Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "2013.12.30. 2013.12.27."

Átírás

1

2 Értesítjük Önöket, hogy a hulladékszállítás én, kedden történik Tisztelettel adózva a halott emlékének tudatjuk Önökkel, hogy életének 77. évében elhunyt özvegy Czucz Béláné, született Győri Anna polgártársunk. Temetése én, órakor lesz a helyi temetőben Tisztelettel adózva a halott emlékének, tudatjuk Önökkel, hogy életének 66. évében elhunyt Dohnal Jaroslav polgártársunk. Búcsúztatása án, órakor lesz a helyi temetőben.

3 Tisztel Lakosság! Értesítjük Önöket, hogy a hulladék elszállítása december 24-dike helyett december 20-án történik.

4 Tisztel Lakosság! Értesítjük Önöket, hogy az elektromos berendezéseken végzendő munkálatok miatt án (szerda) 8.00 órától óráig szünetel az áramszolgáltatás a következő utcákban: Új soron, Templom utcában a 119, 121, 123, 124,125, 450, 469, 471-es házszámoknál, Kis utcában a 246, 247, 249, 250, 251, 252, 253, 254, 255, 256, 257, 258-as házszámoknál, valamint a vadászháznál. A műanyagflakonos zsákok elszállítása én, csütörtökön reggel történik.

5 A Hodosi Asztalitenisz Klub extraligás csapata bajnoki mérkőzéseket játszik a helyi kultúrházban: án, pénteken órakor az extraligás MSK Čadca csapata ellen, én, szombaton órakor az extraligás ŠOG Nitra csapata ellen Tisztel Lakosság! A mezőgazdasági kifizető ügynökség dunaszerdahelyi regionális kirendeltsége, értesíti a terület alapú támogatás iránt érdeklődőket,

6 hogy az ezzel kapcsolatos határozatokat naponta 8 és 16 óra között vehetik át, pénteken ig, 2013 dec. 4-től december 10-ig. Tisztelettel értesítjuk a kedves lakosságot, hogy december 9-én, 19,00 órai kezdettel a dunaszerdahelyi városi művelődési központban Karácsonyi jótékonysági koncert kerül megrendezésre. Fellépnek: Dolhai Attila, Peter Šrámek, Viktória Stachová, Lentulay Krisztián. A belépés ingyenes. Minden érdeklődőt szeretettel várunk. Ezúton értesítjük azon tisztelt nyugdíjasainkat, akik meghívót kaptak a december 8-án, vasárnap a helyi kultúrházban tartandó Nyugdíjasok találkozójára, hogy az ünnepség kezdési időpontja fél négy.

7 Tájékoztatjuk a futballbarátokat, hogy án, szombaton, órától a helyi futballpályán bemutató edzést tart Michal Hipp a szlovák futballválogatott volt szövetségi kapitánya.

8 Kedves Szülők, Nagyszülők! december 7-én, 17 órai kezdettel kerül megrendezésre a Mikulásváró ünnepség a helyi kultúrházban, melyhez szükségünk lesz a gyermekek névjegyzékére. Ezért tisztelettel kérjük Önöket, hogy amennyiben megtisztelik jelenlétükkel az ünnepséget, a községi hivatal telefonszámán, az 031/ ön jelentsék be gyermeküket, unokájukat. A Mikulás csézáján 15 órától 17 óráig végigjárja falunk utcáit.

9 Tisztelt Választók! Tájékoztatjuk Önöket, hogy november 23-án, 7.00 órától óráig a kultúrházban kialakított választóhelyiségben kerül sor a Nagyszombat-i megyeelnök-választás 2. fordulójára. A megyeelnök-jelöltek: Tibor Mikuš, Ing. Berényi József, Mgr.

10 Szilveszteri Bál Értesítjük Önöket, hogy a műanyagflakonos zsákok elszállítása én, csütörtökön reggel történik.

11 Választások eredményei A Nagyszombat megyei önkormányzatba én megtartott választások eredményei Hodos községben: A választók névjegyzékébe beírt, a választásra jogosult személyek száma 1314 Hodos községben a választásokon résztvevők száma összesen 289 Hodos községben a választási arány 21,99% A megyei önkormányzati képviselőkre leadott érvényes szavazatok száma 282 A megyeelnökre leadott érvényes szavazatok száma 277 A képviselő-jelöltekre leadott érvényes szavazatok száma: Bacsó László, Bc. SMK -MKP 89 Bárdos Gabriel SMK-MKP 95 Berner Lajos MOST-HÍD 57 Csicsai Gabriel, MOST-HÍD MVDr. 121 Čech Jozef, Ing. NOVÝ PARLAMENT 6 Dúbrava Marian, Ing. KDH,SDKÚ-DS 8 Érsek Arpád, PaedDr. MOST- HÍD 137 Farkašová Eva Strana Rómskej únie na Slovensku 5 Feketeová Tímea, Ing. MOST-HÍD 82 Fenes Iván SMK-MKP 89 Földváryová Terézia, Mgr. független 19 Gašpar Miroslav, MOST-HÍD 96 MUDr. Hájos Zoltán, JUDr. SMK-MKP 95

12 Horony Štefan KDH,SDKÚ-DS 7 Kmeť Richard, PhDr. SMER-SD 64 Kočišová Erika, Nová väčšina- Dohoda (D.Lipšic) Ing. 8 Krásny Marián SNS 3 Kulcsár Ľudovít, független Ing. 42 Kvarda József, PhDr. SMK-MKP 88 Laposová Ildikó, MOST-HÍD Mgr. 70 Menyhárt József,PaeDr.,PhD SMK- MKP 94 Miklós László, Dr.h.c., prof., RNDr., DrSc. SMK-MKP 67 Nagy József, Ing. MOST-HÍD 143 Nagy Vidor, MUDr. Strana moderného Slovenska 30 Polák Ladislav, SMK-MKP Ing. 57 Rabinová Mária KSS 1 Radics Štefan SMER - SD 18 Ravasz Jozef, doc. PhDr., PhD Strana Rómskej únie na Slovensku 14 Šimon Július független 27 Štuller Peter, MUDr. KDH,SDKÚ-DS 12 Vangel František MOST-HÍD 85 A megyeelnökre leadott érvényes szavazatok száma: Berényi József, SMK-MKP Mgr. 103 Mikuš Tibor, Ing., PhD. független 15 Nagy József,Ing. MOST-HÍD 153 Richnák Andrej, NOVÝ PARLAMENT Ing. 3 Uhliarik Ivan, MUDr. KDH,SDKÚ-DS 3

13 Értesítjük Önöket, hogy a felnőtt labdarúgó csapatunk a járási bajnokság I. osztályának 15. fordulójában bajnoki mérkőzést játszik Nagyszarva csapatával Nagyszarván én, vasárnap órai kezdettel. A Hodosi FC kéri a kéktrikós szurkolótáborát, hogy ezen a meccsen is támogassa csapatunkat minél magasabb részvételével. A mérkőzés színhelyére az indulás vasárnap, órakor lesz az Állj meg vándor vendéglő elől.

14 A KOHAPLANT cég én (szombat) órától óráig az Állj meg vándor vendéglő előtt facsemetéket fog árusítani: gesztenye, alma, őszibarack, körte, sárgabarack, meggy, ringló, mogyoróbokor, szívcseresznye, nektarin, ribizli piros, fehér, fekete, egres: fehér, piros, fekete áfonya, szedermálna -Tayberry, vörös áfonya, szeder, aktinídia-kiwi, asztali szőlő, málna, fanyarka, fanyarka, rózsák fehér, vérvörös. Speciális trágya Értesítjük Önöket, hogy a felnőtt labdarúgó csapatunk a járási bajnokság I. osztályának 14. fordulójában bajnoki mérkőzést játszik Nagymegyer B csapatával a helyi futballpályán án, vasárnap órai kezdettel.

15 Az ifjúsági labdarúgó csapatunk a járási bajnokság I. osztályának 14. fordulójában bajnoki mérkőzést játszik DAC C/Vásárút csapatával a helyi futballpályán án, vasárnap órai kezdettel Rokkantsági igazolványok cseréje A Dunaszerdahelyi járási Munka,- Szociális-, és Családügyi Hivatal tudtára adja a lakosságnak, hogy december 31-ig kicseréli a 2009 előtt kiadott rokkantsági igazolványokat (ŤZP és a ŤZP-S preukaz). A cseréhez szükséges: a) a régi igazolvány b) 2 darab színes fénykép 3x4 cm méretben c) a tulajdonos személyi igazolványa d) a cserénél jelen kell lennie a rokkantsági igazolvány tulajdonosának.

16 Értesítjük Önöket, hogy a Hodosi Asztalitenisz Klub extraligás csapata, az SK VYDRANY bajnoki mérkőzéseket játszik én, csütörtökön, órától helyi kultúrházban, az extraligás ŠK MOSTEX BRATISLAVA ellen én, pénteken, órától Dunaszerdahelyen a Jilemnicky utcai Alapiskola tornatermében az extraligás ŠKST FEROMAX BRATISLAVA ellen. Felnőtt labdarúgó csapatunk a járási bajnokság I. osztályának 13. fordulójában bajnoki mérkőzést játszik Nagyabony csapatával a helyi futballpályán én, vasárnap órai kezdettel. Az Állj meg vándor vendéglőben án (péntek, szombat) babgulyást szolgálnak fel lángossal.

17 Tisztelt Lakosság, Véradók! A Szlovák Vöröskereszt hodosi egyesülete értesíti Önöket, hogy véradás lesz a dunaszerdahelyi korház hematológiai és transzfúziós osztályán én, kedden. A véradásra az indulás kedden reggel 7.15 órakor lesz a Trafiktól Tisztelt Lakosság! Értesítjük Önöket, hogy a helyi posta én zárva lesz

18 Tisztelt Lakosság! A Szabadidő Központ vezetősége szeretettel meghívja az érdeklődőket a október 19-én, szombaton 9 órától szervezett bolhapiacára, a Szabadidő Központ udvarára. Bízunk abban, hogy senki nem megy haza üres kézzel Tisztelt Lakosság! A helyi Csemadok szervezet mellett működő Hodus Turista Klub értesíti a túrázni vágyókat, hogy október 19-én, szombaton, gyalogtúrát szervez a nagyabonyi halastavakhoz. Az érdeklődők csütörtök estig jelentkezzenek Győri Bélánál.

19 Tisztelt Nyugdíjasok! Tájékoztatjuk Önöket, hogy eleget téve testvértelepülésünk, a szlovéniai Hodos község meghívásának, október 26-án, szombaton, kirándulást szervezünk községünk nyugdíjasai számára Szlovéniába. A kirándulásra a községi hivatalban, Varga Ildikónál, vagy az ös telefonszámon lehet jelentkezni. Tisztelt Lakosság! Értesítjük Önöket, hogy a labdarúgó csapatunk a járási bajnokság I. osztályának 10. fordulójában bajnoki mérkőzést játszik Alistál csapatával a helyi futballpályán án, vasárnap14.30 órai kezdettel.

20 Tisztelt Lakosság! Felhívjuk a Tisztelt Lakosság figyelmét, hogy a Kövesi dűlőben létezett, és már hosszabb ideje hivatalosan is bezárt illegális szeméttelepen a hulladék elhelyezése tilos! Ha ezt valaki mégis megszegi, pénzbüntetés lesz kiszabva a község hulladékrendelete alapján. A request munkaközvetítő iroda operátorokat keres azonnali belépéssel kétműszakos munkára. Fizetési feltételek a következők: Munkaszerződés, 2,10 euró egy órára, 3,- eurós ebédjegyek, túlóra pótlék és éjjeli műszakpótlék. A beutazást ingyenesen biztosítjuk. Igénylésre szállást is biztosítunk. A munkavégzés Dolná Streda-n van Galánta mellett. Jelentkezni lehet a következő telefonszámon: 0915/ vagy a községi hivatalban Értesítjük Önöket, hogy a műanyagflakonos zsákok elszállítása én, csütörtökön reggel történik.

21 Értesítjük Önöket, hogy az Állj meg vándor vendéglőben én, pénteken és szombaton pacalpörköltet szolgálnak fel csuszával, valamint október 11-re megrendelhető sült csülök, amelyre a megrendelést legkésőbb ig lehet leadni Értesítjük Önöket, hogy a felnőtt labdarúgó csapatunk a járási bajnokság I. osztályának 9. fordulójában bajnoki mérkőzést játszik Balony csapatával a helyi futballpályán én, vasárnap órai kezdettel.

22 Értesítjük Önöket, hogy az extraligás asztalitenisz csapatunk az SK Vydrany, pénteken órai kezdettel a helyi kultúrházban bajnoki mérkőzést játszik a METAL FIN GALÁNTA csapata ellen A Dunaszerdahelyi Kórház és Rendelőintézet, Rt. ezúton meghívja Önöket a dunaszerdahelyi orvosválogatott és a FRADI Öregfiúk csapata közt megrendezendő jótékonysági focimeccsre, mely szeptember 27-én órai kezdettel kerül megrendezésre a dunaszerdahelyi DAC stadionban. A FRADI Öregfiúk csapata részéről várhatóan megtiszteli jelenlétével a rendezvényt ifj. Albert Flórián és Pinte Attila. A rendezvény teljes bevétele

23 a dunaszerdahelyi újszülött osztály részére új reanimációs asztal csecsemőmelegítő ágy megvásárlására lesz fordítva. A belépődíj 15 éves korig díjtalan, a belépőjegy 15 év feletti látogató esetén adomány formájában fizetendő, mely legalább 1,- euró. Minden focirajongót és minden jóérzelmű adakozót szeretettel várunk Értesítjük Önöket, hogy a felnőtt labdarúgó csapatunk a járási bajnokság I. osztályának 8. fordulójában bajnoki mérkőzést játszik Baka csapatával Bakán, én, vasárnap órai kezdettel. Értesítjük a Hodosi FC kéktrikós szurkolótábor tagjait, hogy a mérkőzés színhelyére az indulás vasárnap órakor lesz az Állj meg vándor vendéglőtől

24 Értesítjük Önöket, hogy az asztalitenisz csapatunk án, pénteken18 órai kezdettel a helyi kultúrházban barátságos mérkőzést játszik az STK Mladosť csapatával, Petrőc - Szerbia Értesítjük Önöket, hogy az Állj meg vándor vendéglőben én (péntek, szombat) sült halat szolgálnak fel, valamint szeptember 27-re megrendelhető sült csülök

25 Tisztelettel adózva a halott emlékének, tudatjuk Önökkel, hogy életének 86. évében elhunyt özvegy Kosztolánszki Mihály polgártársunk. Temetése én, (csütörtökön) órakor lesz a helyi temetőben Tisztelettel adózva a halott emlékének, tudatjuk Önökkel, hogy életének 87. évében elhunyt Horváth László polgártársunk. Temetése én, (kedden) órakor lesz a helyi temetőben

26 Felnőtt labdarúgó csapatunk a járási bajnokság I. osztályának 7. fordulójában bajnoki mérkőzést játszik Lúcs csapatával a helyi futballpályán én, vasárnap délután órai kezdettel. Ifjúsági labdarúgó csapatunk a járási bajnokság I. osztályának 7. fordulójában bajnoki mérkőzést játszik Nagymegyer B csapatával a helyi futballpályán én, vasárnap délután órai kezdettel Tisztelt Lakosság! Ezúton tájékoztatjuk Önöket, hogy Hodos községnek szándékában áll a jövőben is folytatni a bérlakások építését, ezért a bérlakások iránti igényüket az érdeklődők a községi hivatalban adhatják le.

27 Értesítjük Önöket, hogy a műanyagflakonos zsákok elszállítása én (csütörtökön) történik. Tisztelettel adózva a halott emlékének, tudatjuk Önökkel, hogy életének 61. évében elhunyt Májovský Juraj, mérnök, polgártársunk. Temetése én, (csütörtök) órakor lesz a helyi temetőben Tisztelt Lakosság!

28 Értesítjük Önöket, hogy az Állj meg vándor vendéglőben án (péntek, szombat) pacalpörköltet szolgálnak fel csuszával. Értesítjük Önöket, hogy a felnőtt labdarúgó csapatunk a járási bajnokság I. osztályának 6. fordulójában bajnoki mérkőzést játszik Királyfiakarcsa csapatával Királyfiakarcsán én,szombaton órai kezdettel. Értesítjük a Hodosi FC kéktrikós szurkolótábor tagjait, hogy a mérkőzés színhelyére az indulás fél négy órakor lesz az Állj meg vándor vendéglőtől Tisztelt Lakosság! MVDr. Bohuniczky állatorvos értesíti Önöket, hogy

29 én, csütörtökön órától óráig a Minimarket élelmiszer üzletnél megtörténik a kutyák kötelező csipeltetése. Egy kutya csipeltetése 10,- euró. Tisztelettel adózva a halott emlékének, tudatjuk Önökkel, hogy életének 61. évében elhunyt Borbély Lászlóné, született Fenes Erzsébet polgártársunk. Temetése án, kedden órakor lesz a helyi temetőben Tisztelt Szülők! A Hodosi Magyar Tannyelvű Óvoda igazgatósága értesíti a Tisztelt Szülőket, hogy az új iskolaév szeptember 2-án kezdődik. Minden kedves szülőt és kisóvodást szeretettel várunk Tisztelt Lakosság,

30 Értesítjük Önöket, hogy az Állj meg vándor vendéglőben án, pénteken sült halat szolgálnak fel. A kakaspörköltfőző-verseny napján, szombaton, sült kolbászt, cigánypecsenyét és szarvasgulyást szolgálnak fel. Felnőtt labdarúgó csapatunk a járási bajnokság I. osztályának 5. fordulójában bajnoki mérkőzést játszik Egyházkarcsa csapatával a helyi futballpályán én, vasárnap délután órai kezdettel. esélyt adva a fiataljainknak szülőfalujukban maradni és saját házat építeni, értesítjük Önöket, hogy a Kereksási dűlőben kialakított építési telkekből az utolsó kettő darabot kínálja községünk eladásra. Az érdeklődők pontosabb információt a községi hivatalban kapnak

31 Kedves Tanulók! Tisztelt Szülők! A Hodosi Magyar Tannyelvű Alapiskola igazgatósága értesíti a Tisztelt Szülőket, hogy az ünnepélyes tanévnyitó a 2013/2014-es tanévre szeptember 2-án 8.30 órakor lesz a magyar alapiskola épületében. Minden tanulót és szülőt szeretettel várunk Tisztelt Lakosság! Értesítjük Önöket, hogy augusztus 31-én (szombaton), az Állj meg vándor vendéglőben kerül megrendezésre a IV. Kakaspörköltfőző-verseny, amelyre az érdeklődők az Állj meg vándor vendéglőben jelentkezhetnek.

32 Értesítjük a lakosságot, hogy a felnőtt labdarúgó csapatunk a járási bajnokság I. osztályának 4. fordulójában bajnoki mérkőzést játszik Kisudvarnok csapatával Kisudvarnokon, én,szombaton órai kezdettel. Értesítjük a Hodosi FC kéktrikós szurkolótábor tagjait, hogy a mérkőzés színhelyére az indulás fél négy órakor lesz az Állj meg vándor vendéglőtől Tisztelt Lakosság! Felhívással fordulunk Önökhöz azt követően, hogy rossz szándékú, házaló árusok bukkantak föl községünkben, akik idős, egyedüálló embereket szólítanak meg azzal, hogy nagyobb értékű árúcikkeket (például edénykészletet) szeretnének eladni számukra, kedvezményes, töredék áron. Kérünk mindenkit, hogy figyeljenek vagyonukra, az idős családtagjaikra, szomszédaikra! Amennyiben az ilyen eset továbbra is előfordul, kérem jelezzék a helyi községi hivatalnak.

33 Értesítjük Önöket, hogy villanyóra-leolvasás lesz Hodos községben tól ig ( keddtől péntekig) Tisztelt Lakosság! Értesítjük Önöket, hogy az ifjúsági labdarúgó csapatunk a járási bajnokság I. osztályának 3. fordulójában bajnoki mérkőzést játszik Eperjes csapatával a helyi futballpályán én, szombaton órai kezdettel. A felnőtt labdarúgó csapatunk a járási bajnokság I. osztályának 3. fordulójában bajnoki mérkőzést játszik Sárosfa csapatával a helyi futballpályán án, vasárnap órai kezdettel.

34 Tisztelt Lakosság! Tisztelettel adózva a halott emlékének tudatjuk Önökkel, hogy életének 70. évében elhunyt polgártársunk özvegy Varga Józsefné, született Hajdú Ildikó, Mgr., nyugalmazott pedagógus. Temetése én, szerdán, órakor lesz a helyi temetőben Ezúton kérjük Önöket, hogy a szombaton megrendezésre kerülő Hodosi Lakomára érkező vendégek problémamentes parkolásának bebiztosítása érdekében, legyenek szívesek autó nélkül kilátogatni a sportpályára. Továbbá értesítjük Önöket, hogy a község területén a szombati nap folyamán forgalomkorlátozás lesz érvényben. Megértésüket köszönjük!

35 Tájékoztatjuk Önöket, hogy a Szlovák Hidrometeorológiai Intézet másodfokú hőségriasztást adott ki, C, ra, 11 órától 19 óráig, harmadfokú hőségriasztást adott ki, C, re, 11 órától 19 óráig, harmadfokú hőségriasztást adott ki, C ra, 11 órától 19 óráig. Értesítjük Önöket, hogy a műanyagflakonos zsákok elszállítása

36 án (csütörtökön) történik. Tájékoztatjuk Önöket, hogy a Hodosi Lakoma napján, augusztus 10-én mindenkinek, ritka élményutazásban lehet része, kisgyermekeknek nagy álmuk teljesül. Díjmentesen kisvonattal látogathatnak a Hodosi Lakomára. A kisvonat a Hodosi Községi Hivataltól indul reggel 8 órakor, megáll az Állj meg vándor vendéglőnél, majd a nagyabonyi úton, a VAKOV üzmenél fordul vissza, megáll az OÁZIS Presszónál is. A DUDÓ bohóc programjával negyed tíztől szeretettel várja a gyerekeket Az Állj meg vándor vendéglőben án (péntek, szombat) babgulyást szolgálnak fel.

37 A galántai Veterán Autók Klubja án (szombaton) rendezi meg a veterán autók felvonulását. A veterán autók községük főutcáján haladnak végig Sikabony irányába, kb órakor Tájékoztatjuk Önöket, hogy a Szlovák Hidrometeorológiai Intézet első-, másod- és marmadfokú riasztást adott ki

38 re, 12 órától 20 óráig, az időjárási jelenség: hőség, zivatar és szél FIGYELMEZTETÉS a fokozott tűzveszélyre A Tűzvédelmi és Mentőszolgálat Dunaszerdahelyi Járási Igazgatósága a 314/2001 tűzvédelmi törvény 21. paragrafusa, valamint a Belügyminisztérium 121/2002 számú tűzmegelőzési hirdetménye alapján tól fokozottan tűzveszélyes időszakot hirdet ki a Dunaszerdahely-i körzet egész területére. Egyúttal tájékoztatjuk a tisztelt lakosságot, hogy egész évben tilos a növényzet, bokrok és fák kiégetése. A rendelet a visszavonásig érvényes. Hodos község 1/2007-es számú a közrendről szóló általános érvényű rendelete megszegéséért pénzbírság szabható ki.

39 Tájékoztatjuk Önöket, hogy a Szlovák Hidrometeorológiai Intézet elsőfokú hőségriasztást adott ki re, a hőmérséklet elérheti a Celsius fokot, és másodfokú hőségriasztást adott ki ra, a hőmérséklet elérheti a Celsius fokot Tisztelt Lakosság

40 Ezúton is tájékoztatjuk Önöket, hogy községünk ismét nagy feladat előtt áll, augusztus 10-én kerül újból megrendezésre a Hodosi Lakoma. Kérünk mindenkit, hogy aki kétkezű munkájával hozzá tud járulni a Lakoma megvalósításához,az tegye meg, bármilyen jószándékú segítséget elfogadunk és előre is köszönjük! Egy ilyen összefogás nagyszerű lehetőséget teremt a falu közösségének összekovácsolásához, és mások számára követendő példát állíthat. Kérjük, hogy aki munkaerejét és szabadidejét fel tudja ajánlani, jelezze részvételi szándékát a községi hivatalnak Értesítjük Önöket, hogy az Állj meg vándor vendéglőben én (péntek, szombat) vadddisznó pörköltet szolgálnak fel knédlivel.

41 Tisztelt Lakosság, Véradók! A Szlovák Vöröskereszt hodosi egyesülete értesíti Önöket, hogy véradás lesz a dunaszerdahelyi korház hematológiai és transzfúziós osztályán án, kedden 7.30 órakor Tájékoztatjuk Önöket, hogy a Szlovák Hidrometeorológiai Intézet másodfokú hőségriasztást adott ki a Dunaszerdahely-i körzet egész területére a 11 órától 18 óráig és

42 e 11 órától 18 óráig. A hőmérséklet elérheti a Celsius fokot Értesítjük Önöket, hogy az Állj meg vándor vendéglőben én (péntek, szombat) babgulyást szolgálnak fel lángossal. A hodosi pósta én, hétfőn zárva lesz.

43 Értesítjük Önöket, hogy a felnőtt labdarúgó csapatunk a járási bajnokság I. osztályának 30. fordulójában bajnoki mérkőzést játszik Baka csapatával a helyi futballpályán án, vasárnap órai kezdettel. Ifjúsági labdarúgó csapatunk a járási bajnokság I. osztályának 30. fordulójában bajnoki mérkőzést játszik Nagymegyer B csapatával a helyi futballpályán án, vasárnap órai kezdettel

44 Értesítjük Önöket, hogy a műanyagflakonos zsákok elszállítása án (csütörtökön) reggel történik. Értesítjük Önöket, hogy én (hétfőn) 7.30-tól ig községük következő utcáiban szünetel az áramszolgáltatás: Fő utca az 1-es hászámtól a 319-es házszámig, Újsor, Templom utca, Rövid utca, Kis utca, OÁZISTÓL a Kertalja végéig, Temető utca, a futballpálya környékén, Szövetkezeti utca, az új lakóházaknál határban a 485-ös háznál.

45 Hodos község tájékoztatja a lakosságot, hogy án megkapta a Szlovák Köztársaság Környezetvédelmi Minisztériumának az R7-es gyorsforgalmi út, Lég - Dunaszerdahely végleges álláspontját a környezetre gyakorolt hatások elbírálásáról szóló 24/2006 Tt.sz.törvény alapján. A végleges álláspontba betekinthetnek vagy saját költségükön másolatokat készíthetnek belőle a Hodosi Községi Hivatalban, az ügyfélfogadási órákban Értesítjük Önöket, hogy az Állj meg vándor vendéglőben ma és holnap, pacalpörköltet szolgálnak fel csuszával. A Liptovský Mikuláš-i BIOENERGIA, fabrikettet, tüzelőfát és fapellet forgalmazó részénytársaság munkatársat keres, aki a részvénytársaságot a községben képviselné. Bővebb tájékoztatás megtekinthető a község nyilvános tábláján, a községi hivatal épületében.

46 Tisztelettel adózva a halott emlékének tudatjuk Önökkel, hogy életének 78. évében elhunyt Kázmer Ilona, született Szelle volt polgártársunk. Temetése hétfőn, kettő órakor lesz a helyi temetőben Tájékoztatjuk Önöket, hogy től 18 órától a visszavonásig lezárják a medvei határátkelőt.

47 :30 Tájékoztatjuk Önöket, hogy a Szlovák Hidrometeorológiai Intézet harmadfokú árvízvédelmi készültséget hirdetett tól ig ( szombatig ) Előrejelzések szerint péntekig Pozsony, Szenc és Dunaszerdahely járásokat fogja érinteni a magas vízállás.

48 Komárom és Érsekújvár - dél járásokban ig (hétfőig) megmaradhat a víz. 11:00 Tájékoztatjuk Önöket, hogy a Szlovák Hidrometeorológiai Intézet másodfokú árvízvédelmi készültséget hirdetett tól ig ( péntekig ) Előrejelzések szerint péntekig Pozsony, Szenc és Dunaszerdahely járásokat fogja érinteni a magas vízállás. Komárom és Érsekújvár - dél járásokban ig (vasárnapig) megmaradhat a víz.

49 Tájékoztatjuk Önöket, hogy a Szlovák Hidrometeorológiai Intézet másodfokú árvízvédelmi készültséget hirdetett tól ig( péntekig). Előrejelzések szerint péntekig Pozsony, Szenc és Dunaszerdahely járásokat fogja érinteni a magas vízállás. Komárom és Érsekújvár - dél járásokban ig (vasárnapig) megmaradhat a víz Értesítjük Önöket, hogy az Állj meg vándor vendéglőben én és én, pénteken és szombaton, őzgulyást szolgálnak fel. Felnőtt labdarúgó csapatunk a járási bajnokság I. osztályának 28. fordulójában bajnoki mérkőzést játszik Kisudvarnok csapatával a helyi futballpályán án, vasárnap órai kezdettel.

50 Ifjúsági labdarúgó csapatunk a járási bajnokság I. osztályának 28. fordulójában bajnoki mérkőzést játszik Sárosfa csapatával a helyi futballpályán án, vasárnap órai kezdettel Tisztelettel adózva a halott emlékének, tudatjuk Önökkel, hogy életének 75. évében elhunyt Bublinec Eduaard polgártársunk. Temetése án, csütörtökön órakor lesz a helyi temetőben. A légi Eventland és Lég község szeretettel meghívja Önöket a NEOTON FAMILIA koncertjére, melyre án, órakor kerül sor a Lég- Szászi Eventland területén. A koncert után ingyenes ingajárat lesz Dunaszerdahely, Galánta, Szenc, Somorja, Szemet, Gútor, Dénesd felé. A parkolás ingyenes, a belépődíj 10,- euró. A belépőjegy megvásárolható a Hodosi Községi Hivatalban

51 Értesítjük Önöket, hogy felnőtt labdarúgó csapatunk a járási bajnokság I. osztályának 26. fordulójában én, vasárnap órai kezdettel bajnoki mérkőzést játszik Alistál csapatával a helyi futballpályán. Ifjúsági labdarúgó csapatunk a járási bajnokság I. osztályának 26. fordulójában én, szombaton órai kezdettel bajnoki mérkőzést játszik Lég csapatával a helyi futballpályán Az Állj meg vándor vendéglőben án, pénteken és szombaton sült halat (hekket) szolgálnak fel, valamint május 24-re megrendelhető sült csülök, amelyre a megrendelést legkésőbb ig lehet leadni

52 Értesítjük Önöket, hogy felnőtt labdarúgó csapatunk a járási bajnokság I. osztályának 25. fordulójában én, vasárnap órai kezdettel bajnoki mérkőzést játszik Egyházkarcsa csapatával a helyi futballpályán Szeretettel meghívjuk Önöket a május 8-án, órakor, a 2. világháborúban elesettek emlékművénél tartandó ünnepélyes koszorúzásra a helyi temetőben.

53 Értesítjük Önöket, hogy gázóra-leolvasás lesz községünkben ( péntektől vasárnapig) Értesítjük a tisztelt túrázni kedvelő lakosságot, hogy én ismét megrendezésre kerül a már hagyományos felsőpatonyréti Kis-Duna gyalogtúra. Az érdeklődők ig, szerda estig jelentkezzenek Győri Bélánál.

54 Értesítjük Önöket, hogy ismét nyitva az OÁZIS Fagyizó! Értesítjük Önöket, hogy felnőtt labdarúgó csapatunk a járási bajnokság I. osztályának 21. fordulójában én, vasárnap délután órai kezdettel bajnoki mérkőzést játszik Csallóközcsütörtök csapatával a helyi futballpályán. Az elmaradt 17. forduló mérkőzése, Hodos Sárosfa, én, szerdán órai kezdettel lesz lejátszva a helyi futballpályán.

55 Értesítjük Önöket, hogy a műanyagflakonos zsákok elszállítása én (csütörtökön) történik Az Állj meg vándor vendéglőben án, pénteken és szombaton sült halat szolgálnak fel, valamint április 19-re megrendelhető sült csülök, amelyre a megrendelést legkésőbb április 17-ig lehet leadni Értesítjük Önöket, hogy a JUKKA, kft én (kedden) től ig az Állj meg vándor vendéglő előtt facsemetéket fog árusítani: alma, körte, sárgabarack, őszibarack, ellenálló szilva, ringló,berkenye, cseresznye, meggy, törzses és bokros ribizli, bokor és magastörzsű rezisztens egres, málna, mogyoróbokor,

56 asztali szőlő, szederbokor, kanadai és csukotkai áfonya, rózsabokrok, futórózsák, rózsafák, rhododentron, azália, juhar, csüngő barkafűz, eperpalánták A Hodosi Asztalitenisz Klub extraligás csapata bajnoki mérkőzéseket játszik a helyi kultúrházban: én, pénteken órakor az extraligás STK Losonc csapata ellen, án, szombaton órakor az extraligás Geológ Rozsnyó csapata ellen Ifjúsági labdarúgó csapatunk a járási bajnokság 19. fordulójában bajnoki mérkőzést játszik Csenke csapatával a helyi futballpályán án órai kezdettel. Felnőtt labdarúgó csapatunk a járási bajnokság I. osztályának 19. fordulójában bajnoki mérkőzést játszik Nagyabony csapatával a helyi futballpályán vasárnap délután órától Értesítjük Önöket, hogy én tavaszi lomtalanítás lesz Hodos községben. Gyűjtünk: elektromos hulladékot, háztartási villamos gépeket, számítógépeket, fém hulladékot, a háztartásban előforduló nem kommunális hulladékot (pl. matracok, ágyak, fotelok, székek, textília stb.)

57 Nem gyűjtünk: növényi hulladékot, állati eredetű hulladékot, háztartási hulladékot, építési hulladékot. Kérjük a falu lakosságát, hogy a hulladékot reggel 8.00 órára rakják ki a házuk elé, amelyet szekrényes IVECO-val összegyűtjük. Tisztelt Lakosság, ezúton hívjuk fel a figyelmüket arra a tényre, hogy sok nem kívánt személy, más községből is értesülhet a lomtalanítási akcióról és megjelenhet a helyszínen. Kérjük Önöket, hogy ne adjanak lehetőséget a hulladék széthordására, akadályozzák meg az előválogatást a lomtalanítás során, megakadályozva ezzel a közrend és a közbiztonság veszélyeztetését, kérjük ha észlelnének ilyen tevékenységet, értesítsék a községi hivatalt Értesítjük Önöket, hogy a helyi posta én, csütörtökön óráig lesz nyitva. Az Állj meg vándor vendéglőben án (péntek szombat) sült halat szolgálnak fel Értesítjük Önöket, hogy én tavaszi lomtalanítás lesz Hodos községben. Gyűjtünk:

2012.12.24-én, hétfőn reggel 8.00 órától

2012.12.24-én, hétfőn reggel 8.00 órától 2012.12.21 Értesítjük Önöket, hogy 2012. december 22-én, szombaton, az Állj meg vándor vendéglőben kerül megrendezésre a Fácánkakas-főzőverseny. A vendégeket ingyenes fácánlevessel várják. 2012.12.24-én,

Részletesebben

ÉLET DIÓSZEGI. tájékoztató lap XIII. DIÓSZEGI KULTURÁLIS NAPOK

ÉLET DIÓSZEGI. tájékoztató lap XIII. DIÓSZEGI KULTURÁLIS NAPOK tájékoztató lap DIÓSZEGI ÉLET kiadja Diószeg városa XVIII. évfolyam 3. szám 2010. június A hulladékgyűjtő udvar bővítése és a szelektív Meghívó hulladékgyűjtés támogatása Diószegen A mai kor társadalmának

Részletesebben

RAJTA VAGYUNK A VILÁGHÁLÓN

RAJTA VAGYUNK A VILÁGHÁLÓN E K E C S I - A P Á C A S Z A K Á L L A S I Híradó A KÖZSÉGI HIVATAL INGYENES TÁJÉKOZTATÓJA IV. évfolyam 1. Szám 2006.március RAJTA VAGYUNK A VILÁGHÁLÓN Kisebb hallgatás után ismét kezükben tarthatják

Részletesebben

tájékoztató lap Számadás helyett bocsánatkérés MEGHÍVÓK kiadja Diószeg városa XXII. évfolyam 2014/5

tájékoztató lap Számadás helyett bocsánatkérés MEGHÍVÓK kiadja Diószeg városa XXII. évfolyam 2014/5 tájékoztató lap D I Ó S Z E G I É L E T Számadás helyett bocsánatkérés kiadja Diószeg városa XXII. évfolyam 2014/5 MEGHÍVÓK Minden négy év után, a választási időszak végén számadásról olvashattak újságunk

Részletesebben

Választási évnek nézünk elébe. Ebben

Választási évnek nézünk elébe. Ebben KTUÁLIS 2 Tisztelt olvasóink! Választási évnek nézünk elébe. Ebben az évben három alkalommal is a választási urnák elé vonulunk. köztársasági elnökön és az európai parlamenti képviselőkön kívül idén városi

Részletesebben

pályázunk 23,6 mill. Sk értékben. 2008 júniusában még a következő pályázatok készültek

pályázunk 23,6 mill. Sk értékben. 2008 júniusában még a következő pályázatok készültek TÁJÉKOZTATÓ LAP DIÓSZEGI ÉLET KIADJA DIÓSZEG VÁROSA XVI. ÉVFOLYAM 3. SZÁM 2008. JÚNIUS HOGYAN TOVÁBB? A VÁROS POLGÁRMESTERÉNEK ELŐSZAVA Gyorsan közeledik a Diószegi Kulturális Napok időpontja, amely jó

Részletesebben

tájékoztató lap A Diószegi Kulturális Napok után MEGHÍVÓK kiadja Diószeg városa XX. évfolyam 2013/4

tájékoztató lap A Diószegi Kulturális Napok után MEGHÍVÓK kiadja Diószeg városa XX. évfolyam 2013/4 tájékoztató lap D I Ó S Z E G I É L E T A Diószegi Kulturális Napok után kiadja Diószeg városa XX. évfolyam 2013/4 MEGHÍVÓK Véget értek a Diószegi Kulturális Napok. A kultúra és a Mi, Európaiak 4 4 pályázat

Részletesebben

elmúlt évek beszámolója

elmúlt évek beszámolója elmúlt évek beszámolója Négy év történései 2006-2010. I.rész 2006-2008-ig 2007. május 26-án elkészült és átadásra került az Üllői Városi Sportcsarnok, mellyel egy régi álom vált valóra! Az Önök akaratából

Részletesebben

M i n i s z t e r i l á t o g a t á s k ö z s é g ü n k b e n

M i n i s z t e r i l á t o g a t á s k ö z s é g ü n k b e n EKECSI-APÁCASZAKÁLLASI Híradó A KÖZSÉGI HIVATAL INGYENES TÁJÉKOZTATÓJA III. évfolyam 1. Szám 2005. február M i n i s z t e r i l á t o g a t á s k ö z s é g ü n k b e n Február 4-én a Magyar Koalíció Pártja

Részletesebben

Városi Családi Sportnap és Kerekes Nyerges

Városi Családi Sportnap és Kerekes Nyerges NYERGESÚJFALUI HÍRMONDÓ NYERGESÚJFALU VÁROS ÖNKORMÁNYZATÁNAK LAPJA megjelenik havonta XXIV. évfolyam 2014. szeptember ingyenesen 3200 otthonban a város szolgálatában címlapon: Családi Sportnap Városi Családi

Részletesebben

Az alapítás éve: 1928 Közéleti lap Ingyenes

Az alapítás éve: 1928 Közéleti lap Ingyenes XVIII. évfolyam 1. szám 2008. január Az alapítás éve: 1928 Közéleti lap Ingyenes Boldog új esztendőt, Somorja, boldog új esztendőt, Somorjaiak! Mire e sorok megjelennek, már visszazökkenünk az új év mindennapjaiba,

Részletesebben

Tisztelt Lakosság! ÖNKORMÁNYZATI, KÖZÉLETI ÉS KULTURÁLIS HÍRLAP

Tisztelt Lakosság! ÖNKORMÁNYZATI, KÖZÉLETI ÉS KULTURÁLIS HÍRLAP XXIV. ÉVFOLYAM 7. SZÁM, 2014. július-augusztus Tisztelt Lakosság! 2014. július 26-27-én második alkalommal került sor a Fejős Pál Futball Emléktorna megrendezésére. Fejős Pál Futball Emléktorna a sportpályán

Részletesebben

Testvérvárosi helyett baráti kapcsolat Leiderdorppal A város önkormányzata legutóbbi

Testvérvárosi helyett baráti kapcsolat Leiderdorppal A város önkormányzata legutóbbi XXI. évfolyam 10. szám 2011. október Az alapítás éve: 1928 Közéleti lap Ingyenes 2011. SZEPTEMBER 8-ÁN ÜLÉSEZETT A VÁROSI KÉPVISELŐ-TESTÜLET Testvérvárosi helyett baráti kapcsolat Leiderdorppal A város

Részletesebben

Tájékoztató Biharnagybajom közéleti eseményeiről VII. évfolyam 1. szám (2011. május)

Tájékoztató Biharnagybajom közéleti eseményeiről VII. évfolyam 1. szám (2011. május) Tájékoztató Biharnagybajom közéleti eseményeiről VII. évfolyam 1. szám (2011. május) Április 19-én a húsvéti készülődés rendezvénysorozatot Böjte Csaba ferences rendi szerzetes nagy sikerű előadása nyitotta

Részletesebben

A Vértesszõlõsi Önkormányzat tájékoztató kiadványa 2003. február IX. évfolyam 1. szám

A Vértesszõlõsi Önkormányzat tájékoztató kiadványa 2003. február IX. évfolyam 1. szám A Vértesszõlõsi Önkormányzat tájékoztató kiadványa 2003. február IX. évfolyam 1. szám Kedves Vértesszõlõsiek! A tél kitartóan fitogtatja erejét, idõnként komoly gondokat okozva a közlekedésben. A folyamatos

Részletesebben

KÖSZÖNTÉS. Pedagógusnapra. Gyermeknapra

KÖSZÖNTÉS. Pedagógusnapra. Gyermeknapra KÖSZÖNTÉS Pedagógusnapra Gyermeknapra 1950 óta május utolsó vasárnapján ünnepeljük a gyermeknapot. A Nemzetközi Demokratikus Nőszövetség határozott így 1949-ben. A háború sújtotta országok gyermekeinek

Részletesebben

ORSZÁGGYŰLÉSI VÁLASZTÁSOK

ORSZÁGGYŰLÉSI VÁLASZTÁSOK E K E C S I - A P Á C A S Z A K Á L L A S I Híradó A KÖZSÉGI HIVATAL INGYENES TÁJÉKOZTATÓJA IV. évfolyam 2. Szám 2006.június Június 17-én újra megnyitják kapuikat a választási helyiségek. A rendszerváltás

Részletesebben

Ebesi Hírlap. Régi vágya teljesült a településnek

Ebesi Hírlap. Régi vágya teljesült a településnek XIII. évf. 8. szám 2014. augusztus Ingyenes kiadvány Ebes Község Önkormányzatának havonta megjelenő lapja Szeretettel várjuk az érdeklődőket 2014. szeptember 27-én az Ihaj-Csuhé fesztiválra. A rendezvény

Részletesebben

Úrhidai Hírek az úrhidai önkormányzat kiadványa

Úrhidai Hírek az úrhidai önkormányzat kiadványa Úrhidai Hírek az úrhidai önkormányzat kiadványa www.urhida.hu 2014. április Önkormányzati Hírek Óvodaépület bővítése és korszerűsítése 2014 április 7-én elkezdődött az óvodaépület bővítése és korszerűsítése.

Részletesebben

Gyáli Újság. Tisztelt Gyáliak! Meghívó. 2014. augusztus. Gyáli Újság

Gyáli Újság. Tisztelt Gyáliak! Meghívó. 2014. augusztus. Gyáli Újság Új G y á l Város Önkormányzat á n a k közéleti és információs lapja Tisztelt Gyáliak! Egy település fejlettségében nagyon fontos, hogy milyen az utak, egyéb közművek állapota, az intézményhálózat színvonala

Részletesebben

Európa a Polgárokért

Európa a Polgárokért KISTARCSA VÁROS ÖNKORMÁNYZATÁNAK TÁJÉKOZTATÓ LAPJA 2014. 05. SZÁM XIX. Kistarcsai Napok I. Kistarcsai testvértelepülések találkozója Európa a Polgárokért Cikk a 4-5. oldalon 2 A VÁROS HÍREI KISTARCSAI

Részletesebben

Tavaszköszöntõ Mandulába borult a környék

Tavaszköszöntõ Mandulába borult a környék X. ÉVFOLYAM 2. SZÁM 2012. ÁPRILIS Tavaszköszöntõ Mandulába borult a környék JUHÁSZ GYULA: HÚSVÉTRA Köszönt e vers, te váltig visszatérõ Föltámadás a földi tájakon, Mezõk smaragdja, nap tüzében égõ, Te

Részletesebben

Jótékonysági mérkőzés az árvízkárosultakért. Közlemény. megváltozott: XIV. évf. 38. szám 2005. október 20. Terjesztői ára: 75 Ft

Jótékonysági mérkőzés az árvízkárosultakért. Közlemény. megváltozott: XIV. évf. 38. szám 2005. október 20. Terjesztői ára: 75 Ft Gödöllői Szolgálat XIV. évf. 38. szám 2005. október 20. Terjesztői ára: 75 Ft Jótékonysági mérkőzés az árvízkárosultakért Lothar Matthäus Gödöllőre jön A magyar labdarúgó-válogatott szövetségi kapitányának

Részletesebben

SZECSŐI TÜKÖR 2007 március. M e g h í v ó! Tápiószecső Nagyközségi Önkormányzat Képviselőtestülete

SZECSŐI TÜKÖR 2007 március. M e g h í v ó! Tápiószecső Nagyközségi Önkormányzat Képviselőtestülete M e g h í v ó! Tápiószecső Nagyközségi Önkormányzat Képviselő-testülete nevében szeretettel meghívom Önt és kedves családját az 1848-as forradalom és szabadságharc 159. évfordulója alkalmából tartandó

Részletesebben

II. évfolyam. 3. szám A LOVASI ÖNKORMÁNYZAT HÍRLEVELE 2006. május

II. évfolyam. 3. szám A LOVASI ÖNKORMÁNYZAT HÍRLEVELE 2006. május Utolsó állomásához érkezett a rendezési terv, melyet előreláthatólag május végén fogadja el az önkormányzat. A napirendi pontok előtt Kemenes Dénes polgármester beszámolt a Kelet-Balaton Kistérségi Társulás

Részletesebben

Lezsák Sándor maradt az országgyűlési képviselő

Lezsák Sándor maradt az országgyűlési képviselő XXII. évfolyam IV. szám 2014. április Ára: 120 Ft Lezsák Sándor maradt az országgyűlési képviselő Befejeződött az országgyűlési választás, bár még nincsen végleges eredmény, annyi bizonyos, hogy ezúttal

Részletesebben

Önkormányzati ÉrtesítŐ

Önkormányzati ÉrtesítŐ VIII. ÉVFOLYAM 4. SZÁM Önkormányzati ÉrtesítŐ Egy közülünk a magzati élet védelmében Mottó: Nem tudok mást tenni, mint meghajolni minden előtt, amit életnek neveznek, nem tudok másként cselekedni, mint

Részletesebben

Köszöntõ államalapító Szent István ünnepére

Köszöntõ államalapító Szent István ünnepére hered_2010_2.qxd 2010.08.25. 15:18 Page 1 2010. augusztus IV. évfolyam 2. szám Heréd Község Önkormányzatának ingyenes közéleti kiadványa Köszöntõ államalapító Szent István ünnepére Szent István király

Részletesebben

Orvosi ellátás rendje Zákányszéken FÖLDMÉRÉS! "Csakazértis!" Házasság. Születés. Halálozás. Zákányszéki Kis Újság. 2010. október. 10.

Orvosi ellátás rendje Zákányszéken FÖLDMÉRÉS! Csakazértis! Házasság. Születés. Halálozás. Zákányszéki Kis Újság. 2010. október. 10. Zákányszéki Kis Újság 2010. október 10. oldal Orvosi ellátás rendje Zákányszéken I.sz. Háziorvosi Rendelõ - Zákányszék, Dózsa Gy. u. 70. Tel.: 590-050 és 0630-606-2371 (dr. Mester Lajos, elérhetõ munkanapokon

Részletesebben

ISTEN, ÁLDD MEG A MAGYART

ISTEN, ÁLDD MEG A MAGYART NYERGESÚJFALUI HÍRMONDÓ NYERGESÚJFALU VÁROS ÖNKORMÁNYZATÁNAK LAPJA 2014-ben huszonöt éves a város MEGJELENIK HAVONTA XXIV. ÉVFOLYAM 2014. FEBRUÁR havonta ingyenesen 3200 otthonban a város szolgálatában

Részletesebben