2013 CashUnite. Kezdd el Saját Globális Online Üzletedet Még Ma!

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "2013 CashUnite. Kezdd el Saját Globális Online Üzletedet Még Ma!"

Átírás

1 Kezdd el Saját Globális Online Üzletedet Még Ma!

2 Célkitűzéseink A MultiSocialSuite célja, hogy találjunk egy forradalmi és mégis egyszerű módszert, melyen keresztül az emberek kapcsolatba léphetnek barátaikkal és családjaikkal, szerte a világon ban a MultiSocialSuite áthidalta a közösségi hálózatok közötti szakadékot és egy helyen egyesítette őket. A CashUnite a MultisocialSuite Digitális Partner Programja. Mindez egy 2010-ben született ötletből épült, néhány szenvedélyes, fiatal, technológiai vállalkozónak köszönhetően. Céljuk, hogy a legfejlettebb technológiát felhasználva egy gyors és egyszerű módszert találjanak a pénzkereséshez - a közösségi hálózatok használatával. A CashUnite eget rengető P-2-P Nyereség Megosztó Rendszere első a maga nemében és ÖRÖKRE megváltoztatja a Facebook, Twitter, YouTube, LinkedIn, Myspace, Google+ és több száz más közösségi oldal használatát! A Világ már Multi-szociális, és te?

3 Bemutatunk egy forradalmian ÚJ módszert, mellyel pénzt kereshetsz a közösségi oldalaidon A CashUnite Digitális Partner Programot azoknak terveztük, akik élvezik a közösségi hálózatok használatát és rendszeres kiegészítő jövedelemre vágynak. Korlátlan Havi Jövedelemre tehetsz szert a MultiSocialSuite továbbajánlásával. Amint másokat is meghívsz, hogy ők is részesüljenek a MultiSocialSuite előnyeiből, jutalékokkal, bónuszokkal és jutalmakkal díjazzuk, hogy új fizető tagot találtál közösségi média szolgáltatásainkkal.

4 Mi is a MultiSocialSuite? Multi-szociális: a képesség, hogy egyszerre létesítsünk kapcsolatot másokkal több különböző közösségi oldalon.? A MultiSocialSuite egy közösségi média központ felhasználóknak és hasonló üzleteknek. Innovatív platformunkkal felhasználóink több közösségi hálózatra felléphetnek egy biztonságos helyről. Minden kedvenc közösségi oldaladat egy tető alá hoztuk! Facebook, Twitter, LinkedIn, YouTube, G+, csakhogy párat megemlítsünk. Lépj kapcsolatba barátaiddal egyszerre, valós időben, küldj különböző, célzott üzeneteket virálisan és halássz közösségi tartalmakat egyik oldalról a másik (vagy több) oldalra, pár kattintással! MultiSocialSuite A Közösségi Életed, Pár Kattintásra.

5 4 Trendnek Megfelelő Egyedülálló Pozíció Internet 2. Otthonról Végezhető Munka 3. Network Marketing 4. Közösségi Média

6 Az Internet... Internet Felhasználási Statisztikák 2013 CashUnite Internet Felhasználás 10.6% Latin Amerika/Karib térség 11.4% Észak-Amerika 1% Óceánia/Ausztrália 44.8% Ázsia 3.7% Közel-Kelet 21.5% Európa 7% Afrika A Világ internet populációja: 2,405,518, Június Forrás: Internet World Stats

7 Otthoni Munkalehetőség Az otthonról működő üzlet Rugalmas, így belefér az idődbe Akkor dolgozol, amikor csak szeretnél Lehetőséget ad online interakciókra Megspórolja az utazással töltött időt Alacsony költségeket biztosít Lehetőséget ad egy globális üzlet kiépítésére, az otthon kényelmét élvezve Imádok Otthonról Dolgozni!

8 Network Marketing... Mi a Network Marketing / Közvetlen Értékesítés? A Network Marketing NEM iparág, hanem egy folyamat vagy forgalmazási mód, melyet magyon sok ipar és szolgáltató használ. A Network Marketing működik, feltéve ha hajlandó vagy rászánni a szükséges időt és energiát az üzletedre. Ha tanulnál és rá is tudsz szánni némi időt és energiát, akkor a jutalom fenomenális lehet. Vagy csak némi extra jövedelmet szeretnél - mindez rajtad áll!

9 Network Marketing... Miért válaszd a Network Marketinget / Közvetlen Értékesítést? Az egyik legjobb eszköz anyagi függetlenség eléréséhez Nagyon kevés befektetéssel is elindíthatsz egy globális üzletet Nem szükséges semmilyen végzettség Tegyél szert rendszeres havi jövedelemre és érj el anyagi stabilitást Bárki megteheti!

10 Közösségi Média... Miért használd a közösségi médiát? A Közösségi Médiával Köss jelentőségteljes és személyes ismeretségeket ügyfelekkel, lehetséges ügyfelekkel úgy, ahogy másként nem lehetne. Ösztönözd az embereket, keltsd fel érdeklődésüket az üzleted iránt és szerezz vevőket. Hirdesd üzleted és javíts a kilátásaidon. Juttasd el az üzeneted a világ minden sarkába, valós időben. Emberekk milliói használják a közösségi hálózatokat és oldalakat! Miért ne kereshetnél pénzt a közösségi oldalak használatával a CashUnite Digitális Partner Programjával?!

11 remek ok,hogy a CashUnite-tal pénzt kereshess...

12 Egy Globális Üzleti Lehetőség, ami Kevesebbe Kerül, mint egy Csésze Kávé! A CashUnite nem pusztán az egyik leggyorsabban terjedő platform lesz a világon, melyről tartalmakat oszthatsz meg, de még a részévé is válhatsz, igen alacsony anyagi befektetéssel... mindössze egy jó csésze kávéért! Lássuk a matematikai részét: Bronz Csomag: CSAK (32p, $0.50, vagy 0.38 EUR) NAPONTA a saját globális közösségi média és technológia birodalmadért. Ezüst Csomag: CSAK (63p, $1, vagy 0.75 EUR) NAPONTA a saját globális közösségi média és technológia birodalmadért. Arany Csomag: CSAK ( 1.26p, $2, vagy 1.50 EUR) NAPONTA a saját globális közösségi média és technológia birodalmadért. Platina Csomag: CSAK ( 1.90p, $3, vagy 2.26 EUR) NAPONTA a saját globális közösségi média és technológia birodalmadért. Gyémánt Csomag: CSAK ( 2.53p, $4, vagy 3 EUR) NAPONTA a saját globális közösségi média és technológia birodalmadért. Black Csomag: CSAK ( 3.16p, $5, vagy 3.77 EUR) NAPONTA a saját globális közösségi média és technológia birodalmadért.

13 Kilenc Eget Rengető Pénzkereseti Módszer A CashUnite-tal! További Remek Jutalmak a CashUnite-tal HAVI FENNMARADÓ JUTALÉK!!! A Jutalék 100%-át minden esetben kifizetjük neked, ha sikeresen referálsz másokat fizetős közösségi média szolgáltatásainkra. Ez kizárólag az első és második szintű kapcsolataidra érvényes. MOST, úgy, mint még soha, lehetőséged lesz felgyorsítani a havi keresetedet már az első referált tagoddal. A kereseti potenciálod lehetőségei valóban végtelenek! Üdvözlő Jutalom: $2.50 Tagsági Értékesítés - Fennmaradó Jutalék Széf Jutalmak Tagság Felváltás Jutalmak Kikérési Jutalmak Hálózat Növekedés Jutalmak Napi Profit Hullám (Csak Black Card Csomag) Ingyenes Minősítés

14 Virális Blogolás & Média Eszközök, hogy Mások is Megkaphassák Üzeneted... A Virális Blogolás minden közösségi média aktivitás alapja... A blogokkal teljesebb képet alkothatunk önmagunkról. Ezt azt jelenti, hogy olyan emberek, akik még sosem találkoztak veled, lehetőséget kapnak, hogy olvassanak rólad, és az érdeklődéseidről. Egyedi és Innovatív Virális Média Platform... Felkínálunk egy egyedi módszert, amivel nyereségessé teheted a közösségi oldalakon töltött időt. Virális tartalmat célzó platformunkkal, képeid, zenéid és más közösségi tartalmaidat használva felkavarhatod az állóvizet és mindenki láthatja a médiádat. Ezzel az eget-rengető platformmal üzleted határa a csillagos ég!

15 30 Napos Kör a Sikerért... Hogyan kereshetsz $500-t a CashUnite Bronz Csomaggal 30 nap alatt Készíts Tartalmat Ne feledd, a Tartalom a Király! Ossz meg & Vegyél részt Oszd meg tartalmaidat, mint a futótűz a MultiSocialSuite.com-mal Szponzor Hogy sikeres lehess ebben az üzletben, két dologra lesz szükséged: 1) Expozíció: ha senki sem tud a CashUnite üzletedről, hogyan is csatlakozhatnának hozzád? 2) Eladás: ha nem értékesítesz CashUnite üzletedben, akkor hogyan fogod fejleszteni? Segíts a Kezdésben: Vezesd, támogasd és oktasd csapatod tagjait! Ismételd meg az első négy lépést: Ne add fel! A kemény munka és az elkötelezettség kifizetődő!

16 Működtesd A Hálózatod... Az Emberekben Rejlő Erővel, Keress Pénzt A Csatlakozással Az 5 Ereje Mi lenne, ha elhatároznád, hogy minden héten 5 embert csatlakoztatsz a CashUnite üzletedhez? Mi lenne, ha MINDENKI csatlakoztatna 5 embert hetente, egy hónapon át? A CashUnite siker körével sikerülhet! A megkettőző hatásunkkal több, mint ezer ember csatlakozhat a Hálózatod első négy szintjén egy hónap alatt és a potenciális kereseted $500 felé emelkedik. És még maradt hat kihasználatlan szinted. Tehát még csak meg sem közelítetted a globális üzleted határait, a felszínen vagy még!

17 Tanulj miközben Pénzt keresel a CashUnite Kollégiummal Hozzáférsz eszközökhöz és tippekhez, hogy többet hozhass ki az üzletedből... Azt akarjuk, hogy képzetten és megfelelő módon vezethesd CashUnite üzleted és ezért minden lehetséges eszközt megadunk, amivel sikert érhetsz el... Hozzáférést nyersz személyes URL-hez, személyre szabott bannerhez, nyitóoldaladhoz, automata válaszokhoz, hordozható közösségi platformhoz, virális eszközökhöz, videókhoz, csapat-építő technikákhoz, üzleti prezentációs eszközökhöz... és sok máshoz CashUnite üzletedben!

18 Tűzz ki Célokat & Érd el az Eredményt, amit Megérdemelsz A CashUnite-nál TE határozod meg a Céljaidat és a Sikeredet! Ez a te üzleted, amit akárhol vezethetsz a saját magad módján. Te határozod meg a saját sikeredet a saját életed, prioritásaid és céljaid alapján. Állj meg egy percre és kérdezd meg magadtól, miért jelentkeztél Digitális Partner Programunkra. Szeretnél plusz pénzt keresni, szórakozásból? Szeretnéd felváltani az eddigi munkádat rész, vagy teljes munkaidős jövedelemmel? CashUnite Tipp: Minél több időt, energiát és lelkesedést fektetsz CashUnite üzletedbe, annál többet kereshetsz és több célodat érheted el! Ne feledd, egy csapat része vagy, és ebben az üzletben szükség van csapatmunkára, kemény munkára, odaadásra és elkötelezettségre a sikerhez! Tartsd meg a motivációdat, mert ez inspirál majd minden nap a TE CashUnite üzletedben! Motivációval és kemény munkával elérheted a Globális Piacot is az üzleteddel!

19 Világszínvonalú Ügyfélszolgálat, hogy Segítsük Globális Üzleted Növekedését... Minden Digitális Partnerünk és Ügyfelünk kedves, barátságos és professzionális támogatásban részesül, minden csomag esetében. Minden kérdésre azonnal válaszolunk, összhangban a további támogatásokkal. Van bármilyen kérdésed? Támogatásra van szükséged? Itt vagyunk, hogy végig segítsünk az utadon! Kérdezz, és mi Segítünk! Azért vagyunk. Hogy Támogassunk!

20 Kezdd el Online Üzleted a CashUnite-tal MOST! Már havi *ÁFA nélkül (adott esetben), Havi Kezelési, Szolgáltatási & Támogatási Díjjal valamint a$7.50 összegű Éves Partner Fiók Aktiválási Díj

21 Mit kell Tenned, hogy Pénzt Kereshess a CashUnite-tal Nincs Eladás Nincs Szükség Tapasztalatra Nincs Szükség különleges Készségekre vagy képzésre Nem kell Alkalmazott, vagy Bérelt Helység Nincsenek Adminisztrációs Gondok Nincsenek Bonyodalmak Nincs Technikai Termék Oktatás Nincsenek Kötelező Értekezletek Nem kell Hatalmas Teljesítmény, hogy Fizetést Kapj Nem kell raktár az eladáshoz, vásárláshoz

22 Csatlakozz MOST & Keress Pénzt MA Már havi *ÁFA nélkül (adott esetben), Havi Kezelési, Szolgáltatási & Támogatási Díjjal valamint a$7.50 összegű Éves Partner Fiók Aktiválási Díj

Tartalomjegyzék KÖSZÖNTÜNK A FUTURENETNÉL! KEZDŐLÉPÉSEK AZ INTERNET AZ INTERNET ÉS A MULTIMÉDIA FUTURENET A FUTURENET MULTIMÉDIA HÁLÓZATI KLUB

Tartalomjegyzék KÖSZÖNTÜNK A FUTURENETNÉL! KEZDŐLÉPÉSEK AZ INTERNET AZ INTERNET ÉS A MULTIMÉDIA FUTURENET A FUTURENET MULTIMÉDIA HÁLÓZATI KLUB Tartalomjegyzék 04 06 08 09 11 13 15 17 19 22 23 26 27 29 31 33 KÖSZÖNTÜNK A FUTURENETNÉL! KEZDŐLÉPÉSEK AZ INTERNET AZ INTERNET ÉS A MULTIMÉDIA FUTURENET A FUTURENET MULTIMÉDIA HÁLÓZATI KLUB 6 MARKETING

Részletesebben

ORIFLAME SIKERTERV VEZETŐI KIADÁS

ORIFLAME SIKERTERV VEZETŐI KIADÁS ORIFLAME SIKERTERV VEZETŐI KIADÁS TARTALOMJEGYZÉK AZ ORIFLAME SIKERTERV VEZETŐI KIADÁS BEMUTATJA A KERESETI LEHETŐSÉGEKET, A KÉSZPÉNZBEN ELÉRHETŐ BÓNUSZOKAT, A MEGSZEREZHETŐ CÍMEKET, ELISMERÉSEKET, TOVÁBBÁ

Részletesebben

Az ACN üdvözli Önt! AZ ÖN ÚJ ÉLETE MA KEZDŐDIK!

Az ACN üdvözli Önt! AZ ÖN ÚJ ÉLETE MA KEZDŐDIK! Az ACN üdvözli Önt! AZ ÖN ÚJ ÉLETE MA KEZDŐDIK! 2013 ACN Europe B.V. Minden jog fenntartva. A jelen kiadvány tartalma, valamint az abban szereplő összes védjegy, szolgáltatási védjegy, cégnév és logó az

Részletesebben

A Lifeplus és Ön. Együtt a sikerért

A Lifeplus és Ön. Együtt a sikerért A Lifeplus és Ön Együtt a sikerért Tartalom A vállalat 3. oldal Wellness 4. oldal Személyes fejlődés és kapcsolatok 5. oldal Mi az az ajánlási marketing? 7. oldal 2 Kompenzációs tervünk működése 8. oldal

Részletesebben

és amiről szó lesz ma este:

és amiről szó lesz ma este: és amiről szó lesz ma este: Ismerje meg az elsők között napjaink egyik legnagyobb e-kereskedelni Projectjét és mindent arról, hogyan kereshet passzív jövedelmet személyes részvétel nélkül vagy hogyan építhet

Részletesebben

Kit Team Trainer de Sucesso. A Team Trainer Sikerrendszere

Kit Team Trainer de Sucesso. A Team Trainer Sikerrendszere Kit Team Trainer de Sucesso A Team Trainer Sikerrendszere Jövőkép. Ambíció. Lehetőség. Tisztesség. gratulálunk! Nagy örömünkre szolgál, hogy Ön csatlakozott az általunk kínált, egész életre szóló lehetőséghez,

Részletesebben

EGY ÖTLET... MEGVÁLTOZTATHATJA A VILÁGOT ÉS AZ ÖN ÉLETÉT

EGY ÖTLET... MEGVÁLTOZTATHATJA A VILÁGOT ÉS AZ ÖN ÉLETÉT EGY ÖTLET... MEGVÁLTOZTATHATJA A VILÁGOT ÉS AZ ÖN ÉLETÉT FOR EDUCATIONAL & TRAINING PURPOSES Ötletek, amelyek megváltoztatták a világot Ezek az ötletek hatalmas változást hoztak azok életébe, akik kezdettől

Részletesebben

SIKERTERV VEZETÕI KIADÁS

SIKERTERV VEZETÕI KIADÁS www.oriflame.hu SIKERTERV VEZETÕI KIADÁS Azok, akik együtt dolgoznak és közös a céljuk, nagyobb sikert érnek el. Ösztönzik egymást, és tudják, hogy az összetartás kifizetõdõbb, mint egyedül járni az utat.

Részletesebben

ActionCOACH: JOBB VILÁGOT TEREMTÜNK ÜZLETI KÉPZÉSEINKKEL! ÜZLETÉPÍTÉS INKÁBB, MINT KEMÉNY MUNKA AZ ÜZLETBEN KÖZREMŰKÖDÉSÜNK TELJESEBB ÉLETET BIZTOSÍT!

ActionCOACH: JOBB VILÁGOT TEREMTÜNK ÜZLETI KÉPZÉSEINKKEL! ÜZLETÉPÍTÉS INKÁBB, MINT KEMÉNY MUNKA AZ ÜZLETBEN KÖZREMŰKÖDÉSÜNK TELJESEBB ÉLETET BIZTOSÍT! ActionCOACH: JOBB VILÁGOT TEREMTÜNK ÜZLETI KÉPZÉSEINKKEL! ÜZLETÉPÍTÉS INKÁBB, MINT KEMÉNY MUNKA AZ ÜZLETBEN KÖZREMŰKÖDÉSÜNK TELJESEBB ÉLETET BIZTOSÍT! Az ActionCOACH 7 pontos garanciája 1. Eredményeket

Részletesebben

alapelv I. rész: Toborzás

alapelv I. rész: Toborzás I. rész: Toborzás Négyrészes sorozatunkban a Forever 4 alapelvéről írunk. Az üzlet profitabilitása és tartós erőssége meghatározható a következő 4 alapelv mérésével: toborzás, megtartás, termelékenység

Részletesebben

E-Steps GUIDE 10 STEPS TOWARDS YOUR E-BUSINESS

E-Steps GUIDE 10 STEPS TOWARDS YOUR E-BUSINESS 100101010 GUIDE 10101001010 10 STEPS TOWARDS YOUR E-BUSINESS 0100101010 This project has been funded with support from the European Commission. This publication reflects the views only of the author, and

Részletesebben

MX1 PROFI NETWORK MARKETING MUNKAFÜZET VEZETŐKNEK

MX1 PROFI NETWORK MARKETING MUNKAFÜZET VEZETŐKNEK MONDJ IGENT A SIKERRE A MILLIONAIREX 1 GYŐZTES STRATÉGIÁJÁNAK ALKALMAZÁSÁVAL ÁLMAID MEGVALÓSÍTÁSÁÉRT! MX1 PROFI NETWORK MARKETING MUNKAFÜZET VEZETŐKNEK Határozd meg lendületed mértékét és kötelezd el magad

Részletesebben

Gazdasági Armageddon:

Gazdasági Armageddon: Pénzügyi szakemberek közös véleménye - Jólét építése hálózatok segítségével 2.oldal A pénzkereset 10 módja - otthonról végezhető munkával 4.oldal Gyermekek gyógyítása - szerte a világon 10.old. Gazdasági

Részletesebben

Start kézikönyv- A WorldVentures üzleted alapjai és az első lépések a csatlakozásodat követően

Start kézikönyv- A WorldVentures üzleted alapjai és az első lépések a csatlakozásodat követően Start kézikönyv- A WorldVentures üzleted alapjai és az első lépések a csatlakozásodat követően Előszó Ez a kézikönyv Paulányi Bea csapatának készült és 2 részből áll. Amit éppen olvasol, az 1. kötet, az

Részletesebben

BEBIZTOSÍTOTT KARRIER: A KÖZÖSSÉGI MÉDIÁBAN REJLŐ LEHETŐSÉGEK KIAKNÁZÁSA

BEBIZTOSÍTOTT KARRIER: A KÖZÖSSÉGI MÉDIÁBAN REJLŐ LEHETŐSÉGEK KIAKNÁZÁSA BEBIZTOSÍTOTT KARRIER: A KÖZÖSSÉGI MÉDIÁBAN REJLŐ LEHETŐSÉGEK KIAKNÁZÁSA BEBIZTOSÍTOTT KARRIER: A KÖZÖSSÉGI MÉDIÁBAN REJLŐ LEHETŐSÉGEK KIAKNÁZÁSA A közösségi média életünk szinte minden területét átszövi,

Részletesebben

ÉPÍTSD ÜZLETEDET ÖNBIZALOMMAL RAIN CIKLUS

ÉPÍTSD ÜZLETEDET ÖNBIZALOMMAL RAIN CIKLUS ÉPÍTSD ÜZLETEDET ÖNBIZALOMMAL RAIN CIKLUS RAIN CIKLUS MAKING IT RAIN A RAIN Ciklus bizonyítottan működő, lépésről-lépésre felépített rendszer, amelynek segítségével sikeressé válhatsz, és segíthetsz másokat,

Részletesebben

MEGVALÓSÍTJUK ÁLMAIDA TELJES ÉLETEN ÁT TARTÓ ANYAGI FÜGGETLENSÉGRŐL

MEGVALÓSÍTJUK ÁLMAIDA TELJES ÉLETEN ÁT TARTÓ ANYAGI FÜGGETLENSÉGRŐL MEGVALÓSÍTJUK ÁLMAIDA TELJES ÉLETEN ÁT TARTÓ ANYAGI FÜGGETLENSÉGRŐL Az iwowwe útmutatója a Duális Csapat Bevételekhez, és a végtelen növekedés lehetőségéhez Érvényes 2014. február 10-től Áttekintés Az

Részletesebben

AZ ASEA MUTATJA AZ UTAT

AZ ASEA MUTATJA AZ UTAT ÚT A SIKERHEZ* AZ ASEA MUTATJA AZ UTAT A hálózati marketing történelmében fontos szerepet játszott számtalan olyan személy, akik túlteljesítették saját elvárásaikat, és óriási sikereket értek el bármiféle

Részletesebben

Gyors kezdés A sikerhez vezető személyes kalauzod

Gyors kezdés A sikerhez vezető személyes kalauzod Gyors kezdés A sikerhez vezető személyes kalauzod Bemutatja: Alexander Herr Team Független képviselő Tartalom A Jeunesse cégről 2 Rólunk 3 Első lépések 4 A közvetlen értékesítés alapjai 5 Termékek 10 Ellenőrző

Részletesebben

30 % BRONZ 50 PV 2.5% 7.5% 2.5% 10% GEN 1, 5% GEN 2, 5% GEN 3, 5% GEN 4

30 % BRONZ 50 PV 2.5% 7.5% 2.5% 10% GEN 1, 5% GEN 2, 5% GEN 3, 5% GEN 4 Sisel Global Compensation Plan ELHELYEZÉSI SZINT GYORS INDULÁSI BÓNUSZ % 30FSB ön szponzorálja Johnt Martin Anna tom ÖN peter KÖZVETLEN FORGALMAZÓI JUTALÉKOK 1. 2. 3. 4. 5. ARANY 150 PV 4% 9% 14% 9% 4%

Részletesebben

Mikor lesz végre sikeres az én cégem is az Interneten?

Mikor lesz végre sikeres az én cégem is az Interneten? Villányi Balázs Mikor lesz végre sikeres az én cégem is az Interneten? onlinemarketinges.hu Előszó 1 Mikor lesz végre sikeres az én cégem is az Interneten? És egyáltalán: mi az, hogy siker az Interneten?

Részletesebben

Itt,most valami egészen új kezdődik Az a kérdés,hogy veled vagy nélküled?

Itt,most valami egészen új kezdődik Az a kérdés,hogy veled vagy nélküled? 2011. Itt,most valami egészen új kezdődik Az a kérdés,hogy veled vagy nélküled? Fekete Zoltán fekete.blackzo@gmail.com 2011.05.08. Üdvözlöm. Amiért most ön itt jár az csupán egy picit az én érdemem. Felhívtam

Részletesebben

1054 Budapest, Alkotmány u. 5. Levélcím: 1245, Budapest 5. Pf. 1036 Telefon: (06-1) 472-8865, Fax: (06-1) 472-8860 Ügyszám: Vj/074/2012.

1054 Budapest, Alkotmány u. 5. Levélcím: 1245, Budapest 5. Pf. 1036 Telefon: (06-1) 472-8865, Fax: (06-1) 472-8860 Ügyszám: Vj/074/2012. 1054 Budapest, Alkotmány u. 5. Levélcím: 1245, Budapest 5. Pf. 1036 Telefon: (06-1) 472-8865, Fa: (06-1) 472-8860 Ügyszám: Vj/074/2012. Iktatószám: Vj/074-59/2012. Nyilvános változat! A Gazdasági Versenyhivatal

Részletesebben

Brendon Burchard: A milliomos tanácsadó

Brendon Burchard: A milliomos tanácsadó Brendon Burchard: A milliomos tanácsadó Hogyan hozz változást mások életében? Ez a könyv megváltoztatja a játékszabályokat, mivel felfedezheted, hogy élettörténetednek és tapasztalataidnak sokkal nagyobb

Részletesebben

Mi a marketing és miért van rá szükségünk?

Mi a marketing és miért van rá szükségünk? Ebben a tanulmányban 100 olyan marketing eszköz ötletet adunk, amivel a céged bevételeit növelni tudod! Mielőtt belekezdünk, tisztázzunk néhány alap fogalmat marketinggel kapcsolatban! Mi a marketing és

Részletesebben

Útmutató A Binárishoz

Útmutató A Binárishoz Útmutató A Binárishoz Eddig fel nem fedett titkok a binárisból való pénzkereséshez! Bevezetés Ez a könyv a bináris marketingterv azon részeit magyarázza el, amire korábban esetleg nem került sor, és bemutatok

Részletesebben

KERESD MAGAD DEGESZRE

KERESD MAGAD DEGESZRE KERESD MAGAD DEGESZRE Hogyan váljunk sikeressé az információ korában Szabó Ferenc 2004. Copyright 2004 Szabó Ferenc Minden jog fenntartva/all rights reserved A kiadvány szerzői jogi védelem alatt áll.

Részletesebben

Többre vágysz, mint a tömegek? Akkor neked szól ez a könyv!

Többre vágysz, mint a tömegek? Akkor neked szól ez a könyv! Elöszó Kedves olvasó! Ha most e sorokat olvasod, akkor az már nagyon jó jel, mert a társadalom azon kis csoportjához tartozol, akik hajlandóak aktivan tenni sorsuk, jövőjük alakulásáért, és nem csak a

Részletesebben

Orosz Andrea A munka világa

Orosz Andrea A munka világa Orosz Andrea A munka világa Orosz Andrea A MUNKA VILÁGA SZTE JGYPK Szeged, 2013 Projektcím: Dél-alföldi Felnõttképzési Szakképzési Tudástár és Tanácsadó Központ létrehozása /DAF-FSZTTK/ Pályázati azonosító:

Részletesebben

Vevőszerzés Magazin CSÁBÍTÓ KIRAKAT A FELIRATKOZÁS TRENDI TRÜKKJEI A VILÁGSZÍNVONALÚ HIRDETÉS TITKA EZ... A mindennapi vevőszerzés legjobb trükkjei

Vevőszerzés Magazin CSÁBÍTÓ KIRAKAT A FELIRATKOZÁS TRENDI TRÜKKJEI A VILÁGSZÍNVONALÚ HIRDETÉS TITKA EZ... A mindennapi vevőszerzés legjobb trükkjei Vevőszerzés Magazin I. évf. 3. Március 2014. A mindennapi vevőszerzés legjobb trükkjei A FELIRATKOZÁS TRENDI TRÜKKJEI MIRE CSERÉLD LE AZ ELAVULT, ÓSDI HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS FELIRATOT? A VILÁGSZÍNVONALÚ

Részletesebben