Új Opel Movano. Nem ismer lehetetlent.

Save this PDF as:
 WORD  PNG  TXT  JPG

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "Új Opel Movano. Nem ismer lehetetlent."

Átírás

1 Opel Movano

2 Új Opel Movano. Nem ismer lehetetlent. Minden szám ezt mutatja Az üzleti életben nincs helye olyan számoknak, amelyek nem a megfelelő eredményt adják. Ez különösen igaz a szállítási és logisztikai feladatok esetén. Olyan speciálisan kialakított járművekre van szükség, amelyek elég erősek és elég nagyok a legnagyobb projektek számára is. Ismerje meg az új Opel Movanot. A nagy haszongépjármű tervezésekor és építésekor Önt és vállalkozását tartottuk szem előtt. Több változat, nagyobb fokú vezetői kényelem és nagyobb erő, mint korábban bármikor, és hátsókerék-meghajtással is kapható. Mindez ugyanazzal a bevált hatékonysággal és megbízhatósággal együtt, ami minden Opel gépjárműre jellemző. Az új Opel Movanoval tehát biztos lehet benne, hogy egyetlen feladat sem bizonyul túl nagy falatnak.

3

4 3 tetőmagasság. 4 hosszváltozat és kg közötti megengedett össztömeg. Egy mindenre alkalmas felállás. Az új Opel Movano-választék a kisteherautókkal és a személyszállítókkal kezdődik, melyek mindegyike négyféle hosszváltozatban, háromféle magassággal, különböző hajtásláncokkal és megengedettössztömeg-besorolással kapható, melyek közül saját igényeinek megfelelően választhat.

5

6

7 2 platform: első- és hátsókerék-meghajtás. Akár 3 t vontatási teherbírás. Egy válasz bármilyen kihívásra. Nincs két egyforma munka, és nincs két egyforma út sem. Ezért ha a vállalkozás számára kiemelkedő fontosságú a nagy teherbírás, akkor bizonyára a hátsókerék-meghajtás lehet Önnek a megfelelő választás. Az új Opel Movano hátsókerék-meghajtással kétféle hosszváltozatban és illetve kg megengedettössztömeg-besorolással kapható kg-ig a jó képességekkel rendelkező elsőkerék- meghajtású Opel Movano minden szükséglet lefedésére alkalmas.

8

9 270 fokban nyitható hátsó ajtók mm-es 1 oldalajtó. Egy forma, amely ténylegesen a funkciót követi. A formatervezés jóval többet jelent a jó megjelenésnél (mellyel az új Opel Movano természetesen rendelkezik). Lényegi eleme a használható raktér létrehozása könnyű hozzáféréssel. Az új Opel Movano hátsó ajtói 270 fokos szögben nyithatók (opcióként rendelhető), az mm 1 széles oldalajtóval pedig a teljes méretű euro-raklapok be- és kirakodása többé nem akadály mm az L1 változatok esetében.

10

11 1 profi vezető. 8,5 óra az úton. Nulla probléma. Az ülés módja legalább olyan fontos, mint az, hogy hol ülünk. Akár Ön vezet, akár mások Ön helyett, létfontosságú, hogy egy kormánykeréknél töltött nap ne járjon egy hét hátfájással. Az új Opel Movano vezetőfülkéje az ülésválasztéktól kezdve az ergonomikusan elhelyezett sebességváltókaron keresztül a dönthető kormányoszlopig úgy lett kialakítva, hogy a vezető, éppúgy, mint a jármű, nap mint nap úton lehessen. Vezetőfülke Műszerfal. Az áttekinthető, könnyen leolvasható, ideális pozícióban és ergonomikusan elhelyezett műszerek csökkentik a vezető fáradtságát és növelik a biztonságot. Légrugós vezetőülés. Nagyobb kényelem rossz terepviszonyok között vagy hoszszabb úton. Állítható elöl, hátul, dőlésszögben és magasságban, különböző érzékenységgel. Légkondicionáló berendezés. A csapat kényelmét és hatékonyságát jelentősén fokozó manuális légkondicionáló berendezés és az elektronikus klímaszabályozó (ECC) opcióként rendelhető.

12 10 felhasználóbarát tárolóhely. 2 db 12 V-os csatlakozóaljzat. Egy hatékony munkaállomás. Az Opel Movano vezetője mindig magával viszi irodáját, ahol most mindennek van helye, még egy 2 l-es vizespalacknak is. Az opcióként rendelhető Iroda csomag része a műszerfalra rögzített kihúzható jegyzettábla, az A4 méretű műszerfali tároló nyitható tetővel, az elforgatható laptoptálca, a válaszfal hangelnyelő borítással, a síkba dönthető középső utasülés, az ajtókban található további tárolórekeszek, a CD 30 BT rádió, amely CD/MP3-lejátszóval, rádióval, auxbemenettel és Bluetooth -csatlakozással rendelkezik, a magasra rögzített monokróm kijelző, valamint a kormányoszlopra telepített kezelőszervek és ez még nem minden. Többféle tárolási lehetőség. Praktikus, kényelmes és gazdaságos. Minden üzleti vagy személyes szükségletnek megfelelő helye van.

13 Vezetőfülke

14 11 közlekedési dugó. 42 szállítási pont. Három, nagy nyomatékot leadó hajtáslánc. Piros lámpák. Dugók. Szabálytalanul parkolók. Szoros határidők. Elterelések. Mivel ezek a kockázatok hozzátartoznak a mindennapi élethez, az új Opel Movano motorjai mindegyik Euro 4 vagy Euro 5 normájú a maximális hatékonyság, a magas nyomaték és az alacsony károsanyag-kibocsátás figyelembe vételével készülnek, miközben biztosítják a szükséges teljesítményt. Ha az Opel Movano idejének jelentős részét zsúfolt városi utcákon fogja tölteni, az opcióként választható MTA sebességváltóval, amely pontosan a megfelelő pillanatban vált, optimálissá teheti az üzemanyagfogyasztást és csökkentheti a vezetőre nehezedő stresszt. Panel van L2H2 FWD L3H2 RWD (SRW) 2,3 CDTI 2,3 CDTI 2,3 CDTI 2,3 CDTI Üzemanyag Dízel Dízel Dízel Dízel Hengerűrtartalom (cm 3 ) Max. teljesítmény (kw/le) (fordulatszám) Max. nyomaték (Nm) (fordulatszám) 74/ / / / Sebességváltó 6 fokozatú manuális 6 fokozatú manuális 6 fokozatú manuális 6 fokozatú manuális Károsanyag-kibocsátási norma Euro 4 Euro 5 Euro 4 Euro 5 Euro 4 Euro 5 Euro 4 Euro 5 Üzemanyag-fogyasztás (l/100 km) Városi Országúti Vegyes 9,5 7,1 8,0 9,9 7,5 8,3 9,5 7,1 8,0 CO 2 -kibocsátás (g/km) Szervizintervallum (km/év) / / / /1 9,9 7,5 8,3 10,6 8,6 9,3 10,8 8,6 9,4 10,8 8,5 9,3 10,8 8,6 9,4 Az adatok a nyomdába kerülés pillanatában érvényesek és aktuálisak. A motorspecifikációk változtatásának mindenkori jogát fenntartjuk, ami befolyásolhatja a megjelenített adatokat. A legfrissebb adatokért forduljon Opel márkakereskedőjéhez. Minden idézett FWD-adat az alapfelszereltségű L2H2 F3500 kisteherautó-változatra, míg minden idézett RWD-adat az alapfelszereltségű L3H2 R3500 kisteherautó-változatra vonatkozik. Az Euro 4 besorolású motorok üzemanyag-fogyasztásának kiszámítása az EK 1999/100 irányelvnek megfelelően az üres gépkocsi súlyát veszi figyelembe. Az üzemanyag-fogyasztásra és CO 2 -kibocsátásra vonatkozó adatok meghatározása az EK 715/2007 és az EK 692/2008 irányelvnek megfelelően az üzemkész gépkocsi súlyát veszi figyelembe. További felszerelések használata a jelzettnél kissé nagyobb fogyasztási és CO 2 -kibocsátási adatokat eredményezhet. Emellett növelheti az üres jármű tömegét, bizonyos esetekben a jármű tengelyterhelését és összsúlyát, és csökkentheti a jármű által vontatható tömeget. Ez a maximális sebesség csökkenéséhez és a gyorsulási idő megnövekedéséhez vezethet. A fenti adatok üres gépjárművel (vezető nélkül) és 200 kg-os terheléssel értendők.

15 Hajtásláncok

16

17 12 alagút. 4 hirtelen jött heves vihar. Egy kisteherautó bármilyen körülmények között. Biztonság Légzsák, ABS, ESP, erős, teljes magasságú válaszfalak mindezek már nem ismeretlen fogalmak a nagy haszongépjárművel üzemeltetőinek. Az új Opel Movano kiváló oldalszél-stabilitású, alapfelszereltségként rögzítőpontokat tartalmaz a rakomány rögzítésére, és kiváló kilátást biztosít az útra. Az automatikusan müködő fényszóró és ablaktörlő rendszernek köszönhetően az új Opel Movano vezetője megnövekedett biztonsággal utazhat bármilyen időjárási körülmények között. Statikus kanyarvilágítás. Alacsony sebességnél egyszerűen az irányjelzőkapcsoló hozza működésbe: pontosan oda irányítja a fénycsóvát, ahol arra szükség van. ESP. Minden stabilitási és biztonsági előny, amit egy autótól elvárunk, kifejezetten az Opel Movanora szabva. Opcióként rendelhető elsőkerék-meghajtáshoz (2010 végétől), alapfelszereltség hátsókerék-meghajtással.

18

19 Akár 17 m 3 raktér. Akár 2,5 t teherbírás. Egy hatékony üzleti terv. A rendelkezésre álló, akár 17 m 3 térfogatú raktér, a több mint 4,3 m hosszú raktérpadló, valamint a legfeljebb 2,5 t teherbírás az Opel Movanot képessé teszi hatalmas mennyiségű áru játszi könnyedségű befogadsására. Kisteherautó Raktérbiztonság. Az Opel Movano formájához tökéletesen igazodó félmagas vagy teljes magasságú fa oldalpanelek és műgyanta bevonatos fa padlózat védik az oldalfalakat a sérüléstől. A panelek, speciális kialakításuknak köszönhetően nem gátolják a létfontosságú rögzítőszemek használatát.

20 Opel Movano kisteherautók. A hasznos tér és a könnyű hozzáférhetőség jól jellemez minden Opel Movano kisteherautót. Széles, mm méretű oldalsó tolóajtói a legrövidebb kivételével minden változat esetében lehetővé teszik egy euro-raklap oldalról történő berakodását. A H1 és H2 változatok esetében a hátsó ajtók teljes magasságúak, ezáltal a H2 modellek könnyen megbirkóznak akár mm magasságú rakománnyal is. A raktér hossza akár mm is lehet, praktikusan elhelyezett rögzítőszemekkel és rögzítési pontokkal, ezáltal bőséges hely áll rendelkezésre a rakomány biztonságos és kiegyensúlyozott elhelyezésére. Mindemellett alapfelszereltség az utasok védelmét szolgáló erős acél válaszfal. A választási lehetőségek között szerepel négyféle járműössztömeg, négyféle hosszváltozat, szimpla vagy dupla hátsó kerekek, első- vagy hátsókerék-meghajtás, háromféle tetőmagasság, három teljesítményszint, 6 fokozatú manuális vagy Easytronic sebességváltó és számos kényelmi, üzleti vagy praktikus jellemzőkkel rendelkező kiegészítő, melyekkel az Opel Movano kisteherautó tökéletesen az üzleti tervéhez alakítható.

21 Kisteherautó: méretek 1581/ / / / L1H1/H2 FWD L2H2/H3 FWD L3H2/H3 FWD /2048 SRW 696/DRW 724 SRW 2527/DRW 2549 SRW 2786/DRW / L3H2/H3 RWD (SRW/DRW) L4H2/H3 RWD (DRW) MOVANO 1724 MOVANO MOVANO L3 (SRW/DRW) H2/H3 H2 (SRW) H2/H3 (DRW)

22 Kisteherautó: változatok L1H1 FWD L1H2 FWD H: hossz, 4 változatban: 1 = rövid 2 = közepes 3 = hosszú 4 = extra hosszú M: tető magassága, 3 változatban: 1 = normál 2 = közepes 3 = magas FWD = elsőkerék-meghajtás RWD = hátsókerék-meghajtás SRW = szimpla hátsókerékkel DRW = dupla hátsókerékkel L2H2 FWD L2H3 FWD Minden méret mm-ben van megadva. L3H2 FWD L3H3 FWD L3H2 RWD (SRW) L3H3 RWD (SRW) L3H2 RWD (DRW) L3H3 RWD (DRW) L4H2 RWD (DRW) L4H3 RWD (DRW)

23 Kisteherautó: súly- és térfogatadatok Opel Movano kisteherautó, karosszéria-változatok Súlybesorolás Max. terhelhetőség 1 Tető max. terhelhetősége Raktér térfogata Raktérpadló max. hossza Raktérpadló szélessége max./kerékjáratívek között (mm) Raktér max. magassága Fordulókör (járdaszegélytől járdaszegélyig/ faltól falig) (m) (kg) (kg) (kg) (m 3 ) (mm) (mm) FWD L1H , / ,0/12,5 L1H , / ,0/12,5 L1H , / ,0/12,5 L1H , / ,0/12,5 L1H , / ,0/12,5 L1H , / ,0/12,5 L2H , / ,6/14,1 L2H , / ,6/14,1 L2H , / ,6/14,1 L2H , / ,6/14,1 L3H , / ,7/16,2 L3H , / ,7/16,2 RWD L3H2 szimpla hátsókerékkel , / ,6/14,1 L3H3 szimpla hátsókerékkel , / ,6/14,1 L3H2 dupla hátsókerékkel , / ,6/14,1 L3H3 dupla hátsókerékkel , / ,6/14,1 L3H2 dupla hátsókerékkel , / ,6/14,1 L3H3 dupla hátsókerékkel , / ,6/14,1 L4H2 dupla hátsókerékkel , / ,7/16,2 L4H3 dupla hátsókerékkel , / ,7/16,2 L4H2 dupla hátsókerékkel , / ,7/16,2 L4H3 dupla hátsókerékkel , / ,7/16,2 Kisteherautó adatai 1 Tartalmazza az összes folyadékot, a pótkereket és a tartozékokat, valamint 90%-ban megtöltött üzemanyag-tartállyal és vezető nélkül értendő. 2 Előzetes adat.

24

25 7 fős csapat. 180 közlekedési bója. Egy rugalmas munkaerő. A dolgozó csapat és felszerelésük szállítása kifejezetten testhez álló feladat az Opel Movano személyszállító számára. Ketten ülhetnek a vezető mellett (egy személy, amennyiben a jármű opcióként egyszemélyes utasüléssel van felszerelve), míg a hátsó üléssorban négy csapattag foglalhat helyet egymás mellett. A biztonsági öv és a fejtámla természetesen alapfelszereltség. A beszállás nagyméretű tolóajtón keresztül történik, az utasok rakománnyal szembeni védelmét pedig egy nagy szilárdságú, üvegezett műanyag válaszfal biztosítja. Személyszállító Négyüléses hátsó üléssor. A teljes egészében kárpitozott, biztonsági övvel felszerelt ülésekkel a csapat szállítása biztonságos és egyszerű művelet.

26 Opel Movano személyszállítók. A megfelelő emberek, a megfelelő helyen, a munka elvégzéséhez megfelelő eszközökkel. Mindez egyszerűen megvalósítható az Opel Movano személyszállító segítségével. Háromféle raktérhossz, háromféle megengedett össztömeg, háromféle teljesítményszint és kétféle járműmagasság, melyekkel szinte bármilyen feladat ellátható. Opciós felszerelések széles köre, többek között pneumatikus felfüggesztés, segédhajtás (PTO) és nagy teherbírású vonóhorog teszi lehetővé a nagyobb kihívások leküzdését. A teljes egészében kárpitozott utastérben elöl három ülés (melyek közül a középső síkba dönthető), hátul négy, a válaszfallal egybeépített ülés található, melyek hét csapattag kényelmes utazását biztosítják. A hátra vezetett fűtés és szellőzés, valamint a tolóajtóba és a vele szemközti oldalpanelbe épített ablakok kulturált utazási körülményeket biztosítanak.

27 Személyszállító: méretek L1H1/H2 FWD L2H2 FWD SRW 696/DRW 724 SRW 2527/DRW L3H2 FWD L3H2 RWD (SRW/DRW) MOVANO 1820 MOVANO 1724 MOVANO L3 (SRW/DRW) H2 H2 (SRW) H2 (DRW)

28 Személyszállító: változatok L1H1 FWD L1H2 FWD H: hossz, 3 változatban: 1 = rövid 2 = közepes 3 = hosszú M: tető magassága, 2 változatban: 1 = normál 2 = közepes FWD = elsőkerék-meghajtás RWD = hátsókerék-meghajtás SRW = szimpla hátsókerékkel DRW = dupla hátsókerékkel Minden méret mm-ben van megadva. L2H2 FWD L3H2 FWD L3H2 RWD (SRW) L3H2 RWD (DRW)

29 Személyszállító: súly- és térfogatadatok Opel Movano személyszállító, karosszéria-változatok Súlybesorolás Max. terhelhetőség 1 Tető max. terhelhetősége Raktér térfogata Raktérpadló max. hossza Raktérpadló szélessége max./kerékjáratívek között (mm) Raktér max. magassága Fordulókör (járdaszegélytől járdaszegélyig/ faltól falig) (m) (kg) (kg) (kg) (m 3 ) (mm) (mm) FWD L1H n.a / ,0/12,5 L1H n.a / ,0/12,5 L1H n.a / ,0/12,5 L1H n.a / ,0/12,5 L2H , / ,6/14,1 L2H , / ,6/14,1 L3H , / ,7/16,2 RWD L3H2 szimpla hátsókerékkel , / ,6/14,1 L3H2 dupla hátsókerékkel , / ,6/14,1 L3H2 dupla hátsókerékkel , / ,6/14,1 A személyszállító adatai 1 Tartalmazza az összes folyadékot, a pótkereket és a tartozékokat, valamint 90%-ban megtöltött üzemanyag-tartállyal és vezető nélkül értendő. 2 Előzetes adat.

30 Felszereltség és opciós felszereltség. Információs és szórakoztató rendszer. A folyamatos kapcsolattartás, az úti cél és a megközelítés módjának pontos ismerete valamint a közlekedési helyzet alakulásának ismerete valós előnyöket jelent a vállalkozás számára. Mindemellett az ember nyugodt körülmények között nyújtja a legjobb teljesítményt. A fentiek miatt az új Opel Movano információs- és szórakoztatórendszer-csomagjai kifejezetten a kiemelkedő teljesítmény érdekében készülnek. Három csomag érhető el, mindhárom kifejezetten az új Opel Movano számára készült. Magasra rögzített színes képernyő. Az opcióként rendelhető navigációs rendszer részét képező képernyő középen helyezkedik el, közvetlenül a belső visszapillantó tükör felett, így a lehető legjobb láthatóságot biztosítja, miközben az útról csak minimális figyelmet von el. Az útvonal-információk mellett a képernyőn látható még az információs és szórakoztató rendszer állapota, a külső hőmérséklet, valamint a Bluetooth mobiltelefonos jel erőssége. Műholdas navigáció színes kijelzővel és teljes európai lefedettséggel. Az esztétikus és világos grafika az útvonal-információk teljes körét megjeleníti, nappali vagy éjszakai üzemmódban, beleértve a távolságot, a pillanatnyi sebességkorlátozást, az RDS-EON útvonal-információkat és a becsült érkezési időt. Választani lehet a panorámaképnézet és a közvetlen felülnézeti megjelenítés közül (itt látható). A térképek 26 európai országra terjednek ki. A rendszer egyszerűen használható, és interneten keresztül frissíthető. Magasra rögzített rádiókijelző (nem látható). A CD 30 BT audiorendszer nagyfelbontású monokróm kijelzője a belső visszapillantó tükör felett található.

31 Panorámakép-nézetű grafika. A közvetlen kétdimenziós felülnézeti térkép-megjelenítés mellett a panorámakép-nézet kiválasztásával hasznos háromdimenziós részletekkel együtt jelenik meg az útvonal. Kormánykerékre telepített rádiókezelőszervek. Segítségükkel elkerülhető a vezető figyelmének elterelődése. Aux-bemenet (aux-in). Minden Opel Movano információs és szórakoztató rendszere rendelkezik jackcsatlakozású aux-bemenettel pl. MP3- lejátszó számára. Bluetooth -csatlakozás. Könnyen használható és tulajdonképpen univerzális a Bluetooth segítségével a mobiltelefonos kommunikáció a kezek használata nélkül is megvalósítható és biztonságos. Információs és szórakoztató rendszer R 10. Beépített kijelzővel ellátott rádió, amely az időt is mutatja. RDS EON szolgáltatással és aux-bemenettel. 4 x 15 W. CD 10. CD/MP3-lejátszó, rádió RDS EON szolgáltatással, aux-bemenettel, beépített kijelzővel és kormánykerékre telepített kezelőszervekkel. 4 x 15 W CD 30 BT. CD/MP3-lejátszó, rádió, aux-bemenet, Bluetooth -csatlakozás, magasra rögzített monokróm kijelző, kormányoszlopra telepített kezelőszervek. 4 x 20 W. A CD 30 BT az alábbi opcióként rendelhető extrákkal is elérhető: USB-csatlakozás. MP3-lejátszóvezérlési lehetőséggel. Műholdas navigáció. Magasra rögzített színes képernyővel.

32 Vezetőfülke Kényelem Fedélzeti számítógép. Információkat mutat, pl. üzemanyag-fogyasztás, meglévő üzemanyaggal megtehető távolság, utazási idő, megtett út. Komfortos vezetőülés. Opcióként rendelhető mélyített kialakítású ülés, állítható deréktámasz és kartámasz, állítható magassággal. Digitális tachográf. A vezető egyszerűen kezelheti. Megbízhatóan rögzíti a menetidőt és a pihenőidőt, a flottakezelési adatok összeállításához és elemzéséhez. Tempomat sebességkorlátozó berendezéssel. A kormánykerékről vezérelhető tempomat lehetővé teszi, hogy a vezető ideiglenes maximális sebességet állítson be. Tempomat rendelése esetén a fedélzeti számítógépet is megkapja, így azt nem kell külön megrendelni. Légrugós vezetőülés. Opcióként rendelhető, ideális rossz terepviszonyokra vagy hosszú távra. Négy irányban állítható, rögzített kartámasszal. A légrugózás érzékenysége állítható. Rögzített sebességkorlátozó berendezés. Négy előre meghatározott sebességre programozható be. A vezető nem tudja kikapcsolni. Automatikus fényszórók és ablaktörlők. Opcióként rendelhető, használatával kevesebb a vezetőt érő zavaró tényező és növeli a biztonságot. Harmadik kulcs. Különösen flottakezelők és több sofőr esetében hasznos. A harmadik kulcs pontos mása az eredeti két kulcsnak.

33 Elektronikus klímaszabályozó (ECC). Választható termosztatikus vezérléssel ellátott hőmérsékletszabályozás. A Komfort csomaggal is rendelhető. Raktér Rakomány-rögzítőszemek. Az ideálisan elhelyezett rakomány-rögzítőszemek (6, 8, 10 vagy 12, a jármű hosszától függően) biztonságosan a helyükön tartják a rakományt. Opcióként rendelhető négy oldalt elhelyezett rögzítőszem is. Felszereltség Légkondicionáló berendezés. Opcióként rendelhető, a jobb munkakörülményeket biztosító Klíma csomag része. Járműbiztonsági rendszer. A távirányítású riasztóberendezés mozgásérzékelők segítségével védi a teljes járművet (motortér, utastér és raktér) a behatolások ellen. Dohányzó csomag. Kiszerelhető hamutartó, amely a pohártartókba helyezhető, és szivargyújtó, amely bármelyik 12 V-os aljzatban használható. Üvegezett acél válaszfal. Kisteherautó esetében opcióként rendelhető. Oldalsó rögzítési pontok. Ideális elhelyezkedés derékmagasságban, a rakomány további rögzítésére. Félmagasságú védőburkolatok (csak L3 és L4 modelleknél). Ezek a műgyanta bevonatú panelek védik az Opel Movano oldalfalainak alsó részét. Pollenszűrő. A szénanátha kellemetlenségei elkerülhetők. Fa védőburkolatok. Az oldalfalakat teljes vagy félmagasságú fa oldalpanelek, míg a raktér padlóját műgyanta bevonatos fa padlózat védi a sérüléstől. Indításgátlók. Extra biztonsági berendezés, amely minden modellhez rendelhető.

34 Külső Alváz Első ködlámpák. A véletlen sérülések elleni védelem érdekében süllyesztve és optimálisan elhelyezve. Parkolóradar. Tolatáskor hangjelzéssel figyelmeztet a véletlen sérülések elkerülésére. Pneumatikus felfüggesztés. A nagyobb menetkényelem érdekében az állítható magasságú pneumatikus hátsó felfüggesztés opcióként rendelhető. Segédhajtás (PTO). Rendelkezésre áll motorból kivezetett segédhajtás (PTO). Nagyobb erőt igénylő alkalmazásokhoz sebességváltóról irányított segédhajtás rendelhető bármelyik hátsókerék-meghajtású RWD modellhez. Részlegesen önzáró differenciálmű (LSD). Nehéz terepen vagy csúszós útviszonyok között a vezetést az opcióként rendelhető részlegesen önzáró differenciálmű (LSD) segítheti bármely hátsókerék-meghajtású modellen. Hátsó fellépő. A hátsókerék-meghajtású modelleken az alapfelszereltséghez tartozó csúszásmentes hátsó fellépő megkönnyíti a raktérbe történő bejutást. FWD modelleken opcióként rendelhető. Leszerelhető vonóhorog. Az Euro kialakítású gömbcsuklós vonóhorog tovább bővíti az Opel Movano praktikusságát.

35 Opcióként választható csomagok Az alábbi opciós felszereltségcsomagok, melyek azzal a céllal jöttek létre, hogy a legtöbbet hozhassa ki az Opel Movanojából, a rendelést is megkönnyítik. Ha az Iroda csomag praktikus megoldásaira és kényelmére vágyik és meg szeretné rendelni, számos lehetőség közül választhat: ha manuális légkondicionáló berendezésre is szüksége van, választhatja az Expert, Edition vagy a Business csomagot, de választhatja akár a kifinomultabb Popular csomagot is elektronikus klímaszabályozással és további értékes lehetőségekkel. Ha a légkondicionáló nem szükséges, választhatja csak az Iroda csomagot. Expert csomag Manuális légkondicionáló berendezés Iroda csomag Popular csomag Elektronikus klímaszabályozás (ECC) pollenszűrővel Automatikus fényszórók és ablaktörlők Első ködlámpák Iroda csomag Iroda csomag CD 30 BT. CD/MP3-lejátszó, rádió, aux-bemenet, Bluetooth -csatlakozás, monokróm kijelző, kormányoszlopra telepített kezelőszervek. 4 x 20 W Kihúzható jegyzetelő tábla iratok számára Komfortos vezetőülés Kétüléses pad, középen síkba dönthető tálcával és ülés alatti tárolórekesszel Akusztikai panel az elválasztófalon (vagy: zajelnyelő panel) Fedett és nyitott A4 méretű tároló a műszerfalon Kiegészítő tárolórekesz az ajtókárpit alsó részén Napszemüveg-tartó (a vezetőoldalon) Automata elektromos ablakemelő a vezetőoldali ablaknál Teljes méretű dísztárcsák Edition csomag Manuális légkondicionáló berendezés CD 30 BT. CD/MP3-lejátszó, rádió, auxbemenet, Bluetooth -csatlakozás, monokróm kijelző, kormányoszlopra telepített kezelőszervek. 4 x 20 W Komfortos vezetőülés Tempomat és sebességkorlátozó berendezés Fedélzeti számítógép Nagyméretű, 105 literes üzemanyagtartály Business csomag (csak FWD modellek esetében) ESP és TCS Elektronikus menetstabilizátor és kipörgésgátló rendszer Edition csomag Professional csomag 1 Vonóhorog Hátsó parkolóradar 270 fokban nyitható üveg nélküli hátsó ajtók Biztonság csomag Utasoldali légzsák elöl Vezetőoldali légzsák Tempomat sebességkorlátozó berendezéssel Construction csomag Vonóhorog Részlegesen önzáró differenciálmű (LSD) Légrugós vezetőülés. Világítás csomag 2 Automatikus ablaktörlő és fényszórók Első ködlámpák Statikus kanyarvilágítás Klíma csomag Manuális légkondicionáló berendezés CD 10 Komfort csomag Elektronikus klímaszabályozás (ECC) pollenszűrővel CD 30 BT. CD/MP3-lejátszó, rádió, aux-bemenet, navigáció, Bluetooth -csatlakozás, színes kijelző, kormányoszlopra telepített kezelőszervek. 4 x 20 W Felszereltség Az Edition csomag és a Business csomag egyaránt kiváló ár-érték arányt képvisel, nagyobb kényelmet és biztonságot nyújtanak, valamint elősegítik az üzemanyagtakarékos üzemeltetést. További megtakarítások eléréséhez az Iroda csomag önmagában kombinálható a fenti két csomag bármelyikével. 1 A legrövidebb tengelytáv esetében nem érhető el. 2 Csak ESP rendszerrel.

36 Kiegészítők: külső Tetősín. A könnyű, ugyanakkor erős alumínium kereszttartó rudak hosszabb rakomány, például csövek, állványzat stb. szállítására alkalmasak, a tető legfeljebb 200 kg-os terhelhetőségéig. Alumínium tetőcsomagtartó. Az erős, praktikus és akár 200 kg teher szállítására is alkalmas rakodási lehetőség az Opel Movano minden hosszváltozatához elérhető. Fellépő a tetőcsomagtartóhoz. Az erős, perforált alumíniumból készült fellépő könnyen elérhetővé teszi a tetőt. Tetőcsomagtartóval együtt használható, amely az Opel Movano minden hosszváltozatához elérhető.

37 Hátsó létra. Erős acél szerkezet, melyről a tető bármely járműmagasság esetén könnyen hozzáférhető. Kiegészítők Nagy teherbírású vonóhorog. Az erős, minőségi vonóhoroggal az Opel Movano még használhatóbb és sokoldalúbb. Gömbcsuklós, 7 vagy 13 érintkezős elektromos csatlakozással. A vontatáshoz szükséges elektromos berendezések külön rendelhetők meg. Sárfogó lapok. A masszív műanyag sárfogó kifejezetten azzal a céllal készült, hogy megvédje a karosszériát a kőfelverődés, fröccsenés, por stb. okozta sérülésektől.

38 Kiegészítők: belső Normál üléshuzatok. Védelmet biztosítanak és tetszetősek a sötétszürke üléshuzatok kopásálló poliészterből készülnek, kifejezetten az új Opel Movano járműre szabva. Gazdaságos szőnyegek. Praktikus, kopásálló, és elegáns a sötétszürke Movano emblémával ellátott szőnyeg tökéletesen illik az utastér padlójához. A szőnyeg a vezető- és az utasoldalt is fedi. Minden időjárásnak megfelelő szőnyegek. Az új Opel Movanora szabott világosszürke gumiszőnyegek védelmet nyújtanak a szennyeződésekkel szemben, és a tisztításhoz könnyen eltávolíthatók. Prémium üléshuzatok. A sötétszürke, műbőr üléshuzatok stílust és luxust sugároznak, miközben megvédik az eredeti üléskárpitot. Tolatókamera. A vezetőoldali napellenzőbe épített 3,5 hüvelyk méretű LCD-tolatóképernyő automatikusan aktiválódik a hátrameneti fokozat kapcsolásakor.

39 Oldalsó ablakrácsok. Az ablakot belül rögzített, epoxi bevonattal ellátott, perforált fémrács védi a rakomány okozta sérülésektől. Kiegészítők Hátsó ablakrácsok. Erős, fehér bevonattal ellátott belülre szerelt fémrács, amely védelmet nyújt a hátsó ablak számára, miközben a vezetőnek is kilátást biztosít hátrafelé. Tűzoltókészülék és rögzítőkonzol. A padlóra rögzített tűzoltókészülék, melynek meglétét helyenként jogszabály írja elő, a vezető és az elöl ülő utas számára egyaránt könnyen elérhető. Rendelhető 1 kg-os vagy 2 kg-os kivitelben, mindkettő nyomásmérővel van ellátva. Biztonsági felszerelés. Nagy vagy kicsi elakadásjelző-háromszög, elsősegélyfelszerelés és biztonsági fényvisszaverőmellény.

40 Pulse, szénfekete. Műbőr, szénfekete.

41 Színek és kárpitok Sarki fehér Északi-tengeri kék Mohazöld Signal kék Pipacsvörös Mandarin Sáfránysárga Tintakék Halo ezüst 1 Ambient kék 1 1 Metálfényezés.

42 km-es szervizintervallumok szervizpont. A lelki nyugalom egyetlen bevált útja. Az új Opel Movano készítésekor azt az alapelvet tartottuk szem előtt, hogy a haszongépjárműveknek folyamatosan úton kell lenniük, dolgozniuk kell vállalkozása és ügyfelei érdekében, és nem pedig szervizekben állniuk. Ennek érdekében az új Opel Movano úgy lett megtervezve, hogy éveken keresztül megbízható szolgáltatást nyújtson minimális szervizigény mellett. Az értékesítés megkezdése előtt az új Opel Movano tesztjárművek több mint 3,2 millió valós tesztkilométert tettek meg, és mindenre kiterjedő tesztpadi vizsgálatokon mentek keresztül. A járműre hatéves átrozsdásodás elleni garancia érvényes. Amennyiben nem tervezett karbantartás válik szükségessé, az Európában megtalálható szervizpontból álló hálózathoz fordulhat, ahol gondoskodnak róla, hogy az Opel Movano minimális állásidővel újra úton legyen, vagy átmenetileg cserejárművet biztosítanak. Lízing, karbantartási vagy flottavásárlói szolgáltatásokkal kapcsolatban további információért forduljon Opel haszongépjárműkereskedőjéhez. 1 Vagy 1 év.

43

44 Opel szerviz. Vevőszolgálat egész Európában. Európa szerte több mint Opel szerviz, ebből haszongépjárművekre szakosodott szervizközpont várja egyedi, szakszerű és pontos szolgáltatásokkal. A kiváló szolgáltatás része, hogy pontosan elmondják, mit és miért csináltak, valamint, hogy ez hol található a számlán. Új járművek garanciája. Ez a garancia 24 hónapig érvényes valamennyi Opel haszongépjárműre, futásteljesítménykorlátozás nélkül, a forgalomba helyezésvagy a jármű átvételének napjától számítva, attól függően, hogy melyik dátum a korábbi. Akár 6 éves átrozsdásodás elleni garancia. Az Opel a szervizkönyvben ismertetett garanciális feltételek mellett megbízható, hosszú távú átrozsdásodás elleni garanciát biztosít. Alkatrészek és kiegészítők. Gépjárműve tökéletes karbantartásához, valamint a magán és üzleti szükségletek szerinti személyre szabásához szükséges valamennyi kiegészítőt megtalálhatja Opel márkakereskedésénél. Újrahasznosítás. Az újrahasznosítást figyelembe vevő tervezési megoldásokról, a visszaváltási pontokról, az élettartamuk végére ért járművekről (ELV), illetve azok újrahasznosításáról a oldalon találhat bővebb információt. Ha kérdése van, keresse fel Opel márkakereskedését. További információkat a oldalon találhat. A katalógusban szereplő illusztrációkon olyan felszerelések is láthatók, amelyek nem képezik a normál felszereltség részét. A katalógusban szereplő információk a nyomdába küldés időpontjában érvényesek. A tervezési és felszereltség-módosítások jogát fenntartjuk. A katalógusban szereplő nyomtatott színek csak megközelítőleg egyeznek a valódi színekkel. A bemutatott választható felszerelések felár ellenében vásárolhatók meg. A járművek elérhetősége, műszaki jellemzői és felszereltsége eltérő lehet a Német Szövetségi Köztársaság területén kívüli járművek esetén. A járművek felszereltségére vonatkozó pontos tájékoztatásért keresse fel Opel-márkakereskedőjét. Opel Southeast Europe LLC Környezetkímélő, klórmentes papírra nyomtatva. Kiadás: 2010/02 McCann Erickson HU/MY10.75

OPEL MOVANO Fülkés alvázak és egyedi gépjárművek

OPEL MOVANO Fülkés alvázak és egyedi gépjárművek OPEL MOVANO Fülkés alvázak és egyedi gépjárművek Opel Movano. Nem ismer lehetetlent. A logisztikai feladatok sikere az átgondolt irányítás és a megbízható munkaerő mellett függ a az adott célra használt

Részletesebben

Opel Movano. Nem ismer lehetetlent.

Opel Movano. Nem ismer lehetetlent. Opel Movano Opel Movano. Nem ismer lehetetlent. Minden szám ezt mutatja. Az üzleti életben nincs helye olyan számoknak, amelyek nem a megfelelő eredményt adják. Ez különösen igaz a szállítási és logisztikai

Részletesebben

OPEL MOVANO Személyszállítók

OPEL MOVANO Személyszállítók OPEL MOVANO Személyszállítók Opel Movano Kombi és Busz. A legértékesebb rakomány szállítására. Kicsik és nagyok, öregek és fiatalok, sportcsapatok és szállodai vendégek, diákok és projektcsapatok bárkiről

Részletesebben

Opel Movano. Nem ismer lehetetlent.

Opel Movano. Nem ismer lehetetlent. OPEL MOVANO Opel Movano. Nem ismer lehetetlent. Minden szám ezt mutatja. Az üzleti életben nincs helye olyan számoknak, amelyek nem a megfelelő eredményt adják. Ez különösen igaz a szállítási és logisztikai

Részletesebben

Opel Movano Személyszállítók

Opel Movano Személyszállítók Opel Movano Személyszállítók Opel Movano Kombi és Busz. A legértékesebb rakományok szállítására. Kicsik és nagyok, öregek és fiatalok, sportcsapatok, szállodai vendégek, diákok, projektcsapatok bárkiről

Részletesebben

Opel Movano. Nem ismer lehetetlent.

Opel Movano. Nem ismer lehetetlent. Opel Movano Opel Movano. Nem ismer lehetetlent. Minden szám ezt mutatja. Az üzleti életben nincs helye olyan számoknak, amelyek nem a megfelelő eredményt adják. Ez különösen igaz a szállítási és logisztikai

Részletesebben

Motor/Felszereltség lista

Motor/Felszereltség lista Motor/Felszereltség lista 1 Benzin Motor 1.4 TWINPORT ECOTEC 66 kw/90 LE 1.4 TWINPORT ECOTEC 66 kw/90 LE 1.8 ECOTEC 92 kw/125 LE TwinTop Váltómű 5fokozatú kézi 4 657 000 4 877 000 5fokozatú Easytronic

Részletesebben

ADAM. Általános tulajdonságok Karosszéria. 3-ajtós / / 1464

ADAM. Általános tulajdonságok Karosszéria. 3-ajtós / / 1464 Opel műszaki adatok ADAM Magasság (mm) Hosszúság (mm) Tengelytáv (mm) Szélesség (külső tükrökkel/nélkül) (mm) Nyomtáv (elöl/hátul) (mm) Általános tulajdonságok Karosszéria -ajtós 1484 698 211 1966 / 1720

Részletesebben

Az Opel Corsavan. magas szintű biztonsággal ötvözi. Raktér maximális térfogata: 0,92 m3. Max. teherbírás 475 kg-ig. Max. raktérhosszúság: 1,26 m

Az Opel Corsavan. magas szintű biztonsággal ötvözi. Raktér maximális térfogata: 0,92 m3. Max. teherbírás 475 kg-ig. Max. raktérhosszúság: 1,26 m Opel Corsavan Az Opel Corsavan Életteli, sportos kinézetével az Opel Corsavan egyértelmű stílusbeli kifejezőeszközt jelent bármilyen üzletben, ahol hangsúlyt helyeznek a külső megjelenésre. Dinamikus

Részletesebben

OPEL MOVANO Személyszállítók

OPEL MOVANO Személyszállítók OPEL MOVANO Személyszállítók Opel Movano Kombi és Busz. A legértékesebb rakomány szállítására. Kicsik és nagyok, öregek és fiatalok, sportcsapatok és szállodai vendégek, diákok és projektcsapatok bárkiről

Részletesebben

OPEL MOVANO. Személyszállítók

OPEL MOVANO. Személyszállítók OPEL MOVANO Személyszállítók Opel Movano Kombi és Busz. A legértékesebb rakomány szállítására. Kicsik és nagyok, öregek és fiatalok, sportcsapatok és szállodai vendégek, diákok és projektcsapatok bárkiről

Részletesebben

ADAM ADAM ROCKS

ADAM ADAM ROCKS Opel műszaki adatok ADAM Általános tulajdonságok Általános tulajdonságok Karosszéria ADAM ADAM ROCKS Csomagtartó méretek (ECIE/GM)(mm) ADAM Magasság (mm) 1484 149 Hossz előrehajtott hátsó üléssel 1041

Részletesebben

Fiat Fiorino árlista

Fiat Fiorino árlista Fiat FIORINO 75 LE 75 LE E5 75 LE E5 SX Sincom-kód: Kivitel: Hengerûrtartalom (cm 3 ): Teljesítmény (kw/le): Nyomaték (Nm): Üzemanyag: Fogyasztás (l/100 km, városi/városon kívüli/vegyes)* CO 2 -kibocsátás

Részletesebben

Az Opel Corsavan. falja a kilométereket. A dinamikus futóművet világos, tágas utastérrel és magas szintű biztonsággal ötvözi.

Az Opel Corsavan. falja a kilométereket. A dinamikus futóművet világos, tágas utastérrel és magas szintű biztonsággal ötvözi. Opel Corsavan Az Opel Corsavan Életteli, sportos kinézetével az Opel Corsavan egyértelmű stílusbeli kifejezőeszközt jelent bármilyen üzletben, ahol hangsúlyt helyeznek a külső megjelenésre. Dinamikus

Részletesebben

Új Hyundai H350 3 év kilométerkorlátozás nélküli garanciával!

Új Hyundai H350 3 év kilométerkorlátozás nélküli garanciával! Új Hyundai H350 3 év kilométerkorlátozás nélküli garanciával! Karosszéria Teljesítmény / Hajtás Listaár (nettó) Listaár (bruttó) ECO 2.5 CRDi LP 5,7m Alváz (CAB) 150 LE / Hátsókerék 6 299 000 7 999 730

Részletesebben

ÚJ Fiat Doblò Cargo árlista

ÚJ Fiat Doblò Cargo árlista ÚJ Fiat Doblò Cargo árlista Modell Sincomkód Kivitel Nyomaték Üzemanyag Hengerûrtart. Teljesítmény Teherbírás Tengelytáv cm 3 kw/le Nm kg mm Nettó ár Bruttó ár Új Doblò Cargo 1.4 16V E6 263.11A.1 zárt

Részletesebben

Corsa. Benzin Motorok ECOTEC ECOTEC. Start/Stop LPG előkészítés. Start/Stop

Corsa. Benzin Motorok ECOTEC ECOTEC. Start/Stop LPG előkészítés. Start/Stop Opel műszaki adatok Corsa Általános tulajdonságok Karosszéria -ajtós 5-ajtós Magasság (mm) 188 188 Hosszúság (mm) 999 999 Tengelytáv (mm) 2511 2511 Szélesség (külső tükrökkel/nélkül) (mm) 19 / 171 19 /

Részletesebben

Fiat Fiorino E5+ árlista A Készlet erejéig!

Fiat Fiorino E5+ árlista A Készlet erejéig! Fiat Fiorino E5+ árlista A Készlet erejéig! Sincom-kód: Kivitel: Hengerûrtartalom (cm 3 ): Teljesítmény (kw/le): Nyomaték (Nm): Üzemanyag: Fogyasztás (l/100 km, városi/városon kívüli/vegyes) CO 2 -kibocsátás

Részletesebben

Fiat Doblò Cargo árlista

Fiat Doblò Cargo árlista Fiat Doblò Cargo árlista Modell Sincomkód Kivitel Nyomaték Üzemanyag Hengerûrtart. Teljesítmény Teherbírás Tengelytáv cm 3 kw/le Nm kg mm Nettó ár Bruttó ár Doblò Cargo 1.4 16V E6 263.11A.0 zárt furgon

Részletesebben

OPEL MOVANO Fülkés alvázak és egyedi gépjárművek

OPEL MOVANO Fülkés alvázak és egyedi gépjárművek OPEL MOVANO Fülkés alvázak és egyedi gépjárművek Opel Movano. Nem ismer lehetetlent. A logisztikai feladatok sikere az átgondolt irányítás és a megbízható munkaerő mellett függ a az adott célra használt

Részletesebben

ÚJ Fiat Doblò Cargo árlista

ÚJ Fiat Doblò Cargo árlista ÚJ Fiat árlista Modell Sincomkód Kivitel Nyomaték Üzemanyag Hengerûrtart. Teljesítmény Teherbírás Tengelytáv cm 3 kw/le Nm kg mm Nettó ár Bruttó ár Új 1.4 16V 263.111.0 zárt furgon benzin 1368 70/95 127

Részletesebben

LÉPJEN BE EGY MEGNYERŐ VILÁGBA.

LÉPJEN BE EGY MEGNYERŐ VILÁGBA. OPEL Vivaro Tour LÉPJEN BE EGY MEGNYERŐ VILÁGBA. Üdvözöljük saját első osztályú útján! Akár családtagjait, barátait, munkatársait, akár ügyfeleit szállítja, az első osztályra jellemző tágasságot, kényelmet

Részletesebben

KÜLÖNLEGES AJÁNLATUNK CÉGES ÜGYFELEINK RÉSZÉRE

KÜLÖNLEGES AJÁNLATUNK CÉGES ÜGYFELEINK RÉSZÉRE MÉGANE EXPRESSION KÜLÖNLEGES AJÁNLATUNK CÉGES ÜGYFELEINK RÉSZÉRE O OÚj Energy 1,2 TCe 115 LE motor Stop&Start rendszerrel OOFlottakedvezmény már egy autó vásárlásakor is O OGazdag felszereltség: Kétzónás

Részletesebben

Opel Movano PC. EURO5 DPF 2.3 CDTI Start/Stop MT (74kW/100LE) (92kW/125LE) ÁFA-val ÁFA-val ÁFA-val ÁFA-val ÁFA-val ÁFA-val ÁFA és regadó nélkül

Opel Movano PC. EURO5 DPF 2.3 CDTI Start/Stop MT (74kW/100LE) (92kW/125LE) ÁFA-val ÁFA-val ÁFA-val ÁFA-val ÁFA-val ÁFA-val ÁFA és regadó nélkül Opel Movano Dízel Változat Össztömeg FWD L1H1 3 kg FWD L1H1 33 kg FWD L2H2 33 kg FWD L2H2 35 kg MT (74kW/1LE) ÁFAval ÁFAval ÁFAval ÁFAval ÁFAval ÁFAval Opel Movano PC tart/top MT (74kW/1LE) MT tart/top

Részletesebben

TWINGO AKTUÁLIS AKCIÓ. FELSZERELTSÉG MOTOR LISTAÁR Dynamique 1,2 16V 55 kw / 75 LE 2 790 000 1,2 16V 55 kw / 75 LE Quickshift*** 3 040 000

TWINGO AKTUÁLIS AKCIÓ. FELSZERELTSÉG MOTOR LISTAÁR Dynamique 1,2 16V 55 kw / 75 LE 2 790 000 1,2 16V 55 kw / 75 LE Quickshift*** 3 040 000 TWINGO AKTUÁLIS AKCIÓ OOAlakítsd a stílusod szerint! Válassz az egyéniségedhez illő színt és akár felnit is! FELSZERELTSÉG MOTOR LISTAÁR 1,2 16V 55 kw / 75 LE 2 790 000 1,2 16V 55 kw / 75 LE Quickshift***

Részletesebben

BOXER zárt furgon. Érvényes: 2011.07.04-től a következő árlista közléséig. Raktérméret. Hasznos teher* (kg) Bruttó ár (Ft) Tengelytáv (mm)

BOXER zárt furgon. Érvényes: 2011.07.04-től a következő árlista közléséig. Raktérméret. Hasznos teher* (kg) Bruttó ár (Ft) Tengelytáv (mm) BOXER zárt furgon Modell Motor (cm 3 ) Gyári típuskód Tengelytáv Össztömeg Raktérméret (m 3 ) Hasznos teher* Nettó ár Bruttó ár ZÁRT FURGON FT 300 L1H1 2.2 HDi 100 2197 2PU91DHDE504A070 3000 3000 8 1155

Részletesebben

Ford Transit Courier. 2015.75-ös modellév Érvényes: 2015. június 1-jei gyártástól A változtatás jogát fenntartjuk! 2015/04.

Ford Transit Courier. 2015.75-ös modellév Érvényes: 2015. június 1-jei gyártástól A változtatás jogát fenntartjuk! 2015/04. Petrányi - Autó Kft. Hivatalos Ford márkakereskedés 1106 Budapest, Kerepesi út 105. Tel.: 260-5050/215, Fax: 262-4736 1195 Budapest, Üllői út 309. Tel.: 281-8000/215, Fax: 281-2981 1112 Budapest Budaörsi

Részletesebben

+ megtakarítás + technológia + teherbírás

+ megtakarítás + technológia + teherbírás ÚJ DOBLÒ CARGO MOST MÉG TÖBB LEHETőSÉG A VÁLLALKOZÁSÁBAN Nagyobb méret, fejlettebb technológia, gazdaságosabb üzemeltetés. Ez az Új Doblò Cargo. A maximális teljesítmény és funkcionalitás jegyében tervezték,

Részletesebben

Fiat Doblò Cargo E5+ árlista

Fiat Doblò Cargo E5+ árlista E5+ árlista Sincomkód Kivitel Nyomaték Üzemanyag Hengerûrtart. Teljesítmény Teherbírás Tengelytáv cm 3 kw/le Nm kg mm Nettó ár Bruttó ár Doblò Cargo 1.3 Mjet E5+ 263.12D.1 zárt furgon dízel 1248 66/90

Részletesebben

EGY SZEMÉLYAUTÓ MOZGÉKONYSÁGA, EGY TEHERAUTÓ MUNKABÍRÁSA.

EGY SZEMÉLYAUTÓ MOZGÉKONYSÁGA, EGY TEHERAUTÓ MUNKABÍRÁSA. ÚJ OPEL CORSAVAN EGY SZEMÉLYAUTÓ MOZGÉKONYSÁGA, EGY TEHERAUTÓ MUNKABÍRÁSA. TELE PRAKTIKUS RÉSZLETEKKEL Az új Opel Corsavan leteszi üzletének névjegyét! Sportos formájával és tágas utasterével ideális

Részletesebben

Teljesítmény. Nyomaték. mm kw/le Nm cm 3 Ft Ft Ft. Fogyasztás l/100km városon kívüli. vegyes

Teljesítmény. Nyomaték. mm kw/le Nm cm 3 Ft Ft Ft. Fogyasztás l/100km városon kívüli. vegyes Fiat Ducato árlista Verzió Kivitel Sincomkód Tengelytáv Teljesítmény Nyomaték Hengerûrtartalom Száll. személyek száma Nettó ár Regiszt. Adó Bruttó ár mm kw/le Nm cm 3 Ft Ft Ft Ducato 3.0t 2.2 Mjet 100

Részletesebben

Árajánlat. Ajánlatkérő neve: Ajánlatkérő címe: Ajánlattevő neve: Ajánlattevő címe: Ajánlattevő adószáma: Mennyiség, mennyiségi egység:

Árajánlat. Ajánlatkérő neve: Ajánlatkérő címe: Ajánlattevő neve: Ajánlattevő címe: Ajánlattevő adószáma: Mennyiség, mennyiségi egység: Árajánlat minta Árajánlat Ajánlatkérő neve: Ajánlatkérő címe: Ajánlattevő neve: Ajánlattevő címe: Ajánlattevő adószáma: Ajánlat tárgya: Mennyiség, mennyiségi egység: Gépjármű pontos megnevezése: M1 mikrobusz

Részletesebben

Lerövidíti az egyeneseket, és kiegyenesíti

Lerövidíti az egyeneseket, és kiegyenesíti OPEL OPC Astra Lerövidíti az egyeneseket, és kiegyenesíti a kanyarokat. Az Astra csúcsváltozatának számító új Opel OPC Astra vérbeli sportkocsi. A nagy teljesítményről a 2 literes turbómotor gondoskodik,

Részletesebben

Opel Corsavan. Van 3-ajtós. Váltómű. 1.0 TWINPORT ECOTEC 2 935 000 5-fokozatú kézi 48 kw/65 LE 2 311 024 1.2 TWINPORT ECOTEC 3 085 000

Opel Corsavan. Van 3-ajtós. Váltómű. 1.0 TWINPORT ECOTEC 2 935 000 5-fokozatú kézi 48 kw/65 LE 2 311 024 1.2 TWINPORT ECOTEC 3 085 000 Opel Corsavan Opel Corsavan 1 Benzin 3ajtós Váltómű 1. TWINPORT ECOTEC 2 935 48 kw/65 LE 2 311 24 1.2 TWINPORT ECOTEC 3 85 51 kw/7 LE 2 429 134 1.2 TWINPORT ECOTEC 3 315 5fokozatú Easytronic 63 kw/85 LE

Részletesebben

Petrányi - Autó Kft. Hivatalos Ford márkakereskedés

Petrányi - Autó Kft. Hivatalos Ford márkakereskedés Petrányi - Autó Kft. Hivatalos Ford márkakereskedés 1106 Budapest, Kerepesi út 105. Tel.: 260-5050/215, Fax: 262-4736 1195 Budapest, Üllői út 309. Tel.: 281-8000/215, Fax: 281-2981 1112 Budapest Budaörsi

Részletesebben

Suzuki Grand Vitara Felszereltség 5 ajtó

Suzuki Grand Vitara Felszereltség 5 ajtó Suzuki Grand Vitara Felszereltség 5 ajtó A gyártó bármikor megváltoztathatja a műszaki adatokat, a felszereltséget, az opciókat, az árakat és a színeket, ezért pontosabb felvilágosítás érdekében kérjük,

Részletesebben

Opel Movano PC EURO5 DPF 2.3 CDTI MT. (92kW/125LE) ÁFA-val ÁFA-val ÁFA-val ÁFA-val ÁFA-val ÁFA-val ÁFA és regadó nélkül. ÁFA és regadó nélkül

Opel Movano PC EURO5 DPF 2.3 CDTI MT. (92kW/125LE) ÁFA-val ÁFA-val ÁFA-val ÁFA-val ÁFA-val ÁFA-val ÁFA és regadó nélkül. ÁFA és regadó nélkül Opel Movano Dízel Változat Össztömeg FWD L1H1 3 kg FWD L1H1 33 kg FWD L2H2 33 kg FWD L2H2 35 kg (74kW/1LE) ÁFAval ÁFAval ÁFAval ÁFAval ÁFAval ÁFAval Opel Movano PC tart/top MT (74kW/1LE) tart/top MT (17kW/146LE)

Részletesebben

FURgon Már nettó 3 590 000 Ft-tól (bruttó 4 559 300 Ft)

FURgon Már nettó 3 590 000 Ft-tól (bruttó 4 559 300 Ft) FURgon Már nettó 3 590 000 Ft-tól (bruttó 4 559 300 Ft) AKTUÁLIS AKCIÓ OOFlottakedvezmény már egy autó vásárlása esetén OORenault Crédit Prémium finanszírozás esetén nettó 200 000 Ft plusz kedvezmény OOAz

Részletesebben

Új Fiat Fiorino CNG árlista

Új Fiat Fiorino CNG árlista Új Fiat CNG árlista Fiat CNG Sincom-kód: Kivitel: Hengerûrtartalom (cm 3 ): Teljesítmény (kw/le): Üzemanyag: Raktér (m 3 ) Terhelhetôség vezetôvel együtt (kg): Tengelytáv (mm): 1.4 8v CNG E6 225.1LC.1

Részletesebben

Opel Astra Classic III

Opel Astra Classic III Opel Astra Classic III Legyenek nagyobb elvárásai opel astra classic iii. Fedezze fel a dinamikus kialakítás, a minőségi tervezés és a kiemelkedő kényelem egységét! Az Opel Astra ClAssiC iii. Kifejezetten

Részletesebben

Fiat grande Punto Van árlista

Fiat grande Punto Van árlista Fiat grande Punto Van árlista Fiat grande Punto Van Sincom-kód: Kivitel: Hengerûrtartalom (cm 3 ): Teljesítmény (kw/le): Nyomaték (Nm): Üzemanyag: Fogyasztás (l/100 km, városi/városon kívüli/vegyes)* CO

Részletesebben

Fiat Punto Van E5+ árlista

Fiat Punto Van E5+ árlista Fiat Punto Van E5+ árlista Fiat Punto Van Sincom-kód: Kivitel: Hengerûrtartalom (cm 3 ): Teljesítmény (kw/le): Nyomaték (Nm): Üzemanyag: Fogyasztás (l/100 km, városi/városon kívüli/vegyes)* CO 2 -kibocsátás

Részletesebben

Térképezze fel a város határait.

Térképezze fel a város határait. Opel Antara Térképezze fel a város határait. Az Opel Antarában a kemény és tökéletes külső kényelmes és változatos belsővel párosul. Mindegy hová megy, magabiztosan és stílusosan fog érkezni. Fedezze

Részletesebben

Terhelhetôség. Tengelytáv

Terhelhetôség. Tengelytáv Fiat Talento furgon Verzió Térfogat Sincomkód Terhelhetôség Tengelytáv Hengerûrtartalom Teljesítmény Nyomaték Nettó ár Bruttó ár m 3 kg mm cm 3 kw/le Nm Ft Ft Új Talento 2.7t 1.6Mjet 95LE L1H1 E6 296.11A.0

Részletesebben

Trend. Titanium nettó bruttó nettó bruttó 1.0l 100 LE M5 FWD 3 769 843 Ft 4 832 700 Ft. - 1.5 TDCi 75 LE M5 FWD 4 048 268 Ft 5 206 300 Ft

Trend. Titanium nettó bruttó nettó bruttó 1.0l 100 LE M5 FWD 3 769 843 Ft 4 832 700 Ft. - 1.5 TDCi 75 LE M5 FWD 4 048 268 Ft 5 206 300 Ft Petrányi - Autó Kft. Hivatalos Ford márkakereskedés 1106 Budapest, Kerepesi út 105. Tel.: 260-5050/215, Fax: 262-4736 1195 Budapest, Üllői út 309. Tel.: 281-8000/215, Fax: 281-2981 1112 Budapest Budaörsi

Részletesebben

Magyarország-Budapest: Gépjárművek 2015/S 159-291860. (Kiegészítés az Európai Unió Hivatalos Lapjához, 30.6.2015, 2015/S 123-224876)

Magyarország-Budapest: Gépjárművek 2015/S 159-291860. (Kiegészítés az Európai Unió Hivatalos Lapjához, 30.6.2015, 2015/S 123-224876) 1/13 Ez a hirdetmény a TED weboldalán: http://ted.europa.eu/udl?uri=ted:notice:291860-2015:text:hu:html Magyarország-Budapest: Gépjárművek 2015/S 159-291860 Országos Vízügyi Főigazgatóság, AK08474, Márvány

Részletesebben

Petrányi - Autó Kft. Hivatalos Ford márkakereskedés

Petrányi - Autó Kft. Hivatalos Ford márkakereskedés Petrányi - Autó Kft. Hivatalos Ford márkakereskedés 1106 Budapest, Kerepesi út 105. Tel.: 260-5050/215, Fax: 262-4736 1195 Budapest, Üllői út 309. Tel.: 281-8000/215, Fax: 281-2981 1112 Budapest Budaörsi

Részletesebben

Fiat Doblò Panoráma 3 740 000 Ft-tól*

Fiat Doblò Panoráma 3 740 000 Ft-tól* Fiat Doblò Panoráma 3 740 000 Ft-tól* Modell Teljesítmény (kw/le) Bruttó eladási ár Akciós ár Új Doblò Panoráma Active 1.4 70/95 4 200 000 3 740 000 Új Doblò Panoráma Active 66/90 5 150 000 4 590 000 Új

Részletesebben

Fiat Doblò Cargo E6 árlista

Fiat Doblò Cargo E6 árlista E6 árlista Sincomkód Kivitel Üzemanyag Hengerûrtart. Teljesítmény Nyomaték Teherbírás Tengelytáv cm 3 kw/le Nm kg mm Nettó ár Bruttó ár Doblò Cargo 1.4 16V E6 263.11A.1 zárt furgon benzin 1368 70/95 127

Részletesebben

Fiat Doblò Panoráma árlista

Fiat Doblò Panoráma árlista Sincom kód: 152.71A.1 152.71P.1 152.76A.1 152.76B.1 152.76P.1 Hengerûrtartalom (cm 3 ) 1368 1598 1368 1368 1598 Teljesítmény (kw/le) 70/95 70/95 70/95 88/120 70/95 Üzemanyag benzin dízel benzin benzin

Részletesebben

Személyszállító járművek. Terhelhetőség/ Típusszám

Személyszállító járművek. Terhelhetőség/ Típusszám Sorozat/Felszereltségi szint Motor Széria Terhelhetőség/ Típusszám Ajánlott nettó kisker ár Regisztrációs adó Ajánlott bruttó kisker ár Rövid tengelytávú modellek SWB Kombi Trend 1.8 TDCi 75LE 65 625/200

Részletesebben

Új DOBOZOS FELÉPÍTMÉNY

Új DOBOZOS FELÉPÍTMÉNY Új DOBOZOS FELÉPÍTMÉNY AKTUÁLIS AKCIÓK O OFlottakedvezmény már egy autó vásárlása esetén OORenault Crédit Prémium finanszírozás esetén nettó 200 000 Ft plusz kedvezmény NETTÓ LISTAÁR Elsőkerék-hajtás Hasznos

Részletesebben

FORD KA. Petrányi - Autó Kft. Hivatalos Ford márkakereskedés

FORD KA. Petrányi - Autó Kft. Hivatalos Ford márkakereskedés Petrányi - Autó Kft. Hivatalos Ford márkakereskedés 1106 Budapest, Kerepesi út 105. Tel.: 260-5050/215, Fax: 262-4736 1195 Budapest, Üllői út 309. Tel.: 281-8000/215, Fax: 281-2981 1112 Budapest Budaörsi

Részletesebben

TARTOZÉKOK I AZ ÚJ DACIA SANDERO ÉS SANDERO STEPWAY

TARTOZÉKOK I AZ ÚJ DACIA SANDERO ÉS SANDERO STEPWAY Dacia Sandero és Sandero Stepway Gyári tartozékok TARTOZÉKOK I AZ ÚJ DACIA SANDERO ÉS SANDERO STEPWAY Minden, amire szüksége lehet a hosszan tartó védelemhez és a maximális kényelemhez. Egyszerűen nagyszerű

Részletesebben

Felszereltség Suzuki Swift

Felszereltség Suzuki Swift 1.2L 1.2L 1.L 5 5 Sebességváltó / / FUTÓMŰ Abroncsok és keréktárcsák 175/65R15 + acél keréktárcsa (teljes méretű dísztárcsával) 185/55R16 + könnyűfém keréktárcsa S S - S - S - Defektjavító készlet KÜLSŐ

Részletesebben

Mûszaki adatok áttekintése.

Mûszaki adatok áttekintése. Mûszaki adatok áttekintése. Dízelmotorok 2,5 l TDI motor (65 kw) 1 2,5 l TDI motor (80 kw) 1 Keverékképzés/Befecskendezés Common-rail közvetlen befecskendezés Common-rail közvetlen befecskendezés Hengerek

Részletesebben

Opel Astra Classic III

Opel Astra Classic III Opel Astra Classic III Akár 3 449 Ft-ért Jelenlegi ajánlat: Opel Astra Classic III karosszériával, 1.6 (115 LE) benzinmotorral, klímával és CD lejátszós rádióval akár 3 449 Ft-ért. Opel Astra Classic III

Részletesebben

1,33 literes Dual VVT-i 1NR-FE 6 M/T Stop & Start rendszerrel. Kombinált (liter/100 km) 5,5 4,5 4,9. Városi (liter/100 km) 6,6 5,3 5,8

1,33 literes Dual VVT-i 1NR-FE 6 M/T Stop & Start rendszerrel. Kombinált (liter/100 km) 5,5 4,5 4,9. Városi (liter/100 km) 6,6 5,3 5,8 Urban Cruiser Műszaki adatok KÖRNYEZETI TELJESÍTMÉNY 6 M/T Stop & Start rendszerrel Fogyasztás (utoljára a 2004/3 rendelettel módosított 80/1268 EU direktíva alapján) Kombinált (liter/100 km) 5,5 4,5 4,9

Részletesebben

Opel Movano PC. Combi. Bus. Dízel. Dízel. Változat Össztömeg ÁFA és regadó nélkül ÁFA és regadó nélkül ÁFA és regadó nélkül ÁFA és regadó nélkül

Opel Movano PC. Combi. Bus. Dízel. Dízel. Változat Össztömeg ÁFA és regadó nélkül ÁFA és regadó nélkül ÁFA és regadó nélkül ÁFA és regadó nélkül Opel Movano 2.3 CDTI MT (92 kw/125 LE) Opel Movano PC tart/top MT (1 kw/135 LE) 2.3 CDTI MT (11 kw/15 LE) 2.3 CDTI MTA (11 kw/15 LE) ÁFAval ÁFAval ÁFAval ÁFAval 1 tart/top MT (12 kw/163 LE) ÁFAval Dízel

Részletesebben

Fiat 500L Living árlista

Fiat 500L Living árlista 1.4 16V 1.4 T-Jet MTA Sincom kód: 351.24A.2 351.24J.2 351.24M.2 351.24T.2 351.24V.2 Hengerûrtartalom (ccm) 875 1368 1368 1248 1248 Teljesítmény (kw/le) 77/105 70/95 88/120 70/95 70/95 Üzemanyag benzin

Részletesebben

ÁR ÉS FELSZERELTSÉG LISTA AVEO 5 AJTÓS

ÁR ÉS FELSZERELTSÉG LISTA AVEO 5 AJTÓS ÁR ÉS FEZERESÉG LISTA AVEO 5 AJTÓS MY13 JÚLIUS 2013 ÁRAK FEZERESÉGI SZINT CO2- KIBOCSÁTÁS (VEGYES) LISTAÁR KEDVEZMÉNY KAMPÁNYÁR 1.2 benzin 1.2 benzin 1.3 dízel 137 g/km 99 g/km 3 150 000 Ft 3 290 000 Ft

Részletesebben

ÁR ÉS FELSZERELTSÉG LISTA ÚJ AVEO 4 AJTÓS

ÁR ÉS FELSZERELTSÉG LISTA ÚJ AVEO 4 AJTÓS ÁR ÉS FEZERESÉG LISTA ÚJ AVEO 4 AJTÓS MY12 FEBRUÁR 2012 ÁRAK FEZERESÉGI SZINT VÁÓTÍPUSA CO2- KIBOCSÁTÁS (VEGYES) LISTAÁR KAMPÁNYÁR 1.2 DOHC, 70LE 137 g/km 3 015 000Ft 2 714 000 Ft Plus 1.2 DOHC, 86LE 1.3

Részletesebben

Fiat Doblò Panoráma 3 590 000 Ft-tól*

Fiat Doblò Panoráma 3 590 000 Ft-tól* 3 590 000 Ft-tól* Modell Teljesítmény (kw/le) Bruttó eladási ár Akciós ár Doblò Panoráma Active 1.4 70/95 4 220 000 3 590 000 Doblò Panoráma Active 66/90 5 140 000 4 480 000 Doblò Panoráma 1.4 70/95 4

Részletesebben

Astravan. Van. Astravan. Dízel. 1.7 CDTI ECOTEC 81 kw / 110 LE 1.7 CDTI ECOTEC 92 kw / 125 LE. 6-fokozatú kézi. 6-fokozatú kézi

Astravan. Van. Astravan. Dízel. 1.7 CDTI ECOTEC 81 kw / 110 LE 1.7 CDTI ECOTEC 92 kw / 125 LE. 6-fokozatú kézi. 6-fokozatú kézi Opel 1 81 kw / 11 LE 92 kw / 125 LE Motor Váltómű 6-fokozatú kézi 6-fokozatú kézi 5 19 5 27 Rendelhető felszerelések 2 Világítás Csomag Dupla első olvasólámpák Könnyített rossz út csomag Kilátás és Világítás

Részletesebben

Sebességváltás 5MT 5MT 4AT 5MT Modell JLX JLX JLX MODE3

Sebességváltás 5MT 5MT 4AT 5MT Modell JLX JLX JLX MODE3 BENZIN Sebességváltás 5 5 4 5 FUTÓMŰ Abroncsok és keréktárcsák Pótkerék és keréktárcsa Pótkerék fedő (lemez tipusú) 205/70R15 + acél keréktárcsa 205/70R15 + acél keréktárcsa (*1) (*1) (*1) (*1) 205/70R15

Részletesebben

Fiat Doblò Panoráma 3 420 000 Ft-tól*

Fiat Doblò Panoráma 3 420 000 Ft-tól* Fiat Doblò Panoráma 3 420 000 Ft-tól* Modell Teljesítmény (kw/le) Bruttó eladási ár Akciós ár Akciós ár Fiat Top finanszírozással** Doblò Panoráma Active 1.4 70/95 4 100 000 3 620 000 3 420 000 Doblò Panoráma

Részletesebben

Opel Combo PC. Combo. Benzin. Dízel. Combo. Dízel. Combo. Benzin. Dízel. Combo. Benzin. Dízel. Selection L1H1. Selection L2H1.

Opel Combo PC. Combo. Benzin. Dízel. Combo. Dízel. Combo. Benzin. Dízel. Combo. Benzin. Dízel. Selection L1H1. Selection L2H1. Opel Opel PC 1 Benzin tart/top 1.4 CNG Turbo ECOTEC tart/top tart/top 5fokozatú kézi 5fokozatú kézi 6fokozatú kézi 6fokozatú kézi 6fokozatú kézi 6fokozatú kézi 6fokozatú kézi election L1H1 normál teherbírás

Részletesebben

Tegyen minden utazást emlékezetessé!

Tegyen minden utazást emlékezetessé! Opel Zafira OPEL ZAFiRA. Bármire készen áll. A Zafira egyedi Flex7 ülés rendszerével mindaz a beépített sokoldalúság és kényelem a rendelkezésre áll, amelyre egy családnak szüksége lehet. Fedezze fel a

Részletesebben

Tengelytáv (mm) Össztömeg (kg) ZÁRT FURGON

Tengelytáv (mm) Össztömeg (kg) ZÁRT FURGON BOXER zárt furgon Raktérméret (m 3 ) Kedvezményes nettó ár Kedvezményes bruttó ár ZÁRT FURGON ACCESS ACCESS FT 280 L1H1 2.2 HDi 110 E5 2PU91CHDP604A0C0 3000 2800 8 5 300 000 6 731 000 4 150 000 5 270 500

Részletesebben

Felszereltség. Karosszéria változat Szimpla kabin Dupla kabin Dupla kabin Dupla kabin Dupla kabin Meghajtás. 2WD kapcsolható

Felszereltség. Karosszéria változat Szimpla kabin Dupla kabin Dupla kabin Dupla kabin Dupla kabin Meghajtás. 2WD kapcsolható Japán. Munka. Erô Felszereltség Karosszéria változat Szimpla kabin Meghajtás 2WD 4WD 100km/h-ig 4WD 100km/h-ig 4WD 100km/h-ig 4WD 100km/h-ig Motor 2.5 L Dízel 2.5 L Dízel 2.5 L Dízel 3.0 L Dízel 3.0 L

Részletesebben

Fiat Doblò Panoráma 3 340 000 Ft-tól*

Fiat Doblò Panoráma 3 340 000 Ft-tól* Fiat Doblò Panoráma 3 340 000 Ft-tól* Modell Teljesítmény (kw/le) Bruttó eladási ár Akciós ár Akciós ár Fiat Top finanszírozással** Doblò Panoráma Active 1.4 70/95 4 175 000 3 540 000 3 340 000 Doblò Panoráma

Részletesebben

CITROËN JUMPER Tehergépkocsi

CITROËN JUMPER Tehergépkocsi CITROËN JUMPER Tehergépkocsi Műszaki jellemzők 2013. február Jumper általános műszaki jellemzők Motor HDi 110 HDi 130 HDi 150 HDi 180 hengerek száma 4 4 4 4 hengerűrtartalom (cm 3 ) 2198 2198 2198 2998

Részletesebben

Ismerje meg az új Safari érzést

Ismerje meg az új Safari érzést Ismerje meg az új Safari érzést Üljön be egy új TATA SAFARI-ba, ahol otthonos világ fogadja. Ragadja meg a kormányt, indítson, tegyen meg több száz km-es távolságot. Autópályán, hegyen-völgyön, földutakon,

Részletesebben

Opel Movano CV. Van Változat Össztömeg. Dízel. EURO5 DPF 2.3 CDTI Start/Stop MT (74kW/100 LE) ÁFA-val Áfa nélkül

Opel Movano CV. Van Változat Össztömeg. Dízel. EURO5 DPF 2.3 CDTI Start/Stop MT (74kW/100 LE) ÁFA-val Áfa nélkül Opel Movano Opel Movano CV 1 Dízel Van Változat Össztömeg L1H1 28 kg L1H1 33 kg L1H1 35 kg * Csökkentett CO 2 kibocsátással MT (74kW/1 LE) ÁFAval tart/top MT (74kW/1 LE) ÁFAval MT ÁFAval tart/top MT ÁFAval

Részletesebben

ÁR ÉS FELSZERELTSÉG LISTA ORLANDO

ÁR ÉS FELSZERELTSÉG LISTA ORLANDO ÁR ÉS FEZERESÉG LISTA ORLANDO MY12 FEBRUÁR 2012 ÁRAK FEZERESÉGI SZINT CO2- KIBOCSÁTÁS (VEGYES) LISTAÁR KAMPÁNYÁR 5 160 000Ft 5 800 000Ft + 1,8 benzin 141 LE AT6 2,0 Diesel LE 131 MT6 2,0 Diesel LE 163

Részletesebben

NISSAN NT400 CABSTAR. Bevezetés Külső megjelenés Belső megjelenés Teljesítmény Hatékonyság Felépítés Tartozékok Nyomtatás Bezárás

NISSAN NT400 CABSTAR. Bevezetés Külső megjelenés Belső megjelenés Teljesítmény Hatékonyság Felépítés Tartozékok Nyomtatás Bezárás NISSAN NT400 CABSTAR KISHASZONGÉPJÁRMŰ PÁRATLAN MODELLVÁLASZTÉK AZ UEFA BAJNOKOK LIGÁJA HIVATALOS KISHASZONGÉPJÁRMŰVE A NISSAN FOLYAMATOS ÚJÍTÁSOKKAL SEGÍTI A VÁLLALKOZÁSÁT - Intelligens új módszerekkel

Részletesebben

Ford Transit Kombi (M1)

Ford Transit Kombi (M1) Petrányi Autó Kft. Hivatalos Ford márkakereskedés 1106 Budapest, Kerepesi út 105. Tel.: 2605050/215, Fax: 2624736 1195 Budapest, Üllői út 309. Tel.: 2818000/215, Fax: 2812981 1112 Budapest Budaörsi út

Részletesebben

Opel Movano Combi & Bus

Opel Movano Combi & Bus Opel Movano Opel Movano & 1 Dízel Dízel 2.3 CDTI BiTurbo tart/top (13 kw/14 LE) ÁFAval Változat FWD L1H1 FWD L1H1 FWD L2H2 FWD L2H2 Össztömeg 3 kg 33 kg 33 kg 35 kg ÁFA és regadó nélkül 9 69 7 484 252

Részletesebben

Fiat 500L Living 4 450 000 Ft-tól*

Fiat 500L Living 4 450 000 Ft-tól* 4 450 000 Ft-tól* Modell Teljesítmény (kw/le) Bruttó eladási ár Akciós ár Akciós ár Fiat Top finanszírozással** 500L Living 0.9 TwinAir T 77/105 5 490 000 5 000 000 4 800 000 500L Living 1.4 16V 70/95

Részletesebben

PROACE VAN ÁR ÉS FELSZERELTSÉGI LISTA

PROACE VAN ÁR ÉS FELSZERELTSÉGI LISTA PROACE VAN ÁR ÉS FELSZERELTSÉGI LISTA PROACE VAN PANEL AJTÓ (Ft). Az árlista 2017. január 17-től megrendelt autókra érvényes. KOMPAKT Safety 1 000 kg 6 014 720 4 736 000 6 338 570 4 991 000 6 490 970 5

Részletesebben

Fiat 500L klímával 3 990 000 Ft-tól*

Fiat 500L klímával 3 990 000 Ft-tól* Fiat 500L klímával 3 990 000 Ft-tól* Modell Teljesítmény (kw/le) Bruttó eladási ár 500L 1.4 16V Pop 70/95 4 400 000 500L 1.4 16V PopStar 70/95 4 850 000 500L PopStar 62/85 5 600 000 500L 0.9 TwinAir T

Részletesebben

Petrányi - Autó Kft. Hivatalos Ford márkakereskedés

Petrányi - Autó Kft. Hivatalos Ford márkakereskedés Petrányi Autó Kft. Hivatalos Ford márkakereskedés 1106 Budapest, Kerepesi út 105. Tel.: 2605050/215, Fax: 2624736 1195 Budapest, Üllői út 309. Tel.: 2818000/215, Fax: 2812981 1112 Budapest Budaörsi út

Részletesebben

ÚJ FURgon már nettó 3 690 000 Ft-tól (bruttó 4 686 300 Ft)

ÚJ FURgon már nettó 3 690 000 Ft-tól (bruttó 4 686 300 Ft) ÚJ FURgon már nettó 3 690 000 Ft-tól (bruttó 4 686 300 Ft) AKTUÁLIS AKCIÓK O OFlottakedvezmény már egy autó vásárlása esetén is OORenault Crédit Prémium finanszírozás esetén nettó 200 000 Ft plusz kedvezmény

Részletesebben

Opel Combo PC. Combo. Benzin. Dízel. Combo. Dízel. Combo. Benzin. Dízel. Combo. Benzin. Dízel. Selection L1H2 megnövelt teherbírás

Opel Combo PC. Combo. Benzin. Dízel. Combo. Dízel. Combo. Benzin. Dízel. Combo. Benzin. Dízel. Selection L1H2 megnövelt teherbírás Opel Opel PC 1 Benzin tart/top 1.4 CNG Turbo ECOTEC tart/top tart/top 5fokozatú kézi 5fokozatú kézi 6fokozatú kézi 6fokozatú kézi 6fokozatú kézi 6fokozatú kézi 6fokozatú kézi election L1H1 normál teherbírás

Részletesebben

Petrányi - Autó Kft. Hivatalos Ford márkakereskedés. FORD FIESTA Van Budapest, Kerepesi út 105. Tel.: /215, Fax:

Petrányi - Autó Kft. Hivatalos Ford márkakereskedés. FORD FIESTA Van Budapest, Kerepesi út 105. Tel.: /215, Fax: Petrányi Autó Kft. Hivatalos Ford márkakereskedés 1106 Budapest, Kerepesi út 105. Tel.: 2605050/215, Fax: 2624736 1195 Budapest, Üllői út 309. Tel.: 2818000/215, Fax: 2812981 1112 Budapest Budaörsi út

Részletesebben

Fiat 500L Living 4 590 000 Ft-tól*

Fiat 500L Living 4 590 000 Ft-tól* 4 590 000 Ft-tól* Modell Teljesítmény (kw/le) Bruttó eladási ár Akciós ár 500L Living 77/105 5 575 000 4 910 000 500L Living 1.4 16V 70/95 5 275 000 4 590 000 500L Living 88/120 5 775 000 5 090 000 500L

Részletesebben

Motor/Felszereltség lista. Felszerelések

Motor/Felszereltség lista. Felszerelések Motor/Felszereltség lista 1 1.6 85 kw/115 LE 5MT 1.6 Turbo 13 kw/18 LE 6MT 1.8 VVA 13 kw/14 LE 5MT 1.8 VVA 13 kw/14 LE 4AT 1.9 11 kw/15 LE 6MT Listaár 6 358 7 683 6 735 7 85 7 575 1.6 115 LE 5MT 1.6 Turbo

Részletesebben

TISZTELT KAMARAI TAG!

TISZTELT KAMARAI TAG! A képek illusztrációk. TISZTELT KAMARAI TAG! A Schiller Autó Család, mint hivatalos OPEL, FIAT, ŠKODA és TOYOTA márkakereskedés illetve márkaszerviz egyedi kedvezményeket nyújt a Nemzeti Agrárgazdasági

Részletesebben

Opel Movano CV. 2.3 CDTI BiTurbo Start/Stop MT (120 kw/165 LE) 2.3 CDTI BiTurbo Start/Stop MT (100 kw/135 LE) 2.3 CDTI MT (81 kw/110 LE)

Opel Movano CV. 2.3 CDTI BiTurbo Start/Stop MT (120 kw/165 LE) 2.3 CDTI BiTurbo Start/Stop MT (100 kw/135 LE) 2.3 CDTI MT (81 kw/110 LE) Opel Movano Opel Movano CV 1 Dízel Van 2. CDTI MT (81 kw/11 LE) 2. CDTI MT (92 kw/125 LE) tart/top MT (1 kw/15 LE) 2. CDTI MTA (11 kw/15 LE) ÁFAval ÁFAval ÁFAval ÁFAval Változat Össztömeg Áfa nélkül Áfa

Részletesebben

Ford Transit Áruszállítók (N1) és Kombik (M1)

Ford Transit Áruszállítók (N1) és Kombik (M1) Ford Transit Áruszállítók (N1) és k (M1) 2015ös modellév Érvényes: 2014. szeptember 18ai gyártástól Áruszállítók (N1) Tengelytáv 1.0/290 1.1/310 1.3 /330 1.4/350 1.1/310 1.3/330 1.4/350 Motor nettó bruttó

Részletesebben

Tejes megújulás, még nagyobb szabadság

Tejes megújulás, még nagyobb szabadság Tejes megújulás, még nagyobb szabadság A Xenon az új TATA Pick up, egyszerûen csodálatos! A kiváló minõségû, nagy teljesítményû, rendkívül takarékos turbódízel common rail 2.2 Dicor motor, lenyûgözõ egyedi,

Részletesebben

Pakoljon fel mindent, amire szüksége van

Pakoljon fel mindent, amire szüksége van Fiat Ducato Pakoljon fel mindent, amire szüksége van Csomagtartó alumíniumból Ducato rövid változathoz. Magasság: közepes és alacsony. Teherbírás: 100 kg. Cikkszám: 50901488 Csomagtartó alumíniumból* Ducato

Részletesebben

Fiat Qubo 3 150 000 Ft-tól*

Fiat Qubo 3 150 000 Ft-tól* Fiat Qubo 3 150 000 Ft-tól* Modell Teljesítmény (kw/le) Bruttó eladási ár Akciós ár Qubo 1.4 8V Active 54/73 3 530 000 3 150 000 Qubo Active 4 250 000 3 770 000 Qubo 1.4 8V 54/73 3 800 000 3 390 000 Qubo

Részletesebben

ÁR ÉS FELSZERELTSÉG LISTA MALIBU

ÁR ÉS FELSZERELTSÉG LISTA MALIBU ÁR ÉS FELSZERELTSÉG LISTA MALIBU MY12 JANUÁR 2013 ÁRAK 2.4 benzin 167LE AT6 2.0 dízel 160LE MT6 2.0 dízel 160LE AT6 CO2- KIBOCSÁTÁS (VEGYES) LISTAÁR KEDVEZMÉNY KAMPÁNYÁR 188 g/km 134 g/km 160 g/km FELSZERELTSÉG

Részletesebben

Opel Combo Tour. Cosmo. Selection L1H1 normál teherbírás. Cosmo L1H2 megnövelt. Enjoy. Enjoy. Selection L1H1 normál teherbírás. Combo.

Opel Combo Tour. Cosmo. Selection L1H1 normál teherbírás. Cosmo L1H2 megnövelt. Enjoy. Enjoy. Selection L1H1 normál teherbírás. Combo. Opel Combo Opel Combo Tour 1 Benzin Dízel Motor 1.4 TWINPORT ECOTEC 7 kw / 95 LE 1.4 TWINPORT ECOTEC tart/top 7 kw / 95 LE 1.4 CNG ECOTEC 88 kw / 12 LE Motor 66 kw / 9 LE tart/top 66 kw / 9 LE 77 kw /

Részletesebben

Ami igazán fontos, az a szemnek láthatatlan

Ami igazán fontos, az a szemnek láthatatlan 1 Ami igazán fontos, az a szemnek láthatatlan Első pillantásra leginkább az tűnik fel, hogy az új Swift tervezői mennyi mindent megőriztek a korábbi verzióból. De ha jobban megnézi az ember, hogy mit rejtenek

Részletesebben

Opel Movano CV. Van Változat Össztömeg. Dízel. EURO5 DPF 2.3 CDTI Start/Stop MT (92kW/125LE) ÁFA-val Áfa nélkül

Opel Movano CV. Van Változat Össztömeg. Dízel. EURO5 DPF 2.3 CDTI Start/Stop MT (92kW/125LE) ÁFA-val Áfa nélkül Opel Movano CV 1 Dízel Van Változat Össztömeg L1H1 28 kg L1H1 33 kg L1H1 35 kg ÁFAval tart/top MT ÁFAval ÁFAval tart/top MT ÁFAval ÁFAval A ÁFAval 6 72 6 8 6 77 6 85 6 92 7 5 5 291 339 5 354 331 5 33 79

Részletesebben

Egyedi adásvételi szerződés keretében Közúti járművek szállítása -Mód2- Közbeszerzési Értesítő száma: 2015/94

Egyedi adásvételi szerződés keretében Közúti járművek szállítása -Mód2- Közbeszerzési Értesítő száma: 2015/94 Egyedi adásvételi szerződés keretében Közúti járművek szállítása -Mód2- Közbeszerzési Értesítő száma: 2015/94 1 Beszerzés tárgya: A szerődés tárgya: Egyedi adásvételi szerződés keretében Közúti járművek

Részletesebben

2 3 4 6 7 8 10 12 13 112 14 15 16 17 18 19 [Nm] 420 kw [PS] 160 [218] [Nm] 420 kw [PS] 160 [218] [Nm] 420 kw [PS] 160 [218] 380 140 [190] 380 140 [190] 380 140 [190] 340 120 [163] 340 120 [163] 340 120

Részletesebben

PROACE COMBI ÁR ÉS FELSZERELTSÉGI LISTA 2016

PROACE COMBI ÁR ÉS FELSZERELTSÉGI LISTA 2016 PROACE COMBI ÁR ÉS FELSZERELTSÉGI LISTA 2016 PROACE COMBI BRUTTÓ ÁR (Ft). Gyártási év: 2016 Az árlista augusztus 8-tól megrendelt autókra érvényes. KOMPAKT COMBI 1,6 D-4D 95 5 M/T 7 517 500 1,6 D-4D 115

Részletesebben