A segretotrader egy 24 órán át működő online kereskedési szoba, amely a segretocharting + segretostrategies + segretodashboard elnevezésű elemekből

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "A segretotrader egy 24 órán át működő online kereskedési szoba, amely a segretocharting + segretostrategies + segretodashboard elnevezésű elemekből"

Átírás

1

2 A segretotrader egy 24 órán át működő online kereskedési szoba, amely a segretocharting + segretostrategies + segretodashboard elnevezésű elemekből áll. Egy jól áttekinthető, kereskedési GPS (Globális Helymeghatározó Rendszer) vagy radar, a származtatott ügyletpiacokon történő kereskedéshez, mint az FX, a határidős termékek, a CFD-k, az ETF-k és részvények. Olyan pontos matematikai módszer, amely szükségtelenné teszi a találgatást a kereskedési ügyletekbe való be- és kilépéskor. Más szoftverre többé nem is lesz szüksége! Részletes tájékoztató füzeteink könnyen áttekinthető információkat tartalmaznak az induláshoz, míg hetente tartott élő tréningjeink és kérdés-válasz jellegű alkalmaink egyenesen a segretotraderoom vezetői székébe segítik Önt.

3 A segretostrategies + a segretodashboard kvantitatív elemzés által működnek, amely bonyolult statisztikai és algoritmusos képletek villámgyors, élesben történő elemzését jelenti, s amely a kereskedési ügyletekbe való be- és kilépéseket 1-től 8-ig terjedő számozással látja el, színes oszcillátor oszlopgrafikonok, sorszámok és csillagozás formájában. Ez az információ nemcsak a segretodashboard -on jelenik meg, hanem annak a segretocharting nevet viselő, saját grafikonkészítő csomagján is.

4 A segretocharting egy olyan grafikonkijelző csomag, amely a segretodashboard segítségével színes, vizuális tájékoztatást nyújt arról, hogy mi történik a segretostrategies -ben szereplő, komplex statisztikai és matematikai képletek kiszámítása során. Mindez színes oszcillátor oszlopok formájában jelenik meg, amelyeket a grafikonokon számok jelölnek. Valójában számos különböző színt használunk, amelyek mindegyikének más a jelentése. Emellett Ön valós idejű, vizuális tájékoztatást is kap arról, hogy mi történik a lassú meg a gyors mozgó átlagok vonalain, illetve a keresztező vonalakon.

5 A valós idejű oszcillátor grafikonoszlopok megadják az optimális vételi és eladási belépési céljait. A jó belépési célértékeket a 2, vagy 3, míg a jó kilépési célértékeket a 6 vagy 7 számok jelzik. Minden egyes, eltérő színű oszcillátor oszlopnak, és a hozzá tartozó színes számnak megvan a maga kereskedési jelentése, s ez közvetlenül kapcsolódik a matematikai számításokhoz, és mindahhoz, ami a piacon valós időben történik.

6 A segretostrategies kereskedési stratégiák, vagy jelzések összessége, amelyet az olyan származtatott ügyletek valós időben történő kereskedésére fejlesztettünk ki, mint a deviza (FX), a határidős termékek, a különbözeten alapuló ügyletek (CFD-k), a tőzsdén kereskedhető alapok (ETF-k) és a részvények. Ehhez komplex statisztikai és matematikai képleteket használunk. Több mint 1200, egyéni fejlesztésű kereskedési stratégia közül választhat, amelyek automatikusan frissülnek szervereinken, hogy minél jobban megfeleljenek a változó piaci feltételeknek. Az általunk használt kereskedési stratégiákat kereskedési paramétereken alapuló, speciális kódokkal láttuk el az optimális vételi és eladási jelzések matematikai úton történő keresése, megtalálása és kiváltása érdekében. Egyidejűleg védjük a nyitott pozíciókat is, segítve a pozitív, negatív vagy nullás kereskedéseket. Ön több mint 30 FX valutapárral kereskedhet, köztük az új, kínai Renminbivel is. Emellett Ön minden határidős, és ETF piacon is kereskedhet, mint az indexek, globális országok, valuták, energia, nemesfémek és mezőgazdaság. Ezenfelül választhat az NYSE és NASDAQ árfolyamok közül is.

7 A segretodashboard a segretostrategies kijelzőpanele. Ez az a hely, ahol a GPS, illetve Radar a munkáját végzi. A kereskedés során Ön megosztja a képernyőjét, hogy egyidejűleg lássa az Ön által kiválasztott grafikonokat, valamint a kijelzőpanelt. A kijelzőpanel kereskedési útmutatásokat és értékes információkat nyújt egy könnyen olvasható formában, ahogyan az a segretocharting képernyőjén megjelenik. Ön tehát lényegében éppoly jól követheti a pénz áramlását egyik instrumentumtól a másikig, mint egyik piacról a másikra. Ez igazán értékes információ!!

8 A segretodashboard az információk széles választékával szolgál, amelyeket Önnek gondosan csoportosítva jelenít meg. Javasoljuk, hogy a Portfólió és az Árfolyamok fülek segítségével hozza létre saját kereskedési portfólióját, ahelyett, hogy az összes kereskedési stratégiát egyidejűleg futtatná, mivel ez utóbbi esetben rendkívül nagy mennyiségű adat áramlik, amely lelassíthatja, sőt le is fagyaszthatja számítógépét. A segretodashboard minden oszlopa igény szerint testreszabható, és az oszlopokra vagy információkra tetszés szerint lehet klikkelni, valamint mozgathatók vagy akár elrejthetők. Ráadásul megőrzi az Ön beállításait, amikor legközelebb belép. A segretodashboard által kínált eszközök segítségével Ön létrehozhatja a saját kereskedési szobáját. Tájékoztató füzeteink tartalmazzák a segretodashboard olvasásához és értelmezéséhez szükséges összes utasítást. Emellett Ön részt vehet a heti rendszerességgel tartott oktató programjainkban, valamint az éles Kérdések és válaszok alkalmakon, miáltal biztosítani igyekszünk, hogy Ön a lehető legtöbbet kapja termékünktől.

9 A ciklusok 1. ciklus jelzi, hogy venni vagy eladni érdemes-e 2. ciklus jelzi a piaci trendet 3. ciklus Jelzi, hogy vételi vagy eladási stratégiáról van-e szó Fontos megjegyzés: Ezek a ciklusok egymástól függetlenül működnek, ebből adódóan egy vétel vagy eladás csak akkor jelenik meg a kereskedési felületen, amikor mindhárom ciklus összhangban áll egymással. A fázisok Az 1. a 2. és a 3. fázis ezek mindegyike a piac erősségét vagy gyengeségét képviseli, következésképp jelzik a radaron található számok sorozati erősségét és gyengeségét. Trendelő piac esetén például, az adott piaci szektor minden egyes fázisa zöld színben mutatkozik. Ez jó jel a vételre, de függ a sorozat oszcillátor oszlopának, valamint a hozzá tartozó számoknak a színétől. Sorozat (Sequence) A sorozatszámok azok a sorszámok, amelyek közvetlenül a piaci trendet követő, színes oszcillátor grafikonoszlopok felett, vagy alatt találhatók. A Sorozat + jel idejekorán jelzi, amennyiben esetleges piaci fordulat állhat be. Ezért érdemes nagyon figyelni rá!!

10 Mozgó átlagok jelzi az árat, az időt és a napot. Keresztezés mutatja a két mozgó átlag vonalainak a kereszteződési vonalát, amely a gyors mozgó átlag. Ez a keresztezés mintegy igazolja, hogy a piac az ár felett vagy alatt mozog. A vörös vonal lefelé, a zöld vonal felfelé haladó mozgást igazol. Kijelző-panel kezdőknek Így nézne ki a kezdők kijelzőpanele. A szimbólum, a gyors mozgó átlag, az intervallum, a sorozat, a plusz jelzés + és a ciklusok éppúgy, mint a tükör belépési felhívások vételre vagy eladásra a kereskedési felület használatakor. Kijelző-panel haladóknak Így néz ki a haladóknak szóló irányítópult. Ugyanolyan, mint a kezdőké, azonban tartalmazza a fázisokat, a keresztezéseket és a mozgó átlagokat. Ennél sokkal több minden megtekinthető és elemezhető, de a kijelzőpanel minden esetben megmutatja Önnek a tennivalókat!.

11 Minden héten a segretotraderoom -ban tapasztalt, profi kereskedőkből álló csapatunk az alábbiakat nyújtja Önnek: Élő, gyors oktatási alkalmak, amelyekkel lerövidíthető a segretotrader használatának elsajátításához szükséges idő. Élő Kérdések és Válaszok alkalmak, biztosítva, hogy Ön a lehető legtöbbet kapja a segretotrader -től. Tanuljon veterán, profi kereskedőktől, hogy ők hogyan kereskednek a segretotrader -rel. Figyelje a market makerek - segretotrader segítségével - használt stratégiáit, hogy előnye származzon belőle. Minden segretotrader felhasználónak korlátlan hozzáférhetőség a felvett oktatási anyagokhoz.

12 Ausztrál cég vagyunk, amely a származtatott ügyleteket folytató piacok számára fejleszt ki kereskedési technológiákat. Trading Dynamics IP Pty Ltd ATF FAB TRUST ABN T/A segretotrader egy meghatalmazott vállalati képviselete (engedélyszáma: ) az Alpha Equities and Futures Ltd-nek ABN , amely az Ausztrál Pénzügyi Szolgáltatók engedélyével rendelkezik (eng.szám: ). A segretotrader bejegyzett cégnév és termék, amelyet a Trading Dynamics IP Pty Ltd ATF FAB TRUST fejlesztett ki, és annak tulajdonát képezi. KOCKÁZATI FELHÍVÁS: A származtatott ügyletekkel való kereskedés jelentős kockázattal jár, és nem feltétlenül megfelelő minden befektető részére. Copyright 2013 Trading Dynamics IP Pty Ltd ATF FAB TRUST. Minden jog fenntartva.

Mik is pontosan az ETC-k? Physical ETC Classic ETC Forward ETC Short ETC Leveraged ETC

Mik is pontosan az ETC-k? Physical ETC Classic ETC Forward ETC Short ETC Leveraged ETC 1 Exchange Traded Funds (ETF): tőzsdén kereskedett befektetési alap, amely leginkább a részvényekhez hasonlatos. A legnépszerűbbek az indexkövető és szektor ETF-ek, melyek az irányadó tőzsdeindexek árfolyamát

Részletesebben

MIRROR TRADING KEZELÉSI

MIRROR TRADING KEZELÉSI MIRROR TRADING KEZELÉSI ÚTMUTATÓ MANUÁLIS KERESKEDÉS 1 A következő linken érhető el az online felület: http://platform.tradency.com/b138/fxgurumirrortrading/ A kereskedési platform a http://www.tradency.com/

Részletesebben

A Buda-cash Trader V2 Pro online kereskedési rendszer munkafelületének bemutatása

A Buda-cash Trader V2 Pro online kereskedési rendszer munkafelületének bemutatása A Buda-cash Trader V2 Pro online kereskedési rendszer munkafelületének bemutatása A BC Trader egy multifunkcionális, többszörösen díjazott online kereskedési rendszer, ami lehetővé teszi a befektetők számára,

Részletesebben

BC Tipp heti statisztika (42. hét)

BC Tipp heti statisztika (42. hét) BC Tipp heti statisztika (42. hét) USDHUF eladás 216,65 áttörésekor Profitcél: 210,15 Javasolt stop loss: 218,25 2013.10.11. 11:56 100 000 263,7 pont 263 700 Ft 649 950 Ft 2 500 000 Ft 1 / 10 DAX index

Részletesebben

BC Tipp heti statisztika (9. hét)

BC Tipp heti statisztika (9. hét) BC Tipp heti statisztika (9. hét) DAX index vétel 7697,95 áttörésekor Profitcél: 7997,95 Javasolt stop loss: 7603,90 2013.02.22. 12:52 5 db CFD Index 158,94 pont 235 650 Ft 684 730 Ft 2 500 000 Ft 1 /

Részletesebben

Treasury Kondíciós Lista - 2. számú melléklet rr

Treasury Kondíciós Lista - 2. számú melléklet rr 2. számú melléklet Érvényes 2018. február 09-től Előzetes minta költségkalkulációk Jelen előzetes minta költségkimutatások célja a befektetők tájékoztatása a befektetésre kiválasztott pénzügyi eszközökkel

Részletesebben

A technikai elemzések értelmezése

A technikai elemzések értelmezése A technikai elemzések értelmezése A technikai elemzések értelmezése 1. Technikai Elemzés (Technical Analysis) 6. Gyakorlat Technikai elemzés értelmezése Mi az a technikai elemzés (TA)? A piaci mozgásokat

Részletesebben

A Portfolio Global Trader kereskedési rendszer használati útmutatója

A Portfolio Global Trader kereskedési rendszer használati útmutatója A Portfolio Global Trader kereskedési rendszer használati útmutatója Tartalom A kereskedési felület... 2 1. Testre szabható nézetek... 2 2. Dokumentumok és Panelek... 2 Árfolyamtábla... 4 1. Gyors és közvetlen

Részletesebben

MetaTrader 4 Kézikönyv

MetaTrader 4 Kézikönyv MetaTrader 4 Kézikönyv A MetaTrader egy rugalmas kereskedő felület forex és CFD kereskedéshez. A MetaTrader a legfontosabb termékünk, mivel használata egyszerű, de a kereskedési tapasztalat fokozása érdekében

Részletesebben

BC Tipp heti statisztika (3. hét)

BC Tipp heti statisztika (3. hét) BC Tipp heti statisztika (3. hét) EURGBP vétel 0,8275 áttörésekor Profitcél: 0,8480 Javasolt stop loss: 0,8191 2013.01.11. 15:15 50 000 129 pont 224 745 Ft 439 500 Ft 2 500 000 Ft 1 / 8 EURUSD vétel 1,3358

Részletesebben

BC Tipp heti statisztika (8. hét)

BC Tipp heti statisztika (8. hét) BC Tipp heti statisztika (8. hét) S&P 500 index vétel 1526,60 áttörésekor Profitcél: 1559,60 Javasolt stop loss: 1515,70 2013.02.15. 15:34 60 db Index CFD 4,99 dollár 66 465 Ft 1 220 060 Ft 2 500 000 Ft

Részletesebben

Előzetes minta költségkalkulációk

Előzetes minta költségkalkulációk 2. számú melléklet Előzetes minta költségkalkulációk Jelen előzetes minta költségkimutatások célja a befektetők tájékoztatása a befektetésre kiválasztott pénzügyi eszközökkel kapcsolatban felmerülő lehetséges

Részletesebben

XTB TŐZSDEVERSENY 2012

XTB TŐZSDEVERSENY 2012 2. KERESKEDÉSI FELÜLETEK (PLATFORMOK) Két kereskedési felületet ajánlunk a verseny során: MetaTrader nemzetközileg ismert online tőzsde kereskedési platform, illetve xstation a web-böngésző alapú felület.

Részletesebben

A CFD kereskedés alapjai

A CFD kereskedés alapjai A CFD kereskedés alapjai Equilor Befektetési Zrt. Nemzetközi szemlélet helyi tapasztalatok A 20 éves Equilor Befektetési Zrt. a Budapesti Értéktőzsde alapító tagja valamint a Magyar Kockázati és Magántőke

Részletesebben

Swing Charting Játék az idővel (2.)

Swing Charting Játék az idővel (2.) Swing Charting Játék az idővel (2.) A megelőző cikkben olyan árfolyam ábrázolási és elemzési módszereket ismertettem, ahol az idő nem lineárisan, hanem az árfolyammozgás jelentősége alapján jelent meg.

Részletesebben

A Generali Trendfigyelő szolgáltatása

A Generali Trendfigyelő szolgáltatása A Generali Trendfigyelő szolgáltatása 34 Miért van rá szükség? Ön szerződéskötéskor a céljának, a megtakarítás várható időtartamának és az Ön által vállalt kockázati szintnek megfelelően választotta ki

Részletesebben

A technikai elemzés alapjai

A technikai elemzés alapjai A technikai elemzés alapjai Mi a technikai elemzés? Grafikonok vizsgálata múltbéli árfolyammozgásokból következtetés a várható árfolyammozgásra Kiválóan tükröződik a piacon megjelenő tömeg gondolkodása/érzelmei

Részletesebben

Széchenyi Kereskedelmi Bank Zrt. 1

Széchenyi Kereskedelmi Bank Zrt. 1 Széchenyi Kereskedelmi Bank Zrt. 1 Bemutatkozás Burány Gábor 2014-től SZÉCHENYI Kereskedelmi Bank Zrt. Befektetési Szolgáltatások, vezető üzletkötő 2008-2013 Strategon Értékpapír Zrt. üzletkötő, határidős

Részletesebben

MetaTrader 5 Kézikönyv

MetaTrader 5 Kézikönyv MetaTrader 5 Kézikönyv A MetaTrader egy rugalmas kereskedő felület forex és CFD kereskedéshez. A MetaTrader a legfontosabb termékünk, mivel használata egyszerű, de a kereskedési tapasztalata fokozása érdekében

Részletesebben

Bevezető a profit kb. 300% nem szabad ilyet csinálni piac-semleges opciós prémiumokból Call és Put opciókat shortoltunk hónapról hónapra

Bevezető a profit kb. 300% nem szabad ilyet csinálni piac-semleges opciós prémiumokból Call és Put opciókat shortoltunk hónapról hónapra 1 Bevezető A történet 212 márciusában kezdődik és 213 áprilisáig tart, a profit kb. 3%. A cím pedig egyértelművé teszi: nem szabad ilyet csinálni. És, hogy miért a tiltás, az alábbiakban kiderül. Kezdetben

Részletesebben

BAMBUNEWS. A TraderBambu Klub legközelebbi összejövetelére október 22., csütörtökön este hat órától kerül sor a Lurdy-házban (SikerMix kávézó).

BAMBUNEWS. A TraderBambu Klub legközelebbi összejövetelére október 22., csütörtökön este hat órától kerül sor a Lurdy-házban (SikerMix kávézó). BAMBUNEWS A z Ú j B a m b u C h a r t s Szervusztok! A TraderBambu Klub legközelebbi összejövetelére október 22., csütörtökön este hat órától kerül sor a Lurdy-házban (SikerMix kávézó). A nap fő témája

Részletesebben

Alap letét Az alapletét a szükséges fedezet összege, amellyel a befektetőnek rendelkeznie kell a számláján ahhoz, hogy megnyithasson egy kontraktust.

Alap letét Az alapletét a szükséges fedezet összege, amellyel a befektetőnek rendelkeznie kell a számláján ahhoz, hogy megnyithasson egy kontraktust. 1 450 különböző termék kereskedhető, 21 különböző tőzsdéről érhetők el kontraktusok. Energiahordozók (pl.: olaj, földgáz), nemesfémek (arany, ezüst) devizák, kötvények, mezőgazdasági termények (búza, narancs),

Részletesebben

FELHASZNÁLÓI ÚTMUTATÓ A MOBIL BROKER KERESKEDÉSI FELÜLET HASZNÁLATÁHOZ

FELHASZNÁLÓI ÚTMUTATÓ A MOBIL BROKER KERESKEDÉSI FELÜLET HASZNÁLATÁHOZ FELHASZNÁLÓI ÚTMUTATÓ A MOBIL BROKER KERESKEDÉSI FELÜLET HASZNÁLATÁHOZ TARTALOMJEGYZÉK 1. BELÉPÉS A MOBIL BROKER KERESKEDÉSI RENDSZERBE... 3 2. A MOBIL BROKER HASZNÁLATA... 4 3. MOBIL BROKER IPHONE ALKALMAZÁS...

Részletesebben

a) 16% b) 17% c) 18% d) 19%

a) 16% b) 17% c) 18% d) 19% 1. Mekkora az euró féléves paritásos határidős árfolyama, ha az azonnali árfolyam 240 HUF/EUR, a kockázatmentes forint kamatláb minden lejáratra évi 8%, a kockázatmentes euró márka kamatláb minden lejáratra

Részletesebben

4. lépés: pozíció zárása

4. lépés: pozíció zárása 4. lépés: pozíció zárása Miután megtanultuk miként történhet egy adott pozíció megnyitása, akár vételi (long) akár eladási (short) megbízásról is legyen szó, azt is tudnunk kell, hogyan lehet lezárni őket

Részletesebben

Android Commander Felhasználói kézikönyv

Android Commander Felhasználói kézikönyv Android Commander Felhasználói kézikönyv Android Commander felhasználói kézikönyv A kézikönyv használata Mielőtt elindítaná és használná a szoftvert kérjük olvassa el figyelmesen a felhasználói kézikönyvet!

Részletesebben

Buy Offer (Vétel az eladási áron) Vételi limit áras megbízás az éppen aktuális legjobb eladótól.

Buy Offer (Vétel az eladási áron) Vételi limit áras megbízás az éppen aktuális legjobb eladótól. 1 Ask (Legjobb eladó) Hívják offer árnak is. Az adott instrumentumra a legjobb eladási ár. Ezen az árfolyamon nyithatunk long pozíciót. Példaként véve a deviza kereskedést, ezen az áron vehető meg a fix

Részletesebben

A KÁLYHÁTÓL A HOZAMOKIG

A KÁLYHÁTÓL A HOZAMOKIG A KÁLYHÁTÓL A HOZAMOKIG TARTALOM Hogyan kezdjük el? Lépések a devizapiacig Hogyan válasszunk brókercéget? A brókercég választás legfontosabb kritériumai Milyen típusú befektető vagyok én? Önvizsgálattal

Részletesebben

Intelligent investment for Individual investors. TREND Optimum. Abszolút Hozamú Portfólió

Intelligent investment for Individual investors. TREND Optimum. Abszolút Hozamú Portfólió 2015 Intelligent investment for Individual investors TREND Optimum Abszolút Hozamú Portfólió GFX T TREND Optimum Abszolút Hozamú Portfólió Intelligens vagyonkezelés A TREND Optimum Abszolút Hozamú Portfólió

Részletesebben

FELHASZNÁLÓI ÚTMUTATÓ A MOBIL BROKER KERESKEDÉSI FELÜLET HASZNÁLATÁHOZ

FELHASZNÁLÓI ÚTMUTATÓ A MOBIL BROKER KERESKEDÉSI FELÜLET HASZNÁLATÁHOZ FELHASZNÁLÓI ÚTMUTATÓ A MOBIL BROKER KERESKEDÉSI FELÜLET HASZNÁLATÁHOZ TARTALOMJEGYZÉK 1. BELÉPÉS A MOBIL BROKER KERESKEDÉSI RENDSZERBE... 3 2. A MOBIL BROKER HASZNÁLATA... 3 3. MOBIL BROKER IPHONE ALKALMAZÁS...

Részletesebben

A NÖVEKEDÉSI ESZKÖZALAPOK TELJESÍTMÉNYE A PANNÓNIA NAVIGÁTOR SZOLGÁLTATÁS ÁLTAL HASZNÁLT PARAMÉTEREK TÜKRÉBEN 20.07.4.-20.09.3. SIGNUM PRO BEFEKTETÉSI EGYSÉGHEZ KÖTÖTT ÉLETBIZTOSÍTÁS ÉS EURÓ ALAPÚ SIGNUM

Részletesebben

A NÖVEKEDÉSI ESZKÖZALAPOK TELJESÍTMÉNYE A PANNÓNIA NAVIGÁTOR SZOLGÁLTATÁS ÁLTAL HASZNÁLT PARAMÉTEREK TÜKRÉBEN 20.09.4.-20..7. SIGNUM PRO BEFEKTETÉSI EGYSÉGHEZ KÖTÖTT ÉLETBIZTOSÍTÁS ÉS EURÓ ALAPÚ SIGNUM

Részletesebben

A NÖVEKEDÉSI ESZKÖZALAPOK TELJESÍTMÉNYE A PANNÓNIA NAVIGÁTOR SZOLGÁLTATÁS ÁLTAL HASZNÁLT PARAMÉTEREK TÜKRÉBEN 2011.08.31.-2011.11.03. SIGNUM BEFEKTETÉSI EGYSÉGHEZ KÖTÖTT ÉLETBIZTOSÍTÁS ÉS EURÓ ALAPÚ SIGNUM

Részletesebben

Android Commander Felhasználói kézikönyv

Android Commander Felhasználói kézikönyv Android Commander Felhasználói kézikönyv A kézikönyv használata Mielőtt elindítaná és használná a szoftvert kérjük olvassa el figyelmesen a felhasználói kézikönyvet! A dokumentum nem sokszorosítható illetve

Részletesebben

BetBulls Opciós Portfolió Manager

BetBulls Opciós Portfolió Manager BetBulls Opciós Portfolió Manager Ennek a modulnak a célja, hogy ügyfeleinknek lehetőséget biztosítson virtuális számlanyitásra és részvény, valamint opciós pozíciók vásárlására, eladására a naponta frissülő,

Részletesebben

BetBulls Chartrajzoló

BetBulls Chartrajzoló BetBulls Chartrajzoló Ez a modul alkalmas a részvényadatok gyertyamintás megjelenítésére, az indikátorok ábrázolására, valamint statisztika készítésére. Két fő modulból áll: Chart rajzoló modul Statisztika

Részletesebben

2011.03.30. A pénzügyi közvetítő rendszer. A pénzügyi közvetítő rendszer meghatározása és feladata. A megtakarítások és a beruházások

2011.03.30. A pénzügyi közvetítő rendszer. A pénzügyi közvetítő rendszer meghatározása és feladata. A megtakarítások és a beruházások A pénzügyi közvetítő rendszer 7. előadás 1 A pénzügyi közvetítő rendszer meghatározása és feladata A közvetítő rendszer piacok, egyének, intézmények és szabályok rendszere Biztosítja a gazdaság működéséhez

Részletesebben

AEGON VALUE SZÁRMAZTATOTT DEVIZA BEFEKTETÉSI ALAP I. FÉLÉVES JELENTÉS AEGON MAGYARORSZÁG BEFEKTETÉSI ALAPKEZELŐ ZRT.

AEGON VALUE SZÁRMAZTATOTT DEVIZA BEFEKTETÉSI ALAP I. FÉLÉVES JELENTÉS AEGON MAGYARORSZÁG BEFEKTETÉSI ALAPKEZELŐ ZRT. AEGON VALUE SZÁRMAZTATOTT DEVIZA BEFEKTETÉSI ALAP 2008. I. FÉLÉVES JELENTÉS AEGON MAGYARORSZÁG BEFEKTETÉSI ALAPKEZELŐ ZRT. A jelen tájékoztatót az AEGON Magyarország Befektetési Alapkezelő Zrt., mint az

Részletesebben

HUNGÁRIA ONLINE TRADER fx 4

HUNGÁRIA ONLINE TRADER fx 4 HUNGÁRIA ONLINE TRADER fx 4 Felhasználói kézikönyv Tartalom: A HOTfx4 indítása A HOTfx4 felhasználói felülete Hogyan helyezzünk el megbízást Hogyan módosítsunk megbízást Hogyan helyezzünk el függő megbízást

Részletesebben

Alkalmassági és Megfelelési teszt KÖZÜLETEKNEK

Alkalmassági és Megfelelési teszt KÖZÜLETEKNEK KÖZÜLETEKNEK Az Üzletszabályzat 19. sz. melléklete Az alábbi teszt kitöltését a befektetési vállalkozásokról és árutőzsdei szolgáltatókról, valamint az általuk végezhető tevékenységek szabályairól szóló

Részletesebben

Országos kompetenciamérés eredményei Kiskulcsosi Általános Iskola 035857 Telephelyi jelentés 6. 8. évfolyam szövegértés

Országos kompetenciamérés eredményei Kiskulcsosi Általános Iskola 035857 Telephelyi jelentés 6. 8. évfolyam szövegértés Országos kompetenciamérés eredményei Kiskulcsosi Általános Iskola 035857 Telephelyi jelentés 6. 8. évfolyam szövegértés Karcag, 2011. április 4. Horváthné Pandur Tünde munkaközösség vezető Kiskulcsosi

Részletesebben

eqtrader A nemzetközi tőzsdei kereskedés proffesszionális eszköze

eqtrader A nemzetközi tőzsdei kereskedés proffesszionális eszköze eqtrader A nemzetközi tőzsdei kereskedés proffesszionális eszköze Előadó: Závodni Zsolt PTP alkalmazásgazda zsolt.zavodni@quaestor.hu eqtrader Az eqtrader segítségével a világ minden fontos piacához és

Részletesebben

Devizapiac a gyakorlatban. Budapesti Értéktőzsde 2014. November 25.

Devizapiac a gyakorlatban. Budapesti Értéktőzsde 2014. November 25. Devizapiac a gyakorlatban Budapesti Értéktőzsde 2014. November 25. Equilor Az Equilor Befektetési Zrt. A Budapesti Értéktőzsde alapító tagja A befektetővédelmi Alap és a Magyar Kockázati és Magántőke Egyesület

Részletesebben

optimal investment for balanced performance balance abszolút hozam portfólió

optimal investment for balanced performance balance abszolút hozam portfólió 2015 optimal investment for balanced performance balance abszolút hozam portfólió GFX Balance Abszolút Hozamú Portfólió Intelligens vagyonkezelés A Balance Abszolút Hozamú Portfólió célja, hogy aktív befektetési

Részletesebben

2010.06.05. Pénz és tőkepiac. Intézményrendszer és a szolgáltatások. Befektetési szolgáltatási tevékenységek

2010.06.05. Pénz és tőkepiac. Intézményrendszer és a szolgáltatások. Befektetési szolgáltatási tevékenységek Pénz és tőkepiac Intézményrendszer és a szolgáltatások Befektetési vállalkozások - Értékpapír bizományos - Értékpapír kereskedő - Értékpapír befektetési társaság Befektetési szolgáltatók Működési engedélyezésük

Részletesebben

Tartalom Belépés a számlára Beállítások ablak 22 Beállítási lehetőségek első belépéskor Pozíciók ablak 23 Bemutató túra indítása Élő megbízások

Tartalom Belépés a számlára Beállítások ablak 22 Beállítási lehetőségek első belépéskor Pozíciók ablak 23 Bemutató túra indítása Élő megbízások y 1 Tartalom Belépés a számlára 3 Beállítási lehetőségek első belépéskor 4 Bemutató túra indítása 5 Főképernyők 6 Termék keresése 7 Áttekintés ablak 8 Árfolyam figyelő listák (Watchlist) 9 Árfolyam figyelő

Részletesebben

AEGON VISION SZÁRMAZTATOTT BEFEKTETÉSI ALAP 2007. I. FÉLÉVES JELENTÉS AEGON MAGYARORSZÁG BEFEKTETÉSI ALAPKEZELŐ ZRT.

AEGON VISION SZÁRMAZTATOTT BEFEKTETÉSI ALAP 2007. I. FÉLÉVES JELENTÉS AEGON MAGYARORSZÁG BEFEKTETÉSI ALAPKEZELŐ ZRT. AEGON VISION SZÁRMAZTATOTT BEFEKTETÉSI ALAP AEGON MAGYARORSZÁG BEFEKTETÉSI ALAPKEZELŐ ZRT. A jelen tájékoztatót az AEGON Magyarország Befektetési Alapkezelő Zrt., mint az AEGON Vision Származtatott Befektetési

Részletesebben

Részvénykereskedés a KBC Equitas rendszereiben

Részvénykereskedés a KBC Equitas rendszereiben Részvénykereskedés a KBC Equitas rendszereiben 2015. szeptember 22. 17:30 Sándor Dávid Vezető elemző A webinárium hamarosan kezdődik. Kérjük, ellenőrizze, hogy számítógépe hangszórója be van-e kapcsolva.

Részletesebben

Megfelelési teszt. Név: Cím: Ügyfélszám: Számlatulajdonos: Meghatalmazott/képviselő:

Megfelelési teszt. Név: Cím: Ügyfélszám: Számlatulajdonos: Meghatalmazott/képviselő: Megfelelési teszt Felhívjuk Tisztelt Ügyfelünk figyelmét, hogy a Random Capital Zrt. a befektetési szolgáltatási tevékenysége és kiegészítő tevékenysége és kiegészítő szolgáltatása keretében történő szerződéskötést,

Részletesebben

MELLÉKLETEK. a következőhöz: A BIZOTTSÁG (EU).../... FELHATALMAZÁSON ALAPULÓ RENDELETE

MELLÉKLETEK. a következőhöz: A BIZOTTSÁG (EU).../... FELHATALMAZÁSON ALAPULÓ RENDELETE EURÓPAI BIZOTTSÁG Brüsszel, 2016.10.4. C(2016) 6329 final ANNEXES 1 to 4 MELLÉKLETEK a következőhöz: A BIZOTTSÁG (EU).../... FELHATALMAZÁSON ALAPULÓ RENDELETE a tőzsdén kívüli származtatott ügyletekről,

Részletesebben

Kiemelt Befektetői Információk. Trend Lekötött Betét

Kiemelt Befektetői Információk. Trend Lekötött Betét Kiemelt Befektetői Információk Ez a dokumentum ellátja Önt a Trend Kombinált befektetési termékre vonatkozó kiemelt befektetői információkkal, melyek segítségével Ön jobban megértheti az ebbe a termékbe

Részletesebben

Tőzsdei alapismeretek

Tőzsdei alapismeretek Tőzsdei alapismeretek Nagy Bertalan, vezető befektetési tanácsadó 2011. március 1. Nemzetközi szemlélet helyi tapasztalatok A 20 éves Equilor Befektetési Zrt. a Budapesti Értéktőzsde alapító tagja valamint

Részletesebben

Diákhitel igénylés folyamata

Diákhitel igénylés folyamata 1 Diákhitel igénylés folyamata Beállítások A DHK-tól kapott éles vagy teszt tanúsítványokat telepíteni kell a megfelelő szerveren, szervereken (ld. Neptun üzemeltetési dokumentáció). A tesztelési folyamat

Részletesebben

Hunter008 Trendvonal Stratégia Kelvin Lee Stratégiája alapján.

Hunter008 Trendvonal Stratégia Kelvin Lee Stratégiája alapján. Trendvonal Stratégia Kelvin Lee Stratégiája alapján. 1 Rajzold be a Big Bosst Nagyfőnököt Illetve horizontálisan a támasz és ellenállási szinteket! Ez havi chartot jelent. Mindenképpen nevezd át a trendvonalat

Részletesebben

SOLARCAPITAL MARKETS ZRT. WWW.SOLARCAPITAL.HU SOLAR@SOLARCAPITAL.HU. Összefoglaló

SOLARCAPITAL MARKETS ZRT. WWW.SOLARCAPITAL.HU SOLAR@SOLARCAPITAL.HU. Összefoglaló WWW.CAPITAL.HU @CAPITAL.HU Napi Elemzés 2010. október 11. INDEXEK Záróérték Napi változás (%) Dow Jones IA 11006.48 +0.53% S&P 500 1165.15 +0.61% Nasdaq 100 2027.03 +0.77% DAX 6291.67 +0.25% BUX 23416.53-0.51%

Részletesebben

2012.06.01.-2012.08.02.

2012.06.01.-2012.08.02. A NÖVEKEDÉSI ESZKÖZALAPOK TELJESÍTMÉNYE A PANNÓNIA NAVIGÁTOR SZOLGÁLTATÁS ÁLTAL HASZNÁLT PARAMÉTEREK TÜKRÉBEN 202.06.0.-202.08.02. EGYSÉG PRO EURÓ ALAPÚ BEFEKTETÉSI ÉLETBIZTOSÍTÁS : 202. augusztus 06.

Részletesebben

Certifikátok Szeptember :30. A webinárium hamarosan kezdődik. Kérjük, ellenőrizze, hogy számítógépe hangszórója be van-e kapcsolva.

Certifikátok Szeptember :30. A webinárium hamarosan kezdődik. Kérjük, ellenőrizze, hogy számítógépe hangszórója be van-e kapcsolva. Certifikátok 2015. Szeptember 29. 17:30 A webinárium hamarosan kezdődik. Kérjük, ellenőrizze, hogy számítógépe hangszórója be van-e kapcsolva. További technikai információk: https://www.kbcequitas.hu/menu/tamogatas/tudastar/oktatas

Részletesebben

Részvénykereskedés a KBC Equitas rendszereiben

Részvénykereskedés a KBC Equitas rendszereiben Részvénykereskedés a KBC Equitas rendszereiben 2016. február 23. 17:30 A webinárium hamarosan kezdődik. Kérjük, ellenőrizze, hogy számítógépe hangszórója be van-e kapcsolva. További technikai információk:

Részletesebben

MIRROR TRADING KEZELÉSI

MIRROR TRADING KEZELÉSI MIRROR TRADING KEZELÉSI ÚTMUTATÓ BASKET MEGBÍZÁS DEVIZAKOSÁR KÖVETÉSE 1 A következő linken érhető el az online felület: http://platform.tradency.com/b138/fxgurumirrortrading/ A kereskedési platform a http://www.tradency.com/

Részletesebben

Kiemelt Befektetői Információk. Trend Lekötött Betét

Kiemelt Befektetői Információk. Trend Lekötött Betét Kiemelt Befektetői Információk Ez a dokumentum ellátja Önt a Trend Kombinált befektetési termékre vonatkozó kiemelt befektetői információkkal, melyek segítségével Ön jobban megértheti az ebbe a termékbe

Részletesebben

Certifikátok Március 1. 17:30. A webinárium hamarosan kezdődik. Kérjük, ellenőrizze, hogy számítógépe hangszórója be van-e kapcsolva.

Certifikátok Március 1. 17:30. A webinárium hamarosan kezdődik. Kérjük, ellenőrizze, hogy számítógépe hangszórója be van-e kapcsolva. Certifikátok 2016. Március 1. 17:30 A webinárium hamarosan kezdődik. Kérjük, ellenőrizze, hogy számítógépe hangszórója be van-e kapcsolva. További technikai információk: https://www.kbcequitas.hu/menu/tamogatas/tudastar/oktatas

Részletesebben

Értesítés az ESMA-nak a különbözeten alapuló ügyletekkel és a bináris opciókkal kapcsolatos termékintervenciós határozatairól

Értesítés az ESMA-nak a különbözeten alapuló ügyletekkel és a bináris opciókkal kapcsolatos termékintervenciós határozatairól ESMA35-43-1135 ESMA Értesítés Értesítés az ESMA-nak a különbözeten alapuló ügyletekkel és a bináris opciókkal kapcsolatos termékintervenciós határozatairól 2018. május 22-én az Európai Értékpapír-piaci

Részletesebben

GLOBALFX INVESTMENT ZRT. GFX ASSET

GLOBALFX INVESTMENT ZRT. GFX ASSET GLOBALFX INVESTMENT ZRT. GFX ASSET PROFESSZIONÁLIS VAGYONKEZELÉS, A SIKER ÉRDEKÉBEN A világgazdasági növekedés beindulása és az európai adósságválság kezelése körül pozitívumok és bizonytalanságok egyaránt

Részletesebben

Az első lépések és a kereskedés alapjai. Varjú Péter - ErsteBroker Befektetési igazgató-helyettes

Az első lépések és a kereskedés alapjai. Varjú Péter - ErsteBroker Befektetési igazgató-helyettes Az első lépések és a kereskedés alapjai Varjú Péter - ErsteBroker Befektetési igazgató-helyettes 1 Az első lépésektől Előkészületek Kereskedés Kereskedési napló Terv készítése Belépési stratégia Adminisztráció

Részletesebben

A NÖVEKEDÉSI ESZKÖZALAPOK TELJESÍTMÉNYE A PANNÓNIA NAVIGÁTOR SZOLGÁLTATÁS ÁLTAL HASZNÁLT PARAMÉTEREK TÜKRÉBEN 202.06.0.-202.08.02. PANNÓNIA PRO BEFEKTETÉSI ÉLETBIZTOSÍTÁS ÉS EURÓ ALAPÚ PANNÓNIA PRO BEFEKTETÉSI

Részletesebben

A Gyors Kötjegy felépítése

A Gyors Kötjegy felépítése A Gyors Kötjegy felépítése A Gyors Ügylet segítségével jobban kontrollálható és átlátható a megbízással való kereskedés módja. FOREX CFD-K FOREX Az FX Gyors Kötjegy felépítése. FX OPCIÓK TERMÉKIKON Segítségével

Részletesebben

SOLARCAPITAL MARKETS ZRT. WWW.SOLARCAPITAL.HU SOLAR@SOLARCAPITAL.HU. Összefoglaló

SOLARCAPITAL MARKETS ZRT. WWW.SOLARCAPITAL.HU SOLAR@SOLARCAPITAL.HU. Összefoglaló WWW.CAPITAL.HU @CAPITAL.HU Napi Elemzés 2010. október 19. INDEXEK Záróérték Napi változás (%) Dow Jones IA 11143.70 +0.73% S&P 500 1184.71 +0.72% Nasdaq 100 2104.15 +0.31% DAX 6516.63 +0.37% BUX 23407.53-0.03%

Részletesebben

Befektetési és tőzsdei alapok

Befektetési és tőzsdei alapok Befektetési és tőzsdei alapok 2016. Február 2. 17:30 Sándor Dávid vezető elemző A webinárium hamarosan kezdődik. Kérjük, ellenőrizze, hogy számítógépe hangszórója be van-e kapcsolva. További technikai

Részletesebben

A foglalkozáso I. FOGLALK KOZÁS. ok időpontja: 2014. január 28. délután 14.00-17.00, -17.00 ok helyszíne: BGF Gazdálkodási.

A foglalkozáso I. FOGLALK KOZÁS. ok időpontja: 2014. január 28. délután 14.00-17.00, -17.00 ok helyszíne: BGF Gazdálkodási. VISSZATEKINTÉS A TŐZSDEMÁMOR Lépj be velünk a tőzsde világába! című programso orozat foglalkozásairól A foglalkozáso ok időpontja: 2014. január 28. (kedd), délelőtt 8.00-12.00, 2014. február 12. (szerda),(

Részletesebben

3.Lépés: Pozíciónyitás az XTB MetaTrader platformban (devizapárok, indexek és árupiaci termékek esetén)

3.Lépés: Pozíciónyitás az XTB MetaTrader platformban (devizapárok, indexek és árupiaci termékek esetén) 3.Lépés: Pozíciónyitás az XTB MetaTrader platformban (devizapárok, indexek és árupiaci termékek esetén) A befektetés célja a CFD piacon, a nyitási ár és a zárási ár közötti különbségen profitot realizálni.

Részletesebben

Virtuális hegesztés. A jövő kiképzési módja

Virtuális hegesztés. A jövő kiképzési módja Virtuális hegesztés A jövő kiképzési módja Valósághű tanulás a szimulátorral 100%-ban biztonsági kockázat nélkül Erőforrás takarékos A sikeres oktatócsomag ÁLTALÁNOS TUNDNIVALÓK A jövő hegesztési kiképzésének

Részletesebben

BC Tipp heti statisztika (4. hét)

BC Tipp heti statisztika (4. hét) BC Tipp heti statisztika (4. hét) DAX index eladás 7686 áttörésekor Profitcél: 7443 Javasolt stop loss: 7777 2013.01.18. 10:42 5 db CFD Index 31,96 pont 47 140 Ft 680 210 Ft 2 500 000 Ft 1 / 1 XAGUSD vétel

Részletesebben

Azok a nettó pozíciók, amelyekhez tőkekövetelményt kell rendelni, a Kkr. IV. fejezetében szereplő különböző megközelítéseknek.

Azok a nettó pozíciók, amelyekhez tőkekövetelményt kell rendelni, a Kkr. IV. fejezetében szereplő különböző megközelítéseknek. M1T, M1H, M1E, M1C, M1G, M1U, M1J, KM1T, KM1H, KM1E, KM1C, KM1G, KM1U, KM1JA FORGALMAZOTT, HITELVISZONYT MEGTESTESÍTŐ ÉRTÉKPAPÍROK POZÍCIÓS KOCKÁZATAI - SZTENDERD MÓDSZER (MKR SA TDI) Azonosító Megnevezés

Részletesebben

Závodni Zsolt zsolt.zavodni@quaestor.hu PTP alkalmazásgazda. WebBróker Online kereskedési rendszer

Závodni Zsolt zsolt.zavodni@quaestor.hu PTP alkalmazásgazda. WebBróker Online kereskedési rendszer Závodni Zsolt zsolt.zavodni@quaestor.hu PTP alkalmazásgazda WebBróker Online kereskedési rendszer Interneten keresztül elérhető szolgáltatások: WebBróker, WebBróker DEMO, Tőzsdeadatok, Árfolyamok, Elemzések,

Részletesebben

(tudás és tapasztalat) Kérdőív. Lépést tart Ön azzal, hogy mi történik a gazdaságban (az üzleti életben) és a pénzügyi piacokon?

(tudás és tapasztalat) Kérdőív. Lépést tart Ön azzal, hogy mi történik a gazdaságban (az üzleti életben) és a pénzügyi piacokon? Név: Cím: Ügyfélszám: Megfelelési teszt (tudás és tapasztalat) Kérdőív Lépést tart Ön azzal, hogy mi történik a gazdaságban (az üzleti életben) és a pénzügyi piacokon? 1) Egyáltalán nem érdekel. Ritkán

Részletesebben

Elektronikus napló használati útmutatója szülőknek

Elektronikus napló használati útmutatója szülőknek Elektronikus napló használati útmutatója szülőknek 1. A weboldal megnyitása Miután megnyitotta a böngészőben vagy a honlapunkon a MaYoR napló programot, a weblap megnyitásakor, a használt böngészőtől függően,

Részletesebben

ÜGYFÉLMEGÁLLAPODÁS JOGI SZEMÉLY RÉSZÉRE

ÜGYFÉLMEGÁLLAPODÁS JOGI SZEMÉLY RÉSZÉRE ÜGYFÉLMEGÁLLAPODÁS JOGI SZEMÉLY RÉSZÉRE JOGI SZEMÉLY KÉPVISELŐJE Utónév (Keresztnevek): Vezetéknév: Születési hely: Személyi igazolvány/útlevélszám: Lejárati dátum: Lejárat nélküli Lakcímkártya szám: Állampolgárság

Részletesebben

Tájékoztató az alábbi Alapok befektetői részére:

Tájékoztató az alábbi Alapok befektetői részére: Tájékoztató az alábbi Alapok befektetői részére: Amundi Funds II Euro High Yield Amundi Funds II Pioneer Flexible Opportunities Amundi Funds II U.S. Pioneer Fund (2018. október 1.) Tartalom 01 Amundi Funds

Részletesebben

Az eszközalap árfolyamokat és hozamokat folyamatosan nyomon követheti a www.nn.hu/hozamszamlalo oldalunkon.

Az eszközalap árfolyamokat és hozamokat folyamatosan nyomon követheti a www.nn.hu/hozamszamlalo oldalunkon. Kapcsolódó eszközalapok árfolyamai és visszatekintő hozamai Az alábbi táblázat tartalmazza a kapcsolódó eszközalapok - fejlécben megadott napon érvényes vételi nettó árfolyamait, valamint visszatekintő

Részletesebben

Portfolio MobilTőzsde felhasználói kézikönyv

Portfolio MobilTőzsde felhasználói kézikönyv Portfolio MobilTőzsde felhasználói kézikönyv Bevezetés... 2 Belépés a MobilTőzsdére... 2 A MobilTőzsde felhasználói felülete... 3 Piacok... 3 Kötések... 8 Számla... 8 Hírek... 9 Frissítés, beállítások,

Részletesebben

Új generációs Mobile Trader. Funkciókat bemutató dokumentum

Új generációs Mobile Trader. Funkciókat bemutató dokumentum Új generációs Mobile Trader Funkciókat bemutató dokumentum 1 Tartalomjegyzék: Világszínvonalú mobil kereskedés bemutatása. Hozzáférés a piac legfejlettebb mobil kereskedési rendszeréhez. Számlaösszesítő............................................................3

Részletesebben

Concorde WebTrader kezelési útmutató

Concorde WebTrader kezelési útmutató Concorde WebTrader kezelési útmutató Rövid ismertető a ConcordeWebTrader kereskedési rendszerhez Mi a Concorde WebTrader? Gyors és egyszerű A Concorde által biztosított Concorde WebTrader egy egyszerűen

Részletesebben

Vevőszerző rendszer kulcsrakészen

Vevőszerző rendszer kulcsrakészen Vevőszerző rendszer kulcsrakészen Szerezzen JOBB ügyfeleket! Válasszon olyan beszállítót, aki vevőket is küld a termékei mellé! Mit vár el egy Beszállító a marketing támogatás mellé? A komoly beszállítók,

Részletesebben

Kiemelt Befektetői Információk. Trend Lekötött Betét

Kiemelt Befektetői Információk. Trend Lekötött Betét Kiemelt Befektetői Információk Ez a dokumentum ellátja Önt a Trend Kombinált befektetési termékre vonatkozó kiemelt befektetői információkkal, melyek segítségével Ön jobban megértheti az ebbe a termékbe

Részletesebben

Risk és Money Management

Risk és Money Management TheBetBulls.com 1 Risk és Antimartingale rendszerek módszerek modellek technikák Stop kockázatok Kockázatcsökkentés Profitmaximalizálás Stop Loss megbízások TheBetBulls.com 2 A kezdeti feltételek meghatározása

Részletesebben

A NÖVEKEDÉSI ESZKÖZALAPOK TELJESÍTMÉNYE A PANNÓNIA NAVIGÁTOR SZOLGÁLTATÁS ÁLTAL HASZNÁLT PARAMÉTEREK TÜKRÉBEN 2012.02.16.-2012.04.20. SIGNUM BEFEKTETÉSI EGYSÉGHEZ KÖTÖTT ÉLETBIZTOSÍTÁS ÉS EURÓ ALAPÚ SIGNUM

Részletesebben

A tőzsdézés tévhitei, misztériumai

A tőzsdézés tévhitei, misztériumai 2 A tőzsdézés tévhitei, misztériumai A közgondolkodásban a tőzsde világa misztikus és elérhetetlen dolognak tűnhet. Természetesen ez nem így van, a tőzsdézés ma már mindenki számára elérhető pénzkereseti

Részletesebben

A program telepítése

A program telepítése program telepítése Töltse le a telepítőt a www.kocheskochkft.hu internetes oldalról. Programjaink menü alatt válassza a Egyszerűsített foglalkoztatással kapcsolatos nyilvántartás programot, kattintson

Részletesebben

ONLINE KERESKEDŐI PORTÁL FELHASZNÁLÓI KÉZIKÖNYV 2015 MÁRCIUS

ONLINE KERESKEDŐI PORTÁL FELHASZNÁLÓI KÉZIKÖNYV 2015 MÁRCIUS ONLINE KERESKEDŐI PORTÁL FELHASZNÁLÓI KÉZIKÖNYV 2015 MÁRCIUS Tartalom 1. Bemutatkozás... 3 1.1. Korábbi fizetések... 3 2. Kezdő lépések... 4 2.1. Regisztráció... 4 2.2. Bejelentkezés a felhasználói fiókba...

Részletesebben

A NÖVEKEDÉSI ESZKÖZALAPOK TELJESÍTMÉNYE A PANNÓNIA NAVIGÁTOR SZOLGÁLTATÁS ÁLTAL HASZNÁLT PARAMÉTEREK TÜKRÉBEN 202.06.0.-202.08.02. (EURÓ ALAPÚ) SIGNUM PRO BEFEKTETÉSI EGYSÉGHEZ KÖTÖTT ÉLETBIZTOSÍTÁS ÉS

Részletesebben

A NÖVEKEDÉSI ESZKÖZALAPOK TELJESÍTMÉNYE A PANNÓNIA NAVIGÁTOR SZOLGÁLTATÁS ÁLTAL HASZNÁLT PARAMÉTEREK TÜKRÉBEN 202.05.7.-202.07.9. (EURÓ ALAPÚ) SIGNUM PRO BEFEKTETÉSI EGYSÉGHEZ KÖTÖTT ÉLETBIZTOSÍTÁS ÉS

Részletesebben

TANULJA KI A PIACOT 10 PERC ALATT

TANULJA KI A PIACOT 10 PERC ALATT TANULJA KI A PIACOT 10 PERC ALATT MAGAS KOCKÁZATÚ BEFEKTETÉSRE VONATKOZÓ FIGYELMEZTETÉS: A deviza kereskedés (Forex) és a különbözeti ügyletekkel (CFDk) történő kereskedés fokozottan spekulatív jellegű

Részletesebben

A Forex folyamatosan változó piac, ezért gyakran nem könnyû átlátni. A változásokkal csak akkor leszünk képesek lépést tartani, ha a színvonalas

A Forex folyamatosan változó piac, ezért gyakran nem könnyû átlátni. A változásokkal csak akkor leszünk képesek lépést tartani, ha a színvonalas A devizakereskedés a valóságban meglehetôsen intenzív és stresszes vállalkozás tud lenni, amely során nagyon oda kell figyelnünk arra, hogy érzelmeinket kontroll alatt tartsuk. A Forex nem egy hogyan gazdagodjunk

Részletesebben

FRIEDRICH WILHELM RAIFFEISEN KONDÍCIÓS LISTA KIEMELT MAGÁNÜGYFELEK RÉSZÉRE ÉRVÉNYES: FEBRUÁR 13-TÓL. 2. számú melléklet

FRIEDRICH WILHELM RAIFFEISEN KONDÍCIÓS LISTA KIEMELT MAGÁNÜGYFELEK RÉSZÉRE ÉRVÉNYES: FEBRUÁR 13-TÓL. 2. számú melléklet FRIEDRICH WILHELM RAIFFEISEN KONDÍCIÓS LISTA KIEMELT MAGÁNÜGYFELEK RÉSZÉRE 2. számú melléklet ÉRVÉNYES: 2018. FEBRUÁR 13-TÓL Előzetes minta költségkalkulációk Előzetes minta költségkalkulációk Jelen előzetes

Részletesebben

A NÖVEKEDÉSI ESZKÖZALAPOK TELJESÍTMÉNYE A PANNÓNIA NAVIGÁTOR SZOLGÁLTATÁS ÁLTAL HASZNÁLT PARAMÉTEREK TÜKRÉBEN 20..09.-202.0.2. SIGNUM PRO BEFEKTETÉSI EGYSÉGHEZ KÖTÖTT ÉLETBIZTOSÍTÁS ÉS EURÓ ALAPÚ SIGNUM

Részletesebben

INFORMÁCIÓS CSOMAGOK

INFORMÁCIÓS CSOMAGOK INFORMÁCIÓS CSOMAGOK Verziószám Hatályba lépés/módosítás dátuma I/2005 2005. 01. 01 II/2005 2005. 11. 02 III/2005 2005. 12. 01 I/2007 2007. 11. 01 I/2013 2013.12. 06 I/2018 2018. 01. 03 Budapesti Értéktőzsde

Részletesebben

Projekt beszámoló. NEWSIT News basedearlywarning System forintradaytrading: Hír alapú Korai Figyelmeztető Rendszer Napon belüli Kereskedéshez

Projekt beszámoló. NEWSIT News basedearlywarning System forintradaytrading: Hír alapú Korai Figyelmeztető Rendszer Napon belüli Kereskedéshez Projekt beszámoló Projekt azonosítója: Projektgazda neve: Projekt címe: DAOP-1.3.1-12-2012-0080 Pénzügyi Innovációs Iroda Kft. NEWSIT News basedearlywarning System forintradaytrading: Hír alapú Korai Figyelmeztető

Részletesebben

Kiemelt Befektetői Információk. Trend Lekötött Betét

Kiemelt Befektetői Információk. Trend Lekötött Betét Kiemelt Befektetői Információk Ez a dokumentum ellátja Önt a Trend Kombinált befektetési termékre vonatkozó kiemelt befektetői információkkal, melyek segítségével Ön jobban megértheti az ebbe a termékbe

Részletesebben

MIRROR TRADING KEZELÉSI ÚTMUTATÓ ÉLES JELZÉS MÁSOLÁS

MIRROR TRADING KEZELÉSI ÚTMUTATÓ ÉLES JELZÉS MÁSOLÁS MIRROR TRADING KEZELÉSI ÚTMUTATÓ ÉLES JELZÉS MÁSOLÁS 1 A következő linken érhető el az online felület: http://platform.tradency.com/b138/fxgurumirrortrading/ A kereskedési platform a http://www.tradency.com/

Részletesebben

K&H szikra abszolút hozamú származtatott nyíltvégű alap

K&H szikra abszolút hozamú származtatott nyíltvégű alap K&H szikra abszolút hozamú származtatott nyíltvégű alap kereskedelmi kommunikáció 2014. november 2 háttér, piaci trendek 1Q12 2Q12 3Q12 4Q12 1Q13 2Q13 3Q13 4Q13 1Q14 2Q14 3Q14 4Q14 1Q15 2Q15 3Q15 4Q15

Részletesebben