epos MOBIL EGYENLEGFELTÖLTÉSI SZOLGÁLTATÁS ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK (epos ÁSZF)

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "epos MOBIL EGYENLEGFELTÖLTÉSI SZOLGÁLTATÁS ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK (epos ÁSZF)"

Átírás

1 epos MOBIL EGYENLEGFELTÖLTÉSI SZOLGÁLTATÁS ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK () 1. A Szerződési Feltételek alapfogalmai 1.1. Mobil egyenlegfeltöltési szolgáltatás A Szolgáltató jelen -ben rögzített feltétek szerint nyújtott és a Vásárló által ugyanezen feltételek elfogadását követően igénybe vett szolgáltatás, mely eredményeképpen a Vásárló által megadott, a Szolgáltató Mobilszolgáltatói partnerkörébe tartozó telefonszámra, a Vásárló által listából kiválasztható összegnek megfelelő mobilegyenleg kerül feltöltésre, melyet a Vásárló ezzel egyidejűleg a Szolgáltató Banki partnerkörébe tartozó hitelintézet InternetBanking rendszerében rögzített, ott aláírással (jelszó és SMS) hitelesített és hitelintézetnek beküldött érvényes átutalási megbízással egyenlít ki Szolgáltatói adatok Cégnév: isafe Informatikai Zrt. Székhely: 1036 Budapest, Galagonya utca 5. Adószám: Cégjegyzékszám: ugyfelszolgalat@isafe.hu Telefon: 21/ Vásárló Vásárló az a természetes személy vagy képviselője által eljáró jogi személyiség, aki, illetve amely a Szolgáltató Mobil egyenlegfeltöltési szolgáltatását igénybe veszi. Vásárló csak azon természetes személy vagy jogi személyiség lehet, aki, illetve amely a Szolgáltató Banki partnerkörébe tartozó hitelintézetnél bankszámlát vezet és ezen számlához kapcsolódóan InternetBanking rendszer használatára jogosult.

2 1.4. Szolgáltató Mobilszolgáltatói partnerköre Azon Magyarországon szolgáltatást nyújtó Mobilszolgáltató társaság, mellyel a Szolgáltató az Mobil egyenlegfeltöltési szolgáltatásának nyújtásához szerződést kötött. Mobilszolgáltató partnerek és az adott Mobilszolgáltató társaság által meghatározott feltöltési összegek választási lehetőségei: Választható feltölthető összegek (Forint) Magyar Telekom Nyrt Telenor Magyarország Zrt Vodafone Magyarország Zrt Megjegyzés: A választható feltölthető összeg a Mobil egyenlegfeltöltési szolgáltatás igénybe vételi folyamata során, még a fizetés előtt ellenőrzésre kerül, mely nem a feltöltendő telefonszám körzetszáma (20/30/70) alapján, hanem a telefonszám Mobilszolgáltatója szerint kerül ellenőrzésre. Ez alapján előfordulhat, hogy egy 70-es körzetbe tartozó telefonszámra feltöltés esetében a Ft-os feltöltés elutasításra kerül, ha a telefonszám a számhordozásnak köszönhetően valóságban egy Telenor vagy Telekom előfizetéshez tartozik, ebben az esetben a szolgáltatás nem jön létre és fizetés sem történik. Ezen ellenőrzés során történő feltöltés visszautasításának figyelése és kezelése a Vásárló felelőssége Szolgáltató Banki partnerköre Azon Magyarországon szolgáltatást nyújtó hitelintézet, mellyel a Szolgáltató az Mobil egyenlegfeltöltési szolgáltatásának nyújtásához megállapodást hozott létre. A Szolgáltató Banki partnerkörébe tartozó hitelintézetek InternetBanking felületének bejelentkező oldalán megtalálható a Szolgáltató Mobil egyenlegfeltöltési szolgáltatásának igénybe vételét biztosító, a Szolgáltató Mobilszolgáltató partnerkörének logója: A Szolgáltató jelen hatályba lépésekor hatályos Banki partnerköre, és ezen hitelintézetek InternetBanking rendszerének bejelentkezési oldala:

3 Pilisvörösvár és Vidéke Takarékszövetkezet InternetBanking rendszer bejelentkezési oldalának elérése: Vásárlás A Vásárló által lefolytatott Szolgáltató Mobil egyenlegfeltöltési szolgáltatásának folyamata, mely az alábbi lépésekből tevődik össze: 1.) A Vásárló felkeresi bankjának, aki egyben a Szolgáltató Banki partner körébe tartozó hitelintézet InternetBanking belépési felületét. 2.) A Vásárló ezen Internetbanki felületen kiválasztja a Szolgáltató Mobil egyenlegfeltöltési szolgáltatásához tartozó Mobilszolgáltatói partnerkörbe tartozó Mobilszolgáltató logóját. 3.) A Vásárló megadja azt a telefonszámot, melyre a később kiválasztott összeget feltölteni kívánja. 4.) A Vásárló megadja a listából kiválasztható feltöltési összeget. 5.) Az epos rendszer a Mobilszolgáltató informatikai rendszerével előzetes egyezetést végez, arra vonatkozóan, hogy a megadott telefonszámra ezen kiválasztott összeg feltölthető-e. 6.) Az epos rendszer által lefolytatott ellenőrzés a. sikerességre vonatkozó visszajelzése alapján a Vásárló vagy megerősíti a mobil egyenlegfeltöltési szándékát és továbblép a díjfizetési utalás aláírására vagy a mobil egyenlegfeltöltési szándékától eláll. b. sikertelenségre vonatkozó visszajelzése alapján a Vásárló vagy módosítja a mobil egyenlegfeltöltési paramétereket (telefonszám, összeg) a 1., illetve 3. lépésre visszalépve vagy a mobil egyenlegfeltöltési szándékától eláll. 7.) Az epos rendszer és a Mobilszolgáltató informatikai rendszere közötti sikeres ellenőrzését követően a Vásárló által megerősített feltöltési szándékkal létrejön a Szolgáltató és a Vásárló között ezen -ben rögzített Mobil egyenlegfeltöltési szolgáltatásra vonatkozó szerződés. A Felek között létrejött

4 szerződés a Vásárlót az általa kiválasztott feltöltési összegnek megfelelő díj Szolgáltatónak történő megfizetésre kötelezi, míg a Szolgáltatót a feltöltési összegnek megfelelő összegről szóló utalási megbízás Banki partnerkörbe tartozó hitelintézetnek InternetBanking rendszerén keresztül történő benyújtását és a hitelintézet általi sikeres befogadás visszaigazolását követően az érintett Mobilszolgáltató számára az egyenleg feltöltési paraméterek átadására kötelezi. 8.) A Vásárló belép a Banki partnerkörbe tartozó hitelintézet InternetBanking rendszerébe, ahol a Mobil egyenlegfeltöltési szolgáltatás során kiválasztott feltöltési összegnek megfelelően a rendszer által előállított utalási megbízást a Vásárló köteles érvényes aláírással ellátni és a hitelintézetnek beküldeni. Ezen beküldött utalási megbízás banki jutalék vonatkozásában elektronikusan beadott utalási megbízásnak minősül, fizetési kötelem vonatkozásában bankkártyás vásárlásnak minősül és a hitelintézet által akként kezelt. 9.) A Szolgáltató a Banki partnerkörébe tartozó hitelintézet által adott sikeres tranzakció rögzítésre vonatkozó visszajelzés alapján haladéktalanul (10 percen belül) átadja a Szolgáltató Mobilszolgáltatói partnerkörébe tartozó Mobilszolgáltatónak a feltöltés paramétereit: telefonszám és feltöltési összeg. A Mobil egyenlegfeltöltési szolgáltatás során teljesített egyenlegfeltöltésről a Mobilszolgáltatóknál kell a Mobil egyenlegfeltöltési folyamat végén megadott módon a számla igényt jelezni, számla kiállítását kérvényezni Mobil egyenlegfeltöltési szolgáltatás igénybe vételének területi hatálya Figyelembe véve, hogy a vásárláshoz szükséges technológia internetre alapszik, a szolgáltatás igénybe vételének területi hatálya az internet elérés területével megegyezik, vagyis a szolgáltatás a világ minden olyan pontján igénybe vehető, ahol biztosított az internetelérés és a Szolgáltató Banki partnerkörébe tartozó hitelintézet InternetBanking rendszerének használata, illetve az abban keletkezett utalási megbízások aláírása, melybe beleértendő az SMS-ben küldött jelszó megadása is.

5 2. célja Az célja és egyben funkciója, hogy a Szolgáltató és Vásárló között a vásárlási folyamat adott, az igényel szolgáltatás teljesíthetőségi leellenőrzését követő, vásárlási szándékot megerősítő, kinyilvánító pontjától (7. lépés) a Szolgáltató és a Vásárló közötti szerződéses jogviszony feltételeit tartalmazza. A Jelen ben nem szabályozott kérdéseket, területeket illetően a Szolgáltató szolgáltatási tevékenységére vonatkozó mindenkor hatályos magyar jogszabályok és hatósági előírások, valamint a Polgári Törvénykönyvben foglalt rendelkezések külön kikötés nélkül is irányadóak. 3. közzététele, módosítása A Szolgáltató jelen -t az alábbi helyen teszi közzé: 1.) A Mobil egyenlegfeltöltési szolgáltatás igénybevételi felületein elektronikusan PDF formátumban az olvasáshoz szükséges ingyenes alkalmazás letöltési helyének megadása mellett. 2.) A Szolgáltató weboldalán ( elektronikusan PDF formátumban az olvasáshoz szükséges ingyenes alkalmazás letöltési helyének megadása mellett. 3.) A Szolgáltató székhelyén (, mely helyszínen a hivatalos munkaidőben ügyfélszolgálatot tart fenn) kinyomtatva. A Szolgáltató jelen módosítására saját hatáskörben jogosult. Az epos ÁSZF módosítások hatályossága a kihirdetés, közzététel után igénybe vett Mobil egyenlegfeltöltési szolgáltatásokra vonatkozik, visszamenőleges hatállyal az epos ÁSZF módosítására a Szolgáltató nem jogosult! Szolgáltató köztelessége az egyes változatok nyilvántartása, mely nyilvántartásnak tartalmaznia kell a hatályba léptetés és a hatályon kívül helyezés pontos dátumát és időpontját is.

6 4. Vásárló általi elfogadása A Vásárló jelen -t és annak rendelkezésit a Szolgáltató Mobil egyenlegfeltöltési szolgáltatásának igénybe vétele előtt megismerheti, a vásárlás folyamatát az ismeretében kezdi meg. A Vásárló és a Szolgáltató között jelen -re alapuló szerződés a Szolgáltató Mobil egyenlegfeltöltési szolgáltatás vásárlás folyamatának 7. lépésében a Vásárló erre irányuló kifejezett akaratával jön létre. A Szolgáltató és Vásárló közötti, -re alapuló szerződés minden egyes vásárláskor újból és újból az éppen hatályos szerint és tartalommal jön létre. 5. Mobil egyenlegfeltöltési szolgáltatás létrejötte, módosítása, teljesítése, megszűnése A Mobil egyenlegfeltöltési szolgáltatás létrejön a vásárlás 7. lépésével. Minden egyes Mobil egyenlegfeltöltési során a Felek között újabb és újabb egymástól független szerződés jön létre a Vásárlás kezdetekor hatályos tartalmának megfelelően. A Felek között vásárlás 7. lépésében létrejött szerződés az adott vásárlás tekintetében már nem módosítható. A Felek közötti szerződés mindaddig nem szűnik meg, és nem szüntethető meg, míg csak az egyik fél teljesítette a szerződési kötelmét, vagyis a Szolgáltató elvégezte a Mobil egyenleg feltöltés, de a Vásárló annak értékét nem fizette meg, vagy ha a Vásárló kifizetett a feltöltendő összeget, de a Szolgáltató által nem valósult meg az adott telefonszámra a kiválasztott összeg feltöltése. Felek közötti szerződés akkor tekinthető teljesítettnek, ha a Mobil egyenlegfeltöltési szolgáltatás keretében megadott telefonszámra a kiválasztott összeg feltöltésre került és ennek megfelelő összeg a Szolgáltató számláján jóváíródik. A Felek között létrejött szerződés a teljesítést követő 90. napon automatikusan megszűnik.

7 6. Szolgáltató felelőssége A Szolgáltató felelősségi körébe tartozik, hogy a Mobil egyenlegfeltöltési szolgáltatás teljesítése érdekében rendelkezzen a Mobilszolgáltatói partnerkörrel, illetve a Banki partnerkörrel megfelelő együttműködési szerződéssel. ezen együttműködési szerződéseknek mindenkor feleljen meg a jelen, illetve a Mobil egyenlegfeltöltési szolgáltatás igénybe vételi web felülete. A Szolgáltató felelősségi körébe tartozik, hogy a Banki partner InternetBanking rendszerének előtét rendszereként működtetett mobil egyenlegfeltöltésre szolgáló epos felületről a Banki partnerkörbe tartozó hitelintézet InternetBanking rendszerébe történő információ átadás zárt legyen, a feltöltésre kiválasztott összegnek megfelelő összegről kerüljön előállításra az utalási megbízási, melynek közleményrovata alkalmas legyen arra, hogy azt feldolgozva a Szolgáltató képes legyen a Mobil egyenlegfeltöltési szolgáltatásra vonatkozó jelen -re alapú Felek közt létrejött szerződés vásárlói teljesítésének kontrolljára. A Szolgáltató felelősségi körébe tartozik, hogy a Banki partnerkörébe tartozó hitelintézet által adott sikeres tranzakció rögzítésre vonatkozó visszajelzés alapján haladéktalanul (10 percen belül) és a Mobilszolgáltatói partnerkörébe tartozó Mobilszolgáltató által feldolgozható formában átadja a feltöltés paramétereit: telefonszám és feltöltési összeg. Nem tartozik a Szolgáltató felelősségi körébe, hogy a Mobilszolgáltató által meghatározott kiválasztható feltöltési összeg esetében a Mobilszolgáltató mekkora összeget ír jóvá a telefonszámhoz tartozó analitikában. 7. Vásárló felelőssége A Vásárló felelősségi körébe tartozik a mobil egyenlegfeltöltés során megadásra kerülő telefonszám, és feltöltésre kiválasztott összeg Vásárló szándékának, céljának való megfelelés. A Vásárló felelősségi körébe tartozik, hogy a mobil egyenlegfeltöltéshez rendelkezzen olyan a Banki partnernél vezetett bankszámlával, pénzforgalmi számlával, melyhez InternetBanking hozzáférése van. A Vásárló felelősségi körébe tartozik, hogy bankszámláján biztosított legyen a mobil egyenlegfeltöltés során kiválasztott feltöltendő összegnek megfelelő összegű vásárlás fedezete.

8 A Vásárló felelősségi körébe tartozik a vásárlás ellenértékének megfizetése, a vásárlás ellenértékének átutalással történő kiegyenlítésekor felmerülő banki költségek a Vásárlót terhelik. 8. Vásárlói ügyfélszolgálat, panaszkezelés Vásárlónak lehetősége van a Szolgáltató által nyújtott Mobil egyenlegfeltöltési szolgáltatás vonatkozásában egyeztetést kérni, kérdéseket feltenni, az ügyfélszolgálatot felkeresni. A Szolgáltató ügyfélszolgálata a hivatalos munkaidőben két módon érhető el. Elsődlegesen a hangrögzítéssel ellátott ügyfélszolgálati telefonszámon telefonhívásával, vagy másodlagosan az ügyfélszolgálati telefonszámon előre egyeztetett időpontban személyesen a Szolgáltató székhelyén. A Szolgáltató ügyfélszolgálata a székhelyre küldött postai levélben, illetve az ugyfelszolgalat@isafe.hu címre küldött ben is megkereshető. Ezen megkeresésekre a Szolgálattónak 15 napon belül kell választ adni. Vásárló a Mobil egyenlegfeltöltési szolgáltatással, kapcsolatos panaszával a Szolgáltató ügyfélszolgálatát az ismertetett elérések valamelyikén keresheti meg. Vásárló Szolgáltatóval szemben fennálló, panaszával fordulhat a Szolgáltató felügyeleti szerveihez is az alábbi elérhetőségeken: Fogyasztóvédelmi Főfelügyelet: 1088 Budapest, József krt. 6. Tel.: 1/ Főpolgármesteri Hivatal: 1052 Budapest, Városház u Tel.: 1/ Gazdasági Versenyhivatal: 1054 Budapest, Alkotmány u. 5. Tel.: 1/ Szolgáltatói követeléskezelés Szolgáltató elkötelezett a követeléskezelés fokozatossága, a követelés állapotával arányos intézkedések megtétele mellett, ezért a Mobil egyenlegfeltöltési szolgáltatással összefüggésben keletkezett jogos követeléseit az alábbi fokozatok mentén kívánja behajtani. Amennyiben a vásárlás során a Szolgáltató általi mobil egyenlegfeltöltés megtörtént, de a Vásárló által fizetendő ellenérték 3 munkanapon belül nem került megfizetésre, akkor a Szolgáltató jogosult a követelésnek megtérülése érdekében a feltöltésre került telefonszámon a feltöltés menetéről a feltöltő személyéről egyeztetést folytasson.

9 Amennyiben ezen a vásárlás kedvezményzetjével folytatott egyeztetés eredményeképpen a Szolgáltató az azt követő 3 munkanapon belül továbbra sem kapja meg a jogos követelését, akkor a Vásárló a vásárlás kezdetekor megismert és a vásárlás során elfogadott jelen adatvédelmi rendelkezéseiben rögzítettek szerint hozzájárulását adja, hogy a Szolgáltató a Banki partnerkörébe tartozó hitelintézetnél egyeztetéseket folytasson a követelésben érintett Mobil egyenlegfeltöltési szolgáltatás során keletkezett InternetBanking tranzakció történetéről, állapotáról, várható teljesüléséről, illetve a számlatulajdonossal történő kapcsolat felvételi lehetőségekről. Mindezen információk alapján a Szolgáltató kapcsolat felvételt kezdeményez a Mobil egyenlegfeltöltési szolgáltatás kezdeményezőjével, aki egyben a jelen szerinti Vásárló. Amennyiben ezen, a Vásárlóval történt egyeztetés eredményeképpen a Szolgáltató az azt követő 3 munkanapon belül továbbra sem kapja meg a jogos követelését, akkor Szolgáltató mérlegelése alapján nyomozó hatásághoz vagy követeléskezelőkhöz fordul érdekeinek érvényesítése végett. Ebben az esetben a követeléskezelésével kapcsolatban felmerülő többletköltségek, illetve költségátalányok az eredeti követelésen felül a Vásárlót terhelik. 10. Adatvédelem, személyes adatok kezelése Szolgáltató a Mobil egyenlegfeltöltési szolgáltatása során személyes adatoknak minősülő adatokat kezel az Információs önrendelkezési jogról és információszabadságról szóló évi CXII. törvény előírásainak megfelelően. Az adatkezelés az érintett önkéntes és előzetes, jelen -ben rögzített tájékoztatást követő hozzájárulása alapján valósul meg. A Vásárlót nem éri hátrány, ha jelen -ben rögzített adatkezeléshez nem járul hozzá, mivel a Mobil egyenlegfeltöltési szolgáltatást más módon, más felületen, vagy személyes vásárlással igénybe tudja venni más szolgáltatóktól. A Szolgáltató által kezelt adatok és azok kezelési célja, továbbítása: Telefonszám: a Mobil egyenlegfeltöltési szolgáltatáshoz szükséges adat, nélküle a szolgáltatás nem nyújtható, nem kerül rögzítésre a telefonszám tulajdonosa, használója. A telefonszám átadásra kerül a Mobilszolgáltató partnernek, a feltöltés

10 aktiválásához, ezen átadás során a Vásárló személyéről semmilyen információ nem kerül átadásra a Mobilszolgáltató partnernek. Vásárlás során a rendszerek által végzett biztonsági naplózás adatai: Ezen adatok (vásárlás időpontja, a Vásárló eszközének IP-címe, a vásárlás egyedi azonosítója, a vásárlás során használt InternetBanking bejelentkezési csoportnév és felhasználónév) a Mobil egyenlegfeltöltési szolgáltatáshoz direktben nem szükségesek, de a szolgáltatáshoz kapcsolódó esetleges panaszkezeléshez, visszaélés kivizsgálásához (harmadik fél jogos érdeke) szükséges adatok. Ezen adatok rögzítésre és 6 hónapos megőrzési idővel tárolásra kerülnek, felhasználásuk kizárólagosan panaszkezeléshez kapcsolódó vizsgálat, illetve visszaélés felderítésére szolgál. Ezen adatok hatósági megkeresés kivételével nem kerülnek harmadik félnek átadásra. Vásárlás során keletkezett utalási megbízásokon szereplő adatok: Ezen adatok (számlatulajdonos neve, bankszámlaszám, a közlemény rovatban a vásárlás egyedi azonosítója) a Mobil egyenlegfeltöltési szolgáltatáshoz direktben nem szükséges adatok, melyek a Szolgáltató bankszámlájára érkező jóváírások kísérő adatai. Ezen adatok közül a vásárlás egyedi azonosítója jelent kapcsolatot a Mobil egyenlegfeltöltési szolgáltatás igénybe vétele során rögzített feltöltési adatokkal. Ezen kapcsolat alapján a Szolgáltató az általa teljesített feltöltések nyilvántartását kiegészíti azok Vásárló általi kiegyenlítések adataival, így tudja kezelni a Vásárlókkal szembeni követeléseit. Az így keletkezett adatbázis alkalmas az egyes követelések összevonására. Vásárló által indított panaszkezelésben szereplő adatok: Ezen Vásárló által megadott adatok vonatkozásában a Szolgáltató vélelmezi az adatkezeléshez való hozzájárulást. Ezen adatok kizárólag a panaszügy kezelésére kerülnek felhasználásra. Vásárló általi elmaradt díjfizetés miatt kezdeményezett követeléskezelés során megismert adatok: Ezen adatok vonatkozásában a Szolgáltató az adatkezeléshez a követeléskezelésbe bevont személy (telefonszám használója, illetve Vásárló) hozzájárulását kéri. Ezen adatok kizárólag a követeléskezelésére kerülnek felhasználásra. Az adatkezelés során a Szolgáltató adatfeldolgozót nem vesz igénybe, és a megjelölt céloktól eltérő célra a személyes adatokat nem használja fel. A Szolgáltató biztosítja a Mobile egyenlegfeltöltési szolgáltatásban érintett személyek jogait, az INFOtv-ben meghatározott feltételek fennállása esetén. Az érintettek törvény

11 által biztosított jogaikat az ügyfélszolgálati csatornákon érvényesíthetik, vagy kérhetik azok érvényesítését. 11. epos rendszer felhasználói leírása Az epos rendszer felhasználói leírása az alábbi linkre kattintva elérhető, letölthető: epos Felhasználói leírás Amennyiben a Vásárló az ügyfélszolgálati csatornák valamelyikén kéri, akkor az ügyfélszolgálat ben is elküldi a számára.

PRÉMIUM ÖNKÉNTES EGÉSZSÉGPÉNZTÁR ALAPSZABÁLY

PRÉMIUM ÖNKÉNTES EGÉSZSÉGPÉNZTÁR ALAPSZABÁLY PRÉMIUM ÖNKÉNTES EGÉSZSÉGPÉNZTÁR ALAPSZABÁLY Hatályos: 2014. március 1május 30-tőól I. Fejezet ÁLTALÁNOS RÉSZ 1. Az AXA Biztosító Zrt. és az AXA Pénztárszolgáltató Zrt. - mint munkáltatók - kezdeményezésére

Részletesebben

ÁLTALANOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK

ÁLTALANOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK ÁLTALANOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK A jelen Általános Szerződési Feltételek (a továbbiakban: ÁSZF) az EXI International Kereskedelmi Korlátolt Felelősségű Társaság (továbbiakban: Szolgáltató), és a Szolgáltató

Részletesebben

HATÁLYOS: 2015.06.25.-től visszavonásig

HATÁLYOS: 2015.06.25.-től visszavonásig HATÁLYOS: 2015.06.25.-től visszavonásig Felhívjuk kedves Vásárlóink figyelmét, hogy áruházunkban csak és kizárólag 18. életévüket betöltött személyek vásárolhatnak! Árak Áraink a rendelés időpontjában

Részletesebben

Díjnet Zrt. Általános szerződési feltételek. a Díjnet-rendszer felhasználói számára. Közzététel dátuma: 2016. március 10.

Díjnet Zrt. Általános szerződési feltételek. a Díjnet-rendszer felhasználói számára. Közzététel dátuma: 2016. március 10. Díjnet Zrt. Általános szerződési feltételek a Díjnet-rendszer felhasználói számára Közzététel dátuma: 2016. március 10. Hatálybalépés dátuma: 2016. április 9. 1. Tartalomjegyzék 1. TARTALOMJEGYZÉK... 1

Részletesebben

Internetbank szolgáltatás üzletszabályzata

Internetbank szolgáltatás üzletszabályzata Internetbank szolgáltatás üzletszabályzata 2012. szeptember 10. 1 1 A Igazgatóságának 2008. április 24-i (21/2008. számú) jóváhagyó, valamint a módosításokra vonatkozó határozata alapján történő hatálybalépés

Részletesebben

Elektronikus úton kötött szerződésekre irányadó. általános szerződési feltételek

Elektronikus úton kötött szerződésekre irányadó. általános szerződési feltételek AUTO SECURIT Zrt. Szolgáltató székhelye 1117 Budapest, Kondorosi út 2. a. ép.. (Budafoki és Kondorosi út sarkán lévő irodaház) Telefon (06-1-555-4400) Hétfőtől - Péntekig: 7:30-17:30 óra között E-mail

Részletesebben

Szerződési feltételek Az oldal használatának feltételei és általános szerződési feltételei

Szerződési feltételek Az oldal használatának feltételei és általános szerződési feltételei Szerződési feltételek Az oldal használatának feltételei és általános szerződési feltételei 1. Az ÁSZF hatálya 1.1. Jelen általános szerződési feltételek (a továbbiakban ÁSZF) célja, hogy a Zs + P Korlátolt

Részletesebben

RÉTSÁG VÁROS ÖNKORMÁNYZATÁNAK KÉPVISELŐ-TESTÜLETE 2651 Rétság, Rákóczi út 20. Telefon: 35/550-100 www.retsag.hu Email: hivatal@retsag.

RÉTSÁG VÁROS ÖNKORMÁNYZATÁNAK KÉPVISELŐ-TESTÜLETE 2651 Rétság, Rákóczi út 20. Telefon: 35/550-100 www.retsag.hu Email: hivatal@retsag. RÉTSÁG VÁROS ÖNKORMÁNYZATÁNAK KÉPVISELŐ-TESTÜLETE 2651 Rétság, Rákóczi út 20. Telefon: 35/550-100 www.retsag.hu Email: hivatal@retsag.hu Előterjesztést készítette: Dabasi Kornélia Előterjesztő: Vargáné

Részletesebben

PRÉMIUM ÖNKÉNTES EGÉSZSÉGPÉNZTÁR ALAPSZABÁLY

PRÉMIUM ÖNKÉNTES EGÉSZSÉGPÉNZTÁR ALAPSZABÁLY PRÉMIUM ÖNKÉNTES EGÉSZSÉGPÉNZTÁR ALAPSZABÁLY Hatályos: 2015. március 1május 26-tőól Tartalom I. Fejezet ÁLTALÁNOS RÉSZ 4 II. Fejezet - A PÉNZTÁRTAGSÁG 5 1. A tagsági kör 5 2. A Pénztártag felvételének

Részletesebben

általános tudnivalók szabályzat

általános tudnivalók szabályzat általános tudnivalók szabályzat ÁLTALÁNOS TUDNIVALÓK 1. VÁSÁRLÁS MENETE 1.1 REGISZTRÁCIÓ 1.2 TERMÉKEK 1.3 RENDELÉS 1.4 ADATBEVITELI HIBÁK JAVÍTÁSA 1.5 AJÁNLATI KÖTÖTTSÉG, VISSZAIGAZOLÁS 1.6 TERMÉK ÁRA

Részletesebben

isafe INFORMATIKAI Zrt. ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK

isafe INFORMATIKAI Zrt. ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK isafe INFORMATIKAI Zrt. ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK SAFE-FLEX SZOLGÁLTATÁS TARTALOMJEGYZÉK 1. A SZOLGÁLTATÓ ADATAI 5 1.1. A SZOLGÁLTATÓ MEGNEVEZÉSE, TELEPHELYI CÍMEI 5 1.2. A SZOLGÁLTATÓ HIBABEJELENTŐ

Részletesebben

ÁSZF. I. A Szolgáltató. II. A tartalmak szellemi tulajdona. III. A Weboldal rendszere

ÁSZF. I. A Szolgáltató. II. A tartalmak szellemi tulajdona. III. A Weboldal rendszere ÁSZF Jelen Általános Felhasználási és Szerződési Feltételek a http://www.iraspszichologia.hu weboldal (a továbbiakban Weboldal), illetve az általa nyújtott Termékek és Szolgáltatások igénybevételét, használatát

Részletesebben

AUTO SECURIT Zrt. SZOLGÁLTATÁSI SZABÁLYZAT PARKOLÁS ÉS E-MATRICA VÁSÁRLÁS

AUTO SECURIT Zrt. SZOLGÁLTATÁSI SZABÁLYZAT PARKOLÁS ÉS E-MATRICA VÁSÁRLÁS AUTO SECURIT Zrt. SZOLGÁLTATÁSI SZABÁLYZAT PARKOLÁS ÉS E-MATRICA VÁSÁRLÁS I. FEJEZET A SZOLGÁLTATÁSI SZABÁLYZAT ALAPFOGALMAI 1.1 Alapfogalmak 1.1.1 Szolgáltatás A Szolgáltató, mint a 356/2012. (XII.13.)

Részletesebben

1. Havidíj. OTP BANK Nyrt.

1. Havidíj. OTP BANK Nyrt. I. OTPdirekt díjak 1. Havidíj 1) Az OTP Bank Nyrt. az OTPdirekt szolgáltatások igénybevételéért OTPdirekt szerződésenként havidíjat számít fel. A havidíj a Szerződő Fél által igénybe vett szolgáltatások

Részletesebben

ADATKEZELÉSI SZABÁLYZAT

ADATKEZELÉSI SZABÁLYZAT ADATKEZELÉSI SZABÁLYZAT A CBA Kereskedelmi Korlátolt Felelősségű Társaság adatvédelmi és adatkezelési szabályzata I. A Szabályzat célja A jelen Szabályzat célja, hogy rögzítse a CBA Kereskedelmi Korlátolt

Részletesebben

PRÉMIUM ÖNKÉNTES EGÉSZSÉGPÉNZTÁR ALAPSZABÁLY

PRÉMIUM ÖNKÉNTES EGÉSZSÉGPÉNZTÁR ALAPSZABÁLY PRÉMIUM ÖNKÉNTES EGÉSZSÉGPÉNZTÁR ALAPSZABÁLY Hatályos: 2015. július szeptember 151-től Tartalom I. Fejezet ÁLTALÁNOS RÉSZ 4 II. Fejezet - A PÉNZTÁRTAGSÁG 5 1. A tagsági kör 5 2. A Pénztártag felvételének

Részletesebben

FIGYELEM! A SZOLGÁLTATÁS AKTIVÁLÁSA, A HIVATKOZOTT APPLIKÁCIÓ LETÖLTÉSE, ILLETVE ELŐBBIEK HASZNÁLATA ELŐTT FIGYELMESEN OLVASSA EL AZ ALÁBBIAKAT!

FIGYELEM! A SZOLGÁLTATÁS AKTIVÁLÁSA, A HIVATKOZOTT APPLIKÁCIÓ LETÖLTÉSE, ILLETVE ELŐBBIEK HASZNÁLATA ELŐTT FIGYELMESEN OLVASSA EL AZ ALÁBBIAKAT! FIGYELEM! A SZOLGÁLTATÁS AKTIVÁLÁSA, A HIVATKOZOTT APPLIKÁCIÓ LETÖLTÉSE, ILLETVE ELŐBBIEK HASZNÁLATA ELŐTT FIGYELMESEN OLVASSA EL AZ ALÁBBIAKAT! ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK A jelen általános szerződési

Részletesebben

A Special Effetcts Zrt. ADATVÉDELMI ÉS ADATKEZELÉSI SZABÁLYZATA

A Special Effetcts Zrt. ADATVÉDELMI ÉS ADATKEZELÉSI SZABÁLYZATA A Special Effetcts Zrt. ADATVÉDELMI ÉS ADATKEZELÉSI SZABÁLYZATA I. A Szabályzat célja A jelen Szabályzat célja, hogy rögzítse a Special Effects Event Korlátolt Felelősségű Társaság székhelye: 1155. Budapest,

Részletesebben

Tartalomjegyzék. Érvényes: 2016. január 1-től

Tartalomjegyzék. Érvényes: 2016. január 1-től Tartalomjegyzék Termékismertető... 2 Adózási tájékoztató... 6 A CIG Pannónia Életbiztosító Nyrt. Általános Életbiztosítási Feltételei 1) Általános rendelkezések... 9 2) Biztosítási esemény... 9 3) Fogalmak...

Részletesebben

Általános Szerződési Feltételek Hosting szolgáltatásokra DoclerNet Hosting Kft.

Általános Szerződési Feltételek Hosting szolgáltatásokra DoclerNet Hosting Kft. Általános Szerződési Feltételek Hosting szolgáltatásokra DoclerNet Hosting Kft. Hatályba lépés időpontja: 2016.01.08 1 Tartalom 1. A Szolgáltató megnevezése, telephelyei... 4 2. Ügyfélszolgálat elérhetősége...

Részletesebben

SZEMÉLYI KÖLCSÖN IGÉNYLÉS ÉS SZERZŐDÉSKÖTÉSRE VONATKOZÓ AJÁNLAT

SZEMÉLYI KÖLCSÖN IGÉNYLÉS ÉS SZERZŐDÉSKÖTÉSRE VONATKOZÓ AJÁNLAT SZEMÉLYI KÖLCSÖN IGÉNYLÉS ÉS SZERZŐDÉSKÖTÉSRE VONATKOZÓ AJÁNLAT 1. Igénylési adatok 2. Ügylet-azonosító [ Szerződésazonosító Személyi kölcsön Folyósítás és törlesztés nyilvántartási pénzneme: pénzneme:

Részletesebben

Általános szerződési feltételek

Általános szerződési feltételek 1. Bevezetés Általános szerződési feltételek Jelen Általános Szerződési Feltételek tartalmazza a www.sexfashion.hu webáruházban (a továbbiakban: Webáruház) elérhető online termék értékesítési szolgáltatás

Részletesebben

Általános szerződési feltételek

Általános szerződési feltételek A jelen Általános Szerződési Feltételek (ÁSZF) a (továbbiakban ELADÓ) (Székhelye: 1133. Budapest,.; Adószáma: 14430589-2-41; Cégjegyzékszám: 01-09-903508) és az általa nyújtott elektronikus kereskedelmi

Részletesebben

ADATKEZELÉSI TÁJÉKOZTATÓ

ADATKEZELÉSI TÁJÉKOZTATÓ ADATKEZELÉSI TÁJÉKOZTATÓ az Online Marketing Stratégia Kft. adatvédelmi és adatkezelési elveiről, gyakorlatáról Az Online Marketing Stratégia Kft. mint a wp-honlapkeszites.hu weboldal (a továbbiakban:

Részletesebben

1. DEFINÍCIÓK 2. ADATKEZELÉS CÉLJA

1. DEFINÍCIÓK 2. ADATKEZELÉS CÉLJA 1. DEFINÍCIÓK 1. Érintett: bármely meghatározott, személyes adat alapján azonosított vagy - közvetlenül vagy közvetve - azonosítható természetes személy; 2. Személyes adat: az érintettel kapcsolatba hozható

Részletesebben

Hatályos 2015. december 18. napjától

Hatályos 2015. december 18. napjától ÜZLETSZABÁLYZAT ÉS ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK Általános Szerződési Feltételek a Könyvtárellátó Nonprofit Kft. elektronikus kereskedelmi szolgáltatásainak igénybevételéhez Hatályos 2015. december 18.

Részletesebben

Gondoskodni érdemes! Prevital nyereményjáték részvételi szabályai (játékszabályzat)

Gondoskodni érdemes! Prevital nyereményjáték részvételi szabályai (játékszabályzat) Gondoskodni érdemes! Prevital nyereményjáték részvételi szabályai (játékszabályzat) 1. A Partner in Pet Food Hungária Kft. (székhely: 2040 Budaörs, Puskás Tivadar u. 14., a továbbiakban: "Szervező"). országos,

Részletesebben

SZERZŐDÉS támogatás továbbadásáról

SZERZŐDÉS támogatás továbbadásáról 1. számú melléklet SZERZŐDÉS támogatás továbbadásáról Amely létrejött egyrészről Dunavarsány Város Önkormányzata (székhely: 2336 Dunavarsány, Kossuth Lajos utca 18., adószám: 15730875-2-13, KSH számjel:

Részletesebben

BKV Zrt. VÁLLALKOZÁSI SZERZŐDÉS

BKV Zrt. VÁLLALKOZÁSI SZERZŐDÉS BKV Zrt. VÁLLALKOZÁSI SZERZŐDÉS A jelen vállalkozási szerződés (a továbbiakban: Szerződés) létrejött egyrészről a Budapesti Közlekedési Zártkörűen Működő Részvénytársaság Székhely: 1980 Budapest, Akácfa

Részletesebben

a Magyar Telekom Nyrt. blue mobile előre fizetett mobil rádiótelefon szolgáltatására vonatkozó Általános Szerződési Feltételei

a Magyar Telekom Nyrt. blue mobile előre fizetett mobil rádiótelefon szolgáltatására vonatkozó Általános Szerződési Feltételei Blue mobile ÁSzF a Magyar Telekom Nyrt. blue mobile előre fizetett mobil rádiótelefon szolgáltatására vonatkozó Általános Szerződési Feltételei A hatálybalépés időpontja: 2013. MÁJUS1. Hatályos: 2013.05.01.

Részletesebben

TarTalomjegyzék a CIg Pannónia életbiztosító Nyrt. Általános életbiztosítási Feltételei

TarTalomjegyzék a CIg Pannónia életbiztosító Nyrt. Általános életbiztosítási Feltételei Tartalomjegyzék Termékbemutató... 2 A CIG Pannónia Életbiztosító Nyrt. Általános Életbiztosítási Feltételei 1) Általános rendelkezések... 5 2) Biztosítási esemény... 5 3) Fogalmak... 5 4) A szerződés létrejötte...

Részletesebben

Szállítási és Vásárlási feltételek

Szállítási és Vásárlási feltételek Szállítási és Vásárlási feltételek 1. Vásárlási feltételek A termék kiválasztása A vásárlónak lehetősége van választani, illetve rendelni az áruház termékei közül. A vásárló a kiválasztott termékre kattintva

Részletesebben

BKV Zrt. VÁLLALKOZÁSI KERETSZERZŐDÉS

BKV Zrt. VÁLLALKOZÁSI KERETSZERZŐDÉS BKV Zrt. VÁLLALKOZÁSI KERETSZERZŐDÉS A jelen vállalkozási keretszerződés (a továbbiakban: Keretszerződés) létrejött egyrészről a Budapesti Közlekedési Zártkörűen Működő Részvénytársaság Székhely: 1980

Részletesebben

Secret Control GPS Kft. Mobil parkolási szolgáltatási szabályzat

Secret Control GPS Kft. Mobil parkolási szolgáltatási szabályzat MOBIL PARKOLÁSI SZOLGÁLTATÁSI SZABÁLYZAT I. FEJEZET A SZOLGÁLTATÁSI SZABÁLYZAT ALAPFOGALMAI 1.1 Alapfogalmak 1.1.1 Szolgáltatás A Szolgáltató, mint a 356/2012. (XII.13.) Korm. rendeletben meghatározott

Részletesebben

BKV Zrt. VÁLLALKOZÁSI KERETSZERZŐDÉS

BKV Zrt. VÁLLALKOZÁSI KERETSZERZŐDÉS BKV Zrt. VÁLLALKOZÁSI KERETSZERZŐDÉS A jelen vállalkozási keretszerződés (a továbbiakban: Keretszerződés) létrejött egyrészről a Budapesti Közlekedési Zártkörűen Működő Részvénytársaság Székhely: 1980

Részletesebben

ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK (ÁSZF)

ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK (ÁSZF) ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK (ÁSZF) Az Országos Fordító és Fordításhitelesítő Iroda Zrt., mint vállalkozó (a továbbiakban OFFI), eltérő írásbeli megállapodás hiányában az alábbi feltételekkel vállalja

Részletesebben

Az Otthon vagy idegenben, nyerj Heineken ajándékokat! elnevezésű nyereményjáték HIVATALOS JÁTÉKSZABÁLYA ÉS ADATKEZELÉSI SZABÁLYZATA

Az Otthon vagy idegenben, nyerj Heineken ajándékokat! elnevezésű nyereményjáték HIVATALOS JÁTÉKSZABÁLYA ÉS ADATKEZELÉSI SZABÁLYZATA Az Otthon vagy idegenben, nyerj Heineken ajándékokat! elnevezésű nyereményjáték HIVATALOS JÁTÉKSZABÁLYA ÉS ADATKEZELÉSI SZABÁLYZATA A játékban részt vevők részvételükkel külön jognyilatkozat nélkül tudomásul

Részletesebben

SUPRA KFT. ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK MOBIL INTERNET SZOLGÁLTATÁS IGÉNYBEVÉTELÉRE TÖRZSSZÖVEG ÉS MELLÉKLETEI

SUPRA KFT. ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK MOBIL INTERNET SZOLGÁLTATÁS IGÉNYBEVÉTELÉRE TÖRZSSZÖVEG ÉS MELLÉKLETEI SUPRA KFT. ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK MOBIL INTERNET SZOLGÁLTATÁS IGÉNYBEVÉTELÉRE TÖRZSSZÖVEG ÉS MELLÉKLETEI AZ ÁSZF KÉSZÍTÉSÉNEK IDŐPONTJA: 2010.08.31. AZ ÁSZF UTOLSÓ MÓDOSÍTÁSÁNAK DÁTUMA: 2010.08.31

Részletesebben

A kerti-butor.hu elektronikus termékrendelési weboldalának Általános Szerződési Feltételei / Vásárlói Tájékoztatója

A kerti-butor.hu elektronikus termékrendelési weboldalának Általános Szerződési Feltételei / Vásárlói Tájékoztatója A kerti-butor.hu elektronikus termékrendelési weboldalának Általános Szerződési Feltételei / Vásárlói Tájékoztatója Verziószám: 1.0; Érvényes 2016. január 01-től Tartalomjegyzék: 1. Bevezető 2. Általános

Részletesebben

FHB SZEMÉLYI KÖLCSÖN ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEI

FHB SZEMÉLYI KÖLCSÖN ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEI 2015. január 31. napjáig fogyasztónak nem minősülő természetes személyekkel megkötött kölcsönszerződésekre vonatkozó FHB SZEMÉLYI KÖLCSÖN ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEI 2014. március 15. napjától érvényes

Részletesebben

NET-VILÁG WEB GRAFIKAI STUDIÓ ÉS INFORMATIKAI TANÁCSADÓ. Általános Szerződési Feltételek. Internetes Szolgáltatások igénybevételére

NET-VILÁG WEB GRAFIKAI STUDIÓ ÉS INFORMATIKAI TANÁCSADÓ. Általános Szerződési Feltételek. Internetes Szolgáltatások igénybevételére 1 NET-VILÁG WEB GRAFIKAI STUDIÓ ÉS INFORMATIKAI TANÁCSADÓ Általános Szerződési Feltételek Internetes Szolgáltatások igénybevételére 1 Hatályos: Kazincbarcika, 2016. Junius 01. 2 2 Tartalomjegyzék 1. SZOLGÁLTATÓ

Részletesebben

ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK

ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK A jelen Általános Szerződési Feltételek (a továbbiakban: ÁSZF) a Navalla Kereskedelmi és Szolgáltató Korlátolt Felelősségű Társaság mint Szolgáltató (a továbbiakban Szolgáltató

Részletesebben

EP001 Belépési nyilatkozat

EP001 Belépési nyilatkozat Ügyfélszolgálat: +36 40 100 114 kapcsolat@premiumpenztarak.hu www.premiumpenztarak.hu EP001 Belépési nyilatkozat 1. Egészségpénztár adatai 1.1 PRÉMIUM Egészségpénztár adatai Bankszámlaszám 10918001-00000005-06060007

Részletesebben

CIB Önkéntes Kölcsönös Nyugdíjpénztár. módosításokkal egységes szerkezetbe foglalt. Alapszabálya

CIB Önkéntes Kölcsönös Nyugdíjpénztár. módosításokkal egységes szerkezetbe foglalt. Alapszabálya CIB Önkéntes Kölcsönös Nyugdíjpénztár módosításokkal egységes szerkezetbe foglalt Alapszabálya Elfogadta a Pénztár Közgyűlése 2015. december 18-án Hatályos 2015. december 19-től Tartalomjegyzék I. A Pénztárra

Részletesebben

n) Elfogadó : Jelenti jelen ÁSZF tekintetében azt a kereskedelmi, illetve egészségügyi szolgáltató szervezetet, amely a forgalomba hozott SZÉP

n) Elfogadó : Jelenti jelen ÁSZF tekintetében azt a kereskedelmi, illetve egészségügyi szolgáltató szervezetet, amely a forgalomba hozott SZÉP CM Terminál Eszközhasználati és Rendszerszolgáltatási Szolgáltatás Általános Szerződési Feltételek Széchenyi Pihenő Kártya és Egészségpénztári Kártya esetén 1. Általános Szerződési Feltételek hatálya,

Részletesebben

Az adatok kezelője a Weboldalt üzemeltető Sárvári Gyógyfürdő Kft. ( Adatkezelő ).

Az adatok kezelője a Weboldalt üzemeltető Sárvári Gyógyfürdő Kft. ( Adatkezelő ). ADATKEZELÉSI TÁJÉKOZTATÓ A Sárvári Gyógyfürdő Korlátolt Felelősségű Társaság mint a www.sarvarfurdo.hu domain néven elérhető weboldal (a továbbiakban: Weboldal ) üzemeltetője ezúton teszi közzé a Weboldal

Részletesebben

CONCORDE ALAPKEZELŐ ZRT. ADATVÉDELMI ÉS ADATKEZELÉSI SZABÁLYZATA

CONCORDE ALAPKEZELŐ ZRT. ADATVÉDELMI ÉS ADATKEZELÉSI SZABÁLYZATA 1 A CONCORDE ALAPKEZELŐ ZRT. ADATVÉDELMI ÉS ADATKEZELÉSI SZABÁLYZATA I. A Szabályzat célja A jelen Szabályzat célja, hogy rögzítse a Concorde Alapkezelő Befektetési Alapkezelő Zártkörűen Működő Részvénytársaság

Részletesebben

Adatkezelési Tájékoztató

Adatkezelési Tájékoztató Adatkezelési Tájékoztató Goprojekt Kft. (a továbbiakban: Szolgáltató) a www.fitprojekt.hu/ www.fitprojekt.com weboldal (a továbbiakban: Honlap) üzemeltetése során a Honlapra látogatók és a Honlapon vásárlók

Részletesebben

Általános szerződési feltételek Törzsrész. Távirat szolgáltatás. 1. A szolgáltató. 2. Távirat szolgáltatás igénybevétele. 3.

Általános szerződési feltételek Törzsrész. Távirat szolgáltatás. 1. A szolgáltató. 2. Távirat szolgáltatás igénybevétele. 3. Távirat szolgáltatás 2013. szeptember 1. napjától hatályos szöveg 1. A szolgáltató A szolgáltató cégneve: Magyar Telekom Távközlési Nyilvánosan Működő Részvénytársaság Székhelye: 1013 Budapest Krisztina

Részletesebben

ELEKTRONIKUS KERESKEDELMI SZOLGÁLTATÁS ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEI

ELEKTRONIKUS KERESKEDELMI SZOLGÁLTATÁS ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEI ELEKTRONIKUS KERESKEDELMI SZOLGÁLTATÁS ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEI 1. ÁLTALÁNOS ADATOK, ELÉRHETŐSÉGEK 1.1. A szolgáltató neve és címe Név: Magyar Posta Zártkörűen Működő Részvénytársaság Székhelye:

Részletesebben

Vodafone Magyarország Zrt. Lakossági Általános Szerződési Feltételek

Vodafone Magyarország Zrt. Lakossági Általános Szerződési Feltételek Az Általános Szerződési Feltételek legutóbbi módosításának hatálybalépési dátuma: 2014. március 3. Az Általános Szerződési Feltételek készítésének dátuma: 1999. november 26. Vodafone Magyarország Zrt.

Részletesebben

Általános szerződési feltételek

Általános szerződési feltételek Általános szerződési feltételek Üdvözöljük a Light1 Shop Kft. (a továbbiakban: Szolgáltató) által üzemeltetett weboldalon. Jelen Általános Szerződési Feltételek (a továbbiakban: ÁSZF) tartalmazza a www.lumenet.hu

Részletesebben

Adatkezelési Szabályzat

Adatkezelési Szabályzat Adatkezelési Szabályzat I. Az adatkezelő (Szolgáltató) A Szolgáltató neve: REKARD HELIOSZ Szolgáltató Betéti Társaság Székhelye és postai címe: 9024 Győr, Répce u. 47. Nyilvántartó hatóság: Győri Törvényszék,

Részletesebben

ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK

ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK 1 WEBÁRUHÁZ, SZERZŐDŐ FELEK 1.1 A ROSSMANN Webáruházat ( Webáruház ) a ROSSMANN Magyarország Kereskedelmi Korlátolt Felelősségű Társaság (székhely: 2225 Üllő, Zsaróka út

Részletesebben

E-ÚTDÍJ ÁSZF. 1/8 oldal FIGYELMEZTETÉS

E-ÚTDÍJ ÁSZF. 1/8 oldal FIGYELMEZTETÉS FIGYELMEZTETÉS A jelen dokumentum az e-útdíj adatszolgáltatás előfizetői szolgáltatási szabályzatnak a lábjegyzetben megjelölt időpont szerint hatályos rendelkezéseit tartalmazza. A mindenkor hatályos

Részletesebben

Vásárlási feltételek. Érvényes 2014. június 13. napjától.

Vásárlási feltételek. Érvényes 2014. június 13. napjától. Vásárlási feltételek Érvényes 2014. június 13. napjától. Jelen Vásárlási Feltételek célja a 11. pontban meghatározott vállalkozás és a vele a Vásárlási Feltételek 2. pontjában megjelölt termék megvásárlása

Részletesebben

A jogszabályok által szabályozott - Általános szerződési feltételek (ASZF )

A jogszabályok által szabályozott - Általános szerződési feltételek (ASZF ) Általános szerződési feltételek (ASZF) - Az áruházban feltüntetett árak bruttó árak, tehát áfával együtt, és forintban értendők, és nem tartalmazzák a szállítási költséget! Termék keresési segédlet, alap

Részletesebben

1.1.2.4 amennyiben a Bank erre lehetőséget biztosít, az új CIB mobiltokenre vonatkozó Szerződés megkötése.

1.1.2.4 amennyiben a Bank erre lehetőséget biztosít, az új CIB mobiltokenre vonatkozó Szerződés megkötése. HIRDETMÉNY A FOGYASZTÓK ÉS EGYÉNI VÁLLALKOZÓK RÉSZÉRE SZÓLÓ CIB INTERNETALAPÚ ELEKTRONIKUS SZOLGÁLTATÁSOKRA VONATKOZÓ KÜLÖNÖS ÜZLETSZABÁLYZAT MÓDOSÍTÁSÁRÓL A CIB Bank Zrt. (1027 Budapest, Medve u. 4-14.;

Részletesebben

Általános szerződési feltételek

Általános szerződési feltételek Általános szerződési feltételek Az alábbi dokumentum a GépDepo.hu Kft. (a továbbiakban: Szolgáltató) által üzemeltetett www.gepdepo.hu webáruházban (a továbbiakban: Gépdepo Webáruház) történő vásárlás

Részletesebben

MWEBNET Informatikai KFT. Helyhez kötött vezeték nélküli Internet szolgáltatás Általános Szerződési Feltételek

MWEBNET Informatikai KFT. Helyhez kötött vezeték nélküli Internet szolgáltatás Általános Szerződési Feltételek MWEBNET Informatikai KFT. Helyhez kötött vezeték nélküli Internet szolgáltatás Általános Szerződési Feltételek Módosításokkal egybekötött egységes szerkezetbe foglalva: 2013. december 9. Hatályos: 2014.

Részletesebben

ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK

ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK Bevezetés, cégadatok Jelen Általános Szerződési Feltételek tartalmazza a webáruházban (a továbbiakban: Webáruház) elérhető szolgáltatás igénybe vevő (továbbiakban: Vásárló)

Részletesebben

HIRDETMÉNY fogyasztók és egyéni vállalkozók részére szóló Általános Lakossági Üzletszabályzat módosításáról

HIRDETMÉNY fogyasztók és egyéni vállalkozók részére szóló Általános Lakossági Üzletszabályzat módosításáról HIRDETMÉNY fogyasztók és egyéni vállalkozók részére szóló Általános Lakossági Üzletszabályzat módosításáról A CIB Bank Zrt. (1027 Budapest, Medve u. 4-14.; cégjegyzékszám: 01-10-041004) ezúton értesíti

Részletesebben

A hatálybalépés időpontja: 2016. JANUÁR 1. Hatályos: 2016.01.01. 1/98

A hatálybalépés időpontja: 2016. JANUÁR 1. Hatályos: 2016.01.01. 1/98 blue mobile ÁSzF a Magyar Telekom Nyrt. blue mobile előre fizetett mobil rádiótelefon és Internet-hozzáférés, ellátás szolgáltatására vonatkozó Általános Szerződési Feltételei A hatálybalépés időpontja:

Részletesebben

Postai Agora szolgáltatások Általános Szerződési Feltételei

Postai Agora szolgáltatások Általános Szerződési Feltételei Postai Agora szolgáltatások Általános Szerződési Feltételei 1. RÉSZ A SZOLGÁLTATÁSOK KÖZÖS FELTÉTELEI... 3 1.1. A SZOLGÁLTATÓ NEVE ÉS CÍME... 3 1.2. AZ ÜGYFÉLSZOLGÁLAT ELÉRHETŐSÉGE... 3 1.3. INTERNETES

Részletesebben

a Magyar Telekom Nyrt. blue mobile előre fizetett mobil rádiótelefon szolgáltatására vonatkozó Általános Szerződési Feltételei

a Magyar Telekom Nyrt. blue mobile előre fizetett mobil rádiótelefon szolgáltatására vonatkozó Általános Szerződési Feltételei Blue mobile ÁSzF a Magyar Telekom Nyrt. blue mobile előre fizetett mobil rádiótelefon szolgáltatására vonatkozó Általános Szerződési Feltételei A hatálybalépés időpontja: 2012. MÁRCIUS 1. Hatályos: 2012.02.01.

Részletesebben

BETÉT ÜGYLETEK ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEI

BETÉT ÜGYLETEK ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEI BETÉT ÜGYLETEK ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEI Szabályzat száma: JOG-003/2010. Jóváhagyó határozat száma:8/2014. (2014. 08.13.) számú Igazgatósági Határozat Hatályos: 2014. augusztus 14. A jelen Betétügyletek

Részletesebben

Tartalomjegyzék. Érvényes: 2016. április 30-tól

Tartalomjegyzék. Érvényes: 2016. április 30-tól Tartalomjegyzék Termékismertető... 2 Adózási tájékoztató... 6 A CIG Pannónia Életbiztosító Nyrt. Általános Életbiztosítási Feltételei 1) Általános rendelkezések... 9 2) Biztosítási esemény... 9 3) Fogalmak...

Részletesebben

Általános szerződési feltételek

Általános szerződési feltételek Általános szerződési feltételek 1. Az Üzemeltető A www.yesshop.hu domainhez tartozó weboldalon elérhető internetes áruház (továbbiakban: Webáruház) üzemeltetője a YES Certified Merchandise Kereskedelmi

Részletesebben

Telenor Magyarország Zrt. Általános Szerződési Feltételek. előfizetői szolgáltatáshoz

Telenor Magyarország Zrt. Általános Szerződési Feltételek. előfizetői szolgáltatáshoz Telenor Magyarország Zrt. Általános Szerződési Feltételek előfizetői szolgáltatáshoz (Mobil rádiótelefon, Mobil Internet és Műsorterjesztési szolgáltatás) Hatályos: 2015. december 1-jétől Készítés időpontja:

Részletesebben

Egységes egyedi előfizetői szerződés melléklete

Egységes egyedi előfizetői szerződés melléklete Csoport kommunikációs igazgatóság Márkastratégia csoport 1013 Budapest, Krisztina krt. 55. Egységes egyedi előfizetői szerződés melléklete Lakossági telefon szolgáltatások T-Home egyéni ügyfelek részére

Részletesebben

AZ ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK MÓDOSÍTÁSÁNAK KIVONATA

AZ ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK MÓDOSÍTÁSÁNAK KIVONATA AZ ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK MÓDOSÍTÁSÁNAK KIVONATA Az INTEGRANET Kft. 2015. december 1. napjától kezdődően az Általános szerződési feltételeit a jogszabályi előírásoknak és a felügyeleti hatóságok

Részletesebben

ELŐFIZETŐI SZERZŐDÉS

ELŐFIZETŐI SZERZŐDÉS ELŐFIZETŐI SZERZŐDÉS amely létrejött egyrészről : az Országgyűlés flivatala székhely : 1055 Budapest, Kossuth L. tér 1-3. adószám : 15300014-2-41, PIR szám : 300014 Pénzforgalmi számlaszám : 10032000-01400805-00000000

Részletesebben

TENETTEL Távközlési Szolgáltató Kft. ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉS FELTÉTELEI ELEKTORNIKUS HÍRKÖZLÉSI SZOLGÁLTATÁSOK IGÉNYBEVÉTELÉRE

TENETTEL Távközlési Szolgáltató Kft. ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉS FELTÉTELEI ELEKTORNIKUS HÍRKÖZLÉSI SZOLGÁLTATÁSOK IGÉNYBEVÉTELÉRE A TENETTEL Távközlési Szolgáltató Kft. ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉS FELTÉTELEI ELEKTORNIKUS HÍRKÖZLÉSI SZOLGÁLTATÁSOK IGÉNYBEVÉTELÉRE Hatálybalépés időpontja: 2012. 11. 01. Módosítva: 2012. 09. 30. 1 Tartalomjegyzék

Részletesebben

Telenor Magyarország Zrt. Általános Szerződési Feltételek. előfizetői szolgáltatáshoz. (Mobil rádiótelefon és Mobil Internet szolgáltatás)

Telenor Magyarország Zrt. Általános Szerződési Feltételek. előfizetői szolgáltatáshoz. (Mobil rádiótelefon és Mobil Internet szolgáltatás) _ Telenor Magyarország Zrt. Általános Szerződési Feltételek előfizetői szolgáltatáshoz (Mobil rádiótelefon és Mobil Internet szolgáltatás) Érvényes: 2010. november 7-étől Készítés időpontja: 2010.10.06.

Részletesebben

ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK

ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK Üdvözlünk az Otthonklima Internetes webáruház vásárlói között. Kérjük, mielőtt megrendelésed elküldenéd, az alábbi ÁSZF-t szíveskedj alaposan átolvasni! ELADÓ ADATAI: Freddo

Részletesebben

ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK www.tavcsoshop.hu

ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK www.tavcsoshop.hu ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK www.tavcsoshop.hu Üdvözöljük a Tengelic OPT Kft. (továbbiakban: Szolgáltató) által üzemeltetett weboldalon. Jelen Általános Szerződési Feltételek (továbbiakban ÁSZF) tartalmazza

Részletesebben

Adatvédelmi és adatkezelési szabályzat

Adatvédelmi és adatkezelési szabályzat Adatvédelmi és adatkezelési szabályzat 1. A Szabályzat célja A jelen Szabályzat célja, hogy rögzítse a MIKKA Kereskedelmi és Szolgáltató Korlátolt Felelősségű Társaság (rövidített cégnév: MIKKA Kft., székhely:

Részletesebben

ÜSZ_2006-10-10.V1 2/93

ÜSZ_2006-10-10.V1 2/93 Pannon GSM Távközlési Zrt. Általános Szerződési Feltételek az Igénybevételi díjat utólag fizető (számlás), illetve az Igénybevételi díjat előre fizető (kártyás) előfizetői szolgáltatáshoz Érvényes: 2006.

Részletesebben

BIZALOM ORSZÁGOS ÖNKÉNTES KÖLCSÖNÖS NYUGDÍJPÉNZTÁR A L A P S Z A B Á L Y A

BIZALOM ORSZÁGOS ÖNKÉNTES KÖLCSÖNÖS NYUGDÍJPÉNZTÁR A L A P S Z A B Á L Y A BIZALOM ORSZÁGOS ÖNKÉNTES KÖLCSÖNÖS NYUGDÍJPÉNZTÁR A L A P S Z A B Á L Y A Budapest, 2011.04.28. I. FEJEZET... 3 ÁLTALÁNOS RÉSZ... 3 II. FEJEZET... 4 A TAGSÁG... 4 A tagsági kör... 4 A taggá válás feltételei...

Részletesebben

ÁLTALÁNOS SZERZÕDÉSI FELTÉTELEK

ÁLTALÁNOS SZERZÕDÉSI FELTÉTELEK Építésijog.hu Elõfizetéses Szolgáltatás ÁLTALÁNOS SZERZÕDÉSI FELTÉTELEK Artifex Kiadó Korlátolt Felelõsségû Társaság Hatályos: 2015. december 22 étõl A JELEN ÁLTALÁNOS SZERZÕDÉSI FELTÉTELEK (a továbbiakban:

Részletesebben

Csapshop.hu Általános Szerződési Feltételek

Csapshop.hu Általános Szerződési Feltételek Csapshop.hu Általános Szerződési Feltételek Jelen dokumentum nem kerül iktatásra, kizárólag elektronikus formában kerül megkötésre, nem minősül írásbeli szerződésnek, magyar nyelven íródik, magatartási

Részletesebben

Lombard Lízing Csoport. nyilvános adatvédelmi és adatbiztonsági szabályzata. Hatályos: 2016.05.23.

Lombard Lízing Csoport. nyilvános adatvédelmi és adatbiztonsági szabályzata. Hatályos: 2016.05.23. Lombard Lízing Csoport nyilvános adatvédelmi és adatbiztonsági szabályzata Hatályos: 2016.05.23. 1 Tartalomjegyzék 1. Általános rész... 3 1.1 Szabályzat célja:... 3 1.2 A Szabályzat területi, alanyi és

Részletesebben

Liciter.hu Általános Felhasználási Feltételek (ÁFF) (Utolsó módosítás: 2013.10.04)

Liciter.hu Általános Felhasználási Feltételek (ÁFF) (Utolsó módosítás: 2013.10.04) Liciter.hu Általános Felhasználási Feltételek (ÁFF) (Utolsó módosítás: 2013.10.04) Jelen Általános Felhasználási Feltételek (a továbbiakban, mint Általános Felhasználási Feltételek, vagy ÁFF) a BigCap

Részletesebben

Allianz kötelező gépjárműfelelősségbiztosítás

Allianz kötelező gépjárműfelelősségbiztosítás www.allianz.hu Allianz kötelező gépjárműfelelősségbiztosítás Terméktájékoztató és Általános szerzõdési feltételek Hatályos 2015. november 1-jétől 1 / 49 Tartalomjegyzék Köszöntő...............................................3

Részletesebben

A Webáruház üzemeltetésének célja különböző logikai és készségfejlesztő és egyéb gyermekjátékok értékesítése.

A Webáruház üzemeltetésének célja különböző logikai és készségfejlesztő és egyéb gyermekjátékok értékesítése. ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK www.honeytoys.hu Üdvözöljük az X Kft. (továbbiakban: Szolgáltató) által üzemeltetett weboldalon. Jelen Általános Szerződési Feltételek tartalmazza a www.honeytoys.hu webáruházban

Részletesebben

Kollektív belépőjegyes biztosítás általános feltételei (KJÁSF/02012)

Kollektív belépőjegyes biztosítás általános feltételei (KJÁSF/02012) Kollektív belépőjegyes biztosítás általános feltételei (KJÁSF/02012) Hatályos: 2012. november 1-jétől Nysz.: 15199 Tartalomjegyzék A Generali-Providencia Biztosító Zrt. ügyféltájékoztatója..............................................

Részletesebben

Elérhetőségek és Cégadatok

Elérhetőségek és Cégadatok Elérhetőségek és Cégadatok Cégadatok Cégnév: HerbaDental Kft. Cégjegyzékszám:17 09 010202 Adószám: 24821951 1 17 Banki adatok Számlát vezető bank: OTP Bank Bankszámlaszám: 11731001 20703884 00000000 Cím:

Részletesebben

1. Bevezetés. 2. A Szolgáltató. 3. A honlapon folytatott tevékenység. 4. Felhasználási feltételek. 4.1. Felelősség

1. Bevezetés. 2. A Szolgáltató. 3. A honlapon folytatott tevékenység. 4. Felhasználási feltételek. 4.1. Felelősség 1. Bevezetés Általános szerződési feltételek Üdvözöljük a Golyán Kerékpár Kft. (a továbbiakban: Szolgáltató) által üzemltetett honlapon! Jelen Általános Szerződési Feltételek (továbbiakban ÁSZF) tartalmazza

Részletesebben

ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK. Vodafone Magyarország Mobil Távközlési Zártkörűen Működő Részvénytársaság

ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK. Vodafone Magyarország Mobil Távközlési Zártkörűen Működő Részvénytársaság ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK Vodafone Magyarország Mobil Távközlési Zártkörűen Működő Részvénytársaság Hatálybalépés: 2009. augusztus 01. Vodafone Általános Szerződési Feltételek 1/80 Tartalomjegyzék

Részletesebben

EP Stúdió Kft. ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK

EP Stúdió Kft. ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK EP Stúdió Kft. ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK 1. Megbízás tárgya 1.1 Megbízó és az EP Stúdió Kft. (a továbbiakban: Megbízott) megállapodnak egymással, hogy a Megbízott a Megbízó megbízása alapján nyomdaipari,

Részletesebben

K&H Eszközlízing Kft.

K&H Eszközlízing Kft. Általános szerződési feltételek - bérleti szerződés eszközökre 1. Bevezető rendelkezések Az eszközök tárgyában kötött bérleti szerződés (a továbbiakban Bérleti szerződés) alapján a K&H Eszközlízing Gép-

Részletesebben

Tartalomjegyzék. Érvényes: 2016. január 1-től

Tartalomjegyzék. Érvényes: 2016. január 1-től Tartalomjegyzék Termékbemutató... 2 Adózási tájékoztató... 4 A CIG Pannónia Életbiztosító Nyrt. Általános Életbiztosítási Feltételei 1) Általános rendelkezések... 7 2) Biztosítási esemény... 7 3) Fogalmak...

Részletesebben

Adatkezelési Szabályzat

Adatkezelési Szabályzat 1 Adatkezelési Szabályzat Utolsó frissítés / Hatályos: 2015. szeptember 23-tól A/I. BEVEZETÉS A Vígszínház Nonprofit Kft. célul tűzte ki maga elé, hogy szolgáltatásainak üzemeltetése során kiemelt szerepet

Részletesebben

Adatkezelési nyilatkozat a Szerencsejáték Zrt. online fogadási rendszeréhez

Adatkezelési nyilatkozat a Szerencsejáték Zrt. online fogadási rendszeréhez Adatkezelési nyilatkozat a Szerencsejáték Zrt. online fogadási rendszeréhez A Szerencsejáték Zrt. ezúton teszi közzé adatkezelési elveit, melyet magára nézve kötelező erővel ismer el. 1. A Szerencsejáték

Részletesebben

A Genertel Biztosító Zrt. ügyféltájékoztatója. Tisztelt Partnerünk!

A Genertel Biztosító Zrt. ügyféltájékoztatója. Tisztelt Partnerünk! A Genertel Biztosító Zrt. ügyféltájékoztatója Tisztelt Partnerünk! Örömünkre szolgál, hogy biztosítási szerződése megkötéséhez társaságunkat választotta. 1) Szerződéskötésre irányuló jognyilatkozatának

Részletesebben

Biztosító felügyeleti szerve. Jogorvoslati lehetőségek. Érvényes: 2016.01.28-tól - 2 -

Biztosító felügyeleti szerve. Jogorvoslati lehetőségek. Érvényes: 2016.01.28-tól - 2 - Terméktájékoztató a CARDIF Biztosító Zrt. által nyújtott Jövedelempótló biztosításhoz. Jelen terméktájékoztató a Diákhitel Központ Zrt. által nyújtott diákhitelhez igényelhető Jövedelempótló biztosítás

Részletesebben

2.2. Biztosított az a jogi személy, aki valamely áruknak közúton, járművel, díj ellenében történő belföldi fuvarozására vállalkozik.

2.2. Biztosított az a jogi személy, aki valamely áruknak közúton, járművel, díj ellenében történő belföldi fuvarozására vállalkozik. 1. A BIZTOSÍTÁS TÁRGYA 1.1. A CIG Pannónia Első Magyar Általános Biztosító Zrt. a jelen biztosítási szerződés alapján díjfizetés ellenében a 7. pontban foglalt kivételekkel megtéríti mindazokat az árukárokat,

Részletesebben

1. 2. 2.1. 2.2. 2.3. 2.4. 2.5. 2.6. 2.7. 2.8. 2.9. 2.10. 2.11. 2.12. 2.13. 2.14. 2.15. 3. 4. A 4.1. A 4.2. 4.3. 4.4. 4.5. 4.6. 4.7. 4.8. 4.9. 4.10.

1. 2. 2.1. 2.2. 2.3. 2.4. 2.5. 2.6. 2.7. 2.8. 2.9. 2.10. 2.11. 2.12. 2.13. 2.14. 2.15. 3. 4. A 4.1. A 4.2. 4.3. 4.4. 4.5. 4.6. 4.7. 4.8. 4.9. 4.10. Tartalom 1. Bevezetés...2 2. Definíciók...2 2.1. személyes adat:...2 2.2. hozzájárulás:...2 2.3. tiltakozás:...3 2.4. adatkezelő:...3 2.5. adatkezelés:...3 2.6. adattovábbítás:...3 2.7. nyilvánosságra

Részletesebben

ADATVÉDELMI ÉS ADATKEZELÉSI SZABÁLYZAT

ADATVÉDELMI ÉS ADATKEZELÉSI SZABÁLYZAT ADATVÉDELMI ÉS ADATKEZELÉSI SZABÁLYZAT 1. A SZABÁLYZAT CÉLJA A jelen Szabályzat célja, hogy rögzítse NEXTENT Informatika Zrt. által a Pick-a-Printer szolgáltatás nyújtása során alkalmazott adatvédelmi

Részletesebben

K&H vállalkozói vagyonbiztosítás. érvényes: 2016. január 1-től

K&H vállalkozói vagyonbiztosítás. érvényes: 2016. január 1-től K&H vállalkozói vagyonbiztosítás érvényes: 2016. január 1-től tartalom ügyfél tájékoztató... 5 I. általános feltételek... 9 1.1. biztosító, szerződő, biztosított... 9 1.2. a biztosítási szerződés létrejötte...

Részletesebben