AZ ÚJ TIGER EXPLORER CSALÁD 5 ÚJ MODELLJE

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "AZ ÚJ TIGER EXPLORER CSALÁD 5 ÚJ MODELLJE"

Átírás

1 AZ ÚJ TIGER EXPLORER CSALÁD 5 ÚJ MODELLJE Több nyomaték, erő és teljesítmény o Egy 139 lóerős 1215ccm háromhengeres motor hajtja o Kiemelkedő 123 Nm nyomatékot ad az egész fordulatszám- tartományban o A legerősebb tengelyhajtású motor a kalandmotorok között o 5%- kal üzemanyag- takarékosabb A legkorszerűbb motoros központú technológia o A legújabb generációs optimalizált kanyar- ABS és o Kikapcsolható ABS új visszagurulás- gátló funkcióval o Ötféle menetprogram, köztük testre szabható Rider program Kiváló motoros élmény o Speciális váz, állítható WP futómű, illetve Triumph félaktív futómű (TSAS) automatikus hátsó előfeszítéssel (XCX, XCA, XRX, XRT modelleknél) o Nyomatékszabályzó kuplung Céltudatosabb, szebb és egyéni stílusú, o A szélvédelem magasiskolája o Modern egyéni stílus o Legmagasabb minőségű kivitelezés Sokkal nagyobb választék, o További lehetőségek a motoros egyéni igényeinek kielégítésére o Egy Tiger Explorer minden kalandhoz o Minden változat alacsony üléssel is Az új Tiger Explorer család 5 új modellt tartalmaz, köztük két alacsony ülésű változat elégíti ki a széles körű igényeket. Ez a megfelelő transzkontinentális motorkerékpár azoknak a motorosoknak, akik a kalandot keresik, legyen az akár a napi munkába menet, akár egy egyszer az életben utazás. A sorozat megfelel a kalandmotorokkal szemben támasztott minden elvárásnak erő, teljesítmény, technológia és stílus és ezeket még magasabb szintre emeli, ami lehetővé teszi minden motoros számára, hogy a legmegfelelőbb modellt választhassa és beállíthassa a saját igényei szerint.

2 A kalandmotor kategória egyedüli háromhengerese Az erő az egyedi motorból ered: 12 szelep, 1215 ccm, soros háromhengeres egység, ami 139 lóerőt generál 9300 rpm fordulaton, és 123 Nm nyomatékot ad 6200 rpm fordulatszámon. Ahhoz, hogy ezt az erőt a lehető legjobban ki lehessen használni, az új Tiger Explorer hidraulikus, nyomatékszabályzó kuplungot használ, ami csökkenti a motoros erőfeszítését és a fáradtságot. Minden modell 6 sebességes váltójának legmagasabb fokozatát úgy hangolták, hogy a nagy távolságok megtétele még könnyebb és takarékosabb legyen. A motor előnye még a kardánhajtás, mely tovább csökkenti a karbantartási költségeket. Az új Tiger Explorer- re új kipufogórendszert szereltek, amely nemcsak a motor teljesítményét növeli, hanem megfelel az EURO 4 károsanyag- kibocsátási sztenderdnek, és biztosítja a motorcsalád jellegzetes, kifinomult hangját, minden motoros örömére. És végül az új motor fejlesztése 5% üzemanyag- megtakarítást ereményez az előző Explorer- hez képest. Dinamikus váztervezés A váz mind a hat modell esetén a dinamikus kalandtúrákhoz lett alakítva. A 48 mm- es WP villa állítható csillapítása kiváló egyensúlyt és kontrollt eredményez. A fékezés biztonságának maximalizálásához a motort elöl 305 mm- es tárcsákkal és Brembo monoblokk 4 dugattyús radiális kel szerelték, hátul szimpla 282 mm- es tárcsákkal és 2 fékkel. A dinamikus karaktert hangsúlyozza még az úttörő Triumph fejlesztés, a félaktív futómű (TSAS) az XRX, XRT, XCx és XCA modelleken, amely lehetővé teszi a motoros számára az első és hátsó felfüggesztés elektronikus beállítását és automatikusan változtatja a terep adottságaira reagálva a hátsó lengéscsillapító előfeszítését.

3 Az optimális kontroll technológiája Az innovatív Triumph félaktív futómű legfontosabb része a központi vezérlő egység és a mérőegység, amelyek szabályozzák a motorkerékpár mozgását. A szenzorok függőleges, oldal- és hosszirányú információi alapján a központi vezérlőegység algoritmusa kiszámítja a megfelelő dőlésszöget, így biztosítja a legnagyobb stabilitást és optimalizálja az ABS és a munkáját különösen kanyarodáskor. Motoros- központú technológia, legfontosabb az aktív biztonság A motoros- központú technológia középpontjában a precíz kezelhetőség és az aktív biztonság áll. Ez jellemzi az egész Tiger Explorer családot. Az alap Tiger Explorer XR- t többcsatornás ABS- szel és val szerelték, a többi modellen kanyar ABS és található, mely ellenőrzi a dőlésszöget a kanyarban és gondoskodik róla, hogy a fék optimális hatást fejtsen ki. Így kiváló stabilitást és kontrollt biztosít a szűk kanyarokban is. A Tiger Explorer XRT és a Tiger Explorer XCA további biztonsági elemet is kínál. Az innovatív visszagurulás- gátló rendszer által a hegynek felfelé való elindulás még teljes terhelésnél is könnyű és nem kell tartani a visszagurulástól.

4 Menetprogramok Az új Tiger Explorer család teljes mértékben kihasználja a Triumph lenyűgöző menetprogram választékát, modelltől függően akár 5 választható módozatig. A választék lehetővé teszi a motoros számára, hogy az út- és időjárási körülmények függvényében a megfelelő menetprogramot állítsa be. A kiválasztás gyors és egyszerű és menetközben is végrehajtható. Mindegyik program változtatja a motor jellegét, az ABS és a szintjeit, és a félaktív futómű csillapítását. 5 menetprogram ROAD RAIN OFF- ROAD SPORT RIDER Különösen nagy távolságokon maximalizálja a kényelmet és a motorozás örömét. Az ABS és a beállítása nagy stabilitást és biztonságos fékezést nyújt burkolt utakon. A motor egyenletes teljesítményt nyújt aszfalton és hasonló felületeken. Amelyik motoron félaktív futómű található, az biztosítja az optimális közúti használatot. Speciálisan nedves és csúszós felületeken alkalmazható. Csökkenti a motor teljesítményét és fokozatos visszajelzést nyújt, hogy a motor nedves körülmények között is könnyen kezelhető maradjon. A csökkenti a hátsó kerekek csúszását. A félaktív futóművel szerelt motorokra a puhább beállítás a jellemző. Ezt a módozatot úgy tervezték, hogy földutakon is jó szórakozást biztosítson. Fékezéskor a és a kikapcsolható ABS beállítása, és a hátsó lengéscsillapító előfeszítése biztosítják a stabilitást. A félaktív futóművet úgy kalibrálták, hogy a csillapítás off- road körülmények között is teljes kontrollt biztosítson a vezető számára. Egy sokkal közvetlenebb fojtószelep reakcióval kihasználja a soros hármas motor teljes potenciálját. Az ABS beállítása kiváló fékezési teljesítményt nyújt burkolt útfelületeken, a csökkenti a hátsó kerék vezérlését, így dinakimusabb menetet eredményez. A félaktív futómű erőteljes csillapítása a kanyargós utakon is biztonságot nyújt. A teljesen testre szabható beállítás a legtökéletesebb megoldás minden tapasztalt motoros számára. Ez a program emlékszik a vezető beállításaira akkor is, ha az ABS és a ki van kapcsolva. Biztonsági okokból ha az utolsó alkalommal az ABS ki lett kapcsolva és/vagy a off álláson volt, új indításkor az alapértelmezett beállítás a ROAD lesz. De a motoros még indulás előtt el tudja érni a saját mentett beállításait. Elérhető minden Tiger Explorer modellen. Elérhető minden Tiger Explorer modellen. Elérhető a Tiger Explorer XRX/ XCx, XRT/XCA modelleken. Elérhető a Tiger Explorer XRT/XCA Elérhető a Tiger Explorer XRT/XCA

5 Stílus, ami a praktikumot szolgálja Az éles vonalak és a kimunkált részletek határozzák meg a Tiger Explorer jellegzetes kemény, magabiztos stílusát, mely ben jelent meg először. Az új Tiger Explorer család magasabb szintre emeli a minőséget és újrafogalmazza a szépséget és az arányokat. Jól megkülönböztethető élek, új megjelenésű tank és a hűtő erősítik a markáns vonalakat. A kifinomult stílusú karosszéria elemek szépen keretezik a fényszórót és az új állítható légterelő plexit, illetve a Tiger Explorer XRT és a Tiger Explorer XCA modelleken a túraplexit. Mindezek friss, modern, sportos megjelenést adnak a motornak. Az erőteljes vonalat tovább fokozza a festett motorfedél, mely kontrasztot képez a fekete motorral. Az új Tiger Explorer családon a stílus nem csupán szépészeti elem. A stíluselemek elősegítik a motoros kényelmét és növelik a motor teljesítményét. A karosszériaelemek aerodinamikai jellemzői fokozzák az üzemanyaghatékonyságot, és az állítható légterelő növelik a vezető kényelmét. A motorburkolatok kialakítása elvezeti a motor hőjét és távoltartja a motorostól. Az üléspozíció optimális lábtartást tesz lehetővé akár mérföldeken keresztül ülve, akár off- road terepen állva használjuk a motort. Felszerelések és kiegészítők a kalandhoz Alapfelszereltségként a Tiger Explorer XRT és a Tiger Explorer XCA modelleken alumínium doboztartó sínek találhatók, de a modell- család minden tagja felszerelhető ezekkel.

6 Specifikáció Tiger Explorer XR Tiger Explorer XRX Tiger Explorer XRT Tiger Explorer XCX Tiger Explorer XCA TELJESÍTMÉNY 9,300rpm 9,300rpm 9,300rpm 9,300rpm 9,300rpm NYOMATÉK 6,200rpm 6,200rpm 6,200rpm 6,200rpm 6,200rpm MOTORTÍPUS HENGER- 1215ccm 1215ccm 1215ccm 1215ccm 1215ccm ŰRTARTALOM ÜLÉSMAGASSÁG 837/857mm 837/857mm ( mm alacsony verzió) 837/857mm 837/857mm ( mm alacsony verzió) 837/857mm ELSŐ FELFÜGGESZTÉS HÁTSÓ FELFÜGGESZTÉS ELSŐ FÉK HÁTSÓ FÉK WP,. öntvény lengőkar ÜZEMANYAG- 20L 20L 20L 20L 20L TANK SZÁRAZ TÖMEG 244kg 246kg (244kg 254kg 253kg (251kg 258kg alacsony üléssel) alacsony üléssel) SZÍNEK Phantom Black Cranberry Red Matt Khaki Green ALAP- FELSZERELTSÉG ABS és Road and Rain menetprogram Elektromosan állítható szélvédő Középállvány Indításgátló 12V csatlakozó USB csatlakozó Fedélzeti számítógép Öntvény kerekek Miben több az XR- nél? Kanyar ABS és Off- road menet- program Tempomat Triumph félaktív futómű (TSAS) Automatikusan kikapcsoló LED index Kézvédő További 12V csatlakozó Markolatfűtés Korszerűsített fedélzeti számítógép Miben több az XRX- nél Sport és Rider menetprogram Visszagurulás gátló Elektromosan állítható túraszélvédő Guminyomás kijelző Doboztartó aluminium dobozokhoz Fűtött vezető és utasülés Bukócső Alacsony verziójú Tiger Explorer XRX és Tiger Explorer XCX modellen nincs középállvány Miben több az XC- nél? Kanyar ABS és Off- road menet- program Tempomat Triumph félaktív futómű (TSAS) Automatikusan kikapcsoló LED index Kézvédő További 12V csatlakozó Fűtött markolat Korszerűsített fedélzeti számítógép Alumínium olajteknővédő Rozsdamentes hűtővédő Bukócső Miben több az XCX- nél? Sport és Rider menetprogram Visszagurulás gátló Elektromosan állítható túraszélvédő Guminyomás kijelző Doboztartó alumínium dobozokhoz Fűtött vezető és utasülés Bukócső CNC- megmunkált lábtartó Kiegészítő LED ködlámpa

Az új BMW R 1200 GS Adventure

Az új BMW R 1200 GS Adventure Az új BMW R 1200 GS Adventure Tartalom 1. A koncepció (Összefoglaló) 2 2. Technika és dizájn 5 3. Színek 9 4. Felszereltség 10 5. Teljesítmény- és forgatónyomaték-diagram 12 6. Műszaki adatok 13 1. A koncepció

Részletesebben

Autóipari beágyazott rendszerek. Fedélzeti elektromos rendszer

Autóipari beágyazott rendszerek. Fedélzeti elektromos rendszer Autóipari beágyazott rendszerek Fedélzeti elektromos rendszer 1 Személygépjármű fedélzeti elektromos rendszerek 12V (néha 24V) névleges feszültség Energia előállítás Generátor Energia tárolás Akkumulátor

Részletesebben

www.acelkft.hu Elektronikus öltözőszekrényzárak

www.acelkft.hu Elektronikus öltözőszekrényzárak Elektronikus öltözőszekrényzárak Tronic Pro elektronikus szekrényzár Sportlétesítmények, uszodák, fürdők, szállodák, fitness klubok, bevásárló központok, iskolák, egyetemek, repülőterek, kollégiumok, hivatalok,

Részletesebben

A szabályok megszegésére született

A szabályok megszegésére született A szabályok megszegésére született Ha Ön is azon motorosok közé tartozik, akik egyedi, a saját egyéniségüket kifejező motorkerékpár megépítését tervezik, a Yamaha Sport Heritage választék jó kiindulási

Részletesebben

A múlt ihlette, de a jövőnek építettük

A múlt ihlette, de a jövőnek építettük A múlt ihlette, de a jövőnek építettük Most a Yamaha kitárja az egyedi átalakítások kapuját az XV950 egy, az eredeti épített motorok jellegét és személyiségét friss, neo retró, japán külsőbe csomagoló

Részletesebben

Dräger X-pect 8320 Védőszemüveg

Dräger X-pect 8320 Védőszemüveg 8320 Védőszemüveg Az új generáció: 8320 szemüvegek. Fantasztikus kialakítás, ultra könnyű súly és a legjobb komfortérzet intenzív használat esetén is. Az 8320 napszemüvegként is kapható. D-33520-2009 02

Részletesebben

Pehelykönnyű szupersportmotor mindennapos használatra

Pehelykönnyű szupersportmotor mindennapos használatra Pehelykönnyű szupersportmotor mindennapos használatra Osztályels stílusuk, korszer technológiájuk és lenygöz teljesítményük miatt a Yamaha legendás R-sorozatú motorkerékpárjai jelentik a mércét a szupersportok

Részletesebben

A múlt ihlette, de a jövőnek építettük

A múlt ihlette, de a jövőnek építettük A múlt ihlette, de a jövőnek építettük Most a Yamaha kitárja az egyedi átalakítások kapuját az új XV950R egy, az eredeti épített motorok jellegét és személyiségét friss, neo retró, feltn japán külsbe csomagoló

Részletesebben

ANYAGMOZGATÓ BERENDEZÉSEK

ANYAGMOZGATÓ BERENDEZÉSEK ANYAGMOZGATÓ BERENDEZÉSEK 265 Anyagmozgató berendezések Tartalomjegyzék A Pfaff-silberblau anyagmozgató berendezések kiválóan Tartalomjegyzék Kézi raklapemelők 270-281 Kézi raklapemelők mérleggel 282-283

Részletesebben

Élvezd az utazást. Érezd az utat

Élvezd az utazást. Érezd az utat Élvezd az utazást. Érezd az utat Az elmúlt évtizedben ez a kiváló motorkerékpár motorosok ezreinek kínált lehetőséget arra, hogy megtapasztalják a kiemelkedő kényelemmel párosuló szupersport-teljesítményt.

Részletesebben

KEFÉS PORTÁLMOSÓ KERESKEDELMI JÁRMŰVEKHEZ MOSÓ, NAGY JÁRMŰVEKHEZ

KEFÉS PORTÁLMOSÓ KERESKEDELMI JÁRMŰVEKHEZ MOSÓ, NAGY JÁRMŰVEKHEZ KEFÉS PORTÁLMOSÓ KERESKEDELMI JÁRMŰVEKHEZ MOSÓ, NAGY JÁRMŰVEKHEZ Bemutatjuk a KUBE és a PROGRESS gépünket: két modell a kefés portálmosók világában, mely az ISTOBAL által, kereskedelmi járművek részére

Részletesebben

Egy modern ikon. TMAX / ABS www.yamaha-motor.hu

Egy modern ikon. TMAX / ABS www.yamaha-motor.hu Egy modern ikon Könny belátni, miért lett a legendás TMAX Európa vezet nagy kapacitású sportmotorja. Stílusos és dinamikus karosszériájával kifinomult, motorkerékpár szint teljesítményt nyújt, kényelme

Részletesebben

Alpha Metal Free. Az első takarítókocsi, mely alkalmas mágneses rezonancia területen való használatra. Univerzális takarítókocsi, fém alkatrész nélkül

Alpha Metal Free. Az első takarítókocsi, mely alkalmas mágneses rezonancia területen való használatra. Univerzális takarítókocsi, fém alkatrész nélkül Alpha Metal Free Univerzális takarítókocsi, fém alkatrész nélkül Az első takarítókocsi, mely alkalmas mágneses rezonancia területen való használatra Tulajdonságok Fejlessze a takarító szolgáltatását a

Részletesebben

LBC 341x/01 beépíthető hangszórók

LBC 341x/01 beépíthető hangszórók Kommnikációs rendszerek LBC 1x/1 beépíthető hangszórók LBC 1x/1 beépíthető hangszórók www.boschsecrity.h Hi-fi minőségű zene- és beszédvisszaadás Kibővített frekvenciatartomány Választható 8 Ohmos és 1

Részletesebben

Két szóból kihoztuk a legjobbat... Altherma hybrid

Két szóból kihoztuk a legjobbat... Altherma hybrid Két szóból kihoztuk a legjobbat... Altherma hybrid Elromlott a gázkazánom és gyorsan ki kell cserélnem Az ügyfelek elvárásai Iszeretnék hőszivattyút használni, de ezt hallottam, hogy nem lenne hatékony

Részletesebben

Ravello. Kórház Ápolás Otthonápolás Támogatás. Időtlen elegancia és PRAKTIKUSSÁG. A Ravello termékcsalád.

Ravello. Kórház Ápolás Otthonápolás Támogatás. Időtlen elegancia és PRAKTIKUSSÁG. A Ravello termékcsalád. Kórház Ápolás Otthonápolás Támogatás Időtlen elegancia és PRAKTIKUSSÁG. A termékcsalád. termékcsalád A Stiegelmeyer termékcsaládja a kerekes székek új mércéjét jelenti. Öt különböző modell közül lehet

Részletesebben

Sokoldalú városi sportmotor

Sokoldalú városi sportmotor Sokoldalú városi sportmotor Az FZ1-et kifejezetten utcai motorozásra terveztük, gondosan kiképzett váza sok mindenre képes. 998 ccm-es Szupersport-alapú motorja kiváló teljesítményt nyújt közepes fordulatokon.

Részletesebben

Az új BMW R 1200 RS Tartalom

Az új BMW R 1200 RS Tartalom Az új BMW R 1200 RS Tartalom 1. A koncepció (Röviden) 2 2. Hajtáslánc 5 3. Futómű 8 4. Elektromos és elektronikus rendszer 11 5. Dizájn és színek 13 6. Felszereltség 17 7. Motorteljesítmény és forgatónyomaték

Részletesebben

Ezzel a motorral még a nagyvárosi dugó is szórakoztató

Ezzel a motorral még a nagyvárosi dugó is szórakoztató Ezzel a motorral még a nagyvárosi dugó is szórakoztató A fáradhatatlan 4 ütem motor boldogan elviszi a város bármely pontjára, és üzemanyag-befecskendezésével és ötsebességes váltójával még gazdaságos

Részletesebben

Toshiba Satellite C55-C-11K (PSCPKE-002008HU)

Toshiba Satellite C55-C-11K (PSCPKE-002008HU) Toshiba Satellite C55-C-11K (PSCPKE-002008HU) Bruttó ár: 0 Ft Termékvonal: Termékvonal2: Processzor: Processzor jellemző: Memória mérete: Memória bővíthetőség: Memória típusa: Háttértár mérete: Háttértár

Részletesebben

Előgyergyártott konzolos és konzolos támfalas közlekedési vasbeton elemcsaládok a kerékpáros és gyalogos közlekedési területek növelésére

Előgyergyártott konzolos és konzolos támfalas közlekedési vasbeton elemcsaládok a kerékpáros és gyalogos közlekedési területek növelésére Előgyergyártott konzolos és konzolos támfalas közlekedési vasbeton elemcsaládok a kerékpáros és gyalogos közlekedési területek növelésére Adott esetben hegy- és dombvidéken, vízparton, hídfőknél az egyetlen

Részletesebben

Vonat által vezérelt térvilágítás lehetőségei és megtakarítási potenciálja

Vonat által vezérelt térvilágítás lehetőségei és megtakarítási potenciálja Intelligens térvilágítási rendszer Vonat által vezérelt térvilágítás lehetőségei és megtakarítási potenciálja Szerzők: Bakos Tibor, Malinka József TÉRVILÁGÍTÁS MEGTAKARÍTÁSI LEHETŐSÉGEI Akkor világítson,

Részletesebben

Kövesse a képzeletét!

Kövesse a képzeletét! Kövesse a képzeletét! Készüljön fel a kalandra az XT660Z vel ezzel a masszív, funkcionális és stílusos kettős célú motorkerékpárral. Bárhová elrepíti, ahová csak vágyik - Európa városi utcáitól és autópályáitól

Részletesebben

Kerámiaipari kisgépek és berendezések

Kerámiaipari kisgépek és berendezések Kerámiaipari kisgépek és berendezések Elektromos korongozógép (HSL Profi GS III) Kiváló minőségű közvetlen meghajtású ( kúpkerék nélküli ) motorral ellátott elektromos korongozó gép. A lehető legalacsonyabb

Részletesebben

XS-től XL-ig GROHE.HU KERESSEN ONLINE. Kövessen minket. Grohe AG 1037 Budapest Montevideo utca 3/a Hungary. 09/2014 Copyright by GROHE

XS-től XL-ig GROHE.HU KERESSEN ONLINE. Kövessen minket. Grohe AG 1037 Budapest Montevideo utca 3/a Hungary. 09/2014 Copyright by GROHE GROHE.HU XS-től XL-ig KERESSEN ONLINE Kövessen minket grohe.hu Grohe AG 1037 Budapest Montevideo utca 3/a Hungary 09/2014 Copyright by GROHE GROHE.HU XS-től XL-ig KEDVENC MINTÁJA A MEGFELELŐ MÉRETBEN.

Részletesebben

Mazda CX-7. A SPORTOS szabadidőautó

Mazda CX-7. A SPORTOS szabadidőautó Mazda CX-7 A SPORTOS szabadidőautó A Mazda alapjaiban akarja felrázni az európai SUV kategóriát a Mazda CX-7- tel; azzal a szabadidőautóval, mely egyetlen, élvezetesen vezethető járműben sűríti össze a

Részletesebben

DU.IT14N Földbe rejtett motor

DU.IT14N Földbe rejtett motor 1 DU.IT14N Földbe rejtett motor Köszönjük, hogy az általunk forgalmazott, Benincá terméket választotta. A Benincá cég kínálatában található összes termék 20 éves gyártási tapasztalat, folyamatos fejlesztés,

Részletesebben

Egy vérbeli, dinamikus terepjáró, a természet felszabadító vadságával. Áramvonalas alakjának és lágy formáinak köszönhetõen képes alkalmazkodni

Egy vérbeli, dinamikus terepjáró, a természet felszabadító vadságával. Áramvonalas alakjának és lágy formáinak köszönhetõen képes alkalmazkodni megtanít A mai felgyorsult világban könnyû megfeledkezni az érzésekrõl, a természetes dolgokról. Az új fejlesztésû és stílusos Suzuki Grand Vitara azonban felélénkíti az érzékszerveket, és képessé tesz

Részletesebben

JÁRÁST SEGÍTŐ ESZKÖZÖK

JÁRÁST SEGÍTŐ ESZKÖZÖK B-4372 Gyermek könyökmankó JÁRÁST SEGÍTŐ ESZKÖZÖK Alsóvégtag sérülés, rendellenesség esetén a 2 db könyökmankó használata teljes tehermentesítést biztosít járás közben. Alumínium szerkezet, állítható magasság.

Részletesebben

Üzembehelyezıi leírás

Üzembehelyezıi leírás Üzembehelyezıi leírás MADE IN ITALY TECHNIKAI ADATOK Falra szerelve Lefedettség 15 m, 90 Mikrohullámú frekvencia 10.525 GHz Jelfeldolgozás DSP(Digital Signal Processing) Érzékelési távolság 3-15 m Érzékelési

Részletesebben

Tökéletes ergonómia az optimális erőátvitelért.

Tökéletes ergonómia az optimális erőátvitelért. Nyugodt munkavégzés. Önfeledt élvezet. Tökéletes ergonómia az optimális erőátvitelért. Kompakt felépítés és erőteljes EC-motor a fáradságmentes csavarozási és fúrási munkákhoz. Az Ergonomic sorozat Syneon

Részletesebben

ahn biotechnologie GmbH 2015 árlista

ahn biotechnologie GmbH 2015 árlista ahn biotechnologie GmbH 2015 árlista Pipetták: Pipet4u fix térfogatú egycsatornás kézi pipetta 19 990 Ft Pipet4u variálható térfogatú egycsatornás kézi pipetta 26 000 Ft Pipet4u variálható térfogatú többcsatornás

Részletesebben

Csak könnyedén! FJR1300AS www.yamaha-motor.hu

Csak könnyedén! FJR1300AS www.yamaha-motor.hu Csak könnyedén! A rendkívül fejlett FJR1300AS semmi máshoz sem hasonlító. Ami ezt a motorkerékpárt megkülönbözteti a többitl, az az elektronikus, tengelykapcsoló nélküli sebességváltó rendszer, amelynek

Részletesebben

Kelj fel és motorra! MT-07 www.yamaha-motor.hu

Kelj fel és motorra! MT-07 www.yamaha-motor.hu Kelj fel és motorra! Az MT-07 a motorkerékpárok új típusát jelenti, amit arra terveztek, hogy visszahozza a szórakozást, a megfizethetséget és az élvezetet az utakra. És szinte minden apró részlet ezen

Részletesebben

Az új Flex-Block lábazatrendszer

Az új Flex-Block lábazatrendszer Az új Flex-Block lábazatrendszer 2 KAPCSOLÓSZEKRÉNYEK ÁRAMELOSZTÁS RENDSZERKLIMATIZÁLÁ Átfogó! Minden tevékenységünk célja, hogy Önt előnyökhöz juttassuk. Ezt szem előtt tartva fejlesztettünk ki egy tökéletesen

Részletesebben

A MAX-ból soha nem elég

A MAX-ból soha nem elég A MAX-ból soha nem elég Íme a hosszú távra tervezett legjobb maxi robogó. Az átdolgozott elüls résznek, az új LED-fényszóróknak, továbbá az új fordított teleszkópoknak köszönheten a legendás TMAX messze

Részletesebben

Megérkezett a Ssangyong Tivoli!

Megérkezett a Ssangyong Tivoli! 2 Megérkezett a Ssangyong Tivoli! Sokszáz millió eurós beruházás, 4 évnyi fejlesztés, vadonatúj moduláris padlólemez, sportos és fiatalos dizájn, igényes belső kialakítás, vadonatúj motorok és kiemelkedő

Részletesebben

A Suzuki Környezeti Koncepciója

A Suzuki Környezeti Koncepciója A Suzuki Környezeti Koncepciója Környezeti filozófiánknak megfelelően azon dolgozunk, hogy csökkentsük termékeink környezetünket terhelő hatását, valamint kutatási és fejlesztési tevékenységet végzünk

Részletesebben

GRUNDFOS ALPHA2 Az A-energiaosztályú kis keringető szivattyúk következő generációja

GRUNDFOS ALPHA2 Az A-energiaosztályú kis keringető szivattyúk következő generációja Pozíció Darab Leírás Egyszeri ár -1 ALPHA2 25-4 N 18 Külön kérésre Cikkszám: 954752 Megjegyzés! A berendezés fényképe különböző. GRUNDFOS ALPHA2 Az A-energiaosztályú kis keringető szivattyúk következő

Részletesebben

Külső szűrők. A típus tagjai immár milliós nagyságrendben működnek világszerte, bizonyítva a konstrukció hatékonyságát és időtállóságát.

Külső szűrők. A típus tagjai immár milliós nagyságrendben működnek világszerte, bizonyítva a konstrukció hatékonyságát és időtállóságát. classic 50 50 50 600 500XL Maximális akvárium méret l 50-50 80-50 0-50 80-600 00-500 Vízmozgatás (teljesítmény) l/h 00 440 60 000 400 Vízoszlop emelés m,,5,8,,7 Fogyasztás W 5 8 5 0 65 Tartály mérete l,,5

Részletesebben

Ami igazán fontos, az a szemnek láthatatlan

Ami igazán fontos, az a szemnek láthatatlan 1 Ami igazán fontos, az a szemnek láthatatlan Első pillantásra leginkább az tűnik fel, hogy az új Swift tervezői mennyi mindent megőriztek a korábbi verzióból. De ha jobban megnézi az ember, hogy mit rejtenek

Részletesebben

Watt Drive Antriebstechnik GmbH - AUSTRIA

Watt Drive Antriebstechnik GmbH - AUSTRIA Watt Drive Antriebstechnik GmbH - AUSTRIA Keverıhajtás FR... Keverı és extruder hajtás Ahol megbízhatóság a legnagyobb követelmény. A keverıhajtómővek a Watt Drive cég moduláris MAS 2000 hajtómő koncepció

Részletesebben

EGYFUNKCIÓS HINTA Termék száma: 1159

EGYFUNKCIÓS HINTA Termék száma: 1159 SZERELÉSI- ÉS HASZNÁLATI UTASÍTÁS : EGYFUNKCIÓS HINTA Termék száma: 1159 HINTA HINTA 01/07 Szerelési-, használati-, karbantartási- és ápolási utasítások Ábrázolás az összeszereléshez a modell eltérhet

Részletesebben

FALON KÍVÜLI ÉS SÜLLYESZTETT KISELOSZTÓK dinbox. verzió 2.2 TERMÉKKATALÓGUS MŰSZAKI RÉSZ

FALON KÍVÜLI ÉS SÜLLYESZTETT KISELOSZTÓK dinbox. verzió 2.2 TERMÉKKATALÓGUS MŰSZAKI RÉSZ FALON KÍVÜLI ÉS SÜLLYESZTETT KISELOSZTÓK dinbox verzió 2.2 TERMÉKKATALÓGUS MŰSZAKI RÉSZ K9 Megjegyzések dinbox kiselosztók A dinbox típusú falon kívüli és süllyesztett kiselosztók a kismegszakítóknak és

Részletesebben

Kawasaki 2006 Új Modell Információ ZZR 1400

Kawasaki 2006 Új Modell Információ ZZR 1400 Kawasaki 2006 Új Modell Információ ZZR 1400 2006. Új Modell Információ ZZR 1400 1/12 ZÁSZLÓSHAJÓ Egy gyártót mindig az általa megalkotott motor jellemeznek a legjobban. A Kawasaki motorkerékpárok meghatározó

Részletesebben

, mint ÉS A VARTA AZT JELENTI: ÁLLANDÓ ENERGIA LEÁLLÁS NÉLKÜL. AKKUMULÁTOROK TEHERAUTÓK, MUNKAGÉPEK, TÁVOLSÁGI BUSZOK, MEZŐGAZDASÁGI GÉPEK SZÁMÁRA

, mint ÉS A VARTA AZT JELENTI: ÁLLANDÓ ENERGIA LEÁLLÁS NÉLKÜL. AKKUMULÁTOROK TEHERAUTÓK, MUNKAGÉPEK, TÁVOLSÁGI BUSZOK, MEZŐGAZDASÁGI GÉPEK SZÁMÁRA , mint ÉS A VARTA AZT JELENTI: ÁLLANDÓ ENERGIA LEÁLLÁS NÉLKÜL. AKKUMULÁTOROK TEHERAUTÓK, MUNKAGÉPEK, TÁVOLSÁGI BUSZOK, MEZŐGAZDASÁGI GÉPEK SZÁMÁRA www.varta-automotive.com VARTA AKKUMULÁTOROK. ENERGIA

Részletesebben

Elhelyezési és kezelési tanácsok

Elhelyezési és kezelési tanácsok A szigetelőlemezeket síkfelületen, időjárási hatásoktól különösen esőtől és nedvességtől védetten kell tárolni. A lemezek legyenek szárazok a felhelyezéskor is. Kezelés és munka közben a széleket óvja

Részletesebben

A z új CB500F CBR500R. Honda Motor Europe Limited Magyarországi Fióktelepe H-2040 Budaörs, Törökbálinti u. 25/B. www.honda.hu

A z új CB500F CBR500R. Honda Motor Europe Limited Magyarországi Fióktelepe H-2040 Budaörs, Törökbálinti u. 25/B. www.honda.hu CB500F A Magyarországra érkező járművek műszaki jellemzői eltérhetnek a tájékoztató anyagban szereplő modellek paramétereitől. A gyártó fenntartja a jogot, hogy a motorkerékpárok tulajdonságait (a színeket

Részletesebben

.hu shi ubi its m www.

.hu shi ubi its m www. www.mitsubishi.hu Tapasztalja meg a suhanás élményét! A csendesnél is csendesebb. Megnyugtatóan stabil. Az új Outlander PHEV halk és sima suhanása annak az erőteljes nyomatékleadásnak és kiegyensúlyozottságnak

Részletesebben

Üdvözöljük a Marina Bay Residence-ben. Ahol a minőség, a stílus és a természet találkozik.

Üdvözöljük a Marina Bay Residence-ben. Ahol a minőség, a stílus és a természet találkozik. Üdvözöljük a Marina Bay Residence-ben Ahol a minőség, a stílus és a természet találkozik. Exkluzív és Vonzó Találja meg exkluzív, új otthonát csodálatos panorámával és kihagyhatatlan szabadidős és sport

Részletesebben

2. Ideal Lux Accademy SP8 modern csillárfüggeszték / Ideal Lux / lámpák. Ideal Lux Accademy SP8 modern csillárfüggeszték / Ideal Lux / lámpák

2. Ideal Lux Accademy SP8 modern csillárfüggeszték / Ideal Lux / lámpák. Ideal Lux Accademy SP8 modern csillárfüggeszték / Ideal Lux / lámpák Csillárfüggeszték - 1. oldal 2. Ideal Lux Accademy SP8 modern csillárfüggeszték / Ideal Lux / lámpák Ideal Lux Accademy SP8 modern csillárfüggeszték / Ideal Lux / lámpák Név: Accademy SP8 modern csillárfüggeszték

Részletesebben

DRB. Szivattyúk speciális ötvözetből. Általános jellemzők

DRB. Szivattyúk speciális ötvözetből. Általános jellemzők Szivattyúk speciális ötvözetből Általános jellemzők Kivitel Elektromechanikus szerelvény B10 bronzból, bemerítéssel történő működtetésre. Tömítő készlet 2 (kettő) szilícium-karbid ellentétes oldalon elhelyezett

Részletesebben

Bár a digitális technológia nagyon sokat fejlődött, van még olyan dolog, amit a digitális fényképezőgépek nem tudnak: minden körülmények között

Bár a digitális technológia nagyon sokat fejlődött, van még olyan dolog, amit a digitális fényképezőgépek nem tudnak: minden körülmények között Dr. Nyári Tibor Bár a digitális technológia nagyon sokat fejlődött, van még olyan dolog, amit a digitális fényképezőgépek nem tudnak: minden körülmények között tökéletes színeket visszaadni. A digitális

Részletesebben

Felhasználói kézikönyv ACR-3580. Rádiós ébresztőóra (Olvassa el használat előtt) Letölthető PDF formátum: http://hu.akai-atd.com/hasznalati-utasitas

Felhasználói kézikönyv ACR-3580. Rádiós ébresztőóra (Olvassa el használat előtt) Letölthető PDF formátum: http://hu.akai-atd.com/hasznalati-utasitas ACR-3580 Rádiós ébresztőóra (Olvassa el használat előtt) Letölthető PDF formátum: http://hu.akai-atd.com/hasznalati-utasitas 1 1. ON/OFF: Készülék ki/bekapcsolása vagy AM/FM mód váltás. 2. TIME: Idő PRESET:

Részletesebben

ÁR ÉS FELSZERELTSÉG LISTA AVEO 4 AJTÓS

ÁR ÉS FELSZERELTSÉG LISTA AVEO 4 AJTÓS ÁR ÉS FEZERESÉG LISTA AVEO 4 AJTÓS MY13 JÚLIUS 2013 ÁRAK FEZERESÉGI SZINT LISTAÁR CO2- KIBOCSÁTÁS (VEGYES) KEDVEZMÉNY KAMPÁNYÁR 1.2 benzin 1.2 benzin 1.3 dízel 3250000Ft 3390000Ft 3945000Ft 137 g/km 99

Részletesebben

SJ5000+ MENÜBEÁLLÍTÁSOK. E l e c t r o p o i n t K f t., 1 0 4 4 B u d a p e s t, M e g y e r i ú t 1 1 6. F s z. 1. Oldal 1

SJ5000+ MENÜBEÁLLÍTÁSOK. E l e c t r o p o i n t K f t., 1 0 4 4 B u d a p e s t, M e g y e r i ú t 1 1 6. F s z. 1. Oldal 1 SJ5000+ MENÜBEÁLLÍTÁSOK E l e c t r o p o i n t K f t., 1 0 4 4 B u d a p e s t, M e g y e r i ú t 1 1 6. F s z. 1. Oldal 1 FIGYELMEZTETÉS! A vízálló tok gombjai nagyon erős rugóval vannak ellátva, ezért

Részletesebben

Fiat Doblò Panoráma árlista

Fiat Doblò Panoráma árlista Sincom kód: 152.71A.1 152.71P.1 152.76A.1 152.76B.1 152.76P.1 Hengerûrtartalom (cm 3 ) 1368 1598 1368 1368 1598 Teljesítmény (kw/le) 70/95 70/95 70/95 88/120 70/95 Üzemanyag benzin dízel benzin benzin

Részletesebben

A LEGJOBB TOVÁBBFEJLESZTVE. Az új DEUTZ-FAHR 6. széria Agrotron 6150.4-6160.4-6150-6160-6180-6190

A LEGJOBB TOVÁBBFEJLESZTVE. Az új DEUTZ-FAHR 6. széria Agrotron 6150.4-6160.4-6150-6160-6180-6190 A LEGJOBB TOVÁBBFEJLESZTVE Az új DEUTZ-FAHR 6. széria Agrotron 6150.4-6160.4-6150-6160-6180-6190 TELJESÍTMÉNY TOVÁBBFEJLESZTVE IntellIgencIától vezérelve A legújabb technológiák intelligens felhasználása

Részletesebben

A csendes forradalom

A csendes forradalom A csendes forradalom A megvalósult álom 1977-ben egy fiatal SEIKO mérnöknek Suwaban, japán belsejében, a magas hegyek között, volt egy álma. Egy folyamatos időmérő meglakotásáról álmodott, melynek nagyobb

Részletesebben

Yamaha YZF-R1. Egyek vagyunk

Yamaha YZF-R1. Egyek vagyunk Yamaha YZF-R1. Egyek vagyunk A MotoGP YZR-M1 technológiának, a keresztsíkú motorblokknak, a rövid tengelytávnak és a modern elektronikának köszönhetően az R1 készen áll, hogy új szintre emelje a vezetés

Részletesebben

Termékkatalógus 2016.

Termékkatalógus 2016. Hasítókúp kínálatunk 70, 90, valamint 120 mm átmérőjű hasítókúpokból áll. Átmérő (mm) Hossz (mm) 70 220 90 250 120 300 Az összes kúp edzett, cserélhető véggel szerelt. A kúp anyaga: 20MnCr5 Póthegyek anyaga:

Részletesebben

1. A fejlesztés célja

1. A fejlesztés célja FTXB-C & RXB-C 1. A fejlesztés célja A Daikin célja az RXB-C és FTXB-C típusú készülékkel, egy magas minőségű belépő inverter gyártása a lakossági piacra, kiváló ár-érték arányban. 2. Külső kinézete 20

Részletesebben

ÁR ÉS FELSZERELTSÉG LISTA CAPTIVA

ÁR ÉS FELSZERELTSÉG LISTA CAPTIVA ÁR ÉS FEZERESÉG LISTA CAPTIVA MY13 MÁJUS 2013 ÁRAK FEZERESÉGI SZINT CO2- KIBOCSÁTÁS (VEGYES) ÜLÉSEK SZÁMA LISTAÁR KEDVEZMÉNY KAMPÁNYÁR 2.4 benzin 167LE MT6 FWD 2.2 dízel 163LE MT6 FWD 210 g/km 170 g/km

Részletesebben

Prop-Tech. Vázmérő. Telepítési és eltávolítási útmutató

Prop-Tech. Vázmérő. Telepítési és eltávolítási útmutató Prop-Tech Telepítési és eltávolítási útmutató Magyar Hungarian 5 / 1 Prop-Tech Vázmérő Telepítési és eltávolítási útmutató Tartalomjegyzék Telepítés... 2 Előfeltételek... 2 Telepítés folyamata... 2 Biztonsággal

Részletesebben

Ultrahangos mérőfej XRS-5. Használati utasítás SITRANS. XRS-5 mérőfej Használati utasítás

Ultrahangos mérőfej XRS-5. Használati utasítás SITRANS. XRS-5 mérőfej Használati utasítás Ultrahangos mérőfej XRS-5 Használati utasítás SITRANS 1 Tartalom Ismertető... 3 Áttekintés... 3 Külső méretek... 4 Telepítés... 5 Elektromos bekötések... 7 Közvetlen csatlakoztatás... 7 Kábel toldás...

Részletesebben

AZ ALPHA2 a legutolsó és a leginnovatívabb tagja a Grunfos magas minőségű keringető szivattyú családjának.

AZ ALPHA2 a legutolsó és a leginnovatívabb tagja a Grunfos magas minőségű keringető szivattyú családjának. Pozíció Darab Leírás Egyszeri ár -1 ALPHA2 32-4 18 Külön kérésre Cikkszám: 9547512 GRUNDFOS ALPHA2 Az A-energiaosztályú szivattyúk következő generációja Megjegyzés! A berendezés fényképe különböző. AZ

Részletesebben

Mami Kupa 125 Sport kategória technikai szabályzat

Mami Kupa 125 Sport kategória technikai szabályzat Mami Kupa 125 Sport kategória technikai szabályzat Motor Specifikáció A motorkerékpárnak az eredeti gyártó által kell homologizáltnak lennie. A motorkerékpár megjelenésének elöl és hátulnézetből, illetve

Részletesebben

ÁR ÉS FELSZERELTSÉG LISTA SPARK

ÁR ÉS FELSZERELTSÉG LISTA SPARK MAGYARORSZÁG, 2013.OKTÓBER ÁR ÉS FELSZERELTSÉG LISTA SPARK ÁRAK LISTAÁR KEDVEZMÉNY KAMPÁNYÁR CO2- KIBOCSÁTÁS (VEGYES) LS 1.0L MT klíma nélkül 2 410 000 Ft 201 000 Ft 2 209 000 Ft 118 g/km 1.0L MT ESC-vel

Részletesebben

LOGSET GT Forwarderek

LOGSET GT Forwarderek LOGSET GT Forwarderek 2 Megbízhatóság minden terepen Az eddigi sikeres TITAN forwarder sorozat után, a Logset cég még magasabbra rakta a mércét a közelítési gyakorlat, élettartam és a termelékenység terén

Részletesebben

GONDOLJA ÚJRA ELVÁRÁSAIT!

GONDOLJA ÚJRA ELVÁRÁSAIT! 2 GONDOLJA ÚJRA ELVÁRÁSAIT! 3 4 Króm hűtőrács LED-ES HÁTSÓ LÁMPATESTEK 17 COLOS KÖNNYŰFÉM KERÉKTÁRCSÁK HATÁROKAT FESZEGETŐ FORMATERV EGY AUTÓNAK, MELY MINDEN EDDIGINÉL MESSZEBBRE MEGY A különleges szolgáltatásokban

Részletesebben

DGP. Hátrahúzott vortex járókerék. Általános jellemzők

DGP. Hátrahúzott vortex járókerék. Általános jellemzők Hátrahúzott vortex járókerék Általános jellemzők Kivitel Elektromechanikus szerelvény EN-GJL-250 öntöttvasból, bemerítéssel történő működtetésre, 2 (kettő) szilícium-karbid mechanikus tömítés (2SiC) és

Részletesebben

TART TECH KFT. 9611 Csénye, Sport u. 26. Tel.: 95/310-221 Fax: 95/310-222 Mobil: 30/9973-852 E-mail: tarttech@mail.globonet.hu www.tart-tech.

TART TECH KFT. 9611 Csénye, Sport u. 26. Tel.: 95/310-221 Fax: 95/310-222 Mobil: 30/9973-852 E-mail: tarttech@mail.globonet.hu www.tart-tech. TART TECH KFT. 9611 Csénye, Sport u. 26. Tel.: 95/310-221 Fax: 95/310-222 Mobil: 30/9973-852 E-mail: tarttech@mail.globonet.hu www.tart-tech.hu HASZNÁLATI UTASÍTÁS S3000/L típusú silómérleg vezérlőegységhez

Részletesebben

Leágazó idomok. Leágazó idomok

Leágazó idomok. Leágazó idomok Leágazó idomok Leágazó idomok Leágazó idomok, mechanikus T idom, menetes és hornyos D kiemelés D kiemelés D kiemelés MODELL 730 MENETES A Grinnell modell 730 Mechanikai T-idomok 34.5 Bar (500 psi) nyomásig

Részletesebben

Kawasaki 2005. Új Modell Információ ZX-636R

Kawasaki 2005. Új Modell Információ ZX-636R Kawasaki 2005. Új Modell Információ ZX-636R 459966D1-2D2B-083EB5.doc 1/27 Modellkoncepció Az 1985-ben megjelent GPZ 600R volt az els középsúlyú gép, ami motor, futóm és aerodinamika tekintetében rivalizált

Részletesebben

OPAL P25 CO 2 OPAL L30/L50 CO 2. lézer. lézer. engineering laser technology

OPAL P25 CO 2 OPAL L30/L50 CO 2. lézer. lézer. engineering laser technology OPAL P25 CO 2 OPAL L30/L50 CO 2 OPAL P25 CO 2 OPAL L30/L50 CO 2 Számtalan előny a klinikai és ambuláns gyakorlatban: steril és precíz vágás keskeny nekrotikus zóna minimális oedema kisebb vérzés, jól látható

Részletesebben

Az MT vadabb oldala. MT-09 Street Rally www.yamaha-motor.hu

Az MT vadabb oldala. MT-09 Street Rally www.yamaha-motor.hu Az MT vadabb oldala Egyedi karosszériájával és különleges alkatrészeivel az MT-09 Street Rally-t nagy sebesség motorozáshoz és radikális kanyarokhoz tervezték. Az új üzemanyagtartály-burkolatok, az oldalt

Részletesebben

Az új D'elight. Stílusos és elérhető robogó.

Az új D'elight. Stílusos és elérhető robogó. Az új D'elight. Stílusos és elérhető robogó. A gyönyör megjelenés, új D'elight valóban saját kategóriát teremt. Idtlen megjelenést biztosító klasszikus vonalai soha nem mennek ki a divatból - de ami igazán

Részletesebben

Fúvókás sugárbefúvó cső DSA-RR

Fúvókás sugárbefúvó cső DSA-RR Fúvókás sugárbefúvó cső DSA-RR Ferdinand Schad KG Steigstraße 25-27 D-78600 Kolbingen Telefon +49 (0) 74 63-980 - 0 Telefax +49 (0) 74 63-980 - 200 info@schako.de www.schako.de Tartalom Leírás... 3 Kialakítás...

Részletesebben

18 V AKKUMULÁTOROS KOMBIKALAPÁCS

18 V AKKUMULÁTOROS KOMBIKALAPÁCS 28 FURÓKALAPÁCSOK 18 V AKKUMULÁTOROS KOMBIKALAPÁCS Típus: BBH 18 Li ELÉRHETŐ MÉG: Nullás verzió L-alakú SDS-plus kombikalapács ideális beton fúrására, dübelezésre akar 24 mm-ig 2,3 J ütésenergia nagy teljesítményt

Részletesebben

PCM vezérlés CFR micro hővisszanyerőkhöz, UHP légkezelőkhöz, FBE ventilátorokhoz

PCM vezérlés CFR micro hővisszanyerőkhöz, UHP légkezelőkhöz, FBE ventilátorokhoz Ipari légkezelők hőmérsékletszabályozó egységei PCM vezérlés CFR micro hővisszanyerőkhöz, UHP légkezelőkhöz, FBE ventilátorokhoz MŰSZAKI LEÍRÁS ÉS KEZELÉSI UTASÍTÁS 2016.06.20. - 2 - PCM típusú vezérlés

Részletesebben

HÁLÓZATSEMLEGESSÉG - EGYSÉGES INTERNET SZOLGÁLTATÁS-LEÍRÓ TÁBLÁZAT

HÁLÓZATSEMLEGESSÉG - EGYSÉGES INTERNET SZOLGÁLTATÁS-LEÍRÓ TÁBLÁZAT HÁLÓZATSEMLEGESSÉG - EGYSÉGES INTERNET SZOLGÁLTATÁS-LEÍRÓ TÁBLÁZAT - 2016.04.01 után kötött szerződésekre Díjcsomag neve Go Go+ Go EU Go EU+ Kínált letöltési sebesség - 3G 42 Mbit/s 42 Mbit/s 42 Mbit/s

Részletesebben

C-osztály Coupé Szériafelszereltség. Szerviz, garancia. Meghajtás; futómű. Kerekek. Ülések. 1.oldal. 204.348 C 200 BlueEFF. 204.

C-osztály Coupé Szériafelszereltség. Szerviz, garancia. Meghajtás; futómű. Kerekek. Ülések. 1.oldal. 204.348 C 200 BlueEFF. 204. 1.oldal C-osztály Coupé Szériafelszereltség széria Kód 204.302 C 220 CDI BE 204.303 C 250 CDI BE 204.331 C 180 BlueEFF 204.349 C 180 BE 204.348 C 200 BlueEFF 204.347 C 250 BE 204.357 C 350 BE Szerviz,

Részletesebben

CWHR. 2008 as sorozat. CWHR Nagy teljesítményű állítható V-tárcsa GLB 08.07

CWHR. 2008 as sorozat. CWHR Nagy teljesítményű állítható V-tárcsa GLB 08.07 Nagy teljesítményű állítható V-tárcsa 2008 as sorozat GLB 08.07 Történelmi háttér: 150 év szaktudása A A család d törtt rténete A RAZOL műhelyt 1855-ben alapított tották, a franciaországi Tonneins-ben.

Részletesebben

Egyszerű, erős, lendületes, mint a földből feltörő forrás.

Egyszerű, erős, lendületes, mint a földből feltörő forrás. Egyszerű, erős, lendületes, mint a földből feltörő forrás. 137 Önfelszívós és szivattyúk teljes skálája, ház körüli, vagy professzionális/ építőipari munkára tervezve. Könnyűek, egyszerűen kezelhetők,

Részletesebben

A LEGNAGYOBB TELJESÍTMÉNY A V6 MOTOR 550 LE-VEL LEHETŐVÉ TESZI A 0-100 KM/H-S GYORSULÁST 2,8 MÁSODPERC ALATT

A LEGNAGYOBB TELJESÍTMÉNY A V6 MOTOR 550 LE-VEL LEHETŐVÉ TESZI A 0-100 KM/H-S GYORSULÁST 2,8 MÁSODPERC ALATT NISSAN GT-R 32 090 000 Ft-tól A LEGNAGYOBB TELJESÍTMÉNY A V6 MOTOR 550 LE-VEL LEHETŐVÉ TESZI A 0-100 KM/H-S GYORSULÁST 2,8 MÁSODPERC ALATT TÖKÉLETES IRÁNYÍTHATÓSÁG ÚJ FUTÓMŰ, FÉKEK ÉS AERODINAMIKAIFEJLESZTÉS

Részletesebben

Hiab rönkfogók és hulladékrakodó kanalak

Hiab rönkfogók és hulladékrakodó kanalak iab rönkfogók és hulladékrakodó kanalak Termékkatalógus Rakodókanalak minden feladatra A iab rönkfogók és hulladékrakodó kanalak széles választáka megoldást nyújt minden feladatra. A iab rönkfogókat ipari

Részletesebben

2016 Induljon. a víz! Szivattyúk

2016 Induljon. a víz! Szivattyúk 2016 Induljon a víz! Szivattyúk Mindig a megfelelő szivattyút! Áttekintés a szivattyúfajtákról. A GARDENA Önnek és ügyfeleinek széleskörű választékot kínál a szivattyúk terén; a nagy teljesítményű, de

Részletesebben

exciting Lifestyle Vehicle

exciting Lifestyle Vehicle exciting Lifestyle Vehicle Megérkezett a Ssangyong XLV, mely sokoldalúságával, praktikusságával a család kedvenc társa lesz. A hatalmas csomagtér, a bőséges helykínálat megkönnyíti a mindennapokat. Egy

Részletesebben

Természetjáró modell

Természetjáró modell plusz egy dimenzió Kategóriák felett Olyan korban élünk, amelyben minden perc számít. Mindenhol. Az utazás sem kivétel. A Suzuki SX4 a gyors, hétköznapi utazást dinamikus, kirobbanó teljesítménnyel képes

Részletesebben

Az Öntözőrendszerek Öregedése Előadó: Richly Norbert

Az Öntözőrendszerek Öregedése Előadó: Richly Norbert Az Öntözőrendszerek Öregedése Előadó: Richly Norbert Az öntözőrendszerek öregedése Témakörök I. Az idő hatása az automata öntözőrendszerekre II. Használt Öntözőrendszerek üzemeltetése III. A rendszeres

Részletesebben

.hu shi ubi its m www.

.hu shi ubi its m www. www.mitsubishi.hu HÓDÍTSA MEG AZ UTAKAT! Urlj z utt tökéletesre csiszolt Outlnder volánj mögött. gilis kormányzásnk, közvetlen és pontos visszjelzéseknek, csendes utstérnek és z úthibákt gyengéden kiegyenlítő

Részletesebben

1. Metrótörténet. A feladat folytatása a következő oldalon található. Informatika emelt szint. m2_blaha.jpg, m3_nagyvaradter.jpg és m4_furopajzs.jpg.

1. Metrótörténet. A feladat folytatása a következő oldalon található. Informatika emelt szint. m2_blaha.jpg, m3_nagyvaradter.jpg és m4_furopajzs.jpg. 1. Metrótörténet A fővárosi metróhálózat a tömegközlekedés gerincét adja. A vonalak építésének története egészen a XIX. század végéig nyúlik vissza. Feladata, hogy készítse el a négy metróvonal történetét

Részletesebben

Bálázó. www.mchale.net. A professzionális választás

Bálázó. www.mchale.net. A professzionális választás Bálázó sorozat www.mchale.net A professzionális választás Bálázó SOROzAT Az elmúlt évtized során a McHale bálázók meghódították az 5 kontinenst, még a legzordabb üzemeltetési körülmények között is helyt

Részletesebben

REFERENCE 1.2 DC REFERENCE 2.2 DC

REFERENCE 1.2 DC REFERENCE 2.2 DC REFERENCE REFERENCE 1.2 DC Típus: High End álló hangsugárzó Kivitel: 3½-utas bass-reflex rendszer Névleges/zenei teljesítmény: 500/900 Watt SPL (1W / 1m): 89,5 db (1 W, 1 m) Frekvencia tartomány: 18...40.000

Részletesebben

[t]széria. mindannak, amit a [t]széria kínál. Válassza ki az Önnek leginkább megfelelő kombinációt.

[t]széria. mindannak, amit a [t]széria kínál. Válassza ki az Önnek leginkább megfelelő kombinációt. [t]széria [t]széria A rugalmas [t]széria segítségével mindenki optimális, ugyanakkor helytakarékos munkahelyet alakíthat ki. Így az egyén és a csoport egyaránt megtalálhatja az optimális munkavégzéshez

Részletesebben

Riki Rönk játszótéri eszközök műszaki leírása

Riki Rönk játszótéri eszközök műszaki leírása Riki Rönk játszótéri eszközök műszaki leírása A játszóeszközök rendelkeznek kijelölt minőségellenőrző szervezet által kiadott, 78/2003. (XI.27.) GKM rendelet, és MSZ EN 1176:2008 szabványok szerinti megfelelőségi

Részletesebben

Az új BMW 4-es Cabrio

Az új BMW 4-es Cabrio Az új BMW 4-es Cabrio Tartalom 1. Az új BMW 4-es Cabrio: Összefoglaló.............. 2. Műszaki adatok...... 3. Teljesítmény- és forgatónyomaték-diagramok..... 4. Külső és belső méretek.... 1. Az új BMW

Részletesebben

A mobil és precíz súlymérésért.

A mobil és precíz súlymérésért. A mobil és precíz súlymérésért. Védje az útjait! Kerülje el: - Baleseteket A túlterhelt járművek fokozott balesetveszélyt jelentenek. - Útkárokat A nagy tengelyterhelés komoly útkárokat okoz. - Drága útjavításokat

Részletesebben

MŰSZAKI ADATOK ABS DCT Műszaki adatok Erőforrás

MŰSZAKI ADATOK ABS DCT Műszaki adatok Erőforrás MŰSZAKI ADATOK ABS DCT Műszaki adatok Erőforrás Motorkonstrukció: Kérjük, vegye figyelembe, hogy ezek az adatok csak tájékoztató jellegűek, megeshet, hogy a prospektus kiadását követően bizonyos értékek

Részletesebben

28 CSAVAROK. siegmund

28 CSAVAROK. siegmund CSAVAROK 296 siegmund Csavarok 298 Oldal Gyorsrögzítős csavar / Univerzális csavar 300 Univerzális csavar Basic / Pozícionáló csavar 302 Gyors szorítócsavar rövid / Süllyesztettfejű csavar 304 Süllyesztettfejű

Részletesebben