MobileMapper CX. Feltérképezni bármit, bárhol úgy ahogy szeretné

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "MobileMapper CX. Feltérképezni bármit, bárhol úgy ahogy szeretné"

Átírás

1 MobileMapper CX Feltérképezni bármit, bárhol úgy ahogy szeretné

2 Univerzális GIS megoldás MobileMapper CX A MobileMapper CX egy pontos és ellenálló hordozható GPS vev készülék, elérhet áron, amely minden mobil GIS térképészeti igényünkhöz ideális társ. A MobileMapper CX, amely kompatibilis a Windows CE alatti GIS alkalmazásokkal, valós idej méréseknél 1 méteres pontosságot ér el, utófeldolgozásnál pedig 30 cm-es pontosságot is eléhetünk vele. A MobileMapper CX készülék a következ tulajdonságokkal rendelkezik: vezeték nélküli Bluetooth kommunikáció és Wi-Fi/WLAN, DGPS hálózati kompatibilitás, nagyon nagy tárolási kapacitás, beépített bet illetve számbillenty zet, terepen cserélhet akkumulátor, amellyel egy munkanapig (8óra) lehet dolgozni a nélkül, hogy akkumulátort cserélnénk. A MobileMapper CX et a legszéls ségesebb küls körülményekre tervezték, optimális teljesítményszintekkel és eredményességgel. A mi terepi GIS alkalmazásunkkal párosítva kulcs megoldást jelent a küls GIS munkánál. Intuitív szoftvere gyors és egyszer szakmai használatot tesz lehet vé külön képzettség nélkül. Rendelkezik azokkal a GPS funkciókkal, amelyekre ténylegesen szükségünk van, a nélkül, hogy a túl bonyolult vagy kevésbé használatos funkciókkal vesz dnünk kellene. A MobileMapper CX a MobileMapper Office szoftver teljesítményéhez igazodik, és érthet ség és egyszer ség jellemzi mind az adatok megjelenítését, mind pedig a szerkesztési és exportálási funkciókat. A vev készülék ideális eszköz az egyszer és gyors elemzésre szánt vagy földrajzi információs rendszerben (GIS) tárolt térképek létrehozására. Nagy teljesítmény funkciók valós idej méréseknél 1 méteres pontosság, utó-feldolgozásnál 30 cm-es pontosság Windows Mobile CE 5.0 nyitott platform Különböz DGPS módok : SBAS, rádió-átjátszó, NTRIP, Direct IP és RTCM Kommunikáció vezeték nélküli Bluetooth-szal és Wi-Fi/WLAN Kivehet SD memória kártya (4 Go-ig) Törésálló és vízálló ház Terepen cserélhet akkumulátor egy napi munkára elegend energiával Beépített bet illetve számbillenty zet

3 A MobileMapper CX el nyei Rugalmas Nyitott platformjával a MobileMapper CX olyan terepi GIS alkalmazást tesz lehet vé, amely igényeinknek a legjobban felel meg : saját terepi szoftverünk, vagy egy másik, az oly sok - partnereink által kínált - GIS szoftver közül. Az adatátvitel, illetve adattárolás gyerekjátéknak t nhet a Bluetooth vagy a vezeték nélküli WLAN technológia segítségével. És ha nincs elég id nk, hogy fájljainkat átküldjük, a MobileMapper CX segítségével tárolhatjuk ket a 4 GB kapacitással is rendelkez SD kártyákon. Pontos A MobileMapper CX egy fejl GIS /GPS rendszer. Különböz módok és konfigurációkhoz tudunk hozzáférni a pontos pozícionálás elérése érdekében, bárhol is tartózkodunk. A MobileMapper CX méter alatti pontosságot biztosít a valós idej méréseknél, és mindezt számos DGPS módban (mint például SBAS, rádió átjátszó, NTRIP és Direct IP). A Magellan nagy precizitású küls antennájának és a MobileMapper Office szoftverének köszönhet en az utó-feldolgozásos mérés során 30 cm alatti pontosságot is eléhetünk. Elérhet ár A könny használat és a nagy teljesítmény funkciói miatt a MobileMapper CX olyan terepi GIS megoldás, amely elérhet áron kínálja a piacon fellelhet legjobb min ség-ár arányt. A MobileMapper CX más, sokkal drágább készülékekkel összehasonlítva kiváló min ség készülék, amellyel gyorsan és nagy precizitással lehet dolgozni. Ellenálló Bármilyen területen is kell dolgoznunk, - széls séges terep, nehéz körülmények - a MobileMapper CX-nek semmi nem áll ellen. A MobileMapper CX jóval stabilabb, mint a kisméret amat r készülékek, mint például a PDA-k, ütésálló és a legzordabb id járási körülményekkel is képes dacolni. A MobileMapper CX tökéletesen alkalmazkodik a közbiztonsági szakemberek, a kormány- és polgári hivatalok, a közszolgáltatások, a környezetvédelem, a természeti kincsek kiaknázása és minden olyan szektor munkájához, amelyekben fontos a föld javainak feltérképezése és az azokkal való gazdálkodás.

4 Maximális rugalmasság terepen és irodában egyaránt Mobile Mapping terepi GIS alkalmazásban A terepi Mobile Mapping szoftver haladó funkciókkal és könny használattal : GIS objektum-könyvtárak a leírások rögzítésére. Pontok, vonalak és területek térképészete menüpontok alapján, amelyek megtanulása és használata nagyon egyszer. Terepi területszámítás valós idej területszámításhoz. Az összegy jtött adatokat utólag is feldolgozhatjuk az irodai szoftverrel, ezzel is növeljük a pontosságot. Támogatja a vektoros is térképeket. Forgatási/eltolási funkció, hogy a nehezen hozzáférhet objektumok is elérhet k legyenek. Hála ennek a funkciónak, nincs arra szükség, hogy fizikailag is rámenjünk egy objektumra, egyszer en elég, ha bevisszük a távolságát, és meghatározzuk az irányát. Átfedés funkció arra az esetre, ha új objektumokat rögzítünk a nélkül, hogy bezárnánk a rögzítés alatt lév ket, például ha egy út rögzítésébe be akarunk szúrni egy telefonoszlopot. Ismétlés funkció az azonos leírású objektumok gyors rögzítéséhez, mint például egy út mentén az oszlopok. Térképészeti rács segédprogram a fix elhelyezkedés tulajdonságok levételéhez használható (vízmélység, vegyi koncentráció, stb.), ez szükséges a kontúrtérképek létrehozásához. A nyers adatok rögzítése az utólagos differenciál korrekciókhoz. MobileMapper Office A MobileMapper Office szoftver kapcsolatot képezvev készülékünk és GIS bázisunk között, és nagyon praktikus funkciókat kínál : Objektum-könyvtárok létrehozása, munka fájlok készítése a terepi adatgy jtéshez, Objektum- és tulajdonság-listák létrehozása és szerkesztése a GIS javak terepi leírásához Adatok egyszer és gyors szerkesztése és exportja..shp,.mif,.dxf és.csv fájlokkal való foglalkozás. Háttértérképek letöltése vagy létrehozása vektoriális formátumban terepi használatra A terepen gy jtött kód és fázis adatok utófeldolgozása. Legyünk Software Business Partner-ek Azon ügyfelek igényeinek kielégítése végett, akik teljes szoftver megoldásban gondolkodnak (szoftver és GPS). A Magellan számos kereskedelmi partner-együttm ködést kínál a MobileMapper CX-en alkalmazható szoftverek fejlesztésével. A mi MobileMapper CX be beépített terepi GPS / GIS -ünk a kulcs megoldás, amely használatra kész, és hatékonyabb, mivel kevesebb id t kell eltölteni a beállítással Legyünk Software Business Partner-ek : vítsük a választékunkat - a Magellan disztribútorhálózatát és promóciós er feszítéseit kihasználva -, és er sítsük meg a Magellan-nal való együttm ködést.

5 Alkalmazások Természeti kincsek / Környezetvédelem A GPS vev készülék kivételes érzékenysége figyelemre méltó teljesítményt biztosít olyan nehéz körülmények között, mint például a növényzet. Ez a vev készülék alkalmas pontos terület- és telekhatármérések elvégzésére, hála az intuitív térképészeti alkalmazásoknak. A MobileMapper CX, -szel fel tudjuk mérni az ártereket, részt tudunk venni a környezetvédelem javára történ tevékenységekben, vagy könnyen és pontosan tudunk telek-határokat mérni. Olajipar A gyakran nehéz munkakörülmények között is számíthatunk a MobileMapper CX hatékonyságára. Kompatibilis számos könnyen használható szoftver alkalmazással, segítségével a terepi térképészet gyerekjátéknak t nik! Ellenállósága miatt viszont mindenféle munkában ideális partner. Kormány- és polgári hivatalok Akár küls terepen, akár az irodában, a MobileMapper CX leegyszer síti a munkánkat. Közvetlenül a terepen is módosíthatjuk a GIS fájlokat, majd visszatérve az irodába aktualizálhatjuk ket, a vagyongazdálkodás könnyen és pontosan végezhet. Az optimális hatékonyság és teljesítmény elérése érdekében - az autó-navigációnak köszönhet en - a MobileMapper CX segítségével ráadásul teljesen mobilak is lehetünk. Mez gazdaság A MobileMapper CX tökéletesen alkalmazkodik a mez gazdasági alkalmazásokhoz; pontos terület- és telekhatár-méréseket tudunk vele végezni akár a megm velt, akár a m veletlenül hagyott területeken. A MobileMapper CX ideális eszköz a pénzügyi támogatásokra váró területek feltérképezésére: ilyen támogatások például az Európai Unió segélyei, vagy az Egyesült Államok termésbiztosítása. Közbiztonság Ellenállósága, valamint a szoftveralkalmazásainak sokszín sége a MobileMapper CX t a közbiztonság számára tökéletes eszközzé teszik. Els segély-nyújtási tervek kidolgozása, egy lehetséges z terjedési területének feltérképezése, egy járvány következményei, a vihar által okozott károk helyének és nagyságának felmérése : mindez egészen egyszer en elvégezhet a terepen egy egyedülálló eszköz segítségével.

6 MobileMapper CX m szaki paraméterek GPS tulajdonságok 14 párhuzamos csatorna Beépített SBAS vev (WAAS, EGNOS, MSAS) L1 C/A kód és fázis, Pozíció frissítés: 1 Hz Protokoll: NMEA 0183 v 3.0 RTCM SC-104 verzió 2.3 (9.2 & 1.2) Pontossági paraméterek Pontosság Valós-id ben (RMS) Sub-méteres pontosság SBAS korrekcióval(1), Beacon, NTRIP, Direct IP vagy más küls RTCM korrekció Pontosság utófeldolgozással (RMS) 30cm alatt (30 cm)(2) Operációs rendszer Microsoft Windows CE.NET 5.0 ARM920T alapú processzor GPS segédprogramok GPS inicializáció és beállítás, mérés tervezés Bluetooth kezel program teljes kör Bluetooth kapcsolat beállító segédprogram, Microsoft WordPad, Internet Explorer, Windows Explorer, Terminal, ActiveSync, Windows Media Player és Inbox Microsoft File Viewers: Excel, Word és Image Viewers Inbox - kliens Wireless LAN Driver (3) Fizikai tulajdonságok Méret és Súly Méret: 19.5 cm x 9 cm x 4.6 cm Súly: 0.48 kg akkumulátorral Felhasználói felület Színes, napfényben is jól látható, továbbfejlesztett TFT LCD háttérvilágítással 320 x 240 pixel felbontású 262,144 szín Ellenálló érint képerny Alfanumerikus billenty zet háttérvilágítással: 18 nyomógomb Hang: beépített hangszóró Memória 128 MB SDRAM, 128 MB NAND Flash memória Cserélhet SD memóriakártya: maximum 4 GB-ig b víthet (non-hc SD) Csatlakozási felület Beépített Bluetooth technológia - Kompatíbilis a 1.2 szabvánnyal - pont-pont és point-multipont - Profilok: soros port, OBEX, telefonos betárcsázás Lemo koaxiális küls GPS antenna csatlakozó USB: gazda és alárendelt RS232 Környezetállóság M ködési h mérséklet: -10 C C Tárolási h mérséklet: -20 C C Id járás: IP 65 szabvány Ütés: 1.5 m-r l betonra eshet Tápellátás Akkumulátor típus: 3.7 V lithium-ion, 3900 mah Akkumulátor üzemid : 8 óra bekapcsolt GPS-el Cserélhet, újratölthet Küls tápellátási csatlakozó a munkaid meghosszabbítása érdekében Nyelvi támogatás A készülékre telepített Microsoft Windows CE operációs rendszer az alábbi nyelveket támogatja: Angol, Francia, Német, Spanyol, Holland, egyszer sített Kínai és Japán A készülékre telepíthet magyar nyelv program (Arcpad 7.0, Digiterra Explorer V4) Kiegészít k Alaptartozékok Clip-on I/O modul küls tápcsatlakozóval, USB és soros csatlakozóval Univerzális A/C hálózati tölt Cserélhet, újratölthet lithium-ion akkumulátor 128 MB Secure Digital memóriakártya USB adatkábel Övtáska Csuklószíj 2db Stylus ceruza MobileMapper CX CD ami tartalmazza az összes támogatott nyelvek telepít fájljait és a Beüzemelési leírásokat ezeken a nyelveken Nyomtatott magyar leírás Külön rendelhet kiegészít k Küls navigációs GPS antenna Küls geodéziai GPS antenna Küls autós tápkábel szivargyújtó csatlakozóval 3.7 V lithium-ion újratölthet akkumulátor Küls akkumulátor tölt Stylus ceruzák, Hordtáska, Autós tartó Clip-on modul Emisszió tanúsítványok Védettség (EN ClassB) Érzékenység (EN ) FCC és CE tanúsítvány Mobil Térképez program opciók Mobil terepi térképez program Pont, vonal és felületmérés Objektumkönyvtár kezelés Külpontos mérés Raszteres és vektoros térképek Objektum beszúrás Objektum ismétlés Rácsos adatfelvétel Nyers mérési adatok rögzítése Nyelvi támogatás: Angol, Francia, Német, Spanyol, Olasz, Portugál, Svéd, Holland, Finn, Magyar (folyamatban) MobileMapper Office program Objektumkönyvtár szerkesztés, Háttértérkép készítés, Munkafájl készítés Utófeldolgozás, GIS adatok megjelenítése és szerkesztése GIS import/export: ESRI.SHP, MapInfo.MIF, és AutoDesk.DXF import/export és.csv export Nyelvi támogatás: Angol, Francia, Német, Spanyol, Portugál, Orosz, Kínai, Japán Rendszerfeltételek Windows 2000 / XP/ Vista Pentium 133 vagy annál jobb minimum 64 MB RAM, 128 MB RAM ajánlott 200 MB merevlemez terület szükséges az installáláshoz (5) Opcionális modulok GPSDifferential modul az utófeldolgozáshoz(4) Programfejleszt i csomag (SDK) és GPS alkalmazásfejleszt interfész (API) (5) (1) A pontossági paraméter nyitott égbolt, ötnél több GPS m hold vétele és 4-nél kisebb PDOP érték és SBAS korrekció esetén érvényes (2) Feltételezve a GPSDifferential Modul és geodéziai GPS antenna használatát a nyers mérési adatok gy jtésekor (3) Kompatíbilis egy meglév USB Wi-Fi kiegészít vel (a USR típus a US Robotics cégt l) (4) Csak szoftver fejleszt cégeknek (5) Csak az Üzleti Partner megállapodás jóváhagyása után A MobileMapper CX készülék hazai forgalmazója A Guards Távközlési Szolgáltató Zrt Budapest, Frangepán utca 84/B Telefon: Fax: Web: A Magellan cég - üzletpolitikájának megfelelõen - termékeit folyamatosan fejleszti, ebbõl adódóan olyan, hogy bejelentés nélkül változhatnak a mûszaki paraméterek és tulajdonságok. Kérem forduljanak bizalommal a Magellan céghez, új információkért Magellan Navigation, Inc. Minden jog fenntartva. ProMark, MobileMapper, BLADE, FAST Survey és GNSS Solutions a Magellan cég kereskedelmi márkanevei. MInden más terméknév és kereskedelmi márkanév jogos tulajdonosaikat illeti.

Ashtech Mobile Mapper 100 GPS-vevő használata DigiTerra Explorer v6 szoftverrel

Ashtech Mobile Mapper 100 GPS-vevő használata DigiTerra Explorer v6 szoftverrel Ashtech Mobile Mapper 100 GPS-vevő használata DigiTerra Explorer v6 szoftverrel Üzembe helyezési leírás a MobileMapper 100, ProMark 100 és Promark 200 készülékhez, a DigiTerra Explorer v6 készülék-specifikus

Részletesebben

Magellan térinformatikai GPS vevők GIS OPEN konferencia 2007 Székesfehérvár Érsek Ákos, Guards Zrt.

Magellan térinformatikai GPS vevők GIS OPEN konferencia 2007 Székesfehérvár Érsek Ákos, Guards Zrt. Magellan térinformatikai GPS vevők GIS OPEN konferencia 2007 Székesfehérvár Érsek Ákos, Guards Zrt. Vezető gyártó a GNSS navigációban és helymeghatározásban 1 Fedezze fel a Magellan-t 2006. Augusztus 31.-én

Részletesebben

GPSCOM Kft. Érsek Ákos

GPSCOM Kft. Érsek Ákos Új ASHTECH GNSS vevők Válassza ki a pénztárcájának és a vállalkozásának legmegfelelőbb megoldást GISOPEN2011 - Székesfehérvár GPSCOM Kft. 1 Érsek Ákos 2 ÚJ MobileMapper 100 MobileMapper 100 A legpontosabb

Részletesebben

Leica Geosystems Építőipari Katalógus

Leica Geosystems Építőipari Katalógus Leica Geosystems Építőipari Katalógus Leica - PROTECT Megvédjük értékeinket Tartalom 32 Leica - PROTECT 64 Optikai Szintezők Élettartamra Kiterjedő Gyártói Szavatosság Gyártói Szavatosság a termék teljes

Részletesebben

Az Ön kézikönyve TRIMBLE AGGPS EZ-GUIDE http://hu.yourpdfguides.com/dref/3225555

Az Ön kézikönyve TRIMBLE AGGPS EZ-GUIDE http://hu.yourpdfguides.com/dref/3225555 Elolvashatja az ajánlásokat a felhasználói kézikönyv, a műszaki vezető, illetve a telepítési útmutató TRIMBLE AGGPS EZ- GUIDE. Megtalálja a választ minden kérdésre az a felhasználói kézikönyv (információk,

Részletesebben

Aktuális. A Leica Geosystems rendszermegoldások magazinja. Geosystems Hungary Kft. 11 13. oldal. 14. oldal

Aktuális. A Leica Geosystems rendszermegoldások magazinja. Geosystems Hungary Kft. 11 13. oldal. 14. oldal Aktuális A Leica Geosystems rendszermegoldások magazinja Bemutatkozik a Leica Leica FlexLine műszercsalád Leica GPS1200+ Geosystems Hungary Kft. 11 13. oldal 14. oldal 2 5. oldal ELŐSZÓ Gombás László Engedjék

Részletesebben

Plug & Survey. Kezdő lépések. DigiTerra Explorer 7 futtatása GPS készüléken

Plug & Survey. Kezdő lépések. DigiTerra Explorer 7 futtatása GPS készüléken Plug & Survey Kezdő lépések DigiTerra Explorer 7 futtatása GPS készüléken Plug & Survey Helyezze be a kártyát és mérjen! Tartalomjegyzék: Mit tartalmaz a doboz? Mit tartalmaz az SD kártya? A program első

Részletesebben

Gyakran Ismételt Kérdések

Gyakran Ismételt Kérdések eticket Gyakran Ismételt Kérdések Elektronikus menetjegyrendszer általános és technikai tudnivalói 2009 december 22. Verzió 1.01 A jelen dokumentum a Címzett részére kerül átadásra, amely köteles azt bizalmasan

Részletesebben

Mérések a becslések helyett, számítások a találgatások helyett

Mérések a becslések helyett, számítások a találgatások helyett TERMÉK KATALÓGUS Mérések a becslések helyett, számítások a találgatások helyett A mezőgazdaságban az egyetlen állandó dolog a folyamatos változás. A mezőgazdasági szakemberekkel szemben támasztott követelmények

Részletesebben

Nagy teljesítményű kommunikáció. Szöveges és vizuális kommunikáció

Nagy teljesítményű kommunikáció. Szöveges és vizuális kommunikáció MITSUBISHI EECTRIC FACTORY AUTOMATION HMI Grafikus operátor terminálok Nagy teljesítményű kommunikáció Szöveges és vizuális kommunikáció Rendszer- és folyamat-megjelenítés /// Érintőképernyő és billentyűzet

Részletesebben

INFORMATIKAI ISMERETEK

INFORMATIKAI ISMERETEK Szervezetfejlesztés Kisköre Város Polgármesteri Hivatalában ÁROP-1.A.2./A-2008-0163 K É P Z É S E K INFORMATIKAI ISMERETEK IT alapismeretek OKTATÁSI SEGÉDANYAG Budapest 2010 Tartalomjegyzék 1. Általános

Részletesebben

MyPal A636N/A632N. Felhasználói kézikönyv

MyPal A636N/A632N. Felhasználói kézikönyv MyPal A636N/A632N Felhasználói kézikönyv H2462 Első kiadás, 1. verzió 2006. április Copyright 2006 ASUSTeK COMPUTER INC, Minden jog fenntartva Az alábbi tájékoztató, valamint a benne ismertetett szoftverek

Részletesebben

Gyártva a Dolby Laboratiores engedélyével. A Dolby és a dupla D szimbólum a Dolby Laboratories védjegye.

Gyártva a Dolby Laboratiores engedélyével. A Dolby és a dupla D szimbólum a Dolby Laboratories védjegye. TARTALOMJEGYZÉK 1. Biztonság........................... 3 12.5 Common interface............... 18 2. Bevezet............................ 3 12.6 CA beállítások.................. 18 3. Jellemz k...........................

Részletesebben

Pocket LOOX N/C sorozat kéziszámítógép

Pocket LOOX N/C sorozat kéziszámítógép Bevezetés Fontos tudnivalók Pocket LOOX N/C sorozat kéziszámítógép A kéziszámítógép használata A kéziszámítógép konfigurálása Használati útmutató A kéziszámítógép csatlakoztatása más készülékekhez... Hibakeresés

Részletesebben

Budapesti Gazdasági Főiskola KÜLKERESKEDELMI FŐISKOLAI KAR Nemzetközi Kommunikáció SZAK Nappali tagozat EU kapcsolatok szakirány

Budapesti Gazdasági Főiskola KÜLKERESKEDELMI FŐISKOLAI KAR Nemzetközi Kommunikáció SZAK Nappali tagozat EU kapcsolatok szakirány Budapesti Gazdasági Főiskola KÜLKERESKEDELMI FŐISKOLAI KAR Nemzetközi Kommunikáció SZAK Nappali tagozat EU kapcsolatok szakirány MARKETING STRATÉGIA A TREVENQUE INFORMATIKAI CÉG MAGYARORSZÁGI PIACRA LÉPÉSÉHEZ

Részletesebben

Felhasználói kézikönyv Airis T620/T610

Felhasználói kézikönyv Airis T620/T610 Felhasználói kézikönyv Airis T620/T610 Forgalomba hozza Magyarországon: GPS Trade Kft. 1134 Budapest Lehel u 23 Tel.: 239-6013, 7-888-888 Kiadás: R00 Bejegyzett márkavédelem Microsoft, Windows, a Windows

Részletesebben

GIS OPEN 2013 Székesfehérvár Leica technológiák a térinformatikától a mozgásvizsgálatig Horváth Zsolt Leica Geosystems Hungary Kft

GIS OPEN 2013 Székesfehérvár Leica technológiák a térinformatikától a mozgásvizsgálatig Horváth Zsolt Leica Geosystems Hungary Kft GIS OPEN 2013 Székesfehérvár Leica technológiák a térinformatikától a mozgásvizsgálatig Horváth Zsolt Leica Geosystems Hungary Kft Eszközmenedzsment A jövő a digitális mobilitás felé tart WW 1 milliárd

Részletesebben

hp scanjet 2400, 3670, 3690, 3970 digitális síkágyas lapolvasók

hp scanjet 2400, 3670, 3690, 3970 digitális síkágyas lapolvasók hp scanjet 2400, 3670, 3690, 3970 digitális síkágyas lapolvasók felhasználói kézikönyv hp scanjet 2400, 3670, 3690 és 3970 digitális síkágyas lapolvasók felhasználói kézikönyv szerz i jogi szabályozásra

Részletesebben

PELCO Mátrixok CM6700 KBD200A CM6800 KBD300A KBD200A KBD300A KBD960. Kezelôk CM6700-hoz: Kezelôk CM6800-hoz: Típusok

PELCO Mátrixok CM6700 KBD200A CM6800 KBD300A KBD200A KBD300A KBD960. Kezelôk CM6700-hoz: Kezelôk CM6800-hoz: Típusok PELCO Mátrixok CM6700 16 hurkolható bemenet, 2 vagy 4 monitor kimenet 20 karakteres kamera címkézés PTZ vezérlés, Coaxitron, PELCO D vagy P protokoll, kameránként állítható 75 Ohm vagy Hi-Z bemenetek egyenként

Részletesebben

Az Ön kézikönyve WESTERN DIGITAL MY BOOK LIVE http://hu.yourpdfguides.com/dref/3975071

Az Ön kézikönyve WESTERN DIGITAL MY BOOK LIVE http://hu.yourpdfguides.com/dref/3975071 Elolvashatja az ajánlásokat a felhasználói kézikönyv, a műszaki vezető, illetve a telepítési útmutató WESTERN DIGITAL MY BOOK LIVE. Megtalálja a választ minden kérdésre az a felhasználói kézikönyv (információk,

Részletesebben

HDD 160 GB RAM 1 GB CPU. Merevlemez kapacitása. PS/2 csatlakozás. Fővonalak száma. USB csatlakozás. Memória mérete. Mellékvonalak száma

HDD 160 GB RAM 1 GB CPU. Merevlemez kapacitása. PS/2 csatlakozás. Fővonalak száma. USB csatlakozás. Memória mérete. Mellékvonalak száma HDD 160 GB Merevlemez kapacitása PS/ csatlakozás 3 Fővonalak száma RAM 1 GB Memória mérete USB csatlakozás 8 Mellékvonalak száma CPU 1,66 GHz Processzor sebesség lemez Tároló kapacitás AAA Akkumulátorral

Részletesebben

Professzionális sorvezető GPS és szabályozástechnika

Professzionális sorvezető GPS és szabályozástechnika Professzionális sorvezető GPS és szabályozástechnika Professzionális sorvezető GPS és szabályozás-technika Olyan kiváló minőségű termékeket fejlesztünk és gyártunk, melyen a felhasználói igényeknek és

Részletesebben

MyPal A620. Felhasználói kézikönyv

MyPal A620. Felhasználói kézikönyv MyPal A620 Felhasználói kézikönyv E1250 Első kiadás, 1. verzió 2003. júniusa Copyright ASUSTeK COMPUTER INC, Minden jog fenntartva Az alábbi tájékoztató, valamint a benne ismertetett szoftverek és egyéb

Részletesebben

P340. Felhasználói Kézikönyv

P340. Felhasználói Kézikönyv P340 Felhasználói Kézikönyv Kiadás: R00 (3/2007) Bejegyzett márkavédelem Microsoft, Windows, a Windows logó, Windows Media, Outlook és ActiveSync a Microsoft Vállalat bejegyzett márkanevei az Amerikai

Részletesebben

TRACON ANDROID TABLET. Felhasználói kézikönyv

TRACON ANDROID TABLET. Felhasználói kézikönyv TRACON ANDROID TABLET Felhasználói kézikönyv Köszönjük, hogy a TRACON Tablet-jét használja! Els dleges célunk az volt, hogy a Tracon Electric termékkatalógusát, céginformációkat a legkönnyebben elérhet

Részletesebben

Használati útmutató hp ipaq Pocket PC h1900 sorozat

Használati útmutató hp ipaq Pocket PC h1900 sorozat Használati útmutató hp ipaq Pocket PC h1900 sorozat h1930, h1935, h1937, h1940, h1945 modellek (Egyes modellek nem érhetőek el mindenhol) Dokumentum-szám: 337112-001 2003. május Használati útmutató 1 2003

Részletesebben

MP5 LEJÁTSZÓ HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ

MP5 LEJÁTSZÓ HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ MP5 LEJÁTSZÓ HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ 1 Előszó Köszönjük, hogy az érintőképernyős MP5 lejátszót választotta! A könnyebb kezelhetőség érdekében kérjük, olvassa el figyelmesen ezt a használati útmutatót. A termék

Részletesebben

Pocket LOOX 700-as sorozat kézi számítógép

Pocket LOOX 700-as sorozat kézi számítógép Bevezetés Fontos tudnivalók Pocket LOOX 700-as sorozat kézi számítógép A Pocket PC használata Az FSC SpeedMenu A Pocket PC gyors használata A Pocket PC konfigurálása Használati útmutató A Pocket PC csatlakoztatása

Részletesebben

Figyelmeztetés 1. Telepítési feltételek 2. Telepítésre és üzemeltetésre vonatkozó figyelmeztetések alarm shop

Figyelmeztetés 1. Telepítési feltételek 2. Telepítésre és üzemeltetésre vonatkozó figyelmeztetések alarm shop Figyelmeztetés Olvassa végig a kézikönyvet a készülék használata el tt. A nem megfelel m ködtetés nem javítható károkat okozhat. 1. Telepítési feltételek Ne használja a készüléket forró, párás és poros

Részletesebben

Ultrahangos f tési és h tési mennyiségmér

Ultrahangos f tési és h tési mennyiségmér s 5 372 Ultrahangos f tési és h tési mennyiségmér WSM5.. Ultrahangos h mennyiségmér f tési vagy h tési körök h fogyasztásának mérésére. Kopásmentes m ködés a mozgó alkatrészek nélküli konstrukcióból adódóan

Részletesebben