OPEL MOVANO Fülkés alvázak és egyedi gépjárművek

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "OPEL MOVANO Fülkés alvázak és egyedi gépjárművek"

Átírás

1 OPEL MOVANO Fülkés alvázak és egyedi gépjárművek

2

3 Opel Movano. Nem ismer lehetetlent. A logisztikai feladatok sikere az átgondolt irányítás és a megbízható munkaerő mellett függ a az adott célra használt gépjárművektől is függ, amelyek elég erősek és elég nagyok kell, hogy legyenek a legnehezebb munkák elvégzéséhez is. Ismerje meg az Opel Movano kínálatát, amelyben fülkés alvázakat, padlólemezes alvázakat, duplafülkés alvázakat és egyedi célú gyári konverziókat is talál.a Most minden eddiginél erősebbek, nagyobb fokú vezetői kényelmet biztosítanak, valamint első- és hátsókerék-hajtású változatban is kaphatók. Mindezt ugyanazzal a bevált hatékonysággal és megbízhatósággal együtt, ami minden Opel gépjárműre jellemző. Az Opel Movanóval biztos lehet benne, hogy egyetlen feladat sem bizonyul túl nagy falatnak.

4 Nincs túl nagy feladat. Bármilyen szerkezet szilárdsága és épsége az alapjaitól függ. Az Opel Movano fülkés és padlólemezes alvázakat úgy tervezték, hogy stabil alapot nyújtsanak számos különböző felépítménynek, különös tekintettel a jármű-átalakító specialisták igényeire.

5

6

7 Nincs túl nehéz feladat. Nincs két egyforma munka, és nincs két egyforma út sem. Ezért ha a tevékenységei során kiemelkedő fontosságú a nagy teherbírás, akkor bizonyára a hátsókerékhajtás lehet Önnek a megfelelő választás. Az Opel Movano fülkés és duplafülkés alvázak hátsókerékhajtással három különböző hosszúságban, szimpla vagy dupla hátsó kerekekkel, valamint és kg megengedett össztömegű változatokban kaphatók. A fürge elsőkerék-hajtású fülkés és padlólemezes alvázak megengedett össztömege kg.

8

9 Nincs olyan úti cél, ami túl messze lenne. Az ülés módja legalább olyan fontos, mint az, hogy hol ülünk. Akár Ön vezet, akár mások Ön helyett, létfontosságú, hogy a kormánykeréknél töltött egyetlen nap ne járjon egy hét hátfájással. Az Opel Movano vezetőfülkéje az ülésválasztéktól kezdve az ergonomikusan elhelyezett sebességváltókaron keresztül a dönthető kormányoszlopig olyan kialakítású, hogy a vezető, éppúgy, mint a jármű, nap mint nap úton lehessen. Vezetőfülke Műszerfal. Az áttekinthető, könnyen leolvasható, ideális pozícióban és ergonomikusan elhelyezett műszerek csökkentik a vezető fáradtságát és növelik a biztonságot. Rugózott vezetőülés. Nagyobb kényelem rossz terepviszonyok között vagy hosszabb úton. Állítható elöl, hátul, dőlésszögben és magasságban, különböző érzékenységgel. Légkondicionáló berendezés. A csapat kényelmét és hatékonyságát jelentősen fokozó manuális légkondicionáló berendezés és az elektronikus klímaszabályozó (ECC) opcióként rendelhető.

10 Nincs túl fárasztó munka. Az Opel Movano vezetője mindig magával viszi az irodáját, amelynek jól használhatóságát két darab 12 V-os elektromos csatlakozó és számos szériafelszereltségű tárolási lehetőség, például kétliteres palack elhelyezésére alkalmas tartók is növelik. Az opcionális Kényelem csomag tartalma CD rádió, továbbfejlesztett vezetőülés kartámasszal és gerinctámasszal, kettős utasülés tárolóhellyel, illetve egy lehajtható középső ülés, amelynek része egy tálca a vezető laptopjának, egy műszerfalra szerelt behúzható csíptetőtábla és további hangszigetelő anyag a válaszfalon. Többféle tárolási lehetőség. Praktikus, kényelmes és gazdaságos. Minden üzleti vagy személyes holminak megfelelő helye van. A tárolásról részletesebben lásd még a Választható csomagok című fejezetet is.

11 Vezetőfülke

12

13 Nincs túl bonyolult projekt. Amikor három ülés már nem elég, az Opel Movano duplafülkés alváz akkor van elemében. Az ülés alatti méretes tárolóval kiegészített hátsó üléspad további négy csapattag elhelyezésére alkalmas, a személyes védelemhez fejtámlákat és biztonsági öveket kínál. Hátsókerékhajtással három, míg elsőkerékhajtással két különböző alvázhosszban kapható. Vezetőfülke

14 Nincs túl kemény út. Az összes Movano motort nagy nyomaték leadására tervezték, valamint arra a rugalmas teljesítményre, amely a rakomány szállításához szükséges. Az új BiTurbo motorok az élvonalban állnak strapabíró hatékonyságukkal, egyenletes, kiemelkedő teljesítményükkel, emellett kivételesen csekély fogyasztásukkal és károsanyag-kibocsátásukkal. A BiTurbo motorokon szériafelszereltségnek számító Start/Stop rendszer lecsökkenti a kibocsátást, amikor piros lámpánál vagy dugó miatt meg kell állni, ami jelentős megtakarítást eredményez városi forgalomban vagy nehéz közlekedési viszonyok között.

15 Motorok 2,3 CDTI (81 kw/110 LE) 2,3 CDTI (92 kw/125 LE) EKH 2,3 CDTI BiTurbo start/stop rendszerrel (100 kw/136 LE) 2,3 CDTI (110 kw/150 LE) 2,3 CDTI BiTurbo start/stop rendszerrel (120 kw/163 LE) 2,3 CDTI (92 kw/125 LE) HKH 2,3 CDTI BiTurbo start/stop rendszerrel (100 kw/136 LE) 2,3 CDTI (110 kw/150 LE) 2,3 CDTI BiTurbo start/stop rendszerrel (120 kw/163 LE) Lökettérfogat (cm 3 ) Max. teljesítmény (kw/le) (fordulatszám) 81/ / / / / / / / / Max. nyomaték (Nm) (fordulatszám) Sebességváltó 6 fokozatú kézi 6 fokozatú kézi 6 fokozatú Easytronic 6 fokozatú kézi 6 fokozatú Easytronic 6 fokozatú kézi 6 fokozatú kézi 6 fokozatú Easytronic 6 fokozatú kézi 6 fokozatú Easytronic 6 fokozatú kézi Károsanyag-kibocsátási norma Euro 5 Euro 5 Euro 5 Euro 5 Euro 5 Euro 5 Euro 5 Euro 5 Euro 5 A táblázatban látható fogyasztási és kibocsátási adatok a változattól és a gumiabroncsoktól függnek. Konkrét információért forduljon Opel márkakereskedőjéhez, vagy tekintse meg az árlistát. Üzemanyag Dízel Dízel Dízel Dízel Dízel Dízel Dízel Dízel Dízel Üzemanyag-fogyasztás (l/100 km) 1 Városi Városon kívüli Vegyes 9,6 9,1 8,0 7,3 8,6 8,0 9,6 9,1 8,0 7,3 8,6 8,0 8,5 8,4 7,9 7,6 8,1 7,9 7,6 7,4 7,0 6,8 7,2 7,0 8,9 8,8 8,1 8,0 8,4 8,3 CO 2 kibocsátás vegyes (g/km) A 715/2007/EK és a 692/2008/EK rendeletek szerint (azoknak a megfelelő időpontban hatályos változata alapján). 7,6 7,4 7,0 6,8 7,2 7,0 10,8 9,1 8,8 8,7 9,5 8,9 10,6 10,3 9,2 8,7 9,7 9,3 8,7 8,4 8,1 7,9 8,3 8,1 10,6 10,3 9,2 8,7 9,7 9,3 8,7 8,4 8,1 7,9 8,3 8,1 Hajtásláncok A nyomdába küldés pillanatában minden adat pontos és érvényes volt. A vállalat fenntartja a jogot, hogy bármikor megváltoztassa a motorspecifikációkat, ami befolyásolhatja a megjelenített adatok tartalmát. A legfrissebb adatokért forduljon Opel márkakereskedőjéhez. Az üzemanyag-fogyasztásra és CO 2 -kibocsátásra vonatkozó adatok meghatározása a 715/2007/EK és a 692/2008/EK rendeleteknek megfelelően (azoknak a megfelelő időpontban hatályos változata alapján) történt. Az üzemanyag-fogyasztási és CO 2 -kibocsátási adatok nem egy adott járműre vonatkoznak, és nem képezik ajánlat részét. Csupán a különböző járműváltozatok összehasonlítására szolgálnak. További felszerelések és gyárilag beszerelt opciók használata növelheti a jármű menetkész tömegét, és befolyásolhatja a hasznos terhelhetőséget. Ez a maximális sebesség csökkenéséhez és a gyorsulási idő megnövekedéséhez vezethet. A teljesítményadatok 75 kg tömegű járművezetővel, továbbá 125 kg rakománnyal értendők. Abroncscímkézés Méret 195/75 R /65 R /65 R 16 Abroncs üzemanyag-hatékonysági osztálya B E B E C Abroncs nedvestapadási osztálya B C B B Abroncs zajszintje (db) Zajszint besorolása

16

17 Nincs túl komoly helyzet. Személyek szállításakor mindig azok biztonsága az elsődleges szempont. Ezért az alapfelszereltséghez tartozó ESP, ABS, vezetőoldali légzsák és az összes utas védelmét szolgáló szabványos hárompontos biztonsági övek mellett első utasoldali légzsák is kapható. Kiegészítő biztonsági és védelmi funkciót nyújtanak a rendelhető automatikus fényszóró és ablaktörlő rendszerek, amelyek azonnal reagálnak a változó fényviszonyokra és időjárási körülményekre. Ezenkívül minden Opel Movano kiváló oldalszél-stabilitású, és a lehető legjobb kilátást biztosítja az útra. Biztonság Statikus kanyarvilágítás. Kis sebességnél egyszerűen az irányjelző-kapcsoló hozza működésbe: pontosan oda irányítja a fénycsóvát, ahol szükség van rá. Elektronikus menetstabilizátor (ESP ). Az ESP jelentősen megnöveli a stabilitást és a biztonságot. Minden Movano modellen alapfelszereltség, és magában foglalja a visszagurulás-gátlót, az utánfutó-stabilizálót és a továbbfejlesztett kipörgésgátlót.

18 Padlólemezes alváz Ideális az alacsony padlót és a vezetőfülkéből átjárást igénylő integrált átalakításokra. Az Opel Movano padlólemezes alváz három hosszváltozatban és két különböző fülkemagassággal kapható. A fülke és a karosszéria illesztőfelülete a könnyű összekapcsolásra optimalizált, a hátsó lámpákhoz megnövelt hosszúságú kábelezés is rendelhető. Fülkés alváz A mindenféle karosszériaátalakításhoz ideális alapot képező Opel Movano fülkés alváz akár szimpla, akár duplafülkés változatban három hosszúsággal kapható hátsókerékhajtás, és két hosszúsággal elsőkerékhajtás esetén.

19 Az erős szelvényű alvázkereszttartók beépített rögzítő-pontokat tartalmazó, széles felső résszel készülnek, míg a csavarozott hátsó aláfutásgátló ehetővé teszi, hogy az átalakítók egyszerűen illesszék a keret hosszúságát. Duplafülkés alváz További négy csapattag elhelyezésével sokoldalúbbak az üzemeltető lehetőségei. A hátsókerékhajtással három, míg elsőkerékhajtással két alvázhosszban kapható Opel Movano duplafülkés alváz a hátsó üléspad alatt is kínál tárolóhelyet. A padlólemezes, fülkés és duplafülkés alvázak adatai

20 Padlólemezes alváz Fülkés alváz Duplafülkés alváz

21 Padlólemezes alváz: méretek I D D MOVANO H E F G1 A J B K C Fülkés alváz: méretek I G1 D D H MOVANO MOVANO E F A G J B K1 K C Duplafülkés alváz: méretek I G1 D D H MOVANO MOVANO E F A G J B K1 K C

22 Jelmagyarázat Padlólemezes alváz, FWD L2H1 L3H1 A Teljes hossz B Teljes szélesség tükrök nélkül C Teljes szélesség tükrökkel D Teljes magasság E Túlnyúlás elöl F Tengelytáv G1 Túlnyúlás hátul aláfutásgátló rúd nélkül H Küszöbmagasság I A jármű elejétől a fülkehátfalig J Első nyomtáv K Hátsó nyomtáv Jelmagyarázat Fülkés alváz, FWD Fülkés alváz, RWD L2H1 L3H1 L2H1 SRW L3H1 SRW L3H1 DRW L4H1 DRW A Teljes hossz B Teljes szélesség tükrök nélkül C Teljes szélesség tükrökkel D Teljes magasság E Túlnyúlás elöl F Tengelytáv G Túlnyúlás hátul aláfutásgátló rúddal együtt G1 Túlnyúlás hátul aláfutásgátló rúd nélkül H Küszöbmagasság I A jármű elejétől a fülkehátfalig J Első nyomtáv K Hátsó nyomtáv n.a. n.a. K1 Hátsó nyomtáv, DRW n.a. n.a. n.a. n.a Jelmagyarázat Duplafülkés alváz, FWD Duplafülkés alváz, RWD L2H1 L3H1 L2H1 SRW L3H1 SRW L3H1 DRW L4H1 DRW A Teljes hossz B Teljes szélesség tükrök nélkül C Teljes szélesség tükrökkel D Teljes magasság E Túlnyúlás elöl F Tengelytáv G Túlnyúlás hátul aláfutásgátló rúddal együtt G1 Túlnyúlás hátul aláfutásgátló rúd nélkül H Küszöbmagasság I A jármű elejétől a fülkehátfalig J Első nyomtáv K Hátsó nyomtáv n.a. n.a. K1 Hátsó nyomtáv, DRW n.a. n.a. n.a. n.a A méretek mm-ben vannak megadva

23 Padlólemezes, fülkés és duplafülkés alvázak: tömegadatok Opel Movano padlólemezes, fülkés és duplakabinos alvázak karosszériaváltozatai Jármű össztömege Saját tömeg 1 Max. teherbírás Max. első tengelyterhelés Max. hátsó tengelyterhelés Vontatási kapacitás, fék nélkül Vontatási kapacitás, fékkel Bruttó szerelvénytömeg Fordulókör (szegélytől szegélyig/ faltól falig) (m) Padlólemezes alváz FWD L2H ,6/14,1 L3H ,7/16,2 Fülkés alváz FWD L2H ,6/14,1 L3H ,7/16,2 RWD L2H1 SRW ,6/14,1 L3H1 SRW ,7/16,2 L3H1 DRW HD ,6/14,1 L3H1 DRW ,6/14,1 L4H1 DRW HD ,7/16,2 L4H1 DRW ,7/16,2 Duplafülkés alváz FWD L2H ,6/14,1 L3H ,7/16,2 RWD L2H1 SRW ,6/14,1 L3H1 SRW ,7/16,2 L3H1 DRW HD ,6/14,1 L3H1 DRW ,6/14,1 L4H1 DRW HD ,7/16,2 L4H1 DRW ,7/16,2 1 A minimális járműtömeg a típusbizonyítvány szerinti, folyadékokkal, szerszámokkal és 90%-ig feltöltött üzemanyag-tartállyal. Nem tartalmazza a vezető és a választható felszerelések, pl. pótkerék tömegét. A végső tömeg a jármű specifikációjától, pl. a felszerelésektől, választható felszerelésektől és tartozékoktól függően változhat. A padlólemezes, fülkés és duplafülkés alvázak adatai L: hossz, 3 változatban: 2 = közepes H: tetőmagasság, 2 változatban: 1 = normál FWD = elsőkerékhajtás 3 = hosszú 2 = közepes RWD = hátsókerékhajtás 4 = extra hosszú SRW = szimpla hátsó kerekekkel DRW = dupla hátsó kerekekkel

24 Opel Movano lehajtható oldalfalú platós verzió Az akár mm hosszú rakterű Opel Movano lehajtható oldalfalú platós modell gyárilag két alvázhosszal kapható elsőkerékhajtás, és három alvázhosszal hátsókerékhajtás esetén. Az össztömeg tól kg-ig terjed. Duplafülkés változatban is elérhető. Acél rakfelület műgyanta-bevonatos fa padlózattal mm széles rakfelület 400 mm magas, leszerelhető, dupla falú, eloxált alumínium oldal- és hátfal Besüllyesztett, kihúzható rögzítőpontok a csomagtér kerületén Az alapfelszereltség részeként oldalsó aláfutásgátlók (minden változathoz) Fülkevédelem, létraalvázzal, alapfelszereltség Választható hátsó létraalváz és szerszámdoboz Védőrács a hátsó lámpatestekhez

25 Lehajtható oldalfalú platós modell

26 Lehajtható oldalfalú fülkés platós modell Lehajtható oldalfalú duplafülkés platós modell

27 Lehajtható oldalfalú fülkés platós modell: méretek I D D H MOVANO MOVANO E F A G J B K1 K C Lehajtható oldalfalú duplafülkés platós modell: méretek I D D H MOVANO MOVANO E F A G J B K1 K C

28 M L Jelmagyarázat Lehajtható oldalfalú fülkés plató, FWD Lehajtható oldalfalú fülkés platós modell, RWD L2H1 L3H1 L2H1 SRW L3H1 SRW L3H1 DRW L4H1 DRW A Teljes hossz B Teljes szélesség tükrök nélkül C Teljes szélesség tükrökkel D Teljes magasság E Túlnyúlás elöl F Tengelytáv G Túlnyúlás hátul H Küszöbmagasság I A jármű elejétől a fülkehátfalig J Első nyomtáv K Hátsó nyomtáv n.a. n.a. K1 Hátsó nyomtáv, DRW n.a. n.a. n.a. n.a L Karosszéria belső hosszúsága M Karosszéria belső szélessége M L Jelmagyarázat Lehajtható oldalfalú duplafülkés plató, FWD Lehajtható oldalfalú duplafülkés platós modell, RWD L2H1 L3H1 L2H1 SRW L3H1 SRW L3H1 DRW L4H1 DRW A Teljes hossz B Teljes szélesség tükrök nélkül C Teljes szélesség tükrökkel D Teljes magasság E Túlnyúlás elöl F Tengelytáv G Túlnyúlás hátul H Küszöbmagasság I A jármű elejétől a fülkehátfalig J Első nyomtáv K Hátsó nyomtáv n.a. n.a. K1 Hátsó nyomtáv, DRW n.a. n.a. n.a. n.a L Karosszéria belső hosszúsága M Karosszéria belső szélessége A méretek mm-ben vannak megadva

29 Lehajtható oldalfalú platós modell: tömegadatok Opel Movano lehajtható oldalfalú platós modell karosszériaváltozatai Jármű össztömege Saját tömeg 1 Max. teherbírás Max. első tengelyterhelés Max. hátsó tengelyterhelés Vontatási kapacitás, fék nélkül Vontatási kapacitás, fékkel Bruttó szerelvénytömeg Fordulókör (szegélytől szegélyig/ faltól falig) (m) Lehajtható oldalfalú fülkés platós modell FWD L2H ,6/14,1 L3H ,7/16,2 RWD L2H1 SRW ,6/14,1 L3H1 SRW ,7/16,2 L3H1 DRW HD ,6/14,1 L3H1 DRW ,6/14,1 L4H1 DRW HD ,7/16,2 L4H1 DRW ,7/16,2 Lehajtható oldalfalú duplafülkés platós modell FWD L2H ,6/14,1 L3H ,7/16,2 RWD L2H1 SRW ,6/14,1 L3H1 SRW ,7/16,2 L3H1 DRW HD ,6/14,1 L3H1 DRW ,6/14,1 L4H1 DRW HD ,7/16,2 L4H1 DRW ,7/16,2 1 A minimális járműtömeg a típusbizonyítvány szerinti, folyadékokkal, szerszámokkal és 90%-ig feltöltött üzemanyag-tartállyal. Nem tartalmazza a vezető és a választható felszerelések, pl. pótkerék tömegét. A végső tömeg a jármű specifikációjától, pl. a felszerelésektől, választható felszerelésektől és tartozékoktól függően változhat. A lehajtható oldalfalú platós modell adatai L: hossz, 3 változatban: 2 = közepes H: tetőmagasság, 1 változatban: 1 = normál FWD = elsőkerékhajtás 3 = hosszú RWD = hátsókerékhajtás 4 = extra hosszú SRW = szimpla hátsó kerekekkel DRW = dupla hátsó kerekekkel

30

31 Opel Movano billenőplatós modell Ez a robusztus gépjármű gyárilag rendelhető három irányban vagy csak hátrafelé billentő szerkezettel is, ötszakaszos, krómozott, plató alatti billentővel, 2 kw-os elektrohidraulikus tápegységgel és 50 -os billentési szöggel. Két alvázhosszban kapható hátsókerékhajtással, a rövidebb verzió szimpla vagy dupla hátsó kerekekkel, míg a hosszabb verzió dupla hátsó kerekekkel áll rendelkezésre. Elsőkerékhajtáshoz két alvázhossz rendelhető, a hosszabbik alapfelszereltségben duplafülkés verzióban. Az össztömeg tól kg-ig terjed. Billenőplatós modell Hátrafelé vagy 3 irányban (hátra, balra és jobbra) billentő szerkezet mm széles billenő plató, maximum mm hosszúság Acél plató és tűzihorganyzott, sötétszürke poliészter-porfestéses első panel Fülkevédelem, létraalvázzal, alapfelszereltség Távirányítású billentés, fülkébe szerelt spirális vezetékkel Az alapfelszereltség részeként oldalsó aláfutásgátló (minden változathoz) Felső és alsó csuklópántos hátlap Dupla falú, eloxált alumínium oldal- és hátfal Állványhorgok létrabefogáshoz A billentés működésére figyelmeztető hangjelzés Tápegység-leválasztó kapcsoló Választható hátsó létraalváz és szerszámdoboz Az L3 billentők standard félmagas szerszámdobozzal készülnek Választható acél oldal- és hátfal Védőrács a hátsó lámpatestekhez

32 Billenőplatós fülkés modell Billenőplatós duplafülkés modell

33 Billenőplatós fülkés modell: méretek I D D H MOVANO MOVANO E F A G J B K1 K C Billenőplatós duplafülkés modell: méretek I D D H MOVANO MOVANO E F A G J B K1 K C

34 M L Jelmagyarázat Billenőplatós fülkés modell, FWD Billenőplatós fülkés modell, RWD L2H1 L2H1 SRW L2H1 DRW L3H1 DRW A Teljes hossz B Teljes szélesség tükrök nélkül C Teljes szélesség tükrökkel D Teljes magasság E Túlnyúlás elöl F Tengelytáv G Túlnyúlás hátul H Küszöbmagasság I A jármű elejétől a fülkehátfalig J Első nyomtáv K Hátsó nyomtáv n.a. n.a. K1 Hátsó nyomtáv, DRW n.a. n.a L Karosszéria belső hosszúsága M Karosszéria belső szélessége M L Jelmagyarázat Billenőplatós duplafülkés modell, FWD Billenőplatós duplafülkés modell, RWD L3H1 L3H1 SRW L3H1 DRW A Teljes hossz B Teljes szélesség tükrök nélkül C Teljes szélesség tükrökkel D Teljes magasság E Túlnyúlás elöl F Tengelytáv G Túlnyúlás hátul H Küszöbmagasság I A jármű elejétől a fülkehátfalig J Első nyomtáv K Hátsó nyomtáv n.a. K1 Hátsó nyomtáv, DRW n.a. n.a L Karosszéria belső hosszúsága M Karosszéria belső szélessége A méretek mm-ben vannak megadva

35 Billenőplatós modell: tömegadatok Opel Movano billenőplatós modell karosszériaváltozatai Jármű össztömege Saját tömeg 1 Max. teherbírás Max. első tengelyterhelés Max. hátsó tengelyterhelés Vontatási kapacitás, fék nélkül Vontatási kapacitás, fékkel Bruttó szerelvénytömeg Fordulókör (szegélytől szegélyig/ faltól falig) (m) Billenőplatós fülkés modell FWD L2H ,6/14,1 RWD L2H1 SRW ,6/14,1 L2H1 DRW HD ,6/14,1 L3H1 DRW (szerszámkészlettel) HD ,6/14,1 Billenőplatós duplafülkés modell FWD L3H ,7/16,2 RWD L3H1 SRW ,7/16,2 L3H1 DRW HD ,6/14,1 1 A minimális járműtömeg a típusbizonyítvány szerinti folyadékokkal szerszámokkal és 90%-ig feltöltött üzemanyag-tartállyal. Nem tartalmazza a vezető és a választható felszerelések pl. pótkerék tömegét. A végső tömeg a jármű specifikációjától pl. a felszerelésektől választható felszerelésektől és tartozékoktól függően változhat. A billenőplatós modell adatai L: hossz, 2 változatban: 2 = közepes H: tetőmagasság, 1 változatban: 1 = normál FWD = elsőkerékhajtás 3 = hosszú RWD = hátsókerékhajtás SRW = szimpla hátsó kerekekkel DRW = dupla hátsó kerekekkel

36 Opel Movano dobozos furgon Az akár 22 m 3 -es raktérrel a gyári kivitelű dobozos Opel Movano hatalmas menynyiségű áru befogadására képes. Az erős, de könnyű karosszéria teljesen lapos, csúszásálló padlót rejt magában, amely 270 fokban nyitható duplaszárnyas ajtón vagy alumíniumredőnyön keresztül közelíthető meg. Elsőkerékhajtással egy hossz, hátsókerékhajtással két hossz rendelhető. Alumínium keret finom felületű poliészter falakkal és ajtókkal Átlátszó tető Választható légterelő a fülketetőn Választható Luton-stílusú bővítés Csúszásmentesített padló Három belső, kárpitborítású alumínium védőszalag Választható furnérborítás két védőszalaggal Akár mm-es raktérhosszúság mm-es raktérszélesség mm-es belmagasság 270 fokban nyitható duplaszárnyas ajtó Választható hátsó alumínium redőny

37 Dobozos furgon

38 Dobozos furgon: változatok és méretek I N D H E F A G D MOVANO MOVANO J B K1 K C

39 Dobozos furgon: tömegadatok és méretek Opel Movano dobozos furgon karosszériaváltozatai Jármű össztömege Saját tömeg 1 Max. teherbírás L: hossz, 2 változatban: 3 = hosszú H: tetőmagasság, 1 változatban: 1 = normál FWD = elsőkerékhajtás 4 = extra hosszú RWD = hátsókerékhajtás SRW = szimpla hátsó kerekekkel DRW = dupla hátsó kerekekkel Max. első tengelyterhelés Max. hátsó tengelyterhelés Vontatási kapacitás, fék nélkül Vontatási kapacitás, fékkel Bruttó szerelvénytömeg Fordulókör (szegélytől szegélyig/ faltól falig) (m) FWD L3H1 (20 m 3 ) ,7/16,2 RWD L3H1 SRW (20 m 3 ) ,7/16,2 L4H1 DRW (20 m 3 ) HD ,7/16,2 L4H1 DRW (20 m 3 ) ,7/16,2 L4H1 DRW (22 m 3 ) HD ,7/16,2 1 A minimális járműtömeg a típusbizonyítvány szerinti, folyadékokkal, szerszámokkal és 90%-ig feltöltött üzemanyag-tartállyal. Nem tartalmazza a vezető és a választható felszerelések, pl. pótkerék tömegét. A végső tömeg a jármű specifikációjától, pl. a felszerelésektől, választható felszerelésektől és tartozékoktól függően változhat. A dobozos furgon adatai M L L3H1 DRW Jelmagyarázat Dobozos furgon, FWD Dobozos furgon, RWD L3H1 SRW L4H1 DRW L4H1 20 m 3 20 m 3 20 m 3 22 m 3 A Teljes hossz B Teljes szélesség tükrök nélkül C Teljes szélesség tükrökkel D Teljes magasság E Túlnyúlás elöl F Tengelytáv G Túlnyúlás hátul H Küszöbmagasság I A jármű elejétől a fülkehátfalig J Első nyomtáv K Hátsó nyomtáv n.a. n.a. K1 Hátsó nyomtáv, DRW n.a. n.a L Karosszéria belső hosszúsága M Karosszéria belső szélessége N Karosszéria belmagassága A méretek mm-ben vannak megadva

40 Alapfelszereltség és extrák. Információs és szórakoztató rendszer. A folyamatos kapcsolattartás, az úti cél és az útvonal, valamint a közlekedési helyzet ismerete valós előny a vállalkozásnak. Mindemellett nyugodt körülmények között nyújtja a legjobb teljesítményt az ember. A fentiek miatt az Opel Movano információs- és szórakoztatórendszer-csomagjai kifejezetten a kiemelkedő teljesítmény érdekében készülnek. Három csomag érhető el, mindhárom kifejezetten az Opel Movanóhoz készült. Magasra helyezett színes képernyő. Az opcióként rendelhető navigációs rendszer részét képező képernyő középen helyezkedik el, közvetlenül a belső visszapillantó tükör felett, így a lehető legjobb láthatóságot biztosítja, miközben az útról csak minimális figyelmet von el. Az útvonal-információk mellett a képernyőn látható még az információs és szórakoztató rendszer állapota, a külső hőmérséklet, valamint a Bluetooth mobiltelefonos jel erőssége. Műholdas navigáció színes kijelzővel és teljes európai lefedettséggel. Az esztétikus és világos grafika az útvonal-információk teljes körét megjeleníti, nappali vagy éjszakai üzemmódban, beleértve a távolságot, a pillanatnyi sebességkorlátozást, az RDS-EON útvonal-információkat és a becsült érkezési időt. Választani lehet a panorámakép-nézet és a közvetlen felülnézeti megjelenítés közül (itt látható). A térképek 26 európai országra terjednek ki. A rendszer egyszerűen használható, és interneten keresztül frissíthető. A navigációs rendszerhez TomTom Live szolgáltatáscsomag is tartozik, HD Traffic támogatással, Google helyi keresővel és időjárás-előrejelzéssel. Három hónapos próba-előfizetést tartalmaz (a szolgáltatások piaconként változnak).

41 Panorámakép-nézetű grafika. A közvetlen kétdimenziós felülnézeti térkép-megjelenítés mellett a panorámakép-nézet kiválasztásával hasznos háromdimenziós részletekkel együtt jelenik meg az útvonal. Kormánykerékre telepített rádiókezelő szervek. Segítségükkel elkerülhető a vezető figyelmének megosztása. R 15 BT USB. Beépített kijelzővel ellátott rádió, amely az időt is mutatja. RDS EON szolgáltatás, Bluetooth, USB és aux-bemenet. 2 x 15 W. Bluetooth -csatlakozás. A könnyen használható és univerzális Bluetooth segítségével egyszerű és biztonságos a mobiltelefonos kommunikáció. Információs és szórakoztató rendszer CD 16 BT USB. CD/MP3-lejátszó, rádió RDS EON szolgáltatással, Bluetooth, 2 USB, aux-bemenet, beépített kijelző és kormányoszlopra telepített kezelőszervek. 2 x 15 W. CD 35 BT USB Navi. CD/MP3-lejátszó, rádió, Bluetooth, USB, aux-bemenet, kormányoszlopra telepített kezelőszervek. 2 x 20 W. Műholdas navigáció magasra helyezett színes képernyővel. Teljes európai térképes lefedettség. Aux-bemenet (aux-in) és USB-csatlakozás. Minden Opel Movano információs és szórakoztató rendszerhez tartozik jack-csatlakozású aux-bemenet és USBcsatlakozás.

42 Vezetőfülke Komfort és kényelem Fedélzeti számítógép. Információkat mutat, pl. üzemanyag-fogyasztás, meglévő üzemanyaggal megtehető távolság, utazási idő, megtett út. Komfortos vezetőülés. Opcióként rendelhető mélyített kialakítású ülés, állítható deréktámasz és kartámasz, állítható magassággal. Az első utasüléshez is kapható. Digitális tachográf. A vezető egyszerűen kezelheti. Megbízhatóan rögzíti a menetidőt és a pihenőidőt a flottakezelési adatok összeállításához és elemzéséhez. Tempomat sebességkorlátozó berendezéssel. A kormánykerékről vezérelhető tempomat lehetővé teszi, hogy a vezető ideiglenes maximális sebességet állítson be. Rögzített sebességkorlátozó berendezés (nem látható). Négy előre meghatározott sebességre programozható be. A vezető nem tudja kikapcsolni. Automatikus ablaktörlők és fényszórók. Opcióként rendelhetők, használatukkal kevesebb a vezetőt érő zavaró tényező, és növelik a biztonságot. Harmadik kulcs. Különösen flottakezelők és több sofőr esetében hasznos. A harmadik kulcs pontos mása az eredeti két kulcsnak. Rugózott vezetőülés. Opcióként rendelhető, ideális rossz terepviszonyokra vagy hosszú távra. Hat irányban állítható, rögzített kartámasszal. A légrugózás érzékenysége állítható.

43 Elektronikus klímaszabályozó. Választható termosztatikus vezérléssel ellátott hőmérsékletszabályozás. A Komfort csomaggal is rendelhető. Külső Első ködlámpák. A véletlen sérülések elleni védelem érdekében süllyesztve és optimálisan elhelyezve. Felszereltség Légkondicionáló berendezés. Opcióként rendelhető, a jobb munkakörülményeket biztosító Klíma csomag része. Vonóhorgok. A kiváló minőségű vonóhorgokkal az Opel Movano még praktikusabb és sokoldalúbb. Gömbfejes vagy nagy teherbírású golyóscsapos kivitel, 7 vagy 13 tűs elektromos adapterrel. A vontatáshoz szükséges elektromos berendezések külön rendelhetők meg. Dohányzó csomag. Kivelhető hamutartó, amely a pohártartókba illik, és szivargyújtó, amely bármelyik 12 V-os aljzatban használható. Pollenszűrő. A szénanátha kellemetlenségei elkerülhetők. Reteszzárak. Extra védelem, amely minden modellhez rendelhető. Járműbiztonsági rendszer. A távirányítású riasztóberendezés mozgásérzékelők segítségével védi az utasteret és a motorteret a behatolások ellen. Holttértükrök. A kétlencsés külső visszapillantó tükrök minimalizálják a holttér veszélyeit vezetés közben. Az első utas napellenzőjére szerelt nagy domború tükör extra holttér-lefedettséget biztosít szűk helyeken tolatáshoz. Segédhajtás (PTO). Motorból kivezetett segédhajtás minden Opel Movano modellváltozathoz rendelhető. Nagyobb erőt igénylő alkalmazásokhoz sebességváltóról irányított segédhajtás rendelhető bármelyik hátsókerék-hajtású (RWD) modellhez. Hátsó önzáró differenciálmű. Nehéz terepen vagy csúszós útviszonyok között segítheti a vezetést az opcióként rendelhető önzáró differenciálmű bármely hátsókerékhajtású modellen. Légrugózás. A nagyobb menetkényelem és rakományvédelem érdekében opcióként rendelhető az állítható magasságú hátsó légrugózás, elsőkerék-hajtású fülkés alvázas, duplakabinos alvázas és padlólemezes alvázas modellekhez.

44 Választható csomagok Az alábbi opciós felszereltségcsomagokcélja, hogy a legtöbbet hozhassa ki Opel Movanójából, és egyben megkönnyítik a rendelést is. Kényelem csomag CD 16 BT USB. CD/MP3-lejátszó, rádió RDS EON szolgáltatással, Bluetooth, két USB, aux-bemenet, beépített kijelző és kormányoszlopra telepített kezelőszervek. 2 x 15 W Visszahúzható csíptetős dokumentumtábla a műszerfalon Komfort vezetőülés Dupla üléspad középen forgatható tálcával és ülés alati tárolóval Hangszigetelő panel a válaszfalon Egy érintéssel működő elektromos ablakemelő a vezető oldalán Tároló csomag Fedett és nyitott A4 méretű tároló a műszerfalon További tároló az ajtó alsó részén 12 V-os csatlakozóaljzat a raktérben Világítás csomag Automatikus fényszórók és ablaktörlők Első ködlámpák Késleltetett fényszóró-lekapcsolás Statikus kanyarvilágítás Biztonság csomag Vezető- és utasoldali légzsák elöl Vezetőoldali oldallégzsák Tempomat sebességkorlátozó berendezés Fedélzeti számítógép Építkezési csomag Vonóhorog Hátsó önzáró differenciálmű Rugózott vezetőülés Klíma csomag Manuális légkondicionáló berendezés CD 16 BT USB. CD/MP3-lejátszó, rádió RDS EON szolgáltatással, Bluetooth, két USB, aux-bemenet, beépített kijelző és kormányoszlopra telepített kezelőszervek. 2 x 15 W Komfort csomag Automatikus fényszórók és ablaktörlők Első ködlámpák Elektronikus klímaszabályozás (ECC) pollenszűrővel CD 16 BT USB Navi. CD/MP3-lejátszó, rádió, Bluetooth, USB, aux-bemenet, kormányoszlopra telepített kezelőszervek. 2 x 20 W. Műholdas navigáció magasra helyezett színes képernyővel. Teljes európai térképes lefedettség.

45 Tartozékok Normál üléshuzatok. Védelmet biztosítanak és tetszetősek a sötétszürke üléshuzatok kopásálló poliészterből készülnek, kifejezetten az Opel Movanóra szabva. Prémium üléshuzatok. A sötétszürke, műbőr üléshuzatok stílust és luxust sugároznak, miközben megvédik az eredeti üléskárpitot. Pohártartóbetétek. Speciális betétekkel a pohártartók átalakíthatók különböző dolgok optimális tárolására. Minden betéthez alul egy pohár is tartozik, amelyben a betétek el vannak helyezve. Felszereltség és tartozékok Minden időjárásnak megfelelő szőnyegek. Az Opel Movanóra szabott világosszürke gumiszőnyegek védenek a szennyeződéstől, és tisztításhoz könynyen eltávolíthatók. Polcrendszerek és tárolóelemek profiknak. Minden munka igényel valamennyi rendszerezést, de néha ez nem is olyan nehéz feladat. Rakodási és tárolási célú termékeink között modulárisan kompatibilis és speciálisan erre a célra tervezett tartók, rekeszek és dobozok is találhatók, amelyek gyakorlatilag bármilyen felhasználási igénynek eleget tesznek. A minősített beszállítóink által gyártott tárolóelemek nagyfokú munkaprecizitást és rugalmas rakodást tesznek lehetővé, maximalizálva a személyzet hatékonyságát.

46 Pulse, szénfekete. Vinyl, szénfekete.

47 Színek és kárpitok Sarki fehér Északi-tengeri kék Signal kék Pipacsvörös Mandarin Sáfránysárga Tintakék Halo ezüst1 Ambient kék1 Pearl fekete1 1 Metálfényezés.

48 Nincs túl nagy kihívás. Minden Opel Movano készítésekor azt az alapelvet tartottuk szem előtt, hogy a haszongépjárműveknek folyamatosan úton kell lenniük, dolgozniuk kell a vállalkozás és az ügyfelek érdekében, és nem szervizben kell állniuk. Ezért olyan az Opel Movano konstrukciója, hogy éveken keresztül megbízható szolgáltatást nyújtson, minimális szervizigény mellett. Az értékesítés megkezdése előtt az Opel Movano tesztjárművek több mint 3,2 millió valós tesztkilométert tettek meg, és mindenre kiterjedő tesztpadi vizsgálatokon mentek keresztül. A járműre hatéves garancia érvényes átrozsdásodás ellen. A nem gyári átalakításokra a felépítményező cégek megfelelő garanciái vonatkoznak. A szervizintervallum ütemezés szerint km 1. Amennyiben nem tervezett karbantartás válik szükségessé, az Európában megtalálható szervizpontból álló hálózathoz fordulhat, ahol gondoskodnak róla, hogy az Opel Movano minimális állásidővel újra úton legyen, vagy átmenetileg cserejárművet biztosítanak. Lízing-, karbantartási vagy flottavásárlói szolgáltatásokkal kapcsolatban további információért forduljon Opel haszongépjármű-kereskedőjéhez. 1 Vagy 2 év.

49 MEGKÜLÖNBÖZTETETT FIGYELEM, AMIT MINDEN OPEL MEGÉRDEMEL. Az Opel Márkaszervizekben Opel technológiával és eredeti Opel alkatrészekkel tarthatja karban autóját. A minőség és a szakértelem garantált, amit az Opel Márkaszervizek biztosítanak a legmagasabb színvonalon az Ön autója számára. Most a myopel.hu portál segítségével még egyszerűbbé teheti autója karbantartását. Látogasson el az oldalra, vagy töltse le ios vagy Android applikációnkat. Mit kínál a MyOpel.hu portál? // Online szerviz bejelentkezés // Szervizemlékeztető // Márkaszerviz-kereső // Személyre szabott ajánlatok // És még sok minden más Látogasson el a oldalra, vagy töltse le az applikációt, és regisztráljon díjtalanul!

50 Opel szerviz. Vevőszolgálat egész Európában. Európa-szerte több mint Opel szerviz (melyből több mint haszongépjármű-javításra szakosodott) várja személyre szabott, szakszerű és pontos szolgáltatásaival. A kiváló szolgáltatás része, hogy pontosan elmondják, mit és miért csináltak, valamint azt is, hogy ez hol található a számlán. OPEL RoadPlus. 1 Maximális rendelkezésre állás. Gépjárművét szükség esetén azonnal, előzetes bejelentkezés nélkül átvizsgáljuk bármely Opel haszongépjármű-javítóműhelyben. A kisebb javításokat akár meg is várhatja, a szokásos kopó alkatrészeket egy napon belül cseréljük. Amenynyiben a javítás három óránál tovább tart, a gépjármű vásárlásától számított első három évben díjmentesen gondoskodunk az Ön továbbutazásáról. Ügyfélszolgálati központ. Opel márkakereskedése minden kérdés és különleges kérés esetén a rendelkezésére áll. Amennyiben további információra lenne szüksége haszongépjárművével kapcsolatban, hívja az Opel ügyfélszolgálati központját. Opel Assistance. Ingyenes szolgáltatás, amely egy évig vonatkozik minden új Opel haszongépjárműre, a forgalomba helyezés vagy az átvétel napjától számítva attól függően, hogy melyik dátum a korábbi. Bárhol is járjon, az Opel Roadside Assistance segít Önnek, több mint 40 európai országban, a nap 24 órájában. A helyszíni segítségnyújtáson túl el is szállítjuk járművét, csereautót biztosítunk, gondoskodunk szállodai elhelyezéséről, illetve megszervezzük továbbutazását vonattal vagy repülőgéppel (mindig az adott garanciaprogram feltételeinek megfelelően). Értékesítője vagy hivatalos szervizpartnere örömmel áll rendelkezésére a szolgáltatás meghosszabbításával kapcsolatban az éves szerviz során. Pénzügyi ajánlatok. 2 Az Ön Opel márkakereskedője érdekes, személyre szabott fizetési lehetőségeket kínál Önnek. Önállóan, egyedi igényeinek megfelelően dönthet arról, milyen módon szeretné kifizetni gépjárművét. Lízingajánlatok. 2 Opeljét lízingelheti is, például a GMAC Leasingen keresztül. A lízingfeltételek az Ön üzleti igényeihez és lehetőségeihez alakíthatók. A Master Lease szolgáltatás pedig lehetővé teszi a teljes flottakezelést egyetlen forrásból. Biztosítás. 2 GMAC biztosításunk valamennyi Opel szolgáltatási csomagra vonatkozik. Opel ügyfeleinknek minden gépjárműtípusra nyújtunk biztosítást. OPEL autóbérlés. 2 Az Opel autóbérlési szolgáltatás Önt akkor is az úton tartja, ha gépjárműve éppen nem működik. Kétéves garancia új gépjárművekre. Ez a garancia minden új Opel gépjárműre vonatkozik 24 hónapig kilométer-korlátozás nélkül, attól a naptól számítva, amikor az értékesítő Opel márkakereskedő a járművet az ügyfélnek leszállította. Meghosszabbított gépjármű-garancia. 2 Ez a javítási költségre vonatkozó garancia lehetővé teszi, hogy meghosszabbítsa az új gépjárművére vonatkozó garanciát. A lehetőségekkel és részletekkel kapcsolatos tájékoztatásért keresse fel Opel márkakereskedőjét. Akár 12 éves garancia átrozsdásodás ellen. Az Opel a szervizkönyvben ismertetett garanciális feltételek mellett megbízható, hosszú távú garanciát biztosít átrozsdásodás ellen. Alkatrészek és kiegészítők. Gépjárműve tökéletes karbantartásához, valamint a magán és üzleti szükségletek szerinti személyre szabásához szükséges valamennyi kiegészítőt megtalálhatja Opel márkakereskedésénél. Újrahasznosítás. Az újrahasznosításról, a visszaváltási pontokról, az élettartamuk végére ért járművekről (ELV), illetve azok újrahasznosításáról a oldalon találhat bővebb információt. Kérdéseivel forduljon Opel márkakereskedéséhez. További információkat a oldalon találhat. 1 Csak a kijelölt haszongépjármű műhelyekben érhető el. 2 A helyi piac feltételeinek megfelelően rendelhető. A képeken az alapcsomagba nem tartozó, külön megrendelhető felszerelések is láthatók. A katalógus adatai a nyomdába kerülés időpontjában érvényesek. Fenntartjuk a jogot, hogy módosítsuk a gépjárművek dizájnját vagy a felszereltségét. A katalógusban található színek eltérhetnek a tényleges színektől. A képeken látható opcionális felszerelések felár ellenében kaphatók. A gépjárművek elérhetősége, a különböző műszaki megoldások és felszereltségek országonként eltérhetnek. Az újrahasznosítási tervezés, a hulladékká vált járművek átvételi pontjai és a hulladékká vált járművek újrahasznosítása kapcsán kérjük keresse fel a oldalunkat. A gépjárművek elérhetősége, a felszereltségek és érvényes ajánlatok vonatkozásában a pontos tájékoztatás érdekében kérjük keresse fel az Önhöz legközelebbi Opel Márkakereskedést. Opel Southeast Europe LLC (2040 Budaörs, Szabadság út 117.) Környezetkímélő, klórmentes papírra nyomtatva. Kiadás: december HU/MY15.5

OPEL MOVANO Fülkés alvázak és egyedi gépjárművek

OPEL MOVANO Fülkés alvázak és egyedi gépjárművek OPEL MOVANO Fülkés alvázak és egyedi gépjárművek Opel Movano. Nem ismer lehetetlent. A logisztikai feladatok sikere az átgondolt irányítás és a megbízható munkaerő mellett függ a az adott célra használt

Részletesebben

OPEL MOVANO Személyszállítók

OPEL MOVANO Személyszállítók OPEL MOVANO Személyszállítók Opel Movano Kombi és Busz. A legértékesebb rakomány szállítására. Kicsik és nagyok, öregek és fiatalok, sportcsapatok és szállodai vendégek, diákok és projektcsapatok bárkiről

Részletesebben

Opel Movano Személyszállítók

Opel Movano Személyszállítók Opel Movano Személyszállítók Opel Movano Kombi és Busz. A legértékesebb rakományok szállítására. Kicsik és nagyok, öregek és fiatalok, sportcsapatok, szállodai vendégek, diákok, projektcsapatok bárkiről

Részletesebben

OPEL MOVANO Személyszállítók

OPEL MOVANO Személyszállítók OPEL MOVANO Személyszállítók Opel Movano Kombi és Busz. A legértékesebb rakomány szállítására. Kicsik és nagyok, öregek és fiatalok, sportcsapatok és szállodai vendégek, diákok és projektcsapatok bárkiről

Részletesebben

OPEL MOVANO. Személyszállítók

OPEL MOVANO. Személyszállítók OPEL MOVANO Személyszállítók Opel Movano Kombi és Busz. A legértékesebb rakomány szállítására. Kicsik és nagyok, öregek és fiatalok, sportcsapatok és szállodai vendégek, diákok és projektcsapatok bárkiről

Részletesebben

EGY SZEMÉLYAUTÓ MOZGÉKONYSÁGA, EGY TEHERAUTÓ MUNKABÍRÁSA.

EGY SZEMÉLYAUTÓ MOZGÉKONYSÁGA, EGY TEHERAUTÓ MUNKABÍRÁSA. ÚJ OPEL CORSAVAN EGY SZEMÉLYAUTÓ MOZGÉKONYSÁGA, EGY TEHERAUTÓ MUNKABÍRÁSA. TELE PRAKTIKUS RÉSZLETEKKEL Az új Opel Corsavan leteszi üzletének névjegyét! Sportos formájával és tágas utasterével ideális

Részletesebben

Opel Movano. Nem ismer lehetetlent.

Opel Movano. Nem ismer lehetetlent. Opel Movano Opel Movano. Nem ismer lehetetlent. Minden szám ezt mutatja. Az üzleti életben nincs helye olyan számoknak, amelyek nem a megfelelő eredményt adják. Ez különösen igaz a szállítási és logisztikai

Részletesebben

Opel Movano. Nem ismer lehetetlent.

Opel Movano. Nem ismer lehetetlent. OPEL MOVANO Opel Movano. Nem ismer lehetetlent. Minden szám ezt mutatja. Az üzleti életben nincs helye olyan számoknak, amelyek nem a megfelelő eredményt adják. Ez különösen igaz a szállítási és logisztikai

Részletesebben

Motor/Felszereltség lista

Motor/Felszereltség lista Motor/Felszereltség lista 1 Benzin Motor 1.4 TWINPORT ECOTEC 66 kw/90 LE 1.4 TWINPORT ECOTEC 66 kw/90 LE 1.8 ECOTEC 92 kw/125 LE TwinTop Váltómű 5fokozatú kézi 4 657 000 4 877 000 5fokozatú Easytronic

Részletesebben

Új Opel Movano. Nem ismer lehetetlent.

Új Opel Movano. Nem ismer lehetetlent. Opel Movano Új Opel Movano. Nem ismer lehetetlent. Minden szám ezt mutatja Az üzleti életben nincs helye olyan számoknak, amelyek nem a megfelelő eredményt adják. Ez különösen igaz a szállítási és logisztikai

Részletesebben

ADAM. Általános tulajdonságok Karosszéria. 3-ajtós / / 1464

ADAM. Általános tulajdonságok Karosszéria. 3-ajtós / / 1464 Opel műszaki adatok ADAM Magasság (mm) Hosszúság (mm) Tengelytáv (mm) Szélesség (külső tükrökkel/nélkül) (mm) Nyomtáv (elöl/hátul) (mm) Általános tulajdonságok Karosszéria -ajtós 1484 698 211 1966 / 1720

Részletesebben

Az Opel Corsavan. falja a kilométereket. A dinamikus futóművet világos, tágas utastérrel és magas szintű biztonsággal ötvözi.

Az Opel Corsavan. falja a kilométereket. A dinamikus futóművet világos, tágas utastérrel és magas szintű biztonsággal ötvözi. Opel Corsavan Az Opel Corsavan Életteli, sportos kinézetével az Opel Corsavan egyértelmű stílusbeli kifejezőeszközt jelent bármilyen üzletben, ahol hangsúlyt helyeznek a külső megjelenésre. Dinamikus

Részletesebben

ADAM ADAM ROCKS

ADAM ADAM ROCKS Opel műszaki adatok ADAM Általános tulajdonságok Általános tulajdonságok Karosszéria ADAM ADAM ROCKS Csomagtartó méretek (ECIE/GM)(mm) ADAM Magasság (mm) 1484 149 Hossz előrehajtott hátsó üléssel 1041

Részletesebben

Opel Movano PC. EURO5 DPF 2.3 CDTI Start/Stop MT (74kW/100LE) (92kW/125LE) ÁFA-val ÁFA-val ÁFA-val ÁFA-val ÁFA-val ÁFA-val ÁFA és regadó nélkül

Opel Movano PC. EURO5 DPF 2.3 CDTI Start/Stop MT (74kW/100LE) (92kW/125LE) ÁFA-val ÁFA-val ÁFA-val ÁFA-val ÁFA-val ÁFA-val ÁFA és regadó nélkül Opel Movano Dízel Változat Össztömeg FWD L1H1 3 kg FWD L1H1 33 kg FWD L2H2 33 kg FWD L2H2 35 kg MT (74kW/1LE) ÁFAval ÁFAval ÁFAval ÁFAval ÁFAval ÁFAval Opel Movano PC tart/top MT (74kW/1LE) MT tart/top

Részletesebben

Corsa. Benzin Motorok ECOTEC ECOTEC. Start/Stop LPG előkészítés. Start/Stop

Corsa. Benzin Motorok ECOTEC ECOTEC. Start/Stop LPG előkészítés. Start/Stop Opel műszaki adatok Corsa Általános tulajdonságok Karosszéria -ajtós 5-ajtós Magasság (mm) 188 188 Hosszúság (mm) 999 999 Tengelytáv (mm) 2511 2511 Szélesség (külső tükrökkel/nélkül) (mm) 19 / 171 19 /

Részletesebben

TWINGO AKTUÁLIS AKCIÓ. FELSZERELTSÉG MOTOR LISTAÁR Dynamique 1,2 16V 55 kw / 75 LE 2 790 000 1,2 16V 55 kw / 75 LE Quickshift*** 3 040 000

TWINGO AKTUÁLIS AKCIÓ. FELSZERELTSÉG MOTOR LISTAÁR Dynamique 1,2 16V 55 kw / 75 LE 2 790 000 1,2 16V 55 kw / 75 LE Quickshift*** 3 040 000 TWINGO AKTUÁLIS AKCIÓ OOAlakítsd a stílusod szerint! Válassz az egyéniségedhez illő színt és akár felnit is! FELSZERELTSÉG MOTOR LISTAÁR 1,2 16V 55 kw / 75 LE 2 790 000 1,2 16V 55 kw / 75 LE Quickshift***

Részletesebben

Opel Corsavan. Van 3-ajtós. Váltómű. 1.0 TWINPORT ECOTEC 2 935 000 5-fokozatú kézi 48 kw/65 LE 2 311 024 1.2 TWINPORT ECOTEC 3 085 000

Opel Corsavan. Van 3-ajtós. Váltómű. 1.0 TWINPORT ECOTEC 2 935 000 5-fokozatú kézi 48 kw/65 LE 2 311 024 1.2 TWINPORT ECOTEC 3 085 000 Opel Corsavan Opel Corsavan 1 Benzin 3ajtós Váltómű 1. TWINPORT ECOTEC 2 935 48 kw/65 LE 2 311 24 1.2 TWINPORT ECOTEC 3 85 51 kw/7 LE 2 429 134 1.2 TWINPORT ECOTEC 3 315 5fokozatú Easytronic 63 kw/85 LE

Részletesebben

ÚJ Fiat Doblò Cargo árlista

ÚJ Fiat Doblò Cargo árlista ÚJ Fiat Doblò Cargo árlista Modell Sincomkód Kivitel Nyomaték Üzemanyag Hengerûrtart. Teljesítmény Teherbírás Tengelytáv cm 3 kw/le Nm kg mm Nettó ár Bruttó ár Új Doblò Cargo 1.4 16V E6 263.11A.1 zárt

Részletesebben

Fiat Doblò Cargo árlista

Fiat Doblò Cargo árlista Fiat Doblò Cargo árlista Modell Sincomkód Kivitel Nyomaték Üzemanyag Hengerûrtart. Teljesítmény Teherbírás Tengelytáv cm 3 kw/le Nm kg mm Nettó ár Bruttó ár Doblò Cargo 1.4 16V E6 263.11A.0 zárt furgon

Részletesebben

Lerövidíti az egyeneseket, és kiegyenesíti

Lerövidíti az egyeneseket, és kiegyenesíti OPEL OPC Astra Lerövidíti az egyeneseket, és kiegyenesíti a kanyarokat. Az Astra csúcsváltozatának számító új Opel OPC Astra vérbeli sportkocsi. A nagy teljesítményről a 2 literes turbómotor gondoskodik,

Részletesebben

Az Opel Corsavan. magas szintű biztonsággal ötvözi. Raktér maximális térfogata: 0,92 m3. Max. teherbírás 475 kg-ig. Max. raktérhosszúság: 1,26 m

Az Opel Corsavan. magas szintű biztonsággal ötvözi. Raktér maximális térfogata: 0,92 m3. Max. teherbírás 475 kg-ig. Max. raktérhosszúság: 1,26 m Opel Corsavan Az Opel Corsavan Életteli, sportos kinézetével az Opel Corsavan egyértelmű stílusbeli kifejezőeszközt jelent bármilyen üzletben, ahol hangsúlyt helyeznek a külső megjelenésre. Dinamikus

Részletesebben

FURgon Már nettó 3 590 000 Ft-tól (bruttó 4 559 300 Ft)

FURgon Már nettó 3 590 000 Ft-tól (bruttó 4 559 300 Ft) FURgon Már nettó 3 590 000 Ft-tól (bruttó 4 559 300 Ft) AKTUÁLIS AKCIÓ OOFlottakedvezmény már egy autó vásárlása esetén OORenault Crédit Prémium finanszírozás esetén nettó 200 000 Ft plusz kedvezmény OOAz

Részletesebben

KÜLÖNLEGES AJÁNLATUNK CÉGES ÜGYFELEINK RÉSZÉRE

KÜLÖNLEGES AJÁNLATUNK CÉGES ÜGYFELEINK RÉSZÉRE MÉGANE EXPRESSION KÜLÖNLEGES AJÁNLATUNK CÉGES ÜGYFELEINK RÉSZÉRE O OÚj Energy 1,2 TCe 115 LE motor Stop&Start rendszerrel OOFlottakedvezmény már egy autó vásárlásakor is O OGazdag felszereltség: Kétzónás

Részletesebben

Opel Movano PC EURO5 DPF 2.3 CDTI MT. (92kW/125LE) ÁFA-val ÁFA-val ÁFA-val ÁFA-val ÁFA-val ÁFA-val ÁFA és regadó nélkül. ÁFA és regadó nélkül

Opel Movano PC EURO5 DPF 2.3 CDTI MT. (92kW/125LE) ÁFA-val ÁFA-val ÁFA-val ÁFA-val ÁFA-val ÁFA-val ÁFA és regadó nélkül. ÁFA és regadó nélkül Opel Movano Dízel Változat Össztömeg FWD L1H1 3 kg FWD L1H1 33 kg FWD L2H2 33 kg FWD L2H2 35 kg (74kW/1LE) ÁFAval ÁFAval ÁFAval ÁFAval ÁFAval ÁFAval Opel Movano PC tart/top MT (74kW/1LE) tart/top MT (17kW/146LE)

Részletesebben

CITROËN JUMPER Tehergépkocsi

CITROËN JUMPER Tehergépkocsi CITROËN JUMPER Tehergépkocsi Műszaki jellemzők 2016 Motor BlueHDi 110 BlueHDi 130 BlueHDi 160 hengerek száma 4 4 4 hengerűrtartalom (cm 3 ) 1997 1997 1997 max. teljesítmény KW / LE (ford./perc) 81 / 110

Részletesebben

ÚJ Fiat Doblò Cargo árlista

ÚJ Fiat Doblò Cargo árlista ÚJ Fiat árlista Modell Sincomkód Kivitel Nyomaték Üzemanyag Hengerûrtart. Teljesítmény Teherbírás Tengelytáv cm 3 kw/le Nm kg mm Nettó ár Bruttó ár Új 1.4 16V 263.111.0 zárt furgon benzin 1368 70/95 127

Részletesebben

CITROËN JUMPER Tehergépkocsi

CITROËN JUMPER Tehergépkocsi CITROËN JUMPER Tehergépkocsi Műszaki jellemzők 2013. február Jumper általános műszaki jellemzők Motor HDi 110 HDi 130 HDi 150 HDi 180 hengerek száma 4 4 4 4 hengerűrtartalom (cm 3 ) 2198 2198 2198 2998

Részletesebben

SUV EGY ÚJ DIMENZIÓBAN

SUV EGY ÚJ DIMENZIÓBAN OPEL Mokka SUV EGY ÚJ DIMENZIÓBAN A Mokka egyszerűen hozza a formáját. Öt személyt kényelmesen befogad, az opcionális FlexFix kerékpártartón pedig akár három kétkerekű is elhelyezhető. Bármilyen is legyen

Részletesebben

Fiat Doblò Cargo E5+ árlista

Fiat Doblò Cargo E5+ árlista E5+ árlista Sincomkód Kivitel Nyomaték Üzemanyag Hengerûrtart. Teljesítmény Teherbírás Tengelytáv cm 3 kw/le Nm kg mm Nettó ár Bruttó ár Doblò Cargo 1.3 Mjet E5+ 263.12D.1 zárt furgon dízel 1248 66/90

Részletesebben

Árajánlat. Ajánlatkérő neve: Ajánlatkérő címe: Ajánlattevő neve: Ajánlattevő címe: Ajánlattevő adószáma: Mennyiség, mennyiségi egység:

Árajánlat. Ajánlatkérő neve: Ajánlatkérő címe: Ajánlattevő neve: Ajánlattevő címe: Ajánlattevő adószáma: Mennyiség, mennyiségi egység: Árajánlat minta Árajánlat Ajánlatkérő neve: Ajánlatkérő címe: Ajánlattevő neve: Ajánlattevő címe: Ajánlattevő adószáma: Ajánlat tárgya: Mennyiség, mennyiségi egység: Gépjármű pontos megnevezése: M1 mikrobusz

Részletesebben

LÉPJEN BE EGY MEGNYERŐ VILÁGBA.

LÉPJEN BE EGY MEGNYERŐ VILÁGBA. OPEL Vivaro Tour LÉPJEN BE EGY MEGNYERŐ VILÁGBA. Üdvözöljük saját első osztályú útján! Akár családtagjait, barátait, munkatársait, akár ügyfeleit szállítja, az első osztályra jellemző tágasságot, kényelmet

Részletesebben

ÚJ CITROËN JUMPER Tehergépkocsi

ÚJ CITROËN JUMPER Tehergépkocsi ÚJ CITROËN JUMPER Tehergépkocsi Műszaki jellemzők 2014 új Jumper általános műszaki jellemzők Motor HDi 110 HDi 130 HDi 150 HDi 180 hengerek száma 4 4 4 4 hengerűrtartalom (cm 3 ) 2198 2198 2198 2998 max.

Részletesebben

Fiat Fiorino árlista

Fiat Fiorino árlista Fiat FIORINO 75 LE 75 LE E5 75 LE E5 SX Sincom-kód: Kivitel: Hengerûrtartalom (cm 3 ): Teljesítmény (kw/le): Nyomaték (Nm): Üzemanyag: Fogyasztás (l/100 km, városi/városon kívüli/vegyes)* CO 2 -kibocsátás

Részletesebben

Astravan. Van. Astravan. Dízel. 1.7 CDTI ECOTEC 81 kw / 110 LE 1.7 CDTI ECOTEC 92 kw / 125 LE. 6-fokozatú kézi. 6-fokozatú kézi

Astravan. Van. Astravan. Dízel. 1.7 CDTI ECOTEC 81 kw / 110 LE 1.7 CDTI ECOTEC 92 kw / 125 LE. 6-fokozatú kézi. 6-fokozatú kézi Opel 1 81 kw / 11 LE 92 kw / 125 LE Motor Váltómű 6-fokozatú kézi 6-fokozatú kézi 5 19 5 27 Rendelhető felszerelések 2 Világítás Csomag Dupla első olvasólámpák Könnyített rossz út csomag Kilátás és Világítás

Részletesebben

Fiat grande Punto Van árlista

Fiat grande Punto Van árlista Fiat grande Punto Van árlista Fiat grande Punto Van Sincom-kód: Kivitel: Hengerûrtartalom (cm 3 ): Teljesítmény (kw/le): Nyomaték (Nm): Üzemanyag: Fogyasztás (l/100 km, városi/városon kívüli/vegyes)* CO

Részletesebben

Fiat Fiorino E5+ árlista A Készlet erejéig!

Fiat Fiorino E5+ árlista A Készlet erejéig! Fiat Fiorino E5+ árlista A Készlet erejéig! Sincom-kód: Kivitel: Hengerûrtartalom (cm 3 ): Teljesítmény (kw/le): Nyomaték (Nm): Üzemanyag: Fogyasztás (l/100 km, városi/városon kívüli/vegyes) CO 2 -kibocsátás

Részletesebben

Fiat Punto Van E5+ árlista

Fiat Punto Van E5+ árlista Fiat Punto Van E5+ árlista Fiat Punto Van Sincom-kód: Kivitel: Hengerûrtartalom (cm 3 ): Teljesítmény (kw/le): Nyomaték (Nm): Üzemanyag: Fogyasztás (l/100 km, városi/városon kívüli/vegyes)* CO 2 -kibocsátás

Részletesebben

CITROËN JUMPER Tehergépkocsi

CITROËN JUMPER Tehergépkocsi CITROËN JUMPER Tehergépkocsi Műszaki jellemzők 2017 Motor BlueHDi 110 BlueHDi 130 BlueHDi 160 hengerek száma 4 4 4 hengerűrtartalom (cm 3 ) 1997 1997 1997 max. teljesítmény KW / LE (ford./perc) 81 / 110

Részletesebben

Fiat Fiorino E6D árlista

Fiat Fiorino E6D árlista Fiat Fiorino E6D árlista Sincom-kód: Kivitel: Hengerûrtartalom (cm 3 ): Teljesítmény (kw/le): Nyomaték (Nm): Üzemanyag: Fogyasztás (l/100 km, városi/városon kívüli/vegyes) CO 2 -kibocsátás (g/km, vegyes)

Részletesebben

Magyarország-Budapest: Gépjárművek 2015/S 159-291860. (Kiegészítés az Európai Unió Hivatalos Lapjához, 30.6.2015, 2015/S 123-224876)

Magyarország-Budapest: Gépjárművek 2015/S 159-291860. (Kiegészítés az Európai Unió Hivatalos Lapjához, 30.6.2015, 2015/S 123-224876) 1/13 Ez a hirdetmény a TED weboldalán: http://ted.europa.eu/udl?uri=ted:notice:291860-2015:text:hu:html Magyarország-Budapest: Gépjárművek 2015/S 159-291860 Országos Vízügyi Főigazgatóság, AK08474, Márvány

Részletesebben

+ megtakarítás + technológia + teherbírás

+ megtakarítás + technológia + teherbírás ÚJ DOBLÒ CARGO MOST MÉG TÖBB LEHETőSÉG A VÁLLALKOZÁSÁBAN Nagyobb méret, fejlettebb technológia, gazdaságosabb üzemeltetés. Ez az Új Doblò Cargo. A maximális teljesítmény és funkcionalitás jegyében tervezték,

Részletesebben

Petrányi - Autó Kft. Hivatalos Ford márkakereskedés

Petrányi - Autó Kft. Hivatalos Ford márkakereskedés Petrányi - Autó Kft. Hivatalos Ford márkakereskedés 1106 Budapest, Kerepesi út 105. Tel.: 260-5050/215, Fax: 262-4736 1195 Budapest, Üllői út 309. Tel.: 281-8000/215, Fax: 281-2981 1112 Budapest Budaörsi

Részletesebben

Új DOBOZOS FELÉPÍTMÉNY

Új DOBOZOS FELÉPÍTMÉNY Új DOBOZOS FELÉPÍTMÉNY AKTUÁLIS AKCIÓK O OFlottakedvezmény már egy autó vásárlása esetén OORenault Crédit Prémium finanszírozás esetén nettó 200 000 Ft plusz kedvezmény NETTÓ LISTAÁR Elsőkerék-hajtás Hasznos

Részletesebben

Opel Astra Classic III

Opel Astra Classic III Opel Astra Classic III Akár 3 449 Ft-ért Jelenlegi ajánlat: Opel Astra Classic III karosszériával, 1.6 (115 LE) benzinmotorral, klímával és CD lejátszós rádióval akár 3 449 Ft-ért. Opel Astra Classic III

Részletesebben

BOXER zárt furgon. Érvényes: 2011.07.04-től a következő árlista közléséig. Raktérméret. Hasznos teher* (kg) Bruttó ár (Ft) Tengelytáv (mm)

BOXER zárt furgon. Érvényes: 2011.07.04-től a következő árlista közléséig. Raktérméret. Hasznos teher* (kg) Bruttó ár (Ft) Tengelytáv (mm) BOXER zárt furgon Modell Motor (cm 3 ) Gyári típuskód Tengelytáv Össztömeg Raktérméret (m 3 ) Hasznos teher* Nettó ár Bruttó ár ZÁRT FURGON FT 300 L1H1 2.2 HDi 100 2197 2PU91DHDE504A070 3000 3000 8 1155

Részletesebben

Fiat Scudo E5+ árlista

Fiat Scudo E5+ árlista Scudo furgon Fiat Scudo E5+ árlista Verzió Kivitel Sincom Tengelytáv Nettó ár Bruttó ár -kód mm cm 3 kw/le Nm kg m 3 Ft Ft Scudo 1.6 Mjet. L1H1 E5+ furgon 272.1L6.0 3 000 1 560 66/90 180 1 000 5 4 231

Részletesebben

Új Hyundai H350 3 év kilométerkorlátozás nélküli garanciával!

Új Hyundai H350 3 év kilométerkorlátozás nélküli garanciával! Új Hyundai H350 3 év kilométerkorlátozás nélküli garanciával! Karosszéria Teljesítmény / Hajtás Listaár (nettó) Listaár (bruttó) ECO 2.5 CRDi LP 5,7m Alváz (CAB) 150 LE / Hátsókerék 6 299 000 7 999 730

Részletesebben

OPEL HASZONGÉPJÁRMŰVEK

OPEL HASZONGÉPJÁRMŰVEK OPEL HASZONGÉPJÁRMŰVEK MUNKÁRA KÉSZ. Tartalomjegyzék Azt kapja, amit lát. A mai gyorsan változó, gyorsan mozgó gazdaságban az üzlet a rugalmasságról, a hatékonyságról, a megbízhatóságról és elsősorban

Részletesebben

EZ NEM CSAK EGY KISHASZONJÁRMŰ, EZ EGY MAN! Az új MAN TGE

EZ NEM CSAK EGY KISHASZONJÁRMŰ, EZ EGY MAN! Az új MAN TGE EZ NEM CSAK EGY KISHASZONJÁRMŰ, EZ EGY MAN! Az új MAN TGE A NAP VÉGÉRE CSAK EGY MERÜL KI: A MUNKAFELADAT Az új MAN TGE valószínűleg sokkal nagyobb haszongépjárműves tapasztalattal rendelkezik, mint bármely

Részletesebben

Suzuki Grand Vitara Felszereltség 5 ajtó

Suzuki Grand Vitara Felszereltség 5 ajtó Suzuki Grand Vitara Felszereltség 5 ajtó A gyártó bármikor megváltoztathatja a műszaki adatokat, a felszereltséget, az opciókat, az árakat és a színeket, ezért pontosabb felvilágosítás érdekében kérjük,

Részletesebben

FORD KA. Petrányi - Autó Kft. Hivatalos Ford márkakereskedés

FORD KA. Petrányi - Autó Kft. Hivatalos Ford márkakereskedés Petrányi - Autó Kft. Hivatalos Ford márkakereskedés 1106 Budapest, Kerepesi út 105. Tel.: 260-5050/215, Fax: 262-4736 1195 Budapest, Üllői út 309. Tel.: 281-8000/215, Fax: 281-2981 1112 Budapest Budaörsi

Részletesebben

Fiat Doblò Panoráma 3 740 000 Ft-tól*

Fiat Doblò Panoráma 3 740 000 Ft-tól* Fiat Doblò Panoráma 3 740 000 Ft-tól* Modell Teljesítmény (kw/le) Bruttó eladási ár Akciós ár Új Doblò Panoráma Active 1.4 70/95 4 200 000 3 740 000 Új Doblò Panoráma Active 66/90 5 150 000 4 590 000 Új

Részletesebben

Fiat Doblò Cargo E6 árlista

Fiat Doblò Cargo E6 árlista Fiat Doblò Cargo E6 árlista Fiat Doblò Cargo Sincomkód Kivitel Üzemanyag Hengerûrtart. Teljesítmény Nyomaték Teherbírás Tengelytáv cm 3 kw/le Nm kg mm Nettó ár Bruttó ár Doblò Cargo 1.4 16V E6 263.11A.1

Részletesebben

Ford Transit Courier. 2015.75-ös modellév Érvényes: 2015. június 1-jei gyártástól A változtatás jogát fenntartjuk! 2015/04.

Ford Transit Courier. 2015.75-ös modellév Érvényes: 2015. június 1-jei gyártástól A változtatás jogát fenntartjuk! 2015/04. Petrányi - Autó Kft. Hivatalos Ford márkakereskedés 1106 Budapest, Kerepesi út 105. Tel.: 260-5050/215, Fax: 262-4736 1195 Budapest, Üllői út 309. Tel.: 281-8000/215, Fax: 281-2981 1112 Budapest Budaörsi

Részletesebben

Opel Movano Combi & Bus

Opel Movano Combi & Bus Opel Movano Opel Movano & 1 Dízel Dízel 2.3 CDTI BiTurbo tart/top (13 kw/14 LE) ÁFAval Változat FWD L1H1 FWD L1H1 FWD L2H2 FWD L2H2 Össztömeg 3 kg 33 kg 33 kg 35 kg ÁFA és regadó nélkül 9 69 7 484 252

Részletesebben

Mûszaki adatok áttekintése.

Mûszaki adatok áttekintése. Mûszaki adatok áttekintése. Dízelmotorok 2,5 l TDI motor (65 kw) 1 2,5 l TDI motor (80 kw) 1 Keverékképzés/Befecskendezés Common-rail közvetlen befecskendezés Common-rail közvetlen befecskendezés Hengerek

Részletesebben

1,33 literes Dual VVT-i 1NR-FE 6 M/T Stop & Start rendszerrel. Kombinált (liter/100 km) 5,5 4,5 4,9. Városi (liter/100 km) 6,6 5,3 5,8

1,33 literes Dual VVT-i 1NR-FE 6 M/T Stop & Start rendszerrel. Kombinált (liter/100 km) 5,5 4,5 4,9. Városi (liter/100 km) 6,6 5,3 5,8 Urban Cruiser Műszaki adatok KÖRNYEZETI TELJESÍTMÉNY 6 M/T Stop & Start rendszerrel Fogyasztás (utoljára a 2004/3 rendelettel módosított 80/1268 EU direktíva alapján) Kombinált (liter/100 km) 5,5 4,5 4,9

Részletesebben

Fiat Doblò Cargo E6 árlista

Fiat Doblò Cargo E6 árlista Fiat Doblò Cargo E6 árlista Fiat Doblò Cargo Sincomkód Kivitel Üzemanyag Hengerûrtart. Teljesítmény Nyomaték Teherbírás Tengelytáv cm 3 kw/le Nm kg mm Nettó ár Bruttó ár Doblò Cargo 1.4 16V E6 263.11A.1

Részletesebben

2 3 4 5 6 7 8 10 12 13 112 14 15 16 17 [Nm] 420 kw [PS] 160 [218] [Nm] 420 kw [PS] 160 [218] [Nm] 420 kw [PS] 160 [218] 380 140 [190] 380 140 [190] 380 140 [190] 340 120 [163] 340 120 [163] 340 120 [163]

Részletesebben

Felszereltség Motor 5 ajtós 1.0l EcoBoost (100LE) A6 Euro6 - Start/Stop Ft

Felszereltség Motor 5 ajtós 1.0l EcoBoost (100LE) A6 Euro6 - Start/Stop Ft FIESTA VIGNALE 2018-as modellév - 2017/4. Érvényes: 2017. október 1-i gyártástól A változtatás jogát fenntartjuk! Felszereltség Motor 5 ajtós 1.0l EcoBoost (100LE) A6 Euro6 - Start/Stop 5 950 000 Ft 1.0l

Részletesebben

Fiat Doblò Cargo E6 árlista

Fiat Doblò Cargo E6 árlista E6 árlista Sincomkód Kivitel Üzemanyag Hengerûrtart. Teljesítmény Nyomaték Teherbírás Tengelytáv cm 3 kw/le Nm kg mm Nettó ár Bruttó ár Doblò Cargo 1.4 16V E6 263.11A.1 zárt furgon benzin 1368 70/95 127

Részletesebben

Fiat Doblò Panoráma árlista

Fiat Doblò Panoráma árlista Sincom kód: 152.71A.1 152.71P.1 152.76A.1 152.76B.1 152.76P.1 Hengerûrtartalom (cm 3 ) 1368 1598 1368 1368 1598 Teljesítmény (kw/le) 70/95 70/95 70/95 88/120 70/95 Üzemanyag benzin dízel benzin benzin

Részletesebben

Lerövidíti az egyeneseket és kiegyenesíti

Lerövidíti az egyeneseket és kiegyenesíti OPEL OPC Astra Lerövidíti az egyeneseket és kiegyenesíti a kanyarokat. Az Astra csúcsváltozatának számító Opel OPC Astra vérbeli sportkocsi. Nagy teljesítményről kétliteres turbómotor gondoskodik, amellyel

Részletesebben

Petrányi - Autó Kft. Hivatalos Ford márkakereskedés

Petrányi - Autó Kft. Hivatalos Ford márkakereskedés Petrányi Autó Kft. Hivatalos Ford márkakereskedés 1106 Budapest, Kerepesi út 105. Tel.: 2605050/215, Fax: 2624736 1195 Budapest, Üllői út 309. Tel.: 2818000/215, Fax: 2812981 1112 Budapest Budaörsi út

Részletesebben

Opel Astra Classic III

Opel Astra Classic III Opel Astra Classic III Legyenek nagyobb elvárásai opel astra classic iii. Fedezze fel a dinamikus kialakítás, a minőségi tervezés és a kiemelkedő kényelem egységét! Az Opel Astra ClAssiC iii. Kifejezetten

Részletesebben

Petrányi - Autó Kft. Hivatalos Ford márkakereskedés

Petrányi - Autó Kft. Hivatalos Ford márkakereskedés Petrányi - Autó Kft. Hivatalos Ford márkakereskedés 1106 Budapest, Kerepesi út 105. Tel.: 260-5050/215, Fax: 262-4736 1195 Budapest, Üllői út 309. Tel.: 281-8000/215, Fax: 281-2981 1112 Budapest Budaörsi

Részletesebben

Opel Movano. Nem ismer lehetetlent.

Opel Movano. Nem ismer lehetetlent. Opel Movano Opel Movano. Nem ismer lehetetlent. Minden szám ezt mutatja. Az üzleti életben nincs helye olyan számoknak, amelyek nem a megfelelő eredményt adják. Ez különösen igaz a szállítási és logisztikai

Részletesebben

Műszaki leírás/adatlap. 1. rész

Műszaki leírás/adatlap. 1. rész Műszaki leírás/adatlap Adásvételi szerződés keretében személygépjármű beszerzés az Országos Vízügyi Főigazgatóság részére tárgyú közbeszerzési eljárás 1. rész 1 db szolgálati használatra szánt, önálló

Részletesebben

Petrányi - Autó Kft. Hivatalos Ford márkakereskedés

Petrányi - Autó Kft. Hivatalos Ford márkakereskedés Petrányi - Autó Kft. Hivatalos Ford márkakereskedés 1106 Budapest, Kerepesi út 105. Tel.: 260-5050/215, Fax: 262-4736 1195 Budapest, Üllői út 309. Tel.: 281-8000/215, Fax: 281-2981 1112 Budapest Budaörsi

Részletesebben

Fiat Doblò Cargo E6 árlista

Fiat Doblò Cargo E6 árlista Fiat Doblò Cargo Sincomkód Kivitel Üzemanyag Hengerûrtart. Teljesítmény Nyomaték Teherbírás Tengelytáv cm 3 kw/le Nm kg mm Nettó ár Bruttó ár Doblò Cargo 1.4 16V E6 263.11A.1 zárt furgon benzin 1368 70/95

Részletesebben

Petrányi - Autó Kft. Hivatalos Ford márkakereskedés

Petrányi - Autó Kft. Hivatalos Ford márkakereskedés Petrányi Autó Kft. Hivatalos Ford márkakereskedés 1106 Budapest, Kerepesi út 105. Tel.: 2605050/215, Fax: 2624736 1195 Budapest, Üllői út 309. Tel.: 2818000/215, Fax: 2812981 1112 Budapest Budaörsi út

Részletesebben

Felszereltség. Karosszéria változat Szimpla kabin Dupla kabin Dupla kabin Dupla kabin Dupla kabin Meghajtás. 2WD kapcsolható

Felszereltség. Karosszéria változat Szimpla kabin Dupla kabin Dupla kabin Dupla kabin Dupla kabin Meghajtás. 2WD kapcsolható Japán. Munka. Erô Felszereltség Karosszéria változat Szimpla kabin Meghajtás 2WD 4WD 100km/h-ig 4WD 100km/h-ig 4WD 100km/h-ig 4WD 100km/h-ig Motor 2.5 L Dízel 2.5 L Dízel 2.5 L Dízel 3.0 L Dízel 3.0 L

Részletesebben

ÚJ FURgon már nettó 3 690 000 Ft-tól (bruttó 4 686 300 Ft)

ÚJ FURgon már nettó 3 690 000 Ft-tól (bruttó 4 686 300 Ft) ÚJ FURgon már nettó 3 690 000 Ft-tól (bruttó 4 686 300 Ft) AKTUÁLIS AKCIÓK O OFlottakedvezmény már egy autó vásárlása esetén is OORenault Crédit Prémium finanszírozás esetén nettó 200 000 Ft plusz kedvezmény

Részletesebben

1

1 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 112 12 13 [Nm] 420 380 kw [PS] 160 [218] 140 [190] [Nm] 420 380 kw [PS] 160 [218] 140 [190] [Nm] 420 380 kw [PS] 160 [218] 140 [190] 340 120 [163] 340 120 [163] 340 120 [163] 300

Részletesebben

A gépjármű rendelkezzen a Nemzeti Közlekedési Hatóság által kiadott érvényes típusbizonyítvánnyal (általános forgalomba helyezési engedéllyel).

A gépjármű rendelkezzen a Nemzeti Közlekedési Hatóság által kiadott érvényes típusbizonyítvánnyal (általános forgalomba helyezési engedéllyel). Az Európai Mezőgazdasági Vidékfejlesztési Alapból nyújtandó vidéki gazdaság és a lakosság számára nyújtott alapszolgáltatások fejlesztésére 2015-tól igénybe vehető támogatások alapján biztonságos közlekedés

Részletesebben

2 3 4 6 7 8 10 12 13 112 14 15 16 17 18 19 [Nm] 420 kw [PS] 160 [218] [Nm] 420 kw [PS] 160 [218] [Nm] 420 kw [PS] 160 [218] 380 140 [190] 380 140 [190] 380 140 [190] 340 120 [163] 340 120 [163] 340 120

Részletesebben

ÚJ Fiat Fullback E6 árlista

ÚJ Fiat Fullback E6 árlista A készlet erejéig! Verzió incom Opció Kivitel ebességváltó Hengerûrtart. Teljesítmény Nyomaték Terhelhetôség Tengelytáv Nettó ár Bruttó ár cm 3 kw/le Nm kg mm Ft Ft Új Fullback 2.4D 150 & X 4x4 MT6 Podium+

Részletesebben

TARTOZÉKOK I AZ ÚJ DACIA SANDERO ÉS SANDERO STEPWAY

TARTOZÉKOK I AZ ÚJ DACIA SANDERO ÉS SANDERO STEPWAY Dacia Sandero és Sandero Stepway Gyári tartozékok TARTOZÉKOK I AZ ÚJ DACIA SANDERO ÉS SANDERO STEPWAY Minden, amire szüksége lehet a hosszan tartó védelemhez és a maximális kényelemhez. Egyszerűen nagyszerű

Részletesebben

Térképezze fel a város határait.

Térképezze fel a város határait. Opel Antara Térképezze fel a város határait. Az Opel Antarában a kemény és tökéletes külső kényelmes és változatos belsővel párosul. Mindegy hová megy, magabiztosan és stílusosan fog érkezni. Fedezze

Részletesebben

Fiat Doblò Panoráma árlista

Fiat Doblò Panoráma árlista Sincom kód: 152.71A.1 152.71P.1 152.76A.1 152.76B.1 152.76P.1 Hengerûrtartalom (cm 3 ) 1368 1598 1368 1368 1598 Teljesítmény (kw/le) 70/95 70/95 70/95 88/120 70/95 Üzemanyag benzin dízel benzin benzin

Részletesebben

Petrányi - Autó Kft. Hivatalos Ford márkakereskedés

Petrányi - Autó Kft. Hivatalos Ford márkakereskedés Petrányi Autó Kft. Hivatalos Ford márkakereskedés 1106 Budapest, Kerepesi út 105. Tel.: 2605050/215, Fax: 2624736 1195 Budapest, Üllői út 309. Tel.: 2818000/215, Fax: 2812981 1112 Budapest Budaörsi út

Részletesebben

Lerövidíti az egyeneseket, és kiegyenesíti

Lerövidíti az egyeneseket, és kiegyenesíti OPEL OPC Astra Lerövidíti az egyeneseket, és kiegyenesíti a kanyarokat. Az Astra csúcsváltozatának számító új Opel OPC Astra vérbeli sportkocsi. A nagy teljesítményről a 2 literes turbómotor gondoskodik,

Részletesebben

Fiat Doblò Panoráma 3 590 000 Ft-tól*

Fiat Doblò Panoráma 3 590 000 Ft-tól* 3 590 000 Ft-tól* Modell Teljesítmény (kw/le) Bruttó eladási ár Akciós ár Doblò Panoráma Active 1.4 70/95 4 220 000 3 590 000 Doblò Panoráma Active 66/90 5 140 000 4 480 000 Doblò Panoráma 1.4 70/95 4

Részletesebben

Opel Movano PC. Combi. Bus. Dízel. Dízel. Változat Össztömeg ÁFA és regadó nélkül ÁFA és regadó nélkül ÁFA és regadó nélkül ÁFA és regadó nélkül

Opel Movano PC. Combi. Bus. Dízel. Dízel. Változat Össztömeg ÁFA és regadó nélkül ÁFA és regadó nélkül ÁFA és regadó nélkül ÁFA és regadó nélkül Opel Movano 2.3 CDTI MT (92 kw/125 LE) Opel Movano PC tart/top MT (1 kw/135 LE) 2.3 CDTI MT (11 kw/15 LE) 2.3 CDTI MTA (11 kw/15 LE) ÁFAval ÁFAval ÁFAval ÁFAval 1 tart/top MT (12 kw/163 LE) ÁFAval Dízel

Részletesebben

Fiat Doblò Panoráma árlista

Fiat Doblò Panoráma árlista Sincom kód: 152.71A.1 152.71P.1 152.76A.1 152.76B.1 152.76P.1 Hengerûrtartalom (cm 3 ) 1368 1598 1368 1368 1598 Teljesítmény (kw/le) 70/95 70/95 70/95 88/120 70/95 Üzemanyag benzin dízel benzin benzin

Részletesebben

Opel Combo PC. Combo. Benzin. Dízel. Combo. Dízel. Combo. Benzin. Dízel. Combo. Benzin. Dízel. Selection L1H1. Selection L2H1.

Opel Combo PC. Combo. Benzin. Dízel. Combo. Dízel. Combo. Benzin. Dízel. Combo. Benzin. Dízel. Selection L1H1. Selection L2H1. Opel Opel PC 1 Benzin tart/top 1.4 CNG Turbo ECOTEC tart/top tart/top 5fokozatú kézi 5fokozatú kézi 6fokozatú kézi 6fokozatú kézi 6fokozatú kézi 6fokozatú kézi 6fokozatú kézi election L1H1 normál teherbírás

Részletesebben

ÁR ÉS FELSZERELTSÉG LISTA MALIBU

ÁR ÉS FELSZERELTSÉG LISTA MALIBU ÁR ÉS FELSZERELTSÉG LISTA MALIBU MY12 JANUÁR 2013 ÁRAK 2.4 benzin 167LE AT6 2.0 dízel 160LE MT6 2.0 dízel 160LE AT6 CO2- KIBOCSÁTÁS (VEGYES) LISTAÁR KEDVEZMÉNY KAMPÁNYÁR 188 g/km 134 g/km 160 g/km FELSZERELTSÉG

Részletesebben

Opel Movano Combi & Bus

Opel Movano Combi & Bus Opel Movano & A modellek 2+3 év kiterjesztett garanciával rendelkeznek max. 1. km futásteljesítményig. * Dízel 2.3 Turbo Dízel tart/top (99 kw/135 LE) 2.3 Dízel Turbo tart/top (11 kw/15 LE) 2.3 Dízel Turbo

Részletesebben

Fiat Doblò Panoráma 3 420 000 Ft-tól*

Fiat Doblò Panoráma 3 420 000 Ft-tól* Fiat Doblò Panoráma 3 420 000 Ft-tól* Modell Teljesítmény (kw/le) Bruttó eladási ár Akciós ár Akciós ár Fiat Top finanszírozással** Doblò Panoráma Active 1.4 70/95 4 100 000 3 620 000 3 420 000 Doblò Panoráma

Részletesebben

ÁR ÉS FELSZERELTSÉG LISTA ÚJ AVEO 4 AJTÓS

ÁR ÉS FELSZERELTSÉG LISTA ÚJ AVEO 4 AJTÓS ÁR ÉS FEZERESÉG LISTA ÚJ AVEO 4 AJTÓS MY12 FEBRUÁR 2012 ÁRAK FEZERESÉGI SZINT VÁÓTÍPUSA CO2- KIBOCSÁTÁS (VEGYES) LISTAÁR KAMPÁNYÁR 1.2 DOHC, 70LE 137 g/km 3 015 000Ft 2 714 000 Ft Plus 1.2 DOHC, 86LE 1.3

Részletesebben

PROACE COMBI ÁR ÉS FELSZERELTSÉGI LISTA 2016

PROACE COMBI ÁR ÉS FELSZERELTSÉGI LISTA 2016 PROACE COMBI ÁR ÉS FELSZERELTSÉGI LISTA 2016 PROACE COMBI BRUTTÓ ÁR (Ft). Gyártási év: 2016 Az árlista augusztus 8-tól megrendelt autókra érvényes. KOMPAKT COMBI 1,6 D-4D 95 5 M/T 7 517 500 1,6 D-4D 115

Részletesebben

Fiat Doblò Cargo E6 árlista

Fiat Doblò Cargo E6 árlista Fiat Doblò Cargo Sincomkód Kivitel Üzemanyag Hengerûrtart. Teljesítmény Nyomaték Teherbírás Tengelytáv cm 3 kw/le Nm kg mm Nettó ár Bruttó ár Doblò Cargo 1.4 16V E6 263.11A.1 zárt furgon benzin 1368 70/95

Részletesebben

Opel Corsavan. Van 3-ajtós. Váltómű. 48 kw/65 LE TWINPORT ECOTEC fokozatú kézi. 51 kw/70 LE

Opel Corsavan. Van 3-ajtós. Váltómű. 48 kw/65 LE TWINPORT ECOTEC fokozatú kézi. 51 kw/70 LE Opel Corsavan Opel Corsavan 1 Benzin 3ajtós Váltómű 1. TWINPORT ECOTEC 3 35 48 kw/65 LE 2 389 764 1.2 TWINPORT ECOTEC 3 185 51 kw/7 LE 2 5 3 725 2 933 71 Dízel 3ajtós Váltómű 1.3 CDTI ECOTEC 3 775 55 kw/75

Részletesebben

Új Fiat Fiorino CNG árlista

Új Fiat Fiorino CNG árlista Új Fiat CNG árlista Fiat CNG Sincom-kód: Kivitel: Hengerûrtartalom (cm 3 ): Teljesítmény (kw/le): Üzemanyag: Raktér (m 3 ) Terhelhetôség vezetôvel együtt (kg): Tengelytáv (mm): 1.4 8v CNG E6 225.1LC.1

Részletesebben

Összefoglalás Gratulálunk az új Mazda CX-5 összeállításához! Íme, egy összefoglaló az alapjellemzőkről és az Ön által kiválasztott kiegészítőkről.

Összefoglalás Gratulálunk az új Mazda CX-5 összeállításához! Íme, egy összefoglaló az alapjellemzőkről és az Ön által kiválasztott kiegészítőkről. Összefoglalás Gratulálunk az új Mazda CX-5 összeállításához! Íme, egy összefoglaló az alapjellemzőkről és az Ön által kiválasztott kiegészítőkről. Mazda CX5 12,606,900.00HUF Külső tulajdonságok Dátum 2019.

Részletesebben

Petrányi - Autó Kft. Hivatalos Ford márkakereskedés

Petrányi - Autó Kft. Hivatalos Ford márkakereskedés Petrányi - Autó Kft. Hivatalos Ford márkakereskedés 1106 Budapest, Kerepesi út 105. Tel.: 260-5050/215, Fax: 262-4736 1195 Budapest, Üllői út 309. Tel.: 281-8000/215, Fax: 281-2981 1112 Budapest Budaörsi

Részletesebben

Fiat Doblò Panoráma 3 340 000 Ft-tól*

Fiat Doblò Panoráma 3 340 000 Ft-tól* Fiat Doblò Panoráma 3 340 000 Ft-tól* Modell Teljesítmény (kw/le) Bruttó eladási ár Akciós ár Akciós ár Fiat Top finanszírozással** Doblò Panoráma Active 1.4 70/95 4 175 000 3 540 000 3 340 000 Doblò Panoráma

Részletesebben

ÁR ÉS FELSZERELTSÉG LISTA AVEO 5 AJTÓS

ÁR ÉS FELSZERELTSÉG LISTA AVEO 5 AJTÓS ÁR ÉS FEZERESÉG LISTA AVEO 5 AJTÓS MY13 JÚLIUS 2013 ÁRAK FEZERESÉGI SZINT CO2- KIBOCSÁTÁS (VEGYES) LISTAÁR KEDVEZMÉNY KAMPÁNYÁR 1.2 benzin 1.2 benzin 1.3 dízel 137 g/km 99 g/km 3 150 000 Ft 3 290 000 Ft

Részletesebben

Petrányi - Autó Kft. Hivatalos Ford márkakereskedés. FORD FIESTA Van Budapest, Kerepesi út 105. Tel.: /215, Fax:

Petrányi - Autó Kft. Hivatalos Ford márkakereskedés. FORD FIESTA Van Budapest, Kerepesi út 105. Tel.: /215, Fax: Petrányi Autó Kft. Hivatalos Ford márkakereskedés 1106 Budapest, Kerepesi út 105. Tel.: 2605050/215, Fax: 2624736 1195 Budapest, Üllői út 309. Tel.: 2818000/215, Fax: 2812981 1112 Budapest Budaörsi út

Részletesebben

Ismerje meg az új Safari érzést

Ismerje meg az új Safari érzést Ismerje meg az új Safari érzést Üljön be egy új TATA SAFARI-ba, ahol otthonos világ fogadja. Ragadja meg a kormányt, indítson, tegyen meg több száz km-es távolságot. Autópályán, hegyen-völgyön, földutakon,

Részletesebben