Valódi kényeztetés autója számára

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "Valódi kényeztetés autója számára"

Átírás

1 Valódi kényeztetés autója számára E R E D E T I T A R T O Z É K O K A Mopar a Fiat Chrysler Automobiles vállalat szervizeléssel, ügyfélszolgálattal és eredeti alkatrészek forgalmazásával foglalkozó üzletága. A katalógusban szereplő ábrák és leírások csak tájékoztató jellegűek. A gyártó fenntartja a jogot, hogy a bemutatott termékek szerkezeti felépítését vagy kereskedelmi jellegét előzetes értesítés nélkül, bármikor, saját belátása szerint módosítsa. Mopar Parts & Services - L.go Senatore Agnelli, Volvera (TO) - Olaszország Valódi kényeztetés autója számára

2 TRA CSOMAG KRÓM TRA CSOMAG VÖRÖS TRA CSOMAG - Fényes, krómozott, külső tükörburkolatok - Fényes, krómozott oldalbevonat - Fényes, krómozott motorháztető-vonal - Fényes, krómozott ködlámpa-keretek Csak a Pop, Pop Star és Lounge modell esetében kapható. CIKKSZÁM: KIEGÉSZÍTŐK KÜLÖN IS KAPHATÓAK 6CL VÁLT. HA AZ AUTÓVAL EGYÜTT ÉRTÉKESÍTIK - Fényes, külső tükörburkolatok - Vörös oldalbevonat - Vörös matrica a motorháztetőn és a tetőn Minden modell esetében, acéltetővel kapható. CIKKSZÁM: KIEGÉSZÍTŐK KÜLÖN IS KAPHATÓAK 6CG VÁLT. HA AZ AUTÓVAL EGYÜTT ÉRTÉKESÍTIK 2 3

3 TRA CSOMAG FEHÉR TRA CSOMAG BRONZ TRA CSOMAG - Fehér, külső tükörburkolatok - Fehér oldalbevonat - Fehér matrica a motorháztetőn és a tetőn Minden modell esetében, acéltetővel kapható. CIKKSZÁM: KIEGÉSZÍTŐK KÜLÖN IS KAPHATÓAK 6CF VÁLT. HA AZ AUTÓVAL EGYÜTT ÉRTÉKESÍTIK - Matt, bronz, külső tükörburkolatok - Matt, bronz oldalbevonat - Szürke matrica a motorháztetőn és a tetőn Minden modell esetében, acéltetővel kapható. CIKKSZÁM: KIEGÉSZÍTŐK KÜLÖN IS KAPHATÓAK 6CH VÁLT. HA AZ AUTÓVAL EGYÜTT ÉRTÉKESÍTIK 4 5

4 TRA CSOMAG BÉZS TRA CSOMAG FEKETE TRA CSOMAG - Bézs, külső tükörburkolatok - Bézs oldalbevonat - Szürke matrica a motorháztetőn és a tetőn Minden modell esetében, acéltetővel kapható. CIKKSZÁM: KIEGÉSZÍTŐK KÜLÖN IS KAPHATÓAK 6CJ VÁLT. HA AZ AUTÓVAL EGYÜTT ÉRTÉKESÍTIK - Fekete, külső tükörburkolatok - Fekete matrica a motorháztetőn és a tetőn Minden modell esetében, acéltetővel kapható. CIKKSZÁM: KIEGÉSZÍTŐK KÜLÖN IS KAPHATÓAK 6CE VÁLT. HA AZ AUTÓVAL EGYÜTT ÉRTÉKESÍTIK 6 7

5 TRA CSOMAG TÉLI TRA CSOMAG NYÁRI TRA CSOMAG - Tetőrudak (alk.sz.: ) - Síléc és snowboard-tartó 4 pár síléchez vagy 2 snowboardhoz Fröccsöntött csomagtértálca, 500 logóval Minden modell esetében, acéltetővel kapható. CIKKSZÁM: KIEGÉSZÍTŐK KÜLÖN IS KAPHATÓAK 6CM VÁLT. HA AZ AUTÓVAL EGYÜTT ÉRTÉKESÍTIK - Tetőrudak (alk.sz.: ) - Tetőre szerelhető, alumínium kerékpártartó Fröccsöntött csomagtértálca, 500 logóval Minden modell esetében, acéltetővel kapható. CIKKSZÁM: KIEGÉSZÍTŐK KÜLÖN IS KAPHATÓAK 6CN VÁLT. HA AZ AUTÓVAL EGYÜTT ÉRTÉKESÍTIK 8 9

6 TESTRESZABÁS 18"-OS KÖNNYŰFÉMFELNI-KÉSZLET KÉTSZÍNŰ: BÉZS ÉS MATT BRONZ Méretek: 7.0Jx18 H2 (ET40). Tartalma: 4 db kerék ( ). Csak 225/45 R18 gumiabroncsokkal és specifikus, 500X díszsapkákkal szerelhető be. CIKKSZÁM: "-OS KÖNNYŰFÉMFELNI-KÉSZLET KÉTSZÍNŰ: FEKETE ÉS VÖRÖS Méretek: 7.0Jx18 H2 (ET40). Tartalma: 4 db kerék ( ). Csak 225/45 R18 gumiabroncsokkal és specifikus, 500X díszsapkákkal szerelhető be. CIKKSZÁM: "-OS KÖNNYŰFÉMFELNI-KÉSZLET FÉNYES, FEHÉR, GYÉMÁNT METSZETTEL Méretek: 7.0Jx18 H2 (ET40). Tartalma: 4 db kerék ( ). Csak 225/45 R18 gumiabroncsokkal és specifikus, 500X díszsapkákkal szerelhető be. CIKKSZÁM: "-OS KÖNNYŰFÉMFELNI-KÉSZLET SZEMCSÉS BEVONATTAL Méretek: 7.0Jx18 H2 (ET40). Tartalma: 4 db kerék ( ). Csak 225/45 R18 gumiabroncsokkal és specifikus, 500X díszsapkákkal szerelhető be. CIKKSZÁM: "-OS KÖNNYŰFÉMFELNI-KÉSZLET FÉNYES, FEKETE, GYÉMÁNT METSZETTEL Méretek: 7.0Jx18 H2 (ET40). Tartalma: 4 db kerék ( ). Csak 225/45 R18 gumiabroncsokkal és specifikus, 500X díszsapkákkal szerelhető be. CIKKSZÁM: KERÉKŐR KÉSZLET Kizárólag könnyűfém felnikhez. CIKKSZÁM: FIAT LOGÓS GUMIABRONCS-SZELEPSAPKÁK CIKKSZÁM:

7 TESTRESZABÁS * A kép nem szerepel a katalógusban ** A kiegészítő az XTRA CSOMAGOK esetében is kapható. FEKETE, SZÉNSZÁLAS MEGJELENÉSŰ, KÜLSŐ TÜKÖRBURKOLATOK 2 darabos készlet, jobb és bal oldalra. CIKKSZÁM: * FEHÉR, SZÉNSZÁLAS MEGJELENÉSŰ, KÜLSŐ TÜKÖRBURKOLATOK SÁRGA, KÜLSŐ TÜKÖRBURKOLATOK 2 darabos készlet, jobb és bal oldalra. 2 darabos készlet, jobb és bal oldalra. CIKKSZÁM: CIKKSZÁM: NARANCSSÁRGA, KÜLSŐ TÜKÖRBURKOLATOK ** FEKETE, KÜLSŐ TÜKÖRBURKOLATOK 2 darabos készlet, jobb és bal oldalra. 2 darabos készlet, jobb és bal oldalra. 12 CIKKSZÁM: CIKKSZÁM:

8 TESTRESZABÁS ** A kiegészítők az XTRA CSOMAGOK esetében is kaphatóak. *** FEHÉR, KÜLSŐ TÜKÖRBURKOLATOK 2 darabos készlet, jobb és bal oldalra. CIKKSZÁM: *** FÉNYES, KRÓMOZOTT KÜLSŐ TÜKÖRBURKOLATOK 2 darabos készlet, jobb és bal oldalra. A Cross és a Cross Plus modell esetében nem kapható. CIKKSZÁM: *** MATT, BRONZ, KÜLSŐ TÜKÖRBURKOLATOK 2 darabos készlet, jobb és bal oldalra. CIKKSZÁM: *** VÖRÖS, KÜLSŐ TÜKÖRBURKOLATOK *** BÉZS, KÜLSŐ TÜKÖRBURKOLATOK 2 darabos készlet, jobb és bal oldalra. 2 darabos készlet, jobb és bal oldalra. 14 CIKKSZÁM: CIKKSZÁM:

9 TESTRESZABÁS ** A kiegészítők az XTRA CSOMAGOK esetében is kaphatóak. *** KÜSZÖB DÍSZLÉC CIKKSZÁM: *** FÉNYES, KRÓMOZOTT OLDALBEVONAT A Cross és a Cross Plus modell esetében nem kapható. CIKKSZÁM: *** MATT, BRONZ OLDALBEVONAT CIKKSZÁM: *** VÖRÖS OLDALBEVONAT *** BÉZS OLDALBEVONAT 16 CIKKSZÁM: CIKKSZÁM:

10 TESTRESZABÁS ** A kiegészítők az XTRA CSOMAGOK esetében is kaphatóak. *** VÖRÖS MATRICA A MOTORHÁZTETŐN ÉS A TETŐN 500X logóval. A napfénytetős modellel nem kompatibilis ( 400-as vált). CIKKSZÁM: *** SZÜRKE MATRICA A MOTORHÁZTETŐN ÉS A TETŐN 500X logóval. A napfénytetős modellel nem kompatibilis ( 400-as vált). CIKKSZÁM: *** FEKETE MATRICA A MOTORHÁZTETŐN ÉS A TETŐN 500X logóval. A napfénytetős modellel nem kompatibilis ( 400-as vált). CIKKSZÁM: *** FEHÉR MATRICA A MOTORHÁZTETŐN ÉS A TETŐN 500X logóval. A napfénytetős modellel nem kompatibilis ( 400-as vált). CIKKSZÁM: *** FÉNYES, KRÓMOZOTT MOTORHÁZTETŐ-VONAL *** FÉNYES, KRÓMOZOTT KÖDLÁMPA-KERETEK A Cross és a Cross Plus modell esetében nem kapható. A Cross és a Cross Plus modell esetében nem kapható. 18 CIKKSZÁM: CIKKSZÁM:

11 TESTRESZABÁS * A kép nem szerepel a katalógusban VÖRÖS OLDALMATRICÁK Matricakészlet felső oldalelemekre. CIKKSZÁM: VELÚR LÁBSZŐNYEGEK 500 LOGÓVAL Fekete színű, metál logóval. 4 darabos készletben. Csak balkormányos modellhez. CIKKSZÁM: * Fekete színű, metál logóval. 4 darabos készletben. Csak jobbkormányos modellekhez. CIKKSZÁM: SZÜRKE OLDALMATRICÁK Matricakészlet felső oldalelemekre. CIKKSZÁM: BUKLÉ LÁBSZŐNYEGEK 500 LOGÓVAL Fekete színű, hőre lágyuló logóval. 4 darabos készletben. Csak balkormányos modellhez. CIKKSZÁM: * Fekete színű, metál logóval. 4 darabos készletben. Csak jobbkormányos modellekhez. CIKKSZÁM: SZÜRKE OLDALMATRICÁK Matricakészlet alsó oldalelemekre. CIKKSZÁM: DILOUR LÁBSZŐNYEGEK 500 LOGÓVAL Fekete színben, sarokalátéttel. 4 darabos készletben. Csak balkormányos modellhez. CIKKSZÁM: * GUMI, AUTÓS SZŐNYEGEK VÖRÖS OLDALMATRICÁK Matricakészlet alsó oldalelemekre. Fekete színben, 500 logóval. 4 darabos készletben. Csak balkormányos modellhez. Fekete színben, jármű logóval. 20 CIKKSZÁM: CIKKSZÁM:

12 TESTRESZABÁS KULCSBURKOLATOK 2 darabos burkolatkészlet: fehér Olaszország logóval és fekete. A Keyless Go és a Remote Proximity Keyless Entry rendszerrel ellátott modellek esetében nem kapható ( GX4; GXD vált.). CIKKSZÁM: KULCSBURKOLATOK 2 darabos burkolatkészlet: fehér és fekete, Streets logóval. A Keyless Go és a Remote Proximity Keyless Entry rendszerrel ellátott modellek esetében nem kapható ( GX4; GXD vált.). CIKKSZÁM: KULCSBURKOLATOK 2 darabos burkolatkészlet: fehér, Olaszország logóval és fekete, Streets logóval. A Keyless Go és a Remote Proximity Keyless Entry rendszerrel ellátott modellek esetében nem kapható ( GX4; GXD vált.). CIKKSZÁM: KULCSBURKOLATOK 2 darabos burkolatkészlet: bézs és bronz, Streets logóval. A Keyless Go és a Remote Proximity Keyless Entry rendszerrel ellátott modellek esetében nem kapható ( GX4; GXD vált.). CIKKSZÁM: KULCSBURKOLATOK 2 darabos burkolatkészlet: bronz és bézs, Streets logóval. A Keyless Go és a Remote Proximity Keyless Entry rendszerrel ellátott modellek esetében nem kapható ( GX4; GXD vált.). 22 CIKKSZÁM:

13 TEHERBÍRÁS * A kép nem szerepel a katalógusban ** A kiegészítő az XTRA CSOMAGOK esetében is kapható. ** TETŐRUDAK Kizárólag acéltetőhöz. A napfénytetős modellel nem kompatibilisek (400-as vált). A gyári, hosszirányú rudakra szerelhetőek fel. A gyári, hosszirányú rudakkal nem rendelkező járművek esetében a tetősín készlettel együtt kell értékesíteni. Alk.sz.: , Csak a Pop, Pop Star és Lounge modell esetében kapható. Alk.sz.: , a Cross és a Cross Plus modell esetében kapható. Maximális teherbírás: 50 kg. CIKKSZÁM: * FEKETE TETŐSÍN KÉSZLET A Pop, Pop Star és Lounge modell esetében kapható. CIKKSZÁM: * EZÜST, FÉNYES TETŐSÍN KÉSZLET A Cross és a Cross Plus modell esetében kapható. CIKKSZÁM: * TETŐRUDAK NAPFÉNYTETŐHÖZ Kizárólag a napfénytetős modellel kompatibilisek (400-as vált). Maximális teherbírás: 25 kg. Nem engedélyezett: tetőbox és kajaktartó. Nem engedélyezett: két szörfdeszka egymás mellett. SZÖRFTARTÓ CIKKSZÁM: CIKKSZÁM: KAJAKTARTÓ 24 CIKKSZÁM:

14 TEHERBÍRÁS * A kép nem szerepel a katalógusban ** A kiegészítők az XTRA CSOMAGOK esetében is kaphatóak. *** KERÉKPÁRTARTÓ Tetőre szerelhető, alumínium. CIKKSZÁM: *** SÍTARTÓ 4 pár síléchez vagy 2 snowboardhoz. CIKKSZÁM: * 3 pár síléchez vagy 2 snowboardhoz. CIKKSZÁM: KERÉKPÁRTARTÓ Szabványos acél. 26 CIKKSZÁM:

15 TEHERBÍRÁS * A kép nem szerepel a katalógusban TETŐBOX, 360 LITERES Világosszürke ABS anyagból készült, tetőcsomagtartó, kettős, oldalt nyíló rendszerrel. Biztonsági zárral és hátul Fiat logóval. Méretek (cm): 160x80x40. Térfogat: 360 liter CIKKSZÁM: VONÓHOROGRA SZERELHETŐ KERÉKPÁRTARTÓ 2 kerékpárhoz. CIKKSZÁM: LEVEHETŐ VONÓHOROG Engedélyezett vontatókapacitás: 1200 kg. CIKKSZÁM: * 13 TŰS VONTATÓ-CSATLAKOZÓ VEZETÉKRENDSZER CIKKSZÁM: * ELEKTROMOS CSATLAKOZÓADAPTER VONÓHOROGHOZ (7-/13-TŰS) 28 CIKKSZÁM:

16 TEHERBÍRÁS * A kép nem szerepel a katalógusban ** A kiegészítő az XTRA CSOMAGOK esetében is kapható. REKESZELVÁLASZTÓ HÁLÓ Állatok szállítása esetén kötelező. Gyors beszerelés. CIKKSZÁM: * RÖGZÍTŐHÁLÓ A RAKTÉR PADLÓZATÁN CIKKSZÁM: ** FRÖCCSÖNTÖTT CSOMAGTÉRTÁLCA 500 LOGÓVAL CIKKSZÁM: RÖGZÍTŐHÁLÓ A táska típusa a hátsó ülés hátoldalán. CIKKSZÁM: HÁTSÓ ÜLÉSPONYVA CIKKSZÁM:

17 TEHERBÍRÁS B A A A D A D RAKTÉRRENDEZŐ Alapszerkezet. CIKKSZÁM: RENDEZŐ ADAPTEREK A 4 blokkos készlet. B CIKKSZÁM: C TELESZKÓPOS RÚD A RENDEZŐHÖZ B CIKKSZÁM: RENDEZŐDOBOZ C CIKKSZÁM: TARTÓSZALAG A RENDEZŐHÖZ D 32 CIKKSZÁM:

18 KIEGÉSZÍTŐK * A kép nem szerepel a katalógusban SMINKTARTÓ ELEFÁNTCSONT SZÍNŰ BŐRBŐL CIKKSZÁM: ILLATANYAG-ADAGOLÓ CIKKSZÁM: SMINKTARTÓ FEKETE SZÍNBEN CIKKSZÁM: * ILLATANYAG-ÚJRATÖLTŐ Blue Sky, 2 hólyagfóliás szett. CIKKSZÁM: Green Sea, 2 hólyagfóliás szett. CIKKSZÁM: Orange Sunset, 2 hólyagfóliás szett. CIKKSZÁM: FEJTÁMLA VÁLLFA 34 CIKKSZÁM:

19 KIEGÉSZÍTŐK * A kép nem szerepel a katalógusban C D E AUTÓÁPOLÁS: A készlet tartalma: szivacs, szintetikus tisztítórongy, keréktisztító sampon, szagmentesítő, B koncentrált autósampon és autófényező. A CIKKSZÁM: BIZTONSÁGI CSOMAG SZEMÉLYRE SZABOTT, JAVÍTÓKÉSZLET BABY SAFE PLUS GYERMEKÜLÉS A 0 13 kg súlyú gyermeknek. Csak specifikus platformmal ( ) szerelhető be. CIKKSZÁM: * RWF PLATFORM ISOFIX G0/1S GYERMEKÜLÉSHEZ Hátrafelé néző (Csoport: 1 / 9-18 kg 9 hónap - 4 év). BRITAX SAFETY TT GYERMEKÜLÉS D 9 18 kg súlyú gyermeknek. Isofix foglalattal rendelkező autóhoz. CIKKSZÁM: A készlet tartalma: egy pár kesztyű, láthatósági mellény, elakadásjelző háromszög és izzókészlet. CIKKSZÁM: Szervizjavításokhoz. A készlet tartalma: papírszőnyegek, bevásárlótáska, ülésponyvák, kormányvédő. CIKKSZÁM: * ISOFIX PLATFORM BABY SAFE PLUS GYERMEKÜLÉSHEZ Csoport: 0+ / 0-13 kg; 0-15 hónap. CIKKSZÁM: * FWF PLATFORM ISOFIX G0/1S GYERMEKÜLÉSHEZ * BRITAX ROEMER DUO PLUS GYERMEKÜLÉS 9 18 kg súlyú gyermeknek. Isofix foglalattal rendelkező autóhoz. IZZÓKÉSZLET CIKKSZÁM: * RETUSÁLÓ FESTÉKKÉSZLET CIKKSZÁM: CIKKSZÁM: Előrefelé néző (Csoport: 1 / 9-18 kg 9 hónap - 4 év). CIKKSZÁM: ISOFIX FAIR G0/1S GYERMEKÜLÉS ERŐSÍTETT VÁZZAL B 9 18 kg súlyú gyermeknek. Csak specifikus FWF vagy RWF platformmal szerelhető be. CIKKSZÁM: KIEGÉSZÍTŐ FEJTÁMLA ISOFIX FAIR G0/1S GYERMEKÜLÉSHEZ C * FAIR JUNIOR FIX GYERMEKÜLÉS kg súlyú gyermeknek. Isofix foglalattal rendelkező autóhoz. CIKKSZÁM: AUTÓPONYVA Minden modellhez CIKKSZÁM: CIKKSZÁM: CIKKSZÁM: SCOUT ÜLÉS MAGASÍTÓ E kg súlyú gyermeknek. CIKKSZÁM: CSOPORT / 0 13 KG 0 15 HÓNAPOS KOR 1 CSOPORT / 9 18 KG 9 HÓNAP - 4 ÉV BABY SAFE PLUS GYERMEKÜLÉS ISOFIX PLATFORM BABY SAFE PLUS GYERMEKÜLÉSHEZ ISOFIX FAIR G0/1S GYERMEKÜLÉS ERŐSÍTETT VÁZZAL RWF PLATFORM ISOFIX G0/1S GYERMEKÜLÉSHEZ FWF PLATFORM ISOFIX G0/1S GYERMEKÜLÉSHEZ BRITAX SAFETY TT GYERMEKÜLÉS BRITAX ROEMER DUO PLUS GYERMEKÜLÉS 23-AS CSOPORT KG/3 12 ÉVES KOR FAIR JUNIOR FIX GYERMEKÜLÉS SCOUT GYERMEKÜLÉS 36 37

20 SZÓRAKOZÁS/ELEKTRONIKA * A kép nem szerepel a katalógusban PARROT MKI9100 TELEFON KIHANGOSÍTÓ KÉSZLET Többszínű kijelzővel. A Parrot MKi9100 egy Bluetooth-os, kihangosított rendszer, ami egyesíti a legmodernebb telefonfunkciókat zenével és az iphone/ ipod képességeivel. A mellékelt kábelnek és kijelzőnek köszönhetően bármilyen zeneforráshoz csatlakoztatható. Bluetooth nélküli járművekhez. CIKKSZÁM: AUTÓRIASZTÓ Moduláris felépítésű riasztó, mely a jármű eredeti távirányítójával vezérelhető. Biztosítja az ajtók, a motorháztető és a csomagtartó behatolás elleni védelmét és a pilótafülke térvédelmét. A riasztó saját áramellátású szirénával teljes. Teljes összekapcsolódás a fedélzeti elektronikával. Gyors beszerelés 3 év szavatosság BLUETOOTH TELEFON KIHANGOSÍTÓ KÉSZLET TÖBBSZÍNŰ KIJELZŐVEL Egy LCD képernyőn jeleníti meg a mobiltelefon kijelzőjén lévő adatokat, és szabadon, az autó audio rendszerén keresztül könnyedén beszélgethet is ismerőseivel. Bluetooth nélküli járművekhez. CIKKSZÁM: CIKKSZÁM: * PARKOLÁSSEGÍTŐ ÉRZÉKELŐK A lökhárítókba épített tolatóradar érzékelők figyelmeztetik a járművezetőt, ha a jármű túl közel kerül valamilyen akadályhoz tolatás közben. A jármű karosszériájának védelme Maximális közúti biztonság 3 év szavatosság CIKKSZÁM:

Valódi kényeztetés autója számára

Valódi kényeztetés autója számára Valódi kényeztetés autója számára A Mopar a Fiat Chrysler Automobiles vállalat szervizeléssel, ügyfélszolgálattal és eredeti alkatrészek forgalmazásával foglalkozó üzletága. A katalógusban szereplő ábrák

Részletesebben

KÖNNYŰFÉM KERÉKTÁRCSA SZETT 17, SZÜRKE ECOREFLEX

KÖNNYŰFÉM KERÉKTÁRCSA SZETT 17, SZÜRKE ECOREFLEX OPTIKAI TUNING KÖNNYŰFÉM KERÉKTÁRCSA SZETT 17, DUPLAKÜLLŐS, FEKETE Méret: ET 41 (7Jx17 H2). Szett elemei: 4 db felni, cikkszám 71806614. Gumiabroncsa: 225/45 R17. Kifejezetten az 500L-hez készült felniközepek

Részletesebben

Optikai tuning Idea ELSŐ LÖKHÁRÍTÓ SPOILER ** Cikkszám: 50901197 SPOILER SZETT A SÁRVÉDŐRE ** Cikkszám: 50901194

Optikai tuning Idea ELSŐ LÖKHÁRÍTÓ SPOILER ** Cikkszám: 50901197 SPOILER SZETT A SÁRVÉDŐRE ** Cikkszám: 50901194 Idea és Multipla Optikai tuning Idea ELSŐ LÖKHÁRÍTÓ SPOILER ** Cikkszám: 50901197 SPOILER SZETT A SÁRVÉDŐRE ** Cikkszám: 50901194 2 Optikai tuning Idea CSOMAGTÉR AJTÓ SPOILER ** Cikkszám: 50901195 OLDALSÓ

Részletesebben

Ú J EREDETI TARTOZÉKOK

Ú J EREDETI TARTOZÉKOK Ú J EREDETI TARTOZÉKOK A Mopar az FCA azon márkája, amely az egyes modellekhez tartozó kiegészítők gyártására és árusítására szakosodott. Minden megoldást a Centro Stile, az autó tervezőjének közreműködésével

Részletesebben

Doblo Cargo és Doblo

Doblo Cargo és Doblo és Doblo Hasznos kiegészítők Tetőcsomagtartó kosár Acél. Rakodást segítő görgővel felszerelve. Teherbírás 100 kg. (csomagtatóval). Rövid változathoz. Cikkszám: 50902259 * Hosszú változathoz Cikkszám: 50902260

Részletesebben

Optikai tuning OLDALSÓ KÜSZÖB SPOILER ** ELSŐ SPOILER ** * OLDALSÓ LÉGTERELŐK AZ ELSŐ ABLAKOKRA. Kizárólag Alfa Romeo 147 (2004 évjárat)

Optikai tuning OLDALSÓ KÜSZÖB SPOILER ** ELSŐ SPOILER ** * OLDALSÓ LÉGTERELŐK AZ ELSŐ ABLAKOKRA. Kizárólag Alfa Romeo 147 (2004 évjárat) Alfa Romeo 147 Optikai tuning ELSŐ SPOILER ** Kizárólag Alfa Romeo 147 évjárat 2004 OLDALSÓ KÜSZÖB SPOILER ** Kizárólag Alfa Romeo 147 (2004 évjárat) * OLDALSÓ LÉGTERELŐK AZ ELSŐ ABLAKOKRA 3 ajtós változathoz

Részletesebben

Stílus KÖNNYŰFÉM KERÉKTÁRCSA SZETT 19

Stílus KÖNNYŰFÉM KERÉKTÁRCSA SZETT 19 Freemont Stílus KÖNNYŰFÉM KERÉKTÁRCSA SZETT 19 Méret: 7,0Jx19 ( ET40) 6 küllős, fényes ezüst színű Gumiabroncsa: 225/55 - R19. Szett elemei: 4 darab felni és felniközép cikkszám K82212830. Az eredeti kerékrögzítő

Részletesebben

TÁRGYMUTATÓ XTRA CSOMAGOK... TESTRESZABÁS 14 SZABADIDŐ... HASZNOSSÁG... KIEGÉSZÍTŐK 38 SZOLGÁLTATÁSOK 42

TÁRGYMUTATÓ XTRA CSOMAGOK... TESTRESZABÁS 14 SZABADIDŐ... HASZNOSSÁG... KIEGÉSZÍTŐK 38 SZOLGÁLTATÁSOK 42 E R E D E T I T A R T O Z É K O K 2 A Mopar könnyűvé teszi az új 500X stílusának, kényelmének és célszerűségének egyéni kialakítását a kifejezetten az 500X-hez készülő eredeti tartozékok sorozatával. Fedezze

Részletesebben

Alfa Romeo 159 Alfa Romeo 159 Sportwagon

Alfa Romeo 159 Alfa Romeo 159 Sportwagon Alfa Romeo 159 Alfa Romeo 159 Sportwagon Optikai tuning ELSŐ SPOILER ** Cikkszám: 50903083 HÁTSÓ SPOILER ** Tartalmazza a harmadik féklámpát. Szükséges a 50507804 cikkszám felszerelése. Cikkszám: 50903089

Részletesebben

Ducato ( 06-14); új Ducato (MY 2014) Új Ducato (MY 2014) TARTOZÉKOK

Ducato ( 06-14); új Ducato (MY 2014) Új Ducato (MY 2014) TARTOZÉKOK Ducato ( 06-14); új Ducato (MY 2014) Új Ducato (MY 2014) Ducato ( 06-14) E R E D E T I TARTOZÉKOK TESTRESZABÁS ALUMÍNIUM TETŐCSOMAGTARTÓ A hosszú tengelytávú Ducato verziókhoz. 71806034 * ALUMÍNIUM TETŐCSOMAGTARTÓ

Részletesebben

Valódi kényeztetés autója számára

Valódi kényeztetés autója számára E R E D E T I T A R T O Z É K O K Valódi kényeztetés autója számára TESTRESZABÁS 16"-OS KÖNNYŰFÉMFELNI-KÉSZLET Méretek: 6Jx16" (ET 36,5). Tartalma: 4 kerék (50902746) és 4 Fiat díszsapka (735448759). Csak

Részletesebben

Személyre szabva ÉLÉNK PIROS KÜLŐS VISSZAPILLANTÓTÜKÖR BORÍTÁS CSOMAGTARTÓ SÍN HOSSZANTI FELNIKÖZÉP PIROS SZÍNBEN

Személyre szabva ÉLÉNK PIROS KÜLŐS VISSZAPILLANTÓTÜKÖR BORÍTÁS CSOMAGTARTÓ SÍN HOSSZANTI FELNIKÖZÉP PIROS SZÍNBEN Panda Személyre szabva ÉLÉNK PIROS KÜLŐS VISSZAPILLANTÓTÜKÖR BORÍTÁS Cikkszám: 735551002 CSOMAGTARTÓ SÍN HOSSZANTI Szett 2 darabból áll. Cikkszám: 50926777 FELNIKÖZÉP PIROS SZÍNBEN Szett 4 darabot tartalmaz.

Részletesebben

ÚJ DACIA LOGAN ÉS LOGAN MCV. Minden, amire szüksége lehet a hosszan tartó védelemhez és a maximális kényelemhez. Egyszerűen nagyszerű döntés!

ÚJ DACIA LOGAN ÉS LOGAN MCV. Minden, amire szüksége lehet a hosszan tartó védelemhez és a maximális kényelemhez. Egyszerűen nagyszerű döntés! Dacia Logan és Logan MCV Gyári tartozékok TARTOZÉKOK I ÚJ DACIA LOGAN ÉS LOGAN MCV Minden, amire szüksége lehet a hosszan tartó védelemhez és a maximális kényelemhez. Egyszerűen nagyszerű döntés! 2 TARTALOM

Részletesebben

Személyre szabott megoldások

Személyre szabott megoldások Linea LINEACCESSORI Személyre szabott megoldások KÜLSŐ VISSZAPILLANTÓTÜKÖR BORÍTÁS Króm. Cikkszám: 50901689 KÜLSŐ VISSZAPILLANTÓTÜKÖR BORÍTÁS Fényes Montblanc fekete. Cikkszám: 50902349 KÜLSŐ VISSZAPILLANTÓTÜKÖR

Részletesebben

Hasznos kiegészítők TETŐCSOMAGTARTÓ KOSÁR. Acél. Rakodást segítő görgővel felszerelve. Teherbírás 100 kg. (csomagtartóval) Fiorino. Cikkszám: 50902497

Hasznos kiegészítők TETŐCSOMAGTARTÓ KOSÁR. Acél. Rakodást segítő görgővel felszerelve. Teherbírás 100 kg. (csomagtartóval) Fiorino. Cikkszám: 50902497 és Fiorino Hasznos kiegészítők TETŐCSOMAGTARTÓ KOSÁR Acél. Rakodást segítő görgővel felszerelve. Teherbírás 100 kg. (csomagtartóval) Fiorino Cikkszám: 50902497 2 Hasznos kiegészítők TETŐCSOMAGTARTÓ (keresztirányú)

Részletesebben

Személyre szabott megoldások

Személyre szabott megoldások Thema Személyre szabott megoldások KÖNNYŰFÉM KERÉKTÁRCSA SZETT 20 Gumiabroncsa: 245/45 - R20. Szett elemei: 4 darab felni cikkszám: K82212967 4 darab felniközép cikkszám: K1XH44SZ7AA. Az eredeti kerékrögzítő

Részletesebben

Optikai tuning KÖNNYŰFÉM KERÉKTÁRCSA SZETT 14. Méret: 5,5J x 14 (ET35). Szett elemei:

Optikai tuning KÖNNYŰFÉM KERÉKTÁRCSA SZETT 14. Méret: 5,5J x 14 (ET35). Szett elemei: Panda és Panda 4x4 Optikai tuning KÖNNYŰFÉM KERÉKTÁRCSA SZETT 14 Méret: 5,5J x 14 (ET35). Szett elemei: 4 db felni cikkszám: 50901269 4 db felniközép cikkszám: 735469011. Az eredeti kerékrögzítő csavarokat

Részletesebben

PASSENGER, GENERATION 5 590 000 Ft-tól

PASSENGER, GENERATION 5 590 000 Ft-tól PASSENGER, GENERATION 5 590 000 Ft-tól AKTUÁLIS AKCIÓ OOFlottakedvezmények már egy autó vásárlása esetén is Passenger Black Edition Generation 2,0 dci 66 kw / 90 LE L1H1P1 7 690 000 8 150 000 2,0 dci 84

Részletesebben

Bruttó ár regisztrációs adóval (Ft) Benzin. Teljesítmény kw (LE)

Bruttó ár regisztrációs adóval (Ft) Benzin. Teljesítmény kw (LE) Modell Hengerűrtartalom (cm 3 ) Teljesítmény kw (LE) Váltó Nettó ár (Ft) Regisztrációs adó (Ft) Bruttó ár regisztrációs adóval (Ft) Benzin 402.111.2 1.2 8v 69LE S&S Gold 1242 51/69 5 sebességes manuális

Részletesebben

ÚJ CitroËN C3 tartozékok

ÚJ CitroËN C3 tartozékok ÚJ CitroËN C3 tartozékok StÍLUS 04 KÉNYELEM 06 BiZtoNSÁG 08 SZÁLLÍtÁSi MEGoLdÁSoK 12 VÉdELEM 16 MULtiMÉdiA 18 AHOGY ÖNNEK TETSZIK... Azzal, hogy a Citroën márkát választotta, Ön a minőség, a biztonság

Részletesebben

ÚJ EREDETI TARTOZÉKOK

ÚJ EREDETI TARTOZÉKOK ÚJ EREDETI TARTOZÉKOK A Mopar az FCA azon márkája, amely az egyes modellekhez tartozó kiegészítők gyártására és árusítására szakosodott. Minden megoldást a Centro Stile, az autó tervezőjének közreműködésével

Részletesebben

A legjobbjaink egy csapatban: Ford Champions Limitált Széria. Árlista

A legjobbjaink egy csapatban: Ford Champions Limitált Széria. Árlista A legjobbjaink egy csapatban: Ford Champions Limitált Széria Árlista FORD FIESTA Champions Alapfelszereltség: Biztonság, védelem Harmadik féklámpa Vészfékezéskor figyelmeztető lámpa Figyelmeztetés vezető-

Részletesebben

Optikai tuning ELSŐ SPOILER ** Cikkszám: 50901596 OLDALSÓ KÜSZÖBSPOILER SZETT ** Cikkszám: 50901594

Optikai tuning ELSŐ SPOILER ** Cikkszám: 50901596 OLDALSÓ KÜSZÖBSPOILER SZETT ** Cikkszám: 50901594 Bravo Optikai tuning ELSŐ SPOILER ** Cikkszám: 50901596 OLDALSÓ KÜSZÖBSPOILER SZETT ** Cikkszám: 50901594 2 Optikai tuning KÜLSŐ VISSZAPILLANTÓ TÜKÖR HÁZ Króm hatású. Szett 2 db. Cikkszám: 50901897 KIPUFOGÓVÉG

Részletesebben

Személyre szabott megoldások

Személyre szabott megoldások Voyager Személyre szabott megoldások KÖNNYŰFÉM KERÉKTÁRCSA SZETT 17 Gumiabroncsa: 225/65 - R17. Szett elemei: 4 db felni cikkszám: K82212937 4 db felniközép cikkszám: K1XH44SZ7AA. Eredeti kerékrögzítő

Részletesebben

http://alkatresz.fiatgroup.hu

http://alkatresz.fiatgroup.hu Ebben a katalógusban szereplő illusztrációk és ismertetők kizárólag tájékoztató jellegűek. A gyártó fenntartja magának a jogot, hogy bármikor, minden előzetes értesítés nélkül gyártási, vagy kereskedelmi

Részletesebben

www.qubo.hu Az Ön Fiat márkakereskedôje: www.fiat.hu Információs szám: 06 40 245 245

www.qubo.hu Az Ön Fiat márkakereskedôje: www.fiat.hu Információs szám: 06 40 245 245 www.qubo.hu Az Ön Fiat márkakereskedôje: A Fiat teljes választéka két év garanciával, kilométer-korlátozás nélkül. www.fiat.hu Információs szám: 06 40 245 245 A modellek felszereltsége és a választható

Részletesebben

CMYK ALFA ROMEO. Artwork Mark Version AW Printed Version CMYK

CMYK ALFA ROMEO. Artwork Mark Version AW Printed Version CMYK CMYK ALFA ROMEO AC 08 05 15 Artwork Mark Version AW Printed Version CMYK AC E R E D E T I T A R T O Z É K O K VARÁZSOLJA EGYEDIVÉ GIULIETTÁJÁT Teljesítmény, dinamizmus, funkcionalitás: válassza a személyiségét

Részletesebben

JEEP RENEGADE TARTOZÉKOK

JEEP RENEGADE TARTOZÉKOK JEEP RENEGADE E R E D E T I TARTOZÉKOK A Mopar a Fiat Chrysler Automobiles vállalat szervizeléssel, ügyfélszolgálattal és eredeti alkatrészek forgalmazásával foglalkozó üzletága. A katalógusban szereplő

Részletesebben

2014-es modellév: a készlet erejéig!

2014-es modellév: a készlet erejéig! 2014-es modellév: a készlet erejéig! Hajtás / ebességváltó Teljesítmény Listaár Kedvezmény Executive 2.2 CRDi 4 WD A/T 5ü 198 LE 13 349 000 750 000 2.2 CRDi 4 WD A/T 7ü 198 LE 13 749 000 750 000 Kedvezményes

Részletesebben

www.kia.com Eredeti Kia Tartozékok a MOBIS-tól

www.kia.com Eredeti Kia Tartozékok a MOBIS-tól Hétéves / 150 000 kilométeres újautó-garancia. Érvényes az EU tagállamokban (beleértve Norvégiát, Svájcot, Izlandot és Gibraltárt). Helyi feltételek szerint érvényes. www.kia.com Eredeti Kia Tartozékok

Részletesebben

ÁR ÉS FELSZERELTSÉG LISTA TRAX

ÁR ÉS FELSZERELTSÉG LISTA TRAX ÁR ÉS FEZERESÉG LISTA TRAX 2013.OKTÓBER ÁRAK LISTAÁR CO2- KIBOCSÁTÁS (VEGYES) 1.4 turbo FWD MT6 4740000Ft 1.4 turbo AWD MT6 5185000Ft 149 g/km 4190000Ft 153 g/km 1.4 turbo FWD MT6 5140000Ft 1.4 turbo AWD

Részletesebben

Fiat 500c 4 130 000 Ft-tól*

Fiat 500c 4 130 000 Ft-tól* Fiat 500c 4 130 000 Ft-tól* Modell Teljesítmény (kw/le) Bruttó eladási ár Akciós ár 500c 1.2 8V Lounge 51/69 4 437 500 4 130 000 500c 0.9 TwinAir Turbo Lounge 63/85 4 867 500 4 530 000 500c 1.2 8V Cult

Részletesebben

PULSAR Intelligens, praktikus megoldások prémium kivitelben

PULSAR Intelligens, praktikus megoldások prémium kivitelben Intelligens, praktikus megoldások prémium kivitelben Új Nissan PULSAR 3 990 000 Fttól kedvezményes finanszírozással Az ajánlat 2014.09.09 2014.09.30 között érvényes. A hihetetlenül tágas és szellős utastérrel

Részletesebben

ÁRLISTA. Bruttó ár regisztációs adóval (Ft) Regisztrációs adó (Ft) Modell Kód Váltó Üzemanyag Nettó ár (Ft)

ÁRLISTA. Bruttó ár regisztációs adóval (Ft) Regisztrációs adó (Ft) Modell Kód Váltó Üzemanyag Nettó ár (Ft) ÁRLISTA Modell Kód Váltó Üzemanyag Nettó ár (Ft) Regisztrációs adó (Ft) Bruttó ár regisztációs adóval (Ft) 1.4 TB 105LE Progression 191.B5A.1 6 seb. manuális benzin 4 472 441 65 000 5745000 1.6 JTD 105LE

Részletesebben

Renault TALISMAN tartozék árlista 2019

Renault TALISMAN tartozék árlista 2019 Renault TALISMAN Öné az irányítás! Renault TALISMAN tartozék árlista 2019 Szeretné, hogy Renault-ja még praktikusabb és kényelmesebb legyen, pontosan az Ön igényeire szabva? Az eredeti Renault tartozékok

Részletesebben

Optikai tuning ELSŐ LÖKHÁRÍTÓ **

Optikai tuning ELSŐ LÖKHÁRÍTÓ ** Alfa Romeo GT 2 Optikai tuning Optikai tuning ELSŐ LÖKHÁRÍTÓ ** A nagyméretű légbeömlőnyílások tovább optimalizálják a motor hűtését. Úgy van felhelyezve és kialakítva, hogy ne akadályozza a légáramlást.

Részletesebben

TARTOZÉKKOMBINÁCIÓK. TEXTIL PADLÓSZŐNYEGEK A tetszetős, luxus hangulatú szőnyegek megbízhatóan védik a padlókárpitot.

TARTOZÉKKOMBINÁCIÓK. TEXTIL PADLÓSZŐNYEGEK A tetszetős, luxus hangulatú szőnyegek megbízhatóan védik a padlókárpitot. IS TARTOZÉKOK 02 VALÓDI EGYÉNISÉG Meglepő formaterv, ergonomikusan kialakított utastér, szigorú funkcionalitás jellemzi a Lexus IS-t. Ugyanezen értékek a modellsorozathoz tervezett tartozékokban is fellelhetőek,

Részletesebben

ÚJ NISSAN X-TRAIL. 6 340 000 Ft-tól 1. 750 000 Ft kedvezménnyel AKCIÓSAN MÁR. THM: 3,99% 2 Akár 750 000

ÚJ NISSAN X-TRAIL. 6 340 000 Ft-tól 1. 750 000 Ft kedvezménnyel AKCIÓSAN MÁR. THM: 3,99% 2 Akár 750 000 ÚJ NISSAN X-TRAIL AKCIÓSAN MÁR 6 340 000 Ft-tól 1 750 000 Ft kedvezménnyel THM: 3,99% 2 Akár 750 000 AKTÍV BIZTONSÁGI CSOMAG Az új Nissan X-Trail most olyan fejlett technológiákat kínál, melyek biztonságos

Részletesebben

3+2 ÉV EXTRACARE GARANCIA. ÉrtékŐr havi részlet*

3+2 ÉV EXTRACARE GARANCIA. ÉrtékŐr havi részlet* ÁRLISTA 2016. JANUÁR 12-TŐL MEGRENDELT AUTÓKRA ÚJ RAV4 SUV (5 AJTÓS) GARANTÁLT VISSZAVÁSÁRLÁSI ÁR 3+2 ÉV EXTRACARE GARANCIA 2.5 HYBRID, 145 KW / 197 LE Felszereltség Hajtás Váltó Bruttó listaár (Regadóval,

Részletesebben

Renault GRAND SCENIC tartozék árlista Varázsolja egyedivé Renault GRAND SCENIC gépkocsiját kiegészítőinkkel, saját fantáziája szerint!

Renault GRAND SCENIC tartozék árlista Varázsolja egyedivé Renault GRAND SCENIC gépkocsiját kiegészítőinkkel, saját fantáziája szerint! Renault GRAND SCENIC A 7 személyes családi autók új generációja Renault GRAND SCENIC tartozék árlista 2019 Varázsolja egyedivé Renault GRAND SCENIC gépkocsiját kiegészítőinkkel, saját fantáziája szerint!

Részletesebben

ÁRLISTA. Bruttó ár regisztációs adóval (Ft) Regisztrációs adó (Ft) Modell Kód Váltó Üzemanyag Nettó ár (Ft)

ÁRLISTA. Bruttó ár regisztációs adóval (Ft) Regisztrációs adó (Ft) Modell Kód Váltó Üzemanyag Nettó ár (Ft) ÁRLISTA Modell Kód Váltó Üzemanyag Nettó ár (Ft) Regisztrációs adó (Ft) Bruttó ár regisztációs adóval (Ft) 1.4 TB 120LE GIULIETTA 191.B5E.2 6 seb. manuális benzin 4 893 307 65 000 6279500 1.6 JTD 120LE

Részletesebben

Renault ESPACE. Tartozék kínálat

Renault ESPACE. Tartozék kínálat Új Renault ESPACE Tartozék kínálat 1 Vigyázzon magára! Tegye könnyebbé mindennapjait, élvezzen ki minden pillanatot és legyen teljesen nyugodt. A Renault tartozékok, amelyeket kimondottan az Ön autójához

Részletesebben

Renault SCENIC tartozék árlista Varázsolja egyedivé Renault SCENIC gépkocsiját kiegészítőinkkel, saját fantáziája szerint! Tartozék pack ára:

Renault SCENIC tartozék árlista Varázsolja egyedivé Renault SCENIC gépkocsiját kiegészítőinkkel, saját fantáziája szerint! Tartozék pack ára: Renault SCENIC A családi autók új generációja Renault SCENIC tartozék árlista 2019 Varázsolja egyedivé Renault SCENIC gépkocsiját kiegészítőinkkel, saját fantáziája szerint! Protection Pack Holiday Pack

Részletesebben

Hasznos kiegészítők. * TETŐCSOMAGTARTÓ MAGAS, HOSSZÚ VÁLTOZATHOZ Felrakodást segítő görgővel kiegészítve. Terhelhetőség: 170 kg. Cikkszám: 71803625

Hasznos kiegészítők. * TETŐCSOMAGTARTÓ MAGAS, HOSSZÚ VÁLTOZATHOZ Felrakodást segítő görgővel kiegészítve. Terhelhetőség: 170 kg. Cikkszám: 71803625 Scudo Hasznos kiegészítők * TETŐCSOMAGTARTÓ MAGAS, HOSSZÚ VÁLTOZATHOZ Felrakodást segítő görgővel kiegészítve. Terhelhetőség: 170 kg. Cikkszám: 71803625 TETŐCSOMAGTARTÓ ALACSONY, RÖVID VÁLTOZATHOZ Felrakodást

Részletesebben

Opel Corsavan. Van 3-ajtós. Váltómű. 48 kw/65 LE 2 311 024 1.2 TWINPORT ECOTEC 3 085 000. 5-fokozatú kézi. 51 kw/70 LE 2 429 134.

Opel Corsavan. Van 3-ajtós. Váltómű. 48 kw/65 LE 2 311 024 1.2 TWINPORT ECOTEC 3 085 000. 5-fokozatú kézi. 51 kw/70 LE 2 429 134. Opel Corsavan Opel Corsavan 1 Benzin 3ajtós Váltómű 1. TWINPORT ECOTEC 2 935 48 kw/65 LE 2 311 24 1.2 TWINPORT ECOTEC 3 85 51 kw/7 LE 2 429 134 3 625 2 854 331 Dízel 3ajtós Váltómű 1.3 CDTI ECOTEC 3 675

Részletesebben

KEDVEZMÉNYES KÉSZLETAJÁNLATOKÉRT. Az autó beltere tágasabb, mint valaha, valamint új anyagokkal és színekkel is gazdagabb.

KEDVEZMÉNYES KÉSZLETAJÁNLATOKÉRT. Az autó beltere tágasabb, mint valaha, valamint új anyagokkal és színekkel is gazdagabb. NISSAN MICRA AKCIÓSAN MÁR 2 744 000 000 Fttól 1 THM: MINDENKINEK KEDVEZMÉNYES KÉSZLETAJÁNLATOKÉRT 2,5 % x4 INGYEN TÉLI GUMI ABRONCS TÁGAS TÉR Az autó beltere tágasabb, mint valaha, valamint új anyagokkal

Részletesebben

ÚJ CITROËN C4 TARTOZÉKOK

ÚJ CITROËN C4 TARTOZÉKOK ÚJ CITROËN C4 TARTOZÉKOK STÍLuS 04 KÉNYELEm 06 BIZTONSÁG 08 SZÁLLÍTÁSI megoldások 10 VÉdELEm 14 multimédia 18 AHOGY ÖNNEK TETSZIK... Azzal, hogy a Citroën márkát választotta, Ön a minőség, a biztonság

Részletesebben

Renault TALISMAN Grandtour

Renault TALISMAN Grandtour Renault TALISMAN Grandtour Nagy élmények várnak Önre Renault TALISMAN Grandtour tartozék árlista 2019 Szeretné, hogy Renault-ja még praktikusabb és kényelmesebb legyen, pontosan az Ön igényeire szabva?

Részletesebben

E R E D E T I T A R T O Z É K O K

E R E D E T I T A R T O Z É K O K E R E D E T I TARTOZÉKOK A SZÓRAKOZÁS CSAK MOST VETTE KEZDETÉT Sportos, dinamikus és tele van energiával: az új MITO-nak nehéz ellenállni. A Mopar Original Accessories lehetővé teszi, hogy egyedi igényeinek

Részletesebben

BIPPER & PARTNER TARTOZÉKOK

BIPPER & PARTNER TARTOZÉKOK Terv: BD Network Kiadás: Gutenberg Networks Automobiles Peugeot RC Paris B 552 144 503 Készült az EU-ban Hiv. szám: MKCO111421 A márkakereskedés pecsétje: A jelen katalógusban található adatok a publikálás

Részletesebben

Renault Grand SCÉNIC 5 240 000 Ft-tól*

Renault Grand SCÉNIC 5 240 000 Ft-tól* Renault Grand SCÉNIC 5 240 000 Ft-tól* Renault Grand SCÉNIC LISTAÁR Motor Limited Bose Energy TCe 130 5 840 000 - Energy dci 110 6 400 000 Energy dci 130 6 900 000 7 500 000 Grand Scénic Limited: magasra

Részletesebben

3+2 ÉV EXTRACARE GARANCIA. ÉrtékŐr havi részlet*

3+2 ÉV EXTRACARE GARANCIA. ÉrtékŐr havi részlet* ÁRLISTA 2016. ÁPRILIS 1-TŐL MEGRENDELT AUTÓKRA ÚJ RAV4 Hybrid SUV (5 AJTÓS) GARANTÁLT VISSZAVÁSÁRLÁSI ÁR 3+2 ÉV EXTRACARE GARANCIA 2.5 HYBRID, 145 KW / 197 LE Felszereltség Hajtás Váltó Bruttó listaár

Részletesebben

INGYEN TÉLI GUMIABRONCS

INGYEN TÉLI GUMIABRONCS NISSAN MICRA THM: 2,5 % x4 MINDENKINEK 1 INGYEN TÉLI GUMIABRONCS AKCIÓSAN MÁR 2 644 000 000 Ft-tól NissanConnect Az új NissanConnect navigációs rendszer tökéletesen optimalizált mobilkörnyezetet biztosít:

Részletesebben

0.9 TwinAir Turbo PopStar. 1.2 8V PopStar. (g/km) 117** 117** 92 95 99 117** 99 Végsebesség (km/h) 160 160 173 180 188 160 188

0.9 TwinAir Turbo PopStar. 1.2 8V PopStar. (g/km) 117** 117** 92 95 99 117** 99 Végsebesség (km/h) 160 160 173 180 188 160 188 Fiat 500 Pop 1.3 Mjet S Vintage Vintage Sincom kód: 150.073.3 150.093.3 150.091.3 150.096.3 150.057.3 150.0V3.3 150.0V7.3 Hengerûrtartalom (ccm) 1242 1242 875 1248 875 1242 875 Teljesítmény (kw/le) 51/69

Részletesebben

182 Önfelszívó szivattyúk 185 Öntöttvas önfelszívó szivattyúk 186 Önfelszívó szivattyú tenger vízhez 187 Centrifugál szivattyúk 195 Speciális

182 Önfelszívó szivattyúk 185 Öntöttvas önfelszívó szivattyúk 186 Önfelszívó szivattyú tenger vízhez 187 Centrifugál szivattyúk 195 Speciális S Z I V A T T Y Ú K 182 Önfelszívó szivattyúk 185 Öntöttvas önfelszívó szivattyúk 186 Önfelszívó szivattyú tenger vízhez 187 Centrifugál szivattyúk 195 Speciális centrifugál szivattyúk tengervízhez 198

Részletesebben

HIVATALOS TARTOZÉK ÁRLISTA

HIVATALOS TARTOZÉK ÁRLISTA LS 500 LS 500h HIVATALOS TARTOZÉK ÁRLISTA ÉRVÉNYES: 2019. április 1-től visszavonásig TÉLI SZERELTKERÉK AJÁNLATOK: 2019. ÁPRILIS 1-TŐL 3 ÉVES, A NYÁRI ABRONCSRA IS ÉRVÉNYES GUMI BIZTOSÍTÁSSAL *** MEGNEVEZÉS

Részletesebben

ÚJ NISSAN QASHQAI. 4 990 000 Ft-tól 1 AKCIÓSAN MÁR MINDENKINEK 2

ÚJ NISSAN QASHQAI. 4 990 000 Ft-tól 1 AKCIÓSAN MÁR MINDENKINEK 2 KATEGÓRIÁJÁNAK LEGBIZTONSÁGOSABB AUTÓJA 2014-BEN ÚJ NISSAN QASHQAI AKCIÓSAN MÁR THM: 2,5% 4 990 000 Ft-tól 1 MINDENKINEK 2 LIMITÁLT NISSAN CHROME EDITION KIADÁS BIZTONSÁG Az Új Qashqai a biztonsági funkciók

Részletesebben

E R E D E T I T A R T O Z É K O K

E R E D E T I T A R T O Z É K O K E R E D E T I TARTOZÉKOK AZT SZERETNÉNK, HOGY A CSALÁDOK SZABADON NŐHESSENEK FEL ÉS JÓL ÉREZZÉK MAGUKAT A MINDENNAPOKBAN, MINTHA CSAK GYERMEKEK LENNÉNEK. AZ UTÓBBI IDŐBEN ÚJRATERVEZETT FIAT 500L STÍLUSOS,

Részletesebben

ÚJ NISSAN QASHQAI. 4 990 000 Ft-tól 1. Akár 690 000 Ft kedvezménnyel AKCIÓSAN MÁR THM: 3,99% 2

ÚJ NISSAN QASHQAI. 4 990 000 Ft-tól 1. Akár 690 000 Ft kedvezménnyel AKCIÓSAN MÁR THM: 3,99% 2 ÚJ NISSAN QASHQAI AKCIÓSAN MÁR 4 990 000 Ft-tól 1 THM: 3,99% 2 Akár 690 000 Ft kedvezménnyel BIZTONSÁG Az Új Qashqai a biztonsági funkciók széles skáláját kínálja. Elérhető az automata vészfékező rendszer,

Részletesebben

CITROËN C3 picasso TARTOZÉKOK

CITROËN C3 picasso TARTOZÉKOK CITROËN C3 picasso TARTOZÉKOK STíLuS 04 KÉNyeLem 08 biztonság 10 SZÁLLíTÓeSZKöZöK 12 VÉdeLem 16 multimédia 18 AHOGY ÖNNEK TETSZIK... Azzal, hogy a Citroën márkát választotta, ön a minőség, a biztonság

Részletesebben

Felszereltség Motor 5 ajtós

Felszereltség Motor 5 ajtós Felszereltség Motor 5 ajtós 1.6l SCTi EcoBoost (160 LE) M6 9 020 000 Ft Business 2.0l TDCi (140LE) M6 9 480 000 Ft 2.0l TDCi (140LE) Powershift automata 10 080 000 Ft 2.0l SCTi EcoBoost (203 LE) Powershift

Részletesebben

Gallet F1 XF tűzoltósisak Az Ön elkötelezettsége életet ment, az MSA védi az Ön életét

Gallet F1 XF tűzoltósisak Az Ön elkötelezettsége életet ment, az MSA védi az Ön életét Gallet F1 XF tűzoltósisak Az Ön elkötelezettsége életet ment, az MSA védi az Ön életét Megbízhatóság és tartósság Már majdnem 100 éve vezérel bennünket, a The Safety Company vállalatot a biztonság küldetése

Részletesebben

ÁRLISTA. Bruttó ár regisztációs adóval (Ft) Regisztrációs adó (Ft) Modell Kód Váltó Üzemanyag Nettó ár (Ft)

ÁRLISTA. Bruttó ár regisztációs adóval (Ft) Regisztrációs adó (Ft) Modell Kód Váltó Üzemanyag Nettó ár (Ft) ÁRLISTA Modell Kód Váltó Üzemanyag Nettó ár (Ft) Regisztrációs adó (Ft) Bruttó ár regisztációs adóval (Ft) 1.4 70Le Essential 145.A35.2 5 seb. manuális benzin 3 301 969 65 000 4 258 500 1.4 78Le 8v Distintive

Részletesebben

Renault ESPACE tartozék árlista Varázsolja egyedivé Renault ESPACE gépjárművét kiegészítőinkkel, saját fantáziája szerint!

Renault ESPACE tartozék árlista Varázsolja egyedivé Renault ESPACE gépjárművét kiegészítőinkkel, saját fantáziája szerint! Renault ESPACE 7 személyes high-tech SUV Renault ESPACE tartozék árlista 2019 Varázsolja egyedivé Renault ESPACE gépjárművét kiegészítőinkkel, saját fantáziája szerint! Holiday Pack - Tetőrudak - Tetőbox

Részletesebben

ÁRLISTA. Bruttó ár regisztációs adóval (Ft) Regisztrációs adó (Ft) Modell Kód Váltó Üzemanyag Nettó ár (Ft)

ÁRLISTA. Bruttó ár regisztációs adóval (Ft) Regisztrációs adó (Ft) Modell Kód Váltó Üzemanyag Nettó ár (Ft) ÁRLISTA Modell Kód Váltó Üzemanyag Nettó ár (Ft) Regisztrációs adó (Ft) Bruttó ár regisztációs adóval (Ft) 1.4 70Le Essential 145.A35.2 5 seb. manuális benzin 3 412 598 65 000 4 399 000 1.4 78Le 8v Distintive

Részletesebben

Alfa Romeo Brera Alfa Romeo Spider

Alfa Romeo Brera Alfa Romeo Spider Alfa Romeo Brera Alfa Romeo Spider Optikai tuning ELSŐ SPOILER ** Alfa Romeo Brera és Cikkszám: 50903198 HÁTSÓ SPOILER ** Cikkszám: 50903199 2 Optikai tuning HÁTSÓ SPOILER ** Cikkszám: 50903200 OLDALSÓ

Részletesebben

2.2 TDCi 150LE 4x4 M6 6 115 000 Ft 7 766 050 Ft XLT 2.2 TDCi 150LE 4x4 M6 6 835 000 Ft 8 680 450 Ft

2.2 TDCi 150LE 4x4 M6 6 115 000 Ft 7 766 050 Ft XLT 2.2 TDCi 150LE 4x4 M6 6 835 000 Ft 8 680 450 Ft Árlista 2015.25-ös modellév Érvényes: 2015. május 1-i gyártástól A változtatás jogát fenntartjuk! 2015/02 Széria Motor Dupla kabinos nettó bruttó XL 2.2 TDCi 125LE 4x4 M6 5 975 000 Ft 7 588 250 Ft 2.2

Részletesebben

3+2 ÉV EXTRACARE GARANCIA. ÉrtékŐr havi részlet*

3+2 ÉV EXTRACARE GARANCIA. ÉrtékŐr havi részlet* ÁRLISTA 2016. MÁRCIUS 1-TŐL MEGRENDELT AUTÓKRA COROLLA SEDAN (4 AJTÓS) GARANTÁLT VISSZAVÁSÁRLÁSI ÁR 3+2 ÉV EXTRACARE GARANCIA 1.33 DUAL VVT-I BENZINES, 73 KW / 99 LE Bruttó listaár Felszereltség Váltó

Részletesebben

HIVATALOS TARTOZÉK ÁRLISTA

HIVATALOS TARTOZÉK ÁRLISTA ES 300h HIVATALOS TARTOZÉK ÁRLISTA ÉRVÉNYES: 2018. december 12-től visszavonásig TÉLI SZERELTKERÉK CSOMAGOK 1 ÉV KERÉK TÁROLÁSSAL ÉS SZERELÉSSEL 1 MEGNEVEZÉS GUMI GYÁRTÓ GUMIABRONCS MÉRET GUMIABRONCS TÍPUS

Részletesebben

Felszereltség Motor 5 ajtós

Felszereltség Motor 5 ajtós Felszereltség Motor 5 ajtós Trend Business Ghia Titanium 1.6l SCTi EcoBoost (160 LE) M6 8 735 000 Ft 1.6l TDCi (115 LE) M6 8 945 000 Ft 2.0l TDCi (140 LE) M6 9 195 000 Ft 2.0l TDCi (140 LE) Powershift

Részletesebben

HIVATALOS TARTOZÉK ÁRLISTA

HIVATALOS TARTOZÉK ÁRLISTA IS 300h HIVATALOS TARTOZÉK ÁRLISTA ÉRVÉNYES: 2019. április 1-től visszavonásig TÉLI SZERELTKERÉK AJÁNLATOK: 2019. ÁPRILIS 1-TŐL 3 ÉVES, A NYÁRI ABRONCSRA IS ÉRVÉNYES GUMI BIZTOSÍTÁSSAL *** MEGNEVEZÉS GUMI

Részletesebben

Nem kérdés, hogy autómat Audi márkaszervizbe viszem

Nem kérdés, hogy autómat Audi márkaszervizbe viszem Nem kérdés, hogy autómat Audi márkaszervizbe viszem Készüljön fel a nyárra, és utazzon gondtalanul! Audi Service Audi CarCheck Az Audi CarCheck során megvizsgálunk 14 olyan funkcionális részegységet, melyek

Részletesebben

Új FORD EDGE. Listaár 13 120 000 Ft 13 965 000 Ft 13 600 000 Ft 14 445 000 Ft. Felszereltség 2.0l TDCi (180 LE) M6 Euro6 AWD. Titanium.

Új FORD EDGE. Listaár 13 120 000 Ft 13 965 000 Ft 13 600 000 Ft 14 445 000 Ft. Felszereltség 2.0l TDCi (180 LE) M6 Euro6 AWD. Titanium. Felszereltség Motor 2.0l TDCi (180 LE) M6 Euro6 AWD Titanium 2.0l TDCi (210 LE) PowerShift automata Euro6 AWD 2.0l TDCi (180 LE) M6 Euro6 AWD Sport 2.0l TDCi (210 LE) PowerShift automata Euro6 AWD Listaár

Részletesebben

ÚJ NISSAN JUKE NISMO RS FT-TÓL SPORTOS VEZETÉSI ÉLMÉNY

ÚJ NISSAN JUKE NISMO RS FT-TÓL SPORTOS VEZETÉSI ÉLMÉNY ÚJ NISSAN JUKE NISMO RS M ÁR 7 918 000 FT-TÓL THM: 0% MINDENKINEK SPORTOS VEZETÉSI ÉLMÉNY 214 LÓERŐ, NÉGYKERÉKMEGHAJTÁS, MEGERŐSÍTETT KAROSSZÉRIA, SPORTOS NISMO RS FUTÓMŰ ÉS EGYEDI FÉKRENDSZER, SEBESSÉGVÁLTÓ

Részletesebben

Grande Punto és Punto EVO

Grande Punto és Punto EVO és Punto EVO ELSŐ LÖKHÁRÍTÓ SPOILER ** Cikkszám: 50902332 2 HÁTSÓ SPOILER ** Cikkszám: 50901346 HÁTSÓ LÖKHÁRÍTÓ SPOILER ** Cikkszám: 50902333 KÜSZÖB SPOILER ** Cikkszám: 50901348 3 KÖNNYŰFÉM KERÉKTÁRCSA

Részletesebben

HIVATALOS TARTOZÉK ÁRLISTA

HIVATALOS TARTOZÉK ÁRLISTA ES 300h HIVATALOS TARTOZÉK ÁRLISTA ÉRVÉNYES: 2019. április 29-től visszavonásig TÉLI SZERELTKERÉK AJÁNLATOK: 2019. ÁPRILIS 1-TŐL 3 ÉVES, A NYÁRI ABRONCSRA IS ÉRVÉNYES GUMI BIZTOSÍTÁSSAL *** MEGNEVEZÉS

Részletesebben

Új Renault MEGANE Tartozék kínálat

Új Renault MEGANE Tartozék kínálat Új Renault MEGANE Tartozék kínálat Tartalom Vigyázzon magára! Tegye intenzívebbé a napot, élvezzen ki minden pillanatot! Az Új Mégane tartozékok, amelyeket kifejezetten az Ön autójához álmodtak meg: még

Részletesebben

www.kiamotors.hu Extrafelszerelések

www.kiamotors.hu Extrafelszerelések www.kiamotors.hu Extrafelszerelések SZEMÉLYRE SZABVA Az új KIA Sportage az elő bizonyítéka annak, hogy az első benyomás maradandó is lehet. Ez a lélegzetelállító SUV állandó izgalomban tartja - akármerre

Részletesebben

6 660 000 Ft 6 860 000 Ft 7 830 000 Ft 4WD 2.0l TDCi 150LE S6 M6. 2WD 1.5l EcoBoost 150LE S6 M6. 2WD 2.0l TDCi 150LE S6 M6

6 660 000 Ft 6 860 000 Ft 7 830 000 Ft 4WD 2.0l TDCi 150LE S6 M6. 2WD 1.5l EcoBoost 150LE S6 M6. 2WD 2.0l TDCi 150LE S6 M6 Petrányi - Autó Kft. Hivatalos Ford márkakereskedés 1106 Budapest, Kerepesi út 105. Tel.: 260-5050/215, Fax: 262-4736 1195 Budapest, Üllői út 309. Tel.: 281-8000/215, Fax: 281-2981 1112 Budapest Budaörsi

Részletesebben

B-osztály Á R L I S T A

B-osztály Á R L I S T A B-osztály Á R L I S T A Érvényes: 2015. február 13-tól B-osztály árlista 1 B-osztály alapárak: T í p u s Gyártási kód kw / LE Nettó árak HUF Forint árak (27% ÁFÁ-val) Regisztrációs adó Induló díj 20% Havi

Részletesebben

Opel Antara. Antara. Selection Enjoy Cosmo. Benzin. Antara. Selection. Dízel. 2.4 ECOTEC FWD 123 kw/167 LE 2.4 ECOTEC AWD 123 kw/167 LE

Opel Antara. Antara. Selection Enjoy Cosmo. Benzin. Antara. Selection. Dízel. 2.4 ECOTEC FWD 123 kw/167 LE 2.4 ECOTEC AWD 123 kw/167 LE Opel Opel 1 Benzin Motor 2.4 ECOTEC FWD 123 kw/167 LE 123 kw/167 LE 123 kw/167 LE Váltómű election 6fokozatú kézi 6 840 000 7 240 000 6fokozatú kézi 7 740 000 8 300 000 6fokozatú automata 8 040 000 8 600

Részletesebben

Tartozékok. www.kia.com. Eredeti Kia Tartozékok a MOBIS-tól

Tartozékok. www.kia.com. Eredeti Kia Tartozékok a MOBIS-tól Kia hétéves / 150 000 kilométeres újautó-garancia. Érvényes az EU tagállamokban (valamint Norvégiában, Svájcban, Izlandon és Gibraltárban). Helyi feltételek szerint érvényes. www.kia.com Eredeti Kia Tartozékok

Részletesebben

Fiat Punto Plus 2 390 000 Ft-tól*

Fiat Punto Plus 2 390 000 Ft-tól* Fiat Punto Plus 2 390 000 Ft-tól* Modell Teljesítmény (kw/le) Bruttó eladási ár Fiat Top finanszírozással** Punto Plus Easy 1.2 8v 5a. 51/69 3 450 000 2 590 000 2 390 000 Punto Plus Easy 1.4 8v 5a. 57/77

Részletesebben

HIVATALOS TARTOZÉK ÁRLISTA

HIVATALOS TARTOZÉK ÁRLISTA IS 300h HIVATALOS TARTOZÉK ÁRLISTA ÉRVÉNYES: 2018. szeptember 1-től visszavonásig TÉLI SZERELTKERÉK CSOMAGOK 1 ÉV KERÉK TÁROLÁSSAL ÉS SZERELÉSSEL 1 MEGNEVEZÉS GUMI GYÁRTÓ GUMIABRONCS MÉRET GUMIABRONCS

Részletesebben

FORD C-MAX. www.ford.hu 1 / 7

FORD C-MAX. www.ford.hu 1 / 7 Felszereltség Motor 1.6l VCT (85LE) M5 4 779 000 Ft - 1.6l VCT (105LE) M5 4 999 000 Ft 5 299 000 Ft 1.6l TDCi DPF (95LE) M6 5 655 000 Ft 5 955 000 Ft 1.6l VCT (105LE) M5 5 275 000 Ft 5 575 000 Ft 1.6l

Részletesebben

GLE SUV szériafelszereltségei

GLE SUV szériafelszereltségei Szerviz, garancia ISP Integrált szerviz csomag o o o o o o o o o 4 év vagy 120 ezer km garancia és karbantartás o o o o o o o o o AMG AMG sport modell (külső) 216 o V8 BITURBO felirat az első sárvédőn

Részletesebben

3+2 ÉV EXTRACARE GARANCIA. ÉrtékŐr havi részlet*

3+2 ÉV EXTRACARE GARANCIA. ÉrtékŐr havi részlet* ÁRLISTA 2016. MÁRCIUS 1-TŐL MEGRENDELT AUTÓKRA VERSO 5 ÜLÉSES 7 ÜLÉSES GARANTÁLT VISSZAVÁSÁRLÁSI ÁR 3+2 ÉV EXTRACARE GARANCIA 1.6 VALVEMATIC BENZINES, 97 KW / 132 LE Bruttó listaár Felszereltség Váltó

Részletesebben

Opel Corsavan. Van 3-ajtós. Váltómű. 5-fokozatú kézi. 48 kw/65 LE 2 160 000 1.2 TWINPORT ECOTEC 2 850 000. 5-fokozatú kézi

Opel Corsavan. Van 3-ajtós. Váltómű. 5-fokozatú kézi. 48 kw/65 LE 2 160 000 1.2 TWINPORT ECOTEC 2 850 000. 5-fokozatú kézi OPEL Corsavan Opel Corsavan 1 Benzin 3ajtós Váltómű 1. TWINPORT ECOTEC 2 7 5fokozatú kézi 48 kw/65 LE 2 16 1.2 TWINPORT ECOTEC 2 85 5fokozatú kézi 51 kw/7 LE 2 28 1.2 TWINPORT ECOTEC 3 8 5fokozatú Easytronic

Részletesebben

VOLVO V60 CROSS COUNTRY ALAPMODELLEK ÁRAI

VOLVO V60 CROSS COUNTRY ALAPMODELLEK ÁRAI VOLVO V60 CROSS COUNTRY ALAPMODELLEK ÁRAI DIESEL MOTOR TÍPUS TELJESÍTMÉNY (KW/LE) AJÁNLOTT FOGY. ÁR ÁFÁVAL, REGISZTRÁCIÓS ADÓ NÉLKÜL REGISZTRÁCIÓS ADÓ AJÁNLOTT FOGY. ÁR ÁFÁVAL, REGISZTRÁCIÓS ADÓVAL D4

Részletesebben

THM: 3,99% MINDENKINEK 2

THM: 3,99% MINDENKINEK 2 ÚJ NISSAN ULSAR AKCIÓSAN MÁR 4 205 000 Fttól 1 THM: 3,99% MINDENKINEK 2 AKÁR 800 000 Ft KEDVEZMÉNNYEL TÁGAS ÉS SZELLŐS UTASTÉR áratlanul nagy fejteret és hasznos teret nyújt. Kategóriája legnagyobb lábterének

Részletesebben

NAVIGÁCIÓS MULTIMÉDIÁK TERMÉKKATALÓGUS PLATFORM F

NAVIGÁCIÓS MULTIMÉDIÁK TERMÉKKATALÓGUS PLATFORM F NAVIGÁCIÓS MULTIMÉDIÁK TERMÉKKATALÓGUS PLATFORM F Tartalomjegyzék ROLLING MULTIMEDIA Different MAKE YOUR CAR MODULAR IN DESIGN 4 A készülékek tulajdonságai 6 Audi 7 BMW 10 Fiat, Citroën, Peugeot 11 Mercedes

Részletesebben

1,6 literes Valvematic 6 M/M

1,6 literes Valvematic 6 M/M Auris Műszaki adatok KÖRNYEZETI TELJESÍTMÉNY 1,33 literes Dual VVT-i 6 M/M CCO (DPF)* 6 M/M CCO (DPF)* 2,0 literes DPF Fogyasztás (utoljára a 2004/3/EC rendelettel módosított 80/1268/EEC (Euro 4), valamint

Részletesebben

Bruttó eladási ár áfával és regisztrációs adóval: 3 270 500 3 720 500 4 320 500 4 720 500

Bruttó eladási ár áfával és regisztrációs adóval: 3 270 500 3 720 500 4 320 500 4 720 500 Fiat 500 1.2 8V Pop 1.2 8V 0.9 TwinAir Turbo 1.3 Mjet 16V Sincom kód: 150.073.4 150.093.4 150.091.4 150.096.4 Hengerûrtartalom (ccm) 1242 1242 875 1248 Teljesítmény (kw/le) 51/69 51/69 63/85 70/95 Üzemanyag

Részletesebben

VOLVO S60 CROSS COUNTRY ALAPMODELLEK ÁRAI

VOLVO S60 CROSS COUNTRY ALAPMODELLEK ÁRAI VOLVO S60 CROSS COUNTRY ALAPMODELLEK ÁRAI DIESEL AJÁNLOTT FOGYASZTÓI ÁR ÁFÁVAL, REGISZTRÁCIÓS ADÓ NÉLKÜL AJÁNLOTT FOGYASZTÓI ÁR ÁFÁVAL, REGISZTRÁCIÓS ADÓVAL MOTOR TÍPUS TELJESÍTMÉNY (KW/LE) REGISZTRÁCIÓS

Részletesebben

AKTÍV BIZTONSÁGI CSOMAG

AKTÍV BIZTONSÁGI CSOMAG ÚJ NISSAN X-TRAIL AKCIÓSAN MÁR THM: 2,5% 6 390 000 000 Ft-tól 1 MINDENKINEK 2 LIMITÁLT NISSAN CHROME EDITION KIADÁS AKTÍV BIZTONSÁGI CSOMAG Az új Nissan X-Trail most olyan fejlett technológiákat kínál,

Részletesebben

3,0 literes turbódízel D-4D 1KD-FTV 5 A/T. Ajánlott üzemanyag 48-as vagy magasabb cetánszámú gázolaj 48-as vagy magasabb cetánszámú gázolaj

3,0 literes turbódízel D-4D 1KD-FTV 5 A/T. Ajánlott üzemanyag 48-as vagy magasabb cetánszámú gázolaj 48-as vagy magasabb cetánszámú gázolaj Land Cruiser Műszaki adatok KÖRNYEZETI TELJESÍTMÉNY Fogyasztás (utoljára a 2004/3/EC rendelettel módosított 80/1268 EEC EU direktíva alapján) 5 A/T 6 M/T Vegyes (l/100 km), 5-ajtós (3-ajtós) 8,1 (7,9)

Részletesebben

Toyota Yaris. Műszaki adatok KÖRNYEZETI TELJESÍTMÉNY. 1,0 literes VVT-i 5 M/T. 1,4 literes D-4D 90 6 M/T 6 M/M. 1,33 literes Dual VVT-i 6 M/T CVT

Toyota Yaris. Műszaki adatok KÖRNYEZETI TELJESÍTMÉNY. 1,0 literes VVT-i 5 M/T. 1,4 literes D-4D 90 6 M/T 6 M/M. 1,33 literes Dual VVT-i 6 M/T CVT Toyota Yaris Műszaki adatok KÖRNYEZETI TELJESÍTMÉNY 1,0 literes VVT-i 5 M/T 1,33 literes Dual VVT-i 6 M/T CVT 1,4 literes D-4D 90 6 M/T 6 M/M Fogyasztás (az EC/692/2008 rendelettel módosított EC/715/2007

Részletesebben

VOLVO C70 ALAPMODELLEK ÁRAI

VOLVO C70 ALAPMODELLEK ÁRAI VOLVO C70 ALAPMODELLEK ÁRAI BENZIN DIESEL AJÁNLOTT FOGYASZTÓI ÁR ÁFÁVAL, REGISZTRÁCIÓS ADÓ NÉLKÜL AJÁNLOTT FOGYASZTÓI ÁR ÁFÁVAL, REGISZTRÁCIÓS ADÓVAL MOTOR TÍPUS TELJESÍTMÉNY (KW/LE) REGISZTRÁCIÓS ADÓ

Részletesebben

Új FORD EDGE. Petrányi - Autó Kft. Hivatalos Ford márkakereskedés

Új FORD EDGE. Petrányi - Autó Kft. Hivatalos Ford márkakereskedés Petrányi - Autó Kft. Hivatalos Ford márkakereskedés 1106 Budapest, Kerepesi út 105. Tel.: 260-5050/215, Fax: 262-4736 1195 Budapest, Üllői út 309. Tel.: 281-8000/215, Fax: 281-2981 1112 Budapest Budaörsi

Részletesebben