Új Opel Movano. Nem ismer lehetetlent.

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "Új Opel Movano. Nem ismer lehetetlent."

Átírás

1 Opel Movano

2 Új Opel Movano. Nem ismer lehetetlent. Minden szám ezt mutatja Az üzleti életben nincs helye olyan számoknak, amelyek nem a megfelelő eredményt adják. Ez különösen igaz a szállítási és logisztikai feladatok esetén. Olyan speciálisan kialakított járművekre van szükség, amelyek elég erősek és elég nagyok a legnagyobb projektek számára is. Ismerje meg az új Opel Movanot. A nagy haszongépjármű tervezésekor és építésekor Önt és vállalkozását tartottuk szem előtt. Több változat, nagyobb fokú vezetői kényelem és nagyobb erő, mint korábban bármikor, és hátsókerék-meghajtással is kapható. Mindez ugyanazzal a bevált hatékonysággal és megbízhatósággal együtt, ami minden Opel gépjárműre jellemző. Az új Opel Movanoval tehát biztos lehet benne, hogy egyetlen feladat sem bizonyul túl nagy falatnak.

3

4 3 tetőmagasság. 4 hosszváltozat és kg közötti megengedett össztömeg. Egy mindenre alkalmas felállás. Az új Opel Movano-választék a kisteherautókkal és a személyszállítókkal kezdődik, melyek mindegyike négyféle hosszváltozatban, háromféle magassággal, különböző hajtásláncokkal és megengedettössztömeg-besorolással kapható, melyek közül saját igényeinek megfelelően választhat.

5

6

7 2 platform: első- és hátsókerék-meghajtás. Akár 3 t vontatási teherbírás. Egy válasz bármilyen kihívásra. Nincs két egyforma munka, és nincs két egyforma út sem. Ezért ha a vállalkozás számára kiemelkedő fontosságú a nagy teherbírás, akkor bizonyára a hátsókerék-meghajtás lehet Önnek a megfelelő választás. Az új Opel Movano hátsókerék-meghajtással kétféle hosszváltozatban és illetve kg megengedettössztömeg-besorolással kapható kg-ig a jó képességekkel rendelkező elsőkerék- meghajtású Opel Movano minden szükséglet lefedésére alkalmas.

8

9 270 fokban nyitható hátsó ajtók mm-es 1 oldalajtó. Egy forma, amely ténylegesen a funkciót követi. A formatervezés jóval többet jelent a jó megjelenésnél (mellyel az új Opel Movano természetesen rendelkezik). Lényegi eleme a használható raktér létrehozása könnyű hozzáféréssel. Az új Opel Movano hátsó ajtói 270 fokos szögben nyithatók (opcióként rendelhető), az mm 1 széles oldalajtóval pedig a teljes méretű euro-raklapok be- és kirakodása többé nem akadály mm az L1 változatok esetében.

10

11 1 profi vezető. 8,5 óra az úton. Nulla probléma. Az ülés módja legalább olyan fontos, mint az, hogy hol ülünk. Akár Ön vezet, akár mások Ön helyett, létfontosságú, hogy egy kormánykeréknél töltött nap ne járjon egy hét hátfájással. Az új Opel Movano vezetőfülkéje az ülésválasztéktól kezdve az ergonomikusan elhelyezett sebességváltókaron keresztül a dönthető kormányoszlopig úgy lett kialakítva, hogy a vezető, éppúgy, mint a jármű, nap mint nap úton lehessen. Vezetőfülke Műszerfal. Az áttekinthető, könnyen leolvasható, ideális pozícióban és ergonomikusan elhelyezett műszerek csökkentik a vezető fáradtságát és növelik a biztonságot. Légrugós vezetőülés. Nagyobb kényelem rossz terepviszonyok között vagy hoszszabb úton. Állítható elöl, hátul, dőlésszögben és magasságban, különböző érzékenységgel. Légkondicionáló berendezés. A csapat kényelmét és hatékonyságát jelentősén fokozó manuális légkondicionáló berendezés és az elektronikus klímaszabályozó (ECC) opcióként rendelhető.

12 10 felhasználóbarát tárolóhely. 2 db 12 V-os csatlakozóaljzat. Egy hatékony munkaállomás. Az Opel Movano vezetője mindig magával viszi irodáját, ahol most mindennek van helye, még egy 2 l-es vizespalacknak is. Az opcióként rendelhető Iroda csomag része a műszerfalra rögzített kihúzható jegyzettábla, az A4 méretű műszerfali tároló nyitható tetővel, az elforgatható laptoptálca, a válaszfal hangelnyelő borítással, a síkba dönthető középső utasülés, az ajtókban található további tárolórekeszek, a CD 30 BT rádió, amely CD/MP3-lejátszóval, rádióval, auxbemenettel és Bluetooth -csatlakozással rendelkezik, a magasra rögzített monokróm kijelző, valamint a kormányoszlopra telepített kezelőszervek és ez még nem minden. Többféle tárolási lehetőség. Praktikus, kényelmes és gazdaságos. Minden üzleti vagy személyes szükségletnek megfelelő helye van.

13 Vezetőfülke

14 11 közlekedési dugó. 42 szállítási pont. Három, nagy nyomatékot leadó hajtáslánc. Piros lámpák. Dugók. Szabálytalanul parkolók. Szoros határidők. Elterelések. Mivel ezek a kockázatok hozzátartoznak a mindennapi élethez, az új Opel Movano motorjai mindegyik Euro 4 vagy Euro 5 normájú a maximális hatékonyság, a magas nyomaték és az alacsony károsanyag-kibocsátás figyelembe vételével készülnek, miközben biztosítják a szükséges teljesítményt. Ha az Opel Movano idejének jelentős részét zsúfolt városi utcákon fogja tölteni, az opcióként választható MTA sebességváltóval, amely pontosan a megfelelő pillanatban vált, optimálissá teheti az üzemanyagfogyasztást és csökkentheti a vezetőre nehezedő stresszt. Panel van L2H2 FWD L3H2 RWD (SRW) 2,3 CDTI 2,3 CDTI 2,3 CDTI 2,3 CDTI Üzemanyag Dízel Dízel Dízel Dízel Hengerűrtartalom (cm 3 ) Max. teljesítmény (kw/le) (fordulatszám) Max. nyomaték (Nm) (fordulatszám) 74/ / / / Sebességváltó 6 fokozatú manuális 6 fokozatú manuális 6 fokozatú manuális 6 fokozatú manuális Károsanyag-kibocsátási norma Euro 4 Euro 5 Euro 4 Euro 5 Euro 4 Euro 5 Euro 4 Euro 5 Üzemanyag-fogyasztás (l/100 km) Városi Országúti Vegyes 9,5 7,1 8,0 9,9 7,5 8,3 9,5 7,1 8,0 CO 2 -kibocsátás (g/km) Szervizintervallum (km/év) / / / /1 9,9 7,5 8,3 10,6 8,6 9,3 10,8 8,6 9,4 10,8 8,5 9,3 10,8 8,6 9,4 Az adatok a nyomdába kerülés pillanatában érvényesek és aktuálisak. A motorspecifikációk változtatásának mindenkori jogát fenntartjuk, ami befolyásolhatja a megjelenített adatokat. A legfrissebb adatokért forduljon Opel márkakereskedőjéhez. Minden idézett FWD-adat az alapfelszereltségű L2H2 F3500 kisteherautó-változatra, míg minden idézett RWD-adat az alapfelszereltségű L3H2 R3500 kisteherautó-változatra vonatkozik. Az Euro 4 besorolású motorok üzemanyag-fogyasztásának kiszámítása az EK 1999/100 irányelvnek megfelelően az üres gépkocsi súlyát veszi figyelembe. Az üzemanyag-fogyasztásra és CO 2 -kibocsátásra vonatkozó adatok meghatározása az EK 715/2007 és az EK 692/2008 irányelvnek megfelelően az üzemkész gépkocsi súlyát veszi figyelembe. További felszerelések használata a jelzettnél kissé nagyobb fogyasztási és CO 2 -kibocsátási adatokat eredményezhet. Emellett növelheti az üres jármű tömegét, bizonyos esetekben a jármű tengelyterhelését és összsúlyát, és csökkentheti a jármű által vontatható tömeget. Ez a maximális sebesség csökkenéséhez és a gyorsulási idő megnövekedéséhez vezethet. A fenti adatok üres gépjárművel (vezető nélkül) és 200 kg-os terheléssel értendők.

15 Hajtásláncok

16

17 12 alagút. 4 hirtelen jött heves vihar. Egy kisteherautó bármilyen körülmények között. Biztonság Légzsák, ABS, ESP, erős, teljes magasságú válaszfalak mindezek már nem ismeretlen fogalmak a nagy haszongépjárművel üzemeltetőinek. Az új Opel Movano kiváló oldalszél-stabilitású, alapfelszereltségként rögzítőpontokat tartalmaz a rakomány rögzítésére, és kiváló kilátást biztosít az útra. Az automatikusan müködő fényszóró és ablaktörlő rendszernek köszönhetően az új Opel Movano vezetője megnövekedett biztonsággal utazhat bármilyen időjárási körülmények között. Statikus kanyarvilágítás. Alacsony sebességnél egyszerűen az irányjelzőkapcsoló hozza működésbe: pontosan oda irányítja a fénycsóvát, ahol arra szükség van. ESP. Minden stabilitási és biztonsági előny, amit egy autótól elvárunk, kifejezetten az Opel Movanora szabva. Opcióként rendelhető elsőkerék-meghajtáshoz (2010 végétől), alapfelszereltség hátsókerék-meghajtással.

18

19 Akár 17 m 3 raktér. Akár 2,5 t teherbírás. Egy hatékony üzleti terv. A rendelkezésre álló, akár 17 m 3 térfogatú raktér, a több mint 4,3 m hosszú raktérpadló, valamint a legfeljebb 2,5 t teherbírás az Opel Movanot képessé teszi hatalmas mennyiségű áru játszi könnyedségű befogadsására. Kisteherautó Raktérbiztonság. Az Opel Movano formájához tökéletesen igazodó félmagas vagy teljes magasságú fa oldalpanelek és műgyanta bevonatos fa padlózat védik az oldalfalakat a sérüléstől. A panelek, speciális kialakításuknak köszönhetően nem gátolják a létfontosságú rögzítőszemek használatát.

20 Opel Movano kisteherautók. A hasznos tér és a könnyű hozzáférhetőség jól jellemez minden Opel Movano kisteherautót. Széles, mm méretű oldalsó tolóajtói a legrövidebb kivételével minden változat esetében lehetővé teszik egy euro-raklap oldalról történő berakodását. A H1 és H2 változatok esetében a hátsó ajtók teljes magasságúak, ezáltal a H2 modellek könnyen megbirkóznak akár mm magasságú rakománnyal is. A raktér hossza akár mm is lehet, praktikusan elhelyezett rögzítőszemekkel és rögzítési pontokkal, ezáltal bőséges hely áll rendelkezésre a rakomány biztonságos és kiegyensúlyozott elhelyezésére. Mindemellett alapfelszereltség az utasok védelmét szolgáló erős acél válaszfal. A választási lehetőségek között szerepel négyféle járműössztömeg, négyféle hosszváltozat, szimpla vagy dupla hátsó kerekek, első- vagy hátsókerék-meghajtás, háromféle tetőmagasság, három teljesítményszint, 6 fokozatú manuális vagy Easytronic sebességváltó és számos kényelmi, üzleti vagy praktikus jellemzőkkel rendelkező kiegészítő, melyekkel az Opel Movano kisteherautó tökéletesen az üzleti tervéhez alakítható.

21 Kisteherautó: méretek 1581/ / / / L1H1/H2 FWD L2H2/H3 FWD L3H2/H3 FWD /2048 SRW 696/DRW 724 SRW 2527/DRW 2549 SRW 2786/DRW / L3H2/H3 RWD (SRW/DRW) L4H2/H3 RWD (DRW) MOVANO 1724 MOVANO MOVANO L3 (SRW/DRW) H2/H3 H2 (SRW) H2/H3 (DRW)

22 Kisteherautó: változatok L1H1 FWD L1H2 FWD H: hossz, 4 változatban: 1 = rövid 2 = közepes 3 = hosszú 4 = extra hosszú M: tető magassága, 3 változatban: 1 = normál 2 = közepes 3 = magas FWD = elsőkerék-meghajtás RWD = hátsókerék-meghajtás SRW = szimpla hátsókerékkel DRW = dupla hátsókerékkel L2H2 FWD L2H3 FWD Minden méret mm-ben van megadva. L3H2 FWD L3H3 FWD L3H2 RWD (SRW) L3H3 RWD (SRW) L3H2 RWD (DRW) L3H3 RWD (DRW) L4H2 RWD (DRW) L4H3 RWD (DRW)

23 Kisteherautó: súly- és térfogatadatok Opel Movano kisteherautó, karosszéria-változatok Súlybesorolás Max. terhelhetőség 1 Tető max. terhelhetősége Raktér térfogata Raktérpadló max. hossza Raktérpadló szélessége max./kerékjáratívek között (mm) Raktér max. magassága Fordulókör (járdaszegélytől járdaszegélyig/ faltól falig) (m) (kg) (kg) (kg) (m 3 ) (mm) (mm) FWD L1H , / ,0/12,5 L1H , / ,0/12,5 L1H , / ,0/12,5 L1H , / ,0/12,5 L1H , / ,0/12,5 L1H , / ,0/12,5 L2H , / ,6/14,1 L2H , / ,6/14,1 L2H , / ,6/14,1 L2H , / ,6/14,1 L3H , / ,7/16,2 L3H , / ,7/16,2 RWD L3H2 szimpla hátsókerékkel , / ,6/14,1 L3H3 szimpla hátsókerékkel , / ,6/14,1 L3H2 dupla hátsókerékkel , / ,6/14,1 L3H3 dupla hátsókerékkel , / ,6/14,1 L3H2 dupla hátsókerékkel , / ,6/14,1 L3H3 dupla hátsókerékkel , / ,6/14,1 L4H2 dupla hátsókerékkel , / ,7/16,2 L4H3 dupla hátsókerékkel , / ,7/16,2 L4H2 dupla hátsókerékkel , / ,7/16,2 L4H3 dupla hátsókerékkel , / ,7/16,2 Kisteherautó adatai 1 Tartalmazza az összes folyadékot, a pótkereket és a tartozékokat, valamint 90%-ban megtöltött üzemanyag-tartállyal és vezető nélkül értendő. 2 Előzetes adat.

24

25 7 fős csapat. 180 közlekedési bója. Egy rugalmas munkaerő. A dolgozó csapat és felszerelésük szállítása kifejezetten testhez álló feladat az Opel Movano személyszállító számára. Ketten ülhetnek a vezető mellett (egy személy, amennyiben a jármű opcióként egyszemélyes utasüléssel van felszerelve), míg a hátsó üléssorban négy csapattag foglalhat helyet egymás mellett. A biztonsági öv és a fejtámla természetesen alapfelszereltség. A beszállás nagyméretű tolóajtón keresztül történik, az utasok rakománnyal szembeni védelmét pedig egy nagy szilárdságú, üvegezett műanyag válaszfal biztosítja. Személyszállító Négyüléses hátsó üléssor. A teljes egészében kárpitozott, biztonsági övvel felszerelt ülésekkel a csapat szállítása biztonságos és egyszerű művelet.

26 Opel Movano személyszállítók. A megfelelő emberek, a megfelelő helyen, a munka elvégzéséhez megfelelő eszközökkel. Mindez egyszerűen megvalósítható az Opel Movano személyszállító segítségével. Háromféle raktérhossz, háromféle megengedett össztömeg, háromféle teljesítményszint és kétféle járműmagasság, melyekkel szinte bármilyen feladat ellátható. Opciós felszerelések széles köre, többek között pneumatikus felfüggesztés, segédhajtás (PTO) és nagy teherbírású vonóhorog teszi lehetővé a nagyobb kihívások leküzdését. A teljes egészében kárpitozott utastérben elöl három ülés (melyek közül a középső síkba dönthető), hátul négy, a válaszfallal egybeépített ülés található, melyek hét csapattag kényelmes utazását biztosítják. A hátra vezetett fűtés és szellőzés, valamint a tolóajtóba és a vele szemközti oldalpanelbe épített ablakok kulturált utazási körülményeket biztosítanak.

27 Személyszállító: méretek L1H1/H2 FWD L2H2 FWD SRW 696/DRW 724 SRW 2527/DRW L3H2 FWD L3H2 RWD (SRW/DRW) MOVANO 1820 MOVANO 1724 MOVANO L3 (SRW/DRW) H2 H2 (SRW) H2 (DRW)

28 Személyszállító: változatok L1H1 FWD L1H2 FWD H: hossz, 3 változatban: 1 = rövid 2 = közepes 3 = hosszú M: tető magassága, 2 változatban: 1 = normál 2 = közepes FWD = elsőkerék-meghajtás RWD = hátsókerék-meghajtás SRW = szimpla hátsókerékkel DRW = dupla hátsókerékkel Minden méret mm-ben van megadva. L2H2 FWD L3H2 FWD L3H2 RWD (SRW) L3H2 RWD (DRW)

29 Személyszállító: súly- és térfogatadatok Opel Movano személyszállító, karosszéria-változatok Súlybesorolás Max. terhelhetőség 1 Tető max. terhelhetősége Raktér térfogata Raktérpadló max. hossza Raktérpadló szélessége max./kerékjáratívek között (mm) Raktér max. magassága Fordulókör (járdaszegélytől járdaszegélyig/ faltól falig) (m) (kg) (kg) (kg) (m 3 ) (mm) (mm) FWD L1H n.a / ,0/12,5 L1H n.a / ,0/12,5 L1H n.a / ,0/12,5 L1H n.a / ,0/12,5 L2H , / ,6/14,1 L2H , / ,6/14,1 L3H , / ,7/16,2 RWD L3H2 szimpla hátsókerékkel , / ,6/14,1 L3H2 dupla hátsókerékkel , / ,6/14,1 L3H2 dupla hátsókerékkel , / ,6/14,1 A személyszállító adatai 1 Tartalmazza az összes folyadékot, a pótkereket és a tartozékokat, valamint 90%-ban megtöltött üzemanyag-tartállyal és vezető nélkül értendő. 2 Előzetes adat.

30 Felszereltség és opciós felszereltség. Információs és szórakoztató rendszer. A folyamatos kapcsolattartás, az úti cél és a megközelítés módjának pontos ismerete valamint a közlekedési helyzet alakulásának ismerete valós előnyöket jelent a vállalkozás számára. Mindemellett az ember nyugodt körülmények között nyújtja a legjobb teljesítményt. A fentiek miatt az új Opel Movano információs- és szórakoztatórendszer-csomagjai kifejezetten a kiemelkedő teljesítmény érdekében készülnek. Három csomag érhető el, mindhárom kifejezetten az új Opel Movano számára készült. Magasra rögzített színes képernyő. Az opcióként rendelhető navigációs rendszer részét képező képernyő középen helyezkedik el, közvetlenül a belső visszapillantó tükör felett, így a lehető legjobb láthatóságot biztosítja, miközben az útról csak minimális figyelmet von el. Az útvonal-információk mellett a képernyőn látható még az információs és szórakoztató rendszer állapota, a külső hőmérséklet, valamint a Bluetooth mobiltelefonos jel erőssége. Műholdas navigáció színes kijelzővel és teljes európai lefedettséggel. Az esztétikus és világos grafika az útvonal-információk teljes körét megjeleníti, nappali vagy éjszakai üzemmódban, beleértve a távolságot, a pillanatnyi sebességkorlátozást, az RDS-EON útvonal-információkat és a becsült érkezési időt. Választani lehet a panorámaképnézet és a közvetlen felülnézeti megjelenítés közül (itt látható). A térképek 26 európai országra terjednek ki. A rendszer egyszerűen használható, és interneten keresztül frissíthető. Magasra rögzített rádiókijelző (nem látható). A CD 30 BT audiorendszer nagyfelbontású monokróm kijelzője a belső visszapillantó tükör felett található.

31 Panorámakép-nézetű grafika. A közvetlen kétdimenziós felülnézeti térkép-megjelenítés mellett a panorámakép-nézet kiválasztásával hasznos háromdimenziós részletekkel együtt jelenik meg az útvonal. Kormánykerékre telepített rádiókezelőszervek. Segítségükkel elkerülhető a vezető figyelmének elterelődése. Aux-bemenet (aux-in). Minden Opel Movano információs és szórakoztató rendszere rendelkezik jackcsatlakozású aux-bemenettel pl. MP3- lejátszó számára. Bluetooth -csatlakozás. Könnyen használható és tulajdonképpen univerzális a Bluetooth segítségével a mobiltelefonos kommunikáció a kezek használata nélkül is megvalósítható és biztonságos. Információs és szórakoztató rendszer R 10. Beépített kijelzővel ellátott rádió, amely az időt is mutatja. RDS EON szolgáltatással és aux-bemenettel. 4 x 15 W. CD 10. CD/MP3-lejátszó, rádió RDS EON szolgáltatással, aux-bemenettel, beépített kijelzővel és kormánykerékre telepített kezelőszervekkel. 4 x 15 W CD 30 BT. CD/MP3-lejátszó, rádió, aux-bemenet, Bluetooth -csatlakozás, magasra rögzített monokróm kijelző, kormányoszlopra telepített kezelőszervek. 4 x 20 W. A CD 30 BT az alábbi opcióként rendelhető extrákkal is elérhető: USB-csatlakozás. MP3-lejátszóvezérlési lehetőséggel. Műholdas navigáció. Magasra rögzített színes képernyővel.

32 Vezetőfülke Kényelem Fedélzeti számítógép. Információkat mutat, pl. üzemanyag-fogyasztás, meglévő üzemanyaggal megtehető távolság, utazási idő, megtett út. Komfortos vezetőülés. Opcióként rendelhető mélyített kialakítású ülés, állítható deréktámasz és kartámasz, állítható magassággal. Digitális tachográf. A vezető egyszerűen kezelheti. Megbízhatóan rögzíti a menetidőt és a pihenőidőt, a flottakezelési adatok összeállításához és elemzéséhez. Tempomat sebességkorlátozó berendezéssel. A kormánykerékről vezérelhető tempomat lehetővé teszi, hogy a vezető ideiglenes maximális sebességet állítson be. Tempomat rendelése esetén a fedélzeti számítógépet is megkapja, így azt nem kell külön megrendelni. Légrugós vezetőülés. Opcióként rendelhető, ideális rossz terepviszonyokra vagy hosszú távra. Négy irányban állítható, rögzített kartámasszal. A légrugózás érzékenysége állítható. Rögzített sebességkorlátozó berendezés. Négy előre meghatározott sebességre programozható be. A vezető nem tudja kikapcsolni. Automatikus fényszórók és ablaktörlők. Opcióként rendelhető, használatával kevesebb a vezetőt érő zavaró tényező és növeli a biztonságot. Harmadik kulcs. Különösen flottakezelők és több sofőr esetében hasznos. A harmadik kulcs pontos mása az eredeti két kulcsnak.

33 Elektronikus klímaszabályozó (ECC). Választható termosztatikus vezérléssel ellátott hőmérsékletszabályozás. A Komfort csomaggal is rendelhető. Raktér Rakomány-rögzítőszemek. Az ideálisan elhelyezett rakomány-rögzítőszemek (6, 8, 10 vagy 12, a jármű hosszától függően) biztonságosan a helyükön tartják a rakományt. Opcióként rendelhető négy oldalt elhelyezett rögzítőszem is. Felszereltség Légkondicionáló berendezés. Opcióként rendelhető, a jobb munkakörülményeket biztosító Klíma csomag része. Járműbiztonsági rendszer. A távirányítású riasztóberendezés mozgásérzékelők segítségével védi a teljes járművet (motortér, utastér és raktér) a behatolások ellen. Dohányzó csomag. Kiszerelhető hamutartó, amely a pohártartókba helyezhető, és szivargyújtó, amely bármelyik 12 V-os aljzatban használható. Üvegezett acél válaszfal. Kisteherautó esetében opcióként rendelhető. Oldalsó rögzítési pontok. Ideális elhelyezkedés derékmagasságban, a rakomány további rögzítésére. Félmagasságú védőburkolatok (csak L3 és L4 modelleknél). Ezek a műgyanta bevonatú panelek védik az Opel Movano oldalfalainak alsó részét. Pollenszűrő. A szénanátha kellemetlenségei elkerülhetők. Fa védőburkolatok. Az oldalfalakat teljes vagy félmagasságú fa oldalpanelek, míg a raktér padlóját műgyanta bevonatos fa padlózat védi a sérüléstől. Indításgátlók. Extra biztonsági berendezés, amely minden modellhez rendelhető.

34 Külső Alváz Első ködlámpák. A véletlen sérülések elleni védelem érdekében süllyesztve és optimálisan elhelyezve. Parkolóradar. Tolatáskor hangjelzéssel figyelmeztet a véletlen sérülések elkerülésére. Pneumatikus felfüggesztés. A nagyobb menetkényelem érdekében az állítható magasságú pneumatikus hátsó felfüggesztés opcióként rendelhető. Segédhajtás (PTO). Rendelkezésre áll motorból kivezetett segédhajtás (PTO). Nagyobb erőt igénylő alkalmazásokhoz sebességváltóról irányított segédhajtás rendelhető bármelyik hátsókerék-meghajtású RWD modellhez. Részlegesen önzáró differenciálmű (LSD). Nehéz terepen vagy csúszós útviszonyok között a vezetést az opcióként rendelhető részlegesen önzáró differenciálmű (LSD) segítheti bármely hátsókerék-meghajtású modellen. Hátsó fellépő. A hátsókerék-meghajtású modelleken az alapfelszereltséghez tartozó csúszásmentes hátsó fellépő megkönnyíti a raktérbe történő bejutást. FWD modelleken opcióként rendelhető. Leszerelhető vonóhorog. Az Euro kialakítású gömbcsuklós vonóhorog tovább bővíti az Opel Movano praktikusságát.

35 Opcióként választható csomagok Az alábbi opciós felszereltségcsomagok, melyek azzal a céllal jöttek létre, hogy a legtöbbet hozhassa ki az Opel Movanojából, a rendelést is megkönnyítik. Ha az Iroda csomag praktikus megoldásaira és kényelmére vágyik és meg szeretné rendelni, számos lehetőség közül választhat: ha manuális légkondicionáló berendezésre is szüksége van, választhatja az Expert, Edition vagy a Business csomagot, de választhatja akár a kifinomultabb Popular csomagot is elektronikus klímaszabályozással és további értékes lehetőségekkel. Ha a légkondicionáló nem szükséges, választhatja csak az Iroda csomagot. Expert csomag Manuális légkondicionáló berendezés Iroda csomag Popular csomag Elektronikus klímaszabályozás (ECC) pollenszűrővel Automatikus fényszórók és ablaktörlők Első ködlámpák Iroda csomag Iroda csomag CD 30 BT. CD/MP3-lejátszó, rádió, aux-bemenet, Bluetooth -csatlakozás, monokróm kijelző, kormányoszlopra telepített kezelőszervek. 4 x 20 W Kihúzható jegyzetelő tábla iratok számára Komfortos vezetőülés Kétüléses pad, középen síkba dönthető tálcával és ülés alatti tárolórekesszel Akusztikai panel az elválasztófalon (vagy: zajelnyelő panel) Fedett és nyitott A4 méretű tároló a műszerfalon Kiegészítő tárolórekesz az ajtókárpit alsó részén Napszemüveg-tartó (a vezetőoldalon) Automata elektromos ablakemelő a vezetőoldali ablaknál Teljes méretű dísztárcsák Edition csomag Manuális légkondicionáló berendezés CD 30 BT. CD/MP3-lejátszó, rádió, auxbemenet, Bluetooth -csatlakozás, monokróm kijelző, kormányoszlopra telepített kezelőszervek. 4 x 20 W Komfortos vezetőülés Tempomat és sebességkorlátozó berendezés Fedélzeti számítógép Nagyméretű, 105 literes üzemanyagtartály Business csomag (csak FWD modellek esetében) ESP és TCS Elektronikus menetstabilizátor és kipörgésgátló rendszer Edition csomag Professional csomag 1 Vonóhorog Hátsó parkolóradar 270 fokban nyitható üveg nélküli hátsó ajtók Biztonság csomag Utasoldali légzsák elöl Vezetőoldali légzsák Tempomat sebességkorlátozó berendezéssel Construction csomag Vonóhorog Részlegesen önzáró differenciálmű (LSD) Légrugós vezetőülés. Világítás csomag 2 Automatikus ablaktörlő és fényszórók Első ködlámpák Statikus kanyarvilágítás Klíma csomag Manuális légkondicionáló berendezés CD 10 Komfort csomag Elektronikus klímaszabályozás (ECC) pollenszűrővel CD 30 BT. CD/MP3-lejátszó, rádió, aux-bemenet, navigáció, Bluetooth -csatlakozás, színes kijelző, kormányoszlopra telepített kezelőszervek. 4 x 20 W Felszereltség Az Edition csomag és a Business csomag egyaránt kiváló ár-érték arányt képvisel, nagyobb kényelmet és biztonságot nyújtanak, valamint elősegítik az üzemanyagtakarékos üzemeltetést. További megtakarítások eléréséhez az Iroda csomag önmagában kombinálható a fenti két csomag bármelyikével. 1 A legrövidebb tengelytáv esetében nem érhető el. 2 Csak ESP rendszerrel.

36 Kiegészítők: külső Tetősín. A könnyű, ugyanakkor erős alumínium kereszttartó rudak hosszabb rakomány, például csövek, állványzat stb. szállítására alkalmasak, a tető legfeljebb 200 kg-os terhelhetőségéig. Alumínium tetőcsomagtartó. Az erős, praktikus és akár 200 kg teher szállítására is alkalmas rakodási lehetőség az Opel Movano minden hosszváltozatához elérhető. Fellépő a tetőcsomagtartóhoz. Az erős, perforált alumíniumból készült fellépő könnyen elérhetővé teszi a tetőt. Tetőcsomagtartóval együtt használható, amely az Opel Movano minden hosszváltozatához elérhető.

37 Hátsó létra. Erős acél szerkezet, melyről a tető bármely járműmagasság esetén könnyen hozzáférhető. Kiegészítők Nagy teherbírású vonóhorog. Az erős, minőségi vonóhoroggal az Opel Movano még használhatóbb és sokoldalúbb. Gömbcsuklós, 7 vagy 13 érintkezős elektromos csatlakozással. A vontatáshoz szükséges elektromos berendezések külön rendelhetők meg. Sárfogó lapok. A masszív műanyag sárfogó kifejezetten azzal a céllal készült, hogy megvédje a karosszériát a kőfelverődés, fröccsenés, por stb. okozta sérülésektől.

38 Kiegészítők: belső Normál üléshuzatok. Védelmet biztosítanak és tetszetősek a sötétszürke üléshuzatok kopásálló poliészterből készülnek, kifejezetten az új Opel Movano járműre szabva. Gazdaságos szőnyegek. Praktikus, kopásálló, és elegáns a sötétszürke Movano emblémával ellátott szőnyeg tökéletesen illik az utastér padlójához. A szőnyeg a vezető- és az utasoldalt is fedi. Minden időjárásnak megfelelő szőnyegek. Az új Opel Movanora szabott világosszürke gumiszőnyegek védelmet nyújtanak a szennyeződésekkel szemben, és a tisztításhoz könnyen eltávolíthatók. Prémium üléshuzatok. A sötétszürke, műbőr üléshuzatok stílust és luxust sugároznak, miközben megvédik az eredeti üléskárpitot. Tolatókamera. A vezetőoldali napellenzőbe épített 3,5 hüvelyk méretű LCD-tolatóképernyő automatikusan aktiválódik a hátrameneti fokozat kapcsolásakor.

39 Oldalsó ablakrácsok. Az ablakot belül rögzített, epoxi bevonattal ellátott, perforált fémrács védi a rakomány okozta sérülésektől. Kiegészítők Hátsó ablakrácsok. Erős, fehér bevonattal ellátott belülre szerelt fémrács, amely védelmet nyújt a hátsó ablak számára, miközben a vezetőnek is kilátást biztosít hátrafelé. Tűzoltókészülék és rögzítőkonzol. A padlóra rögzített tűzoltókészülék, melynek meglétét helyenként jogszabály írja elő, a vezető és az elöl ülő utas számára egyaránt könnyen elérhető. Rendelhető 1 kg-os vagy 2 kg-os kivitelben, mindkettő nyomásmérővel van ellátva. Biztonsági felszerelés. Nagy vagy kicsi elakadásjelző-háromszög, elsősegélyfelszerelés és biztonsági fényvisszaverőmellény.

40 Pulse, szénfekete. Műbőr, szénfekete.

41 Színek és kárpitok Sarki fehér Északi-tengeri kék Mohazöld Signal kék Pipacsvörös Mandarin Sáfránysárga Tintakék Halo ezüst 1 Ambient kék 1 1 Metálfényezés.

42 km-es szervizintervallumok szervizpont. A lelki nyugalom egyetlen bevált útja. Az új Opel Movano készítésekor azt az alapelvet tartottuk szem előtt, hogy a haszongépjárműveknek folyamatosan úton kell lenniük, dolgozniuk kell vállalkozása és ügyfelei érdekében, és nem pedig szervizekben állniuk. Ennek érdekében az új Opel Movano úgy lett megtervezve, hogy éveken keresztül megbízható szolgáltatást nyújtson minimális szervizigény mellett. Az értékesítés megkezdése előtt az új Opel Movano tesztjárművek több mint 3,2 millió valós tesztkilométert tettek meg, és mindenre kiterjedő tesztpadi vizsgálatokon mentek keresztül. A járműre hatéves átrozsdásodás elleni garancia érvényes. Amennyiben nem tervezett karbantartás válik szükségessé, az Európában megtalálható szervizpontból álló hálózathoz fordulhat, ahol gondoskodnak róla, hogy az Opel Movano minimális állásidővel újra úton legyen, vagy átmenetileg cserejárművet biztosítanak. Lízing, karbantartási vagy flottavásárlói szolgáltatásokkal kapcsolatban további információért forduljon Opel haszongépjárműkereskedőjéhez. 1 Vagy 1 év.

43

44 Opel szerviz. Vevőszolgálat egész Európában. Európa szerte több mint Opel szerviz, ebből haszongépjárművekre szakosodott szervizközpont várja egyedi, szakszerű és pontos szolgáltatásokkal. A kiváló szolgáltatás része, hogy pontosan elmondják, mit és miért csináltak, valamint, hogy ez hol található a számlán. Új járművek garanciája. Ez a garancia 24 hónapig érvényes valamennyi Opel haszongépjárműre, futásteljesítménykorlátozás nélkül, a forgalomba helyezésvagy a jármű átvételének napjától számítva, attól függően, hogy melyik dátum a korábbi. Akár 6 éves átrozsdásodás elleni garancia. Az Opel a szervizkönyvben ismertetett garanciális feltételek mellett megbízható, hosszú távú átrozsdásodás elleni garanciát biztosít. Alkatrészek és kiegészítők. Gépjárműve tökéletes karbantartásához, valamint a magán és üzleti szükségletek szerinti személyre szabásához szükséges valamennyi kiegészítőt megtalálhatja Opel márkakereskedésénél. Újrahasznosítás. Az újrahasznosítást figyelembe vevő tervezési megoldásokról, a visszaváltási pontokról, az élettartamuk végére ért járművekről (ELV), illetve azok újrahasznosításáról a oldalon találhat bővebb információt. Ha kérdése van, keresse fel Opel márkakereskedését. További információkat a oldalon találhat. A katalógusban szereplő illusztrációkon olyan felszerelések is láthatók, amelyek nem képezik a normál felszereltség részét. A katalógusban szereplő információk a nyomdába küldés időpontjában érvényesek. A tervezési és felszereltség-módosítások jogát fenntartjuk. A katalógusban szereplő nyomtatott színek csak megközelítőleg egyeznek a valódi színekkel. A bemutatott választható felszerelések felár ellenében vásárolhatók meg. A járművek elérhetősége, műszaki jellemzői és felszereltsége eltérő lehet a Német Szövetségi Köztársaság területén kívüli járművek esetén. A járművek felszereltségére vonatkozó pontos tájékoztatásért keresse fel Opel-márkakereskedőjét. Opel Southeast Europe LLC Környezetkímélő, klórmentes papírra nyomtatva. Kiadás: 2010/02 McCann Erickson HU/MY10.75

A LÉNYEGHEZ KAPCSOLÓDVA.

A LÉNYEGHEZ KAPCSOLÓDVA. ÚJ OPEL INSIGNIA A LÉNYEGHEZ KAPCSOLÓDVA. Az új Opel Insigniát vezetve megtudhatja, mi tesz egy autót kivételessé. A forradalmian megújult kezelőfelület átalakítja a vezető és az autó együttműködését.

Részletesebben

Tartós haszongépjármű a tartós üzleti sikerekhez

Tartós haszongépjármű a tartós üzleti sikerekhez ÚJ PEUGEOT boxer Tartós haszongépjármű a tartós üzleti sikerekhez Az új Peugeot Boxer-kínálat jóval több, mint egy egyszerű haszongépjárműcsalád. Az intenzív igénybevétel megkívánta kiemelkedő megbízhatóság

Részletesebben

Stílusosan közlekedni.

Stílusosan közlekedni. Fiat Scudo Stílusosan közlekedni. Mi a különbség a munka és az élvezetes munka között? A Fiat Scudo. Mert megbízható, fürge és nagy teherbírású. A Scudo a legjobb belépô a hatékonyság és az elegáns megjelenés

Részletesebben

A Sprinter gumiabroncsainak teljesítménye. Az új Sprinter. Zárt áruszállító. Külső gördülési. Külső gördülési zaj mért zaj kategória értéke, db

A Sprinter gumiabroncsainak teljesítménye. Az új Sprinter. Zárt áruszállító. Külső gördülési. Külső gördülési zaj mért zaj kategória értéke, db A Sprinter gumiabroncsainak teljesítménye. Gumiabroncsméret Teherbíró képesség Sebességindex Gumiabroncs osztály Üzemanyag takarékossági kategória Vanco2 195/75 16 107/105 71 Vancoco 195/75 16 107/105

Részletesebben

19 55 A Toyota LC 20-30 sorozat Az ekkor már Land Cruiser néven futó 20-as sorozat megörökölte a BJ terepképességeit,

19 55 A Toyota LC 20-30 sorozat Az ekkor már Land Cruiser néven futó 20-as sorozat megörökölte a BJ terepképességeit, Land Cruiser V8 19 51 Toyota BJ A Land Cruiser legendájának kezdete; a BJ-t olyan erôs motor hajtotta, amelyet a nála négyszer nagyobb teherautókban használtak. Ez az új jármû olyan jól teljesített, hogy

Részletesebben

Az új Vito Tourer. Akarja, tudja, teszi.

Az új Vito Tourer. Akarja, tudja, teszi. Az új Vito Tourer. Az új Vito Tourer. Akarja, tudja, teszi. Ön mindig tettrekész. Célratörően végzi munkáját. Szereti az új kihívásokat. Akkor megérdemel egy olyan gépkocsit, amelyet Önnek terveztek: az

Részletesebben

RENAULT TRAFIC DRIVE THE CHANGE

RENAULT TRAFIC DRIVE THE CHANGE ÚJ RENAULT TRAFIC DRIVE THE CHANGE INNOVÁCIÓ MINDEN NAP 1. 2. 3. 4. 5. DINAMIKUS, ROBUSZTUS, TELJESEN ÚJRAGONDOLT VONALAK, PÁRATLAN FELSZERELTSÉG ÉS MOTORVÁLASZTÉK: EZEK AZ ÚJ TRAFIC JELLEMZŐI. MÉG HATÉKONYABB

Részletesebben

Új Prius Termékismertető

Új Prius Termékismertető Új Prius Termékismertető Íme, a világ első számú hibrid autója! Nézze meg közelebbről az új Priust, és fedezze fel számos ötletes formai megoldását! Ismerje meg az áttörést jelentő technológiát, amely

Részletesebben

panda van. EGYSZERŰEN STÍLUSOSABB ÉS INNOVATÍVABB.

panda van. EGYSZERŰEN STÍLUSOSABB ÉS INNOVATÍVABB. panda van EGYSZERŰEN STÍLUSOSABB ÉS INNOVATÍVABB. Az Új Panda Vant vezetve gyorsan rá fog jönni, hogy egyáltalán nem kell lejjebb adnia megszokott kényelmébôl. Belsô tere olyan exkluzív kiegészítôket tartalmaz,

Részletesebben

az egyterű, melynek nem akad párja

az egyterű, melynek nem akad párja ÚJ PEUGEOT 5008 az egyterű, melynek nem akad párja Az 5008 olyan kivételes modularitással rendelkező kompakt egyterű, amely remekül ötvözi a sokoldalúságot a stílusossággal. Legújabb technológiájú, minden

Részletesebben

AZ ÚJ JEEP CHEROKEE. a Chrysler Group LLC bejegyzett vedjegye. jeep.hu

AZ ÚJ JEEP CHEROKEE. a Chrysler Group LLC bejegyzett vedjegye. jeep.hu AZ ÚJ JEEP CHEROKEE Ez a katalógus a Chrysler Group LLC kiadványa. A katalógusban szereplő termék illusztrációk, illetve műszaki adatok a katalógus jóváhagyásának idején érvényben lévő információkon alapulnak.

Részletesebben

Opel Vivaro CV 1.6 CDTI

Opel Vivaro CV 1.6 CDTI OPEL Vivaro Opel Vivaro CV 1 Dízel Változat Verzió L1H1 27 kg L1H1 29 kg L1H2 29 kg L2H1 29 kg L2H2 29 kg (66 kw/9 LE) tart/top (66 kw/9 LE) (85 kw/115 LE) (88 kw/12 LE) tart/top (88 kw/12 LE) (13 kw/14

Részletesebben

Dyna. A Toyota számára a minôség nem ígéret, hanem munkastílus

Dyna. A Toyota számára a minôség nem ígéret, hanem munkastílus 01 A Toyota számára a minôség nem ígéret, hanem munkastílus 02 Semmi nem olyan jó, hogy ne lehetne még jobbá tenni. Ezért minden területen folyamatos fejlôdésre törekszünk. Ez nem pusztán mottó számunkra,

Részletesebben

Accord. Sedan és Tourer

Accord. Sedan és Tourer Accord Sedan és Tourer MINDEN TÉREN FEJLETT Fejlett Az új Accordban legfejlettebb technológiáink mûködnek: a tovább tökéletesített futómû és a sportos Type S változat erôteljes dízelmotorja, korszerû,

Részletesebben

Opel Movano PC. EURO5 DPF 2.3 CDTI Start/Stop MT (74kW/100LE) (92kW/125LE) ÁFA-val ÁFA-val ÁFA-val ÁFA-val ÁFA-val ÁFA-val ÁFA és regadó nélkül

Opel Movano PC. EURO5 DPF 2.3 CDTI Start/Stop MT (74kW/100LE) (92kW/125LE) ÁFA-val ÁFA-val ÁFA-val ÁFA-val ÁFA-val ÁFA-val ÁFA és regadó nélkül Opel Movano Dízel Változat Össztömeg FWD L1H1 3 kg FWD L1H1 33 kg FWD L2H2 33 kg FWD L2H2 35 kg MT (74kW/1LE) ÁFAval ÁFAval ÁFAval ÁFAval ÁFAval ÁFAval Opel Movano PC tart/top MT (74kW/1LE) MT tart/top

Részletesebben

Volvo Trucks. Driving Progress. volvo fh sorozat. volvo fh és volvo fh16 termékkatalógus

Volvo Trucks. Driving Progress. volvo fh sorozat. volvo fh és volvo fh16 termékkatalógus Volvo Trucks. Driving Progress volvo fh sorozat volvo fh és volvo fh16 termékkatalógus A jövő teherautója most még futurisztikusabb. Azt mondják, a nyerő koncepción ne változtass. Mi mégis pontosan ezt

Részletesebben

Az illusztrációkon olyan kiegészítő felszereltségek és tartozékok is láthatóak, amelyek nem képezik az alapfelszereltség részét.

Az illusztrációkon olyan kiegészítő felszereltségek és tartozékok is láthatóak, amelyek nem képezik az alapfelszereltség részét. M-osztály. Von zerő. Az állandó magabiztosság azt jelenti, hogy a jelen kihívásainak éppúgy meg kell felelni, mint a jövőben várhatóknak. Az új M-osztállyal az SUV-k történetének új fejezetét írjuk. Egy

Részletesebben

VÁLTSA VALÓRA ÁLMAIT!

VÁLTSA VALÓRA ÁLMAIT! ÉLETRE VALÓ! A Suzuki környezeti koncepciója Környezeti filozófiánknak megfelelően azon dolgozunk, hogy csökkentsük termékeink környezetüket terhelő hatását, valamint kutatási és fejlesztési tevékenységet

Részletesebben

140-280 LEMF A MASSEY FERGUSONTÓL

140-280 LEMF A MASSEY FERGUSONTÓL 7700 140-280 LEMF A MASSEY FERGUSONTÓL 02 www.masseyferguson.com Tartalomjegyzék 04. oldal MF 7700 Gazdálkodásra született 08. oldal Intelligens megoldások a költséghatékony teljesítmény érdekében 10.

Részletesebben

Válasszon magabiztosan!

Válasszon magabiztosan! Válasszon magabiztosan! A világ legértékesebb autómárkájának legfrissebb ajánlatai * Tegyen egy próbakört a szerencséjével! Nyílt hét 2013. november 4-9. között. Ha még nem próbálta, nem tudhatja, miről

Részletesebben

Több hely. Több lehetőség. Több Civic.

Több hely. Több lehetőség. Több Civic. Az új Civic Tourer Több hely. Több lehetőség. Több Civic. A Honda Civic fejlesztését mindig is az innováció határozta meg, mérnökeink a múlt tapasztalataira építkezve alkottak egyre hatékonyabb járműveket.

Részletesebben

RENAULT MASTER DRIVE THE CHANGE

RENAULT MASTER DRIVE THE CHANGE ÚJ RENAULT MASTER DRIVE TE CANGE PROFI ÉS ATÉKONY IETETLENÜL SZÉLES VÁLASZTÉK 2. 3. 4. ENERGY dci 165 5. 1. AZ ÚJ MASTER EMELI A TÉTET: ERŐSEBB, BIZTONSÁGOSABB ÉS GAZDASÁGOSABB LETT. EMELLETT TERMÉSZETESEN

Részletesebben

www.kia.com KIA Motors Hungary Kft Infovonal: 06-40-542-542 Internet: www.kia.com

www.kia.com KIA Motors Hungary Kft Infovonal: 06-40-542-542 Internet: www.kia.com 7 év / 150 000 kilométeres újautó-garancia. A részletekről és a garancia feltételeiről érdeklődjön a Kia márkakereskedésekben vagy a www.kia.com oldalon. Érvényes az EU tagállamaiban (beleértve Norvégiát,

Részletesebben

AZ Ú IS FEDEZZE FEL AZ

AZ Ú IS FEDEZZE FEL AZ AZ Ú IS AZ Ú IS TARTALOM AZ Ú IS Bevezetés 04-07 Menetdinamika 08-09 L-Finesse 1 0-1 1 Luxuskivitelű Utastér 1 2-1 5 Modern megoldások 1 6-1 7 Full Hybrid 1 8-2 1 V6 kifinomultság 22-23 F SPORT 24-25

Részletesebben

KOMBI NISSAN NV200. 000 Ft kezdőártól KÉNYELEM ÉS ALAKÍTHATÓSÁG. Flottakedvezmények már 1 autóra is! 1. www.nissan.hu

KOMBI NISSAN NV200. 000 Ft kezdőártól KÉNYELEM ÉS ALAKÍTHATÓSÁG. Flottakedvezmények már 1 autóra is! 1. www.nissan.hu NISSAN NV200 KOMBI Flottakedvezmények már 1 autóra is! 1 4 565 000 1 : További részletek az utolsó oldalon. 000 Ft kezdőártól KÉNYELEM ÉS ALAKÍTHATÓSÁG Az NV200 Kombi tágas belső terének állítható ülései

Részletesebben

X50 VEGYEN MÉLY LEVEGŐT. Tartsa bent, és érezze a pillanat erejét. A QX50 az Ön személyiségének kiterjesztése, az érzékeket kényeztető stílus és kényelem tökéletes kombinációja. Luxus crossover, amely

Részletesebben

Opel Mokka. 5-ajtós. Benzin. 5-ajtós. Dízel

Opel Mokka. 5-ajtós. Benzin. 5-ajtós. Dízel Opel Mokka Opel Mokka 1 Benzin 5ajtós 1.6 ECOTEC tart/top 85 kw/115 LE tart/top LPG átalakítás tart/top AWD Váltómű 5fokozatú kézi 6fokozatú kézi 6fokozatú kézi 6fokozatú automata 6fokozatú kézi 6fokozatú

Részletesebben

S.KO dobozos járművek

S.KO dobozos járművek S.KO dobozos járművek Hűtött és nagyértékű szállítmányok részére. Trailer Services Technology 2 S.KO dobozos járművek Tartalomjegyzék. Megnyerően biztonságos dobozos járművek távolsági forgalomhoz. 3 Bevezetés

Részletesebben

fényszórórendszerrel (Afs AdAptive front-lighting system)

fényszórórendszerrel (Afs AdAptive front-lighting system) X70 A sportosság, a praktikum és egy modern művészeti alkotás jellemzőit ötvöző QX70 nem tartozik semelyik hagyományos járműkategóriába. Nagy teljesítményű és páratlan vezetési élményt nyújtó luxus crossover,

Részletesebben

MERÉSZ SZÉPSÉG. kitűnjön a tömegből. NAGYSZERŰ TÉR. BIZTONSÁGOS EVOLÚCIÓ. az evolúcióban, hogy bizalommal tekinthessen a jövőbe.

MERÉSZ SZÉPSÉG. kitűnjön a tömegből. NAGYSZERŰ TÉR. BIZTONSÁGOS EVOLÚCIÓ. az evolúcióban, hogy bizalommal tekinthessen a jövőbe. Legyen merész stílusában és egyéniségében, hogy MERÉSZ SZÉPSÉG. kitűnjön a tömegből. NAGYSZERŰ TÉR. Találja meg a hívogató életteret, hogy megvédje magát a külvilág zajától. KOMPAKT ARCHITEKTÚRA. Fejezze

Részletesebben