02/03. Akár 50% megtakarítás kupononként!

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "02/03. Akár 50% megtakarítás kupononként!"

Átírás

1 /03 Akár 50% megtakarítás kupononként!

2 Szépségápolás/Baba Egészség Háztartás/Egyéb

3 A részleteket keresse a hátoldalon! Beváltható: től ig. 10% kedvezmény vásárlása végösszegéből! 10% megtakarítás! E kupon ellenében 10% kedvezményben részesül következő vásárlása végösszegéből!

4 A 10% kedvezmény a vásárlás végösszegéből kerül levonásra, és ajándékkártya vásárlására nem vonatkozik. Beváltási határidő: május 31. A kupon csak magyarországi dm üzletben használható fel, egyszeri kedvezményes vásárlásra jogosít, és készpénzre nem váltható. A kupon más vásárlás-végösszegi kedvezménnyel nem vonható össze. Egy vásárlás alkalmával csak egy kupon váltható be. A programban való részvételre és a kedvezmények igénybe vételére fogyasztónak minősülő természetes személyek jogosultak (gazdálkodó szervezetek és viszonteladók nem). A programban történő részvétel egyéb feltételeit az Általános Szerződési Feltételek tartalmazzák (elérhető:

5 A részleteket keresse a hátoldalon! Beváltható: től ig. Márka-Joker! 25% kedvezmény minden NIVEA női arcápoló termékre! 25% megtakarítás! E kupon ellenében, egy vásárlás alkalmával 25% kedvezménnyel vásárolhat meg egyszerre több NIVEA női arcápoló terméket!

6 A kupon a készlet erejéig, de legkésőbb május 31-ig váltható be, bármely magyarországi dm üzletben. Egy vásárlás alkalmával csak egy kupon váltható be, amellyel azonban egyszerre több termék is kedvezményesen megvásárolható! A kuponon feltüntetett kedvezmény a nyugta végösszegéből kerül levonásra. Átmeneti készlethiány előfordulhat, helyettesítő termékek listája a boltokban kihelyezett tájékoztatóban található. A kupon más kuponos akcióval együtt nem érvényes, kivéve a vásárlás-végösszegi kedvezményre jogosító kuponokat. A programban való részvételre és a kedvezmények igénybe vételére fogyasztónak minősülő természetes személyek jogosultak (gazdálkodó szervezetek és viszonteladók nem). A programban történő részvétel egyéb feltételeit az Általános Szerződési Feltételek tartalmazzák (elérhető:

7 A részleteket keresse a hátoldalon! Beváltható: től ig. Márka-Joker! 25% kedvezmény minden PRODIGY hajfestékre! 25% megtakarítás! E kupon ellenében, egy vásárlás alkalmával 25% kedvezménnyel vásárolhat meg egyszerre több PRODIGY hajfestéket!

8 A kupon a készlet erejéig, de legkésőbb május 31-ig váltható be, bármely magyarországi dm üzletben. Egy vásárlás alkalmával csak egy kupon váltható be, amellyel azonban egyszerre több termék is kedvezményesen megvásárolható! A kuponon feltüntetett kedvezmény a nyugta végösszegéből kerül levonásra. Átmeneti készlethiány előfordulhat, helyettesítő termékek listája a boltokban kihelyezett tájékoztatóban található. A kupon más kuponos akcióval együtt nem érvényes, kivéve a vásárlás-végösszegi kedvezményre jogosító kuponokat. A programban való részvételre és a kedvezmények igénybe vételére fogyasztónak minősülő természetes személyek jogosultak (gazdálkodó szervezetek és viszonteladók nem). A programban történő részvétel egyéb feltételeit az Általános Szerződési Feltételek tartalmazzák (elérhető:

9 A részleteket keresse a hátoldalon! Beváltható: től ig. Márka-Joker! 25% kedvezmény minden o.b. termékre! 25% megtakarítás! E kupon ellenében, egy vásárlás alkalmával 25% kedvezménnyel vásárolhat meg egyszerre több o.b. terméket!

10 A kupon a készlet erejéig, de legkésőbb május 31-ig váltható be, bármely magyarországi dm üzletben. Egy vásárlás alkalmával csak egy kupon váltható be, amellyel azonban egyszerre több termék is kedvezményesen megvásárolható! A kuponon feltüntetett kedvezmény a nyugta végösszegéből kerül levonásra. Átmeneti készlethiány előfordulhat, helyettesítő termékek listája a boltokban kihelyezett tájékoztatóban található. A kupon más kuponos akcióval együtt nem érvényes, kivéve a vásárlás-végösszegi kedvezményre jogosító kuponokat. A programban való részvételre és a kedvezmények igénybe vételére fogyasztónak minősülő természetes személyek jogosultak (gazdálkodó szervezetek és viszonteladók nem). A programban történő részvétel egyéb feltételeit az Általános Szerződési Feltételek tartalmazzák (elérhető:

11 A részleteket keresse a hátoldalon! Beváltható: től ig. s.he stylezone compact púder (többféle) Aktuális ár: Ft Kedvezményes ár: 649Ft 649 Ft/db Megtakarítás: 650 Ft

12 A kupon a készlet erejéig, de legkésőbb május 31-ig váltható be, bármely magyarországi dm üzletben. A kupon 1 db termék kedvezményes vásárlására jogosít. A kuponon feltüntetett forintális megtakarítás kizárólag az adott termékre vonatkozik, amely a nyugta végösszegéből kerül levonásra. Árcsökkentett termék esetében a kuponon feltüntetett százalékos kedvezmény az irányadó. Átmeneti készlethiány előfordulhat, helyettesítő termékek listája a boltokban kihelyezett tájékoztatóban található. A kupon készpénzre nem váltható, más kuponos akcióval együtt nem érvényes, kivéve a vásárlás-végösszegi kedvezményre jogosító kuponokat. A programban való részvételre és a kedvezmények igénybe vételére fogyasztónak minősülő természetes személyek jogosultak (gazdálkodó szervezetek és viszonteladók nem). A programban történő részvétel egyéb feltételeit az Általános Szerződési Feltételek tartalmazzák (elérhető:

13 A részleteket keresse a hátoldalon! Beváltható: től ig. alverde make up korrektor stift Aktuális ár: 999 Ft Kedvezményes ár: 499 Ft 499 Ft/db Megtakarítás: 500 Ft

14 A kupon a készlet erejéig, de legkésőbb május 31-ig váltható be, bármely magyarországi dm üzletben. A kupon 1 db termék kedvezményes vásárlására jogosít. A kuponon feltüntetett forintális megtakarítás kizárólag az adott termékre vonatkozik, amely a nyugta végösszegéből kerül levonásra. Árcsökkentett termék esetében a kuponon feltüntetett százalékos kedvezmény az irányadó. Átmeneti készlethiány előfordulhat, helyettesítő termékek listája a boltokban kihelyezett tájékoztatóban található. A kupon készpénzre nem váltható, más kuponos akcióval együtt nem érvényes, kivéve a vásárlás-végösszegi kedvezményre jogosító kuponokat. A programban való részvételre és a kedvezmények igénybe vételére fogyasztónak minősülő természetes személyek jogosultak (gazdálkodó szervezetek és viszonteladók nem). A programban történő részvétel egyéb feltételeit az Általános Szerződési Feltételek tartalmazzák (elérhető:

15 A részleteket keresse a hátoldalon! Beváltható: től ig. ASTOR Lash Beautyfier szempillaspirál Aktuális ár: Ft Kedvezményes ár: Ft Ft/db Megtakarítás: 825 Ft

16 A kupon a készlet erejéig, de legkésőbb május 31-ig váltható be, bármely magyarországi dm üzletben. A kupon 1 db termék kedvezményes vásárlására jogosít. A kuponon feltüntetett forintális megtakarítás kizárólag az adott termékre vonatkozik, amely a nyugta végösszegéből kerül levonásra. Árcsökkentett termék esetében a kuponon feltüntetett százalékos kedvezmény az irányadó. Átmeneti készlethiány előfordulhat, helyettesítő termékek listája a boltokban kihelyezett tájékoztatóban található. A kupon készpénzre nem váltható, más kuponos akcióval együtt nem érvényes, kivéve a vásárlás-végösszegi kedvezményre jogosító kuponokat. A programban való részvételre és a kedvezmények igénybe vételére fogyasztónak minősülő természetes személyek jogosultak (gazdálkodó szervezetek és viszonteladók nem). A programban történő részvétel egyéb feltételeit az Általános Szerződési Feltételek tartalmazzák (elérhető:

17 A részleteket keresse a hátoldalon! Beváltható: től ig. L Oréal Age Specialist arckrém (többféle) 50 ml Aktuális ár: Ft Kedvezményes ár: Ft 38,98 Ft/ml Megtakarítás: 650 Ft

18 A kupon a készlet erejéig, de legkésőbb május 31-ig váltható be, bármely magyarországi dm üzletben. A kupon 1 db termék kedvezményes vásárlására jogosít. A kuponon feltüntetett forintális megtakarítás kizárólag az adott termékre vonatkozik, amely a nyugta végösszegéből kerül levonásra. Árcsökkentett termék esetében a kuponon feltüntetett százalékos kedvezmény az irányadó. Átmeneti készlethiány előfordulhat, helyettesítő termékek listája a boltokban kihelyezett tájékoztatóban található. A kupon készpénzre nem váltható, más kuponos akcióval együtt nem érvényes, kivéve a vásárlás-végösszegi kedvezményre jogosító kuponokat. A programban való részvételre és a kedvezmények igénybe vételére fogyasztónak minősülő természetes személyek jogosultak (gazdálkodó szervezetek és viszonteladók nem). A programban történő részvétel egyéb feltételeit az Általános Szerződési Feltételek tartalmazzák (elérhető:

19 A részleteket keresse a hátoldalon! Beváltható: től ig. Seborin intenzív sampon korpa ellen, ill. hajszesz 250 ml, ill. 400 ml Aktuális ár: Ft Kedvezményes ár: 1.049Ft 4,20 Ft/ml, ill. 2,62 Ft/ml Megtakarítás: 350 Ft

20 A kupon a készlet erejéig, de legkésőbb május 31-ig váltható be, bármely magyarországi dm üzletben. A kupon 1 db termék kedvezményes vásárlására jogosít. A kuponon feltüntetett forintális megtakarítás kizárólag az adott termékre vonatkozik, amely a nyugta végösszegéből kerül levonásra. Árcsökkentett termék esetében a kuponon feltüntetett százalékos kedvezmény az irányadó. Átmeneti készlethiány előfordulhat, helyettesítő termékek listája a boltokban kihelyezett tájékoztatóban található. A kupon készpénzre nem váltható, más kuponos akcióval együtt nem érvényes, kivéve a vásárlás-végösszegi kedvezményre jogosító kuponokat. A programban való részvételre és a kedvezmények igénybe vételére fogyasztónak minősülő természetes személyek jogosultak (gazdálkodó szervezetek és viszonteladók nem). A programban történő részvétel egyéb feltételeit az Általános Szerződési Feltételek tartalmazzák (elérhető:

21 A részleteket keresse a hátoldalon! Beváltható: től ig. Gliss Kur hajvégápoló olaj (kétféle) 50 ml Aktuális ár: Ft Kedvezményes ár: 749Ft 14,98 Ft/ml Megtakarítás: 750 Ft

22 A kupon a készlet erejéig, de legkésőbb május 31-ig váltható be, bármely magyarországi dm üzletben. A kupon 1 db termék kedvezményes vásárlására jogosít. A kuponon feltüntetett forintális megtakarítás kizárólag az adott termékre vonatkozik, amely a nyugta végösszegéből kerül levonásra. Árcsökkentett termék esetében a kuponon feltüntetett százalékos kedvezmény az irányadó. Átmeneti készlethiány előfordulhat, helyettesítő termékek listája a boltokban kihelyezett tájékoztatóban található. A kupon készpénzre nem váltható, más kuponos akcióval együtt nem érvényes, kivéve a vásárlás-végösszegi kedvezményre jogosító kuponokat. A programban való részvételre és a kedvezmények igénybe vételére fogyasztónak minősülő természetes személyek jogosultak (gazdálkodó szervezetek és viszonteladók nem). A programban történő részvétel egyéb feltételeit az Általános Szerződési Feltételek tartalmazzák (elérhető:

23 A részleteket keresse a hátoldalon! Beváltható: től ig. ELSEVE hajápoló olaj (többféle) 100 ml Aktuális ár: Ft Kedvezményes ár: 1.099Ft 10,99 Ft/ml Megtakarítás: Ft

24 A kupon a készlet erejéig, de legkésőbb május 31-ig váltható be, bármely magyarországi dm üzletben. A kupon 1 db termék kedvezményes vásárlására jogosít. A kuponon feltüntetett forintális megtakarítás kizárólag az adott termékre vonatkozik, amely a nyugta végösszegéből kerül levonásra. Árcsökkentett termék esetében a kuponon feltüntetett százalékos kedvezmény az irányadó. Átmeneti készlethiány előfordulhat, helyettesítő termékek listája a boltokban kihelyezett tájékoztatóban található. A kupon készpénzre nem váltható, más kuponos akcióval együtt nem érvényes, kivéve a vásárlás-végösszegi kedvezményre jogosító kuponokat. A programban való részvételre és a kedvezmények igénybe vételére fogyasztónak minősülő természetes személyek jogosultak (gazdálkodó szervezetek és viszonteladók nem). A programban történő részvétel egyéb feltételeit az Általános Szerződési Feltételek tartalmazzák (elérhető:

25 A részleteket keresse a hátoldalon! Beváltható: től ig. ELSEVE hajpakolás (többféle) 300 ml Aktuális ár: Ft Kedvezményes ár: 749Ft 2,50 Ft/ml Megtakarítás: 750 Ft

26 A kupon a készlet erejéig, de legkésőbb május 31-ig váltható be, bármely magyarországi dm üzletben. A kupon 1 db termék kedvezményes vásárlására jogosít. A kuponon feltüntetett forintális megtakarítás kizárólag az adott termékre vonatkozik, amely a nyugta végösszegéből kerül levonásra. Árcsökkentett termék esetében a kuponon feltüntetett százalékos kedvezmény az irányadó. Átmeneti készlethiány előfordulhat, helyettesítő termékek listája a boltokban kihelyezett tájékoztatóban található. A kupon készpénzre nem váltható, más kuponos akcióval együtt nem érvényes, kivéve a vásárlás-végösszegi kedvezményre jogosító kuponokat. A programban való részvételre és a kedvezmények igénybe vételére fogyasztónak minősülő természetes személyek jogosultak (gazdálkodó szervezetek és viszonteladók nem). A programban történő részvétel egyéb feltételeit az Általános Szerződési Feltételek tartalmazzák (elérhető:

27 A részleteket keresse a hátoldalon! Beváltható: től ig. FRUCTIS hajpakolás (többféle) 300 ml Aktuális ár: Ft Kedvezményes ár: 599 Ft 2 Ft/ml Megtakarítás: 600 Ft

28 A kupon a készlet erejéig, de legkésőbb május 31-ig váltható be, bármely magyarországi dm üzletben. A kupon 1 db termék kedvezményes vásárlására jogosít. A kuponon feltüntetett forintális megtakarítás kizárólag az adott termékre vonatkozik, amely a nyugta végösszegéből kerül levonásra. Árcsökkentett termék esetében a kuponon feltüntetett százalékos kedvezmény az irányadó. Átmeneti készlethiány előfordulhat, helyettesítő termékek listája a boltokban kihelyezett tájékoztatóban található. A kupon készpénzre nem váltható, más kuponos akcióval együtt nem érvényes, kivéve a vásárlás-végösszegi kedvezményre jogosító kuponokat. A programban való részvételre és a kedvezmények igénybe vételére fogyasztónak minősülő természetes személyek jogosultak (gazdálkodó szervezetek és viszonteladók nem). A programban történő részvétel egyéb feltételeit az Általános Szerződési Feltételek tartalmazzák (elérhető:

29 A részleteket keresse a hátoldalon! Beváltható: től ig. Fa dezodor (többféle) 150 ml, ill. 50 ml Aktuális ár: 599 Ft Kedvezményes ár: 449Ft 2,99 Ft/ml, ill. 8,98 Ft/ml Megtakarítás: 150 Ft

30 A kupon a készlet erejéig, de legkésőbb május 31-ig váltható be, bármely magyarországi dm üzletben. A kupon 1 db termék kedvezményes vásárlására jogosít. A kuponon feltüntetett forintális megtakarítás kizárólag az adott termékre vonatkozik, amely a nyugta végösszegéből kerül levonásra. Árcsökkentett termék esetében a kuponon feltüntetett százalékos kedvezmény az irányadó. Átmeneti készlethiány előfordulhat, helyettesítő termékek listája a boltokban kihelyezett tájékoztatóban található. A kupon készpénzre nem váltható, más kuponos akcióval együtt nem érvényes, kivéve a vásárlás-végösszegi kedvezményre jogosító kuponokat. A programban való részvételre és a kedvezmények igénybe vételére fogyasztónak minősülő természetes személyek jogosultak (gazdálkodó szervezetek és viszonteladók nem). A programban történő részvétel egyéb feltételeit az Általános Szerződési Feltételek tartalmazzák (elérhető:

31 A részleteket keresse a hátoldalon! Beváltható: től ig. Colgate Sensitive Pro Relief fogkrém (kétféle) 75 ml Aktuális ár: Ft Kedvezményes ár: 674 Ft 8,99 Ft/ml Megtakarítás: 675 Ft

32 A kupon a készlet erejéig, de legkésőbb május 31-ig váltható be, bármely magyarországi dm üzletben. A kupon 1 db termék kedvezményes vásárlására jogosít. A kuponon feltüntetett forintális megtakarítás kizárólag az adott termékre vonatkozik, amely a nyugta végösszegéből kerül levonásra. Árcsökkentett termék esetében a kuponon feltüntetett százalékos kedvezmény az irányadó. Átmeneti készlethiány előfordulhat, helyettesítő termékek listája a boltokban kihelyezett tájékoztatóban található. A kupon készpénzre nem váltható, más kuponos akcióval együtt nem érvényes, kivéve a vásárlás-végösszegi kedvezményre jogosító kuponokat. A programban való részvételre és a kedvezmények igénybe vételére fogyasztónak minősülő természetes személyek jogosultak (gazdálkodó szervezetek és viszonteladók nem). A programban történő részvétel egyéb feltételeit az Általános Szerződési Feltételek tartalmazzák (elérhető:

33 A részleteket keresse a hátoldalon! Beváltható: től ig. Colgate Cool Mint szájöblögető 500 ml Aktuális ár: 999 Ft Kedvezményes ár: 749Ft 1,50 Ft/ml Megtakarítás: 250 Ft

34 A kupon a készlet erejéig, de legkésőbb május 31-ig váltható be, bármely magyarországi dm üzletben. A kupon 1 db termék kedvezményes vásárlására jogosít. A kuponon feltüntetett forintális megtakarítás kizárólag az adott termékre vonatkozik, amely a nyugta végösszegéből kerül levonásra. Árcsökkentett termék esetében a kuponon feltüntetett százalékos kedvezmény az irányadó. Átmeneti készlethiány előfordulhat, helyettesítő termékek listája a boltokban kihelyezett tájékoztatóban található. A kupon készpénzre nem váltható, más kuponos akcióval együtt nem érvényes, kivéve a vásárlás-végösszegi kedvezményre jogosító kuponokat. A programban való részvételre és a kedvezmények igénybe vételére fogyasztónak minősülő természetes személyek jogosultak (gazdálkodó szervezetek és viszonteladók nem). A programban történő részvétel egyéb feltételeit az Általános Szerződési Feltételek tartalmazzák (elérhető:

35 A részleteket keresse a hátoldalon! Beváltható: től ig. Labello Med Repair ajakápoló Aktuális ár: 699 Ft Kedvezményes ár: 349Ft 349 Ft/db Megtakarítás: 350 Ft

36 A kupon a készlet erejéig, de legkésőbb május 31-ig váltható be, bármely magyarországi dm üzletben. A kupon 1 db termék kedvezményes vásárlására jogosít. A kuponon feltüntetett forintális megtakarítás kizárólag az adott termékre vonatkozik, amely a nyugta végösszegéből kerül levonásra. Árcsökkentett termék esetében a kuponon feltüntetett százalékos kedvezmény az irányadó. Átmeneti készlethiány előfordulhat, helyettesítő termékek listája a boltokban kihelyezett tájékoztatóban található. A kupon készpénzre nem váltható, más kuponos akcióval együtt nem érvényes, kivéve a vásárlás-végösszegi kedvezményre jogosító kuponokat. A programban való részvételre és a kedvezmények igénybe vételére fogyasztónak minősülő természetes személyek jogosultak (gazdálkodó szervezetek és viszonteladók nem). A programban történő részvétel egyéb feltételeit az Általános Szerződési Feltételek tartalmazzák (elérhető:

37 A részleteket keresse a hátoldalon! Beváltható: től ig. NIVEA MEN borotvagél (többféle) 200 ml Aktuális ár: Ft Kedvezményes ár: 899 Ft 4,50 Ft/ml Megtakarítás: 300 Ft

38 A kupon a készlet erejéig, de legkésőbb május 31-ig váltható be, bármely magyarországi dm üzletben. A kupon 1 db termék kedvezményes vásárlására jogosít. A kuponon feltüntetett forintális megtakarítás kizárólag az adott termékre vonatkozik, amely a nyugta végösszegéből kerül levonásra. Árcsökkentett termék esetében a kuponon feltüntetett százalékos kedvezmény az irányadó. Átmeneti készlethiány előfordulhat, helyettesítő termékek listája a boltokban kihelyezett tájékoztatóban található. A kupon készpénzre nem váltható, más kuponos akcióval együtt nem érvényes, kivéve a vásárlás-végösszegi kedvezményre jogosító kuponokat. A programban való részvételre és a kedvezmények igénybe vételére fogyasztónak minősülő természetes személyek jogosultak (gazdálkodó szervezetek és viszonteladók nem). A programban történő részvétel egyéb feltételeit az Általános Szerződési Feltételek tartalmazzák (elérhető:

39 A részleteket keresse a hátoldalon! Beváltható: től ig. Libresse egészségügyi betét (többféle) 20 db, ill. 16 db Aktuális ár: 699 Ft Kedvezményes ár: 524 Ft 26,20 Ft/db, ill. 32,75 Ft/db Megtakarítás: 175 Ft

40 A kupon a készlet erejéig, de legkésőbb május 31-ig váltható be, bármely magyarországi dm üzletben. A kupon 1 db termék kedvezményes vásárlására jogosít. A kuponon feltüntetett forintális megtakarítás kizárólag az adott termékre vonatkozik, amely a nyugta végösszegéből kerül levonásra. Árcsökkentett termék esetében a kuponon feltüntetett százalékos kedvezmény az irányadó. Átmeneti készlethiány előfordulhat, helyettesítő termékek listája a boltokban kihelyezett tájékoztatóban található. A kupon készpénzre nem váltható, más kuponos akcióval együtt nem érvényes, kivéve a vásárlás-végösszegi kedvezményre jogosító kuponokat. A programban való részvételre és a kedvezmények igénybe vételére fogyasztónak minősülő természetes személyek jogosultak (gazdálkodó szervezetek és viszonteladók nem). A programban történő részvétel egyéb feltételeit az Általános Szerződési Feltételek tartalmazzák (elérhető:

41 A részleteket keresse a hátoldalon! Beváltható: től ig. Lactacyd intim mosakodógél (többféle) 200 ml Aktuális ár: Ft Kedvezményes ár: 899 Ft 4,50 Ft/ml Megtakarítás: 300 Ft

42 A kupon a készlet erejéig, de legkésőbb május 31-ig váltható be, bármely magyarországi dm üzletben. A kupon 1 db termék kedvezményes vásárlására jogosít. A kuponon feltüntetett forintális megtakarítás kizárólag az adott termékre vonatkozik, amely a nyugta végösszegéből kerül levonásra. Árcsökkentett termék esetében a kuponon feltüntetett százalékos kedvezmény az irányadó. Átmeneti készlethiány előfordulhat, helyettesítő termékek listája a boltokban kihelyezett tájékoztatóban található. A kupon készpénzre nem váltható, más kuponos akcióval együtt nem érvényes, kivéve a vásárlás-végösszegi kedvezményre jogosító kuponokat. A programban való részvételre és a kedvezmények igénybe vételére fogyasztónak minősülő természetes személyek jogosultak (gazdálkodó szervezetek és viszonteladók nem). A programban történő részvétel egyéb feltételeit az Általános Szerződési Feltételek tartalmazzák (elérhető:

43 A részleteket keresse a hátoldalon! Beváltható: től ig. Dermomed intim mosakodó (többféle) 300 ml Aktuális ár: 699 Ft Kedvezményes ár: 349Ft 1,16 Ft/ml Megtakarítás: 350 Ft

44 A kupon a készlet erejéig, de legkésőbb május 31-ig váltható be, bármely magyarországi dm üzletben. A kupon 1 db termék kedvezményes vásárlására jogosít. A kuponon feltüntetett forintális megtakarítás kizárólag az adott termékre vonatkozik, amely a nyugta végösszegéből kerül levonásra. Árcsökkentett termék esetében a kuponon feltüntetett százalékos kedvezmény az irányadó. Átmeneti készlethiány előfordulhat, helyettesítő termékek listája a boltokban kihelyezett tájékoztatóban található. A kupon készpénzre nem váltható, más kuponos akcióval együtt nem érvényes, kivéve a vásárlás-végösszegi kedvezményre jogosító kuponokat. A programban való részvételre és a kedvezmények igénybe vételére fogyasztónak minősülő természetes személyek jogosultak (gazdálkodó szervezetek és viszonteladók nem). A programban történő részvétel egyéb feltételeit az Általános Szerződési Feltételek tartalmazzák (elérhető:

45 A részleteket keresse a hátoldalon! Beváltható: től ig. NIVEA intim mosakodógél (kétféle) 250 ml Aktuális ár: 999 Ft Kedvezményes ár: 499 Ft 2 Ft/ml Megtakarítás: 500 Ft

46 A kupon a készlet erejéig, de legkésőbb május 31-ig váltható be, bármely magyarországi dm üzletben. A kupon 1 db termék kedvezményes vásárlására jogosít. A kuponon feltüntetett forintális megtakarítás kizárólag az adott termékre vonatkozik, amely a nyugta végösszegéből kerül levonásra. Árcsökkentett termék esetében a kuponon feltüntetett százalékos kedvezmény az irányadó. Átmeneti készlethiány előfordulhat, helyettesítő termékek listája a boltokban kihelyezett tájékoztatóban található. A kupon készpénzre nem váltható, más kuponos akcióval együtt nem érvényes, kivéve a vásárlás-végösszegi kedvezményre jogosító kuponokat. A programban való részvételre és a kedvezmények igénybe vételére fogyasztónak minősülő természetes személyek jogosultak (gazdálkodó szervezetek és viszonteladók nem). A programban történő részvétel egyéb feltételeit az Általános Szerződési Feltételek tartalmazzák (elérhető:

47 A részleteket keresse a hátoldalon! Beváltható: től ig. Carefree aloe vera intim törlőkendő 20 db Aktuális ár: 499 Ft Kedvezményes ár: 249 Ft 12,45 Ft/db Megtakarítás: 250 Ft

48 A kupon a készlet erejéig, de legkésőbb május 31-ig váltható be, bármely magyarországi dm üzletben. A kupon 1 db termék kedvezményes vásárlására jogosít. A kuponon feltüntetett forintális megtakarítás kizárólag az adott termékre vonatkozik, amely a nyugta végösszegéből kerül levonásra. Árcsökkentett termék esetében a kuponon feltüntetett százalékos kedvezmény az irányadó. Átmeneti készlethiány előfordulhat, helyettesítő termékek listája a boltokban kihelyezett tájékoztatóban található. A kupon készpénzre nem váltható, más kuponos akcióval együtt nem érvényes, kivéve a vásárlás-végösszegi kedvezményre jogosító kuponokat. A programban való részvételre és a kedvezmények igénybe vételére fogyasztónak minősülő természetes személyek jogosultak (gazdálkodó szervezetek és viszonteladók nem). A programban történő részvétel egyéb feltételeit az Általános Szerződési Feltételek tartalmazzák (elérhető:

49 A részleteket keresse a hátoldalon! Beváltható: től ig. x-epil terhességi teszt pen Aktuális ár: 699 Ft Kedvezményes ár: 349Ft 349 Ft/db Megtakarítás: 350 Ft

50 A kupon a készlet erejéig, de legkésőbb május 31-ig váltható be, bármely magyarországi dm üzletben. A kupon 1 db termék kedvezményes vásárlására jogosít. A kuponon feltüntetett forintális megtakarítás kizárólag az adott termékre vonatkozik, amely a nyugta végösszegéből kerül levonásra. Árcsökkentett termék esetében a kuponon feltüntetett százalékos kedvezmény az irányadó. Átmeneti készlethiány előfordulhat, helyettesítő termékek listája a boltokban kihelyezett tájékoztatóban található. A kupon készpénzre nem váltható, más kuponos akcióval együtt nem érvényes, kivéve a vásárlás-végösszegi kedvezményre jogosító kuponokat. A programban való részvételre és a kedvezmények igénybe vételére fogyasztónak minősülő természetes személyek jogosultak (gazdálkodó szervezetek és viszonteladók nem). A programban történő részvétel egyéb feltételeit az Általános Szerződési Feltételek tartalmazzák (elérhető:

51 A részleteket keresse a hátoldalon! Beváltható: től ig. Márka-Joker! 15% kedvezmény minden dmbio termékre! 15% megtakarítás! E kupon ellenében, egy vásárlás alkalmával 15% kedvezménnyel vásárolhat meg egyszerre több dmbio terméket!

52 A kupon a készlet erejéig, de legkésőbb május 31-ig váltható be, bármely magyarországi dm üzletben. Egy vásárlás alkalmával csak egy kupon váltható be, amellyel azonban egyszerre több termék is kedvezményesen megvásárolható! A kuponon feltüntetett kedvezmény a nyugta végösszegéből kerül levonásra. Átmeneti készlethiány előfordulhat, helyettesítő termékek listája a boltokban kihelyezett tájékoztatóban található. A kupon más kuponos akcióval együtt nem érvényes, kivéve a vásárlás-végösszegi kedvezményre jogosító kuponokat. A programban való részvételre és a kedvezmények igénybe vételére fogyasztónak minősülő természetes személyek jogosultak (gazdálkodó szervezetek és viszonteladók nem). A programban történő részvétel egyéb feltételeit az Általános Szerződési Feltételek tartalmazzák (elérhető:

53 A részleteket keresse a hátoldalon! Beváltható: től ig. Márka-Joker! 25% kedvezmény minden Kubu gyerekitalra! 25% megtakarítás! E kupon ellenében, egy vásárlás alkalmával 25% kedvezménnyel vásárolhat meg egyszerre több Kubu gyerekitalt!

54 A kupon a készlet erejéig, de legkésőbb május 31-ig váltható be, bármely magyarországi dm üzletben. Egy vásárlás alkalmával csak egy kupon váltható be, amellyel azonban egyszerre több termék is kedvezményesen megvásárolható! A kuponon feltüntetett kedvezmény a nyugta végösszegéből kerül levonásra. Átmeneti készlethiány előfordulhat, helyettesítő termékek listája a boltokban kihelyezett tájékoztatóban található. A kupon más kuponos akcióval együtt nem érvényes, kivéve a vásárlás-végösszegi kedvezményre jogosító kuponokat. A programban való részvételre és a kedvezmények igénybe vételére fogyasztónak minősülő természetes személyek jogosultak (gazdálkodó szervezetek és viszonteladók nem). A programban történő részvétel egyéb feltételeit az Általános Szerződési Feltételek tartalmazzák (elérhető:

55 A részleteket keresse a hátoldalon! Beváltható: től ig. DR. CHEN PATIKA Soft C-vitamin filmtabletta 30 db Aktuális ár: 999 Ft Kedvezményes ár: 749Ft 24,97 Ft/db Megtakarítás: 250 Ft

56 A kupon a készlet erejéig, de legkésőbb május 31-ig váltható be, bármely magyarországi dm üzletben. A kupon 1 db termék kedvezményes vásárlására jogosít. A kuponon feltüntetett forintális megtakarítás kizárólag az adott termékre vonatkozik, amely a nyugta végösszegéből kerül levonásra. Árcsökkentett termék esetében a kuponon feltüntetett százalékos kedvezmény az irányadó. Átmeneti készlethiány előfordulhat, helyettesítő termékek listája a boltokban kihelyezett tájékoztatóban található. A kupon készpénzre nem váltható, más kuponos akcióval együtt nem érvényes, kivéve a vásárlás-végösszegi kedvezményre jogosító kuponokat. A programban való részvételre és a kedvezmények igénybe vételére fogyasztónak minősülő természetes személyek jogosultak (gazdálkodó szervezetek és viszonteladók nem). A programban történő részvétel egyéb feltételeit az Általános Szerződési Feltételek tartalmazzák (elérhető:

57 A részleteket keresse a hátoldalon! Beváltható: től ig. Vegabond hántolt napraforgómag 250 g Aktuális ár: 449 Ft Kedvezményes ár: 224 Ft 896 Ft/kg Megtakarítás: 225 Ft

58 A kupon a készlet erejéig, de legkésőbb május 31-ig váltható be, bármely magyarországi dm üzletben. A kupon 1 db termék kedvezményes vásárlására jogosít. A kuponon feltüntetett forintális megtakarítás kizárólag az adott termékre vonatkozik, amely a nyugta végösszegéből kerül levonásra. Árcsökkentett termék esetében a kuponon feltüntetett százalékos kedvezmény az irányadó. Átmeneti készlethiány előfordulhat, helyettesítő termékek listája a boltokban kihelyezett tájékoztatóban található. A kupon készpénzre nem váltható, más kuponos akcióval együtt nem érvényes, kivéve a vásárlás-végösszegi kedvezményre jogosító kuponokat. A programban való részvételre és a kedvezmények igénybe vételére fogyasztónak minősülő természetes személyek jogosultak (gazdálkodó szervezetek és viszonteladók nem). A programban történő részvétel egyéb feltételeit az Általános Szerződési Feltételek tartalmazzák (elérhető:

59 A részleteket keresse a hátoldalon! Beváltható: től ig. Márka-Joker! 50% kedvezmény minden Somat termékre! 50% megtakarítás! E kupon ellenében, egy vásárlás alkalmával 50% kedvezménnyel vásárolhat meg egyszerre több Somat terméket!

60 A kupon a készlet erejéig, de legkésőbb május 31-ig váltható be, bármely magyarországi dm üzletben. Egy vásárlás alkalmával csak egy kupon váltható be, amellyel azonban egyszerre több termék is kedvezményesen megvásárolható! A kuponon feltüntetett kedvezmény a nyugta végösszegéből kerül levonásra. Átmeneti készlethiány előfordulhat, helyettesítő termékek listája a boltokban kihelyezett tájékoztatóban található. A kupon más kuponos akcióval együtt nem érvényes, kivéve a vásárlás-végösszegi kedvezményre jogosító kuponokat. A programban való részvételre és a kedvezmények igénybe vételére fogyasztónak minősülő természetes személyek jogosultak (gazdálkodó szervezetek és viszonteladók nem). A programban történő részvétel egyéb feltételeit az Általános Szerződési Feltételek tartalmazzák (elérhető:

61 A részleteket keresse a hátoldalon! Beváltható: től ig. Márka-Joker! 25% kedvezmény minden Cillit BANG termékre! 25% megtakarítás! E kupon ellenében, egy vásárlás alkalmával 25% kedvezménnyel vásárolhat meg egyszerre több Cillit Bang terméket!

62 A kupon a készlet erejéig, de legkésőbb május 31-ig váltható be, bármely magyarországi dm üzletben. Egy vásárlás alkalmával csak egy kupon váltható be, amellyel azonban egyszerre több termék is kedvezményesen megvásárolható! A kuponon feltüntetett kedvezmény a nyugta végösszegéből kerül levonásra. Átmeneti készlethiány előfordulhat, helyettesítő termékek listája a boltokban kihelyezett tájékoztatóban található. A kupon más kuponos akcióval együtt nem érvényes, kivéve a vásárlás-végösszegi kedvezményre jogosító kuponokat. A programban való részvételre és a kedvezmények igénybe vételére fogyasztónak minősülő természetes személyek jogosultak (gazdálkodó szervezetek és viszonteladók nem). A programban történő részvétel egyéb feltételeit az Általános Szerződési Feltételek tartalmazzák (elérhető:

63 A részleteket keresse a hátoldalon! Beváltható: től ig. Jar mosogatógép tabletta All in1, ill. Platinum 65 db (1,056 kg), ill. 50 db (0,843 kg) Aktuális ár: Ft Kedvezményes ár: Ft 2.377,84 Ft/kg, ill ,65 Ft/kg Megtakarítás: 838 Ft

64 A kupon a készlet erejéig, de legkésőbb május 31-ig váltható be, bármely magyarországi dm üzletben. A kupon 1 db termék kedvezményes vásárlására jogosít. A kuponon feltüntetett forintális megtakarítás kizárólag az adott termékre vonatkozik, amely a nyugta végösszegéből kerül levonásra. Árcsökkentett termék esetében a kuponon feltüntetett százalékos kedvezmény az irányadó. Átmeneti készlethiány előfordulhat, helyettesítő termékek listája a boltokban kihelyezett tájékoztatóban található. A kupon készpénzre nem váltható, más kuponos akcióval együtt nem érvényes, kivéve a vásárlás-végösszegi kedvezményre jogosító kuponokat. A programban való részvételre és a kedvezmények igénybe vételére fogyasztónak minősülő természetes személyek jogosultak (gazdálkodó szervezetek és viszonteladók nem). A programban történő részvétel egyéb feltételeit az Általános Szerződési Feltételek tartalmazzák (elérhető:

65 A részleteket keresse a hátoldalon! Beváltható: től ig. Zewa Jumbo konyhai törlőkendő (kétféle) Aktuális ár: 849 Ft Kedvezményes ár: 636 Ft 636 Ft/db Megtakarítás: 213 Ft

66 A kupon a készlet erejéig, de legkésőbb május 31-ig váltható be, bármely magyarországi dm üzletben. A kupon 1 db termék kedvezményes vásárlására jogosít. A kuponon feltüntetett forintális megtakarítás kizárólag az adott termékre vonatkozik, amely a nyugta végösszegéből kerül levonásra. Árcsökkentett termék esetében a kuponon feltüntetett százalékos kedvezmény az irányadó. Átmeneti készlethiány előfordulhat, helyettesítő termékek listája a boltokban kihelyezett tájékoztatóban található. A kupon készpénzre nem váltható, más kuponos akcióval együtt nem érvényes, kivéve a vásárlás-végösszegi kedvezményre jogosító kuponokat. A programban való részvételre és a kedvezmények igénybe vételére fogyasztónak minősülő természetes személyek jogosultak (gazdálkodó szervezetek és viszonteladók nem). A programban történő részvétel egyéb feltételeit az Általános Szerződési Feltételek tartalmazzák (elérhető:

67 A részleteket keresse a hátoldalon! Beváltható: től ig. Zewa Deluxe toalettpapír (többféle) 8 tekercs Aktuális ár: 849 Ft Kedvezményes ár: 636 Ft 79,50 Ft/db Megtakarítás: 213 Ft

68 A kupon a készlet erejéig, de legkésőbb május 31-ig váltható be, bármely magyarországi dm üzletben. A kupon 1 db termék kedvezményes vásárlására jogosít. A kuponon feltüntetett forintális megtakarítás kizárólag az adott termékre vonatkozik, amely a nyugta végösszegéből kerül levonásra. Árcsökkentett termék esetében a kuponon feltüntetett százalékos kedvezmény az irányadó. Átmeneti készlethiány előfordulhat, helyettesítő termékek listája a boltokban kihelyezett tájékoztatóban található. A kupon készpénzre nem váltható, más kuponos akcióval együtt nem érvényes, kivéve a vásárlás-végösszegi kedvezményre jogosító kuponokat. A programban való részvételre és a kedvezmények igénybe vételére fogyasztónak minősülő természetes személyek jogosultak (gazdálkodó szervezetek és viszonteladók nem). A programban történő részvétel egyéb feltételeit az Általános Szerződési Feltételek tartalmazzák (elérhető:

69 A részleteket keresse a hátoldalon! Beváltható: től ig. glade by brise sense & spray automata légfrissítő készülék (kétféle) 18 ml Aktuális ár: Ft Kedvezményes ár: 699 Ft 38,83 Ft/ml Megtakarítás: 700 Ft

70 A kupon a készlet erejéig, de legkésőbb május 31-ig váltható be, bármely magyarországi dm üzletben. A kupon 1 db termék kedvezményes vásárlására jogosít. A kuponon feltüntetett forintális megtakarítás kizárólag az adott termékre vonatkozik, amely a nyugta végösszegéből kerül levonásra. Árcsökkentett termék esetében a kuponon feltüntetett százalékos kedvezmény az irányadó. Átmeneti készlethiány előfordulhat, helyettesítő termékek listája a boltokban kihelyezett tájékoztatóban található. A kupon készpénzre nem váltható, más kuponos akcióval együtt nem érvényes, kivéve a vásárlás-végösszegi kedvezményre jogosító kuponokat. A programban való részvételre és a kedvezmények igénybe vételére fogyasztónak minősülő természetes személyek jogosultak (gazdálkodó szervezetek és viszonteladók nem). A programban történő részvétel egyéb feltételeit az Általános Szerződési Feltételek tartalmazzák (elérhető:

71 Szeretnék együtt és gyorsabban gyűjteni a pontokat? Igényeljen dm active beauty társkártyát családtagjainak!

72 február/március 42. sorozat A kuponfüzetben található, nyomdahibából és nyilvánvaló elírásból eredő téves információkért felelősséget nem vállalunk.

AKÁR50% MEGTAKARÍTÁS KUPONONKÉNT! Szépségápolás/Baba Egészség Háztartás/Egyéb

AKÁR50% MEGTAKARÍTÁS KUPONONKÉNT! Szépségápolás/Baba Egészség Háztartás/Egyéb 2016 06/07 AKÁR50% MEGTAKARÍTÁS KUPONONKÉNT! Szépségápolás/Baba Egészség Háztartás/Egyéb A részleteket keresse a hátoldalon! Beváltható: 2016.06.01-től 2016.09.30-ig. 10% kedvezmény vásárlása végösszegéből!

Részletesebben

2015.12/ 2016.01. Akár 50% megtakarítás kupononként!

2015.12/ 2016.01. Akár 50% megtakarítás kupononként! 2015.12/ 2016.01 Akár 50% megtakarítás kupononként! Szépségápolás/Baba Egészség Háztartás/Egyéb A részleteket keresse a hátoldalon! Beváltható: 2015.12.01-től 2016.03.31-ig. 10% kedvezmény vásárlása végösszegéből!

Részletesebben

10/11. Akár 50% megtakarítás kupononként!

10/11. Akár 50% megtakarítás kupononként! 2015 10/11 Akár 50% megtakarítás kupononként! Szépségápolás/Baba Egészség Háztartás/Egyéb A részleteket keresse a hátoldalon! Beváltható: 2015.10.01-től 2016.01.31-ig. 10% kedvezmény vásárlása végösszegéből!

Részletesebben

AKÁR50% MEGTAKARÍTÁS KUPONONKÉNT! Szépségápolás/Baba Egészség Háztartás/Egyéb

AKÁR50% MEGTAKARÍTÁS KUPONONKÉNT! Szépségápolás/Baba Egészség Háztartás/Egyéb 2016 08/09 AKÁR50% MEGTAKARÍTÁS KUPONONKÉNT! Szépségápolás/Baba Egészség Háztartás/Egyéb A részleteket keresse a hátoldalon! Beváltható: 2016.08.01-től 2016.11.30-ig. 10% kedvezmény vásárlása végösszegéből!

Részletesebben

A LEGJOBB DOLGOK AZ ÉLETBEN TARTÓSAK. ÚGY, MINT AZ ÁRAK A dm-ben.

A LEGJOBB DOLGOK AZ ÉLETBEN TARTÓSAK. ÚGY, MINT AZ ÁRAK A dm-ben. 2016. február 4. A LEGJOBB DOLGOK AZ ÉLETBEN TARTÓSAK. ÚGY, MINT AZ ÁRAK A dm-ben. A magazin megjelenési időpontja 2016. február 4. Akciós áraink az oldalakon feltüntetett időpontokig vagy a készlet erejéig

Részletesebben

Sütkérezés a vízparton vagy kirándulás? Nálunk mindkettőhöz talál hasznos kiegészítőket. 2016. június 30.

Sütkérezés a vízparton vagy kirándulás? Nálunk mindkettőhöz talál hasznos kiegészítőket. 2016. június 30. 2016. június 30. A magazin megjelenési időpontja 2016. június 30. Áraink 2016. június 30-tól a készlet erejéig, de legfeljebb július 13-ig érvényesek. Azon termékek esetében, amelyeknél az árérvényességet

Részletesebben

2.599 Ft. A LEGJOBB DOLGOK AZ ÉLETBEN TARTÓSAK. ÚGY, MINT AZ ÁRAK A dm-ben. 27% 12% 2016. április 28.

2.599 Ft. A LEGJOBB DOLGOK AZ ÉLETBEN TARTÓSAK. ÚGY, MINT AZ ÁRAK A dm-ben. 27% 12% 2016. április 28. 2016. április 28. A LEGJOBB DOLGOK AZ ÉLETBEN TARTÓSAK. ÚGY, MINT AZ ÁRAK A dm-ben. A magazin megjelenési időpontja 2016. április 28. Áraink 2016. április 28-tól a készlet erejéig, de legfeljebb május

Részletesebben

199 Ft 1.809,09 Ft/kg MINDIG MEGÉRI 2016.05.26. óta 199Ft 2015. 03. 11. 229Ft

199 Ft 1.809,09 Ft/kg MINDIG MEGÉRI 2016.05.26. óta 199Ft 2015. 03. 11. 229Ft 2016. május 26. A LEGJOBB DOLGOK AZ ÉLETBEN TARTÓSAK. ÚGY, MINT AZ ÁRAK A dm-ben. A magazin megjelenési időpontja 2016. május 26. Áraink 2016. május 26-tól a készlet erejéig, de legfeljebb június 15-ig

Részletesebben

Március 8. Nőnap. Tavaszi nagytakarítás! 2016. március 3. Ajándékötletek, melyekkel hölgy szeretteinek kedveskedhet!...

Március 8. Nőnap. Tavaszi nagytakarítás! 2016. március 3. Ajándékötletek, melyekkel hölgy szeretteinek kedveskedhet!... 2016. március 3. A magazin megjelenési időpontja 2016. március 3. Áraink 2016. március 3-tól a készlet erejéig, de legfeljebb március 16-ig érvényesek. Azon termékek esetében, amelyeknél az árérvényességet

Részletesebben

PROMÓCIÓS JÁTÉKSZABÁLYZAT

PROMÓCIÓS JÁTÉKSZABÁLYZAT PROMÓCIÓS JÁTÉKSZABÁLYZAT A dm Trend kampány promóció hivatalos Részvételi Szabályzata 1. A Promóció szervezője 1.1. A dm Trend kampány promóció (a továbbiakban: "Promóció") szervezője a dm - drogerie

Részletesebben

magazin Nyári hajápolás 25% kedvezmény minden hajápolási termékre és hajfestékre Fesztivál szezon Sminktermékek két oldalon!

magazin Nyári hajápolás 25% kedvezmény minden hajápolási termékre és hajfestékre Fesztivál szezon Sminktermékek két oldalon! magazin 2015. július 30. Nyári hajápolás 25% kedvezmény minden hajápolási termékre és hajfestékre Fesztivál szezon Sminktermékek két oldalon! A magazin megjelenési időpontja 2015. július 30. Akciós áraink

Részletesebben

25% 33% 25% KEDVEZMÉNY minden 25% KEDVEZMÉNY 15% 799 26% 26% 20% 25% 40% minden. termékre! KEDVEZMÉNY. b ól : e TV r. Min.

25% 33% 25% KEDVEZMÉNY minden 25% KEDVEZMÉNY 15% 799 26% 26% 20% 25% 40% minden. termékre! KEDVEZMÉNY. b ól : e TV r. Min. 2016.01.18-tól 01.22-ig. Érvényes: A TE STÍLUSOD, A TE VÁROSOD! NEW YORK 1 minden Az exkluzív utak specialistája! Főtámogató: RIO 2 VÁSÁROLJ TOKYO 3 REGISZTRÁLJ NYERJ termékre! Érvényes: 2016.01.18. A

Részletesebben

katalógus 349 Ft 449 Ft 399 Ft Körömlakk Ft/db, több színben, 8 ml Ajakbalzsam Ft/db, háromféle, 9 g Szempillaspirál fekete, 8 ml

katalógus 349 Ft 449 Ft 399 Ft Körömlakk Ft/db, több színben, 8 ml Ajakbalzsam Ft/db, háromféle, 9 g Szempillaspirál fekete, 8 ml Érvényes: 2017.05.04-17. Nagy választék kalandból katalógus Körömlakk Ft/db, több színben, 8 ml 349 Ft Ajakbalzsam Ft/db, háromféle, 9 g 399 Ft Szempillaspirál fekete, 8 ml 449 Ft fürdés Cosmia tusfürdő

Részletesebben

FOLYTATÓDIK A PARFÜMAKCIÓ PELENKATORTA BABÁKNAK. dm.hu JANUÁR 17. Parfümök akár 50% kedvezménnyel! dm-ben vásárolt termékekből ötletes ajándék

FOLYTATÓDIK A PARFÜMAKCIÓ PELENKATORTA BABÁKNAK. dm.hu JANUÁR 17. Parfümök akár 50% kedvezménnyel! dm-ben vásárolt termékekből ötletes ajándék 2019. JANUÁR 17. FOLYTATÓDIK A PARFÜMAKCIÓ Parfümök akár 50% kedvezménnyel! PELENKATORTA BABÁKNAK dm-ben vásárolt termékekből ötletes ajándék A magazin megjelenési időpontja 2019. január 17. dm.hu A HIDEG,

Részletesebben

látjuk Szépség, ahogy Cserélje régi sminkjeit újdonságokra! A férfiakra is gondoltunk! 2016. március 31.

látjuk Szépség, ahogy Cserélje régi sminkjeit újdonságokra! A férfiakra is gondoltunk! 2016. március 31. 2016. március 31. A magazin megjelenési időpontja 2016. március 31. Áraink 2016. március 31-től a készlet erejéig, de legfeljebb április 13-ig érvényesek. Azon termékek esetében, amelyeknél az árérvényességet

Részletesebben

25% KEDVEZMÉNY 25% KEDVEZMÉNY. Minőség Sokszínűség Elégedettség Megbízhatóság. minden. ételre és italra! Sajátmárkás termékek. Min. Min.

25% KEDVEZMÉNY 25% KEDVEZMÉNY. Minőség Sokszínűség Elégedettség Megbízhatóság. minden. ételre és italra! Sajátmárkás termékek. Min. Min. Érvényes: 206.0.04-től 0.08-ig. Min. Min. Érvényes: 206.0.04 0.08. A kihelyezett árak már tartalmazzák a kedvezmény mértékét. Az ajánlat a megjelölt termékekre vonatkozik. Érvényes: 206.0.04 0.08. minden

Részletesebben

dm GYERMEKNAP a Vasúttörténeti Parkban május , szombat vasárnap GYERMEKEK KEDVENCEI hogy a legkisebbeknek is élmény legyen a vásárlás dm.

dm GYERMEKNAP a Vasúttörténeti Parkban május , szombat vasárnap GYERMEKEK KEDVENCEI hogy a legkisebbeknek is élmény legyen a vásárlás dm. 2019. MÁJUS 16. dm GYERMEKNAP a Vasúttörténeti Parkban május 25 26., szombat vasárnap GYERMEKEK KEDVENCEI hogy a legkisebbeknek is élmény legyen a vásárlás A magazin megjelenési időpontja 2019. május 16.

Részletesebben

A magazin megjelenési időpontja 2015. október 1. Akciós áraink az oldalakon feltüntetett időpontokig vagy a készlet erejéig érvényesek.

A magazin megjelenési időpontja 2015. október 1. Akciós áraink az oldalakon feltüntetett időpontokig vagy a készlet erejéig érvényesek. magazin Ragyogó tisztaság 25% kedvezmény 2015. október 1. minden mosó- és mosogatószerre! Őszi sminktrendek Dekorkozmetikumok, tippek, trükkök, tanácsok A magazin megjelenési időpontja 2015. október 1.

Részletesebben

-200 Ft. -400 Ft. -100 Ft. -500 Ft A HÖLGYEK BIRODALMA A HÖLGYEK BIRODALMA A HÖLGYEK BIRODALMA A HÖLGYEK BIRODALMA.

-200 Ft. -400 Ft. -100 Ft. -500 Ft A HÖLGYEK BIRODALMA A HÖLGYEK BIRODALMA A HÖLGYEK BIRODALMA A HÖLGYEK BIRODALMA. Nivea testápoló többféle, 250 ml, 3.196 Ft/l Teljes ár: 999 Ft (3.996 Ft/l) Kedvezmény mértéke: 200 Ft -200 Ft 2 000007 304666 799 Ft Nivea Visage Q10Plus ránctalanító arckrém, nappali, éjszakai pórusfinomító,

Részletesebben

Gondoskodó ápolás ünnepnapokra is NIVEA

Gondoskodó ápolás ünnepnapokra is NIVEA Gondoskodó ápolás ünnepnapokra is Vajon hogyan ismerhető fel a szeretet, az összetartozás? Utolérheted egy kedves pillantásban, egy gondoskodó mozdulatban, gyermeked kacajában, párod bőrének bársonyos

Részletesebben

NYÁRI HAJÁPOLÁS Hogyan gondozzuk hajunkat nyáron? FESZTIVÁLRA FEL! Könnyed harapnivalókkal a hátizsákban. dm.hu JÚLIUS 18.

NYÁRI HAJÁPOLÁS Hogyan gondozzuk hajunkat nyáron? FESZTIVÁLRA FEL! Könnyed harapnivalókkal a hátizsákban. dm.hu JÚLIUS 18. 2019. JÚLIUS 18. NYÁRI HAJÁPOLÁS Hogyan gondozzuk hajunkat nyáron? A magazin megjelenési időpontja 2019. július 18. FESZTIVÁLRA FEL! Könnyed harapnivalókkal a hátizsákban dm.hu NYÁRI KÖNNYEDSÉG Kánikula

Részletesebben

ablaktisztító szórófejes 500 ml

ablaktisztító szórófejes 500 ml Akciós újságunk elérhető a pcb.hu oldalon is! PCB Kft., Székhely: 2615 Csővár, Madách u. 1. Személyre szabott ajánlatainkért kérjük, keresse területi képviselőnket! ÜZLETKÖTŐ TELEFON E-MAIL Korsós Zoltán

Részletesebben

Blux mosószerek! Tisztítószerek.

Blux mosószerek! Tisztítószerek. Blux mosószerek! Tisztítószerek. Zafír 3 kg Zafir 3v1 mosópor, vízlágyítóval és citrom illatú öblítővel. Minden típusú mosógéphez és ruhákhoz (színes, fehér) ajánlott. Mosási hőmérséklet: 30C-90C. Megbízhatóan

Részletesebben

Árjegyzék. Oldal: 1 / 5. VIA SIMPLEX BT. Pelikán Drogéria 6723 Szeged Ág utca 1 fsz em. Ügyintéző: Móni - DROGÉRIA. 1000 Babaápolás.

Árjegyzék. Oldal: 1 / 5. VIA SIMPLEX BT. Pelikán Drogéria 6723 Szeged Ág utca 1 fsz em. Ügyintéző: Móni - DROGÉRIA. 1000 Babaápolás. Oldal: 1 / 5 VIA SIMPLEX BT. Pelikán Drogéria 6723 Szeged Ág utca 1 fsz em. Dátum: 2014.11.05 9:49 Ügyintéző: Móni - DROGÉRIA Árjegyzék Cikknév 1000 Babaápolás Bobini baby sampon (200ml) Bobini baby sampon/

Részletesebben

Magazin. Mexx edt. Többféle. 15/20/30 ml. B.U. női natural spray Többféle. 75 ml 13,32 Ft/ml. STR8 férfi natural spray. Többféle.

Magazin. Mexx edt. Többféle. 15/20/30 ml. B.U. női natural spray Többféle. 75 ml 13,32 Ft/ml. STR8 férfi natural spray. Többféle. Magazin Érvényes: 2016.03.14 03.25. Mexx edt 15/20/30 ml 5999 Ft -40% 3599 Ft B.U. női natural spray 75 ml 13,32 Ft/ml STR8 férfi natural spray 85 ml 11,75 Ft/ml 1499 Ft -33% 999 Ft 1999 Ft -50% 999 Ft

Részletesebben

6. A regisztrációs oldalon valótlan adatok megadása a játékból való azonnali kizárást vonja maga után.

6. A regisztrációs oldalon valótlan adatok megadása a játékból való azonnali kizárást vonja maga után. A Beiersdorf Kft. KEZDJE A SZURKOLÁST NIVEA TERMÉKEKKEL elnevezésű nyereményjátékának JÁTÉKSZABÁLYZATA I. A promóció rövid leírása 1. Vásároljon legalább két darab NIVEA tusfürdő vagy deo terméket, bármelyik

Részletesebben

Szépüljön az ünnepekre! Találja meg a megfelelő színeket karácsonyi sminkjéhez!... Szilveszter Tegye emlékezetessé az év utolsó napját!

Szépüljön az ünnepekre! Találja meg a megfelelő színeket karácsonyi sminkjéhez!... Szilveszter Tegye emlékezetessé az év utolsó napját! MAGAZIN 2015. december 17. Szépüljön az ünnepekre! Találja meg a megfelelő színeket karácsonyi sminkjéhez!... Szilveszter Tegye emlékezetessé az év utolsó napját! Beköszöntött a tél, és ez az évszak is

Részletesebben

FOLYTATÓDIK APARFÜMAKCIÓ! Parfümök akár 50% kedvezménnyel

FOLYTATÓDIK APARFÜMAKCIÓ! Parfümök akár 50% kedvezménnyel 2019. FEBRUÁR 14. FOLYTATÓDIK APARFÜMAKCIÓ! Parfümök akár 50% kedvezménnyel LASSAN ÉRKEZIK A TAVASZ Testi-lelki megújulás A magazin megjelenési időpontja 2019. február 14. dm.hu LASSAN ÉRKEZIK A TAVASZ

Részletesebben

Hasznos tippek nyaralás előtt: alverde natúr - kozmetikumok: június 29. mit vigyünk az utazáshoz?...

Hasznos tippek nyaralás előtt: alverde natúr - kozmetikumok: június 29. mit vigyünk az utazáshoz?... 2017. június 29. Hasznos tippek nyaralás előtt: mit vigyünk az utazáshoz?... natúr - kozmetikumok: ápolás és védelem a növények természetes erejével A magazin megjelenési időpontja 2017. június 29. Ott

Részletesebben

Cikkszám Megnevezés Kiszerelés Lista ár

Cikkszám Megnevezés Kiszerelés Lista ár PAPÍRSZOLG Papírfeldolgozó és Kereskedelmi Kkt. 2083 Solymár, Rönk utca 015/11. Telefon: 26/ 564-213, 26/564-212 papirszolg@papirszolg.hu - www.papirszolg.hu Háztartási termékek Hivatalos árlista Cikkszám

Részletesebben

ŐSZI SMINKTRENDEK: az élénk színű szemhéjaké a főszerep. AZ ÉN dm-neszesszerem nyereményjáték. dm.hu OKTÓBER 18.

ŐSZI SMINKTRENDEK: az élénk színű szemhéjaké a főszerep. AZ ÉN dm-neszesszerem nyereményjáték. dm.hu OKTÓBER 18. 2018. OKTÓBER 18. ŐSZI SMINKTRENDEK: az élénk színű szemhéjaké a főszerep AZ ÉN dm-neszesszerem nyereményjáték A magazin megjelenési időpontja 2018. október 18. dm.hu ŐSZI SMINKTRENDEK: AZ ÉLÉNK SZÍNŰ

Részletesebben

SENSITIVE TERMÉKEK érzékeny bőrűeknek. JÖN AZ ŐSZ! Vitaminokkal az egészségért. dm.hu SZEPTEMBER 12.

SENSITIVE TERMÉKEK érzékeny bőrűeknek. JÖN AZ ŐSZ! Vitaminokkal az egészségért. dm.hu SZEPTEMBER 12. 2019. SZEPTEMBER 12. SENSITIVE TERMÉKEK érzékeny bőrűeknek A magazin megjelenési időpontja 2019. szeptember 12. JÖN AZ ŐSZ! Vitaminokkal az egészségért dm.hu ISMÉT BEKÖSZÖNT AZ ŐSZ A nyár végével ideje

Részletesebben

AKCIÓ. www.alla-plusz.hu. 469 Ft. 349 Ft. 339 Ft 869 Ft. 399 Ft. 429 Ft. 359 Ft. 339 Ft. 439 Ft. 769 Ft. 179 Ft. Már weboldalon is elérhetőek vagyunk!

AKCIÓ. www.alla-plusz.hu. 469 Ft. 349 Ft. 339 Ft 869 Ft. 399 Ft. 429 Ft. 359 Ft. 339 Ft. 439 Ft. 769 Ft. 179 Ft. Már weboldalon is elérhetőek vagyunk! Debrecen, Budai Ézsaiás u. 8/b. Tel.: (52) 479-479 AKCIÓ 2015. 04. 01-04. 30-ig Figyelem! Már weboldalon is elérhetőek vagyunk! www.alla-plusz.hu Baba foly. szappan pumpás 300ml többféle America Pdt 50ml

Részletesebben

Toalettpapírok 296 Papírzsebkendők, szalvéták 297 Kéztörlők 298 Toalettpapírok és adagolók 299 Kéztörlők és adagolók 300 Folyékony szappan adagolók

Toalettpapírok 296 Papírzsebkendők, szalvéták 297 Kéztörlők 298 Toalettpapírok és adagolók 299 Kéztörlők és adagolók 300 Folyékony szappan adagolók Toalettpapírok 296 Papírzsebkendők, szalvéták 297 Kéztörlők 298 Toalettpapírok és adagolók 299 Kéztörlők és adagolók 300 Folyékony szappan adagolók 301 Szemeteszsákok, törlőkendők 302 Csomagolópapírok,

Részletesebben

Érvényes: 2012.07.02-től 06-ig. Érvényes: 2012.07.02 07.13. A kihelyezett árak már tartalmazzák a kedvezmény mértékét. AJÁNDÉK TERMÉK.

Érvényes: 2012.07.02-től 06-ig. Érvényes: 2012.07.02 07.13. A kihelyezett árak már tartalmazzák a kedvezmény mértékét. AJÁNDÉK TERMÉK. Érvényes: 2012.07.02 07.06. A kihelyezett árak már tartalmazzák a kedvezmény mértékét. Az ajánlat a megjelölt termékekre vonatkozik. D R O G É R I A P A R F Ü M É R I A Érvényes: 2012.07.02-től 06-ig.

Részletesebben

A magazin megjelenési időpontja 2016. január 7. Akciós áraink az oldalakon feltüntetett időpontokig vagy a készlet erejéig érvényesek.

A magazin megjelenési időpontja 2016. január 7. Akciós áraink az oldalakon feltüntetett időpontokig vagy a készlet erejéig érvényesek. MAGAZIN 2016. január 7. A magazin megjelenési időpontja 2016. január 7. Akciós áraink az oldalakon feltüntetett időpontokig vagy a készlet erejéig érvényesek. Most megduplázzuk pontjait! Vásároljon üzleteinkben

Részletesebben

Anyák-napi meglepetések. a dm-ben! 2012. MÁJUS 3.

Anyák-napi meglepetések. a dm-ben! 2012. MÁJUS 3. 2012. MÁJUS 3. Anyák-napi meglepetések A magazin megjelenési időpontja 2012. május 3. Akciós áraink az oldalakon feltüntetett időpontokig, vagy a készlet erejéig érvényesek. a dm-ben! Időben felkészülök

Részletesebben

Érvényes: 2013.01.07-től 01.11-ig. L Oréal Casting Créme Gloss tartós hajszínező Többféle színárnyalatban. DUOPACK. 1 termék ára: 1999 Ft/db

Érvényes: 2013.01.07-től 01.11-ig. L Oréal Casting Créme Gloss tartós hajszínező Többféle színárnyalatban. DUOPACK. 1 termék ára: 1999 Ft/db D R O G É R I A P A R F Ü M É R I A Boldog Új Évet Kívánunk! Érvényes: 2013.01.07-től 01.11-ig. min. Minden termékre! Érvényes: 2013.01.07 -. A kihelyezett árak már tartalmazzák a kedvezmény mértékét.

Részletesebben

Főszerepben az arcom! 25% kedvezmény női arcápolási termékekre!...

Főszerepben az arcom! 25% kedvezmény női arcápolási termékekre!... MAGAZIN 2015. október 29. Főszerepben az arcom! 25% kedvezmény női arcápolási termékekre!... Ilyen még nem volt! dm LifeBook a Papetri Paperworks-től! 100 pont ellenében -ért 22% 33% Dove száraz sampon

Részletesebben

1200 Ft Kedvezménykupon

1200 Ft Kedvezménykupon 1200 Ft Kedvezménykupon kedvezménykupon ajándékba legalább 12 000 Ft értékű egyszeri vásárlás 204200019400000008 ügyfélszolgálatánál kerül érvényesítésre. A bruttó 1200 Ft értékű kedvezménykupon 2015.

Részletesebben

GYERMEKEK KEDVENCEI LEGYEN EGYEDI ÉS KÜLÖNLEGES! dm.hu JÚLIUS 26. hogy a legkisebbeknek is élmény legyen a vásárlás! Trendi sminkötletek nyárra

GYERMEKEK KEDVENCEI LEGYEN EGYEDI ÉS KÜLÖNLEGES! dm.hu JÚLIUS 26. hogy a legkisebbeknek is élmény legyen a vásárlás! Trendi sminkötletek nyárra 2018. JÚLIUS 26. GYERMEKEK KEDVENCEI hogy a legkisebbeknek is élmény legyen a vásárlás! LEGYEN EGYEDI ÉS KÜLÖNLEGES! Trendi sminkötletek nyárra A magazin megjelenési időpontja 2018. július 26. dm.hu NYÁRON

Részletesebben

magazin Most duplázzuk a pontjait! Vásároljon active beauty kártyájával! Irány a strand! 25% kedvezmény női tisztálkodási termékekre 25% 17% 27%

magazin Most duplázzuk a pontjait! Vásároljon active beauty kártyájával! Irány a strand! 25% kedvezmény női tisztálkodási termékekre 25% 17% 27% magazin 2015. július 2. Most duplázzuk a pontjait! Vásároljon active beauty kártyájával! Irány a strand! 25% kedvezmény női tisztálkodási termékekre A magazin megjelenési időpontja 2015. július 2. Akciós

Részletesebben

parfum.dm.hu Segítünk a parfüm választásban!... 25% Natúrkozmetikai termékek kedvezményesen...

parfum.dm.hu Segítünk a parfüm választásban!... 25% Natúrkozmetikai termékek kedvezményesen... MAGAZIN 2015 december 3 parfumdmhu Segítünk a parfüm választásban! 25% Natúrkozmetikai termékek kedvezményesen Karácsonyi csomagok Válassza ki nálunk a legkülönlegesebb karácsonyi ajándékcsomagokat szeretteinek!

Részletesebben

639 Ft Ft/liter

639 Ft Ft/liter 2017. február 2. CSAJOS TAKARÍTÁS MINDÖSSZE 2.995 FT-ÉRT!* Clin ablaktisztító 500 ml 639 Ft 1.278 Ft/liter Bref Blue Aktiv wc-blokk (kétféle) 2x50g 799 Ft 7.990 Ft/kg 2016.05.26. óta 799Ft 2016.03.10.

Részletesebben

Készüljön velünk a karácsonyra! Segítünk az ajándék - választásban!... Szilveszteri hangulat december 15. Ötletek sütéshez és dekoráláshoz...

Készüljön velünk a karácsonyra! Segítünk az ajándék - választásban!... Szilveszteri hangulat december 15. Ötletek sütéshez és dekoráláshoz... 2016. december 15. Készüljön velünk a karácsonyra! Ötletek sütéshez és dekoráláshoz... Segítünk az ajándék - választásban!... Szilveszteri hangulat Keresse nálunk partikellékeit a 2016-os év búcsúztatásához!

Részletesebben

HÚSVÉTRA KÉSZÜLÜNK Ötletek a magazinban. MEGÉRKEZETT A TAVASZ Vitaminkészleteink feltöltése. dm.hu MÁRCIUS 14.

HÚSVÉTRA KÉSZÜLÜNK Ötletek a magazinban. MEGÉRKEZETT A TAVASZ Vitaminkészleteink feltöltése. dm.hu MÁRCIUS 14. 2019. MÁRCIUS 14. HÚSVÉTRA KÉSZÜLÜNK Ötletek a magazinban MEGÉRKEZETT A TAVASZ Vitaminkészleteink feltöltése A magazin megjelenési időpontja 2019. március 14. dm.hu MEGÉRKEZETT A TAVASZ! Tavasszal fontos

Részletesebben

SZÁJÁPOLÁSI TERMÉKEK SZÉLES VÁLASZTÉKA Segítünk eligazodni a kínálatban. NYÁRON IS EGÉSZSÉGESEN Fusson velünk a Napfelkelte félmaratonon! dm.

SZÁJÁPOLÁSI TERMÉKEK SZÉLES VÁLASZTÉKA Segítünk eligazodni a kínálatban. NYÁRON IS EGÉSZSÉGESEN Fusson velünk a Napfelkelte félmaratonon! dm. 2019. AUGUSZTUS 1. SZÁJÁPOLÁSI TERMÉKEK SZÉLES VÁLASZTÉKA Segítünk eligazodni a kínálatban A magazin megjelenési időpontja 2019. augusztus 1. NYÁRON IS EGÉSZSÉGESEN Fusson velünk a Napfelkelte félmaratonon!

Részletesebben

980 Ft/db. 1450 Ft/doboz. 680 Ft/db. 1160 Ft/db 4+1 AJÁNDÉK! 2016. június 9-19.

980 Ft/db. 1450 Ft/doboz. 680 Ft/db. 1160 Ft/db 4+1 AJÁNDÉK! 2016. június 9-19. ÚJ MOSÓSZER 2016. június 9-19. Surf mosószerek mosópor, többféle, 2,8 kg, 40 mosásra, 657,14 Ft/kg, 46 Ft/mosás mosószer gél, többféle, 2,8 l, 40 mosásra, 657,14 Ft/l, 46 Ft/mosás mosókapszula, többféle,

Részletesebben

ellenőrizze, hogy ebből a három márkából, az adott üzletlánc melyik konkrét terméke(ke)t akciózza e promóció keretén belül.

ellenőrizze, hogy ebből a három márkából, az adott üzletlánc melyik konkrét terméke(ke)t akciózza e promóció keretén belül. 10% kedvezményes promóció részvételi feltételek I. Általános leírás Jelen 10%-os MasterCard őszi kedvezmény promóció (továbbiakban MC promóció ) 2018.09.15. és 2018.11.15. között elérhető, kivéve a COOP

Részletesebben

199,- 189,- 189,- Saszla szôlô. Ft/kg. Nektarin Ft/kg 269,- Étkezési paprika. Ft/kg. Kígyóuborka. Kaiser májas Keps, 200 g, 1.

199,- 189,- 189,- Saszla szôlô. Ft/kg. Nektarin Ft/kg 269,- Étkezési paprika. Ft/kg. Kígyóuborka. Kaiser májas Keps, 200 g, 1. Saszla szôlô Nektarin 269,- 199,- Étkezési paprika 189,- Kígyóuborka 189,- Kaiser májas Keps, 200 g, 1.095,-/kg 219,- Bacon szalonna szeletelt, 200 g, 1.495,-/kg 299,- Gála sült sonka Délhús, Pick, 90

Részletesebben

FÓKUSZBAN ASZÉPSÉG Tippek a magazinban. NYEREMÉNYJÁTÉK Szépülj és utazz a dm-mel! dm.hu ÁPRILIS 18.

FÓKUSZBAN ASZÉPSÉG Tippek a magazinban. NYEREMÉNYJÁTÉK Szépülj és utazz a dm-mel! dm.hu ÁPRILIS 18. 2019. ÁPRILIS 18. A magazin megjelenési időpontja 2019. április 18. FÓKUSZBAN ASZÉPSÉG Tippek a magazinban NYEREMÉNYJÁTÉK Szépülj és utazz a dm-mel! dm.hu NYERŐ TAVASZ! Fókuszban a szépség: magazinunkban

Részletesebben

Parfümök akár 50% kedvezménnyel. Karácsonyi ajándékötletek december 1.

Parfümök akár 50% kedvezménnyel. Karácsonyi ajándékötletek december 1. 2016. december 1. A magazin megjelenési időpontja 2016. december 1. Áraink 2016. december 1-től a készlet erejéig, de legalább 2016. december 14-ig érvényesek. Azon termékek esetében, amelyeknél az árérvényességet

Részletesebben

A PARFÜMAKCIÓ FOLYTATÓDIK

A PARFÜMAKCIÓ FOLYTATÓDIK 2018. FEBRUÁR 1. A PARFÜMAKCIÓ FOLYTATÓDIK Akár 50% kedvezmény FÓKUSZBAN A BABAÁPOLÁS A babavárástól a kisgyermekkorig A magazin megjelenési időpontja 2018. február 1. dm.hu FEBRUÁRBAN ELBÚCSÚZTATJUK A

Részletesebben

MÁJUSI FELTÖLTŐDÉS Irány a szabadba!

MÁJUSI FELTÖLTŐDÉS Irány a szabadba! 2019. MÁJUS 2. MÁJUSI FELTÖLTŐDÉS Irány a szabadba! ÖKO, BIO, NATÚR? Segítünk a választásban A magazin megjelenési időpontja 2019. május 2. dm.hu SZÁMUNKRA IS FONTOS A KÖRNYEZETÜNK A dm gazdasági közösségként

Részletesebben

SZÉPSÉG- KATALÓGUS. Érvényes: 2014. május 30 június 12. között. DOVE DEZODOR többféle, 40-150 ml, 4 660 Ft/l-től

SZÉPSÉG- KATALÓGUS. Érvényes: 2014. május 30 június 12. között. DOVE DEZODOR többféle, 40-150 ml, 4 660 Ft/l-től Érvényes: 2014. május 30 június 12. között SZÉPSÉG- KATALÓGUS DOVE DEZODOR többféle, 40-150 ml, 4 660 Ft/l-től DOVE TUSFÜRDŐ többféle, 200-250 ml, 2 796 Ft/l-től DOVE SAMPON többféle, 250 ml, 2 796 Ft/l

Részletesebben

379.- 329.- 499.- 549.- 229.- 299.- 899.- 629.- 799.- 1099.- 239.- 2016. január 4-től január 29-ig vagy a készlet erejéig!

379.- 329.- 499.- 549.- 229.- 299.- 899.- 629.- 799.- 1099.- 239.- 2016. január 4-től január 29-ig vagy a készlet erejéig! 2016. január 4-től január 29-ig vagy a készlet erejéig! 379.- 23,70/db 549.- 593.-/l-től LENOR öblítők 925 ml, 900 ml, 875 ml 899.- 2.-/ml OLD SPICE tusfürdő 250 ml 12 db/# BLEND-A-DENT protézisragasztó

Részletesebben

259 Ft. 229 Ft. 79 Ft

259 Ft. 229 Ft. 79 Ft CBA Szeletelt gombakonzerv Töltő tömeg:400 g 259 Ft 647,50 Ft/kg CBA Bolognai mártás 360 g 229 Ft 636,11 Ft/kg CBA Epres croissant 60 g 79 Ft 1316,66 Ft/kg Danielle tenger gyümölcse desszert 250 g 749

Részletesebben

Tájékoztatjuk, hogy az ünnepi zárvatartás miatt az utolsó kiszállítási nap december 16., az első január 2. lesz.

Tájékoztatjuk, hogy az ünnepi zárvatartás miatt az utolsó kiszállítási nap december 16., az első január 2. lesz. 2016. november 2-től november 30-ig vagy a készlet erejéig! 2016. december 1-től december 16-ig Tájékoztatjuk, hogy az ünnepi zárvatartás miatt az utolsó kiszállítási nap december 16., az első január 2.

Részletesebben

SZÁJÁPOLÁSI KISOKOS Mire figyeljünk fogmosás közben?

SZÁJÁPOLÁSI KISOKOS Mire figyeljünk fogmosás közben? 2018. AUGUSZTUS 30. SZÁJÁPOLÁSI KISOKOS Mire figyeljünk fogmosás közben? ŐSZI NAGYTAKARÍTÁS Segítünk a felkészülésben A magazin megjelenési időpontja 2018. augusztus 30. dm.hu ISMÉT ITT A SZEPTEMBER: VÁRNAK

Részletesebben

H A T Á R O Z A T. 500.000 Ft, azaz ötszázezer forint. kötelezi a Vállalkozást, hogy a határozat jogerőre emelkedésének napjától

H A T Á R O Z A T. 500.000 Ft, azaz ötszázezer forint. kötelezi a Vállalkozást, hogy a határozat jogerőre emelkedésének napjától Iktatószám: Tárgy: VE/001/00103-0002/2016 Elsőfokú bírságot és kötelezést kiszabó határozat H A T Á R O Z A T A Veszprém Megyei Kormányhivatal Műszaki Engedélyezési és Fogyasztóvédelmi Főosztály Fogyasztóvédelmi

Részletesebben

Húsvéti dupla pontok. a dm-ben! 2012. ÁPRILIS 5.

Húsvéti dupla pontok. a dm-ben! 2012. ÁPRILIS 5. 2012. ÁPRILIS 5. Húsvéti dupla pontok A magazin megjelenési időpontja 2012. április 5. Akciós áraink az oldalakon feltüntetett időpontokig, vagy a készlet erejéig érvényesek. a dm-ben! Ez az illat www.dm-drogeriemarkt.hu

Részletesebben

1899.- 939.- 269.- 499.- 279.- 189.- 499.- 799.- 1699.- 1799.- 1849.- 2015. október 1-től október 30-ig vagy a készlet erejéig!

1899.- 939.- 269.- 499.- 279.- 189.- 499.- 799.- 1699.- 1799.- 1849.- 2015. október 1-től október 30-ig vagy a készlet erejéig! 2015. október 1-től október 30-ig vagy a készlet erejéig! 1899.- SOMAT mosogatószerek All in 56 db-os 34.-/db Standard 72 db-os 26.-/db Folyékony 2x600 ml 1,60/ml Gold 44 db-os 40.-/db SILAN öblítő konc.

Részletesebben

HA FONTOS A JÓ ÁR! Októberi akciós magazin. Folyamatosan bővülő árukészlet! Vegyiáru és illatszer nagykereskedés

HA FONTOS A JÓ ÁR! Októberi akciós magazin. Folyamatosan bővülő árukészlet! Vegyiáru és illatszer nagykereskedés RENOVA INVEST KFT. Vegyiáru és illatszer nagykereskedés www.vegyiplusz.hu Októberi akciós magazin Érvényes: 2017. október 6 31-ig HA FONTOS A JÓ ÁR! Folyamatosan bővülő árukészlet! - 2-76 Ft 95 Ft 119

Részletesebben

249 Ft 249 Ft/db márka. 499 Ft 2 Ft/ml. 599 Ft 3 Ft/ml április 27. WELLNESS-TERMÉKEK OTTHONRA MINDÖSSZE FT-ÉRT! ebelin.

249 Ft 249 Ft/db márka. 499 Ft 2 Ft/ml. 599 Ft 3 Ft/ml április 27. WELLNESS-TERMÉKEK OTTHONRA MINDÖSSZE FT-ÉRT! ebelin. 2017. április 27. WELLNESS-TERMÉKEK OTTHONRA MINDÖSSZE 2.445 FT-ÉRT! ebelin Fa fürdőrózsa 249 Ft 249 Ft/db Balea testápoló szérum Balea tusfürdőhab tusfürdő 2 499 Ft 2 Ft/ml 200 ml 599 Ft 3 Ft/ml Balea

Részletesebben

Érvényes: 2013.03.04-től 03.08-ig. Garnier. Ultra Doux sampon vagy balzsam. Akció 03.14. Többféle. 200/250 ml. 2,49/1,99 Ft/ml.

Érvényes: 2013.03.04-től 03.08-ig. Garnier. Ultra Doux sampon vagy balzsam. Akció 03.14. Többféle. 200/250 ml. 2,49/1,99 Ft/ml. D R O G É R I A P A R F Ü M É R I A Érvényes: 2013.03.04-től 03.08-ig. min. Color Sensation hajfesték Többféle színárnyalatban. 1 termék ára: 1149 2 AKCIÓS TERMÉK 899 min. Color Naturals Creme hajfesték

Részletesebben

A " P&G Nyári Olimpia" hivatalos programszabályzata. I. A Program szervezője

A  P&G Nyári Olimpia hivatalos programszabályzata. I. A Program szervezője A " P&G Nyári Olimpia" hivatalos programszabályzata I. A Program szervezője 1. A " P&G Termék Olimpia " (a továbbiakban: Program) szervezője a Procter & Gamble Magyarország Nagykereskedelmi Kkt. (székhely:

Részletesebben

Támogassa. Ki ne hagyja - MA olcsón kapja! Ft/kg. adója 1 százalékával a Coop segély Alapítványt! Adószám: 18144796-1-43

Támogassa. Ki ne hagyja - MA olcsón kapja! Ft/kg. adója 1 százalékával a Coop segély Alapítványt! Adószám: 18144796-1-43 2013. MÁRCIUS 20-tól MÁRCIUS 30-ig. A COOP ÜZLETLÁNC A MAGYAR OLIMPIAI CSAPAT ARANY FOKOZATÚ FŐTÁMOGATÓJA www.coop.hu www.tiszacoop.hu A jó szomszéd Az ajánlat érvényes 2013. március 23-án! Ringa Darált

Részletesebben

Cien sampon 7-FÉLE GYÓGYNÖVÉNY 500 ml e. megfelelt. GENERA Dolce Natura Kamilla és Aloe Vera gél sampon 500 ml e. megfelelt

Cien sampon 7-FÉLE GYÓGYNÖVÉNY 500 ml e. megfelelt. GENERA Dolce Natura Kamilla és Aloe Vera gél sampon 500 ml e. megfelelt 1 Cien sampon 7-FÉLE GYÓGYNÖVÉNY 500 ml e 2 GENERA Dolce Natura Kamilla és Aloe Vera gél sampon 500 ml e 3 L Angelica Officinalis sampon&hajkondícionáló 2in1 kamillával és lengmaggal 1/20 4 schauma 7 gyógynövény

Részletesebben

10% kedvezményes promóció részvételi feltételek. Részvételi tájékoztató

10% kedvezményes promóció részvételi feltételek. Részvételi tájékoztató 10% kedvezményes promóció részvételi feltételek I. Részvételi tájékoztató Azúr, CBA, Príma, Privát Max, Plus Market, Eurofamily, REÁL üzletláncok esetében Jelen 10%-os MasterCard kedvezmény promóció (továbbiakban

Részletesebben

2019. AUGUSZTUS 15. Új férfi márka a dm-től. dm MÁRKÁS TERMÉKEK Német minőség kedvező áron. A magazin megjelenési időpontja augusztus 15. dm.

2019. AUGUSZTUS 15. Új férfi márka a dm-től. dm MÁRKÁS TERMÉKEK Német minőség kedvező áron. A magazin megjelenési időpontja augusztus 15. dm. 2019. AUGUSZTUS 15. Új férfi márka a dm-től dm MÁRKÁS TERMÉKEK Német minőség kedvező áron A magazin megjelenési időpontja 2019. augusztus 15. dm.hu ÜDVÖZÖLJÜK A SEINZ. VILÁGÁBAN! A mai modern életmód-orientált

Részletesebben

Fa dezodor. 50/150 ml. 7,98/2,66 Ft/ml. *Kivéve Fa Men Xtreme dezodorok! Csak

Fa dezodor. 50/150 ml. 7,98/2,66 Ft/ml. *Kivéve Fa Men Xtreme dezodorok! Csak Érvényes: 2017.07.03 07.07. Fa dezodor Többféle*. 50/150 ml PARTY WITH 25% min. 7,98/2,66 Ft/ml *Kivéve Fa Men Xtreme dezodorok! Fa tusfürdő 1,59 Ft/ml dezodorra, 500 ml-es tusfürdőre, Sun napozó termékre

Részletesebben

999,- Vera toalettpapír NÁLUNK AZ ÁRAK A FÖLDÖN JÁRNAK. mintás, illatos, 2 rétegû, 32 tekercs, 31,-/tekercs. 2010. augusztus 27-tôl szeptember 02-ig

999,- Vera toalettpapír NÁLUNK AZ ÁRAK A FÖLDÖN JÁRNAK. mintás, illatos, 2 rétegû, 32 tekercs, 31,-/tekercs. 2010. augusztus 27-tôl szeptember 02-ig Vera toalettpapír mintás, illatos, 2 rétegû, 32 tekercs, 31,-/tekercs 999,- Igényeljen Auchan-kártyát, vásároljon vele azonnal legalább 8 000 Ft értékben bármely belföldi Auchan áruházban, és most egy

Részletesebben

SEGÍTÜNK PARFÜMÖT VÁLASZTANI:

SEGÍTÜNK PARFÜMÖT VÁLASZTANI: SEGÍTÜNK PARFÜMÖT VÁLASZTANI: parfum.dm.hu 2016. november 17. Mexx (többféle), 15 ml; (többféle), 30 ml 3.199 Ft 213,27 Ft/ml; 106,63 Ft/ml 2016.10.20.óta 3.199Ft 2016.01.07. 6.499Ft Parfümök akár 50%

Részletesebben

AKCIÓ Az akció a hátoldalon megjelölt FEZO üzletekben érvényes a készlet erejéig.

AKCIÓ Az akció a hátoldalon megjelölt FEZO üzletekben érvényes a készlet erejéig. AKCIÓ Az akció a hátoldalon megjelölt FEZO üzletekben érvényes a készlet erejéig. www.fezo.hu Reál tojás nélküli száraztészták: orsó, spagetti, szarvacska 500g 278 Eduscho Dupla őrölt kávé 250g 1596 50Ft

Részletesebben

HATÁROZAT. kötelezem, hogy

HATÁROZAT. kötelezem, hogy Iktatószám: Tárgy: SOO/001/01190-0005/2015 Elsőfokú kötelezést kiszabó határozat HATÁROZAT A TÉBA Kft-t (székhely: 8640 Fonyód, Szigetvári u. 2.) kötelezem, hogy az üzletben értékesítésre kihelyezett,

Részletesebben

E 030 Selva ózon air- fresh CM-103 43800 155 E032 Selva ózon air- fresh CM-316 174000 730 E 038 Ózonizátor működését bemutató készülék 20250 40

E 030 Selva ózon air- fresh CM-103 43800 155 E032 Selva ózon air- fresh CM-316 174000 730 E 038 Ózonizátor működését bemutató készülék 20250 40 E 030 Selva ózon air- fresh CM-103 43800 155 E032 Selva ózon air- fresh CM-316 174000 730 E 038 Ózonizátor működését bemutató készülék 20250 40 M 110 MAGNETIC+ Ixia női mágneses nyaklánc 24790 71 M 108

Részletesebben

TIPPEK AZ ÜNNEPEKRE ÜNNEPI MUFFIN-RECEPT. dm.hu DECEMBER 13. Még nincs késő beszerezni a tökéletes ajándékot! dmbio alapanyagokból

TIPPEK AZ ÜNNEPEKRE ÜNNEPI MUFFIN-RECEPT. dm.hu DECEMBER 13. Még nincs késő beszerezni a tökéletes ajándékot! dmbio alapanyagokból 2018. DECEMBER 13. TIPPEK AZ ÜNNEPEKRE Még nincs késő beszerezni a tökéletes ajándékot! ÜNNEPI MUFFIN-RECEPT dmbio alapanyagokból A magazin megjelenési időpontja 2018. december 13. dm.hu NÉHÁNY NAP ÉS

Részletesebben

159 Ft. 179 Ft/kg. 179 Ft/cs. 1799 Ft. 1555 Ft. 3399 Ft 2016/25. szupermarket. 70x M O S Á S. ár:

159 Ft. 179 Ft/kg. 179 Ft/cs. 1799 Ft. 1555 Ft. 3399 Ft 2016/25. szupermarket. 70x M O S Á S. ár: szupermarket 2016/25 Jelen reklámkiadványban szereplő ajánlataink 2016. 06. 23., csütörtök reggel 6 órától 06. 29-ig érvényesek. Arany Fácán dobozos sör 0,5 l, 318 Ft/1 l 159 Ft Haribo gumicukor többféle,

Részletesebben

SZAKÉRTŐ A NÖVÉNYI EREDETŰ SZÉPSÉGÁPOLÁSBAN. Boldog KARÁCSONYT! Ajándékötletek már. 890 Ft* -tól. www.yves-rocher.hu

SZAKÉRTŐ A NÖVÉNYI EREDETŰ SZÉPSÉGÁPOLÁSBAN. Boldog KARÁCSONYT! Ajándékötletek már. 890 Ft* -tól. www.yves-rocher.hu SZAKÉRTŐ A NÖVÉNYI EREDETŰ SZÉPSÉGÁPOLÁSBAN Boldog KARÁCSONYT! Ajándékötletek már 890 Ft* -tól www.yves-rocher.hu Ínyenc édesség Kandírozott narancs & Mandula Igazi karácsonyi illat Kandírozott narancs

Részletesebben

LAKÁS FELFRISSÍTÉS Nagytakarítás könnyedén. TÖKÉLETES AJÁNDÉK NŐNAPRA Parfümök akár 50% kedvezménnyel. dm.hu MÁRCIUS 1.

LAKÁS FELFRISSÍTÉS Nagytakarítás könnyedén. TÖKÉLETES AJÁNDÉK NŐNAPRA Parfümök akár 50% kedvezménnyel. dm.hu MÁRCIUS 1. 2018. MÁRCIUS 1. LAKÁS FELFRISSÍTÉS Nagytakarítás könnyedén TÖKÉLETES AJÁNDÉK NŐNAPRA Parfümök akár 50% kedvezménnyel A magazin megjelenési időpontja 2018. március 1. dm.hu ÚJRA BEKÖSZÖNTÖTT A TAVASZ.

Részletesebben

Áraink a készlet erejéig érvényesek. Ital. 42 Ft. 210 Ft/l. 44 Ft 220 Ft/l

Áraink a készlet erejéig érvényesek. Ital. 42 Ft. 210 Ft/l. 44 Ft 220 Ft/l Szobi almaital, narancsital 12%, 0,2 l Áraink a készlet erejéig érvényesek. Ital Szobi őszibarackital 12%, 0,2 l 41 Ft 205 Ft/l 43 Ft 215 Ft/l 368260, 368290 368350 27 db 27 db 42 Ft 210 Ft/l 44 Ft 220

Részletesebben

DEKORKOZMETIKAI ÚJDONSÁGOK Az év trendjei egy helyen. TAVASZI GLAMOUR-NAPOK Április 10. és 14. között. dm.hu MÁRCIUS 28.

DEKORKOZMETIKAI ÚJDONSÁGOK Az év trendjei egy helyen. TAVASZI GLAMOUR-NAPOK Április 10. és 14. között. dm.hu MÁRCIUS 28. 2019. MÁRCIUS 28. DEKORKOZMETIKAI ÚJDONSÁGOK Az év trendjei egy helyen TAVASZI GLAMOUR-NAPOK Április 10. és 14. között A magazin megjelenési időpontja 2019. március 28. dm.hu A TAVASZ MINDIG AZ ÚJDONSÁGOKRÓL

Részletesebben

AJÁNDÉKCSOMAGOK SZÉLES VÁLASZTÉKA hogy ne maradjon az utolsó pillanatra

AJÁNDÉKCSOMAGOK SZÉLES VÁLASZTÉKA hogy ne maradjon az utolsó pillanatra 2018. NOVEMBER 1. AJÁNDÉKCSOMAGOK SZÉLES VÁLASZTÉKA hogy ne maradjon az utolsó pillanatra HA NOVEMBER, AKKOR PARFÜMAKCIÓ! Parfümök akár 50% kedvezménnyel egészen 2019. március 27-ig! A magazin megjelenési

Részletesebben

999 Ft 2 Ft/ml Ft Ft/db. 849 Ft 11,32 Ft/ml Ft augusztus % kedvezmény. Colgate termékekre MINDIG MEGÉRI MINDIG MEGÉRI

999 Ft 2 Ft/ml Ft Ft/db. 849 Ft 11,32 Ft/ml Ft augusztus % kedvezmény. Colgate termékekre MINDIG MEGÉRI MINDIG MEGÉRI 2017. augusztus 31. Colgate 360 Max White fogkefe + fehérítő toll 4.699 Ft 4.699 Ft/db 2017.08.31.óta 4.699Ft 2017.06.08. 4.999Ft 2016.09.17. 5.499Ft Az oldalon szereplő árak 2017. augusztus 31-től a készlet

Részletesebben

Vitaminpótlás a hideg időben Erősítsük immunrendszerünket!... Ünnepi előkészületek Segítünk a felkészülésben! november 2.

Vitaminpótlás a hideg időben Erősítsük immunrendszerünket!... Ünnepi előkészületek Segítünk a felkészülésben! november 2. 2017. november 2. Vitaminpótlás a hideg időben Erősítsük immunrendszerünket!... Ünnepi előkészületek Segítünk a felkészülésben! A magazin megjelenési időpontja 2017. november 2. Készülődés a télre AJÁNDÉKOZNI

Részletesebben

100 000 Ft-ot! NYEREMÉNY. Spóroljon velünk akár EGYIKE! LEGYEN ÖNÉ A TÖBB MINT800. KUPONFÜZET Érvényes: 2014. május 2 június 5. között.

100 000 Ft-ot! NYEREMÉNY. Spóroljon velünk akár EGYIKE! LEGYEN ÖNÉ A TÖBB MINT800. KUPONFÜZET Érvényes: 2014. május 2 június 5. között. Spóroljon velünk akár 100 000 Ft-ot! Keresse további kupon ajánlatainkat a www.auchan.hu oldalon. KUPONFÜZET Érvényes: 2014. május 2 június 5. között. LEGYEN ÖNÉ A TÖBB MINT800 NYEREMÉNY EGYIKE! NYEREMÉNYJÁTÉK

Részletesebben

Segítség az utazáshoz. trend IT UP július 27. Töltsük fel neszesszerünket mini termékekkel!... Ismerjék meg új dekormárkánkat!

Segítség az utazáshoz. trend IT UP július 27. Töltsük fel neszesszerünket mini termékekkel!... Ismerjék meg új dekormárkánkat! 2017. július 27. Segítség az utazáshoz Töltsük fel neszesszerünket mini termékekkel!.. trend IT UP Ismerjék meg új dekormárkánkat! A magazin megjelenési időpontja 2017. július 27. Jól lenni nem is olyan

Részletesebben

MEGÚJULTUNK! Megnövekedett áruválaszték, verhetetlen árak és színvonalas szolgáltatás. Győződjön meg róla személyesen! 699 Ft

MEGÚJULTUNK! Megnövekedett áruválaszték, verhetetlen árak és színvonalas szolgáltatás. Győződjön meg róla személyesen! 699 Ft LÜ N A S I L IMÁ MAX JÓ nagykereskedés NK R! VE 2016. május 30 - július 02-ig Á L J MEGÚJULTUNK! Megnövekedett áruválaszték, verhetetlen árak és színvonalas szolgáltatás. Győződjön meg róla személyesen!

Részletesebben

Érvényes: 2012.10.01-től 10.05-ig. Sensodyne Repair&Protect fogkrém duopack Kétféle. 2x75 ml. 11,99 Ft/ml. termék vásárlásakor AJÁNDÉK 1 db.

Érvényes: 2012.10.01-től 10.05-ig. Sensodyne Repair&Protect fogkrém duopack Kétféle. 2x75 ml. 11,99 Ft/ml. termék vásárlásakor AJÁNDÉK 1 db. P A R F Ü M É R I A m in. D R O G É R I A Érvényes: 2012.10.01-től 10.05-ig. KEDVEZM ÉNY ÚJDONSÁG Minden EGY FOGKRÉM, AMELY KÉPES húsos me 2012.10.0 A kihelyezett árak már 1-10.05. Az ajánlat a tartalmazzák

Részletesebben

NYARALÁS A CSALÁDDAL Mit vigyünk magunkkal? NYÁRI, VEGETÁRIÁNUS HAMBURGER RECEPT A tökéletes kerti partihoz. dm.hu MÁJUS 30.

NYARALÁS A CSALÁDDAL Mit vigyünk magunkkal? NYÁRI, VEGETÁRIÁNUS HAMBURGER RECEPT A tökéletes kerti partihoz. dm.hu MÁJUS 30. 2019. MÁJUS 30. NYARALÁS A CSALÁDDAL Mit vigyünk magunkkal? NYÁRI, VEGETÁRIÁNUS HAMBURGER RECEPT A tökéletes kerti partihoz A magazin megjelenési időpontja 2019. május 30. dm.hu VÉGRE ITT A NYÁR, A SZABADSÁG,

Részletesebben

HELYTAKARÉKOS MEGOLDÁSOK NYÁRI FESZTIVÁLSZEZON. dm.hu JÚNIUS 28. Utazás mini termékekkel. Mit vigyünk magunkkal?

HELYTAKARÉKOS MEGOLDÁSOK NYÁRI FESZTIVÁLSZEZON. dm.hu JÚNIUS 28. Utazás mini termékekkel. Mit vigyünk magunkkal? 2018. JÚNIUS 28. HELYTAKARÉKOS MEGOLDÁSOK Utazás mini termékekkel A magazin megjelenési időpontja 2018. június 28. NYÁRI FESZTIVÁLSZEZON Mit vigyünk magunkkal? dm.hu A NYÁRI SZABADSÁG A FELHŐTLEN PIHENÉS

Részletesebben

Itt van az ősz, itt van újra

Itt van az ősz, itt van újra 2017. szeptember 28. Itt van az ősz, itt van újra Szerezze be a szezonváltás dekorújdonságait!. Kezdje fitten anapot! Segítünk összeállítani egészséges reggelijét A magazin megjelenési időpontja 2017.

Részletesebben

ISMERJE MEG TERMÉKEINKET! dm.hu AUGUSZTUS 9. Minden problémára talál megoldást a dm sajátmárkás kínálatából.

ISMERJE MEG TERMÉKEINKET! dm.hu AUGUSZTUS 9. Minden problémára talál megoldást a dm sajátmárkás kínálatából. 2018. AUGUSZTUS 9. ISMERJE MEG TERMÉKEINKET! Minden problémára talál megoldást a dm sajátmárkás kínálatából. A magazin megjelenési időpontja 2018. augusztus 9. dm.hu A dm MÁRKÁS TERMÉKEINK MINDEN PROBLÉMÁRA

Részletesebben

Érvényes: 2012.09.03-tól 07-ig. Vásároljon 2000 Ft értékben Schwarzkopf terméket, és 2000 Ft értékű kedvezményt kap partnereink kijelölt üzleteiben!

Érvényes: 2012.09.03-tól 07-ig. Vásároljon 2000 Ft értékben Schwarzkopf terméket, és 2000 Ft értékű kedvezményt kap partnereink kijelölt üzleteiben! D R O G É R I A P A R F Ü M É R I A Érvényes: 2012.09.03-tól 07-ig. min. min. KUPONPARÁDÉ 2000 vásárlás Got2b hajformázó 10 g; 100/150/200/ 250/300 ml 00 /kg; 9,99/6,66/4,99/ 3,99/3,33 /ml 1 41% 2000 kedvezmény*

Részletesebben

Érvényes: 2013.02.04-től 02.08-ig. 1299/2db. Nivea. arctisztító. Többféle. 75/100/150/ 200 ml. 17,32/12,99/8,66/ 6,49 Ft/ml

Érvényes: 2013.02.04-től 02.08-ig. 1299/2db. Nivea. arctisztító. Többféle. 75/100/150/ 200 ml. 17,32/12,99/8,66/ 6,49 Ft/ml D R O G É R I A P A R F Ü M É R I A Érvényes: 2013.02.04-től 02.08-ig. min. min. Érvényes: 2013.02.04. Aqua Effect vagy Make-up starter arckrém 25,98 /ml 1299 arctisztító 75/100/150/ 200 ml 17,32/12,99/8,66/

Részletesebben

AKCIÓ! 2011. április 21 30.

AKCIÓ! 2011. április 21 30. AKCIÓ! 2011. április 21 30. Extra szûz olívaolaj 500 ml 1258 Ft/l Camembert natúr 90 g 1988,89 Szeletelt gomba sós lében 400 g/200 g 497,50 /995 Ft 179 Ft 199 Ft Creamy habspray 250 g 1036 Lúdgége 8 tojásos

Részletesebben

MEGÉRKEZETT AZ ÚJ dm active beauty KÁRTYA! JELENTKEZZEN ÁT MOST! dm.hu MÁJUS 3. Spóroljon a megújult program segítségével!

MEGÉRKEZETT AZ ÚJ dm active beauty KÁRTYA! JELENTKEZZEN ÁT MOST! dm.hu MÁJUS 3. Spóroljon a megújult program segítségével! 2018. MÁJUS 3. MEGÉRKEZETT AZ ÚJ dm active beauty KÁRTYA! Spóroljon a megújult program segítségével! A magazin megjelenési időpontja 2018. május 3. JELENTKEZZEN ÁT MOST! 3x-os pontakció a vásárlás végösszegére

Részletesebben