én, hétfőn reggel 8.00 órától

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "2012.12.24-én, hétfőn reggel 8.00 órától"

Átírás

1

2 Értesítjük Önöket, hogy december 22-én, szombaton, az Állj meg vándor vendéglőben kerül megrendezésre a Fácánkakas-főzőverseny. A vendégeket ingyenes fácánlevessel várják én, hétfőn reggel 8.00 órától ingyenes halászlével és 2 dcl forralt borral várják a vendégeket Értesítjük Önöket, hogy a hulladékelszállítás e (kedd) helyett én, szombaton 7.00 órától történik. Tájékoztatjuk Önöket, hogy Karácsony és Új Év közötti időszakban, tehát től ig a helyi községi hivatal technikai okok miatt csupán ügyeletet tart. Ebben az időszakban ügyintézésre nem lesz lehetőség. Amennyiben haláleset történnne, az természetesen a megszokott módon intéződik. Megértésüket előre is köszönjük.

3 Tisztelettel adózva a halott emlékének, tudatjuk Önökkel, hogy életének 87. évében elhunyt özvegy Dusek Matejné, született Cserniová Barbora polgártársunk. Temetése én, (szerda) órakor lesz a helyi temetőben Tisztelettel adózva a halott emlékének, tudatjuk Önökkel, hogy életének 91. évében elhunyt özvegy Póda Zsigmondné született Karácsony Irén polgártársunk. Temetése én, (péntek) órakor lesz a helyi temetőben.

4 Értesítjük Önöket, hogy a műanyagflakonos zsákok elszállítása án (csütörtökön) történik Értesítjük Önöket, hogy az Állj meg vándor vendéglőben én (péntek, szombat) kocsonyát szolgálnak fel.

5 Értesítjük Önöket, hogy a műanyagflakonos zsákok elszállítása én (csütörtökön) történik. Értesítjük Önöket, hogy a Hodosi Vadászszervezet VADÁSZBÁLT szervez én, szombaton órai kezdettel a helyi kultúrházban. A belépőjegy ára 20,- euró, amely tartalmazza: aperitívet, kávét, 2 vacsorát. A belépőjegy elővételben Lábadi Benőnél megvásárolható. A zene, valamint a tombolák bebiztosítva A Hodosi Asztalitenisz Klub extraligás A csapata bajnoki mérkőzéseket játszik a helyi kultúrházban: án (pénteken) órakor az extraligás MACO Nagyszombat csapata ellen, én (szombaton) órakor az extraligás STAVOINPEX Holics csapata ellen.

6 Tisztelt Lakosság, Véradók! Értesítjük Önöket, hogy véradás lesz a dunaszerdahelyi korház hematológiai és transzfúziós osztályán án (kedden) 7.30 órától óráig A Prosocia s r.o. cég meghívja Önöket az akkreditált gondozói tanfolyamra, amelyet én nyitnak meg Dunaszerdahelyen. A tanfolyam regisztrált végzőseinek segítséget nyújtanak Ausztriába történő kiközvetítésében. Az érdeklődők magyar nyelven a 0918/ telefonszámon érdeklődhetnek. Bővebb tájékoztatást a cég tanfolyamairól a www. prosocia.sk web oldalon találhatnak.

7 Az Állj meg vándor vendéglőben pénteken és szombaton sült halat szolgálnak fel, valamint október 26-ra megrendelhető sült csülök, amelyre a megrendelést legkésőbb ig lehet leadni. Labdarúgó csapatunk a járási bajnokság I. osztályának 11. fordulójában bajnoki mérkőzést játszik Alistál csapatával Alistálon, án, szombaton órai kezdettel. A Hodosi FC kéri a kéktrikós szurkolótáborát, hogy ezen a meccsen is támogassa csapatunkat minél magasabb részvételével.

8 Értesítjük Önöket, hogy a Hodosi Asztalitenisz Klubbal közösen JÓTÉKONYSÁGI BÁLT szervez a Szlovák Vöröskereszt helyi egyesülete án, szombaton a helyi kultúrházban. A belépőjegy ára 15,- euró, amely Mgr. Klempa Katalinnál és MUDr. Kmeť Jozefnél, MPH megvásárolható. A Hodosi Asztalitenisz Klub extraligás A csapata bajnoki mérkőzéseket játszik a helyi kultúrházban: én, pénteken órakor az extraligás Selmecbánya csapata ellen és án szombaton órakor az extraligás Nyitra csapata ellen. Az Állj meg vándor vendéglőben án (péntek, szombat) pacalpörköltet szolgálnak fel csuszával.

9 Értesítjük Önöket, hogy a műanyagflakonos zsákok elszállítása én (csütörtökön) történik Ezúton hívjuk fel a tisztelt lakosok figyelmét, hogy a helyi temető szomszédságában lévő lakóházzal szemben található építkezési anyagok lerakatára tilos hulladékot elhelyezni.

10 A Hodosi Asztalitenisz Klub bajnoki mérkőzést játszik a helyi kultúrházban. A mérkőzések időpontjai a következők: (szerda) óra: Sk Vydrany C STK Dunajská Streda B (V.Liga) (csütörtök) óra: SK Vydrany B -VIKTÓRIA TRNAVA (III.Liga) EXTRALIGA ( péntek) óra SK Vydrany METALFIN GALANTA Labdarúgó csapatunk a járási bajnokság I. osztályának 9. fordulójában bajnoki mérkőzést játszik Királyfiakarcsa csapatával a helyi futballpályán én, vasárnap órai kezdettel. A Hodosi FC kéri a kéktrikós szurkolótáborát, hogy ezen a meccsen is támogassa csapatunkat minél magasabb részvételével.

11 Értesítjük Önöket, hogy az Állj meg vándor vendéglőben én (péntek, szombat) sült hekket szolgálnak fel Értesítjük Önöket, hogy a tatbányai optikus ingyenes látási vizsgálatot tart a lakosság részére én, csütörtökön órától a helyi kultúrházban. Szükség esetén szemüvegkészítés.

12 Tisztelt Lakosság! Értesítjük a kutyatulajdonosokat, hogy én, szombaton tól ig a Minimarket élelmiszerüzletnél kötelező kutyaoltás lesz veszettség ellen. Az oltás azokra a kutyákra vonatkozik, amelyek ebben az évben nem voltak beoltva. Darabonkénti ár 1,- euró. Labdarúgó csapatunk a járási bajnokság I. osztályának 7. fordulójában bajnoki mérkőzést játszik Csenke csapatával a helyi futballpályán én, szombaton órai kezdettel. A Hodosi FC kéri a kéktrikós szurkolótáborát, hogy ezen a meccsen is támogassa csapatunkat minél magasabb részvételével.

13 Ezúton tájékoztatjuk községünk nyugdíjas lakosait, hogy én, szombaton látjuk vendégül testvérközségünk, a szlovéniai Hodos község nyugdíjasait, akikkel szombaton órától találkozhatnak a helyi Nyugdíjas Klubban A gyászoló család tudatja Önökkel, hogy 76 éves korában váratlanul elhunyt Merva József nyugalmazott tanító. Búcsúztatása án, kedden órakor lesz a sikabonyi temetőben.

14 A hodosi alapiskolák igazgatósága értesíti a Tisztelt Lakosokat, hogy től ig papírgyűjtés folyik az iskola udvarán. Kérjük Önöket, amennyiben tehetik, kapcsolódjanak be a papírgyűjtésbe. Segítségüket nagyon szépen köszönjük. ÁRNYÉK ÉS FÉNY Fotókiállítás a szervátültetésről Tarján Iván fotóiból a Duanszerdahelyi Dialízis Központ tisztelettel meghívja Önt a fotókiállítás dunaszerdahelyi, Városi Művelődési Központban tartandó ünnepélyes megnyitójára én, órától. A megnyitó követő program: órától előadások: Dialízis és veseátültetés Magyarországon

15 előadó: Dr. Remport Ádám A Transzplantációs Alapítvány a Megújított Életekért közhasznú civil szervezet aktivitása 1991-től napjainkig előadó: Szalamanov Zsuzsa Dialízis és veseátültetés Szlovákiában előadó: MUDr. Rácz Gábor kb órától kötetlen beszélgetés, résztvevők: Tarján Iván, a képek készítője Dr. Remport Ádám, a Semmelweis Egyetem Transzplantációs és Sebészeti Klinika főorvosa Szalamanov Zsuzsa, a Transzplantációs Alapítvány a Megújított Életekért kuratóriumi elnöke Güttler Károly, az Alapítvány tiszteletbeli nagykövete Mgr. Kovács Julianna, a Dunaszerdahelyi Dialízis Központ főnővére MUDr. Rácz Gábor, a Dunaszerdahelyi Dialízis Központ főorvosa Szervátültettek és hozzátartozóik

16 Értesítjük Önöket, hogy a műanyagflakonos zsákok elszállítása án (csütörtökön) történik Értesítjük Önöket, hogy én (péntek, szombat) kerül megrendezésre a Nagyabonyi Bihari János Zenei Napok én, órakor: a nagyabonyi kultúrházban koszorúzás Bihari János emléktáblájánál Előadás Bihari János életéről és munkásságáról

17 Kultúrműsor én, órától a nagyabonyi sportpályán tartandó program: Nagyabonyi Csillagfürt Népdalkör és citeraegyüttes Écsi Népdalkör és citeraegyüttes Nagyabonyi nyugdíjasklub énekcsoportja Gipsy Nicol Nótákat énekel: Vígh Valéria, Matus Ernő és Iványi Árpád, Rigó Mónika a cigánydalok koronázott énekesnője, kísér Mezei Ernő és cigányzenekara Kézműves foglalkozás gyerekeknek Szilvás ételek, szilvalekvár és italok bemutatása Dunaág néptáncműhely műsora Elek Tibor Zsolt a Győri Nemzeti Színház művésze 100-tagú Cigányzenekar sztárzenekara Buffó Rigó Sándor és a Lendvai Csócsi József vezetésével Bangó Margit Kossuth - díjas magyar roma előadóművész Belépés ingyenes!

18 Értesítjük Önöket, hogy én,azaz kedden, zárva lesz hodosi, valamint a nagyabonyi posta. A helyi önkormányzat én, hétfőn, órai kezdettel tartja 19. ülését a kultúrházban Értesítjük az 510,511,512,514 és az 519-es házszámú lakóházak lakóit, hogy én, azaz hétfőn és óra közötti időszakban két órára szünetelni fog a víz- és gázszolgáltatás.

19 Értesítjük Önöket, hogy az Állj meg vándor vendéglőben re (péntekre) megrendelhető sült csülök, amelyre a megrendelést legkésőbb ig (szerdáig) lehet leadni. Értesítjük Önöket, hogy az Állj meg vándor vendéglőben án (péntek, szombat) babgulyást szolgálnak fel. Labdarúgó csapatunk a járási bajnokság I. osztályának 5. fordulójában bajnoki mérkőzést játszik Gelle csapatával a helyi futballpályán én, vasárnap órai kezdettel. A Hodosi FC kéri a kéktrikós szurkolótáborát, hogy ezen a meccsen is támogassa csapatunkat minél magasabb részvételével.

20 Tisztelettel adózva a halott emlékének, tudatjuk Önökkel, hogy életének 62. évében elhunyt Kántor László volt lakosunk. Temetése én, (kedden) órakor lesz a helyi temetőben. Az Óvoda Igazgatósága értesíti a Tisztelt Szülőket, hogy az új iskolaév án kezdődik. Minden kedves szülőt és kisóvodást szeretettel várunk Értesítjük Önöket, hogy holnap, azaz én a helyi posta zárva lesz.

21 A Hodosi Magyar Tannyelvű Alapiskola igazgatósága értesíti Önöket, hogy az ünnepélyes tanévnyitó án 8.30 órakor lesz. Mindenkit szeretettel várunk Értesítjük Önöket, hogy az Állj meg vándor vendéglőben én (pénteken) sült halat szolgálnak fel én (szombaton) sült halat, cigánypecsenyét és sült kolbászt szolgálnak fel. Tisztelt Lakosság! Értesítjük Önöket, hogy a labdarúgó csapatunk a járási bajnokság I. osztályának 3. fordulójában bajnoki mérkőzést játszik Mihályfa csapatával a helyi futballpályán én, szombaton órai kezdettel.

22 A Hodosi FC kéri a kéktrikós szurkolótáborát, hogy ezen a meccsen is támogassa csapatunkat minél magasabb részvételével Tájékoztatjuk Önöket, hogy től ig és én ( szerdától péntekig és hétfőn) villanyóra leolvasás lesz Értesítjük Önöket, hogy án az Állj meg vándor vendéglőben sült hekket szolgálnak fel.

23 2012. augusztus 25-én, az Állj meg vándor vendéglőben kerül megrendezésre a 3. Kakaspörkölt -főzőverseny, amelyre az érdeklődők az Állj meg vándor vendéglőben jelentkezhetnek Értesítjük Önöket, hogy án új hentesüzlet nyílik a Nagyabonyi Mezőgazdasági Szövetkezet főbejáratánál. Nyitvatartás: hétfőtől péntekig 7.00 órától óráig, szombaton 7.00 órától óráig. Szeretettel várják Önöket, ahol saját állományból származó sertéshúst forgalmaznak és termékeik ízvilága a Csallóközi hagyományokon alapszik. Telefonszám: 0917/ predajmasa@znashodvora.sk

24 Értesítjük Önöket, hogy án (szombat) kirándulást szervezünk a Sárvári Élményfürdőbe. Bővebb információ: 0908/ Értesítjük Önöket, hogy a műanyagflakonos zsákok elszállítása án (csütörtökön) történik

25 Ezúton kérjük Önöket, hogy a szombaton megrendezésre kerülő Hodosi Lakomára érkező vendégek problémamentes parkolásának bebiztosítása érdekében, legyenek szívesek autó nélkül kilátogatni a sportpályára. Továbbá értesítjük Önöket, hogy a község területén a szombati nap folyamán forgalomkorlátozás lesz érvényben. Megértésüket köszönjük! Az Állj meg vándor vendéglőben én (péntek, szombat) sült halat (hekket) szolgálnak fel

26 Értesítjük Önöket, hogy községünk együttműködve a Broumov-i Diakonia-val, án, pénteken reggel textilgyűjtést szervez. GYŰJTÜNK: - használt nyári és téli ( női, férfi,gyermek ) ruhaneműt, - ágyneműt, törölközőket, konyharuhákat, függönyöket, - textilanyagokat ( miminum 1 m2 legyen, nem lehet maradékanyag ), - háztartási cikkeket ( edények, poharak, tányérok) - tollal vagy vattával bélelt takarók, vánkosok és pokrócok, - cipők sértetlenek, gumival összekötve, hogy a párok ne vesszenek el, - játékok. Az összegyűjtött holmit a községi hivatal munkatársai a pénteki napon délelőtt 8.00 órától szállítják el. Kérünk mindenkit, hogy az összegyűjtött dolgokat csak péntek reggel rakják ki a házuk elé, elkerülendő az esetleges lopásokat. NEM GYŰJTÜNK: - hűtőket, TV-t, számítógépeket és más elektrotechnikai berendezéseket, matracokat, szőnyegeket, - bútorokat, bicikliket és gyerekkocsikat, - szennyezet és nedves textilt.

27 A galántai Veterán Autók Klubja én (szombaton) rendezi meg a veterán autók felvonulását. A veterán autók községük főutcáján haladnak végig Nagyabony irányába, kb órakor A Hodosi Asztalitenisz Klub vezetősége értesíti az ifjúságot, hogy án (ma és holnap) és óra között a helyi kultúrházban válogatást szervez a diák asztalitenisz csapatába. Az érdeklődőket szerettel várják

28 Tisztelettel adózva a halott emlékének, tudatjuk Önökkel, hogy életének 78. évében elhunyt özvegy Varga Lászlóné, született Czucz Erzsébet volt lakosunk. Temetése én, (kedd) órakor lesz a helyi temetőben Értesítjük Önöket, hogy az Állj meg vándor vendéglőben én (péntek, szombat) pacalpörköltet szolgálnak fel Tisztelettel adózva a halott emlékének, tudatjuk Önökkel, hogy életének 59. évében elhunyt, Racskó Józsefné, született Ponya Gabriella polgártársunk. Temetése án, (szerda) órakor lesz a Felsőszeli-i temetőben.

29 A helyi önkormányzat án, hétfőn, órai kezdettel tartja 18. ülését a kultúrházban. DOMINE néven új temetkezési vállalat nyilt Dunaszerdahelyen, a Vámbéry téren, a volt Andrea shop helyén. Szolgáltatásaik közé tartoznak: - a temetés teljes körű megszervezése - élő és műkoszorúk készítése - sírkövek árusítása

30 Értesítjük Önöket, hogy az Állj meg vándor vendéglőben (péntek, szombat) sült halat szolgálnak fel Értesítjük Önöket, hogy a műanyagflakonos zsákok elszállítása én (csütörtökön) történik Értesítjük Önöket, hogy az Állj meg vándor vendéglőben én (péntek, szombat) sült halat szolgálnak fel.

31 Tisztelt Lakosság! A hosszantartó magas hőmérséklet, valamint a csapadékmentes időjárás végett fokozott tűzveszélyes időszakot hirdetünk falunk területén. Ebből adódóan értesítjük Önöket, hogy községünk területén a 314-es tűzvédelemet szabályzó törvény értelmében szigorúan tilos gallyakat és egyéb bármilyen nemű hulladékot eltüzelni. E szabály megsértését a törvény értelmében 331,- euró magasságáig büntethetjük. Kérjük Önöket, legyenek tekintettel egymásra és tartsák szem előtt az égéstermékek káros hatását a térségben élő emberek egészségére nézve. Tisztelt Lakosság, VÉRadók! Értesítjük Önöket, hogy a Szlovák Vöröskereszt helyi egyesülete án 8.00 órakor (kedd) véradást szervez a dunaszerdahelyi korházban. Az autóbusz reggel 7.45-kor indul a Nyugdíjas Klubtól

32 Tisztelt Lakosság! 50 éves a Hodosi Futballklub. Ünnepeljenek velünk án a helyi futballpályán. A sportnap programja a következő: 9.00: Megtnyitó 9.30: 11-es rúgások (családonként 3- tagú csapatok versenye) 1. díj a Nyugat-Szlovákiai Villanyművek díja - 90 napig díjmentes gázszolgáltatás A helyi kultúrházban barátságos asztalitenisz találkozóra kerül sor: órától diákok mérkőzése: Hodosi Asztalitenisz klub és a VSK Nagymegyer órától felnőttek mérkőzése: Hodosi Asztalitenisz klub és az NTK KEMA Puconci ( szlovén bajnokság II. helyezettje, a nemzetközi Szuperliga résztvevője ) órakor kezdődik az amatőr röplabda csapatok versenye a polgármester díjáért órától kerül sor a focikupára a követekező csapatok részvéte- lével:

33 Községünk csapata, Nagyabony, Nagyudvarnok, szlovéniai Hodos. Kérjük a kéktrikós szurkolótábort, hogy a focikupán is támogassa csapatunkat minél magasabb részvételével. Gyemekeknek légvár,vattacukor. A frissítőkről és a finom ételekről (sülthal, cigánypecsenye, marhagulyás és pacalpörkölt) a sportszervezet gondoskodik. A rendezvényt utcabál zárja. Minden sporszerető és szórakozni vágyót szeretettel várunk holnap reggel fél tíz órára a helyi futballpályára!

34 Tisztelettel adózva a halott emlékének, tudatjuk Önökkel, hogy életének 88. évében elhunyt, özv. Pohár Lajosné, született Gerasimov Mária volt polgártársunk. Temetése án, csütörtökön órakor lesz a helyi temetőben. Értesítjük Önöket, hogy az Állj meg vándor vendéglőben én, pénteken sült halat (hekket) szolgálnak fel Értesítjük Önöket, hogy az Állj meg vándor vendéglőben án (péntek, szombat) babgulyást szolgálnak fel

35 Értesítjük Önöket, hogy az Energetikai Centrum munkatársai ma ( ) fogják járni községünket, a villany- és a gázfogyasztás kiadásainak csökkentése miatt, akik az igazolvány felmutatásával igazolják magukat. A villany- és a gázszolgáltató nem változik, azaz a Nyugat-Szlovákiai Villanyművek és a Szlovák Gázművek. Kérjük tisztelt lakosainkat, hogy a villannyal és a gázzal kapcsolatos új szerződést, az aláírása előtt alaposan tanulmányozzák át, a későbbi félreértések és reklamációk megelőzése végett. A hodosi Hodus Turisztikai Klub 2012.július 19-től július 22-ig biciklitúrát szervez a szlovákiai Hodos községből a szlovéniai Hodos községbe, Magyarországon keresztül. Az útvonal kb. 250 km és 3 nap biciklizés után ékezünk meg a szlovéniai Hodosba. Bővebb információért az érdeklődők jelentkezhetnek Győri Bélánál, legkésőbb június 22-ig, péntekig Értesítjük Önöket, hogy az Állj meg vándor vendéglőben án (péntek, szombat) pacalpörköltet szolgálnak fel csuszával.

36 Értesítjük Önöket, hogy a műanyagflakonos zsákok elszállítása én (csütörtökön) történik Értesítjük Önöket, hogy a helyi önkormányzat én, hétfőn, órai kezdettel tartja 17. ülését a kultúrházban. A helyi Állj meg vándor vendéglőben én sült halat szolgálnak fel.

37 Értesítjük Önöket, hogy a labdarúgó csapatunk a járási bajnokság I. osztályának 29. fordulójában bajnoki mérkőzést játszik Nagyszarva csapatával a helyi futballpályán én, szombaton délután órai kezdettel A Regiojet vasúti menetrendet változtat június 10-től a Pozsony Dunaszerdahely- Komárom vonalon. A reggeli 4303-as járata Dunaszerdahelyről Komáromba kb. 5 perccel hamarabb fog elindulni, így a diákok elérhetik az Ógyallára és az Érsekújvárra tartó járatot. A reggeli 4310-es gyorsvonat Komárom Dunaszerdahely- Pozsony vonalon megáll majd az alistáli állomáson (6.44), az albári állomáson (6.48), valamint a hegyétei állomáson is (6.52). A Pozsonyból Komáromba tartó 4329-es és a 4337-es vonatok megállnak a hegyétei állomáson (16.04,18.04) és az albári állomáson (16.08 a 18.08)

38 A Szlovák Vöröskereszt hodosi alapszervete értesíti Önöket, hogy június 9-én, szombaton 9.00 órától óráig a helyi kultúrházban használtruha börzét szervez. Minden ruhadarab egységesen 10 centes áron kerül eladásra. Mindenkit szeretettel várnak Tisztelt Lakosság! Értesítjük Önöket, hogy a labdarúgó csapatunk a járási bajnokság I. osztályának 27. fordulójában bajnoki mérkőzést játszik Csenke csapatával a helyi futballpályán én, vasárnap délután órai kezdettel június 2-án, szombaton órai kezdettel, az Állj meg vándor vendéglőben kerül megrendezésre a Búcsúi Bál. A belépőjegy ára 5,- euró, tartalmazza a tombolát, amely egy malac. Zene: COLOR DUÓ

39 Értesítjük Önöket, hogy 2012.május 28-án, (hétfő) órától óráig Hodosban a Fő utcában, Nagyabony irányában a házszámok között szünetel az áramszolgáltatás Tisztelettel adózva a halott emlékének, tudatjuk Önökkel, hogy életének 56. évében elhunyt Danis Istvánné, született Egri Ilona polgártársunk. Temetése én, (szombat) órakor lesz a helyi temetőben. Az Állj meg vándor vendéglőben én (péntek, szombat) pacalpörköltet szolgálnak fel csuszával. Labdarúgó csapatunk a járási bajnokság I. osztályának 25. fordulójában bajnoki mérkőzést játszik Balony csapatával a helyi futballpályán án, vasárnap délután órai kezdettel.

40 A röplabdapálya nyitvatartása: órától óráig Tisztelt Lakosság! Értesítjük Önöket, hogy a Hodosi Szlovák és a Magyar Tannyelvű Alapiskola papírgyűjtést szervez. A konténer a közös iskolaudvarban lett elhelyzve, amelybe a papírhulladékot én, csütörtökön lehet vinni Tisztelt Lakosság! Értesítjük Önöket, hogy az ÓÁZIS Presszóban án, kedden, babgulyás lesz. A tulajdonos mindenkit szeretettel vár.

41 Értesítjük Önöket, hogy a helyi Állj meg vándor vendéglőben án, kedden órától sült halat és halászlét szolgálnak fel Tisztelt Lakosság! Értesítjük a lakosságot, hogy a labdarúgó csapatunk a járási bajnokság I. osztályának 24. fordulójában bajnoki mérkőzést játszik Egyházkarcsa csapatával Egyházkarcsán én, szombaton délután órai kezdettel. A Hodosi FC kéri a kéktrikós szurkolótáborát, hogy ezen a meccsen is támogassa csapatunkat minél magasabb részvételével A Csemadok helyi szervezete színházlátogatást szervez a Komáromi Jókai Színházba május 5-én, szombaton, a Sári bíró című előadásra. Indulás a nyugdíjas klub elől, óakor. Jelentkezni lehet Győri Bélánál,

42 Tf. szám: 0907/ Értesítjük a lakosságot, hogy községünkben a hulladékelszállítás ezen a héten kedd helyett szerdán történik. Ezúton kérjük a tisztelt lakosainkat, hogy a kukákat csak szerdán reggel helyezzék a kapuk elé, tekintettel a május 1-i felvonulásra. Megértésüket előre is köszönjük! Értesítjük Önöket, hogy az Állj meg vándor vendéglőben án (péntek, szombat) sült halat szolgálnak fel.

43 Az OÁZIS Presszó tulajdonosa szeretettel értesíti a tisztelt lakosokat, hogy április 28- án, szombaton órától újra kinyitja a fagyizót. Délután órától az óvodásokat, kisiskolásokat és nagyiskolásokat az ügyeskezű lányok arcfestéssel várják. Az ÓÁZIS Presszó szokásához híven, ez év május 1-én is gulyással várja a tisztelt lakosokat Tisztelt Lakosság! A helyi Csemadok szervezet mellett működő Hodus Turisztikai Klub értesíti a lakosságot, hogy részt vesz a felsőpatonyréti Kis-Duna menti gyalogtúrán, melyre án, szombaton kerül sor. Az érdeklődők létszámától függően autóbuszt indítunk a helyi Állj meg vándor vendéglő elől reggel 8.00 órakor. A gyalogtúra útvonalának hossza 11 km, félúton pihenő, szalonna és kolbászsütéssel, sportjátékok minden korosztály számára. Visszaérkezéskor a sportpályára gulyáslevessel és csokiöntetes keltkombóccal várják a résztvevőket. Nagyon kellemes szórakozást ígér a rendezvény. Részvételi díj 1,- euró, gyermekeknek 0,50 cent. Jelentkezni lehet péntek estig Győri Bélánál. Labdarúgó csapatunk a járási bajnokság I. osztályának 23. fordulójában bajnoki mérkőzést játszik Mihályfa csapatával a helyi futballpályán én, vasárnap délután órai kezdettel.

44 Értesítjük Önöket, hogy gázóra-leolvasás lesz én (szombat, vasárnap). A Hodosi Asztalitenisz Klub értesíti Önöket, hogy a helyi kultúrházban án órai kezdettel barátságos mérkőzésre kerül sor Hodos és az extraligás Euromilk Dunaszerdahely női csapat között Tisztelettel adózva a halott emlékének, tudatjuk Önökkel, hogy életének 73. évében elhunyt Kovács Sándorné, született Czucz Jolán polgártársunk. Temetése én, (kedd) órakor lesz a helyi temetőben.

45 Értesítjük Önöket, hogy a helyi Állj meg vándor vendéglőben én (péntek, szombat) pacalpörköltet szolgálnak fel nokedlivel én (kedd) a helyi Állj meg vándor vendéglőben halászlé-főzőversenyre kerül sor, amelyre az Állj meg vándor vendéglőben lehet jelentkezni. A résztvevő 2 pontyot kap Tisztelt Lakosság! Értesítjük Önöket, hogy a helyi önkormányzat án, órai kezdettel tartja 15. ülését a kultúrházban

46 Értesítjük a lakosságot, hogy a Hodosi Asztalitenisz Klub én, szombaton, bajnoki asztalitenisz mérkőzéseket játszik a helyi kultúrházban. A mérkőzések időpontjai a következők: - déli 12 óra: Hodos B - Stavoimpex Holíč C óra: Hodos A - Stavoimpex Holíč B A helyi Állj meg vándor vendéglőben én (péntek, szombat) sült halat szolgálnak fel. A Csemadok helyi szervezete án, ( péntek), órától író-olvasó találkozót szervez Fellinger Károly mátyusföldi költővel a helyi nyugdíjas klubban, melyre szeretettel vár minden érdeklődőt Tisztelettel adózva a halott emlékének, tudatjuk Önökkel, hogy életének 79. évében elhunyt Kosztolánszki Mihályné, született Nagy Mária polgártársunk. Temetése én, (szombat) órakor lesz a helyi temetőben.

47 Értesítjük Önöket, hogy a helyi posta a mai napon ( én) technikai okok miatt zárva lesz Értesítjük Önöket, hogy a KOHAPLANT cég án (péntek) 8.00 órától 8.30 óráig az Állj meg vándor vendéglő előtt facsemetéket fog árusítani: alma, őszibarack, körte, sárgabarack, meggy, ringló, mogyoróbokor, szívcseresznye, nektarin, ribizli piros, fehér, fekete, egres: fehér, piros, fekete áfonya, szedermálna - Tayberry, vörös áfonya, szeder, aktinídia-kiwi, asztali szőlő, málna, fanyarka, rózsák fehér, vérvörös. Speciális trágya. Értesítjük Önöket, hogy a műanyagflakonos zsákok elszállítása én (csütörtökön) történik.

48 Tisztelettel adózva a halott emlékének, tudatjuk Önökkel, hogy életének 70. évében elhunyt övegy Bertók Károlyné, született Danis Vilma volt lakosunk. Temetése én, (kedd) órakor lesz a helyi temetőben. Tisztelt Lakosság! Értesítjük a lakosságot, hogy a labdarúgó csapatunk a járási bajnokság I. osztályának 20. fordulójában bajnoki mérkőzést játszik Sárosfa csapatával a helyi futballpályán án, vasárnap délután órai kezdettel. A Mezőgazdasági Kifizető Ügynökség dunaszerdahelyi regionális kirendeltsége, értesíti a közvetlen támogatás iránt érdeklődőket, hogy a kérvénynyomtatványokat és térképeket naponta elvihetik 8 és 16 óra között, pénteken ig.

49 Tájékoztatjuk a lakosságot, hogy a községi hivatal segítséget nyújt a kiskertekből származó gallyak elszállításában. Kérjük az érintett lakosainkat, hogy a levágott gallyakat összekötve helyezzék a kapuk elé, ahonnan azokat a község alkalmazottai március 27-én, (kedden) traktorral fogják elszállítani. Értesítjük Önöket, hogy 2012.március 28-án, (szerda) 8.00 órától óráig Hodos község egész területén szünetel az áramszolgáltatás Tisztelt Lakosság! Értesítjük Önöket, hogy án (péntek) órai kezdettel a helyi kultúrházban amatőr asztalitenisz falubajnokságra kerül sor a POLGÁRMESTER KUPÁÉRT. Gulyás és frissítő biztosítva.

50 Tisztelt Lakosság! Értesítjük a lakosságot, hogy labdarúgó csapatunk a járási bajnokság I. osztályának 17. fordulójában bajnoki mérkőzést játszik Baka csapatával Bakán, szombaton órai kezdettel. Értesítjük a Hodosi FC kéktrikós szurkolótábor tagjait, hogy a mérkőzés színhelyére az indulás órakor lesz az Állj meg vándor vendéglő elől Értesítjük Önöket, hogy a műanyagflakonos zsákok elszállítása én (csütörtökön) történik

51 Értesítjük Önöket, hogy a helyi önkormányzat én, órai kezdettel tartja 14. ülését a kultúrházban. Meghívó a Hodosi Futballklub József-Báljára, amelyre én, szombaton órai kezdettel tartunk a hodosi művelődési ház nagytermében. A zenét Vontszemű Zoltán és Anyalai János szolgáltatja. Jegyár: 17,- euró Jegyelővétel: Állj meg vándor vendéglőben és a CBA élelmiszerüzletben Értesítjük a lakosságot, hogy a Hodosi Asztalitenisz Klub B csapata án (csütörtök) órai kezdettel a helyi kultúrházban bajnoki mérkőzést játszik Nagyfödémes csapatával Tisztelt Lakosság!

52 Tisztelettel adózva a halott emlékének, tudatjuk Önökkel, hogy életének 75. évében elhunyt Mészáros Lajos polgártársunk. Temetése án, (péntek) órakor lesz a helyi temetőben Értesítjük a lakosságot, hogy diák asztalitenisz-csapatunk én (szerda) órai kezdettel a helyi kultúrházban bajnoki mérkőzést játszik Galánta csapatával. Tisztelt Választópolgárok! Tájékoztatjuk községünk választópolgárait, hogy március 10-én parlamenti választások lesznek. Községünkben a választási helyiség a kultúrházban lett kialakítva. Az a választópolgárunk, aki előre tudja, hogy a választás napján nem fog Hodosban, az állandó lakhelyén tartózkodni, a községi hivatalban kérheti a választói igazolvány kiadását a községi hivatal ügyfélfogadási napjain, legkésőbb március 8-án, csütörtök délig, amellyel Szlovákia bármely városában, községében szavazhat. Ha a választó nem tud személyesen megjelenni a választási helyiségben, kérheti a hordozható urnát a községi hivatalban, vagy a következő telefonszámon: 031/

TÁJÉKOZTATÓ Tájékoztatjuk a Tisztelt Lakosságot, hogy szabadságolás miatt a községi hivatal 2015. január 2-án (pénteken) zárva lesz.

TÁJÉKOZTATÓ Tájékoztatjuk a Tisztelt Lakosságot, hogy szabadságolás miatt a községi hivatal 2015. január 2-án (pénteken) zárva lesz. 30.12.2014 TÁJÉKOZTATÓ Tájékoztatjuk a Tisztelt Lakosságot, hogy szabadságolás miatt a községi hivatal 2015. január 2-án (pénteken) zárva lesz. 2014.12.16. Tisztelt Lakosság! Értesítjük Önöket, hogy Hodosban

Részletesebben

2013.12.30. 2013.12.27.

2013.12.30. 2013.12.27. 2013.12.30. Értesítjük Önöket, hogy a hulladékszállítás 2014.01.07-én, kedden történik. 2013.12.27. Tisztelettel adózva a halott emlékének tudatjuk Önökkel, hogy életének 77. évében elhunyt özvegy Czucz

Részletesebben

2015.12.29. 2015.12.29.

2015.12.29. 2015.12.29. 2015.12.29. Tisztelt Lakosság! Tájékoztatjuk Önöket, hogy a Hodosi Községi Hivatal 2015.12.31-én szabadságolás miatt zárva lesz. 2015.12.29. Tisztelettel adózva az elhunyt emlékének, tudatjuk Önökkel,

Részletesebben

Derecskei Zenei Esték

Derecskei Zenei Esték MÁJUS 1. (szombat) 10.00 óra Majális Helyszín: Sárostói Sportpálya Az idén elõször lehetõség lesz támogatói jegy vásárlására is, mellyel a rendezvényt támogathatják. Az támogatói jegy ára 550 Ft. Egy támogatói

Részletesebben

DERECSKE VÁROS BÁLJÁRA,

DERECSKE VÁROS BÁLJÁRA, Felhívás! A Derecske Városi Mûvelõdési Központ és Könyvtár 2011. december 21-2012. január 2-ig zárva tart. Nyitás 2012. január 3-án. Derecske Város Önkormányzata tisztelettel meghívja Önt és partnerét

Részletesebben

DECEMBER 10. (csütörtök) 18 óra. DECEMBER 13. (vasárnap) 19 óra

DECEMBER 10. (csütörtök) 18 óra. DECEMBER 13. (vasárnap) 19 óra Móricz Zsigmond - Kocsák Tibor - Miklós Tibor: Légy jó mindhalálig musical premiere DECEMBER 10. (csütörtök) 18 óra Belépõdíj: 1000 Ft Eisemann Mihály- Szilágyi László ÉN ÉS A KISÖCSÉM zenés bohózat 2

Részletesebben

Európai Mezőgazdasági Vidékfejlesztési Alap: a vidéki térségekbe beruházó Európa MEGHÍVÓ

Európai Mezőgazdasági Vidékfejlesztési Alap: a vidéki térségekbe beruházó Európa MEGHÍVÓ MEGHÍVÓ Vámosgálfalva Önkormányzata tisztelettel meghívja a Vámos Települések Szövetségének tag önkormányzatait és minden kedves érdeklődőt a 2010. június 4 6 án megrendezésre kerülő Vámos Települések

Részletesebben

2013. ŐSZI PROGRAMAJÁNLÓJA

2013. ŐSZI PROGRAMAJÁNLÓJA Erkel Ferenc Művelődési Központ 2013. ŐSZI PROGRAMAJÁNLÓJA 2092 Budakeszi, Fő u. 108. Tel/fax: 06-23-451-161 www.efmk-budakeszi.hu, info@efmk-budakeszi.hu Szeptemberi programjaink Szeptember 20-án, (péntek)

Részletesebben

XIV évfolyam - 12 szám 2013 December Meghívó Programajánló Az Örökzöld Nyugdíjas Klub meghívja klubtagjait 2013 december 18-án 16 órai kezdettel Karácsony és Névnapok ünneplésére a Dr Brusznyai Árpád Művelődési

Részletesebben

MÁJUSI ELÕZETES Május 1. Majális a Sárostói Sportpályán tervezett program

MÁJUSI ELÕZETES Május 1. Majális a Sárostói Sportpályán tervezett program ÁPRILIS 1-3. (csütörtök-szombat) III. Bihar-Bihor Amatõr Diákszínjátszó Fesztivál színházterme ÁPRILIS 8. (csütörtök) 17 óra A GOBLEIN kör gyûlést tart Szõllõsi Imréné vezetésével Munkákat lehet hozni

Részletesebben

Programfüzet. Vizsoly Község Önkormányzatának és Egyházközségeinek hivatalos programja

Programfüzet. Vizsoly Község Önkormányzatának és Egyházközségeinek hivatalos programja Programfüzet Vizsoly Község Önkormányzatának és Egyházközségeinek hivatalos programja Augusztus 8. péntek Futóverseny Göncről Vizsolyba 10.00 Szenczi Molnár Albert nyomában futóverseny Gönc és Vizsoly

Részletesebben

A XI. BÁCSFEKETEHEGYI FALUNAP ÉS A XII. BÁCSFEKETEHEGYI MEGGYNAPOK MŰSORA. 2015. június 12. - 13. - 14. (péntek szombat vasárnap) 10.

A XI. BÁCSFEKETEHEGYI FALUNAP ÉS A XII. BÁCSFEKETEHEGYI MEGGYNAPOK MŰSORA. 2015. június 12. - 13. - 14. (péntek szombat vasárnap) 10. A XI. BÁCSFEKETEHEGYI FALUNAP ÉS A XII. BÁCSFEKETEHEGYI MEGGYNAPOK MŰSORA 2015. június 12. - 13. - 14. (péntek szombat vasárnap) Péntek: (2015.06.12.) Helyszín: Óvoda Piactér Központ - Óvoda 10.00 Karneváli

Részletesebben

Kaszás Attila Kulturális fesztivál 2015

Kaszás Attila Kulturális fesztivál 2015 Kaszás Attila Kulturális fesztivál 2015 Zsigárd 2015. július 13-augusztus 8. 2015. július 13-17. Kistérségi nyári kézműves tábor Helyszín: tájház Napi foglalkozások: 09:00-14:00 5 napon keresztül különböző

Részletesebben

Falukirándulás. Gépjárműadó. Hulladék elhelyezése. Művelődési ház és közösségi ház bérleti díj. Óvodai kezdőcsomag. Szelektív hulladék

Falukirándulás. Gépjárműadó. Hulladék elhelyezése. Művelődési ház és közösségi ház bérleti díj. Óvodai kezdőcsomag. Szelektív hulladék Falukirándulás Tisztelt Lakosaink! Az idei falukirándulásra megfelelő létszámú résztvevő jelentkezett. Az úti cél: Pécs és környéke Időpont: 2017. 10. 07-08. (szombat vasárnap) Részvételi díj: 3.000,-

Részletesebben

VEGYESCIKK KEReSKEDÉS

VEGYESCIKK KEReSKEDÉS DERECSKEI PROGRAMFÜZET E-mail:programfuzet@gmail.com 2007. DECEMBER HÓ Közösségi programok Klubok, tanfolyamok Zenés rendezvények Iskolai programok Kiállítás, vásár Színház, mozi Egyházi élet Áldott, Békés

Részletesebben

XIV. évfolyam - 9. szám 2013. Szeptember megoldásában, közben a gyerekek játszva fejlesztik saját képességeiket. A pedagógusok a tesztmegoldást követően azonnal megkapott viszszajelzések segítségével figyelemmel

Részletesebben

A pécsváradi Tourinform iroda 2014/OKTÓBER. Tisztelt Olvasó!

A pécsváradi Tourinform iroda 2014/OKTÓBER. Tisztelt Olvasó! A pécsváradi Tourinform iroda HÍRLEVELE 2014/OKTÓBER Tisztelt Olvasó! Ön a pécsváradi Tourinform Iroda 2014. évi tizedik hírlevelét olvassa, amellyel célunk, hogy mind partnereinket, mind pedig az érdeklődőket

Részletesebben

Szeptember havi program

Szeptember havi program Szeptember havi program szeptember 3. péntek Kezdődik az óvoda : bohócok várják a gyerekeket szeptember 5. szerda: BALETT Szülői értekezlet: 16.30 Akinek használt balett ruhája és sztepp cipője van és

Részletesebben

MARICA GRÓFNÕ - OPERETT a szolnoki Szigligeti Színház elõadása

MARICA GRÓFNÕ - OPERETT a szolnoki Szigligeti Színház elõadása OKTÓBER 2. (péntek) 18.00 óra Magyar nóta és operett est Belépõdíj: 1200 Ft, nyugdíjasoknak 1000 Ft Helyszín: Mûvelõdési Központ színházterme OKTÓBER 6. (kedd) 15.00 óra Emlékezés az aradi vértanúkra Közremûködnek:

Részletesebben

2014 év. Környezettisztasági hét

2014 év. Környezettisztasági hét 2014 év Környezettisztasági hét 2014. 04.10. Évek óta hagyományos program áprilisban a Kőszár-hegymenet, melyet egy takarítási akció előz meg. A környezettisztasági hét célja településünk szebbé tétele,

Részletesebben

8181 Berhida, Kossuth u. 18. 06/88/455-400 email: kulturhaz@berhida.hu

8181 Berhida, Kossuth u. 18. 06/88/455-400 email: kulturhaz@berhida.hu 8181 Berhida, Kossuth u. 18. 06/88/455-400 email: kulturhaz@berhida.hu 10 ÉVE VÁROS BERHIDA- SZÍNES PROGRAMOK HÁROM NAPON ÁT Berhidán az év egyik legnagyobb eseménye a Berhidai Napok rendezvénysorozat,

Részletesebben

S O M O G Y M E G Y E I M Ú Z E U M O K I G A Z G A T Ó S Á G A H Í R L E V É L

S O M O G Y M E G Y E I M Ú Z E U M O K I G A Z G A T Ó S Á G A H Í R L E V É L Kedves Látogatónk! S O M O G Y M E G Y E I Hírlevelünkben legújabb kiállításainkat és aktuális programjainkat ajánljuk figyelmébe! Programok: Népi kalendárium 2011.április 16. Februárban útjára indítottunk

Részletesebben

Révfülöpi Nyár 2008. JÚNIUS

Révfülöpi Nyár 2008. JÚNIUS Révfülöpi Nyár 2008. JÚNIUS 2008. június 14. szombat 18 óra RAFFAY BÉLA szobrászművész kiállításának megnyitója a Tóparti Galériában (Révfülöp, Halász utca 6.). A kiállítást megnyitja: Kancsal Károly,

Részletesebben

egyházaink Hírei KATolIKuS EgYHÁZKÖZSÉgEINK F REFoRMÁTuS EgYHÁZKÖZSÉgEINK Egyházi búcsú szentmise és körmenet GYÓNI EVANGÉLIKUS GYÜLEKEZET

egyházaink Hírei KATolIKuS EgYHÁZKÖZSÉgEINK F REFoRMÁTuS EgYHÁZKÖZSÉgEINK Egyházi búcsú szentmise és körmenet GYÓNI EVANGÉLIKUS GYÜLEKEZET egyházaink Hírei KATolIKuS EgYHÁZKÖZSÉgEINK F gyóni KATolIKuS EgYHÁZKÖZSÉg A gyóni katolikus misék időpontja AugusztusbAn A következőképpen változik, szabadság miatt. augusztus 11-től szeptember 8-ig:

Részletesebben

RENDEZVÉNYNAPTÁR Dátum: Rendezvény: Helye: Szervező: Január. Február

RENDEZVÉNYNAPTÁR Dátum: Rendezvény: Helye: Szervező: Január. Február RENDEZVÉNYNAPTÁR 2018. Dátum: Rendezvény: Helye: Szervező: Január Február Február 2. Farsangi hagyományok, szokások megismertetése, álarc készítés gyerekeknek Fekete Gólya Ház Bátáért Egyesület Február

Részletesebben

Szeptember 16-ig megtekinthető a művelődési központ galériájában A Rétsági Fotókör Magyar Fotográfia Napja alkalmából rendezett kiállítása

Szeptember 16-ig megtekinthető a művelődési központ galériájában A Rétsági Fotókör Magyar Fotográfia Napja alkalmából rendezett kiállítása Programajánló Szeptember 12-ig megtekinthető Előtéri fotókiállítás: Nyugat-nógrádi barangoló Szeptember 16-ig megtekinthető a művelődési központ galériájában A Rétsági Fotókör Magyar Fotográfia Napja alkalmából

Részletesebben

Polgármester: Szöllősi József Ügyfélfogadási rendje: minden héten szerdán 8.00 12.00 13.00 16.00

Polgármester: Szöllősi József Ügyfélfogadási rendje: minden héten szerdán 8.00 12.00 13.00 16.00 Szajoli Polgármesteri Hivatal 5081 Szajol, Rózsák tere 1. Tel.: 56/446-000 Fax: 56/446-447 E-mail: titkarsag@szajolph.t-online.hu Polgármester: Szöllősi József Ügyfélfogadási rendje: minden héten szerdán

Részletesebben

A IX. BÁCSFEKETEHEGYI FALUNAP ÉS A X. BÁCSFEKETEHEGYI MEGGYNAPOK MŰSORA. 2013. június 07. - 08. - 09. (péntek szombat vasárnap) 10.00.

A IX. BÁCSFEKETEHEGYI FALUNAP ÉS A X. BÁCSFEKETEHEGYI MEGGYNAPOK MŰSORA. 2013. június 07. - 08. - 09. (péntek szombat vasárnap) 10.00. A IX. BÁCSFEKETEHEGYI FALUNAP ÉS A X. BÁCSFEKETEHEGYI MEGGYNAPOK MŰSORA 2013. június 07. - 08. - 09. (péntek szombat vasárnap) Péntek: (2013. 06. 07.) Helyszín: Óvoda-Piactér-Központ-Óvoda Karneváli séta

Részletesebben

9/ sz. H A T Á R O Z A T. Muzsla Község képviselőtestülete 9. üléséről

9/ sz. H A T Á R O Z A T. Muzsla Község képviselőtestülete 9. üléséről 9/16122015 sz. H A T Á R O Z A T Muzsla Község képviselőtestülete 9. üléséről 2015. 12. 16. Muzsla község képviselőtestülete a jóváhagyott napirend alapján ülésezett és hozta meg az alábbi határozatot.

Részletesebben

Az iskola épülete szorgalmi időben hétfőtől péntekig 6.00 órától 20.00 óráig tart nyitva.

Az iskola épülete szorgalmi időben hétfőtől péntekig 6.00 órától 20.00 óráig tart nyitva. Az iskola nyitvatartása: Az iskola épülete szorgalmi időben hétfőtől péntekig 6.00 órától 20.00 óráig tart nyitva. Az iskola szombaton, vasárnap és egyéb munkaszüneti napokon zárva tart, kivételt képez

Részletesebben

XI. évfolyam - 10. szám 2010. Október-November 50. Házassági évforduló 50. Házassági évfordulójukat ünnepelték november 22-én Csatordai István és neje Virágos Ilona. Falukarácsony! Derekegyház önkormányzata

Részletesebben

Mozgással az Egészségért!

Mozgással az Egészségért! Mozgással az Egészségért! 2010. Június 12. (szombat) 9 óra Mátrai Gyógyintézet Mátraháza ABBA Feeling Show Ingyenes szűrővizsgálatok Közös Aerobik Színvonalas programok Gyermekvetélkedő Értékes tombolanyeremények

Részletesebben

REGINA Fórum Hírlevél 2011. 5. szám

REGINA Fórum Hírlevél 2011. 5. szám REGINA Fórum Hírlevél 2011. 5. szám Kedves Olvasó! Hamarosan kezdődik a nyári pihenés, legalább is gyermekeink részére. Ez számunkra is öröm, viszont az, hogy hol legyen gyermekünk a nyári szünidőben már

Részletesebben

2014. évi támogatások

2014. évi támogatások 2014. évi támogatások Sorsz. Támogatás kedvezményezettjének a neve Támogatás összege (Ft) Támogatás célja Támogatási program megvalósíátásnak helye 1. Kispályás Műfüves Nonprofit Kft. 1 640 000 Ft 2014.

Részletesebben

honismereti, kerámia, grafikai, népdalkör, könyvbarát, szûrrátét, citera, leánykórus. (A szakkörök havi díja: 500 Ft).

honismereti, kerámia, grafikai, népdalkör, könyvbarát, szûrrátét, citera, leánykórus. (A szakkörök havi díja: 500 Ft). 2007. SZEPTEMBER KÖNYVTÁR ISKOLAI PROGRAMOK SPORT KLUBOK, FOGLALKOZÁSOK ZENÉS RENDEZVÉNYEK EGYHÁZI ÉLET MOZI, SZÍNHÁZ OÁZIS KIÁLLÍTÁS, VÁSÁR SZAKKÖRÖK, TANFOLYAMOK A MÛVELÕDÉSI KÖZPONTBAN: Szeptemberben

Részletesebben

Youth Handball Festival

Youth Handball Festival 2013 14 20 July 2013 Kaposvár, Hungary HUNGARY 2 0 1 3 14 20 JULY www.youthhandballfestival.org 2013 Üdvözlünk minden sportbarátot az INTERSPORT (YHF) Nemzetközi Gyermek és Ifjúsági Kézilabda Fesztivál

Részletesebben

A szerkesztôség e-mail címe: kultura.derekegyhaz@gmail.com Telefon: 06 20/258-55-11 december 14. (péntek) 18:00 Derekegyházi Horgász Egyesület taggyűlése Könyvtár TOP lista - november 1. Kristin Cashore:

Részletesebben

Szeptember havi program

Szeptember havi program Szeptember havi program szeptember 1. csütörtök Kezdődik az óvoda : bohócok várják a gyerekeket szeptember 7. szerda: BALETT Szülői értekezlet: 16.30 Akinek használt balettruhája és sztepp cipője van és

Részletesebben

A pécsváradi Tourinform iroda 2014/ÁPRILIS. Tisztelt Olvasó!

A pécsváradi Tourinform iroda 2014/ÁPRILIS. Tisztelt Olvasó! A pécsváradi Tourinform iroda HÍRLEVELE 2014/ÁPRILIS Tisztelt Olvasó! Ön a pécsváradi Tourinform Iroda 2014. évi negyedik hírlevelét olvassa, amellyel célunk, hogy mind partnereinket, mind pedig az érdeklődőket

Részletesebben

XVII évfolyam - 4 szám 2016 Április Pályázat Derekegyházi Napköziotthonos Óvoda a "Közalkalmazottak jogállásáról szóló" 1992 évi XXXIII törvény 20/A alapján pályázatot hirdet Derekegyházi Napköziotthonos

Részletesebben

KÖZÖSSÉGI PROGRAMOK KISTÉRSÉGI MAJÁLIS DERECSKÉN, A SÁROSTÓI SPORTPÁLYÁN 2012. MÁJUS 1. Program

KÖZÖSSÉGI PROGRAMOK KISTÉRSÉGI MAJÁLIS DERECSKÉN, A SÁROSTÓI SPORTPÁLYÁN 2012. MÁJUS 1. Program KÖZÖSSÉGI PROGRAMOK KISTÉRSÉGI MAJÁLIS DERECSKÉN, A SÁROSTÓI SPORTPÁLYÁN 2012. MÁJUS 1. Program 10 - A Bocskai István Ált. Isk. és AMI fúvószenekarának és majorette csoportjának bemutatója - Bocskai István

Részletesebben

REGINA Fórum Hírlevél 2011. 6 szám

REGINA Fórum Hírlevél 2011. 6 szám REGINA Fórum Hírlevél 2011. 6 szám Kedves Olvasó! A nyár derekán közelegve az őszhöz már most szervezzük új tevékenységeinket. Már ebben a hírlevélben is meghirdetünk néhány őszi programot, és természetesen

Részletesebben

A Kürti Magyar Tanítási Nyelvű Alapiskola 2006/2007

A Kürti Magyar Tanítási Nyelvű Alapiskola 2006/2007 A Kürti Magyar Tanítási Nyelvű Alapiskola 2006/2007 2006-2007 2005-2006 2004-2005 2003-2004 2002-2003 2001-2002 2000-2001 A tanulók száma 300 250 200 150 100 50 0 257 267 267 243 225 213 199 Osztályok

Részletesebben

MUNKATERVE ÖREGLAK KÖZSÉG ÉVI KÖZMŰVELŐDÉSI. Készítette: Buzsáki Mónika Kulturális referens

MUNKATERVE ÖREGLAK KÖZSÉG ÉVI KÖZMŰVELŐDÉSI. Készítette: Buzsáki Mónika Kulturális referens ÖREGLAK KÖZSÉG 2010. ÉVI KÖZMŰVELŐDÉSI MUNKATERVE Készítette: Buzsáki Mónika Készült a 2009. november 30-án tartandó Képviselő-testületi ülésre 2010. évi Közművelődési munkaterv 2 Öreglak község 2010.

Részletesebben

2005 legjobb sportolóinak, csapatainak kiértékelése

2005 legjobb sportolóinak, csapatainak kiértékelése 2005 legjobb sportolóinak, csapatainak kiértékelése Gúta város önkormányzatának sportbizottsága a 2006 os év januári ülésén határozatot hozott a 2005 - ös év legjobb sportolóinak, csapatainak kiértékeléséről.

Részletesebben

SPORT- ÉS EGÉSZSÉGHÉTVÉGE BAKONYNÁNÁN Szeptember 19-20. SZOMBATI PROGRAMOK:

SPORT- ÉS EGÉSZSÉGHÉTVÉGE BAKONYNÁNÁN Szeptember 19-20. SZOMBATI PROGRAMOK: SPORT- ÉS EGÉSZSÉGHÉTVÉGE BAKONYNÁNÁN Szeptember 19-20. SZOMBATI PROGRAMOK: 9:00 Fut a Falu, Útvonal: Kultúrház - Alkotmány u. - Kossuth u. - Jókai u. - József Attila u. - Ady u. Jókai u. Kossuth u. -

Részletesebben

Előadó: Előkészítette: Véleményezte:

Előadó: Előkészítette: Véleményezte: Előterjesztés Tiszalök Város Önkormányzata Képviselő-testületének 2015. január 29-én tartandó ülésére, a 11. számú Tájékoztató a 2015. éi városi rendezvénytervről tárgyú napirendi pontjához Előadó: Tölgyesi

Részletesebben

Programajánló. Idopontváltozás! Idopontváltozás! Márton-napi Dínom-dánom. Adventi gyertyagyújtás. Örökzöld Nyugdíjas klub találkozója

Programajánló. Idopontváltozás! Idopontváltozás! Márton-napi Dínom-dánom. Adventi gyertyagyújtás. Örökzöld Nyugdíjas klub találkozója XVI évfolyam - 11 szám 2015 November Programajánló óvoda, iskola, ápolóotthon, Tompaháti Közösségi Tér karácsonyi műsora, az estet a Szegedi Miniszínház műsora zárja Hozzon egy díszt a falu karácsonyfájára!

Részletesebben

A VÁLLALKOZÓK KLUBJÁNAK FELHÍVÁSA

A VÁLLALKOZÓK KLUBJÁNAK FELHÍVÁSA Európai Mezőgazdasági Vidékfejlesztési Alap: a vidéki területekbe beruházó Európa 1. évfolyam 9. szám A VÁLLALKOZÓK KLUBJÁNAK FELHÍVÁSA PROGRAMAJÁNLÓ: MAGYAR ÍZEK - MAGYAR SZÍNEK 6. GASZTRONÓMIAI ÉS GYÜMÖLCSFESZTIVÁL,

Részletesebben

NYÁRI KALENDÁRIUM. Így fedezzük fel a világot! Gyermekhét

NYÁRI KALENDÁRIUM. Így fedezzük fel a világot! Gyermekhét Június 01. hétfő NYÁRI KALENDÁRIUM Így fedezzük fel a világot! Gyermekhét Kalandozások Napja Lovas kocsikázás településeink utcáin Június 02. kedd Tűzoltók, Rendőrök Napja 10. 00 11. 00 Ismerkedés a tűzoltók,

Részletesebben

MEGHÍVÓ. Dunavarsányi Napok 2011. június 2-5.

MEGHÍVÓ. Dunavarsányi Napok 2011. június 2-5. MEGHÍVÓ Dunavarsányi Napok 2011. június 2-5. 2011. június 2. csütörtök 18.00 óra A Dunavarsányi Napok rendezvénysorozat nyitóünnepsége, az Erkel Ferenc Alapfokú Művészetoktatási Intézmény Év végi Hangversenye

Részletesebben

Szinyei Merse Pál: Parkban (részlet)

Szinyei Merse Pál: Parkban (részlet) Szinyei Merse Pál: Parkban (részlet) Májusi Program HONVÉD KULTURÁLIS KÖZPONT 1899 óta a katonaközösségek szolgálatában Nyitva: minden nap 8-22 óráig 1143 Budapest, Stefánia út 34-36. Telefon: (1) 460

Részletesebben

MOBILITÁS HÉT és AUTÓMENTES NAP. 2015. május 13-15. PAKS

MOBILITÁS HÉT és AUTÓMENTES NAP. 2015. május 13-15. PAKS MOBILITÁS HÉT és AUTÓMENTES NAP 2015. május 13-15. PAKS A Mobilitás hét és Autómentes nap című városi programsorozattal a környezettudatos magatartásra, a környezetbarát közlekedési módokra fókuszálva,

Részletesebben

Kedves Tarokk Barátok! III. Országos Paskievics Vándorkupa 1. forduló 2015.03.28. (szombat) VIII. Gibás Imre Tarokk kupa 2015. 03.29.

Kedves Tarokk Barátok! III. Országos Paskievics Vándorkupa 1. forduló 2015.03.28. (szombat) VIII. Gibás Imre Tarokk kupa 2015. 03.29. Kedves Tarokk Barátok! Örömmel tudatom Veletek, hogy idén immáron 8. alkalommal rendezzük meg Szilvásváradon a hagyományos Gibás Imre tarokkkupát, illetve természetesen csatlakozunk az Országos tarokkverseny

Részletesebben

Youth Volleyball Festival

Youth Volleyball Festival 2016 Youth Volleyball Festival 17 23 July 2016 Kaposvár, Hungary Youth Volleyball Festival HUNGARY KAPOSVÁR 2016 17-23 JULY www.youthvolleyballfestival.org 2016 ÜDVÖZLÜNK minden sportbarátot az INTERSPORT

Részletesebben

MAGYAR LABDARÚGÓ SZÖVETSÉG HAJDÚ-BIHAR MEGYEI IGAZGATÓSÁG

MAGYAR LABDARÚGÓ SZÖVETSÉG HAJDÚ-BIHAR MEGYEI IGAZGATÓSÁG MAGYAR LABDARÚGÓ SZÖVETSÉG HAJDÚ-BIHAR MEGYEI IGAZGATÓSÁG H-400 Debrecen, Rigó u. 1. Web: adatbank.mlsz.hu/ www.mlsz.hu E-mail: hajdu@mlsz.hu H I V A T A L O S L A P 0. szám FEGYELMI BIZOTTSÁG HATÁROZATAI

Részletesebben

SZÍNHÁZ. A Derecske Városi Mûvelõdési Központ és Könyvtár 2010/2011-es színházi bérletes elõadásai: Bérletvásárlás és további információ:

SZÍNHÁZ. A Derecske Városi Mûvelõdési Központ és Könyvtár 2010/2011-es színházi bérletes elõadásai: Bérletvásárlás és további információ: SZÍNHÁZ A Derecske Városi Mûvelõdési Központ és Könyvtár 2010/2011-es színházi bérletes elõadásai: 2010. október 30. Cirkuszhercegnõ (operett) 2010. november 27. Vidám kísértet (komédia) 2011. január 29.

Részletesebben

február 19. (péntek) 18:00 Derekegyház Község Önkormányzata pályázatot hirdet

február 19. (péntek) 18:00 Derekegyház Község Önkormányzata pályázatot hirdet XVII. évfolyam - 2. szám 2016. Február A Magyar Kultúra Napjára kisiskolásoknak és óvodásoknak kiírt rajzpályázatra több, mint 40 rajz érkezett. Ennek eredményhirdetése következett, az eredmények a következők

Részletesebben

II. JAKO GYÖNGYÖS - CUP

II. JAKO GYÖNGYÖS - CUP GYSI II. JAKO GYÖNGYÖS - CUP NEMZETKÖZI UTÁNPÓTLÁS LABDARÚGÓ TORNA GYÖNGYÖS 2010. június 18-20. II. JAKO GYÖNGYÖS - CUP 2010 NEMZETKÖZI UTÁNPÓTLÁS TORNA GYÖNGYÖS 2010. JÚNIUS 18-20. Szeretettel meghívunk

Részletesebben

Komárom-Esztergom Megyei Tehetséggondozó és Léleksegítő Alapítvány

Komárom-Esztergom Megyei Tehetséggondozó és Léleksegítő Alapítvány Komárom-Esztergom Megyei Tehetséggondozó és Léleksegítő Alapítvány "Ha úgy tűnik, nincs segítség, közelebb van, mint remélnéd." Unique 2010. május- június havi programajánlat 2800 Tatabánya, Kodály tér

Részletesebben

14:00 16:00 Vadvirág Nyugdíjas Klub Baróthi Györgyné Éva 06 20 914 4681

14:00 16:00 Vadvirág Nyugdíjas Klub Baróthi Györgyné Éva 06 20 914 4681 S z e p t e m b e r Dátum -tól -ig -tól -ig -tól -ig -tól -ig 3640 0 1 szombat 2 vasárnap 3 hétfő 4 kedd 5 szerda 19:00 21:20 CSÉKE Rozmaring 6 csütörtök 7 péntek 19:00 21:20 CSÉKE Rozmaring tánc próba

Részletesebben

Derecske Városi Mûvelõdési Központ és Könyvtár 2010-ben tervezett nagyrendezvényei

Derecske Városi Mûvelõdési Központ és Könyvtár 2010-ben tervezett nagyrendezvényei Derecske Városi Mûvelõdési Központ és Könyvtár 2010-ben tervezett nagyrendezvényei Mûvelõdési Központ Jan. 16. Derecske Város Bálja Jan. 21. A Magyar Kultúra Napja Jan. 23. Színház Febr. 6. "Hajdú Komák

Részletesebben

Az Alapítvány a Sárvári Szent László Katolikus Általános Iskola Támogatására, a Szent László és Szent Miklós Plébániák támogatásával

Az Alapítvány a Sárvári Szent László Katolikus Általános Iskola Támogatására, a Szent László és Szent Miklós Plébániák támogatásával Mottó: Hiszek a szeretet végső győzelmében Az Alapítvány a Sárvári Szent László Katolikus Általános Iskola Támogatására, a Szent László és Szent Miklós Plébániák támogatásával Emberhalász tábor 2013. július

Részletesebben

XXXV. SZEPSI CSOMBOR MÁRTON NAPOK RENDEZVÉNYSOROZATA SZEPSI. A rendezvénysorozat főszervezője: a Csemadok Szepsi Alapszervezete MEGHÍVÓ

XXXV. SZEPSI CSOMBOR MÁRTON NAPOK RENDEZVÉNYSOROZATA SZEPSI. A rendezvénysorozat főszervezője: a Csemadok Szepsi Alapszervezete MEGHÍVÓ XXXV. SZEPSI CSOMBOR MÁRTON NAPOK RENDEZVÉNYSOROZATA SZEPSI A rendezvénysorozat főszervezője: a Csemadok Szepsi Alapszervezete MEGHÍVÓ Társrendezők Szepsi Városi Művelődési Központ és Városi Könyvtár Szepsi

Részletesebben

Hajdú Bihar megyei február havi programajánló 2010

Hajdú Bihar megyei február havi programajánló 2010 Hajdú Bihar megyei február havi programajánló 2010 Nők életmód népfőiskolája - Nagyrábé 2010. január - április Ismeretterjesztő és életmód segítő foglalkozások. Hajdú Komák és Konok Kunok disznótoros versenye

Részletesebben

II. KERETTYE TERMÁL KUPA Kispályás labdarúgó torna és családi nap BÁZAKERETTYE 2008. június 28.

II. KERETTYE TERMÁL KUPA Kispályás labdarúgó torna és családi nap BÁZAKERETTYE 2008. június 28. Tisztelt Csapatvezető! Örömmel fogadtuk csapata nevezését a II. Kerettye Termál Kupa kispályás labdarúgó tornára. Levelünkben összefoglaljuk a lebonyolítással kapcsolatos fontosabb tudnivalókat. Kérjük

Részletesebben

Dabrony: falunap és búcsú augusztus 21. vasárnap, 09:30

Dabrony: falunap és búcsú augusztus 21. vasárnap, 09:30 Az idén is megrendezésre került a már hagyományosnak számító falunap - augusztus 13-án majd másnapi a búcsú. Ezen a szombati napon az égiek is kedveztek az ünnepléshez, mert a korábbi borús napok után

Részletesebben

Kőtelek Önkormányzat lapja 2015/09. Szeptember

Kőtelek Önkormányzat lapja 2015/09. Szeptember Kőtelek Önkormányzat lapja 2015/09. Szeptember Tisztelt Kőteleki Lakosok! Az augusztus 20-i hétvégén sikeresen megrendezésre kerültek a falunapi programjaink. Rendezvényünk kiemelt eseménye volt a testvér

Részletesebben

Bodajk Város Önkormányzat 2014. évi Rendezvényterve

Bodajk Város Önkormányzat 2014. évi Rendezvényterve Bodajk Város Önkormányzat 2014. évi terve Január 1. Szerda 2. Csütörtök 3. Péntek 4. Szombat Pótszilveszter Nyugdíjas Klub 18-5. Vasárnap 6. Hétfő Taggyűlés Nyugdíjas Klub 18-7. Kedd 8. Szerda 9. Csütörtök

Részletesebben

45. ORSZÁGOS TERMÉSZETBARÁT TALÁLKOZÓ

45. ORSZÁGOS TERMÉSZETBARÁT TALÁLKOZÓ 45. ORSZÁGOS TERMÉSZETBARÁT TALÁLKOZÓ HEGYHÁTSZENTJAKAB 2015. május 29. május 31. 1 45. ORSZÁGOS TERMÉSZETBARÁT TALÁLKOZÓ HEGYHÁTSZENTJAKAB 2015. május 29. május 31. A találkozó célja: Rendezvényünkkel

Részletesebben

Világgá megyek! Népmesékkel reggeltől estig Beszámoló

Világgá megyek! Népmesékkel reggeltől estig Beszámoló Világgá megyek! Népmesékkel reggeltől estig Beszámoló A Népmese napjához kötődő programunkat azzal a céllal terveztük, hogy hozzásegítsük a kisiskolás korosztály képviselőit a mesékben való elmélyüléshez,

Részletesebben

XV. évfolyam - 3. szám Kezdetben sok érdeklődő volt, de sajnos csak érdeklődtek. Többen mondják ma is, hogy szeretnének jönni néptánc oktatásra. Erre én mindig felteszem a kérdést az órákon: Itt vannak,

Részletesebben

Youth Volleyball Festival

Youth Volleyball Festival 2018 Youth Volleyball Festival 7 13 July 2018 Kaposvár, Hungary Youth Volleyball Festival HUNGARY KAPOSVÁR 2 0 1 8 7 13 JULY www.youthvolleyballfestival.org 2018 Üdvözlünk minden sportbarátot az INTERSPORT

Részletesebben

PROGRAMOK MINDKÉT NAPON

PROGRAMOK MINDKÉT NAPON PROGRAMOK MINDKÉT NAPON 10.00 Kapunyitás 10.00 18.00 Kézműves vásár 10.00, 12.00, 14.00, 16.00 és 18.00 Pompeji tárlatvezetés elővételi jeggyel, időpontonként legfeljebb 50 fővel. A kiállítótér korlátozott

Részletesebben

Youth Waterpolo Festival

Youth Waterpolo Festival 2015 Youth Waterpolo Festival 19 25 July 2015 Kaposvár, Hungary Youth Waterpolo Festival HUNGARY 2 0 1 5 19 25 JULY www.youthwaterpolofestival.org 2015 Üdvözlünk minden sportbarátot az INTERSPORT Youth

Részletesebben

OKTÓBER 14. KEDD 10:00. CIRÓKA MÓKA babafoglalkozás. Helyszín: Gyermekkönyvtár 16:00 SZOLNOKI KALENDÁRIUM

OKTÓBER 14. KEDD 10:00. CIRÓKA MÓKA babafoglalkozás. Helyszín: Gyermekkönyvtár 16:00 SZOLNOKI KALENDÁRIUM OKTÓBER 14. KEDD 10:00 CIRÓKA MÓKA babafoglalkozás 16:00 SZOLNOKI KALENDÁRIUM Az induló helyismereti klub vendége a VERSEGHY KÖR HÍDVÉGI ILONA: Szemelvények a szolnoki gépipari technikum történetéből című

Részletesebben

HEGYESHALOM NAGYKÖZSÉG R E N D E Z V É N Y N A P T Á R 2019

HEGYESHALOM NAGYKÖZSÉG R E N D E Z V É N Y N A P T Á R 2019 HEGYESHALOM NAGYKÖZSÉG R E N D E Z V É N Y N A P T Á R 2019 Időpont Helyszín Megnevezés Közreműködik Koordinálja 3. Horgászbörze 25. Március 5. Március 14. 17:00 16.00 Lőrincze L. Ált. iskola Téltemető

Részletesebben

XIII. évfolyam - 9. szám 2012. Október (a Dr. Brusznyai Árpád Művelődési Ház és Könyvtár előtti kopjafánál rossz idő esetén a nagyteremben) október 24. (szerda) 17:00 Könyvtár TOP lista - szeptember 1.

Részletesebben

EGYHÁZAINK HÍREI KATOLIKUS EGYHÁZKÖZSÉGEINK F REFORMÁTUS EGYHÁZKÖZSÉGEINK GYÓNI EVANGÉLIKUS GYÜLEKEZET szeptember HIT VALLÁS

EGYHÁZAINK HÍREI KATOLIKUS EGYHÁZKÖZSÉGEINK F REFORMÁTUS EGYHÁZKÖZSÉGEINK GYÓNI EVANGÉLIKUS GYÜLEKEZET szeptember HIT VALLÁS 2019. szeptember HIT VALLÁS EGYHÁZAINK HÍREI KATOLIKUS EGYHÁZKÖZSÉGEINK F GYÓNI KATOLIKUS EGYHÁZKÖZSÉG A GYÓNI KATOLIKUS PLÉBÁNIA SZEPTEMBER 15-TŐL ÉRVÉ- NYES MISERENDJE: hétfő, kedd, péntek 18.00 óra,

Részletesebben

Rendezvények 2011-ben Mezőszilas községben. Rendezvény tervezett programja

Rendezvények 2011-ben Mezőszilas községben. Rendezvény tervezett programja ek 2011-ben Mezőszilas községben időpontja címe/elnevezése tervezett programja helyszíne szervezője/felelőse 2011. február 25. 9 órától 12 óráig Óvoda nyitogató A leendő ovisok fogadása az óvodában, ismerkedés

Részletesebben

Ekecsi - Apácaszakállasi

Ekecsi - Apácaszakállasi Ekecsi - Apácaszakállasi H í r a d ó A KÖZSÉGI HIVATAL INGYENES TÁJÉKOZTATÓJA I. Évfolyam 4. Szám 2003. NOVEMBER A z év vége közeledtével szeretném Önöket tájékoztatni a faluban és az önkormányzatban zajló

Részletesebben

Pénzügyi beszámoló 2010.

Pénzügyi beszámoló 2010. Pénzügyi beszámoló 2010. BEVÉTELEK Egyesületi bevételek 588.504 Pályázatok, egyéb támogatások 120.000 Magánszemélyek támogatása 294.640 Önkormányzati működési támogatás 1,972.468 2011. év terhére előleg

Részletesebben

2016. Csobánka. A Baross Péter Közösségi Ház és Könyvtár évi munkaterve. Közösségi Ház szervezésében

2016. Csobánka. A Baross Péter Közösségi Ház és Könyvtár évi munkaterve. Közösségi Ház szervezésében 2016. Csobánka program A 2016. évi munkaterve tervezett szereplők időpont helyszín interaktív bábelőadás gyerekeknek, A magyar kultúra napja január 23. Nyáry Bernadett bábművész Farsangi kézműves foglalkozás

Részletesebben

REGINA Fórum Hírlevél 2011. 3. szám

REGINA Fórum Hírlevél 2011. 3. szám REGINA Fórum Hírlevél 2011. 3. szám Kedves Olvasó! A hosszúra nyúlt hideg idő után végre élvezhetjük a tavaszt. Áprilisban nemcsak a Húsvétra készülünk kínálatunkkal, de már anyák napjára is, hiszen május

Részletesebben

Szív a Szívért Alapítvány

Szív a Szívért Alapítvány Szív a Szívért Alapítvány 1138. Budapest, Váci út 163. Kedves Sorstársaink, Hozzátartozók és Vendégeink! Székesfehérvár-Agárd, 2017. június 9-10-11-12.-i (péntek du.-hétfő de.) Orvos- Beteg találkozó rövid

Részletesebben

ISB 7. hírlevél. Üdvözöljük Önöket! Fontos információ

ISB 7. hírlevél. Üdvözöljük Önöket! Fontos információ 2015. 12. 11. Fontos információ Karácsonyi vásár - december 12. szombat Bethlehem - december 17. csütörtök Karácsonyi műsor - december 18. péntek Téli szünet - december 19-2016. január 4. Első tanítási

Részletesebben

Október 7. 14.00 óra: Idősek Világnapja - megyei rendezvény az életet az éveknek" Zm. Szövetség klubjai részére

Október 7. 14.00 óra: Idősek Világnapja - megyei rendezvény az életet az éveknek Zm. Szövetség klubjai részére PROGRAMJAINK: Keresztury Dezső Általános Művelődési Központ 8900 Zalaegerszeg, Landorhegyi út 21. Tel: 92/314-120, Fax: 92/815-522 E-mail: info@kereszturyamk.hu Október 7. 14.00 óra: Idősek Világnapja

Részletesebben

T O L N A I C I V I L

T O L N A I C I V I L CIVIL VÉRADÁS A Miniszterelnökség Civil és Társadalmi Kapcsolatokért Felelős Helyettes Államtitkársága elkötelezett a civil szféra folyamatos fejlesztésében, a helyi közösségek megszervezésében, az önkéntesség,

Részletesebben

A II. Rákóczi Ferenc Megyei és Városi Könyvtár programjai szeptember II. Rákóczi Ferenc Könyvtár

A II. Rákóczi Ferenc Megyei és Városi Könyvtár programjai szeptember II. Rákóczi Ferenc Könyvtár 2019. szeptember 9 15. II. Rákóczi Ferenc Könyvtár Miskolc, Görgey Artúr u. 11. Szeptember 11., szerda 14.00 Mit Miskolc adhatott az elővárosainak is Kerekasztal-beszélgetés Miskolc város és a Miskolc

Részletesebben

Youth Basketball Festival

Youth Basketball Festival 2014 20 26 July 2014 Kaposvár, Hungary HUNGARY 2 0 1 4 20 26 JULY www.youthbasketballfestival.org 2014 Üdvözlünk minden sportbarátot az INTERSPORT (YBF) Nemzetközi Gyermek- és Ifjúsági Kosárlabda Fesztivál

Részletesebben

S O M O G Y M E G Y E I M Ú Z E U M O K I G A Z G A T Ó S Á G A H Í R L E V É L

S O M O G Y M E G Y E I M Ú Z E U M O K I G A Z G A T Ó S Á G A H Í R L E V É L Kedves Látogatónk! Hírlevelünkben legújabb kiállításainkat és májusi programjainkat ajánljuk figyelmébe! Programok: Népi Kalendárium 2011. május 14. A Népi Kalendárium májusi témája a gyapjú. Ez alkalommal

Részletesebben

KÖZZÉTÉTELI LISTA OKTÓBER 1.

KÖZZÉTÉTELI LISTA OKTÓBER 1. KÖZZÉTÉTELI LISTA 2018. OKTÓBER 1. Aktív pedagógusok munkakör szakképzettség létszám tanító tanító 11 angol műveltségi terület 1 ember- és társadalom műveltségi terület 1 ének műveltségi terület 6 fejlesztő

Részletesebben

I. Szitás Róbert 18.000 gr,

I. Szitás Róbert 18.000 gr, Általános iskolás horgászaink részt vettek május 11-én az általános iskolák közötti horgászversenyen, amit a szegedi Herman Ottó HE. rendezett. A résztvevő csapat tagjai: Cseh Dániel, Csuhaj András 6.osztály,

Részletesebben

10. Kárpát-medencie Összmagyar Nemzeti Diákbajnokság

10. Kárpát-medencie Összmagyar Nemzeti Diákbajnokság 10. Kárpát-medencie Összmagyar Nemzeti Diákbajnokság Karpatiasport polgári társulás és az Aranycsapat alapítvány 2012 június 6-án rendezte meg a 10. Kárpátmedencie Összmagyar Nemzeti Diákbajnokság felvidéki

Részletesebben

8181 Berhida, Kossuth u. 18. 06/88/455-400 email: kulturhaz@berhida.hu

8181 Berhida, Kossuth u. 18. 06/88/455-400 email: kulturhaz@berhida.hu 8181 Berhida, Kossuth u. 18. 06/88/455-400 email: kulturhaz@berhida.hu Tisztelt Képviselő-testület! Idén 21. alkalommal rendezzük meg a Városnapokat szeptember 13. és 15. között, ahol a legkülönfélébb

Részletesebben

REGINA Fórum Hírlevél 2011. 4. szám

REGINA Fórum Hírlevél 2011. 4. szám REGINA Fórum Hírlevél 2011. 4. szám Kedves Olvasó! Szeszélyes tavasz vége felé járva végre többször örülhetünk a várva várt melegnek. Az általunk kínált portékák is színesebbek, vidámabbak és nyarat idézik.

Részletesebben

ÜTEMTERV A 2014/2015. TANÉVRE Felelős: Kovács Istvánné igazgató

ÜTEMTERV A 2014/2015. TANÉVRE Felelős: Kovács Istvánné igazgató ÜTEMTERV A 2014/2015. TANÉVRE Felelős: Kovács Istvánné igazgató SZEPTEMBER 1. h Az első tanítási nap 8.00 - Ünnepélyes tanévnyitó. utána: Iskolai Sportkör gyűlés Alsó tagozat: 1-4.óra: osztályfőnöki óra

Részletesebben

2 Tápiógyörgye 2008 július

2 Tápiógyörgye 2008 július 2 Tápiógyörgye 2008 július #$ % & ' ( ' ) $ % & ), &-./ $ 0 '' 1' 2 3 ) 1 1 4 0 5)) 6 7 - # - # 7#.&- #% - 8 9 ) % - % % &:; ' % 8% 9 $ ' %'% ')# -# ' < = ) #% ' #' '# % & $ #) > $% # #% ## #5 # $ 6 %

Részletesebben

A Szülőföldünk, Nádudvar Öröksége és Jövője Alapítvány köszönti Vendégeit alapításának 14. évfordulója alkalmából

A Szülőföldünk, Nádudvar Öröksége és Jövője Alapítvány köszönti Vendégeit alapításának 14. évfordulója alkalmából A Szülőföldünk, Nádudvar Öröksége és Jövője Alapítvány köszönti Vendégeit alapításának 14. évfordulója alkalmából Tájékoztató az Alapítvány elmúlt éves munkájáról 2012. novemberében a 13. születésnap alkalmából

Részletesebben

XV. évfolyam - 12. szám 2014. December Csupor Piac Sikerrel debütált Derekegyházon a Csupor Piac, ahol kézműves termékekkel és házi készítésű finomságokkal találkozhattak az érdeklődők. A piac fizetőeszközként

Részletesebben