körű gondnoki és épülettakarítási feladatainak ellátására a Pannon Park Forest Kft.-vel, megkötött szerződést a szerződés felmondta. A képviselő-testület az önkormányzat tulajdonában lévő iharosi és kolozsvári utcai sportlétesítmények használati rendjét a biatorbágyi Viadukt Sportegyesülettel történő együttműködés keretében újraszabályozta. A polgármester a vonatkozó szerződést megkötötte /2011 (02.24.) A nevelési tanácsadás feladatellátási szerződés módosításáról A képviselő-testület döntött Biatorbágy Város Önkormányzata valamint Budaörs Kistérség Többcélú Társulása és Budaörs Város Önkormányzata között január 1-től hatályos feladatellátási szerződés módosításáról. A nevelési tanácsadásra vonatkozó feladatellátási szerződés 4 számú módosítását től 0,5 státuszbővítéssel jóváhagyta. A polgármester és a jegyző a megállapodás módosított változatát aláírta /2011 (02.24.) A Biatorbágyon működő alapítványok, egyesületek, társadalmi és tömegszervezetek támogatására kiírt pályázattal összefüggő kérdésekről A képviselő-testület döntött a Biatorbágyon működő alapítványok, egyesületek, társadalmi és tömegszervezetek támogatásáról. A pályázaton elnyert pénzösszeg első részletének kifizetése megtörtént /2011 (02.24.) A Biatorbágy területén működő alapítványok, egyesületek, társadalmi szervezetek pályázaton kívüli, együttműködési megállapodás alapján történő támogatásáról A Képviselő-testület döntött az egyedi elbírálást igénylő, kiemelt társadalmi szervezetek támogatásáról. A pályázaton elnyert pénzösszeg első részletének kifizetése megtörtént /2011 (02.24.) Biatorbágy Város közoktatási szakértői pályázatok elbírálásáról A Képviselő-testület döntött Biatorbágy Város Önkormányzata és intézményei közoktatás szakértői feladatainak ellátásáról és Ihászné Pálfi Katalint bízta meg a szakértői munkával. A polgármestert a szerződést aláírta.

6 31. 42/2011 (02.24.) Közbeszerzési pályázat kiírása Biatorbágy Város Önkormányzatának bankszámlavezetésére A képviselő-testület döntött Biatorbágy Város Önkormányzatának bankszámlavezetésére közbeszerzési közbeszerzési pályázat kiírásáról. A polgármester a nyertes pályázóval, a Unicredit Bank Hungary Zrt.-vel a vonatkozó szerződést megkötötte /2011 (03.31.) A fogyatékos személyek nappali szociális ellátásával összefüggő kérdésekről A képviselő-testület döntött a Táncsics u. 8. sz. alatti fogyatékosok nappali ellátójának valamint a családi napközi és játszóház működtetésének a Premontrei Női Kanonokrend részére való átadásáról. A polgármester az ellátási és haszonkölcsön szerződést megkötötte /2011 (03.31.) A GlaxoSmithKline Kf.t méhnyakrák elleni védőoltás szállítási szerződésének módosításáról A képviselő-testület határozatában döntött a GlaxoSmithKline Kft. méhnyakrák elleni védőoltás szállítási szerződésének módosításáról. A módosított szerződés aláírásra került /2011 (03.31.) A közétkeztetési díjak felülvizsgálatáról Biatorbágy Város Képviselő-testülete döntött a P. Dussmann Kft közétkeztetésre vonatkozó 6 %-os áremeléséről. A polgármester a módosított szerződést aláírta /2011 (03.31.) A biatorbágyi Dévay utcai óvodaépület teljes körű műszaki átvizsgálásáról Biatorbágy Város Képviselő-testülete döntött a Biatorbágyi Dévay utcai óvodaépület teljes körű műszaki átvilágításáról. A polgármestert a szerződést aláírta /2011 (03.31.) Multifunkciós műfüves sportpálya létrehozásával összefüggő kérdésekről A képviselő-testület döntött pályázat benyújtásáról a Kolozsvári utcai sporttelepen multifunkciós műfüves sportpálya létrehozására. A polgármester a vonatkozó szerződést aláírta. Az alábbi lejárt határidejű határozatok nem kerültek végrehajtásra: 155/2010. (11.04.) Biatorbágy Város Önkormányzata oktatásfejlesztési koncepciójának felülvizsgálatáról Határidő: Felelős: Oktatási Bizottság Elnöke 23/2011 (02.24.) A Kis köz forgalmi rendjének megváltoztatásáról Határidő: Felelős: Polgármester Biatorbágy, április 28. Tisztelettel: dr. Kovács András jegyző

NYERGESÚJFALU VÁROS ÖNKORMÁNYZATI KÉPVISELŐ-TESTÜLETE I. FÉLÉVI MUNKATERVE. N a p i r e n d

NYERGESÚJFALU VÁROS ÖNKORMÁNYZATI KÉPVISELŐ-TESTÜLETE I. FÉLÉVI MUNKATERVE. N a p i r e n d NYERGESÚJFALU VÁROS ÖNKORMÁNYZATI KÉPVISELŐ-TESTÜLETE 2015. I. FÉLÉVI MUNKATERVE Képviselő-testületi ülés időpontja: 2015. január 29. Az előterjesztések elkészítésének határideje: 2015. január 19. 1)Javaslat

Részletesebben

/ egységes szerkezetben/

/ egységes szerkezetben/ Öcsöd Nagyközségi Önkormányzat által fenntartott József Attila Általános Művelődési Központ Alapító Okirata / egységes szerkezetben/ Iktatószám: 1566-4/2011. Öcsöd Nagyközségi Önkormányzat Képviselőtestülete

Részletesebben

Tisztelt Képviselő-testület!

Tisztelt Képviselő-testület! Polgármester Tárgy: Jelentés lejárt határidejű határozatok végrehajtásáról Tisztelt Képviselő-testület! A lejárt határidejű határozatok végrehajtásáról az alábbiakat jelentem: Folyószámla-hitelkeret módosítása

Részletesebben

Tisztelt Képviselő-testület!

Tisztelt Képviselő-testület! Polgármester Tárgy: Jelentés lejárt határidejű határozatok végrehajtásáról Tisztelt Képviselő-testület! A lejárt határidejű határozatok végrehajtásáról az alábbiakat jelentem: A Zoltán u. 42. sz. alatti

Részletesebben

J E L E N T É S. Zirc Városi Önkormányzat Képviselő-testülete 2012. február 27-i ülésére a lejárt határidejű határozatok végrehajtásáról

J E L E N T É S. Zirc Városi Önkormányzat Képviselő-testülete 2012. február 27-i ülésére a lejárt határidejű határozatok végrehajtásáról Zirc Város Polgármestere 8420 Zirc, Március 15. tér 1. J E L E N T É S Zirc Városi Önkormányzat Képviselő-testülete 2012. február 27-i ülésére a lejárt határidejű határozatok végrehajtásáról A lejárt határidejű

Részletesebben

Biatorbágy, december 14. Tarjáni István polgármester

Biatorbágy, december 14. Tarjáni István polgármester Város Polgármestere 2051 Biatorbágy, Baross Gábor utca 2/a. Telefon: 06 23 310-174/112, 113, 142 Fax: 06 23 310-135 E-mail: polgarmester@biatorbagy.hu www.biatorbagy.hu Előterjesztés "Funkcióbővítő rehabilitáció

Részletesebben

JELENTÉS. A lejárt határidejű határozatok végrehajtásáról

JELENTÉS. A lejárt határidejű határozatok végrehajtásáról Előterjesztés száma:162/2013. A határozati javaslat elfogadásához egyszerű többség szükséges! Decs nagyközség képviselő-testületének 2013. augusztus 28-án, 18-órakor megtartandó ülésére Jelentés a lejárt

Részletesebben

H A T Á R O Z A T O K

H A T Á R O Z A T O K (Biatorbágy, Szent István u 2. szám alatti bölcsődeépítési, valamint ezzel összefüggő 2011. parkoló és kert építési munkáira kiírt közbeszerzési eljárás kiírás és ajánlattételi doku- Június mentáció módosításáról)

Részletesebben

emeleti tanácskozótermében.

emeleti tanácskozótermében. MONOR VÁROS ÖNKORMÁNYZATA KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK 2018. II. FÉLÉVI MUNKATERVE A Képviselő-testület - a Monor Város Önkormányzata Szervezeti és Működési Szabályzatáról szóló 27/2014. (X. 27.) önkormányzati

Részletesebben

JELENTÉS. A lejárt határidejű határozatok végrehajtásáról

JELENTÉS. A lejárt határidejű határozatok végrehajtásáról Előterjesztés száma:169/2013. A határozati javaslat elfogadásához egyszerű többség szükséges! Decs nagyközség képviselő-testületének 2013. szeptember 25-én, 18 órakor megtartandó ülésére Jelentés a lejárt

Részletesebben

A fentiekre figyelemmel javaslom az előterjesztés mellékletét képező szerződések módosítását!

A fentiekre figyelemmel javaslom az előterjesztés mellékletét képező szerződések módosítását! Város Polgármestere 2051 Biatorbágy, Baross Gábor utca 2/a. Telefon: 06 23 310-174/112, 113, 142 Fax: 06 23 310-135 E-mail: polgarmester@biatorbagy.hu www.biatorbagy.hu "Funkcióbővítő rehabilitáció KMOP-2009-5.2.1/B

Részletesebben

Előterjesztés. A Szalonna utca és környezetének forgalmi rend változásával összefüggő kérdésekről. Tisztelt Képviselő-testület!

Előterjesztés. A Szalonna utca és környezetének forgalmi rend változásával összefüggő kérdésekről. Tisztelt Képviselő-testület! Város Polgármestere 2051 Biatorbágy, Baross Gábor utca 2/a. Telefon: 06 23 310-174/112, 113, 142 Fax: 06 23 310-135 E-mail: polgarmester@biatorbagy.hu www.biatorbagy.hu Előterjesztés A Szalonna utca és

Részletesebben

Előterjesztés I. Előzmények támogatásra alkalmasnak

Előterjesztés I. Előzmények támogatásra alkalmasnak Előterjesztés "Funkcióbővítő rehabilitáció KMOP-2009-5.2.2/B kódszámú Pest megyei településközpontok fejlesztése integrált településfejlesztés Pest Megyében című pályázattal összefüggő kérdésekről I. Előzmények

Részletesebben

2013. ÉVI MUNKATERVE

2013. ÉVI MUNKATERVE NAGYMAROS VÁROS ÖNKORMÁNYZATA KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK 222/2012. (XI. 26.) számú határozatával elfogadott 2013. ÉVI MUNKATERVE Nagymaros Város Önkormányzatának Képviselő-testülete 2013. évi munkatervét az

Részletesebben

Város Képviselő-testület

Város Képviselő-testület Város Képviselő-testület P é n z ü g y i, Ü g y r e n d i é s S t r a t é g i a i B i z o t t s á g 2051 Biatorbágy, Baross Gábor utca 2/a. Telefon: 06 23 310-174/142, 113 mellék Fax: 06 23 310-135 E-mail:

Részletesebben

GÖNYŰ KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATÁNAK KÉPVISELŐ-TESTÜLETE

GÖNYŰ KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATÁNAK KÉPVISELŐ-TESTÜLETE GÖNYŰ KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATÁNAK KÉPVISELŐ-TESTÜLETE MUNKATERV 2019. 1/10 Gönyű Község Önkormányzatának Képviselő-testülete 2019. évi rendes üléseinek tervezett időpontjai: 2019. február 7. (csütörtök) 16:00

Részletesebben

2/2016. (I. 18.) Napirend elfogadása január 18. nyílt ülés

2/2016. (I. 18.) Napirend elfogadása január 18. nyílt ülés TARTALOMJEGYZÉK A Képviselő-testület 2016. évi határozatairól 1/2016. (I. 18.) Hitelesítők elfogadása 2016. január 18-i rendkívüli nyílt ülésen 2/2016. (I. 18.) Napirend elfogadása 2016. január 18. nyílt

Részletesebben

NYERGESÚJFALU VÁROS ÖNKORMÁNYZATI KÉPVISELŐ-TESTÜLETE I. FÉLÉVI MUNKATERVE. N a p i r e n d

NYERGESÚJFALU VÁROS ÖNKORMÁNYZATI KÉPVISELŐ-TESTÜLETE I. FÉLÉVI MUNKATERVE. N a p i r e n d a 266/2015. (XII.17.) Ny.Kt. határozat melléklete NYERGESÚJFALU VÁROS ÖNKORMÁNYZATI KÉPVISELŐ-TESTÜLETE 2016. I. FÉLÉVI MUNKATERVE Képviselő-testületi ülés időpontja: 2016. január 28. Az előterjesztések

Részletesebben

A /2011.(V.25.) számú határozat 1/A melléklete 4-170/3/2011. ALAPÍTÓ OKIRAT módosítás

A /2011.(V.25.) számú határozat 1/A melléklete 4-170/3/2011. ALAPÍTÓ OKIRAT módosítás A /2011.(V.25.) számú határozat 1/A melléklete 4-170/3/2011. ALAPÍTÓ OKIRAT módosítás Herend Város Önkormányzat Képviselő-testülete a Herendi Általános Iskola és Alapfokú Művészetoktatási Intézmény 4-170/2/2011.

Részletesebben

Kivonat március 17-én megtartott zárt ülésének jegyzőkönyvéből. Biatorbágy Város Önkormányzata Képviselő-testületének

Kivonat március 17-én megtartott zárt ülésének jegyzőkönyvéből. Biatorbágy Város Önkormányzata Képviselő-testületének Kivonat Biatorbágy Város Önkormányzata Képviselő-testületének 2011. március 17-én megtartott zárt ülésének jegyzőkönyvéből Biatorbágy Város Önkormányzata Képviselő-testületének 48/2011. (03.17.) Öh. számú

Részletesebben

E L Ő T E R J E S Z T É S a Képviselő-testület június 25-i ülésére a lejárt határidejű határozatokról

E L Ő T E R J E S Z T É S a Képviselő-testület június 25-i ülésére a lejárt határidejű határozatokról Városi Önkormányzat Polgármesterétől, Jegyzőjétől Telefon/fax: (53) 360-010 H-2740 Abony Kossuth tér 1. Előterjesztés készítésében részt vett: Jegyzői Titkárság 001/349-41/2009. Településfejlesztési Osztály

Részletesebben

TÁJÉKOZTATÁS A LEJÁRT HATÁRIDEJŰ HATÁROZATOKRÓL, ÉS EGYÉB ÖNKORMÁNYZATI DÖNTÉSEKRŐL

TÁJÉKOZTATÁS A LEJÁRT HATÁRIDEJŰ HATÁROZATOKRÓL, ÉS EGYÉB ÖNKORMÁNYZATI DÖNTÉSEKRŐL Hajdúsámson Város Polgármesterétől TÁJÉKOZTATÁS A LEJÁRT HATÁRIDEJŰ HATÁROZATOKRÓL, ÉS EGYÉB ÖNKORMÁNYZATI DÖNTÉSEKRŐL Tisztelt Képviselő-testület! Hajdúsámson Város Önkormányzata Képviselő-testülete és

Részletesebben

T Á J É K O Z T A T Ó a lejárt határidejű képviselő-testületi határozatok végrehajtásáról

T Á J É K O Z T A T Ó a lejárt határidejű képviselő-testületi határozatok végrehajtásáról T Á J É K O Z T A T Ó a lejárt határidejű képviselő-testületi határozatok végrehajtásáról Ózd, 2018. július 13. Előterjesztő: Készítette: Polgármester Képviselő-testületi Osztály 32/2018. (III.23.) határozat

Részletesebben

Beszámoló. a lejárt határidejű határozatokról. Képviselő-testület április 21 - i ülésére

Beszámoló. a lejárt határidejű határozatokról. Képviselő-testület április 21 - i ülésére Beszámoló a lejárt határidejű határozatokról Képviselő-testület 2016. április 21 - i ülésére 217/2015.(XII.10)Kt. sz. Szondy u. 7. sz. alatti ingatlan Önkormányzat részére történő felajánlásáról Jánoshalma

Részletesebben

JELENTÉS. A lejárt határidejű határozatok végrehajtásáról

JELENTÉS. A lejárt határidejű határozatok végrehajtásáról Előterjesztés száma: 70/2014. A határozati javaslat elfogadásához egyszerű többség szükséges! Decs nagyközség képviselő-testületének 2014. április 30-án 18:00 órakor megtartandó ülésére Jelentés a lejárt

Részletesebben

ELŐTERJESZTÉS A Benedek Elek Óvoda alapító okiratának módosításáról

ELŐTERJESZTÉS A Benedek Elek Óvoda alapító okiratának módosításáról Város Polgármestere 2051 Biatorbágy, Baross Gábor utca 2/a Telefon: 06 23 310-174/113, 142 mellék Fax: 06 23 310-135 E-mail: polgarmester@biatorbagy.hu www.biatorbagy.hu ELŐTERJESZTÉS A Benedek Elek Óvoda

Részletesebben

BUDAKESZI POLGÁRMESTERE

BUDAKESZI POLGÁRMESTERE BUDAKESZI POLGÁRMESTERE Tisztelt Képviselő-társam! Értesítem, hogy Budakeszi Város Önkormányzatának Képviselő-Testülete rendkívüli ülését 2018. június 27-én (szerdán) 10:00 órai kezdettel tartja, melyre

Részletesebben

Az előterjesztés száma: 17/2019.

Az előterjesztés száma: 17/2019. Az előterjesztés száma: 17/2019. A határozati javaslat elfogadásához egyszerű többség szükséges! Az előterjesztés nyílt ülésen tárgyalható. Decs nagyközség képviselő-testületének 2019. február 13. napján

Részletesebben

Földeák község Önkormányzatának képviselő-testülete 2013. június 18. napján tartotta együttes rendkívüli ülését,

Földeák község Önkormányzatának képviselő-testülete 2013. június 18. napján tartotta együttes rendkívüli ülését, Földeák község Önkormányzatának képviselő-testülete 2013. június 18. napján tartotta együttes rendkívüli ülését, melyen az alábbi fontosabb döntések születtek. Földeák és Óföldeák képviselő-testületei

Részletesebben

J A V A S L A T. Ózd Város Önkormányzata Képviselő-testületének évi munkatervére

J A V A S L A T. Ózd Város Önkormányzata Képviselő-testületének évi munkatervére J A V A S L A T Ózd Város Önkormányzata Képviselő-testületének 2013. évi munkatervére Ó z d, 2012. december 20. Előkészítő: Humánerőforrás és Képviselőtestületi Osztály Tisztelt Képviselő-testület! Ózd

Részletesebben

M E G H Í V Ó. Budapest Józsefváros Önkormányzat Képviselő-testületének 2008. évi 2. rendes ülését. 2008. február 27-én (szerda) 14 00 órára

M E G H Í V Ó. Budapest Józsefváros Önkormányzat Képviselő-testületének 2008. évi 2. rendes ülését. 2008. február 27-én (szerda) 14 00 órára M E G H Í V Ó Budapest Józsefváros Önkormányzat Képviselő-testületének 2008. évi 2. rendes ülését 2008. február 27-én (szerda) 14 00 órára hívom össze. A képviselő-testület ülését a Józsefvárosi Önkormányzat

Részletesebben

Abony Város Önkormányzat Képviselő-testülete 2740 Abony, Kossuth tér 1. 1000-17/2008. Tárgy: jkv-i kivonat

Abony Város Önkormányzat Képviselő-testülete 2740 Abony, Kossuth tér 1. 1000-17/2008. Tárgy: jkv-i kivonat Abony Város Önkormányzat Képviselő-testülete 2740 Abony, Kossuth tér 1. 1000-17/2008. Tárgy: jkv-i kivonat Készült: Abony Város Önkormányzat Képviselő-testületének 2008. április 24-i üléséről. Napirend:

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. Készült 2014. szeptember 24-én a röjtökmuzsaji Faluház tanácskozó termében, a helyi Képviselő-testület ülésén.

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. Készült 2014. szeptember 24-én a röjtökmuzsaji Faluház tanácskozó termében, a helyi Képviselő-testület ülésén. Röjtökmuzsaj község Önkormányzata RÖJTÖKMUZSAJ Röjtöki u. 193. 9451. (Tel.: 99/544-052) 1-9/2014. J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült 2014. szeptember 24-én a röjtökmuzsaji Faluház tanácskozó termében, a helyi

Részletesebben

Előterjesztés Biatorbágy Város Önkormányzata 2013 évi munkatervéről

Előterjesztés Biatorbágy Város Önkormányzata 2013 évi munkatervéről Város Polgármestere 2051 Biatorbágy, Baross Gábor utca 2/a. Telefon: 06 23 310-174/112, 113 Fax: 06 23 310-135 E-mail: polgarmester@biatorbagy.hu www.biatorbagy.hu Tisztelt Képviselő-testület! Előterjesztés

Részletesebben

BUDAKALÁSZ VÁROS ÖNKORMÁNYZAT POLGÁRMESTERÉTŐL

BUDAKALÁSZ VÁROS ÖNKORMÁNYZAT POLGÁRMESTERÉTŐL Szám: 17/2010 Nyílt napirendek: BUDAKALÁSZ VÁROS ÖNKORMÁNYZAT POLGÁRMESTERÉTŐL M E G H Í V Ó Budakalász Város Önkormányzat Képviselő-testületét 2010. június 29-én, Kedden 18:00 órára rendes testületi ülésre

Részletesebben

K i v o n a t Kiskunmajsa Város Önkormányzata Képviselő-testületének szeptember 24-i ülésének jegyzőkönyvéből

K i v o n a t Kiskunmajsa Város Önkormányzata Képviselő-testületének szeptember 24-i ülésének jegyzőkönyvéből Kiskunmajsa Város Önkormányzatának Képviselő-testülete 17/I/2015. K i v o n a t Kiskunmajsa Város Önkormányzata Képviselő-testületének 2015. szeptember 24-i ülésének jegyzőkönyvéből /Kihagyva a kihagyandókat!/

Részletesebben

Tisztelt Képviselő-testület!

Tisztelt Képviselő-testület! Polgármester Tárgy: Jelentés lejárt határidejű határozatok végrehajtásáról Tisztelt Képviselő-testület! A lejárt határidejű határozatok végrehajtásáról az alábbiakat jelentem: Pályázat benyújtása műfüves

Részletesebben

ALAPÍTÓ OKIRAT (egységes szerkezetű)

ALAPÍTÓ OKIRAT (egységes szerkezetű) ALAPÍTÓ OKIRAT (egységes szerkezetű) A Győri Többcélú Kistérségi Társulás Társulási Tanácsa a települési önkormányzatok többcélú kistérségi társulásáról szóló 2004. évi CVII. törvény 4. (1) bekezdése,

Részletesebben

polgármester azonnal Főépítész, PÜ Településrendezési Szerződés megkötve polgármester Főépítész, PÜ végrehajtva

polgármester azonnal Főépítész, PÜ Településrendezési Szerződés megkötve polgármester Főépítész, PÜ végrehajtva BESZÁMOLÓ BIATORBÁGY VÁROS KÉPVISELŐ-TETSÜLETÉNEK májusi soros ülésétől HOZOTT HATÁROZATAINAK VÉGREHAJTÁSÁRÓL 113 (V.26.) 114 (V.26.) 115 (V.26.) 116 (V.26.) 117 (V.26.) 118 (V.26.) 119 (V.26.) 120 (V.26.)

Részletesebben

DUNASZEG KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATÁNAK KÉPVISELŐ-TESTÜLETE

DUNASZEG KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATÁNAK KÉPVISELŐ-TESTÜLETE DUNASZEG KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATÁNAK KÉPVISELŐ-TESTÜLETE MUNKATERV 2015. 1/10 Dunaszeg Község Önkormányzata Képviselő-testületének 2015. évi üléseinek tervezett időpontjai: 2015. január 26. (hétfő) 18:00 2015.

Részletesebben

IPOLYSZÖG KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATA KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK 1/2010.(II.16.) h a t á r o z a t a

IPOLYSZÖG KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATA KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK 1/2010.(II.16.) h a t á r o z a t a 1/2010.(II.16.) h a t á r o z a t a a Balassagyarmat, Ipolyszög, Patvarc és Hugyag Közoktatási Intézményi Társulás által fenntartott intézmények 2009. évi költségvetésének módosításával való egyetértéséről

Részletesebben

Alapító okirat A költségvetési szerv Neve

Alapító okirat A költségvetési szerv Neve Alapító okirat Berhida Városi Önkormányzat Képviselő-testülete a helyi önkormányzatokról szóló 1990. évi LXV. törvény 10. (1) bekezdés g) pontja, az államháztartásról szóló 2011. évi CXCV. törvény 8. -a,

Részletesebben

SZENDRŐ VÁROS ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐTESTÜLETÉNEK II. félévi M U N K A T E R V E

SZENDRŐ VÁROS ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐTESTÜLETÉNEK II. félévi M U N K A T E R V E SZENDRŐ VÁROS ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐTESTÜLETÉNEK 2007. II. félévi M U N K A T E R V E július 1./ Döntés intézményfenntartó társulások /óvoda, iskola/ működtetéséről: - alapító okiratok módosítása, - társulási

Részletesebben

Előterjesztés. A Biatorbágyon működő civil szervezetek évi támogatásáról

Előterjesztés. A Biatorbágyon működő civil szervezetek évi támogatásáról Előterjesztés A Biatorbágyon működő civil szervezetek 2013. évi támogatásáról Biatorbágy Város Önkormányzatának Képviselő-testülete a 15/2013.(01.31.) Öh. számú határozatával pályázatot írt ki a helyben

Részletesebben

ELŐTERJESZTÉS. A Csillagfészek Alapítvány bejegyzési kérelméről hozott 56/2019.(III.28.) határozat javításáról

ELŐTERJESZTÉS. A Csillagfészek Alapítvány bejegyzési kérelméről hozott 56/2019.(III.28.) határozat javításáról Város Polgármestere 2051 Biatorbágy, Baross Gábor utca 2/a. Telefon: 06 23 310-174/142, 144 Fax: 06 23 310-135 E-mail: polgarmester@biatorbagy.hu www.biatorbagy.hu ELŐTERJESZTÉS A Csillagfészek Alapítvány

Részletesebben

Bodorkós Ferenc polgármester. Dr. Görög István jegyző

Bodorkós Ferenc polgármester. Dr. Görög István jegyző Beszámoló a lejárt határidejű határozatok végrehajtásáról Bodorkós Ferenc polgármester Dr. Görög István jegyző az előterjesztést Magyarország helyi önkormányzatairól szóló 2011. évi CLXXXIX. törvény (Mötv.)

Részletesebben

Előterjesztés A Biatorbágyi Diákokért Közalapítvánnyal kapcsolatos ügyekről

Előterjesztés A Biatorbágyi Diákokért Közalapítvánnyal kapcsolatos ügyekről Tisztelt Képviselő-testület! Város Polgármestere 2051 Biatorbágy, Baross Gábor utca 2/a. Telefon: 06 23 310-174/112, 113, 142 Fax: 06 23 310-135 E-mail: polgarmester@biatorbagy.hu www.biatorbagy.hu Előterjesztés

Részletesebben

2011. évi MUNKATERVE

2011. évi MUNKATERVE T E R V E Z E T Rétság Város Önkormányzat Képviselő-testülete 2011. évi MUNKATERVE A Képviselő-testületi ülések időpontja és a javasolt napirendek: 1.) Január 21. péntek 1) Előterjesztés Rétság város gazdasági

Részletesebben

K i v o n a t Biatorbágy Város Önkormányzat Képviselő-testületének 2012. december 6-án megtartott ülésének jegyzőkönyvéből

K i v o n a t Biatorbágy Város Önkormányzat Képviselő-testületének 2012. december 6-án megtartott ülésének jegyzőkönyvéből K i v o n a t Biatorbágy Város Önkormányzat Képviselő-testületének 2012. december 6-án megtartott ének jegyzőkönyvéből Biatorbágy Város Önkormányzata Képviselő-testületének 213/2012. (12.06.) Öh. sz. határozata

Részletesebben

J E L E N T É S. Zirc Városi Önkormányzat Képviselő-testület június 26-i ülésére a lejárt határidejű határozatok végrehajtásáról

J E L E N T É S. Zirc Városi Önkormányzat Képviselő-testület június 26-i ülésére a lejárt határidejű határozatok végrehajtásáról Zirc Város Polgármestere 8420 Zirc, Március 15. tér 1. J E L E N T É S Zirc Városi Önkormányzat Képviselő-testület 2006. június 26-i ülésére a lejárt határidejű határozatok végrehajtásáról A lejárt határidejű

Részletesebben

Dunaföldvár Város Polgármesterétől 7020 Dunaföldvár Kossuth L. u. 2. 7020 Dunaföldvár Pf : 23 75/541-550,75/541-553 75/341-555 M E G H Í V Ó

Dunaföldvár Város Polgármesterétől 7020 Dunaföldvár Kossuth L. u. 2. 7020 Dunaföldvár Pf : 23 75/541-550,75/541-553 75/341-555 M E G H Í V Ó Dunaföldvár Város Polgármesterétől 7020 Dunaföldvár Kossuth L. u. 2 7020 Dunaföldvár Pf : 23 75/541-550,75/541-553 75/341-555 M E G H Í V Ó Tisztelettel meghívom a Dunaföldvári Önkormányzat Képviselő-testületének

Részletesebben

Tisztelt Képviselő-testület!

Tisztelt Képviselő-testület! Polgármester Tárgy: Jelentés lejárt határidejű határozatok végrehajtásáról Tisztelt Képviselő-testület! A lejárt határidejű határozatok végrehajtásáról az alábbiakat jelentem: A Micimackó Magánóvoda kérelme

Részletesebben

ELŐTERJESZTÉS. Egészségház eszközbeszerzésével kapcsolatos kérdésekről

ELŐTERJESZTÉS. Egészségház eszközbeszerzésével kapcsolatos kérdésekről Város Polgármestere 2051 Biatorbágy, Baross Gábor utca 2/a. Telefon: 06 23 310-174/142, 144 Fax: 06 23 310-135 E-mail: polgarmester@biatorbagy.hu www.biatorbagy.hu ELŐTERJESZTÉS Egészségház eszközbeszerzésével

Részletesebben

Zsombó Községi Önkormányzat Képviselő-testületének évi ülés- és munkaterve. Az ülésterv összeállításánál az alábbi szempontok érvényesültek:

Zsombó Községi Önkormányzat Képviselő-testületének évi ülés- és munkaterve. Az ülésterv összeállításánál az alábbi szempontok érvényesültek: Zsombó Községi Önkormányzat Képviselő-testületének 2012. évi ülés- és munkaterve Az ülésterv összeállításánál az alábbi szempontok érvényesültek: 1. Jogszabályok által kötelezően előírt napirendi pontok

Részletesebben

ELŐTERJESZTÉS A szabadság utca 8. szám alatti alapellátásban foglalkoztatott szolgáltatók feladat-ellátási szerződéseinek módosítása

ELŐTERJESZTÉS A szabadság utca 8. szám alatti alapellátásban foglalkoztatott szolgáltatók feladat-ellátási szerződéseinek módosítása Város Polgármestere 2051 Biatorbágy, Baross Gábor utca 2/a. Telefon: 06 23 310-174/142, 144 Fax: 06 23 310-135 E-mail: polgarmester@biatorbagy.hu www.biatorbagy.hu ELŐTERJESZTÉS A szabadság utca 8. szám

Részletesebben

M E G H Í V Ó. Budapest Józsefváros Önkormányzat Képviselő-testületének évi 7. rendes ülését szeptember 10-én (szerda) órára

M E G H Í V Ó. Budapest Józsefváros Önkormányzat Képviselő-testületének évi 7. rendes ülését szeptember 10-én (szerda) órára M E G H Í V Ó Budapest Józsefváros Önkormányzat Képviselő-testületének 2008. évi 7. rendes ülését Napirend: 2008. szeptember 10-én (szerda) 14 00 órára hívom össze. A képviselő-testület ülését a Józsefvárosi

Részletesebben

ZÁKÁNYSZÉK KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATA A KÉPVISELŐ-TESTÜLET 2015. ÉVI MUNKATERVE

ZÁKÁNYSZÉK KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATA A KÉPVISELŐ-TESTÜLET 2015. ÉVI MUNKATERVE ZÁKÁNYSZÉK KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATA A KÉPVISELŐ-TESTÜLET 2015. ÉVI MUNKATERVE A Képviselő-testület a munkatervében meghatározott napirendeken kívül megtárgyalja az időközben született, módosított törvények,

Részletesebben

HATÁROZATOK NYILVÁNTARTÁSA NYILT ÜLÉSEK ÉV

HATÁROZATOK NYILVÁNTARTÁSA NYILT ÜLÉSEK ÉV HATÁROZATOK NYILVÁNTARTÁSA NYILT ÜLÉSEK 2013. ÉV 1/2013. (II.07.) számú határozatot KEOP pályázat benyújtásáról 2/2013. (II.07.) számú határozatot a háziorvossal kötött szerződés 3/2013. (II.07.) számú

Részletesebben

Szám: 03-3/1-9/2015. M E G H Í V Ó

Szám: 03-3/1-9/2015. M E G H Í V Ó Szám: 03-3/1-9/2015. M E G H Í V Ó Pécs Megyei Jogú Város Önkormányzata Közgyűlése 2015. május 28-án (csütörtök) 09.00 órai kezdettel tartja ülését a Városháza nagytermében, 7621 Pécs, Széchenyi tér 1.

Részletesebben

NYERGESÚJFALU VÁROS ÖNKORMÁNYZATI KÉPVISELŐ-TESTÜLETE II. FÉLÉVI MUNKATERVE. N a p i r e n d

NYERGESÚJFALU VÁROS ÖNKORMÁNYZATI KÉPVISELŐ-TESTÜLETE II. FÉLÉVI MUNKATERVE. N a p i r e n d NYERGESÚJFALU VÁROS ÖNKORMÁNYZATI KÉPVISELŐ-TESTÜLETE 2012. II. FÉLÉVI MUNKATERVE Képviselő-testületi ülés időpontja: 2012. augusztus 30. Az előterjesztések elkészítésének határideje: 2012. augusztus 21.

Részletesebben

Jelentés a lejárt határidejű határozatok teljesítéséről

Jelentés a lejárt határidejű határozatok teljesítéséről VAS MEGYEI KÖZGYŰLÉS ELNÖKE Jelentés a lejárt határidejű határozatok teljesítéséről Határozat száma Tárgy Teljesítés 63/2014. (IX. 26.) A Vas Megyei Közgyűlés október 80/2014. (XII. 12.) A Vas Megyei Közgyűlésnek

Részletesebben

Előterjesztés készítésében részt vett: Jegyzői Titkárság Településfejlesztési Osztály Gazdasági Osztály Humán Közszolgáltatások és Munkaügyi Osztály

Előterjesztés készítésében részt vett: Jegyzői Titkárság Településfejlesztési Osztály Gazdasági Osztály Humán Közszolgáltatások és Munkaügyi Osztály Városi Önkormányzat Polgármesterétől, Jegyzőjétől H-2740 Abony Kossuth tér 1. 1-17/2010/JT Telefon/fax: (53) 360-010 Előterjesztés készítésében részt vett: Jegyzői Titkárság Településfejlesztési Osztály

Részletesebben

Budapest Főváros X. kerület Kőbányai Önkormányzat Képviselő-testületének GAZDASÁGI ÉS PÉNZÜGYI BIZOTTSÁGA M E G H Í V Ó

Budapest Főváros X. kerület Kőbányai Önkormányzat Képviselő-testületének GAZDASÁGI ÉS PÉNZÜGYI BIZOTTSÁGA M E G H Í V Ó Budapest Főváros X. kerület Kőbányai Önkormányzat Képviselő-testületének GAZDASÁGI ÉS PÉNZÜGYI BIZOTTSÁGA M E G H Í V Ó a Gazdasági és Pénzügyi Bizottság 2014. november 18-án (kedden) 14 órai kezdettel

Részletesebben

ELŐTERJESZTÉS. Körösladány Város Önkormányzat Képviselő-testületének 2014. február 12.-én tartandó ülésére.

ELŐTERJESZTÉS. Körösladány Város Önkormányzat Képviselő-testületének 2014. február 12.-én tartandó ülésére. Körösladány Város Önkormányzatának Polgármestere 5516 Körösladány, Dózsa György út 2. Tel:06/66/475-100 Fax:06/66/475-155 www.korosladany.hu/e-mail: polgarmester@korosladany.hu ELŐTERJESZTÉS Körösladány

Részletesebben

T Á R G Y S O R O Z A T A. 1./ A közétkeztetés és az önkormányzat által üzemeltetésre átadott konyha helyzetének áttekintése.

T Á R G Y S O R O Z A T A. 1./ A közétkeztetés és az önkormányzat által üzemeltetésre átadott konyha helyzetének áttekintése. NYÍRGELSE KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ- TESTÜLET 2013.február 13.-án megtartott Képviselő-testületi ülésének a.) jegyzőkönyve b.) határozata c.) előterjesztése d.) tárgysorozata T Á R G Y S O R O Z A

Részletesebben

Alapító okirat. Alaptevékenysége: 852010 Alapfokú oktatás

Alapító okirat. Alaptevékenysége: 852010 Alapfokú oktatás Alapító okirat Berhida Városi Önkormányzat Képviselő-testülete a helyi önkormányzatokról szóló 1990. évi LXV. törvény 10. (1) bekezdés g) pontja, az államháztartásról szóló 2011. évi CXCV. törvény 8. -a,

Részletesebben

271/2011. (VI. 28.) számú Képviselő-testületi Határozat

271/2011. (VI. 28.) számú Képviselő-testületi Határozat készült könyvéből: 271/2011. (VI. 28.) számú Képviselő-testületi Határozat Hajdúnánás Városi Önkormányzat Képviselő-testülete a Hajdúnánás Városi Önkormányzat Közbeszerzési Szabályzata VI. fejezet 2. pontja

Részletesebben

MONOR VÁROS ÖNKORMÁNYZATA KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK II. FÉLÉVI MUNKATERVE

MONOR VÁROS ÖNKORMÁNYZATA KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK II. FÉLÉVI MUNKATERVE MONOR VÁROS ÖNKORMÁNYZATA KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK 2017. II. FÉLÉVI MUNKATERVE A Képviselő-testület - a Monor Város Önkormányzata Szervezeti és Működési Szabályzatáról szóló 27/2014. (X. 27.) önkormányzati

Részletesebben

E l ő t e r j e s z t é s

E l ő t e r j e s z t é s EPLÉNY KÖZSÉGI ÖNKORMÁNYZAT POLGÁRMESTERE Szám: EPL/6/1/2015. E l ő t e r j e s z t é s Eplény Községi Önkormányzat Képviselő-testülete 2015. január 28-i ülésére Tárgy: Jelentés a lejárt határidejű határozatok

Részletesebben

E L Ő T E R J E S Z T É S a Képviselő-testület április 25-i ülésére a lejárt határidejű határozatokról

E L Ő T E R J E S Z T É S a Képviselő-testület április 25-i ülésére a lejárt határidejű határozatokról Városi Önkormányzat Polgármesterétől, Jegyzőjétől H-2740 Abony Kossuth tér 1. Telefon/fax: (53) 360-010 Előterjesztés készítésében részt vett: Titkárság Településfejlesztési Osztály Gazdasági Osztály Hatósági

Részletesebben

Sárospatak Város Polgármesterétől

Sárospatak Város Polgármesterétől Sárospatak Város Polgármesterétől 3950 Sárospatak, Rákóczi út 32. Tel.: 47/513-240 Fax: 47/311-404 E-mail: sarospatak@sarospatak.hu BESZÁMOLÓ - a Képviselő-testületnek - a lejárt határidejű határozatok

Részletesebben

Jegyzőkönyv. Napirend

Jegyzőkönyv. Napirend Jegyzőkönyv Készült: Szálka Községi Önkormányzat Képviselő-testületének 2013. január 30-án 16 órakor megtartott rendkívüli üléséről Jelen vannak: Pálfi János polgármester, Dr. Sudár Zsolt, Csernik József,

Részletesebben

M E G H Í V Ó NAPIRENDI JAVASLAT. I. Polgármesteri tájékoztató az előző ülés óta hozott fontosabb döntésekről, intézkedésekről.

M E G H Í V Ó NAPIRENDI JAVASLAT. I. Polgármesteri tájékoztató az előző ülés óta hozott fontosabb döntésekről, intézkedésekről. 648-6/2010. SIMONTORNYA VÁROS POLGÁRMESTERÉTŐL M E G H Í V Ó Simontornya Város Önkormányzatának Képviselő-testülete 2010. április 26-án (hétfőn) 14 00 órai kezdettel tartja soron következő ülését, melyre

Részletesebben

R É T S Á G VÁROS ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK ÉVI MUNKATERVE

R É T S Á G VÁROS ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK ÉVI MUNKATERVE R É T S Á G VÁROS ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK 2012. ÉVI MUNKATERVE Rétság, 2011. december 16. 1 oldal a 14 oldalból I. 2012. év fő feladatai: Gazdálkodás Likviditás biztosítása, bevételek emelése,

Részletesebben

K I V O N A T NYÍRMADA VÁROS ÖNKORMÁNYZAT 25/2012. (V.3.) h a t á r o z a t a. a település közbiztonsági helyzetéről. Kmft.

K I V O N A T NYÍRMADA VÁROS ÖNKORMÁNYZAT 25/2012. (V.3.) h a t á r o z a t a. a település közbiztonsági helyzetéről. Kmft. 25/2012. (V.3.) a település közbiztonsági helyzetéről a település közbiztonsági helyzetéről szóló beszámolót a szóbeli kiegészítésekkel együtt e l f o g a d j a. Felelős: őrsparancsnok, Határidő: azonnal

Részletesebben

Városlőd Község Önkormányzat Képviselő-testületének 2011. évi határozatai

Városlőd Község Önkormányzat Képviselő-testületének 2011. évi határozatai Városlőd Község Önkormányzat Képviselő-testületének 2011. évi határozatai Testületi ülés időpontja, jellege Határozat száma: Határozat tárgya: 01. 27. rendkívüli, nyilvános, együttes 1/2011. (I. 27.) Napirend

Részletesebben

2016. február 25-én (csütörtök) órára összehívom

2016. február 25-én (csütörtök) órára összehívom Nyírbogdány Község Önkormányzati Képviselő-testület Pénzügyi és Vagyonnyilatkozatot Ellenőrző Bizottsága Elnökétől 4511. Nyírbogdány, Kéki u. 2. Nyírbogdány Község Önkormányzati Képviselő-testület Pénzügyi

Részletesebben

14/2015. (VII.23.) Önk. sz. JEGYZŐKÖNYV a Városi Önkormányzat Képviselő-testületének 2015. július 23-án megtartott rendkívüli üléséről

14/2015. (VII.23.) Önk. sz. JEGYZŐKÖNYV a Városi Önkormányzat Képviselő-testületének 2015. július 23-án megtartott rendkívüli üléséről Bátonyterenye Város Önkormányzata Képviselő-testülete 14/2015. (VII.23.) Önk. sz. JEGYZŐKÖNYV a Városi Önkormányzat Képviselő-testületének 2015. július 23-án megtartott rendkívüli üléséről 2 Bátonyterenye

Részletesebben

Abony Város Önkormányzat Képviselő-testület évi Munkaterve

Abony Város Önkormányzat Képviselő-testület évi Munkaterve 2008. január 31. Abony Város Önkormányzat Képviselő-testület 2008. évi Munkaterve 1. Köztisztviselőkkel szemben támasztott teljesítménykövetelmények meghatározása Megtárgyalja: 2. Pályázati kiírás a sportegyesületek

Részletesebben

K i v o n a t Biatorbágy Város Képviselő-testülete április 29-én megtartott ülésének jegyzőkönyvéből

K i v o n a t Biatorbágy Város Képviselő-testülete április 29-én megtartott ülésének jegyzőkönyvéből K i v o n a t Biatorbágy Város Képviselő-testülete 2010. április 29-én megtartott ülésének könyvéből Biatorbágy Város Képviselő-testülete 56/2010. (04.29.) Öh. számú határozata A Biatorbágyi Benedek Elek

Részletesebben

Város Polgármestere. Előterjesztés

Város Polgármestere. Előterjesztés Város Polgármestere 2051 Biatorbágy, Baross Gábor utca 2/a. Telefon: 06 23 310-174/218 mellék Fax: 06 23 310-135 E-mail: polgarmester@biatorbagy.hu www.biatorbagy.hu Előterjesztés a Szarvasugrás közműveinek

Részletesebben

Előterjesztés Villamos energia közbeszerzésével összefüggő kérdésekről

Előterjesztés Villamos energia közbeszerzésével összefüggő kérdésekről Város Polgármestere 2051 Biatorbágy, Baross Gábor utca 2/a. Telefon: 06 23 310-174/112, 113, 142 Fax: 06 23 310-135 E-mail: polgarmester@biatorbagy.hu www.biatorbagy.hu Előterjesztés Villamos energia közbeszerzésével

Részletesebben

J E L E N T É S. Zirc Városi Önkormányzat Képviselő-testülete 2011. március 28-i ülésére a lejárt határidejű határozatok végrehajtásáról

J E L E N T É S. Zirc Városi Önkormányzat Képviselő-testülete 2011. március 28-i ülésére a lejárt határidejű határozatok végrehajtásáról Zirc Város Polgármestere 8420 Zirc, Március 15. tér 1. J E L E N T É S Zirc Városi Önkormányzat Képviselő-testülete 2011. március 28-i ülésére a lejárt határidejű határozatok végrehajtásáról A lejárt határidejű

Részletesebben

Szervezeti egység: Titkárság. 1. számú ELŐTERJESZTÉS Bácsalmás Város Önkormányzata Képviselő-testületének november 29-i ülésére

Szervezeti egység: Titkárság. 1. számú ELŐTERJESZTÉS Bácsalmás Város Önkormányzata Képviselő-testületének november 29-i ülésére .../2016. KT-ülés Bácsalmás Város Polgármesterétől Tárgyalás módja: Nyílt ülés Döntéshozatal módja: Egyszerű többség Témafelelős: Zobokiné Bite Gyöngyi Szervezeti egység: Titkárság Melléklet: 2 db 1. számú

Részletesebben

Jegyzőkönyv a képviselő-testület 2009. október 29-én megtartott nyílt üléséről

Jegyzőkönyv a képviselő-testület 2009. október 29-én megtartott nyílt üléséről Jegyzőkönyv a képviselő-testület 2009. október 29-én megtartott nyílt üléséről 2. Napirend: Falugazdász tájékoztatója az agrár gazdaság helyzetéről és a támogatási lehetőségekről Írásos előterjesztés a

Részletesebben

MONOR VÁROS ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK

MONOR VÁROS ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK MONOR VÁROS ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK 2016. I. FÉLÉVI MUNKATERVE A Képviselő-testület - Monor Város Önkormányzata Szervezeti és Működési Szabályzatáról 27/2014. (X. 27.) önkormányzati rendelete

Részletesebben

MONOR VÁROS ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK I. FÉLÉVI MUNKATERVE

MONOR VÁROS ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK I. FÉLÉVI MUNKATERVE MONOR VÁROS ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK 2016. I. FÉLÉVI MUNKATERVE A Képviselő-testület - Monor Város Önkormányzata Szervezeti és Működési Szabályzatáról 27/2014. (X. 27.) önkormányzati rendelete

Részletesebben

K I V O N A T. Ercsi Város Önkormányzat Képviselő-testületének 2015. december 15-én megtartott nyílt ülésének jegyzőkönyvéből

K I V O N A T. Ercsi Város Önkormányzat Képviselő-testületének 2015. december 15-én megtartott nyílt ülésének jegyzőkönyvéből 0 K I V O N A T Ercsi Város Önkormányzat Képviselő-testületének 2015. december 15-én megtartott nyílt ülésének jegyzőkönyvéből Ercsi Város Önkormányzat Képviselő-testülete az Ercsi Város Önkormányzat Képviselőtestülete

Részletesebben

Halásztelek Város Önkormányzata Képviselő-testület szeptember 28-án megtartott ülésének jegyzőkönyvéből

Halásztelek Város Önkormányzata Képviselő-testület szeptember 28-án megtartott ülésének jegyzőkönyvéből H a t á r o z a t k i v o n a t Halásztelek Város Önkormányzata Képviselő-testület 2016. szeptember 28-án megtartott ülésének jegyzőkönyvéből Napirend 1. pontja: Beszámoló a 2016. évi költségvetés I. félévi

Részletesebben

E L Ő T E R J E S Z T É S Herceghalom Község Önkormányzat Képviselő-testületének augusztus 12. napján tartandó rendkívüli ülésére

E L Ő T E R J E S Z T É S Herceghalom Község Önkormányzat Képviselő-testületének augusztus 12. napján tartandó rendkívüli ülésére E L Ő T E R J E S Z T É S Herceghalom Község Önkormányzat Képviselő-testületének 2013. augusztus 12. napján tartandó rendkívüli ülésére Tárgy: Az általános iskolai és óvoda részére történő közétkeztetési

Részletesebben

Szervezés,PÜ. főépítész. intézményvezető. Szervezés. Szervezés. Szervezés BEV BEV. Kabinet

Szervezés,PÜ. főépítész. intézményvezető. Szervezés. Szervezés. Szervezés BEV BEV. Kabinet BESZÁMOLÓ BIATORBÁGY VÁROS KÉPVISELŐ-TETSÜLETÉNEK júniusi ülésétől HOZOTT HATÁROZATAINAK VÉGREHAJTÁSÁRÓL 144 (VI.) 145 (VI.) 146 (VI.) 147 (VI.) 148 (VI.) 149 (VI.) 150 (VI.) 151 (VI.) 152 (VI.30.) 153

Részletesebben

A képviselő-testület nyilvános ülésen hozott határozatainak nyilvántartása (2010-2012.)

A képviselő-testület nyilvános ülésen hozott határozatainak nyilvántartása (2010-2012.) A képviselő-testület nyilvános ülésen hozott határozatainak nyilvántartása (2010-2012.) Szám Tárgy 2010 1/2010. (I. 29.) Jegyzőkönyv hitelesítő 2/2010. (I. 29.) Gyepmesteri Társuláshoz való csatlakozás-

Részletesebben

Mályi Község Önkormányzat Képviselő-testület Pénzügyi Bizottságának évi munkaterve

Mályi Község Önkormányzat Képviselő-testület Pénzügyi Bizottságának évi munkaterve Mályi Község Önkormányzata cím:3434 Mályi, Széchenyi u. 4., email: titkarsag@malyi.hu tel:46/529-050; 30/719-55-07; fax: 46/529-059; honlap: www.malyi.hu Mályi Község Önkormányzat Képviselő-testület Pénzügyi

Részletesebben

157/2002. (XII.12.) Képviselőtestületi határozat. Hajdúszoboszló Város Képviselőtestülete 2003. évi munkatervét az alábbiak szerint fogadja el:

157/2002. (XII.12.) Képviselőtestületi határozat. Hajdúszoboszló Város Képviselőtestülete 2003. évi munkatervét az alábbiak szerint fogadja el: 157/2002. (XII.12.) Képviselőtestületi határozat. Hajdúszoboszló Város Képviselőtestülete 2003. évi munkatervét az alábbiak szerint fogadja el: Január: 1. Az önkormányzat gazdasági ciklusprogramjának meghatározása

Részletesebben

E L Ő T E R J E S Z T É S a Képviselő-testület szeptember 27-i ülésére a lejárt határidejű határozatokról

E L Ő T E R J E S Z T É S a Képviselő-testület szeptember 27-i ülésére a lejárt határidejű határozatokról Városi Önkormányzat Polgármesterétől, Jegyzőjétől H-2740 Abony Kossuth tér 1. Telefon/fax: (53) 360-010 Előterjesztés készítésében részt vett: Jegyzői Titkárság Településfejlesztési Osztály Gazdasági Osztály

Részletesebben

JELENTÉS. A lejárt határidejű határozatok végrehajtásáról

JELENTÉS. A lejárt határidejű határozatok végrehajtásáról Előterjesztés száma: 95/2015. A határozati javaslat elfogadásához egyszerű többség szükséges! Decs nagyközség képviselő-testületének 2015. május 28-án 18 órakor megtartandó ülésére Tájékoztató a lejárt

Részletesebben

H I R D E T M É N Y. Magyarország helyi önkormányzatairól szóló évi CLXXXIX. tv a alapján az alábbi tájékoztatást adom:

H I R D E T M É N Y. Magyarország helyi önkormányzatairól szóló évi CLXXXIX. tv a alapján az alábbi tájékoztatást adom: H I R D E T M É N Y Magyarország helyi önkormányzatairól szóló 2011. évi CLXXXIX. tv. 51. -a alapján az alábbi tájékoztatást adom: Vác Város Önkormányzat Képviselő-testülete 2014. szeptember 18-i ülésén

Részletesebben

Előterjesztés Báta Község Önkormányzat Képviselő- Testületének i ülésére (2. napirendi pont) Tisztelt Képviselő-testület!

Előterjesztés Báta Község Önkormányzat Képviselő- Testületének i ülésére (2. napirendi pont) Tisztelt Képviselő-testület! Előterjesztés Báta Község Önkormányzat Képviselő- Testületének 2016.01.27.-i ülésére (2. napirendi pont) Tárgy: A 2016. évi munkaterv elfogadása Tisztelt Képviselő-testület! Magyarország helyi önkormányzatairól

Részletesebben

Füzesgyarmat Város Önkormányzat Polgármesterétől 5525 Füzesgyarmat, Szabadság tér 1. szám (66) Fax:

Füzesgyarmat Város Önkormányzat Polgármesterétől 5525 Füzesgyarmat, Szabadság tér 1. szám (66) Fax: ELŐTERJESZTÉS a Képviselő-testület 2017. szeptember 21-én tartandó ülésére. Jelentés a lejárt határidejű határozatokról Előterjesztést készítette: Véleményezi: Elfogadás módja: Fehér László, aljegyző A

Részletesebben

MAKÓ VÁROS POLGÁRMESTERÉTŐL FROM THE MAYOR OF MAKÓ

MAKÓ VÁROS POLGÁRMESTERÉTŐL FROM THE MAYOR OF MAKÓ MAKÓ VÁROS POLGÁRMESTERÉTŐL FROM THE MAYOR OF MAKÓ Ikt.sz.: 1/1030-1/2014/I. Üi.: Tóth Andrea Makó Város Önkormányzat Képviselő-testülete MAKÓ TÁJÉKOZTATÓ Tárgy: Tájékoztató a testületi határozatok végrehajtásáról

Részletesebben