Save this PDF as:
 WORD  PNG  TXT  JPG

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "2013.12.30. 2013.12.27."

Átírás

1

2 Értesítjük Önöket, hogy a hulladékszállítás én, kedden történik Tisztelettel adózva a halott emlékének tudatjuk Önökkel, hogy életének 77. évében elhunyt özvegy Czucz Béláné, született Győri Anna polgártársunk. Temetése én, órakor lesz a helyi temetőben Tisztelettel adózva a halott emlékének, tudatjuk Önökkel, hogy életének 66. évében elhunyt Dohnal Jaroslav polgártársunk. Búcsúztatása án, órakor lesz a helyi temetőben.

3 Tisztel Lakosság! Értesítjük Önöket, hogy a hulladék elszállítása december 24-dike helyett december 20-án történik.

4 Tisztel Lakosság! Értesítjük Önöket, hogy az elektromos berendezéseken végzendő munkálatok miatt án (szerda) 8.00 órától óráig szünetel az áramszolgáltatás a következő utcákban: Új soron, Templom utcában a 119, 121, 123, 124,125, 450, 469, 471-es házszámoknál, Kis utcában a 246, 247, 249, 250, 251, 252, 253, 254, 255, 256, 257, 258-as házszámoknál, valamint a vadászháznál. A műanyagflakonos zsákok elszállítása én, csütörtökön reggel történik.

5 A Hodosi Asztalitenisz Klub extraligás csapata bajnoki mérkőzéseket játszik a helyi kultúrházban: án, pénteken órakor az extraligás MSK Čadca csapata ellen, én, szombaton órakor az extraligás ŠOG Nitra csapata ellen Tisztel Lakosság! A mezőgazdasági kifizető ügynökség dunaszerdahelyi regionális kirendeltsége, értesíti a terület alapú támogatás iránt érdeklődőket,

6 hogy az ezzel kapcsolatos határozatokat naponta 8 és 16 óra között vehetik át, pénteken ig, 2013 dec. 4-től december 10-ig. Tisztelettel értesítjuk a kedves lakosságot, hogy december 9-én, 19,00 órai kezdettel a dunaszerdahelyi városi művelődési központban Karácsonyi jótékonysági koncert kerül megrendezésre. Fellépnek: Dolhai Attila, Peter Šrámek, Viktória Stachová, Lentulay Krisztián. A belépés ingyenes. Minden érdeklődőt szeretettel várunk. Ezúton értesítjük azon tisztelt nyugdíjasainkat, akik meghívót kaptak a december 8-án, vasárnap a helyi kultúrházban tartandó Nyugdíjasok találkozójára, hogy az ünnepség kezdési időpontja fél négy.

7 Tájékoztatjuk a futballbarátokat, hogy án, szombaton, órától a helyi futballpályán bemutató edzést tart Michal Hipp a szlovák futballválogatott volt szövetségi kapitánya.

8 Kedves Szülők, Nagyszülők! december 7-én, 17 órai kezdettel kerül megrendezésre a Mikulásváró ünnepség a helyi kultúrházban, melyhez szükségünk lesz a gyermekek névjegyzékére. Ezért tisztelettel kérjük Önöket, hogy amennyiben megtisztelik jelenlétükkel az ünnepséget, a községi hivatal telefonszámán, az 031/ ön jelentsék be gyermeküket, unokájukat. A Mikulás csézáján 15 órától 17 óráig végigjárja falunk utcáit.

9 Tisztelt Választók! Tájékoztatjuk Önöket, hogy november 23-án, 7.00 órától óráig a kultúrházban kialakított választóhelyiségben kerül sor a Nagyszombat-i megyeelnök-választás 2. fordulójára. A megyeelnök-jelöltek: Tibor Mikuš, Ing. Berényi József, Mgr.

10 Szilveszteri Bál Értesítjük Önöket, hogy a műanyagflakonos zsákok elszállítása én, csütörtökön reggel történik.

11 Választások eredményei A Nagyszombat megyei önkormányzatba én megtartott választások eredményei Hodos községben: A választók névjegyzékébe beírt, a választásra jogosult személyek száma 1314 Hodos községben a választásokon résztvevők száma összesen 289 Hodos községben a választási arány 21,99% A megyei önkormányzati képviselőkre leadott érvényes szavazatok száma 282 A megyeelnökre leadott érvényes szavazatok száma 277 A képviselő-jelöltekre leadott érvényes szavazatok száma: Bacsó László, Bc. SMK -MKP 89 Bárdos Gabriel SMK-MKP 95 Berner Lajos MOST-HÍD 57 Csicsai Gabriel, MOST-HÍD MVDr. 121 Čech Jozef, Ing. NOVÝ PARLAMENT 6 Dúbrava Marian, Ing. KDH,SDKÚ-DS 8 Érsek Arpád, PaedDr. MOST- HÍD 137 Farkašová Eva Strana Rómskej únie na Slovensku 5 Feketeová Tímea, Ing. MOST-HÍD 82 Fenes Iván SMK-MKP 89 Földváryová Terézia, Mgr. független 19 Gašpar Miroslav, MOST-HÍD 96 MUDr. Hájos Zoltán, JUDr. SMK-MKP 95

12 Horony Štefan KDH,SDKÚ-DS 7 Kmeť Richard, PhDr. SMER-SD 64 Kočišová Erika, Nová väčšina- Dohoda (D.Lipšic) Ing. 8 Krásny Marián SNS 3 Kulcsár Ľudovít, független Ing. 42 Kvarda József, PhDr. SMK-MKP 88 Laposová Ildikó, MOST-HÍD Mgr. 70 Menyhárt József,PaeDr.,PhD SMK- MKP 94 Miklós László, Dr.h.c., prof., RNDr., DrSc. SMK-MKP 67 Nagy József, Ing. MOST-HÍD 143 Nagy Vidor, MUDr. Strana moderného Slovenska 30 Polák Ladislav, SMK-MKP Ing. 57 Rabinová Mária KSS 1 Radics Štefan SMER - SD 18 Ravasz Jozef, doc. PhDr., PhD Strana Rómskej únie na Slovensku 14 Šimon Július független 27 Štuller Peter, MUDr. KDH,SDKÚ-DS 12 Vangel František MOST-HÍD 85 A megyeelnökre leadott érvényes szavazatok száma: Berényi József, SMK-MKP Mgr. 103 Mikuš Tibor, Ing., PhD. független 15 Nagy József,Ing. MOST-HÍD 153 Richnák Andrej, NOVÝ PARLAMENT Ing. 3 Uhliarik Ivan, MUDr. KDH,SDKÚ-DS 3

13 Értesítjük Önöket, hogy a felnőtt labdarúgó csapatunk a járási bajnokság I. osztályának 15. fordulójában bajnoki mérkőzést játszik Nagyszarva csapatával Nagyszarván én, vasárnap órai kezdettel. A Hodosi FC kéri a kéktrikós szurkolótáborát, hogy ezen a meccsen is támogassa csapatunkat minél magasabb részvételével. A mérkőzés színhelyére az indulás vasárnap, órakor lesz az Állj meg vándor vendéglő elől.

14 A KOHAPLANT cég én (szombat) órától óráig az Állj meg vándor vendéglő előtt facsemetéket fog árusítani: gesztenye, alma, őszibarack, körte, sárgabarack, meggy, ringló, mogyoróbokor, szívcseresznye, nektarin, ribizli piros, fehér, fekete, egres: fehér, piros, fekete áfonya, szedermálna -Tayberry, vörös áfonya, szeder, aktinídia-kiwi, asztali szőlő, málna, fanyarka, fanyarka, rózsák fehér, vérvörös. Speciális trágya Értesítjük Önöket, hogy a felnőtt labdarúgó csapatunk a járási bajnokság I. osztályának 14. fordulójában bajnoki mérkőzést játszik Nagymegyer B csapatával a helyi futballpályán án, vasárnap órai kezdettel.

15 Az ifjúsági labdarúgó csapatunk a járási bajnokság I. osztályának 14. fordulójában bajnoki mérkőzést játszik DAC C/Vásárút csapatával a helyi futballpályán án, vasárnap órai kezdettel Rokkantsági igazolványok cseréje A Dunaszerdahelyi járási Munka,- Szociális-, és Családügyi Hivatal tudtára adja a lakosságnak, hogy december 31-ig kicseréli a 2009 előtt kiadott rokkantsági igazolványokat (ŤZP és a ŤZP-S preukaz). A cseréhez szükséges: a) a régi igazolvány b) 2 darab színes fénykép 3x4 cm méretben c) a tulajdonos személyi igazolványa d) a cserénél jelen kell lennie a rokkantsági igazolvány tulajdonosának.

16 Értesítjük Önöket, hogy a Hodosi Asztalitenisz Klub extraligás csapata, az SK VYDRANY bajnoki mérkőzéseket játszik én, csütörtökön, órától helyi kultúrházban, az extraligás ŠK MOSTEX BRATISLAVA ellen én, pénteken, órától Dunaszerdahelyen a Jilemnicky utcai Alapiskola tornatermében az extraligás ŠKST FEROMAX BRATISLAVA ellen. Felnőtt labdarúgó csapatunk a járási bajnokság I. osztályának 13. fordulójában bajnoki mérkőzést játszik Nagyabony csapatával a helyi futballpályán én, vasárnap órai kezdettel. Az Állj meg vándor vendéglőben án (péntek, szombat) babgulyást szolgálnak fel lángossal.

17 Tisztelt Lakosság, Véradók! A Szlovák Vöröskereszt hodosi egyesülete értesíti Önöket, hogy véradás lesz a dunaszerdahelyi korház hematológiai és transzfúziós osztályán én, kedden. A véradásra az indulás kedden reggel 7.15 órakor lesz a Trafiktól Tisztelt Lakosság! Értesítjük Önöket, hogy a helyi posta én zárva lesz

18 Tisztelt Lakosság! A Szabadidő Központ vezetősége szeretettel meghívja az érdeklődőket a október 19-én, szombaton 9 órától szervezett bolhapiacára, a Szabadidő Központ udvarára. Bízunk abban, hogy senki nem megy haza üres kézzel Tisztelt Lakosság! A helyi Csemadok szervezet mellett működő Hodus Turista Klub értesíti a túrázni vágyókat, hogy október 19-én, szombaton, gyalogtúrát szervez a nagyabonyi halastavakhoz. Az érdeklődők csütörtök estig jelentkezzenek Győri Bélánál.

19 Tisztelt Nyugdíjasok! Tájékoztatjuk Önöket, hogy eleget téve testvértelepülésünk, a szlovéniai Hodos község meghívásának, október 26-án, szombaton, kirándulást szervezünk községünk nyugdíjasai számára Szlovéniába. A kirándulásra a községi hivatalban, Varga Ildikónál, vagy az ös telefonszámon lehet jelentkezni. Tisztelt Lakosság! Értesítjük Önöket, hogy a labdarúgó csapatunk a járási bajnokság I. osztályának 10. fordulójában bajnoki mérkőzést játszik Alistál csapatával a helyi futballpályán án, vasárnap14.30 órai kezdettel.

20 Tisztelt Lakosság! Felhívjuk a Tisztelt Lakosság figyelmét, hogy a Kövesi dűlőben létezett, és már hosszabb ideje hivatalosan is bezárt illegális szeméttelepen a hulladék elhelyezése tilos! Ha ezt valaki mégis megszegi, pénzbüntetés lesz kiszabva a község hulladékrendelete alapján. A request munkaközvetítő iroda operátorokat keres azonnali belépéssel kétműszakos munkára. Fizetési feltételek a következők: Munkaszerződés, 2,10 euró egy órára, 3,- eurós ebédjegyek, túlóra pótlék és éjjeli műszakpótlék. A beutazást ingyenesen biztosítjuk. Igénylésre szállást is biztosítunk. A munkavégzés Dolná Streda-n van Galánta mellett. Jelentkezni lehet a következő telefonszámon: 0915/ vagy a községi hivatalban Értesítjük Önöket, hogy a műanyagflakonos zsákok elszállítása én, csütörtökön reggel történik.

21 Értesítjük Önöket, hogy az Állj meg vándor vendéglőben én, pénteken és szombaton pacalpörköltet szolgálnak fel csuszával, valamint október 11-re megrendelhető sült csülök, amelyre a megrendelést legkésőbb ig lehet leadni Értesítjük Önöket, hogy a felnőtt labdarúgó csapatunk a járási bajnokság I. osztályának 9. fordulójában bajnoki mérkőzést játszik Balony csapatával a helyi futballpályán én, vasárnap órai kezdettel.

22 Értesítjük Önöket, hogy az extraligás asztalitenisz csapatunk az SK Vydrany, pénteken órai kezdettel a helyi kultúrházban bajnoki mérkőzést játszik a METAL FIN GALÁNTA csapata ellen A Dunaszerdahelyi Kórház és Rendelőintézet, Rt. ezúton meghívja Önöket a dunaszerdahelyi orvosválogatott és a FRADI Öregfiúk csapata közt megrendezendő jótékonysági focimeccsre, mely szeptember 27-én órai kezdettel kerül megrendezésre a dunaszerdahelyi DAC stadionban. A FRADI Öregfiúk csapata részéről várhatóan megtiszteli jelenlétével a rendezvényt ifj. Albert Flórián és Pinte Attila. A rendezvény teljes bevétele

23 a dunaszerdahelyi újszülött osztály részére új reanimációs asztal csecsemőmelegítő ágy megvásárlására lesz fordítva. A belépődíj 15 éves korig díjtalan, a belépőjegy 15 év feletti látogató esetén adomány formájában fizetendő, mely legalább 1,- euró. Minden focirajongót és minden jóérzelmű adakozót szeretettel várunk Értesítjük Önöket, hogy a felnőtt labdarúgó csapatunk a járási bajnokság I. osztályának 8. fordulójában bajnoki mérkőzést játszik Baka csapatával Bakán, én, vasárnap órai kezdettel. Értesítjük a Hodosi FC kéktrikós szurkolótábor tagjait, hogy a mérkőzés színhelyére az indulás vasárnap órakor lesz az Állj meg vándor vendéglőtől

24 Értesítjük Önöket, hogy az asztalitenisz csapatunk án, pénteken18 órai kezdettel a helyi kultúrházban barátságos mérkőzést játszik az STK Mladosť csapatával, Petrőc - Szerbia Értesítjük Önöket, hogy az Állj meg vándor vendéglőben én (péntek, szombat) sült halat szolgálnak fel, valamint szeptember 27-re megrendelhető sült csülök

25 Tisztelettel adózva a halott emlékének, tudatjuk Önökkel, hogy életének 86. évében elhunyt özvegy Kosztolánszki Mihály polgártársunk. Temetése én, (csütörtökön) órakor lesz a helyi temetőben Tisztelettel adózva a halott emlékének, tudatjuk Önökkel, hogy életének 87. évében elhunyt Horváth László polgártársunk. Temetése én, (kedden) órakor lesz a helyi temetőben

26 Felnőtt labdarúgó csapatunk a járási bajnokság I. osztályának 7. fordulójában bajnoki mérkőzést játszik Lúcs csapatával a helyi futballpályán én, vasárnap délután órai kezdettel. Ifjúsági labdarúgó csapatunk a járási bajnokság I. osztályának 7. fordulójában bajnoki mérkőzést játszik Nagymegyer B csapatával a helyi futballpályán én, vasárnap délután órai kezdettel Tisztelt Lakosság! Ezúton tájékoztatjuk Önöket, hogy Hodos községnek szándékában áll a jövőben is folytatni a bérlakások építését, ezért a bérlakások iránti igényüket az érdeklődők a községi hivatalban adhatják le.

27 Értesítjük Önöket, hogy a műanyagflakonos zsákok elszállítása én (csütörtökön) történik. Tisztelettel adózva a halott emlékének, tudatjuk Önökkel, hogy életének 61. évében elhunyt Májovský Juraj, mérnök, polgártársunk. Temetése én, (csütörtök) órakor lesz a helyi temetőben Tisztelt Lakosság!

28 Értesítjük Önöket, hogy az Állj meg vándor vendéglőben án (péntek, szombat) pacalpörköltet szolgálnak fel csuszával. Értesítjük Önöket, hogy a felnőtt labdarúgó csapatunk a járási bajnokság I. osztályának 6. fordulójában bajnoki mérkőzést játszik Királyfiakarcsa csapatával Királyfiakarcsán én,szombaton órai kezdettel. Értesítjük a Hodosi FC kéktrikós szurkolótábor tagjait, hogy a mérkőzés színhelyére az indulás fél négy órakor lesz az Állj meg vándor vendéglőtől Tisztelt Lakosság! MVDr. Bohuniczky állatorvos értesíti Önöket, hogy

29 én, csütörtökön órától óráig a Minimarket élelmiszer üzletnél megtörténik a kutyák kötelező csipeltetése. Egy kutya csipeltetése 10,- euró. Tisztelettel adózva a halott emlékének, tudatjuk Önökkel, hogy életének 61. évében elhunyt Borbély Lászlóné, született Fenes Erzsébet polgártársunk. Temetése án, kedden órakor lesz a helyi temetőben Tisztelt Szülők! A Hodosi Magyar Tannyelvű Óvoda igazgatósága értesíti a Tisztelt Szülőket, hogy az új iskolaév szeptember 2-án kezdődik. Minden kedves szülőt és kisóvodást szeretettel várunk Tisztelt Lakosság,

30 Értesítjük Önöket, hogy az Állj meg vándor vendéglőben án, pénteken sült halat szolgálnak fel. A kakaspörköltfőző-verseny napján, szombaton, sült kolbászt, cigánypecsenyét és szarvasgulyást szolgálnak fel. Felnőtt labdarúgó csapatunk a járási bajnokság I. osztályának 5. fordulójában bajnoki mérkőzést játszik Egyházkarcsa csapatával a helyi futballpályán én, vasárnap délután órai kezdettel. esélyt adva a fiataljainknak szülőfalujukban maradni és saját házat építeni, értesítjük Önöket, hogy a Kereksási dűlőben kialakított építési telkekből az utolsó kettő darabot kínálja községünk eladásra. Az érdeklődők pontosabb információt a községi hivatalban kapnak

31 Kedves Tanulók! Tisztelt Szülők! A Hodosi Magyar Tannyelvű Alapiskola igazgatósága értesíti a Tisztelt Szülőket, hogy az ünnepélyes tanévnyitó a 2013/2014-es tanévre szeptember 2-án 8.30 órakor lesz a magyar alapiskola épületében. Minden tanulót és szülőt szeretettel várunk Tisztelt Lakosság! Értesítjük Önöket, hogy augusztus 31-én (szombaton), az Állj meg vándor vendéglőben kerül megrendezésre a IV. Kakaspörköltfőző-verseny, amelyre az érdeklődők az Állj meg vándor vendéglőben jelentkezhetnek.

32 Értesítjük a lakosságot, hogy a felnőtt labdarúgó csapatunk a járási bajnokság I. osztályának 4. fordulójában bajnoki mérkőzést játszik Kisudvarnok csapatával Kisudvarnokon, én,szombaton órai kezdettel. Értesítjük a Hodosi FC kéktrikós szurkolótábor tagjait, hogy a mérkőzés színhelyére az indulás fél négy órakor lesz az Állj meg vándor vendéglőtől Tisztelt Lakosság! Felhívással fordulunk Önökhöz azt követően, hogy rossz szándékú, házaló árusok bukkantak föl községünkben, akik idős, egyedüálló embereket szólítanak meg azzal, hogy nagyobb értékű árúcikkeket (például edénykészletet) szeretnének eladni számukra, kedvezményes, töredék áron. Kérünk mindenkit, hogy figyeljenek vagyonukra, az idős családtagjaikra, szomszédaikra! Amennyiben az ilyen eset továbbra is előfordul, kérem jelezzék a helyi községi hivatalnak.

33 Értesítjük Önöket, hogy villanyóra-leolvasás lesz Hodos községben tól ig ( keddtől péntekig) Tisztelt Lakosság! Értesítjük Önöket, hogy az ifjúsági labdarúgó csapatunk a járási bajnokság I. osztályának 3. fordulójában bajnoki mérkőzést játszik Eperjes csapatával a helyi futballpályán én, szombaton órai kezdettel. A felnőtt labdarúgó csapatunk a járási bajnokság I. osztályának 3. fordulójában bajnoki mérkőzést játszik Sárosfa csapatával a helyi futballpályán án, vasárnap órai kezdettel.

34 Tisztelt Lakosság! Tisztelettel adózva a halott emlékének tudatjuk Önökkel, hogy életének 70. évében elhunyt polgártársunk özvegy Varga Józsefné, született Hajdú Ildikó, Mgr., nyugalmazott pedagógus. Temetése én, szerdán, órakor lesz a helyi temetőben Ezúton kérjük Önöket, hogy a szombaton megrendezésre kerülő Hodosi Lakomára érkező vendégek problémamentes parkolásának bebiztosítása érdekében, legyenek szívesek autó nélkül kilátogatni a sportpályára. Továbbá értesítjük Önöket, hogy a község területén a szombati nap folyamán forgalomkorlátozás lesz érvényben. Megértésüket köszönjük!

35 Tájékoztatjuk Önöket, hogy a Szlovák Hidrometeorológiai Intézet másodfokú hőségriasztást adott ki, C, ra, 11 órától 19 óráig, harmadfokú hőségriasztást adott ki, C, re, 11 órától 19 óráig, harmadfokú hőségriasztást adott ki, C ra, 11 órától 19 óráig. Értesítjük Önöket, hogy a műanyagflakonos zsákok elszállítása

36 án (csütörtökön) történik. Tájékoztatjuk Önöket, hogy a Hodosi Lakoma napján, augusztus 10-én mindenkinek, ritka élményutazásban lehet része, kisgyermekeknek nagy álmuk teljesül. Díjmentesen kisvonattal látogathatnak a Hodosi Lakomára. A kisvonat a Hodosi Községi Hivataltól indul reggel 8 órakor, megáll az Állj meg vándor vendéglőnél, majd a nagyabonyi úton, a VAKOV üzmenél fordul vissza, megáll az OÁZIS Presszónál is. A DUDÓ bohóc programjával negyed tíztől szeretettel várja a gyerekeket Az Állj meg vándor vendéglőben án (péntek, szombat) babgulyást szolgálnak fel.

37 A galántai Veterán Autók Klubja án (szombaton) rendezi meg a veterán autók felvonulását. A veterán autók községük főutcáján haladnak végig Sikabony irányába, kb órakor Tájékoztatjuk Önöket, hogy a Szlovák Hidrometeorológiai Intézet első-, másod- és marmadfokú riasztást adott ki

38 re, 12 órától 20 óráig, az időjárási jelenség: hőség, zivatar és szél FIGYELMEZTETÉS a fokozott tűzveszélyre A Tűzvédelmi és Mentőszolgálat Dunaszerdahelyi Járási Igazgatósága a 314/2001 tűzvédelmi törvény 21. paragrafusa, valamint a Belügyminisztérium 121/2002 számú tűzmegelőzési hirdetménye alapján tól fokozottan tűzveszélyes időszakot hirdet ki a Dunaszerdahely-i körzet egész területére. Egyúttal tájékoztatjuk a tisztelt lakosságot, hogy egész évben tilos a növényzet, bokrok és fák kiégetése. A rendelet a visszavonásig érvényes. Hodos község 1/2007-es számú a közrendről szóló általános érvényű rendelete megszegéséért pénzbírság szabható ki.

39 Tájékoztatjuk Önöket, hogy a Szlovák Hidrometeorológiai Intézet elsőfokú hőségriasztást adott ki re, a hőmérséklet elérheti a Celsius fokot, és másodfokú hőségriasztást adott ki ra, a hőmérséklet elérheti a Celsius fokot Tisztelt Lakosság

40 Ezúton is tájékoztatjuk Önöket, hogy községünk ismét nagy feladat előtt áll, augusztus 10-én kerül újból megrendezésre a Hodosi Lakoma. Kérünk mindenkit, hogy aki kétkezű munkájával hozzá tud járulni a Lakoma megvalósításához,az tegye meg, bármilyen jószándékú segítséget elfogadunk és előre is köszönjük! Egy ilyen összefogás nagyszerű lehetőséget teremt a falu közösségének összekovácsolásához, és mások számára követendő példát állíthat. Kérjük, hogy aki munkaerejét és szabadidejét fel tudja ajánlani, jelezze részvételi szándékát a községi hivatalnak Értesítjük Önöket, hogy az Állj meg vándor vendéglőben én (péntek, szombat) vadddisznó pörköltet szolgálnak fel knédlivel.

41 Tisztelt Lakosság, Véradók! A Szlovák Vöröskereszt hodosi egyesülete értesíti Önöket, hogy véradás lesz a dunaszerdahelyi korház hematológiai és transzfúziós osztályán án, kedden 7.30 órakor Tájékoztatjuk Önöket, hogy a Szlovák Hidrometeorológiai Intézet másodfokú hőségriasztást adott ki a Dunaszerdahely-i körzet egész területére a 11 órától 18 óráig és

42 e 11 órától 18 óráig. A hőmérséklet elérheti a Celsius fokot Értesítjük Önöket, hogy az Állj meg vándor vendéglőben én (péntek, szombat) babgulyást szolgálnak fel lángossal. A hodosi pósta én, hétfőn zárva lesz.

43 Értesítjük Önöket, hogy a felnőtt labdarúgó csapatunk a járási bajnokság I. osztályának 30. fordulójában bajnoki mérkőzést játszik Baka csapatával a helyi futballpályán án, vasárnap órai kezdettel. Ifjúsági labdarúgó csapatunk a járási bajnokság I. osztályának 30. fordulójában bajnoki mérkőzést játszik Nagymegyer B csapatával a helyi futballpályán án, vasárnap órai kezdettel

44 Értesítjük Önöket, hogy a műanyagflakonos zsákok elszállítása án (csütörtökön) reggel történik. Értesítjük Önöket, hogy én (hétfőn) 7.30-tól ig községük következő utcáiban szünetel az áramszolgáltatás: Fő utca az 1-es hászámtól a 319-es házszámig, Újsor, Templom utca, Rövid utca, Kis utca, OÁZISTÓL a Kertalja végéig, Temető utca, a futballpálya környékén, Szövetkezeti utca, az új lakóházaknál határban a 485-ös háznál.

45 Hodos község tájékoztatja a lakosságot, hogy án megkapta a Szlovák Köztársaság Környezetvédelmi Minisztériumának az R7-es gyorsforgalmi út, Lég - Dunaszerdahely végleges álláspontját a környezetre gyakorolt hatások elbírálásáról szóló 24/2006 Tt.sz.törvény alapján. A végleges álláspontba betekinthetnek vagy saját költségükön másolatokat készíthetnek belőle a Hodosi Községi Hivatalban, az ügyfélfogadási órákban Értesítjük Önöket, hogy az Állj meg vándor vendéglőben ma és holnap, pacalpörköltet szolgálnak fel csuszával. A Liptovský Mikuláš-i BIOENERGIA, fabrikettet, tüzelőfát és fapellet forgalmazó részénytársaság munkatársat keres, aki a részvénytársaságot a községben képviselné. Bővebb tájékoztatás megtekinthető a község nyilvános tábláján, a községi hivatal épületében.

46 Tisztelettel adózva a halott emlékének tudatjuk Önökkel, hogy életének 78. évében elhunyt Kázmer Ilona, született Szelle volt polgártársunk. Temetése hétfőn, kettő órakor lesz a helyi temetőben Tájékoztatjuk Önöket, hogy től 18 órától a visszavonásig lezárják a medvei határátkelőt.

47 :30 Tájékoztatjuk Önöket, hogy a Szlovák Hidrometeorológiai Intézet harmadfokú árvízvédelmi készültséget hirdetett tól ig ( szombatig ) Előrejelzések szerint péntekig Pozsony, Szenc és Dunaszerdahely járásokat fogja érinteni a magas vízállás.

48 Komárom és Érsekújvár - dél járásokban ig (hétfőig) megmaradhat a víz. 11:00 Tájékoztatjuk Önöket, hogy a Szlovák Hidrometeorológiai Intézet másodfokú árvízvédelmi készültséget hirdetett tól ig ( péntekig ) Előrejelzések szerint péntekig Pozsony, Szenc és Dunaszerdahely járásokat fogja érinteni a magas vízállás. Komárom és Érsekújvár - dél járásokban ig (vasárnapig) megmaradhat a víz.

49 Tájékoztatjuk Önöket, hogy a Szlovák Hidrometeorológiai Intézet másodfokú árvízvédelmi készültséget hirdetett tól ig( péntekig). Előrejelzések szerint péntekig Pozsony, Szenc és Dunaszerdahely járásokat fogja érinteni a magas vízállás. Komárom és Érsekújvár - dél járásokban ig (vasárnapig) megmaradhat a víz Értesítjük Önöket, hogy az Állj meg vándor vendéglőben én és én, pénteken és szombaton, őzgulyást szolgálnak fel. Felnőtt labdarúgó csapatunk a járási bajnokság I. osztályának 28. fordulójában bajnoki mérkőzést játszik Kisudvarnok csapatával a helyi futballpályán án, vasárnap órai kezdettel.

50 Ifjúsági labdarúgó csapatunk a járási bajnokság I. osztályának 28. fordulójában bajnoki mérkőzést játszik Sárosfa csapatával a helyi futballpályán án, vasárnap órai kezdettel Tisztelettel adózva a halott emlékének, tudatjuk Önökkel, hogy életének 75. évében elhunyt Bublinec Eduaard polgártársunk. Temetése án, csütörtökön órakor lesz a helyi temetőben. A légi Eventland és Lég község szeretettel meghívja Önöket a NEOTON FAMILIA koncertjére, melyre án, órakor kerül sor a Lég- Szászi Eventland területén. A koncert után ingyenes ingajárat lesz Dunaszerdahely, Galánta, Szenc, Somorja, Szemet, Gútor, Dénesd felé. A parkolás ingyenes, a belépődíj 10,- euró. A belépőjegy megvásárolható a Hodosi Községi Hivatalban

51 Értesítjük Önöket, hogy felnőtt labdarúgó csapatunk a járási bajnokság I. osztályának 26. fordulójában én, vasárnap órai kezdettel bajnoki mérkőzést játszik Alistál csapatával a helyi futballpályán. Ifjúsági labdarúgó csapatunk a járási bajnokság I. osztályának 26. fordulójában én, szombaton órai kezdettel bajnoki mérkőzést játszik Lég csapatával a helyi futballpályán Az Állj meg vándor vendéglőben án, pénteken és szombaton sült halat (hekket) szolgálnak fel, valamint május 24-re megrendelhető sült csülök, amelyre a megrendelést legkésőbb ig lehet leadni

52 Értesítjük Önöket, hogy felnőtt labdarúgó csapatunk a járási bajnokság I. osztályának 25. fordulójában én, vasárnap órai kezdettel bajnoki mérkőzést játszik Egyházkarcsa csapatával a helyi futballpályán Szeretettel meghívjuk Önöket a május 8-án, órakor, a 2. világháborúban elesettek emlékművénél tartandó ünnepélyes koszorúzásra a helyi temetőben.

53 Értesítjük Önöket, hogy gázóra-leolvasás lesz községünkben ( péntektől vasárnapig) Értesítjük a tisztelt túrázni kedvelő lakosságot, hogy én ismét megrendezésre kerül a már hagyományos felsőpatonyréti Kis-Duna gyalogtúra. Az érdeklődők ig, szerda estig jelentkezzenek Győri Bélánál.

54 Értesítjük Önöket, hogy ismét nyitva az OÁZIS Fagyizó! Értesítjük Önöket, hogy felnőtt labdarúgó csapatunk a járási bajnokság I. osztályának 21. fordulójában én, vasárnap délután órai kezdettel bajnoki mérkőzést játszik Csallóközcsütörtök csapatával a helyi futballpályán. Az elmaradt 17. forduló mérkőzése, Hodos Sárosfa, én, szerdán órai kezdettel lesz lejátszva a helyi futballpályán.

55 Értesítjük Önöket, hogy a műanyagflakonos zsákok elszállítása én (csütörtökön) történik Az Állj meg vándor vendéglőben án, pénteken és szombaton sült halat szolgálnak fel, valamint április 19-re megrendelhető sült csülök, amelyre a megrendelést legkésőbb április 17-ig lehet leadni Értesítjük Önöket, hogy a JUKKA, kft én (kedden) től ig az Állj meg vándor vendéglő előtt facsemetéket fog árusítani: alma, körte, sárgabarack, őszibarack, ellenálló szilva, ringló,berkenye, cseresznye, meggy, törzses és bokros ribizli, bokor és magastörzsű rezisztens egres, málna, mogyoróbokor,

56 asztali szőlő, szederbokor, kanadai és csukotkai áfonya, rózsabokrok, futórózsák, rózsafák, rhododentron, azália, juhar, csüngő barkafűz, eperpalánták A Hodosi Asztalitenisz Klub extraligás csapata bajnoki mérkőzéseket játszik a helyi kultúrházban: én, pénteken órakor az extraligás STK Losonc csapata ellen, án, szombaton órakor az extraligás Geológ Rozsnyó csapata ellen Ifjúsági labdarúgó csapatunk a járási bajnokság 19. fordulójában bajnoki mérkőzést játszik Csenke csapatával a helyi futballpályán án órai kezdettel. Felnőtt labdarúgó csapatunk a járási bajnokság I. osztályának 19. fordulójában bajnoki mérkőzést játszik Nagyabony csapatával a helyi futballpályán vasárnap délután órától Értesítjük Önöket, hogy én tavaszi lomtalanítás lesz Hodos községben. Gyűjtünk: elektromos hulladékot, háztartási villamos gépeket, számítógépeket, fém hulladékot, a háztartásban előforduló nem kommunális hulladékot (pl. matracok, ágyak, fotelok, székek, textília stb.)

57 Nem gyűjtünk: növényi hulladékot, állati eredetű hulladékot, háztartási hulladékot, építési hulladékot. Kérjük a falu lakosságát, hogy a hulladékot reggel 8.00 órára rakják ki a házuk elé, amelyet szekrényes IVECO-val összegyűtjük. Tisztelt Lakosság, ezúton hívjuk fel a figyelmüket arra a tényre, hogy sok nem kívánt személy, más községből is értesülhet a lomtalanítási akcióról és megjelenhet a helyszínen. Kérjük Önöket, hogy ne adjanak lehetőséget a hulladék széthordására, akadályozzák meg az előválogatást a lomtalanítás során, megakadályozva ezzel a közrend és a közbiztonság veszélyeztetését, kérjük ha észlelnének ilyen tevékenységet, értesítsék a községi hivatalt Értesítjük Önöket, hogy a helyi posta én, csütörtökön óráig lesz nyitva. Az Állj meg vándor vendéglőben án (péntek szombat) sült halat szolgálnak fel Értesítjük Önöket, hogy én tavaszi lomtalanítás lesz Hodos községben. Gyűjtünk:

TÁJÉKOZTATÓ Tájékoztatjuk a Tisztelt Lakosságot, hogy szabadságolás miatt a községi hivatal 2015. január 2-án (pénteken) zárva lesz.

TÁJÉKOZTATÓ Tájékoztatjuk a Tisztelt Lakosságot, hogy szabadságolás miatt a községi hivatal 2015. január 2-án (pénteken) zárva lesz. 30.12.2014 TÁJÉKOZTATÓ Tájékoztatjuk a Tisztelt Lakosságot, hogy szabadságolás miatt a községi hivatal 2015. január 2-án (pénteken) zárva lesz. 2014.12.16. Tisztelt Lakosság! Értesítjük Önöket, hogy Hodosban

Részletesebben

2015.12.29. 2015.12.29.

2015.12.29. 2015.12.29. 2015.12.29. Tisztelt Lakosság! Tájékoztatjuk Önöket, hogy a Hodosi Községi Hivatal 2015.12.31-én szabadságolás miatt zárva lesz. 2015.12.29. Tisztelettel adózva az elhunyt emlékének, tudatjuk Önökkel,

Részletesebben

2012.12.24-én, hétfőn reggel 8.00 órától

2012.12.24-én, hétfőn reggel 8.00 órától 2012.12.21 Értesítjük Önöket, hogy 2012. december 22-én, szombaton, az Állj meg vándor vendéglőben kerül megrendezésre a Fácánkakas-főzőverseny. A vendégeket ingyenes fácánlevessel várják. 2012.12.24-én,

Részletesebben

DECEMBER 10. (csütörtök) 18 óra. DECEMBER 13. (vasárnap) 19 óra

DECEMBER 10. (csütörtök) 18 óra. DECEMBER 13. (vasárnap) 19 óra Móricz Zsigmond - Kocsák Tibor - Miklós Tibor: Légy jó mindhalálig musical premiere DECEMBER 10. (csütörtök) 18 óra Belépõdíj: 1000 Ft Eisemann Mihály- Szilágyi László ÉN ÉS A KISÖCSÉM zenés bohózat 2

Részletesebben

Derecskei Zenei Esték

Derecskei Zenei Esték MÁJUS 1. (szombat) 10.00 óra Majális Helyszín: Sárostói Sportpálya Az idén elõször lehetõség lesz támogatói jegy vásárlására is, mellyel a rendezvényt támogathatják. Az támogatói jegy ára 550 Ft. Egy támogatói

Részletesebben

14:00 16:00 Vadvirág Nyugdíjas Klub Baróthi Györgyné Éva 06 20 914 4681

14:00 16:00 Vadvirág Nyugdíjas Klub Baróthi Györgyné Éva 06 20 914 4681 S z e p t e m b e r Dátum -tól -ig -tól -ig -tól -ig -tól -ig 3640 0 1 szombat 2 vasárnap 3 hétfő 4 kedd 5 szerda 19:00 21:20 CSÉKE Rozmaring 6 csütörtök 7 péntek 19:00 21:20 CSÉKE Rozmaring tánc próba

Részletesebben

XIV évfolyam - 12 szám 2013 December Meghívó Programajánló Az Örökzöld Nyugdíjas Klub meghívja klubtagjait 2013 december 18-án 16 órai kezdettel Karácsony és Névnapok ünneplésére a Dr Brusznyai Árpád Művelődési

Részletesebben

MÁJUSI ELÕZETES Május 1. Majális a Sárostói Sportpályán tervezett program

MÁJUSI ELÕZETES Május 1. Majális a Sárostói Sportpályán tervezett program ÁPRILIS 1-3. (csütörtök-szombat) III. Bihar-Bihor Amatõr Diákszínjátszó Fesztivál színházterme ÁPRILIS 8. (csütörtök) 17 óra A GOBLEIN kör gyûlést tart Szõllõsi Imréné vezetésével Munkákat lehet hozni

Részletesebben

DERECSKE VÁROS BÁLJÁRA,

DERECSKE VÁROS BÁLJÁRA, Felhívás! A Derecske Városi Mûvelõdési Központ és Könyvtár 2011. december 21-2012. január 2-ig zárva tart. Nyitás 2012. január 3-án. Derecske Város Önkormányzata tisztelettel meghívja Önt és partnerét

Részletesebben

2013. ŐSZI PROGRAMAJÁNLÓJA

2013. ŐSZI PROGRAMAJÁNLÓJA Erkel Ferenc Művelődési Központ 2013. ŐSZI PROGRAMAJÁNLÓJA 2092 Budakeszi, Fő u. 108. Tel/fax: 06-23-451-161 www.efmk-budakeszi.hu, info@efmk-budakeszi.hu Szeptemberi programjaink Szeptember 20-án, (péntek)

Részletesebben

Kerekegyháza Város Önkormányzat Képviselő-testületének 2009. november 25-i ülésére

Kerekegyháza Város Önkormányzat Képviselő-testületének 2009. november 25-i ülésére 10220-1/2009. E L Ő T E R J E S Z T É S Kerekegyháza Város Önkormányzat Képviselő-testületének 2009. november 25-i ülésére Tárgy: Kerekegyháza Város Önkormányzata 2010. évi rendezvénytervének elfogadása

Részletesebben

ISB 7. hírlevél. Üdvözöljük Önöket! Fontos információ

ISB 7. hírlevél. Üdvözöljük Önöket! Fontos információ 2015. 12. 11. Fontos információ Karácsonyi vásár - december 12. szombat Bethlehem - december 17. csütörtök Karácsonyi műsor - december 18. péntek Téli szünet - december 19-2016. január 4. Első tanítási

Részletesebben

KÖZÖSSÉGI PROGRAMOK KISTÉRSÉGI MAJÁLIS DERECSKÉN, A SÁROSTÓI SPORTPÁLYÁN 2012. MÁJUS 1. Program

KÖZÖSSÉGI PROGRAMOK KISTÉRSÉGI MAJÁLIS DERECSKÉN, A SÁROSTÓI SPORTPÁLYÁN 2012. MÁJUS 1. Program KÖZÖSSÉGI PROGRAMOK KISTÉRSÉGI MAJÁLIS DERECSKÉN, A SÁROSTÓI SPORTPÁLYÁN 2012. MÁJUS 1. Program 10 - A Bocskai István Ált. Isk. és AMI fúvószenekarának és majorette csoportjának bemutatója - Bocskai István

Részletesebben

A VOKE VASUTAS MŰVELŐDÉSI HÁZ

A VOKE VASUTAS MŰVELŐDÉSI HÁZ A VOKE VASUTAS MŰVELŐDÉSI HÁZ 2014. december havi programjai (7621 Pécs, Váradi Antal u. 7/2. Tel.: 72/ 310-037 E-mail: pvmh@pvmh.hu Web: www.pvmh.hu Facebook: http://www.facebook.com/pecsivmh Twitter:

Részletesebben

Dunaszerdahely Város 2016/... sz. általános érvényű rendelete

Dunaszerdahely Város 2016/... sz. általános érvényű rendelete Város az önkormányzatokról szóló 1990. évi 369. törvény 6. (1) bekezdése, a közoktatásról szóló 2003. évi 596. törvény 6. (2) bek. és (12) bek. d) pontja, a közigazgatás költségvetési szabályairól szóló

Részletesebben

VEGYESCIKK KEReSKEDÉS

VEGYESCIKK KEReSKEDÉS DERECSKEI PROGRAMFÜZET E-mail:programfuzet@gmail.com 2007. DECEMBER HÓ Közösségi programok Klubok, tanfolyamok Zenés rendezvények Iskolai programok Kiállítás, vásár Színház, mozi Egyházi élet Áldott, Békés

Részletesebben

XI. évfolyam - 10. szám 2010. Október-November 50. Házassági évforduló 50. Házassági évfordulójukat ünnepelték november 22-én Csatordai István és neje Virágos Ilona. Falukarácsony! Derekegyház önkormányzata

Részletesebben

A XI. BÁCSFEKETEHEGYI FALUNAP ÉS A XII. BÁCSFEKETEHEGYI MEGGYNAPOK MŰSORA. 2015. június 12. - 13. - 14. (péntek szombat vasárnap) 10.

A XI. BÁCSFEKETEHEGYI FALUNAP ÉS A XII. BÁCSFEKETEHEGYI MEGGYNAPOK MŰSORA. 2015. június 12. - 13. - 14. (péntek szombat vasárnap) 10. A XI. BÁCSFEKETEHEGYI FALUNAP ÉS A XII. BÁCSFEKETEHEGYI MEGGYNAPOK MŰSORA 2015. június 12. - 13. - 14. (péntek szombat vasárnap) Péntek: (2015.06.12.) Helyszín: Óvoda Piactér Központ - Óvoda 10.00 Karneváli

Részletesebben

Révfülöpi Nyár 2008. JÚNIUS

Révfülöpi Nyár 2008. JÚNIUS Révfülöpi Nyár 2008. JÚNIUS 2008. június 14. szombat 18 óra RAFFAY BÉLA szobrászművész kiállításának megnyitója a Tóparti Galériában (Révfülöp, Halász utca 6.). A kiállítást megnyitja: Kancsal Károly,

Részletesebben

A Kürti Magyar Tanítási Nyelvű Alapiskola 2006/2007

A Kürti Magyar Tanítási Nyelvű Alapiskola 2006/2007 A Kürti Magyar Tanítási Nyelvű Alapiskola 2006/2007 2006-2007 2005-2006 2004-2005 2003-2004 2002-2003 2001-2002 2000-2001 A tanulók száma 300 250 200 150 100 50 0 257 267 267 243 225 213 199 Osztályok

Részletesebben

Európai Mezőgazdasági Vidékfejlesztési Alap: a vidéki térségekbe beruházó Európa MEGHÍVÓ

Európai Mezőgazdasági Vidékfejlesztési Alap: a vidéki térségekbe beruházó Európa MEGHÍVÓ MEGHÍVÓ Vámosgálfalva Önkormányzata tisztelettel meghívja a Vámos Települések Szövetségének tag önkormányzatait és minden kedves érdeklődőt a 2010. június 4 6 án megrendezésre kerülő Vámos Települések

Részletesebben

2015 ŐSZÉN LOMTALANÍTÁSI AKCIÓ SZOLNOKON!

2015 ŐSZÉN LOMTALANÍTÁSI AKCIÓ SZOLNOKON! NHSZ Szolnok Közszolgáltató Nonprofit Kft. - NHSZ Zounok Zrt. 2015 ŐSZÉN LOMTALANÍTÁSI AKCIÓ SZOLNOKON! Szolnok Megyei Jogú Város Önkormányzata megbízásából a közszolgáltatás keretében ingyenes LOMTALANÍTÁSI

Részletesebben

A szerkesztôség e-mail címe: kultura.derekegyhaz@gmail.com Telefon: 06 20/258-55-11 december 14. (péntek) 18:00 Derekegyházi Horgász Egyesület taggyűlése Könyvtár TOP lista - november 1. Kristin Cashore:

Részletesebben

A szerkesztôség e-mail címe: derekegyhazihirek@gmail.com Telefon: - Myletos Art Ságiné Őze Rita élelmiszer boltja Gyógynövény és Reformélelmiszer Üzlet (Szentes) Rongybika (Szentes) Erasmus + Dr. Brusznyai

Részletesebben

Ekecsi - Apácaszakállasi

Ekecsi - Apácaszakállasi Ekecsi - Apácaszakállasi H í r a d ó A KÖZSÉGI HIVATAL INGYENES TÁJÉKOZTATÓJA I. Évfolyam 4. Szám 2003. NOVEMBER A z év vége közeledtével szeretném Önöket tájékoztatni a faluban és az önkormányzatban zajló

Részletesebben

XV. évfolyam - 3. szám Kezdetben sok érdeklődő volt, de sajnos csak érdeklődtek. Többen mondják ma is, hogy szeretnének jönni néptánc oktatásra. Erre én mindig felteszem a kérdést az órákon: Itt vannak,

Részletesebben

PROGRAMNAPTÁR. Időpont E sem ény Felelős. Szeptem ber 1. Szombat 2. Vasárnap

PROGRAMNAPTÁR. Időpont E sem ény Felelős. Szeptem ber 1. Szombat 2. Vasárnap Szeptem ber 1. Szombat 2. Vasárnap 1. 3. Hétfő Tanévnyitó ünnepély - A szorgalmi idő első tanítási napja 2. 4. Kedd 3. 5. Szerda 4. 6. Csütörtök 5. 7. Péntek 8. Szombat 9. Vasárnap 6. 10. Hétfő 7. 11.

Részletesebben

Rozsnyó város I n f o r m á c i ó s k ö z l ö n y e

Rozsnyó város I n f o r m á c i ó s k ö z l ö n y e Rozsnyó város I n f o r m á c i ó s k ö z l ö n y e 1. Törvénytár A polgárok a Rozsnyói Városi Hivatalban a hivatali fogadóórák alatt a II. emeleti, 206-os számú irodában nyerhetnek betekintést a Szlovák

Részletesebben

SZÍNHÁZ. A Derecske Városi Mûvelõdési Központ és Könyvtár 2010/2011-es színházi bérletes elõadásai: Bérletvásárlás és további információ:

SZÍNHÁZ. A Derecske Városi Mûvelõdési Központ és Könyvtár 2010/2011-es színházi bérletes elõadásai: Bérletvásárlás és további információ: SZÍNHÁZ A Derecske Városi Mûvelõdési Központ és Könyvtár 2010/2011-es színházi bérletes elõadásai: 2010. október 30. Cirkuszhercegnõ (operett) 2010. november 27. Vidám kísértet (komédia) 2011. január 29.

Részletesebben

XIV. évfolyam - 9. szám 2013. Szeptember megoldásában, közben a gyerekek játszva fejlesztik saját képességeiket. A pedagógusok a tesztmegoldást követően azonnal megkapott viszszajelzések segítségével figyelemmel

Részletesebben

2010/2011-es tanév GRATULÁLUNK!

2010/2011-es tanév GRATULÁLUNK! MŐVÉSZETOKTATÁS 2010/2011-es tanév GRATULÁLUNK! II. Látványtánc Európa - bajnokságot 2011. június 3-5-ig rendezték meg Kaposváron. Perdülı táncegyüttesünk is bejutott az Európa - bajnokságra, az országos

Részletesebben

Települési Rendezvény Naptár 2009.

Települési Rendezvény Naptár 2009. Települési Rendezvény Naptár Időpont Rendezvény megnevezése A rendezvény helyszíne február 14. február 21. március 15. 18 órakor március 21. április 4. 10 órától Iskolai farsangi bál A rendezvényszervező

Részletesebben

A HÍD PÁRT VÁLASZTÁSI LISTÁJA

A HÍD PÁRT VÁLASZTÁSI LISTÁJA Sorszám A HÍD PÁRT VÁLASZTÁSI LISTÁJA A 2016-OS PARLAMENTI VÁLASZTÁSOKRA Név, titulus Foglalkozás Életkor Lakhely 1. Ing. Bugár Béla parlamenti képviselő 57 éves Somorja 2. doc. JUDr. Žitňanská Lucia PhD.

Részletesebben

MARICA GRÓFNÕ - OPERETT a szolnoki Szigligeti Színház elõadása

MARICA GRÓFNÕ - OPERETT a szolnoki Szigligeti Színház elõadása OKTÓBER 2. (péntek) 18.00 óra Magyar nóta és operett est Belépõdíj: 1200 Ft, nyugdíjasoknak 1000 Ft Helyszín: Mûvelõdési Központ színházterme OKTÓBER 6. (kedd) 15.00 óra Emlékezés az aradi vértanúkra Közremûködnek:

Részletesebben

Programfüzet. Vizsoly Község Önkormányzatának és Egyházközségeinek hivatalos programja

Programfüzet. Vizsoly Község Önkormányzatának és Egyházközségeinek hivatalos programja Programfüzet Vizsoly Község Önkormányzatának és Egyházközségeinek hivatalos programja Augusztus 8. péntek Futóverseny Göncről Vizsolyba 10.00 Szenczi Molnár Albert nyomában futóverseny Gönc és Vizsoly

Részletesebben

A IX. BÁCSFEKETEHEGYI FALUNAP ÉS A X. BÁCSFEKETEHEGYI MEGGYNAPOK MŰSORA. 2013. június 07. - 08. - 09. (péntek szombat vasárnap) 10.00.

A IX. BÁCSFEKETEHEGYI FALUNAP ÉS A X. BÁCSFEKETEHEGYI MEGGYNAPOK MŰSORA. 2013. június 07. - 08. - 09. (péntek szombat vasárnap) 10.00. A IX. BÁCSFEKETEHEGYI FALUNAP ÉS A X. BÁCSFEKETEHEGYI MEGGYNAPOK MŰSORA 2013. június 07. - 08. - 09. (péntek szombat vasárnap) Péntek: (2013. 06. 07.) Helyszín: Óvoda-Piactér-Központ-Óvoda Karneváli séta

Részletesebben

A köznevelés kulturális, szociális és biológiai tényezői című

A köznevelés kulturális, szociális és biológiai tényezői című Selye János Egyetem Tanárképző Kar Biológiai Tanszéke és Neveléstudományi Tanszéke meghívja A köznevelés kulturális, szociális és biológiai tényezői című Humánökológia és nevelés alcímű tudományos szimpóziumára

Részletesebben

2015. évi rendezvénytervezet

2015. évi rendezvénytervezet 2015. évi rendezvénytervezet Időpont Esemény megnevezése Rendező Helyszín Jan. 11. 9 óra Megemlékezés a Malenkij robot -ról JANUÁR Zebegény (a települések összevont Jan. 22. 14 óra Magyar Kultúra Napja

Részletesebben

8/ sz. Hivatalos közlöny MEGYEI II. OSZTÁLY NYUGATI CSOPORT 8. FORDULÓ FELNŐTT EREDMÉNYEK 8. FORDULÓ U-21-ES EREDMÉNYEK TABELLA FELNŐTT

8/ sz. Hivatalos közlöny MEGYEI II. OSZTÁLY NYUGATI CSOPORT 8. FORDULÓ FELNŐTT EREDMÉNYEK 8. FORDULÓ U-21-ES EREDMÉNYEK TABELLA FELNŐTT Magyar Labdarúgó Szövetség Tolna Megyei Igazgatósága Telefonok: 74/511-123 7100 Szekszárd, Keselyűsi u 3. 74/511-124 E-mail: tolna@mlsz.hu Fax: 74/412-857 Honlap cím: www.tolnalsz.hu 8/2013-2014 sz. Hivatalos

Részletesebben

December havi programok

December havi programok December havi programok December 2. jön a Mikulás az oviba. Kérjük a gyerekek érkezzenek meg 7.30-ra az óvodába,hogy a délelőtt minden percét élvezhessék. Hosszú ideje készülnek erre a napra kár lenne

Részletesebben

Intézményi Munkaterv 2013/2014-es tanév

Intézményi Munkaterv 2013/2014-es tanév Debreceni Egyetem Balásházy János Gyakorló Szakközépiskolája, Gimnáziuma és Kollégiuma 4014 Debrecen, Mezőgazdász u. 1. Intézményi Munkaterv 2013/2014-es tanév Debrecen, 2013. szeptember 23. dr. Cserpák

Részletesebben

A 2016/17-ES TANÉV FELADATTERVE

A 2016/17-ES TANÉV FELADATTERVE A 2016/17-ES TANÉV FELADATTERVE AUGUSZTUS 22. alakuló értekezlet 22-23. DIFER mérés 23-31. munkaközösségi szakmai programok, tantermek dekorálása 25. szakmai továbbképzés: Lovasberény 29. tankönyvek átvétele

Részletesebben

SOMORJAI TAGÓVODA MUNKATERVE. Az intézmény neve: Jánossomorjai Aranykapu Óvoda Somorjai Tagóvoda Intézmény címe: 9242 Jánossomorja, Kossuth u. 12.

SOMORJAI TAGÓVODA MUNKATERVE. Az intézmény neve: Jánossomorjai Aranykapu Óvoda Somorjai Tagóvoda Intézmény címe: 9242 Jánossomorja, Kossuth u. 12. SOMORJAI TAGÓVODA MUNKATERVE Az intézmény neve: Jánossomorjai Aranykapu Óvoda Intézmény címe: 9242 Jánossomorja, Kossuth u. 12. A feladatok ellátásában közreműködők: Csoport neve, összetétele életkor szerint

Részletesebben

DUNASZERDAHELY VÁROS

DUNASZERDAHELY VÁROS DUNASZERDAHELY VÁROS Város 2015/2 sz. (2015. február 10.) általános érvényű rendelete a dunaszerdahelyi székhelyű művészeti iskolák, óvodák és iskolák tanulói után járó működési kiadásokra és fizetések

Részletesebben

honismereti, kerámia, grafikai, népdalkör, könyvbarát, szûrrátét, citera, leánykórus. (A szakkörök havi díja: 500 Ft).

honismereti, kerámia, grafikai, népdalkör, könyvbarát, szûrrátét, citera, leánykórus. (A szakkörök havi díja: 500 Ft). 2007. SZEPTEMBER KÖNYVTÁR ISKOLAI PROGRAMOK SPORT KLUBOK, FOGLALKOZÁSOK ZENÉS RENDEZVÉNYEK EGYHÁZI ÉLET MOZI, SZÍNHÁZ OÁZIS KIÁLLÍTÁS, VÁSÁR SZAKKÖRÖK, TANFOLYAMOK A MÛVELÕDÉSI KÖZPONTBAN: Szeptemberben

Részletesebben

A pécsváradi Tourinform iroda 2014/OKTÓBER. Tisztelt Olvasó!

A pécsváradi Tourinform iroda 2014/OKTÓBER. Tisztelt Olvasó! A pécsváradi Tourinform iroda HÍRLEVELE 2014/OKTÓBER Tisztelt Olvasó! Ön a pécsváradi Tourinform Iroda 2014. évi tizedik hírlevelét olvassa, amellyel célunk, hogy mind partnereinket, mind pedig az érdeklődőket

Részletesebben

REGINA Fórum Hírlevél 2011. 6 szám

REGINA Fórum Hírlevél 2011. 6 szám REGINA Fórum Hírlevél 2011. 6 szám Kedves Olvasó! A nyár derekán közelegve az őszhöz már most szervezzük új tevékenységeinket. Már ebben a hírlevélben is meghirdetünk néhány őszi programot, és természetesen

Részletesebben

MEGHÍVÓ. Dunavarsányi Napok 2011. június 2-5.

MEGHÍVÓ. Dunavarsányi Napok 2011. június 2-5. MEGHÍVÓ Dunavarsányi Napok 2011. június 2-5. 2011. június 2. csütörtök 18.00 óra A Dunavarsányi Napok rendezvénysorozat nyitóünnepsége, az Erkel Ferenc Alapfokú Művészetoktatási Intézmény Év végi Hangversenye

Részletesebben

S O M O G Y M E G Y E I M Ú Z E U M O K I G A Z G A T Ó S Á G A H Í R L E V É L

S O M O G Y M E G Y E I M Ú Z E U M O K I G A Z G A T Ó S Á G A H Í R L E V É L Kedves Látogatónk! Hírlevelünkben legújabb kiállításainkat és májusi programjainkat ajánljuk figyelmébe! Programok: Népi Kalendárium 2011. május 14. A Népi Kalendárium májusi témája a gyapjú. Ez alkalommal

Részletesebben

(2015. évi előzetes tervezet)

(2015. évi előzetes tervezet) (2015. évi előzetes tervezet) JANUÁR január 31. U21-es kispályás torna Nagykőrösi Kossuth Lajos Általános Iskola Nagykőrösi Kinizsi FC FEBRUÁR február 1. U16-os kispályás kupa Nagykőrösi Kossuth Lajos

Részletesebben

2 Tápiógyörgye 2008 július

2 Tápiógyörgye 2008 július 2 Tápiógyörgye 2008 július #$ % & ' ( ' ) $ % & ), &-./ $ 0 '' 1' 2 3 ) 1 1 4 0 5)) 6 7 - # - # 7#.&- #% - 8 9 ) % - % % &:; ' % 8% 9 $ ' %'% ')# -# ' < = ) #% ' #' '# % & $ #) > $% # #% ## #5 # $ 6 %

Részletesebben

December havi programok

December havi programok December havi programok December 1. szombat összevont csoportban fogadjuk a gyerekeket December 4-től korcsolyázunk : december 4 kedd, 6 csütörtök, 11 kedd,13 csütörtök 18 kedd ez a turnus januárban folytatódik

Részletesebben

CELLDÖMÖLK VÁROS ÖNKORMÁNYZATÁNAK POLGÁRMESTERI HIVATALA

CELLDÖMÖLK VÁROS ÖNKORMÁNYZATÁNAK POLGÁRMESTERI HIVATALA könyvéből: 120/2012.(VI.28.) sz. képviselő-testületi határozat: A Képviselő-testület tudomásul vette a rendőrkapitány közbiztonság helyzetéről szóló beszámolóját. könyvéből: 121/2012.(VI.28.) sz. képviselő-testületi

Részletesebben

MUNKATERVE ÖREGLAK KÖZSÉG ÉVI KÖZMŰVELŐDÉSI. Készítette: Buzsáki Mónika Kulturális referens

MUNKATERVE ÖREGLAK KÖZSÉG ÉVI KÖZMŰVELŐDÉSI. Készítette: Buzsáki Mónika Kulturális referens ÖREGLAK KÖZSÉG 2010. ÉVI KÖZMŰVELŐDÉSI MUNKATERVE Készítette: Buzsáki Mónika Készült a 2009. november 30-án tartandó Képviselő-testületi ülésre 2010. évi Közművelődési munkaterv 2 Öreglak község 2010.

Részletesebben

2012. 12. 13-án, csütörtökön véradás lesz a művelődési házban. 9 órától délután 4 óráig tart a véradás.

2012. 12. 13-án, csütörtökön véradás lesz a művelődési házban. 9 órától délután 4 óráig tart a véradás. December 12. 17.00 órakor kiállítás megnyitó a művelődési házban: Takács Gabriella kézműves, szövő szakember kiállítása. Megnyitja: Adorjáni Endre (20 éves a bátaszéki rajztagozat keretében) 2012. 12.

Részletesebben

Kerekegyháza Város Önkormányzat Képviselő-testületének december 16-i ülésére

Kerekegyháza Város Önkormányzat Képviselő-testületének december 16-i ülésére 5604-1/2015. E L Ő T E R J E S Z T É S Kerekegyháza Város Önkormányzat Képviselő-testületének 2015. december 16-i ülésére Tárgy: Kerekegyháza Város Önkormányzata 2016. évi rendezvénytervének elfogadása

Részletesebben

Bodajk Város Önkormányzat 2014. évi Rendezvényterve

Bodajk Város Önkormányzat 2014. évi Rendezvényterve Bodajk Város Önkormányzat 2014. évi terve Január 1. Szerda 2. Csütörtök 3. Péntek 4. Szombat Pótszilveszter Nyugdíjas Klub 18-5. Vasárnap 6. Hétfő Taggyűlés Nyugdíjas Klub 18-7. Kedd 8. Szerda 9. Csütörtök

Részletesebben

ÉVES PROGRAMOK A 2014/2015. TANÉVBEN

ÉVES PROGRAMOK A 2014/2015. TANÉVBEN ÉVES PROGRAMOK A 2014/2015. TANÉVBEN SZEPTEMBER 1. a 2014/2015-ös tanév első tanítási napja Tankönyvosztás 3-5. Erdei iskola (Tihany) 8. naplók, ellenőrzők, anyakönyvek, adminisztrációs feladatok befejezése

Részletesebben

Programajánló. Idopontváltozás! Idopontváltozás! Márton-napi Dínom-dánom. Adventi gyertyagyújtás. Örökzöld Nyugdíjas klub találkozója

Programajánló. Idopontváltozás! Idopontváltozás! Márton-napi Dínom-dánom. Adventi gyertyagyújtás. Örökzöld Nyugdíjas klub találkozója XVI évfolyam - 11 szám 2015 November Programajánló óvoda, iskola, ápolóotthon, Tompaháti Közösségi Tér karácsonyi műsora, az estet a Szegedi Miniszínház műsora zárja Hozzon egy díszt a falu karácsonyfájára!

Részletesebben

SZERVEZETI ÉS MŰKÖDÉSI SZABÁLYZAT, A KÖRNYEI SPORT EGYESÜLET KÉZILABDA SZAKOSZTÁLYÁNAK FELÉPÍTÉSE ÉS MŰKÖDÉSE

SZERVEZETI ÉS MŰKÖDÉSI SZABÁLYZAT, A KÖRNYEI SPORT EGYESÜLET KÉZILABDA SZAKOSZTÁLYÁNAK FELÉPÍTÉSE ÉS MŰKÖDÉSE SZERVEZETI ÉS MŰKÖDÉSI SZABÁLYZAT, A KÖRNYEI SPORT EGYESÜLET KÉZILABDA SZAKOSZTÁLYÁNAK FELÉPÍTÉSE ÉS MŰKÖDÉSE 2006 Kelt, Környe, 2006.04.21. - 1 - A KÖRNYEI KÉZILABDA SZAKOSZTÁLY (KKSZO) a KÖRNYEI SPORT

Részletesebben

FÜRDŐHELYI RENDTARTÁS

FÜRDŐHELYI RENDTARTÁS FÜRDŐHELYI RENDTARTÁS A Balatonudvari Fizető Strand rendjéről és szolgáltatásairól Üdvözöljük Önöket a Balatonudvari Fizető Strandfürdő Vendégeiként! STRANDUNK FIZETŐ STRAND! Üzemeltető és tulajdonos:

Részletesebben

Az iskola épülete szorgalmi időben hétfőtől péntekig 6.00 órától 20.00 óráig tart nyitva.

Az iskola épülete szorgalmi időben hétfőtől péntekig 6.00 órától 20.00 óráig tart nyitva. Az iskola nyitvatartása: Az iskola épülete szorgalmi időben hétfőtől péntekig 6.00 órától 20.00 óráig tart nyitva. Az iskola szombaton, vasárnap és egyéb munkaszüneti napokon zárva tart, kivételt képez

Részletesebben

Budapesti Igazgatóság

Budapesti Igazgatóság MAGYAR LABDARÚGÓ SZÖVETSÉG Budapesti Igazgatóság Tel.: +36-1-318-13-38 Fax.: +36-1-266-02-35 E-mail: budapest@mlsz.hu Web: www.blsz.hu Bankszámla szám: 11707024-20480710-00000000 Cím: H-1053 Budapest,

Részletesebben

XVII évfolyam - 4 szám 2016 Április Pályázat Derekegyházi Napköziotthonos Óvoda a "Közalkalmazottak jogállásáról szóló" 1992 évi XXXIII törvény 20/A alapján pályázatot hirdet Derekegyházi Napköziotthonos

Részletesebben

Január. Február. Január 23. Képviselő testületi ülés, nyilvános Helyszín: Önkormányzat Hivatala

Január. Február. Január 23. Képviselő testületi ülés, nyilvános Helyszín: Önkormányzat Hivatala Január Január 23. Január 23. 2016/17 tanítási év II. félévének kezdete Január 27. 2016/17 tanítási év, élévi értesítők kiosztása Február Február Farsangi dekoráció, álarc és szemüveg készítése a könyvtár

Részletesebben

8/ sz. H A T Á R O Z A T. Muzsla Község képviselőtestülete 8. üléséről

8/ sz. H A T Á R O Z A T. Muzsla Község képviselőtestülete 8. üléséről 8/11112015 sz. H A T Á R O Z A T Muzsla Község képviselőtestülete 8. üléséről 2015. 11. 11. Muzsla község képviselőtestülete a jóváhagyott napirend alapján ülésezett és hozta meg az alábbi határozatot.

Részletesebben

XV. évfolyam - 12. szám 2014. December Csupor Piac Sikerrel debütált Derekegyházon a Csupor Piac, ahol kézműves termékekkel és házi készítésű finomságokkal találkozhattak az érdeklődők. A piac fizetőeszközként

Részletesebben

Polgármester: Szöllősi József Ügyfélfogadási rendje: minden héten szerdán 8.00 12.00 13.00 16.00

Polgármester: Szöllősi József Ügyfélfogadási rendje: minden héten szerdán 8.00 12.00 13.00 16.00 Szajoli Polgármesteri Hivatal 5081 Szajol, Rózsák tere 1. Tel.: 56/446-000 Fax: 56/446-447 E-mail: titkarsag@szajolph.t-online.hu Polgármester: Szöllősi József Ügyfélfogadási rendje: minden héten szerdán

Részletesebben

A Csömöri Mátyás Király Általános Iskola munkaterve

A Csömöri Mátyás Király Általános Iskola munkaterve A Csömöri Mátyás Király Általános Iskola munkaterve Szeptember 1. 1. csütörtök A hét 8.00 Tanévnyitó ünnepély. Első tanítási nap: 1. 3 óra; 2-8. 4 óra. Szülői értekezlet 1. évfolyam. 2. 2. péntek ----

Részletesebben

Rozsnyó város I n f o r m á c i ó s k ö z l ö n y e

Rozsnyó város I n f o r m á c i ó s k ö z l ö n y e Rozsnyó város I n f o r m á c i ó s k ö z l ö n y e 1. Törvénytár A polgárok a Rozsnyói Városi Hivatalban a hivatali fogadóórák alatt a II. emeleti, 206-os számú irodában nyerhetnek betekintést a Szlovák

Részletesebben

-1- A TANÉV RENDJE. Az I. félév vége: január 14. A tanulók értesítése a félévi eredményeikről: január 21.

-1- A TANÉV RENDJE. Az I. félév vége: január 14. A tanulók értesítése a félévi eredményeikről: január 21. -1- A TANÉV RENDJE A 2010/2011. tanévben 183 tanítási nap van. Első tanítási nap: 2010. szeptember 1. (szerda) Utolsó tanítási nap: 2011. június 15. (szerda) Az I. félév vége: 2011. január 14. A tanulók

Részletesebben

Hónap Rendezvény megnevezése Rendezvény helyszíne Információ kérhető Telefonszám Február

Hónap Rendezvény megnevezése Rendezvény helyszíne Információ kérhető Telefonszám Február Hónap Rendezvény megnevezése Rendezvény helyszíne Információ kérhető Telefonszám Február 09. Terápiás foglalkozás (kutyával) Alapítványi Ház 09. Katolikus bál 13. Hamvazószerda Katolikus templom 16. KISZE

Részletesebben

Magyar Labdarúgó Szövetség

Magyar Labdarúgó Szövetség Magyar Labdarúgó Szövetség 07/2013 (03.27.) számú Hivatalos Értesítő 2013.03.27. Tartalom Versenybizottsági határozatok... 3 2 Versenybizottsági határozatok 047/2013 (03.15.) számú határozat A 2012-2013.

Részletesebben

ÁCS VÁROS RENDEZVÉNYNAPTÁRA /TERVEZET/ 2009.

ÁCS VÁROS RENDEZVÉNYNAPTÁRA /TERVEZET/ 2009. ÁCS VÁROS RENDEZVÉNYNAPTÁRA /TERVEZET/ 2009. Esemény Időpont Helyszín Szervező Újévi Koncert január 3. Ritmus zenekar, Évnyitó túra Január 3. Ökumenikus imahét Január 14. Mesevetélkedő Január 19. Jókai

Részletesebben

ZSÉREI HÍRMONDÓ. 3. szám, 2014. Szeptember, VIII. ÉVFOLYAM. 20 éves az emlékmű

ZSÉREI HÍRMONDÓ. 3. szám, 2014. Szeptember, VIII. ÉVFOLYAM. 20 éves az emlékmű ZSÉREI HÍRMONDÓ Z S É R E K Ö Z S É G F O L Y Ó I R A T A 3. szám, 2014. Szeptember, VIII. ÉVFOLYAM 20 éves az emlékmű JÉZUS SZÍVE TISZTELET A Jézus Szíve tisztelet az újabb kor egyik legelterjedtebb és

Részletesebben

Magyar Labdarúgó Szövetség

Magyar Labdarúgó Szövetség Magyar Labdarúgó Szövetség NB III. férfi felnőtt nagypályás labdarúgó bajnokság 2013-2014. évi indulási jogát eldöntő osztályozó mérkőzések versenykiírása 1. Az Osztályozó mérkőzések résztvevői A) A 2012-2013.

Részletesebben

REGINA Fórum Hírlevél 2011. 5. szám

REGINA Fórum Hírlevél 2011. 5. szám REGINA Fórum Hírlevél 2011. 5. szám Kedves Olvasó! Hamarosan kezdődik a nyári pihenés, legalább is gyermekeink részére. Ez számunkra is öröm, viszont az, hogy hol legyen gyermekünk a nyári szünidőben már

Részletesebben

RENDEZVÉNYNAPTÁR 2014. DECS

RENDEZVÉNYNAPTÁR 2014. DECS Hónap Február Rendezvény megnevezése 08. Katolikus bál 15. KISZE báb égetés Alapítványi Ház Rendezvény helyszíne Információ kérhető Telefonszám Alapítvány 20/283-2013 15. Ovis farsang 22. Zenés farsangi

Részletesebben

K I V O N A T. Tiszacsege Város Önkormányzat Képviselő testületének 2013. december 18 án megtartott ülésének jegyzőkönyvéből

K I V O N A T. Tiszacsege Város Önkormányzat Képviselő testületének 2013. december 18 án megtartott ülésének jegyzőkönyvéből K I V O N A T Önkormányzat Képviselő testületének 2013. december 18 án megtartott ülésének jegyzőkönyvéből 203/2013.(XII. 18.) KT. számú HATÁROZAT: Képviselő testülete úgy határoz, hogy a 2014. évi városi

Részletesebben

2011-es eseménynaptár

2011-es eseménynaptár Művelődési Ház Katolikus Egyház Fakult Egyesület Iskola, Óvoda Német kissebbségi Kertbarát Kör 2011-es eseménynaptár A program és időpontváltozás joga fenntartva! Január 7. (péntek) Fábián Zoltán prózamondó

Részletesebben

Évközi II. hét liturgikus rendje január 20-tól, január 27-ig

Évközi II. hét liturgikus rendje január 20-tól, január 27-ig Évközi II. hét liturgikus rendje 2013. január 20-tól, január 27-ig Vasárnap 01.20 Évközi II. hét II. hét Balinka 8.00 Igeliturgia BP Söréd 8.00 Szentmise int. +Takács Ambrus KJ Isztimér 8.00 Szentmise

Részletesebben

Október 7. 14.00 óra: Idősek Világnapja - megyei rendezvény az életet az éveknek" Zm. Szövetség klubjai részére

Október 7. 14.00 óra: Idősek Világnapja - megyei rendezvény az életet az éveknek Zm. Szövetség klubjai részére PROGRAMJAINK: Keresztury Dezső Általános Művelődési Központ 8900 Zalaegerszeg, Landorhegyi út 21. Tel: 92/314-120, Fax: 92/815-522 E-mail: info@kereszturyamk.hu Október 7. 14.00 óra: Idősek Világnapja

Részletesebben

Magyar Labdarúgó Szövetség ÉVI NEMZETKÖZI ILLETVE FÉRFI FELNŐTT NAGYPÁLYÁS NEMZETI BAJNOKSÁGOK ÉS KUPÁK VERSENYNAPTÁRA

Magyar Labdarúgó Szövetség ÉVI NEMZETKÖZI ILLETVE FÉRFI FELNŐTT NAGYPÁLYÁS NEMZETI BAJNOKSÁGOK ÉS KUPÁK VERSENYNAPTÁRA Magyar Labdarúgó Szövetség 2016-2017. ÉVI NEMZETKÖZI ILLETVE FÉRFI FELNŐTT NAGYPÁLYÁS NEMZETI BAJNOKSÁGOK ÉS KUPÁK VERSENYNAPTÁRA Határozat szám ELN-9/2016 (02.09.) Jóváhagyás 2016.02.09. Hatálybalépés

Részletesebben

BAJNAI KÉPÚJSÁG Utoljára frissítve: január 11.

BAJNAI KÉPÚJSÁG Utoljára frissítve: január 11. Utoljára frissítve: 2017. január 11. NYITVA TARTÁS, ÜGYFÉLFOGADÁS A POLGÁRMESTERI HIVATAL ÜGYFÉLFOGADÁSI RENDJE HÉTFŐ: 8.00-12.00 12.30-15.30 KEDD: 8.00-12.00 12.30-15.30 SZERDA: 8.00-12.00 12.30-15.30

Részletesebben

XVII. Közbiztonsági Rendezvénysorozat

XVII. Közbiztonsági Rendezvénysorozat XVII. Közbiztonsági Rendezvénysorozat Az idei évben is megvalósul a figyelemfelhívó és ismerető programokkal színesített városi és megyei Közbiztonsági Rendezvénysorozat. Az alábbiakban összegezzük, milyen

Részletesebben

December havi programok

December havi programok December havi programok December 3-án kezdődik a korcsolya. Középső csoportos kortól (aki 2014. augusztus 31- ig betölti az 5 évet) lehet korcsolyázni. Az első turnus nyolc alkalom, ez január közepéig

Részletesebben

Készítette: Morovics Ibolya Felsőszeli Széchenyi István Alapiskola 2012

Készítette: Morovics Ibolya Felsőszeli Széchenyi István Alapiskola 2012 Tanulmányi kirándulás tervezete, szervezése, lebonyolítása Tartalom: Készítette: Morovics Ibolya Felsőszeli Széchenyi István Alapiskola 2012 1. A tanulmányi kirándulás útvonala 2. A tanulmányi kirándulás

Részletesebben

REGINA Fórum Hírlevél 2011. 4. szám

REGINA Fórum Hírlevél 2011. 4. szám REGINA Fórum Hírlevél 2011. 4. szám Kedves Olvasó! Szeszélyes tavasz vége felé járva végre többször örülhetünk a várva várt melegnek. Az általunk kínált portékák is színesebbek, vidámabbak és nyarat idézik.

Részletesebben

Elkészült a Labdarúgó NB I. teljes tavaszi menetrendje

Elkészült a Labdarúgó NB I. teljes tavaszi menetrendje 2011 január 22. Flag 0 Értékelés kiválasztása Még Give nincs Elkészült értékelve a Labdarúgó Give Elkészült a Labdarúgó Give Elkészült a Labdarúgó Give Elkészült a Labdarúgó Mérték Give Elkészült a Labdarúgó

Részletesebben

II. KERETTYE TERMÁL KUPA Kispályás labdarúgó torna és családi nap BÁZAKERETTYE 2008. június 28.

II. KERETTYE TERMÁL KUPA Kispályás labdarúgó torna és családi nap BÁZAKERETTYE 2008. június 28. Tisztelt Csapatvezető! Örömmel fogadtuk csapata nevezését a II. Kerettye Termál Kupa kispályás labdarúgó tornára. Levelünkben összefoglaljuk a lebonyolítással kapcsolatos fontosabb tudnivalókat. Kérjük

Részletesebben

10. Kárpát-medencie Összmagyar Nemzeti Diákbajnokság

10. Kárpát-medencie Összmagyar Nemzeti Diákbajnokság 10. Kárpát-medencie Összmagyar Nemzeti Diákbajnokság Karpatiasport polgári társulás és az Aranycsapat alapítvány 2012 június 6-án rendezte meg a 10. Kárpátmedencie Összmagyar Nemzeti Diákbajnokság felvidéki

Részletesebben

Abony Város Önkormányzat Képviselő-testülete 2740 Abony, Kossuth tér 1. 1000-47/2008. Tárgy: jkv-i kivonat

Abony Város Önkormányzat Képviselő-testülete 2740 Abony, Kossuth tér 1. 1000-47/2008. Tárgy: jkv-i kivonat Abony Város Képviselőtestülete 2740 Abony, 1. 100047/2008. Tárgy: jkvi kivonat Készült: Abony Város Képviselőtestületének 2008. november 27i üléséről. Napirend: A 2009. évi rendezvényterv elfogadása 409/2008.

Részletesebben

JEGY- ÉS BÉRLETINFORMÁCIÓK

JEGY- ÉS BÉRLETINFORMÁCIÓK JEGY- ÉS BÉRLETINFORMÁCIÓK Szurkolóink február 17-től, keddtől féléves bérletet válthatnak a Groupama Arénába, labdarúgó-csapatunk tavaszi idényének mérkőzéseire. A tavaszi féléves bérlettel csapatunk

Részletesebben

A nyitva tartás rendje, éves munkaterv alapján a nevelési évben, tanévben tervezett jelentősebb rendezvények, események időpontjai

A nyitva tartás rendje, éves munkaterv alapján a nevelési évben, tanévben tervezett jelentősebb rendezvények, események időpontjai A nyitva tartás rendje, éves munkaterv alapján a nevelési évben, tanévben tervezett jelentősebb rendezvények, események időpontjai TARTALOM NYITVATARTÁS RENDJE... 3 CSENGETÉSI REND NAPPALI TAGOZAT... 3

Részletesebben

HATÁROZAT-ot. SZOMBATHELYI MTK BUDAPEST MEZŐKÖVESD ZSÓRY FC KECSKEMÉTI TE- PHOENIX MECANO. 19. forduló Dátum TV Hazai Vendég Kezdési időpont 03.08.

HATÁROZAT-ot. SZOMBATHELYI MTK BUDAPEST MEZŐKÖVESD ZSÓRY FC KECSKEMÉTI TE- PHOENIX MECANO. 19. forduló Dátum TV Hazai Vendég Kezdési időpont 03.08. MAGYAR LABDARÚGÓ SZÖVETSÉG A Magyar Labdarúgó Szövetség Versenybizottsága 2014. január 3-i ülésén versenyügyi eljárás során tárgyalás mellőzésével az MLSZ Labdarúgás Versenyszabályzat 30. (5) bekezdése

Részletesebben

Rendezvények 2011-ben Mezőszilas községben. Rendezvény tervezett programja

Rendezvények 2011-ben Mezőszilas községben. Rendezvény tervezett programja ek 2011-ben Mezőszilas községben időpontja címe/elnevezése tervezett programja helyszíne szervezője/felelőse 2011. február 25. 9 órától 12 óráig Óvoda nyitogató A leendő ovisok fogadása az óvodában, ismerkedés

Részletesebben

Január. Február. 02. szombat 18 óra. 15. péntek 18 óra. 19. kedd 17 óra 22. péntek 17 óra

Január. Február. 02. szombat 18 óra. 15. péntek 18 óra. 19. kedd 17 óra 22. péntek 17 óra Január 02. 15. 19. kedd 22. 23. 30. 01. hétfő 06. 16:30 12. Újévi koncert R: Jánossomorjai Fúvós Egyesület tel.: 20/435-8431 www.jfe.hu Megemlékezés a doni áttörés 67. évfordulója alkalmából H: Kalafszky

Részletesebben

KÖRÖSLADÁNY VÁROS 2015. ÉVI RENDEZVÉNY NAPTÁRA

KÖRÖSLADÁNY VÁROS 2015. ÉVI RENDEZVÉNY NAPTÁRA KÖRÖSLADÁNY VÁROS 2015. ÉVI RENDEZVÉNY NAPTÁRA Dátum óra rendezvény helyszín rendező/felelős Január 23. (péntek) 17.00 Magyar Kultúra Napja Január 28. 13.00 Csudajó játszóház könyvtár könyvtár Február

Részletesebben

December havi programok

December havi programok December havi programok December 2-től korcsolyázunk : december 2. kedd, 4. csütörtök, 9. kedd,11. csütörtök 16. kedd 18. csütörtök ez a turnus januárban folytatódik Idén is a Jégpalota fedett jégcsarnokába

Részletesebben

XXXV. SZEPSI CSOMBOR MÁRTON NAPOK RENDEZVÉNYSOROZATA SZEPSI. A rendezvénysorozat főszervezője: a Csemadok Szepsi Alapszervezete MEGHÍVÓ

XXXV. SZEPSI CSOMBOR MÁRTON NAPOK RENDEZVÉNYSOROZATA SZEPSI. A rendezvénysorozat főszervezője: a Csemadok Szepsi Alapszervezete MEGHÍVÓ XXXV. SZEPSI CSOMBOR MÁRTON NAPOK RENDEZVÉNYSOROZATA SZEPSI A rendezvénysorozat főszervezője: a Csemadok Szepsi Alapszervezete MEGHÍVÓ Társrendezők Szepsi Városi Művelődési Központ és Városi Könyvtár Szepsi

Részletesebben