9. melléklet a 92./2011. (XII.30.) NFM rendelethez Összegezés az ajánlatok elbírálásáról

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "9. melléklet a 92./2011. (XII.30.) NFM rendelethez Összegezés az ajánlatok elbírálásáról"

Átírás

1 9. melléklet a 92./2011. (XII.30.) NFM rendelethez Összegezés az ajánlatok elbírálásáról 1. Az ajánlatkérő neve és címe: Pécs Megyei Jogú Város Önkormányzata, HU Pécs, Széchenyi tér A közbeszerzés tárgya és mennyisége: A közbeszerzés tárgya: DDOP-4.1.2/B azonosító számú, Lakhatási integrációt erősítő településrehabilitáció a Pécsbányatelepen című projekthez kapcsolódó kivitelezés. A közbeszerzés mennyisége: Jelen beruházás a DDOP-4.1.2/B azonosítószámú Lakhatási integrációt erősítő településrehabilitáció Pécsbányatelepen című projekt keretében szociális bérlakások felújítását, bontását, közösségi ház felújítását és csapadékcsatorna és úthálózat felújítását kell megvalósítani a támogatásokra vonatkozó jogszabályokban és a DDOP /B-11 azonosító számú projekt támogatási szerződésében foglaltaknak megfelelően. A nyertes ajánlattevő feladata a kiviteli tervek és az építési engedélyekben foglaltak, valamint Megrendelő követelményei alapján előírt műszaki tartalom megvalósítása. A műszaki tartalom a PTE Politechnika Kft. (7624 Pécs, Boszorkány u. 2.) által elkészített engedélyezési és kiviteli tervdokumentációban került meghatározásra. Főbb mennyiségek: Közösségi Ház Építészet- akadálymentesítés: Az épületen belül a teljes vizesblokk átalakításra kerül, amely majd megfelel az akadálymentes előírásoknak. Az épületen bejáratától az akadálymentes WC-ig az akadálymentes közlekedés megoldódik, ajtók cseréjével és új akadálymentesen kialakított ajtók beépítésével, illetve taktilis vezetősávok elhelyezésével. A kisgyermekesekre gondolván pelenkázási lehetőség nyílik az akadálymentes WC-ben kialakított lehajtható pelenkázón. Az épület cserépfedésű tető részei újra fedésre kerülnek. A homlokzatokat hőszigetelésre kerülnek, a külső nyílászárók cserélve lesznek. A tervezett beruházás során telken belül, az épület fő bejáratától nem messze elhelyezésre kerül egy, az előírásoknak megfelelő akadálymentes parkoló. Innen taktilis burkolat vezet az új, (előírásoknak megfelelő) rámpával ellátott akadálymentes bejárathoz. Épületgépészet: A teljes vizesblokk gépészeti berendezései felújításra kerülnek. A fűtési rendszer megtartásra kerül, de új kazán kerül beépítésre. A projekt keretén belül megoldásra kerül a konyhai gázkészülékek légellátása és a belsőterű helyiségek elszívása. Épületvillamosság: Az új vizesblokkba új villamos hálózat és mozgáskorlátozott vészhívó központ készül. A kazán részére kialakított új helyiségben új villamos hálózat kerül kialakításra. Az elosztóban egy központi áramvédőkapcsolót terveztünk, az új helyiségek részére teljesen új villamos hálózatot építünk ki új lámpatestekkel, szerelvényekkel.

2 Külső közművek: Fogyasztói vízvezeték készül a meglévő vízmérőaknától az épületig. Csapadékvíz elvezetése telken belüli megoldása (tervezése, engedélyeztetése és kivitelezése) a BIOKOM NKft. 4/66945 iktatószámú közműnyilatkozata és a rendelkezésre álló telken belüli közmű tervek alapján. Kórház utca 1. Építészet: Az épület egyik végében, két lakás összevonásával egy szociális gondozói iroda kerül kialakításra. Az épületben található másik két lakásban megszüntetésre kerül az alagsorba levezető lépcső és annak helyén egy új fürdőszoba és wc kerül kialakításra. Az épület teljesen felújításra kerül (tetőfedés csere, homlokzati hőszigetelés, padlás hőszigetelése, ablakok, ajtók cseréje, padlóburkolatok cseréje, festés-mázolás). A lakásokból a hátsó kertbe való lejutáshoz acél lépcsők készülnek. Épületgépészet: A lakásokban új vizesblokk kerül kialakítása. Lakásonként 1db kályha és 1db elektromos fűtő a szobába és 1db elektromos fali fűtő a fürdőszobába kerül beépítésre. A szociális irodánál egy darab kályha kerül elhelyezése az előtérbe. Az irodák fűtése elektromos fűtéssel lesz megoldva. Épületvillamosság: Kettő lakás rendelkezik egyedi fogyasztásmérő szekrénnyel, a Máltai Szeretetszolgálat irodája és egy lakás nem. Minden lakás részére egy új kiselosztó kerül beépítésre központi áramvédőkapcsolóval. Teljesen új villamos hálózatot kerül kiépítésre ki új lámpatestekkel, szerelvényekkel. Az iroda megvilágítási értéket az előírásoknak megfelelően került megtervezésre. Külső közművek: Fogyasztói vízvezeték kerül kialakításra a meglévő vízmérőaknától az épületig, lakásonkénti becsatlakozással. Fogyasztói szennyvízcsatornát kerül kiépítésre az épület és a meglévő átadóakna között, lakásonkénti szennyvízkivezetéssel. Csapadékvíz elvezetése telken belüli megoldása (tervezése, engedélyeztetése és kivitelezése) a BIOKOM NKft. 4/66945 iktatószámú közműnyilatkozata és a rendelkezésre álló telken belüli közmű tervek alapján. Kórház utca 2. Építészet: Az épületben található lakásokban megszüntetésre kerül az alagsorba levezető lépcső és annak helyén egy új fürdőszoba és WC kerül kialakításra. Az épület teljesen felújításra kerül (tetőfedés csere, homlokzati hőszigetelés, padlás hőszigetelése, ablakok, ajtók cseréje, padlóburkolatok cseréje, festés-mázolás). A lakásokból a hátsó kertbe való lejutáshoz acél lépcsők készülnek.

3 Épületgépészet: A lakásokban új vizesblokk kerül kialakítása. Lakásonként 1db kályha és 1db elektromos fűtő a szobába és 1db elektromos fali fűtő a fürdőszobába kerül beépítésre. Épületvillamosság: Hat lakás rendelkezik egyedi fogyasztásmérő szekrénnyel, kettő lakás nem. Minden lakás részére egy új kiselosztó kerül beépítésre központi áramvédőkapcsolóval. Teljesen új villamos hálózatot kerül kiépítésre ki új lámpatestekkel, szerelvényekkel. Külső közművek: Fogyasztói vízvezeték kerül kialakításra a meglévő vízmérőaknától az épületig, lakásonkénti becsatlakozással. Fogyasztói szennyvízcsatornát kerül kiépítésre az épület és a meglévő átadóakna között, lakásonkénti szennyvízkivezetéssel. Csapadékvíz elvezetése telken belüli megoldása (tervezése, engedélyeztetése és kivitelezése) a BIOKOM NKft. 4/66945 iktatószámú közműnyilatkozata és a rendelkezésre álló telken belüli közmű tervek alapján. Kórház utca 3. Építészet: Az épületben található lakásokban megszüntetésre kerül az alagsorba levezető lépcső és annak helyén egy új fürdőszoba és WC kerül kialakításra. Az épület teljesen felújításra kerül (tetőfedés csere, homlokzati hőszigetelés, padlás hőszigetelése, ablakok, ajtók cseréje, padlóburkolatok cseréje, festés-mázolás). A lakásokból a hátsó kertbe való lejutáshoz acél lépcsők készülnek. Épületgépészet: A lakásokban új vizesblokk kerül kialakítása. Lakásonként 1db kályha és 1db elektromos fűtő a szobába és 1db elektromos fali fűtő a fürdőszobába kerül beépítésre. Épületvillamosság: Hat lakás rendelkezik egyedi fogyasztásmérő szekrénnyel, kettő lakás nem. Minden lakás részére egy új kiselosztó kerül beépítésre központi áramvédőkapcsolóval. Teljesen új villamos hálózatot kerül kiépítésre ki új lámpatestekkel, szerelvényekkel. Külső közművek: Fogyasztói vízvezeték kerül kialakításra a meglévő vízmérőaknától az épületig, lakásonkénti becsatlakozással. Fogyasztói szennyvízcsatornát kerül kiépítésre az épület és a meglévő átadóakna között, lakásonkénti szennyvízkivezetéssel. Csapadékvíz elvezetése telken belüli megoldása (tervezése, engedélyeztetése és kivitelezése) a BIOKOM NKft. 4/66945 iktatószámú közműnyilatkozata és a rendelkezésre álló telken belüli közmű tervek alapján. Kórház utca 5. Építészet:

4 A meglévő alapterületen belül, két kisebb szoba kerül kialakításra. Felújításra kerül a fürdőszoba. A tetőfedés és a külső nyílászárók le lesznek cserélve, és az épületrész külső hőszigetelésre kerül. A lakást teljesen felújításra kerül (festés-mázolás, burkolat csere, stb.). Épületgépészet: A vizesblokk felújításra kerül. A szobákba 2db elektromos fűtő kerül, és 1db elektromos fali fűtő a fürdőszobába. A konyha-étkező fűtését szilárd tüzelésű kályha biztosítja majd. Épületvillamosság: A lakás rendelkezik egyedi fogyasztásmérő szekrénnyel. Egy kiselosztó kerül beépítésre központi áramvédőkapcsolóval, teljesen új villamos hálózat épül ki új lámpatestekkel, szerelvényekkel. Külső közművek: Fogyasztói vízvezeték kerül kialakításra a meglévő vízmérőaknától az épületig, lakásonkénti becsatlakozással. Fogyasztói szennyvízcsatornát kerül kiépítésre az épület és a meglévő átadóakna között, lakásonkénti szennyvízkivezetéssel. Csapadékvíz elvezetése telken belüli megoldása (tervezése, engedélyeztetése és kivitelezése) a BIOKOM NKft. 4/66945 iktatószámú közműnyilatkozata és a rendelkezésre álló telken belüli közmű tervek alapján. Kórház utca 6. Építészet: Az alagsori szinten minden homlokzati nyílás befalazásra kerül. A főépület melletti kisebb épületrész teljesen elbontásra kerül. A külső közterületi csapadékvíz elvezetése és tervezése nem Ajánlattevő feladata. A kivitelezés ütemezése A kivitelezés ütemezését a Megrendelővel folyamatosan egyeztetni szükséges ennek oka, hogy a beruházással érintett épületek a legtöbb esetben használatban vannak, illetve lakottak. A kivitelezésre rendelkezésre álló idő a szerződéskötéstől számított 5 hónap. A szerződéskötés. A Vállalkozónak minden új épület munkálatainak megkezdését 2 héttel korábban jeleznie szükséges a Megrendelő részére. Az alábbi ütemtervet a Vállalkozónak be kell tartania, mert csak így oldható meg a projektben résztvevők lakhatása és biztosítható az intézmények folyamatos működése. I. ütem: Közösségi ház felújítása A közösségi ház felújításának kivitelezését a szerződéstől számított 2 hónapon belül be kell fejezni. (várhatóan június 10.) II. ütem: Szociális bérlakások felújítása A szociális bérlakások felújításának kivitelezését abban az esetben lehet megkezdeni, ha a DDOP 4.1.2/B számú Hősök terei projekt keretében felújítandó lakásokba az

5 összes lakó visszaköltözött és az átmeneti lakások kiürülnek. (kivitelezés kezdése várhatóan augusztus 10.) III. ütem: Szociális bérlakások megszűntetése A Kórház utca 6. szám alatti ingatlanban megvalósuló lakásmegszűntetéseket csak abban az esetben lehet megkezdeni, ha a szociális bérlakások műszaki átadás átvétele megtörtént. A feladatok részletes meghatározását, a műszaki, és anyagminőséggel szemben támasztott követelményeket, mennyiségeket az ajánlatkérési dokumentáció mellékleteként megküldött tervdokumentáció, műszaki leírás, árazatlan költségvetések és a Megrendelői követelmények tartalmazzák. Egyenértékűség: A közbeszerzési eljárás műszaki leírásában és egyéb dokumentumaiban meghatározott szabványra, műszaki engedélyre, műszaki előírásokra, illetőleg gyártóra, műszaki ajánlásra történő utalás esetén az ilyen jellegű megnevezés mellé a vagy azzal egyenértékű kifejezést is oda kell érteni. A meghatározott gyártmányú, eredetű, típusú dologra, eljárásra, tevékenységre, személyre, illetőleg szabadalomra vagy védjegyre való utalás ugyancsak a tárgy egyértelmű beazonosítását szolgálja, az ajánlatkérő ezekkel egyenértékű terméket is elfogad. [310/2011. (XII.23.) Korm. rendelet 26. (3)-(6) bekezdés]. Egyenértékű típus megajánlása esetén az egyenértékűséget az ajánlattevő ajánlatában megfelelő módon, bármely megfelelő eszközzel bizonyítsa, hogy az általa javasolt megoldások egyenértékű módon megfelelnek a közbeszerzési műszaki leírásban meghatározott követelményeknek. Ajánlatkérő felhívja a t. Ajánlattevők figyelmét: A költségvetésben megjelölt tételszámok egyedi termékeket jelölnek, azonban ajánlatkérő a 310/2011. (XII.23.) Korm. rendelet 26. (4) bekezdésben foglaltak rendelkezésekkel összhangban ezekkel egyenértékű terméket is elfogad. Amennyiben t. Ajánlattevő nem a költségvetésben megjelölt, hanem azzal egyenértékű terméket ajánl meg, ebben az esetben jogosult a költségvetést módosítani, azonban köteles az eltérést az eredeti tételszámra történő hivatkozással és azzal a megjegyzéssel ellátni, a megajánlás egyenértékű az eredetileg tervezett termékkel. A nyertes ajánlattevő feladata továbbá: - a szerződéskötést követően állapotfelmérést köteles végezni, melyet fotó- vagy videó dokumentációval kell alátámasztani, - a munkaterület szükséges őrzése, - valamennyi ideiglenes építési vízellátáshoz és építési elektromos ellátáshoz és vételezésekhez szükséges mérhető kiépítések elkészítése, - minden igazgatási, technikai vagy egyéb feladat ellátása, amely ahhoz szükséges, hogy a kivitelezést a tervekben meghatározott állapotban Megrendelőnek átadja; - az elkészült létesítmény szerződésnek, jogszabálynak, engedélynek történő megfelelőségének igazolása, - minden olyan dokumentum elkészítése, amely a létesítmény üzemeltetéséhez, a biztonságos működéséhez/használathoz szükséges, - üzempróbák lefolytatása; - átadási és megvalósulási terv elkészítése, a használatba vételi engedély benyújtásához szükséges dokumentáció elkészítése és átadása a Megrendelőnek, a Megrendelői követelményekben rögzített formában és példányszámban, - valamennyi kivitelezési munkával kapcsolatban képződő bontási törmelék és építési hulladék gyűjtése és elszállítása,

6 - a munkavégzések befejezése után a kivitelezéssel érintett felvonulási területek kivitelezés megkezdése előtti állapotnak megfelelő helyreállítása; - a környezetben, környező építményekben okozott sérülések, károk helyreállítása, a szavatossági és jótállási kötelezettségek ellátása, - rendelkezésre állás a használatba vételi eljárás során. 3. A választott eljárás fajtája: A közbeszerzésekről szóló évi CVIII. törvény (a továbbiakban: Kbt.) Harmadik Rész 122. (7) bekezdés a) pontja szerinti hirdetmény közzététele nélküli tárgyalásos eljárás. 4.* Hirdetmény nélküli tárgyalásos eljárás esetén az eljárás alkalmazását megalapozó körülmények ismertetése: Az építési beruházás (általános forgalmi adó nélkül számított) becsült értéke a ,- HUF összeget nem éri el, erre figyelemmel a hirdetmény nélküli tárgyalásos közbeszerzési eljárás indításának lehetősége a Kbt (7) bekezdés a) pontja alapján megalapozott. 5.* Hivatkozás az előzetes összesített tájékoztatóra, illetőleg az időszakos előzetes tájékoztatóra és közzétételének napja: Hivatkozás az ajánlattételi, illetőleg meghirdető hirdetményre (felhívásra) és közzétételének/ megküldésének napja: 2015/05/14 7. a) Eredményes volt-e az eljárás: Igen b) Eredménytelen eljárás esetén az eredménytelenség indoka, valamint a Kbt. 76. (1) bekezdés d) pontja szerinti eredménytelenségi esetben a közbeszerzésre tervezett anyagi fedezet összege, és annak megadása, hogy az mikor és milyen okból került elvonásra, átcsoportosításra: --- c) Az eredménytelen eljárást követően indul-e új eljárás: A benyújtott ajánlatok száma (részajánlat-tételi lehetőség esetén részenként): 3 db 9. a) Az érvényes ajánlatot tevők neve, címe, alkalmasságuk indokolása és ajánlatuknak az értékelési szempont az összességében legelőnyösebb ajánlat kiválasztása esetén annak részszempontjai szerinti tartalmi eleme, illetőleg elemei (részajánlat-tételi lehetőség esetén részenként): 1./ Ajánlattevő neve, székhelye: Szabadi és Társa Kft. (7761 Kozármisleny, Zrínyi u. 36.) Egyösszegű Nettó Ajánlati Ár az ajánlatában: ,- HUF Egyösszegű Nettó Ajánlati Ár a tárgyalás lezárását követően: ,- HUF Az Ajánlattevő ajánlata az Ajánlattételi Felhívás, az Ajánlatkérési Dokumentáció, valamint a jogszabályban meghatározott feltételeknek előírásainak - figyelemmel a hiánypótlási dokumentációban csatolt dokumentumokra - teljes mértékben megfelel, ajánlata érvényes, továbbá nem áll a felhívásban meghatározott kizáró okok hatálya alatt. b)** Az a) pont szerinti ajánlatok értékelése a következő táblázatba foglalva (részajánlattételi lehetőség esetén részenként): Az elbírálás részszempontjai (adott esetben alszempontjai is) A részszempontok súlyszámai (adott esetben az alszempontok súlyszámai is) Az ajánlattevő neve: Az ajánlattevő neve: Az ajánlattevő neve: és súlyszám szorzata és súlyszám szorzata és súlyszám szorzata

7 A súlyszámmal szorzott értékelési ok összegei ajánlattevőnként: Adott esetben a részszempontokra adott szöveges értékelése: (A táblázatnak az ajánlattevők nevei alatti osztott oszlopainak bal oldalára az adott ajánlatnak az adott részszempont szerinti tartalmi elemeire adott értékelési ot, jobb oldalára pedig az értékelési nak a súlyszámmal kialakított szorzatát kell beírni.) c)** Az összességében legelőnyösebb ajánlat kiválasztása esetén az értékelés során adható alsó és felső határának megadása: -- d)** Az összességében legelőnyösebb ajánlat kiválasztása esetén annak a módszernek (módszereknek) az ismertetése, amellyel az ajánlatkérő megadta az ajánlatok részszempontok szerinti tartalmi elemeinek értékelése során a ponthatárok közötti ot: Az érvénytelen ajánlatot tevők neve, címe és az érvénytelenség indoka: I. Ajánlattevő neve, székhelye: Adriatech Építő Kft., 7623 Pécs, Megyeri út 59. Ajánlattevő az előírt határidőig hiánypótlási kötelezettségének nem tett eleget, így a Kbt. 67. (9) bekezdése szerinti rendelkezést alkalmazva Ajánlatkérő kizárólag az eredeti ajánlati példányt vehette figyelembe a bírálat során. 1./ Az Ajánlatkérő az Ajánlattételi felhívás y) pontja (egyéb) 7. alpontjában (Igazolások) harmadik francia bekezdésében az alábbiakat írta elő: Ajánlattevő, valamennyi közös ajánlattevő részéről csatolandó: - amennyiben a cégkivonat szerint cégügyében el nem bírált módosítás van folyamatban a vonatkozó változásbejegyzési kérelem egyszerű másolata csatolandó. Elektronikus feladás esetén az ehhez kapcsolódó dokumentumok nem hitelesített másolata is elfogadható. Az Ajánlattevő a vonatkozó változásbejegyzési kérelem egyszerű másolatát nem csatolta, szemben Ajánlattételi felhívás y) pontja (egyéb) 7. alpontjában (Igazolások) harmadik francia bekezdésében előírtakkal. A Bíráló Bizottság a hiánypótlási felhívás P.1./-HP.1./ pontjában felszólította az Ajánlattevőt, hogy a változásbejegyzési kérelem egyszerű másolatát nyújtsa be a hiánypótlás során, ezzel biztosítva az ajánlattételi felhívás y) Egyéb 7) pontjában előírtaknak való megfelelést. Ajánlattevő az előírt határidőig hiánypótlási kötelezettségének nem tett eleget, ebből következően a Bíráló Bizottság újbóli hiánypótlás lehetőségét e tárgyban nem biztosíthatja, továbbá a Kbt. 67. (9) bekezdése szerinti rendelkezést alkalmazva kizárólag az eredeti ajánlati példányt veheti figyelembe a bírálat során. A Bíráló Bizottság az eredeti ajánlat vizsgálatát követően megállapította, hogy Ajánlattevő nem teljesítette az Ajánlattételi felhívás y) Egyéb 7) pontjában előírtakat, így az Ajánlatának az Ajánlattételi felhívásban és a Dokumentációban foglaltaknak való megfelelését nem biztosította. Fentiek alapján Ajánlattevő ajánlata a Kbt. 74. (1) bekezdés e) pontja alapján érvénytelen. 2./ Az Ajánlatkérő az Ajánlattételi felhívás m) pontja (Műszaki, illetve szakmai alkalmasság, az alkalmasság minimumkövetelményei) M.1./ pontjában az alábbiakat írta elő: Ajánlatkérő alkalmatlannak minősíti az Ajánlattevőt (vagy közös ajánlattevőket), ha nem rendelkezik (vagy együttesen nem rendelkeznek):

8 M.1./ az ajánlattételi felhívás megküldésétől visszafelé számított 60 hónapban legalább egy darab, műszaki átadás-átvétellel befejezett, a szerződésnek és az előírásnak megfelelően teljesített, min. 1 db épület (épületek építésére és/vagy felújítására) vonatkozó referenciával, melynek értéke elérte a nettó ,- HUF-ot. Az Ajánlatkérő felhívta az Ajánlattevők figyelmét, hogy az ajánlattételi felhívás m) Műszaki, illetve szakmai alkalmasság M.1./ pontjában előírt alkalmassági minimumkövetelmények igazolásaként a 310/2011. (XII.23.) Korm. rendelet 17. (6) bekezdése alapján az ajánlatkérő jelen közbeszerzési eljárásban elfogadja a Korm. rendelet 15. (3) bekezdésében foglalt igazolási módok helyett az ajánlattevő arra vonatkozó nyilatkozatát is, hogy megfelel az ajánlatkérő által előírt alkalmassági követelményeknek. Az Ajánlattevő nem csatolta nyilatkozatát a Kbt. 55. (1) bekezdés a) pontja, valamint a 310/2011. (XII.23.) Korm. rendelet 15. (2) bekezdés a) pontja tekintetében, továbbá nem csatolt referencia igazolást az ajánlattételi felhívás m) pontja, M.1. alpontjában előírt műszaki, illetve szakmai alkalmasságának igazolására. Az Ajánlattevő a 310/2011. (XII.23.) Korm. rendelet 17. (6) bekezdés rendelkezése alapján sem csatolta nyilatkozatát. A Bíráló Bizottság a hiánypótlási felhívás P.2./-HP.2./ pontjában felszólította az Ajánlattevőt, hogy nyilatkozatát és a referenciaigazolást nyújtsa be a hiánypótlás során, ezzel biztosítva az ajánlattételi felhívás Műszaki, illetve szakmai alkalmasság, M.1./ alpontjában előírtaknak való megfelelést. Ajánlattevő az előírt határidőig hiánypótlási kötelezettségének nem tett eleget, ebből következően a Bíráló Bizottság újbóli hiánypótlás lehetőségét e tárgyban nem biztosíthatja, továbbá a Kbt. 67. (9) bekezdése szerinti rendelkezést alkalmazva kizárólag az eredeti ajánlati példányt veheti figyelembe a bírálat során. A Bíráló Bizottság az eredeti ajánlat vizsgálatát követően megállapította, hogy Ajánlattevő nem teljesítette az ajánlattételi felhívás Műszaki, illetve szakmai alkalmasság, M.1./ alpontjában előírtakat, így nem állapítható meg az Ajánlattevő műszaki, illetve szakmai alkalmassága. Fentiek alapján Ajánlattevő ajánlata a Kbt. 74. (1) bekezdés e) pontja alapján érvénytelen. Ajánlatkérő a fentiekben részletezett indokok alapján az Adriatech Építő Kft. Ajánlattevő ajánlatát a Kbt. 74. (1) bekezdés e) pontja alapján Közbenső Döntés meghozatalával érvénytelenné nyilvánította tekintettel arra, hogy az Ajánlattevő ajánlata nem felel meg az Ajánlattételi felhívásban, valamint az Ajánlatkérési Dokumentációban meghatározott feltételeknek II.Ajánlattevő neve, székhelye: Papp-Fa Kft., 7628 Pécs, Szabadságharc u. 42. Ajánlattevő az előírt határidőig hiánypótlási kötelezettségének nem tett eleget, így a Kbt. 67. (9) bekezdése szerinti rendelkezést alkalmazva Ajánlatkérő kizárólag az eredeti ajánlati példányt vehette figyelembe a bírálat során. 1./ Az Ajánlatkérő az Ajánlattételi felhívás m) pontja (Műszaki, illetve szakmai alkalmasság, az alkalmasság minimumkövetelményei) M.1./ pontjában az alábbiakat írta elő: Ajánlatkérő alkalmatlannak minősíti az Ajánlattevőt (vagy közös ajánlattevőket), ha nem rendelkezik (vagy együttesen nem rendelkeznek): M.1./ az ajánlattételi felhívás megküldésétől visszafelé számított 60 hónapban legalább egy darab, műszaki átadás-átvétellel befejezett, a szerződésnek és az előírásnak megfelelően

9 teljesített, min. 1 db épület (épületek építésére és/vagy felújítására) vonatkozó referenciával, melynek értéke elérte a nettó ,- HUF-ot. Az Ajánlatkérő felhívta az Ajánlattevők figyelmét, hogy az ajánlattételi felhívás m) Műszaki, illetve szakmai alkalmasság M.1./ pontjában előírt alkalmassági minimumkövetelmények igazolásaként a 310/2011. (XII.23.) Korm. rendelet 17. (6) bekezdése alapján az ajánlatkérő jelen közbeszerzési eljárásban elfogadja a Korm. rendelet 15. (3) bekezdésében foglalt igazolási módok helyett az ajánlattevő arra vonatkozó nyilatkozatát is, hogy megfelel az ajánlatkérő által előírt alkalmassági követelményeknek. Az Ajánlattevő nem csatolta nyilatkozatát a Kbt. 55. (1) bekezdés a) pontja, valamint a 310/2011. (XII.23.) Korm. rendelet 15. (2) bekezdés a) pontja tekintetében, továbbá nem csatolt referencia igazolást az ajánlattételi felhívás m) pontja, M.1. alpontjában előírt műszaki, illetve szakmai alkalmasságának igazolására. Az Ajánlattevő a 310/2011. (XII.23.) Korm. rendelet 17. (6) bekezdés rendelkezése alapján sem csatolta nyilatkozatát. A Bíráló Bizottság a hiánypótlási felhívás P.1./-HP.1./ pontjában felszólította az Ajánlattevőt, hogy nyilatkozatát és a referenciaigazolást nyújtsa be a hiánypótlás során, ezzel biztosítva az ajánlattételi felhívás Műszaki, illetve szakmai alkalmasság, M.1./ alpontjában előírtaknak való megfelelést. Ajánlattevő az előírt határidőig hiánypótlási kötelezettségének nem tett eleget, ebből következően a Bíráló Bizottság újbóli hiánypótlás lehetőségét e tárgyban nem biztosíthatja, továbbá a Kbt. 67. (9) bekezdése szerinti rendelkezést alkalmazva kizárólag az eredeti ajánlati példányt veheti figyelembe a bírálat során. A Bíráló Bizottság az eredeti ajánlat vizsgálatát követően megállapította, hogy Ajánlattevő nem teljesítette az ajánlattételi felhívás Műszaki, illetve szakmai alkalmasság, M.1./ alpontjában előírtakat, így nem állapítható meg az Ajánlattevő műszaki, illetve szakmai alkalmassága. Fentiek alapján Ajánlattevő ajánlata a Kbt. 74. (1) bekezdés e) pontja alapján érvénytelen. 2./ Az Ajánlatkérő az Ajánlattételi felhívás y) pontja (egyéb) 9. alpontjában az alábbiakat írta elő: Árazott költségvetés: Az Ajánlattevőnek az ajánlata részeként árazott költségvetést kell benyújtania. Az Ajánlattevő nem csatolt az ajánlatában árazott költségvetést. A Bíráló Bizottság a hiánypótlási felhívás P.2./-HP.2./ pontjában felszólította az Ajánlattevőt, hogy az árazott költségvetést nyújtsa be a hiánypótlás során, ezzel biztosítva az ajánlattételi felhívás y) Egyéb 9) pontjában előírtaknak való megfelelést. Ajánlattevő az előírt határidőig hiánypótlási kötelezettségének nem tett eleget, ebből következően a Bíráló Bizottság újbóli hiánypótlás lehetőségét e tárgyban nem biztosíthatja, továbbá a Kbt. 67. (9) bekezdése szerinti rendelkezést alkalmazva kizárólag az eredeti ajánlati példányt veheti figyelembe a bírálat során. A Bíráló Bizottság az eredeti ajánlat vizsgálatát követően megállapította, hogy Ajánlattevő nem teljesítette az ajánlattételi felhívás y) Egyéb 9) pontjában előírtakat, így az Ajánlatának az Ajánlattételi felhívásban és a Dokumentációban foglaltaknak való megfelelését nem biztosította.

10 Fentiek alapján Ajánlattevő ajánlata a Kbt. 74. (1) bekezdés e) pontja alapján érvénytelen. Fentiekben részletezett indokok alapján a Papp-Fa Kft. Ajánlattevő ajánlatát a Kbt. 74. (1) bekezdés e) pontja alapján érvénytelennek nyilvánítom, tekintettel arra, hogy az Ajánlattevő ajánlata nem felel meg az Ajánlattételi felhívásban, valamint az Ajánlatkérési Dokumentációban meghatározott feltételeknek. 11. a) Eredményes eljárás esetén a nyertes ajánlattevő neve, címe, az ellenszolgáltatás összege és ajánlata kiválasztásának indokai: A nyertes Ajánlattevő neve, címe: Szabadi és Társa Kft. (7761 Kozármisleny, Zrínyi u. 36.) Az ellenszolgáltatás összege: ,- HUF Az ajánlata kiválasztásának indokai: Ajánlatot tevő adta a legalacsonyabb összegű ellenszolgáltatást tartalmazó érvényes ajánlatot. Az Ajánlattevő ajánlata az Ajánlattételi Felhívás, az Ajánlatkérési Dokumentáció, valamint a jogszabályban meghatározott feltételeknek előírásainak - figyelemmel a hiánypótlási dokumentációban csatolt dokumentumokra - teljes mértékben megfelel, ajánlata érvényes. Ajánlattevő gazdasági és pénzügyi, valamint műszaki, illetve szakmai szempontból a szerződés teljesítésére alkalmas, vele szemben kizáró okok nem állnak fenn. b)*a nyertes ajánlatot követő legkedvezőbb ajánlatot tevő neve, címe, az ellenszolgáltatás összege és ajánlata kiválasztásának indokai: * A közbeszerzésnek az(ok) a része(i), amely(ek)nek teljesítéséhez az ajánlattevő alvállalkozót kíván igénybe venni: a) A nyertes ajánlattevő ajánlatában: - Szabadi és Társa Kft.: gépészeti munkák, villamos munkák, mélyépítési munkák. b) * A nyertes ajánlatot követő legkedvezőbb ajánlatot tevő ajánlatában: * A 12. a) pont szerinti rész(ek) tekintetében a közbeszerzés értékének tíz százalékát meghaladó mértékben igénybe venni kívánt alvállalkozó(k), valamint a közbeszerzésnek az a százalékos aránya, amelynek teljesítésében a megjelölt alvállalkozók közre fognak működni: a) A nyertes ajánlattevő ajánlatában: Nem releváns, mivel a vállalkozó nem vesz igénybe a szerződés teljesítéséhez közbeszerzés értékének 10%-át meghaladó mértékben alvállalkozót. b) * A nyertes ajánlatot követő legkedvezőbb ajánlatot tevő ajánlatában: * Az alkalmasság igazolásában részt vevő szervezetek, és azon alkalmassági követelmények megjelölése, amelyek igazolása érdekében az ajánlattevő ezen szervezet erőforrásaira (is) támaszkodik: a) A nyertes ajánlattevő ajánlatában: Az ajánlattevő az alkalmassága igazolása érdekében más szervezet erőforrásaira nem támaszkodik. b) * A nyertes ajánlatot követő legkedvezőbb ajánlatot tevő ajánlatában: a) A szerződéskötési tilalmi időszak [Kbt (6) bekezdés] kezdőnapja: június 26. b) A szerződéskötési tilalmi időszak [Kbt (6) bekezdés] utolsó napja: július 06.

11 16. Az összegezés elkészítésének időpontja: június Az összegezés megküldésének időpontja: június * Az összegezés módosításának indoka: 19.* Az összegezés módosításának időpontja: 20. *A módosított összegezés megküldésének időpontja: 21. * Az összegezés javításának indoka: 22. * Az összegezés javításának időpontja: 23. * A javított összegezés megküldésének időpontja: 24.* Egyéb információk: a) Az Ajánlatkérő június 10. napján Közbenső Döntés meghozatalával érvénytelenné nyilvánította Adriatech Építő Kft. és a Papp-Fa Kft. Ajánlattevők ajánlatát. b) Szabadi és Társa Kft. Ajánlattevő által a tárgyalás során megajánlott ,- HUF Egyösszegű Nettó Ajánlati Ár az Ajánlatkérő rendelkezésére álló fedezet összegét, amely nettó ,- HUF - nettó , - HUF összeggel meghaladja Ajánlatkérő a hiányzó fedezet összegét biztosítja. c) Az Adriatech Építő Kft. Ajánlattevő számítási hibái: A Kórház u. 2. építészet tételsora az összesítőben ,- Ft-tal szerepel, miközben a részletes árainak összege ,- Ft, a Kórház u. 3. építészet tételsora az összesítőben ,- Ft-tal szerepel, miközben a részletes árainak összege: ,- Ft. A számítási hiba javítását követően megállapítható Egyösszegű Nettó Ajánlati Ár összege: ,- HUF, mely érték nem egyezik a Felolvasólapon feltüntetett Egyösszegű Nettó Ajánlati Árral, azaz ,- HUF-tal. A *-gal megjelölt pontokat csak akkor kell kitölteni, ha az abban foglalt eset fennáll. A **-gal megjelölt pontokat csak akkor kell kitölteni, ha az ajánlatkérő az összességében legelőnyösebb ajánlat elbírálási szempontot alkalmazta.

Ö S S Z E G E Z É S A Z A J Á N L A T O K E L B Í R Á L Á S Á R Ó L

Ö S S Z E G E Z É S A Z A J Á N L A T O K E L B Í R Á L Á S Á R Ó L Ö S S Z E G E Z É S A Z A J Á N L A T O K E L B Í R Á L Á S Á R Ó L 1. Az ajánlatkérő neve és címe: Szociális és Gyermekvédelmi Főigazgatóság (székhely: 1132 Budapest, Visegrádi utca 49.) 2. A közbeszerzés

Részletesebben

9. melléklet a 92./2011. (XII.30.) NFM rendelethez Összegezés az ajánlatok elbírálásáról. 1. Az ajánlatkérő neve és címe:

9. melléklet a 92./2011. (XII.30.) NFM rendelethez Összegezés az ajánlatok elbírálásáról. 1. Az ajánlatkérő neve és címe: 1. Az ajánlatkérő neve és címe: 9. melléklet a 92./2011. (XII.30.) NFM rendelethez Összegezés az ajánlatok elbírálásáról Pécs Megyei Jogú Város Önkormányzata, HU- 7621 Pécs, Széchenyi tér 1. 2. A közbeszerzés

Részletesebben

9. melléklet a 92./2011. (XII.30.) NFM rendelethez

9. melléklet a 92./2011. (XII.30.) NFM rendelethez 9. melléklet a 92./2011. (XII.30.) NFM rendelethez Összegezés az ajánlatok elbírálásáról 1. Az ajánlatkérő neve és címe: MIHŐ Miskolci Hőszolgáltató Kft. (3534 Miskolc, Gagarin u. 52.) 2. A közbeszerzés

Részletesebben

4.* Hirdetmény nélküli tárgyalásos eljárás esetén az eljárás alkalmazását megalapozó körülmények ismertetése: ---

4.* Hirdetmény nélküli tárgyalásos eljárás esetén az eljárás alkalmazását megalapozó körülmények ismertetése: --- 1. Az ajánlatkérő neve és címe: Hivatalos név: Gottsegen György Országos Kardiológiai Intézet Postai cím: Haller út 29. Város/Község: Budapest Postai irányítószám: 1096 Ország: Magyarország 9. melléklet

Részletesebben

KÖZBESZERZÉSI ADATBÁZIS

KÖZBESZERZÉSI ADATBÁZIS 14. melléklet a 44/2015. (XI. 2.) MvM rendelethez KÖZBESZERZÉSI ADATBÁZIS Összegezés az ajánlatok elbírálásáról I. szakasz: Ajánlatkérő I.1) Név és címek 1 (jelölje meg az eljárásért felelős összes ajánlatkérőt)

Részletesebben

ÖSSZEGEZÉS AZ AJÁNLATOK ELBÍRÁLÁSÁRÓL

ÖSSZEGEZÉS AZ AJÁNLATOK ELBÍRÁLÁSÁRÓL 9. melléklet a 92./2011. (XII.30.) NFM rendelethez ÖSSZEGEZÉS AZ AJÁNLATOK ELBÍRÁLÁSÁRÓL 1. Az ajánlatkérő neve és címe: Pécs Megyei Jogú Város Önkormányzata, 7621 Pécs, Széchenyi tér 1. 2. A közbeszerzés

Részletesebben

Összegezés az ajánlatok elbírálásáról

Összegezés az ajánlatok elbírálásáról Összegezés az ajánlatok elbírálásáról Alap- és közép kategóriájú mobiltelefonok és tartozékok beszerzése a NAV részére tárgyban, verseny újraindításával történő közbeszerzési eljárásban. 1. Az ajánlatkérő

Részletesebben

Összegezés az ajánlatok elbírálásáról

Összegezés az ajánlatok elbírálásáról 9. melléklet a 92./2011. (XII.30.) NFM rendelethez Összegezés az ajánlatok elbírálásáról Híd Fővizsgálatok-2 /2012. 1. Az ajánlatkérő neve és címe: Állami Autópálya Kezelő zrt., H-1134 Budapest, Váci út

Részletesebben

4.* Hirdetmény nélküli tárgyalásos eljárás esetén az eljárás alkalmazását megalapozó körülmények ismertetése: ---

4.* Hirdetmény nélküli tárgyalásos eljárás esetén az eljárás alkalmazását megalapozó körülmények ismertetése: --- 9. melléklet a 92./2011. (XII.30.) NFM rendelethez Összegezés az ajánlatok elbírálásáról 1. Az ajánlatkérő neve és címe: Hivatalos név: Gottsegen György Országos Kardiológiai Intézet Postai cím: Haller

Részletesebben

Összegezés az ajánlatok elbírálásáról

Összegezés az ajánlatok elbírálásáról 9. melléklet a 92./2011. (XII. 30.) NFM rendelethez Összegezés az ajánlatok elbírálásáról 1. Az ajánlatkérő neve és címe: Magyar Államkincstár, 1054 Budapest, Hold u. 4. 2. A közbeszerzés tárgya és mennyisége:

Részletesebben

A Közbeszerzések Tanácsa (Szerkesztőbizottsága) tölti ki A hirdetmény kézhezvételének dátuma KÉ nyilvántartási szám

A Közbeszerzések Tanácsa (Szerkesztőbizottsága) tölti ki A hirdetmény kézhezvételének dátuma KÉ nyilvántartási szám KÖZBESZERZÉSI ÉRTESÍTŐ A Közbeszerzések Tanácsának Hivatalos Lapja 1024 Budapest, Margit krt. 85. Fax: 06 1 336 7751, 06 1 336 7757 E-mail: hirdetmeny@kozbeszerzesek-tanacsa.hu On-line értesítés: http://www.kozbeszerzes.hu

Részletesebben

9. melléklet a 92./2011. (XII.30.) NFM rendelethez. Összegezés az ajánlatok elbírálásáról

9. melléklet a 92./2011. (XII.30.) NFM rendelethez. Összegezés az ajánlatok elbírálásáról 9. melléklet a 92./2011. (XII.30.) NFM rendelethez Összegezés az ajánlatok elbírálásáról 1. Az ajánlatkérő neve és címe: BKK Budapesti Közlekedési Központ Zrt., 1075 Budapest, Rumbach Sebestyén utca 19-21.

Részletesebben

9. melléklet a 92./2011. (XII.30.) NFM rendelethez Összegezés az ajánlatok elbírálásáról

9. melléklet a 92./2011. (XII.30.) NFM rendelethez Összegezés az ajánlatok elbírálásáról 9. melléklet a 92./2011. (XII.30.) NFM rendelethez Összegezés az ajánlatok elbírálásáról 1. Az ajánlatkérő neve és címe: Pécs Megyei Jogú Város Önkormányzata, HU- 7621 Pécs, Széchenyi tér 1. 2. A közbeszerzés

Részletesebben

Ö S S Z E G E Z É S A Z A J Á N L A T O K E L B Í R Á L Á S Á R Ó L

Ö S S Z E G E Z É S A Z A J Á N L A T O K E L B Í R Á L Á S Á R Ó L Ö S S Z E G E Z É S A Z A J Á N L A T O K E L B Í R Á L Á S Á R Ó L 1. Az ajánlatkérő neve és címe: Szociális és Gyermekvédelmi Főigazgatóság (székhely: 1132 Budapest, Visegrádi utca 49.) 2. A közbeszerzés

Részletesebben

2000 db speciális komposztláda, 0,3 m3 térfogatú

2000 db speciális komposztláda, 0,3 m3 térfogatú 2000 db speciális komposztláda, 0,3 m3 térfogatú Közbeszerzési Értesítő száma: 2005/13 Beszerzés tárgya: Árubeszerzés; Árubeszerzés Hirdetmény típusa: Tájékoztató az eljárás eredményéről (14-es minta)

Részletesebben

8. melléklet a 92/2011. (XII. 30.) NFM rendelethez A SZERZŐDÉS TELJESÍTÉSÉRE VONATKOZÓ INFORMÁCIÓK I. SZAKASZ: A SZERZŐDÉS ALANYAI

8. melléklet a 92/2011. (XII. 30.) NFM rendelethez A SZERZŐDÉS TELJESÍTÉSÉRE VONATKOZÓ INFORMÁCIÓK I. SZAKASZ: A SZERZŐDÉS ALANYAI 1 8. melléklet a 92/2011. (XII. 30.) NFM rendelethez A SZERZŐDÉS TELJESÍTÉSÉRE VONATKOZÓ INFORMÁCIÓK I. SZAKASZ: A SZERZŐDÉS ALANYAI I.1) AZ AJÁNLATKÉRŐKÉNT SZERZŐDŐ FÉL NEVE ÉS CÍME Hivatalos név: Fővárosi

Részletesebben

Összegezés az ajánlatok elbírálásáról

Összegezés az ajánlatok elbírálásáról 7. melléklet a 14/2010. (X. 29.) NFM rendelethez Nyt. száma: 36-471/47/2011 Összegezés az ajánlatok elbírálásáról 1. Az ajánlatkérő neve és címe: Országos Egészségbiztosítási Pénztár 1139 Budapest, Váci

Részletesebben

TÁJÉKOZTATÓ A SZERZ DÉS MÓDOSÍTÁSÁRÓL I. SZAKASZ: A SZERZ DÉS ALANYAI I.1) AZ AJÁNLATKÉR KÉNT SZERZ D FÉL NEVE ÉS CÍME

TÁJÉKOZTATÓ A SZERZ DÉS MÓDOSÍTÁSÁRÓL I. SZAKASZ: A SZERZ DÉS ALANYAI I.1) AZ AJÁNLATKÉR KÉNT SZERZ D FÉL NEVE ÉS CÍME MAGYAR KÖZLÖNY 2011. évi 165. szám 41517 7. melléklet a 92/2011. (XII. 30.) NFM rendelethez KÖZBESZERZÉSI ÉRTESÍT A Közbeszerzési Hatóság Hivatalos Lapja TÁJÉKOZTATÓ A SZERZ DÉS MÓDOSÍTÁSÁRÓL I. SZAKASZ:

Részletesebben

Szusza Ferenc labdarúgó sportlétesítmény fejlesztése

Szusza Ferenc labdarúgó sportlétesítmény fejlesztése Szusza Ferenc labdarúgó sportlétesítmény fejlesztése Közbeszerzési Értesítő száma: 2015/124 A Szusza Ferenc Stadion labdarúgó sportlétesítmény fejlesztése keretében a Beszerzés tárgya: létesítmény valamint

Részletesebben

9. melléklet a 92./2011. (XII.30.) NFM rendelethez. Összegezés az ajánlatok elbírálásáról

9. melléklet a 92./2011. (XII.30.) NFM rendelethez. Összegezés az ajánlatok elbírálásáról 9. melléklet a 92./2011. (XII.30.) NFM rendelethez 1 Összegezés az ajánlatok elbírálásáról 1. Az ajánlatkérő neve és címe: Hivatalos név: B-A-Z Megyei Kórház és Egyetemi Oktató Kórház Postai cím: 3526

Részletesebben

A teljes mennyiséggel kapcsolatos tájékoztatást a Közbeszerzési Dokumentumok részeként rendelkezésre bocsátott műszaki leírás tartalmazza.

A teljes mennyiséggel kapcsolatos tájékoztatást a Közbeszerzési Dokumentumok részeként rendelkezésre bocsátott műszaki leírás tartalmazza. 14. melléklet a 44/2015. (XI. 2.) MvM rendelethez KÖZBESZERZÉSI ADATBÁZIS I. szakasz: Ajánlatkérő I.1) Név és címek 1 (jelölje meg az eljárásért felelős összes ajánlatkérőt) Összegezés az ajánlatok elbírálásáról

Részletesebben

ÖSSZEGEZÉS AZ AJÁNLATOK ELBÍRÁLÁSÁRÓL

ÖSSZEGEZÉS AZ AJÁNLATOK ELBÍRÁLÁSÁRÓL DÖNTÉS KÖZBESZERZÉSI ELJÁRÁS EREDMÉNYÉRŐL Ajánlatkérő neve, székhelye: A közbeszerzési eljárás rövid elnevezése: A közbeszerzési eljárás nyilvántartási száma: A Döntéshozó: Csanádpalota Város Önkormányzata

Részletesebben

K I V O N A T. Dunaföldvár Város Önkormányzata Száma: 487-5/2015.

K I V O N A T. Dunaföldvár Város Önkormányzata Száma: 487-5/2015. 32/2015.(II.10.) KT Dunaföldvár Város Képviselő-testülete az önkormányzati beszerzésekre vonatkozó 2015. évi közbeszerzési tervét jóváhagyja. Felhatalmazza a t a tervben szereplő eljárások megindítására.

Részletesebben

J e g y z ő k ö n y v

J e g y z ő k ö n y v J e g y z ő k ö n y v Készült Ócsa Város Önkormányzat Képviselő-testületének 2016. június 20. napján megtartott rendkívüli zárt üléséről. Ülés helye: Polgármesteri Hivatal, Tanácsterem Jelen vannak: polgármester

Részletesebben

ÖSSZEGEZÉS AZ AJÁNLATOK ELBÍRÁLÁSÁRÓL

ÖSSZEGEZÉS AZ AJÁNLATOK ELBÍRÁLÁSÁRÓL KÉSZENLÉTI RENDŐRSÉG PARANCSNOKA ORSZÁGOS RENDŐRFŐKAPITÁNY-HELYETTES Cím: 1101 Budapest, Kerepesi út 47-49., Levélcím: 1903 Budapest, Pf. 314 városi: 432-7301, fax: 432-7401 BM vezetői: 26-030, BM: 26-00,

Részletesebben

Összegezés az ajánlatok elbírálásáról - javított -

Összegezés az ajánlatok elbírálásáról - javított - 9. melléklet a 92./2011. (XII.30.) NFM rendelethez Összegezés az ajánlatok elbírálásáról - javított - 1. Az ajánlatkérő neve és címe: TiszaSzolg 2004 Közszolgáltató, Vagyonkezelő és Gazdaságfejlesztő Korlátolt

Részletesebben

Összegezés az ajánlatok elbírálásáról

Összegezés az ajánlatok elbírálásáról 9. melléklet a 92./2011. (XII.30.) NFM rendelethez Összegezés az ajánlatok elbírálásáról 1. Az ajánlatkérő neve és címe: Szociális és Gyermekvédelmi Főigazgatóság, 1132 Budapest, Visegrádi utca 49. 2.

Részletesebben

A SZERZŐDÉS TELJESÍTÉSÉRE VONATKOZÓ INFORMÁCIÓK

A SZERZŐDÉS TELJESÍTÉSÉRE VONATKOZÓ INFORMÁCIÓK 8. melléklet a 92/2011. (XII.30.) NFM rendelethez A SZERZŐDÉS TELJESÍTÉSÉRE VONATKOZÓ INFORMÁCIÓK I. SZAKASZ: A SZERZŐDÉS ALANYAI I.1) AZ AJÁNLATKÉRŐKÉNT SZERZŐDŐ FÉL NEVE ÉS CÍME Hivatalos név: MTA Wigner

Részletesebben

Keretszerződés költöztetési, szállítási feladatok ellátására a Pécsi Tudományegyetemen-2- AF módosítás

Keretszerződés költöztetési, szállítási feladatok ellátására a Pécsi Tudományegyetemen-2- AF módosítás Keretszerződés költöztetési, szállítási feladatok ellátására a Pécsi Tudományegyetemen-2- AF módosítás Közbeszerzési Értesítő száma: 2015/44 Beszerzés tárgya: Keretszerződés költöztetési, szállítási feladatok

Részletesebben

Címzett: Markus Goddemeier E-mail: markus.goddemeier@proteinsimple.com Fax: +49 (0)162 985 79 53

Címzett: Markus Goddemeier E-mail: markus.goddemeier@proteinsimple.com Fax: +49 (0)162 985 79 53 8. melléklet a 92/2011. (XII.30.) NFM rendelethez A SZERZŐDÉS TELJESÍTÉSÉRE VONATKOZÓ INFORMÁCIÓK I. SZAKASZ: A SZERZŐDÉS ALANYAI I.1) AZ AJÁNLATKÉRŐKÉNT SZERZŐDŐ FÉL NEVE ÉS CÍME Hivatalos név: MTA Kísérleti

Részletesebben

irányítószám: Ország: Magyarország

irányítószám: Ország: Magyarország 25/23-2/2015. A SZERZŐDÉS TELJESÍTÉSÉRE VONATKOZÓ INFORMÁCIÓK I. SZAKASZ: A SZERZŐDÉS ALANYAI I.1.) AZ AJÁNLATKÉRŐKÉNT SZERZŐDŐ FÉL NEVE ÉS CÍME Hivatalos név: Országos Nyugdíjbiztosítási Főigazgatóság

Részletesebben

AF módosítás 2. - Egy gondozási egységes bölcsőde kialakítása meglévő, egykori óvodaépület átalakításával

AF módosítás 2. - Egy gondozási egységes bölcsőde kialakítása meglévő, egykori óvodaépület átalakításával AF módosítás 2. - Egy gondozási egységes bölcsőde kialakítása meglévő, egykori óvodaépület átalakításával Közbeszerzési Értesítő száma: 2014/126 Egy gondozási egységes bölcsőde kialakítása meglévő, egykori

Részletesebben

8. melléklet a 2/2006. (I. 13.) IM rendelethez

8. melléklet a 2/2006. (I. 13.) IM rendelethez TÁJÉKOZTATÓ AZ ELJÁRÁS EREDMÉNYÉRŐL 8. melléklet a 2/2006. (I. 13.) IM rendelethez KÖZBESZERZÉSI ÉRTESÍTŐ A Közbeszerzések Tanácsának Hivatalos Lapja 1024 Budapest, Margit krt. 85. Fax: 06 1 336 7751,

Részletesebben

Budapest Főváros Vagyonkezelő Központ Zrt. Bp., XI. ker. Keveháza utca 19-21. - 6898; 7033; 7034; 7060 és 7063; engedélyokiratos építési munkák

Budapest Főváros Vagyonkezelő Központ Zrt. Bp., XI. ker. Keveháza utca 19-21. - 6898; 7033; 7034; 7060 és 7063; engedélyokiratos építési munkák AJÁNLATI DOKUMENTÁCIÓ III. kötet KÖZBESZERZÉSI MŰSZAKI LEÍRÁS ÉS ÁRAZATLAN KÖLTSÉGVETÉS Budapest Főváros Vagyonkezelő Központ Zrt. Bp., XI. ker. Keveháza utca 19-21. - 6898; 7033; 7034; 7060 és 7063; engedélyokiratos

Részletesebben

a munkanélküliség megelőzése és kezelése Baranya megyében

a munkanélküliség megelőzése és kezelése Baranya megyében a munkanélküliség megelőzése és kezelése Baranya megyében Közbeszerzési Értesítő száma: 2005/17 Tájékoztató az eljárás eredményéről; Baranya Megyei Munkaügyi Központ tájékoztatója az eljárás Beszerzés

Részletesebben

I. 4.) Az ajánlatkéra más ajánlatkérak nevében folytatja-e le a közbeszerzési eljárást? nem X

I. 4.) Az ajánlatkéra más ajánlatkérak nevében folytatja-e le a közbeszerzési eljárást? nem X 1. melléklet a /2009. (....) IRM rendelethez KÖZBESZERZÉSI ÉRTESÍT A Közbeszerzések Tanácsának Hivatalos Lapja 1024 Budapest, Margit krt. 85. Fa: 06 1 336 7751; 06 1 336 7757 E-mail: hirdetmeny@kozbeszerzesek-tanacsa.hu

Részletesebben

Virtuális magánhálózat, erőforrás kapacitásbérlés és üzemeltetési szolgáltatása DAKK Zrt-nél.

Virtuális magánhálózat, erőforrás kapacitásbérlés és üzemeltetési szolgáltatása DAKK Zrt-nél. Virtuális magánhálózat, erőforrás kapacitásbérlés és üzemeltetési szolgáltatása DAKK Zrt-nél. Közbeszerzési Értesítő száma: 2015/125 IP-VPN hálózat, bérelt vonali internet-, és erőforrás bérlet a DAKK

Részletesebben

Tagállamok - Szolgáltatásra irányuló szerződés - Szerződés odaítélése - Gyorsított tárgyalásos eljárás. HU-Szombathely: Banki szolgáltatások

Tagállamok - Szolgáltatásra irányuló szerződés - Szerződés odaítélése - Gyorsított tárgyalásos eljárás. HU-Szombathely: Banki szolgáltatások /7 Ez a hirdetmény a TED weboldalán: http://ted.europa.eu/udl?uri=ted:notice:2666-200:text:hu:html HU-Szombathely: Banki szolgáltatások 200/S 7-2666 SZERZŐDÉS ODAÍTÉLÉSÉRŐL SZÓLÓ HIRDETMÉNY Szolgáltatás

Részletesebben

Pécsi Városfejlesztési Nonprofit Zrt.

Pécsi Városfejlesztési Nonprofit Zrt. Pécsi Városfejlesztési Nonprofit Zrt. Pécs Mária u. 9. 7621 Dr. Merza Péter János Vezérigazgató Úr részére T á r g y: DDOP-4.1.2/B-13-2014-0004 azonosító számú, Lakhatási integrációt erősítő településrehabilitáció

Részletesebben

1. melléklet az 5/2009. (III.31.) IRM rendelethez KÖZBESZERZÉSI ÉRTESÍTŐ A Közbeszerzések Tanácsának Hivatalos Lapja1024 Budapest, Margit krt. 85.

1. melléklet az 5/2009. (III.31.) IRM rendelethez KÖZBESZERZÉSI ÉRTESÍTŐ A Közbeszerzések Tanácsának Hivatalos Lapja1024 Budapest, Margit krt. 85. 1. melléklet az 5/2009. (III.31.) IRM rendelethez KÖZBESZERZÉSI ÉRTESÍTŐ A Közbeszerzések Tanácsának Hivatalos Lapja1024 Budapest, Margit krt. 85. Fax: 06 1 336 7751; 06 1 336 7757 E-mail: hirdetmeny@kozbeszerzesek-tanacsa.hu

Részletesebben

I. SZAKASZ: A SZERZŐDÉS ALANYAI

I. SZAKASZ: A SZERZŐDÉS ALANYAI Közbeszerzési Értesítő száma: 2011 / 86 Ajánlatkérő: Legfőbb Ügyészség Nyertes ajánlattevő: Teljesítés helye: Beszerzés tárgya: Eljárás fajtája: Hirdetmény típusa: tájékoztató a szerződés teljesítéséről

Részletesebben

Művesekezelés anyagainak beszerzése a Semmelweis Egyetem Transzplantációs és Sebészeti Klinika részére

Művesekezelés anyagainak beszerzése a Semmelweis Egyetem Transzplantációs és Sebészeti Klinika részére Művesekezelés anyagainak beszerzése a Semmelweis Egyetem Transzplantációs és Sebészeti Klinika részére Közbeszerzési Értesítő száma: 2015/145 Művesekezelés anyagainak beszerzése 24 hónapra Beszerzés tárgya:

Részletesebben

Beszerzések, közbeszerzési eljárások; Összeférhetetlenség, szabálytalanság. Előadó: dr. Keszler Gábor NFFKÜ Zrt.

Beszerzések, közbeszerzési eljárások; Összeférhetetlenség, szabálytalanság. Előadó: dr. Keszler Gábor NFFKÜ Zrt. Beszerzések, közbeszerzési eljárások; Összeférhetetlenség, szabálytalanság Előadó: dr. Keszler Gábor NFFKÜ Zrt. Irányadó jogszabályok - az EGT Finanszírozási Mechanizmus és a Norvég Finanszírozási Mechanizmus

Részletesebben

biztosítási szolgáltatások

biztosítási szolgáltatások biztosítási szolgáltatások Közbeszerzési Értesítő száma: 00/19 Beszerzés tárgya: Szolgáltatás; Szolgáltatás; Szolgáltatási kategória: 06 Hirdetmény típusa: Tájékoztató az eljárás eredményéről (14-es minta)

Részletesebben

Összegezés az ajánlatok elbírálásáról

Összegezés az ajánlatok elbírálásáról Összegezés az ajánlatok elbírálásáról 9. melléklet a 92./2011. (XII.30.) NFM rendelethez 1. Az ajánlatkérő neve és címe: Pécs Megyei Jogú Város Önkormányzata 7621 Pécs, Széchenyi tér 1. 2. A közbeszerzés

Részletesebben

Nagymágocsi és szentesi lakások (3 db 4 fh. -es és 1 db 5 fh.-es) felújítása és átalakítása a TIOP-3.4.1.A-11/1-2012-0002 kódszámú pályázat keretében

Nagymágocsi és szentesi lakások (3 db 4 fh. -es és 1 db 5 fh.-es) felújítása és átalakítása a TIOP-3.4.1.A-11/1-2012-0002 kódszámú pályázat keretében Nagymágocsi és szentesi lakások (3 db 4 fh. -es és 1 db 5 fh.-es) felújítása és átalakítása a TIOP-3.4.1.A-11/1-2012-0002 kódszámú pályázat keretében Közbeszerzési Értesítő száma: 2014/129 Beszerzés tárgya:

Részletesebben

2015. június 26-i rendes ülésére

2015. június 26-i rendes ülésére 38. számú előterjesztés Egyszerű többség ELŐTERJESZTÉS Dombóvár Város Önkormányzata Képviselő-testületének 2015. június 26-i rendes ülésére Tárgy: Közbeszerzési eljárás megindításának jóváhagyása a Támasz

Részletesebben

Pécs Megyei Jogú Város Önkormányzata. 2015. évi közbeszerzési terve 1 egységes szerkezetben az 1. és 2. számú módosításokkal.

Pécs Megyei Jogú Város Önkormányzata. 2015. évi közbeszerzési terve 1 egységes szerkezetben az 1. és 2. számú módosításokkal. Pécs Megyei Jogú Város Önkormányzata évi közbeszerzési terve 1 egységes szerkezetben az 1. és 2. számú módosításokkal Beszerzést végző szervezeti egység A közbeszerzés tárgya mennyisége CPV kódja az rendje

Részletesebben

KÁR-MENTOR Bt. 5000 Szolnok, Arany János út 20. Tel: 56/426-226 Tfax: 56/513-395 e-mail: karmentor@brokerroyal.hu. Tisztelt Ajánlattevő!

KÁR-MENTOR Bt. 5000 Szolnok, Arany János út 20. Tel: 56/426-226 Tfax: 56/513-395 e-mail: karmentor@brokerroyal.hu. Tisztelt Ajánlattevő! KÁR-MENTOR Bt. 5000 Szolnok, Arany János út 20. Tel: 56/426-226 Tfax: 56/513-395 e-mail: karmentor@brokerroyal.hu Tisztelt Ajánlattevő! Mellékelten megküldjük a Pilisi Labdarugó Klub részére a Vázlatterv,

Részletesebben

Értékelési skála: 91 100 pont 5 (jeles) 81 90 pont 4 (jó) 71 80 pont 3 (közepes) 51 70 pont 2 (elégséges) 0 50 pont 1 (elégtelen)

Értékelési skála: 91 100 pont 5 (jeles) 81 90 pont 4 (jó) 71 80 pont 3 (közepes) 51 70 pont 2 (elégséges) 0 50 pont 1 (elégtelen) A 12/2013. (III. 29.) NFM rendelet szakmai és vizsgakövetelménye alapján. Szakképesítés, azonosító száma és megnevezése 52 343 01 Közbeszerzési referens Értékelési skála: 91 100 pont 5 (jeles) 81 90 pont

Részletesebben

(SG-859) a KEOP-2014-4.10.0/K pályázat keretében napelemes rendszer kiépítése a Bajai Szent Rókus Kórházban - tájékoztató a szerződés módosításáról

(SG-859) a KEOP-2014-4.10.0/K pályázat keretében napelemes rendszer kiépítése a Bajai Szent Rókus Kórházban - tájékoztató a szerződés módosításáról (SG-859) a KEOP-2014-4.10.0/K pályázat keretében napelemes rendszer kiépítése a Bajai Szent Rókus Kórházban - tájékoztató a szerződés módosításáról Közbeszerzési Értesítő száma: 2015/119 Beszerzés tárgya:

Részletesebben

AJÁNLATTÉTELI FELHÍVÁS. A PÉTÁV Kft. átvilágítása érdekében tanácsadói szolgáltatás beszerzése

AJÁNLATTÉTELI FELHÍVÁS. A PÉTÁV Kft. átvilágítása érdekében tanácsadói szolgáltatás beszerzése AJÁNLATTÉTELI FELHÍVÁS A PÉTÁV Kft. átvilágítása érdekében tanácsadói szolgáltatás beszerzése AZ AJÁNLATTÉTELI FELHÍVÁS JOG(SZABÁLY)I ALAPJA: Jelen Ajánlattételi Felhívást Ajánlatkérő Pécs Megyei Jogú

Részletesebben

Gépjárművek kimutatása, adatai

Gépjárművek kimutatása, adatai 9. melléklet a 92./2011. (XII.30.) NFM rendelethez Összegezés az ajánlatok elbírálásáról 1. Az ajánlatkérő neve és címe: Nemzeti Adó- és Vámhivatal Központi Hivatala 1373 Budapest, Pf. 561. 2. A közbeszerzés

Részletesebben

I. SZAKASZ: A SZERZŐDÉS ALANYAI

I. SZAKASZ: A SZERZŐDÉS ALANYAI 5. melléklet az 5/2009. (III.31.) IRM rendelethez KÖZBESZERZÉSI ÉRTESÍTŐ A Közbeszerzések Tanácsának Hivatalos Lapja1024 Budapest, Margit krt. 85. Fax: 06 1 336 7751, 06 1 336 7757 E-mail: hirdetmeny@kozbeszerzesek-tanacsa.hu

Részletesebben

K I V O N A T. Kerekegyháza Város Önkormányzat Képviselő-testületének 2013. május 15-én megtartott rendkívüli ülése jegyzőkönyvéből

K I V O N A T. Kerekegyháza Város Önkormányzat Képviselő-testületének 2013. május 15-én megtartott rendkívüli ülése jegyzőkönyvéből 2013. május 15-én megtartott rendkívüli ülése könyvéből 89/2013. (V. 15.) sz. NORMATÍV Kth: Képviselő-testület 2013. május 15-én megtartott rendkívüli ülés napirendje Normatív Határozat Kerekegyháza Város

Részletesebben

Közbeszerzési Értesítő száma: 2016/42. Eljárás fajtája: Közzététel dátuma: 2016.04.13. Iktatószám: 4155/2016 CPV Kód: 45247130-0

Közbeszerzési Értesítő száma: 2016/42. Eljárás fajtája: Közzététel dátuma: 2016.04.13. Iktatószám: 4155/2016 CPV Kód: 45247130-0 Hősök tere környezetrendezése során Zárt rendszerű csapadékvíz elvezetés, vízellátás - I. ütem (Templom utca - Szitás utca közötti szakasz) kivitelezése. Közbeszerzési Értesítő száma: 2016/42 Beszerzés

Részletesebben

TÁJÉKOZTATÓ A SZERZŐDÉS TELJESÍTÉSÉRŐL NGSZ/1041-21/2010/I001 I. SZAKASZ: A SZERZŐDÉS ALANYAI. irányítószám: Postai. irányítószám: 2092

TÁJÉKOZTATÓ A SZERZŐDÉS TELJESÍTÉSÉRŐL NGSZ/1041-21/2010/I001 I. SZAKASZ: A SZERZŐDÉS ALANYAI. irányítószám: Postai. irányítószám: 2092 6. számú melléklet az 5/2009. (III.31.) IRM rendelethez KÖZBESZERZÉSI ÉRTESÍTŐ A Közbeszerzések Tanácsának Hivatalos Lapja 1024 Budapest, Margit krt. 85. Fax: 06 1 336 7751, 06 1 336 7757 E-mail: hirdetmeny@kozbeszerzesek-tanacsa.hu

Részletesebben

Az éves statisztikai összegezés STATISZTIKAI ÖSSZEGEZÉS AZ ÉVES KÖZBESZERZÉSEKRŐL A KLASSZIKUS AJÁNLATKÉRŐK VONATKOZÁSÁBAN

Az éves statisztikai összegezés STATISZTIKAI ÖSSZEGEZÉS AZ ÉVES KÖZBESZERZÉSEKRŐL A KLASSZIKUS AJÁNLATKÉRŐK VONATKOZÁSÁBAN 1 11. melléklet a 92/2011. (XII. 30.) NFM rendelethez Az éves statisztikai összegezés STATISZTIKAI ÖSSZEGEZÉS AZ ÉVES KÖZBESZERZÉSEKRŐL A KLASSZIKUS AJÁNLATKÉRŐK VONATKOZÁSÁBAN I. SZAKASZ: AJÁNLATKÉRŐ

Részletesebben

Az éves statisztikai összegezés STATISZTIKAI ÖSSZEGEZÉS AZ ÉVES KÖZBESZERZÉSEKRŐL A KLASSZIKUS AJÁNLATKÉRŐK VONATKOZÁSÁBAN

Az éves statisztikai összegezés STATISZTIKAI ÖSSZEGEZÉS AZ ÉVES KÖZBESZERZÉSEKRŐL A KLASSZIKUS AJÁNLATKÉRŐK VONATKOZÁSÁBAN 11. melléklet a 92/2011. (XII.30.) NFM rendelethez Az éves statisztikai összegezés STATISZTIKAI ÖSSZEGEZÉS AZ ÉVES KÖZBESZERZÉSEKRŐL A KLASSZIKUS AJÁNLATKÉRŐK VONATKOZÁSÁBAN I. SZAKASZ: AJÁNLATKÉRŐ I.1)

Részletesebben

1. sz. módosítás Vállalkozási szerződés az Esztergomi Gyermekotthon fejlesztése projekt kivitelezési munkálatainak elvégzésére

1. sz. módosítás Vállalkozási szerződés az Esztergomi Gyermekotthon fejlesztése projekt kivitelezési munkálatainak elvégzésére 1. sz. módosítás Vállalkozási szerződés az Esztergomi Gyermekotthon fejlesztése projekt kivitelezési munkálatainak elvégzésére Közbeszerzési Értesítő száma: 2015/94 Beszerzés tárgya: Építési beruházás

Részletesebben

TÁJÉKOZTATÓ A SZERZŐDÉS TELJESÍTÉSÉRŐL I. SZAKASZ: A SZERZŐDÉS ALANYAI I.1) AZ AJÁNLATKÉRŐKÉNT SZERZŐDŐ FÉL NEVE ÉS CÍME

TÁJÉKOZTATÓ A SZERZŐDÉS TELJESÍTÉSÉRŐL I. SZAKASZ: A SZERZŐDÉS ALANYAI I.1) AZ AJÁNLATKÉRŐKÉNT SZERZŐDŐ FÉL NEVE ÉS CÍME Budapesti Közlekedési Zártkörűen Működő Részvénytársaság Gazdasági Igazgatóság Beszerzési Főosztály H-1980 Budapest, Akácfa u. 15. / Telefon: 461-6578, házi: 11350 / Fax: 461-6524,házi:11362 / E-mail:SchifnerM@bkv.hu

Részletesebben

Közbeszerzési Értesítő száma: 2013/114 Építési beruházás Tervezés és kivitelezés

Közbeszerzési Értesítő száma: 2013/114 Építési beruházás Tervezés és kivitelezés Budapest, V. kerület Kossuth Lajos téri föld alatti 5/10. számú transzformátor állomás megszüntetésének és 630 kva-es BHTR transzformátor állomás létesítésének tervezése és kivitelezési munkáinak elvégzése

Részletesebben

Összegezés az ajánlatok elbírálásáról

Összegezés az ajánlatok elbírálásáról Összegezés az ajánlatok elbírálásáról Központi IT eszközök beszerzése tárgyban verseny újraindításával történő eljárásban Az ajánlatkérő neve, címe: Nemzeti Adó- és Vámhivatal Bűnügyi Főigazgatóság 1122

Részletesebben

Eljárás eredményéről szóló tájékoztató: "Energetikai korszerűsítés a GAMESZ, Iskola utca 10. és a Czakó utcai Sportpálya épületeinél"

Eljárás eredményéről szóló tájékoztató: Energetikai korszerűsítés a GAMESZ, Iskola utca 10. és a Czakó utcai Sportpálya épületeinél Eljárás eredményéről szóló tájékoztató: "Energetikai korszerűsítés a GAMESZ, Iskola utca 10. és a Czakó utcai Sportpálya épületeinél" Közbeszerzési Értesítő száma: 2015/90 Beszerzés tárgya: Építési beruházás

Részletesebben

Csorna Mérnökségi Telep fejlesztése- 1.sz. szerződésmódosítás

Csorna Mérnökségi Telep fejlesztése- 1.sz. szerződésmódosítás Csorna Mérnökségi Telep fejlesztése- 1.sz. szerződésmódosítás Közbeszerzési Értesítő száma: 2016/31 Beszerzés tárgya: Építési beruházás Hirdetmény típusa: Tájékoztató a szerződés módosításáról/2015 KÉ

Részletesebben

ÖSSZEGEZÉS AZ AJÁNLATOK ELBÍRÁLÁSÁRÓL

ÖSSZEGEZÉS AZ AJÁNLATOK ELBÍRÁLÁSÁRÓL 9. melléklet a 92./2011. (XII.30.) NFM rendelethez ÖSSZEGEZÉS AZ AJÁNLATOK ELBÍRÁLÁSÁRÓL 1. Az ajánlatkérő neve és címe: Pécs Megyei Jogú Város Önkormányzata, 7621 Pécs, Széchenyi tér 1. 2. A közbeszerzés

Részletesebben

AJÁNLATTÉTELI FELHÍVÁS. Tisztelt Ajánlattevő!

AJÁNLATTÉTELI FELHÍVÁS. Tisztelt Ajánlattevő! AJÁNLATTÉTELI FELHÍVÁS Tisztelt Ajánlattevő! Az Országos Mentőszolgálat (1055 Budapest, Markó u 25.) ajánlatkérő a közbeszerzésekről szóló 2003. évi CXXIX. törvény (a továbbiakban: Kbt.) VI. fejezete 22.

Részletesebben

Hivatalos név: Deák Ferenc Gimnázium

Hivatalos név: Deák Ferenc Gimnázium 5. számú melléklet az 5/2009. (III.31.) IRM rendelethez KÖZBESZERZÉSI ÉRTESÍTŐ A Közbeszerzések Tanácsának Hivatalos Lapja 1024 Budapest, Margit krt. 85. Fax: 06 1 336 7751, 06 1 336 7757 E-mail: hirdetmeny@kozbeszerzesek-tanacsa.hu

Részletesebben

1. melléklet az 5/2009. (III.31.) IRM rendelethez KÖZBESZERZÉSI ÉRTESÍTŐ A Közbeszerzések Tanácsának Hivatalos Lapja1024 Budapest, Margit krt. 85.

1. melléklet az 5/2009. (III.31.) IRM rendelethez KÖZBESZERZÉSI ÉRTESÍTŐ A Közbeszerzések Tanácsának Hivatalos Lapja1024 Budapest, Margit krt. 85. 1. melléklet az 5/2009. (III.31.) IRM rendelethez KÖZBESZERZÉSI ÉRTESÍTŐ A Közbeszerzések Tanácsának Hivatalos Lapja1024 Budapest, Margit krt. 85. Fax: 06 1 336 7751; 06 1 336 7757 E-mail: hirdetmeny@kozbeszerzesek-tanacsa.hu

Részletesebben

Villamos energia beszerzés

Villamos energia beszerzés Villamos energia beszerzés Közbeszerzési Értesítő száma: 2016/5 Beszerzés tárgya: Árubeszerzés Hirdetmény típusa: Tájékoztató az eljárás eredményéről (1-es minta)/ké/2013.07.01 KÉ Eljárás fajtája: Kbt.

Részletesebben

Hitelesítés szolgáltatáshoz kapcsolódó szerverek beszerzése az eszig projekt keretében

Hitelesítés szolgáltatáshoz kapcsolódó szerverek beszerzése az eszig projekt keretében Hitelesítés szolgáltatáshoz kapcsolódó szerverek beszerzése az eszig projekt keretében Közbeszerzési Értesítő száma: 2016/7 Beszerzés tárgya: Árubeszerzés Hirdetmény típusa: Tájékoztató az eljárás eredményéről

Részletesebben

Host- és hostess feladatok ellátása

Host- és hostess feladatok ellátása Host- és hostess feladatok ellátása Közbeszerzési Értesítő száma: 2015/131 Beszerzés tárgya: Szolgáltatásmegrendelés Tájékoztató az eljárás eredményéről (1-es Hirdetmény típusa: minta)/ké/2013.07.01 KÉ

Részletesebben

I. SZAKASZ: A SZERZŐDÉS ALANYAI

I. SZAKASZ: A SZERZŐDÉS ALANYAI 6. melléklet a 14/2010. (X. 29.) NFM rendelethez KÖZBESZERZÉSI ÉRTESÍTŐ A Közbeszerzések Tanácsának Hivatalos Lapja1024 Budapest, Margit krt. 85. Fax: 06 1 336 7751, 06 1 336 7757 E-mail: hirdetmeny@kozbeszerzesek-tanacsa.hu

Részletesebben

Dohányzás leszoktatási centrum kialakításához szükséges építési munkák - pótmunka (KOR-03/2013)- táj.

Dohányzás leszoktatási centrum kialakításához szükséges építési munkák - pótmunka (KOR-03/2013)- táj. Dohányzás leszoktatási centrum kialakításához szükséges építési munkák - pótmunka (KOR-03/2013)- táj. Közbeszerzési Értesítő száma: 2013/31 Beszerzés tárgya: Építési beruházás Kivitelezés Hirdetmény típusa:

Részletesebben

Tájékoztató a szerződés módosításáról - energetika

Tájékoztató a szerződés módosításáról - energetika Tájékoztató a szerződés módosításáról - energetika Közbeszerzési Értesítő száma: 2015/70 Beszerzés tárgya: Építési beruházás Kivitelezés Hirdetmény típusa: Tájékoztató a szerződés módosításáról/ké/2013.07.01

Részletesebben

1. A pályázó és - amennyiben van - képviselője neve, a képviselő vagy - amennyiben nincs képviselő - a pályázó címe, telefonszáma, e-mail címe:

1. A pályázó és - amennyiben van - képviselője neve, a képviselő vagy - amennyiben nincs képviselő - a pályázó címe, telefonszáma, e-mail címe: pályázati felhívás 1. számú melléklete ÉPÍTÉSZETI ÉRTÉKVÉDELMI TÁMOGATÁS 2016. PÁLYÁZATI ŰRLAP Általános feltételek: 1. A pályázó és - amennyiben van - képviselője neve, a képviselő vagy - amennyiben nincs

Részletesebben

Bölcsőde fejlesztése, Kapuvár projekt I. ütem felújítási munkálatai:

Bölcsőde fejlesztése, Kapuvár projekt I. ütem felújítási munkálatai: Bölcsőde fejlesztése, Kapuvár projekt I. ütem felújítási munkálatai: Közbeszerzési Értesítő száma: 2013/83 Beszerzés tárgya: Építési beruházás Kivitelezés Hirdetmény típusa: Tájékoztató az eljárás eredményéről

Részletesebben

Háziorvosi központi ügyelet biztosítása Albertirsa, Mikebuda és Dánszentmiklós településeken. Tartalom letöltése PDF-ben

Háziorvosi központi ügyelet biztosítása Albertirsa, Mikebuda és Dánszentmiklós településeken. Tartalom letöltése PDF-ben Közbeszerzési Értesítő száma: 2010 / 140 Ajánlatkérő: Albertirsa Város Önkormányzata Nyertes ajánlattevő: Dr. Pécsi és Társa Bt. Teljesítés helye: Albertirsa város, valamint Mikebuda és Dánszentmiklós

Részletesebben

2015-2016. évi Országos Közfoglalkoztatási Programhoz utánfutók, pótkocsik és traktor beszerzése

2015-2016. évi Országos Közfoglalkoztatási Programhoz utánfutók, pótkocsik és traktor beszerzése 2015-2016. évi Országos Közfoglalkoztatási Programhoz utánfutók, pótkocsik és traktor beszerzése Közbeszerzési Értesítő száma: 2015/102 Beszerzés tárgya: Árubeszerzés Hirdetmény típusa: Tájékoztató az

Részletesebben

A HIRDETMÉNY VISSZAVONÁSÁRÓL, MÓDOSÍTÁSÁRÓL, AZ AJÁNLATTÉTELI, VAGY RÉSZVÉTELI HATÁRIDŐ MEGHOSSZABBÍTÁSÁRÓL, A DOKUMENTÁCIÓ MÓDOSÍTÁSÁRÓL I.

A HIRDETMÉNY VISSZAVONÁSÁRÓL, MÓDOSÍTÁSÁRÓL, AZ AJÁNLATTÉTELI, VAGY RÉSZVÉTELI HATÁRIDŐ MEGHOSSZABBÍTÁSÁRÓL, A DOKUMENTÁCIÓ MÓDOSÍTÁSÁRÓL I. Határidős adásvételi szerződés keretében orvosi kesztyűk beszerzése a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Kórházak és Egyetemi Oktatókórház részére-korrigendum Közbeszerzési Értesítő száma: 2015/95 Orvosi kesztyűk

Részletesebben

Az éves statisztikai összegezés. Statisztikai összegezés az éves közbeszerzésekről a Kbt. IV. és VI. fejezete szerinti ajánlatkérők vonatkozásában

Az éves statisztikai összegezés. Statisztikai összegezés az éves közbeszerzésekről a Kbt. IV. és VI. fejezete szerinti ajánlatkérők vonatkozásában 9. melléklet a 14/2010. (X.29.) NFM rendelethez Az éves statisztikai összegezés Statisztikai összegezés az éves közbeszerzésekről a Kbt. IV. és VI. fejezete szerinti ajánlatkérők vonatkozásában I. SZAKASZ:

Részletesebben

Napelemes rendszer telepítése

Napelemes rendszer telepítése Napelemes rendszer telepítése Közbeszerzési Értesítő száma: 2014/130 Beszerzés tárgya: Építési beruházás Hirdetmény típusa: Tájékoztató az eljárás eredményéről (1-es minta)/ké/2013.07.01 KÉ Eljárás fajtája:

Részletesebben

Az éves statisztikai összegezés. Statisztikai összegezés az éves közbeszerzésekrıl a Kbt. IV. és VI. fejezete szerinti ajánlatkérık vonatkozásában

Az éves statisztikai összegezés. Statisztikai összegezés az éves közbeszerzésekrıl a Kbt. IV. és VI. fejezete szerinti ajánlatkérık vonatkozásában 9. melléklet a 14/2010. (X.29.) NFM rendelethez Az éves statisztikai összegezés Statisztikai összegezés az éves közbeszerzésekrıl a Kbt. IV. és VI. fejezete szerinti ajánlatkérık vonatkozásában I. SZAKASZ:

Részletesebben

Közbeszerzési Értesítő száma: 2015/102. Tájékoztató az eljárás eredményéről (1-es minta)/ké/2013.07.01 KÉ. Hirdetmény típusa:

Közbeszerzési Értesítő száma: 2015/102. Tájékoztató az eljárás eredményéről (1-es minta)/ké/2013.07.01 KÉ. Hirdetmény típusa: 8411 Veszprém-Kádárta, Vasút utca 1. (Hrsz.: 2660) alatti ingatlanon saját tulajdonban álló Közösségi Ház kialakításának tervezési és kivitelezési munkái Közbeszerzési Értesítő száma: 2015/102 Beszerzés

Részletesebben

1. melléklet az 5/2009. (III.31.) IRM rendelethez KÖZBESZERZÉSI ÉRTESÍTŐ A Közbeszerzések Tanácsának Hivatalos Lapja1024 Budapest, Margit krt. 85.

1. melléklet az 5/2009. (III.31.) IRM rendelethez KÖZBESZERZÉSI ÉRTESÍTŐ A Közbeszerzések Tanácsának Hivatalos Lapja1024 Budapest, Margit krt. 85. 1. melléklet az 5/2009. (III.31.) IRM rendelethez KÖZBESZERZÉSI ÉRTESÍTŐ A Közbeszerzések Tanácsának Hivatalos Lapja1024 Budapest, Margit krt. 85. Fax: 06 1 336 7751; 06 1 336 7757 E-mail: hirdetmeny@kozbeszerzesek-tanacsa.hu

Részletesebben

Tájékoztató a hirdetmény módosításáról KEOP-7.9.0/12-2014-0011-0023 Projektmenedzsment feladatok ellátására. Közbeszerzési Értesítő száma: 2015/143

Tájékoztató a hirdetmény módosításáról KEOP-7.9.0/12-2014-0011-0023 Projektmenedzsment feladatok ellátására. Közbeszerzési Értesítő száma: 2015/143 Tájékoztató a hirdetmény módosításáról KEOP-7.9.0/12-2014-0011-0023 Projektmenedzsment feladatok ellátására Közbeszerzési Értesítő száma: 2015/143 1 Beszerzés tárgya: 1) KEOP-7.9.0/12-2014-0011 azonosító

Részletesebben

Közbeszerzési Értesítő száma: 2010 / 38 Ajánlatkérő:

Közbeszerzési Értesítő száma: 2010 / 38 Ajánlatkérő: Közbeszerzési Értesítő száma: 2010 / 38 Ajánlatkérő: Békés Megyei Vízművek Zrt. Nyertes ajánlattevő: Sämling Gazdasági Továbbképző Kft.; Üvegház 2001 Szolgáltató Betéti Társaság Teljesítés helye: Békéscsaba,

Részletesebben

HU-Budapest: Nagyfeszültségű kábelek 2011/S 107-176568 AJÁNLATI/RÉSZVÉTELI FELHÍVÁS EGYES ÁGAZATOKBAN. Árubeszerzés

HU-Budapest: Nagyfeszültségű kábelek 2011/S 107-176568 AJÁNLATI/RÉSZVÉTELI FELHÍVÁS EGYES ÁGAZATOKBAN. Árubeszerzés 1/7 Ez a hirdetmény a TED weboldalán: http://ted.europa.eu/udl?uri=ted:notice:176568-2011:text:hu:html HU-Budapest: Nagyfeszültségű kábelek 2011/S 107-176568 AJÁNLATI/RÉSZVÉTELI FELHÍVÁS EGYES ÁGAZATOKBAN

Részletesebben

Tájékoztató a szerződés módosításáról_munkaruházati termékek szállítása (5. rész)

Tájékoztató a szerződés módosításáról_munkaruházati termékek szállítása (5. rész) Tájékoztató a szerződés módosításáról_munkaruházati termékek szállítása (5. rész) Közbeszerzési Értesítő száma: 2016/61 Beszerzés tárgya: Árubeszerzés Hirdetmény típusa: Tájékoztató a szerződés módosításáról/2015

Részletesebben

Nonprofit Ház/ Szociális Blokk/ Kerítés Eredmény

Nonprofit Ház/ Szociális Blokk/ Kerítés Eredmény Nonprofit Ház/ Szociális Blokk/ Kerítés Eredmény Közbeszerzési Értesítő száma: 2014/118 Beszerzés tárgya: Építési beruházás Tájékoztató az eljárás eredményéről (1-es Hirdetmény típusa: minta)/ké/2013.07.01

Részletesebben

Izotópdiagnosztikai anyagok beszerzése 12 hónapra

Izotópdiagnosztikai anyagok beszerzése 12 hónapra Izotópdiagnosztikai anyagok beszerzése 12 hónapra Közbeszerzési Értesítő száma: 2012/115 Beszerzés tárgya: Árubeszerzés Adásvétel Hirdetmény típusa: Tájékoztató az eljárás eredményéről (1-es minta)/ké/2011.12.30

Részletesebben

AZ EURÓPAI KÖZÖSSÉGEK BIZOTTSÁGA. Tervezet A BIZOTTSÁG.../.../EU RENDELETE

AZ EURÓPAI KÖZÖSSÉGEK BIZOTTSÁGA. Tervezet A BIZOTTSÁG.../.../EU RENDELETE AZ EURÓPAI KÖZÖSSÉGEK BIZOTTSÁGA Brüsszel, C Tervezet A BIZOTTSÁG.../.../EU RENDELETE ([ ]) a polgári légi közlekedéshez kapcsolódó műszaki követelményeknek és igazgatási eljárásoknak a 216/2008/EK európai

Részletesebben

xha attól eltérő, kérjük töltse ki az A.III mellékletet

xha attól eltérő, kérjük töltse ki az A.III mellékletet 3. melléklet az 5/2009. (III.31.) IRM rendelethez KÖZBESZERZÉSI ÉRTESÍTŐ A Közbeszerzések Tanácsának Hivatalos Lapja1024 Budapest, Margit krt. 85. Fax: 06 1 336 7751, 06 1 336 7757 E-mail: hirdetmeny@kozbeszerzesek-tanacsa.hu

Részletesebben

I. SZAKASZ: A SZERZŐDÉS ALANYAI

I. SZAKASZ: A SZERZŐDÉS ALANYAI 6. melléklet az 5/2009. (III.31.) IRM rendelethez KÖZBESZERZÉSI ÉRTESÍTŐ A Közbeszerzések Tanácsának Hivatalos Lapja1024 Budapest, Margit krt. 85. Fax: 06 1 336 7751, 06 1 336 7757 E-mail: hirdetmeny@kozbeszerzesek-tanacsa.hu

Részletesebben

Szolnoki Mérnökségi Telep fejlesztése (vállalkozási szerződés - KÖZOP -1.5.0-09-11)- 1.sz. szerződésmódosítás

Szolnoki Mérnökségi Telep fejlesztése (vállalkozási szerződés - KÖZOP -1.5.0-09-11)- 1.sz. szerződésmódosítás Szolnoki Mérnökségi Telep fejlesztése (vállalkozási szerződés - KÖZOP -1.5.0-09-11)- 1.sz. szerződésmódosítás Közbeszerzési Értesítő száma: 2016/31 Beszerzés tárgya: Építési beruházás Hirdetmény típusa:

Részletesebben

1. melléklet a 92/2011. (XII. 30.) NFM rendelethez KÖZBESZERZÉSI ÉRTESÍTŐ A Közbeszerzési Hatóság Hivatalos Lapja tájékoztató az eljárás eredményéről

1. melléklet a 92/2011. (XII. 30.) NFM rendelethez KÖZBESZERZÉSI ÉRTESÍTŐ A Közbeszerzési Hatóság Hivatalos Lapja tájékoztató az eljárás eredményéről 1. melléklet a 92/2011. (XII. 30.) NFM rendelethez KÖZBESZERZÉSI ÉRTESÍTŐ A Közbeszerzési Hatóság Hivatalos Lapja tájékoztató az eljárás eredményéről I. SZAKASZ: AJÁNLATKÉRŐ I.1) Név, cím és kapcsolattartási

Részletesebben

Közbeszerzési Értesítő száma: 2016/47. Eljárás fajtája: Közzététel dátuma: 2016.04.25. Iktatószám: 3535/2016 CPV Kód: 33111000-1

Közbeszerzési Értesítő száma: 2016/47. Eljárás fajtája: Közzététel dátuma: 2016.04.25. Iktatószám: 3535/2016 CPV Kód: 33111000-1 Szerződésmódosítás-Adásvételi szerződés a KEOP-5.6.0/E/15 számú pályázathoz kapcsolódó digitális felvételi/átvilágító röntgen berendezés leszállítása, és üzembe helyezése, továbbá a jótállási időn belüli

Részletesebben

Informatikai eszközök beszerzése - KORR. Közbeszerzési Értesítő száma: 2015/65

Informatikai eszközök beszerzése - KORR. Közbeszerzési Értesítő száma: 2015/65 Informatikai eszközök beszerzése - KORR Közbeszerzési Értesítő száma: 2015/65 1 Beszerzés tárgya: Ajánlatkérő részére a Kecskeméti Megyei Kórház - Kalocsai Szent Kereszt Kórház és a Kiskunfélegyházi Kórház-

Részletesebben

1. számú KIFIZETÉSI KÉRELEM Kérjük, az űrlap kitöltését megelőzően olvassa el az útmutatót

1. számú KIFIZETÉSI KÉRELEM Kérjük, az űrlap kitöltését megelőzően olvassa el az útmutatót 1. számú KIFIZETÉSI KÉRELEM Kérjük, az űrlap kitöltését megelőzően olvassa el az útmutatót Kifizetési igény típusa Időközi kifizetési igény Jelen adatlap elválaszthatatlan részét képezi a 1. számú pénzügyi

Részletesebben

HU-Pécs: Irodai és számítástechnikai gépek, berendezések és kellékek, a bútorzat és a szoftvercsomagok kivételével 2010/S 122-186399

HU-Pécs: Irodai és számítástechnikai gépek, berendezések és kellékek, a bútorzat és a szoftvercsomagok kivételével 2010/S 122-186399 1/11 Ez a hirdetmény a TED weboldalán: http://ted.europa.eu/udl?uri=ted:notice:186399-2010:text:hu:html HU-Pécs: Irodai és számítástechnikai gépek, berendezések és kellékek, a bútorzat és a szoftvercsomagok

Részletesebben