10. Egybe kellünk? Egybekelünk!

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "10. Egybe kellünk? Egybekelünk!"

Átírás

1 1. Még néhány nap... És hamarosan örök hűséget esküszünk egymásnak. E számunkra oly fontos esemény boldog pillanatait szeretnénk megosztani rokonainkkal és barátainkkal, ezért sok szeretettel várjuk Önt és kedves családját augusztus 18-án 16 órakor a szegedi Polgármesteri Hivatal házasságkötő termében tartandó esküvőnkre és az azt követő ünnepi vacsorára. 2. Vannak pillanatok, amikor azt szeretnénk, hogy bárcsak az egész világ osztozna örömünkben. Mi ennél szűkebb körre gondoltunk... Sok szeretettel várjuk Önt és kedves családját a július 18-án, délután 5 órakor a lövétei Népházban tartandó vacsorára, ahol kérjük, ünnepelje meg velünk és szüleinkkel az egybekelésünket. 3. Örömmel tudatjuk, hogy megtaláltuk az igazit. Kedves Rokonaink és Barátaink társaságában szeretnénk megünnepelni a Nagy Napot, melyen összekötjük életünket. Ezért szeretettel meghívjuk Önt és kedves családját a július 7-én 17 órakor tartandó esküvőnkre a szilsárkányi Házasságkötő terembe, majd 18 órakor az evangélikus templomba és az azt követő dínomdánomra.

2 4. Nemsokára eljön a Nagy Nap, mikor mindazok előtt, akik fontosak az életünkben örök hűséget fogadunk egymásnak. Így hát szeretettel meghívjuk családjával együtt 2005 augusztus 16-án, órakor az egri Városháza házasságkötő termében tartandó esküvőnkre, majd az azt követő ünnepi vacsorára, hogy velünk együtt ünnepeljétek ezt a kezdetektől fogva várt eseményt. 5. Itt van, eljött végre a nagy nap Mikor szív a szívnek hűséget fogad. Legyenek hát tanúi ezen eseménynek, S jelenlétükkel tiszteljenek meg bennünket június 22-én 17 órakor fogadunk egymásnak örök hűséget a tápióbicskei Polgármesteri Hivatal házasságkötő termében. Szeretettel meghívjuk ezen eseményre majd az ezt követő vacsorára. 6. Örömmel értesítjük, hogy június 18-án házasságot kötünk. Szeretnénk, ha velünk töltené e boldog eseményt, ezért szeretettel meghívjuk Önt és kedves családját 16 órakor a kecskeméti Polgármesteri Hivatal dísztermében tartandó esküvőnkre, majd az azt követő ünnepi vacsorára.

3 7. Úgy döntöttünk, még szebbé varázsoljuk egymás életét, ezért augusztus 11-én házasságot kötünk. Szeretnénk, ha Ön és kedves családja osztozna velünk a nap örömeiben, izgalmaiban és megtisztelne bennünket jelenlétével16 órakor a szőlőspusztai Polgármesteri Hivatal házasságkötő termében, ahol örök hűséget fogadunk egymásnak.: 8. Úgy döntöttünk, hogy véget vetünk az én sose adom be a derekamat című fejezetnek és június 9-én önként és dalolva összeházasodunk. Ezúton meghívunk téged és kedves családodat, hogy szem- és fültanúja legyetek annak, hogy 14 óra 30 perckor a XV. kerületi Polgármesteri Hivatal Házasságkötő Termében (1153 Budapest, Bocskai utca 1-3.) örök hűséget fogadunk egymásnak. 9. Örömmel értesítünk, hogy összetartozásunk és közös jövők jegyében, egy várhatóan meleg nyári délutánon, június 30-án összeházasodunk. Örülnénk, ha ezen a napon együtt élnénk át a ceremónia megható és az ünnepi vacsora szórakoztató pillanatait. Szeretettel várunk a Római parton található Alfa Art Hotel teraszán megrendezésre kerülő polgári esküvőkre és az azt követővacsorára. Közös életünk első óráit töltsétek velünk, egy vacsorával egybekötött mulatozáson.

4 10. Egybe kellünk? Egybekelünk! Sokáig gondolkoztunk rajta,hogy mi is legyen a meghívó szövege, pedig olyan egyszerű. Összeházasodunk! Szeretettel meghívunk, hogy osztozz velünk a nap örömében május 13-án 14-órakor (pénteken) az esztergomi Polgármesteri Hivatal Házasságkötõ termében, illetve május 14-én (szombaton) 15-órakor az esztergomi Ferencesek-templomában. Gyere velünk, ünnepeljünk! 11. Szeretettel meghívjuk Önt és kedves családját azon esemény okán, mivel maradék eszünket is elveszítve Június 2-án megbilincseljük egymást, a váci Polgármesteri Hivatal házasságkötő termében. 12. Miután meggyőződtünk arról, hogy nekünk együtt a legjobb, elhatároztuk, hogy összeházasodunk. Reméljük, hogy velünk osztozik e nagy nap izgalmaiban és megtisztel bennünket jelenlétével július 21-én 18 órakor a mezőkövesdi Polgármesteri Hivatal házasságkötő termében, és az azt követő vacsorán.

5 13. Szeretettel meghívjuk Önt és kedves családját, legyen velünk életünk legszebb napján augusztus 20-án 17 órakor a bajai Római Katolikus templomban, ahol örök hűséget fogadunk egymásnak. Kérjük tiszteljen meg bennünket az azt követő vacsorán is. 14. Örömmel tudatjuk, hogy április 17-én 17 órakor a szegedi Római Katolikus Templomban egymásnak örök hűséget esküszünk. E szertartásra, valamint az azt követő ünnepi vacsorára szeretettel várjuk Önt és kedves családját. 15. Kedves Családunk és Barátaink! Örömmel értesítünk, hogy összetartozásunk és közös jövőnk jegyében szeptember 3-án 15:30 órakor összeházasodunk. Örülnénk, ha ezen a napon együtt élnénk át a ceremónia és az ünnepi vacsora számunkra örökre emlékezetes pillanatait. Szeretettel várunk a Pesthidegkúti-Sarlós Nagyboldogasszony Plébániatemplomban megrendezésre kerülő egyházi esküvőnkre, a Klebelsberg Kuno Kultúrkúriában a polgári esküvőre és az azt követő vacsorára.

6 16. Tudjuk, hogy sok férfit és nőt taszítunk ezzel a kétségbeesésbe, de úgy döntöttünk, hogy összeházasodunk. E jeles esemény augusztus 24-én órakor lesz a veszprémi Polgármesteri Hivatal házasságkötő termében, majd a római katolikus templomban. Szeretettel várunk Benneteket az esküvőre, és az azt követő vacsorára! 17. Hosszas töprengés és próbaidő eltelte után úgy döntöttünk, hogy a következő évtizedeket mindenképpen egymás mellett szeretnénk eltölteni. Szeretnénk, ha eme elhatározásunk megpecsételésének Ti is tanúi lennétek, ezért szeretettel meghívunk Benneteket én, 16 órakor a tápiószecsői Polgármesteri Hivatal házasságkötő termében, majd a Katolikus templomban tartandó esküvőnkre. 18. Rokonok, ismerősök! Titkunkat elmondjuk, függetlenségünket házasságra cseréljük szeptember 9-én órakor a budapesti Mátyás-templomban.

7 19. Vadházasságunk megszelídítése érdekében, úgy döntöttünk, hogy július 8- án örök hűséget esküszünk egymásnak. Elhatározásunkkal a hivatali pecsétet 15:30-kor a veszprémi Polgármesteri Hivatal házasságkötő termében kapjuk, Isten áldását pedig a Római Katolikus Templomban kérjük. Reméljük osztozol örömünkben, és megtisztelsz minket jelenléteddel mindkét ceremónián, valamint az azt követő ünnepi vacsorán. 20. Csak Nektek áruljuk el, hogy maradék eszünket is elveszítve augusztus 8-án megbilincseljük egymást. Szeretettel várunk a nagy napon, hogy szem- és fültanúja légy e világraszóló eseménynek! Gyülekezés órakor. Az esküvői szertartás keretében kor a Porcsalmási Polgármesteri Hivatal házasságkötő termében fogunk egymásnak IGEN-t rebegni, s várunk az azt követő dínom-dánomra is. 21. Képzeld el, hogy maradék eszünket is elveszítve, augusztus ötödikén hivatalos formába öntjük szerelmünket. Szeretettel várunk e nagy napon, hogy szem- és fültanúja légy e számunkra világraszóló eseménynek! órakor örökhűség eskü a Nyírkarászi Polgármesteri Hivatal erre a célra rendszeresített termében órakor az ég áldását kérjük a református templomban. Reméljük, velünk osztozol e nagy nap izgalmaiban. Ha pedig közben megéheznél vagy megszomjaznál, számítunk rád az ünnepi vacsoránál, na és persze a menyasszonytáncnál is!

8 22. Miután meggyőződtünk arról, hogy nekünk együtt a legjobb, a sikeres folytatás érdekében augusztus 19-én összeházasodunk. Reméljük velünk osztozol a mai nap izgalmaiban és megtisztelsz minket jelenléteddel a ceremónián, majd az azt követő dínomdánomon. 23. Hódolva a hagyományoknak és eleget téve az előzetes várakozásoknak szeptember 2-án órakor a Nyíregyházi Városháza Dísztermében összeházasodunk. Szeretnénk, ha osztoznátok örömünkben ezért sok szeretettel meghívunk Titeket az esküvőnkre és az azt követő vacsorára. 24. Hosszas töprengés és próbaidő eltelte után úgy döntöttünk, hogy a következő évtizedeket mindenképpen egymás mellett szeretnénk eltölteni. Szeretnénk, ha eme elhatározásunk megpecsételésének Ti is tanúi lennétek, ezért szeretettel meghívunk benneteket április 1-én órakor a Nyíregyházi Polgármesteri Hivatal házasságkötő termében tartandó esküvőnkre.

9 25. Ezen cédula mindenkori birtoklója szívéllyel értesíttetik, hogy egyrészről Kéry Brigitta mint gyűrűs menyasszony, másrészről Nagy József mint boldog vőlegény 2009.év február havának 14.napján 13 óra 00 percében Budapest XVII. kerületi házasságkötő termében (1173. Csabai út 20.), majd a Rákoskeresztúri Református Templomban (1173. Pesti út 31.) megtartják frigyüket és a házasság szent kötelékét választják. Ezen iromány olvasója ezennel feljogosíttatik a fennkölt ceremónián való részvételre, amely célból kéretik ünnepi gúnyáját felöltve, s szívét-lelkét díszbe öltöztetve a fent nevezett helyen és időben tiszteletét tenni és az esküvőn megjelenni! 26. Eljött a nap, amit annyira vártunk, Kéz a kézben az oltárig meg sem állunk. Elmondjuk egymásnak, amit eddig is tudtunk, Ezzel megpecsételjük a további sorsunk. Lásd kedves, barát, rokon és szomszéd, hogy nem tréfálunk, Erre az eseményre téged is szeretettel várunk. Boldogító igenünket május 05-én a Réde Község Polgármesteri Hivatalának házasságkötő termében 18:00-kor mondjuk ki! A ceremóniát követő vacsorán és fergeteges mulatozáson -amely kifulladásig tart-is számítunk részvételetekre!

10 27. Az összeesküvés alapos gyanúja miatt Nagy Mariann és Dr. Kern László ügyében a címzette(ke)t a Szekszárdi Művészetek Házának házasságkötő termében július 4. napján órára kitűzött vallomásra tanúként megidézem. Figyelmeztetjük, hogy ha az idézés ellenére nem jelenik meg és ezt alapos okkal nem menti ki, vagy engedély nélkül távozik, illetve önhibájából olyan állapotban jelenik meg, hogy nem tud mélyen hallgatni, annak a család elővezetését rendelheti el. Ha a határnapot önhibáján kívül mulasztotta el, a határnaptól számított 8 napon belül részvét, rajongói vagy kárörvendő levél postázására kötelezzük. Ha az idézett éhen marad, elviszi az összeesküvők szerencséjét. Ezt a kockázatot mi nem vállalván, utasítjuk a Szent László étteremben feltálalt étkek maradéktalan elfogyasztására! 28. Aki már hallotta, de nem hitte el, aki már tudja, de nem jegyezte fel, és aki még nem is hallotta: írja fel a naptárjába! Kriszti & Peti május 24-én 17 órakor Ercsi duna partján a násznép előtt örök hűséget fogadnak egymásnak. Vendégvárás 16 órától Ercsi Kikötő éttermében Vacsora és hajnalig tartó vigasság ugyanott melyre szeretettel várjuk!

11 29. Kedves családtagjaink, ezennel tudatjuk veletek, hogy Felnőttünk!!! A mindenki által oly régen várt esküvőnket megtartjuk! Itt van eljött a nagy nap, amikor szív a szívnek hűséget fogad. Úgy döntöttünk Edi és Zsolti, hogy még szebbé varázsoljuk egymás életét e gyönyörű napon és Július 25-én házasságot kötünk. Szeretnénk, ha velünk lennétek, hogy szem-és fültanúi lehessetek életünk legfontosabb eseményének, és osztoznátok örömünkben a budapesti X. kerületi Szent László tér 29. szám alatt fellelhető Városháza dísztermében 16:30-kor kezdődő ceremónián és az azt követő ünnepi vacsorán. Mindenkit szeretettel várunk! 30. A szüleim azért beláthatnák már, hogy 2 évesen az ember észreveszi, ha valamire készülnek. Titkolóznak, de már rájöttem: összeházasodnak... s közben azon törik a fejüket, hogy vajon mit fogok művelni azon a bizonyos napon. Hát... Ez inkább maradjon az én titkom! Azt mondják, sok ember megérdemli egymást...ők is...és főleg engem... Szeretettel meghívok hát minden velem egy súlycsoportban lévőt és nálam magasabb rokont és barátot, hogy családunk boldogságában osztozzunk! Budapesten, szeptember 5-én, 12 óra 30 perckor, a Ferencvárosi Polgármesteri Hivatal Házasságkötő termében ( IX. kerület Bakáts tér 1. ) várok Mindenkit!

12 31. Csak a Rock örök! De mi azért megpróbáljuk. A próbálkozás nyitánya augusztus 27-én, Csepregen a Mûvelõdési házban tól A második felvonás órától a Szent Miklós Római Katolikus templomban. Ezután a Hangya Panzióban mulatunk. Ameddig bírjátok. Ameddig bírjuk. 32. A király legkisebb leányának Hajnalkának kezét Gábor lovag nyerte el. Kézfogójukra a násznép messze földről hivatalos. Pál tiszteletes napok óta gyakorolja az imákat a szolganép pedig feni a késeket. Az ökörsütéshez a kertben sátrakat állíttattak, és akár száz hordót is csapra vernek a jeles napon. Ezúton invitálunk hetedíziglen, hogy szem- és fültanúja legyetek annak, hogy az úr 2012 évének július havának 7-ik napján sötétedéskor (16. Órakor) a Pécsi Polgármesteri Hivatal Házasságkötő Termében, majd a Római Katolikus Templomban örök hűséget fogadunk egymásnak. Azt követően kezdődhet a hét napig tartó vigasság! 33. Kedves Családunk és Barátaink! Örömmel értesítünk, hogy összetartozásunk és közös jövőnk jegyében, egy várhatóan meleg nyári délutánon, július 07-én összeházasodunk. Örülnénk, ha ezen a napon együtt élnénk át a ceremónia megható és az ünnepi vacsora szórakoztató pillanatait. szeretettel várunk 15,30-kor az egyházi szertartásra a Rókusi Római Katolikus Templomba és 16,30 órakor a polgári szertartásra a Szegedi Polgármesteri Hivatal Házasságkötő termébe, majd az azt követő vacsorára a Halácsi Majorba.

13 Meghívó végébe, pénzkérő versikék Minden kedves Barát és Rokon! Kérünk Titeket ne vegyétek zokon, ágynemű, törülköző, étkészlet, nálunk már teljes a készlet. De, hogy a malacpersely hízzon, inkább a násznép adakozzon. Amit ajándékba szánnátok, borítékban a perselybe dobjátok. Megígérjük nem vész kárba: előbb-utóbb befektetjük egy kisebb családfába. Előre is köszönjük a segítséget, esküvőnkre szeretettel várunk Téged! Ha még nem sejted, Ajándékba mit hoznál, Adunk Neked egy tippet: Van már minden a háznál! Gondold végig: Te mit kérnél, Ha már minden ott lenne kéznél? Ami kell a házba, megvan minekünk, Mar csak a nászutunkra kell gyűjtenünk, Segítsetek Ti is, hogy ez könnyen menjen, S támaszunk ebben egy teli persely legyen Háztartásunk teljes, nincs is szükség másra, elég az edényünk, van grill, mixer és párna. Így hát csak annyit kérnénk mi nászajándékba, hogy a perselymalacunk se maradjon soványka.

1.) Minta Anna és Minta Péter. Örömmel értesítjük Önt és kedves családját, hogy örök hűséget esküszünk egymásnak, ezért szeretettel várjuk

1.) Minta Anna és Minta Péter. Örömmel értesítjük Önt és kedves családját, hogy örök hűséget esküszünk egymásnak, ezért szeretettel várjuk 1.) Örömmel értesítjük Önt és kedves családját, hogy örök hűséget esküszünk egymásnak, ezért szeretettel várjuk.-án órakor a Polgármesteri Hivatal házasságkötő termében tartandó esküvőnkre. Ezt követően

Részletesebben

15. Program: - Vendégfogadás.. - Polgári esküvő. - Templomi esküvő. Visszajelzést kérünk a..-as számra. 16.

15. Program: - Vendégfogadás.. - Polgári esküvő. - Templomi esküvő. Visszajelzést kérünk a..-as számra. 16. 1. Kedves Családunk és Barátaink! Szeretettel meghívunk, hogy velünk örüljetek, mikor 2011 órakor a.. Polgármesteri Hivatal házasságkötő termében, majd a Református Templomban végleg összekötjük életünket.

Részletesebben

Esküvői meghívó szövegminták

Esküvői meghívó szövegminták 1. Örömmel tudatjuk, hogy 2015. szeptember 3-án mindazok előtt, akik fontosak az életünkben, örök hűséget fogadunk egymásnak. Szeretnénk, ha Pároddal együtt Te is velünk örülnél és ünnepelnél ezen a jeles

Részletesebben

SZÖVEG 1 SZÖVEG 2 SZÖVEG 3

SZÖVEG 1 SZÖVEG 2 SZÖVEG 3 SZÖVEG 1 Még néhány nap és (dátum) örök hűséget esküszünk egymásnak. E számunkra oly fontos esemény boldog pillanatait szeretnénk megosztani rokonainkkal és barátainkkal, ezért sok szeretettel várjuk Önt

Részletesebben

Virágok, csokrok, ruhák, dekoráció

Virágok, csokrok, ruhák, dekoráció Virágok, csokrok, ruhák, dekoráció "Bizony mondom, elmúlik e világ. És bizony mondom, megmaradok én. S bizony, ha két szív egy ütemre dobban, Az egy-ütemben ott dobbanok én." (Reményik Sándor: Egy Hymen-hírre)

Részletesebben

Mi azonban új eget és új földet várunk. A Budavári Főtemplom közösségének lapja

Mi azonban új eget és új földet várunk. A Budavári Főtemplom közösségének lapja Várunk Mi azonban új eget és új földet várunk A Budavári Főtemplom közösségének lapja 2006. Úrnapja Az Oltáriszentség Krisztus szenvedésének örök emlékezete, az ószövetségi előképek beteljesülése, Krisztus

Részletesebben

Rózsafüzér Királynéja

Rózsafüzér Királynéja Rózsafüzér Királynéja 2015 - IX. évf. 2. (60. sz.) Húsvét PLÉBÁNIÁNK ÉLETE 1146 Budapest, Thököly út 56. www.rozsafuzerkiralyneja.hu SZÁZ HÚSVÉT Az idei Húsvétra készülve és száz éves templomunkra gondolva,

Részletesebben

Igen, az élet megjelent, láttuk, tanúságot teszünk róla, és hirdetjük nektek az örök életet, amely az Atyánál volt, és megjelent nekünk. (1 Jn 1, 2.

Igen, az élet megjelent, láttuk, tanúságot teszünk róla, és hirdetjük nektek az örök életet, amely az Atyánál volt, és megjelent nekünk. (1 Jn 1, 2. Igen, az élet megjelent, láttuk, tanúságot teszünk róla, és hirdetjük nektek az örök életet, amely az Atyánál volt, és megjelent nekünk. (1 Jn 1, 2.) Lelkipásztori körlevél a Hit évének hivatalos megnyitásának

Részletesebben

Református Élet. Krisztussal eltöltött, áldott karácsonyt és kegyelemteljes újévet kívánunk minden Kedves Olvasónak!

Református Élet. Krisztussal eltöltött, áldott karácsonyt és kegyelemteljes újévet kívánunk minden Kedves Olvasónak! Református Élet A Tiszavasvári Református Gyülekezet negyedévente megjelenõ folyóirata Krisztussal eltöltött, áldott karácsonyt és kegyelemteljes újévet kívánunk minden Kedves Olvasónak! Református élet

Részletesebben

SZENT LÁSZLÓ SZIKLÁJA

SZENT LÁSZLÓ SZIKLÁJA SZENT LÁSZLÓ SZIKLÁJA 43. szám Jézus Szívének ünnepe 2014.június 27. Kedves Testvérek, kedves Olvasók! Mostani számunk reményeink szerint sok olvasnivalót tartogat, hiszen a tavaszi, nyár eleji időszak

Részletesebben

BUDAPESTI UNITÁRIUS HÍRLEVÉL

BUDAPESTI UNITÁRIUS HÍRLEVÉL BUDAPESTI UNITÁRIUS HÍRLEVÉL ABUDAPESTI NAGY IGNÁC UTCAI UNITÁRIUS EGYHÁZKÖZSÉG HÍRLEVELE 2008. JANUÁR FEBRUÁR VIII. ÉVFOLYAM, 1. SZÁM EGYHÁZKÖZSÉGI KÖZGYÛLÉS 2008. MÁRCIUS 9. 11 ÓRA Ezúton, valamint szószéki

Részletesebben

Házassági szertartás szövege

Házassági szertartás szövege Házassági szertartás szövege Bevonulás alatt zene szól. Tisztelettel és szeretettel köszöntöm a házasságkötés minden résztvevőjét. Külön köszöntöm.... menyasszonyt és.... vőlegényt. Kedves Vendégeink!

Részletesebben

P. Beller Tilmann 15 PERC SZERETET

P. Beller Tilmann 15 PERC SZERETET P. Beller Tilmann 15 PERC SZERETET 15 PERC SZERETET házaspárok számára P. Tilmann Beller elõadásaiból összeállította dr. Csermák Kálmán és Alice Schönstatt-szentélyt Magyarországnak Alapítvány Óbudavár,

Részletesebben

3 nap!!! 2 éjszaka!! 1 előadó!

3 nap!!! 2 éjszaka!! 1 előadó! M I X A M E T O D I S T A I F J Ú S Á G I K Ö Z Ö S S É G E K S Z Ö V E T S É G É N E K ÁRA: 250 FORINT 2008. NOVEMBER HTTP://MIX.METODISTA.HU VIII. ÉVFOLYAM 73. SZÁM VISSZASZÁMLÁLÁS: ❸ ❷ ❶ ORSZÁGOS TÉLI

Részletesebben

A LÁRIFÁRI ALAPÍTVÁNNYAL

A LÁRIFÁRI ALAPÍTVÁNNYAL Kiss Anna EGY SZÉP DÉLUTÁN A LÁRIFÁRI ALAPÍTVÁNNYAL E G Y S Z É P D É L U T Á N A L Á R I F Á R I A L A P Í T V Á N N Y A L 58 A LáriFári Alapítvány, a Magyar Vitorlás Szövetség, valamint az SOS Gyermekfalu

Részletesebben

Szentlélek templom alapkőletételi ünnepség és gyermeknap 2015. május 23. szombat

Szentlélek templom alapkőletételi ünnepség és gyermeknap 2015. május 23. szombat LEVÉL A VERESEGYHÁZI KATOLIKUS EGYHÁZKÖZSÉG ÉLETÉRİL XV. évfolyam 4. szám 2015. április Szentlélek templom alapkőletételi ünnepség és gyermeknap 2015. május 23. szombat Május 23-a egy újabb történelmi

Részletesebben

Húsvéti levél. 2012/1. szám. A Pesti Evangélikus Egyház Deák téri Egyházközség negyedévente megjelenő hírlevele

Húsvéti levél. 2012/1. szám. A Pesti Evangélikus Egyház Deák téri Egyházközség negyedévente megjelenő hírlevele A Pesti Evangélikus Egyház Deák téri Egyházközség negyedévente megjelenő hírlevele PESTI EVANGÉLIKUS EGYHÁZ DEÁK TÉRI EGYHÁZKÖZSÉG 2012/1. szám Húsvéti levél Én pedig, ha felemeltettem a földről, magamhoz

Részletesebben

TÁLENTUM. Piliscsaba-Klotildliget Református Gyülekezet Hírlevele. IX. évfolyam - 2010. III. nyár

TÁLENTUM. Piliscsaba-Klotildliget Református Gyülekezet Hírlevele. IX. évfolyam - 2010. III. nyár "Mert nem szégyellem az evangéliumot, hiszen Isten ereje az, minden hívõnek üdvösségére... (1 Rom 1.16) TÁLENTUM Piliscsaba-Klotildliget Református Gyülekezet Hírlevele IX. évfolyam - 2010. III. nyár Pál

Részletesebben

ÁLDÁS BÉKESSÉG Ő JÖTT EL A VILÁGBA. AZ IGE VOLT AZ IGAZI VILÁGOSSÁG, AMELY MEGVILÁGOSÍT MINDEN EMBERT: AZ ANGLIAI MAGYAR REFORMÁTUS EGYHÁZ LAPJA

ÁLDÁS BÉKESSÉG Ő JÖTT EL A VILÁGBA. AZ IGE VOLT AZ IGAZI VILÁGOSSÁG, AMELY MEGVILÁGOSÍT MINDEN EMBERT: AZ ANGLIAI MAGYAR REFORMÁTUS EGYHÁZ LAPJA ÁLDÁS BÉKESSÉG AZ ANGLIAI MAGYAR REFORMÁTUS EGYHÁZ LAPJA 2013. ÁDVENT AZ IGE VOLT AZ IGAZI VILÁGOSSÁG, AMELY MEGVILÁGOSÍT MINDEN EMBERT: Ő JÖTT EL A VILÁGBA. JÁNOS 1,9 LELKÉSZI ÜZENET Pásztorok tanyáztak

Részletesebben

Egyházközségi Levél. 2013. évi 4. szám augusztus 20.

Egyházközségi Levél. 2013. évi 4. szám augusztus 20. 2013. évi 4. szám Egyházközségi Levél 2013. évi 4. szám augusztus 20. 1 2013.évi 4.szám A keresztény vallás őszinte becsülését és megtartását nem köszönhetjük másnak, mint Szent Istvánnak. Géza keménységével

Részletesebben

Kisbíró helyett. Kívánok mindnyájuknak áldott karácsonyt, jó egészségben, szeretetben, bőségben gazdag új esztendőt a következő pár sorral:

Kisbíró helyett. Kívánok mindnyájuknak áldott karácsonyt, jó egészségben, szeretetben, bőségben gazdag új esztendőt a következő pár sorral: ELŐ-SZÓ Előszállás Nagyközség Önkormányzatának kiadványa Kisbíró helyett II. évfolyam 5. szám 2013. november Kedves Olvasók! Minden évszaknak megvan a maga dolga életünkben. A tél a visszahúzódás, elcsendesedés

Részletesebben

Tisztelt Olvasóim! Nevük fogalom, érdemeik elévülhetetlenek

Tisztelt Olvasóim! Nevük fogalom, érdemeik elévülhetetlenek MAGYAR ILCO ALAPÍTVÁNY H Í R M O N D Ó A támogatásából valósult meg Tisztelt Olvasóim! A Magyar ILCO Szövetség elnöksége nevében szeretettel köszöntöm az ILCO Klubokat és üdvözlök minden sztómaviselőt,

Részletesebben

Hogyan válhatunk szentté a XXI. században?

Hogyan válhatunk szentté a XXI. században? Hogyan válhatunk szentté a XXI. században? -Most volt húsvét! Nem igaz, hogy nem tudtátok megvenni nekem azt a telefont! morog édesanyjával Márk, miközben vadul integet régi telefonjával a nappalijukban.

Részletesebben

Medjugorje nap Szekszárdon

Medjugorje nap Szekszárdon 16. évfolyam 5. szám Hatvankettedik szám 2009. november A SZEKSZÁRDI KATOLIKUS EGYHÁZKÖZSÉG TÁJÉKOZTATÓJA Öt követ adok nektek a ti Góliátotok ellen 2009. február hetedikén egyházközségünk képviselő-testülete

Részletesebben

Református hitéleti lap XV. évfolyam 7. szám 2011. július

Református hitéleti lap XV. évfolyam 7. szám 2011. július Református hitéleti lap XV. évfolyam 7. szám 2011. július Június 21-22-én került sor Temesvárott a Generális Konvent éves rendes ülésére. Egyházmegyénk képviseletében Gyimóthy Géza egyházmegyei gondnok

Részletesebben

S Z E M Ü N K F É N Y E

S Z E M Ü N K F É N Y E S Z E M Ü N K F É N Y E II. ÉVFOLYAM 7. SZÁM - 2011. KARÁCSONY Kiadja: Jézus Neve Plébánia, Jászberény www.jezusneve.hu Minden kedves testvérünknek áldott ünnepeket kíván a Jézus Neve Plébánia plébánosa,

Részletesebben

pápai káplán, protonotárius, kanonok, é. esperes, 1983. július 2 2013. július 31. között kispesti plébános nyugállományba vonulására

pápai káplán, protonotárius, kanonok, é. esperes, 1983. július 2 2013. július 31. között kispesti plébános nyugállományba vonulására Rendkívüli kiadás; 2013. július 28. EGYHÁZUNK ÉLETE A TE ÉLETED IS! HEGEDUS LÁSZLÓ pápai káplán, protonotárius, kanonok, é. esperes, 1983. július 2 2013. július 31. között kispesti plébános nyugállományba

Részletesebben

Esküvöi A tartalomból: Az év esküvöje Köszegen 3. oldal A hét horrorszkópja: Mérleg: Prognózis 2001-re: Tendencia:

Esküvöi A tartalomból: Az év esküvöje Köszegen 3. oldal A hét horrorszkópja: Mérleg: Prognózis 2001-re: Tendencia: Esküvöi Hirek Az év esküvöje Köszegen A Jézus Szíve templomban szombaton, 2001.09.15-én esküvõjét tartotta Stifter Nicole és Tengeri András. Az ifjú pár kedves vendégeivel a Kõszegi vár lovagtermében késõ

Részletesebben

2010. 6. 1. Kirakat helyett. Dono. Az esküvı. Kéthavonta megjelenő, ingyenes magazin Pap Melinda

2010. 6. 1. Kirakat helyett. Dono. Az esküvı. Kéthavonta megjelenő, ingyenes magazin Pap Melinda 2010. 6. 1. Dono Kirakat helyett Az esküvı Kéthavonta megjelenő, ingyenes magazin Pap Melinda Előszó Hagyományosan az esküvők, lakodalmak ideje a tavaszi, nyári időszak. Ezért is választottuk magazinunk

Részletesebben