YSoft SafeQ Költségfelügyeleti szoftverek és terminálok. YSoft SafeQ Alkalmazások

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "YSoft SafeQ Költségfelügyeleti szoftverek és terminálok. YSoft SafeQ Alkalmazások"

Átírás

1 YSoft SafeQ Költségfelügyeleti szoftverek és terminálok YSoft SafeQ Alkalmazások

2 YSoft SafeQ - Bevezető YSoft SafeQ - Teljeskörű Költségfelügyelet és Biztonság Az YSoft SafeQ szerver hatékonyan ellenőrzi, és elosztja a hálózati nyomtatási feladatokat, mind MS Windows, mind Linux környezetben. Az YSoft SafeQ megoldása teljes kontrollt biztosít a dokumentum nyomtatás folyamatának egészére a legnagyobbtól a közepes méretű szervezetek részére a közszférában csakúgy, mint az oktatási, banki és biztosítási szektorban. Mivel a biztonságos és hatékony nyomtatás iránt minden területen egyre nagyobb igény mutatkozik, a felhasználói kredit-keret ellenőrizhetősége és a hozzáférés garantálása az elsődleges funkciói közé tartoznak az YSoft SafeQ intelligens költségfelügyelő rendszernek. Ezen túlmenően, mivel biztosítja bármely nyomtatási feladat teljes felügyeletét a folyamat alatt, az YSoft SafeQ ideális megoldás a hosszú távú költségcsökkentésre és nyomtatási környezet optimalizációjára. YSoft SafeQ Crisis Package: A Crisis Package válasz a gazdasági válságra: olcsó, mégis hathatós nyomtatás felügyeleti megoldás, elsősorban a kisebb méretű vállalkozások igényei szerint kifejlesztve. A költséghatékony nyomtatási opciók (fekete-fehér, kétoldalas nyomtatás, stb.) elősegítésével azonnali költségcsökkenést (akár 40%!) és gyors megtérülést biztosít. Eközben teljes rálátást ad a nyomtatással (és esetleg másolással és szkenneléssel) kapcsolatos mennyiségek és költségek nyomon követésére is. YSoft SafeQ Professional Edition: Európában ez a legnépszerűbb és legelterjedtebb SafeQ termék. Megfelel a közepes és nagyobb szervezetek elvárásainak, keresett többek között pénzügyi és egyéb szolgáltató, gyártó vállalatok, oktatási intézmények (kredit rendszerrel) és közintézmények körében. Ez a termék szinte mindent magába foglal, amire az YSoft SafeQ képes. A kényelmes YSoft SafeQ külső terminál elegáns és gazdaságos alternatívájaként a beépített (embedded) nyomtatási megoldás már elérhető a Konica Minolta bizhub paneljébe integrált verzióban a best technológia révén. A késleltetett nyomtatás és másolási/nyomtatási mennyiség felügyelete, illetve online elszámolás mellett elérhető a részletes költség elosztás, központi riportolási szolgáltatás és a kredit kezelő rendszer is. YSoft SafeQ Enterprise Edition: Az Enterprise Edition-t úgy fejlesztették ki, hogy a legmagasabb szintű megbízhatósági és rendszerstabilitási elvárásokkal rendelkező szervezetek számára is megfeleljen. Ha a nyomtatás és másolás kritikus tényező vállalata életében, használja ki az Enterprise Edition nyújtotta operációs rendszertől és adatbázistól független alkalmazás szintű klaszterezés és terhelés-elosztási szolgáltatások előnyeit.

3 YSoft SafeQ - Embedded YSoft SafeQ Embedded Tökéletes panel integráció Az YSoft SafeQ belső terminálos (embedded) platformja kényelmes és felhasználóbarát fejlesztés, amely megfelel a mai modern nyomtatási környezetek alapvető elvárásainak és igényeinek, integrálva a legújabb Konica Minolta MFP-kbe. A megoldást úgy fejlesztették ki, hogy használata egyszerű legyen az átlag felhasználó számára, könnyű legyen telepíteni és még könnyebb karbantartani az IT adminisztrátorok számára. A fő szempont: levinni a nyomtatási megoldás teljes költségét a lehető legalacsonyabb szintre. Az YSoft SafeQ Embedded olyan beépített megoldás, melyben az MFP panelen keresztül történik a felhasználók azonosítása (akár kártyával, akár PIN kóddal), hozzáférési jogok megkülönböztetése pl.: beosztás szerint (nyomtatás, másolás, színesben/fekete-fehérben, stb.), minden felhasználói művelet nyomon követése és pontos elszámolása, valamint kényelmi szolgáltatások, úgy mint a kedvenc feladatok és a follow-me (lehetőség az adott dokumentum kiválasztására és nyomtatására bármely, a hálózatban elérhető MFP-n) vagy az egy kattintásra elérhető be történő szkennelés. Jellemzők: Azonosítás az MFP kezelő panelen keresztül vagy smart kártyával. Teljeskörű másolás, nyomtatás és szkennelés elszámolás az integrált YSoft SafeQ szerver alkalmazással. Feladat listák, előnézetek és információk megjelenítése. Kredit egyenleg alapján kontrollált feladatvégzés. Projekt elszámolás támogatása. Központi menedzsment minden MFP-hez. Előnyök: Nagyobb kényelem a felhasználóknak az integrált panel használata révén. Nincs szükség külső hardver terminálokra. Könnyű telepítés a szerver-alapú menedzsmenttel. Egyszerű karbantartás plusz személyzet és további tréning nélkül. Kiváltja a többi külső elszámoló hardvert, mint pl. a másoló terminálok.

4 YSoft SafeQ - Jellemző YSoft SafeQ Az univerzális költség- elszámoló megoldás Pontos költség elszámolás, magas fokú biztonság, rendelkezésre állás és univerzális felhasználás néhány az YSoft SafeQ termékcsalád számos előnyéből. Ezt a felügyeleti és elosztó rendszert úgy alakították ki, hogy teljeskörű költségfelügyeleti szolgáltatást nyújtson a nyomtatási, másolási és szkennelési műveletekre vonatkozóan, különös tekintettel a teljes költségre (TCO) és a fizetős nyomtatási szolgáltatásokra. Különleges szoftver felépítése biztosítja mind a nyomtatási folyamat biztonságát, mind a kapcsolódó eszközök megnövelt hatékonyságát. Az adminisztrátorok pedig élvezhetik a könnyen kezelhető interfész előnyeit, amely magasabb szintű output menedzsmentet tesz lehetővé a kis irodákban csakúgy, mint a nagyméretű, több telephellyel rendelkező óriásvállalatok esetében. Jellemzők: Nyomtatás elszámolás: Precíz online elszámolás a nyomtatási folyamat közben Az elvégzett nyomtatási feladat azonnali és teljes számlázása offline elszámolásnál Másolás elszámolás: Automatikusan teljesen lezárt másoló alapértelmezésben Hatékony másolás elszámolás azonnali számlázással Fizetős szolgáltatások menedzsmentje a felhasználó bejelentkezése alatt, automatikus lezárás az idő korlát vagy a kredit egyenleg túllépése esetén Egyedi korlátozó lehetőségek a nyomtatási környezeten belül bizonyos eszközökre az elérhető szolgáltatásokra vonatkozóan pl. szín telítettség, kétoldalas másolás és papír méretek Telepítés: Több száz fiókvállalat, több ezer MFP támogatása Teljesen központosított karbantartás és adminisztráció Elérhető MFP-k automatikus felismerése Automatikus regisztráció és státusz riport küldés Minimális rendszererőforrás igény Alacsony sávszélességű hálózatok támogatása Klaszter támogatás: Szerver klaszterezés és terhelés elosztás 2-5 szerverig terjedő szerver farmmal a garantált rendelkezésre állás és a folyamatos üzemelés biztosítására Központi riportoló rendszer: Központi multi-szerver és adatgyűjtő adminisztráció nagyvállalatoknak és széleskörű összekapcsolandó fiókhálózattal és/vagy részlegekkel rendelkező szervezeteknek Könnyen kombinálható paraméterek (idő, eszköz, részleg, felhasználó, projekt) az egyszerűen kialakítható és egyedi riportokhoz Rendszeres időszaki riportok automatikus küldése a beállítások szerint ben, a kiválasztott felhasználók számára Áttekintő grafikai támogatással minden jelentős hosszú- és rövid távú statisztikáról (pl. egyéni eszközök, kimeneti típusok, feladat-terhelés, nyomatok száma, költségek)

5 YSoft SafeQ - Előnyök Munkafolyamat Másoló YSoft SafeQ terminállal Munkaállomás Hálózati nyomtató bizhub YSoft SafeQ panel integrációval Munkaállomás helyi nyomtatóval YSoft SafeQ szerver Hálózati nyomtató Gazdasági és statisztikai rendszer Nyomtató/MFP terminállal A reprográfiai szolgáltatások jobb és hatékonyabb kihasználása érdekében a YSoft SafeQ kényelmes és átlátható megoldást kínál a közepes- és nagyméretű vállalatok részére. Jellemzők: Lehetőség a nyomtatási környezet optimalizálására: Csökkentett költségű hálózati nyomtatás a vállalat reprogáfiai szolgáltatásainak hatékony kihasználásával Bármilyen reprográfiai szolgáltatás költségeinek teljes átláthatósága A nyomtatási környezet magasabb fokú hatékonysága: Minden nyomtatási és másolási művelet hatékony ellenőrzése a központi multi-szerver és adatgyűjtés alapján Részletes betekintés az elszámolt költségekbe a folyamat közben a projektekre, költséghelyekre, felhasználókra vagy azok csoportjára vonatkozóan Nyomtatási mennyiség csökkenése: A nyomtatási volumen teljeskörű felügyelete, amely rövid- és hosszú távon egyaránt a nyomtatási költségek csökkenéséhez vezet Jelentős költség-megtakarítás a felhasználói kredit keret és hozzáférési jogosultságok kontrolljával Biztonságos és rugalmas nyomtatás: Egyszerű egyéni hozzáférés azonosítás alapján A lehető legbiztonságosabb nyomtatás és nagy rugalmasság a follow-me funkcióval

6 YSoft SafeQ - Hardver YSoft SafeQ Terminálok - Szolgáltatás a standardok felett A legmagasabb szintű dokumentum biztonság és a felhasználói azonosításon alapuló hozzáférés biztosítására a terminálokat általában külső felismerő eszközként használják. Az YSoft SafeQ rendszer a két különböző hardver komponenssel együtt teljes, melyeket a különböző felhasználói igények szerint alakítottak ki, azonban a céljuk ugyanaz: a lehető legegyszerűbb és funkciójának megfelelő működés. YSoft SafeQ Terminal Professional v3.5: Az új modern kivitelű YSoft SafeQ Terminal Professional v3.5 felhasználóbarát színes kijelzős érintőképernyővel rendelkezik, amely jelentősen leegyszerűsíti és kibővíti a műveleti lehetőségeket. A Professional terminállal elérhető: a nyomtatás, másolás, kiválasztott feladat nyomtatása, feladat törlése, kedvenc feladatok, projekt elszámolás, PIN kódos és/vagy kártyás azonosítás. YSoft SafeQ Recharging Station: Az YSoft SafeQ feltöltő állomások érmék vagy bankjegyek elfogadásával az YSoft SafeQ kredit egyenlegének feltöltésére szolgálnak. A legnagyobb előnye a 24 órás elérés és a teljesen önkiszolgáló üzemű működés. Az eszköz strapabíró kialakítással rendelkezik és falra szerelhető. A beadott készpénz az érmék csakúgy, mint a bankjegyek értéke azonnal jóváírásra kerül a felhasználó egyenlegén.

7 YSoft SafeQ - Változatosság t z z l n e e ) e k e ) ) ) n ) z

8 Technikai specifikációk Rendszer követelmények: Minimum Intel Pentium IV 1,4GHz 512MB RAM 10GB HDD 5400rpm 100mbps hálózat Ajánlott: Intel Pentium IV 1,4GHz 1GB RAM 40GB HDD 7200rpm 100mbps hálózat Operációs rendszer: Windows 2000/2003 Server, Advanced Server, Enterprise Server Active Directory szerverek, Terminal Windows 2000/2003 Server (Citrix) Linux: Red Hat Linux 9, Enterprise vagy újabb, Fedora Core Linux 1 vagy újabb, Debian Linux 3.1.Suse Linux vagy SLES Adatbázisok: Microsoft SQL Server 2000 A PostgreSQL és az MS SQL Desktop Edition adatbázisok a SafeQ csomag részét képezik. Az Ön Konica Minolta Üzleti Megoldások partnere Néhány termék illusztráció opcionális kiegészítőket tartalmaz. A Konica Minolta a jelen tájékoztatóban szereplő információkat előzetes értesítés nélkül megváltoztathatja. A Konica Minolta szerkesztési vagy nyomdai hibákért nem felel. Minden márkanév a jogos tulajdonosához tartozik. Konica Minolta Magyarország Üzleti Megoldások Kft Budapest, Galvani u. 4. Tel: Fax:

www.konicaminolta.hu Fekete-fehér multifunkciós berendezés bizhub 652 bizhub 652 A fekete-fehér A3-as multifunkciós berendezések új generációja

www.konicaminolta.hu Fekete-fehér multifunkciós berendezés bizhub 652 bizhub 652 A fekete-fehér A3-as multifunkciós berendezések új generációja www.konicaminolta.hu Fekete-fehér multifunkciós berendezés bizhub 652 bizhub 652 A fekete-fehér A3-as multifunkciós berendezések új generációja bizhub 652, irodai rendszerek Gyors fekete-fehér berendezés

Részletesebben

Kliens oldali erős autentikáció RSA Authentication Manager-el

Kliens oldali erős autentikáció RSA Authentication Manager-el Kliens oldali erős autentikáció RSA Authentication Manager-el...A következő dokumentum az RSA Authentication Manager termékét mutatja be. Ennek a dokumentumnak a segítségével a kívánt termékről alapszintű

Részletesebben

és bizhub PRESS C7000/P

és bizhub PRESS C7000/P www.konicaminolta.hu Színes digitális nyomdai berendezés bizhub PRESS C6000 bizhub PRESS C7000 bizhub PRESS C6000 és bizhub PRESS C7000/P Kivételes képalkotás gyors színes termeléshez bizhub PRESS C6000

Részletesebben

ATSYSTEMS ZRt. ATSYSTEMS Számítástechnikai Zrt. INFRASTRUKTURÁLIS MEGOLDÁSOK

ATSYSTEMS ZRt. ATSYSTEMS Számítástechnikai Zrt. INFRASTRUKTURÁLIS MEGOLDÁSOK ATSYSTEMS ZRt. ATSYSTEMS Számítástechnikai Zrt. INFRASTRUKTURÁLIS MEGOLDÁSOK H-1142 Budapest, Kassai utca 75 Tel.: (+36) 1 872-1300 Fax: (+36) 1 872-1399 Helpdesk: (+36) 1 872-1310 E-mail: info@atsystems.hu

Részletesebben

Kevesebb ráfordítással, jobb eredmény. Manufacturing Support Modul Gyártást támogató modul. Termékismertető

Kevesebb ráfordítással, jobb eredmény. Manufacturing Support Modul Gyártást támogató modul. Termékismertető Kevesebb ráfordítással, jobb eredmény Manufacturing Support Modul Gyártást támogató modul Termékismertető www.turuls.com A Turul MSM modulról a Turul Standard megoldáshoz kapcsolódó Turul MSM modul a gyártási

Részletesebben

www.konicaminolta.hu Színes multifunkciós berendezés bizhub C652DS bizhub C652DS Egyszerűen meggyőző

www.konicaminolta.hu Színes multifunkciós berendezés bizhub C652DS bizhub C652DS Egyszerűen meggyőző www.konicaminolta.hu Színes multifunkciós berendezés bizhub C652DS bizhub C652DS Egyszerűen meggyőző bizhub C652DS, irodai rendszer Meggyőző értékek A legújabb technológiával rendelkező Konica Minolta

Részletesebben

ELO Business Logic Provider

ELO Business Logic Provider ELO Business Logic Provider Testreszabott ECM ECM-összeköttetés testreszabva Az ELO Business Logic Provider (BLP) modulja megkönnyíti a vállalati munkát. Segítségével az üzleti alkalmazások tökéletesen

Részletesebben

www.konicaminolta.hu Színes multifunkciós berendezések bizhub C220 bizhub C280 bizhub C360 bizhub C220/C280/C360 Innovatív triumvirátus

www.konicaminolta.hu Színes multifunkciós berendezések bizhub C220 bizhub C280 bizhub C360 bizhub C220/C280/C360 Innovatív triumvirátus www.konicaminolta.hu Színes multifunkciós berendezések bizhub C220 bizhub C280 bizhub C360 bizhub C220/C280/C360 Innovatív triumvirátus bizhub C220/C280/C360, irodai rendszerek Új fekete-fehér berendezések

Részletesebben

Express Seller katalógus 2007. nyár EGYSZERÛ ÜZEMELTETÉS, IBM EXPRESS SELLER TERMÉKEKKEL!

Express Seller katalógus 2007. nyár EGYSZERÛ ÜZEMELTETÉS, IBM EXPRESS SELLER TERMÉKEKKEL! Express Seller katalógus 2007. nyár EGYSZERÛ ÜZEMELTETÉS, IBM EXPRESS SELLER TERMÉKEKKEL! 1 ELÔSZÓ Bizonyára az Önök vállalatát is foglalkoztatja az a gondolat, hogyan tudnának még sikeresebben mûködni,

Részletesebben

Nagy teljesítményű kommunikáció. Szöveges és vizuális kommunikáció

Nagy teljesítményű kommunikáció. Szöveges és vizuális kommunikáció MITSUBISHI EECTRIC FACTORY AUTOMATION HMI Grafikus operátor terminálok Nagy teljesítményű kommunikáció Szöveges és vizuális kommunikáció Rendszer- és folyamat-megjelenítés /// Érintőképernyő és billentyűzet

Részletesebben

bizhub C452/C552/C652/C652DS

bizhub C452/C552/C652/C652DS www.konicaminolta.hu Színes multifunkciós berendezések bizhub C452 bizhub C552 bizhub C652 bizhub C652DS bizhub C452/C552/C652/C652DS Egyszerűen meggyőzőek bizhub C452/C552/C652/C652DS, irodai rendszerek

Részletesebben

Symantec Backup Exec 11d for Windows Servers

Symantec Backup Exec 11d for Windows Servers Symantec Backup Exec 11d for Windows Servers A Windows adat-visszaállítás felsőfoka Főbb előnyök Bizonyított és megbízható Kiküszöböli a biztonsági mentések miatt beálló működési szüneteket Gyorsabb biztonsági

Részletesebben

Xerox WorkCentre 7220/7225 Többfunkciós berendezés Feleljen meg a jelen kihívásainak, és teremtse meg a jövőbeli üzleti lehetőségek alapját.

Xerox WorkCentre 7220/7225 Többfunkciós berendezés Feleljen meg a jelen kihívásainak, és teremtse meg a jövőbeli üzleti lehetőségek alapját. WorkCentre 7220/7225 A3-as méretű színes többfunkciós berendezés Xerox WorkCentre 7220/7225 Többfunkciós berendezés Feleljen meg a jelen kihívásainak, és teremtse meg a jövőbeli üzleti lehetőségek alapját.

Részletesebben

HUMÁNERŐFORRÁS - GAZDÁLKODÁSI RENDSZER

HUMÁNERŐFORRÁS - GAZDÁLKODÁSI RENDSZER HUMÁNERŐFORRÁS - GAZDÁLKODÁSI RENDSZER FÓKUSZ A humánerőforrás gazdálkodás informatikai támogatására szakosodott fejlesztő és szolgáltató cég. NEXON PROFIL A NEXON Magyarország piacvezető bérügyviteli

Részletesebben

DOKUMENTUMMENEDZSMENT PAPÍR NÉLKÜL, SZABADON

DOKUMENTUMMENEDZSMENT PAPÍR NÉLKÜL, SZABADON WWW.ENIAC.HU Automatizált vállalati tevékenységek Átlátható üzleti folyamatok Könnyedebb irányítás Megalapozott vezetõi döntések Csökkenõ operatív feladatok Több idõ az üzletszerzésre Növekvõ ügyfél-elégedettség

Részletesebben

1.1. TARTALOMJEGYZÉK 1. MCAFEE TERMÉKEK ÁTTEKINTÉSE... 1 1.1. TARTALOMJEGYZÉK... 1 2. I. MCAFEE VIRUSSCAN ENTERPRISE 8.5I... 4

1.1. TARTALOMJEGYZÉK 1. MCAFEE TERMÉKEK ÁTTEKINTÉSE... 1 1.1. TARTALOMJEGYZÉK... 1 2. I. MCAFEE VIRUSSCAN ENTERPRISE 8.5I... 4 1. MCAFEE TERMÉKEK ÁTTEKINTÉSE 1.1. TARTALOMJEGYZÉK 1. MCAFEE TERMÉKEK ÁTTEKINTÉSE... 1 1.1. TARTALOMJEGYZÉK... 1 2. I. MCAFEE VIRUSSCAN ENTERPRISE 8.5I... 4 2.1. JELLEMZŐK:... 4 2.2. AUTOMATIKUS PROGRAMFRISSÍTÉS...

Részletesebben

1. oldal: JobDISPO: Szoftver a kis- és. közepes vállalkozások részére

1. oldal: JobDISPO: Szoftver a kis- és. közepes vállalkozások részére JobDISPO: Szoftver a kisés közepes vállalkozások részére Szoftverünket kifejezetten a kis- és közepes ipari vállalkozások igényeire fejlesztettük ki, és ma már közel 500 cég (pl.: szerszámkészítõ, egyedi

Részletesebben

bizhub C452/C552/C652/C652DS Egyszerűen meggyőzőek www.konicaminolta.hu

bizhub C452/C552/C652/C652DS Egyszerűen meggyőzőek www.konicaminolta.hu www.konicaminolta.hu Színes multifunkciós berendezések bizhub C452 bizhub C552 bizhub C652 bizhub C652DS bizhub C452/C552/C652/C652DS Egyszerűen meggyőzőek bizhub C452/C552/C652/C652DS, irodai rendszerek

Részletesebben

Rendszer-felülvizsgálat

Rendszer-felülvizsgálat Rendszer-felülvizsgálat Az informatikai rendszerek folyamatos külső és belső fenyegetettségeknek vannak kitéve. Ezek a fenyegetettségek irányulhatnak a rendszer üzem- és adatbiztonsága ellen. Örök érvényű

Részletesebben

PANASONIC NS1000 SIP KOMMUNIKÁCIÓS SZERVER MINDIG FELÜLMÚLJA AZ ELVÁRÁSAIT

PANASONIC NS1000 SIP KOMMUNIKÁCIÓS SZERVER MINDIG FELÜLMÚLJA AZ ELVÁRÁSAIT MINDIG FELÜLMÚLJA AZ ELVÁRÁSAIT PANASONIC NS1000 SIP KOMMUNIKÁCIÓS SZERVER KIVÁLÓ HANGMINŐSÉG TELJESEN ÁTLÁTHATÓ HÁLÓZATI FUNKCIÓK ÉS IGÉNY SZERINTI KAPACITÁSBŐVÍTÉS AZ NS1000 ÁTTEKINTÉSE SIP és IP-hálózati

Részletesebben

színes, többfunkciós nyomtató

színes, többfunkciós nyomtató Xerox WorkCentre 6655 Letter/A4-es méretű színes, többfunkciós nyomtató Xerox WorkCentre 6655 színes, többfunkciós nyomtató Végezze munkáját az Önnek megfelelő módon. A megfelelő technológia birtokában

Részletesebben

90+ A gyors munkavégzés kulcsa az alkalmazás könnyű kiválasztása. Felhasználási útmutató az ECL Comfort szabályozókhoz

90+ A gyors munkavégzés kulcsa az alkalmazás könnyű kiválasztása. Felhasználási útmutató az ECL Comfort szabályozókhoz MAKING MODERN LIVING POSSIBLE Felhasználási útmutató az ECL Comfort szabályozókhoz A gyors munkavégzés kulcsa az alkalmazás könnyű kiválasztása Az ECL Comfort termékcsaláddal elektronikus szabályozók optimális

Részletesebben

IBM Cognos 8 Planning A sikeres mûködés a tervezésnél kezdôdik

IBM Cognos 8 Planning A sikeres mûködés a tervezésnél kezdôdik Adatlap IBM Cognos 8 Planning A sikeres mûködés a tervezésnél kezdôdik Áttekintés Az IBM Cognos 8 Planning programcsomag tartalmaz minden elemet, ami a kiváló teljesítmény megalapozásához szükséges. Alkalmazása

Részletesebben

KFKI ISYS. MFG/PRO eb2. Integrált vállalatirányítási rendszer KFKI ISYS INFORMATIKAI KFT.

KFKI ISYS. MFG/PRO eb2. Integrált vállalatirányítási rendszer KFKI ISYS INFORMATIKAI KFT. KFKI ISYS MFG/PRO eb2 Integrált vállalatirányítási rendszer KFKI ISYS INFORMATIKAI KFT. B E V E Z E T Ô MFG/PRO integrált vállalatirányítási rendszer Az MFG/PRO integrált vállaltirányítási rendszer mûködésének

Részletesebben

ENTERPRISE APPLICATIONS

ENTERPRISE APPLICATIONS QAD ENTERPRISE APPLICATIONS QAD ENTERPRISE APPLICATIONS 1. oldal 2. oldal Ritkán állunk meg a mindennapi munka során, hogy átgondoljuk, honnan jöttünk és hová tartunk. Cégünk húszéves jubileuma azonban

Részletesebben

A TUDÁS EREJE: CLARMONT RENDSZERMEGOLDÁSOK

A TUDÁS EREJE: CLARMONT RENDSZERMEGOLDÁSOK A TUDÁS EREJE: CLARMONT RENDSZERMEGOLDÁSOK AHOL AZ ÜZLETI INTELLIGENCIA RENDSZEREK KÉSZÜLNEK ADATBETÖLTŐ * INTERFÉSZEK_ * Az adatbetöltő ETL (Extrac on Transform and Load) interfészek végzik a forrásrendszerekből

Részletesebben

www.konicaminolta.hu Színes multifunkciós berendezések bizhub C452 bizhub C552 bizhub C652 bizhub C452/C552/C652 Egyszerűen meggyőzőek

www.konicaminolta.hu Színes multifunkciós berendezések bizhub C452 bizhub C552 bizhub C652 bizhub C452/C552/C652 Egyszerűen meggyőzőek www.konicaminolta.hu Színes multifunkciós berendezések bizhub C452 bizhub C552 bizhub C652 bizhub C452/C552/C652 Egyszerűen meggyőzőek bizhub C452/C552/C652, irodai rendszerek Meggyőző értékek A legújabb

Részletesebben

WINDOWS SERVER 2003 END OF SUPPORT

WINDOWS SERVER 2003 END OF SUPPORT WINDOWS SERVER 2003 END OF SUPPORT Rövid útmutató az áttéréshez Gál Tamás Datacenter Technical Specialist Microsoft Magyarország v-tgal@microsoft.com Tartalom Bevezetés... 3 Támogatással és nélküle...

Részletesebben

Aurora Projekt Bemutató

Aurora Projekt Bemutató Aurora Projekt Bemutató Tartalomjegyzék I. Bevezetés... 2 II. Az operációs rendszerről... 3 III. A Microsoft Windows operációs rendszer áttekintése... 3 Vírusok és egyéb kártékony programok... 3 Hardverigény...

Részletesebben

Az SAP vállalatirányítási rendszer

Az SAP vállalatirányítási rendszer Debreceni Egyetem Informatikai Kar Az SAP vállalatirányítási rendszer Az SAP EBP elektronikus beszerzést támogató rendszer bemutatása az E.ON Hungária Zrt. példáján keresztül Témavezető: Dr. Kárpáti Tibor

Részletesebben