Közhasznúsági jelentés 2006.

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "Közhasznúsági jelentés 2006."

Átírás

1 Közhasznúsági jelentés Magyar Természetbarát Szövetség Szövetségünk alapszabályban megfogalmazott célja, hogy a természetjárás útján elősegítse az egészséges életmód kialakítását és elterjesztését, a természet védelmét és az ezekhez szükséges feltételek biztosítását. Tevékenységünk jellegéből fakadóan a fenti célok megvalósítása érdekében végzett munkánk az egész társadalom hasznára van. Szövetségünk feladatait hat országos szakági bizottság (barlangász, gyalogos, hegymászó, kerékpáros, sí- és vízitúra bizottságok), valamint Természetvédelmi Bizottság, Ifjúsági Bizottság és szálláshely információs szolgálat működtetésével látja el. Szövetségünk az óta alakult magyar természetjáró szervezetek hagyományainak folytatója és ápolója. Az MTSZ január 1-től kiemelten közhasznú szervezet, valamennyi megyében és Budapesten működnek területi szervezetei. 1.

2 Szövetségünk évi létszámának megoszlása: Megnevezés Létszám Egyesületek száma Megyék fő 286 Budapest fő 89 Közvetlen fő 43 Örökös tag Tiszteletbeli tag 9 fő 1 fő Összesen fő 418 Szövetségünk létszáma korosztályok szerinti bontásban Korosztályok Ifjúsági Aktív Nyugdíjas Összesen Létszám fő fő fő fő Szövetségünk évi bevételeinek megoszlása Megnevezés Bevétel Megoszlás Közhasznú tevékenység bevétele eft 36 Tagdíj bevétel eft 21 Pályázatok, támogatások eft 43 Bevétel összesen eft 100 % A támogatásokat az 1. és 4. melléklet részletesen tartalmazza. 2.

3 A magánszemélyek személyi jövedelemadójának 1 %-os felajánlásából befolyt támogatást az alapszabályunkban megfogalmazott alaptevékenységünk ellátásának fedezésére fordítottuk ban szövetségünk szinte folyamatosan pénzügyi gondokkal küzdött, likviditási problémáink voltak. Ennek egyik oka, hogy a saját bevételünk egy része sem időarányosan folyik be a számlánkra (pl. tagdíj), a másik pedig hogy a pályázatokon elnyert összegek és a támogatások is kvázi utófinanszírozásként jelentkeznek (a eft pályázati és támogatási összegből eft az év utolsó négy hónapjában, illetve azt követő évben érkezett meg a szövetség folyószámlájára lásd 1. és 4. számú melléklet). A folyamatos likviditási problémáink ellenére szövetségünk valamennyi tervezett programját, rendezvényét meg tudta tartani. A természetjárás népszerűsítését szövetségünk széleskörű programajánlataival, kiadványaival, túramozgalmak szervezésével és működtetésével kívánja elérni. Szövetségünk 2006-évi fontosabb rendezvényei, programjai: Területi Természetbarát Vezetők Tanácskozása (Csillebérc, február ) A hazai természetjárásban hosszú évek óta tanácskozásra jönnek össze minden év elején a megyei, budapesti és a kerületi szövetségek/bizottságok vezetői. Ebben az évben 85 fő vett részt a programon. Természetvédelmi Vándorgyűlés (Sástó április 28. május 1.) Az idei vándorgyűlést szövetségünk tagegyesülete, a Kékes Turista Egyesület szervezte és bonyolította le a Mátrában. Gyalogtúrázók XIII. Országos Találkozója (Vajta, június 2-5.) Ebben az évben szövetségünk Fejér megyei szövetsége rendezte meg az országos találkozót, amelyen 78 tagszervezetből összesen 900 fö vett részt. XLVIII. Sobieski János Dunai Emléktúra (2006. július 1-2.) Szövetségünk Vizi Bizottsága 48. alkalommal szervezte és rendezte meg az emléktúrát Esztergom-Budapest útvonalon. Jubileumi teljesítménytúra (Visegrádi-hegység szeptember 2.) szeptemberében volt az első teljesítménytúra Magyarországon, melyet szövetségünk egyik tagszervezete a Kinizsi TE Encián Szakosztálya szervezett. A 25 éves teljesítménytúrázás megünneplésére szövetségünk Gyalogtúra Bizottsága nosztalgia teljesítménytúrát szervezett. Ezen a túrán a pontőrök olyan szövetségi tagok voltak - az ország különböző részeiről akik a 3.

4 kezdetek óta részt vesznek a teljesítménytúrák szervezésében. A nosztalgia túrán 189 fő vett részt. Eurorando (Csehország, szeptember 9.) 2006-ban az Eurorando zárórendezvénye egybeesett az Európai Túranappal. Több tagszervezetünk szervezett ezen a napon túrát ehhez a mozgalomhoz csatlakozva Magyarországon, valamint központi szervezésben egy busznyi résztvevővel voltunk jelen a csehországi rendezvényen. Természetjárók Napja (Dobogókő, szeptember 23.) Szövetségünk a Természetjárók Napja alkalmából szervezett központi ünnepségen adja át kitüntetéseit. Ebben az évben kiemelkedő munkájuk elismeréseként 24 fő részesült elismerésben. Európai Gyalogos Turista Szövetség (EWV) 37. Konferenciája (Bp, szeptember 28. október 1.) Szövetségünk volt a házigazdája az EWV konferenciának, melyet az Agro Hotelban rendeztünk meg. A rendezvényen 21 országot (Anglia, Ausztria, Belgium, Cseh-, Dánia, Észt-, Finn-, Francia-, Hollandia, Lengyel-, Magyar-, Német-, Norvégia, Olasz-, Portugália, Spanyol-, Svájc, Svéd-, Szlovákia, Szlovénia és Izrael) 76 fő küldött képviselte. Egy hetes magyarországi programon külön csoportban 56 fő vett részt. A Konferencia lebonyolítását rendezőink (8 tolmács, 6 recepciós, 9 szervező) végezték. Országos Tájékozódási Túraverseny (egyéni és csapatbajnokság) A Gyalogtúra Bizottság Verseny Albizottsága által szervezett 14 fordulós csapatbajnokságon 4 kategóriában 40 csapatban összesen 137 fő vett részt. A nevező szakosztályok, egyesületek száma: 31. Az egyéni bajnokság 5 fordulós volt, ahol 2 kategóriában összesen 54 egyéni nevezés volt. Téry Emlékév ban ünnepeltük dr. Téry Ödön születésének 150. évfordulóját. A Csongrád Megyei Természetbarát Szövetségünk kezdeményezésére a szövetség elnöksége 2006-ot Téry Emlékévnek nyilvánította. Az éves rendezvénysorozat csúcspontja dr. Téry Ödön szobrának felavatása szülőfalujában, a romániai Obébán. A Csongrád megyei szövetségünk szervezte és rendezte meg az ünnepséget, ők készíttették el Téry 5/4-es bronzszobrát Zayzon Ágnes szobrásszal. Kéktúra útvonal teljes felújítása 2006-ban Országos Kéktúra: a vasutas természetjárók által 1952-ben kezdeményezett jelvényszerző túramozgalom az országos Kék jelzés mentén ben az MTSZ átvette az Országos Kéktúra 4.

5 ügyintézését. Jelenleg Irottkőtől Hollóházáig 1106 km hosszúságú a teljesítendő túra útvonala. (Irottkőtől Sátoraljaújhelyig az Európa 4-es hosszútávú túra része.) Rockenbauer Pál Dél-dunántúli Kéktúra: az eredetileg Kaposvár és Szekszárd közötti Déldunántúli Kéktúra meghosszabbítása Rockenbauer Pál Még egymillió lépés című TV filmsorozata hatására 1989-ben készült el. A jelvényszerző túramozgalom hossza 565 km. (Bajánsenye Szekszárd közötti szakasza az Európa 7-es útvonal része.) Alföldi Kéktúra: az alföldi megyék természetjáróinak igénye alapján kialakított ugyancsak jelvényszerző túramozgalom. Szekszárd és Sátoraljaújhely között 848 km hosszúságú túra. (Szekszárdtól Mindszentig az Európa 7-es hosszútávú túraútvonal, Berettyóújfalu és Sátoraljaújhely között az Európa 3-as és Európa 4-es útvonal része.) Szövetségünk gyalogtúra bizottságának feladata az útvonal koordinálása, jelzése, a teljesítések adminisztrációja, a jelvény kiadása. A bizottság tagjai folyamatosan ellenőrzik a kéktúra útvonalán elhelyezett bélyegzőket, és ezeket rendszeresen pótolják ban eredményes pályázati munkánknak köszönhetően a Kék kör teljes szakaszát, km-t újítottunk fel tagszervezeteink, tagjaink közreműködésével. E hatalmas munka elvégzésével reményeink szerint hozzájárultunk ahhoz, hogy minél többen töltsék szabadidejüket a természetben. Új internetes honlap 2006 májusára pályázati támogatás igénybevételével elkészült szövetségünk új honlapja (www.termeszetjaro.hu). A teljesen megújult honlapon lehetőségeinkhez mérten igyekszünk minden aktuális hírt, eseményt, programot, rendezvényt közzé tenni. Havonta jelentetjük meg a Természetbarát Híradót, amely elsősorban saját tagszervezeteinknek szóló információs lap. A Civil rádió Hátizsák című műsorában minden csütörtökön van egy félórás műsoridőnk, ahol szintén programjainkat, rendezvényeinket tesszük közzé, játékos feladatokkal próbáljuk megismertetni és megkedveltetni a természetjárást. Területi szervezeteink rendszeresen szerveznek különböző szintű (ezüst, bronz) túravezetői tanfolyamokat. A képzéshez szükséges anyagot a szakági bizottságok állítják össze, kiadják a vizsgabizonyítványt, és nyilvántartásba veszik a vizsgázott túravezetőket. 5.

6 Szövetségünk tagja a: Nemzetközi Természetbarát Szövetségnek (Naturfreunde Internationale; NFI), amely ma a világon működő kb. 660 ezer tagot számláló természetbarát egyesületeket fogja össze, képviseli érdekeiket és segíti tevékenységüket. Európában 1001 természetbarát turistaházban kedvezményeket biztosít a tagegyesületek részére. Európai Gyalogos Turista Szövetségnek (Europäische Wandervereinigung; EWV) amelyhez ma 23 országban 56 turista szervezet tartozik kb. 5 millió egyéni taggal. A szövetség céljai: érdekképviselet; környezet- és természetvédelem; európai hosszútávú turistautak kialakítása és fenntartása (11 európai gyalogos turistaút szeli át Európa teljes területét, ebből már négy, az E3, E4, E7 és I22 halad át Magyarországon); a tilos területek lehetséges csökkentése; általában a nemzetek értékeinek kölcsönös megismertetésével a közös Európa eszméjének terjesztése. Az MTSZ a nemzetközi szervezeteken kívül közvetlen munkakapcsolatot tart fenn a Cseh Turista Klubbal, a Szlovák Turista Klubbal, a PTTK-val (lengyel országos turista egyesület), az Erdélyi Kárpát Egyesülettel (EKE) és a romániai Természetbarátok Kárpát Ligájával. Mellékletek: 1. Kimutatás a költségvetési támogatás felhasználásáról 2. Kimutatás a vagyon felhasználásáról 3. Kimutatás a cél szerinti juttatásokról 4. Kimutatás a kapott támogatások felhasználásáról 5. Kimutatás a vezető tisztségviselőknek nyújtott juttatásokról évi fontosabb rendezvényeink, programjaink (fotók) Budapest, március 14. A közzétett adatok könyvvizsgálattal nincsenek alátámasztva. 6.

Program. Magyar Természetbarát Szövetség működési-fejlesztési programja 2008-2015

Program. Magyar Természetbarát Szövetség működési-fejlesztési programja 2008-2015 Magyar Természetbarát Szövetség működési-fejlesztési programja 2008-2015 Tartalom Bevezető Helyzetelemzés Célrendszer Küldetés Programrács (Cél és feladattábla) Bevezető A Magyar Természetbarát Szövetség

Részletesebben

FEJÉR MEGYEI TERMÉSZETBARÁT SZÖVETSÉG 8000 Székesfehérvár, Piac tér 12-14. www. fejer-tura.hu Tel..: 22 / 316-480 Fax: 22 / 316-028

FEJÉR MEGYEI TERMÉSZETBARÁT SZÖVETSÉG 8000 Székesfehérvár, Piac tér 12-14. www. fejer-tura.hu Tel..: 22 / 316-480 Fax: 22 / 316-028 FEJÉR MEGYEI TERMÉSZETBARÁT SZÖVETSÉG 8000 Székesfehérvár, Piac tér 12-14. www. fejer-tura.hu Tel..: 22 / 316-480 Fax: 22 / 316-028 Magyar Természetbarát Szövetség elnöksége részére Cél Természetjárás

Részletesebben

Szakmai beszámoló a Budapesti Természetbarát Sportszövetség 2014. évi tevékenységéről

Szakmai beszámoló a Budapesti Természetbarát Sportszövetség 2014. évi tevékenységéről Szakmai beszámoló a Budapesti Természetbarát Sportszövetség 2014. évi tevékenységéről Működés: Szövetségünk 2014-ben a következő feltételekkel kezdte működését: A Fővárosi Önkormányzat a Sportszékházban

Részletesebben

TÁJÉKOZTATÓ A NÓGRÁD MEGYEI TERMÉSZETBARÁT SZÖVETSÉG TEVÉKENYSÉGÉRŐL

TÁJÉKOZTATÓ A NÓGRÁD MEGYEI TERMÉSZETBARÁT SZÖVETSÉG TEVÉKENYSÉGÉRŐL Nógrád Megyei Természetbarát Szövetség 3100 Salgótarján, Bartók Béla út 10. Számlaszám: 11741000 20153368 TÁJÉKOZTATÓ A NÓGRÁD MEGYEI TERMÉSZETBARÁT SZÖVETSÉG TEVÉKENYSÉGÉRŐL Az 1990-es évek elején a Nógrád

Részletesebben

FALUSI TURIZMUS TÁJÉKOZTATÓ

FALUSI TURIZMUS TÁJÉKOZTATÓ FALUSI TURIZMUS TÁJÉKOZTATÓ A FALUSI ÉS AGROTURIZMUS ORSZÁGOS SZÖVETSÉGÉNEK KIADVÁNYA 17. évfolyam 2009/2. szám A FATOSZ ÉS PARTNERSZERVEZETEI CIVIL TEVÉKENYSÉGE A kiadvány a Nemzeti Civil Alapprogram

Részletesebben

Sportszakmai beszámoló a BTSSZ 2013. évi tevékenységérıl

Sportszakmai beszámoló a BTSSZ 2013. évi tevékenységérıl Sportszakmai beszámoló a BTSSZ 2013. évi tevékenységérıl A 2013. év az elızı évekhez képest a stabilitás és új utak keresésének éve volt. A Fıvárosi Önkormányzattól az 1. negyedévre kapott támogatási elıleg,

Részletesebben

A Fejér Megyei Természetbarát Szövetség beszámolója a 2009-ben végzett munkájáról

A Fejér Megyei Természetbarát Szövetség beszámolója a 2009-ben végzett munkájáról 1 A Fejér Megyei Természetbarát Szövetség beszámolója a 2009-ben végzett munkájáról Szövetségünk 2009-ben is közhasznú társadalmi szervezetként végezte munkáját. Munkánk tárgyi feltételeit a Fejér Megyei

Részletesebben

Egészség és Egység a Természettel Egyesület Veszprém, Diófa u. 5. 2010. közhasznúsági jelentés

Egészség és Egység a Természettel Egyesület Veszprém, Diófa u. 5. 2010. közhasznúsági jelentés Egészség és Egység a Természettel Egyesület Egészség és Egység a Természettel Egyesület 8200 2010. évi Közhasznúsági jelentéssel azonos tartalmú jelentése 2011. február 17. Stéger Ildikó A 2010. évi pénzügyi

Részletesebben

Programfuzet_2007_kor1.qxd 2007.02.23. 17:34 Page 1. Tartalomjegyzék

Programfuzet_2007_kor1.qxd 2007.02.23. 17:34 Page 1. Tartalomjegyzék Programfuzet_2007_kor1.qxd 2007.02.23. 17:34 Page 1 Tartalomjegyzék Budai hegyek-csillebérc és térsége (térkép)................borító, belsõ oldal Tartalomjegyzék................................................1

Részletesebben

HONVÉD SPORTEGYESÜLETEK ORSZÁGOS SZÖVETSÉGE SZAKMAI BESZÁMOLÓ 2014. évről

HONVÉD SPORTEGYESÜLETEK ORSZÁGOS SZÖVETSÉGE SZAKMAI BESZÁMOLÓ 2014. évről HONVÉD SPORTEGYESÜLETEK ORSZÁGOS SZÖVETSÉGE SZAKMAI BESZÁMOLÓ 2014. évről Szervezet neve: HONVÉD SPORTEGYESÜLETEK ORSZÁGOS SZÖVETSÉGE (HOSOSZ). Székhely: 1134 Budapest, Dózsa György út 53. Bírósági bejegyzés

Részletesebben

A Kulturális és Szabadidős Egyesület 2005. évi közhasznúsági jelentése

A Kulturális és Szabadidős Egyesület 2005. évi közhasznúsági jelentése A Kulturális és Szabadidős Egyesület 2005. évi közhasznúsági jelentése 1 A Kulturális és Szabadidős Egyesület 2005. évi közhasznúsági jelentése Az egyesület közhasznúsági fokozata: "közhasznú". Bírósági

Részletesebben

MFTTT Közgyűlés. Közhasznúsági jelentés

MFTTT Közgyűlés. Közhasznúsági jelentés MFTTT Közgyűlés 2010. május 20-án a FÖMI Bosnyák téri Székháza tanácstermében tartotta szokásos rendes évi közgyűlését a Magyar Földmérési, Térképészeti és Távérzékelési Társaság. A főtitkári beszámolóból

Részletesebben

1 ol/. számú előterjesztés

1 ol/. számú előterjesztés 1 ol/. számú előterjesztés Budapest Főváros X. kerület Kőbányai Önkormányzat Alpolgármestere Előterjesztés a Kulturális, Oktatási és Sport Bizottság részére a Kőbányai Sportegyesületek és Sportszervezetek

Részletesebben

Alapcél és közhasznú tevékenység pénzügyi bevételek és ráfordítások fő számai:

Alapcél és közhasznú tevékenység pénzügyi bevételek és ráfordítások fő számai: Szakmai beszámoló 2012. évről Szervezet neve: HONVÉD SPORTEGYESÜLETEK ORSZÁGOS SZÖVETSÉGE (HOSOSZ). Székhely: 1134 Budapest, Dózsa György út 53. Adószám:18837115-2-41. Képviseli: Farkas László elnök Alapcél

Részletesebben

Magyar Telekom Dolgozók Sport Club Elnökségének beszámolója a Club 2011 évi közhasznúsági tevékenységéről 2012évi tervekről

Magyar Telekom Dolgozók Sport Club Elnökségének beszámolója a Club 2011 évi közhasznúsági tevékenységéről 2012évi tervekről Magyar Telekom Dolgozók Sport Club Elnökségének beszámolója a Club 2011 évi közhasznúsági tevékenységéről 2012évi tervekről 1. Általános adatok Az egyesületet társadalmi szervezetként a Fővárosi Bíróság

Részletesebben

Fertő tavi vitorlás Szövetség 9400 Sopron, Ferenczy J. u. 2.

Fertő tavi vitorlás Szövetség 9400 Sopron, Ferenczy J. u. 2. Fertő tavi vitorlás Szövetség 9400 Sopron, Ferenczy J. u. 2. 2010. évi Közhasznúsági jelentése Sopron, 2011. május 6. Ifj. Schneider István elnök 1 A Fertő tavi Vitorlás Szövetség közhasznúsági jelentése

Részletesebben

TIT Kossuth Klub Egyesület 1088 Budapest Múzeum u. 7. 2008. évi Közhasznúsági jelentése

TIT Kossuth Klub Egyesület 1088 Budapest Múzeum u. 7. 2008. évi Közhasznúsági jelentése TIT Kossuth Klub Egyesület 1088 Budapest Múzeum u. 7. 2008. évi Közhasznúsági jelentése Budapest, 2009. május 30. Gyenes Ádám igazgató A TIT Kossuth Klub Egyesület Közhasznúsági jelentése a 2008 as esztendőről

Részletesebben

Egyszerűsített mérleg az egyszeres könyvvitelt vezető egyéb szervezet részére

Egyszerűsített mérleg az egyszeres könyvvitelt vezető egyéb szervezet részére Adószám: 18690651-1-13 Bejegyző szerv: Pest Megyei Bíróság Regisztrációs szám: 4 Pb 60.408./2000. Pestkörnyéki Kárpát Egyesület 2142 Nagytarcsa, Múzeumkert utca 17/a. Egyszerűsített mérleg az egyszeres

Részletesebben

KÖZHASZNÚSÁGI JELENTÉS 2009.

KÖZHASZNÚSÁGI JELENTÉS 2009. Siketvakok Országos Egyesülete KÖZHASZNÚSÁGI JELENTÉS 2009. Kelt: 2010. május 31. 1 T A R T A L O M 1. A szervezet alapadatai 2. a) Számviteli beszámoló b) A költségvetési támogatás felhasználása c) A

Részletesebben

CSALÁDI SZOLGÁLATOK LIGÁJA ALAPÍTVÁNY

CSALÁDI SZOLGÁLATOK LIGÁJA ALAPÍTVÁNY CSALÁDI SZOLGÁLATOK LIGÁJA ALAPÍTVÁNY 2011. évi KÖZHASZNÚSÁGI JELENTÉSE Budapest, 2012. január 31. 1. Számviteli beszámoló A Családi Szolgálatok Ligája Alapítványt 1992-ben alapított közhasznú szervezet

Részletesebben

Közhasznúsági jelentés

Közhasznúsági jelentés Közhasznúsági jelentés KÁRPÁT EGYESÜLET 3300 EGER GALAGONYÁS ÚT 12/A. 2012 évi. Közhasznúsági jelentése Eger, 2013. április 30.. KÖVES GYULA elnök A Kárpát Egyesület, Eger 2012. évi Közhasznú jelentése

Részletesebben

Magyar Természetbarát Szövetség

Magyar Természetbarát Szövetség Magyar Természetbarát Szövetség Kiemelkedően közhasznú szervezet 1146 Budapest, Thököly út 58-60. I/107. +36-1-311-2467, +36-1-332-7177 1427 Budapest, Pf.: 630 info@termeszetbarat.hu www.termeszetbarat.hu

Részletesebben

SZERETET FÉNYE KÖZHASZNÚ ALAPÍTVÁNY

SZERETET FÉNYE KÖZHASZNÚ ALAPÍTVÁNY SZERETET FÉNYE KÖZHASZNÚ ALAPÍTVÁNY Közhasznúsági jelentés 2006. év A) Számviteli beszámoló Adószám: 18828966-1-42 Alapítvány megnevezése: Szeretet Fénye Közhasznú Alapítvány Alapítvány címe: 1103., Bp.,

Részletesebben

a. SZÁMVITELI BESZÁMOLÓ

a. SZÁMVITELI BESZÁMOLÓ Közhasznúsági jelentés Magyary Zoltán E-Közigazgatástudományi Egyesület 156, Budapest, Belgrád rakpart 27. adószám: 18186756-2-42 212. évéről Az Egyesület 213. április 6-án elkészítette 212. december 31-i

Részletesebben

Zsámbék Város Önkéntes Tűzoltó Egyesület. 2072. Zsámbék Petőfi S.út 110

Zsámbék Város Önkéntes Tűzoltó Egyesület. 2072. Zsámbék Petőfi S.út 110 Zsámbék Város Önkéntes Tűzoltó Egyesület 2072 Zsámbék Petőfi S. u. 110. Tel: +36 / 303-111-505 +36 / 309-660-704 fax: +36/23 342-120 e-mail: ote-zsambek@freemail.hu www.tuzoltosagzsambek.hu adószám: 18668621-1-13

Részletesebben

K ÖZHASZNÚSÁGI JELENTÉS 2011.

K ÖZHASZNÚSÁGI JELENTÉS 2011. Vakok és Gyengénlátók Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Egyesülete Székhely: 3525 Miskolc, Jókai u. 18. Adószám: 18446373-1-05 K ÖZHASZNÚSÁGI JELENTÉS 2011. Beszámolási időszak: 2011. január 01-2011. december

Részletesebben

MAGYAR TERMÉSZETBARÁT SZÖVETSÉG

MAGYAR TERMÉSZETBARÁT SZÖVETSÉG MAGYAR TERMÉSZETBARÁT SZÖVETSÉG GYELV-analízis összefoglaló 1 MTSZ GYELV-analízis A kutatás részeként a Magyar Természetbarát Szövetség 2006. februári elnökifőtitkári gyűlésén megjelenteket kértük egy

Részletesebben

A HERMAN OTTÓ TERMÉSZETVÉDO KÖR TÚRKEVE

A HERMAN OTTÓ TERMÉSZETVÉDO KÖR TÚRKEVE KÖZHASZNÚSÁGI JELENTÉS 2005 A HERMAN OTTÓ TERMÉSZETVÉDO KÖR TÚRKEVE TARTALMI BESZÁMOLÓ Fekete István Oktatóközpont fenntartása A Fekete István Oktatóközpont helyi és országos szinten is kiváló helyszínt

Részletesebben

KETTŐS KÖNYVVITELT VEZETŐ EGYÉB SZERVEZET EGYSZERŰSÍTETT ÉVES BESZÁMOLÓJA ÉS KÖZHASZNÚSÁGI MELLÉKLETE

KETTŐS KÖNYVVITELT VEZETŐ EGYÉB SZERVEZET EGYSZERŰSÍTETT ÉVES BESZÁMOLÓJA ÉS KÖZHASZNÚSÁGI MELLÉKLETE Szervezet neve: MAGYAR HIDROLÓGIAI TÁRSASÁG Statisztikai számjel: 19815785-9412-529-01 Cím: 1091 Budapest, Üllői út 25. Nyilvántartási szám: 01-02-0000389 KETTŐS KÖNYVVITELT VEZETŐ EGYÉB SZERVEZET EGYSZERŰSÍTETT

Részletesebben

Magyar Kollégium Kulturális Egyesület ÉVES JELENTÉS 2005

Magyar Kollégium Kulturális Egyesület ÉVES JELENTÉS 2005 Magyar Kollégium Kulturális Egyesület ÉVES JELENTÉS 2005 Magyar Kollégium Kulturális Egyesület Budapest XIX. Baross utca 48. H-1192 Telefon: 28-28-445 E-mail: magykoll@mail.tvnet.hu www.magyarkollegium.hu

Részletesebben