10. Egybe kellünk? Egybekelünk!

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "10. Egybe kellünk? Egybekelünk!"

Átírás

1 1. Még néhány nap... És hamarosan örök hűséget esküszünk egymásnak. E számunkra oly fontos esemény boldog pillanatait szeretnénk megosztani rokonainkkal és barátainkkal, ezért sok szeretettel várjuk Önt és kedves családját augusztus 18-án 16 órakor a szegedi Polgármesteri Hivatal házasságkötő termében tartandó esküvőnkre és az azt követő ünnepi vacsorára. 2. Vannak pillanatok, amikor azt szeretnénk, hogy bárcsak az egész világ osztozna örömünkben. Mi ennél szűkebb körre gondoltunk... Sok szeretettel várjuk Önt és kedves családját a július 18-án, délután 5 órakor a lövétei Népházban tartandó vacsorára, ahol kérjük, ünnepelje meg velünk és szüleinkkel az egybekelésünket. 3. Örömmel tudatjuk, hogy megtaláltuk az igazit. Kedves Rokonaink és Barátaink társaságában szeretnénk megünnepelni a Nagy Napot, melyen összekötjük életünket. Ezért szeretettel meghívjuk Önt és kedves családját a július 7-én 17 órakor tartandó esküvőnkre a szilsárkányi Házasságkötő terembe, majd 18 órakor az evangélikus templomba és az azt követő dínomdánomra.

2 4. Nemsokára eljön a Nagy Nap, mikor mindazok előtt, akik fontosak az életünkben örök hűséget fogadunk egymásnak. Így hát szeretettel meghívjuk családjával együtt 2005 augusztus 16-án, órakor az egri Városháza házasságkötő termében tartandó esküvőnkre, majd az azt követő ünnepi vacsorára, hogy velünk együtt ünnepeljétek ezt a kezdetektől fogva várt eseményt. 5. Itt van, eljött végre a nagy nap Mikor szív a szívnek hűséget fogad. Legyenek hát tanúi ezen eseménynek, S jelenlétükkel tiszteljenek meg bennünket június 22-én 17 órakor fogadunk egymásnak örök hűséget a tápióbicskei Polgármesteri Hivatal házasságkötő termében. Szeretettel meghívjuk ezen eseményre majd az ezt követő vacsorára. 6. Örömmel értesítjük, hogy június 18-án házasságot kötünk. Szeretnénk, ha velünk töltené e boldog eseményt, ezért szeretettel meghívjuk Önt és kedves családját 16 órakor a kecskeméti Polgármesteri Hivatal dísztermében tartandó esküvőnkre, majd az azt követő ünnepi vacsorára.

3 7. Úgy döntöttünk, még szebbé varázsoljuk egymás életét, ezért augusztus 11-én házasságot kötünk. Szeretnénk, ha Ön és kedves családja osztozna velünk a nap örömeiben, izgalmaiban és megtisztelne bennünket jelenlétével16 órakor a szőlőspusztai Polgármesteri Hivatal házasságkötő termében, ahol örök hűséget fogadunk egymásnak.: 8. Úgy döntöttünk, hogy véget vetünk az én sose adom be a derekamat című fejezetnek és június 9-én önként és dalolva összeházasodunk. Ezúton meghívunk téged és kedves családodat, hogy szem- és fültanúja legyetek annak, hogy 14 óra 30 perckor a XV. kerületi Polgármesteri Hivatal Házasságkötő Termében (1153 Budapest, Bocskai utca 1-3.) örök hűséget fogadunk egymásnak. 9. Örömmel értesítünk, hogy összetartozásunk és közös jövők jegyében, egy várhatóan meleg nyári délutánon, június 30-án összeházasodunk. Örülnénk, ha ezen a napon együtt élnénk át a ceremónia megható és az ünnepi vacsora szórakoztató pillanatait. Szeretettel várunk a Római parton található Alfa Art Hotel teraszán megrendezésre kerülő polgári esküvőkre és az azt követővacsorára. Közös életünk első óráit töltsétek velünk, egy vacsorával egybekötött mulatozáson.

4 10. Egybe kellünk? Egybekelünk! Sokáig gondolkoztunk rajta,hogy mi is legyen a meghívó szövege, pedig olyan egyszerű. Összeházasodunk! Szeretettel meghívunk, hogy osztozz velünk a nap örömében május 13-án 14-órakor (pénteken) az esztergomi Polgármesteri Hivatal Házasságkötõ termében, illetve május 14-én (szombaton) 15-órakor az esztergomi Ferencesek-templomában. Gyere velünk, ünnepeljünk! 11. Szeretettel meghívjuk Önt és kedves családját azon esemény okán, mivel maradék eszünket is elveszítve Június 2-án megbilincseljük egymást, a váci Polgármesteri Hivatal házasságkötő termében. 12. Miután meggyőződtünk arról, hogy nekünk együtt a legjobb, elhatároztuk, hogy összeházasodunk. Reméljük, hogy velünk osztozik e nagy nap izgalmaiban és megtisztel bennünket jelenlétével július 21-én 18 órakor a mezőkövesdi Polgármesteri Hivatal házasságkötő termében, és az azt követő vacsorán.

5 13. Szeretettel meghívjuk Önt és kedves családját, legyen velünk életünk legszebb napján augusztus 20-án 17 órakor a bajai Római Katolikus templomban, ahol örök hűséget fogadunk egymásnak. Kérjük tiszteljen meg bennünket az azt követő vacsorán is. 14. Örömmel tudatjuk, hogy április 17-én 17 órakor a szegedi Római Katolikus Templomban egymásnak örök hűséget esküszünk. E szertartásra, valamint az azt követő ünnepi vacsorára szeretettel várjuk Önt és kedves családját. 15. Kedves Családunk és Barátaink! Örömmel értesítünk, hogy összetartozásunk és közös jövőnk jegyében szeptember 3-án 15:30 órakor összeházasodunk. Örülnénk, ha ezen a napon együtt élnénk át a ceremónia és az ünnepi vacsora számunkra örökre emlékezetes pillanatait. Szeretettel várunk a Pesthidegkúti-Sarlós Nagyboldogasszony Plébániatemplomban megrendezésre kerülő egyházi esküvőnkre, a Klebelsberg Kuno Kultúrkúriában a polgári esküvőre és az azt követő vacsorára.

6 16. Tudjuk, hogy sok férfit és nőt taszítunk ezzel a kétségbeesésbe, de úgy döntöttünk, hogy összeházasodunk. E jeles esemény augusztus 24-én órakor lesz a veszprémi Polgármesteri Hivatal házasságkötő termében, majd a római katolikus templomban. Szeretettel várunk Benneteket az esküvőre, és az azt követő vacsorára! 17. Hosszas töprengés és próbaidő eltelte után úgy döntöttünk, hogy a következő évtizedeket mindenképpen egymás mellett szeretnénk eltölteni. Szeretnénk, ha eme elhatározásunk megpecsételésének Ti is tanúi lennétek, ezért szeretettel meghívunk Benneteket én, 16 órakor a tápiószecsői Polgármesteri Hivatal házasságkötő termében, majd a Katolikus templomban tartandó esküvőnkre. 18. Rokonok, ismerősök! Titkunkat elmondjuk, függetlenségünket házasságra cseréljük szeptember 9-én órakor a budapesti Mátyás-templomban.

7 19. Vadházasságunk megszelídítése érdekében, úgy döntöttünk, hogy július 8- án örök hűséget esküszünk egymásnak. Elhatározásunkkal a hivatali pecsétet 15:30-kor a veszprémi Polgármesteri Hivatal házasságkötő termében kapjuk, Isten áldását pedig a Római Katolikus Templomban kérjük. Reméljük osztozol örömünkben, és megtisztelsz minket jelenléteddel mindkét ceremónián, valamint az azt követő ünnepi vacsorán. 20. Csak Nektek áruljuk el, hogy maradék eszünket is elveszítve augusztus 8-án megbilincseljük egymást. Szeretettel várunk a nagy napon, hogy szem- és fültanúja légy e világraszóló eseménynek! Gyülekezés órakor. Az esküvői szertartás keretében kor a Porcsalmási Polgármesteri Hivatal házasságkötő termében fogunk egymásnak IGEN-t rebegni, s várunk az azt követő dínom-dánomra is. 21. Képzeld el, hogy maradék eszünket is elveszítve, augusztus ötödikén hivatalos formába öntjük szerelmünket. Szeretettel várunk e nagy napon, hogy szem- és fültanúja légy e számunkra világraszóló eseménynek! órakor örökhűség eskü a Nyírkarászi Polgármesteri Hivatal erre a célra rendszeresített termében órakor az ég áldását kérjük a református templomban. Reméljük, velünk osztozol e nagy nap izgalmaiban. Ha pedig közben megéheznél vagy megszomjaznál, számítunk rád az ünnepi vacsoránál, na és persze a menyasszonytáncnál is!

8 22. Miután meggyőződtünk arról, hogy nekünk együtt a legjobb, a sikeres folytatás érdekében augusztus 19-én összeházasodunk. Reméljük velünk osztozol a mai nap izgalmaiban és megtisztelsz minket jelenléteddel a ceremónián, majd az azt követő dínomdánomon. 23. Hódolva a hagyományoknak és eleget téve az előzetes várakozásoknak szeptember 2-án órakor a Nyíregyházi Városháza Dísztermében összeházasodunk. Szeretnénk, ha osztoznátok örömünkben ezért sok szeretettel meghívunk Titeket az esküvőnkre és az azt követő vacsorára. 24. Hosszas töprengés és próbaidő eltelte után úgy döntöttünk, hogy a következő évtizedeket mindenképpen egymás mellett szeretnénk eltölteni. Szeretnénk, ha eme elhatározásunk megpecsételésének Ti is tanúi lennétek, ezért szeretettel meghívunk benneteket április 1-én órakor a Nyíregyházi Polgármesteri Hivatal házasságkötő termében tartandó esküvőnkre.

9 25. Ezen cédula mindenkori birtoklója szívéllyel értesíttetik, hogy egyrészről Kéry Brigitta mint gyűrűs menyasszony, másrészről Nagy József mint boldog vőlegény 2009.év február havának 14.napján 13 óra 00 percében Budapest XVII. kerületi házasságkötő termében (1173. Csabai út 20.), majd a Rákoskeresztúri Református Templomban (1173. Pesti út 31.) megtartják frigyüket és a házasság szent kötelékét választják. Ezen iromány olvasója ezennel feljogosíttatik a fennkölt ceremónián való részvételre, amely célból kéretik ünnepi gúnyáját felöltve, s szívét-lelkét díszbe öltöztetve a fent nevezett helyen és időben tiszteletét tenni és az esküvőn megjelenni! 26. Eljött a nap, amit annyira vártunk, Kéz a kézben az oltárig meg sem állunk. Elmondjuk egymásnak, amit eddig is tudtunk, Ezzel megpecsételjük a további sorsunk. Lásd kedves, barát, rokon és szomszéd, hogy nem tréfálunk, Erre az eseményre téged is szeretettel várunk. Boldogító igenünket május 05-én a Réde Község Polgármesteri Hivatalának házasságkötő termében 18:00-kor mondjuk ki! A ceremóniát követő vacsorán és fergeteges mulatozáson -amely kifulladásig tart-is számítunk részvételetekre!

10 27. Az összeesküvés alapos gyanúja miatt Nagy Mariann és Dr. Kern László ügyében a címzette(ke)t a Szekszárdi Művészetek Házának házasságkötő termében július 4. napján órára kitűzött vallomásra tanúként megidézem. Figyelmeztetjük, hogy ha az idézés ellenére nem jelenik meg és ezt alapos okkal nem menti ki, vagy engedély nélkül távozik, illetve önhibájából olyan állapotban jelenik meg, hogy nem tud mélyen hallgatni, annak a család elővezetését rendelheti el. Ha a határnapot önhibáján kívül mulasztotta el, a határnaptól számított 8 napon belül részvét, rajongói vagy kárörvendő levél postázására kötelezzük. Ha az idézett éhen marad, elviszi az összeesküvők szerencséjét. Ezt a kockázatot mi nem vállalván, utasítjuk a Szent László étteremben feltálalt étkek maradéktalan elfogyasztására! 28. Aki már hallotta, de nem hitte el, aki már tudja, de nem jegyezte fel, és aki még nem is hallotta: írja fel a naptárjába! Kriszti & Peti május 24-én 17 órakor Ercsi duna partján a násznép előtt örök hűséget fogadnak egymásnak. Vendégvárás 16 órától Ercsi Kikötő éttermében Vacsora és hajnalig tartó vigasság ugyanott melyre szeretettel várjuk!

11 29. Kedves családtagjaink, ezennel tudatjuk veletek, hogy Felnőttünk!!! A mindenki által oly régen várt esküvőnket megtartjuk! Itt van eljött a nagy nap, amikor szív a szívnek hűséget fogad. Úgy döntöttünk Edi és Zsolti, hogy még szebbé varázsoljuk egymás életét e gyönyörű napon és Július 25-én házasságot kötünk. Szeretnénk, ha velünk lennétek, hogy szem-és fültanúi lehessetek életünk legfontosabb eseményének, és osztoznátok örömünkben a budapesti X. kerületi Szent László tér 29. szám alatt fellelhető Városháza dísztermében 16:30-kor kezdődő ceremónián és az azt követő ünnepi vacsorán. Mindenkit szeretettel várunk! 30. A szüleim azért beláthatnák már, hogy 2 évesen az ember észreveszi, ha valamire készülnek. Titkolóznak, de már rájöttem: összeházasodnak... s közben azon törik a fejüket, hogy vajon mit fogok művelni azon a bizonyos napon. Hát... Ez inkább maradjon az én titkom! Azt mondják, sok ember megérdemli egymást...ők is...és főleg engem... Szeretettel meghívok hát minden velem egy súlycsoportban lévőt és nálam magasabb rokont és barátot, hogy családunk boldogságában osztozzunk! Budapesten, szeptember 5-én, 12 óra 30 perckor, a Ferencvárosi Polgármesteri Hivatal Házasságkötő termében ( IX. kerület Bakáts tér 1. ) várok Mindenkit!

12 31. Csak a Rock örök! De mi azért megpróbáljuk. A próbálkozás nyitánya augusztus 27-én, Csepregen a Mûvelõdési házban tól A második felvonás órától a Szent Miklós Római Katolikus templomban. Ezután a Hangya Panzióban mulatunk. Ameddig bírjátok. Ameddig bírjuk. 32. A király legkisebb leányának Hajnalkának kezét Gábor lovag nyerte el. Kézfogójukra a násznép messze földről hivatalos. Pál tiszteletes napok óta gyakorolja az imákat a szolganép pedig feni a késeket. Az ökörsütéshez a kertben sátrakat állíttattak, és akár száz hordót is csapra vernek a jeles napon. Ezúton invitálunk hetedíziglen, hogy szem- és fültanúja legyetek annak, hogy az úr 2012 évének július havának 7-ik napján sötétedéskor (16. Órakor) a Pécsi Polgármesteri Hivatal Házasságkötő Termében, majd a Római Katolikus Templomban örök hűséget fogadunk egymásnak. Azt követően kezdődhet a hét napig tartó vigasság! 33. Kedves Családunk és Barátaink! Örömmel értesítünk, hogy összetartozásunk és közös jövőnk jegyében, egy várhatóan meleg nyári délutánon, július 07-én összeházasodunk. Örülnénk, ha ezen a napon együtt élnénk át a ceremónia megható és az ünnepi vacsora szórakoztató pillanatait. szeretettel várunk 15,30-kor az egyházi szertartásra a Rókusi Római Katolikus Templomba és 16,30 órakor a polgári szertartásra a Szegedi Polgármesteri Hivatal Házasságkötő termébe, majd az azt követő vacsorára a Halácsi Majorba.

13 Meghívó végébe, pénzkérő versikék Minden kedves Barát és Rokon! Kérünk Titeket ne vegyétek zokon, ágynemű, törülköző, étkészlet, nálunk már teljes a készlet. De, hogy a malacpersely hízzon, inkább a násznép adakozzon. Amit ajándékba szánnátok, borítékban a perselybe dobjátok. Megígérjük nem vész kárba: előbb-utóbb befektetjük egy kisebb családfába. Előre is köszönjük a segítséget, esküvőnkre szeretettel várunk Téged! Ha még nem sejted, Ajándékba mit hoznál, Adunk Neked egy tippet: Van már minden a háznál! Gondold végig: Te mit kérnél, Ha már minden ott lenne kéznél? Ami kell a házba, megvan minekünk, Mar csak a nászutunkra kell gyűjtenünk, Segítsetek Ti is, hogy ez könnyen menjen, S támaszunk ebben egy teli persely legyen Háztartásunk teljes, nincs is szükség másra, elég az edényünk, van grill, mixer és párna. Így hát csak annyit kérnénk mi nászajándékba, hogy a perselymalacunk se maradjon soványka.

Az ünnepi vacsora a Rákóczi éttermében lesz megtartva, melyre szeretettel várjuk.

Az ünnepi vacsora a Rákóczi éttermében lesz megtartva, melyre szeretettel várjuk. 1. Még néhány nap... És hamarosan örök hőséget esküszünk egymásnak. E számunkra oly fontos esemény boldog pillanatait szeretnénk megosztani rokonainkkal és barátainkkal, ezért sok szeretettel várjuk Önt

Részletesebben

1.) Minta Anna és Minta Péter. Örömmel értesítjük Önt és kedves családját, hogy örök hűséget esküszünk egymásnak, ezért szeretettel várjuk

1.) Minta Anna és Minta Péter. Örömmel értesítjük Önt és kedves családját, hogy örök hűséget esküszünk egymásnak, ezért szeretettel várjuk 1.) Örömmel értesítjük Önt és kedves családját, hogy örök hűséget esküszünk egymásnak, ezért szeretettel várjuk.-án órakor a Polgármesteri Hivatal házasságkötő termében tartandó esküvőnkre. Ezt követően

Részletesebben

15. Program: - Vendégfogadás.. - Polgári esküvő. - Templomi esküvő. Visszajelzést kérünk a..-as számra. 16.

15. Program: - Vendégfogadás.. - Polgári esküvő. - Templomi esküvő. Visszajelzést kérünk a..-as számra. 16. 1. Kedves Családunk és Barátaink! Szeretettel meghívunk, hogy velünk örüljetek, mikor 2011 órakor a.. Polgármesteri Hivatal házasságkötő termében, majd a Református Templomban végleg összekötjük életünket.

Részletesebben

Esküvői meghívó szövegminták

Esküvői meghívó szövegminták 1. Örömmel tudatjuk, hogy 2015. szeptember 3-án mindazok előtt, akik fontosak az életünkben, örök hűséget fogadunk egymásnak. Szeretnénk, ha Pároddal együtt Te is velünk örülnél és ünnepelnél ezen a jeles

Részletesebben

15. Program: - Vendégfogadás.. - Polgári esküvő. - Templomi esküvő. Visszajelzést kérünk a..-as számra. 16.

15. Program: - Vendégfogadás.. - Polgári esküvő. - Templomi esküvő. Visszajelzést kérünk a..-as számra. 16. 1. Kedves Családunk és Barátaink! Szeretettel meghívunk, hogy velünk örüljetek, mikor 2011 órakor a.. Polgármesteri Hivatal házasságkötő termében, majd a Református Templomban végleg összekötjük életünket.

Részletesebben

KISPÁLYÁS LABDARÚGÁS CSOPORTBEOSZTÁS

KISPÁLYÁS LABDARÚGÁS CSOPORTBEOSZTÁS KISPÁLYÁS LABDARÚGÁS CSOPORTBEOSZTÁS Nevezők száma: 24 csapat A-csoport: Szolnoki Törvényszék Kaposvári Törvényszék Győri Ítélőtábla Kúria Budapest Környéki Törvényszék Kecskeméti Törvényszék B-csoport:

Részletesebben

Személyes Jókívánságok

Személyes Jókívánságok - Házasság Gratulálok! Nagyon sok boldogságot kívánok! Friss házaspárnak gratulációkor Gratulálok és a legjobbakat kívánom mindkettőtöknek az esküvőtök napján. Frissen összeházasodott párnak gratulációkor

Részletesebben

Személyes Jókívánságok

Személyes Jókívánságok - Házasság Gratulálok! Nagyon sok boldogságot kívánok! Friss házaspárnak gratulációkor Gratulálok és a legjobbakat kívánom mindkettőtöknek az esküvőtök napján. Frissen összeházasodott párnak gratulációkor

Részletesebben

Esküvő a festői Zichy Park Hotelben****

Esküvő a festői Zichy Park Hotelben**** Esküvő a festői Zichy Park Hotelben**** A Zichy Park Hotelt körülvevő természetes környezet, ideális helyszínt nyújt egy esküvő megrendezéséhez. A szállodakomplexum 15 hektáros területen fekszik, melynek

Részletesebben

Esküvők. A Jankovich-kúria Rendezvény- és Turisztikai Központ

Esküvők. A Jankovich-kúria Rendezvény- és Turisztikai Központ Esküvők A Jankovich-kúria Rendezvény- és Turisztikai Központ ideális helyszínt biztosít a legkülönbözőbb igényeknek is megfelelően esküvői szertartások, vacsorák lebonyolításához. Szeretnénk, ha az itt

Részletesebben

SZÖVEG 1 SZÖVEG 2 SZÖVEG 3

SZÖVEG 1 SZÖVEG 2 SZÖVEG 3 SZÖVEG 1 Még néhány nap és (dátum) örök hűséget esküszünk egymásnak. E számunkra oly fontos esemény boldog pillanatait szeretnénk megosztani rokonainkkal és barátainkkal, ezért sok szeretettel várjuk Önt

Részletesebben

GERÉBY KÚRIA HOTEL ÉS LOVASUDVAR

GERÉBY KÚRIA HOTEL ÉS LOVASUDVAR GERÉBY KÚRIA HOTEL ÉS LOVASUDVAR H 6050 Lajosmizse, Alsólajos 224. Tel.: +36 76 356 555 Fax: +36 76 356 045 Mobil: +36 30 9559 056 E mail: gereby@gereby.hu www.gereby.hu "S ha jön az este langyos szél

Részletesebben

BALLAG MÁR A VÉN DIÁK

BALLAG MÁR A VÉN DIÁK 1 Megjelenik havonta Szent József sztjozsef-rita@freemail.hu Iskolaközpont Újságja BALLAG MÁR A VÉN DIÁK Azért vagy itt, hogy mindent láss, Hogy értsd a szót, olvasd az Írást. Azért vagy itt, hogy mindent

Részletesebben

SZÖVEG 1 SZÖVEG 2 SZÖVEG 3

SZÖVEG 1 SZÖVEG 2 SZÖVEG 3 SZÖVEG 1 Még néhány nap és... (dátum) örök hűséget esküszünk egymásnak. E számunkra oly fontos esemény boldog pillanatait szeretnénk megosztani rokonainkkal és barátainkkal, ezért sok szeretettel várjuk

Részletesebben

Boldog Karácsonyi Ünnepeket!

Boldog Karácsonyi Ünnepeket! Mucsony Nagyközségi Önkormányzat Hivatalos Folyóirata IX. évfolyam 2. szám 2012. december 21. www.mucsony.hu hivatal@mucsony.hu Boldog Karácsonyi Ünnepeket! Megint itt van a tél és megint eljön a karácsony

Részletesebben

Tisztelt ünneplő közönség, kedves ballagó diákok!

Tisztelt ünneplő közönség, kedves ballagó diákok! Tisztelt ünneplő közönség, kedves ballagó diákok! Szeretettel köszöntök minden végzős diákunkat, az őket ballagtató osztályfőnököket, a kedves szülőket, meghívott vendégeket, valamint iskolánk valamennyi

Részletesebben

ELSŐÁLDOZÁSI FELKÉSZÍTŐ 4. JÉZUS, AZ ÉLET KENYERE

ELSŐÁLDOZÁSI FELKÉSZÍTŐ 4. JÉZUS, AZ ÉLET KENYERE ELSŐÁLDOZÁSI FELKÉSZÍTŐ 4. JÉZUS, AZ ÉLET KENYERE 1. feladat Olvassátok el a lábmosásról és az utolsó vacsoráról szóló részletet az Evangéliumból A lábmosás 1 Közel volt már húsvét ünnepe. Jézus tudta,

Részletesebben

MINDENTLÁTÓ KIRÁLYLÁNY

MINDENTLÁTÓ KIRÁLYLÁNY Himmler Zsófia MINDENTLÁTÓ KIRÁLYLÁNY Népmese-dramatizációk gyermekbábcsoportoknak Himmler Zsófia Csemadok Művelődési Intézete, Dunaszerdahely Forrás: Gyurcsó István Alapítvány Füzetek 14., Dunaszerdahely,

Részletesebben

Meghívó. Helyszín: Kecskeméti Kulturális és Konferencia Központ (Deák tér 1.) Dr. Zombor Gábor polgármester (Kecskemét MJV Önkormányzata)

Meghívó. Helyszín: Kecskeméti Kulturális és Konferencia Központ (Deák tér 1.) Dr. Zombor Gábor polgármester (Kecskemét MJV Önkormányzata) Meghívó Kecskemét Megyei Jogú Város támogatásával a Pécsi Tudományegyetem Kecskeméti Regionális Felnőttképzési Központja szervezésében 2014 februárjától indul a Kecskeméti Harmadik Kor Egyeteme elnevezésű

Részletesebben

Egyházaink hírei MEGHÍVÓ november. GyóNI KATOLIKUS EGYHÁZKöZSÉG. AlsóDABASI KATOLIKUS EGYHÁZKöZSÉG. GyóNI REFORMÁTUS GyüLEKEZET

Egyházaink hírei MEGHÍVÓ november. GyóNI KATOLIKUS EGYHÁZKöZSÉG. AlsóDABASI KATOLIKUS EGYHÁZKöZSÉG. GyóNI REFORMÁTUS GyüLEKEZET 2018. november KATOLIKUS egyházközségeink F GyóNI KATOLIKUS EGYHÁZKöZSÉG miserendünk: Novembertől a téli miserend lép életbe. Hétfőn, kedden, pénteken és szombaton 17.00 órakor kezdődik a szentmise. Vasárnap

Részletesebben

Európai Mezőgazdasági Vidékfejlesztési Alap: a vidéki térségekbe beruházó Európa MEGHÍVÓ

Európai Mezőgazdasági Vidékfejlesztési Alap: a vidéki térségekbe beruházó Európa MEGHÍVÓ MEGHÍVÓ Vámosgálfalva Önkormányzata tisztelettel meghívja a Vámos Települések Szövetségének tag önkormányzatait és minden kedves érdeklődőt a 2010. június 4 6 án megrendezésre kerülő Vámos Települések

Részletesebben

Kedves házasulandó pár!

Kedves házasulandó pár! Kedves házasulandó pár! Köszönjük, hogy életük egyik legfontosabb döntése előtt mint lehetséges helyszínként érdeklődnek Éttermünk iránt. Reméljük, hogy ajánlatunk elnyeri tetszésüket, és mi lehetünk azok,

Részletesebben

Az esküvő pontos dátumának kitűzése: Lehetséges időpont:... Pontos dátum:... Döntés: legyen templomi esküvő is? Igen:... Nem:...

Az esküvő pontos dátumának kitűzése: Lehetséges időpont:... Pontos dátum:... Döntés: legyen templomi esküvő is? Igen:... Nem:... ESKÜVŐI FELADATOK LISTÁJA NÉHÁNY HÓNAPPAL AZ ESKÜVŐ ELŐTT: Az esküvő pontos dátumának kitűzése:... Pontos dátum:... Döntés: legyen templomi esküvő is? Igen:... Nem:... Megbeszélni, ki legyen a tanú, és

Részletesebben

40 éves házassági évfordulóra gitáros szentmise

40 éves házassági évfordulóra gitáros szentmise D A G A Bevonulás Két ember eléd lép, két ember Téged kér, D A G A Két ember eléd áll, két ember Téged vár, A D H E Végtelen Istenünk, áldd meg az életünk! Cis Fis H E Végtelen Istenünk, áldd meg az életünk!

Részletesebben

XV. évfolyam - 3. szám Kezdetben sok érdeklődő volt, de sajnos csak érdeklődtek. Többen mondják ma is, hogy szeretnének jönni néptánc oktatásra. Erre én mindig felteszem a kérdést az órákon: Itt vannak,

Részletesebben

Esküvői Ajánlat a Medves Hotelben

Esküvői Ajánlat a Medves Hotelben Esküvői Ajánlat a Medves Hotelben Ha egy olyan helyszínt keres, ahol nem kell kilométereket utaznia, hogy gyönyörű szép helyszínen fotózzák le álmai esküvői ruhájában, vagy ahol egy helyszínen lebonyolítható

Részletesebben

Megrendülten tudatjuk, hogy. Varga Árpád MINTA. Táviratcím: Varga Árpádné, 1228 Budapest, Rónai János u. 7. Mély fájdalommal tudatjuk, hogy

Megrendülten tudatjuk, hogy. Varga Árpád MINTA. Táviratcím: Varga Árpádné, 1228 Budapest, Rónai János u. 7. Mély fájdalommal tudatjuk, hogy 1 Megrendülten tudatjuk, hogy 2013. január 26-án 87 éves korában, hosszú szenvedés után elhunyt. Szeretett halottunk hamvait 2013. február 10-én 10.30 órakor a Budafoki Temetőben a Római Katolikus Egyház

Részletesebben

Az esküvői forgatókönyv. Az esküvő felépítése és az esküvői forgatókönyv az esküvői fotós szemszögéből

Az esküvői forgatókönyv. Az esküvő felépítése és az esküvői forgatókönyv az esküvői fotós szemszögéből Az esküvői forgatókönyv Az esküvő felépítése és az esküvői forgatókönyv az esküvői fotós szemszögéből A forgatókönyv Az esküvő lebonyolításának részletes logisztikai ütemterve Az esküvő folyamatának részletes

Részletesebben

Írta: Administrator szeptember 06. szombat, 15:09 - Módosítás: szeptember 10. szerda, 16:44

Írta: Administrator szeptember 06. szombat, 15:09 - Módosítás: szeptember 10. szerda, 16:44 A levéltári források szerint Szilvágy nevének első írásos említése 1343-ból ered. Két Szilvágyról értesülünk, az egyikben akkor Szent Márton tiszteletére épült templom állt. A török harcok idején annyira

Részletesebben

Kedves Jegyespár! Közben, illetve a vacsora elfogyasztása után pedig jöhet a hajnalig tartó mulatozás.

Kedves Jegyespár! Közben, illetve a vacsora elfogyasztása után pedig jöhet a hajnalig tartó mulatozás. Kedves Jegyespár! Mindenekelőtt szeretnénk megköszönni Önöknek, hogy egy ilyen fontos esemény lebonyolításához Szállodánkat ajánlatkérésükkel megkeresték. A szállodakomplexum 15 hektáros területen található,

Részletesebben

Érsekvadkert Község Önkormányzata Képviselő-testületének 5/2013. (V. 2.)rendelete

Érsekvadkert Község Önkormányzata Képviselő-testületének 5/2013. (V. 2.)rendelete Érsekvadkert Község Önkormányzata Képviselő-testületének 5/2013. (V. 2.)rendelete a házasságkötések engedélyezésének szabályairól, és az eseményhez kapcsolódó díjak mértékéről Érsekvadkert Község Önkormányzatának

Részletesebben

ember együtt felépíti. Vagy azt is mondhatjuk, hogy a házasság olyan, mint egy műalkotás, amit két embernek együtt kell létrehoznia.

ember együtt felépíti. Vagy azt is mondhatjuk, hogy a házasság olyan, mint egy műalkotás, amit két embernek együtt kell létrehoznia. Éljen az ifjú pár! Ő és senki más. Ő az én társam. Felem. Feleségem. Férjem és uram. Ő lesz a jobbik felem. Nélküle már nem érezném egész embernek magam. (Gyökössy Endre) A boldogító IGEN-t korunkban sajnos

Részletesebben

Faluújság Bakonypéterd I. évfolyam 3. szám 2010. december

Faluújság Bakonypéterd I. évfolyam 3. szám 2010. december Előszó KÖZSÉGI TÁJÉKOZTATÓ Bakonypéterd Község Önkormányzatának kiadványa Tisztelt Bakonypéterdi Lakosok! Szeretném megköszönni azt az összefogást, amit az elmúlt időszakban tanúsítottak azért, hogy megszépüljön

Részletesebben

A 2.sz.Bodnár Gábor cs.cs. hírlevele 2. évfolyam 2008 április

A 2.sz.Bodnár Gábor cs.cs. hírlevele 2. évfolyam 2008 április Bogáncs A 2.sz.Bodnár Gábor cs.cs. hírlevele 2. évfolyam 2008 április Kedves cserkésztestvéreim és támogatóink! Sári Szeretettel üdvözöllek a 2-es számú Bodnár Gábor Cserkészcsapat második cserkészbálján.

Részletesebben

Képek a Gondozási Központ életéből

Képek a Gondozási Központ életéből 2010. május 5 Képek a Gondozási Központ életéből Várják az ebédet! Mini ló - mini lovas A gyerekek táncoltak az időseknek A Népdalkör Anyák Napi műsora MEGHÍVÓ Tisztelettel meghívjuk Önt 2010. május 30-án

Részletesebben

A RÖSZKEI SZENT ANTAL PLÉBÁNIA HAVONTA MEGJELENŐ LAPJA

A RÖSZKEI SZENT ANTAL PLÉBÁNIA HAVONTA MEGJELENŐ LAPJA IX. évf. 1. szám (100) 2011. December A RÖSZKEI SZENT ANTAL PLÉBÁNIA HAVONTA MEGJELENŐ LAPJA Tartalomból: Miseszándékok 2. old. Részlet: Rainer Maria Rilke: Történetek a Jóistenrıl 3. old. E gy ház kö

Részletesebben

Drága! Áldott, békés karácsonyt és sikeres, boldog új esztendot kíván Neked és szeretteidnek:

Drága! Áldott, békés karácsonyt és sikeres, boldog új esztendot kíván Neked és szeretteidnek: Drága! Az idei karácsonyon egy különleges ajándékkal szeretnélek meglepni. Nagyon szeretem, amikor vidám és kipihent vagy, ezért arra gondoltam megajándékozlak egy éjszakás kikapcsolódással. Fogadd szeretettel

Részletesebben

Eme írás készíttetett az Úr 2008. Évének Augusztus havában,

Eme írás készíttetett az Úr 2008. Évének Augusztus havában, Eme írás készíttetett az Úr 2008. Évének Augusztus havában, ama XII. ÁGOTA táborrul, mely tarttatott az jeles Szeged városában, azon vidám ifjak örömére!!! Az ÁGOTA Alapítvány (helyett) bemutatja (a 2

Részletesebben

BESZÁMOLÓ Operation Orphan szeretnék megköszönni nekik!

BESZÁMOLÓ Operation Orphan szeretnék megköszönni nekik! BESZÁMOLÓ Örömmel és várakozással telt el az idő tavasz óta az intézményeinkben, hiszen ígéretet kaptunk, hogy téli ruhadarabok, cipők gyűjtését tervezi, szervezi az Operation Orphan. Ígéretüket megtartották,

Részletesebben

AZ ÚJ CSALÁD MOZGALOM HÍRLEVELE

AZ ÚJ CSALÁD MOZGALOM HÍRLEVELE AZ ÚJ CSALÁD MOZGALOM HÍRLEVELE 2. szám - 2014. december Kik az Új Családok? Sokan kérdezik tőlünk mostanában, hogy kik az Új Családok, mi jellemző rájuk, mit tesznek, hogyan élnek? Összegyűjtöttünk néhány

Részletesebben

Esküvő. Év: Hónap: Nap: megvalositas.blog.hu. Képek: freepik.com

Esküvő. Év: Hónap: Nap: megvalositas.blog.hu. Képek: freepik.com Esküvő és Év: Hónap: Nap: Képek: freepik.com Menyasszony vendégei Vendéglista 1 31 61 2 32 62 3 33 63 4 34 64 5 35 65 6 36 66 7 37 67 8 38 68 9 39 69 10 40 70 11 41 71 12 42 72 13 43 73 14 44 74 15 45

Részletesebben

Írnod kell kislányom, erre születtél! visszhangzik fülemben Édesanyám hangja

Írnod kell kislányom, erre születtél! visszhangzik fülemben Édesanyám hangja Írnod kell kislányom, erre születtél! Írnod kell kislányom, erre születtél! visszhangzik fülemben Édesanyám hangja Tudom Édes, írnom kellene, de bajban vagyok. Talán azt a témát kéne papírra vetnem, amit

Részletesebben

A kellene átkalibrálása Patagónia, Dél-Amerika - 2012. január 26. ( Forrás: http://www.kryon.com/k_channel11_patagonia2-12.html )

A kellene átkalibrálása Patagónia, Dél-Amerika - 2012. január 26. ( Forrás: http://www.kryon.com/k_channel11_patagonia2-12.html ) A kellene átkalibrálása Patagónia, Dél-Amerika - 2012. január 26. ( Forrás: http://www.kryon.com/k_channel11_patagonia2-12.html ) Üdvözöllek benneteket kedveseim, Kryon vagyok a Mágneses Szolgálattól!

Részletesebben

Galgagyörki Napló. Galgagyörk község Önkormányzatának lapja II. évfolyam 3. szám - 2012. május

Galgagyörki Napló. Galgagyörk község Önkormányzatának lapja II. évfolyam 3. szám - 2012. május Galgagyörki Napló Galgagyörk község Önkormányzatának lapja II. évfolyam 3. szám 2012. május ÖNKORMÁNYZATI HÍREK Lőrik László átveszi a Köznevelésért díjat Fristáczki Erik 8. osztályos tanuló Izgatottan

Részletesebben

2014 év. Környezettisztasági hét

2014 év. Környezettisztasági hét 2014 év Környezettisztasági hét 2014. 04.10. Évek óta hagyományos program áprilisban a Kőszár-hegymenet, melyet egy takarítási akció előz meg. A környezettisztasági hét célja településünk szebbé tétele,

Részletesebben

Esküvőnk Görögországban

Esküvőnk Görögországban Esküvőnk Görögországban A mi történetünk 2008 nyarán kezdődött - ekkor tartottuk az eljegyzésünket a horvát tengerparton. Mindig is úgy gondoltuk, hogy valahogyan különlegessé-emlékezetessé, a megszokottól

Részletesebben

AZ ÚJ CSALÁD MOZGALOM HÍRLEVELE

AZ ÚJ CSALÁD MOZGALOM HÍRLEVELE AZ ÚJ CSALÁD MOZGALOM HÍRLEVELE 3. szám, 2015. március 3. szám - 2015. március Apró lépések a családokért Néhány évvel ezelőtt egy kolléganőm felhívott, hogy nem tudja, mit csináljon, ugyanis abortuszra

Részletesebben

MAGYAR ESKETÉSI SZERTARTÁS

MAGYAR ESKETÉSI SZERTARTÁS MAGYAR ESKETÉSI SZERTARTÁS Magyar nyelven Köszöntés Bev. szavak Kollekta Kérdések Az Atya, a Fiú és a Szentlélek nevében. Ámen. A pap ezekkel a szavakkal köszönti az egybegyűlteket: Ami Urunk Jézus Krisztus

Részletesebben

Jegyzőkönyv készült a Kulturális, Egyházügyi és Nemzetiségi Bizottság október 12-én órakor megtartott rendes üléséről

Jegyzőkönyv készült a Kulturális, Egyházügyi és Nemzetiségi Bizottság október 12-én órakor megtartott rendes üléséről Budapest Főváros IX. Kerület Ferencváros Önkormányzatának Kulturális, Egyházügyi és Nemzetiségi Bizottsága Jegyzőkönyv készült a Kulturális, Egyházügyi és Nemzetiségi Bizottság 2016. október 12-én 12.00

Részletesebben

SORG- ESKÜVŐI AJÁNLAT

SORG- ESKÜVŐI AJÁNLAT SORG- V I L L A ESKÜVŐI AJÁNLAT 2019 Kedves Ifjú Pár! Szeretnénk megköszönni az érdeklődéseteket. Gratulálunk az eljegyzésetekhez és sok sikert kívánunk a készüléshez, szervezéshez! Bízunk benne, hogy

Részletesebben

ÉVKÖZI IDŐ II. HÉT: PÉNTEK REGGELI DICSÉRET. Ez azonban elmarad, ha az Imádságra hívás közvetlenül az imaóra előtt van.

ÉVKÖZI IDŐ II. HÉT: PÉNTEK REGGELI DICSÉRET. Ez azonban elmarad, ha az Imádságra hívás közvetlenül az imaóra előtt van. V. Istenem, jöjj segítségemre! 1 ÉVKÖZI IDŐ II. HÉT: PÉNTEK REGGELI DICSÉRET F. Uram, segíts meg engem! Dicsőség az Atyának, a Fiúnak és a Szentléleknek, miképpen kezdetben, most és mindörökké. Ámen. Alleluja.

Részletesebben

VOLT EGYSZER EGY GÓLYABÁL. sok-sok tánccal....és a gólyaesküvel.

VOLT EGYSZER EGY GÓLYABÁL. sok-sok tánccal....és a gólyaesküvel. Jeles napok 113 VOLT EGYSZER EGY GÓLYABÁL énekléssel sok-sok tánccal...és a gólyaesküvel. 114 A szalagavatót minden évben nagy várakozás előzi meg, mind a diákok, mind a tanárok részéről. Így történt ez

Részletesebben

Nőnapi köszöntő (legfeljebb 10 pont)

Nőnapi köszöntő (legfeljebb 10 pont) Nőnapi köszöntő (legfeljebb 10 pont) Írjatok tréfás nőnapi köszöntőverset a földgáziparban dolgozó hölgyeknek úgy, hogy az alábbi szavakból legalább 4 szerepeljen benne! plankton, odorál, hexán, nyomás,

Részletesebben

Önmeghaladás, életcélok, jóllét

Önmeghaladás, életcélok, jóllét PÁL FERENC Önmeghaladás, életcélok, jóllét A lélektani és spirituális dimenziók összefüggései Néhány alkalommal találkoztam Gyökössy Bandi bácsival. Többek között, amikor a papnevelõ intézetbe jártam,

Részletesebben

HITTANOS TÁBOR. 2009. jún. 22-26.

HITTANOS TÁBOR. 2009. jún. 22-26. HITTANOS TÁBOR 2009. jún. 22-26. 2009. június 22-én, egy borús hétfői napon a templom udvarán gyülekeztünk, de az idő senkinek nem rontotta el a kedvét. Vártuk, hogy a névjegykártyánkat megkapjuk. Amint

Részletesebben

SZÓSZÉK ÚRASZTALA SZERTARTÁSOK. Lőrinczi Lajos. Isten országa 1

SZÓSZÉK ÚRASZTALA SZERTARTÁSOK. Lőrinczi Lajos. Isten országa 1 SZÓSZÉK ÚRASZTALA SZERTARTÁSOK Lőrinczi Lajos Isten országa 1 Az Isten országa nem úgy jön el, hogy az ember jelekből következtethetne rá. Azt sem mondhatják, hogy íme itt, vagy íme ott van! Mert az Isten

Részletesebben

E L Ő T E R J E S Z T É S. Kerekegyháza Város Önkormányzat Képviselő-testületének február 23-i ülésére

E L Ő T E R J E S Z T É S. Kerekegyháza Város Önkormányzat Képviselő-testületének február 23-i ülésére 1612-1/2011. E L Ő T E R J E S Z T É S Kerekegyháza Város Önkormányzat Képviselő-testületének 2011. február 23-i ülésére Tárgy: Kerekegyháza Város Önkormányzata 2011. évi módosított rendezvénytervének

Részletesebben

Esküvő brossúra. Anna Grand Hotel**** Wine & Vital Ipoly Residence**** - Executive Hotel Suites

Esküvő brossúra. Anna Grand Hotel**** Wine & Vital Ipoly Residence**** - Executive Hotel Suites Esküvő brossúra Anna Grand Hotel**** Wine & Vital Ipoly Residence**** - Executive Hotel Suites ANNA GRAND HOTEL Vendégvárás és boldogító igen az Anna-bálok helyszínén, a balatonfüredi Anna Grand Hotel

Részletesebben

Esküvői verses idézetek meghívóba, nászajándék mellé

Esküvői verses idézetek meghívóba, nászajándék mellé Esküvői verses idézetek meghívóba, nászajándék mellé Forrás: PilisCentrum.hu Szeretnénk megkönnyíteni a választást ezért állítottuk össze szebbnél szebb idézetekből álló gyűjteményünk. Ajánljon idézetet

Részletesebben

8. A HÁZASSÁGKÖTÉS ÖKUMENIKUS SZERTARTÁSA, szentmisén kívül 1, ha a felek egyike katolikus, másika evangélikus katolikus templomban

8. A HÁZASSÁGKÖTÉS ÖKUMENIKUS SZERTARTÁSA, szentmisén kívül 1, ha a felek egyike katolikus, másika evangélikus katolikus templomban 8. A HÁZASSÁGKÖTÉS ÖKUMENIKUS SZERTARTÁSA, szentmisén kívül 1, ha a felek egyike katolikus, másika evangélikus katolikus templomban Bevezető rész 62/15. Az eskető katolikus pap karingben stólával és pluviáléban

Részletesebben

ENGEDJÉTEK, HOGY TÖBB JÓT TEGYÜNK! nov.18. évközi 33. vas. 40.

ENGEDJÉTEK, HOGY TÖBB JÓT TEGYÜNK! nov.18. évközi 33. vas. 40. 2018. nov.18. évközi 33. vas. 40. ENGEDJÉTEK, HOGY TÖBB JÓT TEGYÜNK! Múlt héten Jézus a perselyekről tanított, arról gondolkodtunk el, és a testületünk döntése után a kedves híveket is kértem, hogy engedjétek,

Részletesebben

Foucauld atyáért adtak hálát halála 100. évfordulóján

Foucauld atyáért adtak hálát halála 100. évfordulóján Foucauld atyáért adtak hálát halála 100. évfordulóján 2016. november 13. vasárnap 13:00 Boldog Charles de Foucauld halálának 100. évfordulójáról emlékeztek meg a budapesti Páli Szent Vinceplébániatemplomban

Részletesebben

KARDIABETOLÓGIA 2015. Tudományos ülés. emlékére MEGHÍVÓ. BAJA 2015. június 19 20.

KARDIABETOLÓGIA 2015. Tudományos ülés. emlékére MEGHÍVÓ. BAJA 2015. június 19 20. KARDIABETOLÓGIA 2015 Tudományos ülés Prof. Dr. de Chatel Rudolf emlékére MEGHÍVÓ BAJA 2015. június 19 20. Kardiabetológia 2015 Kedves Kollégák! Baja városa és gyógyítói régóta elkötelezettek a modern orvostudomány,

Részletesebben

Mit keresitek az élőt a holtak között

Mit keresitek az élőt a holtak között Isten szeretete csodálatosan ragyogott Jézusból. - Olyan tisztán, hogy emberi életek változtak meg általa. - Akik találkoztak Jézussal, s engedték, hogy megérintse őket az Ő szeretete, azok elkezdtek vágyakozni

Részletesebben

Kovács Nóri Kanadai koncert turnéja 2015 képes úti beszámoló

Kovács Nóri Kanadai koncert turnéja 2015 képes úti beszámoló Kovács Nóri Kanadai koncert turnéja 2015 képes úti beszámoló Kedves Barátaim, Ismerőseim! Fantasztikus 3 hetet töltöttem a múlt év végén Kanadában. A rengeteg élményt még mindig nem sikerült teljesen feldolgoznom,

Részletesebben

Projektlátogatás: A felújított egykori katolikus iskolában kialakított Örökségvédelmi Közösségi Ház átadása

Projektlátogatás: A felújított egykori katolikus iskolában kialakított Örökségvédelmi Közösségi Ház átadása Projektlátogatás: A felújított egykori katolikus iskolában kialakított Örökségvédelmi Közösségi Ház átadása Helyszín: Nick Ideje: 2014. szeptember 20. 10.00 óra Szeptember 20-án ismét egy kedves meghívásnak

Részletesebben

mondott, és nem kimondott gondolataival. Még senki sem tudta így elmondani ezeket, akár burkoltan is, bizony ezek a dalok gyakran kimondják azt,

mondott, és nem kimondott gondolataival. Még senki sem tudta így elmondani ezeket, akár burkoltan is, bizony ezek a dalok gyakran kimondják azt, II. fejezet [...] Legyél az esernyőm, Óvj a széltől, és ha mégis elázom, Te legyél az égen a Nap, Te melegíts át, ha néha fázom! Én meg olyan leszek hozzád, mint a gazdájához a véreb Amikor először láttam

Részletesebben

Éves beszámoló a TÁMOP A-12/ számú projekthez kapcsolódóan

Éves beszámoló a TÁMOP A-12/ számú projekthez kapcsolódóan Éves beszámoló a TÁMOP-3.3.14A-12/1-2013-102 számú projekthez kapcsolódóan A Jászsági Napsugár Waldorf Óvodáért és Iskoláért Egyesület és a Bíborka Alapfokú Művészeti Iskola a Testvériskolai kapcsolatok

Részletesebben

Kedves Vendégeink, kedves Szülők, Kedves Lányok és Fiúk!

Kedves Vendégeink, kedves Szülők, Kedves Lányok és Fiúk! Kedves Vendégeink, kedves Szülők, Kedves Lányok és Fiúk! Tisztelettel köszöntelek Titeket és a meghívott kedves Vendégeinket! Kedves ballagó öreg diákok! Az életetekben ismét eljött egy olyan nap, amit

Részletesebben

Kerekegyháza Város Önkormányzat Képviselő-testületének december 16-i ülésére

Kerekegyháza Város Önkormányzat Képviselő-testületének december 16-i ülésére 5604-1/2015. E L Ő T E R J E S Z T É S Kerekegyháza Város Önkormányzat Képviselő-testületének 2015. december 16-i ülésére Tárgy: Kerekegyháza Város Önkormányzata 2016. évi rendezvénytervének elfogadása

Részletesebben

Növekvő gyermeklétszámok

Növekvő gyermeklétszámok IX. évf. 5. sz. 2012. augusztus www.kiralyhegyes.hu Növekvő gyermeklétszámok óvodánkban, iskolánkban Palánta ültetvényezések a fóliasátorban Útkarbantartási munkálatok Egészségügyi szűrővizsgálatok Ingyenes

Részletesebben

H í r l e v é l. 2011. április ÉLETET AJÁNDÉKOZOTT!

H í r l e v é l. 2011. április ÉLETET AJÁNDÉKOZOTT! H í r l e v é l Zarándokoknak, útépítőknek, partnereknek 2011. április Lelkivezetői gondolatok ÉLETET AJÁNDÉKOZOTT! 8 nappal Húsvét ünnepe előtt Jézus Krisztus megmutatta az emberiségnek és a világnak,

Részletesebben

Készült Sásd Város Német Nemzetiségi Önkormányzati Képviselőtestületének 2014. október 21. napján tartott alakuló üléséről.

Készült Sásd Város Német Nemzetiségi Önkormányzati Képviselőtestületének 2014. október 21. napján tartott alakuló üléséről. 1 Jegyzőkönyv Készült Sásd Város Német Nemzetiségi Önkormányzati Képviselőtestületének 2014. október 21. napján tartott alakuló üléséről. Ülés helye: Jelen vannak: Városháza Tanácskozóterme Sásd, Dózsa

Részletesebben

Kérem a Tisztelt Képviselő-testületet az előterjesztés megtárgyalására és a határozati javaslat támogatására.

Kérem a Tisztelt Képviselő-testületet az előterjesztés megtárgyalására és a határozati javaslat támogatására. BUDAPEST FŐVÁROS XVI. KERÜLETI ÖNKORMÁNYZAT ALPOLGÁRMESTERE Készült a Képviselő-testület 2015. április 1-i ülésére Készítette: dr. Kozma Enikő alpolgármesteri jogi referens Tisztelt Képviselő-testület!

Részletesebben

8-6 hónappal elõtte. A jegygyûrûket közösen kiválasztani és megrendelni, amennyiben az még nem történt meg. Bejelentkezni a polgármesteri hivatalba.

8-6 hónappal elõtte. A jegygyûrûket közösen kiválasztani és megrendelni, amennyiben az még nem történt meg. Bejelentkezni a polgármesteri hivatalba. Amíg az ember a saját bõrén nem tapasztalja mennyi utánajárást, idõt és szervezést igényel egy esküvõ megszervezése, addig el sem tudja képzelni mennyi feladat vár azokra, akik úgy döntenek, összekötik

Részletesebben

Ára: 200 Ft, mely összeggel gyülekezetünk gyermek- és ifjúsági munkáját támogatja. I. évf. 1. szám 2010. május

Ára: 200 Ft, mely összeggel gyülekezetünk gyermek- és ifjúsági munkáját támogatja. I. évf. 1. szám 2010. május I. évf. 1. szám 2010. május S z ö s z i m a n ó vagyok. Még nem találkoztunk. Én fogok segíteni Neked abban, hogy eligazodjál a különféle érdekes é s i z g a l m a s olvasmányok között. Számomra a legemlékezetesebb

Részletesebben

Királyok és fejedelmek útján - kirándulás Erdélyben

Királyok és fejedelmek útján - kirándulás Erdélyben Királyok és fejedelmek útján - kirándulás Erdélyben A Határtalanul pályázati program keretében a Tolnay Lajos Általános Iskola hetedikesei az idén is részt vehettek egy csodálatos négy napos erdélyi kiránduláson.

Részletesebben

Megcélozni a legszebb álmot, Komolyan venni a világot, Mindig hinni és remélni, Így érdemes a földön élni.

Megcélozni a legszebb álmot, Komolyan venni a világot, Mindig hinni és remélni, Így érdemes a földön élni. Ajánlás A családtörténet feltárása hidat épít múlt és jövõ között, összeköti a nemzedékeket oly módon, ahogyan azt más emléktárgyak nem képesek. Azok a változások, melyek korunk szinte minden társadalmában

Részletesebben

ELŐTERJESZTÉS A Kulturális Egyházügyi és Nemzetiségi Bizottság május 18-i ülésére

ELŐTERJESZTÉS A Kulturális Egyházügyi és Nemzetiségi Bizottság május 18-i ülésére Budapest Főváros IX. Kerület Ferencváros Önkormányzata Iktató szám: Sz-221/2016. ELŐTERJESZTÉS A Kulturális Egyházügyi és Nemzetiségi Bizottság 2016. május 18-i ülésére Tárgy: Előterjesztő: Készítette:

Részletesebben

Kiskőrös Város Országos Petőfi Sándor Petőfi Szülőház Önkormányzata Társaság és Emlékmúzeum. Kedves Barátunk!

Kiskőrös Város Országos Petőfi Sándor Petőfi Szülőház Önkormányzata Társaság és Emlékmúzeum. Kedves Barátunk! Kiskőrös Város Országos Petőfi Sándor Petőfi Szülőház Önkormányzata Társaság és Emlékmúzeum Tisztelt Hölgyem / Uram! Kedves Barátunk! Már 20. alkalommal adunk hírt a sajátos kiskőrösi szilveszter lehetőségéről.

Részletesebben

Budai ófár. Háztáji Hírek. pítvány igazgatója, akivel elbeszélgettünk az alapítvány munkájáról.

Budai ófár. Háztáji Hírek. pítvány igazgatója, akivel elbeszélgettünk az alapítvány munkájáról. Budai ófár 2014. május KÉRJÜK, TÁMOGASSA ADÓJA 1%VAL A FRANKEL ZSINAGÓGA ALAPÍTVÁNYT! ADÓSZÁM: 18114878-1-41 MAZSIHISZ TECHNIKAI SZÁMA: 0358 KÖSZÖNJÜK! Nagy örömünkre szolgált, hogy az idén is több, mint

Részletesebben

lehetek. Hogy ebben az ellentmondásos világban Ti vállaltátok a családi életetekkel azt a tanúságtételt, ami mások számára is eligazítást ad.

lehetek. Hogy ebben az ellentmondásos világban Ti vállaltátok a családi életetekkel azt a tanúságtételt, ami mások számára is eligazítást ad. Kedves Testvéreim! A Húsvét ünneplésében hangsúlyt kap az a gondolat, hogy az Egyház évről évre új nemzedékkel gazdagodik. Elsősorban a keresztségre vonatkoztatjuk ezt a megállapítást, ezt a bátorítást,

Részletesebben

down_dada_kiadvany:layout 1 3/19/09 10:40 AM Page 1 Down dada Nem vagy egyedül!

down_dada_kiadvany:layout 1 3/19/09 10:40 AM Page 1 Down dada Nem vagy egyedül! down_dada_kiadvany:layout 1 3/19/09 10:40 AM Page 1 Down dada Nem vagy egyedül! down_dada_kiadvany:layout 1 3/19/09 10:40 AM Page 2 down_dada_kiadvany:layout 1 3/19/09 10:40 AM Page 3 Kedves Szülôk! Megszületett

Részletesebben

Wittinger László: Passiójáték

Wittinger László: Passiójáték Wittinger László: Passiójáték I. (AZ UTOLSÓ VACSORA) ELSŐ APOSTOL: Íme, Mester, elkészítettük az ételt, ahogyan kérted! JÉZUS: Vágyva vágytam arra, hogy a húsvéti bárányt veletek együtt fogyasszam el.

Részletesebben

Kedves Fesztivállátogató!

Kedves Fesztivállátogató! Kedves Fesztivállátogató! Szeretettel köszöntjük Önöket a tavaszi fesztiválok megrendezése alkalmából és örömmel invitáljuk programjainkra a siófoki Hajókikötőbe. Reményeink szerint olyan színvonalas programot

Részletesebben

Meghívó nyílt napra. Kedves Meghívottam!

Meghívó nyílt napra. Kedves Meghívottam! Kedves Meghívottam! Meghívó nyílt napra Szeretettel meghívunk egy olyan nyílt napra, ahol a jövő biztosítékáról lesz szó, az ARANYRÓL. Gondoskodás önmagunkról, gyermekeinkről, a jövőről. Azért küldünk

Részletesebben

A Barátok Verslista kiadványa PDF-ben 2013.

A Barátok Verslista kiadványa PDF-ben 2013. Dezső Ilona Anna: Máglya (50x40 cm, vászon, olaj zsűrizett) A Barátok Verslista kiadványa PDF-ben 2013. A BARÁTOK VERSLISTA KIADVÁNYA SZERETET és SZEX Szex nélkül lehet élni, de szeretet nélkül nem. (Dobrosi

Részletesebben

Esküvői megrendelés

Esküvői megrendelés Esküvői megrendelés 2018... Ezen megrendelés létrejött a mai napon egyrészről Név:. Cím: Telefonszám:. E-mail-cím:.. mint megbízó, másrészről a Casa Dinapoli Kft. Felsőzsolca, Balázs János - ügyvezető,

Részletesebben

Betlehemezés Létavértesen

Betlehemezés Létavértesen A XXVI. Nemzetközi Betlehemes Találkozón Betlehemezés Létavértesen Immáron negyedik éve, a dráma szakköröseimmel november elején elkezdünk készülődni a betlehemezésre. A mi vidékünkre jellemző alföldi

Részletesebben

ALSÓNYÉK. 1. A település területére vonatkozó információk:

ALSÓNYÉK. 1. A település területére vonatkozó információk: ALSÓNYÉK 1. A település területére vonatkozó információk: Teljes terület 3204 ha 6302 m2 Ebből szántó 2486 ha 2422 m2 gazdasági erdő 131 ha 8569 m2 védett terület - ipari hasznosítású - terület egyéb 586

Részletesebben

A kiadvány alapjául szolgáló szöveget Elôször Adrien Parvillers SJ. adta ki 1740-ben XII. Kelemen pápa jóváhagyásával és ajánlásával

A kiadvány alapjául szolgáló szöveget Elôször Adrien Parvillers SJ. adta ki 1740-ben XII. Kelemen pápa jóváhagyásával és ajánlásával A BOLDOGSÁG TITKA Tizenöt ima, melyet a mi Urunk, Jézus Krisztus, Szent Brigittának mondott Rómában, a Szent Pál templomban és napi hét ima a Szent Vér tiszteletére A kiadvány alapjául szolgáló szöveget

Részletesebben

Mennybõl az Angyal... 2010.02.04. Utolsó frissítés 2013.02.04.

Mennybõl az Angyal... 2010.02.04. Utolsó frissítés 2013.02.04. Mennybõl az Angyal... 2010.02.04. Utolsó frissítés 2013.02.04. Mennybõl az Angyal, lejött hozzátok Abban a pillanatban szólalt meg ez a dal a cédé lejátszómon, amikor belekezdtem ebbe az írásba az angyalokról.

Részletesebben

KRISZTUS ÍTÉLŐSZÉKE ELŐTT

KRISZTUS ÍTÉLŐSZÉKE ELŐTT Pasarét, 2011. november 17. (csütörtök) PASARÉTI PRÉDIKÁCIÓK Horváth Géza KRISZTUS ÍTÉLŐSZÉKE ELŐTT Alapige: 2Korinthus 5,10 Mert nékünk, mindnyájunknak meg kell jelennünk a Krisztus ítélőszéke előtt,

Részletesebben

A család védelme a politika feladata is

A család védelme a politika feladata is IX. évfolyam, 2. szám 2011 február A család védelme a politika feladata is A család az élet helye, ahol az élet megfogan és befogadásra talál. Mivel az ember nem egy tárgy, az emberi életet nem lehet gyártani.

Részletesebben

KATLAN TÓNI VENDÉGLÁTÁS SZERETETTEL

KATLAN TÓNI VENDÉGLÁTÁS SZERETETTEL KATLAN TÓNI VENDÉGLÁTÁS SZERETETTEL Katlan Tóni Vendéglátás szeretettel A remek ízek, ételek, a kellemes közös étkezések örömöt okoznak és összehoznak. A Kárpát-medence tájegységeinek gasztronómiája egyszerre

Részletesebben

EGYHÁZAINK HÍREI REFORMÁTUS EGYHÁZKÖZSÉGEINK KATOLIKUS EGYHÁZKÖZSÉGEINK F április HIT VALLÁS

EGYHÁZAINK HÍREI REFORMÁTUS EGYHÁZKÖZSÉGEINK KATOLIKUS EGYHÁZKÖZSÉGEINK F április HIT VALLÁS 2019. április HIT VALLÁS EGYHÁZAINK HÍREI KATOLIKUS EGYHÁZKÖZSÉGEINK F GYÓNI KATOLIKUS EGYHÁZKÖZSÉG MISEREND A NYÁRI IDŐSZAKBAN: hétfő, kedd, péntek 18.00 óra, szombat 19.00 óra, vasárnap 9.00 óra (Dabas-Szőlők),

Részletesebben

Karácsony máshol, máshogyan

Karácsony máshol, máshogyan Karácsony máshol, máshogyan A karácsonyt sokféleképpen lehet ünnepelni, s mivel a téma nem is oly régen még aktuális volt, gondoltam, pár újonnan szerzett információt közölnék iskolánk szorgalmas diákjaival:

Részletesebben

III. Közép-európai RC tengeralattjárók modellezői találkozója Bratislava. szeptember 6. 7., 2014 nyári fürdő Bratislava Rača.

III. Közép-európai RC tengeralattjárók modellezői találkozója Bratislava. szeptember 6. 7., 2014 nyári fürdő Bratislava Rača. Sub Regatta Bratislava - Rača 6. - 7. IX. 2014 III. Közép-európai RC tengeralattjárók modellezői találkozója Bratislava szeptember 6. 7., 2014 nyári fürdő Bratislava Rača Meghívó Kedves barátaim, tengeralattjárók

Részletesebben

RefErdő. Áldás, békesség! A monorierdői reformátusok hírlevele

RefErdő. Áldás, békesség! A monorierdői reformátusok hírlevele RefErdő Áldás, békesség! A monorierdői reformátusok hírlevele II. évfolyam, 3.szám 2014. szeptember Az Ige körül Szeretteim, szeressük egymást; mert a szeretet Istentől van, és aki szeret, az Istentől

Részletesebben

Ballagási ünnepség

Ballagási ünnepség Felelős szerkesztő: Breznay Gáborné Írta és szerkesztette: Molnár Máté Fotókat készítette: Lajos Abigél és Róka Zsófia Ballagási ünnepség 2016.04.29. Igen, elballagtak a SZISZKI végzős diákjai is. Könny,

Részletesebben