én, hétfőn reggel 8.00 órától

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "2012.12.24-én, hétfőn reggel 8.00 órától"

Átírás

1

2 Értesítjük Önöket, hogy december 22-én, szombaton, az Állj meg vándor vendéglőben kerül megrendezésre a Fácánkakas-főzőverseny. A vendégeket ingyenes fácánlevessel várják én, hétfőn reggel 8.00 órától ingyenes halászlével és 2 dcl forralt borral várják a vendégeket Értesítjük Önöket, hogy a hulladékelszállítás e (kedd) helyett én, szombaton 7.00 órától történik. Tájékoztatjuk Önöket, hogy Karácsony és Új Év közötti időszakban, tehát től ig a helyi községi hivatal technikai okok miatt csupán ügyeletet tart. Ebben az időszakban ügyintézésre nem lesz lehetőség. Amennyiben haláleset történnne, az természetesen a megszokott módon intéződik. Megértésüket előre is köszönjük.

3 Tisztelettel adózva a halott emlékének, tudatjuk Önökkel, hogy életének 87. évében elhunyt özvegy Dusek Matejné, született Cserniová Barbora polgártársunk. Temetése én, (szerda) órakor lesz a helyi temetőben Tisztelettel adózva a halott emlékének, tudatjuk Önökkel, hogy életének 91. évében elhunyt özvegy Póda Zsigmondné született Karácsony Irén polgártársunk. Temetése én, (péntek) órakor lesz a helyi temetőben.

4 Értesítjük Önöket, hogy a műanyagflakonos zsákok elszállítása án (csütörtökön) történik Értesítjük Önöket, hogy az Állj meg vándor vendéglőben én (péntek, szombat) kocsonyát szolgálnak fel.

5 Értesítjük Önöket, hogy a műanyagflakonos zsákok elszállítása én (csütörtökön) történik. Értesítjük Önöket, hogy a Hodosi Vadászszervezet VADÁSZBÁLT szervez én, szombaton órai kezdettel a helyi kultúrházban. A belépőjegy ára 20,- euró, amely tartalmazza: aperitívet, kávét, 2 vacsorát. A belépőjegy elővételben Lábadi Benőnél megvásárolható. A zene, valamint a tombolák bebiztosítva A Hodosi Asztalitenisz Klub extraligás A csapata bajnoki mérkőzéseket játszik a helyi kultúrházban: án (pénteken) órakor az extraligás MACO Nagyszombat csapata ellen, én (szombaton) órakor az extraligás STAVOINPEX Holics csapata ellen.

6 Tisztelt Lakosság, Véradók! Értesítjük Önöket, hogy véradás lesz a dunaszerdahelyi korház hematológiai és transzfúziós osztályán án (kedden) 7.30 órától óráig A Prosocia s r.o. cég meghívja Önöket az akkreditált gondozói tanfolyamra, amelyet én nyitnak meg Dunaszerdahelyen. A tanfolyam regisztrált végzőseinek segítséget nyújtanak Ausztriába történő kiközvetítésében. Az érdeklődők magyar nyelven a 0918/ telefonszámon érdeklődhetnek. Bővebb tájékoztatást a cég tanfolyamairól a www. prosocia.sk web oldalon találhatnak.

7 Az Állj meg vándor vendéglőben pénteken és szombaton sült halat szolgálnak fel, valamint október 26-ra megrendelhető sült csülök, amelyre a megrendelést legkésőbb ig lehet leadni. Labdarúgó csapatunk a járási bajnokság I. osztályának 11. fordulójában bajnoki mérkőzést játszik Alistál csapatával Alistálon, án, szombaton órai kezdettel. A Hodosi FC kéri a kéktrikós szurkolótáborát, hogy ezen a meccsen is támogassa csapatunkat minél magasabb részvételével.

8 Értesítjük Önöket, hogy a Hodosi Asztalitenisz Klubbal közösen JÓTÉKONYSÁGI BÁLT szervez a Szlovák Vöröskereszt helyi egyesülete án, szombaton a helyi kultúrházban. A belépőjegy ára 15,- euró, amely Mgr. Klempa Katalinnál és MUDr. Kmeť Jozefnél, MPH megvásárolható. A Hodosi Asztalitenisz Klub extraligás A csapata bajnoki mérkőzéseket játszik a helyi kultúrházban: én, pénteken órakor az extraligás Selmecbánya csapata ellen és án szombaton órakor az extraligás Nyitra csapata ellen. Az Állj meg vándor vendéglőben án (péntek, szombat) pacalpörköltet szolgálnak fel csuszával.

9 Értesítjük Önöket, hogy a műanyagflakonos zsákok elszállítása én (csütörtökön) történik Ezúton hívjuk fel a tisztelt lakosok figyelmét, hogy a helyi temető szomszédságában lévő lakóházzal szemben található építkezési anyagok lerakatára tilos hulladékot elhelyezni.

10 A Hodosi Asztalitenisz Klub bajnoki mérkőzést játszik a helyi kultúrházban. A mérkőzések időpontjai a következők: (szerda) óra: Sk Vydrany C STK Dunajská Streda B (V.Liga) (csütörtök) óra: SK Vydrany B -VIKTÓRIA TRNAVA (III.Liga) EXTRALIGA ( péntek) óra SK Vydrany METALFIN GALANTA Labdarúgó csapatunk a járási bajnokság I. osztályának 9. fordulójában bajnoki mérkőzést játszik Királyfiakarcsa csapatával a helyi futballpályán én, vasárnap órai kezdettel. A Hodosi FC kéri a kéktrikós szurkolótáborát, hogy ezen a meccsen is támogassa csapatunkat minél magasabb részvételével.

11 Értesítjük Önöket, hogy az Állj meg vándor vendéglőben én (péntek, szombat) sült hekket szolgálnak fel Értesítjük Önöket, hogy a tatbányai optikus ingyenes látási vizsgálatot tart a lakosság részére én, csütörtökön órától a helyi kultúrházban. Szükség esetén szemüvegkészítés.

12 Tisztelt Lakosság! Értesítjük a kutyatulajdonosokat, hogy én, szombaton tól ig a Minimarket élelmiszerüzletnél kötelező kutyaoltás lesz veszettség ellen. Az oltás azokra a kutyákra vonatkozik, amelyek ebben az évben nem voltak beoltva. Darabonkénti ár 1,- euró. Labdarúgó csapatunk a járási bajnokság I. osztályának 7. fordulójában bajnoki mérkőzést játszik Csenke csapatával a helyi futballpályán én, szombaton órai kezdettel. A Hodosi FC kéri a kéktrikós szurkolótáborát, hogy ezen a meccsen is támogassa csapatunkat minél magasabb részvételével.

13 Ezúton tájékoztatjuk községünk nyugdíjas lakosait, hogy én, szombaton látjuk vendégül testvérközségünk, a szlovéniai Hodos község nyugdíjasait, akikkel szombaton órától találkozhatnak a helyi Nyugdíjas Klubban A gyászoló család tudatja Önökkel, hogy 76 éves korában váratlanul elhunyt Merva József nyugalmazott tanító. Búcsúztatása án, kedden órakor lesz a sikabonyi temetőben.

14 A hodosi alapiskolák igazgatósága értesíti a Tisztelt Lakosokat, hogy től ig papírgyűjtés folyik az iskola udvarán. Kérjük Önöket, amennyiben tehetik, kapcsolódjanak be a papírgyűjtésbe. Segítségüket nagyon szépen köszönjük. ÁRNYÉK ÉS FÉNY Fotókiállítás a szervátültetésről Tarján Iván fotóiból a Duanszerdahelyi Dialízis Központ tisztelettel meghívja Önt a fotókiállítás dunaszerdahelyi, Városi Művelődési Központban tartandó ünnepélyes megnyitójára én, órától. A megnyitó követő program: órától előadások: Dialízis és veseátültetés Magyarországon

15 előadó: Dr. Remport Ádám A Transzplantációs Alapítvány a Megújított Életekért közhasznú civil szervezet aktivitása 1991-től napjainkig előadó: Szalamanov Zsuzsa Dialízis és veseátültetés Szlovákiában előadó: MUDr. Rácz Gábor kb órától kötetlen beszélgetés, résztvevők: Tarján Iván, a képek készítője Dr. Remport Ádám, a Semmelweis Egyetem Transzplantációs és Sebészeti Klinika főorvosa Szalamanov Zsuzsa, a Transzplantációs Alapítvány a Megújított Életekért kuratóriumi elnöke Güttler Károly, az Alapítvány tiszteletbeli nagykövete Mgr. Kovács Julianna, a Dunaszerdahelyi Dialízis Központ főnővére MUDr. Rácz Gábor, a Dunaszerdahelyi Dialízis Központ főorvosa Szervátültettek és hozzátartozóik

16 Értesítjük Önöket, hogy a műanyagflakonos zsákok elszállítása án (csütörtökön) történik Értesítjük Önöket, hogy én (péntek, szombat) kerül megrendezésre a Nagyabonyi Bihari János Zenei Napok én, órakor: a nagyabonyi kultúrházban koszorúzás Bihari János emléktáblájánál Előadás Bihari János életéről és munkásságáról

17 Kultúrműsor én, órától a nagyabonyi sportpályán tartandó program: Nagyabonyi Csillagfürt Népdalkör és citeraegyüttes Écsi Népdalkör és citeraegyüttes Nagyabonyi nyugdíjasklub énekcsoportja Gipsy Nicol Nótákat énekel: Vígh Valéria, Matus Ernő és Iványi Árpád, Rigó Mónika a cigánydalok koronázott énekesnője, kísér Mezei Ernő és cigányzenekara Kézműves foglalkozás gyerekeknek Szilvás ételek, szilvalekvár és italok bemutatása Dunaág néptáncműhely műsora Elek Tibor Zsolt a Győri Nemzeti Színház művésze 100-tagú Cigányzenekar sztárzenekara Buffó Rigó Sándor és a Lendvai Csócsi József vezetésével Bangó Margit Kossuth - díjas magyar roma előadóművész Belépés ingyenes!

18 Értesítjük Önöket, hogy én,azaz kedden, zárva lesz hodosi, valamint a nagyabonyi posta. A helyi önkormányzat én, hétfőn, órai kezdettel tartja 19. ülését a kultúrházban Értesítjük az 510,511,512,514 és az 519-es házszámú lakóházak lakóit, hogy én, azaz hétfőn és óra közötti időszakban két órára szünetelni fog a víz- és gázszolgáltatás.

19 Értesítjük Önöket, hogy az Állj meg vándor vendéglőben re (péntekre) megrendelhető sült csülök, amelyre a megrendelést legkésőbb ig (szerdáig) lehet leadni. Értesítjük Önöket, hogy az Állj meg vándor vendéglőben án (péntek, szombat) babgulyást szolgálnak fel. Labdarúgó csapatunk a járási bajnokság I. osztályának 5. fordulójában bajnoki mérkőzést játszik Gelle csapatával a helyi futballpályán én, vasárnap órai kezdettel. A Hodosi FC kéri a kéktrikós szurkolótáborát, hogy ezen a meccsen is támogassa csapatunkat minél magasabb részvételével.

20 Tisztelettel adózva a halott emlékének, tudatjuk Önökkel, hogy életének 62. évében elhunyt Kántor László volt lakosunk. Temetése én, (kedden) órakor lesz a helyi temetőben. Az Óvoda Igazgatósága értesíti a Tisztelt Szülőket, hogy az új iskolaév án kezdődik. Minden kedves szülőt és kisóvodást szeretettel várunk Értesítjük Önöket, hogy holnap, azaz én a helyi posta zárva lesz.

21 A Hodosi Magyar Tannyelvű Alapiskola igazgatósága értesíti Önöket, hogy az ünnepélyes tanévnyitó án 8.30 órakor lesz. Mindenkit szeretettel várunk Értesítjük Önöket, hogy az Állj meg vándor vendéglőben én (pénteken) sült halat szolgálnak fel én (szombaton) sült halat, cigánypecsenyét és sült kolbászt szolgálnak fel. Tisztelt Lakosság! Értesítjük Önöket, hogy a labdarúgó csapatunk a járási bajnokság I. osztályának 3. fordulójában bajnoki mérkőzést játszik Mihályfa csapatával a helyi futballpályán én, szombaton órai kezdettel.

22 A Hodosi FC kéri a kéktrikós szurkolótáborát, hogy ezen a meccsen is támogassa csapatunkat minél magasabb részvételével Tájékoztatjuk Önöket, hogy től ig és én ( szerdától péntekig és hétfőn) villanyóra leolvasás lesz Értesítjük Önöket, hogy án az Állj meg vándor vendéglőben sült hekket szolgálnak fel.

23 2012. augusztus 25-én, az Állj meg vándor vendéglőben kerül megrendezésre a 3. Kakaspörkölt -főzőverseny, amelyre az érdeklődők az Állj meg vándor vendéglőben jelentkezhetnek Értesítjük Önöket, hogy án új hentesüzlet nyílik a Nagyabonyi Mezőgazdasági Szövetkezet főbejáratánál. Nyitvatartás: hétfőtől péntekig 7.00 órától óráig, szombaton 7.00 órától óráig. Szeretettel várják Önöket, ahol saját állományból származó sertéshúst forgalmaznak és termékeik ízvilága a Csallóközi hagyományokon alapszik. Telefonszám: 0917/

24 Értesítjük Önöket, hogy án (szombat) kirándulást szervezünk a Sárvári Élményfürdőbe. Bővebb információ: 0908/ Értesítjük Önöket, hogy a műanyagflakonos zsákok elszállítása án (csütörtökön) történik

25 Ezúton kérjük Önöket, hogy a szombaton megrendezésre kerülő Hodosi Lakomára érkező vendégek problémamentes parkolásának bebiztosítása érdekében, legyenek szívesek autó nélkül kilátogatni a sportpályára. Továbbá értesítjük Önöket, hogy a község területén a szombati nap folyamán forgalomkorlátozás lesz érvényben. Megértésüket köszönjük! Az Állj meg vándor vendéglőben én (péntek, szombat) sült halat (hekket) szolgálnak fel

26 Értesítjük Önöket, hogy községünk együttműködve a Broumov-i Diakonia-val, án, pénteken reggel textilgyűjtést szervez. GYŰJTÜNK: - használt nyári és téli ( női, férfi,gyermek ) ruhaneműt, - ágyneműt, törölközőket, konyharuhákat, függönyöket, - textilanyagokat ( miminum 1 m2 legyen, nem lehet maradékanyag ), - háztartási cikkeket ( edények, poharak, tányérok) - tollal vagy vattával bélelt takarók, vánkosok és pokrócok, - cipők sértetlenek, gumival összekötve, hogy a párok ne vesszenek el, - játékok. Az összegyűjtött holmit a községi hivatal munkatársai a pénteki napon délelőtt 8.00 órától szállítják el. Kérünk mindenkit, hogy az összegyűjtött dolgokat csak péntek reggel rakják ki a házuk elé, elkerülendő az esetleges lopásokat. NEM GYŰJTÜNK: - hűtőket, TV-t, számítógépeket és más elektrotechnikai berendezéseket, matracokat, szőnyegeket, - bútorokat, bicikliket és gyerekkocsikat, - szennyezet és nedves textilt.

27 A galántai Veterán Autók Klubja én (szombaton) rendezi meg a veterán autók felvonulását. A veterán autók községük főutcáján haladnak végig Nagyabony irányába, kb órakor A Hodosi Asztalitenisz Klub vezetősége értesíti az ifjúságot, hogy án (ma és holnap) és óra között a helyi kultúrházban válogatást szervez a diák asztalitenisz csapatába. Az érdeklődőket szerettel várják

28 Tisztelettel adózva a halott emlékének, tudatjuk Önökkel, hogy életének 78. évében elhunyt özvegy Varga Lászlóné, született Czucz Erzsébet volt lakosunk. Temetése én, (kedd) órakor lesz a helyi temetőben Értesítjük Önöket, hogy az Állj meg vándor vendéglőben én (péntek, szombat) pacalpörköltet szolgálnak fel Tisztelettel adózva a halott emlékének, tudatjuk Önökkel, hogy életének 59. évében elhunyt, Racskó Józsefné, született Ponya Gabriella polgártársunk. Temetése án, (szerda) órakor lesz a Felsőszeli-i temetőben.

29 A helyi önkormányzat án, hétfőn, órai kezdettel tartja 18. ülését a kultúrházban. DOMINE néven új temetkezési vállalat nyilt Dunaszerdahelyen, a Vámbéry téren, a volt Andrea shop helyén. Szolgáltatásaik közé tartoznak: - a temetés teljes körű megszervezése - élő és műkoszorúk készítése - sírkövek árusítása

30 Értesítjük Önöket, hogy az Állj meg vándor vendéglőben (péntek, szombat) sült halat szolgálnak fel Értesítjük Önöket, hogy a műanyagflakonos zsákok elszállítása én (csütörtökön) történik Értesítjük Önöket, hogy az Állj meg vándor vendéglőben én (péntek, szombat) sült halat szolgálnak fel.

31 Tisztelt Lakosság! A hosszantartó magas hőmérséklet, valamint a csapadékmentes időjárás végett fokozott tűzveszélyes időszakot hirdetünk falunk területén. Ebből adódóan értesítjük Önöket, hogy községünk területén a 314-es tűzvédelemet szabályzó törvény értelmében szigorúan tilos gallyakat és egyéb bármilyen nemű hulladékot eltüzelni. E szabály megsértését a törvény értelmében 331,- euró magasságáig büntethetjük. Kérjük Önöket, legyenek tekintettel egymásra és tartsák szem előtt az égéstermékek káros hatását a térségben élő emberek egészségére nézve. Tisztelt Lakosság, VÉRadók! Értesítjük Önöket, hogy a Szlovák Vöröskereszt helyi egyesülete án 8.00 órakor (kedd) véradást szervez a dunaszerdahelyi korházban. Az autóbusz reggel 7.45-kor indul a Nyugdíjas Klubtól

32 Tisztelt Lakosság! 50 éves a Hodosi Futballklub. Ünnepeljenek velünk án a helyi futballpályán. A sportnap programja a következő: 9.00: Megtnyitó 9.30: 11-es rúgások (családonként 3- tagú csapatok versenye) 1. díj a Nyugat-Szlovákiai Villanyművek díja - 90 napig díjmentes gázszolgáltatás A helyi kultúrházban barátságos asztalitenisz találkozóra kerül sor: órától diákok mérkőzése: Hodosi Asztalitenisz klub és a VSK Nagymegyer órától felnőttek mérkőzése: Hodosi Asztalitenisz klub és az NTK KEMA Puconci ( szlovén bajnokság II. helyezettje, a nemzetközi Szuperliga résztvevője ) órakor kezdődik az amatőr röplabda csapatok versenye a polgármester díjáért órától kerül sor a focikupára a követekező csapatok részvéte- lével:

33 Községünk csapata, Nagyabony, Nagyudvarnok, szlovéniai Hodos. Kérjük a kéktrikós szurkolótábort, hogy a focikupán is támogassa csapatunkat minél magasabb részvételével. Gyemekeknek légvár,vattacukor. A frissítőkről és a finom ételekről (sülthal, cigánypecsenye, marhagulyás és pacalpörkölt) a sportszervezet gondoskodik. A rendezvényt utcabál zárja. Minden sporszerető és szórakozni vágyót szeretettel várunk holnap reggel fél tíz órára a helyi futballpályára!

34 Tisztelettel adózva a halott emlékének, tudatjuk Önökkel, hogy életének 88. évében elhunyt, özv. Pohár Lajosné, született Gerasimov Mária volt polgártársunk. Temetése án, csütörtökön órakor lesz a helyi temetőben. Értesítjük Önöket, hogy az Állj meg vándor vendéglőben én, pénteken sült halat (hekket) szolgálnak fel Értesítjük Önöket, hogy az Állj meg vándor vendéglőben án (péntek, szombat) babgulyást szolgálnak fel

35 Értesítjük Önöket, hogy az Energetikai Centrum munkatársai ma ( ) fogják járni községünket, a villany- és a gázfogyasztás kiadásainak csökkentése miatt, akik az igazolvány felmutatásával igazolják magukat. A villany- és a gázszolgáltató nem változik, azaz a Nyugat-Szlovákiai Villanyművek és a Szlovák Gázművek. Kérjük tisztelt lakosainkat, hogy a villannyal és a gázzal kapcsolatos új szerződést, az aláírása előtt alaposan tanulmányozzák át, a későbbi félreértések és reklamációk megelőzése végett. A hodosi Hodus Turisztikai Klub 2012.július 19-től július 22-ig biciklitúrát szervez a szlovákiai Hodos községből a szlovéniai Hodos községbe, Magyarországon keresztül. Az útvonal kb. 250 km és 3 nap biciklizés után ékezünk meg a szlovéniai Hodosba. Bővebb információért az érdeklődők jelentkezhetnek Győri Bélánál, legkésőbb június 22-ig, péntekig Értesítjük Önöket, hogy az Állj meg vándor vendéglőben án (péntek, szombat) pacalpörköltet szolgálnak fel csuszával.

36 Értesítjük Önöket, hogy a műanyagflakonos zsákok elszállítása én (csütörtökön) történik Értesítjük Önöket, hogy a helyi önkormányzat én, hétfőn, órai kezdettel tartja 17. ülését a kultúrházban. A helyi Állj meg vándor vendéglőben én sült halat szolgálnak fel.

37 Értesítjük Önöket, hogy a labdarúgó csapatunk a járási bajnokság I. osztályának 29. fordulójában bajnoki mérkőzést játszik Nagyszarva csapatával a helyi futballpályán én, szombaton délután órai kezdettel A Regiojet vasúti menetrendet változtat június 10-től a Pozsony Dunaszerdahely- Komárom vonalon. A reggeli 4303-as járata Dunaszerdahelyről Komáromba kb. 5 perccel hamarabb fog elindulni, így a diákok elérhetik az Ógyallára és az Érsekújvárra tartó járatot. A reggeli 4310-es gyorsvonat Komárom Dunaszerdahely- Pozsony vonalon megáll majd az alistáli állomáson (6.44), az albári állomáson (6.48), valamint a hegyétei állomáson is (6.52). A Pozsonyból Komáromba tartó 4329-es és a 4337-es vonatok megállnak a hegyétei állomáson (16.04,18.04) és az albári állomáson (16.08 a 18.08)

38 A Szlovák Vöröskereszt hodosi alapszervete értesíti Önöket, hogy június 9-én, szombaton 9.00 órától óráig a helyi kultúrházban használtruha börzét szervez. Minden ruhadarab egységesen 10 centes áron kerül eladásra. Mindenkit szeretettel várnak Tisztelt Lakosság! Értesítjük Önöket, hogy a labdarúgó csapatunk a járási bajnokság I. osztályának 27. fordulójában bajnoki mérkőzést játszik Csenke csapatával a helyi futballpályán én, vasárnap délután órai kezdettel június 2-án, szombaton órai kezdettel, az Állj meg vándor vendéglőben kerül megrendezésre a Búcsúi Bál. A belépőjegy ára 5,- euró, tartalmazza a tombolát, amely egy malac. Zene: COLOR DUÓ

39 Értesítjük Önöket, hogy 2012.május 28-án, (hétfő) órától óráig Hodosban a Fő utcában, Nagyabony irányában a házszámok között szünetel az áramszolgáltatás Tisztelettel adózva a halott emlékének, tudatjuk Önökkel, hogy életének 56. évében elhunyt Danis Istvánné, született Egri Ilona polgártársunk. Temetése én, (szombat) órakor lesz a helyi temetőben. Az Állj meg vándor vendéglőben én (péntek, szombat) pacalpörköltet szolgálnak fel csuszával. Labdarúgó csapatunk a járási bajnokság I. osztályának 25. fordulójában bajnoki mérkőzést játszik Balony csapatával a helyi futballpályán án, vasárnap délután órai kezdettel.

40 A röplabdapálya nyitvatartása: órától óráig Tisztelt Lakosság! Értesítjük Önöket, hogy a Hodosi Szlovák és a Magyar Tannyelvű Alapiskola papírgyűjtést szervez. A konténer a közös iskolaudvarban lett elhelyzve, amelybe a papírhulladékot én, csütörtökön lehet vinni Tisztelt Lakosság! Értesítjük Önöket, hogy az ÓÁZIS Presszóban án, kedden, babgulyás lesz. A tulajdonos mindenkit szeretettel vár.

41 Értesítjük Önöket, hogy a helyi Állj meg vándor vendéglőben án, kedden órától sült halat és halászlét szolgálnak fel Tisztelt Lakosság! Értesítjük a lakosságot, hogy a labdarúgó csapatunk a járási bajnokság I. osztályának 24. fordulójában bajnoki mérkőzést játszik Egyházkarcsa csapatával Egyházkarcsán én, szombaton délután órai kezdettel. A Hodosi FC kéri a kéktrikós szurkolótáborát, hogy ezen a meccsen is támogassa csapatunkat minél magasabb részvételével A Csemadok helyi szervezete színházlátogatást szervez a Komáromi Jókai Színházba május 5-én, szombaton, a Sári bíró című előadásra. Indulás a nyugdíjas klub elől, óakor. Jelentkezni lehet Győri Bélánál,

42 Tf. szám: 0907/ Értesítjük a lakosságot, hogy községünkben a hulladékelszállítás ezen a héten kedd helyett szerdán történik. Ezúton kérjük a tisztelt lakosainkat, hogy a kukákat csak szerdán reggel helyezzék a kapuk elé, tekintettel a május 1-i felvonulásra. Megértésüket előre is köszönjük! Értesítjük Önöket, hogy az Állj meg vándor vendéglőben án (péntek, szombat) sült halat szolgálnak fel.

43 Az OÁZIS Presszó tulajdonosa szeretettel értesíti a tisztelt lakosokat, hogy április 28- án, szombaton órától újra kinyitja a fagyizót. Délután órától az óvodásokat, kisiskolásokat és nagyiskolásokat az ügyeskezű lányok arcfestéssel várják. Az ÓÁZIS Presszó szokásához híven, ez év május 1-én is gulyással várja a tisztelt lakosokat Tisztelt Lakosság! A helyi Csemadok szervezet mellett működő Hodus Turisztikai Klub értesíti a lakosságot, hogy részt vesz a felsőpatonyréti Kis-Duna menti gyalogtúrán, melyre án, szombaton kerül sor. Az érdeklődők létszámától függően autóbuszt indítunk a helyi Állj meg vándor vendéglő elől reggel 8.00 órakor. A gyalogtúra útvonalának hossza 11 km, félúton pihenő, szalonna és kolbászsütéssel, sportjátékok minden korosztály számára. Visszaérkezéskor a sportpályára gulyáslevessel és csokiöntetes keltkombóccal várják a résztvevőket. Nagyon kellemes szórakozást ígér a rendezvény. Részvételi díj 1,- euró, gyermekeknek 0,50 cent. Jelentkezni lehet péntek estig Győri Bélánál. Labdarúgó csapatunk a járási bajnokság I. osztályának 23. fordulójában bajnoki mérkőzést játszik Mihályfa csapatával a helyi futballpályán én, vasárnap délután órai kezdettel.

44 Értesítjük Önöket, hogy gázóra-leolvasás lesz én (szombat, vasárnap). A Hodosi Asztalitenisz Klub értesíti Önöket, hogy a helyi kultúrházban án órai kezdettel barátságos mérkőzésre kerül sor Hodos és az extraligás Euromilk Dunaszerdahely női csapat között Tisztelettel adózva a halott emlékének, tudatjuk Önökkel, hogy életének 73. évében elhunyt Kovács Sándorné, született Czucz Jolán polgártársunk. Temetése én, (kedd) órakor lesz a helyi temetőben.

45 Értesítjük Önöket, hogy a helyi Állj meg vándor vendéglőben én (péntek, szombat) pacalpörköltet szolgálnak fel nokedlivel én (kedd) a helyi Állj meg vándor vendéglőben halászlé-főzőversenyre kerül sor, amelyre az Állj meg vándor vendéglőben lehet jelentkezni. A résztvevő 2 pontyot kap Tisztelt Lakosság! Értesítjük Önöket, hogy a helyi önkormányzat án, órai kezdettel tartja 15. ülését a kultúrházban

46 Értesítjük a lakosságot, hogy a Hodosi Asztalitenisz Klub én, szombaton, bajnoki asztalitenisz mérkőzéseket játszik a helyi kultúrházban. A mérkőzések időpontjai a következők: - déli 12 óra: Hodos B - Stavoimpex Holíč C óra: Hodos A - Stavoimpex Holíč B A helyi Állj meg vándor vendéglőben én (péntek, szombat) sült halat szolgálnak fel. A Csemadok helyi szervezete án, ( péntek), órától író-olvasó találkozót szervez Fellinger Károly mátyusföldi költővel a helyi nyugdíjas klubban, melyre szeretettel vár minden érdeklődőt Tisztelettel adózva a halott emlékének, tudatjuk Önökkel, hogy életének 79. évében elhunyt Kosztolánszki Mihályné, született Nagy Mária polgártársunk. Temetése én, (szombat) órakor lesz a helyi temetőben.

47 Értesítjük Önöket, hogy a helyi posta a mai napon ( én) technikai okok miatt zárva lesz Értesítjük Önöket, hogy a KOHAPLANT cég án (péntek) 8.00 órától 8.30 óráig az Állj meg vándor vendéglő előtt facsemetéket fog árusítani: alma, őszibarack, körte, sárgabarack, meggy, ringló, mogyoróbokor, szívcseresznye, nektarin, ribizli piros, fehér, fekete, egres: fehér, piros, fekete áfonya, szedermálna - Tayberry, vörös áfonya, szeder, aktinídia-kiwi, asztali szőlő, málna, fanyarka, rózsák fehér, vérvörös. Speciális trágya. Értesítjük Önöket, hogy a műanyagflakonos zsákok elszállítása én (csütörtökön) történik.

48 Tisztelettel adózva a halott emlékének, tudatjuk Önökkel, hogy életének 70. évében elhunyt övegy Bertók Károlyné, született Danis Vilma volt lakosunk. Temetése én, (kedd) órakor lesz a helyi temetőben. Tisztelt Lakosság! Értesítjük a lakosságot, hogy a labdarúgó csapatunk a járási bajnokság I. osztályának 20. fordulójában bajnoki mérkőzést játszik Sárosfa csapatával a helyi futballpályán án, vasárnap délután órai kezdettel. A Mezőgazdasági Kifizető Ügynökség dunaszerdahelyi regionális kirendeltsége, értesíti a közvetlen támogatás iránt érdeklődőket, hogy a kérvénynyomtatványokat és térképeket naponta elvihetik 8 és 16 óra között, pénteken ig.

49 Tájékoztatjuk a lakosságot, hogy a községi hivatal segítséget nyújt a kiskertekből származó gallyak elszállításában. Kérjük az érintett lakosainkat, hogy a levágott gallyakat összekötve helyezzék a kapuk elé, ahonnan azokat a község alkalmazottai március 27-én, (kedden) traktorral fogják elszállítani. Értesítjük Önöket, hogy 2012.március 28-án, (szerda) 8.00 órától óráig Hodos község egész területén szünetel az áramszolgáltatás Tisztelt Lakosság! Értesítjük Önöket, hogy án (péntek) órai kezdettel a helyi kultúrházban amatőr asztalitenisz falubajnokságra kerül sor a POLGÁRMESTER KUPÁÉRT. Gulyás és frissítő biztosítva.

50 Tisztelt Lakosság! Értesítjük a lakosságot, hogy labdarúgó csapatunk a járási bajnokság I. osztályának 17. fordulójában bajnoki mérkőzést játszik Baka csapatával Bakán, szombaton órai kezdettel. Értesítjük a Hodosi FC kéktrikós szurkolótábor tagjait, hogy a mérkőzés színhelyére az indulás órakor lesz az Állj meg vándor vendéglő elől Értesítjük Önöket, hogy a műanyagflakonos zsákok elszállítása én (csütörtökön) történik

51 Értesítjük Önöket, hogy a helyi önkormányzat én, órai kezdettel tartja 14. ülését a kultúrházban. Meghívó a Hodosi Futballklub József-Báljára, amelyre én, szombaton órai kezdettel tartunk a hodosi művelődési ház nagytermében. A zenét Vontszemű Zoltán és Anyalai János szolgáltatja. Jegyár: 17,- euró Jegyelővétel: Állj meg vándor vendéglőben és a CBA élelmiszerüzletben Értesítjük a lakosságot, hogy a Hodosi Asztalitenisz Klub B csapata án (csütörtök) órai kezdettel a helyi kultúrházban bajnoki mérkőzést játszik Nagyfödémes csapatával Tisztelt Lakosság!

52 Tisztelettel adózva a halott emlékének, tudatjuk Önökkel, hogy életének 75. évében elhunyt Mészáros Lajos polgártársunk. Temetése án, (péntek) órakor lesz a helyi temetőben Értesítjük a lakosságot, hogy diák asztalitenisz-csapatunk én (szerda) órai kezdettel a helyi kultúrházban bajnoki mérkőzést játszik Galánta csapatával. Tisztelt Választópolgárok! Tájékoztatjuk községünk választópolgárait, hogy március 10-én parlamenti választások lesznek. Községünkben a választási helyiség a kultúrházban lett kialakítva. Az a választópolgárunk, aki előre tudja, hogy a választás napján nem fog Hodosban, az állandó lakhelyén tartózkodni, a községi hivatalban kérheti a választói igazolvány kiadását a községi hivatal ügyfélfogadási napjain, legkésőbb március 8-án, csütörtök délig, amellyel Szlovákia bármely városában, községében szavazhat. Ha a választó nem tud személyesen megjelenni a választási helyiségben, kérheti a hordozható urnát a községi hivatalban, vagy a következő telefonszámon: 031/

Még jó, hogy. a nyár. Alkalmazott informatika a Selye János Egyetemen. Megnyílt a Jókai Színház 59. évada

Még jó, hogy. a nyár. Alkalmazott informatika a Selye János Egyetemen. Megnyílt a Jókai Színház 59. évada 0,40 www.deltakn.sk 30. augusta 2011. augusztus 30. Ročník VIII. évfolyam/35 Még jó, hogy visszatért a nyár 100 ezer eurós támogatás Komáromnak Észak- és Dél-Komárom közös területfejlesztési koncepció

Részletesebben

Múzeumok Éjszakája 2013

Múzeumok Éjszakája 2013 Ikladi Hírek XX. évfolyam 6. szám www.iklad.hu Önkormányzati Híradó ingyenes 2013. június Múzeumok Éjszakája 2013 Immár hatodik alkalommal várjuk községünk lakóit Június 22-én, szombaton a 30. születésnapját

Részletesebben

Itt a farsang áll a bál

Itt a farsang áll a bál Lellei XXIII. évfolyam 3. szám Újság 2014. március Itt a farsang áll a bál Szombaton az alsósok vették birtokba a parkettát félelmetes kalózruhás tanító nénik irányításával. A gyerekek osztályonként vonultak

Részletesebben

Ba l á s t y a i Új s á g

Ba l á s t y a i Új s á g Ba l á s t y a i Új s á g i n g y e n e s ö n k o r m á n y z a t i h a v i l a p XIX. ÉVFOLYAM 2013. FEBRUÁR Munkaköri változások a polgármesteri hivatalban A közigazgatás átszervezése, a járási hivatalok

Részletesebben

Önkormányzati ÉrtesítŐ

Önkormányzati ÉrtesítŐ VIII. ÉVFOLYAM 4. SZÁM Önkormányzati ÉrtesítŐ Egy közülünk a magzati élet védelmében Mottó: Nem tudok mást tenni, mint meghajolni minden előtt, amit életnek neveznek, nem tudok másként cselekedni, mint

Részletesebben

Ebesi Hírlap E B E S Ü6 0 É V E S T E L E P L É S. Eldőlt: jövőre is az önkormányzat üzemelteti az iskolát A TARTALOMBÓL...

Ebesi Hírlap E B E S Ü6 0 É V E S T E L E P L É S. Eldőlt: jövőre is az önkormányzat üzemelteti az iskolát A TARTALOMBÓL... E B E S L É S A TARTALOMBÓL... Becsüljük meg a rendezvény szellemiségét! 3. oldal Adomány Érmihályfalvára 5. oldal Új piaccsarnok Ebesen 6. oldal Jó hangulatú nyílt óra 7. oldal Volt egy ember, meg egy

Részletesebben

Tájékoztató Bizottság beszámolója

Tájékoztató Bizottság beszámolója Tisztelt Olvasók! Alsónémedi Nagyközség Önkormányzatának Képviselõ-testülete 2010. június 25-én tartotta legutóbbi ülését, melyen a következõ határozatok, döntések születtek: A napirendet a felmerülõ kiegészítésekkel

Részletesebben

Az anyák napja. A Vértesszõlõsi Önkormányzat tájékoztató kiadványa 2011. április XVII. évfolyam 4. szám

Az anyák napja. A Vértesszõlõsi Önkormányzat tájékoztató kiadványa 2011. április XVII. évfolyam 4. szám A Vértesszõlõsi Önkormányzat tájékoztató kiadványa 2011. április XVII. évfolyam 4. szám Az anyák napja Idén május 1-je a hónap első vasárnapja, ez pedig azt jelenti, hogy a munka ünnepe egyben anyák napja

Részletesebben

XX. évfolyam 4. szám www.iklad.hu Önkormányzati Híradó ingyenes 2013. április. A költészet napján

XX. évfolyam 4. szám www.iklad.hu Önkormányzati Híradó ingyenes 2013. április. A költészet napján Ikladi Hírek XX. évfolyam 4. szám www.iklad.hu Önkormányzati Híradó ingyenes 2013. április A költészet napján 2013. április 11-én, csütörtökön, 17 órakor, KÖLTŐK A HAZASZERETETRŐL címmel IRODALMI EST-re

Részletesebben

Gyáli Újság. Tisztelt Gyáliak! Meghívó. 2014. augusztus. Gyáli Újság

Gyáli Újság. Tisztelt Gyáliak! Meghívó. 2014. augusztus. Gyáli Újság Új G y á l Város Önkormányzat á n a k közéleti és információs lapja Tisztelt Gyáliak! Egy település fejlettségében nagyon fontos, hogy milyen az utak, egyéb közművek állapota, az intézményhálózat színvonala

Részletesebben

Megkérdeztük a fôépítészt

Megkérdeztük a fôépítészt tájékoztató IsaszegÖnkormányzati VII. évfolyam, 10. szám 2008. október Megkérdeztük a fôépítészt Talán nem minden isaszegi számára ismert, hogy városunk főépítésze, Magyar Géza a szakma egyik jelese hazánkban.

Részletesebben

Ebesi Hírlap. Minden forintnak hasznosulnia kell elfogadta a testület a 2014. évi költségvetést. A tartalomból...

Ebesi Hírlap. Minden forintnak hasznosulnia kell elfogadta a testület a 2014. évi költségvetést. A tartalomból... XIII. évf. 2. szám 2014. február Ingyenes kiadvány Ebes Község Önkormányzatának havonta megjelenő lapja A tartalomból... Szeretettel várunk mindenkit nemzeti ünnepünk alkalmából március 15-én 9.30 órától

Részletesebben

XVI. évfolyam. 3. szám

XVI. évfolyam. 3. szám XVI. évfolyam 3. szám 2008. M Á R C I U S NŐNAPI KÖSZÖNTÉS Ruzsa Község Képviselő-testületének férfi tagjai nevében minden ruzsai hölgynek NAGYON BOLDOG NŐNAPOT kívánok! Gárgyán Imre alpolgármester Minden

Részletesebben

Apátfalva Község Önkormányzatának ingyenes, tájékoztató havi lapja MEGHÍVÓ MÁRCIUSBAN ELKEZDŐDIK A CSATORNAÉPÍTÉS. Nemzetközi Nőnap 2012 március 8.

Apátfalva Község Önkormányzatának ingyenes, tájékoztató havi lapja MEGHÍVÓ MÁRCIUSBAN ELKEZDŐDIK A CSATORNAÉPÍTÉS. Nemzetközi Nőnap 2012 március 8. Apátfalva Község Önkormányzatának ingyenes, tájékoztató havi lapja VII. évfolyam 3. szám MEGHÍVÓ Apátfalva Község Önkormányzata tisztelettel meghívja Önt és családját az 1848-49-es Forradalom és szabadságharc

Részletesebben

Útjaink százfelé válnak

Útjaink százfelé válnak 2012. JÚNIUS 1 Útjaink százfelé válnak Június 16-án (szombaton) 36 végzôsnek szólt utoljára a csengôszó a Kállay Miklós Általános Iskola ballagási ünnepségén. A hagyományoknak megfelelôen átadásra kerültek

Részletesebben

KÖSZÖNTÉS. Pedagógusnapra. Gyermeknapra

KÖSZÖNTÉS. Pedagógusnapra. Gyermeknapra KÖSZÖNTÉS Pedagógusnapra Gyermeknapra 1950 óta május utolsó vasárnapján ünnepeljük a gyermeknapot. A Nemzetközi Demokratikus Nőszövetség határozott így 1949-ben. A háború sújtotta országok gyermekeinek

Részletesebben

BALÁSTYAI ÚJSÁG S.O.S. 24 SZEPTEMBER 1-TŐL. Balástyai Falunapok Zöldség-, Virágfesztivál és Lovasnapok szeptember 17-18-19.

BALÁSTYAI ÚJSÁG S.O.S. 24 SZEPTEMBER 1-TŐL. Balástyai Falunapok Zöldség-, Virágfesztivál és Lovasnapok szeptember 17-18-19. BALÁSTYAI ÚJSÁG INGYENES ÖNKORMÁNYZATI HAVILAP XVI. ÉVFOLYAM 2010. SZEPTEMBER Az Integrált Szociális Intézmény működéséről A szociális feladatok hatékony elvégzésére az önkormányzat 2005-ben intézményt

Részletesebben

A Makádi Református Templom felújítási munkálatai

A Makádi Református Templom felújítási munkálatai XI. évfolyam 1. szám 2014. április MAKÁDI ÚJSÁG Makád Község Önkormányzata és a Református Egyház lapja Megújulhat a Művelődési Ház Régi vágya teljesülhet mindazoknak, akiknek mindig is fontos volt a falu

Részletesebben

Gyömrő békés város Garantáltan senkit nem ér bántódás a március 15-i ünnepen

Gyömrő békés város Garantáltan senkit nem ér bántódás a március 15-i ünnepen Gyömrő békés város Garantáltan senkit nem ér bántódás a március 15-i ünnepen Március 15. Egy fontos dátum a magyarság történetében. Az 1848-as forradalom kezdetének, a modern parlamentáris Magyarország

Részletesebben

NYERGESÚJFALUI HÍRMONDÓ NYERGESÚJFALU VÁROS ÖNKORMÁNYZATÁNAK LAPJA

NYERGESÚJFALUI HÍRMONDÓ NYERGESÚJFALU VÁROS ÖNKORMÁNYZATÁNAK LAPJA NYERGESÚJFALUI HÍRMONDÓ NYERGESÚJFALU VÁROS ÖNKORMÁNYZATÁNAK LAPJA 2014-ben huszonöt éves a város MEGJELENIK HAVONTA XXIV. ÉVFOLYAM 2014. ÁPRILIS havonta ingyenesen 3200 otthonban a város szolgálatában

Részletesebben

OVIFARSANG. vidámságot a bálon. Tombolahúzás és zsákbamacska emelte a délután hangulatát. Karneválunk sikeréhez nagyon sokan

OVIFARSANG. vidámságot a bálon. Tombolahúzás és zsákbamacska emelte a délután hangulatát. Karneválunk sikeréhez nagyon sokan 2013. ( 21. évfolyam ) 1. szám FÜGGETLEN FALUSI KRÓNIKA Ára 150 Ft OVIFARSANG Ezután a gyermekek énekeltek, verset mondtak, majd mindenki bemutatkozott, hogy minek öltözött fel. Jutalmul egy szelet nápolyit

Részletesebben

ISTEN, ÁLDD MEG A MAGYART

ISTEN, ÁLDD MEG A MAGYART NYERGESÚJFALUI HÍRMONDÓ NYERGESÚJFALU VÁROS ÖNKORMÁNYZATÁNAK LAPJA 2014-ben huszonöt éves a város MEGJELENIK HAVONTA XXIV. ÉVFOLYAM 2014. FEBRUÁR havonta ingyenesen 3200 otthonban a város szolgálatában

Részletesebben

Európa a Polgárokért

Európa a Polgárokért KISTARCSA VÁROS ÖNKORMÁNYZATÁNAK TÁJÉKOZTATÓ LAPJA 2014. 05. SZÁM XIX. Kistarcsai Napok I. Kistarcsai testvértelepülések találkozója Európa a Polgárokért Cikk a 4-5. oldalon 2 A VÁROS HÍREI KISTARCSAI

Részletesebben

Beindul a szelektív hulladékgyűjtés városunkban

Beindul a szelektív hulladékgyűjtés városunkban Beindul a szelektív hulladékgyűjtés városunkban Amint azt már a tavalyi évben is jeleztük, idén tavasztól végre tényleg beindul a szelektív hulladékgyűjtési rendszer városunkban. Röviden annyit a múltról,

Részletesebben

2015. február Ára: 195 Ft XXI. évfolyam 2. szám

2015. február Ára: 195 Ft XXI. évfolyam 2. szám 2015. február Ára: 195 Ft XXI. évfolyam 2. szám 2 2015. február Dugonics András Matematikaverseny Megírtuk az iskolában a katolikus iskolák Dugonics András matematikaversenyének második fordulóját. Az

Részletesebben

NYERGESÚJFALUI HÍRMONDÓ NYERGESÚJFALU VÁROS ÖNKORMÁNYZATÁNAK LAPJA megjelenik havonta havonta ingyenesen 3200 otthonban a város szolgálatában

NYERGESÚJFALUI HÍRMONDÓ NYERGESÚJFALU VÁROS ÖNKORMÁNYZATÁNAK LAPJA megjelenik havonta havonta ingyenesen 3200 otthonban a város szolgálatában 2014-ben 25 éves a város NYERGESÚJFALUI HÍRMONDÓ NYERGESÚJFALU VÁROS ÖNKORMÁNYZATÁNAK LAPJA megjelenik havonta havonta ingyenesen 3200 otthonban a város szolgálatában XXIV. évfolyam 2014. május címlapon

Részletesebben

Meglátogattuk az első újszülöttet. Találkozó a nagy adózók tiszteletére

Meglátogattuk az első újszülöttet. Találkozó a nagy adózók tiszteletére XVIII. évf. 2. szám 2008. február Meglátogattuk az első újszülöttet Fotó: Pásztor Tiborné Ahogy arról már előző lapszámunkban hírt adtunk, január 2-án látta meg a napvilágot Gulyás Ferike, Cserháti Gabriella

Részletesebben

Október hónapban ismét három apátfalvi polgárt köszöntöttünk. 90. születésnapja alkalmából

Október hónapban ismét három apátfalvi polgárt köszöntöttünk. 90. születésnapja alkalmából Apátfalva Község Önkormányzatának ingyenes, tájékoztató havi lapja VIII. évfolyam 11. szám 2013. november Október hónapban ismét három apátfalvi polgárt köszöntöttünk 90. születésnapja alkalmából Ludányi

Részletesebben

MIÉRT ÉPPEN ÖSVÉNY? TARTALOM

MIÉRT ÉPPEN ÖSVÉNY? TARTALOM MIÉRT ÉPPEN ÖSVÉNY? Hogyan lettek a vadállatokból háziállatok? Kecskés Marika bábjátéka TARTALOM SZÖVETSÉGI INFORMÁCIÓK... 2 A CSEM ADOK ALAPSZABÁLYA... 2 AZ ALAPSZERVEZETEK ÉLETÉBŐL... 6 Lég, Bős, Nagymegyer...

Részletesebben

Kistarcsai Böllérfesztivál

Kistarcsai Böllérfesztivál Kistarcsa város önkormányzatának tájékoztató lapja 2012. 01. szám 1 Kistarcsai Böllérfesztivál Korán reggel fogópálinkával kínálta Solymosi Sándor polgármester a csapatokat Antal Péter böllér leszúrja

Részletesebben