ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK STORE GURU. szolgáltatás megjelenítésére

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK STORE GURU. szolgáltatás megjelenítésére"

Átírás

1 ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK STORE GURU szolgáltatás megjelenítésére 1. Preambulum A storeguru applikáció olyan mobilalkalmazás (a továbbiakban: Alkalmazás) mely digitális eszközök használatán keresztül biztosítja a felhasználók számára az általa keresett üzletek, vállalkozások elérését azzal, hogy a kereskedő vagy szolgáltató részére megjelenési felületet biztosít a földrajzi helyzetét is megjelenítve. A storeguru alkalmazás lehetővé teszi az Android és IOS operációs rendszerrel rendelkező mobil készüléket használók számára (a továbbiakban: Felhasználó), hogy a jelen Általános Szerződési Feltételek (a továbbiakban: ÁSZF) szerint a kereső és hirdető szolgáltatást igénybe vegyék. A szolgáltatás böngészhető verziója számítógéppel is elérhető a webcímen. 2. Általános rendelkezések 2.1. A storeguru mobilalkalmazás tulajdonosa és üzemeltetője (a továbbiakban: Üzemeltető) az Eurodealer Limited gazdasági társaság Az Eurodealer Limited gazdasági társaság nyilvános cégadatai: Cég neve: Eurodealer LTD. Székhely: Flat 1, El Shaddai Crt, Triq Lapsi San Giljan STJ01, Malta Adószáma: MT Bank számlaszám: Magnet Bank cím: eurodealer@storeguru.eu 2.3. Jelen ÁSZF keretében a szolgáltatás üzemeltetője és felhasználója megállapodást kötnek az alkalmazás használatára vonatkozóan. Az alkalmazás használatával felhasználó elfogadja az ÁSZF rendelkezéseit, az abban foglaltakat magára nézve kötelezőnek fogadja el Üzemeltető fenntartja magának a jogot, hogy a jelen ÁSZF rendelkezéseit bármikor, egyoldalúan megváltoztassa, az egyes rendelkezéseket módosítsa azzal, hogy a felhasználót a módosítás hatályba lépése előtt legalább 30 nappal előre, a weboldalon keresztül értesíti. 3. Az alkalmazás használata 3.1. Üzemeltető az alkalmazás Felhasználóit az alábbiak szerint határozza meg: A) az alkalmazás kereső felületét alkalmazó Felhasználó (a továbbiakban: Kereső); B) az alkalmazás hirdetési felületét alkalmazó, díjfizetésre kötelezett Felhasználó (a továbbiakban: Kereskedő vagy Szolgáltató).

2 3.2. Felhasználó tudomásul veszi, hogy az Alkalmazást saját felelősségére használja és a használatból eredő kockázatot viseli Felhasználó az Alkalmazást mobileszközén keresztül, a STOREGURU applikáció letöltésével és elindításával veszi igénybe. Az Alkalmazás használatához szükséges minimum rendszerkövetelmény: Android és IOS operációs rendszerek Felhasználó tudomásul veszi, hogy az Alkalmazás igénybevétele regisztrációhoz kötött, az első belépéskor köteles az alábbi adatokat a valóságnak megfelelően megadni: Megnevezés Kereső Kereskedő vagy Szolgáltató Név - X Telefonszám - X cím - X cím - X Kereskedőre-Szolgáltatóra vonatkozó információk (nyitva tartás, telefonszám, - X megjelenési oldalak, stb.) Számlázási adatok - X Adószám - X 3.5. Felhasználó tudomásul veszi, hogy a 3.4. pontban megadott adatokért Üzemeltető nem vállal felelősséget Üzemeltető fenntartja magának a jogot, hogy a Felhasználó regisztrációját ellenőrizze, valamint különösen valótlan, hiányos adatok megadása, illetve a regisztráció során a megadott adatokkal történő bármilyen visszaélés gyanúja esetén azt visszautasítsa Kereskedő vagy Szolgáltató tudomásul veszi, hogy a regisztráció során megadott személyes adatok a Felhasználók számára nyilvánosak és hozzáférhetőek Felhasználó tudomásul veszi, hogy amennyiben a 18. életévét még nem töltötte be, az Alkalmazáson belüli regisztrációhoz valamint jelen ÁSZF elfogadásához törvényes képviselőjének hozzájárulása szükséges. Üzemeltető a törvényes képviselői hozzájárulás elmaradásából eredő károkért és hátrányos jogkövetkezményekért nem felel Felhasználó tudomásul veszi, hogy Üzemeltető az Alkalmazás használatának igénybevételére A) a Keresőnek díjat nem számít fel; B) a Kereskedő vagy Szolgáltatónak a megjelenítési felület biztosítására havonta fizetendő díj ellenében ad lehetőséget vagy C) a Kereskedő vagy Szolgáltatónak a megjelenítési felület biztosítására évente fizetendő díj ellenében ad lehetőséget A 3.9. B) pontban foglalt díj megfizetésére a Kereskedő vagy Szolgáltatónak, az Alkalmazás használatának megkezdése elött, az elektronikus úton küldött számla ellenében van lehetősége. A havonta számlázásra kerülő havidíj megfizetésének esedékessége a szerződéskötés évfordulóját követő 5. nap A 3.9. C) pontban foglalt díj megfizetésére a Kereskedő vagy Szolgáltatónak, az Alkalmazás használatának megkezdése előtt, az elektronikus úton küldött számla ellenében van lehetősége.

3 Az évente számlázásra kerülő díj megfizetésének esedékessége a szerződéskötés évfordulóját követő 5. nap A Kereskedő vagy Szolgáltató tudomásul veszi, hogy a díj ellenében Üzemeltető lehetőséget biztosít számára az Alkalmazásban való megjelenésre, ennek keretében pedig saját szolgáltatásának megjelenítésére A Kereskedő vagy a Szolgáltató tudomásul veszi, hogy a díj megfizetésének elmaradása az Alkalmazásban való megjelenés korlátozását eredményezi. Amennyiben az esedékes és kiszámlázott díj ellenértéke a számla kiállításától számítva 8 munkanapon belül nem kerül kiegyenlítésre, Üzemeltető fenntartja a jogot a Kereskedő vagy Szolgáltatást nyújtójának felfüggesztésére és/vagy a hirdetési felületről történő kizárására A Kereskedő vagy Szolgáltató tudomásul veszi, hogy az Üzemeltetővel kötött szerződése tartós jogviszonyt létrehozó, határozatlan időre kötött szerződés, melynek felmondására a felek az aktuális számla kiállítását megelőző 15 napon belül jogosultak. Időn túli felmondást az üzemeltetőnek nincs módjában elfogadni. Nem teljesítés esetén a behajtással kapcsolatos minden költség a Kereskedőt vagy Szolgáltatót terheli. 4. A szolgáltatás igénybevételének menete a) Az alkalmazás letöltését követően, az alkalmazás menürendszerének használatával kiválasztja a keresett kategóriát; b) A kategória kiválasztásával megjelenítésre kerülnek az alkategóriák, ahol lehetőség van a keresett szolgáltatás kijelölésére; c) A megjelent találati lista távolság és nyitva tartás alapján rendezi a talált szolgáltatókat; d) A kiválasztott szolgáltatás kijelölését követően az alkalmazásba épített GPS segítségével útbaigazítjuk. 5. Felelősség 5.1. Felhasználó tudomásul veszi, hogy az alkalmazás letöltése és használata egyéni döntése alapján, saját felelősségére történik, arra vonatkozóan sem az Üzemeltetőnek, sem harmadik személynek befolyása nincs Felhasználó elfogadja, hogy Üzemeltető nem vállal felelősséget az Alkalmazásban megjelenő tartalommal vagy egyéb információval okozott károkért, az Alkalmazás használatából eredően felmerülő veszteségekért, költségekért Felhasználó tudomásul veszi, hogy az Alkalmazás mobil készülékről történő használatáért vagy a további mobil alkalmazásokért, mobil eszközön keresztül történő értesítések fogadásáért, küldéséért a mobil szolgáltató díjat számolhat fel, melynek költségei a Felhasználót terhelik. 6. Adatbiztonság 6.1. Üzemeltető központi szerverén tárolja a Felhasználó által az Alkalmazásba bevitt adatokat Üzemeltető gondoskodik arról, hogy illetéktelen harmadik személyek ne férjenek hozzá a Felhasználó által megadott személyes adatokhoz, ennek érdekében megteszi mindazokat a szükséges technikai és üzemeltetési intézkedéseket, amelyek az adatok biztonságát szolgálják.

4 6.3. Amennyiben az Üzemeltető a Felhasználó által megadott és tárolt személyes adataihoz való illetéktelen hozzáférést vagy annak kísérletét észleli, köteles haladéktalanul, de legkésőbb az észleléstől számított 24 órán belül az adatokhoz való hozzáférést megtiltani és erről a Felhasználót értesíteni. A Felhasználó köteles az Üzemeltetővel az illetéktelen hozzáférés felderítésében együttműködni, valamint az ehhez szükséges adatokat az Üzemeltetőnek és az illetékes, hatáskörrel rendelkező hatóságoknak kiadni Üzemeltetőt a 6.3. pontban rögzített kötelezettség teljesítése esetén további felelősség nem terheli. 7. Jogok 7.1. Az Alkalmazás a hozzá tartozó applikációval, szoftverrel, dokumentációval, forrás és tárgyi kódokkal, grafikai, szöveges és egyéb anyagokkal, beleértve a honlapot és a storeguru logót is, a szerzői jogról szóló évi LXXVI. a szerzői jogról szóló törvény által védett alkotás, melynek kizárólagos tulajdonjogával és szerzői vagyoni jogával az Üzemeltető rendelkezik Az Alkalmazás bármilyen felhasználása és bármilyen felhasználásának engedélyezése az Üzemeltető engedélye nélkül tilos Az Alkalmazás, valamint az Alkalmazáshoz fűződő minden szabadalom, szerzői jog, mintaoltalom, üzleti titok, know-how és egyéb szellemi alkotáshoz fűződő jog a Szolgáltató kizárólagos tulajdonát és jogosultságát képezi és az Üzemeltető kizárólagos tulajdonában és jogosultságában marad függetlenül attól, hogy az Alkalmazás elhelyezkedése szerinti ország jogszabályai szerint ezek külön elismerésre vagy bejegyzésre kerültek-e A Felhasználó nem hajthat végre olyan intézkedést és nem tanúsíthat olyan magatartást, amely az Üzemeltető szellemi alkotásokhoz fűződő, tulajdonjogi vagy egyéb jogait megsértené, illetve veszélyeztetné, vagy amely által az Alkalmazással kapcsolatban jogot szerezne, eltekintve a jelen ÁSZF-ben meghatározott korlátozott felhasználási jogtól Az Üzemeltető tulajdonát képezi és az Üzemeltető kizárólagos jogosultsági körébe tartozik az Alkalmazás bármilyen többszörözésével, lefordításával, módosításával, átalakításával, forráskódjának visszafejtésével, feltörésével és az Alkalmazásból származtatott termékkel kapcsolatos minden jog, és újabb szoftver, rendszer verzió vagy eredmény, ideértve az Alkalmazás bármely fejlesztését vagy továbbfejlesztését is. 8. Záró rendelkezések 8.1. Felhasználó és Üzemeltető vállalják, hogy az Alkalmazás használata, valamint kapcsolattartásuk során betartják az elfogadott társadalmi és viselkedési normákat. A kommunikációban egymás jó hírét megőrzik, továbbá tartózkodnak a kellően meg nem alapozott állítások megtételétől A 8.1. pontban meghatározottak megsértése esetén a sértett fél jogosult a szükséges jogi intézkedések megtételére A jelen ÁSZF-ben nem szabályozott kérdésekben az Európai Unió vonatkozó hatályos jogszabályai, rendeletei és előírásai az irányadók.

5 8.4. Felhasználó és Üzemeltető megállapodnak abban, hogy esetleges vitáikat elsődlegesen peren kívül, közös megegyezéssel, békés úton próbálják meg rendezni, ha erre nincs lehetőség, úgy szerződő felek alávetik magukat a székhely szerint illetékes bíróságnak.

Általános Szerződési Feltételek (ÁSZF) az E-építési napló mobilalkalmazás használatához

Általános Szerződési Feltételek (ÁSZF) az E-építési napló mobilalkalmazás használatához Általános Szerződési Feltételek (ÁSZF) az E-építési napló mobilalkalmazás használatához Az Általános Szerződési Feltételek (a továbbiakban: ÁSZF) célja, hogy a Lechner Nonprofit Kft. által kínált E építési

Részletesebben

EnterFlextronics Tehetségkutató Verseny 2013

EnterFlextronics Tehetségkutató Verseny 2013 EnterFlextronics Tehetségkutató Verseny 2013 LICENCIASZERZŐDÉS mely versenyző neve: állandó lakcím: születési hely és idő: anyja teljes leánykori neve: a továbbiakban: VERSENYZŐ, Fél, valamint a Flextronics

Részletesebben

Üzletszabályzat A Ré + Ré Kft. webáruház általános Szerződési Feltételei

Üzletszabályzat A Ré + Ré Kft. webáruház általános Szerződési Feltételei 1. Meghatározások Üzletszabályzat A Ré + Ré Kft. webáruház általános Szerződési Feltételei Tartalomjegyzék 1./ Meghatározások 2./ Vállalkozás adatai 3./ Általános tudnivalók 4./ Webáruházban található

Részletesebben

ONLINE ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK (ÁSZF) a www.funyiroaruhaz.hu weboldal használatához 2016. február

ONLINE ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK (ÁSZF) a www.funyiroaruhaz.hu weboldal használatához 2016. február ONLINE ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK (ÁSZF) a www.funyiroaruhaz.hu weboldal használatához 2016. február 1. Preambulum Köszöntjük Önt honlapunkon! Köszönjük, hogy vásárlása során cégünket tiszteli meg

Részletesebben

Secret Control GPS Kft. Mobil parkolási szolgáltatási szabályzat

Secret Control GPS Kft. Mobil parkolási szolgáltatási szabályzat MOBIL PARKOLÁSI SZOLGÁLTATÁSI SZABÁLYZAT I. FEJEZET A SZOLGÁLTATÁSI SZABÁLYZAT ALAPFOGALMAI 1.1 Alapfogalmak 1.1.1 Szolgáltatás A Szolgáltató, mint a 356/2012. (XII.13.) Korm. rendeletben meghatározott

Részletesebben

ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK

ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK izishop mobiltelefonos fizetési elfogadóhely biztosítására A HEDZ Magyarország Kft. Általános Szerzõdési Feltételei (továbbiakban: ÁSZF) izishop mobiltelefonos fizetési

Részletesebben

Általános Üzletszabályzat

Általános Üzletszabályzat Általános Üzletszabályzat 1. Bevezető rendelkezések. Az alábbiakban leírt szerződési feltételek az Merlin PC KFT, mint elektronikus kereskedelmi szolgáltatást nyújtó (a továbbiakban: szolgáltató) által

Részletesebben

Általános Szerződési Feltételek Hosting szolgáltatásokra DoclerNet Hosting Kft.

Általános Szerződési Feltételek Hosting szolgáltatásokra DoclerNet Hosting Kft. Általános Szerződési Feltételek Hosting szolgáltatásokra DoclerNet Hosting Kft. Hatályba lépés időpontja: 2016.01.08 1 Tartalom 1. A Szolgáltató megnevezése, telephelyei... 4 2. Ügyfélszolgálat elérhetősége...

Részletesebben

Gazdisrandi.hu. Általános Szerződési Feltételek. Bevezetés. Szolgáltatói adatok

Gazdisrandi.hu. Általános Szerződési Feltételek. Bevezetés. Szolgáltatói adatok 1Gazdisrandi.hu ÁSZF 2015. Gazdisrandi.hu Általános Szerződési Feltételek Bevezetés A Gazdisrandi.hu általános szerződési feltételek szabályzata (a továbbiakban: Szabályzat) az ELI CONSULTING Betéti Társaság

Részletesebben

Buvohelyterkep.hu. A ltala nos Szolga ltata si Felte telek. Bevezete s. Szolga ltato i adatok

Buvohelyterkep.hu. A ltala nos Szolga ltata si Felte telek. Bevezete s. Szolga ltato i adatok Buvohelyterkep.hu A ltala nos Szolga ltata si Felte telek Bevezete s A buvohelyterkep.hu Általános Szolgáltatási Feltételek szabályzata (a továbbiakban: Ászf) az Horváth Boglárka Zsanett E.V. (továbbiakban:

Részletesebben

Üzletszabályzat. A Wilson-Trading Kft. webáruház általános Szerződési Feltételei. 1. Meghatározások. Tartalomjegyzék. 1.

Üzletszabályzat. A Wilson-Trading Kft. webáruház általános Szerződési Feltételei. 1. Meghatározások. Tartalomjegyzék. 1. Üzletszabályzat A Wilson-Trading Kft. webáruház általános Szerződési Feltételei 1. Meghatározások Tartalomjegyzék 1./ Meghatározások 2./ Vállalkozás adatai 3./ Általános tudnivalók 4./ Webáruházban található

Részletesebben

Elektronikus úton kötött szerződésekre irányadó. általános szerződési feltételek

Elektronikus úton kötött szerződésekre irányadó. általános szerződési feltételek AUTO SECURIT Zrt. Szolgáltató székhelye 1117 Budapest, Kondorosi út 2. a. ép.. (Budafoki és Kondorosi út sarkán lévő irodaház) Telefon (06-1-555-4400) Hétfőtől - Péntekig: 7:30-17:30 óra között E-mail

Részletesebben

E-ÚTDÍJ ÁSZF. 1/8 oldal FIGYELMEZTETÉS

E-ÚTDÍJ ÁSZF. 1/8 oldal FIGYELMEZTETÉS FIGYELMEZTETÉS A jelen dokumentum az e-útdíj adatszolgáltatás előfizetői szolgáltatási szabályzatnak a lábjegyzetben megjelölt időpont szerint hatályos rendelkezéseit tartalmazza. A mindenkor hatályos

Részletesebben

Általános Szerződési Feltételek

Általános Szerződési Feltételek Általános Szerződési Feltételek Jelen Ászf hatálya Szolgáltató (Léleksziget) weblapján: leleksziget.hu és aldomainjein történő jogviszonyokra terjed ki. SZOLGÁLTATÓ ADATAI: A szolgáltató neve: Bakos és

Részletesebben

ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK

ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK I. Bevezető és általános rendelkezések: 1.1. A jelen Általános Szerződési Feltételek (ÁSZF) tartalmazzák a Szallas.hu Kft. (3529 Miskolc, Lévay József u. 2.) (a továbbiakban:

Részletesebben

A kerti-butor.hu elektronikus termékrendelési weboldalának Általános Szerződési Feltételei / Vásárlói Tájékoztatója

A kerti-butor.hu elektronikus termékrendelési weboldalának Általános Szerződési Feltételei / Vásárlói Tájékoztatója A kerti-butor.hu elektronikus termékrendelési weboldalának Általános Szerződési Feltételei / Vásárlói Tájékoztatója Verziószám: 1.0; Érvényes 2016. január 01-től Tartalomjegyzék: 1. Bevezető 2. Általános

Részletesebben

8600 SIÓFOK, FŐ TÉR 1. TELEFON +36 84 504100 FAX: +36 84 504103

8600 SIÓFOK, FŐ TÉR 1. TELEFON +36 84 504100 FAX: +36 84 504103 SIÓFOK VÁROS ÖNKORMÁNYZATA POLGÁRMESTER 8600 SIÓFOK, FŐ TÉR 1. TELEFON +36 84 504100 FAX: +36 84 504103 Az előterjesztés törvényességi szempontból megfelelő. Siófok, 2016. május 11. Kónyáné dr. Zsarnovszky

Részletesebben

DUNAÚJVÁROSI EGYETEM SZABÁLYZAT A SZELLEMI ALKOTÁSOK VÉDELMÉRŐL ÉS A SZELLEMI TULAJDON KEZELÉSÉRŐL

DUNAÚJVÁROSI EGYETEM SZABÁLYZAT A SZELLEMI ALKOTÁSOK VÉDELMÉRŐL ÉS A SZELLEMI TULAJDON KEZELÉSÉRŐL DUNAÚJVÁROSI EGYETEM SZABÁLYZAT A SZELLEMI ALKOTÁSOK VÉDELMÉRŐL ÉS A SZELLEMI TULAJDON Dunaújváros 2016 3. kiadás 0. módosítás 2 (24). oldal Dunaújvárosi Egyetem Szenátusa által 88-2015/2016. (2016.03.16.)

Részletesebben

Szám: 2-11/2011. K I V O N A T. a Tolna Megyei Önkormányzat Közgyűlése 2011. december 20-i ülésének jegyzőkönyvéből

Szám: 2-11/2011. K I V O N A T. a Tolna Megyei Önkormányzat Közgyűlése 2011. december 20-i ülésének jegyzőkönyvéből Szám: 2-11/2011. K I V O N A T a Tolna Megyei Önkormányzat Közgyűlése 2011. december 20-i ülésének jegyzőkönyvéből A Tolna Megyei Közgyűlés 112/2011. (XII. 20.) közgyűlési határozata a Magyarországi Német

Részletesebben

ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK

ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK az OTP Pénztárszolgáltató Zrt. által kibocsátott OTP SZÉCHENYI PIHENŐKÁRTYA e-utalvány elfogadásáról Hatályos: 2016. március 25. napjától I. Általános rendelkezések 1. Az

Részletesebben

ÁSZF - Általános Szerződési Feltételek

ÁSZF - Általános Szerződési Feltételek KONYHA-FELSZERELES.HU ÁLTALÁNOS VÁSÁRLÁSI FELTÉTELEK 1. ÁLTALÁNOS TUDNIVALÓK Kérjük, figyelmesen olvassa el az Általános Vásárlási Feltételeinket (ÁVF, Szabályzat), és kizárólag abban az esetben vegye

Részletesebben

Általános Szerződési Feltételek

Általános Szerződési Feltételek 1 Szanex.hu - ÁSZF - 2015. Szanex.hu Általános Szerződési Feltételek Jelen dokumentum nem kerül iktatásra, kizárólag elektronikus formában kerül megkötésre, nem minősül írásbeli szerződésnek, magyar nyelven

Részletesebben

Átalakulás fogalma I. Átalakulás. Átalakulás fogalma II. Az átalakulás célja. Tilos Kötelezõ. Az átalakulás alapelvei 2008.09.14.

Átalakulás fogalma I. Átalakulás. Átalakulás fogalma II. Az átalakulás célja. Tilos Kötelezõ. Az átalakulás alapelvei 2008.09.14. MISKOLCI EGYETEM Gazdaságtudományi Kar Üzleti Információgazdálkodási és Módszertani Intézet Számvitel Tanszék Átalakulás fogalma I. Gazdasági társaságok megszûnése Átalakulás Jogutódlással Végelszámolás

Részletesebben

Általános szerződési feltételek

Általános szerződési feltételek Általános szerződési feltételek Üdvözöljük a Light1 Shop Kft. (a továbbiakban: Szolgáltató) által üzemeltetett weboldalon. Jelen Általános Szerződési Feltételek (a továbbiakban: ÁSZF) tartalmazza a www.lumenet.hu

Részletesebben

A Feltételek mindenkor hatályos tartalma ugyancsak ezen a linken hozzáférhető az Eladó számára bármikor.

A Feltételek mindenkor hatályos tartalma ugyancsak ezen a linken hozzáférhető az Eladó számára bármikor. 1. A Vevő nek érvényessége 1.1. A jelen Általános Szerződési Feltételek (a továbbiakban: Feltételek ) alkalmazandók minden egyes áru (megrendelése és) megvásárlása, valamint kapcsolódó szolgáltatás(ok)

Részletesebben

ALEX Fémbútor és Iskolabútor Gyártó és Forgalmazó Korlátolt Felelősségű Társaság (ALEX)

ALEX Fémbútor és Iskolabútor Gyártó és Forgalmazó Korlátolt Felelősségű Társaság (ALEX) ALEX Fémbútor és Iskolabútor Gyártó és Forgalmazó Korlátolt Felelősségű Társaság (ALEX) ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK (rövid neve: ÁSZF) Száma: 1/2015 Hatályos: 2015.06.02. napjától 1 ÁLTALÁNOS SZÁLLÍTÁSI

Részletesebben

Általános Szerződési Feltételek

Általános Szerződési Feltételek Paleoelet.hu Általános Szerződési Feltételek Jelen dokumentum nem kerül iktatásra, kizárólag elektronikus formában kerül megkötésre, nem minősül írásbeli szerződésnek, magyar nyelven íródik, magatartási

Részletesebben

Utolsó módosítás: 2013. június 18.

Utolsó módosítás: 2013. június 18. Utolsó módosítás: 2013. június 18. 2. oldal Tartalomjegyzék Szerződő felek...3 Szolgáltató...3 Felhasználó... 3 Szerződés tárgya...3 Szolgáltatás igénybevételének módja, díjai...3 Előfizetői csomagok...5

Részletesebben

9. Az Elfogadó Partner jogosult hirdetéseiben, kommunikációjában feltüntetni, hogy Keszi Kártya elfogadóhelye.

9. Az Elfogadó Partner jogosult hirdetéseiben, kommunikációjában feltüntetni, hogy Keszi Kártya elfogadóhelye. Kártyaszabályzat (elfogadóhelyek számára) Általános Szerződési Feltételek I. Fogalmak 1. RENDSZERGAZDA: a Keszi Kártya" programot működtető Budakeszi Önkormányzat és annak jogutódja illetve a működtetéssel

Részletesebben

MISKOLCI EGYETEM Gazdaságtudományi Kar Üzleti Információgazdálkodási és Módszertani Intézet Számvitel Tanszék ÁTALAKULÁS

MISKOLCI EGYETEM Gazdaságtudományi Kar Üzleti Információgazdálkodási és Módszertani Intézet Számvitel Tanszék ÁTALAKULÁS MISKOLCI EGYETEM Gazdaságtudományi Kar Üzleti Információgazdálkodási és Módszertani Intézet Számvitel Tanszék ÁTALAKULÁS VONATKOZÓ JOGSZABÁLYOK 2013. évi CLXXVI. törvény egyes jogi személyek átalakulásáról,

Részletesebben

ÁSZF- www.kreababy.hu Webáruház

ÁSZF- www.kreababy.hu Webáruház ÁSZF- www.kreababy.hu Webáruház Általános szerződési feltételek Jelen "Általános szerződési feltételek tartalmazza dr. Nógrádi Zsófia, mint szolgáltató (továbbiakban Szolgáltató ) által üzemeltetett www.kreababy.hu

Részletesebben

Egészségpénztári kártya elfogadási szerződés

Egészségpénztári kártya elfogadási szerződés Medicina Egészségpénztár 1037 Budapest, Montevideo utca 5. Tel: (06 1) 248-2270, Fax: 319-5333 E-mail: egeszsegpenztar@medicinapenztar.hu Honlap: www.medicinapenztar.hu Bankszámlaszám: 12100011-10014932

Részletesebben

COMPLEX CÉGADATBÁZISOK ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEI

COMPLEX CÉGADATBÁZISOK ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEI COMPLEX CÉGADATBÁZISOK ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEI I. Értelmező rendelkezések Szolgáltató: a CompLex Kiadó Jogi és Üzleti Tartalomszolgáltató Kft. (1117 Budapest, Prielle Kornélia u. 21 35.). Előfizető:

Részletesebben

Felhasználási feltételek!

Felhasználási feltételek! Felhasználási feltételek! Jelen dokumentum tartalmazza a Szent Maximilian Lap- és Könyvkiadó Kft. (a továbbiakban: Szolgáltató") által üzemeltetett www.keresztenyelet.hu internetes honlapon (a továbbiakban:

Részletesebben

SALLER-HUNGARY.HU ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK

SALLER-HUNGARY.HU ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK SALLER-HUNGARY.HU ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK Jelen dokumentum nem kerül iktatásra, utólag nem hozzáférhető, kizárólag elektronikus formában kerül megkötésre, nem minősül írásbeli szerződésnek, magyar

Részletesebben

ÁLTALÁNOS SZOLGÁLTATÁSI FELTÉTELEK

ÁLTALÁNOS SZOLGÁLTATÁSI FELTÉTELEK ÁLTALÁNOS SZOLGÁLTATÁSI FELTÉTELEK Az Általános Szolgáltatási Feltételek ( ÁSZF ) tartalmazzák az ARKON ZRT. (székhely: 1016 Budapest, Mészáros u. 58/a., adószám: 140856222-41, cégjegyzékszám: 01-10-045793),

Részletesebben

Általános szerződési feltételek

Általános szerződési feltételek Általános szerződési feltételek Kérjük, amennyiben igénybe veszi szoláltatásunkat, figyelmesen olvassa el az Általános Szerződési Feltételeinket, és kizárólag abban az esetben vegye igénybe szolgáltatásainkat,

Részletesebben

ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK

ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK Üdvözlünk az Otthonklima Internetes webáruház vásárlói között. Kérjük, mielőtt megrendelésed elküldenéd, az alábbi ÁSZF-t szíveskedj alaposan átolvasni! ELADÓ ADATAI: Freddo

Részletesebben

ÜZEMELTETÉSI SZERZŐDÉS. székhelye: 3700 Kazincbarcika, Fő tér 4. levelezési címe: 3700 Kazincbarcika, Fő tér 4.

ÜZEMELTETÉSI SZERZŐDÉS. székhelye: 3700 Kazincbarcika, Fő tér 4. levelezési címe: 3700 Kazincbarcika, Fő tér 4. melléklet a.../2014. (II.14.) sz. Ökt. határozathoz ÜZEMELTETÉSI SZERZŐDÉS Szerződésszám: 1444-DF-1.5.2 00 0 13 Amely létrejött egyrészről az Kazincbarcika Város Önkormányzata székhelye: 3700 Kazincbarcika,

Részletesebben

Internetbank szolgáltatás üzletszabályzata

Internetbank szolgáltatás üzletszabályzata Internetbank szolgáltatás üzletszabályzata 2012. szeptember 10. 1 1 A Igazgatóságának 2008. április 24-i (21/2008. számú) jóváhagyó, valamint a módosításokra vonatkozó határozata alapján történő hatálybalépés

Részletesebben

K i v o n a t. Biatorbágy Város Önkormányzat Képviselő-testületének 2016. április 28-án megtartott ülésének jegyzőkönyvéből

K i v o n a t. Biatorbágy Város Önkormányzat Képviselő-testületének 2016. április 28-án megtartott ülésének jegyzőkönyvéből K i v o n a t Biatorbágy Város Önkormányzat Képviselő-testületének 2016. április 28-án megtartott ülésének jegyzőkönyvéből Biatorbágy Város Önkormányzata Képviselő-testületének 95/2016. (IV.28.) határozata

Részletesebben

Általános Szerződési Feltételek (ÁSZF) Hatályos: 2016. május 05. napjától

Általános Szerződési Feltételek (ÁSZF) Hatályos: 2016. május 05. napjától Általános Szerződési Feltételek (ÁSZF) Hatályos: 2016. május 05. napjától A jelen általános szerződési feltételek (továbbiakban "ÁSZF") célja, hogy a www.szerelvenyaruhaz.hu honlapon történő rendelés ill.

Részletesebben

Általános Szerződési Feltételek

Általános Szerződési Feltételek Általános Szerződési Feltételek Jelen dokumentum nem kerül iktatásra, kizárólag elektronikus formában kerül megkötésre, nem minősül írásbeli szerződésnek, magyar nyelven íródik, magatartási kódexre nem

Részletesebben

Csapshop.hu Általános Szerződési Feltételek

Csapshop.hu Általános Szerződési Feltételek Csapshop.hu Általános Szerződési Feltételek Jelen dokumentum nem kerül iktatásra, kizárólag elektronikus formában kerül megkötésre, nem minősül írásbeli szerződésnek, magyar nyelven íródik, magatartási

Részletesebben

A Webáruház üzemeltetésének célja különböző logikai és készségfejlesztő és egyéb gyermekjátékok értékesítése.

A Webáruház üzemeltetésének célja különböző logikai és készségfejlesztő és egyéb gyermekjátékok értékesítése. ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK www.honeytoys.hu Üdvözöljük az X Kft. (továbbiakban: Szolgáltató) által üzemeltetett weboldalon. Jelen Általános Szerződési Feltételek tartalmazza a www.honeytoys.hu webáruházban

Részletesebben

1.2. Szolgáltató az Online és Nyomtatott Kuponhirdetés korrektúráját megszerkeszti, majd Hirdető elektronikus levélcímére továbbítja jóváhagyásra.

1.2. Szolgáltató az Online és Nyomtatott Kuponhirdetés korrektúráját megszerkeszti, majd Hirdető elektronikus levélcímére továbbítja jóváhagyásra. Általános Szerződési Feltételek Szolgáltató adatai Szolgáltató neve: HNB-Group Kft. Székhelye, és levelezési címe: 2600 Vác, Tabán utca 24. Cégjegyzékszáma: 13-09-172935 Adószáma: 25084429-2-13 Ügyfélszolgálata:

Részletesebben

AZ OTTHONKÁRTYA SZOLGÁLTATÁS IGÉNYBEVÉTELÉNEK ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEI (ÜZLETSZABÁLYZAT)

AZ OTTHONKÁRTYA SZOLGÁLTATÁS IGÉNYBEVÉTELÉNEK ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEI (ÜZLETSZABÁLYZAT) AZ OTTHONKÁRTYA SZOLGÁLTATÁS IGÉNYBEVÉTELÉNEK ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEI (ÜZLETSZABÁLYZAT) 1. Az Otthonkártya célja (1) A Otthonkártya szerződés célja az otthonteremtés elősegítése, megvalósítása.

Részletesebben

ÁLTALANOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK

ÁLTALANOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK ÁLTALANOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK A jelen Általános Szerződési Feltételek (a továbbiakban: ÁSZF) az biosmart Kft. (továbbiakban: Szolgáltató), és a Szolgáltató által a www.biosmart.hu weboldalon keresztül

Részletesebben

Budapest Főváros VIII. kerület Józsefvárosi Önkormányzat Képviselő-testületének 62/2011. (XI.07.) önkormányzati rendelete

Budapest Főváros VIII. kerület Józsefvárosi Önkormányzat Képviselő-testületének 62/2011. (XI.07.) önkormányzati rendelete A kihirdetés módja: kifüggesztés A kihirdetés napja: 2011. november 7. Dr. Mészár Erika a jegyzőt helyettesítő aljegyző Budapest Főváros VIII. kerület Józsefvárosi Önkormányzat Képviselő-testületének 62/2011.

Részletesebben

1. Bevezető 2. Általános rendelkezések

1. Bevezető 2. Általános rendelkezések Verziószám: 1.0; Érvényes: 2016. február 01. Tartalomjegyzék: 1. Bevezető 2. Általános rendelkezések 3. Az eladó adatai 4. A megvásárolható termékek köre 5. A vásárlás rendje 6. A rendelés folyamata 7.

Részletesebben

ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK

ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK Weblap tervezéshez, Weboldal üzemeltetéshez Horváth Péter egyéni vállalkozó Hatályos 2015. február 01. napjától visszavonásig Hozzáférhető: http://www.pcwebdoki.hu címen

Részletesebben

Általános szerződési feltételek

Általános szerződési feltételek Általános szerződési feltételek Érvényes: 2015. október 20-tól visszavonásig Sun & Fun Holidays Kft. Székhely: 1138 Budapest, Meder u 8/D. fszt. MKEH- engedélyszám: U-001050, Adószám: 14126523-2-42, EU-s

Részletesebben

Egyenletes törlesztésű, zárt végű, változó kamatozású, forint alapú fogyasztóval kötött pénzügyi lízingszerződés

Egyenletes törlesztésű, zárt végű, változó kamatozású, forint alapú fogyasztóval kötött pénzügyi lízingszerződés amely létrejött egyrészről Egyenletes törlesztésű, zárt végű, változó kamatozású, forint alapú fogyasztóval kötött pénzügyi lízingszerződés neve: Készfizető kezes neve/cégneve, aki készfizető kezességet

Részletesebben

Általános Szolgáltatási Feltételek Ingatlan Forrás Üzletszabályzat

Általános Szolgáltatási Feltételek Ingatlan Forrás Üzletszabályzat Általános Szolgáltatási Feltételek Ingatlan Forrás Üzletszabályzat Hatályos 2016. január 1-től új ÜZLETSZABÁLYZAT megjelenéséig vagy visszavonásig Jelen Üzletszabályzat tartalmazza az InterPont Plus Kft.

Részletesebben

Általános szerződési feltételek

Általános szerződési feltételek Általános szerződési feltételek Az alábbi dokumentum a GépDepo.hu Kft. (a továbbiakban: Szolgáltató) által üzemeltetett www.gepdepo.hu webáruházban (a továbbiakban: Gépdepo Webáruház) történő vásárlás

Részletesebben

Pályázati Felhívás. Ajánlatkérő: BFVK Zrt. a Fővárosi Önkormányzat megbízásából.

Pályázati Felhívás. Ajánlatkérő: BFVK Zrt. a Fővárosi Önkormányzat megbízásából. Pályázati Felhívás Ajánlatkérő: BFVK Zrt. a Fővárosi Önkormányzat megbízásából. Pályázat célja: Budapest Főváros Önkormányzata tulajdonában lévő Budapest 1045 Nap utca 7. szám alatti, 72442/0/A/1 hrsz-ú,

Részletesebben

AUTO SECURIT Zrt. SZOLGÁLTATÁSI SZABÁLYZAT PARKOLÁS ÉS E-MATRICA VÁSÁRLÁS

AUTO SECURIT Zrt. SZOLGÁLTATÁSI SZABÁLYZAT PARKOLÁS ÉS E-MATRICA VÁSÁRLÁS AUTO SECURIT Zrt. SZOLGÁLTATÁSI SZABÁLYZAT PARKOLÁS ÉS E-MATRICA VÁSÁRLÁS I. FEJEZET A SZOLGÁLTATÁSI SZABÁLYZAT ALAPFOGALMAI 1.1 Alapfogalmak 1.1.1 Szolgáltatás A Szolgáltató, mint a 356/2012. (XII.13.)

Részletesebben

Pályázati felhívás. Ajánlatkérő: BFVK Zrt. a Fővárosi Önkormányzat megbízásából.

Pályázati felhívás. Ajánlatkérő: BFVK Zrt. a Fővárosi Önkormányzat megbízásából. Pályázati felhívás Ajánlatkérő: BFVK Zrt. a Fővárosi Önkormányzat megbízásából. Pályázat célja (tárgya): Budapest Főváros Önkormányzata tulajdonában lévő Budapest VIII. Orczy út 14. szám alatti, 38728/3/A/1

Részletesebben

Pályázati felhívás. Ajánlatkérő: BFVK Zrt. a Fővárosi Önkormányzat megbízásából.

Pályázati felhívás. Ajánlatkérő: BFVK Zrt. a Fővárosi Önkormányzat megbízásából. Pályázati felhívás Ajánlatkérő: BFVK Zrt. a Fővárosi Önkormányzat megbízásából. Pályázat célja (tárgya): Budapest Főváros Önkormányzata tulajdonában lévő Budapest V., Egyetem tér 5. szám alatti, 24159/0/A/19

Részletesebben

BÉRLETI SZERZŐDÉS TERVEZET

BÉRLETI SZERZŐDÉS TERVEZET BKV Zrt. BÉRLETI SZERZŐDÉS TERVEZET (a továbbiakban: Bérleti szerződés), amely létrejött egyrészről a Budapesti Közlekedési Zártkörűen Működő Részvénytársaság Székhely: 1980 Budapest, Akácfa utca 15. Cégjegyzékszám:

Részletesebben

WWW.PLADFORM.HU WEBOLDALLAL KAPCSOLATOS ADATKEZELÉSI SZABÁLYZAT ÉS TÁJÉKOZTATÓ

WWW.PLADFORM.HU WEBOLDALLAL KAPCSOLATOS ADATKEZELÉSI SZABÁLYZAT ÉS TÁJÉKOZTATÓ A WWW.PLADFORM.HU WEBOLDALLAL KAPCSOLATOS ADATKEZELÉSI SZABÁLYZAT ÉS TÁJÉKOZTATÓ 1. PREAMBULUM, A SZABÁLYZAT CÉLJA 1.1 A Brains Studio Korlátolt Felelősségű Társaság (székhelye: 1163 Budapest, Tekla utca

Részletesebben

Pályázati felhívás. Ajánlatkérő: BFVK Zrt. a Fővárosi Önkormányzat megbízásából.

Pályázati felhívás. Ajánlatkérő: BFVK Zrt. a Fővárosi Önkormányzat megbízásából. Pályázati felhívás Ajánlatkérő: BFVK Zrt. a Fővárosi Önkormányzat megbízásából. Pályázat célja (tárgya): Budapest Főváros Önkormányzata tulajdonában lévő Budatest XVI. Georgina utca 32. szám alatti, 116944

Részletesebben

FIGYELEM! A SZOLGÁLTATÁS AKTIVÁLÁSA, A HIVATKOZOTT APPLIKÁCIÓ LETÖLTÉSE, ILLETVE ELŐBBIEK HASZNÁLATA ELŐTT FIGYELMESEN OLVASSA EL AZ ALÁBBIAKAT!

FIGYELEM! A SZOLGÁLTATÁS AKTIVÁLÁSA, A HIVATKOZOTT APPLIKÁCIÓ LETÖLTÉSE, ILLETVE ELŐBBIEK HASZNÁLATA ELŐTT FIGYELMESEN OLVASSA EL AZ ALÁBBIAKAT! FIGYELEM! A SZOLGÁLTATÁS AKTIVÁLÁSA, A HIVATKOZOTT APPLIKÁCIÓ LETÖLTÉSE, ILLETVE ELŐBBIEK HASZNÁLATA ELŐTT FIGYELMESEN OLVASSA EL AZ ALÁBBIAKAT! ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK A jelen általános szerződési

Részletesebben

Úristen, rajzolok! Webshop

Úristen, rajzolok! Webshop Úristen, rajzolok! Webshop Kedves Vásárlónk! Az "Általános szerződési, vásárlási és szállítási feltételek. Adatvédelem." tartalmazza az ARTECO House Kft. (székhely: 7092 Nagykónyi, Dózsa Gy. u. 126/4.

Részletesebben

ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK

ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK A jelen Általános Szerződési Feltételek (a továbbiakban: ÁSZF) a Navalla Kereskedelmi és Szolgáltató Korlátolt Felelősségű Társaság mint Szolgáltató (a továbbiakban Szolgáltató

Részletesebben

SZÁLLÍTÁSI SZERZŐDÉS

SZÁLLÍTÁSI SZERZŐDÉS SZÁLLÍTÁSI SZERZŐDÉS Amely létrejött egyrészről: Név: Magyar Olimpiai Bizottság Képviseli: Molnár Zoltán főtitkár Székhely: 1146 Budapest, Istvánmezei út 1-3. Telefon: + 36 (1) 386-8000 Telefax: + 36 (1)

Részletesebben

Egyenletes törlesztésű, zárt végű, változó kamatozású, forint alapú pénzügyi lízingszerződés

Egyenletes törlesztésű, zárt végű, változó kamatozású, forint alapú pénzügyi lízingszerződés amely létrejött egyrészről Egyenletes törlesztésű, zárt végű, változó kamatozású, forint alapú pénzügyi lízingszerződés neve Készfizető kezes neve/cégneve, aki készfizető kezességet vállal a t terhelő

Részletesebben

Személyi azonosító okmány száma/cg

Személyi azonosító okmány száma/cg Egyenletes törlesztésű, zárt végű, fix kamatozású, forint alapú pénzügyi lízingszerződés kárbiztosítás nélkül 1 amely létrejött egyrészről Lízingbevevő neve Készfizető kezes neve/cégneve, aki készfizető

Részletesebben

ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK szerver, webtárhely és kapcsolódó szolgáltatások nyújtására...

ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK szerver, webtárhely és kapcsolódó szolgáltatások nyújtására... ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK szerver, webtárhely és kapcsolódó szolgáltatások nyújtására... 1. Definíciók: Szolgáltató: Zedality Kft., 6000 Kecskemét, Mészáros Lázár tér 1., adószáma: 12552580 2 03,

Részletesebben

ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK GELBERT ECO PRINT KFT.

ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK GELBERT ECO PRINT KFT. ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK GELBERT ECO PRINT KFT. Gelbert Eco Print Kft. székhely: 1033 Budapest, Szentendrei út 89-93. cégjegyzékszám: 01-09-071874 adószám: 10448986-2-41 képviselő: Gellér Róbert

Részletesebben

A Pécsi Tudományegyetem. a szellemi alkotások jogvédelméről és. szellemi tulajdon-kezeléséről. szóló szabályzata

A Pécsi Tudományegyetem. a szellemi alkotások jogvédelméről és. szellemi tulajdon-kezeléséről. szóló szabályzata A Pécsi Tudományegyetem a szellemi alkotások jogvédelméről és szellemi tulajdon-kezeléséről szóló szabályzata Pécs 2006 1 A szellemi termékekhez fűződő jogok védelmének, hasznosításának és a hozzájuk kapcsolódó

Részletesebben

A MAGYAR TURIZMUS ZRT. 2015. ÉVI KIÁLLÍTÁSAIRA VONATKOZÓ KÜLFÖLDI KÜLKÉPVISELETI, TURISZTIKAI KIÁLLÍTÁSAIRA VONATKOZÓ ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK

A MAGYAR TURIZMUS ZRT. 2015. ÉVI KIÁLLÍTÁSAIRA VONATKOZÓ KÜLFÖLDI KÜLKÉPVISELETI, TURISZTIKAI KIÁLLÍTÁSAIRA VONATKOZÓ ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK A MAGYAR TURIZMUS ZRT. 2015. ÉVI KIÁLLÍTÁSAIRA VONATKOZÓ KÜLFÖLDI KÜLKÉPVISELETI, TURISZTIKAI KIÁLLÍTÁSAIRA VONATKOZÓ ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK I. JELENTKEZÉS MÓDJA 1.1. A jelentkezés az e célra

Részletesebben

ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK www.vorwerkwebshop.hu

ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK www.vorwerkwebshop.hu ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK www.vorwerkwebshop.hu Üdvözöljük a Quality Direct Kft. (továbbiakban: Szolgáltató) által üzemeltetett weboldalon. Jelen Általános Szerződési Feltételek (továbbiakban ÁSZF)

Részletesebben

PANASZKEZELÉSI SZABÁLYZAT

PANASZKEZELÉSI SZABÁLYZAT PANASZKEZELÉSI SZABÁLYZAT Hatályos: 2015. július 23. napjától 1 BEVEZETŐ A MagNet Bank Zrt. (továbbiakban: Bank) az ügyfelek panaszainak kezelése során a hatályos jogszabályi rendelkezések alapján, az

Részletesebben

Általános szerződési feltételek

Általános szerződési feltételek Általános szerződési feltételek Regisztráció A webáruházban megrendelés leadásához nem szükséges regisztráció, azonban többszöri megrendelés esetén ajánlott regisztrálni a webáruházban. A webáruház kosaras

Részletesebben

Általános Szerződési Feltételek online kassza vásárlásához

Általános Szerződési Feltételek online kassza vásárlásához 1 Általános Szerződési Feltételek online kassza vásárlásához (a továbbiakban: "ÁSZF") A jelen ÁSZF cégnév: Ap Cash Centrum Kft. (székhely:1102 Budapest, Halom utca 16/a., cégjegyzékszám: 01-09-184264,

Részletesebben

Általános Szerződési Feltételek

Általános Szerződési Feltételek Általános Szerződési Feltételek Jelen dokumentum nem kerül iktatásra, kizárólag elektronikus formában kerül megkötésre, nem minősül írásbeli szerződésnek, magyar nyelven íródik, magatartási kódexre nem

Részletesebben

HÁZIROBOTOK.HU ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK

HÁZIROBOTOK.HU ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK HÁZIROBOTOK.HU ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK Jelen dokumentum nem kerül iktatásra, kizárólag elektronikus formában kerül megkötésre, nem minősül írásbeli szerződésnek, magyar nyelven íródik, magatartási

Részletesebben

Általános szerződési feltételek

Általános szerződési feltételek Általános szerződési feltételek Webáruházunkban a vásárláshoz nem szükséges regisztrálni. Kérjük, ügyeljen az adatok pontosságára, mert a megadott információ alapján kerül számlázásra, illetve szállításra

Részletesebben

ÁSZF. I. A Szolgáltató. II. A tartalmak szellemi tulajdona. III. A Weboldal rendszere

ÁSZF. I. A Szolgáltató. II. A tartalmak szellemi tulajdona. III. A Weboldal rendszere ÁSZF Jelen Általános Felhasználási és Szerződési Feltételek a http://www.iraspszichologia.hu weboldal (a továbbiakban Weboldal), illetve az általa nyújtott Termékek és Szolgáltatások igénybevételét, használatát

Részletesebben

A Femina Média Korlátolt Felelősségű Társaság. Általános Szerződési Feltételei a Femina Media által kiadott termékekre vonatkozóan

A Femina Média Korlátolt Felelősségű Társaság. Általános Szerződési Feltételei a Femina Media által kiadott termékekre vonatkozóan A jelen Általános Szerződési Feltételek (a továbbiakban: ÁSZF) vonatkozó részei elválaszthatatlan részét képezik mindazon Hirdetési szerződésnek (a továbbiakban: Egyedi Szerződés), melyet a Femina Média

Részletesebben

ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK Kristályvirág Természetgyógyász Rendelő (GerincZóna Bt.)

ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK Kristályvirág Természetgyógyász Rendelő (GerincZóna Bt.) ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK Kristályvirág Természetgyógyász Rendelő (GerincZóna Bt.) Az Általános Szolgáltatási Feltételek ( ÁSZF ) tartalmazzák a GerincZóna Bt. (Kristályvirág Természetgyógyász Rendelő)

Részletesebben

Vásárlási feltételek. (Általános Szerződési Feltétel)

Vásárlási feltételek. (Általános Szerződési Feltétel) Vásárlási feltételek (Általános Szerződési Feltétel) Minden kedves látogatónk kezdeményezhet vásárlást a www.ilvino.hu oldalon, aki elfogadja és betartja az alábbi feltételeket. Kedves Vásárlónk! FIGYELEM!

Részletesebben

1.4. Márkabolt: a 1091 Budapest, Üllői út 129. cím alatt található FRADI SHOP márkabolt;

1.4. Márkabolt: a 1091 Budapest, Üllői út 129. cím alatt található FRADI SHOP márkabolt; "Tisztelt Érdeklődő! Ezennel kérjük, hogy amennyiben vásárlója, illetve aktív felhasználója kíván lenni szolgáltatásunknak és a Web-boltunknak, akkor feltétlenül figyelmesen olvassa el jelen általános

Részletesebben

ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK (a továbbiakban ÁSZF) Tartalomjegyzék

ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK (a továbbiakban ÁSZF) Tartalomjegyzék ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK (a továbbiakban ÁSZF) Tartalomjegyzék I. ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK 2 II. ÁLTALÁNOS RENDELKEZÉSEK 3 III. SZOLGÁLTATÁSOK, FOLYAMATOK, FELTÉTELEK 6 III.1. PR, kommunikáció,

Részletesebben

Pályázati felhívás. Minimális bérleti díj: 294.100,- Ft/hó + Áfa. Ajánlatkérő: BFVK Zrt. a Fővárosi Önkormányzat megbízásából.

Pályázati felhívás. Minimális bérleti díj: 294.100,- Ft/hó + Áfa. Ajánlatkérő: BFVK Zrt. a Fővárosi Önkormányzat megbízásából. Pályázati felhívás Ajánlatkérő: BFVK Zrt. a Fővárosi Önkormányzat megbízásából. Pályázat célja (tárgya): Budapest Főváros Önkormányzata tulajdonában lévő Budapest V. kerület Stollár Béla u. 4/Balassi u.

Részletesebben

Általános szerződési feltételek

Általános szerződési feltételek www.bargello.hu Általános szerződési feltételek Jelen dokumentum nem kerül iktatásra, kizárólag elektronikus formában kerül megkötésre, nem minősül írásbeli szerződésnek, magyar nyelven íródik, magatartási

Részletesebben

ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK KREANOD KERESKEDELMI ÉS SZOLGÁLTATÓ KORLÁTOLT FELELŐSSÉGŰ TÁRSASÁG 2014. ÁPRILIS 2-TŐL HATÁLYOS

ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK KREANOD KERESKEDELMI ÉS SZOLGÁLTATÓ KORLÁTOLT FELELŐSSÉGŰ TÁRSASÁG 2014. ÁPRILIS 2-TŐL HATÁLYOS ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK KREANOD KERESKEDELMI ÉS SZOLGÁLTATÓ KORLÁTOLT FELELŐSSÉGŰ TÁRSASÁG HATÁLYOS 2014. ÁPRILIS 2-TŐL TARTALOMJEGYZÉK 1. ÁLTALÁNOS RENDELKEZÉSEK 3 1.1. Az Általános Szerződési

Részletesebben

ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK (ÁSZF) www.megyeriszabolcskerteszete.hu. hatályos: 2016-02-15

ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK (ÁSZF) www.megyeriszabolcskerteszete.hu. hatályos: 2016-02-15 ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK (ÁSZF) www.megyeriszabolcskerteszete.hu hatályos: 2016-02-15 Preambulum Üdvözöljük honlapunkon! Köszönjük, hogy vásárlása során bennünket tisztel meg bizalmával! Számunkra

Részletesebben

1. Az Általános Szerződési Feltételek célja

1. Az Általános Szerződési Feltételek célja Az MeDáLia Design Kft. internetes üzletének Általános Szerződési (Vásárlási) Feltételei és Adatvédelmi Szabályzata (az Általános Szerződési Feltételek ) 1. Az Általános Szerződési Feltételek célja 1.1

Részletesebben

Adatkezelés és felhasználási feltételek

Adatkezelés és felhasználási feltételek Adatkezelés és felhasználási feltételek kinekszoljak.hu alkalmazás adatkezelési szabályzat Az alkalmazás adatainak kezelője (adatkezelő): Zólyomi Termotechnika Kft. 2060 Bicske, Barsi József u. 36. Az

Részletesebben

Általános Szerződési Feltételek

Általános Szerződési Feltételek Általános Szerződési Feltételek A Bíbor Kiadó Bt. (3516 Miskolc, Ginzery S. u. 19.) mint szolgáltató (továbbiakban: Szolgáltató), az Online fotótanfolyamra előfizető ügyfelei (továbbiakban: Előfizető)

Részletesebben

Általános Üzleti Feltételek 2016. január 01.

Általános Üzleti Feltételek 2016. január 01. Az üzleti élet közös nyelve Az üzleti élet közös nyelve GS1 MAGYARORSZÁG Globális Azonosító és Kommunikációs Rendszereket Működtető Közhasznú Nonprofit Zártkörűen Működő Részvénytársaság Általános Üzleti

Részletesebben

K i v o n a t. Bicske Város Önkormányzat Képviselő-testületének 2016. január 27-én megtartott rendes, nyílt ülésén készült jegyzőkönyvéből

K i v o n a t. Bicske Város Önkormányzat Képviselő-testületének 2016. január 27-én megtartott rendes, nyílt ülésén készült jegyzőkönyvéből K i v o n a t Bicske Város Önkormányzat Képviselő-testületének 2016. január 27-én megtartott rendes, nyílt ülésén készült jegyzőkönyvéből Bicske Város Önkormányzat Képviselő-testülete 11 igen (egyhangú)

Részletesebben

1. Általános tudnivalók

1. Általános tudnivalók Az Általános Szerződési Feltételek (továbbiakban ÁSZF) a Megatherm Kereskedelmi Kft. Székhely: 2030 Érd, Bajcsy-Zsilinszky u. 135. Cégjegyzékszám: 13-09-071461 Adószám: 12098934-2-13 Bejegyző cégbíróság

Részletesebben

VÁLLAKOZÁSI SZERZŐDÉS ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEI

VÁLLAKOZÁSI SZERZŐDÉS ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEI Veolia Water Solutions & Technologies Zrt. VÁLLAKOZÁSI SZERZŐDÉS ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEI Tartalomjegyzék 1. FEJEZET SZERZŐDŐ FELEK - MEGHATÁROZÁSOK... 2 2. FEJEZET A SZERZŐDÉS TÁRGYA... 3 3. FEJEZET

Részletesebben

VÁLLALKOZÁSI SZERZŐDÉS

VÁLLALKOZÁSI SZERZŐDÉS VÁLLALKOZÁSI SZERZŐDÉS MOBIL SÁVVIZSGÁLAT KIÉRTÉKELŐ PROGRAM LÉTREHOZÁSA TÁRGYÁBAN amely létrejött egyrészről a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság székhely: 1015 Budapest, Ostrom u. 23-25. adószáma:

Részletesebben

kisbaba-pelenka.hu Általános Szerződési Feltételek

kisbaba-pelenka.hu Általános Szerződési Feltételek kisbaba-pelenka.hu Általános Szerződési Feltételek Jelen dokumentum nem kerül iktatásra, kizárólag elektronikus formában kerül megkötésre, nem minősül írásbeli szerződésnek, magyar nyelven íródik, magatartási

Részletesebben

Kedves Vásárlónk! Általános szerződési, vásárlási és szállítási feltételek. Adatkezelés.

Kedves Vásárlónk! Általános szerződési, vásárlási és szállítási feltételek. Adatkezelés. Kedves Vásárlónk! Az "Általános szerződési, vásárlási és szállítási feltételek. Adatvédelem." tartalmazza az ARTECO House Kft. (székhely: 7092 Nagykónyi, Dózsa Gy. u. 126/4. adószám:23830420-2-17), mint

Részletesebben

VÁLLALKOZÁSI SZERZŐDÉS

VÁLLALKOZÁSI SZERZŐDÉS amely létrejött egyrészről Kötelezettségvállalás nyt.száma: Sz-1-6696/2008 VÁLLALKOZÁSI SZERZŐDÉS a Pénzügyi Szervezetek Állami Felügyelete (1013 Budapest, Krisztina krt. 39.) statisztikai számjel: 15329877-8411-311-01,

Részletesebben