ELŐTERJESZTÉS. a Képviselő-testület áprilisi ülésére

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "ELŐTERJESZTÉS. a Képviselő-testület. 2016. áprilisi ülésére"

Átírás

1 SIOTOUR Kft Siófok, Szent László u Az előterjesztés törvényességi szempontból megfelelő:. Kónyáné dr. Zsarnovszky Judit jegyző ELŐTERJESZTÉS a Képviselő-testület áprilisi ülésére Tárgy: A Siotour Kft. felkészülése a évi idegenforgalmi szezonra Előterjesztő: Balogh Renáta ügyvezető igazgató Tárgyalja: Idegenforgalmi és Rendészeti Bizottság Városfejlesztési és Környezetvédelmi Bizottság

2 Felkészülés a évi idegenforgalmi szezonra az alábbi szempontok szerint: 1. A humán erőforrás felkészítése 2. Műszaki előkészítés 3. Programok, kedvezmények 4. Galerius Vendégház felkészítése 1. A humán erőforrás felkészítése A 2016-os évben a Siotour Kft. dolgozói létszáma 24 fő, mely a biztonságos üzemelés tekintetében a minimális létszám. A magasabb forgalmú időszakokban egyszerűsített foglalkoztatás keretében alkalmazunk további munkavállalókat főként a vendéglátás részlegen. A Siotour Kft-nél is jelentkezik az a Balaton környéki probléma, hogy évről-évre egyre nagyobb nehézséget okoz megfelelő színvonalú és mennyiségű munkaerőt találni a feladatok elvégzésére. A számviteli tevékenységet és a fürdőfőmérnöki munkakört a tulajdonos Balaton-Parti Kft. látja el, a masszázs tevékenységet és a takarítást külső vállalkozók végzik. Emiatt a bér- és járulékköltségek, illetve az anyagköltség nem a Siotour Kft-t terhelik. 2. Műszaki előkészítés A műszaki előkészítés az üzemeltetési szabályzatunkban szereplő évi két alkalommal történő karbantartási üzemszünet keretében valósul meg ban április ig, valamint október ig teljes leállást rendeltünk el, melynek keretén belül a szükséges karbantartási és javítási munkálatokat végezzük el. Ez az évek folyamán egyre nagyobb volumenű, mivel az idei évben 10 éve üzemel a fürdő, emiatt a gépészeti berendezéseket, eszközöket javítani, cserélni szükséges, illetve épület állagmegóvásra is jelentősebb figyelmet és összeget kell fordítanunk. Ahol megoldható, ott a karbantartást saját erőből, a karbantartó és az uszodamesterek segítségével végeztetjük el. Ezek köz tartozik a medencevizek le- és felengedése, medencék takarítása és vízcseréje, csúszdák takarítása és javítása, a gépészeti berendezések karbantartása, korróziómentesítése, esetleges javítások elvégzése, szauna kályhák felújítása, kövek pótlása, elektromos rendszer karbantartása, frekvenciaváltók cseréje, szoláriumok karbantartása. A javítás karbantartás mellett sor került a Fürdő teljes külső belső nagytakarítására, valamint a raktárhelyiségek rendrakására is. A tavaszi leállás feladatai közé tartozik a medencetérben található kiscsúszda alatti leázás kivizsgálása, feltárása és álmennyezet átalakítása.

3 A medencékben több helyen a fugák pótlása szükséges, valamint több befúvót is javítani, cserélni illetve rögzíteni kell. A szezon előtt további karbantartási munkák elvégzése szükséges, úgymint klímarendszer tisztítása, folyadékhűtő üzembe helyezésének előkészítése légkezelők és párátlanítók szűrőinek cseréje, befúvók takarítása, tisztítása, fertőtlenítése Hőcserélők, szivattyúk, anemosztátok karbantartása, javítása, cseréje Felvonók karbantartása, alkatrészek cseréje a biztonságos üzemelés érdekében Vegyszeradagolók karbantartása, kalibrálása, alkatrészek cseréje Kazánok karbantartási munkálatai Tűzjelző és riasztórendszer karbantartása A korábbi födém leázások rövidtávon javításra kerültek, azonban sort kell kerítenünk végleges megoldásra, mivel az épület szerkezete, állaga folyamatosan romlik, valamint hosszabb távon életveszélyessé válhat. Ugyanilyen volumenű a tetőszerkezet javítása is, tíz év működés alatt a fokozott korrózió miatt a födémszerkezetek elemei jelentősen elhasználódtak, ennek következtében rövidtávon nagymértékű javítások válnak szükségessé. A kupola átépítése mindenképpen szükséges, halaszthatatlan, melyről a tulajdonost korábban már tájékoztattuk, valamint az engedélyek birtokában azt meg is kell valósítani, hogy a Fürdő zavartalanul és biztonságosan működni tudjon. Az alagsori szauna világba vezető lift tartó- és biztonsági szerkezeteinek javítási igénye merült fel, a gyártó/forgalmazó cég becslése szerint rövid időn belül ezek végrehajtása szükségessé válik. Sajnos itt más megoldással nem biztosítható a terület megközelítése (pl. lépcső). A meglévő csúszógumikat az óriáscsúszdához még a téli időszakban több alkalommal javíttattuk, az idei szezonban újabbakat szükséges beszerezni. A működő számítógépes felügyeleti rendszerrel kapcsolatos hibák megszaporodtak, amelyet a rendszer javítgatásával már nem lehet megoldani (szoftver- és hardver korlátok, hardver költségek). A kivitelező véleménye szerint a hibák csak teljesen új rendszer telepítésével küszöbölhetők ki.

4 Az informatikai hálózathoz tartozó fájlszerver cseréje annak bizonytalan működése miatt szükségessé vált, napi feladatok elvégzéséhez feltétlenül szükséges. A folyadékhűtő évek óta húzódó megoldatlan probléma, amennyiben a tavaszi újraindításnál a meglévő egy db kompresszor és vezérlője nem lesz indítható, úgy azonnali cseréje szükséges. Az idei év elején a belső díszburkolat a medencetérben az élménymedence felett elvált a faltól. Ennek javítását azonnal elvégeztük, azonban a további hasonló esetek megelőzése érdekében a teljes burkolatot felülvizsgáltattuk, és az építéskor elmulasztott dilatációs réseket kiviteleztetjük. A nyitás óta működő és elhasználódott nagyobb értékű szivattyúk beszerzése is megtörtént az üzembiztonság fenntartása érdekében. A nagyberényi termálkút gépészeti és villamos rendszere idejétmúlt és elhasználódott, felújítása rövid időn belül szükségessé válik, a védterületet biztosító kerítés korróziómentesítésétől a villamos energia bekötés szekrényének komplett cseréjéig. A fürdő termálvíz ellátását kizárólag ezen munkálatok elvégzésével tudjuk biztosítani. A Fürdő épületével kapcsolatos hibák kijavításához szükséges lesz a tulajdonosi beavatkozás, mivel az előző időszakban több alkalommal történt a fürdőben rendkívüli üzemszünet az épület műszaki problémáival kapcsolatosan, amelyeket csak nagyobb szerencse segítségével sikerült ideiglenesen elhárítani. Ezek minden esetben olyan problémák, amelyek az üzemeltetési feladatok körén kívül esnek, és korábban több alkalommal is jeleztük illetve a Tulajdonos által készíttetett szakértői vélemény is alátámaszt. Folyamatosan keressük a lehetőségeket az energiatakarékos megoldásokra a fürdő üzemeltetés területén, amelyek ugyan forrásokat igényelnek, de már rövidtávon a költségek csökkenése révén megtérülnek, mivel a fürdő legnagyobb költségei közé tartozik a gáz- és villamos energia felhasználás. A Galerius Fürdő mind műszaki, mind higiénés és esztétikai szempontból az ide vonatkozó jogszabályok szerint felkészül a turisztikai szezon lebonyolítására, illetve a rendszeres hatósági ellenőrzésekre. 3. Programok, kedvezmények A belépőjegy árakat az idei szezonban nem tervezzük emelni, mivel ezt a forgalmi adatok és az árszínvonal alapján nem tartjuk indokoltnak. Várhatóan az éttermi árakat szükséges lesz emelni a szezon kezdetekor a beszerzési árak növekedésének mértékében.

5 Az idei évben is bővítést hajtunk végre a vendéglátás területén: a snack bár a la carte rendszerét melegentartó pult elhelyezésével váltjuk ki. Bízunk benne, hogy ezzel a módszerrel hatékonyabban, gyorsabban szolgáljuk ki vendégeinket, lerövidítjük a várakozási időt, valamint ezáltal forgalomnövekedést érünk el. A korábbi évek tapasztalatai alapján a nyári időszakban is megtartjuk kedvezményes belépőjegyeinket, a hétköznapi délelőtti és délutáni akciónkat, ezzel kedvezve a nyugdíjasoknak, kismamáknak. Az idei évben is több visszajáró nyugdíjas csoport is érkezik busszal a fürdőbe. A Siófok kártya a Galerius Fürdőben nagy népszerűségnek örvend, mivel 50%-os kedvezményt biztosítunk a kártya tulajdonosainak a belépőjegyek árából. Ezt az idei szezonban is folytatjuk, kedvezve ezzel a helyi lakosoknak. A teljesárú bérletet vásárlóknak további kedvezmény, hogy különdíj mentesen vehetnek részt szauna programjainkon. Több szállodával valamint apartmanház üzemeltetővel is működik szorosabb partnerkapcsolat: 100, 200 alkalmas bérletet vásárolnak 20% kedvezménnyel, amely belépési lehetőséget biztosít a Galerius Fürdőbe, ezt csomagba építhetik illetve értékesíteni is tudják vendégeik részére. Három éve vezettük be a 15%-os kedvezmény kupont, amely azóta is népszerű, ezt az idei évben is biztosítjuk a magánszállásadók vendégei részére. Immár negyedik éve részt veszünk partnerként a Magyar Nemzeti Üdülési Alapítvány által meghirdetett Erzsébet programban, amely keretein belül a siófoki Erzsébet szálloda Erzsébet programjában részt vevő nagyobb létszámú nyugdíjas vendégeinek biztosítunk kedvezményes áron belépési lehetőséget a fürdőbe elő- és utószezonban. Az idei évben még aktívabban folytatjuk a részvételt, mivel minden nyertes pályázó és hozzátartozója részére vásárolnak belépőjegyet, amely több mint ötezer főt jelent a Fürdő számára. Harmadik éve nagy sikernek örvendenek a képzett szauna mestereink által tartott szauna programok, ezért a tavaszi időszakban is intenzíven folytatjuk, az időpontot kitolva május végéig, kibővítve, hétvégén négy programmal, illetve szauna szerdát is közbeiktatva. Fontos bevételi forrást jelentenek ezek a programok, külön jeggyel, illetve csomagban is vásárolni lehet részvételi jegyet. Február hónapban Salsa party rendezvénynek adtunk helyszínt, elnyújtott nyitva tartással, nagy sikerű program volt. Február 29-én csatlakoztunk a Magyar Fürdőszövetség Szökjön ki egy fürdőbe elnevezésű kezdeményezéséhez, melynek során hétfői napon rendkívül magas forgalmat realizáltunk, sikeres akciót tudunk magunk mögött.

6 Március 15-én ünnepi szauna programokkal készültünk, majd március 22-én, a Víz Világnapján különleges, a témához kapcsolódó programokkal vártuk a vendégeket. Húsvétkor a gyerekek animációs foglalkozáson, a felnőttek pedig aquafitness és aquazumba foglalkozáson valamint húsvéti szauna programokon vehettek részt, melynek eredményeként mindkét nap teltházzal működött a fürdő. Májusban folytatódik kéthetente az aquafitness foglalkozás az élménymedencében, mint felnőtt animáció, amely szintén a nagy látogatottságú programjaink közé tartozik. Ezt tovább erősítve áprilistól minden második héten aquazumbával bővítjük programkínálatunkat, hogy a hozzánk érkező vendégek nagyobb kedvvel térjenek vissza. Május hónapban az Országos Szauna Bajnokság döntője kerül megrendezésre fürdőnkben, amelyen nagy vendéglétszám fogadására készülünk. Ezen a napon számos hazai nagyvárosból érkeznek szauna iránt rajongó vendégeink, színvonalas rendezvényre számítunk. Júniusban két új rendezvényünk lesz szintén a Magyar Fürdőszövetséghez kapcsolódva: a Global Wellness Day illetve a Magyar Úszás Napja, amelyekre tematikus programokkal készülünk. Júliusban ismét lesz Galerius szülinapi buli, az idén a 10. születésnapját ünnepli a fürdő. Július végén Strandok éjszakája, szeptemberben pedig a Turizmus világnapját színesítjük kedvezményekkel, extra programokkal. Októbertől újra kezdetét veszi a szauna szezon, melyre újításokkal készülünk. A szaunázás hazai elterjedésének következményeként felmerült a gyermekszauna létesítése, amelyet kisebb átalakítással az alagsori szinten meg tudunk valósítani. Októberen 10-én Magyar Fürdőkultúra napja alkalmából ismét programokkal készülünk, majd az őszi szünetben folytatódik a népszerű gyermek animáció. Az év végi, már hagyományosnak mondható Szilveszteri tematikus partyt is ismét megrendezzük a beltéri vízi színpadon. Tevékenységünk népszerűsítése érdekében az ingyenes megjelenési lehetőségeket preferáljuk, így például honlapunkat napra készen frissítjük programjainkkal, kiemelt ajánlatainkkal, valamint facebook oldalunk is intenzíven működik, mindig aktuális rendezvényünket ajánlva. A honlapon található kérdőív, melynek kitöltője nyereményjátékon vesz részt, remek visszacsatolást ad vendégeinktől. Ezek alapján, valamint a szóbeli visszajelzéseket figyelembe véve a vendégek nagy része szívesen jön vissza, mivel különlegesnek tartja a Fürdő épületét, szolgáltatásait, valamint a személyzet hozzáállása pozitív,

7 segítőkész. Természetesen ezzel együtt azon dolgozunk, hogy szolgáltatásainkat tovább fejlesszük és még magasabb színvonalon működjünk. 4. Galerius Vendégház A Kiliti, Asztalos utca 3. sz. alatt található Galerius Vendégházat a Siotour Kft. üzemelteti. Az előfoglalások alapján bízunk benne, hogy jó kihasználtsággal működik az idei szezonban, főként csoportokat fogadva. Emellett táborok helyszínéül is szolgál a vendégház udvara illetve rossz idő esetén a két beltéri terem. Összegzés: A Galerius Fürdő az idén tíz éve megnyitott fürdő, a hazai viszonylatokban nagy látogatottságú, kedvező kihasználtságú létesítménynek számít. Azon kivételes helyi turisztikai szolgáltatók egyike, amelyik egész éven át színvonalas programot tud nyújtani mind a helyi, mint az idelátogató vendégeknek. Ezt szem előtt tartva fejlesztjük lehetőségeinkhez mérten szolgáltatásainkat, valamint próbáljuk megfelelő műszaki állapotban tartani, hiszen a vendégek elégedettségéhez valamint a biztonságos üzemeltetéshez elengedhetetlenül fontos szempont. Siófok, április 07. Balogh Renáta ügyvezető igazgató

8 Rendezvénynaptár Galerius Fürdő Időpont Tervezett rendezvény február 12. Éjszakai Salsa party március 15. Ünnepi szauna programok március 22. Víz világnapja március Húsvét április Tavaszi karbantartási szünet, leállás május Szauna záró hétvége május 1-3. Ünnepi programok május Pünkösdi programok június 11. Global Wellness Day június 19. Magyar Úszás napja Galerius szülinapi party: 10 éves a július 9. Galerius Fürdő július 29. Strandok éjszakája október 1. hétvége Szauna nyitó hétvége október 8. Magyar Fürdőkultúra napja október Őszi karbantartási szünet, leállás október Forradalmi szauna hétvége Őszi szünet: gyermek és felnőtt október vége-november eleje programok december 5. Mikulás a Galerius Fürdőben december 26-január 2. Téli szünet kiemelt programok december 31. Szilveszteri party a Galerius Fürdőben Szaunaszezon: május végéig, illetve október 1-től Minden péntek, szombat, vasárnap 3 program, évadonként 3-4 vendégszaunamesterrel

9 ÁRLISTA 2016 Élményfürdő * Élményfürdő és szauna-világ** Időkorlátozás nélküli belépőjegyek Felnőtt belépőjegy 2,900,- Ft 3.600,- Ft Nyugdíjas, diák belépőjegy 2.500,- Ft 3.200,- Ft Gyermek belépőjegy 1.600,- Ft - Családos belépőjegy 7.500,- Ft - 3 órás belépőjegyek Felnőtt 3 órás jegy 2.400,- Ft 3.000,- Ft Nyugdíjas, diák 3 órás jegy 2.100,- Ft 2.700,- Ft Gyermek 3 órás jegy 1.200,- Ft - Bérletek Felnőtt 10 alkalmas bérlet ,- Ft ,- Ft Nyugdíjas 10 alkalmas bérlet ,- Ft ,- Ft Diák 10 alkalmas bérlet ,- Ft ,- Ft Gyermek 10 alkalmas bérlet ,- Ft - Kedvezményes belépőjegyek óra utáni felnőtt jegy (munkanapokon) 1.300,- Ft 1.800,- Ft óra utáni gyermekjegy (munkanapokon) 900,- Ft 1.200,- Ft (sóbarlang használattal) Nyugdíjas és kismamajegy (munkanapokon délelőtt) 1.300,- Ft 1.800,- Ft Egyéb belépőjegyek Felnőtt sóbarlang jegy (60 perc) Gyermek sóbarlang jegy (60 perc) Gyermekjegy + só barlang 3 órás jegy Gyermekjegy + só barlang időkorlát nélkül Úszójegy 60 perc 800,- Ft 500,- Ft 1450,- Ft 1850,- Ft 1200,- Ft *:Az első oszlopban található jegyekkel igénybe vehető szolgáltatások: élménymedence, beltéri termálvizes medence, kültéri termálvizes medence, gyermek medence, tanmedence, jakuzzi medence, Anakonda csúszda, Péntek 13 óriáscsúszda **:A második oszlopban található jegyekkel igénybe vehető szolgáltatások: Az első oszlop szolgáltatásai,+ II. emeleti szauna-világ: finn szauna (90 C), fény és aromaterápiás szauna (60 C), gőzkabin (50 C), infra szauna, merülőmedence,+ új szauna-világ szolgáltatásai: finn szauna (90 C), bioszauna (65 C), sóbarlang, tengeri levegős helyiség, 21 fős jakuzzi medence, élményzuhany július 1-jétől az új, fényképes Siófok kártya felmutatásával a fent jelzett belépőjegy árakból vendégeink további 50% kedvezményre jogosultak. A kedvezmény egyéb kedvezménnyel nem vonható össze. A 3 órás jegy 3 órás tartózkodásra jogosít, időtúllépés díja: 20,- Ft/perc. Az úszójegy 60 perc időtartamra vonatkozik, az időtúllépés díja: 20,- Ft/perc Családos kedvezmény igénybevétele esetén felnőttek részére a szauna felára: 600,- Ft/fő. A fent megadott gyermekkedvezmény 4-14 éves kor között értendő. A szaunát csak 14 év feletti vendégeink látogathatják, kizárólag érvényes szauna jeggyel! Azok a gyermekek, akik még nem töltötték be a 4. életévüket, ingyenesen látogathatják fürdőnket. Kedvezményes belépőjegyet és bérletet kizárólag a kedvezményre jogosító igazolvány felmutatása esetén adunk ki. Az árlista visszavonásig érvényes, a változtatás jogát fenntartjuk. Az árak az ÁFA-t tartalmazzák. Galerius Élményfürdő és Wellness Központ Siófok-Szabadifürdő, Szent László u. 183 Telefon: 84/ Fax:84/ sales@galerius-furdo.hu

10 Wellness kezelések Apolló frissítő masszázs 15 perc 3.000,- Ft Afrodité fej és arc masszázs (fejfájásra, migrénre, stresszre) 20 perc 3.500,- Ft Atlasz hát masszázs (hát, derék, nyak) 30 perc 5.000,- Ft Vénusz cellulit masszázs (bőrfeszesítő, anticellulit hatású) 30 perc 5.500,- Ft Jégvarázs teljes test masszázs (izomlazítás, fájdalomcsillapítás kámforos krémmel) 45 perc 7.500,- Ft Aroma masszázs teljes test masszázs (választható illatos olajjal) 45 perc 7.500,- Ft Galerius teljes test masszázs, (több időt szánva vállra és a hátra, elsősorban férfiaknak) Valéria teljes test masszázs (több időt szánva derékra és a gerincre, elsősorban nőknek) 50 perc 8.500,- Ft 50 perc 8.500,- Ft Jupiter teljes test masszázs (választható olajjal vagy krémmel) 60 perc ,- Ft Csiribiri teljes test masszázs gyerekeknek 30 perc 4.000,- Ft Relax talpmasszázs 30 perc 4.000,- Ft Reflexzóna talpmasszázs 45 perc 5.000,- Ft Szolárium Futópad használat Egyéb szolgáltatások 6 perc 1 alkalom 450,- Ft 300,- Ft Pedikűr (Kézi és gépi lábápolás, bőrkeményedés eltávolítása, 5 perc talpmasszázs) 3.500,- Ft Gyógypedikűr (Körömszabályozás, tyúkszem eltávolítása, berepedt sarok kezelése, gombás köröm kezelése, benőtt körmök kezelése, 5 perc talpmasszázs) 4.500,- Ft

Víz Világnapja 2015. 03. 22. Csatlakozott fürdők és programjaik

Víz Világnapja 2015. 03. 22. Csatlakozott fürdők és programjaik Csatlakozó cég, fürdőlétesítmény neve Anna Gyógy-, Termál és Élményfürdő - Szeged Gyopárosfürdői Gyógypark és Élményfürdő Víz Világnapja 2015. 03. 22. Csatlakozott fürdők és programjaik Adnak e kedvezményt

Részletesebben

1.. 3.. (1) A fürdő nyitva tartása az alábbiak szerint alakul:

1.. 3.. (1) A fürdő nyitva tartása az alábbiak szerint alakul: Cserkeszőlő Községi Önkormányzat Képviselőtestülete 26/2015.(XII.15.)önkormányzati rendelete a Fürdő belépőjegyek és szolgáltatási díjak 2016. évi megállapításáról.. Cserkeszőlő Községi Önkormányzat Képviselőtestülete

Részletesebben

PORTAI ÁRAK 2016. Érvényes: 2016. 01. 01-06. 30. 2016. 07. 01-08. 20 2016. 08. 21-12. 28. Ft/szoba/éj. Egyágyas szoba: 10790.- 14780.- 10790.

PORTAI ÁRAK 2016. Érvényes: 2016. 01. 01-06. 30. 2016. 07. 01-08. 20 2016. 08. 21-12. 28. Ft/szoba/éj. Egyágyas szoba: 10790.- 14780.- 10790. AMETISZT HOTEL HARKÁNY 7815 Harkány, Szent István u. 26-28. Tel: 72/279-339 Fax: 72/580 077 info@ametiszthotel.hu www.ametiszthotel.hu Ügyintéző: Bédáné Metz Mária PORTAI ÁRAK 2016 Érvényes: 2016. 01.

Részletesebben

Európai Közösségek Építési beruházásra irányuló szerződések Gyorsított meghívásos eljárás. HU-Budaörs: Többcélú sportlétesítmények építése

Európai Közösségek Építési beruházásra irányuló szerződések Gyorsított meghívásos eljárás. HU-Budaörs: Többcélú sportlétesítmények építése 1/17 HU-Budaörs: Többcélú sportlétesítmények építése 2009/S 130-189544 AJÁNLATI/RÉSZVÉTELI FELHÍVÁS Építési beruházás I. SZAKASZ: AJÁNLATKÉRŐ I.1) NÉV, CÍM ÉS KAPCSOLATTARTÁSI PONT(OK): Budaörs Város Önkormányzata,

Részletesebben

1.. /1/ A fürdő belépőjegyek és szolgáltatások díjait a rendelet melléklete tartalmazza. 2..

1.. /1/ A fürdő belépőjegyek és szolgáltatások díjait a rendelet melléklete tartalmazza. 2.. Cserkeszőlő Községi Önkormányzat Képviselőtestülete 1/2013.(I.29.)rendelete A Fürdő belépőjegyek és szolgáltatási díjak megállapításának módosításáról.. A Cserkeszőlő Községi Önkormányzat Képviselőtestülete

Részletesebben

xha attól eltérő, kérjük töltse ki az A.II mellékletet

xha attól eltérő, kérjük töltse ki az A.II mellékletet 3. melléklet az 5/2009. (III.31.) IRM rendelethez KÖZBESZERZÉSI ÉRTESÍTŐ A Közbeszerzések Tanácsának Hivatalos Lapja1024 Budapest, Margit krt. 85. Fax: 06 1 336 7751, 06 1 336 7757 E-mail: hirdetmeny@kozbeszerzesek-tanacsa.hu

Részletesebben

2 óra Nordic Walking túrabot használat és 2 óra kerékpárhasználat vagy Falusi gazdaság látogatása és gyermekeknek ingyenesség 6 éves korig

2 óra Nordic Walking túrabot használat és 2 óra kerékpárhasználat vagy Falusi gazdaság látogatása és gyermekeknek ingyenesség 6 éves korig ALAPCSOMAGOK PIHENÉS 2014. január 1. 2014. március 13. / 2014. március 16. 2014. április 16. / 2014. április 22.-29. és 2014. május 4. 2014. június 5. 2 óra Nordic Walking túrabot használat és 2 óra kerékpárhasználat

Részletesebben

TAVASZVÁRÓ SALIRIS RESORT HOTEL**** EGERSZALÓK ERZSÉBET PARK HOTEL *** PARÁDFÜRDŐ

TAVASZVÁRÓ SALIRIS RESORT HOTEL**** EGERSZALÓK ERZSÉBET PARK HOTEL *** PARÁDFÜRDŐ TAVASZVÁRÓ ERZSÉBET PARK HOTEL *** PARÁDFÜRDŐ Érvényes: 2016. február 01. június 15. között (kivéve: kiemelt-és ünnepi időszakok) Ár hétköznap: Ár hétvégén: 7.435 Ft / fő / éj 8.715 Ft / fő / éj Tartalom:

Részletesebben

ELŐSZEZONI AJÁNLATOK HH HELIOS ***+ HÉVIZ

ELŐSZEZONI AJÁNLATOK HH HELIOS ***+ HÉVIZ ELŐSZEZONI AJÁNLATOK HH HELIOS ***+ HÉVIZ Érvényes: 2016.04.01-06.10. (kivéve kiemelt és ünnepi napokon) 3 + 1 Lendület Hévizen csomag /Vasárnaptól csütörtökig történő foglalás esetén! min. 4 éjszakától

Részletesebben

Dévaványa Város Önkormányzat Strandfürdő és Gyógyászat

Dévaványa Város Önkormányzat Strandfürdő és Gyógyászat Dévaványa Város Önkormányzat Strandfürdő és Gyógyászat Beszámoló az intézmény 2014. évi működéséről 2015. Tartalomjegyzék 1. Bevezetés... 3 2. A Strandfürdő és Gyógyászat jelenlegi működési rendje... 3

Részletesebben

Magyar Fürdőkultúra Napjához csatlakozott fürdők és programjaik

Magyar Fürdőkultúra Napjához csatlakozott fürdők és programjaik Magyar Fürdőkultúra Napjához csatlakozott fürdők és jaik 1 2 3 4 Gyulai Várfürdő Gyula Szent Erzsébet Mórahalmi Gyógyfürdő Anna Gyógy-, Termál és Termálfürdő Szeged Gránit Gyógyfürdő Zrt Zalakaros wwwvarfurdohu

Részletesebben

Siotour Kft. 8600 Siófok, Szent László u. 183.

Siotour Kft. 8600 Siófok, Szent László u. 183. Siotour Kft. 8600 Siófok, Szent László u. 183. Az előterjesztés törvényességi szempontból megfelelő: Siófok, 2014. március 20.. dr. Pavlek Tünde jegyző E L Ő T E R J E S Z T É S a Képviselő-testület 2014.

Részletesebben

Szentes Város Önkormányzata Polgármesteri Hivatal JEGYZŐJÉTŐL 6601 Szentes, Kossuth tér 6. Pf. 58. Ikt.sz.: 03-21950/2007. Témafelelős: Szabics Aranka

Szentes Város Önkormányzata Polgármesteri Hivatal JEGYZŐJÉTŐL 6601 Szentes, Kossuth tér 6. Pf. 58. Ikt.sz.: 03-21950/2007. Témafelelős: Szabics Aranka Szentes Város Önkormányzata Polgármesteri Hivatal JEGYZŐJÉTŐL 6601 Szentes, Kossuth tér 6. Pf. 58. Ikt.sz.: 03-21950/2007. Témafelelős: Szabics Aranka Tárgy: Intézmények szolgáltatási díjának megállapítása

Részletesebben

Az árak nem tartalmazzák az idegenforgalmi adót, amely 450.- Ft /fő /éj, 18 éven felülieknek. Parkolási díj: 1.200 Ft /éj /autó.

Az árak nem tartalmazzák az idegenforgalmi adót, amely 450.- Ft /fő /éj, 18 éven felülieknek. Parkolási díj: 1.200 Ft /éj /autó. VAKÁCIÓ Hegyvidéki ajánlatok HOTEL KITTY***+ MISKOLC-TAPOLCA Érvényes: 2016. június 20- augusztus 28. közötti időszakban, min.2éj foglalással Ár: 11.050 Ft / fő / éj, min. 3 éj foglalással 8.910 Ft / fő

Részletesebben

Foglalható időszakok: 2014. április 22.-29. és 2014. május 4. 2014. június 5.

Foglalható időszakok: 2014. április 22.-29. és 2014. május 4. 2014. június 5. MÁJUSI ÁR-ESŐ HOTEL PIROSKA-BÜK Érvényesség: 2014. 05. 05.- 06.01. között, min. 2 éj foglalással Ár: 8.460 Ft / fő/ éj / Hétköznapokon 10.155 Ft/fő/ 2 éj / Hétvégéken Superior szoba felár: 1000 Ft/fő/éj

Részletesebben

Felnőtt belépő díjak: 1. Egyszeri belépésre jogosító felnőtt napijegy 1.400.- 2. Egyszeri belépésre jogosító felnőtt napijegy 16 órától 800.

Felnőtt belépő díjak: 1. Egyszeri belépésre jogosító felnőtt napijegy 1.400.- 2. Egyszeri belépésre jogosító felnőtt napijegy 16 órától 800. Nagykáta Város Önkormányzata képviselő-testülete a Nagykátai Gyógy- és Strandfürdő belépőjegyeit a 2012. évi szezonnyitástól az alábbiak szerint állapítja meg: Felnőtt belépő díjak: 6. Nagykátai lakosoknak

Részletesebben

S z e n t e s Tárgy: Szentesi Üdülőközpont Nonprofit Kft. 2010. évi szolgáltatási díjai Melléklet: 6 db

S z e n t e s Tárgy: Szentesi Üdülőközpont Nonprofit Kft. 2010. évi szolgáltatási díjai Melléklet: 6 db Szentesi Üdülőközpont Nonprofit Kft. 6600 Szentes, Csallány Gábor part 4. +36-63/400-123 (recepció) +36-63/400-100 (pénztár) www.udulokozpont-szentes.hu Üi.: V- 373/2009. Témafelelős: Deák Albert Szentes

Részletesebben

Kérelem sportfejlesztési program jóváhagyása tárgyában hiánypótolt

Kérelem sportfejlesztési program jóváhagyása tárgyában hiánypótolt Oldalszám: 1 Kérelem sportfejlesztési program jóváhagyása tárgyában hiánypótolt Kérelem száma: KE00190/2013/MJSZ Érkezett: Ügyiratszám: KE00190/2013/MJSZ-3 Oldalszám: 2 A kérelmező adatai Általános A kérelmező

Részletesebben

Előterjesztés a Balaton Fejlesztési Tanács részére biztosított 2016. évi fejlesztési forrás felhasználásáról

Előterjesztés a Balaton Fejlesztési Tanács részére biztosított 2016. évi fejlesztési forrás felhasználásáról Előterjesztés a Balaton Fejlesztési Tanács részére biztosított 2016. évi fejlesztési forrás felhasználásáról Javaslat a 2016. évi fejlesztési forrás felhasználására A Balaton Fejlesztési Tanács hatékony

Részletesebben

E L Ő T E R J E S Z T É S

E L Ő T E R J E S Z T É S E L Ő T E R J E S Z T É S Zirc Városi Önkormányzat Képviselő-testületének 2016. március 24-ei ülésére Tárgy: Tájékoztató az önkormányzati választások óta eltelt időszak történéseiről, képviselőtestület

Részletesebben

Tárgy: Szentesi Üdülőközpont Nonprofit Kft. 2011. évi szolgáltatási díjai Melléklet: 5 db

Tárgy: Szentesi Üdülőközpont Nonprofit Kft. 2011. évi szolgáltatási díjai Melléklet: 5 db Üi.: V- 533 / 2010. Témafelelős: Deák Albert Szentes Város Önkormányzata Képviselő-testülete S z e n t e s Szentesi Üdülőközpont Nonprofit Kft. 6600 Szentes, Csallány Gábor part 4. www.udulokozpont-szentes.hu

Részletesebben

GÁRDONY Város Települési Környezetvédelmi Programja (2015-2020)

GÁRDONY Város Települési Környezetvédelmi Programja (2015-2020) GÁRDONY Város Települési Környezetvédelmi Programja (2015-2020) 1 TARTALOMJEGYZÉK 1 BEVEZETÉS... 5 1.1 A feladat meghatározása... 6 1.2 SZAKMAI ÉS MÓDSZERTANI KERETEK... 7 1.2.2. A környezeti problémákkal

Részletesebben

Fonyód Város Önkormányzata egyszerű eljárásának ajánlattételi felhívása (29974/2009)

Fonyód Város Önkormányzata egyszerű eljárásának ajánlattételi felhívása (29974/2009) Fonyód Város Önkormányzata egyszerű eljárásának ajánlattételi felhívása (29974/2009) 3. melléklet az 5/2009. (III.31.) IRM rendelethez KÖZBESZ ERZ É S I ÉRTESÍTŐ A Közbeszerzések Tanácsának Hivatalos Lapja1024

Részletesebben

PATAQUA KFT Sárospatak

PATAQUA KFT Sárospatak PATAQUA KFT Sárospatak Beszámoló a társaság működéséről 2011. Tartalomjegyzék Bevezetés... 3 Fürdő... 4 Szálláshelyek... 6 Termál Kemping... 6 Üdülőházak... 7 Mobilház... 7 Tájház... 7 Újhutai Ifjúsági

Részletesebben

Jegyzőkönyv. Készült: Bogács Község Önkormányzata Képviselő-testületének 2011. október 27-én megtartott nyilvános üléséről.

Jegyzőkönyv. Készült: Bogács Község Önkormányzata Képviselő-testületének 2011. október 27-én megtartott nyilvános üléséről. Jegyzőkönyv Készült: Bogács Község Önkormányzata Képviselő-testületének 2011. október 27-én megtartott nyilvános üléséről. Jelen voltak: Csendesné Farkas Edit polgármester, Csetneki László, Dr. Képes Ildikó

Részletesebben

U S Z O D A H Á Z I R E N D

U S Z O D A H Á Z I R E N D MOM Sportközpont U S Z O D A H Á Z I R E N D MOM 1123 Budapest, Csörsz utca 14-16 I. Általános rendelkezések 1. MOM Sportközpont uszoda házirendjének jogszabályai alapján: A MOM Sportközpont Házirendjét

Részletesebben

Utazás kiállítás és még sok egyéb...

Utazás kiállítás és még sok egyéb... Utazás kiállítás és még sok egyéb... 2014. február 27-től március 2-ig tart nyitva az UTAZÁS 2014, Nemzetközi Idegenforgalmi kiállítás a HUNGEXPO-n. Magyarország legjelentősebb turisztikai vásárán közel

Részletesebben

POLGÁRMESTER 8600 SIÓFOK, FŐ TÉR 1. TELEFON +36 84 504100 FAX: +36 84 504103

POLGÁRMESTER 8600 SIÓFOK, FŐ TÉR 1. TELEFON +36 84 504100 FAX: +36 84 504103 SIÓFOK VÁROS ÖNKORMÁNYZATA POLGÁRMESTER 8600 SIÓFOK, FŐ TÉR 1. TELEFON +36 84 504100 FAX: +36 84 504103 Az előterjesztés törvényességi szempontból megfelelő. Siófok, 2016. február 15. Kónyáné dr. Zsarnovszky

Részletesebben

ELŐTERJESZTÉS. Dombóvár Város Önkormányzata Képviselő-testületének 2011. május 5-i rendkívüli ülésére

ELŐTERJESZTÉS. Dombóvár Város Önkormányzata Képviselő-testületének 2011. május 5-i rendkívüli ülésére Egyszerű többség ELŐTERJESZTÉS Dombóvár Város Önkormányzata Képviselő-testületének 2011. május 5-i rendkívüli ülésére Tárgy: MÁV étkezde közétkeztetési célra történő hasznosítása Előterjesztő: Szabó Loránd

Részletesebben

PRIM TELEKOM Korlátolt Felelősségű Társaság

PRIM TELEKOM Korlátolt Felelősségű Társaság PRIM TELEKOM Korlátolt Felelősségű Társaság KÖZVETÍTŐVÁLASZTÁS SZOLGÁLTATÁS (CPS) IGÉNYBEVÉTELÉRE VONATKOZÓ Általános Szerződési Feltételei Készítés időpontja: 2015. október 08. Hatályos: 2015. október

Részletesebben

J e g y z ő k ö n y v

J e g y z ő k ö n y v Hernádnémeti Önkormányzat Képviselő-testülete 3564 Hernádnémeti, Kossuth u. 38. sz. Száma: 1-21/2013. J e g y z ő k ö n y v Készült: Hernádnémeti Nagyközség Önkormányzat Képviselő-testületének 2013. december

Részletesebben

ROGLa. HOTEL és BUnGaLÓ ROGLa. 1050-1517 m, 18 km sífutópálya. 100 www.ibusz.hu

ROGLa. HOTEL és BUnGaLÓ ROGLa. 1050-1517 m, 18 km sífutópálya. 100 www.ibusz.hu ROGLa 1050-1517 m, 18 km sífutópálya 2 9 2 km 9 km 10 km BUDAPESTTÔL KB. 400 KM TÁVOLSÁGRA TALÁLHATÓ. Szlovénia egyik kedvelt síterülete, mely késő ősztől kora tavaszig nyújt síelési lehetőséget az idelátogatóknak.

Részletesebben

FÖLDES NAGYKÖZSÉG POLGÁRMESTERE 4177 FÖLDES, Karácsony Sándor tér 5. /Fax: (54) 531 000 ; 531 001 E-mail: foldes.ph@gmail.com. a Képviselő-testülethez

FÖLDES NAGYKÖZSÉG POLGÁRMESTERE 4177 FÖLDES, Karácsony Sándor tér 5. /Fax: (54) 531 000 ; 531 001 E-mail: foldes.ph@gmail.com. a Képviselő-testülethez FÖLDES NAGYKÖZSÉG POLGÁRMESTERE 4177 FÖLDES, Karácsony Sándor tér 5. /Fax: (54) 531 000 ; 531 001 E-mail: foldes.ph@gmail.com Iktatószám: /2015. 4/c. E LŐTERJESZTÉS a Képviselő-testülethez 2015. évi díjainak

Részletesebben

Hétvégi Ingatlan Tulajdonosok Hírlevele!

Hétvégi Ingatlan Tulajdonosok Hírlevele! Hétvégi Ingatlan Tulajdonosok Hírlevele! Hasznos információk és tájékoztató. Tájékoztatjuk Önöket, hogy 2012. évre vonatkozóan az Önkormányzat Képviselő-testülete a kommunális adó mértékét nem módosította

Részletesebben

E L Ő T E R J E S Z T É S

E L Ő T E R J E S Z T É S SIÓFOK VÁROS ÖNKORMÁNYZATA POLGÁRMESTER ÉS JEGYZŐ 8600 SIÓFOK, FŐ TÉR 1. TELEFON +36 84 504100 FAX: +36 84 504103 E L Ő T E R J E S Z T É S Siófok Város Képviselő-testületének 2014. júliusi ülésére Tárgy:

Részletesebben

HUNGUEST HOTEL GALYA ERZSÉBET PARK HOTEL. Galyatető. Parádfürdő. superior

HUNGUEST HOTEL GALYA ERZSÉBET PARK HOTEL. Galyatető. Parádfürdő. superior Galyatető HUNGUEST HOTEL GALYA A Mátra legmagasabb csúcsán 957 méter magasan, 5 hektáros park közepén, gyönyörű panorámával várja Vendégeit a patinás, 1939- ben épített szálloda. Akkor is és ma is a családok,

Részletesebben

superior márc. 1. 20., nov. 22. dec. 20.

superior márc. 1. 20., nov. 22. dec. 20. Hévíz HOTEL EURÓPA FIT Gyógyulás, wellness, családbarát környezet, három generáció számára ideális környezet. Az elmúlt évben látványosan megújult szálloda Hévíz központjában, a világhírű gyógytótól 400

Részletesebben

Pályázati Hirdetmény

Pályázati Hirdetmény Pályázati Hirdetmény A(z) "ADÓAKTUÁL" Könyv- és Adószakértői, valamint Kereskedelmi Kft. (cégjegyzékszám: 15-09- 060631, székhely: 4400 Nyíregyháza, Rákóczi u 18-20.), mint a(z) SZERENCSI AUTÓ Müszaki

Részletesebben

Nyári Családi Kuponfüzet

Nyári Családi Kuponfüzet Nyári Családi Kuponfüzet Ér vényes: 2013.06.14 2013.09.15. A kedvezményre jogosító kuponokat az érvényességi időn belül csak a kuponon feltüntetett beváltási helyszínen, a szolgáltatásra való bejelentkezéskor,

Részletesebben

3. Szóban leadott foglalás, megállapodás, módosítás, vagy annak a Szolgáltató általi szóbeli visszaigazolása nem minősül szerződésnek.

3. Szóban leadott foglalás, megállapodás, módosítás, vagy annak a Szolgáltató általi szóbeli visszaigazolása nem minősül szerződésnek. Általános Szállodai Szerződéses Feltételek (ÁSZF) I. Bevezetés 1. Az Általános Szállodai Szerződéses Feltételek (továbbiakban ÁSZF) azt a szerződéses tartalmat foglalják össze, melyek alapján a Hotel Füred****

Részletesebben

RÉVFÜLÖP TELEPÜLÉSFEJLESZTÉSI KONCEPCIÓ

RÉVFÜLÖP TELEPÜLÉSFEJLESZTÉSI KONCEPCIÓ RÉVFÜLÖP TELEPÜLÉSFEJLESZTÉSI KONCEPCIÓ /2014.(07 ) sz. Határozat JÓVÁHAGYANDÓ MUNKARÉSZ JÖVŐKÉP ÉS CÉLOK (314/2012.(XI.8.) Korm. rendelet 2. melléklet I. fejezet tartalmi követelményei szerint) 2 0 1

Részletesebben

Balatoni Hajózási Zrt. Beszámoló a 2015. évi turisztikai tapasztalatokról Keszthely

Balatoni Hajózási Zrt. Beszámoló a 2015. évi turisztikai tapasztalatokról Keszthely Balatoni Hajózási Zrt. Beszámoló a 2015. évi turisztikai tapasztalatokról Keszthely 8.sz. melléklet Balaton régió idegenforgalma 2015. évben A Balaton régió hazánk egyik legjelentősebb belföldi fogadóterülete,

Részletesebben

NYÁRLŐRINC KÖZSÉG KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK NYÍLT ÜLÉSE 13. SZÁMÚ JEGYZŐKÖNYVE (2015. DECEMBER 14.) Határozat: 103/2015. 105/2015. Kt. hat.

NYÁRLŐRINC KÖZSÉG KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK NYÍLT ÜLÉSE 13. SZÁMÚ JEGYZŐKÖNYVE (2015. DECEMBER 14.) Határozat: 103/2015. 105/2015. Kt. hat. NYÁRLŐRINC KÖZSÉG KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK NYÍLT ÜLÉSE 13. SZÁMÚ JEGYZŐKÖNYVE (2015. DECEMBER 14.) Határozat: 103/2015. 105/2015. Kt. hat. J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Nyárlőrinc Községi Önkormányzat Képviselő-testületének

Részletesebben

ELŐTERJESZTÉS. Balaton-parti Fenntartó és Hasznosító Kft. 8600 Siófok, Petőfi sétány 3. Az előterjesztés törvényességi szempontból megfelelő:

ELŐTERJESZTÉS. Balaton-parti Fenntartó és Hasznosító Kft. 8600 Siófok, Petőfi sétány 3. Az előterjesztés törvényességi szempontból megfelelő: Balaton-parti Fenntartó és Hasznosító Kft. 8600 Siófok, Petőfi sétány 3. Az előterjesztés törvényességi szempontból megfelelő:. Kónyáné dr. Zsarnovszky Judit jegyző ELŐTERJESZTÉS a Képviselő-testület 2015.

Részletesebben

Jegyzőkönyv készült a Városfejlesztési, Városgazdálkodási és Környezetvédelmi Bizottság 2011. március 1-jén 15 órakor megtartott 4.

Jegyzőkönyv készült a Városfejlesztési, Városgazdálkodási és Környezetvédelmi Bizottság 2011. március 1-jén 15 órakor megtartott 4. Budapest Főváros IX. kerület Ferencváros Önkormányzata Városfejlesztési, Városgazdálkodási és Környezetvédelmi Bizottság Jegyzőkönyv készült a Városfejlesztési, Városgazdálkodási és Környezetvédelmi Bizottság

Részletesebben

A fenti szervezet-átalakítások eredményeként egy hatékonyan működő, takarékos intézményi struktúra jön létre.

A fenti szervezet-átalakítások eredményeként egy hatékonyan működő, takarékos intézményi struktúra jön létre. 2 Az Önkormányzati és Területfejlesztési Minisztérium fejezet a 2006. évi LV. törvénnyel jött létre a Belügyminisztérium fejezet bázisán. A kormányzati szerkezetátalakítás jelentős változásokat eredményezett

Részletesebben

Szentes Város Önkormányzata Polgármesteri Hivatal JEGYZŐJÉTŐL 6600 Szentes, Kossuth tér 6. Ikt.sz.: A-378/2010. Témafelelős: Szabics Aranka

Szentes Város Önkormányzata Polgármesteri Hivatal JEGYZŐJÉTŐL 6600 Szentes, Kossuth tér 6. Ikt.sz.: A-378/2010. Témafelelős: Szabics Aranka Szentes Város Önkormányzata Polgármesteri Hivatal JEGYZŐJÉTŐL 6600 Szentes, Kossuth tér 6. Ikt.sz.: A-378/2010. Témafelelős: Szabics Aranka Szentes Város Önkormányzata Képviselő-testülete S z e n t e s

Részletesebben

Balatonederics községben a Balatonederics Települési Önkormányzat Képviselőtestületének 2010. április 29-én 19 órai kezdettel megtartott üléséről.

Balatonederics községben a Balatonederics Települési Önkormányzat Képviselőtestületének 2010. április 29-én 19 órai kezdettel megtartott üléséről. Balatonederics Települési Önkormányzat Képviselő-testülete 8312 Balatonederics, Kossuth u. 84. Telefon: 87 466 133, fax: 87 566 023 E-mail: bekorj@asat.hu Ügyiratszám: 20-9/2010. J e g y z ő k ö n y v

Részletesebben

Az 1. Magyar Cukor Manufaktúra által szervezett. Jam Mester. elnevezésű nyereményjáték részvételi és adatkezelési szabályzata

Az 1. Magyar Cukor Manufaktúra által szervezett. Jam Mester. elnevezésű nyereményjáték részvételi és adatkezelési szabályzata Az 1. Magyar Cukor Manufaktúra által szervezett Jam Mester elnevezésű nyereményjáték részvételi és adatkezelési szabályzata Az 1. Magyar Cukor Manufaktúra (a továbbiakban: Szervező) a jelen részvételi,

Részletesebben

ELŐTERJESZTÉS. Dombóvár Város Önkormányzata Képviselőtestületének 2010. december 16-i és 2010. december 20-i ülésszakára

ELŐTERJESZTÉS. Dombóvár Város Önkormányzata Képviselőtestületének 2010. december 16-i és 2010. december 20-i ülésszakára Egyszerű többség ELŐTERJESZTÉS Dombóvár Város Önkormányzata Képviselőtestületének 2010. december 16-i és 2010. december 20-i ülésszakára Tárgy: Dombóvár Város Önkormányzatának 2011. évi költségvetési koncepciója

Részletesebben

WEKERLEI GYERMEKHÁZ ÉS CSALÁDI KÖNYVTÁR (1192 Budapest, Petur u. 7. 1192 Budapest, Kós Károly tér 15.) MUNKATERVE. a 2011. évre

WEKERLEI GYERMEKHÁZ ÉS CSALÁDI KÖNYVTÁR (1192 Budapest, Petur u. 7. 1192 Budapest, Kós Károly tér 15.) MUNKATERVE. a 2011. évre WEKERLEI GYERMEKHÁZ ÉS CSALÁDI KÖNYVTÁR (1192 Budapest, Petur u. 7. 1192 Budapest, Kós Károly tér 15.) MUNKATERVE a 2011. évre Készítette: Szabó Mária igazgató 1 Bevezető A Wekerlei Gyermekház munkájában

Részletesebben

ELŐTERJESZTÉS. Balaton-parti Fenntartó és Hasznosító Kft. 8600 Siófok, Petőfi sétány 3. Az előterjesztés törvényességi szempontból megfelelő:

ELŐTERJESZTÉS. Balaton-parti Fenntartó és Hasznosító Kft. 8600 Siófok, Petőfi sétány 3. Az előterjesztés törvényességi szempontból megfelelő: 1 Balaton-parti Fenntartó és Hasznosító 8600 Siófok, Petőfi sétány 3. Az előterjesztés törvényességi szempontból megfelelő:. Kónyáné dr. Zsarnovszky Judit jegyző ELŐTERJESZTÉS a Képviselő-testület 2016.

Részletesebben

ELŐTERJESZTÉS a KÉPVISELŐ-TESTÜLET 2016. május 19-i ülésére

ELŐTERJESZTÉS a KÉPVISELŐ-TESTÜLET 2016. május 19-i ülésére Budapest Főváros IX. Kerület Ferencváros Önkormányzata ELŐTERJESZTÉS a KÉPVISELŐ-TESTÜLET 2016. május 19-i ülésére Iktató szám: 101/2016. Tárgy: Előterjesztő: Készítette: Előzetesen tárgyalja: Beszámoló

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: 2011. július 11-én Jászboldogháza Önkormányzati Képviselőtestületének rendkívüli ülésén 16.00 órakor, a Községháza tanácskozó termében. Jelen vannak: Gerhát Károly, Joó-Kovács

Részletesebben

E L Ő T E R J E S Z T É S Komló Város Önkormányzat Képviselő-testületének 2014. december 4-én tartandó ülésére

E L Ő T E R J E S Z T É S Komló Város Önkormányzat Képviselő-testületének 2014. december 4-én tartandó ülésére E L Ő T E R J E S Z T É S Komló Város Önkormányzat Képviselő-testületének 2014. december 4-én tartandó ülésére Az előterjesztés tárgya: Helyi menetrend szerinti autóbusszal végzett személyszállítási közszolgáltatásra

Részletesebben

xha attól eltérő, kérjük töltse ki az A.III mellékletet

xha attól eltérő, kérjük töltse ki az A.III mellékletet 3. melléklet az 5/2009. (III.31.) IRM rendelethez KÖZBESZERZÉSI ÉRTESÍTŐ A Közbeszerzések Tanácsának Hivatalos Lapja1024 Budapest, Margit krt. 85. Fax: 06 1 336 7751, 06 1 336 7757 E-mail: hirdetmeny@kozbeszerzesek-tanacsa.hu

Részletesebben

MÁV START-Egy db szemcseszóró álláshely és gépészeti berendezéseinek kialakítására a szolnoki járműjavítóban

MÁV START-Egy db szemcseszóró álláshely és gépészeti berendezéseinek kialakítására a szolnoki járműjavítóban MÁV START-Egy db szemcseszóró álláshely és gépészeti berendezéseinek kialakítására a szolnoki járműjavítóban Közbeszerzési Értesítő száma: 2015/111 Beszerzés tárgya: Árubeszerzés Adásvétel Hirdetmény típusa:

Részletesebben

Bükfürdô több mint fürdô

Bükfürdô több mint fürdô Bükfürdô több mint fürdô Bükfürdô Vas megye északnyugati részén, az Alpokalja és a Kisalföld találkozásánál található. Szombathelytôl 30, Soprontól 46, Kôszegtôl pedig 20 km távolságra fekszik, félúton

Részletesebben

Egerszalók Erdőbénye Galyatető Garabonc Gárdony Gyula Hajdúszoboszló Harkány Hajmás Herceghalom Hernádvécse Hévíz Kardosfa

Egerszalók Erdőbénye Galyatető Garabonc Gárdony Gyula Hajdúszoboszló Harkány Hajmás Herceghalom Hernádvécse Hévíz Kardosfa Balatonkenese Balatonfüred Bánk Bükfürdő Cegléd Demjén Döbrönte Eger Egerszalók Erdőbénye Galyatető Garabonc Gárdony Gyula Hajdúszoboszló Harkány Hajmás Herceghalom Hernádvécse Hévíz Kardosfa Lenti-Gosztola

Részletesebben

Beszámoló a Püspökladányi Városüzemeltető és Gyógyfürdő Kft. 2013. évi gazdálkodásáról

Beszámoló a Püspökladányi Városüzemeltető és Gyógyfürdő Kft. 2013. évi gazdálkodásáról Beszámoló a Püspökladányi Városüzemeltető és Gyógyfürdő Kft. 2013. évi gazdálkodásáról Püspökladány, 2014. március 11. Varga Lajos Ügyvezető igazgató A Püspökladányi Városüzemeltető és Gyógyfürdő Kft.

Részletesebben

Pályázati felhívás önkormányzati tulajdonú ingatlan bérbeadására

Pályázati felhívás önkormányzati tulajdonú ingatlan bérbeadására Bánk Községi Önkormányzata 2653 Bánk, Hősök tere 11. /Fax: 35/342-804, 342-806 Iktatószám: 40-2/2016. Közzététel napja: 2016.01.11. Pályázati felhívás önkormányzati tulajdonú ingatlan bérbeadására A pályázat

Részletesebben

PATAQUA KFT Sárospatak, Határ út 2/B. Beszámoló a társaság működéséről 2012. I.félév. Benkő Barnabás Zoltánné. ügyvezető

PATAQUA KFT Sárospatak, Határ út 2/B. Beszámoló a társaság működéséről 2012. I.félév. Benkő Barnabás Zoltánné. ügyvezető PATAQUA KFT Sárospatak, Határ út 2/B. Beszámoló a társaság működéséről 2012. I.félév Benkő Barnabás Zoltánné ügyvezető Társaságunk tevékenységét 2012. I. félévében az előző évek gyakorlatának megfelelően,

Részletesebben

Közbeszerzési Értesítő száma: 2012/116

Közbeszerzési Értesítő száma: 2012/116 Ajánlattételi felhívás - ÉMOP-4.3.1/2/2F-2f-2011-0001 Közoktatás térségi sajátosságaihoz igazodó szervezés és infrastrukturális fejlesztés a Szilágyi Erzsébet Gimnázium és Kollégium, kollégiumi épületében

Részletesebben

1. A pályázat kiírója és elbírálója: Magyar Szenior Úszók Országos Szövetsége - továbbiakban MSZÚOSZ (a társ szakágak egyetértésével)

1. A pályázat kiírója és elbírálója: Magyar Szenior Úszók Országos Szövetsége - továbbiakban MSZÚOSZ (a társ szakágak egyetértésével) PÁLYÁZATI FELHÍVÁS 2013. ÉVI SZENIOR ÚSZÓ-MŰUGRÓ-SZINKRONÚSZÓ ÉS HOSSZÚTÁVÚSZÓ EURÓPA BAJNOKSÁG PÁLYÁZATI ANYAG ELKÉSZÍTÉSÉRE ÉS AZ ESEMÉNY RENDEZÉSÉRE 1. A pályázat kiírója és elbírálója: Magyar Szenior

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. Velem Község Önkormányzata Képviselő-testületének 2011. szeptember 6-án 16,00 órai kezdettel megtartott nyilvános üléséről.

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. Velem Község Önkormányzata Képviselő-testületének 2011. szeptember 6-án 16,00 órai kezdettel megtartott nyilvános üléséről. Szám: 192-33/2011. Készült: 3 példányban J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Az ülés helye: Velem Község Önkormányzata Képviselő-testületének 2011. szeptember 6-án 16,00 órai kezdettel megtartott nyilvános

Részletesebben

Balatonalmádi Város Integrált Településfejlesztési Stratégiája

Balatonalmádi Város Integrált Településfejlesztési Stratégiája Balatonalmádi Város Integrált Településfejlesztési Stratégiája II. STRATÉGIA KDOP-6.2.1/K-13-2014-0002 Közép-Dunántúli Operatív Program Fenntartható településfejlesztés a kis- és középvárosokban Integrált

Részletesebben

Hotel Helikon *** Magyarország - Zala megye - Keszthely http://www.reise.info.hu/hotel-helikon/hu/

Hotel Helikon *** Magyarország - Zala megye - Keszthely http://www.reise.info.hu/hotel-helikon/hu/ http:///hotel-helikon/hu/ Bemutatkozás Üdvözlet Napfény, víz, levegő... Helikon. Keszthely, a régi barokk kisváros hangulatos környezetben fekszik a Keszthelyi hegység és a Balaton között. Szobák A háromcsillagos

Részletesebben

A KE00184/2013/MVLSZ-4 számú határozat melléklete

A KE00184/2013/MVLSZ-4 számú határozat melléklete Oldalszám: 1 A KE00184/2013/MVLSZ-4 számú határozat melléklete Kérelem száma: KE00184/2013/MVLSZ Érkezett: Oldalszám: 2 A kérelmező adatai Általános A kérelmező szervezet teljes neve: Százhalombattai Vízilabda

Részletesebben

Colosseum Hotel **** Superior Magyarország - Csongrád megye - Mórahalom http://www.reise.info.hu/colosseumhotel/hu/

Colosseum Hotel **** Superior Magyarország - Csongrád megye - Mórahalom http://www.reise.info.hu/colosseumhotel/hu/ http:///colosseumhotel/hu/ Bemutatkozás 2011 áprilisától várja vendégeit a Colosseum Hotel****, mely Mórahalom központjában, közvetlenül a Szent Erzsébet Gyógyfürdő mellett található, Szegedtől 20 km távolságra.

Részletesebben

E L Ő T E R J E S Z T É S

E L Ő T E R J E S Z T É S SIÓFOK VÁROS ÖNKORMÁNYZATA POLGÁRMESTER 8600 SIÓFOK, FŐ TÉR 1 TELEFON +36 84 504100 FAX:+36 84 504 103 Az előterjesztés törvényességi szempontból megfelelő: Siófok, 2015. december 2... Kónyáné dr. Zsarnovszky

Részletesebben

NYEREMÉNYJÁTÉK-SZABÁLYZAT Foglaljátok el a Szigetet a Bacardival nyereményjáték

NYEREMÉNYJÁTÉK-SZABÁLYZAT Foglaljátok el a Szigetet a Bacardival nyereményjáték NYEREMÉNYJÁTÉK-SZABÁLYZAT Foglaljátok el a Szigetet a Bacardival nyereményjáték 1. A Játék időtartama A Bacardi Limited 2015. június 26. 0 óra és 2015. augusztus 3. reggel 06 óra között nyereményjátékot

Részletesebben

Szállodai specializációs érdekességek

Szállodai specializációs érdekességek Szállodai specializációs érdekességek 1.000 m2 vízfelület gyógyszálló Naturmed Hotel Carbona, Hévíz 261 1.9m2 1.280 m2 vízfelülettel wellness szálloda Spirit Hotel Thermal Spa, Sárvár 22 medence 273 2.3m2

Részletesebben

Tamasinet Szolgáltató, és Gyártó Kft. szolgáltató. Általános Szerződési Feltételek internet elérési szolgáltatáshoz

Tamasinet Szolgáltató, és Gyártó Kft. szolgáltató. Általános Szerződési Feltételek internet elérési szolgáltatáshoz Tamasinet Szolgáltató, és Gyártó Kft. szolgáltató Általános Szerződési Feltételek internet elérési szolgáltatáshoz Tamási település területén Hatályba lépés kelte: 2015.092016.01.01 Utolsó módosítás kelte:

Részletesebben

Berekfürdő Községi Önkormányzat Képviselő-testületének 2013. március hó 26. napján tartott testületi ülésének J E G Y Z Ő K Ö N Y V E

Berekfürdő Községi Önkormányzat Képviselő-testületének 2013. március hó 26. napján tartott testületi ülésének J E G Y Z Ő K Ö N Y V E Berekfürdő Községi Önkormányzat 5309 Berekfürdő, Berek tér 15. Berekfürdő Községi Önkormányzat Képviselő-testületének 2013. március hó 26. napján tartott testületi ülésének J E G Y Z Ő K Ö N Y V E Készült:

Részletesebben

1. melléklet az 5/2009. (III.31.) IRM rendelethez KÖZBESZERZÉSI ÉRTESÍTŐ A Közbeszerzések Tanácsának Hivatalos Lapja1024 Budapest, Margit krt. 85.

1. melléklet az 5/2009. (III.31.) IRM rendelethez KÖZBESZERZÉSI ÉRTESÍTŐ A Közbeszerzések Tanácsának Hivatalos Lapja1024 Budapest, Margit krt. 85. 1. melléklet az 5/2009. (III.31.) IRM rendelethez KÖZBESZERZÉSI ÉRTESÍTŐ A Közbeszerzések Tanácsának Hivatalos Lapja1024 Budapest, Margit krt. 85. Fax: 06 1 336 7751; 06 1 336 7757 E-mail: hirdetmeny@kozbeszerzesek-tanacsa.hu

Részletesebben

Csapatépítõ programok 2014

Csapatépítõ programok 2014 Csapatépítõ programok 2014 (Minimum 10 fõ esetén) Azonnali ajánlatkérés csapatépítésre, céges rendezvényre itt! Az Oxygen Adrenalin Park kitûnõ választás szabadtéri céges rendezvényeinek (csapatépítés,

Részletesebben

BESZÁMOLÓ Az ÉRV Zrt. Szilvásvárad településen 2015. évben végzett szennyvízközmű üzemeltetési, karbantartási és fenntartási tevékenységéről Szennyvíz gyűjtőhálózat adatai: Szennyvízhálózat hossza gyűjtővezetékkel

Részletesebben

LAST-MILE KFT. ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEI ADATHÁLÓZATI SZOLGÁLTATÁS EZEN BELÜL IS INTERNET HOZZÁFÉRÉSI SZOLGÁLTATÁS IGÉNYBEVÉTELÉRE

LAST-MILE KFT. ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEI ADATHÁLÓZATI SZOLGÁLTATÁS EZEN BELÜL IS INTERNET HOZZÁFÉRÉSI SZOLGÁLTATÁS IGÉNYBEVÉTELÉRE A LAST-MILE KFT. ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEI ADATHÁLÓZATI SZOLGÁLTATÁS EZEN BELÜL IS INTERNET HOZZÁFÉRÉSI SZOLGÁLTATÁS IGÉNYBEVÉTELÉRE Last-Mile Kereskedelmi és Szolgáltató Kft. Székhely: 7635 Pécs,

Részletesebben

Nemzeti Úszó és Vizilabda Olimpiai Központ 2013. évi ár- és díjszabás

Nemzeti Úszó és Vizilabda Olimpiai Központ 2013. évi ár- és díjszabás HAJÓS ALFRÉD SPORTUSZODA Belépőjegyek és egyéb tételek Felnőtt Ft/fő 1 417 1 800 Felnőtt Úszójegy Munkanapokon 06-tól 07-óráig Ft/fő 945 1 200 Felnőtt Napozójegy május 1-tól augusztus 31-ig 15 órától zárásig

Részletesebben

A LIDL Magyarország által szervezett. Séf Próba

A LIDL Magyarország által szervezett. Séf Próba A LIDL Magyarország által szervezett Séf Próba elnevezésű nyereményjáték részvételi és adatkezelési szabályzata A LIDL Magyarország (a továbbiakban: Szervező) a jelen részvételi, adatkezelési és játékszabályzatban

Részletesebben

JUROP TELEKOM TELEKOMMUNIKÁCIÓS KFT.

JUROP TELEKOM TELEKOMMUNIKÁCIÓS KFT. JUROP TELEKOM TELEKOMMUNIKÁCIÓS KFT. ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK INTERNET ELÉRÉSI SZOLGÁLTATÁSHOZ SZOLGÁLTATÁSI TERÜLET CSOLNOK DOROG ESZTERGOM ESZTERGOM-KERTVÁROS KESZTÖLC LEÁNYVÁR NYERGESÚJFALU PILISCSÉV

Részletesebben

A Veszprém Megyei Önkormányzat Közgyűlése. 2013. október 22-én (kedd) 14.00 órai kezdettel rendkívüli ülést tart.

A Veszprém Megyei Önkormányzat Közgyűlése. 2013. október 22-én (kedd) 14.00 órai kezdettel rendkívüli ülést tart. A Veszprém Megyei Önkormányzat Közgyűlése 2013. október 22-én (kedd) 14.00 órai kezdettel rendkívüli ülést tart. Az ülés helye: Veszprém, Megyeház tér 1. (Megyeháza földszint 1, Képviselői Iroda) Javasolt

Részletesebben

Ünnepi, hosszú hétvégi belföldi ajánlatok 2016. március 11-15.

Ünnepi, hosszú hétvégi belföldi ajánlatok 2016. március 11-15. Ünnepi, hosszú hétvégi belföldi ajánlatok 2016. március 11-15. Badacsony Balatonfüred Balatonkenese Cegléd Bükfürdő Debrecen Demjén Döbrönte Eger Egerszalók Garabonc Gárdony Gyula Hajdúszoboszló Harkány

Részletesebben

Megbízási szerződés. 1.1. A Felek kölcsönösen rögzítik, hogy a Megbízó pályázatot szándékozik benyújtani környezet és energiahatékonyság tárgyában.

Megbízási szerződés. 1.1. A Felek kölcsönösen rögzítik, hogy a Megbízó pályázatot szándékozik benyújtani környezet és energiahatékonyság tárgyában. ÚJFEHÉRTÓI POLGÁRMESTERI HIVATAL 4244 Újfehértó, Szent István út 10. Tel.:(42) 290 000 Fax: (42) 290 003 E-mail: polghiv@ujfeherto.hu Web: www.ujfeherto.hu K i v o n a t Újfehértó Város Önkormányzata Képviselő-testületének

Részletesebben

AJÁNLATTÉTELI FELHÍVÁS

AJÁNLATTÉTELI FELHÍVÁS AJÁNLATTÉTELI FELHÍVÁS a) Az ajánlatkérő neve, címe, telefon és telefax száma (e-mail); KOMLÓ VÁROS ÖNKORMÁNYZATA 7300 KOMLÓ, VÁROSHÁZ TÉR 3. Telefon: +36-72/584-000 Fax: +36-73/584-008 E-mail: varosuzemeltetes.ph@komlo.hu

Részletesebben

MŰSZAKI DISZPOZÍCIÓ T-431/14 Tímár utcai megálló támfal és szegély megerősítésének kivitelezése tárgyú közbeszerzési eljárásban

MŰSZAKI DISZPOZÍCIÓ T-431/14 Tímár utcai megálló támfal és szegély megerősítésének kivitelezése tárgyú közbeszerzési eljárásban MŰSZAKI DISZPOZÍCIÓ T-431/14 Tímár utcai megálló támfal és szegély megerősítésének kivitelezése tárgyú közbeszerzési eljárásban Diszpozíció: H5 szentendrei HÉV vonal árvízi károk helyreállítása a 29+02-32+50

Részletesebben

Kinder Meglepetés 40! elnevezésű nyereményjáték HIVATALOS JÁTÉKSZABÁLYA ÉS ADATKEZELÉSI SZABÁLYZATA (Érvényes: 2014.09.25-től)

Kinder Meglepetés 40! elnevezésű nyereményjáték HIVATALOS JÁTÉKSZABÁLYA ÉS ADATKEZELÉSI SZABÁLYZATA (Érvényes: 2014.09.25-től) Kinder Meglepetés 40! elnevezésű nyereményjáték HIVATALOS JÁTÉKSZABÁLYA ÉS ADATKEZELÉSI SZABÁLYZATA (Érvényes: 2014.09.25-től) 1, A játék szervezője: A Ferrero Magyarország Kft. (székhely: 1133 Budapest,

Részletesebben

Szolgáltató központ kialakítása_tájékoztató a szerződés módosításáról

Szolgáltató központ kialakítása_tájékoztató a szerződés módosításáról Szolgáltató központ kialakítása_tájékoztató a szerződés módosításáról Közbeszerzési Értesítő száma: 2015/1 Beszerzés tárgya: Építési beruházás Tervezés és kivitelezés Hirdetmény típusa: Tájékoztató a szerződés

Részletesebben

Közös a felelõsségünk

Közös a felelõsségünk Zalakaros város lapja XX. évfolyam 19. szám Közös a felelõsségünk AZ 1956-OS FORRADALOM ÉS SZABADSÁGHARC ESEMÉNYEIRE EMLÉKEZETT VÁROSUNK Ezen a napon a bátorságra emlékezünk, amellyel az ország lakossága

Részletesebben

FÖLDES NAGYKÖZSÉG POLGÁRMESTERE 4177 FÖLDES, Karácsony Sándor tér 5. /Fax: (54) 531 000 ; 531 001 E-mail: foldes.ph@gmail.com. a Képviselő-testülethez

FÖLDES NAGYKÖZSÉG POLGÁRMESTERE 4177 FÖLDES, Karácsony Sándor tér 5. /Fax: (54) 531 000 ; 531 001 E-mail: foldes.ph@gmail.com. a Képviselő-testülethez FÖLDES NAGYKÖZSÉG POLGÁRMESTERE 4177 FÖLDES, Karácsony Sándor tér 5. /Fax: (54) 531 000 ; 531 001 E-mail: foldes.ph@gmail.com Iktatószám: /2016. 9/c. E LŐTERJESZTÉS a Képviselő-testülethez az önkormányzati

Részletesebben

Gerecz Attila Megoldható-e, hogy a Vízüggyel felvegyék a kapcsolatot, összefogjon a térség?

Gerecz Attila Megoldható-e, hogy a Vízüggyel felvegyék a kapcsolatot, összefogjon a térség? Jegyzőkönyv A Képviselő-testület 2o1o. december 6-i-i nyílt üléséről Időpontja: 2o1o. december 6. 18 óra Helye: Polgármesteri Hivatal Tanácsterme Jelen vannak: a jelenléti ív szerint Pénzes Andrásné pénzügyi

Részletesebben

E L Ő T E R J E S Z T É S Komló Város Önkormányzat Képviselő-testületének 2011. szeptember 29- én tartandó ülésére

E L Ő T E R J E S Z T É S Komló Város Önkormányzat Képviselő-testületének 2011. szeptember 29- én tartandó ülésére E L Ő T E R J E S Z T É S Komló Város Önkormányzat Képviselő-testületének 2011. szeptember 29- én tartandó ülésére Az előterjesztés tárgya: Polgármesteri Hivatal munkájáról féléves beszámoló Iktatószám:

Részletesebben

Változások Békásmegyer, Újpest, Káposztásmegyer és Rákospalota tömegközlekedésében

Változások Békásmegyer, Újpest, Káposztásmegyer és Rákospalota tömegközlekedésében Változások Békásmegyer, Újpest, Káposztásmegyer és Rákospalota tömegközlekedésében 1) A társadalmi egyeztetésen meghirdetett javaslat A BKK kikérte az utazóközönség véleményét a III., IV. és XV. kerületeket

Részletesebben

Dobozi Közösségi Ház és Könyvtár 5624 Doboz Hunyadi tér 1. Tel.:66/ 268-159 E-mail: konyvtar@doboz.hu KÖNYVTÁRHASZNÁLATI SZABÁLYZAT

Dobozi Közösségi Ház és Könyvtár 5624 Doboz Hunyadi tér 1. Tel.:66/ 268-159 E-mail: konyvtar@doboz.hu KÖNYVTÁRHASZNÁLATI SZABÁLYZAT Dobozi Közösségi Ház és Könyvtár 5624 Doboz Hunyadi tér 1. Tel.:66/ 268-159 E-mail: konyvtar@doboz.hu KÖNYVTÁRHASZNÁLATI SZABÁLYZAT 1 Tartalomjegyzék 1 Tartalomjegyzék... 2 2 Általános információk... 3

Részletesebben

E l ő t e r j e s z t é s

E l ő t e r j e s z t é s BALATONFÜRED VÁROS ÖNKORMÁNYZATA P O L G Á R M E S T E R 8230 Balatonfüred, Szent István tér 1. polgarmester@balatonfured.com Szám: 1/205- /2013. E l ő t e r j e s z t é s a Képviselő-testület 2013. április

Részletesebben

Város Képviselő-testület

Város Képviselő-testület Város Képviselő-testület E g é s z s é g ü g y i é s S z o c i á l i s B i z o t t s á g 2051 Biatorbágy, Baross Gábor utca 2/a. Telefon: 06 23 310-174/112, 113, 142 Fax: 06 23 310-135 E-mail: hivatal@pmh.biatorbagy.hu

Részletesebben

E L Ő T E R J E S Z T É S

E L Ő T E R J E S Z T É S IKTATÓSZÁM: 25-25/5-1/2016. TÁRGY: MISINA TETŐ FEJLESZTÉSÉVEL KAPCSOLATOS DÖNTÉSEK MEG- HOZATALA (TOP-6.1.4-15) MELLÉKLET: 5 DB E L Ő T E R J E S Z T É S PÉCS MEGYEI JOGÚ VÁROS ÖNKORMÁNYZATA KÖZGYŰLÉSE

Részletesebben

Egyedi előfizetői szerződés 1.ADATLAP

Egyedi előfizetői szerződés 1.ADATLAP a) Az előfizető személyes adatai: Előfizető neve Lakóhely, tartózkodási hely/székhely Előfizetői hozzáférési pont helye Számlázási cím Pénzforgalmi számlaszám 1 Egyedi előfizetői szerződés 1.ADATLAP Természetes

Részletesebben

ELŐTERJESZTÉS. 2011. május 5-i rendkívüli ülésére

ELŐTERJESZTÉS. 2011. május 5-i rendkívüli ülésére Egyszerű többség ELŐTERJESZTÉS Dombóvár Város Önkormányzata Képviselő-testületének 2011. május 5-i rendkívüli ülésére Tárgy: Vizsgálat lefolytatása a Zrínyi iskola villamossági kivitelezésére vonatkozóan

Részletesebben

A VÁROSI ÖNKORMÁNYZAT IDÕSZAKOS KIADVÁNYA FELHÍVÁS

A VÁROSI ÖNKORMÁNYZAT IDÕSZAKOS KIADVÁNYA FELHÍVÁS Jászkiséri Tudósító A VÁROSI ÖNKORMÁNYZAT IDÕSZAKOS KIADVÁNYA FELHÍVÁS Jótékonysági est a vörös iszap károsultjainak megsegítésére A Mûvelõdés Házában 2010. november 19- én 18 órai kezdettel X.évfolyam

Részletesebben