Az ünnepi vacsora a Rákóczi éttermében lesz megtartva, melyre szeretettel várjuk.

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "Az ünnepi vacsora a Rákóczi éttermében lesz megtartva, melyre szeretettel várjuk."

Átírás

1 1. Még néhány nap... És hamarosan örök hőséget esküszünk egymásnak. E számunkra oly fontos esemény boldog pillanatait szeretnénk megosztani rokonainkkal és barátainkkal, ezért sok szeretettel várjuk Önt és kedves családját augusztus 18-án 16 órakor a szegedi Polgármesteri Hivatal házasságkötı termében tartandó esküvınkre és az azt követı ünnepi vacsorára. 2. Szeretettel meghívjuk Önt és kedves családját október 6-án 16 órakor a mezıörsi Polgármesteri Hivatal házasságkötı termében tartandó esküvınkre és az azt követ vacsorára. 3. Szeretettel meghívja Önt és kedves családját 2005 szeptember 20-án 15 órára a debreceni Polgármesteri Hivatal házasságkötı termébe, ahol örök hőséget fogadnak egymásnak mindazok elıtt, akik fontosak életükben. Az ünnepi vacsora a Rákóczi éttermében lesz megtartva, melyre szeretettel várjuk. 4. Nemsokára eljön a Nagy Nap, mikor mindazok elıtt, akik fontosak az életünkben örök hőséget fogadunk egymásnak. Így hát szeretettel meghívjuk családjával együtt 2005 augusztus 16-án, órakor az egri Városháza házasságkötı termében tartandó esküvınkre, majd az azt követı ünnepi vacsorára, hogy velünk együtt ünnepeljétek ezt a kezdetektıl fogva várt eseményt. 5. Itt van, eljött végre a nagy nap Mikor szív a szívnek hőséget fogad. Legyenek hát tanúi ezen eseménynek, S jelenlétükkel tiszteljenek meg bennünket június 22-én 17 órakor fogadunk egymásnak örök hőséget a tápióbicskei Polgármesteri Hivatal házasságkötı termében. Szeretettel meghívjuk ezen eseményre majd az ezt követı vacsorára.

2 6. Örömmel értesítjük, hogy június 18-án házasságot kötünk. Szeretnénk, ha velünk töltené e boldog eseményt, ezért szeretettel meghívjuk Önt és kedves családját 16 órakor a kecskeméti Polgármesteri Hivatal dísztermében tartandó esküvınkre, majd az azt követı ünnepi vacsorára. 7. Úgy döntöttünk, még szebbé varázsoljuk egymás életét, ezért augusztus 11-én házasságot kötünk. Szeretnénk, ha Ön és kedves családja osztozna velünk a nap örömeiben, izgalmaiban és megtisztelne bennünket jelenlétével16 órakor a szılıspusztai Polgármesteri Hivatal házasságkötı termében, ahol örök hőséget fogadunk egymásnak.: 8. Szeretettel küldjük meghívónkat. és.. esküvıjére, melyet július 28-án 17 órakor tartunk a keszthelyi Polgármesteri Hivatalban, majd az azt követı vacsorára. 9. Megtiszteltetésnek vennénk Ön és kedves családja jelenlétét egybekelésünk alkalmából, 2005 szeptember 10-én, 16 órakor a jánoshalmai Polgármesteri Hivatal házasságkötı termében, és az azt követı vacsorán. 10. Szeretettel meghívjuk Önt és kedves családját azon esemény okán, mivel maradék eszünket is elveszítve Június 2-án megbilincseljük egymást, a váci Polgármesteri Hivatal házasságkötı termében. 12. Miután meggyızıdtünk arról, hogy nekünk együtt a legjobb, elhatároztuk, hogy összeházasodunk. Reméljük, hogy velünk osztozik e nagy nap izgalmaiban és megtisztel bennünket jelenlétével július 21-én 18 órakor a mezıkövesdi Polgármesteri Hivatal házasságkötı termében, és az azt követı vacsorán.

3 13. Szeretettel meghívjuk Önt és kedves családját, legyen velünk életünk legszebb napján augusztus 20-án 17 órakor a bajai Római Katolikus templomban, ahol örök hőséget fogadunk egymásnak. Kérjük tiszteljen meg bennünket az azt követı vacsorán is. 14. Örömmel tudatjuk, hogy április 17-én 17 órakor a szegedi Római Katolikus Templomban egymásnak örök hőséget esküszünk. E szertartásra, valamint az azt követı ünnepi vacsorára szeretettel várjuk Önt és kedves családját. 15. Örömmel tudatjuk, hogy megszületett döntésünk, miszerint szerelmünket és együttélésünket házassággal pecsételjük meg. Szeretettel meghívunk benneteket, hogy vegyetek részt ezeken az ünnepélyes pillanatokon, amelynek helyszíne a váci Polgármesteri Hivatal június 25-én 18 órakor. Ezt követıen a Csirke Csárdában vacsora vár bennünket, ahol zeneszó mellett szeretnénk minden szerettünkkel együtt mulatni. Megjelenésetekre feltétlenül számítunk! 16. Tudjuk, hogy sok férfit és nıt taszítunk ezzel a kétségbeesésbe, de úgy döntöttünk, hogy összeházasodunk. E jeles esemény augusztus 24-én órakor lesz a veszprémi Polgármesteri Hivatal házasságkötı termében, majd a római katolikus templomban. Szeretettel várunk Benneteket az esküvıre, és az azt követı vacsorára! 17. Amit eddig csak suttogtak, most valóság lesz, május 20-án összeházasodunk. Szeretettel várjuk Önt és kedves családját a szegedi Római Katolikus templomba 15 órára.

4 18. Rokonok, ismerısök! Titkunkat elmondjuk, függetlenségünket házasságra cseréljük szeptember 9-én órakor a budapesti Mátyás-templomban. 19. Vadházasságunk megszelídítése érdekében, úgy döntöttünk, hogy július 8-án örök hőséget esküszünk egymásnak. Elhatározásunkkal a hivatali pecsétet 15:30-kor a veszprémi Polgármesteri Hivatal házasságkötı termében kapjuk, Isten áldását pedig a Római Katolikus Templomban kérjük. Reméljük osztozol örömünkben, és megtisztelsz minket jelenléteddel mindkét ceremónián, valamint az azt követı ünnepi vacsorán. 20. Csak Nektek áruljuk el, hogy maradék eszünket is elveszítve augusztus 8-án megbilincseljük egymást. Szeretettel várunk a nagy napon, hogy szem- és fültanúja légy e világraszóló eseménynek! Gyülekezés órakor. Az esküvıi szertartás keretében kor a Porcsalmási Polgármesteri Hivatal házasságkötı termében fogunk egymásnak IGEN-t rebegni, s várunk az azt követı dínom-dánomra is. 21. Képzeld el, hogy maradék eszünket is elveszítve, augusztus ötödikén hivatalos formába öntjük szerelmünket. Szeretettel várunk e nagy napon, hogy szem- és fültanúja légy e számunkra világraszóló eseménynek! órakor örökhőség eskü a Nyírkarászi Polgármesteri Hivatal erre a célra rendszeresített termében órakor az ég áldását kérjük a református templomban. Reméljük, velünk osztozol e nagy nap izgalmaiban. Ha pedig közben megéheznél vagy megszomjaznál, számítunk rád az ünnepi vacsoránál, na és persze a menyasszonytáncnál is! 22. Miután meggyızıdtünk arról, hogy nekünk együtt a legjobb, a sikeres folytatás érdekében augusztus 19-én összeházasodunk. Reméljük velünk osztozol a mai nap izgalmaiban és megtisztelsz minket jelenléteddel a ceremónián, majd az azt követı dínomdánomon.

5 23. Hódolva a hagyományoknak és eleget téve az elızetes várakozásoknak szeptember 2-án órakor a Nyíregyházi Városháza Dísztermében összeházasodunk. Szeretnénk, ha osztoznátok örömünkben ezért sok szeretettel meghívunk Titeket az esküvınkre és az azt követı vacsorára. 24. Hosszas töprengés és próbaidı eltelte után úgy döntöttünk, hogy a következı évtizedeket mindenképpen egymás mellett szeretnénk eltölteni. Szeretnénk, ha eme elhatározásunk megpecsételésének Ti is tanúi lennétek, ezért szeretettel meghívunk benneteket április 1-én órakor a Nyíregyházi Polgármesteri Hivatal házasságkötı termében tartandó esküvınkre. 25. Ezen cédula mindenkori birtoklója szívéllyel értesíttetik, hogy egyrészrıl Kéry Brigitta mint győrős menyasszony, másrészrıl Nagy József mint boldog vılegény 2009.év február havának 14.napján 13 óra 00 percében Budapest XVII. kerületi házasságkötı termében (1173. Csabai út 20.), majd a Rákoskeresztúri Református Templomban (1173. Pesti út 31.) megtartják frigyüket és a házasság szent kötelékét választják. Ezen iromány olvasója ezennel feljogosíttatik a fennkölt ceremónián való részvételre, amely célból kéretik ünnepi gúnyáját felöltve, s szívét-lelkét díszbe öltöztetve a fent nevezett helyen és idıben tiszteletét tenni és az esküvın megjelenni! 26. Eljött a nap, amit annyira vártunk, Kéz a kézben az oltárig meg sem állunk. Elmondjuk egymásnak, amit eddig is tudtunk, Ezzel megpecsételjük a további sorsunk. Lásd kedves, barát, rokon és szomszéd, hogy nem tréfálunk, Erre az eseményre téged is szeretettel várunk.

6 27. Az összeesküvés alapos gyanúja miatt Nagy Mariann és Dr. Kern László ügyében a címzette(ke)t a Szekszárdi Mővészetek Házának házasságkötı termében július 4. napján órára kitőzött vallomásra tanúként megidézem. Figyelmeztetjük, hogy ha az idézés ellenére nem jelenik meg és ezt alapos okkal nem menti ki, vagy engedély nélkül távozik, illetve önhibájából olyan állapotban jelenik meg, hogy nem tud mélyen hallgatni, annak a család elıvezetését rendelheti el. Ha a határnapot önhibáján kívül mulasztotta el, a határnaptól számított 8 napon belül részvét, rajongói vagy kárörvendı levél postázására kötelezzük. Ha az idézett éhen marad, elviszi az összeesküvık szerencséjét. Ezt a kockázatot mi nem vállalván, utasítjuk a Szent László étteremben feltálalt étkek maradéktalan elfogyasztására! 28. Aki már hallotta, de nem hitte el, aki már tudja, de nem jegyezte fel, és aki még nem is hallotta: írja fel a naptárjába! Kriszti & Peti május 24-én 17 órakor Ercsi duna partján a násznép elıtt örök hőséget fogadnak egymásnak. Vendégvárás 16 órától Ercsi Kikötı éttermében Vacsora és hajnalig tartó vigasság ugyanott melyre szeretettel várjuk! 29. Kedves családtagjaink, ezennel tudatjuk veletek, hogy Felnıttünk!!! A mindenki által oly régen várt esküvınket megtartjuk! Itt van eljött a nagy nap, amikor szív a szívnek hőséget fogad. Úgy döntöttünk Edi és Zsolti, hogy még szebbé varázsoljuk egymás életét e gyönyörő napon és Július 25-én házasságot kötünk. Szeretnénk, ha velünk lennétek, hogy szem-és fültanúi lehessetek életünk legfontosabb eseményének, és osztoznátok örömünkben a budapesti X. kerületi Szent László tér 29. szám alatt fellelhetı Városháza dísztermében 16:30-kor kezdıdı ceremónián és az azt követı ünnepi vacsorán. Mindenkit szeretettel várunk!

7 30. A szüleim azért beláthatnák már, hogy 2 évesen az ember észreveszi, ha valamire készülnek. Titkolóznak, de már rájöttem: összeházasodnak... s közben azon törik a fejüket, hogy vajon mit fogok mővelni azon a bizonyos napon. Hát... Ez inkább maradjon az én titkom! Azt mondják, sok ember megérdemli egymást...ık is...és fıleg engem... Szeretettel meghívok hát minden velem egy súlycsoportban lévıt és nálam magasabb rokont és barátot, hogy családunk boldogságában osztozzunk! Budapesten, szeptember 5-én, 12 óra 30 perckor, a Ferencvárosi Polgármesteri Hivatal Házasságkötı termében ( IX. kerület Bakáts tér 1. ) várok Mindenkit! Meghívó végébe, pénzkérı versikék Minden kedves Barát és Rokon! Kérünk Titeket ne vegyétek zokon, ágynemő, törülközı, étkészlet, nálunk már teljes a készlet. De, hogy a malacpersely hízzon, inkább a násznép adakozzon. Amit ajándékba szánnátok, borítékban a perselybe dobjátok. Megígérjük nem vész kárba: elıbb-utóbb befektetjük egy kisebb családfába. Elıre is köszönjük a segítséget, esküvınkre szeretettel várunk Téged! Ha még nem sejted, Ajándékba mit hoznál, Adunk Neked egy tippet: Van már minden a háznál! Gondold végig: Te mit kérnél, Ha már minden ott lenne kéznél? Ami kell a házba, megvan minekünk, Mar csak a nászutunkra kell győjtenünk, Segítsetek Ti is, hogy ez könnyen menjen, S támaszunk ebben egy teli persely legyen Háztartásunk teljes, nincs is szükség másra, elég az edényünk, van grill, mixer és párna. Így hát csak annyit kérnénk mi nászajándékba, hogy a perselymalacunk se maradjon soványka.

Esküvői meghívó szövegminták

Esküvői meghívó szövegminták 1. Örömmel tudatjuk, hogy 2015. szeptember 3-án mindazok előtt, akik fontosak az életünkben, örök hűséget fogadunk egymásnak. Szeretnénk, ha Pároddal együtt Te is velünk örülnél és ünnepelnél ezen a jeles

Részletesebben

1.) Minta Anna és Minta Péter. Örömmel értesítjük Önt és kedves családját, hogy örök hűséget esküszünk egymásnak, ezért szeretettel várjuk

1.) Minta Anna és Minta Péter. Örömmel értesítjük Önt és kedves családját, hogy örök hűséget esküszünk egymásnak, ezért szeretettel várjuk 1.) Örömmel értesítjük Önt és kedves családját, hogy örök hűséget esküszünk egymásnak, ezért szeretettel várjuk.-án órakor a Polgármesteri Hivatal házasságkötő termében tartandó esküvőnkre. Ezt követően

Részletesebben

15. Program: - Vendégfogadás.. - Polgári esküvő. - Templomi esküvő. Visszajelzést kérünk a..-as számra. 16.

15. Program: - Vendégfogadás.. - Polgári esküvő. - Templomi esküvő. Visszajelzést kérünk a..-as számra. 16. 1. Kedves Családunk és Barátaink! Szeretettel meghívunk, hogy velünk örüljetek, mikor 2011 órakor a.. Polgármesteri Hivatal házasságkötő termében, majd a Református Templomban végleg összekötjük életünket.

Részletesebben

SZÖVEG 1 SZÖVEG 2 SZÖVEG 3

SZÖVEG 1 SZÖVEG 2 SZÖVEG 3 SZÖVEG 1 Még néhány nap és (dátum) örök hűséget esküszünk egymásnak. E számunkra oly fontos esemény boldog pillanatait szeretnénk megosztani rokonainkkal és barátainkkal, ezért sok szeretettel várjuk Önt

Részletesebben

Tapasztó Szabolcs: Ismerkedés párválasztás lakodalom. Helytörténeti füzetek 2. szám

Tapasztó Szabolcs: Ismerkedés párválasztás lakodalom. Helytörténeti füzetek 2. szám Tapasztó Szabolcs: Ismerkedés párválasztás lakodalom Helytörténeti füzetek 2. szám 2 Tapasztó Szabolcs: Ismerkedés Párválasztás Lakodalom Lakodalmi szokások Kenderesen Kenderes, 2008. 3 Sorozatszerkesztı:

Részletesebben

Hogyan válhatunk szentté a XXI. században?

Hogyan válhatunk szentté a XXI. században? Hogyan válhatunk szentté a XXI. században? -Most volt húsvét! Nem igaz, hogy nem tudtátok megvenni nekem azt a telefont! morog édesanyjával Márk, miközben vadul integet régi telefonjával a nappalijukban.

Részletesebben

Keresztyén élet örvendezı élet

Keresztyén élet örvendezı élet örömhírlap A Fót-Központi Református Egyházközség Folyóirata 12.ÉVFOLYAM, 2.SZÁM 2007. Újkenyér Keresztyén élet örvendezı élet TARTALOMJEGYZÉK ARTALOMJEGYZÉK: Vezércikk 1 Balatonfenyves 2-6 Nıi csendeshét

Részletesebben

Virágok, csokrok, ruhák, dekoráció

Virágok, csokrok, ruhák, dekoráció Virágok, csokrok, ruhák, dekoráció "Bizony mondom, elmúlik e világ. És bizony mondom, megmaradok én. S bizony, ha két szív egy ütemre dobban, Az egy-ütemben ott dobbanok én." (Reményik Sándor: Egy Hymen-hírre)

Részletesebben

Rózsafüzér Királynéja

Rózsafüzér Királynéja Rózsafüzér Királynéja 2015 - IX. évf. 2. (60. sz.) Húsvét PLÉBÁNIÁNK ÉLETE 1146 Budapest, Thököly út 56. www.rozsafuzerkiralyneja.hu SZÁZ HÚSVÉT Az idei Húsvétra készülve és száz éves templomunkra gondolva,

Részletesebben

Házassági szertartás szövege

Házassági szertartás szövege Házassági szertartás szövege Bevonulás alatt zene szól. Tisztelettel és szeretettel köszöntöm a házasságkötés minden résztvevőjét. Külön köszöntöm.... menyasszonyt és.... vőlegényt. Kedves Vendégeink!

Részletesebben

MINDEN KEDVES LAKOSNAK BÉKÉS, SZERETETTELJES KARÁCSONYI ÜNNEPEKET ÉS SIKEREKBEN GAZDAG BOLDOG ÚJ ÉVET KÍVÁN KÉK KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATA!

MINDEN KEDVES LAKOSNAK BÉKÉS, SZERETETTELJES KARÁCSONYI ÜNNEPEKET ÉS SIKEREKBEN GAZDAG BOLDOG ÚJ ÉVET KÍVÁN KÉK KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATA! XIII. ÉVFOLYAM 10. SZÁM 2010. DECEMBER Tartalomból: 2. oldal: Önkormányzati hírek *** 3. oldal: Ovi hírek *** 4-5. oldal: Suli hírek*** 6. oldal: 50 éves osztálytalálkozó*** 7. oldal: Decemberi jeles napok***8.

Részletesebben

S Z E M Ü N K F É N Y E

S Z E M Ü N K F É N Y E S Z E M Ü N K F É N Y E II. ÉVFOLYAM 7. SZÁM - 2011. KARÁCSONY Kiadja: Jézus Neve Plébánia, Jászberény www.jezusneve.hu Minden kedves testvérünknek áldott ünnepeket kíván a Jézus Neve Plébánia plébánosa,

Részletesebben

Tisztelt Eleki Polgárok! Kedves Barátaim! Kedves Olvasó!

Tisztelt Eleki Polgárok! Kedves Barátaim! Kedves Olvasó! Lassan véget ér a 2008-as esztendı, és ez mindig a számvetés ideje. Ez az év az országos problémák ellenére sikeresnek mondható, hiszen Elek mind pénzügyi, mind költségvetési szempontból megállta a helyét.

Részletesebben

Egyházközségi Levél. 2013. évi 4. szám augusztus 20.

Egyházközségi Levél. 2013. évi 4. szám augusztus 20. 2013. évi 4. szám Egyházközségi Levél 2013. évi 4. szám augusztus 20. 1 2013.évi 4.szám A keresztény vallás őszinte becsülését és megtartását nem köszönhetjük másnak, mint Szent Istvánnak. Géza keménységével

Részletesebben

RefErdő Áldás, békesség! A monorierdői reformátusok hírlevele II. évfolyam, 1. szám 2014. március

RefErdő Áldás, békesség! A monorierdői reformátusok hírlevele II. évfolyam, 1. szám 2014. március RefErdő Áldás, békesség! A monorierdői reformátusok hírlevele II. évfolyam, 1. szám 2014. március Az Ige körül Olvasandó: Máté evangéliuma 15,21-28 Alapige: Római levél 3,19-21 Vannak olyan élethelyzetek,

Részletesebben

A MÁTÉSZALKA KOSSUTH TÉRI REFORMÁTUS EGYHÁZKÖZSÉG ÉS A KÁLVIN JÁNOS REFORMÁTUS ÁLTALÁNOS ISKOLA HÍRMONDÓJA II. ÉVFOLYAM 3. SZÁM

A MÁTÉSZALKA KOSSUTH TÉRI REFORMÁTUS EGYHÁZKÖZSÉG ÉS A KÁLVIN JÁNOS REFORMÁTUS ÁLTALÁNOS ISKOLA HÍRMONDÓJA II. ÉVFOLYAM 3. SZÁM A MÁTÉSZALKA KOSSUTH TÉRI REFORMÁTUS EGYHÁZKÖZSÉG ÉS A KÁLVIN JÁNOS REFORMÁTUS ÁLTALÁNOS ISKOLA HÍRMONDÓJA II. ÉVFOLYAM 3. SZÁM Hiszen egy Lélek által mi is mindnyájan egy testté kereszteltettünk I. Kor

Részletesebben

Igen, az élet megjelent, láttuk, tanúságot teszünk róla, és hirdetjük nektek az örök életet, amely az Atyánál volt, és megjelent nekünk. (1 Jn 1, 2.

Igen, az élet megjelent, láttuk, tanúságot teszünk róla, és hirdetjük nektek az örök életet, amely az Atyánál volt, és megjelent nekünk. (1 Jn 1, 2. Igen, az élet megjelent, láttuk, tanúságot teszünk róla, és hirdetjük nektek az örök életet, amely az Atyánál volt, és megjelent nekünk. (1 Jn 1, 2.) Lelkipásztori körlevél a Hit évének hivatalos megnyitásának

Részletesebben

Református Élet. Krisztussal eltöltött, áldott karácsonyt és kegyelemteljes újévet kívánunk minden Kedves Olvasónak!

Református Élet. Krisztussal eltöltött, áldott karácsonyt és kegyelemteljes újévet kívánunk minden Kedves Olvasónak! Református Élet A Tiszavasvári Református Gyülekezet negyedévente megjelenõ folyóirata Krisztussal eltöltött, áldott karácsonyt és kegyelemteljes újévet kívánunk minden Kedves Olvasónak! Református élet

Részletesebben

P. Beller Tilmann 15 PERC SZERETET

P. Beller Tilmann 15 PERC SZERETET P. Beller Tilmann 15 PERC SZERETET 15 PERC SZERETET házaspárok számára P. Tilmann Beller elõadásaiból összeállította dr. Csermák Kálmán és Alice Schönstatt-szentélyt Magyarországnak Alapítvány Óbudavár,

Részletesebben

Berczeli. A 10 éves Berczeli Napló XI. évfolyamának 9. száma, 2006. november.

Berczeli. A 10 éves Berczeli Napló XI. évfolyamának 9. száma, 2006. november. Berczeli A 10 éves Berczeli Napló XI. évfolyamának 9. száma, 2006. november. (BN.) November 3-án, végre sor került az iskolai ebédlı tényleges birtokbavételére. Iskolásaink remek az étkezés köré szıtt

Részletesebben

BUDAPESTI UNITÁRIUS HÍRLEVÉL

BUDAPESTI UNITÁRIUS HÍRLEVÉL BUDAPESTI UNITÁRIUS HÍRLEVÉL ABUDAPESTI NAGY IGNÁC UTCAI UNITÁRIUS EGYHÁZKÖZSÉG HÍRLEVELE 2008. JANUÁR FEBRUÁR VIII. ÉVFOLYAM, 1. SZÁM EGYHÁZKÖZSÉGI KÖZGYÛLÉS 2008. MÁRCIUS 9. 11 ÓRA Ezúton, valamint szószéki

Részletesebben

É L E T Ü N K. várjátok meg az Atya ígéretét. Visszajön. 2013. december, 14. évfolyam 12. szám. w e s s i. h u

É L E T Ü N K. várjátok meg az Atya ígéretét. Visszajön. 2013. december, 14. évfolyam 12. szám. w e s s i. h u 2013. december, 14. évfolyam 12. szám É L E T Ü N K w e s s i. h u A Wesselényi utcai Baptista Gyülekezet tájékoztatója Visszajön Hóból az erdő, ködből a felhő, hó esik, tél szele fújja Valaki eljött,

Részletesebben

"Én pedig kérni fogom az atyát, és más vigasztalót ad nektek, aki veletek marad mindörökké."

Én pedig kérni fogom az atyát, és más vigasztalót ad nektek, aki veletek marad mindörökké. Ugodi Harangszó Az Ugodi Római Katolikus Egyházközség értesítője 2015. MÁJUS, PÜNKÖSD HAVA "Én pedig kérni fogom az atyát, és más vigasztalót ad nektek, aki veletek marad mindörökké." (Jn 14,16) Kedves

Részletesebben

Szerkeszti: Sóskuti Zoltán, Kelemen Zoltán; Lektorálta: Szabados Ádámné; Kiadja: Bp. Rákoskeresztúri Református Egyházközség;

Szerkeszti: Sóskuti Zoltán, Kelemen Zoltán; Lektorálta: Szabados Ádámné; Kiadja: Bp. Rákoskeresztúri Református Egyházközség; VII. évf. 12. szám 2013. Szerkeszti: Sóskuti Zoltán, Kelemen Zoltán; Lektorálta: Szabados Ádámné; Kiadja: Bp. Rákoskeresztúri Református Egyházközség; Ajánló jelen számunkból: Sóskuti Zoltán: Gyönyörködök

Részletesebben

Tisztelt Hernádszentandrási Lakos! Polgármesteri jegyzet. Karácsony üzenete. Út a siker felé. A közigazgatás karácsonya.

Tisztelt Hernádszentandrási Lakos! Polgármesteri jegyzet. Karácsony üzenete. Út a siker felé. A közigazgatás karácsonya. TARTALOM: Polgármesteri jegyzet Karácsony üzenete Út a siker felé VII. évf. 4. szám A közigazgatás karácsonya Jegyzői leköszönő Állatvédelmi Ifjúsági Csoport Receptgyűjtemény Aktuális A karácsony a szeretet,

Részletesebben

Levél a szülőknek a keresztelésről. Kedves szülők!

Levél a szülőknek a keresztelésről. Kedves szülők! Levél a szülőknek a keresztelésről Kedves szülők! A gyermek a legcsodálatosabb ajándék és egyben a legnagyobb felelősség is. Ugye ti is szeretnétek mindent megadni gyermeketeknek, ami előnyére szolgál?

Részletesebben

A DEBRECEN-NAGYERDEI REFORMÁTUS EGYHÁZKÖZSÉG LAPJA 2012/11

A DEBRECEN-NAGYERDEI REFORMÁTUS EGYHÁZKÖZSÉG LAPJA 2012/11 A DEBRECEN-NAGYERDEI REFORMÁTUS EGYHÁZKÖZSÉG LAPJA 2012/11 Szivárványívemet helyezem a felhőkre, az lesz a jele a szövetségnek, melyet én a világgal kötök. 1Móz 9,13 Odavitte Jézushoz 2012 Érdeklődésnél

Részletesebben

ÁLDÁS BÉKESSÉG Ő JÖTT EL A VILÁGBA. AZ IGE VOLT AZ IGAZI VILÁGOSSÁG, AMELY MEGVILÁGOSÍT MINDEN EMBERT: AZ ANGLIAI MAGYAR REFORMÁTUS EGYHÁZ LAPJA

ÁLDÁS BÉKESSÉG Ő JÖTT EL A VILÁGBA. AZ IGE VOLT AZ IGAZI VILÁGOSSÁG, AMELY MEGVILÁGOSÍT MINDEN EMBERT: AZ ANGLIAI MAGYAR REFORMÁTUS EGYHÁZ LAPJA ÁLDÁS BÉKESSÉG AZ ANGLIAI MAGYAR REFORMÁTUS EGYHÁZ LAPJA 2013. ÁDVENT AZ IGE VOLT AZ IGAZI VILÁGOSSÁG, AMELY MEGVILÁGOSÍT MINDEN EMBERT: Ő JÖTT EL A VILÁGBA. JÁNOS 1,9 LELKÉSZI ÜZENET Pásztorok tanyáztak

Részletesebben

Üzenet. A Prágai Református Missziós Gyülekezet Hetilapja IV. Évfolyam 6. szám, 2011. feb. 6. Kedves Testvérek!

Üzenet. A Prágai Református Missziós Gyülekezet Hetilapja IV. Évfolyam 6. szám, 2011. feb. 6. Kedves Testvérek! Üzenet A Prágai Református Missziós Gyülekezet Hetilapja IV. Évfolyam 6. szám, 2011. feb. 6. Kedves Testvérek! dául, ha azt mondjuk neki kutya, ő fel fogja pontosan sorolni az összes kutyát, amivel az

Részletesebben