NISSAN ÚJ QASHQAI és QASHQAI+2

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "NISSAN ÚJ QASHQAI és QASHQAI+2"

Átírás

1 Számunkra a SHIFT_ egy felhívás. Felhívás arra, hogy szembemenjünk mindazzal, ami túlságosan hétköznapi. Hogy nyitottak legyünk a szokatlanra. Hogy olyan kérdéseket, tegyünk fel, amelyeket senki más. Végül megtaláljuk azokat a válaszokat, amelyekre senki más nem lel rá. Mi, a Nissan munkatársai ezt tesszük nap mint nap. Ez a szemlélet határozza meg minden munkánkat. Ennek eredményeképpen születnek meg járműveink, amelyek a mindennapostól való egyértelmű, kompromisszumot nem ismerő eltávolodást fejezik ki. NISSAN ÚJ QASHQAI és QASHQAI+2 EREDETI TARTOZÉKOK EREDETI NISSAN ALKATRÉSZEK Minőség, biztonság és teljesítmény: Az eredeti Nissan alkatrészek garantálják Önnek a vezetés töképetes élményét időben és térben egyaránt. A környezetbarát, kifejezetten az Ön Nissan-jához tervezett legmodernebb felszerelések beszerezhetők Nissan márkakereskedőjénél. Bízhat benne, hogy a Nissan gondoskodik az Ön Nissan-járól. Látogasson el honlapunkra: A márkakereskedés pecsétje: SHIFT_ the way you move Mindent elkövettünk annak érdekében, hogy a kiadvány a nyomdába adás időpontjában (2010. március) érvényes és pontos információkat tartalmazzon. A prospektusban szakmai rendezvényeken kiállított prototípusokat mutatunk be. A vállalat folyamatos termékfejlesztési elve alapján a Nissan International fenntartja a jogot arra, hogy a jelen kiadványban ismertetett specifikációkat és bemutatott járműveket bármikor megváltoztassa. Az esetleges változtatásról a Nissan márkakereskedőket a lehető leghamarabb tájékoztatjuk. Ha a legfrissebb információkra van szüksége, forduljon a legközelebbi Nissan márkakereskedőhöz. Az alkalmazott nyomdai eljárás korlátai miatt előfordulhat, hogy a jelen prospektusban bemutatott színek néhány árnyalattal eltérnek a fényezés és a kárpitok valódi színétől. Minden jog fenntartva. A prospektus teljes vagy részleges sokszorosítása a Nissan International írásos hozzájárulása nélkül tilos. A kiadvány klórmentes papírra készült 03/2010 nyomtatva az Európai Unióban. Design: NEW Robinson Creapress, Franciaország Tel.: , kivitelezés: E-GRAPHICS\FRANCE, Franciaország Tel.: DESIGNBOOM PÁLYÁZAT, QASHQAI, VÁROSÁLLÓ CSÚCSFORMÁBAN. KREATÍV INTERPRETÁCIÓ: ROGERIO MAKSSUR AJUB, BRAZÍLIA.

2 TELJES SZERELÉSBEN Váltson stílust. Tegye egyedivé csúcsformájú crossoverét eredeti Nissan tartozékokkal. Első kötény sarkok (30) és krómozott ködlámpa gyűrű (23) Kerekítse le az éleket az első kötény sarkokkal és krómozott ködlámpa gyűrűkkel. Első díszítőelem (14) Mutassa ki erős jellemét masszív első díszítőelemmel. Hátsó díszítőelem (15) Fokozza a hátsó erőteljes hatását a hátsó díszítőelemmel. Tartozékok: Krómozott ködlámpa gyűrű (23), Króm ajtóküszöb csík (26), Tetősín keresztrudak (39a), 18 könnyűfém felni (12), Krómozott tükörborítás (25), Első sarok- (18) és oldalsó (16) Díszítőcsövek, szélterelő (37), «Törzsi» matrica (102), Első parkolóradar (02), Első díszítőelem (14) Hátsó lökhárító krómcsík (24) Az utcai sport stílusában a hátsó lökhárító krómcsíkkal tegye fel a pontot az i-re.

3 KIFÉNYESÍTVE Tegye személyessé külsejét a bámész szemeket vonzó krómozott kiegészítőkkel. Alumínium oldalsó fellépő (19) Magabiztosan szállhat be (és tisztán szállhat ki) a városálló oldalsó fellépővel. Krómozott tükörborítás (25) és szélterelő (37) A krómozott tükörborítás és szélterelők kemény megjelenést kölcsönöznek. Lehúzott ablak mellett élvezheti a kilátást, anélkül, hogy a szélzaj vagy a légáramlatok megzavarnák. 18" könnyűfém felni (12) Élvezze ahogy rácsodálkoznak a 18 -os könnyűfém felnikre. 16" könnyűfém felni (13) A 16 -os könnyűfém felnikkel ragyogó teljesítményt nyújthat. Tartozékok: Krómozott tükörborítás (25), Első díszítőelem (14), Alumínium oldalsó fellépő (19), Motorház szélterelő (38), Első parkolóradar (02)

4 Első (02) és hátsó (01) parkolóradar Az első-hátsó parkolást segítő rendszerrel betöltheti az űrt: utcai kalauza segítőkészen sípol, ha veszélyt érez. Oldalsó ajtóborítás (34) Merész és szép az oldalsó ajtóborítás. Hátsó sárvédő gumi (45) Piszkos játékokba is belemehet az egyedi hátsó sárvédő gumiknak köszönhetően. Lökhárító sarokvédők (33) Védje a széleket ezekkel a lökhárító sarokvédőkkel. CÉL PONTBAN Baj nélkül manőverezhet a Qashqai első és hátsó parkolóradarokkal és a testreszabott védőfelszerelésekkel. Tartozékok: Csomagtérajtó kilincs borítás (intelligens kulccsal) (21), Hátsó díszítőcső (17), Csomagtérajtó krómcsík (20), Kerékív borítás (32), Tető spoiler (27), Hátsó parkolóradar (01)

5 Ajtó küszöbborítás beépített világítással (56) Világítsa meg a be- és kifele vezető utat. Alighogy kinyitja az ajtót, kigyullad a Qashqai logója. (46-48) Standard, velúr- és gumiszőnyegek Tartsa kezében az irányítást a lábtérben is a Qashqai testreszabott textil vagy gumiszőnyegeivel. Lábtér világítás (61) Változtathatja az utasfülke hangulatát a 8 különböző színű LED használatával. (58-60) Napellenzők A napellenző jó befektetés: árnyas perceket szerezhet velük. SZEM ELŐTT A hátsó ülésen ülő gyerekek figyelmét ezzel a hátsó multimédiás rendszerrel kösse le (72). Csak be kell csúsztatni a képernyőt a dokkoló állomásba, és egész úton biztosított a szórakozás. Dohányzókészlet (62-64) Telefontartó (69) Tartsa együtt a legfontosabb dolgait. A praktikus tartozék beleillik a pohártartóba, elfér benne a mobilja, ipod-ja vagy MP3-lejátszója; a toll és a papír is mindig kéznél lesz.

6 ÖN LÉP Vegye birtokba a teret. Feloszthatja, leválaszthatja elfoglalhatja és betöltheti - a Nissan célirányosan kialakított hálóival, szőnyegeivel és tálcáival. Tartozékok: Kemény csomagtértálca (52), Elválasztó rács (50), Rozsdamentes acél csomagtér küszöbvédő (57) Csomagtér szőnyeg (49) és rozsdamentes acél csomagtér küszöbvédő (57) A teljes szerelés: védje a csomagteret eredeti Nissan velúr csomagtér szőnyeggel, és strapabíró csomagtér küszöbvédővel. Csomagtérborítás alatti tárolórekesz (54) és kemény csomagtértálca (52) Kímélje meg a csomagteret és az oldalfalakat a kemény csomagtértálcával és rejtsen el mindent a csomagtérborítás alatti tárolórekesz segítségével. Puha csomagtértálca (53) és csomag lefogató háló (82) A puha csomagtértálcával kényelmes helyet teremthet holmijainak, a testreszabott csomag lefogató hálóval minden a helyén marad. Puha csomagtértálca (53) és csomagtér küszöbvédő (57) Lágyítsa meg a csapásokat ezzel a puha tálcával, a csomagtér küszöbvédő pedig minden karcolástól véd. Elválasztó rács (50) és csomagtér elválasztó (51) Az elválasztó rács és a csomagtér elválasztó segítségével mindent a maga helyén tudhat.

7 ÚJRA TÖLTVE Törjön magasra. Töltse fel a Qashqai-t minden extra felszereléssel, és készüljön a következő dobásra. JÁRJON A MAGA ÚTJÁN (99-104) Testreszabott matricák Tegye egyedivé ezt a remekművet könnyen felragasztható matricáinkkal. Alumínium tetőcsomagtartó (39b) és tetőcsomagtartó tartozékok (78-87) Az extraerős, 75 kg-ig terhelhető alumínium tetőcsomagtartó a képen síléctartóval (89) látható, amely maximum 4 pár síléc szállítására alkalmas. Rögzített (40) és levehető vonóhorog (41) Ne feledje a vonóhorgot sosem tudhatja mikor lesz rá szüksége. Alumínium keresztrúd tetősínhez (39a), alumínium tetőcsomagtartó kerettel, (81) hálóval (82) és vonóhorogra szerelhető kerékpártartó (91-92) Ha jobban kedveli a korlátok nélküli kerékpározást, pakolja fel a sátrát az alumínium tetőcsomagtartó keretre, és vigye magával a kerékpárokat a kétféle vonóhorogra szerelhető kerékpártartó valamelyikével. Acél tetőcsomagtartó (39c) és Ranger 90 tetődoboz (79) Az igazán fajsúlyos kalandokhoz acél tetőcsomagtartóra, és a kemény, különösen tágas Ranger 90 tetődobozra lesz szüksége. Szemetes (71) Kresztáska (73-77)

8 MEGRENDELŐLAP PARKOLÓRADAROK FELLÉPŐK SZÉLTERELŐK CSOMAGTÉR TÁLCÁK PRAKTIKUM / TÁROLÁS VONTATÁS (01) Hátsó parkolóradar (02) Első parkolóradar NYOMKÖVETŐ RENDSZER (03) Nyomkövető rendszer (04) Excellence nyomkövető rendszer, fő készlet (05) Serenity nyomkövető rendszer, fő készlet SZÓRAKOZTATÁS A HÁTSÓ ÜLÉSEN (06) Médialejátszó főegység (07) Médialejátszó pótképernyő (08) Médialejátszó konzol KÖNNYŰFÉM FELNIK (09) 16" Qashqai könnyűfém felni (19) Oldalsó fellépő, alumínium KRÓM BETÉTEK (20) Csomagtérajtó krómcsík (21) Csomagtérajtó kilincs borítás (intelligens kulccsal) (22) Csomagtérajtó kilincs borítás (intelligens kulcs nélkül) (23) Krómozott ködlámpa gyűrű (24) Hátsó lökhárító krómcsík (25) Krómozott tükörborítás (26) Króm ajtóküszöb csík SPOILEREK (27) Tető spoiler (28) Antenna adapter tető spoilerhez (37) Szélterelők (4 db-os készlet) (38) Motorház szélterelő KERESZTRUDAK ÉS CSOMAGTARTÓK (39a) Alumínium keresztrúd tetősínhez (39b) Alumínium tetőcsomagtartó (39c) Acél tetőcsomagtartó VONÓHORGOK (40) Rögzített vonóhorog (41) Levehető vonóhorog VONÓHOROG ELEKTROMOS KÉSZLET (42) Vonóhorog elektromos készlet, 13 érintkezős (43) Vonóhorog elektromos készlet, 7 érintkezős (52) Kemény csomagtértálca (53) Puha csomagtértálca TÁROLÁS (54) Tárolórekesz a csomagtérborításhoz (csak Qashqai) KÜSZÖBBORÍTÁS (55) Első küszöbborítás, rozsdamentes acél (56) Első világító küszöbborítás, rozsdamentes acél (csak Qashqai) CSOMAGTÉR KÜSZÖBBORÍTÁS (57) Rozsdamentes acél csomagtér küszöbborítás - rendelhető a Qashqai és Qashqai+2 modellekhez (65) Hátsó középső kartámasz (66) Lökhárító üléspárna (67) Vízszintes csomag lefogató háló (68) Üléstámlára szerelhető tároló (69) Telefontartó (70) Rögzítőkészlet a csomagtérbe (71) Szemetes: 2 rekesszel MULTIMÉDIA (72) Médialejátszó VÉDELEM ÉS BIZTONSÁG (73) Elakadásjelző háromszög (74) Elakadásjelző háromszög, dupla csomag (75) Elsősegély készlet (kemény műa. doboz) (76) Elsősegély készlet (puha doboz) (77) Láthatósági mellény (91) Vonóhorogra szerelhető kerékpártartó (7 érintkezős) (92) Vonóhorogra szerelhető kerékpártartó (13 érintkezős) (93) Adapterkábel 7 tűs autó és 13 tűs utánfutó között (94) Adapterkábel 13 tűs autó és 7 tűs utánfutó között (95) Adapterkábel 13 tűs autó és 7 tűs utánfutó között, hosszú ZÁRHATÓ KERÉKANYÁK (96) Zárható kerékanyák A SZABADBA (97) Hátoldali sátor (10) 17" Qashqai könnyűfém felni (11) 18" Qashqai könnyűfém felni (12) 18" könnyűfém felni (13) 16" Shiga könnyűfém felni DÍSZÍTŐELEMEK (14) Első díszítőelem (15) Hátsó díszítőelem DÍSZÍTŐCSÖVEK (16) Oldalsó díszítőcső, rozsdamentes acél (17) Hátsó díszítőcső, rozsdamentes acél MATRICÁK (29) Tetőablak fólia VÉDELEM (30) Első kötény sarok (31) Kilincsborítás (32) Kerékív borítás (csak Qashqai) (33) Lökhárítósarok védők, első készlet (34) Oldalsó ajtóborítás KÖDLÁMPÁK (35) Lökhárítóba épített ködlámpa készlet (36) Kapcsoló a ködlámpa készlethez SÁRVÉDŐ GUMIK (44) Sárvédő gumi első készlet (45) Sárvédő gumi hátsó készlet SZŐNYEGEK (46) Velúrszőnyeg készlet (47) Standard szőnyegkészlet (48) Gumiszőnyeg készlet (49) Csomagtér szőnyeg ELVÁLASZTÓ RÁCSOK (50) Elválasztó rács (kivehető) NAPELLENZŐK (58) Hátsó ablak napellenzők (csak Qashqai) (59) Hátsó oldalsó ablak napellenzők (csak Qashqai) (60) Hátsó utasoldali napellenzők (csak Qashqai) VILÁGÍTÁS (61) Lábtér világítás (csak Qashqai) DOHÁNYZÓKÉSZLET (62) Cigarettagyújtó (63) Cigarettagyújtó adaptergyűrű TETŐCSOMAGTARTÓ TARTOZÉKOK (78) Pacific 100 tetődoboz (79) Ranger 90 tetődoboz (80) Spirit 820 tetődoboz (81) Tetőcsomagtartó keret, alumínium, 79x128 (82) Rugalmas háló tetőcsomagtartó kerethez (83) Kerékpártartó (84) Minőségi kerékpártartó (Thule 591) (85) Heveder, 400 cm-es (86) Csomag határoló, 4 db (87) Tetőcsomagtartó keret (88) Sí/snowboard tartó, 3 párig (89) Sí/snowboard tartó, 4 párig ÁLTALÁNOS TARTOZÉKOK (98) Kerék fellépő MATRICÁK (99) Az én legendás Nissan-om (100) Az én zöld Nissan-om (101) Az én hawai Nissan-om (102) Az én törzsi Nissan-om (103) Az én édes Nissan-om (104) Az én 4x4-es Nissan-om (18) Első sarok díszítőcső - automatikus megvilágítással (51) Csomagtér elválasztó (64) Nomád hamutartó (90) Csúsztatható sí/snowboard tartó, 6 párig

NISSAN ÚJ QASHQAI és QASHQAI+2

NISSAN ÚJ QASHQAI és QASHQAI+2 NISSAN ÚJ QASHQAI és QASHQAI+2 EREDETI TARTOZÉKOK DESIGNBOOM PÁLYÁZAT, QASHQAI, VÁROSÁLLÓ CSÚCSFORMÁBAN. KREATÍV INTERPRETÁCIÓ: ROGERIO MAKSSUR AJUB, BRAZÍLIA. TELJES SZERELÉSBEN Váltson stílust. Tegye

Részletesebben

NISSAN MICRA EREDETI TARTOZÉKOK

NISSAN MICRA EREDETI TARTOZÉKOK NISSAN MICRA EREDETI 5) TETŐ SPOILER (1). Fokozza a hatást az egyéni tető spoilerrel és beépített féklámpával. 6) KRÓMOZOTT TÜKÖRBORÍTÁS (08) 7) KRÓMOZOT OLDALSÓ AJTÓBORÍTÁS (10) PONT AZ ÖN STÍLUSA AZ

Részletesebben

NISSAN NOTE EREDETI TARTOZÉKOK

NISSAN NOTE EREDETI TARTOZÉKOK NISSAN NOTE EREDETI TARTOZÉKOK A NOTE-HOZ _Első díszítő elem, Oppama narancssárga (89) _"-os ARROW gyémántcsiszolt könnyűfém felnik Oppama narancssárga (80) _Visszapillantótükör-borítás, Oppama narancssárga

Részletesebben

ÚJ NISSAN JUKE EREDETI TARTOZÉKOK

ÚJ NISSAN JUKE EREDETI TARTOZÉKOK ÚJ NISSAN JUKE EREDETI TARTOZÉKOK A TÚLFŰTÖTT VÁROSI STÍLUS Adjon magával ragadó megjelenést a JUKE-nak az Ön saját stílusához illő tartozékokkal. 1 16" könnyűfém felni (01) 2 Krómozott ködlámpa gyűrű

Részletesebben

NISSAN QASHQAI ÉS QASHQAI+2. Tartalom Külső kialakítás Belső kialakítás Technológia és teljesítmény Stílus és tartozékok Nyomtatás Bezárás

NISSAN QASHQAI ÉS QASHQAI+2. Tartalom Külső kialakítás Belső kialakítás Technológia és teljesítmény Stílus és tartozékok Nyomtatás Bezárás NISSAN QASHQAI ÉS QASHQAI+2 AZ ÚJ NISSAN QASHQAI ÉS QASHQAI+2 A NISSAN NEM KÖT KOMPROMISSZUMOKAT. EZÉRT ÖNNEK SEM KELL. ÍGY, HA SPORTOS, KALANDOS, CSALÁDRA MÉRETEZETT JÁRMŰVET KERES, AMELY ERŐS ÉS STÍLUSA

Részletesebben

NISSAN QASHQAI EREDETI TARTOZÉKOK

NISSAN QASHQAI EREDETI TARTOZÉKOK NISSAN QASHQAI EREDETI TARTOZÉKOK A NISSAN QASHQAI ÚJ GENERÁCIÓJA. AZ UTÁNOZHATATLAN VÁROSI ÉLMÉNY 5 SZEREZZE MEG! Kölcsönözzön feltűnő és egyedi megjelenést QASHQAI modelljének a Nissan Eredeti tartozékaival.

Részletesebben

NISSAN NP300 NAVARA EREDETI TARTOZÉKOK

NISSAN NP300 NAVARA EREDETI TARTOZÉKOK NISSAN NP300 NAVARA EREDETI TARTOZÉKOK HARDTOP. KÖNNYŰ HASZNÁLHATÓSÁG, AZ AUTÓHOZ IGAZÍTOTT FORMATERV. Szerelje fel akár munkához, akár szabadidőhöz az NP300 NAVARA-t az autóhoz tökéletesen passzoló gyári

Részletesebben

Tartozékok. www.kia.com. Eredeti Kia Tartozékok a MOBIS-tól

Tartozékok. www.kia.com. Eredeti Kia Tartozékok a MOBIS-tól Kia hétéves / 150 000 kilométeres újautó-garancia. Érvényes az EU tagállamokban (valamint Norvégiában, Svájcban, Izlandon és Gibraltárban). Helyi feltételek szerint érvényes. www.kia.com Eredeti Kia Tartozékok

Részletesebben

NISSAN NAVARA EREDETI TARTOZÉKOK. Nyomtatás Bezárás

NISSAN NAVARA EREDETI TARTOZÉKOK. Nyomtatás Bezárás NISSAN NAVARA EREDETI TARTOZÉKOK X - Line S - Line T - Line 1> X-line keménytetős Double Cab (80) 2> S-line keménytetős Double Cab (77) 3> T-line keménytetős King Cab (82) 4> Szélterelő (47) és krómozott

Részletesebben

AVEO TARTOZÉKKATALÓGUS

AVEO TARTOZÉKKATALÓGUS A CHEVROLET TULAJDONOSOKAT MEGILLETŐ JOGOK. Chevrolet modelljeinkhez igen előnyös garanciafeltételek járnak. Annyira meg vagyunk győződve gépjárműveink, valamint azok technológiájának és felszereléseinek

Részletesebben

NISSAN NOTE EREDETI TARTOZÉKOK. Nyomtatás Bezárás

NISSAN NOTE EREDETI TARTOZÉKOK. Nyomtatás Bezárás NISSAN NOTE EREDETI TARTOZÉKOK Merész, friss és egyedi stílusával a Nissan NOTE garantáltan kitűnik a tömegből. Most pedig a sajátjához igazíthatja a NOTE karakterét - vonzó és egyedi vonásokkal a NOTE

Részletesebben

NISSAN MURANO EREDETI TARTOZÉKOK. Nyomtatás Bezárás

NISSAN MURANO EREDETI TARTOZÉKOK. Nyomtatás Bezárás NISSAN MURANO EREDETI TARTOZÉKOK Külső stílusjegyek Városi személyiség 4 5 6 7 1 A MURANO MERÉSZ CROSSOVER DIZÁJNJÁHOZ TOVÁBBI VÁROSÁLLÓ JEGYEKET ADHAT A DÍSZÍTŐ TARTOZÉKOKKAL. A MEGVILÁGÍTOTT OLDALSÓ

Részletesebben

NISSAN QASHQAI. Tartalom Külső kialakítás Belső kialakítás Technológia és teljesítmény Stílus és tartozékok

NISSAN QASHQAI. Tartalom Külső kialakítás Belső kialakítás Technológia és teljesítmény Stílus és tartozékok NISSAN QASHQAI MEGJELENÉS PRÉMIUM KÜLSŐ KIALAKÍTÁS 4 PRÉMIUM BELSŐ KIALAKÍTÁS 8 TECHNOLÓGIA ÉS TELJESÍTMÉNY TOVÁBBFEJLESZTETT TECHNOLÓGIA 10 NISSAN CONNECT 14 NISSAN 360 -OS PARKOLÁST SEGÍTŐ KAMERA (AVM)

Részletesebben

NISSAN PATHFINDER EREDETI TARTOZÉKOK. Nyomtatás Bezárás

NISSAN PATHFINDER EREDETI TARTOZÉKOK. Nyomtatás Bezárás NISSAN PATHFINDER EREDETI TARTOZÉKOK PATHFINDER első (0) és hátsó sarok díszítő cső (5), ködlámpák (3) és krómozott ködlámpa gyűrűk (), 8" könnyűfém felnik (06), krómozott tükörborítás (0) és első parkolóradar

Részletesebben

Q30 KIEGÉSZÍ- TŐK LISTÁJA

Q30 KIEGÉSZÍ- TŐK LISTÁJA Q30 KIEGÉSZÍ- TŐK LISTÁJA Q30 Q30 SPORT A világ első Infiniti Q30 és Q30 Sport modellje a figyelemfelkeltő külsőt tökéletes irányíthatósággal ötvözve biztosítja az összetéveszthetetlen Infiniti vezetési

Részletesebben

NISSAN QASHQAI. Küls megjelenés Bels megjelenés Technológia és Teljesítmény Stílus és Tartozékok Nyomtatás Bezárás

NISSAN QASHQAI. Küls megjelenés Bels megjelenés Technológia és Teljesítmény Stílus és Tartozékok Nyomtatás Bezárás NISSAN QASHQAI A TELJESEN ÚJ QASHQAI AZ ÚJ GENERÁCIÓS NISSAN QASHQAI. UTÁNOZHATATLAN VÁROSI ÉLMÉNYEK. MAGASABB FOKOZATRA KAPCSOLVA. FORRADALMAT INDÍTOTT EL, most pedig kihívó, új formában visszatér, hogy

Részletesebben

ÚJ NISSAN X-TRAIL. 6 340 000 Ft-tól 1. 750 000 Ft kedvezménnyel AKCIÓSAN MÁR. THM: 3,99% 2 Akár 750 000

ÚJ NISSAN X-TRAIL. 6 340 000 Ft-tól 1. 750 000 Ft kedvezménnyel AKCIÓSAN MÁR. THM: 3,99% 2 Akár 750 000 ÚJ NISSAN X-TRAIL AKCIÓSAN MÁR 6 340 000 Ft-tól 1 750 000 Ft kedvezménnyel THM: 3,99% 2 Akár 750 000 AKTÍV BIZTONSÁGI CSOMAG Az új Nissan X-Trail most olyan fejlett technológiákat kínál, melyek biztonságos

Részletesebben

NISSAN JUKE NISMO RS

NISSAN JUKE NISMO RS NISSAN JUKE NISMO RS NISMO MERÉSZ MÉRNÖKI FILOZÓFIA 30 ÉVEN ÁT A versenypályáról. A versenyeknél nincs jobb tesztkörnyezet. Részt venni egy komoly versenyen nagy kihívás megnyerni azt, még nagyobb. 1984

Részletesebben

NISSAN NV200. Bevezetés Külső design Belső design Sokoldalúság Rakodőtér Teljesítmény Biztonság Tartozékok Felszereltség és méret Nyomtatás Bezárás

NISSAN NV200. Bevezetés Külső design Belső design Sokoldalúság Rakodőtér Teljesítmény Biztonság Tartozékok Felszereltség és méret Nyomtatás Bezárás NISSAN NV200 1 Itt az ideje elfelejteni a régit, és átülni az új kormánykerék mögé. Az NV200-ban a kompakt kombik tökéletesen átfogalmazott koncepciója ölt testet. Kompakt külseje meglepően tágas belsőt

Részletesebben

NISSAN MURANO. Tartalom Külső kialakítás Belső kialakítás Technológia és teljesítmény Stílus és tartozékok Nyomtatás Bezárás

NISSAN MURANO. Tartalom Külső kialakítás Belső kialakítás Technológia és teljesítmény Stílus és tartozékok Nyomtatás Bezárás NISSAN MURANO EGY IGAZI MINDENES NISSAN MURANO MEGJELENÉS KÜLSŐ KIALAKÍTÁS 5 BELSŐ KIALAKÍTÁS 15 TECHNOLÓGIA ÉS TELJESÍTMÉNY MULTIFUNKCIÓS VEZETÉSI INFORMÁCIÓK 19 DINAMIKUS RÉSZLETEK 21 LENDÜLETES MOTOR

Részletesebben

FORD FIESTA Van. 2016-os modellév Érvényes: 2015. október 7-i gyártástól A változtatás jogát fenntartjuk! 2015/04.

FORD FIESTA Van. 2016-os modellév Érvényes: 2015. október 7-i gyártástól A változtatás jogát fenntartjuk! 2015/04. Petrányi Autó Kft. Hivatalos Ford márkakereskedés 1106 Budapest, Kerepesi út 105. Tel.: 2605050/215, Fax: 2624736 1195 Budapest, Üllői út 309. Tel.: 2818000/215, Fax: 2812981 1112 Budapest Budaörsi út

Részletesebben

Petrányi - Autó Kft. Hivatalos Ford márkakereskedés

Petrányi - Autó Kft. Hivatalos Ford márkakereskedés Petrányi - Autó Kft. Hivatalos Ford márkakereskedés 1106 Budapest, Kerepesi út 105. Tel.: 260-5050/215, Fax: 262-4736 1195 Budapest, Üllői út 309. Tel.: 281-8000/215, Fax: 281-2981 1112 Budapest Budaörsi

Részletesebben

Petrányi - Autó Kft. Hivatalos Ford márkakereskedés

Petrányi - Autó Kft. Hivatalos Ford márkakereskedés Petrányi - Autó Kft. Hivatalos Ford márkakereskedés 1106 Budapest, Kerepesi út 105. Tel.: 260-5050/215, Fax: 262-4736 1195 Budapest, Üllői út 309. Tel.: 281-8000/215, Fax: 281-2981 1112 Budapest Budaörsi

Részletesebben

ÚJ NISSAN QASHQAI. 4 990 000 Ft-tól 1 AKCIÓSAN MÁR MINDENKINEK 2

ÚJ NISSAN QASHQAI. 4 990 000 Ft-tól 1 AKCIÓSAN MÁR MINDENKINEK 2 KATEGÓRIÁJÁNAK LEGBIZTONSÁGOSABB AUTÓJA 2014-BEN ÚJ NISSAN QASHQAI AKCIÓSAN MÁR THM: 2,5% 4 990 000 Ft-tól 1 MINDENKINEK 2 LIMITÁLT NISSAN CHROME EDITION KIADÁS BIZTONSÁG Az Új Qashqai a biztonsági funkciók

Részletesebben

Land Cruiser V8 tartozékok

Land Cruiser V8 tartozékok Land Cruiser V8 tartozékok Életstílus A Land Cruiser V8 maga a testet öltött stílus: a luxus, a kifinomult elegancia és a minden terepet legyőző funkcionalitás lenyűgözően harmonikus elegye. Az eredeti

Részletesebben

10 Mûhelyfelszerelés. 10 0010 Orsy rendszer 10 0230 Balanszer 10 0250 Kábeldob munkalámpa 10 0345 Elemek töltõ 10 0360 Szerszámdoboz

10 Mûhelyfelszerelés. 10 0010 Orsy rendszer 10 0230 Balanszer 10 0250 Kábeldob munkalámpa 10 0345 Elemek töltõ 10 0360 Szerszámdoboz 10 Mûhelyfelszerelés 10 0010 Orsy rendszer 10 0230 Balanszer 10 0250 Kábeldob munkalámpa 10 0345 Elemek töltõ 10 0360 Szerszámdoboz ORSY 1 - Rend és rendszer WÜRTH Szereléstechnika Kft. - 2040 Budaörs,

Részletesebben

Csak a legjobb elég jó

Csak a legjobb elég jó 1 Tartozékok Csak a legjobb elég jó Emelje ki az új Optima minőségét és tartósságát az Eredeti Kia Tartozékokkal. Az autójához tökéletesen illeszkedő tartozékokat és alkatrészeket szigorú szabályokat betartva

Részletesebben

Alfa Romeo 159 Alfa Romeo 159 Sportwagon

Alfa Romeo 159 Alfa Romeo 159 Sportwagon Alfa Romeo 159 Alfa Romeo 159 Sportwagon Optikai tuning ELSŐ SPOILER ** Cikkszám: 50903083 HÁTSÓ SPOILER ** Tartalmazza a harmadik féklámpát. Szükséges a 50507804 cikkszám felszerelése. Cikkszám: 50903089

Részletesebben

NISSAN NT400 CABSTAR. Bevezetés Külső megjelenés Belső megjelenés Teljesítmény Hatékonyság Felépítés Tartozékok Nyomtatás Bezárás

NISSAN NT400 CABSTAR. Bevezetés Külső megjelenés Belső megjelenés Teljesítmény Hatékonyság Felépítés Tartozékok Nyomtatás Bezárás NISSAN NT400 CABSTAR KISHASZONGÉPJÁRMŰ PÁRATLAN MODELLVÁLASZTÉK AZ UEFA BAJNOKOK LIGÁJA HIVATALOS KISHASZONGÉPJÁRMŰVE A NISSAN FOLYAMATOS ÚJÍTÁSOKKAL SEGÍTI A VÁLLALKOZÁSÁT - Intelligens új módszerekkel

Részletesebben

NISSAN X-TRAIL EREDETI TARTOZÉKOK

NISSAN X-TRAIL EREDETI TARTOZÉKOK NISSAN X-TRAIL EREDETI EXTRA IZGALMAKAT NYÚJT ÉLMÉNY VEZETNI, NAGYSZERŰ BELEÜLNI ÉS HIHETETLENÜL VÁLTOZATOS: AZ X-TRAIL-LEL MINDIG MESSZEBBRE JUTHAT. TEGYE MÉG PRAKTIKUSABBÁ ÉS STÍLUSOSABBÁ A HÁROMFÉLE

Részletesebben

ÚJ DACIA LOGAN ÉS LOGAN MCV. Minden, amire szüksége lehet a hosszan tartó védelemhez és a maximális kényelemhez. Egyszerűen nagyszerű döntés!

ÚJ DACIA LOGAN ÉS LOGAN MCV. Minden, amire szüksége lehet a hosszan tartó védelemhez és a maximális kényelemhez. Egyszerűen nagyszerű döntés! Dacia Logan és Logan MCV Gyári tartozékok TARTOZÉKOK I ÚJ DACIA LOGAN ÉS LOGAN MCV Minden, amire szüksége lehet a hosszan tartó védelemhez és a maximális kényelemhez. Egyszerűen nagyszerű döntés! 2 TARTALOM

Részletesebben

ÚJ NISSAN QASHQAI. 4 990 000 Ft-tól 1. Akár 690 000 Ft kedvezménnyel AKCIÓSAN MÁR THM: 3,99% 2

ÚJ NISSAN QASHQAI. 4 990 000 Ft-tól 1. Akár 690 000 Ft kedvezménnyel AKCIÓSAN MÁR THM: 3,99% 2 ÚJ NISSAN QASHQAI AKCIÓSAN MÁR 4 990 000 Ft-tól 1 THM: 3,99% 2 Akár 690 000 Ft kedvezménnyel BIZTONSÁG Az Új Qashqai a biztonsági funkciók széles skáláját kínálja. Elérhető az automata vészfékező rendszer,

Részletesebben

THM: 3,99% MINDENKINEK 2

THM: 3,99% MINDENKINEK 2 ÚJ NISSAN ULSAR AKCIÓSAN MÁR 4 205 000 Fttól 1 THM: 3,99% MINDENKINEK 2 AKÁR 800 000 Ft KEDVEZMÉNNYEL TÁGAS ÉS SZELLŐS UTASTÉR áratlanul nagy fejteret és hasznos teret nyújt. Kategóriája legnagyobb lábterének

Részletesebben

A Suzuki Környezeti Koncepciója

A Suzuki Környezeti Koncepciója A Suzuki Környezeti Koncepciója Környezeti filozófiánknak megfelelően azon dolgozunk, hogy csökkentsük termékeink környezetünket terhelő hatását, valamint kutatási és fejlesztési tevékenységet végzünk

Részletesebben

Új Renault MEGANE Tartozék kínálat

Új Renault MEGANE Tartozék kínálat Új Renault MEGANE Tartozék kínálat Tartalom Vigyázzon magára! Tegye intenzívebbé a napot, élvezzen ki minden pillanatot! Az Új Mégane tartozékok, amelyeket kifejezetten az Ön autójához álmodtak meg: még

Részletesebben

ÚJ FORD FIESTA ST2. Ügyfélszolgálat 06-40-200-024, 06-40-200-181

ÚJ FORD FIESTA ST2. Ügyfélszolgálat 06-40-200-024, 06-40-200-181 ÚJ FORD FIESTA Felszereltség 1.6l GTDi (182LE) M6 3 ajtós 6 185 000 Ft Vegyes átlagfogyasztás: 5,9l/100 km, CO2-kibocsátás: 138 g/km A gépjármű ára a forgalombahelyezési költségeket nem tartalmazza! Részletekről

Részletesebben

ÚJ NISSAN QASHQAI. 4 990 000 Ft-tól 1 AKCIÓSAN MÁR. x4 I N G Y E N téli gumiabroncsok MINDENKINEK 2

ÚJ NISSAN QASHQAI. 4 990 000 Ft-tól 1 AKCIÓSAN MÁR. x4 I N G Y E N téli gumiabroncsok MINDENKINEK 2 KATEGÓRIÁJÁNAK LEGBIZTONSÁGOSABB AUTÓJA 2014-BEN ÚJ NISSAN QASHQAI AKCIÓSAN MÁR THM: 2,5% 4 990 000 Ft-tól 1 MINDENKINEK 2 x4 I N G Y E N téli gumiabroncsok BIZTONSÁG Az Új Qashqai a biztonsági funkciók

Részletesebben

EREDETI NISSAN TARTOZÉKOK MOST KEDVEZMÉNYES ÁRON!

EREDETI NISSAN TARTOZÉKOK MOST KEDVEZMÉNYES ÁRON! NISSAN TARTOZÉKOK K13 MICRA VELÚR SZŐNYEG, FEHÉR 11 188 Ft 10 069 Ft K13 MICRA VELÚR SZŐNYEG, METÁLSZÜRKE 11 188 Ft 10 069 Ft K13 MICRA VELÚR SZŐNYEG, LILA 11 188 Ft 10 069 Ft K13 MICRA VELÚR SZŐNYEG,

Részletesebben

AKTÍV BIZTONSÁGI CSOMAG

AKTÍV BIZTONSÁGI CSOMAG ÚJ NISSAN X-TRAIL AKCIÓSAN MÁR THM: 2,5% 6 390 000 000 Ft-tól 1 MINDENKINEK 2 LIMITÁLT NISSAN CHROME EDITION KIADÁS AKTÍV BIZTONSÁGI CSOMAG Az új Nissan X-Trail most olyan fejlett technológiákat kínál,

Részletesebben

TARTOZÉKKOMBINÁCIÓK. TEXTIL PADLÓSZŐNYEGEK A tetszetős, luxus hangulatú szőnyegek megbízhatóan védik a padlókárpitot.

TARTOZÉKKOMBINÁCIÓK. TEXTIL PADLÓSZŐNYEGEK A tetszetős, luxus hangulatú szőnyegek megbízhatóan védik a padlókárpitot. IS TARTOZÉKOK 02 VALÓDI EGYÉNISÉG Meglepő formaterv, ergonomikusan kialakított utastér, szigorú funkcionalitás jellemzi a Lexus IS-t. Ugyanezen értékek a modellsorozathoz tervezett tartozékokban is fellelhetőek,

Részletesebben

INGYEN TÉLI GUMIABRONCS

INGYEN TÉLI GUMIABRONCS NISSAN MICRA THM: 2,5 % x4 MINDENKINEK 1 INGYEN TÉLI GUMIABRONCS AKCIÓSAN MÁR 2 644 000 000 Ft-tól NissanConnect Az új NissanConnect navigációs rendszer tökéletesen optimalizált mobilkörnyezetet biztosít:

Részletesebben

Felszereltség. Motor Benzinmotor Dízelmotor. futómű. felszereltség S S S S S S S S S S. s S S S S S S S S S S S S

Felszereltség. Motor Benzinmotor Dízelmotor. futómű. felszereltség S S S S S S S S S S. s S S S S S S S S S S S S futómű Abroncsok és keréktárcsák 205/60R16 + acél keréktárcsa teljes méretű dísztárcsá val S S 205/50R17 + könnyűfém keréktárcsa S S S S S S S S Defektjavító készlet S S S S S S S S S S felszereltség Kerékív

Részletesebben

ÚJ NISSAN X-TRAIL. 6 340 000 Ft-tól 1 THM: 0% PRÉMIUM KIADÁS. 64 500 Ft-tól AKCIÓSAN MÁR

ÚJ NISSAN X-TRAIL. 6 340 000 Ft-tól 1 THM: 0% PRÉMIUM KIADÁS. 64 500 Ft-tól AKCIÓSAN MÁR ÚJ NISSAN X-TRAIL AKCIÓSAN MÁR 6 340 000 Ft-tól 1 VAGY MÁR HAVI 64 500 Ft-tól THM: 0% PRÉMIUM KIADÁS Tekintse meg különleges ajánlatunkat AKTÍV BIZTONSÁGI CSOMAG Az új Nissan X-Trail most olyan fejlett

Részletesebben

www.kia.com Eredeti Kia Tartozékok a MOBIS-tól

www.kia.com Eredeti Kia Tartozékok a MOBIS-tól Hétéves / 150 000 kilométeres újautó-garancia. Érvényes az EU tagállamokban (beleértve Norvégiát, Svájcot, Izlandot és Gibraltárt). Helyi feltételek szerint érvényes. www.kia.com Eredeti Kia Tartozékok

Részletesebben

6 660 000 Ft 6 860 000 Ft 7 830 000 Ft 4WD 2.0l TDCi 150LE S6 M6. 2WD 1.5l EcoBoost 150LE S6 M6. 2WD 2.0l TDCi 150LE S6 M6

6 660 000 Ft 6 860 000 Ft 7 830 000 Ft 4WD 2.0l TDCi 150LE S6 M6. 2WD 1.5l EcoBoost 150LE S6 M6. 2WD 2.0l TDCi 150LE S6 M6 Petrányi - Autó Kft. Hivatalos Ford márkakereskedés 1106 Budapest, Kerepesi út 105. Tel.: 260-5050/215, Fax: 262-4736 1195 Budapest, Üllői út 309. Tel.: 281-8000/215, Fax: 281-2981 1112 Budapest Budaörsi

Részletesebben

NISSAN NP300 NAVARA KEMÉNY. MAGABIZTOS. Dupla kabinos Visia. nettó5 990 000 Ft-tól

NISSAN NP300 NAVARA KEMÉNY. MAGABIZTOS. Dupla kabinos Visia. nettó5 990 000 Ft-tól NIAN NP300 NAVARA KEMÉNY. MAGABIZTO. ÁRAK FELZERELTÉG TECHNIKAI ADATOK Dupla kabinos Visia nettó5 990 000 Ft-tól Egyedi előértékesítési kedvezményekért forduljon helyi márkakereskedőjéhez! A Nissan kishaszongépjárművekre

Részletesebben

NISSAN NOTE VISIA már 2 899 000 Ft-tól!!!

NISSAN NOTE VISIA már 2 899 000 Ft-tól!!! NISSAN NOTE VISIA már 2 899 000 Ft-tól!!! Modellek - akciós ár Benzin 1.4 l 65 kw (88 LE) 1.6 l 81 kw (0 LE) Dízel 1.5 dci 63 kw (86 LE) 1.5 dci (+DPF) 76 kw (103 LE) Visia Visia AC Acenta I-Way Tekna

Részletesebben

Felszereltség Motor 5 ajtós

Felszereltség Motor 5 ajtós Felszereltség Motor 5 ajtós 1.6l SCTi EcoBoost (160 LE) M6 9 020 000 Ft Business 2.0l TDCi (140LE) M6 9 480 000 Ft 2.0l TDCi (140LE) Powershift automata 10 080 000 Ft 2.0l SCTi EcoBoost (203 LE) Powershift

Részletesebben

Felszereltség Motor 5 ajtós

Felszereltség Motor 5 ajtós Felszereltség Motor 5 ajtós Trend Business Ghia Titanium 1.6l SCTi EcoBoost (160 LE) M6 8 735 000 Ft 1.6l TDCi (115 LE) M6 8 945 000 Ft 2.0l TDCi (140 LE) M6 9 195 000 Ft 2.0l TDCi (140 LE) Powershift

Részletesebben

Optikai tuning OLDALSÓ KÜSZÖB SPOILER ** ELSŐ SPOILER ** * OLDALSÓ LÉGTERELŐK AZ ELSŐ ABLAKOKRA. Kizárólag Alfa Romeo 147 (2004 évjárat)

Optikai tuning OLDALSÓ KÜSZÖB SPOILER ** ELSŐ SPOILER ** * OLDALSÓ LÉGTERELŐK AZ ELSŐ ABLAKOKRA. Kizárólag Alfa Romeo 147 (2004 évjárat) Alfa Romeo 147 Optikai tuning ELSŐ SPOILER ** Kizárólag Alfa Romeo 147 évjárat 2004 OLDALSÓ KÜSZÖB SPOILER ** Kizárólag Alfa Romeo 147 (2004 évjárat) * OLDALSÓ LÉGTERELŐK AZ ELSŐ ABLAKOKRA 3 ajtós változathoz

Részletesebben

Felszereltség Motor 4 ajtós 5 ajtós Kombi 1.6l Ti-VCT (120 LE) M5 6 510 000 Ft 6 660 000 Ft 6 810 000 Ft

Felszereltség Motor 4 ajtós 5 ajtós Kombi 1.6l Ti-VCT (120 LE) M5 6 510 000 Ft 6 660 000 Ft 6 810 000 Ft Felszereltség Motor 4 ajtós 5 ajtós Kombi 1.6l Ti-VCT (120 LE) M5 6 510 000 Ft 6 660 000 Ft 6 810 000 Ft Ambiente 1.6l TDCi (115 LE) M6 7 010 000 Ft 7 160 000 Ft 7 310 000 Ft 1.6l SCTi EcoBoost (160 LE)

Részletesebben

2.2 TDCi 150LE 4x4 M6 6 115 000 Ft 7 766 050 Ft XLT 2.2 TDCi 150LE 4x4 M6 6 835 000 Ft 8 680 450 Ft

2.2 TDCi 150LE 4x4 M6 6 115 000 Ft 7 766 050 Ft XLT 2.2 TDCi 150LE 4x4 M6 6 835 000 Ft 8 680 450 Ft Árlista 2015.25-ös modellév Érvényes: 2015. május 1-i gyártástól A változtatás jogát fenntartjuk! 2015/02 Széria Motor Dupla kabinos nettó bruttó XL 2.2 TDCi 125LE 4x4 M6 5 975 000 Ft 7 588 250 Ft 2.2

Részletesebben

FORD Tourneo Connect. Petrányi - Autó Kft. Hivatalos Ford márkakereskedés

FORD Tourneo Connect. Petrányi - Autó Kft. Hivatalos Ford márkakereskedés Petrányi Autó Kft. Hivatalos Ford márkakereskedés 1106 Budapest, Kerepesi út 105. Tel.: 2605050/215, Fax: 2624736 1195 Budapest, Üllői út 309. Tel.: 2818000/215, Fax: 2812981 1112 Budapest Budaörsi út

Részletesebben

FORDFIESTA ST2 / ST200

FORDFIESTA ST2 / ST200 Petrányi - Autó Kft. Hivatalos Ford márkakereskedés 1106 Budapest, Kerepesi út 105. Tel.: 260-5050/215, Fax: 262-4736 1195 Budapest, Üllői út 309. Tel.: 281-8000/215, Fax: 281-2981 1112 Budapest Budaörsi

Részletesebben

Petrányi - Autó Kft. Hivatalos Ford márkakereskedés

Petrányi - Autó Kft. Hivatalos Ford márkakereskedés Petrányi - Autó Kft. Hivatalos Ford márkakereskedés 1106 Budapest, Kerepesi út 105. Tel.: 260-5050/215, Fax: 262-4736 1195 Budapest, Üllői út 309. Tel.: 281-8000/215, Fax: 281-2981 1112 Budapest Budaörsi

Részletesebben

Tartozékok. Króm díszítő elemek. Szabadidős tartozékok. 1. Csomagtérajtó díszléce

Tartozékok. Króm díszítő elemek. Szabadidős tartozékok. 1. Csomagtérajtó díszléce Auris tartozékok Tartozékok Króm díszítő elemek 1. Csomagtérajtó díszléce A csomagtér alsó részén elhelyezett krómozott díszléc autója hátsó formatervét teszi hangsúlyosabbá. 2. Kipufogóvég az Auris Hatchback-hez

Részletesebben

Új FORD EDGE. Petrányi - Autó Kft. Hivatalos Ford márkakereskedés

Új FORD EDGE. Petrányi - Autó Kft. Hivatalos Ford márkakereskedés Petrányi - Autó Kft. Hivatalos Ford márkakereskedés 1106 Budapest, Kerepesi út 105. Tel.: 260-5050/215, Fax: 262-4736 1195 Budapest, Üllői út 309. Tel.: 281-8000/215, Fax: 281-2981 1112 Budapest Budaörsi

Részletesebben

Petrányi-Autó Kft Hivatalos Ford márkakereskedés. Motor 1.0l EcoBoost 100LE M6. 1.5l TDCi 100LE M5. 1.5l TDCi 100LE A6 1.

Petrányi-Autó Kft Hivatalos Ford márkakereskedés. Motor 1.0l EcoBoost 100LE M6. 1.5l TDCi 100LE M5. 1.5l TDCi 100LE A6 1. Petrányi-Autó Kft Hivatalos Ford márkakereskedés 1106 Budapest, Kerepesi út 105. Tel.:260-5050/215, Fax: 262-4736 1195 Budapest, Üllői út 309. Tel.: 281-8000/205 Fax: 281-2981 1112 Budapest, Budaörsi út

Részletesebben

Petrányi - Autó Kft. Hivatalos Ford márkakereskedés

Petrányi - Autó Kft. Hivatalos Ford márkakereskedés Petrányi - Autó Kft. Hivatalos Ford márkakereskedés 1106 Budapest, Kerepesi út 105. Tel.: 260-5050/215, Fax: 262-4736 1195 Budapest, Üllői út 309. Tel.: 281-8000/215, Fax: 281-2981 1112 Budapest Budaörsi

Részletesebben

FORD S-MAX VIGNALE. www.ford.hu 1 / 6

FORD S-MAX VIGNALE. www.ford.hu 1 / 6 FORD S-MAX VIGNALE Motor 2.0l SCTi EcoBoost (240 LE) A6 Euro6 FWD 2.0l TDCi (150LE) M6 Euro6 FWD 2.0l TDCi (150LE) M6 Euro6 AWD 2.0l TDCi (150LE) PowerShift automata Euro6 FWD 2.0l TDCi (180LE) M6 Euro6

Részletesebben

ÚJ NISSAN X-TRAIL 150 000 FT ÉRTÉKŰ GYÁRI AJÁNDÉK 2,5% MÁR 6 990 000 Ft-tól THM: MINDENKINEK* AKTÍV BIZTONSÁGI CSOMAG AKTÍV BIZTONSÁGI PAJZS

ÚJ NISSAN X-TRAIL 150 000 FT ÉRTÉKŰ GYÁRI AJÁNDÉK 2,5% MÁR 6 990 000 Ft-tól THM: MINDENKINEK* AKTÍV BIZTONSÁGI CSOMAG AKTÍV BIZTONSÁGI PAJZS ÚJ NISSAN X-TRAIL MÁR 6 990 000 Ft-tól 2,5% THM: MINDENKINEK* 150 000 FT ÉRTÉKŰ GYÁRI AJÁNDÉK AKTÍV BIZTONSÁGI CSOMAG Az új Nissan X Trail most olyan fejlett technológiákat kínál, melyek biztonságos vezetést

Részletesebben

QASHQAI NISSAN EREDETI TARTOZÉKOK

QASHQAI NISSAN EREDETI TARTOZÉKOK QASHQAI NISSAN EREDETI TARTOZÉKOK AZ ÚJ GENERÁCIÓS NISSAN QASHQAI. UTÁNOZHATATLAN VÁROSI ÉLMÉNYEK. SZEREZZE MEG! Kölcsönözzön feltűnő és egyedi megjelenést QASHQAI-ának a Nissan eredeti tartozékaival.

Részletesebben

Már 2 799 000 Ft-tól 3 karbantartással, kedvezményes finanszírozással

Már 2 799 000 Ft-tól 3 karbantartással, kedvezményes finanszírozással Már 2 799 000 Fttól 3 karbantartással, kedvezményes finanszírozással ÚJ NISSAN AKTÍV BIZTONSÁGI PAJZS HOLTTÉRFIGYELÉS SÁVELHAGYÁSJELZÉS MOZGÓ TÁRGYAK ÉSZLELÉSE Az AVM rendszer széles látószögű hátsó kamerája

Részletesebben

ÚJ NISSAN NAVARA. 5 760 000 Ft-tól 2,5% THM. 5 év - gond nélkül! 5 év teljeskörű gyártói garancia 1 + 5* Karbantartási Csomag KEMÉNY. MAGABIZTOS.

ÚJ NISSAN NAVARA. 5 760 000 Ft-tól 2,5% THM. 5 év - gond nélkül! 5 év teljeskörű gyártói garancia 1 + 5* Karbantartási Csomag KEMÉNY. MAGABIZTOS. ÚJ NISSAN NAVARA KEMÉNY. MAGABIZTOS. ÁRAK FELSZERELTSÉG TECHNIKAI ADATOK Dupla Kabin nettó 5 760 000 Fttól 5 év gond nélkül! 5 év teljeskörű gyártói garancia 1 + 5* Karbantartási Csomag 2,5% THM 1 A Nissan

Részletesebben

MYVOLVO. nyáron is PROFI CSOMAGOLÁS. Reflektorfényben a légkondicionáló SZEMÉLYES SZERVIZ- TANÁCSADÓ 2012 NYÁR

MYVOLVO. nyáron is PROFI CSOMAGOLÁS. Reflektorfényben a légkondicionáló SZEMÉLYES SZERVIZ- TANÁCSADÓ 2012 NYÁR Ajánlat Önnek és Volvójának 2012 NYÁR MYVOLVO PROFI CSOMAGOLÁS TIPPEK ÉS TARTOZÉKOK; EGYSZERŰ CSOMAGOLÁS Reflektorfényben a légkondicionáló SZEMÉLYES SZERVIZ- TANÁCSADÓ Frissesség nyáron is + Várjuk a

Részletesebben

ÚJ CITROËN C4 TARTOZÉKOK

ÚJ CITROËN C4 TARTOZÉKOK ÚJ CITROËN C4 TARTOZÉKOK STÍLuS 04 KÉNYELEm 06 BIZTONSÁG 08 SZÁLLÍTÁSI megoldások 10 VÉdELEm 14 multimédia 18 AHOGY ÖNNEK TETSZIK... Azzal, hogy a Citroën márkát választotta, Ön a minőség, a biztonság

Részletesebben

NISSAN JUKE EREDETI TARTOZÉKOK

NISSAN JUKE EREDETI TARTOZÉKOK NISSAN JUKE EREDETI TARTOZÉKOK MERJEN KÜLÖNBÖZNI VÁLASSZON EGY CSOMAGOT NARANCSSÁRGA FEKETE METÁLSZÜRKE FEHÉR PIROS NARANCSSÁRGA Tegye különlegessé JUKE-ját exkluzív tartozékokból összeállított csomagjainkkal:

Részletesebben

Alumínium zsaluzia ALUMARK KÉZIKÖNYV

Alumínium zsaluzia ALUMARK KÉZIKÖNYV Alumínium zsaluzia ALUMARK KÉZIKÖNYV 1. Karnis 2. Tengely 3. Fordító 4-6. Fordítózsinór rozsdamentes véggel 7. Végállás szabályozó 8. Szalag 10. Létra 12. Szalag tartó 13. Hajtómű 14. Hajtómű tartó 15.

Részletesebben

www.kiamotors.hu Extrafelszerelések

www.kiamotors.hu Extrafelszerelések www.kiamotors.hu Extrafelszerelések SZEMÉLYRE SZABVA Az új KIA Sportage az elő bizonyítéka annak, hogy az első benyomás maradandó is lehet. Ez a lélegzetelállító SUV állandó izgalomban tartja - akármerre

Részletesebben

GL-osztály extrafelszereltségei

GL-osztály extrafelszereltségei Metálfényezés (színmintának megfelelően) 347 980,- Gyémántfehér BRIGHT 849-es kóddal 660 400,- Kárpitozás (színmintának megfelelően) - az ár 845-ös kóddal értendő - 848 360,- Bőrkárpitozás (belsővilágítás-csomaggal

Részletesebben

érvényes: 2006. május 17-től 2006.5 Modellév A változtatás jogát fenntartjuk! 2006/1

érvényes: 2006. május 17-től 2006.5 Modellév A változtatás jogát fenntartjuk! 2006/1 2006.5 Modellév Ambiente Ajánlott bruttó fogy. ár (Ft.) Trend Ajánlott bruttó fogy. ár (Ft.) Ghia Ajánlott bruttó fogy. ár (Ft.) Titanium Ajánlott bruttó fogy. ár (Ft.) 4 ajtós 1.8l (110LE) M5 5 150 000

Részletesebben

Ú J EREDETI TARTOZÉKOK

Ú J EREDETI TARTOZÉKOK Ú J EREDETI TARTOZÉKOK A Mopar az FCA azon márkája, amely az egyes modellekhez tartozó kiegészítők gyártására és árusítására szakosodott. Minden megoldást a Centro Stile, az autó tervezőjének közreműködésével

Részletesebben

Optikai tuning Idea ELSŐ LÖKHÁRÍTÓ SPOILER ** Cikkszám: 50901197 SPOILER SZETT A SÁRVÉDŐRE ** Cikkszám: 50901194

Optikai tuning Idea ELSŐ LÖKHÁRÍTÓ SPOILER ** Cikkszám: 50901197 SPOILER SZETT A SÁRVÉDŐRE ** Cikkszám: 50901194 Idea és Multipla Optikai tuning Idea ELSŐ LÖKHÁRÍTÓ SPOILER ** Cikkszám: 50901197 SPOILER SZETT A SÁRVÉDŐRE ** Cikkszám: 50901194 2 Optikai tuning Idea CSOMAGTÉR AJTÓ SPOILER ** Cikkszám: 50901195 OLDALSÓ

Részletesebben

Haszonjárművek. 965.1191.07.16 Változtatások joga fenntartva. Kiadás: 2009. november. www.vwh.hu. Az Ön Volkswagen haszonjármű márkakereskedője:

Haszonjárművek. 965.1191.07.16 Változtatások joga fenntartva. Kiadás: 2009. november. www.vwh.hu. Az Ön Volkswagen haszonjármű márkakereskedője: Haszonjárművek A Transporter A Transporter 965.1191.07.16 Változtatások joga fenntartva. Kiadás: 2009. november www.vwh.hu Az Ön Volkswagen haszonjármű márkakereskedője: Ha minden esre van szüksége: A

Részletesebben

RENAULT kangoo. drive the change. www.renault.hu

RENAULT kangoo. drive the change. www.renault.hu RENAULT kangoo www.renault.hu 06 80 101 211 FÉNYKÉPEK: RENAULT COMMUNICATION / DR / R. FALCUCCI, A. BERNIER, C. CUGNY, D. DUMAS, O. BANET, P. CURTET NYOMTATVA AZ EU-BAN Renault Hungária Kft. 1135 Budapest,

Részletesebben

PULSAR Intelligens, praktikus megoldások prémium kivitelben

PULSAR Intelligens, praktikus megoldások prémium kivitelben Intelligens, praktikus megoldások prémium kivitelben Új Nissan PULSAR 3 990 000 Fttól kedvezményes finanszírozással Az ajánlat 2014.09.09 2014.09.30 között érvényes. A hihetetlenül tágas és szellős utastérrel

Részletesebben

Új FORD EDGE. Listaár 13 120 000 Ft 13 965 000 Ft 13 600 000 Ft 14 445 000 Ft. Felszereltség 2.0l TDCi (180 LE) M6 Euro6 AWD. Titanium.

Új FORD EDGE. Listaár 13 120 000 Ft 13 965 000 Ft 13 600 000 Ft 14 445 000 Ft. Felszereltség 2.0l TDCi (180 LE) M6 Euro6 AWD. Titanium. Felszereltség Motor 2.0l TDCi (180 LE) M6 Euro6 AWD Titanium 2.0l TDCi (210 LE) PowerShift automata Euro6 AWD 2.0l TDCi (180 LE) M6 Euro6 AWD Sport 2.0l TDCi (210 LE) PowerShift automata Euro6 AWD Listaár

Részletesebben

JUKE egyedi tartozékok

JUKE egyedi tartozékok JUKE egyedi tartozékok 1/ KÖNNYŰFÉM FELNIK 1 OE 16" könnyűfém felni (TPMS nélkül) D0300BR06C 97,197 Ft 2 OE 17" könnyűfém felni (TPMS-sel) D03001KR7A 97,197 Ft 3 OE 16" könnyűfém felni (TPMS nélkül) D0C001KR7A

Részletesebben

nagyobb nyugalommal és hosszabbítsa Praktikus és kedvező árú családi autót keres? meg a garanciát további két évvel, összesen Mi tudjuk a megoldást!

nagyobb nyugalommal és hosszabbítsa Praktikus és kedvező árú családi autót keres? meg a garanciát további két évvel, összesen Mi tudjuk a megoldást! Dacia Értjük az Ön elvárásait, ezért intelligens ötleteket kínálunk A Daciát és Önt az intelligencia köti össze. felszereltségek. A Renault csoport nem támaszkodunk, melyek már bizonyították nagyobb nyugalommal

Részletesebben

Renault ESPACE. Tartozék kínálat

Renault ESPACE. Tartozék kínálat Új Renault ESPACE Tartozék kínálat 1 Vigyázzon magára! Tegye könnyebbé mindennapjait, élvezzen ki minden pillanatot és legyen teljesen nyugodt. A Renault tartozékok, amelyeket kimondottan az Ön autójához

Részletesebben

Az Opel Corsavan. magas szintű biztonsággal ötvözi. Raktér maximális térfogata: 0,92 m3. Max. teherbírás 475 kg-ig. Max. raktérhosszúság: 1,26 m

Az Opel Corsavan. magas szintű biztonsággal ötvözi. Raktér maximális térfogata: 0,92 m3. Max. teherbírás 475 kg-ig. Max. raktérhosszúság: 1,26 m Opel Corsavan Az Opel Corsavan Életteli, sportos kinézetével az Opel Corsavan egyértelmű stílusbeli kifejezőeszközt jelent bármilyen üzletben, ahol hangsúlyt helyeznek a külső megjelenésre. Dinamikus

Részletesebben

NISSAN QASHQAI EREDETI TARTOZÉKOK

NISSAN QASHQAI EREDETI TARTOZÉKOK NISSAN QASHQAI EREDETI TARTOZÉKOK AZ ÚJ GENERÁCIÓS NISSAN QASHQAI. UTÁNOZHATATLAN VÁROSI ÉLMÉNYEK. SZEREZZE MEG! Kölcsönözzön feltűnő és egyedi megjelenést QASHQAI-ának a Nissan eredeti tartozékaival.

Részletesebben

Petrányi-Autó Kft Hivatalos Ford márkakereskedés

Petrányi-Autó Kft Hivatalos Ford márkakereskedés PetrányiAutó Kft Hivatalos Ford márkakereskedés 1106 Budapest, Kerepesi út 105. Tel.:2605050/215, Fax: 2624736 1195 Budapest, Üllői út 309. Tel.: 2818000/205 Fax: 2812981 1112 Budapest, Budaörsi út 179.

Részletesebben

Modellek 1.6 1.6 CE 1.6 TE 1.6 TX

Modellek 1.6 1.6 CE 1.6 TE 1.6 TX Mazda3 Sport Modellek 1.6 1.6 CE 1.6 TE 1.6 T Bruttó listaár (Ft) 4 509 900 4 859 900 4 949 900 5 459 900 Kedvezmény (Ft) 510 000 400 000 400 000 400 000 Bruttó kedvezményes ár (Ft) 3 999 900 4 459 900

Részletesebben

AZ ÚJ GENERÁCIÓS NISSAN QASHQAI

AZ ÚJ GENERÁCIÓS NISSAN QASHQAI AZ ÚJ GENERÁCIÓS NISSAN QASHQAI QASHQAI már 4 990 000-től vagy Nissan Finance 4,99% vagy Nissan Finance Select kedvezményes pénzügyi ajánlatokkal Kérjük keresse fel márkakereskedőnket! Az ajánlat 2014.07.01-2014.09.30

Részletesebben

Felszereltség Suzuki Vitara

Felszereltség Suzuki Vitara S GL+ FUTÓMŰ 215/60R16 + acél keréktárcsa (teljes méretű dísztárcsával) S - - - - - - - 215/55R17 + könnyűfém keréktárcsa *(No-1 Sel ) - S - - - S - - Abroncsok és keréktárcsák 215/55R17 + könnyűfém keréktárcsa

Részletesebben

NISSAN QASHQAI +2 AKCIÓS ÁRLISTA 2013 A modell korlátozott felszereltségben csak készletrıl elérhetı, kérjük érdeklıdjön márkakereskedıjénél.

NISSAN QASHQAI +2 AKCIÓS ÁRLISTA 2013 A modell korlátozott felszereltségben csak készletrıl elérhetı, kérjük érdeklıdjön márkakereskedıjénél. NISSAN QASHQAI +2 AKCIÓS ÁRLISTA 2013 A modell korlátozott felszereltségben csak készletrıl elérhetı, kérjük érdeklıdjön márkakereskedıjénél. Különleges ajánlat Érvényes: 201.01.01. - 201.01.31. QASHQAI+2

Részletesebben

Nagy szívásteljesítményű, csendes, és mobil: Az új FEIN Dustex 25 L és Dustex 35 L.

Nagy szívásteljesítményű, csendes, és mobil: Az új FEIN Dustex 25 L és Dustex 35 L. ÉPÍTKEZÉS Nagy szívásteljesítményű, csendes, és mobil: Az új FEIN Dustex 25 L és Dustex 35 L. Két kompakt porszívó különösen magas szívásteljesítménnyel. Mindenhová elkíséri és mindent magával visz. Átgondolt

Részletesebben

A LEGNAGYOBB TELJESÍTMÉNY A V6 MOTOR 550 LE-VEL LEHETŐVÉ TESZI A 0-100 KM/H-S GYORSULÁST 2,8 MÁSODPERC ALATT

A LEGNAGYOBB TELJESÍTMÉNY A V6 MOTOR 550 LE-VEL LEHETŐVÉ TESZI A 0-100 KM/H-S GYORSULÁST 2,8 MÁSODPERC ALATT NISSAN GT-R 32 090 000 Ft-tól A LEGNAGYOBB TELJESÍTMÉNY A V6 MOTOR 550 LE-VEL LEHETŐVÉ TESZI A 0-100 KM/H-S GYORSULÁST 2,8 MÁSODPERC ALATT TÖKÉLETES IRÁNYÍTHATÓSÁG ÚJ FUTÓMŰ, FÉKEK ÉS AERODINAMIKAIFEJLESZTÉS

Részletesebben

ÚJ FORD FOCUS RS. One Call Ügyfélszolgálat: +36 1 7 777 555

ÚJ FORD FOCUS RS. One Call Ügyfélszolgálat: +36 1 7 777 555 ÚJ FORD FOCUS 20165-ös modellév - 2016/2 Érvényes: 2016 január 4-i gyártástól A változtatás jogát fenntartjuk! Felszereltség Motor 5 ajtós 23l EcoBoost (350LE) M6 EURO6 AWD 12 100 000 Ft Vegyes átlagfogyasztás:

Részletesebben

VOLVO S60 CROSS COUNTRY ALAPMODELLEK ÁRAI

VOLVO S60 CROSS COUNTRY ALAPMODELLEK ÁRAI VOLVO S60 CROSS COUNTRY ALAPMODELLEK ÁRAI DIESEL AJÁNLOTT FOGYASZTÓI ÁR ÁFÁVAL, REGISZTRÁCIÓS ADÓ NÉLKÜL AJÁNLOTT FOGYASZTÓI ÁR ÁFÁVAL, REGISZTRÁCIÓS ADÓVAL MOTOR TÍPUS TELJESÍTMÉNY (KW/LE) REGISZTRÁCIÓS

Részletesebben

Terhelhetőség/ Típusszám

Terhelhetőség/ Típusszám FordTransit Áruszállító haszongépjárművek Elsőkerék meghajtású modellek (V347) Modell Motor Terhelhetőség/ Típusszám Zárt áruszállítók (Van-ek) SWB Van 2.2TDCi 85LE M5 0.8/260 4 380 000 5 475 000 - - SWB

Részletesebben

C - osztály limuzin szériafelszereltsége

C - osztály limuzin szériafelszereltsége C - osztály limuzin szériafelszereltsége SZERVIZ, GARANCIA ISP - Integrált szerviz csomag 4 év vagy 120 ezer km garancia és karbantartás Szériakivitel Multifunkciós kormánykerék (4-gombos funkcióvezérlővel)

Részletesebben

BIPPER & PARTNER TARTOZÉKOK

BIPPER & PARTNER TARTOZÉKOK Terv: BD Network Kiadás: Gutenberg Networks Automobiles Peugeot RC Paris B 552 144 503 Készült az EU-ban Hiv. szám: MKCO111421 A márkakereskedés pecsétje: A jelen katalógusban található adatok a publikálás

Részletesebben

Polar Mobil Kft. Isuzu Vezérképviselet és szakszerviz: 1097 Budapest, Könyves Kálmán krt. 5/B Tel: (06-1) 451-4840 Fax: (06-1) 451-4860 e-mail:

Polar Mobil Kft. Isuzu Vezérképviselet és szakszerviz: 1097 Budapest, Könyves Kálmán krt. 5/B Tel: (06-1) 451-4840 Fax: (06-1) 451-4860 e-mail: Polar Mobil Kft. Isuzu Vezérképviselet és szakszerviz: 1097 Budapest, Könyves Kálmán krt. 5/B Tel: (06-1) 451-4840 Fax: (06-1) 451-4860 e-mail: isuzu@isuzu4x4.hu 1-2 6 10 1 2 3 rostély típusú felsô rostély

Részletesebben

2 Bevezetés. Bevezetés

2 Bevezetés. Bevezetés Opel Ampera 08/2011 Tartalom Bevezetés... 2 Röviden... 6 Kulcsok, ajtók és ablakok... 19 Ülések, biztonsági rendszerek... 34 Tárolás... 52 Műszerek és kezelőszervek... 57 Világítás... 95 Hőmérséklet-szabályozás...

Részletesebben

KEDVEZMÉNYES KÉSZLETAJÁNLATOKÉRT. Az autó beltere tágasabb, mint valaha, valamint új anyagokkal és színekkel is gazdagabb.

KEDVEZMÉNYES KÉSZLETAJÁNLATOKÉRT. Az autó beltere tágasabb, mint valaha, valamint új anyagokkal és színekkel is gazdagabb. NISSAN MICRA AKCIÓSAN MÁR 2 744 000 000 Fttól 1 THM: MINDENKINEK KEDVEZMÉNYES KÉSZLETAJÁNLATOKÉRT 2,5 % x4 INGYEN TÉLI GUMI ABRONCS TÁGAS TÉR Az autó beltere tágasabb, mint valaha, valamint új anyagokkal

Részletesebben

OPEL MOVANO Fülkés alvázak és egyedi gépjárművek

OPEL MOVANO Fülkés alvázak és egyedi gépjárművek OPEL MOVANO Fülkés alvázak és egyedi gépjárművek Opel Movano. Nem ismer lehetetlent. A logisztikai feladatok sikere az átgondolt irányítás és a megbízható munkaerő mellett függ a az adott célra használt

Részletesebben

ÚJ renault MaSter ÚJ renault MaSter www.renault.hu drive the change

ÚJ renault MaSter ÚJ renault MaSter www.renault.hu drive the change ÚJ Renault MASTER drive the change TARTALOM Kapcsolatunk a jármű vezetőivel és utasaival egyszerű alapokon nyugszik: egy járműnek praktikusnak, megbízhatónak, egyéni stílusra és igényekre szabhatónak kell

Részletesebben

Opel tartozékprogram 30 napig új autókhoz

Opel tartozékprogram 30 napig új autókhoz Tartozékkatalógus Termékinformáció Opel. Jó ötletek jobb autók. Opel tartozékprogram 30 napig új autókhoz Corsa Astra Classic Astra Meriva Zafira Vectra Signum 2 Tetôtartók és -boxok Alaptartó Standard

Részletesebben