ÚJ CITROËN C4 TARTOZÉKOK

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "ÚJ CITROËN C4 TARTOZÉKOK"

Átírás

1 ÚJ CITROËN C4 TARTOZÉKOK

2 STÍLuS 04 KÉNYELEm 06 BIZTONSÁG 08 SZÁLLÍTÁSI megoldások 10 VÉdELEm 14 multimédia 18

3 AHOGY ÖNNEK TETSZIK... Azzal, hogy a Citroën márkát választotta, Ön a minőség, a biztonság és az egyedi stílus mellett tette le a voksát. Ez a három jellemző a márka által kínált tartozékok esetében is garantált. A Citroën tartozékválasztékát úgy alakítottuk ki, hogy Ön minden szempontból nagyobb biztonságban érezhesse magát. Cégünk modern és kiváló minőségű felszerelések széles választékát kínálja Önnek. Engedje szabadon fantáziáját és alkossa meg álmai autóját! Egy olyan új C4-et, amely az Ön ízlését tükrözi, s amely valódi társává válhat a mindennapokban. Egy olyan új C4-et, amely mindig mindenben megfelel az igényeinek és elképzeléseinek. Nem lesz nehéz a dolga! CITROËN HUNGÁRIA Kft. - Budapest, André Citroën u Tel: (06-1) Azonosító: kiadás, Új C4 - A beszállítók fenntartják a forgalmazás esetleges leállításának, illetve bizonyos műszaki módosítások végrehajtásának jogát. A kiadványban látható fényképek illusztrációk. - Fotók: Citroën - Terv: because - Nyomda: Vizuálisművek

4 04 STÍLUS A STÍLUSRÓL Önnel együtt új C4 gépjárműve is egyedülálló a világon: a Citroën által kínált tartozékok és extrák segítségével ugyanis saját ízlése szerint formálhatja autóját. Válasszon divatos vagy klasszikusan elegáns termékeink közül, és alakítsa új C4-e minden részletét az Ön egyéniségének megfelelően! Baltimore (1) 15 colos könnyűfém keréktárcsa cksz.: 9406.K1 Boston (1) 4 keréktárcsából álló készlet 16 colos könnyűfém keréktárcsa cksz.: Oakland (1) 16 colos könnyűfém keréktárcsa cksz.: 9406.C9 (1) Csavar és felniközép nélkül.

5 KeréKTárCSáK Biztonság és vonzó külső: a Citroën által kifejlesztett könnyűfém keréktárcsák nagyszerűen egyesítik ezt a két - elsőre talán ellentmondásosnak tűnő tulajdonságot. A Citroën felniket nagyon szigorú teszteknek vetettük alá, ezért biztos lehet abban, hogy mindenben megfelelnek az érvényben lévő jogszabályoknak, és tökéletes mechanikai tulajdonságokkal rendelkeznek. A keréktárcsák designereink által megálmodott áramvonalas megjelenése igazi egyéniséget kölcsönöz új C4 gépjárművének. Krómozott oldalsó díszcsík cksz.: Csomagtérajtó-krómdíszítés cksz.: Anchorage (1) 17 colos könnyűfém keréktárcsa cksz.: 9406.E0 Sebességváltókar-markolat Kérjük, érdeklődjön márkakereskedőjénél!

6 06 KéNYeLeM TÖKÉLETES ELLAZULÁS Az új Citroën C4 a kényelem kimeríthetetlen forrása. A kifejezetten Önöknek tervezett ergonomikus Citroën tartozékokkal megtapasztalhatja a nyugodt vezetés élményét, és zavartalanul élvezheti a legmodernebb technológia előnyeit. Minibár (1) 15 literes cksz.: literes cksz.: (1) Tartalma nem képezi a tartozék részét, csupán illusztráció.

7 ruhaakasztó cksz.: NAPeLLeNZŐK A vezető és az utasok kényelme érdekében szereljen napellenzőket gépkocsija oldalsó ablakaira és a hátsó szélvédőre! Az ablakok formájához igazodó, méretre készült napellenzők háromféle szempontból is hasznosnak bizonyulnak: védenek a vakító fénytől, árnyékoló hatásuk révén enyhítik a meleget a gépkocsi belsejében, és elrejtik a gépjárműben található tárgyakat és felszereléseket a kíváncsi tekintetek elől. Légterelők az oldalablakokra cksz.: 9421.C1 Napellenzők az oldalablakokra cksz.: 9459.H7 Kivehető hamutartó cksz.: Napellenző a hátsó szélvédőre cksz.: 9459.H8

8 08 BIZTONSáG BIZTONSÁG TESTKÖZELBEN Az Önök biztonsága számunkra mindennél fontosabb. A vezető és utasai biztonsága érdekében kifejlesztett felszerelések legapróbb részleteit is úgy alkottuk meg, hogy azok méltán kiérdemelhessék bizalmát, és nyugodt körülményeket biztosítsanak utazásaihoz. A riasztótól kezdve egészen a parkolóradarig csúcstechnológiás eszközök egész sora szolgálja az Önök biztonságát. Kerékőr Lemezfelnihez - cksz.: 9607.R4 Alumínium keréktárcsához - cksz.: 9607.R5 Y mintás hólánc Kérjük, érdeklődjön márkakereskedőjénél! Hózoknik Kérjük, érdeklődjön márkakereskedőjénél!

9 römer Duo Isofix gyermekülés 1. súlycsoport - 3 ponton rögzíthető Isofix gyermekülés cksz.: Ködfényszórókészlet cksz.: Biztonsági csomag Kérjük, érdeklődjön márkakereskedőjénél! riasztóberendezés cksz.: 9471.R1 elválasztó rács cksz.: PArKOLÓrADAr A Citroën parkolóradar hatékony segítséget nyújt a parkolási műveletekhez. Figyelmeztető hangjelzéssel jelzi a vezetőnek a gépjármű közelében található akadályokat. Segítségével gyerekjáték a parkolás. Parkolóradar első - cksz.: hátsó - cksz.: Kérjük, érdeklődjön márkakereskedőjénél!

10 10 SZáLLÍTáSI MeGOLDáSOK CSAK PRAKTIKUSAN! Az új C4 képes alkalmazkodni Ön és családtagjai folyamatosan változó igényeihez. A Citroën praktikus és ergonomikus tartozékok széles választékát kínálja, melyek egytől egyig megkönnyítik csomagjai, sílécei vagy kerékpárjai szállítását. már csak ki kell választania az úti célt... Keresztirányú tetőcsomagtartó rudak cksz.: 9416.G3

11 KAJAKTArTÓ Tetőcsomagtartóra szerelhető puha, rugalmas tetőbox rövid: 340 literes - cksz.: 9459.K1 hosszú: 300 literes - cksz.: 9459.K2 Az áramvonalas kajaktartó a legigényesebb sportemberek elvárásainak is megfelel. Használaton kívül a tetőrúdra hajtható, így csökken a gépjármű légellenállása és magassága. A legapróbb részletekre is odafigyeltünk: a vastag ütközők a legkisebb sérülésektől is megvédik a hajótestet, a két heveder pedig masszívan rögzíti a kajakot. Nincsenek többé korlátok! Tetőcsomagtartóra szerelhető tetőbox rövid: 280 literes - cksz.: 9459.J2 340 literes - cksz.: 9459.J3 közepes: 380 literes - cksz.: 9459.J6 hosszú: 370 literes - cksz.: 9459.J4 430 literes - cksz.: 9459.J5 Tetőcsomagtartóra szerelhető kajaktartó (1) cksz.: 9416.K2 Tetőcsomagtartóra szerelhető kerékpártartó (1) alumínium - cksz.: acél - cksz.: Tetőcsomagtartóra szerelhető síléc-/snowboardtartó (1) 4 pár síléchez - cksz.: pár síléchez - cksz.: (1) A kellékek illusztrációk, és nem képezik a tartozék részét.

12 12 SZáLLÍTáSI MeGOLDáSOK Hattyúnyakú vonóhorog (1) cksz.: 9427.CL Vonófejes rdso vonóhorog (1)(2) cksz.: 9427.CN (1) A vontatott jármű típusától függően kábel használata szükséges. Kérjük, érdeklődjön márkakereskedőjénél! (2) Szerszám nélkül leszerelhető.

13 VONÓHOrOGrA SZereLHeTŐ KeréKPárTArTÓ A vonóhorogra szerelhető kerékpártartó biztonság, minőség és funkcionalitás tekintetében egyaránt kiváló, és bármilyen típusú kerékpárvázhoz használható. Gyorsan felszerelhető és összehajtható, ami nagy előny, ha sietünk. mostantól bátran engedhet a kísértésnek, ha párjával egy kis biciklizésre támad kedve Vonóhorogra szerelhető kerékpártartó (3) 2 kerékpár szállításához - cksz.: kerékpár szállításához - cksz.: kerékpár szállításához - cksz.: 9416.F6 Vonóhorogra szerelhető kerékpártartó A képen nem szerepel. cksz.: Csomagrögzítőháló (3) cksz.: 7568.HN Csomagtéri elválasztók (3) cksz.: 9414.EE Csomagtérszőnyeg kiegészítő cikkszáma: 9464.FH (3) Tartalma nem képezi részét a tartozéknak, csupán illusztráció.

14 14 VéDeLeM ÖTLETES MEGOLDÁSOK Az új Citroën C4 elegáns vonalaival mindenkit azonnal levesz a lábáról. A Citroën által kínált védőfelszerelések segítségével az utastér vonzerejét is növelheti. Engedje szabadon fantáziáját, hiszen az üléshuzatoktól a padlószőnyegekig minden belső kiegészítő autója védelmét és szépségét szolgálja, egészen a legapróbb részletekig. Karbon hatású 3D küszöbvédők cksz.: 9400.AQ Citroën jelzéssel ellátott inox küszöbvédők cksz.: 9424.H4

15 SZŐNYeGeK A Citroën szőnyegek tökéletesen illeszkednek gépjárműve padlójához, és speciális kialakításuknak köszönhetően hatékony védelmet nyújtanak a kopás és a szennyeződések ellen. Használatuk rendkívül egyszerű; tartósak és ellenállóak. Amellett, hogy tökéletesen tapadnak a padlóhoz, és így hozzájárulnak a vezető kényelméhez, kialakításuk is egyedi és rendkívül ötletes. reims üléshuzat (2) szövet cksz.: 9429.LX/9429.LZ Bársonyszőnyeg (1) cksz.: 9464.FN Speciális formájú padlószőnyeg (1) cksz.: 9464.FL Filc padlószőnyeg (1) cksz.: 9464.FJ Nîmes üléshuzat (2) szövet cksz.: 9429.LY/9429 Gumiszőnyeg (1) cksz.: 9464.FQ (1) Több szőnyeg egymásra helyezése szigorúan tilos. A védőszőnyegek megfelelő használatával kapcsolatban vásárlás előtt, kérjük, érdeklődjön márkakereskedőjénél! (2) Könnyen fel- és lehúzható, a légzsákokkal kompatibilis üléshuzat.

16 16 VéDeLeM rekeszes csomagtérbetét cksz.: 9424.H2 (1) (2 Mindkét oldalán használható csomagtérszőnyeg (2) szövet-, illetve gumifelülettel cksz.: 9464.FH (1) A kellékek illusztrációk, és nem képezik a tartozék részét. (2) A HIFI-opcióval nem kompatibilis.

17 Oldalsó díszcsík cksz.: 9424.G8 Stílusos sárfogó első - cksz.: hátsó - cksz.: Védőcsík első/hátsó áttetsző magas fényű fekete króm hatású Kérjük, érdeklődjön márkakereskedőjénél! Külső védőhuzat (1) cksz.: (1) Nem időjárásálló.

18 18 MULTIMéDIA INNOVÁCIÓ A GYAKORLATBAN Új Citroën C4-e sokkal több egy egyszerű autónál. A legmodernebb multimédiás berendezései a kényelem és az örömök kifogyhatatlan tárházát nyitják meg Ön előtt. mostantól minden eddiginél kellemesebb és nyugodtabb légkörben tapasztalhatja meg a vezetés és az utazás örömét. 230 V-os csatlakozóalj cksz.: 9702.FX Videocsomag két képernyővel cksz.: 9702.JC A teljes videokínálatról kérjük, érdeklődjön márkakereskedőjénél! HIFI-modul (1) cksz.: 9711.GG (1) A HIFI-opcióval nem kompatibilis.

19 Hordozható navigációs rendszerek A teljes kínálatról kérjük, érdeklődjön márkakereskedőjénél! Becker navigációs rendszer TomTom navigációs rendszer Hordozható Bluetooth kihangosító készlet Kérjük, érdeklődjön márkakereskedőjénél! A szériatartozékként kínált Navidrive/MyWay navigációs rendszer frissítéséhez szükséges térképcsomag (1) (2) Kérjük, érdeklődjön márkakereskedőjénél. (1) Csúcstechnológiás eszköz, vásárlás előtt, kérjük, érdeklődjön márkakereskedőjénél. (2) Radardetektorral (az adott országban érvényes jogszabályoktól függően). Beépített Bluetooth kihangosító készlet Kérjük, érdeklődjön márkakereskedőjénél! CITrOËN WIFI A Wifi-egységnek köszönhetően utazás közben a világ csupán egy kattintásnyira lesz az utasaitól. menet közben akár egyszerre több laptopot, játékkonzolt, médialejátszót is használhatnak, ezhetnek, nézegethetik kedvenc oldalaikat, és a hálózati játékokról sem kell lemondaniuk. Az előfizetés nélkül kínált fedélzeti Wifi-egység speciális, 3G/3G+ internetes SIm-kártyával működik, melyre az Ön által választott szolgáltatónál fizethet elő. Wifi-egység cksz.: 9702.GV Kérjük, érdeklődjön márkakereskedőjénél!

20 CITROËN ALKATRÉSZ ÉS SZOLGÁLTATÁSOK IGAZGATÓSÁG szeptember

CITROËN C3 picasso TARTOZÉKOK

CITROËN C3 picasso TARTOZÉKOK CITROËN C3 picasso TARTOZÉKOK STíLuS 04 KÉNyeLem 08 biztonság 10 SZÁLLíTÓeSZKöZöK 12 VÉdeLem 16 multimédia 18 AHOGY ÖNNEK TETSZIK... Azzal, hogy a Citroën márkát választotta, ön a minőség, a biztonság

Részletesebben

ÚJ CitroËN C3 tartozékok

ÚJ CitroËN C3 tartozékok ÚJ CitroËN C3 tartozékok StÍLUS 04 KÉNYELEM 06 BiZtoNSÁG 08 SZÁLLÍtÁSi MEGoLdÁSoK 12 VÉdELEM 16 MULtiMÉdiA 18 AHOGY ÖNNEK TETSZIK... Azzal, hogy a Citroën márkát választotta, Ön a minőség, a biztonság

Részletesebben

CITROËN JUMPY ÉS JUMPER TARTOZÉKOK

CITROËN JUMPY ÉS JUMPER TARTOZÉKOK CITROËN JUMPY ÉS JUMPER TARTOZÉKOK biztonság 04 SZÁLLíTÁSI MEGOLdÁSOK 06 védelem 08 MULTIMÉdIA 10 AHOGy önnek TeTSZIK... Azzal, hogy a Citroën márkát választotta, Ön a minőség, a biztonság és az egyedi

Részletesebben

CITROËN DS4 TARTOZÉKOK

CITROËN DS4 TARTOZÉKOK CITROËN DS4 TARTOZÉKOK STíLuS 04 KÉNyeLem 06 biztonság 08 SZÁLLíTÓeSZKöZöK 10 védelem 14 multimédia 18 AHOGY ÖNNEK TETSZIK... Azzal, hogy a Citroën márkát választotta, ön a minőség, a biztonság és az egyedi

Részletesebben

CITROËN C3. Az Ön CITROËN márkakereskedése

CITROËN C3. Az Ön CITROËN márkakereskedése és szórakoztató elektronika 3 6 4 7 5 8 Boutique Egyéni Citroën stílus 21 1 USB Box (1) Ez a gépjármû kesztyûtartójában diszkréten megbújó kompakt egység egy USB-port, jack aljzat vagy ipod - kábel segítségével

Részletesebben

L essentiel. Testre szabott tartozékok! CITROËN. 2008. március. Egyéni megjelenés. 4.a 4.b. Biztonság. Kényelem. Navigációs berendezések

L essentiel. Testre szabott tartozékok! CITROËN. 2008. március. Egyéni megjelenés. 4.a 4.b. Biztonság. Kényelem. Navigációs berendezések és szórakoztató elektronika.a.b Boutique Egyéni Citroën stílus 7 USB Box (2) Ez a gépjármû kesztyûtartójában diszkréten megbújó kompakt egység egy USB-port, jack aljzat vagy ipod -kábel segítségével bármilyen

Részletesebben

CITROËN C4 picasso ÉS GRANd C4 picasso TARTOZÉKOK

CITROËN C4 picasso ÉS GRANd C4 picasso TARTOZÉKOK CITROËN C4 picasso ÉS GRANd C4 picasso TARTOZÉKOK STÍLuS 04 KÉNYELEm 06 BIZTONSÁG 08 SZÁLLÍTÁSI megoldások 10 VÉdELEm 14 multimédia 16 AHOGY ÖNNEK TETSZIK... Azzal, hogy a Citroën márkát választotta, Ön

Részletesebben

CITROËN BERLINGO ÉS NEMO TARTOZÉKOK

CITROËN BERLINGO ÉS NEMO TARTOZÉKOK CITROËN BERLINGO ÉS NEMO TARTOZÉKOK BIZTONSÁG 04 SZÁLLíTÁSI MEGOLdÁSOK 06 védelem 08 MuLTIMÉdIA 10 AHOGY ÖNNEK TETSZIK... Azzal, hogy a Citroën márkát választotta, Ön a minőség, a biztonság és az egyedi

Részletesebben

308 / 308 SW TARTOZÉKOK

308 / 308 SW TARTOZÉKOK Terv: bd-ntwk Kiadás: Gutenberg networks Automobiles Peugeot RC Paris B 55 44 503 Készült az Európai Unióban. Hiv. sz.: MKCO03 0. március A márkakereskedés pecsétje www.peugeot.com 308 / 308 SW TARTOZÉKOK

Részletesebben

CITROËN C-CROSSER TARTOZÉKOK

CITROËN C-CROSSER TARTOZÉKOK CITROËN C-CROSSER TARTOZÉKOK STíLUS 04 KÉNyELEM 05 biztonság 06 SZÁLLíTÁSI MEGOLdÁSOK 08 védelem 12 MULTIMÉdIA 14 AHOGY ÖNNEK TETSZIK... Azzal, hogy a Citroën márkát választotta, Ön a minőség, a biztonság

Részletesebben

CITROËN C5 TARTOZÉKOK

CITROËN C5 TARTOZÉKOK CITROËN C5 TARTOZÉKOK STÍLuS 04 KÉNYELEM 07 BIZTONSÁG 08 SZÁLLÍTÁSI MEGOLDÁSOK 10 VÉDELEM 14 MuLTIMÉDIA 18 AHOGY ÖNNEK TETSZIK... Azzal, hogy a Citroën márkát választotta, Ön a minőség, a biztonság és

Részletesebben

CITROËN BERLINGO TARTOZÉKOK

CITROËN BERLINGO TARTOZÉKOK CITROËN BERLINGO TARTOZÉKOK STíLuS 04 KÉNyELEm 06 BIZTONSÁG 08 SZÁLLíTÁSI megoldások 10 védelem 12 multimédia 14 AHOGy önnek TeTSZIK... Azzal, hogy a Citroën márkát választotta, Ön a minőség, a biztonság

Részletesebben

TARTOZÉKOK CITROËN C3 PICASSO

TARTOZÉKOK CITROËN C3 PICASSO TARTOZÉKOK CITROËN C3 PICASSO STÍLUS 04 KÉNYELEM 06 BIZTONSÁG 08 SZÁLLÍTÁSI MEGOLDÁSOK 10 VÉDELEM 12 MULTIMÉDIA 14 AHOGY ÖNNEK TETSZIK... Azzal, hogy a Citroën márkát választotta, Ön a minőség, a biztonság

Részletesebben

CITROËN DS3 TARTOZÉKOK

CITROËN DS3 TARTOZÉKOK CITROËN DS3 TARTOZÉKOK STÍLuS 04 KÉNYeLem 10 BIZTONSÁG 12 SZÁLLÍTÁSI megoldások 14 védelem 16 multimédia 18 AHOGY ÖNNEK TETSZIK... Azzal, hogy a Citroën márkát választotta, Ön a minőség, a biztonság és

Részletesebben

CITROËN BERLINGO TARTOZÉKOK

CITROËN BERLINGO TARTOZÉKOK CITROËN BERLINGO TARTOZÉKOK STíLuS 04 KÉNyELEm 06 BIZTONSÁG 08 SZÁLLíTÁSI megoldások 10 védelem 12 multimédia 14 AHOGy önnek TeTSZIK... Azzal, hogy a Citroën márkát választotta, Ön a minőség, a biztonság

Részletesebben

CITROËNC-ELYSÉE TARTOZÉKOK

CITROËNC-ELYSÉE TARTOZÉKOK CITROËNC-ELYSÉE TARTOZÉKOK STÍLUS 04 KÉNYELEM 08 BIZTONSÁG 10 SZÁLLÍTÓESZKÖZÖK 12 VÉDELEM 14 MULTIMÉDIA 18 AHOGY ÖNNEK TETSZIK... Azzal, hogy a Citroën márkát választotta, Ön a minőség, a biztonság és

Részletesebben

Új citroën c3 tartozékok

Új citroën c3 tartozékok Új citroën c3 tartozékok StÍLuS 04 KÉNYELEm 06 BiZtoNSÁG 08 SZÁLLÍtÁSi megoldások 12 VÉdELEm 16 multimédia 18 AHOGY ÖNNEK TETSZIK... Azzal, hogy a citroën márkát választotta, Ön a minőség, a biztonság

Részletesebben

CITROËN C-ZERO TARTOZÉKOK

CITROËN C-ZERO TARTOZÉKOK CITROËN C-ZERO TARTOZÉKOK 02 AHOGY ÖNNEK TETSZIK... Azzal, hogy a Citroën márkát választotta, Ön a minőség, a biztonság és az egyedi stílus mellett tette le a voksát. Ez a három jellemző a márka által

Részletesebben

CITROËN C4 TARTOZÉKOK

CITROËN C4 TARTOZÉKOK CITROËN C4 TARTOZÉKOK STÍLuS 04 KÉNYELEm 08 BIZTONSÁG 10 SZÁLLÍTÁSI megoldások 12 VÉdELEm 16 multimédia 18 AHOGY ÖNNEK TETSZIK... Azzal, hogy a Citroën márkát választotta, Ön a minőség, a biztonság és

Részletesebben

CITROËN C3 PICASSO TARTOZÉKOK

CITROËN C3 PICASSO TARTOZÉKOK CITROËN ALKATRÉSZ ÉS SZOLGÁLTATÁSOK IGAZGATÓSÁG 2011. április www.citroen.hu CRÉATIVE TECHNOLOGIE CITROËN C3 PICASSO TARTOZÉKOK STÍLUS 04 KÉNYELEM 08 BIZTONSÁG 10 SZÁLLÍTÓESZKÖZÖK 12 AHOGY ÖNNEK TETSZIK...

Részletesebben

BIPPER & PARTNER TARTOZÉKOK

BIPPER & PARTNER TARTOZÉKOK Terv: BD Network Kiadás: Gutenberg Networks Automobiles Peugeot RC Paris B 552 144 503 Készült az EU-ban Hiv. szám: MKCO111421 A márkakereskedés pecsétje: A jelen katalógusban található adatok a publikálás

Részletesebben

Új Renault MEGANE Tartozék kínálat

Új Renault MEGANE Tartozék kínálat Új Renault MEGANE Tartozék kínálat Tartalom Vigyázzon magára! Tegye intenzívebbé a napot, élvezzen ki minden pillanatot! Az Új Mégane tartozékok, amelyeket kifejezetten az Ön autójához álmodtak meg: még

Részletesebben

ÚJ CITROËN C4 PICASSO TARTOZÉKOK

ÚJ CITROËN C4 PICASSO TARTOZÉKOK ÚJ CITROËN C4 PICASSO TARTOZÉKOK STÍLUS 04 KÉNYELEM 06 BIZTONSÁG 08 SZÁLLÍTÓESZKÖZÖK 10 VÉDELEM 12 MULTIMÉDIA 16 TARTOZÉKLISTA 18 AHOGY ÖNNEK TETSZIK... Azzal, hogy a CITROËN márkát választotta, Ön a minőség,

Részletesebben

Renault ESPACE. Tartozék kínálat

Renault ESPACE. Tartozék kínálat Új Renault ESPACE Tartozék kínálat 1 Vigyázzon magára! Tegye könnyebbé mindennapjait, élvezzen ki minden pillanatot és legyen teljesen nyugodt. A Renault tartozékok, amelyeket kimondottan az Ön autójához

Részletesebben

Land Cruiser V8 tartozékok

Land Cruiser V8 tartozékok Land Cruiser V8 tartozékok Életstílus A Land Cruiser V8 maga a testet öltött stílus: a luxus, a kifinomult elegancia és a minden terepet legyőző funkcionalitás lenyűgözően harmonikus elegye. Az eredeti

Részletesebben

Q30 KIEGÉSZÍ- TŐK LISTÁJA

Q30 KIEGÉSZÍ- TŐK LISTÁJA Q30 KIEGÉSZÍ- TŐK LISTÁJA Q30 Q30 SPORT A világ első Infiniti Q30 és Q30 Sport modellje a figyelemfelkeltő külsőt tökéletes irányíthatósággal ötvözve biztosítja az összetéveszthetetlen Infiniti vezetési

Részletesebben

208 TARTOZÉKOK. www.peugeot.hu. A márkakereskedés pecsétje:

208 TARTOZÉKOK. www.peugeot.hu. A márkakereskedés pecsétje: Terv: BD Network Kiadás: Gutenberg Networks Automobiles Peugeot RC Paris B 552 144 503 Készült az EU-ban Hiv. szám: MKCO051521 A jelen katalógusban található adatok a publikálás időpontjában, azaz 2015.

Részletesebben

www.kia.com Eredeti Kia Tartozékok a MOBIS-tól

www.kia.com Eredeti Kia Tartozékok a MOBIS-tól Hétéves / 150 000 kilométeres újautó-garancia. Érvényes az EU tagállamokban (beleértve Norvégiát, Svájcot, Izlandot és Gibraltárt). Helyi feltételek szerint érvényes. www.kia.com Eredeti Kia Tartozékok

Részletesebben

TARTOZÉKKOMBINÁCIÓK. TEXTIL PADLÓSZŐNYEGEK A tetszetős, luxus hangulatú szőnyegek megbízhatóan védik a padlókárpitot.

TARTOZÉKKOMBINÁCIÓK. TEXTIL PADLÓSZŐNYEGEK A tetszetős, luxus hangulatú szőnyegek megbízhatóan védik a padlókárpitot. IS TARTOZÉKOK 02 VALÓDI EGYÉNISÉG Meglepő formaterv, ergonomikusan kialakított utastér, szigorú funkcionalitás jellemzi a Lexus IS-t. Ugyanezen értékek a modellsorozathoz tervezett tartozékokban is fellelhetőek,

Részletesebben

A Suzuki Környezeti Koncepciója

A Suzuki Környezeti Koncepciója A Suzuki Környezeti Koncepciója Környezeti filozófiánknak megfelelően azon dolgozunk, hogy csökkentsük termékeink környezetünket terhelő hatását, valamint kutatási és fejlesztési tevékenységet végzünk

Részletesebben

Ú J EREDETI TARTOZÉKOK

Ú J EREDETI TARTOZÉKOK Ú J EREDETI TARTOZÉKOK A Mopar az FCA azon márkája, amely az egyes modellekhez tartozó kiegészítők gyártására és árusítására szakosodott. Minden megoldást a Centro Stile, az autó tervezőjének közreműködésével

Részletesebben

www.peugeot.hu A márkakereskedés pecsétje ÚJ PEUGEOT 508 TARTOZÉKOK

www.peugeot.hu A márkakereskedés pecsétje ÚJ PEUGEOT 508 TARTOZÉKOK Terv: BD Network Kivitel: Gutenberg Networks Automobiles Peugeot RC Paris B 552 144 503 Készült az Európai Unióban. Hiv. sz.: MKCO071421 2014. július Jelen katalógusban található adatok a nyomdába adás

Részletesebben

DS 5 TARTOZÉKOK 2015-ÖS KOLLEKCIÓ

DS 5 TARTOZÉKOK 2015-ÖS KOLLEKCIÓ DS 5 TARTOZÉKOK 2015-ÖS KOLLEKCIÓ 04 STÍLUS 08 KÉNYELEM 12 SZÁLLÍTÁS 16 VÉDELEM 20 BIZTONSÁG 22 MULTIMÉDIA 02 AZ ÖN DS 5-JE - AZ ÖN TÜKRE Minthogy az avantgárd emberek mindig, minden helyzetben hűek próbálnak

Részletesebben

Doblo Cargo és Doblo

Doblo Cargo és Doblo és Doblo Hasznos kiegészítők Tetőcsomagtartó kosár Acél. Rakodást segítő görgővel felszerelve. Teherbírás 100 kg. (csomagtatóval). Rövid változathoz. Cikkszám: 50902259 * Hosszú változathoz Cikkszám: 50902260

Részletesebben

ÚJ CITROËN C3 TARTOZÉKOK

ÚJ CITROËN C3 TARTOZÉKOK ÚJ CITROËN C3 TARTOZÉKOK STÍLUS 04 KÉNYELEM 08 BIZTONSÁG 10 SZÁLLÍTÓESZKÖZÖK 14 VÉDELEM 18 MULTIMÉDIA 20 TARTOZÉKLISTA 22 AHOGY ÖNNEK TETSZIK... Azzal, hogy a CITROËN márkát választotta, Ön a minőség,

Részletesebben

PASSENGER, GENERATION 5 590 000 Ft-tól

PASSENGER, GENERATION 5 590 000 Ft-tól PASSENGER, GENERATION 5 590 000 Ft-tól AKTUÁLIS AKCIÓ OOFlottakedvezmények már egy autó vásárlása esetén is Passenger Black Edition Generation 2,0 dci 66 kw / 90 LE L1H1P1 7 690 000 8 150 000 2,0 dci 84

Részletesebben

ÚJ DACIA LOGAN ÉS LOGAN MCV. Minden, amire szüksége lehet a hosszan tartó védelemhez és a maximális kényelemhez. Egyszerűen nagyszerű döntés!

ÚJ DACIA LOGAN ÉS LOGAN MCV. Minden, amire szüksége lehet a hosszan tartó védelemhez és a maximális kényelemhez. Egyszerűen nagyszerű döntés! Dacia Logan és Logan MCV Gyári tartozékok TARTOZÉKOK I ÚJ DACIA LOGAN ÉS LOGAN MCV Minden, amire szüksége lehet a hosszan tartó védelemhez és a maximális kényelemhez. Egyszerűen nagyszerű döntés! 2 TARTALOM

Részletesebben

Valódi kényeztetés autója számára

Valódi kényeztetés autója számára Valódi kényeztetés autója számára E R E D E T I T A R T O Z É K O K A Mopar a Fiat Chrysler Automobiles vállalat szervizeléssel, ügyfélszolgálattal és eredeti alkatrészek forgalmazásával foglalkozó üzletága.

Részletesebben

NISSAN ÚJ QASHQAI és QASHQAI+2

NISSAN ÚJ QASHQAI és QASHQAI+2 Számunkra a SHIFT_ egy felhívás. Felhívás arra, hogy szembemenjünk mindazzal, ami túlságosan hétköznapi. Hogy nyitottak legyünk a szokatlanra. Hogy olyan kérdéseket, tegyünk fel, amelyeket senki más. Végül

Részletesebben

Tartozékok. www.kia.com. Eredeti Kia Tartozékok a MOBIS-tól

Tartozékok. www.kia.com. Eredeti Kia Tartozékok a MOBIS-tól Kia hétéves / 150 000 kilométeres újautó-garancia. Érvényes az EU tagállamokban (valamint Norvégiában, Svájcban, Izlandon és Gibraltárban). Helyi feltételek szerint érvényes. www.kia.com Eredeti Kia Tartozékok

Részletesebben

KÖNNYŰFÉM KERÉKTÁRCSA SZETT 17, SZÜRKE ECOREFLEX

KÖNNYŰFÉM KERÉKTÁRCSA SZETT 17, SZÜRKE ECOREFLEX OPTIKAI TUNING KÖNNYŰFÉM KERÉKTÁRCSA SZETT 17, DUPLAKÜLLŐS, FEKETE Méret: ET 41 (7Jx17 H2). Szett elemei: 4 db felni, cikkszám 71806614. Gumiabroncsa: 225/45 R17. Kifejezetten az 500L-hez készült felniközepek

Részletesebben

Az évszakhoz öltözve. A BMW idôtálló kollekciója.

Az évszakhoz öltözve. A BMW idôtálló kollekciója. Eredeti BMW alkatrészek, tartozékok és Lifestyle termékek. 2008 ôsz/tél A vezetés élménye. Az évszakhoz öltözve. A BMW idôtálló kollekciója. Eredeti BMW alkatrészek, tartozékok és BMW Lifestyle termékek.

Részletesebben

CITROËN JUMPY FURGON

CITROËN JUMPY FURGON CITROËN JUMPY FURGON DIZÁJN Fedezze fel a Citroën Jumpy-t, valamint a CITROËN haszongépjármű-kínálatát, melyet az alábbi QR kód leolvasásával pillanatok alatt elérhet okostelefonjáról. CITROËN JUMPY: EGY

Részletesebben

AVEO TARTOZÉKKATALÓGUS

AVEO TARTOZÉKKATALÓGUS A CHEVROLET TULAJDONOSOKAT MEGILLETŐ JOGOK. Chevrolet modelljeinkhez igen előnyös garanciafeltételek járnak. Annyira meg vagyunk győződve gépjárműveink, valamint azok technológiájának és felszereléseinek

Részletesebben

[ INTELLIGENS FELÉPÍTÉS ]

[ INTELLIGENS FELÉPÍTÉS ] CITROËN C3 [ INTELLIGENS FELÉPÍTÉS ] Letisztult és feszes vonalaival a CITROËN C3 merész és avatgárd megjelenésű. Elegáns és energikus stílusát kiemeli az első lökhárító, amelynek felső része magában

Részletesebben

Alfa Romeo 159 Alfa Romeo 159 Sportwagon

Alfa Romeo 159 Alfa Romeo 159 Sportwagon Alfa Romeo 159 Alfa Romeo 159 Sportwagon Optikai tuning ELSŐ SPOILER ** Cikkszám: 50903083 HÁTSÓ SPOILER ** Tartalmazza a harmadik féklámpát. Szükséges a 50507804 cikkszám felszerelése. Cikkszám: 50903089

Részletesebben

Optikai tuning Idea ELSŐ LÖKHÁRÍTÓ SPOILER ** Cikkszám: 50901197 SPOILER SZETT A SÁRVÉDŐRE ** Cikkszám: 50901194

Optikai tuning Idea ELSŐ LÖKHÁRÍTÓ SPOILER ** Cikkszám: 50901197 SPOILER SZETT A SÁRVÉDŐRE ** Cikkszám: 50901194 Idea és Multipla Optikai tuning Idea ELSŐ LÖKHÁRÍTÓ SPOILER ** Cikkszám: 50901197 SPOILER SZETT A SÁRVÉDŐRE ** Cikkszám: 50901194 2 Optikai tuning Idea CSOMAGTÉR AJTÓ SPOILER ** Cikkszám: 50901195 OLDALSÓ

Részletesebben

Stílus 04. Kényelem 12. Biztonság 16. Szállítási. megoldások. Védelem 24. Multimédia. Tartozéklista

Stílus 04. Kényelem 12. Biztonság 16. Szállítási. megoldások. Védelem 24. Multimédia. Tartozéklista DS 3 TARTOZÉKOK Stílus 04 Kényelem 12 Biztonság 16 Szállítási 20 megoldások Védelem 24 Multimédia Tartozéklista 30 34 b2 AHOGY TETSZIK... Azzal, hogy a DS 3-at választotta, Ön a dinamikus, mégis kifi nomult

Részletesebben

ÚJ CITROËN JUMPER TARTOZÉKOK

ÚJ CITROËN JUMPER TARTOZÉKOK ÚJ CITROËN JUMPER TARTOZÉKOK Szállítóeszközök 04 Biztonság 08 Védelem 12 Kényelem 14 Multimédia Tartozéklista 16 18 Ismerje meg tartozékkínálatunkat a www.citroen.hu weboldalon. AHOGY TETSZIK... Azzal,

Részletesebben

www.kiamotors.hu Extrafelszerelések

www.kiamotors.hu Extrafelszerelések www.kiamotors.hu Extrafelszerelések SZEMÉLYRE SZABVA Az új KIA Sportage az elő bizonyítéka annak, hogy az első benyomás maradandó is lehet. Ez a lélegzetelállító SUV állandó izgalomban tartja - akármerre

Részletesebben

NISSAN MICRA EREDETI TARTOZÉKOK

NISSAN MICRA EREDETI TARTOZÉKOK NISSAN MICRA EREDETI 5) TETŐ SPOILER (1). Fokozza a hatást az egyéni tető spoilerrel és beépített féklámpával. 6) KRÓMOZOTT TÜKÖRBORÍTÁS (08) 7) KRÓMOZOT OLDALSÓ AJTÓBORÍTÁS (10) PONT AZ ÖN STÍLUSA AZ

Részletesebben

GUMIABRONCSOK A CITROËN TANÁCSAI SEGÍTENEK A KARBANTARTÁSBAN

GUMIABRONCSOK A CITROËN TANÁCSAI SEGÍTENEK A KARBANTARTÁSBAN GUMIABRONCSOK A CITROËN TANÁCSAI SEGÍTENEK A KARBANTARTÁSBAN A CITROËN TANÁCSAI SEGÍTENEK A KARBANTARTÁSBAN A GUMIABRONCSOK ALAPVETŐ BIZTONSÁGI BERENDEZÉSEK, MELYEK KÖNNYEBBÉ TESZIK A VEZETÉST Tulajdonképpen

Részletesebben

Csak a legjobb elég jó

Csak a legjobb elég jó 1 Tartozékok Csak a legjobb elég jó Emelje ki az új Optima minőségét és tartósságát az Eredeti Kia Tartozékokkal. Az autójához tökéletesen illeszkedő tartozékokat és alkatrészeket szigorú szabályokat betartva

Részletesebben

OLAJCSERE A CITROËN TANÁCSAI SEGÍTENEK A KARBANTARTÁSBAN

OLAJCSERE A CITROËN TANÁCSAI SEGÍTENEK A KARBANTARTÁSBAN OLAJCSERE A CITROËN TANÁCSAI SEGÍTENEK A KARBANTARTÁSBAN MIÉRT VAN SZÜKSÉG A MOTOR KENÉSÉRE? 1. A MOTOROLAJ Csökkenti a súrlódást. Csökkenti a motor mozgó alkatrészeinek (segédkarok, dugattyúk stb.) kopását.

Részletesebben

MYVOLVO. nyáron is PROFI CSOMAGOLÁS. Reflektorfényben a légkondicionáló SZEMÉLYES SZERVIZ- TANÁCSADÓ 2012 NYÁR

MYVOLVO. nyáron is PROFI CSOMAGOLÁS. Reflektorfényben a légkondicionáló SZEMÉLYES SZERVIZ- TANÁCSADÓ 2012 NYÁR Ajánlat Önnek és Volvójának 2012 NYÁR MYVOLVO PROFI CSOMAGOLÁS TIPPEK ÉS TARTOZÉKOK; EGYSZERŰ CSOMAGOLÁS Reflektorfényben a légkondicionáló SZEMÉLYES SZERVIZ- TANÁCSADÓ Frissesség nyáron is + Várjuk a

Részletesebben

Renault Grand SCÉNIC 5 240 000 Ft-tól*

Renault Grand SCÉNIC 5 240 000 Ft-tól* Renault Grand SCÉNIC 5 240 000 Ft-tól* Renault Grand SCÉNIC LISTAÁR Motor Limited Bose Energy TCe 130 5 840 000 - Energy dci 110 6 400 000 Energy dci 130 6 900 000 7 500 000 Grand Scénic Limited: magasra

Részletesebben

Térképezze fel a város határait.

Térképezze fel a város határait. Opel Antara Térképezze fel a város határait. Az Opel Antarában a kemény és tökéletes külső kényelmes és változatos belsővel párosul. Mindegy hová megy, magabiztosan és stílusosan fog érkezni. Fedezze

Részletesebben

FRISS, TAVASZI SZERVIZAJÁNLATOK

FRISS, TAVASZI SZERVIZAJÁNLATOK www.citroen.hu MIÉRT NE ÉLNE A CITROËN ÁLTAL NYÚJTOTT ELŐNYÖKKEL? FRISS, TAVASZI SZERVIZAJÁNLATOK TAVASZI SZERVIZAKCIÓK ÉS NYEREMÉNYEK A CITROËNNÉL KLÍMATISZTÍTÁS EXKLUZÍV KUPONOK WTCC NYEREMÉNYJÁTÉK AZ

Részletesebben

NISSAN QASHQAI. Küls megjelenés Bels megjelenés Technológia és Teljesítmény Stílus és Tartozékok Nyomtatás Bezárás

NISSAN QASHQAI. Küls megjelenés Bels megjelenés Technológia és Teljesítmény Stílus és Tartozékok Nyomtatás Bezárás NISSAN QASHQAI A TELJESEN ÚJ QASHQAI AZ ÚJ GENERÁCIÓS NISSAN QASHQAI. UTÁNOZHATATLAN VÁROSI ÉLMÉNYEK. MAGASABB FOKOZATRA KAPCSOLVA. FORRADALMAT INDÍTOTT EL, most pedig kihívó, új formában visszatér, hogy

Részletesebben

RENAULT kangoo. drive the change. www.renault.hu

RENAULT kangoo. drive the change. www.renault.hu RENAULT kangoo www.renault.hu 06 80 101 211 FÉNYKÉPEK: RENAULT COMMUNICATION / DR / R. FALCUCCI, A. BERNIER, C. CUGNY, D. DUMAS, O. BANET, P. CURTET NYOMTATVA AZ EU-BAN Renault Hungária Kft. 1135 Budapest,

Részletesebben

Mi gondoskodtunk arról, hogy ez a lehetőség az Ön számára kényelmesen hozzáférhető és elérhető legyen.

Mi gondoskodtunk arról, hogy ez a lehetőség az Ön számára kényelmesen hozzáférhető és elérhető legyen. Színválaszték A Suzuki Környezeti Koncepciója Környezeti filozófiánknak megfelelően azon dolgozunk, hogy csökkentsük termékeink környezetünket terhelő hatását, valamint kutatási és fejlesztési tevékenységet

Részletesebben

Egy vérbeli, dinamikus terepjáró, a természet felszabadító vadságával. Áramvonalas alakjának és lágy formáinak köszönhetõen képes alkalmazkodni

Egy vérbeli, dinamikus terepjáró, a természet felszabadító vadságával. Áramvonalas alakjának és lágy formáinak köszönhetõen képes alkalmazkodni megtanít A mai felgyorsult világban könnyû megfeledkezni az érzésekrõl, a természetes dolgokról. Az új fejlesztésû és stílusos Suzuki Grand Vitara azonban felélénkíti az érzékszerveket, és képessé tesz

Részletesebben

KANGOO EXPRESS ÉS KANGOO EXPRESS MAXI

KANGOO EXPRESS ÉS KANGOO EXPRESS MAXI KANGOO EXPRESS ÉS KANGOO EXPRESS MAXI KANGOO EXPRESS ÉS KANGOO EXPRESS MAXI www.renault.hu FÉNYKÉPEK: RENAULT COMMUNICATION / DR / R. FALCUCCI, A. BERNIER, C. CUGNY, D. DUMAS, O. BANET, P. CURTET NYOMTATVA

Részletesebben

fiorino Az Ön Fiat márkakereskedôje: Információs szám: 06 40 245 245 www.fiathaszongepjarmuvek.hu

fiorino Az Ön Fiat márkakereskedôje: Információs szám: 06 40 245 245 www.fiathaszongepjarmuvek.hu fiorino A Fiat teljes választéka két év garanciával, kilométerkorlátozás nélkül. A modellek felszereltsége és a választható kiegészítôk köre az adott piaci és jogi követelményeknek megfelelôen változhatnak.

Részletesebben

Az új Swift kifejlesztése során sokat tanultunk, és a tanultakat fel fogjuk használni a jövő Suzuki modelljeinek megalkotásához. Most nem csak az új

Az új Swift kifejlesztése során sokat tanultunk, és a tanultakat fel fogjuk használni a jövő Suzuki modelljeinek megalkotásához. Most nem csak az új Az új Swift kifejlesztése során sokat tanultunk, és a tanultakat fel fogjuk használni a jövő Suzuki modelljeinek megalkotásához. Most nem csak az új Suzuki Swift indul útjára; a Suzuki is teljesen újjászületett.

Részletesebben

RENAULT MEGANE GYÁRI TARTOZÉKOK

RENAULT MEGANE GYÁRI TARTOZÉKOK RENAULT MEGANE GYÁRI TARTOZÉKOK TARTOZÉKOK I ÚJ RENAULT MEGANE DIZÁJN KÉNYELEM BIZTONSÁG RENAULT TARTOZÉKOK Bármilyen stílushoz igazodik. Javítja a jármű kihasználhatóságát és növeli annak értékét. A szabványokat

Részletesebben

VELUX árnyékolók és redőnyök. Érvényes 2008. február 1-jétől. www.velux.hu

VELUX árnyékolók és redőnyök. Érvényes 2008. február 1-jétől. www.velux.hu árnyékolók és redőnyök Érvényes 2008. február 1-jétől www.velux.hu Bármire legyen szüksége, a -nál megtalálja Tompítaná a vakító napfényt? Sötétben vagy csak félhomályban szeret aludni? Zavarják a szúnyogok?

Részletesebben

Stílus KÖNNYŰFÉM KERÉKTÁRCSA SZETT 19

Stílus KÖNNYŰFÉM KERÉKTÁRCSA SZETT 19 Freemont Stílus KÖNNYŰFÉM KERÉKTÁRCSA SZETT 19 Méret: 7,0Jx19 ( ET40) 6 küllős, fényes ezüst színű Gumiabroncsa: 225/55 - R19. Szett elemei: 4 darab felni és felniközép cikkszám K82212830. Az eredeti kerékrögzítő

Részletesebben

Stílus 04. Kényelem 12. Biztonság 16. Szállítási. megoldások. Védelem 24. Multimédia. Tartozéklista

Stílus 04. Kényelem 12. Biztonság 16. Szállítási. megoldások. Védelem 24. Multimédia. Tartozéklista DS 3 TARTOZÉKOK Stílus 04 Kényelem 12 Biztonság 16 Szállítási 20 megoldások Védelem 24 Multimédia Tartozéklista 30 34 b2 AHOGY TETSZIK... Azzal, hogy a DS 3-at választotta, Ön a dinamikus, mégis kifi nomult

Részletesebben

L essentiel. Testre szabott tartozékok CITROËN C4 CITROËN C4. Tartozékok CITROËN. 2007. május. Egyéni megjelenés. Biztonság.

L essentiel. Testre szabott tartozékok CITROËN C4 CITROËN C4. Tartozékok CITROËN. 2007. május. Egyéni megjelenés. Biztonság. CITROËN C4 Az Ön CITROËN márkakereskedése CITROËN HUNGÁRIA Kft. 1194 Budapest, André Citroën u. 1-5. Tel.: (06-1) 348-48-48 www.citroen.hu CITROËN ALKATRÉSZ ÉS SZOLGÁLTATÁSOK IGAZGATÓSÁG A katalógusban

Részletesebben

CITROËN C4 MŰREMEK POSITIVE POWER DIZÁJN VEZETÉS & TECHNOLÓGIA AZ ÖN SZOLGÁLATÁBAN Az új Citroën C4 már első ránézésre egy kifejezetten masszív és stabil autó benyomását kelti. A művészi vonalvezetés

Részletesebben

NISSAN QASHQAI. Tartalom Külső kialakítás Belső kialakítás Technológia és teljesítmény Stílus és tartozékok

NISSAN QASHQAI. Tartalom Külső kialakítás Belső kialakítás Technológia és teljesítmény Stílus és tartozékok NISSAN QASHQAI MEGJELENÉS PRÉMIUM KÜLSŐ KIALAKÍTÁS 4 PRÉMIUM BELSŐ KIALAKÍTÁS 8 TECHNOLÓGIA ÉS TELJESÍTMÉNY TOVÁBBFEJLESZTETT TECHNOLÓGIA 10 NISSAN CONNECT 14 NISSAN 360 -OS PARKOLÁST SEGÍTŐ KAMERA (AVM)

Részletesebben

ÚJ NISSAN X-TRAIL. 6 340 000 Ft-tól 1. 750 000 Ft kedvezménnyel AKCIÓSAN MÁR. THM: 3,99% 2 Akár 750 000

ÚJ NISSAN X-TRAIL. 6 340 000 Ft-tól 1. 750 000 Ft kedvezménnyel AKCIÓSAN MÁR. THM: 3,99% 2 Akár 750 000 ÚJ NISSAN X-TRAIL AKCIÓSAN MÁR 6 340 000 Ft-tól 1 750 000 Ft kedvezménnyel THM: 3,99% 2 Akár 750 000 AKTÍV BIZTONSÁGI CSOMAG Az új Nissan X-Trail most olyan fejlett technológiákat kínál, melyek biztonságos

Részletesebben

TARTALOM 04 - STÍLUS 08 - VÉDELEM 12 - SZÁLLÍTÁS 16 - KÉNYELEM 20 - BIZTONSÁG 24 - MULTIMÉDIA

TARTALOM 04 - STÍLUS 08 - VÉDELEM 12 - SZÁLLÍTÁS 16 - KÉNYELEM 20 - BIZTONSÁG 24 - MULTIMÉDIA A kiadvány tájékoztató jellegű, és szerepelhetnek benne olyan járműtartozékok is, melyeket a Citroën jelenleg Magyarországon nem forgalmaz. CITROËNC4 TARTOZÉKOK TARTALOM 04 - STÍLUS 08 - VÉDELEM 12 - SZÁLLÍTÁS

Részletesebben

Thule Coaster XT. Útmutató. FONTOS Őrizze meg ezt az útmutatót. B 51100985

Thule Coaster XT. Útmutató. FONTOS Őrizze meg ezt az útmutatót. B 51100985 Thule Coaster XT Útmutató FONTOS Őrizze meg ezt az útmutatót. B 51100985 TARTALOM 1 BEVEZETÉS 1.1 A kézikönyv rendeltetése 04 1.2 Az utánfutó rendeltetése 04 1.3 Műszaki adatok 04 2 ALKATRÉSZEK LEÍRÁSA

Részletesebben

12 Szállítás 18 Védelem 22

12 Szállítás 18 Védelem 22 BERLINGO TARTOZÉKOK 04 Stílus 08 Kényelem 12 Szállítás 18 Védelem 22 Biztonság 26 Multimédia EGYÉNISÉG Azzal, hogy Ön a CITROËNT választotta, egy olyan világ kapui nyílnak meg Ön előtt, ahol a minőség,

Részletesebben

www.peugeot.hu A márkakereskedés pecsétje ÚJ PEUGEOT 308 SW TARTOZÉKOK

www.peugeot.hu A márkakereskedés pecsétje ÚJ PEUGEOT 308 SW TARTOZÉKOK Terv: BD Network Kiadás: Gutenberg Networks Automobiles Peugeot RC Paris B 552 144 503 Készült az EU-ban Hiv. szám: DAi/1P1201 2012. március Jelen katalógusban található adatok a nyomdába adás időpontjában,

Részletesebben

KAROSSZÉRIA FÉNYEZÉSE ÉS ÜLÉSKÁRPITOK MŰSZAKI ADATOK MÉRETEK MOTOR

KAROSSZÉRIA FÉNYEZÉSE ÉS ÜLÉSKÁRPITOK MŰSZAKI ADATOK MÉRETEK MOTOR MOTOR MŰSZAKI ADATOK Típus K-1.2 (benzin) ϒ -1.4 (benzin) U-1.4 Kis teljesítményű (dízel) U-1.4 Nagy teljesítményű (dízel) Hengerűrtartalom (cm 3 ) 1248 1396 1396 Furat x löket (mm) 71 x 78.8 77 x 74.99

Részletesebben

CITROËN BERLINGO MULTISPACE

CITROËN BERLINGO MULTISPACE CITROËN BERLINGO MULTISPACE +++ CITROËN BERLINGO MULTISPACE ÚJDONSÁGOKBAN GAZDAG +++ TECHNOLÓGIA. A műszerfalba épített USB Box egység részeként egy USB-port és egy Jack-aljzat áll rendelkezésre. KÉNYELEM

Részletesebben

PULSAR Intelligens, praktikus megoldások prémium kivitelben

PULSAR Intelligens, praktikus megoldások prémium kivitelben Intelligens, praktikus megoldások prémium kivitelben Új Nissan PULSAR 3 990 000 Fttól kedvezményes finanszírozással Az ajánlat 2014.09.09 2014.09.30 között érvényes. A hihetetlenül tágas és szellős utastérrel

Részletesebben

Mert az életben nem csak egy célunk van

Mert az életben nem csak egy célunk van Új Kia 2 Az új Kia Mert az életben nem csak egy célunk van Munka, szórakozás vagy családi program bármit tervezzen is, az új Kia Carens tökéletes útitársa lesz. Ez a többcélú jármű bőséges teret és kiemelkedő

Részletesebben

Amsterdam ágyneműtartós ágykanapé

Amsterdam ágyneműtartós ágykanapé Gigamatrac Factory&Outlet» Kanapék» Ágykanapék» Amsterdam ágyneműtartós ágykanapé Amsterdam ágyneműtartós ágykanapé Méretek I.kat.:: 179990 Ft Akciós ár: 148900 Ft Részletes leírás: Amsterdam ágykanapé

Részletesebben

Leica A60 F Kézikönyv

Leica A60 F Kézikönyv Leica A60 F Kézikönyv Tartalomjegyzék A Leica A60 F sztereomikroszkóp 12 Gratulálunk 13 A Leica A60 F áttekintése 14 A Leica A60 F összeszerelése 15 Az asztali rögzítő 16 A mozgatható karú állvány és az

Részletesebben

NISSAN NT400 CABSTAR. Bevezetés Külső megjelenés Belső megjelenés Teljesítmény Hatékonyság Felépítés Tartozékok Nyomtatás Bezárás

NISSAN NT400 CABSTAR. Bevezetés Külső megjelenés Belső megjelenés Teljesítmény Hatékonyság Felépítés Tartozékok Nyomtatás Bezárás NISSAN NT400 CABSTAR KISHASZONGÉPJÁRMŰ PÁRATLAN MODELLVÁLASZTÉK AZ UEFA BAJNOKOK LIGÁJA HIVATALOS KISHASZONGÉPJÁRMŰVE A NISSAN FOLYAMATOS ÚJÍTÁSOKKAL SEGÍTI A VÁLLALKOZÁSÁT - Intelligens új módszerekkel

Részletesebben

Petrányi - Autó Kft. Hivatalos Ford márkakereskedés

Petrányi - Autó Kft. Hivatalos Ford márkakereskedés Petrányi - Autó Kft. Hivatalos Ford márkakereskedés 1106 Budapest, Kerepesi út 105. Tel.: 260-5050/215, Fax: 262-4736 1195 Budapest, Üllői út 309. Tel.: 281-8000/215, Fax: 281-2981 1112 Budapest Budaörsi

Részletesebben

TRAFIC TRAFIC. www.renault.hu. Renault Hungária Kft. Ügyfélszolgálat: 06 40 200 000 (helyi tarifával hívható)

TRAFIC TRAFIC. www.renault.hu. Renault Hungária Kft. Ügyfélszolgálat: 06 40 200 000 (helyi tarifával hívható) TRAFIC www.renault.hu Renault Hungária Kft. Ügyfélszolgálat: 06 40 200 000 (helyi tarifával hívható) FÉNYKÉPEK: RENAULT COMMUNICATION / DR / R. FALCUCCI, A. BERNIER, C. CUGNY, D. DUMAS, O. BANET, P. CURTET

Részletesebben

A legjobbjaink egy csapatban: Ford Champions Limitált Széria. Árlista

A legjobbjaink egy csapatban: Ford Champions Limitált Széria. Árlista A legjobbjaink egy csapatban: Ford Champions Limitált Széria Árlista FORD FIESTA Champions Alapfelszereltség: Biztonság, védelem Harmadik féklámpa Vészfékezéskor figyelmeztető lámpa Figyelmeztetés vezető-

Részletesebben

ÚJ renault MaSter ÚJ renault MaSter www.renault.hu drive the change

ÚJ renault MaSter ÚJ renault MaSter www.renault.hu drive the change ÚJ Renault MASTER drive the change TARTALOM Kapcsolatunk a jármű vezetőivel és utasaival egyszerű alapokon nyugszik: egy járműnek praktikusnak, megbízhatónak, egyéni stílusra és igényekre szabhatónak kell

Részletesebben

www.qubo.hu Az Ön Fiat márkakereskedôje: www.fiat.hu Információs szám: 06 40 245 245

www.qubo.hu Az Ön Fiat márkakereskedôje: www.fiat.hu Információs szám: 06 40 245 245 www.qubo.hu Az Ön Fiat márkakereskedôje: A Fiat teljes választéka két év garanciával, kilométer-korlátozás nélkül. www.fiat.hu Információs szám: 06 40 245 245 A modellek felszereltsége és a választható

Részletesebben

Ami igazán fontos, az a szemnek láthatatlan

Ami igazán fontos, az a szemnek láthatatlan 1 Ami igazán fontos, az a szemnek láthatatlan Első pillantásra leginkább az tűnik fel, hogy az új Swift tervezői mennyi mindent megőriztek a korábbi verzióból. De ha jobban megnézi az ember, hogy mit rejtenek

Részletesebben

Szájápolási termékek. Ismertető

Szájápolási termékek. Ismertető Szájápolási termékek Ismertető Gyermek fogkefék Gyermek fogkefék Az egészséges fogak megalapozása a gyermek első életévében történik. A Jordan háromlépcsős rendszere optimális fogászati megoldást nyújt

Részletesebben

Kézben tartott. erő. www.bosch-do-it.com

Kézben tartott. erő. www.bosch-do-it.com Kézben tartott erő. Make it your home. Tegye saját otthonává lakhelyét a PWS 700-115, PWS 750-115 vagy PWS 850-125 sarokcsiszolóval. Erőteljesek, robusztusak és új, kompakt kialakításuknak köszönhetően

Részletesebben

CITROËN C4 CACTUS TARTOZÉKOK

CITROËN C4 CACTUS TARTOZÉKOK CITROËN C4 CACTUS TARTOZÉKOK Stílus 04 Kényelem 08 Biztonság 12 Szállítási megoldások 16 Védelem 20 Multimédia 24 Tartozéklista 26 Tekintse meg tartozékkínálatunkat a www.citroen.hu oldalon. AHOGY Azzal,

Részletesebben

L essentiel. 2007. július. Egyéni megjelenés. Biztonság. Kényelem. Navigációs berendezések és szórakoztató elektronika. Boutique

L essentiel. 2007. július. Egyéni megjelenés. Biztonság. Kényelem. Navigációs berendezések és szórakoztató elektronika. Boutique CITROËN C-CROSSER C-CROSSER modellautók Ha szenvedélyesen gyûjti a modellautókat, vagy egyszerûen csak örömet szeretne szerezni, ne álljon ellen ezeknek az elegáns miniatûr utánzatoknak (:43 arányú, illetve

Részletesebben

Felszereltség Motor 5 ajtós

Felszereltség Motor 5 ajtós Felszereltség Motor 5 ajtós 1.6l SCTi EcoBoost (160 LE) M6 9 020 000 Ft Business 2.0l TDCi (140LE) M6 9 480 000 Ft 2.0l TDCi (140LE) Powershift automata 10 080 000 Ft 2.0l SCTi EcoBoost (203 LE) Powershift

Részletesebben

A jövőbe tekintve. Comfort 100-130 - 160-210 - 240. 11/2011-661Y1000 A - Munkaszám. melegvíz felsőfokon

A jövőbe tekintve. Comfort 100-130 - 160-210 - 240. 11/2011-661Y1000 A - Munkaszám. melegvíz felsőfokon A jövőbe tekintve Comfort 00-0 - 60-20 - 240 i HU /20-66Y000 A - Munkaszám melegvíz felsőfokon ISO 900-2008 szerint tanúsított minőségbiztosítási rendszer TARTALOMJEGYZÉK HU BEVEZETÉS 2 Figyelmeztetés

Részletesebben

HASZNÁLATI UTASÍTÁS. Bologna 2 kerékpár (kód: 47951) Bologna 3 kerékpár (kód: 47953) Hátsó kerékpárszállító vonóhorogra

HASZNÁLATI UTASÍTÁS. Bologna 2 kerékpár (kód: 47951) Bologna 3 kerékpár (kód: 47953) Hátsó kerékpárszállító vonóhorogra Bologna 2 kerékpár (kód: 47951) Bologna 3 kerékpár (kód: 47953) Hátsó kerékpárszállító vonóhorogra HASZNÁLATI UTASÍTÁS Megoldás azoknak akik egy, kettő (47951 esetén) vagy egy, kettő vagy három (47953

Részletesebben

Petrányi-Autó Kft Hivatalos Ford márkakereskedés

Petrányi-Autó Kft Hivatalos Ford márkakereskedés PetrányiAutó Kft Hivatalos Ford márkakereskedés 1106 Budapest, Kerepesi út 105. Tel.:2605050/215, Fax: 2624736 1195 Budapest, Üllői út 309. Tel.: 2818000/205 Fax: 2812981 1112 Budapest, Budaörsi út 179.

Részletesebben

Felszereltség Motor 5 ajtós

Felszereltség Motor 5 ajtós Felszereltség Motor 5 ajtós Trend Business Ghia Titanium 1.6l SCTi EcoBoost (160 LE) M6 8 735 000 Ft 1.6l TDCi (115 LE) M6 8 945 000 Ft 2.0l TDCi (140 LE) M6 9 195 000 Ft 2.0l TDCi (140 LE) Powershift

Részletesebben

Új Opel Astra. 5-ajtós

Új Opel Astra. 5-ajtós Új Opel Astra 5ajtós Új Opel Astra 1 Benzin Motor 1.4 ECOTEC 74 kw/1 LE 1. Turbo ECOTEC tart/top 78 kw/15 LE 1. Turbo ECOTEC tart/top 78 kw/15 LE 1.4 Turbo ECOTEC 92 kw/125 LE 1.4 Turbo ECOTEC tart/top

Részletesebben