SMS adatbázis I. 2. Cukor? Nem! Csoki? Nem! Hmm...Méz!!! Nem, az sem. A Fenébe, nem jut eszembe semmi ami nálad édesebb lenne!!!

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "SMS adatbázis I. 2. Cukor? Nem! Csoki? Nem! Hmm...Méz!!! Nem, az sem. A Fenébe, nem jut eszembe semmi ami nálad édesebb lenne!!!"

Átírás

1 1. oldal, összesen: 38 SMS adatbázis I - Kedveskedő, hízelgő, elcsábító üzenetek - A SMSket, az Afrodiziákumok szerzője, egy kedves barátnőm, Orshee nézte át és véleményezte női szemmel. PIROS - nekem különösen tetszik ZÖLD szerintem hülyeség FEKETE - közömbös 1. Pici erdőben pici nyuszi, pici szádra pici puszi! Egy bűnöm van, nem nagy vétek, két szó az egész: SZERETLEK TÉGED! 2. Cukor? Nem! Csoki? Nem! Hmm...Méz!!! Nem, az sem. A Fenébe, nem jut eszembe semmi ami nálad édesebb lenne!!! 3. Szeretnék könnycsepp lenni, szemedben megszületni, végigfolyni az arcodon, és meghalni az ajkadon. 4. Szeretlek, mert ilyen vagy, szeretlek mert enyém vagy, szeretlek, mert társam vagy, szeretlek, mert szeretlek!! 5. Amikor megszülettél, azt mondták esette az eső, de nem esett csak Jézus sírt, hogy elveszítette legszebb angyalát. 6. Az öngyilkosság egyetlen elfogadható formája, ha halálra szeretkezed magad. Ha meg akarsz halni, HÍVJ! 7. V-tech volt veled összejönni, de nem szabad sírni, ha fáj. Ha mégis visszahúz a szíved, akkor vétkezz velem éjfél után!

2 2. oldal, összesen: A rózsa csak egyszer nyílik És elhervad azután. Szeretni csak egyet lehet, Tiszta szívből IGAZÁN! 9. szia édes mindjárt megyek sok puszit addig is 10. Ha van ami most hiányzik nekem, az az, aki most a telefonján az üzenetem olvassa. 11. Mint áldás, vagy varázs, Úgy borul rám a tested. Egymásban lassan elvegyülünk. 12. Nem életem az életem, ha nem veled élhetem a nemi életem! 13. Te vagy a kezdet, te vagy az vég, nélküled felhős az ég. Csak Veled látom szépnek a napot, csak téged szeretlek, remélem tudod! 14. " Az élet legyen bármilyen mostoha, szeretni megtanít, de feledni soha." 15. Életem értelme legyen életed értelme és életünk értelmet kap egy örök életre. 16. Ha hiányzom nyomd meg a gombot, tudtam én..., de cuki vagy, na elég már, még mindig nyomod..., tehát hiányzom, te is nekem!! 17. Ha este kigyúlnak a fényes csillagok baj, hogy Te ott és Én meg itt! Ezért ma a csillagokkal üzenem: Jó éjszakát Kedvesem! 18. Ha a puszi vízcsepp egy egész tengert, ha az ölelés falevél egy erdőt, ha a szeretet örök az örökkévalóságot küldöm Neked. 19. Veled aludva rólunk álmodom: arról, hogy veled alszom. 20. Édes szivárványillatú angyali érintés, mi szívem rejtekét kitárja, s boldogságot hoz erre a világra. 21. Leszek holdfény szíved teraszán, éjjelente besütnék álmaid ablakán. Sugarammal simogatnám arcodat, s hoznék szemedre gyönyörű álmokat. 22. Szeretném szívemet kitépni, s virág helyett ablakodba tenni. Hogyha látnád hervadó szívemet, akkor elhinnéd, hogy igazán szeretlek. 23. Azt tanultam, hogy egy nap 24 óra, egy óra 60 perc. Azt nem tudtam, hogy egy másodperc nélküled maga az örökkévalóság Önnek egy jóéjtpuszis üzenete érkezett. Kérjük a cuppanás után hunyja le szemét, és álmodjon az üzenet küldőjével. CUPP!!! 25. Ha van ami most hiányzik nekem, az az aki most a telefonján az üzenetem olvassa A szeretet az egyetlen dolog, amit ha szétosztanak több lesz belőle. 27. Próbáltalak levegőnek nézni, de rájöttem, hogy levegő nélkül nem tudok élni. 28. Nem tudom, hogy mondjam el neked, hogy Nagyon szeretlek!!!!! 29. Te vagy szívem kuglófjának egyetlen szem mazsolája.

3 3. oldal, összesen: Épp most küldtem egy angyalt, hogy vigyázzon rád, de visszajött mert az angyaloknak nem kell egymásra vigyázniuk! 31. Ha megkérdeznéd, hogy mit választok, téged vagy az életem, akkor én azt válaszolnám, hogy az életem. Mert az életem te vagy! 32. szerelmem én csak rád tudok gondolni minden pillanatban, hiányzik az izgató tested és a hatalmas micsodád 33. te vagy az aki az életet jelenti te vagy az kit nem lehet feledni örökké szeretnék veled lenni és az életemet veled leélni 34. Jó reggelt szerelmem, újabb gyönyörű nap számomra mert szerethetlek. 35. Megszeretni valakit egy perc is elég, de elfeledni egy élet is kevés! 36. Kiemelsz a veszendőség tengeréből és felmutatsz. Kiemellek a veszendőség tengeréből és felmutatlak. Egymás kezében ragyogunk 37. Szónál szebbet súgsz, kezdete és vége nincs, ölelsz, ölellek! 38. Tűzforró, lüktet, Téged vár. Szeretne magában érezni ahogy simogatod belülről, szeretne magába szorítani és veled elélvezni! 39. A szeretet attól igazán szép, hogy megoszthatjuk másokkal Épp most küldtem egy angyalt, hogy vigyázzon rád, de visszajött mert az angyaloknak nem kell egymásra vigyázniuk!- 41. A nevednél már csak a mosolyod szebb 42. Te vagy szívem kuglófjának egyetlen szem mazsolája Gyönyörű álmom volt az éjjel. Csillag szeretkezett a holdfénnyel. Nem álom volt, hanem tény! Te voltál a csillag én pedig a fény! 44. Kedvesem, itt küldöm Neked az évezred legnagyobb csókját! 45. Megfoghatnám két kezedet, nézhetném a szép szemedet, füledbe súghatnám kedvesen, szeretlek téged kedvesem! 46. Van két szó, mely fáj és éget pedig csak két szó: Szeretlek Téged! 47. Ha most megkérdeznéd Tőlem, mint jelentesz nekem. Felemelt fővel azt felelném: Semmit, semmit, csak az egész ÉLETEM! 48. A szerelem olyan mint a fa; magától növekszik, mély gyökereket ereszt egész valónkba, és néha tovább zöldül a szív romjain! 49. A szerelemnek áldása, hogy kettőnek a lelke egy! Ha külön él a két lélek, csak két holttest ölelkezik! 50. Szeretlek, mert ilyen vagy, szeretlek mert enyém vagy, szeretlek, mert társam vagy, szeretlek, mert SZERTLEK!-

4 4. oldal, összesen: Ha az égen lemegy a nap Te akkor is az eszembe vagy. Te vagy a reménység csillaga s csillag nélkül sötét az éjszaka. 52. Szeretnék könnycsepp lenni, Szemedben megszületni, Végigfolyni arcodon s meghalni az ajkadon Hosszú volt a bánat és szenvedés, de életembe te voltál a legszebb tévedés. 54. Csak azt mondja ajkad, amit a szíved érez, s ha igazat mondasz, az életed szép lesz. 55. Szeretlek édes, szeretlek téged, szeretni foglak amíg csak élek. Kezem reszket szívem nehéz, SZERETLEK téged ennyi az egész!! 56. Életed utolsó pillanatában ne azt bánd amit megtettél, hanem azt, amit még nem tettél meg. 57. Higgy mindent, csak azt ne hogy feledlek, Feledj mindent, csak azt ne, hogy SZERTLEK! 58. Olyan csend és magány van itt nélküled, hogy szinte hallom amit utoljára akartál mondani. 59. Este szeretnék veled szeretkezni! Ha késnék kezd el nélkülem! 60. Én esküszöm, hogy Téged szeretlek, s el nem hagylak, míg szívem dobog, s a szívem,ha majd el is temetnek, a síron túl is szeretni fog! 61. Két csillag ragyog az égen, Egyek ők már nagyon régen, Szeretlek, suttogják váltig, Egyik te vagy, én a másik. 62. Szép, mint a csillogó harmat, mint a napfényben szikrázó hó, olyan szép az érzés, mikor éjjel rólad álmodom Igazán az az ember szeret téged igazán aki a hibáid ellenére is szeret 64. "Minden idő, amit nem szerelemben töltünk, elvesztegetett." 65. Nem az az igazi, akivel le tudnád élni az életed, hanem az, aki nélkül nem!!! 66. Azt mondod jó velem, de már szédül a fejem! Azt mondod a szíved az enyém lett, de más a szó és más a tett! 67. Volt idő mikor megismertelek, volt idő mikor megkedveltelek és van most, hogy már nagyon szeretlek! 68. Elengednélek, de már a szívem fogja vagy. Gyűlölni nem tudlak, hát enged szeretni magad! 69. "A szerelem az élet. Ha elmulasztod a szerelmet, elmulasztod az életet." 70. Szerelem csak egy van, de utánzata ezerféle. 71. Ha csak egy nap lenne az élet, VELED szeretném tölteni! Köszönöm, hogy vagy nekem, mert nem tudok nélküled élni. 72. Nem az az igazi fájdalom, melytől könnyes lesz a szem, hanem, amit egy életen át könnyezve hordozunk csendesen! 73. Csókjaimat küldöm tehozzád! Te vagy a szívemben a legnagyobb boldogság! Távolból csak

5 5. oldal, összesen: 38 rád gondolok! Aki téged szeret az én vagyok! 74. Édes Kincsem! Most így is elmondom, hogy imádlak. Nincs olyan perc, hogy ne gondolnék Rád. 75. Szeretném nyelvemmel érezni nyelvedet, szeretném ha valóra válna a képzelet. Te légy álmaim vágya, legyen testem tested puha ágya! 76. Hiszel a szerelem első látásra, vagy elsétáljak előtted még egyszer?? 77. Szükségem van a napra, a holdra és rád. A napra nappal, a holdra és a csillagokra éjszaka, rád pedig örökké! 78. Kezem reszket, szívem nehéz. Szeretlek kiscsillag ennyi az egész! 79. Nem mondom azt hogy szeress, azt sem hogy imádj, mert ha nem vagyok a szívedbe vésve, úgyis hiába mondanám! 80. A világon Te csak egy valaki vagy, de egy valakinek Te vagy A világ!;*** 81. Ha nem lehet a mienk az akit szeretünk, szeressük azt aki a mienk. 82. Privát! Tűzforró, lüktet, Téged vár. Szeretne magában érezni, ahogy simogatod belülről, szeretne magába szorítani és veled elélvezni! 83. A csók a szerelem beszéde. Kérlek gyere és beszélgess velem!! 84. eltörheted a vázát, de a rózsák illata mindig megmarad SZERETLEK-ezt a szót csak annak mondd, kit igazán szeretsz, boldogtalanná ne tégy senkit, ha boldoggá nem tehetsz! 86. Nem vagyok veled, de megkérem a Napot arcom melegével simogassa arcod..., a szelet, lágyan cirógasson ujjaim helyett. 87. Üzenet jött a széllel, egy szerelemről ami nagy titok. Átölelt s fülembe súgta,csak a Tied vagyok, csak a Tied vagyok. 88. Szerelemért életfogytiglanra ítéltek, így életfogytiglan szeretlek téged. 89. Micimackó szereti a mézet, mert édes. S ha én lennék Micimackó jobban szeretnélek téged mint a mézet!!!!!! 90. Furcsa ez a dolog Behunyom szemeim mégis Téged látlak furcsa gondolat ez mégis Téged várlak 91. Ha úgy érzed 1 angyal csókot lehelt az arcodra, ne lepődj meg, én voltam és éppen Rád gondoltam. 92. "A legbiztosabb szerelem az, amelynek szeretet az alapja!" 93. Látod? Belehalok, ha nélküled vagyok. Bármit is csinálok, Mindig Rád gondolok! 94. Szívemnek múzsája te vagy nekem. Bár a verselés nem kenyerem.

6 6. oldal, összesen: Tudnod kell hogy Tied a szívem, elcsented, de vissza nem kérem, s mert szív nélkül élni nem lehet, cserébe elhoztam a Tiedet. 96. Először csak álmomban láttalak, aztán a valóságban. Az álmomban megcsókoltál. Az álmok, ugye valósággá vállnak???! 97. Nem tudom hamis vagy-e, vagy való... Szavaid édes erdeje varázslatot hozó Ha szeretsz hívsz, ha hívsz megyek, ha megyek boldoggá teszlek, s ha boldog leszel, boldoggá teszel! 99. Úgy szeretnélek átölelni, csak rád gondolni, álmodni azt, hogy itt vagy velem, de ez csak álom, csak álom nekem! 100. Mikor megszülettél mindenki nevetett csak te sírtál, Úgy élj, ha meghalsz mindenki sírjon, csak te mosolyogjál Párnád arcom, mely borodhoz simul, paplanod karom, mely átölel szótlanul, agyad testem, mely testedhez ér, álmodban vigyázzon rád az éj! 102. NE ÁLMOD AZ ÉLETET HANEM ÉLD AZ ÁLMAIDAT VELEM!!! 103. AZ EMBER NEM TUD A TÁRSA NÉLKÜL ÉLNI 104. szeretnék szép álmokat kívánni, szorosan hozzád bújni, két kezemmel átkarolni... figyelni téged mondani szeretlek 105. Egy nő igazi erogén zónája a lelke. És a férfi akkor szerez neki valódi örömet, ha ezzel törődik! 106. Ülök a télben, ajkad ízét érzem az éjben, hangod dallamát hallgatom a szélben Ha egy könnycsepp lennél a szememben soha nem sírnék nehogy elveszítselek A nap 2 szakában hiányzol csak: Éjjel és nappal!:) 109. Te vagy szívem kuglófjának egyetlen szem mazsolája! Ébresztő! faszodra süt a nap! 111. Szeretni nem lehet se kevésbé se jobban én végtelenül szeretlek 112. A Nap szereti úgy az óceánt, mint én mosolygó lépteid! Úgy szeretlek, mint szomjazó a harmat friss cseppjeit! 113. Megpróbáltalak levegőnek nézni, de rájöttem, hogy levegő nélkül nem tudok élni! Ha szeretek szeret a testem és a lelkem, s ki szeret az is így egyben szeressen engem! 115. Izé! La...Mit is akartam mondani néked? Szeretlek vágod édes? Akkor fullos!!!!!!!!!!! 116. Szeretlek szerelmem, szeretlek mindenem, bár Veled lehetnék, s farkadra ülhetnék! 117. Világít a csillag az égen Basszunk egyet kérve - kérem...

7 7. oldal, összesen: Ha szeretsz valakit, engedd szabadon. Ha visszajön hozzád, biztosan a tiéd. Ha nem jön vissza, akkor sosem volt a tiéd Kértem Istentől, engedjen feledni, de ö azt válaszolta, téged kell szeretni SZERETLEK, TE HÜLYE!!!!! 121. Tiamo tanto,tanto e perto,mio selavi! Szeresd azokat kik téged szeretnek, szeres engem, hisz én is szeretlek! 122. FEKSZEL A FŰBEN ÉS ELJÖN A SZÉL MEGÉRINT TÉGED ÉS HALKAN MESÉL VALÓSÁG NINCS TE NEM LÉTEZEL AZ ÉLET CSAK ÁLOM NE FELEDD EL 123. Szebb vagy mint a fénylő napsugár, nemcsak egy lány csupán, több vagy, több vagy mit hittem ám Ha ez az S M S nem villog akkor sürgősen SZEX-re van szükséged és én itt vagyok a közelben csak írj vissza és Repülök Ha valakit nagyon szerettél, elfelejteni nem fogod. Helyébe más jön, de őt szeretni már úgysem fogod Szia Mano! Ha valami most hiányozni fog ma este, az Te leszel. Ettől a szülinapod még lehet igazi. Találkozunk a chaten! 127. Önnek egy jóéjtpuszis üzenete érkezett. Kérjük a cuppanás után, hunja le szemét és álmodjon az üzenet küldőjével! CUPP! nem szeretlek, de érezlek, nem kívánlak, de imádlak, de ha ezt te elolvasod, én leszek a kúrótársad 129. érezni akarlak most! 130. Szeretlek téged nagyon, kimondani azt nem tudom, hogy elmondjam, amit érzek kevés arra az egész élet!!!!!!!!!! 131. Szólj szaporán szabad e szeretni, szerető szívemet szívedhez szegezni...szeretlek 132. Gyönyörű álmom volt az éjjel, csillag szeretkezett a holdfénnyel! Felébredtem és rájöttem: Én a csillag vagyok és te a fény! Ha van aki most hiányzik nekem, az az aki most a telefonján olvassa az üzenetem Ha van ami most hiányzik nekem, az az aki most a telefonján az üzenetem olvassa szeretlek édes szeretlek téged szeretni foglak amíg csak élek 136. Az élet egy angol keringő, mit eltáncolsz a sírig, boldogságod attól függ, hogy kivel táncolod végig! 137. Egy csillogó vízcsepp volt... sok-sok szomorúsággal szívében. Most elhagyott engem, de mindig újjászületik bennem valaki titkon rólad álmodik valaki rólad szövi legszebb álmait valaki szemében miattad könny ragyog hidd el az a valaki én vagyok!

8 8. oldal, összesen: imádlak téged mert beképzelt vagy szeretlek téged de nem tudom miért? Szeretni is foglak de nem tudom miért? Szeretlek téged Majka tevoltál a leggjobb avlovilágban neked szurkoltam csá-csumi-csá csokis palacsinta:zsuzsa 141. Ha van ami most hiányzik nekem, az az aki most a telefonján az üzenetem olvassa Hiányzol ha nem vagy velem, Édes csókjaid hiányoznak nekem. Oly jó lenne most veled lenni, S mindig csak téged ölelni!!!! 143. Szememet az égre vetettem, a legszebb csillagot kerestem. Megtaláltam, de nem ott, hanem a Te szemedben ragyog! 144. ha van aki most hiányzik nekem,az az aki most üzentem olvassa, SZERETLEK Gyönyörű álmom volt az éjjel! Csillag szeretkezett a fénnyel. Nem álom volt, hanem tény: Te voltál a csillag, én pedig a fény! Kis üzenet mondd meg néki, hogy a szívem még a régi, hogy én mindig Őt imádom, boldogságom Tőle várom! 147. Várlak vissza, várlak én. Karjaimba zárlak én. Tudom, visszajössz egy szép napon, visszavárlak én!:-/ 148. "Ez a legszerelmesebb szív, mely nem tűr karcolást, mely inkább vérzik, mint szeressen mást" 149. "A Világon Te csak egy valaki vagy, De valakinek Te vagy a Világ" "Lélegzés az életem hát abbahagyni nem merem" 150. Szeretni ne tanulj korán, de ha szeretsz, szeress igazán, mert az élet oly mostoha, szeretni megtanít, de feledni soha Szeretném szívemet kitépni s virág helyett ablakodba kitenni, ha látnád hervadó szívemet elhinnéd, hogy igazán Szeretlek! Szeretek szeretni? Ezt még kérdezed. Hisz a választ te is tudod. Hisz csak téged szeretlek: Szeretve szeretlek SZERELMEM: 153. A fiú olyan mint egy egér, mindent megígér amíg, a lukig elér!:-) 154. Kicsi szívem egyre gondol! Egy emberre rád te drága! Szeretlek, és nagyon hiányzol! cuuuppp 155. hosszú volt a bánat és a szenvedés, de életemben te voltál a legszebb tévedés A SZERETET olyan mint a patak: minél többet adsz, annál több marad 157. SZERETLEK TÉGED MINT AZ ÉLETEM,DE HA ELHAGYSZ ELDOBOM AZ ÉLETEM!!!! 158. Ha van mi hiányzik nekem, az az aki most a telefonján az sms-t olvassa. szeretlek -

9 9. oldal, összesen: Szeretem a szemed, szeretem a szád, egy dologra gondolok mindig csak rád! 160. Megpróbáltalak levegőnek nézni, de rájöttem, hogy levegő nélkül nem tudok élni! Te azért születtél, hogy szeressenek. Én azért, hogy szeresselek. Csak annyit ér az életem, amennyi boldogságot Te adsz nekem! 162. Oly szenvedélyesen szeretlek, hogy szerelmem nagy részét elrejtem nehogy rád nehezedjen a súlya! 163. Te voltál a mester, ki tanított szeretni! Most légy újra mester, s taníts meg feledni Ha könnycsepp lennél a szememben soha sem sírnék, mert félnék, hogy elveszítelek! Hidd el, Te vagy az álmom, minden éjjel a testedre vágyom. Ne szólj semmit, fogd meg a kezem s add meg magad: SZERETKEZZ VELEM! 166. E szép könyv, e kötetlen szerelem kötésre vár csak, hogy még szebb legyen!! 167. Kell a föld, hogy legyen élet. Kell a nap, hogy legyenek fények. Kell a határ, hogy ne legyen végtelen, és kellesz te, hogy boldog legyen az életem "Az élet csak egy álom útban a halál felé!" 169. A boldogság, egy kicsiny, hímes szárnyú lepke, melyet egy gyermek kerget kacagva, s hirtelen tovaszáll Sokszor a lélek ura a létnek, sokszor a szív parancsol az észnek. Sokszor fáj a szív, sokszor a lélek, sokszor mindkettő, ez az élet Lehet, hogy apád egy földönkívüli, mert nincs még egy ilyen helyes pasi az egész világon Azzal, hogy szétszedte szirmait, még senki sem fejtette meg a rózsa szépségének titkát! 173. Hogyha patak partján szomorúfűz lennék, csendes alkonyatkor válladra borulnék! A füledbe súgnék altató meséket,100x elmondanám, hogy szeretlek téged! 174. A nő olyan lakat, amit minden kulcs nyit. A férfi olyan kulcs, ami minden lakatot nyit. Óvakodj a betörőktől! 175. Miért fáj a szerelem, miért kell szenvedni érte. Majd ha minden elmúlik, megtudod miért sírtam érted! 176. Fáj a lét, a létezés, a lefekvés, az ébredés. Fáj a múlt és fáj a jelen és mindez azért, mert NEM VAGY VELEM!! 177. Gondolkodtam azon, hogy mi legyen köztünk és arra a döntésre jutottam, hogy SEMMI...se ruha, se levegő!!! 178. Szeretnék veled felébredni a hajnal tündöklő fényében Ha majd leszáll az éjszakai lepke és az égen ezer csillag ragyog, gondolj rám mert szeretlek, akármilyen távol vagyok! 180. Telnek-múlnak a napok, És én egyre boldogabb vagyok. Boldog vagyok, mert vagy nekem,

10 10. oldal, összesen: 38 Drága egyetlen Szerelmem Szeretlek szeretni, szereteted érezni, szemed csillogását szívembe rejteni, puha tested testemmel életfogytig fűteni A Biblia arra tanít, hogy szeresd felebarátodat. A Káma Szutra pedig megmagyarázza, hogyan Én egy flört üzenet vagyok és csak kivételesen kedves hapsiknak küldenek, például: NEKED! 184. Minden lány egy angyal, minden fiú egy ördög. Mégis arra vár az angyal, hogy elvigye az ördög Az erdőben álldogálva neved belevéstem egy fába. Azt belepte a moha, de Én Téged nem feledlek soha szó van az életben: mindig, soha. Légy BOLDOG mindig, de BOLDOGTALAN SOHA!!!!! 187. Olykor a szívem mélyén soha nem csókolt csókok égnek, és el nem ölelt ölelések tépnek, szaggatnak szüntelen Ha az égen lemegy a nap, te akkor is az eszembe vagy! Te vagy reménységem csillaga és csillag nélkül sötét az éjszaka! 189. Nem kérlek sokáig, csak örökre, aztán meglátjuk mi lesz Gyakoroljunk matekot! Összeadhatnánk téged+engem, a ruháinkat levonhatnánk, lábainkat eloszthatnánk & utána sokszorozódhatanánk! 191. Lassan már kívülről tudom az összes csillagképet, mert mikor velem vagy, nappal is a csillagok közt érzem magam! 192. Olyan vagy nekem mint nyíló rózsaszirom, oly gyönyörű és illatos! Érintésed, mint a legfinomabb selyem, finom, lágy és csodálatos. Szeretlek!!! 193. Rájöttem valamire: a mi függvényünk egy lineáris egyenes, ami szigorúan monoton növekvő. Egyik tengely az idő, a másik a kötődés! 194. A szerelem olyan mint a láz: anélkül jön-megy, hogy az akarat bármilyen szerepet is játszana a folyamatban! 195. Lelked mélyén érzed: hiányzom, szívem azt súgja: kiállom... a próbát, amit elém vetett a sors, hogy hiányod miatt írjam e pár sort Ha én írnám a sorsod könyvét, szíved, lelked, vágyát, életed örömét; olyan széppé írnám, mit egy tündérálom, a legboldogabb Te lennél a világon Szerelmes Szívem Számodra Szabad, Szárnyaljon Szívembe Szerető Szavad, Szikrázzon Szerelemtől Szép Szemed, Szerelmes Szívem Szüntelen SZERET!!! 198. Kifli vége azért hegyes, hogy te engem jobban szeres Minden kincsemet néked adnám ha volna, de egyetlen kincsem te vagy, és téged soha

11 11. oldal, összesen: 38 senkinek nem adnálak oda Nem tudom mi ez, de jó nagyon! Fájása édes, had fájjon, hagyom! Ha balgaság, ha tévedés ám legyen! Ha szerelem bocsásd ezt meg nekem! 201. Megpróbáltalak levegőnek nézni, de rájöttem, hogy levegő nélkül nem tudok élni! Nem ígérek kincset, csillagot, csak egy hű szívet adhatok! Érzem másé nem lehetsz, én is csak a tied, ha igazán szeretsz! 203. A világnak Te csak egy valaki vagy, de valakinek Te jelented az egész világot! Ha porba írunk valamit, azt elfújja a szél, de ha a szívünkbe írjuk örökké él! 205. Zöld erdőben jártam 2 nagy ló faszt láttam kiakartam verni szabad-e lövellni Ha kinézel az ablakon, s felnézel az égre, ragyog rád sok ezer csillag képe, köztük ott leszek én is, és annak kívánok jó éjszakát Amikor este felnézel a csillagos égre, gondolj egy asszony szerelmes szívére! 208. Megpróbáltalak levegőnek nézni, de rájöttem, hogy levegő nélkül nem tudok élni! Csend van s nyugalom, csak szívem dobbanását hallom! Mit is dobol nékem?: HIÁNYZOL NAGYON!!! 210. Ne titkold el mi szívedben él, Nem kell, hogy szebb s jobb legyél! Nem hatnak rám gyönyörű szavak, csak mutasd meg nekem önmagad Szükségem van a Napra, a Holdra, a csillagokra és Rád. A Napra nappal, a Holdra és a csillagokra éjjel, Rád pedig örökké!!! Hidd el te vagy minden álmom, Minden éjjel testedre vágyom, Ne szólj semmit fogd meg a kezem, És add meg magad: SZERETKEZZ VELEM! 213. Ma éjjel nehezen aludtam el. És sajnos most sem álmodtam Veled. Nem álmodtam veled mert ilyen lányról álmodni sem lehet Vajon tudod-e, mi ez a láz, ami bennem ég? Vajon tudod-e, mit teszel, ha hozzámérsz? Égek a vágytól, hogy veled legyek! 215. Ha az esti harang imára szól, gondolj rám s aludj jól!! Bárhova vezet az, élet én mindig szeretni foglak téged!! ÖRÖKKÉ 216. Úgy vágyom rád, mint hervadó rózsa az éltető esőre, úgy akarlak, mint éhező bárány a friss fűre, s úgy szeretlek mint ahogy emberileg csak lehet! 217. Ma ilyen vagyok, holnap más leszek, örökké változom, és örökké szeretlek! 218. Kicsi szívem, kicsi álma, te vagy már a szívem párja! Szívem a szerelem lángjától ég, határ a csillagos ég! 219. Kell a föld, hogy legyen élet, kell a nap, hogy legyenek fények, s kell a határ, hogy ne legyen végtelen, és kellesz Te, hogy boldog legyen életem.

12 12. oldal, összesen: UNALMAMBA FULLADT MAGÁNYOM,CSAK AZT A SZÉP ÓRÁT VÁROM,MIKOR ÚJRA VELED LEHETEK. TUDNOD KELL: NAGYON SZERETLEK! 221. Pici erdőben pici nyuszi, pici szádra nyuszi puszi! Egy bűnöm van, nem nagy vétek, két szó az egész :Szeretlek téged! 222. Csöndes éjszaka, ha elkerül az álom minden érzésemmel TE utánad vágyom! Suttog a némaság ábrándos meséket, mindig azt suttogják LÁTNI SZERETNÉLEK! 223. Várom már a szavaidat, szemeid mámorító színét, várom már az illatodat, s akarom csókjaidnak ízét!! 224. Ha nem látlak, szívemet felemészti a bánat, ezért szeretnék mindig veled lenni, s egy életen át szeretni! 225. Pici erdőben pici nyuszi,pici szádra pici puszi! Egy bűnöm van, nem nagy vétek, két szó az egész: SZERETLEK Téged! Szeretlek! Te vagy életem sivatagának egyetlen oázisa! 227. Szeretnék szemedbe mélyen belenézni, elmondani, hogy nélküled nem érdemes élni! 228. Ha van aki most hiányzik nekem, az az aki most a telefonján az üzenetemet olvassa Ugyanaz vagyok, Ugyanazt látom, Ugyanúgy nem kérded mi az álmom Egész életemben a szőke hercegre vágytam, de sosem találtam rá. Helyette sokkal jobbat kaptam. TÉGED! 231. Sose feledd, nem vagy egyedül. Minden gondolatom hozzád menekül, Te vagy az álmom, Te vagy az ébredésem, Te vagy az összes szívverésem Szijja Kicsim Nagyon de Nagyon Szeretlek Nem tudok nélküled élni CUPPPPP 233. Cukor ment a szemembe? Vagy tényleg ilyen édesen nézel? Sötétedik, zuhan a holdvilág, gyere és hajolj fölém, fürdess meg szerelmed tüzében, mert szemedben még a csillagok sem fáznak Gyere, fonódjunk eggyé és hajnalig felfalom szerelmed ezernyi ízét Ülök a télben, tested melegét, ajkad ízét érzem az éjben, hangod dallamát hallgatom a szélben Szeretlek mert szeretlek, pici szádat szeretem rajta a számat szeretem Szeretlek, mert ilyen vagy, szeretlek, mert enyém vagy, szeretlek, mert társam vagy, szeretlek, mert szeretlek! "Az emlékezéshez nem emlék, hanem szeretet kell, S akit szeretünk, azt nem feledjük el."(shakespeare) 240. A szívnek vannak érvei, amelyekkel az ész nem tud mit kezdeni 241. Én csak annyit mondok, hogy szeretlek teljes szívemből!

13 13. oldal, összesen: Szeretkezni akarok Önnel! Ha egyet ért kérem mosolyogjon! Köszönjük az együtt működést! 243. Megszeretni valakit egy perc is elég, de elfeledni egy élet is kevés! Szeretnék egy könnycsepp lenni, szép szemedben megszületni, végigfolyni az arcodon és meghalni az ajkadon! Szeretlek 246. Szeretnélek végre magam mellett tudni, esténként az ágyban össze-vissza a barátok olyanok, mint a csillagok..., nem mindig látod őket, de tudod, hogy vannak Ha egy könnycsepp lennék a szemedben sohasem sírnék, mert félnék hogy elveszítelek. Szeretlek A szeretet az a kulcs, amellyel bármely szív kincseskamráját kinyithatod, csak rajtad múlik, hogy mikor teszed a kulcsot a zárba ez egy olyan sms amely kiválasztja a legédesebb lányt és küld neki egy puszikat! 251. Te tanítottál meg szeretni, most légy mester és taníts meg feledni!!!!! Házunk előtt van egy bóót, emeld fel a sorompót! Szeress, mert rövid az élet! Szeress, mert múlnak az évek! Szeress, mert annyira kívánlak! Szeress, mert míg élek csak TÉGED imádlak!!! 254. Sokat gondolkodtam, vajon meddig remél az ember? Most már tudom: AZ UTOLSÓ PILLANATIG!!! 255. Nagyon szeretlek Manó!!Puszi A te Napsugarad!! 256. Az élet tengerén van egy kis sziget, boldogság a neve az legyen a tied! 257. A csók a szerelem beszéde, kérlek gyere ide hozzám és beszélgess velem. Szeretlek!!! Amíg szeretsz én addig élek, tehát szeress nagyon, hisz meghalni félek! 259. Hogyha szeretsz, add a kezed, és ne kérdezd, hogy ki vezet, és ne kérdezd, hogy hova megyünk, csak azt kívánd: örökre együttlegyünk! :03 00:02 00:01 00:00 ((((PATSCH))))... pont most talált téged el egy édes puszika 261. Életem tovább nem élhetem, ha nemi életem nem veled élhetem nézzél szépen!!!! így most jó 263. Soha sem hívsz, mikor rád gondolok, de rögtön, ha tárgyaláson vagyok Szeretve szeretnék szívedbe szegődni szerelmet szeretnék szívedből szerezni! 265. Mennyit ér mondani a szerelmet és ízlelni a jót, ha az édes álomból a keserű valóságba ébredek?! Mondd, miért?

14 14. oldal, összesen: Boldog vagyok ha velem vagy.ha veled vagyok boldog vagy? 267. A Földön a legszebb virág a szerelem, csak kár hogy a szakadék szélén terem! 268. Oly szomorú mindig egyedül lenni, valakit mindig hiába keresni. Valakit várni ki nem jön többé, valakit szeretni titokban örökké! 269. Fáj a lét a létezés. A lefekvés az ébredés. Fáj a múlt, fáj a jelen. mindez azért, mert nem vagy velem Fáj a lét, a létezés. A lefekvés, az ébredés. Fáj a múlt, fáj a jelen. Mindez azért, mert nem vagy velem Egy napig szeretni: uncsi; Egy hétig szeretni: hétköznapos; Egy évig szeretni: emberi; Örökké szeretni: ISTENI." 272. Mondd, mi a szerelem? Két lélek - egy gondolat, Két szív - egy dobbanás! 273. Éjszaka felriadok nem vagy itt velem utolsó hangpod, mosolyod még jelenként él bennem, csak tudd: Bennem élsz kedvesem 274. "Igazán csak a szívével lát az ember, mert ami igazán fontos az a szemnek láthatatlan!" A kisherceg Szia!! Mondta Erika, hogy hívtál tegnap, de én nem voltam kikapcsolva! Légy jó! Hiányzol! Puszika! 276. Szia Apuci! Nagyon szeretlek, jó lett volna ha át tudsz jönni értem de nem baj így is nagyon szeretlek Küldtem neked egy Angyalt, hogy vigyázzon rád, de visszajött, mert az Angyaloknak egymásra nem kell vigyázniuk A legszebb virág a SZERELEM! Csak az a baj hogy szakadék szélén terem!! Szeretlek és imádlak, megeszlek és kihánylak!!! 280. A szerelem olyan dolog amitől az ember súlyosan megsebesülhet... Kérlek pusztíts el! 281. Szeretlek is meg nem is tudod így van ez! SZERETLEK!! 282. Szeress! Hogyan? Mint Nap a havat, mit magába olvaszt! 283. Cigarettát érzek a számban csókod íze helyett, nem tudok én meghalni se, élni se nélküled! 284. Üres az ágy és nem jön az álom, nem szól a zene hiába várom, üvölt a csend és hallgat az élet, rámtör az érzés: SZERETLEK TÉGED 285. Pici erdőben pici nyuszi, pici szádra pici puszi! Egy bűnöm van, nem nagy vétek, két szó az egész: SZERETLEK TÉGED! Ha éjszaka felnézel az égre lopj magadnak egy csillagocskát és gondolj rám mert én vagyok a TE FÉNYSUGÁRKÁD!

15 15. oldal, összesen: Van 10 másodperced, hogy visszaírj, különben tartozol 1 szeretkezéssel! Ebből már 7 letelt, és most még 3... már TARTOZOL! 288. Van egy titkom mely fáj és éget pedig csak két szó SZERETLEK TÉGED!! Lehet, hogy még nem ismersz, és nem is nagyon szeretsz, de egyben biztos lehetsz: rengeteget vesztesz, ha engem eleresztesz! 290. Olaszul Ti Amo, angolul I loveu, németül Ich liebe dich, franciául meg majd elmondom ha kettesben leszünk Sziaéletemjóreggeltnagyonnagyörömetokoztálategnapirózsával! iszonyatosanszeretlekirj!!!!!!!!!!!!! 292. Gyűrött az ágy, és nem jön az álom, nem szól a zene hiába várom! Üvölt a csend, és hallgat az élet, rámtör egy érzés: SZERETLEK TÉGED! Reggel nem eszek mert hiányzol!!! Délbe nem eszek mert hiányzol!!! Este nem alszok mert éhes vagyok!!! 294. Sírtam mert nem volt cipőm, aztán láttam egy embert, kinek nem volt lába Légy napsütés, édes remegés, beteljesült vágy, szerelmes láz, örök érzelem szívemnek édesem...légy az életem 296. Lehet, hogy még nem ismersz, és nem is nagyon szeretsz, de egyben biztos lehetsz: rengeteget vesztesz, ha engem eleresztesz! Üres az ágy, és nem jön az álom, nem szól a zene, hiába várom. Üvölt a csend és hallgat az élet, rám tör egy érzés: SZERETLEK TÉGED! Jön egy sárkány napkeletről, álmot hozó végtelenből. Tüzet okád téged akar, de ne félj csak én küldtem egy jóéjt puszival Biztos fájhat már a lábad, mert egész nap a fejembe jártál! Mosolyod az ételem, szemed ragyogása az italom, tekinteted az életem, ha nem láthatnálak talán nem is léteznék' 301. Akkor is közel vagyunk egymáshoz, ha nem lehetünk együtt. Nézz csak fel: ugyanaz a csillagos ég van fölöttünk A természet nem csal meg szívet, amely szereti, előjoga, hogy míg csak tört életünk, örömről örömre vezessen 303. Szeretnélek szeretni szerelemed, megszerezni. Ezért szeress, ha szeretlek Gyakoroljunk matekot? Először összeadjuk magunkat, kivonjuk a ruháinkat, erősítjük a lábainkat aztán sokszorozódhatunk! Nem tudod mit rejt a sorsod, mosolyt hoz-e vagy könnyeket, tanuld meg hát feledni a rosszat s őrizd meg a boldog perceket! 306. Életem értelme ki lehet más mint te. Édes vagy mint a méz, bújj hozzám örökre és szeressél 307. valahol mélyen a szerelem erdejében elhagytam a szívem! bízom benne, hogy te megtalálod

16 16. oldal, összesen: 38 és a szívedhez láncolod örökre!! 308. Reggel első gondolatom Te vagy, este utolsó gondolatom Te vagy, álmomban benne vagy...örökre velem vagy, nagyon szeretlek! 309. Megpróbáltalak levegőnek nézni, de rájöttem, hogy levegő nélkül nem tudok élni! Szeretlek kedvesem. Letöltöttem azt a táblázatot, amire olyan nagyon vágytál Már régóta keresem a számomra legmegfelelőbb párnát!!! Azt hiszem a Tied mellett van!!!! 312. Még egy álmatlan éjszaka Pedig már megszoktam mióta szeretlek De ez az érzés megőrjít... Még meddig nem vagy velem? 313. Elég volt egy perc, hogy megszeresselek, de nem elég egy élet, hogy elfelejtselek! Valakit megszeretni egy perc is elég, de elfelejteni egy élet is kevés!!! Hogyha szeretsz, add a kezed s ne kérdezd, hogy ki vezet. S ne kérdezd, hogy merre megyünk. Csak azt kívánd, hogy örökké együtt legyünk! Szavakba önteni nem tudom, mit irántad érzek, mert a magyarnyelv nem tartalmaz annyi jót és szépet Szeretlek édes, szeretlek téged, szeretni foglak,amíg csak élek! A csókot nem magyarázni, hanem ismételni kell!!! Soha nem felejtem az éjszakát, csillogó szemeit és halk szavát! Rögtön az elején tudtam, hogy ő meg én, egymásra rátaláltunk! 320. Szeretlek mert szeretlek, imádlak mert imádlak, szép vagyok mert szép vagyok, szép vagy mert szeretlek!!! Bűn az élet de meghalni félek mert van egy fiú akiért élek. Van egy bűnöm mely fáj és éget pedig csak két szó: SZERETLEK TÉGED 322. "Ne olyan Barátot keress, aki Veled együtt nevet, hanem olyat, aki Veled együtt sír!" gyere ide gyorsan, nagyon hiányzol! Naaa..mi lesz? 324. Te vagy kivel az élet olyan mint egy csodaszép álom, nem hallok és nem látok, csak téged Szeretnék nevetni, Szívböl ölelni, Pici szádra csókokat lehelni, Minden reggel melletted ébredni, S édes csókokkal álmodból kelteni Nem azért tudunk szeretni vkit, mert tökéletes, hanem, mert megtanulják az esendőt tökéletesnek látni.

17 17. oldal, összesen: A leghősibb vágyak egyike, hogy hiányozzál vkinek, ha este nem mész haza Pici erdőben pici nyuszi, pici szádra pici puszi! Egy bűnöm van, nem nagy vétek, két szó az egész: SZERETLEK TÉGED! Ha szavakba lehetne foglalni, hogy mennyire szeretlek, akkor egy élet is kevés lenne rá, hogy elmondjam neked! 330. Szeretlek, mint patak a medrét! 331. A város, az ország, a Föld állandó mozgásban van, de egy biztos: SZERETLEK! 332. Bárki bármit mond, a legerősebb drog a szerelem! Függőséget okoz és nehéz lemondani Róla (d)! Imádlak Egyetlenem! 333. Te vagy szívem kuglófjának egyetlen mazsolája! A szerelembe -mondják-belehal aki él, de úgy kell, mint egy falat kenyér! 335. Több vagy nekem, mint gondolod, Bár ezt érzed s tudod Lángoló szívem mely érted dobog, Szeret téged s örökké szeretni fog! 336. Azt hiszem komolyan beszélnünk kell a kapcsolatunkról! Szeretném ha nem lenne köztünk semmi, se ruha, se levegő! 337. Féltelek ezt meg kell értened, mert félteni csak azt lehet akit az ember igazán szeret! 338. Ha nem kérem, hogy ölelj meg az azért van, mert ez az élet túl rövid ahhoz az öleléshez, amelyre én vágyom! 339. A csókot nem magyarázni hanem ismételni kell! A szerelem olyan, mintha bevizeltél volna. Mindenki látja rajtad, de csak te érzed a MELEGÉT! 341. Vigyázz a jelenre, mert a jelenből múlt lesz, és a múlt megölheti a jövődet! 342. ÉPP MOST KÜLDTEM EGY ANGYALT, HOGY VIGYÁZZON RÁD, DE VISSZAJÖTT ÉS AZT MONDTA, HOGY AZ ANGYALOKNAK NEM KELL EGYMÁSRA VIGYÁZNIUK! Az élet bármilyen ostoba, szeretni megtanít, de feledni soha! 344. Messze távol tőled szomorú az élet. Hiányzol s látni szeretnélek! 345. Az ember erős, de a szíve megszakad, ha azt akit szeret, szeretni nem szabad A szívem olyan mint egy könyv? Nyitva van mindenki előtt, de egyedül csak Te lapozhatsz bele, mert az álmaim veled vannak tele! 347. Vigyázz magadra, belőled csak egy van, a többiek többen vannak, Őket könnyű pótolni!

18 18. oldal, összesen: Soha ne feledd, nem vagy egyedül, minden gondolatom hozzád menekül. Te vagy az álmom az ébredésem, te vagy minden szívverésem! Csiripelnek a madarak, elbújtak a felhők fölé a napsugarak. Ezért ébresztelek ma én: Jó reggelt kicsi szívecském 350. Ha szerető szívre vágysz, s nem találsz, se közel se távol, jöjj oda hová engem temettek, ott a fű is azt suttogja, hogy SZERETLEK! 351. Senkit szeretni VÉTEK, kettőt szeretni BŰN, egyet szeretni ÉDES, de azt IGAZÁN és HŰN!!! 352. Szerelem az, ha egyik a másikat repülni hagyja. De ha leesik, fél szárnyát kölcsönadja Ha a szerelemtől forró szívemből küldhetnék most egy darabot, olyan melegség öntené el a szobád, hogy takaró sem kellene Bús az élet de meghalni félek, mert van egy lány akiért élek. Van egy bűnöm, mely fáj s éget. Pedig csak két szó: SZERETLEK TÉGED! PÁR ÓRA ÉS ANGYAL LESZEK, VIGYÁZOK RÁD ÉS VELED LESZEK. FOGOM A KEZED ÉS ŐRZÖM AZ ÁLMOD, HISZ ANGYAL VAGYOK ÉS RÁD VIGYÁZOK Szerettelek volna csókkal ébreszteni, édes álomból felkölteni. Jó reggelt! 357. A szex olyan bűn, amit egyedül nem lehet elkövetni! Lennél a tettestársam? 358. Hogyha szeretsz, add a kezed, és ne kérdezd, hogy ki vezet, csak azt kívánd, hogy örökre együtt legyünk! Halkan mondom, hogy ne hallja senki, de ha mégis, hát tudja meg mindenki: SZERETLEK TÉGED! 360. Élem életem, de életem nem élet, ha nemi életem nem veled élhetem! Kicsim csak azért küldöm ezt az SMS-t, hogy megkérdezzem nincs-e izomlázad, mert egész nap itt motoszkáltál a fejemben! 362. Ha azokra gondolsz, kik igazán szeretnek, gondolj néha rám is, mert én is SZERETLEK! 363. A világon valaki vagy, de valakinek Te vagy a világ Szívem szívedért eped, ajkam csókodért remeg, csak az fáj, hogy nem vagy velem. SZERETLEK 365. Érints meg! S kinyílok, mint a liliom a felkelő nap fényétől, s testemben az öröm vize táncol Nem azért szeretünk valakit, mert szép, hanem azért szép, mert szeretjük Szépet álmodtam az éjjel: csillag szeretkezett a holdfénnyel! Mikor felébredtem, az volt a tény: Te voltál a Csillag, én meg a Fény! Szeretlek, mert szép vagy, szeretlek, mert jó vagy. Szeretem amikor esténként hozzám bújsz, melengetsz, simogatsz. Ó te kedves pizsama

19 19. oldal, összesen: "...mert a szerelem mindent pótol, s a szerelmet nem pótolja semmi sem." 370. Szeretni mindig, szeretni hűn, szeretni egyet sohasem bűn! Két ember között a legrövidebb út: egy mosoly Hol sírok, hol nevetek, mert valakit igazán szeretek. Messze távol tőled, szomorú az élet szívem azt súgja, látni szeretnélek Szeretnék szeretni, szerelmet szerezni, szerelmes szívemet szívedhez szegezni, szólj hát szívemnek szerelme, szabad-e szeretni? 374. Fáradt vagyok, de nincs ki elringasson, álmos vagyok, de nincs ki megnyugtasson, kell valaki a szívemnek, elmondom csak neked: HIÁNYZOL! 375. Hogy miért mutatta születésed napján az idő, az esős oldalát? Csak Szent Péter siratta legkedvesebb angyalát! Az élet egy angolkeringő, melyet eltáncolsz a sírig, életed csak attól, függ kivel táncolod végig! Amikor szerelmes vagy, nem vagy eszednél, mert ha eszednél vagy, nem vagy szerelmes Szeretlek, s ha nem vagy rá érdemes, még jobban megérdemlem, hogy szeress! 379. Te vagy a kezdet, te vagy a vég, nélküled felhős az ég. Csak veled látom szépnek a napot, csak téged szeretlek, remélem tudod! 380. Szép a kinyílt virág Kettős ablak között De még szebb az szerelem Két fiatal között! 381. Akkor a legelviselhetetlenebb valaki hiánya, mikor melletted ül és tudod, hogy soha sem lehet a tiéd Senki sem érdemli meg a könnyeidet, aki pedig megérdemli, az nem fog sírásra késztetni A szerelem füst, melyet a vágyak mámora hoz létre A kifli csücske azért hegyes, hogy Te engem mindig SZERESS! 385. Próbáltalak levegőnek nézni, de rájöttem hogy levegő nélkül nem tudok élni! Az ember nem egész, hanem fél, és csak akkor alkothat egészet, ha megtalálja a világban a másik felét. Én megtaláltam. És te? 387. Hajnalodik, ragyog a harmat a fűszálon, bőröd bőrömhöz ér, S ez nem álom. Ölelj még, ne engedj el, szívem együtt dobban szíveddel Szeretlek Édes, Szeretlek Téged, szeretni foglak, amíg csak élek! Kezem reszket, szívem nehéz, szeretlek téged, ennyi az egész! A mai fiatalok olyanok, mint a nyulak! Csak két dolog érdekli őket: a fű és a szex! 390. A párnámra könny hull, mert nem lehetek veled, szívemben fény ragyog, mert nagyon szeretlek!

20 20. oldal, összesen: Ha most megkérdeznék tőlem, mit jelentesz nekem, én felemelt fővel azt felelném, semmit csupán csak az életem! Nem jönnek számból nagy szavak, mert az érzelmem szívből fakad. Kívánok sok boldogságot, melyre rímet nem találok Egyetlen szív Kell csak Nekem! Egy messziről dobbanó néma jel! Egyetlen szó, egy halk igen, melyet egy magányos csillagnak üzensz Hosszú utat tettem meg idáig, míg végre elértem a boldogságig. Boldogság igen, ez a mindenem, s tudom, ezt neked köszönhetem! 395. Minden együtt töltött nap eggyel több, mint amennyit megérdemlünk! 396. Engem arra tanított az ÉLET, hogy soha ne szeressek mást, csak TÉGED! 397. " Az élet legyen bármilyen mostoha, szeretni megtanít, de feledni soha." Megcélozni a legszebb álmot, komolyan venni a világot, mindig szeretni s remélni, így érdemes a földön ÉLNI! 399. Nem kell csillag az égről, korty az élet vizéből, nem kell, hogy megvédj mindentől amitől félek, csak szeress, erre kérlek A szerelem azért jó mert megoszthatjuk másokkal Csak hallgass este rám, ha nem vagyok melletted akkor is rólam álmodj mert szeretlek!! 402. Kétezer év is kevés, amennyit veled szeretnék eltölteni, de ha kell akár hármat is várok rád HA EGY PIROS RUHÁS EMBER A ZSÁKJÁBA AKAR BEGYÖMÖSZÖLNI NE IJEDJ MEG, CSAK A TÉLAPÓ, MERT TÉGED KÉRTELEK KARÁCSONYRA! 404. A szerelem egy selyemfonál, mely nagyon könnyen elszakad, össze lehet kötni ugyan, de a csomó megmarad! 405. Rettenetes szerelem, mire nem viszed emberi lelkünk! 406. A szerelem olyan betegség, ami akkor fáj nekem, ha elmúlik neki Szeretem az életet, mert az élet Te vagy, téged meg azért szeretlek, mert az életem vagy! A nők akkor érik el a csúcspontot mikor a férfiak a mélypontot 409. "Az én szívem sokat csatangolt, de most már okul és tanul: Aki halandó, csak halandót szerethet halhatatlanul." /József Attila/ 410. A szív nem ott él ahol van, hanem ott, ahol szeret Mikor jösz már hozzám? Hisz már nagyon várlak Téged! Gyere te drága lélek, mert a szívem már nagyon vár Téged Mint űrben az égitest kering lelkemben hiányod Szeretném szívemet kitépni, s virág helyett ablakodba tenni. Hogyha látnád hervadó

Horváth Szabolcs. Visszatapsolva MÁSODIK VERSKÖTET

Horváth Szabolcs. Visszatapsolva MÁSODIK VERSKÖTET Horváth Szabolcs Visszatapsolva MÁSODIK VERSKÖTET Lenni Egy kis tréning sosem árthat meg, Így egy rossz papíron nevezlek, Téged, kit oly nagyon kedvellek, S el nem engedlek. De látod, így néz ki szobám,

Részletesebben

1. Ígérd meg azt, hogy kezed kezemből vissza nem veszed, s szeretni fogsz akkor is amikor már én is vén leszek.

1. Ígérd meg azt, hogy kezed kezemből vissza nem veszed, s szeretni fogsz akkor is amikor már én is vén leszek. 1. Ígérd meg azt, hogy kezed kezemből vissza nem veszed, s szeretni fogsz akkor is amikor már én is vén leszek. Ígérd meg azt, hogy szemrehányást szíved magába nem fogad. S nem kéri tőlem vissza Aranyos

Részletesebben

Válogatott verseim. Christin Dor. Publio kiadó. Minden jog fenntartva!

Válogatott verseim. Christin Dor. Publio kiadó. Minden jog fenntartva! Válogatott verseim Christin Dor 2015 Publio kiadó Minden jog fenntartva! Valami Valami váratlan, Valami ismeretlen, Valami, ami magához vonz. Valami érzéki, Valami felülmúlhatatlan, Valami, ami megbabonáz.

Részletesebben

Örökség - dalszövegek. Virágom, virágom. Szép szál legény van egy pár, Ha okos az ráadás. Utánam jár mindahány, Jaj, ne legyen csapodár!

Örökség - dalszövegek. Virágom, virágom. Szép szál legény van egy pár, Ha okos az ráadás. Utánam jár mindahány, Jaj, ne legyen csapodár! Virágom, virágom Szép szál legény van egy pár, Ha okos az ráadás. Utánam jár mindahány, Jaj, ne legyen csapodár! Szép szál legény gyere át, Szívemben a bánat jár. Hozzál egy kis pálinkát, Hogy legyen egy

Részletesebben

Varga Patrícia. Csillagtenger. Levegő

Varga Patrícia. Csillagtenger. Levegő Varga Patrícia Csillagtenger Levegő Az idő nem állt meg Múlik rendesen Peregnek az órák Peregnek a percek. Üresség keletkezett bennem, mikor elmentél Egy szomorú éjjelen. Sötét felhők takarták el a napot,

Részletesebben

Hallottalak sírni téged

Hallottalak sírni téged Haza melyik út vezet A szívem égtıl elzárt madár De érzem egyszer hazatalál Karodon vittél évekig És most is énrám vársz Már érzem haza melyik út vezet Nélküled minden nagyvárosban Az utcán kígyók közt

Részletesebben

DALSZÖVEGEK 2. KyA, 2010. február 23.

DALSZÖVEGEK 2. KyA, 2010. február 23. DALSZÖVEGEK 2. KyA, 2010. február 23. Van olyan ember Tartalomjegyzék 67-es út (Republic)... 18 A széllel szemben járok (Fonográf)... 13 Az ünnep (Zorán)... 17 Élsz valahol (Fonográf)... 11 Elvonult a

Részletesebben

MAHLER. Lieder aus Des Knaben Wunderhorn. A fiú csodakürtje

MAHLER. Lieder aus Des Knaben Wunderhorn. A fiú csodakürtje MAHLER Lieder aus Des Knaben Wunderhorn A fiú csodakürtje GÁDOR ÁGNES nyersfordítása 2007 Lieder aus Des Knaben Wunderhorn Der Schildwache Nachtlied Az őrszem éji dala Nem tudok, nem szeretek vidám lenni;

Részletesebben

SCHUMANN CHAMISSO. Frauenliebe und Leben. Asszonyszerelem, asszonysors

SCHUMANN CHAMISSO. Frauenliebe und Leben. Asszonyszerelem, asszonysors SCHUMANN CHAMISSO Frauenliebe und Leben Op. 42 Asszonyszerelem, asszonysors Frauenliebe und leben Asszonyszerelem, asszonysors Op.42 1. Mióta láttam őt, vaknak hiszem magam, Bárhová is nézek, csak őt látom;

Részletesebben

Szabóné Tóth Judit: Ballagó diákok búcsúzója. Pöttöm kis elsősként - hátunkon nagy táska - félve és ámulva léptünk az iskolába.

Szabóné Tóth Judit: Ballagó diákok búcsúzója. Pöttöm kis elsősként - hátunkon nagy táska - félve és ámulva léptünk az iskolába. Szabóné Tóth Judit: Ballagó diákok búcsúzója Pöttöm kis elsősként - hátunkon nagy táska - félve és ámulva léptünk az iskolába. A tanító néni kedves mosolya bátorított minket, az első "o" betűnél még ő

Részletesebben

Karácsony. Ismét itt van a Karácsony, Szeretetünk szinte lángol. A szeretet ünnepére, Tegyünk egymás örömére. Ha így élünk szeretetben,

Karácsony. Ismét itt van a Karácsony, Szeretetünk szinte lángol. A szeretet ünnepére, Tegyünk egymás örömére. Ha így élünk szeretetben, Karácsony Ismét itt van a Karácsony, Szeretetünk szinte lángol. A szeretet ünnepére, Tegyünk egymás örömére. Ha így élünk szeretetben, Boldogabb lesz minden ember. Ha szeretetem szívből adom, Ez a legnagyobb

Részletesebben

Andrew Lloyd Webber Musical-jeiből

Andrew Lloyd Webber Musical-jeiből Andrew Lloyd Webber Musical-jeiből As If We Never Said Goodbye Mintha sosem mentem volna el Norma dala a Sunset Boulevard c. musical-ből. Don Black és Christopher Hampton angol szövegéből, saját fordítása

Részletesebben

MIATYÁNK (..., HOGY SZÍVÜNKBEN IS ÉLJEN AZ IMÁDSÁG)

MIATYÁNK (..., HOGY SZÍVÜNKBEN IS ÉLJEN AZ IMÁDSÁG) MIATYÁNK (..., HOGY SZÍVÜNKBEN IS ÉLJEN AZ IMÁDSÁG) Mi Atyánk, aki a mennyekben vagy Igen? Kérlek, ne zavarj, imádkozom. De te megszólítottál! Én, Téged megszólítottalak? Biztos, hogy nem! Csak imádkozom:

Részletesebben

Én Mária vagyok és el szeretném neked mesélni, hogyan lett a húsvét életemnek egy fontos része

Én Mária vagyok és el szeretném neked mesélni, hogyan lett a húsvét életemnek egy fontos része Én Mária vagyok és el szeretném neked mesélni, hogyan lett a húsvét életemnek egy fontos része Kislányként sok álmom volt. Embereknek szerettem volna segíteni, különösen idős, magányos embereknek. Arrol

Részletesebben

TÁVOL TŐLED 2 A MI SZÉTTÉPETT SZÍVEINK 2 KÉTSÉGEK KÖZÖTT 3 ESTE 3 GONDOLATBAN 4 EGY PÁR A PADON 4

TÁVOL TŐLED 2 A MI SZÉTTÉPETT SZÍVEINK 2 KÉTSÉGEK KÖZÖTT 3 ESTE 3 GONDOLATBAN 4 EGY PÁR A PADON 4 TÁVOL TŐLED 2 A MI SZÉTTÉPETT SZÍVEINK 2 KÉTSÉGEK KÖZÖTT 3 ESTE 3 GONDOLATBAN 4 EGY PÁR A PADON 4 ŐRZÖM AZ ÁLMODAT 5 AZ IGAZ SZERETET 5 MA EGY VERSEM KAPCSÁN 6 BIZONY! 7 A HÁRSFAILLATÚ ESTÉKEN 7 A MI VERSÜNK

Részletesebben

Petőcz András. Idegenek. Harminc perccel a háború előtt

Petőcz András. Idegenek. Harminc perccel a háború előtt Petőcz András Idegenek Harminc perccel a háború előtt Peut-être à cause des ombres sur son visage, il avait l air de rire. (Camus) Megyünk anyámmal haza, a plébániára. Szeretek az anyámmal kézen fogva

Részletesebben

NEGYEDÓRA AZ OLTÁRISZENTSÉG ELÔTT

NEGYEDÓRA AZ OLTÁRISZENTSÉG ELÔTT NEGYEDÓRA AZ OLTÁRISZENTSÉG ELÔTT Szent Claret Mária Antal (1807 1870) gondolatai alapján Szeretett gyermekem! Látogass meg engem gyakran az Oltáriszentségben! Nem szükséges hosszasan maradnod és sokat

Részletesebben

Tavaszváró. A tartalomból. Nem szeretem ezt a telet, Ennél szebb a kikelet. Minek tűrjem a hideget, Ha hógolyózni nem lehet.

Tavaszváró. A tartalomból. Nem szeretem ezt a telet, Ennél szebb a kikelet. Minek tűrjem a hideget, Ha hógolyózni nem lehet. Apáczai Nevelési és ÁMK 1. Sz. Ált. Iskola 2005. év tavaszi kiadás Tavaszváró Nem szeretem ezt a telet, Ennél szebb a kikelet. Minek tűrjem a hideget, Ha hógolyózni nem lehet. Fáznak szegény madarak, A

Részletesebben

Shy: Napfoltjaim. Publio Kiadó ISBN: 978-1-4709-4308-0

Shy: Napfoltjaim. Publio Kiadó ISBN: 978-1-4709-4308-0 Shy: Napfoltjaim Publio Kiadó ISBN: 978-1-4709-4308-0 2011 "A világ nem attól szép, hogy süt a NAP, hanem attól, hogy ezt nem csak a szemünkkel láthatjuk." Előrevetített árnyék Előszó Dragon György tollából...

Részletesebben

Pillangó, ha lehetnék, Táncolnék, míg röpít a szél. S ha én lennék a cinege a fán, A dallal Istent dicsérném.

Pillangó, ha lehetnék, Táncolnék, míg röpít a szél. S ha én lennék a cinege a fán, A dallal Istent dicsérném. 1 - Pillangó ha lehetnék... 7 Pillangó, ha lehetnék, Táncolnék, míg röpít a szél. 7 S ha én lennék a cinege a fán, dallal Istent dicsérném. 7 Vagy kis halként a tó fenekén buborékot vígan eregetném. e

Részletesebben

A Barátok Verslista kiadványa PDF-ben 2013.

A Barátok Verslista kiadványa PDF-ben 2013. Dezső Ilona Anna: Máglya (50x40 cm, vászon, olaj zsűrizett) A Barátok Verslista kiadványa PDF-ben 2013. A BARÁTOK VERSLISTA KIADVÁNYA SZERETET és SZEX Szex nélkül lehet élni, de szeretet nélkül nem. (Dobrosi

Részletesebben

A TAN. Az Evangéliumok és a Beszélgetés az Angyallal című könyv azonosságai, ahogy én látom. Összeállította: Petróczi István

A TAN. Az Evangéliumok és a Beszélgetés az Angyallal című könyv azonosságai, ahogy én látom. Összeállította: Petróczi István A TAN Az Evangéliumok és a Beszélgetés az Angyallal című könyv azonosságai, ahogy én látom. Összeállította: Petróczi István 1943. szeptember 10. péntek. 12. BESZÉLGETÉS LILIVEL L. Köszönöm, hogy eljöttél.

Részletesebben

Csöngettek az ajtón. Katus támolyogva

Csöngettek az ajtón. Katus támolyogva Olcsó krumpli Csöngettek az ajtón. Katus támolyogva ment ajtót nyitni. Nagy örömére, az édesanyja állt az ajtó előtt. Anyukám, de jó, hogy jössz. Alig állok a lábamon, olyan álmos vagyok. Kislányom! Csak

Részletesebben

Esküvői idézetek. Örömöm sokszorozódjék a te örömödben. Hiányosságom váljék jósággá benned. (Weöres Sándor)

Esküvői idézetek. Örömöm sokszorozódjék a te örömödben. Hiányosságom váljék jósággá benned. (Weöres Sándor) Esküvői idézetek Légy messze bár, mindig itt a helyed; nem juthatsz túl gondolataimon, S én velük vagyok, ők meg teveled; S ha alszanak, fölkölti arcod éke Szívemet szívem és szemem örömére. (Shakespeare)

Részletesebben

Himmler Zsófia VARJÚFIVÉREK. Népmese-dramatizációk gyermekbábcsoportoknak. Himmler Zsófia Csemadok Művelődési Intézete, Dunaszerdahely

Himmler Zsófia VARJÚFIVÉREK. Népmese-dramatizációk gyermekbábcsoportoknak. Himmler Zsófia Csemadok Művelődési Intézete, Dunaszerdahely Himmler Zsófia VARJÚFIVÉREK Népmese-dramatizációk gyermekbábcsoportoknak Himmler Zsófia Csemadok Művelődési Intézete, Dunaszerdahely Forrás: Gyurcsó István Alapítvány Füzetek 14., Dunaszerdahely, 1999

Részletesebben

Valódi céljaim megtalálása

Valódi céljaim megtalálása Munkalap: Valódi céljaim megtalálása Dátum:... - 2. oldal - A most következő feladat elvégzésével megtalálhatod valódi CÉLJAIDAT. Kérlek, mielőtt hozzáfognál, feltétlenül olvasd el a tanfolyam 5. levelét.

Részletesebben

É N E K F Ü Z E T S Z Á M Á R A Ö S S Z E Á L L Í T V A MILYEN GYÖNYÖRŰ A SZÉP DICSÉRET! Z S O L T Á R O K K Ö N Y V E 1 4 7 : 1

É N E K F Ü Z E T S Z Á M Á R A Ö S S Z E Á L L Í T V A MILYEN GYÖNYÖRŰ A SZÉP DICSÉRET! Z S O L T Á R O K K Ö N Y V E 1 4 7 : 1 É N E K F Ü Z E T A S V Á B H E G Y I R E F O R M Á T U S G Y Ü L E K E Z E T S Z Á M Á R A Ö S S Z E Á L L Í T V A MILYEN JÓ ISTENÜNKRŐL ÉNEKELNI, MILYEN GYÖNYÖRŰ A SZÉP DICSÉRET! Z S O L T Á R O K K

Részletesebben

S Z E R E L M E S V E R S E K

S Z E R E L M E S V E R S E K S Z E R E L M E S V E R S E K Ha a patak partján szomorúfűz lennék, Csendes alkonyatkor válladra borulnék! A füledbe súgnék altató meséket, Ezerszer mondanám, hogy szeretlek téged! Kell egy kéz és egy

Részletesebben

1. Ígérd meg azt, hogy kezed kezemből vissza nem veszed, s szeretni fogsz akkor is amikor már én is vén leszek.

1. Ígérd meg azt, hogy kezed kezemből vissza nem veszed, s szeretni fogsz akkor is amikor már én is vén leszek. 1. Ígérd meg azt, hogy kezed kezemből vissza nem veszed, s szeretni fogsz akkor is amikor már én is vén leszek. Ígérd meg azt, hogy szemrehányást szíved magába nem fogad. S nem kéri tőlem vissza Aranyos

Részletesebben

Petőfi Sándor: FA LESZEK, HA...

Petőfi Sándor: FA LESZEK, HA... Petőfi Sándor: FA LESZEK, HA... Fa leszek, ha fának vagy virága. Ha harmat vagy: én virág leszek. Harmat leszek, ha te napsugár vagy... Csak hogy lényink egyesüljenek. Ha, leányka, te vagy a mennyország:

Részletesebben

Könnyek útja. Versválogatás

Könnyek útja. Versválogatás Könnyek útja Versválogatás Szerző: Nemes Kiss Kata Minden jog fenntartva Borítóterv és kivitelezés: Boris Vanessza Szerkesztette: Lélek Sándorné 2014. Előszó a Könnyek útjához: A szépség: álom. Az álom

Részletesebben

Én Istenem! Miért hagytál el engem?

Én Istenem! Miért hagytál el engem? Édes Illat Én Istenem! Miért hagytál el engem? Sóhajtotta Jézus, miközben a fakereszten felfüggesztve, vércseppek csöpögtek végig a testén. És akkor, nem lélegzett többet. Nem, te voltál minden reményem!

Részletesebben

Csillag-csoport 10 parancsolata

Csillag-csoport 10 parancsolata Csillag-csoport 10 parancsolata 1. Nagyon jól érezd magad mindig, mert ilyen hely nem lesz több a világon. (Panka) 2. Próbálj meg normálisan viselkedni, hogy ne legyenek rád dühösek. (Vince) 3. Kitartóan

Részletesebben

Nőnapi köszöntő (legfeljebb 10 pont)

Nőnapi köszöntő (legfeljebb 10 pont) Nőnapi köszöntő (legfeljebb 10 pont) Írjatok tréfás nőnapi köszöntőverset a földgáziparban dolgozó hölgyeknek úgy, hogy az alábbi szavakból legalább 4 szerepeljen benne! plankton, odorál, hexán, nyomás,

Részletesebben

A mi fánk. "Fa nélkül egy fillért sem ér a táj, S üres a fa, ha nincs rajta madár. Én azt hiszem, nem kelne föl a nap,

A mi fánk. Fa nélkül egy fillért sem ér a táj, S üres a fa, ha nincs rajta madár. Én azt hiszem, nem kelne föl a nap, A mi fánk "Fa nélkül egy fillért sem ér a táj, S üres a fa, ha nincs rajta madár. Én azt hiszem, nem kelne föl a nap, Ha nem lennének fák és madarak." (Horváth Imre) 2013.04.30. 1-2. óra Magyar nyelv és

Részletesebben

Írnod kell kislányom, erre születtél! visszhangzik fülemben Édesanyám hangja

Írnod kell kislányom, erre születtél! visszhangzik fülemben Édesanyám hangja Írnod kell kislányom, erre születtél! Írnod kell kislányom, erre születtél! visszhangzik fülemben Édesanyám hangja Tudom Édes, írnom kellene, de bajban vagyok. Talán azt a témát kéne papírra vetnem, amit

Részletesebben

Esküvői verses idézetek meghívóba, nászajándék mellé

Esküvői verses idézetek meghívóba, nászajándék mellé Esküvői verses idézetek meghívóba, nászajándék mellé Forrás: PilisCentrum.hu Szeretnénk megkönnyíteni a választást ezért állítottuk össze szebbnél szebb idézetekből álló gyűjteményünk. Ajánljon idézetet

Részletesebben

A kegyelem árad 193 A mélyből Hozzád száll szavam 101 A nap bíborban áll 50 A sötétség szűnni kezd már 181 A szívemet átadom én 64 A Te nevedben mi

A kegyelem árad 193 A mélyből Hozzád száll szavam 101 A nap bíborban áll 50 A sötétség szűnni kezd már 181 A szívemet átadom én 64 A Te nevedben mi A kegyelem árad 193 A mélyből Hozzád száll szavam 101 A nap bíborban áll 50 A sötétség szűnni kezd már 181 A szívemet átadom én 64 A Te nevedben mi együtt vagyunk 126 A tisztelet csak Istené 48 A végtelenhez

Részletesebben

Barabás Erzsébet. Árnyakat vet a fény

Barabás Erzsébet. Árnyakat vet a fény Barabás Erzsébet Árnyakat vet a fény A vonat Életünk állomásai különböző pontokon vannak. Néha felszállunk, néha leszállunk. És olykor eltévedünk. Az ember életét nem egyetlen út határozza meg. Hiába lépsz

Részletesebben

Az élet vigyen. Elindulni nehéz

Az élet vigyen. Elindulni nehéz Az élet vigyen Elindulni nehéz Hogy az élet könnyő nehéz elhinnem Én nem a te tüzednél melegszem Gyere kérlek a küszöbrıl indul az utad Én szabad vagyok te is légy szabad Mert valaki mindig ki akar ütni

Részletesebben

40 éves házassági évfordulóra gitáros szentmise

40 éves házassági évfordulóra gitáros szentmise D A G A Bevonulás Két ember eléd lép, két ember Téged kér, D A G A Két ember eléd áll, két ember Téged vár, A D H E Végtelen Istenünk, áldd meg az életünk! Cis Fis H E Végtelen Istenünk, áldd meg az életünk!

Részletesebben

Locsolóvers. Írjatok tréfás locsolóverset úgy, hogy az alábbi szavakból legalább 4 szerepeljen benne! Megoldások

Locsolóvers. Írjatok tréfás locsolóverset úgy, hogy az alábbi szavakból legalább 4 szerepeljen benne! Megoldások Locsolóvers Írjatok tréfás locsolóverset úgy, hogy az alábbi szavakból legalább 4 szerepeljen benne! bar, görény, egyensúly, nyuszi, merkaptán, gáz, turbina Megoldások BrO2KKO2Li Látod azt a szép kis nyuszit?

Részletesebben

Tolcsvay László és Tolcsvay Béla: Magyar Mise. - rockopera -

Tolcsvay László és Tolcsvay Béla: Magyar Mise. - rockopera - Tolcsvay László és Tolcsvay Béla: Magyar Mise - rockopera - 1. INTROITUS EGYEDÜL VAGYOK, ÁLLJ MELLÉM, LÉGY VELEM! NEM MONDJA SENKI, HOGY MIT KELLENE TENNEM, NEM TUDJA SENKI, HOGY MIBEN KÉNE HINNEM. NEM

Részletesebben

Andersen meséi AZ ÖREG UTCAI LÁMPÁS

Andersen meséi AZ ÖREG UTCAI LÁMPÁS Andersen meséi AZ ÖREG UTCAI LÁMPÁS Hallottad-e már az öreg utcai lámpás történetét? Igaz, nem éppen vidám história, de azért egyszer végighallgathatod. Volt egyszer egy jóravaló, öreg utcai lámpás, aki

Részletesebben

Sötétségből a fénybe emelsz

Sötétségből a fénybe emelsz Sötétségből a fénybe emelsz A H/A iszm iszm Sötétségből a fénybe emelsz, A H/A E Szabadítóm Te vagy! A H/A iszm iszm Ha eltévednék, Tegkeresel Fiszm H Soha nem engedsz el! E H/isz iszm iszm Te vagy Uram,

Részletesebben

Varga Patrícia Zúgó patak

Varga Patrícia Zúgó patak Varga Patrícia Zúgó patak Létezel? Tükörbe nézek, magamat látom, egy komor arcot kinek arcán ritkán derülnek fel mosolyok. Fénytelen sötét szempár tekint vissza rám Mely elvesztette csillogó varázsát.

Részletesebben

Szita Szilvia - www.magyarora.com 2004. II. Biztatás, bátorítás

Szita Szilvia - www.magyarora.com 2004. II. Biztatás, bátorítás I Biztatás, bátorítás I Biztatás, bátorítás Beszédpanelek és mintadialógusok - Ne izgulj, menni / sikerülni fog! - Ne butáskodj, menni / sikerülni fog! - Ne hülyéskedj, menni / sikerülni fog! - Ne félj,

Részletesebben

EGÉSZség +BOLDOGSÁG teremtő IMA

EGÉSZség +BOLDOGSÁG teremtő IMA EGÉSZség +BOLDOGSÁG teremtő IMA Mágikus SZERtartás EGÉSZséges +boldog ÉLETedért! INGYENES EGÉSZséget és boldogságot teremtő IMA Mágikus SZERtartás, amit otthonodban végezhetsz EGÉSZséges +BOLDOG életedért!

Részletesebben

Tommaso Grado SÓLYOMLÁNY

Tommaso Grado SÓLYOMLÁNY Néha fel kell adnunk az elveinket, hogy megélhessük az álmainkat Tommaso Grado SÓLYOMLÁNY - részlet - Szakmai konzultáns: dr. Almási Krisztina Borító és tördelés: White Noise Team ISBN 978-963-12-4568-4

Részletesebben

Üdvözlünk Isten családjában!

Üdvözlünk Isten családjában! Üdvözlünk Isten családjában! Amikor Jézust elfogadod Megváltódnak, Isten családjának tagja leszel. Isten azt akarja, hogy ha az Ő gyermeke lettél, növekedj az Ő megismerésében, és válj minél inkább Jézushoz

Részletesebben

Bata Mária BIBLIAÓRÁK 7. RÉSZ BÁBEL ÉS ÁBRAHÁM

Bata Mária BIBLIAÓRÁK 7. RÉSZ BÁBEL ÉS ÁBRAHÁM Bata Mária BIBLIAÓRÁK 7. RÉSZ BÁBEL ÉS ÁBRAHÁM 2. www.ujteremtes.hu Bábel és Ábrahám története Az egész földnek egy nyelve és egyféle beszéde volt. 1Móz. 11:1 El tudod-e képzelni milyen lenne az, ha mindenki

Részletesebben

ÉRZELMEK HANGULATOK ÍZEK. 2013. márciusi kiadás

ÉRZELMEK HANGULATOK ÍZEK. 2013. márciusi kiadás ÉRZELMEK HANGULATOK ÍZEK 2013. márciusi kiadás MéTa kiadó 2013 Minden jog fenntartva! Fotók: Qaradah Szimonetta Nyomtatás: Nemzeti Védelmi Szolgálat Tartalomjegyzék: Szerintük mit jelent. Szerinted mit

Részletesebben

Hogyan kell használni a SZÓFOGADÓ füzeteket? SZÓFOGADÓ füzetek

Hogyan kell használni a SZÓFOGADÓ füzeteket? SZÓFOGADÓ füzetek SZÓFOGADÓ füzetek A SZÓFOGADÓ füzetek olyan hétköznapi dolgokban szeretnének segíteni neked, amikről nem biztos, hogy tanulni fogsz az iskolában Ilyen témák például a fogmosás, a közlekedés, táplálkozás,

Részletesebben

Joachim Meyer. Bot. A vívás szabad lovagi és nemesi művészetének alapos leírása (1570) Fordította: Berki András

Joachim Meyer. Bot. A vívás szabad lovagi és nemesi művészetének alapos leírása (1570) Fordította: Berki András Joachim Meyer A vívás szabad lovagi és nemesi művészetének alapos leírása (1570) Bot Fordította: Berki András A botról Az ötödik, és egyben utolsó fejezete ennek a könyvnek, amiben elmagyarázom és röviden

Részletesebben

Adventi Hírnök Szálljatok le szálljatok le

Adventi Hírnök Szálljatok le szálljatok le 1. Adventi Hírnök 1. Adventi hírnök: friss fenyő ág, Lobog az első gyertya láng! Karácsonyt várva lázban a föld, Isteni gyermeket köszönt. 2. Adventi hírnök: friss fenyő ág, Lobog már két kis gyertya láng!

Részletesebben

Gyermekimák. mű a Pázmány Péter Elektronikus Könyvtár (PPEK) a magyarnyelvű keresztény irodalom tárháza állományában.

Gyermekimák. mű a Pázmány Péter Elektronikus Könyvtár (PPEK) a magyarnyelvű keresztény irodalom tárháza állományában. PPEK 879 Gyermekimák Gyermekimák mű a Pázmány Péter Elektronikus Könyvtár (PPEK) a magyarnyelvű keresztény irodalom tárháza állományában. Bővebb felvilágosításért és a könyvtárral kapcsolatos legfrissebb

Részletesebben

A Biblia gyermekeknek. bemutatja. A tékozló fiú

A Biblia gyermekeknek. bemutatja. A tékozló fiú A Biblia gyermekeknek bemutatja A tékozló fiú Írta : Edward Hughes Illusztrálta : Lazarus Átírta : Ruth Klassen és Sarah S. Franciáról fordította : Dr. Máté Éva Kiadta : Bible for Children www.m1914.org

Részletesebben

Bói Anna. Konfliktus? K. könyvecskék sorozat 1.

Bói Anna. Konfliktus? K. könyvecskék sorozat 1. Bói Anna Konfliktus? K könyvecskék sorozat 1. Tartalom: Üdvözölöm a kedves Olvasót! Nem lehetne konfliktusok nélkül élni? Lehet konfliktusokkal jól élni? Akkor miért rossz mégis annyira? Megoldás K Összegzés

Részletesebben

TANÉVNYITÓ BUZDÍTÁS. Olvasandó (lectio): Mk 6,45-52. Alapige (textus): Mk 6,50

TANÉVNYITÓ BUZDÍTÁS. Olvasandó (lectio): Mk 6,45-52. Alapige (textus): Mk 6,50 Újpest-Belsőváros 2008. 09. 07. Juhász Emília TANÉVNYITÓ BUZDÍTÁS Alapige (textus): Mk 6,50 Olvasandó (lectio): Mk 6,45-52 Ezután azonnal megparancsolta tanítványainak, hogy szálljanak hajóba, és menjenek

Részletesebben

A Biblia gyermekeknek bemutatja. Jézus, a nagy Mester

A Biblia gyermekeknek bemutatja. Jézus, a nagy Mester A Biblia gyermekeknek bemutatja Jézus, a nagy Mester Írta : Edward Hughes Illusztrálta : Byron Unger és Lazarus Átírta : E. Frischbutter és Sarah S. Franciáról fordította : Dr. Máté Éva Kiadta : Bible

Részletesebben

Demjén Ferenc: Felnőtt gyermekek

Demjén Ferenc: Felnőtt gyermekek Demjén Ferenc: Felnőtt gyermekek 1. Ugye voltál gyermek, Mi most is vagy Lerohantak az évek, az idő elhagy. Bámuló szemmel, újra nyíló szívvel játssz mindent át. Mit az élet kínált neked. Felnőtt lettél,

Részletesebben

Barabás Erzsébet. Titkos igazság

Barabás Erzsébet. Titkos igazság Barabás Erzsébet Titkos igazság Tudattalanság Élet és halál! Megszületni majd meghalni. Kérdés, hogy hogyan, miként és mikor vagy esetleg miért! Még meg sem születünk, már előtte kiválasztjuk az állítólagos

Részletesebben

Barátság élet szerelem. 99 vers. Beri Joci (Lego-Ember) Publio kiadó. Minden jog fenntartva!

Barátság élet szerelem. 99 vers. Beri Joci (Lego-Ember) Publio kiadó. Minden jog fenntartva! Barátság élet szerelem 99 vers Beri Joci (Lego-Ember) 2015 Publio kiadó Minden jog fenntartva! A Barátság, Élet, Szerelem verses kiadvány, egy négyrészesre tervezett sorozat első része. Továbbá köszönettel

Részletesebben

Függelék. 2. Unitárius hitvallás.

Függelék. 2. Unitárius hitvallás. Függelék. 2. Unitárius hitvallás... Hiszek egy Istenben a világ teremtőjében fenntartójában és az emberiség szeret'ő atyjában;.. Hiszek az ember Jézusban" az ő isteni kulde. tésében az ő tanainak udvözítő

Részletesebben

V. monológ (Variációk az utcalámpához) A szárazon hagyott csaj esetei A kitartó masszőr. Borda Réka. Vojakovič Cyntia S Z Ö V E G G Y Á R

V. monológ (Variációk az utcalámpához) A szárazon hagyott csaj esetei A kitartó masszőr. Borda Réka. Vojakovič Cyntia S Z Ö V E G G Y Á R Borda Réka V. monológ (Variációk az utcalámpához) És ha semmi nem úgy van, ahogy hisszük? Ha a Titánia csak meg akart csobbanni a vízben, mert kaparászták hátát a milliomosok, ha lehet fejjel lefelé szeretkezni,

Részletesebben

30. Lecke: Engedd el és Következtetés

30. Lecke: Engedd el és Következtetés 30. Lecke: Engedd el és Következtetés 30. Lecke : Engedd el és Következtetés Fogalmak: Engedd el Az eredmény az univerzum felelőssége. Határozd meg, hogy mit akarsz megvalósítani, hogy mi a célod, majd

Részletesebben

Multimédiás-hangjátékos lézer show esküvőre 2015

Multimédiás-hangjátékos lézer show esküvőre 2015 Multimédiás-hangjátékos lézer show esküvőre 2015 2 Információk: és esküvője év hó -n Helyszín: Telepítés: -tól -ig (kb 2 óra időtartam) Násznép érkezik: Műsor kezdés várhatóan: órakor Időtartam: kb 8 perc

Részletesebben

http://webovoda.blogspot.com/

http://webovoda.blogspot.com/ http://webovoda.blogspot.com/ B e t l e h e m e s j á t é k Szereplők: Király, szolga, Mária, József, egy paraszt család (akiknél a betlehemes játszódik), a betlehemet vivők, angyalok, pásztorok. Az egész

Részletesebben

Hogyan mondjuk meg a gyerekeknek?

Hogyan mondjuk meg a gyerekeknek? Hogyan mondjuk meg a gyerekeknek? Tudod, az úgy van próbált Verena beszélgetést kezdeményezni Alexandrával a reggelinél. Nyújtotta a szavakat, nem nagyon tudta, hogyan mondja meg négyéves kislányának,

Részletesebben

TORNYOSPÁLCAI REFORMÁTUS EGYHÁZKÖZSÉG ÁLDÁS REFORMÁTUS DIAKÓNIAI KÖZPONT IDŐSEK NAPPALI ELLÁTÁSA PROGRAMFÜZET 2015/5. SZÁM

TORNYOSPÁLCAI REFORMÁTUS EGYHÁZKÖZSÉG ÁLDÁS REFORMÁTUS DIAKÓNIAI KÖZPONT IDŐSEK NAPPALI ELLÁTÁSA PROGRAMFÜZET 2015/5. SZÁM 19.hét május4-8. Május hónap - tervezett programok Hétfő Anyáknapi köszöntő Mónika,Flórián Kedd Egészségmegőrző nap Györgyi,Gotthárd Szerda Piac Ívett,Frida Csütörtök Kéz és körömápolás Gizella,Bendegúz

Részletesebben

1. Ígérd meg azt, hogy kezed kezembıl vissza nem veszed, s szeretni fogsz akkor is amikor már én is vén leszek.

1. Ígérd meg azt, hogy kezed kezembıl vissza nem veszed, s szeretni fogsz akkor is amikor már én is vén leszek. 1. Ígérd meg azt, hogy kezed kezembıl vissza nem veszed, s szeretni fogsz akkor is amikor már én is vén leszek. Ígérd meg azt, hogy szemrehányást szíved magába nem fogad. S nem kéri tılem vissza Aranyos

Részletesebben

ISTEN IGAZI CSODÁJA. Pasarét, 2014. augusztus 10. (vasárnap) Horváth Géza. Lekció: 2Királyok 4,1-7

ISTEN IGAZI CSODÁJA. Pasarét, 2014. augusztus 10. (vasárnap) Horváth Géza. Lekció: 2Királyok 4,1-7 Pasarét, 2014. augusztus 10. (vasárnap) PASARÉTI PRÉDIKÁCIÓK refpasaret.hu Horváth Géza ISTEN IGAZI CSODÁJA Lekció: 2Királyok 4,1-7 Alapige: 2Királyok 4,1-2 Egyszer egy prófétatanítvány felesége így kiáltott

Részletesebben

SZERETETLÁNG IMAÓRA 2011. november 2. DÍCSÉRTESSÉK A JÉZUS KRISZTUS!

SZERETETLÁNG IMAÓRA 2011. november 2. DÍCSÉRTESSÉK A JÉZUS KRISZTUS! SZERETETLÁNG IMAÓRA 2011. november 2. DÍCSÉRTESSÉK A JÉZUS KRISZTUS! Urunk, Jézus Krisztus, te azt mondtad:,,ahol ketten-hárman összejönnek az én nevemben, ott vagyok köztük.'' És az egyház így énekel:,,ahol

Részletesebben

Zordongó és Pillepanna barátsága

Zordongó és Pillepanna barátsága Gyarmati Viktória Zordongó és Pillepanna barátsága Hajdú Edit rajzaival 2 3 4 1 2 3 4 Egészen nagylány voltam már, amikor elôször hallottam Zordongóról, a csíkos hasú dongófiúról. Nahát, Te tényleg nem

Részletesebben

ÉJSZAKAI ÜZENET. nagy találkozás

ÉJSZAKAI ÜZENET. nagy találkozás ÉJSZAKAI ÜZENET nagy találkozás mennyi gond, mennyi nagy csodálkozás elmúlt,mint egy gyermekkori láz. mennyi csend, mennyi kezdô lázadás, elmúlt,mint egy gyermekkori láz, de az összes zsebkendô eldobható

Részletesebben

Buddha pedig azt mondta a tanítványainak:

Buddha pedig azt mondta a tanítványainak: Buddha egy fa alatt ült, és a tanítványainak magyarázott. Odament hozzá egy férfi, és beleköpött az arcába. Buddha megtörölte az arcát, és visszakérdezett: - És most?akarsz még mondani valamit? A férfi

Részletesebben

LOVE SMS LOVE SMS LOVE SMS

LOVE SMS LOVE SMS LOVE SMS 001. 5 szócskát üzenek, vésd jól szívedbe: Imádlak, SZERETLEK, légy enyém örökre! 002. A buliban ülök, a zenét hallgatom, A szívemben ott van a gyötrő fájdalom. A magány angyala magával ragadott, s ha

Részletesebben

Majoros Mirella: Legyetek nők, ha tudtok

Majoros Mirella: Legyetek nők, ha tudtok Majoros Mirella: Legyetek nők, ha tudtok Majoros Mirella Legyetek nők, ha tudtok (Részlet) A szerelem misztérium a szex-szenvedély is az arról van szó mi férfiak, férfiak maradjunk, és nők a nők szabadok,

Részletesebben

Kötelező versek. 1-2.osztály ZELK ZOLTÁN. Varázskréta

Kötelező versek. 1-2.osztály ZELK ZOLTÁN. Varázskréta Kötelező versek 1-2.osztály ZELK ZOLTÁN Varázskréta Ismerek egy öregasszonyt, - igazat mondok, nem tréfát - aki egyszer a tavasztól elkérte a varázskrétát. És azóta, mint a tavasz, hegyre dombra és mezőre,

Részletesebben

Kiss Ottó. Csillagszedő Márió. Versek gyerekhangra Paulovkin Boglárka rajzaival

Kiss Ottó. Csillagszedő Márió. Versek gyerekhangra Paulovkin Boglárka rajzaival Kiss Ottó Csillagszedő Márió Versek gyerekhangra Paulovkin Boglárka rajzaival Az ember jóból és rosszból van összegyúrva. Fehérből meg feketéből. Ezért van az, ha rajtakapsz valami rossz dolgon, mindig

Részletesebben

magát. Kisvártatva Vakarcs, a kutya is csatlakozott hozzájuk. Kedveskedve hol a Papa, hol meg az unoka lábaira fektette meleg tappancsait.

magát. Kisvártatva Vakarcs, a kutya is csatlakozott hozzájuk. Kedveskedve hol a Papa, hol meg az unoka lábaira fektette meleg tappancsait. Göncölszekér M ári szólt asszonyához Pista, te csak maradj az ágyban, próbálj meg aludni. Ez a szegény lánygyerek folyton köhög. Nem hagy téged aludni. Nem tudsz pihenni. Lehet, hogy a komámnak lesz igaza.

Részletesebben

A Cseppnyi Önbizalom kútja

A Cseppnyi Önbizalom kútja Bertóti Johanna A Cseppnyi Önbizalom kútja Szereplők: Fodor testvérek (kertészlegények) Bodor Magnólia, tündér Kuruzs Ló Utolsó Sárkány Kurta Farkú Malac Félénk Tigris 1 1. jelenet Kert. Csukott szirmú

Részletesebben

Ősi családi kör 2012

Ősi családi kör 2012 Ősi családi kör 2012 Egy ősember(őe) és egy ősasszony(őa) ülnek a tűz mellett és rágcsálnak egy-egy cupákot. ŐA: Jenő te nem fázol? Olyan huzatos ez a barlang. ŐE: Ne morogj! Örülj, hogy fedél van a fejed

Részletesebben

Hamis és igaz békesség

Hamis és igaz békesség Hamis és igaz békesség Lectio: Jer 1,1-15 Textus: Jer 1,14 A lelkipásztor így szólt egy asszonyhoz: - Asszonyom, szokta önt kínozni a Sátán? - Engem? Soha! - No, akkor ez annak a jele, hogy ön még a Sátáné,

Részletesebben

Gazdagrét 2012.02.12. Prédikáció Evangélium: Márk 1, 40-45. Kedves Testvéreim! Nem is olyan nagyon régen, talán 15-20 évvel ezelőtt, egyikünknek sem

Gazdagrét 2012.02.12. Prédikáció Evangélium: Márk 1, 40-45. Kedves Testvéreim! Nem is olyan nagyon régen, talán 15-20 évvel ezelőtt, egyikünknek sem Gazdagrét 2012.02.12. Prédikáció Evangélium: Márk 1, 40-45. Kedves Testvéreim! Nem is olyan nagyon régen, talán 15-20 évvel ezelőtt, egyikünknek sem jelenthetett komolyabb problémát az, hogy megértesse

Részletesebben

Miért nem hív?! Hisz elkérte a számod, és megígérte

Miért nem hív?! Hisz elkérte a számod, és megígérte Miért nem hív?! Hisz elkérte a számod, és megígérte Miért nem hív?! 10/2. Képzeld el ezt a szituációt: Megismerkedtél egy nagyon vonzó pasival. Úgy érezted magad vele, mintha már ezer éve ismernétek egymást.

Részletesebben

QALFÜZÉR a nép ajka, után egybe gyüjté egy

QALFÜZÉR a nép ajka, után egybe gyüjté egy i ( LEGUJABB QALFÜZÉR a nép ajka, után egybe gyüjté egy 1-= :-: dalkedvelö. :-: 1,,:,1 Megjelent H.-Nl... Vásárhelyen. t Kapható,: Török Pál könyvárusnill "'IL" "Kigyó-u. 2.... ", NYOMATOTT NEMES ÁRMIN

Részletesebben

Tegezés, magázás. Tegeződés: a beszélgetőpartnerünknek azt mondjuk, hogy te. Tegezünk: barátokat családtagokat gyerekeket és (legtöbbször) kollégákat

Tegezés, magázás. Tegeződés: a beszélgetőpartnerünknek azt mondjuk, hogy te. Tegezünk: barátokat családtagokat gyerekeket és (legtöbbször) kollégákat Tegezés, magázás 1 ) Alapszabályok Tegeződés: a beszélgetőpartnerünknek azt mondjuk, hogy te. Tegezünk: barátokat családtagokat gyerekeket és (legtöbbször) kollégákat Magázódás: a beszélgetőpartnerünknek

Részletesebben

Június 19. csütörtök

Június 19. csütörtök Június 19. csütörtök A tegnapi túra a városban úgy kinyuvasztotta a lábam, mint egy nehéz nap a Caminon. Igaz, több mint két órát mentem, megállás nélkül, és a szandálban, amiről már kiderült, hogy nem

Részletesebben

A SZÉTTÁNCOLT CIPELLŐK

A SZÉTTÁNCOLT CIPELLŐK Himmler Zsófia A SZÉTTÁNCOLT CIPELLŐK Népmese-dramatizációk gyermekbábcsoportoknak Himmler Zsófia Csemadok Művelődési Intézete, Dunaszerdahely Forrás: Gyurcsó István Alapítvány Füzetek 14., Dunaszerdahely,

Részletesebben

Mozgókép. Lekció: Mt 6, 25-34/Textus: Eszter 1-2 2015. október 18.

Mozgókép. Lekció: Mt 6, 25-34/Textus: Eszter 1-2 2015. október 18. Mozgókép Lekció: Mt 6, 25-34/Textus: Eszter 1-2 2015. október 18. Kedves Testvérek! Sokszor érzi az ember, hogy egy prédikációban jó tanácsokat kap, példamutatást, utat, amin járni lehet, iránymutatást,

Részletesebben

Troppauer Hümér. Lélekvéset. 2015 Publio Kiadó Minden jog fenntartva! Csak egy mosoly

Troppauer Hümér. Lélekvéset. 2015 Publio Kiadó Minden jog fenntartva! Csak egy mosoly Troppauer Hümér Lélekvéset 2015 Publio Kiadó Minden jog fenntartva! Csak egy mosoly Bármely úton indulsz, egyszer véget ér, Sok válaszút van, de egy csak a tiéd. Járt utad most a járatlanért feladod, Lelked

Részletesebben

Héra Jeges öle tüskés hópelyhekt ől duzzadó felh đ Héra szeme eső eső eső esđ eső esđ esđ

Héra Jeges öle tüskés hópelyhekt ől duzzadó felh đ Héra szeme eső eső eső esđ eső esđ esđ Héra Jeges öle tüskés hópelyhekt ől duzzadó felh đ Héra szeme eső eső eső esđ eső esđ esđ a gyémántgolyó ' vígan szaladgál a fekete lemez serceg ő ereiben a gumifal nélküli fekete biliárdasztalon Vétkek

Részletesebben

Üdvözlünk Isten családjában!

Üdvözlünk Isten családjában! welcome_layout 1 2015.07.28. 14:26 Page 1 Üdvözlünk Isten családjában! Amikor Jézust elfogadod Megváltódnak, Isten családjának tagja leszel. Isten azt akarja, hogy gyermekeként növekedj az Ő megismerésében,

Részletesebben

A piros kiskocsi. Levelező Klub. Tomi és Évi 1. sorozat 1. lecke

A piros kiskocsi. Levelező Klub. Tomi és Évi 1. sorozat 1. lecke Levelező Klub Tomi és Évi 1. sorozat 1. lecke A piros kiskocsi Tomi és Évi a domb tetejére húzták a piros kiskocsit. Beültek a -ba, és elindultak lefelé a lejtőn. Sebesen gurultak ám! Aztán reccs, bumm!

Részletesebben

Szia Kedves Elsős! Remélem, jól megtanulsz írni év végéig! Jutalmad ez az érme lesz. Színezd ki, vágd ki, és viseld büszkén! Megérdemled! Jó munkát!

Szia Kedves Elsős! Remélem, jól megtanulsz írni év végéig! Jutalmad ez az érme lesz. Színezd ki, vágd ki, és viseld büszkén! Megérdemled! Jó munkát! Szia Kedves Elsős! Ugye ismersz? Én vagyok BÖLCS BAGOLY! Remélem, jól megtanulsz írni év végéig! Jutalmad ez az érme lesz. Színezd ki, vágd ki, és viseld büszkén! Megérdemled! Jó munkát! 3 4. Játsszunk

Részletesebben

SCHUMANN HEINE. Dichterliebe. A költő szerelme

SCHUMANN HEINE. Dichterliebe. A költő szerelme SCHUMANN HEINE Dichterliebe Op.48 A költő szerelme Dichterliebe A költő szerelme, Op. 48 1. A csodás május hónapban, Amikor a rügyek mind fakadtak, Akkor szívemben Fölébredt a szerelem. A csodás május

Részletesebben

KÖNNYEN KI TUDOD MONDANI? NEM!

KÖNNYEN KI TUDOD MONDANI? NEM! KÖNNYEN KI TUDOD MONDANI? NEM! A következő kérdőív azt méri fel, hogy mennyire tudsz másoknak nemet mondani, mennyire vagy képes kiállni a neked fontosnak tartott dolgok mellett akkor is, ha ez éppen mások

Részletesebben

Idézetek a gyermekről. "Lehet, hogy csak egy ember vagy ezen a világon, de valakinek te jelented magát a világot!"

Idézetek a gyermekről. Lehet, hogy csak egy ember vagy ezen a világon, de valakinek te jelented magát a világot! Idézetek a gyermekről "Lehet, hogy csak egy ember vagy ezen a világon, de valakinek te jelented magát a világot!" "A gyermek állandóan szembesül a kérdéssel: -Mi leszel, ha nagy leszel? Nagy bátorságot

Részletesebben